Tüm Versiyonu Göster : Size Göre Sinemanın En Kötüleri::

dizi_maniac
05-02-07, 19:10
2007 yılın en kötüleri-adayları açıklandı ::img-wink:

Sharon Stone'un baştan çıkarıcı tehlikeli kadını canlandırdığı TEMEL İÇGÜDÜ 2 adlı film , her yıl sinemanın en kötülerine verilen RAZZİE ödüllerinde 7 dalda aday gösterildi !!

Bu yılki ödüllerde TEMEL İÇGÜDÜ 2 filminden sonra yine 7 dalda aday gösterilen Wayan Kardeşlerin komedi tarzındaki KÜÇÜK ADAM adlı filmide bulunuyor.
Bebek taklidi yapan bir hırsızla ilgili bu filmin aday gösterildiği dallar arasında -en kötü film- ve Keen Ivory Wayan's için -en kötü yönetmen- bulunuyor.

RAZZİE ödüllerinin sahipleri Akademi ödüllerinden bir gün önce 24 Şubat'ta açıklanacak.:img-wink:

Geçtiğimiz yıl :

en kötü film : dünya çapında ancak 58 bin dolarlık gişe geliri elde edebilen DİRTY LOVE seçildi.
en kötü kadın oyuncu : DİRTY LOVE - Jenny McCarthy
en kötü senaryo : DİRTY LOVE
en kötü erkek oyuncu : DEUCE BİGELOW Avrupalı Jigolo - Rob Schneider
en kötü yardımcı kadın oyuncu : MUMLAR EVİ - Paris Hilton
en kötü yardımcı erkek oyuncu : YILDIZ SAVAŞLARI - Hayden Christansen (2 sene üst üste ahududu ödülüne layık bulunmuştur)

Altın Ahududu (RAZZİE) ödül gecesine genelde gelenler olmuyor. Tek istisna 2005'te KEDİ KADIN filmi ile en kötü kadın oyuncu seçilen Halle Berry olmuştu.:img-yes:
---------------------------------------------------------------------
peki sizler için tüm zamanların en kötü sinema filmleri hangileri??

benim için şu an aklıma gelen :

Müfettiş Gadget - Matthew Broderick
Avengers/Tatlı Sert - Ralph fiennes, Uma Thurman
Pearl Harbor - Ben Affleck, Josh Hartnett
Dabbe - Kaan Girgin, Ümit Acar
Austin Power's tüm serisi - Mike Myers
Stop! Or my Mom will shoot - Sylvester Stallone
The Flintstones in Viva Rock Vegas - Mark Addy, Stephen Baldwin
Gigli - Ben Affleck, Jennifer Lopez
Legally Blonde 1+2 - Reese Whiterspoon
Dumb and Dumber - Jim Carey, Jeff Daniels

Belki saydıklarımın içersinde bir kaçınızın zevkle seyrettiği filmler vardır?
Olabilir.
Herkesin beğenisine, fikrine saygım var.
Amacım burada polemik yaratmak değil... sadece kötü filmler denildiğinde sizlerin aklınıza hangileri geliyor?

movie_monster
07-02-07, 18:29
bana göre tüm dünyada ilgi ve beğeni görmesine rağmen matrix serisi ,dünyalar savaşı,keloğlan kara prense karşı(bu filme kötü demek bile filme iltifat olur hatta film bile denemez),gora,x-men serisi,ilk aklıma gelenler bunlar.

naz_özge12
07-02-07, 18:32
bence büyü filmi.çok kötü çekilmiş bi kere..dekor ve sahne olduğu çok belli aklıma şu an gelmiyor..

sbuffy
08-02-07, 09:05
grudge 1 ve 2 amerikan versiyonu (sarah michelle gellar)
stepford wives(nicole kidman, matthew broderick)
keloğlan kara prense karşı
okul
hababam sınıfı 3.5 ve hababam sınıfı askerde
balans ve manevra
wild wild west(will smith, kevin kline)
narnia günlükleri
gothika(halle berry)
pearl harbor(ben affleck, josh hartnett)
Gigli(ben affleck, jennifer lopez)
fair game(cindy crawford ve william baldwin)
godzilla(matthew broderick)
legally blonde 1 ve 2 (reese whiterspoon)

dizi_maniac
08-02-07, 10:59
bence büyü filmi.çok kötü çekilmiş bi kere..dekor ve sahne olduğu çok belli aklıma şu an gelmiyor..

eveeeet :img-yes: ben BÜYÜ'yü saymayı nasıl unutmuşum yaa?!
katılıyorum sana naz_özge...

korku filminden çok korkutmayı-amaçlayan-ama-başaramayan-komedi filmi gibi! :img-wink:
üstelik kara-mizah bir komedi de değil! sadece saçma... hatta saçmalık ötesi bir film gibi gelmişti banada...
çok merak ediyorum bu filmi beğenen, hatta seven varmıdır acaba?

İLK AŞKIM_MERVE
08-02-07, 11:02
bence böyle bir kıyaslama yapmak doğru deil..her film için o kadar emek verilmiş..bence hepsi gzl..bazı hatalar yüzünden dizinin tamamına kötü demek bence haksızlık olur...

dizi_maniac
08-02-07, 11:03
bana göre tüm dünyada ilgi ve beğeni görmesine rağmen matrix serisi ,dünyalar savaşı,keloğlan kara prense karşı(bu filme kötü demek bile filme iltifat olur hatta film bile denemez),gora,x-men serisi,ilk aklıma gelenler bunlar.

sevgili movie_monster, hadi öbürleri neyse... ama MATRİX ?!?!? :blink:

biraz açarmısın, nedir sana MATRİX için "kötü" dedirten?

dizi_maniac
08-02-07, 11:07
bence böyle bir kıyaslama yapmak doğru deil..her film için o kadar emek verilmiş..bence hepsi gzl..bazı hatalar yüzünden dizinin tamamına kötü demek bence haksızlık olur...

her emeğin karşılığı mutlaka ve zorunlu bir beğeniyi beraberinde getirmez ki?

"tercih hakkı" diye bir hak var!
sencede öyle değilmi merve?

eğer eleştiri olmasa, kıyaslamada olmaz... kıyaslamanın olmadığı yerdede neyin güzel neyin kötü olduğunun ayrımını nasıl yaparız ki?

dizi_maniac
08-02-07, 11:20
grudge 1 ve 2 amerikan versiyonu (sarah michelle gellar)
stepford wives(nicole kidman, matthew broderick)
okul
hababam sınıfı 3.5 ve hababam sınıfı askerde
balans ve manevra
wild wild west(will smith, kevin kline)
narnia günlükleri
gothika(halle berry)
pearl harbor(ben affleck, josh hartnett)
Gigli(ben affleck, jennifer lopez)
fair game(cindy crawford ve william baldwin)
godzilla(matthew broderick)
legally blonde 1 ve 2 (reese whiterspoon)

sbuffy... NARNİA GÜNLÜKLERİN dışında saydıklarının hepsinin altına bende imzamı atıyorum... seninle yine çoğunlukta ötüşüyoruz :)

NARNİA ... bana içinde kaybolabileceğim bir kış masalı büyüsü gibi gelmişti.

Yinede her arkadaşın tercihine saygım var. Fakat bana beğeni kıstasları hep çok ilginç gelmiştir. Neye göre bir film beğenilir veya beğenilmez? Sonuçta tercihler hep görecelidir... biliyorum... ama beğenilmeyen hikayesimidir? Oyunculukmudur? Yönetmenin ele alış biçimimidir? İnandırıcılık ne kadar önemlidir? İnandırıcı olmak zorundamıdır? Filmleri izlerken "tür"lere ayırarakmı izleriz? Bu ne kadar doğrudur? Veya bunu zaten yapmalımıyız? Bir film bende sonsuz bıkkınlık ve hayal kırıklığı yaratırken bir başkasında hayranlık; hangi nedenlere dayalı olarak uyandırır?
Belki de sadece bazen benim gözümden kaçanlar vardır?
Belki de ben önyargılıyım? Kendimi bir filme haksızlık etmemek için nasıl "ayarlamalıyım"?

Yoksa durum buradada sadece : mavi renk, yeşil renk arasındaki seçim gibimidir? ben mavi'yi (veya yeşil'i) tercih ediyorum ve bunun NEDENİ yoktur...sadece şahsi tercihimemi dayalıdır?

sbuffy
08-02-07, 13:47
narnia dememim sebepleri kurgusu çok iyi değildi,bazı sahnelerin çekimi de kötüydü(misal deniz kenarı).ayrıca kullanılan mekanlar ve kostümler tanıdık gelmişti.harry potter için kullanılan mekanları kullanmışlar.seyrederken keşke daha orjinal mekanları tercih etselerdi diye düşündüm.çünkü roman hpden hatta yüzüklerin efendisinden önce yazıldığı halde bana göre film yüzüklerin efendisi ve hpnin gölgesinde kalmış oldu.(seyreden büyük bir çoğunlukta özellikle yüzüklerin efendisi ile karşılaştırmıştıı)cadının kostümü de feci şekilde buzlar kraliçesini anımsatıyordu ki en çok bundan rahatsız olmuştum.ama tabi bu benim fikrim.dizi_maniac dediğin gibi zevkler ve renkler:img-wink:

Min-Hyung
08-02-07, 15:25
Dumb and dumberer için kötü demişsiniz ama Jim carrey in en kabul gören filmdir.Ki bence Enternal ı ve majestic i atarsak elle tutulur bir iki filminden biridir.Komediye (bizim alışkın olmadığımız)bir tarz getirmişlerdi.

movie_monster
08-02-07, 15:26
sevgili movie_monster, hadi öbürleri neyse... ama MATRİX ?!?!? :blink:

biraz açarmısın, nedir sana MATRİX için "kötü" dedirten?

Aslında matrix e kötü dememde bu tarz filmere ilgi duymamamın etkisi var.bazı istisnalar dışında bilim-kurgu filmlerini sevmiyorum.bana göre film gerçek hayatta olabilecek konuları ele almalı.gerçek hayatta olan konuları ele alan ,filmler beni gerçek anlamda etkiler.sanırım bu yüzden matirx e kötü dedim.ayrıca yanılmıyosam matrix 2 de keanu nun cüneyt arkından arda kalır bi yanı yoktu o kadar adamı dövmesi bana abuk geldi.ama sevenlere saygı duyarım.sonuçta bu zevk meselesi.sinema herkes için farklı şeyler ifade eder.benim için ifade ettiğide bu.

saygılar...

dizi_maniac
08-02-07, 19:04
[QUOTE=movie_monster;2321400]bana göre film gerçek hayatta olabilecek konuları ele almalı.gerçek hayatta olan konuları ele alan ,filmler beni gerçek anlamda etkiler.sanırım bu yüzden matirx e kötü dedim.ayrıca yanılmıyosam matrix 2 de keanu nun cüneyt arkından arda kalır bi yanı yoktu o kadar adamı dövmesi bana abuk geldi.ama sevenlere saygı duyarım.sonuçta bu zevk meselesi.sinema herkes için farklı şeyler ifade eder.benim için ifade ettiğide bu.

sevgili movie_monster, cevabın ve yorumun için teşekkürler.
Senin tercihin bu yönde, saygı duyarım.... fakat ben şahsım adına şunu belirtmek isterim : eğer sadece "gerçek hayatta olan" konuları ele almış olsaydı sinema, o zaman sinema çok kısıtlı bir alanda sıkışıp kalırdı.

Yanlış anlama fikrine ve tercihine sonsuz saygım var movie_monster..... ama yazık olmazmıydı eğer salt "gerçekleri" yansıtmak adına :
Sin City ' den
Edward Makas Eller 'den
Otomatik Portakal 'dan
Stephen King'in Yeşil Yol 'dan
Karayip Korsanlarından
Shyamalan'ın sixth sence-Altıncı His 'den
Finding Nemo 'dan .......
......... v.s. ............... mahrum kalsaydık yazık olmazmıydı?:img-yes:

Ayrıca bir itirafım var : Matrix üçlemesi, benim için hayatın "gerçeklerini" en güzel yansıtan filmlerden biridir. Benim için Matrix hiç bir zaman sadece bilim-kurgu karmaşası olmadı.
Kırmızı hap mı, mavi hap mı ? .... (siyasi ve askeri) iradenin hükmü altında yatan -insan tarlaları- .... "kendine inandıktan" sonra tek başına bile yüzlercesine,binlercesine baş kaldırabilme gücü .... uyumaya devam etmek ile uyanmayı istemek arasındaki ince çizgi : özgür irade .... ve uyandığında ise seni "daha iyi" bir dünyanın/gerçeğin beklemiyor olmasının "gerçeği" ile yüzleşebilme cesareti...... " - Hiç gerçek olduğundan emin olduğun bir düş gördünmü Neo? Peki bu düşten hiç uyanmasaydın, düşler dünyası ile gerçek dünya arasındaki farkı nasıl anlayacaktın Neo? - "

Evet. Matrix benim için en "gerçekçi" filmlerden biri. :img-wink:
Ama bu sadece benim fikrim?

dulce_kübra
09-02-07, 11:21
bence titanik. hayalet göl. büyü. aklıma kötü diyince bukadarcık geldi

movie_monster
09-02-07, 14:30
Düşüncelerin çok doğru.sinema çok kapsamlı.sadece gerçek hayatta olan olayları ele alsa olmazdı.sonuçta insan hayal gücünü sinemada yansıtabilmeli.bunlar doğru ama ne varki bu tür filmler bende pek etki bırakmıyo.o yüzden tercihim dışında kalıyolar.saydığın filmlerin hepside çok güzel yapımlar özellikle sin city ve otomatik portakal.bu filmler daha önce dediğim istisnaların içinde olan filmler.sonuçta bu zevk meselesi ve herkesin zevkine saygım var.o yüzden elimden geldiği kadar her filme belli bi saygı çerçevesinde yaklaşmak istiyorum.
teşekkürler...

dizi_maniac
22-02-07, 21:03
şimdi aklıma geldi...

YEŞİL IŞIK
Hülya Avşar
Kenan Işık
Yönetmen : Faruk Aksoy

senamavii
08-03-07, 08:01
fredy vs jason diye bir korku filmi görünümlü komedi rezaletti bence
birde halle bery nin kedi kadın filmi ne verilen parayla bir aile duyurulsaydı daha iyi olurdu

senamavii
08-03-07, 08:04
***dizi_maniac****Ayrıca bir itirafım var : Matrix üçlemesi, benim için hayatın "gerçeklerini" en güzel yansıtan filmlerden biridir. Benim için Matrix hiç bir zaman sadece bilim-kurgu karmaşası olmadı.
Kırmızı hap mı, mavi hap mı ? .... (siyasi ve askeri) iradenin hükmü altında yatan -insan tarlaları- .... "kendine inandıktan" sonra tek başına bile yüzlercesine,binlercesine baş kaldırabilme gücü .... uyumaya devam etmek ile uyanmayı istemek arasındaki ince çizgi : özgür irade .... ve uyandığında ise seni "daha iyi" bir dünyanın/gerçeğin beklemiyor olmasının "gerçeği" ile yüzleşebilme cesareti...... " - Hiç gerçek olduğundan emin olduğun bir düş gördünmü Neo? Peki bu düşten hiç uyanmasaydın, düşler dünyası ile gerçek dünya arasındaki farkı nasıl anlayacaktın Neo?

bence çok gerçekçi bir fikir katılıyorumöyle bir döktürmüşsün ki katılmaktan başka bişey yazmadım:img-yes:

sbuffy
12-03-07, 12:39
Son Dönemin En Kötü Filmleri

Sinema eleştirmenlerinin yorumlarına göre filmleri değerlendiren sinema sitesi Rotten Tomatoes'un araştırmasına göre son 5 yılda vizyona giren en kötü filmlerin listesi açıklandı. İşte uzak durulması gereken 10 film:

1. Ballistic: Ecks vs. Sever
2. Alone in the Dark
3. Crossover
4. Pinocchio
5. King's Ransom
6. Superbabies: Baby Geniuses 2
7. National Lampoon's Gold Diggers
8. Twisted
9. The Master of Disguise
10. Half Past Dead

kaynak:film.gen.tr

dizi_maniac
16-03-07, 21:15
uzak durulması gerekilen filmler demisin sbuffy...

iyi bari...
çünkü bu saydıklarından hiç birini izlemedim:img-wink:

uyarı için teşekkürler arkadaşım

gizemlover
29-03-07, 15:32
Alpacinonun tüm filmleri
jim carreynin talihsiz serüvenler
narnia günlükleri
deja vu 2006
robert de nironun tüm filmleri
godfather serisi
daha da var ama aklıma gelen en kötüler bunlar

movie_monster
30-03-07, 20:53
Alpacinonun tüm filmleri
jim carreynin talihsiz serüvenler
narnia günlükleri
deja vu 2006
robert de nironun tüm filmleri
godfather serisi
daha da var ama aklıma gelen en kötüler bunlar

al pacinon ve robert de niro nun tüm filmleri?ve godfaher serisi? biraz açarmısın nesi kötü bu filmlerin ?

gizemlover
30-03-07, 22:28
alpacino yu şahsen sevmiyorum ve çaylak köstebek filmleri berbat geldi bana

robert denironun filmleri de çok sıkıcı buldum şahsen

godfather'ı ise para verseler izlemem ve izleyerek zamanımı boşa öldüremem o yüzden en kötü filmler listemdeler ve asla arşivime almam açıkcası :img-wink: :D

sevgi86
30-03-07, 22:46
dizi_maniac(burası bizim mekan değil o yüzden nick kullandım)
ben büyünün ilk 15 dakikasını çok sevmiştim(serhat tutumluer) kalanı beş para etmezdi
ama şu da var
amerikan-ingiliz sinemasının olsun başta fransa olmak üzere diğer ülkerein örnekleri olsun hep en iyileri ya da en iddialıları geliyor bizim sinemalara
ama yerli filmler öyle değil ki iyisi de var kötüsü de
aklıma şu anda yakın dönemde çekilmiş iyi bir yerli sinema örneği gelmedi ama biz ÖSSzedeleri teselli ettiği için sınav çok akıllıca bir düşünülmüş bir filmdi
başarılı işte ben de eğlendim iyi diyeyim ama repliklerini hatırlıyor muyum hayatıma yöne verdi mi
hayır

en kötü filmleri soracak olursan listre tutuyorum bile denebilir ama kıyamam yazıktır

dizi_maniac
12-04-07, 13:56
sevgi86,
neye kıyamazsın? neye yazıktır?

iyi ve kötüleri karşılaştırmak seyircinin en doğal hakkıdır diye düşünüyorum
beğeniler göreceli olduğu için, zaman zaman çok ilginç şeyler ortaya çıkabiliyor
mesela gizemlover arkadaşımız Al Pacino ve Robert De Niro filmlerini sevmediğini ona bu oyuncuların çok sıkıcı geldiğini söylemiş.
Kendi beğenisi belirtmek onun en doğal hakkı.
Bir çoğumuza çok şaşırtıcı gelsede...?

Bana en çok ilginç gelen,
seyircilerin beğeni kıstasları...
neleri neye göre kıyaslayarak beğenip beğenmediğimiz?
Hangi TÜR filmleri beğeniyor olmamız acaba kişiliğimizin doğrultusunda bir yansımamıdır?
Bunu hep çok merak ederim ....

sevgi86
15-04-07, 12:47
kıyamam derken o filmleri sevenlere kıyamam
filmlere değil
büyük bir zaman kaybıydı benim için

eddie murphy filmlerini sevmem dr dolittle a kardeşimle gitmiştiö sinemada
hem parama hem zamanıma acıdım
temel içgüdüyü sevmem
yüzüklerin efendisi ilk filmi hariç bana sıkıcı gelmişti mesela
matrix i de en moda olduğu zaman bile sevmemiştim
acaba o dönemde adlarını çok fazla duyduğum için mi böyle hissettim dedim
arkadaşlarımın zorlamasıyla tekrar izledim hislerim değişmedi
serilerin ilk filmleri hariç nadiren severim
harry potter hariç orada 3. film başta olmak üzere hepsini sevmiştim ben çocukken böyle filmler olmadığı için abilerime ablalarıma büyüklerime öfkeliyim
kesinlikle uzak duracağım seriler:
blade in ve testerenin yanından bile geçmem

dracula 2000 ine çok sinirlenmiştim sanki bir dinle alay ediliyor gibi gelmişti dracula efsanesini hristiyanlık efsanelerinin içinde eritmişlerdi
halka ve garez ruh sağlığıma zararlıydı uzak durmaya çalışıyorum herkes çok güldük derken bu kadar korktuğum için de içten içe nefret ediyorum

reese witherspoon un "legally blonde" serisi(neyse ki 2 filmdi değil mi) hiç sevmedim neyse ki artık izlenesi filmlerde oynuyor bu tatlı insandan mahrum kalmıyorum
ben sitller ı gördüm mü koşa koşa arkama bakmadan kaçarım
bir tane filmi hariç neyse ki orada fazla cıvıklık yapmasına izin vermemiş yönetmen!!!
amerikan pastası geyik muhabbeti...izlemedim izlemem TV gözüme gözüme soktuğu için bir kaç sahnesini artık ezbere biliyorum
keşke amerikada kalsaydı bu filmler ithal ettik biz de yapıyoruz bunlardan artık
mehmet ali erbilin geçkin keloğlan rolünü istlendiği kara prens adlı filmi hi sevmem
yerli filmi yeşilçam tadında görmek isterim yenilik getirmeye çalışıp yüzüne gözüne bulaştıran filmlerden nefret ederim adlarını hatırlayınca yazarım
cazibe hanımın gündüz düşlerini ilk izlediğimde hiç sevmemiştim bu aralar düşünüyorum aslında anlamamışım küçüktüm o zamanlar bir kez daha izlemeyi düşünüyorum onu ve onun gibi birkaç film daha var

romantik komediyi severim ama romantizm komedinin maskarası oldu mu tahammül edilmez bir hal alıyor:bak filmin adını unuttum bir de aklımda mı tutacaktım
borat ı sevmedim-sinirlenmedim bile sadece nefret ettim zamanıma yazık sadece bir de para mı verecektim

bir de her hafta başka isimlerle vizyona giren ucuz komedilerin hepsi burada saymaya değmeyeceğini düşünüyorum
şimdilik bu kadar sanırım...

HazelAngel
24-04-07, 20:40
"Hayalet Oyunu" adlı filmin cd.sini beğenirim diye almıştım. Gerçekten boş bir film. Hayal kırıklığı yarattı.

seth_gecko
12-06-07, 10:06
sevgi86 gerçekten keske kıymasaymıstın nedenine gelince matrix,yüzüklerin efendisi ,blade (sadece 1ve 2) ,testere(sadece1) benim favorilerimdendir herkesin zevkleri farklıdır mesela ben kanın bol olduğu filmleri severim veya fantistik(belli dozda) filmlerden hoslanırım , çizgi roman severi oldugum için filmlerinin genelde katledilmesine rağmen bu tarz filmler izlerim ve komedi filmlerine bayılırım yine daha önce bir baskasıda salak ile avanak için çok kötü demis yani jim carrey'nin parladığı bir film olması açısından benim için güzel bir film veya bir arkadas al pacino ve robert deniro'yu sevmediğini hatta godfather serisinden çok kötü diye bahsetmis yaa aslında açık olmak lazım her türe sans vermek lazım sonucunda secmeyeceğin filmler olsada farklı türlerde filmler izlemek lazımki daha iyi karsılastırma yapılabilsin.
Benim demek istediğim sırf filmin tarzını sevmediğin veya oyuncuyu sevmediğin için bir filmi asağılamak mantıksız geliyor bana yani sen beğenmemis olabilirsin ama bu filmin çok kötü olduğu anlamına gelmez godfather serisinin milyonlarca hayranı var
Bundan sonra yazacak arkadaslardan ricam çok kötüydü demesinler filmi beğenmeyen senaryoyu veye oyunculuğu veya kostümü veya dekoru beğenmedim desin yani bir oyuncunun bir filmini izledin ve filmi beğenmedin diye berbat bir oyuncudur hiçbir filmini izlemem dersen o oyuncunun çekilmis onlarca harika filmini kaçırır ve ortada hala ben bu adamı sevmiyorum filmlerinide izlemem diye dolasırsın.

feyza_cemre
04-07-07, 13:08
dabbe,büyü,okul aklıma başka bişey gelmiyo

cheerleader
08-09-07, 12:55
çılgın dersane
temel içgüdü 2side
tepenin gözleri 1-2 çok midem bulanmıştı:D

ecr
08-09-07, 13:34
arkadaşlar lütfen yapılan yorumlara saygı gösterelim. zevkler ile renkler tartışılmaz. herkes aynı filmi sevecek diye bişey yok. gizemlover kendi fikirlerini yazdı, normaldir. siz de hemen cevap yazmaya başlıyorsunuz. illa sevmek zorunda mı? olabilir, beğenmiyor, kendi tercihidir. şimdi çılgın dersaneyi sevenler gelip buraya seni yerden yere vursalar napacaksın? bunu düşünerek yaz. yani herkes kendi fikrini söylemekte özgürdür.
---------------------------------------------------------------------------

benim en nefret ettiğim filmler:
temel içgüdü ardından temel içgüdü 2... çok açık, konusu saçma sapan, oyuncuların oyunculuklarını değilde vücütlarını gösterdiği bir film. sharon stone bu filmde hal etmiş, bi kez daha oyuncu olamadığını ve olamayacağını gösterdi. zaten rezzy ödüllerinde(en kötü filmlere verilen ödüller) sharon stone ile temel içgüdü 2 filmi 10 dalda aday oldu, ve bir kaç dalı kazanmıştı.

halka serisi ile garez serisi...

constantine filmi hiç beğenmedim. keuno revess ise oyunculuğunu ortaya koyamamış. yani film benim için vasatın altında

iki süper film birden.. buda diğer beğenmediğim türk filmi. oyuncular iyi hoşta konusu çok iyi işlenmemiş. ayrıca bazı yerlerde bayıyor. yani en azından beni baymıştı.

iki genç kız iğrendiğim türk filmlerinden...

büyüçok kötü bir film. korkutuyoruz diyorlar ama korkutamıyorlar. ayrıca hiç beğenmedim.

liste böyle uzayıp gider..

Mariangela.
11-09-07, 17:26
dondurmam gaymak,aviator ve okul filmlerini izlerken çok sıkılmıştım ben.

nymphadora
12-09-07, 21:30
büyü
cevapsız arama 1+2
kötü kızlar
vs vs

theron
26-09-07, 13:45
türk filmlerinden
1-iki genç kız
2-okul
3-banyo
4-dünyayı kurtaran adamın oğlu
5-küçük kıyamet
6-Maskeli Beşler Irak
7-keloğlan karaprense karşı
8-Beyzanın kadınları
9-şeytan
10-barda

yabancı fimlerden
1-mr.&mrs. smith
2-cani
3-Büyük İskender
4-köy
5-korkunç bir film 1,2,3,4,5.....
6-otel
7-omen
8-constantin
9-tılsım1,2,3....
10-yüzyılın fırtınası

emresefer
28-09-07, 15:24
TÜRK FİLMLERİ

Dünyayı Kurtaran Adamın OğluTürk Filmlerinin en kötü diye bilirim çok kötüydü,sinemada izlerken bayılacaktım !

Umut AdasıGüzel bir film bekliyordum çok iğrenç bir film çıktı,çok vasattı.Özellikle Halef Tiken çok kötü oynamıştı.

Keloğlan Karaprense KarşıÇok ama çok kötüydü.O kadar emek harcanan bir film ve böyle vasat bir senaryo ! Tayfun Güneyer'i oldum olası sevmemişimdir zaten.

Maskeli Beşler IrakMaskeli Beşler:İntikam Peşinde çok güzeldi ama Irak için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Çok sıkıcıydı.

Balans ve ManevraBuna film bile diyemeyeceğim ! O kadar vasattı,Teoman'dan bir beklentim yok zaten,hiç bir zamanda olmayacak.

İki Genç KızBerbat bir filmdi ! Nasıl ödül aldı bu film bilmiyorum...

ArafÇok saçma sapan bir filmdi.Korku değil 1.sınıf komediydi !

GomedaTan Tolga Demirci'den harika bir film bekliyordum,Heyecanla sinemaya gittim.Ve saçma sapan kelimelerin olduğu korkutmak yerine güldüren bir filmle karşılaştım...Filmde konu yoktu Tan tolga Demirci'den böyle bir film beklemezdim.

Yabancı Filmler

Ölümle Dans O kadar abuk subuk bir filmdi ki Tamer Karadağlı neyse de Yelda Reynaud'un bu filmde olmamasını isterdim.Gerçekten başarılı bir oyuncuya yakışmıyor.

TepelerO kadar abuk subuk bir filmdi ki zaten Dünyanın en kötü filmlerinden birisi seçildi.Paris Hilton dolduramadı filmi...

GarezBen bu filmde korkmadım,güldüm.

KöyAbuk subuk bir filmdi.

Korkunç Bir Film 3Diğer filmler neyse de bu çok kötüydü.

Kelebek Etkisi 2Yorum yapamayacağım yani ! O kadar kötü çünkü...

Daha mutlaka vardır ama şimdi aklıma gelmiyor...Gelince yazarım :img-wink:

okann1907
08-10-07, 13:57
türk filmlerinden:
1-barda:img-yes:
2-büyü
3-banyo
4-balans ve manevra
5-2 genç kız
6-keloğlan
7-hokkabaz
8-çılgın dersane
9-amerikalılar karadenizde 2
yabancı filmlere hiç gitmem sadece temel içgüdüyü biliyorum hayatımda bu kadar kötü bir film izlememiştim ama işin ilginç yan filmden çıkarken hiçbir izleyicide geldiğine pişman olmuş gibi bir görüntü yoktu:icon_whis:)

denizimsi
17-11-07, 11:28
TÜRK FİLMLERİ

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu Listenin başında olmayı hakediyor.O kadar kötü bir filmdi ki bu kadar dev bir kadronun böyle bir filmde değil Altın Portakal'lı bir filmde rol almasını isterdim.

Bir İhtimal Daha Var Bu film bana çok büyük üzüntü yaşattı.Müjdat Gezen,Hülya Avşar,Osman Yağmurdereli,Savaş Dinçel,Mustafa Alabora gibi dev kadro ama film denen şey yok ortada,yazık.

Neşeli Gençlik İğrenç bir filmdi,çok saçma sapandı 2.cdsini izlemedim bile...

Araf Bu film korku filmi değildi ! Tamamen bir komediydi.Filmde Beyza'nın Kadınları'na göndermeler vardı Akasya Asıltürkmen küvette yatıyor falan.Makyajları çok güldürücüydü,ve sonu çok saçmaydı.

Hababam Sınıfı Merhaba Kötü bir filmdi.Film eskisiyle aynıydı neredeyse beğenmedim.Güldüğüm bir sahne bile yoktu...

Keloğlan Kara Prense Karşı Vasat senaryo,kötü bir film.

Kader Film ne kadar ödül alsada ben beğenmedim.Çok sıkıcı bir filmdi ayrıca Masumiyet çok daha iyiydi.

Mumya Firarda Kötü bir filmdi zaten Türk Sinemasının en kötüleri arasında 1.sıradaydı sanıyorsam ama heralde şimdi 4. falan olmuştur çünkü bir çok kötü film çekildi.Nurgül Yeşilçay şimdiki Nurgül olsa öldürseler bu filmde oynamazdı...

İki Genç Kız Filmin ödül almasına çok şaşırdım.Kötü bir filmdi...

Gomeda Film çok kötüydü ya sinemada izlediğime bin pişmanım.

Umut Adası Çok kötü bir filmdi.Zaman ayırdığıma pişmanım...

Maskeli Beşler Irak Filmin 3.sünün çekilmesine çok üzülüyorum çok kötü bir filmdi çok vasattı ilk film iyiydi ama 2.çok kötüydü 3.yü düşünemiyorum.

Hoşgeldin Hayat O kadar vasattı ki yoruma gerek duymuyorum.

Emret Komutanım Şah Mat Bir tv dizisinin Beyazperdeye geçmesi çok kötü hele de bu Emret Komutanım ise dizisi zaten sıkmıştı bir de sinema filmine çevirdiler.Türünün en kötülerinden.

Asmalı Konak Hayat Bir hata daha Asmalı Konak'ın sinema filminde çevirilmesi de büyük hataydı.Çok kötü bir film olmuş,diziyle ilgisi alakası yoktu.Ben çok güzel bir film bekliyorum beklentilerimin dışında vasat bir film çıktı.

Kolay Para Bu filmde çok kötüydü.İyi bir kadroydu ama senaryo kötü olunca neye yarar ki.

YABANCI FİLMLERDEN DE BİR DÜZİNE VAR :D ONLARI DA YAZACAĞIM ;)

nessa
19-11-07, 12:03
Vanilla Sky
Constantine
Lanetli Ada(Wicker Man)
Yüzyılın Fırtınası
Joe Black
Donnie Darko
Mağara(The Cavern)
Efsane(The Legend)

Börtlen_Kız
03-12-07, 23:42
Şimdiye kadar izlediğim en kötü film The Brothers Grimm(Çılgın Kardeşler)Diyebilirim.İkinci yarısında çıktığım halde bende oldukça kötü bi etki bıraktı.

agent 16
25-12-07, 18:25
vanılla sky vıcker man garez vb
yerli filmlerler birkaçı hariç tam anlamıyla berbat ötesi

alias_charmed
24-01-08, 16:48
türk yapımlardan;
- dünyayı kurtaran adamın oğlu
- Keloğlan kara prense karşı
- büyü
- araf

yabancı yapımlardan;
- halka
- köy
- omen
- sessiz tepe

captainsparrow
27-01-08, 16:32
maskeli beşler serisi
hababam sınıfının yeni serisi
okul
büyü
araf
banyo(hayatımda izledğim en berbat film)
köy
korkunç bir film serisi(saçma bir film olacak bence doğrusu)
constantine
dünyayı kurtaran adamın oğlu
çılgın dersane
asmalı konak hayat(dizisi ne kadar güzelse filmi de o kadar berbattı)
temel içgüdü 1-2

benim için hpsi çok kötü...keşke izlemesydim hiçbirini.bana herbiri yaklaşık 3 saat kayba neden oldu!

_yorumsuz_
07-02-08, 21:52
maskeli beşler.
kutsal damacana
büyü
Otel(sadece fragmanını gördüm ve feci tırstım ıyy)

askhumbrad
07-02-08, 22:11
bnce en berbatı HABABAM SINIFI'nın yeni serisi eskisi kadar güzel diil bnce bişeye benzemiyo çok yapmacık...

erdalbaser
15-03-08, 09:38
:dito RECEP İVEDİK

karçiçeği
22-03-08, 14:19
büyü

*yildiz*
03-04-08, 19:22
türk korkunc filmleri coook kötü - korkmaktan cok gülüyorum
ve size katiliyorum Dünyayi kurtaran adam'in oglu

yabanci kötü filmler:
- Wax House (Paris Hilton'la)
- Fast and the Furios bölümleri (berbat bence, hic konu yok)
- Van damme'nin tüm filmleri cok kötü
- The Ring 2

simdilik bu kadar aklima geliyor

sevdam...
04-04-08, 22:14
The Ring

aslinda daha cok var ama benim icin en'leri bu

I-sun
08-04-08, 23:17
Amerikalilar karadenizde cok sacma gelmisti bana....

deadly_angel
28-05-08, 12:29
Pek çok Türk yapımını örnek verebilirim.Ama gözüme en çok batan şüphesiz Hababam Sınıfı'nın yeriden uyarlanmaya çalışılması oldu.Eski Hababam'dan eser yoktu hiçbirinde.İzlerken sinirleniyor insan.

Okul filmi de aynı şekilde gözüme berbat gelen filmlerden.Senaryosu çok zayıftı, oyunculuklar da öyle...

Büyük çoğunluk Fatih Akın'ın Yaşamın Kıyısında filmini beğenmiştir herhalde.Ama ben tam tersi düşüncedeyim.İzlerken çok sıkılmıştım ve hiçbir zevk almadım.En kötü değil tabiki ama benim gözümde kötü...

Amerikalılar Karadenizde, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Büyü, Recep İvedik de örnek verilebilir.

Genel düşüncem Türk'lerin komedi konusunda başarısız oldukları...

Yabancı filmleri kafamda tam toplayamadım, daha sonra yazacağım.

batubob
10-06-08, 23:38
Mafya!....İğrenç..Saçma.Bunudamı görecektim.Yuhh.(Saçma olsada sonuna kadar seyrettim.:D:D:D)Öggg.1998 yapımı bir film.Komediymiş.
Sonra Bizim yaptığımız filmlerin çoğu.Bir kaç tane hariç.:happy0064:happy0064

zeliş1989
14-06-08, 18:27
bende 300 spartalıların komedi şeklini hiç beğenmedim
çok kötüolmuş sadece saçmalamışlar çünkü:good:

HAYAT GÜLÇİN
25-06-08, 11:53
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu
Maskeli Beşler (serisi komple iğrenç)
...
Mümkünse Türkyede birkaç isim hariç komedi yapmasınlar.Gerçekten yapamadıkları esprilere gülüyorum,komik duruma düşüyorlar:img-hyste

ecr
01-07-08, 16:32
İki Genç Kız
Hababam Serisi-Yeni-
M.Beşler Serisi
Çılgın Dersane Serisi
Büyü
Okul
Şaşkın
Temel İçgüdü 1-2
Kurtlar Vadisi Irak
Kısık Ateşte 15 Dakika
Emret Komutanım Şah Mat
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ve Güle Güle
Pitch Black-Derin Karanlık (Vin Diesel)
Riddick Günlükleri (Vin Diesel)
XXX2-Yeni Nesil Ajan 2 (Ice Cube çok kötüydü)
Yeşil Işık (ve hatırlayamadığım bütün H.Avşar filmleri)
Banyo
...

єzqisu_!
03-07-08, 20:12
dünyayı kurtaran adamın oğluBaba filmi

ismail_azeri
05-07-08, 19:55
İki Genç Kız
Hababam Serisi-Yeni-
M.Beşler Serisi
Çılgın Dersane Serisi
Büyü
Okul
Şaşkın
Temel İçgüdü 1-2
Kurtlar Vadisi Irak
Kısık Ateşte 15 Dakika
Emret Komutanım Şah Mat
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ve Güle Güle
Pitch Black-Derin Karanlık (Vin Diesel)
Riddick Günlükleri (Vin Diesel)
XXX2-Yeni Nesil Ajan 2 (Ice Cube çok kötüydü)
Yeşil Işık (ve hatırlayamadığım bütün H.Avşar filmleri)
Banyo
...

Bu ne ya. Hababam sınfı mence bu ada layiq deyil. Maskeli beşler serisi de çok güzel. Her iki serini ailelikşe begendik. Başarılı olmuş. Recep İvedik,Kısık ateşde 15 dakika mence kotuler