Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Hayir ya olamaz..
Eminmisiniz belki olmaz tabi ya hic aklima gelmedi bu ..
büyük ihtimal öyle cünkü bu bölüm bayramlastılar ama bellide olmaz cünkü bayramın son gününe geliyooo bakalim
ezo ali ve meryem köyden kaçıp ebe anasının yanına gelmişti. recep ağa kardeşini alıp köye döndü. 7. bölümde ezo ve ali ömere görünmeden oradan ayrılıp köye dönerse onları zor günler bekliyor.
ezo ali ve meryem köyden kaçıp ebe anasının yanına gelmişti. recep ağa kardeşini alıp köye döndü. 7. bölümde ezo ve ali ömere görünmeden oradan ayrılıp köye dönerse onları zor günler bekliyor.
%90 öyle olucak ki olaylar büyüsünn kavusamıcaklar yani
rıza ezouyu rahat bırakmıcakk oda var hakkaten ezoyu zor günler bekliyoo bi yandan ömerin acisi bi yandan köylü dırdırı alinin meryeme kavusaması ...
merlystreep
28-12-06, 00:09
7. bölüm için tahmin yapamıyorm ben pek yeni kararlar alınacak sonuçta artk ömerin yaşadığı biliniyo ve ezo tahmin ettiğimizin dışında artk ömeri aramak için yaşamıyo...ne olabilir ya bundan sonra.... bu sefer aşırı meraktayım:bilmim :bilmim
7. bölüm için tahmin yapamıyorm ben pek yeni kararlar alınacak sonuçta artk ömerin yaşadığı biliniyo ve ezo tahmin ettiğimizin dışında artk ömeri aramak için yaşamıyo...ne olabilir ya bundan sonra.... bu sefer aşırı meraktayım:bilmim :bilmim
bence o doktorda biseyler olucakkk dedigin gbii belki asık olmıcak ama sevbilir doktor keisn ezoya asık olucak falannn
NurgülÖzcan
28-12-06, 01:16
aaa haftaya olsun ya bu kötü oldu simdi bence de olur gibime geliyooo bayramın 2.günü ama yok ya olmaz
ya zaten kesin bisey yok simdden söylemek yanlis salıyı beklemek en iyisi zaten su sıralar özetin gelmesi laizmm
Ezo'nun köy sokaklarında Ömer'i araması köy halkı ve ailesinin aklını kaçırdığını zannetmeleri beni kahretti. Ama Ezo haklı çıktı. Ali ile birlikte Ömer'i gördüler.
merlystreep
28-12-06, 12:49
aaa haftaya olsun ya bu kötü oldu simdi bence de olur gibime geliyooo bayramın 2.günü ama yok ya olmaz
bayramın 3. gününe geliyo... ya zaten bayrammı kalıyo 3. günü... ama şöyle bişey var onlarda tatil yaptığı için bi hafta izinliler yeni bölümü çıkarmazlar o yüzden...inş bi kaç bölüm fazla çekmişlerdir de bi işhtimal yayınlarlr:sad53:
filiz-nurgül
28-12-06, 13:42
ayy inşallah eski bölüm vermezler merak ediyorum bu bölümü çok ne olacağınada hiçbir fikrim yok hiçbir şey düşünemiyorum
Bisey soracam, Basini kacirdim dizinin
ezo ömer'i gordumu???
Bisey soracam, Basini kacirdim dizinin
ezo ömer'i gordumu???
basta görmedi ama paryaı alırkenn tac dan dolayı anladı ezo
NurgülÖzcan
28-12-06, 15:45
evet bende hic görmedim ama daha persembe bi hafta sonu olsun bakalim o zmna belli olur özet ne zaman gelicekkk???
filiz-nurgül
28-12-06, 17:49
daha erken arkadaşlar fragman için hafta sonu görürüz ama hiç sanmıyom yeni bölüm olacağını
NurgülÖzcan
28-12-06, 18:17
daha erken arkadaşlar fragman için hafta sonu görürüz ama hiç sanmıyom yeni bölüm olacağını
banada öyle geliyo yani düsününce o mantıklı bayramlastılar yani neyse bu bölümde cok güzeldiii ali ve meryem asklarıda cok güzel bilal aga meryeme bagırıken meryeme kuma olmayı kabul ediyosun diyo meryemnde evet ediyorum ben aliyiseviyorum:img-in_lo
Benim anlamdim Ezo omeri gorduyse neden, bukadar sakin
hic bisey olmamis gibi??
Ezo ya cok yazik oldu :(!! Simdi cok kotu olcak onlar icin aga
fena bozuldu :P
merlystreep
28-12-06, 19:12
Benim anlamdim Ezo omeri gorduyse neden, bukadar sakin
hic bisey olmamis gibi??
Ezo ya cok yazik oldu :(!! Simdi cok kotu olcak onlar icin aga
fena bozuldu :P
sen 6. bölümü izlemedin heralde kısaca anlataym ömerin önce yaşadığını anladı ipucu bıraktı çünkü ömer arkasında sonar deli diye yatırdılar kzıı ilaçlarla ama yaşaddığına artk kesin olarak inandı helede köydee arkadaşı hasanda gördüğünü sandığını söyleyince kesin inandılar sonuçta antepe gidildi hoca da yaşadığını falan söyledi yerini bile söyledi[ki ömer hocanın yanına aynı gün gelmiş konuşmuştu faaln işte]neyse yerinide öğrenip fatma nın evine gittler e tabi kucağında fatmanın cocuğunu pışpışlarken göürnce ezoda alide şok geçirdi... yani ben bu diznin bu kadar mantıuklı ilerleyebileceğini tahmin etmezdim sandığımın ötesinde gerçekçi gidiyo siz olsanız sevdiğiniz adamı sizi düşünmeden mutlu mesut başkalarıyla ve çocuklarıyla oynarken görünce ne düşürdünüz ...oda şimdi guur yapıcak dizi çok daha güzle biyere gidiyo ben şimdiden sonra daah çok merak diyorm ne olucak.. ama son sahnede nurgülün ve onurn yüz ifadeleri enfesti heled o türkü daha bi anlamlı geldi bana ... çok etkileyiciydi hakikaten..tam bi çıkmaz
Merlystreep Evet bakamadim, Cunku Paristen geldiydik Yarisini kAcirdim malesef :( herneyse Cok tesekur ederim. Simdi anladim.
Insallah geri barisirlar. Ha bisey daha soracadim Simdi omer oldu zannettiler
alilen evlendirdiler ya. Omer yasiyor alilen ayrilamaz mi ezo ??
merlystreep
28-12-06, 20:03
Merlystreep Evet bakamadim, Cunku Paristen geldiydik Yarisini kAcirdim malesef :( herneyse Cok tesekur ederim. Simdi anladim.
Insallah geri barisirlar. Ha bisey daha soracadim Simdi omer oldu zannettiler
alilen evlendirdiler ya. Omer yasiyor alilen ayrilamaz mi ezo ??
rica ederim:img-wink:
olabilir... bundan sonra ne olur hiç bilmiyorm fena bi yerde bitti öldü sandığı kocası karşısında ama gurur yapıcak oda şimdi...istanbula falan kaçanilirler aliyle öyle bi ihtimalde var ama kaçmak için bi sebepleri olması lazm paralarıda yok...haki
katen ilk defa hiç bişey tahmin edemi
yorm 6. bölüm sonuna kadar olan herşeyi biliyoduk ama sonla biticeğini bilmiyoduk çok çabuk ömeri buldular...ya of ya 7 . bölüm bu hafta yoksa bayramdan dolayı ben meraktan yarılabilrim
ballı ağanım oğlu recebin ömerin aldığı paralardan dolayı başı blada ballı ağa ömerin yaşadığını köydekilerden duyarsa heralde paraların peşine düşücek. düşünmek bile istemitorum vay ömrin başına.. terside olabilir ezo bu durumu bildiği içim ömeri korumak için yaşadığını söylemeye bilir. 7. sölümü sabırsızlıkla bekliyorum.herşer bir muamma neler olacağını şimdiden kestirmek çok zor.
slm,
ezo gelinin 6.bölümün sonunda bir türkü vardi bir kadin seslendirmis acaba o sarkinin adi ne bilen varmi? bilen varsa lütfen buraya yazsin lütfen....sözler az sezen aksunun gidiyorum bu sehirden adli sarkindan alinmis gibime geldi ama bilmiyorum....lütfen yardimci olun lütfen....birsey daha 6.bölüm süperdi en heycanli yerinde bitti ve sinir oldum :) acaba 7.bölümde neler olacak cok merak ediyorum neyse lütfen bana yardimci olun simdiden cok tskler......
bencede keske biraz daha bekleseydiler!!
Zaten Tv de yayinlaniyor Nurgul konusuyor
Cok aci cekeceklermis.. Yuzleri zOr gulecekmis
malesef. merakla beklIyorum obur bolumu!:D
merlystreep
29-12-06, 00:10
cuma
00:30 Yerli Dizi -Ezo Gelintekrar
az sonra ucankusda ezoyla ilgili yorumlar yapılcak benc eizleyenler izlesin simdi acip showuu
yalnız ordkai ksiislerin yorumlarını degilde diziden kareleri ciddiye alın derm ben
merlystreep
29-12-06, 00:17
slm,
ezo gelinin 6.bölümün sonunda bir türkü vardi bir kadin seslendirmis acaba o sarkinin adi ne bilen varmi? bilen varsa lütfen buraya yazsin lütfen....sözler az sezen aksunun gidiyorum bu sehirden adli sarkindan alinmis gibime geldi ama bilmiyorum....lütfen yardimci olun lütfen....birsey daha 6.bölüm süperdi en heycanli yerinde bitti ve sinir oldum :) acaba 7.bölümde neler olacak cok merak ediyorum neyse lütfen bana yardimci olun simdiden cok tskler......
o türküye bende bayılıyrm ya yaknda elimize düşer
izliyoruz tuçem:img-wink:
tekrari turkiyeye gore mi 00.30'da
tekrari turkiyeye gore mi 00.30'da
evet öyledirrr sanırım yanıı dimiserpa öyle
zeynosiyah
29-12-06, 01:19
bu dizi çok daha iyi yerlere gelmeli. hele nurgül muhteşem yakışmış ezoya
bu dizi çok daha iyi yerlere gelmeli. hele nurgül muhteşem yakışmış ezoya
geldi zatne bu kadra dizi içindeen cıkmasıda cok güzel bi basari bence sezon oratsında baslayıp hemde dahada ii olucak ins olaylar bütün hıyzla devam ediyooo simdmden sonra renkelnicektir dahada cok
Akşam uçankuşu seyrettim. Finalde çalan müzik çok güzeldi. Ezo ile ilgili medyada çıkan haberlerin hiç birini kaçırmıyorum.
6.bölümü izlememe rağmen tadı damağımda kaldı. 7. bölüm yayaımlanana kadar cuma günü kadar tekrarıyla avunacağım.
bu hafta özel bölüm yayınlanacakmış. üzüldüm şimdi yeni bölüm için + bir hafta daha bekleyeceğiz. :img-pilot
Kotu bir haber var.Ezo Gelin Kolaj yayinlicaklarmis sali yani yeni bolum yok. :(
off ya kolajlari hic sevmiyorum ne gerek varki.Yil'in ilk haftasi yeni bolum yok.Sinirlendim ve uzuldum. :(
merlystreep
31-12-06, 01:09
yeni bölüm olsaydı daah iyiydi tabide fena olamış ya geçen bölüm tekrarındansa kolaj izlemek çok daha zevkli... film tadında bişey olur..ilk bölümden 6. bölüme..
evet bi hafta ezosuz gecicek ama anlamak lazim onlarda tatil yapmali böylece bi hafta ara vermsilerdir cekimelre 2 aydır durmadan calsiyor sabahlara kadar
bu arada butun ezo gelın dızısı sevenlerii yeni yılınız ve kurabna bayramnızı kutlalrımm
NurgülÖzcan
31-12-06, 02:33
aaa cok üzüldüm ya ama haklısınız onlarda tatil yapmalıı hem dediginiz gibi sinema tadında bi bölüm olucak hic izlemeyenler bence kacırmasın bizim gibi tutkunu olucaklarrdır eminim
Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu OLsun.. Umarım Herkes İstediği Gibi Bir Yıl Geçirir..
herkezini bayramı kutlu olsun yeni yılında size mutluluk, sağlık, para ,ve aşk getirmesi dileğiyle herkeze iyi bayramlar ve iyi yeni yıl diliyorum
bayramda show tv nin dışındaki kanallarda tekrar vereceklermiş. iki bölümün özeti güzel olur. doyasıya seyeredeceğim
:happy0064 küçük bir hatırlatma seyretmeyenler kaçırmasın salı günü nü bizim gibi tiryakisi olacaklardır ezo gelinin
EZO GELIN VE ALI 7CI BOLUMDE BIR BIRINLE BARISIR GIBI OLURSA
DERIN BIR NEFES ALCAM. Artik butun dizilerde ayrilik var ya!! SIkIlmaya
basladim artik
ben zten bekliyodum eski bolum yayinlanicagini ama olsun bu bolum baya olayli bitti ben beklemiyodum bu kadar cabuk omerin yasadigini ogrenicegini
Bu hafta yayinlaniyordur insallah :O
yeni bölüm yok bu hafta özel bölüm film tadında bisey olucakkk 6 bölümden karma sanırımm
NurgülÖzcan
01-01-07, 14:25
yeni bölüm yok bu hafta özel bölüm film tadında bisey olucakkk 6 bölümden karma sanırımm
oda güzel bence hem daha dikkatli izlerizz bence iyi oldu tabi meraklanıcaz biraz daha ama olsun
chimeneyes
02-01-07, 13:07
Gaziantep’i tüm dünyaya tanıtacak olan Ezo Gelin adlı dizi film, yakında SHOW TV ekranlarında yayınlanacak.
Pastel Film’in Dolphin Ajans’ın katkılarıyla hazırladığı “Ezo Gelin” adlı yerli dizi, çekimlerden önce ses getirdiği kadar, Show Tv ekranlarındaki tanıtımıyla da daha sık duyulmaya başladı.
Televizyon duyurularında, “yakında” denmesiyle, heyecanı daha da artan dizinin kahramanı Nurgül Yeşilçay’ın canlandıracağı Ezo Gelin karakterinin, çok isabetli bir seçim olduğu söylenirken, erkek oyuncunun ismi ise sır gibi saklanıyor.
Yayını için Show Tv ve ATV’nin büyük rekabete girdi filme, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, eski Gaziantep Valisi (Şimdiki İstanbul Valisi) Muammer Güler başta olmak üzere, Gaziantep Belediye Başkanı Asım Güzelbey, OSB Başkanı Cahit Nakipoğlu, Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz, tüm oda başkanları ve Gaziantepli sanayiciler dizi projesinin arkasında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini söylüyorlar.
Gaziantep’in modern yüzünü Türkiye ve Avrupa’ya tanıtma açısından çok önemli bir fırsat olan “Ezo Gelin” dizisinin merak edilen senaryosunu ise Ahmet Yurdakul hazırladı.
Yazan :
Kaynak : http://www.ezogelin.gen.tr/
chimeneyes
02-01-07, 13:10
özel bölüm olması hiç olmamasından daha iyidir bence... ben bi kaç bölümünü derslerim yüzümden kaçırmıştım zaten oyüzden doya doya izlicem bütün diziler uyurken :P ya nurgülün oyunculuğunu güzelliğini izlemeye doyamıyorum.. avrupa atv.de asmalı konak ı veriolar ordada bakıorum harika yaa... çok berrak çok sade bir güzelliği var makyajlar gerdirmelerle fln değil harbi öz hakiki bir güzelliği var valla ya :) ALLAH önce ailesine sorada bize bağışlasın ONU. onsuz bir tv yada sinema dünyası düşünemiyorum....
bayram ve yılbaşının aynı zamanda olması dizileri tekrara zorladı. ama unutmayın ezo gelinin tekrarıda izlenir. izlenecek o kadar güzellikler varki.
filiz-nurgül
02-01-07, 22:01
bu perşembe showda sabah 08.30 da nurgül ve ruhi sarı var arkadaşlar bilginize
merlystreep
02-01-07, 23:51
EZO GELİN Oyuncuları;Nurgül Yeşilçay ve Ruhi Sarı perşembe sabahı show tv de saat 8.30da Saba Tümer le Cem Özer in sunduğu "Haberiniz Varmı?" ya katılıyorlar...
"TOTAL"
1-Arka Sokaklar Kanal D... 7.50 rating, 22.80 share...
2-Doktorlar Show... 6.70 rating, 20.20 share...
3-Show Haber Bülteni... 5.60 rating, 19.40 share...
4-Ezo Gelin SHOW TV... 5.20 rating, 15.60 share...
5-Star Ana Haber Bülteni... 4.90 rating, 16.20 share...
6-Cennet Mahallesi Show... 4.70 rating, 18.20 share...
7-Kanal D Haber Bülteni... 4.40 rating, 15.10 share...
8- Tosun Paşa STAR TV... 4.20 rating, 18.20 share...
9-Evde Tek Başına ATV... 4.10 rating, 12.20 share...
10-Avrupa Yakası ATV… 3.70 rating, 13.30 share...
“AB”
1-Doktorlar Show... 6.80 rating, 21.00 share...
2-Arka Sokaklar Kanal D... 6.20 rating, 19.20 share...
3-Star Ana Haber Bülteni... 5.60 rating, 20.00 share...
4-Atv Ana Haber Bülteni… 4.70 rating, 17.10 share...
5-Avrupa Yakası ATV… 4.60 rating, 19.40 share...
6-Tosun Paşa STAR TV... 4.50 rating, 14.20 share...
7-Kanal D Haber Bülteni... 4.20 rating, 15.20 share...
8-Canlı Canlı Kanal D… 3.80 rating, 12.60 share...
9-Popstar Alaturka Star... 3.80 rating, 12.00 share...
10-Ezo Gelin SHOW TV... 3.80 rating, 11.80 share...
NurgülÖzcan
03-01-07, 16:20
bence kötü diger dizilerde tkrli vardııı ama yılbasıı die ne bişlim ya bakalim ama hycanlı yerde bitti yeni bölümlerin reytingleri ii geliyoo
NurgülÖzcan
03-01-07, 16:21
EZO GELİN Oyuncuları;Nurgül Yeşilçay ve Ruhi Sarı perşembe sabahı show tv de saat 8.30da Saba Tümer le Cem Özer in sunduğu "Haberiniz Varmı?" ya katılıyorlar...
süper umarım izlerim arkadaslr cem özer sunuyomus programı ben yeni duydum süper komik olucak nurgül ve cemm ruhide var yasadık yaniii
tüyo alamadık cem sagolsun konusrutmadı nurgülü vericeklerdiii konu babamska yere geldii olsun ruhüyi set oratmını falan konustularr oda bisey... dizi hakkında pek biisi konusmadılar hülya avsar falan kaynadıı
paçiii_melos
04-01-07, 12:10
Merhaba arkadaşlar ben de sabah programı seyrettim,çok güzel ve de neşeliydi.Dizi hakkında fazla konuşulmadı evet doğru,hatta hep konu yani Hülya Avşardı ne kadar saçma yahu sırf onları H.A hakkında konuşmak için mi çağırdılar çok tuhaf valla . Ruhi Sarı bile çok konuşmadı, Nurgül de öyle hep lafları kesildi yani ama gene de güzeldi.
NurgülÖzcan
04-01-07, 12:28
Merhaba arkadaşlar ben de sabah programı seyrettim,çok güzel ve de neşeliydi.Dizi hakkında fazla konuşulmadı evet doğru,hatta hep konu yani Hülya Avşardı ne kadar saçma yahu sırf onları H.A hakkında konuşmak için mi çağırdılar çok tuhaf valla . Ruhi Sarı bile çok konuşmadı, Nurgül de öyle hep lafları kesildi yani ama gene de güzeldi.
aynen ama o kadar nese kattıki oda olmasa cekilmezdi ciiden güzeldi genede nurgülü izlemek ruhinin lakabında ögrenmis olduk gargamel ruhi:img-hyste
merlystreep
04-01-07, 12:46
aynen ama o kadar nese kattıki oda olmasa cekilmezdi ciiden güzeldi genede nurgülü izlemek ruhinin lakabında ögrenmis olduk gargamel ruhi:img-hyste
evet ya nurgül de ruhide çok az konuştu hatat saba tümer bile az konuştu :img-hyste cem özer sağolsun nefes almadı ... ne hülya avşarmış ya...nurülün ironilerine koptum ama ya ruhiyle nurgülün nejatın halleirni anlatışı çok tatlıdu hele nurülün bi nejat taklidi vardı ki ...nejatın ilk kez bi yumurtanın tavuktan çıkışını izleyişini yaptı... çok tatlıydı ya...nejatı çok merak ediyorm ya nurül göstermiyo iyi yapıyo ama annesi gibi çok zeki bi çocuk olcak nurül zaten köyde büyütüyo onu şımarık ünlü çocuğklarının çektikleri sıkıntıları çekmicek ne güzel...
hermeyse fena değildi proram umarım daha kendilerninden bahsettikleri proramlara çıkarlar zaten nurülde ruhide hiç bi yere çıkmıyo
nihayetinde yeni bölğümlerde ne olucak ramak kalmıştı öğrenmemize hatat süpriz vardı ama cem özer sağolsun konu değişti neyse izleyip örelim
bakalım neler olucka bu hafta gargamel ruhii neler yapıcak ezoya ezo ne tepki vericek gidip konuscakmı belki konusmaya calsicicak ömer koucucak onları yada ezo sesszi sedaszı ayrılıcak ordannn
merlystreep
05-01-07, 10:06
..."Binbir Gece" adlı yeni bir diziye başlayan Halit Ergenç, zirvede bıraktığı ekrana yine zirvede döndü.
Başrollerini Halit Ergenç'le Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi "Binbir Gece"nin 7. bölümü, hem tüm seyirciler grubunda hem de A/B grubunda 2006 yılının en yüksek reyting elde eden ikinci yapım oldu.
Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt'un başrolünü paylaştığı, berdel üzerine kurulu öyküsüyle milyonları ekran karşısına çeken "Sıla" ile Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı "Ezo Gelin", kısa sürede 2006'nın en çok izlenen 10 yapımı arasında yer aldı.
Total'de ilk 10
1. Kurtlar Vadisi Irak (T.S) Kanal D 18,2 42,4
2. Binbir Gece (7. Bölüm) Kanal D 16,6 43,5
3. Aliye (Final) atv 16,3 47,8
4. Aliye (26. Bölüm) atv 15,4 38
5. Sıla (15. Bölüm) atv 13,6 35,1
6. Acı Hayat (32. Bölüm) Show TV 13,6 33,9
7. Acı Hayat (Final) Show TV 12,9 29
8. Kurtlar Vadisi (53. Bölüm T.) Show TV 11,9 29,1
9. Ezo Gelin (6. Bölüm) Show TV 11,5 26,5
10. Benimle Dans Eder misin? (Büyük Final) Kanal D 11,1 30,8
bu hafta maçın karşısında ezo gelin.. geçen hafta da tekrarı vardı. ama yedinci bölümü merakla bekliyorum.bu kadar ara vermesin seyirciyle ezo gelin artık. maçta olsa yayınlansın.
merlystreep
05-01-07, 11:45
bu hafta maçın karşısında ezo gelin.. geçen hafta da tekrarı vardı. ama yedinci bölümü merakla bekliyorum.bu kadar ara vermesin seyirciyle ezo gelin artık. maçta olsa yayınlansın.
heralde yani maç var diye yayınlanmazsa soğur insan diizden ya...verirler bu hafta ...özledim ya bi hafta daha bekleyemez kimse :sad53:
merlystreep
06-01-07, 12:27
bu hafta yeni bölümü var hem de inanılmaz derecede şaşırtıcı bir bölüm ben şoktayım hala...
ezo ömerlefatmayı yakladığı yerde çekip gitmek yerine yüzleşiyo ömerle konuşuyo ve ömer tabi hem suçlu hem güçlü " ne işin var burda tek koca yetmiyo mu " diyo..sapııtıcam ya salak bu ömer yemin ederim... dahasıda var ömer kendi evine yani ezonun da olduğu ev hani telefon açıp gelininizi etirip elinizi öptürücem diyo ve de geliyo.. devamını da söylicem dilim var mı yo ezoyla fatma karşılaşıyo... adamdaki yüzsüzlüğe bak ya..gya nispet yapıcak.. bi sahnde de ömer fatmayı yaağından öpüyodu... :blink:
ya ezo neden ezilen taraf hep birazda onun yüzü gülsün... mahinur erguna okuyosa duysun sesimizi :icon_whis
o zaman süper bi bölüm bizi bekliyo.ama ben yayın akşına baktım maç filan yok yani yazmıyo.
EZO GELİN EKİBİNE KAR ENGELİ!.. SHOW TV’NİN BÜYÜK İLGİ GÖREN DİZİSİNİN EKİBİ G.ANTEP’TE MAHSUR KALDI!..
6/1/2007 18:55
Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Ezo Gelin’in çekim ekibi Gaziantep Doğanpınar köyünde çekime giderken kar engeline takıldı!..
Sete giderken dağda mahsur kalan Ezo Gelin ekibi yardım gelince kar engelinden kurtuldu!..
http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=30261
hala devam ediyo antepde demekki cekimler bi 3-4 bölümdaha ist görükmüyo dizi içinn hakkaten serap dediklerin dogruysa süper bi bölüm olucaktırrr reyting konusna gelinceee ne macııı oldugunu bilmiyorum ama düsük gelirse telsalnmyaın bütünn diziklerin kaderi bu mac karsında yeniliyolar bunu kıran twk dizi asmaliydiii asmali zamanında...
merlystreep
06-01-07, 23:31
kafamdan uyduramayacağıma göre doğru tuçem :img-pilot hayalgücüm henüz o kadar ileri gidemiyo izlemesem inanmazdım ben böyle olacağına yuh dedim ya adam gözünün içine baka baka ezonun fatmaya karıcım diyo ...doktorun devreye girme zamanı geldi... doktorda tatlı çocuk ya ... bakalım o iş ne olucak onla ilgili bi kare göremedim ben gerçi ama bakalm
ya serapcim....ciddimisin sen ya? hic beklenmedik bir sonuc cikti ortaya....hic hic 40 yil dusunsem aklima gelmezdi
gorucekler birbirlerini ve sonrada o zaman ayrilcaklarmi....hic anlamadim ya.Dizinin konusu bitti o zaman yani yuzlesiceklerse....baska konular olucak heralde..
Su an cok saskinin nedicemi bilemyiorum bile.Vay beee
Ben fragmanı sabah görümşütm herkes bir evde yaşamaya başlıyor Ezo felan ve hiç kimse karşı çıkmıyo yeni geline Arkiler napcamı şaşırdım önce bir edemet tiyaro şimdi de geniş zamanlar Ben napıcam şimdi hangisini izleyim :)
ben de bu sabah fragmanını gördüm ömet fatma ile ewe geliyo herkes şaşkın ezo ile ali'de öylece bakakalıyolar merak ettim iyice bu bölümü ve bence o doktor ezo'ya aşık olucak öyle yeni olaylar ortaya çıkıcak ama dizi gittikçe güzelleşiyor...:good: :good:
ezo ali ömere görünmeden oradan ayrılacaklarını düşünürken sowun sabah proğramındaki görüntüler açıkcası beni şok etti. bu durumda senaryonun ne olacağı konusunda fikir yürütmek çok zor.
ewet ne söylersek söyleyelim ne tahmin edersek edelim senaryo söylediklerimizden çok farklı şekilde değişiyorr..:happy0064
ömer cok büyülkk tepki veriyo ama en azındna bi dinlemeylydii hele fatmanınn yüz cevirmesine hic anlam vermiyorumm
merlystreep
07-01-07, 23:00
ömer cok büyülkk tepki veriyo ama en azındna bi dinlemeylydii hele fatmanınn yüz cevirmesine hic anlam vermiyorumm
ay ben yorm yapamıcam izlemeden şimdiye kadar ki en heyecalı bölüm... hiç tahmin etmediğimiz bişey hatta tahminimin d zıttı...aynı evde yaşayacaklar bunlar şaka maka... ezoylaöme kavuşamaz bi daha derken ezo ömer bi de fatma hatat ali aynı evdeler.. bakalım ezo ne yapıcak
sonudna ömer pisman olucak bencee yaptıklarındna bu sefer ezonnun pesine düsücekk ama is işten gecmis olucak
saliha meryem
08-01-07, 12:53
omere cok sınır oldum vede fatmayada varya o kız benı acayıp sınır edıyo ya yazık oldu ezoyaaa
Tanıtımlarda Ömer Ali'ye çok kötü davrandığını gördüm. Ali'yi tartaklayıp yere düşürmesi içimi burktu
reklamini gordum cokk kotu seyler oluyor. Keske omer ezo yu dinlese
hem omer bilmiyor mu tore ler nasil gidiyor diye anlamasi lazim ezoyu :S
sanki kiz kendi isteginle evlendi kardesisiyle :(:img-wink:
merlystreep
08-01-07, 16:19
reklamini gordum cokk kotu seyler oluyor. Keske omer ezo yu dinlese
hem omer bilmiyor mu tore ler nasil gidiyor diye anlamasi lazim ezoyu :S
sanki kiz kendi isteginle evlendi kardesisiyle :(:img-wink:
yok ya biliyo da damda bunları mutlu mesut görünce cilveleşiyolar falan sanmış ..aşıkların kıskançlığı işte ... zaten ömer onalrı öyle görünce " bensiz mutlular kşimsenin beni taktığı yok " diye düşündü ondan intikam almaya çalışıyo ama aşık sonuçta ezoya aklı başına gelince tuçemin dediği gibi ezo bu sefer tavır alıcak haklı olarak...
ezo nasıl fatmayı kabul edecek. belkide birbirlerine girecekler. çok sert baktı ezo . ama fatmayada acıdım. elinde çocuğla çaresiz kalmış
merlystreep
08-01-07, 17:50
ezo nasıl fatmayı kabul edecek. belkide birbirlerine girecekler. çok sert baktı ezo . ama fatmayada acıdım. elinde çocuğla çaresiz kalmış
oda var ama nihayetinde ömerle ezo birbirini seviyo fatma bunu bilerek zaten mutlu olamaz ki...bence fatmayla ezo birbirine girmicek doktorda çıkıcak ortaya kıskançlık krizleri daha bi artıcak gibi...belki ezo bu durumu kullanır ömere inat bellimi olur:icon_whis
senaristi çok iyimiş baksan neler olack diye tahmin bile edmiyorum
belki birbirlerine gircek ezo ile fatma belkide çok iyi dost olacaklar. şimdiden meraklandım ...:img-pilot
chimeneyes
08-01-07, 19:47
bu haftaki bölüm var ya bomba olucak bommmmmbaaaaaaaaaa süper yaaa merakla bekliyorum.....
chimeneyes
08-01-07, 20:22
zevkler ve renkler tartışılmaz die bi laf vardır oyüzden senin fikrinede saygı duyarız.... beğenmeyebilirsin tabi ki :)
kanalın maçı gözönüne alarak diziyi bir hafta daha ertelememesini isabetli buldum. bu bölüm de herşey olabilir buda mahinur ergun' un kaleminin farkı olsa gerek. bundan sonrasını kestirmek çok zor. ezomuzu çok özledik kavuşmamıza sayılı saatler kaldı.
Bu bölümü hakiketten tahmin edemiyorum. O yüzden benim gibi bir çok ezo hayranı akşamı sabırsızlıkla bekliyoruz.
bu haftaki fragman süper. dizi yayınlandığı günden beri ilk defa diyoloğlu ve konuyu özetleyen bir tanıtım izledik. umarım bu blümle sınırlı kalmaz devamı gelir.
bu haftaki tanıtımlar farklı ve etkileyicidi konuşmalar vardı daha öncekiler de sadece müzik vardı
merlystreep
09-01-07, 17:41
bu haftaki fragman süper. dizi yayınlandığı günden beri ilk defa diyoloğlu ve konuyu özetleyen bir tanıtım izledik. umarım bu blümle sınırlı kalmaz devamı gelir.
bencede duydular sesimizi:good:
fragman süper...sayılı saatler kaldı.
bu bölüm gercekten de cok güzel magazinde seyretiğimde bu hafta olucağını ömer aliyi dövdüğünü gördüm ezoya da bağırıyodu bitane yetmiyomu diye ezo da biz seni askerde savaşta zanlederken sen burda evlenip bide cocukmu yaptın diye azarlıyodu ömer fatmayıda alıp köye gidiyo herkez şaşkın ömer eve geliyo ezoda misfilerimizi hoş geldiler tahh öbür taraftan gediler dedi orası cok komikti bence alini ezoyla sadece ona sahip cıkmam onu korumak içim evlendiğini öğrenicek ama iş işten geçmiş oluca
en güzel bölümün bu hafta olacağını hissediyorum. tanıtımlar beni çok etkiledi artık raytinkle ilgilenmiyorumtv karşısında beni başka yerlere taşıması ilgilendiriyor..
NurgülÖzcan
09-01-07, 20:43
ve beklenen olduu ezo ve doktor yakınlasması zaten bekleniyodu böyle bisey bence doktora asık olmalı ömerin yaptıklarını görünce bı bölümm ne olursa olsun büyük ask degilmis dedirittti bana birlikte olunca fatmadaa bilmiyorum doktor ömere 10 basar
Artık dizi sektöründe üreten bir toplum olmaktan çıktık mı? Her dizide yanlış anlamalar ve yanlış anlamayla gelen ayılığın ve gözyaşlarının hikayelerini farklı elbiselerle karşımızda seyretmek dizi izleme heyecanını alıp götürüyo insanın. Moda her sene yeni yeni şeyler üretiyo ama dizilerdeki konuların modası hiç geçmiyo. Bu şekilde sitem ediyorum dizilerin senaryolarına ama yine de izlemekten kendimi alamıyorum. Ezo nun dizi başlamadan önce dönen fragmanlarında devamlı bir hüzün ve devamlı gözyaşı izleyeceğimizn sinyalini almıştık. Ama dizi boyunca ben hep yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sahnelerin uzantılarını izlemek istemiyorum.
Zaten şu anda Ömer'i karakter olarak tamamen silmiş durumdayım, Ezo ile Ömer'in sevip de kavuşamamalarını izlemek bu diziyi izlemememe neden olucak. Bir an önce bir nokta koysunlar ikisine. Ömeri'in pişman olup hem Fatma'yı üzmemek hem de Ezo'yu tekrar kazanabilme çabalarını izlemek istemem. Dizinin gidişi Ömer'in gerçekleri öğrenince pişman olacağını hissettiriyor.
Olmasın böyle Ömer'i istemeyik, Doktor Bey'i isterik:)
NurgülÖzcan
09-01-07, 21:55
son cümle süper olmus aynen doktoru isteyikkk:img-hyste
ama bu böyle, böyle olmazsa reyting getirmiyoo baska care yok hep aynı seyler belki yesilcami yüzlerce defa izliyoruz bi nevi ama 50 70 bölüm ne olucak ki elinde sonunda bastan böyle seyler olmaliki hikaye olsunn bisey cıksın ortalık karıssınn dizi kaderi bu
ben bu bölümü cok sevdim cok özlemisim iki hafta hakkatenn bu kadar bos bi tv kutucugunda ezo bana umut ısıgı oluyo
son söz son sahne herlde nurgülün o unutulmaz bakısı gözlerindeki anlam ve mimikler fatmaya her an dalabilir havası güzeldii
bihafta sabretciez simdii gel salı gel:icon_whis
chimeneyes
09-01-07, 21:59
oy oy oy oooooyyy o neydi öle yahu nasıl bir bölümdü.... ali.ye çok üzüldüm ama yaaa çocukcağız sevdiğinden ayrı düşütğpünemi yansın ezo ablasına mı yansın ömer abisinin salaklığından ettiği o ağır sözleremi yansın... ezo bencede kendi yakaları üzerinde dursun.... ne bu böyle iki dakkada saattı aşkını ömer... bi sor bi dur dinel dimi? ben çok beğenedima ma bu bölümü yaa.. dediğiniz gibi hele son karedeki bakışlar bitirdi beniiiii
superrrrrrrrrrrrrrr bu bolum tek kelimeyle superdiiii!!!!!! Ama
malesef hepsine bakamadim galatasaray - feynord baci yuzunden
:S :( tekrarini kacirmam insallah.
Ömer cok kotu yapti :S Nefreti gozunu kor etti :(
ya beni nekadar şaşırttı bu bölüm ömer kardeşini nasıl dövdü ? insanın içi gidiyor walla ömerle ezo karşılaşmazlar sandım ama şaşrtılar beni. her saniyesiyle harikaydı bu bölüm hatta en iyi bölüm diye bilirim. yukarıya çıkıyor dizi bu güzel
NurgülÖzcan
09-01-07, 22:06
ömer kötü yaptı ali zavallım neye ugrıcanı sasırdı abisinin o davranısna dinlemeden anlamadann hemen saldırdııı yazık oldu
Artık dizi sektöründe üreten bir toplum olmaktan çıktık mı? Her dizide yanlış anlamalar ve yanlış anlamayla gelen ayılığın ve gözyaşlarının hikayelerini farklı elbiselerle karşımızda seyretmek dizi izleme heyecanını alıp götürüyo insanın. Moda her sene yeni yeni şeyler üretiyo ama dizilerdeki konuların modası hiç geçmiyo. Bu şekilde sitem ediyorum dizilerin senaryolarına ama yine de izlemekten kendimi alamıyorum. Ezo nun dizi başlamadan önce dönen fragmanlarında devamlı bir hüzün ve devamlı gözyaşı izleyeceğimizn sinyalini almıştık. Ama dizi boyunca ben hep yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sahnelerin uzantılarını izlemek istemiyorum.
Zaten şu anda Ömer'i karakter olarak tamamen silmiş durumdayım, Ezo ile Ömer'in sevip de kavuşamamalarını izlemek bu diziyi izlemememe neden olucak. Bir an önce bir nokta koysunlar ikisine. Ömeri'in pişman olup hem Fatma'yı üzmemek hem de Ezo'yu tekrar kazanabilme çabalarını izlemek istemem. Dizinin gidişi Ömer'in gerçekleri öğrenince pişman olacağını hissettiriyor.
Olmasın böyle Ömer'i istemeyik, Doktor Bey'i isterik:)
dediklerine aynen katılıyorum,tam da benim içimden geçenleri söylemişsin bu dizi hakkında.moda hep aynı hiçbir zaman değişmeyecek çünkü bizim halkımız böyle dizileri seyrediyor,beğeniyor.yani biz aslında toplum olarak acı çekmeyi çok seviyoruz.ama diziyi izlemekten de kendimi alamıyorum,çünkü sonunda ne olacak diye merak ediyorum,aslında olacakları bile bile izliyorum desem daha doğru olur.bu bölüm gerçekten güzeldi,ilk defa gelecek haftaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum;)
NurgülÖzcan
09-01-07, 22:13
doktorla yakınlasması cok iyi oldu bakısmaları cok güzeldi ezo yanliz kalmak istemedi bence doktorla daha cok yakısıyo ömerdenn
merlystreep
09-01-07, 22:15
ben de sea stara katılıyorm
bizde doktoru istiyik
ömere kıl olmaya başladım ya ... esasen bennurgül olmasa bazen izlemezdim ezo gelini diyorm yani tabiki dizi kötü değil iyi ama konusu bayat biraz yinede sadece oyunculuk için bile izlenir
ben nurgülün oyunculuğuna bu bölüm hakikaten bittim ya bazen görürdüm öyle ağlayan inleyerek falan işte kadınlar ne bilim komik gelirdi ya ama nurgül abartısız onlar gibiydi yani nurgüllükten çıkmış yemin ederim müthişti çok etkilendim enel olarak çok doğal oynuyo ama performans sahnelerinde ağlamak sişnirlenmek karakteri unutturabilir enelde çoğu oyuncu kendi gibi kızar ağlar ama nurgül bambaşkaydı ve çok gerçekti...
onur ünsal hakikaten çok iyi oyuncu ya nurgülle karşılılı sahneleri daha bi doyumsuz oluyo acayip doğallar
chimeneyes
09-01-07, 22:16
Bencede Nurgül Kendi Ayaklari üstünde Durup Kendi Hayatini Kursun Doktorla Olsun Hemde... Doktor Bilr Hem Onun Kiymetini... O ömerde Salakliğina Yansiiin....
NurgülÖzcan
09-01-07, 22:19
Bencede Nurgül Kendi Ayaklari üstünde Durup Kendi Hayatini Kursun Doktorla Olsun Hemde... Doktor Bilr Hem Onun Kiymetini... O ömerde Salakliğina Yansiiin....
sonuna kadar katılıyorum ömer fatmasıyla mutlu olsun doktor doktor diyoruz onun ismi yok mu ya:img-hyste
Nurgül,bu bölümde kelimenin tek anlamıyla kusursuz bir oyunculuk sergiledi,bir kez daha hayran kaldım:good: bu arada Ömer,sen bittin oğlum bittin!!:icon_evil :icon_evil
merlystreep
09-01-07, 22:26
Nurgül,bu bölümde kelimenin tek anlamıyla kusursuz bir oyunculuk sergiledi,bir kez daha hayran kaldım:good: bu arada Ömer,sen bittin oğlum bittin!!:icon_evil :icon_evil
ezgim ya bende yorumuna bittim:img-hyste ya evet doktor ezo daha çok yakışıyo ... ... ya niye burda bitirdiler fragmanlarında daha fazlası vardı hatat magazinde izlediğim ezo çok dalga geçiyo bunlarla sürekli laf sokuyodu falan ...vermediler o sahneleri haftaya kadar beklicez artık
tek kelime H-A-R-İ-K-A hakkaten süper bi bölüm iki haftanın acısını cıkartırıcak kadra hemde pir döndü tam döndüü
yorumlarınızı okudum hep ömere kıl olunmus bakıyorumda nie öyle bakıysonuz tamam cok sert tepki verdi belki ama doğulu bi erkek neticede kardesiyle kasısını evli ögreniyoo bu kadra tepki vermesi ondan diyorum ama dedginiz gbii dinlemeliydiii
oyunculuklara gelince gene döktürmüs hepsi teker teker
nurgül basta herkes kıvmındaydı hic bi abartı yoktu
nurgülün feryatlarıı oyy oy ları tam bi antepli havası vermis hic yapmacık durmamamıs
hamdi alkana cok güldüm ya baklava mevzusu hem aglatan hem güldüren bu olsa gerek
ömer kendisini ne saniyo yaa?? allahim yarabbim..ali dedi ona ben sadece ezoya sahip ciktim..resmen kulaklari duymaz hale gelmisti ömer..kardesine bile inanmiyor güvenmiyor ya..ayhhh..sizin dediginize katiliyorum..EZO&DOKTOR :D:happy0064
iyiydi yaa !!! bu bölüm çok iyiydi !!! ezo, ömer,ali,ballı ağa, hepsi hepsi süperdi !!! bu bölüm muhteşemdi arkadaşlar !!!:happy0064 :good: :good:
sonuna kadar katılıyorum ömer fatmasıyla mutlu olsun doktor doktor diyoruz onun ismi yok mu ya:img-hyste
:img-hyste :img-hyste hehe adı yok doktor o sadece doktorr arkadaslrıda doktor diyo aralarında ona sadece iş arkadaslrı degil herkes doktor diyoo
sanırım hic söylenmedi ismi ama cenk cem gibilerinden bisyedir ikinci adamlar genelde dizilerde o adı alıyo
Ömer dizinin oyuncuları arasında başrolde durmasa bu bölüm ömer'i manevi olarak öldürmek için ellerinden geleni yaptılar, diğer bölümde de helvasını yeriz derim ama kahretsin ki adam başroldeki karakterlerin arasında. Pek bir bilgim yok ama Fatma dizi oyuncuları arasında yer almıyo, fragmanda da bakamadım konumu neresidir acaba? Konuk oyuncu mudur yoksa geçici bir karakter mi acaba? Ömer'in helvasını kavuramıyoruz hiç olmazsa Fatma ile idare edelim. O kadın dizide kaldığı sürece ne bize gün yüzü günün yüzünü bıraktım saçının telini bile görmek nasip olmayacak.
Daha önce de yazmıştım, şu gururlarını kibrit kutusuna hapsedip lazım oldukça çakıversinler bir tane, dikkatli yaksınlar ki kutu bomboş kalmasın. Ama bu bölümden sonra kendini kandıran bi sarhoş Ömer'i Ezo'ya layık göremiyorum.
ille de doktoru isteyikk, bu böyle biline...
merlystreep
09-01-07, 22:35
:img-hyste :img-hyste hehe adı yok doktor o sadece doktorr arkadaslrıda doktor diyo aralarında ona sadece iş arkadaslrı degil herkes doktor diyoo
sanırım hic söylenmedi ismi ama cenk cem gibilerinden bisyedir ikinci adamlar genelde dizilerde o adı alıyo
yumurtalamak buna diyolar heralde..nerden biliyoun kızm cemmiş... pöf:img-hyste
ya çıkar kokusu şimdi diizye yakışıp yakışmadığını anlama döneminde adam.. fragmanda adı yağmurdan sonra yazıldı demekki kalıcı
yumurtalamak buna diyolar heralde..nerden biliyoun kızm cemmiş... pöf:img-hyste
ya çıkar kokusu şimdi diizye yakışıp yakışmadığını anlama döneminde adam.. fragmanda adı yağmurdan sonra yazıldı demekki kalıcı
e görüssün tuce dedi dersin sen öyle muhakkak kısa ve öz isim olucakk ben aratırıdm bunu böyle :img-hyste
ama ii olduu yani tipli biri erkandna yani ömerden tipli oldugu kesinnn ii oldu ii ezo ve doktorr askını konuscaz ilerdee ama bu zman alır ezo ömer gibi vazgecmez askından
:) bayıldım bu lafa,o sadece doktor ha. tuğçe çok iyiydi yalnız:good:
:img-hyste :img-hyste bide öyle kalırmıs buna isim falan bulmazlarmıss olurmu olur yanii doktorcum die cagırımıs bunlar yarın bi gün evlneirse
ne doktormuş be:) yalnız sea-star'a katılıyorum,ömer aşkını bi anda hırsından yıktı geçti ama ezo kolay kolay vazgeçmez aşkından,ömer'den intikamını alır gibi geliyor.bu arada o kıza da acıyorum,ömer'i gerçekten sevdiği için ona 'hayır' diyemedi,onun için ben kızı suçlamıyorum.Ömer dinlemeliydi,öfkesine yenik düştü yani.
merlystreep
09-01-07, 22:46
Ömer dizinin oyuncuları arasında başrolde durmasa bu bölüm ömer'i manevi olarak öldürmek için ellerinden geleni yaptılar, diğer bölümde de helvasını yeriz derim ama kahretsin ki adam başroldeki karakterlerin arasında. Pek bir bilgim yok ama Fatma dizi oyuncuları arasında yer almıyo, fragmanda da bakamadım konumu neresidir acaba? Konuk oyuncu mudur yoksa geçici bir karakter mi acaba? Ömer'in helvasını kavuramıyoruz hiç olmazsa Fatma ile idare edelim. O kadın dizide kaldığı sürece ne bize gün yüzü günün yüzünü bıraktım saçının telini bile görmek nasip olmayacak.
Daha önce de yazmıştım, şu gururlarını kibrit kutusuna hapsedip lazım oldukça çakıversinler bir tane, dikkatli yaksınlar ki kutu bomboş kalmasın. Ama bu bölümden sonra kendini kandıran bi sarhoş Ömer'i Ezo'ya layık göremiyorum.
ille de doktoru isteyikk, bu böyle biline...
yok ya hepsi kalıcı fatmayı oynayan yağmur kaşifoğluda zaten başrolde görünüyo sanırm onurdan sonra yazılıyo adı
istiyik istiyik doktor neyin istiyik...
ya bu ömer hakikaten işi bitirdi aşk maşk yalan oldu remen insanın gözü bu kadar mı döner ya...
allah seni davul etsin ömer kimi[gibi][ezoca]:img-pilot
ne doktormuş be:) yalnız sea-star'a katılıyorum,ömer aşkını bi anda hırsından yıktı geçti ama ezo kolay kolay vazgeçmez aşkından,ömer'den intikamını alır gibi geliyor.bu arada o kıza da acıyorum,ömer'i gerçekten sevdiği için ona 'hayır' diyemedi,onun için ben kızı suçlamıyorum.Ömer dinlemeliydi,öfkesine yenik düştü yani.
katılmıyorum hayır diyebilirdiii kızdada suc var hemen kabul ettii cocugu var bide en ufak bi anda yenik düstü ömere ömerde fırsat gibi geldi hem artık ezonun sucsuz oldugunu bilse bile geri dönemez fata oratada kıcaktır cünkü ömeride zor günler bekliyo yani
ezo güçlü karektere sahip bu olaylarında üstesinden gelecektir. ebe anasının evindeki serzerişi şivesi dram ve komedi arası bişeydi bayıldım. nurgül' ün olduğu bütün sahneler muhteşemdi. onda enteresan bir elektik var. hele doktora bana ilaç deyil akıl lazım demesine bittim. kendi derdini unutup ali ile ilgilenmesi ne demeli. umarım ezo evi terkedip ali ile beraber olduğu sahnelerden bizi mahrum etmez.
burcu_yağmur
10-01-07, 00:20
nurgül avr daha ne olsun süper oyuncu ama ben çok izlemiyom ezo gelini zamanım olursa falan ama nurgül izledigim kadarıla döktürüyo yine
bence ömer kızmayalım oda haklı kardeşini öyle karısıyla yan yana görünce ister istemez mozuldu kafayı yedi bence ezo değil ömer üşüttü ???:happy0064
off super acayipti ya...mukemmelin otesi...simdiye kadar en heycanli ve en onemli bolumlerden biriydi.
omere gick oldum..aliye nasilda dovdu gicik sey.oda salak galiba hic tore olduugnu bilmiyo koyde...akli yokmu dusunemedimi...sinir oldum.
ezo'nun kendini yere atip koyluler gibi uyyyyy deyip aglamasi alan cok efsane sahneydi ya...boyle oyunculuk olmaz.Cok gercekci her sahnede.
son sahnede fatmaya bakisi acayipti...cok etkiliyiciydi..suratini nasil degisik sekillere sokuyo...inanilmaz muhtesem ya :) ;)
kesin bence bu sefer 1. oluruz....zeten binbir gece eski bolumdu dugduguma gore....insallah 1. oluruz. :)
Bu bölüm süperdi. Ruhi Sari'nın annesiyle tanışma sahnesine çok güldüm. Dizide dram komedi bir aradaydı. Ezo'nun bütün kainat bizimle uğraşıyor demesine de çok üzüldüm.
bu bölüm 5.ve 6. bölümü gölgede bıraktı. oyuncular rollerine çok iyi adapye olmuşlar. baksanıza bunun bir dizi olduğunu unutup ömere kızıyoruz. buda erkan severin rolünün hakkını verdiğinin bir göstergesi. başta nurgül yeşilçay olmak üzere tüm oyuncular müthiş performanslarıyla çok etkileyiciydi. karşımızda maç olduğundan dolayı reytingler ne olursa olsun ezo gelin gönlümüzün birincisi!!!!!!!!!
chimeneyes
10-01-07, 11:30
ben en çok aliye üzlüorum vallaa.... ezo maş. hükümet gibi kadın derler ya hani o biçim.. ezo .içi kan ağlasada çıkar ömer le fatmnın düğününde oynar valla.a okadar güçlü birisi.. süper süper süper
merlystreep
10-01-07, 11:35
bak şimdi aklıma geldi aliyle ezo konuşuyodu ya ezo "bu yeleği sen giyiceksin artık" falan diyodu.. ya bayılıyorm bunların arkadaşlığına ... farkındaysanız nurgülle onurun sahnelerinde karşılıklı acayip bi sinerji var ...iki olağanüstü genç yetenek ...çok doğal oynuyolar ya...
merlystreep
10-01-07, 12:39
galatasaray Maçi Ezo Gelin’e Geçildi!..
9 Ocak 2007 Sali
1 Ezo Gelin [net] Show 13,60 31,20
2 Galatasaray-feyenoord [net] Kand 10,10 23,10
3 Binbir Gece (ozel) [net] Kand 7,70 23,10
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 7,20 20,00
5 Kus Yuvasi (tv Filmi) [net] Stv 6,20 15,10
6 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,60 15,50
7 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,40 14,50
8 Dongel Karhanesi (t.s) [net] Atv 5,20 14,90
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,20 14,30
10 Sirlar Dunyasi (tkr) [net] Stv 5,10 12,80
Hedef Kitle : A/b
1 Ezo Gelin [net] Show 9,80 23,50
2 Binbir Gece (ozel) [net] Kand 8,80 26,10
3 Galatasaray-feyenoord [net] Kand 8,80 21,00
4 Dongel Karhanesi (t.s) [net] Atv 8,30 23,40
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,20 18,40
6 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 6,10 14,50
7 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,50 16,50
8 Genis Zamanlar [net] Star 5,30 13,00
9 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,10 15,30
10 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,10 15,30
Tv’de Dün!.. 9 Ocak Sali’nin Rating Sonuçlari Uçankuş’ta!.. Galatasaray Maçi Ezo Gelin’e Geçildi!..
arkadaslar bir sorum olucak..belki birisi daha sormustur ama göremedim..6.bölümün sonunda bi sarki caldi ya..hani ezo ömerle fatmayi gördügünde..ara sira caliyordu o sarki..ama o bölümün sonu uzun caldi..bir kadin söylüyor..o sarkinin adi neee? yada nerden bulabilirim? :img-blush yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Ezo'nun kaynanası Ali'nin Meryem'i kaçırmasında Ezo'nun başının altından çıktığını söylediğinde gerçek bir kaynana edasıyla söyledi. Tüm oyuncular dizide oyunculuklarını mükemmel bir şekilde göstermişler hepsini tebrik ediyorum.
Arkadaşlar,
Ben Ezo'nun takipçilerindenim. Dün Ömer'e aşırı derecede sinir oldum. Ve aklıma takılan tek şey Ömer'in o kadına oğlunu babasız bırakmayacağım zamanla nikah kıyacağız demesiydi. Şimdi bu bebek babasız değil kadın bebeğin babasının fotoğrafını çerçeveletmiş asmış. Babasız değil hadi diyeceğim aralarında resmi nikah yoktu o yüzden çocuk kimliksiz o zaman neden bu kadın Ömer'den resmi nikah istiyor bana bu olay çok ama çok mantıksız deli ya. Ayriyeten Ezo çok güçlü bir kadınmış izledikçe daha iyi anlıyorum.
işte bukadar ezo gelin hakettiği reytingi aldı. diger dizilerin tekrarıydı falandı filandı maçların galip geldiği bir günde 1. olabildiyse dizinin çıtası yükseliyor demektir.
fatmanın kocası ölmüş. onu biliyorum dul yani ömere bende gıcık oldum ama bir erkek olarak bende eğerim karımı başkasıyla özellikle bu kardeşimse normal davranmam beklenemez... değilmidirki insanlar hatalarıyla yaşarlar bence ömer oyunculuğuyla kazan dı beni
merlystreep
10-01-07, 14:08
Ya o şarkıyı bende her yerde arıyom ama bulamadım :(
bende bulamadım onu..şarkının adı ne hepsinden önce
sanki sezen aksu yazmış gibi duruyo ama bilemem tabi
reytinler bencede süper
maçın olduğu bi ün ayrıca mahnur erunun yine yazdığı starda aynı ün aynı satte başlayan eniş zamnlarla çkıştı...mahinur erun ünüydü dün bi nevi..ezo elin eniş zamanlar...
bi yandan da bir demet tiyatro vardı... ama tozunu attırmış ezo hepsinin
merlystreep
10-01-07, 14:11
Arkadaşlar,
Ben Ezo'nun takipçilerindenim. Dün Ömer'e aşırı derecede sinir oldum. Ve aklıma takılan tek şey Ömer'in o kadına oğlunu babasız bırakmayacağım zamanla nikah kıyacağız demesiydi. Şimdi bu bebek babasız değil kadın bebeğin babasının fotoğrafını çerçeveletmiş asmış. Babasız değil hadi diyeceğim aralarında resmi nikah yoktu o yüzden çocuk kimliksiz o zaman neden bu kadın Ömer'den resmi nikah istiyor bana bu olay çok ama çok mantıksız deli ya. Ayriyeten Ezo çok güçlü bir kadınmış izledikçe daha iyi anlıyorum.
ya ömere bende kıl olmaya başladım ama sarhoştu bide kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış bi nevi delirmiş gibiydi hadi anladık aşkını sattı ...kafası yerine gelince anlıcak ama iş işten geçmiiş olucak
ezonun çok güçlü olduğuna bende katılıyorm hilalin deidği ibi gider fatmanın ömerin düğünğnde göbek atar erekirse o derece yani... bakalım ne olcak
ben artık doktor ve ezo diyorm:icon_whis
sana aynen katiliyorum..!! doktor&ezo :happy0064 hem ezo gercekten dügünlerinde göbek bile atarsa tam süper olcak :D:happy0064 ömer anlicak degerini amaaa..is isten gecmis olcakya ömere bende kıl olmaya başladım ama sarhoştu bide kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış bi nevi delirmiş gibiydi hadi anladık aşkını sattı ...kafası yerine gelince anlıcak ama iş işten geçmiiş olucak
ezonun çok güçlü olduğuna bende katılıyorm hilalin deidği ibi gider fatmanın ömerin düğünğnde göbek atar erekirse o derece yani... bakalım ne olcak
ben artık doktor ve ezo diyorm:icon_whis
ben hatta bi ara sözlerini fln yazmistim..sordum aradim ama yoook :bilmim off ya
Ben ezo gelinin sitesine baktım çok yakında yazmışlar ama yok neyse inş. çıkar bir yerlerde
dün gercekten de cok güzel bölümdü ezonun nekadar güzçlü bir kadın olduğunu gördük ömere cok sinirlendim insan bir dinler fatmayla birlikte olmasına cok şaşırdım insanın aklına ezosu gelir amam nerde ezo onun aldatmadı ama ömer aldatmış oldu ben fatmayı anlıyorum aslında kimsesi yok mecbur kaldı bide ömeri seviyo nurgül dün herika oynadı gercektende şiveyide co iyi yaptı reytinklerde harika sonunda haketiği reytinki aldı ve 1 rinçi oldu inşallah hep böyle gider reytinkler
bu arada söylemeden geçemeyeceğim. doktor ile ezo bilal ağa ile köylülerin arasındaki konuşmalar sosyal içerikli mesajlarla dolu. bu yönüylede farkını göstermiş oluyor.
merlystreep
10-01-07, 15:35
'EZO GELİN' FUTBOLU TAHTINDAN ETTİ
10.01.2007 14:49
Show TV'nin dizisi 'Ezo Gelin', hem tüm izleyicide hem de AB Grubu'nda ilk sırada yer aldı.
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=33558
ben biliyodum 1. olucagini ya...super super.Binbir gece eskiydi onun icin..
ilk defa birinci olduk...hep boyle kalir insalllah. :)
cok mutluyum. :)
Tiryakilik bu ise bu dizi bende tiryakilik yaptı. Of bir hafta nasıl geçicek. Ezo Ömer Ali ve Fatma dörtgeninde neler olacak? Ömerin annesi ve babası ezonun yanında olacakmı? Yoksa yeni gelinleri Fatmayı mı bağırlarına basacaklar? Dahası ezo bu şartlarda hala o evde yaşamaya devam edecekmi?
nasıl bekliycem bir hafta merak ediyorum olucakları ama komik şeyler olur heralde ezo sürekli ömere laz atıp durur ömer ezo birbirlerini kıskandırmaya calışırlar gibime geliyo inşallah reytinkler hep böyle gelir
ömerde hafıza kaybından sonra iyice kıl oldu insan gıcık kapıyo haliyle ne acayip anlamadan dinlemeden gerçi ezo da anlamıyo ama ilk önce gıcıklığı ömer başlattı aliyle ezoyu dam da öyle görünce yanlış anladı aptallık ediyo aklı sıra ezoyu kahrından öldürücek olucak işmi yani...:icon_whis
chimeneyes
10-01-07, 21:13
OOH OOOH sefaaaam olsuuuuun oooooh oooooohhhh..... helal olsun nurgülümüzede ezo gelin ekibinede maçı,bir demet tiyatroyu , yeni bölümüyle %70lik share alan bbinbir gecenin tekrarını bile kat kat geride bırakarak bireinci oldu.. işte budur.....
sonunda hakettiği değeri gördü.
ezo gelin inşallah her hafta 1.olur.
merlystreep
10-01-07, 23:02
Haber 10.01.2007 13:13:00
Ezo Gelin Çekimlerini Kış Şartları da Durdurmadı
Özel Bir Televizyon Kanalı İçin Çekimlerine Başlanan Ezo Gelin Dizisinin Çekimleri Olumsuz Kış Şartlarına Rağmen Aralıksız Devam Ediyor.
Özel bir televizyon kanalı için çekimlerine başlanan Ezo Gelin dizisinin çekimleri olumsuz kış şartlarına rağmen aralıksız devam ediyor.
Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi'ne bağlı Doğanpınar Köyü'nde devam eden çekimlerde sanatçılar, soğuk hava şartlarıyla da mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan yoğun kar yağışına ve düşen hava sıcaklığına rağmen kamera karşısına geçen sanatçılar, diziyi televizyon izleyicileriyle buluşturmak için yoğun uğraş veriyor.
Ezo Gelin'in geçmişte yaşadıklarının anlatıldığı dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ile Erkan Sever ve diğer sanatçılar, soğuk havaya aldırmadan kamera karşısına rollerini oynuyor. Verilen aralarda sıcak çaylarla soğuğun etkisinden kurtulmaya çalışan sanatçılara köylüler destek oluyor. Dizinin çekildiği evin yakınlarında gerçekleştirilen çekimleri büyük bir dikkatle takip eden köylüler, verilen molalarda ise sanatçılarla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıyor.
Ezo Gelin dizisinin Doğanpınar Köyü'nde çekilmesi sebebiyle köylerinin de reklamı olduğunu ifade eden vatandaşlar, televizyon ekranlarında gördükleri sanatçıları yakından tanımanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
http://img244.imageshack.us/img244/5203/63821424222bod3.jpg (http://imageshack.us)
yönetmen uluç ve oyuncu nurgül
http://img244.imageshack.us/img244/3177/63821448091bhx7.jpg (http://imageshack.us)
yağmur ve nurgül
http://img244.imageshack.us/img244/2163/63821425303bpr0.jpg (http://imageshack.us)
erkan ve nurgül
vay be ben 2 . oluruz kesin diyodum macdan dolayı özellkle abde ama 1. olmususz hemde oranalra baktım ucmususzz bayaa ii gidiyoruz iii artık ikiden düsmeyiz hic bir olmayız da iki oluruzzz ins hep böyle ii gider macı bile gecitgine göre ne ikisi vcazgectim 1 olururuzzz
Super bi haber ve resim ya...heralde 8. bolumden o resimler...omerguluyo,mutlu ama bakalim bolumde nasil olucak. :P
Fatmay'la acaba konuscakmi ezo..cok merak ediyorum ya.Yuz ifadelerini iple cekiyorum gormek icin yine... :)
ben anlamadim..ne ozel kanali diyo orda? showtv'den bahsediyolar demi?
Kis'da bile cekimlere devam...helal olsun onlara.Bu sogukta bol hepsine.Insallah hasta olmazlar. :)
Bu kış gününde Ezo Gelin ekibi bize bahar günlerini hatırlattı. Hepsini dizisinin birinciliğinden dolayı tebrik ederim ve başaralarının devamını dilerim.:good:
Sonuclara cok sevindim gercekten Ezo Gelin bu sonucu hakkediyor zaten..
Dunki bolumude ayrica cok guzeldi Omere ne kadar kizsamda guzeldi..
Ama Omer onu yapmicakti ya..!
umrım bu basarı devam eder ki sanıyorum edicektir dizi rayına oturdu artıkk hic beklenmedik olaylarla hemde olaylar rıza yönünde ilerlicektir
rıza ömerin yasadıgını ögrneince gene peslerine takılıcak falan sanırım
merlystreep
11-01-07, 09:41
Ezo Gelin reytingde maçı geçti
http://img460.imageshack.us/img460/8787/a3sj9.jpg (http://imageshack.us)
SHOW TV’nin iddialı dizisi ‘Ezo Gelin’, salı akşamı yayınlanan bölümünde günü lider tamamladı. Dizi aldığı 13.6 reyting ve 31.2 izlenme payı ile Galatasaray-Feyenord maçından bile fazla izlendi. ‘Ezo Gelin’ aynı başarıyı A/B grubunda da gösterdi. Yapım burada da 9.8 reyting ve 23.5 izlenme payı ile listenin en tepesine yerleşti.
MAGAZİN
super ya...bence hep 1. kalir artik insallah.Gittikce daha cok sevilsin...ezo gelin'in hak ettigi rating 13'lerde.
10 uzerinda hak ediyor ve daha fazlasini. ;) :)
Çevremdeki Ezo Gelin izleyicileri dizi oyuncularını tebrik ediyorlar. Çünkü zor hava şartlarına rağmen çekimlere devam edip bayram sonrası yeni bölüm ile izleyici karşısına çıktı.
ezo gelini izleyen ondan vazgeçemez. umuyorum. 7. bölümü ilk kez izleyen seyirci 8. bölümüde dört gözle bekleyecektir. burada reytinglerin yüksek olmasından ziyade sevindirici olan yanı hiç izleyememiş olanlarında yeni bölümleri izleyecek olmasıdır.
merlystreep
11-01-07, 21:56
en son ezo fotoları için
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2064712#post2064712
en son ezo fotoları için
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2064712#post2064712
cok güzel gene döktmüssünüz ellerinze saglikk köse yazraları ne yazmıs bilginiz varmıı kötü bisye yoktur umarım
Mesajımın yeri değil belki ama çok merak ediyorum. Dizi boyunca gözüm Nurgül'ün çenesindeki dikişli yara izine takıldı. Acaba bi kaza falan mı geçirdi?
Bu arada multimedya bölümündeki resimler çok hoş. Çekimlerde Ömer'le evde karşı karşıya geleceğini daha net gösteriyo. Hoş çekim arasında çekilen resimler ama Ezo'yu dimdik ayakta görücek olmak, Ömer ve O gıcık Fatma'nın karşısında (inşallah böyle olur) biraz mutlu ediyo gelecek bölümler için.
merlystreep
12-01-07, 01:06
Mesajımın yeri değil belki ama çok merak ediyorum. Dizi boyunca gözüm Nurgül'ün çenesindeki dikişli yara izine takıldı. Acaba bi kaza falan mı geçirdi?
Bu arada multimedya bölümündeki resimler çok hoş. Çekimlerde Ömer'le evde karşı karşıya geleceğini daha net gösteriyo. Hoş çekim arasında çekilen resimler ama Ezo'yu dimdik ayakta görücek olmak, Ömer ve O gıcık Fatma'nın karşısında (inşallah böyle olur) biraz gelecek bölümler için.
nurgül 3 yaşlarındayken feci yaramazmış,tenekeyle oynarken çenesini keskin kısmına geçirmiş,ameliyatta olmamış:img-wink: dizide makyaj yapılmadığının kanıtı
Ezo'yu dimdik ayakta görücek olmak, Ömer ve O gıcık Fatma'nın karşısında benm de umdğm obye
nurgül 3 yaşlarındayken feci yaramazmış,tenekeyle oynarken çenesini keskin kısmına geçirmiş,ameliyatta olmamış:img-wink: dizide makyaj yapılmadığının kanıtı
Ezo'yu dimdik ayakta görücek olmak, Ömer ve O gıcık Fatma'nın karşısında benm de umdğm obye
hehe canim benim ya demek yaramasmiz...ben aslinda daha once hic fark etmedim o izi.dikkat etmedim Nurgul'un guzel,ifadeli gozlerine bakmaktan. :img-wink:
Searapcim evet cok iyi bir kanit buldun makyaj olmadigi belli. :)
ezo gene dellenicek ve doktor gene köye gelicek ve e
ömer ikisini görünce bu sefer ömer tırlatıcak kısakncılktann
herkes ömere kızıyor .başroldeyken bir anda dizinin kötü adamı oldu. bakalım ilerleyen günlerde kendini ezoya affettirip bu imajından kurtulabilecekmi?
NurgülÖzcan
12-01-07, 17:36
herkes ömere kızıyor .başroldeyken bir anda dizinin kötü adamı oldu. bakalım ilerleyen günlerde kendini ezoya affettirip bu imajından kurtulabilecekmi?
e kızılmıcak gibimi neler yaptııı bi anda düstü gözmüzden
1. bölümden 7. bölüme kadar solu soluğa izlediğim ender dizlerden ezo çok şeyler başardı..
ve özet geldi arkadaslr ömer gercegi ögreniyo ve son pismanlık her zmanki gibi fayda etmiyo hem ezoo dönmez hemde fatmayı bırkamaz e ezodo kuma olmayı kabul etmicene göre isler iice kırsııkcak ömeri zor günler bekliyoo baya bi yanda sevidgi kadın bi yanda onu bırakması nerdeyyse imsaknsız olan bi kadın ki dogulu bi erkek heycanlı bölümlr hakketn
artık ömer havada kuş tutsa kendini affettiremez ezo affetsede ezosuna gönül bağıyla bağlı seyircinin affetmesi çok zor.
artık ömer havada kuş tutsa kendini affettiremez ezo affetsede ezosuna gönül bağıyla bağlı seyircinin affetmesi çok zor.
aynen bi kere kıl oldu seyirci ömere daha zor toplar gibime geliyo fatma yı anlamıyorum e görüyo ömer asık nie hala orda ki
:sad53: Ikiside inadi kessin :( Hep O tore nin yuzunden ve ahiret okdadar konusmasardi onlarin hakkinda simdi ikisi kavusmus olacakti
ya valla ben dızıyı artık sevmıyorum orjınal hıkayey acayıp bozuluyo bence cok hızlı gıttıler ben valla sunkınde kadar olan yerden en 30 bolum cıkardım yaa cok acele gıdıldı fınal olamsı gerekn yere gelındı dızı devam edılıyo sımdı gunumze uyarlanıyo demyın sekıl 1 a yaprak dokumu hıkayenın aslın sahıp kalınıyooo sona ulasmadılar kıtaba gore gıdıyolar
merlystreep
12-01-07, 22:46
ya valla ben dızıyı artık sevmıyorum orjınal hıkayey acayıp bozuluyo bence cok hızlı gıttıler ben valla sunkınde kadar olan yerden en 30 bolum cıkardım yaa cok acele gıdıldı fınal olamsı gerekn yere gelındı dızı devam edılıyo sımdı gunumze uyarlanıyo demyın sekıl 1 a yaprak dokumu hıkayenın aslın sahıp kalınıyooo sona ulasmadılar kıtaba gore gıdıyolar
bu kadar ağır bi konulu diziyi orjinal şeklinde izlermiydin sen... ben şahsen sıkılırıdm hele bu kadar hızlı gitmesinen şikayet etmek komik bence... niye 7 bölümde izleyebileceğim şeyi 30 bölümde izleyeyim ki..bu seyirciyi saalk yerine koymaktır iyi dizi yapmak iyi senaryo yazmak değildir... mahinur ergun asmalı konağı da bu şekilde yazıyodu ,olması gereken hızda gidiyo ,doğrusu bu,söylediğin diiziden dizinin oyuncuları bile o kadar sıkılıyo ki... bi oyuncusu" ya o kadar monoton ki rolüme hiç bi şey katamıyorm " dedi dizi hakkında...
evet ezo adı gibi orjinal hikayeyi anlatmıyo ,iyiki anlatmıyo,bıktık duygu sömürüsünden..hayat bu değil... ezonun mesela annesi babası ölüyo ama bnu duygu sömürüsü haline getirmiyo dizi... bazı yönlerden garip gelebilir dizi en başta öykü[berdel] sıkıcı ama senaryo oyunculuklar o kaadr iyiki öyküyü kurtarmaya yetiyo
O KADAR mıy mıy diziler varki bi yerden sonra sıkıyoo hem 120 dklık biseyi kac bölüme bölebilirisn ki yaprak dökükümü bi kitap roman onla o karsılastıırılması bastan yanlıss bence daha iii oldu böyle hızlı gitmesi sıkılmıyoruzz diger türlü eminim bunaltıcaktııı ii olduu bence izlemeye devam et ne demek istedigimi anlıcaksın
su an ezo'nun tekrari oynuyor.Showturk'u olanlara duyuriyim dedim. :) :)
sana gore sıkcı o zman ezo gelın efsanesı dıye cıkmıcaklrdı evet bazı roller cok yavas ama 7 bolumde olan seyler su sekıdle basta ali ve ezonun ask yasadıgı gunlerı aganın ezoya sarkalmalrı falan olabılrıdı ben valla bu gıdısn sonunu merak edıyorum artık he hıcte duygu somurusu deıl suan bu dızı ne anlatıyo karda veredım gercekten ama ızlıyorum halendeee meraktan ama olbılrı oyuncu ıyı olmasa zaten ızlemem
özet gelmiş cok güzel bölüm fıragmanını sonuna doğru gördüm ömerle fatma evleniyolar ömerin herşeyi öğrenmesi güzel oldu ama son pişmanlık fayda etmez şimdi doktorla ezoyu merak ediyorum
dizinin tekrarı var. tesadüfen gördüm. ikinci tekrarı bile zevkli. 8.böümünde tanıtımlarında sadeceşarkı var sözler yok neden
ezo gelin fiminin hafızalarda yer eden eden en çarpıcı bölümlernden biri kocasının kardeşiyle yaptığı formeliye evliliğiydi. buda bir dizi olduğuna göre araların bazı eksra olaylarla doldurulması normal. Brezilya dizisi deyilki bir konu günlerce hatta haftalarca işlensin.
tekrarı yeniden izledim . hani bazı klasikleşmiş Türk filimleri vardır ya defalarca izlesekte ilk kez izliyormuş gibi aynı keyfi alırız bende çok kısa süre önce izlemiş olmama rağmen ilk kez izliyormuş kadar keyif aldım.
fregman süperdii ömer dikkatlice ezoyu izliyo falann galiba fatmaya dügün hazırlıyolardı yada ben yanlis anladımm güzel bi bölüm olucak gene eminim
merlystreep
14-01-07, 10:11
http://img206.imageshack.us/img206/9584/10gw9.jpg
Gaziantep'te Ezo Gelin fırtınası
Röportaj
Gaziantep'te Ezo Gelin fırtınası esiyor. Bütün bölge Nurgül Yeşilçay'la yatıp onunla kalkıyor. Ezo Gelin terlikleri, fıstıkları, adını taşıyan mekanlar Türk Sineması'nın en yeni gözdesi Nurgül Yeşilçay'la ve dizinin diğer oyuncularıyla taze taze konuştuk
Gaziantep yakınlarındaki Doğanpınar İlçesi'nde 'Ezo Gelin' dizisinin setindeyiz. Neredeyse bütün oyuncuları önemli tiyatro sanatçılarından oluşan 'Ezo Gelin'in seti, dışarıdaki soğuğa rağmen hayli sıcak Nurgül Yeşilçay'la bu üçüncü karşılaşmam. Ne mutlu bana ki, 'İkinci Bahar'da iken onunla ilk röportajı yapan bendim! O neye elini atsa, zirveye çıkarıyor. Kamera, ekran, sinema ve seyirci onu, o da onları seviyor.
Ezo Gelin, bilindik, tutmaz deniyordu ama şu anda izlenme oranlarında en üst sıralarda...
Dizi bu senenin en iyi izlenme oranıyla başladı. Bence iyi bir ekip kurduk. Konu hala çok güncel; gazetelerde buna dair çok haber görüyoruz. Sevmediği biriyle evlendirilen genç kızların hikayelerini okuyoruz. Gerçek şeyler anlatıyoruz ve bu nedenle tutuluyor. Bu topraklarda yaşıyoruz ve seyircimiz de böyle insanlar.
Tepkiler nasıl?
Gaziantep'te beni Madonna gibi karşılıyorlar. Ezo Gelin rolüne çok yakışıyormuşum. Ezo Gelin terlikleri, fıstıkları gibi ürünler çıkıyor, düğün salonları açıldı. Özellikle Suriye ve Almanya'da çok seyircimiz varmış. Suriye'den sürekli selam yolluyorlar, hediyeler geliyor.
Suriye'de de starsın yani?
Ben evrenselim... Gördüğün gibi Almanya, Suriye
Ezo Gelin'in sence en can alıcı özelliği ne?
Boyun eğmemesi, elinden geldiğince törelere baş kaldırması. Ezo, güçlü bir karakter. Çok az insan öyledir. Öyle olmadığı için de bir sürü insan intihar ediyor. Ezo Gelin de intihar etmeye karar vermişti ama rest çekti. Tüm köyü karşısına alma cesaretini göstermesi bence en güçlü tarafı.
İnternet sitende, özgeçmişini yazarken, 12 Eylül'le ve annenin ölümüyle ilgili satırlarda kara mizah, acıtıcı bir dil kullanmışsın. Mesela bir genç ölüyor ve 'biz patates yedik' diyorsun.
Evimizi üç gence kiralamıştık. Onlara 'anarşikler' diyorlardı. İki erkek bir kız. Ailece kalabalıktık. Bir gün çocuğun birini vurdular, damda. Vurulurken 'ah anam' dediğini hatırlıyorum. O dönemde ölümlere o kadar çok alışmıştık ki, hiçbir şey olmamış gibi patates yemeğe devam ettik. Beni çok etkilemişti, hiçbir şey olmamış gibi patates yemeğe devam etmemiz ve onlarla geçirdiğimiz zaman.
Nietzsche 'mizah duygu ölümüdür' demiş, duygularını saklayarak kara mizaha sığınma gibi. Okurken gülümsüyorsun ama için acıyor
Hayat da böyle ama... 'Güleriz ağlanacak halimize' diye bir sözümüz var mesela. Ağlanacak şeyler var etrafta. Ama ne yapalım kafayı mı yiyelim yani?
Hayatı görüyor ama gülmeyi mi tercih ediyorsun
Evet. Çok ciddiye almak istemiyorum çünkü çok duyarlı biriyim, herkesin yükünü taşıyabiliyor, herkesi anlayabiliyorum. Ama o yük aşırı olduğunda kendimi kambur gibi hissediyorum. Hafiflemek için bir kaçış bu. Gülerek hafifletiyorum hayatı.
'Ünlü olunca herkesin sana bakışı değişiyor. Sana herkes Nurgül Yeşilçay gözüyle bakıyor' demişsin, hala öyle mi?
O zaman daha karamsardım. Kimseye kolay güvenmem açıkçası. Neden güveneyim? Bir güven problemi yaşıyordum. Şimdi de yaşıyorum ama çok takmıyorum. Eskiden herkese güvenmek, herkesle iyi olmak zorundayım gibi bir derdim vardı ama şimdi bu boş ve anlamsız geliyor. Kimseyle kötü olmak istemem ama şimdi daha profesyonelce bakıyorum.
Annelik hem çok büyük sevinçleri olan hem de insanı endişelendiren bir durum, bunu nasıl yaşıyorsun?
Çocuk yetiştirmekle ilgili kitaplar okuyorum. Dünyanın en mükemmel çocuğunu yetiştirmek gibi bir derdim yok. Sadece bazı şeyleri yapmayacak kadar iyi bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Uyuşturucu bağımlısı olmasını, kötü bir insan olmasını, adam öldürmesini istemiyorum. Bizim kadar iyi olsa yeter diye düşünüyorum.
Anne-oğul aşkı var mı?
Çok aşığım. Hastasıyım onun. O da benim. Gittiğim zaman gün boyunca kucağımdan inmiyor. Ben yokken Cem'e ilgi gösteriyormuş, hatta Cem bazen 'sen gitsen mi' diyor.
Hep Temel Reis ve Safinaz'ı oynak istiyormuşsun. Neden Temel Reis? Sığınma ihtiyacı mı?
Kadın hep güçlü erkeği seçer. Temel Reis ne zaman güçlense Safinaz ona gider. Kadın güçlü erkeği sever ve o güç her kadına göre değişir.
Senin için erkekteki güç nedir peki?
Bence zeka. Zeki olmayan bir erkekle asla olamam. Ama kimine göre bu paradır, kimine göre mevki.
Cem Özer'de seni çeken bu mu?
Onu çok zeki ve çok seksi buluyorum.
Kendini zeki buluyor musun?
Buluyorum.
Peki, sence erkekler kadında zeka ister mi?
O kadar zekiyim ki, istediğimde aptal olabiliyorum.
Fatih Akın'ın filmi dünya arenasına çıkacak. Belki de dünyaya açılacaksın, ne düşünüyorsun?
Bunları düşünmek için çok erken. Yarının ne olduğunu bilmediğimiz için hayat bu kadar güzel ve zaten o yüzden ölmek istemiyoruz. Belki film kötü olacak ve benim Türkiye'deki kariyerim de bitecek.
Ama içindeki his ne?
İnşallah çok iyi olacak. Çekimleri iyi geçti, elektriğimiz tuttu, sevdik birbirimizi Fatih'le.
Cem Özer'le evliliğinizde karşılıklı birbirinizi değiştirmiş görünüyorsunuz, neler değişti sence?
Eskiden başıboş yaşıyordum. Her şeye tek başıma göğüs geriyor, tüm sevinçleri yalnız yaşıyordum. Bu ağır bir şeydi, sevinci paylaşmak istiyorsun birileriyle. Şimdi yalnız değilim. O içimdeki boşluğu dolduruyor ve bana huzur veriyor.
Peki, Cem Özer?
Onun da sakinleştiğini düşünüyorum.
Cem Özer'le aranızda rekabet olur mu?
Cem'in çok iyi şeyleri hak ettiğini düşünüyorum. İnşallah işleri çok iyi olur, asla kıskançlık olmaz, önüme de geçebilir. Cem beni çok destekledi. Hayatımda böyle desteği ilk kez gördüm. Ben de hep onun en büyük destekçisi olacağım
Seyircinin seveceği bir kötü adam
Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ahmet Mümtaz Taylan, uzun yıllar Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu, idareci ve yönetmen olarak çalıştı. 'Anlat İstanbul', 'Yazı Tura', 'Okul', 'İnşaat', 'Cenneti Beklerken' gibi filmlerde ve çeşitli dizilerde rol alan Taylan, Ezo Gelin'de Ballı Ağa olarak karşımızda.
Sizin nasıl bir rolünüz var Ezo Gelin'de
Ben Recep'in babasını oynuyorum. Recep'le babası Ballı Ağa filmin kötü adamları ama kötü olmalarının nedenleri var. Ballı Ağa genç yaşta kaçakta çok büyük servet edinmiş, aslında eski kabadayı adamlardan. Herhangi bir çıkar çatışması olduğunda çok sertleşebilen, ama adalet duygusu olan bir adam. Tam bir kötü karakter değil, hatta seyircinin sempati duyacağı birisi.
Uzun yıllar Devlet Tiyatrosu'nda çalışmışsınız...
Evet, tiyatro yönetmeni olarak da çeşitli ödüller aldım.
Niye istifa ettiniz?
Devlet Tiyatrosu bana çok şey kazandırdı, ben de oyuncu, yönetmen, idareci, meslek örgütü temsilcisi, genel başkanlık gibi birçok görevde bulundum ama mevcut yönetim anlayışı ile yıllardır mücadele ediyorum. Artık bu değişmezlik beni çok sıktı. Devlet Tiyatrosu'nun tıpkı Futbol Federasyonu gibi özerkleşmesi gerekiyor, sanatla günlük siyaset arasındaki mesafe uygar bir düzeye inmeli. Bu erimeye daha fazla seyirci kalamazdım. Emekliliğime üç yıl kala istifa ettim.
Peki, şimdi tiyatro yapıyor musunuz?
Ayrılık travmasını atlattıktan sonra tiyatroya döneceğim.
Sizce dizi sektörünün sinemaya bir katkısı var mı?
Kesinlikle var. Yaratı sorununu bir kenara alırsak; tiyatroya da katkısı var. Seyirciyi tiyatroya çekme sorunumuz var. Televizyon birçok oyuncunun yüzünü tanıtarak, seyircinin tiyatroya gitmesini sağlama anlamında katkı sağladı. Birçok oyuncu televizyonda kazandığı paralarla bina yapabildi. Dizi sektörü tiyatroya devletten daha çok katkıda bulundu.
Kendimi tanıştıracağım rolleri seviyorum
İlk filmi 'Sen de Gitme' ile Antalya'da ödül kazanan Ruhi Sarı, 'Üçüncü Sayfa', 'Maruf', 'Hiçbiryerde', 'Neredesin Firuze' gibi önemli filmlerde rol aldı. 'Sultan Makamı', 'Yeditepe İstanbul' gibi televizyon dizilerinde oynadı, şimdi onu Ezo Gelin'de kötü adam Recep olarak izliyoruz.
Recep nasıl bir karakter?
Ballı Ağa'nın oğlu, Ömer'in askerlik arkadaşı. Ömer'i kullanmak istiyor. Geçmişinde kaçakçılık olan babası Ballı Ağa'ya kendini kanıtlamak istiyor. Babasına artık başka yolların olduğunu göstermeye çalışan, annesini erken yaşta kaybetmiş, sürekli cici annelerle büyümüş biri. Kendisinden genç anneleri olmuş. Karakterindeki eksiklikleri başka insanlara zarar vererek kapatıyor. Ömer'e zarar veriyor ama esas meselesi babasının gölgesinden kurtulmak, ondan daha iyi bir durumda olduğunu herkese göstermek.
Rolünüzü sevdiniz mi?
Oynaması keyifli, dişi, her türlü şeyi doğurabilecek bir rol. Birdenbire iyiye de gidebilecek bir karakter. Aşk yaşadığında ne olacak onu da göreceğiz. Babasının yeni eşiyle tanıştı, yeni eş ondan küçük ve Recep'le ilgileniyor. İlk kez birisi ona şefkat gösterdi ve o da biraz şaşırdı.
İlk filminizle Antalya Film Festivali'nde ödül almışsınız
Evet, Tunç Başaran'ın 'Sen de Gitme' adlı filmiyle Yılmaz Zafer genç yetenek ödülünü almıştım. Ardından Adana Film Festivali'nde Yılmaz Güney Onur Ödülü aldım ve onun ardından Ankara Film Festivali'nde aynı ödülü aldım.
İlk yaptığınız filmle o kadar ödül almak size ne hissettirdi, nasıl bir yük yükledi üzerinize?
Düşünsenize amatör bir oyuncu olarak çok büyük ustalarla çalışıyorsunuz; Tunç Başaran, Işık Yenersu gibi. Heyecan çok fazlaydı. Bir de iş bittikten sonra ödülle onurlandırılmak ayrıca keyif veriyor. 'Doğru yoldayım, galiba iyi bir şey yapıyorum' diyorsunuz. Bir kez bir şeyler düzgün başlamış oluyor. Oyunculuk serüveninize yeni bir macera ekliyorsunuz, ondan sonra yaptığınız her işte daha dikkatli, bir öncekinden çok daha farklı bir şey yapmayı araştırıyorsunuz. Ben çoğu işimde ödüller ve övgüler aldım, benim için hep öyle oldu. Keyif alarak yaptığım şey herhalde seyirciye geçiyor diye düşünüyorum.
Sinemada oyunculuk dışında hedefleriniz var mı?
'Çarpışma' diye bir kısa film yaptık, Umut Aral'la yurtdışında ödüller aldı, çok beğenildi. Kısa film çekmek gibi bir hayalim var, çok seviyorum. Oyuncu olarak da kendimle tanıştıracağım senaryoların içinde olmak istiyorum.
Eğreti Gelin, Ezo Gelin ve Gene Gelin'de Nurgül'le birlikteyiz!
Atıf Yılmaz'ın son filmi Eğreti Gelin'de Nurgül Yeşilçay'la birlikte rol alan, İstanbul Üniversitesi Devlet Tiyatrosu mezunu Onur Ünsal bu kez de Ezo Gelin'in zorla evlendirildiği, Ömer'in kardeşi Ali rolünde.
Nasıl biri Ali?
Cin Ali diye başladık, internet Ali oldu. Şimdi Antep'te Takoz Ali diye bağırıyorlar. Nasıl bir takozluk yaptıysam! Kerpiçten yapılan bir köyde internet kafesi olan bir çocuk. Böyle biri.
Nurgül Yeşilçay'la Eğreti Gelin'le sinemaya adım attın. Atıf Yılmaz nasıl keşfetti seni?
Birçok insan beni Atıf Yılmaz'a tavsiye etmiş. Başlarken bana küçük bir rol dediler. Senaryoyu alıp eve gittim, hiç küçük bir rol değildi. Atıf Yılmaz'la konuştum, 'bu bayağı rol yani' dedim, o da 'Seni seçtik' dedi.
Kitlelerin seyrettiği bir dizide oynamak nasıl?
Çok kişinin izliyor olması, bu işin en önemli heyecanı. İlk bölümde; 70 milyonluk bir ülkeyiz ve demek ki çok fazla kişi izleyecek dedim. O kadar kitleyi bir arada düşünmek zordu. Biz tiyatroda en fazla
200-300 kişi gördük; 'Vay be gelmişler' dedik. Eğreti Gelin'i 1 milyon 800 kişi izleyince garip olmuştum.
Hayranların var mı?
(Nurgül Yeşilçay cevap veriyor). Var var. Benim internet siteme hep onunla ilgili mesajlar geliyor. 'Bayılıyorum ona, öp onu benim için' diyorlar. Yapmıyorum tabii.
İyi mi aranız Nurgül Yeşilçay'la
Eğreti Gelin, Ezo Gelin Bir gelin üçlemesi yapmayı düşünüyoruz. 'Gene gelin' olabilir. Bir de skunky kardeşliğimiz var. Bir gün kanki diyecekken skunky dedik; iddialıyız ve dünyaya yayılacağız.
Burhan'dan da Gaffur'dan da yakışıklıyım herhalde!
9 Eylül Üniversitesi Devlet Tiyatrosu mezunu Erkan Sever'in 'Ezo Gelin'deki Ömer rolü ilk başrolü ama şimdiden geniş bir hayran kitlesi var.
Ömer nasıl biri?
Delikanlı, gururlu bir erkek. Ezo'yu, kardeşi Ali'yle görüyor ve bunu bana nasıl yaparlar diye düşünüyor. Bunun üzerine Fatma'ya gidiyor, yoksa daha önce eli eline değmiş değil. İntikam yani.
Ezo Gelin'le hayatınız nasıl değişti?
Sakin, dingin, kendi halimde bir hayatım vardı. Oyunumu oynuyordum, sokakta rahattım. Hepsi 4. bölümden sonra değişti. Artık Beyoğlu'nda rahat yürüyemiyorum. 'Ömer geçiyor' diyorlar. Fotoğraf çektiriyoruz, satıcılar laf atıyorlar.
Aşk mailleri gelmeye başladı mı?
Başladı.
Yengeç burcuymuşsunuz, bu burç içe kapanıklığı, yalnızlığı sever
İçe dönük, duygusal insanımdır, daha çok mantığımla değil, duygularımla hareket ederim. Bir ilişkim yoksa rahat biriyimdir ama aşıksam, gözüm kimseyi görmez, sadık bir adamım.
Var mı bir ilişkiniz?
Hayır şu anda yok.
Çoğu insanın istediği bir dünyaya adım atmaktan çok da mutlu değilmişsiniz gibi bir izlenim alıyorum
Mutsuz değilim tabii ama biz tiyatro bölümü eğitimi alıyoruz, sinema ve dizi oyunculuğunu setlerde öğreniyoruz. Bu biraz sindirmekle alakalı, ben sindirebildiğim rolü oynarım, sonrasında getirdiği şöhretin benim için o kadar önemi yok. Keyif alıyorum, bu yeterli.
Oyuncuların egosu yüksek değil midir?
Egosu süper yüksek olur sanatçıların ama sahneye çıkmak bile yeterli bunu tatmin için.
Ezo Gelin neden bu kadar sevildi? Bu çağda!
Aşk dünya döndükçe ilgi çekecek. Aşk, insan için yeme içmeden sonra en büyük ihtiyaç. Aşık olduğunuz anları düşünsenize, her şeyiniz değişiyor. Uçurumdan aşağı atlamış gibi oluyoruz. Sonunu bilmiyoruz çünkü. Burada da çok büyük bir aşk var; Ezo ile Ömer birbirlerini ölümüne seviyor
Siz bu yüzyılda böyle aşklara inanıyor musunuz?
İnanıyorum. Yaşadım çünkü. İlişkilerimde bitiriyorum, harap ediyorum kendimi. Hem aşık olduğumda hem de terk edildiğimde bu duyguları yaşıyorum. Terk edersem yaşamıyorum ama; çünkü zaten önceden kafamda bitmiş oluyor. Ama terk edildiğimde ve ilk aşık olduğumda yaşıyorum. Aşkımı da kolay söyleyemem.
Terk eden misiniz terk edilen mi?
Her ikisi de oldu ama terk edilmeyi tercih ederim. Terk etmek zor şey, eğer karşı tarafın sana seni seven gözlerle baktığını görüyorsan. Terk edilmenin acısıyla yaşamak da güzel.
Biraz şövalye ruhlu musunuz?
Evet, biraz öyle
Kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?
Çok yakışıklı bulmuyorum ama Gafur (Peker Açıkalın) ya da Burhan'dan (Engin Günaydın) yakışıklıyımdır. Bir internet sitesinin anketinde, Türkiye'nin en yakışıklı erkeği sıralamasında
8. olmuşum ama Peker'le Engin beni geçmişler. Artık düşünün halimi yani. Engin yakın arkadaşımdır, ona meydan okuyorum, çıksın karşıma!
Nurgül, rolü kabul etmemde büyük etkendi
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunu Yağmur Kaşifoğlu, 1998'den beri çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde oynuyor. En son, ESEK (Espri Standartları Enstitüsü) kurucusu eşi Uğur Uludağ'ın çektiği 'Bir İhtimal Daha Var' adlı filmde oynayan Kaşifoğlu, Ezo Gelin'in kuması Fatma rolünde.
Fatma 'kötü kadın' mı?
Çok güzel bir karakter, severek oynuyorum. Hayatımda daha önce hiç şiveyle konuşmamıştım. Ömer'e kaza geçirdikten sonra aylarca bakan, dul, çocuğu olan bir köylü kadını Fatma aslında. Zamanla Ömer'e aşık oluyor. Ama sonra Ömer'in hafızası yerine geliyor ve Ezo'yu hatırlıyor. Ezo'nun kardeşi Ali'yle evlendiğini duyunca, Fatma'ya evlenelim diyor, o da kabul ediyor. Ama bir yandan da biliyor, onun aslında Ezo'yu sevdiğini.
Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
İstanbul'da arkadaş çevremden çok olumlu tepkiler alıyorum. Daha önce hiç bu tip rolde görmedikleri için ilginç geliyor. Antep'te beni çok sevdiler. Ben Ömer'e 'Adsız' diyordum, ismini bilmediğim zamanlarda. Bana 'Bir adsız desene, ne güzel söylüyorsun' diyorlar.
Nurgül Yeşilçay'la oynamak nasıl?
Tanışıyorduk zaten. İşi kabul etmemdeki etkenlerden biri de onun olmasıydı.
Aycan Saroğlu
14.01.2007
http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=64468,12
sadece_ozge
14-01-07, 13:28
ben bayıldım röportaja ve nurgule bırkez daha. fotograflar cevaplar ıananılmazdı ya. sunu fakkettım bırde. nurgul ben cok zekıyım faln demısya bunu bır baskası solese derdımkı ukala kendını bgenmıs ama onun soylemesı bıle helal olsun oyledır canım benım dıyorum. yanı ben cok zekıyım deyısı bıle hıcte soguk gelmıyo bana. yanı bunda bıle buı alcak gonululuk sezıyorum ben. cnku gercekten zekı oldugunu bılıyorum. ya bu bitane ya bitane bu nurgul. gormus gecırmıs bu yasında her seyden nasıbını almıs ınsan gıbı ınsan olmus bu genc yasında ınsanlık onun ıcıne ıslemıs yanı. nasıl derler. annelık ask olgunluk bır eş olmak bararda gezmek. cılgınlık hıcbsey ıcınde kalmamıs ve suanda süper bır ınsan oluvermıs. bravo sana sanatcıların en ınsan gıbı olanı
bu hafta dizinin en heyecanlı bölümü. tv seyrttiğimde tanıtımları bunu hisetim. ezo gelin show da bile seyirciyle buluştu.
filiz-nurgül
14-01-07, 21:58
bende ömeri artık bıraktım şimdi doktorla ne olacak onu merak ediyom
süper bi röporatj cok sıcaklar belkide diziyi sevmemizin en büyük nedeni bu kamera arkası ne kadra sıcak olursa kamera önünede yansıyo nurgülün bütün dizlerinde bu sıcaklık vardııı ezododa bu var eglencelii koik bi ekip ve efsanelesmeye giden bir dizi daha 8.bölümde tiryakilik yarattı 20 .bölümlerde ne olur kim bilir
cok merak ediyorum ya...daha 70 kusur bolum surucek.
Biz omer ve ezon'un bu kadar cabucak karsilasicaklari aklimizdan bile gecmedi en az 20. bolumde falan diyordum ben ama 7. bolumde karsilastilar.Hizli oldu.Sassirtilar bizi.
Simdide merakla bekliyorum dizide ilerde ve seneye 2. sezonunda nasil konular olucak dizide.
Insallah hep boyle efsane kalir sonuna kadar. :)
merlystreep
15-01-07, 09:35
cok merak ediyorum ya...daha 70 kusur bolum surucek.
Biz omer ve ezon'un bu kadar cabucak karsilasicaklari aklimizdan bile gecmedi en az 20. bolumde falan diyordum ben ama 7. bolumde karsilastilar.Hizli oldu.Sassirtilar bizi.
Simdide merakla bekliyorum dizide ilerde ve seneye 2. sezonunda nasil konular olucak dizide.
Insallah hep boyle efsane kalir sonuna kadar. :)
aslında 70 küüsr bölüm olacğı belli değil 50 bölümde de bitirebilirler... sıkmasan bırakırlartam yerinde bitiricekler bence
hakikaten tam br aile olmuşlar tuçem
n deidği gibi nugül asmalı konak bittiğinde dizi bittiği için değil arkadaşlarından ayrılıyo diye ağlamıştı bu dizi de öyle olucak bi 20 bölüm sonra şindiden kunky[skunky:img-hyste ]olunmaya başlanmış...
tüm oyuncular tiyatrokökenli başroldekiler yan roldekiler hepsi...
8. bölüm fragmanlarını izledim ben de gereçekten iyi bir bölüme benziyo yine
komedi ve dram eit ağırlıkta olucak yine gibi görünüyo
bir de erkan severle nurgülün tvdeki röplerinde erkan sever ezo gidicek buda arkasından gidicek falan dedi ömer için...
yani ezo istanbula gidebilir...inşbye
insallah gider istanbul'a.Diziye renk katicagindan eminim.Ayri bir heyecani olur dizinin hep koyde hem sehirde gecerse.
Bizi simdiden bile daha guzel bolumler bekliyo bence.Sabirsizlikla bekliyorum. ;)
hem zaten yakinda tiyatro'ya baslicak Nurgul ve yeni bir komedi filme..Nurgul icin zor olur istanbul'a gitmesse ezo.Hem antep'e hemde istanbul'a onun icin zor olur.
Heralde senarist ayarlamistir Nurgul icin.Film cekimlerine dogru ezo gider istanbula.
Bekleyip gorucez. :)
ceren durul
15-01-07, 18:39
acaba fragman özet geldimi merak ettim ....de
en son bölüm cok heycanliydi bence acaba ne olacak ezo ömer vs.
merlystreep
15-01-07, 19:42
anil :| bu dizi 70 bolum mu surecek
belli olmaz o...belki çok daha az,yada fazla sürer
bu arada e.g. bu hafta 100 eyakın dizi içinden 2. olmuş 1. sıla
belli olmaz o...belki çok daha az,yada fazla sürer
bu arada e.g. bu hafta 100 eyakın dizi içinden 2. olmuş 1. sıla
vay superr e daha ne olsun ya tuttu ıste basta o kadra elestırı almasına ragmen hemde buyuk basarıı ohh be salı yarınn ne cabuk gectııı
Bu akşamki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Ömer'in Fatma'yı alıp köye gelmesine çok sinirlendim.
Bence bu dizide her dizideki gibi oldugu gibi asla birinci bolum gibi guzel ve mutlu olmayacak :S Degisen bisey olmiyacak :( :O :sad53:
Bu akşamki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Ömer'in Fatma'yı alıp köye gelmesine çok sinirlendim.
Bende aynen, cok sinirlendim :O Ama napacaz hem daha cok ortalik karisacakmis
geçen bölüm finale doğru fatmanın kucağında bebeği ile köye geldiğinde ki bakışını unutamadım. resmen gözlerinden korku endişe ve suçluluk duygusu okunuyordu. burada fatmadan ziyade intikam duyguları uğruna onu alet eden ömere kızıyorum. ezoya yaptıklarını recep ağa bile yapmadı.
bugün vatan erkan severin ezo gelinle ilgili pöportajı var bide nurgülle resimleri var
ben gazete aldım orda vardı vatan gazetesindeydi tv ekinde yani linkini bilmiyorum
Ezo Ve ömerin inadi hala suruyor :( offf nezaman barisacaklar
lutfen cok uzatmasinlar!! Barisinlar artik. Ezo ya da yazik omerede
hadi ya ne demiss dizi hakkında falan
dizi hakında işte gazentebe gidip gelmek zor olmuyomu diye sormuşlar tabi zor 4 kalkıyomuş 6 uçağa biniyomuş 3 kadar gazantepte çalışıyomuş 8 geri dönüyomuş çünkü burda bir oyunda oynuyo
bu dizide oynaya bilmek için şehir tiyarolarından izin alınmış onlarda vermiş bu dizide cok oynamak istiyomuş ezo gelinde onu en cok etkileyen şeyduydularını cok yoğun yaşaması cok uçlarda yaşıyor her oyuncunun oynmamk istediği rol demiş
ezo gelinin hikayesini biliyomuş çekimler başlamadan izlemiş bidaha ömerin yerinde olsam kesinlikle aşkı seçerdim demiş gazentepte töre gerceğiyle karşılaştınız mıdiye soruyolar oda evet malesef hala genç kızlarımız öldürülüyo dedmiş
gazentepte sizin hayatınızı nasıl etkilerdi?
burası cok farklı aşkın konuşulması bile söz konusu değil ayrıca doğa şartları farklı mesela bizim vucüdumuz gündüz sıcaklığı neyse akşamda onunbir iki derece altında yatay geçiş yapıyo dün akşam şöyle bir espiri yaptık damdaydım gercekten cok zordu o soğukta o sağneyi cekmem survivor diye bir yarışma var dedimki delikanlılarsa gelsinler gaziantepte cekim yapsınlar çünkü bitek gömlerk ve ceketle cekim yapıyoruz bu arada sevgi dolu bakmam gerekiyor dudakların morluğunu göstermedendişlerin titremeden mimik yapman gerekiyor bunu başarmak o tyarışmadan daha zor
arkadaşlar elimden geldiğince yazmaya calıştım sizin için
NurgülÖzcan
16-01-07, 20:41
ilk reklam arasıı valla süperdii ezo tam beklendik hareket onlar mutlu olsun...
laf soklamar cok güzeldii ama valla bu bölüm hic bitmesin
Atalarımız ne güzel söylemiş, son pişmalık fayda etmez. Bi de asya son pişmanlık neye yarar diyo ama neyse:)
Nasıl sinir olmuştum geçen hafta şu Ömer'e, fitil fitil burnundan gelecik inşallah. Öfle ile kalktı zararı bıraktım iflas edecek inşallah.
Bu arada Yedikaranfilin müziği de ne güzel yakışmış diziye, çok hoş olmuş.
Gülmeden edemediğim yer ise Meryem'in okuma hızı ile yazma hızı arasındaki ters orantı. Maşallah kaplumkurbağa hızı ile yazıyor ama mübarek çita hızı ile okuyor:)
Bir de sadece bu dizide değil de tüm dizilerde takıldığım bi şey var. Bir kere giydikleri kıyafeti başka hiç bir bölümde giymiyorlar. Yani ben orta halli köylü ailenin bazı kıyafetleri devamlı giymesini görmek isterim inandırıcı olsun diye. Hemen şekil A ya bir örnek vermek gerekirse bakınız: Gaffur:) o kadar da olmasa bazı kıyafetleri iki üç kere giymelerini bekliyorum en azından ara ara.
Atalarımız ne güzel söylemiş, son pişmalık fayda etmez. Bi de asya son pişmanlık neye yarar diyo ama neyse:)
Nasıl sinir olmuştum geçen hafta şu Ömer'e, fitil fitil burnundan gelecik inşallah. Öfle ile kalktı zararı bıraktım iflas edecek inşallah.
Bu arada Yedikaranfilin müziği de ne güzel yakışmış diziye, çok hoş olmuş.
Gülmeden edemediğim yer ise Meryem'in okuma hızı ile yazma hızı arasındaki ters orantı. Maşallah kaplumkurbağa hızı ile yazıyor ama mübarek çita hızı ile okuyor:)
Bir de sadece bu dizide değil de tüm dizilerde takıldığım bi şey var. Bir kere giydikleri kıyafeti başka hiç bir bölümde giymiyorlar. Yani ben orta halli köylü ailenin bazı kıyafetleri devamlı giymesini görmek isterim inandırıcı olsun diye. Hemen şekil A ya bir örnek vermek gerekirse bakınız: Gaffur:) o kadar da olmasa bazı kıyafetleri iki üç kere giymelerini bekliyorum en azından ara ara.
sea_star evet gercektende atalarimiz cok guzel bir soz soylmisler.Ofkeyle kalkan zararla oturur diye(bir tanede benden)
omer daha simdiden pisman oldu bile ama maalesefki artik gecmisler ola
ya ezo bu ailenin ilk gelini degilmiydi.Valla Fatmaya verilen degerin binde birini bile vermediler EZOYA(hele kaynana beni delirtti resmen kadini bogacaktrim vallahi)
eh valla ezo bunlari varya omerin burnunudan fitil fitil getirecektir.Ama kendi ceyizinden olan ortuyu yataklarinin ustune ortunce ezoya acidim(icim burkuldu)
omer yatak ortusunu gorunce hemen ezosu geldi aklina ilk evlendikleri gece
ayrica sarkida super uymus bu aksamki bolume
ya bu cin ALI garibimde ne yapsin kaldi aradakimselere derdini anlatamiyor.Abisi desen anlamadi,annesi,babasi desen masallah kalas gibi nato kafa nato mermerler
ahhh omer ah bu kadar acelecilik niyeydi?
daha cok ezonun pesinde dolanirsin sen,seni surum surum sururdur bizim ezo vallahi yandin sen
omerin gerdege girmeyecegini zaten anlamistim,ezoyu bu kadar severken olacak sey degildi.Ama fatma basladi bile laf cakicmalara ama omer efendinin jeton malum alti koseli ya anca kardesiyle dertlesme zamani bulabilmis.Fatmaya soyledigi soz yerindeydi takim tamamlandi(soyle bir dusunse takimi tamamlayanin taa kendisi oldugunu anlayacak
Birde masallah omerin babasi ne kadarda torun meraklisiymis,cocugu kucagindan indirmiyor yuh yani diyorum artik
NurgülÖzcan
16-01-07, 21:41
ömer ablacım söyle bakim
boş ol boş ol boş ol
ana bosadıııııııı:happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste süperdii
alacak verecek kalmadi artik dedi
ohh alide 3 kerede bos ol bos ol,bos ol diyip cin alinin nikahtindanda dustu
kim tutar seni ezo beke entep ezo gelin geliyor.Pesinede omer gider:img-hyste :img-hyste
yuru ezooo kim tutabilir ki seni bu saatten sonra
doktor zaten hazir seni entepte bulur zaten
omerde melul melul bakar sen onla nikahlanirken:img-hyste :img-hyste
NurgülÖzcan
16-01-07, 21:44
alacak verecek kalmadi artik dedi
ohh alide 3 kerede bos ol bos ol,bos ol diyip cin alinin nikahtindanda dustu
kim tutar seni ezo beke entep ezo gelin geliyor.Pesinede omer gider:img-hyste :img-hyste
yuru ezooo kim tutabilir ki seni bu saatten sonra
doktor zaten hazir seni entepte bulur zaten
omerde melul melul bakar sen onla nikahlanirken:img-hyste :img-hyste
aynen öyle etme bulma dünyası işte cok iyi oldu bide aliye bagırıyo ne hakla bagırıyosa nikahlı karını gönderme die sanane sen fatmayı getiriken iyi oluyoduu
GULE_HAVIN
16-01-07, 21:48
ay cok guzel bir bolumdu
ezo cok seker yaa gul ali gul cok komik yaa ali ne sirin oyle yaa meryemlede cok yakisiryorlar walla.
ben kaciyorum binbir gece var araniza yani birisi katildi
aynen öyle etme bulma dünyası işte cok iyi oldu bide aliye bagırıyo ne hakla bagırıyosa nikahlı karını gönderme die sanane sen fatmayı getiriken iyi oluyoduu
ee arkadasim omer efendi kendi etti kendi buldu.Insan gibi oturup dinleseydi CIN ALI yi bunlarin hic birisi olmayacakti.Yuzsuz omer simdide aklinca kendini hakli cikarmaya calisiyor sanki kendi imamli karisi gibi yuhhh yani
hadi sen fatmanla cocuguyla evinde otur bakim:img-hyste :img-hyste
yuru ezom kim tutar seni:happy0064 :happy0064
entep ezo geliyor valla:img-yes:
arkadaslar noluuuurrr bana yardimci olun yaa :( su dizi biterken hani bi sarki caliyor yaa..cok cikmisti o sarki..bir kadin söylüyor..nerden bulabilirim onuuu?
tek kelime süperdiii
bittim ya karnıma agrılar girdii gülmkten hele o son sahne bos ol meselesiii harikaydııı hehe bide annesinin sonradan aha da bosadı demesiii off tkr olsada izlemem o sahneyi tkr
ya dizinin resmi sitesi açılmış
www.ezogelin.tv
merlystreep
16-01-07, 21:55
müthişti ya nefes almadan izledim...
işte ezo ya ömere mustahak oldu çeksin acısını burnunun sürtünme sırası onda
bu bölüm reklamları bile izleidm kaçırmamak için ... bitmesin istedim
nurgüle bitiyorum ya o şiveyle o mimikler tıpki oralı kızlar gibi nasıl doğal oynuyo ya müthiş...
fatmayada uyuz olmaya başladım ya başta acıyodum ama
ömer zaten kendi düşen ağlamaz dururmda şu an
ezoyu da tutmayalım doktor bekler dimi
o boş ol bol ol boş ol diyaloglarına koptum:img-hyste nurgülle onuurn..çok doğallar ya
bu bolum gercektende gulmekten yerlere yattim.Helede kaynana olacak kadin ana bosadi diyince yerlere yattim gulmekten
meryemde cin alinin sevgilisi ya valla tam cete gibi oldular ikisi(ilac veripte milleti uyutup bulusmalari)
gercektende bu bolum superdi
ezoom yuru kim tutar seni
doktor valla dunden razi
seni ilk goruste carpildi
kos omer pesine ezonun anca yetisirsin:img-hyste :img-hyste
müthişti ya nefes almadan izledim...
işte ezo ya ömere mustahak oldu çeksin acısını burnunun sürtünme sırası onda
bu bölüm reklamları bile izleidm kaçırmamak için ... bitmesin istedim
nurgüle bitiyorum ya o şiveyle o mimikler tıpki oralı kızlar gibi nasıl doğal oynuyo ya müthiş...
fatmayada uyuz olmaya başladım ya başta acıyodum ama
ömer zaten kendi düşen ağlamaz dururmda şu an
ezoyu da tutmayalım doktor bekler dimi
o boş ol bol ol boş ol diyaloglarına koptum:img-hyste nurgülle onuurn..çok doğallar ya
aynen ya bendeee bide ömere bagırıyo nie gelmedin die ne meraklıymıs kkocaya ezo ama tamm beklendik hareket onlar mutlu olsun
helle o gözünden bi damla yas gelsin o güzünü cıkartırım cümlesiii hala coks eviyoo de iste
bu bolum gercektende gulmekten yerlere yattim.Helede kaynana olacak kadin ana bosadi diyince yerlere yattim gulmekten
meryemde cin alinin sevgilisi ya valla tam cete gibi oldular ikisi(ilac veripte milleti uyutup bulusmalari)
gercektende bu bolum superdi
ezoom yuru kim tutar seni
doktor valla dunden razi
seni ilk goruste carpildi
kos omer pesine ezonun anca yetisirsin:img-hyste :img-hyste
ay evet ya cok güldüm bende orda hatta en cok orda güldüm bide bu köyülülere yüzü asık görünmicem die sırıtmaları aliylee cok komikti alide biz nie sırıyoz simdii diyo:img-hyste matraklar resmne o kadra baskı töre nin içinde bile hala komikkkler
merlystreep
16-01-07, 22:03
helle o gözünden bi damla yas gelsin o güzünü cıkartırım cümlesiii hala coks eviyoo de iste
nurgül nasıldı ama orda...müthiş oynamış
Yedikaranfilin müziği de ne güzel yakışmış diziye:good:
nurgül nasıldı ama orda...müthiş oynamış
Yedikaranfilin müziği de ne güzel yakışmış diziye:good:
evet bu bölüm full gözz ler cekilmis nurgülde gözleryle oynadı resmen her zman öyle oynuyo gerci ama bu bölüm daha bi yakındı ve daha güzlediii bide ömeri gördügü sahne kafam gene oyun edigi bana diyisii cok güzledi gözleri dolu dolu
nedense bu bölüme ne diyeceğimi bilemiyorum. harika desem bile az. her anını soluksuz seyrettim. ezo nun ağlamamk için verdiği mücadele beni çok etkiledi
arkadaşlar dizimiz her hafta daha da güzelleşiyor.
açıkça itiraf edeyim,ilk bölümlerde hayal kırıklığına uğramıştım.ama dizimiz,sonradan oturan bölümler geçtikçe güzelleşen,şarap tabiatlı dizilerdenmiş.
işte o sarkiiii
ömrüm bitti geçti zaman
ah beni beni vah beni beni nasıl edeyim
gerisi yok bulan varsa bana özel atsın lütfenn
tomurcugum
16-01-07, 22:48
omrum bitti gecti zaman yillar geri gelmiyor...
gurbet elde hain zaman yollar geri gelmiyor...
ahhh beni beni vahhh benii nasil ederim...
ahhh beni beni vahhh beni beniii nasil ederim...
arkadaslar benim elimde de bu kadari var...
merlystreep
16-01-07, 22:51
omrum bitti gecti zaman yillar geri gelmiyor...
gurbet elde hain zaman yollar geri gelmiyor...
ahhh beni beni vahhh benii nasil ederim...
ahhh beni beni vahhh beni beniii nasil ederim...