Tüm Versiyonu Göster : Tutsak
paçiii_melos 30-01-07, 12:16 EZO SUNAL’A ARANAN JÖN BULUNDU
Merhum sanatçı Kemal Sunal’ın güzeller güzeli kızı Ezo Sunal’ın başrolünde oynayacağı ‘Tutsak’ dizisi için haftalardır aranan erkek oyuncu sonunda bulundu. TGRT’de ekrana gelecek dizide Sunal’a Kaan Urgancıoğlu eşlik edecek. Anaokulu öğretmenliği eğitimi alan ve annesinin sahibi olduğu anaokulunda görev yapan Sunal ile karşılıklı oynayacak olan Urgancıoğlu, ‘Kampüzistan’ ve ‘Karaoğlan’ dizileriyle ünlendi. Son olarakta bir yıl önce Kadir İnanır ile ‘Azap Yolu’ adlı dizide rol alan Urgancıoğlu, dizide İnanır’dan yediği tokatlarla bir dönem çok konuşulmuştu. Yedi yıl boyunca tutsak kalan bir genç kızın hikayesinin anlatılacağı dizide Sunal ve Urğancıoğlu’nun yanı sıra, Uğur Polat, Hülya Darcan ve Demir Karahanlı da rol alacak. Salı günleri yayınlanacak olan dizi, ‘Binbir Gece’ye rakip olacak.
Kaan Urgancıoğlu, son olarak ‘Azap Yolu’nda rol almıştı.
Kaynak: 30/01/07 vatan tv
"Tutsak" (Eski adıyla TGRT yeni adıyla FOX TV)
FOX TV de başlayacak olan Tutsak Dizisinde 7 yıl boyunca tutsak kalan bir genç kızın hikayesi anlatılacak.Dizinin ana karakterlerini Ezo Sunal, Kaan Urgancıoğlu, Hülya Darcan, Uğur Polat, Emre Karayel, Demir Karahanlı, Bilge Şen canlandıracak.Dizinin yönetmenliğini Yasemin Türkmenli üstlenirken senaryosunu ise Eylem Canpolat ile Filiz Alpgezen birlikte yazıyor...
Harika bir dizi olacağa benziyor...Diziyi dört gözle belkiyoruz...Hep yeni bir proje için dua ettik ve tekrardan Biricik Hülya Ablamı ekranlarda görecek olmak beni inanılmaz derecede mutlu ediyor...
Kadro çok süper bence güzel bir dizi olacak
Birde tgrt ismi nezaman değişecek hala tgrt yazıyor bence fox tv olunca reytingleri baya bir artacak çok güzel bir kanal olacağını düşünüyorum dizide süper olacak acaba nezaman başlıyor dizi
tgrt nin ismimi değişecek arkadaşlar
Arkadaşlar bu fox tv uydudanmı yoksa digiturk mu uydu ise frekansları ne
Arkadaşım fox tv tgrt nin yeni adı yani tgrt yerine fox tv olacak
1001 geceye rakip olması sevindirdi beni ama inşallah 20:00 da olmaz çünki Arka Sokaklar var ozaman
paçiii_melos 02-02-07, 11:45 Tgrt 'nin adı Fox tv olarak Nisan Ayı gibi değişcekmiş galiba, bugünkü gazetede okumuştum....
tgrt şubatın 24 ünden itibaren fox tv olacak ve bütün eski yayınını kaldıracak ve yeni programlarını koymaya başlıyacak
Kadro çok süper bence güzel bir dizi olacak
Birde tgrt ismi nezaman değişecek hala tgrt yazıyor bence fox tv olunca reytingleri baya bir artacak çok güzel bir kanal olacağını düşünüyorum dizide süper olacak acaba nezaman başlıyor dizi
Bildiğim kadarıyla 26 Şubatta başlıyor...
http://img178.imageshack.us/img178/79/0bbda8c181abdb44860dc38ez7.jpg (http://imageshack.us)
Hülya Darcan
http://img178.imageshack.us/img178/7883/axmag01ad0.jpg (http://imageshack.us)
Ezo Sunal
http://img126.imageshack.us/img126/4199/kaanurgan0oldp5.gif (http://imageshack.us)
Kaan Urgancıoğlu
http://img45.imageshack.us/img45/1532/emrekarayelf7pzpb4.jpg (http://imageshack.us)
Emre Karayel
http://img45.imageshack.us/img45/6858/imperiaflex000nb1.jpg (http://imageshack.us)
Uğur Polat
http://img111.imageshack.us/img111/474/1173wx6.jpg (http://imageshack.us)
Bilge Şen
Ask_Korsani 03-02-07, 16:33 vallahi ki sasdim... ezo sunalin bu kadar güzel oldugunu bilmyiordum... kadro iyiye benziyor... insallah tgrt nin Fox Tv yani tuttulur da izleriz
Diziyi bende sabIrsIzLIkla bekliyorum,özellikle askImI yani
Hülya Darcan Koreli görecek olmak beni cook ama coook
heycanlandIrIyor:happy0064 .Eminimki dizi harkulade olur,umarIm
dizinin reytingide coook iyi olur .
Dizinin Binbirgece ile ayni gün oynamasI dezavantaj olabilir
cünkü Binbirgece coook süper bir dizi ve cook tutuluyor
Tutsak dizisinin de süper olacagindan hic süpem yok ama
insanlar sevdikleri diziyi birakip ,yeni bir diziyi izlemeye baslamazlar.
UmarIm aynI saate gelmezler ozaman ikisinede bakarIm
gelirse ozaman baska televizion aldIrcam eve ki ikisinide
cekebileyim,nasIl fikir ama .....heheh.....yaaa insan sevdikleri
icin herseyi yapar bende Korel ailesini cooooook seviyorum
ve elimden geldigi kadar destek vermeye calisiyorum.
Korel ailesi coooooooooook seker bir aile hepsini seviyorum,
buarada merve87 ..heheh resimler coook güzel birisi ama
coooktanda güzel .Hangisimi ....hehehhe...tabiki Hülya
anneminkii......askIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIm BENiMbye
ya bence o gun hıc olamz zaten o gun ıkı dızıyı bır arada ızlemeye calısyorum ezo ve arka sokkalr ondan sonra bınbır gece bu dızıye zaman ayıarmam yaaa cok sacma bır gun..
Arkadaşlar akşam Tgrt AB Magazinde Tutsak dizisinin bir sahnesini gösterdiler...Arabanın patladığı sahne...Vallahi süperdi...Aksiyon dolu bir diziymiş...Yani süper olacağa benziyor.Çok merak ediyorum.26 Şubat gelsin artııık.Birtanemi(Hülya Darcan) çok özlediiimmm:img-in_lo
evet bende gördüm aynı sahneyi ezo sunalla uğur polatın birlikte rol aldığı sahneydi sanırım bol heyecanlı ve bol aksiyon sahneli bir dizi olcak başarılar diliyorum :)bol reytingler:img-wink:
angelsınturkey 13-02-07, 21:27 dizinin kamera arkası da çok güçlü arkadaşlar... yönetmenliğini candan öte'nin eski yönetmeni yasemin türkmenli yapıyor.senaryosunu da gülpare'nin senaristlerinden eylem akın ve filiz alpgezmen yazıyor.Görüntü yönetmenliğini kemal şanlı sanat yönetmenliğini ayla incekol üstleniyor.. daha ne olsun bu oyuncu ekibi ve bu kamera arkası...bu dizi seyredilir... :happy0064
paçiii_melos 13-02-07, 21:31 Ewet aslında çok güzel bir diziye benziyor, oyuncuları da çok iyi ama Fox'un gün seçimi de yanlış. İnşallah rating kaygısı olmaz da olursa bile bitirmezler, Hülya Darcan, Ezo Sunal, Uğur Polat , Emre Karayel ,Kaan olsun hepsi beğendiğim sevdiğim oyunculardır. Ne zaman başlıyacak bilen var mı ???
Ewet aslında çok güzel bir diziye benziyor, oyuncuları da çok iyi ama Fox'un gün seçimi de yanlış. İnşallah rating kaygısı olmaz da olursa bile bitirmezler, Hülya Darcan, Ezo Sunal, Uğur Polat , Emre Karayel ,Kaan olsun hepsi beğendiğim sevdiğim oyunculardır. Ne zaman başlıyacak bilen var mı ???
Bildiğim kadarıyla 26 Şubatta başlıyorrrr:img-yes:
gelincik89 13-02-07, 23:20 dizinin oyuncu kadrosu süper ...
konusuda güzele benziyor ...gerçi uğur polat ve hülya darcan var.. en sevdiğim oyuncular birarada izlenmezmi bu dizi..:img-wink:
gerçi umarım binbir geceyle aynı saatte olmaz yoksa feleğimiz şaşar bi ona bas bi buna bas..bizede yazık canım..:icon_whis
Arkadaşlar dizi 26 Şubatta başlıyorsa Binbir gece ye nasıl rakip olabilir ki?
Oyuncu kadrosu iyi konuda çok farklı eminim büyük beğeni toplayacaktır..
Kesinlikle izlerim....
Ezo'ya jön bulundu
TGRT 26 Şubat'ta yayın hayatına veda ediyor. Aynı frekansta müthiş yeniliklerle Fox TV başlıyor. Fox'un ağır toplarından biri olan 'Tutsak' adlı dizinin kadın oyuncusu rahmetli Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal. Ezo'ya bir süredir aranan jön bulundu. Kaan Urgancıoğlu. 'Tutsak'ın öyküsüne gelince; Bir holdingin iki ortağından Demir Karahan'ın tüm servetin üzerine konmak için bir psikopat katile (Uğur Polat), Ezo'nun babası olan ortağını öldürtmesiyle başlıyor. Görgü tanığı olan Ezo'yu ortadan kaldırmaya kıyamayan psikopat katil evinde güneş görmeyen, televizyon ve radyosu olmayan bir odada 7 yıl kızı saklıyor. Bir yandan kocası ölen öte yandan kızı kaçırılan anne Hülya Darcan, (Kanal D'de reyting rekorları kıran 'Binbir Gece' dizisinin Şehrazat'ı, Bergüzar Korel'in annesi) büyük aramalardan sonra kızını buluyor. Ezo, babasını öldürten, 'amca' dediği Demir Karahan'ın oğlu Kaan Urgancılar'a aşık oluyor. Bu arada psikopat katil Uğur Polat da Ezo'ya aşık. Kısacası polisiye ve duygu yüklü bir film. Gerisini Fox TV'den izleyin.
Kaynak: Milliyet(Şenay Düdek)
Kemal Sunal'ın kızı Ezo'dan dizi filmhttp://img50.imageshack.us/img50/1918/0bc5a0b62089ce4dafb44f0zz7.jpg (http://imageshack.us)
RAHMETLİ Kemal Sunal'ın kızı Ezo da, televizyon sektöründen gelen dizi film tekliflerine daha fazla kayıtsız kalamadı. Ezo'yu önümüzdeki günlerde Tutsak adlı dizinin başrolünde izleyeceğiz. Eski adı TGRT, yeni ismi Fox TV olan kanal için çekilen dizi filmde Ezo'ya Kaan Urgancıoğlu eşlik ediyor. Yapımcılığını Artı Film'in üstlendiği, pek çok başarılı diziye yönetmen olarak imza atan Yasemin Türkmenli'nin yönettiği dizide ayrıca Binbir Gece dizisindeki Şehrazat rolüyle büyük üne kavuşan Bergüzar Korel'in annesi, rahmetli Tanju Korel'in eşi Hülya Darcan da rol alacak. Dizide Uğur Polat da ilk kez bir "kötü adam" olarak kamera karşısına geçecek. Dizinin öyküsü ise son derece ilginç. Düşman aile tarafından kaçırıldıktan sonra bir evin çatı katında 7 yıl süreyle tutsak edilen ve bu nedenle konuşma yeteneğini kaybedip, büyük bir psikolojik bunalıma giren kızın, (Ezo Sunal) yıllar sonra annesi (Hülya Darcan) tarafından kurtarılma mücadelesini anlatan dizi, büyük ilgi göreceğe benziyor. İlk kez bir dizi filmde oyunculuğu deneyecek olan Ezo Sunal ise konuşamayan ama bütün duygularını yüz mimikleri ve vücut diliyle anlatan bir gençkızı canlandıracak. İlk oyunculuk denemesinde bu kadar güç bir rolü deneyecek olan Ezo Sunal'ın uzun bir süredir kendini bu role hazırladığını öğrendim. Eminim başarılı olacaktır. Bence Ezo'nun bu konudaki en büyük güvencesi, babası Kemal Sunal ve ağabeyi Ali Sunal gibi "oyunculuk geni" taşıyor olması!..
Kaynak:Sabah (Yüksel Altuğ)
Fragmanını gördüm çok güzel bir dizi olacak bence zaten oyuncuların çoğu beğendiğim oyuncular zaten uğur polat harika bir oyuncu
diziyi açıkcası merak ediyorum.ayrıca show da tutsak adında bir dizi vericek.hande ataizi var başrolünde de.garip bir durum.aynı isim olması.bu tutsağı merak ediyorum. uğur polat için izlemeyi düşünüyorum.
yalnız fragmanda arabası yanan birileri vardı.uğur polat da ordaki kzıı kurtarıyordu.o kızı ezo sunal a pek benzetemedim.
fragmanini koyamazmisin birseyler yap bu kiz cok güzel ezo icin izlerim bu diziyi
Fragman şimdilik yok galiba kimsede...Zaten tam olarak diziyi vermiyorlar reklam olarak çok küçük bir bölümü...
Buda Ezo Sunalın güzel bir fotoğrafı.Umarım beğenirsin...
http://img104.imageshack.us/img104/8818/0bc5a0b62089ce4dafb44f0si6.jpg (http://imageshack.us)
Reklamını gördüm. Kaza sahneleri çok güzel. İzlemeye çalışıcam. Ayrıca ezo sunalın oyunculuğunuda çok merak ediyorum
Uğur Polat'ın olması yeter gerisini boşver...bu dizi kaçmaz...oyunculuğu mükemmel fragmanı izlemek yetti zaten...
elwiens_86 22-02-07, 07:30 Uğur Polat'ın oynadığını bilmiyordum dün fragmanı izleyince gördüm...Benim hayran olduğum bir oyuncu ve eminim yine muhteşem oynuyacak...Ben ne yapar eder bu diziyi izlerim fragmanına bayıldım...Merakla bekliyorum...Acaba hangi gün yayınlarlar..
tuba_buyukustun 22-02-07, 20:16 arkadaşlar tutsak dizisinin yapımcısının bir röpörtajında okudum dizinin kadrosunda imkansız aşk dizisinin efesi Serkan Altunorak'ta varmış.Eğer başka bir tutsak diye dizi yoksa bu dizi
elwiens_86 23-02-07, 20:51 fragmanı süper ötesi bişey....oyuncu kadrosu desen o da muhteşem ama günü pek iyi değil nasıl olur bilmiyorum...umarım yok yere bitirilmez yazık olur o muhteşem oyunculara....
binbir gece adlı diziyi izlemiyorum ama galiba salı günleri yayınlanıyor ama 26 şubat pazartesiye geliyor o zaman sorun yok di mi?
çok merak ediyorum bu diziyi.Uğur Polatın olduğu dizi izlenmez mi o seçtiyse güzeldir mutlaka..
Arkadaşlar gazetede dizinin çarşamba akşamı yayınlanacağı yaıyo. 21:30 DA
Arkadaşlar Fox Tv nin frekansları değişti.Yeni frekanslar var elimde ama yapamadım.Yani Fox Tv yi izleyebilmek ne biliyim yeni birşeyler gerekmiyor dimi?
tuba_buyukustun 24-02-07, 11:23 bence fox tv yi izlemek için bir çok nedenimiz var özellikle yeni yapımları...ben vereyim bari bilgileri
Ask_Korsani 24-02-07, 11:30 fox tv iyi yayina girdi bugünden irtibaren ( 24.02.2007) yalniz biz avrupadaki türklereher zamanki gibi üvey evlat muhammelesi yapiliyor...bizde adi halaTGRT EU diye gecen bu program, bakalim fox la ayni seyleri yayinliyacakmi?... veya FOX TV Avrupa yayini icin bilgisi olan biri varsa bana yardimci olsun lütfen ...
sadece_ozge 25-02-07, 11:14 ben bu dızıde hande ataızıde oynuyo sanıyorum cnku bugunku haberınde tutsak adlı dıznın cekımlerı ıiçn bıyere gttı yazıyodu hatlamıyorum ama odava yanı hatta basrol sanıyodum ben ama ezoymus basrol ama guzle kız esmer ve renlı goz:)
ben bu dızıde hande ataızıde oynuyo sanıyorum cnku bugunku haberınde tutsak adlı dıznın cekımlerı ıiçn bıyere gttı yazıyodu hatlamıyorum ama odava yanı hatta basrol sanıyodum ben ama ezoymus basrol ama guzle kız esmer ve renlı goz:)
Hande Ataizi Show Tv de yayınlanacak olan "Kara Duvak" dizisinde oynayacak.Daha önceden Hande Ataizinin oynayacağı dizinin ismine de Tutsak demişlerdi.Ya bir yanlışlık oldu yada dizinin ismini değiştirdiler...
fox tv iyi yayina girdi bugünden irtibaren ( 24.02.2007) yalniz biz avrupadaki türklereher zamanki gibi üvey evlat muhammelesi yapiliyor...bizde adi halaTGRT EU diye gecen bu program, bakalim fox la ayni seyleri yayinliyacakmi?... veya FOX TV Avrupa yayini icin bilgisi olan biri varsa bana yardimci olsun lütfen ...
evet ya biz avrupali türkler izleyemicezmi bu diziyi? tgrt eu haala degismedi? uydu frekanslari yokmu bu kanalin?
AY ben cook seviniyorum diziye ama ,bosuna
ben bakamIcagIm cünkü burda fox tv yok oysaki,nekadar
ümitlenmistim canIm Hülya DarcanIma kavusucagIm diyee.
kaderime küstüm BEN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA uuuf.
Size diziye bakarken iyi eylenceler:icon_sorr :sad53:
Bendende Hülya Darcana slm söyleyiiin olurmuuuuu:sad53:
paçiii_melos 27-02-07, 07:56 En büyük desteği annesi
Merhum sanatçı Kemal Sunal’ın güzel kızı Ezo Sunal, Mart ayında Fox ekranlarında ‘Tutsak’ dizisiyle ilk oyunculuk sınavını verecek. Ayla Algan’ın koçluğu eşliğinde çekimlerini tüm hızıyla sürdüren Ezo Sunal’ın en büyük desteği ise annesi Gül Sunal... Gül Hanım, çekimler boyunca kızı Ezo’yu yalnız bırakmıyor ve ona manevi destek veriyor. Çok heyecanlı olan Ezo da annesinin bu desteğiyle, her geçen gün kameralara daha da fazla alışıyor.
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6585
Arkadaşlar "TUTSAK" dizisini çekebilecek olan arkadaşlar varsa lütfen özel mesajla bana ulaşsınlar.Çekebilen olursa çook sevinirim:img-in_lo
bayıldım ben bu diziye... şuana kadar izlediim kadarıyla muhteşem... reyting meyting kurbano olmasın yaa... zaten uğur polat ve kaan urgancıoğlu da var... süper...
güzeldi.sadece 2 reklam verdiler iyi oldu.bu arada ezo Sunal çok tatlı çok güzel kızmış yaw.bu diziyi sadece Uğur Polat için izledim yoksa ilk bölümünden bir dizi izlemem kolay değildir ama dizi fena değil sonuçta daha ilk bölüm bakıcaz.Uğur Polat muhteşemdi çok seviyorum onu...
Hakikaten muhteşem bir dizi...Canım Hülya ablam süperdi...Herzamanki gibi yine büyüledi beni.Dahada hayran kaldım.Diliyorumki bir problem çıkmasında dizi sürsün...Uzun bir süre bekledikten sonra Hülya Ablayı yine kaybetmeye dayanamam ben:icon_sorr Çünkü çok seviyorum:img-in_lo
Umarım şu bir hafta çabuk geçerbye
Güzel bir dizi olduğunu düşünüyorum. Uğur Polat oynadığı için seyrederim, diyordum. İzledim ve çok şey söylemek için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Bir dahaki bölümde daha fazla yorum yapabilirim herhalde. Ama şimdiden şunu söyleyebilirim, oyuncu kadrosu güçlü. Uğur Polat, Hülya Darcan gibi çok iyi oyuncular var.
Ezo Sunal da, ilk oyunculuk denemesi olduğu düşünülürse, gayet iyi. Oyuncu bir ailenin, usta oyuncu bir babanın kızı olmanın hakkını veriyor bence.Tebrikler ve başarılar...
Dizi coook süper yaa konusu cook hosuma gitti.
Ama en cok askIma kavustuguma sevindim Hülya
ablam muhtesemdiiii ,yerim onuuu beeeeen.AY coook
sekerdi hakikaten yaa ,mimikleri yine beni cook
hayran bIraktI ,dizi süper askIm süper daha neolsun,
umarIm herkez emeginin karsIlIgInI alIr ...INSALLAH:happy0064
Ay ilk bölümden basladI askIm aglamaya ,birde kIzIna
kavusunca evden cIkmIyacakmIs ve kendisine sarIlIp
yatIcakmIs ya ,iste bunu coooooooook kIskandIIIIIIIIIIIIIIIIIIIm:icon_sorr .
Bendeee sarIlmak istiyoruuuumm yaa....hehehbye
Diziyi herkeze tavsiye edecegim.....sizde edin lütfen:img-wink:
bu dizi mükemmel valla.ilk dakikasıda sardı beni.konusu çok değişik.oyuncu kadrosu gayet kaliteli.süper ya.fox tv emin adımlarla geliyor valla.şuana kadar ne izlediysem hayran kaldım.gerçekten yapımları müthiş.:img-wink:
başını kaçırmama rağmen olayları anlamam geç olmadı.güzel bir dizi olmuş.
uğur polat için izledim açıkcası.süper oynamış.sesi bile yeter zaten:good:
ezo sunal da fena değil.gittikçe daha iyi olur.elifin 7 yıl boyunca niye konuşmadığını anlayamadım.adil ona hiç de kötü davranmıyordu.
başını izleyemediğimden belki de fragmanda adil elif'i kurtarıyodu.onların kaza yapmasına sebeb olan adil miydi başka biri miydi?
begüm hanımın evi bir istanbul masalı arhanların malikanesiydi.bu dikkatimi çekti.gözlerim tatyanayı suzanı aradı.:img-hyste
bakalım yeni bölümde neler olucak.elif kaçtı.yeni bölümünü gösterdiler.adil elif kovalama sahneleri vardı ormanda.begüm hanıma silah dayıyolardı.
merakla bekliyorum.umarım bu bölümün tekrarını verirler.
rhetbutler 01-03-07, 07:51 Beğenmediğim işlere yorum yazmam ama bu dizide Uğur Polat söz konusu olunca bir istisna yapıyorum.
Diziyi merakla bekliyordum hatta Fox u büyük bi merakla bekliyordum.Sanırım Fox yöneticileri yaptırdıkları dizileri seyretmiyor.Dizilerin hepsi çekim açısından çok kalitesiz, görüntü o kadar sıradan ki sanki bi kamerayla çekmiş montajlamışlar.Hiç kimse bu dizileri montaj yaparken seyretmiyormu allahaşkına.Yayınlanan reklamların görüntü kalitesi ile diziler arasında büyük bir uçurum var.Bu durum foxtaki bütün diziler için geçerli.Tutsakta da durum aynı.
İlk bölümde herşey açığa çıktı zaten ilerki bölümlerde olucaklar o kadar belli ki bu bölümden sonra diziyi çekmeye gerek yokmuş gibi.Adil i kimin tuttuğu gizli kalsaydı bari.Burdan sonrası Elif kaçar, Kaan Urgancıoğlunun canlandırdığı karakterin ismini unuttum o, Elif'e aşık olur, sonunda Adil ya ölür ya hapsi boylar.Eeee... ne kaldı geriye.
Arhanların malikanesini kiralamışsın, Zekeriya'yı (Emre Karayel) transfer etmişsin.MAdem bu kadar para harcadın be yapımcı oturup şu diziyi bi izleseydin.
Oyuncuların performasına gelince, Ezo Sunal için biraz önyargılıydım ama kötü sayılmazdı. (Bu arada 7 yıldır tutsak olarak o oda da yaşayan bi kızın suratındaki fondöten ve göz kalemini biraz daha az sürebilirlerdi.)
Hülya Darcan ın seslendirmesi çok başarısız.Kadın acılı tamam ama seslendiren sanki son nefesini vericek biraz sonra tarzında konuşunca olmamış.
İsimler aklımda değil ama Begüm Hanım ın ortağı olan ailenin erkekleri diğer dizilerden araklanmış karakterler gibi duruyor.Tabi Kaan Urganıcıoğlunun seslendirmesi de olmamış.
Güzel bir iş yapmayı düşünmüşler, planlamışlar ama uygulama da başarısız olunmuş.
Bu kadar eksinin içinde tek bi artı var o da Uğur Polat.Ruh sağlığı pek iyi olmayan, psikolojisi bozuk karakterler onun için birer kazaktan farksız gibidir.Üstüne giymeye görsün, her karakteri yakıştırır kendine.Bir adamın ölümüne sebep olmuş, kızını esir almış,obsesif Adil de de çok başarılı.Ama o kadar çok eksi var ki tek artıyı alıp götürüyor.Ve bu beni çok üzüyor.Yeteneksiz çocuklara, kendini seslendiremeyen ses sanatçılarına, süper prodüksiyonlarla dizi yapsınlar, onların işleri ne kadar saçma olursa olsun izlensin, cepleri para dolsun ama sana reva görülen bu olsun.Yazık sadece yazık.
tuba_buyukustun 01-03-07, 11:39 arkadaslar gercekten güzel bir diziydi ezo sunalın bu kadar başarılı olabilecegini tahmin etmezdim
arkadaslar gercekten güzel bir diziydi ezo sunalın bu kadar başarılı olabilecegini tahmin etmezdim
bencede bekledıgımden cokcok ıyıyydı ezo sunal oyuncular gercekten cok basarılıydı bence ama goruntu kalıtesı cekımlerı cok kotuydu yanı cok eskı dızılere benzıyor... enkısa zamanda duzeltmelerı lazım cekım kalıtesını yoksa hıkayeyede oyuncularada yazık... ugur polat herzamankı gıbı superdı zaten
tuba_buyukustun 01-03-07, 11:42 TOTAL
60 OSMAN EMMI (TV FILMI) [NET] STV 1,40 5,60
61 18:00 HABERLERI TRT2 1,40 4,50
62 CAN PAZARI (T.S) [NET] TRT1 1,40 4,40
63 FIRTINALI ASK [NET] ATV 1,30 7,50
64 DISNEY KIM POSSIBLE (OGLE) TRT1 1,30 5,00
65 DOSTA DOGRU STAR 1,20 26,00
66 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 1,20 7,60
67 TARIK VE DIGERLERI (TKR)-SABAH [NET] STV 1,20 7,30
68 LEZZET AVCISI [NET] STV 1,20 6,10
69 FOX SPOR FOX 1,20 3,20
70 TUTSAK [NET] FOX 1,20 2,90
A/B
45 OSMAN EMMI (TV FILMI) [NET] STV 1,40 7,10
46 MESUT YAR''LA UYAN TURKIYE [NET] STAR 1,30 19,50
47 YESIL ELMA [NET] STV 1,30 10,30
48 DISNEY LILO VE STICH (OGLE) TRT1 1,30 7,50
49 SEBNEM KISAPARMAK''LA PAYLASTIKCA [NET] KAN7 1,30 7,30
50 CAN PAZARI (T.S) [NET] TRT1 1,30 5,00
51 SPOR HABERLERI (18:00) TRT2 1,30 4,50
52 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 1,30 4,50
53 SPOR SAYFASI SHOW 1,30 4,20
54 BUYUK BULUSMA [NET] STV 1,30 3,40
55 TUTSAK [NET] FOX 1,30 3,20
o kadar izledim izledim sonlarına doğru uyudum tabi ne kadar sonuydu bilmiyorum.en son elifin annesine zarfla kızının fotosu geldi felan filan oradan sonra noldu?
tuba_buyukustun 01-03-07, 12:40 arkadaşlar çevremden de bildiğim kadarıyla kimse fox tv den halen daha haberdar değil.ve çogu kişi fox tv nin uydu frekanslarını bilmiyor o yüzden işte frekanslar:
UYDU:turksat 2A dogu frekans:12021.50 plarizasyon yatay(H) sembol oranı :5380 fec:5/6
KABLOLU TV:S bandı 4.kanal
DİGİTURK:26.kanal
D-SMART:16.kanal
Uzun süredir beklediğim diziyle isim benzerliği nedeniyle seyretmeye çalıştım, ( Show Tv Kara Duvak olarak değiştirdi Serkan Altunorak Hande Ataizi dizisinin adını ) daha doğrusu seyretmeye çalıştım. Arhan malikanesini özlemişiz , görmek güzel oldu , Uğur Polat ın sesini duymak da güzeldi ama bye
Sevenlerine keyifler ...
Diziyle ilgili hiçbir bilgi yokmu Yani resim falan ekleyebilecek kimse yokmu Uğur Polat var diye merak ettim bakarım dedim fragmanına bile denk gelmedim :)
Bence de başka bir mekan yer almalıydı. Bir İstanbul Masalı'nda Arhan Malikanesi olarak izlediğimiz mekanı görmeyi ben yadırgadım doğrusu.
Raytingler kötü, ama olsun, daha ilk bölüm. Ve birçok kişi de dediğiniz gibi,Fox tv'nin farkında değil. Haftaya raytingler yükselir bence.
dün gece diziyi seyretmek için ekran karşısına büyük bir heyecanla oturdum. çok sevdiğim oyuncular vardı. özellikle ezo sunalı da çok merak ediyordum. ama ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım.çok ilginç olan hikayeye ve oyunculara yazık olmuş. çekimlerin kalitesi çok kötüydü. arkadaşların dediği gibi sanki eski zaman çekimleri, renkleri falan vardı. yani ortada foxun diğer dizilerinden bile kötü bir kalite vardı. foxun yolu daha çok uzun. hülya darcan, uğur polat gibi oyuncuların oyununu bile doğru düzgün izleyemedik. umarım bu çekimler, renkler falan değişir de dizinin ömrü uzun olur. :img-help:
her kelimene katılıyorum...seyircinin önüne özensiz işler çıkarmada bir numaraya oturdu fox...ayrıca dikkatimi çeken bir başka hususta dizinin başlangıcı;istanbul görüntüleri sanki bir başka diziyi andırıyor! başka bir şey bulamadılar mı? neden fotokopi kağıdı gibi yapıyorlar...
İyi bir konu, en azından tesadüfen açtığımda ilgimi çekti ve izlemeye başladım. ama biraz daha özen gösterilmeli sanırım. Tempo çok düşüktü. Yoksa güzel bir hikayesi var.
bence mukemmel bir dizi biraz daha sabır ve çalışmayla çook daha güzel olabilir ezo sunal babasının kızı gerçektende eminim babası gurur duyuyordur onunla dizi devam etmeli arkadaşlar çok güzel çünkü ben bayıldım haftaya kadar nasıl beklicem bilmiyorum:img-wink: :good:
hiç izlemeyi düşünmediğim bi diziydi.ancak dün akşam rastlayınca bi bakayım dedim.ii ki bakmışım.çok beğendim.jkonu ve oyuncular çok iidi.özellikle tvye bi süre ara veren uğur polatı özlemişim.sesi,oyunculuğu nasıl da öne çıkıyor.tempo konusunda bence de bi eksiklik vardı.yani elifin odada kalması çok zor bi olay ama bembeyaz bi odada hep kıza bakmak da bizi de birazcık sıktı ya.neyse haftaya yeni bölümü büyük bi merakla bekkliyorum.umarım kızın annesiyle buluşması gelecek bölümde olur,bizi çok bekletmesinler...
Bende Bakmayi çok Istiyodum Ama Bakamadim. Umarim Tekrari Olur
hiç izlemeyi düşünmediğim bi diziydi.ancak dün akşam rastlayınca bi bakayım dedim.ii ki bakmışım.çok beğendim.jkonu ve oyuncular çok iidi.özellikle tvye bi süre ara veren uğur polatı özlemişim.sesi,oyunculuğu nasıl da öne çıkıyor.tempo konusunda bence de bi eksiklik vardı.yani elifin odada kalması çok zor bi olay ama bembeyaz bi odada hep kıza bakmak da bizi de birazcık sıktı ya.neyse haftaya yeni bölümü büyük bi merakla bekkliyorum.umarım kızın annesiyle buluşması gelecek bölümde olur,bizi çok bekletmesinler...
Ama bana öyle geliyorki buluşamıcak Begüm Hanım ile Elif.Ne biliyim kaçması karıştırabilir işleri..Kaçmayı başaracak mı, Adil yakalayacak mı, ne olacak hiç tahmin edemiyorum.Belkide olaylar iyice karışacak ve Begüm Hanım uzun bir süre haber alamayacak kızından.Ama bu küçük bir ihtimal.Çünkü Elif ile Mehmet aşk yaşayacaklar diye duymuştum o yüzdende Elif ortaya çıkar..
Vallahi haftaya kadar nasıl beklenir yaaa.Ama sonunda Hülya ablamı görücemi biliyorum yaa işte o zaman hiçbir şey umrumda olmuyor.Günlerce aylarca beklerim:happy0064
tekrarlari pazartesi günü kaciranlar baksin
güzel bir diziye benziyor rastgele izledim birde malikane bir istanbul masalının çekildiği yer dikkatimi cekti yazan olduysa tekrar yazdığım için özür dilerim
paçiii_melos 02-03-07, 13:31 Sunal Ailesi gözyaşı dökerken...
FOX TV'nin dizisi Tutsak'ı, oyuncuları ve çekim ekibi ile beraber izledim. Yanımda rahmetli Kemal Sunal'ın eşi Gül Hanım, karşımda kızı Ezo ve oğlu Ali vardı. Dizi boyunca anne-kız karşılıklı gözyaşlarını silip, durdular. Nasıl ağmasınlar ki? Kemal Ağabey ile Gül Hanım'ın sanat bahçesine diktikleri fidanlar birer birer meyve vermekte. Topraklarına düşecek her damla, onları biraz daha olgunlaştıracak... O geceyi uzaklarda bir yerlerden buğulu gözlerle izlediğine inandığım Kemal Sunal ile değerli eşi Gül Sunal çocuklarıyla ne kadar övünse azdır. Hem eğitimliler, hem yetenekliler, hem aile mirasını (sanattan söz ediyorum) en iyi şekilde korumak için hevesliler hem de terbiyeliler. Bu dizi sağanağında Tutsak tutar mı tutmaz mı, bilemem ama ekranların Ezo adıyla yeni bir lezzet kazandığından adım gibi eminim. Ezo Sunal, işin başında en zor rolü kabul ederek zaten büyük bir yüreklilik gösterdi. Ekrandaki halini görünce bu seçimin sadece bir "cesaret gösterisinden" ibaret olmadığını anladım. Ezo, ekranda kendisini izlerken ağlıyordu. Her sahneyi nasıl duyarak oynadığı belliydi. Nasıl olmasın ki? İlk bölümde bir trafik kazasında kaybettiği babasının ismi Kemal'di... Diziye gelince: Yönetmen Yasemin Türkmenli, Candan Öte ile doruğa çıkarttığı kendine has stilini Tutsak ile biraz daha katmerlemiş. Ama keşke diziyi 90 dakikaya yayacağına şöyle 60-70 dakikada toparlasaymış. Zira bu kadar uzun bir dizi bölümünde tempoyu korumayı Scorsese bile beceremez. Uğur Polat ile Hülya Darcan'ın ekrandaki oyunculuk düellosunu ise "dört köşe olarak" izledim. Her ikisini de helâl olsun. Ancak dizide havaya uçmak üzere olan aracın içinden kaçırılan Elif'in nasıl olup da, polis tarafından yapılan kriminal incelemede izine rastlanmamasına rağmen "ölü" sayıldığına aklım ermedi. Bir de benzin deposu tutuşarak havaya uçan Mercedes sahnesini biraz abartılı buldum. Mübareğin benzin deposu patlamadı da sanki Irak'ta pazar yerine dalan bomba yüklü araç gibi infilak etti. Arabaya jet yakıtı mı koymuşlar ne?..
http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1277-70-104-20070302-200.html
---gamze--- 02-03-07, 17:03 diziyi izledim ve beğendim ezo sunal da gayet güsel oynamış. oyuncu kadrosu da gayet iyi
Ama bana öyle geliyorki buluşamıcak Begüm Hanım ile Elif.Ne biliyim kaçması karıştırabilir işleri..Kaçmayı başaracak mı, Adil yakalayacak mı, ne olacak hiç tahmin edemiyorum.Belkide olaylar iyice karışacak ve Begüm Hanım uzun bir süre haber alamayacak kızından.Ama bu küçük bir ihtimal.Çünkü Elif ile Mehmet aşk yaşayacaklar diye duymuştum o yüzdende Elif ortaya çıkar..
Vallahi haftaya kadar nasıl beklenir yaaa.Ama sonunda Hülya ablamı görücemi biliyorum yaa işte o zaman hiçbir şey umrumda olmuyor.Günlerce aylarca beklerim:happy0064
dizi bittikten sonra fragmanımsı bikaç görüntü verdiler.ordaki görüntülerde elif kaçıyordu.annesi de parayı böyle yüzüne atkı sarmış bi adama veriyodu.bi de begüm hnm biriyle telefonda konuşurken kaan urgancıoğlu(dizideki adını unuttum) kapıdan çıkıyordu,duyuyordu ve şaşkınlık geçiriyordu.bence uğur polatla konuşurken duyacak ve elifin adı geçtiği için "dumur" olacak heralde...
bu dizi tutacak ve hepimizi tutsak edecek ekrana ... ilk bölüm baya bi güzeldi geriside gelirse çarşambaları bundan sonra daha güzel geçecek demektir.
Arkadaslar yorumlarInIzI teker teker okudum ve cook hosuma
gitti ,dizinin sizinde hosunuza gitmesi sevindirdi beni.
Ben dizide özellikle biricik askIm benim icin dünyanIn
en iyi kadIn oyuncusu olan Hülya Darcan Korel bayIlIyorum.
Benimki artIk hayranlIktanda büyük birsey olduu,o esi
ve kIzInI kaybettigi sahne ,beni hIckIrIklara bogdu.:icon_sorr .
Bu nasIl birsey diye kendi kendime düsündüm,yani bir insan bukadarmI
basarIlI olabilir ,diziyi izlerken nerdeyse tv icine düsecektim...hehe.
Hülya DarcanIn yaptIgI söyledIgI herseye bayIlIyorum,benim
icin cook örnek alInacak bir oyuncuu,ama sIrf oyunculuguyla degil ,
kendisi bence coooooook harika bir anne ,sahsen ben kendisini
cook tanImak isterdim ,okadar doluyumki okadar sey söyleyebilirimki
ama muhtemelen bunlarI kendisini görsemde diyemem heycandan,Hülya
Darcan Korel benim icin ikinci bir anne gibi ,Kendisini her izledigimde
dahada hayran dahada büyük bir sevgi olusuyor icimde .Diziye
gelince coook beyendim konusu oyuncular hepsi harkulade ,umarIm
dizi tutulur ,bir arkadasImIzIn yazdigi gibi dizi simdiden Tutsak etti
beni ....heheh.Ben 7 sene evde Tutsak kalmaya razIyIm yeterki,
Hülya annemii her hafta göreyim,o benim canIm birtanem .
Arkadaslar ne düsündügünüzü biliyorum ,bu kiz kesin delii,vallahi ne diyeyim
bu duygularI yasamayan anlayamaz ,ama sunu söylüyebilirim
Hülya Darcan beni hayata baglayan insanlardan en önde giden kisilerden
birisi ,doru kabul deliyim ,ama bu benim sucum degil Hülya
Darcan Korel büyüledi ,yerim ben onun o tombis yanaklarInI...ehheeh ,
ilk bölümde her şey çok çabuk çözülmeye başladı bence.biraz merakta bırakabilirlerdi.elifi kimin kaçırdığı bilinmseydi keşke.elifin adilin elinden kurtulması hemen olmayacak bence.
adilin yani uğur polatın dizideki etkinliği bana kısa olucak gibi geliyor.ama yanıladabilirim.umarım gitmez.elif bir şekilde onun elinden kurtulucak ve ilerde k.urgancıoğluyla aşk yazıcak böyle bir şey okudum diğer sayfalarda.bakalım yeni bölümde neler olucak bakalım?
tutsağı bugün izleme fırsatı buldum ve harikaydı ezo bıraz durgun geldi ama diğer karakterler harika ve bu dizi tutar bakalım türk fox neler yapacak:img-yes:
keremcem d 04-03-07, 17:06 ilk bölümünün tekrarini bugün izledim..cok heyecanli bi bölümdü..olaylar cok cabuk cözülmeye basladim sasirdim.. cok begendim..artik hep bakicam:img-yes:
arkadaşlar geçen hafta ki ilk yayınında dizinin ne sesi ne görüntüleri iç açıcı değildi. sanki kötü kopya vcd film izlemiş gibi hissettim. ama bu akşamki tekrarına rastladığımda ( -ki hiç tanıtıma rastlamadım ) gözlerime inanamadım.
sanki dizi tekrar çekilmiş gibiydi. harika bir mixaj, ayna gibi görüntüler ( hd çekiyorlarmış) ve sanki kısaltılmış gibi de tempolu bir akış.
yönetmeni, yapımcıyı ve emeği geçen tüm arkadaşları kutlarım. bu iş tutar. elinize sağlık
keremcem d 06-03-07, 17:13 arkadaşlar geçen hafta ki ilk yayınında dizinin ne sesi ne görüntüleri iç açıcı değildi. sanki kötü kopya vcd film izlemiş gibi hissettim. ama bu akşamki tekrarına rastladığımda ( -ki hiç tanıtıma rastlamadım ) gözlerime inanamadım.
sanki dizi tekrar çekilmiş gibiydi. harika bir mixaj, ayna gibi görüntüler ( hd çekiyorlarmış) ve sanki kısaltılmış gibi de tempolu bir akış.
yönetmeni, yapımcıyı ve emeği geçen tüm arkadaşları kutlarım. bu iş tutar. elinize sağlık
aynen cnm benced ebu dizi tuttar..bence cok heyecanliydi.. ben tekrarina baktim..bundan sonra bu dizinin takipcisiyim:img-yes:
ilk bölümü tesadüfen izledim çok güzeldi bu haftada mukakkak izliycem elif çok hoş ezo sunal çok uymuş karaktere :good:
ben biraz geç izledim bilmiyorum acaba çok şey kaçırdımmı ben konferansmıydı şirket toplantısımıydı ne oarada açtım elifin anneside vardı orada çok mu geç izlemişim acaba cvp verirseniz sevinirim:img-blush
ve dizinin tam saatini söyeleyebilirmisiniz:img-cool2
keremcem d 06-03-07, 18:22 ilk bölümü tesadüfen izledim çok güzeldi bu haftada mukakkak izliycem elif çok hoş ezo sunal çok uymuş karaktere :good:
ben biraz geç izledim bilmiyorum acaba çok şey kaçırdımmı ben konferansmıydı şirket toplantısımıydı ne oarada açtım elifin anneside vardı orada çok mu geç izlemişim acaba cvp verirseniz sevinirim:img-blush
ve dizinin tam saatini söyeleyebilirmisiniz:img-cool2
aynen cnm sende benim gibi tekrarini izlemissin o zaman.. Önlerini anlattim..Tam basladigi ani ben izliyemedim ama ondan öncesini analttim..Simdi Elifle babasi birlikte evden cikiyolar..yolda (tam adlarini bilmiyorum)iste o adam bilerek carpiyo babasiyla elifin arabalarina.. ve araba kaza yapiyo..elifi arabadan indiriyo ve kurtariyo..ve 7 yil byounca elif sayesinde santas yapip para aliyo.. Elifde 7 yildir adamla hic konusmuyo..anneside elifin öldügünü saniyo..ve her kaza yaptiklari sene bi toplanti yapiyo..elifin ve babasinin anisi icin...
paçiii_melos 06-03-07, 20:54 Ben de bugün büyük bir heyecanla Tutsak'ı bekliyordum. Ben bugün sanıyordum ama meğersem bugün değilmiş. Yarın akşam 21:30 daymiş. Geçen hafta çoks eyretmek istemiştim ama evde olmadığım için seyredemedim. Tekrarına da hiç rastgelemedim. Ama yarın akşam 2. bölümünü mutlaka seyredicem. Hülya Darcan'ın , Uğur Polat'ın oyunculuğuna hayranım zaten, diziyi çok merak ediyorum.
Ben de bugün büyük bir heyecanla Tutsak'ı bekliyordum. Ben bugün sanıyordum ama meğersem bugün değilmiş. Yarın akşam 21:30 daymiş. Geçen hafta çoks eyretmek istemiştim ama evde olmadığım için seyredemedim. Tekrarına da hiç rastgelemedim. Ama yarın akşam 2. bölümünü mutlaka seyredicem. Hülya Darcan'ın , Uğur Polat'ın oyunculuğuna hayranım zaten, diziyi çok merak ediyorum.
Harika bir dizi gerçekten.İlk bölüm çok heyecanlıydı.Devamıda öyle olucak eminim.Reklamları gördüm yine çok güzel bir bölüm bekliyor bizi...Hülya Darcana bayılıyorum bunuda yine söylemeden geçemicem:img-in_lo
Daha ayrıntılı reklamını gördüm bugün...Reklamın sonunda Elif ile annesi buluşuyor...Elif kaçamıyor ama anladığım kadarıyla.Çünkü Adil Elife birşeyler söylüyor..Elifi büyük ihtimalle Mehmet kurtarıyor...Çünkü Adilin Elifi sakladığı evin önünde Mehmet Adilin kafasına birşey ile vuruyor...Yine çok aksiyon dolu bir bölüm anlayacağınız..Çabuk olsun akşam hehehe:img-wink:
aynen cnm sende benim gibi tekrarini izlemissin o zaman.. Önlerini anlattim..Tam basladigi ani ben izliyemedim ama ondan öncesini analttim..Simdi Elifle babasi birlikte evden cikiyolar..yolda (tam adlarini bilmiyorum)iste o adam bilerek carpiyo babasiyla elifin arabalarina.. ve araba kaza yapiyo..elifi arabadan indiriyo ve kurtariyo..ve 7 yil byounca elif sayesinde santas yapip para aliyo.. Elifde 7 yildir adamla hic konusmuyo..anneside elifin öldügünü saniyo..ve her kaza yaptiklari sene bi toplanti yapiyo..elifin ve babasinin anisi icin...
çok sağol fatmacım verdiğin bilgi için çok iyi özetlemişsin konuyu çok iiyi anlayamamıştım ama çok beğendim özellikle uğur polat için izlenmeye değer tabi diznin kaliteside ayrı:):good:
2.bölüm özeti
Adil, Begüm’den parayı alır ama Elif’i vermez. Mehmet ise Elif’i kurtarmak için Adil’in peşine düşer. Mehmet, Adil’i takip etmiş ve Elif’i sakladığı yeri bulmuştur. Adil’i etkisiz hale getirip evin çatı katındaki bir odada elleri bağlı bir halde olan Elif’i kurtarır. Elif yedi sene sonra ilk kez dış dünyayla karşılaşır ve etraftaki uyaranlar onu çok etkiler. Mehmet, Elif’i hemen Begüm Hanım’ın sahibi olduğu vakıf hastanesine götürür. Elif’in sağlık durumu kontrol edilir. Yedi sene sonra anne kız hastane koridorunda karşılaşırlar. Bu sırada Adil ise polisin elinden kaçmayı başarmıştır. Begüm kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken; bir yandan da Elif’i yedi sene boyunca tutsak tutanın kim olduğunu bulmaya çalışır. Fehmi ise kızın kurtulmuş olması nedeniyle büyük bir panik yaşar. Elif kurtarıcısı olarak gördüğü Mehmet’e yakınlaşırken; Adil de Elif’e olan tutkusunun ne denli güçlü olduğunu anlar. Adil için yedi senenin sonunda Elif’siz bir hayat yoktur artık. Bu yüzden de Elif’e ulaşmanın bir yolunu bulmaya çalışır. Oyuncular: EZO SUNAL, KAAN URGANCIOĞLU, UĞUR POLAT, HÜLYA DARCAN, DEMİR KARAHAN, EMRE KARAYEL
bu diziyi cok begendim gecen 1 bölümün tekrari vardibaktim cok güzeldi yeni bölümü bu aksam mi ???
bu diziyi cok begendim gecen 1 bölümün tekrari vardibaktim cok güzeldi yeni bölümü bu aksam mi ???
Evet yeni bölüm bu akşam saat 21:45 te:img-wink:
keremcem d 07-03-07, 17:02 Offf cok heyecanli ya özet.. Ben biliyodum saten mehmetle elifin arasinda birsey olacagini.. Bu bölümü cok merak ediyorum..Cok güzel,kaliteli ve heyecanli bi dizi..Bir bölümde olaylar cok cabuk cözüldü.. ilk defa böyle hersey hizli gelisiyo bi dizide..baiyldim ben ya:happy0064
Harika bir bölümdü yaa çok heyecanlıydı:img-yes: Soluksuz izledim...Hele Elifle annesinin buluştuğu sahne yokmuuu öldüm yaa içim eridii resmen:icon_sorr Mükemmel bir sahneydii harika yapmışlaarr...Elif annesine doğru giderken tepkisiz gibi duruyordu ve çok korktum tepki vermicek diyee ama bir anne deyişi vardıı :icon_sorr :icon_sorr Canım Hülya Ablam herzamanki gibi süperdi yinee nasılda sarıldı kızınaa canım benim yaa çok seviyorumm onuu...Sonunda Elif dışarı çıktığında Adil bir şey yapıcak diye çok korktum valla koltukta otururken hareketlendim birden sakın birşey yapma diyorum kendi kendime:img-grin2 Allahtan Mehmet yetiştii...Anlıyorumki Adil Elifi asla rahat bırakmayacak...Haftaya kadar nasıl beklerim yaaaabye
çok güzel bir bölümdü.Uğur Polat yine harikaydı.yalnız elif 7 sene hiç konuşmamış nasıl bukadar güzel konuşuyor anlamadım saçma olmuş biraz.ama genel olarak güzeldi.ezo sunal çok güzeldi.
ya bu dizi harika.. ben izlerken kendimi kaybettiim =)
mehmet odunlarin arkasinda duruyoken odunu al vur odunu al vur dedim beni duyup vurdu :P
annesiyle bulusmasi süperdi ayy acayip etkiliyo bu dizi..
resim ceken varmi??
2. bölüm süperdi.heycanlı bir şekilde izledim.elifin annesine kavuştuğu sahne gerçekten çok güzeldi.gözlerim doldu.adilde elife aşık onu anladım.otel odasında söylediği cümle çok güzeldi.elifin 7 sene sonra özgürlüğüne kavuşmasıyla birlikte çok ciddi psikolojik bozukluğu var bakalım bunu nasıl anlatıcaklar bu bölüm bir iki küçük ayrıntı koymuşlar uyandığında su istemesi kapı koluna dikkat etmesi gibi.mehmet elif aşkını iple çekiyorum.bakalım neler olucak.gerçekten çok güzel dizi.:happy0064
elwiens_86 08-03-07, 08:25 yani şu diziyi oturupta bir başından sonuna kadar izliyemedim ya ona yanıyorum...:icon_sorr
oyunculuklar mükemmel yani Uğur Polat olurda kötü mü olur..
konusuda çok ilginç dün akşam 2.bölümü yarısına kadar ancak izliyebildim..anne kızın buluşma sahnesini kaçırmışım ya...ama çekimleri ve oyuncuları çok kaliteli bir dizi....yakında reytingleride düzelir bence....
gunaydinlar
tutsak dizisine (dun aksam tesadufen kanallari kurcalarken rastladim)
ama gercektende cok hos bir dizi ve konusu cok ilgimi cekti.1.bolumunu her ne kadar izleyemesemde gercekten bu dizi yillarin oyuncusu hulya DARCAN gibi bir sanatci,ugur polat ve daha adini sayamadigim o kadar yetenekli oyuncular varken izlenmeye deger diyorum
saygilarimla
dünkü bölüm çok ama çok güzeldi özellikle mehmetin elifin yanına ilk geliişi onu kurtarışı elifin 7 yıl sonunda adilden sonra gördüğü ilk insan oluşu çok hoşdu:)
ama hepimizi en çok etkileyen galiba anne kızın buluşması evet gerçekten oyuncular harikaydılar:img-yes: ilk defa hülya darcanı bir dizide izliyor olmama rağmen kendisini çok beğenirdim ama o sahnede olağanüstü başarılıydı oyuncu dediğin işte böyleleridir dedirten bir başarıydı:):happy0064
ezo sunalda çok başarılı ilk oyunculuk denemesi olmasına rağmen bu kadar zor bir karakteri çok güzel canlandırıyor bu arada saçlarıda çok güzel:good:
uğur polata zaten hep hayranlığım vardır dizi ve filmlerini çok beğenirdim adilide çok iyi canlandırıyor özellikle siznirlli hallleri çok güzel oluyor elifi seviyor olmasıda güzel çünkü adil kötü biri değil elife kimsenin zarar vermesine izin vermez ama mehmette çok hoş tabi kaan urgancıoğluda çok başarılı ama nedense ben adili daha çok sevdim ama bakalım elif kimi sevecek ki aslında belli mehmeti sevecektir:img-in_lo
ama ikiisnden hangisini severse sevsin zor bir sevgi ama güzel bir aşk olacağı kesin mehmette adilde elifi hakediyorlar....:img-in_lo
2. bölüm süperdi.heycanlı bir şekilde izledim.elifin annesine kavuştuğu sahne gerçekten çok güzeldi.gözlerim doldu.adilde elife aşık onu anladım.otel odasında söylediği cümle çok güzeldi.elifin 7 sene sonra özgürlüğüne kavuşmasıyla birlikte çok ciddi psikolojik bozukluğu var bakalım bunu nasıl anlatıcaklar bu bölüm bir iki küçük ayrıntı koymuşlar uyandığında su istemesi kapı koluna dikkat etmesi gibi.mehmet elif aşkını iple çekiyorum.bakalım neler olucak.gerçekten çok güzel dizi.:happy0064
adilin otel odasinda soyledigi sozlerden sonra kesinlikle elife asik oldugunu anladim
ee kolaymi koskoca 7 yil boyunca elifin hayati ve esareti:img-yes: :img-yes:
evet o ayrintiya bende takildi uyanipta kendine geldiginde su istemesi ve kapinin koluna bakmasi (amam elife bunlar illa bir seyler hatirlatiyordur diye sonradan dusundum
mehmet ve elif aski ?
malum su an elif tedavi altinda iyilesmesi psikolojisi duzelmesi icin oldukca zamana ihtiyac var
su anda bilinmez ama dizi cok hos
saygilarimla
angelsınturkey 08-03-07, 09:05 Arkadşlar Dizi çok Güzel .izlemeye Değer Bir Eser Olmuş.ben Arkadaşimda Seyrettim çünki Fox Kanali Hala Bizde Yoook. Hülya Darcan Ve Uğur Polat Ezo Sunal Ve Kaan Urgancioğlu Muhteşem Olmuş.dizinin Yapimcilarina Tebriklerimi Sunarim.ama Fox Kanalini Kiniyorum Daha Sariyer çevresinde Seyredilmiyorrr.
dünkü bölüm ilk bölüme göre daha iyiydi bence.begüm hanımın mehmete olup biteni anlatmasına sinir oldum. parayı alınca zaten adil kızını vericekti ona.adilin kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum.hülya darcan çok iyiydi.uğur polatı söylemiyorum bile.zaten onun için bakıyorum bu diziye.:img-wink:
7 yılın sonunda elifin karşısında mehmeti görmesi mehmetin ona yakın davranması belli ki birbirlerine aşık olucaklar.ama ben ilk mehmetten bekliyorum ilk o aşık olucaktır diyorum.elifin 7 yıl hiç konuşmaması ve hastanede birden konuşması açıkcası beni şaşırtı.ben bir süre kendine gelemez demiştim.uyandığında annesinden hemen su istemesi hala tutsaklığın etksinde olduğunu gösterdi,o evde kalırken yaptığı her şeyi yine isticektir bence.ben o evi arıcağını özliceğini düşünüyorum.pencereden bakması da vardı tabi.o evdeyken gördüğü şeyleri göremicek bence.bu da onu kötü etkilicektir.koca bir şehir görücek artık.
adil elife aşık.nedense ben de adilden yanayım.radyoda haberi duyunca gitmekten vazgeçti.neler yapıcak bakalım.heralde begüm hanıma ya da elife onu niye alıkoyduğunu kim için yaptığnı filan anlatıcak.
son sahneye sinirle izledim.adil ne güzel de gelmişti elifin onu görmesini istedim nasıl bir tepki vericeğini merak etmiştim ama mehmet hemen bitiverdi elifin yanında.
diziyi dün akşam bende izledim ve beğendim ilk bölümdeki görüntü zayıflığı giderilmişti ilginç bir konusu var diğer patron baba ve kızını öldürtüp bu servetin üzerine nasıl konacaktı ve neden begüm hanımdan bu kadar nefret ediyor.
uğur polat elife aşık ve bu yüzden gitmedi acaba ne yapacak acaba bu alman ortaklarla bir ilgisi varmı ordanmı şirkete girecek acaba
bim de arhan malikanesi olarak izlediğimiz o güzel yalıyı yeniden izlemekde cok hoş
mehmet ve elif aşık olsa bile elif onun babasının yaptıklarını öğrenecek ve onlardan intikam almak isteyebilşr kolay değil kızın hayatı 7 yıl yok oldu babası öldü hazmedemez mehmet ve ailesini
Hülya abla yine harkuladeydi bu hafta. Hastanede ki kavuşma sahnesinde göz yaşlarımı tutamadım...:img-cray:
Ezo Sunal'da her geçen gün başarılı olma yolunda bir adım daha atıyor.
Esaret sona erdi artık ama neler bekliyor acaba onları. Elif'in Mehmet'e aşık olacağını biliyoduk ama onu Mehmet'in kurtarması çok güzeldi.
Uğur Polat'a diyecek söz bulamıyorum zaten...
Adil karakterini harika yansıtıyor bizlere. Neden bilmiyorum ama çok sevdim ben Adil'i belki o düzen takıntısı yüzünden (biraz bende öyleyimdir çünkü :))
Belki de Elif'e olan tutkusundan bundan sonra onsuz yapamıyacak çünkü...
(Bu arada hiç resim çeken yok mu aramızda? Bol bol imza ve avatar görelim artık değil mi?:img-wink: )
Fox tv yavaş yavaş dizileriyle insanları ekrana bağlayacak gibi.Yemin ve Tutsak oldukça başarılı.Her iki dizinin oyuncu seçimleri oldukça isabetli.Ben özellikle bu iki diziyi kaçırmak istemiyorum.Tebrikler!
rhetbutler 08-03-07, 12:38 TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE :
7 MART 2007 ÇARŞAMBA
HEDEF KİTLE :
A/B
42 TUTSAK [NET] FOX 1,40 3,40
TOTAL
45 TUTSAK [NET] FOX 1,60 3,90
iLK HAFTAYA GÖRE BİRAZ DAHA YÜKSELMİŞ.
Dün dizinin ikinci bölümü cook güzeldi,Hülya annemin Ezo Sunala
sarIlma sahnesini cook kIzkandIm ,vee agladIm ,ben ne diyeyim
sizde gördünüz muhtesem bir kadIn ,yerim onuu ben yaa.
Birde o anatarI alIpta kitledi ya arabaya ,cook kIzdIm ,ama sey
hani Hülya abla böyle dediya ,dua et elinde silah var böyle orda
adamI dövcek sandIm coook komiktiii ,hehehheh benim askIm
yikar vallahi canIm yaa,anatarInI arabadan cIkIp aradI yaa ,
nerde bu anatar diye ordada cook güldüm ,Hülya ablama sinirlenmek
cook yakIsIyor ....heheheh....Diziye pek diyecek birsey
bulamiyorum cooook mükemmel cünkü oyuncu secimi arkadaslar
sizinde dediginiz gibi harkuladee,bakalIm ilerki bölümlerde
neler olucak.Buarada sizden bir ricam var ,ltf oldukca
coook kisiye diziden bahsedinki dizi rejting kurbanI olmasIn...hepinizi
öpüyorum ...hehhehe:img-in_lo
ilk bölümü izleyememiştim ama ikinci bölümü izleyebildim süper diz dizi ya cok güzel kacırmadan izlerim artık
çok güzel bir bölümdü.Uğur Polat yine harikaydı.yalnız elif 7 sene hiç konuşmamış nasıl bukadar güzel konuşuyor anlamadım saçma olmuş biraz.ama genel olarak güzeldi.ezo sunal çok güzeldi.
7 yıldır makyaj yapılmayan bu sade güzellik kimbilir makyaj yapıldığında ne hale gelecek bir düşünün... ses konusunda bende aynı fikirdeyim.. kendi sesi galiba.. dublajcı olsaydı seslendiren o duyguyu ayarlardı BENCE. BU DİZİ DAHA UZUN SÜRE GİDER . hikayesini çok beğendim.. güzel, elinize sağlık. ama tekrarların da reklamını yapsalarda parça parça seyrettiğimiz ilk iki bölümü tam seyredebilsek.
bende bayıldım bu diziye gitgide daha iyiye gidecek eminim.Uğur polat yine döktürüyo arkadaşlar sizce adili başka biri oynasaydı yine böyle severmiydik adili çünkü adam nihayetinde kötü biri .:img-yes:
:happy0064
_AŞkım_FB_1907_ 08-03-07, 17:51 çok güsel bir dizi.uğur polatı çok severim uzun bir aradan sonra,onu ekranlarda görmek güsel.seneryosu güsel,oyuncuları güsel.ee daha ne olsun.Herşeyi ile dört dörtlük bir dizi...hülya darcan usta bir oyuncu olduğunu bu dizide de gösterdi diyorum:happy0064
keremcem d 08-03-07, 18:19 Dünku bölüm gene süüüperdi..Baklaim elif arkasini dönüp görecek mi..cok güzel bi dizi ya..cok heyecanalndim..hele kavusma sahnesi süüperdi:happy0064 retyingler amam cok kötü ya:sad53:
(Bu arada hiç resim çeken yok mu aramızda? Bol bol imza ve avatar görelim artık değil mi?:img-wink: )
gerçekten hiç resim çekenimiz yokmu bilseydim ben çekerdim en azından birkaçfoto ekleyen olsa ne güzel olur
bide bu bölümün tekrarı varmı belki ben resim çekerim:img-in_lo
hmmm herhalde pazar günleri tekrari oluyor gecen pazar günütesadüfen foxu actim tutsak vardi cok begendndim belki pazar günü yine verirler
gerçekten hiç resim çekenimiz yokmu bilseydim ben çekerdim en azından birkaçfoto ekleyen olsa ne güzel olur
bide bu bölümün tekrarı varmı belki ben resim çekerim:img-in_lo
yakamoz 16 arakadasim
gercektende resim ceken olmamis,ceken olsaydi kesinlikle koyarlardi siteye
valla artik bolumun tekrarini falan verirlerse yada yeni bolumde resim cekme isini sana birakiyoruz (zahmet olmazsa tabii)
saygilarimla
Arkadaşlar merhabaa:img-yes: Vallahi dizinin fanlarının bu kadar çabuk oluşması ve artması çok hoşuma gitti çünkü reyting kurbanı olmasından çok korkuyordum ama artık ihtimal vermiyorum...Bizler olduğu sürece bu dizi daha çookk devam eder:happy0064 :happy0064 Aslında çoğumuzun diziyi izlememiz için özel bir sebebi vardır.Bende bu diziyi canım Hülya Ablam için bekledim...Olağanüstü bir oyuncu gerçekten.Bayılıyorum onaa.Kendimden geçiyorum izlerken...Onun dışında oyuncu kadrosuda harika...Hikaye,senaryo,oyuncular hepsi çok güzell...Emeği geçen herkesi kutlamak istiyorum:img-wink:
hangi sahne yada oyuncuların resimlerini istiyorsanız bana yazın akif abiden isteyelim
Sevgili akka Hülya Darcanın fotoğraflarını çekebilirseniz çok seviniriz:img-wink:
hmmm herhalde pazar günleri tekrari oluyor gecen pazar günütesadüfen foxu actim tutsak vardi cok begendndim belki pazar günü yine verirler
Evet pazar günüde çıkmış galiba ama ben tekrarını pazartesi akşamı izledim saat 9:30 dan sonra...belki çıkar yine:img-wink:
keremcem d 09-03-07, 08:07 Bu bölüm cok cok süüüüperdi..bu arada evet ya hic resim ekleyen yok mu...???:img-yes:
Arkadaslar ben resim cekecektim ama ...hehehe.MakinayI
yaktIm heheeh Hülya DarcanI cekerken ,babam duyarsa
ben maf oldum ....heheheh.Ama olsun ben baska makinayla
birdahaki haftaya cekmeye calIsIcagIm ama söz vermiyeyim.
Buarada heheheh Hülya Darcana makine dayanmIyor Filim
makineside Büyük yalanI cekerken yandi .....heheheh.
Tabi neden cünkü askImIn güzeliginden kaynaklanIyor ,ama
birdahakine cekmeye muhakkak calIsIcagIm,arkadaslar
birdaha yazamassam dizifilm.coma bilmisolun Hülya
kurbanI gittim ...hehehe...benide anarsInIz artIk.Bir arkadasImIZ
resim cekecegini söylemis ,eyer Hülya ablamdan eklerse coookk
sevinirim,simdiden coook tsk ederim.Hepinizi cooooooook
öpüyorum arkadaslar:img-in_lo :img-yes: bye
yakamoz 16 arakadasim
gercektende resim ceken olmamis,ceken olsaydi kesinlikle koyarlardi siteye
valla artik bolumun tekrarini falan verirlerse yada yeni bolumde resim cekme isini sana birakiyoruz (zahmet olmazsa tabii)
saygilarimla
eğer akka arkadaşımız eklemesse ben bölümü çekip birkaç foto eklerim hepsii ekleyemem çünkü limitliyim ben ama birkaç foto ve çalışma ekleyebilirim:)
keremcem d 09-03-07, 17:50 cnm cok cok tskler süüüüpersin:happy0064
lütfen Uğur Polatın fotoğraflarınıda çekin lütfeen.keşke bende çekebilsem..akka fotoğraflar için çok sağol:img-wink:
Sevgili akka fotoğraflar için çok teşekkürler.Ellerine sağlık...Devamı gelirse çok seviniriz:img-wink:
Akka resimler icin coook tsk arkadasIm ,HülyamIn resmii cook
harika cok mutlu oldum ,tekrar saol.
Arkadaslar hepinizi cook öpüyorum,ve cook seviyorum bu diziye
destek oluyorsunuz ve beyendiginiz icin ,süpersiniz yaaa,hepiniziii
cooooooooooooook kucaklIyoruuum:good: bye
şu limit olayını nasıl aşmalı da daha fazla foto yollamalı. affedilmeyene baktım, birileri durmadan yeni foto yüklüyorlar.. ne yapmalıyız ??? biri akıl vere
çoooook güzel bi dizi gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesi... ama reytingleri kötü... neden tanıtımı yapılmıoki.. artık yeni yeni diziler bile ilk haftadan 4., 8. fln olanilioken tutsak neden 40.lıkta seyredioki... o kadar güzelliklerine rağmen... dizinin afişleri var ama orda saati günü yazmıo, çou insan diziden bihaber... lütfen daha fazla tanıtımı yapılsın yaa...
daha önce eklendimi bilmiyorum
http://img261.imageshack.us/img261/3053/tutsakdiziwh8.jpg
ya ben başına bakamamıştım bu bölümün.ben açtığımda mehmet elifi odadan çıkarıyordu.mehmet elifi nasıl buldu?biri anlatırsa çok sevinirim...
keremcem d 11-03-07, 15:51 ya ben başına bakamamıştım bu bölümün.ben açtığımda mehmet elifi odadan çıkarıyordu.mehmet elifi nasıl buldu?biri anlatırsa çok sevinirim...
Cnm adil simdi begüm hanimla bulstu..parayi aldi ama elifi vermedi.. mehmetde adili takip etti..sonra adilin kafasina arkasi dönüken odunla vurdu ve elifi kurtarmaya gitti..:img-yes:
Arkadaşlar bu akşaamm tekrarı vaarrr.İzlemek isteyenlere duyuruluurr:img-wink: Ben izleyeceğimdee:img-grin2
Arkadaşlar bu akşaamm tekrarı vaarrr.İzlemek isteyenlere duyuruluurr:img-wink: Ben izleyeceğimdee:img-grin2
Mervecim dünde vardI saat 13.25 de basladI Tgrt Eu da,ben baktIm
ve yine cook heycan yaptIm,busever dahada inceledim oyuncularI
hepsiii ,mükemmel yaa,ama benim askIm tabii benim icin daha bir
mükemmel fevkaladenin fevki yanlIs yazdIysam Bülent ersoy kIzIcak..heheh
tutsağın bu hafta yeni bölümü yok ya.ilk iki bölümün özeli var.gelde 1 hafta daha bekle.meraktan çatlicam.:img-wink:
arkadaşlar, merve foto yayımlama konusunda bize yardımcı olacak. bekleyelim- kavuşalım.
acaba niye yok yeni bölümü şimdi bir hafta daha mı beklycz:( fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler:img-yes:
Evet yaa yeni bölüm yokmuşş çok üzüdüümm:icon_sorr Ama olsun bekleriz:img-wink:
http://img364.imageshack.us/img364/9719/001bu5.jpg (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/1791/002zl4.jpg (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/7655/003yn1.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/2601/004zb9.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/681/005fu7.jpg (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/4640/006sr4.jpg (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/7950/007tt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/6654/009av1.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/875/0010sz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/9017/0011zf6.jpg (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/2346/hd1fx9.jpg (http://imageshack.us)
http://img443.imageshack.us/img443/520/hd2sw9.jpg (http://imageshack.us)
http://img443.imageshack.us/img443/7246/hd3ce9.jpg (http://imageshack.us)
http://img130.imageshack.us/img130/8614/hd4fs9.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/9203/hd5cg4.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/8837/hd6qr8.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/5999/hd7dz0.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/1820/hd8yt6.jpg (http://imageshack.us)
Canım benim ya birtanem ne kadar da şekerr...Benim için çok değerli ve önemli.Her yönüyle örnek aldığım bir kişi..Çok seviyorum canımı:img-in_lo :img-in_lo
ya çok üzüldüm yeni bölüm olmayacağına.çok da güzel bi yerde kalmıştı.elifle mehmet arasında bişeyler başlıyodu,uğur polat kızı bulmaya hastaneye gelmişti ya.sabredeceğiz artık...
keremcem d 13-03-07, 21:51 resimler süüüüper merve87..harikasin:happy0064
resimler süüüüper merve87..harikasin:happy0064
Aslında bu teşekkürü akka hakediyor...Fotoğraflar ondan çünkü.Ben sadece paylaştım:img-wink:
resimler için akka ve merveye sonsuz teşekkürler:)
:icon_sorr Gerçekten yokmu bu gün yeni bölüm nasıl beklenir şimdi bir hafta daha:icon_whis
Resim ekleyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler ellerinize sağlık...
Aslı'cım umarım sende bu akşam yeni resimler çekebilirsin canım :)
demek bu akşam yeni bölüm yok ama olsun ben ilk bölümün başını izleyememiştim iyi oldu benim için:img-yes:
pelin inşallah çekmeye çalışıcam fotoları çekip ekleriz hem imzalarda yaparız:)
acaba yeni bölümün olmama sebebi ne.umarım reytingle ilgili birşey değildir.çünkü daha 3. bölüm:(
resimler için akka ya ve merveye çoook teşekkürler sağolun:img-yes:
demek bu akşam yeni bölüm yok ama olsun ben ilk bölümün başını izleyememiştim iyi oldu benim için:img-yes:
pelin inşallah çekmeye çalışıcam fotoları çekip ekleriz hem imzalarda yaparız:)
Vallahi çok güzel olur gerçekten...Çok seviniriz:img-wink: Hülya Darcan ile ilgilide yapabilirmisiniz:img-in_lo
selam arkadaslar
oncelikle resimler icin akka ve merve 87 arkadasimiza sonsuz tesekkurler
evet bu hafta maalesefki dizimizin yeni bolumu yok,ama en azindan tam olarak izleyememis olan arkadaslarimizin izleme sanslari oldugu icinde simdiden tum arkadaslara iyi seyirler diliyorum
saygilarimla
yeni bölüm olmaması kötü oldu.adil hastaneye gelmişti.mehmet elifle yan yanaydı.acaba elif konuşucak mı mehmetle?adil neler yapıcak kendini belli edicek mi?meraktayım...:img-pilot
özel bölümü izledim zaten dizinin kaza sahnesini izlememiştim iyi oldu
gerçekten süper çekilmiş o sahne ama adil bence kazaya neden olmak istemedi ama malesefki oldu:(bu yüzzden elifin onu affetmesi fazlaca imkansız:icon_whis
http://www.izlem.com.tr/haberler/31481437114699.jpg
http://www.izlem.com.tr/haberler/3148192063873.jpg
http://www.izlem.com.tr/haberler/31481437114699.jpg
http://www.izlem.com.tr/haberler/3148192063873.jpg
Wolfman cok tesekür ederim bu gazeteler almanyada yok malesef ve ben
okuyamIyorum ,ama senin sayende görmüs oldum coook saol,
ezonun hayran oldugu bir kisiyi canlandIrcakmIs celik ne güzel,ben
Hülya DarcanIn hayran olan bir kisiyi canlandirmakla kalmam HayranIyIm
zaten ...hehehe.Galba öyle bir rolüm olsa coook mütis oynardIk
merve ve ben ....hehehhehe.AY hayali bile muhtesem...heheh ...resimler
icin herkeze coook tsk ,arkadaslar korkuyorum bu 3 bölümü oynatmayIp
özel bölüm oynatmalarI korkutuyor beniii ,umarIm reytingler iyidiiir..insallah
Yagmur_ask 16-03-07, 18:06 Bugün ilk defa izleme fırsatını elde ettim ve çok beğendim..çok farklı bir kurgusu var..çok etkiledi beni..Hülya Darcan ve Uğur Polat'ın oyunculukları her zamanki gibi yine muhteşem..başarılı olacağına inandığım bir dizi.
ilk tutsak imzamız benden bakalım beğenecekmisiniz:icon_whis
anne kız buluşması:)
http://img403.imageshack.us/img403/743/22222iy1.jpg
merhabalar
ben Tutsakin 2 ci bolumunu izleyebildim ve cook beyendim.
Konu super ,oyunculuklar hele Hulya Darcan ve Ezo Sunala bayildim
bu Hafta dizifilmin yayin akisina baktim ama dizinin adini gormeyince gidip uyudum,deme ilk 2 bolumun ozelin veriyolarmis cok uzuldum simdi
neyse belki tekrarini bulup izlerim
carsamba gunu o kadar iyi dizi varki ,insallah reytingleri duzelir
bence baska bi kanalda yayimlansaydi reytigi daha yuksek olurdubye
bilmiyorum yazıldı mı?bugünkü milliyet tv ekinde hülya darcan ve ezo sunalın röportajı var.ilgilenenlere duyrulur....
ve birde adil elif imzası:)
http://img150.imageshack.us/img150/4109/111ax5.jpg
ilk tutsak imzamız benden bakalım beğenecekmisiniz:icon_whis
anne kız buluşması:)
http://img403.imageshack.us/img403/743/22222iy1.jpg
Harika imzalar yakamoz16 çok teşekkürler ellerine sağlııkk...Bu fotoğraflar varsa sende paylabilirmisin bizlerle..Ayrıca nuro yada çok teşekkürler...Hemen milliyet almaya gidiyorum tabii bulabilirsem bu saatte:img-wink:
Yagmur_ask 17-03-07, 17:53 Aslı, imzalar harika, çok teşekkürler.;)
Hülya Darcan'ın dizideki oyunculuğu göz dolduruyor, onu tekrar ekranda görmek çok güzel.
Öncelikle Aslı'cığıma (Yakamoz 16) çok teşekkür ediyorum.:img-yes:
İmzaların yine harika olmuş canım ellerine sağlık...:img-wink:
Özel bölüm resimlerini ekliyorum arkadaşlar...:happy0064
(resimleri Yakamoz 16 çekmiştir)
http://img169.imageshack.us/img169/4053/bi0316175303br1.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/107/bi0316175305lg4.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/3116/bi0316175307qb7.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/6651/bi0316175324vo3.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/2561/bi0316175327tq9.jpg
http://img362.imageshack.us/img362/1056/bi0316175329zg9.jpg
http://img362.imageshack.us/img362/5934/bi0316175332nn9.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/3221/bi0316174930ds3.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/7411/bi0316174942xx6.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/3627/bi0316174948qg0.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/5996/bi0316174955jd1.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/6066/bi0316174958zt4.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/1470/bi0316175023gq5.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/7990/bi0316175030sv9.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/7019/bi0316175032ds4.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/6880/bi0316175043mh3.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/1219/bi0316175047bh5.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/2865/bi0316175036om3.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/999/bi0316175039gz5.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/9422/bi0316175049lx0.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/209/bi0316175108mn1.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/7492/bi0316175111uu1.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/5361/bi0316175152le4.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/1633/bi0316175154aj9.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/1472/bi0316175156dz6.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/2474/bi0316175158rw2.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/8020/bi0316175431ch2.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/7581/bi0316175805ew8.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/8559/bi0316175806lr8.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/8784/bi0316175808qt5.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/1339/bi0316175828it7.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/4987/bi0316175831bv7.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/2416/bi0316175947nx0.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/778/bi0316175953lf7.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/1691/bi0316175956kh2.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/7093/bi0316175958ky0.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/299/bi0316180024ig6.jpg
-SoN-
ASLI'cığıma tekrar teşekkürler...
bende kısa da olsa baktım fena gözükmedi ama neden dizi ilk 100 de yok ? acaba ben mi göremedim okadar da harcanmasın dizi. çekimler gayet güzeldü birçok diziden....
Sevgili Aslı ve pelin-ce çok teşekkürler resimler için...Çok mutlu oldum...Dizinin ilk 100 de olamamasına gelince Fox Tv yi çoğu kişi bilmiyor.Yada bilsede ayarlamayan çok var...Etrafımdan çok duyuyorum bunu ve yardımcı olmaya çalışıyorum hep...Dizi mükemmel dizi çünkü...
Sevgili Aslı ve pelin-ce çok teşekkürler resimler için...Çok mutlu oldum...Dizinin ilk 100 de olamamasına gelince Fox Tv yi çoğu kişi bilmiyor.Yada bilsede ayarlamayan çok var...Etrafımdan çok duyuyorum bunu ve yardımcı olmaya çalışıyorum hep...Dizi mükemmel dizi çünkü...
Ben teşekkür ederim canım...
Reyting konusuna gelirsek henüz yeni bir yapım ama senaryo, oyuncular ve set ekibi çok başarılı. Bu yüzden biraz zamanna ihtiyacı var dizimizin ayrıca Merve dediğin gibi bir çok kişi kanalı daha yeni yeni keşfetmeye başladı bu da nedenlerden birisi ama biz imzalarımız ve yazılarımızla diziyi burda da tanıtalım...
Bence herşey daha güzel olacak...
ben diziyi en başından beri izliyorum.
zaten çokda olmadı.çok güsell ve değişik bir konusu olan dizi.
foxsun hemen hemen her dizisini izliyorum.gerçekten çok farkılı ama
güsell diziler yapmışlar.:img-yes: :img-yes:
pelin,yağmur,merve imzaları beğendiğinize çok sevindim,sağolun:img-yes: merve imzanı güle güle kullan:img-wink:
pelin asıl ben sana teşekkür ederim canım, merve rica ederim 3.bölümüde kaydedersem yine pelinciğimle ortak ekleyebiliriz:img-yes:
pelin,yağmur,merve imzaları beğendiğinize çok sevindim,sağolun:img-yes: merve imzanı güle güle kullan:img-wink:
pelin asıl ben sana teşekkür ederim canım, merve rica ederim 3.bölümüde kaydedersem yine pelinciğimle ortak ekleyebiliriz:img-yes:
Vallahi çok teşekkürler hepinize...Sizlerde olmasanız...
Yagmur_ask 18-03-07, 16:40 pelin-ce, resimler için çok teşekkür ederim..emeğinize sağlık.;)
yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi alabilir miyim?
ben sadece özel bölümünü izleyebildim.
çok güsel bir dizi.uğur polatı çok severim uzun bir aradan sonra,onu ekranlarda görmek güsel.seneryosu güsel,oyuncuları güsel.ee daha ne olsun.Herşeyi ile dört dörtlük bir dizi...hülya darcan usta bir oyuncu olduğunu bu dizide de gösterdi diyorum:happy0064
adil bu dizide elif karakterinin karşısında fazlaca yaşlı durmuş bana göre
daha genç bir oyuncu koyabilirlerdi adil karakteri için
ama uğur polatı her zaman başarılı bulmuşumdur..:img-yes:
pelin-ce, resimler için çok teşekkür ederim..emeğinize sağlık.;)
yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi alabilir miyim?
ben sadece özel bölümünü izleyebildim.
Ben teşekkür ederim canım.
Yeni bölüm çarşamba akşamı yine aynı saatte...:img-yes:
merhaba arkadaslar..
bu dizi hangi gün yayinlaniyor ve saat kacta ??
merhaba arkadaslar..
bu dizi hangi gün yayinlaniyor ve saat kacta ??
merhabalar
carsamba gunu saat 21 30 da yayimlaniyor fox da
SAMSA; sana katılıyorum.bence de bayağı bir yaşlı durmuş uğur polat.
ama yanlış anlaşılmasın tabiki uğur polat çok iyi bir oyuncu ama elife göre
yaşlı sonuçta:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Arkadaşlar bu hafta yeni bölüm var dimi?Hiç rastlamadım reklamlarına...
yaa bu diziyi sevdim hikayesi güzel konusu güzel ama sanki senaryo azicik basit yapilmis gibime geldi yaa ne bilim azicik daha derinelre girilseydi iyi olurdu
ben bu işin çok iyi olacağına inananlardanım. çünkü geleceği görenlerdenim. 10. bölüme gelmeden ilk 20 de TUTSAK adını mutlaka okuruz reitinglerde.
Tutsak 3.bölüm özet:
7 yıl tutsak kaldığı evden Mehmet tarafından kurtarılan Elif, hastanedeki ilk gecesinin ardından evine gitmek ister. Yıllar boyunca hasretini çektiği evine kavuşan Elif’in, yeni yaşama ayak uydurması pek kolay olmayacaktır. Annesi Begüm Hanım, kızına kavuşmanın mutluluğu ile ayrı geçen yılların acısını birlikte yaşar. Bu süreçte en büyük destekçisi, kuşkusuz Mehmet olacaktır. Odasında yalnız kalmak isteyen Elif’e Mehmet’in yaptığı büyük sürpriz, herkesi mutlu eder. Dr. Cem, geçmişte yaşananların şifrelerini çözmek için Elif’ten istediği günlükte, çarpıcı bir bilgiyle karşılaşır. Bütün yaşananların sorumlusu olan Mehmet’in babası Fehmi giderek sıkışmakta ve yeni hamleler yapmanın yollarını aramaktadır. Bütün hikayenin kilit noktasındaki Adil ise, Elif’i bırakıp gidemeyeceğini anlayınca, bundan sonrası için “yeni hedefler” belirlemiştir. FEKA’da ihale nedeniyle sıkıntılı günler yaşanırken, Adil yeni planlarını devreye sokar ve hedef tahtasına Mehmet’i yerleştirir. Adil kolay lokma olmadığını ve Elif’e olan tutkusunu herkese göstermeye kararlıdır. Fehmi Bey, Begüm Hanım’la arasındaki buzları eritmek için “geçmiş olsun” ziyaretine gittiğinde, Mehmet’in şok açıklaması, bundan sonra yaşanacak her şeye yeni bir boyut katacaktır.
Uuuffff şimdi 3. bölümün fragmanını izledim süper yaaaa:happy0064 Harika bir bölüm olucak.Yeni bir müzik var bu bölümde söz-müzik çok güzel çok beğendim...Mehmetle Elif aşkı yavaş yavaş alevleniyor sanki...Ama Adilin Elifin peşini hiçte bırakmaya niyeti yok..Başlarına çok belalar açıcak valla...Ayy en çok hoşuma gidende Elifle annesinin beraber yatmasıı...Nasılda sarılmıştı kızına...Vallahi söylemeden geçemicem o sahnede Elifin yerinde olmayı çok isterdiimmm:img-blush
bende fragmanda en çok elif le mehmetin
bakışma sahnesini çok sevdim bence çok tatlı
bir çift olacaklar.ama adil onları rahat bırakmaz:img-yes: :img-yes:
bu dizi tutulmuyor nedense reytingleri berbat cok kötü ama fox bitirmez bu diziyi yeni kanal cünkü
Uuuffff şimdi 3. bölümün fragmanını izledim süper yaaaa:happy0064 Harika bir bölüm olucak.Yeni bir müzik var bu bölümde söz-müzik çok güzel çok beğendim...Mehmetle Elif aşkı yavaş yavaş alevleniyor sanki...Ama Adilin Elifin peşini hiçte bırakmaya niyeti yok..Başlarına çok belalar açıcak valla...Ayy en çok hoşuma gidende Elifle annesinin beraber yatmasıı...Nasılda sarılmıştı kızına...Vallahi söylemeden geçemicem o sahnede Elifin yerinde olmayı çok isterdiimmm:img-blush
Merve evet heheheh bende isterdim elifin yerinde olmak
sen bir tarafta ben birtarafta hülyada ortada heehhe,ne hayal
ama.....coook büyük bir heycanla bekliyorum bu bölümü herkeze iyi
sehirler
Pelin-ce resimleri bugün gördüm cooook süperler ,cook
tsk ederim canIm benim ,ellerine yüregine saglIk
bayIldIm hakikaten ,tekrar coook tsk:img-yes:
Pelin-ce resimleri bugün gördüm cooook süperler ,cook
tsk ederim canIm benim ,ellerine yüregine saglIk
bayIldIm hakikaten ,tekrar coook tsk:img-yes:
Ne demek canım inşallah bundan sonra her hafta Yakamoz 16 ile resimleri sunacağız..
Fragman çok güzeldi ama o anın heyecanı ile hepsi uçup gitti aklımdan özette çok güzel ama Mehmet ne açıklama yapıcak ta herkes şaşıracak acaba:icon_whis
ben de gördüm fragmanı.adil eve kadar geliyor dağıtım elemanı kılığında.pes walla.mehmetle elif arasındaki kıvılcımlar heralde bu bölümde bayağ bi artacak.merakla bekliyorum bu akşamı...
evet ya bugünkü bölüm çok güsell olacak.
sabırsızlıkla bekliyorum
Bölüm çok güzeldi hele Adil'in kahvaltı isterken iki kişilik demesi ,aynı anda Elif'inde kahvaltıya oturması ve istedikleri.Adil'in aynayı parçaladığı sahneyide çok beğendim..Uğur Polat arızalı rollerin adamı onu tekrar izlemek çok güzeL..
başını kaçırdım malesef bölümün.ama bölüm güzeldi.elifin yeni hayatına çok çabuk ayak uydurabileceğini düşünmüyorum.eskiden sevdiklerini şimdi sevmiyor.kahvaltidaki istekleri adilin ona getirdiği şeylerdi.incir reçeli istedi,portakal suyu filan.eski alışkanlıkları yok.
doktorun elifin günlüğünü alması neler olup bittiğini annesinin öğrenmek istemesi yerindeydi,gerekliydi belki ama bunun mehmete söylenmesini hiç doğru bulmadım.babası öğrendi ve elinden geleni yapıcaktır bunun için.elife bir zarar veremezler artık ama adil tehlikede.o da galiba şirketle ya bi iş içinde ya da hisse filan aldı.tam anlamadım.
bu arada elifin annesinden çok babasını sevdğini hissettim.babasına daha düşkündü heralde.
bölüm başında olanları biri özetleyebilir mi benim için mümkünse.adil ne yaptı mehmetle elifi gördüğünde?
dün akşamki bölümü muhteşemdi. elifin annesinin yanına gelip yatması içimi burktu. kadıncagız bütün gece uyumadı sevincinden. insanın yüregine işliyo o sahne. adilede çok üzüldüm ya. adam hakkaten aşık ya. elifi görmek için nekadar tehlikeli işlere giriyo.ilerleyen bölümlerini merakla bekliyorum. umarım dizi yayında kalmayı başarır. reytinglere yenik düşerse çok üzülürüm. dizinin başarılarını diliyorum...
Akşam gerçekten harika bir bölüm izledik...Daha heyecanlı ve daha hareketli geçtii...Elifin gerçekten normal hayata ayak uydurması çok zor...Bambaşka biri olmuş.ee kolay değil 7 yıl...Begüm hanıma çok üzülüyorum içi parçalanıyor kızını o şekilde görünce canım benim yaa:icon_sorr Adilde inanılmaz derecede aşık...Elifsiz bir hayatı düşünemiyor gibi.Kahvaltıyı bile 2 kişilik istiyor..Çok büyük olaylara sebeb olucak gibi...
çok duygulu bir bölümdü.anne-kız birlikte uyudular ya o sahne çok güzeldi.elifin normale dönmesi uzun zaman alacak bu arada bir psikologla görüşmesi gerekir bence.adile de kızayım mı yoksa onun için üzüleyim mi bilemiyorum.sanırım bu da rolü mükemmel canlandıran uğur polatın bütün duygularını bize ulaştırmasıyla ilgili.mehmet herhalde çocukluktan beri aşık elife.bu bölümde en sinir olduğum şey hizmetçinin kızınıın(adını bilmiyorum) begüm hnm ona bakmadı diye ağlaması oldu.ne bencil bi kız yaa...
http://img479.imageshack.us/img479/9707/3023137jt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img251.imageshack.us/img251/5715/3023139py5.jpg (http://imageshack.us)
resimler için teşekkürler merve:img-wink:
bu bölümde çok güzeldi.elif yani ezo sunalı bu bölüm daha da çok beğendim çok güzeldi.uğur polat bişey dememe gerek yok o her zaman muhteşem zaten.
dizideki yeni müzikler çok güzeldi özellikle o şarkıyı çok beğendim..
3. bölüm resimleri...
http://img79.imageshack.us/img79/2613/bi0323164101oc2.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/1624/bi0323164104pg5.jpg
http://img107.imageshack.us/img107/6186/bi0323164108hr4.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/3073/bi0323164119pg4.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/1323/bi0323164130om6.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/1682/bi0323164135zv9.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/5299/bi0323164200iz5.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/3323/bi0323164203vy6.jpg
http://img400.imageshack.us/img400/2334/bi0323164208ci3.jpg
http://img400.imageshack.us/img400/2143/bi0323164211hw4.jpg
http://img50.imageshack.us/img50/3517/bi0323164216dj6.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/7171/bi0323164217ad9.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/2681/bi0323164230zt8.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/1994/bi0323164252jj1.jpg
http://img454.imageshack.us/img454/6936/bi0323164256hs4.jpg
http://img106.imageshack.us/img106/1306/bi0323164346mv7.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/2035/bi0323164354es2.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/1923/bi0323164322tr5.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/7748/bi0323164308sz0.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/7879/bi0323164309ql8.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/1343/bi0323164311vd5.jpg
-SON-
(Yakamoz 16) Aslıcım resimler için çok teşekkür ederim ellerine sağlık canım...
(Resimler Yakamoz 16'ya aittir...)
-SON-
Canlarım benim yaaa fotoğraflar için ikinizede sonsuz teşekkürler...Canım Hülya ablam yine çok güzel ve şeker yaa baktığım zaman nedense bir garip oluyor içim çok seviyorum valla:img-blush Ben çekemiyorum fotoğraf oyüzden sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum arkadaşlarr...
elwiens_86 24-03-07, 19:19 Arkadaşlar bir imza yaptım umarım beğenirsiniz.....
http://img239.imageshack.us/img239/9854/tutsakzu6.jpg (http://imageshack.us)
Canlarım benim yaaa fotoğraflar için ikinizede sonsuz teşekkürler...Canım Hülya ablam yine çok güzel ve şeker yaa baktığım zaman nedense bir garip oluyor içim çok seviyorum valla:img-blush Ben çekemiyorum fotoğraf oyüzden sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum arkadaşlarr...
Canım biz teşekkür ederiz size gerçi bu hafta foto sayısı azdı ama haftaya daha çok eklicem...
elwiens_86 imzan çok güzel olmuş ellerine sağlık...
-SON-
Bu resime bayiliyorum ,ay rol icabi bile olsa beni birkere
öpse varya ben ayy cook fena oldum bak ,uuuf coook seker
bir insan ya artik resimlerini öpmekten rengi gitti resimlerin,ben
artIk essaz Hülya DarcanI öpmek istiyorum ,heheheh.
AY o saclarda nasIl yakIsmIs bebegim benim yaa,isircam bak
dislerim kasindi ehhehehehehhehehhehehhebye
ARKADASLAR EHHEH SIZIN EKLEDIGINIZ RESIMLER COOOK
HARIKA COOK TSK EDERIM,BiR RESiMLE BIR CALISMA YAPTIM
EZOYU KESTIM ,KENDiMi EKLEDiM .......hehehhehe,SANKi
HÜLYA DARCAN BANA BAKIYORMUS GiBi OLDU ....heheeh....
BAKIIN......BEN VE BIRICIK HÜLYA ABLAM BIR RESiMDE,ay
CANIM BENiM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
http://img410.imageshack.us/img410/9194/ayisigiep3.png (http://imageshack.us)
Arkadaşlar yaa bu hafta yine yeni bölüm yookk:icon_sorr Tedirgin olmaya başladım ben.Bir sorun yoktur inşallah uufff...Neyse bekleyelim ve görelim ama umarım kötü birşey yoktur...Çok üzülürüümm yoksaaa:icon_sorr :icon_sorr
Arkadaşlar yaa bu hafta yine yeni bölüm yookk:icon_sorr Tedirgin olmaya başladım ben.Bir sorun yoktur inşallah uufff...Neyse bekleyelim ve görelim ama umarım kötü birşey yoktur...Çok üzülürüümm yoksaaa:icon_sorr :icon_sorr
Mervecim ayni seyi bende demeye girdim ,benim icime kötü
seyler doguyor ama hayirdiir bakalim,umarim yaniliyorumdur,uuuf
varya ben bu dizi biterse cok üzülürüüüm:icon_sorr allah korusun.
Neyse belki yeni bölüm gösterirler ama sanmiyorum,neyse bakalIm
adanali esmer 28-03-07, 13:33 Usta oyuncu Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, Sophia Loren'in gençlik yıllarını anımsatan görüntüsüyle dikkat çekiyor.
Şu sıralar FOX’ta Tutsak adlı diziyle kamera karşısına geçen genç Sunal, efsane yıldıza benzetilmenin kendisine moral verdiğini söylüyor.
İngiltere’de okurken öğretmenlerinin de kendisini Loren'e benzettiğini söyleyen Ezo Sunal, "Doğrusu bu çok hoş bir şey" diye konuşuyor.
Ezo Sunal ile yapılan söyleşiyi Hafta Sonu'nun bugün piyasaya çıkan yeni sayısında okuyabilirsiniz.
http://www.ucankus.com/img/imgyeni/ezosunal_sophialoren.jpg
paçiii_melos 28-03-07, 13:40 ’Begüm’le kadınlara güçlü olun mesajı veriyorum’
FOX ‘un beğeniyle izlenen dizisi ’Tutsak’ta modern, güçlü bir işkadını Begüm’ü canlandırıyor Hülya Darcan... Böyle bir karakterin misyonu da olduğunu savunan Darcan: “Güçlü kadın karakterleri, kadınlarımıza isterseniz siz de güçlü olabilirsiniz mesajı veriyor. Kadın ezik, töre dizilerinde seyrettiği kadın da ezik... Bunun mesajı ne? Her projenin çözüm getiren bir yanı olmalı.”
* Diziyi biraz anlatır mısınız?
Dizide kocasının ortağı tarafından kurulan bir komploda eşini ve kızını kaybeden Begüm’ü oynuyorum. Daha doğrusu kadın kızı Elif’i o kazada öldü sanıyor ama sonradan komployu hazırlayan kişinin kızını 7 yıl boyunca bir evde hapis tuttuğunu öğreniyor. Adam, Elif’i bırakmak için para istiyor. Begüm, istediği meblayı ödeyerek 7 yıl sonra kızına kavuşuyor. İlerleyen bölümlerde de bu komployu hazırlayan kişinin eşinin ortağı olduğunu öğrenecek. Bu 7 sene içinde Begüm hayata küsüyor. Tabii kızı da uzun bir dönem psikolojik tedavi görüyor. Çok fazla girdileri çıktıları olan entrikalarla dolu bir hikaye yani.
* Gerçek bir hikayeden mi alıntı?
Evet öyleymiş. Galiba bu olay Avustralya’da yaşanmış.
* Sizin canlandırdığınız Begüm karakteri nasıl bir kadın?
Begüm, çok güçlü, ucuz şeylere pabuç bırakmayan, mücadeleci, her şeyden önce anaç, çocuğu için her şeyi yapabilecek bir kadın. Ayakları yere basan bir karakter yani. Eşini kaybedince holdingteki işlerden kendini çekmiş ama ilerleyen bölümlerde kontrolü tamamen ele alacak ve kocasını öldürüp kızını tutsak eden adamla çok fazla karşı karşıya kalacak.
* Biraz daha ipucu verseniz...
İpucu veremem ama bu komployu kuran ailenin iki oğlu var. Biri evli diğeri şirkette çalışıyor. Sanırım onunla kızım yani Ezo Sunal arasında bir şeyler başlayacak ama esas başka bir sürpriz aşk olacak. Kiminle olduğunu söyleyemem ama kızım iki aşk arasında kalacak sanıyorum.
‘EZO KIZIM GİBİ’
* Ezo Sunal’ın ilk oyunculuk deneyimi. Nasıl buluyorsunuz onu?
Çok güzel... Ezo çok tatlı, çok akıllı, çok terbiyeli bir çocuk. Çok seviyorum onu. Çocuğum gibi seviyorum inanın... Potansiyeli olan bir genç kız. Tabii babadan geçen, genlerde olan bir şey.
* Bu dizide sizi ne cezbetti?
Benim için önce senaryo ve oynayacağım rol önemli. Her rolü, her teklifi kabul etmiyorum önce hikayeyi ve oynayacağım karakteri şöyle bir anlatıp sonra senaryoyu verdiler. Güçlü kadın karakterlerini seviyorum. Kadınlarımıza isterseniz siz de güçlü olabilirsinizi göstermek lazım.
* Şu sıralar bir töre dizisi furyası var. Siz ekranlara yansıyan kadın profilini nasıl buluyorsunuz?
Kadın ezik, seyrettiği kadın da ezik... Peki bunun mesajı ne? Hayır, ezikse ezilmeyen kadını seyredecek ve bundan bir mesaj alacak. Öbür türlü ah, vah diye diye kendi dramını bir de televizyonda izleyecek. Mesela bizim dizimizde Begüm kendisine ve ailesine zarar vermek isteyen insanlarla mücade eden bir kadın. Tek başına hayatla mücade etmesi bile başlı başına kadınlara örnek teşkil edecektir. Sürekli dayak yiyen, kacası tarafından ezilen, töre kurbanı olan kadın senaryoları var. Tamam bunları biliyoruz, önemli olan bunlara bir çözüm getirmek. Bu dizileri yapıyorlar ama bir çözüm sunabiliyorlar mı hikayelerinde? Bence her projenin bir mesajı, çıkış getiren bir yanı olması gerekiyor.
* Karakteri ortaya çıkarırken nelere dikkat ediyorsunuz?
Dizide çocuğumla olan sahnelerde hiç zorlanmıyorum çünkü o zaman kendimi oynuyorum. Kimseyi örnek almıyorum ama sadece ‘Büyük Yalan’da kayınvalidemden esinlenmiştim. Çünkü Rügzan gibi ihtişamlı bir kadındı benim kayınvalidem de... Begüm gibi bir kadın olsam nasıl düşünürdüm, nasıl oturur kalkardım, nasıl giyinirdim diye düşünüp yola çıkıyorum. Temeli attıktan sonra zaten senaryo geliştikçe karakter de zihnimde açılıyor.
* İmajınızı da değiştirdiniz...
Rügzan’dan sıyrılmak istiyorum. ‘Büyük Yalan’ 2 yıl sürmüştü ve çok büyük bir izleyici kitlesi vardı. Onda saç modelim, giyim tarzım, hareketlerim, oturmam bile çok farklıydı. Şimdi Begüm’de hiç öyle olmaması lazım. Begüm şehir hayatı yaşayan, çok modern, çok varlıklı, çok görgülü bir kadın. ’Büyük Yalan’da 69 bölüm bir kere bile bacak bacak üstü atmadım. Çünkü o kadın bacak bacak üstüne atmaz ki. Bacaklarını yanyana getirir toparlanır ve öyle oturur. Ama Begüm atar. Çok ufak şeyler ama bunlar karakteri gerçek kılar. 69 bölüm yağmurlar yağdı ama asla çizme giymedim. Çünkü Rügzan çizme giymez.
* ‘Binbir Gece’yi sürekli izliyor musunuz?
Deliler gibi. Diziyi izlerken çok heyecanlanıyorum. Bergüz ile seyretmemeye çalışıyorum. Konsantrasyonum bozuluyor.
‘DİZİYİ BERGÜZAR’LA İZLEYEMİYORUM’
* Neden?
İzlerken Şehrazat’a kaptırıyorum kendimi, dönüyorum bakıyorum Bergüzar pijamalarıyla oturmuş bir şeylerle ilgileniyor yanı başımda... Böyle olmuyor, sen yalnız bırak beni, havasına girmişken seyredeyim diyorum. Şimdi artık ben de dizi çekimlerinde olduğum için düzenli olarak seyredemiyorum. Bergüzar’a ‘Yaşasın seninle seyretmeyeceğim’ diyorum. ‘Aşkolsun’ diyor.
* Kızınızın bu kadar hızlı bir çıkış yapacağını bekliyor muydunuz?
Yetenek tabii ki çok önemli ama bu biraz da şans işi. Bergüzarcığım’a şans güldü. O da yeteneğiyle, aldığı eğitimi birleştirdi ve ortaya böyle bir şey çıktı. Ben de mutluyum. Çocuğum çok güzel bir şey yapıyor.
Kaynak:http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=7020
ya bugün yeni bölüm yok mu?çok üzüldüm ya.ben hazırlamıştım kendimi yeni bölüme.gerçi başlarını kaçırıyorum bölümlerin yalancı yarimi izlerken ama ben düzenimi kurmuştum.
’Begüm’le kadınlara güçlü olun mesajı veriyorum’
FOX ‘un beğeniyle izlenen dizisi ’Tutsak’ta modern, güçlü bir işkadını Begüm’ü canlandırıyor Hülya Darcan... Böyle bir karakterin misyonu da olduğunu savunan Darcan: “Güçlü kadın karakterleri, kadınlarımıza isterseniz siz de güçlü olabilirsiniz mesajı veriyor. Kadın ezik, töre dizilerinde seyrettiği kadın da ezik... Bunun mesajı ne? Her projenin çözüm getiren bir yanı olmalı.”
* Diziyi biraz anlatır mısınız?
Dizide kocasının ortağı tarafından kurulan bir komploda eşini ve kızını kaybeden Begüm’ü oynuyorum. Daha doğrusu kadın kızı Elif’i o kazada öldü sanıyor ama sonradan komployu hazırlayan kişinin kızını 7 yıl boyunca bir evde hapis tuttuğunu öğreniyor. Adam, Elif’i bırakmak için para istiyor. Begüm, istediği meblayı ödeyerek 7 yıl sonra kızına kavuşuyor. İlerleyen bölümlerde de bu komployu hazırlayan kişinin eşinin ortağı olduğunu öğrenecek. Bu 7 sene içinde Begüm hayata küsüyor. Tabii kızı da uzun bir dönem psikolojik tedavi görüyor. Çok fazla girdileri çıktıları olan entrikalarla dolu bir hikaye yani.
* Gerçek bir hikayeden mi alıntı?
Evet öyleymiş. Galiba bu olay Avustralya’da yaşanmış.
* Sizin canlandırdığınız Begüm karakteri nasıl bir kadın?
Begüm, çok güçlü, ucuz şeylere pabuç bırakmayan, mücadeleci, her şeyden önce anaç, çocuğu için her şeyi yapabilecek bir kadın. Ayakları yere basan bir karakter yani. Eşini kaybedince holdingteki işlerden kendini çekmiş ama ilerleyen bölümlerde kontrolü tamamen ele alacak ve kocasını öldürüp kızını tutsak eden adamla çok fazla karşı karşıya kalacak.
* Biraz daha ipucu verseniz...
İpucu veremem ama bu komployu kuran ailenin iki oğlu var. Biri evli diğeri şirkette çalışıyor. Sanırım onunla kızım yani Ezo Sunal arasında bir şeyler başlayacak ama esas başka bir sürpriz aşk olacak. Kiminle olduğunu söyleyemem ama kızım iki aşk arasında kalacak sanıyorum.
‘EZO KIZIM GİBİ’
* Ezo Sunal’ın ilk oyunculuk deneyimi. Nasıl buluyorsunuz onu?
Çok güzel... Ezo çok tatlı, çok akıllı, çok terbiyeli bir çocuk. Çok seviyorum onu. Çocuğum gibi seviyorum inanın... Potansiyeli olan bir genç kız. Tabii babadan geçen, genlerde olan bir şey.
* Bu dizide sizi ne cezbetti?
Benim için önce senaryo ve oynayacağım rol önemli. Her rolü, her teklifi kabul etmiyorum önce hikayeyi ve oynayacağım karakteri şöyle bir anlatıp sonra senaryoyu verdiler. Güçlü kadın karakterlerini seviyorum. Kadınlarımıza isterseniz siz de güçlü olabilirsinizi göstermek lazım.
* Şu sıralar bir töre dizisi furyası var. Siz ekranlara yansıyan kadın profilini nasıl buluyorsunuz?
Kadın ezik, seyrettiği kadın da ezik... Peki bunun mesajı ne? Hayır, ezikse ezilmeyen kadını seyredecek ve bundan bir mesaj alacak. Öbür türlü ah, vah diye diye kendi dramını bir de televizyonda izleyecek. Mesela bizim dizimizde Begüm kendisine ve ailesine zarar vermek isteyen insanlarla mücade eden bir kadın. Tek başına hayatla mücade etmesi bile başlı başına kadınlara örnek teşkil edecektir. Sürekli dayak yiyen, kacası tarafından ezilen, töre kurbanı olan kadın senaryoları var. Tamam bunları biliyoruz, önemli olan bunlara bir çözüm getirmek. Bu dizileri yapıyorlar ama bir çözüm sunabiliyorlar mı hikayelerinde? Bence her projenin bir mesajı, çıkış getiren bir yanı olması gerekiyor.
* Karakteri ortaya çıkarırken nelere dikkat ediyorsunuz?
Dizide çocuğumla olan sahnelerde hiç zorlanmıyorum çünkü o zaman kendimi oynuyorum. Kimseyi örnek almıyorum ama sadece ‘Büyük Yalan’da kayınvalidemden esinlenmiştim. Çünkü Rügzan gibi ihtişamlı bir kadındı benim kayınvalidem de... Begüm gibi bir kadın olsam nasıl düşünürdüm, nasıl oturur kalkardım, nasıl giyinirdim diye düşünüp yola çıkıyorum. Temeli attıktan sonra zaten senaryo geliştikçe karakter de zihnimde açılıyor.
* İmajınızı da değiştirdiniz...
Rügzan’dan sıyrılmak istiyorum. ‘Büyük Yalan’ 2 yıl sürmüştü ve çok büyük bir izleyici kitlesi vardı. Onda saç modelim, giyim tarzım, hareketlerim, oturmam bile çok farklıydı. Şimdi Begüm’de hiç öyle olmaması lazım. Begüm şehir hayatı yaşayan, çok modern, çok varlıklı, çok görgülü bir kadın. ’Büyük Yalan’da 69 bölüm bir kere bile bacak bacak üstü atmadım. Çünkü o kadın bacak bacak üstüne atmaz ki. Bacaklarını yanyana getirir toparlanır ve öyle oturur. Ama Begüm atar. Çok ufak şeyler ama bunlar karakteri gerçek kılar. 69 bölüm yağmurlar yağdı ama asla çizme giymedim. Çünkü Rügzan çizme giymez.
* ‘Binbir Gece’yi sürekli izliyor musunuz?
Deliler gibi. Diziyi izlerken çok heyecanlanıyorum. Bergüz ile seyretmemeye çalışıyorum. Konsantrasyonum bozuluyor.
‘DİZİYİ BERGÜZAR’LA İZLEYEMİYORUM’
* Neden?
İzlerken Şehrazat’a kaptırıyorum kendimi, dönüyorum bakıyorum Bergüzar pijamalarıyla oturmuş bir şeylerle ilgileniyor yanı başımda... Böyle olmuyor, sen yalnız bırak beni, havasına girmişken seyredeyim diyorum. Şimdi artık ben de dizi çekimlerinde olduğum için düzenli olarak seyredemiyorum. Bergüzar’a ‘Yaşasın seninle seyretmeyeceğim’ diyorum. ‘Aşkolsun’ diyor.
* Kızınızın bu kadar hızlı bir çıkış yapacağını bekliyor muydunuz?
Yetenek tabii ki çok önemli ama bu biraz da şans işi. Bergüzarcığım’a şans güldü. O da yeteneğiyle, aldığı eğitimi birleştirdi ve ortaya böyle bir şey çıktı. Ben de mutluyum. Çocuğum çok güzel bir şey yapıyor.
Kaynak:http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=7020
Canım harikasın yaa röpörtaj için çok teşekkürler:happy0064 :happy0064
Arkadaşlar azönce alt yazı geçti Tutsağı izlerken yeni bölümü 1 Nisan Pazar akşamı saat 22:15' te....Yayın saati değişmiş demek..Bir problem yokya Allaha Şükür çok sevindim...
yeni bölüm pazar akşamıymış arkadaşlar hiç merak etmeyelim. maçın karşısında olmaması için böyle bir karar alınmış. tutsak olmaya devam edebiliriz yani.
ne güzel, stokholm sendromu gibi bir şey bu diziyi seyretmek. hem tutsak oluyorsun hemde bağlanıyorsun.
|