Tüm Versiyonu Göster : Haziran Gecesi Resim Imza Avatar Yorumlari
masum_leydi
13-12-05, 17:36
Resimler Avatar Imza Ile Ilgili Görüşlerinizi Buraya Aktarin Resimler Başliğinda Yorum Yapinca Modlar Kiziyor Yorumlar Buraya
iyi yapmissin masum_leydi,zaaten hersey bi baslikda olunca insanin kafasi karisiyordu...
bu arada senin yaptigin calismalardan bi tanesini imza yapmaya caliscam umarim olur ve bende izninle kullanirim ;)
evet masum leydii ii olmuş bu başlık.bakıorm bi resim yapıosun çok hosuma gidio solicem ama modlar demiş yorum yazmayın o yuzden yazamıodum.nyse cnm resimlerini çok begeniorm biliosun ztn=))öpüorm=))
masum_leydi
14-12-05, 09:55
çok teşekkür ederim.sağolun benimde biranda geldi aklıma ayrıca resmimi imzada istedğin gibi kullnabilirsin olmazsa ben sana özeldede yaparım
avrilcansu
22-12-05, 13:46
kimse niye benim yaptığım imzalara bir yorum yapmadı?
kötü mü olmuş yoksA?
masum_leydi
23-12-05, 15:57
kimse niye benim yaptığım imzalara bir yorum yapmadı?
kötü mü olmuş yoksA?
nedemk gayet güzel olmuş ya bişi soroucam sana hangi programı kulanıyosun bende adobe photo ımpact var bide bi program daha adını unutum seninkisinin adı ne
avrilcansu
24-12-05, 16:24
teşekkür ederim canım
cevap yazarım ama sohbete girer diye özel mesajla atıcaktım vazgeçtim (ama masum leydi mesaj kutun dolu olduğu için klabul etmiyor)
adobe ve photoimpression kullanıyorum ama bu aralar adobe u daha çok kullanyorum
bu arada herkesin imza ve avatarları çok güzel herkesin ellerine sağlık
arkadaslar artik imza ve avatar yaparsaniz cok büyük olmasinlar cünkü imzalar artik 400 x100 olmalliymis ve hicbir imza olmuyorrrrrrrrr!!!!
yani ayni cm leri olmali,ve bende olanlar ve burdakiler cok büüyk;)
resimler ve imzalar süper de siz nasil yapiyorsunuz bunlari ya???? hangi programla !!??? bu programlari nerden aliyorsunuz?? lütfen bize de söyleinde bizde yapalim elimizden gelidigi kadar lüttffennn!!!!
britneysinem
31-12-05, 20:12
zerone resimler harika gerçekten HAVIN_52 nin dediği gibi hangi programdan yapıyorsunuz?
benim imzama da yorum yapin nolur
ilk imzam
arkadaşlar imza boyutlarının küçük mü olması gerekio????
britneysinem
15-01-06, 17:54
benimkini kimse beğenmedi anlaşılan arkadaşlar beğenmesenizde lütfen ben bunu beğenmedim gibi yorumlar yazın iyi veya kötü istediğinizi yazın yeterki yorum yazın
tamda foto yorumlarina neden daha resim yapmadigini sorucakdimki bir bakdim bir kac resim koymussun süpler diyecek birsey bulamiyorum!!!! ellerine saglik ya hangi programlan yapiyorsunuz bu resimleri yaa ??bende de olsa programlar filan bende yaparim!!!
yeni bölümlerdende resim koyaarsaniz cookkkkk sevniirim
resimlerin devamini bekliyrum!!!! :blush:
masum_leydi
09-02-06, 00:57
sağol canım ben adobe 8.0 kulanıyorum .tabi vakit buldukça yapar eklerim genelde hazian gecesi .tvye yapıyorum ama burayada eklerim yaptığım resmi sağolun
sağol canım ben adobe 8.0 kulanıyorum .tabi vakit buldukça yapar eklerim genelde hazian gecesi .tvye yapıyorum ama burayada eklerim yaptığım resmi sağolun
peki bu adobe 8,0 nerden aldin ??? yani ben nerden indire bilirim adobe 8,0 i??? yaaa bende yapmak istiyorum da !!! msn den filan gönderiliyormu??
EVT YENİ BÖLÜM RESİMLERİDE PLLLSSS ZTN DİZİ BİTİCEKK :icon_whis
keremcemvb
14-02-06, 14:56
Resimler Süper Ekleyenlerin Elleri Dert Görmesin
kir*cicegi
16-02-06, 23:18
ben haziran gecesini cok seviyorum
elerinize saglik bu fotolar cok guzel
ama nasil koydunuz bu fotolari foruma ben yapamiyorum
masal_perisi
25-02-06, 10:00
havin_52 ellerine sağlık çok güzeller
masal_perisi
25-02-06, 10:02
masul leydi sende yapsan daha önceki imzaların avatarların resimlerin çok güzeldi
gene koydum eskiden vardi bunlar ama silinmis o bölüm!!bende gene koyim dedim!!!
***nazlıkız*** acyip güzel olmuş yaptıkların emeğine, eline sağlık arkadaşım...eğer yapabilirsen bişi isteyebilir miyim? kaçıncı bölümdü bilmiyorum ama hani duygu doğuma gidiyodu, havin de baran ve selenle birlikte giderken havin arabanın aynasından barana bakarken nerdeyse bi arabaya çarpıyodu. tam aynadan bakarken gözleri çok güzeldi o resim varsa sende benim için eğer zamanını almıycaksa bi imza veya avatar yapabilir misin ?????? :img-help: bye
Ms.Alabora
08-03-06, 16:52
Yaparım canım tabi...Teşekkür ederim yorumlarınız için..:)
O resimleri bulursam yaparım...
arkadaşlar hepinizin imza ve avatarları çoook guzel çok begendim. nazlikiz ozellikle seninkiler çok hoşuma gitti.bn çok yogunum bayadır yapamıorm fırsat buldukca bnde yapıcam.yalnız avatarlar genelde buyuk kuculturseniz sevinirimmm=)..
Ms.Alabora
12-03-06, 12:05
Teşekkür ederim.....
Onlar zaten avatar değildi onlarla beaber takımdı...
Ben de biraz yoğunum seni de bekleriz...
*Nazlıkız* yaptıkların gerçekten çok güzel keşke senin gibi zaman ayırıp emek verip bişiler yapabilsem bende.ellerine sağlık çok güzeller... :cheer:
Ms.Alabora
19-03-06, 16:00
Çok saol canım..............
Arkadaşım yine harikalar yaratmışsın...insan bak bak doyamıyo,hepsi harikalar.eline emeğine sağlık...ama şöyle bi sorun var hangisini kullanmak istesem boyutları büyük geliyo...neyse çok teşekkürler...
Ms.Alabora
06-05-06, 20:29
TŞKKLER...
olmaz tabi çünkü imzaları yaparken bu site için yapmadım...sen hangisini kullanıcaksan pm at küçültürüm
saliha meryem
19-07-06, 13:14
Resimler Cok Guzel Arkadaşlar...
Duygucu127
17-08-06, 20:43
bu resim cok güzel öyle degilmi?
bu resim cok güzel öyle degilmi?
evet kiz cok güzel
çok güzel çıkmış tşk
Rica ederim cnm
arkadşlar tüm resmler çoook güzel yaw ellernize saalık.......:):)
bengusu_melisa
29-08-06, 23:43
duygunun varsa onunkileride ekler misiniz
baran-havin
30-08-06, 16:17
arkadaslar resimler imzalar filan süper
aşkımhavin
21-09-06, 14:58
ayyy çok güzeller..bu bölümler çok güzel
http://img145.imageshack.us/img145/1756/69ab1gs9.jpg
çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık
baran-havin
01-10-06, 02:46
çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık
Tsk. ederim cnm
Duygucu127
04-10-06, 19:17
duygunun varsa onunkileride ekler misiniz
Ekledik tabi cnm
burcu_yağmur
04-10-06, 23:07
evet ekleyin
buda bendennnn
http://www.dizifilm.com
çok gsl olmş eline saalık
Duygucu127 sagol resimler icin, cok güzel gene duygumuz:img-kiss:
birsürüü ekleyinn:img-grin2
yakupoglu61
20-10-06, 11:24
duyguya hamilelik çok yakışıyodu helede saçları açıkken harikaydı
duyguya hamilelik çok yakışıyodu helede saçları açıkken harikaydı
Aynen öyle tatliki hamileyken, insanin yigesi geliyor:img-kiss: Annelikte Hamilelikte duyguya cok yakisiyordu gercekten
ya leylacım ya senin eklediğin gifler warya cnm onların kucukleri warsa eklermisin avatar boyutundaa??
GÜZEL_CADI
30-10-06, 21:50
ya leylacım ya senin eklediğin gifler warya cnm onların kucukleri warsa eklermisin avatar boyutundaa??
canım valla onlar alıntı ve yapan arkadaş küçültemiyor..onu küçültecek arkadaşlarım var ama yarın onları o arkadaşa yollarım yapar..canımcım..:img-grin2
burcu_yağmur
31-10-06, 22:58
esuk güzel olmuş çalışmaların tşk
esuk çalışmaların çok güzel olmuşş resim içinde çok saol :)
rica ederm bnde teskur ederm arkadaslar=))!!!!
masal_perisi
04-11-06, 16:26
Yorumları burda paylaşalım.Sayıgı ve terbiye çerçevesi içinde.Birbirimizi rencide etmeden
irmakcim avatar harika olmus, ellerine saglik cnm
melisçim spr olmş valla hayret ediorum senaryoyu o kadar ii yansıtıosun ki sanki hgyi tekrar yaşıyorum eline saalık
Efsane_Cadı
05-11-06, 22:13
melis süper5 devamını bekliyorum..çok ii gidiyorsun canım.
elif_nazcım ve leylacım sağolun çok teşekkür ederi.Leylcım senden de bekliom cnm
yesilimim senaryon çook güzel olmuşş
Efsane_Cadı
06-11-06, 23:34
melisçim insan senin senaryolarını hiç sıkılmadan okuyor..bir solukta tüm hikayeyi anlatabiliyorsun..ayrıcada bu hikay gerçek h.g hikayesinden daha adaletli bence..keşke senaristi sen olsaydın dizinin..:img-grin2
Leyşacım saol cnm ah keşkem keşkem barabımız ölmesdi o zaman:(
masum_leydi
08-11-06, 17:47
melisim tbkler ilk başra gerçekle uzaktan yakından ilşkisi olmayan bağlantıları bibirini tamamlamayan sadece içimiz mutlu olsun taraftarımız mutlu olsun diye pempe gözlüklerle bakılan tad alamayacımız bi senoryo yazmadığın için teşşkrüleer...ve tebrikler.başta
haziran gecesinin olaylarını bağlantıya kurman. repliklerin konuya hakim olma tarzın gerçekten çok güzel bi senoryolar yazmışsın haziran gecesinin senaryo yazarı sen olmalıymışsın aslında haklı herkes haziran gecesi nefis bi hikayeydi ama senin senoryalarınla daha bi nefis olurdu tekrar tebrikler :=)
DuyguForever
08-11-06, 19:11
Kizzz Nevaa Senaryonun devamini bekliyorum cnm. Biliyorum pek zamanin yok ama genede senaryo icin zaman ayir cnm. Tekrar okudum sonuncusunu ve hakkaten beni HG ye götürdün. Baranin dizide de oldugu gibi duyguya "GÜzelim" demesi, beni bi kez daha bitirdi cnm. Duygu icin cirpinmasi, deli olmasini cok iyi yansitiyorsun sen. Cok sagol mükemmel senaryolarini esirgemedigin icin.
Bende yazacagim senaryomun devamini Ama su siralar malesef bende zaman bulamiyorum is ve gücden. O yüzden sen devam et lütfen:)
yeşilimim senaryonu bekliyoruz cnm harika gidiyoruz tam bi haziran gecesi gerçek aşk hikayesi bu işte havin&baran gerisi yalan dolann :img-grin2
Kizzz Nevaa Senaryonun devamini bekliyorum cnm. Biliyorum pek zamanin yok ama genede senaryo icin zaman ayir cnm. Tekrar okudum sonuncusunu ve hakkaten beni HG ye götürdün. Baranin dizide de oldugu gibi duyguya "GÜzelim" demesi, beni bi kez daha bitirdi cnm. Duygu icin cirpinmasi, deli olmasini cok iyi yansitiyorsun sen. Cok sagol mükemmel senaryolarini esirgemedigin icin.
Bende yazacagim senaryomun devamini Ama su siralar malesef bende zaman bulamiyorum is ve gücden. O yüzden sen devam et lütfen:)
Merak etme canim, devami ni getirecegim senaryomun. COk sevindim bu kadar begenmene cnm. Hic Hgyi ve yüce baran& Duygu Sevgisini esirgermiyim senden, ask olsun:) Dizi bitti, gözümüz bari biraz olsun hg görsün degilmi ;)
Ebrucum ve Hg_gümüşçüğüm çok teeşkkür ederim.Çok fazla değiştirmemeye çalışıorum hg ruhundan kopmamak için nerdeyse 14.bölüm aynı gibi sayılır zaten.Hg yazmak bile diziyi gerçekten izlemek ve anlamak gerektirir.Hg ile alakası olmayan senaryolar sizin senatonus diye bi başlık var forumda oraya eklenirse daha iyi olur.Lütfen sadece hg ve mantıklı senayoları ekleyelim.
masal_perisi
11-11-06, 13:19
Melis lütfen devamını yaz.Senaryonun devamnı iple çekiyorum.
Efsane_Cadı
11-11-06, 14:27
melis harika gidiyorsun devam..
yesiliim senaryon çook güzel devamını sabırsızlıkla bekliyorum
yesilimim darilmada bana, senaryolarin nerdeyse hgdeki yasananlarin tipa tip aynisi. Senaryo dedigin kendi ürettiklerin degilmidir. Yani konu kalmalidir ama yasananlar farkli yazilmali. Yani Haziran gecesinin aynisi yazilacaksa, bi anlami yoktur ki senaryo yazmanin
Bilerek öle yazıyorum funda.raya küçük ayrıntılar ekleyerek hg yazıyorum işte farklı şeyler tazsam zatrn hg olmaz.İzlerken bence böle olursa daha iyi olur dediğim şeyleri paylaşmak için yazıyorum.Arkadaşlaım devam ettirmemi istediği için d edevam ettiriorum.
Yok tamamen farkli yaz demiyorum ama bölümlerdeki yasananlari degistirebilirsin.
Ben sadece yorumlamak istedim, Darilma bana
Darılmadım,senin fikrindir sayfı duyuyorum.
Efsane_Cadı
12-11-06, 11:29
melis gerçekten bu senaryo çok güzel olmuş..diyaloglar çok tatlı..hele gülün replikleri harika canım ellerine sağlık..devamını bekliyorum..
yeşilimim senaryon çok güzel devamını bekliyoruzz
leylacımm btun resimler için çooookkkkkkk tesekkurler!!!!
Efsane_Cadı
13-11-06, 18:17
önemli değil canım..yorumun için saol..
Efsane_Cadı
14-11-06, 17:12
melisçim senaryon harika olmuş canım..sen bu işte iicene uzman oldun kız..devamını bekleriz..
masal_perisi
14-11-06, 17:21
Melis devamnı yaz lütfen ya.....Merak ettim
masal_perisi
16-11-06, 13:50
Melis eline sağlık....Süper gidiyosun....Okumaktan zevk alıyorum
masal_perisi
16-11-06, 16:51
Melis....Bence o ses Havin'in sesi....Ama bunu öğrenebilmemiz için...Devamnı yazmanı istiyorum
masal_perisi
16-11-06, 18:20
Vayyy....Gülmüş demek....Ee devam devam
Efsane_Cadı
17-11-06, 15:19
eline sağlık melis..ya ben bu baran gül diyaloglarına hasta oldum.:img-grin2 devamını bekleriz tatım..
Cok guuzel harreketli resimler irmak_ emeggine saglikk. duygumun o agladigi sahneyi halan goorunce icim aciyo Bitanem aglamaasin :icon_cry:
Cok tsk ederim canim, begendigine sevindim.
Evet cnm bende o sahnede cok aglamistim, o hic aglamasin hep gülsün
esuk avatarlar çok güzel ellerine sağlık cnm
cok teskur ederm=))dewamı gelicek=))
evet çok gsl olmş eline saalık çok beendim kullanıom cnm
masal_perisi eklediin imza ve avatarlar için çok saol
çok güzel gidiosun melis sen yazdıkça diziden o kareler geliyo gözümün önüne seni yormak istemem ama bu senaryoların bnce hgnin sonuna kadar gitmeli
masum_leydi
19-11-06, 16:48
melis gerçekten çok özel ve güzel senoryaolar tebrikleer
bnde teskur ederm arkadaslar begenmene cok sevindim elifcm=))
ellerinize sağlık arkadaşlar ;)
DuyguForever
22-11-06, 20:49
Irmakcim ellerine saglik calismalarinin hepside birbirinden güzel
süperr ya gifler falan :img-yes: ellerinizee saglik
cok tsk ederim arkadaslar
ayçacım resimler için çok saol eline salık cnm
masal_perisi
23-11-06, 21:11
Ayça...Resimler için çok sağ ol...Ya bir de Havin ile Duygu'nun Havin'in hamile olduğunu söylediğini ve hani o konuşmayı yapmadan ki görüntülerini ekelyebilir misin
imzalar çok hoş olmuş teşekkürler :good:
DuyguForever
28-11-06, 00:25
funda~ sende sagol Cok güzel ekledigin avatarlar
tsk ederimm seninkilerde superr:)
esuk avatarlar sppr ötesi bişi olmş ellerine saalıkk
tesekkur ederim cnm fırsat buldukca yapıorm begenmene çookk sevindim=))
esuk cum imzalar avatarlar çok güzel
bir ricam olacak en son yaptığım imzanın en sonu olan hani havinin gösleri var aynaya bakıyordu o resimden avatar yapabilirmisin
esuk imza ve avatarlar süper olmuş ellerine sağlık
edacim fotograflar cok güzel cnm sagol
Evet duyguforever muhtesem resimlerr Keske hala video eklenilebilinseydi o sahnenin vidoesunu da ekleseydinniz ya
sagol nihancım begenmene sevindim dwamı gelicek cnm son zmnlarda bayaa coştum daa çookk ypcm cnmm=))....
esuk avatar ve imzalar sprlerr ya acayip gsl yapıosun ellerine saalıkk
bu arada bn en son yaptıın takımı kullanıyom cnm çook beendim
tesekkur ederim cnm begenmene ve kullanmana cok sevindim gule gule kullan cnm=))
melis cnm senaryon harika devamını bekliyoruz :good:
hildaxx ve leyla hg resimleri için çook saolun..hepsi ayrı gsl!çok teşkürlerrr
evet resimler için çokk teskurler arkadaşlar her bolumun her karesine ulaştım sayenizde çokk sagolun!!!!
önemli değil..daha neki bunlar..az bile..nazın arşivlenen başlıklarıkabboldu resmen ortadan..onlarıda bulsa ayçanın çektiği tüm resimleri buraya eklerdim..tam h.g arşivi yapmış olurduk..
DuyguForever
21-12-06, 19:51
Ellerine Emegine saglik irmak, süper avatarlar
Leyla benim resimleri de eklemişsin,sevindim buna.Çünki ben başlıklar kilitlendiğinden o resimlerin linkleriyle tekrar uğraşacak vaktim yoktu,o yüzden çok sevindim eklediğin için,saol
çalışmalar çok güzel..ellerinize sağlık :good:
DuyguForever
26-12-06, 07:05
Ellerine saglik irmakcim Giflerin hepside birbirinden güzel
esra ablam, irmak, ebru, gözde, aysenur, ülkü calismalariniz muhtessem olmus hepside
ellerinize emgine saglik :img-kiss:
esra ablam, irmak, ebru, gözde, aysenur, ülkü calismalariniz muhtessem olmus hepside
ellerinize emgine saglik :img-kiss:
canım yorumun için teşekkür ederim.beğenmene sevindim:img-wink:
ülkü gene döktürmüşsün..ellerine sağlık..
rica ederim cnmm benim :)
ülkücüm avatarlarina bayildim cnm ya :img-kiss:
hemen birini kullandim elline saglik :)
ülkü gene döktürmüşsün..ellerine sağlık..
yorumun için teşekkür ederim canım:img-wink:
rica ederim cnmm benim :)
ülkücüm avatarlarina bayildim cnm ya :img-kiss:
hemen birini kullandim elline saglik :)
Beğenmene sevindim canım benim.güle güle kullan:img-wink:
esuk,gözde,masum_leydi,ayşenur,ülkü avatar ve imzalar harika olmuş ellerinize sağlık
aysenurboz
28-12-06, 16:36
yorum yapan herkese tesekkür ederim beğenmenize sevindim...
ayşenur son yaptığın imzalarda süper olmuş cnm ellerine sağlık
Ayşenur ellerine sağlık,çok beğendim hepsini aldm hatta kullanıyorum:img-wink:
aysenurcum imzalarin müthis olmus cnm :)
ellerine saglik :img-kiss:
aysenurboz
28-12-06, 16:43
tesekkürler nihancım beğendiğine sevindim
aysenurboz
28-12-06, 16:45
aysenurcum imzalarin müthis olmus cnm :)
ellerine saglik :img-kiss:
Tsekkürler gözdecim beğenmene sevindim cnm...
havin-sevgisi
28-12-06, 19:49
ayşenurcum gerçekten mükemmelsin ne olur hergün birkaç tane ekle böyle ya..
aysenurboz
28-12-06, 19:51
tamam cnm siz istersinizde ben eklemem mi,hele de Hg olunca...
havin-sevgisi
28-12-06, 19:58
yaşasınnnnnnn :)
Bencede her yayınlanan bölümdeki resimler eklensin,bu şekilde rahatlıkla resimlerin hangi bölümden olduğunu hatırlar,olayları tek tek gözden geçirmiş oluruz,ben takip edip olan resimleri bu şekilde sırayla eklerim elimde olduğunca,ama diğer arkadaşlarda aynı şekilde davransınlar.
MM01, gözdecim, ebrucum calismalarniz harika olmus
resimler icinde herkeze cok tskler
ellerinize saglik :)
SBL_61, esra abla, Günes-07, gözde, baran-havin, merve calismalariniz muhtessem olmus :img-kiss:
leyla, secil, yelda, nihan calismalar icin cok tskler
herkezin ellerine saglik :img-kiss: hepsdie mükemel olmus :)
çalışmamı beğendiğine sevindim gözde yorum için teşekkürler...
evt diğer arkadaşlarım çalışmalrı çok güzel hepsinin ellerine sağlık...
baran-havin
03-01-07, 01:55
SBL_61, esra abla, Günes-07, gözde, baran-havin, merve calismalariniz muhtessem olmus :img-kiss:
sagol cnm begendigine cok sevindim :)
çok teşekkrler beğendiğin içinn ;)
yorumlarınız için çok teskur ederm arkadaşlar=))
esuk çalışmalrın çok güzel olmuş ellerine sağlık....
esracım çalışman çok başarılı olmuş hayatım..elerine sağlık..
=)) tesekkur ederm arkadaslar..bi takım daa yapıcam ama karar veremiorm hangi sahne yapsamm=))
Esracım bence şu baranın yemek yemediği kumrunun gelip havine baran anca seni dinler diyip,ona kurabiye alıp eve gittiği sahneden yap.orda çok şekerlerdi.:img-wink:
evet cnm bazen ruyana gelirim kısmından mı??
Evet esracım o kısımdan:img-wink:
Bu arada Melis yeni resimler eklemeni bekliyoruz sendende,bu akşam ekleyecekmişsin ya:img-wink: Yeni resim yeni çalışmalar demek.Fooğraflar çoğunlukla bunun için eklenmiyor mu zaten ?
yeşil03 o çalışman harika olmuşş ellerine sağlıkkk
esuk yaptığın avatar ve imzalar harika olmuş ellerine sağlık
sagol nihancım=)
bu arada yeşil03 o çalısmaya bnde bayılıyorum çok guzel emegine sağlık....
yeşil03 çalışman harika.ayşenur seninde çalışman süper olmuş cnm ellerinize sağlık
aysenurboz
06-01-07, 23:41
Nihan'cım sağol cnm (:
Esra'cım senin calısmalarında cok güzel olmus cnm ellerine sağlık...
sagol seninkiler her zmn süper emeğine saglık cnmm....
Arkadaşlar özel çalışmalardan da isterseniz Havn Baran yapmayın artık,çok oldu,madem yapıyosunuz artık başkalarını yapınSıkılmışlar hep bunları görmekten:img-wink: :img-yes:
havin-sevgisi
13-01-07, 19:31
aliş&zeliha imza için saol devamını bekleriz
irmak, esra abla, rabia, hasibe, alis&zeliha, gözde, Duygu_Baran, gözd eabla calismalariniz harika olmus
resim ekleyen ve özel calismalar yapan herkezin ellerine saglik :)
Duygu_Baran
14-01-07, 17:37
irmak harikasin ya cok hos valla avatarlar
sagol cnm..
pc bozuldu resimlerim silinmiş gerçi yedeklemiştim ama bazı seyler wardı yedeklemediğim cok uzuldum..o yuzden bugun yapamıyorum....
irmak, esra abla, rabia, hasibe, alis&zeliha, gözde, Duygu_Baran, gözd eabla calismalariniz harika olmus
resim ekleyen ve özel calismalar yapan herkezin ellerine saglik :)
Yorumun İçin Tesekkür Ederim Canım!!!
yaptığınız imza ve avatarlar çok güzel olmuş ellerinize sağlık
gzd_gzd şimdi 16.bölüm resimlerini ekliyorum havin&baranın yemek sahnesini :img-wink:
sonunda birkaç başlık açılmış cok güzel
burçinim,love's calışmalar icin tşkk cok güzeller
Sevnur'um,Burçin ve Gözde çalışmalar için teşekkürler...
Sonunda kavustuk baslıgımıza:good:
Sevnur ve askım ekeldkleriniz için tskler ;)
::Lové's::
03-12-07, 17:04
yorumlar için teşekkürler..:)
askımm , burçin , gözde , derya , (kısaca herkes)hepinizin ellerine sağlık hepsi çok güzel..:good:
beyonce&shakira
05-12-07, 16:37
yorumlar için teşekkürler..:)
askımm , burçin , gözde , derya , (kısaca herkes)hepinizin ellerine sağlık hepsi çok güzel..:good:
aşkın ben mi oliyurum cnm inş bnmdir:D:Dsevnurum alışmaların süper bi denem devamını beklerim
diğer çalışmalarda süper ellerinize sağlık:D:D:D
05-12-07, 17:41
aşkın ben mi oliyurum cnm inş bnmdir:D:Dsevnurum alışmaların süper bi denem devamını beklerim
diğer çalışmalarda süper ellerinize sağlık:D:D:D
e heralde sen oluyorsun bitanem senden başka kim olabilir :D:D ayıpsın walla hehe :D bu arada imzan yine harikaaa ellerine sağlık hayatım..:)
beyonce&shakira
05-12-07, 18:17
valla ne biliyim cnm endişe duydum bi an rica ederim cnm beğenmene sevindim bi denem:)
Herkesin emeklerine sağlık btn calısmalar cok gzl bu diziye de bu yakışır ztn!!Bna yorum yapanlara da tesekkur ediorm=)....!!!!
beyonce&shakira
08-12-07, 23:54
sevnurum süpersin cnm:)senoşum çalışmalarına bayıldım bi denem bi de yazılarını okuyabilsem:D:D
09-12-07, 02:24
sevnurum süpersin cnm:)senoşum çalışmalarına bayıldım bi denem bi de yazılarını okuyabilsem:D:D
yorumun için saol askım sende süpersinn :img-in_lo
senam harikasın bebeğimm :D
esracım süperrsin cnm seninde ellerine sağlık diğer havin çalışmaları yapan arkilerinde..:)
aaaa süper sonunda başlık acılmış harika:)
her şey çok güzel ellerinize sağlık..
Hala şoklardayım en sonunda açıldı başlığımız :happy0064:happy0064
Herşey harika arkadaşlar ellerinize sağlık.
Elimde Haziran Gecesinin sesli replikleri var :) Özel mesajla istediğiniz video ve replikleri yollayabilirim:P
Duygu~Aydin
24-01-08, 20:01
Bengüsucum, Sweet Julia Aviler Ve Imza Harikulade.. Duygumun yine güzelligiyle konustugu kareler.. Emeginize Saglik :good:
24-01-08, 20:19
Sweet Julia imzan müthiş bitanem Ellerine sağlık..:img-in_lo
Bengüsuavatarların harika bebeğim seninde ellerine sağlık.:)
Ayrıca Irmağım sana aynen katılıyorum canım.:good: :)
ElvedaDerken
10-04-08, 15:58
herkese cok tskl..
hg efsanesi hic bitmedi ve bitmicek..
cok güzeldi ya eski zamanlar hg filan..
herkese cok tskl..
emegnize saglik cok tskl..
her ayri kg calismada baska bir ani var ne güzeldiama hg ..
ElvedaDerken
15-05-08, 17:59
hani duygu merdifenden düsmüsdü o hangi bölümdü??
o bölümden resim cekicem..
herkese tskl resimler sahane emegnise saglig
.:Havin_Baran:.
18-05-08, 19:39
süper çalışmalar yha hawin ve baranların hepsini kullanmak isiyorum
yapanlara teskkurler
maria clara
20-07-08, 14:00
çok tuhaf bir diziydi bu dizi nin sonu nasıl olur diye merak ediyordum ki duygu sakat kaldıktan sonra artık kesin mutlu bir son olmayacağını biliyordum bence tuhaf ama güzel bir son olmasa da ve mutlu son u sevsem de bu dizi için en uygun sondu.
çok güzel olmuşlar imza ve avatarlar ellerinize sağlık geçerken bir uğrayayım dedim bende izliyordum keşke bitmeseydi:(
arkadaşlar bende sıkı bir HGciyim imza ve avatarlar süpper acaba kullanabilir miyim :img-wink:
Havin/Baran çalışmaları harika , özellikle esuk imzaların şahane
havinim_baranım
13-08-08, 12:25
Havinim ve baranıma yapılan çalışmalar için çok tşkler emeklerinize sağlık canlarım..
Efsane aşk havin ve baran;)
arkiler ben sizden cemal su avatarı ve imzası istesem :img-blush nasıl olur acaba :img-blush
İçinde Naz bulunan her çalışma mükemmel nasıl bir güzellikse bu ışıldıyor sanki
Haziran Gecesi ile ilgili Sosyal Gruplar
Havin&Baran Efsanesini Unutmayanlar
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=372
Haziran Gecesi
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=69
Havin Fanları
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1560
sanane3434
10-09-08, 20:44
bence her çalışmalar guzel
gerek baran♥havin gerekse duygu♥baran olsun
hepsi harika herkezin ellerine sağlık
Duygu~Aydin
12-09-08, 23:04
bence her çalışmalar guzel
gerek baran♥havin gerekse duygu♥baran olsun
hepsi harika herkezin ellerine sağlık
Ah be Bitanem Bu Olgunlugumuz Düsmanlari Catlatir Cinsten.. Agzina Saglik.. B.K.F.C Forever :img-tomat
HG´nin daima Sönmeyen Yildizi..Duygum Bitane.. Duygu & Baran Yuvasi´da Öyle tabe..:love05:
sanane3434
13-09-08, 17:29
Ah be Bitanem Bu Olgunlugumuz Düsmanlari Catlatir Cinsten.. Agzina Saglik.. B.K.F.C Forever :img-tomat
HG´nin daima Sönmeyen Yildizi..Duygum Bitane.. Duygu & Baran Yuvasi´da Öyle tabe..:love05:
yorumun için tşkkür edrm cnm
yasıma rağmen fazlayım deme:img-hyste
bu arada eklediklerin iin çok
saol :img-hyste
Aile imzaları yapılacak ve isimler bu gruplardan alınacaktır :img-wink:
Haziran Gecesi ile ilgili Sosyal Gruplar
Havin&Baran Efsanesini Unutmayanlar - 88 üye
Haziran Gecesi - 92 üye
Havin Fanları - 59 üye
Duygu~Aydin
19-09-08, 18:39
yorumun için tşkkür edrm cnm
yasıma rağmen fazlayım deme:img-hyste
bu arada eklediklerin iin çok
saol :img-hyste
Rica ederim askim.. Örnek Fanlariz.. :img-hyste
neslikan,Lovegood,havinim_baranım,elif_nz,hg_hvn ve diğer Havin Baran paylaşımında bulunan arkadaşlar için teşekkürler insan hangisini kullanacağını bilemiyor HB hepsinde çok tatlı ve çalışmalarda çok şık :good:
cadiisheker; sanane3434; burcubuket, duygu~aydin... kisaca bütün Duygu& Baran imza avatarlari icin cok tesekür ederim. süper süper Duygu ve baran efsane aile simsicacik her calismada:good:
ilk yaynlandıhı zaman izlememstim ama bi süre önce intten indirp izledm naz için dehset bi diziyms bayıldm calısmalarınız harika hepsi havincm melek gibims ya
lovegod gruplara katıldm bende lutfen benide ekleyn aile imzalarna
pelinibrahim35
29-09-08, 22:34
bütün calismalar cok güzel
ama ben bh ciyim tabiki efsane ask:love05:
Duygum_Baranim
30-09-08, 18:46
valaha duygu icin izlemeye deger dizi. Melek lafi az kalir yaninda. Alemin en güclü annesi. Cok seviyorum Duygum seni. Kiskanilacak derece
Cok Güzelsin
Duygum_Baranim
30-09-08, 18:50
basina neler geldi duygumun iyiki Baran yalniz birakmadi.Aya kaldirdi sevgisiyle bitanemi. Dünyanin Gelmis gecmis EN güzel Cifti Duygu --- Baran:img-in_lo:img-in_lo Duygu Calismalari yapanin elerine salik
Duygum_Baranim
30-09-08, 18:56
Duygu&Baran {Onlar sevgilerini efsaneleştirdi... Onlar aşk olmadan aşkı yaşadılar...}
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=2418
katilin
Haftasonu imzalarımız yapılacak imzalara katılmak isteyenler için son bi hatırlatma..İlginiz için teşekkürler giderek artıyoruz :img-wink:
Sosyal Gruplar
Havin&Baran Efsanesini Unutmayanlar - 93 üye
Haziran Gecesi - 100 üye
Havin Fanları - 66 üye
Naz Elmas Fan Club - 243 üye
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=75
yağmur
eklediğin resimler süper
ellerine sağlık
:happy0064:happy0064
yağmur
eklediğin resimler süper
ellerine sağlık
:happy0064:happy0064
rica ederim demetcim:img-kiss:
içinde Naz olunca:img-in_lo
Duygu~Aydin
03-10-08, 19:54
Yaseminim, Buketim Elleriniz Dert Görmesin Bitaneciklerim..Calismalarinizin Hepsi Illaki Yakiyor.. Burcumuz Nur Yüzlümüzün Kalbi Güzelligini Ifade Etmeye Yeter..:love09: Güc Kelimesi Duygu karakteriyle Anlam Kazandi..:img-wink:
HavinNermin
17-10-08, 12:48
Haftasonu imzalarımız yapılacak imzalara katılmak isteyenler için son bi hatırlatma..İlginiz için teşekkürler giderek artıyoruz :img-wink:
Sosyal Gruplar
Haziran Gecesi - 100 üye
Havin Fanları - 66 üye
Hatta her gün artıyoruz en son baktımda
haziran gecesi 101 üye
havin baran 95 üye
havin fanları 69 üye
naz elmas fan 251 üye olmuştu :happy0064
nazar değmesin imzaları bekliyoruz yağmur resimler için teşekkürler:good:
Duygum_Baranim
17-10-08, 17:33
Yaseminciim ellerine saglik canim arkadasim. Coook güzel. Yalan güzelden daha güzel :)
icinde Duygum Baranim olduktan sonra :img-in_lo Duygum baranim unutulmaz Ikili :love05:
gruba katilin cekinmeyin
Duygu&Baran {Onlar sevgilerini efsaneleştirdi... Onlar aşk olmadan aşkı yaşadılar...}
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=2418
öbür gruplari buldumda eklerim
Hatta her gün artıyoruz en son baktımda
haziran gecesi 101 üye
havin baran 95 üye
havin fanları 69 üye
naz elmas fan 251 üye olmuştu :happy0064
nazar değmesin imzaları bekliyoruz yağmur resimler için teşekkürler:good:
imzaların coğu yapıldı bile nermincm yakında Naz Elmas 100. Baslık acılacak ve imzalarımız o zaman eklenecek cnm..Su an son 3 baslık kaldı :happy0064
Duygum_Baranim
21-10-08, 22:16
Gülcincim DuyguAydincim elerinize saglik canm arkadaslarim. Meelek Duygum herzaman 1 numara. GÜzellik fizik zaten 10 numara burcum asil prensesim. Hangi avi imzayi kullaniyim karar veremedim. Dünyadaki en sicak aile baranim duygum bide Yagmusum cok tatli babasinin bircik gülüü o:love05: haziran gecesini cok seviyorum unutamam
Angelina Jolie
28-10-08, 15:53
nazquzeli,Lovegood,havinim_baranım vs.. çalışmalar çok çok güzel ellerinize sağlık
31-10-08, 18:33
Arkadaşlar herkesin ellerine sağlık..Tüm çalışmalar harika ama şunu unutmayın bu bir diziydi gerçek olmayan karekterlerin dizisi..Herkes istediğini söyleyebilir , istediğini yakıştırabilir gelmiş , geçmiş bitmiş bir dizi..Eğer burdaki yorumları okuyupta kuyruğuna basılan insanlar varsa demekki durumları vahim.Gerçek olmayan birşeyi bukadar takıp normal insanlarla uğraştıklarına göre ve sanki bu başlığa koruma gibi basit düşüncelere kapılanlar olduğuna göre gerçekten durumları vahim demektir...
Çalışmalar için teşekkürler.Havin ve Lale imzaları varsa ekleyebilirmisiniz arkadaşlar.
hiç bitip tükenmez mi kavgalar
insanlar barış diye naralar atarlar ama içten içe savaşı körüklerle
geçti gitti
diziydi öyle birileri hiç olmadı ama onlar varmış gibi o insanlara hissettiklerinizi yüklerseniz
onların yaşam alanlarına müdahale edersiniz
ne burcu duygu gibi bir insan
ne de naz havin gibi
ne da özcan baran gibi
insanlar ekmek parası için hayat mücadelesi veriyor karakterin özellikleri seçme hakları yok
eğer bir oyuncu daima iyiyi oynarsao oyunculuğunu ne kadar geliştirir
bizler böyle yaparak onların hayatlarını oyunculuklarını sınırlıyoruz...
umarım bu ilişki böyle devam etmez geçmişte yaşanılanlar geçmişte kalsın
hiçbirimiz çocuk değiliz değil mi
Pardon arkadaşlar ama kavgamı var ben neden göremiyorum herkes istediği çalışmaya yorum yapabilir HB seven HB çalışmalarına teşekkür eder DB seven o çalışmalara bu kavgamı oluyor ben DB sevmiyorum çalışmalarıyla ilgilenmiyorum sonuçta kalkıp yorum yapamam bakmadığım birşeye
Aynı şekil hb sevmeyen arkadaşlarda böyle düşünüyor olabilir ne var bunda herkes ilgilendiği kişiyle ilgi yorumunu yapıyor kavga dediğiniz olayı göremedim
31-10-08, 22:36
Pardon arkadaşlar ama kavgamı var ben neden göremiyorum herkes istediği çalışmaya yorum yapabilir HB seven HB çalışmalarına teşekkür eder DB seven o çalışmalara bu kavgamı oluyor ben DB sevmiyorum çalışmalarıyla ilgilenmiyorum sonuçta kalkıp yorum yapamam bakmadığım birşeye
Aynı şekil hb sevmeyen arkadaşlarda böyle düşünüyor olabilir ne var bunda herkes ilgilendiği kişiyle ilgi yorumunu yapıyor kavga dediğiniz olayı göremedim
Kavga dediğimiz olayı ben söylim canım istersen sana.:img-wink: Yada sölememe gerek yok kendi Ziyaretçi defterinde konuştuklarına bak anlarsın ozaman ne demek istediğimi..:img-wink:
Neyse uzatmaya gerek yok..Yoksa tabiki kim kime teşekkür etmiş buna kimse bişi diyemez..Resimler harika Irmağım sana teşekkür etmeyi unutmuşum çok teşekkürler.:love05: Herkesin ellerine sağlık.
şu tür kavga var
herkes sevdiği insanın üstün özelliklerinin olduğunu söyleyip
çifltlerinin yaşadıklarını sürekli farklı cümlelerle dile getiriyor
sadece çalışma eklenmiyor bu da bir kavganın devamı olduğunu gösteriyor...
bana yorum yapmak zorunda değilsiniz
ben sadece başlıkta sezdiğim havayı dile getirdim
ve bundan rahatsız olduğumu söylüyorum.
bu yüzden yalnış bir şey yaptığımı da düşünmüyorum...
emeği geçen herkese teşekkürler.
Duygu~Aydin
01-11-08, 15:19
Öncelikle Sevnurum, Semram Agziniza Saglik..Bu Iyi Niyetiniz Zekaniz Anlasilmaz bu saatten sonra..Artik Kendimizi Yormanin Alemi Yok..Hep Ayni Kisi Hep Baska Nicklerle Yasak yerlere Yorum yazan Sonra hic birsey olmamis gibi burcu basligina birsey ekleyen..Sunu Sevindirmeyelim Sinirlerimizi Bozmayalim Eline geleni ardina koymasin..Ne Rahat birakmayi biliyor ne nazi sevmesini..Benim Buldugum Romanya Kanal Sitesindeki Resimleri Ekleyince Aklina Geldi Aynisini yapmak..Of of satasma kokan hareketler bunlar....
Duygu & Baran = Big Love Forever
Varmi Ötesi
Vazgecmiyoruz efendim Aksine Dahada Poh pohlaniyoruz :)
PeLiN_KeNaN
20-11-08, 18:18
Öncelikle Sevnurum, Semram Agziniza Saglik..Bu Iyi Niyetiniz Zekaniz Anlasilmaz bu saatten sonra..Artik Kendimizi Yormanin Alemi Yok..Hep Ayni Kisi Hep Baska Nicklerle Yasak yerlere Yorum yazan Sonra hic birsey olmamis gibi burcu basligina birsey ekleyen..Sunu Sevindirmeyelim Sinirlerimizi Bozmayalim Eline geleni ardina koymasin..Ne Rahat birakmayi biliyor ne nazi sevmesini..Benim Buldugum Romanya Kanal Sitesindeki Resimleri Ekleyince Aklina Geldi Aynisini yapmak..Of of satasma kokan hareketler bunlar....
Duygu & Baran = Big Love Forever
Varmi Ötesi
Vazgecmiyoruz efendim Aksine Dahada Poh pohlaniyoruz :)
Irmak'im,Sevnur'um,Semra'mm :img-in_lo
Agziniza saglik. Asla takmiyoruz kimseyi sadece burda belirtelim :)
Ama burasi görüldügü gibi avatar imzalara yorumlar.
Kimsenin ceza almasini istemeyiz ve tabi ki Burcu'muza zarar vermesine de izin vermeyiz.
Herkese cok tskler.
Gercekten tüm calismalar müthis.
Herkesin kendi fikri bence de ama is biraz farkli boyutlara cekilmis
Duygu&Baran Forever :img-in_lo
Tekrar cok tskler :):)
puçum imzalar için
yağmuşum resimler için teşekkürler:img-in_lo
KeLeßeğim Naz
05-12-08, 14:24
Haziran Gecesi .. :img-in_lo
Bebim resimler için çok teşekkürler hepsi süper kare kare Naz ellerine sağlık .. :img-in_lo
Puç imzalar müthiş yine kuzu .. :img-in_lo
cadii_sheker
06-12-08, 22:31
Herkesin ellerine sağlık çalışmalar çok güzel:)
Irmak'ım Kraliçe'm sana özellikle teşekkür etmek istiyorum canım senin gibisini görmedim ben!Temiz kalplim:)
Yelda'm resimler için teşekkürler tatlısı:)
sedef ve demet imzalar için
nur nurgül özel çalışmalar için teşekkürler
Sosyal Gruplar
Haziran Gecesi - 100 üye
Havin Fanları - 66 üye
İmzaların 2 kısmı yapılmıştır:
Havin aile imzası HG Multimedia bölümünde 4 parça
Naz Elmas aile imzası Naz Elmas başlığında 19 parça olarak hazırlanmıştır.
Havin Baran ve Haziran Gecesi imzaları yolda ;)
Duygu~Aydin
10-12-08, 15:02
Rica ederim Yaraticilar Kralicem Zeynom..Semram, Yasom, Yeldosum Cok Sagolun Prensesler..Dünyalar Güzelinin Dünya Güzeli Fanlari..:love05::img-yes:
Gönlümüzün Sultani
Gözümüzün Nuru
Basimizin Taci
Hep Sendin Hep Sen Kalacaksin Doktorlarin En Güzeli:
Duygu
Duygu
Duygu
...
:)
Melikem,Dilaram,Ayşegül,Puçum,Yağmuşum,Deryam,Niha ncım,Çağlam,Elifim,karagün :img-in_lo
Çalışmalar için teşekkürler hepsi birbirinden güzel emeklerinize sağlık..
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.