Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

perielif
07-02-07, 22:55
uzun zamandır yazamıyordum. ama ezonun tüm bölümlerini seyrettim. bölüm çok çabuk bitti gibi geliydi bana arkadaşlar... siz ne dersiniz... bi de çok didaktik değil miydi son bölüm siz ne dersiniz...? tüm hayatımızı zaten eğitilerek geçiriyoruz... daha çok duygusallık, daha çok aşk... lütfeeeeen... ezo nun güzel gözlerinde yaş görmek istiyom... mutluluktan ya da hüzünden... hiiiiç farketmez...:icon_sorr

BERNA
07-02-07, 23:04
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz.Daha onceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=12149

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harflerle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

tuceny
08-02-07, 00:55
yeni baslıgımız hayılrı olsun nice güzel bölümlere ve yorumlara

her hafta işler iice karısıyo
fatmanın tavırlarıı kötülesmeye basladı o sessiz kız hamile olunca birdenn kendini sultan sandı

sinope
08-02-07, 07:59
yeni baslıgımız hayılrı olsun nice güzel bölümlere ve yorumlara

her hafta işler iice karısıyo
fatmanın tavırlarıı kötülesmeye basladı o sessiz kız hamile olunca birdenn kendini sultan sandı

evet yeni sayfamiz gercektende hayirli ugurlu olsun
ezomuzada huzur ve mutluluklar insallah nasip eder diye sag ayagimla (ugur getirir diye)sayfaya ilk adimimi atiyorum
tuceny canim
valla ben 2 hafta once foruma yazmistim,hatirlarsiniz ,o sessiz gariban fatma seytan fatmaya donusecegini(karamanin koyunu sonra cikar oyunu diye yazmistim) ve o yavas yavas fatma kendi gercek yuzunu gostermeye basladi,Valla ezom nasilsa o evden kurtuldu ya en sevindigim nokta o
ama esas su ana cok yagli balli olan yelloz kaynanani ne zaman kapi onune koyacak bizim sultan hanim omeri alsin tepe tepe hayrini gorsun:icon_whis :icon_whis
ama su kaynanayi ne zaman atacak disari bakim(esas bayramim o zaman olacak zaten benim)ezoma yaptiklarinin bedelini odesin:happy0064 :happy0064 saygilarimla

elifile
08-02-07, 09:33
Bence Nugül Yeşilçay oynadığı her projede olduğu gibi bu projede de çok başarılı. Şiveyi falan çok güzel yapıyor. ama bu hafta ki bölüm çok acıklıydı yaaa.

narino
08-02-07, 09:45
Elifile arkadaşıma katılıyorum. Bu bölüm gerçekten çok acıklıydı. Ömer'in Ezo'ya boşayacağını söylediğinde Ezo'nun sergilediği tavır mükemmeldi. İçi kan ağlasa bile bunu belli etmedi. İşte oyunculuk işte NURGÜL YEŞİLÇAY başka söyleyecek söz bulamıyorum.

durunazar
08-02-07, 11:00
yeni başlığımız hayırlı uğurlu vede bol reytinğli olur inşallah.

olumlu yorumların yanısıra olumsuz eleştirilerde olacaktır elbette. benim değinmek istediğim birkaç konu var. birkere frağmanları bu hafta dizinin özetini yeterince verememiş. bütün bölümlerini kaçırmadan izleyen bir seyirci olmasam o fragmanlara bakarak merak etmezdim. birtek nurgül yeşilçayın köydeki gözleri yaşlı olan sahne merakımı çekti.

doktor emrenin sürekli ezoya birşeyler öğretmesi bir noktadan sonra izleyiciyi rahatsız etmiş olabilir. ilk bölümlerde ezonun geçirdiği zor günlerden dolayı böyle birşeye ihtiyacı vardı. artık bunu atlattı ve onu akıl alan değil akıl veren biri olarak görmek istiyorum. çünkü karekter olarak ayaklarının üzerine basan sağlam bir kadın portresi çiziyor.

tuceny
08-02-07, 11:54
evet yeni sayfamiz gercektende hayirli ugurlu olsun
ezomuzada huzur ve mutluluklar insallah nasip eder diye sag ayagimla (ugur getirir diye)sayfaya ilk adimimi atiyorum
tuceny canim
valla ben 2 hafta once foruma yazmistim,hatirlarsiniz ,o sessiz gariban fatma seytan fatmaya donusecegini(karamanin koyunu sonra cikar oyunu diye yazmistim) ve o yavas yavas fatma kendi gercek yuzunu gostermeye basladi,Valla ezom nasilsa o evden kurtuldu ya en sevindigim nokta o
ama esas su ana cok yagli balli olan yelloz kaynanani ne zaman kapi onune koyacak bizim sultan hanim omeri alsin tepe tepe hayrini gorsun:icon_whis :icon_whis
ama su kaynanayi ne zaman atacak disari bakim(esas bayramim o zaman olacak zaten benim)ezoma yaptiklarinin bedelini odesin:happy0064 :happy0064 saygilarimla

evet hakkaten gösterdii gercek yüzünü
kaynana ya laf söz edemiyorum artık ne merkalyımıs toruna
bilal agayı bile bözü görmedi ev için bıraktı gittiii
bilal agada anlamıstır hayasını yanonda bitek ezo kaldı o kızıdıgı yerden yere vurdugu ezo

durunazar
08-02-07, 12:08
fatma gelin 2 odalı dam evinden geldiğini nede çabuk unuttu. ömer alinin arkasından evden çıkmak isteyince birde ona hesap sordu bu kadar iş varken nereye gidiyorsun? ezo köy evinde zor şartlara rağmen evin bütün işlerini kendi yapıyordu

daha bu bişey değil dün bir bugün iki evde hakimiyet kurma peşinde hacer kaynanaya bunu belli etmek için arabanın önüne oturmaya yeltendi kaynana ona bakışlarıyla hanım ağanın kendisi olduğunu hatırlattı biigüzel ön koltuğa yerleşti.

fatma hanım altında kaldımı hayır evi yerleştirirken tabak ve soğanları kendi istediği raflara yerleştirerek kaynanaya hanım ağanın kendisi olduğunu birkez daha hatırlattı.
.

sinope
08-02-07, 14:08
fatma gelin 2 odalı dam evinden geldiğini nede çabuk unuttu. ömer alinin arkasından evden çıkmak isteyince birde ona hesap sordu bu kadar iş varken nereye gidiyorsun? ezo köy evinde zor şartlara rağmen evin bütün işlerini kendi yapıyordu

daha bu bişey değil dün bir bugün iki evde hakimiyet kurma peşinde hacer kaynanaya bunu belli etmek için arabanın önüne oturmaya yeltendi kaynana ona bakışlarıyla hanım ağanın kendisi olduğunu hatırlattı biigüzel ön koltuğa yerleşti.

fatma hanım altında kaldımı hayır evi yerleştirirken tabak ve soğanları kendi istediği raflara yerleştirerek kaynanaya hanım ağanın kendisi olduğunu birkez daha hatırlattı.
.

DURUNAZARIM CANIM
bir atasozu vardir ne oldum delisi olmayacakmissin,bizim fatma (kinali yapincak)
ee simdi aynen bu atasozu olayina dondu,kolaymi 2 odali evden,koskoca hana yerlesmek(gormemisin oglu olmus olayi,anladin gerisini:img-wink: :img-wink: )
ezo ise o evde resmen hizmetci muamelesi gordu ve yasadi,simdi ise kinali yapincak hanim efendi olma yolunda,omere bile posta koyuyor aklinca(kalasta agzinin payini verdi ama neyleyim,sonucta bosanma isine evet dedi kalas)
valla ilerleyen bolumlerde baya bir gelin kaynana cekismesi yasanaca benziyor(malum cicim aylari bitiyor kinali yapincagin)
ama yelloz kaynaninda hakkindan gelecek birisi gerekliydi,az kasinmadi hacer hanim,TARLAYA NE EKERSE ONU BICECEGI gunler yakindir,tabaklari bugun rafa koyan,yarin o yelloz kaynanayida nasilsa kapi onune koyar(o zaman yellozun halini merak ediyorum,insallah ezo onada sahip cikmaz,ama ezomdaki o temiz yureklilik varken ona tas atana o ekmek atacak yapida bir karakter)
saygilarimla

perielif
08-02-07, 14:09
Evet ya fatma pek havalardaydı görende ondan başka hamile kadın yok zannedecek. Antepteki evde hanım ayaklarına ne de çabuk alıştı. Benimde dikkatimi çekti o rafları yerleştirme olayında gizli bir çekişme vardı.

NurgülÖzcan
08-02-07, 14:33
fatma gibi güzel temiz yüzlü bi kadına o sözler yakısmadıı ama yağmur kesifoğlunu tebreik ederimm güzel oynuyo
nurgül zaten ustad hersey güzell bide su fatma o lafları demeseydi ama iyi oldu bi bakıma ömer bosanmaya ikna olduu ezodan

durunazar
08-02-07, 14:43
fatma gibi güzel temiz yüzlü bi kadına o sözler yakısmadıı ama yağmur kesifoğlunu tebreik ederimm güzel oynuyo
nurgül zaten ustad hersey güzell bide su fatma o lafları demeseydi ama iyi oldu bi bakıma ömer bosanmaya ikna olduu ezodan

arkadaşım buradaki eleştiriler yalnış anlaşılmasın oradaki karekterlere yöneliktir. oyuncular rollerini okadar iyi yapmışlarki bunun bir dizi olduğunu göz ardı edip yer yer eleştirilerin dozunu kaçırabiliyoruz.

aslında burada sorgulanan ne fatma nede ömerdir. içimizde bizlerin arasında yaşayan ömerler ve fatmalardır.

NurgülÖzcan
08-02-07, 14:45
arkadaşım buradaki eleştiriler yalnış anlaşılmasın oradaki karekterlere yöneliktir. oyuncular rollerini okadar iyi yapmışlarki bunun bir dizi olduğunu göz ardı edip yer yer eleştirilerin dozunu kaçırabiliyoruz.

aslında burada sorgulanan ne fatma nede ömerdir. içimizde bizlerin arasında yaşayan ömerler ve fatmalardır.

orası kesin zaten bunu gercekle birebir tutmamızın nedenide rollerini cok iyi yapmalalrı bu duyguyu bize çok iyi vermeleriii

durunazar
08-02-07, 14:58
zaten fatmanın güzel ve masum suratının altında yaptığı entrikalara kızıyorz. bu arada bu rol için yağmur kaşifoğlu biçikmiş kaftan.

ezogelin ise yaşanmış ve eveliyatında 2 kez sinema filmi olarak çekilmi bir efsane. emsali olan bir dizide oynamak her oyuncunun cesaret edebileceği bir iş değil. fakat nurgül yeşilçay muhteşem bir oyunculukla bununda üstesinden geldi.

NurgülÖzcan
08-02-07, 15:04
evet çok büyük bi cesaret ve basarı bu nurgülün yaptığı fatma girik gibi bi üstad dan bize verilmiş bi efsaneyi tekrar oynamak ve en iyisini yapmak zaten nurgül hep değişik rolleri seçiyo çok da iyi yapıyo iyi bi oyuncu her rolü oynamalı ve su ana kadar hepsinde arnının akıyla çıktı

durunazar
08-02-07, 15:13
sinopeciğim,

yorumlarına hayran kalıyorum nerden bulursun o kinayeli sözleri. tamda yerini buldu. doğru söylüyorsun o fatma kaynanayı kapının önüne atmasına ramak kaldı. . şayet o bebeği doğurduğu taktirde bakması için biraz daha kaynanaya ihtiyacı var. tabbii ömer efendiden dadı talebinde bulunmazsa.

destur
08-02-07, 15:22
ben ömerin ezo yu neden bıraktığını anlamadım. sonrada ağladığını hemde fatmaya bu kadar zavllı olması gerekmezdi ben açıkcası etkilenmeme karşın doğru bulmadım

tuceny
08-02-07, 16:25
evet çok büyük bi cesaret ve basarı bu nurgülün yaptığı fatma girik gibi bi üstad dan bize verilmiş bi efsaneyi tekrar oynamak ve en iyisini yapmak zaten nurgül hep değişik rolleri seçiyo çok da iyi yapıyo iyi bi oyuncu her rolü oynamalı ve su ana kadar hepsinde arnının akıyla çıktı

aynen cnm o yüzdenbukalmenun diyoruz ya
byüyük basaar dizi baslamadn önce 6 ay calsimis bunun için şive yi iyi yapabilmek için cok da basarılı bence ayrıca bi çok antepli cok basarılı buldugunu söylüyo

sinope
08-02-07, 17:01
sinopeciğim,

yorumlarına hayran kalıyorum nerden bulursun o kinayeli sözleri. tamda yerini buldu. doğru söylüyorsun o fatma kaynanayı kapının önüne atmasına ramak kaldı. . şayet o bebeği doğurduğu taktirde bakması için biraz daha kaynanaya ihtiyacı var. tabbii ömer efendiden dadı talebinde bulunmazsa.

durunazarim canim
yorumlarimi begenmene cok sevindim sagolasin varolasin
34 yasinda bir bayanim ve ezonun gectigi yollardan her nekadar gecmesemde ,hayat banada bir sekilde bazi oyunlarini,acimasizliklarini tattirdi,o yuzden o kinayeli sozleri inanki yasadigim hayat bana ogretti
gelelim simdi bizim gormemis kinali yapincagimiza fatma su ana kadar kaynanasi tarafindan kollandi,sahiplendi diye bir sekilde kaynanasina muhtacti
ama artik is kopruden obur tarafa gecti(kopruden gecene kadar ayiya dayi denilirmis diye bir atasozumuz vardir) sonucta fatma nikah isinide garantiledi
yani diyorum ki bu saatten sonra kaynana yellozunun en ufak hareketinde fatma kesinlikle afetmeyecek,ilerki bolumlerde fatma omere anneni evde istemiyorum bile de diyebilir.Omer malum kendine aklinca siginacak liman olarak fatmayi gordugu icin(fatmada tamam diyince) bu saatten sonra omere anneni disari at dese bile atar,hatta bebege dadi tut dese bile tutar
ama gelin kaynana catismalari cok yakinda baslayacak diye dusunuyorum
bu arada dizideki fatma karakterine sadece sinir oluyorum,onun disinda yagmur kasifoglunun oyunculuguna ve kisiligine gercekten saygi duyuyorum/B]
[B] yuruuuu ezom kim tutar seni
tabiki doktor civanim emre:img-cool2 :img-cool2
saygilarimla

merlystreep
08-02-07, 17:29
başlığımız hayırlı olsun milllet... ilk bu bölüm yorumunu yaparken demiştim bu bölüm diğe bölümlere göre daha az iyiydi tempo açısından ve içi boş bırakılıyo bazı olayların... bi örnek vermiştim hatta ..umarım senarist sanat yönetmeni falan bu konulara dikkat ederler... reyinglerin biraz azalmasını buna bağlıyorm..14 reytingten 11 e düşmüş...bi de bu bölüm diğer bölümler gibi komediyle drama eşit değildi drama daha ağırdı millete dramadan gına geliyo yani belki arka sokaklar ben beğenmesemde pek polisiye ya kaymış seyrci oraya diye düşünüyo9rm
aynen cnm o yüzdenbukalmenun diyoruz ya
byüyük basaar dizi baslamadn önce 6 ay calsimis bunun için şive yi iyi yapabilmek için cok da basarılı bence ayrıca bi çok antepli cok basarılı buldugunu söylüyo

tuçe ufak at tuçe... 6 ay olur mu kızm... çekimler başladığı sırada tüm ekibe ders verilmiş 1 ay kadar sanırm... ama ben dizde en çok nurülün şivesini beeniyorum bizim antepli komşularımzıda var en doğru nurgülünkinin olduğunu söylüyolar... ama ne yalan valal diizdeki oyunculr çok iyi özlelikle usta oyuncular ahmet mümtaz mustafa avkıran macit sonkan süper gençlerden de nurgül en başta onur ruhi harikalar..yağmuru severim ama oyunculuğunu pek sevmiyorm... ama alışıırm yakında ona da....

bu arada 11. bölümde eğer tam anlamıyla mner ezo boşanırlarsa doktorla ezo yakınlaşmaya tam anlamıyla başlayabilir... nasıl olcak bilmiyorm ama merak ediyorummm:icon_whis

durunazar
08-02-07, 18:39
sinope sen çok yaşa emii!.. gene gülmekten kırdın geçirdin.

zannediyorum bu dizide herkes kendinden veya cevresindeki insanların yaşanmış hayatlarından esintiler buluyordur. çünki burada yaşananlar hayatın ta kendisi.

ömer fatmayı liman gibi görüyor ama unutmasınki karşısında o limanı tusunami gibi alıp götürecek yürekli zeki biokadarda merhametli ezo gibi bir kadın var. engüzel örneğide final sahnesinde ömeri onun taşlarıyla oynayıp mars etmesiydi.

tuceny
08-02-07, 18:43
başlığımız hayırlı olsun milllet... ilk bu bölüm yorumunu yaparken demiştim bu bölüm diğe bölümlere göre daha az iyiydi tempo açısından ve içi boş bırakılıyo bazı olayların... bi örnek vermiştim hatta ..umarım senarist sanat yönetmeni falan bu konulara dikkat ederler... reyinglerin biraz azalmasını buna bağlıyorm..14 reytingten 11 e düşmüş...bi de bu bölüm diğer bölümler gibi komediyle drama eşit değildi drama daha ağırdı millete dramadan gına geliyo yani belki arka sokaklar ben beğenmesemde pek polisiye ya kaymış seyrci oraya diye düşünüyo9rm

tuçe ufak at tuçe... 6 ay olur mu kızm... çekimler başladığı sırada tüm ekibe ders verilmiş 1 ay kadar sanırm... ama ben dizde en çok nurülün şivesini beeniyorum bizim antepli komşularımzıda var en doğru nurgülünkinin olduğunu söylüyolar... ama ne yalan valal diizdeki oyunculr çok iyi özlelikle usta oyuncular ahmet mümtaz mustafa avkıran macit sonkan süper gençlerden de nurgül en başta onur ruhi harikalar..yağmuru severim ama oyunculuğunu pek sevmiyorm... ama alışıırm yakında ona da....

bu arada 11. bölümde eğer tam anlamıyla mner ezo boşanırlarsa doktorla ezo yakınlaşmaya tam anlamıyla başlayabilir... nasıl olcak bilmiyorm ama merak ediyorummm:icon_whis

hayır kızım 6 ay hatta nurgül demsiti ya
simdiden basladım diye bi antepli oynıcam demsiti röportajda
bu kadra kısa zamanda o kadra iyi bi sive kullanılmaz

lazkizz
08-02-07, 18:50
bu hafta diziiiiiii su-per-diiiiiii :happy0064 :happy0064 heheheh gine fatma herseyi karistirdi of biktim su kizdan bi hayatlarindan cikamadi/omerin de annesi ne kotu kaynana ya :s hele o arabada nasil ona oyle kotu bakti :O sanki dovecek gibi :P

merlystreep
08-02-07, 18:52
hayır kızım 6 ay hatta nurgül demsiti ya
simdiden basladım diye bi antepli oynıcam demsiti röportajda
bu kadra kısa zamanda o kadra iyi bi sive kullanılmaz

kızm 6 ay demedi ya olur mu..hiç ..ademin trenelri bitti bu eldi başladı tam 1 ay...yani şive yapmak için yeterli bi süre ki bu dersle faaln değil gözlemleyerek oyun gücüyle olur..diizde herkes aynı eğitimi aldı hep birlikte hatta demişler çok ağır antep ağzı yapmayalım falan demişler... dizide herkese bi diyalekt tutulmuş o vermiş....6 ay ne ara başladı tuçe zaten dizi başlamadan 5 ay önce nurül kabul etti ne konu vardı o zaman ne oyuncular ne rol... 1 ay kala belli oldu ve o zamn ders alındı hepbirlikte... röpörtajlarındada dedi ya... eminim ben.. bana kafa tutma cadı...ama ben söylim yinede nurül tam antepli bii ders almaktan ziyade çok duur bi özlem gücü var nasıl kapmış ya..o gırtlağına ses tonuna bitiyorm...ya söylemek doğru olur mu bilmiyrom ama dizi mükemmel cast süper ama ben yağmurun oyununu ve şivesini hiç gerçekçi bulmuyorm... aslında kulağa hiç btmıyo ama antepliler var burda antep şivesiyle alaksı yokmuş onun yapotığnın ben şiveyi pek çakmasam da nurülünki çok doğal geliyo bana..oyunculuk olarak da onurl nurgülü çok ayrı tutuyorm ben..kıyaslama yapmak hoş olmuyo çünkü çok yiib iyi ekipler bence sinerjielri süper... şimdi yeni başlayan urfa dizisi var ezo nun kalitesini daha bi belli etti o dizi aslında ezoda hiç duygu sömürüsü yok ve ona bakınca daha iyi anladım..bence ezonun değerini bilelim

bu hafta diziiiiiii su-per-diiiiiii :happy0064 :happy0064 heheheh gine fatma herseyi karistirdi of biktim su kizdan bi hayatlarindan cikamadi/omerin de annesi ne kotu kaynana ya :s hele o arabada nasil ona oyle kotu bakti :O sanki dovecek gibi :P
o sahnede içime serin sular serpildi..daha fatma neler çekecek...

lazkizz
08-02-07, 18:55

hahah evet ya ben olsaydim omeri birakir giderdim, hem esim baskasini sevecek hemde benimle uyuyacak asla musade etmezdim :O

merlystreep
08-02-07, 18:57
hahah evet ya ben olsaydim omeri birakir giderdim, hem esim baskasini sevecek hemde benimle uyuyacak asla musade etmezdim :O
gurusuz işte... ezoyu öldürsen onu sevmeyen birini istemez ki sevenleri de görmüyo gözü...süper bi kişilik bu ezo ya hem matrak hem güçlü hem de çok kafa... zeki hatun ya

tuceny
08-02-07, 18:59
kızm 6 ay demedi ya olur mu..hiç ..ademin trenelri bitti bu eldi başladı tam 1 ay...yani şive yapmak için yeterli bi süre ki bu dersle faaln değil gözlemleyerek oyun gücüyle olur..diizde herkes aynı eğitimi aldı hep birlikte hatta demişler çok ağır antep ağzı yapmayalım falan demişler... dizide herkese bi diyalekt tutulmuş o vermiş....6 ay ne ara başladı tuçe zaten dizi başlamadan 5 ay önce nurül kabul etti ne konu vardı o zaman ne oyuncular ne rol... 1 ay kala belli oldu ve o zamn ders alındı hepbirlikte... röpörtajlarındada dedi ya... eminim ben.. bana kafa tutma cadı...ama ben söylim yinede nurül tam antepli bii ders almaktan ziyade çok duur bi özlem gücü var nasıl kapmış ya..o gırtlağına ses tonuna bitiyorm...ya söylemek doğru olur mu bilmiyrom ama dizi mükemmel cast süper ama ben yağmurun oyununu ve şivesini hiç gerçekçi bulmuyorm... aslında kulağa hiç btmıyo ama antepliler var burda antep şivesiyle alaksı yokmuş onun yapotığnın ben şiveyi pek çakmasam da nurülünki çok doğal geliyo bana..oyunculuk olarak da onurl nurgülü çok ayrı tutuyorm ben..kıyaslama yapmak hoş olmuyo çünkü çok yiib iyi ekipler bence sinerjielri süper... şimdi yeni başlayan urfa dizisi var ezo nun kalitesini daha bi belli etti o dizi aslında ezoda hiç duygu sömürüsü yok ve ona bakınca daha iyi anladım..bence ezonun değerini bilelim

ben yanlis hatılıyom o zman ama bende eminimn nese ya
haa hatta 6 ay önce acılmıstı site falan nurgülşün reismleri konulmusutu herlde orda kaldı aklımda balıgım ben ya ne bilim
yağmur eğitimlimi bilmiyorum ama eğitimi yoksa gayet iyi hem kendi sei maalsahha hiç baskası dublaj yapmiyo dizide herkes kendi sesleriyle tiyatro kökenli kalitesini vuruyo dısarıya

merlystreep
08-02-07, 19:04
ben yanlis hatılıyom o zman ama bende eminimn nese ya
haa hatta 6 ay önce acılmıstı site falan nurgülşün reismleri konulmusutu herlde orda kaldı aklımda balıgım ben ya ne bilim
yağmur eğitimlimi bilmiyorum ama eğitimi yoksa gayet iyi hem kendi sei maalsahha hiç baskası dublaj yapmiyo dizide herkes kendi sesleriyle tiyatro kökenli kalitesini vuruyo dısarıya
tuçe 6 ay önce başladıysa yuh diyyeim ben saan hafıza ya bak ya...bak söyle diyeyim dizi çekimleri nurül ekimin 10na kadar manisada çekimde olduğu için ailecek başlamadı bile... ve elince bi yazı yazdı başladım bende antep dersi almaya deid ve ekip olarak karar aldık deid aynı anda başladılar dizide tam 1 ay sonra belkide daha az kasımda işte girdi...zaten şivede mükemmel olmaya 3. bölümde falan başladı bence...nurgülün müthiş bi gözlem gücü var bunu farkettim hemen kapmış ya

ya zaten dizide bazı yerlerde düblaj hiç yok... özelikle sokak sahneleinde... yada bana öyle eldi bilmiyorm...
ynlış anlaşılmasın ben yağmuru seviyorm hatta nurgülün oyununa ittiğimizde oda ordaydı tatlı bi kadın ama bana çok mıy mıy geliyo oyunculuğu...biraz daha yorum katabilir... bu arada yağmur eğitimli değil ama tiyatroya aşık bi kız...umarım daha da iyi olur

durunazar
08-02-07, 19:32
nurgül yeşilçay drama ve komediyi aynı sahne içersinde oynayabilen ender sanatcılardan biri izleyiciyi ağlatırken birkaç saniye sonra güldürebiliyor. bence tyatro eğitimi verilen okullarda bunlar iöğrencilere ders olarak izletilmeli.

aycanca
08-02-07, 20:41
tuçe 6 ay önce başladıysa yuh diyyeim ben saan hafıza ya bak ya...bak söyle diyeyim dizi çekimleri nurül ekimin 10na kadar manisada çekimde olduğu için ailecek başlamadı bile... ve elince bi yazı yazdı başladım bende antep dersi almaya deid ve ekip olarak karar aldık deid aynı anda başladılar dizide tam 1 ay sonra belkide daha az kasımda işte girdi...zaten şivede mükemmel olmaya 3. bölümde falan başladı bence...nurgülün müthiş bi gözlem gücü var bunu farkettim hemen kapmış ya

ya zaten dizide bazı yerlerde düblaj hiç yok... özelikle sokak sahneleinde... yada bana öyle eldi bilmiyorm...
ynlış anlaşılmasın ben yağmuru seviyorm hatta nurgülün oyununa ittiğimizde oda ordaydı tatlı bi kadın ama bana çok mıy mıy geliyo oyunculuğu...biraz daha yorum katabilir... bu arada yağmur eğitimli değil ama tiyatroya aşık bi kız...umarım daha da iyi olur

evet ben hep demişimdir keşke hep sesli çekilse
dublaj yapay geliyo bana
Allah tan kendi sesleriii

merlystreep
08-02-07, 21:29
evet ben hep demişimdir keşke hep sesli çekilse
dublaj yapay geliyo bana
Allah tan kendi sesleriii

ya ben düblaj olduğunu bile anlamıyorm... sanki bazı yerlerde sesli çekim yapılıyo gibi... benide aslında rahatsız ediyo kötü düblaj ama bu oyuncularn hepsi hemen hemen tiyatrocu ve sesleirni kullanmayı biliyolar tonlamaları faaln önemli bazıları var ki kendilerini seslendiremiyolar berbat diksiyon tonlama... yani onları başkaları seslendirsin bence sesli çekimden daha ii:icon_whis

tuceny
08-02-07, 21:47
nurgül sesli sahnleri harika oluyo ama ezoda hiç yapmadı o
sanırım
ömer yapmisti bi kere bide hamdi alkan

filiz-nurgül
08-02-07, 22:05
nurgülün hiç yok sesli çekimi belli oluyo zaten sesli çekim
ama böle daha güsel sesli bana bir tuhaf gelio

sinope
08-02-07, 23:54
sinope sen çok yaşa emii!.. gene gülmekten kırdın geçirdin.

zannediyorum bu dizide herkes kendinden veya cevresindeki insanların yaşanmış hayatlarından esintiler buluyordur. çünki burada yaşananlar hayatın ta kendisi.

ömer fatmayı liman gibi görüyor ama unutmasınki karşısında o limanı tusunami gibi alıp götürecek yürekli zeki biokadarda merhametli ezo gibi bir kadın var. engüzel örneğide final sahnesinde ömeri onun taşlarıyla oynayıp mars etmesiydi.

durunazarim canim
evet izledigimiz ezo gelin dizisi hepimizin hayatindan,kenarindan kosesinden bir sekilde kesitler buluyoruz:img-yes: :img-yes:
aman omer fatmayi liman gorse ne olacakki,omerde o zaman gemi oluyor,aklinca firtinaya yakalanmis ,sonrasinda siginmis bir limana
ama o liman o gemiyi nasilda mahvedecek izleyip gorecegiz
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bakalim ezoyu cok arar omer efendi cokk
evet final sahnesinde oynanan santrac acayipti,nasilda ezom sahi mat edip yamultu,helal sana ezom
yuruuu ezom kim tutar seni
saygilarimla

tuceny
09-02-07, 08:12
ama güzel takdit yani bi erkegi ancak bu vurabilirdi helal olsunnn
ebe annnesi nasilsa sasırdı öyle diyince kadında afalladı öyle bişey beklemiyodu ezodan

sinope
09-02-07, 08:34
ama güzel takdit yani bi erkegi ancak bu vurabilirdi helal olsunnn
ebe annnesi nasilsa sasırdı öyle diyince kadında afalladı öyle bişey beklemiyodu ezodan

tuceny canim
aynen ezom iki kelime etti ama tam etti,kalas omer silahi alip kendi sakagina o silahi dayayipta kendini oldurse daha iyiydi
ebe annede az degil:img-in_lo ezoya bir seyleri guzelce caktirmadan ima etmeyi iyi becerdi,ezomdada bu zeka varken
tak diye kalasi alnini ortasindan mihlayiverdi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saygilarimla

tuceny
09-02-07, 08:40
tuceny canim
aynen ezom iki kelime etti ama tam etti,kalas omer silahi alip kendi sakagina o silahi dayayipta kendini oldurse daha iyiydi
ebe annede az degil:img-in_lo ezoya bir seyleri guzelce caktirmadan ima etmeyi iyi becerdi,ezomdada bu zeka varken
tak diye kalasi alnini ortasindan mihlayiverdi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saygilarimla

valla öyle sinope direkk asık dedii ebe ana dokto içiç niyi de etti ezoda farkıdnaydıı zatende birinden duyması daha ii oldu kendiii sölemzdi çünkü bakalım

ama emreyle çok tatlılardıı
sadece emre dee

NurgülÖzcan
09-02-07, 14:45
valla öyle sinope direkk asık dedii ebe ana dokto içiç niyi de etti ezoda farkıdnaydıı zatende birinden duyması daha ii oldu kendiii sölemzdi çünkü bakalım

ama emreyle çok tatlılardıı
sadece emre dee

evet bende en çok o kareleri sevdimm emreyle baya iyilerdi bu bölüm inş hep iyi olurlar çok yakışıyolar

lazkizz
09-02-07, 16:08
hehehe bugun birdefa daha izledim dunde dvd ye cektiydim :D heheh
her ezomuzu ozledigimde acip bakiyorum :P ayy su fatma aklim agelince cinlerim tepeme geliyor yaa :(

Buarada formumuz hayirli olsun arkadaslar !!

sinope
09-02-07, 16:32
evet bende en çok o kareleri sevdimm emreyle baya iyilerdi bu bölüm inş hep iyi olurlar çok yakışıyolar

ah canlarim benim
ya ben o kareleri izlerken nasildim,bir dusunsenize,emreyle superlerdi gercektende,bu bolum bazi seylerin dahada ilerleyecegini tahmin ediyorum emre beyle:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
gercektende cok yakisiyorlar ya,helede ezoma oyle hayran hayran bakmasi yokmu? bayiliyorum,tam ezomuza layik nazik,kibar,beyefendi:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
obur kalas gibi agzi acik ayran delisi,kaba saba degil:img-pilot :img-pilot
bana emre bey degil
emre desene:img-cool2 :img-cool2
yuru ezom kim tutar seni
saygilarimla

NurgülÖzcan
09-02-07, 16:53
ah canlarim benim
ya ben o kareleri izlerken nasildim,bir dusunsenize,emreyle superlerdi gercektende,bu bolum bazi seylerin dahada ilerleyecegini tahmin ediyorum emre beyle:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
gercektende cok yakisiyorlar ya,helede ezoma oyle hayran hayran bakmasi yokmu? bayiliyorum,tam ezomuza layik nazik,kibar,beyefendi:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
obur kalas gibi agzi acik ayran delisi,kaba saba degil:img-pilot :img-pilot
bana emre bey degil
emre desene:img-cool2 :img-cool2
yuru ezom kim tutar seni
saygilarimla

ömerin lakabı kalas kalıcak sinop sayende cok da uygun ona
ezodan uzak dursunda
başlarda çok sevmiştim ben ömeri taki fatmayla işi ilerletene kadar

sinope
09-02-07, 17:29
ömerin lakabı kalas kalıcak sinop sayende cok da uygun ona
ezodan uzak dursunda
başlarda çok sevmiştim ben ömeri taki fatmayla işi ilerletene kadar

canim arkadasim,forumdasim
valla omer karakterine ilk baslarda hastaydim,ne kadar modern ,anlayisli bir karakterdi ama malum zaman asimindan KALASlasti:dito :dito :dito
icimden ne geciyorsa inaninki bu foruma yaziyorum valla kalas iste ,sende bana hak verdigin icin tskler.:img-wink: :img-wink:
valla ezomdan ve doktor emreden uzak olsunda ister cennette melek
ister cehennemde direk olsun :img-hyste :img-hyste bana uyar
ay bana fatma demeyin ,alsin kalasi simdi tepe tepe hayrini gorsun
ay bir an once su yelloz kaynanayi fatma bir kapi onu koyuverse (iste o zaman benim bayramim olacaksofa sofa

merlystreep
09-02-07, 17:35
aynen ya bi lkap anca bu kadar birinde sırıtmaz.. sinopece "kalas" ezoca"kütük"..her şekilde mübah:img-hyste

ya of bu emreyle ezo yakınlaşıcak mı ya tam anlamıyla 12. bölümde olucak gibi geliyo bana..sonda ezo gerçi içindekini döktü...masada "ya doktor sen ne iyi adamsın ya" derken zaten açık verdi..:img-blush
ee düğün ne zamana:happy0064

Ruya_18
09-02-07, 17:53
ya arkadaslar benim merak ettigim meryemle aliye nolcak? sürekli ezoyla ömerden bahsediyoruz ama onlarida düsüneliim:D ben onlari cok seviyorum..ve gercekten acayip merak ediyorum acaba nolcak..meryem hala aliye asik recepde o naz'a..umarim bu hep böyle kaliiir..cünkü acikcasi korkuyorum ya meryem-recep aski dogarsa? cok kötü olur bence

durunazar
09-02-07, 18:47
ya arkadaslar benim merak ettigim meryemle aliye nolcak? sürekli ezoyla ömerden bahsediyoruz ama onlarida düsüneliim:D ben onlari cok seviyorum..ve gercekten acayip merak ediyorum acaba nolcak..meryem hala aliye asik recepde o naz'a..umarim bu hep böyle kaliiir..cünkü acikcasi korkuyorum ya meryem-recep aski dogarsa? cok kötü olur bence

ali ile meryem'e nemi olacak? hacer hanım zenginlik serhoşluğundan kurtulup paralar suyunu çekmeden bir oğlu daha olduğunu hatırlayıp şansını deneyip recep ağadan meryemi ister. ama nerde o aklını ezoyla bozmuş ancak onu kötüleyip dursun.

merlystreep
09-02-07, 19:45
arkadaşlar ben nur el hayatı oynayan sezen arayın oyunculuğunu nurgülden sonra çok beğendiğim için onla ilgili biraz bilgi için nette bakınıyodum ki ne göreyim ya yanlış yazılmış yada gerçekten yaşının baya üstünde duruyo sezen aray..23 yaşındaymış...nurgülün 30 yaşında olduğunu düşününce ne kadar minyon olduğunu daha iyi anladm..tam tersi gibi sanki...ama oda güzle kadın allah için.."cilvenaz" sinepemin değimiyle iyi kıvırıyo hayatın çemberinden geçmiş kadın rolünü... selam edelim ona burdan:img-wink:

durunazar
09-02-07, 20:08
arkadaşlar ben nur el hayatı oynayan sezen arayın oyunculuğunu nurgülden sonra çok beğendiğim için onla ilgili biraz bilgi için nette bakınıyodum ki ne göreyim ya yanlış yazılmış yada gerçekten yaşının baya üstünde duruyo sezen aray..23 yaşındaymış...nurgülün 30 yaşında olduğunu düşününce ne kadar minyon olduğunu daha iyi anladm..tam tersi gibi sanki...ama oda güzle kadın allah için.."cilvenaz" sinepemin değimiyle iyi kıvırıyo hayatın çemberinden geçmiş kadın rolünü... selam edelim ona burdan:img-wink:

23 mi? inanamıyorum. bence enaz -35 gösteriyor. işte bu ekran öylebirşey insanları olduğundan büyük ve şişman gösterebiliyor. bunda birazda yapılan makyajın etkiside var.tabii. fakat nugül yeşilçay bu konuda çok şanslı bu olumsuzluklarda hiç etkilenmiyor. bugün 18-20 yaşlarında bir liseli kızı bile oynasa izleyici buna inanır. çünkü allahın ona lütfettiği her oyuncunun sahip olamayacağı ekran suratına sahip.

merlystreep
09-02-07, 20:15
23 mi? inanamıyorum. bence enaz -35 gösteriyor. işte bu ekran öylebirşey insanları olduğundan büyük ve şişman gösterebiliyor. bunda birazda yapılan makyajın etkiside var.tabii. fakat nugül yeşilçay bu konuda çok şanslı bu olumsuzluklarda hiç etkilenmiyor. bugün 18-20 yaşlarında bir liseli kızı bile oynasa izleyici buna inanır. çünkü allahın ona lütfettiği her oyuncunun sahip olamayacağı ekran suratına sahip.

öyle de nurgül tip olarak da ufak tefek ondan belkide yani dizide zaten 25 falan yaşında birini oynuyo ama sezen arayyı bende 35 en az vardır diyodum hatta o yğüzden recep ona aşık olunca garipsemiştim biraz yani yaş olarak değilde tip olarak biraz iri yapılıondan büyük duuryo bide tabi tv biraz daha şişman gösteriyo yani nurgülü yakından makyajısz tiyatroda görmüş biri olarak 18 gibi durduğunu söyleyebilirm..yüzü bebek gibi porselen gibi zaten..nazar değcek maşallah diyelim
ama ya ezo gelinin tüm oyuncuları çok yetenekli hemen hemen... ruhiyi mi saysam onuru mu nurgülümü sezen aynı nihan okutucuyumu..hepsi çok yetenekli genç oyuncular ustaları hiç saymıyorm zaten başta mustafa avkıran ve ahmet taylan... müthişler hepside tiyatro kökenli...:happy0064

tuceny
09-02-07, 20:19

evet ama güzel kadın yüzü falan da vücut vasat cok kilolu rolünüde çok iyi yapıyo konusması falann

bi kaç sahıs dizimizi cekemiyo ve konuyu puanlıyo millet

3 e düsürdüler akllı varlıklar kednı dizileriii bu akdra iyi olmadığı için bu ne kıskanclıktır ya

sinope
09-02-07, 20:27

merlystreep canim kuaklarim cinladi(aninda buraya isinlandim)
okuduklarimi dogrumu bizim cilvenaz 23 yasindaymiymis
ay inanmiyorum valla daha yasli gosteriyor,balla agaya yasi yakinmis gibi
34 yasindayim valla ondan daha gec duruyorum valla(ya cok fazla makjaja yapiyorlar yada yasini yalnis yazdilar)cunku 23 yasindaysa cilvenaz bende 18 me yeni girdim o zaman:img-hyste :img-hyste
valla cilvenazin gercektende hayat cemberinden gecerken yasadigi kadin rolu icin tebrik ediyorum onu ,kivirmalari harikasofa sofa
ya aleykuma sellam diyecektir simdi bizim cilvenaz pesinede ya ayvaa ya ayvvaa diyerek:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
yuruuuu ezom kim tutar seni

merlystreep
09-02-07, 20:31
merlystreep canim kuaklarim cinladi(aninda buraya isinlandim)
okuduklarimi dogrumu bizim cilvenaz 23 yasindaymiymis
ay inanmiyorum valla daha yasli gosteriyor,balla agaya yasi yakinmis gibi
34 yasindayim valla ondan daha gec duruyorum valla(ya cok fazla makjaja yapiyorlar yada yasini yalnis yazdilar)cunku 23 yasindaysa cilvenaz bende 18 me yeni girdim o zaman:img-hyste :img-hyste
valla cilvenazin gercektende hayat cemberinden gecerken yasadigi kadin rolu icin tebrik ediyorum onu ,kivirmalari harikasofa sofa
ya aleykuma sellam diyecektir simdi bizim cilvenaz pesinede ya ayvaa ya ayvvaa diyerek:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
yuruuuu ezom kim tutar seni

isabet olnuş canm senin yorumunu almadan olur mu...
öyle valla ama makyajlada çok alakası var zaten iri yapılı biraz ama tatlı kadın ben sevdim
ya millet bu arad başlığı oylayın sizden önce irip hiç bşlıkla alakaları olmayanlar başlığı 1 verip çıkıyolar... oylayalım tatmin olsunlar :img-pilot

bi kaç sahıs dizimizi cekemiyo ve konuyu puanlıyo millet

3 e düsürdüler akllı varlıklar kednı dizileriii bu akdra iyi olmadığı için bu ne kıskanclıktır ya

yapma tuçem ...lar değil ..bi kişi giriş yapıyo oyluyo çıkış yapıyo ve bi kaç defa daha ypıyo bu bi kişiler...:img-hyste allah czzırtılarını vermesin niye bu kaadr dert ediyolar gir direkt yaz bu dizi çok iyi nurgül manyak oynuyo kıskançlıktan çatlıyorm diye...tabi yerseeeee:img-hyste

tuceny
09-02-07, 20:41
yapma tuçem ...lar değil ..bi kişi giriş yapıyo oyluyo çıkış yapıyo ve bi kaç defa daha ypıyo bu bi kişiler...:img-hyste allah czzırtılarını vermesin niye bu kaadr dert ediyolar gir direkt yaz bu dizi çok iyi nurgül manyak oynuyo kıskançlıktan çatlıyorm diye...tabi yerseeeee:img-hyste

valla sero be bizde alallım söle 6-7 nick oyluyalim herkesii ii takdik ha
ii fikir de işte herkes herseyi biliyo farkıdna degil bazıları neyse reytingler oratda onlar sürünsün 10 larda

ezo bu hafta yakıcak gene

durunazar
09-02-07, 20:57
ya ben yine anlayamadım 5 yıldızdan 3 yıldıza nasıl düştük formumuz hareketlenmesiyle yıldızlar yok olmaya başladı. ben birkaç aydır üyeyim. bu dalavereleri anlamadım tam olarak neden böyle oldu .bunu nasıl engenleriz. anlatırmısınız.

başka formlara girip kötü bir eleştiri yapmadan kendi dizisi hakkında yorumlar yapan bizlere ve emeklerimize haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

yine söylüyorum bu dizi gerek senaryosu gerekse oyuncuları ile yılın engüzel yapımlarından biri. ne şanslıyızki türk sinema tarihinde yeredinmiş bir filmin nurgül yeşilçay ve adını sayamayacağım birçok değerli oyuncu tarafından aynı tat ve lezzette bizlere izleme olanağını sağladılar. kendi adıma hepsine birkez daha teşekkür ediyorum.

tuceny
09-02-07, 21:05
ya ben yine anlayamadım 5 yıldızdan 3 yıldıza nasıl düştük formumuz hareketlenmesiyle yıldızlar yok olmaya başladı. ben birkaç aydır üyeyim. bu dalavereleri anlamadım tam olarak neden böyle oldu .bunu nasıl engenleriz. anlatırmısınız.

başka formlara girip kötü bir eleştiri yapmadan kendi dizisi hakkında yorumlar yapan bizlere ve emeklerimize haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

yine söylüyorum bu dizi gerek senaryosu gerekse oyuncuları ile yılın engüzel yapımlarından biri. ne şanslıyızki türk sinema tarihinde yeredinmiş bir filmin nurgül yeşilçay ve adını sayamayacağım birçok değerli oyuncu tarafından aynı tat ve lezzette bizlere izleme olanağını sağladılar. kendi adıma hepsine birkez daha teşekkür ediyorum.

anlşatım hemen bazı sahıslar sahıs demek bile yanlis onlara
bi kaç nick alıyolar girip ouyluyolar cekemiyolar
diziyii bu kadra yülsek reyting almasını adaletli değil ynaii
bencede cok büyük bi haksılık var
ama sonucta reytingler herseyi gösteriyo

sinope
09-02-07, 21:13
anlşatım hemen bazı sahıslar sahıs demek bile yanlis onlara
bi kaç nick alıyolar girip ouyluyolar cekemiyolar
diziyii bu kadra yülsek reyting almasını adaletli değil ynaii
bencede cok büyük bi haksılık var
ama sonucta reytingler herseyi gösteriyo

tucenyn canim
ama sadece bu foruma 1 kere uye olmak gibi bir kural yokmu?
bunu kurallar bolumunde okumustum(yasakmis,hatta uyelikleri iptal bile edilebilirmis)
peki bu sahislar nasil yapabiliyorlar bu isi?
yani siteden sorumlu kisiler isteseler bu kisilerin IP numaralarindan cikarabilirler:img-wink: :img-wink:
valla kim ne derse desin dizimizin kalitesi belli,oyunculari desen harika
o yuzden ister 3 yildiz ister 5 yildiz versinler. Reytiglerde ortada
Bizler sonucta dizimizin zaten arkasindayiz hemde sonuna kadar
saygilarimla

tuceny
09-02-07, 21:16
tucenyn canim
ama sadece bu foruma 1 kere uye olmak gibi bir kural yokmu?
bunu kurallar bolumunde okumustum(yasakmis,hatta uyelikleri iptal bile edilebilirmis)
peki bu sahislar nasil yapabiliyorlar bu isi?
yani siteden sorumlu kisiler isteseler bu kisilerin IP numaralarindan cikarabilirler:img-wink: :img-wink:
valla kim ne derse desin dizimizin kalitesi belli,oyunculari desen harika
o yuzden ister 3 yildiz ister 5 yildiz versinler. Reytiglerde ortada
Bizler sonucta dizimizin zaten arkasindayiz hemde sonuna kadar
saygilarimla

cnm bi çok mail adresi var herlde hiç yapmadım bilmiyorum nasi zekaysa bu nasi fesatlıksa binlerc ekişi var hangisini takip edilicek ki 0 msj olan direk oyluyo hatta bi kaç kişiyi tespit ettik serapla uyarılıcaktır iz pesindeyiz :)

e yani burdaki yıldız sayısı ne olursa olsun dizi izleniyomu izlniyo gerisinde önemli değil

durunazar
09-02-07, 21:18
teşekkürler tuceny anladım. anlaşılan bu dizi işini futbbol gibi fanatikleştirmişler bunu yapan arkadaşları centilmenliğe davet ediyorum.bükemediğiniz eli öpeceksi diye boşuna dememiş atalarımız.

11. bölümde herkesi ekranlara bağlayacak. bakalım ezo ile ömer boşanacaklarmı? şayet boşanırlarsa o mahkeme salonunda olacakları düşünmek bile istemiyorum. bakın o zaman şamataya. boşanmazlars da bu ömer tarafından olur gibime geliyor. duydu ya ezonun emre için söylediklerini .

merlystreep
09-02-07, 21:31
ya millet bi kişi sürekli başka nicklerde giriyo tama ama şimdi 1 satiçinde kaç nickle bu kişi irerse bu yıldız syısı 2 ye düşer....:img-hyste ama var ya ne çekememezlik ben o kişiyi çözdüma ama merak etmesinkendisi açıklamıcam ama bi gün çok açık veirise valal açıklrım:img-hyste .yabence sevinmek lazm bi kişiyi bile delirtmek düşünün işini gücünü bırak sürekli hiç msjı olamyn birileri başlığı oylasın dk başı...güzle şeyler bunlar:img-pilot ....
of ya yani hiç uğraşamam gidip nick mick alamam ..yani başkalarını kandırabilrisiniz ama kendini asla...ypmayın bunu:img-hyste

ya bide arkadaş hazır burdayken rica şu reytinglere de bi el at 14lerden 1 lere faaln düşür ..bu istekle azximle herşeyi yaparsızn sen..inanıyorm sana:img-hyste allah seni ne etmesin...:img-hyste

durunazar
09-02-07, 21:53
günlerde geçmek bilmiyor. üniversite sınav sonuçlarını bekleyen öğrenciler gibi heyecanlıyım. bakalım neler olacak şu dinar babayada çok üzülüyorum ezo onuda yanına alıp bakarsa hiç şaşmam. hacer kadının da köye döneceğine hiç inanmıyorum. tabbi fatma onu kapının önüne koymazsa.

sinope
09-02-07, 22:17
günlerde geçmek bilmiyor. üniversite sınav sonuçlarını bekleyen öğrenciler gibi heyecanlıyım. bakalım neler olacak şu dinar babayada çok üzülüyorum ezo onuda yanına alıp bakarsa hiç şaşmam. hacer kadının da köye döneceğine hiç inanmıyorum. tabbi fatma onu kapının önüne koymazsa.

durunazarim canim
valla millet ne dolaplar ceviriyorda bizim haberimiz yok(malum icimizde hasetlik,fesatlik olmadigindan):img-yes: :img-yes:
evet valla gunler gecmiyor,ama elden gelen bir sey yok,sali gunu buyuk firtina kopacak nasilsa mahkeme islemleri baslarmi,bitirirlermi tek celsede,yada kalas son anda senden bosanmiyorum diye tutturursa(malum emre olayini duydu ya kiskancligindan)esas sen o zaman bak,valla o kalasi artik sokak ortasimi denk gelir,gidip hana fatmanin yanindami dover,yada adliyede panter gibi kalasa saldirir ezom diye dusunmekten kendimi alamiyorum(benimde senden asgi kalir yanim yok anlayacagin:img-wink: :img-wink: )
dinar babaya buu saatten sonra zaten ezo sahip cikacak,en azindan gunluk yemegini yapar,yaptirir bir sekilde ezom yine dinar babasina sahip cikar:img-yes: :img-yes:
ama ezo artik o koye gitmez helede o eve(orada yasadiklarini gecen bolum hatirlasana nasilda gozunun onunden film seridi gibi gecti)ama dinar babayi yanina alabilir
hem ezom niye koye gitsinki o [B] artik koskoca GUNES GIDANIN sahibi,patronicesi
hacer yellozu deme bana onca senelik kocasini bile dusunmeden cekip giden kadindan daha ne beklenirki(dedi ya bir gun yuzu gormedim kocasina) ahh hacer hanim ah o fatma seni sanki o handa sanki cok barindiracak(yakindir elinde bohcanla koca evine donmen,sen daha mumla ezoyu ararsin:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

durunazar
09-02-07, 23:08
yok !!!yok!!bu ömer artık adam olmaz inşallah ballı ağayla iş yaparda başı dertden kurtulmaz. ezomuzda nefes alır. bilal ağa bile ömerin havalarda olduğunu anlamış. ömer zeytin yağı fabrikası kuracakmış dediklerinde. görende demir çelik fabrikası kuruyor zanneder gibi birşeler söylemişti. valla nediyeyim. ömerin yaptıklarının yanında bilal ağa melek gibi gelmeye başladı.

NurgülÖzcan
10-02-07, 11:42
bu ömeri ben anlamıyorum hakkaten o kadar şeyden sonra hala iş yapmayı planlıyo nasil bi adamdır bu

lazkizz
10-02-07, 17:42
bu ömeri ben anlamıyorum hakkaten o kadar şeyden sonra hala iş yapmayı planlıyo nasil bi adamdır bu

Evet ya adam artik umidi mumidi birakti, cünkü Fatma hamile diYe,, iS GUC derdinde beyefendi, ama omer bari kizmasa
doktora yaa :( Ezo yalan soyledi ama hersey doktora pagliya patliyacak:icon_sorr

tuceny
10-02-07, 19:10
pekde yalan sayılmaz
doktor merak ediyodur içten içe bey i bırakalım falan dedigine göre yani hatta ezonun bosanmasını dört gözldede bekliyo diyebiliriz

sinope
10-02-07, 20:07
Evet ya adam artik umidi mumidi birakti, cünkü Fatma hamile diYe,, iS GUC derdinde beyefendi, ama omer bari kizmasa
doktora yaa :( Ezo yalan soyledi ama hersey doktora pagliya patliyacak:icon_sorr

lazkizz tatlim
valla omer ve fatma nin ne halleri varsinlarsa gorsunler(umrumada degil acikcasi)tencere yuvarlandi kapagini buldu:img-hyste :img-hyste
hem bosanmayi omer istemedimi?
o istedigine gore ezoda tamam bosanalim dedigine gore bu saatten sonra herkesin kendi yasam tarzina devem etmesi gerekir.Hem fatma hamile kalas karisina ilgi gostersin:img-blush :img-blush :img-blush
ezomada karismaya hakki yok,hem doktor emrenin kilina zarar verirse ezom panterim valla kalasi yolup oturtur asagiya( omer kilina bile dokunamaz emrenin):img-polic :img-polic
tabiki doktor civanim emre
saygilarimla

NurgülÖzcan
11-02-07, 08:59
pekde yalan sayılmaz
doktor merak ediyodur içten içe bey i bırakalım falan dedigine göre yani hatta ezonun bosanmasını dört gözldede bekliyo diyebiliriz

bencede bu lafını bide emre duysa ezodan ne düşünür kim bilir

ömer cok kızcak ama bakalım ya en çok da tepkisini merak ediyorum

merlystreep
11-02-07, 09:22
özeti okudum ömerin kafasını allak bullak etmeyi başarıyomuş ezo ve ömer doktorı karşısına alıcakmışmış...:img-pilot
çok heyecanlı bu bölüm

NurgülÖzcan
11-02-07, 10:32
fregamanı gördüm ama yeni bölümden hiç bi kare yok gene eski bölümlerin karelerini kullanmıslar hiç bi ipucu yok yani bi kaç sanırım vardıı emin değilim ama eski bölümdende olabilir

merlystreep
11-02-07, 12:00
fregamanı gördüm ama yeni bölümden hiç bi kare yok gene eski bölümlerin karelerini kullanmıslar hiç bi ipucu yok yani bi kaç sanırım vardıı emin değilim ama eski bölümdende olabilir

nefret ediyorum show tvden ya...nurgülün hiç bi dizisinde bu kaadr abuk bi fragman anlayışlı görmedim ben.fragman bölümün reklamıdır ...sinir oldum ya..reytingler düşsün diye yapıyolar sanıırm ...ya da çok esrarengiz sahneler var gösterip harcaman istemiyolar uamrıum öyledir yoksa hiç yakışmıyo ezoya o fragman

durunazar
11-02-07, 13:38
nefret ediyorum show tvden ya...nurgülün hiç bi dizisinde bu kaadr abuk bi fragman anlayışlı görmedim ben.fragman bölümün reklamıdır ...sinir oldum ya..reytingler düşsün diye yapıyolar sanıırm ...ya da çok esrarengiz sahneler var gösterip harcaman istemiyolar uamrıum öyledir yoksa hiç yakışmıyo ezoya o fragman

yeni fragmanı izleyemedim doğrudur. eminim gene vasat bir tanıtım olmuştur. ilk bölümler hariç birkere dublajlı ve adam gibi bir tanıtım izledik onun neticesi reytingler tavan yapmıştı. kaç haftadır burda dizinin yakın takipcileri olarak bunu gündeme getirdik fakat pek değerlendirilmedi. teknik bir problem yoksa lütfen yekililer bu yorumlarımızı dikkate alsınlar!!!!!

tuceny
11-02-07, 22:18
freagman hakkaten vasat olmaz ki show

bi kaç kare var evet doktorla oda
belkide cok sürpriz sahnler var ondann koymamaıslardır

narino
12-02-07, 12:51
Ömer Ballı Ağa ile iş yapacak galiba fragmanlardan anladığım kadarıyla. Bu da demek oluyorki başı yine belaya girecek. Girsin artık Ezo'da yanında yok.

baharh
12-02-07, 15:35
ben fıragmanını gördüm hiç bişey anlamadım eski bölümleri gösteriyorlar yeni bölümden 2 yada 3 kare vardı niye böyle fragman veriyor sinir oldum

lazkizz
12-02-07, 15:58
Hehehe ezo gelinin fragmenini cumartesinden beri yayinliyorlar basina tas mi dustu acabag showtv nin :D heheh gerci pek bisey anlamdim cunku, Fragmenler kisa kisa gostertilerde en cok merak ettigim seyde fatma niye suslendi okadar:P:img-help:

merlystreep
12-02-07, 17:15
özet gelmedi hala
e bi gün kaldı nerde bu özet

cuma günleri geliyo özet..multimedyaya uğrayan yok galiba..:img-yes:

merlystreep
12-02-07, 20:33
Ekran Arkası

Gaziantep'te "Ezo Gelin" dizisinin çekimlerini sürdüren Nurgül Yeşilçay,setin en neşeli oyuncusu.İnanılmaz bir taklit yeteneği olan Yeşilçay,çekim aralarında arkadaşlarına Sezen Aksu başta olmak üzerebir çok ünlünün taklidini yapmaktan geri kalmıyor.Güzel oyuncu adeta çekim aralarında mini stand-up lar yapıyor.Çimen gözlü güzel rol arkadaşlarını kahkahaya boğuyor her seferinde

destur
12-02-07, 21:10
tanıtımlarla ilgili gerçekten ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum . diğer dizilerin tanıtımları beni bile etkiliyot diziyi sevmesem bile aklım kalıyor ama ezo gelin dizisinin bence en zayıf halkası tanıtımları.bunun için ne yapılması gerekir bilmiyorum ama en kısa zaman içinde çözülmeli bu sorun...:img-help:

tuceny
12-02-07, 22:00
tanıtımlarla ilgili gerçekten ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum . diğer dizilerin tanıtımları beni bile etkiliyot diziyi sevmesem bile aklım kalıyor ama ezo gelin dizisinin bence en zayıf halkası tanıtımları.bunun için ne yapılması gerekir bilmiyorum ama en kısa zaman içinde çözülmeli bu sorun...:img-help:

inş destur belki burayı okuyanlar çıkar de bunları dikakkate alınır
sölediklerin cok doğru baslarda baya iyiydi reklam bozulduu

sinope
12-02-07, 22:20
neden bu kadar guzel bir diziye bu kadar ilgisizlik gercekten anlayamiyorum
yarin aksam dizimiz var ama hala daha dogru duzgun bir fragman bile vermediler
yazik ya bu kadar hos ve kaliteli diziye bunumu reva goruyorsunuz:img-help: :img-help:
saygilarimla

merlystreep
12-02-07, 22:30
inş destur belki burayı okuyanlar çıkar de bunları dikakkate alınır
sölediklerin cok doğru baslarda baya iyiydi reklam bozulduu

acı hayatta öyle bişey olmuyo enteresandır..ayrıca belki de büyük süprizler vardır diye yapılmıştır harcamamk için dicem çok saçma oda yani öyle bişy olsa kullanılır...bilemiyorm ya yanlış yapıyolar

durunazar
12-02-07, 23:43
arkadaşlar eleştirilerimiz dikkate alınmış. fragmanlar değişmiş yeni sahneler eklenmiş inanamıyorum hemde dublajlı. ömer ezoya beni kıskandımak istiyorsun öyleyse beni (herhalde beni seviyorsun diyecekti.) orada kesmişler. dinar ağa yerde kıvranırken gösteriliyor. izleyip görürsünüz.

yeni fragmanlar çok çok teşekkür!!!!!!!!!!!!

merlystreep
13-02-07, 09:23
arkadaşlar eleştirilerimiz dikkate alınmış. fragmanlar değişmiş yeni sahneler eklenmiş inanamıyorum hemde dublajlı. ömer ezoya beni kıskandımak istiyorsun öyleyse beni (herhalde beni seviyorsun diyecekti.) orada kesmişler. dinar ağa yerde kıvranırken gösteriliyor. izleyip görürsünüz.

bende izleidm sabah çok iyi oldu ya..sinir olmuştum valla ii oldu şimdi...doktor emreye şantaj mıyapıyodu bilmiyorm ama emreenin ezoya buna inat evlenme teklifi etme olayını hızlandırması bence olası...

durunnazar deidğin gibi ömer ezoya o tarz bişeyler diyo ezo zavallım inkar etcek tabiki..merak ettim o sahneyi ya..bu ardaa cidden fatma niye o kadar süslenmiş ..ömerin gözün girmek için midir nedir:img-hyste

narino
13-02-07, 09:44
Evet nihayet sesli fragmanlara kavuştuk. Akşamı iple çekiyorum. Dinar'ın yerde kıvranmasına çok üzüldüm. Acaba ne olacak.

durunazar
13-02-07, 09:53
ömere bak sanki ezonun nikahlı kocası değilmiş gibi utanmadan Dr. emreden hesap soruyor. "sen onunla ciddimisin yoksa gönül mü eğlendiriyorsun." diye. ciddi olsa yani ezoyu ondan mı isteyecek.. oh ne ala sen eve kuma getir üstüne birde çocuk yapmaya kalk kıskançlık krizine girip emrenin yolunu kes.

çok merak ediyorum. ezonun ömerlerin evinde ne işi var. fatma ile hacer kaynananın şaşkın bakışlarıda rahatsız etti beni.

merlystreep
13-02-07, 10:05
çok merak ediyorum. ezonun ömerlerin evinde ne işi var. fatma ile hacer kaynananın şaşkın bakışlarıda rahatsız etti beni.

ay o ömerin eviydi dimi..oy oy ne işi var hakikaten...iyi bu bölüm çok bomba sahne var desenize..zavllı emre ya bakalım ne yapcak:img-blush

lazkizz
13-02-07, 10:18

hahah yeni fragmeni gormedim daha, zaten hep oyle yapiyorlar ilkten kisa kisa ondan sonra 2 yada 1 gun kalirsa diziye dublajlki yapiyorlar :D eve gidince bi bakim fragmene :P

sinope
13-02-07, 11:55
ömere bak sanki ezonun nikahlı kocası değilmiş gibi utanmadan Dr. emreden hesap soruyor. "sen onunla ciddimisin yoksa gönül mü eğlendiriyorsun." diye. ciddi olsa yani ezoyu ondan mı isteyecek.. oh ne ala sen eve kuma getir üstüne birde çocuk yapmaya kalk kıskançlık krizine girip emrenin yolunu kes.

durunazarim malum bizim omer KALAS
o yuzden bu omeren her sey beklenir:img-hyste :img-hyste
valla hala fragmani izleme imkanim olmadi(YENISINI)
valla emree gidipte kalastan allahin emri peygamberin kavliyle ezoyu senden ve annenden istiyorum derse valla oh ne guzel olur aslinda:img-hyste :img-hyste
valla aksami sabirsizlikla bekleyen bir ezozede:img-help: :img-help:
saygilarimla

lazkizz
13-02-07, 11:59
omer aslinda korkagin teki cok korkak biri biraz da
baba kuzusu. Annesi yada babasini sevindircem diye
baskalarini uzmim diye bisey demiyor :S sinir yaa!!
AC BIRAZ AZINI ASKINA SAHIP CIK BIRAK SU FATMAYII OMER
AKKILAN ARTIK! GEC OLMADAN ZATEN OLDU OLACAG KADAR!!

sinope
13-02-07, 12:40
[QUOTE=merlystreep;2370...doktor emreye şantaj mıyapıyodu bilmiyorm ama emreenin ezoya buna inat evlenme teklifi etme olayını hızlandırması bence olası...

durunnazar deidğin gibi ömer ezoya o tarz bişeyler diyo ezo zavallım inkar etcek tabiki..merak ettim o sahneyi ya..bu ardaa cidden fatma niye o kadar süslenmiş ..ömerin gözün girmek için midir nedir:img-hyste[/QUOTE]

merlysteep canim
valla omerin kiskancliktan delirecegi asikare
valla ne kadar santaj yaparsa yapsin yinede emre yilmaz,korkmaz kalas efendiden,valla evlenme teklifi yapsin emre yakisir :img-cool2 :img-cool2
durunazarim canim cok guzel bir noktaya deginmissin
bizim ezomuz yine yuregine tuz basacak ve sevmiyorum seni diyecek
vay bizim fatmacik suslenmismi?
illa nikah icin suslenip puslenmistir.OMERIN GOZUNE DEGIL YUREGINE GIRMESI GEREKIYOR suse puse gerek yok acikcasi
saygilarimla

durunazar
13-02-07, 16:03
sinopeciğim.ömer emreye ciddimisin demekle onun ezo ile evlenmeleri için yolu açmış oldu. böylece emrede ezonun ona duygusal birşeyler beslediğini zannedip ona açılabilir. yani anlayacağın ömer efendi kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü.

sinope
13-02-07, 16:54
sinopeciğim.ömer emreye ciddimisin demekle onun ezo ile evlenmeleri için yolu açmış oldu. böylece emrede ezonun ona duygusal birşeyler beslediğini zannedip ona açılabilir. yani anlayacağın ömer efendi kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü.

durunazarim
korun istedigi bir goz allah verdi iki goz
valla bizim istedigimizde boylelikle gerceklesir,pmer kalasi yeterki rahat biraksin doktor civanimla,ezomu:img-in_lo :img-in_lo
evet bu aksam omer efendi hanyamidir konyamidir bir gorsun bakalim,kendi kazdigi kuyuya nasilda dusulurmus:img-hyste :img-hyste
gule sana omer efendi gule gulebye bye bye
hosgeldin doktor civanim emre:happy0064 :happy0064
saygilarimla
yuruuu ezomn kim tutar seni

merlystreep
13-02-07, 19:45
harikaydı bu bölüm...olaylkar ne kadar hızlı gidiyo ya...hele bundan sonra binbirgeceyi izleyin bi fena sıkıyo ...ama sonu beğenmedim ya..klişe olmuş

doktora çok kötü davranıyo ezo ya...sinirimi oynattı...yapılırmı ya. ömer gibi kıvırmıyo ana kuzusu ömer.yalancı adam gibi desene ezoyu seviyom diye .nefret ediyom böyle adamlaradn ya.emreyle işi yokuşa sürdü ezo...

Ruya_18
13-02-07, 19:47
ömer masallah doktorun yaninda kabadayi numarasi yapiyor ama karisinin yaninda ana kuzusu..amma dönek masallah..bölüm herzamanki gibi süperdi :img-yes: fatma hanimda kendini bisey sandi ezoyla konusmak istedi..ama noldu? agzinin payini aldi..afferin ezo

merlystreep
13-02-07, 19:55
ömer masallah doktorun yaninda kabadayi numarasi yapiyor ama karisinin yaninda ana kuzusu..amma dönek masallah..bölüm herzamanki gibi süperdi :img-yes: fatma hanimda kendini bisey sandi ezoyla konusmak istedi..ama noldu? agzinin payini aldi..afferin ezo

ezonun valla alnı açık...yakında liseyide bitiri ünv başlar kendinide gelişirir fatma hanmda araalrındakli bazı farkları nalar...ezo bu ezo:good: bayılıyorm ezo ya ya tam bi anadolu kzıı...nurgülde müthiş gözlemlemiş şivesi mimikleri müthiş ya
bu arada filmde kötü adamlşar azalıyo ya farkındamısınız yine ezelden kötü bilal kaldı ...
emreye çok üzüldüm ya bu bölüm:img-blush

sea__star
13-02-07, 20:00
Bu akşamki güzel bölüm yine çok hoş vakit geçirtti bize.
Recep'in Nur'u kendinden uzak tutmak için belki Meryem'le evlenirim demesinin sadece o evde kalacağını sanmıyorum. Sırf Nur'u unutmak için Meryem'e verdiği sözden cayabilir:(
Bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur. O ilk zamanlardaki Fatma nerde şimdi karşımızdaki Fatma görünümlü kişi kim? Önceleri ne olursa olsun git karının yanına diyen kadın şimdi çıkarmış dişlerini Ezo'yu dişleyecek Ezo izin verse. Ağzının payını almasına çok sevindim ama o bebek için yazık. Eğer yine doğurucam derse ikici zavallı çocuk olucak üzülürüm.
Ve de insan düşüncesiz olur da bu kadar mı olur? Senin kayınpederin, baban sayılır hastanede can çekişsin, sen git Ezo'ya "seeennn niyeee boşannmıyoonnn" deyip karnındaki bebeden acınıyo. Duygusuz, bencil, ne oldum delisi vb. insan kılığına girmiş, uzaylı olması çok muhtemel bayan.
Bu arada bu sölzerim tamamen Fatma karakteri için, yoksa Yağmur Kaşifoğlunu severim:)

merlystreep
13-02-07, 20:28
fatmaya bende acayip kıl oluyorm ya..duurm lehin olunca kullanıyo dibine kadar.guru falan kalmamış... hele ömer hasta ediyo beni azcık yürekli ol ya..düürstlük mertlik nerde bi haber bu adam

şimdi ne olcak ömer ne dicek zavallım.ben öyle demekdimmi dicek..çok merak ediyorm ya asena oldu çıktı ya:img-pilot

ya varya dank etti bana ve biz hakikaten kör olabilriz..fatmanın ömeri kaybetmemek için hamilelik yalanı atmadığı ne malum .ortaya çıkmadan da nasılsa artık söz verdiye yapar onu da...bilmiyorm ama bu fatmaadn herşey bekliyorm ben

durunazar
13-02-07, 21:08
ya varya dank etti bana ve biz hakikaten kör olabilriz..fatmanın ömeri kaybetmemek için hamilelik yalanı atmadığı ne malum .ortaya çıkmadan da nasılsa artık söz verdiye yapar onu da...bilmiyorm ama bu fatmaadn herşey bekliyorm ben

hakketten ya onu hiç düşünemedik bu fatmadan artık herşeş beklenir. yüklüyüm demekle çocukmu olurmuş. beklide bu boşanma işini hızlandırmak istemesi ondardır. ömer ona nikahı kıydıktan sonra yalanıda çıksa arıtk önemi kalmayacağını planlamış olabilr. şehrede taşındılar doktor ve hastane ayağının altında. ömer efendi ezo ve ömerin peşine düşmekten bunu düşünemedi herhalde.

gerçekten bu bölüm çok güzel ve akıcıydı. nugül'ün bütün sahnelerini çok beğendim. kah gözlerim dolu dolu kah kahkahalarla izledim. biran için sinema izliyormuş hissine kapıldım.

güneş gıda da ezo toplama işleminde hata yapınca çalışan kızlara "ismini yazamayanlarada bak bida baga gülüyorlar. de çekilin ordan "gibi birşeyler söylemişti burada gülmekten kırıldım.

merlystreep
13-02-07, 21:23
hakketten ya onu hiç düşünemedik bu fatmadan artık herşeş beklenir. yüklüyüm demekle çocukmu olurmuş. beklide bu boşanma işini hızlandırmak istemesi ondardır. ömer ona nikahı kıydıktan sonra yalanıda çıksa arıtk önemi kalmayacağını planlamış olabilr. şehrede taşındılar doktor ve hastane ayağının altında. ömer efendi ezo ve ömerin peşine düşmekten bunu düşünemedi herhalde.

işte diyorm ya...yapmıştır plan o..ezoyu hemen boşasın olmadığı ortaya çıksada evlenmiş olcaklar o arada yapar çocuğuda...valal ya biz çok fesatız ya oı bilmiyorm..yakında çıkar kokusu canm:img-yes:

durunazar
13-02-07, 21:30
gelelim fatma ve kaynana cephesine dinar ustanın kriz geçirmesinde enbüyük etken tabii ömeride unutmamak lazım. fatma hanım sanki yıllardır bu aile ile yaşamış gibi evde duramamış bebesinide alıp hastaneye gelmiş. asıl gelme nedeninin ezo olduğu ortaya çıktı. sanki ezonun orada olmaya hakkı yokmuş hiç olmaması gereken yer ve zamanda ucuz byollara baş vurarak bebeğini bahane etti. amo ezomuz neyaptı terbiye sınırlarını aşmadan gerek cevabı fazlasıyla verdi.

işte diyorm ya...yapmıştır plan o..ezoyu hemen boşasın olmadığı ortaya çıksada evlenmiş olcaklar o arada yapar çocuğuda...valal ya biz çok fesatız ya oı bilmiyorm..yakında çıkar kokusu canm:img-yes:

biz tabii fatma gibi içten pazarlıklı olmadığımız için vasat kaldık. bende hastane sahnesinde kıskançlık krizlerine girip ezoya hesap soruş biçiminden ve ikide bir hamileliğini öne sürmesinden biraz şüphelenir gibi oldum.

ya bu kaynana ne nankör kadın ya ezo evlerine gelip ömeri sorduğunda arkasından bu deli ya nazara geleceğiz kurşun döktürelim demesi üzerine fatmanında ağız tadıyla kazahvemizi içemedik demesine çok sinir oldum.

merlystreep
13-02-07, 21:46
biz tabii fatma gibi içten pazarlıklı olmadığımız için vasat kaldık. bende hastane sahnesinde kıskançlık krizlerine girip ezoya hesap soruş biçiminden ve ikide bir hamileliğini öne sürmesinden biraz şüphelenir gibi oldum.

var bi iş kesn ya... ama benbu bölüm emreye çok üzüldüm ya..senaristleresseleniyorm ya bu ömere inat ezo emreey birz daah yüz vrsin...ömere sinir oluyrom ben ya artık..sürekli kıvırıyoya herkes başka konuşuyo bitti gözümde
bugün forum niye çok durgun..daha önce hiç böyle olmadı burası..acayip durgun ya

sinope
13-02-07, 21:55
fatmaya bende acayip kıl oluyorm ya..duurm lehin olunca kullanıyo dibine kadar.guru falan kalmamış... hele ömer hasta ediyo beni azcık yürekli ol ya..düürstlük mertlik nerde bi haber bu adam

şimdi ne olcak ömer ne dicek zavallım.ben öyle demekdimmi dicek..çok merak ediyorm ya asena oldu çıktı ya:img-pilot

merlstreep canim
bana fatma demeyinde ne derseniz deyin,tam kinali yapincak
ama kendi kasindi ezomda hastane kosesinde kasiyiverdi
arkadaslar ben diyorum ki bizim kalas omere aramizda para toplayip bir salvar,bir yemeni,birde hirka alalim:img-hyste :img-hyste
ne bicim erkek musvettesi bu ya karisina ayri konusuyor,ezoma ayri konusuyor
valla ezom daha erkek gibi yurekli en azindan:good: :good: :good:
bu aksam sadece omere binlerce dansoz sarkisini hediye ediyorum
merlystreep canim valla ben bu fatmadan iyice iskillenmeye basladim bak simdi
valla bu kinali yapincak ne yere bakan yurek yakanmis
ezomda bu aksam doktor emreye baya bir kotu davrandi(ama haftayabunu telafi edecek bence)
ben burdayim,durunazarim,merlystreep hazir bir halde ofkemi kusmak icin bekliyorum
saygilarimla

merlystreep
13-02-07, 22:09
merlstreep canim
bana fatma demeyinde ne derseniz deyin,tam kinali yapincak
ama kendi kasindi ezomda hastane kosesinde kasiyiverdi
arkadaslar ben diyorum ki bizim kalas omere aramizda para toplayip bir salvar,bir yemeni,birde hirka alalim:img-hyste :img-hyste
ne bicim erkek musvettesi bu ya karisina ayri konusuyor,ezoma ayri konusuyor
valla ezom daha erkek gibi yurekli en azindan:good: :good: :good:
bu aksam sadece omere binlerce dansoz sarkisini hediye ediyorum
merlystreep canim valla ben bu fatmadan iyice iskillenmeye basladim bak simdi
valla bu kinali yapincak ne yere bakan yurek yakanmis
ezomda bu aksam doktor emreye baya bir kotu davrandi(ama haftayabunu telafi edecek bence)
ben burdayim,durunazarim,merlystreep hazir bir halde ofkemi kusmak icin bekliyorum
saygilarimla
bencede sinopecm ya haftaya ezo emrenin kalbini alcak..zaten öemrin ne mal olduğunu anladı..dansöz ömerişte:img-hyste
fatmaya uyuz oluyodum bu hafta tam hasta etti bni..bi ezo kadar olamadı hiç biri ya...
emre çok üzüldü ya canm...emreye bu bölüm içim acıdı ya ezo haftaya umarım emrenin kalbini lır ki ömerin bu son kıvrak hareketlerinden sonra olucak:good:

sinope
13-02-07, 22:24
bencede sinopecm ya haftaya ezo emrenin kalbini alcak..zaten öemrin ne mal olduğunu anladı..dansöz ömerişte:img-hyste
fatmaya uyuz oluyodum bu hafta tam hasta etti bni..bi ezo kadar olamadı hiç biri ya...
emre çok üzüldü ya canm...emreye bu bölüm içim acıdı ya ezo haftaya umarım emrenin kalbini lır ki ömerin bu son kıvrak hareketlerinden sonra olucak:good:

merlystreep canim
omer bu aksamki bolumde gercektende karakterini ortaya koydu(oh yandan:bella :bella :bella
fatmayi yolacam (ezomum basina dert olmasin ben seve seve ustlenirim)
eminim canim ezom haftaya doktor civanima daha anlayisli olacak
ay kinali yapincakla kaynanasinin kahvelerini icememelerine cok uzuldum:img-hyste :img-hyste
insallah son ictiginiz beraber kahveniz olurda bizde :img-hyste :img-hyste guleriz size,zehir zikkim olsun o kahveler size::dito :dito :dito
yakindir fatmanin kaynanasi yellozu kapiya koymasi kizlar meraklanmayin siz
binlerce dansoz var(bu haftanin slogani bu benim icin omere acayip yakisti bu sarki)
saygilarimla

merlystreep
13-02-07, 22:31
merlystreep canim
omer bu aksamki bolumde gercektende karakterini ortaya koydu(oh yandan:bella :bella :bella
fatmayi yolacam (ezomum basina dert olmasin ben seve seve ustlenirim)
eminim canim ezom haftaya doktor civanima daha anlayisli olacak
ay kinali yapincakla kaynanasinin kahvelerini icememelerine cok uzuldum:img-hyste :img-hyste
insallah son ictiginiz beraber kahveniz olurda bizde :img-hyste :img-hyste guleriz size,zehir zikkim olsun o kahveler size::dito :dito :dito
yakindir fatmanin kaynanasi yellozu kapiya koymasi kizlar meraklanmayin siz
binlerce dansoz var(bu haftanin slogani bu benim icin omere acayip yakisti bu sarki)
saygilarimla

bencede süpersin sinopecim...ömerin şarksıı bu şarkı bide aşkın nur yengi yorumuyla "sonradan kor ayrılıklar an be an.." var amaömere çoktan koydu ayrılık ama adam gibi söyleyemiyo çünkü gururusuz ya...emer gözümde bu bölüm ne kaadr büyüdüyse ömer küçüldü...ezoya da pişman olcak olmuştur hatta ömerin yalancılıkla basitleşmesnden sonra pişman olmuştur.yazık ya oynuyoöemr resmne ezoyla dükkanda aklıan girdi aşkı depreşti ama ezo yalancı bi aşık mı yoksa dürst mert bi yakışıklı mı...kafayı çalıştır ezo:icon_whis
sinopecim saç baş yolma mevzusunu sana bırakıyorm...zaten mıy mıy şey :img-pilot

sinope
13-02-07, 22:41
bencede süpersin sinopecim...ömerin şarksıı bu şarkı bide aşkın nur yengi yorumuyla "sonradan kor ayrılıklar an be an.." var amaömere çoktan koydu ayrılık ama adam gibi söyleyemiyo çünkü gururusuz ya...emer gözümde bu bölüm ne kaadr büyüdüyse ömer küçüldü...ezoya da pişman olcak olmuştur hatta ömerin yalancılıkla basitleşmesnden sonra pişman olmuştur.yazık ya oynuyoöemr resmne ezoyla dükkanda aklıan girdi aşkı depreşti ama ezo yalancı bi aşık mı yoksa dürst mert bi yakışıklı mı...kafayı çalıştır ezo:icon_whis
sinopecim saç baş yolma mevzusunu sana bırakıyorm...zaten mıy mıy şey :img-pilot

merlystreep canim valla haketti bizim kalas,birde senin dedigin sarkiyla yenmez tadindan
aslinda omer dakka 1 gol 1 aninda bin pisman oldu(arabanin icinde direksiyona vurmalari nasildi ama)ama gecti borun pazarin omer kalasi:img-pilot :img-pilot
emre karakterine gercekten hayranim,ne kadar anlayisli davraniyor ezoma(ama yakindir canim ezom da anlayacak kim gercek seviyor,kim dansoz)hos anladi
ay inanki o dukkanda ahanda dedim ezom duygularina yenik dusecek diyenlere(evdekilere,valla minder firlattim sinirimden)
allahtan cin ali geldi:img-wink: :img-wink: :img-wink:
valla fatmaya zaten kil oluyorum seve seve bu goreve talibim(yagmur kasifoglu olarak degil sadece fatma karakterinden bahsediyorum,yalnis anlasilmasin sonra)sen anladin canim anladin:img-wink: :img-wink:
saygilarimla
binlerce dansoz var:bella :bella :bella

anil16
14-02-07, 04:58
Cok super bi bolumdu yine.En sevdigim sahnelerden biri ezo'nun ogretmen oldugu sahneydi. :img-hyste

cok komikti.Kendisi biraz ogrenmis ve kizlarada ogretiyodu...harfleri soylerken cok komikti. B,E,S,I,R,E :img-hyste

Bi ogretmen olmadigi kalmisti oda oldu. :P

Su fatmaya bende gicik oliyim yaa...offf...o sahnede ne kadar gicikti....sana iki cift lafim var falan dedi...kendini bisey zanlediyo....o kiminle konustugunu bilmiyodu galiba....catlak ezoyla...

Ben zanlettimki fatma cok agir laflar edicek ezo'da ona girisek sac saca bas basa kavga edicekler zanlettim ama olmadi.Ezo'dan hersey beklenir. :img-hyste

sinope
14-02-07, 07:55
gelelim fatma ve kaynana cephesine dinar ustanın kriz geçirmesinde enbüyük etken tabii ömeride unutmamak lazım. fatma hanım sanki yıllardır bu aile ile yaşamış gibi evde duramamış bebesinide alıp hastaneye gelmiş. asıl gelme nedeninin ezo olduğu ortaya çıktı. sanki ezonun orada olmaya hakkı yokmuş hiç olmaması gereken yer ve zamanda ucuz byollara baş vurarak bebeğini bahane etti. amo ezomuz neyaptı terbiye sınırlarını aşmadan gerek cevabı fazlasıyla verdi.

ya bu kaynana ne nankör kadın ya ezo evlerine gelip ömeri sorduğunda arkasından bu deli ya nazara geleceğiz kurşun döktürelim demesi üzerine fatmanında ağız tadıyla kazahvemizi içemedik demesine çok sinir oldum.

durunazarim
dun aksam zaten en cok dinar babaya uzuldum,ay o kinali yapincak gitmeden olurmu,ne oldum budalasi:img-hyste :img-hyste
valla hastane kosesinde kendi kasindi(birde demezki karnimdaki bebegi p..mi birakmak istiyorsun
iste o zaman ben gercekten cildirdim,kaldiki ezom yine seninde dedigin gibi terbiye kurallari cercevesinde laflari yapistirdi ama anlayana:img-hyste :img-hyste
nasilsa omerle suan gercek kari koca degiller,yani hamilemi degilmi yakindir anlasilir zaten,iste o zaman nereye gidecek bu kinali yapincak
bana o yelloz kaynanadan sozetmeyin,esas akilli olan ezom,soyle bir dusunse kim deli oldugunu cok iyi anlayacakta(hos anlayacak kapasite nerde?anca kapi onune kedi yavrusu gibi konulunca akli dank eder)
hay doktureceginiz kursunlar sizin kafaniza asagiya dokulsunde(hatta kafaniza tas hatta kayada dusubilir bana hepsui uyar)ama ezomdan uzak durun,o iceceginiz kahvelerde son oturup ictiginiz kahveleriniz oldu zaten:sad53: :sad53:
sonunda fatma nasilda hisimla arkasina bile bakmadan gitti(omerde nereye fatma diyince bende icimden cehenneme,sende pesine gitsene dedim valla yalan yok bende):img-yes: :img-yes:

NurgülÖzcan
14-02-07, 08:20
dunki bolumu çok sevdim özellikle doktorun söyledikleri açıkladı sonunda

ömer gene kıldı bu bölum iyice sinir etti beni

narino
14-02-07, 08:58
Yine muhteşem bir bölüm izledik. Fatma ile Kaynanası Ezo'nun dükanın önünden geçerken Ezo'da şunlara bak işaret ediyorlar kaynana gelin ne kadar yakıştıklarını göstermek için bana nisbet yapıyor demesinde gülme kirizine girdim.

merlystreep
14-02-07, 10:42
TELE - BAROMETRE
13 ŞUBAT 2007 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 20,80 50,40
2 EZO GELIN [NET] SHOW 14,40 31,50
3 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,30 26,90
4 HABER SAATI [NET] KAN7 6,10 17,50
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 15,30
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 14,80
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,40 14,70
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,30 14,10
9 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 4,90 11,90
10 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 4,50 16,70

HEDEF KİTLE : A/B
13 ŞUBAT 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 27,10 63,80
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,80 22,20
3 EZO GELIN [NET] SHOW 9,50 21,70
4 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 7,70 17,40
5 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 6,60 24,70
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,90 17,00
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 16,20
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,30 15,80
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,70 13,90
10 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 4,10 29,80

narino
14-02-07, 11:16
Reytingler çok güzel. Dizi hakettiği reytingleri alıyor. Oyuncuları ve tüm ekip tebrik ediyorum.

NurgülÖzcan
14-02-07, 15:20
harika bölüme harika reytingler tebrikler

inş hep böyle gider

chimeneyes
14-02-07, 15:26
reytingler belli bir istikrara kavuştu... binbir gece olduğu sürecede pek birinciliği ondan alırız gibi gelmiyor bana sorsalar bence hakediyor ama binbir gece daha çok kesime hitap ediyor heralde o yüzden... ama çok çok sevindirici bişiy belli bir düzene girmiş olması reytinglerin :)

istem_metsi
14-02-07, 15:50
dünkü bölüm çok güzeldi ya keşke doktorlada ezo evlense ömerden umut yok artık hem doktor daha yakışıklı ezoya o yakışıyor ömer gelip doktora birşeyler diyince yazık ya nasıl sevindi ümitlendi bence doktorlada ezo evlensinnn:good: :img-yes:

sinope
14-02-07, 15:56
ezo gelinin bu haftaki reytingleri super
hep boyle devam eder ,edecektirde zaten
saygilarimla
kizlar hoppa yandann:good: :good:

durunazar
14-02-07, 16:09
ezo gelinin bu haftaki reytingleri super
hep boyle devam eder ,edecektirde zaten
saygilarimla
kizlar hoppa yandann:good: :good:

sinopeciğim bencede salı günü olması itibariyle reytingleri iyi buldum. aslında bu dizi daha fazlasını hakediyor. inşallah o günlerde yakaındır.

sinope
14-02-07, 16:17
sinopeciğim bencede salı günü olması itibariyle reytingleri iyi buldum. aslında bu dizi daha fazlasını hakediyor. inşallah o günlerde yakaındır.

DURUNAZARIM
bizim ezo gelin dizimiz merdivenleri malum yavas yavas cikiyor,150 bin dolarlik islerle ezomuzun isi gucu olmadigindan:img-wink: :img-wink: (anladiniz siz anladiniZ)
yakindir canim yakin zirveye ramak kaldi artik
haydi kizlar yandan:img-hyste :img-hyste

durunazar
14-02-07, 16:19
fatma ve kaynanasından bu bölüm okadar nefret ettimki hani aklımın bir ucundanda şu fatmaya haddini bildirmek açısından numaradanda olsa ezonun ömere iyi davranması geçmiyor dersem yalan söylemiş olurum. baksana hiçbir suçu günahı yokken fatma ve kankası kaynana okadar kudurdularki ömerle ezonun tekrar bir araya gelme olasılğı karşısında ne hale gelirler. tabii bu demek değil ezo ömeri affetsin.

durunazar
14-02-07, 16:27
DURUNAZARIM
bizim ezo gelin dizimiz merdivenleri malum yavas yavas cikiyor,150 bin dolarlik islerle ezomuzun isi gucu olmadigindan:img-wink: :img-wink: (anladiniz siz anladiniZ)
yakindir canim yakin zirveye ramak kaldi artik
haydi kizlar yandan:img-hyste :img-hyste

sinopeciğim.

çok doğru söyledin bizim ezomuz ömeri öldü bildiği zamanlarda bile paralara tenezzül edip dokunmadı. fatma gibi han hamam uğruna kişiliğinden ödün verip kumalık mertebesine terfii etmedi.

sinope
14-02-07, 16:27
fatma ve kaynanasından bu bölüm okadar nefret ettimki hani aklımın bir ucundanda şu fatmaya haddini bildirmek açısından numaradanda olsa ezonun ömere iyi davranması geçmiyor dersem yalan söylemiş olurum. baksana hiçbir suçu günahı yokken fatma ve kankası kaynana okadar kudurdularki ömerle ezonun tekrar bir araya gelme olasılğı karşısında ne hale gelirler. tabii bu demek değil ezo ömeri affetsin.

durunazarim
bana o iki seytandan bahsetme dun aksam aklima geldikce ikisinide yolasim geldi saclarindan(valla ben gercek hayatta cok sakin bir yapim vardir,ama artik ezoya yapilanlar beni bile cileden cikartti:img-help: :img-help: )
bu saatten sonra artik ezo omer kalasinin ne iki yuzlu oldugunu ogrendi
fatmada ogrendi(ardina bakmadan gitti ama,anca gider:img-wink: :img-wink: )
bence asla ezo o kivirtak omeri affetmesin,hatta ezom ona inat onlari toptan delirtsin istiyorum(doktorlaevlenerek,ama dun aksamda ezom uzuntusunden doktor civanima baya bir kotu davrandi,ama haftaya daha ilimli olacak emreye karsi diye dusunuyorum)
haydi kizlar yandan

durunazar
14-02-07, 17:07
sinopeciğim

ömerle ezonun barışmasını bende asla istemiyorum. bende oyumu doktordan yana kullanıyorum. (ayrıca bu bölümde Dr. emreye siyahlar pek yakışmıştı.)fatmanın can damarından vurması bakımından ezo ömere yakınmış gibi davransın.

ya hiç sorma .emrenin yemeğe davet nedenini yemek evdede var negerek var lokantada yiyelim deyince anlamadı zannettim. orada bir güldüm. akabinde okadar anlamlı sözler söylediki. aslında emreden ömere olan sevdasını unutması için ı kendine zaman vermesini istedi. onuda şu cümlelerinden anladım. bizim buradaki sevdaların kökleri çok derinlerdedir. şehirdeki sevdalara benzemez hemen tutup atamazsın.

işte buda nurgül yeşilçayın farkı olsa gerek. aynı anda komedi ve dramı ikisini bir arada peşpeşe olanca doğallığıyla bizlere yansıtmış.

NurgülÖzcan
14-02-07, 17:12
evet dün aksam özellikle kaynanasını öldüresim geldi benim de bu kadar mı çirkefleşir bi insan yazık dinar babaya hele çok üzüldüm dayanamadı artık

durunazar
14-02-07, 18:01
evet dün aksam özellikle kaynanasını öldüresim geldi benim de bu kadar mı çirkefleşir bi insan yazık dinar babaya hele çok üzüldüm dayanamadı artık

fatmanın derdine düştük dinar babayı unuttuk. nasıl unutmayız. fatma hanım bir hışımla ezoyu yanına çağırınca kan beynime çıktı. allahtan ezom ağzının payını verdide rahat bir nefes aldım.

umarım dinar baba biranönce iyileşir. yoksa gelin kaynana bir olup ezomuza rahat vermeyecek.

anil16
14-02-07, 18:25
TELE - BAROMETRE
13 ŞUBAT 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 20,80 50,40
2 EZO GELIN [NET] SHOW 14,40 31,50
3 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,30 26,90
4 HABER SAATI [NET] KAN7 6,10 17,50
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 15,30
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 14,80
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,40 14,70
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,30 14,10
9 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 4,90 11,90
10 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 4,50 16,70

HEDEF KİTLE : A/B
13 ŞUBAT 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 27,10 63,80
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,80 22,20
3 EZO GELIN [NET] SHOW 9,50 21,70
4 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 7,70 17,40
5 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 6,60 24,70
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,90 17,00
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 16,20
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,30 15,80
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,70 13,90
10 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 4,10 29,80

soyle guzel bi ohhhhh cekiyim...icime su serpildi.Korkuyodum yine dusucek yine....dahada yukselmis super. :happy0064 :good:

sinope
14-02-07, 18:51
fatmanın derdine düştük dinar babayı unuttuk. nasıl unutmayız. fatma hanım bir hışımla ezoyu yanına çağırınca kan beynime çıktı. allahtan ezom ağzının payını verdide rahat bir nefes aldım.

umarım dinar baba biranönce iyileşir. yoksa gelin kaynana bir olup ezomuza rahat vermeyecek.

durunazarim canim
valla kinali yapincak fatma yuzunden herkesin sinirleri yerinden oynamis oldu:img-help: :img-help: dinsizin hakkkindan imansiz gelirmis diye bir atasozu vardir,e fatmada aklinca uyaniklik yapacakti
ama karsisinda koskoca ezom var ona kendini hic ezdirirmi hic? verdi agzinin payini oturttu asagiya kinaliyi(nasilda arkasina bakmadan gitti,gidipte donemiyesice):sad53:
dinar baba bence ya ameliyat olacak gibi gozukuyor bakalim ,gelecek bolum bizi ne gibi suprizler bekliyor
ama Emrenin siyah takimlari cok yakismisti,ya o giydigi ceket kalasa 10 ceker valla:img-cool2 :img-cool2
ya yelloz kaynanayla ,kinali ates olsa curmu kadar yer yakarlar,ezomda bu akil varken onlari sah mat edere nasilsa:troest troest troest
haftaya insallah ezom doktorun gonlunu alacaktir,cunku ezom vefalidir(emre onun icin az caba sarfetmedi sonucta dukkan acarken vs.)
ya benim nur (cilvenaza acidim dun aksam,kesin artik recebe asik,ama recepte yakindir bu aska cevap vermesi(su an belki cilvenaza karsi kapilari kapatmis gibi davraniyor ama ilerleyen bolumlerde recepte cilvenazi sevdigini anlayacak)valla gelecek bolumler neler olacak diye simdiden merakla bekliyorum
haydin kizlar yandannn
binlerce dansoz var:bella :bella :bella :bella
saygilarimla

durunazar
14-02-07, 19:44
sinopeciğim şu cilvenaz olayını hatırlatman çok iyi oldu nedense receple olan aşkları bana pek inandırıcı gelmedi. tipleri ve karekterleri uymuyor. yani izleyici olarak o duyguları bizlere pek veremediler gibi geldi.

baharh
14-02-07, 19:49
reytinkler harika hiç bozulmaz inşallah ömere ve fatmaya uyuz oldum nasıl ezo varken hastane de seviyorum dediği kadını gözün önünde fatmanın arkasından gitti ben de ezoyla doktodan yanayım doktor hiç olmasa ezonun kıymetini bilir

NurgülÖzcan
14-02-07, 19:49
sinopeciğim şu cilvenaz olayını hatırlatman çok iyi oldu nedense receple olan aşkları bana pek inandırıcı gelmedi. tipleri ve karekterleri uymuyor. yani izleyici olarak o duyguları bizlere pek veremediler gibi geldi.

evet o baska vaka babası ögrendiginde ne yapar tahmin bile edemiyorum öldürür herlde
ama babasından daha çok yakıstıgı kesin cilvenaz recebe ama çok kötüydü konuşmları falan fena abayı yakmış

reytinkler harika hiç bozulmaz inşallah ömere ve fatmaya uyuz oldum nasıl ezo varken hastane de seviyorum dediği kadını gözün önünde fatmanın arkasından gitti ben de ezoyla doktodan yanayım doktor hiç olmasa ezonun kıymetini bilir

ama cocugunu taşıyo o yüzden bence zaten fatmaya hiç bişi hissetmiyo hamile olması çok kötü olduu
belki fatma bu sinirle aldırır çocugu tabi ömer izin verirse

durunazar
14-02-07, 19:50
recep ilk bölümlerde yaptığı daleverelerle bayağı kötü bir karekterdi. o değilmiki, ozonun bu hale gelmesinin nedeni. ne değiştide recep bu kadar duygusal ve iyi bir adam oldu çıktı. meryemle görüşmelerinde bile onu istemeye gelmeyeceğini bile söyleyen yardım sever biri oldu çıktı.. bu bana biraz abest geldi.

merlystreep
14-02-07, 19:51

ya veet bana hep recep ezoya aşık olcak gibi geliyodu hemde diiz deki yan roler başrolllerden bu kadar kopuk olmazdı..ezoyla receplerin pek ilgisi yok diizde...o bağı kurmak adına .. başta öyle olur demiştimama ıskaladım.

RODYA
14-02-07, 19:52
Ratingler güzel,rekorunu kırmış.Bravo:good:

Ben her ne olursa olsun,ömerciyim.Ömer sürünsün ama sonunda ezoyla barışsın.Benim o doktora kanım hiç kaynamadı:img-cool2

merlystreep
14-02-07, 19:53

evet ya ömeri biraz daah çekilebilir bi erkem yapsalar bu ezo buna nasıl aşık olmuş ya hem yalancı hem ana kuzusu hemde yürekli değil..doktor bin basar ona

Ratingler güzel,rekorunu kırmış.Bravo:good:

Ben her ne olursa olsun,ömerciyim.Ömer sürünsün ama sonunda ezoyla barışsın.Benim o doktora kanım hiç kaynamadı:img-cool2

evet kendi rekorumuzu kırıyoruz sürekli..

ömer tama ezoya aşık yakışıklı sayılır ama yani anasına başka ezoya başka söylüyo kanser ediyo adamı nereye kadar götürcxek olayı zaten fatma kesin yaaln söylüyo hamileyim diye görürüsünüz bak

baharh
14-02-07, 19:56
bence bu dizinin sonunda ömerle ezo barışmaz onlar kavuşamaz diye düşünüyorum ezonunda kendisini deyerini bilemeyen o adam aşık değil değerini bilen doktora aşık olmasını isterim

sinope
14-02-07, 19:57

durunazarim canim
cilvenaz resmen recep e asik oldu(balli aga malum yaninda kizin babasi gibi duruyor ve sadece balli agayla parasi icin beraber diye dusunuyorum.Recepide cilvenaz acikcasi liman olarak olarak gordu ama gercektende asik oldu(baksana bizim cilvenaz 23 yasindaymis valla acikcasi sonucta bir dizi bizlere sunulani ezomuzun hatrina izliyoruz bizde iste:img-wink: :img-wink:
ohh yandan kizlar,omer kivirtigina inat
binlerce dansoz var:bella :bella
saygilarimla

durunazar
14-02-07, 20:55
durunazarim canim
cilvenaz resmen recep e asik oldu(balli aga malum yaninda kizin babasi gibi duruyor ve sadece balli agayla parasi icin beraber diye dusunuyorum.Recepide cilvenaz acikcasi liman olarak olarak gordu ama gercektende asik oldu(baksana bizim cilvenaz 23 yasindaymis valla acikcasi sonucta bir dizi bizlere sunulani ezomuzun hatrina izliyoruz bizde iste:img-wink: :img-wink:
ohh yandan kizlar,omer kivirtigina inat
binlerce dansoz var:bella :bella
saygilarimla

sinopeciğim

herkes bir liman bulmuş sığınıyor. cilvezaz ve fatma örneklerinde görüldüğü gibi. ezomuz ne yaptı bir limana demir atmaktansa açık denizde fırtınalarla mücadele etmeti tercih etti

durunazar
14-02-07, 21:16
düblajlı bölüm tanıtımları güzeldi fakat geç yayınlandı. bu konudaki eleştirilerimez meyvelerini toplamaya başladı. maşallah bu haftaki reytinler güzel.fragmanlar da komedi ve drama sahneleri nin aynı oranda ve düblajlı olarak erken yayınlanırsa reytinglerin dahada yüksek olacağına inanıyorum.ı

anil16
14-02-07, 22:06
serapcim acaba gercekten senin dedigin gibimi olucak fatma yalanmi soyluyo....cok merak ettim simdi.Aklima girdi mesajlarini okuyunca simdi aklimdan cikmaz...o zaman fatmayi olduresim gelir ya..

ama bu bi yalansa omer eninde sonunda ogrenicek ve omer ondan daha cok nefret edicek ve terk edicek onu...bunu hic dusunmedimi fatma...

bakalim neler olucak.13. bolum ozeti gelse cabuk :P

sinope
14-02-07, 22:45
sinopeciğim

herkes bir liman bulmuş sığınıyor. cilvezaz ve fatma örneklerinde görüldüğü gibi. ezomuz ne yaptı bir limana demir atmaktansa açık denizde fırtınalarla mücadele etmeti tercih etti

durunazarim canim
basit insanlarin en kolay sectikleri sey siginacak bir limandir
esas guclu yapida bir kadin hayatla mucadele etmesini,zorluklara gogus germesi gereken kadindir(benim gozumde):good: :good:
iste ezom benim dimdik ayakta,acik denizlerde firtinalarla mucade etmeyi yegledi:img-wink:
iste benim gozumde bu bir TURK kadinin simgesidir,pasif olmayan,kendini ezdirmeyen,dimdik ayakta iste benim ezoma hasta olmamim nedenide bu
kizlar haydin eller havaya dansozumuz sahnede
saygilarimla

aycanca
15-02-07, 07:26
daha yeni nete girebildim harika bir bolumdu fatma hakkaten kötuymus sen gene acıyodum ama bu bolumden sonra fatma ve kayınvaldesinin zulmünden korusun ezoyu

ömerle yakınlasması hosuma gitmişti taki ömerin ikili oynamasına kadar hakkaten karakter 0 mış

narino
15-02-07, 10:49
Cumhuriyet Gazetesinin 14 Şubat baskısında yapılan bir ankette
En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu (%)
Toplam
Fikri Yok/Bilmiyor 54
Türkan Şoray 5
Hülya Avşar 5
Bergüzar Korel 4
Nurgül Yeşilçay 4
Cansu Dere 3
Fatma Girik 3
Sibel Can 2
Gülse Birsel 2
Sanem Çelik 2
Pınar Altuğ 2
Aydan Şener 1
Demet Akbağ 1
Hülya Koçyiğit 1
Sumru Yavrucak 1
Zuhal Olcay 1
Özgü Namal 1
Tuba Büyüküstün 1
İclal Aydın 1
Perihan Savaş 1

lazkizz
15-02-07, 12:38
ogh vallaha omerin keyfine dencek yok sabahtan aksama kadar ezo nun gonlunu almaya calisir yaklasir ve aksamdan da fatmanin koynuna yatar. Fatmada her söylenene inanmasin oda biraz saf halinden ciksin. Vallaha ezomuz yer bitirir FATmayi heheh :img-hyste bulasmasin ona bakim

tuceny
15-02-07, 14:14
slmmm herkese

reytingler için öncelikle tebrik ediyorum dizimizi yakısanı yaptı ve kırdı kendi rekorunu helal ezo

gelelimm bu bölüme gene ve gebe harikaydıı nurgül asıyo bu kadın olağanüstü bi hal aldı artık

fatma hakkaten karakterszmiş onu gördük ömer hele ona laf yok ezoyla yakınlasması bile benı ısıtmadı hala gene kıl gene kıl hele fatmaya yanal söylemsi bosamıyo beni die......

dinar babaya çok üzüldüm gerci ezoya da aliyi evlendirdi zorla ama dedigigi gibi ezonun hep o cadı kaynanası yüzündennn

NurgulPACINO
15-02-07, 16:52
REYTİNGLER UÇMUŞ YA 14.40 NE DEMEK YA. ÇOK SEVİLİYO EZO GELİN ÇOK .EZOYA HERKES HAYRAN VE NURGÜL ABARTISIZ TV TARİHİNİN EN İYİ KADIN PERFORMANSINI SERGİLİYO O NASIL ŞİVE O NASIL DOĞALLIK O NASIL KARAKTER YARATMAK YARABBİM VE O NASIL DURU Bİ GÜZELLİK.NURGÜL BAHARI OYNADIKTAN SONRA HERKES ONUN GİBİ OYNAMAYA DEBELENDİ ONUN KADAR DOĞAL VE STİL OYNAMAYA DEBELENDİELR AMA HAKİKATEN ÇOKA Z RASTLANIR Bİ YETENEK O.
EZO GELİN DE ÖMERLE EZONUN BARIŞACAĞINI GÜNÜ BEKKLİYORM BENDE.ÖMER NE KADAR TERSİLİKLERİ OLSADA TİPİK ANADOLU ERKEĞİ KADİR İNANIR VARİ . EMREYLEDE OLABİLİR EZO YKIŞIRLARDA AMA EZONUN GÖNLÜ YOK SANIRM

DİZİNİZE SHİP ÇIKIN ARKADAŞLR BEN İŞE BAŞLADIM YOKSA HERGÜN BURDAYIM BİLENLER BİLİR
EZO Bİ ATNE YA CEYLAN GÖZLÜMÜZ:happy0064

lazkizz
15-02-07, 17:47
nurgulPACINO vallaha haklisin ama binbir gece 60.50 rayting aldi
:( ezo gelin cok az kaldii onun yaninda ama ginede 2ci olduk heheheh

merlystreep
15-02-07, 18:02
nurgulPACINO vallaha haklisin ama binbir gece 60.50 rayting aldi
:( ezo gelin cok az kaldii onun yaninda ama ginede 2ci olduk heheheh

hayır canm yanlış biliyosun..tv tarihinin en yüksek reytingibi alan dizi asmalı konaktır ve 30 reyting almıştır..binbirgecede son bölümü 20 reyting aldı ezoda nerdeyse 15 reying... ve senin 60 dediğin share oluyo oda asmalı konak zamnında 100 de 85 share alarak rekoru hala elinde tutuyo kurtlar vadisi bile kıramadı o rekoru..ezoda sadece antepte geçmesine rağmen çok fazla herkese hitap etmeyecek gibi görünsede 15 reytin az buz değil...ezo n azından magazinde tartışılıp mileti çekmedi kendine..:good:

lazkizz
15-02-07, 18:05
hayır canm yanlış biliyosun..tv tarihinin en yüksek reytingibi alan dizi asmalı konaktır ve 30 reyting almıştır..binbirgecede son bölümü 20 reyting aldı ezoda nerdeyse 15 reying... ve senin 60 dediğin share oluyo oda asmalı konak zamnında 100 de 85 share alarak rekoru hala elinde tutuyo kurtlar vadisi bile kıramadı o rekoru..ezoda sadece antepte geçmesine rağmen çok fazla herkese hitap etmeyecek gibi görünsede 15 reytin az buz değil...ezo n azından magazinde tartışılıp mileti çekmedi kendine..:good:

haaaaaaa bende 60.50 sandiydim hahahah tsk ederim canim simdi anladim :D ezo iyi gidiyor bakiyom da heheh boyle devam etsin \!

NurgülÖzcan
16-02-07, 15:15
slmmm herkese

reytingler için öncelikle tebrik ediyorum dizimizi yakısanı yaptı ve kırdı kendi rekorunu helal ezo

gelelimm bu bölüme gene ve gebe harikaydıı nurgül asıyo bu kadın olağanüstü bi hal aldı artık

fatma hakkaten karakterszmiş onu gördük ömer hele ona laf yok ezoyla yakınlasması bile benı ısıtmadı hala gene kıl gene kıl hele fatmaya yanal söylemsi bosamıyo beni die......

dinar babaya çok üzüldüm gerci ezoya da aliyi evlendirdi zorla ama dedigigi gibi ezonun hep o cadı kaynanası yüzündennn

ayne canım ya ne kaynanama o öyle düsman basına

yaptıklarnı yanına kar bırakmaz ezo palnını yapar ona

durunazar
16-02-07, 17:48
slmmm herkese

o cadı kaynana ömerinin başına tekrar kötü olaylar gelse acaba fatmasını da ali ile evlenmesi için zorlarmı? valla yaparmı yapar. düzeni bozulmasın diye ondan herşey beklenir. baksana hala ali' nin meryemle olan problemlerini görmezden gelmeye devam ediyor.

tuceny
16-02-07, 18:06
uslanmıyo yanıı belki düzelir ya insna sonucta bakalım dinar agaya ne olucak iilesicek mi bu olaylar yüzünden adam kötü olduu asıl mevzu o olmalı bence

NurgülÖzcan
16-02-07, 18:34
uslanmıyo yanıı belki düzelir ya insna sonucta bakalım dinar agaya ne olucak iilesicek mi bu olaylar yüzünden adam kötü olduu asıl mevzu o olmalı bence

evet canım bencede bu konu daha önemli umarım iyileşir o adamın hiç bi suçu yok belki tek suçu acele etti biraz daha bekleseydi keşke

durunazar
16-02-07, 18:59
aslında dinar usta özünde iyi bir insan ezo evi terkedip antepe gidiyorum dediğinde. ezoyo birtek o destek olup gitmesini istemedi. onun biran önce sağlığına kavuşup aileyi toparlaması lazım. bakalım yeni bölümde neler olacak çok merak ediyor.

eğer fatma ezo gibi gururlu bir kadınsa ömerin söylediği yalanlar karşısında o evi terkeder. ama hiç zannetmiyorum damarına basıldıkça öteki yüzünü daha fazla göstereceğini düşünüyorum..

perielif
16-02-07, 21:24
ya evet dinar ustanın durumu içler acısı. bakalım bu bölümde yoğn bakımdan çıkabileckmi?.... belki bunu atlatabilirse karısını da alıp köyüne döner.

sinope
16-02-07, 21:45
eğer fatma ezo gibi gururlu bir kadınsa ömerin söylediği yalanlar karşısında o evi terkeder. ama hiç zannetmiyorum damarına basıldıkça öteki yüzünü daha fazla göstereceğini düşünüyorum..

durunazarim
valla fatmada o karakter yok be canim,aynen bencede seytanca planlarini surdurmeye devam edecek(ama bir yerde tokezleyecek az kaldi)
ezoma soylenseydi o yalan ezom ardina bile bakmadan cekip giderdi,hamile degil 10 cocuk anneside olsa
sonucta fatma ezomun parmagindan kesip attigi tirnagi olamaz:good: :good:
yuru ezom kim tutar seni
saygilarimla

durunazar
16-02-07, 22:20
durunazarim
valla fatmada o karakter yok be canim,aynen bencede seytanca planlarini surdurmeye devam edecek(ama bir yerde tokezleyecek az kaldi)
ezoma soylenseydi o yalan ezom ardina bile bakmadan cekip giderdi,hamile degil 10 cocuk anneside olsa
sonucta fatma ezomun parmagindan kesip attigi tirnagi olamaz:good: :good:
yuru ezom kim tutar seni
saygilarimla

sinopeciğim senin şukendine has yorumların da olmasa salı günü gelmek bilmeyecek.

fatmada gurur namına birşey yok. tabii ona bukadar yüz veren kaynananında bunda rolü yok değil. ben bu bölümde onları kavga ederler diye beklemiştim. ezoya karşı işbirlği içine içine girdikleri için kanka bile olmuşlar.

tuceny
17-02-07, 11:40
valla git gide cıkmaz hal alıyo bakalım bu işin sonu nereye varcak
ezo mutlu olsunda

sinope
17-02-07, 11:52
sinopeciğim senin şukendine has yorumların da olmasa salı günü gelmek bilmeyecek.

fatmada gurur namına birşey yok. tabii ona bukadar yüz veren kaynananında bunda rolü yok değil. ben bu bölümde onları kavga ederler diye beklemiştim. ezoya karşı işbirlği içine içine girdikleri için kanka bile olmuşlar.

durunazarim saoalsin canim benim(iyiki sizlerde varsiniz)
fatma bu hafta sayet o evi,omeri terketmesse o zaman gercektende ne onursuz,gurursuz kadinmis diyecegim:icon_whis :icon_whis :icon_whis
hele o yelloz kaynana yokmu ahh tam saci basi yolunacak cinsten(ama yakindir fatma kinali yapincagi ona tirnaklarini gecirecegi gunler cok yakindir):dito :dito :dito
su an yelloz kaynana torun sevincinden,yeni hana tasinmanin sokunu atlatamadi(gormemisin oglu olmus olayi varya anladin sen anladin:img-wink: :img-wink: )
o kankalik olayi cok cabuk bitecek daha cicim aylari(yakindir canim malum ayin baslamasi)sofa sofa sofa

durunazar
17-02-07, 13:14
yok yok dinar babanın bir an önce ayağa kalkması lazaım . yoksa meydan hacer ve fatma hanıma kalacak. bukadar nankör ve iki yüzlü insanlara tahammülüm yok. bekli bir olasılk dinar baba onları hizaya getirir.

ezonun artık fatmaya haddini bildirme zamanın geldiğini düşünüyorum. hamfendiyi alttan aldıkça şımardı. gerçi ezo ona zekice mesajlar verdi ama aklı kıt olduğu için bunları anlaması mümkün olmadı.

sinope
17-02-07, 20:30
yok yok dinar babanın bir an önce ayağa kalkması lazaım . yoksa meydan hacer ve fatma hanıma kalacak. bukadar nankör ve iki yüzlü insanlara tahammülüm yok. bekli bir olasılk dinar baba onları hizaya getirir.

ezonun artık fatmaya haddini bildirme zamanın geldiğini düşünüyorum. hamfendiyi alttan aldıkça şımardı. gerçi ezo ona zekice mesajlar verdi ama aklı kıt olduğu için bunları anlaması mümkün olmadı.

durunazarim canim
dinar baba insallah bir once iyilesir
ama dinar babayi karisi olacak yelloz kaynana bile bir rahat gun yuzu gormedim diye ardina bile bakmadan giden o kaynana allem eder kullem eder dinar babayida elinin altina almayi basarir(maalesefki kadin tam uyanik)
ne oldum delisi kinali yapincak bu saaten sonra bu hafta acaba kendisine soylenen yalandan sonra gidecekmi bakim?
onda bu yuzzuzluk oldugu sure icinde kapidan kovsalar bacadan girer (insallah yaniliyorumdur,yanilmayi istiyorum cunku bir nevi bir kadinin bu sekilde gurursuz olabilecegini dusunmek bile beni urkutuyor)
valla ezom ona aslinda guzel laflar yapistirdi,bakalim kinali yapincak bu sozleri anladimi,yada sineye cekecek yine o hana gerimi donecek bende acayip merak ediyorum)ama kalas omer efendi mutlaka fatmanin kalmasi icin yine binbir alavera deleveralarla fatmanin gitmesine engelleyecek gibime geliyor
gel sali gel diyorum(fragmandan da daha ses seda yok)
saygilarimla

durunazar
17-02-07, 22:03
evet ya fragmanlar gene gecikti. bazı dizilerin ki bir hafta önceden dönmeye başladı bile. . artık şu karara vardım. herhalde çok özenilerek çekiliyorki tanıtımlar yetişmiyor. yoksa neden yayınlanmasın.

zaten diziyi izlerken görüyoruz . gerek düblajı gerek zengin oyuncu kadosu ve mükemmel oyunculukları bunun en güzel kanıtı.napalım yavaş olsun temiz olsun. inşallah enkısa sürede buda aşılır.

sinope
17-02-07, 22:08
durunazarim canim
seninde dedigin gibi bazi dizilerin cekimleri onceden cekilmis oldugu icin(ellerindekileri yayinliyorlar)
birde dizimiz malum su an doguda karda kista cekiliyor,ne zor sartlar halinde
varsin gec gelsin,ama kaliteli gelsin,kac gundur beklemisiz,bekleriz 3 gun daha
saygilarimla
[B haydin kizlar eller havaya ohh yandan
binlerce dansoz var:bella :bella [/B]

durunazar
17-02-07, 22:11
fatma hanımın hiç şikayet etmeye hakkı yok. ezo kendine düşeni yaptı. köyü terkedip antepe geldi. orada da gelip onu buldular. ezonun antepde olduğunu biliyordu . ömeri ezoyu boşaması için gösterdiği gayreti. köyde kalması yönünde neden göstermed?.. çünkü işine gelmedi hanlarda yaşama çoktan kafasına koymuştu da ondan.

durunazar
17-02-07, 22:24
durunazarim canim
seninde dedigin gibi bazi dizilerin cekimleri onceden cekilmis oldugu icin(ellerindekileri yayinliyorlar)
birde dizimi