E özge E
28-01-07, 12:50
KAYBOLAN YILLARIN YENİ YÖNETMENİ
|
Tüm Versiyonu Göster : Gülçin Gülbahçe E özge E 28-01-07, 12:50 KAYBOLAN YILLARIN YENİ YÖNETMENİ E özge E 28-01-07, 12:55 GÜLÇİN GÜLBAHÇE:img-wink: Doğumu 08.12.1975 Eğitimi İstanbul Üni. Sinema Televizyon Bölümü Filmleri - Yönetmen (2 Film) Sırça Köşk 2006 Kaybolan Yıllar 2006 Yardımcı Yönetmen O Şimdi Mahkum 2005 Biz Size Aşık Olduk 2002 Unutma Beni 2002 İkinci Bahar TİMUÇİN_ÖZLEM 14-04-07, 20:20 Hırsız Polis'te de yardımcı yönetmenlik yaptı diye biliyorum,yanılıyor muyum Hpcilerim? Bu isim hiçte yabancı gelmedi bana. Evet sonradan yrd. yönetmenimizde değişme oldu fakat Gülçin Hanım ,kadromuzda yer almıştır.:) Görülen o ki,sevgili yönetmenimiz Türkan Derya'yla ,HP 'den önce İkinci Bahar'da da çalışmıs.:) eftelya61 15-05-07, 18:00 Hırsız Polis'te de yardımcı yönetmenlik yaptı diye biliyorum,yanılıyor muyum Hpcilerim? Bu isim hiçte yabancı gelmedi bana. Evet sonradan yrd. yönetmenimizde değişme oldu fakat Gülçin Hanım ,kadromuzda yer almıştır.:) Görülen o ki,sevgili yönetmenimiz Türkan Derya'yla ,HP 'den önce İkinci Bahar'da da çalışmıs.:) Yanılmıyorsun kesinlikle.. Başlangıçta yard. yönetmendi Hırsız Polis'te Gülçin Gülbahçe.. Kadınların yönetmen olarak bir yapımda olması çok güzel bir olay.. Başarılar dilerim.. dizici_manyak 25-06-07, 13:08 Hırsız Polis'te de yardımcı yönetmenlik yaptı diye biliyorum,yanılıyor muyum Hpcilerim? Bu isim hiçte yabancı gelmedi bana. Evet sonradan yrd. yönetmenimizde değişme oldu fakat Gülçin Hanım ,kadromuzda yer almıştır.:) Görülen o ki,sevgili yönetmenimiz Türkan Derya'yla ,HP 'den önce İkinci Bahar'da da çalışmıs.:) evet yardımcı yönetmen(2.yönetmendi) hırsız poliste sonra ayrıldı serkan ipekören geçti onun yerine demek ki türkan deryayla ikinci bahardan tanışıyolarmış zaten gülçin gğlbahçenin adı çok tanıdık geliyordu bana vay bende böyle olmak isterim ... |