Tüm Versiyonu Göster : Yarali Yürek
Yarali Yürek (Show TV)
Gecen sezon Kadın İsterse dizisinde Hülya Avsarın kızını canlandıran Vildan Atasever, 2007'de Show TV de ekrana gelecek ''TÖRE'' dizisinin basrol oyuncusu oldu.Yonetmenliğini Özer Kızıltan'ın yapacagı dizide töre cinayeteleri ve askları konu olucak.Dizi Sanlıurfa'da cekilecek ..
Dizinin Konusu : Evin hizmetcisinin kızına (Vildan Atasever), evin beyi tecavüz eder, fakat daha sonra kız evin beyinin ogluyla evlendirirlir(nedenini bilmiyorum), kızın bakire olmadıgını gorunce kızı bir geneleve satar, ordan kacan kızın yasadıkları ve cocukluk askıyla (Serdar Özer) töreye karsı savası dizinin konusunu olusturuyor ..
denizkizi55
14-01-07, 14:08
Bir töre dizisi daha..Biri baslattimi gerisi geliyor..Sila gündemde olan hemen hemen degisik dizilerden birtanesi..Bence daha yaratici olmalari gerekirdi..iyiki töre konusu tekrardan gündeme geldi yani..
Vildan atasever'in basrol oynama konusunu birsey diyemeyecegim..Oyuncu konusunu sila dizisi ile karsilastiramayiz cünkü orda basrol oyuncularinin ikiside aslinda manken olmalarina ragmen dizi cok tutuldu ve gayet hos bir performans sergiliyorlar..Vildan atasever bir oyuncu olarak daha iyisini basarabilir ama bence tek kötü tarafi Töre konusunu bu dizidede gündeme getirecek olmalari..
legends_of
14-01-07, 14:50
Bence bu dizi her ne kadar töreyi anlatıyo olursa olsun SILA dizisi kadar başarılı olması mümkün değil gibi geliyo bana Hem bu dizi en başta baş rol oyuncusundan kaybediyo Vildan atasever böyle bir dizi için üstelikte baş rol hiç uygun değil bence
Serdar Özer iyi bir seçim olmuş bu konuda söyleyecek sözüm yok :happy0064 Ayrıca bu dizi sılaya rakip olamaz :good: :good:
Mardin i özledim:sad53: :sad53:
yönetmen harika ama vildan atasever için bişe diyemeyeceğim önyargılı yaklaşmamak lazm ama bence yanlş bi seçim...sıla tutunca şimdi böyle bişe gündeme geldi demek keşke başka bi konu bulsalardı belki bunu gündeme getirerek iyi bişe yapıyolar ama yaratıcı olmak her zaman dikkat çeker..bizim toplumumuz töreyle falan iligilidr yöresel ve milli şeyleri sewer amma taklitlerden uzak durur...yine de diziye başarılar...
Tutulan ve çok izlenen dizilerin kopyası daha önce yapıldı ve çoğu -belki de hiç biri- tutulmadı ve doğru dürüst yayınlanamadan rating düşüşlüğü sebebiyle yayından kaldırıldı. Bu dizi de onlardan biri olacak gibi görünüyo. Tabi bu biraz da oyuncu kadrosuna bağlı..
ayshe_yeshil
14-01-07, 16:49
Dizinin kadrosu, yapımcıları, yönetmeni, konusu vs... tümü çok güzel olabilir
ama bence başka bir diziye rakip olmak adına
başka bir yapımın başarısını kıskanarak aynı konuda bir yapıma girişmek bilmiyorum ama taklit ve özentiliği getiriyor akıllara
yinede başarlı olması dileğiyle...
sude-elvin
15-01-07, 20:29
sila varken pek sansi oldugunu düsünmüyorum acikcasi ama tabiki baslamadan böyle yorum yapmakta dogru degil. ama cogumuzunda düsündügü gibi böyle diziler gittikce cogalmaya basliyor ayni konuda bissürü dizi yapmaktan ne anliyolar bende bunu anlamiyorum.
burcu_yağmur
27-01-07, 12:05
geçen hafta acı hayatın reklmı arasında görmüştüm ama dizimi diye tereddüt ettihgim için başlıgı açmamıştım diger oyuncular kim
Fragmanını bende görmüştüm.Konusu etkileyici ama henüz tutar mı tutmaz mı bilemiyorum. Bakalım ilk bölüm nasıl olacak. Gerçi daha gösterilmesine çok var galiba. Bir de tabi günü ve saati de önemli. Reyting alan dizilerle çakışırsa ne olur bilemiyorum.
Meryemce90
30-01-07, 15:25
bu dizi showtv.de fragmani gösteriyo belki rastladiniz cok güzel bi diziye benziyo.... herhalde oglan kizi dügünden kaciriyo sonra onlarin babalari onlari buluyolar ve vuruyolar böyle bi konusu var. galiba töreyle ilgili. ama cok güzel.
Dizinin fragmanı etkileyici başlıyor, başroldeki iki karakteri de vuruyorlar ve etkiliyicilik devam eder gibi oluyor. İlk defa denk geldiğim için merak edip buraya bakıyorum ve de ne göreyim kayınbabanın olayları ve öldürülme olayları hayal kırıklığına uğradım. Özellikle de set resimlerini görünce burda daha da bi hayal kırıklığı. Gündemde bu kadar popüler bir dizi varken isim vermeye gerek yok anladınız siz onu:) böyle bir dizi ile ortaya çıkmaya gerek yoktu. Şimdi ne yaparlarsa yapsınlar devamlı ilki ile karşılaştırılacak ve malesef söyleyebilirim ki kadro ne kadar iyi olursa olsun iyi reyting alacağını sanmıyorum. Tabi iyi reyting almazsa malum sonunu düşünmek bile istemiyorum.
Çok ağır konuşmuş olabilirm ama töre deyince insan ister istemez katılaşıyor.
Çinlilerin "yine mi pirinç, yine mi pirinç" demeleri gibi "yine mi töre dizisi" demek istemiyorum. Sonunda çekik çekik gözlerle dolaşmak var demi:)
Fragman cok etkileyici...ama bence vildan atasever yerine baska birisi oynaya bilirdir (beyaz) in rölünü, bana göre vildan ataseverin bu rölü iyi yapamas... ona daha böyle kadin isterse deki roli gibi olabilir ya okulda cekilen dizilere yakisir...ama on yargili olmak istemem...umarim dzi tutulur...
chimeneyes
01-02-07, 13:44
Nasi Ya Dizi Kardelen Diye Başladi Yarali Yürek Olarakmi Devam Edicek Yarali Yürek Adli Dizinin Fragmanini Izledim Ordaki Vurulan Gelinlikli Kiz Vildan Ataseverse Afedersiniz Ama çok Kötü Görünüyordu. Bilmiyorum Bence çok Fazla Başarili Olamaz Sila Tuttu Tama Bu Konu önenli Bir Konu Ama Suyu çikmasaydi Keşke.. Ayricaa Vildan Ataseverinde Iyi Bir Performans Sergileyeceğine Inanmiyorum şöle Bi Oyandiği Rolleri Düşününce...
vildan atasever olmamış gibi
sanki saçlarını cansuya benzetmişler
Sıla başarılı olunca benzer konu seçilmiş ama fragmanını izlediğim kadarıyla çekimleri pek iyi değildi
sıladaki etkileyicilik yok
yanıkkozanın akını oynuyomuş Büyük bi yanık kozayı izleyicisiyim Akını da çok severim ama şimdi inanılmaz gıcık kaptım Akın daha bu hafta öldü dizide Bu dizinin çekimlerine ne zaman başlamış Çok sinir bozucu Ben bu kadar aceleye karşıyım Halit ergenç de aliye bitti ertesi hafta binbirgeceye başladı !!!
Ama dizi tutarsa akın (ismini bilmiyorum:)) için gerçekten büyük bir başarı olur Çünü başrolde oynuyor
cyprus_hsn
01-02-07, 23:10
bugün show da fragmanı izledim. tam tahmin ettiğim gibi çok klişe bir konusu var. sıla & ezo gelin dizilerinden izler gördüm fragmanda. töre, aşk, cinayet vs vs son zamanlarda yayınlanan dizilerin hepsinde var.. bu arada Gülpare dizisinde oyunculuğuyla deyim yerindeyse döktüren Tamer Levent var. ama diziyi izlemeyi düşünmüyorum
bu arada Freddie, Akın'ın ismi Serdar Özer :)
burcu_yağmur
02-02-07, 12:58
bencede tanıtımı çok güzel olmuş bende izlemeyi düşünüyorum bakaılm nasıl nir dizi olucak bence tutulur böyle aşiretli olan doğuda çekilen diziler gnelde tutuluyor
Dizinin kadrosu, yapımcıları, yönetmeni, konusu vs... tümü çok güzel olabilir
ama bence başka bir diziye rakip olmak adına
başka bir yapımın başarısını kıskanarak aynı konuda bir yapıma girişmek bilmiyorum ama taklit ve özentiliği getiriyor akıllara
yinede başarlı olması dileğiyle...
Sana katılıyorum ayshe_yeshil bir tekrar söz konusu. Ama sevgili Özer bana göre çok geniş bir vizyon a sahip bir yönetmen olduğu için, sanırım bu işi çok iyi kotaracak. Yolları açık olsun.Ama gene de son söz seyircinin..
adanali esmer
04-02-07, 10:06
merhaba kübracim ,
sen demissin ki silayi alinti yapiyorlar ya ben reklamini gördümde cok begendim gercekten yanik kozada oynuyan akin var sonra kizi da bir yerden cikartacaktim ama aklima gelmedi daha yani kisaca sunu söylemek istiyorum ben reklami gördügümde söyle bir seydüsünüyorum : iki asik cocukluklarindan belli birbirlerini seviyorlar ve sonra sanirim oglan kizi kacirmak istiyor gibi bir sey ve kesin fillmin son bölümünde ikisi ölyordur töre yüzünden silaya gelince silada doguran mi büyüten mi anne ? diye bir slogani vardi ve orda zengin kiz köye gercek ailesine gidiyor büyüten anne-baba ölüyor töre sayesinde evleniyorlar birbirlerinden nefret edip sonra asik oluyorlar ve kiz kaciyor hamile oldugu halde kocasini sevdigi halde
yani kisaca ben bu dizide böyle bir sey göremedim reklama bakinca slogani nedir aceba? bu diziyleilgielenecegim cok harika bir dizi ama halen yakinda diyor , özellikle müzigini begendim ve hikayesi de cok hos ... belki begenirsem senayo bile yaza bilirim yani....
denizkizi55
04-02-07, 14:06
KAtiliyorum..Dizi'yi bende izlemeyebilirim ama müzigini gercekten bende begendim..SIrf bu yüzden tanitimi nezaman görsem kanal degistirmiyorum :D..
Töre asiret konusu tekraradan gündeme gelmis oldugu icin sila'dan birazda esinlenme yok degil..Karakterler tabiikide tipa tip ayni seyi anlatmiyor ama ana tema töre..
Karsi olmadigim tek konu vildan atasever'in basrolde olmasi..Cansu dere'de manken olmasina ragmen güzel bir 'oyunculuk' sergiliyor..Ummadiginiz tas bas yararmis bence altindan kalkabilecek..
Meryemce90
04-02-07, 16:18
ya arkadaslar bence süper ollcakkk bi dizi ona bakarsaniz hep töre diyosunuz ama cogu dizilerde hep öpüsüp duruyolar yani ozaman neden töre dizisi cogalmasin. hep ask hep ask. degisik biseyler de görmek isteriz. yani bu dizi silayi anlatmiyo ki farkli olcak. tamam bu dizidede ask var. ama artik zaten cogu dizi ayni bi ayriliyolar bi barisiyolar. yani insana gina geliyo. böyle farkli bisey olmasi bence gayet güzel. töreyi de hicbirimiz dogdürüst bilmiyoruz. bölyece ögrenicezzz. nasil insanlar töre kurbani oluyo diye. ha bu arada bide vildana gelince biz onu hep sit-com filimlerinde gördük ama simid ciddi birisini oyniycak bence basarabilir sonucta bi oyunucu. herseyi basarmasi gerekir. hem siyah sacta yakismis ona......
Dizinin Konusu : Evin hizmetcisinin kızına (Vildan Atasever), evin beyi tecavüz eder, fakat daha sonra kız evin beyinin ogluyla evlendirirlir(nedenini bilmiyorum), kızın bakire olmadıgını gorunce kızı bir geneleve satar, ordan kacan kızın yasadıkları ve cocukluk askıyla (Serdar Özer) töreye karsı savası ..
bence cok guzle bir diziye benziyor....vildan atasever kesin bu rolun altindan kalkar...muzigide cok hoss...ben bu dizinin silaylan bir alakasini gormuyorum..
Show TV’de ekrana gelecek olan Yaralı Yürek’in senaryosunu Macit Koper, Hülya İniş ve Sevgi Saygı kaleme alıyor...
Dizinin konusu şöyle: Bulut (Serdar Özer), yıllar sonra yaşadığı doğu kasabasına genç ve idealist bir savcı olarak döner ve çocukluk aşkı Beyaz'ı (Vildan Atasever) törenin kurbanı olmak üzereyken bulur. Beyaz annesiyle birlikte hizmetçi olduğu konağın sahibi Tahir ağa (Tamer Levent) tarafından tecavüze uğramıştır. Ama bunu asla dile getirip haklarını savunamaz, çünkü annesi ve olayla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir sürü masum insan öldürülecektir. Susmanın bedeli ya tecavüzlerin sürmesi ya da ölümdür. O ölümü seçer ama, annesi tarafından kurtarılır. Suskunluk ağanın oğluyla evlendirilmesine karar verildiğinde de sürer. Çünkü Tahir ağa Beyaz'a aşık olan oğlu Cemal'e (Gökhan Atalay) söz geçiremez. Cemal, ilk gece kendisini hayal kırıklığına uğratan Beyaz'ı kötü bir kadere sürükler.
Yaralı Yürek'in oyuncu kadrosu da Şöyle:
Vildan Atasever (Beyaz), Serdar Özer (Bulut), Gökhan Atalay (Cemal), Tamer Levent (Tahir Ağa), Yavuz Sepetçi (İrfan) , Fatma Belgen (Elmas), Evrim Solmaz (Elif) , Mustafa Turan (Ali Kahya), Handan Yıldırım (Gülümser) , Özlem Ünaldı (Seher) , Belit Özükan (Rüya), Meral Oğuz (Hasibe) , Ceyhan Gölçek (Zehra) , Ali Çoban (Rüstem) , Recep Yener (Asım Kahya), Serpil Gül (Cevriye) , Özlem Toptaş Menligil (Nazo) , Müfit Aytekin (Tilki Necmi) , Barış Bağcı (Veysel) , Somer Karvan (Mustafa), Emin Gümüşkaya (Reşo) , Rafi Emeksiz (Bekir) , Ahmet Özuğurlu (Şeyh)
http://www.medyafaresi.com/?hid=2941&cid=8
Dizi ekibi toplantıya geç gelince...
Çekimleri Şanlıurfa’da yapılan Yaralı Yürek dizi senaryosu Türk örf ve adetlerine uymadığı için geçtiğimiz hafta tepki alınca dizi ekibi basın toplantısı düzenledi.
Muhammet Taşçılar'ın haberi
Filmin senaryosunda değişiklik yapacaklarını açıklamak için basın mensuplarını toplayan ekip, basın toplantısına geç gelince basın mensupları toplantı yapılacak yerden ayrıldılar.
Çekimleri Şanlıurfa’da devam eden dizinin senaryosu bazı gazetelerden ve GAP Gazeteciler Cemiyetinden tepki tepki toplamıştı. Basın toplantısına Yönetmenlerden Celal Çimen, başrol oyuncuları Vildan Atasever ile Serdar Özer toplantı saatine geç gelince basın mensupları toplantıyı protesto ettiler.
Şanlıurfa’daki ulusal ve yerel medya temsilcileri “Kendileri ev sahipliği yapıp bizi karşılamaları gerekirken, Toplantıya gelen basın mensuplarının bekletilmesi hoş bir şey değil. Herkesin kendisine göre işi var. O nedenle bu toplantıyı takip etmeyeceğiz.” diyerek toplantı salonunu terk ettiler.
Şanlıurfa Belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte basın toplantısı düzenleyen yapımcı firma “Sosyal sorumluluk misyonu taşıyan toplumsal değerlerin çıkarını gözeten ve Anadolu toprağıyla beslenen” dizi olduğunu vurguladı. Belediye başkanı Fakıbaba ise Şanlıurfa’nın güzelliklerine de yer vermeleri halinde her zaman yanlarında olacağını belirtti.
Limon Yapım tarafından basın mensuplarına dağıtılan metinde dizinin senaryosuna tepkini yersiz olduğunu vurgulayarak, “Basında çıkan babasının gelinine tecavüz etmesi veya tecavüz ettikten sonra oğluyla evlendirilmesi tamamen yanlış anlaşılmadan ibarettir. Dizimizde bir tecavüz sahnesi vardır fakat bambaşka bir dramatik kurgu içermektedir.” diye belirtildi.
7 Şubatta Show TV de yayına girecek olan Yaralı Yürek dizisinin Yapımcısı Limon yapımdan Hayri Aslan ve Özer Kızıltan. Celal Çimen’in yönettiği dizinin hikayesi Macit Koper’e ait. Senaryosunun Hülya İniş ile Sevgi Saygı’nın yazdığı Yaralı Yürek’in görüntü Yönetmenliğini Cengiz Uzun üstlenmiş. Başrolünü Vildan Atasever ile Serdar Özer’in paylaştığı dizide çok sayıda tanınmış oyuncular yer alıyor.
bence bu dizi acayip tutar...
Altın Portakal Ödüllü Vildan Atasever, "Yaralı Yürek" isimli dizi için saçlarını koyuya boyattı. Dizi bitene kadar böyle kalacak
İki Genç Kız filmindeki rolüyle 2005'te Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Vildan Atasever, sevenlerinin karşısına "Yaralı Yürek" isimli diziyle çıkmaya hazırlanıyor. Atasever, yeni dizisi için sarı saçlarını koyuya boyattı, esmer oldu. Yeni görünümünü çok beğenen genç oyuncu, dizi bitene kadar böyle kalacak. Dizinin çekimleri Şanlıurfa'da yapılıyor. Hatta, Şener Şen'in başrol oynadığı "Züğür Ağa" filminin çekildiği tarihi konak bu diziye evsahipliği yapıyor. Diziyi, "Takva" filmiyle adından söz ettiren Özer Kızıltan yönetiyor. Senaryosunu, ünlü oyuncu Macit Koper, Hülya İniş ve Sevgi Saygı'nın yazdığı dizi, töre adı altında kadına yönelik şiddeti konu alıyor. Vildan Atasever, mensup olduğu aşiret tarafından hakkında ölüm kararı alınan bir kadını canlandırıyor. ..
Batuhan ÖZKARDEŞLER
http://img412.imageshack.us/img412/6132/vildansf9.jpg
Ekin_Derya
04-02-07, 23:38
2 defa fragmani gördüm ve bence gayet güzel diziye benziyor. Sila'dan da farkli olacagini umuyorum (yoksa dizi pek basarili olmaz diye düsünüyorum ben). Basrol oyunculara gelince: Serdar Özer'i Yanik Koza'da bi kac kez izledim ve oyunculugu iyi, Vildan Atasever'i de Kadin Isterse'de görmüstüm. Acikcasi (simdilik) ikisini yakistiramadim birbirlerine, belki fikrim degisir diziyi izlerken. Belit Özukan'in bu dizide oynacagini daha yeni duydum ve cok cok sevindim. Ask Oyunu'ndan sonra onu tekrar ekran karsisinda görmek cok güzel bir sey. Ama böyle bir dizide nasil performans sergileyecegini cok ama cok merak ediyorum dogrusu. Müzigi de cok etkileyici yani.
Bu carsamba mi basliyor mus? Orasini kacirdim sanirim. Saat 22.00'da basliyorsa, yandim demektir. Doktorlar dizisini de cok cok begenerek izliyorum ve o dizi 14 Subat'tan itibaren carsamba aksamlari saat 22.00'da ekranda olacak. Artik Yarali Yürek'i indirerek izlerim (tabi eger hosuma giderse...).
Diziye basarilar
2 defa fragmani gördüm ve bence gayet güzel diziye benziyor. Sila'dan da farkli olacagini umuyorum (yoksa dizi pek basarili olmaz diye düsünüyorum ben). Basrol oyunculara gelince: Serdar Özer'i Yanik Koza'da bi kac kez izledim ve oyunculugu iyi, Vildan Atasever'i de Kadin Isterse'de görmüstüm. Acikcasi (simdilik) ikisini yakistiramadim birbirlerine, belki fikrim degisir diziyi izlerken. Belit Özukan'in bu dizide oynacagini daha yeni duydum ve cok cok sevindim. Ask Oyunu'ndan sonra onu tekrar ekran karsisinda görmek cok güzel bir sey. Ama böyle bir dizide nasil performans sergileyecegini cok ama cok merak ediyorum dogrusu. Müzigi de cok etkileyici yani.
Bu carsamba mi basliyor mus? Orasini kacirdim sanirim. Saat 22.00'da basliyorsa, yandim demektir. Doktorlar dizisini de cok cok begenerek izliyorum ve o dizi 14 Subat'tan itibaren carsamba aksamlari saat 22.00'da ekranda olacak. Artik Yarali Yürek'i indirerek izlerim (tabi eger hosuma giderse...).
Diziye basarilar
aynı saatte olamazlar çünkü aynı kanaldalar...demekki 8 de başlayacak... o saatte bir sürü dizi var inşallah reyting kurbanı olmaz...
evet bencede farkli olmasi gerek ve olacaktir diye düsünüyorum vildan atasever cok güzel görüküyor fragmannda,, bence cok güzel bir dizi olacak !!!! ikinci fragmannda etkiliyici yani bekliyorum sabirsizlikla !!!
Ekin_Derya
05-02-07, 13:30
aynı saatte olamazlar çünkü aynı kanaldalar...demekki 8 de başlayacak... o saatte bir sürü dizi var inşallah reyting kurbanı olmaz...
Dogru ya, bi an ikisinin ayni kanalda olduklarini unuttum. Evet, 20.00'da baslayacak, Show TV'nin yayin akisinda öyle yaziyor. Saati cok uygun degil, malum Avrupa Yakasi ve Yaprak Dökümü var. Ilk 10'a girmesi cok önemli. Neyse, izleyip görecegiz...
Dogru ya, bi an ikisinin ayni kanalda olduklarini unuttum. Evet, 20.00'da baslayacak, Show TV'nin yayin akisinda öyle yaziyor. Saati cok uygun degil, malum Avrupa Yakasi ve Yaprak Dökümü var. Ilk 10'a girmesi cok önemli. Neyse, izleyip görecegiz...
zor görünüyor,ben aslında izlemek istiyordum bu diziyi fakat o saatte yaprak dökümünü,reklam aralarındada avrupa yakasını izlediğim için bakamayacağım malesef:( bence gününü değiştireceklerdir
YENİ
YARALI YÜREK
1.BÖLÜM
07 ŞUBAT ÇARŞAMBA / 21.00
Genel İzleyici
YAPIMCI FİRMA : LİMON YAPIM
YAPIMCI : HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN : ÖZER KIZILTAN
OYUNCULAR: VİLDAN ATASEVER
SERDAR ÖZER
TAMER LEVENT
GÖKHAN ATALAY
MERAL OĞUZ
FATMA BELGEN
YAVUZ SEPETÇİ
EVRİM SOLMAZ
1.BÖLÜM
Bulut, yıllar sonra üniversite eğitimini tamamlayıp doğduğu kasabaya savcı olarak döner. Ailesi onu büyük bir sevinçle karşılar. Öte yanda, çocukluk aşkı Beyaz, babası öldükten sonra annesiyle birlikte Tahir ağanın konağında hizmetçi olarak çalıştırılmaktadır. eyaz, Bulut’un kasabaya biraz da kendisi için döndüğünü düşündüğü için müthiş sevinçlidir…
Fakat Beyaz’ın bu mutluluğu çok uzun sürmez, çünkü aynı gece Tahir ağa tarafından tecavüze uğrar… Maalesef annesinin hayatı tehlikede olduğu için bunu kimseye söyleyemez. Artık ölümden başka bir çare yoktur Beyaz için… Ölüp bu utançtan kurtulmak ister, ama bunu başaramaz. Bulut savcı olarak olayı soruşturmaya geldiğinde çocukluk aşkı Beyaz’ı bu durumda bulur. Ona yardım etmek için elinden geleni yapar, ama Beyaz korktuğu için başına gelenleri ona anlatmaya çekinir.
Tahir ağanın oğlu kendisiyle evlenmek istediğinde buna elinden geldiğince karşı koyar Beyaz. Ama kimse onun fikrini sormadığı için, birkaç gün içinde düğün dernek kurulur.
Beyaz töre kurbanı bütün kızlar gibi suskun başına gelecek felaketi beklemeye başlar. Gerdek gecesi olanlar olur ve Beyaz’ın bakire olmadığı damat tarafından bütün konakta haykırılır. Artık bundan sonra töre işleyecek, aşiret ne karar verirse Beyaz’ın yazgısı o olacaktır…
Diğer tarafta Bulut, hem Beyaz’ın hem de töre adı altında işlenen akıl almaz cinayetlerin kurbanlarının kaderini değiştirmeye kararlıdır.
Herkesin beğeni ile izleyeceği, hayranlık yaratacak Yaralı Yürek ilk bölümüyle 07 Şubat Çarşamba saat: 21.00’de Show Tv’de..
Meryemce90
05-02-07, 21:39
ya bencede günü cok kötü ya bende yaprak dökümüne bakiyorum o saate, halbuki ben bu dizi yi cok merak ediyodum ya ufffff. neyse bakalim belki günü falan degisir de öyle bakarizzz....
arkadaşlar beni yanlış anlamayın Diziyi izlemiceğim için yazmıyorum bunları ama bu dizinin sonunu hiç iyi görmüyorum İlk bölümün reytngleri çok kötü olacakmış gibime geliyor Ne bilim insanlar ezoyu ve sılayı izlerken Yolcu 3 bölümde kalktı ilk30a bile giremedi Burdan demek istediğim aynı anda aynı tarz diziler üstüste yapılınca tutmaz sıla tuttu çünkü bu sezon ki ilk töre diziydi Yoksa başrolde izlediğimiz cansu dereyi halk tanıyomu ya da boran ağanın kırık ayna diye eski bi dizide küçük bi rolden hatırlayan mı vardı da onun için izledi Ezo tuttu aynı hikaye evet ama o esi bi türk filmiydi ve nurgül yeşilçay var Onun olması da yeter çünkü halk onu melekler adası asmalı ikinci bahar belalıbaldızdan ayıla bayıla izledi İzleyicisi kemikleşti Bu diziyi ancak vildan atasever kurtarabilir ama Vildan atasever için halkın izliceğini sanmıyorum Önemli olan başroldü
bu dizi töre dizilerinin olmadığı bir dönemde yapılmalıydı Ama herşey için erken Yolu açık olsun (reytingler ilk 5 gelirmiş bi de :))
bence bu dizi biraz raytig zor kapar, cunku 1ci avrupa yakasi 2 yaprak dokumu yada tam tersi Ama, 1 ve 2 zaten o super dizilerin yeri. ZAten vildan ataseveri hiiic ama hic sevmiyorum, onun yerine daha daha guzel birisi gelebilirdi ;) !!
bence vildan atasever yanlış seçim.tan ındığı dizide özgürlük delisi şımarık kızı canlandırıyordu sonra iki genç kız da oynadı iyi de oynadı ama performansı yerine magazinsel haberleri gündeme geldi.cansu dere nasıl masum kızı inandırmakta zorlanıyorsa vildan ataseverde aynı şekilde zorlanacak bence.
Meryemce90
07-02-07, 15:17
haklisiniz arkadaslar yani raytingler kötü olabilir. sonucta avrupa yakasinin kemiklesmis ve yaprak dökümünde izleyecesi var. yani bende izlemek isterdim ama izlemeyecegim. cünkü benimde o saate dizim var. aslinda fragmani yani cok etkileyeci yani insan izlemek istiyo ama napalim. günü ve saati kesinlikle de cok yanlis bi günde....
Bence cok guzel bir dizi olacak ve Silayada pek benzemiyor ...bu diziyi cok merak ediyorum..
Vildan rolune yakismis ..yani saclari falan guzel olmus ..evet ona simarik kiz roleri guzel ama bu diziyi gormeden onun boyle bir role yakistigini bilemeyizki,,bence guzel olacak cunku iyi bir oyuncuya her rol yakisir
Evet yaa acaba nasıl olucak çok merak ediyorum hep şımarık kız rollerinde gördük bu sefer olgunlaşmış bir kız olarak izleyeceğizz.. Serdar Özer'le de yakışırlar birbirlerine..:)
askım_gkhan_alp
07-02-07, 16:59
ben izlemem bu diziyi yaa zaten töre dizilerini hiç sevmiyorum şöyle gençlik dizisi koymuyolarr kii ağır geliyo bana böyle dizilerrrr....vildanın saçları çokk hoş olmuş ama bu role pek yakışacağını düşünmüyorum ne bilim inş kendi sesinle oynamıyodurr yoksaa çok berbat bi görüntü ortaya çıkar mazallahh çocuk gibi sesi varr hehe:)
ask-I memnun
07-02-07, 22:18
her ne kadar töre filmi olsada konusuyla hayli iddaali diye düsünüyorum bu film hakkinda..bu film digerlerine nazaran daha gercekci daha acikli ve daha güzel islenmis...gözlerim dolarak bakiyorum su an diziye ve bence iddaali bir film olmaya aday...oyuncular hakkinda konusmak icin su an cok erken eminim ilerki zamanlarda daha farkli olacaktir...konusuda cok güzel..törelere karsi bir savcinin amansiz direnisi....ben sevdim bu filmi ama sizi bilemem tabii arkadaslar...iyi aksamlar...
sadece_ozge
07-02-07, 23:15
yanı kıznlar olur ama ben hıc ama hıc begenmedım vıldanı sırf merak ettıgım ıcın ızledım acaba bu kez rol degısık nasıl yapacak dıye ama berbattı helekı o ses tonu böyle devam ederse 5 bölmde kalkar ya ses tonu mutlaka degsmelı bu neydı böle 5 yasındakı cocuk gıbı ben sıfır verdım valla begenenlere ıyı seyırler
Bir şey hakkında önyargı ile yaklaşmamak gerektiğini bu dizi bana bir kere daha hatırlattı. Tutmaz demiştim bu dizi için, ikinci bir töre dizisini izleyici yutmaz demiştim ama şimdiye kadar bambaşka bir şey izliyorum ben bayıldım izlerken. Vildan atasever için de yanlış demiştim ama o da beni yanılttı helal olsun, çok hoş oynamış, şimdiye kadar çok beyendim.
İşaret parmağımla bir şeyi gösterirken kalan üç parmağın kendimi gösterdiği gerçeği yine çıktı karşıma. Tebrik ederim dizi ekibini. Dizinin bu gidişini bozmazlarsa severek izlenecek kaymak kıvamında bir dizimiz doğdu, hayırlı olsun.
Ekin_Derya
07-02-07, 23:20
Ilk saatine bakabildim (annem ATV'ye gecti, dizisine bakacakmis da), ama ben begendim yani. Konusu da Sila'yla hic bir alakasi yok, ayni olan tek sey dizinin de töre ile ilgili olmasi.
O tecavüz neydi öyle, Beyaz'in bagirmasi hala kulagimda cinliyor. Hele o kendini asma sahnesi neydi, hemen gözlerim yasardi. (O sahneden sonra daha izleyemedim.)
Ama bende Vildan Atasever yanlis secim düsüncesine kapildim, bilmiyorum, pek yakistiramadim bu rolünü. Zaten sesi de gitmemis (kendi sesi olmadigini biliyorum, ama o bile yakismamis yani). Belki fikrim degisir ilerki bölümlerde...
ayy o tahir ağanın karısı korkunçtu:icon_sorr
tüylerim diken diken oldu bence dizi fazla acıklı insanın içi kararıyor bende ara ara bakabildim candan öteyi tercih ederim:img-yes:
Herkes bir şeyler yapabilmek için çırpınıyor... Ama en baştan gelen bazı yanlışlar yine herkesin ayaklarına dolanıyor. Örneğin :Devlet Tiyatrolarında oyunculuğu ciddiye almamış, yıllardır rol oynamayan biri ağayı canlandırıyor!
'İşlemeyen organ dumura uğrar' misali oyunculuk diri tutulması gereken bir yaşam tarzıdır. Onlarca polemiğin içinde yuvalandıktan sonra hangi oyuncu samimiyetini yitirmezki? Diğer rol dağılımı yanlışlarına değinmeyeceğim. Ağa bütün prodüksiyonu batıracak kadar kötü! O da yetmezmiş gibi eski genel sekreteri de savcının babası rolünde! Daha ne olsun? Sivil hayat devlet tiyatrosu'ndaki saltanata benzemiyor.
dizi sila kadar olmasada ilgi görecegine inaniyorum...;
yanliz vildanin canlandirdigi karakter in sesi hic yakismamis
hicte iii duyguyu yansitmiyor sesi.; bu benim düsüncem tabii
ve dizide bir iki tane tanilmis veya daha yetenekli oyuncu olsaydi
daha cok ses getirirdi diye düsünüyorumm:..;
mertfırtına
08-02-07, 00:52
bence de vildanın sesi olmamış pek
ben de bu akşam meraktan bakltım
ama sanki şivelerde bi samimiyetsizlik var gibi. olmamış bence. konusu sıladan farklı evet. çok daha güzel yapılabilirdi. bi daha izleyeceğimi sanmıyorum ben açıkçası
Dün baktım ama ilk bölüm olmasına rağmen olaylar çok sıkıntı verdi. Çok ağır bir dizi. Diğer dizilerde en azından biraz komik birşeyler yada tebessüm ettien sahneler oluyor. ama maşallah bu dizi de hiç olmadı. Yani baştan sona çok ağırdı.
Ekin_Derya
08-02-07, 12:58
Iste ratingler:
Total
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,90 27,10
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 11,10 25,50
3 GURCISTAN-TURKIYE [NET] SHOW 10,00 24,80
4 YARALI YUREK [NET] SHOW 6,20 14,60
A/B
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 15,50 37,60
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 12,40 29,50
3 GURCISTAN-TURKIYE [NET] SHOW 10,00 27,20
4 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 7,10 21,70
5 CANDAN OTE [NET] STAR 5,30 12,80
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,90 15,50
7 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 4,70 13,10
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,40 14,70
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,10 13,00
10 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 4,00 25,90
11 ZOOM [NET] STAR 3,90 16,00
12 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 3,80 17,40
13 SPOR GUNDEMI KAND 3,80 11,00
14 FRANSA-ARJANTIN [NET] TRT1 3,40 9,00
15 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,20 9,50
16 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,10 13,80
17 HABER OZEL [NET] SHOW 3,10 11,50
18 GUNUN ICINDEN SHOW 3,10 11,40
19 YARALI YUREK [NET] SHOW 3,10 7,60
konusu gerçekten güzel eskiden beri yaşanan gazetelerin 3. sayfa haberlerinde hatta manşetlerinde gördüğümüz toplumun kanayan yarası bence ilk bölüm olduğundan daha bişey ifade etmemiş olabilir ilerleyen bölümlerde herşey yerine oturur diye düşünüyorum
vildan ataseveri sevmeme rağmen bu diziyi izlemedim ki şu an töreyi anlatan hiçbir diziyi izlemiyorum...sanırım hepsinin arka arkaya gelmesi mi tetikleyici oldu ama işte bilmiyorum...
ama izleyenler umarım memnun kalmıştır...
iyi bir diziyi özelikle sonuda güzel bitti,
vildan ataseverin oyunculuguna hayran kaldim ,, cok güzel olmus ;)
üzüldüm simdi ratingleri görünce ,,,sila ile bir alakasi yok onu gördüm ve memnun kaldim, bu dizilerin tek ortak yanlari iste töre ama cok farkli bu dizi !!! insallah rating kurbani olmaz ;)
Ekin_Derya
08-02-07, 14:47
Dünki bölüm ilk bölümdü, bir sey kacirmadin, arkadasim.
Ratinglerin bi kismi iyi, bi kismi da berbat. Ama düzelir bence, yani insallah, cünkü gercekten güzel bir dizi. Ahim sahim degil, ama izlenecek dizilerin arasinda.
dizi_maniac
08-02-07, 14:51
Arkadaşlar, dün gece yayınlanan ilk bölümün tekrarı verilecekmi?
Vereceklerse , ne zaman?
İçinizde bunu bilen varmı?
Mutlaka ama mutlaka tekrar izlemek istiyorum!
Kırık Kanatlar finali yüzünden bazı yerlerini kaçırdım:icon_cry:
Sıla veya diğer "töre" konulu dizilere hiç mi hiç benzemiyor!
daha ilk bölümü ile nefes kesiciydi!
arkadaşımız arkan61 'in dediklerine katılıyorum evet inşallah rating kurbanı olmaz!
Lütfen lütfen tekrarı hakkında bilgisi olan varsa buraya yazsın... teşekkürler
bende tam izleyemedim ama evet tecavuz eden oglanin babasiydi.son reklamdan sonrada bisey olmadi,vildan oylece odada agliyodu.ordada bitti
Gordunuzmu BinBIR gece metodundan istifade etdiler dizi biter bitmez yeni bolum fragmanini verdiler
Ekin_Derya
08-02-07, 15:08
evet ilk bolumuydu.
bende ordan burdan izledim ama iyi bi diziydi bence.Vidan Ataseverin kendi sesimiydi?anlamadimdabye
Vildan Atasever'in gercek sesi degil dizideki ses, dublaj kullanilmis. Bence pek gitmemis Vildan'a ya, neyse. Belki bi kac bölüm sonra yakistiririm veya sesi degistirirler.
Ekin_Derya
08-02-07, 15:12
Arkadaşlar, dün gece yayınlanan ilk bölümün tekrarı verilecekmi?
Vereceklerse , ne zaman?
Show TV'de böyle yaziyor:
Cuma: 00:05 Yerli Dizi Yaralı Yürek- tekrar, bir de
Cumartesi: 16:30 Yerli Dizi Yaralı Yürek- tekrar
bence urfa diye duymustum ama yanilmis olabilirim
gercekten genel evemi saticaklar?bak ben onu bilmiyodum
fragmandanda hicbi sey belli olmadiki zaten,sanki kolunu baglayip nereyese apariyolardi
inaanmiyorum raytingler avrupada cok kötüymüs ya,19.sirada...bende izlemedim diziyi ama güzele benziyodu aslinda...yani fragman ve jenerik süper bence...
adanali esmer
08-02-07, 16:40
TELE - BAROMETRE
7 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,90 27,10
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 11,10 25,50
3 GURCISTAN-TURKIYE [NET] SHOW 10,00 24,80
4 YARALI YUREK [NET] SHOW 6,20 14,60
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,10 17,20
6 GUNUN ICINDEN SHOW 6,00 17,70
7 CANDAN OTE [NET] STAR 5,40 12,70
8 HABER SAATI [NET] KAN7 5,20 15,00
9 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 5,10 18,00
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,10 13,90
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
7 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 15,50 37,60
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 12,40 29,50
19 YARALI YUREK [NET] SHOW 3,10 7,60
kim demis ki raytingler cok kötü olacak ya genelde yeni diziler ab de reytingler iyi olur totalde eski dizilerimiz iyi olur ama göryorum ki ab de kötü olmusuz totalde 4. kim demiski reytingler kötü olacak reyting kurbani olacak kiskananlar catlasin...:happy0064
bence vildan ataseverin yani beyazin sesi degismesi lazim hic uymuyor kiza;
bulutun cook mek up yapmislar ya yanik kozada ne güzel gözükiyodu esmer tenli ama bu dizide uymamis:icon_whis
adanali esmer
08-02-07, 17:30
sidmi gelelim yoruma arkadaslar dizi baslamadan önce siladan almislar dediniz yok ezo gelinden alinmis denildi ezo gelinin konusu ne arkadaslar? Silanin konusu ne arkadaslar? peki Yarali Yüregin konusu nedir? simdi bi düsünün elestirmeden önce beni , bu her iki dizide yarali yürege uyuyor mu ayni yollardan mi gecilyior
neyse simdi elestirecegim konular var öncelikle vildan hanimi diziye yakistiramadim serdar özerin yanindakücük kiz gibi gördüm onu ve sesi de hic yakismamis yani negativ diyorum kendisi iyi bir oyuncu yanliz bu diziye pek uymamis iste .bir de kücükken birbvirine asik olan beyaz ve bulut neden bulut savci olunca beyaza bu kadar sinirli bir halde hastanede konusuyor nedne sevgisini belli etmiyor eski askdegl mi ? bu da biraz sacma ilk gördügünde duygulaniyor ya sonrasi? ah ahkusura bakmayin ama bunlar gözden kacirilmicak seyler
Dizinin kendisine gelirse güzel bir hikayesi var her sey harika kizin safligi da var tabiki , sinir oldugum sey su neydi adamin adi tahir aga miydi? o adamin beyaza tecafüz ettigi yerde de bir mantik hatasi gördüm adam kizi tecavüz ediyor ve yanindan ayrildiginda kizin hic üstü yirtik degil , simdi terbiyesizce olmiyalim derseniz bende sunu size söylemek istiyorum eski türk filimlerinde kadinlarin absina böyle bir sey geldiginde üstleri yirtik oluyordu ??? dizi icin ve eski sinema filimlerinde böyle oluyorsa kaliteli lerde neden olmasin dimi ama ??
ginede cok begendim dizinin konusunu ve dizininyani bu sayfanin senlenmesi icin elimden geleni yapacagim ...
ben dizi baslarken bakmistim...!
savci havalimanina geldinde babasi almaya gitmisti...
yani sanliurfa havaalani ni göstermislerdi yani dizi sanliurfada cekiliyorr:img-yes:
sadece_ozge
08-02-07, 18:12
konu belkı guzel evet ama bnce oyunculrla hepsı ıcın solemeıyorum ama tabırı caızse mahvetmışler bu konuyu vıdan hıc ıyı olmamıs ben hıc begenmedım hmde hıc yaaa o ses ve oyunculyk acayıp bi cıvıklık var yaa olmamıs olmaıs sadece konu ıyı ama onuda rezıl etmişler::sad53: maalesefff
yaren-ekin
08-02-07, 20:25
http://img511.imageshack.us/img511/4741/untitled1ns0.png http://img511.imageshack.us/img511/771/untitled2mv3.png
En kısa zamanda takımlarıda yapıcam umarım beğenirsiniz
merlystreep
08-02-07, 20:42
ben izlemem falan demiştim ama bizim dedelerimiz falan urfalı haliyle memleket sayılır gitmesek de kalmasak da doğmsak da orda orası bizimdir..:img-pilot şaka bi yana kalbim sıkıştı izlerken ya..çok acıklı ....yani biirsi anlatsada o şekilde kalbim sıkışır konu çok iç yakıyo... çokkötü ya bazen iyiki orda doğmamşım diyorm kazara bide köyünde falan doğuyomuşum of ki ne of... diziye elince çok etkileyici olduğu söylenemz konu dışında hele vildan atasever dumurlara soktu beni .. umarım altın portakal juriside izlemiştrde ne kadar büyük bi yeteneğğe o ödülü verdikjelrini görmüşlerdir... yermek istemiyorum umarım daha iyi olur vildan ama o şive yani çok mu zor ya birz yetenekle azcık gözlemle olabilecek bişey... kendi sesi değil galiba zaten ama oyunculukta vasat altı ... belki ilk bölümdendir .. ben bi daha bu diziye bakmam desemde inanmayın ... o saatte avrup yakası olmazsa beki izleirm ...konu insanı çekiyo ya... yinede ezo elini tercih ederim her açıdan ..ezo elin bunu izleyince bana komedi diizsi gibi geldi ...ezo da acıklı ve komik olaylar abrtılmadan veriliyo bu ağır dram olmuş... urfa isotu gibi:img-hyste
ya dizi fena degil umarim tutulur
vildan iyi oynamis bu kadar guzel bir oynucukluk beklemiyordum ama sesi cok berbat hic ama hic yakismamis
bulut beye gelince cocugu boya kupune sokmuslar cok abartili olmus makyaji
insallah bari o kiza sahip cikar
slm ark,
dün showtv ucankusda yarali yürek hakinda yorum yaptilar ve bir tüyo:beyazin esi beyazi geneleve saticakmis yok uzuldum yaaa
yaren-ekin
09-02-07, 15:02
http://img20.imageshack.us/img20/315/untitled1ag7.png http://img20.imageshack.us/img20/7173/untitled2hn2.png http://img512.imageshack.us/img512/8937/untitled3qe6.png http://img187.imageshack.us/img187/4892/untitled3ll3.png http://img512.imageshack.us/img512/3654/untitled4ez1.png http://img512.imageshack.us/img512/6836/untitled5ni6.png
Yorum bekliyorum
2.BÖLÜM
Gerdek gecesi kız çıkmayan Beyaz bir odaya kapatılır ve aşiretin onun hakkında vereceği kararı bekler. Çok geçmeden, karar çıkar. Töre uygulanacaktır ve Beyaz ilk fırsatta öldürülecektir. Elbette bu işe intihar süsü verilecek, onun durumundaki kızların başına gelen basit bir kaza onun da başına gelmiş gibi gösterilecektir. Ortalık yatışıncaya kadar bir süre kilit altında tutulur Beyaz. Bu sırada annesinin ve arkadaşı Nazo’nun onu kurtarma çabaları maalesef boşa çıkar. Beyaz töreden kaçarak kurtulamayacağını bildiği için kaderine yani ölüme razıdır. Annesinin hayatı tehlikede olduğu için bütün ısrarlara rağmen kendisine bunu yapanın adını söylemez.
Öte yanda Bulut, Beyaz’ın yaşadığı konakta bir şeyler olduğunu, kızın başının dertte olabileceğini düşünmektedir. Ama ona yardım etmek için elinden bir şey gelmez. O bir kanun adamıdır ve yasalar bu konuda elini kolunu bağlamaktadır. Beklemekten başka çaresi olmadığını anlar Bulut. Ta ki Beyaz’ın nehire atıldığını öğreninceye kadar. İşte bu olaydan sonra Bulut zavallı kızların başında dolanan töre belasıyla uğraşmaya ve Beyaz’ı kurtarmaya karar verir. Maalesef ailesiyle bu konuda ters düşer. Onlar hayatı tehlikeye girecek diye Bulut’un bu işle uğraşmasını istemez.
Bulut’un bu konudaki çabası, kocası Cemal tarafından uçurumdan atılmak üzere olan Beyaz’ı kurtarmaya yetecek mi?
Beğeni ile izlenen Yaralı Yürek’in ikinci bölümü 14 Şubat Çarşamba saat: 22.00’de Show Tv’de..
adanali esmer
10-02-07, 11:06
bölüm özeti de gelmis sükür ,
demek ucurumdan atacaklar töreymis , törede kac kadin öldürüyorlaryakinda adamlarin torunubile olmicak , neyse bu bölümü iple cekiyorum serdar özerden , hem bir avatar hemde bir imza yapa bilirmisiniz aceba???
edasenekt özet icin tesekkürler.
evet gelelim yorumlara.
özetten anladigim kadariyla nazo beyazi tamamen afetmis ve ona karsi kin beslemiyorki yardim ediyor kacmasina.
ama daha düne kadar kiza benim arkamdan is ceviriyorsun diye yüz vermeyen dügün günü kizi hazirladiginda bile soguk davranan ve daha sonra brazcik yumusuyan kiz ne olduda birden beyaza o kadar yardim etme istegi duydu.?
hem madem yardim etmek istiyor o veya annesi neden gidipte polise suc duyurusunda bulunmuyor gizlice.hadi diyelim agadan korkuyorsun sonucta kizi ordan kurtarmaya calistigini ögrendiklerinde de kizicaklar.
neyse diyelimki bunlar cesaret edemedi gidip buluttan yardim istiyemedi aciba ne gibi bir olay olucakta bulut beyazin tehlikede oldugunu sezicek???
kizin nehire atilmasina gelince o kiz o nehirden nasil kurtulucak merak ediyorum.yani kiz yüzme falan bilmiyorki nehire taiyorlar eee son anda kocasida pisman olup kizi sudan cikarmiyacagina göre kesin cevreden biri kizi kurtaricak son anda.
bulutun gelipte kizi sudan cikarmasi sacma olur.sonucta bulut herhalde sirf süphelendigi icin onlarimi takip etti?diyelimki etti o zaman kizi kocasinin ittigini bilicek o zamanda adamin hapse girmesi lazim gelir.oda olmiyacagina göre cevreden birileri kurtarir kizi.
zten daha öncede intahara kalkismisti o yüzden herkes yeniden intahar etmek istedigine inanacak
not:cok uzun oldu biliyorum ama dayanamadim yazdim
adanali esmer
10-02-07, 11:19
ezgi su koskocaman bir yorum bir tahmin yazmissin uzun odlugu da iyi oldu gercekten mantik hatalarini ben cok buldum gecen bölümde ama üstelemedim fazla yazmistimhatta bakalim bulut ne yapacak yacok merak ettim simdi sarkisi birinde var mi aceba`??
ezgi su koskocaman bir yorum bir tahmin yazmissin uzun odlugu da iyi oldu gercekten mantik hatalarini ben cok buldum gecen bölümde ama üstelemedim fazla yazmistimhatta bakalim bulut ne yapacak yacok merak ettim simdi sarkisi birinde var mi aceba`??
canim uzun oldugunu biliyorum icimde kalmasin istedim.yazdim aklimdaki herseyi.
ya birde bu beyazin baska elbisesi yokmu ya.birinci bölüde kac gün gecti kizin giysisi hep ayniydi.
hatta bu ikinci bölümdede onu giyecek sanirim.
ya kizin elbisesi yok yada bütün elbiseleri ayni
adanali esmer
10-02-07, 14:18
canim uzun oldugunu biliyorum icimde kalmasin istedim.yazdim aklimdaki herseyi.
ya birde bu beyazin baska elbisesi yokmu ya.birinci bölüde kac gün gecti kizin giysisi hep ayniydi.
hatta bu ikinci bölümdede onu giyecek sanirim.
ya kizin elbisesi yok yada bütün elbiseleri ayni
amaan bosver uzun olsun daha iyi evet ya neden hep ayni üstse dedigim gibi cok mantik hatalari var sesi degisir ins. bu bölümde yakismamis kendisine .
simdi bir daha izledimde diziyi.
savcinin geldigini beyaz ögrendigi zaman cikip gidiyor savciyi görmeye.gizlicene duvarin üstünden bakiyor ki o duvar acayip yüksek birsey nasil tirmandi o duvara.
hadi onuda gectim bu evde hic adam koruma falan yokmu ya kizi görmüyorlar.
yani biri öldürmek istese onlari hic zorlanmadan öldürür.
ya ben dızıyı cok sevdım dızıde ılk bolumler bole hatalar normal ama ben cok sevdım ve ızlceme dızıyı suankı bırcok dızıdende guzel bır dıı bence..
ailemde ızltemıyorum valla onlarda cok sevdıler ılk bolumdede totalde 4 olmus cok ii bence o kadr dızı arsında bu kadar reytıngg
fenerli_güzel
10-02-07, 18:29
selam arkadaslar bende diziyi begendim de beyazin basina gelecekler cok acikli ya..... show tv özete yok firata falan atilacak sonra genel eve satilacak falan diye yaziyor........... ya bu kadar darplari kim kaldirir ki?? umarim bu dizi reyting kurbani olmaz........ cünkü ilerdeki bölümleri cok merak ediyorum...... cogu dizide hemen insan kestire billiyor su su olacak diye.....bu dizide hic bir tahminim yok onun icin cok heycanli geldi bana...... 2. bölüm özeti var mi????
okudum 2. bölüm özetini........yaa demeki gözünü kirpmadan cemal beyazi atticak nehire.........ya sinir zaaten bu adam......... off off.... yaren - ekin avatarlarin cok güzel olmus........ bölmü özetini bizle paylasan arkadasada tesekürler
bazi arkadaslar demis ki bu genel ev olayi senaryoda degistirilecek mis...........bencede degistirilsin yani bu kadar darp bukadar entirika bi insani yikar bence......yani eger beyaz tüm bu olanlardan sonra daha ayakta dura billrise kiza yazik yani
fenerli_güzel
10-02-07, 21:53
arkadasim bende tam oarasini kacirdim.......ama fragmandan gördü diye anladim......... ya var ya bence sonradan tahirin karisi bu olayi cemale söyliycek ve sonra cemal bence yaptiklaridan utanicak........ yani umarim
ben filmi bastan sona kadar izledim dün gece.
evet o aganin karisi beyaza tecavüz ederken görüyor.
hatta aga beyaza ahirda tecavüz ediyor canim
adanali esmer
11-02-07, 11:59
arkadaslar sanirim beyazin tecavüze ugradigi sahneyi görmediniz ebn anlatayim tahir aganin karisi gördü ve sesini cikarmadi agladi sadece , hep böyle olur zaten ya kücük cocuk görür yada köyün/evin delisi kadin akillanacak bence sonra hanim gibi olacak ..
valla ben bu diziyi sevdim.
bece hicte öyle basit bir dizi degil.
oyunculari cok güzel oynadi.sadeec bazi seslerin degistirilmesi lazim o kadar.
töre dizileri su aralar cogaldi dogru ama sahsen ben kalkip sacma sapan öyle zengin cocuklarinin sacma sapan kaprisli askalrini izliyecegime töreyle birlikte gelisen acili asklarini izlemeyi tercih ederim.
nehirrkayaa
12-02-07, 14:24
işte gerçek töre dizisi bu işte,,,bazı arkadaşlar sılaya rakip olamaz diyo bu dizi evet sıla çok başarılı olabilir ama gerçeği tam anlamıyla ortaya koymayan bir dizi,,ama bu dizi gerçek ve çok acı ya daha ilk bölümde kız neler yaşadı,,gerçek olan bu yani kadınlara ne kadar değer verdikleri bu dizide gerçek,,,hiç bir ağa boran gibi deildir,,,bu kzın yaşadıklarıyla sılanın yaşadıklarına bi bakın hangisi daha acı
iLK BÖLÜMÜ BAŞLADIĞI GÜN İZLEMEDİM TEKRARI VERİLDİĞİ ZAMAN İZLEDİM.Şu sıralar töre dizileri oldukça revaşta bu bir gerçek ama ilk bölüm olmasına rağmen bu dizi farkını diğerlerin aksine ortaya koydu,anlatılan hikaye oldukça sarsıcıydı,sonraki bölümler nasıl ilerler bilinmez ama ilk bölüm çok çarpıcıydı:good:
fenerli_güzel
12-02-07, 19:46
vallahi bende bu dizi cok iyi buldum ilk bölüm icin reytingleri de iyi gelmis....umarim basarisi devam eder...........resim , avatar, imza ekleyen arkadsalara cok tesekürler
:happy0064 :happy0064 ellerinize saglik
computerhand
12-02-07, 21:26
dizi iyi ama oyuncuların dan birini pek yakıştıramadım açıkçası şu an traj yapabilecek bi konusu var ama vildan ataseveri bi türlü bu role yakıştıramadım yanlış anlaşılmasın çok sempatik bi insan ama hareketli bi insnı böyle sürekli ağlarken görmek bana bi garip geldi bu arada 3 kere tekrarı verildi dizinin
hulyafan_88
12-02-07, 21:32
SHOW TV’NİN YENİ DİZİSİ “YARALI YÜREK”TEN ŞOK SAHNELER!.. DİZİNİN GÜZEL OYUNCUSU VİLDAN ATASEVER’İ ÖNCE ASTILAR SONRA DA FIRAT NEHRİNE ATTILAR!.. İLGİNÇ KARELER BİR TIK ÖTEDE!..
12/2/2007 20:31
Show Tv’nin yeni dizisi “Yaralı Yürek”te bu hafta şok sahneler yaşanacak. Dizinin güzel oyuncusu Vildan Atasever’i ilk bölümde kendisini asmaya kalkmıştı bu bölümde ise infaz kararı çıkan Vildan’ı önce kaçırıp sonra Fırat nehrine atıyorlar. İşte o kareler;
http://img126.imageshack.us/img126/1779/yaraliyurekra7.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/3641/yaraliyurek1hj4.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/9118/yaraliyurek2wn7.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/8631/yaraliyurek3jn4.jpg
~ topiqq ~
12-02-07, 22:06
http://img258.imageshack.us/img258/3502/yelda1jg1vf5.jpg
cyprus_hsn
13-02-07, 00:19
Bu akşam tekrar bölümünü izledim. Tam tahmin ettiğim gibi alışılmış bir konu üzerine kurulu dizi. Vildan, "eh işte" diyebileceğimiz bir performans gösterdi ilk bölümde. Diğer arkadaşlar gibi bende seslendirmeleri çok yapay buldum. İzlerken ben bile kasıldım yani. Buna bir an önce bir çare bulunmalı diye düşünüyorum....
aliyeaynalar
13-02-07, 00:58
töre dizileri ilgimi çekmez genelde ama bu diziyi gerçekden çok beğendim
hele beyazın evlendiği genç çok yakışıklı.
paçiii_melos
13-02-07, 12:35
İntihar Sahnesinde Büyük Panik !!!
' Yaralı Yürek ' dizisinin intihar sahnesinde Vildan Atasever'in ayağının altındaki taş bir anda kayınca büyük panik yaşandı sette...
Vildan Atasever, Show Tv'de yayınlanan ' Yaralı Yürek ' isimli dizinin geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde intihara kalkıştı. Çalıştığı evin ağası tarafından tecavüze uğrayan Beyaz'ı canlandıran Atasever, intihar sahnesinde çok korktu. Çünkü tam kendini bıraktığı anda ayağının altındaki taş kaydı. Parmak ucuyla taşa tutunan oyuncunun imdadına rol arkadaşları yetişti. Atasever, " Zaten çok kısa bir mesafe vardı, bir şey olmazdı. Ama yine de çok korktum " diye konuştu...
Kaynak: 13/02/07 Vatan Tv
hulyafan_88
13-02-07, 14:00
Vildan ağlama sahnelerinde çok başarılı bence:img-yes: Ama ben onu böyle bi töre dizisinde görmek istemezdim.Sürekli ağlıyo içim parçalandı çok seviyorum onu yaa:)Keşke kendi sesini kullansaydı.Cansu Dere bile kendi sesini kullanıyor yani..Dublajlar da çok yapay:img-blush
busegurses001
13-02-07, 17:40
sana katılıyorum arkadaşım resmen basit bir taklit örneği olmuş ben hiç beğenmedim açıkçası insanlar nasıl seyrediyo böyle diziler anlamış da değilim :icon_whis
evet gelelim bölüm yorumuna
ben dizinin basini kacirdim ama sanirim fazla bir kaybim olmadi.
bir kere ben birseyden emin olamadim;gülbeyazin kocasi ona asik oldugunu pisman oldugunu söylüyor ama babasinin karsisina gecip öldürmeyelim demiyor.tamam töre degismicek belki ama en azindan bir kerede olsa cikip söyleseydi de bende askina inansaydim.
ilkin cikip avazi ciktigi kadar bu kiz degil diye bagirdi sonrada cok pismanim sarhostum diyor.
ama olan oldu gecmis ola bari karina sahip cik.
bu cinayeti enisteye isletmeleri tam bri sacmalikti.madem namusunuza cok düskünsünüz bu iside kocasinin temizlemesi lazim ama nedense ona yaptirmadilar.hadi diyelim sirf hapse girmesin diye falan yaptirmadiniz enisteye neden yaptiriyorsunuz bir adam tutun asiretten o yapsin olsun bitsin.
bu aganin kizi ayri bir dert.tutturmus kacalim diye sen babanin huyunu bilmiyormusunki kocana kacalim diyorsun.ben aganin karisini ne zaman görsem istem disi bir gülme krizi tutuyor beni.aslinda kadin acikli seyler yapmaya calisiyor ama bana nedense komik geliyor
bende bu diziyi beğendim özellikle 2.bölüm çok daha güzel.
ve gerçekten de kötü taklit diyen arkadaşları hiç anlayamıyorum nesi taklit allah aşkına sizce beyaz cemale aşık olabilirmi? beyaz her zaman kavuşamayacağını düşündüğü buluta aşık kalacak gibi gözüküyor.(hoş bu senaristlerin işi belli olmaz ya neyse:)) son olarakta töre dizilerinin yapılmasının nedeni insanlara bunun ne kadar yanlış olduğunu tekrar ve tekrar bir şekilde vurgulamak ne yazıkki töre toplumun kanayan yarası. ben böyle dizileri saçma sapan olmayacak aşk dizilerine tercih ederim.
sonracima
beyazin annesi beyazi kacirmak istediginde onlaari yakalayan adam kadina bir sürü sey sayip kadina vurduya bir an gidip o adami öldüresim geldi.zaten o seyhide hic sevmedim adam bir geldi coban hikayesini anlatti birden kalkti gitti.zaten hikayeden hic birsey anlamadim ama neyse.
buluta gelince normalde beyazi seviyor gibi görünüyor yani ablasiyla sarhosken konustuklarindan ben öyle anladim ama mademki beyazi seviyor o istanbuldaki kizla neden cikiyor.
hemde evliligi düsünüyor cünkü ilk bölümde annesi ona kiz bakmak istediginde evlilik icin o zaten var dedi.bence bulutta tam olarak kimi sevdiginden emin degil.normalde beyazi seviyor ama bunu kabul etmiyor cocukken olan birsey diye gecistiriyor.
agaya diyecek söz bulamiyorum kizin derdine bak o hala cok güzelsin bu güzellige yazik oldu benim dediklerimi yapsindin falan diye sacmaliyor.
allah bilir orda oglu gelmeseydi kesin yine kiza tecavüz etmeye calisacakti.
bunu beyazda anlamis olacakki aline mumlugu almisti herseye karsin.
bunlarda yetmezmis gibi kizi konusursa annesini, annesi konusursa sülalaesini kardeslerini yigenlerini falan öldürmekle tehtid ediyor.
yanliz bu aganin karisi neden kafayi yedi ben onu hala cözmüs degilim.kesin aganin önünde kafayi yemistir.
birseyede deginmeden edemiyecegim oyuncularin makyajlarini igrenc ötesi yapiyorlar.bulut resmen fondoten kutusuna dsmüs gibi beyazin makyaji ayni sekilde igrenc bu konuya bir cözüm bulsalar iyi olur bence.
birde beyazin sesi en acilinden degisse iyi olur.kiza hic uymuyor cok cocuksu kaliyor
sıla dizimi ya yaralı yürek kaliteli bir yapım ve sıladan çok farklı ve kaliteli oyuncularo barındırıyo bugece yine mest oldu Beyazın anam diyişi sılanın buz dolabı gibi 20 bölümünden çok daha iyi..Videolarına keşke ulaşabilsem ayrıca sılayla beyazı kıyaslamk için birşeyler yazmayın buraya
Dün kü bölüm neydi öyle yaaa... Gerçekten güzel bir yapım ama baı konuşmaları anlamakta zorlanıyorum. Zavallı Beyaz annesinin başına bir şey gelmemesi için için neler çekiyor. Beyaz ve annesinin odadaki tartışmaları çok kötüydü. Beyaz'ın fıratda olan sahnesi acayipti. Birden gözlerini nasıl açtı vallahi ürktüm o anda. Ayrıca Beyaz'ın o morarmış gözlerinin, yaralı boynunun makyajını ne güzel yapmışlar.
evet fırat sahnesi gercekden güzel... ve bir kaç yerde göz sahnesine bayıldım özellikle sonundaki mezar sahnesi :D Bulutun rüyasındaaa
güzel bir diziye benziyor vildanın bu sesi sanırım daha iyiydi ama bulutun sesini değiştirmeleri garip olmus diğer sesi bence daha güzeldi ayrıca yapılan makyajdan dolayı sanırım bulutun yüzü cok ya ne bileyim biraz garip acayip makyaj yapmıslar bence biraz azaltmalılar
Ekin_Derya
15-02-07, 13:10
Iste ratingler:
1 FENERBAHCE-AZ ALKMAAR [NET] KAND 17,50 40,20
2 YARALI YUREK [NET] SHOW 8,70 23,20
1 FENERBAHCE-AZ ALKMAAR [NET] KAND 18,40 44,30
2 AVRUPA YAKASI (TKR) [NET] ATV 8,90 21,60
3 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 8,80 23,60
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,50 19,90
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 17,60
6 SADAKATSIZ (Y.S) [NET] STAR 5,10 12,20
7 YARALI YUREK [NET] SHOW 4,90 13,10
Vallahi ratingler süper. Ben 1. bölümüne hala sonuna kadar bakamadim, o yüzden dün de 2. bölümüne bakmadim. 1. bölümü nerden bulabilirim acaba?
bu dizinin tutmuş olmasını hazemedimyorum Yanık koza 2 bölüm sonra bitecek diye yeni başlayan dizisine feda etti Bu konu da evet hak veriyorum yeni dizi mi bitecek olan dizi mi Tabi ki show tv için yeni dizi ama ben daha çok bu dizilerin izlenmesini hazmedemiyorum bi-iki tane iyi de Çok olmasına rağmen izlenmesini kastediyorum Böylece kanıtlanmış oldu isterse 50tane töre dizisi olsun yine izlenir yine tutar
bu dizinin tutmuş olmasını hazemedimyorum Yanık koza 2 bölüm sonra bitecek diye yeni başlayan dizisine feda etti Bu konu da evet hak veriyorum yeni dizi mi bitecek olan dizi mi Tabi ki show tv için yeni dizi ama ben daha çok bu dizilerin izlenmesini hazmedemiyorum bi-iki tane iyi de Çok olmasına rağmen izlenmesini kastediyorum Böylece kanıtlanmış oldu isterse 50tane töre dizisi olsun yine izlenir yine tutar
burada hazmedemiyorum derken biz izleyenlere biraz saygısızlık olmuyormu?
töre dizilerin çok olması kaliteli yapımların olduğu gerçeğini değiştirmez.
ayrıca sıla-yaralı yürek tartışmaları çok yersiz.
sıla çok güzel bir dizi fakat artık töre diziliğinden çıktı aşk dizisi oldu.
Show Tv gercekten ilginc bir straleji izledi ve hayli basarılı ne diyim tebrik ediyorum, demek istenirse oldurabiliniyormus, show dizinin tkrrnı 2738 kere tkrr yaparak diziyi garantiye kaldı, gelecek hafta AY ve YD gelince 2 sıra düsür, daha kötüsü olmaz, aynı saatte değil onlarla ..
Evet bende sana katılıyorum. Haftaya yaprak dökümü ve avrypa yakası gelince rating düşebilir ama yinede fazla düşmez diye düşünüyorum.
esma-selim005
15-02-07, 20:09
sıla dizimi ya yaralı yürek kaliteli bir yapım ve sıladan çok farklı ve kaliteli oyuncularo barındırıyo bugece yine mest oldu Beyazın anam diyişi sılanın buz dolabı gibi 20 bölümünden çok daha iyi..Videolarına keşke ulaşabilsem ayrıca sılayla beyazı kıyaslamk için birşeyler yazmayın buraya
yaralı yürek kesinlikle sıladan apayrı bi konuyu işliyor tek ortak noktaları; töre. Burda sana son derece katılıyorum. Ayrıca Yaralı Yüreğide çok beğendiğimi önceden belirteyim. büyük bir keyifle izledim 2 bölümüde
Ama Sıla dizisi hakkında yaptığın yorumlar beni açıkçası üzdü. o dizidede çok büyük emek var ve emeklerinin karşılığı olarak her haftayı 1.likle kapadılar. oyunculuklarda çok güzel. yapımda çok kaliteli ve türkiyenin en önemli yönetmenlerinden biri çekiyor sılayı. lütfen kendi dizin hakkında güzel eleştiriler yaparken diğer diziyide körükleme. sende görmüşsündürki sıla son derece başarılı bir dizi
Şimdi benim burda sılayı koruma tarzı içine girdiğimi düşüneceksiniz. ama lütfen koyu renkle yazdığım ve altını çizdiğim yerleri iyi okuyunuz. bu diziyi sevmesem bu foruma gelmezdim. çok beğendiğim ve yorum yapmak istediğim için geldim ama gördüğüm o mesaj beni üzdü sadece düşüncelerimi yazmak istedim.
Sevgilerle
erciyes3917
15-02-07, 20:19
Bu dizinin sırf sılaya nispet olsun diye alelacele yapıldığı o kadar belli ki. Sanki töre dizisi öyle yapılmaz böyle yapılır demeye çalışılıyor. Ama ben diziyi pek başarılı bulduğumu söyleyemem. Her şeyin en iyisini yapalım derken ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Her şey aşırı abartılı, makyajlar berbat, seslendirmeler keza öyle. Vildan hanımın sesini duyunca şok oldum zaten, kendi güzelim sesi varken neden kullanmamış anlamadım.
Dizinin sılayla karşılaştırılmasını çok anlamsız buluyorum. Sıla töre gerçeğine geniş bir perspektiften yaklaşıyor. (ist. daki 5-6 bölümü değerlendirmenin dışında tutuyorum.) Olayları kişi bazında değil toplumsal boyutlarıyla ele alıyor. Yani böyle özensiz dizilerle kıyaslanması hiç hoşuma gitmiyor. Yine de isteyen istediğini izlemekte özgür tabi.
Bu dizinin sırf sılaya nispet olsun diye alelacele yapıldığı o kadar belli ki. Sanki töre dizisi öyle yapılmaz böyle yapılır demeye çalışılıyor. Ama ben diziyi pek başarılı bulduğumu söyleyemem. Her şeyin en iyisini yapalım derken ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Her şey aşırı abartılı, makyajlar berbat, seslendirmeler keza öyle. Vildan hanımın sesini duyunca şok oldum zaten, kendi güzelim sesi varken neden kullanmamış anlamadım.
Dizinin sılayla karşılaştırılmasını çok anlamsız buluyorum. Sıla töre gerçeğine geniş bir perspektiften yaklaşıyor. (ist. daki 5-6 bölümü değerlendirmenin dışında tutuyorum.) Olayları kişi bazında değil toplumsal boyutlarıyla ele alıyor. Yani böyle özensiz dizilerle kıyaslanması hiç hoşuma gitmiyor. Yine de isteyen istediğini izlemekte özgür tabi.
seninde dedigin gibi canim bu dizinin silayla kiyaslanmasi cok sacma.bende basindan beridir silayi izliyorum cokta seviyorum sila dizisini ama bu dizinin silaya nispet olsun diye alelecele yapildigina inanmiyorum.
tek ortak yönleri ikisininde töreyi konu almasi o kadar.ama töreyi isleyisleri bile farkli.
ayrica bu dizinin özensiz olduguna hic katilmiyorum.bence cok özenli bir dizi sadece vildanin sesi ve bulutun makyaji kötü olmus o kadar.
onun disinda bence hersey dört dörtlük.
dizileri bir biriyle kiyaslamayin.
Bir sıla hayranı olarak bu diziyi çok beğendim.
Konu aynı ,töreler..ama biri zengin bir kızın bile töre kurbanı olabileceğini gösteriyor.Diğeri orda yaşayan herhangi birinin töreler yüzünden başına gelebileceklerini anlatıyor.
Birinde berdel var,birinde tecavüz yüzünden törenin uygulanması var.
Töreler sadece bir konu için geçerli değil.Cahil halk birçok konuda töreyi uyguluyor.
''Töre dizileri populer,her kanalda töre dizisi var,bıktık artık''diyenleri de anlayamıyorum.
Bunları yaşayan insanlar var.Her şey İstanbul da veya türkiyenin batısındaki gibi değil.İtiraf ediyorum ben töre gerçeğini bu diziler sayesinde öğrendim.Gaztelerde okuyup geçmek insanın bazı şeyleri anlamasına yetmiyor.Görmek birebir o zavallı insanların duyguları izlemekte gerekiyor.Bu kadar duyarsız olmamalıyız.Sadece kent hayatını konu alan diziler olmamalı.
Bu yüzden töre dizilerinin televizyonda yayınlanmasını destekliyorum.Ama aynı konular olmamak,diğerini taklit etmemek şartıyla.Başka bir töre konusunda da bilgilenmek isterim.Bir tane daha töre dizisi çekilse onu da izlerim.
Yaralı yürek dizisini bu yüzden çok beğendim.Sıladan farklıydı.Ve izlediğim sahnelerle adeta kanım dondu.Beyazın ellerinden bağlanıp kayalıklardan fırat'a atılması,boğazının sıkılması,annesinin ağlayışları beni çok etkiledi.Gerçekten törelerden nefret ettim ve bunu yaşayan insanlara çok üzüldüm.Kendimi o ortamda yaşamadığım için şanslı gördüm.
Dizinin reytingi iyi.İnşallah böyle de devam eder.Çünkü bu diziyi başarılı buluyorum ve yayından kaldırılmasını istemiyorum.
MiLay, bende diziye karsi önyargim varDI.. mesajini okuyana kadar.. Dediklerine göre dahada farkli bir dizi.. Izlicem sonra yorum yapicam..
Vildan'a yapilan dublaji begenmedim ama, itiraf etmeliyim...
Belkide Kadin Isterse'de sesine alistigimdandir..
abartılı mı?[/FONT] o kızın yaşadığı olayın aynısını herhangi bir gazetede görebilirsin
oyunculukları beğenmeyebilirsin,seslendirmeyi bende beğenmedim ama önemli olan konusuydu.
Reyting toplama amacı yoktu dediğin gibi ne kadar töre varsa bir bölüme de sığdırılmamaıştı.Çünkü sadece tecavüze uğrayan bir kıza verilen ölüm kararı vardı yani 1 olay ve 1 karar.Fazlasını göremedim ben.
Bu diziyi beğenmeyenlerde olabilir.
Ben saça başa,sese dış görünüme fazla takılmadım.Haberlerde gördüğüm olayı izleyince etkilendim.Benim için konu daha çok önemlidir.
Ama o özellikleri arayanlar diziyi beğenmeyebilirler.
diziyi izleyenlere elbette saygım var herkesin kendi beğenisi tercihi Benim ki biraz daha böyle dizilere ağırlık verilmesi, kanala dolu olmam ve ne kadar çok olursa olsun tutması Yoksa ben sıla ve yaralı yürek'i hiç izlemedim Neyse zaten geçti showa olan sinirim Bi an yaralı yürek'in maçı saymazsak 1. olduğunu gördüm ve buna şaştım :)
Ayrıca sıla töre dizisi diye başladı biliyorum ben ama şuan ki durumu ne bilmiyorum aşk mı, romantik-komedi mi korku mu :)
paçiii_melos
16-02-07, 12:02
Vildan diri diri mezara gömüldü
Şanlıurfa’da çekilen Yaralı Yürek dizisi ilginç sahneleriyle konuşulmaya devam ediyor. Limon Yapım adına Hayri Aslan’ın yapımcılığın üstlendiği, Özer Kızıltan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümü Şanlıurfa Bedüü Zaman Aile Mezarlığı’nda gerçekleştirildi. Mezarlıkta çekilen kabus sahnesi çekimlerinde gözleri ve ellerli bağlı olarak diri diri mezara gömüldü Atasever... Soğuk hava şartlarında devam eden çekimlerde oyuncu, zorlu koşullara rağen yine başarılı bir performans gösterdi. Serdar Özer, Meral Oğuz, Gökhan Atalay, Tamer Levent gibi başarılı oyuncuların da rol aldığı dizi Çarşamba akşamları Show TV’de ekrana geliyor.
Kaynak: 16/02/07 vatan tv
yaralı yürek kesinlikle sıladan apayrı bi konuyu işliyor tek ortak noktaları; töre. Burda sana son derece katılıyorum. Ayrıca Yaralı Yüreğide çok beğendiğimi önceden belirteyim. büyük bir keyifle izledim 2 bölümüde
Ama Sıla dizisi hakkında yaptığın yorumlar beni açıkçası üzdü. o dizidede çok büyük emek var ve emeklerinin karşılığı olarak her haftayı 1.likle kapadılar. oyunculuklarda çok güzel. yapımda çok kaliteli ve türkiyenin en önemli yönetmenlerinden biri çekiyor sılayı. lütfen kendi dizin hakkında güzel eleştiriler yaparken diğer diziyide körükleme. sende görmüşsündürki sıla son derece başarılı bir dizi
Şimdi benim burda sılayı koruma tarzı içine girdiğimi düşüneceksiniz. ama lütfen koyu renkle yazdığım ve altını çizdiğim yerleri iyi okuyunuz. bu diziyi sevmesem bu foruma gelmezdim. çok beğendiğim ve yorum yapmak istediğim için geldim ama gördüğüm o mesaj beni üzdü sadece düşüncelerimi yazmak istedim.
Sevgilerle
Bende Yaralı yürek için yapıla yorumlara aynı şekilde üzüldüm ayrıca sıla eski bir dizi bir yer tutdu ama yaralı yürek yeni bir dizi tutulması için n az 5 bölüm geçmeli ilk 1. bölümde kötü diyildi ve o bölüm raytinglerde ilk3deydi.Üzmek istemezdim ben sılayıda çok seviyorum ama yaralı yürek ayrı benim için
gelincik89
17-02-07, 11:39
yeldacım telefon konuşmasında rüyanın asla yüzü gösterilmedi sadece elleri ayakları falan gösterildi nasılsın iyimisin muhabetlerinden sonra bulut rüyaya davan bittimi falan dedi sanırım kız avukatmış sonra beni hiç özlemedinmi dedi rüya ,bulutta yoo hiçç aklıma bile gelmedin dedi ondan sonra zaten bulut kapatmak zorunda kaldı telefonu bu kadar, ama eğer rüyayı belit özükan oynuyorsa yapılan seslendirme beliti düşünerek söylüyorum çok kötüydü ona hiç uymuyordu.. umarım yardımcı olabilmişimdir canım..
fenerli_güzel
17-02-07, 16:08
arkadaslar bütün negativ yorumlara saygi duyuyorum ama unutmayin ki bu diziyi sevenlerde cok var ......sizde silacilar olarak lütfen bize saygi duyun.... lütfen ihlamurlar altinda ve aci hayataki gibi diziler arasi cekisme baslamasin..
ben silayida seviyorum , YARALI yüreki de seviyorum...... neden hazmedemiyorsunuz ki..... biz bu diziyi cok sevdik.... lütfen herkes birbirinin zevklerine saygi duysun.... neyse 3. bölümün özeti geldi mi arkadaslar
Diziyi daha önce izlemedim.İlk kez ,şu anda tekrarını izliyorum.Töreli dizileri izlemem pek .Hemen hemen aynı gibiler.Ama genede insanlara ders olması için bu konunun ele alınması güzel.Tabiki de abartılmadan.Ama makyaj çoookkkk ama çookkk kötü.Nasıl böyle bir hata yapıyorlar makyaj konusunda anlamıyorum.Madem bu tarz bir dizi çekiyorsunuz gerçek kına yazkın ne olacak sanki.Ojeyle parmakların boyandığı çok belli oluyor.Fakat genede iyi bir dizi.
yaren-ekin
17-02-07, 17:16
http://img68.imageshack.us/img68/5489/untitled1xs2.png
yorum bekliyorum
yayrlı yürek töre konusunu bence gayet güsel işliyo fakat bir çok eksikleri var gib geliyo meslea silahlaradan ateş edilirken sahte odluu çok belli
birde makyajlarda çok büyük sorun var diye düşünyorum örn beyazın annesi dayak yedikten sonra suratı gökkuşağı gibiydi abartı omuştu
fenerli_güzel
17-02-07, 21:26
yaren-ekin calisman cok güzel olmus....... :img-wink: elline saglik
bencede makjac cok abartili ve proffesyonel degil.....neyse umarim düzeltillir .... ekin - derya bende segretmek istiyorum ama bende daha bulamadim nerde var diye
askım_gkhan_alp
17-02-07, 21:45
bu dizi aslında hiç fena değilllll...güzellll bende baktımm bugünn bu diziye hoşuma gitti galiba 2. bölüm yayınlanıyoduu....vildanı böyle elinden bağlamışş bi adam sürüklüyoduu uçurumun kenarına geldilerrr orda bitti....heyecanlandım:)
Sevgili Özer Kızıltan ın farklı bir sinema anlayışı var. Ben bu diziye farklı bir can vereceğine inanıyorum.. Başarılar diliyorum..
fenerli_güzel
18-02-07, 18:33
bilgi icin tesekürler arkadasim...... :img-yes: :img-wink:
yeni bölümü cok merak ediyorum bir gazete haberinde vildanin diri diri mezara indigi söyleniyordu......sözde rüyasinda beyaz diri diri gömülecek mis
bilgi icin tesekürler arkadasim...... :img-yes: :img-wink:
yeni bölümü cok merak ediyorum bir gazete haberinde vildanin diri diri mezara indigi söyleniyordu......sözde rüyasinda beyaz diri diri gömülecek mis
canim o bu hafta yayinlanan bölümdeydi.bulut beyazin öldürüldügünü görüyordu rüyasinda onu diyorsun galiba.
ayrica rica ederim eger bildigim birseyse herzaman yardim ederim
paçiii_melos
19-02-07, 12:06
Yaralı Yürek ’töre’ dizisi değil....
Show TV’de ekrana gelen ‘Yaralı Yürek’te Vildan Atasever’in eşini oynayan Gökhan Atalay, ilginç açıklamalar yaptı. ‘Yaralı Yürek’in bir ‘töre’ dizisi olmadığını söyleyen Atalay, “İçinde aşkın, çatışmanın, iyilerin, kötülerin de olduğu ve hep sanıldığı gibi sadece kadının mağduriyetinin değil aynı zamanda erkeğin de mağduriyetinin anlatıldığı ilginç ve başarılı bir hikaye. Sanıyorum ‘işte bir töre dizisi daha’ demek bazılarının hem kolayına geliyor hem de hoşuna gidiyor. İzleyiciye neler hissettirecek bilmiyorum. Biraz daha izlemek ve gelen tepkilere bakmak gerekiyor sanırım. Ama kadınları etkilediği kadar erkekleri de çok duygulandıracağını düşünüyorum” diye konuştu. 1974 Ankara doğumlu olan sanatçı, Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu. ‘Düş Yapım’ adı altında kendi tiyatrosunu kuran Atalay, ‘Kampusistan’, ‘Şafak Operasyonu’, ‘Yaralı Yürek’ dizilerinin yanı sıra ‘Şizofren Aşk’, ‘Aşk Yolu’ ve Özer Kızıltan’ın son filmi ‘Mavi Kuş’ta rol aldı.
Kaynak: 19/02/07 Vatan Tv
burcu_yağmur
19-02-07, 13:21
fragmanı gördüm güzel bölüm olcaga benziyo izlicem bulutla beyaz bakalım nolcak bunların durumu rüya ne zman gelcek
fenerli_güzel
19-02-07, 17:50
canim o bu hafta yayinlanan bölümdeydi.bulut beyazin öldürüldügünü görüyordu rüyasinda onu diyorsun galiba.
ayrica rica ederim eger bildigim birseyse herzaman yardim ederim
öyle mi.......tüh ya ozaman ben tam orasini kacirdim... bi 4 dakikasini segredemistim demek ki orasiymis..... neyse tsk arkadasim...yardimlarin icinde.. düsünmen bile güzel :happy0064 :happy0064
yaa fragmani bende daha göremedim bölüm özeti hala yok galiba meraktan ucucam :)
fenerli_güzel
20-02-07, 13:17
selam arkadaslar..........
fragmani simdi gördüm ... pek bisey anlasilmiyor ama fragmandan zaaten sirf 40 saniyelik... neyse anladigim kadariyla tabiki beyaz kurtuluyor...... bulut cemale sinirli bir halde konusuyor....... fragmanin sonundada beyaz ve bulut lokanta gibi bir yerde oturuyor.....beyazin her yeri morluklarla dolu...... ve beyazin üstünde bulutun mantosu var..... bulut beyazin elini tutuyor orda bitiyor fragman....... :) yarin cok güzel bi bölüm bekliyor bizi
hmmm demek fragman verildi.
ben hala izliyemedim ama sizin yazdiklarinizdan anladigim kadariyla isler yine karisicak.
beyaz ve bulutun elele tutustugunu cemal görmese bari bu sefer kesin öldürür beyazi.
özet verildimi aciba??
fenerli_güzel
20-02-07, 18:57
hmmm demek fragman verildi.
ben hala izliyemedim ama sizin yazdiklarinizdan anladigim kadariyla isler yine karisicak.
beyaz ve bulutun elele tutustugunu cemal görmese bari bu sefer kesin öldürür beyazi.
özet verildimi aciba??
yaa zaaten o cemal var ya cok sinirliyim ona.... acaba sonra yanlis yaptigni anlayip beyazi geri istiycek mi?? ilk sevmistim onu dedim bak kizi nekadar cok seviyor......hizmetci gibi olmasina ragmen onunla evlenmek istiyor....ama kizda ne gurur birakti nede atmadigi yer kalmadi....... :( neyse umarim bulut beyazi hep böyle elinden tutar cemal da sonradan kendini affetirmek icin yapmadigni birakmaz......nede olsa beyazin durumundaki tek suclu kendi babasi
ama fragmanin sonu cok ümitlendirdi beni bulut beyazin ellini tutarken beyaz da gülümsedi falan......belki artik konusur ve savasir kaderine karsi .. neyse mende heycanla yarini bekliyorum :)
BENCE BU DIZI TUTAR :) arkadaslar nede olsa 2. bölümü cok reyting aldi
paçiii_melos
21-02-07, 10:47
’Kaliteli işler için reyting cihazlarını yok etmeli’
‘Yaralı Yürek’ dizisinde evlendiği kızı bakire çıkmadığı için öldürmeye kalkan Cemal’i canlandıran Gökhan Atalay, devlet tiyatrosu oyuncusu... Atalay “Başarılı, kaliteli ve ahlaklı işlerin yapılabilmesi için reyting ölçüm cihazlarının kesinlikle yok edilmesi gerekiyor” diyor...
* Oyunculuğa nasıl başladınız?
Annem ve babam opera -baleden emekliler. Annem kostüm atölyesinde çalışıyordu babam da aksesuar atölyesi şefiydi. Çocukluğum tiyatro, opera ve bale provalarını izlemekle geçti. Oyunculuk her zaman hemen herkes için çok cazip bir iş. Bu kadar yakından izleyerek büyüyünce, oyunculuk benim için de çok cazip bir iş oldu. Konservatuar okumaya o dönem karar verdim. Hatta okuldan önce 2 yıl figüranlık yaptım. Sonra sınavları kazandım ve okula başladım.
* Yolunuzu siz mi belirlediniz, biraz kadere mi bıraktınız?
Büyük ölçüde kendi çizdiğim yol üzerinden gidiyorum. Hayatı çok da fazla tesadüflere bırakmamak gerekiyor. Oyunculuk yapmaya ilk karar verdiğim dönemlerde babam çok karşı çıktı. Bu mesleğin zorluklarını anlattı sürekli. ‘Yarın ben ölürüm, karın doğum yapar, çocuğun hasta olur ama seyirciyi bunların hiçbiri ilgilendirmez. Sen yine de çıkıp oynamak zorundasın. Bütün bunlara katlanabilecek misin, yapabilir misin?’ dedi. ‘Yaparım’ diye cevap verdim. Bu konuşmadan 2 yıl sonra babam vefat etti. Ben ertesi gün sınav oyunum için sahneye çıktım.
* Kendinizi başarılı buluyor musunuz?
Aldığım tiyatro eğitiminin ve bunca zamandır edindiğim deneyimlerin bugünkü performansıma yansıyan çok önemli katkıları oldu. Yüzde yüz fayda sağlıyorum tabii ki bu artılardan. Ama oyunculuk yapabilmek için tiyatro eğitiminin şart olmadığını düşünüyorum. Hatta bundan fazlasıyla eminim. Her okuyanın da oyuncu olamadığını gördüm. Bugüne kadar 8 oyun yönettim ben. Bu arada bir yönetmenin nasıl dinlenmesi gerektiğini öğrendim. Oyuncular öncelikli olarak kendi rollerini düşünürken yönetmen sahnenin bütünlüğünü görmeye çalışıyor. Şimdi yönetmenleri daha iyi anladığımı ve daha doğru dinleyebildiğimi düşünüyorum. Ayrıca radyo tiyatrosu da yaptım. Ankara Üniversitesi Vakfı’nın kolejinde 3 yıl tiyatro dersi verdim. Dolayısıyla oyuculuğa farklı taraflarından baktıkça yeni şeyler öğrendim ve keşfettim. Oyunculuk adına avantajlarım varsa eğer sanırım bu işe farklı taraflarından bakabilme şansım olduğu içindir.
ARTIK YAKIŞIKLI OLMAK YETMİYOR
* Hangi dizileri izliyorsunuz?
Genel olarak projeleri ve oyunculukları nasıl buluyorsunuz? Söyleyecek pek bir şey yok bu konuyla ilgili. Herkes her şeyin çok farkında. Başarılı, kaliteli ve ahlaklı işlerin yapılabilmesi için reyting ölçüm cihazlarının yok edilmesi gerekiyor.
* Bir projede yer alabilmek için sadece yakışıklı olmak ve ünlü olmak sizce yeterli mi ?
Sadece yakışıklı olmak ve sadece ünlü olmak hiçbir zaman yeterli olmamalıydı. Maalesef bizim sektörümüz içinde bir dönem son derece yeterli oldu. Ancak bugün aynı fikirde değilim. Artık yapımcılar da 3-4 adamın peşinde koşmaktan ve onlara dünya paralar ödemekten yoruldular. Aynı şekilde izleyicinin de artık beğeni çıtası yükseldi. Hikaye anlatabilen, konunun içinde doğru noktada duran ve yansıyan jönler görmek istiyorlar. Ama tabii ki halen karşımıza güzel kadınlar ve ünlü erkeklerden oluşan projeler de çıkmıyor değil maalesef.
* Oyunculuk sizi zorlayan bir şey mi?
Şimdilik oyunculuk benim ekmek param. Ama umarım bir gün sadece keyif almak için yaptığım bir iş olur. İnşallah.
* ’Yaralı Yürek’ projesi size nasıl geldi ve Cemal karakterini okuduğunuzda kafanızda ne canlandı?
Önce yönetmen Özer Kızıltan’la bir filmde birlikte çalıştık. Film bittikten bir hafta kadar sonra da ‘Yaralı Yürek’ projesinin çalışmaları başladı. Bu projeye beni önce Özer Hoca önerdi. Limon Yapım ve Show TV de onaylayınca ekibe dahil oldum. Cemal’i okuduğumda kafamda her ne canlandıysa şu an izlediğiniz karakterden hiçbir farkı yok. Tamamen kafamda canlandırdığım bir Cemal izliyorsunuz aslında.
CEMAL AŞIK OLUNACAK BİR ADAM
* Cemal’i biraz anlatabilir misiniz?
Cemal’in cahil bir tarafı var. Ağır ve kötü bir baba baskısı taşıyor üzerinde. Ancak özünde gerçekten iyi bir adam. Yürekli bir çocuk. Her şeyden önce gerçek bir aşık. Kendi canından vazgeçecek kadar bir kadına aşık olmayı başarmış Cemal. Bu bence onu özellikli ve anlamlı kılıyor.
* Sizce Türk kadınları romantik jönlerden çok ağır abi aşıkları neden daha çok seviyor?
Bilmiyorum gerçekten ağır abi, hafif maço aşıklardan mı hoşlanıyorlar. Belki de romantizm kadınların işidir jönlerin değil. Bu anlamda Cemal tabi ki sevebilecekleri, hoşlanabilecekleri bir adam. Tutkulu ve romantik bir ağır abi o.
Kaynak: 21/02/07 vatan tv
bu dizi güzel baş roldeki çocukta hoş ama orda bi ağanın karısı var yaşlı kadın beni deli ediyo ikide bir ağlayanların yanına gidip şarkı söylüyo
bencede arkadasim.....kizi her bölüm öldürmeye kalkmazlar herhalde..... ya ilk genis özete genel eve falan satacaklar diye yaziyordu .......... isallah cemal bukadar alcalmaz....cok kötü olur bu......
cemal ikinci bölümde yaptiklarindan dolayi üzgündü.
yani sarhoslugun verdigi öfkeyle cikip beyazi ele vermesi onu cok pisman etmisti.hatta bilseydim alir giderdim.baska bir yerde yeni bir hayata baslardim tarzinda seyler söyledi.o olaydan sonra ben cemalin hayatta beyazi genelevine satacagi söylentisine(yani özette yazan seye) inanmamistim.kesin araya karismis yada sonradan degistirdiler diye düsünmüstüm.
ama arkadaslarin dedigine göre fragmanin sonunda beyaz ve bulut el ele tutusuyorlarmis.bunu gören cemal kiskanclik ve öfkeyle herseyi yapabilir diye düsünüyorum.tabi onlari o sekilde görürse.
valla bende hala fragmani izliyemedim.bakalim nasil olucak.ortada özette yok zaten.
show böyle devam etsin yarin öbür gün dizi reytinge kurban gittiginde görürüm ben onu.
ama ben bu dizide en cok cemalin enistesine üzüldüm.zavallim bos yere cinayet islemesi gerekicek.dedigi gibi neden cemal kendi namusunu temizlemiyorki.
bu agada zaten bir acayip ogluna yaptiracagina damadina yaptiriyor
neyse enisteye gelince o biraz zor kacar.hem neden kaciyorki bende onu anlamiyorum.alsin karisini cocuklarni ceksin gitsin.aga birakmaz diyor ama aga birsey yapamzki sonucta o kadin artik senin namusun cocuklar senin cocuklarin cek git.aga kendinide öldürse töreler buna birsey yapamaz.
bence o kokrusundan gitmiyor.gitmesin bakalim cemalin namusunu ona temizletsinlerde görsün gününü.
burcu_yağmur
21-02-07, 19:19
başlasada izlesek çok seviyorum diziyi beyaz çok saf ya bi verse şu pisligin adınıde kurtulsa ya sinir oluyom o beyaza tecavüz eden adama
başlasada izlesek çok seviyorum diziyi beyaz çok saf ya bi verse şu pisligin adınıde kurtulsa ya sinir oluyom o beyaza tecavüz eden adama
canim bir versede adini kurtulsa diyorsunda nasil versin.
eger onun adini söylerlerse annesini öldürecekler.ee kizda nasil olsa öylede böylede ölücem mantigiyla yola cikip bari annem yasasin diyor.
agada aga hani h kizi anneni öldürürüm diye anneyi sülaleni öldürürüm diye tehtid ediyor.tehtid manyagi olmus adam
burcu_yağmur
21-02-07, 19:24
tabide ama sinir oluyom o adam o tabırlarına ya bid ebeyaza seni kurtarmaya çalışıyom diyo yaa nasıl bi ian ve ben şuan sanmıyomki bulutun beyaza hissi yok rüyada gelince işler baya kaışır
tabide ama sinir oluyom o adam o tabırlarına ya bid ebeyaza seni kurtarmaya çalışıyom diyo yaa nasıl bi ian ve ben şuan sanmıyomki bulutun beyaza hissi yok rüyada gelince işler baya kaışır
yanliz benim anlamadigim birsey var bu adam kiza elini kes kani carsafa sür demisti dügünden önce bu kizin hangi ara bunu ypmasini düsünüyorki bu aciba.cok pardon ama beyz kalkip cemal iki dk disari ciksana ben bir elimi kesip kani carsafa sürücem mi diyecek töbe töbe.
ayrica bulutun beyaza karsi duygulari var seviyor ama kendine itiraf edemiyor cocuklukta olan birseydi diyip gecistiriyor
Özgürlügüm
22-02-07, 00:22
ya valla su .dizi bence bu dönemin en iyi dizilerinden
ay cuk heycanli ya uf haftaya nasil beklicez
Meryemce90
22-02-07, 13:20
özgürlügüm yaptigin calismalar icin cok tesekürler ..... bu arada bende diziyi dün baktim ve gayet heycanliydi. ve güzel bakalim devamini izliycem mi bilmiyom ama iizlemeye caliscagim....
Ekin_Derya
22-02-07, 13:22
Ratingler...
Total
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,30 26,40
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 9,80 22,90
3 YARALI YUREK [NET] SHOW 9,00 22,90
A/B
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 14,30 34,40
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,80 28,40
3 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 7,80 21,90
4 BARCELONA-LIVERPOOL [NET] STAR 6,90 18,00
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,60 18,00
6 VAY KAYNANAM VAY (Y.S) [NET] ATV 5,40 15,90
7 YARALI YUREK [NET] SHOW 5,00 13,00
aliyeaynalar
22-02-07, 13:35
reytingler fena değil...
o 2 malum dizi olmasa belki 1.olur.
Özgürlügüm
22-02-07, 13:56
tesekkürler meryemce90
reytingler carsamBa günü yayinlanmasina ragmen iyi Bence cünkü carsamBa dizilerin yani en sevilen dizilerin günü avrapa yakasi yaprak dökümü filan yani yinede iyi
bu total hangi diziyi seyredeceklerini biliyor güclü rakiplerine ragmen 3. olmasi cok iyi bir sonuc,,, dahada iyi olacak diye düsünüyorum
bence reytingler gayet iyi rakiplerinin çok güçlü olmasına rağmen.:happy0064
fakat bir dahaki hafta düşebilir çünkü candan öte bu hafta yoktu. umarım konusu diğer diziler gibi sapmaz çünkü sapmazsa ilk 5den düşmez totalde.
biraz gec oldu ama bölüm yorumum
cemalin arkadasina diyicek birsey bulamiyorum-öldüremedm diyor ama kizi genel evine satiyor.bide beyaza böylesi ölmekten daha iyidir diyor ama sen onu birde o kiza sor.o kiz o sekilde hergün ölür be.sinir bozucu sey herseyi kendi kumar parasini ödemek icin yapti.
cemal ben bu bölümde cemale hem acidim hem sinir oldum.beyazi gercekten seviyor onun icin üzülüyor bu yüzden ona cok acidim.sevdign bir insanin ölücegini biliyorsun hele birde onu senin öldürmen gerekiyor sa bu cok birseydir herhalde o yüzden cemale acidim.ama arkadasinin onun karisini,namusunu genelevine sattigini ögrendiginde sadece bir iki tane vurmakla yetindigi icin cok kizdim.ben daha fazla tepki vermesini bekliyordum sahsen
bulut ben bulutu anlamis degilim.adamin istanbulda bir sevgilisi var ama icten ice beyaza karsi birseyler besliyor.tamam bu normal diyip ebilirim belki ama o istanbullu kizada yazik.üstelik kimi sevdigini ben tam olarak cözmüs degilim.istanbullu kizla konustugu zaman seni aramayi unutmusum falan diyor seven insan unuturmu diye düsünüp o kiza karsi duygularinin güclü olmadigini düsündügüm bir anda kizdan ayrildi diye kendini ickiye vermesi kafamda soru isaretleri birakti.simdi bu hangisini seviyor?beyazi mi yoksa istanbullu olanimi???
bence beyazi seviyor ama bunu kendine itiraf edemiyor
bulutun ablasi o kadinin kocasinin neden gittigini ben hala anlamis degilim.daha dogrusu gittiysede haber verip gitti bir daha geri gelmedimi yoksa haber vermeden cekip gidip sirra kadem mi basti anliyamadim.ayrica bulutun ablasi bu bölümde beyaza yardimi dokundu.endisesini cok güzel bir sekilde bize yansitti.tabi bence
cemalin annesi bu kadini izledigin zaman normalde üzülmen duygulanman gerekir ama nedense ben ne zaman o kadini görsem gülmem geliyor.hemde öyle böyle degil karnima agrilar girecek türden.o kadin firatin yanina gitti cünkü beyazin cesedini istiyor.bence filmin sonunda hersey o kadin sayesinde cözülücek.kesin akli dengesi yerine gelicek ve kocasinin bütün pisliklerini o acikliyacak
aga ben bu adama kafayi takmis durumdayim.nasil bri insan bu ya.sinir bozucu sey.yanliz ilk defa ona güldüm oda karisi kayboldugunda nasil rafetmezsiniz evde ne teneke calan var nede bagira bagira sarki sölyüyen var gibi bir replik kullandi orda gülmekten ölmüstüm ben.o kadinda kesin bu aganin önünde kafayi yemistir
evin kahyasi bu adam beyazin annesini dövdügü icin sinir olmustum zaten birde gecip aganin damadina öyle afrali tafrali konusmasi beni sinir etti.elime verseler agadan sonra ilk is onun icabina bakarim
evin damadi ya bu adam cok eziliyor ya.aganin ezdigi yetmezmis gibi evin kahyasi bile adama la sokuyor ya.bu ne bicim damat.su evion kahyasina bari sözünü dinletsin ya.bu kadarda ezdirmesinler bence o adami.
son olarak
bu beyazi agadan saklamak icin kimin yanina götürdülerse sinir oldum onlara.ne kadar igrenc insanlar ya.burda bir can söz konusu.bu kadar basit mi ya.gitsin istemiyoruz diyip duruyorlar.ya can o can.esya degil.ne olur sanki iki gün evinde baksan.tam sinir bozucu seylerdi ha.
ayrica bu bulut beyazin hangi genelevinde oldugunu nerden biliyordu ya.sadece antepte bir genelevine satildigini söyledi kardesi ona ama o hemen gidip buldu genelevini orasini anliyamadim.neyse.
filmin sonu cok heyecanli bir sekilde bitti.bakalim beyaz cemale yakalnmadan kacabilcek mi yoksa yakalanicak mi???birde bu kiz nasil anladi ya hemen cemale bakti.üstelik cemal yukarilarda biryerlerdeydi.ama kiz sanki hisetmis gibi hemen kafasini kaldirip cemale bakti.cemal beyazi yakalasada alip götürse bir yerlere saklasa keske.ama bence hemen alip eve geri götürür
ca´nim bende huydur.filmi izledigim zaman hemen yorum yaparim film hakkinda uzun uzun.daha dogrusu sadece bu film icin öyle.
cemalin annesine acimam gerekirken ben genelde gülüyorum.üstelik eline böyle tencere alip aksikla vurdugu sahnede ben gülmekten ölmüstüm.
ama bence ne olduysa kocasi yüzünden o hale geldi o kadin.
insallah filmin sonlarina dogru düzelirde kocasinin bütün pisliklerini piyasaya döker
ya tamam agadan korkuor olabilirler ama sonucta o insan gelmis senin evine siginmis sen nasil onu disari atarsin ya.
böyle birsey olabilir mi??
hem o aga kizin öldügünü saniyor.siz kimseye demezseniz kiz disariya cikmazsa nerden ögrenicekler ki.
bide bu bulut ne bicim savci ya.kizi alip neden istanbuldaki yada ne bilim daha uzak bir sehirdeki kadin siginma yerine teslim etmiyor.onlara kimseye beyaz hakkinda bilgi vermemelerini söyledimi olur biter??koca savci ona kars gelicek degiller ya.
bide sanirim ilerliyen bölümlerde bulutun ablasiyla kizinin hocasi arasinda ask basliyacak.adam hoslaniyor zaten ama kadin biraz ters davraniyordu.bu bölümde iyice yakinlastilar hadi hayirlisi
gamze_1992
22-02-07, 18:15
'YARALI YÜREK' ADLI DİZİYE YEREL MEDYADAN SONRA İŞ ADAMLARI DA CEPHE ALDI
Bizi yanlış tanıtıyorlar. Gerçekler yansıtılmazsa çekimleri engelleriz...
Başrollerini Vildan Atasever, Serdar Özer ve Gökhan Atalay'ın üstlendiği 'Yaralı Yürek' adlı televizyon dizisi Şanlıurfa'da tartışmaya yol açtı. 'Bu dizi, bizi yanlış tanıtıyor. Çekimlerinin Şanlıurfa'da yapılmasını istemiyoruz' diyen yerel basındaki dizi muhaliflerine Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol da destek verdi.
ŞUTSO Başkanı Demirkol, yaptığı yazılı açıklamayla diziyi Şanlıurfa'da istememe gerekçelerini şöyle açıkladı: 'Çekimleri Şanlıurfa'da yapılan 'Yaralı Yürek' dizisi, ülkemiz ve ilimizin aile yapısını yansıtmamakta, yöre insanının gelenek ve göreneklerini yanlış anlatmakta ve hiçbir şekilde gerçekle uyuşmamaktadır. Dizinin yörenin adetlerine uymayan yapıda olması halkımızı rahatsız etmiştir. İlimizin tanıtılması gereken sayısız güzellikleri ve özellikleri varken, turizmimizi baltalayan, sosyo-kültürel yapımıza ters düşen, halkı potansiyel suçlu gösteren diziye karşı olduğumuzu, Şanlıurfalı işadamları olarak dizinin senaryosunun gerçekleri yansıtmaması halinde Ticaret ve Sanayi Odası olarak yetkilerimiz çerçevesinde dizi çekimi esnasında her türlü engeli koyacağımızı, lojistik ve altyapı konularındaki desteklerimize son vereceğimizi belirtir, Peygamberler Şehri'ne yakışır diziler görmek istiyoruz.'
reytingler fena değil...
o 2 malum dizi olmasa belki 1.olur.
o malum dizi dedigin diziler sanirim avrupa yakasi ve yaprak dokumu
eger maul dizi kelimesini otu anlamda diyosan sunlari soylemek istedim avrupa yakasi 2 senedne beri nerdeyse oynuyor ve malum dizi sifatini bence hic hakketmiyo yaprak dokumununde oyle buyuk oyuncu kadrasu varken
yarali yuregin 3. olmasi buyuk bir sans bence
ayrica yarali yeregin konusuda guzel rastgeldikce seyrediyrm ama lutfen sevdiginiz dilzer istediginiz reytigi alamadi diye malum dizi sifatini yakistirmayalim
ki ihsallh ben maul dizi sifatini yanlis anlaasimdir sen ihsallh iyi anlamda demisindir aslinda
fenerli_güzel
22-02-07, 19:03
selam arkadaslar....
:) ezgi su ve gamze yorumlariniza bayildim katiliyorum aynen...... aslinda bende ezgi kadar doluyum ama biraz kisa kesiyim yorumu :)
neyse bu beyazin cektigi az degil hakkaten
kizi kurtardi bulut , gitti bi ailenin yanina verdi onlar bile cok gördü kizi.... bi yüzü gülmedi
ya cemale ne demeli......bulutun yanina gidip karimi ver ben hala onu seviyorum dediginde cileden ciktim..... ne demek ben onu seviyorum yaa .... eger sevseydi karisinin arkadasi tarafindan satilidigini duyunca arkadasini vururdu....
bulut canim iste ya......bi dogru dürüst olan o bu dizide zaaten
neyse final gine cok heycanliydi......bakalim beyaz kaca bilecekmi....yada cemal akilanacakmi
Özgürlügüm
22-02-07, 19:16
Bence cemalin annesinin Böyle olmasinin nedeni onunda kizini ayni Beyaz giBi ordan atmis olanBilirler cünkü verdiklerimi almaya gelmisem diyr
denizkizi55
22-02-07, 20:02
Özgürlügüm resimler icin cok cok sagol eline saglik;)..
Acaba bulut'un genel ev baskinindan önce yada baskin oldugu sahnedeki resimlerini ve o takim elbiseli halini yani beyaz'in kaldigi ev'e gittiginde yada calisirken cemal'in ofisine geldigi sahnelerde vardi üstünde takim elbise..Iste ordaki görüntüler'den rica etsem eklermisin?
ya ark bulut hani beyazın elini falna tutuyodu o sahne yokmu..dizinin en alıcı sahnesi orası..o cemalin annesimidir nedir intihar etme şansı yokmu ya...deli ediyo adamı..onsuz daha güzel olur...onun sahnesi gelince ben kapıldığım diziden uyanıyorum...bu arada resim ve avatarı ekleyen ark. çok saol
ya ark bulut hani beyazın elini falna tutuyodu o sahne yokmu..dizinin en alıcı sahnesi orası..o cemalin annesimidir nedir intihar etme şansı yokmu ya...deli ediyo adamı..onsuz daha güzel olur...onun sahnesi gelince ben kapıldığım diziden uyanıyorum...bu arada resim ve avatarı ekleyen ark. çok saol
ask olsun yani.ne istiyorsun sen o zavalli kadindan.ben o kadini acayip seviyorum ya.diziye degisik bir hava katmis.sahsen ben diziyi izlerken birden o kadini görünce yüzümde güller aciyor.
cikarmasinlar o kadini diziden,bak gör ilerde o kadin kocasinin bütün pisliklerini ortaya dökücek.
bize alzim o kadin daha
ama o sarki söyledigi zaman söyledigi sarkinin sözüne dikkat et cok güzel sözler iceriyor.
yani tam konuyla ilgili seyler söylüyor.aslinda söylemek istedigi sözleri sarki gibi dile getiriyor.o sözleriyle kocasini cok güzel bir sekilde asagiliyor
:img-hyste :good: :good: :good: :good: :good: :good:
ay bülent ersoy nerden cikti ya gülmekten öldüm.
ben valla bu dizide sadece bir kac seyi sevmiyorum oda oyuncular degil.
makyajlari sevmiyorum.buluta asiri derecede cok fondoten sürüyorlar.ellerdeki kinalar igrenc duruyor.o gercek kinami bilmiyorum ama bence gercek kina degil gercek kina o sekilde paril paril parlamaz.bide vildana ve annesine yani bu dövülme sahnesinde bide vildanin elindeki izleri yapmak icin cok igrenc makyaj yapmislar.
ne bilim biraz daha inandirici olabilirdi mesela.:img-cool2
bde vildanin sesi acilen degissin ya.ben diziye bakmadigim sadece sesini dinledigim zaman sanki kücük bir kiz konusuyormus gibime geliyor.sesi hic yakismamis:img-polic :img-polic
aynen banada öyle geliyo sesi küçük kız gibi...ve gözünün altına hakkatten öyle bir makyaj varki damar gözüküyo alttan zannedersin ...fondoten sürmekten morluk deil pembeliklero luştu kızın suratında...
paçiii_melos
23-02-07, 01:24
Size göre rating rekorları kıran dizilerin çok beğenilen "erkek" karakterlerinden hangisinin yerinde olmak istersiniz?
- Aras Dağlı (Sağır Oda)
- Boran Ağa (Sıla)
- Burhan Abi (Avrupa Yakası)
- Çınar (Hırsız-Polis)
- Doktor Levent (Doktorlar)
- Esmer (Kaybolan Yıllar)
- Gaffur (Avrupa Yakası)
- Mehmet (Acı Hayat)
- Onur (Binbir Gece)
- Ömer (Ezo Gelin)
-Serdar (Yaralı Yürek)
- Tarık (Yalancı Yarim)
- Yılmaz (Ihlamurlar Altında)
http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=31405[/B]
adanali esmer
23-02-07, 09:42
evet ben hemen oyladim bu arada resimler icin cok tesekkürler aceba daha cok serdar özerin yani bulutun resimlerini ekliye bilirmisin?? harika bir bölümdü sonunu görmedim ne oldu>??
paçiii_melos
23-02-07, 12:04
Öpüşme sahnesini senaryodan çıkarttı...
Sinemada sınır tanımayan Vildan Atasever iş dizilere gelince kurallar getiriyor. Dizilerdeki öpüşme, sevişme sahnelerine sıcak bakmayan oyuncu ‘Yaralı Yürek’ dizisindeki bir sahneyi de yapımcısına rica edip değiştirtti.
Vildan Atasever, Show TV ekranlarında yayınlanan ’Yaralı Yürek’dizisiyle adından söz ettiriyor şu sıralar... Urfa’da töre kurbanı olan bir genç kızı canlandıran Atasever, bu rolün kariyeri açısından çok önemli olduğunu düşünüyor. Bugüne kadar rol aldığı sinema filmlerinde cesur sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Atasever, dizilerde öpüşme ve sevişme sahnelerine sıcak bakmıyor. Bu yüzden de senaristinin önümüzdeki bölümler için yazdığı bir öpüşme sahnesini yapımcısına rica ederek, senaryodan çıkarttırdı... Bu diziyle cesur sahnelerinin değil, oyunculuğunun ön plana çıkmasını istiyor.
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6533
adanali esmer
23-02-07, 12:14
vay be eger sinema filimlerindeki öpüsme sahnelerini yerine getiripte dizide yerine getirmiyorsa gercektencok sacma düsünüyordur vildan abla ama belki o da haklidir sinemada bir sahne dizide ise bir kere yaptiginda her bölüm öpüsmesi gerek ki hep senaryoyu kendi istedigi gibi degistirirse ask göremicegiz biz dizide ama ginede cok seviyorum diziyi ya senaristimizde acele acele yaziyor galiba hemen 4. bölümde öpüsme sahnesi fln hemde kesin bulutu öpecekti yazdikca aklima sahne geliyor ya..
fenerli_güzel
23-02-07, 12:44
özgürlügüm cok tebrikler resimler süper ötesi :) :happy0064 ellerine saglik
bakiyorum da ilgi artmis dizimize.....ya vildan simdi hic öpmicekmi bulutu falan...cok sacma bu yaa :) filimlerde yapmadigi kalmiyor dizide olursa ne olur....neyse yeterki bulut ve beyazi birlikte görelim bu yeter....... ama ne cemal nede rüya ( umarim yakinda gelir) rahat birakir ikisini
adanali esmer
23-02-07, 12:54
canim ,cemali bilmem ama rüya ne bulutun nede beyazin pesine birakacaga benzemiyor isleri zor büyükasklar birde zor ve imkansiz aska dönüsüyor yazik ya bulutuma bir sey olmasinda canim ya gülüsü bile cok güzel ayy canim benim...
fenerli_güzel
23-02-07, 13:17
canim ,cemali bilmem ama rüya ne bulutun nede beyazin pesine birakacaga benzemiyor isleri zor büyükasklar birde zor ve imkansiz aska dönüsüyor yazik ya bulutuma bir sey olmasinda canim ya gülüsü bile cok güzel ayy canim benim...
evet canim öyle ya....... bu rüya yi kim oynacak kesin olarak belli oldu mu??? ben o ask oyunundaki kizi cok severim yaa... o olmasa keske....simdi beyazin ve bulutun arasina girecek.... hem baksaniza bence bulutun ailesi rüyadan yana olur....buluta baski yapar....ne dese olsa beyaz evli kadin....onu birak adi da kötüye cikti....
neyse resimler cok güzel özgürlügüm ......... ya gercekten bu bulut cok yakisikli.... yanik kozayi zaaten onun icin segrediyordum cok tatli bi insan.... arkadaslar benim anlamadigim bir durum var.....simdi beyaz kücüken bulutu seviyordu dimi??? peki ya cemali? anladigma göre cemal beyazi seviyordu ama beyazin cemal icin ne hissetiklerini hala ögrenemedik ......
fenerli_güzel
23-02-07, 13:20
ya yukarda gazeteden haber eklemis arkadasimiz......orda yaziyor ki vildan senaryoyu degistirtmis....cünkü sinema filimlerinde öpüsrmüs ama dizilerde öyle sahneler cekmek istemiyormus.....yani kuralari varmis.....
ondan dedik yani senaryoyu degistirtigne göre ya bulutu öpecekti yada herhalde cemal onu sahiplenecek gine karim diye evine mi götürecek acaba ....
evet canim öyle ya....... bu rüya yi kim oynacak kesin olarak belli oldu mu??? ben o ask oyunundaki kizi cok severim yaa... o olmasa keske....simdi beyazin ve bulutun arasina girecek.... hem baksaniza bence bulutun ailesi rüyadan yana olur....buluta baski yapar....ne dese olsa beyaz evli kadin....onu birak adi da kötüye cikti....
neyse resimler cok güzel özgürlügüm ......... ya gercekten bu bulut cok yakisikli.... yanik kozayi zaaten onun icin segrediyordum cok tatli bi insan.... arkadaslar benim anlamadigim bir durum var.....simdi beyaz kücüken bulutu seviyordu dimi??? peki ya cemali? anladigma göre cemal beyazi seviyordu ama beyazin cemal icin ne hissetiklerini hala ögrenemedik ......
canim kücükken beyaz ve bulut birbirlerini seviyorlarmis.tabi ayni zamanda cemalde beyazi seviyormus ama beyaz cemale hic o yönden ilgi duymamis.
cünkü cemal bir keresinde beyaza bulutla beraber oldun dimi senle yatti sonra birakti.kücükkende o girmisti aramiza ben seni seviyordum ama sen onun yüzünden beni fark etmiyordun gibi birsey söylemisti
ya demek fragman verildi.cok cabuk oldu ya.ben bu showu anliyamiyorum.bir dizi baslayana kadar özet bile vermezler.bir dizi biter bitmez ertesi günü fragmani verirler.
neyse ben cemalin nedense beyazi bulmasini istiyorum.tabi eger yine evine götürecekse bulmasin.ama mesela beyazi bulsa alip onu saklasa cok iyi olur bence.
nedenini bilmiyorum ama ben bulut karekterini hic sevmiyorum.alisamadim.kanim isinmadi bir türlü.cemali cok seviyorum ben.insallah rüya cikip gelirde beyazdan uzak durur bulut efendi.
zaten bulutun babasinada sinirim.simdi bulut onunla evlenmek istese o adam kizi cok asaglar.
fenerli_güzel
23-02-07, 13:38
canim kücükken beyaz ve bulut birbirlerini eviyorlarmis.tabi ayni zamanda cemalde beyazi seviyormus ama beyaz cemale hic o yönden ilgi duymamis.
cünkü emal bir keresinde beyaza bulutla beraber oldun dimi senle yatti sonra birakti.kücükkende o girmisti aramiza ben seni seviyordum ama sen onun yüzünden beni fark etmiyordun gibi birsey söylemisti
ya öyle mi canim....bilgi icin teskürler....ya demeki ben orasinida kacirdim yaa... demek öyle cemal de kücüklükten beri seviyor beyazi........tamam ozaman bu cemal hic kolay vaz gecmez......yani cemal , simdi beyazin bulutla yattigni düsünüyor.......belki ondan bukadar öfkelidir... neyse bakalim rüya neler yapicak...... yazik bu kiza yaa......canim beyaz.... ama simdi cemal bosanmaz dimi beyazdan`???
fenerli_güzel
23-02-07, 13:42
ya demek fragman verildi.cok cabuk oldu ya.ben bu showu anliyamiyorum.bir dizi baslayana kadar özet bile vermezler.bir dizi biter bitmez ertesi günü fragmani verirler.
neyse ben cemalin nedense beyazi bulmasini istiyorum.tabi eger yine evine götürecekse bulmasin.ama mesela beyazi bulsa alip onu saklasa cok iyi olur bence.
nedenini bilmiyorum ama ben bulut karekterini hic sevmiyorum.alisamadim.kanim isinmadi bir türlü.cemali cok seviyorum ben.insallah rüya cikip gelirde beyazdan uzak durur bulut efendi.
zaten bulutun babasinada sinirim.simdi bulut onunla evlenmek istese o adam kizi cok asaglar.
yaa canim orasi öyle......bence bulutun babasi ailesi beyazi istemez.... eger rüya gelirse ailesi rüyadan yana olur....ama ben sahsen daha cok bulutu sevdim.... cemali basinda cok sevdim yaa.... kiz hizmetci gibi olmasina ragmen sevdi evlnemek istedi...hatta cocuklugunda beri seviyor....ama bu cemalin degismesi lazim..... ya babasina desin ben öldürmiycem seviyorum kabullendim yada pesini biraksin
yaa canim orasi öyle......bence bulutun babasi ailesi beyazi istemez.... eger rüya gelirse ailesi rüyadan yana olur....ama ben sahsen daha cok bulutu sevdim.... cemali basinda cok sevdim yaa.... kiz hizmetci gibi olmasina ragmen sevdi evlnemek istedi...hatta cocuklugunda beri seviyor....ama bu cemalin degismesi lazim..... ya babasina desin ben öldürmiycem seviyorum kabullendim yada pesini biraksin
yok ya cemal hayatta babasina öyle birsey diyemez.zaten desede birsey degismez töre bu uygulanmasi gerekir.kocasi kabul etsin yada etmesin fark etmez.
ama ben cemalle beyazi cok seviyorum.sanki ne olurki beyazda cemale kars birazdaha iyi olsa.
neyseki bulutun rüyasi cikip gelicekte cemalde bende kurtulucaz buluttan:img-hyste :img-hyste :img-hyste
fenerli_güzel
23-02-07, 13:51
yok ya cemal hayatta babasina öyle birsey diyemez.zaten desede birsey degismez töre bu uygulanmasi gerekir.kocasi kabul etsin yada etmesin fark etmez.
ama ben cemalle beyazi cok seviyorum.sanki ne olurki beyazda cemale kars birazdaha iyi olsa.
neyseki bulutun rüyasi cikip gelicekte cemalde bende kurtulucaz buluttan:img-hyste :img-hyste :img-hyste
:img-yes: :img-yes: orasi öyle canim......... rüya gelirse, beyaz kesin uzaklasir bulutan.....ama bence cemal ve ailesi kabulenecek beyazin durumunu cünkü beyaz bi sezon boyunca cemal ve ailesinden kacamaz herhalde...... belki yakinda cemalin annesi cemale gercekleri anlatir....cemalde babasini red eder...beyaza gider.....oda tabi onu ilk istemez...ama rüya gelince bence beyaz cemale gidecek
aslinda bütün is o seyh (yazilisindan emin degilim.hani asiretin basi varya böyle cirkin bir adam.tuaf bir hikaye anltip gitmisti) denen adamda bitiyor.o eger hani kizi afedin dese belki afedilir ama bu imkansiz tabiki.zaten töreyi temsil eden onlar.onlar törenin devam etmesini sagliyorlar.
bu cemalde bir anlik öfkesine yenilip kizin bakire olmadigini söyledi sonrada pisman oldu ama geri dönüsü yoktu.
bizim beyaz salagida tecevüz oldugunu söyledi ama br baban tecavüz etti demedi.gerci desede kim ona inanirki.ölümden korktugu icin agaya iftira atiyor derler olan yine beyaza olur
en cok beyazin annesine üzülüyorum.kizinin ölümünü durdurmak icin hic birsey yapamiyor.cok kötü bir durum ya.zaten kadin felcte gecirdi.bakalim daha o kadinin basina neler gelir üzüntüden
fenerli_güzel
23-02-07, 13:55