Tüm Versiyonu Göster : Bitmeyen Yaz

deny
02-02-07, 17:01
bu diziyi hatırlayan varmı??trt de yayınlanıodu..sanırım 2000-2001 arasında yayınlanıodu...guzel bir gençlik dizisiydi...diziyle ilgli hiç bişey bulamıorus..bilen hatırlayan varsa yardımlarınızı beklıoruz...:icon_sorr

ünall
02-02-07, 17:08
ya evet ben bu diziyi izledım ama orijinal adını bılmıyorum ondan dolayı bende bıse bulamdım halen...

deny
02-02-07, 21:51
bugun baya arastırdım buldum verano del..:img-wink:

askım_gkhan_alp
03-02-07, 12:12
peki resim felan var mı diziyle ilgili ben hiçççç hatırlamıyoırum valla........

ZeYnEp_B
03-02-07, 17:46
hatta bu diziden önce başka bir gençlik dizisi vardı trt de ve benim dönemimden herkes izlerdi la nena diye ordan bir kaç oyuncu vardı bu dizide diye hatırlıyom ama tam emin değilim .yeşil bir üniforma giyerlerdi alex maggie falan bazı karekterler aklımda la nena daki barda çalışan kız bu dizinin baş rol oyuncusuydu ama diziyi tam hatırlıyamıyorum.ama bende bi ara la nena için bakmıştım ve bende hiç bir bilgi bulamamıştım.eskiden trt cidden güzel diziler yayınlıyorlardı.

Heather
09-02-07, 18:06
hatta bu diziden önce başka bir gençlik dizisi vardı trt de ve benim dönemimden herkes izlerdi la nena diye ordan bir kaç oyuncu vardı bu dizide diye hatırlıyom ama tam emin değilim .yeşil bir üniforma giyerlerdi alex maggie falan bazı karekterler aklımda la nena daki barda çalışan kız bu dizinin baş rol oyuncusuydu ama diziyi tam hatırlıyamıyorum.ama bende bi ara la nena için bakmıştım ve bende hiç bir bilgi bulamamıştım.eskiden trt cidden güzel diziler yayınlıyorlardı.
Hatırlıyorum ben de bu diziyi ama trt hepsini vermemişti sanırım.
La nena yı ben de izliyordum, çok canlı güzel bir diziydi.

costaesperanza
16-04-07, 19:10
arkadaslar bu dizi hakkında heralde turkiyede benim kadar arastırma yapan yoktur ben 7 yasından beri arjantin hayranlıgı olan bi insanım . ve bu dizi benim herseyim oldu bu dizi 1998 ve 2000 versiyonlu bi dizi verona del yani 98 kadrosunda olan ekip süperdi ama daha sonra verona del 2000 versiyonunda degişiklikler oldu basrol oyuncuları fernan miras nancy duppla nahuel mutti marcelaklosteper agustina cherri tomas fonzi dolores fonzi bakın youtubede costaesperanza yazın izleyin videoları bu diiz hakkında cok fazla sey biliorum isteyen gelsin

phoenix00
19-04-07, 17:39
ben de hatırlıyorum ya ben trt deki bütün dizileri izlerdim önce siyah inci başladı o bitince aşk için ondan sonra da bu vardı güzel dizilerdi.burda josephine rahibe falan oluyordu çok sinir olmuştum:icon_sorr

bubuk
23-04-07, 16:52
bende bu dızının hastasıydım ya okula bıle asardım dızıyı ızlemek ıcın keske tekrar verseler ahhh bı anda cocuklugum gozumde canlandı :img-wink:

Ferny&Lety
24-04-07, 08:15
arkadaslar bu dizi hakkında heralde turkiyede benim kadar arastırma yapan yoktur ben 7 yasından beri arjantin hayranlıgı olan bi insanım . ve bu dizi benim herseyim oldu bu dizi 1998 ve 2000 versiyonlu bi dizi verona del yani 98 kadrosunda olan ekip süperdi ama daha sonra verona del 2000 versiyonunda degişiklikler oldu basrol oyuncuları fernan miras nancy duppla nahuel mutti marcelaklosteper agustina cherri tomas fonzi dolores fonzi bakın youtubede costaesperanza yazın izleyin videoları bu diiz hakkında cok fazla sey biliorum isteyen gelsin

biraz daha açar mısın konuyu?anlatır mısın yani?:)

damura
09-05-07, 09:35
bitmeyen yaz çok güzeldii gerçektende
bitmiyodu yaa bayağ uzun süre yayınlandı o dizi:img-hyste
ama sonradan gerçekten saçmalaşmıştı kimin
eli kimin cebinde belli değildi:img-hyste
ama çok severek izliyoduk biz onu yaaa

ebgü
10-05-07, 00:14
neyi anlatıyordu bu dizi?

phoenix00
10-05-07, 19:25
bir grup gencin hikayesi.işte bunlar arkadaşlar falan aralarında aşk var üzüntü var her şey var:img-yes:

smryna
30-07-07, 16:55
arkadaşlar ben yanlış mı hatırlıyorum bu dizide zorla annesi tarafından okula gönderilen bir ögrenci vardı ve kız bunu istemiyordu.Daha sonraları oradakilerle arkadaş oldular falan maceralarını anlatıyordu...dogru mu yanlış mı:s

seno
01-08-07, 15:40
ben bu diziyi hatırlıyorum..
sabahları 9-10 gibi yayınlanırdı...çok güzeldi..
sonlarına doğru kimin eli kimin cebinde belli değildi ama çok güzel bir diziydi...
keşke trt yeniden yayınlasa...

bostepeli
16-11-07, 17:02
ya bu diziyle ilgili başlığı görünce çok şaşırdım bende arkadaş tavsiyesiyle izliyodum diziyi alex rolünde bi çocuk vardı yalnış hatırlamıyosam bir barda çalışıyodu yoksa bar sahibimiydi esas kız ona nenaydı sanırım aşıktı galiba hep unuttum o diziyi ama güzeldi ya dedim nette bi r bakıyım varmıdır bilgi diye direk burası çıktı keşke resim olsaydı ama dizi eski bulmak zoedur trt güzel diziler yayınlıyodu o zamanlar keşke yayınlasalar gene

ZeYnEp_B
22-11-07, 15:33
ya bu diziyle ilgili başlığı görünce çok şaşırdım bende arkadaş tavsiyesiyle izliyodum diziyi alex rolünde bi çocuk vardı yalnış hatırlamıyosam bir barda çalışıyodu yoksa bar sahibimiydi esas kız ona nenaydı sanırım aşıktı galiba hep unuttum o diziyi ama güzeldi ya dedim nette bi r bakıyım varmıdır bilgi diye direk burası çıktı keşke resim olsaydı ama dizi eski bulmak zoedur trt güzel diziler yayınlıyodu o zamanlar keşke yayınlasalar gene

sanırım senin söylediğin dizinin adı la nena idi türkçesini göstermiyorlardı barda çalışan çocuk vardı axel bide liseli bir grup genç vardı yeşil üniformalı ortaokuldayken bütün sınıf ve diğer arkadşlrım izlerdi eğlenceli bi diziydi sonra netten aradım ama bulamadım şimdi verseler yine izlerim herhalde o dönemlerde aklımda kalan tek dizi oydu

pink-girl
26-11-07, 20:03
hiç islemedim bu diziyi ama islemek isterdim doğrusu:)

lemonnn
21-01-08, 11:57
Arkadaşlar bende bu dizinin resimlerinden koymak istedim belki hatırlamanıza yardımcı olur VERANO DEL 98 :good: bye

http://img88.yukle.tc/images/3922Verano2.jpg (http://www.yukle.tc)

http://img86.yukle.tc/images/6368verano981.jpg (http://www.yukle.tc)

morena brava
22-02-08, 12:40
çok güzel bir diziydiii...
arjantinin en güzel yerinde çekilmiş dizi..
tomas,nanu..clara..benjamin..jose..

morena brava
13-04-08, 17:33
arkadaşlar işte bitmeyen yazın tomasının yeni hali..eski saçlarıda güseldi bence..