PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

merlystreep
11-04-07, 13:26
Merylstreep'e aynen katılıyorum.En antipatik yazılan rolü bile sevimli kılan sevdiren ounucular var. Üstelik kaç oyunda oynadığın ne okuduğun yetenek göstergesi değildir hele ki Türkiye'de. E o halde karşılık olsun diye araştırma yaptım doktoru oynayan da istanbul devlet konservatuarı tiyatro bölümün 98de bitirmiş.Eee daha kıdemli olması bir şeyin göstergesi mi? Bu nasıl bir erkan sever savunmasıdır. Biz erkan severi değil ömeri sevemedik ama bunun sorumlusu sadece senarist değil bence de biraz erkan sever. fazla agresif ve eforlu oynuyor. oyunculuğu yoruyo açıkça beni annem de aynı şeyi söylüyo. üstelik her rol büyür ya da küçülebilir yani başrol bu dokunulmazlığı var ne demek. başarı ve beğeni senaristi yönlendirmeli bence ki çoğu projede de böyle oluyo. kurşun yarasında da kaymakam öne çıkmıştı. kaldı ki biz emre ve ezonun elektriği tutuyor diyoruz birarada daha çok yakıştırıryoruz. zevk meselesi kardeşim kim kime karışabilir. bu arada şutlanmak gibi laflar ve olayı kişileştirmek konularına ben de karşıyım. herkesin yorumu kendine...zevkler beğeniler tartışılmaz.

ben kendimi burada yanlız hissediyorm artık demek istediğimi anlayan biri daah çıktı sinopeden sonra...
neyse bende emreyi oynayan tanerin tiyatro okuduğunu bilmiyoduma ama ona öyle performans sahnelri yazmıyolar neden çünkü başrol değil ama adam abartmıyo yani ne bilim sade bi rolü var gayet de abartısız oynuyo.ben abartılı oyunculuktan nefret ederim bilmiyorm aban o kaçış yolu gibi geliyo hani yapamıyorm abartıırm olur biter ama onu küçük hareketlerle vermek daha zordur.tabi oynadığın karakterin baskınlığı faaln da bunu etkiliyo.

kısacası emre ezonun kendini geliştirmesine yrdım edicek çünkü on aşık yada hoşlanıyo. ayrıca emrenin sahneeri ne kadar dengesiz yazılıyo bölüm var bi bölü yok
aliyeyyi bile eleştiren ben yani şimdi ordaki karakterleer bakıyorm da..orda bi kocası var aliyenin bi de sevdiği adam doktor ama o güzel bi şekilde 3 başrol üçününde diizdeki ağırlığı belli olan karakterler...aynı buradkiş gibi doktor olan karakter orda aslında diğerinden daha baskın oluyo gittikçe ama hepsi dengede bi şekilde. o doktorun hikayesinide ziliyoruz .ama burda köydeki kim olduğu belli olmayan bi çocuğun parasını almasını izletmek için konu uyduruyolar ama emrenin bi hikayesi olduğunu anlatmaya gerek duyulmuyo neden çok merak ediyorm. o karaktern sevilmeisnden mi korkuyolar ömer de olsun oda olsun ama neden oldukları belli olsun ..tutarsızlık olur ama bu kadar da olmaz .isteseler daha iysini yaparlar biliyorm ben böyle bi kadro böyle bi snarist yani seyircinin algısını çok mu küçsüyolar bunlar ya

bu diziye bunalrı düşüncek kadar değer veriyorum ama hakettiğini düşünmüyorm bile.yinede bi mut bekliyoruz işte.
konuyu değiştirsin biri yoksa bitmez bu konu

durunazar
11-04-07, 13:29
doktoru oynayan oyuncuya kimsenin birşey dediği yok. onuda severek ve beğenerek izliyoruz. doktor ezo yakınlaşmasına ençok destek vereklerden biride benim. ömerin şu ana kadar olan tavırları ile ezo ömer aşkı mümkün değil. belki senaryoda ömer eski haline ve konumuna geri dönerse çok zorda olsa bir ihtimal olabilir diyorum. tabiki dizi içinde baş rol oyuncuları rol değiştirebilir. fakat ezo gelin EZO-ÖMER aşkını anlattığı için hikayenin dışına çıkmak doğru olmaz.

ezo gelin
11-04-07, 13:32
bu arada dizide Ruhi Sarı ve Mümtaz Taylan'ın oyunculuğu tartışılmaz,ben de zaten onların sahnelerini daha çok seviyorum,aslında bu dizide şöyle bişey de oldu sanırım Başroller yer değiştirdi,zaten diziyi seyreden belli bi kısım var,herkes seyretmiyor Ezo Gelin'i.ben başından beri Nurgül için izliyorum,artık hikayeye,diğer oyunculara da fazla takılı kalmama taraftarıyım.çünkü bi yerden sonra Nurgül'e kızmaya başlıyorum,onun için artık Ezo'yu fazla seyretmiyorum,artık tepki mi dersiniz ne dersiniz...

merlystreep
11-04-07, 13:35
dizinin başlarındaki Ömer'le şu andaki Ömer arasında çok fark var,kısa zamanda çok şey yaşadı ve hepsi birdenbire olduğu için ağır geldi,kaldıramadı biçok şeyi.. kendi yaptığı hataların öfkesini devamlı başkalarından çıkarmaya çalışarak hayatını daha da çıkmaza soktu,kendi hayatının yanında başkalarını da uçuruma sürükledi.sonunda kafayı yiyip hastaneye yattı,yaşadıkları da kolay şeyler değildi,bi yerde patlayacaktı zaten,öyle de oldu.dünkü deli rolünü kendisinden beklemediğim halde çok iyi oynadı,mükemmel bi oyuncu olmayabilir,zaten kendisini oyunculuk bağlamında hiç değerlendirmedim,yani göze batan bi durum söz konusu olmadı benim için.ama şu ekranlardaki yeni yüzlere iyi bi örnek olduğunu düşünüyorum,yani ahmet olmazsa,mehmet olacaktı.Ezo Gelin'de Erkan Sever'in oyuncu seçiminde iyi bi seçim olduğu kanısındayım,role iyi uyum sağlıyor bence.ama Nurgül Yeşilçay'ın yanında ne kadar doğru oldu o tartışılır,ya da Nurgül bu diziye ne kadar yakıştı? alın size tartışacak bi konu daha..yani dizi başladığından beri bizi tatmin etmeyen bişeyler var,yani ezo gelin'de kim oynuyor diye sorulduğunda herkes' aa,evet,nurgül yeşilçay'ın dizisi' diyorsa sadece,bi yerlerde büyük bi yalnış yapıldığını gösterir bu..ben böyle düşünüyorum en azından.

aynen ezgi ya sorun orda işte "nurgül yeşilçay" ın dizisi ...
zaten iyi bir dizide bu sorulmaz bile..aliyede sanemin nejatın yada halitin dizisi değildi asmalıda da özcanın nurgülün ipeğin dizisi değildi her karakter başlı başına diziyi götürcek güçteydi.... bişeyler eksiz yapılıyo yanlış yapılıyo. emrenin hikayesini anlatmaktan korkuyosan emreyi sokma diziye ...anlatacak bişey bulamadıklaırnı artık düşünüyorm istanbul tek çözüm ..zaten bu sezon sonu biticektir dizi ...tadında biter umaırm.istanbul sahnelrini iple çekiyorm o yüzden.ezounun oraya nasıl adapte olacağını.diğer roller başrollle gerçekten ilintili olabilseydi kendi hikayeleri gerçekten işlenseydi bunlaar luzum olmayacaktı

merlystreep
11-04-07, 13:45
doktoru oynayan oyuncuya kimsenin birşey dediği yok. onuda severek ve beğenerek izliyoruz. doktor ezo yakınlaşmasına ençok destek vereklerden biride benim. ömerin şu ana kadar olan tavırları ile ezo ömer aşkı mümkün değil. belki senaryoda ömer eski haline ve konumuna geri dönerse çok zorda olsa bir ihtimal olabilir diyorum. tabiki dizi içinde baş rol oyuncuları rol değiştirebilir. fakat ezo gelin EZO-ÖMER aşkını anlattığı için hikayenin dışına çıkmak doğru olmaz.

hikayenin dışına çıkmak mı..hikaye neydi pardon:icon_whis
neyse ya bende nurgüel kızıyorum ezgi ...sırf farklı roler oynamak için binbir geceyi değil bunu seçti geçen senede hırsız polis yerine bellaı baldızı seçti..ondan öncede melekler adası ni seçti bir istanbul masalı yerine. istemedi o. ince hesapğlar yapmıyo biraz da kendine güveniyo tabiki nasılsa hallederim diye ama iş nurgülle bitmiyo.
aam nurgül çok daha iyisini de yapabilir tiyatroda zileyen varsa bilir iki kişilik oyunda bile 2 saat boyunca gülmekten yarabilecek doğaçlamalar yapabilen bi oyuncu o ...yani nurgül daha fazlasını da yapabilir ama bu dizi izin vermiyo buna bence. ben bildiğim için söylüyorm nurgül diziye biraz fazla büyük bi oyuncu bence hem güzlelik hem yetenek olarak dünya standrtlarının üzerinde ki yakında dünyaya açılmak üzere bi oyuncu. yinede iyiki oynamış diyorm bi senelik olcaksa eğer her rolün oyuncusu olduğunu gördük böylelikle ama onun dışnda diizii byıldğm için zilemiyorm nurgül hatrına bakıyorm.ne yzıkki öyle.
yoksa bi diziyi beğenmiyosam zileme bu kadar eleştirmem de asla ama kendimi buna mecbur hissediyorm nedense..kendimede kızıyorm açıkçası

ezo gelin
11-04-07, 13:48
aynen serap,dizide kendi hikayeleri gerçekten işlenseydi dizi şu an çok faklı yerlerde olurdu ve biz bunları konuşuyor olmazdık.çok iyi bi dizi olma şansı yüksekti ama sonra dizi kendini tipik köy bi köy dizisine çevirdi,ben yönetmen de suç buluyorum aslında,yani kendine çok güvendi,dizimde Nurgül'ü oynatıyorum,konu uymasa da olur,nurgül diziyi götürür diye düşündü ki zaten nurgül götürüyor ama nurgülün yanında dizideki konu dağılımı açısından bence ruhi sarı ve mümtaz taylan da diziyi iyi götürüyor.zaten bi önceki sayfada da söylediğim gibi konu zaten bitti,ee çekim alanı da baştan beri sınırlıydı,konu bitince ister istemez başka yerlere çekilmek istendi.ezo bana göre şu an sadece uzatmaları oynuyor antep'te,belki istanbul daha toparlar konuyu.yoksa bu sezon biter,en iyisi de bitmesi zaten

durunazar
11-04-07, 13:51
bu arada dizide Ruhi Sarı ve Mümtaz Taylan'ın oyunculuğu tartışılmaz,ben de zaten onların sahnelerini daha çok seviyorum,aslında bu dizide şöyle bişey de oldu sanırım Başroller yer değiştirdi,zaten diziyi seyreden belli bi kısım var,herkes seyretmiyor Ezo Gelin'i.ben başından beri Nurgül için izliyorum,artık hikayeye,diğer oyunculara da fazla takılı kalmama taraftarıyım.çünkü bi yerden sonra Nurgül'e kızmaya başlıyorum,onun için artık Ezo'yu fazla seyretmiyorum,artık tepki mi dersiniz ne dersiniz...

recep karekteri başlarda yaptığı kötülüklerle ömer ve ezonun bu hallere gelmesine neden oldu. senaryo öyle bir hale geldiki ezo onunla kanka oldu. ondan koruma talep etmekle kalmadı ma aile pikniklere bile gittiler. ballı ağa iyi bir karekterdide o nedenle konu buralara geldi denilebilir. fakat ezonun ona olan bakış açısının değişmemesi gerekirdi. recebin bu denli iyi bir insan olmasına bir anlam veremedim. ilerleyen bölümlerde karşımıza dizinin jönü olarak çıkarsa hiç şaşırmam.

merlystreep
11-04-07, 13:55
aslında farkındamısınız,hepimiz aynı şeyi söylüyoruz..dizi değişti .elinde çok az bi öykü vardı onu da kullanamadı karakterler derinleştirlmedi ve şimdi ezonun da dediği gbi uzatmaları oynuyolar. bitmesi özlelikle oyuncular için hayırlısı olucak.ama yinede ben bititğinde keşke nurgül oynamasaydı demicem.eğer devam ederse derim ama bu sene biterse iyi bi deneme olarak kalıcak.

ezo gelin
11-04-07, 13:57
ayrıca tabiki yorum yapıcaz,eleştiricez..sonuçta oyunculuğuna hayranlık duyduğumuz bi oyuncu,onu diziye yakıştırıp yakıştırmama hakkına da sahibiz yani ;) beni tatmin eden bi dizi başından beri olmadı,olmayacak da..sırf nurgül için izlediğim bi dizi.umarım nurgül neyin içinde olduğunu çok geçmeden anlar

ezo gelin
11-04-07, 14:03
recep karekteri başlarda yaptığı kötülüklerle ömer ve ezonun bu hallere gelmesine neden oldu. senaryo öyle bir hale geldiki ezo onunla kanka oldu. ondan koruma talep etmekle kalmadı ma aile pikniklere bile gittiler. ballı ağa iyi bir karekterdide o nedenle konu buralara geldi denilebilir. fakat ezonun ona olan bakış açısının değişmemesi gerekirdi. recebin bu denli iyi bir insan olmasına bir anlam veremedim. ilerleyen bölümlerde karşımıza dizinin jönü olarak çıkarsa hiç şaşırmam.
dediğin çok doğru,sadece recep de değil,biçok karakter eskisine göre çok değişti.yani karayken bi anda beyaz oldu.aslında böyle giderse,bence ezo gelin 2. belki 3. sezona kadar uzar gider,işte o zaman recep esas adam olur ama o zamana Nurgül dizide oynuyor olur mu,burası tartışılır..

merlystreep
11-04-07, 14:08
ayrıca tabiki yorum yapıcaz,eleştiricez..sonuçta oyunculuğuna hayranlık duyduğumuz bi oyuncu,onu diziye yakıştırıp yakıştırmama hakkına da sahibiz yani ;) beni tatmin eden bi dizi başından beri olmadı,olmayacak da..sırf nurgül'ü görmek için izlediğim bi dizi.umarım nurgül bunu çok geçmeden anlar

tabiki canm..biz baştan hemen eleştirmedik sahip çıktık diziye .hemen ön yargılı konuşmakiçin erkendi.belki dizi toparlardı hani eoz gelin hişkayesi olmasada gayet kendi hikayesini güzel anlatabilirdi.ama olmayıncada oluyo demem ben. şöyle bir gerçek var;nurgül o şivesi vücut dili ve genel olarak dizideki oyunculuğuyla büyük bi alkışı hakediyo.döktürüyo her sahnesinde. sadece gözleriyle bile oynadığı zamanlar oluyo ve hep samimi oynuyo. ama bu dizinin devam etmesini istediğim anlamına gelmiyo.ben diziden de zevk almak isityorum.bu dizide de u olmaıd başından beri...istanbula gitmesine karşı olanlar diiznin şu anki halinin farkında mı değil acaba bimiyorum. ama zaten istanbulda geçecek 6 haftalık bi bölüm olcak sanırm. sezon souna az kaldı. en azından biraz değişiklik diizye iyi gelir

ezo gelin
11-04-07, 14:15
aslında farkındamısınız,hepimiz aynı şeyi söylüyoruz..dizi değişti .elinde çok az bi öykü vardı onu da kullanamadı karakterler derinleştirlmedi ve şimdi ezonun da dediği gbi uzatmaları oynuyolar. bitmesi özlelikle oyuncular için hayırlısı olucak.ama yinede ben bititğinde keşke nurgül oynamasaydı demicem.eğer devam ederse derim ama bu sene biterse iyi bi deneme olarak kalıcak.

zaten nurgül'ün her dizisinde 'bu rolü de oynadı,bu rolde de gördüm onu,içim rahat' diyebiliyorsak eğer güzel olan yanı da bu.billiçsiz bi şekilde değerlendirmiyoruz izlediğimiz şeyi,evet nurgülü bilinçdışı bi boyutta seviyoruz ama beğenmediğimiz zaman da 'beğenmedik'diyebiliyoruz,bunu biraz da Nurgül öğretti bize sanırım.Ben en azından Melekler Adası gibi facia bi diziden sonra daha mantıklı yorumlar getirdiğimize inanıyorum,yani biz körü körüne sırf nurgül var diye bişeyi beğenme zorunluluğumuz olduğu hissini çoktan aştık,buna inanıyorum,burdaki konuşmalarımız da bunun birer kanıdı.

ezo gelin
11-04-07, 14:25
tabiki canm..biz baştan hemen eleştirmedik sahip çıktık diziye .hemen ön yargılı konuşmakiçin erkendi.belki dizi toparlardı hani eoz gelin hişkayesi olmasada gayet kendi hikayesini güzel anlatabilirdi.ama olmayıncada oluyo demem ben. şöyle bir gerçek var;nurgül o şivesi vücut dili ve genel olarak dizideki oyunculuğuyla büyük bi alkışı hakediyo.döktürüyo her sahnesinde. sadece gözleriyle bile oynadığı zamanlar oluyo ve hep samimi oynuyo. ama bu dizinin devam etmesini istediğim anlamına gelmiyo.ben diziden de zevk almak isityorum.bu dizide de u olmaıd başından beri...istanbula gitmesine karşı olanlar diiznin şu anki halinin farkında mı değil acaba bimiyorum. ama zaten istanbulda geçecek 6 haftalık bi bölüm olcak sanırm. sezon souna az kaldı. en azından biraz değişiklik diizye iyi gelir

bu dizi nurgül'ün oyunculuğunu kaldıramadı pek,onun için bize konu yavan ve sönük geliyor,aslında seyreden de seyrediyor diziyi,biz biraz takıntılıyız galiba bu konuda :) nurgül'den başka doğru dürüst kimsenin oyunculuğunu beğenmez olduk,bu bi gerçek :)

durunazar
11-04-07, 15:41
benim feksefemde evet bir insan ya çookkk iyiiiii yada çoookkk kötüüü olamaz. çıakarlarım doğrultusunda insanları kullanmak için iyi yada kötü olmadım olamamda. böyle düşünenlerede bu konu da saygı duymam mümkün değil.

recep karekterinde bahsettiğim olayda bu yani başlarda çoookkk kötü olan hatta ömeri bile ortadan kaldırmayı planlayan recep bir bakmışsın çoookkk hemde melekler kadar fazlasıyla iyiiii olmuş.

elif...
11-04-07, 16:57
Ben başından beri diziyi takip ediyorum ve sonuna kadar destekliyorum eleştirmekten yana değilim hep söylüyorum ve yine söyliycem şuan bi düşüş yaşanabilir fakat zamanla toparlanma sağlıyacağına inanıyorum yani mahinur hanım halledicektir hiç şüphem yok..Oyuncuların performansıyla ilgili hiçbir aksaklık göremedim gayet mükemmeller diyebilirim..

ezo gelin
11-04-07, 19:41
Show tv'nin akşam haberlerinde Ezo Gelin dizisinin haberi çıktı,ben de kanalı değiştirirken tesadüf gördüm.Ezo Gelin'e Gaziantep'te ilgi büyükmüş.Dış mekan çekimlerinde dizinin fanatik izleyicileri oyuncuların başta Nurgül Yeşilçay olmak üzere resimlerini çekebilmek için birbirleriyle yarışıyorlarmış bu da dizi ekibinin çekim yapmalarını zorlaştırıyormuş,normalde 2 dakika sürecek bi sahnenin çekimi,kötü hava koşulunun da etkisiyle yaklaşık 2 saati buluyormuş.

#placebo#
11-04-07, 19:42
arkadaşlar yaptığınız yorumların çoğunu okudum ve katılmamak elde değil.malesef ezo gelin gibi harikalar yaratılabilecek bir konu kısır döngüye girdi.bunda bana göre oyuncuların fazla bir etkisi yok.çünkü onlar ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çıkıyorlar oraya sadece senaryo saçmaladı,sıradanlaştı.izlediğim dizilerde en çok canımı sıkan hadiselerden biri olan alıştığın bir oyuncunun yerine tutup başkasının girme olayı ise ezo gelinde aşmış bir olay haline geldi.haddi hesabı yok.önce Bilal ağanın hanımlarından birini değiştirdiler şimdi ezonun yanında çalışan kızı.hiç hoş olmuyo:fighting2 tam o rol o karakterle özdeşleşiyor,derken bir bakmışsın yerine bir başkası çıkıp gelmiş.bir gün hızlarını alamayıp başroldekileri de değiştirirlerse hiç şaşırmam:icon_whis bir de bilmiyorum farkettinizmi Erkan Severe birkaç bölümdür kendi bıyığı yetmiyor gibi takma bıyık yapıştırıyorlar ve olanca doğallığını alıp götürüyor,ara ara da çıkartmayı ihmal etmiyorlar:img-huh: bunu da neden yaptıklarını anlamış değilim...Sonuç olarak Nurgül Yeşilçay olmasa bu diziyi izlemezdim.

ezo gelin
11-04-07, 19:56
herkes aynı şeyi söylüyor işte..çoğu insan Nurgül olduğu için izliyor diziyi,ben artık yorum yapmama kararı aldım,yapımcılar,sağır-dilsiz rolünü iyi oynuyorlar doğrusu,pes..

merlystreep
11-04-07, 19:59
benim feksefemde evet bir insan ya çookkk iyiiiii yada çoookkk kötüüü olamaz. çıakarlarım doğrultusunda insanları kullanmak için iyi yada kötü olmadım olamamda. böyle düşünenlerede bu konu da saygı duymam mümkün değil.

recep karekterinde bahsettiğim olayda bu yani başlarda çoookkk kötü olan hatta ömeri bile ortadan kaldırmayı planlayan recep bir bakmışsın çoookkk hemde melekler kadar fazlasıyla iyiiii olmuş.

ne saçma bi düşünce bu ya...istediğin kadar iyilik yapmak iste bazen farkında olmadan insanlara zarar verebilirsin.ben de bi insanın salt kötü ya salt iyi olabileceğine iananmıyorm.masal dünyasında yaşamıyoruz ki iyiler çok yii kötüler çok kötü olsun. dizideki şeyi savunduğunmu söylemiyorum zaten o ayrı saçmalık ama kimse salt kötü oolamaz..öyle karakterler masallarda olur.:icon_whis
bende bazılarının buraya salt çıkarları için yazdığını düşünmeden edemiyorm. ama çıkarı olmayanlar da belli oluyo bence.

ezo gelin
11-04-07, 20:07
bizim izleyicimiz biraz daha duyarlı olsa keşke,her şeyi seyreden bi milletimiz var,çok yazık..iyi-kötü ayrımını daha yapamıyoruz,eleştirmekten sürekli kaçıyoruz.önümüze geleni izliyoruz,kaç dizi var acaba Türkiye'de,şu anki sayısını bilen var mıdır acaba aranızda?yapımcısı bile izleyice vur sırtına al lokmayı muamelesi yapıyorsa,izleyici seme olmayı kabul ediyorsa vay halimize..

maviperikuşı
11-04-07, 20:12
bizim izleyicimiz biraz daha duyarlı olsa keşke,her şeyi seyreden bi milletimiz var,çok yazık..iyi-kötü ayrımını daha yapamıyoruz,eleştirmekten sürekli kaçıyoruz.önümüze geleni izliyoruz,kaç dizi var acaba Türkiye'de,şu anki sayısını bilen var mıdır acaba aranızda?yapımcısı bile izleyice vur sırtına al lokmayı muamelesi yapıyorsa,izleyici seme olmayı kabul ediyorsa vay halimize..

70 80 üstü fılan dızı var dıye bılıyorum...ne yazık bu rakam keşke tiyatro ve sinemada olsaydı demi..dizler saçmalık yani genellıkle hepsı iyi olanlarda var..bence ezo düzeltecek yanı boyle gıtmez bol konu diziydı ama senarıst dıger dizilerı yazmaktan ezoyu pek takmadı ama dünku bölümü baya toparlanmıştı inş iyiye gıder...

tuceny
11-04-07, 20:35
EZO GELIN [NET] SHOW 6,10 16,70
EZO GELIN [NET] SHOW 10,80 26,40

iiiyiz gene vasat degillll

ezo gelin
11-04-07, 20:37
mutlaka iyi diziler de vardır,zaten daha ilk baştan kalite kendini belli eder,ne yapmak istediğinin farkındadır en azından,başta belirler 'benim dizim böyle bi dizi,izleyici kitlem de budur' diye..daha baştan bi diziyi yaparken reyting kaygın o işi daha güzel nasıl yapabilirim düşüncene ağır basarsa işte o zaman adama sorarlar napıyosun diye...

zeynomm
11-04-07, 22:36
arkadaşlar ya bu dizideki doktor emrenın gerçek adını bilen varmı acaba..??

forum82
11-04-07, 22:41
arkadaşlar ya bu dizideki doktor emrenın gerçek adını bilen varmı acaba..??

Taner Ertürkler

narino
12-04-07, 10:36
Bu bölümde Ezo'nun sahneleri azdı. Bu da beni açıkcası çok rahatsız etti. Burdan senaristlere sesleniyorum Recep karakterini ön plana çıkarmaya çalışma gayretlerine artık son versinler unutmasınlar ki bu dizi Ezo Gelin dizisi Nurgül YEŞİLÇAY'ın bir seveni olarak onun olduğu sahneleri izlemekten büyük keyif alıyorum.

durunazar
12-04-07, 11:55
dün akşam yalnış görmediysem ezo gelinin doktoru taner ertürkler doktorlar dizisinin tanıtımlarında yer alıyordu. herhalde istanbula ezoyuda alıp gitmeyi düşündüğü için hastaneye arkadaşlarını ziyarete gitmiş. (tabiiki bu işin espirisi) diziyi izleyip anlamak lazım.

sinope
12-04-07, 13:16
dün akşam yalnış görmediysem ezo gelinin doktoru taner ertürkler doktorlar dizisinin tanıtımlarında yer alıyordu. herhalde istanbula ezoyuda alıp gitmeyi düşündüğü için hastaneye arkadaşlarını ziyarete gitmiş. (tabiiki bu işin espirisi) diziyi izleyip anlamak lazım.

durunazar selam
evet yalnis gormedin canim,bende doktor emreyi(taner erturkler i)doktorlar isimli dizide gordum(valla malum emre doktor oldugu icin yeni ise baslayacagi
hastane icin gorev yerine bakmayada gitmiste olabilir):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

merlystreep
12-04-07, 17:04
dizinin bu zamanları ne güzeldi...merakla ne olacağını beklerdik...daha iyi olucak ümidi hep vardı...kamera arkasında bile gözlerindeki heyecan belli... şimdi sadece işlerini yapıyolar ama o zaman eğleniyolrdı..onurla nurgül kankilerdi...çiftetelli atıyolardı ısınmak için. onur gitti dizinin tadı kaçtı.artık sadece tartışıyoruz. ama boşa

http://img120.imageshack.us/img120/2748/ezovp7xm1.jpg (http://imageshack.us)

http://img263.imageshack.us/img263/8478/ii1gmpo6.jpg (http://imageshack.us)

ozsev
12-04-07, 17:18
Dizinin bu seviyeye gelmesinin nedeni senaristler... bundan bir kaç bölüm önceyi hatırlayacak olursak sadece telefon görüşmeleri vardı. Bir diğerinde Bütün oyuncular hastanelik oldu.. Böyle senaryo olursa oyuncularda onu oynar. Senarist değişsin yada daha özenli yazsın. Bunlar yapılırsa dizi yine iyi reytingler alır. Sılada da çok düşüş vardı senaryoda gerekli önlemleri alarak çözüm buldular. Tabiki onlar önlemini süre kaybetmeden aldılar.

elif...
13-04-07, 13:42
Dizinin bu seviyeye gelmesinin nedeni senaristler... bundan bir kaç bölüm önceyi hatırlayacak olursak sadece telefon görüşmeleri vardı. Bir diğerinde Bütün oyuncular hastanelik oldu.. Böyle senaryo olursa oyuncularda onu oynar. Senarist değişsin yada daha özenli yazsın. Bunlar yapılırsa dizi yine iyi reytingler alır. Sılada da çok düşüş vardı senaryoda gerekli önlemleri alarak çözüm buldular. Tabiki onlar önlemini süre kaybetmeden aldılar.

Haklısın...:happy0064

senaryo nasıl yazılıyosa oyuncularda sonuçta onu oynamak zorundalar..Bikaç bölümdür senaryoda bi düzensizlik var bu hem seyirciyi dolayısıyla hemde raitingleri olumsuz biçimde etkiliyor..Sanki seyirci yavaş yavaş kaçmaya başladı gibime geliyo..Ama ben şuna karşıyım diğer dizilerle yani sıla dizisiyle aynı kefeye koymak yanlış olur sonuçta hepsini aynı senarist yazmıyo..Ben mahinur hanımın bu aksaklıkları düzelticeğine inanıyorum illaki yapımcı firmada buna dikkat ediyodur..Daha geç kalınmış bişey yok ama önlem için fazla beklemeyede gerek yok..

Son olarak yinede kötü düşünmemek gerekli diyorum ve ben bu diziyi baştan izlemeye başladım sonuna kadar da devam edicem

Saygılarımla..bye

ezo gelin
13-04-07, 14:02
dün Cengiz Semerecioğlu'nun Full Ekran programında son bir haftanın reytinglerine bakarken salı günü Ezo Gelin'in reytinginin hiç de sandığım kadar kötü olmadığını gördüm.Ama şu da bi gerçek ki yayın saati aynı olmamasına rağmen,Binbir Gece yine ilk sırada.hatta dizinin özel bölümü bile sıralamada sonuncu olmasına rağmen reytinge girebilmiş,ne diyim helal olsun:good: ee dizi başta fragmanıyla,oyuncusuyla,yönetmeniyle kendini belli ediyor,bu bi gerçek.7'den 70'e ya Binbir Gece'yi izliyor ya da Sıla'yı,bi de çarşamba gecelerinin vazgeçilmezi Avrupa Yakası:img-wink: Bu işin sırrını bilen var mı aranızda?:icon_roll

merlystreep
13-04-07, 14:50
dün Cengiz Semerecioğlu'nun Full Ekran programında son bir haftanın reytinglerine bakarken salı günü Ezo Gelin'in reytinginin hiç de sandığım kadar kötü olmadığını gördüm.Ama şu da bi gerçek ki yayın saati aynı olmamasına rağmen,Binbir Gece yine ilk sırada.hatta dizinin özel bölümü bile sıralamada sonuncu olmasına rağmen reytinge girebilmiş,ne diyim helal olsun:good: ee dizi başta fragmanıyla,oyuncusuyla,yönetmeniyle kendini belli ediyor,bu bi gerçek.7'den 70'e ya Binbir Gece'yi izliyor ya da Sıla'yı,bi de çarşamba gecelerinin vazgeçilmezi Avrupa Yakası:img-wink: Bu işin sırrını bilen var mı aranızda?:icon_roll

canm biliyosun reklamlar dizilerin kazanç kaynağı ve reklam geliri ab reytingine göre alınıyo diye biliyorum ben.yanlış da olabilir.doğrusunu bilen düzeltsin.
yani ab seyirciside bal gibi röre dizisi izler...sılayı izliyolar.ama baktığımızda ezonun ilk bölüm reytinginde genel kadar ab de iyiydi.sonra genel bi çıktı ve şimdi inişte ama en büyük iniş istikrarlı bi şekilde ab grubunda..10 la başladık ab de 9laar indi..şimdi de 5 reyting ab de alıyo ve kötü tarafı genelden normalde yüksek olur belli kalitedeki dizlerin reytingi. avrupa yakası genelde 10 reyting alıyo ama ab de 15 reyting...bence çok kötü bişey bu.diziyi sadece yoksul kesim izliyo.bilmiyorm ama bi denge olması lazm orda.

reytngler allah için iyi yani...10 reyting hiç fena değil.ama o satte tek rakip arka sokaklar ve arka sokaklar konu itibariyle çok dinamik.ben hiç zilemeediğim halde bi bölümünü izleyerek zevk alabilirim o diziden .eğer ezo gelin nurgül olmasa bu kadar reytingide alamazdı. zaten bu dizi sezona en yüksek reytingle başlayan diziymiş.yapmcılar 13 reyting aldığını duyunca" nurgülün reytingi hakikaten yüksekmiş" demiişler.çünkü diziyi merak ettiren şey ilkbaşta nurgüldü.kim oynuyo nasıl bişey bilmeden fragmanlarda sadece nurgül dönüyodu ...ama nurgül tek başına bi diziye reyting getiremez o yüzden dizi kötüye giderse nurgül ya da diğer oyuncular bişey yapamaz.

ayrıca senaryoyu mahinur ergunun tek başına ayzdığına asla inanamıyrom.bunu araştırcam ama bi insan bi haftada 3 dizi çıkaramaz.bu nuran devres değil mahinur ergun...birileri daha vardır bu işte ve bi türlü daha iyi olmamasının sebebide bu galiba

elif...
13-04-07, 14:52

ezo gelin' in raitingleri çok kötü değil ama önceki raitinglerinden biraz daha düşük şu son bölümlerde..Ayrıca binbir geceyle yada diğer dizilerle kıyaslama yapılamazki 7'den 70'e tüm insanlar binbir geceyi izliyorsa bunu bu formda belitmen doğru değil yada dediğin şekilde çarşamba gecelerinin vazgeçilmezi avrupa yakası herneyse..Bu işin bi sırrının olduğunu düşünmüyorum çekim olsun oyuncular olsun hepsi gayet muntazamlı eğer işin sırrını bulur yada öğrenirseniz forma yazarsınız ki hiç sanmıyorum..Problem ettiğiniz şey ne anlayamadım?

merlystreep
13-04-07, 15:01
ezo gelin' in raitingleri çok kötü değil ama önceki raitinglerinden biraz daha düşük şu son bölümlerde..Ayrıca binbir geceyle yada diğer dizilerle kıyaslama yapılamazki 7'den 70'e tüm insanlar binbir geceyi izliyorsa bunu bu formda belitmen doğru değil yada dediğin şekilde çarşamba gecelerinin vazgeçilmezi avrupa yakası herneyse..Bu işin bi sırrının olduğunu düşünmüyorum çekim olsun oyuncular olsun hepsi gayet muntazamlı eğer işin sırrını bulur yada öğrenirseniz forma yazarsınız ki hiç sanmıyorum..Problem ettiğiniz şey ne anlayamadım?

işin sırrı gerçekten senaryo..senarist bence oyunculardan da önemli oluyo...ben bi diziy oyuncusu için izlerim ama bu herkes izler demek değildir
şu an türkiyede bi tmc nin yazar grubu var gerçek karakterler derinlişkli roller yazabilen ..mahinur ergun derinlikli yazabiliyo diye biliyodum ben .hatta en iyi olarak biliyodum çünkü asmalı konak gibi bir diziyi yazmıştı ama meral okayla birlikteydi..hadi onu geçtim bu kadın şaşıfelek çıkmazı gibi müthiş dialogları olan müthiş karakterielri olan diziyi de yazmıştı.trt1 deydi...sorun acaba mahinur ergunun en başından beri yazmaması mı çünkü ilk bölümü başka bri yazmıştı ve bence senarist serbest bırakılmadı.ellerine 4 bölümden ielri gitmicek bi öykü verdiler ve çok müdahale edilyo sanırm.yani baştan karakterleri mahinur ergun oluşturmadı.eline verildi..yoksa ben asmalı konaktabi o invelikli karakterleri yazabilen şaşıfelek çıkmazında aynı şekilde ve sıdıkada ...bunları yazan biri bu diziyi böyle yazamaz. eğer ezo gelin değilde meralokaydın bi öyküsü olsaydı mahinur ergun nasıl döktürürdü görün o zaamn.çünkü böyle müthiş bi kadro uluç gibi gerçekten çok umut veren bi yönetmen nurgül yeşilçay gibi genç neslin en iyi oyuncusu varken asmalı konaktan farksız bişey çıkmaması gekerirdi.aynı kadro nerdeyse.aam ne yapıldı..yaratıcılık engellenmiş diye düşünüyorm ben.en bştan yani bi öykü yoktu elelrinde....yaratıcılık enggelendi böylelikle sonrada sallanmadı galiba çıkmaza girdiler.yazık oldu böyle bi kadroya diyom ben ne diyim

elif...
13-04-07, 15:28
işin sırrı gerçekten senaryo..senarist bence oyunculardan da önemli oluyo...ben bi diziy oyuncusu için izlerim ama bu herkes izler demek değildir
şu an türkiyede bi tmc nin yazar grubu var gerçek karakterler derinlişkli roller yazabilen ..mahinur ergun derinlikli yazabiliyo diye biliyodum ben .hatta en iyi olarak biliyodum çünkü asmalı konak gibi bir diziyi yazmıştı ama meral okayla birlikteydi..hadi onu geçtim bu kadın şaşıfelek çıkmazı gibi müthiş dialogları olan müthiş karakterielri olan diziyi de yazmıştı.trt1 deydi...sorun acaba mahinur ergunun en başından beri yazmaması mı çünkü ilk bölümü başka bri yazmıştı ve bence senarist serbest bırakılmadı.ellerine 4 bölümden ielri gitmicek bi öykü verdiler ve çok müdahale edilyo sanırm.yani baştan karakterleri mahinur ergun oluşturmadı.eline verildi..yoksa ben asmalı konaktabi o invelikli karakterleri yazabilen şaşıfelek çıkmazında aynı şekilde ve sıdıkada ...bunları yazan biri bu diziyi böyle yazamaz. eğer ezo gelin değilde meralokaydın bi öyküsü olsaydı mahinur ergun nasıl döktürürdü görün o zaamn.çünkü böyle müthiş bi kadro uluç gibi gerçekten çok umut veren bi yönetmen nurgül yeşilçay gibi genç neslin en iyi oyuncusu varken asmalı konaktan farksız bişey çıkmaması gekerirdi.aynı kadro nerdeyse.aam ne yapıldı..yaratıcılık engellenmiş diye düşünüyorm ben.en bştan yani bi öykü yoktu elelrinde....yaratıcılık enggelendi böylelikle sonrada sallanmadı galiba çıkmaza girdiler.yazık oldu böyle bi kadroya diyom ben ne diyim

Ben zaten senaryoda bi aksaklık olduğunu söylemiştim oyunculara bi kusur bulmuyorum tüm iş senaryoda benim az önceki yazdığım sizinde alıntı yaptığınız yazı ezo gelin adlı kişiye yazılmıştır çünkü diğer dizilerle kıyaslama yapılması hiç hoş değil sizcede öyle değilmi? Karamsar olmamak lazım mahinur hanımın illaki bi düşündüğü vardır onlarda senaryodaki eksikliğin farkındadırlar..Ayrıca diziye renk veren sadece nurgül yeşilçay değil tüm oyuncuların performansı gayet iyi diyorum ben..

merlystreep
13-04-07, 15:37
Ben zaten senaryoda bi aksaklık olduğunu söylemiştim oyunculara bi kusur bulmuyorum tüm iş senaryoda benim az önceki yazdığım sizinde alıntı yaptığınız yazı ezo gelin adlı kişiye yazılmıştır çünkü diğer dizilerle kıyaslama yapılması hiç hoş değil sizcede öyle değilmi? Karamsar olmamak lazım mahinur hanımın illaki bi düşündüğü vardır onlarda senaryodaki eksikliğin farkındadırlar..Ayrıca diziye renk veren sadece nurgül yeşilçay değil tüm oyuncuların performansı gayet iyi diyorum ben..

anlıyorum da ben diziye sadece nurgül renk katıyo demiyorum..tek kişilik dizi olur mu zaten..benm deidğim nurgül yeşilçay diziyi izlettieren kişiydi en başında sonrası senaryoya ve dğe r tüm oyunculara da bağlı ama nurgül değil bir başkası olsaydı şu an hala devam eden bi ezo gelin dizisi olurmuydu ve ya nurgülden başkası bu kadar gerçekçi oynayabilirmiydi bu rolü.işte eöin olamadığm o. ama ilk bölümdeki 13 reytin tamamen nurgüle aitti şu an da büüyk bi kısm onun için izliyo ama tabiki her kör satıcının bir kör alıcısı da vardır eksik senaryoya takılmayıp zevk alanlarda vardır.ama bu kadru yani senarist yönetmen ve nurgül yeşilçay ahmet mümtaz ve ruhi sarı ve daha öncesinde onur ünsalı barındıran bi kadrodan asmalıdan farkksız kalitede bi iş çıkabilirdi demek istediğim bu.ben mahinur ergunun tek başına yazdığını düşnmüyorm aklıma daha önceki diizleri geliyo dialoglar bile değişti diizde zaten tekrar söylğyorum konu ezo gelin olmasaydı yapmcılar senaristi serbest bıraksaydı mahinur ergun harika bi öyküden çok rahat bi efsane daha çıkardı zaten efsane olan bişeyi daha da efsane yapmaya çalşmak imkansızdı ve konu çok sınırlıydı..4 bölümdü..neyse artık akibetinin ne olacağını bekliyoruz. tek isteğim seneye olmaması bu sene bitirirlerse belki tadında bitirmiş olacağı için akıllarda iyi kalıcaktır
ezginin demek istediği şey bazı diizler fenomn oluyo bunun sırrı nedir..alin işte bizde daha iyi bi kadro var daha büyük potansiyel var niye ordaki şey olmuyo bu kadroya tezat bi iş çıkıyo..söylemek istediği bu sanırm. haksız sayılmaz bence.bi kaç şey saydım bunalr sanırm.. öykünün kısıtlı olması ve mahinur ergun gibi bir senaristin serbest olarak çılışmaması..vs

narino
13-04-07, 16:04
Senaryonun Mahinur tarafından yazılmadığı fikri bende de oluşmadı desem yalan olur. Dizinin başındaki o akıcı diyologlar son bir kaç bölümdür acayip zevksiz hale geldi. özsev arkadaşın dediği gibi bir bölümde sadece telefon trafiği vardı herkez o bölüm sonuna kadar birbirleriyle telefon görüşmesi yaptı. Mantığımın kabul etmediği bir olayı yazmadan geçemiyeceğim.. Güldene karakterini oynayan bir oyuncu ayrıldığı halde aynı isim adı altında bir başka oyuncuya rol yazacak bir senarist hayatımda rastlamadım rastlamakta istemem....

_sporty_
14-04-07, 12:39
ayrıca senaryoyu mahinur ergunun tek başına ayzdığına asla inanamıyrom.bunu araştırcam ama bi insan bi haftada 3 dizi çıkaramaz.bu nuran devres değil mahinur ergun...birileri daha vardır bu işte ve bi türlü daha iyi olmamasının sebebide bu galiba

Serom sanırım mahinur ergunun bir senaryo gurubu var..hepside sülalesindne..nerde anladın dersen hepsiinn soy adı "ergun".. geniş zamanları "deniz ergun"..kaderide "aytül ergun" yazıyor..tabi mahinur ergunun komutasında:)

sinemsert
14-04-07, 13:18
yaa neyi tartışıyoruz arkadaşlar boşverin yeni özeti dün cem'in programarasındaizledim fatma karnına yastık bağlıyo ezo'da paraları weriyo doktora herhalde anlamadım bi bilal göründü bi dinar .ballı bilalin evindeydi.karışıyo yine ortalık herhal bilal meryemi gerimi isticek recepe vercek mi bakcaz . .

burası ezo gelin sayfası diziyi tartışalım lütfen ! . . .

perielif
15-04-07, 20:57
İlk bölümlerdeki Fatma gitmiş bambaşka biri gelmiş. Çocuğunu düşürdüğünü herkesten sakladı. Bu da yetmiyormuş gibi karnına bez bağladı Karnına bez bağlarken yanında bir kadın vardı. Kadının kim olduğunu merak ediyorum

sinope
15-04-07, 22:59
İlk bölümlerdeki Fatma gitmiş bambaşka biri gelmiş. Çocuğunu düşürdüğünü herkesten sakladı. Bu da yetmiyormuş gibi karnına bez bağladı Karnına bez bağlarken yanında bir kadın vardı. Kadının kim olduğunu merak ediyorum

perielif
valla fragmani izlemek imkanim olmadi
demekki fatma yine isler cevirmeye devam ediyor(zaten en basinda demistim KARAMANIN KOYUNU SONRA CIKAR OYUNU DIYE )Fatmanin bebegini dusurdukten sonra kimselere bir sey soylemeyecegini adim gibi emindim,ama bu olaylarin daha baslangici diye dusunuyorum,fatma daha ne entrikalar cevirecek yeterki omer onu birakmasin diye
acaba ona yardim eden kadin kimki? kaynasi hacer yellozu olmaz,olsa sen tanirdin,acaba kimki kinali yapincak fatmaya yardim eden bayan?
saygilarimla

perielif
15-04-07, 23:25
perielif
demekki fatma yine isler cevirmeye devam ediyor(zaten en basinda demistim KARAMANIN KOYUNU SONRA CIKAR OYUNU DIYE )Fatmanin bebegini dusurdukten sonra kimselere bir sey soylemeyecegini adim gibi emindim,ama bu olaylarin daha baslangici diye dusunuyorum,fatma daha ne entrikalar cevirecek yeterki omer onu birakmasin diye
acaba ona yardim eden kadin kimki? kaynasi hacer yellozu olmaz,olsa sen tanirdin,acaba kimki kinali yapincak fatmaya yardim eden bayan?
saygilarimla

Sevgili Snope
Yok yok yelloz kaynanası değildi. Onun yaşlarında renkli gözlü bir kadındı. şu anda tanıtımlara yine rastladım. Kaynana köyde Ömer'i okşuyordu. Oğlunun düştüğü bu duruma çok üzülmüş. Macit baba Ezo'yla barışmış çok mutluydu.

sinope
15-04-07, 23:33
Sevgili Snope
Yok yok yelloz kaynanası değildi. Onun yaşlarında renkli gözlü bir kadındı. şu anda tanıtımlara yine rastladım. Kaynana köyde Ömer'i okşuyordu. Oğlunun düştüğü bu duruma çok üzülmüş. Macit baba Ezo'yla barışmış çok mutluydu.

perielif tatlim
kaynanasi olamaz diye yazmistim,ama fatmanin akrabasi falanda yoktu bildigim kadariyla(anneside olmustu)
yesil gozlu kadin,kim bu kadin acaba ya?
kaynana hacer yellozu omerin dustugu hallermi uzulmus vay vah,ancami oglunu ne hale getirdiklerinin farkina variyormus hacer hatun:img-pilot
ne sacinimi oksuyor,oldu olacak omeri kundaga sarsinda pispislasin bari:icon_whis :icon_whis
demekki ezomla macit babasi barisiyorlar iste buna cok sevindim
cok saolasin canim verdigin bilgiler icin
saygilarimla

lazkizz
15-04-07, 23:49
Ablacimmm, sen hala burdamisin :D Gece gunduz Ezo gelin forumundasin masallah :D heheh
Ancak yorum yapabilcem butun hafta, Vallah su fatma nin cocugu dustugune nasil sevindim, ayyy ne fenayim yaa !:D INsan uzulur ama BEN COK SEVINDIM
oghhh, nasil kiskandirmaya calisiyordu ezoyu, aaaaaaa bide ezo hamile kalmasin mi hahahah hani koyde kaldilardi ya ezo lan hehe ne iyi olur :D

durunazar
16-04-07, 11:27
perielif
saygilarimla

sinopeciğim, günaydın

fatmanın çocuğunu düşürürdükten sonra kimseyle paylaşmayacağını söylemiştin. öylede olmuş. tanıtımlardaki kadın herhalde fatmanın bir yakını gerçi yelloz kaynanada olsa ona yardım ederdi. yeterki ömer fatmayı bırakıp ezoya dönmesin. anladığım kadarıyla macit baba ezoyu eve dönmesi için ikna etmiş. birşey dikkatimi çekti ezo doktor emreye para veriyor. acaba istanbula gitmek gibi bir düşüncelerimi var? bilal ağa ve kumalaı ballı ağanın evindeler. bu görüşme meryemle ile ilgili ise hiç hoşuma gitmedi. alinin ölümünden sonra recebin meryeme yardım etmek amacıyla planladığı bu nikahı kendi açımdam tasvip etmiyorum. daha dün bir bugün iki bu nikahta nerden çıktı anlamadım. .

adalar
16-04-07, 11:30
diziye feriha eyüboğlu girmiş.(melekler adasında ki şerbetin annesi tahire).
çok sevindim.

narino
16-04-07, 11:40
Niyayet Ezo mavi önlüklerini çıkartmış buna çok sevindim, Ezo kendi ayakların üstünde durabilen (tabi ki engeller olmasa Ömer gibi...) birisi. Onun yükselmek için çabalar harcaması beni çok heyecanlandırıyor . Eğer hastanede çalışsaydı ne uzardı nede kısalırdı.

sinope
16-04-07, 11:48
sinopeciğim, günaydın

fatmanın çocuğunu düşürürdükten sonra kimseyle paylaşmayacağını söylemiştin. öylede olmuş. tanıtımlardaki kadın herhalde fatmanın bir yakını gerçi yelloz kaynanada olsa ona yardım ederdi. yeterki ömer fatmayı bırakıp ezoya dönmesin. anladığım kadarıyla macit baba ezoyu eve dönmesi için ikna etmiş. birşey dikkatimi çekti ezo doktor emreye para veriyor. acaba istanbula gitmek gibi bir düşüncelerimi var? bilal ağa ve kumalaı ballı ağanın evindeler. bu görüşme meryemle ile ilgili ise hiç hoşuma gitmedi. alinin ölümünden sonra recebin meryeme yardım etmek amacıyla planladığı bu nikahı kendi açımdam tasvip etmiyorum. daha dün bir bugün iki bu nikahta nerden çıktı anlamadım. .

gunaydinlar durunazar ve adalar
valla kinali yapincak fatmanin ne dolaplar cevirmeye basladigini yavas yavas gormeye basladik,evet haklisin o yelloz kaynana hacer de yeterki ezoyu omerden ayri tutabilme adina fatmaya yardim ederdi:img-pilot
ama bu yesil gozlu bir bayanmis.adalar kardesimde melekler adasinda yine nurgulumuzun annesini oynayan kadinin dizye girdigini soyluyor. BENIM AKLIMA HANI OMER KOYE GIDERKEN FATMAYI HALA HAMILE BILIYOR YA HANI ONA EVDE YARDIM EDECEK BIR KADIN ayarlayacagini soylemisti,acaba bu kadin eve gelen yardimci kadin olabilirmi?
macit babayla ezonun arasinin duzelmesine bende sevindim:good:
ezo elindeki parayi dedigin gibi istanbula gitmek icin doktora vermiste olabilir,malum gecen hafta cebine koymustu parayi,belki SAKLAYIVERSIN diyede vermis olabilir
valla recep aklinca meryeme vefa borcunu odemek icin kalkisti,ama nikaha ne gerek vardi aslinda
ama bu gidisat sanki abi kardeslikten oteye gececekmis gibi bir his var icimde(yakinda birbirlerine asik olabilirler)
bilal agayi ve kumalarini balli aga davet etmis olabilir yada bilal aga meryemi almak icinde gitmis olabilir(ama karilariyla ordu seklinde gidecegini zannetmiyorum,olsa olsa balli aga onlari misafir etmek icin davet etmistir,nikah isini konusmak icin
bakalim yarin aksam bizleri nasil suprizler bekliyor acikcasi bende mereak ediyorum
saygilarimla

durunazar
16-04-07, 11:51
diziye feriha eyüboğlu girmiş.(melekler adasında ki şerbetin annesi tahire).
çok sevindim.

ozaman tanıtımlarda gördüğümüz bayan feriha eyüpoğlu çok hızlı geçtiği için tanıyamamışım. anlaşıyan güçlü bir karekter olarak diziye dahil olmuş buna çok sevindim. şimdi merakım ikiye katlandı. fatmanın yanında olmasının nedeni ne olabilir?

adalar
16-04-07, 11:52
ozaman tanıtımlarda gördüğümüz bayan feriha eyüpoğlu çok hızlı geçtiği için tanıyamamışım. anlaşıyan güçlü bir karekter olarak diziye dahil olmuş buna çok sevindim. şimdi merakım ikiye katlandı. fatmanın yanında olmasının nedeni ne olabilir?

ben eminim kesinlikle eyüpoğlu hatta 2-3 kez iledim .
kesin o.ben çok seferim o oyuncuyu.

narino
16-04-07, 12:20
Snope arkadaşa katılıyorum. Fatma'nın yanındaki kadın ona ev işlerinde yardımcı olsun diye ayarladıkları kadın olabilir. Çünkü Fatma'nın kimsesi yok diye biliyorum.

destur
16-04-07, 13:49
gecen hafta ezo mavi önlüklüydü ve hiç beğenmemiştim. bu hafta tanıtımlardan anladığım kadar devam edecek. bence ezo geline bu önlük hiç yakışmamış. çocuk gibi olmuş sanki.

NURGÜL DEPP
16-04-07, 14:44
gecen hafta ezo mavi önlüklüydü ve hiç beğenmemiştim. bu hafta tanıtımlardan anladığım kadar devam edecek. bence ezo geline bu önlük hiç yakışmamış. çocuk gibi olmuş sanki.

nurgül çocuk gibidir zaten..minyon çıtı pıtı bi genç kadın...normalde görenelr bilir makyajsız özellikle tam bir .çocuk.

bence acayip yakışmış mavi önlük .kocaman çiçekli basmalı elbiselerle koyu eşarplarla büyük duruyo nurgül ekranda.ama öylede güzle böylede.nasılsa istabula gelmicek mi dizi daha sık onun çocuk gibi görcez demektir bu eğer modern hayata uyum sağlarsa ezo orada

elif...
16-04-07, 15:41
evet ezoya mavi önlük hiç yakışmamıştı ama sanırım bu hafta o önlükten tamamen kurtulucak..Ezo Gelin kendine yakışır biçimde olmalı kıyafetleriyle uyum içinde olmalı evet çıtı pıtı minyon tipli çok hoş bi görüntüsü var ve o giydiği elbiselerle çok daha hoş bi görüntü sergiliyo ayrıca çokta güzel bi bayan..

Bu haftaki bölümde macit babayla barışıyo heralde çok sevindim..Ezo yine ekibiyle bi dükkan açmış zaten umarım yine hüsrana uğramaz..

Fatma yine muziplik peşinde gibi yanında bide yardımcı bi bayan var kafa kafaya verip ezoyla uğraşıcaklar gibime geliyo tabi ömerin aklını karıştırarak başlarlar yine..

tuceny
16-04-07, 16:22
evet macıt baba gelmıs 2 bölum sonra gene
ii oldu barsılamarı onu bıyere goturuyodu fregmabda

elif...
17-04-07, 13:47
ezonun yeni tanıtımlarını gördünüzmü cin ali vardı çok şaşırdım acaba gerçekten kadroya tekrar dahil oldumu yoksa rüyamıydı acaba:img-blush
Eğer gerçekten tekrar girdiyse diziye çok iyi olur ama nasıl cenazesi bile kalkmıştı çünkü..gerçi öldüğünde yüzünü göstermemişlerdi ama bakalım izleyip görmek lazım..

nihayet macit babayı görebildik bikaç bölümdür yoktu ortalıklarda çok şükür:happy0064

Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum yaaa çok heyecanlı olucak bu akşam:happy0064

adalar
17-04-07, 13:53
ezonun yeni tanıtımlarını gördünüzmü cin ali vardı çok şaşırdım acaba gerçekten kadroya tekrar dahil oldumu yoksa rüyamıydı acaba:img-blush
Eğer gerçekten tekrar girdiyse diziye çok iyi olur ama nasıl cenazesi bile kalkmıştı çünkü..gerçi öldüğünde yüzünü göstermemişlerdi ama bakalım izleyip görmek lazım..

nihayet macit babayı görebildik bikaç bölümdür yoktu ortalıklarda çok şükür:happy0064

Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum yaaa çok heyecanlı olucak bu akşam:happy0064

gerçekten mi ben sözsüz fragmanı izlemiştim.
demek ki sözlü de gösteriyor aliyi.

elif...
17-04-07, 14:00
gerçekten mi ben sözsüz fragmanı izlemiştim.
demek ki sözlü de gösteriyor aliyi.

Evet adalar.. yarım saat önce gördüm dublajlı tanıtım ali meryemle konuşuyodu ama rüyamı gördü yoksa gerçekmi tam anlayamadım çok sevindim ama yaaa:img-yes:

reklam aralarında muhakkak tekrardan gösterir dikkatli bak sence şaşırıcaksın..

adalar
17-04-07, 14:04
Evet adalar.. yarım saat önce gördüm dublajlı tanıtım ali meryemle konuşuyodu ama rüyamı gördü yoksa gerçekmi tam anlayamadım çok sevindim ama yaaa:img-yes:

reklam aralarında muhakkak tekrardan gösterir dikkatli bak sence şaşırıcaksın..

show eurodan gördüm sözsüz fragmanı veriyordu şimdi bende bekliorum show tv de.

narino
17-04-07, 14:04
Ben zaten Ali'nin öldüğüne bir türlü inanamadım. Çünkü Ezo ambulastan cenazeyi indirirlerken yüzünü görmek istediğinde görevliler bırak rahmetliyi rahatsız etme gibi bir kelime kullanarak yüzünü göstermemişlerdi...

Akşamı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Gerçekten Ali'yi çok özlemiştik.
Fatma'nın yardımcısı İkbal'i benim gözüm hiç tutmadı. İnşallah Fatma ile bir olup Ezo'ya kötülük yapmazlar.

elif...
17-04-07, 14:07
evet cenazede yüzünü kimseye göstermediler ama tekrardan girerse çok güzel olur hem cin ali ezoyla çok iyi anlaşıyodu dizide ikbal falan yaklaşamaz ezoya ali varken..

seraphim
17-04-07, 18:07
onurun dönmesine çok sevindim ama biraz format mı değişti diiz de ne.
garip geldi bana .gerçek kesit falan gibi oldu.
dizi önümüzdeki sezon da devam ederse- allah koruusn- melekler adasına dönücektir .tadında bitiririler umarım

lazkizz
17-04-07, 18:13
Cin ali nasil gelsin, geri ezo alinin yuzunu gordu ve yerlere yikildi aglayarak.
HAdi yandi diyelim belki ozaman olurdu cunku taninmayan hale gelmis olabilirdi ama, bence oyle bisey olmaz baksaniza Yonetmenler zor ikna etmis bir kac bolum oyna diye kendisi ayrilmak istemis,

adalar
17-04-07, 18:23
bence onur diziye geri dönmedi.
meryemin hayali kesin .çünkü öle bi hava vardı.meryem uykulu halde ve yataktaydı.

perielif
17-04-07, 20:31
bu ballı ağa da ezom'la ne diye bu gadar ilgileniyi....?:img-hyste nasıl gapmışım deel mi şiveyi...:img-hyste gerçekten arkadaşlar ballı'nın bakışları pek bi imalı geliyor bana... ama ezo yaaa... aşık olunmayacak gibi değil ki....:happy0064 :happy0064 :happy0064

durunazar
17-04-07, 20:42
offf!!!!offf!!! ezo ile ballı ağa yine döktürmüşler. ezom şen şakrak hallerine geri dömüş. nur olayını açıp yaptığı gafı anlayınca nasılda mahçup oldu. ballıağanın dükkanını zararı için verdiği parayı almamayıp dükkanında misafir edersin demesi üzerine ezo bizimki bol kepçe kurufasülye pilav felan kebab mebap yok bir yıl yesen borcumu ödeyemem demesine bayıldım.

sinope
17-04-07, 20:47
selam ezocular
bu aksam balli agaya kizdim:img-pilot
neymis efendim kadin milletiyle 5 dakika bile konusulmazmis(hiiii balli aga senin gibi centilmen bir beye yakistiramadim,kirmizi biber surerim diline ona gore):img-pilot
allahtan recep lafi guzel yapistirdi babasina:good: :good:
ve eve gelen yardimci kadin fatmayla birlikte dolaplar cevirmeye basliyor
VATANA MILLETE HAYIRLI ugurlu olamasin insallah:img-pilot :img-pilot
kadin bir geldi pir geldi(biz kinali yapincakla bas edemezken alin 2.kinasiz yapincak tureyiverdi basimiza):img-yes: :img-yes:

saygilarimla

durunazar
17-04-07, 20:54
ezom restorant işinide yüz akıyla çıkıcak gibi gözüküyor. baksanıza müşterinin biri geliyor biri gidiyor. doktorumuzda teşrif etmişler. dükkan ful dolo ballı ağa bile ayakta kaldı. ezom nasılda etrafa direktifler veriyor. bu işin racanunu öğrenmiş. kebabıdamüşteriye belli etmeden dışardan nasılda sipariş verdi. dükkanı hayırlı uğurlu bol müşterili olur inşallah.

sinope
17-04-07, 21:01
ates bacayi sardi arkadaslar
recep meryeme yardim falan derken resmen meryeme abayi yakti.Simdide ellerinde ciceklerle istemeye geldiler meryemi
:img-yes:
ve buyuk bulusma macit babayla ezo nihayeten aradaki buzlari eritiyorlar derken,macit baba yine babaligini gostermeye basladi,soyledigi sozlere bakin
senin ettigini su entepte erkek evlatlar etmiyi
ya babacigim ne yapti ezo,iste kendi ayaklari uzerinde durabilme cabasi veriyor olmadi babacigim olmadi,yakismadi bu sozler sana(aklinca ezomu korumaya calisiyorsun tamam ama bu kadar agir soze hacet yoktu,ezoda guzel cevap verdi,beni rahatsiz edecek kimse KALMADI artik(omer yani)
saygilarimla

perielif
17-04-07, 21:16
waaaaay be ömer be..... sen bugünleri görecek adam mıydın...?:img-blush n'oldu sana...:sad53: e üzüldüm diyemicem tabii...:icon_sorr para yok pul yok aşk yok.... meraktayım çooook meraktayımmm:happy0064 :happy0064 :happy0064

sinope
17-04-07, 21:19
ezom restorant işinide yüz akıyla çıkıcak gibi gözüküyor. baksanıza müşterinin biri geliyor biri gidiyor. doktorumuzda teşrif etmişler. dükkan ful dolo ballı ağa bile ayakta kaldı. ezom nasılda etrafa direktifler veriyor. bu işin racanunu öğrenmiş. kebabıdamüşteriye belli etmeden dışardan nasılda sipariş verdi. dükkanı hayırlı uğurlu bol müşterili olur inşallah.

durunazar selam
ezomuz restorant isinde oldukca basarili,musterilerileri gelip gidiyor,evet doktor emremizde is arkadaslarini toplayip ezomuzun restorantina tesrif etti(yine gosterdi kendisinin ne kadar nazik bir kisi oldugunu)
ezom raconu ogrendiki hemde nasil kebab siparis etme olayinda resmen gulmekten koptum,balli aga hemen davayi cakti,cok seviyorum ya su balli agayi cok seker bir kisi:img-wink:
evet gelelim su fatmaya yardimci diye eve gelen kadina bu kadinin hareketleri beni acikcasi suphelere soktu(kocasini sozde obur kadin oldurmus,ama ben buna inanmiyorum,bu kadin oldurup sucu obur kadinin ustune ykmis olabilecegi kanisindayim,gozleri resmen oyle diyordu) valla bu kadin tam bir firildak gibi:icon_whis :icon_whis :icon_whis
simdiden ezoya karsi kinlenmeye basladi ezomun basindakiler yetmiyormus gibi birde bu kadin cikti basimiza:icon_whis :icon_whis
saygilarimla

durunazar
17-04-07, 21:20
bu bölümü çok beğendim.nerenen başlayacağımı şaşırdım. bütün oyuncular mükemmeldi. ikbal karekteri bile diziye yeni girmesine ragmen gerek şivesi gerekse oyunyunculuğu ile aylardır dizeye dahilmiş gibi.

özellikle ömerin babası dinar ustayla olan sahnelerine bayıldım. erken sever burada daha bir yakışıklı geldi gözüme. klasiklerden eskici ve oğullarını çağrıştırdı bana, demirci kıyafeti baba ve oğluna çok yakışmış.

sinope
17-04-07, 21:40
bir tepsi baklava ugruna tum millet bu aksam zehirlenecekti AZ DAHA
bu kadin daha bakim basimiza ne coraplar orecek bakalim:img-help: :img-help:
saygilarimla

seraphim
17-04-07, 21:51
onurun dönüşü güzel olmuş sandığım gibi olmadı
ama yeni gelen kadına çok sinir oldum ya saniyede ezoyu süprüntü yaptılar.sanki ezo ömeri ayartmış gibi.yanlışların doğru gbii gösterilmsine sinir oluyorum ya
fatma gittikçe çirkinleşiyo yaptıklarıya
bu arada dükkan açılırken ezo çok tatlı olmuştu.keşke saçalrını hep öyle yapsa çok yakışmış.istanbula gititğini göremicekmiyiz bu bölüm ağırdan aldılar o mevzuyu.
şuursuzca izliyorum artık ya nereye kadar gidicek bakalım

durunazar
17-04-07, 21:52
ikbal hanım hacer kaynanayı aratmadı. ezo tam kendine yeni bir yol çizecek. şimdi başka bir bela çıktı. fatma ezonun dükkanını görünce ezonun iyiki nazar boncuğumuz var yoksa bu kadını nazarı değer demesine çok güldüm. ya fatmaya nedemeli yemedi içmedi ikbale dükkanı nasıl ballandıra ballandıra anlattı. birde ömerin paralarını çatır çatır yiyiyor demesi yokmu iftirası eksikkti oda oldu.çok sinirlendim.

seraphim
17-04-07, 21:52
bu arada ballı ağada mı ezoya aşık olucak ya...kimin eli kiin cebinde belli değil ya.herkes platonik aşık:img-hyste

sinope
17-04-07, 21:58
ikbal hanım hacer kaynanayı aratmadı. ezo tam kendine yeni bir yol çizecek. şimdi başka bir bela çıktı. fatma ezonun dükkanını görünce ezonun iyiki nazar boncuğumuz var yoksa bu kadını nazarı değer demesine çok güldüm. ya fatmaya nedemeli yemedi içmedi ikbale dükkanı nasıl ballandıra ballandıra anlattı. birde ömerin paralarını çatır çatır yiyiyor demesi yokmu iftirası eksikkti oda oldu.çok sinirlendim.

durunazar
bu bolumun basinda yine kaynan hacer yellozu ezo icin bir kac kelime etti(hay ezo kadar basina tas dusecise)
ikbal valla cok tehlikeli bir karakter,tam fatmayla el ele verdimmi bunlar aileyi resmen kurutacak cinsten iki kafadar:icon_whis
evet kinali yapincak fatmaya resmen iyice kil oldum bu bolum,neymis efendim ezo omerin paralarini catir catir yiyormus,asil dusunse o handa oturarak,yanina hizmetci tayin ettiren kim acaba,paralari kim yiyor acaba?
ezom ise kendi ayaklari uzerinde durmak icin cabalayip duruyor(hepinizin basina insallah ezomun agirlinca tas demiyecem bu sefer KAYA DUSER INSALLAH(dinar baba haric)
saygilarimla

durunazar
17-04-07, 22:01
onurun hayal sahnesinde ço duygulandım.müzikte üzerine gelince ağlamama ramak kaldı. sahne biraz daha uzun olsaydı kendimi tutamayacaktım. keşke tekrar diziye bir şekilde geri dönse. inşallah hayalle sınırlı kalmaz kendisini tekrar izleme fırsatımız olur. meryemede bu rüya ders olurda receple evlenme fikrinden vaz geçer. meryemin yeni yengesiyle kavgası neydi öyle? nihan okumuş oda rolünü çok güzel oynamış. bilal ağayıda tebrik ediyorum.kız kardeşini kumaya karşı nasılda savunmaya geçti. öbür kumalarında canına minnet kadını nasıl da dışarı attılar.

destur
17-04-07, 22:05
son bir kaç bölüm diziye renk gelmis özellikle bu bölüm. yarın raytinklere yansıyacaktır bundan şüphem yok. dizinin başlangıcında biraz sıkıldım ama sonra soluksuz seyrettim özellikle son yarım saati müthişti.

perielif
17-04-07, 22:06
bu arada ballı ağada mı ezoya aşık olucak ya...kimin eli kiin cebinde belli değil ya.herkes platonik aşık:img-hyste

sevgili seraphim,
gerçek hayatın içinde kimin eli kimin cebinde bellimidir acaba... çok geçek ve çok samimi duygular değil midir bu içimizde sakladıklarımızla bi türlü dışa vuramadıklarımızla birlikte yaşamaya çalışmamız... çok senden, çok bizden bu çatışmalar... işte bu yüzden içim çoşarak ve inanarak izledim tüm bölümü...:good: :good: :good:

durunazar
17-04-07, 22:11
durunazar
bu bolumun basinda yine kaynan hacer yellozu ezo icin bir kac kelime etti(hay ezo kadar basina tas dusecise)
ikbal valla cok tehlikeli bir karakter,tam fatmayla el ele verdimmi bunlar aileyi resmen kurutacak cinsten iki kafadar:icon_whis
evet kinali yapincak fatmaya resmen iyice kil oldum bu bolum,neymis efendim ezo omerin paralarini catir catir yiyormus,asil dusunse o handa oturarak,yanina hizmetci tayin ettiren kim acaba,paralari kim yiyor acaba?
ezom ise kendi ayaklari uzerinde durmak icin cabalayip duruyor(hepinizin basina insallah ezomun agirlinca tas demiyecem bu sefer KAYA DUSER INSALLAH(dinar baba haric)
saygilarimla

iyi akşamlar sinope,

hacer kaynana ezo ile uğraşacağına bundan sonra fatmadanda belalı ikbal hanımla uğraşsın. köyede geldiler, bak seyret neler olacak. ömer yine hastanelere düşmezse şaşarım
bundan sonra ikbalden birtek onlar değil bütün köy halkı korksun. baksana eşinin ölümünü anlatırken nasılda muammalı gözlerle bakıyordu. ezoyu zehirleme pahasınada olsa bütün bir lokantayı zehirlemeyi bile göze aldı. fatmayada bir yardımcı kadının bukadar yardım etmesine bir anlam veremedim.

stormy
17-04-07, 22:14
Omer Fatmayi gorunce gozu dondu bir anda yine...Fatmayi bogacak bu sefer herhalde :)..Su yeni kadin varya kesin kocasini oldurmus, sucuda obur kadinin ustune atmis..dogru gozleri acaip oluyordu..

seraphim
17-04-07, 22:23
bu bölümün en müthiş performansı ezodaydı yine..o macit babayla konuşması ardından gözlerinin dolması .hani olur ya bazılarının gölzerini ilaçla dolduruyolar yani sahnenin başından sonuna o duyguyu yaşayarak ağladı.sinemada bile böyle gerçekçi oyunculuk her oyuncunun harcı değildir nurgülün böyle bir dizide bile bu kaadr sıkı bi oyun çıkarması gerçekten ayakta alkışlanası
nurgülden tek ricam klonlansın bişeyler yapsın hem komedi hem drama hem tiyatro hem sinema hepsinde olsun.böyle bir oyuncuyu hep izlesek.yinede ben onu daha iyi diizlerde görmek isterim ama onun için bu diziyi bile izlerim o derece

sinope
17-04-07, 22:26
iyi akşamlar sinope,

hacer kaynana ezo ile uğraşacağına bundan sonra fatmadanda belalı ikbal hanımla uğraşsın. köyede geldiler, bak seyret neler olacak. ömer yine hastanelere düşmezse şaşarım
bundan sonra ikbalden birtek onlar değil bütün köy halkı korksun. baksana eşinin ölümünü anlatırken nasılda muammalı gözlerle bakıyordu. ezoyu zehirleme pahasınada olsa bütün bir lokantayı zehirlemeyi bile göze aldı. fatmayada bir yardımcı kadının bukadar yardım etmesine bir anlam veremedim.

sanada iyi aksamlar durunazar
ve tum ezocular
valla hacer yellozunun basina boylesi lazimdi zaten(biz allahtan istedik bir goz allahim verdi bizlere 2 goz):img-hyste :img-hyste
ezom o hacer yellozuna ne yaptida hala ezoyu kotuleyecem diye kafayi yiyor
valla simdi isler degisti fatmanin yardimcisi kinasiz yapincak tam hacerlik acikcasi(2 gunde onuda zehirleyeyiverir bu kadin):img-wink:
valla omerin kinali yapincak fatmaya bakislari fenaydi,yakindir omere yine hastane yollari gozukmesi :img-wink:
ikbal kinasizi valla koyu birbirine katacaga benziyor,bu kadin kocasini kesin oldurdu ve sucu obur kadinin ustune yikti,kaldiki ezoyu tanimaz etmez,kinalinin iki kelimesiye ezoyu zehirlemeye kalkan kadin,kocasini elinden alan kadina ve kocasina haydi haydi her numarayi yapar,valla kadinin gozleri resmen 4 donuyordu,ee kendi yarali bazi konularda o yuzden fatmaya acidi aklinca o yuzden aklinca yardim ediyor iste hanimina yardimcisi olarak:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

tuceny
17-04-07, 22:29
gzl bölümdü nurgül harikaydı gene serom valal süper haberler verdi ucuyoum su an yavas yavas yüzümüze gülüyo tarihh

seraphim
17-04-07, 22:40
gzl bölümdü nurgül harikaydı gene serom valal süper haberler verdi ucuyoum su an yavas yavas yüzümüze gülüyo tarihh

ne diyosun kızım koskoca altın palmiye adayı bir oyuncunun dizisini izliyoruz biz .yapımcılar azcık uyanık çıksa dziyi bu şekilde dünyaya satabilirler:img-hyste
şaka bir yana nurgülün filmi canneda 15 filmle birlikte yarışıcak kırımıı halıda şöyle bi salınıcak tüm dünya bu yeteneği izlicek.bu dizi böyle bir oyuncuyla çalıştığı için çok şanslı.
tek başına 10 kadro gücünde bir oyuncu o.
ver gazı tuçe sonra devam ederim

ezo istanbulagitmicek mi ya .iç o konuşmalar geçmedi vaz mı geçildi yine:sad53:

filiz-nurgül
17-04-07, 22:45
kırmıız halıyada ne güsel yakışır nunum bee
sallana sallana geçsin valla:happy0064 :happy0064

#ezo#
17-04-07, 23:05
ben, Fatma'nın yanında çalışmaya başlayan kadına çok güldüm :)ona noluyosa bi anda entrikalar falan çevirmeye başladı,çok komik valla bu dizi:)

tuceny
17-04-07, 23:18
kırmıız halıyada ne güsel yakışır nunum bee
sallana sallana geçsin valla:happy0064 :happy0064

ayenn öyle vallaaa
gürcez inş o günleriiii

evet ya melekler adasıdna nurgülün annesiydi oda girmis asmali meleker adası oyuncularıı yakında beran laçini görürüsek sasmam:img-hyste

bu arada onur da gelmiş bu bölüm özlemisimm baya böle ara sıra girisn meryemin rüyalarına ii oluyo

durunazar
17-04-07, 23:58
yalnıiş anlamadıysam berna laçindemi diziye giriyor. bu haber doğruysa çok sevindim. belalı baldızda çok başarılıydı. kadro mükemmeldi. bernaylada süper olacak.

BERNA
18-04-07, 00:28
Degerli uyelerimiz

Oncelikle basliktaki son durumdan son derece rahatsiz oldugumu belirtmek istiyorum.

Dizinin basligi kural disi olmamak ve diziyle ilgili olmak sartiyla her turlu elestiriye aciktir. Eger elestiriye karsi sizin de karsi bir fikriniz varsa bunu fikir bazinda olayi kisisellestirmeden dile getirin. En onemlisi de diziyle ilgisiz veya diziyle ilgisi olsa da gecmiste kalmis kisisel problemlerinizi bu baslikta dile getirmeyiniz. Baslik kurallar dahilinde mesaj yazan her uyeye aciktir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

adalar
18-04-07, 01:10
bu bölümü beğendim.

ballı ağaya sinir oldum.alinin ölmesine sebep olan bilal ağayla çk samimiydi.
recep meryeme fena abayı yaktı .eeeeee gönül ferman dinlemiyor.
meryem yine harika oynadı.kavga sahenesinde olağanüstüydü.özellikle sesini çok ii kullanıyor.
ömer zavallı aslında bi yandan da üzülüyorum ya.
macit baba ilkten sinir etti sonrada güldürdü beni baklava yiyişiyle
fatma ya zaten dencek bişey yok.
ikbal karakterini fragmanlrda görünc ii biri sanmıştım ama değilmiş...eeeeee bi dizide başka diğerinde bambaşka melekler adasında şerbetin annesi rolünde çok seviyordum halende seviyorum.çünkü bu dizide kötü die gerçekte de sevemem diyemiycem.ama kendi sesini kullansaydı daha güze olurdu bence.

doktor bu bölüm biraz gıcıktı sanki yani bana öle geldi.

ve ve ve
ezomuz herzaman ki gibi çok iiiyidi.hele açılış sahnesinde saçları filan çok güzeldi.

tuceny
18-04-07, 07:25
yalnıiş anlamadıysam berna laçindemi diziye giriyor. bu haber doğruysa çok sevindim. belalı baldızda çok başarılıydı. kadro mükemmeldi. bernaylada süper olacak.

yok cnm espiriydi o yok yanı ole bısey ama hakketen olsa gzl olurduu

narino
18-04-07, 09:39
Yağmur KAŞİFOĞLU akşam izlediğim bölümde rolünün hakkını fazlasıyla verdi. İkbal karakteriyle çok uyumluydu. Köye Ömer'in yanına giderken karşılaşma sahnesinde yaşadığı duyguyu seyirciye çok güzel yansıttı. .

durunazar
18-04-07, 10:16
bir tarafta kafayı fatmayla sıyırmış köyünde nadasa çekilmiş ömer öte tarafta karnında yapma bebeği kucağında çocuğuyla ne olduğu belli olmayan bir kadının peşisıra onun oyunlarına alet olma yolundaki fatma. ömerin ondan uzaklaşmak istediğini anlamayacak zeka yapısıyla ahada sana yeni bir yastık altı hikayesi. fatma aklını kullanma yollarını öğrenmediği taktirde daha çok yastık altı hikayesi olmaya mahkum gözüküyor. artık anlaması lazım ömerden ne köy olur nede kasaba.

sinope
18-04-07, 10:43
bir tarafta kafayı fatmayla sıyırmış köyünde nadasa çekilmiş ömer öte tarafta karnında yapma bebeği kucağında çocuğuyla ne olduğu belli olmayan bir kadının peşisıra onun oyunlarına alet olma yolundaki fatma. ömerin ondan uzaklaşmak istediğini anlamayacak zeka yapısıyla ahada sana yeni bir yastık altı hikayesi. fatma aklını kullanma yollarını öğrenmediği taktirde daha çok yastık altı hikayesi olmaya mahkum gözüküyor. artık anlaması lazım ömerden ne köy olur nede kasaba.

gunaydinlar ezocularim
durunazar yazdiklarini okuyunca resmen koptum,sen cok yasa emi
valla bizim omer efendi malum hayati hizli yasadi ama erken tukenen oldu,evet su anda nadasa cekildi beklemede(bildigim kadariyla nadasda 1 yil beklenilir demi)vay omer kalasi vay bu gunleridemi gorecektin:img-pilot
sana dun aksam acimak istedim ama aciyamadim ne yalan soyleyim aciyamadim,simdi otur annenin dizi dibinde(dun aksam dinar babayi bir kez daha takdir ettim cocugun hayatini biz karartik dedi,allahtan o bari biliyor,AMA gozunu ezo kini burumus hacer yellozu hala bunun farkinda degil
valla kinali yapincak fatma bu bebek olayini elinden geldikce surdurme yoluna gidecek ama bir yerde enselenecek ama enseleyende insallah hacer yellozu olurda oda anlar fatmanin ne oldugunu:happy0064
fatma yanindaki yardimcisiyla bindik bir gemiye ciktik alemete hesabi bir yola girdiler ama yakindir hamile olmadigini ortaya cikmasi:img-pilot :img-pilot
omerden artik koyden kasabadan gectim kendine hayri dokunsunda ondan bir sey bekleyen yok(kinaliya bakmayin)biraz anlayis yoksunudur garibim
edit'' bu yazdiklarim her zaman soyledim soyluyorumda dizide oynayan karakterler icindir,onun disinda gerek yagmur kasifoglu,gerekse erkan sever gibi bir sanatciya soz soylemek hic ama hic haddime dusmez
saygilarimla

narino
18-04-07, 11:27
Sevgili Snopeciğim

Fatma'nın sahte hamileliğini İkbal gibi bir kadın olduktan sonra kimse anlamaz dokuz ayın sonunda bir çocuk bulur kılıfına uydurur Fatma doğurdu der gibi geliyor bana.

Meryem'in rüyasında Ali'yi gördüğü sahne beni çok etkiledi Ali'nin dizi de oynadığı sahneler bir an gözümün önünden geçti...

sinope
18-04-07, 11:52
Sevgili Snopeciğim

Fatma'nın sahte hamileliğini İkbal gibi bir kadın olduktan sonra kimse anlamaz dokuz ayın sonunda bir çocuk bulur kılıfına uydurur Fatma doğurdu der gibi geliyor bana.

Meryem'in rüyasında Ali'yi gördüğü sahne beni çok etkiledi Ali'nin dizi de oynadığı sahneler bir an gözümün önünden geçti...

narino
bak bu konuda hakli olabilirsin
ikbal kinasizi dun aksam diziye bir basladi pir basladi,ikbalde bu akil varken,seytanlik varken dedigin gibi fatmanini hamileligini 9 ayini doldurana kadar kimselere anlamayabilirde,sonra bu ikbal hastaneden yada koyden falan bir cocuk bulupta tum aileye fatma dogum yapmis gibi yutturabilir:img-yes:
evet cin aliyi gormek guzeldi acikcasi
meryem garibimin yuzu bir turlu gulmedi gitti,tam sevdicegine kavustu derken,bu sefrde kaybetti:icon_sorr :icon_sorr
ama dun aksam su bilal aganin yeni sultanina once meryem sonrada bilal aganin haddini bildirmesi cook hosuma gitti:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

ozsev
18-04-07, 12:05
Bence bu diziyi götüren Ahmet Mümtaz TAYLAN (Ballı Ağa).
Bütün diziler arasındaki en sevimli kötü adam.. Bu kadarmı iyi oynanır yaa.
Dizilerdeki başrol oyuncularının yani iyi karakterlerin bile elinde silah oraya buraya saldırırken görmek bana çok itici gelirken, Ahmet Mümtaz TAYLAN bunu okadar ustaca yapıyorki, hiç kızamıyorum yaptıklarına.. Ömerin rolü azdı bu defa. Artık dönmeli köyden. Bir başrol oyuncusunun bu kadar inzivaya çekilmesi doğru değil.. Fatma' ya yardıma gelen bayanda epey eğlenceli bir tip:)) çok iş çıkar daha ondan gibi geliyor bana... ve Ali.. dönecek mi ne.. Meryem bi aptallık yapıpta evlenmez umarım Recep'le.. Bu Recebi de anlamadık gitti, amma şıp sevdi.. Yakında ezoyada aşık olursa hiç şaşmamak gerek:)))

lazkizz
18-04-07, 12:08
Raytingler:

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
17 NİSAN 2007 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 22,60 57,70
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,50 26,90
3 EZO GELIN [NET] SHOW 6,50 18,00
4 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 5,30 23,00
5 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 4,90 13,40
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,70 17,60
7 OBJEKTIF (OZEL) [NET] STAR 4,50 21,50
8 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,00 13,70
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,70 14,20
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,40 12,90

TELE - BAROMETRE
17 NİSAN 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 18,10 47,10
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,90 30,30
3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,40 26,30
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 15,90
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,40 15,80
6 SEBNEM''LE FATIH [NET] KAN7 4,20 10,90
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,10 22,20
8 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 4,00 18,80
9 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,00 15,90
10 SPOR SAYFASI SHOW 3,70 11,80

durunazar
18-04-07, 12:51
ezo gelin dizisinde mutsuzluklar diz boyu. zaten mutluluklar masallarda olurmuş. (vallahi bu sözü ben söylemiyorum. büyüklerim öyle diyor.) fatma mutsuz ömer onu istemiyor. ömer mutsuz ezoyu istiyor. meryem mutsuz aliyi kaybetti. bütün bunlar bu sözlere katıldığımı göstermez özel yaşamında onca mutlu insanıda göz ardı etmemek lazım. umarım ilerleyen bölümlerde bunlar aşılır ve mutlu insan tablolarıda görürüz.

bu arada reytinglerde geçen haftaya göre dahada iyi.

elif...
18-04-07, 15:37
dün akşamki bölümü güzeldi yalnız en etkileyici ve en duygusal sahne alinin meryeme görünme sahnesi oldu.gerçekten izlerken ben bile duygulandım bide sabah meryem kalktığında iki gözü iki çeşme ağlar şekilde çok üzüldüm yaa:img-in_lo recepte baya aşık bu kıza tabi ballı ağanın tüm engellemelerine rağmen nasıl evlenicekler merak içindeyim..

macit babaya bi haller olmuş çok gergin işsizlikten olsa gerekki çünkü çabucak parlayıveriyo o yumuşacık insan..bide şimdi zehirlendi umarım kötü bişey olmaz hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde çıkar hastaneden..

Bu arada fatma ve ikbal çetesi kurulmuş çalışmalarını şuanlık başarıyla sürdürmedeler bakalım ne olucak..bu ikbal çok kurnaza benziyo fatmada zaten meyilli yalana dolana, ömerde de akıl gelip gittikçe sonuç itibariyle zonun başı yine ağrıyacağa benziyo..yazık ezoyada yaa bi türlü rahat huzur göremedi ona yanarım..

son olarak bu bölümün raitinglerinde bu hafta birazda olsa bi yükselme olmuş hadi hayırlısı inşallah eski formuna kavuşur diyorum ve bol raitingler diliyorum:happy0064

tuceny
18-04-07, 16:37
Raytingler:

TELE - BAROMETRE
17 NİSAN 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 22,60 57,70
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,50 26,90
3 EZO GELIN [NET] SHOW 6,50 18,00
4 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 5,30 23,00
5 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 4,90 13,40
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,70 17,60
7 OBJEKTIF (OZEL) [NET] STAR 4,50 21,50
8 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,00 13,70
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,70 14,20
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,40 12,90

TELE - BAROMETRE
17 NİSAN 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 18,10 47,10
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,90 30,30
3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,40 26,30
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 15,90
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,40 15,80
6 SEBNEM''LE FATIH [NET] KAN7 4,20 10,90
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,10 22,20
8 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 4,00 18,80
9 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,00 15,90
10 SPOR SAYFASI SHOW 3,70 11,80

e gzll aynı degismiyo sabitlesti diziiii
aynı shereler aynı yer
sasırmadım

lazkizz
18-04-07, 16:42
faKindaysaniz arka sokaklar son 2 haftadir beri hep 2 ci geliyor ve ezo gelin hep 3cu geliyor.

Cin aliyi ozlemistim haa, meryem ruya gordugunde, meryem ali len gecirdigi
o guzel gunler geldi aklima,
Su emine mi ne nasil disari atildi ama :D:D:D hahaha oghh kendini ne zatendiyor o be!

devedikeni
18-04-07, 17:20
slm arkadaşlar dünkü bölüm güzeldide ben bişeyi merak ettim ali yinemi giricek diziye niye yine oynadiki acaba aslında doğruyu söylemek gerekirse girmsini pek istemiyorum bence receple meryem çok yakıştı böylesi daha eğlenceli

elif...
18-04-07, 17:53
slm arkadaşlar dünkü bölüm güzeldide ben bişeyi merak ettim ali yinemi giricek diziye niye yine oynadiki acaba aslında doğruyu söylemek gerekirse girmsini pek istemiyorum bence receple meryem çok yakıştı böylesi daha eğlenceli

selam devedikeni:img-wink:

bence ali diziye tekrardan girmiycek bende ilk önce tanıtımlarda gördüğümde öyle sanmıştım ama meryem rüyasında görmüş meğer..receple meryemi pek yakıştırmıyorum açıkcası evlenmeseler daha iyi zaten meryem hala aliyi seviyo onu unutamadı..

neyse gelişmeleri bi dahaki bölümde izliycez inşallah:sad53:

anil16
18-04-07, 18:08
Dun aksamki bolum guzeldi beyendim.Ezo icin sevindim lokantayi acti ve macit babanim evine geri dondu ona sinir oldum bagirdi durup dururken gicik :P

Ve sunu demek istiyorum...sun sanki kendimi melekler adasi gunlerindeymisim gibi hissettim...nurgulun melekler adasindaki annesi geldi diziye. :img-hyste

Ve tabiki fark etiyseniz dizi nerden nereye geldi ya...tore'den baklavalara gecti. :img-hyste :P

ratingler artik kafkama takmicam cunki bundan sonra hep 3. olucaz gibi. 1'lik ve 2'lik gunleri gecti malesef. :(

Ama yinede ratign numaralari iyi biraz yukselmis galiba 10'a.Bu cok iyi. :)

cok_uzaklardan
18-04-07, 21:52
merhaba

bu zamana kadar hic bir forum sayfasina yazi yazmadim sadece okuyuculardanim velhasil fakat bugun icimden geldi yazmak...

Recep bence meryem'den hoslaniyor cunku bana gore recep meryem'i nur'a benzettigi icin etkileniyor saclari yuz tipi benzetiyorum yani....ve fark ettiyseniz telefonda saclarin guzeldi uzun'du gibi sozler etti...belkide yaniliyorumdur bilemiyorum

tuceny
18-04-07, 23:58
evet ya bende aliyi cok özlemisim ara sıra dedigim gibi gelse diziyi cok iyi olurr

ama saclar faalan aynı imajında oynama yapmamamis demekki keske cıkmasaydın be ali keske

sinemsert
19-04-07, 01:26
evet ya bende aliyi cok özlemisim ara sıra dedigim gibi gelse diziyi cok iyi olurr

ama saclar faalan aynı imajında oynama yapmamamis demekki keske cıkmasaydın be ali keske

ah canım yaramı deşme valla dün görünce şok oldum keşke hiç ölmeseydi aynı bölüm recepte vuruldu ben ali ölmez nasısa dedim.of of

Freddie
19-04-07, 13:30
ben buraya yazmasam dizinin sıkı takipçilerindenim Her hafta severik izliyorum

meryemle recep evlensin isterim ve recebi bilmem ama meryem asla aşık olmamalı aliye sadık kalmalı

buarada ali senaryo gereği mi çıktı diziden yoksa sorun mu yaşadı ekiple

tuceny
19-04-07, 18:23
merymele recep olur gibi geliyo bana bu bölüm özellkle recepp baya o taraflara kaydı biseyler var merymedede olur bence rüya muya görsedeee
onlarsın sonu ii olcak tabii recepni babaıs ikna olursa

perielif
20-04-07, 19:57
ben buraya yazmasam dizinin sıkı takipçilerindenim Her hafta severik izliyorum

meryemle recep evlensin isterim ve recebi bilmem ama meryem asla aşık olmamalı aliye sadık kalmalı

buarada ali senaryo gereği mi çıktı diziden yoksa sorun mu yaşadı ekiple

Recep Meryem'e karşı birşeyler hissediyor olabilir. Meryemİn birşeyler hissettiğini hiç zannetmiyorum. Onu abi gibi görüyor ve güzel vakit geçiriyorlar. Ali'yi de rüyasında gördükten sonra Receple evlenmez heralde.

Onur ünsallın ekiple bir problemi olduğunu düşünmüyorum. öyle olmuş olsaydı
rüya sahnesinde de oynamazdı.

emirdag-güzeli
20-04-07, 20:35
Ben bu diziyi bazen dek gelirse izliyorum son bir kac hafta devamli izliyorum...
Nurgul yesilcay bu dizide gercekten cook komik..baska tarafini goruyoruz bu dizide...dramatik filan degill.....ve reytingler de iyi

anil16
20-04-07, 20:54
Ben bu diziyi bazen dek gelirse izliyorum son bir kac hafta devamli izliyorum...
Nurgul yesilcay bu dizide gercekten cook komik..baska tarafini goruyoruz bu dizide...dramatik filan degill.....ve reytingler de iyi

evet katiliyorum..iste nurgu'lun super oyunculuk yetenegi..bi drama koy dizisinde bile bizi guldurebiliyo.Hem aglatiyo hem gulduruyo onun gibisi yok bu dunyada.:good:

elif...
21-04-07, 13:46
recep ve meryem ballı ağanın tüm tepkisine rağmen evlenicekler bence..Aslına bakarsak bende onların evlenmesini hiç istemiyorum ballı ağaya sonuçta onunda bir baba olarak düşündüklerine katılıyorum illaki evladının mutlu olabileceği ve tabiki dul olmayan biriyle evlenmesini ister..Diğer taraftan meryemide düşünüyorum tabiki kendine tutunacak bir dal arıyor receple abi kardeş mutlu mesut yaşamayı hayal ediyo ama sadece hayal olur bence..Çünkü recep birden nasıl bu kadar iyi biri oldu sadece koruma amaçlı kendini niye ateşe atsınki?

BAçıkcası bu gidişatı çok merak ediyorum, ilerleyen bölümlerde şuan için ilk merak ettiğim recep ve meryemin durumu..Bakalım hayırlısı inşallah kötü şeyler olmaz:sad53:

_kerime_
21-04-07, 16:44
öğrendiğim sıkı bir bilgiye göre dizi bu sezon bitiyormuş

nurgülü böyle izlemek ne kadar zevkli olsada bitmesine üzülmedim.zevk almak için çok uğraştım ama olmayınca olmuyo galiba. akıllı davranıp bu sene bitirmek iyi olmuş.yapımcıları tebrik ediyorum pastelede bu yakışırdı.bazı yapımcılar dizi dibe vurup reytingler yerin dibine geçene kadar devam ederler.ama biticeğini duruyunca "helal olsun" dedim.bu konu daha fazla uzamaz uzamamalı.

onur ünsal bence sezon finalide oynayacak gibime geliyo. heralde tiyatro oyunu olduğu için bıraktı diziyi ki bi geri dönüş yaptı.

son bölümlerin değerini bilelim tadını çıkaralım bence.bye

perielif
21-04-07, 20:51
kerime, anlamadım filmin yapımcısı mı pastel ? yapımcı şirket duyuru mu yapmış? biz neden duymadık? sen nerde okudun ya da izledin söylersen biz de bakalım.... çok komik.... bu kadar çok reyting alan bi işi yapımcısı neden bitirsin ki.... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
kerime bence sen uyduruyosun...:img-hyste aklını kaçırmadı herhalde nurgül ve yapımcı duruk oturduk yere final yapsın....:img-hyste :img-hyste :img-hyste yapımcı istese nurgül istemez... reyting alan işi bitirmeyi hatırlasanıza arkadaşlar nurgülümüzün belalı baldız dizisinin reytingleri ne fenaydı ne kadar üzülüyrduk... ezogelin'le yeniden kendimize geldik... yok ya kerime :img-hyste :img-hyste :img-hyste söyle gerçekten nerde okudun ya da izledin...:img-hyste

_kerime_
21-04-07, 21:32
hayır,diizde yan rolde oynayan bir oyuncu arkadaşımız aracılığıyla öğrendik.resmi bir açıklama yok ama bitiyor bu sezon dedi.

belkide seneye devam eder .onur dizide kalsaydı isterdim devam etmesini belki.ezoyla ali başta çok tatlılardı.sonra olaylar çok farklı gelişmeye başladı.

#ezo#
22-04-07, 02:51
Bence bu diziyi götüren Ahmet Mümtaz TAYLAN (Ballı Ağa).
Bütün diziler arasındaki en sevimli kötü adam.. Bu kadarmı iyi oynanır yaa.
Dizilerdeki başrol oyuncularının yani iyi karakterlerin bile elinde silah oraya buraya saldırırken görmek bana çok itici gelirken, Ahmet Mümtaz TAYLAN bunu okadar ustaca yapıyorki, hiç kızamıyorum yaptıklarına.. Ömerin rolü azdı bu defa. Artık dönmeli köyden. Bir başrol oyuncusunun bu kadar inzivaya çekilmesi doğru değil.. Fatma' ya yardıma gelen bayanda epey eğlenceli bir tip:)) çok iş çıkar daha ondan gibi geliyor bana... ve Ali.. dönecek mi ne.. Meryem bi aptallık yapıpta evlenmez umarım Recep'le.. Bu Recebi de anlamadık gitti, amma şıp sevdi.. Yakında ezoyada aşık olursa hiç şaşmamak gerek:)))

özsev sana katılıyorum,benim de başından beri söylediğim buydu aslında.Ahmet Mümtaz Taylan,Ballı Ağa gibi karakterleri kendine çok iyi yakıştırıyor.dizilerin aranılan vicdanlı,tatlı-sert, babacan adamlarından.Ezo Gelin'de bir tek Recep ve Ballı Ağa'lı sahneleri keyifle izliyorum.buna sebeb de,Ahmet Mümtaz Taylan'ın mükemmel oyunculuğunu ağzım açık izlememdir:img-wink: .Bence o kesinlikle kötü adam olamaz:img-wink: gelelim dizinin gidişatına..Meryem ve Recep ikilisi,malum yeni bir aşka yelken açma sevdasında gibi gözüküyorlar.merak ettiğim; Meryem,çok sevdiği Alisi'nin ölümünden kaç gün sonra abi dediği Recep ile evlenecek acaba?nasıl bi mantık bu?çivi, çiviyi söker mantığıysa eğer;bence şu durumda hiç sökmez ..ayrıca Recep,Ballı Ağa'nın bi sözüyle başına bir anda saksı düşmüşcesine Meryem'e aşık olduğu hissine nerden kapıldı?!bu da akıllarda bi soru işareti :img-help: hani,ikisini de böyle bağlayalım,bu konuyu da böyle kapatalım mantığıyla dizi,sezon finalini erken getireceğe benziyor.bu arada diziye yeni katılan Fatma'nın yardımcısı rolündeki kadına bayıldım:)havası değişti bi anda dizinin..aşk,intikam,ihtiras...devam valla süper!:good: :happy0064

tuceny
22-04-07, 12:23
arkadaslr 20.bolum reısmlerı eklendı seyrınıze

ozette gelmıs oh super fregmama rastmamadım benn goren duyann var mı

sinemsert
23-04-07, 12:40
arkadaslr 20.bolum reısmlerı eklendı seyrınıze

ozette gelmıs oh super fregmama rastmamadım benn goren duyann var mı

ben izledim dün fragmanı ama bişey anlamadım baya karışıktı yarın izlicez ama recep yine bi haltlar karıştırıyo

adalar
23-04-07, 12:42
nurgülü zaten çok fazla göstermedi.
yani fragmanı pek beğenmedim ben....hiçbişey anlaşılmıyor.

sinemsert
23-04-07, 12:43
nurgülü zaten çok fazla göstermedi.
yani fragmanı pek beğenmedim ben....hiçbişey anlaşılmıyor.

evet bi macit baba ile oturuyo gülümsüyodu..meryem ağlıyodu fatma da köye yeni gelmiş ömere sırıtıyodu

durunazar
23-04-07, 15:00
dizi başladığından beri birkaç böüm dışında doğru dürüst tanıtım göremedik. böyle jeneriği anımsatan görüntüler verileceğine hiç verilmesin daha iyi. nerde o ilk bölümdeki tanıtımlar nerde şimdiki vasat görüntüler. sanki diziden alıntılar değilde bütün oyuncuları tanıtan jenerik görüntüleri, birtek fark altlarında isimleri yazmıyor.

_kerime_
23-04-07, 19:34
arkadaşlar merhaba
şimdi aynı arkadaştan öğrendim galiba karar alınmış dizi ne yazıkki seneye devam edicekmiş.umarım kesin değildir çünkü senaryo cidden sapıttı seneye o arkadaş da yani zeynep faaln da hamile kalcakmış .nereye gidicek bu hikaye bilmiyorm ama çok çok üzüldüm ben bu sene biter nurgül yeni bir diziye başlar diye umuyodum.
ben seneye izlemem devam ederse zaten.nurgül bunu bana yapmıcaktın:sad53:

adalar
23-04-07, 19:37
arkadaşlar merhaba
şimdi aynı arkadaştan öğrendim galiba karar alınmış dizi ne yazıkki seneye devam edicekmiş.umarım kesin değildir çünkü senaryo cidden sapıttı seneye o arkadaş da yani zeynep faaln da hamile kalcakmış .nereye gidicek bu hikaye bilmiyorm ama çok çok üzüldüm ben bu sene biter nurgül yeni bir diziye başlar diye umuyodum.
ben seneye izlemem devam ederse zaten.nurgül bunu bana yapmıcaktın:sad53:

çooooooook sevindim.
zaten ben hep dizinin uzun sürmesini istiyordum.inşallah şöle 64-70 bölüm olur.hep istanbula da gelincek bambaşka konular olur.süper.....:happy0064

_kerime_
23-04-07, 19:50
evet ya aslında bende ilk 78 bölüm devam ediceğini duyduğumda sevinmiştim bile ama şimdi ne bilim melekler daaısnı da sevmek gerekiyo sevinmek için buna
şaka bir yana üzüldüm gerçekten onur çıkınca ben zaten ballı ağa ve ezo hatrına izler oldum hala da öyle ama seneye nurgül bile tutamaz beni.yinede zileyeni var olucaktır da melekler adası o senaryoyla 3 sezon devam etti be:img-hyste
neyse herkese iyi seyirler bu habere sevinen çok kişi olucaktır eminim bye

lazkizz
23-04-07, 21:55
ben izledim dün fragmanı ama bişey anlamadım baya karışıktı yarın izlicez ama recep yine bi haltlar karıştırıyo

evet yaa!! bende bisey anlamadim, cok karisik sesli fragan gelsede
biraz anlasilsa. Yaw su besire mi obururumu neden degisti eski kiz daha
guzeldi :(

adalar
24-04-07, 11:47
:img-yes:

aynen yaaa ses aynı ama görüntü farklı öteki kıza daha iyiydi

bence de ötekisi daha iyiyidi.
şimdi bana bi garip geliyor.:)

narino
24-04-07, 12:05
Tanıtımlardan izlediğim kadarıyla bu bölümde dram çok gibi. Hacer kaynana yine Ezo ile uğraşıyor. Meryem'in Recep'i telefonla ret etmesine sevindim. İnşallah onun yanına gitmez.

mercan_dede
24-04-07, 15:29
çok Güzel Bir Dizi Ya Ezoya Yani Nurgül Yeşilçaya Bayiliyorum....heyecanla Bu Akşam Izlemiyi Bekliyorum...

durunazar
24-04-07, 16:58
düblajlı tanıtımlar konuların anlaşılır olmasını sağlamış. ömer yine yapacağını yapmış. annesi olacak hacer onu ezonun kendisini boşayıp bütün malını mülkünü soyup soğana çevirip doktor emreyle istanbula gideceği konusunda dolduruyor. ömer efendi ne yapıyor dersiniz ezonun dükkanını önüne dayanıp konağı ve mallarını fatmanın üzerine yaptığını söylüyor. ezoda avukatın dükkanı karşıki dükkan git mahkemeye ver diyor. anlaşılan ezo ve ömer boşanma arifesindeler.

ayrıca fatma öna gülücülükler dağıtırken ömer neden köye geldikleri soruyor. ikbal denen kadın sanki kapılarına adam dayandığından tekrar gelmesinden korktuklarından falan gibi yalanlar atıyor.

recebin bakışlarını hiç beğenmedim. herhalde ömer kamyon filan almış recepte babasının paralarıyla aldığını ima eden sözler söylüyor. meryemde telefonda ömere görüşmek istemediğini söylüyor.

finalde hiçbirşey olmamış gibi ömer ezoya sen benim tek karımsın öylede kalacaksın diyor. ezoda buğulu gözlerle eş olmaka sevgi olmuyor gibi o duygusal ses tonuyla ömere gerekeni söylüyor.

sinope
24-04-07, 17:22
düblajlı tanıtımlar konuların anlaşılır olmasını sağlamış. ömer yine yapacağını yapmış. annesi olacak hacer onu ezonun kendisini boşayıp bütün malını mülkünü soyup soğana çevirip doktor emreyle istanbula gideceği konusunda dolduruyor. ömer efendi ne yapıyor dersiniz ezonun dükkanını önüne dayanıp konağı ve mallarını fatmanın üzerine yaptığını söylüyor. ezoda avukatın dükkanı karşıki dükkan git mahkemeye ver diyor. anlaşılan ezo ve ömer boşanma arifesindeler.

ayrıca fatma öna gülücülükler dağıtırken ömer neden köye geldikleri soruyor. ikbal denen kadın sanki kapılarına adam dayandığından tekrar gelmesinden korktuklarından falan gibi yalanlar atıyor.

recebin bakışlarını hiç beğenmedim. herhalde ömer kamyon filan almış recepte babasının paralarıyla aldığını ima eden sözler söylüyor. meryemde telefonda ömere görüşmek istemediğini söylüyor.

finalde hiçbirşey olmamış gibi ömer ezoya sen benim tek karımsın öylede kalacaksın diyor. ezoda buğulu gözlerle eş olmaka sevgi olmuyor gibi o duygusal ses tonuyla ömere gerekeni söylüyor.

durunazar cok saolasin (fragmanda olanlari yazdigin icin)
ee hacer yellozu bu takmis kafayi ezoya bir kere(basina ezo kadar kaya dusecisenin kaynanasi)hadi o hasedinden yapiyor
peki omer kalasina ne demeli hala annesinin sozunu dinleyipte,doldurasa gelip gidip ezoya dukkani,hani kinali yapincagin ustune yaptim demesine soyleyecek soz bulamiyorum,kalas iste KALAS:img-pilot :img-pilot
EE ezomda o sozlerin akltinda kalacak bir bayan degil oylemi hadi git bakalim avukat ahanda surda diyiverir(ezoma yakisan budur zaten o sozlerden sonra)
ya evde kinali yapincak fatmaya yardimci diye ise baslayan ikbal kinasizina ne demeli zaten fatma tencereydi yuvarlandi,kapagini buldu derim bu ise ben ikbal konusunda,ikisi versinler basbasa otursunlar omerin haninda yesinler kalasin paralarini
valla recep bu omer icin yine bir dolaplar ceviriyor,bir sey degil omeri bu sefer recep batirmazsa iyidir
meryem receple telefonda konusmamasina gelince malum gecen hafta ruyasinda alisini gormustu,o yuzden kendini suclu hissedebilir(hala cunku cin alisini seviyor) ama recep bu yapacagini yine yapar
en son paragrafta ise yazdiklarini okuyunca durunazar valla artik omerin kesin kecileri kacirdiginin farkina varmistim,ama TSE garantisi almistir kendileri artik
ne dengesizliktir bu ya,hem fatmanini ustune yapiyorum tum mali mulku,sonra ezomdan avukat surda istersen bosanalim diyince etekleri tutusuyor, hemde sen benim gercek karimsin ne demek tirlatti bu omer
tek caresi hastaneye yatmasi,yoksa yine bu omerin ne yapacagi belli olmaz
sevgilerimle

elif...
24-04-07, 18:22
fragmanı izledim ve bütün olanların dışında dikkatimi çeken bilal ağa ve cakcak'ın konuşmaları oldu..cakcak bilal ağaya meryemi emin alır bilal ağada acaba alırmı dersin gibi bi laf ediyodu..yoksa bilal ağa meryemi o emin denen kişiyemi vericek? hem bu emin kim yaa köyden biri heralde neyse akşama görürüz artık..Ayrıca meryem receple telefon konuşmasında artık olmaz bu iş kapatalım bu konuyu diyodu acaba emin yüzündenmi?

durunazar
24-04-07, 19:10
fragmanı izledim ve bütün olanların dışında dikkatimi çeken bilal ağa ve cakcak'ın konuşmaları oldu..cakcak bilal ağaya meryemi emin alır bilal ağada acaba alırmı dersin gibi bi laf ediyodu..yoksa bilal ağa meryemi o emin denen kişiyemi vericek? hem bu emin kim yaa köyden biri heralde neyse akşama görürüz artık..Ayrıca meryem receple telefon konuşmasında artık olmaz bu iş kapatalım bu konuyu diyodu acaba emin yüzündenmi?

cak cak emine kararlı meryemi bilal ağanın evinden çıkarmaya.. abla gibi gördüğü iki tane yengesi dururlen eş bulmak onamı kaldı. tabii meryem yengelerinin yapamadığını yapıp abisi vasıtasıyla geçen hafta ona gereken dersi vermişti. eminede biliyor. meryem o evde olduğu müddetçe hanım ağalığıın bir hükmü kalmayacak. şu emin kimmiş bir bu akşam bir görelimde meryemi verip vermemekte bir karara varırız.

durunazar
24-04-07, 19:21
durunazar cok saolasin (fragmanda olanlari yazdigin icin)
ee hacer yellozu bu takmis kafayi ezoya bir kere(basina ezo kadar kaya dusecisenin kaynanasi)hadi o hasedinden yapiyor
peki omer kalasina ne demeli hala annesinin sozunu dinleyipte,doldurasa gelip gidip ezoya dukkani,hani kinali yapincagin ustune yaptim demesine soyleyecek soz bulamiyorum,kalas iste KALAS:img-pilot :img-pilot
EE ezomda o sozlerin akltinda kalacak bir bayan degil oylemi hadi git bakalim avukat ahanda surda diyiverir(ezoma yakisan budur zaten o sozlerden sonra)
ya evde kinali yapincak fatmaya yardimci diye ise baslayan ikbal kinasizina ne demeli zaten fatma tencereydi yuvarlandi,kapagini buldu derim bu ise ben ikbal konusunda,ikisi versinler basbasa otursunlar omerin haninda yesinler kalasin paralarini
valla recep bu omer icin yine bir dolaplar ceviriyor,bir sey degil omeri bu sefer recep batirmazsa iyidir
meryem receple telefonda konusmamasina gelince malum gecen hafta ruyasinda alisini gormustu,o yuzden kendini suclu hissedebilir(hala cunku cin alisini seviyor) ama recep bu yapacagini yine yapar
en son paragrafta ise yazdiklarini okuyunca durunazar valla artik omerin kesin kecileri kacirdiginin farkina varmistim,ama TSE garantisi almistir kendileri artik
ne dengesizliktir bu ya,hem fatmanini ustune yapiyorum tum mali mulku,sonra ezomdan avukat surda istersen bosanalim diyince etekleri tutusuyor, hemde sen benim gercek karimsin ne demek tirlatti bu omer
tek caresi hastaneye yatmasi,yoksa yine bu omerin ne yapacagi belli olmaz
sevgilerimle

sinope ya ne güzel yorumlamışsın.

doğru söylüyorsun. eğer malı mülkü gerçekten kınalı yapıncağın üzerine yaptıysa o kınasız ikbal ömeri sütüyle kapının önüne koyar. ozaman görürüz hacar hanımın hallerini. bu kadın ezonun günahını çok alıyor.

recep o paraları unutmamış baksana bugüne kadar bizlere oynamış durmuş. ömerden bunun intikamını alacak gibi. yalnız dikkatimi çekti tanıtımlarda ballı ağayı göremedim.

sinope
24-04-07, 19:56
sinope ya ne güzel yorumlamışsın.

doğru söylüyorsun. eğer malı mülkü gerçekten kınalı yapıncağın üzerine yaptıysa o kınasız ikbal ömeri sütüyle kapının önüne koyar. ozaman görürüz hacar hanımın hallerini. bu kadın ezonun günahını çok alıyor.

recep o paraları unutmamış baksana bugüne kadar bizlere oynamış durmuş. ömerden bunun intikamını alacak gibi. yalnız dikkatimi çekti tanıtımlarda ballı ağayı göremedim.

saolasin durunazarim
sayet omer kalasi mali mulku kinalinin ustune yaparsa kii iste o zaman kinaliyla,kinasiz ilk etapta omeri kapi onune koymakla ise baslayacaklar elinede 1 sise sut yallah annenin dizi dibine git diye,asil o zaman baslar iste kaynana yelozu hacerin etekleri tutusmaya oglumun elinden once akli sonra mali mulku gitti diye
belki o zaman anlar ezomuzun ne kadar masum,sucsuz oldugunu(ama onda o kapasite ne arar):img-pilot :img-pilot
recep acikcasi kapali bir kutuymus,demekki seninde dedigin gibi o paralari unutmamis ve son defa omeri yine tam 12 den vurmaya bu sefer oldukca niyetli(omer yandin valla etrafindaki ates cemberi gittikce daraliyor):icon_whis
valla ben fragmani bile goremedim,anca dizi baslayinca izleyebilecegim balli agayi
saygilarimla

durunazar
24-04-07, 19:58
az önce haberlerde izledim. nurgül yeşilçay ömerle boşanma işinin gerçekleşeceğini söyledi. o mahkeme görüntülerini çok merak ediyorum. şayet
orada ömer ve ezo dışında fatma kankisi ikbal hacer macit ve baba ma aile o mahkemeyi düşünmek bile istemiyorum.

neyse dizi başlıyor. herkese iyi seyirler.

sinope
24-04-07, 20:02
az önce haberlerde izledim. nurgül yeşilçay ömerle boşanma işinin gerçekleşeceğini söyledi. o mahkeme görüntülerini çok merak ediyorum. şayet
orada ömer ve ezo dışında fatma kankisi ikbal hacer macit ve baba ma aile o mahkemeyi düşünmek bile istemiyorum.

neyse dizi başlıyor. herkese iyi seyirler.

durunazar
demekki haberlerde izledin
omer ve ezo bosaniyorlar(kinali kesin kina yakar artik)bende cok merak ediyorum,mahkeme halinde olacaklari valla esas o zaman cumbus olacak desene
dizimiz basladi,reklam aralarinda gorusmek uzere
iyi seyirler

durunazar
24-04-07, 20:08
afferin ömere fatmanın yalan dolandan köye geldiğini anlmaış. demekki iyileşme yollarında. baksana babasına nasılda bu konuda diklendi.

sinope
24-04-07, 20:20
afferin ömere fatmanın yalan dolandan köye geldiğini anlmaış. demekki iyileşme yollarında. baksana babasına nasılda bu konuda diklendi.

aferinki aferin omere valla durunazar cakti omer efendi olayi
babasina diklenmesine diklendide,kinasiz ikbal yine ortaligi karistirmaya tam gaz devam ediyor:img-pilot :img-pilot
recebin babasi tarafindan atilan o tokadi unutmadigi ortaya cikti,yandin omer ,bu sefer gercekten yandin
omerin benim kafa suyu kaynatti demesine koptum valla:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

sinope
24-04-07, 20:33
ezom kac tatlim sen istanbula valla yedi koldan geliyorlar dusmanlarin
kaynana hacer
kinali yapincak fatma
kinasiz ikbal
duran
ikbalin ezom icin soyledikleri resmen kanimi dondurdu,annaaaa kadinin gozleri masallah firildak gibi donuyor,bu kadin daha ne dolaplar cevirecek kimbilir
ilerde bu kinasiz ikbal dinar babaya goz koyarsada artik hic sasirmam:img-pilot
saygilarimla

adalar
24-04-07, 20:34
ikbal nasılda parayı aldı .pes artık bu kadarıda olmaz.
ezonun demediği şeyleri sölüyor.
ama gerçekler ortaya çıkçak.bi de hani dedi ya çocuk üzünütüden düşçek diye o olayıda ömere bahane etçekler.

durunazar
24-04-07, 20:36
ya şu doktor ezo evliliği konusunda hacerin biraz günahını almışız bundada ikbalin parmağı varmış. güya hastanede hemşire kardeşi varmışda hastane bu konuyu konuşuyormuş. konağı almak için ikbalin kurduğu tuzağa herhalde ömer düştü. baksana fatmaya ömerin verdiği paraları ikbal nasılda havada kaptı.

sinope
24-04-07, 20:36
omer aldi evdekilerden gazi cikti yola :icon_whis :icon_whis
simdi ezoya hesap sormaya gidiyor(nasilda birden doktor emreyle ezonun anahtar olayi aklina geldi)su kaynatan kafasina:icon_whis :icon_whis :icon_whis
valla ezom omer kalasini nasilda sah mat edecek izleyelim gorelim
saygilarimla

sinope
24-04-07, 20:41
ya şu doktor ezo evliliği konusunda hacerin biraz günahını almışız bundada ikbalin parmağı varmış. güya hastanede hemşire kardeşi varmışda hastane bu konuyu konuşuyormuş. konağı almak için ikbalin kurduğu tuzağa herhalde ömer düştü. baksana fatmaya ömerin verdiği paraları ikbal nasılda havada kaptı.

durunazar
valla hacer yellozu derken daha kotusu cikti basimiza:img-help: :img-help:
aman al birini vur otekine(birbirlerinden asagi kalir yanlari yok zaten,nasilda kaynasiverdiler hemencecik oyle):img-pilot :img-pilot
valla ikbalin gozu goz degil,firildak bu kadin resmen nasilda dedi kizkardesim hastanede hemsire olarak calisiyor diye:img-pilot
omer valla ikbalin tuzagina fena geldi,evet kinasiz ikbal nasilda ac gozluler ginbi parayi resmen havada kapti,birazdan ezonun kapisina dayanacak omer kalasi,gazan mubarek olsun ezom
sana guveniyorum,ver agzinin payini kessin artik sesini omer efendi:img-polic
saygilarimla

durunazar
24-04-07, 20:42
ezom kac tatlim sen istanbula valla yedi koldan geliyorlar dusmanlarin
kaynana hacer
kinali yapincak fatma
kinasiz ikbal
duran
ikbalin ezom icin soyledikleri resmen kanimi dondurdu,annaaaa kadinin gozleri masallah firildak gibi donuyor,bu kadin daha ne dolaplar cevirecek kimbilir
ilerde bu kinasiz ikbal dinar babaya goz koyarsada artik hic sasirmam:img-pilot
saygilarimla

ezonun istanbula kaçması için neden olarak ikbal tekbaşına yeterde artar bile. öbürlerinde hiç yoktan iftira bu boyutlarda değildi. hacer ezoya gelince cin gibi fakat ikbale nekadarda saf. olacağı o dinar babayada bir oyun yaparsa şaşmamak lazım. bu fatmanın üzerinden konağı almak için hamilelik olayıını şantaj olarak kullanmazsa şaşmam.

sinope
24-04-07, 21:08
ezonun istanbula kaçması için neden olarak ikbal tekbaşına yeterde artar bile. öbürlerinde hiç yoktan iftira bu boyutlarda değildi. hacer ezoya gelince cin gibi fakat ikbale nekadarda saf. olacağı o dinar babayada bir oyun yaparsa şaşmamak lazım. bu fatmanın üzerinden konağı almak için hamilelik olayıını şantaj olarak kullanmazsa şaşmam.

valla haklisin durunazar
ikbal tam firildak,digerleri seninde dedigin gibi en azindan iftira atmiyorlardi
bu ikbal kinasizi dukkanin caminda yazan isci araniyor yazisinida gordu:img-help: bu ikbal bir seyler yaparsa sasirmayacagim,ama fatmanin elinden konagi alsa ne olacak,kinalida biraz kendi aklini kullansin:img-pilot
ezoyla omerin avukata gitmelerine koptum gulmekten ezom hic altta kalirmi hic?
is ciddiye donunce nasilda omer basladi sen benim hep karimsin demeye(haydi omer baska kapiya :img-hyste ) ezom verdi avukata seni artik,bosanma nedeni siddetli gecimsizlik:img-wink:
ama ezomun gozunden akan yaslara uzuldum,o bunlarin hic birisini hak etmedi,ama alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler,cikar bunlar bir gun elbette cikar acisi:img-yes: :img-yes:
saygilarimla

sinemsert
24-04-07, 22:06
yaaww bugün nyrgülün üzerindeki iki elbisede aşina paralarımı bitti noldu ama özellikle kahverngi elbisesine bayılıyorum

perielif
24-04-07, 22:38
yazan,yöneten, oynayan.... kısaca emeği geçen herkesi tebrik ediyrm... 21. bölüm muhteşemdi... herşeyiyle....:happy0064 :happy0064 :happy0064

tuceny
24-04-07, 22:50
o ne bıcım gozlerdı bıttım resmennn erıdımm bu kadın aglanaynca ban bısyeler oluyo dayanamıyorum onun aglamasına
harıkaydı ama sonudna ömerrr den kurtuldu
bu bolum recepp ıı mı kotumu anlayan var mıı hala omere kotuluk yapıyo ve ömer de hala yıyoo daha cok yanarsın sen ömer efenedıı

sinope
24-04-07, 22:59
o ne bıcım gozlerdı bıttım resmennn erıdımm bu kadın aglanaynca ban bısyeler oluyo dayanamıyorum onun aglamasına
bu bolum recepp ıı mı kotumu anlayan var mıı hala omere kotuluk yapıyo ve ömer de hala yıyoo daha cok yanarsın sen ömer efenedıı

tuceny canim
gercektende ezomun bu aksam gozunden akan gozyaslari benide aglatti:icon_sorr :icon_sorr ,o kadar dogaldiki yine:good:
sonundaa omerden bosaniyor,bosanmasinada doktor emre yine yoktu hic bu aksam:icon_sorr ,restaurant desen gelecegi pek parlak degil,ikbal kinasizi yeni eleman diye kendine gore birini bulmus,ama o genc ezoya gorus bir carpildi,benden soylemesi:img-in_lo
ama o calismaya baslayan genc yakinda ezoya tum olanlari otecek gibime geliyor:img-wink: :img-wink:
valla recep omer kalasini mafetme yolunda ilerliyor,aslinda bitirdi bu aksam omeri:img-wink: ee haydan geldi paralar huya gitti sonucta
omer bitti artik nakaut:img-pilot :img-pilot
esas benim kafamda olusan soru gercekten recep meryemi seviyormu,yoksa sadece onu kurtarmak adinami evlendi?
bence seviyor diye dusunuyorum(recep bu sonucta ne yapacagi belli olmaz):img-pilot :img-pilot
saygilarimla

durunazar
24-04-07, 23:14
bölümü beğenerek izledim.. özellikle ezo ve ömerin beraberce ağladığı sahneler diziye damgasını vurdu. uzun süredir ezonun hem espirili hemde duygusal sahnelerinden mahrum kalmıştık. bu tarz sahneleri dahada çok görmeyi çok isterim.

bu arada flash backte olsada aliyi görmek iyi olu. birnebzede olsa özlem giderdik. meryem ise yağmurdan kaçarken doluya yakalanmasa iyi . bugün recebin gözlerinde ilk bölümlerdeki o güvenilmez tehlikeli adamı gördüm.

adalar
24-04-07, 23:19
bu bölümü çok beğendim.

ezo ve ömer sahnelerine bayıldım...duran olayında da ezo zaten sinirimi bozuk boşancaklar bi de bu olay olunca çok sinirlendi tabi sonradan beşirlerin gönüllerini aldı.ezomuzada bu yakışırdı...

ikbali çok seviyorum...pardon pardon:))))ben feriha eyüboğlunu seviyorum....
melekler adasında ve karagümrük yanıyorda ki rolleri son derece iyiyidi.ve de çok ii oynuyor...

recep bence yine kötüleşti...

anil16
25-04-07, 06:56

o gozleri hakkinda tam butun dusunceleri aklimdan almissin tucecim.Tamamiyle katiliyorum. :good:

O kirmizi elbisesinde o kirmizi kolyeyle o gozler sanki disari portlemis gibiydi piril piril icleri parliyodu resmen gozlerinin ya...insan asik olur valla o gozlere. :img-hyste :good:

Bosanmaya gidince su repligi oldurdu bitirdi beni resmen gulmekten...."Dur ben gidip sunu bi bosiyim hemen geliyorum.." :img-hyste

Sanki marketten yumurta aliyomus gibi.Cok tatlyidi ya canim benim hele o hizli hizli yurumesi yokmu:img-hyste

Bu hafta ezo karekter beni eskisi gibi cok guldurdu...iger haftalara ve bugunku bolume bakarsak diger haftalarda sIkIciydi...bu hafta guzeldi.Ama tabi guzel yapanda nurgul'un muthis oyunculugu :good:

Off o yardimci kadin cikti bide ezonun basina bi rahatlik yok kiza ya...ne sinir..o kim oluyoki kendini bisey zanlediyo bogasim geldi resmen. :P

narino
25-04-07, 10:37
Akşamki bölüm beni hem güldürüdü hem ağlattı. Özellikle Ezo'nun Beşire'lerin evine gitmesi ve onlarla yapmış olduğu konuşmada gözyaşlarımı tutamadım.

Ezo'nun uğraşacağı insanlar yetmiyormuş gibi bir de İkbal çıktı. Fatma ve Hacer kaynana İkbal'in yanında melek gibi gelmeye başladı bana

.

tuceny
25-04-07, 13:57
TELE - BAROMETRE
24 NİSAN 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 21,90 55,90
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,90 26,20
3 EZO GELIN [NET] SHOW 6,50 18,60
4 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 5,70 22,60
5 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 5,10 14,30

TELE - BAROMETRE
24 NİSAN 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 18,10 46,10
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,10 29,50
3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,30 27,10
4 M.UNITED-MILAN [NET] STAR 6,70 17,20
5 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 4,80 21,30

lazkizz
25-04-07, 14:12
Baksaniza artik ezomuz 2ci siraya gelemiyor ne yazikki :( Off yaa!!
Dogursunu soylemek gerekirse bende ilk baslardaki gibi beyenmiyorum
ezo gelini, omerden ayrildi doktor gorulmuyor, hersey karman corman
insallah istanbulda cekim yaparlarsa bari ozaman Biraz tadi yerine gelir
bu gisle giderse daha cok 3 siralarda yer alir