Tüm Versiyonu Göster : Tutsak
Ben teşekkür ederim Merve'cim...
Yeni bölüm pazar akşamı geliyormuş yine çok güzel ve heyecanlı bir bölüm olacak eminim :icon_sorr ama yine çok ağlıyor bizim anne kız...
4. bölüm fragman resimleri...
http://img240.imageshack.us/img240/6426/bi0328222536ey5.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/6928/bi0328222538hs2.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/949/bi0328222541os6.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/158/bi0328222542ij2.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/2024/bi0328222544an9.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/6912/bi0328222545oa6.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/3908/bi0328222546xs9.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/7166/bi0328222547lm1.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/9193/bi0328222549qj4.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/3342/bi0328222550lx9.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/6311/bi0328222552bz5.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/7913/bi0328222554qq9.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/3830/bi0328222555ge6.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/8579/bi0328222556kw8.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/879/bi0328222557ee8.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/683/bi0328222559mf8.jpg
- SON -
Rica ederim canım galiba öyle olacak...
Elif ve Begüm babasının mezarın gidiyor Elif annesine sitem ediyor beni nasıl öldü sanırsın görmeden diye sonra elip Adil'in eve geldiğini öğreniyor Begüm Elif'in Adil'in resmini çizdiğini görüyor Begüm Adil'i mutlaka bulacağını söylüyor ve evlerine kadar gelmiş olmasına çok şaşırıyor fragmanda konuşulanlardı bunlar...
Rica ederim canım galiba öyle olacak...
Elif ve Begüm babasının mezarın gidiyor Elif annesine sitem ediyor beni nasıl öldü sanırsın görmeden diye sonra elip Adil'in eve geldiğini öğreniyor Begüm Elif'in Adil'in resmini çizdiğini görüyor Begüm Adil'i mutlaka bulacağını söylüyor ve evlerine kadar gelmiş olmasına çok şaşırıyor fragmanda konuşulanlardı bunlar...
Evet bende izledim şimdi...Benden bir parça görmeden nasıl inanırsın diyor Begümde oyüzdenmi ağlıyor acaba?Birde Hülya Darcanın bir ropörtajında diyorki: Elif iki kişi arasında kalıcak diyor aşk konusunda.Bunlarda birisi Mehmet..Diğeri kim acaba??Adil olabilirmi...Gerçi hiç sanmıyorum da...
Bence Adil olacak çünkü 7 yıl boyunca ona alışmış ona güveniyor çünkü Adil Elif'e kötü olacak hiç bir şey yapmamış ona her zaman sevgiyle yaklaşmış bu yüzden Adil'e bağımlı hissediyor Elif kendini ama bunun adına aşk denir mi onu bilmiyorum işte:icon_whis
Bölüm Özeti:
Evine dönen Elif hala kendine gelememiştir. Kaza olduğunda olayı araştıran Komiser Ender 7 yıl sonra tekrar bu soruşturmaya atanır. Hakan ile yeni bir kanun dışı iş peşinde olan Fehmi ise Elif’in kendisi için büyük bir tehlike olduğunu düşünmektedir. Elif’ten uzak duramayan Adil, simitçi kılığında konağın önüne gelir. Elif’le karşılaşırlar. Ancak Elif, Adil’i tanıdığını belli etmez. Bir gün önce eve gelen manav çırağının Adil olduğunun anlaşılması, evde büyük bir panik yaratır.. Kızını kaçıran adamın evine kadar gelebilmesi Begüm’ü çok endişelendirir. Evin güvenliğini Fehmi’nin adamı Hasan üstlenir. Elif babasının mezarını ziyaret etmek istediğini söyler. Bütün korumaların evden gitmesi, Elif’in odasına girmek için Adil’e bir fırsat yaratır. O sırada Komiser Ender de Elif’in gizli gizli çizdiği resimleri görmek amacıyla Akınhan konağına gelir. İki erkek, birbirlerinden habersiz Elif’in odasına yaklaşırlar... Mezarlığa giden Elif’i ise orada kötü bir sürpriz beklemektedir.
Önceden konulduysa görmedim...
pelin canım harikasın resimler için sonsuz teşekkür ederim:):good:
tvrehberi özet çin çok sağol:)
heyecanlı bir bölüme benziyor inşallah güzel olur
Bence Adil olacak çünkü 7 yıl boyunca ona alışmış ona güveniyor çünkü Adil Elif'e kötü olacak hiç bir şey yapmamış ona her zaman sevgiyle yaklaşmış bu yüzden Adil'e bağımlı hissediyor Elif kendini ama bunun adına aşk denir mi onu bilmiyorum işte:icon_whis
Artık Mehmet ve Adil arasında olduğu kesin diyebilirim.Çünkü Ezo bir ropörtajında Elif Mehmet ve Adilin arasında kalıcak diyor...Ama seninde dediğin gibi Adil ile ilgili duruma aşk denirmi bilemiyorum bende...Aşk değilde başka bir şey bu...
merhabalar
dizinin saatini deyismisler,karsisinda oyle onemli bi sey yok bence ,insallah reytingi kalkir,cunki coook kaliteli bi dizi
Bu Bölümde cook süperdi ,Begüm hanIm baya sertti ve cook
yakIsmIs kendisine bu rol.Cok hayran kaldIm.Cok üzüldüm
kIzI bagrInca yazIk yaa Hülya ablacIgImaa,canIm nasIl
agladI ,güzelim benim ,kediyi severken cook tatlIydI heheheh
coook hosuma gitti kedide kendisi gibi mIncIklanacak bir
sirinlikteydi.Cok beyeniyorum diziyi ,ve Begüm hanImIN
yardImcIsInIn kIzInada cook üzülüyorum ,önceden Begümün
kIzI öldü bilinirken hep onunla konusurmus artIk cook sert
o kIza karsI yazIk ona cookta güzel bir KIZ .UmarIm dizinin
rejtingleri iyidir ,ve daha fazla kisiyi Tutsak bIrakmIstIr bu aksambye
forgetmenot
02-04-07, 06:34
Bu dizide garip bir tılsım var.Kendisine 'tutsak' bırakıyor izleyeni.Geç başlamasına,pazar günü olmasına,hiç izlemediğim bir kanalda olmasına rağmen yine de 'bekledim' ve izledim.Acep Uğur Polat büyüsü mü beni çarpan?Diğer oyuncular da başarılı tabiiki ama ne biliyim onun sesi,oyun gücü,ekrandan yaydığı elektrik bir başka!Kendisini tiyatro sahnesinde de izlemek en büyük dileğim,umarım birgün gerçekleşir.Ezo Sunal'ın kendi sesini kullanması çok doğru bir karar,kutluyorum kendisini.Ancak Kaan Urgancıoğlu,Hülya Darcan sesleri dublaj ..Oyuncuların kendi seslerini kullandıkları çalışmaları daha çok seviyorum!Ancak teknik sorunlar(sesin yetersiz,ince kalması vb) veya zamansızlıktan dolayı dublaja başvuruyorlar sanırım.
forumu takip edemediğim için dün akşam tutsağın varlığından haberim yoktu.başını kaçırdım malesef.son 1/2 yarım saatine bakabildim.her pazar olucak sanırım..10'damı başladı?
ezo sunalı bu bölüm çok beğendim.babasının ve kendi mezarında öylece kaldığında gözünden süzülen yaşlar çok iyiydi.
uğur polat yine o soğukkanlılığıyla beni yine büyüledi.o kolyeyi elif tutsak olduğunda filanmı taktı acaba?yapıştırdı adil onu özenle..
elifin bütün alışkanlıkları değişti.bambaşka biri oldu.o kızın da artık beni sevmiyo diyip surat asmasına dayanamıyorum..çok gözüme battı daha önce de olduğu gibi.
annesinin elifin adilin yanında 7 yıl boyunca yaşadığını kabullenmesini ve onu anlamasını beklerdim.daha önce sevdiği şeylerde ısrarcı olmasını anlayamıyorum.anne yüreği böyle oluyor sanırım..
elif acaba mehmete karşı birşeyler hissediyomu?adil fena aşık..nolucak bakalım.
ayrıca elifin adili koruması hoşuma gitti.adil elifle konuşabilirse o kazayı anlatmalı.çok şeyler değişir anlatırsa...
4 bölüm olmuş...her hafta olmadığı için bana garip geldi.2 haftada bir oluyo.günüyle saatle bir daha oynamazlar umarım..
Tutsak gerçekten gerek oyuncuları gerekse konusu ile çok güzel bir dizi.Begenerek izliyorum.Pazara alınması beni bayağı ümitlendirmişti
Ama nedense bir türlü istediğimiz ratingleri alamıyor.
Bu Bölümde cook süperdi ,Begüm hanIm baya sertti ve cook
yakIsmIs kendisine bu rol.Cok hayran kaldIm.Cok üzüldüm
kIzI bagrInca yazIk yaa Hülya ablacIgImaa,canIm nasIl
agladI ,güzelim benim ,kediyi severken cook tatlIydI heheheh
coook hosuma gitti kedide kendisi gibi mIncIklanacak bir
sirinlikteydi.Cok beyeniyorum diziyi ,ve Begüm hanImIN
yardImcIsInIn kIzInada cook üzülüyorum ,önceden Begümün
kIzI öldü bilinirken hep onunla konusurmus artIk cook sert
o kIza karsI yazIk ona cookta güzel bir KIZ .UmarIm dizinin
rejtingleri iyidir ,ve daha fazla kisiyi Tutsak bIrakmIstIr bu aksambye
Evet canım yaa Elif bağırdığı zaman bende çok üzüldüm ama Elifin bir lafıda beni çok etkiledi.Hani dedi ya bende sizi bekledim bir gün gelirsiniz ama aramadınız falan dedi oradada Elifin çaresizliğine çok üzüldüm...Adil çok fena aşık..Ama Elifin düşüncelerindede Adil var...Mehmet aşkı daha sonra alevlenecek kesin...Birde şunu sormak istiyorum.Adil Elifin kolyesinin içine birşey yerleştirdi orasını kaçırdım ben neydi o acaba?Uzun lafın kısası harika bir bölümdü.Reytinglerin düşük olasına üzülüyorum ama zamanla düzelecektir kesin çünkü böylesine kaliteli bir diziye zamanla herkes tutsak kalacaktır...Herkesi TUTSAK etmesi dileği ile:icon_whis :icon_whis
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
1 NİSAN 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
42 TUTSAK [NET] FOX 1,70 4,20
TELE - BAROMETRE
1 NİSAN 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
82 TUTSAK [NET] FOX 1,00 2,50
bu dizi 1 ligi hakediyor ya neden bukadar düsük raitingler ya cok güzel bir dizi
Evet canım yaa Elif bağırdığı zaman bende çok üzüldüm ama Elifin bir lafıda beni çok etkiledi.Hani dedi ya bende sizi bekledim bir gün gelirsiniz ama aramadınız falan dedi oradada Elifin çaresizliğine çok üzüldüm...Adil çok fena aşık..Ama Elifin düşüncelerindede Adil var...Mehmet aşkı daha sonra alevlenecek kesin...Birde şunu sormak istiyorum.Adil Elifin kolyesinin içine birşey yerleştirdi orasını kaçırdım ben neydi o acaba?Uzun lafın kısası harika bir bölümdü.Reytinglerin düşük olasına üzülüyorum ama zamanla düzelecektir kesin çünkü böylesine kaliteli bir diziye zamanla herkes tutsak kalacaktır...Herkesi TUTSAK etmesi dileği ile:icon_whis :icon_whis
Merve icine yerlestirdigi sey ses aletiydi galba yada nerde oldugunu
gösteren bir alet,bilmiyorum bende tam olarak ,buarada rejtingler hakikaten
coook iyi degil neyapIcaz bilmiyorum ,bu gidisle dizi fazla kalmaz
gibi geliyor.
çok güzel bir bölümdü.bence elif mehmet ve serhatın arasında kalıcak.serhatın ondan hoşlandığı çok belli.yardımcının kızı da serhata aşık ki sinir oldum o kıza:icon_evil ezo sunal herbölümde dahada güzelleşiyor.yine bence adil kolyenin içine ses cihazı yerleştirdi herzaman sesini duyabilmek ve ondan haber alabilmek için.
reytingler umarım daha iyi olur.çünkü iyi olmasını fazlasıyla hakediyor:img-yes:
havinim_baranım
03-04-07, 16:09
Ya reytingler ne böyle ya aslında çok güzel bir dizi bende yeni yeni bakmaya başladım..Gerçekten konusu çok güzel istenilen reytingi ilerleyen zamanlarda alır inşallah...
yine çok güzel bir bölümdü.kendi mezarını gördü kız ya.kıyamam ben annesine de elife de.adille karşılaşmaları çok güzeldi ama.hele uğur polatın o gözlüğü çıkarışı...çok karizmatikti orda.yalnız pazara daha çok var.nasıl bekleyeceğiz?diziden haber getirecek kimse yok mu bu forumda??
merhaba arkadaşlar.. ben belce yeni üye oldum bende sizin gibi tutsak dizisine tutsak olmuş durumdayın ayrıca çok koyu bi şklde uur polt hayranıyım:img-yes: bu arada dizinin pazr gününe alınmasına ben sevindim önce korkmuştum kaldırıolarmı diye ama sonra bişy olmadıı söylendi neyse aranıza hoşgeldimm:img-wink:
yaa inanmıorum yaaa... benim pazar yeni bölüm olduundan haberim yoktu:( ben ki sıkı bi tutsak takipçisiyim güya... ya bu fox niye reklamını yapmıo bu güzlim dizinin. ne olmasını beklio... niye harcıo diziyi yaaa:(
heavengarden
06-04-07, 15:37
tutsak 5.bölüm özeti
Evde kolyeyi bulan Elif kolyeyi boynuna takmıştır. Böylelikle adil Elif hayatına rahatlıkla hakim olmuştur. Komser Ender kaza ile ilgili araştırmalarına devam etmektedir. Hayata dönen Elif için yeni başlangıçlar söz konusudur. Feka’da çalışmak istemektedir ama Begüm çalışmasını istememektedir. Elif ile Mehmet arasında giderek yükselen aşk Adil’in yeni kararlar almasına sebep olur. Hakan ve Fehmi ise Feka’nın geleceği ile ilgili olarak bütün ümidi Adil’in kazanmış olduğu ihaleye bağlamışlardır. Adil’e ortaklık teklif ederler. Oyuncular: EZO SUNAL,KAAN URGANCIOĞLU, UĞUR POLAT, HÜLYA DARCAN, DEMİR KARAHAN, EMRE KARAYEL.
Yagmur_ask
08-04-07, 02:43
Bugün yine özel bölümünü izledim. Çok güzel ilerliyor dizi. Çok garip bir havası var sanki bu dizinin, insana gerçek tutsaklık duygusunu veriyor. Müzikleri ve herşeyi ile çok kaliteli bir yapım. Yarın yeni bölüm var.:)
forgetmenot
09-04-07, 00:12
Bu dizi daha çok ilgiyi hakediyor.Dizinin reklamı mı az yapılıyor ya da kanalın ilgisizliği mi bilmiyorum?Ama pazar gecesi,yarın da iş günü olmasına rağmen şu geç saate kadar sabredip, diziyi izledim.Uğur Polat yine müthişti. Bu gece Hülya Darcan'ı seslendiren seslendirme sanatçısının,'kızının üstüne titreyen anne havası yaratacağım' diye sesiyle fazla oynadığını,sesinde çok abartılı vibrasyonlar yaptığını gördüm.Bir seyirci olarak,o ton ses kulağımı rahatsız ediyor,diziyi izlerken konsantre olamıyorum.Son sahnede,şirketin diğer ortağı aradan 7 yıl geçti diye mi Uğur Polat'ı tanımadı?Adil'i o kişi kiralamamış mıydı?Bir de dizinin ilk bölümlerini kaçırdım.Tekrarları gündüz saatleri Fox'da yayınlanıyor mu?Tüplü sitede bulamadım,hangi adla, nereden aranacak?Yardım edebilecek var mı?
ben unuttum bu akşam tutsağı izlemeyi..böyle günler saatler değişince olmuyor yaa..geçen hafta da tesadüfen açtım zaten yarısında.umarım tekrarı olur..
7 yıl geçtiği halde adili tanımadılarsa şaşarım ben..saçma değil mi biraz tanımamaları.ben izlemedim bu akşam ama..
bu diziyi yalnız Uğur Polat için izliyorum...bugün de kaçırdım..neyse...
böylesi dizileri cok seviyorum süper ya kanal yanlis tercih bu dizi baska kanalda olmaliydi pek fazla ilgi gösterende yok ne yazikki cok daha ilgi görmesi gerekiyor biktik hep ayni dizilerden konulardan bu dizi cok degisik ve güzel:img-cool2
Yagmur_ask
09-04-07, 00:27
çok beğendim bu bölümü. Begüm birazcık sert davranıyor diye düşünüyorum. Çay bahçesindeki sahne çok heyecanliydi, bir an için Elif Adil ile gerçekten gidecek zannettim. Mehmet ile Elif'i yakıştırdım birbirlerine ama sanki Elif'in sonu Adil'le olacak gibi. Adil'in evindeki bir odayı bembeyaz yapması ve döşemesi Elif için bir on hazırlık galiba, yakında Elif'i kaçıracak tekrar büyük ihtimalle. Adil'in karşı tarafla iş birliği yapması ve son sahnede FEKA'nın yöneticileriyle bir araya gelmesi çok güzeldi.;)
Özellikle Uğur Polat yer aldığı için takip etmeye çalışıyorum bu diziyi ayrıca senaryosuda değişik ve ilgi çekici ilk iki bölümü izledikten sonra tam olarak izleyememiştim bu akşam 5. bölümü gördüm Pazar günü daha uygun bir gün ama bu değişimden coğu kişinin haberi yoktu ,Fox'da yeteri kadar tanıtım yapmıyor malesef halbuki böyle başarılı oyuncuların yer aldığı bir dizi daha çok tanıtımı hak ediyor.
Bir yandan da eğer diğer kanallardan birinde olsaydı şu ana kadar çoktan kaldırılmıştı bu dizi umarım Fox dizinin arkasında durmaya devam eder.
forgetmenot bildiğim kadarıyla sorularına cevap vermeye çalışayım.
Şirketin diğer ortağı Adil'i hiç görmedi başka bir adamından yardım istedi,
o adam ayarladı Adil'i.Tekrarlarına ben rastlamadım malesef gündüzleri sanırım vermiyorlar.
Elif'in Adil'e karşı hislerini merak ediyorum ele vermiyor, benimle gel diyince arada kalıyor , Elif Adil'i seviyor olabilir mi acaba ?
Uğur Polat'ı çok beğendiğimden olsa gerek Mehmet ile hiç yakıştıramıyorum zaten.Bence Elif ve Adil arasına bir şeyler olmalı.
Yagmur_ask
09-04-07, 00:34
Büyük ihtimalle zaten Adil ile Elif arasında birşeyler olacak. Adil evindeki bir odayı Elif için hazırlattı bile. Tekrar kaçırabilir. Zaten seviyor.
forgetmenot
09-04-07, 00:45
forgetmenot bildiğim kadarıyla sorularına cevap vermeye çalışayım.
Şirketin diğer ortağı Adil'i hiç görmedi başka bir adamından yardım istedi,
o adam ayarladı Adil'i.Tekrarlarına ben rastlamadım malesef gündüzleri sanırım vermiyorlar.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Fox kanalı rating'i önemsiyor mu?Tutsak'ın ratingleri fazla parlak değil galiba?Diziyi bitirmezler umarım.Bu arada Kaan U. zaman içinde oyunculuğunu epey ilerletmiş,gözleriyle oynamayı, duyguları aktarmayı iyi başarıyor.Bir de kendi sesini kullansaymış,Gaffur'un dediği gibi,'süper' olacakmış.Ama ben ümitliyim,Duygu Kara'nın sayfasına yaza yaza yeni projede kendi sesini kullanmaya başladı.Kaan bey için de yazarsak belki o da kendi sesini kullanır.En güzeli,Ezo hanım gibi kendi sesini kullanması değil mi?
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Fox kanalı rating'i önemsiyor mu?Tutsak'ın ratingleri fazla parlak değil galiba?Diziyi bitirmezler umarım.Bu arada Kaan U. zaman içinde oyunculuğunu epey ilerletmiş,gözleriyle oynamayı, duyguları aktarmayı iyi başarıyor.Bir de kendi sesini kullansaymış,Gaffur'un dediği gibi,'süper' olacakmış.Ama ben ümitliyim,Duygu Kara'nın sayfasına yaza yaza yeni projede kendi sesini kullanmaya başladı.Kaan bey için de yazarsak belki o da kendi sesini kullanır.En güzeli,Ezo hanım gibi kendi sesini kullanması değil mi?
Rica ederim.Fox şimdilik ratingi önemsemiyor yayınladığı bir çok programla birlikte dizilerininde izlenme oranları çok parlak değil yinede Tutsak yayınlandığı çarşamba günleri diğer dizilere oranla daha iyi ratingler alıyordu.
Kaan Urgancıoğlu'nun oyunculuğunu bende ilerlemiş gördüm.
Elbette tam anlamıyla oyuncu diyeceğemiz oyuncular kendi seslerini kullansalar daha iyi olur.Ama bu dizide yılların oyuncuları bile kendi sesleriyle konuşmuyor sanırım birçok projede olduğu gibi oyuncu tercihinden çok yapımın tercihleri önemsenmiş.Ezo Sunal'ı da ilk bölümlerde şaşkınlıkla izledim çünkü çok başarılı bir oyuncu olan Uğur Polat'ın yanında oyunculuğu çok sırıtmadı ,başarılıydı birde kendi sesini kullanıyor , tebrik ediyorum.
Yagmur_ask
09-04-07, 13:23
tele - Barometre
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
63 Tutsak [net] Fox 1,10 3,70
tele - Barometre
hedef Kitle : A/b
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
90 Tutsak [net] Fox 0,70 2,10
Yagmur_ask
09-04-07, 13:27
reytingler maalesef kötü ama bu dizinin başarılı olmadığı anlamına gelmiyor..yeterince reklam ve promosyon yapılmadığı için böyle oluyor..bizden başka bu dizi'yi bilen hiç kimse yok zaten..FOX TV biraz daha emek vermeli bu dizi'ye..umarım yayından kaldırılmaz..ben başından beri izliyorum bu dizi'yi ve çok seviyorum.
Bu arada dün yayınlanan bölümde Elif'i çok sevdim ben..artık daha canlı ve mutlu görünüyor..eskisi kadar sert davranmıyor annesine.;)
Herkese slm arkadaşlaarr...Ya dün gece izleyemedim yeni bölümüü.Reklamını bile göremedim..En azından reklamını görebilseydim...:icon_sorr Bir süre oldu forumada giremiyorum iyice uzak kaldım özledim sizleri yaaa:img-blush Artık resimlerle idare edicem.Eklerseniz çok sevinirim arkadaşlar...
diziye az buz bakyiordum dünkü bölümün tamamina baktim gercekten cok güzel bi dizi reytinglerin kötü olusu umarim dizinin yayindan kalkmasini saglamaz cünkü gercekten cok üzülürüm böyle bi diziin yayindan kalkmasina
diziye az buz bakyiordum dünkü bölümün tamamina baktim gercekten cok güzel bi dizi reytinglerin kötü olusu umarim dizinin yayindan kalkmasini saglamaz cünkü gercekten cok üzülürüm böyle bi diziin yayindan kalkmasina
Aynen canım yaa çok haklısın.Reytinglere bakınca bende üzülüyorum ama tek tesellim kanalın yeni olması.Yani başka bir kanalda olsa düşük reytingden dolayı kalkabilir belki ama Fox yeni bir kanal.Hem böylesine her yönden bir diziyi kaldıracaklarını düşünmüyorum...
Yagmur_ask
09-04-07, 14:55
FOX TV'nin reyting uğruna bir dizi'yi yayından kaldıracağını zannetmiyorum..umarım yapmazlar..izlenmiyor olması bu dizinin kötü olduğu anlamına gelmez, sadece aynı gün ve saate çok iddialı yarışma programları var o yüzden. :icon_sorr
dün yeminimi bozup baştan sona seyrettim(daha önce sadece uğur polatlı sahneleri izliyordum) aman yarabbim dizi rezalet ötesiuğur polatlın oyunculuğla ezo sunalın güzelliği bile kuraramamış hele ki başroldeki sevimsiz dama ne desem bilemiyorum kasıntı ötesi
ev zaten bimdeki ev merdivenlerden çetin tekindor çokcak gibi geliyor
bi ara farkettiniz mi bilmiyorum sesle görüntü uyuşması ses önceden geliyodu iyice sinir oldum
bu kadar güzel bir diziye yeteri kadar önem verilmemesi gerçekten çok üzücü. ama benimde tek tesellim kanalın yeni olması yani zaten çok fazla dizisi yok bence kaldırmazlar gibime geliiyor kaldırmasınlarda zaten..
dün akşmki bölüm gerçeten çok güzeldi seslerde bi ara bbi problem oldu galiba ama sonra düzelltiler gerçekten güzel bi dizi zaten içinde uğur polat varsa mutlaka iyi bir projedir:img-wink:
ben bu diziyi çok seviyorum.sabahtan akşama kadar yayınlasalar hiç bıkmadan izlerim.inşallah yayından kaldırmazlar.bide şarkısı çok hoşuma gidiyor inşallah bir yerlerden bulurum.
Ya aslinda FOX genel olarak cok izlenmiyor .sanirim kanal cok yeni oldugundan birde kanallda güclü isimler yo.? ama Fox da baslayan diziler güzel ve kaliteli [Tutsak.yemin,üc tatli cadi,hircin kiz] bu dizilerin en azindan yaz dönemi ,yada eylül aynina kadar sürecegini düsünüyorum..zaten fox bence eylülde farkini hissettirecek gibi?...
evet tam sezonun ortasında yayına başladıı için okadar rabet görmedi ama eylülde yeni dizilerle başlayınca bence izleyeni olur ama tutsaııda kaldırmasınlar nolurrrrr:sad53:
Arkadaşlar önceden pazar günleri sabahtan çıkıyordu tekrarı.Acaba hala çıkıyormu?O zaman izleyebileyim bari...Uuff izleyemedim sinir oluyorum yaaa
yazik olacak diziye kalkacak galiba reytingleri cok kötü neden böylesi diziler uzun sürmüyor yazik cok yazik
Arkadaslar hepimiz ayni seyi yazmIsIz nerdeyse dizi süper ama
rejting kötü bu popstar ve ismini bulduramadIm eee hani yine böyle
sarkI söylüyorlar bir ünlü ve bir sarkIcI;neyse ve onlar
yüzündende oldugunu düsünüyorum,carsambalarIda büyük bir ihtimal
yaprak dökümü yüzünden düsünün siz bir diziye bakiyorsunuz
Tutsaka 6 ay falan sonra baska bir dizi basliyor TutsakI bIrakIp
onamI bakarsInIz ,yoksa beyendiginiz ve memlun oldugunuz bir
diziye devammI bakarsInIz ,aynisey yanii.
Vallahi bizim elimizden coook sey gelmez ama ne bileyim hani
imza ile dizimizi tanItabiliriz merve senle yapIlIr aslInda ,
böyle dizimiz hakkInda kücük bir özet resim falan ,yada tanIdIklarInIza
söyleyin ,yada teker teker dizifilmden herkeze destek ederlermi
pisman olmazlar diye diyelim ,yani cok msj bana öyle gelmisti ,
nebileyim ebru ablanIn dizisi icin filan destek cIkarmIsIn ,bende
destek etmistim ,hersey karsIlIklI bugün biz yarIn onlar.
Arkadaslar varmIsInIz ?
arkadaşlar yazmakta geç kaldım biliyorum ama son bölümdeki teknik rezaletin nedenini soruşturdum. seslerin oturmamasının nedeni kanalın diziyi server denen bilgisayar ortamından yapmasıymış, halbuki kasetten yapsalar hem ses problemi olmayacak hemde görüntü ayna gibi olacakmış. kendini baltalayan bir kanala hayırlı işler dileyerek kanalı televizyonumdan sildim. yapımcıların yerinde ben olsam dizimin bu kadar yerlere düşürülmesine izin vermez, ya daha iyi bir kanala satar yada yayından kaldırırdım. ekibin emeğine yazık kanalın yaptığı.
FOX SHUT DOWN.
ya dizi iyi hoos güzel ama biraz fazla sakin yaa diziye biraz tempo lazimm artik bazi olaylayi asip kendilerine gelmeleri lazimm bu sekilde gitmse bence iyi degil
tebessüm81
10-04-07, 18:07
Selam, ben de bu dizinin büyük bir hayranıyım . Farklı konusu, oyuncuları, müziği, her şeyiyle bu diziyi çok seviyorum.. Hani Adil Elif’e ‘sen özgürleştikçe tutaklığın artacak’ demişti ya , onun gibi bende bu diziyi izledikçe her bölümde daha çok bağlanıyorum, ama izlediğim her yeni bölümle birlikte mutluluğun yanında korkularım da artıyor , ya yayından kaldırıverirlerse diye. Stockholm sendromunu bilmem ama, diziye son verirlerse ‘yoksunluk sendromuna’ yakalanacağım kesin …:icon_sorr
Kesinlikle daha fazla tanıtım lazım. Anlamadığım şey şu ki, tutsak Fox tv nin en iddalı dizisi değil miydi? Nasıl bu kadar kolay harcıyorlar? Teknik aksaklıkları ve tanıtımını geçtim, dizinin yayın saatini yakalamak bile başlı başına bir sorun. Mesala Fox Tv nin internet sayfasında dizinin yayın saati hala Çarşamba 21:30 olarak görünüyor. Kaç hafta oldu, hala bir zahmet edip de değiştiremediler. Ayrıca dizinin tekrar saatini yakalamak da zor. Mesala geçen hafta fox tv nin internet sayfasından yine yayın akışına bakmıştım. Cumartesi 15:30 da başka bir dizinin tekrarı görünüyordu. Ama onun yerine Tutsak’ın tekrarını verdiler. Bu hafta yine yayın akışında başka dizinin tekrarı görünüyor ama bence tekrar izlemek isteyenler o saatte fox’ a bakıp şanslarını bir denesinler.
tebessüm81
10-04-07, 18:23
Bu arada , Cumartesi ve Pazar günleri gece saat 4:45 te de dizinin tekrarı var. Cumartesi bakamadım ama Pazar ilk bölümün tekrarı vardı. Fox’un yayın akışında bu hafta da Cumartesi ve Pazar aynı saatte tekrarları olacağı yazılı. (tabi insan artık kanala pek güvenemiyor, yayınlarlar mı, yayınlamazlar mı diye)
TUTSAK
saklama yüzünü yarım kalan hüznünü
yavaş yavaş dağılır bulutlar, karanlıklar
yine duvarlar örülür tenime,yeni umutlar süzülür yüreğine
bir damla gün ışığı yüzüne yasak gözyaşı umut hep sana tuzak
elim kolum bağlı aşk sana yasak her yeni sabah gecene tutsak
hep sana uzak aaa hüznüne tutsak
elimden geldiğince yazdım.inşallah iyi olmuştur.
ARKADASLAR COK SICAK BIR GELISME COK ÜZGÜNÜM AMA TUTSAK DIZISI 6.BÖLÜMDE YAYINDAN KALDIRILDI ISTE KONU HAKKINDAKI OYUNCULARIN YORUMU.
Yayın hayatına yeni başlayan Fox TV’nin başarılı dizilerinden Tutsak, 6’ncı bölümünde yayından kaldırıldı.
13 bölümlük sözleşme yapıldığını söyleyen dizi oyuncuları, bu durumdan sadece Fox’u sorumlu tuttular. Geçtiğimiz gün veda yemeği veren dizi oyuncuları Tutsak dizisinin başarılı olduğunu ancak kanalın iyi reklam yapamadığını söylediler.
Hülya Darcan, “Çok üzülmedim. Kanal kendi reklamını yapamadı. Projeden kaynaklanan bir şey yok. Fox’un ratingi yok. Bu kanalın beyin takımı değiştirilmeli. Bu işi çok iyi bilenlerin kanalın başına geçmesi gerekiyor. Yöneticiler bu işi bilmiyorlar” diye konuştu.
İlk dizisi olan Tutsak’ın erken vedasını kanalın yeni olmasına bağlayan Ezo Sunal ise, “Bazı şeyler oturmamış. Bu dizi için işlerimi ertelemiştim” dedi.
Kısacası bütün oyuncular kanaldaki taşların yerine oturmadığını, projelerinde bir sorun olmadığını ve kendilerine “13 bölüm garanti. Rating sorunu yok” denildiğini belirttiler.
Geçtiğimiz gün veda yemeği veren Tutsak dizisi oyuncularıyla yapılan röportajı görmek için ‘Tıkla İzle’ butonuna basmanız yeterli.
Sabah sabah bu ne berbat haber önce Dicle şimdi Tutsak ikiside yayından kaldırılmış ama oyuncular hajklı kanal kendi rekjlamını yapamadı ..Te korkum şimdi Yemin diziisnide kaldırmasınlar...
olamaz bu ya bu bir rüya olmali baktigim 3 dizi yayindan kalkmis sadece bir dizim kaldi bu nasil biter ya
Sabah sabah bu ne berbat haber önce Dicle şimdi Tutsak ikiside yayından kaldırılmış ama oyuncular hajklı kanal kendi rekjlamını yapamadı ..Te korkum şimdi Yemin diziisnide kaldırmasınlar...
selam hewal
evet sabah sabah duydugum 2.ci dizi kaldirilisi,dicleyi raytinglere kurban ettik
tutsagida fox tv nin diziyi iyi reklam yapamamasindan dolayi kurban verdik, sonucta olan 2 tane guzel yapima,onca calisan kisinin emegine oldu:icon_sorr
insallah dedigin gibi yemin e bari dokunmazlar:icon_sorr :icon_sorr
saygilarimla
İyi oyuncuların ve kaliteli yapımların profesyonel olması gereken insanların amatör davranışları yüzünden kaldırılması çok kötü.Fox Tv böyle iyi bir yapımı çok iyi değerlendirmeliydi en azından kendi kalitelerini belli ederlerdi Uğur Polatın oynadığı bir diziyle.Ama yapamadılar,umarım Yemin dizisi Tutsak dizisiyle aynı kaderi yaşamaz.
Dizilerde iyi oyuncuların olmasının o dizinin tutmasına pek etkisi olmuyor. Tecrübeyle sabittir. Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve aklıma gelmeyen bir sürü oyuncunun dizisi tutmadı. Yanlız kanal, diziyi 13 bölüm düşük reytinge rağmen yayında tutabilse dizinin seyredilme oranı yükseliyor.
Yayınlarına devam eden diziler kalkan dizilerden iyi değil, anlaşılması mümkün olmayan nedenlerden dolayı reytingleri yüksek.
Eğer bir dizi tutarsa yapım şirketi, başrol oyuncuları gereğinden fazla çok para kazanıyor. Dizinin en az iki sezon devam ettiğini farzedin. Oyunun direkleri olan yan karakterler ise bölüm başına sadece 2 bin lira alıyorlar. Yapım şirketi, başrol oyuncuları,senarist, yönetmen ,kanal paraya para demiyor. Teknik kadro, yan oyuncular da ancak günü kurtarıyorlar. Anlayacağınız hayatın her yerinde görülen adaletsizlik bu piyasada da mevcut.Zaten bu kazanılan fahiş paralar değilmi ki herkesin ağzını sulandırıyor. Biraz eli yüzü düzgün olanlar oyuncu olmaya, biraz parası olanlar ise yapımcı olmaya kalkıyor. İştah açıcı bir piyasa.Dolayısıyla kıran kırana bir rekabet.
Kar marjları düşse dizilerin düşük reytinglere rağmen devam edebilme imkanları devam eder diye düşünüyorum. Sonuç olarak ortada bir kar zarar olayı var sadece.
Dizilerde iyi oyuncuların olmasının o dizinin tutmasına pek etkisi olmuyor. Tecrübeyle sabittir. Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve aklıma gelmeyen bir sürü oyuncunun dizisi tutmadı. Yanlız kanal, diziyi 13 bölüm düşük reytinge rağmen yayında tutabilse dizinin seyredilme oranı yükseliyor.
Yayınlarına devam eden diziler kalkan dizilerden iyi değil, anlaşılması mümkün olmayan nedenlerden dolayı reytingleri yüksek.
Eğer bir dizi tutarsa yapım şirketi, başrol oyuncuları gereğinden fazla çok para kazanıyor. Dizinin en az iki sezon devam ettiğini farzedin. Oyunun direkleri olan yan karakterler ise bölüm başına sadece 2 bin lira alıyorlar. Yapım şirketi, başrol oyuncuları,senarist, yönetmen ,kanal paraya para demiyor. Teknik kadro, yan oyuncular da ancak günü kurtarıyorlar. Anlayacağınız hayatın her yerinde görülen adaletsizlik bu piyasada da mevcut.Zaten bu kazanılan fahiş paralar değilmi ki herkesin ağzını sulandırıyor. Biraz eli yüzü düzgün olanlar oyuncu olmaya, biraz parası olanlar ise yapımcı olmaya kalkıyor. İştah açıcı bir piyasa.Dolayısıyla kıran kırana bir rekabet.
Kar marjları düşse dizilerin düşük reytinglere rağmen devam edebilme imkanları devam eder diye düşünüyorum. Sonuç olarak ortada bir kar zarar olayı var sadece.
Çok haklısın sevgili Pırlanta..Başroldekiler paraya para demiyor içim acıyor bazen devlet tiyatrosu yada şehir tiyatrosu sanatçısı çokda başarılı ama jenerikte adı şarkıcıyken yada mankenken oyuncu olmuş bir isimden üstelik başarısız bir isimden sonra geliyor..Sorsan herkes Uğur Polat'a Çetin Tekindor'a Haluk Bilginer'e hayran ama kimse izlemiyor.Bu durumu anlamıyorum..Ama elbet bu düzen değişir.Hani Çin malalrı ilk ithal edildiği vakit kaliteyi düşürmüştü yeni yeni kaliteli şeyler gelmeye başaldı tv ekranlarıda temiz bir döneme başlayacaktır birgün elbet ..
Şimdinin altın yumurtlayan tavukları 2.dizilerinde yok olup gidiyor..Çok çabuk tüketiliyor kalıcı olan iş çok az piyasada..Kısa vadede kazanç gibi görünsede bu yeni manken-oyuncu şarkıcı-oyuncular için kötü bir durum..
ya olamaz nasıl olur böyle bir şey yaaa.. yazık gerçekten oyunculara, bu dizi için harcanan bütün emeklere yazık.. böyle güzel bir konu böyle güzel oyuncular.. kanal gerçekten gözümüzde düştü artık tekrar nasıl düzelir bilmiyorum zaten çok dizisi yok yayına başlayalı ne olduki şurdA? yakında kanalda kapanır artık tam olur... :sad53:
Arkadaşlar inanamıyorum yaaa çok kötüyüümmm bu olamaazz..yani şimdi izledim oyuncuların röpörtajını şok oldum resmen...Bu bizim kötü kaderimiz heraldeee...Çıldırıcam yaaa...yazık değil mi o kadar insanın emeğinee...:icon_sorr :icon_sorr
evet ya gerçektenn çok yazık.. yanlız ben ropörtajı okuyamadım yada göremedim sölermisiniz acaba yada linkini yazarmısınız:sad53:
Neoldu :icon_sorr diziyemi birsey oldu:icon_sorr .
OynamIyacakmI ay ben anlamadImm:icon_sorr .
Oyunculara neden yaZIk :icon_sorr ?
Lütfen dizi oynamIyacak demeyiN:sad53:
Neoldu :icon_sorr diziyemi birsey oldu:icon_sorr .
OynamIyacakmI ay ben anlamadImm:icon_sorr .
Oyunculara neden yaZIk :icon_sorr ?
Lütfen dizi oynamIyacak demeyiN:sad53:
malesef cok üzgünüm ama dizi yayindan kaldirildi..haberi yazan bandim
tekrar anlasir olsun diye takrar kaynak tan kopyaliyorum buyrun..
Yayın hayatına yeni başlayan Fox TV’nin başarılı dizilerinden Tutsak, 6’ncı bölümünde yayından kaldırıldı.
13 bölümlük sözleşme yapıldığını söyleyen dizi oyuncuları, bu durumdan sadece Fox’u sorumlu tuttular. Geçtiğimiz gün veda yemeği veren dizi oyuncuları Tutsak dizisinin başarılı olduğunu ancak kanalın iyi reklam yapamadığını söylediler.
Hülya Darcan, “Çok üzülmedim. Kanal kendi reklamını yapamadı. Projeden kaynaklanan bir şey yok. Fox’un ratingi yok. Bu kanalın beyin takımı değiştirilmeli. Bu işi çok iyi bilenlerin kanalın başına geçmesi gerekiyor. Yöneticiler bu işi bilmiyorlar” diye konuştu.
İlk dizisi olan Tutsak’ın erken vedasını kanalın yeni olmasına bağlayan Ezo Sunal ise, “Bazı şeyler oturmamış. Bu dizi için işlerimi ertelemiştim” dedi.
Kısacası bütün oyuncular kanaldaki taşların yerine oturmadığını, projelerinde bir sorun olmadığını ve kendilerine “13 bölüm garanti. Rating sorunu yok” denildiğini belirttiler.
Arkadaslar benim morelim sIfIr oldu:icon_sorr .NasIl birsey bu yaa,
bencede tek suc kanalIn.Yaaaa nasIl bir kader bu tam Hülya
ablama kavusmusken ,yine elllerimden allIp gittiler :icon_sorr ,ben
cook üzüldüm ,tüm oyuncular okadar basarIlIydIkI ,bence bu
dizi cook daha güzel seylere layIk ,ve bence artIk oyuncular tgrt
yada fox ayni benim icin orda yayInlanan dizilerde oynamasInlar,
bu kanalar oyuncularI kukla sanIyorlar herhalde .13 bölüm
garanti deyipte birden 6 bölümü cekmeden nasIl oluyorda bitti
diyebiliyorlar ,bu nasIl bir mantIk ,buarada Ezo sunala ve
öbür genc yeni ilk deneyimleri olan oyuncularada cook üzüldüm,
hadi Hülya Darcan kendisini kanItlamIs zaten herkez basarIsInI
biliyor ,ama bu genc insanlara yaZIK degilmi ,ilk deneyimleri,
ve böyle birseyle karsIlasIyorlar,coook sinirim bozuldu hakikaten:icon_mad:
Bilmiyorum siz ne düsünüyorsunuz bu konuda ama bence cook
büyük bir terbiyesizlik ,ve bundan sonrada artIk fox tv yada tgrt Eu ya
bakIcagImI sanmIyorum.
Olan süper oyunculara oldu ,hepsi süperler sakIn üzülmesinler,onlarI
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook SEVIYORUUZ:sad53:
Arkadaslar benim morelim sIfIr oldu:icon_sorr .NasIl birsey bu yaa,
bencede tek suc kanalIn.Yaaaa nasIl bir kader bu tam Hülya
ablama kavusmusken ,yine elllerimden allIp gittiler :icon_sorr ,ben
cook üzüldüm ,tüm oyuncular okadar basarIlIydIkI ,bence bu
dizi cook daha güzel seylere layIk ,ve bence artIk oyuncular tgrt
yada fox ayni benim icin orda yayInlanan dizilerde oynamasInlar,
bu kanalar oyuncularI kukla sanIyorlar herhalde .13 bölüm
garanti deyipte birden 6 bölümü cekmeden nasIl oluyorda bitti
diyebiliyorlar ,bu nasIl bir mantIk ,buarada Ezo sunala ve
öbür genc yeni ilk deneyimleri olan oyuncularada cook üzüldüm,
hadi Hülya Darcan kendisini kanItlamIs zaten herkez basarIsInI
biliyor ,ama bu genc insanlara yaZIK degilmi ,ilk deneyimleri,
ve böyle birseyle karsIlasIyorlar,coook sinirim bozuldu hakikaten:icon_mad:
Bilmiyorum siz ne düsünüyorsunuz bu konuda ama bence cook
büyük bir terbiyesizlik ,ve bundan sonrada artIk fox tv yada tgrt Eu ya
bakIcagImI sanmIyorum.
Olan süper oyunculara oldu ,hepsi süperler sakIn üzülmesinler,onlarI
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook SEVIYORUUZ:sad53:
Evet canım kesinlikle haklısın...Kanal ne dizinin reklamını yapabildi nede dizisine sahip çıkabildi...Çok yazık gerçekten...Böylesine mükemmel bir dizi,mükemmel bir cast bu kadar çabuk harcanabildi...Olan bu dizi için mükemmel oyuncularımızın harcadığı emeğe oldu...Ki aynı şekilde bütün ekibe, çalışmalara, çabalara...Bir kalemde bitirdiler herşeyi...Yani bir çok dizi kaldırılıyor bu şekilde ama sanki bu bana emeğe yapılan hakaret gibi geliyor...Bir şeyler için çabala uğraş geceni gündüzüne kat ama herşey yok olsun birden...Yani hala inanmak istemiyorum...Seninde dediğin gibi tam Hülya Ablamıza kavuşmuşkende hiç olmadı bu:icon_sorr En azından bitmeseydi de başka bir kanalda izlemeye devam edebilseydik...Neyse ama ben bu adaletsizliğin bir gün düzeleceğine inanıyorum...O zaman bizlerde böylesine kaliteli yapımları gönül rahatlığıyla izleyeceğiz....
elwiens_86
13-04-07, 01:45
Yine bir kanal beceriksizliği vakası...Şu sıralar Gümüş dizisi dışında ilk bölümünden başlayarak takip ettiğim iki dizi vardı biri Tutsak diğeri Yemin...Tutsak'ın bitirildiğini okuduğumda şok oldum ama tahmin ediyordum yakında bitirileceğini...Reytinge bir kurban daha verdik...Uğur Polat gibi bir oyuncunun nasıl olurda son zamanlarda çektiği diziler hep reytinge kurban gider anlamıyorum...Ayrıca konusu da ilginç ve güzel bir diziydi...Kanal doğru düzgün fragman bile vermiyordu ki tanınsın dizi öyle kendi haline bırakmışlardı sanki izleyen izlesin izlemeyende kendi bilir gibisinden...Ama bize bırakmadılar işte sonunda ona da el attılar ve bitirdiler ve ben artık dizi izlemekten korkar oldum ne de olsa bitecek diye dizi izlemiyorum artık:icon_sorr Umarım Yemin'e de el atmazlar bari onu bıraksınlar...
mavi_kiz18
13-04-07, 13:22
herkese merhaba ben bu sitenin sıkı takipçisiyim ama pek yorum yazmıyorum.ama bu haberi yazmazsan çatlarım.az önce fox tv de tutsak dizisinin yeni bölümünü gördüm pazar günü saat 22.15 de.dizinin çekilmiş bölümleri mi yayınlanıyor yoksa haber yanlış mı bilmiyorum.ama söylemek istedim.
ben bu foxu anlamıyorum reytingleri kötü diye her programı kaldırırsa yakında zaten foxta izlenicek bişiy kalmicak.bütün kanal yöneticileride herhalde oturur kendilerini izlerler.yeni bir kanal yeni diziler oturup reklam yapıcağına tanıtım yapıcağına elindeki güzelim projeleri çöpe atmayı tercih ediyor.ilginç bir televizyon stratejisi.kesin yayından kaldırdığı dizilerin yerine fi tarihinden kalma filmleri koyar.bir de oturup bunların izlenmesini bekler.aman bıktım bunlaran valla.hangi diziyi sevip izlemeye kalksam yayından kaldırılıyor.dizi izlemekten soğutuyolar resmen.
Bu adaletsizlik ne zaman biticek. Nasıl bir saygısızlıktır bu. Hem izleyenlere hem oyunculara hemde bu dizide emegi geçenlere yapılan saygısızlıktır. kanal kendi beceriksizligine bi kurban ardı bence. Ne kanalın tanıtımını dogru düzgün yapabildi ne dizisinin. Bukadar kaliteli bir dizi böyle harcanmamalıydı yazık oldu. yapım şirketi keşke bu diziyi başka bi kanalda devam ettirse. gerçekten çok üzgünüm...
tebessüm81
13-04-07, 16:48
Bu adaletsizlik ne zaman biticek. Nasıl bir saygısızlıktır bu. Hem izleyenlere hem oyunculara hemde bu dizide emegi geçenlere yapılan saygısızlıktır. kanal kendi beceriksizligine bi kurban ardı bence. Ne kanalın tanıtımını dogru düzgün yapabildi ne dizisinin. Bukadar kaliteli bir dizi böyle harcanmamalıydı yazık oldu. yapım şirketi keşke bu diziyi başka bi kanalda devam ettirse. gerçekten çok üzgünüm...
Kesinlikle katılıyorum.. keşke başka bir kanalda devam ettirseler bu diziyi.
O kadar sinirlenmiştim ki, dün Fox Tv yi kumandamdan sildim. Ama az önce bir arkadaşım aradı, Fox Tv , tutsak'ın yeni bölüm fragmanlarını yayınlayıp duruyormuş. Dizinin devam ediyor olma ihtimali var mı acaba? Belki de fikirlerini değiştirmişlerdir?
arkadaşlar gazetede okudum dizi kaldırıldımı yayından
arkadaşlar gazetede okudum dizi kaldırıldımı yayından
Evet:icon_sorr kaldIrIldI:icon_sorr .Bencede baska kanal ozaman
alsIn bu diziyi ,benim simdi akLImda bin soru var .Ne olucak
dizide merak ediyorum ,nasIl birsey bu yaaa...cok üzülüyorum
hakikaten morelim 0 .:icon_sorr :sad53:
Kesinlikle katılıyorum.. keşke başka bir kanalda devam ettirseler bu diziyi.
O kadar sinirlenmiştim ki, dün Fox Tv yi kumandamdan sildim. Ama az önce bir arkadaşım aradı, Fox Tv , tutsak'ın yeni bölüm fragmanlarını yayınlayıp duruyormuş. Dizinin devam ediyor olma ihtimali var mı acaba? Belki de fikirlerini değiştirmişlerdir?
Belki 6 bölüme kadar cekmisler dedi Hülya ablam ,seye girin eee
www.google.com ondan sonra gezentilki yazIn ,orda oyuncular
röportaj yapmIslar ,ay bir görceksiniz nekadar üzgünler :icon_sorr ama
yani haklIlardaa ,bence 6 bölüme kadar ozaman oynatirlar ,sonra
biter ,yada deniyorlardir seyirci bakicakmi simdi diye aman gözünüzü
seveyim cok kisi bulun hepsi baksinlar ,belki kalIr ozaman yalvariyorum
lütfen:icon_sorr .Ama yani bitis koktaili verdiler sanmIyorum ,ama
ALLAHTAN umut kesilmez,Insallah bir mucize olur,cünkü suc
sIrf kanalIIIIIn:sad53:
herkese merhaba ben bu sitenin sıkı takipçisiyim ama pek yorum yazmıyorum.ama bu haberi yazmazsan çatlarım.az önce fox tv de tutsak dizisinin yeni bölümünü gördüm pazar günü saat 22.15 de.dizinin çekilmiş bölümleri mi yayınlanıyor yoksa haber yanlış mı bilmiyorum.ama söylemek istedim.
malesef bu pazar yayınlanacak olan 6. bölüm son bölüm. tam anlamıyla kanalın beceriksizliği. böyle kaliteli bir işi ellerinden kaçırdılar. yönetim istifa
bu dizidemi bitti fox niye yapıyor anlamıyorum guzel diziler bitiyor önce elifin gunluğu sonra bu dizi
a a shok oldum, dizi bittimi allah allah, bence biraz raytinglerden kaynaklanan bisey, bu dizinin de hayranlari vardi baya
tebessüm81
15-04-07, 10:50
Bir mucize olsa keşke, tutsağın bu gece yayınlanacak 6. bölümü çok büyük bir reyting alsa, ve Fox tv, dizinin yapımcılarına yalvarsa , çekimlere devam etmeleri için.. Haftaya kaldığımız yerden izlemeye devam etsek, ve bu dizi en az 2 sezon sürse…..:img-yes: Aaah.. ahhh… rüyalar gerçek olsa !!!:icon_sorr
Bir mucize olsa keşke, tutsağın bu gece yayınlanacak 6. bölümü çok büyük bir reyting alsa, ve Fox tv, dizinin yapımcılarına yalvarsa , çekimlere devam etmeleri için.. Haftaya kaldığımız yerden izlemeye devam etsek, ve bu dizi en az 2 sezon sürse…..:img-yes: Aaah.. ahhh… rüyalar gerçek olsa !!!:icon_sorr
Ayyy çok güzel yazmışsın yaaa keşke gerçek olsa o rüyalarımız:icon_sorr Bu gece son olarak izleyeceğiz çok büyük bir tutkuyla ve zevkle...Ama aynı zamanda inanılmaz bir hüzünle buruklukla...Ben reklamını izlediğimde bile çok kötü oldum son bölüm olduğu aklıma geldi:icon_sorr Uuuuffff bu gece son zaten bundan sonra Fox Tv falanda izlemem:mad72: :hıh :icon_evil
Gerçekten merak ediyorum fox tv bu diziyide yayından kaldırırsa bu kanalda ne izlenecek. bence kanalı kapatsınlar. bu işi beceremiyolar. bu kadar kaliteli bir yapımı bile ellerinde tutamadılar. artık dertlerine yansınlar bence. çok kızgınım fox tv ye. umarım başka bi kanal bu diziyi yayınlar. eminim çok daha başarılı olur. bu dizinin yapımcıları harekete geçsin bence...
Walla ben fox kanalinda bir tek tutsagi isliydm... oda biterse o kanala bakmam bidaha... cünkü baska gzl bi dizi yok... kendilerini yaktilar resmen...
Gerçekten merak ediyorum fox tv bu diziyide yayından kaldırırsa bu kanalda ne izlenecek. bence kanalı kapatsınlar. bu işi beceremiyolar. bu kadar kaliteli bir yapımı bile ellerinde tutamadılar. artık dertlerine yansınlar bence. çok kızgınım fox tv ye. umarım başka bi kanal bu diziyi yayınlar. eminim çok daha başarılı olur. bu dizinin yapımcıları harekete geçsin bence...
Keşke elimizden birşey gelse bu dizi için...Yani başka bir kanalda devam etse süper olur...Fox ta görür ozaman bu iş nasıl yapılıyormuş...
İnanamıyorum bu dizi bitiyor mu?ama nasıl olur?reyting yüzünden denmesin inanmam çünkü.fox ne umuyor ki?tgrtden sonra mucizevi şiekilde ilk 10a mı girmeyi mi umuyordu?üstelik kanaldaki en kaliteli dizi projesi tutsak şu anda.ayrıca çok da seveni var.eğer reyting yüzünden kaldırılacaksa önce diğer dizilerini kaldırsın...
havinim_baranım
15-04-07, 21:28
Ya bu dizi bitecekmiş daha yeni yeni bakmaya başlamıştım ama güzel bir diziydi,keşke bitmeseydi..Oyuncuları bile çok şaşırmış ilk duyunca yazık oldu diziye...:(
tebessüm81
15-04-07, 22:21
Bu dizi devam etsin, ben beş sene başka dizi izlememeye razıyım. Lütfen lütfen bir mucize olsun !!!:icon_sorr
dün akşamki bölüm çok güzeldi. ama izlerken çok üzüldüm yayından kaldırılacagını bilmek çok can sıkıca. ya ben bunu yediremiyorum. hırsım bir türlü geçmiyo arkadaşlar. seyrettigim ender dizilerden biri bu. yazık edicekler böyle harika bi diziye. fox un sayfasında izleyici temsilcisi diye bi bölüm var. oraya mail atalım arkadaşlar. belki faydası olur. lüüütfen bu dizi kaldırılmasın.
evet ya nolur atalım lütfen bende izlemek istiorum bu diziyi yetti yaaa:'(:sad53:
mervehaluk
17-04-07, 18:11
ya bu dizi bitmesin ya uğur polatı izliyordum ben bu dizide :sad53:
Arkadaşlar yaa evet bitmemeli bu dizii...Elimizden ne geliyosa yapalım...Okadar güzeldiki yine son bölümü...Ama devamının olmayacağını bilmek çok kötüüü...Herşey yarım kaldı valla.Ben neler olacak diye merak ediyorum mesela..Hem canım Hülya Ablamıda haftada birde olsa görebiliyordum:icon_sorr Hem çok çabuk karar verildi dizi için daha yeni tanınmaya başlayan bir kanal ve Tutsağında 6. bölümü biraz acele karar verildi..Daha yeni yeni izleyici ve hayran kitlesi oluşmaya başlamıştı...Dizi yeni yeni keşfedilmeye başlanmıştı...Yazık oldu gerçekten yaaa.Devam etsiiiiinnn:icon_sorr
bu dizi bittimi yaa niye yaa olmaz ama off süper bi dizizydi halbuki offf
merhaba.......bende tutsak dizisini çok beyenerek izliyordum ama malesef yayından kaldırıldı....senaryosu,oyuncu kadrosu dışında müziğide çok güzeldi.kaç gündür dizide söylenen şarkıyı kimin seslendirdiğini ve şarkının kendisini arıyorum ama hiç bir şey bulamadım...''saklama yüzünü yarım kalan hüznünü yavaş yavaş dağılır bulutlar''...........sadece sözlerini biliyorum şarkıyı kimin söylediğini bilen varmı?
iştar1512 bende dizinin müzigini çok begendim ama bende bilmiyorum kimin söyledigini çok aradım ama bulamadım...
tutsak dizisinin bi internet adresi bile yok yaa... karşımıza muhattap alcagımız kimse yok... bu dizi hiç ugruna heba edildi... kanalın beceriksizligi yüzünden yazık oldu diziye ... en çokta ugur polata... nerde seyredicem ben bida ugur polatı yaa...
çok sevgili fox tv yöneticileri siz bu diziyi kaldırdınız ya dilerim kanalınız bida dikiş tutturamaz hiç bir dizide (zaten durumunuzda onu gösteriyo)...
sizi bu beceriksizliginiz karşısında ayakta alkışlıyorum... herkezin harcı degil tabii...:happy0064
merhaba.......bende tutsak dizisini çok beyenerek izliyordum ama malesef yayından kaldırıldı....senaryosu,oyuncu kadrosu dışında müziğide çok güzeldi.kaç gündür dizide söylenen şarkıyı kimin seslendirdiğini ve şarkının kendisini arıyorum ama hiç bir şey bulamadım...''saklama yüzünü yarım kalan hüznünü yavaş yavaş dağılır bulutlar''...........sadece sözlerini biliyorum şarkıyı kimin söylediğini bilen varmı?
Dizinin müziği Yaprak Dökümünün müziklerini yapan Toygar Işıklıya ait:img-yes:
neden bitirdiler ki sanki fox un tum dizileri reyting rekorlari kiriyoduda bitek bundan baska.bence son zamanlarin en kaliteli dizilerinden biriydi.belki baska kanalda yayimlansaydi daha iyi reyting alirdi:sad53:
Dizinin müziği Yaprak Dökümünün müziklerini yapan Toygar Işıklıya ait:img-yes:
Çok teşekkür ederim merve87 ................
cok üzüldüm dizinin bitmesine :(
bencede daha sürdürmezler diziyi
cünki 2 oyuncusuda kurtlar vadisi pusuda yer aliyor
tüh cok üzüldüm yaa beceriksiz fox :(
Bende cok üzüldüm dizinin kaldIrIlmasIna ,cook kaliteli bir
projeydi ama kanal kurbanI oldu,bence tüm oyunculara
yapIlan büyük bir haksIzLIK BU ayrIca ,Hülya ablam yani
Hülya Darcan bir röportajinda söyle dedi 13 bölüm
garanti demis Fox tv ,ama gördügünüz gibi 6 bölümden
sonra yinede bitirmisler ,bence bu dizi kalsIn kanal deyissin.
Son bölüm cook harikaydI bence ,büyük bir keyifle izledim ,
ama herkezin yazdigi gibi bendede son bölüm olmasInIn
bir buruklugu vardI icimde ,kIsmet degilmis ne diyelIm artIk,
ama cok üzüldüm bunu tekrar belirtmek isterim ,olan bence
bize ve oyunculara oldu ,benim icin zaten bundan sonrada
artIk Fox tv diye bir kanal yoktur ,bence o pogramI tek
kurtaran dizi TutsaktI ,simdi Pazar günü ney oynatIcaklar
o saatte cok merak ediyorum ,umarIm bizim dualarImIz
kabul olur oyunculardan özür dilerler ve diziye devam ederler ama
yani artik feda koktaili bile oldu ,oyuncularda yani onlarda
para kazanIcaklar diye böyle baskalarInIN kendilerini
harcamasIna izin verecek degiller,Fox tv bukadar güzel insani
kaybetti diye üzülsün basInI TASLARA vursun bizim oyuncularIMIZDA
hiiic üzülmesin biz diziyi cok beyendik Fox tv kendisiyle poblemi var.:img-yes:
bu diziyi bi kere izlemiştim ilginç gelmişti niye eskilerde kaldırıldı mı yoksa ne zaman yayınlanıyodu ki?
inamiyorumya nasil bitti ne zaman bitti bu dizi bende dun gece butun bir zaman tv karsisinda dizinin baslamasin bekleyip durdum olmaz ya bu ne kotu bir kanal boyledde bitmezki :img-blush :icon_sorr
dizi ne zaman hangi ara bitti ya... bende dün bekliyorum tv basinda ne zaman yayinlanacak diye!!
geçen hafta okumuştum biyerde ama inanmak istememiştim kaldırılacağına:( Uğur Polat ı biz nerde izleyeceğiz şimdi:(adamın dizileri devamlı kalkıyor..bi de fox reyting kaygısı olmayan bir kanal demişlerdi..
**ŞEKERKIZ**
25-04-07, 01:13
Tekrarlarını veriyor.Bütün oyuncuları çok güsel ve özel idi,İşte kaliteden anlayışsız bir toplum,bu diziyi de bitirdi.Başka diyecek br lafım yook:img-yes:
ya keşke tekrarlarını verseler.artık ona bile razıyım.valla hangi saat olursa olsun izlerim yeterki koysunlar.ya çok üzüldüm ben ya keşke kaldırmasalardı nolurdu.süper bir diziydi.zaten ben hangi diziyi izlesem kalkıyor.bende mi var bişiy acaba.:icon_sorr
Evet gerçekten tekrarlarını izleyebilelim onada razıyız...Ben bu Fox u anlamıyorum...Tutsak gibi harika bir diziyi yani hem yeni bir yapımı kaldırdı.Şimdi gündüzleri İkinci Baharı yayınlıyor...Hee kimse yanlış anlamasın İkinci Bahara lafım yok çok beğendiğim ve kaliteli bir diziydi...Ama yani sizlerede garip gelmiyormu:icon_roll
diziyi kesin bitirdiler anladık .. içim yanıyo ama umarım ugur polatı başka bir projede yeniden görürüz... tez zamanda işallah... ben çok seviyorum ugur polatı ya bu diziyide sırf ugur polat var diye izlemeye başlamıştım ama sonradan çok begendim ve dizi yayından kalktı çok üzgünüm ya:sad53:
artık fox tv yi hiç izlemiyorum... uzun bir sürede izlicemi düşünmüyorum:icon_whis
mervehaluk
27-04-07, 23:26
diziyi kesin bitirdiler anladık .. içim yanıyo ama umarım ugur polatı başka bir projede yeniden görürüz... tez zamanda işallah... ben çok seviyorum ugur polatı ya bu diziyide sırf ugur polat var diye izlemeye başlamıştım ama sonradan çok begendim ve dizi yayından kalktı çok üzgünüm ya:sad53:
artık fox tv yi hiç izlemiyorum... uzun bir sürede izlicemi düşünmüyorum:icon_whis
aynen arkadaşım ben de uğur polat için izliyordum ne yalan söyliyim çok beğeniyorum kendisini çok çok iyi bir oyuncu.rayting kurbanı dizimiz yüzünden bir daha zor izleriz artık.fox tv yi hiç izlemek istemiyorum:icon_sorr
**ŞEKERKIZ**
27-04-07, 23:41
Tekrarlarını veriyor ama,çok geçç saatte cumartesi günü rastlamıştım.Çok güsel diziydi ya:img-yes:
ilk birkaç bölümünü gördüğüm bir filmdi. uğur polat görme sebebimdi. ezo da iyi bir yapımla başlamıştı. ama sonra ne oldu ki bitti bu film. ezo bitmesinden hiç hoşnut değildi. ilk işi rezil oldukızın. yazık, ona da diğer ekibe de...
ezo, bize reyting kaygıları olmadığını söylemişlerdi dedi.
Vallahi ben halâ kabullenemiyorum dizinin bittiğini:icon_sorr Ne güzel canım Hülya Ablam aramıza dönmüştü...Onun için beklediğim ve harika bulduğum bir diziydi...Yine göremiyoruz ama...Artık 1 sene sonramı görürüz, 2 sene sonramı görürüz:icon_sorr :icon_sorr uuffff.Yine tek dileğim en kısa zamanda ekranlarda görebilmek...Peki neden TUTSAK...Fox Tv nin diğer bütün programları,dizilerinde reyting tavanmı yaptı??Onlar tüm hızlarıyla devam ediyorlar..TUTSAK reyting yok diye kaldırıldı...Bence çok saçmaaa:hıh
tutsak fox un diğer dizilerinden farklıydı oyuncular çok kaliteli ve tahminimce aldıkları ücretde iyidir reyting az ücret çok olunca.bitirecekleri ilk dizi oldu fox un diğer dizileri çok ucuza mal oluyodur ben böyle düşünüyorum
ya her sabah diğer dizilerin tekrarlarını veriyor fox bir tutsağın vermiyor.hiç bir sitede ne bir jeneriği var ne doğru düzgün fotoğrafları.küçük bir videosu bile yok.of of ne güzelim diziydi.valla billa harcadılar diziyi.
aslinda bu diziye gercekten üzülmüstüm ama ratingler cok kötüydü yaa her zaman kanal haksiz degil bende herkez cebini düsünüyor tabiki yalniz haksiz olduklari tek sey yayindan kaldirma olur hic olmazsa final cekin deyin yapilsin izlensin izleyiciye bu saygiyi gösterin barii???bye
aslinda bu diziye gercekten üzülmüstüm ama ratingler cok kötüydü yaa her zaman kanal haksiz degil bende herkez cebini düsünüyor tabiki yalniz haksiz olduklari tek sey yayindan kaldirma olur hic olmazsa final cekin deyin yapilsin izlensin izleyiciye bu saygiyi gösterin barii???bye
ben bu diziye uğur polat için başlamıştım.fena bir dizi değildi .ve hikaye yeni yeni şekillenmeye başlamıştı.fox dizi ekibiyle 13 bölüm anlaşmıştı ama reytingler yüzünden kaldırıldı.öykü fena değildi ama uğur polatın oyunculuğu süperdi:happy0064
ben bu diziye uğur polat için başlamıştım.fena bir dizi değildi .ve hikaye yeni yeni şekillenmeye başlamıştı.fox dizi ekibiyle 13 bölüm anlaşmıştı ama reytingler yüzünden kaldırıldı.öykü fena değildi ama uğur polatın oyunculuğu süperdi:happy0064
evet anita haklisin ugur polat tartismasiz iyi bir oyuncu benide ceken biraz o olmustu tabi birde ezo sunal oldu ..:img-yes:
evet anita haklisin ugur polat tartismasiz iyi bir oyuncu benide ceken biraz o olmustu tabi birde ezo sunal oldu ..:img-yes:
dizi tam heyecanlı bölümlere başlamıştı kaldırıldı.13 bölüm bile göstermediler.bu büyük haksızlık umarım uğur polat tekrar ekranlara döner. çünkü çok iyi bir oyuncu:good: :good:
dizi tam heyecanlı bölümlere başlamıştı kaldırıldı.13 bölüm bile göstermediler.bu büyük haksızlık umarım uğur polat tekrar ekranlara döner. çünkü çok iyi bir oyuncu:good: :good:
evet haklisin yalniz sanki o hareketlilik konusunda biraz gec kaldilar gibi yani ben izledim tabi ben sabirli bir izleyiciyim ama herkez bu sabri göstermiyor ve diziyi terk ediyor ..sadece benim kizdigim nokta fox ne bekliyorduki hemen bütün dizileri birinciliklemi?? dizi biraz kndi birazda kanalin azizligine ugradi...:sad53:
evet haklisin yalniz sanki o hareketlilik konusunda biraz gec kaldilar gibi yani ben izledim tabi ben sabirli bir izleyiciyim ama herkez bu sabri göstermiyor ve diziyi terk ediyor ..sadece benim kizdigim nokta fox ne bekliyorduki hemen bütün dizileri birinciliklemi?? dizi biraz kndi birazda kanalin azizligine ugradi...:sad53:
birde fox durmadan dizinin yayın saati ile uğraşıp durdu .bir pzt gösterdi bir pazara aldı.bir hafta göstermedi sonra tekrar başladı bu nasıl iş hem bir dizinin arkasında dur madan nasıl başarı bekliyor anlamadımki:good:
birde fox durmadan dizinin yayın saati ile uğraşıp durdu .bir pzt gösterdi bir pazara aldı.bir hafta göstermedi sonra tekrar başladı bu nasıl iş hem bir dizinin arkasında dur madan nasıl başarı bekliyor anlamadımki:good:
evet ya sanirimm önce carsamba günleri baslamisti zaten orda en büyük hatayi yapmislardi avrupa yakasi ve diger güclü dizilerin karsisina koydular diziyi tabi ilgi cekmedi sanraki gün degisikleri zaten bir cözüm olamazdi ..aslinda birazda sanirim fox tam sezon ortasinda yayin hayatina basladigi icinde olabilir cünkü insanlarin dizilleri zaten sabitlesmisti ..bye
evet ya sanirimm önce carsamba günleri baslamisti zaten orda en büyük hatayi yapmislardi avrupa yakasi ve diger güclü dizilerin karsisina koydular diziyi tabi ilgi cekmedi sanraki gün degisikleri zaten bir cözüm olamazdi ..aslinda birazda sanirim fox tam sezon ortasinda yayin hayatina basladigi icinde olabilir cünkü insanlarin dizilleri zaten sabitlesmisti ..bye
evet ama iyi de reklam yaptıklarını düşünmüyorum tutsağa gerekli deteği vermediler bence ve birde başlarken 13 bölüm dizinin arkasında olacaklarına söz verdiler ama caydılar daha baştan yayın politkasından puan kaybettiler:good:
evet ama iyi de reklam yaptıklarını düşünmüyorum tutsağa gerekli deteği vermediler bence ve birde başlarken 13 bölüm dizinin arkasında olacaklarına söz verdiler ama caydılar daha baştan yayın politkasından puan kaybettiler:good:
Evet haklisin zaten benim demek istedigimle ayni seyleri düsünüyoruz fox tv yani burda fox turk tam anlamiyla fox cikti hala tgrt nin eski türkü filmlerini izliyoruz birakinda bizlerde izleyelim su tv deilk filmlerini neyse bu konu cok ayri zaten ...yalniz tek bildigim sey fox güclü kanal ve zirveye oynuyor oynayacak..o yüzden bizim kanallarimiz gibi oldu cünkü hepsi zirvede olmak istiyor...bye .....ben yatiyorum iyi geceler sana
Evet haklisin zaten benim demek istedigimle ayni seyleri düsünüyoruz fox tv yani burda fox turk tam anlamiyla fox cikti hala tgrt nin eski türkü filmlerini izliyoruz birakinda bizlerde izleyelim su tv deilk filmlerini neyse bu konu cok ayri zaten ...yalniz tek bildigim sey fox güclü kanal ve zirveye oynuyor oynayacak..o yüzden bizim kanallarimiz gibi oldu cünkü hepsi zirvede olmak istiyor...bye .....ben yatiyorum iyi geceler sana
sana kesinlikle katılıyorum reyting kaygısı bir kanalı daha sardı üzücü iyigeceler:good:
Artı Film, dizinin yayından kaldırılmasının faturasını genç oyuncu Ezo Sunal'a kesti ve bugüne kadar benzeri görülmemiş bir dava açtı.
Şirket, Ezo Sunal'ın kendisine önerilen şartlara uymadığı için oyunculukta başarısız olduğunu, dolayısıyla diziyi sürükleyecek bir performans gösteremediğini öne sürdü.
Artı Film adına İstanbul Ticaret Mahkemesi'ne başvuran avukat Ahu Savaşkan, dilekçesinde Sunal'ı suçladı. Dizinin Sunal'ın başarısızlığı yüzünden yayından kaldırıldığını, bu nedenle büyük zarara uğradıklarını iddia eden Avukat Savaşkan, genç oyuncu aleyhine 500 bin YTL'lik tazminat davası açtı.
İşte davanın gerekçeleri:
Ezo Sunal, yapımcı şirket Artı Film'in 'Ayla Algan'dan ders almalısın' şartını koymasına rağmen ders almadı.
Oyunculuk konusunda kendini geliştirmedi, iyi oynayamadı.
Yönetmenin talimatlarına uymadı, dublajını yapmadı.
Rolüne gereken özeni göstermedi.
Bütün bu olumsuzluklar dizinin reytinginin düşük olmasında büyük rol oynadı...
Dizinin 6. bölümde yayından kaldırılması başrol oyuncusu Sunal'ın başarısızlığından kaynaklandı.
HDK & BRG & TJK
10-07-07, 02:09
Artı Film, dizinin yayından kaldırılmasının faturasını genç oyuncu Ezo Sunal'a kesti ve bugüne kadar benzeri görülmemiş bir dava açtı.
Şirket, Ezo Sunal'ın kendisine önerilen şartlara uymadığı için oyunculukta başarısız olduğunu, dolayısıyla diziyi sürükleyecek bir performans gösteremediğini öne sürdü.
Artı Film adına İstanbul Ticaret Mahkemesi'ne başvuran avukat Ahu Savaşkan, dilekçesinde Sunal'ı suçladı. Dizinin Sunal'ın başarısızlığı yüzünden yayından kaldırıldığını, bu nedenle büyük zarara uğradıklarını iddia eden Avukat Savaşkan, genç oyuncu aleyhine 500 bin YTL'lik tazminat davası açtı.
İşte davanın gerekçeleri:
Ezo Sunal, yapımcı şirket Artı Film'in 'Ayla Algan'dan ders almalısın' şartını koymasına rağmen ders almadı.
Oyunculuk konusunda kendini geliştirmedi, iyi oynayamadı.
Yönetmenin talimatlarına uymadı, dublajını yapmadı.
Rolüne gereken özeni göstermedi.
Bütün bu olumsuzluklar dizinin reytinginin düşük olmasında büyük rol oynadı...
Dizinin 6. bölümde yayından kaldırılması başrol oyuncusu Sunal'ın başarısızlığından kaynaklandı.
ayy baya büyük bir suclama ,vallahi tüylerim ürperdii ,hakikaten neden buysa
kIz artIk yeni bir meslek secer kendine cok hakaret edilmis cünkii,nebileyim
ben beyeniyordum ve hülya darcana sarIlINCA coook kIZKANIYORDUM hehehhe
cok güzel bir diziydi keske devam oynasaydiii hem tek neden sunalsa
sadece o cIksaydI ,cok heycanlI yerinde bitmisti tam heycan doruktayken
böyle bitirmek olmadII bencee,neyse insallah hülya ablam baska dizilerdede
oynar ki bu diziden sonra artIk dizi secerken 5 kere düsünürbye
dizi gerçekten çok süperdi bittiğinde çok üzülmüştüm şahsen inaşllah ekranlara baştan koyarlar süperdi...
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.