Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
merlystreep 18-01-07, 09:37 ***
Show'un Ezo Gelin'i ilk bölümden sonra açıldı. Vaziyeti iyi. Sanırız bunda koyu melodramdan kurtulmanın katkısı büyük. Ezo'nun Fatma ve Ömer'i çıldırtma çabaları, seyirciyi güldürüyor bile. Sanırız dizinin bu çizgisi güzel.
ya rıza kim milllet.... ruhi nin oynadığı karakter recep değilmiydi
evet o iş ne olucak onu da merak ediyorum senaryo ne kadar iyi yazıldığını şimdi gösteriyo gibi...
bu arada recep ciciannesine aşık olucak bence olmayadabilir tabi
merlystreep canim
valla isimler karisti,recep,riza her neyse (ezoyla omeri ayiran haydut desek suna):img-hyste
o malum haydut kesinlikle omerin pesine dusecegi asikare
ee arkadasim ciciannede vallla tam cilvenaz kadindaki isve ooo
bir sey degil olan haydutun babasina olacak(boynuzlanacak):img-hyste
cicianne (CILVENAZ) benimde dikkatimden kacmadi
saygilarimla
BIR GUN GELIRDE BENIM OLURSAN
ISTE O ZAMAN VAR OLURUM BEN.
harika bir bölümdü hem üzlüdüm hem güldüm özellikle ezoyla alinin boşanması cok komikti ama ömer bişeyi unutuyo galiba ezo onun hala karısı hemde resmi nikahalı gidemesin sen benim hala karımsın diyemedi ben en cok doktorla ezoyu merak ediyorum ve reytinkler süper hep böyle gider inşallah yavaş yavaş yükseliyo
masal_perisi 18-01-07, 18:04 Ya ben hatırlıyorum Ali'nin ezo yu boşamasını
Ezo:''Ali ne diydedin ablacım?''
Ali:''Boş ol boş ol boş ol..Sen benim annamın sırtı gibisin...''
Ali'nin annesi:''Aaaa Boşadı gızı...''
Ya ben hatırlıyorum Ali'nin ezo yu boşamasını
evet öyle söylemişti ben orda gülme kırizine girdim demeki önceden aliyle anlaşmışlar artık ali ve ezo karı koca değil
Ya ben hatırlıyorum Ali'nin ezo yu boşamasını
Ali ve ezo illaki anlastilarve 3 kere bos ol dedikten sonra ali sag EZO selamet misali bosandilar.Kaynana olacak cadida aaaa bosadi gizi dedi
bundan sonra ezo ozgur bir kus nasilsa
ezo kim tutar seni
doktor civanim tutar(omerde merul merul kuzu gibi pesine bakakalir):img-hyste :img-hyste
saygilarimla
vay be ne bos olmus haftaya damgasını vurdu bunu unutmazyız artık
fatma yla omerın ılıskını merak edıyorum ben ne olcaklar acaba
vay be ne bos olmus haftaya damgasını vurdu bunu unutmazyız artık
fatma yla omerın ılıskını merak edıyorum ben ne olcaklar acaba
Selam tuceny
ezo gelin bu hafta gercektende sali aksami damgasini vurdu,dizinin gidisati tam gaz super yani agir agir merdivenin basamaklarina tirmaniyor:img-yes:
FATMA ve OMER iliskisi ne olabilirki?
omerin akli ezoda
fatmanin akli ilk geceden onu gerdek odasindan birakip ezosunu gormeye gitmis olan OMERDE
yani bunlarin evliliginden hic bir sey cikmaz,haa FATMA seytani illa kendine omeri baglamak adina bir dolaplar cevirecek diye dusunuyorum ama omer ezosunu unutamaz(ama gecmisler ola omer efendi)
birde bu hafta bir bakiyormusuz OMER ezonun hasretine dayanamayip
FATMAYA 3 kerede bos ol diyiveriyormus(kaynana bu sefer kesin kalpten gider ohh olsun derim bende):img-hyste :img-hyste
fatmayla omerin evliklerinden bir sey cikmaz,sonucta
ezo artik ozgur bir kus
kim tutar seni ezoo
doktor civanim tabiki
saygilarimla
merlystreep 18-01-07, 20:23 Selam tuceny
ezo gelin bu hafta gercektende sali aksami damgasini vurdu,dizinin gidisati tam gaz super yani agir agir merdivenin basamaklarina tirmaniyor:img-yes:
omerin akli ezoda
fatmanin akli ilk geceden onu gerdek odasindan birakip ezosunu gormeye gitmis olan OMERDE
yani bunlarin evliliginden hic bir sey cikmaz,haa FATMA seytani illa kendine omeri baglamak adina bir dolaplar cevirecek diye dusunuyorum ama omer ezosunu unutamaz(ama gecmisler ola omer efendi)
FATMAYA 3 kerede bos ol diyiveriyormus(kaynana bu sefer kesin kalpten gider ohh olsun derim bende):img-hyste :img-hyste
ezo artik ozgur bir kus
kim tutar seni ezoo
doktor civanim tabiki
saygilarimla
:img-hyste :img-hyste hatılıyorum sinope onların işi hayırlı olmayacak ama ezoyu da pek parlak günler beklemiyo bence
Selam tuceny
omerin akli ezoda
ezo artik ozgur bir kus
kim tutar seni ezoo
doktor civanim tabiki
saygilarimla
seytan demiyelim o kadında yanlız cocouyla bı basına ne yapsın dıe dusunuyorum ayrıca ezoya teklif de goturdu gıderım ıstersen dıe
ömer zaten gonlu hep ezodaydıda ıste ınat ugruna batırdı herseyı olan fatmaya oldu ben acımaya basladım sız önceden acıyodunuz ben sımdı acıyorum ezo kuma gıbı bısey olcaktı ıı oldu alıyle kıksandırması cok matraktıı ömerı sırıt demesı falan
meryemmde o kızı atlamaylım cok cektı garıbım cok da seker pc konusunda cok gulrudrdur benı alıde anladık selam deyısı falann
tkr nı verler ıns
:img-hyste :img-hyste hatılıyorum sinope onların işi hayırlı olmayacak ama ezoyu da pek parlak günler beklemiyo bence
merlystreep canim
ee ozoya yapilan onca haksizliga karsilik yuzleri gulermi hic(ezo yataklarini bile hazirlarken kendi ceyizinden olan ortusunu yatagin uzerine serdi ici ezile ezile
ama sonucta omer o yataga girmedi bile beter olsunlar insallah,ik yakalari bir araya gelemeyesiceler:img-hyste :img-hyste
ezoyu evet zor gunler bekliyor ama ebe anasi ve kocasi ezoya entepte kol kanat gerecekler.Bu arada DOKTOR CIVANIM da bosandigini ogrenecek ezonun
ezo sonucta basinin caresine bakacak ,ama digerleri
yandim keten helva
turkusunu soyleyecekler:img-hyste
ezo kim tutar seni yuruuu
doktor civanim anca tutar
omerde merul merul bakakalir ardindan
saygilarimla
[B]BIR GUN GELIRDE BENIM OLURSAN ISTE
O ZAMAN VAR OLURUM BEN.
seytan demiyelim o kadında yanlız cocouyla bı basına ne yapsın dıe dusunuyorum ayrıca ezoya teklif de goturdu gıderım ıstersen dıe
ömer zaten gonlu hep ezodaydıda ıste ınat ugruna batırdı herseyı olan fatmaya oldu ben acımaya basladım sız önceden acıyodunuz ben sımdı acıyorum ezo kuma gıbı bısey olcaktı ıı oldu alıyle kıksandırması cok matraktıı ömerı sırıt demesı falan
meryemmde o kızı atlamaylım cok cektı garıbım cok da seker pc konusunda cok gulrudrdur benı alıde anladık selam deyısı falann
tkr nı verler ıns
tuceny canim
tamam FATMA da bebegiyle tek basina kaldi hayatta
ama sonucta omerin ezoyu ne kadar sevdigini anladi,yinede ardan cekilmesi gerekirdi,nikah aksami suslenmis nasilda gerim gerim geriliyordu sanki 18lik genc kiz gibi,ne akla hizmet ediyordu.Hicmi akli basmadi?
ezo bosandi artik doktor civaniminda yakindir talip olmasi ezoya:img-in_lo :img-in_lo
meryemce garibim evet o sevdasi icin cok cekti,ama cin ali valla 3 kere onada aldim seni karim olarak der oda nikahlaniverir kinali kuzusuyla
pc konusunda bende gulmekten yerlere yattim:img-hyste
saygilarimla
ömer haline yansın senmisin ezonun sakladığı paralarla araba alıp köye gel her nekadar kendi üzerine almamış olsada ballı ağa ona bunların hesabını soracaktır. artık onu kollayan ezosuda yok yeni gelin fatma ezo gibi ömere kol kanat gerebilecekmi? ezo kadar yürekli olacağını zannetmiyorum
ömer haline yansın senmisin ezonun sakladığı paralarla araba alıp köye gel her nekadar kendi üzerine almamış olsada ballı ağa ona bunların hesabını soracaktır. artık onu kollayan ezosuda yok yeni gelin fatma ezo gibi ömere kol kanat gerebilecekmi? ezo kadar yürekli olacağını zannetmiyorum
merlystreep 18-01-07, 21:06 ezo kim tutar seni yuruuu
doktor civanim anca tutar
omerde merul merul bakakalir ardindan
sinope alemsin ya:img-hyste
merlystreep 18-01-07, 21:07 bülbül dalda ötmez oldu
günler geri gelmiyor
gözyaşlarım akmaz oldu
senden geri gelmiyor
ah beni beni
vah beni beni
nasıl edeyim
ah beni beni
vah beni beni
nere gideyim
ömrüm bitti geçti zaman yıllar geri gelmiyor
gurbet elde hain zaman yollar geri gelmiyor
ah beni beni
vah beni beni
nasıl edeyim
ah beni beni
vah beni beni
nere gideyim
NurgülÖzcan 18-01-07, 21:13 bülbül dalda ötmez oldu
günler geri gelmiyor
gözyaşlarım akmaz oldu
senden geri gelmiyor
ah beni beni
vah beni beni
nasıl edeyim
ah beni beni
vah beni beni
nere gideyim
ah beni beni
vah beni beni
nasıl edeyim
ah beni beni
vah beni beni
nere gideyim
sözleri cok güzel
söyleyende hakkını vererek okumuss
ellerinize saglik
durunazar
omer haline oyle bir yanacakki ben ne ettim demeye basladi bile treni kacirdi.Araba alirken iyiydi paralari cukkalarken iyiydi,yaptiklari yanina karmi klacak
Tabiki kalmayacak bu saatten sonra onu kollayacak yaninda ezosuda yok,cici hanimi FATMA si var,fatma kesinlikle belki ilk baslarda omere destek cikiyormus gibi yapacak.Hatta kaynanasigilin gozune girebilmek icin az yaglar cekmiyecek:img-hyste ama nafilee
ezoda olan yurek cesaret fatmada ne arar
ezo yuruuu kim tutar seni
doktor civanim tutar anca:img-in_lo :img-in_lo
omerde merul merul kuzular gibi ardindan bakakaliverir:img-hyste
saygilarimla
ilk bölüm seyrettiğimde biraz ürktüm ma her geçen bölüm dizinin çizgisi...yukarıya çıkıyor. iyi herşeyi düşünüp düzeltmişler. tebrikler özellikle senaryo yazanlara.. 8.bölüm harikaydı
bende sana katılıyorum peri. ilk bölümden bende biraz ürkmüştüm özellikle makyajlar çok iyi değildi.. ömerde son bölümlerde oyunculukla göz dolduruyor
sinope merlystreep söylediği gibi sitemize hoş geldin dizinin yorumlarını yaparken ezo ve alinin diyoloğları gibii esprileri ve eğlendirici.
sinope merlystreep söylediği gibi sitemize hoş geldin dizinin yorumlarını yaparken ezo ve alinin diyoloğları gibii esprileri ve eğlendirici.
durunazar arkadasim oncelikle hos bulduk,aranizda olmak gercekten cok guzel
merlystreep CANIM sanada cok tesekkur ederim saolasin var olasiniz
valla ben bu CIN ALI meryeme 3 kere benim karim olurmusun diyipte nikahina alirsa hic sasirmam artik.ee sevenler kavussun demi:img-in_lo
ezom yuruuu kim tutarki seni
anca doktor civanim tutabilir
omerde kapi koselerinde seni bekler durur merul merul kinali yapincak gibi:img-hyste :img-hyste
takil doktor civanima yasatsin seni
saygilarimla
Bu bölümde gene müthisti.. Fatmanin olanlarla hic bir sucu yok, suclu olan biri varsa oda ömerdir. Anlamadan dinlemeden fatmayla inattan evlenmeye karar veren o.. Insan ilk önce sevdigini dinleyip, ona Inanmazmi? Fatma gercekten cok temiz kalpli biri, ezo üzülmesin diye gitmek bile istedi.
Ezonun o iyi yürekliligini zaten biliyoruz, Bir zamanlar ömerle Kendisine ait olan örtüsünü veriyor.. Nasil bir yürektir bu
Inanilmaz bu ömerin yaptigi.. Ezo yillarca aci ceksin Ömerin hasretiyle yasasin ve su ömerin ettiklerine bakinn ya
O zaten ezoya tekrar kavusma imkanini Inadi yüzünden kaybetti.. Son pismanlik neye yarar
Ve ezonun söyledigi o cümle cok dogru: Daha fazla kalp kirmasin
bakıyorum herkez ömere saldırıyor neden yaptığıyla ilgili kimse olumlu bişey yazmıyor. aşkı için herşeyi yapan bir erkek bence saygı duyulmalı
merlystreep 19-01-07, 00:05 Bu bölümde gene müthisti.. Fatmanin olanlarla hic bir sucu yok, suclu olan biri varsa oda ömerdir. Anlamadan dinlemeden fatmayla inattan evlenmeye karar veren o.. Insan ilk önce sevdigini dinleyip, ona Inanmazmi? Fatma gercekten cok temiz kalpli biri, ezo üzülmesin diye gitmek bile istedi.
Ezonun o iyi yürekliligini zaten biliyoruz, Bir zamanlar ömerle Kendisine ait olan örtüsünü veriyor.. Nasil bir yürektir bu
Inanilmaz bu ömerin yaptigi.. Ezo yillarca aci ceksin Ömerin hasretiyle yasasin ve su ömerin ettiklerine bakinn ya
O zaten ezoya tekrar kavusma imkanini Inadi yüzünden kaybetti.. Son pismanlik neye yarar
Ve ezonun söyledigi o cümle cok dogru: Daha fazla kalp kirmasin
ya fatma kendince haklı aslında ama kıl oluyorum ona da aşık olcak adammı kalmadı yani sen olsan seni sevmediği gün gibi ortada bi adamla evlenirmiydin ezo yapmazdı mesela çocuğunu gerekirse tek başına büyütürdü ama yapmazdı bunu... haksızmıyım
merlystreep 19-01-07, 00:11 bülbül dalda ötmez oldu
günler geri gelmiyor
gözyaşlarım akmaz oldu
senden geri gelmiyor
ah beni beni
vah beni beni
nasıl edeyim
ah beni beni
vah beni beni
nere gideyim
ah beni beni
vah beni beni
nasıl edeyim
ah beni beni
vah beni beni
nere gideyim
türkünün sahibi ünlü sanatçı belkıs akkaleymiş...ellerine sağlık albümünü ezonun sitesinden indrebilirsniz:img-wink:
merlystreep,
Ama evlenip beraber olmak isteyen fatma degildiki.. Ömer aniden arayip gelininizi getiriyorum dedi babasina
Bir bebekle tek basina ortada kalmak cok kötü birsey, hele birde köy yerinde ise ve maddi durumunda yoksa
masum_leydi 19-01-07, 00:20 valla byaıldım bu bölüme özleikel o boş ol sahnesi harikka harika yarıldım gülmekten
en etkilendğim sahnede kendi örütüsünü örtmesi sonraki fatmaya bakışı
özleikle nurgül yeşilçaya harikaydı
bu arda merlystrep imzandaki iki yeşil göz
beni benden almıştır şimdiden diyim
merlystreep 19-01-07, 00:20 merlystreep,
Ama evlenip beraber olmak isteyen fatma degildiki.. Ömer aniden arayip gelininizi getiriyorum dedi babasina
Bir bebekle tek basina ortada kalmak cok kötü birsey, hele birde köy yerinde ise ve maddi durumunda yoksa
orası öyle zaten aam ezo onu sevmeyen bi adamla bunu yapmazdı demek istediğim bu yani aslında yapmayadabilir bakın ezoya aliyle evlendirildi ne yaptılar eskisi gibi kanki ama fatma ömere o gözle bakmıyoki bişeyler bekliyo sürekli 8. bölümde göördüğümüz gibi ... bilmiyorum yani ömerin başının altından çıkıyo hep bunlar :img-pilot
bakıyorum herkez ömere saldırıyor neden yaptığıyla ilgili kimse olumlu bişey yazmıyor. aşkı için herşeyi yapan bir erkek bence saygı duyulmalı
destur
tabiki omere saldiracagiz,kardeini dinlemedi,ezoyu dinlemedi,onlari dinlemis olsaydi ezoyu kaybetmeyecekti.Kardesi ona her seyi izah etmeye calisti ama dinleme zahmetinde bile bulunmadi
aski icin ne yapti?
civi civiyi cokermis misali gidip hemen anlamadan dinlemeden FATMAYA evlenme teklifi yapti
ezom sen basini dik tut senin alnin acik
kim tutar seni yuru bildigin yolunda
doktor civanim bekler seni
omer sanada fatmanla mutluluklar
kasap onunde ciger bekleyen kediler gibi bu saatten sonra ezonun pesinde dolanirsin ama nafile treni kacirdin
saygilarimla
[B] BIR GUN GELIRDE BENIM OLURSAN
merlystreep 19-01-07, 00:27 valla byaıldım bu bölüme özleikel o boş ol sahnesi harikka harika yarıldım gülmekten
en etkilendğim sahnede kendi örütüsünü örtmesi sonraki fatmaya bakışı
özleikle nurgül yeşilçaya harikaydı
bu arda merlystrep imzandaki iki yeşil göz
beni benden almıştır şimdiden diyim
aynen masum leydi bu bölüm beklenenin ötesinde diziyi uçurdu tam anlamıyla dizi oturdu espriler taş atmalar imalar süperdi
nurgülün oyunu zaten müthiş şivesi mimikleri tam anlamıyla antepli olmuş tam bir karakter oyucusu bence
o "boş ol" sahnesinde
aliye " ali ablacım ne dicektin söyle bakim" diyişi bayıldım ya alinin tavrı ikisi onurla döktürüyolar ...benm de favori sahneleirmden
bir de ezonun ömere habire " kayınço " demesi de süper "kaynıma yarasın" falan da dedi bi ara çok tatlı ya bütün o durumdaki kızlar ezoyu örnek almalı bence .. zeynepin kızbaşınla nereye gidiyosun lafı üzerine ezonun deidği gibi o baş yabana atılmamalı ne de olsa "ezonun başı"
bu arada o gözlerde boğulmamak kaybolmamak mümkün mü ya 2 koca saray resmen:img-wink:
herkese iyi geceler
orası öyle zaten aam ezo onu sevmeyen bi adamla bunu yapmazdı demek istediğim bu yani aslında yapmayadabilir bakın ezoya aliyle evlendirildi ne yaptılar eskisi gibi kanki ama fatma ömere o gözle bakmıyoki bişeyler bekliyo sürekli 8. bölümde göördüğümüz gibi ... bilmiyorum yani ömerin başının altından çıkıyo hep bunlar :img-pilot
Evetde, ömer onunla evlenmek isteyince bi an kendisini seviyor zannetii Fatma belkide .
Ezo böyle birsey yapmazdi dogru
Ömeride anlamaya calisiyorum aslinda, O Keske birde ezoyu dinleseydi.. EN azindan Öfkeyle kalkip zararla oturmasaydi
Kusura bakma gece gece biraz gec yaziyorum :) Bencede nurgülün performansina diyecek yok valla
Bu dizide beni tekrar kendisine hayran birakti.. Nasilda iyi dönüyor dili.. Tanimasam bilmesem Nurgül Onlardan biri diicem
sana da iyi geceler ;)
ne ypatıkı anca ona buna gurlesın o baska ısı yok bı anla dınle demı yok hemen saldırdıı herkese sımdıde yanıyo garıbım
Ezo güçlü bir karakter ama bakalım nereye kadar dayanabilecek. Çünkü kendi de sürekli bana akıl lazım diyor. Nurgül Yeşilçay izlerken gerçek bir Antep liyi izliyormuşum gibi geliyor. Sadece şive değil her haliyle mükemmel.
:img-hyste :img-hyste [QUOTE=narino;2121830]Ezo güçlü bir karakter ama bakalım nereye kadar dayanabilecek. Çünkü kendi de sürekli bana akıl lazım diyor. Nurgül Yeşilçay izlerken gerçek bir Antep liyi izliyormuşum gibi geliyor. Sadece şive değil her haliyle mükemmel
NARINO arkadasim
ezo karakteri su cagda tam anlamiyla ayaklarinin ustune durabilecek bir kadini yansitiyor bizlere cok guclu bir kadin imaji cizdiriliyor.Ya arkadasim dusundugun seye bak CIN ALI den nasilsa bosandi
ee entepede gidiyor,hem orda basina bir sey gelse DOKTOR CIVANIM ne gune duruyor(yani arkasi saglam rahat).Zaten ezoya ilaclari falanda o vermisti simdide ask terafipisi uyguladimmi OMer KALASI DERDINE YANSIN asil
gercektende NURGUL yesilcay sivesini ,ses tonunu,goz mimikleriyle kendisini cok guzel ifade edebilen bir bayan oyuncumuz(BAYILIYORUM ONA)
yuru ezomm kim tutar seni
anca doktor civanim
omerde kasap onundeki kediler gibi anca sana uzaktan bakakalir ardindan:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
ezo bu durumda doktorla aşk yaşarsa ömerden bir farkı kalmaz. benim bildiğim ezo duygularına bu kadar kolay yenik düşmezz. belki doktordan manevi olarak destek alabilir fakat onun duygularına karşılık vermez.
cok tsk ederim arkadasim..ama ben bulamadim sarkiyi..yani ezogelin.tvdemi? orda o sarkiyi göremedim..baska siteyi diyorsan o sitenin adini yazabilirmisin lütfen?türkünün sahibi ünlü sanatçı belkıs akkaleymiş...ellerine sağlık albümünü ezonun sitesinden indrebilirsniz:img-wink:
masum_leydi 19-01-07, 14:37 aynen masum leydi bu bölüm beklenenin ötesinde diziyi uçurdu tam anlamıyla dizi oturdu espriler taş atmalar imalar süperdi
nurgülün oyunu zaten müthiş şivesi mimikleri tam anlamıyla antepli olmuş tam bir karakter oyucusu bence
o "boş ol" sahnesinde
aliye " ali ablacım ne dicektin söyle bakim" diyişi bayıldım ya alinin tavrı ikisi onurla döktürüyolar ...benm de favori sahneleirmden
bir de ezonun ömere habire " kayınço " demesi de süper "kaynıma yarasın" falan da dedi bi ara çok tatlı ya bütün o durumdaki kızlar ezoyu örnek almalı bence .. zeynepin kızbaşınla nereye gidiyosun lafı üzerine ezonun deidği gibi o baş yabana atılmamalı ne de olsa "ezonun başı"
bu arada o gözlerde boğulmamak kaybolmamak mümkün mü ya 2 koca saray resmen:img-wink:
herkese iyi geceler
evet hikayeyi bozmadan artı daha güzle şeyler katıp seyri alem eyleyip bizde ağız tadıyla izliyoruz
zaten ilk nurgül etkendi bu diziye bakmam için bence türkiyenin ender en iyi kadın oyunculardan o ufacık tefecik kadından hangi rolelr çıkıyo insanı nasıl güzeliğiyle büyülüyo hayran olmamk mümüknünmü yaşatan ve yaşayan gerçek ender oyunculardan gözlleriyle konuşubilmesi ayrı bi olay
en yakın zamnda timuçin esenle görmek istiyorum kendisi
benim için salihanın özel bi yeri vardır kimse ondan iyi canladıramaz herhalde
dellği bi insana delilik bile bu kadar güzle yakışmaz gözlerini açması konuşması ses tonu hızlı harkettleri ve gözlerinde olan bi hüzün varki saklı
insanın nurgül diye inaanı gelmiyor bu saliha diyoruz inanmak istemiyoruz film boyunca zaten inandırmıyorda zaten imza yaptım sitesinden reimlerini buldum kendime bu arada eğreti gelinden salihadan ezo gelinden filan imzalar yapıcam en yakın zamnda :)
saliha gibi eğreti gelin benim için ayrı özeldir bunuda beliritiyim
ezo bu durumda doktorla aşk yaşarsa ömerden bir farkı kalmaz. benim bildiğim ezo duygularına bu kadar kolay yenik düşmezz. belki doktordan manevi olarak destek alabilir fakat onun duygularına karşılık vermez.
durunazar
ben zaten su anda ezo illa ask yasasin demiyorum ki
ama omer KALASI ezoya cok buyuk haksizlik yapti.EZO nunda duygularina hemen aciga cikaracagini zannetmiyorum,ama zamanla doktor civanim ezonun pesine takilacak.OMER de bu durumdan haberdar olup illa ezoya baski uygulayabilir,ezoda inat yapip (kisasa kisas olayi yani sen yaparsinda ben yapamammi diye) doktor zaten manevi yonden yardima dunden hazir
ama kesinlikle doktor civanim ezoya talip olacak diye dusunuyorum,EZODA sirf inat diye evette diyebilir
saygilarimla
yuru ezomm kim tutar seni
anca doktor civanim tutar
omerde merul meruk kuzular gibi ardindan oylece bakakaliverir:img-wink:
kusum elimden uctu diye:sad53: :sad53:
saygilarimla
e bende gırıdm sıtesıne yok muzigi serom nerden buldun sen yada buldun mu
katılıyorum arkadaslr ezo cok guclu oyle kouay kolya gonlune yenılmıcek bırısı degıl askı gurunda sonra gelır yanı omer ısı zor bundan sonra
Ezo Barissin artik omerle :( valla kizi gorunce
tuglerim diken diken oluyor kiz acayip gururlu
ve inacci da. Omer herseyi ogendi biraz once
ogrenseydi bunlar bukadar olmazdi :( yazik etti
kendinede o kizada ve ezoyada. !
ohh özette geldıı gene super bolumm ezo gıdıcektır bence antepe dınlemıcektır ama belkı alıyı bırakmak ıstemedıgı ıcın yanı alı yalnız kalasın dıe bı sure daha kalır anttepde meryemle gene kavusamıcak bunlar anlasıldı
ohh özette geldıı gene super bolumm ezo gıdıcektır bence antepe dınlemıcektır ama belkı alıyı bırakmak ıstemedıgı ıcın yanı alı yalnız kalasın dıe bı sure daha kalır anttepde meryemle gene kavusamıcak bunlar anlasıldı
ZAten nurgul Y. Reportajda soylediydi baya ezo ve omer, meryem ve ali aci cekecekmis baya surecekmis. Malesef :(
dizi çıkmaza girdi. ezo ömeri affetse bile köylünün özelliklede ağanın dilinden kurtulamaz. ali ile formalite evliliği yaptığını küçük yerlerde insanlara inandırmak çok zor. kaldıki öz abi ömer bile buna inanmamıştı. dedekodu alır başını gider. öte tarafta köyünü terk etmiş bir kadını tekrar köyüne yollamak onun hayatını yok saymaktır. şimdilik ömer ile ezonun kavuşması zor hatta imkansız gibi.
NurgülÖzcan 19-01-07, 16:57 özet gelmıs meryem ali gene zorda bu bölüm bakalım recep neler yapıcak ömerı saymıyorum bıle ezo bencede donenemez kolay kolay antepe
merlystreep 19-01-07, 19:02 cok tsk ederim arkadasim..ama ben bulamadim sarkiyi..yani ezogelin.tvdemi? orda o sarkiyi göremedim..baska siteyi diyorsan o sitenin adini yazabilirmisin lütfen?
canm ezonun sitesinde forum bölümüne 8. bölüm başlığında bi arkadaş belkıs akkalenin o şarkısının albüm linkini eklemiş tüm albüümü indirebiliyosunuz
evet hikayeyi bozmadan artı daha güzle şeyler katıp seyri alem eyleyip bizde ağız tadıyla izliyoruz
zaten ilk nurgül etkendi bu diziye bakmam için bence türkiyenin ender en iyi kadın oyunculardan o ufacık tefecik kadından hangi rolelr çıkıyo insanı nasıl güzeliğiyle büyülüyo hayran olmamk mümüknünmü yaşatan ve yaşayan gerçek ender oyunculardan gözlleriyle konuşubilmesi ayrı bi olay
en yakın zamnda timuçin esenle görmek istiyorum kendisi
benim için salihanın özel bi yeri vardır kimse ondan iyi canladıramaz herhalde
dellği bi insana delilik bile bu kadar güzle yakışmaz gözlerini açması konuşması ses tonu hızlı harkettleri ve gözlerinde olan bi hüzün varki saklı
insanın nurgül diye inaanı gelmiyor bu saliha diyoruz inanmak istemiyoruz film boyunca zaten inandırmıyorda zaten imza yaptım sitesinden reimlerini buldum kendime bu arada eğreti gelinden salihadan ezo gelinden filan imzalar yapıcam en yakın zamnda :)
saliha gibi eğreti gelin benim için ayrı özeldir bunuda beliritiyim
salihaya bende bayılıyorum diyorum ya ....gençoyuncular özellikle dizilerde tip çiziyolar herkes tip yaratabilir ama karakter yaratabilmek duygusuyla vücut diliyle tamamen "o" olabilmek gerçekten yetenek istiyo yenilerden de bi elin 5 parmağını geçmez zaten başrolde karakter oyunculuğu pek olmaz ama nurgül ilklerden biri başrolde kadın karakter oyuncusu şey gibi holivudda johnny deppin hiç yan rolde oynamadan karakter yaratması gibi her filminde ...pek rastlanan bişeyd eğildir bu nurgülü o yüzden çok seviyoruz birazda
söylediklerinede tamamen katılıyorum saliha konusunda
ezoya gelirsek şivesiyle ses tonuyla mimikelriyle hatta el kol hareketleriyle bile bambaşka biri yarattı nurgül[ne demişler karakter yüzde 30 senaryo yüzde 70 oyuncunundur]gerçek bii çok tanıdık geliyo ama asla nurgül değil...
"bahane" demiyop "mahana " diyo bu kadar detaycı bi oyuncu "gibi "" demiyo " kimi" diyo falan...
bu arada diizde onur ünsdala gttikçe hayran olmaya başladım çok doğal oynuyo çocuk ya eleceğin en iiy aktörlerinden biri olucak bence
ayrıca ruhi sarı dumur ediyo beni ya hakikaten o da hem yan rolllerde oynuyo ama ciddi anlamda bi karakter oyuncusu çok yetenekli çok gıcık birini oynuyo ama seviyorıum çok tanıdık geliyo insana yadırgamıyosun:good:
dizide oyunculuların hepsi hepsi hemen hemen çok yetenekli ve gittikçe oturması ağızda tad bırakmaya başlamasıda bence çok iyi genelde hep tam tersi oolur iyi başlar patlar ilk bölümde sonra sıkar izlemesemde olur dersin bkn binbir gece
ayrıca masalperisi tuçemin övgüsü üzerine imzalarına baktımdaha
önce yaptığın....gerçekten bayıldım iltifat olarak kabul etme cidden çok başarılısın ...bizde senden ezo imzaları bekliyoruz vaktin olursa eğer istersen tabi
saygılarımlanbye
bencede nurgül yeşilçay senaryoya çok şey katmış. kumaş ve malzeme nekadar iyi olursa olsun iyi bir terzinin elinden çıkmazsa sonuç iç açıcı olmaz. nurgül sıradan diyoloğlarda bile gerek oyunculuğu gerek ses tonu ve başarılı şivesiyle milyonları ekrana bağlıyor.
buldum cnm cok tsk ederim :)
evet bende buldum ama butun album eklenmıss yanı bıtek sarkı degıl ayrıca dızıdekıde degıll ben dızıdekını ıstıyorumm
merlystreep 20-01-07, 17:47 Kahramanları gönlümüzde replikleri hep dilimizde...
Televizyon dizileri kahramanları kadar artık replikleriyle de gündelik hayatımızın bir parçası oldu. Özellikle gençlerin gönlünde taht kuran replikler listesinde; 'Avrupa Yakası'nın kapıcısı Gaffur'un 'Beni beğenmiyor musun?' ve 'Nasılım' sözleri başı çekiyor.
Dizilerin günlük hayatımızdaki yeri gün geçtikçe derinleşiyor. Öyle ki, dizi kahramanlarının replikleri 7'den 70'e herkesin dilinde dolaşıyor. En popüler dizi replikleri listesinde; Avrupa Yakası'nda Peker Açıkalın'ın canlandırdığı Gaffur karakterinin "Beni beğenmiyor musun?", "Tenhalarda kıstırırım seni", "Nasılım?" ve "Anladın sen onu" gibi sözleri başı çekiyor.
BEN BEYAZ TÜRK'ÜM
Aynı dizide Engin Günaydın'ın canlandırdığı Burhan Altıntop karakterinin; "Yavrum, Nişantaşı çocuğuyum ben. Beyaz Türk'üm" şeklindeki sözleri de favori replikler listesinde üst sırayı zorluyor. 'Cennet Mahallesi'nde Alişan'ın canlandırdığı
Ferhat karakterinin "Sultan'la evlenmek tek hayalim" repliği ve 'Acı Hayat'ın Mehmet'i Kenan İmirzalıoğlu'nun "Zibidi Ender, Nermin'den uzak dur" replikleri de halk tarafından çok seviliyor.
GECESİ 150 BİN DOLAR
Halkın diline yerleşen replikler arasında 'Ezo Gelin'in Ezo'su Nurgül Yeşilçay'ın "Ali üstüme kuma getirme ne olur" u, 'Ihlamurlar Altında'nın Yılmaz'ı Bülent İnal'ın "Tamam ben varoşum ama seni çok seviyorum"u ve 'Binbir Gece'nin Onur'u Halit Ergenç'in "Bir gece için 150 bin dolar"ı da bulunuyor.
Esin ÖVET/MAGAZİN
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/01/20/gny/mag103-20070120-200.html
zaten repkleri kosnuaları dialogları diziyi sevmemmize cok sey kattııı o kadra acıklı sahnelerin içibde bile bizi güldüren dialoglar ezonun farkıdır
merlystreep 20-01-07, 22:01 ben sürekli tv izlemediğim için görmedim
bu arada "geri gelmiyor" tüğrküsü nü indirdim belkıs akkalenin türkü ama dizide o söylemiyo daah ince sesli biri söylüyo oda çok güzel o da
NurgülÖzcan 20-01-07, 22:05 ben sürekli tv izlemediğim için görmedim
bu arada "geri gelmiyor" tüğrküsü nü indirdim belkıs akkalenin türkü ama dizide o söylemiyo daah ince sesli biri söylüyo oda çok güzel o da
hadi ya niye vermiyolarki fregmanı özel bölüm falan olmasında en heycanlı bolumler kursagımızda kalmaz insallah
hadi ya niye vermiyolarki fregmanı özel bölüm falan olmasında en heycanlı bolumler kursagımızda kalmaz insallah
sakın deme o ıhtimali düsünmek bile istemiyorum
sanmıyorum ya olmaz olmasında bekliyelim bi pazra olsun bakalim veriler
merlystreep 20-01-07, 22:27 sakın deme o ıhtimali düsünmek bile istemiyorum
sanmıyorum ya olmaz olmasında bekliyelim bi pazra olsun bakalim veriler
salaklıklarının rsmi olur bence..diğer kanalllar yeni bölüm veriirken öyle bişey olmaz zaten ayrıca özet gelmzdi yeni bölüm olmasaydı demekki var:img-wink:
arkadaşlar yeni bölümün fragmanları akşam geç saatlerde verildi. bu bölümde çok konuşulak gibi. tanıtımlar diyaloğlu ve güzel olmuş. ömer ezoya beni seviyormusun ezo diyor. kumalardan biri meryeme ali ezoya boş ol boş ol demiş diyince meryem bir oh çekiyor. ballı ağa ömere paraları soruyor. ali recep ağayı bezin dökerek yakacağını söylüyor. anlaşılan bu bölümde geçen haftaki bölümü aratmayacak.
merlystreep 21-01-07, 12:50 8. bölüm footları multimedya bölümüne eklenmiştir serçe tarafından
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2135413&posted=1#post2135413
hayrını görün
chimeneyes 21-01-07, 14:32 arkadaşlar lütfen nurgülü sevenlerrr b ize destek olsuuun lütfen.... benimle özelden irtibata geçsinler
8. bölüm footları multimedya bölümüne eklenmiştir serçe tarafından
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2135413&posted=1#post2135413
hayrını görün
cokk gzueler ya jele bı damla yas dokuludugu anı nasılda yakalamıs hayran kaldım resımlere ya ben hala ızleyemedım offf ne oluyo fregmanda bırı kısaca anlatsa
dizifilm .yetkilileri bizim dizimiz ezogelin neden ön sayfada değil merak ediyorum merakla bekliyorum
tuğçecim hatırladığım kadarıyla yazayım canım.ezo ömere madem ben senin karındım bu kadının burda ne işi var diyo.ömer af diliyo ezoyu ikna etmeye çalışıyo.recebin babası gelip ömere ölen komutanın hesabını soruyo hatta ömerin basına silah dayıyo resimlerde de görürsün ezo çığlık atıyor bu durum karsısında.ağa zeytin tarlalarını yakıyor.alide gidip ağanın evine saldırıyo ve benzin döküyo evin çevresine.hatırladklarım bu kadar.
tuğçecim hatırladığım kadarıyla yazayım canım.ezo ömere madem ben senin karındım bu kadının burda ne işi var diyo.ömer af diliyo ezoyu ikna etmeye çalışıyo.recebin babası gelip ömere ölen komutanın hesabını soruyo hatta ömerin basına silah dayıyo resimlerde de görürsün ezo çığlık atıyor bu durum karsısında.ağa zeytin tarlalarını yakıyor.alide gidip ağanın evine saldırıyo ve benzin döküyo evin çevresine.hatırladklarım bu kadar.
sagol cnm bende izledim sonunda hakkaten güzel bi böllümöolucak gene
bencede artık önsayfaya tasınması laizm bu yılın en cok izllenen 3 dizisi ama forma pek bisi yazılmıyo sitesine yazıyo herkes burda pek yok ama tasınmalı bakalım belki ilerde olur
merlystreep 21-01-07, 23:03 sagol cnm bende izledim sonunda hakkaten güzel bi böllümöolucak gene
bencede artık önsayfaya tasınması laizm bu yılın en cok izllenen 3 dizisi ama forma pek bisi yazılmıyo sitesine yazıyo herkes burda pek yok ama tasınmalı bakalım belki ilerde olur
ya bir iki bölüm sonra taşınabilir şimdi şimdi diiz patlamak üzre yılın en çok reyting alan 3. dizisi dediğin gibi birbirgeceyle aynı gün yayınlanıyo saat 20 de lmssına rağmen 14 ryting alıyo ki başta 25 reyting alan binbir gece 17 reytinge düştü sılada 15 falan alıyo bildiğim kadarıyla yanı çok yakın reytingler ..valla son bölüm en iyi bölüm dünün dışında çok çok iyi bir bölümdü tam anlamıyla zevk aldım her anından
ben fragmanı yakalayamıyorm ya tv izlemediğimdendir pek... neyse bakalımö neler olcak
sercecigim(cok saolasin canim )
valla su ana kadar fragmani izleme serefine nail olamadim
vay omer efendi demmekki ezonun karsisa dikiliyor,bizim ezoda altta kalirmi hic?
hakli o kadar karini seviyordunda onu,kardesini,aileni dinlemeden hemen FATMAyi eve getirdin(yangindan malmi kaciriyorsun)
omer daha ezodan cokkk aflar diler,benim bildigim ezo inati ugruna asla bu affi kabul etmez(surundur ezom su omeri yerlerde pas pas olsun):img-hyste :img-hyste
recebin babasi once ogluna hesap sorsunda sonra omere hesap sorar
(kiz ezo silah dayiyorlar omerin kafasina diye sakin yelkenleri suya indirme kadinlik onurumuzu ayaklar altina aldirma):img-yes: :img-yes:
oylesine goz boyama amacli ciglik at ama o kadar PAS VERME omer kalasina surundur onu:img-hyste :img-hyste
bu agada ne yapacagini sasirdi vallahi ezoyu alamadi dellendi,evdeki kumalari dayaktan oldurecekti.TAM rahata erdim derken bu seferde omer aganin isine tas koyuyor(agam elin degmisken su omeride sen bir ,iki pataklasan fena olamaz):img-hyste :img-hyste
ah bu cin alide akillanmayacak senin benzinle ne isin olur be akillim,birak agbin yaptigi pislik islerini kendi temizlesin.Sende ezoyu bosadin simdi meryeme yazik gunah degilmi?
sen git msn de kinali kuzunla yazissana,yada gece milletin yemegine ilac koyupta sevdiceginle bulussana be CIN ALI
SAYGILARIMLA
Yarini sabirsizlikla bekliyorum, valla cok kotu seyler olacak
gibi goruluyor. Omerin basi buyuk belada bi bu eksikti
ezoyla ayrilmiskene :( Bi de buna kafamizi takacaz ogh valla :D
Ama o adam varya vurur mu vurur cunku obur adami nasil
burdu hic acimadan hemde oglusunun onunde!! Off :O
hakkkaten ömer baya zor durumda gözküyü ezo cok kötü ya sevdıgı adam mın basında silah dusunsenıze cok kötü bi durum
filiz-nurgül 22-01-07, 20:46 neler olacak çok merak ediyorum
ama güsel bir bölüm olacağı kesin
hakkkaten ömer baya zor durumda gözküyü ezo cok kötü ya sevdıgı adam mın basında silah dusunsenıze cok kötü bi durum
demekki omer gercektende cok zor durumda valla
uzulsemmi?
sevinsemmi?
ama ezoda seviyor
kesin ezo yardim edecektir(ezo bizim yuzumuzu kara cikarma,fazla yuz verme):img-yes:
ah be ezo ne bitmez,tukenmez cilen varmis
saygilarimla
demekki omer gercektende cok zor durumda valla
uzulsemmi?
sevinsemmi?
ama ezoda seviyor
kesin ezo yardim edecektir(ezo bizim yuzumuzu kara cikarma,fazla yuz verme):img-yes:
ah be ezo ne bitmez,tukenmez cilen varmis
saygilarimla
ama öyle dusunme yanı ezo hakkında sonuna kadra haksız ama bu recep konusunda ömerın hıc bı sucu yok haksız yerer sımdı zor durumda ha belkı ezo dedıgı zaman parayı alıp gotrebılırdı rızaya gerı verıddır bunlar olmazdıı ama ıste ezo ıcın ona ddaha ıyı hayat sunabılmek ıcın parayıda vermedı
[QUOTE=tuceny;2148141]ama öyle dusunme yanı ezo hakkında sonuna kadra haksız ama bu recep konusunda ömerın hıc bı sucu yok haksız yerer sımdı zor durumda ha belkı ezo dedıgı zaman parayı alıp gotrebılırdı rızaya gerı verıddır bunlar olmazdıı ama ıste ezo ıcın ona ddaha ıyı hayat sunabılmek ıcın parayıda vermedı[/
tuceny canim ezo konusunda omerin halksiz oldugunu sende kabul ediyorsun(buraya kadar hem fikiriz):img-yes:
ama recep konusunda ezo omeri uyardi,hatta paralari geri verelim diye resmen yalvardi ama omerin gozunu sanki para burumustu.Tamam aklinca ezosunu rahat bir yasam surdurecekti
SONUC NE OLDU?
sayet omer ezoyu dinleyipte o paralari geri vermis olsaydi su andaki ayriliklari yasanmazdi. azicik asi agrisiz baslari olurdu.FATMA da olmazdi
saygilarimla
Ama ezo hakliydi bastan dedi parayi almiyalim diye
hayir para degil bu, cunku onlar kendi anlinin teriyle
kazanmadi.. Ezoyu keske dinleseydi.. PArayi aldida
noldu ayrildilar bisey de yapamadilar! Yazik olcak
iki aska da :(:o
para herseyi mahvetti yani özet olakar
neyse arkadaslr gecmise mazi derler önümüze bakalım yeni asklara ama ezo ömeri kolya kolay unutmnaz oda var
merlystreep 23-01-07, 09:28 vatan tv de nurgülün ezo gelinle ilgili röpörtajı var.... kaçmaz
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6130
Evet bencede ezo ve omer biraz zor barisir gibi
goruluyor malesefff !! NEKADAR SURECEK YA AYRILIK
MASALLAH HER FILMDE BIR AYRILIK OLACAK :(:o
merlystreep 23-01-07, 10:25 Evet bencede ezo ve omer biraz zor barisir gibi
goruluyor malesefff !! NEKADAR SURECEK YA AYRILIK
MASALLAH HER FILMDE BIR AYRILIK OLACAK :(:o
ya bilmiyorum ama ezo nereye giderse ömer peşinden gidicekmiş erkan sever demişti ağzından kaçırmıştı yani... bu arada nurgülün bahsettiği sığınma evleri meselesi istanbulda çkilecek bölümlrin mi habercisi bilnmiyorm zaten perşembe gününden sonra ekip 10 gün falan tatilde ellerinde bölüm varmış tabi net bilgi değil bu bi duyum
Bu akşamki bölümde fragmanda izlediğim kadarıyla Bilal Ağa köylülerin ektiği zeytinleri yakıyor. Ortalık fena karışacağa benziyor.
merlystreep 23-01-07, 11:42 yok yok bizde bi gariplik var yoksa arka sokklar anasayfaya alınmış ezo hala burda olamz dı ..pek bişey farketmez ama öyle daha toplu olurdu multimedya bi tarafta yorumlar ayrı bi tarafta olmuyo ya kimsenin multimedyadan haberi olmuyo öyle olunca:img-help:
berna bizi aydınlatırsan seviniriz ne zaman anasayfaya alınıyo şart ne yani
ya bilmiyorum ama ezo nereye giderse ömer peşinden gidicekmiş erkan sever demişti ağzından kaçırmıştı yani... bu arada nurgülün bahsettiği sığınma evleri meselesi istanbulda çkilecek bölümlrin mi habercisi bilnmiyorm zaten perşembe gününden sonra ekip 10 gün falan tatilde ellerinde bölüm varmış tabi net bilgi değil bu bi duyum
merlystreep canim
ezo nereye giderse gitsin omerde pesinden gidecekmis(tabi gider bulmus o guzel gozlu ceylani,lokum gibi tatli)birakirmi pesini:img-hyste
anlasildigina gore bizim dizide istanbul yolcusu
ezo siginma evlerinemi gidecek,gitsin valla entepte ona huzur yok nasilsa bir yandan omer bir yandan aga bozuntusu
kac valla ezo en iyisini yaparsin kafani dinlersin:img-yes: :img-yes:
ee haliyle bu karda kista cekimler yaptilar,dinlenmek onlarinda haklari diye dusunuyorum
Aman bizi yeni bolumlerinden eksik etmesinlerde:img-yes: :img-yes:
saygilarimla
Bu akşamki bölümde fragmanda izlediğim kadarıyla Bilal Ağa köylülerin ektiği zeytinleri yakıyor. Ortalık fena karışacağa benziyor.
narino arkadasim
valla daha hala fragmani izleme imkanim olmadi ama sayenizde yazdiklarinizi okuyunca olan bitenleri kafamda canlandirdim
zaten o aga bozuntusu anca evdeki kadinlarini dover,etrafi yikar doker,
bu haftada bir zeytinlikleri yakmadigi kalmisti onuda yapsinda rahatlasin bari ama onunda sonunu hazirlayan olur elbette:happy0064 :happy0064
saygilarimla
merlystreep 23-01-07, 13:31 merlystreep canim
ezo nereye giderse gitsin omerde pesinden gidecekmis(tabi gider bulmus o guzel gozlu ceylani,lokum gibi tatli)birakirmi pesini:img-hyste
anlasildigina gore bizim dizide istanbul yolcusu
ezo siginma evlerinemi gidecek,gitsin valla entepte ona huzur yok nasilsa bir yandan omer bir yandan aga bozuntusu
kac valla ezo en iyisini yaparsin kafani dinlersin:img-yes: :img-yes:
ee haliyle bu karda kista cekimler yaptilar,dinlenmek onlarinda haklari diye dusunuyorum
Aman bizi yeni bolumlerinden eksik etmesinlerde:img-yes: :img-yes:
saygilarimla
haklısın sinope
ama işte belli değil belkide istanbula gitmez başka şehre gider:img-hyste
ay akşam olsada bi aksilik olmazsa izlesek dizi o kadar uzatmadan ilerliyoki ne olacağını tahmin etmek zor bazı dizler ibi patlama etkisi yapan konularla başlayıp 2 bölüm sonra ilerleyemez hale gelmedi ezo
haklısın sinope
ama işte belli değil belkide istanbula gitmez başka şehre gider:img-hyste
ay akşam olsada bi aksilik olmazsa izlesek dizi o kadar uzatmadan ilerliyoki ne olacağını tahmin etmek zor bazı dizler ibi patlama etkisi yapan konularla başlayıp 2 bölüm sonra ilerleyemez hale gelmedi ezo
merlystreep canim
ezo entepten kendini kurtarsinda neresi olursa olsun(kabulumuzdur)
evet aksama sayili saatler kaldi inan bende buyuk sabirsizlikla bekliyorum aksami(cocuklari erkenden yataklarina yatirdimmi gelsin ezo gelin ohhh rahatcana izlerim)
gercektende dizide su ana kadar bir tikanma yasanmadi,su an tum kanallari soyle bir incelersen gorursunku konu tikanikligi yuzunden bebek furyasi var,senaristler bebeklerle milleti avundurma cabasi icindeler
birtek ezoda su ana kadar bebek olayina rastlanmadi
saygilarimla
[B] ezo ceylan gozlu bir guzel
doktor civanimda karizma
yuruuuu ezommm kim tutar seni
Doğru söylüyorsunuz. Size katılıyorum. Bunu her zaman söylüyorum çok sürükleyici statik olmayan bir dizi.
merlystreep 23-01-07, 14:06 ezo ceylan gozlu bir guzel
doktor civanimda karizma
yuruuuu ezommm kim tutar seni
ya doktor olaya girsin artık ne zaman gelcek biraz da ömer kıskansın ezoyu...aslında ben ne yalan söylim recep te ezoya aşık olcak sanıyodum belki ilerki bölümlerde olur ama olsaydı çok daah manyak bi senaryo olurdu..bakalım mahinur ergun yapar yine bişeyler tahminimizin dışında şeyler de olucaktır
filiz-nurgül 23-01-07, 14:11 gerçektende artık şu doktor bey çıksın ortaya
neler olacağını bende kestiremiyorum
ya doktor olaya girsin artık ne zaman gelcek biraz da ömer kıskansın ezoyu...aslında ben ne yalan söylim recep te ezoya aşık olcak sanıyodum belki ilerki bölümlerde olur ama olsaydı çok daah manyak bi senaryo olurdu..bakalım mahinur ergun yapar yine bişeyler tahminimizin dışında şeyler de olucaktır
merlystreep canim
doktor civanimizda elbet yakinda ortaya cikacagini dusunuyorum,ezonun bosandigini duyunca kesinlikle ceylan gozluye talip olacaktir.Bak seninle yine ayni noktada kesistik bende RECEP in ezoya asik olacagini,hatta ilk goruste ezoya vuruldugunu dusunmustum,o yuzden omeri ortadan kaldirmak istedigi bile aklimdan gecmisti
seninde dedigin gibi MAHINUR ERGUN bakalim bizlere daha ne gibi suprizler hazirlayacak:img-wink: :img-wink:
SAYGILARIMLA
ezommm yuruuu kim tutar seni
tabiki doktor civanim
Sanırım bu akşamki bölümde doktor yok. Çünkü fragmanlarda göremedim. Ballı Ağa bakalım Ömer'den paraları geri alabilecek mi? Ballı Ağa tutuğunu koparan birine benziyor.
merlystreep 23-01-07, 15:23 mutlaka alın vatan tv yi süper ya setten fotoğraflar var harika onurla nurgül sette üşüyünce çiftte telli oynuyolarmış falan ısınmak için ..ne güldüm ya süper bi röpörtaj ayrıca 2 syfa ayırmışlar 1 sayfada resimleri diğerinde röpörtaj ..harika fotoğraflar var setten[fotoların yanındada yorumlar var ama ] içindeki fotoğraflar çok güzle görmediklerimiz hepsi
nurgülün okuma provası yaparken ki fotoları var yandad şey yazıyo doğaçlama oynuyomuş bazen yni senaryoda olmayan şeyler katıyomuş zaten belli oluyo acayip zevkle izliyorm her anını oyunculuk show resmne
deme ya hemen alıyoruz demkki
merka ettim baya simdi vatan da ard arda röporajları vermesi ne gzl ya coks agol vatan
Doktor diyorsunuz ? Kimi kastediyorsunuz??
canim doktor
hani ezo sinir krizleri gecirdigi zaman ebe annesigil ENTEP ten getirmislerdi ya
hani ezoya yatistirici ilaclar veren kisiden bahsediyoruz:img-cool2 :img-cool2
(ayrica arkadaslar malum biz yurt disinda yasiyoruz vatan gazetesini burada bulmammiza imkan yok sizden rica etsem ozel mesajdan haberi atabilirmisiniz,yada forumda haberi yayinlarsaniz sevinirim.Simdiden tesekkur ederim
saygilarimla
canim doktor
hani ezo sinir krizleri gecirdigi zaman ebe annesigil ENTEP ten getirmislerdi ya
hani ezoya yatistirici ilaclar veren kisiden bahsediyoruz:img-cool2 :img-cool2
(ayrica arkadaslar malum biz yurt disinda yasiyoruz vatan gazetesini burada bulmammiza imkan yok sizden rica etsem ozel mesajdan haberi atabilirmisiniz,yada forumda haberi yayinlarsaniz sevinirim.Simdiden tesekkur ederim
saygilarimla
Valla ben iste o bolume bakamadiydim, Fransadan geliyorduk tam eve vardik ezo bittiydi :( Neyseh yakinda tekrarini koyarlarsa butun bolumlerini ozaman belki bilirim :D hehe
merlystreep 23-01-07, 16:52 vatan tv de nurgülün ezo gelinle ilgili röpörtajı var.... kaçmaz
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6130
haber bu linkte sinope ama fotoğraflı yorumlar çiftetelli falan onlar yok tuçe inş çekip ekliyecek
bende buğün vatan aldım gecen hafta erkan severin röportajını vermişti bugün nurgülün verdi cok güzel bir röporyajdı ve gharika resimler var bikere daha nurgüle hayran kaldım bu akşam bakalım ezo gelinde neler olucak sabırsızlıkla bekliyorum bende biran önce doktorun devreye girmesini bekliyorum
haber bu linkte sinope ama fotoğraflı yorumlar çiftetelli falan onlar yok tuçe inş çekip ekliyecek
merlystreep canim
cok saolasin var olasin , ceylan bakisli guzelimin haberini okumak bile bana keyif verdi.Tuceny arkadasimada simdiden cok tesekkur ederim
omer valla doktor civanimin ezoya talip oldugunu duyarsa valla koyu degil entepi yikmaya kalkisir yahu:img-hyste :img-hyste ama tren kacti omer efendi
ezomm yuruuu kim tutar seni
tabiki doktor civanim
aksamda olmadi gitti bugun yahu ezom icin son 2 saat kaldi
saygilarimla
NurgülÖzcan 23-01-07, 17:40 1 saate yakın zaman kaldı hakkaten gecmiyo saatler bakalım
en cok ömere silah dayıyorlar orayı merak ediyorum
geçen hafta beni büyüledi ezo gelin her anlamda müthişti.ömeri oynayan oyuncuda çok güzel oynuyor. nurgül yeşilçay 8. bölümde tek kelimeyle harikaydı. bu hafta bi başka seyredeceğim ezo gelini...zaten resmi sitesinde patlama olmuş ezo gelinin
balla aga bile ezoya notu verdi arkadaslar
ezo valla degme erkegin yapamiyacagi seyi yapip omeri korumak adina kendini siper etti
bu balla agayi sevdim vallahi dobra adam valla
recep te okkalisindan tokadi yedi ohhh:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
omer aklinca ezoyi ikna etmeye calisti ama nafile
ben dememismiydim size bizim ezo oyle kolay kolay pes etmez,surum surum surundurur diye.
omer kahvede hava atiyordu yok daga kaldiracakmis mis mis ,
olan garibim minubus soforune oldu durduk yerde bir ton dayak yedi gariban,oda en sonunda ezoya biktim sizin kavgalarinizdan demezmi ay koptum gulmekten
yandin omer ezo sana ne yapsa yeridir(ayaklarina kapansanda nafile treni kacirdin)ne guzel soyledi omerin yuzune seni sevmiyorum artik ohhhh canima degsin:img-wink: :img-wink:
ezooo m yuruuuuu
kim tutar seni
anca doktor civanim
NurgülÖzcan 23-01-07, 19:37 balla aga bile ezoya notu verdi arkadaslar
ezo valla degme erkegin yapamiyacagi seyi yapip omeri korumak adina kendini siper etti
bu balla agayi sevdim vallahi dobra adam valla
recep te okkalisindan tokadi yedi ohhh:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
evet ya süperdi muhtarımı demesi falan komikti
minübuste ömerin arkadan gelmesi inip konusmalar cok etkildi benı sevmiiyim isteimigim karına git :sad53:
simdi ömere bisey olmasa bari carpmasa araba falan ezonun gözleri önünde ama nasilda bakıyodu arabada ezoya acıdım
ali cok komikti bari yan yana gidicez onla gitseydik demesi:img-hyste
balli aga meryemi ogluna isteyecek bakin gorursunuz,meryeme pek bir alici gozuyle bakti:img-yes:
CIN ALI de delirecek sinirinden,valla ailenin tum erkekleri toptan kacik,hatta koyun erkekleri desem yeridir
aga bozuntusu balli agaya ammada yag cekti kuzu cevirmeler falan yakindir meryemi verir bu aga bozuntusu recebe
saygilarimla
NurgülÖzcan 23-01-07, 20:02 balli aga meryemi ogluna isteyecek bakin gorursunuz,meryeme pek bir alici gozuyle bakti:img-yes:
CIN ALI de delirecek sinirinden,valla ailenin tum erkekleri toptan kacik,hatta koyun erkekleri desem yeridir
aga bozuntusu balli agaya ammada yag cekti kuzu cevirmeler falan yakindir meryemi verir bu aga bozuntusu recebe
saygilarimla
evet netlesti o onların cephesınde durum hep kotu gıdıyo
ben bu ömeri anlamıyorum bırak rahat ya daha ne istiyoki ezodan ezonunda aklını karıstırıcak
hamdi alkana cok güldüm satırı getir diyince bilal nasilda kacti:img-hyste
OMER parayi bulunca nereye yatirim yapacagini sasirdi,FATMA ya ev acmaya kalkisiyor,beyaz esya dukkani acmaya kalkiyor,zeytin yagi fabrikasi acmaya kalkisiyor
ey para nelere kadirsin
bilal aga nasilda kaciyordu satiri duyunca kopyum valla gulmekten
ya kaynanaya ne demeli bu kadar ezoya sahip cikmadi,fatmaya sahipleniverdi ,nasilda ogutler veriyordu oyle sabret biraz diye yuhhh yani diyorum artik:icon_whis :icon_whis
saygilarimla
NurgülÖzcan 23-01-07, 20:31 cok güzeldi ya karsı karsıva evler dukkanlar kıskanclılar bakısmalar olaylar iiice karısıcak gibii
bıtmese hic ben doyamadım
nihayeten
doktorumuz ortaya cikti,adida emreymis(yanlis anlamamisimdir insallah)
ben sizlere dememismiydim doktor civanim ezoya kol kanat gerecek,yardim edecek diye:img-cool2 :img-cool2
ee omer efendi is adami olurda bizim ezomuz is kadini olamazmi yani
olur ondaki bu kivrak zeka varken is kadinida olur,patronicede olur
omer tutmus birde ailesini ENTEP E getirmeye kalkisiyor.Hemde ezonun buldugu is yerinin karsisindaki hana (ALLAHIN ISINE BAK)
OHH OMER doktorla ezoyu gordu delirecek,birde is yerini acarsa ezo her gun ezoyla doktoru beraber gordukce iyice timarhanelik olur
ohhh sefamiz olsun:img-hyste :img-hyste
EZOMM yuruu kim tutar seni
anca doktor civanim
saygilarimla
temposu yerinde bi bölümdü antepe tasındı hikaye
nurgül e gene söz laf yok gözler konsutu gene ve gene döktürdü o yesill boncuklarla harikaydı tek kelime dizinin bazı sahnerinde dublajdan cıkılmıs bence daha iyi olmustuuu keske hep öyle olsa
vee
emre beyyyyy sonunda ögrendik doktorumuzun adını cok yakısıklı bi abimiz umarım iiseyler olur ömere gelince bu kadar agrasfilk nie saydım yanı her sahnede kesin birisni dövüyo bu ne siddet bu celal anlamadım ama o minbüsdeyken ezoyal konusmsı etkilde hakkaten ezo cok seviyo ömerii
cin alimiz gene muzur cok güldürdü benii fatmaya aman senide almiyim demesi bosanmayın sakın demesi matrak cocuk ama onnuda kötü seyler bekliyo anlasıldı recep ve meryem ikilisi olucak yazık aliye yazık ezonun pırtı cenelisne
Bu bolum harika gidiyor gercekten olmasi gerektigi gibi ..
Buyuk bi heyecanla takip ediyorum..
Fatmaya uzuluyorum bi yandan Omere uzuluyorum bi yandan Ezoya uzuluyorum bi yandan..
Ama Ezo ve Omerin o halleri icimi acitti ya..
Bu dizi gercekten super ikinci favori dizim belli oldu..
1.Hirsiz Polis 2. Ezgo gelin .. bu artik kolay kolayda degismez..
Reklam arasinda suan nasil biticek belli, of ya neden girdiki bu doktor..
Ezo simdi Omere inadindan bu doktorla..
Of sus Kubra kotu dusunme..
kubracım ömeri tutan nadir izliycilerden birisinn ama doktor ii oldu cnm ömer o yaptıklarındna sonra acıkcasii ben doktoru tercih ederim tip olarakda doktorr in dir yani
cok güzeldi ya karsı karsıva evler dukkanlar kıskanclılar bakısmalar olaylar iiice karısıcak gibii
bıtmese hic ben doyamadım
aynen dallas sanki o onu kıskanır o yüz vermez digeri askındna ölür biter kavusacmazzz
u receple icic annesi arasındada biseyler olcak gibiii baba ogul karsı karsıya kaılrsa hic samasyın derim ben
Bu bolum harika gidiyor gercekten olmasi gerektigi gibi ..
Buyuk bi heyecanla takip ediyorum..
Fatmaya uzuluyorum bi yandan Omere uzuluyorum bi yandan Ezoya uzuluyorum bi yandan..
Ama Ezo ve Omerin o halleri icimi acitti ya..
Bu dizi gercekten super ikinci favori dizim belli oldu..
1.Hirsiz Polis 2. Ezgo gelin .. bu artik kolay kolayda degismez..
Reklam arasinda suan nasil biticek belli, of ya neden girdiki bu doktor..
Ezo simdi Omere inadindan bu doktorla..
Of sus Kubra kotu dusunme..
kubracigim
gercektende bu bolum harikaydi ve gittikce dizimiz agir agir zirveye dogru yaklasiyor
fatmaya uzuluyordum ilk baslarda ama bile bile kabul etti omerin baskasina sevdali oldugunu bile bile
omere uzulmuyorum cunku anlamadan,dinlemeden pesin hukum verdi
ezoya uzuldum gercektende helede kendi odasindaki esyalarini toplayipta son kere kendi yatak odasia bakarken icim acidi
aynen benimde ikinci favorim durumunda ezo gelin
digerini sende biliyorsun ayni diziye hastayiz:img-yes: :img-yes:
doktorun diziye katilmasi cok iyi oldu aslinda canlilik geldi diziye
valla ezo bu gune kadar bir gun yuzu gormedi,esini ailesi bile ona sahip cikmadi,FATMAYI bagirlarina bastilar ezoyuda resmen disladilar
yok susma kubracigim devam kotu dusunmuyorsun,bende ayni seyleri dusunuyorum cunku:img-yes: :img-yes:
ezoomm yuruu kim tutar seni
anca doktor civanim
saygilarimla
[BBIR GUN GELIRDE BENIM OLURSAN
ISTE O ZAMAN VAR OLURUM BEN.[/B]
arkadaslr farketnizmi bütün ekip bir aradaydı bugünnn
bütün kötü admalar hele aynı orramdaydı ben bi ara erol taş falanda gelri zannetim ama:img-hyste
merlystreep 23-01-07, 20:54 süper bir bölümdü ömerin arabayla ezoyu takip etmesi tahmin etmediğim bişeydi süperdi o sahneler... ballı ağa ezoya iş buldu aslında "bunu köye muhtar yapın" diye ezo da hakikaten çok komik ya tam feminist bişey anarşiklikte var uucundan:img-hyste
çok kötü bitti ya ömerde tam afedersiniz ama hanzo her önüne geleni dövüyo kart kafalı...azcık doktora baksında kibarlık öğrensin... ezo da mustehak ediyo ömere helal olsun valla sinope nin deidği gibi ezo kim tutar seni yürü anca doktor emre tutar:img-hyste
9. bölüm güzeldi ama sekisinci bölüm beni daha çok etkilemişti. ama arada böyle olacak tabiki... dizinin resmi sitesi kitlenmiş en son 130 kişi vardı. bayaa seyreden var demek ki
aynen dallas sanki o onu kıskanır o yüz vermez digeri askındna ölür biter kavusacmazzz
u receple icic annesi arasındada biseyler olcak gibiii baba ogul karsı karsıya kaılrsa hic samasyın derim ben
tuceny valla omer eve FATMAYI getirirken ezonun ici kan agladi,yinede belli etmemek icin elinden geleni yapti
omer simdi kiskansin ezoyu,nasilmis ustune baska birisinin gelmesi
omere aciyamiyorum acikcasi,gecen hafta ezo elleriyle kendi ceyizini onlarin odasina serdi icim parcalandi birakin simdi omer parcalansin
hele son sahnedeki omerin kiskancliktan delirmis gibi bakmasi superdi(yakisir omer sana kemdim ettim kendim buldum sarkisini soyle anca keser bu sarki seni:img-hyste :img-hyste
receple cici anne(CILVENAZ)arasinda kesinliklesofa sofa aralarinda bir seyler olacaga benziyor(hatta gecenlerde yazmistim)olan balli agaya olacak. mercimegi her an firina verebilirler.Nasilsa zeytinyagi fabrikalari var koyde artik,ordan bol bol yag alip boynuzlarini yaglar:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
ezooo yuruuu kim tutar seni bu saatten
sonra is kadini olacaksin yakinda hatta patronice(yakisir ezoya)
[B] süper bir bölümdü ömerin arabayla ezoyu takip etmesi tahmin etmediğim bişeydi süperdi o sahneler... ballı ağa ezoya iş buldu aslında "bunu köye muhtar yapın" diye ezo da hakikaten çok komik ya tam feminist bişey anarşiklikte var uucundan:img-hyste
çok kötü bitti ya ömerde tam afedersiniz ama hanzo her önüne geleni dövüyo kart kafalı...azcık doktora baksında kibarlık öğrensin... ezo da mustehak ediyo ömere helal olsun valla sinope nin deidği gibi ezo kim tutar seni yürü anca doktor emre tutar:img-hyste
merlystreep canim
gercekte bu hafta superdi',valla omerin ezoyu ikna etmek icin elinden gelen tum kozlari kullanacagini tahmin etmistim aslinda
ama ezo bu numaralari yemez(ici kan aglasada gururunu ayaklar altina aldirmaz)
balla aga super rol yapti bu hafta ezoya soyledigi sozler cok hostu,muhtarlikta yakisir ezoma,is kadinligida:img-yes:
bu bolum omerin o son bakisi fenaydi haftaya omer ordan asagiya atlarmi,yoksa asgiyami isinlanir doktor civanima saldiracaktir.EZO da onu bir guzel haslar laflari yapistirir oturtur yerine
omer kalas arkadasim KALAS adam parayi bulunca birden efelesti ,gelene gecene kafa tutmalar,dayak atmalar
biraz doktor civanimdan medeniyet ogrensin KALAS iste
ezommm yuruuuu kim tutar seni
tabiki doktor emre:img-cool2 :img-cool2
saygilarimla
cin ali cok tatli ya :) oyunculugu cok hosuma gidiyor..en cokta ona üzüldüm bu bölümde..meryemde hakli ama düsünsün bakalim bu ali niye yapti bunu..tabiki abisi yüzünden..! ah bilal aga ah..NEFRETIMSIN! ezoda is kadini oluyo masallah :D cook iyi yapti ömere..oda kiskansin biraz bakalim!
9. bölüm güzeldi ama sekisinci bölüm beni daha çok etkilemişti. ama arada böyle olacak tabiki... dizinin resmi sitesi kitlenmiş en son 130 kişi vardı. bayaa seyreden var demek ki
evet bende demin giremedim 2 yiz büyük ihtimal gene
rüya 18 katılıyorums ana onur ünsal dedigmiz oyuncu hakkaten süper yani döktürüyo yeni kusagın en iilerindne
tuceny valla omer eve FATMAYI getirirken ezonun ici kan agladi,yinede belli etmemek icin elinden geleni yapti
omer simdi kiskansin ezoyu,nasilmis ustune baska birisinin gelmesi
omere aciyamiyorum acikcasi,gecen hafta ezo elleriyle kendi ceyizini onlarin odasina serdi icim parcalandi birakin simdi omer parcalansin
hele son sahnedeki omerin kiskancliktan delirmis gibi bakmasi superdi(yakisir omer sana kemdim ettim kendim buldum sarkisini soyle anca keser bu sarki seni:img-hyste :img-hyste
receple cici anne(CILVENAZ)arasinda kesinliklesofa sofa aralarinda bir seyler olacaga benziyor(hatta gecenlerde yazmistim)olan balli agaya olacak. mercimegi her an firina verebilirler.Nasilsa zeytinyagi fabrikalari var koyde artik,ordan bol bol yag alip boynuzlarini yaglar:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
[B] ezooo yuruuu kim tutar seni bu saatten
sonra is kadini olacaksin yakinda hatta patronice(yakisir ezoya)
ömer ceksin valla hic acımak yok artık kıvarnsın dedigimiz gbiiiii
cilevnezda gzl hatun bab ogul birbirene gircekelr ay ikiside kötü bide ne kavgalar cıkar bilal ikinci planda kaldı bence ezoo yu hep unutsun o yazık onunkide kara sevda
ömer ceksin valla hic acımak yok artık kıvarnsın dedigimiz gbiiiii
cilevnezda gzl hatun bab ogul birbirene gircekelr ay ikiside kötü bide ne kavgalar cıkar bilal ikinci planda kaldı bence ezoo yu hep unutsun o yazık onunkide kara sevda
tuceny canim
omer efendi cekecek daha hemde neler cekecek beter olsun :img-hyste :img-ezo olmek var donmek yok inadindan birak surunsun hak etti onlari bu hyste CILVENAZ (nasil isim buldum o suh hatuna ama):img-in_lo :img-in_lo
bballi agayla recep kesin birbirlerine dusecekler,bu bolumde bir tokatla pacayi kurtaran recep babasini hatunun ayartinca balli aga onun kemiklerini kiracaktir kesinlikle(oda beter olsun)
bu arada BILAL aga tuh arka plana dustu gariban(oda elindeki iki kadinla idare etsin ac gozlu adam)aklinca ezoya arka cikacakti ama hamdi alkan ne guzel dedi satir nerde diyince nasilda topukladi bilal aga:img-hyste :img-hyste
bu aksamki bolum gercektende beni yerlere yatirdi:img-hyste :img-hyste
ezommm yuruuu onun acik artik
kim tutar seni anca emre desem:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla
iste gidiyorum,bir seyi demeden
arkami donmeden,sikayet etmeden
hic bir sey almadan,bir sey vermeden
yol ayrilmis gormeden GIDIYORUM
Buqün birkaç sahneyii izLedim de.. Ezo çok başarıLı ya..
O konuşmaLarı fLn.. Ömer'i deLii ediŞii.. =)) NurqüL'ü çok
beğendim vaLLa.. Dizide qüzeL ama işte anca
arada bir bakabiLiyorum..
aynen ya o satır mevusunda bende cok gülldüm en cok bilalın kacmasıan bi anda yok olduuu ömerde zavallaım önüne geleni dövemkle mesguldü bu bölüm
ali de fatmaya dedi ya aman sakın bosanım falan deme senide bana vermesinler:img-hyste
merlystreep 23-01-07, 22:15 aynen ya o satır mevusunda bende cok gülldüm en cok bilalın kacmasıan bi anda yok olduuu ömerde zavallaım önüne geleni dövemkle mesguldü bu bölüm
ali de fatmaya dedi ya aman sakın bosanım falan deme senide bana vermesinler:img-hyste
ben şeye bittim ya ezo ömere dikleniyo ya ite ite istemim istemim falan diyo nurgülebittim orda ya nasıl ağlamak o ya hakikaten müthişti o duygu patlamalarını şiveyi bozmadan müthiş veriyo millet izleisn oyuncu görsün oyunculuk teksti ezberlemekle olmuyo işte duyguyla oluyo yetenekle oluyo bu arada nurgülün bi yerde saçlarını açmıştı ebe annesinin evinde çok ttalıydı orda ay parçası mübarek ömere nasıl girişti orda ama köylü ama feminist ezom benm mahallenin muhtarı kılıklı ...doktorda çok tatlı ya hiç sulanmuyo ezoya ama ezodan hoşlanıyo tabi
[QUOTE=tuceny
ali de fatmaya dedi ya aman sakın bosanım falan deme senide bana vermesinler:img-hyste[/QUOTE]
TUCENY canim
alide kendince hakli degilmi?
agbisinin hatunlari cocugun basina kaliyor,ne yapsin CIN ALI bu seferde FATMA basina kalirsa omru billah kinali kuzusu MERYEMI ne kavusamiyacak
valla guzel lafi yapistirdi
superdi bu bolum,ama omeri gittikce agresiflestiriyorlar ya valla gelecek bolum doktor civanima dokunursa kesin ezo OMERI fena haslar:img-hyste :img-hyste
SAYGILARIMLA
[B] NE KUSLUK VAR NE PISMANLIK KALBIMDE
YURUYORUM SANKI SENIN YANINDA
SESIN UZAKLASIP,HER BIR ADIMDA
AYAK IZI KALMADAN GIDIYORUM
nurgülle bu bölümde birkez daha hayran kaldım. ayaklarına sağlam basması ve mücadeleci ruhuyla umuyorum türk kadınlarına öncülük yapacaktır. çünkü ekranlarda okadar inandırıcıki bizler onu nurgül yeşilçay olarak değil ezogelin olarak izliyoruz. kendisini bu özelliğinden dolayı diğer oyunculardan farklı buluyorum.
kubracigim
gercektende bu bolum harikaydi ve gittikce dizimiz agir agir zirveye dogru yaklasiyor
fatmaya uzuluyordum ilk baslarda ama bile bile kabul etti omerin baskasina sevdali oldugunu bile bile
omere uzulmuyorum cunku anlamadan,dinlemeden pesin hukum verdi
ezoya uzuldum gercektende helede kendi odasindaki esyalarini toplayipta son kere kendi yatak odasia bakarken icim acidi
aynen benimde ikinci favorim durumunda ezo gelin
digerini sende biliyorsun ayni diziye hastayiz:img-yes: :img-yes:
doktorun diziye katilmasi cok iyi oldu aslinda canlilik geldi diziye
valla ezo bu gune kadar bir gun yuzu gormedi,esini ailesi bile ona sahip cikmadi,FATMAYI bagirlarina bastilar ezoyuda resmen disladilar
yok susma kubracigim devam kotu dusunmuyorsun,bende ayni seyleri dusunuyorum cunku:img-yes: :img-yes:
ezoomm yuruu kim tutar seni
anca doktor civanim
saygilarimla
[BBIR GUN GELIRDE BENIM OLURSAN
ISTE O ZAMAN VAR OLURUM BEN.[/B]
He walla canlilik olucak dizide belli :D
Yaw bisi sorucam reklamdan sonra baktim ama bitmis buldum yani yaziya denk geldim Omer Ezoyu gordu peki Ezo Omeri gordumu?
hahaha valla bu bolum superdi, acayip guldum
ezo cok komikti. Omer valla ezoya hic birsey
diyemez.. Hakki yok ona doktor ezoya asik olacak
bence (A) omer kinkancindan catlayacak:happy0064
ya super ya.Vallaha artik drama dizisi olarak bakmiyorum fazla..her hafta Nurgul'un bizi guldurmesini iple cekiyorum. :P
Ezo'nun halleri neydi oyle ya basdaki sahnelerde..erkek fatma resmen.Omer'den bile daha cezur ve sanki daha guclu.
Kafasina estikce davraniyo...ezo'yu kimse durduramaz :img-hyste
Ezo karakterini artik daha cok seviyorum.Cok tatli. :img-wink:
Ve artik dizi'nin konusu degisti..gercek ezo gelinin hikayesi bitti ve simdi degisik konulara gitti.Dahada hos oluyo dizi gittikce.
Simdi artik ikiside karsilikli isleri olucak ve hep karsilikli olucaklar.hehe
cok beyendim sonunu.Hic dusunmemistim oyle olucagini.10. bolumu iple cekiyorum.
Ben soyle dusunuyorum.Ilerde istanbula gidicek ve orda is kadini olucak ezo.Hehe cok guzel olur bence. :)
:happy0064 :good:
Akşam izlediğim bölüm yine süperdi. Bilal Ağa'nın Ezo'ya sahip çıkmasına açıkcası çok sevindim. Bu konuda Dinar Ağa'yı eleştirmesi Ezo'nun peşinden Antep'e gitmesi çok güzeldi. Baklava dükkanında satışların olmamasına rağmen Ezo'nun mücadele ruhunun yenilgilere pes etmeyişi beni çok duygulandırdı.
slm arkadaşlar
ben aranıza yani ezo gelin başlığına yeni katıldım.dizinin ilk başlarını izleyemediğim için hiç yorum yapmamıştım.ama dizinin diğer bölümlerini izleyince ne kadar güzel bi dizi film olduğunu anladım.
bu bölümde ezo bize ister kadın ister erkek, herkesin bi şeyi eğer çok istiyorsa eninde sonunda yapabileceğini gösterdi.:img-yes:
merlystreep 24-01-07, 09:35 nurgülle bu bölümde birkez daha hayran kaldım. ayaklarına sağlam basması ve mücadeleci ruhuyla umuyorum türk kadınlarına öncülük yapacaktır. çünkü ekranlarda okadar inandırıcıki bizler onu nurgül yeşilçay olarak değil ezogelin olarak izliyoruz. kendisini bu özelliğinden dolayı diğer oyunculardan farklı buluyorum.
evet mesela ömer minibusu durdurdu ya o sahnelerde iradesi ses tonu yüzündeki ifade müthiş ti çok etkilendim ben tamamen karakter yaşatmak budur heralde sonrasında millete çemkirmesi ne duruyosunuz hadi demesi süperdi ya...son dönemin en yetenekli oyuncusu bence
bilal ağada zavallım güya ezoya sahip çıkıyo aklı fikri ezonun onun olması onada fırsat çıktı şimdi ama o halle4ri çok zavallıydı ya bu arada erkan sever güzel bakıyomuş onu da görmüş olduk tabi fazla maço bi karakter hasta ediyo adamı biraz daha mulis takılmayı denerse daha çok sevicez ya doktorda iyi de ezo doktora aşık olucakj gibi durmuyo kız kariyer planları yapmaya başladı:img-hyste
He walla canlilik olucak dizide belli :D
Yaw bisi sorucam reklamdan sonra baktim ama bitmis buldum yani yaziya denk geldim Omer Ezoyu gordu peki Ezo Omeri gordumu?
yok ezo ömeri görmedi kübra ..ay şimdi ömer her zamanki taş kafalılığıyla ezoyu doktorla kırıştırmakla suçluyacak..ay yine bi densizlik yapıcak zavallı doktor allah yardımcısı olsıu oda aşık olcak başka kız bulamadı en dişlisine oldu:img-pilot
ezo ile ömerin birbirlerine olan bakışları çok etkileyiciydi. dolayısıyla izleyiciye aşkları daha iyi yansıdı. ezonun olduğu sahnelerde özellikle nurgülün gözlerini yakın planda görmek açıkcası beni çok memnun eder. her renkli göz güzeldir demek istemiyorum bakmasını bilmekte bir okadar önemli. nurgülde bunların her ikiside fazlasııyla var.umarım bu işin muhatapları bunu dikkate alırlar.
bana göre bu dizi birinciliği hakediyor. reytinler ne olursa olsun fark etmez. çünkü bizim dizimizin karşısında en az 5 dizi var. doğal olarak reytinler bölünüyor. yinede 2 den aşağı düşmez diyorum.
paçiii_melos 24-01-07, 11:45 tele - Barometre
23 Ocak 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Binbir Gece [net] Kand 18,10 44,10
2 Ezo Gelin [net] Show 14,00 31,60
3 Arka Sokaklar [net] Kand 10,80 24,30
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,70 18,20
5 Cennet Mahallesi (tkr) [net] Show 6,40 22,90
6 Haber Saati [net] Kan7 5,50 15,50
7 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,40 14,80
8 Sabahlarin Sultani [net] Kand 5,00 28,20
9 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,90 13,10
10 Gunun Icinden Show 4,80 13,80
Hedef Kitle : A/b
23 Ocak 2007 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 24,60 58,80
2 Ezo Gelin [net] Show 8,30 20,00
3 Arka Sokaklar [net] Kand 7,70 18,60
4 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 6,20 14,90
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,10 17,90
6 Genis Zamanlar [net] Star 6,00 14,40
7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,80 17,30
8 Gunun Icinden Show 5,40 17,20
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,20 15,30
10 Atv Spor Haberleri Atv 4,50 12,00
merlystreep 24-01-07, 11:48 1 Binbir Gece [net] Kand 18,10 44,10
süper ya reyting süper ...14 reyting...maşallah nazar değmesin....gittikçe artıyo şu an kendi rekorunu egale etti ezo gelin:good: :happy0064 :happy0064
reytinkler harika bence git gide daha cok izleniyo ve ezonun saatinde 2 rakibi var ve bin bir gecenin saatinde hiç bişey olmadığı halde arada cok az fark var maşallah nazar deymesin
reytinglere şaşırmadım. zaten bunu hak ediyor. pastadan pay alanın ( arka sokaklar,bir demet tyatro, geniş zamanlar,kınalı kuzular gibi) çok olmasına rağmen büyük bir dilimi olması göz ardı edilecek gibi değil. adım gibi eminimki ezo gelinin karşısında da başka diziler olmasa reytingleri çoktan 20 leri aşmıştı.
Maşallah reytingler çok güzel. Ezo Gelin Dizisinin tüm oyuncularına ve emeği geçen herkeze teşekkürler.
:happy0064 oley bee !! baya bir reyting almis Ezo gEliN!!
Hhehe arka sokaklari da gecmis. :happy0064 :img-hyste
blue_eclipse 24-01-07, 14:45 merhaba arkadaşlar ezo gelin severek izlediğim dizilerden bir tanesi.akşamki bülüm de güzeldi ama asıl olaylar bundan sonra başlayacağı için haftaya muhtemelen bizleri mükemmel bir bölüm bekliyor olacak:img-yes:
ezomuz 2. sirada yer almis reytinglerde superrr
yavas yavas merdivenleri tirmaniyor dizimiz yakindir sali aksamlarina damgasini vurmasi
[B]ezoomm yuruuu kim tutar artik seni
tabiki doktor civanim:img-cool2 :img-cool2
bu reytinglerle birde kim tutabilir ki artik yolun hep acik olsun:happy0064 :happy0064
saygilarimla
Doktor Ezo'ya karşı duygusal birşeyler hisediyor gibi geliyor.Bunu cesaret edip Ezo'ya açıklayabilecek mi? Açıklaması çok zor görünüyor. Çünkü Ezo Ömer'i seviyor ve o mesafeyi koruyor.
Doktor Ezo'ya karşı duygusal birşeyler hisediyor gibi geliyor.Bunu cesaret edip Ezo'ya açıklayabilecek mi? Açıklaması çok zor görünüyor. Çünkü Ezo Ömer'i seviyor ve o mesafeyi koruyor.
narino arkadasim
doktor ezoyu ilk goruste carpildi desek,buyulendi hatta
ilerki bolumlerde doktor emre kesinlikle ezoya ilk baslarda acilamasada illa ebe annesigile acilacaktir.yani talip olacaktir ezoya
ezo omeri seviyor ama ilerleyen bolumlerde ezonun dun aksam doktorla beraber baktiklari is yerinin karsisinda
Omer de ev kiraladi ezo FATMA yla omeri birlikte gordukce sirf inat icin doktora evet te diyebilir
[B] yuru ezommm kim tutar seni
anca doktor civanim
saygilarimla
[B] iste gidiyorum,bir seyi demeden
arkami donmeden,sikayet etmeden
hic bir seyi almadan,bir seyi vermeden
yol ayrilmis gormeden GIDIYORUM
dün aksam edeta esti sanki çok güzeldi
merlystreep 24-01-07, 17:31 10. BÖLÜM
Ezo’yu Doktor Emre’yle birlikte gören Ömer’in aklı başına gelir. Fatma’dan kaçmaya devam eden Ömer, Ezo’yu geri kazanabilmek için yoğun bir çabaya girer. Acaba Ömer Ezo’yu geri kazanabilecek midir? Ezo Emre’nin yardımıyla dükkan açma hazırlıklarına hızla devam eder. Emre dükkana yardımcı olmaları için kadın sığınma evinden iki genç kız bulur...
10. BÖLÜM
Ezo’yu Doktor Emre’yle birlikte gören Ömer’in aklı başına gelir. Fatma’dan kaçmaya devam eden Ömer, Ezo’yu geri kazanabilmek için yoğun bir çabaya girer. Acaba Ömer Ezo’yu geri kazanabilecek midir? Ezo Emre’nin yardımıyla dükkan açma hazırlıklarına hızla devam eder. Emre dükkana yardımcı olmaları için kadın sığınma evinden iki genç kız bulur...
merlystreep canim yeni ozeti eklemissin saolasin varolasin,ellerin dert gormesin:img-wink: :img-wink:
ezoyu doktorla goren omerin akli basina gelmistir
oo omerde o akil varken daha cok aklini,fikrini kaybeder
yogun caba harcayacakmi?
ezoya bu hafta o kadar soz soyledi ama yine kar etmedi, ezoyu etkileyemedi.Ezonun ayaklarini sicak suyla yikasanda benim bildigim ezo sana pas vermez askindan olsede vermez :img-hyste :img-hyste :img-hyste
kazanamayacak cunku ezoyu hice saydi simdi hice sayma sirasi ezoda
demekki dukkan tutulacak ve hatta 2 tane siginma evinden genc kiz yardimci alacak
demek oluyorki omer ezoyu ikna edemiyecek.Sayet etmis olsaydi ezo dukkani acmazdi(yaninda doktor civanimla):img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
yuruuu ezoo kim tutar seni bu saatten sonra
anca doktor civanim(omerde ardindan bakakalir):img-hyste :img-hyste
:img-hyste
saygilarimla
merlystreep 24-01-07, 17:50 merlystreep canim yeni ozeti eklemissin saolasin varolasin,ellerin dert gormesin:img-wink: :img-wink:
ezoyu doktorla goren omerin akli basina gelmistir
oo omerde o akil varken daha cok aklini,fikrini kaybeder
yogun caba harcayacakmi?
ezoya bu hafta o kadar soz soyledi ama yine kar etmedi, ezoyu etkileyemedi.Ezonun ayaklarini sicak suyla yikasanda benim bildigim ezo sana pas vermez askindan olsede vermez :img-hyste :img-hyste :img-hyste
kazanamayacak cunku ezoyu hice saydi simdi hice sayma sirasi ezoda
demekki dukkan tutulacak ve hatta 2 tane siginma evinden genc kiz yardimci alacak
demek oluyorki omer ezoyu ikna edemiyecek.Sayet etmis olsaydi ezo dukkani acmazdi(yaninda doktor civanimla):img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
yuruuu ezoo kim tutar seni bu saatten sonra
anca doktor civanim(omerde ardindan bakakalir):img-hyste :img-hyste
:img-hyste
saygilarimla
çözmüşsün işi sinope özet süper oldu ya harika bir bölüm olcak
ömer ezoya diklenmeyecek tahmin eetiğimin dışında ezoyu elde etmekiçin başka numaralar deneyecek
ayrıca sığınma evinden gelen iki kız dediğin gibi ezoyu da oraya alıcklar ve ezo gelin dizisi ne kadar büyük bir dizi olduğunu göstermiş olcak kadın sığınma evi diye bişey var tek başınıza kalmamak için koca dayağı kumalık vs katlanmayın demek istiyecek... ezo aşkını güücünü falan anlatıyo dii ama sosoyal msj vermeyide unutmayacak ....herkes bi ezo olabilir:good:
ayrıca emreye neler yapcak ömer çok merak ediyorm öküzlüğünü gösterip dövmese onu da bari dağ kaçkını ömer
çözmüşsün işi sinope özet süper oldu ya harika bir bölüm olcak
ömer ezoya diklenmeyecek tahmin eetiğimin dışında ezoyu elde etmekiçin başka numaralar deneyecek
ayrıca sığınma evinden gelen iki kız dediğin gibi ezoyu da oraya alıcklar ve ezo gelin dizisi ne kadar büyük bir dizi olduğunu göstermiş olcak kadın sığınma evi diye bişey var tek başınıza kalmamak için koca dayağı kumalık vs katlanmayın demek istiyecek... ezo aşkını güücünü falan anlatıyo dii ama sosoyal msj vermeyide unutmayacak ....herkes bi ezo olabilir:good:
ayrıca emreye neler yapcak ömer çok merak ediyorm öküzlüğünü gösterip dövmese onu da bari dağ kaçkını ömer
merlystreep canim
bencede super bir bolum gelecek hafta bizleri bekliyor.Ya bu saatten sonra omer diklense ne yazar ezoya ,yumusak olupta peluslara burunup kendini tatli ayiciklara benzetse ne olurki?
bence koca bir hic,ne kadar gonlunu almaya calissada,ne kadar yag ceksede bu numaraklari ezo yemez
bencede ezo gelin dizisi gercekten turkiyemizde kanayan yaralara(kumalik,dayak,siddet)parmak basacak
ya buda dizimizin farki iste diyorum.Bencede her kadin kendi ayaklari uzerine durabilir,illa kocasinin eline bakmak zorunda degil.YETERKI BIR KADIN ISTESIN basaramayacagi sey yoktur
valla DOKTOR CIVANIM emreye saldirmaya kalkisirsa bizim KALAS OMER valla ezo bir panter edasiyla omere saldirir asla ezo emreye siddet uygulanmasina izin vermez(cunku emre ona kol kanat gerdi,yardim etti)
ezommm yuru kim tutar seni bu saatten sonra
anca doktor civanim::img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
saygilarimla
NurgülÖzcan 24-01-07, 19:31 tele - Barometre
23 Ocak 2007 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 18,10 44,10
3 Arka Sokaklar [net] Kand 10,80 24,30
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,70 18,20
5 Cennet Mahallesi (tkr) [net] Show 6,40 22,90
6 Haber Saati [net] Kan7 5,50 15,50
7 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,40 14,80
8 Sabahlarin Sultani [net] Kand 5,00 28,20
9 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,90 13,10
10 Gunun Icinden Show 4,80 13,80
Hedef Kitle : A/b
23 Ocak 2007 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 24,60 58,80
2 Ezo Gelin [net] Show 8,30 20,00
3 Arka Sokaklar [net] Kand 7,70 18,60
4 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 6,20 14,90
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,10 17,90
6 Genis Zamanlar [net] Star 6,00 14,40
7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,80 17,30
8 Gunun Icinden Show 5,40 17,20
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,20 15,30
10 Atv Spor Haberleri Atv 4,50 12,00
çpk iyi ya budur işte cok sevindim
özet de gelmis erken gelmis baya hemde
emre basrol oldu bi anda ortada yokken ve cok iyi oldu
ezo alisiz iş yapmaz. acaba ali ömerin mi yoksa ezonun çephesinde mi yer alacak? yada köyde kalıp meryemi mi tercih edecek. şayet ezo ile birlikte çalışmaya başlarsa işler dahada karışır. belkide ömer ezonun üzerine fazla giderse geçen bölümde söylediği gibi ömeri ve fatmayı jandarmaya ihbar edebilir..
ezo alisiz iş yapmaz. acaba ali ömerin mi yoksa ezonun çephesinde mi yer alacak? yada köyde kalıp meryemi mi tercih edecek. şayet ezo ile birlikte çalışmaya başlarsa işler dahada karışır. belkide ömer ezonun üzerine fazla giderse geçen bölümde söylediği gibi ömeri ve fatmayı jandarmaya ihbar edebilir..
durunazar canim
ali ezoya kardeslik yapti(kocalik yapmadi)yardim etti ona sadece o kadar
CIN ALI nin omerin yaninda yer alacagini hic zannetmem
meryemi balli aga oglu RECEP e isteyecegini duyunca tabiki kinali kuzusunun yaninda yer alacagini dusunuyorum(belkide gelecek hafta meryemi kacirabilirde recep e yar olacagina bana yar olsun diye):img-yes: :img-yes:
zaten cin alinin kendine ait internet cafesi var,zaten meryemiyle catlesecek diye bir yere gitmez.Sayet yardim edersede ezoya yardim edecek diyorum
omer ezonun ustune ne kadar giderse gitsin EZO ASLA VE ASLA jandarmaya sikayet etmez ispiyonculuk yapmaz,cunku EZO karakteri boyle bir kisilik degil,yakismaz bizim ezo gelinimize
saygilarimla
ezommm yuruuu kim tutar artik seni
anca doktor civanim tabiki:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
merlystreep 25-01-07, 13:34 durunazar canim
ali ezoya kardeslik yapti(kocalik yapmadi)yardim etti ona sadece o kadar
CIN ALI nin omerin yaninda yer alacagini hic zannetmem
meryemi balli aga oglu RECEP e isteyecegini duyunca tabiki kinali kuzusunun yaninda yer alacagini dusunuyorum(belkide gelecek hafta meryemi kacirabilirde recep e yar olacagina bana yar olsun diye):img-yes: :img-yes:
zaten cin alinin kendine ait internet cafesi var,zaten meryemiyle catlesecek diye bir yere gitmez.Sayet yardim edersede ezoya yardim edecek diyorum
omer ezonun ustune ne kadar giderse gitsin EZO ASLA VE ASLA jandarmaya sikayet etmez ispiyonculuk yapmaz,cunku EZO karakteri boyle bir kisilik degil,yakismaz bizim ezo gelinimize
saygilarimla
ezommm yuruuu kim tutar artik seni
anca doktor civanim tabiki:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
sinope katılyorum canm ezo öyle şey yapmaz ayrıca aliyle ezo arasında tıpki nurgülle onur arasındaki gibi kankylik var onlar sıkı dostlar ali ezonun yanında olucak tabiki hiç düşünemm bile aksini... aliyle ömer arasındaki bağ ezoyla arsındaki kadar güçlü değil sebebide ömerin ta kendisi anlamadn dinlemeden herkesi haşlıyo:img-pilot
sinope katılyorum canm ezo öyle şey yapmaz ayrıca aliyle ezo arasında tıpki nurgülle onur arasındaki gibi kankylik var onlar sıkı dostlar ali ezonun yanında olucak tabiki hiç düşünemm bile aksini... aliyle ömer arasındaki bağ ezoyla arsındaki kadar güçlü değil sebebide ömerin ta kendisi anlamadn dinlemeden herkesi haşlıyo:img-pilot
merlystreep canim
ezomuz asla boyle bir sey yapmaz yapamaz zaten,onda bu yufka yureklilik varken yapamaz(bakiniz 2 hafta onceki bolume kendi ceyizindeki esyalarini bile kumasina verdi):img-yes:
cin aliyle ezo sadece omer kalasinin hatalarinin bedelini odediler,cin ali sevdiginden ayrilmak zorunda kaldi(nikahlanarak)
ezomsa kardesi olarak gordugu cin aliyle nikahlanmak zorunda kaldi bunlarin tek suclusu KALAS OMER dir
anlamadan,dinlemeden gitti fatmayi eve getirdi simdide cok dolanir EZONUN pesinden ama gecmisler olsun OMER sur esegini nigdeye.....(hos adam artik araba sahibide oldu ya):img-hyste :img-hyste
ama gelecek bolum ezo sayet doktora omer bir sey yapsin valla yolar omeri oturtur asagiya:img-yes: :img-yes: ( yakisir ezomada)
yuru ezommm kim tutar artik seni
tabiki doktor civanim):img-cool2 :img-cool2
saygilarimla
merlystreep 25-01-07, 14:07 merlystreep canim
ezomuz asla boyle bir sey yapmaz yapamaz zaten,onda bu yufka yureklilik varken yapamaz(bakiniz 2 hafta onceki bolume kendi ceyizindeki esyalarini bile kumasina verdi):img-yes:
cin aliyle ezo sadece omer kalasinin hatalarinin bedelini odediler,cin ali sevdiginden ayrilmak zorunda kaldi(nikahlanarak)
ezomsa kardesi olarak gordugu cin aliyle nikahlanmak zorunda kaldi bunlarin tek suclusu KALAS OMER dir
anlamadan,dinlemeden gitti fatmayi eve getirdi simdide cok dolanir EZONUN pesinden ama gecmisler olsun OMER sur esegini nigdeye.....(hos adam artik araba sahibide oldu ya):img-hyste :img-hyste
ama gelecek bolum ezo sayet doktora omer bir sey yapsin valla yolar omeri oturtur asagiya:img-yes: :img-yes: ( yakisir ezomada)
yuru ezommm kim tutar artik seni
tabiki doktor civanim):img-cool2 :img-cool2
saygilarimla
özeti okuduk ya zaten ömer ezoyu elde etmek için bi değişme süreci yaşayabilir yani baktı böyle kalasken olmuyo yontma zamanı geldi
: img-hyste... bakalım ömer ezoyu tekrar elde etmek için neler yapıcak 10 bölümde özette dediği gibi... bekle ki gelsin salı günü ,sinope:img-wink:
merlystreep canim
omer kalasi ezonun gonlunu almak icin ister yag ceksin,ister altinlar,evler alsin,isterse ezonun yoluna kirmizi halilar sersin
bu saatten sonra ezo artik nuh diyip peygamber demeyecek,surum surum surundurecek(yakisir ezoma)
bu kalasi artik senaristler yontlarmi,kazirlarmi artik nafile ezoyu elden kacirdi:img-hyste :img-hyste
HEM BU DIZIMIZ bu kadar iyi reyting aliyorda HALA bizim EZOmuz YENI SAYFASINA TASINMADI:img-yes: :img-yes:
tabiki doktor civanim:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
saygilarimla
merlystreep 25-01-07, 14:26 merlystreep canim
omer kalasi ezonun gonlunu almak icin ister yag ceksin,ister altinlar,evler alsin,isterse ezonun yoluna kirmizi halilar sersin
bu saatten sonra ezo artik nuh diyip peygamber demeyecek,surum surum surundurecek(yakisir ezoma)
bu kalasi artik senaristler yontlarmi,kazirlarmi artik nafile ezoyu elden kacirdi:img-hyste :img-hyste
HEM BU DIZIMIZ bu kadar iyi reyting aliyorda HALA bizim EZOmuz YENI SAYFASINA TASINMADI:img-yes: :img-yes:
tabiki doktor civanim:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
saygilarimla
bende onu anlamadım sinope ya biri bana arka sokakların anasayfaya geçip ezo elininin daha fazla ziyaretçisi ve reytingi olmasına rağmen neden 9. haftasında anasayfaya hal alınmadığını söylesin ... ayrıca ansayfaya bakacak olursak ezo kadar reyting alamamayı bırak misafir sayısıda çok çok az olan bi 5 dizi daha sayabilirim ....ya şöhret diye bir dizi var anasayfada mesela yani 7reytin falan alıyo bildiğim kadrıyla yani az değila ** biz 14 reytingle hala burdayız..
merlystreep canim
evet dedigin gibi dizimiz bu kadar reyting almasina ragmen hala ana sayfaya tasinmamasini haksizlik olarak goruyorum.EZOMUZA yapilan haksizliklar devam ediyor acikcasi
ama en kisa surede ana sayfaya tasinacagini ve sitemizle ilgilenen arkadasimizin bu konuda bir seyler yapacagini tahmin ediyorum
saygilarimla
Ezo Ömer'den uzaklaşmak istedi ama olmadı. İkiside Antep'te keşiştiler. Bakalım bundan sonra neler olacak. Gerçi Ezo Ömer'e sen benim için öldün dedi ama bunu yürekten söylemedi.
Ezo Ömer'den uzaklaşmak istedi ama olmadı. İkiside Antep'te keşiştiler. Bakalım bundan sonra neler olacak. Gerçi Ezo Ömer'e sen benim için öldün dedi ama bunu yürekten söylemedi.
narino canim
evet ezo uzaklasmak istedi entepe gitti yollar kesisti
ezo gelecek bolumde kendine is yeri acacak,omerin kiraladigi(yada satin aldigi ev) ezonun dukkanin tam karsisinda bu saatten sonra yollari kesisse ne olacakki ortada FATMA var
tama omerin gozu fatmayi gormiyecek,akli hep ezoda olacak,ama ezo aylarca omer icin goz yasi dokmedimi,onun yuzunden sinir krizleri gecirmedimi
her ne olursa olsun omer evli diye ezo asla yuz vermeyecek(yine vicdani yuzunden fatma ve bebegine acidigi icin)
bazen insanlar cani gibi severler ,ama sevmiyorum,yada senden nefret ediyorum diyebilirler.(ama asla yurekten soylenmez,cunku sevda atesi icine dusmus bir kisi ne kadar severse sevsin GURURU YUZUNE SEVMIYORUM DER CIKAR ISIN ICINDEN
merlystreep canim valla sali gunune kadar disimizi sikalim bekleyelim,valla bu hafta firtinalar kopacak,helede omer kalasi doktor civanimi gordu yaa
off sali gunune kadar oynatmazsak iyidir:img-help: :img-help:
saygilarimla
[B] yuru ezommm kim tutar seni bu saatten sonra
anca doktior civanim:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
merlystreep 25-01-07, 15:26 narino canim
evet ezo uzaklasmak istedi entepe gitti yollar kesisti
ezo gelecek bolumde kendine is yeri acacak,omerin kiraladigi(yada satin aldigi ev) ezonun dukkanin tam karsisinda bu saatten sonra yollari kesisse ne olacakki ortada FATMA var
tama omerin gozu fatmayi gormiyecek,akli hep ezoda olacak,ama ezo aylarca omer icin goz yasi dokmedimi,onun yuzunden sinir krizleri gecirmedimi
her ne olursa olsun omer evli diye ezo asla yuz vermeyecek(yine vicdani yuzunden fatma ve bebegine acidigi icin)
bazen insanlar cani gibi severler ,ama sevmiyorum,yada senden nefret ediyorum diyebilirler.(ama asla yurekten soylenmez,cunku sevda atesi icine dusmus bir kisi ne kadar severse sevsin GURURU YUZUNE SEVMIYORUM DER CIKAR ISIN ICINDEN
merlystreep canim valla sali gunune kadar disimizi sikalim bekleyelim,valla bu hafta firtinalar kopacak,helede omer kalasi doktor civanimi gordu yaa
off sali gunune kadar oynatmazsak iyidir:img-help: :img-help:
saygilarimla
[B] yuru ezommm kim tutar seni bu saatten sonra
anca doktior civanim:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
az kaldı sinopecim az... fragmanlar dönmeye başlayınca biraz da olssa anlarız neler olucak gerçi az daolsa belli neler olcak ama mutlaka tahmin etmediğimiz bir şey olucaktır hep oluyo çünkü ...sdeidğin gibi dizinin en güzle bölümleir şu an azcıkta ömer kriz geçirsin biraz debelensin ezoyu haketsin eğer değişmezse böyle kalas olmaya devam ederse kendi kaybeder ama ezo kolay kolay affetmez onu süründürücek biraz o sıuradada tabi doktorla vaziyetler ilerleyebilirbye
merlystreep canim
valla bu kalasin once yontulmasi sonra torpulenmesi,pesinede cilalanmasi,sonrada kurutulmasi gerekiyor yani uzun iss
anlayacagimiz bu kalas omer nato kafa noto mermer misali yine isi zorbaliga dokecege benziyor,helede o son sahnedeki bakis aklima geldikce kesin bir seyler yapacak
ezomun pesinde daha cok dolanir,kasap onunde dolanan kediler misali
bu arada doktor emre karakteri ile ezo arasinda kesin bir seyler yesermeye baslayacak ilerki bolumlerde
ezom kalasi surum surum surundur,daha hic bir sey yapmadin,dur bakalim OMER KALASI sen daha bu muhtar ezo varken sen daha ne gunler goreceksin.sen fatmana iyi bak oda sana tekmeyi cakarsa o zaman k....cin acikta kalacak haberin ola:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
ezom yuru kim tutar seni bu saatten sonra
anca doktor civanim EMRE:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
Haklısınız Ezo Ömer için çok gözyaşı döktü. Biraz da Ömer üzülsün diyeceğim ama Ömer'in yanında Fatma olacağından sanırım üzülen yine Ezo olacak.
Haklısınız Ezo Ömer için çok gözyaşı döktü. Biraz da Ömer üzülsün diyeceğim ama Ömer'in yanında Fatma olacağından sanırım üzülen yine Ezo olacak.
narino canim
bak sonunda sende bize hak verdin,ezo cok cekti,cektiklerinin bedeli olarakta uzerine FATMA (kuma) geldi
omer uzulecek,uzulmesine kafasini bu saatten sonra taslara vursa ne yazarki
kii ezoyo entepte ebe annesigilin evinde sordu benim gozlerimin icine bakta soyle dedi ezo ne dedi??
sevmiyorum(yuregine tas basacak ama yinede kadinlik onurunu,gururunu ayaklar altina aldirmayacak ezomuz,hem hicde uzulmesine gerek yok alan gibi doktor emre var:img-cool2
FATMA omerin yaninda ,yaninda olsa ne yazarki omerin akli fikri ezoda degilmi? evlendikleri gece bile fatmanin yanina bile gitmedi degilmi?
gitmedi
yani fatma ne yaparsa yapsin ezonun yerini hic bir zaman dolduramayacak
EZOMMM YURUUU kim tutar seni bu saattten sonra
anca doktor civanim EMRE tabiki:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
saygilarimla
Bencede biraz omer onun icin gozyasi doksun
O kiz da artik gitsin, Onca olaylar oluyor hala
saf saf kaliyor valla ben bir dakika bile orda
durmazdim cocugumu alip giderdim. Ama bir
yandanda kiza uzuluyorum yazik Hic kimsesi yok
o evde yanliz da cok korkunc olur. Of hangi
birine uzulecemi sasirdim valla :D
Bencede biraz omer onun icin gozyasi doksun
O kiz da artik gitsin, Onca olaylar oluyor hala
saf saf kaliyor valla ben bir dakika bile orda
durmazdim cocugumu alip giderdim. Ama bir
yandanda kiza uzuluyorum yazik Hic kimsesi yok
o evde yanliz da cok korkunc olur. Of hangi
birine uzulecemi sasirdim valla :D
lazkizz tatlim
omer kalasi cok gozyasimi doker,yada icki siselerindemi teselliyi arar,alkolikmi olur, artik o omer efendinin sorunu:icon_whis :icon_whis
FATMA aslinda bu bolumde gitmek istedi ama omerin babasi DINAR amcam engelledi gitmesini(ezonun gitmesini engellemeyen adam fatmaya sahiplendi )yuh ki ne yuhhhh yani
fatmaya bir bayan gozuyle baktigimda gercektende uzuluyorum,ne sahip cikacak bir ailesi var,ne bir akrabasi(ama omer kalasi onada ev acacak en azindan basini sokacak bir evi olacak)
ama ne olursa olsun omerin bu kadar ezoya sevdali oldugunu bile bile omerin pesine takilipta o eve gelmemesi gerekiyordu
valla ezom o evden kurtuldu ya en cok ona seviniyorum acikcasi
geriside zaten baslarini caresine bakarlar elbette
omerde surunsun bakalim yerlerde:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saygilarimla
ezomm sen basini dimdik ayakta tut
bu saatten sonra anca sana doktor civanim emre yakisir
Ya evet ama bence dinar cok yanlis yapti.
Hep onlarin yuzunden ayrildilar biraz daha
bekleseydiler omerine kavusacakti. Ve
dedikodu yapamasalardi hic bisey olmazdi.
Ezo yu cok zor gunler bekliyor anlasilan ama
varya omer ezoyu doktorla gordugunde varya
acayyipppp sevindim biraz da o kiskansin :D
heheheh oghhh!!
merlystreep canim
evet dedigin gibi dizimiz bu kadar reyting almasina ragmen hala ana sayfaya tasinmamasini haksizlik olarak goruyorum.EZOMUZA yapilan haksizliklar devam ediyor acikcasi
ama en kisa surede ana sayfaya tasinacagini ve sitemizle ilgilenen arkadasimizin bu konuda bir seyler yapacagini tahmin ediyorum
saygilarimla
ya ansayfa falan hıkaye ızlenıyomu ızlenıyo gecınız efendım reyngler ucuyo gıdıyo hıkaye almıs gıtmıs oyuncularda gzlll e daha ne dımı
vay be 10 bölüm ne kadra cabuk gecti ilk bölümü iple cekıyoduk ne zman baslıcak die 10 hafta ................
merlystreep 26-01-07, 08:56 Antep’li Nurgül…
Çekimleri Gaziantep’te sürdürülen ve büyük beğeniyle izlenen ‘Ezo Gelin’ Dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, çekimler sırasında büyük heyecan yaşıyor
26 Ocak 2007 Cuma 08:13
Çekimlerine kent merkezinde devam edilen Ezo Gelin dizisinin baş aktrisi Nurgül Yeşilçay, kent kültürüne çok çabuk adapte oldu. Ezo Geli"nin yaşamını anlatan dizi filmin köy çekimleri önemli ölçüde tamamlandı. Gaziantep"in değişik noktalarında sürdürülen dizi çekimlerine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyorlar. Düğmeci Mahallesi"nde devam eden dizi çekimlerine vatandaşların dahil edilmesi, filme olan ilgiyi daha da artırdı.
Yöresel lisana kısa sürede alıştı
Dizi çekimlerinde yöresel ağzı düzgün kullanan Nurgül Yeşilçay, çekimler sırasında vatandaşlardan alkış topluyor. Kent kültürü, gelenek ve göreneklerine kısa sürede adapte olan Yeşilçay, “Çekimleri devam eden Ezo Gelin dizisi daha ilk bölümlerinde büyük beğeni topladı. Yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak çekimine başlanan filmde bana görev verilmesinden dolayı çok mutluyum. Dizinin ilerleyen bölümleriyle ilgili pek açıklama yapmak istemiyorum. İzleyip hep birlikte göreceğiz ” diye konuştu.
dün forma giremediğim için şu konuya açıklık getirmek istiyorum. sinope arkadaşımın dedigi gibi ezo aliye karılık yapmadı diyor. ben yazımda kesinlikle bunu kastetmedim. yalnış anlaşılmış. ali ezonun kötü günlerinde hep onun yanında yer aldığı için yine köyü ve meryemi bırakıp ezoya iş alanında destek verirmi anlamında yazmıştım. açıkçası ezo ile ali dayanışmasının devam etmesi izleyici olarak beni çok memnun eder.
gelelim ezo jandarmaya verirmi konusuna bunu ben ispiyonculuk olarak görmüyorum. kaldıki bu konu geçen bölümde yer almıştı. kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadının üzerine çok gelinmesi halinde hukuki olarak baş vuracağı en doğru yol odur. ezo bunu yaparmı yapmazmı o tartışılır. bana görede yapmama olasılığı daha ağır basıyor. zaten yazımda yapar diye kesin yargıda bulunmadı.
dün forma giremediğim için şu konuya açıklık getirmek istiyorum. sinope arkadaşımın dedigi gibi ezo aliye karılık yapmadı diyor. ben yazımda kesinlikle bunu kastetmedim. yalnış anlaşılmış. ali ezonun kötü günlerinde hep onun yanında yer aldığı için yine köyü ve meryemi bırakıp ezoya iş alanında destek verirmi anlamında yazmıştım. açıkçası ezo ile ali dayanışmasının devam etmesi izleyici olarak beni çok memnun eder.
gelelim ezo jandarmaya verirmi konusuna bunu ben ispiyonculuk olarak görmüyorum. kaldıki bu konu geçen bölümde yer almıştı. kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadının üzerine çok gelinmesi halinde hukuki olarak baş vuracağı en doğru yol odur. ezo bunu yaparmı yapmazmı o tartışılır. bana görede yapmama olasılığı daha ağır basıyor. zaten yazımda yapar diye kesin yargıda bulunmadı.
durunazar canim
evet ali sadece ailesinin istegiyle ezoyla evlendirildi,bunu ne ezo istedi nede CIN ALI ama bu formalite bir evlilikti(ezo ve ali arasinda)cunku onlar hep kardes gibiydiler.(canim senin ne demek istedigini ben anladim ama sen beni asil yalnis |