Tüm Versiyonu Göster : Dizilerden unutulmaz 10 Performans
DİZİLERDEN UNUTULMAZ 10 PERFORMANS
1 )"ALACAKARANLIK" DİZİSİNDEN; UĞUR YÜCEL'İN TÜM BÖLÜMLERDE Kİ PERFORMANSLARI. Örnek: KOMİSER TAHİR (Uğur YÜCEL) İN FERİT (Kenan İMİRZALIOĞLU) NA ABLASINA SEVDALANDIĞINI SÖYLEDİĞİ EV SEKANSI.
Doruk Noktası : Ferit Tahir beyin itirafı karşısında abondone olur ve soru dolu gözlerle Tahir'e bakar. Uğur YÜCEL, eşsiz bir doğallıkla derin bir iç geçirişin ardından "Şunu bil ki (kekeleyerek) ablana el sürmedim yani Ferit" der ve utanarak pencereye doğru döner gözleri nemlenir.
2) "ASMALI KONAK" DİZİSİNDEN; BAHAR 'IN KUZENİ, YAŞITI, YAKIŞIKLI BİR ARKADAŞIYLA KONAĞA ZİYARETE GELİRLER. KONAĞIN UÇARI KÜÇÜK KIZI, SEYMEN'İN KIZ KARDEŞİ ZEYNEP HER İKİSİNİ DE AVLUDA ABARTILI BİR SAMİMİYETLE KARŞILAR. KONAĞIN VERANDASINDA HENÜZ UYANMIŞ OLAN SALİH (Burak ALTAY), BU SAHNEYİ ERİTİCİ BİR KISKANÇLIKLA İZLER. SADECE 50 SANİYE KADAR SÜREN BU SEKANSTA GENÇ OYUNCU BURAK ALTAY (Salih) KONAK İÇİNDE Kİ SOSYAL STATÜSÜNÜN VERDİĞİ EZİKLİĞİ, BAHARIN KUZENLERİ KARŞISINDA MADDETEN VE KONUM ANLAMINDA DEZEVANTAJLARINI, ZEYNEP'İ PAYLAŞAMAMAYA DAİR KISKANÇLIĞINI İNANILMAZ BİR BAŞARIYLA AKTARIR. SALİH'İN ACISI VE ÖFKESİNİ YÜREĞİMİZİ YARALARCASINA HİSSEDERİZ.
Doruk Noktası: Kendisini izlediğini farkeden Zeynep'in Salih'le gözgöze geldiğinde yine tek kelime etmeden ama sitemini gözlerinden akıtan Salih'in bahar'ın kuzeni ve arkadaşına nezaketen ama zulüm gibi gelen bir eziyetle selam verdiği an.
3) "BİR İSTANBUL MASALI" DİZİSİNDEN; CEMAL (ALTAN ERKEKLİ), DAMADININ KIZINA ŞİDDET UYGULADIĞINI ÖĞRENDİKTEN KISA SÜRE SONRASINDA BİR KONUŞMA GERÇEKLEŞİR. Altan ERKEKLİ, BU SEKANSTA BİR KIZ BABASININ HASLETLERİNİ, ÖFKESİNİ, SİTEMİNİ VE KORUMACILIĞINI BÜYÜLEYİCİ BİR OYUNLA VERİR. O KADAR ETKİLEYİCİDİR Kİ, VERİLEN MESAJLAR Altan ERKEKLİ'NİN EŞSİZ OYUNCULUĞUYLA TÜRKİYE'DE KIZ EVLADA FİGÜRAN MUAMELESİ YAPAN CAHİL GELENEĞİ DE YERDEN YERE ÇALAR.
Doruk Noktası: Altan ERKEKLİ (Cemal) sözlerini tamamladıktan sonra kızı Çiçek (Yasemin ÇONKA) eşiyle konuşmak için izin ister. Altan ERKEKLİ(Cemal) kafasını sallar ve damadına son kez acı ve "yazıklar olsun" ünlemleriyle dolu gözlerle bakarak içeri döner. Tüm izleyen kız babalarının beyninde orman yangınlarına sebep olduğunu tahmin etmek güç değil.
4) "SİL BAŞTAN" DİZİSİNDEN; AYFER (Özlem TEKİN) İLK OYUNCULUK DENEYİMİ OLMASINA KARŞIN, TÜM DİZİ BÖLÜMLERİ BOYUNCA HER PERFORMANSI BU SATIRLARDA YERALMAYI HAKEDİYOR ASLINDA.
Doruk Noktası: Binbir güçlük ve eziyetle Hasankeyf'e gelerek hayatını kurtarmayı başardıkları Gülbeyaz (Ceyda DÜVENCİ) , Sidar (Ömer GENÇ) in öldüğünü düşünerek hayatta tutunacak dalı kalmadığına kanaat getirir ve arkadaşları araba arızasıyla uğraşırken hızla yaklaşan bir kamyonun önüne atar kendini. Ayfer (Özlem TEKİN) ve Gülizar (Hale SOYGAZİ) onu .ekip kurtarırlar. Çileden çıkan Özlem TEKİN (ayfer)in bu noktada kendisi için yaptıkları fedakarlıklara rağmen intihar eylemini bencilce bulduğu Gülbeyaza haykırarak sıkı bir hayat ve dostluk dersi verir. Tüm izleyiciler içlerinden şunu geçirirler; "Allah Özlem TEKİN'in şerrinden korusun" :-)
5) "UY BAŞUMA GELENLER" DİZİSİNDEN; HAKAN (Hakan YILMAZ), İDDİAYA TUTUŞTUKLARI DÜZKÖY MUHTARI (Aykut ORAY) ı işletmek adına BÖĞRÜNE HİLEYLE SAPLANMIŞ GİBİ DURAN BİR BIÇAKLA KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILIR. KENDİSİNE PLATONİK AŞK DUYAN MUHTARIN KIZI FONDIK (Başak KÖKLÜKAYA) GİZİ SIRRI BIRAKARA KANLAR İÇİNDE Kİ HAKAN'I DEHŞET VE ŞOK İÇİNDE YAŞATMAYA ÇALIŞIR. BU İŞTE BABASININ PARMAĞI OLABİLECEĞİ ZANNIYLA BİR DAKİKA İÇİNDE AŞKININ ATEŞİYLE İNANILMAZ BİR TERÖR ESTİRİR.
Doruk Noktası: Başak KÖKLÜKAYA (Fındık) bu bıçaklanma hadisesinin Hakan'ın eşek şakası olduğunu anlayınca gözyaşlarını hiddetle siler, kalbinin kırırklığını titreyen dudakları takip eder ve her izleyenin kendi yüzünde ısısını acısını hissedebileceği şiddette bir tokat atar.
6) "ASMALI KONAK" DİZİSİNDEN; SEYMEN' İN ARABASINA YAPILAN SABOTAJIN ARDINDAN BU İŞTE HAMZAOĞULLARININ BİR PARMAĞI OLABİLECEĞİNE DAİR TEORİLER ÜRER. SÜMBÜL HANIM (Selda ALKOR), HER İKİ AİLEYİ DE ENTERESE EDEN BİR KOUYU GÖRÜŞMELERİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEREK ALİ HAMZAOĞLU (Kenan BAL) DAN RANDEVU ALIR. GENÇLİK YILLARINDAN İTİBAREN SÜMBÜL HANIMA TUTKUN OLAN ALİ BEY, ÇARDAKTA ZARİF BİR YEMEK MASASI HAZIRLATIR, HEYECANLI BEKLEYİŞ SONRASINDA SÜMBÜL HANIM GELİR. SÜMBÜL HANIM ALİ BEYE "SEN NEDEN HİÇ EVLENMEDİN ALİ BEY?" DİYE SORDUĞUNDA ALİ BEYİN GÖZLERİ ÇOKTAN İTİRAFA BAŞLAMIŞTIR. BİR İNSAN HAYATININ, AŞK UĞRUNA KENDİSİNİ NASIL SADAKATLE MÜHÜRLEYEBİLECEĞİNİN ÖRNEĞİNİ Kenan BAL (Ali HAMZAOĞLU) UNUTULMAZ BİR OYUNCULUKLA VERİR BİZLERE.
Doruk Noktası: Sümbül hanım evine dönmek üzere giderken Kenan BAL (Selda ALKOR) un ardından 50 küsur yılın ardından daha ümit dolu bir hasretle bakar ve öylece kalakalır.
7) "HAZİRAN GECESİ" DİZİSİNDEN; TATSIZ BİR KURGUYLA TANIŞAN HAVİN (Naz ELMAS) VE BARAN (Özcan DENİZ) ARASINDA İLK SANİYEDE HARLANMAYA BAŞLAYAN BİR AŞK ATEŞİ BAŞGÖSTERİR. BARAN ISRAR KIYAMET HAVİN'İN HAYATINA GİRER. KÖRKÜTÜK SARHOŞ EVİNE GELDİĞİ GECENİN SABAHI HAVİN'İN MÜTEVAZI ÖĞRENCİ EVİNİN SEDİRİNDE KONUŞURLAR. Naz ELMAS (Havin) İ BU SOHBET SIRASINDA ÖYLE ÜRPERTİCİ BİR DOĞALLIKLA OYNAR Kİ, "ACABA BU DİZİ FALAN DEĞİL DE KAMERALARLA İZLENEN REEL BİR İNSANIN HAYATI MI" DİYE İŞKİLLENMEKTEN KENDİMİZİ ALAMAYIZ. MAKYAJSIZ, ABARTISIZ, KIRIK DÖKÜK AMA HİPNOZA SOKAN BİR SIRADANLIKLA BARAN' A SORAR ; "SEN NERDEN ÇIKTIN YAA" ...
Doruk Noktası: Havin kahvaltı hazırlarken evi keşfetmeye gayret eden Baran eski bir resim görür ve Havin' in annesi olduğunu tahmin eder. "nasıl annenle aran iyi midir. ben benimkiyle arkadaş gibiyimdir resmen" der. Annesi, daha çocukken Havin'in gözleri önünde babası tarafından vahşice bıçaklanarak öldürülmüştür. Yılların kederi ve babasına duyduğu sessiz öfke Baran'ın sorusuyla kasırgaya dönüşür.
8) "BİR İSTANBUL MASALI" DİZİSİNDEN; KENDİLERİNDEN GİZLİCE ROMADA SELİM ARHAN'LA EVLENEN KIZLARI ESMA'YA KIRGIN OLAN KOZAN AİLESİNİN FERTLERİ SİTEMLERİNİ VE SELİM BEYLE ESMA ARASINDA KENDİLERİNCE UYUMSUZ BULDUKLARI ÖĞELERİ HİDDETLE TARTIŞIRLAREN OZAN (İsmail HACIOĞLU) İSYAN EDER. ANNE VE BABASINA ABLASININ AŞKLARINA GÖSTERDİKLERİ DUYARSIZLIK, SAYGISIZLIK VE AŞKIN KUTSALLIĞINA DAİR KISA AMA VURUCU BİR KONUŞMA YAPAR. İsmail HACIOĞLU' NUN PERFORMANSI ÖYLESİNE ETKİLİDİR Kİ, 10 ADET SEZEN AKSU ALBÜMÜ DİLESEK BU DUYGUSALLIĞI YAŞAYAMAYIZ DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİZİ ALAMAYIZ.
Doruk Noktası: Bu kısa ama etkileyici nutkun sonrasında hışımla odasına giden Ozan (İsmail HACIOĞLU) nun ardından babası Cemal (Altan ERKEKLİ) ve annesi Suzan (Vahide GÖRDÜM) kalakalırlar. Cemal tokat gibi çarpan bu cümlelerin ardından eşi Suzan'a döner ve (gülümseyip oğluna hak verir bir edayla) şöyle der;" Vay be .Gördün mü Suzan, küçücük oğlum bu yaşa gelmiş bana resmen hayat dersi verdi!"
9) "TATLI HAYAT" DİZİSİNDEN; İKİ BECERİKSİZ DOLANDIRICI, YANLIŞLIKLA EŞİ SEVİNÇ HANIM (Türkan ŞORAY) YERİNE İHSAN BEY (Haluk BİLGİNER) İN HİZMETÇİSİ MENEKŞE (Asuman DABAK) I KAÇIRARAK FİDYE İSTERLER. FIRSATÇI, GÖZÜ DOYMAZ SEVİMLİ BİR SONRADAN GÖRME OLAN İHSAN BEYİ CANLANDIRAN Haluk BİLGİNER, BU KARAKTERİN TÜM OLUMSUZ SIFATLARINA RAĞMEN KARISINA DUYDUĞU ÖLÜMSÜZ AŞK NEDENİYLE HİSSETTİĞİ PANİK VE ÜZÜNTÜYÜ AYAKTA ALKIŞLANACAK BİR ESTETİKLE OYNAR. HER SANİYESİ KAHKAHA FIRTINASINA SEBEP OLAN DİZİNİN TAM ORTA YERİNE DEVASA BİR GÖKTAŞI GİBİ DÜŞEN BU 10 DAKİKALIK DRAM SEKANSINI YİNE AYNI USTALIKLA KOMEDİYE DÖNÜŞTÜRMEYİ BİLİR.
Doruk Noktası; Kaçırılanın aslında eşi değil evin hizmetçisi menekşe olduğunu bilmeyen İrfan bey ve komşuları fiye meslesini nasıl çözeceklerini tartışırlarken Sevinç Hanım (Türkan ŞORAY) içeri giriverir. Eşinin kaçırıldığını zanneden İrfan (Haluk BİLGİNER)in o an yaşadığı şok, şaşkınlık ve mutluluk duygularının harmanı her izleyenin gözlerinin nemlenmesine sebep olur.
10) "AVRUPA YAKASI" DİZİSİNDEN; GAZANFER ÖZCAN' IN TÜM BÖLÜMLERDE Kİ PERFORMANSLARI. Örnek: HİÇ HAZETMEDİĞİ HALDE KIZI ASLI'NIN ZORUYLA BİR AVRUPA SİNEMASI FİLMİ İZLERKEN YAŞADIĞI IZDIRABI İZLEYİCİYE AKTARIŞI VE REKLAM GİRDİĞİ ANDA Kİ ÇOCUKSU COŞKUSU.
Doruk Noktası: Üstad ne eylerse güzel eyler. Varın siz kendi doruk sekansınızı seçin :-)
submissive 16-10-04, 16:04 Harika olmuş...kardeşim sen bence kendin dergi çıkarbişiler yap.:-) bu on performans arasında benim favorim uğur yücel.tek geçerim...
bir istanbul masalı dizisiyle ilgili yakaladığın olaylar süper.
meltemyucel 18-10-04, 13:21 Alında bu anları bizde yakalıyoruz hatta yaşıyoruz.. Ama eminim senin kadara yoruma dökemiyoruz. Tebrikler.
Sil baştan dizisini pek izlemiyorum ama ordaki kızın adı Kiraz değilmiydi :?:
gerçekten mükemmel özellilke avrupa yakasında gazanfer özcan için söylediklerine tam manasıyla katılıyorum çok mükemmel bir oyuncu
bu arada sevgili meltemyucel sil baştan da kiraz karakterini ( ceyda düvenci ) oynuyordu
meltemyucel 18-10-04, 14:09 Tamam işte benimde söylemek istediğim o :yukarıda gülbeyaz deniliyor Ceyda Düvenci için..
haklısın sevgili meltemyucel ben oraya dikkat etmemişim pardon :lol:
Kiraz olacaktı aslı sureti doğrusu, haklısınız dostlar..
Kusura bakmayın... :-)
:D tek kelimeyle süperdi:D hem güldüm he düşündüm. yüreğine sağlık burak
Çok incesin KaDeRiM...
Teşekkürler... :wink:
meltemyucel 03-11-04, 15:08 Çemberimde Gül Oya dizisinde Mehmetle Yurdanurun bahçedeki birbirlerine kavuştukları sahne ve Mehmetin Yurdanura söylediği sözler beni çok etkiledi. En iyi performanslardan biri bence...
Evet bencede.
ama burak yüregine saglik. bu performanslari bulup bide yorumlamak var
helal olsun
Tamam işte benimde söylemek istediğim o :yukarıda gülbeyaz deniliyor Ceyda Düvenci için..he kiz dogru dion
Asıl siz yorum yapmya vakit ayırma nezaketi gösterenlerin yüreklerine sağlık, teşekkürler ...
burak avatarinda cok guzel he :D
Haziran Gecesinde, Havin'in Barani yillar sonra gormesi, ve yanina gitmeye calismasi..çok aciydi, merdivenleri tutunarak inisi falan .. :cry: acayip etkilendim, birde Baranin Havine, ''Havin, sensin dimi, olmedim, Cemal bilmiyo dimi, biliyo olamaz'' demesi, ve ardindan elini kafasina koyup: ''Neden bunu yapiyorsunuz :cry: '' demesi
vede Aliyede cadi kaynanasi Ayseyi kacirirken, Aliyenin o direnisi.. :cry: cok aciydi
Avatar rezalet farkındayım...Kinayende haklısın ezgi haklı olmasına DA, avatara eklemek istediğim resimler site de sınır koyulan mb nin üzerinde çıkıyor sürekli...Ben de illetim bu duruma...
İstemez miyim ben de sevdiğim keyif aldığım ikonları resimleri koymak mutlu olmak sevinmek ve coşmak :(
Ya evet Burak yaa, hayranim senin yazilarina, çok içten yaziyorsun. Insan okuyunca heyecanlaniveriyo :D. Pardon ya, az onceki yazimda belirtmedim bunu, birden Haziran Gecesi heyecanina kapilinca doluverdim, onlari yazdim. Cok mukemmel olmus yazin. Herseyi sahne sahne, çok guzel takip etmissin, super ;)
sweetheart 20-11-04, 12:08 bence selimin meşhur golden horn manzarasına dalıp ´´beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın´´eserini dinlemesi...o bakışlarıla aktardığı duygusallık,dökülen bir kaç damla yaş....
sonra esmayı köşkün penceresinden gördüğü an ,fonda yine aynı şarkı...selim dalar......gider....o bakışlarda onca yaşanmışlık ve en çok aşk saklıdır.....
bn asmali konakta bi dügün wardi iste konakta galiba hayrinenin dügünüydü nese iste orda seymen we baharin halay çekerken birden göz göze gelmesi bn çk etkilemsti..
forever_bim 17-02-05, 12:05 Bir İstanbul Masalı dizisinden; 33. bölümde ilk aşk geceleri kana bulanan Esma ve Selim'in hastanede yaşadıkları olaylar. Yaşadığı kördüğümden kurtulmak isteyen genç ve güzel kadının sevdiği adamın ölümle yaş** arasındaki ince çizgide gidip gelmesi sırasında döktüğü acı gözyaşları...Onu ilk ziyareti sırasında baygın yatan Selim'in elini avuçları içine alıp ona karşı hissettiğini açıkça anlatması Selim'in buna karşılık tepkisiz kalması bu yüzden gitmek için Esma'nın ayağa kalkması...Ve tam o sırada Selim'in onu elinden sıkıca yakalayıp gitmesine mani olması...Kendisinin de Esma'yı sevdiğini cesurca söylemesi ve Esma'nın yavaşça Selim'in üzerine uzanıp dudaklarına ilk masum öpücüğü kondurması...Burada hem Mehmet Aslantuğ'un hem de Ahu Türkpençe'nin doğal oyunculuklarıyla bize yaşattıkları...
DORUK NOKTASI: Esma tam odadan çıkarken, Demir'in abisine bakmak için koridorda geliyor olması. Esma'yla karşılaşmaları ve Esma'nın jet hızıyla yönünü değiştirmesi...Bir zamanlar çok sevdiği kızı abisine kaptırmanın verdiği acı darbe ile Demir'in sendelemesi ve bakışlarındaki keder bize Ozan Güven ve oyunculuğu hakkında iyi ip uçları vermiştir.[/i]
Cemberimde Gül Oya dizisinin gecen bölümünde Pazar yerinde patlayan araba sahnesinde Mehmetin ciglik cigliga kosmasi ve eve geldiginde solcu arkadasi Vedata ile yaptigi konusma bence Mehmet Ali Nuroglunu oyunculuk alaninda bir kademe daha yükseltti.
Not: Burakcigim istedigin resimleri basit bir Photoshop programiyla büyüklügünü degistirebilirsin, istersen bana gönder ben kücülteyim.
çok güzel ya tekrar hatırlayıp gözünde canlandırmak iyi oldu :P
Beni bugüne kadar izlediğim bütün diziler içinde en etkileyen ve tekrarlarında izledikçe hala etkileyen sahne :
Asmalı Konak : Herkes Zeynep ve Salih'in evlendiğini öğreniyor. Salih'e herkes kızıyor, Salih odasına kapanıyor. O sırada Salih'e kızmak için babası geliyor. Salih'in orada babasına söylediği sözler ve davranışları beni inanılmaz etkilemişti. O nasıl bir gerçeklikti öyle?
bence de orası acayip etkileyiciydi çok gerçekçi oynamıştı salih
istanbulspence 04-04-05, 18:48 iyi bir bakış açısı hakikaten tebrik ederim
gazenfer özcan ı çok iyi yakalamışsın harikaydı :D
ayrıca çok haklısın sil baştan dizisinde ayfer karakteriyle özlem tekin in gösterdiği her performans çok iyiydi
Avatar rezalet farkındayım...Kinayende haklısın ezgi haklı olmasına DA, avatara eklemek istediğim resimler site de sınır koyulan mb nin üzerinde çıkıyor sürekli...Ben de illetim bu duruma...
İstemez miyim ben de sevdiğim keyif aldığım ikonları resimleri koymak mutlu olmak sevinmek ve coşmak :(
Burak De Niro nerelerdesin ozlemisim seni :) konuyla alakasız bir post oldu ama mazur gorun uzun suredir tek kelime yazmamisim foruma :)
Kurşun Yarası'nda Kaymakam'ın Halil'i mahpusdan çıkartıp deniz kenarında Gülsüm'le buluşturduğu sahne. Gülsüm ve halil kayıkla uzaklaşırken, Kaymakam yaşlı gözlerle onları izler ve bu görüntü üzerine Halil'in Gülsüm'e yazdığı veda mektubu düşer... Harika bir sahneydi...
theroseberry 17-06-05, 15:32 Bence Asmalı Konakta Bahar'ın Amerikaya tedaviye gittiği sahne çok etkileyiciydi.
Bir de Süper Baba da ipeğin onu terketmesiyle, Fikret intihar etmişti ve hastanede neredeyse ölüyordu.Ve hastanede yaşananlar çok etkilemişti beni.
gülbeyazda şevvalciğimin düğümleri öğretirken kadire bakaak buda kör düğümdür demesi bide dana sarması dediği an ve kadirin uçakla seni seviyorumu gönderdiği annnn
gülbeyazın her sahnesi benim için çok iyiydi çok etkileyiciydi şimdilerde aliyede acayip güzel performanslar sergiliyor oyuncular iki dizi de süper
Ben çemberimde Gül Oyada o ümitin vuruldugu sahnede çook etkilenmistim..hele o zarifenin UMITT UMITT diye bagrisii ve arkadan cemberimde gul oya sarkisinin çalinmasi o sahneyi dahada bi etkileyici yapmisti.BENCE.
Ferit , Nehir'in kendisini affetmesi için bir kaset hazırlar.Kasette Mustafa Uğurlu'nun oyunculuğu inanılmazdır , bizleri gözyaşlarına boğar.. [Bir Dilim Aşk]
Gulbeyaz ve Cemberimde Gul Oya'nin butun performanslari unutulmaz.
Gulbeyaz her bolumde performans super. Cemberimde Gul Oya'da da oyle ama bunda benim cok sevdigim 3 performans var:
1- Umitin olmesi, cok acikliydi. Gozyaslarimi tutamadim. Her yonunded superdi. Bide ardindan Zarifenin konusamamasi ve aski gunleri hatirlamasi. Onun aglamalari beni cok uzdu.
2- Sultan'in Ibrahim'in tuttugu bicaga dogru yurumesi. Cok acikliydi. Seref Sezer oyunculuguna hayranim.
3- Sultan kendisini ve Ibrahim'i vurmasi. Burda aktristligi en tepesine geldi. Yani daha iyi olamazdi bu sahne. Okadar etkiliydi ki, beni gozyaslarina bogdu. En azindan 10 dakika boyunca agladim arkasindan.
asmalı konaktakı bahar we seymenın aşkıı unutulmasdı
yalniz_kurt 26-06-05, 20:46 adı aşk olsunda fikret kuşkanın baştan sona olan bütün perfonması ...
aliye nin kızı ayşe yi görmek için verdiği hastane kapısındaki mücadele süper ötesi manyak güzeldi
cemberimde gül oya dizisinde
-ibrahim zarifenin bogazina bicagi dayar.ardindan canan dayanamaz patlar,sonra da sultan o vurucu konusmasini yaparak bicagin üzerine yürür.
-ümitin vurulmasi
-kücük karabalik kitaplarinin yakildigi sahne
-mehmetin babasinin karakol önúndeki bekleyisi.zira hala unutabilmis degilim:ya sorgudan cikamazsa komiserim deyisi :(
-ölümü kutsayarak konusan bir arkadasina,mehmetin verdigi tokat gibi cevap
ve daha nice sahneler.bu dizinin gercekten özel biryeri var.cok özleyecegiz coookkkk. :(
aliyenin sezon finalinde aliyenin performansı gerçekten süper ötesiydi
gümüsün sezon finalindede mehmet ve gümüs manyak süper oynadılar ağlamaktam helak oldum
Bence gelmiş geçmiş en iyi performans Tatlı Hayat'taki rolüyle Haluk Bilginer'indir.
Asmalı konak'da bahar'ın amerika'ya gitme sahnesi,bebeğin ağlaması..
Gülbeyazda gülbeyazın kazımın evlenme teklifini kabul ettiği ve kadirin yıkıldığı an..
Bir istanbul masalında demir binnurla evlenirken esmayı grdüğü sahne..
Asmalı konak'da salih ile zeynep'in evlendiğini öğrenilmesinden sonra salih'in babasına kafa tuttuğu sahne..
Kurtlar Vadisi:
Polat: Bundan böyle uyuşturucu şatışı sınırlandırılacak. Bilinen adamların dışında kimse el altında piyasaya mal sürmeyecek. Okullara uyuşturucu girmyecek. Uyuşturucu dışında yapılacak her iş geleneklere bağlı usullere göre yapılacak. Herşeyden evvel abin gelip Süleyman Çakır’ın elini öpüp, kesilen cezayı kabul edicek.
Metin: Sen kimsin lan racon kesiyorsun.
Polat: Racon kesmiyorum, kafa kesiyorum.
.................................................. .
Süleyman Çakır Istanbul’un sefiridir. Biad edin.
Kurtlar Vadisi'nde Tilki Andrei geldikten sonra, Andrei'nin göründüğü her sahnedeki performansı müthişti. Resmen taze kan getirdi adam diziye :p
asmalı konakta baharın amerika'ya gittiği sahne
gülbeyazda kazım'ın teklifini kabul ettiği zaman kadir'in yıkılması uçakla seni seviyorum'u gönderdiği an
aliye'de aliye'nin ayşe hastanedeyken onu göremediği sahne çok ağlamıştım o sahnede:(:(
ümit in öldüğü sahne müthişti o sahne de ağlamayan yoktur herhalde :(
ozcanweozcan 13-07-05, 12:03 Haziran Gecesinde, Havin'in Barani yillar sonra gormesi, ve yanina gitmeye calismasi..çok aciydi, merdivenleri tutunarak inisi falan .. :cry: acayip etkilendim, birde Baranin Havine, ''Havin, sensin dimi, olmedim, Cemal bilmiyo dimi, biliyo olamaz'' demesi, ve ardindan elini kafasina koyup: ''Neden bunu yapiyorsunuz :cry: '' demesi
vede Aliyede cadi kaynanasi Ayseyi kacirirken, Aliyenin o direnisi.. :cry: cok aciydi
evet yaa ne guzel sahnelerdi onlar yeniden hatirladim simdi
bide havinin cemalle baranla tanismaya gittikleri gece duygu baran havin ve cemal offf offf
bence asmali konakta ki dicelenin olayini ogrendikten sonra baharin gene eve gelmesi sonra ordaki konusmalari bide
ilk sezonda yaman in getirdigi resim mazemelerin yuzunden baharin eve gec gelmesi ve gec geldikten sonraki konusmalari
bana gore baharlar seymenin oldugu butun sahneler guzeldi
bide
haziran gecesinde baranin sarhos olup havinin evine gelmesi ve yilar sonra o havini gordugunde baranin yuz ifade si harikaydi yaa
number_one 16-07-05, 10:03 bence ateşili topraklarda doğanın alev le konuştuktan sonra büyülenmişcesine bakışı hepsindan daha etkileyici
DİZİLERDEN UNUTULMAZ 10 PERFORMANS
1 )"ALACAKARANLIK" DİZİSİNDEN; UĞUR YÜCEL'İN TÜM BÖLÜMLERDE Kİ PERFORMANSLARI. Örnek: KOMİSER TAHİR (Uğur YÜCEL) İN FERİT (Kenan İMİRZALIOĞLU) NA ABLASINA SEVDALANDIĞINI SÖYLEDİĞİ EV SEKANSI.
Doruk Noktası : Ferit Tahir beyin itirafı karşısında abondone olur ve soru dolu gözlerle Tahir'e bakar. Uğur YÜCEL, eşsiz bir doğallıkla derin bir iç geçirişin ardından "Şunu bil ki (kekeleyerek) ablana el sürmedim yani Ferit" der ve utanarak pencereye doğru döner gözleri nemlenir.
2) "ASMALI KONAK" DİZİSİNDEN; BAHAR 'IN KUZENİ, YAŞITI, YAKIŞIKLI BİR ARKADAŞIYLA KONAĞA ZİYARETE GELİRLER. KONAĞIN UÇARI KÜÇÜK KIZI, SEYMEN'İN KIZ KARDEŞİ ZEYNEP HER İKİSİNİ DE AVLUDA ABARTILI BİR SAMİMİYETLE KARŞILAR. KONAĞIN VERANDASINDA HENÜZ UYANMIŞ OLAN SALİH (Burak ALTAY), BU SAHNEYİ ERİTİCİ BİR KISKANÇLIKLA İZLER. SADECE 50 SANİYE KADAR SÜREN BU SEKANSTA GENÇ OYUNCU BURAK ALTAY (Salih) KONAK İÇİNDE Kİ SOSYAL STATÜSÜNÜN VERDİĞİ EZİKLİĞİ, BAHARIN KUZENLERİ KARŞISINDA MADDETEN VE KONUM ANLAMINDA DEZEVANTAJLARINI, ZEYNEP'İ PAYLAŞAMAMAYA DAİR KISKANÇLIĞINI İNANILMAZ BİR BAŞARIYLA AKTARIR. SALİH'İN ACISI VE ÖFKESİNİ YÜREĞİMİZİ YARALARCASINA HİSSEDERİZ.
Doruk Noktası: Kendisini izlediğini farkeden Zeynep'in Salih'le gözgöze geldiğinde yine tek kelime etmeden ama sitemini gözlerinden akıtan Salih'in bahar'ın kuzeni ve arkadaşına nezaketen ama zulüm gibi gelen bir eziyetle selam verdiği an.
3) "BİR İSTANBUL MASALI" DİZİSİNDEN; CEMAL (ALTAN ERKEKLİ), DAMADININ KIZINA ŞİDDET UYGULADIĞINI ÖĞRENDİKTEN KISA SÜRE SONRASINDA BİR KONUŞMA GERÇEKLEŞİR. Altan ERKEKLİ, BU SEKANSTA BİR KIZ BABASININ HASLETLERİNİ, ÖFKESİNİ, SİTEMİNİ VE KORUMACILIĞINI BÜYÜLEYİCİ BİR OYUNLA VERİR. O KADAR ETKİLEYİCİDİR Kİ, VERİLEN MESAJLAR Altan ERKEKLİ'NİN EŞSİZ OYUNCULUĞUYLA TÜRKİYE'DE KIZ EVLADA FİGÜRAN MUAMELESİ YAPAN CAHİL GELENEĞİ DE YERDEN YERE ÇALAR.
Doruk Noktası: Altan ERKEKLİ (Cemal) sözlerini tamamladıktan sonra kızı Çiçek (Yasemin ÇONKA) eşiyle konuşmak için izin ister. Altan ERKEKLİ(Cemal) kafasını sallar ve damadına son kez acı ve "yazıklar olsun" ünlemleriyle dolu gözlerle bakarak içeri döner. Tüm izleyen kız babalarının beyninde orman yangınlarına sebep olduğunu tahmin etmek güç değil.
4) "SİL BAŞTAN" DİZİSİNDEN; AYFER (Özlem TEKİN) İLK OYUNCULUK DENEYİMİ OLMASINA KARŞIN, TÜM DİZİ BÖLÜMLERİ BOYUNCA HER PERFORMANSI BU SATIRLARDA YERALMAYI HAKEDİYOR ASLINDA.
Doruk Noktası: Binbir güçlük ve eziyetle Hasankeyf'e gelerek hayatını kurtarmayı başardıkları Gülbeyaz (Ceyda DÜVENCİ) , Sidar (Ömer GENÇ) in öldüğünü düşünerek hayatta tutunacak dalı kalmadığına kanaat getirir ve arkadaşları araba arızasıyla uğraşırken hızla yaklaşan bir kamyonun önüne atar kendini. Ayfer (Özlem TEKİN) ve Gülizar (Hale SOYGAZİ) onu .ekip kurtarırlar. Çileden çıkan Özlem TEKİN (ayfer)in bu noktada kendisi için yaptıkları fedakarlıklara rağmen intihar eylemini bencilce bulduğu Gülbeyaza haykırarak sıkı bir hayat ve dostluk dersi verir. Tüm izleyiciler içlerinden şunu geçirirler; "Allah Özlem TEKİN'in şerrinden korusun" :-)
5) "UY BAŞUMA GELENLER" DİZİSİNDEN; HAKAN (Hakan YILMAZ), İDDİAYA TUTUŞTUKLARI DÜZKÖY MUHTARI (Aykut ORAY) ı işletmek adına BÖĞRÜNE HİLEYLE SAPLANMIŞ GİBİ DURAN BİR BIÇAKLA KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILIR. KENDİSİNE PLATONİK AŞK DUYAN MUHTARIN KIZI FONDIK (Başak KÖKLÜKAYA) GİZİ SIRRI BIRAKARA KANLAR İÇİNDE Kİ HAKAN'I DEHŞET VE ŞOK İÇİNDE YAŞATMAYA ÇALIŞIR. BU İŞTE BABASININ PARMAĞI OLABİLECEĞİ ZANNIYLA BİR DAKİKA İÇİNDE AŞKININ ATEŞİYLE İNANILMAZ BİR TERÖR ESTİRİR.
Doruk Noktası: Başak KÖKLÜKAYA (Fındık) bu bıçaklanma hadisesinin Hakan'ın eşek şakası olduğunu anlayınca gözyaşlarını hiddetle siler, kalbinin kırırklığını titreyen dudakları takip eder ve her izleyenin kendi yüzünde ısısını acısını hissedebileceği şiddette bir tokat atar.
6) "ASMALI KONAK" DİZİSİNDEN; SEYMEN' İN ARABASINA YAPILAN SABOTAJIN ARDINDAN BU İŞTE HAMZAOĞULLARININ BİR PARMAĞI OLABİLECEĞİNE DAİR TEORİLER ÜRER. SÜMBÜL HANIM (Selda ALKOR), HER İKİ AİLEYİ DE ENTERESE EDEN BİR KOUYU GÖRÜŞMELERİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEREK ALİ HAMZAOĞLU (Kenan BAL) DAN RANDEVU ALIR. GENÇLİK YILLARINDAN İTİBAREN SÜMBÜL HANIMA TUTKUN OLAN ALİ BEY, ÇARDAKTA ZARİF BİR YEMEK MASASI HAZIRLATIR, HEYECANLI BEKLEYİŞ SONRASINDA SÜMBÜL HANIM GELİR. SÜMBÜL HANIM ALİ BEYE "SEN NEDEN HİÇ EVLENMEDİN ALİ BEY?" DİYE SORDUĞUNDA ALİ BEYİN GÖZLERİ ÇOKTAN İTİRAFA BAŞLAMIŞTIR. BİR İNSAN HAYATININ, AŞK UĞRUNA KENDİSİNİ NASIL SADAKATLE MÜHÜRLEYEBİLECEĞİNİN ÖRNEĞİNİ Kenan BAL (Ali HAMZAOĞLU) UNUTULMAZ BİR OYUNCULUKLA VERİR BİZLERE.
Doruk Noktası: Sümbül hanım evine dönmek üzere giderken Kenan BAL (Selda ALKOR) un ardından 50 küsur yılın ardından daha ümit dolu bir hasretle bakar ve öylece kalakalır.
7) "HAZİRAN GECESİ" DİZİSİNDEN; TATSIZ BİR KURGUYLA TANIŞAN HAVİN (Naz ELMAS) VE BARAN (Özcan DENİZ) ARASINDA İLK SANİYEDE HARLANMAYA BAŞLAYAN BİR AŞK ATEŞİ BAŞGÖSTERİR. BARAN ISRAR KIYAMET HAVİN'İN HAYATINA GİRER. KÖRKÜTÜK SARHOŞ EVİNE GELDİĞİ GECENİN SABAHI HAVİN'İN MÜTEVAZI ÖĞRENCİ EVİNİN SEDİRİNDE KONUŞURLAR. Naz ELMAS (Havin) İ BU SOHBET SIRASINDA ÖYLE ÜRPERTİCİ BİR DOĞALLIKLA OYNAR Kİ, "ACABA BU DİZİ FALAN DEĞİL DE KAMERALARLA İZLENEN REEL BİR İNSANIN HAYATI MI" DİYE İŞKİLLENMEKTEN KENDİMİZİ ALAMAYIZ. MAKYAJSIZ, ABARTISIZ, KIRIK DÖKÜK AMA HİPNOZA SOKAN BİR SIRADANLIKLA BARAN' A SORAR ; "SEN NERDEN ÇIKTIN YAA" ...
Doruk Noktası: Havin kahvaltı hazırlarken evi keşfetmeye gayret eden Baran eski bir resim görür ve Havin' in annesi olduğunu tahmin eder. "nasıl annenle aran iyi midir. ben benimkiyle arkadaş gibiyimdir resmen" der. Annesi, daha çocukken Havin'in gözleri önünde babası tarafından vahşice bıçaklanarak öldürülmüştür. Yılların kederi ve babasına duyduğu sessiz öfke Baran'ın sorusuyla kasırgaya dönüşür.
8) "BİR İSTANBUL MASALI" DİZİSİNDEN; KENDİLERİNDEN GİZLİCE ROMADA SELİM ARHAN'LA EVLENEN KIZLARI ESMA'YA KIRGIN OLAN KOZAN AİLESİNİN FERTLERİ SİTEMLERİNİ VE SELİM BEYLE ESMA ARASINDA KENDİLERİNCE UYUMSUZ BULDUKLARI ÖĞELERİ HİDDETLE TARTIŞIRLAREN OZAN (İsmail HACIOĞLU) İSYAN EDER. ANNE VE BABASINA ABLASININ AŞKLARINA GÖSTERDİKLERİ DUYARSIZLIK, SAYGISIZLIK VE AŞKIN KUTSALLIĞINA DAİR KISA AMA VURUCU BİR KONUŞMA YAPAR. İsmail HACIOĞLU' NUN PERFORMANSI ÖYLESİNE ETKİLİDİR Kİ, 10 ADET SEZEN AKSU ALBÜMÜ DİLESEK BU DUYGUSALLIĞI YAŞAYAMAYIZ DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİZİ ALAMAYIZ.
Doruk Noktası: Bu kısa ama etkileyici nutkun sonrasında hışımla odasına giden Ozan (İsmail HACIOĞLU) nun ardından babası Cemal (Altan ERKEKLİ) ve annesi Suzan (Vahide GÖRDÜM) kalakalırlar. Cemal tokat gibi çarpan bu cümlelerin ardından eşi Suzan'a döner ve (gülümseyip oğluna hak verir bir edayla) şöyle der;" Vay be .Gördün mü Suzan, küçücük oğlum bu yaşa gelmiş bana resmen hayat dersi verdi!"
9) "TATLI HAYAT" DİZİSİNDEN; İKİ BECERİKSİZ DOLANDIRICI, YANLIŞLIKLA EŞİ SEVİNÇ HANIM (Türkan ŞORAY) YERİNE İHSAN BEY (Haluk BİLGİNER) İN HİZMETÇİSİ MENEKŞE (Asuman DABAK) I KAÇIRARAK FİDYE İSTERLER. FIRSATÇI, GÖZÜ DOYMAZ SEVİMLİ BİR SONRADAN GÖRME OLAN İHSAN BEYİ CANLANDIRAN Haluk BİLGİNER, BU KARAKTERİN TÜM OLUMSUZ SIFATLARINA RAĞMEN KARISINA DUYDUĞU ÖLÜMSÜZ AŞK NEDENİYLE HİSSETTİĞİ PANİK VE ÜZÜNTÜYÜ AYAKTA ALKIŞLANACAK BİR ESTETİKLE OYNAR. HER SANİYESİ KAHKAHA FIRTINASINA SEBEP OLAN DİZİNİN TAM ORTA YERİNE DEVASA BİR GÖKTAŞI GİBİ DÜŞEN BU 10 DAKİKALIK DRAM SEKANSINI YİNE AYNI USTALIKLA KOMEDİYE DÖNÜŞTÜRMEYİ BİLİR.
Doruk Noktası; Kaçırılanın aslında eşi değil evin hizmetçisi menekşe olduğunu bilmeyen İrfan bey ve komşuları fiye meslesini nasıl çözeceklerini tartışırlarken Sevinç Hanım (Türkan ŞORAY) içeri giriverir. Eşinin kaçırıldığını zanneden İrfan (Haluk BİLGİNER)in o an yaşadığı şok, şaşkınlık ve mutluluk duygularının harmanı her izleyenin gözlerinin nemlenmesine sebep olur.
10) "AVRUPA YAKASI" DİZİSİNDEN; GAZANFER ÖZCAN' IN TÜM BÖLÜMLERDE Kİ PERFORMANSLARI. Örnek: HİÇ HAZETMEDİĞİ HALDE KIZI ASLI'NIN ZORUYLA BİR AVRUPA SİNEMASI FİLMİ İZLERKEN YAŞADIĞI IZDIRABI İZLEYİCİYE AKTARIŞI VE REKLAM GİRDİĞİ ANDA Kİ ÇOCUKSU COŞKUSU.
Doruk Noktası: Üstad ne eylerse güzel eyler. Varın siz kendi doruk sekansınızı seçin :-)
tebrik ederim. üzerine yorumcu tanımıyorum. :rolleyes:
Ekmek Teknesi dizisinde kamyonla gül dökülmesi sahnesi de güzel bir atraksiyon olarak benim hatırladığım bir olaydır.
forgetmenot 05-08-05, 11:48 ATVde yayınlanan 'Seni Yaşatacağım'dizisinden ben de bir performans hatırlıyorum.Doktor sevgilisi onun yerine eski kocası ve çocuklarını tercih edince, Yetkin Dikinciler evde annesiyle tartışır,annesi o kadını unutmalısın der.O da salonun ortasında, iki elini havaya kaldırıp,'Bir de ben varım,bak bir de ben varım!' diye haykırır.
Yine aynı dizide, Yetkin Dikincilerin havuza düşme sahnesi,o sahnedeki vücut hakimiyeti mükemmeldi.Evin havuzunun kenarında bir süre durur,sonrada vücudunun hiç bir yeri kıpırdamadan,adeta hareketsiz, bir ceset gibi havuza düşmüştü.Görülmeye değer,unutulmaz bir atlayıştı.
plaseboender 23-08-05, 09:59 Avrupa yakası: Evin annesinin kızına yemek yapmak konusunda herşeyi öğretmemesi sonrasında özel tariflerin olduğu defteri kızından alırken 'ben bunca sene uğraşmışım, herşeyi tek tek bulmuşum,..... sonra yeni yetmenin biri gelip üstüne konsun, yok öyle!!' deyip sinirlendiği sahnede her insanda olan iç kıcıklayıcı noktayı çok iyi sergilemişti.
Ekmek teknesinde, Medet'in gemileri yakması da manidardır, benim için.
çemberimde gül oyanın fineli,asmalıda bahar ın amerikaya gidişi,alacakaranlıkta uğur yücelin gümüşte songül ödenin performansı :eek:
inspiration 09-09-05, 12:25 İkinci Bahar'da Şener Şen(Ali Haydar) ve Türkan Şoray(Hanım) çok çok iyi bir performans sergilemişlerdi...Şener Şen Olağanüstüydü...Güven Hokna da...(Neriman hanım)
Ozan Güven hem İkinci Bahar'da(Ulaş) hem de Bir İstanbul Masalı'nda(Demir Arhan) çok iyiydi...İkici Bahar'da annesiyle yaptığı,Bir İstanbul Masalı'nda abisiyle yaptığı birer konuşma unutamadıklarım arasında...
Ayrıca Bir İstanbul Masalı'nda Mehmet Aslantuğ(Selim Arhan) ve Arsen Gürzap(Behiye Arhan)- Çetin Tekindor(Ömer Arhan) ikilisi çok çok başarılıydılar!!!
Arsen Gürzap'ın torununun kaçırılmasındaki gerçeği öğrenirken Tomris İncer'le (Nebile Arhan)yaptığı konuşmada her ikisinin de oyunculukları inanılmazdı!!!
Tatlı Hayat'ta Haluk Bilginer(İhsan Yıldırım) de çok iyiydi...
missduncan 09-09-05, 13:31 1-süper babada ,ipek'in amerikaya gidişi
2-ikinci baharda,ali haydarın hanımı omuzuna alıp vakkasın dükkanından kaçırması
3-gülbeyazda kadirin uçakla seni ilk gördüğüm andan beri seviyorum yazısı.
4-hayat bilgisinde gamzenin kına gecesinde herşeyi öğrenmesi,ağlayışı ve fonda duyulan "lanet olsun" şarkısı
5-hastahanede aliyenin ayşeyi görmek için verdiği savaş
EL DESDİCADO 11-09-05, 10:29 Ikinci Bahar Da Seco Nun Arabayi Parçaladiği Sahnede şener şenin Performansi Inanilmazdi. Birde Gerçekten Haluk Bilginerin Tatli Hayattaki Performansi Müthişti
ikinci baharda;
ulasin annesiyle yaptigi konusma=sen beni hiç sevmedin anne...
dedenin ölümde herkesin sessiz sessiz aglamasi,urfanin etrafi dumanli daglar türküsünün söylenmesi...
hanimin çocuklarinin arasinin düzelmesi için yaptigi konusma=ya burdan bir aile olarak çikarsiniz yada hiçbiriniz tanimam!!!
ve bu konusmadan sonra hepsinin barismasi...
ali haydarin vurulma sahnesi
ulasin ali haydari cerene babam diye tanistirmasi
veeeeeeee final!!!!!!!!!!!!!
hepside çoook güzeldi:(
ben de kendime göre birkaç performans ekleyeyim
Komedi açısından çok iyi bir performans (birkaç bölümde tekrarlanan sahne): Tatlı Hayat'ta İhsan sinirli bir şekilde işten eve gelir. Önce "Buna inanabiliyor musun?" diye bağırarak paltosunu yere atar, sonra hırsını alamaz ve ayaklı vestiyeri yere atar. Menekşe'ye kızar "Sen hiç iş yapmaz mısın, bu evi dağınık bırakıyorsun, baksana pato yerde, vestiyer yerde " diye kızar. Menekşe içinden "hasbinallah" geçirir. Sevinç de "iyi de kıza ne kızıyorsun, onları sen yere attın" diye itiraz eder ve İhsan benim favorim olan repliği tekrarlar "Allahım yaratıyorsun bir de takip et" der.
Yine komedi açısından iyi bir performans: Yeter Anne dizisinde Makbule (Suna Pekuysal) her zamanki gibi kafası karışmış bir halde söylenerek yardım derneğine verilmek üzere eşya toplar ve hiç olmayacak eşyalar abuk sabuk yerlerde çıkar. Bu sırada kendi koyduğu eşyaların Altan tarafından koyulduğunu da iddia etmektedir ve bu çocuk da iyice bunadı diye ciddi ciddi üzülmektedir. Başında neden bilmez duran itfaiyeci şapkasını beş dakika sonra farkeder ve "aa ben de kafamda bir ağırlık var diyordum demek buymuş" diyerek yaklaşık beş dakikalık performansı bu müthiş ifadeyle sona erer.
Favori dram performansım: İkinci Bahar'da Ali Haydar kendini Ulaş'ın önüne atarak vurulmuştur. Hastanede yoğun bakımdan yeni çıkmıştır. Ulaş kendisi için yapılan bu fedakarlığı yabana atamaz ve ABD'ye gidemez. Ali Haydar'ın yanına giderek duygusal bir konuşma yapar. İlk kez Ali Haydar'a "sen benim babamsın" der ve oğlu olmadığı için içinde az da olsa ukte kalmış olan Ali Haydar da dolu dolu "oğlum" diyerek Ulaş'a sarılır.
İyi bir dram performansı: Yazıldı mı emin olamadım ama BİM'de Ömer Arhan ölmek üzeredir. Kavga ettiği için kendini suçlayan Behiye Hanım yanına girer ve çok duygusal bir konuşma yaparlar. Çetin Tekindor pişmanlıklar içinde olan ce can çekişen Ömer'i muhteşem bir şekilde canlandırmaktadır. Ömer Arhan'ın son sözü "Beni affettiğini söyle olur" Behiye de duraksamadan "affettim" der ama Ömer'in duyup duymadığını bilemediğinden daha sonra doktora (veya oğluna) "Acaba benim affettim dediğimi duydu mu?" diye kendine sorar durur. Kendini öyle olduğuna inandırmak ister.
Yine etkileyici ikili bir performans: Hayat Bilgisi dizisinde Afet öğretmenin Sivas'a tayini çıkmıştır. Uzun zamandır hoşlandığı ve yeni flört etmeye başladığı Emin öğretmenle öğretmenler odasında başbaşa kalmıştır. Emin Bey "niye gidiyorsunuz, peki ben ne olacağım" der. Afet de kendisini devletin gönderdiğini söyler. Bu sırada içeriye Cumhur öğretmen girer ve konuşma farklı bir konuda ilerlemiş gözükse (eğitimde disiplin) de aslında gözlerde konuşulan konu "gitme" ve "gitmem lazım" olduğu bellidir. Cumhur Bey odadan çıkar ve Emin Bey "gitmeyin" der. Afet de çok üzgün bir şekilde "ben sanki çok istiyorum gitmek" der usulca. O sırada yine bir öğretmen girer ve yine konuşulan konu eğitimde disiplininin yeri olur. Oysa yine birbirlerinden ayrılmayan gözlerdeki konu Afet'in gitmesinden duyulan büyük üzüntüdür.
Bence;
1)GÜLBEYAZ>>> Kadirin bileti yırtması üzerine Gülbeyazın nikah masasından kalkışı
2)İKİNCİ BAHAR>>> Amerika'ya giderken yarı yoldan geri dönen Ceren'in Samatyanın göbeğinde Ulaş'ın kucağına atlayışı
3)BİZ SİZE AŞIK OLDUK>>> Yağmur altında Reyhan'ın kapısına gelen Cem'in Reyhanı öpmesinden sonra yediği tokatın ardından "Canımı böyle acıtamazsın" diyor. Ve ikinci tokadı da yiyor... Reyhan'ın suratına bakyır.. Ve bu seferde Reyhan dayanamayıp Cem'i öpüyor
4)GÜLBEYAZ>>> Kadir'in Gülbeyaz'a uçakla ilan-ı aşk edişi...
hürem sultanda hürremin elini yaktığı sahneee
ümit in öldüğü sahne müthişti o sahne de ağlamayan yoktur herhalde :(
evet o sahnede gerçekten ağladık.birde fonda çemberimde gül oya gülmedim doya doya çaldı ya..yine o dizide sultanın ölüm anındaki replik,sunanın sultan diye bağırması ama bir an öldüğünü hatırlayıp ağlamaya başlaması,zarifenin mezarlıkta mahsunla karşılaşması.ooo daha neler neler.ne güzel diziydi.
bence aliye nin kız ayşe yi görmek için hastanede gösterdiği çaba ve döktüğü gözyaşları unutulamaz:(
bi de zarife ve ümit in ayrılığı:( ümit öldüüüü
bahar ın amerika ya gidişi:(
afet-i devran neriman ali haydar dan vazgeçtiği andaaa:(
mavi deniz 21-11-05, 15:46 baharın seymeni hastanedeki bekleyiş anı ve gözlerindeki korku endişe ve daha bi çok şey mükemmel bir performansdı..insanın gözlerini konuşturması bu olsa gerek müthişdi dogrusu...
http://img266.imageshack.us/img266/8709/fdkjghkzfu5sd.jpg
denize katılıyorummmmmmmm
aşk oyununun 24.bolumde kenan ıle sarp camur ıcınde super kawga etcek orda super oynuolar gercekten dusmanlarmıs gb!we camurlarda yuwarlanıolar yutuyorlar resmen...
merlystreep 15-01-06, 17:49 aliyede sanem çeliğin halit ergenci çocuklarım nerde diye debelendiği ve dizinin her sahnesinde çok iyiydi.sadece gözleriyle konuştuğunu her rolü oynarken yaşadığı tartışılmaz gerçek asmalı konakta nurgül yeşilçayın doğum yaptığı sahnede nefretini kıskançlığını sestonu mimikleri gözleriyle okadar güzel aktardıki hayran olmamak elde değil haluk bilginer tatlı hayatta her sahnesinde olağan üstüydü son olarak belalı baldızda 10.bölümün sonunda melekler konağında vurulduğu sahnede bakın ölmedim ben biyonik kadınım iye dellenip sonra birden gözleri dopdolu oldu suratı düştü ve öyle bir ağladıki ben ömrü hayatımda bu kadar içten sahici ağlayan hem de inanılmaz komik bir sahnede onu ayakta alkışlıyorum yırtınmadan ağlayabilen çok az oyuncudan biri olduğu için
Nurgül yeşilçay'ın Asmalı Konak'taki hemen hemen bütün sahneleri mükemmeldi..
Oyunculuğunun zirvesindeydi özellikleri sinirlendiği ve Seymenle olan özel sahnelerinde :img-thumb
merlystreep 15-01-06, 22:22 hele nurgül yeşilçayın assmalıda histeri kriz geçirdiği bir sahne vardıki hayatımda izlediğim en iyi oyunculuk performanslarından biriydi
merlystreep 23-01-06, 21:50 asmalı konakta bahar diclenin çocuğunun seymenden olduğunu öğrendikten sonra pirayenin yerine gider seymense arkasından kendini affettirmek için gider bahar önce sakin sakin dinler sonra sorular sormaya başlar paranoyaklaşır diclenin taklidini yapar coştukça coşar gözlerinden kıskançlık nefret kin duygularını hissedebilirsiniz işte bu sahnedeki nurgül yeşilçayın inanılmaz performansı hiç abartmıyorum tam oscarlıktı resmen içine şeytan girmişcesine o nefreti bakışlarıyla kustu yemin ediyorum türkiyede ondan daha yeteneklisini görmedim
beni en etkilyen sahneeee
1-asmalıdaa seymenin bahrının askı için mayınlara girmessii
2-baharın o unutuklmazz doğum sahnesii ve seymenin onaa o doğum sırasındakii bakısı
ve tabikiiii 3-o unutulmaz ilk bölümdeki evlenme teklifi sahnesiiiiiiii
HazelAngel 30-01-06, 22:56 Sarp'ın o kadar çok dayak yemesine karşın yüzüğünü saklayıp vermemesi. çok güzeldi gerçekten.
Çemberimde Gül Oya'nın son bölümünde hastanede yatan Yurdanur Zarife'nin genç hayaliyle konuşur.Her kelimesi vurucu muhteşem bir konuşma ve harkulade oyunculuk.Beni en çok etkileyen bölümü..
Zarife:Acı yaşlandırır insanı Yurdanur Abla.
Yurdanur:Sen yaşlanmamışsın Zarife sen hiç açı çekmedin mi? demesi.
Yine Ç.G.O'da Sultan'nın ölürken aklından geçirdikleri
Sanki bir Ben vardır benden içeri,
O davranıp kalkmakta,yükselmekte Göğe.
Böyle mi olurmuş ölmek dedikleri?
Ah Sultan,Hancıların Sultan
Böyle boylu boyunca uzanıp yatmakta varmış Kaderde
Şu karıncaya can veren Rabbim bağışlar mı ki seni
Hey mübarek şunu çalımına bak hele,
Yaz gelir zaar
Yaz gelmekte sen gitmektesin
Ah Sultan, Hancıların Sultan
Hele dönde bir bak haline şimdi.
Hele dönde bir bak şimdi....
gümüşün sezon finalinde bence gümüş dizisindeki bütün oyuncuların performansları süperdi. ama Memhetin hastanede duvarlara vurarark isyan etmesi cok uzucuydu ama süperdi.bide ekin ve kenan yatakta yatarken kenan tam ekini opecekken ekın yuzunu kapattıya orada kenanın ve ekının mımıkleri performansı superdi
timucin_hastasi 09-02-06, 00:43 valla hırsız polisin bugünkü bölümünden sonra uğur yücelle erol günaydının performansını da buraya yazmazsak gerçekten ayıp olur.. tek kelimeyle müthişti..
keremcem&ekin 19-02-06, 12:05 Bence Hepsi Aşk Oyununda
1-1.bölüm Sarpla Ekinin Tanişmasi
2-kiz Isteme Ve Evlenmeleri
3-sarpin Doğum Günü
4-ekinin Rüyasinda Sonra Sarpin Onu Ailesine Götürüşü
5-sarpin Dayisiyla Konuştuktan Sonra Ekin Ve Ailenin Ortasinda Ekini Sevdiğini Söylemesi
6-yağmur Altinda öpüşmeleri
7-gazete Haberi
8-ekini Babasi Ile Konuşmadan önce Sarp Ile3 Konuşmasi
9-sarp Ve Ekinin Ayrilmadan önceki Son Günü
10-en Güzel Olan Da Zaten 30, Bölüm
keremcem d 19-02-06, 15:23 bence kirik kanatlardan hiristonun eve gelisi ve hiristolu her sey
ask oyunundan nisanlari ve diger hepsi
beyaz gelincikten meryemce azzizi vurusu
1-bir istanbul masalından selim arhan bıçaklandıktan sonra esmayla olan ilişkisini anlayan demirlr konuşması
2-sahrada mithatın evinde sahrayla ilk yemek yemeleri ve mithatın aşkını itiraf etmesi
3-ıhlamurlar altındadan deniz fenerinde elifle yılmazın konuşması elifin yüzündeki pişmanlık ve aşk yılmazın gözlerindeki aşk ve kırgınlık
hanzadenin yanık kozada semihi vurması ve sonraki anlar. başak köklükaya verdiği tepkiler müthişti. ayça inci sönük kaldı yanında. nasıl bir oyundu bu hala şaşkınım.
kırık kanatlar 03-03-06, 18:20 Dizinin son bölümünde Mehmet Ali Nuroğlu'nun özellikle arkadaşlarının mahkemede yargılandığı sahnedeki performansı kesinlikle mükemmeldi.Gerçi o dizinin bütün bölümlerinde bir harikaydı ama... :blush:
kırık kanatlar 05-03-06, 17:34 Şerif Sezer Çemberimde Gül Oya 'da canlandırdığı "Sultan" karakteriyle usta oyunculuğunu kanıtladı.
Ayrıca yine aynı dizede Goncagül Sunar "Canan" karakterinin altından başarıyla kalkmıştır.Çemberimde Gül Oya şarkısının bir de ondan dinlenilmesini şiddetle tavsiye ederim. Yalnız benden küçük bir uyarı: Yanınıza mendil almayı ihmal etmeyin!
bir istanbul masalının bütün bölümleri hiç birini unutamam zaten
sıcak saatlerde
sedatın bukete sen şimdi ağlarsın deyişi
sedatın buketle konuşmalırı
sedatın cehenem cevdetle yaptıkları konuşmalar
deli yürekte
zeynep yusufa ayrılalım dediği ve yusufun elini bıçakla kestiği ve zeynebin yusufun elini fularıyla sarışı
kuşçuyla yusufun yaptığı konuşmalar ve anlatıkları hikayeler
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum , hafızanız muhteşem benim aklıma ilk olarak
---- acı hayat dizisinde nermin in mehmet'in kiraladıkları evlerinde mehmet e enderle birlikte olduğunu söylediği sahne geldi kenan imirzalıoğlu nun performansı muhteşemdi----- beyaz gelincikte meryemce ve mustafa nın oynadıkları bütün sahnelerdeki performansları harika----
----Tatlı Hayat dizisinde Haluk Bilginer in muhteşem performansınıda unutmmak lazım
saha dizisinden
mithatın sahraya ilk seni seviyorum dedigi romantik gece
nillin mithat ve sahranın evine gelecegi gece mithatın sahraya domates doğramsını gösterdigi gece
mithatı yıl başı hediyesi olarak aldıgı yüzügü sahranın parmagına taktıgı sahne ve mithat ve sahranın bir birinin yüzüne sorular savurdukları sahne
mithatın eve üstü başı kanlar içinde geldigi gün sahranın onu giydirdigi ve yatırdıgı sahne
mithathatın sahraya hazırladıgı romantik gece de çalan müzigin sahra ve mithatın oldugu sahne
firizanın mithat ve sahraya hazırladıgı dügünde sahra ve mitatın dansı ve dügün gecesi süper sahnelerdi
mithatın sahradan cesaret isteyen bir öpücük istedigi sahne sahranın tam mithatı öpeceken feyzanın geldigi sahne
mithatın vuruldugu sahen ay çok duygusal bir sahneydi ve mithatın eve geldig gece yaşananlar
sahranın kızı için gözünü kırpmadan nilin evine gittigi ama hüseyinin ona engel oldugu sahne
yemin tezerin adamlarının sahranın elinden kızını aldıgı sahne
sahranın bunalıma girdigi ve mithatı terketidigi sahne ve mithatın ve sahranın ayrılık anında yaşdıkları
daha birsürü sahne var ama elim yoruldu ya
black--mamba-- 28-03-06, 11:06 sıcak saatlerde sedat yalçının(mehmet aslantuğ) olduğu her sahne
cehennem cevdetin(nihat nikerel) olduğu her sahne
kurtlar vadisinde çakırın(oktay kaynarca) olduğu her sahne
deli yürekte bozonun(selçuk yöntem) olduğu her sahne...
Beyaz gelincik'de ceren ve ömerin yani sezin akbaşoğulları ve erkan petekkayanın birlikte oynadığı bütün sahneler mükemmel.Hiç repliklerinin olmadığı sahnelerde bile bakışları,mimikleri,ifadeleriyle dünyaları anlatıyorlar.Özellikle Sezin;aşık,kızgın,kırgın,korkmuş,kıskanan,acı çeken,intikam isteyen,hırslı,... aklımıza gelen bütün duyguları öyle kusursuz yansıtıyor ki...Cerenin ömere teknede evlenme teklif ettiği sahne ve ömerin kar altında cerenin parmağına yüzük taktığı sahneler muhteşemdi...
Kırık Kanatlar'da Nazlı&Cemal'in İlk Tanışma Sahnesi.
Nazlı'nın, Cemal'in Yarasına Pansuman Yaptığı Sahne.
Cemal'in, Nazlı'ya Aşkını İlan Ettiği Sahne.
Nevzat'ın, Ayşe'yi Şeref'in Elinden Kurtardığı ve Sarıldıkları Sahneler.
Daha Bir Sürü Var.
alevalev_25_ 01-06-06, 13:55 * çemberimde gül oya dizisinin birçok sahneleri...
mesela o büyük patlamanın olduğu her yerin ateş kızılı renge büründüğü sahne.
son bölüm saniyesi saniyesine unutulmaz sahnelerdi..
* kırık kanatlarda savaş sahneleri, cemalle nevzatın cephede vermiş oldukları mücadele
cemalin nazlıya aşkını itiraf etmesi
cemalin ayşe nevzat hakkında düşüncelerini sormak isterken ayşenin bu durumu yanlış anlayıp cemale ilanı aşkı
nazlının cepheden gelen mektupları okurken kendinden geçmesi ve daja sonra bu mektupların asıl sahibinin cemal olduğunu öğrendikten sonra mektubu okurken ki hali
hristonun askerlerden kaçma sahnesi
kızların kasaba meydanına sürüklenerek getirilişleri ve taşlanma sahneleri
vs...vs....kırık kanatlar sahneleri bitmez bende..
* hırsız polis dizisinden
çınarın maviyi hırsızlık yaparken yakaladığında yamamış olduğu hayal kırıklığını gösteren sahne
çınarın bombalı saldırıdan sonra hastahaneden çıkınca maviyi görmek için okula gitmesi ve okulun önündeki sarılma sahnesi
aksakla babası dursun kaptanın sahneleri
vs..vs...hırsız polis sahneleri de bitmez bendeeeeeeee
1.) Aliye-Deniz in ILK Öpüsme sahnesi!
2.) Aliye-Deniz in Sezon Finalindeki AYRILIK sahnesi!
3.) Filiz-Yilmaz (Ihlamurlar Altinda) Evleme Teklifi!
4.) Filiz-Yilmaz (Ihlamurlar Altinda) ILK Öpüsme sahnesi!
5.) Mustafa-Meryemce HER SAHNE!
6.) Nazli-Niko Tanisma Sahneleri!
7.) Nazli-Niko,Nazli ikinici sefer hamlie kaldiginda-Öpüsme Sahnesi (hastanede)
8.) Güz Yangini Dizisinin HER SAHNESI! (fikret kuskan-cansu dere!)
9.) CAT Kapi tüm Aysun Kayaci Sahneleri!
10.) Kanli Dügün, Seda Akman ilk Bölümdeki Kavga Sahnesi!
*cemalin nazlıya mektup yazması,sevdiğini açıklaması
*cemalin sarhoş olup nazlının evine gitmesi
*ayşenin cemali sevdiğini söylemesi ve nevzatın bunu öğrenmesi
*hristonun mahkum olup zeyneple ayrılması
*ayşenin kaçırılması
*cemalle nevzatın dövüşmesi
*ayşenin nazlıyla cemal yüzünden kavga edip evden gitmesi
*nevzatın askerlikten atılması
***ATAmızın gelişi
ve beni en çok ağlatan bölüm
*nazlının cemale sonsuza dek git değişi.
TubaBülent 04-06-06, 18:45 1 ask oyunu ekin sarp tanismasi
2 ask oyunu ekin sarp evlenme gecesi
3 ask oyunu serkan yeldayi uzun zaman sonra yine görüyor
4 ask oyunu serkan selimi vurmasi
5 ask oyunu ekin sarp hotelde birlesiyorlar
6 ask oyunu sarp öyreniyor sinan onun oglu
7 ask oyunu ekinin hastlini öyreniyor
8 ihlamurlar altinda yilmaz filizi öpüyor
9 ihlamurlar altinda yilmaz ötükten sonra filiz onu öpüyor
10 hirsiz polis cinar mavinin hirsiz oldunu öyreniyor
Yılmaz' ın Elif' in Sema' nın evinde olduğu öğrendiğinde sislerin arasında Elif'in kaldığı odanın canıma bakması ve Elif' in Yılmaz' ı görüp dışarı fırlaması, çok heyacan verici.
Birde Aliye dizisinde Ayşe' ye araba çarptığı sahne de gerçekten bir çığlık attım.Hiç beklemediğim bir sahneydi.
Dizi KoliK. 07-06-06, 10:54 Not:bütün sahneler Aşk Oyunu'ndandır.
1-Ekin ve Sarp'ın tanışması
2-evlilik sahneleri[iki evlilikte harikaydı]
3- Sarp'ın Sinan'ı ilk gördüğü sahne
4-Sarp'ın Sinan'ın kendi çocuğu olduğunu öğrendiği sahne
5-Sarp'ın yağmur altında günlerce ıslandığı sahne
6-Ekin'in hasta olduğunu öğrendiği sahne
7-Sarp'ın yaptığı kaza (o bölümün hepsi)
8-Sarp ve Ekin'in yıllar sonra ilk defa karşılaştıkları sahne
9-Ekin'in Sinan'a doldurduğu kasetler
10-Tabiki bugünkü bölüm
EsMeR_EzO_KY 07-06-06, 13:56 KAYBOLAN YILLAR
1-Ezo ve Esmerin ilk karşılaştıkları ve birbirlerine kilitlendikleri an ve Esmerle Ezonun karşılaştıkları her an
2-Ezonun astım krizi sahnesinde Esmerin Ezonun küçüklük halini hatırlaması ve tanır gibi olması
3-Ender Ezoya tokat atacakken Esmerin Enderin elini tutması
4-Enderin Ezoya kocası olduu halde tecavüz etmesi(sapık)
5-Ezonun hamile olduunu öğrendiinde bebeğim diyerek karnındaki bebekle konuşup ağlaması
6-Esmerin müdüre annenin evinde Ezonun mektubunu bulması ve okurken ağlaması
7-Esmerin herzaman ''Seni Bulmadan Ölmiycem Ezom'' demesi
8-Küçüklüğünde müdüre anne Ezoyu evlatlık verdi diye Esmerin yetimhaneyi yakması
9-Esmerin gerçekte Ezo olan Ayline aşık olduunu hissetmesi
10-Tabiikide son bölümdeki çoğu sahne ve lunaparkta Esmerin Ezoya korkma gel deyip elini tutması ve küçüklük görüntülerinin ekrana gelmesi....
Daha yazacak çok ilk var.....
cemal'in nazlı'ya sizi ikna edicem deyip uyuyakalması
cemal ile nazlı'nın dans ettikleri sahne
cemal ile nazlı'nın tekne gezintisi
nazlı'nın cemal'e "git cemal,lütfen git" dediği sahne
........daha çooook ama sayfa yetmezzz :img-grin2
ekin ve sarpin tanismasi,
bir ask oyunu yapmalari
sarpin ekine askini itiraf etmesi,
ekin ve sarpin evlenmesi,
balayi aksamini unutmamak lazim ;),
yelda ve serkanin bosanma kararlari
sapin ekinin hastaligini ögrenmesi,
daha sonra ekinin hastaligini ögrenmesi,
dr.hakanin türkiyeye gelmesi,
ekinin ameliyat olmaya karar vermesi,
*ASK OYUNU*
Beyaz Gelincikteki her Ceren sahnesi yani Sezin akbaşoğullarının oynadığı her sahne çok güzel fakat unutulmazların en başında gelen bence Ceren'in Ömer'e havaalanındaki vedası geliyor.Bu sahne beni ağlatan 2.sezon finaliydi.Bir diğeri ise asmalı konaktaki Baharın ameliyat için Amerikaya giderkenki vedasıydı.
Bence Beyaz Gelincik'teki bu son sahne şimdiye kadar izlediğim en güzel aşk filmlerini de katarsak eğer ilk üçte yer alır o derece beğendim.Sezin Akbaşoğulları müthişti.Bence her dizi izleyicisinin her sinemaseverin izlemesi gereken bir sahneydi.Harikaydı.Sezin müthişsin...Hep böyle kal hiç değişme...Hep işine bu derece önem ver ve hep böyle unutulmazlar arasında yer al...
yaşanmış şehir hikayelerin de şevval sam'ın bunalıma girip içip içip sarhoş olup aynayı kırdığı sahne
hırsız polis:parktaki kelepçe sahnesi
korudaki sahnede mavi anahtarlığı verdikten sonra artık evlenelim çınar nolur dediği sahne:love05:
gülbeyaz:gülbeyazın kazım'ın evlenme teklifini kabul ettiğinde kadir'in üzüldüğü sahne:icon_cry:
aliye:deniz'in aliye ile konuşmaya ayrılık sahnesi denizin gözyaşlarını tutamadığı sahne:icon_cry:
purple_dream 22-06-06, 21:16 Kırık Kanatlar , bölüm olarak hatırlamıyorum ama hastanenin bombalandığı bölümde Cemal'in Nazlı diye haykırışını tüylerim diken diken izlediğimi hatırlıyorum. Yine kırık kanatlar 21. Bölüm (sezon finali) Cemal'in kaymakam'dan Nevzatı tutuklaması gerektiğini öğrenmesi ve üniformasını giymeye gidişi sokaktaki o yürüyüş çok ama çok etkileyiciydi..
NAZLININ cemalin mektuplarINI OKUYUSU
HRiStonun zeynepten ayrILISI
Bir iSTANbUL MASALINDA DEMirin esmayI BIRAKIP BASKASIYLA EVLENMESi
hIRSIZ POLiSTEKi mavi ç1nar kavgalarI
aksagn vurulusu
mavinin vurulusu
kelepçeli sahne
acI hayatta neminin mehmete mehmetin de nermine seni unuttum demesi
ACI HAYATTa nerminin mehmetin ölüm haberine verdii tepki
Esmerin ''Seni Bulmadan Ölmiycem Ezom'' diyisi
candancana 27-06-06, 12:07 Gümüş dizisinde gümüşün merdivenlerden yuvarlanıp bebeğini kaybedişi
enginin gümüşe saldırması ve gümüşün hamile olduğunu söylemesi(bu bölüm zaten tamamen unutulmazdı)
Asmalı konak dizisinde seymenle baharın amerikaya uçuşu bebeğin onlar giderken ağlaması
Kırık kanatlar dizisinde ayşenin nevzatı kıskanması ve son bölümü
Beyaz gelincik dizisinde ceren uçağa doğru giderken ömerin ağlaması ve meryemceyle mustafanın vurulması
Aliye dizisinde ayşeye araba çarpması
Bizim evin halleri dizisinde rüzgarın doğum gününde misketin süprizi
HIRSIZ POLiSTE MAVinin VURULUSU
MAVinin ABisinin intiharI
bir istanbul masalInda demirin abisine esma yüzünden hesap sormasI
ACI HAYATTAKi KAZA SAHNESi
kaybolan yIllarda ezelin esmerin alinin vurulmasI
MAVinin ve çINARIN POLis
çINARIN Mavinin HIrsIz oldugunu ögrenmesi
Aliye dizisinde Ayşeye araba çarptığı sahne
acI hayatta neminin mehmete mehmetin de nermine seni unuttum demesi
kelepçeli sahne....
candancana 29-06-06, 13:23 Gümüş dizisinde gümüşün merdivenlerden yuvarlanıp bebeğini kaybedişi
enginin gümüşe saldırması ve gümüşün hamile olduğunu söylemesi(bu bölüm zaten tamamen unutulmazdı)
Asmalı konak dizisinde seymenle baharın amerikaya uçuşu bebeğin onlar giderken ağlaması
Kırık kanatlar dizisinde ayşenin nevzatı kıskanması ve son bölümü
Beyaz gelincik dizisinde ceren uçağa doğru giderken ömerin ağlaması ve meryemceyle mustafanın vurulması
Aliye dizisinde ayşeye araba çarpması
Bizim evin halleri dizisinde rüzgarın doğum gününde misketin süprizi
bir de GÜMÜŞ ün 61. bölümü süper etkileyiciydi:img-kiss:
Belalı baldız dizisinin final bölümünde tüm aile,hatta ondan nefret ettiği düşünülen eniştesi Faruk bile,Arzuyu ne kadar çok sevdiklerini çok duygusal bir şekilde belirttiler.Çok sevdim ben o sahneleri.
misskrueger 05-07-06, 13:50 1.susadim Sahnesi
2.dayanamiyorum Sahnesi
3.mavi Ve çinarin Kavgalari Ve Barişmalari
4.aksak'in Maviye Evlenme Teklifi Etmesi
5.çinarin Mavinin Hirsiz Oldugunu ögrendigi Gece
6.bombanin Patladigi Sahne çinar Kanlar Içinde Yerde Yatiyodu
7.çinarin Bitlisli Mahmuttan Hesap Sormasi
8.kelepçe sahnesi
9.kurtlar vadisindeki kumarhane sahnesi vardı o çok güzel bir sahneydi
blueladybird 07-07-06, 11:51 aşk oyunundann
1.yağmur ahnesi
2.ekinin rüyası
3. sarpın ekine olan aşkını anlatan kaset
4.kına gecesi
5.kız kulasinde ki sahneler bağırmalar
6.18. bümde ki süho dayının mektubu
7. 4 yıl sonra ekinle sarpın göz göze gelmesi
8.tango sahnesi
9.adada ki sahneler kenan gelmeyene kadar
10. balayı sahneleri
1.susadim Sahnesi
2.dayanamiyorum Sahnesi
3.mavi ve çinarin Kavgalari Ve Barişmalari
4.mavi ve cinarin tanismalari
5.çinarin mavinin hirsiz Oldugunu, mavini cinarin polis oldugu ogrendigi zaman
6.bombanin Patladigi Sahne çinar Kanlar Içinde Yerde Yatiyodu
7.sezon finali
8.kelepçe sahnesi
9.cinarin mavinin fotograflarini atip sadece bitane birakmasi
10. evlilik teklifi
1.ATATÜRK'ün geldiği sahne
2.ayşenin cemale aşık olması ve cemale söylemesi
3.nevzatın bunu öğrenmesi
4.cemalin sarhoş olması nazlının kapısına dayanması
5.nazlının cemale git birdaha gelme demesi:icon_cry:
6.nazlının nişanlısının mektuplarını cemalin yazması.
7.hristonun tutuklanışı ve zeynebin ağlayışı
8.nevzatın ayşeye evlenme teklifi
9.kurtuluş savaşımızın sahneleri,mübadele sahneleri
10.ayşe,nazlı ve zeynebin taşlanma sahneleri.
bence en iyi performans olan bölümler 10,11,12,13ler!
NurgulPACINO 08-07-06, 19:32 1.ASMALI KONAK DA BAHARIN DOĞUM SAHNESİ[NURGÜLÜN OYUNCULUĞU TAVAN]
2.ASMALI KONAKDA SON BÖLÜM VE SON SAHNE[NURGÜLÜN DEVASA DOĞALLIKTAKİ PERFORMANSIYLA]
3.MELEKLER ADASINDA ŞERBETİNHASANDAN ONU ÖPMESİNİ İSTEDİĞİ SAHNE[SENARYO KTLIĞINDA SAF KIZ BU KADARİNNANDIRICI OYNANABİLİR]
4.İKİNCİ BAHARDA GÜLSÜMÜN HAMİLE OLDUĞUNU ANNESİNE SÖYLEDİĞİ SAHNE
5İKİNCİ BAHARDA GÜLSÜMÜN HAMİLELİĞİNİ OKULA DUYURMAYA ÇALIŞTIĞI Bİ NEVİ KAFAYI SIYIIRDIĞI SAHNE]
6.ASMALIDA BAHARIN SEYMENDEN DİCLENİN Bİ ÇOCUĞU OLDUĞUNU ÖĞRENDİKTEN SONRA PİRAYENİN KONAĞINDA HİSTERİ KRİZ GEÇİRDİĞİ SAHNE
7.ASMALIDA SEYMENİN BAHARA TECAVÜZ ETMEYE YELTENDİĞİ SAHNE]
8.BELALIDA ARZUNUN REPÇİ NALAN OLDUĞU SAHNELER
9.BELALI BALDIZDA FİNAL BÖLÜMDEKİ TÜM SAHNELER
10.BELALIDA NURGÜLÜN TÜM BÖLÜMLERDEKİ İNANILMAZ GERÇEKÇİLİKTEKİ PERFORMANSI:img-grin2
kırık kanatlar
1 zeynepin mutfakta hristoyu görmesi ve korkup bağırması
2 cemalin kapı aralığından nazlının endamını görüp o anda aşık olması
3 nazlının babası ölürken keman çalması
4 hristonun zeynepe kaderi anlatması
5 ahmetin vurulma anındaki yüz ifadesi
6 hristo ve zeynepin veda sahnesi
7 savaş sahneleri
8 sahilde ayşenin cemali sevdiğini söylemesi
9 kızların taşlanma sahneleri
10 ve bütün hristo_zeynep sahneleri:)
!!!cakkıdı!!! 16-07-06, 14:21 1.Ekinin Sinananın arkasından Sinannnnn diye bağırıp ağlaması
2.Sarpın 3 gün yağmurun altında Ekini beklemesi
3.Ekin Sarp onu aldattığını düşündüğünde fabrikada ona bağırması
4.Ekinle Sarpın düğününde Kenanın Sarpa silahı çekmesi
5.Sonra Feridenin kEna nı vurması
6.Ekin Sarp a gidemezsin sinan senin oğlun dediği yer
7.Bide filmin sonunda Ekinin elinin kıpırdaması gözünün falan o sahne
8.Sarp ın Ekine aşkını ilan ettiği sahne
9.Sekan ın havuza Yelda için atlaması o soğukta
10.Yelda da bnm cnm istemiyo artık diyip gitmesi
1-cemberimde gul oyanın neredeyse tum sahneleri(ozellikle sonlara dogru)
2-asmalı konakta bahar-seymen kavgaları ve tabiki filmden onceki final
3-ıhlamurlar altındanın neredeyse tum sahneleri aslında ama...
4-ıhlamurlar altındada ömerin babasının olumunu elife hissettirmeme cabaları ve elif ameliyata girerkenki sahne
5-filiz'in aglama sahneleri(cok dogal)
6-asmalı konakta nurgul yesilcayın oldugu neredeyse tum sahneler(cok dogal)
7-fazla izlememis olsam da hırsız-poliste timucun esen'in uzgun sahneleri
pardon devamı gelmio walla...:img-heh:
hırsız polis için:
aksağın maviye evlenme teklifi ettiği sahne
kelepçe sahnesi
kibar necminin aksağı vurduğu sahne
ararım dırınınım ararım dırınınım ararım seni heryerdeeee...sahnesi
jiletin vurulduğu sahne (çok komikti)
susadım sahnesi
sellahattin ve çınarın aksağa işkence ettiği sahne
kadın vardur aşı taş yapar bi de öteki kadın vardur o da taşi aş yapar sahnesi
aksak-çınar meyhane sahnesi
aksağın evindeki aksak-mavi-çınar kavgası
çemberimde gül oya'nın tüm sahneleri.ama özellikle de feriha daha yeni doğmuş mehmet'in kucağına vermişler orda mehmet ali nuroğlu'nun bakışını unutamam öyle bir bakıyordu ki.sanki bebek gerçekten onun bebeğiydi.
bence de çemberimde gül oya nın bütün sahneleri ama en çok sevdiklerim:
ümit in vurulma sahnesi
yurdanur un kebapçının saldırıya uğramış halini gördüğünde mehmet le yaptığı konuşma
yurdanur la mehmet evlenmeye karar verdikleri zaman yemeğe cıktıklarında yurdanur un ben temizliğe giderim sende sana bi iş bulamadım diyip ağlaması(çok komikti ya)
hasan ın feriha yı kaçırması
ya hepsi çok güzel ya:)
kırık kanatlarda:
taşlama sahnesi
ayşe nin dağa kaçırıldığında kurtulma sahnesi
nazlı nın hapishaneye gitme sahnesi
nazlı yla cemal in ayrılma sahnesi
düşmanın yakıtlarını patlattıkları sahne
ve daha sayamayacağım bir sürü sahne
Kurşun Yarası'nda Gülsüm'ün yağmur altında kaymakamın evlilik teklifini kabul ettiği bölüm..Çok romantik bir sahneydi gerçekten..
Yine Kurşun Yarası'nda Gülsüm'ün kaymakamı gece evinde vurmaya gitmeden önce Cemal'le Kaymakamlık binasında yaptıkları konuşma...
Kırık Kanatlar'da Cemal'in Nazlı'yı ilk gördüğü sahne..
Kırık Kanatlar'da kasabanın bombalanması sırasında Cemal'in Nazlı! Nazlı! diye koşup gelmesi..
Yine Kırık Kanatlar'da Cemal'in Nevzat'ı tutuklamaya gitmeden önce son bölümde aynaya bakarak ağlaması..
İkinci Bahar'da tüm Şener Şen-Türkân Şoray sahneleri..
Çemberimde Gül Oya'da Sultan'ın (Şeref Sezer) kocasını vurduktan sonra kendini vurup öldüğü sahne ve o sahneye eşlik eden iç ses.. Bir oyuncu bir sahneyi bu kadar mı mükemmel oynar, bir senarist bu kadar mı olağanüstü replikler yazabilir, aklıma geldikçe hâlâ gözlerim dolar..
Yeditepe İstanbul'un son bölümü, zaten tümüyle çok güzel bir diziydi...
Hırsız Polis'te tüm Aksak- Baba ve Aksak-Yakup diyalogları..
Yabancı Damat'ta Sumru Yavrucuk'un mükemmel oyunu, her sahnesi seyredilir...
hastafenerli 23-07-06, 14:41 çemberimde gül oya dan ,
mehmedin ölüm sahnesi,son sahne küçük kara balık,sultanın ölüm sahnesi,cananın sultanın kocasına söyedikleri
kırık kanatlardan,
ayşenin evlenme teklifini kabul ettiği sahne,ayşenin nevzatı kıskandığı sahne,ayşenin muhtara bıçak çektiği sahne
asmalı konaktan,
baharın kanser olduğunu bilmeyerek amerikaya gittiği sahne{yani dizinin son sahnesi}
*özgürkız* 24-07-06, 21:08 yabancı damat
Adliye kapısı önünde Niko götürülürken Nazlı'ya geçicek der ellerini bırakır ve Niko'yu götürürler.Nehir Erdoğan muhteşem ötesiydi.
Ege'nin kaçırılma olaylarında çok başarılıydılar.
Çemberimde Gül Oya
1.bölüm Yurdanurun dizlerinde Hasibeve yurdanur hasibe diye yardım edin diye bağırıyordur.
Ümit'in ölümü
Zarife babası ve ümit birbirlerine bakarlar ümit zarife koş diye bağırır o sırada araba gelir heryere ateş saçılıyordur.Ümit bağırır zarife yere yat zarife yere eğilir ama ümit vururlur zarife ümite koşar babası bakıyordur zarife:ümit bırakma beni ümitt diye bağırır
kapı açılır zarifenin babası girer kızının boğazına bıçağı dayar orda cananın çıkışı ve daha sonra sultanın kocasına doğru eğilip bıçağı karnına saplaması
:king: :img-banne Çemberimde Gül Oya'nın son bölümleri unutulmazdı.
Ümit'in,Sultan'ın,İbrahim'in ölüm sahnelerinde dakikalarca ağlamıştım.Canan'ın aşkını yatakta cansız buluşu,İbrahim'e serzenişi vs. içimizi nasıl da burkmuştu...İzleyen bilir...Ve FİNAL SAHNESİ...Mutlu bir sondu denilebilir;ama ben yine ağlamıştım.Hangi dizi konuk oyuncuyu gösterir ekranda son yazarken.
Gelelim Hırsız Polis'e.Bu dizide her replik oyuncuların da katkılarıyla unutulmazlar arasına giriyor.
Bunlardan bazıları;
12. bölümde Aksak'ın aşkını ilk kez öylece itiraf etmesi,O gönlüne ben giremedim kimse girmesin istiyorum sözleri,kafasina silah dayayıp,bi de Çınar'ı öldürmekle tehdit edip,Mavi'ye GİİTMEYECEKSUN deyişi...
1. bölümde Aksak'ın babasına sözleri(Zavallı anacım hasta yatağında kıvranırken ona ne derdin hatırlıyor musun?ZAMANINDA ÖLMEKTE GÜZELDİR BE KADIN!ÖLECEKSEN ÖL ÖLECEKSEN ÖL...Bak sen bunu bile başaramıyorsun!!!)
29. bölümde Aksak'ın Mavi'yle Çınar'ı gelinlik bakarken takip ettikten sonra 5 dakika serenat yapıp kabul etmeyeceğini bile bile Mavi'ye evlenme teklif ettiği etkileyici sahne
13.bölümdeki DAYANAMIYORUM SAHNESİ (HP'de bundan sonra gerçekçi bi öpüşme sahnesi çekilememiştir.)
28. bölümde Aksak'la Yakup'un ünlü LEHİMLİYİM konuşması ve Aksak'la Çınar'ın MAVİ'NİN DALLARI mevzulu sohbeti...:img-angel :king:
parlakz güneş 27-07-06, 16:32 aşk oyunundan
1-yağmur sahnesi
2-tango sahnesi
3-ekinin rüyası
4-sezon finalinde ekinin gözlerini ilk açışı
5-kına gecesi
6-ikinci düğün
7-sarpın rüyası
8-senin oğlun dediğinde sarpın ağlaması
yabancı damat
9-düğünleri
10-nazlının egeyi bulması
007 LAZ CADI 28-07-06, 12:00 BurakDeNiro harika olmuşşşşş:img-grin2 :img-grin2
GENÇ GÜLLER 29-07-06, 19:59 kaybolan yıllarda esmerin kapıyı açtığı anda ezelle göz göze gelmesi,bence
özgenuroğlu 01-08-06, 12:24 çemberimde Gül Oyanin Tüm Sahneleri Tüm Oyuncular üstün Bir Yeteneğe Sahip özellikle Mehmet Ali Nuroğlunun Sahneleri
Kirik Kanatlarda Da Birçok Var Ancak Ayşenineşkiyalar Tarafindan Kaçirilmasi Ve Nevzatin Onu Kurtarmasi-nevzatin Ayşeden Tokat Yiyişi-ve Berk Hakmanin(hristo)yakalandiğindaki Yüz Ifadesi
geceperisi** 01-08-06, 12:47 gümüsün her sahnesi
1.gümüsün engini vurmasi
2 yagmur sahnesi
3.gümüsün nihan ile mehmeti gördügü ve kosarak ayrilmasinin oldugu sahne
4.barismalarininsahnesi ya kisaca hepsi ada sahneleri
*~*RaiNBoW*~* 01-08-06, 17:37 Çemberimde Gül Oya'nın hemen hemen her sahnesi ama en çok Mehmet'in tutuklanırken Yurdanur'dan ayrılması...
Zerda'nın finali,Zerda-Şahin ve Şahin'in annesinin yer aldığı tüm sahneler..
Aşk Oyunu'nda Ekin ile Sarp'ın ayrılırken Ekin'in "babamın kalbi daha önemli" deyip ağladığı sahne.Yağmur sahnesi ve de muhteşem final...
bir istanbul masalında
selim esmaya hiç bir aşk 100 milyon $ etmez deyişi
aslında daha çok varda onları da sonra yazarım
1)Kuzenlerimde oğuz karakteri öldüğünde (ecenin)sevinç erbulağın oyunculuğu ağlaması
2)Beyaz gelincikte gülizar(betül şahinin)meryemceye attığı tokat
3)Yedi numarada haydar ile armağanın birbirlerine sevdiklerini ilan ettikleri sahne
4)Yılan hikayesinde zeynonun ölüm sahnesi
5)Çemberimde gül oyada cananın(goncagül sunarın)yüzünün yandığı son sahne
6)çemberimde gül oyada mehmetin (mehmet ali nuroğlunun) Polisler tarafından tutuklanıp götürüldüğü sahne7)Hayat bilgisinde sınıfı soyguncuların rehin aldığı ve arifin vurulduğu sahnede tüm öğrencilerin performansı
8)Bizim evin hallerinde misketin rüzgara aşkını itiraf etmesi
9)Aliyede küçük ayşeye arabanın çarpışı(o neydi ya kız nasıl yapıştı öyle)
10)bulamadım:(
1- kaybolan yıllarda esmer'in ezo'ya aşk dolu bakışları
2- sahra'da mithat'ın sevgi dolu sahra'ya bakıp konuşmaları
3- kaybolan yıllarda esmer'in elini tutan sokak çocuğuna bakış sahnesi
4- bir istanbul masalında zekeriya'nın selim'e aşkının peşinden gitmesini söylediği sahnede selim'in akan gözyaşları
5- kaybolan yıllarda esmer'in ezo'nun mektubunu okuyup ağladığı sahne
6- bir istanbul masalında selim'in demir'e hiç bir aşk 100 miyan dolar etmez dedip, yanıldığını söylediği sahne
7- kırık kanatlarda ayşe'yi kurtaran nevzat'ın ona sarılıp gerekirse senin için ölürüm dediği sahne
8- aliye'de sinan'ın hastane'de kızına bakıp, ağlayarak şarkı söylediği sahne
9- güz yangınında oflaz'ın ceylan'ın yatağına yatıp söylediği sözler
10- kırık kanatlarda ayşe'nin nevzat'ı kıskandığı sahnede attığı tokat ve söylediği sözler
!!!valla bu nokta harika burak deniro arkadaşım tebrikler yaa
bnce istnabul masalındaki tüm sahnelerr harika performanlarr yazamıyıcağım kadar çook
aşk oyunun da yağmur sahnes
....
1. Süper Baba: Fiko-Elif
2. Asmalı Konak: Seymen-Bahar
3-İkinci Bahar: Hanım-Ali Haydar
4-Bir İstanbul Masalı: Esma-Selim
5-Hırsız Polis: Mavi-Çınar
6-Hırsız Polis: Mavi-Aksak
7-Beyaz Gelincik: Mustafa-Meryemce
8-Beyaz Gelincik: Ömer-Ceren
9-Aliye: Sinan-Aliye
10-Aliye: Deniz-Defne
1-) mavi kibar necmiye araba çaldığında aksağın mavinin montuna sarılıp yüzünü sıkıp bi daha yapmayacaksın dediği sahne(öpücek sandım ama öpemedi.. kıza olan arzusunu çok güzel ortaya koydu):good:
2-) mavi hastanede çınarın yanında kalınca aksak mahvolur. eve gelir mahide hanıma güler. aslında gülmekle ağlamak arası birşeydir. uğur yücelin müthiş performansı süperdir:good:
3-) aksağın maviye evlenme teklif ettiği sahne(kaç kere izledim hatırlamıyorum)
4-) çınar maviyi unutmak için meyhaneye gittiği ve ordaki kıza aynadan baktığı sahne(ordaki timuçinin bakışı müthişti anlatılmaz izlenir:)):good:
5-) çınarın maviyi kelepçelediği sahne
6-) susadım sahnesi:)
7-) çınar meyhanede içerken mavinin ağladığı sahne(çok güzel ağlıyo:))
8-) masumlarda ümit için verilen yemek:) (acayip gülmüştüm o bölümde)
9-) aksak çınarın evinde gizlenmişken maviyle çınarın konuşmalarını duyar, olduğu yere yığılır
10-) mavinin vurulduğu sahne:img-sorry
keremcem d 07-08-06, 06:42 cemberimde gül oyanin her sahnesi cok güzel.. oyuncularida rollerini cok güzel oynuyor..özeliklede mehmet ali nuroglu cok iyi bir oyuncu.:img-grin2
kaybolan yillarda esmerin ezelle lunaparka gitti sahne cok güzel
firtina:aliyle zeynepin nisan sahnesi
kirik kanatlarda nevzatin ayseyi kurtarmasi ve dügün,nisan isteme sahneleri
beyaz gelincikte mustafa ve meryemcenin dügünde vurulma sahnesi
sude-elvin 09-08-06, 04:26 1. Gümüsün son bölümündeki bütün sahneleri en cokta gümüsün engine hamileyim ben diye bagirdigi sahne.
2. kurtlar vadisinde polatin cakiri hastaneye cetistirmeye calsistigi sahne.
3. cakirin deryanin vurulmasininki bütün sahneleri
4. mematinin hastanede aglamasi
5. mematinin intahar sahnesi
6. gümüsün engini vurdugu sahne
7. aslmali konakta bahar seymen sahneleri
8. sahte prenseste keremin ama ben seni seviyorum dedigi sahne
9. yilan hikayesinde zeynonun vuruldugu
ve 10. kuzenlerimde zeynebin oguzun öldügünü ögrendigi saahne.
bir istanbul masalında final sahnesinde esmanın selime hiç bozuk paran varmı ben yanıma almayı unutmuşumda demesi
şöhrette mertin gülşene yaşgününde balonlarla süpriz yapması ve köpek alması
asmalı konak:seymenin 2. kazasında kendine yerlere atması,yoğun bakımdaki komnuşmaları
kurtlar vadisi:elifin arabayı patlatma sahnesi
asmalı konak:seymenni hastanedeyken bahara masum masum bakması..bahar dönünce sinirli gibi yapması
asmalı konak:yağmurdaki tango,ve danslarını hepsi
Şu an on tane gelmez aklıma , ama son zamanlarda en çok etkilendiğim performans;
HP'de Uğur YÜCEL'in, Mavi'yi alıp tamirhaneye götürdüğü, ona aşkını bir kez daha itiraf ederek, diz çöküp aşkına karşılık bulamadığındaki yıkılış sahnesi ve sandalyeye kapanıp ağlaması.........
purple_princess 12-08-06, 11:56 :icon_cry: ıhlmrlr altnn sezon fnlnde filizin yılmaza yapamıycam demesi üzerine evlenemmlri oysa ikiside ne çk istyrdu....ağlmştm rsmnnn
1-bir istanbul masalında demir evlenmedn önce esmayla arabda yaptkları knuşma
2-bir istnbl masalnın finalnde esmann selime "bozuk paran war mı" dedii sahne
3-asmalı konakta seymenin baharın hasta olduunu gttkleri bi barda ailesne söledii sahne
4-kuzenlermde ecenn oğuzn öldüünü öörendiindeki sahne
5-bir istnbl masalnda demrn selmn evnde intahara kalkşması we snra selmn boynna atlıp "abi ben sna naaptm?" die aaladıı sahne
6-haziran gecesnde havinle barann yemek yedii,knşmlarını duygnn duyduu we fonda yerine sevemem çalan sahne
7.haziran gecesnde havinin barann öldüünü öörenp arabayı durdurdktan snra amblansa bnmesi we önce aalayp snra "hç ayrlmıcas" die kendini vurması
8.çembermde gül oyada ümitn öldüü sahne
9.çembermde gül oyada mehmetn arkdşları idama gderken bağira bağra "yağmur çiseliyo" die şiir okudkları sahne
1)çgo'nun tüm sahneleri evet...
2)sahrada sahra ve mithatın evlendikleri gece
3)gülbeyazda kadirin bileti yıtması ve gülbeyazın evlenmekten vazgeçmesi
4)aliyede ayşeye araba çarpması
5)sanem çelik'in ayşenin kalbi durduğundaki performansı
6)sahrada mithatın vurulduğu sahne
7)aliyede aliye kaza yaptıktan sonra ki hastanedeki tüm nejat işler sahneleri
8)sahradaki tüm mithat_nil konuşmaları
9)kırık kanatların savaş sahneleri
10)kırık kanatlardaki tüm 13.bölüm sahneleri:)
Denizler İmparatorunda Jbg ve Yeom'un dövüş sahneleri(Jbg Yeom'u yenmişti)...Benzeri sahne o kdar çoktu ki 9tanesini yazmaya gerek yok:D
evet denizler imparatorunda çangbogu-yeumyang dövüşlerinin hepsi
hajinin ölümü(günlerce etkisinden kurtulamadım)
madam yaminin tüm dizi boyuncaki müthiş kötülüğü
neumçang-madam yaminin son konuşmaları
yonanın bayanları selamlayarak son görevine gidişi
yona-ustanın sırtsırta son dövüşleri
yonanın ustadan kılıç istemesi
madam yami-cankuvanın son konuşmaları
madam yaminin hapisteyken bile yeumyanga para teklif edebilmesi
o kadar çok etkileyici sahne vardı ki bu kadarını yazabildim gerçekten harika bi diziydi
zumrutuanka 15-08-06, 13:37 jpg nun chang hwa nın abisinin şahinini vurduğu için dövüldüğü sahneler
jpg nun yona ile çhunge den kaçmak için tesadüfen bay seul ün gemisine binmesi ve bay seul ün onları chungeye geri götürmesi
çang hwanın o zamanlar vali olan babasının gözlerinin önünde yeum yang tatafından öldürülmesi
hacinin öldürülmesi
bay seulun çundura tarafından ok ile öldürülmesi
ha bi de hani jpg unun çin hanedanlığı için savaştığı zamanlarda yeum yanga hazırladığı tuzak sahnesi
Jang Bogo ve Yeum Jangın dövüş sahneleri
Yona ve Hajinin her sahnesi Hajinin ölümü
Jang Bogo ve Jang Hwanın her sahnesi özellikle Jang hwanın külleri dökerkenki sözleri....
Madam Jaminin dizideki her sahnesi ama özellikle Jang Hwa ile son konuşmaları
Jang Bogo ve Yeumum sırt sırta dövüşmesi..
Yona ve Yeumun sırt sırta dövüşmesi..
Yona İle Muçang Ustanın sırt sırta dövüşmesi..
Yonanın hanımları uğurlayışı..
Jang Bogonun Yona Muçang Usta Yeumun ölüm sahneleri aslında kısaca özetlemek gerekirse dizinin tüm sahneleri :):):):):):):):):):):)
[QUOTE=evenstar]Jang Bogo ve Yeum Jangın dövüş sahneleri
Yona ve Hajinin her sahnesi Hajinin ölümü
Jang Bogo ve Jang Hwanın her sahnesi özellikle Jang hwanın külleri dökerkenki sözleri....
Madam Jaminin dizideki her sahnesi ama özellikle Jang Hwa ile son konuşmaları
Evenstar coştun bakıyorum:Daynen öle bencede...Dizinin her sahnesi süper...
1-ihlamurlar Altindanin Tüm Filiz&yilmaz Sahneleri
2-çemberimde Gül Oyanin Tüm Sahneleri
3-kurtlar Vadisinin Tüm Sahneleri
4-deli Yürekin Tüm Sahneleri
5-hirsiz-poliste Mavi&çinar Ve Aksakin Tüm Sahneleri
6-kurşun Yarasinin Tüm Sahneleri
7-alacakaranlik Uğur Yücel Sahneleri
8-ikinci Bahar Tüm Sahneleri
9-beyaz Gelincik Meryemce&mustafa Sahneleri Ve Olgun şimşek Sahneleri
10-kirik Kanatlar Kurtuluş Mücadelesi Sahneleri
gerçekten iyi olmuş bende joey in sezon finalindeki performanslarını çok sevmiştim aynı şekilde everybody laves raymond dizisinin finali çok süperdi bide sünger bob ın performansları çok iyi :D
10 tane hatırlamıyorum ama gümüşte songül öden ve emre karayelin tecavüz sahnesi bence harikaydı izlediğim en gerçekçi tecavüz sahnesiydi
dizimakinası 20-08-06, 23:44 kırık kanatlar tüm kurtuluş savaşı sahneleri(gerçekten güzeldi ve unutulmazdı)
çemberimde gül oya mehmetin tüm sahneleri(mehmet ali nuroğlu muhteşem bir oyuncu öyle biri bir daha zor gelir kıymetini bilelim derim)
::.CaniQ.:: 17-09-06, 22:26 1)Aysenin kalbi durdugu an ALIYENIN tepkisi muhtesemdi!
2)Aliyenin o NINI söyledigi an ve kizini o yatakta öyle gördügü an Sinana o tepkisi.
3)B.G´deki Mustafa halasinin evine gidip silahi kendi basina uzatmasi halasinin da: DAVUT BIRKERE ÖLDÜ SIZ HER GÜN ÖLÜCEKSINIZ cümlesi süperdii mehmet günsür.
4) Ve Mustafanin Meryemceye hesap sormasi: NERDEYDIN?
ALISVERISDEYDIM MUSTAFAM DEDIM YA.ALISVERISDEMIYDIN?NE ALDIN PEKI?HIC DEYILMI BELKI ALISVERSIDE BILE DEGLIDIN.sahnesi.
5)I.A Elifin öldügü sahne.
6)Bir Istanbul Masalinda Ozanin babasina o digisi: ESMADA SELIMI SEVDI SELIM ARHANI DEGIL. o sahne cok güzeldi.
7)K.K Ayse muhtara bicak cekmesi miuhtesemdi ve Nevzati kiskanmasi cok güzeldi!
8)Yabanci Damat in son bölümü muhtesemdi o nazlinin kucaginda Ege aglayarak Nikoya kosusu MUHTESEMDII YA!
9)K.V Kumarhane baskini Elif Polatin yüzerine düstügü sahne.
10)Yabanci Damat Feride&Kahraman&Nazire&Rusenin tüm komik sahneleri hepsiiii acaipp ya sanki gercekmis gibi :img-grin2
bir istanbul masalında selimin esmanın evine gelmesi alnından öpmesi
final sahnesi
ve ahu türkpençenin bütün rol aldıı sahneler
1.çemberimde gül oya da mehmet in arkadaşları idama götürülürken "yağmur çiseliyor" u okumaları süper bi sahneydi
2.mehmet in nezaretten çıkınca kendisini sorgulayan polisi bulup dükkanına kapatıp yaptığı konuşma çok etkileyiciydi
3.çemberimde gül oya da ümit in vurulduğu sahne
4.aslında kısaca çgo nun bütün sahneleri diyim:D:D
5.ikinci bahar da ali haydar ın ozan güvenin önüne atlayıp onun vurulmasını engellemesi kendisinin vurulması
6.kırık kanatlarda ki taşlama sahneleri
7.kırık kanatlarda kurtuluş mücadelesi sahneleri
8.asmalı konakta seymen in bahar ın hasta olduğunu öğrenip ailesine söylediği sahne
9.gülbeyaz da nejat işler in gülbeyaz ı hep kurtarması ve teknedeki sarılmaları
10.aliye de kızının kalbi durduğunda aliye nin verdiği tepki
10 tane hatırlamıyorum ama gümüşte songül öden ve emre karayelin tecavüz sahnesi bence harikaydı izlediğim en gerçekçi tecavüz sahnesiydi
songül öden ve emre karayel in tecavüz sahnesi 1 numara.............................
uğur yücel ve erol günaydının sahneleri 2 numara
bir istanbul masalında kanser olup öleceğini söyleyen yenge rolündeki tiyatro oyuncusu 3 numara.
songül öden ve kıvanç tatlıtuğun ilk seviştikleri geceyi anlatan sahne 4 numara.
ikinci baharda şener şen ve türkan şorayın çocuklarının kavga ettikleri sahne 5 numara.
1.Kırık kanatlarda Cemal in hastahane önüne bomba atıldığında nazlı nazlı diye haykırıp yanına koşması
2.Vals Sahneleri
3.yine kırık kanatlarda Cemal in nazlı ya yazdığı mektuplar
4.Ahmet in ölümü
5.Cemal in nazlı ya aşk itirafı
6.Nazlı nın cemal i ayşe den kıskanıp hesap sorması (yani mektup yazıp geri alması)
7.Tüm kurtuluş savaşı sahneleri
8.Savaş sonunda Nevzat ın Cemal i kucağına alıp,öldü sanması
9.Nevzat nezarethanedeyken Cemalin onu zorla dışarı çıkarması
10.Ayşe ve Nevzat ın geçen sezonki düğün sahnelerinin ilk bölümleri gerisi feceat zaten
Ya aslında 1. sezon Tüm kırık kanatlar sahneleri
deadly_angel 30-09-06, 09:42 Aliyenin Ayşenin kaza geçirdiğini öğrendikten sonra hastaneye gidişi ve kızını o halde gördüğü sahne
Ayşe'nin kalbinin durduğu sahne
Aliye'nin Havaalanında Ayşenin peşinden koştuğu sahne
Şöhrette, Tuğranın Düğüne gelmesi
(Aklıma bunlar geliyo şimdilik.Genel olarak SanemÇelik sahneleri)
:img-artis
kırık kanatların kurtulş savaşı bölümleri
çemberimde gül oyanın tüm sahneleri
ıhlamurlar altındanın elifin öldüğü sahne ve tüm küçük elif & ömer sahneleri
kırık kanatlarda ayşe ve nevzatın tüm sahneleri
1) kırık kanatlarda cemalin hastane önnde nazlı nazlı diye haykırışı
2) kırık kanatlarda cemal aşkını ilan ettikten sonra nazlının mektubu bir ahmetin sesinden bir de cemalin sesinden okuması ve mektubun üzerine düşen bir damla gözyaşı
3) çemberimde gül oyanın ayrım yapmaksızın tüm sahneleri (ama darbe ve yağmur çiseliyor bölümlerini tek geçerim)
4) asmalı konakta baharın rızanın seymenin oğlu olduğunu öğrendiği sahne ve otel odasındaki muhteşem kavgaları
5) asmalı konakta seymenin barda ailesine baharın kanser olduğunu söylemesi
6) sahrada tüm mithat-nil sahneleri
7) sahrada mithatın vurulması
8) bir istanbul masalında selimin esmaya hiç bir aşk 1 milyon $ etmez dediği sahne
9) kasırga insanlarında cemrenin boynundaki kolyeyi göstererek selçuğa senin zincirli kölen oldum rahatladın mı diye bağırması
10) yılan hikayesinde zeynonun vurulması,memoli ve erkanın tepkileri
çemberimde gül oya tüm sahneleri
kırık kanatlar kurtuluş savaşı sahneleri ve bütün nazlı-cemal sahneleri
ıhlamurlar altında da küçük elif ve ömer li sahneler
sıla da azad ve narin in konuşmaları
yabancı damat ta feride - nazire - kahraman sahneleri
avrupa yakası nda ofisin kamp macerası
aşk oyunu sarp ın ekinin evinin önünde günlerce bekleyişi
bir dilim aşk ın son bölümünün her sahnesi
aslında gözyaşı çetesindeki tum performanslar bir numara ama şimdi hepsini yazmıyım sadece deniz cevahir sahnesinseki iki performans ve kesinlikle unutulmaz
1.CEVAHİR: Otele yerleşeceğim demiştin...
DENİZ: Niyetim öyleydi... Sonra bu evin benim kalem olduğunu fark ettim. Kalelerimizi terk edersek... kim korur bizi?
CEVAHİR: Öğreneceğim çok şey var senden!
DENİZ: Asla! Mesela ben... kalbimi dinlemeyi beceremem... Hoşça kal.
CEVAHİR: Deniz! Bu gece beni daha neler bekliyor bilemem... ama... madem cesaret ve yürekten bahsettik... bu akşam şunları söylemesem gözlerim açık gider: Deniz! Sen...uzun zamandır yüreğimdeki ilk hareketsin...öyle böyle değil ama! Kendimi avutmasam kötürüm eder insanı. Yüreğim! Ki... ben öylesine taşıyorum zannenediyordum onu... O kırılmış... sonra bıraktığım gibi, kırıldığı gibi kaynamış, arızalı bir kalp! Sana... tutuldu galiba...
DENIZ: Cevahir... Hayır! Kendini öldürtmeye çalışan birine ihtiyacım yok benim
2.deniz hadi karşıma çık artık o gözunu sevdigim rastı varya ...
deniz bildigim tek şey seni sevdigim
eger benim hayatımda sevgi diye bir şey kaldıysa tabi
sevgi seni duşunurken hissetigim şeyse gerisi yalan
nasıl şeyse bu kadar zaman sonra aşık olmanın sevinci içimde kaldı
sözler harika birde bunları Yetkin Dikinciler söyleyince çok daha harika
BENCEDE GÖZYASI ÇETESiNDEKi TÜM SÖZLER T.dikincilerin agzndan daha güzel bende replikleri yazaymm
GÜZİN: İş mantık evliliği olduktan sonra..Ama ben oralara düşmem.Düşemem!Mantık evliliği ha....İntihar mektubu gibi... Ben şu adamın nezaretinde öleceğim...Biraz uzun ve eziyetli olabilir.Tamamen kendi tercihim olan bu ölüm biçiminde kimsenin suçu yoktur...
CEVAHİR : (elini uzatır) cevahir
DENİZ : cevahir öyle mi.
CEVAHİR : cevahir tabi ya ne sandın, bulunmaz hint kumaşı demek, cevher yani..
DENİZ : cevher, ben...
CEVAHİR : cevahir!
DENİZ : o kadar önemli diyosun yani,
CEVAHİR : ne diyosun..ööle ateş gibi bişey..adeta zehir..gözün yiyosa ver damardan..
DENİZ : bana bak kafan iyi mi senin?
CEVAHİR : ben her zaman mühim bi kafa taşıyorum..ya sen, hep buralarda mı sürtüyosun?
DENİZ : az önce marifetini gördüm, haraç topluyosun.
CEVAHİR : anladım sen adamını arıyosun!
DENİZ : şu haline bak.bikaç serseri senden korkuyo diye kendini çok ağırdan satıyosun.
CEVAHİR : aynen öyle , ama (silahını çıkarıp masaya bırakır) bunu çıkarınca hafifliyorum.
DENİZ : az önce gördüm burnuma sokma.kimbilir kimlere yalakalık yapıyosun.
CEVAHİR : diyelim ona buna.. ya sen, kendini kimlere pazarlıyosun?
DENİZ : öyle biri gibi mi görünüyorum...
CEVAHİR : ne o haysiyetine mi dokundu?
DENİZ : sen haysiyetten ne anlarsın!
c:bir insanı tanımak ne kadar zor olabilir ki; birine bakarsın, o sana bakar, o anda kalp fısıldar sana kim olduğunu...ama sen başka sesler duymak istiyorsan kalp ne yapsın"
CEVAHİR: Öğreneceğim çok şey var senden!
DENİZ: Asla! Mesela ben... kalbimi dinlemeyi beceremem... Hoşça kal.
CEVAHİR:Deniz!bu gece beni daha neler bekliyor bilemem..bu akşam şunları söylezsem gözlerim açık gider..Deniz! sen..uzun zamandır yüreğimdeki ilk hareketsin...öyle böyle değil ama!Kendimi avutmasam kötürüm eder insanı.Yüreğim..Ki...ben öylesine taşıyorum zannediyordum onu....O kırılmış....sonra bıraktığım gibi,kırıldığı gibi kaynamış,arızalı bir kalp!Sana... tutuldu galiba....
DENIZ: Cevahir... Hayır! Kendini öldürtmeye çalışan birine ihtiyacım yok benim.
CEVAHİR:Ne zaman arkamı dönsem "Tamam, bitti..." diyorum "Bi daha ne zaman göreceğim ki diyorum?" diyorum...
Sırf seni göreceğim diye kaç gündür uyuşturmuyorum kafamı...Bu ayıklık iyi geldi bana...Bugün işim var biraz...
Bi gün başladığım yere dönersem, orada olsana...
DENİZ:Saçmalama...(asansöre biner)
CEVAHİR:Bir el ateş eder gibi bakıyorsun...(asansörün kapısı kapanır) Biliyor musun? der ve gider...
CEVAHİR:Bu gözünü sevdiğim rastlantı.. Tam da iş üstündeyiz iyi mi.. Ama aşk intikamı değil bu sefer. Sıkıcı bir iş. Almış vermemiş, yan çizmiş ödememiş falan filan.. Alenen zorbalık. Nerede gönül davası uğruna dayak atmalar dimi? Deniz! Ama bu çok güzel ya.. Nasılsın?
DENİZ: Eh işte..
CEVAHİR: Artık yaramazlık yapmıyor değil mi seninki?
DENİZ: Hayır. Hem benimki filan değil artık.
CEVAHİR: Ben bu günlerde bilmeden bir sürü iyilik yaptım herhalde. Böyle... aklımdan, gönlümden geçirir geçirmez seni... bir bakıyorum: Karşımda Deniz! Söylesene bu ne telaş? Biliyorsun takılaların kaldı bende
DENİZ: Sen onların karşılığını ödedin
CEVAHİR: Adamı kendi parasıyla dövdürmek süper bir fikirdi. Peki ya bu olanlar?
DENİZ: Elim ayağım titriyor, uyku uyuyamıyordum! Anlıyor musun? Ona ne kadar güçlü olduğumu göstermem gerekti! Şahane bir yara açayım dedim şunda...
CEVAHİR: Öyle bir adamdan kurtulduğuna sevinmek aklına gelmiyor mu?
DENİZ: Acım dinsin... o dediğini yaparım.
DENİZ: Bir şey mi oldu?
CEVAHİR: “Bir daha karşılaşırsak kadere inanacağım” demiştim.
DENİZ: Bu neyi değiştirir ki?
CEVAHİR: Bazı kararlar verir insan...
DENİZ: Kararlar mı? Nasıl?
CEVAHİR: Misal...
daha çok var ama yeterlii
black_girl 08-10-06, 19:02 1) Asmalı Konak dizisinde seymenin ayşe meleğin evinde olduğunu öğrenen hamile baharın sokak ortasında seymene delici bakışlar fırlatarak BU ÇOCUĞU DOĞURMUYCAM DEDİĞİ YER:img-icecr
2)Çemberimde Gül Oya dizisndeki her sahne :img-grin2
özellikle mehmet ve yurdanurun ercanın sünnetinde tango yaptıkları yer,
ümitin vurularak öldüğü sahnede zarifenin ağladığı yer,
mehmetin bi polise kumaşçı dükkanında karanlıkta sorguya aldığı yer,
sultanın kendini bıçakladığı ve kendiyle ibrahimi öldürdüğü yer,
mehmetin mahkemde anne ve oğlunun ellerini kavuşturduğu yer,
kısaca hepsi diyelim yahu:img-grin2
3) Aliye dizisinde ayşenin kaza geçirdiğini öğrenen alyenin sinana çıkışması vede kızın kalbi durduğunda ağladığı yer.
4)beyaz gelincik te ömerin cerenin ambarı yaktığını öğrendiği ,dedesini katil diye suçladığı yerlerde ki tepkisi,aynı şekilde ömerin kendisini aldattığını öğrendiği yerde cerenin tepkisi.
5)Sıla da azadın vurulduğu yer ve sılanın zorla evlendirildikten sonraki tepkisi.
6)Ihlamurlar Altında da filizin :yılmazın elifin eski sevgilisini öğreendiği yer.
7)Yanık Koza da hanzadenin; ömer asafın babasının akın olduğunu öğrendiği sahne.
8)Haziran Gecesi'nde baranın havini öldü bildiği bi anda cemalin kolunda görmesi:img-grin2
şimdilik bu kadar:img-grin2
1) Kurtlar Vadisi'nde son bölümün mahkemedeki tüm konuşmaları.
2) Kurtlar Vadisi'nde polat'ın elif öldüğünde ondan af dilemesi.
3) Kurtlar Vadisi'nde elif'in ayağının kesildiği ameliyata polat'ın "tanrıdan diledim" türküsü ile girmesi.
4) Yalancı Yarim' de barış akarsu'nun fikret kızılok'un "bu kalp seni unutur mu" ve "gönül" parçalarını söylediği sahneler.
5) Sağır oda'da aras dağlı'nın son bölümün sonundaki başkana söylediği sözler.
tiyatrocu.kiz 13-10-06, 02:21 1)sinanın aliyeye tokat attığı sahne
2)sinanaın aliyeye tacavüz etmek istediğisahne
3)tren sahnesi(aliyenin trenin kapısında ayşeeee die bağırdığı blm içim parçalanmıştı)
4)ayşenin kalbinin durduğu sahne
5)denizle aliyenin yakınlaşma sahnesi :img-kiss: :)
6)aliye ile ikbalin tartıştığı sahne
7)hastane kapısında aliyenin ayşeyi görmesinin engellendiği sahne
8)deniz ile aliyenin ayrıldığı sahne(çok mutlu etti beni :))
9)ayşe ile hasibenin gözleriyle bakıştıkları sahne(çok kısa sürmüştü ama beni ağlatmaya yetti)
10)ayşeye araba çarptığında sinanın tepkisiz kalması beni şok üstüne şoka sokmuştu...
aaaa ne zaman 10 oldu bnm unutamadığım daha 100lerce sahne varrr :):):):)
Kurtlar vadisi Oktay kaynarca
Alacakaranlik Ugur yücel
Hirsiz Polis Ugur Yücel
Avrupa yakasi Ata demirel
Yabanci damat Erdal Özyagcilar, ve Nazire
baska aklima gelmiyor..
Saygilar
Bello_ragaza 16-10-06, 17:43 Ihlamurlar Altında Filiz'in Yılmaza bitti dediği yer((sezon finali))
Aşk oyunu yıllar sonra ikinci kez karşılaşma
Aşk Oyunu Sarp'ın Ekin'in evinde günlerce beklediği bölüm((Oyunun bittiği an))
Yabancı Damat Nazire sahneleri
Aliye-----------------Halit Ergenç
Hırsız Polis------------Uğur Yücel
Hırsız Polis------------Erol Günaydın
Bir İstanbul Masalı-----Mehmet Aslantuğ
İkinci Bahar-----------Şener Şen
İkinci Bahar-----------Türkan Şoray
Sahra-----------------Sehat Tutumluer
Deli Yürek-------------Kenan İmirzalıoğlu
Tatlı Hayat------------Haluk Bilginer
Çocuklar Duymasın-----Tamer Karadağlı
1-) erkekler ağlamaz'da zeynep ve murat'ın yağur altında kavuştukları sahne. (demet evgar ve serhat tutumluer performansları)
2-) ikinci bahar'da Hanım'ın Ali haydar'a hamileyim dediği sahne. (türkan şoray ve şener şen performansı)
3-) gülbeyaz'da kadirin vapur düdüğünün gürültüsü arasında GÜLBEYAAAAAAAAAAAAAZ SENİ SEVİYORUM diye yırtındığı sahne.(nejat işler performansı)
4-)sıcak saatler'de sedat'ın ceyhunu vurmasının hemen ardından gözaltında bukete aşkını itiraf ettiği sahne. (arzum onan ve mehmet aslantuğ performansı)
5-)sahra'da sahra'nın mithatın evinden polise teslim olmak için çıktığı sahnede mithat ve sahranın göz yaşlarına boğulması...(arzum onan ve serhat tutumluer performansı)
6-) esir kalpler'deki zuhalin doğum gününde zuhal ve demir'in dan sahnesi.(serhat tutumluer ve zeynep beşerler performansı)
7-) erkekler ağlamaz'da muratın boncuğu zeyneple gitmeye ikna etmek için boncuğu yanından senden bıkttım diyerek kovduğu sahne. (serhat tutumluer performansı)
8-) kırık kanatlar'da mustafa kemal'in kasabayı ziiyaret ettiği bölümde çanakkale savaşını anlattığı, kasabalnın gözyaşlarına boğulduğu sahne. (bütün setin performansı)
9-) çemberimde gül oya'da ümitin öldüğü sahne...(en acıklıları bu olsagerek)(tuğba büyüküstün ve serdar yeğin performansı)
10-) ikinci baharda ali haydarın dükkanının yandığı sahne...(şener şen performansı)
ERKEKLER AĞLAMAZ dizisinin tüm sahneleri;örneğin
SERHAT TUTUMLUER,
*Zeynebi panayırda gördüğü ilk sahne
*zeyneple otelin önünde konuştuğu sahne(bi zamanlar mutluluğum senin adındı,şimdi anmak bile istemediğim adın...)
*yağmur altındaki sahne
*karavandan inerken zeynebi tuttuğu sahne
*boncukla geçen bütün sahneleri(oteldeki yemek yedikleri sahne en başta)
DEMET EVGAR
*ağladığı her sahne muhteşem(tabi oyunculuk olarak muhteşem ağlamasını istemem:img-grin2 )
*karavana gelipte muratla boncuğun gittiğini öğrendiği sahne
*7. bölümdeki tüm performansı
HAKAN BÜYÜKTOPÇU(BONCUK:img-kiss: )
her sahnesi güzel ama bir iki örnek olarak
*6. bölümde zeynep onu evine götürmek istediğinde ama ben cezalıyım dediği ve üzüldüğü sahne
*muratla oteldeki garson sahnesinde murata oyun yaptığı sahne(garson bey...pardon şampiyon...ay pardon garson bey...)
ramize'nin 7. bölümde incigülü nasıl büyüttüğünü anlattığı sahne,yine 7. bölümdeki çarşıya çıkma sahnesi(beşibiyerde olayı)vs vs vs
Bence tüm sahneleri unutulmaz ve izlemeye doyulamicak kadar güzel sahneler...
Kırık kanatlar,sıcak saatler ve gülbeyazdan da sahneler vardır ama şimdi hatırlamıyorum...
1-Sahra - Serhat Tutumluer
2-Erkekler Ağlamaz - Serhat Tutumluer
3-Yabancı Damat - Sumru Yavrucuk
4-Yabancı Damat - Erdal Özyağcılar
5-Tatlı Hayat - Haluk Bilginer
6-Sıcak Saatler - Mehmet Aslantuğ
7-Çemberimde Gül Oya - Suzan Aksoy
8-Çemberimde Gül Oya - Şerif Sezer
9-Kaybolan Yıllar - Yeşim Büber
10-Kaybolan Yıllar- Saruhan Hünel
Sila - Mehmet Akif Alakurt :)
Avrupa Yakasi - Peker Acikalin (kapici)
Avrupa Yakasi - Engin Günaydin
Yabanci Damat - Sumru Yavrucuk
Yabanci Damat - Binnur kaya
Hirsiz Polis- Ugur Yücel
Kurtlar Vadisi - Oktay Kaynarca
ya tamam güzelde hani kırık kanatlardaki nevzat ayşe aşkı?
bence,
-hakan erkekler ağlamaz ın çocuk oyuncusu
-halit ergenç zerda da
-kırık kanatlar ayse nevzat askı
-ask oyunu ekın sarp askı
-avrupa yakası gaffur
-aliye sanem celik
-sahra arzum onan ve serhat tutumluer
-esir kalpler SERHAT TUTUMLUER
Hirsiz Polis - Timucin esen
Hirsiz Polis - Ugur yucel
Hirsiz Polis - Ozlem duvencioglu
Hirsiz Polis - Erol gunaydin
Aliye, Binbir gece - Halit ergenc
Aci hayat - Kenan imirzalioglu
Aliye - Sanem celik
gamze özçelik-arka sokaklar
erol günaydın-hırsız polis
peker açıkalın-avrupa yakası
okan yalabık-serseri
hümeyra-sıla
şevval sam-gülbeyaz
nejat işler-aliye
nurgül yeşilçay-belalı baldız
özcan deniz-haziran gecesi
Asmalı Konak - Nurgül yeşilçay, Özcan Deniz , Selda Alkor
Çemberimde Gül Oya - Özge Özberk, Mehmet Ali Nur Oğlu
Yabancı Damat - Nazire , Kahraman
Gümüş - Kıvanç Tatlıtuğ, Songül Öden
yabancı damat süper yaaa:happy0064:happy0064
Meryemce90 26-11-06, 17:55 1. beyaz gelincik-ceren
2. kirik kanatlar-ayse&nevzat
3. sila-cansu&mehmet
4. erkekler aglamaz-murat&zeynap
5. arka sokaklar-gamze
6. yaprak dökümü-herkesss
7. gümüs-mehmet&gümüs
8. yilan hikayesi-zeyno&memoli
9. gülbeyaz-sevval sam
10. ihlamurlar altinda-elif
Kaybolan Yillar, Aynali Tahir - Saruhan Hünel
Kaybolan Yillar, Aynali Tahir - Yesim Büber
Aliye - Sanem Çelik
Aliye - Halit Ergenç
Yilan Hikayesi - Meltem Cumbul
Yilan Hikayesi - Mehmet Ali Alabora
Hirsiz Polis - Timucin esen
Hirsiz Polis - Ugur yucel
Hirsiz Polis - Ozlem duvencioglu
Aliye, Binbir gece - Halit ergenc
Aci hayat - Kenan imirzalioglu
gözyaşı çetesi:yetkin dikinciler ebru özkan
bir istanbul masalı ozan güven ahu türkpençe
serseri sibelin evlenmek uzereyken serserinin herseyi ortaya cikarmasi veee bunu sibele aciklamasi ve ikisininde aglamasi
hazirangecesi her havin ve baran sahnesi
asmali konak butun sahneleri
bir istanbul masali esma ve demir sahneleri
beyaz gelincik mustafa ve meryemce sahneleri ve ceren omer sahneleri
yabanci damat ilk bolumleri
ask oyunu sarp ve ekin aski ve benim icin unutulmaz dizi olan bir dizi
Ihlamurlar Altında: Yılmaz-Elif, Yılmaz-Filiz (yani Yılmaz her yerde iyi!), Nur Sürer ve Fahriye-Salih-Cemil sahneleri
Hırsız Polis: Çınar-Mavi, Mavi-Aksak sahneleri
Bir İstanbul Masalı: Ozan Güven sahneleri
İkinci Bahar: Şener Şenin tüm sahneleri
merve_buse16 27-11-06, 15:08 1.avrupa yakası:gaffur
2.avrupa yakası:burhan
3.iki aile:eda
4.iki aile:oğuz
5.iki aile:efe
6.iki aile:ceren
7.acemi cadı:ayşegül
8.acemi cadı:tuğçe
parcalibulut 28-11-06, 07:24 bir istanbul masali-tum bolumleri :)
beyaz gelincik-omer ve ceren in o askla kavrulurken birbirlerine baktiklari her sahne :) aaah ahhh
|