Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

leyloş
12-12-06, 17:57
hakikaten çok bilmişsin leylacım:img-hyste ama gördüğün gib bende öyle bişeyi savunacak kadar denyo biri değilim.. bu diziyi "saçma" bulmak zevksizliktir .yni benimle onun zevki arasındaki farkbnaöre onun zevksiz olmasıdır ona göre de benm .. farketmez ben yorumumu o kişiye göre yaptım genelleme yaparak yaptım izleidği dizler oun gibi olanlar bu diziyi saçma blıyosa zevksizdir abicim. bu bi sinema filmi değildir bi dizde bana göre kadro iyise izlenir ben bi diizyi konusuna bayldığım için iğrenç oyunculuklara katlanmak zorunda hissetmiyorm... çünkü oyunculuklar olamyınca oradaki herşey ban göre rol yani bu dizde böyle bişey sö konusu bile değil ve bu dizi hala saçmaysa ... zevksiziizin önde gidenisin.. ama bana göre..kültürünae saygı duyma için yaptığı yorum lar zaten ölçüt.. ben hiç bi başlığa girip" bu diz saçma hadi eyvallah" demem nedenini yazarım kendimce ben kültürlüyüm demek değil tabiki bu bende bi hödüğüm ki buna cevap vermişim.. ne gerek var dimi yani
"saçma" ve sıkıcı arasındaki farkı da bi düşün derim.. sıkıcı bulabilirsin tabi.
selamlarımlan

EVet tamma..Bencede cevap vermeseniz daha iyi olur.Birde bazı kişilerin yorumlarına bakıp genellem yapmayın.. ö.m yolu ile o şahısa yaptığının yanlış olduğunu yazdım zaten..Nazcılarda kaynamasında arada..Başlığımıza gelip gitseniz nekadar kültürlü ve seviyeli kişiler görürdünüz..Bir önyargıdır aldı başını gidiyorda:)

Serap sen bana neden durmadan çok bilmişsin diyon..sonrada mors ediyon:img-hyste

merlystreep
12-12-06, 18:01
EVet tamma..Bencede cevap vermeseniz daha iyi olur.Birde bazı kişilerin yorumlarına bakıp genellem yapmayın.. ö.m yolu ile o şahısa yaptığının yanlış olduğunu yazdım zaten..Nazcılarda kaynamasında arada..Başlığımıza gelip gitseniz nekadar kültürlü ve seviyeli kişiler görürdünüz..Bir önyargıdır aldı başını gidiyorda:)

Serap sen bana neden durmadan çok bilmişsin diyon..sonrada mors ediyon:img-hyste

tuçenin deidği gibi "vururum seni leyla" dizm başlıcak kaçıracam bak

ya neyse ne .. ne yazdığını bileceksin.. "saçma" nın anlamını bileceksinn..[sana dmeiyorm] bu salak insanların yaptığı şeylere denen bişey, "dicek bişey bulamadım bunu dedim "demek gibi bişey yani ne kadar kültürlüyüm de demek bi nevi...:icon_whis

neyse bye

BERNA
12-12-06, 18:35
sevgili uyelerimiz

Sayfalarin acilmasinda zorluk cekildigi icin bundan sonra resim yorumlariniz arkadasinizin nickini vererek yapiniz ve resimlerden alinti yapmayiniz. Ben de dahil olmak uzere cok arkadasiniz sayfalari acamiyor.
Multi medya klasoru isteginiz yonetime bildirilmistir.

Bu arada baslikla ilgisi olmayan hatta dizide oynamayan bir oyuncuyla ilgili olan mesajlar da silinmistir. Bunun Ezo Gelin dizisi forumu oldugunu gozden kacirmayalim.

Son olarak da mesajlarimizda elestiride de elestiride cevapta da usluba biraz daha dikkat edelim. Cok ince bir cizgide duruyorsunuz son mesajlarda.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

merlystreep
12-12-06, 20:15
arkadaşlar, 4. bölüm diz resmen kusursuza yaklaştı öncelikle şu makyaj mevzusu halledilmiş hiç kimsede makyaj yoktu neredeyse, ve nurgül beni mest etti şivesi tonlamaları o bilal ağanın geleceğini öğrendiğinde gözleirnin doluşu yüz ifadesi oscarlıktı abartısız bu bölüm her açıdan süperdi
ağzım açıık izleidm soluksuz hatalar en az indirgenmiş ve konu sürüklüyodu hiç bi ayrıntıya takılmadı gözüm çok zevk aldm

bu bölüm herkesn performansına hemen hemen tek tek bayıldım...

berna, arada kabak tadı veriyo yorumlarımız haklsın,daha dikkatli olmaya çalışıcaz şu mültimedya konusuna eğildiğiniz için tşkürler

lombardo resimler için tşkürler

perielif
12-12-06, 21:10
son yarım saat alamadım kendimi... reklamda diğer kanallara geçemedim... benim gibi kaç kişi düşünüyor... çok meraktayım... yarın reytingler çıktığında belli olacak herşey... hadi hadi.. hani tahmin... ben söylüyorum... ya 2 ya 3... hadi yahmin edelim.....

destur
12-12-06, 21:14
be biçim bölüm bu ya gözlerim doldo doldu ........ herkeze teşekkürler

merlystreep
12-12-06, 21:22
son yarım saat alamadım kendimi... reklamda diğer kanallara geçemedim... benim gibi kaç kişi düşünüyor... çok meraktayım... yarın reytingler çıktığında belli olacak herşey... hadi hadi.. hani tahmin... ben söylüyorum... ya 2 ya 3... hadi yahmin edelim.....

ben çok içten söylüyorm bu bölüm açık ara en mükemmele yakın bölümdü çok içtendi çok güzledi makyaj şive hepsi hariakydı. konu çok sardı beni .. tam sardığı bölüm buyu açıkçası...ya ben 1 hafta bekleyemicem..

tahmin etmek gerekirse belli olmaz tabi ama 3. olur diyorm ben.. iyi bi reytingle ama

Freddie
12-12-06, 21:47
ben diziyi izliyorum herhafta buraya yazmıyorum ama harika gidiyor nese sevgiyle kalın :)

perielif
12-12-06, 22:15
evet ya sıralama değil, artık çözdük ki reyting önemli. sıralaması 5. 6. olan diziler kalkabiliyor... kimi dizi 5-6 reytingle 1. olabiliyo, kimisi 10 reytingle 4. oluyor... tuhaf bişi... neyse .. özü: bu bölüm güzeldi.. çoook güzeldi.. umarım hakettiğini bulur.. çünkü karşısı da çok dolu ve de güçlü...

tuceny
13-12-06, 05:46
süper bi bölümdü nurgül gene oyunclukta son noktaydı hele son sahne ipi germesii gözlerindeki bugu

anil16
13-12-06, 05:56
katiliyorum tucenycim.Bende simdi izledim ve bence gittikce heyecanlasiyor konular falan.Cok superdi bu bolum diger bolumlere gore.

Ve bence bolum cogu antep sehirinde gecmesi cok guzeldi diizye degiisk bir renk katti.Az kalsin gorusuceklerdi omerle carsida o sahne cok guzeldi.Bir gormedi ezo onu.Tuh ya :)

Ama sonra omerin hafisazi yeni yeni geri gelmeye basladi.Ezo demesi cok etkiliyiciydi.Sonunda hatirladi ama galiba yine unuttu dusunce.Insallah daha cok hatirlamaya baslar 5. bolumde.

En sevdigim son saneydi.Ezo'nn kendisini asicagini hic dusunmemistim aklima hic gelmedi.Ben ciddi ciddi evlenmek istiyo zanlettip bir an ya gelinligi falan giydi.Ben kesin kacicak diyordum ama daha kotusunu yapti.Tam hareket etti ve orda bitti.Off hep guzel,en heyecanli yerde bitmek zorundami bolumler? 1 hafta beklemek cok zor. :P

Nurgul'un oyunculugu zaten superdi ama bu dizide gercekten gittikce daha guzellesiyor.Hele antep konusmasi 1. bolumden beri bayaga daha iyi oldu. :)

tuceny
13-12-06, 07:54
hakkaten o sahne cok güzeldi tam küpü kıırıcak ezo dedii ve bayıldııı yavas yavas hatılıyo bakalim bence evlendikten sonra hatırlıcak

chimeneyes
13-12-06, 08:40
yine harikaydı valla izle ve oyunculuk gör yani.. nasıda özlemişiz nurgül yahu... inş. ekranlarımızdan hiç eksilmez onun bu harika güzelliği ve yeteneği.....

gzd_gzd
13-12-06, 10:53
reytingler....
12 ARALIK 2006 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 21,40 53,40
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 14,00 31,60
3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,90 24,40
4 HABABAM SINIFI TATILDE (T.S) [NET] STAR 6,30 14,10
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,00 16,60
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,00 16,50
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,60 19,10
8 SPOR GUNDEMI KAND 5,00 13,10
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,90 13,50
10 HABER SAATI [NET] KAN7 4,80 13,70
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,40 12,20
12 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,10 13,30
13 TEYP (TV FILMI) [NET] STV 4,00 12,30
14 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 3,90 9,20
15 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 3,70 10,30
16 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,30 20,10
17 ASK OLSUN [NET] SHOW 3,30 13,20
18 FIKRALARLA TURKIYE [NET] KAN7 3,30 7,90
19 BIR DEMET TIYATRO (OZEL) [NET] ATV 3,20

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
12 ARALIK 2006 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 25,00 63,60
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,60 26,60
3 EZO GELIN [NET] SHOW 7,60 18,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 17,90
5 HABABAM SINIFI TATILDE (T.S) [NET] STAR 5,50 13,60
6 BIR DEMET TIYATRO (OZEL) [NET] ATV 5,00 12,60
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 4,90 21,10
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 14,90
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,30 14,00
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,20 17,30
11 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,20 13,60
12 SPOR GUNDEMI KAND 4,20 12,70
13 CANLI CANLI [NET] KAND 4,10 26,20
14 KINALI KUZULAR [NET] TRT1 3,90 9,70
15 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,90 22,30

chissil
13-12-06, 11:04
çok güzel bir bölümdü..yavaş yavaş konular,şiveler,kişiler oturmaya başladı..daha da güzel olacak eminim :) ratinglerde fena değil umarım 1.de olacağız..unutmayın kurtlar vadisi ilk başladığı sezon(1.sezon)kimse kurtlar vadisini doğru dürüst izlemezdi..2.sezon ise kimse kurtlar vadisini geçemedi..

durunazar
13-12-06, 11:10
dizi okadar sürükleyicidiki biran olsun gözümü ekrandan alamadım.Ezonun sahneleri oldukça dramatikti. Dulluğun ülkemizde özellikle kırsal kesimlerde nekadar zor olduğu bu diziyle ve nurgül yeşilçayın abartısız oyunculuğuyla birkez daha gündeme gelmiş oldu

Bir yakınımla telefon görüşmemizde lokalde oyun oynarken herkesin oyunlarını bırakarak diziyi izlediğini söyledi. bence buda reytinğler konusunda bir ölçüt olabilir. 2.veya 3. olabilir. ben buhaftaki reytinğin daha iyi olacağını umuyoum.

merlystreep
13-12-06, 11:24
durunnazara a katılıyorm ve ab deki yükseliş de dikkat çekici.. ab de 6reytingden 8 e doğru gidiş var genel de yine aynı reyting

narino
13-12-06, 11:54
Nurgül harikaydı her rolün üstesinden gelediğini bu bölümde bir kez daha gösterdi. Yemeni takıp şiveli konuşan onun gibi kaç sanatçı vardır ? Tebrikler Nurgül

destur
13-12-06, 12:37
uzun zamandır izlediğim en güzel şeydi sadece dizi değil filmler içinde en güzeliydi. şimdi neden insanların nurgüle hayran olduğu ortda haksızmıyım ?

durunazar
13-12-06, 13:06
Anadolu da geçen dizilerin ve filmlerin birçoğunda başrol oynuyan sanatcılar estetik kaygılarından dolayı günlük hayatta bile çok abartılı sayılacak makyajve kostümleriyle inandırıcılığın dışına çıkarken nurgül yeşilçay bu dizideki olması gerektiği kadar sade kostüm ve makyajıyla hala en güzel sanatçılardan biri. Buda duru güzelliğinin ve süper oyunculuğunun bir göstergesidir.

perielif
13-12-06, 13:46
Bende aynı fikirdeyim..Ezonun kendini asmaya hazırlandığı sahnede sandığından çıkardıp giyindiği gelinliği ve ayakkabıları nekadar sade ve uyumluydu. Nurgül Yeşilçay gelinlik sahneleri çekilirken ünlü moda evlerinden giyinme talebinde buluna bilirdi. Oyunculuğuna güvendiği için böyle ayrıntılara
girmemiş. sıradan bir gelinlikte bir insana bukadarmı yakışır.

NurgülÖzcan
13-12-06, 16:16
bölüm hala etksindeyim özellkle son sahnenin nurgülü ayakta alkıslamak lazimm bu arada ömerin aa ara ezonun yüzünü hatırlmaları falan cok etkiliyicydi ve küpü kıra olayı ezo demesi falan ali bakalim ne yapıcak artık parayıda biliyo bana göre evlenicek bunlar caresizlerrrr bilale varmaktansa diee

baharh
13-12-06, 18:54
en cok beyendiğim bölümdü diye bilirim izlerken yerimde duramaıyorum en cok ömerin tam küpü kırarken ezoyu hatırlayıp bayılamasıydı gitfide dizi daha da güzelleşiyo herşey rayına oturmaya başladı reytinklerde cok iyi umarım ilerde daha iyi olur

narino
13-12-06, 19:46
Komdi ouyncusu olarak tanıdığım Hamdi Alkan bu dizide babacan tavırlarıyla dramı büyük bir ustalıkla oynamış.

durunazar
13-12-06, 21:52
Erkan sever hafızasını kaybetiş hasta halleri ve durgun yüz ifadesiyle rolünün hakkını vermiş. İlk bölümlerdeki heecanını bu bölümde üzerinden atmış. Bakışlarındaki ifade çok etkileyiciydi. Merak ediyorum Ömer'in hafızası yerine gelip Ezo 'suna nezaman kavuşacak?

anil16
13-12-06, 21:55
ratignler super yine.hak ettigi gibi hep top 3'e girmeyi basariyo.Ama bence arka sokaklar gibi dizi gecememli ezo gibi diziyi.

Neyse 10'larda aliyo yine.Bu cok iyi. :good:

tuceny
14-12-06, 05:49
dizi gün gectikce dediginiz gibi dahada rayına oturuyo nurgülün böle konusmasına alstık artık belkide ondan ve usatlıkla oynadıgı için diger oyuncularda öyle

durunazar
14-12-06, 13:51
Dizinin mekanları özellikle evleri çok otantik . En kısa zamanda Gazi Antebe gidip buraları gezip görmek istiyorum. İlerki bölümlerde daha farklı mekanlarını da görürsek sevinirim.

BERNA
14-12-06, 15:17
Arkadaslar isteginiz uzerine Ezo Gelin dizisi adina bir multimedya klasoru acilmistir. Bu basliktaki ve eski basliktaki resim. imza, avatar, ozel calismalar ve bolum ozetleri ilgili basliga tasinacaktir.

Sizin de bundan sonra dogru mesaji dogru basliga ekleme konusunda gereken ozeni gostermenizi bekliyoruz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

Neptün
14-12-06, 15:19
Merhaba, dizinin multimedya bölümü açılmıştır...Dizi ile ilgili resimleri,çalışmalarınızı o bölüme ekleyebilirsiniz...

Neptün....

tuceny
15-12-06, 07:48
]Tuna Serimin Yazısı

--------------------------------------------------------------------------------

Ezo Gelin tuttu...
SHOW TV'nin Nurgül Yeşilçay'lı Ezo Gelin dizisi en zor gecede ikinciliğe oturdu, hem de yüzde 31.2 izlenme oranıyla... Üstünde Binbir Gece, altında Arka Sokaklar var. Ezo Gelin türünden dizileri AB grubu pek izlemiyordu, dizi o grupta da izlenmiş, aynı sıra ve oranlarla... Demek ki son sıralarda çekilen diziler içinde bir Binbir Gece, bir de Ezo Gelin başarılı oldu

narino
15-12-06, 12:45
Ezo Gelin dizisi hem oyuncu kadrosu hem gerçek bir hikaye olması sıcak ve samimi dizi olması nedeniyle izlenen dizi olmuştur.

tuceny
15-12-06, 14:30
Ezo Gelin dizisi hem oyuncu kadrosu hem gerçek bir hikaye olması sıcak ve samimi dizi olması nedeniyle izlenen dizi olmuştur.

kaılıyorum muhetem oyuncuk ve muhtesm senrayo ve yönetmen bu ücleme zaten kafadan bitiyo artı bunun yanında müzikleri de unutmamamk lazim

narino
15-12-06, 14:36
Yeni çekilen bölümün faragmanlarını bekliyorum. Acaba yayınlandı da ben mi görmedim.

perielif
15-12-06, 18:59
Yeni bölümü çok merak ediyorum.Finali heyecanlıydı. Bir hafta geçmek bilmedi. Fragmanlar dönsün.

merlystreep
15-12-06, 21:17
niye dönmüyo tanıtımlar yaçatladım meratan belki de hala çekiliyodur ellerine ulaşmamıştır ama bu bölüm en bomba bölğmlerden olucak... ali bilal ağaya gidip ezoyla evlenicem faaln dicek aliba ezoyu bilale vermesinler diye...of ya gerçek olduğunu düşününce bide çok acıtıyo insanın içini...:sad53:

destur
15-12-06, 23:39
daha sanırım dönmdi ama neden ?

_cano_
16-12-06, 10:55
tanııtmlar dönsün ya özeti okuudm çok güzeldi dizi inanılamz bi hılz a güzellşiyo nurgül şivesine inanamıyorm hele şu son bölümde gırtlağı bile değişmiş nasıl doğal konuşuyo anteplilere benzemiş tam. onur ruhi ve nurgül ve de nihanın oyunculuları ço iyi gençler dizyi alıp götürüyo erkan severde son bölümde çok iyiydi . kıemızı boncuktan tacı hatırladığı sahnelrde çok iyiydi sadece damda nişan alırken titreme sahneleirnde biraz abartılıydı onun dışında iyiydi.uçankuldad bi anket var en uyumlu çift denmiş aslında ezoyla alinin arkadaşlığı çok güzel geliyo bana

tuceny
16-12-06, 11:22
arkadaslr özeti koyarmısınız

merlystreep
16-12-06, 11:23
arkadaslr özeti koyarmısınız

canm tuçem özet buraya konmuyo multimedya bölümünde başlık var oraya koydum ben.

her bölüm daha da güzelleşiyo.. bence bu dizi 2. sezon reyting kırmaya başlıcak kv gibi

tuceny
16-12-06, 11:26
ok cnm okuudm valla süper hakkatnede ömer cabuk hatırladı ama ben bekleriz bi kac bölüm daha diyodum

destur
16-12-06, 13:57
bu hafta harika olacak .

Bu dzi zoru başardı. Basından okuduğuma göre bazı oyuncular şive dersleri almaya başlamış. Başta Nurgül Yeşilçay olmak üzere dizinin bütün oyuncuları bu konuda diğer oyunculara öncülük yapmıştır.Dizide emeği geçen herkese teşekkürler...

merlystreep
16-12-06, 14:42
ok cnm okuudm valla süper hakkatnede ömer cabuk hatırladı ama ben bekleriz bi kac bölüm daha diyodum

evet ya ne adar çabuk oldu o zaman öbür bölüm ezo aliyle şehri falan terkeder ... süper ya bazen diyorm ya bu kadar hızlı giiiidince sonra saçmalamasın ama sonra mahinur ergun yazıyo diyom ne kadar saçmalayabilir ki kadındaki yaratıcı zeka kaç kişide var ki

tuceny
16-12-06, 15:55
aöma ömer digerini ne yapıcak onla ikahlanıcaktı off iice karısıkcak o lkadın simdi cocguyla ortadamı kalcak ne olcak yaw

merlystreep
16-12-06, 18:10
aöma ömer digerini ne yapıcak onla ikahlanıcaktı off iice karısıkcak o lkadın simdi cocguyla ortadamı kalcak ne olcak yaw

ne bilim tuçe mahinura sor ama ortada kalıcak gibi duryo ömer köye gidicek bi bakmış ki karısı kardeşyle evli ama bunlar hala kanki tabi ama gel anlta ömere biz kankiyiz diye.. :img-hyste dinelr mi hiç ..ondan sonraki hamleleri tahmin edemiyorm artk o kadar geniş bi hayal gücüm yok mahinur ergun zeki kadın makul ama çıkmaz:icon_whis bi yol verir onalra

durunazar
16-12-06, 19:08
Ömer ve Ali' nin akibetinden önce Ezo nun durumu neolacak? Dizinin finalinde Ezo zor durumdaydı onu bu durumdan kim kurtaracak?

merlystreep
16-12-06, 19:11
Ömer ve Ali' nin akibetinden önce Ezo nun durumu neolacak? Dizinin finalinde Ezo zor durumdaydı onu bu durumdan kim kurtaracak?

özeti okuğuğum kadarıyla kimse kurtarmıcak tahta çürük çıkıcak ordan yırtıcak ama tabi ucuz kurtulmayacak gibi görünüyo oradan :bilmim

OZKORKMAZ
16-12-06, 19:15
bnm kimyam uyuşmadı galiba bu diziyle bana sıradan gelio nurgül çok ii bir de onur onun dışında izlicek bişi bulamıorum aslında seyretmek istemiştim ama çekmedi

durunazar
16-12-06, 19:30
Olabilir herkesin kimyası gerçeğin ta kendisi bizim içimizden insanların yaşam öyküleryle uyuşmayabilr.

askoyunu_15
16-12-06, 20:44
iyiki nurgül yeşilçey oynuyor çok ozlemiştim onu

tuceny
16-12-06, 20:56
bende o kadra özlemsimki onu gözmü kırpömadan izliyorum her rolün üstüsden geliyo gerci ama dramada farkliii onda iste vuruyo insanı ta derinden

merlystreep
16-12-06, 21:01
bende o kadra özlemsimki onu gözmü kırpömadan izliyorum her rolün üstüsden geliyo gerci ama dramada farkliii onda iste vuruyo insanı ta derinden

evet ya belalıdan sonra 6,7 ay yoktu nurgül zaten diz çok geç başladı yüüz de hiç ekimeyecek olan tek kadın oyuncu her rolde o akdr farklı ki komedi de özledim şimdi

tuceny
16-12-06, 22:37
evet aynı asmli gibi sezona gec basladi sonuda umarım asmali gibi olurfilmid egilde dizisi

Ay90
16-12-06, 22:41
bende Nurgül Yeşilcayı cok beğeniyorum. Ezo gelini ilk bölümden beri seğrediyorum cok hoşuma gitti. Zaten gercek oyuncular olduğu icin herkes muhteşem roller sergiliyor helede Ezo.

chimeneyes
17-12-06, 14:02
ya nurgül kesinlikle dramada çok başarılı... yani gözleri yüzü ifadesi bile sesi kapalı izlesen analtıyor olayı.. harika harikaa...

tuceny
17-12-06, 16:37
cimeneyes nickin cok hos bana birini hatırlatıyo oyunculkta son nokta yesilli çayli biseydii :)

durunazar
17-12-06, 17:32
Nurgül Yeşilçay' ı magazin sayfalarında da fazla göremedigimiz için özlüyoruz. bir hafta uzun geliyor günler geçmek bilmiyor.

merlystreep
17-12-06, 18:41
cimeneyes nickin cok hos bana birini hatırlatıyo oyunculkta son nokta yesilli çayli biseydii :)

o,bizim hilal tuçem

valla dramada da komedide de müthiş özellikle komedide inanılamz samimi oynuyo en gıcık rolde gösterdi hemde bunu damada ayrı bi harika

durunazara katılıyorm nurgül sürekli programlaraoraya buraya çıkmadığı içn özlüyoruz iyi de yapıyo aslında çok projede yer almasına rağmen yüüz hiç eskimiyo o kadar frklı ki her rolde bambaşka ilk okula giden çocukalara belalı baldızdakiyle buradaki kızn aynı kişi olduğunu inandıramazsın o derece yani

perielif
17-12-06, 22:38
ya ben bişi sorucam... ezogelin'in müziklerina nsl ulaşıcaz? ben dinlemek istiyorum... bilen varsa bilgilendirsin... lütfeeen....

tuceny
18-12-06, 08:20
himm hilalcimm hosgeldin cnm o zman

bende izledim dün gece hkkaten gene vuruyo yaa derinden :D

kafieli oldu aliyle merhemin kosnmasları var cogu sahnede bakalim merhemm ne yapıcak ve ali ne karar vericke cok zor ya bi yanda abisinin emaneti bi yanda sevidgii kız

merlystreep
18-12-06, 09:16
ben daha izleyemedim fragmanıbugün izleyebilirm inş

bugün vatan tv nin haberine göre ezo gelin tüm hafta boyunca tüm kanallar içinde en çok izlenen 5. diziymiş..
sırayla Yani, dediğim gibi salı günü üçüncü olmasına rağmen diğer günlerin birincilerinden daha çok izleniyo

EN ÇOK İZLENENLER LİGİ

1. bin bir gece
2.sıla
3. acı hayat
4. arka sokaklar
5. ezo gelin
6.avrupa yakası
7.ıhlamurlar altında
8yaprak dökümü
9. yabancı damat
10.fırtına

baharh
18-12-06, 09:59
bu hafata gene harika bir bölüm bizi bekliyo gitgide daha güzel oluyo dizi ömerin herşeyi hatırlmasına cok sevindim ama köye geldiğinde bence ezoyla alini evlendiğini görücek ve geri gidip o kadınla evlenicek gibi geliyo bana ve ezonun nezaman istanbula kecıcak merak ediyorum

tuceny
18-12-06, 10:36
ben daha izleyemedim fragmanıbugün izleyebilirm inş

bugün vatan tv nin haberine göre ezo gelin tüm hafta boyunca tüm kanallar içinde en çok izlenen 5. diziymiş..
sırayla Yani, dediğim gibi salı günü üçüncü olmasına rağmen diğer günlerin birincilerinden daha çok izleniyo

EN ÇOK İZLENENLER LİGİ

1. bin bir gece
2.sıla
3. acı hayat
4. arka sokaklar
5. ezo gelin
6.avrupa yakası
7.ıhlamurlar altında
8yaprak dökümü
9. yabancı damat
10.fırtına

cok ii ya süper birde salı günü yanı bütün ii dizilerin oldugu aksam bu kadra dizi arasından cıkması ve bu kadra elestiri almasına ragmenn

narino
18-12-06, 10:40
Ezo Gelin'in kanllar içinde en çok izlenen diziler arasında yeralması sevindirici.

merlystreep
18-12-06, 10:46
cok ii ya süper birde salı günü yanı bütün ii dizilerin oldugu aksam bu kadra dizi arasından cıkması ve bu kadra elestiri almasına ragmenn

bun dizinin izlenmes içöin sadece oyuncuları bile yetre müthiş oyunculuklar var nurgül onur ruhi başta hepsi harikalar onun dışında müzkleri dizinin samimiyeti de eklenince zaten eleştriler dedikleri şeyler yok cep telimi vardı ezo zamanında internet mi vardı çok komik bunlar zaten mahinur ergun yazarken farkında olmadan yazıyo sanki bunları herkes çok zeki kadın salalk sanki bi bildikleri var heralde o zamanın şartalrını canlandırmanın bi anlamı yok zaten sinema filmi bütçesi gerekiyo o evler o kıyafetler o zamnki hal tavırlar hepsi farklı yani onu dizide niye izlemek istesin ki millet ben şahsen patlardım sıkıntıdan onu izlerken izlemek isteyen sinemada izler öyle bişeyi dizde günümüzde geçiyo çok da kaliteli bi senaryo bazı dilerdeki çok komik hatalar burda yok

tuceny
18-12-06, 10:51
komik elesrirlerdi evet ama cogu insan bu elsrilere gömre hareket ediyoo ve izlemyio veya soguyo dizidennn ön yargıyla yakslarsın mesela sen bi sinema filmi izlemedin diyelim sana bi adam gitme yada hic ii degil dese sen ne yaparsın o filme bi önyargıyla bakakrsın bi cok yazar ezoda bubnu yaotıı 1.bölümden bi cok esltiril yapıldı coguda kısknaclıgındna kanallar böle bi diziyi kacırdıgı içinn

aman ya neyse dizi son gaz devam ediyo seyirci nurüglü seviyoo nurgülde o elektirigi cok ii veriyo siveyide süper yapmis bence bi nurgül fanı olmasaydım bile bakardım ki etrfaımda cok var

5.bölüm salı saat 20.00 deee önyargıyla bakmayınn ve izleyin derim izleyin eger kendinizde begenmezsesniz daha sonra izlemsseniz kumada sizlerin elinde

aycanca
18-12-06, 10:56
simdi izledim süper bi fregman onur cok basarili lütfen onurun fotolarını cekin

merlystreep
18-12-06, 10:58
komik elesrirlerdi evet ama cogu insan bu elsrilere gömre hareket ediyoo ve izlemyio veya soguyo dizidennn ön yargıyla yakslarsın mesela sen bi sinema filmi izlemedin diyelim sana bi adam gitme yada hic ii degil dese sen ne yaparsın o filme bi önyargıyla bakakrsın bi cok yazar ezoda bubnu yaotıı 1.bölümden bi cok esltiril yapıldı coguda kısknaclıgındna kanallar böle bi diziyi kacırdıgı içinn

aman ya neyse dizi son gaz devam ediyo seyirci nurüglü seviyoo nurgülde o elektirigi cok ii veriyo siveyide süper yapmis bence bi nurgül fanı olmasaydım bile bakardım ki etrfaımda cok var

5.bölüm salı saat 20.00 deee önyargıyla bakmayınn ve izleyin derim izleyin eger kendinizde begenmezsesniz daha sonra izlemsseniz kumada sizlerin elinde

ben milletin dediğine bakmam tabiki inandığım sevdiğim bi yazar diyosa bi düşünürüm yani ama bunıu söyleyen kişi kendi kanalı için debelenen biriyse tabiki dikate almam ama herkes bunu bilmiyo tabiki ince hesaplar küçüğk numaralar yapıyolar, ezo gelini azcık oyunculuktan kaliteden anlayan bi adam sırf bunun için bile izler şu kadroya bakarmısn ya diz felaket bile olsa benm izlemem için bi sebep nurgülün onurun doğal oyunculukları ruhi sarının inaılmaz temiz oyunu zaten dikkat ettiyseniz biz bile diğer bölümü izleidğimizde bi öncekinden daha çok tatmin oluyoruz sürekli bi ileriye gitme durumu var dizde şive inanılmaz yani anlayan adamlatr antepliler inanılmaz beğeniyo özellikle nurgülün son bölümde ben bittim gırtlağı bile onların ki gibiydi çok doğaldı oyunculuk zaten inanılmaz...hikayede sarıyo izledikçe ... izlemek için çok neden var ama benm için onurla nurgülün karşlıklı doğal oyunları bile yeter

narino
18-12-06, 11:16
Tüm oyuncular Antep şivesini mükemmel konuşuyorlar. Zaten Nurgül kendini rolüne öyle kaptırmışki şivede yağ gibi ağzından kayıyor. Onur 'un Hayde deyişine bayılıyorum.

merlystreep
18-12-06, 11:31
Tüm oyuncular Antep şivesini mükemmel konuşuyorlar. Zaten Nurgül kendini rolüne öyle kaptırmışki şivede yağ gibi ağzından kayıyor. Onur 'un Hayde deyişine bayılıyorum.

aynen ya su gibi konuşuyo bende onurun ilk bölüm alışamadığını düşünürken son 2 bölümde inanılmaz doğal oyunculuğunu konuştuuryo "hayde" diyişine bende bayılıyorm bir de ezoyla bir birleirne b sürekli bişeyler fırlatmalarına kanki durmlarına bayılıyorm o sahnelerde inanılmaz doğallar ve eğreti gelindeki halleri bi an bile aklıma gelmiyo bu da çok önemli tabi onurunda şansı ilk filminde de ilk dizsinde de nurgülle başrolde ...nurgülün dediği gibi ıısız bi adya düşen gelinin yanına alacağı tek şey onur galiba:img-hyste

destur
18-12-06, 12:06
en çok izlenen aile dizisi deselerdi kesinlikle ezo gelin birinci olurdu neden mi.. seyredenler bunu kesinlikle biliyor..

narino
18-12-06, 13:28
Diziyi zeyrederken kendimi çok farklı bir yerde hissediyorum. Ruhum dinleniyor. Bu tür dizilere hasret kalmıştık.

destur
18-12-06, 20:11
tanıtımı izledim ama sanki nugül azdı yoksa ?

izmirli esmer
18-12-06, 20:14
arkadaslar dizi yarin degilmi??
yani ins show gününü degistirmemistirrrrbye

merlystreep
18-12-06, 20:19
tanıtımı izledim ama sanki nugül azdı yoksa ?

bilerek azdı inthar etti ya akıllar karışsın diye
diiz yarn arkadaşlar günü değişmedi reytingler süper:good:

serceee
18-12-06, 20:24
Dizi Gerçekten Iyi Gidiyor.bastan Bayaği Bi Baltalamaya çalişyilar Ama Basarili Olamadilar.gerçekten Bölümler Ilerledikçe Herşey Yerli Yerine Oturuyor Ve Dizi Su Gibi Akmaya Basladi Yani...

filiz-nurgül
18-12-06, 21:05
yarın akşam dizimiz var ve yine çok güzel eminim

durunazar
18-12-06, 22:22
şuana kadar çekilen diziler içinde mekanları ve kostümtümleri bu kadar doğal olanına rastlamadım. birçok diziler köy evi diye konaklarda çekilmiş. Bu konuda küçük mekanlarda bize duyguları sımsıcak yansıtan başta yönetmen ve kamera arkasında çalışan arkadaşlara da gözardı etmemek lazım. hepsinin eline koluna sağlık.

NurgülÖzcan
19-12-06, 06:40
arkadasar yarın aksam her reklam sonrası veriyo show fregamnı

merlystreep
19-12-06, 08:35
arkadaslar biri özeti yazabilirmi bulamadimda : (((

buraya koyamıyoruz sanırım buradan ulaşabilirsin

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=235

narino
19-12-06, 09:12
Bu akşamki bölüm çok heyecanlı olacak. Ömer hafızasına kavuşunca Ezo'yu bulacak mı?

merlystreep
19-12-06, 09:31
şu an ezonun 2.bölümünün tekrarı var dünde ilk bölümüydü galiba... izlemek isteyenler 2. bölümü ekran başına...:img-wink:

narino
19-12-06, 10:12
ucankus.com bugün yeni bir anket koymuşlar. reyting rekorları kıran dizilerdeki en çekici bayan'ı soruyorlar

durunazar
19-12-06, 11:20
sabah çok erken bir saatte ve tekrarı olmasına rağmen premtaymdaki birçok diziye göre reytingler oldukça iyi sayılır. yeni bölüme saatler kaldı. geri sayım başladı.

aslı_02
19-12-06, 14:03
yaa acaba ömer hafızasına kavuşucak mı??? ne güzel olur tekrar ezo yu bulunca... ama bence dizinin devam etmesi için böyle birşey olmayacak biraz daha uzatırlar herhalde, fragmanı 2 kez izledim ama tam olarak bişey anlamadım neyse bekleyip göreceğiz.

merlystreep
19-12-06, 14:29
kavuşucak hafızasına köyede gidicek ama kardeşiyle evlendirilmiş görünce ezosunu çekip gidicek bu bölüm baya yoğun geçicek en çoklk da alinin bilal ağaya "ezoyu bana verdiler" diyişini merak ediyorm ezoyamı üzülelim aliyemi ömere mi:sad53:

merlystreep
19-12-06, 15:14
Bu bölümde Ezo ile Ali evlenecek mi?

ben bilemem tabi de bu bölümde olması büyük ihtimal ezo intihar ediyodu kurtuldu onu öyle görünce ali dayanamz tabi evlenicem dicek bilal den ezoyu korumak için en azından bilal ağaya bu bölümde söyler yoksa ezo için ölüm kurtuluş:sad53:

dolunaysena1980
19-12-06, 15:26
ben bilemem tabi de bu bölümde olması büyük ihtimal ezo intihar ediyodu kurtuldu onu öyle görünce ali dayanamz tabi evlenicem dicek bilal den ezoyu korumak için en azından bilal ağaya bu bölümde söyler yoksa ezo için ölüm kurtuluş:sad53:

evet canım haklısın bende senin düşündüklerine katılıyorum.
bence bugün çok heyecanlı geçecek nurgülümün her haline bayılıyorum. herkesi ekran başına davet ediyorum hadi arkadaşlar ezoyu izlemeyeeeee:img-yes:

filiz-nurgül
19-12-06, 15:28
çok güzel dizimiz gayet iyi gidiyor
reytinglerdende belli zaten

merlystreep
19-12-06, 15:32
çok güzel dizimiz gayet iyi gidiyor
reytinglerdende belli zaten

evet artış var reytinglerde ben her bölüm bi öncekinden daha çok beğeniyorm diziyii şu anda en iyi bölüm 4. bölümdü bence zaten şiveler o kadar oturmuşki ilk bölümde iyi dediğimiz şimdi bambaşka bi hal aldı iyiden de öte makyaj da sorundu bi arar oda halledilidi sadece konuya konsantre olabiliyorum artk oyunculuklar müthiş zaten nurgül onur ve ruhi benm favorim

filiz-nurgül
19-12-06, 15:38
ewet daha da artacak bende öle umuyorum
ve diziyi artık çok daha iyi buluyorum
oyuncular da iyi
herkes kendi rolüne alıştı

dolunaysena1980
19-12-06, 15:45
zaman ilerledikçe çok daha güzel olacak ben buna inanıyorum herşey dadada iyi olur umarım dizi acaba istanbuldada çekilecekmi bunu merak ediyorum.

baharh
19-12-06, 15:58
zaman ilerledikçe çok daha güzel olacak ben buna inanıyorum herşey dadada iyi olur umarım dizi acaba istanbuldada çekilecekmi bunu merak ediyorum.

evet istanbulda cekilicek nurgülün bir reportajın söylemişti aliden kalan paralarla istanbula kaçıçak ve orda ezonun yükselişini seyrediceğiz demişti

merlystreep
19-12-06, 16:03
5.bölüm fragmanındaki şiir

Seherden uğradım bir cerene
Canım kurban olsun Gelin Ezo'yu görene
Giyinmiş süslenmişde dönmüş cerene
Ah bahtı karam neyleye neyleye

Irmak kenarına yağmaz mı dolu
Eşinden ayrılan sevgilim olmaz mı deli
Tere taze beslediğim gülleri
Yine vardın gittinde bir kötüye yoldurdun

Yüce dağ başında bir oylum hayam
Sevdiğim!,atımızı aldılarda biz kaldık yayan
Ölümden korkupta sonunu sayan
Yine ölür giderde yar koynuna giremez.

perielif
19-12-06, 18:15
istanbul bu işe uyar mı ki acaba? istanbul'a geliş olursa dizimiz bu reyting de davam eder mi dersiniz ?

sadece_ozge
19-12-06, 19:54
benım en sevdıgım bölumlerdendı belkıde en sevdıgımdı. nurgul ınanılmaz gusel oynadı bu bolumde ya. oyunculugunu tam anlamıyla gosterdı cok cddyım ınanılmaz etkılendım ben bundan ıykı sana delı gıbı hayranım nurgul süper sın yaaa...

tuceny
19-12-06, 19:58
valla en güzeliydi bence benim favroim 5 tir bundan sonra hakkaten o kadra güzeldiki nasi gecti anlamadımm

merlystreep
19-12-06, 20:16
benım en sevdıgım bölumlerdendı belkıde en sevdıgımdı. nurgul ınanılmaz gusel oynadı bu bolumde ya. oyunculugunu tam anlamıyla gosterdı cok cddyım ınanılmaz etkılendım ben bundan ıykı sana delı gıbı hayranım nurgul süper sın yaaa...

ya benn diyorm abi her bölüm bi öncekinden kat be kat güzle oluyo bunu izlemeden önce 4. bölüm favorimdi şimdi 5. bölüm müthişti ya aliyle tam bi ikili olmuşlar kopuyorm konuşmalarına o kadar doğal oynuıyolar ki.. nurgülün bi yerde 0 makyaj bi hali vardı ömerle eskiye dönerken müthişti ya mimikleri faaln şivesi zaten dört dörtlük of ya fena bitti ya tam da ömer geldi ne olcak şimdi

tuceny
19-12-06, 20:22
onurla süper bi ikili olsutrudular cok komiklerdi hele nurgülün yani ezonun cazibenin agizini burnunu yaırtması sonra alinin alıpp onu pc ye götermesii:img-hyste :img-hyste :img-hyste

merlystreep
19-12-06, 20:25
onurla süper bi ikili olsutrudular cok komiklerdi hele nurgülün yani ezonun cazibenin agizini burnunu yaırtması sonra alinin alıpp onu pc ye götermesii:img-hyste :img-hyste :img-hyste

:img-hyste ezopc de oyun oynarken adamı vurup rahatlayışı yerlerdeydim gülmekten ya onurla cidden müthiş ikili olmuşlar o kadını nasıl devirdi nurgül ya eli maşalı tam yırttı resmen ağzını:img-hyste

tuceny
19-12-06, 20:35
:img-hyste ezopc de oyun oynarken adamı vurup rahatlayışı yerlerdeydim gülmekten ya onurla cidden müthiş ikili olmuşlar o kadını nasıl devirdi nurgül ya eli maşalı tam yırttı resmen ağzını:img-hyste

valla ya sorma en cok orası zaten bide deidn ya ömerle eski günleri hatırlken nurgül orda o kadra güzeldi hele sonra utanıp kosması cok gzl ya

merlystreep
19-12-06, 20:39
ya bide bilal iyice kafayı bozdu manyak ya

ama bi de şye çok güldümaliyle ezo evleniyo ya ezo duvağı açmıyo alide merak ettim falan diyo filmlerde oluyomuş ya cadı suratlı kadın çıkarsaymış:img-hyste ama çok komiklerdi ya odaya girip hadi plan yapalım falan diyolar...çok güzle dizi ya

tuceny
19-12-06, 20:42
ya ben orayı kacrıdım annem cagırdı yarısına yetisitim o sahnenede elleirni öpüyoduuu ben geldiigmde

merlystreep
19-12-06, 20:44
valla ya sorma en cok orası zaten bide deidn ya ömerle eski günleri hatırlken nurgül orda o kadra güzeldi hele sonra utanıp kosması cok gzl ya

evet ya onun resimleri gelsin ya orada bi gram bile makyaj yoktu makyajsız ne kadar küçük duruyo ya başkalrının yaşını küçültmek için makyaj hileleri yapıyolar buna makyaj yapmıyolar ama süperdi ay orda mimikleri cilveli şey ömerde çok tatlıydı erken severe kirli sakal daha çok yakışıyo bu arada oda çok doğal oynamış bu bölümde ama nurgül harika ötesiydi bitim ya

merlystreep
19-12-06, 20:46
ya ben orayı kacrıdım annem cagırdı yarısına yetisitim o sahnenede elleirni öpüyoduuu ben geldiigmde

ooooooo en güzel sahnelerden biriydi tekrarını verirlerse izlesin :good:

tuceny
19-12-06, 20:59
ooooooo en güzel sahnelerden biriydi tekrarını verirlerse izlesin :good:

muhakka cnm akcarmı sercede yok oratada bide gelmiyomus reismler

_ArZ_
19-12-06, 21:08
Ya biri bana sonunda ne oldu anlatabilir mi rica etsem.Şimdiden teşekkürler...:img-wink:

merlystreep
19-12-06, 21:18
Ya biri bana sonunda ne oldu anlatabilir mi rica etsem.Şimdiden teşekkürler...:img-wink:

sonunda ömer geldi aliyle ezo damda her zamanki gibi kakara kikiri tam orda bitti ömmerin yüüznde gülücük :)ama şimdi ömer nikahlandıklarını bilmiyo adam nerden bilsin bunlar gece yatak odasında sohpey edip her zamanki gibi gülüşüp şakalaşıyolar 6. bölüm başında öğrenip bence terk edicek köyü...

tuçem serçe çekmiştir ama bugün nöbeçi yarın resim yapar..inş

_ArZ_
19-12-06, 21:21
sonunda ömer geldi aliyle ezo damda her zamanki gibi kakara kikiri tam orda bitti ömmerin yüüznde gülücük :)ama şimdi ömer nikahlandıklarını bilmiyo adam nerden bilsin bunlar gece yatak odasında sohpey edip her zamanki gibi gülüşüp şakalaşıyolar 6. bölüm başında öğrenip bence terk edicek köyü...

Ayy çok heyecanlı bitmiş.İnşallah hemen köyü terk etmez ve ezo ömeri görür.:icon_sorr

merlystreep
19-12-06, 21:23
Ayy çok heyecanlı bitmiş.İnşallah hemen köyü terk etmez ve ezo ömeri görür.:icon_sorr

ezo görücekmi bilmiyorm ama bence ölü bilicek zaten ali ezo kaçıcaklar paraları alıp bakalım ama ben sanmıyorm ezo görsün kafayı yer görünce

destur
19-12-06, 21:59
meryem benim gözlerimi doldurdu

filiz-nurgül
19-12-06, 22:02
dizi süperdi bu akşam nunuma bayıldım
bende nurgülün kadını pataklamasına bayıldım
ama bencede ezo görmeyecek ömeri
görürse zaten tadı kalmaz dizinin herşey meydana çıkmış olur
ama nurgül çok iyidi şivede yerine oturdu artık
gelsin reytingler

dolunaysena1980
19-12-06, 22:03
menemen yapan çocuk nasıldı benim arkadaşım o zeynepte tanıdığım nasıl oynuyolar

dolunaysena1980
19-12-06, 22:06
evet ya bende kadını dövmesine bayıldım gerçekçi yapıyordu süper şivede çok güzel oluyor nunu ya süpersin

perielif
19-12-06, 22:07
final süüüüpeeerdiii......... aynen arkadaşlar... 5 bölüm içinde favori bölümüm. kesinlikle 5. bölüm oldu.
ben tahmin bile yürütemiyorum sonrasına dair... yaa ama çok reklam girdi, hiç değil bi tiyo verselerdi... bu hafta reytingler geçen haftadan daha yüksek gelir gibi geliyor bana... siz ne dersiniz?

merlystreep
19-12-06, 22:15
meryem benim gözlerimi doldurdu

evet ya meryemi oynayan kızda iyi bir oyuncu ama onurla nurgül number one

harika bi ikili olmuşlar eğreti gelinde nasılardı şimdi nasıllar kel alaka ama çok doğallar ya her rolde tam başrol karakter ouncuları

mesela internet kafede ezo bas vur adama diye oyun oynatışı faaln odaya çekilince hadi plan yapalım demelri ezonun sürekli aliyi şakada olsa tokaylaması kafasına vurup pırtıı çene demesi...çok tatlıular ya

merlystreep
19-12-06, 22:17
bu hafta reytingler de artış olucak zaten dizi kurtlar vadisi gib sonrada rekor kırarsa şaşırmam her bölümü bi öncekinden güzle oluyo ve daha da heyecanlı oluyo

destur
19-12-06, 22:18
nurgül yeşilçayı zaten saymıyorum onu tartışmak veya övmek bence yersiz... kendini fazlasıyla kanıtladı ezo 'da.. mesale meryemi oynayan kız beni çok şaşırtı oyunculuğla .. ama gerçekten gözlerim doldu bilal la kozlarını paylaştığı anda

perielif
19-12-06, 22:22

eski günleri hatırlama sahnesinde ömer ezo'ya ne güzel baktı... ne güzel baktı... muhteşem bi sahneydi... ne kadar gerçekti...:character

tuceny
19-12-06, 22:24
hakkaten o kadra ii bi ekipki meryem gercek adıını bilmiyorum genc bi eteneek ya8ında nurgül gibi bi usatası varr ggercii

perielif
19-12-06, 22:28
bu hafta reytingler de artış olucak zaten dizi kurtlar vadisi gib sonrada rekor kırarsa şaşırmam her bölümü bi öncekinden güzle oluyo ve daha da heyecanlı oluyo

aynısını düşünüyorum. böylr giderlerse, hep iyiye doğru .. bu iş efsaneleşir... :good:

merlystreep
19-12-06, 22:28
hakkaten o kadra ii bi ekipki meryem gercek adıını bilmiyorum genc bi eteneek ya8ında nurgül gibi bi usatası varr ggercii

ya bence uystalığın yaşla alakası yok burdakiler gerçekten genç ustalar onur tam bi usta olmuş nurgülde öyle zaten ilk projelerinden belli oluyo çok yetenekliler nihan okutucuda öyle erkan severi bu bölümde çok beğendim eski günlere döndükelri yerde hakikaten ne güzlebaktı çok gerçekti ezoun utanuşı orda nurgülün mimikelrinede bittim sonuçta bu bir dizi ve sinema tadında oyunculuklar çıkıyo çok büyk bi başarı genç oyuncula tek başıan diziyi götürüyo

tuceny
19-12-06, 22:29
bence vardır cünkü onu örn alır yani kim almazkişs onucta isini son noktada en ii sekilde yapan bi oyuncu var kasısında alsada cok ii olur zatne hem dudka yaspisi nurgüle cok benziyo

merlystreep
19-12-06, 22:33
bence vardır cünkü onu örn alır yani kim almazkişs onucta isini son noktada en ii sekilde yapan bi oyuncu var kasısında alsada cok ii olur zatne hem dudka yaspisi nurgüle cok benziyo

öyle canm yani demek istediğim nurgülde yeni nesil bi oyuncu ama daha başarılı çünkü farklı rolerde ziledik örnek alması tabi onun hayrına dudak yapısı evet sadece kalınlık olaark benziyo ama yetenekli hepsi bence yani yetenekli insan gerçekten farkediliyo ilk işi yüüzncü işi farketmiyo yetenekli umarım başarılı da olur

tuceny
19-12-06, 22:34
bu gidisle olaktır tabi hatalar yapmassa kendinişi harcamaz ins

tkr verilermi acaban 2.olursa kesin verilerde

merlystreep
19-12-06, 22:41
bu gidisle olaktır tabi hatalar yapmassa kendinişi harcamaz ins

tkr verilermi acaban 2.olursa kesin verilerde

inş allah söyletti:icon_whis olabilir tabi ama bu bölüm bir demet tiyatroda süerdi reklama arsı baktım koptum ya bin bir geceyi yerle bir ettiler nasıl dalga geçtiler ezo 2. ya da 3. olur yine reytingler artar bana göre...of aman dizi süperdi ya bu bölüm önemli oaln bu zaen reytingelr gelir

perielif
19-12-06, 22:57
bizim saatimizde bi sürü iş var ya ... gerçekten çok tehlikeli bi gün ezo nun günü... ama bu dizi çok iyi. oyucular gerçekten çok iyi hiç birini birbirinden ayıramıyorum ama fatma'yı oynayan kız ne kadar güzel, ne kadar doğal oynuyor. beni kitledi.

merlystreep
19-12-06, 23:06
bizim saatimizde bi sürü iş var ya ... gerçekten çok tehlikeli bi gün ezo nun günü... ama bu dizi çok iyi. oyucular gerçekten çok iyi hiç birini birbirinden ayıramıyorum ama fatma'yı oynayan kız ne kadar güzel, ne kadar doğal oynuyor. beni kitledi.

yapmur kaşifoğlunu diyosun ya.. çok güzle akdın gerçekten oyunculuğu da fena değil

destur
19-12-06, 23:08
nedense bu bölüm çok farklı geldi. meryem-bilal fatma-ömer ezo-ali bu kadar mı güzel oynanaır

destur
19-12-06, 23:11
bence nurgülün güzelliği tartışılmazzzzzzzzzzzzz.. ama yağmurda fena sayılmaz. ne kadar şanslıyız değil mi ? biz erkekler

merlystreep
19-12-06, 23:13
bence nurgülün güzelliği tartışılmazzzzzzzzzzzzz.. ama yağmurda fena sayılmaz. ne kadar şanslıyız değil mi ? biz erkekler

zaten yağmurla nurgül çok iyi arkadaşlar..nurgülün tiyattro oyununa da gelmişti yağmur buraad ikiside ömere aşık ama ömer ezoya tabi umutmadan destur nurgülde yağmurds evli,ne yazıkki:img-pilot

perielif
19-12-06, 23:15
yapmur kaşifoğlunu diyosun ya.. çok güzle akdın gerçekten oyunculuğu da fena değil

evet evet yağmur kaşifoğlu... o kızı çok beğendim... sanırım bu dizideki farklılık bu bütün oyuncular yetenekleriyle ve doğallıklarıyla dikkat çekip, büyülüyor...:good:

anil16
20-12-06, 04:39
gittikce daha guzellesiyo dizi.Bu haftada cok guzel bitti.Omer geldi sonunda.

Ama benim dusuncem soyle:Omer ezo ve alini evli olduklarini anlicak ve onlara gorunmeden geri gidicek galiba.

Ama insallah boyle olmaz.Bakalim neler olucak ya.Omeri gorunce nurgulun muhtesem yuz ifadesini gormek icin iple cekiyorum haftayi. :)

tuceny
20-12-06, 05:36
ömer o lkadar oyalandıkıki belkii hemen geri dönse yetisicekti ama

gercek
20-12-06, 07:06
Ben bu bölümü çok beğendim. Özellikle Ezo ile Cin Ali'nin sahneleri bir yandan üzücü bir yandan da komikti. İkisinin de acısı olmasına rağmen neşeli olmaya çalışmaları, birbirlerine kenetlenmeleri bunları güzel hissettirdiler oyunlarıyla.

gercek
20-12-06, 07:08
ömer o lkadar oyalandıkıki belkii hemen geri dönse yetisicekti ama

Doğru söylüyosun arkadaşım. Ha baca, ha çatı, ha odun derken bari evlen otur da tam olsun.

Bu arada sisle beraber Ömer'in geri geliş sahnesi çok hoştu.

sibelll
20-12-06, 07:21
ya evet... içip hortlak gördük sanan (adını getiremedim şimdi) adam nasıl kaçtı dualarla... o sahnede ne güldük :img-hyste :img-hyste :img-hyste çarpar o meret adamı işte böyle :img-hyste :img-hyste :img-hyste gittikçe sevmeye başlıyorum... izleme sebebim onurdu. şimdi çok sevdim. bende izliyorum kayıtsız şartsız.

tatli_dilli
20-12-06, 07:26
müthis güzel bir bölümdü, bu bölüm daha bir isindim ben ezo gelin dizisine, aliyle ezonun arkadasligi cok tatli, herkesi kutluyorum...

anil16
20-12-06, 07:28
evet cok oyalandi ya.Keske hatirladikdan hemen sonra gitseydi.Ama olmadi. :(

bakalim fatma'ya geri gidip yardim edicekmi ona.cok merak ediyorum.

Ben bu diziye iyice isindim artik.Cok guzel.Hemde drama olmasina ragmen nurgul-ali sahneleri cok komik.

Nurgul yine oyunculugu dokturuyo bu dizide.Her projesinde farkli roller,farkli yuz fadeleri.Bu kadar nasil basarili oluyor anlamadim.Muhtesem bir kadin oyuncu. :)

durunazar
20-12-06, 08:51
iki iki iki !!!!!!!bu bölüm AB ve Totalde 2 diyorum. Mükemmel ötesi bir bölümdü. Nurgül'ü es geçiyorum. Onun için ne söylesek az gelir. Şive desen şive oyunculuk desen oyunculuk güzlellik desen fazlasıyla . Özellikle Onur'olan diyoloğlarına bittim. Recep Ağa ile Meryem'in dayak sahnesinde kumaların Meryem' sahip çııkmalarıı çok duygusaldı. Kısacası bu bölüm de A dAn Z ye tüm oyucuları kutlamak lazım.

durunazar
20-12-06, 09:04
Yağmur' bende çok beğenerek izliyorum. Oda rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. Yöreye uygun kadın portresini çizerken abartısız oynamış.

durunazar
20-12-06, 09:05
iki iki iki !!!!!!!bu bölüm AB ve Totalde 2 diyorum. Mükemmel ötesi bir bölümdü. Nurgül'ü es geçiyorum. Onun için ne söylesek az gelir. Şive desen şive oyunculuk desen oyunculuk güzlellik desen fazlasıyla . Özellikle Onur'olan diyoloğlarına bittim. Recep Ağa ile Meryem'in dayak sahnesinde kumaların Meryem' sahip çııkmalarıı çok duygusaldı. Kısacası bu bölüm de A dAn Z ye tüm oyucuları kutlamak lazım.

merlystreep
20-12-06, 09:16
Ben bu bölümü çok beğendim. Özellikle Ezo ile Cin Ali'nin sahneleri bir yandan üzücü bir yandan da komikti. İkisinin de acısı olmasına rağmen neşeli olmaya çalışmaları, birbirlerine kenetlenmeleri bunları güzel hissettirdiler oyunlarıyla.

bende ikisinin arkadaşlıklarına bayılıyorm o durumu atlatmaya çalışışları doğal oyunculuklarıyla o kadar iyi veriyolarki tekrarını izlemek istediğim bir bölümdü bir hafta nasıl beklicez

narino
20-12-06, 09:47
Bu haftaki bölüm de harikaydı. Ezo ile Ali'nin diyologları Ezo'nun canına kıymak istemesinden sonraki konuşmalarına bayıldım. Fatma'nın Ömer'e sürekli istemeye istemeye gitmesini söylemesi hüzünlü sahnelerdi.

merlystreep
20-12-06, 10:33
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
19 Aralik 2006 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Binbir Gece [net] Kand 26,10 67,10
2 Ezo Gelin [net] Show 8,00 20,80
3 Arka Sokaklar [net] Kand 7,70 20,40
4 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 7,30 19,30
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,40 21,60
6 Canli Canli [net] Kand 5,10 27,90
7 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,70 15,70
8 Kinali Kuzular [net] Trt1 4,40 11,30
9 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 4,30 18,80
10 Star Ana Haber Bulteni [net] Star

Tele - Barometre
19 Aralik 2006 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 20,90 52,40
2 Arka Sokaklar [net] Kand 12,00 28,10
3 Ezo Gelin [net] Show 11,70 27,10
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,00 17,00
5 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 5,90 20,60
6 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,60 15,70
7 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,60 15,60
8 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,20 14,70
9 Haber Saati [net] Kan7 4,60 13,80
10 Fikralarla Turkiye [net] Kan7 4,40 10,80
11 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 4,40 10,20

_cano_
20-12-06, 11:04
Waaaaaaaooow reytinglr harika ben bayıldım bu bölüme nurgülle onura biitiyorm harika bi çift oldular ömerle ezo kavuşamıyacak ama
ezonun pc den hıncını almasına kptum resmne:img-hyste ve aliyle evlenirken duvağı açmam kaprisi alinin pırtı çenesi dertleşmeleri çok doğal oynuyolar bunlar ya ... bi hafta geçmez

destur
20-12-06, 11:21
tüm kalbimle herkezi kutlyorum. ellerinize sağlık..:happy0064

narino
20-12-06, 12:20
Seyirci Ezo Gelin dizini hakettiği yere taşıdı. Reytingler bunu gösteriyor zaten

i"EZO GELİN" oyuncularıyla mekanlarıyla dizisi adıyla sezonun en iyi dizilerinden biri diyorum.

merlystreep
20-12-06, 12:46
ezo ve ömer evlenmeden önceleri
ezo motoru tamir eder

ömer:[gözlerini ezoya dikerek motoru dener] valla bunun dilinden ii anliin sen
ezo:[yüzünde muzur gülümsemeyle] anliim tabi
ömer: benm dilimden de ii anlin[yine muzur muzur]
ezo:[asabi] fransızca konişmiin ya anliiz tabi
ömer:[ malum bakış] ben fransızca konuşaydım anlerdin sen yine benm dilimden
ezo:[ hazır cevap]o zor olurdu biraz
ömer:böyle bakınca da anlamazmıydın
ezo:[manyak bi bakış atar] tamirrr diye çağırdın,şimdi de...
ömer: mahsuus bozdum ben bu motoru
ezo:[utangaç ve mahçup bakar ve elindekini fırlatıp kaçar[çok tatlıydı ya:img-hyste ]

baharh
20-12-06, 14:01
reytinkler iyi gidiyo cok güzeldi bu bölüm özlelikle ezonun dedikoducu kadını dövmesiydi açayip güldüm orda bide ezonun sürekli kızdığında söylediği şu laf cok hoşuma gidiyo (çenen çekile) bayılıyorum bunu söyleyince ömerin ezoyu anlatığı yer cok güzeldi ömer geldi ama bence kimse onu görmeden gidicek bişekilde ezoyla alinin evlendiğini öğrenicek ve o kadınla evlenicek gibime geliyo

tuceny
20-12-06, 20:45
ezo fırtınası son gaz devam ediyo zaten bu bölümden bellydii ii gelcegii en güzle bölümdüreytinglerde yüklesliyoo daizi rayına dahada oturudu daha ne olsun

NurgülÖzcan
20-12-06, 23:53
cok güzel reytingler bu bölüm nurgül cok güzeldii o kadar sıcak bi köylü kızı imajı verdiki tabi o cazibeyi dövene kadar :img-hyste gene döktürmüs yani dizimiz daha iii de olabilir reytingler cünkü ziveyi hakediyo

narino
21-12-06, 10:05
Ezo'nun bu bölümde Ali ile Meryem'i ayrılmasına kendisinin sebep olduğunu düşünmesi çok hüzünlüydü.

NurgülÖzcan
21-12-06, 15:58
evet bide ezonun intihar ettginde alinin üzülmesi ve aglaması cok duygulsaldı

ya niye bi cok kişi cekemiyo bu basarıyı anlamıyorummm isim vermek istemiyorum ama bazıı kadın oyuncuların fanları nurgülü ve bizi cok kıskanıyo bu cok acık o kadra kin varki iclerindee

bunlar ve digerleri hic bisi yapamaz ezo bitane nurgül bitane

tuceny
21-12-06, 18:08
evet bide ezonun intihar ettginde alinin üzülmesi ve aglaması cok duygulsaldı

ya niye bi cok kişi cekemiyo bu basarıyı anlamıyorummm isim vermek istemiyorum ama bazıı kadın oyuncuların fanları nurgülü ve bizi cok kıskanıyo bu cok acık o kadra kin varki iclerindee

bunlar ve digerleri hic bisi yapamaz ezo bitane nurgül bitane

biliyoruz cnm takma senn cekemeynler zaten agızlarının payını reytinglerlede aliyoo
bunları falnalrıda biliyo nese simdi taratısma cıkmasınn biz dizimizden bahsedelim

merlystreep
21-12-06, 20:27
onur ünsalın halası yazmış Nurgul Yesilcay"in sitesine

meral ünsal Demiş ki:

21 Aralık 2006; 19:14

ben onurun öz halasıyım… küçük halası..eğreti gelini 4 kez hiç kalkmadan seyrettim… onuru seyrettim önce… neden sonrada filmi… çocukluğundan beri tiyatro aşkı yaşayan güzelime bayıldım… sizi zaten çok beğenirim… şimdide ezo yu takip ediyorum… gerçekten hissederek oynıyan karşılıklyı iki kişiyi izlemek kadar güzel birşey olamaz…balon gözlü güzelimi benim için öper misiniz… ben artık izmirde değilim… assos ta yaşıyorum… kendi evimde…ve yalnız başıma… herzaman başarılı olmanız dileklerimle… siz çok güzel bir ekürisiniz biliyor musunuz… sevgi ve mutlulukla yaşayın..

tubi1986
22-12-06, 08:58
diziyi izleme fırsatım olmadı ama nurgül yeşilçay'ın hali (gördüğüm kadarıyla) tıpkı eğreti gelin'deki gibi ;) çok güzel her zamanki gibi

adanali esmer
22-12-06, 09:30
valla bi hafta dizi en iyi yerinde bitti ya ömer geldi ama malesef ki ezo aliyle evlenmisti tüh ya ne olcak simdi cok kötü yerde bitti...

_cano_
22-12-06, 09:45
diziyi izleme fırsatım olmadı ama nurgül yeşilçay'ın hali (gördüğüm kadarıyla) tıpkı eğreti gelin'deki gibi ;) çok güzel her zamanki gibi

Bir bölüm izleme şansın olursa mutlaka izle aynı görüntü içinde kel alaka bi kadın nasıl oynanır görmek için. Eğreti gelinde ne kadar kadınsıysa burda o kadar erkke gibi ayakları üstüne basan biraz yırtık tezcanlı bı kızı oynuyo.Tam bi antep kzı:good:ŞİVESİ HELE SU MİSALİ
Diizide ne ağağ dizisi ne duygu sömürüsü dizsi mahinur ergunun tüm samimiyetiyle yazdığı sıcacık küçük hayatların dizisi komediside dramasıda süper bence

paçiii_melos
22-12-06, 09:57
Merhaba arkadaşlar ben de diziyi çok fazla hepsi seyredemesem de sabahları verilen tekrarlarını seyrettim.Bugün kü bölümü de çok güzeldi.Ezo Cazibeyi pata güde dövdü ya çok komikti, gerçekten Ezomuz çok güzel rol yapıyor ben zaten kendisini İkinci Bahardan beri hayranıyım ama burda kendini daha da ispatladı düşüncesindeyim ;)
Reklam oldu ben de nete geldim Ömer köye geliyordu,Aliyi ve Ezoyu damda konuşurlarken görüyordu orda reklama girdi sonra baktım bitmişti galipa ama merak ettim seyreden arkadaşlar ne oldu gördüler mi birbirlerini ?
Bir de bu kaçıncı bölümüydü alt reklamda yeni bölümün cumartesi günü olduğunu gördüm, bugünkü kaçıncı bölüm,cumartesai günkü bölüm kaçıncı bölüm???*

merlystreep
22-12-06, 10:01
Merhaba arkadaşlar ben de diziyi çok fazla hepsi seyredemesem de sabahları verilen tekrarlarını seyrettim.Bugün kü bölümü de çok güzeldi.Ezo Cazibeyi pata güde dövdü ya çok komikti, gerçekten Ezomuz çok güzel rol yapıyor ben zaten kendisini İkinci Bahardan beri hayranıyım ama burda kendini daha da ispatladı düşüncesindeyim ;)
Reklam oldu ben de nete geldim Ömer köye geliyordu,Aliyi ve Ezoyu damda konuşurlarken görüyordu orda reklama girdi sonra baktım bitmişti galipa ama merak ettim seyreden arkadaşlar ne oldu gördüler mi birbirlerini ?
Bir de bu kaçıncı bölümüydü alt reklamda yeni bölümün cumartesi günü olduğunu gördüm, bugünkü kaçıncı bölüm,cumartesai günkü bölüm kaçıncı bölüm???*

az önce tekrarı olan en son bölümdü yani 5. bölüm her salı yeni bölüm veriliyo yani salı günü 6. bölümü izlicez aliyle ezo damda kakara kiiri yaparen ömer onları görüür ordan devam edicek:img-yes:

paçiii_melos
22-12-06, 10:04
az önce tekrarı olan en son bölümdü yani 5. bölüm her salı yeni bölüm veriliyo yani salı günü 6. bölümü izlicez aliyle ezo damda kakara kiiri yaparen ömer onları görüür ordan devam edicek:img-yes:

Sorularımı yanıtladığın için teşekkür ederim arkadaşım,ben demin diziyi seyrederken alt reklamda Ezo Gelin cumartesi diye tanıtım yapıyorlardı,Bu haftalık mı cumartesi günü yok sa bundan sonra hepmi böyle olcak.

merlystreep
22-12-06, 10:12
Sorularımı yanıtladığın için teşekkür ederim arkadaşım,ben demin diziyi seyrederken alt reklamda Ezo Gelin cumartesi diye tanıtım yapıyorlardı,Bu haftalık mı cumartesi günü yok sa bundan sonra hepmi böyle olcak.

dizimiz her zaman salı günü 20.15 de heralde son bölümün tekrarıdır 2. kez...izleyemeyenler için bu arada rica deerim :)

paçiii_melos
22-12-06, 10:18
dizimiz her zaman salı günü 20.15 de heralde son bölümün tekrarıdır 2. kez...izleyemeyenler için bu arada rica deerim :)

Belki de ddiğin gibidir ama yeni bölüm yazdığı için ben de şaşırmıştım neyse artık sonra gene görürüz .İyiki tekrarlarını verdiler valla ben çok beğendim ;)

baharh
22-12-06, 10:41
dün akşam magazin programın da gelicek hafta dizilerde nolucağını söylediler tamin ettiğim gibi ezoyla alinin konuşmalarını duyam ömer konuşmaların başını dineyip ezonun onu beklemediğini düşünüp geri gider ama konuşmalrın tamamını dinlesi olayları anlıycaktı köyde ömerin hayaleti geldi dedikoduları çıkar ezoysa ömerin yaşadığını artık kesin inanır bukadar tiyo verdiler

destur
22-12-06, 11:17
bilal ağanın meryemi dövdükten sonra arabada susuz rakı içip ağlaması beni çok etkiledi. yani adama kızamıyor insan. üzüldüm bilal ağa ya

edasenekt
22-12-06, 13:04
6.BÖLÜM

Ömer, Ezo ile Ali’nin evlendiğini duyunca kahrolur. O öfkeyle gömülü parayı alır ve geldiği gibi gecenin sinine karışıp köyü terk eder. Ancak gitmeden önce yalnız Ezo’nun anlayabileceği önemli bir işaret bırakır.

Bu işareti gören Ezo köyde deliler gibi koşturup Ömer’i aramaya başlar. Dinar ve Ali onu zorla zapt ederler. Artık iyice delirdiğine inandıkları için Antep’ten ebe anası, bir doktorla koşa koşa gelir.

Öte yandan Hasan’da gece sisler içinde Ömer’i gördüğüne kimseyi inandıramamaktadır. Herkes onun sarhoş olduğu için hayal gördüğünü düşünmektedir. Tüm bu olaylar köyde çeşitli hayalet dedikoduları başlamasına sebep olur. Bilal Ağa da bu dedikodulardan işine geleni benimsemekte gecikmez.

Ali ve Meryem cephesinde gelişmeler hızlanırken hapisteki Recep’i kötü bir sürpriz beklemektedir. Namlı eşkıya olan babası Ballı Ağa ve metresi Nur El Hayat, Antep’e gelirler. Ballı Ağa, dostu generale neler olduğunu öğrenmek istemektedir.

Fatma bir başına ilk bayramını geçirmeye hazırlanırken Ömer de yaşadığı şoku atlatmaya ve hayatını toparlamaya çalışmaktadır. Bundan sonraki adımı ne olacaktır? Deliler gibi sevdiği Ezo’dan vaz mı geçecektir?

Günlerce ilaçlarla uyutulup sakinleşen Ezo’nun aklında ise tek bir düşünce vardır; Ömer yaşıyordur ve onu bulacaktır ama nasıl?

Ezo Gelin yeni bölümü ile 26 Aralık Salı Saat: 20.15’de Show Tv’de..

http://img122.imageshack.us/img122/4069/ezogelinnj1.jpg

narino
22-12-06, 13:24
Ezo'nun Ömer'in yaşıyor olmamasından haberdar olmasına çok sevindim. En azından kavuşacğını umut eder. Ama bu durumu etrafındaki insanlara nasıl anlatacak. Epey mücadele edeceğe benziyor.

merlystreep
22-12-06, 14:59
edasenekt özet için ve de süper resim için tşkürler acaba bölüm resimleirde dizifilme ait gelicek mi

ya ömer gömdüğü parayı alıyomuş..yuh abi ya ömerin yaptığı çok salakça ama ezonun anlayacağı bi işaret bıraması mantıklı olmuş ne bıraıcak acaba ezo yine kafayı sıyırmasa bari:sad53:

baharh
22-12-06, 15:19
özet gelimiş ömer parayı alıyomuş ezoyu hiç düşünmüyomu bence bırakıçağı işaret ezoya sürekli taktığı taç olabilir

tuceny
22-12-06, 15:49
cok kötü ya ömer dinlemeliydii bu kötü oldu simdi özellkle parayı alıp gitmesiii resim hakkaten cok gzl tskler

destur
22-12-06, 21:52
ömerle fatma aşkı çok duygusal . ama ezo ya ayıp olmuyormu ? o orda acılar çekerken

merlystreep
22-12-06, 22:02
ömerle fatma aşkı çok duygusal . ama ezo ya ayıp olmuyormu ? o orda acılar çekerken

öyle bi aşk yok ki yani fatma ömere belki platonik olabilir aslında ömerin aklının ucundan bile eçtiğini sanmıyrom:img-yes:
diizde aşk işlenmiyo bana kalırsa çok fazla

destur
22-12-06, 22:28
ama ömerle fatma öyle bakıyor ki... aşka inanmamak çok zor
ya bayıldı ....

tuceny
22-12-06, 23:07
ömerdeki ezo nefreti aska dönüsücek ve evlenicekler bence

merlystreep
23-12-06, 08:07
eğer öyle bişey varsa pes derim.. destur bayıdı diyo ya ben başka dizi iziyorm ya da erkan sever bakışlarından bişey anlatamıyo... benm gördüğüm ömer fatmadan hoşlanmadı ama acıdı ona evleneceğinide sanmıyorm fatmayla:bilmim :bilmim

destur
23-12-06, 08:56
ömerle fatma çok yakışmışlar ama ömer fatmaya sadece acıma duyuyor. fakat fatma sımsıcak bakışıyla beni çok etkiledi. ne diyeyim hayırlı olsun

sadece_ozge
23-12-06, 15:22
ya eger oyle olursa hos olmaz yaa o süreç can sıkıcı olur yanı

NurgülÖzcan
23-12-06, 17:25
bencede ömer acıdıgı ıcınn evlenebilirrr bide öfkesi var simdi olan ezoyla aliye oldu

BERNA
23-12-06, 17:29
Arkadaslar diziyle ilgili yaziyorsunuz ama tek cumlelik mesajlara dikkat edelim lutfen. Bundan sonra diziyle ilgili de olsa tek cumlelik mesajlar silinecektir.

Saygilarimla
BERNA

tuceny
23-12-06, 19:25
yeni bölümün fregmanını izledim demin görntüler karma 1.bölümdende var son bölümdende yani bi ipucu tam olarak yokk iki tane yeni oyuncu var ama dizide usta oyunculardan hemde

merlystreep
24-12-06, 10:15
bende izleidm fragmanı bişey anlamadım ve uyuz olmaya başladım fragman olayına madem yeni bölüm görüntüleri yok verme o zamn fragman... ilk defa show tvde görüyorum bunu... yani fragmanı bile zevkle bekleme tadını yaşatmıyolar...

bu arada çekimler bi kaç hafta sonra istanbulda devam edicek en azından nurgülle onurun galiba... aliyle ezo köylüden kurtulmak için kaçıcaklar ya istanbulaymış demekki..ama para yok ortada nasıl olcak bilmiyorm

narino
24-12-06, 13:55
. Eski bölümlerden ve yeni bölümden karıştırarak vermişler. yeni bölümden ne kadar az sahne gösterilirse o kadar heyecan ve merak uyandırır. Ben öyle düşünüyorum. Bakın yeni oyuncular katılmış oları merak ediyorum.

merlystreep
24-12-06, 14:08
o zaman hiç framan vermesinler böylece meraktan yarılırız daha etkili olur:img-hyste
öyle şey işl defa duyuyorm fragman zaten 2 gün kala verilmeye başlıyo yani 2 gün önce biraz ayrıntı vermek merakından bişeyi kaybettirmez zaten diziyi izlemeyen adam zilemez izleyenelr yine izleyeck bu kaadr kaygıya gerek yok bence

yeni oyuncular evet benm gördüğüm ahmet mümtaz tayland katılıyo müthiş bi oyuncudur gerçekten ...birinci sınıf:good:

destur
24-12-06, 16:55
ezo gelini ben zaten merakla bekliyorum. tanıtımlar kimin umrunda... salı saat 8 de gerisi hiç önmeli değil bence

tuceny
24-12-06, 17:10
saatmiz birazdaha erken baslsa diger dizi bizden erken basliyo
bu arada tanıtım konua gelince baslamadan dizi showdan hic beklenmedik bi reklma geldi hakkı yenmez ama fregmanlar daha merak uynadırmalıı hic göstermemekte olmazz

merlystreep
24-12-06, 17:36
ya buradan takip ediyolardır diiz ekibinden yararları eleştriler yapalım da dizi için daha iyi olsun .. ben madem ömerle ezo uzun süre kavuşamıyacak ezo için bi kısmet daha çıksın diyorm daha yaşına uygun genç biri tabi ezo hala ömere yanık olucak ayrıca ömerle ezonun eçmiş anılarını izlemediğimiz sahnelerini hatırlatmak güzle oluyo yoksa ezoyu hep dertli ömer die kafayı yerken görmek bayıyo nurgüle yazık yani kız 5 bölümde 5 tane filmde çıkaracağı oscarlık performansı çıkardı... anlayana tabi... her sahnesi her işfadesi ders gibi ya doğuştan yetenek... gözlem yeteneği inanılmaz duru..:good:

perielif
24-12-06, 19:05
arkadaşlar bir arkadaşım dizi istanbula geliyor diyor biz ezo gelin köyde çekildiği için seyrediyoruz düşüne biliyormusunuz ezo gelin şehirde böyle saçmalık olurmu

merlystreep
24-12-06, 19:22
dizi istanbula gelmiyo ezo geliyo sadece.... diye biliyorm ben... e yani sıkar ya köyde nereye kadar işkence mi izlicez kıza nasıl baskı yapıyolar diye...
bence iyi fikir antep istanbul arası post modern bişey olur

NurgülÖzcan
24-12-06, 21:31
süper ya hem nurgülün oyunu baslicak bildigim kadarıyla mecbur gelicekler yani

merlystreep
25-12-06, 08:03
evet kesin zaten hem tiyatro oyunu hemde film var çekinmlerine başlanıcak bu haftalarda...yani 7. bölümde ya da8. bölümde ezo istanbula gelir muhtemelen aliyle

bugün 23.15 de ezonun 5. bölüm tekrarı varmış,izleyemeyenler kaçırmasın derim en iyi bölümüydü dizinin ,çünkü

anil16
25-12-06, 09:03
Ezo ve alinin istanbulda hallerini gormek icin cok sabirsizliklaniyorum.Dizi simdiye kadar cok muhtesem gidiyodu ama bende bundan sonra buyuk sehirde gecicekse cok daha guzel olucak dizimiz.Diziye ayri renk ve heyecan katicak.

Bakalim paralarla napcaklar orda.Tabiki peslerinide birakmicaklar.

Belliki ezo ve omer kavusamicak bu hafta.Omer gornmeden ezoya,fatmaya gidicek ve evlenicek heralde.

Artik belki istanbulda karsilasirlar.

Belkide bu sezon'un finali oyle biticek.Te sezon finalinde karisilasicaklar ve yeni sezonda devam edicek.

Bizi cok guzel bolumler bekliyo arkadaslar. :good: :happy0064

anil16
25-12-06, 09:06
dizi istanbula gelmiyo ezo geliyo sadece.... diye biliyorm ben... e yani sıkar ya köyde nereye kadar işkence mi izlicez kıza nasıl baskı yapıyolar diye...
bence iyi fikir antep istanbul arası post modern bişey olur

tamamen katiliyorum.Dizi daha guzel olucak bence.Hem koyde hemde buyuk sehirde.Dizi daha surukleyici olucak. :good:

durunazar
25-12-06, 09:38
Ben de perielife katılıyorum dizi istanbula dönerse diğer dizilerden birfarkı kalmaz .Dİzi bukadar sevmemizin nedeni ailemizin dizisi ve farklı bir mekanda çekiliyor olmasıdır.

saliha meryem
25-12-06, 10:42
arkadaşlar merhebe bende ezo gelın ızlıyıcılerındemın cok guzel bır dızı bence nurgul yesılcayda her zamankı gıbı basarılı reytınglerde cok ıı işallah herşey bole devam eder...

merlystreep
25-12-06, 11:01
Ben de perielife katılıyorum dizi istanbula dönerse diğer dizilerden birfarkı kalmaz .Dİzi bukadar sevmemizin nedeni ailemizin dizisi ve farklı bir mekanda çekiliyor olmasıdır.

ben genel olarak sevilmesinin nedeninin bu olduğunu düşünmüyorm.. genel olarak baktığımızda diziyi 100 de 50 yakın izleyeni sadece nurgl için izliyo 100 de 30 u faalnda artk onur için izliyo her ikisi için izleyenlerde var... bazılarıda enel oalrak samimi br dizi öyle büyük insanalrın ağalrın hikayesi değilde daha sıradan insanalrın hikayesi olduğu için seviyo... dizi şu an ekranda olan 80 diziden en çok izlenen 4. dizi ..istanbula birilenirn gitmesi demek dizi orda devam edicek demek değildir .... ezo gider öbür sezon muhtemelen döner ama ekip ordan devam eder.. dizide bi istanbulu bi antepi zilemek zevkli olur bence ki ezo istanbullu olmayacak oraya iidince antpli insanlar oraya nasıl uyum sağlar yada sağlayamamzsa ne hale gelir...bunu izlemek benm için daha zevkli .. nereye kadar ezonun hasreti bekleyişi yapılan işkenceler kıza.. dizi ezonun hikayesi .... bence güzle bi fikir.. daha güzle sahneler çıkar eminim:good:

durunazar
25-12-06, 11:24
nurgül ve onoru ben de çok beğenerek izliyorum. geriye dönüp mesajlarıma bakarsanız bunu görürsünüz. şehre dönülürse o büyünün bozlacağından endişelendiğimi anlatmak istedim. çünkü şehir hayatının kargaşasından uzaklaşarak farklı bir atmosferde ruhumuzun dinlendiği bir dizinin istanbula taşınmasıyla seyircinin ağzına bir parmak bal sürüldüğünü düşünüyorum.Ayrıca bu diziyi sadece nurgül ve onura mal edersek senaristinden tutun da yönetmenine ve diğer tüm oyunculara emeği geçen herkese haksızlık etmiş olmazmıyız?

merlystreep
25-12-06, 11:32
mal edersek haksızlık etmiş oluruz tabiki ama izleyenler bu yönetmen yönetiyo bu senarist yazıyo diye izlemiyo bildiğimiz gib.. genele olarak nurgül ve onur var diye zileniyo demek istediğim bu ve diğer demek istediğimde dizi istanbula taşınmıyooo ezo sadece gidiyo... en azından gitmesi gerekiyo sinema ve tiyatro dizden önemli ve dizi yapabilmek uğruna bunlardan vazgeçmeyeceğine göre ezo istanbula gidicek ki nurgül istiyo değil bu baştan ayarlanan bişeydi dizi başlamadan önce...zaten hikaye çoktan yazıldı .. mahinur erguna güveniyorm ben... hem antep hem istanbulda o samimiyet bozulmadan devam edicektir eminim:img-yes:

narino
25-12-06, 12:05
Dizinin şehir değiştirmesini ben de istemiyorum. Tabi ki bu konuda karar verecek olan kişi bizler değiliz diye düşünüyorum.

_cano_
25-12-06, 13:29
nasıl olucak ki bu ben de istemiyorm istanbula gelsin çekimler ama nurgülün filmi çekilecekse gelsin..o filmi çok merak ediyorm ben ya

dizi gittikçe güzelleşiyo zaten herkes farkında bende nurgül ve onur için izliyorm iki olağanüstü ggenç yeteneğin karşılıklı oynaması hatta yaşayarak oynaması bu diziyi izlettirmeye yetiyo benm için ama bu kadar izlenmesine yetmez tabiki müziği samimiyeti falanı filanı hepsi bir bütün

ben dizifilm. cıomun dizi resimelrine bayılıyorm çok güzle oluyolar ama nurgülün daha önceki belalı baldız ve melekler adasının geliyodu diizfilm.com footları ezonunkiler ne zaman gelicekbye

tuceny
25-12-06, 14:34
aynen bi ane foto geldi simdiye kadra istlda olsa cekimler gelir belki antepde die cekilemiyodurrr set içinden zatne pat die istla gelmicekler bi 3-4 bölüm öndeler hem nurgüll mistla geldik demedi daha bakalım o gisiata kadra belki hosumuza gidicek

destur
25-12-06, 15:14
nurgül yeşilçay ezo gelinle çoştu dizide. bunun olması doğal çünkü herkez biliyor ki türkiyede başka nurgül yeşilçay yok.. ama gel gelelim diğer oyunculara onlar da diziyle insanları büyülediler. başarı asla tek kişiyle sınırlandırılmamalıdır.. bunun örneklerini hayatın her köşesinde görmek mümkün.. ezo gelin e emeği geçen herkezi kutlamak düşer ancak bize

merlystreep
25-12-06, 15:55
aynen bi ane foto geldi simdiye kadra istlda olsa cekimler gelir belki antepde die cekilemiyodurrr set içinden zatne pat die istla gelmicekler bi 3-4 bölüm öndeler hem nurgüll mistla geldik demedi daha bakalım o gisiata kadra belki hosumuza gidicek

yani onu en doğal şekliyle vericekler öyle bir durumda kalıcakki ist gelmesi farz olucak:img-yes: bence çok daha iyi olucak

destur
25-12-06, 16:18
şimdi nerden çıktı istanbul ya ne güzel giden diziyi neden böyle yaparlar.

merlystreep
25-12-06, 16:22
peki sen olsan bi dizyi sıkmadan nasıl 2 sezon devam ettirridin yani eğer mahinur erundan daha mantıklı daha yaratıcı düşüncleriniz varsa fikirlenizi sunun ama nasıl oolucak benim hiiç bi fikrim yok tek bildiğim amhinur ergunun zekasına güvendiğim... ve de bu şimdi çıkan bişey değil diz başlamadan söylendi hikaye yazılırken...iyi fikir bana göre tabiki bu dizi ezoya baskılar zavallı ezo vah ezo ah ezo diye devam ederse ben bile yani zor izleirm ...azyet güzel fikir bence ist ezonunn gitmesi oradaki mücadelesi..ama antepten kopmadan tabiki...bazı zekiler diz başladığından beri dizinin potmodern olduğunu anlayamadığı için zaten yok bu makya ne yok bu şive baran şivesi değil gibi salakça bahanelerle diziiyi eleştirdiler onlara güzle kapak olur istanbula gitmöesi çünkü bu ezo o ezo değil

durunazar
25-12-06, 16:49
benim anlayamadığım kişisel polomiğlere girerek dizi neden gölgede bırakılıyor. sonra ilk ağızlardan böyle bir beyanat olmadığı halde senaryoyla ilgili değişiklikler herhangibir haber kaynağında yer almamasına rağmen kesin yargılarda bulunulması beni hayrete düşürüyor.

merlystreep
25-12-06, 16:53
nurgül yeşilçay size göre kesin bi kaynak değil de gazetelerde çıkan yarısından fazlası şahibeli haberler mi kesin... izleyin görün diyorm size sadece... ayrıca show haberdede bu bilgi geçti...ezonun istda yükseliş öyküsü.. ayrıca burada genel konuşuyoruz zaten kişisel msjlar siliniyo

durunazar
25-12-06, 17:33
haber kaynakların böyle bir beyanata raslamadım derken birinci ağız yani nurgül yeşilçayı kastetdim. ona inanmıyorum gibi bir söz söylemedim. or orayı kaırmış olabilirim.sonra seyirci oyuncuya bakar senaryoyu yönetmeni hesaba katmaz gibi birşeyler söylemişsiniz. okadar starların oynayıpta yan kadrosu ve senaryosu seyirci tarafından benimsenmeyip birkaç bölüm sonra yayından kalkan birçok dizi biliyorum. kaldıki nurgül yeşilçay bana göre muhteşem oyunculuğu gerek doğal güzelliğiyle gerekse magazinde fazla yer almayan özel yaşam tarzıylan bir stardır. kezza onurda çok iyi bir oyuncu.

NurgülÖzcan
25-12-06, 17:57
senrayoda önemli oyuncuda önemliii
senaryone kadar iyi olursa olsun oynayamadıktan sonra ne anlamı varki o duyguyu vermedikten sonra sıkcaklıgı hissetmedikçe seyirci senaryo kötü oldugunda gene oyuncu kendi replikleriyle bi nezvi dogaclama da katabilir diye düsünüyorum tabi her oyuncu bunu yapmamaz ancak nurgül gibi usta oyuncular yapabilir cok haklısın durunazar nurgül yeşilçay bir stardır

filiz-nurgül
25-12-06, 20:38
yarın akşam dizimiz var
nurgülümüzü görcez yine
ne olacak acaba çok merak ediyorum

tuceny
25-12-06, 22:03
olaylar cok hızlı ya 5.bölümde neler oldu
bakalim neler olcak hakkkatendee meraklandırıyo baya ömerle ezonun durumu bu bölüm de ömer o kıza dönücekkk bide yeni karakterler giricek onlar kim acaba

durunazar
26-12-06, 08:16
5.Bölümün finali 6.bölümün çok hareketli olacağını gösteriyor. Bu akşam Ezo,Ali ve Ömer cephesinde neler olucak? Saat 8 zi iple çekiyorum.

narino
26-12-06, 09:23
Dizi gittikçe heyecanlı ve hareketli olmaya başladı. Nurgül yine herzaman ki gibi oyunculuğuyla ekranlarımızı dolduracak.

merlystreep
26-12-06, 15:49
bu hafta en azından ab de reytinler biraz düşebilir gibi geliyo nedenide bir demet tiyatronun bu haftaki bnce müthiş bölümü ... ben ezoda nnurgül olmasa kesin zilerdim heralde... bizim evde zaten bir demet tiyatro izlenicek yine ben diğer oda da tek başıma ezoyu izlicem ama reklam aralarında bakarım ona da...umarım çok fazla düşmez reytingler... zaten fragmanlar çok önemli bu haftaki fragmanlar rezaletti 1. den 5 e sanki kolaj bölüm varmış edasında bi fragman vardıı.. hiç dikkat çekici değil.. ama yine güzle bi bölüm olucak eminim ben ...umarım yani...2 saat kaldı:happy0064

sea__star
26-12-06, 19:54
Neden böyle yapıyolar neden böyle senaryolar yazıyolar anlamıyorum. Sevenler neden kavuşamıyo hiç. Dizilerin hepsinde aynı şeyler devamlı üzüm üzüm üzülüyoruz hep:( Ezo ile Ömer'in ne zaman kavuşacaklarını gözler olduk daha ilk bölmlerden, hiç olmazsa bir süre evli kalsalardı da etraftak kötülere karşı savaştıktan sonra böyle bir ayrılık olsaydı, böyle olunca daha da üzülüyo insan.
Bir filimde mi dizide mi gördüm hatılamıyorum ama şöyle bir şey vardı. Seven insanlar gururlarını tamamen yok etmesinler ama devamlı da ön planda tutmasınlar diyolardı, kibrit kutusunun içindeki kibritlere hapsedin gururunuzu, lazım oldukça bir tane çıkarıp çakın. Ne güzel demişler, Bi Ömer gurur yapar sormadan etmeden çeker gider, şimdi de Ezo gurur yapacak hiç bir şey sormadan çekip gidecek, olan yine bize olacak sinir ol üzül dur başka bir şey yok:(
Konuşmak gibi yüce bir özellik sadece biz insanlara verilmişse kullan kardeşim o özelliği, konuş, anlaş. Ama yok yapılır mı hiç öyle şey, anlat bakalım ile izleyeceğiz ya dizileri artık. Sevgili senaristler ne olur şundan vazgeçin konuşsunlar bir kere de olmaz mı? Anladınız siz beni:)

tuceny
26-12-06, 20:03
ya cok kötü bi yerde biitii yapaılırmı bu bize nasil beklicez off
ama güzel bi bölümdü genel olarakkk nurgül gene süper onurda öyle ve meryemm oda cok iiidi bilal gene yaptı yapacagını sinirr

filiz-nurgül
26-12-06, 20:12
bu bölüm çok güseldi ama gıcık oldum o ne yaa öle o görüyo kaçıyo
şimdi nurgül gördü o da kaçar aman bea sinir oldum hafta gelmek bilmez şimdi

merlystreep
26-12-06, 20:15
evet ya bu bölüm en beğendiğim sahne finaldi nedense..sea__star dediğin gib olsaydı keşke daha uzun bi evlilik dönnemi izleseydik ama böylede fena olmamış yani...çok kötü bitti ama ya ezo ve ali soke bi şekilde ömerin tanımadıkları bi kadının çocuğunu kucağında pişpişlerken yakaladılar.. siz olsaydınız ne yapardınız? bugün bu soruyu vatan tv de ünlülere sormuşlar.. diziyi izleyen berna laçin de öykü serterde pelin batuda benzer şeyler söylemişler... çekebilirsem eklicem...sevenler bu kadar gurulumu olur ..evet... şimdi ne olucak... bu sefer gerçekten hiç ama hiç bir fikrim yok.. kim nereye gidicek... ilginç olucak sonrası,bu bölüm için konuşursam biraz sıkıcıydı gerçi başlarını izleyemedim amamecburi bi sıkıcılık vardı , şimdi bildiğimiz yönden tamamen bilemececeğimiz tahmin edemeyeceğğimiz bi yöne giidicek... ben istiyorm ki olaylar biraz daga ezonun lehine gelişsin hep ezonun gittiği yerin zıttına akıntı...biraz da onu yüzerken görelim.... mesela ezoya bi plotanik
aşıok hatta bi kaç tane lazm

son söz, nurgülün ve onurn oyunculukları inanılmaz doğal gittikjçe de doğallaşıyo inanılşmaz samimi oynuyolar ..ahmet mümtaz ve ruhi de müthişti..yanlız erkan severin bu bölüm oyunculşuğunu pek beğenmedm nedeniyse tepkileri çok doğal gelmiyo,,ezoyla aliyi gördüğündeki hali sonrasındaki inaılmaz umursamaz halleri fatmaya evlenme planalrını anlatırkenki sevinci[olması gerekenden fazla bi sevinşş ne oluyosun yani o günü bekliyo sankji ezoyla evlendiğinde bile bu kadar mutlu değildi]...

tuceny
26-12-06, 20:18
ayne filiz ha o simdi geri gidicek bunlar kavusamıcak bence ezonun gidip konusmasi lazimmm ben geldim die herseyi anlatmasoı lazim dicem o zmanda dizi bitiyo ne anlamaı varrr off

filiz-nurgül
26-12-06, 20:22
off yaa ne olacak şimdi arkadaşlar
ewet senin dediğin gibi tucem şimdi anlatsa dizi bitecek o da olmaz ama nasıl devam ettirecekler hiç bilmiyom nese bekleyip görecez

tuceny
26-12-06, 20:36
bekliyemiyom filizz ama sonunda nurgülün o baskısı bitirdi beni nasil hayal kırıklııgına ugarmıss gibi baktı ki ugradıda ama hocayla konucaki sevişncii hal ve tavırları süperdi hakkatenm,

_ArZ_
26-12-06, 20:41
Yaaa sonunda ezo kimi gördü öylede baktı yaa ben ömeri mi gördü yoksam:icon_sorr :icon_sorr

merlystreep
26-12-06, 20:42
bekliyemiyom filizz ama sonunda nurgülün o baskısı bitirdi beni nasil hayal kırıklııgına ugarmıss gibi baktı ki ugradıda ama hocayla konucaki sevişncii hal ve tavırları süperdi hakkatenm,

evet ya hocayla konuşurken o mutluluktan biraz hasretten gözleienrin doluşu yaşı bırakıp gülüşü... dupduuru güzelliği gibi oyunculuğu da

merlystreep
26-12-06, 20:45
Yaaa sonunda ezo kimi gördü öylede baktı yaa ben ömeri mi gördü yoksam:icon_sorr :icon_sorr

evet hemde ne görme.. kuçağında elin ço cuğunu pığışlarken... seven insan guruludur kıskançtır... deyimleşmek üzre olan sözünü yeniden ıspatladı dizi... ben en çok finali beğendim geçen bölüm ki gbii çok hit sahnem yok bu bölüm... son süperdi... bundan sonrası tam bir bilmece.. hatta bilememece:img-hyste

perielif
26-12-06, 22:28
aşk üçgeni mi olur... beşgeni mi olur... tam bi muamma.... çok merak ediyorum çooooook.....

durunazar
26-12-06, 22:28
fragmanların sönük olmasına rağmen bu bölümüde oldukça heyecanlıydı. ezo ile alinin bütün sahneler herzamanki gibi muhteşemdi. nurgül yeşilçay yine oyunculugunu konuşturmuş. tacının taşını aliye verdiği ve meryeme sarılarak arabaya bindiği sahne çok sıcaktı. bu hafta reytinglerin düşeceğini pek sanmıyorum. umarım 7. bölümün tanıtımları daha detaylı olur. gerçi ezogelinin kemikleşmiş bir seyirci kiklesi var. fakat hiç seyredemeiş olanlar için tanıtımlar çok önemli.

perielif
26-12-06, 22:42
rcep'in babası nasıldı? ben bayıldım... süper bi adam! nasıl oynamış... diziye yepyeni bi kan gelmişti... işte oyunculuk bu dedim.. ne dersiniz bilmem ama, gerçekten muhteşemdi...

durunazar
26-12-06, 23:19
recebin babasını oynayan ahmet mümtaz taylan diziye renk katmış. recebe göre sert görüntüsünün altında babacan ve haklının yanında olması ile alışılmışın dışında bir portre çizmiş. doktorun sanki ezoya karşı ilgisi varmış gibi geldi .birbirinden usta oyuncularla ilerleyen bölümlerde bizleri süprizler bekliyor.

anil16
27-12-06, 05:14
yaa off ne muhtesem bir bolumdu boyle.Butun ezo-ali sahnelerini falan buyuk heyecanla izledim.Ben meryemi kacirdigi sahnnede cok heyecanliydim..oh ne guzel omeri bulup gorucek diyodum...ama tabiki guzel oldu ezomuz cok mutluydu ama sonu cok uzucuydu ya... :P

eeee tabi daha 6. bolumuydu oldu.Daha 70. bolume kadar surucek.Simdiden kavusmalari sacma olurdu zaten.Bisey olucagi belliydiKimbilir ne zaman kavusucaklar... :(

Ama Nurgul Yesilcay'a hakkatten OSCAR vermemiz lazim oscar bile az ya.

Nurgul'un sahnelerde sevinirken yuzunde degisik bir ifade var ve uzuluncede daha bi baska,degisik bit ifade var.Super bi kadin ya super baska diycek bisey bulamiyorum..sevinince omer'in yasadigini duyunca gozlerinden mutluluk akiyodu.Sanki gercek hayatiymis gibi oynuyo rollerini ve gercek oyunculuk budur iste.:good: :good:

Bakalim 7. bolumde ne olucak.Acaba ezo,omer'in anne ve babasina soylicekmi onun yasadigini...

iple cekiyorum 2007'nin ilk bolumunu... ;)

anil16
27-12-06, 05:18
Gecen bolum'un sonunda omer gormustu ezo'yu ve evlenmis zanletti ve sonra kacti...ve bu bolumdede ezo,omeri gordu ve evli zanletti ve ona gorunmeden gidicek. :P

tuceny
27-12-06, 07:35
haftaya olucak mı acaba oda avr cünkü bu bölüm bayramlastılar yani haftaya eger yeni bölüm olsaydııı o zman bayram olurdu

anil16
27-12-06, 08:39
aahh evet oda dogru ya tuceny'cim.Hic aklima gelmedi benim.

Off o zaman olurum beklemekten ya...2 hafta beklemek cok kotu ve zor olur. :(

merlystreep
27-12-06, 08:43
yaa off ne muhtesem bir bolumdu boyle.Butun ezo-ali sahnelerini falan buyuk heyecanla izledim.Ben meryemi kacirdigi sahnnede cok heyecanliydim..oh ne guzel omeri bulup gorucek diyodum...ama tabiki guzel oldu ezomuz cok mutluydu ama sonu cok uzucuydu ya... :P

eeee tabi daha 6. bolumuydu oldu.Daha 70. bolume kadar surucek.Simdiden kavusmalari sacma olurdu zaten.Bisey olucagi belliydiKimbilir ne zaman kavusucaklar... :(

Ama Nurgul Yesilcay'a hakkatten OSCAR vermemiz lazim oscar bile az ya.

Nurgul'un sahnelerde sevinirken yuzunde degisik bir ifade var ve uzuluncede daha bi baska,degisik bit ifade var.Super bi kadin ya super baska diycek bisey bulamiyorum..sevinince omer'in yasadigini duyunca gozlerinden mutluluk akiyodu.Sanki gercek hayatiymis gibi oynuyo rollerini ve gercek oyunculuk budur iste.:good: :good:

Bakalim 7. bolumde ne olucak.Acaba ezo,omer'in anne ve babasina soylicekmi onun yasadigini...

iple cekiyorum 2007'nin ilk bolumunu... ;)

tamamen katılıyorm anıl ama özlelikle son sahneler çok güzeldi[ben başları kaçırdığım içinde olabilir] ama özellikle o kaçtıkları sahnelerden nsonrası çok heyecanlıydı ve son final müthiş bitti bundan sonra artk ömer öldümü carttu currttu diye düşünme işkencesinden kurtuldular bundan sonrası tam merak konusu daha önce ddediğim gibi fikir yüretemiyorm...paralarıda yok fazla[meryemin düğün hazırlığına harcadılar ki oda boşa gitti] istanbula gidicekler mi...nurgül öyle biişey demişti ama senaryo değişmiş olabilir mi..neyse izleyip görelim

tuçem bu arada doğru tahmin yürütmüsn bayramlaştılar ve haftaya özel bölüm falan olucak.. ben bencillik yapmış gibi olucam ama benm için çok iyi 5. ve 6. bölümnleri yeniden izlemek güzel olur bye

anil16
27-12-06, 08:50
oo baslarini kacirdinmi serapcim? basi cok guzeldi ya.Ali,ezo'ya saka olsun diye "bundan sonra koca lafi dinliceksin" falan dedi ve omer'de anladi evli olduklarini ve gorunmeden gitti.Parayida aldi ama bari taci koydu....

Omer geldi diye nasil sevinmisti taci gorunce.Omer geldi diye butun koyu ayaga kaldirdi ve onu deli zanlettiler ve dinar agada sonra bi tokat atti ona...icim fena oldu o sahnede ya.Cokda sinirlendim. :(

Zavalli ezo yasadigini biliyo ama kimsede inanmiyoku herkez delirdi zanlediyo. :P

Sonra doktor cagirdilar.

Basdan sona super heyecanli ve surukleyici bir bolumdu bence.Gittikce guzellesiyo.

Tokat attiktan sonra Nurgul'un yuz ifadesi cok muhtesem herzamanki gibi.Cok uzulmusum onun icin.... :)

anil16
27-12-06, 08:53
bence istanbula giderler yine.Paralari yok artik ama belkide meryemi yine kacirip bu seferde istanbula kacirabilirler onu...

Cok sabirsizkla merak ediyorum istanbul'da neler yasicaklar...

ama belki bu sezon'un sonuna dogru olur.Sezon finaline dogru..

merlystreep
27-12-06, 09:25
oo baslarini kacirdinmi serapcim? basi cok guzeldi ya.Ali,ezo'ya saka olsun diye "bundan sonra koca lafi dinliceksin" falan dedi ve omer'de anladi evli olduklarini ve gorunmeden gitti.Parayida aldi ama bari taci koydu....

Omer geldi diye nasil sevinmisti taci gorunce.Omer geldi diye butun koyu ayaga kaldirdi ve onu deli zanlettiler ve dinar agada sonra bi tokat atti ona...icim fena oldu o sahnede ya.Cokda sinirlendim. :(

Zavalli ezo yasadigini biliyo ama kimsede inanmiyoku herkez delirdi zanlediyo. :P

Sonra doktor cagirdilar.

Basdan sona super heyecanli ve surukleyici bir bolumdu bence.Gittikce guzellesiyo.

Tokat attiktan sonra Nurgul'un yuz ifadesi cok muhtesem herzamanki gibi.Cok uzulmusum onun icin.... :)

sağol anıl ya izlemiş kadar oldum naıl izlicem ben bi daha neredeyse yarııs kaçtı ellerktrikler gitti 21.00 gibi geldi yani ben alinin ezoya yemek yedirdiği sahnede açtm galiba... tekrar tşkürler anıl...bende sitesinden izlerim artk bulanık da olsa
istanbula giderlerse meryemi götürmesinler bence en zından ilk gittiklerinde hem dönüşleri olmasına bi sebep olur hem de bilal ağanın takibinden kurtulurlar vede dönüşte kaçırma planını sağlam yaparlar belli miktar para kazandktan sonra yani... bakalm belki bunlar olmaz başka bi tarafa gider dizi of ya nasıl bi yerde bitti ya tahmin bile yürütemiyoruz

ahmet mümtaz taylan şive hariç müthiş bi oyunculuk çıkardı ama şivede batmıyo bilerek yapılmış bişeyo zaten başta tüm oyuncuların kırık ağızla konuşmasının sebebi vardı sonuçta antepde değişti gençler antep şivesi yapmıyomuş nurgülün dediğine göre ama bazıalrının çenesi kapansın yapıyolar süperde yapıyolar... ahmet mümtaz döktürüyodu ya oda her rolün adamı

reytinglere gelince ben biraz düşer diyorm ..inş yanılıyormdur:sad53: 8bir bemet tiyatro ve arka sokalarla birlikte bölüşücez gibi]

merlystreep
27-12-06, 10:50
6. bölüm reytingleri

Tele - Barometre
26 Aralik 2006 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 21,50 52,90
2 Arka Sokaklar [net] Kand 12,80 28,50
3 Ezo Gelin [net] Show 11,70 25,70

Hedef Kitle : A/b
26 Aralik 2006 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 25,10 61,90
2 Arka Sokaklar [net] Kand 9,80 24,20
3 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 8,80 21,50
4 Ezo Gelin [net] Show 8,40 20,40

durunazar
27-12-06, 11:26
dizimiz bu reytingleri hakketmedi. hareketli ve sürkleyici sahnelerle dolu bu bölümün daha iiyi reytin alacağını umuyordum. lütfen yetkililere sesleniyorum. tanıtımlar diyoloğlu ve daha özenli olsun. çok eski sahneler zaten tekrarların fazla olmasından dolayı seyirciyi bıktıra bilir.bular seyirci olarak açizane görüşlerim.

merlystreep
27-12-06, 11:49
dikkat ettiyseniz reytinlere[sıralamaya değil] artış var geçen hafta ikinciydik ama şimdi daha yüksek oranlar özellikle ab de 8 den 8.5 a çıkmış reyting... ama dediğin gibi durunnazar fragmanlar bu bölüm özellikle rezaletti ne diyalog var ne bişy hatat göürntü bile yok ilk bölüm paso görüntüler... hiç merak duygus uyandırmaıyo baştan sağma... genelde aynı kişiler izliyo diziyi ama artş her hafta az da olsa var bu hafta çok bölündü reytingler bir demet tiyatronun müthiş fragmanı beni bile etkiledi[reklam arasında baktıysanız ezo gelin lafıda geçiyodu bi cümlede de olsa belki haftaya ezoyu tiye alıcaklar binbir gece ve sıladan sonra ama ezoda dalga geçicek ne oyunculuk ne senaryo ne şive var dört dörtlük çok samimi bi dizi gereksiz sahneler diyaloglar yok]yani olay şu reytingler çok daha artabilicekken fragmanların basitliği yüüznden azar azar artıyo bir demet tiyatro ve arka sokaklarla bölüşmüş olduk reytingleri
yinede 12 reyting çok iyi ilk bölüm reytingiyle aynı hemen hemen

perielif
27-12-06, 12:28
sıralama önemli değil raytingler çok ii

narino
27-12-06, 12:48
Akşamki bölüm harikaydı. Ezo'nun ben iyiyim iyi aklım ara sıra benle oyun oynuyor demesine bayıldım. Hakiketten Nurgül YEŞİLÇAY bir star.

narino
27-12-06, 13:15
--------------------------------------------------------------------------------

Zirvenin ilk iki sırası belli, üçüncük için yarış sürüyor Yılın öne çıkan iki dizisi şimdiden zirveyi parselledi. Kanal D’nin Binbir Gece’si ile atv’nin Sıla’sı, reytinglerdeki ilk iki sırayı, yayınlanmaya başlandıkları ilk günden beri kimselere kaptırmıyorlar. Üçüncülük yarışında ise amansız bir rakebet var. Tüm kişiler kategorisinde Acı Hayat üçüncü olurken, AB Grubu izleyicisi, Avrupa Yakası’nı izlemeyi tercih ediyor. Reyting listelerine şöyle bir göz attığımızda, daha çok bu yılın yapımlarının öne çıktığını görüyoruz. Binbir Gece, Sıla, Arka Sokaklar, Ezo Gelin ve Yaprak Dökümü bu yılın seyirciye ilk kez merhaba diyen yeni projeleri. Geçen yıldan devam eden ve yine reytinglerde ilk onda yer bulabilen diziler arasında ise Acı Hayat, Avrupa Yakası, Ihlamurlar Altında, Yabancı Damat, Beyaz Gelincik ve Kaybolan Yıllar var. Bu arada hemen her gün yeni bir diziyle daha tanışmaya devam ediyoruz. Hülya Avşar’lı Kadın Severse’nin ardından Bebeğim, Hayatım Sana Feda ve Yolcu, haftanın yeni tanıştığımız dizileri oldular. Ancak seyircideki yeni dizilerle tanışma yorgunluğu yüzünden, hiçbiri kendilerine ilk onda yer bulamadılar. Dizilerin reytinglerini izlemeye devam edeceğiz. Bu haftanın dökümünü, önümüzdeki pazartesi günü yine Bizim Ekran’da gözlerinizin önüne sereceğiz.

kaynak:http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=5691

tuceny
27-12-06, 14:08
bu bölüm ama teposu düsüktü arkadaslr ondan böylee bence gene ii hakkaten dediginiz gibi artmıs bir demet tiyayroyu anlamıs degilim zatennn neyse arka sokklarla savsıyoruzzz o daha önce basliyo buda bi eksii haftayada özel bölümmm olur büyük ihtimal

genel olarak dizi iyi hic 5 ten cıkmadıkk bu da güzel

merlystreep
27-12-06, 14:29
ben ilk yarıyıizleyemedim demiştim şimdi sitesnden izledim ..sıkıcı falan değilmiş ya çok zevkle izledm temposu düşüktü doğrudur ama reytinler artıyo sıralama olarak bakmak saçmalık olur...şu ana kadarki ilk bölümden sonraki en iyi reytingimizi almışız ama şöyle bi durum var daha da artabilirdi bunun 2 sebebi var birincisi fragmanlar hiç bi işe yaramıyo hemde hiç bi işe... framanalrının önemini şöyle anlamak mümkün.. ben ezoyu izliyorm o satte dimi ama bir demet tiyatronun farmanını en az 10 kere izleiem ve hepsindede gülmekten yarıldm ama diiz o kadar komikmiydi değildi framan o kadar özenle hazırlanmış ki... ben erklam arasında hemen oraya atladım gülmedim tabi fragmanlardaki gibi... zaten ezo bu bölümde berdeli töreyi kendi ağzıyla kötülemiş..bu diziyi bu konuda eleştirmek salaklık olur.. doktor geldi ve resmen o düşünceyi mantığı kınadı çok güzle bi sahne mesela... gerçekleri gösteriiken onu göklere çıkarmıyo dizi ne kadar gereksiz olduğunuda bazı törelerin ,gösteriyo... en azından bu berdelin ne kadar saçma olduğunu gösteriyo...çok hoşuma gitti...

baharh
27-12-06, 16:06
harika bir bölümdü özelikle doktoru cok beyendim ezoya aşık olucak galiba dediğim çıktı ömerin ezoya bıraktığı işaret taç olucak demiştim ömerin ezoyu böyle silip atması beni cok sinirlendirdi sonuçta ezonun onu nekadar sevdiğini biliyo bide ezonun deli olmadığının ortaya cıkmasına cok sevindim cünkü ali de gördü ömeri reytinkler de iyi ama bence daha iyi olmalı onu hakeden bir dizi çünkü

xKubrax
27-12-06, 16:20
Bu bolum yine superdi..
Omere kizdim ama bi yondende hak verdim onlari o halde gormesi ne yalan soylim ben olsam ayni seyi yapardim ama ne bilim bilmeden etmeden boyle gidisi kotu oldu be..
Ailece izledigimiz ikinci dizi diyebilirim, annem ilk defa bi dizi icin ' hafta nasil gelicek? ' dedi nasil sasirdim anlatamam :D

Ozet en kisa zamanda geirde bizde rahatlariz gercekten acaip bi yerde bitirdiler ama Alinin gormesine nasil sevindim anlatamam artik Ezonun deli olmadigini anladilar, ha sunu soylemeden gecemicem o doktoru cok sevdim galiba Ezo asik olucak..

Cok guzel bolumler bekliyor bizi ayrica reytinglerde cok iyi..

durunazar
27-12-06, 17:23
ömere kızmayın fatmanın yanında mutlu hallerine bende hayret ettim . daha sonra arkasını döndüğündeki yüz ifadesi ağlamaklıydı. bu sahneleri okadar gerçek oynamışki dizi olduğunu unutup kendine kızabiliyoruz.erkan severi bu güzel oyunculuğundan dolayı kutlulyorum.

merlystreep
27-12-06, 17:58
Bu bolum yine superdi..
Omere kizdim ama bi yondende hak verdim onlari o halde gormesi ne yalan soylim ben olsam ayni seyi yapardim ama ne bilim bilmeden etmeden boyle gidisi kotu oldu be..
Ailece izledigimiz ikinci dizi diyebilirim, annem ilk defa bi dizi icin ' hafta nasil gelicek? ' dedi nasil sasirdim anlatamam :D

Ozet en kisa zamanda geirde bizde rahatlariz gercekten acaip bi yerde bitirdiler ama Alinin gormesine nasil sevindim anlatamam artik Ezonun deli olmadigini anladilar, ha sunu soylemeden gecemicem o doktoru cok sevdim galiba Ezo asik olucak..

Co