Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

#ezo#
05-05-07, 22:11
Ezo Gelin'i Ezo Gelin yapan,bu diziyi seyrettiren NURGÜL YEŞİLÇAY'DIR....çok şükür elimi,gözümü çarşaflara dolamadım..hala önümü görebiliyorum...

adalar
05-05-07, 22:30
dizinin reytinglerinde nurgülün payı büyük biliyorum .
ama sen ilk bölümde millet baktı bu kız napıo nasıl bi dizi die sonradan bıraktı demek istiyosun.

ama 13.bölümde ilk bölümdend e yüksek 14.6 aldı.
buna ne diosun_:)

^^hawksun^^
05-05-07, 22:34
dizinin reytinglerinde nurgülün payı büyük biliyorum .
ama sen ilk bölümde millet baktı bu kız napıo nasıl bi dizi die sonradan bıraktı demek istiyosun.

ama 13.bölümde ilk bölümdend e yüksek 14.6 aldı.
buna ne diosun_:)

haayır işte iyimisin sen ya :icon_whis nasıl bu cümleden onu çakarmayı başardın . ilk bölümden sonra dizi kötü başaşağı olmadı ki ilk bölüm idare ederdi sonra daha güzel bile olmaya bşladı nurgül varlığında oraya ne ekersen onu biçersin.. şu son bölümler ne kadar düşsede neden hala gayet iyi ....nurgülü diizden çıkar bakalım o zaman anlarsın işte.bış boşuna yeni bi tartışma çıkardın burda yani bravo

#ezo#
05-05-07, 23:41
ezo gelin gibi sizin deyişinizle içimizden,halkın bağrından kopup gelmiş bir çok 'kaliteli' dizi de var..insanlar böyle dizileri de seyrediyorlar..şu an binbir gece,eskiden bir istanbul masalı gibi seyirciyi oldukça lüks bir yaşama özendiren dizileri de seyrediyorlar...bu özentilik durumu,seyircinin izlediği diziden ne kadar etkilendiğiyle ilgili bir durumdur.
ayrıca başka bir soru da,içimizden olan dizileri ne kadar kötü de olsa bağrımıza basıp; bizden olmayan dizileri aşağılamak,itmek zorunda mıyız?nasıl bir mantıktır bu?hala 'içimizde' böyle düşünenler var mı gerçekten?