destur
30-01-07, 20:27
o kadar hızlı gittiki bölüm nasıl birçırpıda bitti anlayamadım. ya herkez oyuncu orda köylüsünden kentlisine kadar
|
Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1) destur 30-01-07, 20:27 o kadar hızlı gittiki bölüm nasıl birçırpıda bitti anlayamadım. ya herkez oyuncu orda köylüsünden kentlisine kadar merlystreep 30-01-07, 20:30 FATMA hamile vatana millete hayirli ugurlu olsun omer efendi yine yapacagini yapti,bu sefer kesin kes her sey bitti.Sayet ezo fatmanin hamile oldugunuda duyarsa kiiiii duyacak bakin siz ondan sonra cumbuse omer yandin sen bittin ezo seni oldurse ,parcalasa yeridir artik,gule gule sana omer efendi artik demek oluyorki gelecek boluden itibaren doktor civanim daha on plana cikacak,tamam doztluk,yardim adina olusan olaylar zincirine etkilenmeler,hoslanmalarda baslayabilir.(ezo kesin bunun altinda kalmayacak,kalma EZOM su kalasi delirt,timarhanelere dusurde bizde rahatlayalim) yuruuuu ezommm basini dimdik ayakta tut sen bu saaten sonra artik omer kalasdi kendi derdine yansin otursun sana anca doktor civanim yakisir saygilarimla ya sapıttım ya sinope bu ömer ezonun deidği gibi kütük senin deidğin gibi kalas ya of tam akıllanacakdiyodum fatma yüklüymüş :img-help: ya olamaz bu ya bu çocuğun bi şekilde düşmedi lazım biliyorum çok kötüyüm ..:img-pilot ya doktor ezo diyoruz da ne olcak ezonun aşkı bence altarnetif olaerak ömerind değişme süreci başlayacaktı ve ezo belkide hemen olmasada affedecekti... doktorla yakışırlarda düşünüyorum da senaryo öyle gitmez ama öbür türlü hiç itmez .. doğmamış çocuğun günahı ne diceksiniz ama yani doğmaması lazım yoksa dizi saçmalayacak o yüzden diyorm...:sad53: merlystreep 30-01-07, 20:32 herseyı mahvettı işte bi dinle falan yok alide onun gibi hic dinlemeden anlamadan hemen tavır koydu aaaa ali haklı valla yani kzın köyde başına koruma dikiyolar ama maşallah antepte can düşmanı alinin kolunda geziniyo... kendi içlerinde çelişiyolar ali haklı ya:img-yes: merlystreep 30-01-07, 20:34 ayh o gece oldu isteeee..hani ezoya kizgindi..ÖMERRR kücük cocuk gibisin! hadi ictin fln amaaaa insan biraz düsünür ya..zaten o gece yüzünden evlendi fatmayla..FATMA&ÖMER..cifte bakin :D tövbe tövbe yılın en uyuz çifti... allah mesut etsin bi çocukları eksikti oda temam oldu:img-pilot ya ben burdan söylüyorm o çocuk olmaycakkkkkkkkk...olmamalı:sad53: tuceny 30-01-07, 20:36 aaaa ali haklı valla yani kzın köyde başına koruma dikiyolar ama maşallah antepte can düşmanı alinin kolunda geziniyo... kendi içlerinde çelişiyolar ali haklı ya:img-yes: abisii kılılklı ama ömer gibi kızamıyorum ona deli ya cok güldürdü beni sinope 30-01-07, 20:36 ben ömere hani bi sans falan die bekledım ama doktoro cıkısından sonra pes dedimm ezo doktorla olsun ezonun içinden konsuutugu sahne vay be ne fatmaymıs dedi ya alsın fatmasını simdi çoluyla çocuguyla o konakta mutlu mesut yasasın ezoyu dıkızlemeyıde bıraksın[/QUOTE] tuceny canim bende belki ezo son bir sans verir beli diye dusundum bir an(SONRA KENDI KENDIME DEDIMKI NIYEYMIM,NEDENMIS,kim suclu ezomu yooo OMER KALASI valla bu saatten sonra ezoya doktor emre yakisir.) inanki ezo kendi kendine konusurken icim acidi ezoya , eski bolumlerde ezoya kaynanasi demisti ya butun gun bir camasirlari bitirememistin,simdi ise el bebek gul bebek FATMAlariNA KOL KANAT GERIYORLAR YUHHH beeee,yaziklar olsun yuhhh:img-yes: :img-yes: Simdi omer efendi ee babada oluyorsun ne mutlu sana (tebrikler bu arada)o konakta mesut bahtiyar otur cocuklarina bak,ezoyuda aklindan sil at.Zaten su noktadan sonra yapabilecek,soyleyebilecek ezoya tek bir sozun bile kalmadi. [B] yuru ezom sen artik ozgur bir kussun sanada doktor civanim emre yakisir:img-cool2 :img-cool2 saygilarimla tuceny 30-01-07, 20:38 ben ömere hani bi sans falan die bekledım ama doktoro cıkısından sonra pes dedimm ezo doktorla olsun ezonun içinden konsuutugu sahne vay be ne fatmaymıs dedi ya alsın fatmasını simdi çoluyla çocuguyla o konakta mutlu mesut yasasın ezoyu dıkızlemeyıde bıraksın tuceny canim bende belki ezo son bir sans verir beli diye dusundum bir an(SONRA KENDI KENDIME DEDIMKI NIYEYMIM,NEDENMIS,kim suclu ezomu yooo OMER KALASI valla bu saatten sonra ezoya doktor emre yakisir.) inanki ezo kendi kendine konusurken icim acidi ezoya , eski bolumlerde ezoya kaynanasi demisti ya butun gun bir camasirlari bitirememistin,simdi ise el bebek gul bebek FATMAlariNA KOL KANAT GERIYORLAR YUHHH beeee,yaziklar olsun yuhhh:img-yes: :img-yes: Simdi omer efendi ee babada oluyorsun ne mutlu sana (tebrikler bu arada)o konakta mesut bahtiyar otur cocuklarina bak,ezoyuda aklindan sil at.Zaten su noktadan sonra yapabilecek,soyleyebilecek ezoya tek bir sozun bile kalmadi. [B] yuru ezom sen artik ozgur bir kussun sanada doktor civanim emre yakisir:img-cool2 :img-cool2 saygilarimla[/QUOTE] o zaman farklıydı sinopecım DUL du ezo o yüzden kıza yapmadıklarını bırakmadılar özellkle kaynanansı hemen nasilda tavrını göstermsiti ezoya ay düsündükce iii yaptı ohh ya çekti simdi çektiriyo helal sinope 30-01-07, 20:47 ya sapıttım ya sinope bu ömer ezonun deidği gibi kütük senin deidğin gibi kalas ya of tam akıllanacakdiyodum fatma yüklüymüş :img-help: ya olamaz bu ya bu çocuğun bi şekilde düşmedi lazım biliyorum çok kötüyüm ..:img-pilot ya doktor ezo diyoruz da ne olcak ezonun aşkı bence altarnetif olaerak ömerind değişme süreci başlayacaktı ve ezo belkide hemen olmasada affedecekti... doktorla yakışırlarda düşünüyorum da senaryo öyle gitmez ama öbür türlü hiç itmez .. doğmamış çocuğun günahı ne diceksiniz ama yani doğmaması lazım yoksa dizi saçmalayacak o yüzden diyorm...:sad53: merlystreep canim sadece sapitan sen degilsin(bende oynattim valla kotuyum ben bu aksam kotuyum,hamilleligide duyduktan sonra DELIRDIM):img-help: :img-help: En basindan beri OMER e KALAS demistim bosuna dememisim(icimden geliyordu vallah) canim senaryo su anda cikmaza girdi,fatma hamile,omer bu cocugu isteyecekmi?(bebegin gunahi yokki) TUHHH omer sana KALAS omer hala ezoya asik? karman corman oldu bir anda her sey,bu saatten sonra artik omer geri donulmez bir yolda(caresiz olarak:happy0064 :happy0064 )beter olsun ezoda valla doktorla baslasin flort etmeye:img-in_lo :img-in_lo nedir bu ya ezonun hicmi yasamaya hakki yok,takil ezom sen doktor emreye mesut bahtiyar gezin tozun(omerde senin isyerinin karsisindan her dakka basi seni gorup iyice dellensin,krizler gecirsin,deliler kogusuna yatirsinlar,doktor civanimda ona yardim etsin ki anlasin kalas, ezoya kendisini degilde EMRENIN YAKISTIGINI:img-wink: :img-wink: :img-wink: saygilarimla merlystreep 30-01-07, 20:57 merlystreep canim sadece sapitan sen degilsin(bende oynattim valla kotuyum ben bu aksam kotuyum,hamilleligide duyduktan sonra DELIRDIM):img-help: :img-help: En basindan beri OMER e KALAS demistim bosuna dememisim(icimden geliyordu vallah) canim senaryo su anda cikmaza girdi,fatma hamile,omer bu cocugu isteyecekmi?(bebegin gunahi yokki) TUHHH omer sana KALAS omer hala ezoya asik? karman corman oldu bir anda her sey,bu saatten sonra artik omer geri donulmez bir yolda(caresiz olarak:happy0064 :happy0064 )beter olsun ezoda valla doktorla baslasin flort etmeye:img-in_lo :img-in_lo nedir bu ya ezonun hicmi yasamaya hakki yok,takil ezom sen doktor emreye mesut bahtiyar gezin tozun(omerde senin isyerinin karsisindan her dakka basi seni gorup iyice dellensin,krizler gecirsin,deliler kogusuna yatirsinlar,doktor civanimda ona yardim etsin ki anlasin kalas, ezoya kendisini degilde EMRENIN YAKISTIGINI:img-wink: :img-wink: :img-wink: saygilarimla öyle ya hepimiz sapıttık yani yiğidi öldür hakkını yeme ay bide ömere ne yakışıklı diyolar ya o kızlar kafayı yedim ya adam o krolukla yakışıklı olsada yani yakışıklı demye dilim varmıyo ezoyla emre evet daah çok yakışıyolar o kesin ömerlerde fena değillerdi ama ömer odun kalmayı seçti zorbalık yaparak gözümüzden düştü ..emreyle ezonun birlikte olma ihtimali varsa olsunlar valla ama o zaamn iş daha çıkmaza iricek en iyisi bebk düşsün kötüyüm ben kötüyüm bezdirirm kustuurm :img-pilot Ruya_18 30-01-07, 21:05 valla ne yalan söyliyim ömeri sevmem aslinda hiiicte begenmezdim..ama bu aksam begendim sanki :) tabi herkesin kendi görüsü ama bilmiyorum..hala cok gicik ama!! sinope 30-01-07, 21:05 tuceny canim peki FATMA hnim dul degilmiydi,hemde cocuklu(baskasinla evlenmis birisiydi) dusundukce ezoya kocanin olum haberi geldikten sonra hic birisi yardim etmedi.Sanki ezo bunlarin evine siginti gelmisti,ogullarinin yanip tutustugu sevdigi gelinleri degilmiydi Kol kanat germediler (cin ali haric)hele o kaynana cadisi ezoya yapmadigini birakmadi her seferinde kos DINAR ezo yine dellendi derdi simdi dul fatmaya bu kadar neden sahipleniyorsunuz,tabi 2.ciler tatli olurmus.Ama siz durun daha gelen gideni her zaman aratirmis,bu fatma HAMILELIGI kesin koz olarak kullanacak yok valla ben iyice dellendim bu aksam,allahtan cin alinin bas ortulu halleri aklima geldikce yuzumde gulumsemeler olusuyor:img-help: :img-help: yuruuuu ezommm kim tutar seni bu saatten sonra tabiki doktor civanim yakisir sana:img-cool2 :img-cool2 saygilarimla sinope 30-01-07, 21:12 öyle ya hepimiz sapıttık yani yiğidi öldür hakkını yeme ay bide ömere ne yakışıklı diyolar ya o kızlar kafayı yedim ya adam o krolukla yakışıklı olsada yani yakışıklı demye dilim varmıyo ezoyla emre evet daah çok yakışıyolar o kesin ömerlerde fena değillerdi ama ömer odun kalmayı seçti zorbalık yaparak gözümüzden düştü ..emreyle ezonun birlikte olma ihtimali varsa olsunlar valla ama o zaamn iş daha çıkmaza iricek en iyisi bebk düşsün kötüyüm ben kötüyüm bezdirirm kustuurm :img-pilot merlystreep canim tamam belki diger o kizlarin gozune omer kalasi yakisikli gelmis olabilir ama bizim gozumuzde maalesefki KALAS adam ne laftan,ne sozden anlamiyor,bencede doktor civanim emreyle ezo daha yakisiyorlar(valla seninde dedigin gibi odunlugu,kalasligi biraksaydida ezonun gonlunu alsaydi gozumuzde bonus kazanacakti) valla ezoyla doktor beraber takilsinlar diyorum ben sayet fatmanin hamile oldugunu o KAYNANA YELLOZU duyarsa artik onu kesin pamuklar icine sarar bekletir 9 ay,aman bebege bir sey olmasin diye kotuyum ben kotuyum,bizi bu hale getirenler utansin:img-help: :img-help: saygilarimla durunazar 30-01-07, 21:34 şu işe bak fatma hanım yüklüymüş. nasılda pişkin pişkin bunu söylüyopr. madem yüklenmesini bildin nikahlı ezonun üzerine kuma gelmeyi göze aldın. masum gelini oynamayı da çok iyi beceriyorsun.inşallah yükünü boşaltmayı bilirsin. lazkizz 30-01-07, 21:42 Hahah bu bolum cok guzel di ve cok komikti En komik yeri de hani gaziantepte ezo dovmeye kalktiydi ezo:'' doktor sana bir yumruk atamadimi'' (demesi ve el kol haraketi cok guldurdu beni yaa ) Hahah Fatma hamile ama bence yanilacak cunku Test yapmadi bi kusmayla hemen hamile olunmaz. Hayal kirikligina ugramasinda sonradan :P durunazar 30-01-07, 21:43 nurgül yeşilçay için artık yazılan kelimeler yeterli gelmiyor. çünkü onu anlatmak için kelime bulamıyorum her hafta bir öncekinden farklı ve bi okadar başarılı oynayan bir nurgüle karşılaşıyorum. hep söylediğim gibi ezo ve cin alinin olduğu bütün sahneleri izlerken müthiş keyif alıyorum. ömerin dizideki karekteri dışında bu hafta oyunculuğunu çok beyendim. sinope 30-01-07, 21:44 şu işe bak fatma hanım yüklüymüş. nasılda pişkin pişkin bunu söylüyopr. madem yüklenmesini bildin nikahlı ezonun üzerine kuma gelmeyi göze aldın. masum gelini oynamayı da çok iyi beceriyorsun.inşallah yükünü boşaltmayı bilirsin. durunazar sen cok yasa emi beni gulmekten kirdin gecirdin:img-hyste :img-hyste evet maalesefki fatma gelin hamileymis,eeee yuzsuz de ondan piskin piskin soyluyor.Hukumet nikahi kimde? ezoda imam nikahiyla evlisin akilsizim,kaldiki birde hamile kaldin,birde saf gelin ayaklarina yatiyorsun,ya omer ben bu cocugu istemiyorum derse o zaman ne olacak dusundunmu? yukunu bosaltma konusuna gelince o bebek icin kesin ortalik karisacak o kaynana YELLOZU fatmayi daha bir sahiplenecek diye dusunuyorum(insallah oyle cikmaz:icon_sorr :icon_sorr ) saygilarimla sinope 30-01-07, 21:50 Hahah bu bolum cok guzel di ve cok komikti En komik yeri de hani gaziantepte ezo dovmeye kalktiydi ezo:'' doktor sana bir yumruk atamadimi'' (demesi ve el kol haraketi cok guldurdu beni yaa ) Hahah Fatma hamile ama bence yanilacak cunku Test yapmadi bi kusmayla hemen hamile olunmaz. Hayal kirikligina ugramasinda sonradan :P lazkizz selam evet bu bolum gercektende superdi ve komikti,helede cin alili olan sahneler super otesiydi bence fatma hamile(yoksa konuyu nasil uzatacaklar) valla asil biz hayal kirikligi yasadik bu aksam desem yeridir aslinda ahhh omer ahh kendi kendine mahvettin ortaligi:dito :dito :dito saygilarimla durunazar 30-01-07, 21:50 ezonun dükkandaki telefon görüşmelerine çok güldüm. özellikle bu telofon iş için derken yanında çalışan kızlara verdiği mesaj anlamlıydı. lazkizz 30-01-07, 21:58 selammm evet ya cok komikti, bana kalsada hamile zaten kusarsalar normal olan bisey dizilerde hemen hamile. Alistik artik baka baka hahah! Bu arada bence doktor ezoya dogru konusmasini ogretecek, ve biraz dogru oturmasini durusunu vesaire Ayyy ne guzel olur ozaman :D Omer catlarsinnnnn durunazar 30-01-07, 21:59 final sahnesinde famanın yüzünde sanki bu iş buraya kadar bebek olacak ömer bana kalacak gibi bir rahatlama sezinledim. bir kere çok hanımdı ya hanıma bak dün bir bugün iki nede çobuk kaynanayla sıkı fıkı olmuşta yükünü utanmadan biricik kaynanasına itiraf ediyor. benim bildigim anadoluda bu tip şeyler ulu orta söylenmez fatma hanım senin bir değil on tane çocuğunda olsa ömer su tanesi kadar duru melekler kadar güzel ezosundan vaz geçermi açaba? durunazar 30-01-07, 22:04 ha bide ezo köyü arayıp arkadaşına seni güneş gıdanın köydeki şubesine müdür yaptım demesine bayıldım. anlaşılan köydeki kadınlarında gözünü açacak. sinope 30-01-07, 22:06 durunazar bende fatmanin suratindaki o ifadeyi farkettim,aklinca omerin ona kalacagini zannediyor akillim,kaynanasina degil,isterse tum koye degil,entepe ben hamileyim omerden desede ne farkeder ki omerin akli firi ezodayken hic bir sey elde edemez anca dogurur bebegini,omerin yollarini bekler o han gibi evde,omer yine bildigi yoldan donmez cunku ceylan gozlusu varken fatma cam onunde saksi misali cok bekler omeri asla omer ezodan vazgecmez(ben gecsin istiyorum,doktor emreyle olsun diyorum ama omer ezonun pesini birakmayacaga benziyor saygilarimla durunazar 30-01-07, 22:11 valla açıkcası bende artık ezo ömere inat doktora yüz versin istiyorum. nerde o ilk bölümlerde ki köyde devrim yapıp karısını şehire balayına götüren ömer nerde şimdiki yüzsüz ve agrasif ömer aralarında çok fark var. sinope 30-01-07, 22:20 valla açıkcası bende artık ezo ömere inat doktora yüz versin istiyorum. nerde o ilk bölümlerde ki köyde devrim yapıp karısını şehire balayına götüren ömer nerde şimdiki yüzsüz ve agrasif ömer aralarında çok fark var. durunazar valla ezo fatmanin hamile oldugunu mutlaka duyunca omere inat doktorla aralarinda yakinlasma olacaga benziyor(insallahhhh) evet gercektende o romantik omeri sanki dondurucuya koyup buzlastirip,kalaslastirdilar gercektende omer karakteri iyice yuzsuz ve agresif hareketler sergiliyor ama isminede yakisiyor KALAS EZOMM bir kus gibi hursun artik doktor civanima takil,hayatini yasa:img-cool2 :img-cool2 hayat kadere inat seni sil bastan yasayacagim ahdim olsun diyip emreyle aska dogru yelkenleri fora acin:img-in_lo :img-in_lo saygilarimla merlystreep 30-01-07, 22:37 Hahah bu bolum cok guzel di ve cok komikti En komik yeri de hani gaziantepte ezo dovmeye kalktiydi ezo:'' doktor sana bir yumruk atamadimi'' (demesi ve el kol haraketi cok guldurdu beni yaa ) Hahah Fatma hamile ama bence yanilacak cunku Test yapmadi bi kusmayla hemen hamile olunmaz. Hayal kirikligina ugramasinda sonradan :P aynen ya o ezonun ömere kütük diye giriştiği yerlerde nurgül bittim diyorm ya sadece yüüzyle gözleiryle değil tüm vücuduyla oynuyo acayip bi yetenek ya fatma hamileidr yani anlar bi şekilde köy yerinde kim test yaptırsın ki... ama o çocuk olmasın yinede ömerin son bi şansı olsun az romantik takılmayı denesin baktı belki emreye özenir biraz ona bi çekin düzen veriir kendisine ...ama ezom da maşallah deli fişek nerde görse atlıyo senmiisn ömer olan diye adamı bırak bi yaransın azcık doktorla olsun istiyorm ama ömere bi şans daha verilsin bence ama durunazar 30-01-07, 22:49 ömere şanş versin versin ama önce şu bebek olayını halletsin sonra fatmadan biranönce önce kurtulsun evmi tutuyor ne yapıyorsa yapsın sonrada o kütük hallerinden feragat etsin. bide öyle ezonun karşısına gelsin. oda taş yürekli değilya birşeyler düşünür. sinope 30-01-07, 22:53 aynen ya o ezonun ömere kütük diye giriştiği yerlerde nurgül bittim diyorm ya sadece yüüzyle gözleiryle değil tüm vücuduyla oynuyo acayip bi yetenek ya fatma hamileidr yani anlar bi şekilde köy yerinde kim test yaptırsın ki... ama o çocuk olmasın yinede ömerin son bi şansı olsun az romantik takılmayı denesin baktı belki emreye özenir biraz ona bi çekin düzen veriir kendisine ...ama ezom da maşallah deli fişek nerde görse atlıyo senmiisn ömer olan diye adamı bırak bi yaransın azcık doktorla olsun istiyorm ama ömere bi şans daha verilsin bence ama merlystreep canim bu aksam gercektende nurgul yesilcay resmen oyunculuyla dokturdu,her hareketi,konusmasi,mimikleriyle dort dortluktu fatma kesin hamile,ee kadinin 2. cocugu (yani 1.ci cocugundan tecrubelidir nede olsa)bende sevGiye,ASKA saygi duyuyorum . Ama son 2 haftadir izledigimiz omer karakterinin duzelecegi yok,bence dahada delirecek(kiskanclik,simdide hamilelik olayi ortaya cikinca) yok canim bu kalas adam olmaz medeniyet yoksunu ezoo iyi yapiyor valla PANTER gibi kalasin ustune atlayipta ona guzel laflari yapistiriyor valla doktor emre diyorum ben yinede:img-cool2 :img-cool2 ama tabiki bu ask omerle basladi ama belli olmaz senaristlerin oyununada gelebiliriz.Aklima birden selvi boylum al yazmalim filmi geldi sevgi verenmi? emek verenmi? bence emek veren diyorum saygilarimla durunazar 30-01-07, 23:00 bana kalırsa ömerin afra tafrası biraz paralandı ya ondan. ezo akıllı kadın ticarete başarılı olacağa benziyor. inşallah işini büyütüp ömerden öyle intikamı alır. o konaklarda yaşamayı fatma değil ezo hakediyor. sinope 30-01-07, 23:05 bana kalırsa ömerin afra tafrası biraz paralandı ya ondan. ezo akıllı kadın ticarete başarılı olacağa benziyor. inşallah işini büyütüp ömerden öyle intikamı alır. o konaklarda yaşamayı fatma değil ezo hakediyor. durunazar canim omer paralaninca garibanin birden nevri dondu,ne oldum delisi olup cikiverdi birden evet ezo cok akilli bir kadin ,kesinlikle ticaret isinde basarili olacak,cunku bu aksamki bolumde baya bir is kadini olma yolunda olmasinin sinyalleri verildi zaten zaten omer paralari carcur edip duruyor,elbet degirmenin suyu bir yerde bitecektir EZO kesinlikle is konusunda basarili olacak ve kendini ispatlayacak,esas iste o zaman o konaklarda,hanlarda yasayacak omerde merul merul uzaktan onu izlemekle yetinmek zorunda kalacak:img-hyste :img-hyste saygilarimla ezommm yuruuu kim tutar seni su saatten sonra artik bir is kadini oldun,omerle ne yapacanki takil doktor emreye hayatini yasa:img-cool2 :img-cool2 destur 30-01-07, 23:19 fatma çocuk bekliyor ömerin annesinin gözleri faltaşı gibi açıldı yani artık ezo nun papuçu dama atıldı. sonuçta torun yolda bi kaynana ne isterki gelinden yani anil16 31-01-07, 05:08 :img-hyste Catlak,Erkek Fatma Is Kadini Ezo!!! :img-hyste Superdi yine ya.Dizi'nin yeni konusunu ben daha cok sevdim.Artik is kadini oldu ezomuz.Herkeze emir veriyir."Sen raflari temizle,Sende camlari sil" :img-hyste Bide telefon'dan dogru dut pekmezi falan istemezi...patron gibiydi.Genel mudurunede buldu. :P Hele o kavga sahnesine diycek lafim yok.Omer "ayi'ya ayi olucaksin" lafi cok komikti.Bi dovemedimi seni diyo bide.Bide siliceklerini nasil kirdi arabanin... :img-hyste Son sahne gelecek bolumlerin konusunu belirtti.Omer ezo'ya bi turlu kavusamicak cunku fatma'yi birakamicak hamileyken.Bakalim ne yapcak Omer artik delirir. :img-yes: narino 31-01-07, 09:29 Bu bölümde Ömer'in oyunculuğu yine beni çok etkiledi. Doktor Emre'nin yanına gittiğinde sergilediği tavırlar yüz ifadeleri gerçekten mükemmeldi. Klinikteki hastayı dışarıya çıkarmasına çok güldüm. Ayrıca Ali' ile diyologları gerçek bir abi kardeş gibiydiler. merlystreep 31-01-07, 09:49 evet simdi fatma evin gülü olucak ne de olsa torun veriyo vah ezo vah ya ezoya ne fatmanın hal ve gidişatından ezo o evin gelini eğil ki artık ... kız omlar gibi evde oturmuyo kendi başına hayat kurmaya çalışıyo kendi hayatı var artık ezoyu kimse bağlamaz ... evin bi tane elini ols ne olcak o para suyunu çekicek ve ömer kiç bir zaman fatmayı sevmedi sevmicek nerde...parayla mutlu olunsaydı:img-pilot merlystreep 31-01-07, 09:52 :img-hyste Catlak,Erkek Fatma Is Kadini Ezo!!! :img-hyste Superdi yine ya.Dizi'nin yeni konusunu ben daha cok sevdim.Artik is kadini oldu ezomuz.Herkeze emir veriyir."Sen raflari temizle,Sende camlari sil" :img-hyste Bide telefon'dan dogru dut pekmezi falan istemezi...patron gibiydi.Genel mudurunede buldu. :P Hele o kavga sahnesine diycek lafim yok.Omer "ayi'ya ayi olucaksin" lafi cok komikti.Bi dovemedimi seni diyo bide.Bide siliceklerini nasil kirdi arabanin... :img-hyste Son sahne gelecek bolumlerin konusunu belirtti.Omer ezo'ya bi turlu kavusamicak cunku fatma'yi birakamicak hamileyken.Bakalim ne yapcak Omer artik delirir. :img-yes: evet anıl ya o söylediğin sahnelere bende bayıldım tek kelimeyle müthişti..herkese emir yağdırması heel koptum ya bide telefonda muhabbet olmaz falan diyo ya göz dağı veriyo kzılara...:img-hyste ömerin arabasına saldırışıda süperdi ya tam erkek çocuğu gibi ya...süperdi naz_özge12 31-01-07, 10:01 evet anıl ya o söylediğin sahnelere bende bayıldım tek kelimeyle müthişti..herkese emir yağdırması heel koptum ya bide telefonda muhabbet olmaz falan diyo ya göz dağı veriyo kzılara...:img-hyste ömerin arabasına saldırışıda süperdi ya tam erkek çocuğu gibi ya...süperdi FORUMA GİREMİYORUM AMA EZO GELİN DİZİSİNİ BENDE TAKİP EDİYORUM. EWT GERÇEKTENDE O SÖYLEDİĞİN SAHNELER MÜTHİŞTİ.. narino 31-01-07, 10:11 Ömer ile Ali Antepten köye döndüklerinde Ömer'in Ali'nin perişan durumunu babasının görmemesi için Hasan'lara göndermesi ve kardeşiyle aynı kaderi yaşamaları çok hüzünlüydü. paçiii_melos 31-01-07, 10:35 TELE - BAROMETRE 30 OCAK 2007 SALI NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 BINBIR GECE [NET] KAND 19,40 45,40 2 EZO GELIN [NET] SHOW 14,10 32,00 3 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,50 26,20 4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,80 21,00 5 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 7,00 22,60 6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,90 16,00 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,70 16,10 8 BITIRIM IKILI (Y.S) [NET] STAR 5,70 14,90 9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,90 13,00 10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,80 12,90 HEDEF KİTLE : A/B 30 OCAK 2007 SALI NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 BINBIR GECE [NET] KAND 25,90 61,50 2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,70 24,80 3 EZO GELIN [NET] SHOW 8,60 21,90 4 CANLI CANLI [NET] KAND 6,60 29,30 5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,90 17,40 6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,80 17,20 7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,70 16,90 8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 14,90 9 PETER PAN (Y.S) [NET] STAR 5,00 12,50 10 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 4,80 25,40 tuceny 31-01-07, 10:54 ab deki düsüse hic mi hic samsmadım ama gene ii sharemiz falan moral bozukcak bisey yok gene ilk 2 deyiz güzelll:happy0064 durunazar 31-01-07, 10:57 reytingler süper. tavşan kaplumbağa misali koşar adımlarla koşup yarıyolda pes etmek yerine kaplumbağa misali emin adımlarla ilerleyip hedefe ulaşacak. tuceny 31-01-07, 10:57 ya ezoya ne fatmanın hal ve gidişatından ezo o evin gelini eğil ki artık ... kız omlar gibi evde oturmuyo kendi başına hayat kurmaya çalışıyo kendi hayatı var artık ezoyu kimse bağlamaz ... evin bi tane elini ols ne olcak o para suyunu çekicek ve ömer kiç bir zaman fatmayı sevmedi sevmicek nerde...parayla mutlu olunsaydı:img-pilot ama ezo hala asık ömere oda var ama gururndan yaklasmıyo avır kouyuyo o yzüzden vahh ezo vahlık bi hadise yaniii evet dedigin gibi o paralar suyunu cekince bakalım ne olcakkk durunazar 31-01-07, 11:04 paralar suynu çekecek gibi ömer efendi arabayı aldı eşini değiştirdi yeni konağına da taşınıyor. unuttugu birşey varki ezonun zekasının zesi onda yok. çok havalandı ezo onu azmi ve kıvrak zekasıyla ticaret hayatında mars ederse hiç şaşmam. merlystreep 31-01-07, 11:27 ab deki düsüse hic mi hic samsmadım ama gene ii sharemiz falan moral bozukcak bisey yok gene ilk 2 deyiz güzelll:happy0064 genelde gittikçe arttıyo ama bu hafta ne bir demet tiyatro ne de geniş zamanlar oolmamasına rağmen ab de arka sokakların gerisine düşmek ezonun ab de fazla sevilmediğini gösteriyo..hoş ab kim oluyo bu duurmda onu da düşünmek lazım ...eğitimi ve geliri biraz daah yüksek olanlar mı onlarda arka sokaklarmı izliyo arka sokaklar eğitici ezodan çok kaliteli bi dizimi yada bin bir gece hele hayatımda o kadar yavaşl giden resmen salaklar için yapılmış gbi boş boş fadelerle herjkes birbirine sürekli bakış atıyo abnizi yesinler tuceny 31-01-07, 12:05 genelde gittikçe arttıyo ama bu hafta ne bir demet tiyatro ne de geniş zamanlar oolmamasına rağmen ab de arka sokakların gerisine düşmek ezonun ab de fazla sevilmediğini gösteriyo..hoş ab kim oluyo bu duurmda onu da düşünmek lazım ...eğitimi ve geliri biraz daah yüksek olanlar mı onlarda arka sokaklarmı izliyo arka sokaklar eğitici ezodan çok kaliteli bi dizimi yada bin bir gece hele hayatımda o kadar yavaşl giden resmen salaklar için yapılmış gbi boş boş fadelerle herjkes birbirine sürekli bakış atıyo abnizi yesinler ya düsüs dedigim arka sokaklar geçmis öyle bi krater yapmamk laizm kısaca sosyete kısmı bu tür dizileri izlmeyo ki bu haftalıkga gecerli bi durumm belki haftaya 2 oluruz yani kendi saatimizde 1 HG_GUMUS 31-01-07, 12:11 ANKETİNİZİ CEVAPLAYIN EN SEVDİĞİNİZ OYUNCUYLA TANIŞIN Her dizinin olmazsa olmaz bir kötü karakteri var.Türlü türlü oyunlarla dizideki herkesi inletiyor bu kötü karakterler…Tabii onların bu kadar inandırıcı olmasının nedeni de o karakteri başarıyla canlandıran usta oyuncular…Bu hafta da sizlerin oylarıyla ‘En Başarılı Kötü’yü seçelim istedik.İşte adaylar: * Binbir Gece – Yonca Cevher (Füsun Evliyaoğlu) * Ihlamurlar Altında –Cenk Ertan (Cem) * Sıla – Devrim Saltoğlu (Cihan) * Beyaz Gelincik-Olgun Şimşek (Aziz) * Selena-Aslı (Selda Özbek) * Şöhret-Nurseli İdiz(Müberra) * Sağır Oda – Mahir Günşıray(Girayhan Kırımlı) * Hayatın Sana Feda – Asu Emre(İrina) * Hırsız Polis- Uğur Yücel(Aksak) * İki Aile –Hakan Vanlı(Yaman) * Ezo Gelin-Mustafa Avkıran (Bilal Ağa) Cevaplarınızı tvanket@gazetevatan.com adresine bekliyoruz.Adınızı,adresinizi,telefonunuzu ve tanışmak istediğiniz oyuncuyu yazmayı unutmayın. Vatan TV lazkizz 31-01-07, 13:33 Raytingler gine superrr..! AB de neyazikki 3cu olduk nysh buna da sukur edelim, :D cok merak ediyorum ezo alinin cocugunu oldugunu ogrendinde neyapacaktir. Bence inad olsun diye sonrada ki bolumlere dogru doktor evlenme teklifi edecek ve ezo da evet diyecek. Inat ugruna (galiba) narino 31-01-07, 14:35 Ben doktorun Ezo'ya evlenme teklif edeceğini hiç sanmıyorum. Çünkü cesaret edemez gibi geliyor bana. Ezo mesafesini hep koruyor NurgülÖzcan 31-01-07, 15:26 çok iyi reyting gene 10.bölüm ve ilk 3 den hiç çıkmadı böyle gider umarım bir 40 bölüm sonrada anil16 31-01-07, 15:36 Ooo super ya.Artik hic yani korkmuyorum bile ratingler dusucek diye.Super gidiyo her hafta.Yine hak ettigi 14 ratingi almis. Bravo,ezo gelin.O bir efsane oldu artik!!! :good: :img-clapp sinope 31-01-07, 17:14 fatma çocuk bekliyor ömerin annesinin gözleri faltaşı gibi açıldı yani artık ezo nun papuçu dama atıldı. sonuçta torun yolda bi kaynana ne isterki gelinden yani destur maalesefki FATMA GELIN bebek bekliyor,omerin anasi YELLOZ un gozlerinin faltasi gibi acilmasi valla ezonun isine gelir.nedeni ise ezo onlarin gercekten tum ev islerini yapti,resmen hizmetcileriymis gibi davrandilar,valla yelloz istesin dursun torununu ,hatta fatmayida pamuklar icine sarsin usumesin diye hic uzulmuyorum acikcasi ama ezonun neden pabucu dama atilmis olsun ki zaten ezo hepsini defterden silip atti bile esas ezo doktor civanim emreyle birlikte olurlarsa iste o zaman onlarin hallerine bak(is kadini ezo)esas onlarin pabuclari dama atildi haberleri yok.Fatma da karamanin koyunu sonra cikar oyunu hesabi bak daha neler edecek o kaynanasile(insallah) saygilarimla merlystreep 31-01-07, 18:01 destur maalesefki FATMA GELIN bebek bekliyor,omerin anasi YELLOZ un gozlerinin faltasi gibi acilmasi valla ezonun isine gelir.nedeni ise ezo onlarin gercekten tum ev islerini yapti,resmen hizmetcileriymis gibi davrandilar,valla yelloz istesin dursun torununu ,hatta fatmayida pamuklar icine sarsin usumesin diye hic uzulmuyorum acikcasi ama ezonun neden pabucu dama atilmis olsun ki zaten ezo hepsini defterden silip atti bile esas ezo doktor civanim emreyle birlikte olurlarsa iste o zaman onlarin hallerine bak(is kadini ezo)esas onlarin pabuclari dama atildi haberleri yok.Fatma da karamanin koyunu sonra cikar oyunu hesabi bak daha neler edecek o kaynanasile(insallah) saygilarimla evet ya yazık acınası olan onlar sevilmedikleri insanlarla evli ler acınası bi duurm hakikaten ezo en azından üstüne kuma almayacak kadar gururu ki ezoyla ömer hala evli ... ezo bence yakında çok para kazanıocak parmğında oynatcak hepsini sinope 31-01-07, 18:09 ab deki düsüse hic mi hic samsmadım ama gene ii sharemiz falan moral bozukcak bisey yok gene ilk 2 deyiz güzelll:happy0064 tuceny canim dizimiz su an emin adimlarla merdivenleri agir agir cikiyor(hizli cikmasin cunku ekranlarda o kadar cok dizi varki birden ab de 1. 3 yada4 hafta sonra yerlerdeler o yuzden agir agir ilerleyip sali aksamina damgasini vuracagina eminim hem yine 2 olmusuz super bencede:happy0064 :happy0064 sinope 31-01-07, 18:20 Ben doktorun Ezo'ya evlenme teklif edeceğini hiç sanmıyorum. Çünkü cesaret edemez gibi geliyor bana. Ezo mesafesini hep koruyor narino arkadasim zaman icerisinde ezo kendisine yapilanlan iyilikleri unutmayacak kadar asil bir kadin ve oda sonucta zamanla doktor emreye karsi bir seyler hissedebilir.HEM neden evlenme teklifi yapmasinki doktor civanim emre bal gibide yapar ezoya hem oyle cesurki ezoya elinden gelen her seyi ,yardimi yapiyor.Ezo artik omerin cocugu olacagini duyunca kesin omerden ,omeri sevmekten vazgececek(onurlu,gururlu bir kadin olarak)su an mesafeliler ama zaman ne gosterir bilinmez demi:img-yes: :img-yes: merlystreep canim bencede ezo gercekten is konusunda basarili olacak ve her kesi basta omeri olmak uzere delirtecek yuruuuu ezooo artik is kadinisin kim tutabilir ki seni tabiki doktor civanim emre (yakisir):img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 saygilarimla lazkizz 31-01-07, 19:26 Valla doktor sorar mi sorar hic kimseye dizilerde belli olmaz, Hic beklemedigimiz seyler oluyor artik dizilerde. Doktor niye sormasin ki onun da haki sevdigi kisiye evlenme teklifi etmek :P destur 31-01-07, 20:02 bence doktor ezo ya aşık değil sadece hayran olmuş. yoksa ayıp olur yani dul bir kadını almak istemesi hiç hoş olmaz bizim doktarada yakışmaz zaten merlystreep 31-01-07, 20:09 bence doktor ezo ya aşık değil sadece hayran olmuş. yoksa ayıp olur yani dul bir kadını almak istemesi hiç hoş olmaz bizim doktarada yakışmaz zaten bıyır:img-cool2 destur uçmuşsun sen bence ömerin yaptığı ne oluyo peki hem dul hem çocuklu kadınla evlenmiş ve antepin köyünde oluyo bu bayıla bayıla ailesine alındığına göre ezo 3 günlük gelin ve doktor senin gibi ayıptır söylemesi ileri kafalı değildir... ayrıca kimse onlar evlensin demiyo ki ömerle ezo zaten hukuken evli evlilik dışı yaşayan fatma oluyo bu durumda ...ay sana cevap verdiğime bile şaşıyorum ya.. nasıl bi düşünceki seninki...:icon_whis narino arkadasim zaman icerisinde ezo kendisine yapilanlan iyilikleri unutmayacak kadar asil bir kadin ve oda sonucta zamanla doktor emreye karsi bir seyler hissedebilir.HEM neden evlenme teklifi yapmasinki doktor civanim emre bal gibide yapar ezoya hem oyle cesurki ezoya elinden gelen her seyi ,yardimi yapiyor.Ezo artik omerin cocugu olacagini duyunca kesin omerden ,omeri sevmekten vazgececek(onurlu,gururlu bir kadin olarak)su an mesafeliler ama zaman ne gosterir bilinmez demi:img-yes: :img-yes: merlystreep canim bencede ezo gercekten is konusunda basarili olacak ve her kesi basta omeri olmak uzere delirtecek yuruuuu ezooo artik is kadinisin kim tutabilir ki seni tabiki doktor civanim emre (yakisir):img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 saygilarimla artık kesin olarak doktorla ezo başlasınlar bi ilişkiye diyorm..doktor ezoya zaten bal ibi aşık ..bakışlarından çok bellie zo değil belki ama oda olur inş...ömere kıl oluyorm ya.. kro tuceny 31-01-07, 20:36 doktor bal gibi asık ezoya nasilda bakıyo ona ezodada hafif biseyler var gibi ama ömer rahat bıraklmıyo o yüzden unutamıyo ez0 durunazar 31-01-07, 22:03 zatenbu hafta ezonun macit babası ömere resti çekti. ondan uzak durmasını hatta en kısa zamanda mahkemeye verip onları boşayacağını söyledi ezoda ömere iki karın var seni şikayet ederim gibi bişeler söylemişti. artık canına tak etti zannediyorum bebek olayını duyarsa bu iki yoldan birine baş vurabilir. sinope 31-01-07, 22:15 doktor bal gibi asık ezoya nasilda bakıyo ona ezodada hafif biseyler var gibi ama ömer rahat bıraklmıyo o yüzden unutamıyo ez0 tuceny canim bencede doktor emre bal gibi asik ezoya hemde ilk gordugu an carpildi ezoya desek yeridir.E arkadasim ezo su an buyuk bir hayal kirikliklari yasiyor(haklida)bence yakindir diyorum ezonunda doktora ilgi duymasi,hatta atesin bacayi sarmasi valla bu saatten sonra artik cenesini acamaz ezoya(fatmayi hamile) aman omer bundan sonra oturup kendi derdine yansin:img-hyste :img-hyste allahin kalasi iste medeniyetsiz kiro saygilarimla durunazar 31-01-07, 22:31 ezonun ömere karşı olan duygularının bitmemesinin nedeni cicim aylarında ayrılmaları. oyüzden sürekli güzel günlerini hatırlıyor. sinope 31-01-07, 22:36 durunazar canim bencede omeri ezo cok sevdi,seviyor halada ama yapilan haksizliklar onu oyle bir hale getirdiki artik o guzel yasanan cicim aylarini falan ezo aklindan silip atti kendine yepyeni tertemiz bir sayfa acmaya karar verdi en iyisini yapti(kuma olacagina)en azindan kendi hayatini kurmasi,kendi ayaklarinin ustunde durabilmesi gercekten takdir edilecek bir sey saygilarimla NurgülÖzcan 01-02-07, 10:49 demin kral tv de ezo gelinin klibini gösterdiler ezo gelnin sahnelerini koymuslar önde arif ağ hoş olmuş sinope 01-02-07, 11:14 demin kral tv de ezo gelinin klibini gösterdiler ezo gelnin sahnelerini koymuslar önde arif ağ hoş olmuş tesadufen bende izledim klibi arif sag ustamiz onde ezo gelinimizin sahnelerini izlettiriyorlar cok hos olmus sanki dizi gozumun onunden film seriti gibi gecti saygilarimla chimeneyes 01-02-07, 11:25 hadi yaa çok sevindim klibinin olmasına çünkü şarkıları çok çok çok güzeel... bide bu arada dizi oskarları 2006 da en iyi bayan oyuncuda nurgül yeşilçay ın adı yok bu arada haberiniz olsun ben yetkililere msj attım ama sizde düşüncenizi belirtin bence ki nurgül yeşilçayın olmadığı bir anket ne tv için nede sinema için yanlış olur bence. ki içlerine lale mansur gibi yaşça büyükelrde var hani gençler desem oda değil. lütfen tepkinizi gösteriin. merlystreep 01-02-07, 11:58 hadi yaa çok sevindim klibinin olmasına çünkü şarkıları çok çok çok güzeel... bide bu arada dizi oskarları 2006 da en iyi bayan oyuncuda nurgül yeşilçay ın adı yok bu arada haberiniz olsun ben yetkililere msj attım ama sizde düşüncenizi belirtin bence ki nurgül yeşilçayın olmadığı bir anket ne tv için nede sinema için yanlış olur bence. ki içlerine lale mansur gibi yaşça büyükelrde var hani gençler desem oda değil. lütfen tepkinizi gösteriin. SÜPER YA KLİBİ VAR DEMEK BEN DE İZLEMEK İSTİYORUM ... bu arada hilalcim ben rose a msj attım bununla ilgili ama ezo elin 2007 ye doğru başladığı almadığını söyledi bunun üzerine bende binbir gece hatırlasevgiliyi faaln örnek gösterdim.. ne yazıkki seneye girecek falan dedi... oyuncu bile denemeyen yarısı neredeyse bence yetenek yokunu aday olabilmişse bence nurül olmasın orada aday ..zaten herkesiyye değil en sevdiğine veriyo ..yaş ortalamasını düşünürsek çok önemsiz bi anket bence tabiki... nurgül şu an tvdeki en iyi oyunululk performasnı çıkarıyo bazıları gibi kendini bile oynamaktan acizler gibi değil o...karakter yaratıyo bunu heerkes biliyo zaten:icon_whis chimeneyes 01-02-07, 12:00 arkadaşlar ya tama bu seferlik böyle olmuş olabilir ama bu tarz sielerde genel olarak böyle bir tutum var nurgül yeşilçayı almama gibi.. onlar kendiler bilir tabiki ama nurgül yeşilçay seçenkelere bile alınmayacak kadar yetenekli başarılı bir oyuncu bir sanatçı ismini ileride çok ama çok daha iyi yerlerde duyacağız kendileri bilir ama ben üzlüyorum açıkçası herzaman böyle oluyor bu konuda ben girdiğim bütün sitelerde böyle bir sorunla karşılaşıyorum nedir bu olumsuz tavır çözemedim. merlystreep 01-02-07, 12:07 arkadaşlar ya tama bu seferlik böyle olmuş olabilir ama bu tarz sielerde genel olarak böyle bir tutum var nurgül yeşilçayı almama gibi.. onlar kendiler bilir tabiki ama nurgül yeşilçay seçenkelere bile alınmayacak kadar yetenekli başarılı bir oyuncu bir sanatçı ismini ileride çok ama çok daha iyi yerlerde duyacağız kendileri bilir ama ben üzlüyorum açıkçası herzaman böyle oluyor bu konuda ben girdiğim bütün sitelerde böyle bir sorunla karşılaşıyorum nedir bu olumsuz tavır çözemedim. yani akıl var mantık var bu nu bir nurül yeşilçay hayranı söylemiyoki tün türkiye tüm ustalar tiyatrocular hatat türkiyenin en büyük oyuncuları zuhal olcay türkan şoray söylüyo ve o ankettekilerin hepsinin hayran olduğu bi oyuncu nurgül bu genç yşında kim bu kadar başarıılı olabilmiş ki.. bence alınmaması daha doğru nurgüle oy vermeyip cansu dereye tuba büyküstüne oy verenlerin vicdanı sızlamaz en azından bence ...ya niye takıyosun ki hilalcim bu bi ödül değilki bi anket saçma saapn bişey en iyi anketi değil en çok hayranı oalnı bulma gib bişey..buradaki yaş ortalamasını düşünce yani bence iyiki aday olammış nurül altın kozası olan altın portakal siyad sadri alışık ödüllerine bi sene içinde aday olmuş bi oyuncu anketlere başarı ölçülmez aycanca 01-02-07, 13:27 bence bu sezonun dizileri arasında en iyi performans gösteren nurgüldür böyle bi şive bu kadar profesyonelce konuşulmazdı herlde.......... narino 01-02-07, 14:00 Dizi gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Biran önce tanıtımlar gösterilsin istiyorum. Ezo Gelin dizisinin kilibi yayınlanıyormuş inşallah rastlar seyrederim. Eminim çok güzel olmuştur. lazkizz 01-02-07, 14:02 Heheh daha demin kraltv de klibinin tanitimi gordum. COk Guzel yapmislar BRAVO!! Ezo herzaman ki gibi super cikmis klipte. :happy0064 merlystreep 01-02-07, 17:29 11. BÖLÜM Torun sahibi olacağının haberini alan Hacer sevinçten dört köşe olmuştur. Haberi hemen Dinar’a iletir. İkisinin de keyfine diyecek yoktur. Fatma’nın hamileliğinden haberi olmayan Ömer ise, Fatma’dan ayrılmayı kafasına koymuştur. Baba olacağını öğrenmesi, Ömer’in ayrılık kararını nasıl etkileyecektir ? tuceny 01-02-07, 18:05 11. BÖLÜM Torun sahibi olacağının haberini alan Hacer sevinçten dört köşe olmuştur. Haberi hemen Dinar’a iletir. İkisinin de keyfine diyecek yoktur. Fatma’nın hamileliğinden haberi olmayan Ömer ise, Fatma’dan ayrılmayı kafasına koymuştur. Baba olacağını öğrenmesi, Ömer’in ayrılık kararını nasıl etkileyecektir ? eee ezo??? yeterli bi özet degil sevmedimm:img-blush merlystreep 01-02-07, 18:07 eee ezo??? yeterli bi özet degil sevmedimm:img-blush bu özet değil canm özet gelmedi daha.. hani ezonun sitesinde başlık açılıyo ya altta yazan küçük paragraf bu:img-wink: destur 01-02-07, 18:31 ömer 10. bölüm çok güzel oynamış daha doğrusu yaşamış doktorla muayanedeki hali beni mahvetti ne kadar doğruydu bakışları tebrikler sana ömer durunazar 01-02-07, 18:59 chimeneyes arkadaşım, , ;2006 yılı eniyi oyuncular arasında nurgül'ün adı yok mesaj atalım.; demişsin. Bence hiç grek yok. Çünkü Nurgül zaten kendini fazlasıyla kanıtlamış bir star.Yetkililer herhalde bunu göz önüne alarak listede yer vermediler. sinope 01-02-07, 19:03 11. BÖLÜM Torun sahibi olacağının haberini alan Hacer sevinçten dört köşe olmuştur. Haberi hemen Dinar’a iletir. İkisinin de keyfine diyecek yoktur. Fatma’nın hamileliğinden haberi olmayan Ömer ise, Fatma’dan ayrılmayı kafasına koymuştur. Baba olacağını öğrenmesi, Ömer’in ayrılık kararını nasıl etkileyecektir ? ahanda ozetimizin yarisi gelmis hacer yellozo boyun bosun devrilir insallah,kosup zaten DINARA ne zaman hayirli haber soyledinki SOM AGIZLI YELLOZ HAY keyfiniz yerin dibine batsin,tenesirlere gelesinizde torununuzu sevemeyin insallah ahhh KALAS ah gordunmu FATMA resmen basina kaldi yani milli piyangonun amortisi senin oldu ne mutlu sana:img-hyste :img-hyste bu saatten sonra ayrilmayi dusunsen ne yazar,elin mahkum kaderine agla otur asagiya KALAS:icon_whis :icon_whis AYRILIK kararimi o da NE? sende o yelloz aana ,ondada karisinin agzina bakan DINAR baban varken FATMAYI biraktirirlarmi hic? kaldiki fatmanin cocugunu bu denli sahiplendilerki,kendi ogullarindan olani tepelerinde gezdirirler:img-pilot :img-pilot saygilarimla merlystreep 01-02-07, 19:05 chimeneyes arkadaşım, , ;2006 yılı eniyi oyuncular arasında nurgül'ün adı yok mesaj atalım.; demişsin. Bence hiç grek yok. Çünkü Nurgül zaten kendini fazlasıyla kanıtlamış bir star.Yetkililer herhalde bunu göz önüne alarak listede yer vermediler. hiç öyle bi mvzu yok..öyle saçmalık olmaz...işlerine elmemiş bence..o ankette büyük usta oyuncularla mankenler aynı katagoride ama nedense nurgül yeşilçay özgü namal yada özge özberk yok... bütün oylar bunlara idicek diye mi korkuyolar acaba ..hiç korkmasınlar yaş ortalaması buna izin vermez ayrıca yaşlada alakası yok kimse bişeyden anlamıyo burda çok açık söylemek istemiyorm ama oyunculuk yeteneği zerre olmayan insanalrınj o kadar çok hayranı olduğunu gördükçe yani şaşırmıyorm...odunu koysan onlardan daha ii rol keser..en azından kendini oynar:img-hyste sinope 01-02-07, 19:11 bu özet değil canm özet gelmedi daha.. hani ezonun sitesinde başlık açılıyo ya altta yazan küçük paragraf bu:img-wink: merlysteep canim ozet yarisi icin cok tesekkur ederim:img-wink: :img-wink: valla biliyorsun senin yorumlarina bayiliyorum(anladin sen anladin :icon_sorr :icon_sorr ) tuceny canim ezoyu bu konular hic ilgilendirmedigi icin yazmamislardir,ne yapsin bu yelloz kaynanayi,dinari,fatmayi,kalasi o yuzden bos ver yazmasinlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste zaten ezo is kadini olma yolunda malum calisiyor,onlarin sorunlariyla ugrasacak degilya(ezo ufak islerin kadini degilki):img-in_lo saygilarimla sinope 01-02-07, 19:15 sinopecim merak etme ya oçocuk düşücek kesin... başka yolu yok.. yoksa yani ben senaryoyu tahmin edemiyorm çok can sıkıcı olur merlystreep canim valla o bebek dusermi dogarmi bilinmez ama tek bildigim sey bundan sonra omer kalasinin ezoya tek bir soz soylemeye hakki olmayacak:img-hyste :img-hyste omer ezoya hala seni seviyorum dese EZO o zaman o cocugu beni severken leyleklermi kapiya birakti demiyecekmi? bak tatlim artik senaristler bize nasil bir oyun oynarlar bilemem(ama ben yakindir patlarim anladin sen ya sabir allahim) saygilarimla ezommmmm yuruuuu kim tutar seni bu saatten sonra tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 merlystreep 01-02-07, 19:18 merlysteep canim ozet yarisi icin cok tesekkur ederim:img-wink: :img-wink: valla biliyorsun senin yorumlarina bayiliyorum(anladin sen anladin :icon_sorr :icon_sorr ) tuceny canim ezoyu bu konular hic ilgilendirmedigi icin yazmamislardir,ne yapsin bu yelloz kaynanayi,dinari,fatmayi,kalasi o yuzden bos ver yazmasinlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste zaten ezo is kadini olma yolunda malum calisiyor,onlarin sorunlariyla ugrasacak degilya(ezo ufak islerin kadini degilki):img-in_lo saygilarimla canm anladım ben onu merk etme:img-wink: ezom antepi sallayacak yakında ... parasıda olucak kendinide geliştircek ömer zavallım ona baktıkça fatmayla nasıl evlendim diye kendinden utanacak...fatma ne güzleik olarak ne zeka olraak ne yüreklilik olarak ne de doğallık olarak ezonun yanından geçmiyo ne yazıkki... yazık ona da ya öemrle evlenerek onun bi de çocuğunu doğurarak sefilleri oynuyo aslında farkında değil adam onu zaten sevmiyo şimdi nefret ederse hiç şaşırmam bu arada kendinden de nefret etmeyi ihmal etmesin ömercik:img-pilot merlystreep 01-02-07, 19:20 merlystreep canim valla o bebek dusermi dogarmi bilinmez ama tek bildigim sey bundan sonra omer kalasinin ezoya tek bir soz soylemeye hakki olmayacak:img-hyste :img-hyste omer ezoya hala seni seviyorum dese EZO o zaman o cocugu beni severken leyleklermi kapiya birakti demiyecekmi? bak tatlim artik senaristler bize nasil bir oyun oynarlar bilemem(ama ben yakindir patlarim anladin sen ya sabir allahim) saygilarimla ezommmmm yuruuuu kim tutar seni bu saatten sonra tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-hyste :img-hyste :img-hyste koptum ya..alemsin sinope. der der o kesin der daha fazlasını da der lafı gediğine koyup bide üstüne cila yapmakta ezonun üstüne yok zaten...:img-hyste 11. bölümde merakımız giderilicek bence:img-yes: sinope 01-02-07, 19:42 canm anladım ben onu merk etme:img-wink: ezom antepi sallayacak yakında ... parasıda olucak kendinide geliştircek ömer zavallım ona baktıkça fatmayla nasıl evlendim diye kendinden utanacak...fatma ne güzleik olarak ne zeka olraak ne yüreklilik olarak ne de doğallık olarak ezonun yanından geçmiyo ne yazıkki... yazık ona da ya öemrle evlenerek onun bi de çocuğunu doğurarak sefilleri oynuyo aslında farkında değil adam onu zaten sevmiyo şimdi nefret ederse hiç şaşırmam bu arada kendinden de nefret etmeyi ihmal etmesin ömercik:img-pilot merlystreep canim ezonun yakindir entepi sallamasi,gercektende hem parasi olacak ve ezo kendini her alanda seninde dedigin gibi gelistirecek,giyim kusamini degistirecek(basindaki basortusunude attimi) ceylan gozlu tam bir icim su bir fistik olur:img-wink: :img-wink: kalas diyorum ya fatmayla artik ayrilmaya ayrilamazda(ailesi basta karsi cikarlar)ee artik elindekiyle idare etsin kalas efendide,kendi secimiydi sonucta(keskin sirkenin kendine zarari olurmus ya oda aynisini yapti kalas) merlystreep canim bak biz isaretlerle bile anlasabiliyoruz:img-wink: :img-wink: anlayisli canim benim omeri ben bu saatten sonra kasap onunde cigere bakan kediler olurlar ya o misal anca ezoyada artik omer efendi o sekilde uzaktan bakar izler:sad53: :sad53: :sad53: gule gule omer sana yolun acik olsun ezooo saygilarimla sinope 01-02-07, 19:55 :img-hyste :img-hyste :img-hyste koptum ya..alemsin sinope. der der o kesin der daha fazlasını da der lafı gediğine koyup bide üstüne cila yapmakta ezonun üstüne yok zaten...:img-hyste 11. bölümde merakımız giderilicek bence:img-yes: saolasin canim be bile yzarken koptum valla:img-hyste :img-hyste (HAKSIZMIYIM AMA) Valla ezo bu haksizliga gelemez,hakkini sonuna kadar savunur,omerde kasinmasin kasinirsa ezo dahada agir sozlerle onu valla yerden yere carpar,kalasin cilalanmasi sart,fatmada o kabiliyet olmadigina gore ezoda bu isi iyi becerir zaten:img-hyste :img-hyste 11.bolum gercektende super olacak ve omerin nasil cirpinislar icinde oldugunu ezonun is konusundaki yukselisini,doktor emrenin ezoyla olan arkadasliklarini ilerletmesini keyifle izleyecegiz saygilarimla yuruuuu ezommm kim tutar seni bu saatten sonra tabiki dotor civanim emre (yakisir):img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 merlystreep 01-02-07, 19:55 merlystreep canim ezonun yakindir entepi sallamasi,gercektende hem parasi olacak ve ezo kendini her alanda seninde dedigin gibi gelistirecek,giyim kusamini degistirecek(basindaki basortusunude attimi) ceylan gozlu tam bir icim su bir fistik olur:img-wink: :img-wink: kalas diyorum ya fatmayla artik ayrilmaya ayrilamazda(ailesi basta karsi cikarlar)ee artik elindekiyle idare etsin kalas efendide,kendi secimiydi sonucta(keskin sirkenin kendine zarari olurmus ya oda aynisini yapti kalas) merlystreep canim bak biz isaretlerle bile anlasabiliyoruz:img-wink: :img-wink: anlayisli canim benim omeri ben bu saatten sonra kasap onunde cigere bakan kediler olurlar ya o misal anca ezoyada artik omer efendi o sekilde uzaktan bakar izler:sad53: :sad53: :sad53: gule gule omer sana yolun acik olsun ezooo saygilarimla canm biz işaretlerle anlaşıyoruz ** bazıları izleidklerini bile yorumlayamıyolar ya neyse:img-pilot aynen dediğimiz gibi olcak ama ezo ömeri unutcak mı onu bilmiyorm belli etmesede aşık inş doktora bi şans verir.ezonun değişme ve yükselme hikayesini izlemek güzle olcak... yürü ezom kim tutar seni sinopenn deidği gibi anca emre tutar:img-wink: sinope 01-02-07, 20:11 canm biz işaretlerle anlaşıyoruz ** bazıları izleidklerini bile yorumlayamıyolar ya neyse:img-pilot aynen dediğimiz gibi olcak ama ezo ömeri unutcak mı onu bilmiyorm belli etmesede aşık inş doktora bi şans verir.ezonun değişme ve yükselme hikayesini izlemek güzle olcak... yürü ezom kim tutar seni sinopenn deidği gibi anca emre tutar:img-wink: merlysreep canim biz hem yazismalarimizla,hem isaretlerle allahtan anlasabiliyoruz(kafa dengi olmana bayiliyorum senin ve tuceny nin) valla ezo omeri gercekten sevmesine sevdi ,ama onca yapilan hakaretten,olaylardan sonra ezo belki yuregiyle kalasi sevmeye devam edebilir. Ama (yarasina tuz basacaktir ) ezoda sonucta genc bir kadin onunda ilgiye sevkate ,sevgiye ihtiyaci var,eee bunlarin heopside doktor civanimda mevcut bulunmakta ,ilerleyen bolumlerde aralarinda yakinlasma olacagini dusunuyorum valla ezo soyle bir giyinsin kusansin,ohh tam is kadinida oldumu is tamamdir omer otursun kendi derdine yansin KALAS EZOMMM yuruuu kim tutar seni bu saatten sonra ozgur bir kus gibisin,alnin acik dimdik ayaktasin ama doktor civanimda sana yakisir:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 saygilarimla durunazar 01-02-07, 20:51 ".bazıları izlediklerini bile yorumlayamıyorlar." derken kim kastediliyorsa açıklanmalı yoksa bende dahil sitedeki bütün arkadaşlar zan altında kalmış oluyor. hepimiz elimizden geldiğince formu ayakta tutmaya çalışıyoruz. edebiyatçı köşe yazarı yada eleştirmen deyiliz. evet mrystreep ve sinopenin yorumlarını bende çok beğenerek okuyorum. madem sizler aranızda işaretle anlaşabiliyorsunuz bizlerin bu sitede yazmasına gerek kalmıyor. merlystreep 01-02-07, 21:17 ".bazıları izlediklerini bile yorumlayamıyorlar." derken kim kastediliyorsa açıklanmalı yoksa bende dahil sitedeki bütün arkadaşlar zan altında kalmış oluyor. hepimiz elimizden geldiğince formu ayakta tutmaya çalışıyoruz. edebiyatçı köşe yazarı yada eleştirmen deyiliz. evet mrystreep ve sinopenin yorumlarını bende çok beğenerek okuyorum. madem sizler aranızda işaretle anlaşabiliyorsunuz bizlerin bu sitede yazmasına gerek kalmıyor. yok canm ben birisini burda gönderme yapmıştım da hala onun dışında herkes anladı..sizle buraya yazanlarla ilişkili değil... ya eminim şimdide anlamazdan elicektir de arkadaşa ben daah önce saçmaladığıyla ilgili cevaplar yazdım dolaylı olaralk oblarıda anlamadı cevap bile yazmadı hala da anlamıyo... kısacası hepimzi formu ayakta tutmaya çalışıyoruz ona şüphe yok canm bu sadece bi kişiye ypılan bi gönderme...yalış anlaşılmasın...ok:img-wink: tuceny 01-02-07, 22:23 ya millet ne olcak bizim halımız gecmiyooo ezosuz gunlerr tkrı var duyurulur cumartesi saat 14.oo de sinope 01-02-07, 23:04 ".bazıları izlediklerini bile yorumlayamıyorlar." derken kim kastediliyorsa açıklanmalı yoksa bende dahil sitedeki bütün arkadaşlar zan altında kalmış oluyor. hepimiz elimizden geldiğince formu ayakta tutmaya çalışıyoruz. edebiyatçı köşe yazarı yada eleştirmen deyiliz. evet mrystreep ve sinopenin yorumlarını bende çok beğenerek okuyorum. madem sizler aranızda işaretle anlaşabiliyorsunuz bizlerin bu sitede yazmasına gerek kalmıyor. DURUNAZAR CANIM senin ne kadar seviyeli yorumlar yaptigini biz biliyoruz canim.Hem sen neden ustune alindin ki? seninle hicmi hic alakasi olmayan bir sey bu inanki sana cani gonulden soyluyorum,senin yorumlarini okumak benide cok mutlu ediyor,ve diger arkadaslarida eminim ve forumu ayakta tutmak icin elinden geleni yaptigini zaten biliyoruz tatlim,inanki yalnis anlasildigi icin uzuldum saygilarimla RODYA 01-02-07, 23:22 Ezo ömeri iyice kıskandırsın.Onu sürüm sürüm süründürsün.Zaten doktorun çıkışı çok iyi oldu.Ezo artık ekonomik olarakta ayakları üstünde duruyor,daha da ilerleyecek.Ömerde çatlaya,patlaya izlesin ezoyu:) Ama yine de,sonunda ben ömer ve ezonun kavuşmasını istiyorum. Bakalım nasıl olacak? sinope 01-02-07, 23:29 Ezo ömeri iyice kıskandırsın.Onu sürüm sürüm süründürsün.Zaten doktorun çıkışı çok iyi oldu.Ezo artık ekonomik olarakta ayakları üstünde duruyor,daha da ilerleyecek.Ömerde çatlaya,patlaya izlesin ezoyu:) Ama yine de,sonunda ben ömer ve ezonun kavuşmasını istiyorum. Bakalım nasıl olacak? rodya ezo fatmanin hamile oldugunun bu hafta kesin ogrenecek,bak ondan sonra bizim ezo neler edecek KALAS omere surum surum surundurmekte ne demek onu resmen delirtecek,doktor emrenin yardimlari sayesinde artik ezo kendi ayaklari ustunde durabilecek(is kadini olma yolunda yakisir ezoyada) ezo omeri kiskandiracak,catlatacak,kudurtacak ve sonundada timarhaneye gitmezse omer iyidir ohhh iyi oldu omere simdi de merul merul ezonun ardindan bakar kalir:img-hyste yuru omer efendi seni evde fatman bekliyor,anca gidersin:img-wink: :img-wink: ezomuda doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 saygilarimla mavi deniz 02-02-07, 09:41 rodya ezo fatmanin hamile oldugunun bu hafta kesin ogrenecek,bak ondan sonra bizim ezo neler edecek KALAS omere surum surum surundurmekte ne demek onu resmen delirtecek,doktor emrenin yardimlari sayesinde artik ezo kendi ayaklari ustunde durabilecek(is kadini olma yolunda yakisir ezoyada) ezo omeri kiskandiracak,catlatacak,kudurtacak ve sonundada timarhaneye gitmezse omer iyidir ohhh iyi oldu omere simdi de merul merul ezonun ardindan bakar kalir:img-hyste yuru omer efendi seni evde fatman bekliyor,anca gidersin:img-wink: :img-wink: ezomuda doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 saygilarimla ay evet ya kalasski ne kalas ya ezom üzülecek ya yine ay şu doktora aşık olsaya ezo süper olur kanımca:happy0064 :good: aycanca 02-02-07, 10:02 ömeri hiç sevmiyorum ben neler yaptı herşeyi mahvetii büyük aşkını yerle bir etti fatmasıyla mutlu olsun şimdi tuceny 02-02-07, 10:09 ömeri hiç sevmiyorum ben neler yaptı herşeyi mahvetii büyük aşkını yerle bir etti fatmasıyla mutlu olsun şimdi e kendı yaptı kendı bulduu gıcık bı tıp yarattı durduk yereee bakalım ya belkı duzeltır pacayıı durunazar 02-02-07, 10:12 merlystreep ve sinope, arkadam, Herşeyden önce nazaik mesajlarınız için teşekkür ederim.Yorumları direk kendi üzerime almadan genel olarak yalnış anlaşılacağını vurgulamıştım. Her neyse biz dizimize bakalım. Ezo çoçuk olayını duyarsa ömerden kesin boşanır. Fatma hanımın istediğide o zaten . Acaba zannediyormu Ömer hemen ona nikah yapacak. Ancak ezo köyü terkederken ona destek olmayan Hacer annesi Ömere baskı yapmazsa tabii. sinope 02-02-07, 10:15 e kendı yaptı kendı bulduu gıcık bı tıp yarattı durduk yereee bakalım ya belkı duzeltır pacayıı tuceny canim kalas ne yaptiysa kendine yapti,kendi kasindi ve sonuclarinada katlanmak zorunda kalacak(son olay fatmanin hamileligi) yok arkadasim ne pacasini duzeltmesi:img-hyste :img-hyste dahada pacayi dagitacak adam bundan sonra tirtlamislar gibi ortada dolanirsa hic sasirma(onu bu saatten sonra anca timarhane temizler) saygilarimla yuruuuu ezoooo kim tatar seni tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 tuceny 02-02-07, 10:24 tuceny canim kalas ne yaptiysa kendine yapti,kendi kasindi ve sonuclarinada katlanmak zorunda kalacak(son olay fatmanin hamileligi) yok arkadasim ne pacasini duzeltmesi:img-hyste :img-hyste dahada pacayi dagitacak adam bundan sonra tirtlamislar gibi ortada dolanirsa hic sasirma(onu bu saatten sonra anca timarhane temizler) saygilarimla yuruuuu ezoooo kim tatar seni tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 deme be sinope hani belki bir umut die kırmak yıkma umutlarımızı:img-hyste unutmayalım hala seviyoo ezo onu ezoydada yazıkk her ne kadra güclü falanda olsa aşk bu lanet bisey dineletemzkiii o kalpcagızına merlystreep ve sinope, arkadam, Herşeyden önce nazaik mesajlarınız için teşekkür ederim.Yorumları direk kendi üzerime almadan genel olarak yalnış anlaşılacağını vurgulamıştım. Her neyse biz dizimize bakalım. Ezo çoçuk olayını duyarsa ömerden kesin boşanır. Fatma hanımın istediğide o zaten . Acaba zannediyormu Ömer hemen ona nikah yapacak. Ancak ezo köyü terkederken ona destek olmayan Hacer annesi Ömere baskı yapmazsa tabii. evet bosanır ama ömer bosanmaz ve ezo ins onu polise ihbar ederrr:happy0064 oooo ortalık iyice karsıcakk sinope 02-02-07, 11:15 deme be sinope hani belki bir umut die kırmak yıkma umutlarımızı:img-hyste unutmayalım hala seviyoo ezo onu ezoydada yazıkk her ne kadra güclü falanda olsa aşk bu lanet bisey dineletemzkiii o kalpcagızına tuceny canim umutlarinizi kirmak istemem asla gorunen koy pek kilavuz istemiyor acikcasi:img-wink: :img-wink: ezo seviyor kalasi okey kabul is isten gecti artik:icon_whis :icon_whis ama icinde kanayan yarasina tuz basacak arkadasim(fatmanin hamileligini duyunca):img-yes: :img-yes: valla ask evet oyle bir seyki bir anda sevdigin icin olumede gidersin,ama senin canini bu ask yakiyorsa senin icini acitiyorsa hadi bana eyvallah diyebilirmek onemlidir). saygilarimla merlystreep ve sinope, arkadam, Herşeyden önce nazaik mesajlarınız için teşekkür ederim.Yorumları direk kendi üzerime almadan genel olarak yalnış anlaşılacağını vurgulamıştım. Her neyse biz dizimize bakalım. Ezo çoçuk olayını duyarsa ömerden kesin boşanır. Fatma hanımın istediğide o zaten . Acaba zannediyormu Ömer hemen ona nikah yapacak. Ancak ezo köyü terkederken ona destek olmayan Hacer annesi Ömere baskı yapmazsa tabii. durunazarim arkadasim seninde yazmis oldugun nazik mesaj icin bende sana tesekkur ederim.Dedigimiz gibi seninle alakasi olmayan bir seydi:img-yes: :img-yes: valla ezo cocuk olayini tabiki omerden bosansin(evli kalirsa zaten ezoya yakismaz ki) acikcasi caksin tekmeye kalasa:img-hyste :img-hyste gelelim fatmaya ne kadar fatma evlilik olayini istesede,hatta bunu basarsada ama omerin gonlunu bakalim fethedebilecekmi? asla diye dusunuyorum(kalas hala ezoya asik,fatmada agziyla kus tutsa yine omere yaranamaz) ezo bosansinda kalastan isterse davullu zurnali dugun yapsin fatma ya omer hatta yelloz kaynanada dinarla karsilikli cifte telli oynasinlar:img-hyste :img-hyste ezo bu saatten sonra ( fatmanin hamilelik olayindan sonra asla omere donmeyecegine gore o yuzden ezo karakteri dimdik ayakta durabilecek) kapasitede bir kadin) ýuruuuu ezommm kim tutar seni bu saatten sonra hur bir kussun artik,basini dimdik ayakta tut ve yoluna devam et sana anca doktor civanim emre yakisir:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 saygilarimla durunazar 02-02-07, 11:57 Zaten bizleren ezoyu bukadar sevmemizdeki neden dimdik ayakta duran bir kadın olması değilmidir? ( tabbiki bunda Nurgül Yeşilçay'ın muhteşem oyunculuğunun payı çok büyük.) Bunedenle yapılanlar karşısında boşanması en doğru yoldur. Baksanıza ömer efendinin talipleride çoğaldı. ezonun yanında çalışan kızlardan esmer olanını gözüm hiç tutmadı. yakında ömerin haremine (yanlış anlaşılmasın ezomuzu bundan maaf tutuyorum.) dahil olursa hiç şaşırmam. sinope 02-02-07, 12:10 durunazar canim bizi bu diziye baglayan ezonun nasil bir kadinin nelere maruz kaldigi ve bunlarla bas edebilmesi(ayakta durabilmesi) bagladi.Bu karakteri canlandiran NURGUL YESILCAY gercekten resmen rol yapmiyor,sanki olaylari birebir yasiyormuscasina davraniyor,sivesi bile o yorenin insaninkine uygun yapabiliyorki gercekten gelecegin en buyuk kadin starlarindan biri oldugunun kanitidir.Yazmistim hatta bir kac sayfa once ise giren o esmer kizi gozum tutmamisti diye,ilerde omere bu kiz goz koyabilir.Zaten ezo bebegi duyduktan sonra ici elverirmi sanki o dogacak bebegin nikahsiz olarak dunyaya gelmesine ,o yuzden bosanmasi en mantiklisi(ezo icin artik omer olayi kapanacaktir) anaaa kaldiki omerin haremi,valla o haremi omer kalasinin kafasina yikar oturtur asagiya saygilarimla lazkizz 02-02-07, 12:43 Zaten bizleren ezoyu bukadar sevmemizdeki neden dimdik ayakta duran bir kadın olması değilmidir? ( tabbiki bunda Nurgül Yeşilçay'ın muhteşem oyunculuğunun payı çok büyük.) Bunedenle yapılanlar karşısında boşanması en doğru yoldur. Baksanıza ömer efendinin talipleride çoğaldı. ezonun yanında çalışan kızlardan esmer olanını gözüm hiç tutmadı. yakında ömerin haremine (yanlış anlaşılmasın ezomuzu bundan maaf tutuyorum.) dahil olursa hiç şaşırmam. Evet haklisin, bu dizinin obur tutuldugu yanida Bu dizi obur dizilere benzemiyor. KAdro super oyuncular da Super. Bu dizi ayri bir dizi yaa, insan bakinca gercek hatta neler oluyor diye hatirliyor. Bizim icin aslinda cok zor olan bisey degil izle agla, yada gul. Ama Bide bizim basimiza bunlar gelseydi ALLAH KORUSUN!! Ezoya allah sabir versin! NurgülÖzcan 02-02-07, 14:30 yarın tekrarı varmış yayın akışında öyle yazıyo izlemeyen ve yeniden izlemek istyenlere duyrulur merlystreep 02-02-07, 16:51 yarın tekrarı varmış yayın akışında öyle yazıyo izlemeyen ve yeniden izlemek istyenlere duyrulur nerdeeeeeee... show hani gün ezonun tekrarını verdiki ilk 2 bölüm dışında... hiç vermedi..her cumartesi yayın akışında görünüyo ama son bi gün kala mutlaka değiştiriliyo... ki şimdide öyle oldu... buzda dansın tekrarını koymuşlar onun yerine... destur 02-02-07, 16:59 tekrarını koymalarına gerek yok salı günü izleyince daha iyi oluyor. tekrarları bandtan yayın gibi geliyor bana sinope 02-02-07, 17:18 merlystreep canim ozet icin tesekkur ederim demek ezomuz is kadini olarak emin adimlarla yoluna devam ediyor ve yaninda calisan kizlarada okuma yazmayi ogrenmeleri icin illa onlari kursa falan yollayacaktir,yada kendisi ogretecektir bilal aga zaten ne yapar yapar ortaligi karistiracak mutlaka bir seyler bulur,koylunun hevesini gursaginda birakir:img-pilot :img-pilot vah cin ali vah sendemi yalnis anlama ozurlusun,yahu meryemin gozu senden baskasini gormuyor bir sor ogren isin asli astarini (yok kesin karar verdim bunlar pesin hukum verme kararli ozurlu kardesler) meryem bu sefer artik konusur cin aliyle durumu bari o anlatir sevdicegine babasinin meryemi kendine alacagini ogrenen recep mahvolur(cunku cilvenaza asikta ondan) omer efendinin uyarilarina ragmen ezoyla doktor civanim emre ilgilenmeye devam ettigine gore kizlar tahminlerimiz dogru yonde ilerliyor,doktor ezoya tutkun:img-in_lo :img-in_lo ezoya gelince inat icin doktor emreye daha yakin olacaktir karsiki konagin sahibi omeri ve fatmayi goren ezo ilk once yikilacak ama yine her zaman ki gibi basini dimdik ayakta tutmasini bilecek merlystreep yorumlarini okumak cok hos,nerdende bulursun ki bu sozleri (anladin sen anladin):img-wink: :img-wink: saygilarimla merlystreep 02-02-07, 17:42 evet ya özet benm hoşuma gtti.özllikle"Emre, Ömer’in uyarısına rağmen, Ezo’yla ilgilenmeye devam eder. Bu ilginin farkında olan Ezo Emre’nin kendine yaklaşmasına izin verecek midir? "kısmı... demekki ezo emrenin ilgisini farkediyo vede fatmanın hamile olduğunu öğrenince sinopeciğim tahmin ettiğin gibi ezo emreye yakınlaşmaya başlayabilir.. ..ya bu seferde ömere acıcam ya sefilleir oynuyo garibm ..çeksin ezoya yaptığu iftraların cezasını ama oh yarasın...ama şu hamilelik işi benm çok tadıumı kaçırdı ya.. artık ezoyla doktor işi ilerletsinler bu durumda ömerin ezoyu kazanma ihtimali beşiktaşın uefayı kazanma ihtimaliyle aynı:img-hyste :img-hyste durunnazar, yanlış anlamadığına sevindim senle vede bi kaç kişiyle falan alakalı değik bu duurm bi kişiyi kastederek yazıldı ve o kişi zaten üstüne alınmayarak kim olduğunu gösteriyo neyse tatsızlığpa lüzum yok..dizimize bakalım biz sinopecim bende senin yazılarını katıla katıla okuyorm ,iyiki varsın:img-wink: sinope 02-02-07, 17:56 evet ya özet benm hoşuma gtti.özllikle"Emre, Ömer’in uyarısına rağmen, Ezo’yla ilgilenmeye devam eder. Bu ilginin farkında olan Ezo Emre’nin kendine yaklaşmasına izin verecek midir? "kısmı... demekki ezo emrenin ilgisini farkediyo vede fatmanın hamile olduğunu öğrenince sinopeciğim tahmin ettiğin gibi ezo emreye yakınlaşmaya başlayabilir.. ..ya bu seferde ömere acıcam ya sefilleir oynuyo garibm ..çeksin ezoya yaptığu iftraların cezasını ama oh yarasın...ama şu hamilelik işi benm çok tadıumı kaçırdı ya.. artık ezoyla doktor işi ilerletsinler bu durumda ömerin ezoyu kazanma ihtimali beşiktaşın uefayı kazanma ihtimaliyle aynı:img-hyste :img-hyste durunnazar, yanlış anlamadığına sevindim senle vede bi kaç kişiyle falan alakalı değik bu duurm bi kişiyi kastederek yazıldı ve o kişi zaten üstüne alınmayarak kim olduğunu gösteriyo neyse tatsızlığpa lüzum yok..dizimize bakalım biz sinopecim bende senin yazılarını katıla katıla okuyorm ,iyiki varsın:img-wink: merlystreep canim valla ozet super ki kimbilir dizinin tadindan izlenmez artik valla ezo emreyi gormemesi icin artik bir engelde kalmadi ohhh keyfimize diyecek yok omerde merul merul kuzular gibi baksin doktor emreyle ezonun ardindan canim benim besiktasin uefayi kazanmasi ihtimali olmadigina gore omerinde ezoyu kazanma sansi maalesefki koskoca O YAKISIR kalas efendiye ceksin yaptiklarinin bedelini:img-hyste :img-hyste canim iyiki sende varsin:img-wink: :img-wink: bu hafta ezo yine ortalagi kasip kavuracak yuruu ezommm kim tutar seni artik tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 sefaniz olsun,mutluluklar sizin olsun kalasta oturup kendi derdine yansin:img-hyste :img-hyste saygilarimla lazkizz 02-02-07, 19:39 simdi dizi yayinlaniyor, aslinda yayinlanma gunu cok ters geldi cunku.. Sila var ve annem suan ezonun kacirdigi bolume bakiyor bende silaya bakamiyorum. :S:O merlystreep 02-02-07, 22:21 arkadaşlar multimedyadan ezonun yeni bölüm fotolarına bi bakın derim ben.serçin arkadaşımız çekmiş http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2261513#post2261513 sinope 02-02-07, 22:54 ezonun o hana bakisi beni resmen yaraladi kimbilir bu hafta icinde ne firtinalar kopacak ezomun,o bunlari haketmedi ama mazluumun alma ahini cikar aheste aheste olacak sonunda su kalas omerle fatmayi ezo gorunce o handa sok yasayacak(olsun ezom sen birak kalitenden odun verme senin anin acik dimdik onurun,gururun yeterde artar bizlere saygilarimla destur 03-02-07, 14:10 ezo gelini benim annem çok sevdiğini söylüyor. ben zaten ağır fanatiğiim bir dizi ancak bukadar güzel olur. ilk zamanlardan çok daha güzel dizi hep yukarıya doğru gitmesi çok güzel.. merlystreep 03-02-07, 15:09 buyrun arkadaşlar..multimedya ya diğer oyuncularında resmleri ekleniştir.. resmler ismete aittr http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2266280#post2266280 sinope 03-02-07, 16:00 MERLYSTREEP canim resimler icin tesekkur ederim,ama dokror emrenin ezoya baktigi fotografi bir inceleyin derim(nasilda hayranca bakiyor) ezoya ahhh insallah doktor civanim emre ezoyu alirsofa sofa KALAS zaten fatmayi almaya eli mahkum:img-hyste :img-hyste ali meryemi:img-in_lo :img-in_lo recep civenazi:img-blush :img-blush balli aga da(yelloz kaynanayi):img-hyste :img-hyste saygilarimla yuru ezommm kim tutar artik seni tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 merlystreep 03-02-07, 16:50 Arkadaslar ozeti nerden bulabilirim? özeti ekledik bi kaç sayfa arkada kübra bencede resmler harika arkadaşlar... herkesin emeğine sağlık sinopecim kaçar mı gözden doktor hayran zaten ezoya bakalımm 11. bölümün özetine bakılırsa dışa vurucak iyice emrede aşkını merlystreep 03-02-07, 17:09 Cok tesekkur ederim Merlysepp valla 6 sayfa gittim geri ama yari ozeti bulabildim ancak.. Tsk tkr.. Ozet hosuma gitmedi ama hic benim .. özet çok dandik geliyo banada izleyince anlıyosun..çünkü benm en sevdiğim bölümlerden biriydi 5. bölüm mesela ve de 6 ama özetleri berbattı..niye öyle oluyo bilmiyorm ama özetler dandik yazılıyo gibi geliyo bana... BERNA 03-02-07, 17:32 Ezo Gelin dizisinin ozetleri multimedya klasoru olan tum dizilerde oldugu gibi bu basliga eklenmemektedir. Ozet Ezo Gelin klasoru icinde bulunan bolum ozetleri/senaryolar/replikler bolumune eklenmelidir. Bundan sonra bu basliga ozet eklemeyiniz. Saygilarimla Bolum Sorumlusu BERNA tuceny 03-02-07, 19:34 arkadaşlar fregman süper bu hafta bence tv nın önunden ayrılmayın izleyin mutlaka aynen cnm ya süperdii hakkatennn son kare full o saraylar cekilmiss ömer fatmayla konuyo fatma aglıyodu sanırım ezoyu sevdigini falan söyledi fatmaya ezo hep aglıyo ama bu bölüm bi kaç yerde gülürken görüldü o kadar merlystreep 03-02-07, 19:37 aynen cnm ya süperdii hakkatennn son kare full o saraylar cekilmiss ömer fatmayla konuyo fatma aglıyodu sanırım ezoyu sevdigini falan söyledi fatmaya ezo hep aglıyo ama bu bölüm bi kaç yerde gülürken görüldü o kadar ne oldu ya ezo niye ağıyo...heralde fatmanın hamilleğini mi öğreniyo...ya özet le fragmanlar neden hep kel alaka tuceny 03-02-07, 19:39 nie kel alaka ya onun için aglamıyodur belki bu ömer gene saçma sapan bisey sölemiştir belki işler ters gitmstir falan ama sanam yani hafyata ögrenmezzz hemen bu hafta evi ögrencek işte merlystreep 03-02-07, 19:40 nie kel alaka ya onun için aglamıyodur belki bu ömer gene saçma sapan bisey sölemiştir belki işler ters gitmstir falan ama sanam yani hafyata ögrenmezzz hemen bu hafta evi ögrencek işte hmm...ya hüzünlüydü diyince özette işler iyi gidiyo falan ayzıyodu..ondan kel alaka deidm... merak ettim şimdi ya tuceny 03-02-07, 19:41 hmm...ya hüzünlüydü diyince özette işler iyi gidiyo falan ayzıyodu..ondan kel alaka deidm... merak ettim şimdi ya izle cdm güzel olmus ben begendim bol ezolu bi bölüm olcagı kesın meryem le recepin bakısmda acayipti ya korktum valla aşk maşk olur falan merlystreep 03-02-07, 19:48 izle cdm güzel olmus ben begendim bol ezolu bi bölüm olcagı kesın meryem le recepin bakısmda acayipti ya korktum valla aşk maşk olur falan asla olmaz o işte..recep cilvenaza:img-hyste aşık... kesin meryeme aşık olmaz o... ya ezo bol varda fragmanlardan ne olduğunu anlamıyoruz..çatlıcam ya sinope 03-02-07, 20:08 izle cdm güzel olmus ben begendim bol ezolu bi bölüm olcagı kesın meryem le recepin bakısmda acayipti ya korktum valla aşk maşk olur falan valla fragmani izlemeye imkanim olmadi ama ezolu sahnelerin olmasi cok guzel illa kalasin yedi halti ogrenecek bizim ezomuz(fatmanin hamileligini) meryemle recep bakisiyorlarmiydi? yok kizlar kotu dusunmeyin hemen meryem cin aliye asik recepte cilvenaza asik olduguna gore sorun yok bence(sayet meryem receple evlendirelecegini ogreniyorsa illa receple bir oyun falan yapabilirler,aldatmaca olabilir) merylstreep canim o bakislar kesinlikle asik bir erkegin bakislari VALLA bizim icin sakincasi yok ezom nasilsa hur bir kus doktorda ona asik olduguna gore asil oturupta kalas efendi kendi derdine yansin:img-hyste :img-hyste saygilarimla aynen cnm ya süperdii hakkatennn son kare full o saraylar cekilmiss ömer fatmayla konuyo fatma aglıyodu sanırım ezoyu sevdigini falan söyledi fatmaya ezo hep aglıyo ama bu bölüm bi kaç yerde gülürken görüldü o kadar demekki omer kalasi fatmayla konusacak ,konusacakta ne olacak? fatmaya ben hala ezoyu seviyorum diyecek,tabi fatmada ben hamileyim diyince esas ben o kalasin yuz ifadesini merak ediyorum,cok ici yanacak ohhh iyi oldu:img-hyste :img-hyste ezom illa is yerinin karsisindaki hanin omerlere ait oldugunu ogrendigi icin agliyor olabilir yada fatmanin hamileligi duyunca sinirden uzuntusunden agliyor olabilir aglama ezom senin alnin acik dimdik ayakta olmak sana yakisiyor,seninde yuzunun gulmesine az kaldi,kesin bu hafta doktor emre yine ezoya destek cikacak(teselli edecek onu)ezoda artik doktor emreye karsi olan hislerini tartmaya baslayacak,yakindir seninde yo guzel yuzunun gulmesi doktor civanimin sayesinde:img-cool2 :img-cool2 yuruuu ezom kim tutar seni tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 durunazar 03-02-07, 21:38 Bak görüyormusn şu Ömer'in yaptığına hani Fatma'ya ayrı bir ev tutacaktı. Sen tut Antep'te başka ev kalmamış gibi Ezo'nun dükkanının karşısından konak al. Sanki Ezo onlara mummu yolladı Antep'e gelsinller diye. Bir kaynana namzeti kaldı. Qda gelirse tam olacak. Nedir bu kızın bunlardan çektiği. Bu durumda Ezo'nun doktorla yakınlaşması zamanı geldi demektir. sinope 03-02-07, 21:55 Bak görüyormusn şu Ömer'in yaptığına hani Fatma'ya ayrı bir ev tutacaktı. Sen tut Antep'te başka ev kalmamış gibi Ezo'nun dükkanının karşısından konak al. Sanki Ezo onlara mummu yolladı Antep'e gelsinller diye. Bir kaynana namzeti kaldı. Qda gelirse tam olacak. Nedir bu kızın bunlardan çektiği. Bu durumda Ezo'nun doktorla yakınlaşması zamanı geldi demektir. durunazar arkadasim omerin dusuncesi fatmaya ayri bir ev tutmakti o zaman ezonun pesini birakmamakti niyeti.AMA artik fatma hamile helede o kaynana yellozu ne kadar merakliydi gecen hafta ev satin aldigini ogrenince gormedinmi? o zaten her seyin onde gideni degilmi(yelloz),birde hamilelik olayini duyunca o gozleri nasil acildi faltasi gibi,kaldiki simdi o hana hepsi bir gelip yerlesecekler,fatmaya dahada sahip cikacak cadi kaynana valla koskoca entepte gelipte bu kadar tesaduf bencede biraz sacma ama ne gelir elden ezo cok cekti evet haklisin,ama her siddetli yagmurun arkasindan bir gokkusagi cikar iste o gokkusagi bizim ezomuz icin olacaktir,doktor emre zaten ezoya resmen asik,yakindir canim yakindir,o mutlu gunlerin gelecegi zamanda elbet yakindir saygilarimla chimeneyes 04-02-07, 11:47 bende ömerin annesine gıcık oluyorum zoru ezo.yaymış heralde.... bakalım olaylar nasıl gelişicek bu hafta. gerçi o fatmaya ytazık napsın kandı adamın sözüne tutunacak bir dal aradı... nerden bilsin ömerin niyetini.. ezo.da iş kadını oluyor sonunda... ooh :) köylü kadınlarıda iş sahibi yapıcak.. hele o macit bey diye hamdi alkanı araması yokmu... zeynpele konuşurken sekreteri veriyorum fln demesine bayıldım yaaa. nurgülü izlemek çok ama çok keyifli.... diğer oyuncularda mutlaka etkili bu işte. ama nurgül ün o deli fişekliği,bakışları inatçılığı hayranım yaa... chimeneyes 04-02-07, 11:52 ARİF SAĞ İMZALI EZO GELİN DİZİSİNİN MÜZİKLERİ ALBÜM OLARAK SATIŞA SUNULDU İŞTE RESİMLERİ; http://img183.imageshack.us/img183/6524/albmjg2.jpg http://img152.imageshack.us/img152/2615/albm2fa4.jpg internettende şarkıları bulabiliyorsunuz ama ezo gelin sevenler olarak dizimize destek çıkıp satın almamız daha iyi olur sanki ama eğer internetten isteyen varsa benimle özelden irtibata geçsin. tuceny 04-02-07, 12:10 süper ya çok sevindim iyi oldu bütün müzikler toplu halde elimizde fregnalar devamli dönüüyoo arkadaslar ömerin annesinin gözü aydın artıkk bide o torun erkek olursa sormayın haline merlystreep 04-02-07, 12:42 http://www.imge.com.tr/images/8697414790744.jpg http://www.imge.com.tr/images/8697414790744a.jpg lazkizz 04-02-07, 16:11 hele sukur fragmenini Yayinladirlar. Ozet: Omer fatmanin hamile oldugunu ogreniyor ve cok kotu oluyor Ezo bu bolumde cok agliyacak Yazik :( hep o omerin yuzunden fatma cok uzulecek, Doktor ezoya biraz tuaf bakiyor.. Bence doktor ezoya asik olcak gibime geliyor :) sinope 04-02-07, 19:30 hele sukur fragmenini Yayinladirlar. Ozet: Omer fatmanin hamile oldugunu ogreniyor ve cok kotu oluyor Ezo bu bolumde cok agliyacak Yazik :( hep o omerin yuzunden fatma cok uzulecek, Doktor ezoya biraz tuaf bakiyor.. Bence doktor ezoya asik olcak gibime geliyor :) amaninda aman fragmanimiz yayinlanmis(maalesefki izleyemedim):icon_sorr :icon_sorr sonunda kalas omer fatmanin hamileligini ogreniyor ohhh dahada beter olsun KALAS ezom aglayacak,uzulucek ben ona uzuluyorum(fatmaya hic uzulecek halim yok,oturup kendi derdine aglasin FATMACIK) doktor civanim emre ezoya asik arkadasim asik tabiki ezomda asik olacak kalas efendi haltlar karistirken iyiydi,simdide ezomun yuzu gulsun biraz,doktor emre tek umudumuz sensin(ezomuzun yuzunu anca sen guldurebilirsin) yuruuuuu ezommm kim tutar seniii tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 saygilarimla lazkizz 04-02-07, 19:44 amaninda aman fragmanimiz yayinlanmis(maalesefki izleyemedim):icon_sorr :icon_sorr sonunda kalas omer fatmanin hamileligini ogreniyor ohhh dahada beter olsun KALAS ezom aglayacak,uzulucek ben ona uzuluyorum(fatmaya hic uzulecek halim yok,oturup kendi derdine aglasin FATMACIK) doktor civanim emre ezoya asik arkadasim asik tabiki ezomda asik olacak kalas efendi haltlar karistirken iyiydi,simdide ezomun yuzu gulsun biraz,doktor emre tek umudumuz sensin(ezomuzun yuzunu anca sen guldurebilirsin) yuruuuuu ezommm kim tutar seniii tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 saygilarimla hahaha, evet omer biraz aglasin. Omer bos bosuna ezoya kizdi. O hemen ilk evelendigi gun Alilen yatmadi. Ama omer napti salak hemen 1ay sonra kizginligindan fatmayla yatti. Kizada yazik o izsiz yerde tek basina cocuguyla kaldi. Ona da anlayis gostermemiz lazim. Bende fatmanin yerinde olsaydim bende cok sevinirdim hamile kaldigima cunku ozaman sana sahip cikacak birisi olacak diye sevirdim. Ama ezoyu gercek ten de zor gunler Bekliyor NurgülÖzcan 04-02-07, 20:58 albümünün çıkmasına çok sevindim ömer kini almış gitmiş bakıyorum unutmayalım ezo hala ona aşık sinope 04-02-07, 21:02 hahaha, evet omer biraz aglasin. Omer bos bosuna ezoya kizdi. O hemen ilk evelendigi gun Alilen yatmadi. Ama omer napti salak hemen 1ay sonra kizginligindan fatmayla yatti. Kizada yazik o izsiz yerde tek basina cocuguyla kaldi. Ona da anlayis gostermemiz lazim. Bende fatmanin yerinde olsaydim bende cok sevinirdim hamile kaldigima cunku ozaman sana sahip cikacak birisi olacak diye sevirdim. Ama ezoyu gercek ten de zor gunler Bekliyor lazkizzz omer daha kagfasini duvarlara vurupta aglayacagi gunler geride,simdikiler o kadar canini yakmayacak, esas ezo doktor emreyle bir yakinlasma yasasin esas kalsin yikilis o zaman olacaktir evet ezo namusluydu cunku,cin aliyi kardesi gibi gordu,cin alide onu ablasi gibi ama omer kalasi ne yapti? Sinirlenince hemen fatmaya gitti,sonuc ortada(simdi kendim ettim,kendim buldum sarkisini soylemek duser kalasa) tamam bir bayan olarak fatmayada aciyorum,ama yinede her ne olursa olsun ezoya asik oldugunu bile bile buna musade etmiyecekti,simdi en azindan kendide goz yasi dokmeyecekti.Koyunde en azindan basini sokabilecek bir evi vardi,calisip cabalayabilir,cocugunada bakabilirdi, omere nasil yanik yanik bakiyordu gormedinmi arkadasim,acikcasi ondada suc var valla ezoyu zor gunler neden beklesinki sonucta is kendi is yerini aciyor,yaninda ona sahip cikan ebe annesigil var,doktor civanim emre var kalaslarin evinde ne vardi sadece ezoya hizmetcilik yaptiriyorlardi,garibim az cekmedi o yelloz kaynanadan valla ezo kurtuldu diyorum ben kendi adima saygilarimla lazkizz 04-02-07, 21:09 sinopcum, Analiyorum ama biryandanda fatma kendi kiz basina nasil cocugu buyutecekti, Ben valla geceleyin bir tikirti duysam ölürdüm heralde korkudan. Olsun her nekadar da Emre varsa, ezo 1000 kere daha cok uzulecek fatma ve Ömeri gorünce. Zaten hep o omerin yuzunden oluyor bunlar. Bide ona bakilirsa omerde fatmayi bacisi gibi goruyordu, Sadece ofke yuzunden neler geldi baslarina allah sabir versin EZOya.. sinope 04-02-07, 21:15 sinopcum, Analiyorum ama biryandanda fatma kendi kiz basina nasil cocugu buyutecekti, Ben valla geceleyin bir tikirti duysam ölürdüm heralde korkudan. Olsun her nekadar da Emre varsa, ezo 1000 kere daha cok uzulecek fatma ve Ömeri gorünce. Zaten hep o omerin yuzunden oluyor bunlar. Bide ona bakilirsa omerde fatmayi bacisi gibi goruyordu, Sadece ofke yuzunden neler geldi baslarina allah sabir versin EZOya.. lazkiz canim turkiyemizde esi vefat etmis ,koy yerinde yalniz basina ayakta durabilen o kadar cok kadin varki,oyle buyuturdu ki yeterki istesin tamam ezo illaki uzulecek,icinden hala omere olan askini silemedi ama onlarin birde cocuklarinin olacagini duyunca artik omerden iyice uzaklasacagi kesin valla allah asil sabri fatmaya versin,bu saatten sonra ezonun sirti yere gelmeyecegine gore kalasla omere mutluluklar,bebelerinide anali babali buyutsunler ezomda bu saatten sonra emreye yakisir saygilarimla lazkizz 04-02-07, 21:37 lazkiz canim turkiyemizde esi vefat etmis ,koy yerinde yalniz basina ayakta durabilen o kadar cok kadin varki,oyle buyuturdu ki yeterki istesin tamam ezo illaki uzulecek,icinden hala omere olan askini silemedi ama onlarin birde cocuklarinin olacagini duyunca artik omerden iyice uzaklasacagi kesin valla allah asil sabri fatmaya versin,bu saatten sonra ezonun sirti yere gelmeyecegine gore kalasla omere mutluluklar,bebelerinide anali babali buyutsunler ezomda bu saatten sonra emreye yakisir saygilarimla Evet, nice insanlar var cocuklarini tekbasina buyutenler, ama kiz omeri sevmis birkere birakirmi onu daha. Vallaha biraksa cok salakca olurdu ona gore. Kizin umrunda bile degil ezo. Ama olan ona olacak onu dusunemedi. Cunku omer ve ezo baya bir kavga yapacak. En sacma yeri de omerin ezoya karsi gelisi! Onane ya tuceny 04-02-07, 21:55 ömer fatmayı bırkamaz bence söyle dicektir ben ezoyu seviyorum ama bosanmıcaz falann kuma gibi yani e ezo kabul etmicegine göre cünkü fatma fregmanlarda aglıyodu ömerle konusurken kesin bu tür bi dialog gecti aralarında sinope 04-02-07, 21:56 Evet, nice insanlar var cocuklarini tekbasina buyutenler, ama kiz omeri sevmis birkere birakirmi onu daha. Vallaha biraksa cok salakca olurdu ona gore. Kizin umrunda bile degil ezo. Ama olan ona olacak onu dusunemedi. Cunku omer ve ezo baya bir kavga yapacak. En sacma yeri de omerin ezoya karsi gelisi! Onane ya lazkizz canim benim babannem dedem vefat ettigi zaman babam daha 7yasindaymis,amcam 6,halamda 4 yasinda ama bir basina cocuklarini didinmis,tarlalarda calismis,cocuklarini oktmayi basarmis ,kaldiki bu 45 yil evvel olan bir olay kii su devirde bir bayanin kendi ayaklari ustunde durabilmesi dahada basit fatma omeri sevdi,sevdide ne oldu ki be gulum sadece bebek icin omer fatmayi birakmayacak valla esas olaylar gelecek bolumlerden itibaren esas ezonun umrunda bile olmayacak,sonucta kendi is yerini aciyor,islerini buyutecek,yani kendisini garanti altina alacak asil fatma dusunsun bakalim sonum ne olacak diye? omerle ezo kavga etseler su saatten sonra ne olacakki,ezo ona 2 cify soyleyip nakaut eder oturtur asagiya,susturur vallahi kalas otur kendi derdine yan sen,ezoyuda aklindan sil at,o seni ilerde hatirlamayacak bile(yasadiklarim ruyaydi diyecek) yuruuuu ezom kim tutar seni su saatten sonra tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 saygilarimla lazkizz 04-02-07, 22:58 Sinopcum anliyorum seni ama napsin biraz da cahillikten,, Kavga etseler hiic zaten fatma hamile kalmis, ama sonradaki bolumlerde belki fatma cocugunu dusurur kim bilir. Ezo bence baya bir bolum sonra Artik doktorun sayesinde guzel yurumeyi ve guzel konusmasini ogrenecek. Kendini gelistirecek isleri buyutecek Aslinda super olur Ya :D :happy0064 :happy0064 :img-hyste durunazar 04-02-07, 23:25 Tamam fatma köyde bir başına çocuğuyla kalacaktı. Fakat komşuları onu yanız bırakmazdı, hatta ona uygun bir eşte bulurlardı. Kabahatin büyüğü ömer 'de Ezoya inat Fatma 'nın da hayatını mahvetti. Ne olursa olsun Fatma Ömer'in duygularından emin olmadan onunla beraber olmamalıydı. Her çocuğuyla yalnız kalan evli adamlara musallat olsaydı etraf kumalardan geçilmezdi. lazkizz 04-02-07, 23:28 Tamam fatma köyde bir başına çocuğuyla kalacaktı. Fakat komşuları onu yanız bırakmazdı, hatta ona uygun bir eşte bulurlardı. Kabahatin büyüğü ömer 'de Ezoya inat Fatma 'nın da hayatını mahvetti. Ne olursa olsun Fatma Ömer'in duygularından emin olmadan onunla beraber olmamalıydı. Her çocuğuyla yalnız kalan evli adamlara musallat olsaydı etraf kumalardan geçilmezdi. DUrunazar haklisin, onu birakmazlardi ama kiz napsin sevdi bir kere. Ister kuma olsun ister olmasin onun icin viz gelirdi hersey.. Zaten canina minnetti Omerle evlensin diye istedigide oldu, Fragmende piskin piskin nasil guluyordu yaa, Gelde beni boğ diyor yaa! Ama dur ezo onlara oyle bir oyun oynuyacak ki Ömerde ezoyu birakip fatmayla evlendigin bin pisman edecek! tuceny 05-02-07, 08:59 arkadaslr vatnın tv ekinde yazdıgın göre nejatda oynıcakmıs önümüzdeki günlerde acaba ne diye oynıcak bakarsınız fatma nın oğlu falan olur:img-hyste merlystreep 05-02-07, 10:26 demin freamanı izleidm ya bi insan bu kadar mı güzel ağlar ya...dünyanın en güzel ağlayan ve gülen kadını.. çok iç.ten çok samimi... ya merak ettim şimdi fragmandanda pek anlaşılmıyo ama framanlar hep duygusal oluyo izlerken daha orantılı oluyo drama ve komedi bence:good: destur 05-02-07, 13:53 doktorun sonu geliyor. ömerle ezo tekrar barışacak. ama ömer yaptıklarından pişman lacak mı. zaten doktor yuva yıkmaz. yani dul ama ezonun hala ömeri sevdiğini görebilecek kadarda akıllı. ömer ezo yeniden :happy0064 narino 05-02-07, 14:05 Ben zaten hep söylüyorum. Doktor Ezo'ya sadece yardım ediyor. Fagmanlara bir türlü rastlayamadım. NurgülÖzcan 05-02-07, 14:47 doktor aşık olucak bence belkide olduu sadece yardım için yakın değil ezoya ama çekiniyo ezonun karakterinden sinope 05-02-07, 17:18 doktorun sonu geliyor. ömerle ezo tekrar barışacak. ama ömer yaptıklarından pişman lacak mı. zaten doktor yuva yıkmaz. yani dul ama ezonun hala ömeri sevdiğini görebilecek kadarda akıllı. ömer ezo yeniden :happy0064 destur neden doktorun sonu geliyor anlayamadim? nerden biliyorsun ezoyla omerin barisacagini(ezo su an omerin nikahli karisi ama fatmayi unuttun galiba,sonucta ezonun ustune getirilmis bir KUMA OMER KALASI zaten bin pisman ama kendi etti kendi buldu(sonucunada kendi katlanacak) doktor bu yuvayi yikmadi,dikkatini cekerim,omer yikti,anlamadan dinlemeden hemde,evet doktor emre o kadar akilli bir kisiki ezonun mutsuzlugunu gorebilecek anlayabilecek kapasitede bir erkek,sonucta ezoyla doktorun arasinda yakinda bir seyler olacaga benziyor(hem ezonun sen bu saatten sonra omere doneceginimi dusunuyorsun? ezo gibi onurlu bir kadinin fatmanin hamile oldugunu ogrendikten sonra asla omere donmeyecegini anlamamis olamana valla sastiim kaldim saygilarimla lazkizz 05-02-07, 17:27 Vallaha ezo omere geri donderse, hemde kuma da eklendiyse COK SALAKCA BIR HAREKET VE DAVRANIS OLUR!! Ezomuza daha guzel insanlar yakisiyor.. :( Omer gitsin fatmasina merlystreep 05-02-07, 17:34 destur neden doktorun sonu geliyor anlayamadim? nerden biliyorsun ezoyla omerin barisacagini(ezo su an omerin nikahli karisi ama fatmayi unuttun galiba,sonucta ezonun ustune getirilmis bir KUMA OMER KALASI zaten bin pisman ama kendi etti kendi buldu(sonucunada kendi katlanacak) doktor bu yuvayi yikmadi,dikkatini cekerim,omer yikti,anlamadan dinlemeden hemde,evet doktor emre o kadar akilli bir kisiki ezonun mutsuzlugunu gorebilecek anlayabilecek kapasitede bir erkek,sonucta ezoyla doktorun arasinda yakinda bir seyler olacaga benziyor(hem ezonun sen bu saatten sonra omere doneceginimi dusunuyorsun? ezo gibi onurlu bir kadinin fatmanin hamile oldugunu ogrendikten sonra asla omere donmeyecegini anlamamis olamana valla sastiim kaldim saygilarimla ben zazten şaşma olayını aştım yani bundan sonra ne teoriler çıkarılacak biizim göremedşğimiz hatta olayın içindekileirn bile göremediği teoriler enteresan buldum, destur ya başka diziyi izliyo ya brezilya versiyonu var onu izlemiş bilemiyorm doktor ezoya aşık ama adam kör göze parmak misali sokmuyo bunu zamanını bekliyo ki o zaman yakındır yani bu bölüm ezoda çakacağına göre vaziyeti yakındır daha belirgin olarak göstremesi..ömer dul bi kadınla evlendi ve çocuğu vardı vede onu sevmediği halde hatta evlenmiş bişle sayılmıyo kanunlar önünde fatma bi kuma bence acınacak ağlanacak durumda olanlar onlar ezonun başı dik... fatmayla ezo arasındaki farkı sadece empati yaparak bile bulabilirz..ezo asla onu sevmeyen bi adamla çocuğunu ve kendini korumaya almak için biriyle birkikte olmazdı ki onun başkasını sevdiğini bile bile..birlikte olmaktan kastım her anlamda bu arada:img-pilot ezo tam bi anadolu kzı çok yürekli aslan gibi sinope 05-02-07, 17:57 doktor ezoya aşık ama adam kör göze parmak misali sokmuyo bunu zamanını bekliyo ki o zaman yakındır yani bu bölüm ezoda çakacağına göre vaziyeti yakındır daha belirgin olarak göstremesi..ömer dul bi kadınla evlendi ve çocuğu vardı vede onu sevmediği halde hatta evlenmiş bişle sayılmıyo kanunlar önünde fatma bi kuma bence acınacak ağlanacak durumda olanlar onlar ezonun başı dik... fatmayla ezo arasındaki farkı sadece empati yaparak bile bulabilirz..ezo asla onu sevmeyen bi adamla çocuğunu ve kendini korumaya almak için biriyle birkikte olmazdı ki onun başkasını sevdiğini bile bile..birlikte olmaktan kastım her anlamda bu arada:img-pilot ezo tam bi anadolu kzı çok yürekli aslan gibi merlystreep canim evet doktor emre ezoya asik,bu asikare artik,ama adam sonucta medeniyetin ne oldugunu anlayabilen bir yapida(omer kalasi gibi zorla kacirmaya kalkmiyor ezoyu,anladin sen anladin:img-wink: :img-wink: ) bu bolumde doktorun kendisine olan ilgisinin oda farkina varacak,neden ezom karsilik vermesinki,oda bir bayan sonucta:img-wink: vallla nikah hala ezoda otursun fatma evlilik disi cocugu olacagi icin kendi derdine yansin,ve omerde onu sevmiyor,yani hepten durumu kritik(anladin sen anladin:img-yes: :img-yes: ) valla ezomun alni acik,basi dimdik ve yaninda ona kol kanat geren,destek veren doktor emre var,kendi isyerinide aciyor oturup kalasla,fatma kendi dertlerine yansinlar:happy0064 :happy0064 tam anadolu kizi dobra,yurekli ve kumaligi asla kabul etmeyecek bir kadin:img-wink: :img-wink: saygilarimla sinope 05-02-07, 18:00 Vallaha ezo omere geri donderse, hemde kuma da eklendiyse COK SALAKCA BIR HAREKET VE DAVRANIS OLUR!! Ezomuza daha guzel insanlar yakisiyor.. :( Omer gitsin fatmasina lazkiz canim omere ezo doneceginimi zannediyorsun ezo olurde kumaligi kabul etmez,hem ezo o kadar akilli,zeki bir kadinki asla omerin teklifine evet demez ezoya anca doktor emre yakisir(omeride fatma bekler evde oda ona gitsin) yuruuuu ezommm kim tutar seni tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2 saygilarimla merlystreep 05-02-07, 18:03 merlystreep canim evet doktor emre ezoya asik,bu asikare artik,ama adam sonucta medeniyetin ne oldugunu anlayabilen bir yapida(omer kalasi gibi zorla kacirmaya kalkmiyor ezoyu,anladin sen anladin:img-wink: :img-wink: ) bu bolumde doktorun kendisine olan ilgisinin oda farkina varacak,neden ezom karsilik vermesinki,oda bir bayan sonucta:img-wink: vallla nikah hala ezoda otursun fatma evlilik disi cocugu olacagi icin kendi derdine yansin,ve omerde onu sevmiyor,yani hepten durumu kritik(anladin sen anladin:img-yes: :img-yes: ) valla ezomun alni acik,basi dimdik ve yaninda ona kol kanat geren,destek veren doktor emre var,kendi isyerinide aciyor oturup kalasla,fatma kendi dertlerine yansinlar:happy0064 :happy0064 tam anadolu kizi dobra,yurekli ve kumaligi asla kabul etmeyecek bir kadin:img-wink: :img-wink: saygilarimla aynen ya ezoya hayran olmamak mümkün değila yrıca dizde en çok ona gülüyorm ya çok tatlı çok sempatik..geçen bölüm ömere"ayiylen ayi olin mi tabi""kütük,kütük işte" diyişi süperdi ya telefondaki konuşması hele çok doğal ya...nurgül resmne oscarlık oynuyo ya... bu bölüm bence tahminb etmediğimiz bişeyler olucak...yarın olsun ya hemen :img-wink: sinope 05-02-07, 18:15 aynen ya ezoya hayran olmamak mümkün değila yrıca dizde en çok ona gülüyorm ya çok tatlı çok sempatik..geçen bölüm ömere"ayiylen ayi olin mi tabi""kütük,kütük işte" diyişi süperdi ya telefondaki konuşması hele çok doğal ya...nurgül resmne oscarlık oynuyo ya... bu bölüm bence tahminb etmediğimiz bişeyler olucak...yarın olsun ya hemen :img-wink: zaten bizi bu diziye nurgul yesilcayin konusmalari,mimikleri,hareketleri bagimli etmedimi canim bence kendini fazlasiyla asmis bir oyuncu nurgul yesilcay(bu genc yasinda hemde) dizide sanki rol yapmiyor,resmen yasiyor gibi,harika,gulusleri cok tatli,sempatik ceylan gozlu guzelim benim kesin bu bolum doktor emreyle aralarinda bir seylerin tohumlari atilacak:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo kac gundur bekledik canim,son 1 gun daha sabir saygilarimla sinope 05-02-07, 18:57 evet ya gelemdi bi ama sabır 1 güncük daha devamlı dönüyo ya cok güzel olucka bu bölüm cok tuceny canim evet gunleri bitirdik ama 1 gunu bitiremedik,yarin aksam bu saatlerde dizimize kavusmus olacagiz sabreden dervis sonunda muradina ermis bizde o misal sabredelim ve ezo ,emreyle:img-cool2 :img-cool2 bizde dizimizle muradimiza erelim:img-yes: :img-yes: saygilarimla tuceny 05-02-07, 18:58 evet ya su doktolar olan muhabeetini yarın aksma cok merak ediyorum tepkilerini falan bide ömerin fatmayla ne konutgunu ne deidde agladı acaba tuceny 05-02-07, 22:56 saçma o oylamaya mı baglı hey allah ım ya herkesın elınde net var sankıı abuk subuk anketler merlystreep 05-02-07, 23:00 :img-hyste :img-hyste ay karnımağrıdı gülmekten ya hadi candan öte 6 reytin falan alıyo anladık ta 14 reytin alan ezo gelin sallantıda mı sıladan sonra en çok zilenen dizi ki arada hiç fark yok 15 16 reyting lıyo..bu haberi buraya kopyalamak zaten çok akıllıca bi davranış değil bence.. bu habar dünyanın en seviyesiz en bence haddimi aşmak sitemiyorm aam en aşağılık haberlerini uydurma haberelrin ypan gezen tilkiden alıntı...uçankuş bu sitenin yanında cnn haber ajansı seviyesinde kalıyo o derece yani... gülüyorm sadece ya...az oy almışmış.. sanki anket 70 milyon üzerinden yapılıyo benm o siteye grimiliğim oy kullanmşlığım yok izleidğim diziye be..orda oy kullansam n olucak o zavallı sitede .... bence o site kenslikle mahkemelik ya oraya sadece bi kere girmişliğim var midem bulandı oradaki yalan haberlerden bide hepsinede ne güzel sallayarak yorum yapmışlar kim oluyosa o haberleri yapan... çok seslilik diye buna diyolar en yazıkki...özgürüz istediğimizi yazarız hesabı sinope 05-02-07, 23:10 ezo gelin dizisi reytign bakimindan zaten durumu ortada koskaca kuyruklu yalan vallahi asla inanmiyorum bu yazilan neydigi belirsiz yaziya ezo dizisi sali aksamlari kendi saatinde birinci oluyor be,atmasinlar,karsilarinda kalede kimler var haberleri yok:img-hyste :img-hyste koskoca yalan bunlar inanmiyorum asla saygilarimla durunazar 06-02-07, 00:43 Gezegentilki mi? öylebir sitemi varmış? Hiç duymadım. Bundan sonra reyting sonuçlarını bu sitenin anket sonuçlarına göre alalım. Bugüne kadar uçankuş ve medyatavadan aldığımız reytingleremi yoksa birkaçkişinin gelişi güzel oy kullandığı sonçlaramı inanalım. Bu haberi yemeyip içmeyip sitemize taşıyan arkadaşa da teşekkür edelim. Vah vah çok üzüldük biz durumu bilmiyorduk iyiki bizi haberdar ettin .Bari gidişatı kötü olan diğer dizilerinde sitelerine girip haber verseydin bari. Yeni fragmanlardan bende hiç ipucu elde edemedim.ezomuz ağlarken gördüm üzüldüm. fakat ağlamakta bir insana bukadarmı yakışır. surat ifadesi nekadar doğaldı eeee nede olsa nurgül gibi bir star var karşımızda. narino 06-02-07, 08:27 Akşamki bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Nihayet fragmanları izleyebildim. Ezo yine boncuk boncuk gözyaşı döküyor. dizifobia 06-02-07, 08:35 Bu akşamki bölümü ve Ezo'nun yakışıklı doktor Emre ile yakınlaşmasını iple çekiyorum. Bence ikisi çok yakışıyorlar. Başından beri Öme'le yakıştıramamıştım şimdi de Ömer'e çok kızıyorum zaten. Allahtan Emre girdi diziye de gözümüz gölümüz açıldı:) Aman Ezo kızma doktor civanıma göz koymak bize düşmez hem o sana fena yanık haberin olsun, biraz yüz ver çocukcağıza:) İki farklı kültürün çatışması, Emre'nin Ezo'yu yetiştirmesi, Ezo'nun da kendi kültür ve geleneklerini Emre'ye öğretmesi ve Emre'nin adapte olma çabası çok komik olabilir.Ömer de potansiyel deli adam sürekli tehdit ve rahatsız eder bunları. E haketti de. Ay hadi iyi seyirler hepimize merlystreep 06-02-07, 08:39 Bu akşamki bölümü ve Ezo'nun yakışıklı doktor Emre ile yakınlaşmasını iple çekiyorum. Bence ikisi çok yakışıyorlar. Başından beri Öme'le yakıştıramamıştım şimdi de Ömer'e çok kızıyorum zaten. Allahtan Emre girdi diziye de gözümüz gölümüz açıldı:) Aman Ezo kızma doktor civanıma göz koymak bize düşmez hem o sana fena yanık haberin olsun, biraz yüz ver çocukcağıza:) İki farklı kültürün çatışması, Emre'nin Ezo'yu yetiştirmesi, Ezo'nun da kendi kültür ve geleneklerini Emre'ye öğretmesi ve Emre'nin adapte olma çabası çok komik olabilir.Ömer de potansiyel deli adam sürekli tehdit ve rahatsız eder bunları. E haketti de. Ay hadi iyi seyirler hepimize evet ya düşününce öyle dizi güzel olabilir.... zaten ezonun gelişimini izlicektik dizide doktor bey de yardımcı ols fena olmaz yani...bu bölüm ama ezo farkedicek doktorun duyularını umarım sert çıkmaz yinede sanmıyorm o kadar yabani değil ezomuz...:img-pilot sinope 06-02-07, 09:04 Bu akşamki bölümü ve Ezo'nun yakışıklı doktor Emre ile yakınlaşmasını iple çekiyorum. Bence ikisi çok yakışıyorlar. Başından beri Öme'le yakıştıramamıştım şimdi de Ömer'e çok kızıyorum zaten. Allahtan Emre girdi diziye de gözümüz gölümüz açıldı:) Aman Ezo kızma doktor civanıma göz koymak bize düşmez hem o sana fena yanık haberin olsun, biraz yüz ver çocukcağıza:) İki farklı kültürün çatışması, Emre'nin Ezo'yu yetiştirmesi, Ezo'nun da kendi kültür ve geleneklerini Emre'ye öğretmesi ve Emre'nin adapte olma çabası çok komik olabilir.Ömer de potansiyel deli adam sürekli tehdit ve rahatsız eder bunları. E haketti de. Ay hadi iyi seyirler hepimize Ah aksama sayili saatler kaldi ,kalmasinada bizdede derman kalmadi artik:img-wink: valla arkadasim hele biz doktor emreyle,ezonun yakinlasmasini ip yetmez(urganlarla)bekliyoruz,yakismakta ne demek,sanki tencere ve kapak gibiler doktor emreyle ezom,zaten kalasla bir omur gecmezdiki be arkadasim,hem o yelloz kaynana bir taraftan allahtan ezo o evden ayrildi:img-wink: tabiki doktor civanim diziye anlam katti,iyilik getirdi,yakisiklik getirdi,ask getiriyor(ramak kaldi duyrulur)aaa dunya ahiret doktor civanim kardesimizdir bizim,hem ezoma asik o asik valla ezomun kendini yenilemesi yakindir,yaninda emre civanim varken,o yuzden birbirlerinin kulturlerini guzellikle anlatabilirler, bana kalas omer demeyinde ne derseniz deyin ya bu saatten sonra omer ates olsa cumu kadar yer yakar.(otursun kendi derdine yansin kalas,hamilelik olayina,fatma var,ezoyu kaybettigine duvarlara vursun kafasini ben ne yaptim diye)ama gecmisler ola omer efendi yuruuu omer anca gidersin(fatmana,anana,babana) saygilarimla yuru ezommm kim tutar seni su saatten sonra tabiki doktor civanim(yakisir sana):img-cool2 :img-cool2 durunazar 06-02-07, 09:44 Deliricem fragmanlarda bölüm ile ilgili ip ucu bulamıyorum. Fatma ile Ömerin yatak odasında ağlayıp birbirlerine sarılmalarına da anlam veremedim. Bi bakıyoruz Ezo birde bakıyoruzki Fatma'sı için göz yaşı döküyor. Yol yakıken doktor Emre'ye bir görünse iyi olacak tedavi olmasında fayda va |