Tüm Versiyonu Göster : Yıldızlar Savaşı (Kanal D)
Yıldız Savaşları
Yapimciligini Sadettin Saranin üstlendigi basrolünde Berna Lacin'in oynadigi Yildiz Savaslari yakinda basliyor.Henüz kanali belli degil ..Diizi icin Mehmet Ali Erbil ile görüsüldüğünü okumustum .. Berna Laçin ise projeyi kabul etti, kesin olarak var yani..Yapım sırketi, yayın tarihi vs. bilgileri ogrenınce yazmaya calısacagım ..Son olarak, dizinin türü sitcom olucak
ben izlerim bu diziyi berna laçin var ne de olsa maliyi hiç sevmem ama zati mali komediden başka tarz filmlere yeteneği yoktur Tıpkı cemdavran gibi :) (hoş cemi çok severim Ama cemin yeteneği var sadece komedide çok oynuyor Mali yerine cem olsa daha iyi olurdu) Ayrıca yapımcıların berna laçini unutmaması da güzel :) Tabi dizinin sit-com olması ayrı bir harika :happy0064
Sadettin Saran'ın yeni gözdesi
01 Şubat 2007 Perşembe 10:48
İşadamı Sadettin Saran, Hülya Avşar ile aşk yaşamaya başladıktan sonra dizi ve prodüksüyon işlerine el attı. Saran Grup içinde oluşturduğu prodüksüyon şirketiyle 'Yıldız Savaşları' isimli dizi çekmeye hazırlanan Sadettin Saran'ın, başrolü Hülya Avşar ile kavgalı olan oyuncu Berna Laçin'e vermesi dikkat çekti.
Yıllardır konuşmayan Berna Laçin ve Hülya Avşar'ın arası oyuncu' tartışması yüzünden açılmıştı. Laçin, Avşar'ın oyunculuğunu eleştirmiş, hatta ona ders alabileceği birkaç isim önermişti. Avşar bu sözlerin altında kalmayınca, ciddi polemikler yaşanmıştı. Avşar, Laçin'i kara listeye alarak sunduğu şov programlarına bile davet etmemişti.
Geçmişe sünger çeken Laçin, Sadettin Saran ile çalışmaktan büyük keyif alacağını söyledi. "Sadettin Bey çok tatlı bir insan ve bu projeyi severek kabul ettim. Kendisiyle çok ortak yönümüz var, mesela koyu Fenerbahçeli olması" diyen
Berna Laçin, Hülya Avşar ile sorunu olmadığını söyledi. Laçin, Avşar ile yıllar önce yaşadığı polemikle ilgili olarak ise " Zaten biz işle özel hayatı asla birbirine karıştırmayız. Sadettin Bey ile olan özel ilişkisi beni ilgilendirmez. Bugün karşıma çıksa yine hatırını sorarım"
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=66004
duymuştum bi ara hatta berna laçin haber spikeri falan olcak yazıyordu ilginç bi ikili olcaklarından eminim hadi bakalım bol şans:)
Berna Laçin... Sırf Berna Laçin ar diye bakabilirim. Umarım iptal olmaz. Acaba diğer oyunvular kim olur. Tabi birde dizinin hangi kanalda ne zaman başlayacağıda önemli. Kısacası daha çok var ama bekleyip göreceğiz.
Hulya Avsar var ama Mali yok yazmıyor :S
heryerde başka bi haber var Bernaya kim eşlik edicek dicem de biri kadın diğeri erkek Mali yerine hülya ya da hülya yerine mali olmazki :img-hyste Nese sonuçta berna laçinin olması kesinmiş O yeter Ama illa ki bi seçim olcaksa ben hülyayı tercih ederm :img-yes:
Bn yazmamısım dimi ama fredie ;)
---
Dizi sitcom arkdslr, Tv Dunyasının yıldızlarının hayatı anlatacak ..
ece vala benim de kafam karıştı :) Başlığa ilk girdiğimde berna laçin ve hülya avşarın başrol olcağı yazıyordu (Maliyle ilgili de bişi yazıyodu ama unuttum) Sonra hemen cevabımı yazdım Gönderdim ve başlığa geri döndüğümde senin mesajın değişmiş bernayla mali'nin başrol olcağı yazıyodu ben de ona göre tekrar düzelttim mesajımı ;)
mertfırtına
08-02-07, 00:48
mali olmasınn...
mali olunca cılkı çıkıyor herşeyin
yoksa berna laçin için izlenir
Az önce fragmanı yayınlandı..
Berna Laçin'in üstünde bir güzellik vardı (:
Baya kilo vermiş, gene iyi kadını oynuyor (:
Mali de zıt kutbu (:
Umarım uzun soluklu bir dizi olur..
Bnm ilgimi cekti ;)
ne çabuk fragman mı döndü iyice meraklandım hemen görmeliyim :) bernanın partneri kim :) kesin mali di mi yani malesef
bende sabah gördüm fragmanını mehmet ali ve berna laçin birlikte haber spikerini oynuyor m ali nin adı savaş berna laçin adı yıldız sürekli olarak didişen bi ikili olduğu için diziye yıldız savaşları adı verilmiş olabilir:) sanırım ikiside aynı haber bültenini sunuyor ve de haber bülteninde hangi haberi yayınlasak nasıl dikkat çekeriz gibisinden tartışıyorlardı :)
ben izlerim bu diziyi berna laçin var ne de olsa maliyi hiç sevmem ama zati mali komediden başka tarz filmlere yeteneği yoktur Tıpkı cemdavran gibi :) (hoş cemi çok severim Ama cemin yeteneği var sadece komedide çok oynuyor Mali yerine cem olsa daha iyi olurdu) Ayrıca yapımcıların berna laçini unutmaması da güzel :) Tabi dizinin sit-com olması ayrı bir harika :happy0064
sanirim mehmet ali erbil hirsiz var adli bir filmde pynamisti film komediydi ama eger filmi izlediysen mehmet ali erbil komik rolde deyildi ben en cok orda begenmistim:good:
Biraz önce tanıtımını gördüm. Mehmet Ali Erbil ile Berna Laçin ...Nasıl sevindim anlatamam valla :happy0064 Fakat dizi tanıtı mı?yarışma programı mı pek anlaşılmıyor....Neyse çok mutluyum..........:happy0064 Çok özlemiştim Berna Laçin'i ekranlarda.....:)
Dün tanıtım reklamının sonunu yakaladım. Berna Laçin'i ekrenlarda yeniden görmek çok güzel olacak umarım uygun bir günde va saatte olur. İzlediğim diğer dizilerle çakışmasını istemem.
cadii_sheker
23-02-07, 22:59
dizinn ismi filmden alıntı inş herşeyi alıntı olmas berna laçinn olması gzl ama maliyi bnde sevmiyorum adam hangi işe elini atsa bi cıvıklık oluyo işn tadı kaçıo yani dizinn kaldırılmama ihtimali çok düşük bence
berna laçini çok severim.dizinin tanıtımında ilk onu görünce çok sevindim ki mehmet ali erbilin stüdyoyu basmasıyla bütün hevesim kursağımda kaldı resmen.umarım berna laçin bu işten zararlı çıkmaz da tutar dizi ama...neyse bakalım,göreceğiz.
kelebek_01
24-02-07, 11:39
bende dizinin tanıtımını az önce gördüm ilk gördüğümde yarışma programı sanmıştım ama dizi imiş. ilginç bir dizi olacağa benziyor
bu aralar hangi dizi yayına girse 2 hafta sonra yayından kaldırılıyor bu da öyle olur keşke olmasa ama neyse başlayınca görürüz yayından kalakr mı kalkmaz mı?
Her şeyi ne kadar çabuk tüketiyoruz özellile dizilerde !!!
Cok guzel bir diziye benziyor ama fragmen cok kisa bence biraz daha dizinin konusunu belli edebilirlerdi.
bu diziyi merakla bekliyorum cünkü mehmet ali erbil var önemli adam cok komik biri fragmanida komik :happy0064
ikinci_bahar
24-02-07, 20:51
Dizi konusunda kötümser olmak istemem ama Berna laçin ile Mehmet ali farklı dünyaların insanları.Dizide uyum göstermeleri zor olur.Ayrıca uyarlama senaryolu dizilerin yaşadığı sorunları da unutmamak lazım.
hayır bence cok guzel ve koım bırsey olcak ıkde uyum saglar bence neden uyarlama dızler tutuluyo ama devam etmıyo nedesne belalı baldız ve cat kapı cok guzeldı meselaa
http://img227.imageshack.us/img227/2255/lv01bmpyt8.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/8669/lv02bmpyq5.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/2862/lv05bmprr6.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/7250/lv08bmpgu0.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/8310/lv09bmpkr8.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/675/lv12bmpaw7.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/816/lv14bmppc2.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/2028/lv15bmpfk1.jpg
bende fragmani bir kac sefer gördüm,ama dizinin konusunu pek anliyamadim. yane berna lacin ve mali hep tartisan bir cift galiba. ama ikiside simdi haberspeakerlermi?:img-help:
evet sanırm ıkısde bır haber sırkteınde calsıan ıkı rakıp spiker ve bırbıelrının onunu kesmeye calsıyolar galaıb ben ol analdım..
http://img103.imageshack.us/img103/2708/01pg7.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/7121/02oo0.jpg (http://imageshack.us)
sanirim mehmet ali erbil hirsiz var adli bir filmde pynamisti film komediydi ama eger filmi izlediysen mehmet ali erbil komik rolde deyildi ben en cok orda begenmistim:good:
hırsız var'ı izlemedim Bildiğim kadarıyla orda kötü bir karakterdeydi ama hani şu komik kötü adamlar olur ya ondandır diye duydum
bu arada yıldız savaşları diye dizi mi vardı film mi, oyun gibi bişi vardı ilk aklıma o geldi bu başlığı görünce :) ama yıldız ve savaş çifti gerçekten harika olacak gibime geliyor bi de sürekli didideşeckleri için :happy0064 Bu diziyi iple çekiyorumm
cyprus_hsn
27-02-07, 21:57
Berna Laçin'i böyle mi olacaktı dizisinden bu yana takip ediyorum. Oyunculuğuyla, sanatçı duruşuyla, hiç bir şekilde deşifre etmediği, seviyeli özel yaşantısıyla her zaman takdirimi kazanmıştır. İnşallah sahip olduğu bu güzel vasıflara uygun kaliteli bir dizi olur..
Mehmet Ali Erbil hakkında çok şey yazıldı çok şey söylendi.. Açıkçası ben bu adamı seviyorum. Zaman zaman esprileri ahlaki sınırları aşsada "Malidir ne yapsa yeridir" deyip geçiyorum. Yani bir anlamda çok fazla samimi oluşuna veriyorum bunları.. Oyunculuğuna gelince; daha çok komediye yatkın olduğu bir gerçek ama Hemşo filminde ve bu filmin özellikle bazı sahnelerinde sadece komedi oyuncusu olmadığını dramada da başarılı olabileceğini gösterdi bana göre.
Kısacası bu iki isim dizinin izlenmesi için en büyük iki faktör benim için. Dizinin konusu hakkında pek fazla bir bilgiye sahip olmasam da güzel bir iş çıkacağını düşünüyorum.. Tüm dizi ekibine başarılar diliyorum.
Haftaya pazartesi başlıyormuş dizi saat 20:00'de...Oyuncu kadrosuda fena değil gibi..Merakla bekliyorum...
İnşallah reting canavarına yenik düşmez...Berna Laçin'i gerçekten çok özlemiştim ekranda....
Fotoğrafları ekleyen arkadaşa da teşekkürler..
cyprus_hsn
27-02-07, 23:31
Haftaya pazartesi başlıyormuş dizi saat 20:00'de...Oyuncu kadrosuda fena değil gibi..Merakla bekliyorum...
İnşallah reting canavarına yenik düşmez...Berna Laçin'i gerçekten çok özlemiştim ekranda....
Fotoğrafları ekleyen arkadaşa da teşekkürler..
Dizinin pazartesi günü yayınlanacak olması bence kötü olmuş çünkü aynı gün çok geniş izleyici kitlelerine sahip diziler var.. Acı Hayat, Şöhret, Beyaz Gelincik vs vs.. Umarım bu diziler arasından sıyrılmayı başarır :icon_sorr
acık sözlü
27-02-07, 23:47
ilginç bir komediye benziyo ..pazartesi aslında söylediğiniz diziler birazda sıkmaya başladı değişiklik iide gelebilir belkide
Kesinlikle kesinlikle kacirmicam.Simdiden beyendim bile.Berna Lacin'e bayiliyorum ben Belali Baldiz'da muhtesem oynamisti.Ona komedi cok yakisiyor cok tatli ve sirin bir kadin.
Mehmet Aliyi o kadar sevmem ama Berna Lacin var cok sevdigim bide bir kac oyuncu daha var sevdigim.
Pazartesi'yi iple cekiyorum.
Bence bu dizi cok tutucak gibi...orijinali 9 sene surmus oduller kazanmis...turk versionuda guzel olucak gibi gorunuyo. :)
pazartesi başlıyormuş güzel bi dizi ye benziyor berna laçin in mimiklerine bayıldım:) ayrıca dizinin adı değişmiş
YILDIZLAR SAVAŞI olmuş
zerrinakbay
28-02-07, 11:23
Berna Laçin varsa çok iyi bir iş olacağı kesin.Mehmet Ali Erbil abatılmış bir oyuncu daha iyi biri bulunabilirdi dizi tutsun diye oynatılmış olabilir ama çok kötü bir güne koymuşlar hem sezon içinde başlatılıyor hemde pazartesi günü yayınlanıyor bakalım nolacak
Dizinin pazartesi günü yayınlanacak olması bence kötü olmuş çünkü aynı gün çok geniş izleyici kitlelerine sahip diziler var.. Acı Hayat, Şöhret, Beyaz Gelincik vs vs.. Umarım bu diziler arasından sıyrılmayı başarır :icon_sorr
evet gün secimi hic iyi olmamis..
saydigin dizilerin ratingleri cok IYI, yeni bi dizi bukadar cok rating toplayamaz diye düsünüyorum ben!
o saate yayınlanan karınca yuvası çok iyi reyting alıyodu Ben bu dizinin tutacağına ianıyorum şöyle bi 5. felan olmalı :)
bence mali bu diziye renk katacak.berna laçini de çok severim..dört gözle bekliorum pazartesini..dişli rakipleri var umarim reytingzede olmaz...:img-blush :img-yes:
bence mali bu diziye renk katacak.berna laçini de çok severim..dört gözle bekliorum pazartesini..dişli rakipleri var umarim reytingzede olmaz...:img-blush :img-yes:
Evet pazartesi gunu rakipleri cok, 1.2.3.4. sirasi na belki gremez ama 10un icine girsin yeter!! Kadro cok gUZel cunku :happy0064
1 gun kaldi bu dizi icin cok heyecanliyim,,bence cok basarili bir sitcom olucak hissediyorum,5. kesin olur ratinglerde.Ama hafta sonu olsa daha iyi olurdu hafta sonuna boyle komediler lazim. :)
bence de haftasonu olması daha ii olurdu..ztn hafta sonu böle eylenceli bir dizi yok kii..neyse olsun da hangi gün olursa olsun:img-yes:
bence günü çok kötü seçim.kanal d zaten iki senedir pazartesi günü tutnamıyor.ama boş günde yok onlar napsınlar
Diziyi kayıt edebilcek arkadaşlar var mı acaba aramızda?Gerçekten çok sevinirim ..Yarını iple çekiyorum...Umarım reting canavarına yenik düşmez:img-wink:
paçiii_melos
05-03-07, 12:47
Eski eş patron olunca kanalda kıyamet koptu
Berna Laçin ile Mehmet Ali Erbil’in ilk kez aynı projede buluşmasını sağlayan "Yıldızlar Savaşı", ilk bölümüyle bu akşam Kanal D’de... Türkiye’nin en ünlü anchorwoman’ı Yıldız Aslan’ın (Berna Laçin), aynı zamanda eski eşi olan kanal yöneticisi Savaş Bozok’la (Mehmet Ali Erbil) savaşını konu alan diziyi, başrol oyuncuları Kelebek’e anlattı.
MEHMET ALİ BENİ HASTANELİK ETTİ
Biraz diziden söz eder misiniz?
- Berna Laçin: Ben, Yıldız Aslan adlı bir anchorwomen’ı oynuyorum. Araştırmacı gazeteciyim... Mehmet Ali ise reyting düşkünü bir şovmen olan eski eşim rolünde... İkisinin bitmeyen bir güç savaşı var. Kadın halk tarafından çok seviliyor, adam ise laylaylom programlar yaptığı için bunun ezikliğini yaşıyor. Bir gün onu kanal yöneticisi yapıyorlar, o da tabii Yıldız’ı ezmek için her fırsatı değerlendiriyor.
Sizden başka ön plana çıkan karakter yok mu?
- B.L: Tabii ki var. Atilla Olgaç beni çok güldürüyor çekimlerde örneğin... Bir de genç kız karakteri var ki harika... Yıldız, yani benim canlandırdığım karakter, boşanmanın etkisinden kurtulamayıp bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yatıyor. Yani Mehmet Ali Erbil, beni hastanelik ediyor! Geri döndüğünde bakıyor ki Elit Model Look birincisini kendisinin yerine getirmişler.
Berçin karakterini kim oynuyor ?
- B.L: Fatoş Kabasakal canlandırıyor Berçin karakterini. Oyuncu değil. Yapmış bir şeyler ama benim oyuncu diyemeyeceğim biri. Buna rağmen ben istedim onu.
Hem "Benim için oyuncu değil" diyorsunuz, hem de onu kadroya kendinizin aldırdığınızı söylüyorsunuz. Yok muydu bu karakteri canlandıracak genç ve güzel tiyatro öğrencileri?
- B.L: Hem manken fiziğinde hem de 20’li yaşlarında eğitimli birini bulamadık. Tiyatroda çok iyi oyuncular var ama yaşları 20’nin çok üzerinde. Aradığımız karakterin ise benim yanımda genç durması, biraz çıtır olması gerekiyordu. Söylemesi ayıp, benim Meltem’in (Cumbul) ya da Hande’nin (Ataizi) 10 yıl evvelki hali lazımmış! Çıkmıyor ki öyle her saniye... Belki vardır ama biz kaçırdık. Fatoş, çalışkan ve iyi ezberliyor.
Mehmet Ali Erbil’le daha önce hiç aynı projede yer almış mıydınız?
- B.L: Hayır, beni 18 yaşımdan beri tanımasına rağmen bu ilk ortak çalışmamız olacak.
İKİ STAR ARASINDA REKABET KAÇINILMAZ
Mehmet Ali Bey, dizide etik ile reyting savaşı alıp başını gidiyor, bu konuda ne diyeceksiniz?
- M.Ali Erbil: Evet. Son dönemlerde "Televizyonculuk nereye gidiyor" tartışmaları çok gündemde... Bu proje de o tartışmalar üzerine gündeme geldi zaten. Dizimiz sürekli sorulan o soruya cevap verecek, kapalı kapılar ardında neler olduğuna dair sinyaller gönderecek.
Dizinin orijinali Amerika’da çok tutmuştu. Türk versiyonu da burada aynı ilgiyi görür mü sizce?
- M.A.E: "Dadı", "Tatlı Hayat" gibi sitcom’ları uyarlayan ekibin bu işte de başarı kazanacağından eminim. İlgi çeker, çünkü herkes reyting mi etik mi konusunu merak ediyor.
Berna Hanım, "Dizide etik ve reytingten yola çıkılıyor ama konu dönüp dolaşıp kadın-erkek ilişkilerine geliyor" diyor...
- M.A.E: Evet, kadın-erkek arasındaki iktidar savaşı da hicvediliyor ama komedi tarzında tabii ki...
Zor bir durum mudur sizce eşlerin aynı iş sahasında olması?
- M.A.E: Tabii ki zor bir durum... Özellikle star konumunda iki insanın rekabeti kaçınılmaz. Bizim dizide iş daha da zor. Çünkü adam starken genel yayın yönetmeni oluyor, eski eşi altta kalmamak için savaş veriyor.
Siz şovmen değil de araştırmacı gazeteci olsaydınız, Berna Hanım ile rolleri değiştirseydiniz nasıl olurdu?
- M.A.E: Benim için daha enteresan olabilirdi aslında. Ama bana yazılan rol buydu. Buradan yola çıkıldı.
Gerçek hayatta bir kanal sahibi olsaydınız, nasıl bir yayın akışı izlerdiniz?
- M.A.E: O kadar da reyting kaygısı gütmezdim. Biraz daha donanımlı, daha ayakları yere basan programlar yapmaya özen gösterirdim. Tabii ki reyting çok önemli bir gösterge, ama biraz daha kaliteye önem verirdim.
http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/6060360.asp?gid=90
boncuk.girl
05-03-07, 13:40
güzel bir diziye benziyor bu akşam başlıyo mali oynuyosa zaten kesin komiktir heralde gülmekten ölücez bu akşam foto çekebilen varsa lütfen çekin de koyun birazcıkk
forgetmenot
05-03-07, 15:07
M.Ali Erbil'in Berna Laçin'le eş olması gayet iyi olmuş.Berna hanım adeta bir sigorta Mali için.Malum Mali,arada bir voltajı arttırır,Berna hanım onu dengeler.Gerçi,yeteneğine sözümüz yok,ama bence,M.Ali Erbil'in ekran için yüzü çok eskidi.Halk seviyor,istiyor yorumları, benim için doğru değil!Hani nerdeyse günde 3 öğün ekranlarda o!Baklava olsa insan bıkıyor bir yerde.Ülkedeki tüm işleri ona vermek mecburiyetindeler mi bilmiyorum!Rating garantisi olacak diye düşünülmüştür!Bakalım göreceğiz!Artık ekranlarda işler çok zorlaştı,bir de sit-comlar çok yapay kalıyor,adaptasyon çok başarılı olmalı.Ne oldu Berna Laçin'in sit-com'una?Hepsi ateş gibiydi,gerçekten çok başarılıydılar ama bitti!Sit-com'un Türkiye'de fazla istikbali yok!Hatırladığım kadarıyla 'Tatlı Hayat' çok uzun sürdü,çok başarılıydı.Orda da başta H.Bilginer gibi 'efsane' oyuncular vardı.Neyse harcanan büyük bir emek var,fazla da kötümser olmayalım ama belirttiğim noktalar da birer gerçek!Artık 'tek-star'lı işler tarih oldu!Umarım Fatoş Kabasakal sesini iyice eğitmiştir.'Misi' dizisinden aklımda kalan birkaç şeyden biri de, onun cayırtılı konuşmalarıydı,sesini gerektiği gibi kontrol edemiyor,adeta ciyaklama benzer bir sesle konuşuyordu.
Nedense bu dizide reyting canavarina kurban gidecek gibi duruyor ..
Mehmet-Ali Erbil'in yanlis hatirlamiyorsam hicbir dizisi tutmadi ..
Berna Laçin belki kurtarabilir ama .. fazla umutlu degilim ..
ilk 5e gireceğine kesin ihtimal veriyorum :) inşallah ve iple çekiyorum :)
reklam cikti ilk bolumunu izledim
berna lacin icin sadece oyunculuguna seviyorum
neyse espriler guzeldi
ayrica reytinglere sabah kadin programlarina laf atmalari guzledi
yarisma programlari felan
neyse simdilik guzel gidiyo ama pek tarzim deyil takip etmem herhalde
herkese iyi izlemeler
seheripek46
05-03-07, 20:58
mehmet eli erbil kesin komiktir yine ve kaçırılmaz biz dizi berna laçinde var ohh ohh güzel pazartesi akşamları bizleri bekliyor
dizideki macit yani,atilla olgaç dizinin as kadrosunda mı acaba? yoksa konuk oyuncu mu?
çok güsel gidio bence dizi=))mali süper yaaa...berna laçin de süper rol yapıo..hadi hayırlısı bakalım:img-pilot
seheripek46
05-03-07, 21:31
çok güsel gidio bence dizi=))mali süper yaaa...berna laçin de süper rol yapıo..hadi hayırlısı bakalım:img-pilot
mali oynayacak komik olmayacak
nerde görülmüş koptuk yine gülmekten berna da fena değildi hani :good: :good: :good: :good: :good:
bende izledim bu akşam güzel bir dizi berna laçin ile mali harikaydıı :)
bu dizi çok uzamaz gibi..bu tür diziler hep yayındn kaldırılıyor....halkımız töre,ayrılık,cinayet istiyor komedileri benimsemiyor
forgetmenot
05-03-07, 23:48
Dağ fare doğurdu!Dialog anlamsızlıkları dizboyu!Adaptasyon nanay!Mali-Berna ekran kimya uyumsuzluğu % de %!Fatoş Kabasakal ??(hiç o konuya değinmesek!)Top sektiren arkadaş oldukca samimi oynuyor, fena durmuyor.Berna Laçin bu diziye devam kararı alırsa, kariyerini tehlikeye atar.Mali başarısızlıklara şerbetli,hacıyatmaz gibidir maşallahı var!Evdeki tamirci çocuk,favorim.Onun rolünün arttırılmasını talep ediyorum,mümkünse Berna'yla yakınlaşsınlar!
dizilere saçma sapan laf söyleyen mali şimdi dizi yapıyor.
ben diziyi hiç begenmedim çünkü hiç birşey vermiyor,boşuna zaman öldürdüm
FORGETMENOT nick li arkadaş super yazmış aynen katılıyorum
açıkcası begenmedim komedi falan da degil belkide benim komedi anlayışıma ters eve gelen çocuk burda harcanır.
berna laçin öncekidizisinde nurgül yeşilçay a dua etsin ancak burda biraz zor gibi mehmet ali de çarkıfelek yapsın çünkü orda daha başarılı benden önce yazan arkadaşlar olayın ne kadar vahim oldugunu zaten yazmışlar.
yinede begenenlere saygım var iyi seyirler bye
açıkcası ben çok beğendim.İlk bölümde bazı ufak tefek aksaklıklar olabilir;ancak zamanla düzeleceğinden kuşkum yok.Bununla birlikte daha ilk bölümde belalı baldız'dan daha iyi olduğunu gösterdi bence.
burcu_yağmur
06-03-07, 00:39
ben begendim berna süper oynuyo hele şu mali diyoy durmadan göz atlarında torbalr fiyonk makarna süperr
Kesinlikle katılıyorum alekhine bu bölüm iyi olmasa haftaya daha güzel bir bölüm olacak ....Belalı baldız'dan daha güzel bir dizi olduğuna ben de inanıyorum....Berna Laçin oyunculuğunu döktürmüş yine....Tebrikler:good:
acemicadi_selim
06-03-07, 01:31
dizideki macit yani,atilla olgaç dizinin as kadrosunda mı acaba? yoksa konuk oyuncu mu?
yaaa tam kadrosunda zaten o bide berna lacin var diye izlicem mehmet ali erbili ide cok seviyom zaten......ama ins. atilla olgac da bu dizi yuzunden yagmurdan sonradan ayrilmazzzz:img-blush
acemicadi_selim
06-03-07, 01:35
http://www.kanald.com.tr/dizi/foto.shtml?path=/dizi/img/fotogaleri/yildizlarsavasi/&resim=01.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/foto.shtml?path=/dizi/img/fotogaleri/yildizlarsavasi/&resim=02.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/foto.shtml?path=/dizi/img/fotogaleri/yildizlarsavasi/&resim=03.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/foto.shtml?path=/dizi/img/fotogaleri/yildizlarsavasi/&resim=04.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/foto.shtml?path=/dizi/img/fotogaleri/yildizlarsavasi/&resim=05.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/foto.shtml?path=/dizi/img/fotogaleri/yildizlarsavasi/&resim=06.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/foto.shtml?path=/dizi/img/fotogaleri/yildizlarsavasi/&resim=07.jpg
yaaa tam kadrosunda zaten o bide berna lacin var diye izlicem mehmet ali erbili ide cok seviyom zaten......ama ins. atilla olgac da bu dizi yuzunden yagmurdan sonradan ayrilmazzzz:img-blush
evet daimi kadroda sanırım atilla olgaç. benimde en büyük korkum zaten onun bu dizi için yağmurdan sonrayı bırakması.. inşallah öyle bişey olmaz. sonuçta 2 diizde oynayan oyuncu sayısı çok fazla..
ama şimdi doğruya doğru, atilla olagaç sert roller çok yakışıyo, burda böyle 32 dişinide gösteren komik roller ona pek gitmiyo. daha ağır bi rol oynatsalarmış keşke. gerçi sit-comda ki en ağır rol anca bu kadar olur ama ... :img-yes:
Berna Abla Ve Mehmet ali Abi dizide oynamasaydi bakmazdim, diziyi cok beyendim deyilemez ama idare eder:)
seheripek46
06-03-07, 11:57
Berna Abla Ve Mehmet ali Abi dizide oynamasaydi bakmazdim, diziyi cok beyendim deyilemez ama idare eder:)
yo neden dizinin kendisi kaliteli olduktan sonra ama bera ve malinin oynamasıda daha renkli olmuş
paçiii_melos
06-03-07, 12:50
TELE - BAROMETRE
5 MART 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 18,70 42,50
2 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 9,10 21,50
3 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 6,60 19,60
4 KOPRU [NET] STAR 6,60 15,10
5 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 6,50 19,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,50 18,00
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,40 15,00
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,30 14,80
9 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 4,80 18,30
10 SOHRET [NET] ATV 4,70 10,60
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,50 12,40
12 YILDIZLAR SAVASI [NET] KAND 4,50 10,40
HEDEF KİTLE : A/B
5 MART 2007 PAZARTESİ
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 10,70 25,50
2 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 8,50 25,10
3 SOHRET [NET] ATV 6,80 16,70
4 YILDIZLAR SAVASI [NET] KAND 6,40 16,00
5 KOPRU [NET] STAR 6,30 15,50
6 IKI AILE [NET] STAR 6,20 17,50
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,60 17,40
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 16,50
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,10 15,40
10 ATESLI VE TATLI (Y.S) [NET] KAND 5,10 12,20
burcu_yağmur
06-03-07, 13:15
hede kitle a/b reytingi iyi ilk bölüm ve dördüncü olmuş ama öbrü değil bence düzelir dizi güzel çünkü
Çok eskiden yayınlanan bir yabancı dizinin aynısı. Ben onu seyretmiştim. Adını hatırlayamadım. Dün gece seyrettikten sonra son akan yazılara baktım ki acaba hangi diziden aldıklarını yazarlar mı diye "tatlı hayat" ya da "dadı" da olduğu gibi, maalesef öyle bir şey yoktu. Sanki orjinal kendi yazdıkları bir senaryo gibi sundular çok ayıp. İlk bölüm için güzeldi. M. Ali erbil şu abartılı oyunundan artık bıkmdı mı? Biz bıktık ta..
yo neden dizinin kendisi kaliteli olduktan sonra ama bera ve malinin oynamasıda daha renkli olmuş
Kadro ve kalitesine bisey dedigim yok sadece, Guzeldi ama superde denilemez ;) Yani yanlis anlasilmasin.
sanki bana bu dızı yapmacıkmış gibi geldi
bilmiorum ama cok basıttı sankı bıraz daha gayret ıster avrupa yakası gıbı
seheripek46
06-03-07, 13:50
sanki bana bu dızı yapmacıkmış gibi geldi
bilmiorum ama cok basıttı sankı bıraz daha gayret ıster avrupa yakası gıbı
avrupa yakasını hangi dizi geçebilirki
ama diziye bir diyemem komikti yinede yapmacıkta sayılmaz
zaten komei dizisi
Ohhhh super ratingler aci hayat varken 4. olmasi buyuk basari benvce.Insallah hep boyle kalir ve her sitcom gibi gittikce dusmez. :good:
Vallaha ben diziyi acikcasi cooook cok beyenmedim ama kesin beyendim yeni cok hos ve keyifli bir dizi.Guzel olmasa daha guzellesmese bile berna icin izlenir.Cok tatli ya..hele sacini uzatmistin baldiz'dan beri cok sirin olmus daha cok. :good:
Ben orijinlani burda bi kac kere izledim ve cok asi derecede s ikici bulmustum cunki yildiz'i yasi ilerlemis bir kadin oynuyodu ve s ikici gelmisti bana..berna diziye renk katmis.Cok iyi. :)
Ama ben katiliyorum biraz dahaa gayret ve avrupa yakasi gibi kesinlikle olabilir.
Bence o aptal haber sunucu kiz yerine evrim akini koyabilirlerdi avrupa yaksindan selin.O zaman iste tam super olurdu dizi. :img-wink:
Vallahi güzel bir diziydi. Oldukça komikti. Berna Laçin'i çok özlemişim. Onu tekrar bir projede görmek çok güzel bir duygu. Benim hoşuma gitti. Tahmin ediyorum ki izlemeye devam ederim.
dün bende izledim çok hoş bi dizi ya berna laçin gerçekten çok iyi ve güzel bir oyuncu onu belalı baldızdan sonra görmeiştim özlemişim bu arada reytingler bayağıda yüksekmiş inşallah da böyle devam eder...
Ben izleyecektim ama izleyemedim. Nedenini boşverin. Ratingler şöyle:
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 18,70 42,50
2 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 9,10 21,50
3 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 6,60 19,60
4 KOPRU [NET] STAR 6,60 15,10
5 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 6,50 19,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,50 18,00
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,40 15,00
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,30 14,80
9 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 4,80 18,30
10 SOHRET [NET] ATV 4,70 10,60
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,50 12,40
12 YILDIZLAR SAVASI [NET] KAND 4,50 10,40
(ucankus.com)
Yani rezalet!!!!!!!
cadii_sheker
07-03-07, 16:35
ya gzl bi dizi aslında senarist haluk özençmiş adam hem acemi cadı hem yalancı yarim hemde bunu yazıo valla bravo:happy0064 :happy0064 inş uzun ömürlü olur deişik bir konusu var çünkü
burcu_yağmur
07-03-07, 16:45
ilk bölüm ayrıca a/b de düşük değildi 4 mü neydi ne rezaleti arıca ilk bölüm ilk yani daha yolun başında inş haftaya yüksek alır
Pazartesi gibi bir günde (acı hayat ve beyaz geincik gibi dizilerin hemen ardından ve iki aile köprü gibi eski ve tutmuş dizileri geçerek)4.olmak rating açısından başarıdır.Bu yerini korursa da kalkması söz konusu olmaz.Geniş zamanlar dizisindeki gibi ab ile total arsında bir fark olacağını bekliyordum;çünkü Berna Hanım'ın tüm dizilerinde ab yüksek, total de nispeten düşük olur.
ne rezaleti ya?? diger grub'da aldigi yeterde artar bile..6 ratingi bir sitcom icin basari.Bi grubda dusuk aldiysa kotu ama diger grub'da yuksek aldiysa diziyi kurtarir.
Ben bu diziyi izledim.Güzeldi.Devamlı izler miyim bilemiyorum.Durumuma bağlı.Galiba devamlı izlerim.Çünkü Berna Laçin de oynuyo.Konusunu sevdim açıkçası.
çok güzel bir dizi çok da eylenceli..mali ve berna laçin de uyumlu..yıllar öncesinden tanışıolarmış...reytingler de ilk bölüm olmasına göre gayet ii..rezalet fln diil yani..bence malinin olması diziye ayrı bir eylencelik katıo:img-yes:
arkadaşlar bayıldım yaa öldüm bittim vala Kelimeler bulamıyorum diziyi anlatıcak artık her pazartesi benim için bayram
Reytnglerden çokkorkuydum ama harika gelmiş ilk bölüme göre Gelecek hafta diğer grupta da ilk 10a girer
1 ACI HAYAT [NET] Serials Turkish SHOW 21:01 18,7 42,5
2 ACI HAYAT (OZET) [NET] Serials Turkish SHOW 19:59 9,1 21,5
3 BEYAZ GELINCIK [NET] Serials Turkish ATV 22:16 6,6 19,6
4 KOPRU [NET] Serials Turkish STAR 20:01 6,6 15,1
5 KANAL 7 HABER SAATI [NET] Newscast KAN7 18:28 6,5 19
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:41 6,5 18
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:56 5,4 15
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] Newscast STAR 18:39 5,3 14,8
9 ACEMI CADI (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 16:56 4,8 18,3
10 SOHRET [NET] Serials Turkish ATV 20:00 4,7 10,6
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:57 4,5 12,4
12 YILDIZLAR SAVASI [NET] Serials Turkish KAND 19:59 4,5 10,4
1 ACI HAYAT [NET] Serials Turkish SHOW 21:01 10,7 25,5
2 BEYAZ GELINCIK [NET] Serials Turkish ATV 22:16 8,5 25,1
3 SOHRET [NET] Serials Turkish ATV 20:00 6,8 16,7
4 YILDIZLAR SAVASI [NET] Serials Turkish KAND 19:59 6,4 16
5 KOPRU [NET] Serials Turkish STAR 20:01 6,3 15,5
6 IKI AILE [NET] Serials Turkish STAR 22:11 6,2 17,5
ben iyiyim hem de çok iyiyim anlatsam inanmazsın yani öyle böyle değil :P
$ılgın_alev
10-03-07, 04:41
ay süper ya :happy0064 diiz fln seyretmem ama manyak bi$i tam benlik:img-hyste ay bittim bernada çok $eker olmus cadıııı ya:img-hyste maliye zaten laf yok:happy0064 çok sevdim ya inş dvm eder:happy0064 islediim tek dizi :img-in_lo :happy0064
ay okadar çok beendimki :happy0064
''anlatsaaam inanmasssın öle böle diil yaneee'' :img-hyste :img-hyste bu lafada koptm ya:img-hyste
acemicadi_selim
10-03-07, 04:42
http://img137.imageshack.us/img137/9282/04qj4.jpg
2. Bolum :) :)
Savaş, Yıldız’a oyun oynuyor
Savaş, Yıldız’a istediği röportajı yaptırabilmek için telefonla sesini değiştirerek tehdit eder ve Cenk’i de bu oyuna alet eder. Yıldız bu tehdidi önemsemez ve bunun Savaş’ın bir oyunu olabileceği ihtimalinin farkındadır. Fakat Savaş bununla yetinmeyip Yıldız’ın sesini bir banda kaydeder. Cenk’in de işin içinde olduğunu anlayan Yıldız, Savaş’a gününü gösterecektir.
Kelimenin tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadım.Son derece fiyasko bir sonuç çıkmış ortaya.Bence Mehmet Ali Erbil show programları dışında ne sinema da ne de dizi de asla inandırıcı değil.Berna Laçin' in çabaları bile bu diziyi kurtaramaz!
Kelimenin tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadım.Son derece fiyasko bir sonuç çıkmış ortaya.Bence Mehmet Ali Erbil show programları dışında ne sinema da ne de dizi de asla inandırıcı değil.Berna Laçin' in çabaları bile bu diziyi kurtaramaz!
ben anlamıyorum gerçekten!!
emek verilen bir işe nasıl fiyasko dendiğini??
neticede mali gayet iyi bir oyuncu..
aşk dizilerinde oynayan bir çok yeteneksiz ama yakışıklı veya güzel oyuncularla karşılaştırılamayak bir yetecek ve benim bildiğim kadarıyla aynı zamanda da tiyotrocu o yüzden yorumuna bir anlam veremedim.
$ılgın_alev
11-03-07, 17:32
kim ne derse desin ben ççookk beyeniroum ya :happy0064
hatta $uan oynuyo ve 2 kes izliorum çok güsel ya bittim resmn :happy0064
islediim tek dizii çok beyendiim bende mi var bi anormanllikk:img-hyste
anlatsaaamm inanmasıın öle bölee diil yane:img-hyste
berna ve $u fiyonk makarna:img-hyste çok $ekerler ya:happy0064
Bence de Mehmet ali erbilin inandırıcılığı kalmadı. Ben komedi tarzı dizileri çok severim. Amabu diziyi izlemek içimden gelmiyo
ben anlamıyorum gerçekten!!
emek verilen bir işe nasıl fiyasko dendiğini??
neticede mali gayet iyi bir oyuncu..
aşk dizilerinde oynayan bir çok yeteneksiz ama yakışıklı veya güzel oyuncularla karşılaştırılamayak bir yetecek ve benim bildiğim kadarıyla aynı zamanda da tiyotrocu o yüzden yorumuna bir anlam veremedim.
sana sonsuz katılıorum sude..mali bir tiyatrocu ve yıllardır mesleğini çok güsel yapıor..17 yaşında daha öğrenciyken küheylan adlı oyunda başrol oynadı ve ödül aldı..berna laçinden daha ön planda bence ve çok güsel rolünün gerektiğini yapıyor..süper bi dizi bence de..emek verilen bir iş ve bizim islediğimiz bir kaç saatlik bir bölümü onlar günlerce çalışarak ortaya koyuyorlar..emeğe saygı diorum senin gibi...şu andaki gündemdeki dizilerin birçoğundan çok daha güsel..
sana sonsuz katılıorum sude..mali bir tiyatrocu ve yıllardır mesleğini çok güsel yapıor..17 yaşında daha öğrenciyken küheylan adlı oyunda başrol oynadı ve ödül aldı..berna laçinden daha ön planda bence ve çok güsel rolünün gerektiğini yapıyor..süper bi dizi bence de..emek verilen bir iş ve bizim islediğimiz bir kaç saatlik bir bölümü onlar günlerce çalışarak ortaya koyuyorlar..emeğe saygı diorum senin gibi...şu andaki gündemdeki dizilerin birçoğundan çok daha güsel..
Afedersiniz ama herkes herşeyi beğenmek zorunda değil.Fikirlerimizi ifade etmek bizlerin seçimi.Emeğe saygı ancak ben de şöyle bir baktığımda aynı Mehmet Ali Erbil 'i görmekten ciddi rahatsız oldum.Tonlama;vurgulama ve birçok şey aynı!Bu sezon arka arkaya vizyon filmlerin de seyrettim hep aynı!Eleştirilerimiz de biraz samimi olalım bence!
herkesin istediğini söylemeye hakkı var..lütfen emege saygı dedim başka da bişey demiorum...mehmet ali erbilin kendisine özgü yorumu ve oyunculuğu var..
dizi de çok güzel..bayıldım..:happy0064
Berna Laçin'i çok severim,fakat Mehmet Ali Erbil olduğu sürece izleyeceğimi hiç sanmıyorum.Adamdan sıkıldım yaa,herfilmde o,artık bunalttı insanı
$ılgın_alev
12-03-07, 01:34
yaaa bitioruum bu diziyeee :happy0064 kim ne derse tıın yanii :img-hyste
süper bi dizi isldiim tek dizi:img-in_lo inşş uzun süreli olurr:happy0064
oyuncularda süper bence:img-in_lo malisinden bernasına.fiyonk makarnasına kadar :img-hyste
manyak ya:happy0064
Bu aksami iple cekiyorum.Eminim yine keyifli bir zaman geciricez.Guzel olucak bu bolum ve cok komik. :)
Afedersiniz ama herkes herşeyi beğenmek zorunda değil.Fikirlerimizi ifade etmek bizlerin seçimi.Emeğe saygı ancak ben de şöyle bir baktığımda aynı Mehmet Ali Erbil 'i görmekten ciddi rahatsız oldum.Tonlama;vurgulama ve birçok şey aynı!Bu sezon arka arkaya vizyon filmlerin de seyrettim hep aynı!Eleştirilerimiz de biraz samimi olalım bence!
Sharon Stone kısa bir süre önce bunca geçmiş kariyerine rağmen yılın en kötü kadın oyuncusu seçildi.Çünkü ben ne yaparsam olur dediğinde olmuyor.Biz de de bazı oyuncular böyle düşünüyor.Ben de Mehmet Ali Erbil'in çok daha iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum.Yetenekli ve eğitimli!Ancaaaaak kendine özgü yorumunu bir çanta gibi her yere taşıyamazsın....Artık şu kesin!Para kazanmak hoş da bunca yetenek yıllardır bir teklif bekliyooooor.Oyunculuk bence kaş,göz,mimik,boy,pos,medya önü kavgalar değil!Artık başka şeyler bekliyoruz.En azından ben ve benim gibi düşünenler!
paçiii_melos
12-03-07, 12:17
KANSIZ, SİLAHSIZ DİZİLER.....
1- Avrupa Yakası...
2- Yaprak Dökümü
3- Fırtına
4- Selena
5- Acemi Cadı
6- Yıldızlar Savaşı
7- Doktorlar
8- Yalancı Yarim
9- Cennet Mahallesi
10- Bir Demet Tiyatro
12/03/07 vatan tv eki
sağol arkadaşım dediğimi gayet net anlamışsın bazı arkadaşlarım herkes herşeyi beğenmek zorunda değil demişler tabiiki öyle beğenmek zorunda değisiniz fakat bizim burada anlatmak istediğimiz yapılan işi yerip büyük oyunculara laf atmak yerine en azından izleyenlere saygı gösterip can sıkıcı yorumları uzatmamaktır. bu yüzden bu anlamsız tartışmayı uzatmayalım güzelce yorumalara devam edelim. neticede her bölümde ağlayan yüzler yerine böyle neşeli bir dizi çok hoş bir değişiklik:img-wink:
süper yaaaa...sğper bi diziii..öldüm gülmekten:img-hyste özellikle sıyrık contaya bayıldımmm:happy0064 :img-hyste
gerçektende çok güsel ve komik bi dizi maliye bayılıyorum ama merak ettiğim bişi var orda mimar çocuk varya onun adı ne acaba ya (gerçek ismini) dizidekinide bilmiyom gerçek isminide ya bilen varsa ne olur desin sonunda konuk oyuncu olarak bi kaç kişinin ismini aldım ama onlar değilmiş bileniniz varmı
Berna Laçin daima sinirli kadın karakterini canlandırdığından Mali'de devamlı ekranda olduğundan bu diziyi izlemem diyordum, ama yine de bir seyredeyim demiştim. Doğrusu bayıldım. Senaryosu alıntı mı yoksa çok yaratıcı bir ekip mi var bilmiyorum ama süper eğlenceli bir dizi hem de seyirciyi aptal yerine koymuyor. Çok beğendim. Ailecek pazartesi günleri kilitlendik. Sırf bu dizi yüzünden aynı saate yayınlanan trt-2'de hiç kaçırmadığım Edebiyat Mekan programını izlemek için sabah altıda kalkıyorum.
KANSIZ, SİLAHSIZ DİZİLER.....
1- Avrupa Yakası...
2- Yaprak Dökümü
3- Fırtına
4- Selena
5- Acemi Cadı
6- Yıldızlar Savaşı
7- Doktorlar
8- Yalancı Yarim
9- Cennet Mahallesi
10- Bir Demet Tiyatro
12/03/07 vatan tv eki
oo super liste ya.Bikildi silahli,kanli dizilerden.Insallah bu dizilerin hicbiri bitmez. :happy0064
Ama doktorlari unutmus listeyi yapan...en cok o dizide kan var.Ameliyatlar falan. :P
$ılgın_alev
12-03-07, 22:51
ay süper yha:img-hyste :happy0064
ay manyak begenioom ya anlatsaam inanmasınız öllee böllee diil yaneee:img-hyste
sıyrık conta:img-hyste fiyonk makarnaa:img-hyste ay yok böle bi$i kopkop yanii:img-hyste
Berna Laçin daima sinirli kadın karakterini canlandırdığından Mali'de devamlı ekranda olduğundan bu diziyi izlemem diyordum, ama yine de bir seyredeyim demiştim. Doğrusu bayıldım. Senaryosu alıntı mı yoksa çok yaratıcı bir ekip mi var bilmiyorum ama süper eğlenceli bir dizi hem de seyirciyi aptal yerine koymuyor. Çok beğendim. Ailecek pazartesi günleri kilitlendik. Sırf bu dizi yüzünden aynı saate yayınlanan trt-2'de hiç kaçırmadığım Edebiyat Mekan programını izlemek için sabah altıda kalkıyorum.
Sevgili Deryadil, dizi aslında Bir Amerikan dizisi olan 'morphy brown' dan uyarlanmış,ama senaryoya oldukça müdahele edilmiş.Yani orjinali ile arasında oldukça fark var.Ayrıca dizinin yönetmeni ve senaristi daha önce Tatlı Hayat dizisinde de birlikte çalışmışlardı.Dizi hakkındaki tüm görüşlerine de katılıyorum.:)
Çok güsel dizi ee Saran production ne de olsa:)
Doğru diyorsun sevgili kaya_maniaa,Zannedersem yapımcı olarak ilk projesi,ama sınıfı geçti bence.Türkiye yeni bir yapımcı daha kazandı diyebiliriz.İnşallah başka başarılı projelere de imza atar.
Senaryo çoğu yerde sığ kalsa da 2 haftadır diziden çok keyif alıyorum. İlk defa Mehmet Ali Erbil'i diğer dizilerinden farklı gördüm. Berna Laçin'i tanımlamak için kelimeler yetmez.
Yalnız dizideki mimarımızın kim olduğunu arıyorum ama bir türlü bir şey bulamadım. Bilgisi olan var mı?
paçiii_melos
13-03-07, 14:31
Hedef Kitle : A/b
12 Mart 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Aci Hayat [net] Show 10,50 26,00
2 Beyaz Gelincik [net] Atv 9,00 26,80
3 Iki Aile [net] Star 8,20 21,40
4 Sohret [net] Atv 6,50 16,70
5 Kopru [net] Star 6,10 17,40
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,30 17,60
7 Aci Hayat (ozet) [net] Show 5,00 13,60
8 Yildizlar Savasi [net] Kand 4,60 11,90
9 Atv Spor Haberleri Atv 4,40 13,60
10 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,10 13,90
12 Mart 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Aci Hayat [net] Show 18,40 43,30
2 Aci Hayat (ozet) [net] Show 10,50 25,40
3 Kopru [net] Star 7,60 21,00
4 Beyaz Gelincik [net] Atv 6,60 19,80
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,40 18,10
6 Iki Aile [net] Star 6,20 14,70
7 Sohret [net] Atv 5,00 11,80
8 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 4,80 14,50
9 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,70 13,40
10 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,70 13,20
11 Besinci Boyut [net] Stv 4,70 11,50
12 Spor Sayfasi Show 4,20 11,50
13 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,10 11,50
14 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 4,00 17,20
15 Yildizlar Savasi [net] Kand 4,00 9,40
16 Atv Spor Haberleri Atv 3,70 10,00
hayiiirrr olamazzzzzzzzzzzz yaaaaaaa offfffff offff.Her sitcom boyle olmasimi gerek ya?
ratingler berbat yani gecen haftaya gore.Boyle giderde 5. bolumu yapamaz. :(
Bu dizi biterde pes derim ya....amerika'da odul kazanmis 10 yil surmus bir sitcom..turkiyede niye bisey tutulmuyo anlamadim. :(
çğkn__seda
13-03-07, 17:18
ya bu dizi çok güzel bayılıyorum zaten mehmet ali erbil oluncayani çok güzel iki bölümdür bakıyorumda o fayansları döşüyen çocuk çok tatlı ama reytingler neden bu kdar düşük:sad53:
dizinin reytinglerinin nispeten düşmesinin nedeni İki Aile dizisi ile aynı anda yayınlanmasından kaynaklanıyor.Sonuçta İki Aile daha eski,belirli bir izleyicisi olan ,Çok daha'Türk işi' bir proje daha fazla izlenmesi normal.Bununla birlikte ben o kadar karamsar bir tablo görmüyorum,reytingler dizinin devamı için yeterli
olduğu gibi dizinin gün ve saatinin değiştirilmesi ile (örnek geniş zamanlar dizisinde star yönetimini yaptığı gibi)çok daha iyi sonuçlar alınabilir.
burcu_yağmur
13-03-07, 18:16
türk halkı sitkom sevmiyomu ne anlamıyom tuturmuşuz aşk aşkda aşk bu kaadr güzel bir dizi nasıl böle reyting alır akıl sır ermiyo ne dicemi bilemiyorum ben
$ılgın_alev
13-03-07, 18:31
puuf ya reytinglere bak:icon_sorr
ya bayılırom diziye:img-in_lo gün fln dei$se bencede :img-yes:
ay burda oturup gülmek varken acıklı selerden ne anlıyolar anlamıyom ya
çook $eker bi dizi yha:img-in_lo
ikinci_bahar
13-03-07, 19:26
Dizinin reytingii uyarlama bir sitcom'a göre çok iyi bence.Bu türün diğer örnekleri ilk 50'ye giremiyorlar.Sonuçta pazartesi günü oldukça iyi ve oturmuş diziler var.Ben herhangi bir sorun göremiyorum;ancak istenirse cumartesi ya da perşembe gününe de alınabilir.
Sadece fikir olarak söylüyorum.Berna Laçin'i ve değerli arkadaşlarını keyifle izlemeye devam edeceğim.:)
Dün izleyemedim maalesef diğer kanalda sevdiğim diziyi izledim ..Ama pazartesi iyi bir gün değil bu dizi için....Berna Laçin'i beğendiğim halde diziyi izleyemedim tekrarı olursa mutlaka bakıcam...Retingler çok düşük umarım yayından kallkmaz Belalı Baldız gibi olmaz dizi....
ikinci_bahar
13-03-07, 20:36
Dün izleyemedim maalesef diğer kanalda sevdiğim diziyi izledim ..Ama pazartesi iyi bir gün değil bu dizi için....Berna Laçin'i beğendiğim halde diziyi izleyemedim tekrarı olursa mutlaka bakıcam...Retingler çok düşük umarım yayından kallkmaz Belalı Baldız gibi olmaz dizi....
konuyla ilgisiz olacak ama belalı baldız ;dadı ve tatlı hayat ile en başarılı sitcomlardan biriydi.36 bölüm sürdü ve günlerin çoğunu da 2. bitirdi.
Bu dizide de gün değişikliğine gitseler yine aynı sonuç olur.Pazar günü 17:00'da yayınlanan tekrarı bile o kadar iddialı programa rağmen ab'de 11.oldu.
Bunda daha iyi bir gösterge olabilir mi?
Sevgili ikinci_bahar evet dediklerinde haklı olabilirsin söz ettiğin diziler yeri geldi haftayı iyi tamamladı retingleri iyi oldu ama sonuç olarak hepsi bitti Belalı Baldız mesala beğeni ile izlediğim diziydi...Fakat son anda yayından kaldırıldı yayın günü iyidi izlerken sıkıntı çekmiyordum ama "Yılıdızlar Savaşı'nı " izleyemedim dün dediğim gibi ..Keşke hafta sonu yayınlasalar daha rahat izlerdim diğer günler yani hafta içi retingi yüksek diziler bu dizinin retingini yükseltemez...yani bana öyle geliyor:icon_sorr umarım anlatabildim ...
Saygılarımla...
saliha abla
13-03-07, 21:45
Hayır benim anlamadığım başka diziler halka ne 'veriyor'.Matematik ya da kuantum fiziği mi öğretiyorlar çaktırmadan.Bol bol duygu sömürüsü yapıp (başta çocukları kullanmak üzere) yok töreydi yok intikamdı en ilkel dürtülere hitap ediyorlar.Halk da (ki Semra hanımı rahmetli oğlu ata ile 'star' yapmış,bu ikilinin çıktığı program yere göğe sığdırılamayan dizilerin çok çok üstünde reyting almasını sağlayan bu halk)bunlara prim sağlıyor.
Gülmek için anlamak gerekir,ağlamak için ise bir görüntü yeter.
güzel kardeşim seni anlıyorum da şhov programlarında milletin donunu indirenleri anlamıyorum ben ,o nedenle bende izlemiyorum bu diziyi
berna laçin iyi oyuncu olabilir ama halk sence bu oyuncuyu tutuyormu
aslında yazmak istemezdim ama kusura bakma
AŞK OLMADAN HAYAT OLMAZ ACI GÖRMEDEN GÜZELİN KIYMETİ BİLİNMEZ
duyguların olmadıgı yerde mana yoktur. herneyse kusura bakma buda benim görüşüm dü bye
ceza_cansu
13-03-07, 22:29
Herkese selam.Bu diziyi geçen hafta da bu hafta da izledim.Geçen hafta izlememin nedeni diziyi yazanın ''Yalancı Yarim'' yazarlarından Haluk Özenç ve Betül Karabulut olmasıydı.Ama gerçekten güzel ve komik bir dizi.Özellikle pazartesi olması benim için çok iyi oldu.Dünkü bölümde özellikle Yıldız'a verilen kod isimler çok hoşuma gitti.Sıyrık conta,göz altı torbası gerçekten çok güzel düşünülmüş.
burcin_kaplan
13-03-07, 22:33
Herkese selam.Bu diziyi geçen hafta da bu hafta da izledim.Geçen hafta izlememin nedeni diziyi yazanın ''Yalancı Yarim'' yazarlarından Haluk Özenç ve Betül Karabulut olmasıydı.Ama gerçekten güzel ve komik bir dizi.Özellikle pazartesi olması benim için çok iyi oldu.Dünkü bölümde özellikle Yıldız'a verilen kod isimler çok hoşuma gitti.Sıyrık conta,göz altı torbası gerçekten çok güzel düşünülmüş.
evet arkadaşım , kesinlikle dediklerine katılıyorum .Enteresandır bu benzerlik bende ilk Yalancı Yarim'in yazarları burda war diye izlemeye başladım ama gerçekten güzel bir dizi mehmet ali erbil inde katkısı oldu izlememde iyi oyuncular seçilmiş.umarım raytingleride yüksek gelir ..
zaten bir çarşamba 20.00 da yalancı yarim dışında başka bir dizi izlemiyordum.Pazartesileride izleyecek bir dizim oldu, bana keyif veren.:img-yes:
Ya aslında dizi sıralamada gerilemiş gibi görünüyor;ama share'i geçen haftaya göre daha yüksek.Hatırladığım kadarı ile geçen hafta 10.40'tı.Bu dizinin durumu bana Geniş Zamanlar dizisinkini hatırlatıyor.İlk başlarda o dizide reyting problemi çekiyordu,sonra oturdu her şey.Aslında ben bu dizide Berna Laçin olmasa izlemem ama kaliteli bir kadrosu var,orjinal senaryo ile fazla oynamazlarsa da daha iyi olur.
evet arkadaşım , kesinlikle dediklerine katılıyorum .Enteresandır bu benzerlik bende ilk Yalancı Yarim'in yazarları burda war diye izlemeye başladım ama gerçekten güzel bir dizi mehmet ali erbil inde katkısı oldu izlememde iyi oyuncular seçilmiş.umarım raytingleride yüksek gelir ..
zaten bir çarşamba 20.00 da yalancı yarim dışında başka bir dizi izlemiyordum.Pazartesileride izleyecek bir dizim oldu, bana keyif veren.:img-yes:
Yalancı Yarim ile kardeş dizi olacağız bu gidişle :).Ben de izliyorum,bülent kayabaş çok başarılı bence.
burcin_kaplan
13-03-07, 22:49
Yalancı Yarim ile kardeş dizi olacağız bu gidişle :).Ben de izliyorum,bülent kayabaş çok başarılı bence.
gerçektende öyle:) kardeş dizi olduk bile.bide acemi cadımız war umarım senaristlerimiz hangisini hangisine yazaklarını karıştırmazlar:) malum naza sihir falan yaptırmasınlarda:img-hyste
gerçektende öyle:) kardeş dizi olduk bile.bide acemi cadımız war umarım senaristlerimiz hangisini hangisine yazaklarını karıştırmazlar:) malum naza sihir falan yaptırmasınlarda:img-hyste
:img-hyste :img-hyste
Yani umarım dediğin gibi bir şey olmaz.ama oyuncular diğer dizilere de konuk oyuncu olarak gelseler güzel olur.Mesela Berna Laçin Merve Sevi'nin ablası olsa?:good:
bence mail atalim ve cuma yada cumartesiye alisin.Daha iyi olur.Ama bakarsak her gun cok izlenen diziler var yani..ne yapsak gun degisse bile cok izlenen diziler var malesef.
Bakalim bu dizinin kaderi nasil olacak.
bence mail atalim ve cuma yada cumartesiye alisin.Daha iyi olur.Ama bakarsak her gun cok izlenen diziler var yani..ne yapsak gun degisse bile cok izlenen diziler var malesef.
Bakalim bu dizinin kaderi nasil olacak.
Sevgili Anıl16 bu kadar karamsar olmayalım bence.Reytingler o kadar da kötü değil,sen de hatırlarsın Belalı baldız da da bazı haftalar sıralamada geri kalbiliyordu.Pazar akşamı dizinin tekrarı yayınlandı ve haberden önce yayınlanmasına rağmen 11.oldu.Dizi devam eder yani .Rahat ol!:img-yes:
bence de arkadaşlar karamsar olmayalım..süper bi dizi bence..malinin olması diziye bi keyif getiriyor:img-hyste çok güldüm dün akşam:img-hyste pazartesileri 4 gözle bekler oldum yawww:img-in_lo
ama reytingler kötü ya üfff :( şuaralar tam özlediğim gibi bir sit-com yıldızlar savaşı hele bu bölüm tek kelimeyle harikaydı Umarım reytingler daha da düşmez
Anılcım dediğin gibi sit-com yaramıyor o 2800 aileye Onlar kaliteden anlamıyolar:(
_AŞkım_FB_1907_
15-03-07, 21:57
evet ya süperdi anlatsam inanamassınız öyle böyle değil :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
gerçekten ilk baş mali var die diziye önyargı ile yaklaşıyordum ama,mali sanki bana oyunculuğunu biras olsun düzeltmiş gibi geldi.Ama gerçekten komedi ya,,,berna laçin süper her zaman olduğu gibi
paçiii_melos
17-03-07, 00:18
3. Bölüm ÖZeti
Savaş ile Yıldız’ı sürprizler bekliyor
Yıldız’ın eski sevgilisinin geri döndüğünü ve Yıldız’a evlenme teklif ettiğini öğrenen Savaş yıkılır. Yıldız’ın teklifi kabul ettiğini zanneden Savaş kahrından kendini içkiye verir. Bu sırada ellerinde bir mektupla anneleri tarafından kanalın kapısına bırakılmış iki çocuk Yıldız’ın başına dert olur. Anneleri çocuklara bakamayacağından Yıldız’a, onlara sahip çıkmasını istediğini yazan bir mektup bırakmıştır. Yıldız bir yandan annelerini bulmaya çalışırken bir yandan da çocuklarla ilgilenmek zorunda kalır.
acemicadi_selim
17-03-07, 22:50
slm bende cok sevdim bu diziyi gerci sadece 2. bolumu izledim 1. bolum kanald de acilmiyoda bende google video you tube filan gibi sitelerden izliyom butun dizileri nede olsa yurtdizindayim imkan yok baska eger her hafta duzenli konulursa bende izlemis olurummm
cadii_sheker
17-03-07, 23:58
gitgide komik olmaya başlıo macitin dansı süperdi yaa adam yaş baş dinlemedi break dans yaptı ilginç bi konusu var güzel bi dizi aslında
bu arada p.tesi günü hababam sınıfı var günü faln mı deişti
ikinci_bahar
18-03-07, 05:02
gitgide komik olmaya başlıo macitin dansı süperdi yaa adam yaş baş dinlemedi break dans yaptı ilginç bi konusu var güzel bi dizi aslında
bu arada p.tesi günü hababam sınıfı var günü faln mı deişti
dizimiz bu haftadan itibaren pazartesi günleri 22:00'de ekranlarda olacak.Bence olumlu bir değişiklik.
hehe yine hos bir bolume benziyo.Bakalim Yildiz bebekler'le ne yapicak. :P
Sabirsizlikla bekliyorum ve insallah en azindan 5 ratingi alir bi sefer.Dahada duserse cok kotu olur dizi icin.Ama umarim daha yuksek alir.
çok güzel olmuş saat 22:00 ye alınması..belki böylece reyting sıralamasında daha ön plana çıkar..ben de merak ediorum yıldız ve bebekleri:img-yes: fragmanı göremedim daha..neyse kısmetse diziye artık:)
gerçekten güzel bir uyarlama... geçen hafta izlerken gerçekten gülmekten karım ağrıdı... savaş ın yıldızla o adamın evleceğini sanıp öylece kalması çok hoştu....
bir de o mimar ın pardon kalfanın :) gerçekte mimar olduğunu yıldız ne zaman öğrenecek....
bu bölümde de yıldız iki tane çocukla başbaşa mı kalıyo.... süper onun öyle şaşıp kaldığı sahneleri hemen izlemek istiyorum.... neyse allahtan az kaldı....
$ılgın_alev
19-03-07, 18:53
ay süper bi bölüme bensioo bitiorum yha bu diziye:happy0064
saat 22,00 alınması ii olmu$ in$ bu sefer reytinglerde daa ii yerde olur çünkü gercekten süper yhaaaaa:happy0064
sıyrık contam ve fiyonk makarnam:img-in_lo :img-hyste
ay oturp kopmak varkan millet gidip ne diziler islioo bu halkı yolmamak içten diilllll :img-hyste
bence de süper bi dizi yaa..umarım geç saate alındığı için reytingler düşmez..aslında çok güsel bi saat ama işte:img-blush sabırsızlıkla bekliorum dizinin saatini:happy0064
Kurt_Memati
19-03-07, 21:56
Ratingleri böyle giderse uzun ömürlü bir dizi olmaz. Saatide çok tehlikeli olmuş. Çok geç saat. Ayrıca o saate kadar bir sürü dizi başlamış olacak.
işte kuzu kuzu geldiimmm:img-hyste evet saat geç ama bu bölümün nietine bakalım..süper dizi ama yaaa:happy0064 mali süper rol yapıooo:img-hyste
$ılgın_alev
19-03-07, 23:03
ayyy koptum yok böle bi$e yhaaaa:img-in_lo :happy0064
hava soguk derece 4 üstün açıksa hemen örttt:img-hyste :img-hyste
nikah masası kusu kusu yok böle bi$iiii ay süper yhaaaa:img-in_lo
süpersin mali süpersin sarı cado$:img-in_lo :img-hyste :happy0064
ikinci_bahar
20-03-07, 00:31
Bence güzel bir bölümdü.Dizide bazı şeyler yavaş yavaş oturmaya başladı.İleriki haftalarda da daha iyi olacak eminim ki.:)
paçiii_melos
20-03-07, 12:57
19 MART 2007 PAZARTESİ
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 10,30 25,70
2 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 9,60 28,80
3 SOHRET [NET] ATV 8,10 20,80
4 IKI AILE [NET] STAR 7,80 20,50
5 KOPRU [NET] STAR 6,70 19,00
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,80 14,90
7 HABABAM SINIFI ASKERDE (T.S) [NET] KAND 4,80 12,50
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,70 15,60
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,50 14,90
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,40 14,40
11 STAR SPOR STAR 3,80 11,90
12 GUNUN ICINDEN SHOW 3,70 14,50
13 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,60 26,10
14 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,60 12,10
15 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 3,50 9,80
16 DOBRA DOBRA [NET] KAND 3,30 29,70
17 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,20 16,10
18 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,10 11,60
19 YILDIZLAR SAVASI [NET] KAND 2,80 8,70
20 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 2,70 13,90
19 MART 2007 PAZARTESİ
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 18,70 42,20
2 KOPRU [NET] STAR 8,30 23,60
3 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 8,20 20,60
4 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 6,70 20,90
5 HABABAM SINIFI ASKERDE (T.S) [NET] KAND 6,00 14,00
6 SOHRET [NET] ATV 5,70 13,30
7 IKI AILE [NET] STAR 5,40 12,60
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,20 15,50
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,10 14,70
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,90 14,30
11 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,70 13,80
12 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,60 14,70
13 BESINCI BOYUT [NET] STV 4,50 10,80
14 SPOR SAYFASI SHOW 4,40 12,10
15 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,20 18,70
16 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,90 10,70
17 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,20 21,90
18 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 3,10 16,60
19 AYRILIK [NET] SHOW 3,10 10,00
20 SPOR GUNDEMI KAND 3,10 8,50
21 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 3,00 7,20
22 GUNUN ICINDEN SHOW 2,90 9,80
23 SEBNEM KISAPARMAK''LA PAYLASTIKCA [NET] KAN7 2,70 14,60
24 STAR SPOR STAR 2,70 7,40
25 DOBRA DOBRA [NET] KAND 2,60 21,40
26 YILDIZLAR SAVASI [NET] KAND 2,50 8,30
ayyy offf yaa soyle ratingler icin korkmadan bi agiz tadiyla sitcom izlenmiyo ya..nedir bu ratingler..artik bu kadardami millet sitcom dusmani oldu.
Neden dusuyo anlamadim.Harika bir dizi.Orijinali 10 yil surmus ve bizimkide cok guzel ve eylenceli.
5.Bolum heralde final bolumu olur boyle giderse.Hafta sonuna alsalar o zamanda sevilen diziler var ama hangi gun olur bilmiyorum..ama kesin degistirsinler gununu. :( :(
3 ratingi alsaydi yine belki iyi olurdu ama 2'lere nasil dusmus anlamadim.O saatte o kadar sevilen cok dizide yok.Cogu dizi 20:00'da basliyo.
Neyse bence simdiden mail atmaya basliyalimki gununu degistirsenler..boyle emek verilmis guzel bir sitcom bu ratingleri asla hak etmiyor.
bence de ya ne gerekiyorsa yapalım..çok kötü reytingler..dizinin kaldırılma korkusuyla dizi izliorum ya olmaz böle bişi:icon_sorr geç başladı,geç bitti o açıdan mı düştü acaba reytingler yaa...orjinali on sene sürmüş bi dizi nasıl olur da böle reytingler alır:icon_cry: umarım daha güzel olur reytingler:icon_sorr
4. Bolum:Savaş ile Yıldız’ın reyting iddiası
Savaş, Yıldız’ın haber programını hiç reyting almadığı için yayından kaldırır. Yıldız programın reyting alacağına dair Savaş’la iddiaya girer ve Savaş programı yayınlamaya karar verir. Fakat Yıldız’ın programında reyting alabileceği bir haber ya da konuğu yoktur.
Yıldız’ın programını sunduğu sırada bir adam silahla seti basar ve program hiç beklenmedik reyting alır. Fakat Yıldız bütün bunların Savaş’ın düzenlediği bir oyun olduğunu öğrenince çıldırır.
Bu arada, yapılacak olan altın kelebek ödül törenine Yıldız davet edilmemiştir. Savaş, Yıldız’ın davetiyesindeki adını silmiş başkasının adını yazmıştır. Böylelikle Yıldız’ın ona gelip davete eşi olarak katılmayı kabul edeceğini düşünmüştür.
Super bir bolum daha bizi bekliyooo... :)
arkadaslar buraya neden kimse girmiyo ya nedesiniz? Bu hafta kacirmamaya calisalim hepimiz izliyelim.Dahada duserse ratingler kesin kalkabilir ve bunu istemeyiz demi. :)
$ılgın_alev
24-03-07, 11:25
4. Bolum:Savaş ile Yıldız’ın reyting iddiası
Savaş, Yıldız’ın haber programını hiç reyting almadığı için yayından kaldırır. Yıldız programın reyting alacağına dair Savaş’la iddiaya girer ve Savaş programı yayınlamaya karar verir. Fakat Yıldız’ın programında reyting alabileceği bir haber ya da konuğu yoktur.
Yıldız’ın programını sunduğu sırada bir adam silahla seti basar ve program hiç beklenmedik reyting alır. Fakat Yıldız bütün bunların Savaş’ın düzenlediği bir oyun olduğunu öğrenince çıldırır.
Bu arada, yapılacak olan altın kelebek ödül törenine Yıldız davet edilmemiştir. Savaş, Yıldız’ın davetiyesindeki adını silmiş başkasının adını yazmıştır. Böylelikle Yıldız’ın ona gelip davete eşi olarak katılmayı kabul edeceğini düşünmüştür.
ay süper yha:img-hyste yine kopkop kopcaz yani :):)
halen anlamıyorum yha niye islenmiioo:icon_sorr
ya garip olan bizmiyiz ay bitiouruum ben bu diziyeee:img-in_lo öle böle diil yanee:img-hyste
arkadaşlar bu hafta da beklenen reytingler gelmezse dizi yayından kaldırılıyormuş kanald2nin genel yayın yönetmeni habertürk ull ekran'da söylemiş Of allahım offf :(
Gece 23te yayına veriyor sonra reyting beklliyor iki aile 22de kalsaydı daha da yükselirdi ama acı hayatı da 20ye aldılar artık eğer bhu hafta 20de yay8ınlanırsa benim umudum yok Ya kanal d önce günm değiştirirdi ne bu acele :(
bu diziye hiç imza yok mu :img-help:
Slm arkadaşlar.son zamnlarda belirdi ki ülkede komedi dizisi ne yazık ki izlenmiyor,hele de sitcom.Bir demet Tiyatro gibi çok kaliteli bir iş bile neredeyse yayından kalkacak,ve daha niceleri...Tüm bunları dizinin sezon ortasında yayına girmiş olmasını ekleyin.Bütün bunlara rağmen ilk hafta 4. de olmuştu,ama sonra 23.00'de yayınlannınca reytingi oldukça düştü.
Bence oyuncular da istemiyorlar dizinin devam etmesini,isteseler diziinn yayın gününün falan değştirilmesini isterlerdi,Saat 23:00'de yayınlanınca tepki koyarlardı ...vb.Oyunculadan yönetmene kadar herkes bitse de gitsek havasında galiba.kim bilir belki hepsinin bir sonraki projesi hazırdır bile...
offf ben artik umudumu kestim..yani bu haftada pek duzelmicek gibi geliyo ya off...anlamiyorum niye tr'd bisey tutulmuyoo bi cevap olsa bu soruya ya...10 sene surmus bir sitcom bizde 5 haftada falan bitiyo olucak is degil yaa pesss. :(
bu hafta kesin izlememiz lazim o kadar cok kisi izlemesi lazimki oyle boyle degil. :)
En azindan 3.90'a falan yukselse bitmez belki.
$ılgın_alev
24-03-07, 23:46
offf ben artik umudumu kestim..yani bu haftada pek duzelmicek gibi geliyo ya off...anlamiyorum niye tr'd bisey tutulmuyoo bi cevap olsa bu soruya ya...10 sene surmus bir sitcom bizde 5 haftada falan bitiyo olucak is degil yaa pesss. :(
bu hafta kesin izlememiz lazim o kadar cok kisi izlemesi lazimki oyle boyle degil. :)
En azindan 3.90'a falan yukselse bitmez belki.
ay efet yha ya nasıl islenmez böle dizi tüü:img-hyste
ya konu kom$u akraba arkada$ ayaarlatıp isletmnek lazım:img-hyste
izelemyeni yolarıııım öel böle diil yane:img-hyste :icon_sorr
ay ne gıcık druum yha:icon_sorr ben çook sevioruum :S ve izlediim tek dizi yha ne güsel kopuyoduk :icon_sorr off yhaaa:S
ben genelde her diziyi sevmem oyle ama bu dizi hemen icime isindi cok sevdim.Biterse artik yani ben kolay kolay sitcom falan izlemek istemem...ne izlesek bitiya ya yuh...
su 1 yilda butun kanallarin bitirdikleri dizileri toplasan 10 sezonluk dizi cikar bu ne ya yuh. :P
ya daha sadece 3 bölüm yayınlanmasına rağmen şuan izlediklerim arasında en sevdiğim dizi Şimdi nasıl ayrılacaz Ya bu dizi tam istediğim gibi ya çat kapı imkansız aşk belalı baldız gibiydi...
Sahte-Prenses
25-03-07, 13:58
Bu dizi bitticek mis diye duydum ? Bir site'deydi. Ya bitmesin çok komik bir diziydi:img-yes: Bayildimmm bu diziyee ! :) Safak 1:)
bitmez inşallah yaa!! yeter artık töre dram vs. dizilerinden bence böyle diziler artmalı hayat yeterince can sıkıcı zaten bari dizilerde gülelim( biraz acayip bir yorum mu oldu ne:))
bn sıyırık contalarla tutturulmus eksik tahta olarak :D:D:D bu dizinin bitirilmesini asla ve asla istemiorum nie bitiriolar ki gul gibi diziyi
cadii_sheker
25-03-07, 17:36
gerçektende güzel bi dizi olasına rağmen reytingler feci bn bu son bölüm olur diodum ama devam ediolar şaşırdım perşembe gününe alınsa ii olur izlencek güzel dizi yok zaten eski filmleri veriolar p.tesi çok iddialı diziler var yer tutamaz
_AŞkım_FB_1907_
25-03-07, 19:36
ya bencede bitmesin çok qüsel bir dizi.çoq komik.belçine hastayımm:img-yes:
yazık olur yaa günü yanlış kesinlikle değişmesi lasım
az önce dedim ya başka açılardan bakmışsın diye aslında arkadaş gayet doğru sölemiş kanaldan önce ekip isteseydi kanal d dünden gün değişimi yapardı Demek ki yaptıkları işten memnun olmadılar ki dizinin gözgöre ölmesine izin verdiler
_AŞkım_FB_1907_
25-03-07, 20:31
Yorumuna katılıyorum ibrahim haklısn.Ne kadar biz güsel desek.dizide eksik bişiler var.Günü yanlış saati yanlış.Seneryoda biras tuhafff.Oyuncular ne kadar kapatmaya çalışsada açığı bence,bir yanlışlık var.Uyarlama dizilerde genellikle oluyor böyle hatalar en yakın zamanda düzeltilmesi gerekir.böyle bir kadroyu bi daha göremeyiz...
Bence gittikce duzeliyodu senaryo bajkalim bu hafta nasil olucak..bidaha berna lacin ve mehmet aliyi nerde goruruz ya boyle super komik kadroyu yani belali baldiz tutuldu bu kesin tutulur diyodum off :(
Bence pazartesiye almicaklardi..her gun olur pazartesi olmaz hee bide carsamba olmaz avrupa yakasi var.
aslinda bu dizide avrupa yakasi gibi hem bence daha cok calissar ondan bile guzel olabilir.
Kanallarin sans vermemelerinden nefretttt ediyorummmm :(
aslında dizi benim için kusurusuz ama neden bu kadar erken vazgeçtiler anlamıyorum kem kanal hem ekip madem böyle olcaktı niye vazgeçtiniz mehmet ali erbil 24 saat herkanalda çıkıyor Çıkıp 2 kelime dizisinin reklamını yapamaz mıydı
mali erbil sabah programında reklamını yapıyor ama yetersiz tabiki:icon_sorr bence başka bir güne alınmalı.çok gezel ve keyifli bi dizi ya..o kadar gerksiz dizi varken ekranlarda neden böle güzel diziler kaldırılıyor ki?kaldırılacağı kesin mi?umarım reytingler bu hafta iyi olur..pzt günlerini sabırsızlıkla beklerken böyle bi son olmadı yaa:icon_sorr
kanal d başka bigünde çoktan şansını denerdi başka bi dizi olsaydı Altında başka sebeb vardır :(
4. Bölüm Fragmanı (Gün içerisinde 5 günsonrasının bile reklamını kaç kere gördüm yarın ki programı zor yakaladım)
http://img443.imageshack.us/img443/2511/bscap000bp6.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/1759/bscap005wo7.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/4128/bscap006ii9.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/4527/bscap007ts9.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/1796/bscap008wc3.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/3253/bscap011vw3.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/8454/bscap012vl3.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/155/bscap024dx9.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/5378/bscap025ef9.jpg
http://img133.imageshack.us/img133/1353/bscap026ji2.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/8501/bscap029cd3.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/5448/bscap030zr7.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/3159/bscap031nd5.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/9886/bscap032sn5.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/6113/bscap034pn8.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/5775/bscap035qb4.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/9295/bscap036dv8.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/5338/bscap037du1.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/9014/bscap038zy9.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/5081/bscap039qq4.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/4007/bscap040lh4.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/6218/lv01dv6.png
bittii
arkadaslae dizide neat kalfa rolundeki oyuncunun ismi nedir?kendisinicok begeniyorum.dizideki tum oyuncular cok guzel rol yapiyor.kaldirilirsa yazik olur.
_AŞkım_FB_1907_
26-03-07, 14:40
ibrahim mükemmelsin.sağol arkadaşım resimler için.
Ayrıca evet bende çog beğeniyorum hizmetçi rolündeki bayanı.Bi arkadaş kimin kim olduğunu yazabilrmi.
Yaaaa bu dizi bitmesiinnnnnnnnnnnnn:img-yes:
lutfen az kaldi hepimzi izliyelim ve arkadaslarimizada soyloiyelim.Bu son bolum olmasin,Fragman resimlerinden bile belli ne guzel bolum olacagi.Super dizi ya bitmesin off uzulerek izlicem simdi bu aksam. :(
şöyle saat 21:45de yayına girse acı hayat iki aile şöhret hepsi 20deydi bizim dizinin karşısında sadece köprü ve beyaz gelincik var ilk 10a girerdik ama yayın saati çok geç İnsanlar 1 saat öncesinden 22 kuşağında ki dizilere başlamış olacaklar 1 saat sonra izledikleri diziyi bırakıp neden yıldızla savaşına baksınlar
ikinci_bahar
26-03-07, 23:02
şöyle saat 21:45de yayına girse acı hayat iki aile şöhret hepsi 20deydi bizim dizinin karşısında sadece köprü ve beyaz gelincik var ilk 10a girerdik ama yayın saati çok geç İnsanlar 1 saat öncesinden 22 kuşağında ki dizilere başlamış olacaklar 1 saat sonra izledikleri diziyi bırakıp neden yıldızla savaşına baksınlar
çok doğru düşünüyorsun freddie ama zaten kanal diziiyi bitirmek için böyle oldukça geç bir saate koyarak sabote ediyor bence.Başka bir dizi olsa denemedikleri bir gün kalmaz.Onu geçtim oyuncular çıkar konuşr,dizinin reklamı daha fazla döner değil mi?Şu anda ise inadına oldukça geç bir saatte ,rakiplerinden yarım saat geç yayına koyuyorlar.Bence ya ücretlerde bir sorun çıktı ya da kanal ile yapım şirketi arasında bir problem var.
ikinci_bahar
27-03-07, 00:29
Büyük bir ihtimalle dizinin son bölümüydü.Berna Laçin ve Atilla Olgaç'a şapka çıkarıyorum.Umarım çok kısa zaman içerisinde daha iyi yazılmış senaryolarla ve mümkünse sit-com olmayan projelerle yeniden karşımıza çıkarlar.Bence güzeldi ,bundan sonra yine yalancı yarim'e devam....
offff offfff :( :(
KANAL D GENEL YAYIN YÖNETMENİ İRFAN ŞAHİN, 'YILDIZLAR SAVAŞI'NIN YAYINDAN KALKACAĞININ İŞARETLERİNİ VERDİ.
Mehmet Ali Erbil'in başrolünü Berna Laçin ile paylaştığı 'Yıldızlar Savaşı' isimli dizinin iki hafta sonra yayından kalkması bekleniyor.
Full Ekran'da Cengiz Semercioğlu'nun konuğu olan Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin, diziden bekledikleri reytingi almadıklarını, eğer gelecek hafta da çok düşük reyting alırsa yapımın yayından kaldırılacağını açıkladı.
Dizinin düşük reytingine sebep olarak da; yapımın konseptinin ve senaryosunun Türk insanına göre fazla Batılı kaldığını gösterdi.
madem cok batiliysa neden yaptilar bu diziye kardesimm..allah allah ya...dizi baslamadn once bunu fark etmedilermi...yapmasalardi o zaman.Cok sinirlendim ya. :(
çok doğru düşünüyorsun freddie ama zaten kanal diziiyi bitirmek için böyle oldukça geç bir saate koyarak sabote ediyor bence.Başka bir dizi olsa denemedikleri bir gün kalmaz.Onu geçtim oyuncular çıkar konuşr,dizinin reklamı daha fazla döner değil mi?Şu anda ise inadına oldukça geç bir saatte ,rakiplerinden yarım saat geç yayına koyuyorlar.Bence ya ücretlerde bir sorun çıktı ya da kanal ile yapım şirketi arasında bir problem var.
Dizinin istenilen reytingi alamama tek sebebi Mehmet Ali'dir.Artık insanlar ondan sıkıldı.Ben Berna Laçin'i çok sevdiğim halde,sırf Mehmet Ali var diye izlemiyorum.Benim tek üzüntüm Berna Laçin'e üzülüyor olmamdır
madem cok batiliysa neden yaptilar bu diziye kardesimm..allah allah ya...dizi baslamadn once bunu fark etmedilermi...yapmasalardi o zaman.Cok sinirlendim ya. :(
batili olmasi, reytingler hepsi bahane kanal yonteciler
bir karar veriyorlar tutmadi deyip i$in icinde cikiyorlar
kanal zaten bunu yapamaya karar vermisler haftanin reytingi bahane
ama biraz daha uzatmaya calisa bilirsiniz ama bence 2 bolum engec yayinda kalkar:icon_sorr
Mehmet ali konusunda biraz katilyioum artik eski sohreti kalmadi onun..berna icin evet daha guzel partner bulabilirlerdi.
Ama napalim haftaya 5.bolum finalidir.Yinede guzel 4 hafta gecirdik hic unutmicam biterse...berna insalla yine bir dizi yapar..belki uzulup bidaha dizi falan yapmaz iste o zaman cok uzulurum. :(
Keske belali baldiz gibi dizi yapsaydi...berna lacin gibi muhtesem oyuncunun dizisi 5 bolumde bitermi ya..ayip yani.
Mehmet ali konusunda biraz katilyioum artik eski sohreti kalmadi onun..berna icin evet daha guzel partner bulabilirlerdi.
Ama napalim haftaya 5.bolum finalidir.Yinede guzel 4 hafta gecirdik hic unutmicam biterse...berna insalla yine bir dizi yapar..belki uzulup bidaha dizi falan yapmaz iste o zaman cok uzulurum. :(
Keske belali baldiz gibi dizi yapsaydi...berna lacin gibi muhtesem oyuncunun dizisi 5 bolumde bitermi ya..ayip yani.
siz yine bir nebze şanslısınız,benim sevdiğim dizi 1 bölüm sonra kaldırıldı(Rtük yüzünden).Bizim kadar kimse üzülemez.
Her şeyde bir hayır vardır.Berna Laçin,mali erbil, atilla olgaç heps iiyi oyuncular,senaryo ne kadar batılı olsa da uyarlama da fena değildi.Artık daha iyi projelerde görürüz inşallah.Umarım Berna Laçin Evdeki Yabancı,Bir dilim Aşk gibi komedi dizilerinde yer alır.Uyarlama sitcomlar pek rağbet görmüyor.Hatırlayacaksınız Haluk Bilginer ve Şevval Sam gibi önemli oyuncuların dizisi de aynı kadere boyun eğmişti.
mali yüzünden olduğunu sanmıyorum..sabahları yayınlanan proğramı diğer sabah proğramlarına göre daha çok izleniyor..ayrıca mali burda oyunculuğunu gösteriyor..bence çok uyumlu partnerlerdi..ztn daha önceden tanışıorlarmış ikisi..malinin oyunlculuğu süperdi yine bu akşam..umarım bu haftaki reytingler iidir..evet biraz batılı bir dizi ama neden yayınlanmadan önce bunu fark etmiolar acaba:img-cool2...necat kalfaya da bayılıorum bu arada:img-pilot lütfeennn kaldırılmasınnnn.........:icon_sorr
Yarin ratinglere bakalim ve ondan sonra bence parmaklari calistirip kanald'yi mailler ile bogalim.Bunu yapmassak dizimizi kaybedicez..zaten yinede kaybederiz bu kanallar kimseyi dinlemiyo tek dusunceleri para ama yinede sesimizi duyurmus oluruz.
Bir guzel gun secelim dizi icin mesela cumartesi ve diyelim o gunde yayinlayin artik diye.Hepimiz atalimki belki son sans daha verirler.
Ben diycem vallaha dizilere sans vermek istemiyosaniz neden yeni dizileri baslatiyosunuz diye.
Yarin ratinglere bakalim ve ondan sonra bence parmaklari calistirip kanald'yi mailler ile bogalim.Bunu yapmassak dizimizi kaybedicez..zaten yinede kaybederiz bu kanallar kimseyi dinlemiyo tek dusunceleri para ama yinede sesimizi duyurmus oluruz.
Bir guzel gun secelim dizi icin mesela cumartesi ve diyelim o gunde yayinlayin artik diye.Hepimiz atalimki belki son sans daha verirler.
Ben diycem vallaha dizilere sans vermek istemiyosaniz neden yeni dizileri baslatiyosunuz diye.
dizi yayinda kalkma karari kesin 2 hafta verilmis
bir karardir
mail atsanizda fark etmez
ikinci_bahar
27-03-07, 09:53
Reyting listelerine bakınca sorunun reyting olmadığı düşüncem daha da arttı.Örneğin dizi 20:00'de yayınlandığı ilk 2 hafta AB reytingleri:
ilk hafta:4 YILDIZLAR SAVASI [NET] Serials Turkish KAND 19:59 6,4 16
ikinci hafta:8 Yildizlar Savasi [net] Kand 4,60 11,90
Sonuçları karşılaştırmak için bu haftaki diğer bazı dizilerin reytinglerine bakarsak:
9 ACEMI CADI [NET] KAND 3,20 8,20
19 YARALI YUREK [NET] SHOW 2,50 6,50
14 KARA DUVAK [NET] SHOW 3,10 9,90
12 YALANCI YARIM [NET] STAR 3,70 9,50
7 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 4,80 12,10
9 DICLE [NET] ATV 3,90 9,70
18 AFFEDILMEYEN [NET] ATV 2,80 8,30
ve benzeri birçok dizi
saat 20.00'da yayınlandığında en az bu diziler kadar veya daha fazla reyting alan dizimiz (ki üstteki dizilerin yayından kalkması söz konusu değil) neden durup dururken 22:40'a alındı?.Bence yapımcı ve bazı kanal yöneticileri arasında bir gerginlik var ki diziyi baltalamak için bu hafta da 20.00'ye değil 22:40'a koydular(kötü bir sonuç alacağını bile bile).gününü değiştirmeyi bile düşünmediler.Bana göre dizi bir komploya (yapımcı ile kanal yöneticileri arasındaki sorunlardan dolayı)kurban gidiyor.Bununla beraber dilerim ki dünkü bölüm son bölüm olsun,haftaya 24:00'da da yayınlayabilirler bu gidişle :)
burcu_yağmur
27-03-07, 12:08
ben bu diziyi çok seviyorum dün akşamda ful izledim kanal d hemen başladı önümüzdeki haftada böyle olursa kalkıcak zaten siz hiç dikkate almıyosunuzki bizi yakında kanal d yi izleyende kalmıcak bence sizde kaldırılmaya hazır olun bu kafaylaa
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 10,30 24,90
2 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 9,20 25,30
3 IKI AILE [NET] STAR 8,70 23,10
4 KOPRU [NET] STAR 7,40 19,30
5 SOHRET [NET] ATV 7,10 18,40
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,60 17,10
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,50 19,30
8 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 4,50 12,50
9 AYRILIK [NET] SHOW 4,00 12,60
10 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,80 29,80
11 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 12,70
12 O SIMDI ASKER (T.S) [NET] KAND 3,60 9,20
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,50 12,70
14 YILDIZLAR SAVASI [NET] KAND 3,40 9,30
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 18,20 42,10
2 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 9,70 24,50
3 KOPRU [NET] STAR 8,70 23,70
4 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 7,00 20,50
5 IKI AILE [NET] STAR 5,70 14,00
6 SOHRET [NET] ATV 5,20 12,50
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,50 23,00
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,10 13,90
9 BESINCI BOYUT [NET] STV 4,00 10,40
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 13,60
11 O SIMDI ASKER (T.S) [NET] KAND 3,80 9,20
12 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 3,80 8,80
13 AYRILIK [NET] SHOW 3,70 13,20
14 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,70 12,60
15 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,70 12,50
16 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,50 24,10
17 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,50 13,80
18 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 3,50 8,60
19 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 3,40 10,40
20 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 3,20 18,30
21 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,20 9,70
22 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,10 9,40
23 SPOR GUNDEMI KAND 3,10 9,20
24 YILDIZLAR SAVASI [NET] KAND 2,60 8,00
elveda dizi yayından kalktı :( Bence kanal ve yapımcı anlaşamadı ve 2 hafta önce dizinin çekimleri durdu en son çekilen 4. bölümde dün gece yayınlandı Cem karakteri 2 haftadır dizide yok dikkat ettiniz mi Sorun ekipte diyorum Ah bi 5. bölüm olsa (belki çekilmiştir) nelerimi vermezdim ki çekilse bile kanal d yayınlar mı acaba Karınca yuvası ve yaşanmış şehir hikayelerini vermedi dmaxte de vermedi
Berna laçin gibi kariyerinin zirvesindeki bir kadına bu çok ayıp oldu..
Dün dizinin en iyi bölümüydü en çok bu bölümde güldüm Hatta gülmekten diziyi duyamadım :) dün çok heyecanlı bi yerde kaldı
Son olarak yıldızın programının kaderiyle dizinin kaderi aynı oldu
Savaş yıldızın programını kaldırdı kanald'de bizim diziyi
Jenerik
http://img187.imageshack.us/img187/6751/bscap000aa1.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/4165/bscap001rv2.jpg
http://img133.imageshack.us/img133/1521/bscap004gi8.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/8961/bscap005xc4.jpg (http://imageshack.us)
http://img133.imageshack.us/img133/514/bscap006ns1.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/6725/bscap007rv2.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/4291/bscap008ma0.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/5944/bscap009lk8.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/8229/bscap010ts3.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/3891/bscap011je0.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/2476/bscap012an9.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/6496/bscap013hf0.jpg
yaa 3.40 almis bari bence bir sans daha verebilirler haftaya 5. bolum yayinlansin ve belki gittikce duzelir boyle.En azindan 4'lere falan ciksa dizi kurtulabilir kalkmaktan. :(
Ama bence 2 bolum falan daha cekilmistir kesin..o bolumleri yayinlasinlar bari.
Haftaya insalla olur ve duzelmesse artik 6. bolumu finali olur. :(
busegurses001
27-03-07, 17:44
arkadaşlar geçmiş olsun kanal d diziyi arşiv bölümüne koymuş bile ne diyelim artık zaten bu reytinglerle daha fazla ayakta duramazdı ömrü bu kadarmış sevenlerine üzüldüm
neee?? arsivemi koydu? inanmiyorum yaa offf...bari final bolum yapsalardi son olarak.
Off bidaha sitcom falan izlemicek ya.Bisey izlemk istemiyorum artik.Tv;dende nefret etmeye basliyorum su gicik kanallardan. :(
Elveda Yildiz ve Savas.Sizi ozlicez.Bide en onemli yerde kalmisti. :(
kanal d bunu hep yapıyor hiç bi istikrarı yok kaç diziye bunu yaptı örn;asi yıllar ve aşk meleğim diyim ben size ama onlar yabancı diziydi burda kanal d nin yaptığı çok büyük bir ayıp var hem oyuncu kadrosuda çok güzel dizinin insanın suratında bi gülümseme yapıyo çok saçma böle bişey yapması
kanal d tarafindan yayindan kaldirilan güzel dizi ömrü pek uzun olmadi cok komik ve cok eglenceli diziydi cok cabuk baslayip cok cabuk biten güzel dizi mehmet ali erbile yazik oldu diziyi götüren tek isimdi
artik kanald'dende nefret ediyorum..atv ve showtv'yi sevmezdim simdi artik hic bi kanal sevilcek gibi degil ya...bu gunlerde neler oluyo dizilere...bi kabus gibi ayni.Her hafta bi dizi bitiyo.Bagirippp yeterr demek istiyorum artik.
aslında çok hoş bir komedi dizisiydi ama malesef yanlış gün ve tarihe kondu çünkü saatleri beyaz gelincikle çakışıyordu o nedenle izlenme oranı da düşük olabilir bende beyaz gelincik izleyicisiyim ancak diziye reklam aralarında bakabildim gününü yada saatini deiştirseler retytingler düşük olmayabilir...
Simdi kanald'ye yazdim ve gelen cevabin rezilligine bakarmisiniz... :P
Yildizlar Savasi adli yerli dizimize göstermis oldugunuz ilginiz için tesekkür ederiz. Dizi filmimiz Pazartesi günü saat 22.30? da izleyebilirsiniz.
Ne demek bu..sanki dizi hayla varmis gibi dalge gecer gibi...anlamadim gitti. :P
Sizlerde mailler atin bence.Gec olsada sesimizi duysunlar yaptiklari terbiyesizligi anlasinlar.
TELE - BAROMETRE
26 MART 2007 PAZARTESİ
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 18,20 42,10
2 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 9,70 24,50
3 KOPRU [NET] STAR 8,70 23,70
4 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 7,00 20,50
5 IKI AILE [NET] STAR 5,70 14,00
6 SOHRET [NET] ATV 5,20 12,50
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,50 23,00
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,10 13,90
9 BESINCI BOYUT [NET] STV 4,00 10,40
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 13,60
11 O SIMDI ASKER (T.S) [NET] KAND 3,80 9,20
12 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 3,80 8,80
13 AYRILIK [NET] SHOW 3,70 13,20
14 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,70 12,60
15 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,70 12,50
16 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,50 24,10
17 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,50 13,80
18 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 3,50 8,60
19 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 3,40 10,40
20 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 3,20 18,30
21 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,20 9,70
22 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,10 9,40
23 SPOR GUNDEMI KAND 3,10 9,20
24 YILDIZLAR SAVASI [NET] KAND 2,60 8,00
26 MART 2007 PAZARTESİ
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 10,30 24,90
2 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 9,20 25,30
3 IKI AILE [NET] STAR 8,70 23,10
4 KOPRU [NET] STAR 7,40 19,30
5 SOHRET [NET] ATV 7,10 18,40
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,60 17,10
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,50 19,30
8 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 4,50 12,50
9 AYRILIK [NET] SHOW 4,00 12,60
10 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,80 29,80
11 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 12,70
12 O SIMDI ASKER (T.S) [NET] KAND 3,60 9,20
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,50 12,70
14 YILDIZLAR SAVASI [NET] KAND 3,40 9,30 15 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,30 10,50
16 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,10 16,80
17 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,10 11,20
18 DOBRA DOBRA [NET] KAND 2,80 33,80
19 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 2,80 22,00
20 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 2,80 16,30
Simdi kanald'ye yazdim ve gelen cevabin rezilligine bakarmisiniz... :P
Yildizlar Savasi adli yerli dizimize göstermis oldugunuz ilginiz için tesekkür ederiz. Dizi filmimiz Pazartesi günü saat 22.30? da izleyebilirsiniz.
Ne demek bu..sanki dizi hayla varmis gibi dalge gecer gibi...anlamadim gitti. :P
Sizlerde mailler atin bence.Gec olsada sesimizi duysunlar yaptiklari terbiyesizligi anlasinlar.
benim bildigim son bir bolum
koyacaklar pazartesi bence onu demek istediler
hmm..o zaman sitede neden ismini kaldirdilar dizinin...?
Neyse bekleyip gorucez artik.Insallah son bolum daha olur.
aslında çok hoş bir komedi dizisiydi ama malesef yanlış gün ve tarihe kondu çünkü saatleri beyaz gelincikle çakışıyordu o nedenle izlenme oranı da düşük olabilir bende beyaz gelincik izleyicisiyim ancak diziye reklam aralarında bakabildim gününü yada saatini deiştirseler retytingler düşük olmayabilir...
evet saati konusunda aynı fikirdeyiz o saatte çok geç oldu ve doğru düzgün kimse izleyemedi okulu,işi olanlar var sonuçta
ya off yaa:icon_sorr gitti güzelim dizi reyting uğruna..süperdi..kimse dizi yapmasın artık bence...bakalım bu hafta yayınlanacak mı?gerçi ben izleyemiycem sınavlarım başladı:img-fie: :img-cray:
MiSz_CaniSi
29-03-07, 14:01
ne yapalim artik komedi dizileri tutmuyor bu ulkede tek bir komedi dizisi var zaten o da malum artik neyse artik berna lacinin daha guzel projelerde gorururuz insalahh
Arkafaslar oyle mutluyum oyle mutlyum oyle boyle degil. hehe :)
dizimiz bitmemis...yani en azindan simdilik.Kanald sitelerine geri koymuslar simdi aktim.Yayin akisi belli degil gelecek haftanin ama kesin var yani. :)
Insallah final degildir.Baktilarki biraz yukseldi ratingler dahada yukselir diye bir sans daha vermeye karar verdiler galiba ohhh insallahhh daha yukselir. :)
Kim ne derse desin ben kanald'ye değil ekibe kızıyorum Diziyi çektiler ve daha sonra nolduysa yaptıkları işten pişman oldular Ekip vazgeçince kanal d de dünden vazgeçti
Buarada kanald'nin diziyi arşivden almasına nasıl mutlu oldum nasıl oldum anlatamam öyle böyle değil :) Ben de bunun üzerine kanal d'yi aradım (bu hafta içinde 2. arayışım) Dizinin kalkmadığını sadece bu hafta için yayın akışında olmadığını söylediler Ben de eğer devam edicekse erken saate alın Yoksa devam etmesinin hiç bi faydası olmayacak dedim Bir yeni bölüm daha izlemeyi o kadar çok isterim ki Tabii çekildiyse
3. Bölüm Resimleri
http://img162.imageshack.us/img162/5493/bscap000ll5.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/3254/bscap003tr1.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/6307/bscap005gr0.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/4534/bscap007pw4.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/5517/bscap009zw7.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/158/bscap011pz4.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/7003/bscap013tw2.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/2827/bscap014ks3.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/9376/bscap017lm3.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/2552/bscap019ez3.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/4456/bscap020mo2.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/849/bscap022ig1.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/849/bscap022ig1.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/2811/bscap023cg3.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/5932/bscap027qv7.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/9449/bscap028aw4.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/4356/bscap029ln0.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/7594/bscap030cz7.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/6757/bscap031ij8.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/6104/bscap032tz5.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/5584/bscap033aj5.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/4156/bscap034zi1.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/4903/bscap039yq8.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/179/bscap041ts2.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/2418/bscap043yr7.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/5156/bscap045pt2.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/2987/bscap046kl0.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/5131/bscap052eq8.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/7552/bscap053jf9.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/3336/bscap059ft0.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/581/bscap061tt6.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/5286/bscap062wj1.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/3338/bscap065bd0.jpg
bitti :)
komik tarafı dizide hep bitmiş pğrogramların reklamını yaptılar
mesela 2. bölümde şifre: Kod adı kaos. 3. bölümde aman allahım rüya mı görüyorum ne şovu :) (yoksa rüya mı)
ikinci_bahar
30-03-07, 22:04
Kanal d ile star tv aynı holdinge bağlı kuruluşlar.Bundan dolayı Acemi Cadı Dizisini star tv'ye alıp,bu dizinin boşalttığı pazar 20.00'da yıldızlar Savaşı dizisini yayınlamaya yönelik bir karar almış olabilirler.Kanal d'nin sitesinde Yoksa Rüya mı?adlı program pazartesi 22:15 'te yayınlanacak diye bir ifade var.Bu ifade benim tahminim destekliyor gibi.Arkadaşlar dizimiz bana göre pazar günü 20:00'da yayınlanacak artık.
Benim fikrime göre ise her ne kadar bir Berna Laçin hayranı olsam da bu dizinin bitmesi gerek,çünkü yayından kalkacak falan dedikodularından sonra dizi çok prestij kaybetti.Kendini toparlaması falan zor bu aşamadan sonra.Berna Laçin ve Atilla olgaç'ı daha farklı projelerde görmek isterim işin açıkcası.Ayrıca Oyuncular da diziden memnun değilmişler gibi bir hava seziyorum,ya da başka bir sorun var.Diziye kimse sahip çıkmıyor.
cadii_sheker
30-03-07, 22:53
Kanal d ile star tv aynı holdinge bağlı kuruluşlar.Bundan dolayı Acemi Cadı Dizisini star tv'ye alıp,bu dizinin boşalttığı pazar 20.00'da yıldızlar Savaşı dizisini yayınlamaya yönelik bir karar almış olabilirler.Kanal d'nin sitesinde Yoksa Rüya mı?adlı program pazartesi 22:15 'te yayınlanacak diye bir ifade var.Bu ifade benim tahminim destekliyor gibi.Arkadaşlar dizimiz bana göre pazar günü 20:00'da yayınlanacak artık.
Benim fikrime göre ise her ne kadar bir Berna Laçin hayranı olsam da bu dizinin bitmesi gerek,çünkü yayından kalkacak falan dedikodularından sonra dizi çok prestij kaybetti.Kendini toparlaması falan zor bu aşamadan sonra.Berna Laçin ve Atilla olgaç'ı daha farklı projelerde görmek isterim işin açıkcası.Ayrıca Oyuncular da diziden memnun değilmişler gibi bir hava seziyorum,ya da başka bir sorun var.Diziye kimse sahip çıkmıyor.
ama dizi kaldırılacak deniliyordu hem pazar günü kanal d de ard arda iki yeni film var yıldızlar savaşı kaltı bence belki perşembeye almışlardır ama belli olmaz
ikinci_bahar
30-03-07, 23:18
ama dizi kaldırılacak deniliyordu hem pazar günü kanal d de ard arda iki yeni film var yıldızlar savaşı kaltı bence belki perşembeye almışlardır ama belli olmaz
Sevgili freddie'nin dediğine göre diziye bir hafta ara verilip sonra devam edilecekmiş.Önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak galiba.Benim de herhangi bir bilgim yok açıkcası.Kanalların işine de aklım ermiyor zaten.Benimkisi sadece bir tahmin,Acemi cadı gibi başarılı bir projeyi niye star'a devretsinler ki,alternatifi olmadan.Büyük ihtimalle Star'a Yıldızlar Savaşı'nı devredeceklerdi ama sona anda fikirlerini değiştirip Acemi Cadı'yı devrettiler gibi geliyor.Tabi bu sadece benim tahminim.Tamamen yanlış da olabilir tabi ki...
4. Bölüm
http://img127.imageshack.us/img127/6515/bscap005kr7.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/4596/bscap006ie6.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/4555/bscap008wh8.jpg
http://img368.imageshack.us/img368/7228/bscap009ky4.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/6651/bscap010dq4.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/3710/bscap011wy9.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/7204/bscap012aq9.jpg
http://img368.imageshack.us/img368/9153/bscap014ib4.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/3238/bscap016vl0.jpg
http://img368.imageshack.us/img368/9683/bscap017ip0.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/6986/bscap018uh1.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/7086/bscap019ub3.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/1636/bscap020nb9.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/184/bscap021ow4.jpg
bittii :)
1. Bölüm
http://img400.imageshack.us/img400/482/bscap048hf5.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/3640/bscap049pq4.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/703/bscap052xl2.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/9138/bscap055lm6.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/8578/bscap056lc0.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/9581/bscap059uz0.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/1066/bscap060qb8.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/6995/bscap061br0.jpg
http://img113.imageshack.us/img113/5721/bscap063fz1.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/8296/bscap066nw2.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/6426/bscap054li1.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/9961/bscap068wf8.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/377/bscap072ys5.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/8730/bscap074ft8.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/5893/bscap075kc1.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/717/bscap079xh3.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/2897/bscap080hi8.jpg
bitti :)
Ibrahim coook sagol ya resimler icin harika valla..bakinca izliyesim geliyo...bu hafta niye yok anlamadim..insallah haftaya pazartesi verirler ve vazgecmezler.
devrim yalçınmış mimarın adı örendim örendim bide bi filmde oynamış başrol oyuncusu olarak:happy0064 :happy0064
dartagnan72
06-04-07, 10:21
:icon_whis bir murphy brown uyarlaması ile karşı karşıyayız yanılmıyorsam? siz ne düşünüyorsunuz?
YAYININA SON VERİLEN DİZİ HANGİSİ?
05.04.2007 03:05:09
Kanal D'nin en iddialı projesi varsayılan dizi reyting kurbanı oldu...
Mehmet Ali Erbil ve Berna Laçin'in başlıca rollerini üstlendikleri YILDIZLAR SAVAŞI kanalın web sitesindeki açıklamayla resmen yayından kaldırıldı...İlk bölümündeki yüksek reytinglerle abartılan dizi,üçüncü ve dördüncü bölümünün ardından yayından kaldırıldı...
evet uzgunum arkadslar ama dizi yayından kaldırlmıs...
ikinci_bahar
06-04-07, 14:27
YAYININA SON VERİLEN DİZİ HANGİSİ?
05.04.2007 03:05:09
Kanal D'nin en iddialı projesi varsayılan dizi reyting kurbanı oldu...
Mehmet Ali Erbil ve Berna Laçin'in başlıca rollerini üstlendikleri YILDIZLAR SAVAŞI kanalın web sitesindeki açıklamayla resmen yayın