Tüm Versiyonu Göster : Ters Yüz (Star TV)
Başrollerinde İbrahim Selim, Serdal Genç, Pamela Spence; Emel Çölgeçen; Zeynep Gülmez; Suzan Aksoy; Caner Özyurtlu; Rıza Küllegeç; Işık Aras; Şakir Demirpehlivan…
Sabahattin adlı saf, belki cahil, biraz kurnaz fakat kesinlikle iyi niyetli bir Anadolu gencinin İstanbul’a gelmesi ve aile dostları olan havalı reklamcı Berk’in evine yerleşmesi üzerine kurulmuştur.
Sabahattin’in kent yaşamına karşı yaşadığı acemilik ve şaşkınlık başına olur olmaz işler açacak fakat Sabahattin Anadolu insanına özgü zekasıyla bunların hepsinden tatlılıkla sıyrılacaktır.
Berk’in ailesi ise o çok küçükken İstanbul’a taşınmış ve Berk tam bir şehir çocuğu olarak yetişmiştir.
Reklamcılık yapmakta, güzel bir evde oturmaktadır. Uzatmalı sevgilisi Sinem sık sık eve gelip kalmaktadır. Hayatından fazla bir sıkıntısı yoktur.
Sabahattin kapısını çalana dek.
Bundan sonra Berk hayatının en sıkıntılı devresine girecektir. Sabahattin’le brlikte olmak neredeyse çocuk bakmak gibidir.
Şehir hayatına tamamen yabancı olan Sabahattin’e herşeyi öğretmek zorundadır.
Fakat günler geçtikçe kendisinin de Sabahattin’den öğrendiğini fark eder, unuttuğu ya da daha önce hiç bilmediği içten, naif , insani değerler ve bunu fark ettiğinde aralarında sağlam bir bağ kurulmaya başlayacaktır.
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/_BND8790.jpg
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/_TER9014.jpg
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/_TER9114.jpg
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/_TER9181.jpg
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/_TER9262.jpg
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/_TER9374.jpg
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/_TER9395.jpg
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/L1060936.jpg
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/L1060967.jpg
Sabahattin İstanbul’a hemşerisi Berk’in yanına taşınır. Berk bu durumdan hiç hoşlanmaz fakat annesinin ısrarları sonucu kısa bir süre için durumu kabul eder.
Berk işe gidince evde yalnız kalan Sabahattin şehir yaşamına cahil olması ve bunu da belli etmek istememesi yüzünden komik durumlara düşer. Pizza ısmarlamayı öğrenir. Üst katta yaşayan Ayşe’nin ziyaretinde yeni arkadaşı Pizzacı Hüseyin’in yardımı ile bir kasa enerji içeceği alır. Hepsini içer ve hiperaktivite krizine girer.
Akşam evine gelen Berk Sabahattin’i bu halde görünce şok olur çünkü patronunun verdiği bir davete katılması gerekmektedir. Sabahattin evde yalnız kalacak durumda değildir. Mecburen onu da yanına alır.
Parti dönüşü çok sarhoş olan Sabahattin Berk’in sevgilisi Sinem’in üzerine kusmuştur. Sinem Berk kendisiyle ilgilenmediği için evi terk eder. Sabahattin’in partide tanıştığı alkolik ve yapışkan bir kadın olan Okşan gelir.
Sabah eve gelen Sinem’e kapıyı Okşan açar. Sinem Berk’in kendisini aldattığını düşünür ve evi yine terk eder.
Berk annesini arar. Annesi Sabahattin’in aile dostlarının yadigarı olduğunu ve onu kardeşi gibi görmesi gerektiğini söylerken telefon kesilir ve Berk Sabahattin’i kardeşi zanneder.
Donakalır.
Yayin Tarihi:3 Şubat Cumartesi
cyprus_hsn 26-01-07, 08:50 dizinin pek bir albenisi yok. tutacağını zannetmiyorum hele ki bu dizi bolluğu içerisinde bu oyuncu kadrosuyla aradan sıyrılması çok zor. yanlış anlaşılmasın bu oyuncu kadrosuyla derken pamela hariç oyuncuların pek fazla tanıdık yüzler olmamasını kasdediyorum.. bekleyip görelim..
Ewet bu dizi şubata yında starda başlıycamış. Dün gece cengiz semercioğlunun programıda duydum. Kesin izlerim sit-com sonuçta İnşalalh güzel olur. Emel çölgeçeni çok severim zaten. Ama banada zor gibi geldi
dizinin pek bir albenisi yok. tutacağını zannetmiyorum hele ki bu dizi bolluğu içerisinde bu oyuncu kadrosuyla aradan sıyrılması çok zor. yanlış anlaşılmasın bu oyuncu kadrosuyla derken pamela hariç oyuncuların pek fazla tanıdık yüzler olmamasını kasdediyorum.. bekleyip görelim..
kesinlikle söylediklerine katılıyorum okadar çok dizi varki ve çoguda 4-5 bölüm sonra reyting yüzünden kaldırılıyor bu dizinin tutacagını sanmıyorum hala niye bukadar çok dizi çekiliyor anlamıyorum ya okadar çok var ki birde herkes oyuncu olmuş vaziyette bu ne meraktır anlamıyorum
Neden daha başlamamaış bi dizi için yorum yapıyosunuz ki. Dizinin tutup tutmayacağı belli değil tamam çok albenisi yok. Ama belli olmaz tvde neler tutuyo belli olmuyo hiç Ayrıca dizinin kadrosuna baktığımda hemen hemen hepsi iyi oyuncular. Pamelada gayet iyi mücizeler komedisinde izleyenler varsa onun ne kadar ii bi oyunculuk sergilediğini görümüşsünüzdür. Diğer dizilere göre bence kadro iyi. Senaryoda iyi olursa neden olmasın zaten sit-com tarzı dizilere hep bi önyargıyla bakılır.
Sit-com diziler uzun zamandır ekranda fazla gözükmüyordu. Yani çok tutulanlar ve halen devam edenler hariç. Bu dizi hakkında pek bir şey diyemiyorum. Oyuncular iyi. Resimler komik. Ama anca fragmanını izlesem daha fazla yorum yapabilirim.
Güzel bir sitcom olucak herhalde komik oyuncular olunca eğlenceli olur yaaaa. Güzelolur güzel ama ben izleyebilirmiyim bilmem neyse umarım izlerim.
ben ışık aras'ı çok ama çok seviyorumn imkanısz aşk'taki tiplemesi çok iyiydi Anlamaıdğım aynı anda 4-5 dizide ansıl oynuyor :)
cyprus_hsn 26-01-07, 17:44 kesinlikle söylediklerine katılıyorum okadar çok dizi varki ve çoguda 4-5 bölüm sonra reyting yüzünden kaldırılıyor bu dizinin tutacagını sanmıyorum hala niye bukadar çok dizi çekiliyor anlamıyorum ya okadar çok var ki birde herkes oyuncu olmuş vaziyette bu ne meraktır anlamıyorum
evet herkesde bir dizi merakı aldı başını gidiyor. şu an yaklaşık 100 den fazla dizi dönüyor ekranlarda ama inanırmısın hiç birini de izlemiyorum. çünkü hepsi birbirinin kopyası senaryolar mantıksız, hiç inandırıcı değil, oyuncuları saymaya bile gerek görmüyorum. Zaten şu an yayınlanan diziler içerisinde gerçekten başarılı, oyuncu gibi oyuncular, bir elin parmağını geçmez. Bir tek Gülpare'yi izliyordum ben de. o da bittikten sonra TV ile ciddi anlamda aram bozuldu.. :img-yes:
Konu olarak (özellikle de fotoğrafları görünce) bana "Muhteşem İkili" dizisini anımsattı. (Har başlayan yeni diziyi, yabancı bir diziye benzetme hastalığımdan kurtulamadım :img-wink: ) Oyuncular iyi. Umarım tutar...
Evet dizi zaten orjinal değilmiş. Neden yabancı dizileri. Uayrlarlar anlamam. Ama ben beğendim şimdiden bekliyorum
zor tutacak bır dızı acıkcası 2-3bolumden sonra eskı dızılerde gorme olasılıgıımız daha yuksek reytıng yuzunden
bnen bu diziyi kesinlikle izlicem :) ne de olsa uyarlama sit-com Pamela en son siil baştan'da oynamıştı Işık aras'ı da seviyorum :) nese reklamını da izleidm güzeldi
Ama cumartesiden pek umudum Daha önce star'da o saatte yayınlanan Sırça Köşk ve İmkansız Aşk ilk 10a giremezdi Kanal Doğanların olmasa ilk 20de herhafta izlerdik ama ilk10a mutlaka girmeli Yolu açık olsun Umarım çok bağlanmam bu diziye :)
hayır hayır tanınmaması derken.... olurmu canım aslanlar gibi çemberimde gül oyanın oyuncularından SERDAL GENÇ, SUZAN AKSOY, IŞIK ARAS varmış daha ne olsun.... neresi tanınmıyor...hem bi dizi izlerken illa popüler olmasımı önemli... tanındık yüzlerin olmasımı.... farzı misal.... sılada mehmet akif alakurtu kim tanıyordu... kimse... dooru bilmezdi( hacıyı izleyenler hariç) ama şimdi herkes ayılıp bayılıyo :img-yes: bence iyi bir sitcom olacaktır... şartlandırmayalım kendimizi kötü diye.... onca emek var... umut ediyorumki iyi başlar ve iyi biter.... tatlı hayat gibi....
naz_özge12 31-01-07, 11:38 bence arkadaşlar bu dizi komiklik üzerine olucak.baksanıza komik oyuncular var kadroda..tutacağını pek sanmıyorum.izleyebilir miyim bilememm..
Meryemce90 31-01-07, 16:02 ya bende bilmiyorum aslinda resimler cok komik seyredilirse tutulur. cumartesi de cok iyi bir gün bence dogdürüst dizi yok ama ben de bilmiyorum izlermiyim izlemezmiyim:D
vatan tv gazetesinde bu dizi hakkında haber var okuyun ayrıca dizide aliyenin meriçi ve pamela spencenin oynaması süper olmuş...............
karşısında fırtına ve cennet mahallesi var güçlü rakipler selena nasıl bilmiyorum ilk 5e giremez
Gümüş ve geniş zamanlar da var o gün emret komutanımın pek bi etkisi olmaz ilk 10u kaplicak diziler belli gibi görünüyor dediğim gibi star eski star olsa bu diziyi ilk 20de rahat rahat izlerdik :)
Haklısın karşısında Cennet mahallesi, Selena ve fırtına gibi çok izlenen 3 dizi var pek izlenmiycek bence de ama sonra günü değişir belki.
cennet mahallesine dizi denmez ki fırtınada öyle geniş zamanlar binbir gece ezo gelin arka sokaklar gibi dizilerle yarıştı ilk ona girdi bence başarır bu dizi fıortınayı cennet mahallesini geçer
türs yüz sit-com çok iyi oldu ayrıca deli doku dizisine üzülmeyin tgrt den show tv ye geçti aynı çatı altında dizisi ise star tv ye ters yüz aliyenin meriç i ve pamele spance çok izlenir
bu dizi başarılı olacak nedenleri
1.pamele spence oynuyor
2.aliyenin meriçi oynuyor
3. çoktan taklit edilmiş bile
4. starda yayınlanıyor
5. en kolay gün yayınlanıyor
Bu dizi taklit edilmiyo bence bu taklit ediyo. Düş yakamdan daha önce stardaydı. Dİzi kaptırılınca bu dizi çekildi. Evet başarılı bi kadro var. Eğlenceli bi dizi. Kesin izlerim. Ama taklit ediliyo cümlesine katılmıyorum. Evet dizi biraz zor bi günde. Çünkü rakipleri güçlü ama umarım tutar.
düş yakamdan starda deyildi dizinin ismi bile belli deyildi starın reklamını verdiği an gazetelere nereden anladın starın düş yakamdanı taklit ettiğini ben şuradan anladım ki star diziyi 3 ay önce reklamladı oyuncuları şorazy uzun ve şafak sezerdi ama şu an artaya düş yakamdan diye bi dizi çıkmış nasıl çıktı starın oyuncusunuda konusunuda çaldılar ama star çalmalarına rağmen aynı konuyla diziyi çekti her kes düşüncelerinde özgürdür ben ilk duyduğum haberini okuduğum dizi ters yüzde stardaydı 3 ay öncenin haberi
Ya televizyon dünyasında diziler başlamadan kanal değiştirebilir. Bu çok normal. Ben de ilk şafak sezer ve şoray uzunun oymnayacağı diziyi yani düş yakamdanı duydum. Sanırım yılbaşından önceydi çünkü. vatan tv gazetesinde yeni yılda başlayacak falan yazıyodu. Sonra dizi ne oldu bilmiyorum. Bence fox tv aldı. Sonrada star. Bu diziyi çekti. Zaten starın genel yayın yönetmeni. Full ekranda bu dizinin no name bir kadroyla şubat ayında başlayacağını söylemişti. Umarım ikiside başarılı olur. Daha başlamadılar. Umarım fox tv de yeni bi kanal olarak başarılı olur. Bende yarın akşam ters yüzü izliycem. Ama dediğim gibi. Cumartesileri. Fırtına, selena ve cennet mahallesinin kemik bi izleyicisi var. Yani ters yüzün işi biraz zor gibi. Umarım yanılırım ama öyle.
vatan tv gazetesinde dizinin adı henüz verilmemişti düş yaklamdan yada ters yüz diye bir isim takılmamıştı sadece konu verilmişti oda ter yüz ile düş yakamdanla aynı birde kanal verilmişti star tv diye karşılaştırıyorum bu konuya uyan ve gazetede yazan kanalda bu dizi var demek ki bu dizi star a ait kanal adı star dizi konusu ters yüz
benim yazılarımdan rahatsız olan varsa yorum yapmasın sadece kendi düşüncelerini yazsın dizi hakkında benim yazıma yorum yapmasın ne yorum yapılırsa yapılsın kararım aynıdır
ters yüz dizisinin kanalı nedeni ile benzeri düş yakamdan dizisinden daha çok rating alacağını düşünüyorum ama ilk 20 ye girerse eyer elenir yani 35 bölüm sonra kaldırılır
emel çölgeçen varsa bu diizi izlenir.çok seviyorum,kendisini.diğer oyuncular da ii serdal gençi daha önce çemberimde gül oyada izlemiştim:img-yes: merakla bekliyorum
bu dizinin oyuncuları ve konusu süper yarım elma gibi 2 kardeş aynı evde hatırlıyorum başlarına çok komik olylar gelmişti bu dizide ona benziyor süper yarını sabırsızlıkla bekliyorum dizi miz 20.00 da starda
Mustafas kimsenin senin fikrini değiştirmek gibi bi amacı yok. Herkes kendi düşüncesini yazmakta özgürdür. Bende tam aksini düşünüyorum çünkü diğer dizi benim gördüğüm ilk dizi. Düşüncemide değiştirmeyi düşünmüyorum. Seninkinide. Umarım ikiside başarılı olur. Bu gereksiz konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım.
gülmek isteyenler komedi dizilerinden çok fazla kalmadığını düşünenler komediyi arayanlar işte aradığınızı buldunuz
köylü ve şehirli olan iki süt kardeşin bir araya gelmeleriyle başlarına neler geliyor neler
pamale spence ve aliyenin meriç ininde oynadığı ter yüz belli ki inşallah ratingleride ters yüz edecek
İŞTE BİR SİT-COM TERS YÜZ BU AKŞAM İLK BÖLÜMÜ İLE SAAT 20.00 DA STAR DA
SAKIN KAÇIRMAYIN....................
ters yüzün saatinde cennet mahallesi fırtına ve selena var cennet mahallesi ve selena rakip sayılmaz ama fırtınanın bu bölümü yüzünden dizi az rating alabilir ama kanal 19.40 da falan başlatırsa ters yüzü ratingler biraz artar inşallah iyi olur ratingler bu akşamı bekliyorum
şuan dizi reklama girdi çok güzel miş ya izliyorum gülmekten öldüm kardeşler çok komikti pamela spenceyi ilk defa izledim tv de çok güzel bir oyuncu çok komik bir dizi ters yüz şuan tv de izlemek isteyenler izlesin
-A k e L d a N- 03-02-07, 19:39 :img-hyste müthiş bişeymiş bu dizi yaa..çok komikti gerçekten...koptum..serdal genç çok başarılı..:img-hyste şeker bi dizi beğendim..fena değil:good:
ben zaten anladım dizinin fotoları bile çok komik aliyenin meriç i çok iyi oynamış bu dizi ratingleri mutlaka tutar mutlalka izleyin
köylüye çok güldüm açıkçası urfanın maşuklu köyü beni öldürdü pamela nın kapının önüne atlaması çok komik ti herkese tavsiye ediyorum işşallah hakettiği ratingi alır çok hareketli ve komik dizi ben avrupa yakasını bile bu kadar sevmemiştim yarım elmaya hiç benzemiyo konusu benziyo ama çok farklı izlemeyen herkese 1 kez izleyin bırakamazsınız diyorum dizi reklam artasında şuan 21.15 reklam bitiyo ona göre
berkin patronu ile sabo aynı kostümü giymiş çok komikti saboya biri aşık olmuştu ama kim aşık oldu unuttum heralde sabo berkin evinde 2 deyil daha çok gün kalacak ha ha ha hahhhhh...................
dizi bitti çok güzel bi sit-com haftaya cumartesi yi bekliyorum heyecanla cenk in kız arkadaşı onu aldattığını sandı ve evden gitti bakalım haftaya ne olacak ben şimdi starda geniş zamanları izliyecem saat 21.40 da.
arkadaşlar nası buldunuz bence fene değildi Hele reklamda abarttıkları kadar hiç değildi Ben normalde bi sit-comda o alttan gelen kahkaha sesini bile duyunca gülerdim Ama ne bilim ilginç bir dizi yine güldğüm anlar oldu gelecek hafta da izliceğimi düşünüyorum Sonuç olarak beklediğimi karşılamadı Işık Aras yine aynı tipteydi Oyüzden çok sevdim Pamela da çok iyiydi )
O sabahattin tam anlamyıla evlere zarar bi kişilik :) Freddy'nin kabuslarından bile korkunç yaa Ve çok atik çok hızlı hareket ediyor Eller kollar
bence iyiydi sabahattine köy evi gerekli şehir evlerini anlamıyor gelecek hafta komik olaylar daha da çoğalacak ve çok güleceğim bir çok sit-com dizisinden iyi bir dizi
Ben bu dizinin nasıl olduğuna karar veremedim.Fazla abartı yetmiyormuş gibi altta bol kahkaha, oyuncuların ne konuştuğunu anlayamadım bir kısmını tabi, biraz amatörce sanki diyesim geliyor. Ama haftaya belki değişir fikrim.
Eskiden muhtesem ikili diye bir dizi vardi.. orijinal adi Perfect Strangers Kuzen Larry ile Kuzen Balki..Balki Mypos adasindan kalkip Kuzeni Larrynin yanina ABD ye gelmisti Balki Myposta buyumus bir koyun cobani sehir gormemis..bana sorarsaniz bu diziyi ondan almislar..
cok hos bi dizi ya.Hele sebahatini oynayan oyuncu icin izledim cunku sevda ciceginde oynuyordu.Cok komik bu dizide karakteride cok komik.Muzur bisey...sanki belali baldiz'i andiriyor biraz ama cok daha degisik tabiki.
Cumartesiler yogun dizi,yarisma gunu ilk 10'a girmistir insallah ama sanmam.Insallah her sitcom gibi buda rating kurbani olmaz. :)
ben dün akşam izledim diziyi çok komikti bana göre bide bu dizi yarım elmanın erkek versiyonu 2 kardeş 1i şehirli diyeri köylü başlarına komik olaylar geliyo bence cumartesi diyer günlere bakaraktan en kolay gün...................
haftaya cumartesiyi bekliyorum....... ratingler ise bu hafta iyi olmazsa eyer bir daha ki haftaya düzelir.................................
Ben bu dizinin nasıl olduğuna karar veremedim.Fazla abartı yetmiyormuş gibi altta bol kahkaha, oyuncuların ne konuştuğunu anlayamadım bir kısmını tabi, biraz amatörce sanki diyesim geliyor. Ama haftaya belki değişir fikrim.
Seninle aynı fkirdeyim bende.O kahkaha efekti çok can sıkıcııı aMAtr değil hiç birisi ama ne bilyiim negatif bi havası var yani bi cumartesi akşamını bu diziyi izleyerek geçirmek istemem doğrusu son derece can sıkıcı geldi bana...
ya varya yorum yazıyoruz bazı insanlar diziye yorum yapıyor yetmemiş gibi bide bizim yorumlarımıza yorum yapıyorlar nereden biliyorsun pus sadece o oyuncu için diziyi beyendiğini seni ne ilgilendirir sen beyenmez siz o beyenir herkes kendi yorumunu yazsız seni diziyi beyenmedi diye herkesin beyenmemesini isteyemezsin bizden herkes senin gibi düşünmek zorunda deyil herkesin ne düşündüğüne karışırsan eyer sana yöneticiler müdahale edecektir zaten
bende diziyi çok beyendim beyenmeyen izlemesin sit-com daha nasıl olabilir ki çok saçma olup devam eden sit-com lar var bence bu dizi güzel bu hafta ki ratingleri iyi deyil ama haftaya ratingleri yükselir diye düşünüyorum ayrıca cumartesi günü ratingler sadece ilk 10 u söyleniyor nedenini bilen var mı
ya çok güsel dizi çok beğendim.aşırı güsel,vede komik.oyunculara zaten sözüm yok hepsi harikalar ya.Suzan aksoy zaten bambaşka :img-wink:
UYARI
Bu baslik kisisel tartismalariniz icin acilmamistir. karsilikli olarak uslubunuza dikkat ediniz. Burada bundan sonra sadece Ters Yuz dizisi hakkinda yorumlarinizi gormek istiyoruz.
Bu polemik baslikta devam ederse uyarinin cezaya donusecegini hatirlatmak istiyorum.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
Tabiki top 10'a girememis...bu zaten belliydi hepimiz bekliyoduk.Yarin top 100 gelir bakalim top 20'ye girmismi. :(
bende pek katıla katıla gülmedim ama güldüm :img-yes: beklicez... ilk bölüm pek bişi diyemicem ama... Değişik bir dizi ama... komedi olarak... iyi yani... hadi hayırlısı ;)
Oyuncuların hepsi çok iyi ama iyi olmayan bir şey var bu dizide bana sevimsiz geldi.reytinglerde totalde 48. olmuş AB de 14 hadi hayırlısı
off cok kotu ya...bu dizide kurban gidicek.Off :(
14. olmus bu iyi bence oyle devam ederse devam edebilir ama kotu baslayan diziler gittikce kotulesir.
Bakalim ne olucak haftaya. :(
neden ben neden ben ya,her izlediğim dizi bu aralar öle oluyor.reytingleri çok düşük oluyo.ya ben bu diziyi çok sevdim.umarım dizinin reytingleri düzelir.
bi kaç yerde güldüm ama o kadar müthiş bir dizi değil starda yıllar önce yayınlanan muhteşem ikili mi öyle bi dizi vardı larry ve balki hani hatırlarsınız onun kopyası olmuş ama işe biraz türk işi muhabbet katmışlar.
ya cus yani simdiden kaldirmislarsa pes derim baska bisey demem....sevilmediyse baska gunu denesinler gunden baska bol ne varki.
O kadar emek veriyolar...ilk bolumden kalkarsa buyuk terbiyesizlik olur.
ben başından beri takip ediyorum. Diziyi izledim. Çok komikti çok beğendim. Oyuncular çok başarılıydı. Ben zaten komedi dizileirni hep severim. Fakat reytingler beklediğim gibi geldi yani çok düşük eee kötü bi günde yayınladılar. baştan beri söylüyorum rakipler güçlü. Bende yükselmesini isterim tabi. Ama çok zor umarım kaldırılmaz
tv_hastasi 10-02-07, 10:55 Yıldızsız dizinin ömrü bir hafta
Star, geçen cumartesi günü cesur bir hamle yaptı ve Ters Yüz adlı, kadrosu genç isimlerden oluşan bir sit-com yayınlamaya başladı. Öyle ya, bir projenin tutması için illa ki içinde yıldız isimler olması gerekmiyordu. Dünyada, iyi senaryosu olan ve kadrosu yetenekli gençlerden oluşan diziler her durumda çok seyrediliyordu. Ama burası Türkiye’ydi. Ve bir diziyi izletebilmek için mutlaka yıldız isimler gerekliydi. Bu yüzden Star’ın, Ters Yüz’ünün ömrü ancak bir hafta sürebildi. Böylece bir sürü emek ve para harcanmış bir yapım daha, sessiz sedasız arşivin tozlu raflarına gönderildi.
vatan gazetesi memet gülerin yazısından alıntı..
yazık olmuş bu sene yayından kalkan dizilerle iki sezonluk dizi olur yaw
bi yerde bitmeli artık nereye kadar...
Aslında reytinginden belliydi. Ama bu kadar çabuk pes edilmemeliydi. Bu resmen saygısızlık. Zaten türkiyede komedi dizileri pek fazla tutulmuyo. Ama gerçektenkaliteli işler yapılıyo. Bunları 1. 2. bölğmde kaldırmak gerçekten çok büyük bir ayıp. Starı kınıyoum.
nasıl kalkar bu dizi yaa daha sadece 1 bölüm oynadı artık kanallar işi iyice abarttı emeğe resmen saygısızlık yaa hiç bi şans vermeden direk kaldırmışlar inanamıyorum bu reyting olayı yetti artık ya sadece 1 bölümde dizi kaldırılırmı yaa hala inanamıyorum
showtv gibi bir kanal 62. olan daha neleri bile 2 bölüm yayınlanmıştı
Ben starı reyting konusunda en merhametli kanal bilirdim
Show da işine geleni öyle yapıyo. mesela çeşm-i Bülbül diye bi dizi vardı. 1. bölümü 25. oldu diye ilk bölümden kaldırmıştı. O zamandan beri inanmıycaksınız belki ama showda dizi izlemiyorum.
nedim_bahar 10-02-07, 20:26 kanal d de öyle yaptı ama bizler her yere mailler felan gönderdik bu sayede kaldırdıkları dizi yeniden başlıyor...
İyide hangi diziden bahsediyosun sen anlamadım. Kod adına diyosan o 1 bölüm sürmedi. Ayrıca bizde Erkekler ağlamaz için hiç görülmemiş bi kampanya başlattık. Ama olmadı sonuçta kanalların yayın ahlakı farklı
Memati_Tugce_07 10-02-07, 21:20 önceden kullandığım ifadeyi geri alıyorum.ama çok sinerlendim evet ya,biri şu acilen reyting canavarına dur desin canım.yada kanallar yayıncılık anlayışını değiştirsinler olmaz bu kadar ya.star daha öncede yaptı aynı şekilde vede o zamanda çok sinirlendim.sırça köşkü yayından kaldırmıştı.sanırım o 4.bölüm yayınlandı.ama bu dizi daha dört bölüm bile olmadan kaldırıldı.ya ozaman kaldırcaksnanız hiç başlamasın bu diziler ya.emeğe saygısızlığın daniskası olmaz bukdar ama artık yeterinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
nedim_bahar 10-02-07, 21:34 İyide hangi diziden bahsediyosun sen anlamadım. Kod adına diyosan o 1 bölüm sürmedi. Ayrıca bizde Erkekler ağlamaz için hiç görülmemiş bi kampanya başlattık. Ama olmadı sonuçta kanalların yayın ahlakı farklı
evet kod adına diyorum oda 1 bmlüm değildi 10 bölüm oynadı sonra şu reyting denen lanet şey yüzünden kaldırıldı bizde tepki gösterdik bu sayede diziyi tekrar kazandık
Memati_Tugce_07 10-02-07, 22:01 bir dizinin yayınlanası için şarkıcı veya manken denilen oyuncu bozuntularının oynması mı gerekiyo.bu nekaadar saçma bişi.işte sanat anlayışı sıfır kalan bir toplum.
sevda_cicegimm 10-02-07, 22:53 Arkadaslar 1 bolum yayinlandi ve bitti mi diziyi yani.hic bole bisey gormedimm yani...kotu oldu.ben izlemedim ama...yine insan uzuluyor..bide orda serdal genc olunca..uzuldum yani..ins. onlari baska guzel projelerde goruruzz..
bende gündemdeki dizilerde arıyorum...inanamıyorum yaaa :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr ne çabuk eski dizi bölümüne geçti :icon_sorr :icon_sorr aman yaa... değişik bir diziydi hem serdal hem suzan abla hem ışık aras vardı... off yaa offf.... illa popüler birininmi olması lazım izlenmesi için... ne saçma ama yaa...gereksiz dizileri uzatırlarda uzatırlar... bir şans bile verilmez :( çok sinirlendim çok!!!!
gerçekten bi bölüm yayınlandı ve bitti mi yani?bari 1-2 bölüm daha yayınlayıp bi şans verilseydi diziye ya?ben izlemedim ama emel çölgeçen vardı,serdal vardı.bu hem izleyiciye hem oyunculara ve onların emeğine saygısızlık.bi de çok reklam yapmışlardı başlamadan.walla çok ilginç...
bende çok üzüldüm
starın yayın akışında bugün var gözüküyor ama ilk bölümün tekrarı mı bilmiyorum..
bence hepimiz bakalım böylece rayting yüksek gelirse 2. bölümü ve devamını koyabilirler....
yaw bu dızı bugun olmayacakmıydı
daha baslamadan bıttı...
bakacaktım da..cemberımde gul oyadakı mahsun vardı
|