Tüm Versiyonu Göster : Gülçin Gülbahçe

E özge E
28-01-07, 12:50
KAYBOLAN YILLARIN YENİ YÖNETMENİ

E özge E
28-01-07, 12:55
GÜLÇİN GÜLBAHÇE:img-wink:

Doğumu
08.12.1975

Eğitimi
İstanbul Üni. Sinema Televizyon Bölümü

Filmleri - Yönetmen (2 Film)
Sırça Köşk 2006
Kaybolan Yıllar 2006

Yardımcı Yönetmen
O Şimdi Mahkum 2005
Biz Size Aşık Olduk 2002
Unutma Beni 2002
İkinci Bahar

TİMUÇİN_ÖZLEM
14-04-07, 20:20
Hırsız Polis'te de yardımcı yönetmenlik yaptı diye biliyorum,yanılıyor muyum Hpcilerim?
Bu isim hiçte yabancı gelmedi bana. Evet sonradan yrd. yönetmenimizde değişme oldu fakat Gülçin Hanım ,kadromuzda yer almıştır.:)

Görülen o ki,sevgili yönetmenimiz Türkan Derya'yla ,HP 'den önce İkinci Bahar'da da çalışmıs.:)

eftelya61
15-05-07, 18:00
Hırsız Polis'te de yardımcı yönetmenlik yaptı diye biliyorum,yanılıyor muyum Hpcilerim?
Bu isim hiçte yabancı gelmedi bana. Evet sonradan yrd. yönetmenimizde değişme oldu fakat Gülçin Hanım ,kadromuzda yer almıştır.:)

Görülen o ki,sevgili yönetmenimiz Türkan Derya'yla ,HP 'den önce İkinci Bahar'da da çalışmıs.:)

Yanılmıyorsun kesinlikle.. Başlangıçta yard. yönetmendi Hırsız Polis'te Gülçin Gülbahçe..

Kadınların yönetmen olarak bir yapımda olması çok güzel bir olay.. Başarılar dilerim..

dizici_manyak
25-06-07, 13:08

evet yardımcı yönetmen(2.yönetmendi) hırsız poliste sonra ayrıldı serkan ipekören geçti onun yerine demek ki türkan deryayla ikinci bahardan tanışıyolarmış zaten gülçin gğlbahçenin adı çok tanıdık geliyordu bana
vay bende böyle olmak isterim ...