PDA

Tüm Versiyonu Göster : Şöhret (Replikler)

cutiepie
14-12-05, 21:55
Mert'in Hayali :Sana bir açıklama borclu oldugumu biliyorum. Seni oylece bırakıp gitmemeliydim…

Gulsen: Acıklama mı , bana aciklama mi borclusun ? Icim acidi benim , nefes alamadim , gozyasım bitti … gozyası biter mi İnsanin ?
Sen nereden bileceksin ki? Onca acıyı birkac lafla silebilecegini mi saniyorsun ? İcimdeki bosluk dolacak mi simdi? O kadar guclu kelimelerin var mi gercekten ?

Mert'in Hayali: İzin versen belki sararim yaralarını…

Gulsen: İstemem… Sen dokununca daha cok aciyacak cunku , ben kapattim onu , sardim sen yokken, simdi tekrar acmana izin verir miyim saniyorsun?
En cok aci buyuturmus insani , biliyor muydun ? Ben buyudum sen yokken.
Artık beni tanimiyorsun git artik, ne olur git…

nazmemoli
15-12-05, 13:27
4. bölümün girişinde çalınan Cem Karaca parçası gerçekten çok güzeldi. Sözlerini buldum internette:

Hiçbir kadın hiçbir erkeği
Ve hiçbir erkek hiçbir kadını
Bu biçim sevmedi

Yokluğu ekmeğe katık edip
Sevgiyi açlığa eklemedi
Gözyaşlarının hiçbir teki
Bu biçim düşmedi
Böylesine dolu dolu ağlamadı
Hiçbir kucakta hiçbir baş
Ve hiçbir elveda bugüne dek
Bu biçim söylenmedi
Hiçbir akşam o akşam gibi
Kanarcasına batmadı güneş
Ve hiçbir elveda (yok)
Ve hiçbir güneş onları bir daha
Bu biçim görmedi

Hiçbir kadın dedim ya
Hiçbir erkeği
Ve hiçbir erkek hiçbir kadını
Bu biçim sevmedi

diba
02-02-06, 23:20
"Mert gülşen'i öldürdü. o kafede beni terk ettiği gün Gülşen öldü. Artık bana bir can borcu var. Onu almadan da hayatıma devam etmeyeceğim."

diba
14-02-06, 13:52
Hakan : "siz kadınları anlamıyorum. "sadece bana değer versin yeter" dersiniz , size en değer vermeyeni seçersiniz.
Çok iyiydi!!!

arrzzu
03-03-06, 13:02
bu kız bumerang gibi ya attıkça geri geliyo...

Ms.Alabora
10-08-06, 01:46
Ay şekerim şu parfümünü değiştir burnumun direği kırıldı''

Sen ne diyorsun ben o geceyi hatırlamıyorum bile.

oburixs40
10-08-06, 01:51
sizinde işiniz zor mihrim

oburixs40
21-09-06, 21:29
zaten kafam bin beşyüz

diba
24-09-06, 21:57
bence ışılın cihana söyledikleride süper di. tam hatırlasam yazıcamda işte kafamı kaldı dizinin etkisinden yarın çıkınca hatırlarım .

galiba şöyle bir şeylerdi ; şahsi alma cihan ama ben yol arkadaşlarımı satacak kadar profesyonel olmadım daha... :cheer: :happy0064 :cheer:

esse_m
24-09-06, 23:26
gülşen - Geldin mi ? Nerede kaldın seni bekliyordum bende...
yeşim - Eee geldim.
gülşen - Hadi gel oturalım şöyle
yeşim - ayyy bende merakla bekliyorum müberranın maceralarını dinlemeyi. gülşen - Bu ondan da önemli, Tuğrayı gördüm. Ömürün mekanında telefonda bişiy söyleyemedim sana...
yeşim - Sahi mi ? Sakınan göze çöp batarmış .Görüşmeyelim derken daha ilk günde karşılaştınız.
gülşen - Sorma... Onu görünce tüğlerin diken diken oldu. Kendimi mekandan dışarı nasıl attım bilmiyorum.
yeşim - hım Gülşen abartma lütfen adam bundan sonra burada her karşılaştığınız da sinirmi olucaksın ? Değişmiş mi ?
gülşen - Bilmem... Zaten sevgilisiyle gelmişti.
yeşim - Sevgilisimi varmış ? Kimmiş ?
gülşen - Nerden bilim elele girdiler. Güzel bir kız zaten çıktım hemen oradan.
Yeşim - Hemen çıkmışsın ama kızın olduğunu fark edebilmişsin.
gülşen - Saçmalama Yeşim hem bana ne yaparsa yapsın.

o sırada müberra içeri girer

gülşen - Daha iyi oldunuz umarım.
Mübo - Seni ilgilendirmez. Bir daha da aramaya oraya peşimden gelmeye kalkma .
gülşen - O zaman sizde peşinden koşmaya gerek kalmayacak şekilde davranmayı öğrenin. Unutmayın ki siz Işıl Türkerin kayınvalidesisiniz ve benim korumam gereken bir adım var. Attığınız her adım beni ilglilendirir.Beni rezil etmenize izin veremem.

esse_m
24-09-06, 23:48
cihanın ışıla iş teklf ettiğindeki beğendiğim konuşma.

cihan - Kişisel alma Işıl bu iş iş hayatı böyledir biliyorsun.Sende bir profesyonelsin bende burada işimin gerektirdiğini gibi davranıyorum. Şebnem bu işi bilmiyorsa batar, kimsenin suçu değil. Giderek küçüldüğünü görüyorsun herhalde duygusal davranıpta sende kazancından olma bence...

gülşen - Beni düşündüğün için çok teşekkür ederim ama ben arkadaşlarımı satacak kadar profesyonel olamıyorum ne yazıkki . Kişisel alma ne olursun. İyi akşamlar.

oburixs40
26-10-06, 22:23
et balık kelle bunlar yenir elle

oburixs40
26-10-06, 23:24
halime
-siz bnm yegane yaşama sebebimsiniz
pelin
-ben büyüdüm artık mert abimle sır saklama oyunu oynuyorum

lale
-cnm nbr bugün evde ilaçlama olduğunu unutmuşum başka bir yerde buluşsak?
ışıl
-ömürün yerini biliyormusun?
lale
-evet biliyorum
ışıl
-3 gibi nasıl
lale
- ii ozaman görüşürüz

pelin
-pasta üflerken tutulan dilekler gerçek olurmu?annemi bir kez görmeyi dileycem
ışıl
-cnm onu göremezsin ama o seni görür
pelin
-ama ben onu göremiyorum
ışıl
-ama o hep senin yanında zaten
pelin
-hala annem keşke sana benzese

esse_m
19-11-06, 20:57
http://img149.imageshack.us/img149/3834/shter40blm7jpgqk3.jpg

G- Evet seni dinliyorum. Tuğra!
T- Türkiye ye döndüğümden beri karşılıklı güzel şeyler yaşadık sayılamaz ama yinede biz eski dostuz Işıl. Hatırlıyorsun değil mi ? O günleri…
G- evet tabi ki hatırlıyorum ama dediğin gibi eskide kaldı o günler. Durup dururken eskiyi yad etmenin anlamı ne ?
T- Durup dururken değil. Artık sana söyleme vakti geldiği için açtım bu konuyu.
G- Neyi söylemenin vakti geldi ?
T- Benim bu Efe olayından haberim vardı. Işıl!
G- Nasıl haberin vardı ?
T- Düğünden önce lalenin bir konuşmasına kulak misafiri oldum istemeden .Sana söyleyip söylememekte çok tereddüt ettim. Çok zor bir karardı , benim için…
G- Yani sen onun için mi gelmiştin düğüne ?
T- Evet. Sen ne sanmıştın ?
G- Hiç… Hiç bir şey .Yani sen her şeyi başından beri biliyordun ama sustun. Mert bu yüzden mi çalışmamıza bir şey demedi. Sen ona bildiğini söyledin değil mi ?
T- Nikahtan önce yetişebilseydim, sana söyleyecektim ama evlendikten sonra evliliğine gölge düşüren kişi olmayı istemedim. Karışmaya hakkım yok gibi geldi. Sana uygun bir dilde anlatacağını düşünmüştüm.
G- Keşke seni dinleseydim ama o kadar sarhoştun ki ,bir tatsızlık çıkmasından korktum.
T- ııhhhh… Ben sana kırgın değilim Işıl. Aramıza mesafe varsa sen istediğin için var. Ben istediğim için değil. Aslında ben bu kavgalardan hoşlanmıyorum. Ben yokluğunu hissediyorum.
G- Bende bana sırtını döndüğünü düşünmüştüm.
T- Ne olursa olsun sana sırtımı dönemem ki ben , hiçbir hesap yapmadan, çıkarlara dayanmayan, ardıyla önü arasında fark olmayan kurup kuracağım tek ilişkiydi seninle ilişkimiz.
Sohbetlerimizi, dostluğunu, varlığından duyduğum huzuru, kısacası ben Gülşeni özledim.
G- Ben hiç değişmedim Tuğra. Hala eski Gülşen’im .Sadece sahip olduklarım değişti. Bir de adıma yüklenen anlam tabi, ama ben üzerindeki kürke yada çuvala göre karakter değiştiren biri değilim. O gün için çok özür dilerim. Tabi bugüne kadar yaptıklarım içinde… Ama inan senin değerin benim için hiç değişmedi.

esse_m
19-11-06, 22:06
Gülşenin mertten yadiği tokat gazetelerde yer almış ve Gülşen kötü durumda olduğu için Yeşim Tuğranın ofisine yardım istemeye gider.

T - Yeşim hogeldin. Hayrıdır ?
Y - Merhaba Tuğra. Böyle habersiz rahatsız ettiğim için özür dilerim. Ama başın sıkışınsa bana gel demiştin ya, ona güvenerek buradayım.
T - Ne oldu ? Gülşen'e birşey mi oldu yoksa ?
Y - Gazeteleri görmedin mi ?
T - Yoo bugün sabahtan beri toplantıdaydım. Henüz gazetelere bakamadım.

Yeşim gazeteleri Tuğra ya verir.

T - Gülşen nasıl ?
Y - Hiç iyi değil. Şu tazminat meselesi yüzünden birşey de yapamıyor. Çok büyük bir para biliyorum Tuğra, ama Gülşen bu adama altı ay daha katlanamaz. Onu bu heriften ancak sen kurtarbilirsin.
T - O benden para kabul etmez ki...
Y - Senden etmez , ama Şebnem'den eder. Ne olur ona yardım et. Onun bu acıyı daha fazla çekmesine izin verme lütfen.

esse_m
19-11-06, 22:40
Tuğra Gülşenin anlaşmasının feshi için şebnemin ofisine gider.

Ş – Tuğra seni beklemiyordum bugün…
T – Işıl’ın anlaşmasının feshi için gerekenleri yapalım Şebnem.
Ş – İyi de nasıl ? Tazminat ne olacak ?
T – Ben sana parayı vericem. Sen Işıla parayı kendin verdiğini söyleyeceksin. Ondan da taksitle alacaksın. Kredi filan dersin. Bu kızın daha fazla acı çekmesine göz göre göre izin veremeyiz.
Ş – Bende istemem bunu tabi… ama buda nakit olarak çok büyük bir meblağ .Seni zora sokmasın ?
T – Bugünkü gazetelerin manşetlerinden haberin var mı ? O kızın bu utancı yaşamasına değecek kadar zora sokmaz, merak etme.

^DUyGU^
19-01-07, 15:36
http://img347.imageshack.us/img347/2184/1ug9.jpg

^DUyGU^
19-01-07, 15:37
http://img263.imageshack.us/img263/7329/2ag8.jpg

^DUyGU^
19-01-07, 15:37
http://img183.imageshack.us/img183/9757/3ck5.jpg