PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bir Demet Tiyatro- Yeni Bölümler

Sayfalar : 1 2 [3]

kualo
04-05-07, 15:16
:sad53: Tasarruf dedikleri bumu yani yerine koydukları dizi bedavayımı oldu? çünkü o kadar kötüki bedavaya değil üstüne para vermeleri lazım

ayrıca kaldırmaları büyük hata herşeye para buluyolarda btd yamı bulamıyolar madenm kaldıracaktınız neden yeniden yayınlamaya başladınız hem bdt oyuncularıyla hemde biz izleyicileriyle dalga geçtiler çok ayıp kınıyorum atvyi bir kez daha kaliteli seviyeli yapımların değerinin bilinmediği ortaya çıktı

:img-yes: atvye de mail atacam hemen herkes atsın arkadaşlar hiç değilse düşüncelerimizi kendilerine söylemiş oluruz

EmmRe
04-05-07, 17:24
Ne kaldırılmışmı?
Evet arkadaşalr artı bunu resmi bir açıklama olarak kabul edebiliriz.Birde biz zaten mail attık ama cevap gelmedi...

SETURK
04-05-07, 17:39
atv nin vazgeçemediği geleneklerinden biri.Tebrik ediyoruz yetkilileri.:img-cool2

EmmRe
04-05-07, 19:06
0212 352 06 06
BDT ile iletişime geçmek için bu adresi kullanabilirsiniz eğer aramk isteyeno olursa...

aysa-17310
05-05-07, 13:04
teşekkürler ama artık neye yarar ki:icon_sorr (çok dramatik oldu yaa BDT'ye böyle bir son yakışmıyo)

EmmRe
05-05-07, 16:32
Arkadaşlar ne oldu yaaaa nasıl oldu bu eski diziler başlığına taşınmışız inanmıyorum ya.BDT bunu hak ediyormuydu?Finali bile olmadan bitmesi bu nasıl bir iş ya!!!!!!!!!!

tolgacan
06-05-07, 10:30
Umarım dizi başka bir kanalda devam eder... Bari bir final bölümü yapılsaydı... Ama bu olaylardan sonra Yılmaz Erdoğan da pes edebilir... :icon_sorr

EmmRe
06-05-07, 10:38
Evet ama Yılmaz Erdoğan hiç yakışmadı en azından bir final isteseydi.Veya bir açıklama...

onur29
06-05-07, 13:23
Hiç şaşırmadım. Atv gibi kendisini kaliteden ödün vermeyen bi kanal olarak adlandıran fakat her zaman kaliteli yapımları kaldırarak (Gözyaşı çetesi, Erkekler ağlamaz, Şöhretler okulu, Bir demet tiaytro) kalitesini belli eden bi kanalın bir demet tiyatroyuda kaldırması beni şaşırtmadı ama çok üzdü. Bir demet tiyatro türkiyedeki en iyi komedilerden birisiydi. Yıllarca zirvede kaldı. Bence senaryo bakımından hala zirvedeydi. Ama değerini bilemediler. Atv yi kınıyorum.

aysa-17310
06-05-07, 19:40
Aynen katılıyorum. atv'nin sitesine girdiğimde ''Kaliteden Ödün Vermeden Zirvede'' sloganını gördüğüm zaman cinlerim tepeme çıkıyo. Bence BDT reyting uğruna kaliteden verilen en büyük ödündür. Kaliteli dediği de iki-üç tane dizisi var zaten doğru düzgün. Hele komedi, bi BDT bi Avrupa Yakası başka yok

dawsonjoey
06-05-07, 19:53
İnanmıyorum Bir Demet Tiyatro kaldırıldı mı?? Yazıklar olsun!!! Başka söz bulamıyorum diyecek.

EmmRe
06-05-07, 21:02
Atv gerçektende ne yaptığının farkında değil.Gerçektende farkında değil.Başarılı yapımları üç kuruşuluk şeylere tercih ediyor.Ve hala bir açıklama bile yok.Çok sessiz sedasız aramızdan ayrıldı...

glimpse
06-05-07, 21:02
dizinin kaldırılmasına çok şaşırdım zaten bu atv deki son sezonuydu galiba niye sezon sonunu beklemediklerini anlamadım.

yakupoglu61
06-05-07, 21:09
reyting yüzünden bir dizinin kaldırılmasına sinir oluyorum;
zaten sezon sona eriyor 1- 1,5 ay sora bitiyor sezon, teşke normal şekilde bitirilseydi...!

başlamasını çok istemiştim ama sora izleyince eski havasından çok uzakta olduğunu hissettim...!

aysa-17310
07-05-07, 14:57
hiç yani sezon sonunda BDT'ye yakışır bi finalle bitirselerdi o yerine başlayan dizi de yaz dizisi olurdu bu kadar mı sabredemediler ayıp yaaa bi türlü aklım almıyo açıklama bile yok hala saygısızlık resmen hem seyirciye hem Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Zerrin Sümer gibi değerli oyunculara karşı

summer___17
07-05-07, 16:40
Atv kendinen beklenecek birşey yapmış yine . Atv için kalite falan önemli değil reytingler iyi değilse hemen kaldırıyor dizi yada dizileri bu kaçıncı reyting uğruna kaldırdığı dizi

SILA AKKUŞ
08-05-07, 17:07
arkadaşlar gemilerde talim vr bozuntusu yakında biter sabredin salakça bi dizi çünkü

aysa-17310
08-05-07, 20:35
evet öyle ama o bitse bile yerine BDT'nin başlayacağını sanmıyorum. Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ böyle bi şeyi kabul etmez. Hatta onların bir daha atv'yle iş yapacağını bile zannetmiyorum.

SILA AKKUŞ
08-05-07, 22:12
Evt Ya Atv Gibi Salak Bi Kanalla Yapmasinlar Ztn Yilmaz Erdoğani özellikle Brz Bile Olsun Taniyosam Eğer O Asla Kabul Etmez

EmmRe
09-05-07, 20:24
Evet bencede o dizi biter bi işe yaramaz ATV de pişman olur yaptığına.Görecek gününü ATV!!!!!!!!!

NeHiR_92
16-05-07, 14:22
reyting için mi kaldırıldı bir demet tiyatro????böle saçmalık mı olur yaakalitenin hiç mi önemi yokk gemilerde talim vardan reyting mi bekliolardı bi dee ne saçma yaa

adanali esmer
20-05-07, 10:09
inanmiyorum inanmiyorum iki hafta önce sali günü atvyi actim ve BDT nun baslamasini bekledim bir de baktim ki gemilerde talim var adli dizi basliyor cok sasirdim ve anladim ki BDT reyting kurbani oldu .. atv cok pisman olacak o diziyi kaldirdigi icin türkiyenin belkide en iyi tiyatroculari orada ve hangi kanalda bütün böyle güzel tiyatrocular birden sahneye cikiyor dizi halinde hic bir kanal atv degerini bilemedi .. hepimize gecmis olsun .. yaziklar olsun atvye..

houzouri
21-05-07, 02:56
Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Zerrin Sümer gibi dev oyuncularla çekilmiş güzel bir diziydi.. Bu sezonki bölümlerini izleyemedim.. Birkaç tanesine denk geldim sadece... Bittiğine üzüldüm cidden... Bu ekrana Yılmaz Erdoğan gibi ismiler gerekli diye düşünüyorum...

Gözde Yetgin
23-05-07, 12:02
Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Zerrin Sümer gibi dev oyuncularla çekilmiş güzel bir diziydi.. Bu sezonki bölümlerini izleyemedim.. Birkaç tanesine denk geldim sadece... Bittiğine üzüldüm cidden... Bu ekrana Yılmaz Erdoğan gibi ismiler gerekli diye düşünüyorum...

Evet Miray ablacım Bu ekrana Yılmaz Erdoğan gibi ismiler gerekli diye düşünüyorum bende.:img-yes:

tukk-u
23-05-07, 23:44
Diziyle ilgili söyleyebileceğim tek şey ; "Tadında bırakmalılardı,başlaması hataydı..."

NeHiR_92
11-06-07, 08:53
Diziyle ilgili söyleyebileceğim tek şey ; "Tadında bırakmalılardı,başlaması hataydı..."

ewet ama zaten başlamadan önce de final yapmamışlardı diye hatırlıyorum ben tabi belki yanlış hatırlıyorumdur da başladılar bari sonunu getirselerdi böyle bi dizi reyting kurbanı olmasaydı

mxrxt
11-06-07, 11:00

ya aslinda diziyi zamaninda star da hic kacirmadan izlerdim yani cok seviyorumdum ama sana katiliyorum ...ilk duydugumda sevinmistim baslamasina ama eski tadi alamadim ben diziden anladigim kadariyla izleyicide alamamiski rating kurbani olmaktan kurtulamadi......bye

hot_coutre
16-06-07, 00:20
Size muhteşem bir haber getirmeye geldim :happy0064

Mücver Ablamız.. Sevgili Şebnem SÖNMEZ

16 Haziran 2007 Cumartesi günü saat 15:00'de Radyo Time(91.2) Radyo Makinası programında canlı yayında :img-clapp

lionshe
16-06-07, 00:33
3. Sinif Insanlarin Izleyeceği Bir Programdi Bence Bir Demet Tiyatro 3-5 Yaşindaki çocuklarin Yaptigi Butun Espriler War Birde Koskaca Insanalr Onu Izleyipte Nasil Eğlenebiliyor Hayret Kaliteden Bahsetmiş Biride Kalitesiz Insana Bu Tür şeyler Kaliteli Gelir Tabiii AMA 10 YIL SONRA ULEYN BEN NASI IZLIODUM BUNU DER

fantagirro
08-10-07, 17:44
diziyi bence hiç başlatmamaları lazımdı bazı şeylerin kesinlikle tadında kalması lazım