Tüm Versiyonu Göster : Mad About You

MasalTeam
07-12-05, 12:25
http://img213.imageshack.us/img213/6454/main5vg.th.jpg (http://img213.imageshack.us/my.php?image=main5vg.jpg)

Evli ve mutlu... Tamamen ayrı dünyalarda, farklı karakterlerde olan Paul ve Jamie'nin evliliği ve aşklarını sürdürme çabaları

Tam 7 sezon sürdü ve hic bir zaman zirveden inmedi.
( Dizi olarak 50 Bölüm sürdü daha sonra TV Showu oldu )

Yayinladigi dönemde reytingleri 20 yi gecti.
(Ülkemizde hic bir dizi 20 reyting alamamistir.En cok izlenen Kurtlar Vadisi , Aliye bile 15-16 reyting alabiliyor)

DVD leri milyonlar satti.Oyuncular bölüm basina 1 milyon Dolar Kazandi.

Belkide Amerikan aile yapisini bu kadar güzel anlatan tek yapimdi.

Simdilerde ülkemizde "Yine de Asigim" diye bir uyarlamasi yapiliyor.

Helen Hunt gibi bir Hollywood starini yaratti

Ayrica uzun bir süredir Comedymaxte yayinlaniyor.

cenup
08-03-08, 14:43
Şu sıralar TNT'de hafta içi hergün 18.00'de yayınlanıyor.Denk geldikçe izlemeye çalışıyorum, çok komik ve eğlenceli bir dizi.Sırf Helen Hunt için bile izlenmeye değer.Aynı zamanda da çok güzel bir senaryoya sahip, çaktırmadan yapılan espriler insanı fazlasıyla güldürüyor.:)İzlemeyenlere tavsiye ederim.;)

smart
08-03-08, 14:52
yanılmıyorsam çok eskiden sabahın erken saatlerinde kanal d de de yayınlanıyordu.Sabahları oturup bazen izlerdim.Büyük bir ihtimalle aynı dizi,çünkü onda da helen hunt vardı.TNT de yayınlanıyorsa ben de bakarım.Bu tnt cnbce nin pabucunu dama atacak gibi görünüyor:icon_whis:img-icecr

banubanu
09-04-08, 16:04
Bir ara Halık Bilginer ve Şevval Sam Türk versiyonunu yapmışlardı ama uzun ömürlü olmamıştı.
Hele hele ilk tanıştıkları zamanı anlatan bir bölümü vardı, hala aklımdadır. Helen Hunt bu diziyle parlamıştı. Çok güzel bir dizi, tnt de rastlayınca bayağı bir sevindim.

!..cC3R3Nn..!
03-05-08, 18:33
Çok sevdiğim bir dizi..Bir ara 18:00'daydı TNT'de ama şu an hafta içi 09:30'da gösteriliyor.Okulum olduğundan izleyemiyorum..Yaptıkları espriler süperdi.Bi' diziye hiç bu kadar gülmemiştim..:img-grin2

yagmur_montana
04-05-08, 16:16
harika bir diziydi , genelde eski komedileri sevmem ama bu (ve cheers) çok güzeldi ..
kablolu var , tnt filmler bittikten sonra 12 i geçe hafta içi gösteriyor :)