burcu_esmer
17-08-07, 00:26
hercüles and xena
|
Tüm Versiyonu Göster : Zeyna burcu_esmer 17-08-07, 00:26 hercüles and xena ebru_dilek_ebru 17-08-07, 08:43 bennn bendee yaa ay ben bu lucy ye aşık oldum galibaa:happy0064 gözler bitiriyo olayı vallahi ama siyah saç daha çok yakışıyo sarışın pek gitmiyoo önceden zeynayı hiç izlemezdim saçma geliyodu biraz ama artık tv ye yapışıyorum o derece:img-pilot:img-in_lo ebru_dilek_ebru 17-08-07, 08:49 ya arkadaşlar çok saolun siena çok saol ya bu kadın kaç yaşında yada kaç yılında doğumuş lucy lawless bilen varsa yaza bilrmi 29 mart 1968 doğumlu cihan-songül 17-08-07, 11:00 ya arkadaşlar çok saolun siena çok saol ya bu kadın kaç yaşında yada kaç yılında doğumuş lucy lawless bilen varsa yaza bilrmi 1968 doğumlu lucy lawless arkadaşım cihan-songül 17-08-07, 11:06 TELE - BAROMETRE HEDEF KİTLE : A/B 16 AĞUSTOS 2007 PERŞEMBE NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,80 34,60 2 KOCA KAFALAR (TKR) [NET] KAND 3,40 20,10 3 SPOR GUNDEMI KAND 2,70 16,30 4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,60 17,60 5 BULENT ERSOY''LA YILDIZLARIN ALTINDA [NET STAR 2,60 14,50 6 STAR ANA HABER BULTENI STAR 2,50 19,70 7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,30 15,60 8 UCAN KUS [NET] SHOW 2,20 11,80 9 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 2,10 19,50 10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,10 13,50 11 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 1,90 17,70 12 KURTLAR VADISI PUSU (TKR) [NET] SHOW 1,80 8,00 13 UCAN KUS (OZEL) [NET] SHOW 1,70 19,20 14 VAHSI KARAYIP [NET] TRT1 1,70 7,80 15 EN SEVDIGIM MARSLI (Y.S) [NET] ATV 1,70 7,60 16 SELENA (TKR) [NET] ATV 1,60 15,80 17 SEVIMLI KAHRAMANLAR KAND 1,40 14,50 18 SPOR SAYFASI SHOW 1,40 6,30 19 UCU BIR YERDE TURKIYEM [NET] TRT1 1,40 6,00 20 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 1,30 13,70 21 HAYATIN ICINDEN . STAR 1,30 12,00 22 BEKCILER KRALI (T.S) [NET] STV 1,30 5,60 23 ARABESK (T.S) [NET] STAR 1,20 5,80 24 GARFIELD KAND 1,10 11,50 25 ZEYNA (TKR) [NET] KAND 1,10 9,50 TELE - BAROMETRE 16 AĞUSTOS 2007 PERŞEMBE NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,80 32,80 2 KOCA KAFALAR (TKR) [NET] KAND 3,20 20,10 3 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,00 21,90 4 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,90 21,60 5 EN SEVDIGIM MARSLI (Y.S) [NET] ATV 2,90 12,10 6 KURTLAR VADISI PUSU (TKR) [NET] SHOW 2,90 11,90 7 BEKCILER KRALI (T.S) [NET] STV 2,70 11,30 8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,60 17,10 9 STAR ANA HABER BULTENI STAR 2,40 18,80 10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,40 14,30 11 SPOR GUNDEMI KAND 2,40 12,60 12 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,30 15,00 13 SEVIMLI KAHRAMANLAR KAND 2,20 18,10 14 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 1,90 15,40 15 SHOW TV HABER (OGLE) SHOW 1,90 14,80 16 SIRLAR DUNYASI (TKR) [NET] STV 1,90 9,70 17 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 1,70 15,60 18 GARFIELD KAND 1,70 13,20 19 UCAN KUS [NET] SHOW 1,70 10,10 20 BULENT ERSOY''LA YILDIZLARIN ALTINDA [NET STAR 1,70 9,80 21 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 1,60 14,20 22 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 1,60 12,60 23 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 1,50 15,40 24 ARABESK (T.S) [NET] STAR 1,50 6,90 25 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 1,40 12,40 26 ZEYNA (TKR) [NET] KAND 1,40 12,10 reytinglerimiz düne göre daha ii . herkülün gelmesi işe yaradı galiba. her bölüm olsa mı ne:img-icecr _bşr_ 17-08-07, 11:34 arkadaşlar bugün yayınlanacak bölümün ing. özetini yazıyorum.. Someone is trying to start a war between the Amazons and the centaurs, which Xena tries to prevent after a dying Amazon princess leaves Gabrielle her right of caste sanırım bu bölüm yayınlanacak türkçesi.. birileri amazonlar ve centaturlar arasında savaş başlatmayı deniyor.. gerisini anlamadım ama zeyna amazon prensesini önlemeye çalışır gabriel in doğru ilkeleri yada düşünceleri ile aslında promethus dan sonra başka bi bölüm var ama o da ölüm kandilli olan bölümü anlatıyo yanlış anlamadıysam onu da ekleyim ama o zor çeviremedim.. When ailing King Sisyphus is visited by Celesta, Goddess of death, he holds her captive. Unable to hold her death candle, it quickly begins to melt away, and all of mankind is unable to die - even when fatally wounded. It is up to Xena and Gabrielle, with the help of a new friend, to rescue Celesta before the candle burns out. çeviri bana ait özetler yabanc siteden alıntı... elfkartal 17-08-07, 11:38 ya dünkü bölüm harikaydı herkul canım benim her zamanki gibiydi. Iolaus onuda görmek güzeldi ya onuda gabriele yakıştırırdım hep.. bir arkadaş sormuş başka bölümde herkul varmı diye - God Fearing Child bölümnde tekrar karşılacaşağız. tabii o bölüme kadar çok var inşallah o günleride görürüz. herkül zeynada 2 bölüm oynadı ama herkulun dizisinde zeyna 8 bölüm oynadı ve bence süper bölümlerdi keşke herkülüde yayınlasalarda o bölümleride izlesek. bu arada hilal_keremcem ve cihan-songül öss sonuçlarınız için tebrikler. büyük bir stesten kurtuldunuz benim kardeşimde girmişti dün açıklanınca kurtulduk bizde o stresten:img-yes: başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar. Gizem~AsiYıllar 17-08-07, 11:41 uzun zaman oldu girmeyeli evet ben de fark ettim bazı bölümler atlandı. böyle olması gerekmiyor muydu? 1.bölüm Sins of the Past (Geçmişin Günahları) Zeyna, (Lucy Lawless) evine, annesi Cyrene'in (Darien Takle) yanına, karanlık geçmişini gömmek üzere dönerken eski hayatından tanıdığı savaşçı Draco'yla (Jay Laga’aia) karşılaşır. Draco ondan eski hayatına, bir ordu komutanı olarak dönmesini istemektedir. Zeyna sağ kolu ve en iyi arkadaşı olacak olan Gabrielle'le (Renée O'Connor) karşılaşır. 2.bölüm Chariots of War (Savaş Arabaları) Zeyna, şeytani babasını etkilemeye çalışan bir savaşçıdan bir köyü kurtarmaya çalışırken yaralanır. Darius adında bekâr ve yakışıklı bir adam ve üç çocuğu onu evlerine alır. Bu evde Zeyna'ya mutlu bir aile yaşamı vaat edilir. Gabrielle'se sonradan köye saldıran adamla aynı adam olduğu anlaşılan genç bir savaşçı tarafından kaçırılır. Gabrielle ve Zeyna, genç savaşçıyı niyetinden caydırmak için işe koyulurlar. 3.bölüm Dreamworker (Rüya İşçisi) Gabrielle, onu yaşamak için öldürmeye zorlayan rüya tanrısı Morpheus'un kıdemli müridi Manus tarafından kaçırılır. Zeyna, Gabrielle'i kurtarmak için girdiği rüya geçidinde kendi şeytanlarıyla savaşmak zorunda kalır. Eğer arkadaşını zamanında kurtaramazsa Manus Gabrielle'i birini öldürmeye zorlayacaktır; böylece Gabrielle Morpheus'a kurban olarak sunulabilecektir. 4.bölüm Cradle of Hope (Umut Beşiği) Kral Gregor'un danışmanı Nemos, kralı onun yerine geçeceği öngörülen bir bebeği öldürmeye zorlar. Zeyna, krala çocuğun aslında onun düşmanı değil oğlu olduğunu göstermek zorundadır. 5.bölüm The Path Not Taken (Tutulmamış Yol) Bir prenses kaçırılır ve babasının krallığıyla sevgilisinin krallığı yokluğunda savaşa tutuşmadan Zeyna, prensesi kurtarmak zorundadır. Bu bölümde Zeyna, gerçek aşkı Marcus'la (Bobby Hosea) karşılaşır. 6.bölüm The Reckoning (Hesaplaşma) Zeyna'yı ona katılma konusunda ikna çalışmasında Ares (Kevin Smith), birkaç masum çiftçinin ölümünü Zeyna'nın üstüne yıkar. 7.bölüm The Titans (Titanlar) Gabrielle, üç Titan'ı uyandırır. Titan'lar şehre inerler. Köylüler onları köylerinin savunmasında kullanmak istemektedir. 8.bölüm Prometheus Zeyna, Gabrielle, Herkül (Kevin Sorbo) ve Iolus (Michael Hurst) Hera tarafından zincirlenen Prometheus'u kurtarmak için birleşirler. 9.bölüm Death in Chains (Zincirlenmiş Ölüm) Kral Sisyphus, kendi hayatını kurtarmak için Celeste'yi zincirler. Artık, Zeyna ve Gabrielle'i Celeste'yi kurtarmaktan alıkoymak için görevlendirilmiş Toxeus adında bir haydut da dahil olmak üzere hiçkimse ölmemektedir. Gabrielle Talus adında genç bir adama gönlünü kaptırır. Ancak genç adam, Zeyna Celeste'yi serbest bırakınca kalp yetmezliğinden ölür. 10.bölüm Hooves and Harlots (Toynaklılar ve Memesikesikler) Şeytani savaş lordu Krykus amazonlar ve sentorlar arasında savaş çıkararak bu iki ulusa ait olan toprakları kendi himayesi altına almak istemektedir. Amacına ulaşmak için Terreis adında bir Amazon prensesini öldürür. Zeyna ve Ephiny adında toy bir amazon savaşçısı (Danielle Cormack) kraliçe Malosa'ya Phantes'in suçlu olmadığını göstererek ve gerçek suçluyu ortaya çıkararak ölen prensesin intikamını almak zorundalardır. 11.bölüm The Black Wolf (Kara Kurt) Zeyna ve Gabrielle, bir köyü ve bir özgürlük savaşçısını şeytani bir savaş lordundan kurtarmak zorundadırlar. 12.bölüm Beware Greeks Bearing Gifts (Hediyeler Getiren Yunanlılardan Sakın!) Zeyna ve Gabrielle, Troya Savaşı'nda Troyalı Helena'yı kurtarmaya çalışırlar. 13.bölüm Athens City Academy Of The Performing Bards (Atina Ozanlar Şehir Akademisi) Gabrielle, hayallerini gerçekleştirmek için Zeyna'nın yanından ayrılıp Atina Ozanlar Şehir Akademisi'ne gider. Gabrielle orada bir grup öykücülüğe düşkün gençle ve Orion adında yetenekli bir ozanla tanışır. Gabrielle onlara iyi bir hikâyenin gerçek anlamını gösterir: hikâyeyi muhteşem kılan varılacak yer değil, yolculuktur. 14.bölüm A Fistful of Dinars (Bir Avuç Dinar) Zeyna'nın eski nişanlısı Petracles, Gabrielle'in duygularıyla oynayarak iki arkadaşı birbirine düşürmeye çalışır. Fakat onu iyi tanıyan Zeyna ne bunu yapmasına ne de Thersites isimli sapık bir katille tanrıların yiyeceği Ambrosia'yı almalarına izin verir. 15.bölüm Warrior...Princess (Savaşçı...Prenses) Prenses Diana'nın babası kral Lias kızının tıptatıp benzeri Zeyna'dan kızının yerine geçmesini ister. Prenses suikastçılar tarafından hedef haline getirilmiştir. Zeyna kralın teklifini kabul eder; Diana'nın prens Mineus'la evlenmesi iki krallıktaki köleliği sona erdirecektir. Zeyna aynı zamanda Mineus'un bencil bir salak olduğunu ve Philemon'un Diana'ya daha iyi bir eş olacağını anladıktan sonra çöpçatan rolü üstlenir 16.bölüm Mortal Beloved (Fani Sevgili) Zeyna Marcus tarafından dünyaya dönüp masum insanları öldürmeye devam etmek üzere Hades'in görünmezlik kaskını çalan Atyminius'u durdurmak için yeraltı dünyasına çağırılır 17.bölüm The Royal Couple of Thieves (Kraliyet Hırsız Çifti) Zeyna, ölümcül bir silahı savaş lordu Malthus'un elinden almaya yardım etmesi için hırsızlar kralı Autolycus'u (Bruce Campbell) ikna eder. Bunun için Autolycus, Lord Sinteres adında bir katilin kılığına girer. Zeyna da onun metresi Cherish kılığına girer. 18.bölüm The Prodigal (Müsrif) Bir kavgada kendini ve Zeyna'yı yaralamanın eşiğine gelen Gabrielle, yeteneklerine olan güvenini yitirerek eve dönmeye karar verir. Bu sırada kasabası Poteidaia'nın savaş lordu Damon'un tehtidi altında olduğunu görür. Kasabayı kurtarmak için Meleager adında tohuma kaçmış bir savaşçıyla iş birliği yapar. Bu arada kardeşi Lila'yla arasındaki buzları eritir ve Zeyna'ya geri dönmek için güveni yerine gelir 19.bölüm Altared States (Kurban Taşı) Zeyna ve Gabrielle Icus'u, onu bunun Tanrı'nın bir buyruğu olduğuna inandığı için kurban etmek isteyen babası Anteus'tan kurtarmak durumundadırlar. Ancak daha sonra bunun, Tanrı'nın değil, Icus'un ağabeyi Maell'in (Karl Urban) buyruğu olduğu anlaşılır. Maell kardeşini, babası doğum hakkını ondan alıp kardeşine verdiği için kıskanmaktadır. Not: Bu bölümde Maell'i canlandıran Karl Urban, daha sonra Zeyna'nın başına dert olan Julius Sezar karakteriyle karşımıza çıkacaktır 20.bölüm Ties That Bind (Sevgi Bağları) Ares, Zeyna'yı ona dönmesi için aldatmak üzere geri döner. Kendini Zeyna'nın uzun süredir kayıp olan babası Atrius'un kılığına sokar. 21.bölüm The Greater Good (Mutlak İyilik) Gabrielle gizemli bir savaşçı tarafından zehirlenince (ki biz bunun daha sonra Hudson Leick'in oynadığı Callisto olduğunu anlıyoruz) Gabrielle masum bir kasabayı savaş lordu Talmadeus'tan kurtarmak için Zeyna'nın kıyafetlerini giyip onun kılığına bürünmek zorunda kalır. Diziye "Greater Good" kavramını kazandıran aynı isimli bölüm. Zeyna yaralı olmasına ve savaşamayacak durumda olmasına rağmen kasabayı ve kasabanın aciz durumdaki insanlarını terk etmek istemez. Daha sonra Gabrielle, Zeyna'yı öldü sanmasına rağmen o da her şeyi bırakıp, Zeyna'nın cesedini alıp oradan uzaklaşmaz fakat Zeyna'dan aldığı mirasla, kalıp -Zeyna'nın yapacağı gibi- savaşır ve düşmanları alt ederler. Daha sonra aynı kavram "One Against An Army"de Gabrielle üzerinde denenir. Gabrielle de kendini Atina'nın düşmemesi için, daha yüce bir ideal için feda eder ve zor da olsa bunu Zeyna'ya kabullendirir. 22.bölüm Callisto Geçen bölümdeki gizemli savaşçı bu bölümde kimliğini açığa vurur. Callisto adındaki bu kadının ailesi ve kasabası geçmişte Zeyna'nın ordusu tarafından yok edilmiştir. Şimdi kaybını Zeyna'ya ödetme zamanıdır 23.bölüm Death Mask (Ölüm Maskesi) Zeyna'nın diğer kardeşi Toris yıllar önce kasabası Amphipolis'e saldırıp kardeşi Lyceus'un ölümüne, Zeyna'nın şeytanın yoluna sapmasına neden olan savaş lordu Cortese'den intikam almak istemektedir. Zeyna'ysa kardeşini cinayetten alıkoymak istemektedir. 24.bölüm Is There a Doctor in the House? (Evde Doktor Var Mı?) Zeyna ve Gabrielle, Mitoya-Tesselya savaşı sırasında bir tapınakta mahsur kalırlar. Orada doğurmak üzere olan Ephiny'e rastlarlar. Kocası çatışmada öldürülmüştür. Zeyna Ephiny'nin bebeğinin ve bir saldırıda yaralanmış olan Gabrielle'in hayatını kurtarabilecek, savaşı durdurabilecek midir? ben de bu kadar özet var.:img-icecr evet ben eklemiştim.burdan da yararlanabilirsiniz. cihan-songül 17-08-07, 11:43 ya dünkü bölüm harikaydı herkul canım benim her zamanki gibiydi. Iolaus onuda görmek güzeldi ya onuda gabriele yakıştırırdım hep.. bir arkadaş sormuş başka bölümde herkul varmı diye - God Fearing Child bölümnde tekrar karşılacaşağız. tabii o bölüme kadar çok var inşallah o günleride görürüz. herkül zeynada 2 bölüm oynadı ama herkulun dizisinde zeyna 8 bölüm oynadı ve bence süper bölümlerdi keşke herkülüde yayınlasalarda o bölümleride izlesek. bu arada hilal_keremcem ve cihan-songül öss sonuçlarınız için tebrikler. büyük bir stesten kurtuldunuz benim kardeşimde girmişti dün açıklanınca kurtulduk bizde o stresten:img-yes: başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar. arkadaşım o dediğin bölüm kaçıncı bölüm . sende bu bölümlerin ingilizce simleri mi var sadece? bu arada zeyna ii tuttu bence.zeynayı bitirdiklerinde büyük ihtimalle herkülü yayınlayacaklardır.zaten ilk zeyna yaynılandığında kanal d zeynaya çok güvenmişti. onu prime time de yani saat 8 de yayınlamıştı. bu arada herkül kaç bölüm sürdü?? bir de kardeşin nereyi kazandı??:img-wink: elfkartal 17-08-07, 11:54 arkadaşım o dediğin bölüm kaçıncı bölüm . sende bu bölümlerin ingilizce simleri mi var sadece? bu arada zeyna ii tuttu bence.zeynayı bitirdiklerinde büyük ihtimalle herkülü yayınlayacaklardır.zaten ilk zeyna yaynılandığında kanal d zeynaya çok güvenmişti. onu prime time de yani saat 8 de yayınlamıştı. bu arada herkül kaç bölüm sürdü?? bir de kardeşin nereyi kazandı??:img-wink: dediğim bölüm 102. bölüme denk geliyor yani 5. sezonda zeynanın çocuğu ile ilgili bir bölümde tekrar birlikte oluyorlar. zeynayı bitirebilseler süper olur gerçi kanald 5. sezona kadar yayınladı 6, sezonu vermedi verir mi şimdi bilemeyeceğim tabii. bir de ben prime time diye hatılamıyorum yine 6 da veriyorlardı hafta sonları ama yanlış hatırlıyorda olabilirim tabii.. en azından bir süre 6 da verdiklerine eminim. herkul zeynadan biraz kısa sürdü ne kadar olduğunu tam bilmiyorum ama 4 sezon oynamışlığı var tahminimce 110 bölüm civarı tam emin değilim araştırmam lazım.. kardeşim marmara üniversitesi ing. diş hekimliği kazandı bu arada canımcım. cihan-songül 17-08-07, 12:02 dediğim bölüm 102. bölüme denk geliyor yani 5. sezonda zeynanın çocuğu ile ilgili bir bölümde tekrar birlikte oluyorlar. zeynayı bitirebilseler süper olur gerçi kanald 5. sezona kadar yayınladı 6, sezonu vermedi verir mi şimdi bilemeyeceğim tabii. bir de ben prime time diye hatılamıyorum yine 6 da veriyorlardı hafta sonları ama yanlış hatırlıyorda olabilirim tabii.. en azından bir süre 6 da verdiklerine eminim. herkul zeynadan biraz kısa sürdü ne kadar olduğunu tam bilmiyorum ama 4 sezon oynamışlığı var tahminimce 110 bölüm civarı tam emin değilim araştırmam lazım.. kardeşim marmara üniversitesi ing. diş hekimliği kazandı bu arada canımcım. önce kardeşini tebrik ediyorm . zeynanın ilk 5 bölümümü ne tam bilmiyrm ama ilk böpümler prime time da verilmişti daha sonra pazar günleri oynadı elfkartal 17-08-07, 12:07 önce kardeşini tebrik ediyorm . zeynanın ilk 5 bölümümü ne tam bilmiyrm ama ilk böpümler prime time da verilmişti daha sonra pazar günleri oynadı teşekkürler canımcım. valla doğrudur o zaman ben pazarları olan kısmını hatırlıyorum. ilk bölümler olabilir. aslında zeyna yayınlandığına iyi bir kitle edindi kanald normalde dayanmazdı bu kadar hele 5. sezona kadar ama verdiler. keşke 6 yıda verselerdi bizde izleseydik. kısmetse şimdi veririer umarım.. cihan-songül 17-08-07, 12:10 teşekkürler canımcım. valla doğrudur o zaman ben pazarları olan kısmını hatırlıyorum. ilk bölümler olabilir. aslında zeyna yayınlandığına iyi bir kitle edindi kanald normalde dayanmazdı bu kadar hele 5. sezona kadar ama verdiler. keşke 6 yıda verselerdi bizde izleseydik. kısmetse şimdi veririer umarım.. umarım verrirler ama bana göre vermicekler çünkü o bölümleri almayn bi kanal bu tekrarlar için de almaz diye düşünüyorm. zatan alsa bile ben izleyeymem mecbur üniye gitcez . bakabildiğim kadarına bakmak istiyrm . onun için bu kadar hastası da oldum sanırsam:img-blush alonsomania 17-08-07, 13:06 http://img107.imageshack.us/img107/3980/ailezeynaye2.jpg (http://imageshack.us) http://img107.imageshack.us/img107/3130/ailezeyna2yq3.jpg (http://imageshack.us) bugsbunny05 17-08-07, 13:38 arkadaşlar ben bunu yapabildim kullanıma açıktır.....isimleri ve resimler ialdıım arkadaşlarada tşkler kullanıma açıktır http://img249.imageshack.us/img249/8715/xenagifdf3.gif bugsbunny05 17-08-07, 13:45 alın size imza!! çok güzel ellerine sağlık canım süpersin.... seninde ellerine sağlık canım teşekkürler tşk ederim ...yorumlarınız için...kullanıma açıtkır ;):)biras sakin olalım bence alonsomania 17-08-07, 14:01 saol canım teşekkürler alonsomania 17-08-07, 14:19 bunlarda yenisii...isteyen kullansın...boyutları düzenlerim kullanacaklara... http://img259.imageshack.us/img259/6779/gabzeyyyyau8.jpg (http://imageshack.us) http://img57.imageshack.us/img57/2894/gabzeynamm1.jpg (http://imageshack.us) _bşr_ 17-08-07, 14:45 bu da benden yorumları bekliyorum.. isimlerin hepsini kullanamadım kusra bakmayın çünkü bu kadarını almıştım http://img512.imageshack.us/img512/2936/zeynasg8.jpg http://img76.imageshack.us/img76/4201/zeyna1sd7.jpg bu arada imza yapan herkese teşekkürler herkesinki güzel olmuş.. hilal_keremcem son imzanı daha çok beğendim.. elfkartal 17-08-07, 14:50 turkuaz_ozge zeyna imzası ben beğendim çok güzel olmuş. büyük boyu ayrı bir güzel.. _bşr_ 17-08-07, 14:51 turkuaz_ozge zeyna imzası ben beğendim çok güzel olmuş. büyük boyu ayrı bir güzel.. beğenmene çok sevindim devamı gelecek resim topluyorum şu aralar.. dileyen kullanabilir **qzm_ 17-08-07, 14:57 herkesin imzası çok güzel olmus ellerinize saglık alonsomania 17-08-07, 15:03 ya bunu beğendim. şimdilik bunu kullanabilirim. ama boyut indirgemesi gerekiyor:( bakın ne güzel ya imzalar çoğaldı valla yapanların hepsine tek tek teşekkürler.. http://img488.imageshack.us/img488/1168/gabzeyaaoldubuseferti0.jpg (http://imageshack.us) elfkartal 17-08-07, 15:04 ya küçültünce bozuluyo yaws :( çok az daha bekleticem seni oluyoo ya hemen şimdi yapmak zorunda değilsin özellikle benim için canım ya ben zaten birazdan çıkıcam o yüzden acele etmeye gerek yok hiç. görmezsem falan kusura bakma:img-wink: zeynada yaklaştı artık 1 saat kaldı arkadaşlar _bşr_ 17-08-07, 15:11 evet 1 saat kaldı umarım gelen giden olmaz da rahat seyrederim. acaba hangi bölüm yayınlanır. alonsomania 17-08-07, 15:14 doğru sizin zil pek susmaz gel bize geniş geniş sayredek kız :img-wink: olmaz mı?hakjkaten hiç düzenli yayınlanmıyo ki....tamam canım kullan sevindim kullanmana.... elfkartal 17-08-07, 15:17 evet 1 saat kaldı umarım gelen giden olmaz da rahat seyrederim. acaba hangi bölüm yayınlanır. ya sıra ile giderlerse eğer Hooves and Harlots yayınlanmalı onda kaldılar ama bilemiyorum _bşr_ 17-08-07, 15:17 doğru sizin zil pek susmaz gel bize geniş geniş sayredek kız :img-wink: olmaz mı?hakjkaten hiç düzenli yayınlanmıyo ki....tamam canım kullan sevindim kullanmana.... tamam geliyorum:D zeyna başlayınca gözüm kimseyi görmüyo gerçi kim gelmiş kim gitmiş ama olsun rahatsız ediyo genede... _bşr_ 17-08-07, 15:20 http://img527.imageshack.us/img527/9088/75613795td5.jpg+http://img527.imageshack.us/img527/1107/15160678sd2.jpg+http://img19.imageshack.us/img19/4103/97503180ur3.jpg + http://img19.imageshack.us/img19/4971/96343771bw3.jpg + http://img120.imageshack.us/img120/1766/11041218yx6.jpg + http://img248.imageshack.us/img248/4459/70402624ae7.jpg + http://img248.imageshack.us/img248/3511/45039885qb9.jpg burda çok geride kalmış imzalarda varmış onları tekrar gündeme getireyim yapan arkadaşa teşekkürler alonsomania 17-08-07, 15:41 hakkaten süper olmuş yaa ne cevherler var şu dünyada... celeborn 17-08-07, 15:42 hilal_keremcem,turkuaz_özge,bugsbunny05..aile imzları için saolun..emeğiniz için teşekürler:good: _sinem_in yaptığı imzalar da çok hoşmuş:img-wink: bu arada üni.yi kazanan arkadaşları da çok tebrik ediyorm..ben de tıpı tutturmuşum :happy0064 cihan-songül 17-08-07, 15:47 hilal_keremcem,turkuaz_özge,bugsbunny05..aile imzları için saolun..emeğiniz için teşekürler:good: _sinem_in yaptığı imzalar da çok hoşmuş:img-wink: bu arada üni.yi kazanan arkadaşları da çok tebrik ediyorm..ben de tıpı tutturmuşum :happy0064 tıpta neresini kazandın arkadaşım?? alonsomania 17-08-07, 15:48 hilal_keremcem,turkuaz_özge,bugsbunny05..aile imzları için saolun..emeğiniz için teşekürler:good: _sinem_in yaptığı imzalar da çok hoşmuş:img-wink: bu arada üni.yi kazanan arkadaşları da çok tebrik ediyorm..ben de tıpı tutturmuşum :happy0064 bişi değil oofff tıp maşallah tebriklerr usta oku oku bitmez yaaaww nymphadora 17-08-07, 17:06 gecen sene 3.sezon bolumlerini ben yapmıştım ve digiturkte yayınlanıyordu. eger aynı sezondan bahsediyorsak zeyna son bolumde olmedi yanlış bilgi almışsın. (hatta en son sahnede annesiyle birbirlerine sarılıyorlar.) ama 4. veya 5. sezonlarıysa bahsettigin o konuda bir fikrim yok.. bu arada 3.sezon bolumleri hepsi (22 bolum) elimde mevcut. yalnız dili orjinal ingilizce.. edinmek isteyenler ozguncaglar@hotmail.com adresinden benimle irtibata geçebilirler. kusura bakma uzun zamandır bu foruma giremediğim için cevabını göremedim... digiturktekileri seyrettim zaten artık 3. sezonda ölmüyordu ama son sezonun son bölümünde ölüyormuş işte nasıl öldüğünü bilmiyorum onu öğrenebileceğim bir kaynak varsa çok mutlu olurum gerçi inşallah öölememeiştr ama... Gizem~AsiYıllar 17-08-07, 17:25 valla imzalara bakın çok güzeller de.3 kişi değişik imzalar yapmış.çok güzel olmuşlarda ben şimdi hangisini kullanacam.karar veremedim.:icon_whis celeborn 17-08-07, 21:49 tıpta neresini kazandın arkadaşım?? 9 eylül geldi.. bişi değil oofff tıp maşallah tebriklerr usta oku oku bitmez yaaaww teşekkür ederim..haklısın nasıl bitcek bende bilmiyorm:img-in_lo bugünkü bölüm güzeldi..hele gabrielin bir gazla dans edişi süperdi:img-wink: zeyna o zamanın teknolojisiyle müthiş çekilmiş die düşünüyorm..atadamlar fln gayet hoştu:good: cemand 17-08-07, 22:24 canım celeborn sen halledersin:))))))anladın sen onu:happy0064 sınavı halletmiş arkadaşların hepsine hayırlı olsun evet dünkü bölüm gerçekten çok güzeldiii tebrikler gene!!!! cihan-songül 18-08-07, 10:21 9 eylül geldi.. teşekkür ederim..haklısın nasıl bitcek bende bilmiyorm:img-in_lo bugünkü bölüm güzeldi..hele gabrielin bir gazla dans edişi süperdi:img-wink: zeyna o zamanın teknolojisiyle müthiş çekilmiş die düşünüyorm..atadamlar fln gayet hoştu:good: HAYIRLI UĞURLU OLSN ARKADAŞIM.evet sentors yani atadamlar falan çok iyiydi.zeyna da gayet ii dövüşüyo ama .. çok ii bir başrol bulmuşlar. gabrielin ilerde dövüşmesini sağlayan şu değnek gibi şey amazonlardan aldığı değnek mi oluyo artık???? yoksa kendine yeni bi tane daha mı buluyo elfkartal 18-08-07, 10:36 bu bölüm güzeldi ilerdi tekrardan karşılacağız bu amazonlarla. gabriel amazon prensesi zenaya savaşcı prenses eh tam uydular artık. bu arada gabriel aslında herkul dizisinde olsa daha iyi olur gibime geliyor hani herkulde kılıç kullanmaz hiç kan akmaz ya gabrielle çok uyuşurlardı. o kadar kavganın içinde zena bi kerede 10 kişiyi gebertirken gabriele şaşıyorum valla:). bu arada celeborn senide tebrik ederim. başarılı olduğun kesin bundan sonrası içinde başarılar cihan-songül 18-08-07, 11:42 bu bölüm güzeldi ilerdi tekrardan karşılacağız bu amazonlarla. gabriel amazon prensesi zenaya savaşcı prenses eh tam uydular artık. bu arada gabriel aslında herkul dizisinde olsa daha iyi olur gibime geliyor hani herkulde kılıç kullanmaz hiç kan akmaz ya gabrielle çok uyuşurlardı. o kadar kavganın içinde zena bi kerede 10 kişiyi gebertirken gabriele şaşıyorum valla:). bu arada celeborn senide tebrik ederim. başarılı olduğun kesin bundan sonrası içinde başarılar gabriel şimdi pek kavga edemiyo sadece bakmakla kalıyo ama ilerki bölümlerde amzonlardan aldığı bu sopayla çok da dövüşecek sanırsam .bence gabriel zeynanın yanına çok yakışıyo . hele bir de o acamilikleri yok mu:img-yes: cihan-songül 18-08-07, 11:48 TELE - BAROMETRE HEDEF KİTLE : A/B 17 AĞUSTOS 2007 CUMA NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 GULDUR BAKALIM [NET] SHOW 3,60 18,20 2 HACIVAT KARAGOZ NEDEN OLDURULDU (T.S) [N KAND 3,60 17,30 3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,40 20,70 4 ASK KAPIYI CALINCA [NET] STAR 2,90 15,60 5 ACEMI CADI [NET] STAR 2,70 13,30 6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,60 17,90 7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,60 16,50 8 HALKIN YILDIZLARI [NET] ATV 2,60 12,90 9 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 2,50 22,50 10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,40 20,60 11 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,40 14,90 12 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,00 12,20 13 A MAGAZIN (OZEL) [NET] ATV 1,90 33,40 14 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 1,90 18,00 15 ACEMI CADI (OZET) STAR 1,80 10,50 16 A MAGAZIN [NET] ATV 1,60 18,00 17 SPOR SAYFASI SHOW 1,60 9,50 18 GULDUR BAKALIM (FINAL) [NET] SHOW 1,40 17,00 19 SELENA (TKR) [NET] ATV 1,40 12,50 20 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 1,30 13,80 21 GUN ORTASI HABERLERI ATV 1,30 11,70 22 KINALI YAPINCAK (T.S) [NET] SHOW 1,30 11,40 23 IYI POLIS KOTU POLIS (Y.S) [NET] KAND 1,30 11,10 24 ZEYNA (TKR) [NET] KAND 1,30 10,20 TELE - BAROMETRE 17 AĞUSTOS 2007 CUMA NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,40 23,10 2 HACIVAT KARAGOZ NEDEN OLDURULDU (T.S) [N KAND 3,20 15,00 3 GULDUR BAKALIM [NET] SHOW 3,10 15,60 4 ASK KAPIYI CALINCA [NET] STAR 3,00 16,20 5 ACEMI CADI [NET] STAR 3,00 14,20 6 HALKIN YILDIZLARI [NET] ATV 2,80 13,80 7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,70 17,00 8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,50 16,10 9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,40 17,30 10 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,40 17,00 11 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,40 15,00 12 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 2,30 10,50 13 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,00 15,50 14 ACEMI CADI (OZET) STAR 2,00 11,50 15 SEVIMLI KAHRAMANLAR KAND 1,90 17,50 16 KINALI YAPINCAK (T.S) [NET] SHOW 1,80 15,80 17 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 1,70 17,10 18 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 1,60 14,10 19 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 1,60 13,30 20 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 1,50 13,70 21 IYI POLIS KOTU POLIS (Y.S) [NET] KAND 1,50 12,90 22 ZEYNA (TKR) [NET] KAND 1,50 11,30 reytinglerimiz çok daha iyi gelmiş celeborn 18-08-07, 12:14 elfkartal çok teşekkür ederim:) cihan-songül ben de aynı şeyi düşündüm diziyi izlerken..gabrielin meşhur sopa!sı bu demekki die.. reytinglerde ciddi bir yükseliş var..umarım daha iyi olur..yayından fln kaldırmazlar dizimizi:img-wink: cemandcim çok saol desteğin için..:img-wink::):) ebru_dilek_ebru 18-08-07, 13:21 gabriel şimdi pek kavga edemiyo sadece bakmakla kalıyo ama ilerki bölümlerde amzonlardan aldığı bu sopayla çok da dövüşecek sanırsam .bence gabriel zeynanın yanına çok yakışıyo . hele bir de o acamilikleri yok mu:img-yes: malum video sitesinde kaç gündür zeynanın bölümlerini izliyorum ve evet gabriel amazonlardan aldığı sopayı bir an olsun ayırmıyo yanındann ve zeyna kadar olmasa oda devamlı dövüşüyor bugün sitede izlediğim bir bölümünde zeyna habire rüya görüyodu ama iç içe girmiş gibi uyanıyo rüya sonra gen e uyanıyo kafayı yiyodum:happy0064 harika bölümleri var Gizem~AsiYıllar 18-08-07, 13:30 malum video sitesinde kaç gündür zeynanın bölümlerini izliyorum ve evet gabriel amazonlardan aldığı sopayı bir an olsun ayırmıyo yanındann ve zeyna kadar olmasa oda devamlı dövüşüyor bugün sitede izlediğim bir bölümünde zeyna habire rüya görüyodu ama iç içe girmiş gibi uyanıyo rüya sonra gen e uyanıyo kafayı yiyodum:happy0064 harika bölümleri var ooo demek bizi bekleyen ne bölümler olacak ne bölümler.bugün zeyna yok.:icon_sorr cihan-songül 18-08-07, 13:45 malum video sitesinde kaç gündür zeynanın bölümlerini izliyorum ve evet gabriel amazonlardan aldığı sopayı bir an olsun ayırmıyo yanındann ve zeyna kadar olmasa oda devamlı dövüşüyor bugün sitede izlediğim bir bölümünde zeyna habire rüya görüyodu ama iç içe girmiş gibi uyanıyo rüya sonra gen e uyanıyo kafayı yiyodum:happy0064 harika bölümleri var malum video sitesindeki bölümleri ben de izliyrm dün 10 . bölümü az önce ise 1. blümü izledim sıradan gideceğim artık ama ingilizce değil mi???ben zaten her zaman yarısına bakabiliiyrm. gerisini oradan izliyrm artık. ingilizcem var ama bazı kelimeleri de çok değişik sölüylar o yüzden pek anlamıyrm. senin izldeğin videolar da ingilizce değil mi. bu arada kaçıncı bölümdesin sen ebru_dilek_ebru 18-08-07, 13:46 ooo demek bizi bekleyen ne bölümler olacak ne bölümler.bugün zeyna yok.:icon_sorr malum site var ordan izle:img-wink: sabahdan beri kaç bölüm izledim sayısı belli değil:happy0064 ares zeynanın kılığına giriyo bi bölümde sonra zeynanın ruhu falan sarışın bi kadın gelicek onun kılığında falan ama gene zeyna yani:img-wink: çok karışık çokk ama ingilizce o ayrı mesele tabi :img-in_lo ebru_dilek_ebru 18-08-07, 13:48 malum video sitesindeki bölümleri ben de izliyrm dün 10 . bölümü az önce ise 1. blümü izledim sıradan gideceğim artık ama ingilizce değil mi???ben zaten her zaman yarısına bakabiliiyrm. gerisini oradan izliyrm artık. ingilizcem var ama bazı kelimeleri de çok değişik sölüylar o yüzden pek anlamıyrm. senin izldeğin videolar da ingilizce değil mi. bu arada kaçıncı bölümdesin sen vaalhi kaçıncı bölüm olduğunu bilmiyorum zaten önceden izlemiyordum ben ilk defa bakıyorum zeynaya ama hastası oldum o derece şu an callisto bölümünü izliyorum sabahdan beri hooves and harlots, intimate stranger,necessary evil part, bölümlerini izledim cihan-songül 18-08-07, 13:53 vaalhi kaçıncı bölüm olduğunu bilmiyorum zaten önceden izlemiyordum ben ilk defa bakıyorum zeynaya ama hastası oldum o derece şu an callisto bölümünü izliyorum o zaman sen 20 lere kadar gelmişssin o bölüme kadar izledin mi hep . bir de 24 bölümün izglizce adını bilebiliyrz. o yüzden geri kalanların da ingilizce isimlerini bilmemiz lazım izleyebilmmemiz için elinde olan varsa ve eklerse çok sevinrim ebru_dilek_ebru 18-08-07, 13:59 o zaman sen 20 lere kadar gelmişssin o bölüme kadar izledin mi hep . bir de 24 bölümün izglizce adını bilebiliyrz. o yüzden geri kalanların da ingilizce isimlerini bilmemiz lazım izleyebilmmemiz için elinde olan varsa ve eklerse çok sevinrim sırasıyla bulabildiklerimi izledim ama bazı bölümler olmadığı için atlıyorum mecbur feveran 18-08-07, 15:47 2.sezon 1.Orphan of War 2.Remember Nothing 3.The Giant Killer 4.Girls Just Wanna Have Fun 5.Return of Callisto 6.Warrior...Princess...Tramp 7.Intimate Stranger 8.Ten Little Warlords 9.A Solistice Carol 10.Xena Scrolls 11.Here She Comes Miss Amphipolis 12.Destiny(Tüm seri içindeki en sevdiğim bölüm) 13.The Quest 14.A Necessary Evil 15.A Day in the Life 16.For Him The Bell Tolls(Tüm seri içindeki en sıkıcı bölüm) 17.The Execution 18.Blind Faith 19.Ulysess 20.The Price(Tüm seri içindeki en sevdiğim 2.bölüm) 21.Lost Mariner 22.Comedy of Eros Biri zeynanın rüya gibi bişeyin içinde olduğunu sürekli uyandığını filan yazmış.O bölüm 3.sezonun 2.bölümü olan Been There Done That.Müthiş komik bir bölüm.Zeyna her gün aynı ahırda uyanıyor.Ve her gün aynı şeyler oluyor.Zeyna kafayı yiyor.Callisto'yla zeynanın ruhlarının yer değiştirdiği bölüm ıntimate stranger.Bi de zeynanın callistonun bedeninden tam anlamıyla kurtulması ten little warlords ta.Bölümleri atlaya atlaya seyretmeyin bence.Kanal d den sırayla seyredin.Çünkü bazı bölümler birbirleriyle bağlantılı.Ya hiçbirinizde digitürk yok mu?Ben yanlış yazmışım showtime de deil actionmax te yayınlanıyor. cihan-songül 18-08-07, 16:04 2.sezon 1.Orphan of War 2.Remember Nothing 3.The Giant Killer 4.Girls Just Wanna Have Fun 5.Return of Callisto 6.Warrior...Princess...Tramp 7.Intimate Stranger 8.Ten Little Warlords 9.A Solistice Carol 10.Xena Scrolls 11.Here She Comes Miss Amphipolis 12.Destiny(Tüm seri içindeki en sevdiğim bölüm) 13.The Quest 14.A Necessary Evil 15.A Day in the Life 16.For Him The Bell Tolls(Tüm seri içindeki en sıkıcı bölüm) 17.The Execution 18.Blind Faith 19.Ulysess 20.The Price(Tüm seri içindeki en sevdiğim 2.bölüm) 21.Lost Mariner 22.Comedy of Eros Biri zeynanın rüya gibi bişeyin içinde olduğunu sürekli uyandığını filan yazmış.O bölüm 3.sezonun 2.bölümü olan Been There Done That.Müthiş komik bir bölüm.Zeyna her gün aynı ahırda uyanıyor.Ve her gün aynı şeyler oluyor.Zeyna kafayı yiyor.Callisto'yla zeynanın ruhlarının yer değiştirdiği bölüm ıntimate stranger.Bi de zeynanın callistonun bedeninden tam anlamıyla kurtulması ten little warlords ta.Bölümleri atlaya atlaya seyretmeyin bence.Kanal d den sırayla seyredin.Çünkü bazı bölümler birbirleriyle bağlantılı.Ya hiçbirinizde digitürk yok mu?Ben yanlış yazmışım showtime de deil actionmax te yayınlanıyor. ne yazık ki digitürk yok bende o yüzden izleyemiyrm ayrıca isimleri veriğin için de çok saol cihan-songül 18-08-07, 16:11 bu arada feveran sende bu bölümlerin türkçe özetleri varsa onları da ekleyebilirmisin Günçiçek 18-08-07, 16:12 Zeyna ülkemizde ilk yayınlandığında ben orta okuldaydım. Sinbad dışında sürekli izlediğim tek yabancı diziydi. Bir de Herkül'ü takip ederdim belki Zeyna konuk oyuncu olarak rol alır diye.Gerçekten her hafta Zeyna'nın yayınlanacağı bölümü iple çekerdim. Şimdi tekrar yayınlanmaya başlayınca çok sevindim.Aslında izlenilirliği umduğumdan daha yüksek. Ben reytinglerin düşük geleceğini ve bir hafta içinde yayından kaldırılacağını düşünmüştüm. Ama neyseki korktuğum olmadı. Bu arada internetin icat edilmiş olmasına bir kez daha yürekten seviniyorum. Web sayesinde hem henüz yayınlanmamış bölümleri izleyebiliyorum hem de benim gibi Zeyna severlerin yorumlarını okuyup hazırladıkları çalışmalara bakabiliyorum.Dizi ilk yayınlandığında bunu hayal etmek imkansız gibi birşeydi. Benim çevremde diziyi izleyen kişi sayısı da pek fazla sayılmazdı maalesef. Diziye gelince..Benim en sevdiğim karakterler Zeyna ve Gabriel dışında Ares, Callisto,Joxer ve Autolycus'tu. Bu dört yan karakterin oynadığı bölümler hep favori bölümlerim olmuştur. Zeyna'nın son sezonunu izlemeye fırsatım olmadı. Umarım Kanal D diziyi kesmeden sonuna kadar yayınlar.Bu arada eklediğiniz bilgiler için teşekkürler. cihan-songül 18-08-07, 19:42 Zeyna ülkemizde ilk yayınlandığında ben orta okuldaydım. Sinbad dışında sürekli izlediğim tek yabancı diziydi. Bir de Herkül'ü takip ederdim belki Zeyna konuk oyuncu olarak rol alır diye.Gerçekten her hafta Zeyna'nın yayınlanacağı bölümü iple çekerdim. Şimdi tekrar yayınlanmaya başlayınca çok sevindim.Aslında izlenilirliği umduğumdan daha yüksek. Ben reytinglerin düşük geleceğini ve bir hafta içinde yayından kaldırılacağını düşünmüştüm. Ama neyseki korktuğum olmadı. Bu arada internetin icat edilmiş olmasına bir kez daha yürekten seviniyorum. Web sayesinde hem henüz yayınlanmamış bölümleri izleyebiliyorum hem de benim gibi Zeyna severlerin yorumlarını okuyup hazırladıkları çalışmalara bakabiliyorum.Dizi ilk yayınlandığında bunu hayal etmek imkansız gibi birşeydi. Benim çevremde diziyi izleyen kişi sayısı da pek fazla sayılmazdı maalesef. Diziye gelince..Benim en sevdiğim karakterler Zeyna ve Gabriel dışında Ares, Callisto,Joxer ve Autolycus'tu. Bu dört yan karakterin oynadığı bölümler hep favori bölümlerim olmuştur. Zeyna'nın son sezonunu izlemeye fırsatım olmadı. Umarım Kanal D diziyi kesmeden sonuna kadar yayınlar.Bu arada eklediğiniz bilgiler için teşekkürler. ya arkadaşlar şu joxer ve autolycus ki . hatırlayamadım. ben birini hatırlaıyrm . biraz salak gibi bişeydi daha doğrusu biraz saf bir adam vardı. uzun boylu zayıf adam zeyna ve gabrielle gezerdi. o kimdi feveran 18-08-07, 20:24 Aptal olan Joxer.Diğeri de hırsızlar kralı. feveran 18-08-07, 20:27 Türkçe bölüm özetleri zeynanın türkçe sitesinde var.goggle a zeyna ve mavivesiyah yaz çıkar. Güneş-07 18-08-07, 23:00 ya ben zeynayı çok küçükken duymuş ama o zamanalr çokküçüktüm izlemedim hayatımda ilk defa yeni izliyorum güzel bir dizi ama nalamdığı bölümlerin adlarımı var çok karışık kaç bölüm ayrıca? ebgü 19-08-07, 08:53 arkadaşalr ellerinize sağlık resimler,imzalar,çalışmlar herşey süper olmuş kullanabilirmiyim acaba? ve elf kartal kardeşini tebrik ederim.Ayrıca Ya aşkolsun turkuaz_özge ya beni unutmuşsun imzada ama .Arkadaşalr sizlere iki bölüm sorucam hani zeyna prenses ile yer değiştiriyordu ya o bölümlerin isimleri ve de kaçıncı seznda olacak ? ve birde herkül ile bir kez daha karşlılaşıyorlardı hatta zeyna ona kendisini yakaladığı zaman bitir işimi felan diyordu ya birde acaba özelden türkçe sitenin adresini verirmisiniz dedim zeyna ve mavisiyah yazıp google'ladım:img-wink: ama çıkmadı ya son olarak dilekcim canım merak ediyorum seninle acaba başka ortak yönümüz,noktamız var mı acaba önce ebru gündeş şimdi lucy lawless ve Allah bilir sen ricky martin'i de seviyorsundur canım.:img-wink: optik 19-08-07, 10:59 resimler imzalar ve diğer eklenenler için tesekkürler arkdaşlar.. hepsi muhteşem.. ellerinize sağlık..:) zeyna harika bir dizi cocukluğumda deli gibi izledğim bu diziyi 22 yaşında tekra aynı hevesle izlicemi tahmin etmezdim:) ebgü 19-08-07, 12:26 resimler imzalar ve diğer eklenenler için tesekkürler arkdaşlar.. hepsi muhteşem.. ellerinize sağlık..:) zeyna harika bir dizi cocukluğumda deli gibi izledğim bu diziyi 22 yaşında tekra aynı hevesle izlicemi tahmin etmezdim:) ruhumu okumuşsun canım ya valla aynen ya bende öyle senin gibi çocukluğumda izlemiştim bu diziyi ve kesinlikle bende şu anda 22 yaşındayım 22 yaşımdada tekrar aynı hevesle izleyeceğimi tahmin etmezdim ,düşünemezdim bile .Bu inanılmaz bir duygu,aklıma eski anılarım geldi ya hatta küçükken bizim okulun karşısında bir kırtasiye vardı orada herşey satılırdı özellikle küçük zeyna kutuları ,dışında zeyna resmi içinde işte sakızı,hediyesi,yapıştırıcısı,oyuncağı afedersniz cartı,curtu ,herşeyi vardı ya ben harçlığımdan para biriktirerek her gün alır ,baş köşeye koyardım Ve her zaman,her an bakardım.Şimdi o kutularıma ne oldu bilmiyorum ,koleksiyon yapardım eskiden zeyna koleksiyonu şimdi anlatınca aklıma geldi birden ya valla Hey gidi günler hey ,ne günlerdi o günler be... feveran 19-08-07, 13:28 Zeynanın prensesle yer değiştirdiği bölüm ilk sezonun 15.bölümü Warrior...Princess.Az kaldı o bölüme. ebru_dilek_ebru 19-08-07, 15:11 son olarak dilekcim canım merak ediyorum seninle acaba başka ortak yönümüz,noktamız var mı acaba önce ebru gündeş şimdi lucy lawless ve Allah bilir sen ricky martin'i de seviyorsundur canım.:img-wink: VALAHİ CANIM BENDE DELİSİ OLDUM ÇIKDIM ZEYNANIN EBRU AYRI TABİ BENİM İÇİN AMA BUNDAN SONRA LUCY LAWLESS EX AŞKIM OLUYOR:img-icecr:img-in_lo:happy0064 GÖZLER HARİKA YA GÜNLERDİR ZEYNAYI İZLİYORUM NETTE:img-blush ricky martin mi:icon_whis yokk aslında hiç sevmemm :img-icecr cihan-songül 19-08-07, 19:21 arkadaşlar malım sitede dizimizin tekrarlarını ben de ,zlemeye başaldım birinci bölümden itibaren ama bölümleri .oğu yok mesela ben sadece şimdiye kadar 1. ve 7. bölümü izledim. 10. bölümünü de izledim ama şimdi 8 deyim.2.,3.,4.,5., ve 6., bölümleri o siteden bulamadım.onları bulan varsa bana özelden ösj atıp adresini verebilmisiniz ebgü 19-08-07, 20:11 VALAHİ CANIM BENDE DELİSİ OLDUM ÇIKDIM ZEYNANIN EBRU AYRI TABİ BENİM İÇİN AMA BUNDAN SONRA LUCY LAWLESS EX AŞKIM OLUYOR:img-icecr:img-in_lo:happy0064 GÖZLER HARİKA YA GÜNLERDİR ZEYNAYI İZLİYORUM NETTE:img-blush ricky martin mi:icon_whis yokk aslında hiç sevmemm :img-icecr çok teşekkürler feverancım çok sağol ayrıca sana kesinlikle katılıyorum dilekcim canım ablam'ın(ebru) yeri bende apayrıdır ama bu da çok hoş yani,ayrıca tüh ya ricky'ciğimi sevmemene çok üzüldüm onu da sevseydin artık siyam ikizi olurduk seninle galiba.:img-wink::P:good:bye ve cihan_songül maalesef bende bilmiyorum ya keşke sana yardım edebilseydim ama maalesef. burcu_esmer 19-08-07, 20:21 ya arkadaşlar benimde ismim olsun die mail atıcaktım ama 3 gün teyzemlere tatile gitmiştimmm ya bnmde is,mi yazın ltfen yaaa bende çok seviorum xena yı ltfen yaaa burcu_esmer 19-08-07, 20:24 ya kusura bakmayın 3 gün yoktum yaa bnide imzaya ekleyin ltfennnnnnnnnn burcu_esmer 19-08-07, 20:36 ya bende delisi oldum 18:15 olmasını bekkliom günün tmm kaybolan yılların bende yeri başka ama xena bitince ingilizcede olsa videolarıı youtubeden izliorumm yanlış yamadıysam lussy çok gzl ve harika bi oyuncu spr bi dizi bu xenayı küçüklüğümdede çok severek izlermişi annem dio :D:D:D nymphadora 19-08-07, 22:38 aynen benm de babam bnm bu diziyi küçükken öle hayran hayran seyretmeme şaşırdıını sölemişti... küçüklükten kalma bi alışkanlık yani bnm için zeyna ve hep de öle olacak... naomi 19-08-07, 22:50 umarım begenirsin http://img340.imageshack.us/img340/6089/zeyna2rj3.jpg (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/1883/zeynaimzasi1zg2.jpg (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/8826/zeynaimzasiro0.jpg (http://imageshack.us) bugsbunny05 19-08-07, 23:28 arkadaşlar yorumları tam takip edemedim .......... yorum yapan arkadşlara ve imzamı kullanan herkese çok tşklerrr cihan-songül 20-08-07, 09:26 umarım begenirsin http://img340.imageshack.us/img340/6089/zeyna2rj3.jpg (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/1883/zeynaimzasi1zg2.jpg (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/8826/zeynaimzasiro0.jpg (http://imageshack.us) naomi ellerine sağlık arkadaşaım her zamanki gibi döktürmüşsün cansıı 20-08-07, 10:44 arkadaşlar bende zeynayı çok seviyorum....zaman buldukça elimde olanları eklemeye çalışıcam.....bu arada aile imzanız var mı varsa beni de eklerseniz çok sevinirim.... http://img251.imageshack.us/img251/9171/xenascrolls03idk1.jpg (http://imageshack.us) http://img440.imageshack.us/img440/1571/xenatrilogy18ed8.jpg (http://imageshack.us) http://img520.imageshack.us/img520/7844/xenatrilogy19aiw5.jpg (http://imageshack.us) http://img520.imageshack.us/img520/7844/xenatrilogy19aiw5.eecd821766.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=520&i=xenatrilogy19aiw5.jpg) http://img440.imageshack.us/img440/8454/xenatrilogy20kz3.jpg (http://imageshack.us) http://img251.imageshack.us/img251/4596/xenatrilogy18lt0.jpg (http://imageshack.us) cansıı 20-08-07, 13:20 http://img263.imageshack.us/img263/5270/xenatrilogy12ho9.jpg (http://imageshack.us) http://img357.imageshack.us/img357/1364/xenatrilogy13ak1.jpg (http://imageshack.us) http://img263.imageshack.us/img263/6988/xenatrilogy14as0.jpg (http://imageshack.us) http://img47.imageshack.us/img47/4633/xenatrilogy15ix9.jpg (http://imageshack.us) http://img47.imageshack.us/img47/9843/xenatrilogy16uy8.jpg (http://imageshack.us) cansıı 20-08-07, 13:32 durmak yok ama bu günlük bitti:sad53:bye http://img263.imageshack.us/img263/5316/xenagallery0101kr6.jpg (http://imageshack.us) http://img357.imageshack.us/img357/6163/xenagallery0129oa1.jpg (http://imageshack.us) http://img263.imageshack.us/img263/5843/xenatrilogy04tj8.jpg (http://imageshack.us) http://img47.imageshack.us/img47/8391/xenatrilogy06lz4.jpg (http://imageshack.us) http://img263.imageshack.us/img263/7956/xenatrilogy09ng0.jpg (http://imageshack.us) celeborn 20-08-07, 13:47 naomi imzalar süper:good: cansıı resimler için çook teşekkürler..:img-wink: bugün hangi bölüm yayınlancak acaba?bi de callisto hangi bölümde ortaya çıkıyo? cansıı 20-08-07, 15:09 naomi imzalar süper:good: cansıı resimler için çook teşekkürler..:img-wink: bugün hangi bölüm yayınlancak acaba?bi de callisto hangi bölümde ortaya çıkıyo? önemli değil canım :img-icecr bu resimde senin için :Diçimden geldi:img-angel:img-angel http://img267.imageshack.us/img267/6277/xenagallery0034mc9.jpg (http://imageshack.us) cihan-songül 20-08-07, 15:10 sıraya göre giderrse bugün 11. bölüm yayınlanacak . callisto ise galiba 21. bölümde gelecek burcu_esmer 20-08-07, 16:18 ya bu herküllü bölümler ne zmn bi tanesi verildi ya dierleriiiherkes ekran başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa burcu_esmer 20-08-07, 16:22 bu arda zeyna kaç bölümmmm Gizem~AsiYıllar 20-08-07, 16:44 bugün verilen bölüm 12.bölüm mü 12.bölüm Beware Greeks Bearing Gifts (Hediyeler Getiren Yunanlılardan Sakın!) Zeyna ve Gabrielle, Troya Savaşı'nda Troyalı Helena'yı kurtarmaya çalışırlar. cansıı 20-08-07, 17:16 bu bölüm çok güseldi..hele zeyananın mahsenden fırlaması harikaydı......ama çok kısa yaa burcu_esmer 20-08-07, 17:35 ewt katılıorumm spr di bide ben attan böle fırlamasını çok beğenndim valla spr diii sybell 20-08-07, 17:51 yalnız gabriel denizci gibi her limanda bir sevgili bırakıyor.:icon_whis cihan-songül 20-08-07, 17:58 bu bölüm çok güseldi..hele zeyananın mahsenden fırlaması harikaydı......ama çok kısa yaaya arkadaşım sen bana izlediysen anlatsaan bölümü şu zamana kadar çok dedim ama anlatmadı kimse:icon_sorr. hani yunnalılar içieriye girdi ve savaş çıkmıştı. sonra reklam çıktı ondan sonrasını anlatırmısın. ayrıca resimler için çok teşeküür edrim naomi 20-08-07, 18:02 naomi ellerine sağlık arkadaşaım her zamanki gibi döktürmüşsün naomi imzalar süper:good: cansıı resimler için çook teşekkürler..:img-wink: bugün hangi bölüm yayınlancak acaba?bi de callisto hangi bölümde ortaya çıkıyo? yorum için cok tşk ediyorum arkadaslar beni cok mutlu ettiniz cok sagol:img-in_lo naomi 20-08-07, 18:05 cansıı resimleri harika emegine saglık süpersin:good: cansıı 20-08-07, 18:09 ya arkadaşım sen bana izlediysen anlatsaan bölümü şu zamana kadar çok dedim ama anlatmadı kimse:icon_sorr. hani yunnalılar içieriye girdi ve savaş çıkmıştı. sonra reklam çıktı ondan sonrasını anlatırmısın. ayrıca resimler için çok teşeküür edrim anlatım tabi memnuniyetle.....yunanlılar içeri girdi savaş çıktı bende anlamadım :icon_whis ama şöle oldu: zeyna gabrıelle ve geriye kalan askerler saray gibi bi yere girdiler...kapıyı kapattılar....helen ve parıs de ordaydı....sonra parısın kardeşi geldi parisi öldürdü.heleni aldı....meğer heleni seviomuş.....bu arada yunanlar kapıyı kırmaya çalışıolardı...zeyna da daha aklıyla duman bulutu oluşturmak için karışım yapıodu...gabrıele da zeynaya durumu söyledi....zeyna parısin kardeşini bulmaya ve heleni almaya gitti...onları buldu heleni aldı.....sonra yunanlar kapıyı kırdılar ama zeyananın hazırladığı karışım bulutunda onların nereye gittiklerini göremediler.....sonra yunan askerleri oraya yakmaya başladılar... truva atını çıkardılar hatira kalsın die.....ama çıkarmalarıylaa zeyananın lılılı :img-icecr sesiyle fırlaması bir oldu ve tabi bütün kalan askerler....yunanlıları alt ettiler.......herkes deee kendi yoluna gitti... son________________:happy0064 cansıı 20-08-07, 18:12 yalnız gabriel denizci gibi her limanda bir sevgili bırakıyor.:icon_whis katılıyorum:img-icecr ama olsun biraz da aşk olsun dizimizde dimi:happy0064 cansıı 20-08-07, 18:15 cansıı resimleri harika emegine saglık süpersin:good: ayyy sağolcanım sende süpersin........bende daha çok var hepsini paylaşcam sizinle....:happy0064hemen paylaşım bir iki tane gaza geldim bak:img-icecr cansıı 20-08-07, 18:18 zeynamm:img-polic http://img127.imageshack.us/img127/8742/xenagallery0178ixn6.jpg (http://imageshack.us) http://img127.imageshack.us/img127/3637/xenascrolls01vm6.jpg (http://imageshack.us) http://img127.imageshack.us/img127/787/xenagallery0179ap9.jpg (http://imageshack.us) cihan-songül 20-08-07, 18:22 [QUOTE=cansıı;4478638]anlatım tabi memnuniyetle.....yunanlılar içeri girdi savaş çıktı bende anlamadım :icon_whis ama şöle oldu: zeyna gabrıelle ve geriye kalan askerler saray gibi bi yere girdiler...kapıyı kapattılar....helen ve parıs de ordaydı....sonra parısın kardeşi geldi parisi öldürdü.heleni aldı....meğer heleni seviomuş.....bu arada yunanlar kapıyı kırmaya çalışıolardı...zeyna da daha aklıyla duman bulutu oluşturmak için karışım yapıodu...gabrıele da zeynaya durumu söyledi....zeyna parısin kardeşini bulmaya ve heleni almaya gitti...onları buldu heleni aldı.....sonra yunanlar kapıyı kırdılar ama zeyananın hazırladığı karışım bulutunda onların nereye gittiklerini göremediler.....sonra yunan askerleri oraya yakmaya başladılar... truva atını çıkardılar hatira kalsın die.....ama çıkarmalarıylaa zeyananın lılılı :img-icecr sesiyle fırlaması bir oldu ve tabi bütün kalan askerler....yunanlıları alt ettiler.......herkes deee kendi yoluna gitti... son________________:happy0064[/QUO ya çok sağol arkaaşım . sonunda anlatan brisi oldu . ne kadar tşkr etsem azdır ANİTA 20-08-07, 18:33 zeyna resimleri için sağolun hepsi süper ben en çok zeynanın dövüş sahneleri müthiş ama çok çabuk bitiyor:good: cansıı 20-08-07, 18:33 arkdaşlar zeyananın şu haline bakın allah aşkına yaa:icon_whis karizma sıfır ...şu göbişe bakın hihi:) http://img403.imageshack.us/img403/3931/xenagallery0020xb1.jpg (http://imageshack.us) 6123m 20-08-07, 18:37 arkdaslar lutfen kızmayın sadecek endı görusum sölucklerımm hayatım ızledıgım ve sevmedıgım tek fılmlerdn zeyna hayatım bı blm ızledım oda cok ıtıcı gldıı yanıı bnce Bıraz sacmma (zevkler ve renkler tatısılmaz herkeseıı yorumlar ) Saygılar Gizem cansıı 20-08-07, 18:43 tabi bu senin görüşün sonuna kadar saygı duyuyorum ve burdaki herkesin duyacağını düşünüyorum.....ama bir kere izleidm diyorsun....zeynayı bir kere izleyerek anlayamassın......bir kere ve ilk defa izleyen biri için normal bence:good: sienna 20-08-07, 19:41 http://img206.imageshack.us/img206/9301/bgbg003tq3.jpg http://img514.imageshack.us/img514/10/bgbg004ca0.jpg http://img514.imageshack.us/img514/3861/bgbg005lq5.jpg http://img514.imageshack.us/img514/1706/bgbg006dq7.jpg http://img514.imageshack.us/img514/1660/bgbg007zz5.jpg http://img206.imageshack.us/img206/7562/bgbg009vz5.jpg http://img511.imageshack.us/img511/4886/bgbg010lc0.jpg http://img511.imageshack.us/img511/9005/bgbg011hr3.jpg http://img511.imageshack.us/img511/6047/bgbg013sy9.jpg http://img514.imageshack.us/img514/8585/bgbg016rh0.jpg http://img514.imageshack.us/img514/4171/bgbg017mf0.jpg http://img511.imageshack.us/img511/3016/bgbg024pm5.jpg sienna 20-08-07, 19:55 http://img511.imageshack.us/img511/8386/bgbg026oc9.jpg http://img206.imageshack.us/img206/198/bgbg028wf5.jpg http://img514.imageshack.us/img514/3346/bgbg029bo5.jpg http://img206.imageshack.us/img206/9404/bgbg030wy1.jpg http://img514.imageshack.us/img514/5237/bgbg031zk7.jpg http://img514.imageshack.us/img514/1340/bgbg033mv9.jpg http://img511.imageshack.us/img511/6807/bgbg036qp2.jpg http://img206.imageshack.us/img206/7489/bgbg038xy6.jpg http://img206.imageshack.us/img206/8106/bgbg040yl0.jpg http://img206.imageshack.us/img206/387/bgbg041aa2.jpg http://img514.imageshack.us/img514/4277/bgbg044eg2.jpg http://img514.imageshack.us/img514/16/bgbg045os7.jpg sienna 20-08-07, 20:08 http://img204.imageshack.us/img204/6646/bgbg047md7.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2369/bgbg049ve7.jpg http://img410.imageshack.us/img410/6281/bgbg051ud7.jpg http://img514.imageshack.us/img514/2655/bgbg053at0.jpg http://img514.imageshack.us/img514/6994/bgbg054eb1.jpg http://img204.imageshack.us/img204/328/bgbg057oa7.jpg http://img204.imageshack.us/img204/274/bgbg058zi6.jpg http://img514.imageshack.us/img514/3702/bgbg059uz5.jpg http://img514.imageshack.us/img514/9025/bgbg064vg0.jpg http://img204.imageshack.us/img204/7238/bgbg065qg8.jpg http://img410.imageshack.us/img410/5955/bgbg069he8.jpg http://img514.imageshack.us/img514/6100/bgbg071dh4.jpg sienna 20-08-07, 20:12 http://img204.imageshack.us/img204/7311/bgbg075op2.jpg http://img514.imageshack.us/img514/7177/bgbg076bk2.jpg http://img410.imageshack.us/img410/7915/bgbg080ic4.jpg http://img514.imageshack.us/img514/8080/bgbg081sk5.jpg http://img514.imageshack.us/img514/1544/bgbg082mm8.jpg http://img204.imageshack.us/img204/5069/bgbg083mc2.jpg cansıı 20-08-07, 20:16 resimler için sağol...eline sağlıkk sıenne ((ismini bilmiom bölede olur:):((( feveran 20-08-07, 23:31 Ben bu bölümü pek sevmedim.Sanırım daha önce digitürkte izlediğimden.(4 yıl önce) ve sonunu bildiğimden.Ama ilk seyrettiğimde ben de çok zevk almıştım.Arada bir bölüm atlnadı.Black Wolf.Ne güzel sıraya göre giiyorlardı yine bozdular. Callisto 21.bölümde(The Greater Good) ortaya çıkıyor.Ama biz sadece sarı saçlarını görebiliyoruz.Yüzünü göremiyoruz.Asıl olarak 22.bölümdde (Callisto) ortaya çıkıyor.Bu arada Percidas sonra başka bir bölümde ölüyor.Artık kimin öldürdüğünü anlammışsınızdır. ebru_dilek_ebru 21-08-07, 08:38 anlatım tabi memnuniyetle.....yunanlılar içeri girdi savaş çıktı bende anlamadım :icon_whis ama şöle oldu: zeyna gabrıelle ve geriye kalan askerler saray gibi bi yere girdiler...kapıyı kapattılar....helen ve parıs de ordaydı....sonra parısın kardeşi geldi parisi öldürdü.heleni aldı....meğer heleni seviomuş.....bu arada yunanlar kapıyı kırmaya çalışıolardı...zeyna da daha aklıyla duman bulutu oluşturmak için karışım yapıodu...gabrıele da zeynaya durumu söyledi....zeyna parısin kardeşini bulmaya ve heleni almaya gitti...onları buldu heleni aldı.....sonra yunanlar kapıyı kırdılar ama zeyananın hazırladığı karışım bulutunda onların nereye gittiklerini göremediler.....sonra yunan askerleri oraya yakmaya başladılar... truva atını çıkardılar hatira kalsın die.....ama çıkarmalarıylaa zeyananın lılılı :img-icecr sesiyle fırlaması bir oldu ve tabi bütün kalan askerler....yunanlıları alt ettiler.......herkes deee kendi yoluna gitti... son________________:happy0064 anam yanlış yazmışsın:img-icecr yunanlılar kapıyı kırmaya çalışıyo sonra zeyna duman bulutu yapıyo hatta diyoki (parisin kardeşinin adını unututum)onun gittiği yoldan gidicez diyo sonra heleni buluyolar evet mahzenden çıkışı süperdi tam delikden yukarıı zaten şu ılııllılılıılıl olayı bitiriyoo:happy0064 cansıı 21-08-07, 09:08 http://img455.imageshack.us/img455/674/xenagallery0175ee9.jpg (http://imageshack.us) http://img475.imageshack.us/img475/4090/xenagallery0177xg7.jpg (http://imageshack.us) http://img211.imageshack.us/img211/5771/xenatrilogy01uk0.jpg (http://imageshack.us) http://img475.imageshack.us/img475/6695/xenatrilogy10nz5.jpg (http://imageshack.us) ebru_dilek_ebru 21-08-07, 09:27 zeyna kendi kıyafetleriyle daha güzel oluyo belinde chakrası sırtında kılıcı metal kıyafeti harikaa kostimler. birde dün malum video sitesinde bir bölüm izledim gülmekden öldüm:img-icecr zeyna,gabriel ve ares bir eve giriyolar etrafı temizliyolar falan gece üçüde aynı yatakda yatıyo ares ortada çok komikdi kızın biri aresden hoşlanıyo falan ya bide bişey sorucam bu ares dövüşmesini bilmiyo mu kızlar dövüşürken o kenardan bakıp duruyodu:icon_whis bi kere eline kılıç aldığını görmedim aresin:img-icecr burcu_esmer 21-08-07, 10:23 arkadaşlar mail atalım düzgün sırayla gitsinler yaa bişi yapalım yaaaa ben sırasıyla gitmesini istiom arklar hadi yaa mail atıcam bennn.... burcu_esmer 21-08-07, 10:26 arkadaşlar burdan mail atın ltfen yaa bizeyazin@kanald.com.tr cansıı 21-08-07, 12:05 http://img490.imageshack.us/img490/8470/xenagallery0173ww0.jpg (http://imageshack.us) http://img490.imageshack.us/img490/7453/xenagallery0172or1.jpg (http://imageshack.us) http://img456.imageshack.us/img456/6814/xenagallery0174be0.jpg (http://imageshack.us) http://img456.imageshack.us/img456/5643/xenagallery0178cb9.jpg (http://imageshack.us) cansıı 21-08-07, 12:19 http://img204.imageshack.us/img204/5433/xenagallery0170hn1.jpg (http://imageshack.us) http://img405.imageshack.us/img405/7449/xenagallery0170ieb4.jpg (http://imageshack.us) http://img405.imageshack.us/img405/5776/xenagallery0171te4.jpg (http://imageshack.us) http://img204.imageshack.us/img204/443/xenagallery0162st1.jpg (http://imageshack.us) http://img405.imageshack.us/img405/3268/xenagallery0164pm8.jpg (http://imageshack.us) http://img490.imageshack.us/img490/5886/xenagallery0165sb2.jpg (http://imageshack.us) http://img204.imageshack.us/img204/4576/xenagallery0168wc9.jpg (http://imageshack.us) cansıı 21-08-07, 12:52 http://img405.imageshack.us/img405/3434/titans01pr5.jpg (http://imageshack.us) http://img405.imageshack.us/img405/8579/titans02mj6.jpg (http://imageshack.us) http://img490.imageshack.us/img490/5193/xggallery094ho6.jpg (http://imageshack.us) http://img490.imageshack.us/img490/1542/xenascrolls11gc8.jpg (http://imageshack.us) cihan-songül 21-08-07, 14:10 TELE - BAROMETRE HEDEF KİTLE : A/B 20 AĞUSTOS 2007 PAZARTESİ NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 ZORAKI KOCA [NET] KAND 5,80 23,40 2 BAY VE BAYAN SMITH (Y.S) [NET] ATV 4,80 19,40 3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,50 20,60 4 ARENA (OZEL) [NET] KAND 2,90 17,10 5 KOR (Y.S) [NET] SHOW 2,90 11,90 6 ZELIHA''NIN GOZLERI [NET] STAR 2,60 11,80 7 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,50 19,10 8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,50 16,20 9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,50 14,50 10 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 2,20 18,60 11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,10 11,60 12 SPOR SAYFASI SHOW 2,10 9,20 13 ATV SPOR HABERLERI ATV 1,90 9,40 14 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 1,80 14,50 15 ON NUMARA AKSAM SEFASI [NET] TRT1 1,70 6,60 16 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 1,60 16,60 17 ORADA NELER OLUYOR. [NET] STAR 1,60 16,40 18 CUMHURBASKANLIGI SECIMI SONUCLARI SHOW 1,50 12,00 19 YEMIN [NET] FOX 1,50 6,70 20 SHINCBI (Y.S) [NET] STAR 1,50 6,70 21 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 1,30 12,80 22 CUMHURBASKANLIGI SECIMI SHOW 1,30 12,20 23 SEVIMLI KAHRAMANLAR KAND 1,30 12,00 24 SELENA (TKR) [NET] ATV 1,30 11,70 25 CAPKIN [NET] SHOW 1,30 11,30 26 HAYATIN ICINDEN . STAR 1,30 9,60 27 ZEYNA (TKR) [NET] KAND 1,30 9,50 TELE - BAROMETRE 20 AĞUSTOS 2007 PAZARTESİ NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 ZORAKI KOCA [NET] KAND 5,70 23,70 2 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,30 23,90 3 BAY VE BAYAN SMITH (Y.S) [NET] ATV 3,20 13,50 4 ZELIHA''NIN GOZLERI [NET] STAR 3,10 14,90 5 ARENA (OZEL) [NET] KAND 2,90 18,10 6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,70 16,10 7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,60 15,50 8 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 2,35 10,75 9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,20 15,30 10 YEMIN [NET] FOX 2,20 10,90 11 SHINCBI (Y.S) [NET] STAR 2,20 9,60 12 SEVIMLI KAHRAMANLAR KAND 2,10 17,80 13 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,10 17,30 14 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,00 15,20 15 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,00 11,40 16 HABABAM SINIFI DOKUZ DOGURUYOR (T.S) [NE FOX 2,00 9,10 17 KOR (Y.S) [NET] SHOW 2,00 8,80 18 SHOW TV HABER (OGLE) SHOW 1,90 15,30 19 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 1,80 19,00 20 ATES BOCEGI (T.S) [NET] SHOW 1,70 14,40 21 GARFIELD KAND 1,70 13,90 22 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 1,60 13,10 23 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 1,50 10,60 24 ATV SPOR HABERLERI ATV 1,50 7,40 25 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 1,40 13,30 26 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 1,40 12,10 27 CUMHURBASKANLIGI SECIMI SONUCLARI SHOW 1,40 11,80 28 HAYATIN ICINDEN . STAR 1,40 11,00 29 BOCEKLER (Y.S) [NET] STV 1,40 6,50 30 SPOR SAYFASI SHOW 1,30 5,60 31 AZIZ (Y.S) [NET] SHOW 1,20 14,20 32 ACEMI CADI (TKR) [NET] STAR 1,20 10,30 33 ZEYNA (TKR) [NET] KAND 1,20 9,00 reytinglerde biraz düşmüşüz sanırsam:icon_sorr cihan-songül 21-08-07, 14:14 ya arkadaşlar gene bir bölüm atlandı. nedir bu çektitğimiz kanal d den . :img-policya bişey soracağım gabrielin amazonlardan aldığı sopa bu bu bölümde kırılmadı mı . nasıl oluyo da ilerleyen bölümlerde tekrar onu kırılmamış olarak göreceğiz. yoksa gabriel kendine yeni bir sopa mı buluyor celeborn 21-08-07, 15:10 bölümlerin sırasını bilmediğim için atlıyolar mı atlamıyolar mı pek anlamıorum ama sırasıyla gösterilmesini isterim tabi..bağlantılı bölümler vardır çünkü.. cansıı resimler yine süper..geçenlerde bana özel resim eklemişin çok saol..yakın çekim zeyna bi harika..yağmur altındaki resmini de çok sevdim;) ellerine sağlık:good: violette 21-08-07, 16:04 eskiden ne çokk sewerdm zeynayı.bi anda kaybolup gttiğinde de çok üzülmüştüm.wallaa süperr olduu tekrardan yayınlamaları.umarımm reyting fln kaygısıyla kesmezler de ağız tadıyla izlerzz zeynamızı:P cansıı 21-08-07, 17:16 bölümlerin sırasını bilmediğim için atlıyolar mı atlamıyolar mı pek anlamıorum ama sırasıyla gösterilmesini isterim tabi..bağlantılı bölümler vardır çünkü.. cansıı resimler yine süper..geçenlerde bana özel resim eklemişin çok saol..yakın çekim zeyna bi harika..yağmur altındaki resmini de çok sevdim;) ellerine sağlık:good: beğenmene çok sevindim.......seninde bakan gözlerine sağlık:img-icecr:img-icecr cihan-songül 21-08-07, 17:34 cansıı resimler için çok sağol optik 21-08-07, 17:38 canısıı resimler harika.. başlıkta emeği gecen herkese sonsuz tesekkürler.. Gizem~AsiYıllar 21-08-07, 17:41 cansıı benden de teşekkürler. güzel resimler.eline sağlık naomi 21-08-07, 17:43 umarım begenirsiniz http://img408.imageshack.us/img408/77/xenaharikawv7.jpg (http://imageshack.us) http://img159.imageshack.us/img159/72/xenaharikamkkemelau2.jpg (http://imageshack.us) http://img209.imageshack.us/img209/7389/xenasperod1.jpg (http://imageshack.us) Gizem~AsiYıllar 21-08-07, 17:49 arkadaşlar _rebelde_ arkadaşımız bir imza yapıcak da.isimleri eksik olanlar söylesin isimleri olmayan İMZAYA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR _rebelde_ arkadaşa özel mesaj atsın. Gizem~AsiYıllar sevgi86 panikle-me _Tuba_ sculder juliaroberts hilal_keremcem Z_oMbbiE chakram aslı_robert gabrielle fantagirro sybell dizi_tirya _SiNeM_ RIZA_BABA askım_gkhan_alp bugsbunny05 gokcenrbd --melykhe-- nymphadora ebgü celeborn optik cihan-songül sienna nedim_bahar elfkartal zeynepppppp turkuaz_ozge **qzm_ GAZEL_KEREMCEM cagladirek veritas cansıı 21-08-07, 18:06 yaaa benim ismim yokkk....ya iki tane _rebelde_ var hangisi :icon_sorr bu arada resimleri beğenen tüm arkadaşlara teşekkürler:happy0064 ebgü 21-08-07, 18:20 ay ay ay arkadaşlar harikasınız çok teşekkürler.:img-yes: _SiNeM_ 22-08-07, 09:32 http://img211.imageshack.us/img211/8219/74502083id9.gif+http://img206.imageshack.us/img206/8895/animation5kk1.gif celeborn 22-08-07, 09:38 naomi imzalar süper..çok teşekkürler:good: _sinem_ gifler çok hoş..ellerine sağlık;) yeni bi aile imzası yapılıyo galiba..listeye baktım da baya kalabalık bi aile olmuşuz:happy0064 optik 22-08-07, 12:31 herşey çok güzel elinize sağlık:) bu akşam hangi bölümün yayınlanması bekleniyor acaba bir fikriniz var mı? gabrielle 22-08-07, 14:11 slm herkese zeynanın en iyi ve en kötü sezonunu seçmeye nedersiniz.:img-wink: cihan-songül 22-08-07, 14:53 Tele - Barometre Hedef Kitle : A/b 21 Ağustos 2007 Sali No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Genco [net] Kand 5,70 22,70 2 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,40 25,20 3 Prens Ve Ben (y.s) [net] Atv 4,30 21,80 4 Yaprak Dokumu (tkr) [net] Kand 3,60 27,50 5 Benden Baba Olmaz [net] Star 3,60 14,80 6 Italyan Isi (y.s) [net] Show 3,50 14,30 7 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 3,40 19,30 8 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 2,80 24,90 9 Star Ana Haber Bulteni Star 2,70 18,50 10 Canli Canli [net] Kand 2,60 16,80 11 Atv Spor Haberleri Atv 2,50 12,30 12 Sesini Duyur (y.s) [net] Atv 2,40 10,00 13 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 2,00 21,30 14 Benden Baba Olmaz (ozet) [net] Star 2,00 9,90 15 Hayat Bilgisi (tkr) [net] Show 1,90 18,60 16 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 1,80 10,70 17 Orada Neler Oluyor. [net] Star 1,50 13,50 18 Show Tv Haber (ogle) Show 1,50 13,40 19 Spor Sayfasi Show 1,50 7,50 20 Spor Gundemi Kand 1,50 7,40 21 Sirlar Dunyasi (tkr) [net] Stv 1,50 7,00 22 Selena (tkr) [net] Atv 1,40 10,60 23 Cennet Mahallesi (tkr) [net] Show 1,30 11,20 24 Gun Ortasi Haberleri Star 1,30 9,00 25 Hayatin Icinden . Star 1,20 9,70 26 Zeyna (tkr) [net] Kand 1,20 9,50 Tele - Barometre 21 Ağustos 2007 Sali No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Genco [net] Kand 6,40 26,70 2 Yaprak Dokumu (tkr) [net] Kand 3,50 24,60 3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,10 20,10 4 Italyan Isi (y.s) [net] Show 3,00 12,50 5 Prens Ve Ben (y.s) [net] Atv 2,80 16,20 6 Benden Baba Olmaz [net] Star 2,70 11,50 7 Star Ana Haber Bulteni Star 2,40 18,10 8 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 2,40 15,40 9 Cennet Mahallesi (tkr) [net] Show 2,30 18,20 10 Canli Canli [net] Kand 2,20 16,60 11 Sevimli Kahramanlar Kand 2,00 17,70 12 Selena (tkr) [net] Atv 2,00 14,10 13 Benden Baba Olmaz (ozet) [net] Star 2,00 11,00 14 Gumus Sahin (y.s) [net] Star 1,90 11,00 15 Spor Gundemi Kand 1,90 10,00 16 Sirlar Dunyasi (tkr) [net] Stv 1,90 9,60 17 Sihirli Annem (tkr) [net] Kand 1,80 18,30 18 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 1,80 11,70 19 Tatli Dillim (t.s) [net] Fox 1,80 8,50 20 Sesini Duyur (y.s) [net] Atv 1,80 7,40 21 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 1,70 15,50 22 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 1,60 14,40 23 Show Tv Haber (ogle) Show 1,50 12,50 24 Bozulan Plan (tv Filmi) [net] Stv 1,50 6,40 25 Hayat Bilgisi (tkr) [net] Show 1,40 12,50 26 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 1,40 10,70 27 Zeyna (tkr) [net] Kand 1,30 11,20 Gizem~AsiYıllar 22-08-07, 14:58 isimleri olmayan İMZAYA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR _rebelde_ arkadaşa özel mesaj atsın. bana da atabilirler. Gizem~AsiYıllar sevgi86 panikle-me _Tuba_ sculder juliaroberts hilal_keremcem Z_oMbbiE chakram aslı_robert gabrielle fantagirro sybell dizi_tirya _SiNeM_ RIZA_BABA askım_gkhan_alp bugsbunny05 gokcenrbd --melykhe-- nymphadora ebgü celeborn optik cihan-songül sienna nedim_bahar elfkartal zeynepppppp turkuaz_ozge **qzm_ GAZEL_KEREMCEM cagladirek veritas cansıı pelin32 başka eklenmek isteyen yok mu? _rebelde_ 22-08-07, 17:10 isimleri olmayan İMZAYA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR _rebelde_ arkadaşa özel mesaj atsın. bana da atabilirler. Gizem~AsiYıllar sevgi86 panikle-me _Tuba_ sculder juliaroberts hilal_keremcem Z_oMbbiE chakram aslı_robert gabrielle fantagirro sybell dizi_tirya _SiNeM_ RIZA_BABA askım_gkhan_alp bugsbunny05 gokcenrbd --melykhe-- nymphadora ebgü celeborn optik cihan-songül sienna nedim_bahar elfkartal zeynepppppp turkuaz_ozge **qzm_ GAZEL_KEREMCEM cagladirek veritas cansıı pelin32 başka eklenmek isteyen yok mu? imzayı ben yapıcam ama beni imzaya eklememişsin....:img-hyste:img-hyste:img-hyste neyse... eklenen resimler için çok sağolun....hepsi bir birinden güzel...:img-wink: Gizem~AsiYıllar 22-08-07, 18:03 imzayı ben yapıcam ama beni imzaya eklememişsin....:img-hyste:img-hyste:img-hyste neyse... eklenen resimler için çok sağolun....hepsi bir birinden güzel...:img-wink: sen kendini biliyon nasıl olsa.ama seni de koyarız ne olmuş elfkartal 22-08-07, 18:28 ya bügünkü bölümde gördükki zeynada kandırılabiliyor. Ambrosia yiyeceğide gitti be ya gömüldü lavlara çok üzüldüm:) Ambrosia daha sonralarıda karşımıza çıkacak ben o kısımları sabırsızlıkla bekliyorum Gizem~AsiYıllar 22-08-07, 18:47 ya bügünkü bölümde gördükki zeynada kandırılabiliyor. Ambrosia yiyeceğide gitti be ya gömüldü lavlara çok üzüldüm:) Ambrosia daha sonralarıda karşımıza çıkacak ben o kısımları sabırsızlıkla bekliyorum ben de sabırsızlıkla bekliyorum.zeyna bugün ne çok bağırdı öyle değil mi bol bol çığlıklarını duydum. elfkartal 22-08-07, 19:04 ben de sabırsızlıkla bekliyorum.zeyna bugün ne çok bağırdı öyle değil mi bol bol çığlıklarını duydum. evet ya o çığlıklar zeynayı zeyna yapıyor zaten mükemmel atıyor ya bayılıyorum onu çığlıklarına.. yine arada bir bölüm atladılar galiba. düzgün veremezlermi ya neden böyle yapıoyrlar bi anlayan varsa banada anlatsın _SiNeM_ 22-08-07, 21:06 http://img162.imageshack.us/img162/407/10qh5.jpg feveran 23-08-07, 01:58 Zeyna'nın müziklerine bayılıyorum.Joseph Lo Duca ne kadar güzel yapmış şu dizinin müziklerini.Ve sahnelere de hep en uygun müziği koyuyolar.İki tane kısa bir müziği çok hoşuma gidiyor.Ama malesef burda tarif edemem.Bir tanesi black wolf bölümünde salmenousu çukur gibi şeyin içine atıcaklardı.sonra zeyna karıştı.kara kurt benim falan olayında o müzik çaldı.Diğeri daha çalmadı.ilk callisto bölümünde çalıyor.hem de iki defa.bi de destiny bölümünün başında zeyna atıyla cirra(callistonun köyü) ya giderken çalıyor. ebru_dilek_ebru 23-08-07, 06:50 arkadaşlar birisi bana dünkü bölümün ismini söyleyebilir mi cihan-songül 23-08-07, 09:22 a fistful of dinars arkadaşım ebru_dilek_ebru 23-08-07, 09:24 a fistful of dinars arkadaşım sağol canım hepsine bakamadımda dün malum siteden izliyim dedim:img-icecr bugün bölüm atlamazlarsa inşş SAVAŞÇI PRENSES BÖLÜMÜNÜ VERİCEKLER ÇOK GÜZEL Bİ BÖLÜMM KRALIN KIZI DİANA ZEYNAYA ÇOK BENZİYOR ÇOKDA HOŞ Bİ BÖLÜM BU KOMİK:happy0064 ebgü 23-08-07, 10:17 arkadaşlar ellerinize sağlık avatar ve imzalarınızı kullanabilirmiyim bu bir.İkinciside eğer o prenses'li bölüm gelecekse ki bnm en sevdiğim bölümlerden biridir.Yaşasın süpoer olucak birde dünkü bölümü anlatan olursa sevinirim kendinize iyi bakın iyi günler . burcu_esmer 23-08-07, 10:28 ya arkadaşlar halaaa bölümleri karışıkmı veriolarrrr burcu_esmer 23-08-07, 10:31 sağol canım hepsine bakamadımda dün malum siteden izliyim dedim:img-icecr bugün bölüm atlamazlarsa inşş SAVAŞÇI PRENSES BÖLÜMÜNÜ VERİCEKLER ÇOK GÜZEL Bİ BÖLÜMM KRALIN KIZI DİANA ZEYNAYA ÇOK BENZİYOR ÇOKDA HOŞ Bİ BÖLÜM BU KOMİK:happy0064 ya bi siteden falan mı izliosunuz ltfen banada öleyinnn... ebru_dilek_ebru 23-08-07, 10:35 ya arkadaşlar halaaa bölümleri karışıkmı veriolarrrr evet arada bölümler atlanıyoo Beware Greeks Bearing Gift(hediyeleri getiren yunanlılardan sakın) bölümünedn sonra Athens City Academy Of The Performing Bards (atina ozanlar şehir akademisi) bölümünü atladılar. Gizem~AsiYıllar 23-08-07, 10:55 Gizem~AsiYıllar sevgi86 panikle-me _Tuba_ sculder juliaroberts hilal_keremcem Z_oMbbiE chakram aslı_robert gabrielle fantagirro sybell dizi_tirya _SiNeM_ RIZA_BABA askım_gkhan_alp bugsbunny05 gokcenrbd --melykhe-- nymphadora ebgü celeborn optik cihan-songül sienna nedim_bahar elfkartal zeynepppppp turkuaz_ozge **qzm_ GAZEL_KEREMCEM cagladirek veritas cansıı pelin32 ebru_dilek_ebru Gizem~AsiYıllar 23-08-07, 10:58 15.bölüm Warrior...Princess (Savaşçı...Prenses) Prenses Diana'nın babası kral Lias kızının tıptatıp benzeri Zeyna'dan kızının yerine geçmesini ister. Prenses suikastçılar tarafından hedef haline getirilmiştir. Zeyna kralın teklifini kabul eder; Diana'nın prens Mineus'la evlenmesi iki krallıktaki köleliği sona erdirecektir. Zeyna aynı zamanda Mineus'un bencil bir salak olduğunu ve Philemon'un Diana'ya daha iyi bir eş olacağını anladıktan sonra çöpçatan rolü üstlenir bugünkü bölüm:happy0064:happy0064:happy0064 ÇÖPÇATAN ZEYNA lafı hoşuma gitti:img-hyste:img-hyste ebru_dilek_ebru 23-08-07, 11:43 çok güzel ve komik bir bölüm ben çok sevmişdim bu bölümüü hiç yapmadığı şeyleri yapıyodu :happy0064 cihan-songül 23-08-07, 12:08 bugün atladıkları Athens City Academy Of The Performing Bards (Atina Ozanlar Şehir Akademisi) bölümü verirler gibi geliyor bana cihan-songül 23-08-07, 12:11 TELE - BAROMETRE HEDEF KİTLE : A/B 22 AĞUSTOS 2007 ÇARŞAMBA NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 ROMANYA-TURKIYE [NET] ATV 9,60 37,40 2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,90 23,10 3 BIZDEN KACMAZ FOX 3,90 15,90 4 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,60 28,60 5 SANA MECBURUM [NET] KAND 3,30 12,90 6 ZOOM [NET] STAR 3,20 14,30 7 KARA SOVALYE (Y.S) [NET] STAR 3,20 13,70 8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,90 19,80 9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,60 17,20 10 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 2,50 23,80 11 BIZDEN KACMAZ (OZEL) [NET] FOX 2,50 9,80 12 ZOOM (FLAS) STAR 2,40 9,30 13 DOBRA DOBRA (YAZ) [NET] KAND 2,30 14,70 14 LARA CROFT-TOMB RAIDER (Y.S) [NET] SHOW 2,30 10,40 15 MAC BASLIYOR [NET] ATV 2,00 9,40 16 91.DAKIKA. ATV 2,00 8,60 17 SHOW TV HABER (OGLE) SHOW 1,90 18,10 18 FOX MAGAZIN FOX 1,90 10,20 19 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 1,80 12,40 20 HAYATIN ICINDEN . STAR 1,60 14,60 21 GUNUN ICINDEN SHOW 1,60 13,70 22 SANA MECBURUM (OZET) [NET] KAND 1,60 7,00 23 GULBEYAZ (TKR) [NET] KAND 1,50 14,50 24 SARI SICAK [NET] ATV 1,50 12,80 25 TANGO VE CASH (Y.S) [NET] STV 1,50 5,70 26 ORDEK SEHRI ''ALI BABANIN HAZINESI'' (C.S) TRT1 1,40 5,60 27 SEVIMLI KAHRAMANLAR KAND 1,30 14,10 28 ZEYNA [NET] KAND 1,30 10,90 TELE - BAROMETRE 22 AĞUSTOS 2007 ÇARŞAMBA NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 ROMANYA-TURKIYE [NET] ATV 8,50 33,20 2 SANA MECBURUM [NET] KAND 4,20 16,50 3 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,80 27,30 4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,50 21,40 5 BIZDEN KACMAZ FOX 2,90 13,10 6 SANA MECBURUM (OZET) [NET] KAND 2,70 11,90 7 KARA SOVALYE (Y.S) [NET] STAR 2,70 11,40 8 LARA CROFT-TOMB RAIDER (Y.S) [NET] SHOW 2,60 12,50 9 ZOOM [NET] STAR 2,50 12,20 10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,40 16,10 11 SHOW TV HABER (OGLE) SHOW 2,30 19,10 12 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,20 16,50 13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,20 15,90 14 ZOOM (FLAS) STAR 2,20 8,50 15 BIZDEN KACMAZ (OZEL) [NET] FOX 2,10 8,10 16 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 2,00 20,30 17 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,00 17,20 18 TANGO VE CASH (Y.S) [NET] STV 2,00 7,70 19 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 1,80 16,50 20 DOBRA DOBRA (YAZ) [NET] KAND 1,80 13,10 21 ERKEK GUZELI SEFIL BILO (T.S) [NET] FOX 1,80 8,30 22 CETE (TV FILMI) [NET] STV 1,70 8,80 23 ACEMI CADI (TKR) [NET] STAR 1,60 14,50 24 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 1,60 14,20 25 ZEYNA [NET] KAND 1,60 12,30 reytinglerde yükseliş var:img-yes: ebru_dilek_ebru 23-08-07, 12:26 bugün atladıkları Athens City Academy Of The Performing Bards (Atina Ozanlar Şehir Akademisi) bölümü verirler gibi geliyor bana sanmam verselerdi niye atlasınlarki zamanında verirlerdi cansıı 23-08-07, 13:13 bişi sorucam arkadaşlar....zeyna ile gabrıele'nın öpüştüğü bi bölüm var mı:icon_whis ikisinin öpüştüğü fotolar buldum aldığım arkadaş bana bunların diziden bölümler olduğunu söyledi????????? cansıı 23-08-07, 13:22 Bunlar da resimleri yoksa zeyna ve gabrıele lezbiyen tövbe tövbe....... http://img510.imageshack.us/img510/6391/91899457bk8.jpg (http://imageshack.us) http://img510.imageshack.us/img510/6391/91899457bk8.225a15fb9e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=510&i=91899457bk8.jpg) http://img510.imageshack.us/img510/8746/89505313ng8.jpg (http://imageshack.us) http://img510.imageshack.us/img510/8746/89505313ng8.738db9a2bf.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=510&i=89505313ng8.jpg) http://img408.imageshack.us/img408/2721/58620607oj0.jpg (http://imageshack.us) http://img212.imageshack.us/img212/2183/86174492wb7.jpg (http://imageshack.us) http://img408.imageshack.us/img408/4829/60818202zb7.jpg (http://imageshack.us) http://img408.imageshack.us/img408/3420/74543430ue1.jpg (http://imageshack.us) http://img408.imageshack.us/img408/3661/14047693vy1.jpg (http://imageshack.us) celeborn 23-08-07, 13:23 bişi sorucam arkadaşlar....zeyna ile gabrıele'nın öpüştüğü bi bölüm var mı:icon_whis ikisinin öpüştüğü fotolar buldum aldığım arkadaş bana bunların diziden bölümler olduğunu söyledi????????? hadi ya..ben izlemedim öyle bi bölüm..gerçi ben pek çok bölümü kaçırdım ama:icon_sorr çook merak ettim şimdi..resimleri ekleyebilirmisin?ya da resimler photoshop olabilirmi? celeborn 23-08-07, 13:26 cansıı çok saol eklemişin bile resimler:good: gayet gerçekçi görünüyolar valla:img-polic ebru_dilek_ebru 23-08-07, 13:26 VAR VAR ÖYLE BÖLÜMLER VAR BENDE İZLEDİM VE ŞOK OLMUŞDUMM:icon_whis MALUM SİTEDE İZLEMİŞDİM BÖLÜMÜN ADINI HATIRLAMIYORUM AMA EVET ÖPÜŞÜYOLARDI BİDE BAŞKA Bİ BÖLÜMDE GABİRELLE ARES CALLİSTONUN KARŞISINDA MASUS ÖPÜŞÜYOLARDI ÇOK KOMİKDİİ:happy0064 feveran 23-08-07, 13:27 Bana da atladıkları 13. bölümü vericekler gibime geliyor.sonuçta ilk sezonun tüm bölümlerini göstericekler.10 dan 12 ye atlamışlardı sonra 11 i de göstermişledi. ebru_dilek_ebru 23-08-07, 13:29 Bana da atladıkları 13. bölümü vericekler gibime geliyor.sonuçta ilk sezonun tüm bölümlerini göstericekler.10 dan 12 ye atlamışlardı sonra 11 i de göstermişledi. aa evet öylede olabilirr ama mahfediyolar yaa geri dönülürmü habire doğru düzgün verseler yaa ebru_dilek_ebru 23-08-07, 13:32 ya o resimlerden karlı olanlarda hayat öpücüğüde varr ama şu diğerlerinde gerçekden öpüşüyolarr:img-blush cansıı 23-08-07, 13:40 ya rakadaşlar şu malum site daresini biri bana pm le atabilir mi ???? aslı_robert 23-08-07, 13:46 biri bana da şu siteyi atsın.her gün siteden izledim muhabbetti okuyoruz.biz de girelim de biz de muhabbett edelim.. cansıı 23-08-07, 13:54 biri bana da şu siteyi atsın.her gün siteden izledim muhabbetti okuyoruz.biz de girelim de biz de muhabbett edelim.. evet yaaa:img-yes: celeborn 23-08-07, 13:57 o malum sitede full bölümler islenebiliyomu?yoksa parça parça kolajlar mı var? biri bana da pm atsın lütfen;) cihan-songül 23-08-07, 13:59 ya arkadaşlar o malum sitede her bölüm yok ben 10. bölüme kadar araştırdım bi ilk bölüm bir titanlı bölüm bi de 10. bölüm çıkmıştı sanırsam . yani bütün bölümler ne yazıkki yok. parça parrça kolajlar var cansıı 23-08-07, 14:00 olsun ya farketmez ....pm la atarsan çok sevinirim :img-icecr cihan-songül 23-08-07, 14:02 hadi ya..ben izlemedim öyle bi bölüm..gerçi ben pek çok bölümü kaçırdım ama:icon_sorr çook merak ettim şimdi..resimleri ekleyebilirmisin?ya da resimler photoshop olabilirmi? bu resimler photosop değil . ve kızmazsanız bişey diyeceğim . zeynanın ölümü çok feci . onu.bi ağaca asmışlar ve kafasını kesmişler.. gabriel bu durumu görüyo. ve za-eynanın kafasını istiyo.sonra dikiyomu yoksa vücüdun yanına mı koyuyo bilmyrm. ama en sonunda yakıyolar. ve gabriel zeynanın küllerini gabrielle birlikte çine gelediği gemiyle artık kendisi gidiyor köyüne ve yalnız.. zeynasız cihan-songül 23-08-07, 14:07 ayrıca şu site maeslesi açılmışken callsitonun ölümünün olduğu videonun nickini isteyen bana öael mesaj atarak alabilirler ebru_dilek_ebru 23-08-07, 14:56 ya arkadaşlar o malum sitede her bölüm yok ben 10. bölüme kadar araştırdım bi ilk bölüm bir titanlı bölüm bi de 10. bölüm çıkmıştı sanırsam . yani bütün bölümler ne yazıkki yok. parça parrça kolajlar var farklı farklı sezonlardan bir sürü bölüm var ben baya bi izledim par1 den part 5 e kadar olanlar bütün bir bölüm ama diğerleri parça parça oyüzden video ararken bölüm ismini ve part 1 yazın eğer part 5 e kadar çıkarsa onları izleyin ki sonra yarım şeyi izlemeyin:img-wink: nessa 23-08-07, 15:23 Buraya yazmakta epey geciktim aslında ama ancak fırsatım oldu ve yazmadan önce bütün sayfalara baktım.Eklenen resimler için herkese teşekkürler.Ayrıca imza yapan arkadaşların da ellerine sağlık,hepsi çok güzel olmuş.Aile imzası için eğer geç değilse ben de yer almak isterim. Tekrarların gösterilmeye başlamasına herkes benim gibi çok sevindi anlaşılan.Tekrar izlemek çok güzel gerçekten.Uzun bir ayrılık oldu ama sonunda bitti.Umarım Herkül ve Sinbad'ı da gösterirler.Onları da severek izliyordum.Yunan Mitolojisine ve savaş filmlerine olan ilgim nedeniyle bu diziyi severek izliyordum.Kahramanlık vasfının sadece erkeklere ait olmadığını hatırlatması güzel bir özelliğiydi dizinin.Kim Zeyna gibi hem güçlü hem güzel olmak istemez ki..Ama ben en çok Gabriel'i severdim.Çok iyi bir dosttu.Dürüst,akıllı ve çok da sevimli. ebru_dilek_ebru 23-08-07, 15:54 Buraya yazmakta epey geciktim aslında ama ancak fırsatım oldu ve yazmadan önce bütün sayfalara baktım.Eklenen resimler için herkese teşekkürler.Ayrıca imza yapan arkadaşların da ellerine sağlık,hepsi çok güzel olmuş.Aile imzası için eğer geç değilse ben de yer almak isterim. Tekrarların gösterilmeye başlamasına herkes benim gibi çok sevindi anlaşılan.Tekrar izlemek çok güzel gerçekten.Uzun bir ayrılık oldu ama sonunda bitti.Umarım Herkül ve Sinbad'ı da gösterirler.Onları da severek izliyordum.Yunan Mitolojisine ve savaş filmlerine olan ilgim nedeniyle bu diziyi severek izliyordum.Kahramanlık vasfının sadece erkeklere ait olmadığını hatırlatması güzel bir özelliğiydi dizinin.Kim Zeyna gibi hem güçlü hem güzel olmak istemez ki..Ama ben en çok Gabriel'i severdim.Çok iyi bir dosttu.Dürüst,akıllı ve çok da sevimli. herkülü gösterdiler ama ilerki bölümlerde gene kaşımıza çıkıcakk:img-wink: ebru_dilek_ebru 23-08-07, 16:45 Athens City Academy Of The Performing Bards (atina ozanlar şehir akademisi)bölümünü veriyolar ne saçma iş veriyolar veriyolar tekrar geri dönüyolar madem böyle yapıcaksınız sırasıyla versenizee:icon_sorr gerçekden gabriel çok güzel anlatıyo ama zeynanında ondan aşşağı kalır yani yok zaten bütün hikayeleri zeynayla ilgili:img-icecr gerçekden bir kahraman:happy0064 elfkartal 23-08-07, 18:05 çok gereksiz bir bölümdü bence. ara doldurma bölümlerinden biriydi. gabriel ağırlıklı bir bölüm olsun istemişler hep zeyna olacak değil ya o da dizinin bir starı. ama benim anlayamadığım nokta şu oldu anlattığı hikayelerdeki bazı kısımları daha görmedik yanılıyormuyum. mesela adamları zeynaya vuruyorlar tabii korunmalıkları olmadan bir çizgiye kadar. o olayı hatırlıyorum ama daha gösterilmemişti ya. benimde aklım karıştı.:icon_whis ebgü 23-08-07, 18:21 arkadaşalr bir şey sorucam biri bana da o sitenin adresini özelden yollayabilirmi? ve zeynayı kim neden öldürüyor? dizinin sonunda ne oluyor hani gabriel zeyna gibi savaşmasını öğrenip düşmanlarından intikam alıyordu ya ondan sonra en son bölümde neler oluyor ? birde o zeyna'yı öldürdükleri o sahne o video bölümünü nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.Ve bugün o savaşçı prenses bölümünü de vermediler. ebru_dilek_ebru 23-08-07, 18:23 çok gereksiz bir bölümdü bence. ara doldurma bölümlerinden biriydi. gabriel ağırlıklı bir bölüm olsun istemişler hep zeyna olacak değil ya o da dizinin bir starı. ama benim anlayamadığım nokta şu oldu anlattığı hikayelerdeki bazı kısımları daha görmedik yanılıyormuyum. mesela adamları zeynaya vuruyorlar tabii korunmalıkları olmadan bir çizgiye kadar. o olayı hatırlıyorum ama daha gösterilmemişti ya. benimde aklım karıştı.:icon_whis bilmemb en gördüğüm bütün sahnelri izledim diye hatırlıyorum yada diğer bölümleride izlediğim için galibaa elfkartal 23-08-07, 18:28 bilmemb en gördüğüm bütün sahnelri izledim diye hatırlıyorum yada diğer bölümleride izlediğim için galibaa kesinlikle bende gördüğüm sahnelerin hepsini izledim ama o sahnelerin bazıları daha verilmedi. aslında bunu yeni izleyen biri cevap verebilir biz önceden biliyoruz ya bütün sahneler girdi birbirine:) Gizem~AsiYıllar 23-08-07, 18:37 Gizem~AsiYıllar sevgi86 panikle-me _Tuba_ sculder juliaroberts hilal_keremcem Z_oMbbiE chakram aslı_robert gabrielle fantagirro sybell dizi_tirya _SiNeM_ RIZA_BABA askım_gkhan_alp bugsbunny05 gokcenrbd --melykhe-- nymphadora ebgü celeborn optik cihan-songül sienna nedim_bahar elfkartal zeynepppppp turkuaz_ozge **qzm_ GAZEL_KEREMCEM _rebelde_ cagladirek veritas cansıı pelin32 ebru_dilek_ebru nessa cihan-songül 23-08-07, 19:00 kesinlikle bende gördüğüm sahnelerin hepsini izledim ama o sahnelerin bazıları daha verilmedi. aslında bunu yeni izleyen biri cevap verebilir biz önceden biliyoruz ya bütün sahneler girdi birbirine:) evet kesinlikle bazı sahneleri izemedik daha . örneğin zeynanın kendi ordu adamları tarafından dövülmesi daha izlediğimiz bir bölüm değil.ben o bölümü nette izlemiştim:img-yes: cihan-songül 23-08-07, 19:03 arkadaşalr bir şey sorucam biri bana da o sitenin adresini özelden yollayabilirmi? ve zeynayı kim neden öldürüyor? dizinin sonunda ne oluyor hani gabriel zeyna gibi savaşmasını öğrenip düşmanlarından intikam alıyordu ya ondan sonra en son bölümde neler oluyor ? birde o zeyna'yı öldürdükleri o sahne o video bölümünü nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.Ve bugün o savaşçı prenses bölümünü de vermediler. arkadaşım ben sana videolar yollamıştım ya . onda gabriel sanki intikam alacak da hazırlanıomuş gibi zannediyrdm hatta sana sölemiştim ama öyle değil. dün bir video izledim . ve gerçek son şuu şeklide olmuş galiba. yağmurlu ve şimşekli jaranlık bir gecede gabriel bi topluluğun arasından giriyor ve . karanlıkta ağaca aşılı birisinin olduğu belli. merak edip yaklaşıyor. tam yaklaştığı anda zeynanın vücudunu görüyor..ama şimsek çaıknca belli oluyor. sonra yine karanlık.ve zeynaya çok kötü işkence edilmiş.koları falan hep kan.bazı yerleri parçalanmış.ve kafasını kesmişler..gabrielin gözlerinden yaşlar boşanıyorr.bağırıyorrr.ağlıyorr.galiba kim yaptı gibisinden bişeyler diyor zeynanın kafasını istiyor.orda iki üç adam geri çekiliyor.ve zeynanın kesik başı gösteriliyorr.çok acı gerçekten. galiba onun kafasını kesen çinli bir kabile ideri.daha sonra gabriel onla kavga ediyor. ve öldürüyor galiba.tam bilemiyrm.ama zeynanın ölümü bu şekilde olmuş. başını nasıl kesiyolar bilmiyrm orasını izleyemedim.ama sonunda zeyna ve gabrielin çin e geldikleri gemiyle bu sefer gabriel evine gitmek üzere yola çıkyor.orada galiba bi ara zeyna geliyor hayaliyle.acıklı bir son yani ebgü 23-08-07, 19:28 arkadaşım ben sana videolar yollamıştım ya . onda gabriel sanki intikam alacak da hazırlanıomuş gibi zannediyrdm hatta sana sölemiştim ama öyle değil. dün bir video izledim . ve gerçek son şuu şeklide olmuş galiba. yağmurlu ve şimşekli jaranlık bir gecede gabriel bi topluluğun arasından giriyor ve . karanlıkta ağaca aşılı birisinin olduğu belli. merak edip yaklaşıyor. tam yaklaştığı anda zeynanın vücudunu görüyor..ama şimsek çaıknca belli oluyor. sonra yine karanlık.ve zeynaya çok kötü işkence edilmiş.koları falan hep kan.bazı yerleri parçalanmış.ve kafasını kesmişler..gabrielin gözlerinden yaşlar boşanıyorr.bağırıyorrr.ağlıyorr.galiba kim yaptı gibisinden bişeyler diyor zeynanın kafasını istiyor.orda iki üç adam geri çekiliyor.ve zeynanın kesik başı gösteriliyorr.çok acı gerçekten. galiba onun kafasını kesen çinli bir kabile ideri.daha sonra gabriel onla kavga ediyor. ve öldürüyor galiba.tam bilemiyrm.ama zeynanın ölümü bu şekilde olmuş. başını nasıl kesiyolar bilmiyrm orasını izleyemedim.ama sonunda zeyna ve gabrielin çin e geldikleri gemiyle bu sefer gabriel evine gitmek üzere yola çıkyor.orada galiba bi ara zeyna geliyor hayaliyle.acıklı bir son yani evet çok teşekkürler, sonu çok acıklı olmuş be. **Kar tanesi** 23-08-07, 20:05 dizinin sonunda zeyna ölüyo muymuş?? püff ya yazık olmuş valla başı felan kesilmişş ne istedilerr zeynadan ya o sadece iyilik için savaştı hep adaletsizlik!!!!! feveran 23-08-07, 22:11 O bölümleri izlemediniz çünkü o sahneler dizide verilmiyor.Bazı filmelrinde veriliyor.zeynanın geçmişi ile ilgili şeyler. Şu kanal d nin çevirileri iğrenç.Mesela şu babasının zorunda kalan çocuğun gabrielle e hikaye anllatığı sahnede gabrielle "neden beni izlemiyosun" gibisinden bişey söylüyor.Aslında orda tam tersi oluyor.gabrielle " neden sürekli bana bakıyosun" gibisinden bişey söylüyor.ama kanal d öyle çevirmiş.aynı sahnede çocuk gabrielle e "babam anlattığım kişileri izlemememi kendi tarzımı oluşturmamı söylüyor"diyor.aslında orda yine tam tersi oluyor.çocuk gabrielle e "babam anlattığım kişilei izlememi sıkıldığını gördüğümde anlattığım şeyi değiştirmemi gibisinden bişey söylüyor normalde.bir tane daha örnek veriyim.çok hareketli anlatan çocuk anlatıyodu gruba sonra gabrielle "ahlak nerde?" gibisinden bişey söylüyordu.aslında orda "hikayenin ana fikri ne?"diyor orjinalinde.benim dikkatimi çeken bunlar oldu.daha birçok şey vardır. ebru_dilek_ebru 24-08-07, 06:22 O bölümleri izlemediniz çünkü o sahneler dizide verilmiyor.Bazı filmelrinde veriliyor.zeynanın geçmişi ile ilgili şeyler. Şu kanal d nin çevirileri iğrenç.Mesela şu babasının zorunda kalan çocuğun gabrielle e hikaye anllatığı sahnede gabrielle "neden beni izlemiyosun" gibisinden bişey söylüyor.Aslında orda tam tersi oluyor.gabrielle " neden sürekli bana bakıyosun" gibisinden bişey söylüyor.ama kanal d öyle çevirmiş.aynı sahnede çocuk gabrielle e "babam anlattığım kişileri izlemememi kendi tarzımı oluşturmamı söylüyor"diyor.aslında orda yine tam tersi oluyor.çocuk gabrielle e "babam anlattığım kişilei izlememi sıkıldığını gördüğümde anlattığım şeyi değiştirmemi gibisinden bişey söylüyor normalde.bir tane daha örnek veriyim.çok hareketli anlatan çocuk anlatıyodu gruba sonra gabrielle "ahlak nerde?" gibisinden bişey söylüyordu.aslında orda "hikayenin ana fikri ne?"diyor orjinalinde.benim dikkatimi çeken bunlar oldu.daha birçok şey vardır. eee doğaldır sonuçda onların söylediklerini türkçeye çevirdiğimizde seslendirme yaparken uymuycak ağız ağız haraketleri oturmuycak bu yüzden değiştirmek zorunda kalıyolarr çokda fazla takılmamak lazım diyorum burcu_esmer 24-08-07, 09:43 bana sorun ben hatırlamıorum o bölümleri ben daha yenii izlemiş sayılırım ama hayal meyal hatırlıorumm ama bu bölümde zeyna çok azdı o yüzden sevmedim ama dileğin deediğin göre bi bölümde zeyna çok gözükücekmiş o bölümü bekliom:D:D:D burcu_esmer 24-08-07, 09:46 ya bu arda son bölümde ölüomu zeynayı hyr yaa ölmesin zeynaaa:( ya imzaya bnm de ismimi yazın ya ltfennnn :img-blush:img-blush ebru_dilek_ebru 24-08-07, 09:56 bana sorun ben hatırlamıorum o bölümleri ben daha yenii izlemiş sayılırım ama hayal meyal hatırlıorumm ama bu bölümde zeyna çok azdı o yüzden sevmedim ama dileğin deediğin göre bi bölümde zeyna çok gözükücekmiş o bölümü bekliom:D:D:D bgünkü bölüm savaşçı prenses tabi gene atlamazlarsa çok gözükücek derken bu bölümde kral'n kızınıda zeyna oynadığı için daha çok görünecek dedim:img-wink: Gizem~AsiYıllar 24-08-07, 10:04 evet kesinlikle bazı sahneleri izemedik daha . örneğin zeynanın kendi ordu adamları tarafından dövülmesi daha izlediğimiz bir bölüm değil.ben o bölümü nette izlemiştim:img-yes: ben o bölümü televizyonda izlemiştim.gabriel iyi olduğu zaman falan diye anlattı ama ben o bölümü herküllü hatırlıyorum.zeyna kolundaki o demirleri falan çıkarıyo.korumasız oluyo.adamlar diziliyolar.zeynayı dövüyolar zeyna karşılık vermiyo.adamlar onun işinin bittiğini düşünüyo.zeyna ayağa kalkıyo.işte o bebek sahnesi falan.adamlarından ayrılıyo mu neyse herkülle mi tanışıyo öyle birşey.aşık oluyolar.zeynanın adamları bir yere sdaldırmak falan istiyolar.zeynayla herkülde engelmmeye çalışıyolar. ben böyle birşe |