PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kısa Devre

prater
31-01-07, 09:18
Yedi Numara ekibinin TRT'ye yaptığı, tam dizi, kadro, oyuncular oturdu derken, Rating alamadığı gerekçesiyle yayından kaldırdığı, 7 numara kadar olmasada, zevkle izlediğim dizi,

onur29
23-05-07, 21:38
YEDİ NUMARADAN HEMEN SONRA BAŞLAMALARI DEZAVANTAJDI. Çünkü hiç kimse yedi numaranın bitmesini istememişti. ve bu yüzden bu dizi biraz yedi numaranın kurbanı oldu. Ama çok güzel bi işti.

Freddie
23-05-07, 21:41
7 nunmara ekibi kaç dizi çekti bi de ters köşe varmış Ama ben 3ünü de izlemedim :) Biliyorum çok şey kaybettim Bu dizilerin diğer dizilerden farkını da biliyorum ama izlemedim :)

onur29
23-05-07, 21:44
Yedi numara
Kısa devre
Tersköşe

Aslına bakarsan kısa devreyibende izlemedim. Çünkü yedi nuamranın ardından çekildiği iöçin kimse benimsememişti. Zaten 9 bölmü sürdü. Bi de ters köşe var. O da çok güzeldi. Ben çok sevmiştim. Ama en güzeli yedi nuamra. Hatta benim için en komik üç diziden biri diğerleride müjgan bey ve deli dolu.

Freddie
23-05-07, 21:58
Yedi numara serisi vala fanları için çok güzel olmalı biten bir dizinin ardından aynı kadroyu yeni dizilerde izlemek Ben bi yerde duymuştum sanırım yedi numaranın devamınınçekilmesi için çok büyük baskı yapılmış Yapımcılar da yedi numarayı geri getirmemiş ama aynı kadroyla yedi numara'nın devam dizilerini çekmişler :)

Buarada diğer sevdiğin dizilere katılmamak elde değil :)

onur29
23-05-07, 22:02
Evet yedi numara ilk 75. Bölümde bitti. Sonra fanları yani biz. Çok baskı yaptık. Ve dizi ekrar çekildi. 92 de tekrar bitti. Aslında hala yeniden çekilmesi isteniyo ama. Artık imkansız üzerinden 4 sene geçti. Zaten onları başka dizilerde izliyoruz. Dediğin gibi aynı kadroyla sürekli yeni diziler yapıyolar. Ama uzun süredir sessizler. Bir an evvel yeni bi projeyle ekranlara dönmeliler.

Sağol valla müjgan bey ve deli doluyu çok sevmiştim ama kısa sürdüler yaa.

tukk-u
23-05-07, 23:33
Bence Kısa Devre'ye gerçekten yazık olmuştu...O dizi izlenirdi..Ama reytingler trt'ye yetmedi...(ne bekliosa?)

onur29
24-05-07, 11:06
ama sebep sadece reytingler değildi. Herkes yedi numara içi kanala ve yapımcıya baskı yapıyodu. mecburen bu dizi bitirildi. tabi reytinglerindepayı var çünkü. Trt yedi numarayla tarihindeki en iyi retingleri elde etmişti (dizi olarak)Kısa devre bu yüzden onlar için başarısız sayıldı halbuki çok kaliteli bi işti

tukk-u
24-05-07, 12:18
Haaa evet hatta ondan sonra 7 Numara yeniden başlamıştı...Doğruuu haklısın keşke yeniden başlasa di mi:D:D

onur29
24-05-07, 20:21
Evet aslında keşke yenien başlasa. Ama artık zor. Aradan 4 sene geçti.

Gül Tuna
28-05-07, 00:54
yedi numara kadar olmasada güzeldi

emresefer
04-09-07, 17:09
Bugün tekrarı vardı haftaiçi hergün var heralde.7 Numara kadar ii değildi ama bu dizide güzeldi.

onur29
04-09-07, 17:52
Bence güzeldi. yedi numaranın hemen ardından çekilmesi dezavantajdı.

BlackMamba
05-09-07, 18:46
Kısa Devre'nin tekrarları 13:30 'daymıs ..
Ceren Soylu cok basarılıydı bu dizide..:good:

itrr
06-09-07, 22:26
bnde yedi numaranın fanıym kısa devreyide yeni gördm tekrarlarında izliorm dedignz gibi keske tekrardan baslasa yedi numara yada aynı kadro toplansada yine gülsek doya doya