PDA

Tüm Versiyonu Göster : Selim ve Esma'nın Evi

ATARAUS
22-10-04, 16:39
arkadaşlar ya kaç oldu bakıyorum bakıyorum... videolara da bakıyorum bir türlü bu yeni evlerine isinamadim. ay çok soğuk ne o büro gibi birşey hiç ev havası yok selimin eski evi çok daha güzeldi bence, ne dersiniz.?

gulpembe
22-10-04, 17:56
Haklisin Ataraus bende yeni evlerini hic sevmedim, dekorasyon hic guzel degil ve ev bombos.. Sicak bir yuva havasi vermiyor...

KaDeRiM
22-10-04, 17:57
Selim'in eski evinin daha sıcak olduğu fikrine katılıyorum. Şimdiki ev benimde pek hoşuma gitmedi. Manzarası ve terası hariç :wink:

esma-selim
22-10-04, 18:19
Ewt biraz soğuk bir ev ama modern bir havası var bence. Minimalist döşenmiş bir ev son bir kaç yıldır moda bu, evleri daha az eşya ile döşüyorlar aslında hoş ama biz Türkler sıcak bir yuva ve aile ortamı sevdiğimiz için bize soğuk bir ev gibi geliyor. Ama ne olursa olsun evin terası ve manzarası muhteşem!!! :lol:

gulpembe
22-10-04, 18:43
Ben biraz klasik oldugum icin modern dizaynlardan pek hoslanmiyorum, soguk buluyorum bu nedenle belki. Mesela Kozanlarin evini cok begeniyorum bana cok sicak geliyor, Arhanlarin evine lafim yok ama biraz abartili.. Ha bi de cicegin evini de pek begenmiyorum zoraki dosenmis gibi...

eves
22-10-04, 21:32
arkadaşlar ya kaç oldu bakıyorum bakıyorum... videolara da bakıyorum bir türlü bu yeni evlerine isinamadim. ay çok soğuk ne o büro gibi birşey hiç ev havası yok selimin eski evi çok daha güzeldi bence, ne dersiniz.?

ayni seyleri bende düsünüyordum Atarus. Düsüncelerimi sonunda sen dile getirmissin.
Büro gibi ne o öyle?? Fuarda sanki göstermelik dizilmis, birazdan toplanip gidicekmis gibi. :?

bilenbiri
23-10-04, 00:42
aslında sıcak dursun diye mobilyaların kapıların yani ahşap herşeyin rengini açık yapmışlar, ama mimarisi bir garip, hangi katta ne var anlaşılmıyor. eski ev güzeldi, çünkü hakimdik nerede ne olduğuna, bir de mazisi var tabi :wink: . esma selim sahneleri yani.

hep dar açılardan çekim yapıyorlar ev sanki ufacık oturulur mekanlar, devasa kullanılmaz mekanlardan oluşmuş gibi, büro demek çok yerinde, bir iki sevimli sahne sonra eve ısınırız, merak etmeyin.

sincen
23-10-04, 08:06
arkadaslar merhaba, siteye uzun zamandir uyuyim ancak yazmak ilk defa nasip oldu.

selim esma'yi yeni eve ilk getirdiginde artik sen istedigin gibi dosersin gibisinden bir seyler soylemisti.. hatta dogum gununde esma ev icin cicek, biti aliyordu yanlis hatirlamiyorsam.. yani bence yavas yavas ev de degisecektir.

violet
23-10-04, 09:25
Evin nerde olduğunu tam olarak bilen varmı geçe akşam salacakta deli gibi ev aradım

KaDeRiM
23-10-04, 09:42
Ay violet wallahi alemsin. Salacakta diyolar ama bende kulaktan dolma bilgiye sahibim. Ay ama çok güldürdün beni he sabah sabah. Yahu haber vereydin beraber arardık :lol: Belki iyi görememişsindir sen :lol:

violet
23-10-04, 09:46
Kaderim halimi bir görseydin daha çok gülerdin gözüm tepelerde hani manzara direk gözüküyorya cam teraslı ev arıyorum araya ağaçlar giriyor iki büklüm oluyorum apartmanların üst katlarını görene kadar ama bulamadım hava epey kararmıştı,birlikte yine bir arama turuna çıkabiliriz.

KaDeRiM
23-10-04, 09:56
Tabi canım neden olmasın? Ama bence önce tam oalrak evin yerini öğrenmek lazım. Bi dahaki bölümlerde iyice dikkat edelim bari :wink:

daybreak
25-10-04, 12:45
delisiniz siz yaaa...
ama güzel fikir bekleyin beni ben de geliyorum aramaya. orayı bulamzsak başka şeyler buluruz. mesela arcyi basarız , arhanların köşkünü , esmanın okulunu ...
ha bi de ben de bu yeni evi sevmedim ah ah selimin eski evi ne kadar güzeldi.

KaDeRiM
25-10-04, 12:50
Ya daybreak aslında Arc'yi basma fikri baya güzel he. Nerde olduğunu da çok basit bulabiliriz. Bizi içeri alırlar mı bilmem tabi :lol: Ama basılacak en basit yer orası olsa gerek. Nede olsa sokak halka açık :lol:

daybreak
25-10-04, 13:34
tamam o zaman en kısa zamanda basarız basmasak bile kapıda dikilir bir arkadaşı bekliyorduk deyip orada dikiliriz. ahu , mehmet , ozan kim çıkarsa rehin alırız bütün ekibi toplayın yoksa kaçırırım , bizim sitenin senaryolarında oynatırım falan deriz. ( ha bu arada kafamıza da penti 57 geçiririz , inandırıcı olsun ) ekibi toplarız. resim çektiririz , VCDlerimizi imzalatırız. senaryonunda sonunu öğreniriz. sonra onlar bizden çok memnun kalacaklar ya sen , ben ve violet için bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin en ferah 3 odasını bize ayırttırırlar :)

KaDeRiM
25-10-04, 13:40
:D Aynen katılıyorum walla. Bakırköyde oda ayarlarlar artık canım. Bence gidelim. Pazar günü gidelim ki kesin pazar günü çekim yapılıyor orda. Çünkü hafta içi kapının önündeki araba sayısının o kadar az olması imkansız. Normalde iki sıra halinde park ediyorlar ordaya. Pazar gittik mi? Gittik. Önce içeri girmeye çalışırız. ( Tabi almayacakalr ama biz gene bi şansımızı deniyelim) Sonra baktık almıyolar kapıda otururuz. Ne yani zorla gönderecek halleri yok heralde. İçerden kim çıkarsa saldırırız artık. Ben şirket grubundan Zekeriya hariç en çok Adviye'yi merak ediyorum. En düşük ihtimal onu bile bulsak yeter. Baktık ki birilerini görüyoruz kamp filan kurarız. Bütün Bim ekibini nası görebiliriz ki. Bi günde olmazsa Köşk'e baskın düzenleriz. Tarabya sırtlarında bi yerde. Buluruz heralde :lol: Ama bence o demir kapıdan giremeyiz :lol:

daybreak
25-10-04, 13:53
gireriz gireriz. gerçi ben biraz kiloluyum ama yine de b.i.m. için uzun atlamacı falan bile olurum.

KaDeRiM
25-10-04, 14:04
:)))))))))))) Senden her şeyi beklerim walla. Ben de kısa boyluyum zaten. Ama valla her yere tırmanabilirim. Yalnız duvardan filan bakabilmemiz için benim ayağımın altına ya bir taş yada tabura mi getirsem evden :lol: Malım boy 1.55 olunca zor olur biraz görebilmem. Neyse bende herşeyi yaparım walla yeterki görebilelim :lol:

daybreak
25-10-04, 14:27
atlarken benim sırtıma çıkarsın sonra itfaiye ya da vinç ya da onun gibi bir araç çağırıp beni içeri sokarlar.
bak aklıma bir fikir daha geldi böyle dozer falan deyince. Eskiden A Takımı diye bir dizi vardı. onların yöntemleri kullanalım. dalalım greyderlerle bahçeye :)

KaDeRiM
25-10-04, 14:28
Kaç sene yeriz ki :lol: Aman olsun Bim için değer diyeceğim ama gençliğimi hapislerde mi geçireyim. Ama bizi çekim sonuna kadar bekletip sonra tımarhaneye götürürlerse neden olmasın?

violet
25-10-04, 14:52
Ya çok kötüsünüz Olsun BİM için Bakırköyde İlhan İrem dinlemeye razıyımda burdan giden arkadaşlar olmuştu çekimleri izlemeye sanırım mykayra dı onlar zorlanmamışlardı çekimleri izlerken tam hatırlamıtorum ama oyuncularla konuşmuşlardıda galiba

KaDeRiM
25-10-04, 14:53
Benim haberim yok mykara'nın filan gittiğinde. Sanırım ben bu siteyi keşfetmeden önce oldu. E öyleyse bizde zorlanmayız heralde. :lol: En kısa zamanda ( Ramazan bayramından sonra filan) Bu planları uygulayalım o zaman.

violet
25-10-04, 14:57
Bana her yol uyar 3-5 kişi bütün gün yollarda gidip geliriz nbelki halimize acırlar çekimlerin yerini söylerler birde bize o soğuk havada sütlü nescafe bile ısmarlarlar

daybreak
25-10-04, 15:39
oldu gözlerim doldu
hem sete alacaklar hem de sütlü nescafe ısmarlayacaklar ha ha ha

Fundab
25-10-04, 15:59
Arkadaslar,

Ben de hatirliyorum mykayra'nin Arhan Malikanesine gittigini... O mesajlarini bulmaya calisirken Agva'yla ilgili olanina ulastim. Digerini de bulursam ekleyecegim...

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=557&sid=2450e5af93d1b8a3fa339522c50ae467

daybreak
25-10-04, 16:03
ağvaya da gittiniz hep beraber ha. ne güzel ya. bizde böyle bir organizasyon olsada hepberaber bir yerlere gitsek

KaDeRiM
25-10-04, 16:07
Teşekkürler Fundab. Benim mykara'nın köşke gittiğinde valla haberim yok. bulursan onlarıda yazarsan sevinirim.
Yok ama ben çok ciddiyim kesin gideceğiz setlerine:)

Legolin
25-10-04, 16:09
valla ben de ciddiyim... de Ankara'dan nasıl gelirim onu bilmiyorum :P
gözümü karartıp kaçsam mı ya offf :cry:

daybreak
25-10-04, 16:10
sen ankaradan ben adapazarından kaçar geliriz

Fundab
25-10-04, 16:10
Arhan Malikanesi ve mykayra'nin notlari su sayfada arkadaslar. Sizlere kolay gelsin...

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=283&sid=a9d5073ce8e98ceaba820b4fdbf36fb0

KaDeRiM
25-10-04, 16:11
Adapazarı çok uzak değil. Senin gelme olayını düşünmem de daybreak. Legolin hakkaten zor biraz gelmesi. neyse yaa ne zamangelirse o zaman basarız seti bizde :lol:
Bu arada teşekkürler Fundab

daybreak
25-10-04, 16:18
okumamıştım ben bu forumları daha önce güzel oldu yani şuan. teşekkürler.
benim için sorun değil. haber ver 3 saat sonra ordayım

bilenbiri
02-11-04, 21:32
ev tam bir muamma, yemek hangi katta yendi, esma ve selim nerde kavga etti, üst kata iki merdiven varda biri özel olarak sadece yatak odasına mı gidiyor, çünkü yatak odası kesin üst katta, esma kızıp başka odada yatmadı herhalde, o zaman niye aşağı indi? evi gezdirdikleri özel bir bölüm yapsalar ancak anlarız, muammaaaaaaaaaaa :wink:

michelle
03-11-04, 02:59
ev tam bir muamma, yemek hangi katta yendi, esma ve selim nerde kavga etti, üst kata iki merdiven varda biri özel olarak sadece yatak odasına mı gidiyor, çünkü yatak odası kesin üst katta, esma kızıp başka odada yatmadı herhalde, o zaman niye aşağı indi? evi gezdirdikleri özel bir bölüm yapsalar ancak anlarız, muammaaaaaaaaaaa :wink:

Yemek odası,mutfakla aynı yerde...Selim'le Esma'nın kahvaltı ettikleri masa işte...Giriş katı yani...
Esma ve Selim salonda tartışlar,yani üst kat...
Yatak odası aşağıda olmalı.İki girişi var gibi.Dikkatli izlenildiğinde anlaşılıyor...Yatak odasından hem üst kata yani salona, hemde giriş katına merdiven var.Esma'da aşağıya indi doğal olarak.Yatak odası üst katta değil anlayacağınız.....

turuncu
03-11-04, 11:32
selimle esmanın evi çok hoş oldukça güzel ve modern döşenmiş bi ev ben çok beğendim diğer arkadaşlar evi neden soğuk buldular anlamadım :roll:

KaDeRiM
03-11-04, 11:43
Ama evlendileri gece Selim Esma'yı eve ilk getirdiğinde yatak odasına götürürken üst kata çıkartmıştı. Belkide ev 3 katlıdır.

eves
03-11-04, 11:48
Ev ev degil sanki labirent kutusu mübarek. Hani yeni evliler icin iyi, saklambac falan oynarlar ama cicim aylarindan sonrada slkar öyle bir ev. Ben tekrar etmek istiyorum, ne mobilyalar nede evin mimarisi bir evi animsatiyor.
Bu ucuk Avrupa entellerinin bicimsiz ev dizmesine benziyor.

Simdi bu evden yola cikarak bir karakter analizi yapmak istiyorum(cok severim) ama merak etmeyin genis almadan kisa ve öz yazicam. (Hem detayli yapmak icin eve daha dikkatli bakmam lazim bir dahaki sefere)

: Isine bagli, yogun tempoda calisan, özel hayatindan daha cok isine önem (ki ev mobilyalari is mobilyasina daha cok benziyor, buda o insan kendini isi ile rahat hissediyor demektir, her an isi ile ilgili düsünüyor/düsünmek istiyor demektir) veren insanlarin evi. Fakat belleginde kisa kisa isten ev hayatina kacis yapan bu sahislar su stilmix dedigimiz tarzda büro icinde ev usülü tek tük parcalarla bunu yakalamaya calisiyorlar. Yani tipik Selim ve evden ayrilmis yasadigi hayat disindaki düzeyi yüksek yasam tarzina kucak acan, ev kizi olamam bende isimin kadiniyim edali Esmanin yuvalari..

Bu kadar yorum yeter. :D

michelle
03-11-04, 14:01
Ama evlendileri gece Selim Esma'yı eve ilk getirdiğinde yatak odasına ***ürürken üst kata çıkartmıştı. Belkide ev 3 katlıdır.

Selim Esma salonda konuşmuşlardı...Sonra Selim ve Esma merdivenlerden aşağıya indiler.Yatak odası en alt katta anlayacağınız.Bugün iyice inceledim bölümleri....birde evlerindeki turuncu koltuklar çok hoşuma gidiyor... :)

tnttnt
03-11-04, 14:39
mutfak da cok guzel.... omanzaradan sonra ew ısterse sırf o balkondan mevcut olsun....

daybreak
03-11-04, 15:10
walla haklısın

bilenbiri
03-11-04, 22:34
o manzara için ben bankta yatmaya razıyım (desem yalan olur) ama muhteşem bir manzara

banu
04-11-04, 01:21
Arkadaslar selim ile esmanin evinin nerede oldugunu tam olarak söyleyemiyecegim ama Üsküdar kaymakamliginin orada bir arkadasimin
kafeteryasi var "mia CARAMELLA" arkadasim evin oraya çok yakin oldugunu söylemisti.Hatta çekim aralarinda esma ile selimde ekiple beraber orada yemek yiyorlarmis.Esmanin selim için hazirladigi krepleri de onlar yapmislar.

daybreak
04-11-04, 10:16
baskın basanındır o zaman :)

atiartol
27-11-04, 22:10
Bence ev oldukça güzel.Hem üst katında oldukça güzel manzarası var.

_hasret
27-11-04, 22:13
evet. ben zaten en cok manzarasina bayiliyorum

daybreak
29-11-04, 13:57
walla evin heryeri çok güzel.evin terasını ve salıncağı ve manzarasını da gördükten sonra tamam dedim yani.

sweetheart
10-12-04, 18:46
Arkadaslar selim ile esmanin evinin nerede oldugunu tam olarak söyleyemiyecegim ama Üsküdar kaymakamliginin orada bir arkadasimin
kafeteryasi var "mia CARAMELLA" arkadasim evin oraya çok yakin oldugunu söylemisti.Hatta çekim aralarinda esma ile selimde ekiple beraber orada yemek yiyorlarmis.Esmanin selim için hazirladigi krepleri de onlar yapmislar.

evet bunu duyan,bilen,öğrenen ve aynı zamanda anadolu yakasında oturan arkaşlar.... üsküdar´a hücummmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
ama cidden galeyana getirmek gibi olmasın,avrupa yakasında oturuyor olmasam gidip kesin görürdüm evi...belki selimi....:)))!!!
burakdeniro gibi çektiğiniz fotoğrafları da buraya eklerdiniz....
walla süperrr olurdu....

daybreak
13-12-04, 14:17
istanbula birgün hususi gelip , evi arayacam yani. o kadar taktım kafaya.

BuRcU_22
13-12-04, 17:44
Sizce evin dıştan görünüşü ile içten çektikleri ev aynı mı? Hani bazen yapıyolar ya dizlerde başka bi dış mekan verip başka yerde çekiyorlar, bilen duyan varsa söyleyebilir mi merka ettim ?

daybreak
14-12-04, 14:31
yok ya aynıdır yapmazlar öyle şey.

oalkan
14-12-04, 15:10
herkese merhaba. ben bu başlık altındaki yazıları yeni okudum. Evin nerede olduğunu merak edenleri tam yerini söyleyerek meraktan kurtarayım. Doğancılar'da Üsküdar Kaymakamlığı'nın hemen arka köşesinde Karakol ile aynı sirada. Ben oralarda oturuyorum ama bir türlü çekimlere denk gelmedim.

daybreak
14-12-04, 15:12
merhaba
aramıza hoşgeldin.
ben senin yerinde olsam nöbet tutarım yaaa. çok şanslısın bence bu şansını iyi değerlendir.

sweetheart
14-12-04, 17:26
hoşgeldinnnn sefalar getirdin arkadaşım...
sen daybreak in söznü tut ve nöbetini tut...gördüklerini kelime atlamadan yaz buraya...!!!tamam mı???
ya nasıl bir şans varmış sende....
değerini bil....

KaDeRiM
14-12-04, 17:33
herkese merhaba. ben bu başlık altındaki yazıları yeni okudum. Evin nerede olduğunu merak edenleri tam yerini söyleyerek meraktan kurtarayım. Doğancılar'da Üsküdar Kaymakamlığı'nın hemen arka köşesinde Karakol ile aynı sirada. Ben oralarda oturuyorum ama bir türlü çekimlere denk gelmedim.

Hoş geldin aramıza oalkan. Walla arkadaşların dediği doğru. Bende olsam nöbet tutardım :wink: Umarım bi gün çekimlere rastlarsın da bize anlatırsın hepsini bir bir.

oalkan
15-12-04, 10:37
aslında cok sanslı olduğum soylenemez. Su ana kadar cekımlere hıc denk gelmedım. Aslında cekım ekıbınde bır arkadasımın tanıdığı var cekımlere denk gelsem dırek bınaya gırecem ama bır turlu kısmet olmadı. Insallah bundan sonra denk gelırde cekımlerı ızleyebılırsem sızlerı habersız bırakmam

daybreak
15-12-04, 16:31
denk gelmeyi bekleme. çünkü tesadüf diye birşey yoktur. birşeyi çok istersenn ve o şey için emek harcarsan o iş olmuş demektir. inanmak başarmanın yarısıdır ...

sweetheart
17-12-04, 17:27
fırsatları kendin yaratırsın arkadaşım....
bizim gibi manyakların elinden de bu bilgileri verdikten sonra kurtulamazsın...
senden haber bekliyor olacağızzzz:))))

daybreak
20-12-04, 13:33
eee daha bulamadın mı çekimlerin gününü. ooo çok yavaşsın arkadaşım sende yaaaa :)

oalkan
21-12-04, 09:10
çekimler perşembe günü yapılıyormuş. Bende perşembe günleri eve geç dönüyorum malum çalışınca insan böyle oluyor o yüzden de denk gelemiyorum çekimlere ama birgün işe gitmeyip çekimlere gitmeyi düşünüyorum

daybreak
21-12-04, 09:15
walla ben senin yerinde olsam ilk perşembe hasta numarası , 2. perşembe sınavım var falan bahanesi , 3. perşembe aileden olmayan mesela teyzen yoksa teyzem öldü , amcan yoksa amcam öldü bahanesi , son perşembe de onun 7. gece duasını yaparsınız oldu bitti...

KaDeRiM
22-12-04, 19:02
Farkında mısınız? Bu ev hakkında ne kadar yazdık çizdik. Hatta yeni bir başlık açtıracak kadar çok şey yazdık. Evin odalarını çözemedik filan :lol: :lol: Heralde hiç birimizin içine tam olarak sinmemişti bu ev. Şimdi gelecek bölümler için yeni bir ev arandığı yazıyordu gazetede. Belki de Esma ve Selim'in gerçek yuvası orası olacak. Ne dersiniz? :roll:

vemt82
22-12-04, 19:08
Merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce ATV haberde devletin uzun zamanlı ev kredisi hakkında konusurken BİM Müzüğü eşliğinde Selim ve Esmanın evini gösterdiler. Yani ben o sandım. Ev Üsküdar'daydı. Dıştan görünüşü ve manzarası aynıydı. O ev milyon dolarla satılıyormuş. Hatta evin içinde bize BİM'de gösterdikleri modern tarzda döşenmiş salon dışında klasik stilde bir salon ve 2. bir mutfakta vardı. Sadece kimse yazmadığı için haber vermek istedim. Hatta haber editörlerinden biri son model bir arabayla gelip evi alıyormuş gibi konuşmuştu.

BONAQAclassic
22-12-04, 19:12
Farkında mısınız? Bu ev hakkında ne kadar yazdık çizdik. Hatta yeni bir başlık açtıracak kadar çok şey yazdık. Evin odalarını çözemedik filan :lol: :lol: Heralde hiç birimizin içine tam olarak sinmemişti bu ev. Şimdi gelecek bölümler için yeni bir ev arandığı yazıyordu gazetede. Belki de Esma ve Selim'in gerçek yuvası orası olacak. Ne dersiniz? :roll:
yani gerceyi söyleyim bir güzel bir yaliya hayir demem. güzel olur :D :P :D

sweetheart
24-12-04, 18:11
bencede...
zaten bir köşk,yalı falan aranıyormuş...
ama boşanma falan olmasında ben şahsen her türlü eve razıyım:))

BuRcU_22
24-12-04, 20:01
ben sevmiştim ya karışık filan ama güzel evdi. Özellikle üst katı çok sevmiştim, yaşanmışlıkların etkisi var mı bilinmez. Eğer hala aranıyorsa boşanıp evlenecekler ya da uzun süre ayrı kalacaklar demek çünkü onlar bizden 2 bölüm önde ve daha yeni bir evde çekimlere başlanmamış... Sadece tahmin ama yani birşey bildiğimden değil söyliyim :)

daybreak
27-12-04, 10:57
Amaannn birlikte olsunlar da isterlerse sulukule de ev tıutsunlar.
ille de roman olsun , ister çamurdan olsun , o da allah kuludur her kim olursa olsunn oooo..
Çadırımın üstüne şıp dedi damladı. Çadırımın üstüne şıp dedi damladı. Allah canımı almadı almadı. Allah canımı almadı almadı. Veresiye vere vere kalmadı kalmadı. Veresiye vere vere kalmadı kalmadı. Allah canımı almadı almadı. Allah canımı almadı almadı.
Karagözlü çingenem aşık oldum ben sana , seni çok seviyorum inanmıyorsun bana. güzelim Allahhhhhh

sweetheart
31-12-04, 17:54
demek ki ev çiçekle esmanın tutacağı evmiş...puffffffffffffffffffffffff...:((

Legolin
31-12-04, 17:57
iyi de yalı arıyorlar denmişti. hmm esma ve çiçeke yalı... yakışır aslında :P

BuRcU_22
01-01-05, 01:20
hmm esma ve çiçeke yalı... yakışır aslında :P

puhahaha :D (çalıntı oldu hafif ama...) bir de size birşey sorucam, herkes çiçekle esma ayrı eve çıkacak diyor, bu bir yerden gelen haber mi yoksa bölüm özeti üzerine yürütülen bir tahmin mi? Hayır merak ettim ben göremedim böyle bir haber çünkü. Teşekkürler :)

michelle
01-01-05, 02:34

Çiçek ve Esma'ya yalıların en kralı yakışır ama,kazandıkları parayla o yalının ancak çamaşır odasını falan tutalarlar sanırım.Stüdyo tipi ev bizim kızlara yeterli...

Legolin
01-01-05, 21:50

Çiçek ve Esma'ya yalıların en kralı yakışır ama,kazandıkları parayla o yalının ancak çamaşır odasını falan tutalarlar sanırım.Stüdyo tipi ev bizim kızlara yeterli...

ehehe çamaşır odası hı nihahaha evet öyle görünüyor :P

daybreak
03-01-05, 13:39
bu sitede birisi söylemişti çiçek ve esma için stüdyo tipi bir ev aranıyor diye.
ama selim ve esma için de bir yalı aranıyormuş.

bimkolik
03-01-05, 15:38
Çekimler sirasinda Selim ve Esmaya yali araniyormus galiba dedigim de 'yok onlarin evi üsküdar da ama Esma ve Çiçek için küçük bir yer bakiliyor ' dendi. Ama bilemiyorum bu bilginin ne kadar dogru oldugunu. fragmanda Selim sanki farkli bir yatakta yatiyor gibi pek anlayamadim acaba örtü degisikligi mi yoksa baska bir yerde mi kaliyor bilen varmi?

pinkzone
03-01-05, 15:42
bence yatta kalıyor çünkü ora huzur verebiliyor olabilir birde evde artık esmasız kalmak istemiyor onun için yatta kalır kesin fragmanda da annesi yanına geliyor yata

KaDeRiM
03-01-05, 17:33
Selim bence o evde bavul toplarken kendi bavulunu hazırlıyor ve yatta kalmaya gidiyor. Esma'ya hazırlıyormuş gibi değildi sanki yahu? Bilemiyorum ama Selim yatta kalacak bence de. En azından bir kaç gece...

daybreak
03-01-05, 17:48
selim bence de yatta kalacak. ve o topladığı çanta da kendi çantası.

michelle
03-01-05, 19:02
Fgragmanı 2345678 kere izleyen biri olarak o bavul Esma'nın bavulu diyorum.Yatta kalması da Selim için iyi olur.Selim 34.bölümde Esma'ya denizi bir yuva gibi gördüğünü söylemişti.Şu an diğer yuvası ona çok boş ve anlamsız geldiğine göre...yatta kalma olasılığı yüksek....

BuRcU_22
03-01-05, 19:10
Bu, ayrılık çok uzun sürmeyecek demek mi :roll: ?

daybreak
04-01-05, 09:27
michelle haklı çıktın. o çanta esmanın çantasıymış ve maalesef son nokta olarak kozanlara geldi o çanta ...

BONAQAclassic
05-01-05, 22:20
ama bence sonunda o cante selimin ve esmanin yeni yalilarina gelecek ve orada bir mutlu ciftin yaninda kalacak yani öyle umuyorum :roll:

BuRcU_22
05-01-05, 23:15
umarım BONAQAclassic ama birkaç bölüm daha sabredecek o çanta dolabın karanlık köşlerinde galiba :roll:

daybreak
06-01-05, 10:24
inşallah çanta gider mi gitmez mi beni ilgilendirmez ama o yeni eve esma ile selimin elele girmesi beni ilgilendirir.

Melisa2000
25-01-05, 18:14
Selimle Esmanın uzay laboratuarı gibi ultra modern evlerinden kurtulduk ama onların ayrılması sayesinde. bir kötüden kurtul yerine bin tanesi gelsin bu yapılacak şeymi bizim gibi iyi seyrcilere desem ne dersiniz? 8O

12345
01-02-05, 16:53
Yatak odasının da yerini uygulamalı olarak öğrenmiş olduk bu bölümde.. Selim Maria'ya alt katta olduğunu söyledi önce. Beraber aşağıya inip bir güzel koridordan da geçerek elleriyle koymuş gibi odayı buldular.

daybreak
01-02-05, 17:00
ama ilk ne dedi şurada biryerlerde ...
demek ki şurası aşağısıymış :)

BONAQAclassic
01-02-05, 18:25
ya benim bir sorum olacakdi: giri renkli koltugn arkasinda sanirim cam duvar var. o camin üzerinde yazilar mi yaziyor? yoksa ben mi yanlis gördüm :roll:

12345
01-02-05, 18:31
ya benim bir sorum olacakdi: giri renkli koltugn arkasinda sanirim cam duvar var. o camin üzerinde yazilar mi yaziyor? yoksa ben mi yanlis gördüm :roll:

evet bu benim de dikkatimi çekti.

esma-selim005
01-02-05, 18:36
bende bişey sorucam: gri koltuk, cam, camın üzerinde yazılanlar ne? anlamış değilim yani neyden, nereden, kimde bahsediyorsunuz? :?:

daybreak
02-02-05, 11:53
sanırım bir şiir falan yazıyordu. tam merdivenlerin başında...

esma-selim005
02-02-05, 12:14
esmayla selimin evidemi :?:

12345
02-02-05, 12:20
Bölümü kaydedenlerden rica edelim belki dikkatlice seyredildiğinde ne olduğu anlaşılır. Maria Selim'i yatak odasına indirirken merdivenlerin başındaki camda bir yazı gözüktü. Ne yazdığı anlaşılabiliyor mu?

esma-selim005
02-02-05, 12:24
Heeee şimdi hatırladım yazıyı bende gördüm bütün camı kaplayan beyaz bir yazıydı. ama kaydedenler bile bunu okuyamazlar çünkü ters gibiydi.

daybreak
02-02-05, 15:00
ters te olsa düz de olsa okunamaz yaa. camın üzerindeki beyaz yazı. çok zor yaaaa. muhtemelen bir şiir falandır. belki de beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın'ın sözleridir :)

bimkolik
02-02-05, 15:05
Simdi baktim o yaziya bütün cami kapliyor ama çok küçük ve okunmasi imkansiz.Bu arada dayanamayip seyrettim devamini ayy çok komik Selimin uyandiktan sonraki halleri koptum yine yaa

daybreak
02-02-05, 15:07
kim olduğunu hatırlamıyorum yazılan senaryoların birinde selim'in yatağın köşesine hoplaması için kurbağa gibi tabiri kullanılmıştı. koptum resmen orada.

KaDeRiM
02-02-05, 15:11
kim olduğunu hatırlamıyorum yazılan senaryoların birinde selim'in yatağın köşesine hoplaması için kurbağa gibi tabiri kullanılmıştı. koptum resmen orada.

Bilenbirinin ayzdığı senaryoda var. Bend eokuduğumda feci derecede güldüm o terime. Ama doğru walla resmen kurbağa gibi duruyodu:)))))))) Hatta izlerken de çok gülmüştüm Selim'in o büzülmüş haline :lol:

daybreak
02-02-05, 15:47
süperdi yaaa , içkisine ilaç atılmış , ifal edilmiş genç kız gibi kalktı resmen.

BONAQAclassic
02-02-05, 16:59
:D :D :P :P

BONAQAclassic
02-02-05, 17:00

evet bu benim de dikkatimi çekti.

benim cok hosuma gitdi o yazilar ama sanki siyah renkte yazilmisti yani galiba beyaz deyildi

dlkd
03-02-05, 15:35
camın üzerindeki yazılar beyazdı, mehmet aslantuğ yani selimimiz sarhoştu ya işte o zaman camdan tutundu o anda gördüm ama kesinlikle beyazdı.

sevgiler
dlkd

BONAQAclassic
03-02-05, 17:49
olsun yinede güzel görünüyordu bence :roll: :D :D :P :P :lol: :)

demirr
10-02-05, 00:22
ya zaten uğursuzluk getirdi aşklrına(selim ve esma) game over oldu anlıcanız:)))

Seno
10-02-05, 13:59
BENCE ARIK EVİ DEĞİŞTİRSİNLER.

BuRcU_22
10-02-05, 14:18
bu ekip evlerden çektiği kadar hiç bir şeyden çekmedi...
ilk başlarda vardı bir malikane herkes bir bahçede geçinip gidiyordu, önce selim farklı bir eve taşındı, sonra esmayla evlendi başka bir ev aldı, sonra esma ile çiçek farklı bir eve taşındı, şimdi de selim farklı bir eve taşınmaya hazırlanıyor. Büyük ihtimalle selim ve esma barışınca da farklı bir eve taşınacaklar... Çiçek ve necatinin evini de unutmamak lazım.
En gariban ise Selim, önce köşk, sonra kendi evi, sonra esma ve onun evi, şimdi başka bir ev, 4 oluyor :!: bir insan yaklaşık 1 senede bu kadar fazla taşınmayı nasıl kaldırabilir 8O

daybreak
10-02-05, 14:30
ne güzel işte tebdili mekanda ferahlık vardır derler büyüklerimiz.

tnttnt
10-02-05, 14:34
eee adam 38 yasına kadar köskte yasamıs hayatı boyunca tasınamamıs 1 yılda acıgı kapatıyor

BuRcU_22
10-02-05, 14:56
siz de haklısınız ne diyeyim :D :D

daybreak
15-03-05, 15:32
esma ve selim barışınca yeni evleri neresi olur acaba

12345
15-03-05, 15:34
Yalı aranıyor diye duymuştuk bir ara ama...

marbella
15-03-05, 15:39
GÜZEL CIVIL CIVIL BİR EV BULURLAR İNŞALLAH BU EV ÇOK KASVETLİYDİ

daybreak
15-03-05, 15:50
pembe panjurlu mu olsuuun :)
bence oturdukları ev çok güzeldi. yani ben hastaydım o evin terasına yaaaaa

sbuffy
15-03-05, 15:51
deryanın tabloları asılınca ev dahada kasvetli oldu :(

aslında esmanın evi çok şirin.çiçeği bir an önce necatinin evine gönderselerde o eve selim yerleşse çok iyi olur :D

12345
15-03-05, 15:57
Arhan Malikanesi'ne ne dersiniz?

esma-selim005
15-03-05, 15:58
sbuffy sana aynen katılıyorum. zaten ev sanırım cadde üstünde bide deryanın o tablosu asıldıya ev battı :twisted: :twisted: (yinede hoş bi ev, idare eder :) ) insan o tablonun yerine büyük boy esmanın fotoğrafını asardı (hani eski türk filmlerinde olur ya erkekler sevdiği kadının resmini evin gizli bir bölümüne büyük boy asarlardı bu da öyle olsaydı keşke :cry: :cry: ) tühhh sana selim arhan tühhhh gül gibi karın var elalemin tablosunu asıyosun :!: :!: . :o :o :o

KaDeRiM
15-03-05, 16:12
sbuffy sana aynen katılıyorum. zaten ev sanırım cadde üstünde bide deryanın o tablosu asıldıya ev battı :twisted: :twisted: (yinede hoş bi ev, idare eder :) ) insan o tablonun yerine büyük boy esmanın fotoğrafını asardı (hani eski türk filmlerinde olur ya erkekler sevdiği kadının resmini evin gizli bir bölümüne büyük boy asarlardı bu da öyle olsaydı keşke :cry: :cry: ) tühhh sana selim arhan tühhhh gül gibi karın var elalemin tablosunu asıyosun :!: :!: . :o :o :o

Ayyyhh ölüyom gülmekten. Kızlar siz bir alemsiniz wallahi. Cem Yılmaz filan halt yemiş yanınızda. Yani bu kadar kız bir araya toplanırsa olacağı budur zaten. Hepinizi çok seviyorum yaa:))) :wink:

esma-selim005
15-03-05, 16:16
bizde seni çoook seviyoruz KaDeRiM :D :wink: :D :wink:

sbuffy
15-03-05, 16:29
zaten bimle ilgili bu kadar güzel haber veren biri sevilmez mi :D

KaDeRiM
15-03-05, 16:33
zaten bimle ilgili bu kadar güzel haber veren biri sevilmez mi :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Neyse gören de çok utangaz, hanım hanımcık bi kız sancak :roll: Ben çikolatalarınızı dağıtayım benim Biricik B.İ.M Ailem:)
(&) (&) (&) (&) (&) (&) (&) (&) (&) (&) (&) (&) (&) (&) Buyursunlar Efendimmm :wink: Afiyet olsunn :lol:

daybreak
15-03-05, 16:34
yok yok kimse seni hanımhanımcık zannetmez. en azından zannetmesinler ben biliyorum seni. ( laf aramızda delidir biraz :) )

selmab
15-03-05, 16:38
arkadaşlar merhaba,
eğer doğru hatırlıyorsam selim'in yeni taşındığı ev yeşilyurt'ta inşa edilen nautilus recidence.
ilgilenenlere duyurulur. :)

esma-selim005
15-03-05, 16:40
daybreak demişki:
yok yok kimse seni hanımhanımcık zannetmez. en azından zannetmesinler ben biliyorum seni. ( laf aramızda delidir biraz :) )
daybreak alemsin burda gül gül ölüdüm hele bide "laf aramızda delidir biraz" lafına öldüm alem kızsın he :D :D :D :D :D :D :D :D

daybreak
17-03-05, 14:47
öyle ama istersen sor kendisine inkar edemez....

dlkd
19-03-05, 17:59
ya burda yazılanları okudumda çok kel alaka diyeceksiniz ama selim taşındı mı? tabloyu asarken ben sanki evi toplanmış sadece o kadar gördüm ev farklımıydı yaaaaaaaa
:cry: :cry: :cry:

sevgiler
dlkd

Seno
20-03-05, 16:05
evet dlkd
işallah şööle bahçeli bir evdir.
her taraftaki koltuklar hep çarşaflıydı.
esma gelsin güzelce döşesin evlerini

BuRcU_22
20-03-05, 18:55
ben de dikkat etmemiştim, umarım yeni, bir evdir, ben diğerini sevmemiştim çünkü.. Bir de senarist1, umarım bahsettiğin şeye çok yoktur, kafayı götürdüm ben bu uğurda çünkü...

abusra
03-04-05, 12:16
arkadaşlar arhanların malikanesi tarabyada ben gittim süper bir manzarası var arc de karaköyde osmanlı bankası müzesi oraya da uzaktan baktım ama mutlaka gitmelisiniz :P

daybreak
05-04-05, 12:36
şu uyuz deryanın atölyesi nerde peki bilen var mı...

damla18
06-06-05, 16:45
şu uyuz deryanın atölyesi nerde peki bilen var mı...

ne yapacan uyuzun atölyesinı ya

Pinkfan
14-06-05, 23:39
Esma ve selimin ilk evleri ÜSKDAR SALACAKTA tam kız kulesinin karşısıda en üst kat.Selimin ayrıldıktan sonra taşındığı ev ise BEBEK'TE

Pinkfan
14-06-05, 23:45
ESMA VE SELİMİN EVLENDİKLERİ ZAMAN OYURDUKLARI EV ÜSKDAR SALACAKTA TAM KIZ KULESİMİN KARŞISINDA EN ÜST KAT+TERAS.(dizinin çekildiği apartmatmanın 3. katı kiralık ama fiyatını duymak istemezsiniz herhalde)SELİMİN AYRILDIKTAN SONRA OTURDUĞU EV İSE BEBEKTE.

daybreak
27-07-05, 15:27
ya benim aklıma bir şey takıldı. şlimdi esma ve selim evlendi yaa. dizi devam etseydi acaba hangi evde otururlardı

Seno
29-07-05, 23:20
ya benim aklıma bir şey takıldı. şlimdi esma ve selim evlendi yaa. dizi devam etseydi acaba hangi evde otururlardı
malikanede oturmayacakalrı kesin ama..
esma o eve yani salacaktaki evlerine giderdi..
sonuçta ne derya ne sesi girdi o eve...
esma ve selim'in aşkını barındırıyor...

Seno
29-07-05, 23:21
ESMA VE SELİMİN EVLENDİKLERİ ZAMAN OYURDUKLARI EV ÜSKDAR SALACAKTA TAM KIZ KULESİMİN KARŞISINDA EN ÜST KAT+TERAS.(dizinin çekildiği apartmatmanın 3. katı kiralık ama fiyatını duymak istemezsiniz herhalde)SELİMİN AYRILDIKTAN SONRA OTURDUĞU EV İSE BEBEKTE.
söylesene ne kadr fiyatı ya..
aylık 10 milyar fialn mı istiyorlar...

Pinkfan
08-08-05, 22:45
Hesaplamadım ama 2.500 euro.

*arife*
30-06-06, 15:46
çok güzel ya

*arife*
18-07-06, 16:34
bence selimin eski evi daha hoş duruyordu ama oturdukları evde güzeldi

kübranejat
18-07-06, 17:19
Evet Selim in eski evine bayılıyordum zaten ya.. Süperdi yanii.. Hele terasıı oofff off.. Valla öyle bir evim olsun daha ne isterim :)

Bu yeni evde sanki ofis havası vardı.. Çok tuhaftı ya...

*arife*
13-08-06, 21:24
Evet Selim in eski evine bayılıyordum zaten ya.. Süperdi yanii.. Hele terasıı oofff off.. Valla öyle bir evim olsun daha ne isterim :)

Bu yeni evde sanki ofis havası vardı.. Çok tuhaftı ya...
aynen katılıyorum

gzd_gzd
13-08-06, 21:27
bence de selimin eski ewi daa gzeldii......

g_k
13-08-06, 21:47
eet ya terası falan harikaydı çok güzeldii

burrcu
17-09-06, 22:50
ev değildi o yaa başka bişidi tersı hele süperdi öle bi evim olsa daha ne isterim ki...

Billush
18-09-06, 18:20
Yeni evlerinin teraslarından bakınca mazara çok güzel :)
Ama gerçekten de Selim'in eski evi daha sıcaktı :)

GÜLÇEM
17-12-06, 15:03
selimle esmanın evi ev değil apartmandı resmen yaa:) bide binbir gece de onurun evine bakın bakalım ne görüceksinizzzz:D sankiii aynısıııı

hduff_fanz
23-12-06, 10:42
selimle esmanın evi ev değil apartmandı resmen yaa:) bide binbir gece de onurun evine bakın bakalım ne görüceksinizzzz:D sankiii aynısıııı

Gülçemcim ne yazık ki ev zaten aynı. Öyle kişiliksiz bir herifi (Halit Ergeç diğil onur) müthiş ikilimizin evine oturtuyorlar. Olmaz böle şey.

esma86
23-12-06, 12:21
Gülçemcim ne yazık ki ev zaten aynı. Öyle kişiliksiz bir herifi (Halit Ergeç diğil onur) müthiş ikilimizin evine oturtuyorlar. Olmaz böle şey.

aynen ya bende sinir oldum görünce o ev onlara aitti ne gerek vardı kullanmalarına sanki başka ev yok

kübranejat
24-12-06, 16:14
Arkadaşlar ayy yazmayı unuttum evet ben de farkettim onu daha ilk bölümden. Görünce hemen tanıyorum zaten artık :)

Ama binbir gece de dekoru daha güzel yapmışlar gibi. Ofis havasından çıkarmışlar evi. Değil mi?

esma86
27-12-06, 18:19
bence bi farkı yok eşyaların hepsi aynı gibi
ben o evi çok seviyodum ya nie kullandılar ki başka bi dizide esma-selime özel kalsaydı keşke:(

GÜLÇEM
21-01-07, 20:02
bence eşayalardan sadece bikaç tanesini değiştirmişlerr :D off yaa bunu masalcılara nasıl yaparlarrr başka ewmi yook

GÜLÇEM
21-01-07, 20:04
Evin nerde olduğunu tam olarak bilen varmı geçe akşam salacakta deli gibi ev aradım

ya ewden kız kulesi rahatlıkla görülüyosaaaa gidicen kız kulesinin oraya artık bulması sana kalmış:D

GÜLÇEM
21-01-07, 20:07
arkadaşlar arhan köşkü , arc falan hepsini ben google earth'den buldum:D bu yılda istanbul'a gidicem zaten gerçi bim bitti ama olsuuun sonuçta ordalardı bi zamanlar dimi ama :D

purna
13-02-07, 12:03
Ben Arhanlarin Yasadigi Koskun Orda Oturuyorum Ben Dediysem Eniştemler Tarabyada 2 3 Metre Otedede Arhan Ailesinin Yasadigi Koşk Var Bugun Her Gecisimde Goruyorum