Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

merlystreep
21-02-07, 20:38
hamdi alkanı hep komedi rollerinde görmeye alışık olmamıza rağmen, dizide özellikle bu bölümde çok begendim. bugün öz çocuklarına bile sahip çıkmayan baballar bile varken. ezoya babalık edip kol kanat germesi taktir edilecek bir davranıştı.

birşey dikkatimi çekti nezaman reytinler açıklanıyor. ozaman art niyetli birkaçkişi formun hareketlenmesiyle birlikte yildızları baya bir efor harcayarak düşürme gibi ucuz yollara baş vuruyor. merak ediyorum ezo seyircisiniin diziyi izleyememeleri için gözlerini kapatabileceklermi? sağolsun ezo gelinin sadık izleyicileri reytiğleriyle herhafta o yıldızları veriyor zaten.

durunnazarcım niye öyle diyosun...oyuncuuk yeteneği olan var olmayan var hatta taşan var onalrı kıskananlar var sonracığıma yeteneği olmayanlara hayran olup kriz geçirip 20 nick alıp hem yetenek fazlası kişinin hem dizisini hem kendi başlığını düşürebildikçe düşürsün ki rahatlasın ferahlasın huzur bulsum ama kendini kandırmaktan başka bişey yapamayacağınıda bilsin. neden yazdım bunalrı arkadaş baktım sürekli burda okusunda utansın dedim. ama biraz zeka pırıltıuıs olsa bu yıldızlar düştükçe o kişinin yıldıız parlamayı kesmicek sonusuza kadar parlayacak o arakadşta kendi çapında bu yıldızın düşüklüğüne bkıp küçük beyniyle düşünebildiği kadar kendini teselli edicek...derdişni veren allah şifasınıda veirir
bernacım bunalrı silicek nasılsa..o okuduktan sonra silsin zaten silinceğini bilerek yazdım..:img-hyste

arkadaşlar bence dizinin sonuna doğru ezo kanser olcak..yani orjinalinde öyle oluyo yapabilirler bence...:sad53:

durunazar
21-02-07, 21:04
arkadaşlar bence dizinin sonuna doğru ezo kanser olcak..yani orjinalinde öyle oluyo yapabilirler bence...:sad53:

ezo üşütüp hastanede derin derin öksürürken benimde aklıma geldi. sanki orjinalinde verem olduğunu okumuştum. tabii yanılıyorda olabilirm.

bir insanın bukadar üzerine gidilirse veremde olur kanserde. orjinali ne olursa olsun ben ezoma bu hastalıkları yakıştıramıyorum. aman ondan uzak olsun. buna dayanamam.

sinope
21-02-07, 21:31
canlarim agzinizi hayra acin
durun ezom daha bir gun yuzu bile gormedi,ezomu daha cok guzel gunler bekliyor,koskoca is kadini olacak,okulunu disardan bitirecek, ay agzinizdan yel alsin
ezom hem daha emreyle beraber mutlu olacak(aa benimde moralimi bozmayin)
durunazarim dun aksam o oksurukleri bende farkettim,ama kotuye yormayalim
iyi dusunelim ki iyi seyler olsun
saygilarimla

merlystreep
21-02-07, 21:34
canlarim agzinizi hayra acin
durun ezom daha bir gun yuzu bile gormedi,ezomu daha cok guzel gunler bekliyor,koskoca is kadini olacak,okulunu disardan bitirecek, ay agzinizdan yel alsin
ezom hem daha emreyle beraber mutlu olacak(aa benimde moralimi bozmayin)
durunazarim dun aksam o oksurukleri bende farkettim,ama kotuye yormayalim
iyi dusunelim ki iyi seyler olsun
saygilarimla

ya allah korusun tabiki...ne bilim y belki sonunda olur dedim ama mutlu bitsin ya...yokya aklıma geldi şimdisi içindeğilde gerçek ezo gelin o şekilde acıda verem falan oluyodu galiba hasretten mi ne ama bizim ezomuz çok güçlüdür bişey olmaz..yani inş...:sad53:

sinope
21-02-07, 21:44
ya allah korusun tabiki...ne bilim y belki sonunda olur dedim ama mutlu bitsin ya...yokya aklıma geldi şimdisi içindeğilde gerçek ezo gelin o şekilde acıda verem falan oluyodu galiba hasretten mi ne ama bizim ezomuz çok güçlüdür bişey olmaz..yani inş...:sad53:

merlystreep canim
sonunda mutluluk istiyoruz senaristlerimizden
ya eski ezoda evet verem oluyordu galiba sizinde bahsetttiginiz gibi
ama allahtan bu ezo gelinin yeni VERSIYONU o yuzden icimizi rahat tutalim, ezomuza oksuruk falan viz gelir,emre doktorumuz bosunami var ezomuza gereken tedaviyide yaptirir.
ezomuzu daha cok guzel gunler bekliyor:good: :good:
saygilarimla

lazkizz
22-02-07, 11:42
Dizinin tekrari cuma gunu yayinlanmiyor

bugün yayinlaniyor saat 19.00 ab saatti tr icin saat 20.00

gurbetci83
22-02-07, 12:25
arkadaslar ezo gelin dizisinde gonlum diye bi muzik cikiyo son uc bolumdur caliyo kim soyluyo lutfen bilen birisi cvplasin...

destur
22-02-07, 15:03
bu ne şahane bir bölümdü nasıl gözlerim doldu. ezo beni oyunculuğu ile büyüledi. dinar usta hastayken bile babacanlığını korudu. fatmanın evini özlemiştik ne güzel ev ya insanı yaşayası geliyor.. farkındamısınız dizi hep yukarıya doğru gidiyor. ne diyelim nazar deymesin

paçiii_melos
22-02-07, 23:26
Size göre rating rekorları kıran dizilerin çok beğenilen "erkek" karakterlerinden hangisinin yerinde olmak istersiniz?

- Aras Dağlı (Sağır Oda)
- Boran Ağa (Sıla)
- Burhan Abi (Avrupa Yakası)
- Çınar (Hırsız-Polis)
- Doktor Levent (Doktorlar)
- Esmer (Kaybolan Yıllar)
- Gaffur (Avrupa Yakası)
- Mehmet (Acı Hayat)
- Onur (Binbir Gece)
- Ömer (Ezo Gelin)
- Serdar (Yaralı Yürek)
- Tarık (Yalancı Yarim)
- Yılmaz (Ihlamurlar Altında)

http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=31405

anil16
23-02-07, 00:52
Ya siz nediyosunuz kanser falan...allah korusun ya.Oyle sey olursa ben olurum artik uzuntuden oyle bisey olmaz insallah.Offf simdi bak endiselendim...ya kotu sonla biterse ezo'ya bisey olursa...o zaman canim dizi maf olur.

Onu hasta gormek istemiyorum bidaha.Aslaaa :(

tuceny
23-02-07, 06:31
olmz ya yapmalzar öle bisey sanmam
yaparlarsa hakkaten kötü olur

tatli_dilli
23-02-07, 07:07
arkadaslar ezo gelin dizisinde gonlum diye bi muzik cikiyo son uc bolumdur caliyo kim soyluyo lutfen bilen birisi cvplasin...

Mazlum Cimen - Basimin belasi

merlystreep
23-02-07, 11:00
sinem serte aittir
http://img216.imageshack.us/img216/7803/19403138im8.jpg (http://imageshack.us)[/QUOTE]

lazkizz
23-02-07, 11:42
Ya benim anlamadigim dun yazdiki saat 19.00 da ezo gelion var diye actim :S Doktorlarin ozeti vardi ben mi yanlis gordum acabag :o

fenerli_güzel
23-02-07, 11:46
aynisini bende gördüm arkadasim........ezo geln tekrari vardi sözde dün 19 da bi actim doktorlar genis özet verdiler

sinope
23-02-07, 15:45
merlystreep canim ve sinem arkadasa haber icin sonsuz tesekkur ederim
anne yuregi iste evladindan aylardir uzaklikta cekimlerdeydi,canim nurgulum yavrusuna kavusacagi icin sevindim :good: :good:
ama dizimiz istanbula tasiniyor isin kotusu dizimizde diger diziler gibi insallah ozelligini kaybetmez(kaybetmeyecegine inaniyorum)
simdi istanbula acaba ezonun is yerini falan buyutupte gelecekler yada neler olacak simdiden aklimi kurcalamaya basladi:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

merlystreep
23-02-07, 17:06
merlystreep canim ve sinem arkadasa haber icin sonsuz tesekkur ederim
anne yuregi iste evladindan aylardir uzaklikta cekimlerdeydi,canim nurgulum yavrusuna kavusacagi icin sevindim :good: :good:
ama dizimiz istanbula tasiniyor isin kotusu dizimizde diger diziler gibi insallah ozelligini kaybetmez(kaybetmeyecegine inaniyorum)
simdi istanbula acaba ezonun is yerini falan buyutupte gelecekler yada neler olacak simdiden aklimi kurcalamaya basladi:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

sinope canm zaten 2 bölüm falan diyo kalıcı değiller yani...heralde iş içindir büyük ihtimal...:img-wink:

lazkizz
23-02-07, 17:16
fenerli_güzelAy bende diyordum ben mi yanlis gordum ama galiba bugun var saat 19.00 her cuma gunu tekrarini veriyor.

merlystreep iyi ki ekledin :D tsk ederim
ya hele okudugumda istanbula gidecegini sinir oldum, ama 3 bolum kalacakmis ogh be rahatladim. En sinir oldugum sey istanbul disinda cekim yaparlar ve ondan sonra istanbulda cekim yapiyorlar, ondan sonra dizinin tadi gidiyor ama
Ezo Gelin dizisi akkili davrandi heheh :P
Yazik ya bi yandan nurgul ablamizada yazik cocugunu eskiden gaziantebe gotururmus ama havalar cok soguk oldugundan dolayi artik goremiyormus. o 3 gunluk istanbuldaki resim bile ona yeter :) Iyi dusunmusler

sinope
23-02-07, 17:18
sinope canm zaten 2 bölüm falan diyo kalıcı değiller yani...heralde iş içindir büyük ihtimal...:img-wink:

merlystreep canim
demekki 2 bolum falan kalinip gelinelecekse o zaman belkide ezomuzun isleri falan illa buyuyor olabilir:img-yes: :img-yes:
vermis oldugun bilgi icin tesekkur ediyorum
saygilarimla

tuceny
23-02-07, 18:56
belliydi zaten ama ben hep gidicek die biliodum 1-2 bölüm ist gezisinde yani ezo hanım güzel bölümler biizi bekliyo

anil16
23-02-07, 19:02
super bende bunu bekliyodum ne zaman istanbula gidicek diye...belkide fabrika kurucak orda. hehe :P

ama oyle olmaz cunku antep'e geri gidiceklermis...istanbul'da kalici olsalardi fabrika acardi belki ezo. :)

sabirsizlikla bekliyorum gelecek bolumleri.

Ruya_18
23-02-07, 21:58
super bende bunu bekliyodum ne zaman istanbula gidicek diye...belkide fabrika kurucak orda. hehe :P

ama oyle olmaz cunku antep'e geri gidiceklermis...istanbul'da kalici olsalardi fabrika acardi belki ezo. :)

sabirsizlikla bekliyorum gelecek bolumleri.

ya sila dizisine istanbul pek yaramadi..ezodada öyle olur diye korktum bi an :( ama cok sükür sadece 2-3 bölümmüs..istanbulda cekilen yeterince diziler var zaten :img-wink:

durunazar
23-02-07, 22:59
dizi birkaç bölüm için istanbula gelecekmiş .iyi fikir acaba ezoyu istanbula getiren neden ne? hadi bakalım şimdide bunu merek et bekle. mahinir ergünün senaryosunda sürekli süprizler var. yorumlarmın çoğunda olaylar beklenenin aksine gelişti. napalım yapacak birşey yok bekleyip göreceğiz

birde aklıma takıldı 1_ 2 bölüm için oyuncuların hepsinin istanbulda olması mümkün olmaz. acaba ezoyla kimler gelicek?

tuceny
24-02-07, 07:01
dizi birkaç bölüm için istanbula gelecekmiş .iyi fikir acaba ezoyu istanbula getiren neden ne? hadi bakalım şimdide bunu merek et bekle. mahinir ergünün senaryosunda sürekli süprizler var. yorumlarmın çoğunda olaylar beklenenin aksine gelişti. napalım yapacak birşey yok bekleyip göreceğiz

birde aklıma takıldı 1_ 2 bölüm için oyuncuların hepsinin istanbulda olması mümkün olmaz. acaba ezoyla kimler gelicek?

evet diger bölümde ne olcagını kesitremiyorum artık cok sürprizli hemde

büyük ihtimal ezo bunalıp kacıcakk öle biseyler olur gibime geliyo

böyle dedim ya şimdi tam tersi cıkar

ünall
24-02-07, 20:08
ya istanbula gelırse ben ızlemem sahsen o buyusu kaybolur sıznın ıstanbula gelen dızler koyden gelenler bozluyo ya sevmıyorum ben..

merlystreep
24-02-07, 21:03
hayır arkadaşım yine yanlış anlamışsın ,2 bölüm kalıp antepe dönülecek..budur yani...
ki kalsa niye kötü olsun
istnbulda kalsa bence çok iyi olurdu yükselişini zilemek ezonun çünkü başından beri ezonun ilerleyişini izliyoruz neden istanbulda devam etmesin ama işte o zaamn diğer oyuncular için çıkmaz olur.:img-yes:

gurbetci83
24-02-07, 21:57
arkadaslar son iki boulumde bi muzik cikiyo GONLUM diye bi muzik bilen varmi kim soyluyo ltf cvp lasin birisi genelde recep in oldugu bolumlerde cikiyo...

sinope
24-02-07, 22:18
arkadaslar son iki boulumde bi muzik cikiyo GONLUM diye bi muzik bilen varmi kim soyluyo ltf cvp lasin birisi genelde recep in oldugu bolumlerde cikiyo...

gurbetci83
arkadasim 1 onceki sayfayi okusan rahatlikla cevap verildigini gorebilirdin
ben soylim yinede
mazlum cimen
basimin belasi (sarkinin ismi)
saygilarimla

anil16
24-02-07, 23:53
evet sila icin iyi olmamis istanbul duyduguma gore dizinin tadi kacmis galiba biraz eskisi gibi degilmis.

Insallah bizim ezo'nun tadi kacmaz...ama tadi kacsa bile Nurgul var...o olunca dizinin tadi asla kacmaz onun yuzune bakmak bile yetiyo. ;)

ben merak ediyorum...istanbulda fabrika falan acar diye tahmin ettim ama belkide oyle olmicak...cok merak ediyorum mesela 50. bolumde falan neler olucak dizide.

gurbetci83
24-02-07, 23:54
gurbetci83
arkadasim 1 onceki sayfayi okusan rahatlikla cevap verildigini gorebilirdin
ben soylim yinede
mazlum cimen
basimin belasi (sarkinin ismi)
saygilarimla
arkadasim cok sagol vallahi 3 haftadir ariyorum muzigi okadar siteye mesaj yazdimki kimdir kim soyluyo diye oyuzden buraya daha once yazdigimi unutmusum tatli_dilli ve sana cok tesekkurler...

sinope
25-02-07, 00:16
haydi artik gidelim bu kapidan
isik sondu ayaz basti gonlum
taniyanlar nerden diye sormadan
terkedelim sokagini gonlum gonlum
basimin belasi
yavas yavas alisalim geceye
umut etme ne yarina seneye
ikide bir bir pencereye
donup donup bakma pencereye
gonlum gonlum
basimin belasi
simdi surdan cikacagiz caddeye
yaraliyiz belli etme kimseye
yardan kalan bu atesi sinede
yaka yaka kul olalim
gonlum gonlum
basimin belasi
yavas yavas alisalim geceye
umut etme ne yarina seneye
ikide bir tutupta pencereye
donup donup bakma pencereye
gonlum gonlum
basimin belasi
bu sarkiyi kac gundur dinliyorum,gerek muzigi,gerek sozleriyle harika
bu sarkiyi her dinleyisimde ezomun yasadiklari gozumun onunden film seridi gibi geciyor
saygilarimla

merlystreep
25-02-07, 12:27
süper sinopecim ya ellerin dert görmesin.süper bi şarkı hakikaten:good:

merlystreep
25-02-07, 12:28
14. bölüm yine ali meryem ve bilal ağa üçeninde gelişicek...ve özette ilimi çeken kısm...çok güldüm

Ezo’nun kalbinde hala yeri olduğunu duyduktan sonra kafası iyice karışan Ömer, Fatma’yı evde bırakarak Ezo’yu hastaneye ziyarete gider. Emre taburcu olmak üzere olan Ezo’yu eve bırakmayı önerir. Buna kulak misafiri olan Ömer Ezo’yu kıskanır. Hızla odaya dalarak karısını kendisinin bırakacağını söyler. Acaba Ezo, Ömer’le birlikte gidecek midir?

Ömer Ezo’yu geri kazanmaya çabalarken, evdeki karısı Fatma ise onu kendisine bağlama hayaliyle kendisine bakım yapmaktadır.

NurgülÖzcan
25-02-07, 15:02
14. bölüm yine ali meryem ve bilal ağa üçeninde gelişicek...ve özette ilimi çeken kısm...çok güldüm

Ezo’nun kalbinde hala yeri olduğunu duyduktan sonra kafası iyice karışan Ömer, Fatma’yı evde bırakarak Ezo’yu hastaneye ziyarete gider. Emre taburcu olmak üzere olan Ezo’yu eve bırakmayı önerir. Buna kulak misafiri olan Ömer Ezo’yu kıskanır. Hızla odaya dalarak karısını kendisinin bırakacağını söyler. Acaba Ezo, Ömer’le birlikte gidecek midir?

Ömer Ezo’yu geri kazanmaya çabalarken, evdeki karısı Fatma ise onu kendisine bağlama hayaliyle kendisine bakım yapmaktadır.

gene ömer dagıtmıs oratalıgı anlasılan
fatma ya gülüyorum çok niye geri döndüki hiç gururudamı yok

sinope
25-02-07, 15:17

merlystreep canim saolasin,icimden geldi o guzel sarkiyi yazmak
demekki ozet gelmis,sefalar getirmis
ezonun kalbinde yeri oldugunu ogrenen kalasin sanki cokmu saglamdiki(malum jetonu 8 koseli) fatmayi eve biraktigina gore demekki kinali yapincagin gitmesine kaynana yellozuda karsi cikacak(tuh gidemedi gidemiyesice)
ah benim kibar nezaket abidesi doktorum emre ezomu evine birakmayi istiyor (kalas yine mantar gibi hastanede bitiyor yuhhh yani artik bee karin evde sen git ezoyu ziyarete gidiyor,birde kendisinin birakacagini soyluyor(artik bu kalasa soyleyecek soz bulamiyorum( YUZSUZ ADAM)
Kalibimi basarim ezom sirf omeri delirtmek icin doktorla gidecek)
omer bu saatten sonra agziyla kus tutsa ezoma yaranamaz,gecti borun pazari omer efendi sur e......gini nigdeye anca gidersin:img-hyste :img-hyste
ay en cok neye guldumomer hala ezonun pesinde evdeki fatmada kendine bakim yapmaktadir(kesin susulenip pusleniyordur, cicilerini giyiyordur,malum omerin gozune hos gorunecek ya
kizlar valla gulmekten yerlere yattim son paragrafa
sali gununu iple cekiyorum valla,helede ezomla doktor emrenin hastaneden beraber cikipta gitmelerine(arkalarindan omerinde bakakalmasina ohh ezom surundur su kalasi cok ama cok fazlasini haketti):good: :good: :good:
saygilarimla

today
25-02-07, 17:20
evet yaaa, ezo ne zaman doktorla yakınlaşacak sabırszlıkla bekliyoruz. Bir hareket olsun artık doktorumuzun da güzel yüzü gülsün.gerçekten o siyah kazaklı haliyle ezoya bakışını unutamıyorum ben de, çok yakışıklı doktorumuz.

lazkizz
25-02-07, 18:33
Ezo gelinin fragmenini izledim baya seyler oluyor
meryem ve ali isi goturmusler heheheh :D :img-hyste :happy0064 :img-hyste :img-hyste
Ezo gine korkulu gozlerle bakiyor yazik kimbilir bu bolum nasil aci cekecek :(

durunazar
25-02-07, 18:51
Ne!....Fatma gerimi dönmüş ?.gitmekle beni utandırdı demiştim. şimdi sözümü geri alıyorum. birde üstüne üstlük süsleniyormuş. ezomda o gururludur dönmez diye emreye dert yanıyordu. kendisi gibi zannetti herhalde. yok yok fatma hakkında yanılmamışım bu kız çok sinsi ve içten pazarllıklı.

anil16
25-02-07, 19:16
Ya o Fatma'da yapisik kuyruk gibi geri geliyo...hem kiziyo ve anliyo omerin onu sevmedigini ama o hayla denemekten vaz gecmiyor.

Bakim yapicak heee cok guldum burasina. :img-hyste

Fatma bakim yaparak dunyanin en guzel kadini,manken gibi olsa bile Omer yuzune bile bakmaz...cok bekler o omeri. :img-hyste

sinope
25-02-07, 19:34
Ne!....Fatma gerimi dönmüş ?.gitmekle beni utandırdı demiştim. şimdi sözümü geri alıyorum. birde üstüne üstlük süsleniyormuş. ezomda o gururludur dönmez diye emreye dert yanıyordu. kendisi gibi zannetti herhalde. yok yok fatma hakkında yanılmamışım bu kız çok sinsi ve içten pazarllıklı.

durunazarim canim
evet maalesefki bizim kinzli yapincak geri geldi(hatirlarsan bende gitmesini hatta geri donmemesini,onurunu dusunmesini gerektigini yazmistim):img-yes:
aynen valla bende sozumu geri aliyorum,evet birde hanimefendi suslenip pusleniyor,kaynanasiolacak yellozla carsidan aldigi cicilerini giyiyordur9yuh yani artik bu kadar yuzsuz olacagini hic tahmin etmemistim)
ezoma ayni sey yapilsaydi olurde gururundan odun vermezdi,yok arkadasim yok yanilmadik sinsi ve cikarci bu kinali yapincak(hatta yazmistim karamayin koyunu sonra cikar oyunu diye)bizim kinali iste basladi sinsice planlarini uygulamaya
ama bakalim ne ise yarayacak?
bosu bosuna okyonusun ortasinda kurek cekmeye calismasi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saygilarimla

durunazar
25-02-07, 19:34
Ezo gelinin fragmenini izledim baya seyler oluyor
meryem ve ali isi goturmusler heheheh :D :img-hyste :happy0064 :img-hyste :img-hyste
Ezo gine korkulu gozlerle bakiyor yazik kimbilir bu bolum nasil aci cekecek :(

hala fragmanları izleyemedim. evet ya ali ile meryem kaçmışlardı. vay onların başına artık peşlerine ballı ağamı yoksa bilal ağamı düşer bilmem. bukez iş çok ciddi. çünkü düğün evinden kaçtılar. allah yardımcıları olsun.

ezom gine korkulu gözlerlemi bakıyor.?anlaşıldı ömer kaynana hacer ve fatma oralarda olduğu müddetçe ona rahat yüzü yok. artık doktor emremi olur ebe annesimi yoksa macit babasımı bişekilde kanuni yllardan bunlara haddini bildirmesi gerekiyor.

durunazar
25-02-07, 19:47
durunazarim canim
evet maalesefki bizim kinzli yapincak geri geldi(hatirlarsan bende gitmesini hatta geri donmemesini,onurunu dusunmesini gerektigini yazmistim):img-yes:
aynen valla bende sozumu geri aliyorum,evet birde hanimefendi suslenip pusleniyor,kaynanasiolacak yellozla carsidan aldigi cicilerini giyiyordur9yuh yani artik bu kadar yuzsuz olacagini hic tahmin etmemistim)
ezoma ayni sey yapilsaydi olurde gururundan odun vermezdi,yok arkadasim yok yanilmadik sinsi ve cikarci bu kinali yapincak(hatta yazmistim karamayin koyunu sonra cikar oyunu diye)bizim kinali iste basladi sinsice planlarini uygulamaya
ama bakalim ne ise yarayacak?
bosu bosuna okyonusun ortasinda kurek cekmeye calismasi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saygilarimla

sinopeciğim,

evet bizleri utandırdı zannettik ama yanıldığımızı gördük. her halda giderken hamileliğini kullanarak (gerçi merlystreepin de dediği gibi hamile olduğuda belli değil ). ömeri kendine bağlamak istedi. fakat geçen bölüm ömerin önüne sürdüğü şatları bir kadın olarak gururununu ayaklar altına alıp kabul ettiki geti döndü. aslında dönmesinden ziyade bu şartları kabul etmesine akıl sır erdiremedim. belkide buda seninde dediğin gibi sinsice planlarından biridir.

tuceny
25-02-07, 19:51
izledim sonunda güzel bi bölüm görünyo ezo bol olucak bu sefer fatma ezo cekismesi var fatma ömere sarılıyo ezo baka kalıyo falan ömer hala ezonun etrafında ciciek falan götürüyo ömer bey ne yüzsüzlük

temposu bol bölüm bekliyo yani meryemle ali mutlu mestular öle görünüyo inş bozulmaz

sinope
25-02-07, 20:14
sinopeciğim,

evet bizleri utandırdı zannettik ama yanıldığımızı gördük. her halda giderken hamileliğini kullanarak (gerçi merlystreepin de dediği gibi hamile olduğuda belli değil ). ömeri kendine bağlamak istedi. fakat geçen bölüm ömerin önüne sürdüğü şatları bir kadın olarak gururununu ayaklar altına alıp kabul ettiki geti döndü. aslında dönmesinden ziyade bu şartları kabul etmesine akıl sır erdiremedim. belkide buda seninde dediğin gibi sinsice planlarından biridir.

durunazarim canim
valla su saatten sonra ayni kalas gibi kinali yapincak agziyla kus tutsada bize yaranamaz(valla merlystreepiminde dedigi gibi bu fatmadan artik her turlu alevera dalevariyi bekliyorum (hamile olmama ihtimali)
ya o kadar omer kalasinin soyledigi sozlerden sonra (dogum yaptiktan sonra bebegini verecekti)
yok valla bu kinali yapincak ,yapacak sinsice bir seyler yine,ama nereye kadar tabi,tokezliyecegi zaman yakindir nasilsa:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

durunazar
25-02-07, 20:16
ezonun sahneleinin çok olmasına sevindim. geçen hafta hastanede yattığı için fazla göremedik. gerçi olan bütün sahneleride dolu dolu izleyiciyi ekranlara bağladı. fatmada ömere sarılarak aklın sıra ezoyumu kıskandıracağını zannediyor. ezo istese bügün fatma ve kaynanayı kapının önüne koyacak güce sahip. fakat o zaman zaman hırçın haller sergilesede merhametli ve temiz yürekli olduğu için bunların hiçbirini yapmadı.

ömer efendide önce kadın ruhundan anlasın., sonra çiçek vermeye yeltensin. yoksa sevginin ve güzelliğin simgesi olan o güzelim doğa harikaları onun elindeyken dikenden farkı kalmaz.

sinope
25-02-07, 20:41
:ezonun sahneleinin çok olmasına sevindim. geçen hafta hastanede yattığı için fazla göremedik. gerçi olan bütün sahneleride dolu dolu izleyiciyi ekranlara bağladı. fatmada ömere sarılarak aklın sıra ezoyumu kıskandıracağını zannediyor. ezo istese bügün fatma ve kaynanayı kapının önüne koyacak güce sahip. fakat o zaman zaman hırçın haller sergilesede merhametli ve temiz yürekli olduğu için bunların hiçbirini yapmadı.

ömer efendide önce kadın ruhundan anlasın., sonra çiçek vermeye yeltensin. yoksa sevginin ve güzelliğin simgesi olan o güzelim doğa harikaları onun elindeyken dikenden farkı kalmaz.

durunazarim canim
insallah bu hafta ezomuzun oldugu sahneler bolca olur,benimde temennim o
aman fatma ahtopot gibi kollariyla o kalasa sarilsa ne olurki,kalasin hala akli ezoda:img-hyste :img-hyste seninde dedigin gibi ezo istede ayni anda omere o fatmayida,kaynana yellozunuda kapinin onune kedi yavrusu gibi koydurur,ama bizim ezomuz onurlu,gururludur MERHAMETLIDIR
ay o kalas cicek degil cicek tarlasini getirse ne yazar,aynen valla onun ellerinde o cicekler DEVE TABANI olup cikarlar:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

aycanca
25-02-07, 22:08
Geçen hafta Güzeldii Eminim bu haftada aynısı olucak

ezonun bayılması cok etkiliyiciydi gecen hafta hele o hastanedeki halleri sade saf bi güzellik

fregmanlar dönüyo ömer yine ezonun pesinde dediginiz gibi
meryem le ali cok sekerlerdi... bakalım neler olucak

lazkizz
25-02-07, 22:48
Fragmende neguzelde sariliyor FATMA oghh kolay gelsin yaaa
ezo da nasil kiskandi yazikk kiza :( Bide inadina sarildi gicik sey

EZOMUZUN YUZU NEZAMAN GULECEKKKKK

anil16
25-02-07, 23:11
evet fatma gicigi...ezoyu gordu ve bilerek sarildi kesin.Sinir.

ezo'nun yuzu zaten cogu zaman hep nese ve gulumseme dolu...calisirken falan...hep komik sahneleri oluyo..bizi hem aglatiyo hem gulduruyo tatli Nurgulumuz. :)

lazkizz
26-02-07, 11:33
evet fatma gicigi...ezoyu gordu ve bilerek sarildi kesin.Sinir.

ezo'nun yuzu zaten cogu zaman hep nese ve gulumseme dolu...calisirken falan...hep komik sahneleri oluyo..bizi hem aglatiyo hem gulduruyo tatli Nurgulumuz. :)

Aynen ya, ama ezo hep gulsun o dizide aglamak yakismiyor su Ömer olmasa gulecekte gitti bide burnunun dibine konak aldi mumkun degil ki ezo biraz kendine gelsin..

durunazar
26-02-07, 18:12
fatma hanım ezoyu okadar kıskanıyorki ne yapacağını şaşırdı. aslında çok kalay bir yolu var ömeri alıp oradan gidecek ezomuzuda doktor emreyle başbaşa bırakacak. geçen bölüm hacer kaynana dinar usatanın iyileşmesi halinde konağı bırakıp köye döneceğini söylemişti. bakarsın fatmayıda götürür. ama nerde fatma hanımın ağzından birkere olsun bununla ilgili bir laf çıkmadı. rahatı bırakıp gidermi hiç.

dizifobia
26-02-07, 18:44
evet bence de fatma ve ömer gitseler artık da biz de ezo ve emrenin aşkını izlesek.ömer içimizi kararttı. emre yüzümüzü güldürsün azıcık,tabi kendi de gülsün gülmek doktorumuza çok yakışıyor ve tabi ezomuza da

durunazar
26-02-07, 21:54
bu haftaki fragmanlar gayet iyi olmuş dublajlı olmasınada sevindim. gene konular arasında bir bağlantı kurmakta zorlandım.anladığım kadarıyla süprizlerle dolu bir bölüm bizleri bekliyor.. fatma kucağında çocuğu ile silahlı adamların arasında nereye götürülüyor?. Ballı ağa recebin meryemin kaçmasına yardım ettiği yoksa nişanlısı arasındaki duygusal bağı öğrendiği içinmi "İnsanın öz oğlu bunu nasıl yapar." diye söyleniyordu. sonra ezoyu hasanın karısının yanında çok üzgün gördüm. bölümü çok merak ediyorum.

narino
27-02-07, 08:48
Fragmanları izledim. Sizlere katılıyorum. Bu bölümde diğer bölümler gibi çok heyecanlı olacağa benziyor.

lazkizz
27-02-07, 09:03
Ya kolay kolay bence Ömer ezoyu birakmaz. Zaten baya bir bolum sonra Fatma bebegini dusurecek o belli bence. Fatmanin bebegi olursa kesin artik ezo ve omer kavusamiyacak
Omer kavusmayi istiyor ama fatma yuzunden gelemiyor ikiside birbirinden inat

tatli_dilli
27-02-07, 09:44
hep demistim ilk baslarda bu dizide bir eksik var diye, ama artik yavas yavas bu endisem gidiyor, git gide daha da güzel bir hal aliyor, nurgülün oyunculuguna oldum olasi hayranim, her hali ile en zor rollerin altindan bile ustaca cikiyor. ama ben ne olursa olsun partnerini canlandiran oyuncuyu yani ömeri begenmedim biseyler eksik onda, ses tonu felan yok yok, du bakalim nihayet ömerde nurgül icin birseyler yapti ve fatmayla konustu, ama fatmanin pek birakmaya niyeti yok.

SHOW TV bunu hep yapiyor ilk baslarda özetleri cok güzel veriyorlardi artik özet mözette yok, sükürler olsunki fragmani erkenden veriyorlar :happy0064

durunazar
27-02-07, 12:14
Fragemeni verirken, konusmali verseler hic fena olmaz

bende aynı fikirdeyim. herhalde yetişmediği için önce dublajsız son iki gün düblajlı veriyorlar pazartesi ilk kez izleme fırsatım.oldu. . düblajlı ve çok hareketli sahneler var.

lazkizz
27-02-07, 12:17
pazartesi gunu de baya gordum ama konusmali fragmen vermediler daha, Verseler daha iyi anlasilir fragmen ama vermiyorlar

tuceny
27-02-07, 18:26
ben bu kaynanayı bogarım

nasi bi kadın ya bile bile tutmus diyo dükkani sinir
kötü kaynanalar olur ya onlarıda gecti bu artıkkk:fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2

adalar
27-02-07, 18:28
arabadaki hallerine bittim.en güzel yerde reklama girdi.neyse kaçırmayın tv başına gidiom ben.dizi bittikten snr yazıcam yine.ama çok güzel bi bölüm olacağına benziiiiii

tuceny
27-02-07, 18:30
arabadaki hallerine bittim.en güzel yerde reklama girdi.neyse kaçırmayın tv başına gidiom ben.dizi bittikten snr yazıcam yine.ama çok güzel bi bölüm olacağına benziiiiii

evet ya gene taklit yetenegini kullanmıs cok sirindiii

gülmek hakkatende yakısıyo ezomuza ömer kırk yılda bi dogru bişey dedi gül dedi adı gibi nurgülüm gülsn hep ezo da tabi

sinope
27-02-07, 18:32
ben bu kaynanayı bogarım

nasi bi kadın ya bile bile tutmus diyo dükkani sinir
kötü kaynanalar olur ya onlarıda gecti bu artıkkk:fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2

tucenyn canim
valla ben o yelloz hacer hanimi kesin yolacam artik(yok canim yok bu kaynana bizi kesin delirtecek)
dinar baba deyince bana hastalaninca corba yapip getirdi ezo
kaynana:hala umudunu kesmedi demezmi tutmayin beni bu kadini yolacam artik):img-wink: :img-wink:
cin alim de masallah meryeme sozleriyle dokturuyor kara incirim
hele o kinali yapincak yokmu ben size demedimmi gorsunler bakim satafat falan bundan sonra neymis fatma kimmis ogrensinler(suslenmesi bosa gitti yaa o parfumude bosu bosuna SIKMIS OLDU ohh canima degsin:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

cerenimo_
27-02-07, 18:42
arkadaşlar dizide recebin sevdiği kız az önce ruhiii ruhiiii diye mi bağırdı bana mı öyle geldi?? halbuki bildiğim kadarıyla dizideki adı recep ama gerçek adı ruhi değil mi??

adalar
27-02-07, 19:09
arkadaşlar dizide recebin sevdiği kız az önce ruhiii ruhiiii diye mi bağırdı bana mı öyle geldi?? halbuki bildiğim kadarıyla dizideki adı recep ama gerçek adı ruhi değil mi??

eevt bende farkettim.çok büyük bi yanlışlık oldu ya.herkes farketmişlerdi.kendileri bile izlerken anlamışlarıdır.

tuceny
27-02-07, 19:09

evet benımde dikkatimi cekti o ruhi dedi ama sanırım o arabcada falan baska bi anlamı var kız yabancı cünkü yada bi hata yaptılar acık acık ruhi askım dediii

ama harika bi sahneydi cok etkildendim gözümü kırpmadna izleidm cok iyi oynamıslar bu kadra iyi olurdu o sahne herlde tek tek hepsine alkıs

AHMET MÜMTAZ TAYLAN
VE
RUHİ SARI

harikalardı

sinope
27-02-07, 19:10

cerenimo arkadasim nur (cilvenaz)askim askim iyimisin diye bagirdi
ruhi demedi,kendi dilince bir seyler soylemeye cakisti orda ama kesin askim askim diye cirpindi(balli aga dogerken)
balli agayada cok uzuldum
ama iste gonul ferman dinlemiyor
balli aga allahtan son anda nuru oldurtmekten vazgecti,garibim nuru
suriyeye yolladi,ama eninde sonunda receple nur tekrar bulusacaklar
saygilarimla

cerenimo_
27-02-07, 19:12
yok hayır arkadaşlar ruhi dedi açık açık eminim.. bence dublajda yaptılar o hatayı ve farkına varmış olmalılar ki sonradan kapıdan çıkarırlarken recep diye bağırdı...

sinope
27-02-07, 19:17
bu aksam doktor emreyle olan sahneler azdi,ama cok uzuldugum nokta sayet ezo o kalas omerle hastaneden cikip gitmeseydi,kinali yapincagin o handaki hallerini(suslenmis,hanim hanimcik dedi)ya ezom icim parcalandi,sonra da omer kalasi demezmi ezoma cicekleri unuttun
ezomda ne guzel dedis olmus bu cicek,maymuna donmus,meyvalarida yolda yersiniz:img-hyste :img-hyste
omer kolumu kanadimi kiriyor bir sozuyle demezmi yuhhhh be artik sen git kinali yapincaga saril ondan sonrada kolun degil bacagin,KAFAN kirilir insallah KALAS
ama ezom omerle fatmanin hallerini gordukten sonra iyice perisan oldu
AH BE EZOM AH NEDEN Sanki doktorla gitmedin.ama ezomun akli dank etti artik
saygilarimla

sadece_ozge
27-02-07, 19:40
ınanılmaz guzel sahnelerle dolu blumdu son sahne az oncekı off ya neydı o alıyle meryem yaa vuruldugu sahne bu dızı gttıkce yukselıyo yaa.. receple babası o nur neydı oyle ya nasıl bır aglaydı oyle butun gercek gızlı sanatcılar yetenekler bu dızıde gercekten yaa o nydı oyle yaa butun herkes mukemmldı bravo yaaa

adalar
27-02-07, 19:40
alide vuruldu recepte ya
nolcak ki şimdi.galiba ist gidecekler .zaten 2-3 bölüm istte olcakmış.

durunazar
27-02-07, 19:44
şuanda bitmiş haldeyim. duygusal sahneler beni mahfetti alinin vuruluşu ve meryemin feryadı. donmuş durumdayım allak bullak oldum. kafamı biraz toplayıp. yorumlarımı biraz sonra yazıcağım.

sinope
27-02-07, 19:46
arapsacina dondum
coz beni arap saci
civi civiyi soker
vurulan vurulana(balli aga oglu recebi vurdu,recebe cok uzuldum bu aksam,vuruldugu halde bile babasina ne olur baba onlari koru)
bilal aga cin aliyi vurdu(allahtan cin alinin yarasi agir degil)
ama balli aga bilal aganin canini kesin okuyacak
soluksuz izledim bu aksam ki bolumu superdi super
saygilarimla

tuceny
27-02-07, 19:48
şoktayım çok kötü bitti remsne vurdular aliyi
cok kötü oldu bu meryem nasilda kostu off insanının etkilenmmemsi elde degil

recepde vuruldu cok kötü oldu cok

merlystreep
27-02-07, 19:49
çok güzel bir bölümdü ya baştan sona müthişti..nefesimi tutup izleidm..
oyunculuklar müthişti...özellikle ağlama sahneleri falan çok doğaldı....ben genelde oyuncuların ağlaraken yapmacık olduğunu düşünmürm[zor olması açısından] ama bu üçlüye bittim bu bölüm.:

ezonun eve dönüşte ebe annesine anlatarak "beni metresi alacak..." gibisinden konuşarak ağlaması müthişiti ya çok doğüal hiç abartısız
ruhi de müthişti
ve bu bölüm ahmet mümtaz taylan çoşmuştu hakikaten.

hem oyunculuklar hem de heyecan açısından müthiş bi bölüm olmuş.
bu arada nurgülün takit yeteneği müthişmiş..çok tatlıydı ballı ağa bilal ağa skeçi:)

nur hakikaten ruhi diyip duruyo ama bunu hep diyo yni bu bölüm değil sadece hep başından beri ruhi diyo..siz şimdi farketmişsiniz.sanırm suriyede ruhi canm falan mı demek bilmişyorm ki.hata olduğunu sanmıyorm o kadar bariz bi hata olur mu
bu bölümde vurulan vurulana.ya en çok aliye üzüldüm..çok kötü bitti

sinope
27-02-07, 19:51
şuanda bitmiş haldeyim. duygusal sahneler beni mahfetti alinin vuruluşu ve meryemin feryadı. donmuş durumdayım allak bullak oldum. kafamı biraz toplayıp. yorumlarımı biraz sonra yazıcağım.

durunazarim canm
bu aksam aglamaktan resmen helak oldum helede o sark calarken balli aganin aglamasi
cilvenazin aglamalari
recebin aglamalari
ezomun aglamalri
meryemin aglamalari
birde benim aglamalarim:img-wink: :img-wink:
valla superdi yarin rentinlerde kesin 1.ciyiz 1 ci
saygilarimla

tuceny
27-02-07, 19:51
arapsacina dondum
coz beni arap saci
civi civiyi soker
vurulan vurulana(balli aga oglu recebi vurdu,recebe cok uzuldum bu aksam,vuruldugu halde bile babasina ne olur baba onlari koru)
bilal aga cin aliyi vurdu(allahtan cin alinin yarasi agir degil)
ama balli aga bilal aganin canini kesin okuyacak
soluksuz izledim bu aksam ki bolumu superdi super
saygilarimla

aynen ya
vurulan aglayan aglayana

ezo azdı gene ama güzeldi bu bölüm nurgül harikaydı gene digeleride bitim hepsine tek tek özellkle ruhi ve mimtaz babaya harika yapmslar kızda iiidi dikkat ettinizmi ruhi demiy ruho falan öle bisey diyo o hayal görüdügndede aynısını dedi

merlystreep
27-02-07, 19:58
aynen ya
vurulan aglayan aglayana

ezo azdı gene ama güzeldi bu bölüm nurgül harikaydı gene digeleride bitim hepsine tek tek özellkle ruhi ve mimtaz babaya harika yapmslar kızda iiidi dikkat ettinizmi ruhi demiy ruho falan öle bisey diyo o hayal görüdügndede aynısını dedi

ya o kız iyide ağlaması falan çok iyi değildi. orda öldüüryolar hep aynı ağlıyo...mesela nurgülün her sahnede farklı olaya göre.kriz geçirince frklı dertlenince farklı.ben çok etkileniyorm ondan.bir de ahmet babanın ağlaması erkeklerin ağlaması zor oluyoa ama mühişti..bi yandan aşk acısı bi yandan oğlu vurmuş.adam yani süper vermş onu.ruhi nurgül ve ahmet mümtaz günüydü bugün.ben üçüne bayıldım.
oyunculukalrı geçtim yönetmenliğede bayıldık bu bölüm. uluç hakikaten yetenekli bence mesela o ballı ağanın duvara çekim sandalyeyi ağladığı uuznc sahnede duvarın renk değiştirişi falan o ambians sonra sokağın boşluğu yanlızlık duygusunu çok güzle vermiş.
onlara dikkat etemesek de heyecan tam yerinedydi bi ara bi bölüm için bu kadar heyecan fazla mı falan dedim. sanırm politika izliuolar.1. liğe oynamak için.sadece başrol değil bütün oyuncuları kullanıyolar bu iki bölümdür bu yüzden. hedefi büyüttüler sanırm

sinope
27-02-07, 19:58
aynen ya
vurulan aglayan aglayana

tucenyn canim
valla dizimiz oyle bir hal aldiki,her sey karisti,nugulum seninde dedigin gibi resmen oynamadi,sanki yasadi tum olaylari
ruhi ve mumtaz taylan gercektende harikalardi(hala agliyorum)
ruho diyo arkadaslar simdi cd yi basa alip izledim,evet haklisin RUHO DIYOR kendi dilince sevgilim anlamina falan geliyor herhalde
saygilarimla

tuceny
27-02-07, 20:01
ya o kız iyide ağlaması falan çok iyi değildi. orda öldüüryolar hep aynı ağlıyo...mesela nurgülün her sahnede farklı olaya göre.kriz geçirince frklı dertlenince farklı.ben çok etkileniyorm ondan.bir de ahmet babanın ağlaması erkeklerin ağlaması zor oluyoa ama mühişti..bi yandan aşk acısı bi yandan oğlu vurmuş.adam yani süper vermş onu.ruhi nurgül ve ahmet mümtaz günüydü bugün.ben üçüne bayıldım.
oyunculukalrı geçtim yönetmenliğede bayıldık bu bölüm. uluç hakikaten yetenekli bence mesela o ballı ağanın duvara çekim sandalyeyi ağladığı uuznc sahnede duvarın renk değiştirişi falan o ambians sonra sokağın boşluğu yanlızlık duygusunu çok güzle vermiş.
onlara dikkat etemesek de heyecan tam yerinedydi bi ara bi bölüm için bu kadar heyecan fazla mı falan dedim. sanırm politika izliuolar.1. liğe oynamak için.sadece başrol değil bütün oyuncuları kullanıyolar bu iki bölümdür bu yüzden. hedefi büyüttüler sanırm

evet ya yçnetmen harikaydı en cok da o mümtaz babamızın sandalyede yanlız halleri hava degisiyo falan sinema tadında olmuşl ve son sahne onurun yani alinin vuruldugu an onurun yüz ifadesine hayran kaldım ve düşüsü....

gelelim fatma hanıma iiice delirdii bi parfim sıkmayla ezo dan vazgeceegini sanıyo Akıl fikişr versin ne diyim

tuceny
27-02-07, 20:03
tucenyn canim
valla dizimiz oyle bir hal aldiki,her sey karisti,nugulum seninde dedigin gibi resmen oynamadi,sanki yasadi tum olaylari
ruhi ve mumtaz taylan gercektende harikalardi(hala agliyorum)
ruho diyo arkadaslar simdi cd yi basa alip izledim,evet haklisin RUHO DIYOR kendi dilince sevgilim anlamina falan geliyor herhalde
saygilarimla

evet bende emin oldum ama orda ruhi dedi acık acık sasırdım yapmazlar die ama bide adı ruhi olunca
sasırdım ben kesin vurur dedim ama kıyamadı gene yolladı büyük adammıs

agladı ya orda kötü oldum ben oglu nu bıcakladı ne kötü bi durum ya düsünsenize canınız kanınız bi yanda sevdiginiz kadın bi yanda

sinope
27-02-07, 20:23
evet bende emin oldum ama orda ruhi dedi acık acık sasırdım yapmazlar die ama bide adı ruhi olunca
sasırdım ben kesin vurur dedim ama kıyamadı gene yolladı büyük adammıs

agladı ya orda kötü oldum ben oglu nu bıcakladı ne kötü bi durum ya düsünsenize canınız kanınız bi yanda sevdiginiz kadın bi yanda

tucenyn canim
zaten bu aksam nami deger balli baba aha dedim kesin vuracak diye dusundum ama yapamadi yine buyuklugunu gosterdi
ay hala kendime gelemedim ben bir yandan evladin,bir yanda sevdigin kadin:img-help: :img-help: :img-help:
bende ilk basta acami dedim RUHI ama tekrar izleyince RUHA dedi
hem o kadar kisinin kontrolunden geciyor,imkani yok ruhi demesine:img-wink: :img-wink:
yarin kesin reytinglerde 1.ciyiz canlarim 1.ci
ay ben bu aksam aglamaktan harap oldum da bilmiyorum artik1 haftayi nasil edecez biz
saygilarimla

tuceny
27-02-07, 20:27
ahh keske sinopecim 1.ligi hakkaten j,haketti bu bölümle ama zor 2. keisn olururzz ama kacarı yok yanii

sadece_ozge
27-02-07, 20:31

bence nur süperdı ben bayıldım performansına. nurgulle karsılastrmak olmaz bnce ama ben bayıldım aglamasına kız oyle bısey atlatmıskı olumu hıssetmesıo anda farklı olmazdı bnce yanı. ben bayıldım arabadan bagırısına ağlayısı yerde yatarken..

merlystreep
27-02-07, 20:37
bence nur süperdı ben bayıldım performansına. nurgulle karsılastrmak olmaz bnce ama ben bayıldım aglamasına kız oyle bısey atlatmıskı olumu hıssetmesıo anda farklı olmazdı bnce yanı. ben bayıldım arabadan bagırısına ağlayısı yerde yatarken..

hayır ya tam tersi düblaj güzeldi ..yani bağorması "aşkım " diyişi çok iyiydi ama ben yüz oalark ifade olarak diyrom doğal değildi orda. aynı şekilde ben barda filminiz izleldim ordada oynuyodu orada sert bi hasne vardı tecavüze uğramış yüüz hep böyle .hiç değişmiyo ne bilim bana hiç doğal gelmiyo ağlaması ama ses tonu falan acıklıydı o etkilemiştir belki seni. çünkü yüüznden onu hissettiremedi ..ama onun dışında mümtaz tayland mthiş doğal ağlıyo.zorlamadan.şok halini çok güzle vermiş.nurgüle karşılaştırmak değil mesele. sonuçta o ağlayış yüüzndeki ifade hep aynı yüüz değişmiyo ağzı açık ağlıyo sadece ses var anlatabildimmi.yoksa kadın kötü oynamıyo normalde zaten performans sahneside pek yok.neyse ya herkes farklı göreblir.

sinemsert
27-02-07, 20:43
muhteşem bir bölümdü yahu ali vurulunca şok oldum...
nur'un ruhi ruhi diye bağırmasına da şok oldum ama ruha mı ne diyomuş anlamadım walla ama çok güzel bir bölümdü şu binbirgeceyi geçem artık ya ben reklamlarda bile kanalı değiştiremedim

sinope
27-02-07, 20:47
ahh keske sinopecim 1.ligi hakkaten j,haketti bu bölümle ama zor 2. keisn olururzz ama kacarı yok yanii

tuceny canim dizimiz helede bu aksam ki bolumden sonra
balli aganin basimin belasi adli fonda calan sarkiyi ahh beni bitirdi,
ama recep kurtulursa ki kurtulacak balli aga yine babaligini yapacak cilvenazla recebi tekrar birlestirecek(icimden oyle geliyor)
ezomsa bu aksam artik omerden kendine hayir gelmiyecegini kesin KES ANLADI
HAYDI GIDELIM BU KAPIDAN
ISK SONDU AYAZ BASTI GONLUM
TANIYANLAR NERDEN DIYE SORMADAN
TERkedelim sokagi gonlum gonlum
BASIMIN BELASI
ah bu sarki beni yedi bitirdi(kac gundur dinlemekten 5 yasindaki kizimda resmen bana vokallik yapiyor):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

adalar
27-02-07, 20:56
ben nurun perfprmansını beğendim.güzel oynadı.
zaten nurgülü söylememe gerek bile yok. MUHTEŞEMDİ.
ömer yine herzamanki gibi ezo fatma arasında kaldı
ali çok şekerdi sevimliydi.kocalık filan yapıuyodu bayıldım oralarına
meryem bu hafta daha iyiydi.son sahnede filan bağırması harikaydı
recebe çok üzüldüm ya.başına gelmeyen kalmadı
balli ağada iyiidi.

durunazar
27-02-07, 20:59
ne bölümdü ya. neresinden başlayacağımı şaşırdım. bikere sinema tadında . hani klasikleşmiş türk filimleri vardır ya on kerede seyretsen de birdaha izlemek istersin mesela bir züğütr ağa gibi. usta oyuncuların bir arada olduğu muhteşem oyunculukların sergilendiği bir bölüm olmuş. yok yok bunlar rol olamaz. yapmacıklıktan uzak gerçeğin ta kendisi.

geçen bölüm diziye dahil olan ezonun dükkan komşusu pisikobattan tutun dükkandaki kızlar hatta alil ile meryeme evini açan leyla bile rollerinin hakkını fazlasıyla vermiş.

nurgül yeşilçay ile ilgil yorum yapmakta artık zorlanıyorum. müthüş oyunculuğunu anlatmak için sözcük bulmakta zorlanıyorum.

işte mümtaz taylan bu dediğim bölüm bu oldu. demekki yazılınca oyunculuklarda kendini gösteriyor. kendisine hayran kaldım.

ruhi sarıya gelince oyunculuğunu begenirdim. fakat bu bölümde bir başka oynamış. vurulduktan sonra babasıyla olan diyoloğlarında ağlamama ramak kakdı.

bilal ağa mustafa avkıran rolü ağada olsa kendine has tavırlarına bayılıyorum. onun oyunculuğuda diğer oyuncular gibi yorum yapmak haddime düşmez.bir dizide birbirinden değerli oyuncuları bir arada görmek çok zor. emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.

lazkizz
27-02-07, 21:54
ayyy allahim bu bolum neydi oyle. En heyecanli bolumlerden birisi. Recebin babasina cok acidim ya :( yazik...
Ayyy deli kadin ne gidipte sokusur recebin yayina ASKIM ASKIm diye ne barir ayyy ne deli ler var :O off butun herseyi maffeti aslinda bir yandan rescebin vurulmasi iyi oldu çünkü babasilan baristi galiba..

en kotu sahnede ali'nin vurulmasiydi korumalarda sus diye duruyor orda ali vuruldu halaaa silah dayiyorlar insan gidip yakalar onlari tik yok delirdim resmen

hüzün çiçeği
27-02-07, 22:35
walla en acıklı ve etkileyici bölümlerinden brtanesiydi.. :( Alinin vurulması çok kötüydü :( birde Ezo ya rahat yok gibi adam nasıl yüz vermedi diye iftira attı öleee...

lazkizz
27-02-07, 23:09
huzun cicegi sana katiliyorum, zaten omer ezoya rahat vereceginden falan degil ya hadi bakalim, fatma da az degil ama bu bolum cok sinir etti beni. One tavir di oyle suslenme puslenme ve ezonun yaninda kocasina israr etmeler ayyy sevsinler

tuceny
28-02-07, 05:28
İstanbul sinyalleri verdi bu bölüm ezo bsladı söylenmeye gitmek lzim dayanamıyorum falan die pes edicek gibi e nasi etmesin esnaf dan neler cekiyo hele o bıyıklısı

tatli_dilli
28-02-07, 06:47
bu bölüm nefisti, agladim valla gözlerimden yaslar süzüldü durdu, cok duygusal bir bölümdü. balli agaya nasil üzüldüm hele o sandalya üzerinde sabah etmesi: (( recebin arkasinda beklemesine, nur'un kendini feda etmesine, ali ile meryeme, ezoma ömere herkese müthis bir bölümdü, ali ölmesin ölmemeli : ((( bu bölümü yazan, oynayan, ceken yöneten herkesin yüregine ellerine emeklerine saglik...

melikeg
28-02-07, 07:13
Arkadaşlar ben bu diziyi yeni izlemeye başladım. dün akşamki bölüm beni çok etkiledi. Özellikle şarkı var ya hani Ballı ağa ağlarken çalıyordu. bu şarkıyı kim söylüyor biliyor musunuz?

narino
28-02-07, 07:13
Harika bir bölüm izledik. Hangisini anlatayım beni etkileyen sahnelerden biri Ezo'nun merdivenlerde oturup ağlaması ve Ebe annesiyle odada dertleşme sahnesi oldu.

maviperikuşı
28-02-07, 07:25
manyak bir bölumdu ya ballı agayla nur ve recep olayı çok kötuydu sonra yanlışıkla recepı vurması en çok bunlarda aglamaklı oldum hatta agladım (bir dizi izlerken agladım yaw inanamıyorum kendıme neyse)sonra aliye çok üzüldüm ölmemmelı ölmiyecekte dizi tatı bıraz kaçar ozaman yani nurgülde çok ii hatta butun oyuncular iidi :icon_sorr

sinope
28-02-07, 07:49
Arkadaşlar ben bu diziyi yeni izlemeye başladım. dün akşamki bölüm beni çok etkiledi. Özellikle şarkı var ya hani Ballı ağa ağlarken çalıyordu. bu şarkıyı kim söylüyor biliyor musunuz?

melikeg
oncelikle aramiza hos geldin
sarkinin ismi:basimin belasi
mazlum cimen
saygilarimla

latifenaz
28-02-07, 08:15
dünkü bölüm tek kelimeyle muhteşemdi..gözyaşlarıyla acıyla dolu bir bölümdü..dizi gerçektende mükemmel..bu dizide emeği geçenleri canı gönülden kutluyorum..umarım recep ve ali ölmez..

durunazar
28-02-07, 08:40
ben nurun perfprmansını beğendim.güzel oynadı.
zaten nurgülü söylememe gerek bile yok. MUHTEŞEMDİ.
ömer yine herzamanki gibi ezo fatma arasında kaldı
ali çok şekerdi sevimliydi.kocalık filan yapıuyodu bayıldım oralarına
meryem bu hafta daha iyiydi.son sahnede filan bağırması harikaydı
recebe çok üzüldüm ya.başına gelmeyen kalmadı
balli ağada iyiidi.

nur konusunda mrlystreepi'e katılıyorum. ağlama sahneleri banada doğal gelmedi. kendini çok kasmış. makyaj saçbaş dağınık gözler akmış hali daha öncekei frapan hallerinden farklı geldiği için sanki iyi bir oyunculuk segiliyor hissi uyandırmış olabilir. . yerlerde sürünerek aşkım aşkım demesi çok avam ve abartılı geldi. gerçi herkesin görüşüne saygı duyuyorum. buda benim görüşüm.

melikeg
28-02-07, 08:59
ben dün akşam en çok ballı ağayı beğendim. Nur ile oğlunu öğrendikten sonraki yıkılma sahnesini muhteşem oynamış. İnsanın etkilenmemesi elinde değildi. Yalnız dizide 2 kişinin birden vurulması bana garip geldi. bu kadar çok silah sahnesi hoş olmuyor değil mi?

alperkaya
28-02-07, 09:00
bu bölüm gerçekten harikaydı bence nur geri dönecek recep babasına söyledi onu çok seviyorum dedi ballı aga nuru geri getirtecek

durunazar
28-02-07, 09:23
duygusal konuların arasında mahvolmuş biri olarak fatma ve kaynanadan bahsetmeden geçemeyeceğim.

fatmanın havası neydi öyle hazır kaynanada yokken tam evin hanımı olmuş. görende kadını topkapı sarayında yaşıyor zanneder. topuklu ayakkabılar kılık kıyafet biraz düzelmiş üstüne birde parfüm sıkınca kendini heralde hürrem sultan zannetti. birde ezoya dağlı demesi yoksu. ne cabuk unuttu tek odalı köy evinde yaşadığı günleri. iki yüzlülüğüde çabası ömerin yanında ezoyu eve davet edip arkadan hasanın karısından ezo ile ömer hakkında bilgi almaya çalışması bunun en güzel örneği.

gelelim hacer kaynanaya sanki düne kadar ezo onun gelini değilmiş gibi. dinar ustaya yalan yalnış ezoyu kötülemesine çok sinir oldum. bence çıbanın başı ta kendisi.

merlystreep
28-02-07, 09:29
nur konusunda mrlystreepi'e katılıyorum. ağlama sahneleri banada doğal gelmedi. kendini çok kasmış. makyaj saçbaş dağınık gözler akmış hali daha öncekei frapan hallerinden farklı geldiği için sanki iyi bir oyunculuk segiliyor hissi uyandırmış olabilir. . yerlerde sürünerek aşkım aşkım demesi çok avam ve abartılı geldi. gerçi herkesin görüşüne saygı duyuyorum. buda benim görüşüm.

saol durunnazar ya oh beni anlayan biri daha...kötü oynuyo demek yanlış olur hakikaten dizide çoğu oyuncu o kadar bi diziye göre çok büüyk oyunculuklar çıkarıyo ki o kadar ianandırıcılar ki biri vasat olunca batıyo.normalde izlesek o kadar batmaz ama herkes mimüthiş oynar bi dizie. bi ahmet taylana bakıyrom çoşuyo oynarken yani yaşıyo hakikaten sonra ruho:img-wink: çok doğal nurgül keza hepsi o kadar doğal ki ağlarkn gülerken biri daha altta kalınca dikakt çekiyo. benm de sylediğim nuru orada öldürcek adam .tekdüze ağlamış yani o duygu gözlerinden geçmiyo ölmek üzeresin bitmişsin faaln yani.ama yinede kötü değildi.bunu burda konuşuyo olamk bile dizinin kalitesi hakikaten.
ufacık bişey bile batıyosa artk diznin geldiği kalite inanaılmayacak kadar yukarda.
valal dizi uçtu bu bölüm birinci olursak şaşırmıcam en kötü ihtiml rekorumuzu kırıcaz. kötğü olan bi tarafı daha bundan sonra diiz bunun latına inmemeli çok yukarı çıktı çünkü.
ilerde olcakjlara gelince ezo artk biarz doktora yüz vercek bence.ama varya o evde ağlayışı söyledikelri bittim ya" ebe ana beni metres istiyo gönül eğlendirdiği ben karısı o..."falan diyişi canm ya.çok üzüldüm öyle diyince.ömer şeye beziyo haşkatem kim demişti bilmiyorm da kadir inanır vari bişey. sinir oluyorm öyle adamlara:)çok maço anlamında yanlış anlaşılmasın

duygusal konuların arasında mahvolmuş biri olarak fatma ve kaynanadan bahsetmeden geçemeyeceğim.

fatmanın havası neydi öyle hazır kaynanada yokken tam evin hanımı olmuş. görende kadını topkapı sarayında yaşıyor zanneder. topuklu ayakkabılar kılık kıyafet biraz düzelmiş üstüne birde parfüm sıkınca kendini heralde hürrem sultan zannetti. birde ezoya dağlı demesi yoksu. ne cabuk unuttu tek odalı köy evinde yaşadığı günleri. iki yüzlülüğüde çabası ömerin yanında ezoyu eve davet edip arkadan hasanın karısından ezo ile ömer hakkında bilgi almaya çalışması bunun en güzel örneği.

gelelim hacer kaynanaya sanki düne kadar ezo onun gelini değilmiş gibi. dinar ustaya yalan yalnış ezoyu kötülemesine çok sinir oldum. bence çıbanın başı ta kendisi.

hiç sorma ya ya fatmayı ben hiç sevmedim zaten başındn beri.samanaltından su yürütenlerden.
bu arada aklıma geldi de hani ezonun sahnelrini bu iki bölümdüğr ağırdan alıyolar ya şeyden olabilir çok hızlı gitti ezonun hikayesi ve tıkandlar biraz ve onu özeltmek için yan rollere biarz yöneldiler heyecanı arttıormak için falan iyi oldu. çünkü ezo bundan sonra adıma dım yükselecek bunun birden olamsını istemiyolar sanırm senaristler

durunazar
28-02-07, 09:43
ya ömer ayrı bir vakka bir taraftan ezoya çiçek getirip karımı ben bırakacağım diyor. birde sonrsdan görmüş görgüsüzler gibi heralde hastane masraflarını ödemiş onu kastediyor hesap mesap tamam diyor. öte taraftan fatmadın kaçırıldığını duyunca ezonun yanında futursuzca aşırı tepki veriyor. görgüsüzlüğü bununlada sınırlı kalmıyor ezoyu evine çağırarak aklın sıra konağını gösterecek.

sonrasında gene olan ezoma oldu. ebe annesiyle olan konuşmalarında mahvoldum. o ne sahneydi. açıkçası dizideki birçok duygusal sahne içersinde içimi ençok acıtan o oldu. . ömerden birkez daha nefret ettim. aslında orada metres durumunda olan fatmanın ta kendisi. bu nedenle artık ezomun üzülmesine dayanamıyorum. doktor emre bir anönce devreye girip ezomuza duygularının açıkklasın. gerekiyorsa da evlenme teklif etsin.

adalar
28-02-07, 09:51
inşallah bu hafta reytingler daha iyi gelir.15 ya da 16 reyting alsak çok güzel olcak.zaten bunu hakediyor.

merlystreep
28-02-07, 09:59
ya ömer ayrı bir vakka bir taraftan ezoya çiçek getirip karımı ben bırakacağım diyor. birde sonrsdan görmüş görgüsüzler gibi heralde hastane masraflarını ödemiş onu kastediyor hesap mesap tamam diyor. öte taraftan fatmadın kaçırıldığını duyunca ezonun yanında futursuzca aşırı tepki veriyor. görgüsüzlüğü bununlada sınırlı kalmıyor ezoyu evine çağırarak aklın sıra konağını gösterecek.

sonrasında gene olan ezoma oldu. ebe annesiyle olan konuşmalarında mahvoldum. o ne sahneydi. açıkçası dizideki birçok duygusal sahne içersinde içimi ençok acıtan o oldu. . ömerden birkez daha nefret ettim. aslında orada metres durumunda olan fatmanın ta kendisi. bu nedenle artık ezomun üzülmesine dayanamıyorum. doktor emre bir anönce devreye girip ezomuza duygularının açıkklasın. gerekiyorsa da evlenme teklif etsin.

aslında onların dşüncesine göre imam nikahlı olan gerçek karısı ama aslında fatma metres duurmunda ve ömerle ezo hala evli...ama işte çocuğunu doğurcak bide ezomun deidği gibi. bıraksın gitsin bu ömeri.inş 15. bölümde ezoyu doktora karşı daha ilgili görürüz. hep ömer yüüznden filinta igib çocuğu görmüyo

durunazar
28-02-07, 10:03
diğer dizilere bakınca mutkaka başrolde bir jön vardır. genelliklede kadın izleyicisi çoktur. fakat ezo gelinde baş rol oyuncusu bir kadın olmasına rağmen bayanlar tarafından izlenmesi gözardı edilecek bir durum değildir. yani ezogelin nurgül yeşilçayla zoru başarmıştır. temennim bundan sonraki bölümlerde kendisini daha çok görmek.

maviperikuşı
28-02-07, 10:30
ya filmin gayet iyi yani herkes anlatıyo yani nurgül başrol oyuncusu diye hep onu anlatmasınlar dizi hep böyle diger karakterlerıde yaşadıklarında on planda olması ii ben bu filmım aliye gibi olmasını istemıyorum orda o karakter hep on plandaydı dizinın tek oyuncusuymuş gibi ezo gelinınde çemberımde gül oya gibi diger insanların hayatlarında anlatması tek karakter yartmaması guzel (teşke ezoyda çagan ırmak çekseydi daha iyi olurdu)dizi her bolüm daha iyi oluyo dünku bölum içler acısıydı yaw:icon_sorr

adalar
28-02-07, 10:54
tele - Barometre
27 şubat 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Binbir Gece [net] Kand 20,50 47,10
2 Ezo Gelin [net] Show 14,10 31,10
3 Arka Sokaklar [net] Kand 11,30 25,30
4 Galatasaray-k.erciyesspor (ozet) Show 6,40 19,50
5 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 6,00 17,10

Hedef Kitle : A/b
27 şubat 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Binbir Gece [net] Kand 25,60 60,30
2 Arka Sokaklar [net] Kand 9,60 24,00
3 Ezo Gelin [net] Show 8,10 19,60

maviperikuşı
28-02-07, 11:05
inamıyorum ya bız bunu yeri haketmıyoruz 1.olmalıyız bınbırcece gibi para olayından dolayı seyırcı çektı ama hiçde guzel degıl ezo daha ii bizim dizimiz 1. olmalıydı ya inş ezoda kurtlar vadisi gibi sonradan açılır:icon_sorr

adri_ano
28-02-07, 11:27
Her bölümde olduğu gibi süperdi yine ama RUHİ SARI ayrı bir süper.Müthiş bir insan.Ruhiabi her zamanki gibi muhteşemdi tabi dizide süper orasıda ayrı yani ama yorumlara bakıyorum genelde hep ezo üzerine yapılıyo yorumlar hiç yan karakterlere yok mesela Ruhi Sarı(recep) ve babası süper oynamışlar.Bide bişey sorucam Recep in(ruhi sarı) babasından dayak yediği sahnede babasının sevgilisi Ruhi diye bağırıyodu sonra recep dedi yoksa banamı öle gedli_?_

merlystreep
28-02-07, 11:32
Her bölümde olduğu gibi süperdi yine ama RUHİ SARI ayrı bir süper.Müthiş bir insan.Ruhiabi her zamanki gibi muhteşemdi tabi dizide süper orasıda ayrı yani ama yorumlara bakıyorum genelde hep ezo üzerine yapılıyo yorumlar hiç yan karakterlere yok mesela Ruhi Sarı(recep) ve babası süper oynamışlar.Bide bişey sorucam Recep in(ruhi sarı) babasından dayak yediği sahnede babasının sevgilisi Ruhi diye bağırıyodu sonra recep dedi yoksa banamı öle gedli_?_

yorumlara bakıyorm demişsin de bu bölüm sırf ruhi sarının ve mümtaz taylanının performanslarını konuştuk... hatta bu bölüm reytinlerin birazcık azalmasına çok şaşaırıdm ama heralde ezonun sahnelerinin azalmasından dolayı oldu. sonuçta başrolde nurgül var hikaye ezonun hikayesi onun konuşulması gayet normal ama gördüğün gibi[görmediğin gibi ] yan roller daha çok konuşuldu bu bölüm:img-wink:

adri_ano
28-02-07, 11:42
Recep in(ruhi sarı) babasından dayak yediği sahnede babasının sevgilisi Ruhi diye bağırıyodu sonra recep dedi yoksa banamı öle gedli_?_

maviperikuşı
28-02-07, 11:45
tabi haklısın merlysteep ama diger arkadaşta dogru söylemiş sürekli ezo üzerine durulmasını istemiyoruz diger rollerde ön plana çıkması bu sinema filmı olsadi süreklı ezo olması normaldır ama bu dizi ve diger rollerde var onları anlatmalı tabi ezonun hikayesi daha ön planda olması gerekır zaten ama herzamn degıl dizi sıka konular saçmalamaya başlar boyle gayet iyi diger arkadaşa sadedce şurda katılmıyorum burası nıurgulun fanların oldugu bir sitesi tabide nurgül çok övülecektır(biz brad pittin sitesided john deepı ovmuyoruz yani)ben saçmalaya başladım konu kapatım ii olur:img-yes:

banada öyle geldi galiba dedi yaw:img-yes:( ruhi aşkım dedı duydum)

sinope
28-02-07, 12:18

durunazarim canim
dun aksamin hala sokunu uzerimden atamadim
bana kinali yapincak fatma demeyin(hay onun parfumunede,susunede,topuklu ayakkabisinada ezoma dagli diyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste
kinali yapincak soyle bir oturup dusunce acaba kim dagli?
seninde dedigin gibi sanki hanfendi saraydan gelme:img-hyste :img-hyste omere kalas derdim(8 koseli jeton akilli diye fatma esas 9 koselisindenmis)birazcik akil olsa zaten nikah hala ezoda gayri mesru bebek dunyaya getirecek olan ezo olmadigina gore:img-hyste :img-hyste anca kinali yapincaga guluyorumomer kalasina artik diyecek tek bir soz bulamiyorum,oldu olacak ezoma yapilan bunca haksizligi ben bile kaldiramiyorum
gunes gidanin ordaki adam gecen hafta yazmistim ezomu gorunce carpilacak diye,ezomda valla sandalyeyle nasilda kosturdu oyle pisligin ardindan(ah be ezom ne bitemez cilen varmis,su doktor emreyi gor artik gor)
sil su yarali gonlundeki askida gor sana kim deger veriyor,seni anliyor(ama az kaldi,helede dun aksamki bolumden sonra artik ezomda anladi neyin ne oldugunu)
ahhh o hacer yellozu yokmu tam yilanin basi.ama o yilaninda bir gun basi ezilir elbet yakindir:img-hyste :img-hyste guvendigi daga kar yagmasina az kaldi,kinali yapincak seni nasil kapi onune koyacak esas o zaman bizim bayramimiz olacak
arkadaslar arap asilli olan bir arkadasimdan arastirdim ruhu,ruhi onlarin dilince askim,sevdalim,yarim anlamina geliyormus :img-yes: :img-yes:
saygilarimla

tuceny
28-02-07, 14:05
banada öyle geldi galiba dedi yaw:img-yes:( ruhi aşkım dedı duydum)

yok bende öyle sandım ama onun baska anlamı var ruha falan diyo ruhi demiyo

cünkü aynısını babası hayal görürkende dedii Nur
tek eksi ruhinin adı

Ye$iLiM-(M)
28-02-07, 14:23
çok güzel bir dizi.son bölümde gözyaşlarımı zor tuttum.son sahnede süperdi.vurulma sahnesi ve şarkı.sanırım ilhan şeşen söylüyordu.çok kaliteli.şu sıralarda yeni dizilerden en iyilerinden sadece bitanesi bence.ezo da süper o gözleriyle oynuyor bazen.

gurbetci83
28-02-07, 15:00
yok bende öyle sandım ama onun baska anlamı var ruha falan diyo ruhi demiyo

cünkü aynısını babası hayal görürkende dedii Nur
tek eksi ruhinin adı

yok dogru dedi hemde defalarca dedi bende ablli aganin adi ruhi sandim ama degilmis hatta bugun ikici kez o bulumu izledim diyo ama gercekten zo gelinin en guzel en heyecanli bolumuydu...enternet ali yi de vurdular bos yere cok acidim yahu...napacakki bilal aga kizkardesini baskasina mi verecek....BIRDE BOLUM SONUNDA BI KADIN SARKI SOYLUYO BILEN VARSA CVP VERSIN LTF.

baharh
28-02-07, 15:19
harika bir bölümdü acayip duygusaldı bilalın aliyi vurmasını hiç beklemiyordum reytinklerde cok güzel haftaya neler olucak merak ediyorum

lazkizz
28-02-07, 15:35
ezo gelin dizisi bide abde 2ci gelse her hafta cok iyi olur. Ezo gelin antep yemeklerinden hic memnun degilmis yazik oglunu cok ozluyormus, zaten bir kac bolum sonra istanbulda cekim yapacaklar 3 bolumluk bence isleri iyice ilerledecek gibime geliyor.

Ye$iLiM-(M)
28-02-07, 16:17
ezo gelin dizisi bide abde 2ci gelse her hafta cok iyi olur. Ezo gelin antep yemeklerinden hic memnun degilmis yazik oglunu cok ozluyormus, zaten bir kac bolum sonra istanbulda cekim yapacaklar 3 bolumluk bence isleri iyice ilerledecek gibime geliyor.
nasıl nurgül bir haberinde antep yemeklerinden yiye yiye kilo aldığını dzi bittiğinde istanbula yuvarlanarak gideceğini söylemişti..

tuceny
28-02-07, 16:27
tşkler tuceny açıkladıgın için konuyu:img-yes:

ne demek :img-wink:

evet hakkaten güzel bölümlü reytngler aynı sadece abde 1 basamka kaymısız aynı gidiyoruz ya iyi iyi bozmasın

lazkizz
28-02-07, 16:30
Ye$iLiM-(M) Evet ama sadece 3 bolumluk istanbula geri donecekmis. Yemekler cok yagli oldugu icin pek hosuna gitmiyormus. Dizi istanbulda cekilmeye baslarsa butun ekip DIZININ TADI GIDER. Cunku firtina ve sila da aynisini yaptilar eski tad dizide kalmaz.

maviperikuşı
28-02-07, 16:38
evet ya çekeçeklerse 3 bölum ii ama sakın kalmasınla sıla istanbula geldı dıye izmemıyorum cunku çok sıkmaya başladı ezonun zaten yeni oturmaya başladı daha iyi oluyo herzamn bozmasın kendını buarada bizim yerimiz binbircece adlı dizinin yerıdır(ya o dizi artık para hesapı yapmıyo artık demi heycanında bitti aşk dizisi oldu sanırım yani artıknıye izliyorlarsa vballahi sınır oluyorum)ama yanlış anlasılmasın ben izlemiyorum sadece reklamını çok guzel yapıyorlar okdar yani:img-yes:

durunazar
28-02-07, 16:39
harika bir bölümdü acayip duygusaldı bilalın aliyi vurmasını hiç beklemiyordum reytinklerde cok güzel haftaya neler olucak merak ediyorum

arkadaşım aliyi bilal ağa değil korıması vurdu. ali ceplerini açıp silahsız olduğunu göstermek istedi. korumada silah çekeçeğini zannedip,zannedersem kazayla tetiyi çekti.

durunazar
28-02-07, 16:52
reytinglere şaşırmadım desem yalan olur. gerçi fena sayılmaz ama daha yüksek bekliyordum. hatta 1. de olablilr diyordum. demekki ters giden birşeyler var. oyuncular ve oyunculuklar çok mükemmeldi. şimdi beni eleştirenler olacaktır. dizide ezonun esprili halleri yok denecek kadar azdı. dramayı komedi şeklinde işlemek demekki seyircinin daha hoşuna gidiyor. kısacası herhalde dramanın biraz dozajı kaçmıştı.

lazkizz
28-02-07, 16:55
evet ya çekeçeklerse 3 bölum ii ama sakın kalmasınla sıla istanbula geldı dıye izmemıyorum cunku çok sıkmaya başladı ezonun zaten yeni oturmaya başladı daha iyi oluyo herzamn bozmasın kendını buarada bizim yerimiz binbircece adlı dizinin yerıdır(ya o dizi artık para hesapı yapmıyo artık demi heycanında bitti aşk dizisi oldu sanırım yani artıknıye izliyorlarsa vballahi sınır oluyorum)ama yanlış anlasılmasın ben izlemiyorum sadece reklamını çok guzel yapıyorlar okdar yani:img-yes:

evet ya diziyi 1ci bolum nerde cekildiyse orda sonuna kadar cekerler (son bolumune kadar) yada istanbulda ceksinler ama orda kalsinlar. Sila nin tadi biraz var ama eskisi gibi yok.

xKubrax
28-02-07, 18:14
Ben Hirsiz Polisten baska bi diziye yorum yazmam ama dunki bolume bayildigimi demek istiyorum.. Bolum superdi reytingler super dizi super ee daha ne olsun..

Ha sunuda diyimki ben Recep'in vuruldugu yerde hickiriklara boguldum.. Bunuda demeden gecemicem..

maviperikuşı
28-02-07, 18:19
ya evet recepın vuruldu an agladım yani okadar acıklıydıkı benı bile aglattı:icon_sorr (ben retinglere taktım bikere ne 1.ci degılız yaw haketıyoruz bunu):icon_sorr

durunazar
28-02-07, 19:11
Ben Hirsiz Polisten baska bi diziye yorum yazmam ama dunki bolume bayildigimi demek istiyorum.. Bolum superdi reytingler super dizi super ee daha ne olsun..

Ha sunuda diyimki ben Recep'in vuruldugu yerde hickiriklara boguldum.. Bunuda demeden gecemicem..

arkadaşım sitenizi gezerken görmüştüm. hırsz polisn iyi bir takipcisi olduğunuzu bilyorum. güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. recebin vurulduğu sahne de ağlamamak mümkün değildi. babaoğul arasında yaşanmaması gereken en uç nokta idi.

anil16
28-02-07, 19:29
Ya ezo gibi muhtesem efsane varken binbir geceyi neden izliyolar anlamadim. :P

Bi kere birinci olduk oda binbir gece yeni bolum degildi onun icin...insallah o bidaha olmaz yenide ezomus 1. olur.Bunu her hafta hak ediyor.

sinope
01-03-07, 07:53
bu hafta ezo gelinini reytiglerinin daha iyi olacagini dusundunmustum ama hic onemli degil,zaten su an o sali aklsaimina damgasini vurmus bir diz
bu haftanin en begendigim hos replikleri
1. cin ali meryeme:kara incirim
2.ha bu ali ooo alimi?(balli agaya soylemisti)
3.gorsunler bakim satafat neymis (kinali yapincaktan parfum SIKMA olayi,suslenme olayi
4.recep nura (cilvenaza )tufaya geldin sen nisanlandin,ama ben nisanlanmadim)
5.yelloz hacer dinar babaya ezom icin hala omerden umuduni kesmedi(esas umidini kesmeyen senin 8 koseli akilli oglun kalas)
6.ezomdan,solmus bu cicek maymuna donmus,meyvalarida yolda siz yersiniz
7.omer ezo bir kelime soyliyi benim kolumu kanadimi kiriyi(yuh be yuh kafani kirmiyor ya ona sukret)
8.ezomdan cok hos bir soz:erkek milletine guvenim kalmadi,kendi gobegimi kendim kesecem
saygilarimla

htopdas
01-03-07, 08:08
Ballı ağa' çok üzüldüm çok yazık oldu, çok kötü bi olay gerçekten oğlu recep ölsün bence, ne yüzle yaşıyacak daha, bu bölüm çok süperdi böyle devam etsin.

adalar
01-03-07, 09:51
Şanlıurfa'da çekilen "Yaralı Yürek" dizisinin setinin, geçen hafta basılmasından sonra, Gaziantep'te çekilen ve Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü oynadığı "Ezo Gelin" dizisi de tepki görmeye başladı. Yerel basında, Gazianteplileri harekete geçmeye çağıran haberler yayımlanıyor.

27 Şubat günü "Ezo Gelin dizisine Şanlıurfa gözdağı" manşetiyle çıkan yerel Olay Gazetesi, haberde şu görüşlere yer verdi: "Şanlıurfa’da yaşanan olayın Gaziantep’te çekilen Ezo Gelin dizisinde de yaşanabileceğini belirten Gaziantepliler, 'Şanlıurfalılar bizden daha duyarlıymış ki, örfleri ve âdetleri ile oynatmıyorlar. Ancak, aylardır Gaziantep'te Ezo Gelin dizisinin sanal bir ortamda gerçekle ilgisi olmayan bir senaryo ile oynatılması bizleri küçük düşürüyor' dediler."

lal özsoy
01-03-07, 11:16
bazı arkadaşlar diğer dizilerle izlenme konusunda kıyaslama yapıyorlar.her dizinin kendine has bir güzelliği var neden onu veya şunu izliyorlar diye eleştirmek anlamsız.herkese saygı duymak lazım.ben hem ezo gelini hemde binbir gece yi izliyorum ve her ikisinden de ayrı bir tat ayrı bir lezzet alıyorum.iki diziyide büyük bir zevkle izliyorum.

RODYA
01-03-07, 11:35
Lal özsoy arkadaşım haklısın.Gereksiz polemik çıkaracak çoçukça mesajlardan kaçınmak gerekir.

Gelelim şu habere.Gaziantep diziyle ilgili bir sorun yok.Bazı gerizekalılar(Aynen bu tabiri lullanmış vali bey:) herzaman olacaktır,kulak asmamak gerekir demiş.

lazkizz
01-03-07, 12:34
1 bolum de guzel olsa varya cok sevenecem hep agliyoruz hep agliyorlar yeter. Lutfen Artik 1 bolum olsada biraz eglenceli olsun. Vurulan Vurulana :( :O

paçiii_melos
01-03-07, 12:47
Yaralı Yürek'ten sonra sıra Ezo Gelin'de mi?

Şanlıurfa'da çekilen "Yaralı Yürek" dizisinin setinin, geçen hafta basılmasından sonra, Gaziantep'te çekilen ve Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü oynadığı "Ezo Gelin" dizisi de tepki görmeye başladı. Yerel basında, Gazianteplileri harekete geçmeye çağıran haberler yayımlanıyor.

27 Şubat günü "Ezo Gelin dizisine Şanlıurfa gözdağı" manşetiyle çıkan yerel Olay Gazetesi, haberde şu görüşlere yer verdi: "Şanlıurfa’da yaşanan olayın Gaziantep’te çekilen Ezo Gelin dizisinde de yaşanabileceğini belirten Gaziantepliler, 'Şanlıurfalılar bizden daha duyarlıymış ki, örfleri ve âdetleri ile oynatmıyorlar. Ancak, aylardır Gaziantep'te Ezo Gelin dizisinin sanal bir ortamda gerçekle ilgisi olmayan bir senaryo ile oynatılması bizleri küçük düşürüyor' dediler."

"Yaralı Yürek" dizisinin yönetmeni Özer Kızıltan, Şanlıurfa'da yaşanan olaylarda da yerel gazetelerde yayımlanan haberlerin önemli rolü olduğunu söyledi. Saldırıdan önce yerel basında ilk haber, 5 Şubat'ta Bizim Gazetesi'nin manşetinde yer aldı. "Senaryoya tepkiler kınamaya dönüştü" başlıklı haberde Şanlıurfa milletvekillerinin dizinin bölgeyi yanlış tanıttığına dair sert görüşleri yer aldı. Ardından 15 Şubat tarihli Şanlıurfa Aktif Haber Gazetesi, "Şanlıurfa'nın Kültürü Katlediliyor" başlıklı haberinde, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Arpacı'nın "Bu dizi RTÜK'ten geçebilir ama Şanlıurfa'dan asla geçemez" sözlerini yayımladı. 24 Şubat'ta yaşanan saldırıdan bir gün önce, Şanlıurfa Sembol Gazetesi, “Şanlıurfa’da tansiyon yükseliyor” başlığını attı. Saldırı günü ise Olay Gazetesi “Yaralı Yürek Urfa’yı yaraladı” manşetiyle çıkarken, Güney Gazetesi Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba'nın "Diziye Destek Durdurulsun” sözlerini bastı.

http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/6032639.asp?gid=90

durunazar
01-03-07, 13:16
paçili arkadaşım temçit pilavı gibi kendi yorumunun hemen üstünde yer alan aslı astarı olmayan bir haber için sitemizi ziyaret ettiğn için teşekkür ederiz.

ya ezogelin bu haftaki muhteşem bölümü dolaylı yollardanda anlaşılacağı gibi baya ses getirmişe benziyor. bakıyorumda formumuza birtek olumlu veya olumsuz mesaj yazmayan arkadaşlar bile basından dizi ile ilgili haberleri bizlerden daha iyi takip etmişler.

önümüzdeki hafta bayağa meraklandığım olaylar var. ilk başta ali ile recepin durumu neolacak?..ballı ağa alinin vurulduğunu duyunca bilal ağaya karşı teplkisi ne olacak?.. ezo dükkan komşularıyla uyuşabilecekmi?

lal özsoy
01-03-07, 13:29
ezo gelini ilk günden beri hiç kaçırmadan izliyorum.bu haftaki bölüm tek kelimeyle muhteşemdi.yüreğim ağzımda izledim.oyuncular oyunculuklarıyla göz doldurdu.hepsi rollerinin fazlasıyla hakkını vermiş.bu dizide emeği geçen herkese teşekkürler.ne olacağını pek tahmin edemiyorum ama recep te ali de ölmeyecek.ölmesinler lütfen.salı gününü iple çekiyorum

durunazar
01-03-07, 13:39
ezo gelini ilk günden beri hiç kaçırmadan izliyorum.bu haftaki bölüm tek kelimeyle muhteşemdi.yüreğim ağzımda izledim.oyuncular oyunculuklarıyla göz doldurdu.hepsi rollerinin fazlasıyla hakkını vermiş.bu dizide emeği geçen herkese teşekkürler.ne olacağını pek tahmin edemiyorum ama recep te ali de ölmeyecek.ölmesinler lütfen.salı gününü iple çekiyorum

arkadaşım evet dizinin bu haftaki oyunculukları gerçekten mükemmeldi. sizin gibi sitemize yeni yazmaya başlayan arkadaşları aramızda görmek bunun engüzel kanıtı.

hepimizin temennisi ali ile recebin ölmemesi. allah korusun düşüncesi bile çok kötü. bakalım. önümüzdeki hafta bekleyip görelim..

lal özsoy
01-03-07, 14:56
sevgili durunazar siteyi sürekli okuyucu olarak takip ediyorum.doğrudur yazılarımla yeni aranıza katıldım.bundan sonra görüşlerimlede aranızda olmaktan mutluluk duyarım

sinope
01-03-07, 15:02
sevgili durunazar siteyi sürekli okuyucu olarak takip ediyorum.doğrudur yazılarımla yeni aranıza katıldım.bundan sonra görüşlerimlede aranızda olmaktan mutluluk duyarım

hayda bir ezo geline saldirilmadigi kalmisti yahu ne zihniyettir,ne anlayissizliktir anlayamiyorum su insanlara pes diyorum artik PESSS
lal ozsoy arkadasim aramiza hos geldin ,sefalar getirdin,bizim icinde senin yorumlarini,goruslerini okumak gercekten keyifli olacak
tekrardan hos geldin
saygilarimla

lazkizz
01-03-07, 16:51
Daha demin bir dergide okudum, simdide ezo geline dizi cok tore hakindaymista ve artik tore dizileri kaldirsinlar demis birileri. COK SACMA

Ye$iLiM-(M)
01-03-07, 16:54
çok saçma şeyler olmaya başladı artık.ezo nun terörle ne alakası var ki.yani dizide terörle ilgili bişey yok.olsa bile çok az olur.ezo gelinin konusu zaten terörle ilgili değil.

fenerli_güzel
01-03-07, 16:58
hayda bir ezo geline saldirilmadigi kalmisti yahu ne zihniyettir,ne anlayissizliktir anlayamiyorum su insanlara pes diyorum artik PESSS
lal ozsoy arkadasim aramiza hos geldin ,sefalar getirdin,bizim icinde senin yorumlarini,goruslerini okumak gercekten keyifli olacak
tekrardan hos geldin
saygilarimla

ya vallahi isler cigrindan cikti........ezo geline saldirmak ne alaka peki.... hadi yarali yürekte mazeretleri tecavüz sahneleriydi........ezo gelinde ne oldu ki??? hic öyle sahneler yok......olsa ne yazar....... vallahi cok üzülüyorum bu duruma....bi dizi setlerin basilmadigi kalmisti

lazkizz
01-03-07, 17:17
çok saçma şeyler olmaya başladı artık.ezo nun terörle ne alakası var ki.yani dizide terörle ilgili bişey yok.olsa bile çok az olur.ezo gelinin konusu zaten terörle ilgili değil.

Evet ya bende ilk okudugumda delirdim resmen, rayting alan dizilere hep bisey soylemek istiyorlar rayting aliyor ya :S ff sinir ya

tuceny
01-03-07, 17:27
şimdi show haberde bütün ekip cıktı vali ve belekdiye baskanı hep beraber arkasındayız dizimizin diyo ayrıca halkda öyle denildigi gibi tepki falan verdigi yok olay büyültülmüş dizimiz son surat devam ediyo gölge etmek isteyenler sıkılıcak bu durumdan gerci ama....

nurgül cook şiirindi bu arada

lazkizz
01-03-07, 17:47
ayy tuh kacirdim haberleri izlemedim :( dun de verdiydiler ezo gelinden bazi tuolar verdiler. tuh kacirdik :D

merlystreep
01-03-07, 18:55
GAZİANTEPLİLER, SHOW TV’NİN BÜYÜK İLGİ GÖREN VE ÇEKİMLERİ GAZİANTEP’TE GERÇEKLEŞEN EZO GELİN DİZİSİNE TAM DESTEK VERİYOR… İŞTE EZO’NUN SETİNDE YAŞANAN SEVGİ SELİ!...

1/3/2007 19:22

Show’un sevilen dizisi Ezo Gelin’in, çekimleri de Gaziantep’te devam ediyor...

Başta Gaziantep Valisi, Belediye Başkanı’nın yanı sıra Gaziantep halkı, dizi ekibini bağrına basıyor ve her türlü desteği veriyor...

Dizinin Ezo Gelin’i Nurgül Yeşilçay, kendilerine gösterilen sevgi seline teşekkür etti...

RODYA
01-03-07, 19:16
Arkadaşlar zaten büyütülecek bir durum yok.Yerel basında paçavra bir gazete, saçma sapan bir yazı yazmış.Cevabını da almış. Valinin açıklaması aklıma geldikçe gülüyorum.Bazı gerizekalılar bir şeyler yazmış,ama bizim diziden bir rahatsızlığımız yok:img-wink: :img-hyste

Aramıza hoşgeldin,lal arkadaşım.Yorumlarını okumaktan büyük keyif duyarız:img-wink:

Arkadaşlar boşuna< endişelenmeyin,ölmek diye bir şey olmaaycak.Heyecan yaratmaya çalışıyorlar sadece.:img-yes:

lazkizz
01-03-07, 22:35
ezo gelin kolay kolay bitmez... Bence zaten bu bolumden sonra baya seyler olmaya basliyacak ;)

durunazar
01-03-07, 22:41

lal özsoy arkadaşım. bende diğer arkadaşlarım gibi aramıza hoş geldin diyorum. bizlerde sizin görüşlerinzi okumakyan zev duyarız.

eskiden yeni bölümleri izlemek için bir hafta çok uzu gelirdi. fakat bu hafta hiç zaman geçmeyecekmiş gibi. ezonun yanında çalışan kızlardan birinin hapiste belalı bir abisi varmış. güneş gıdaya oda dadanırsa vay ezo ile kızların haline.

adalar
01-03-07, 22:44
açıkçası ben bu bölümden daha yüksek reyting beklerdim.ama olsun 14.1 de iyi reyting onu bulamayanlarda var.

adalar
01-03-07, 23:10
show tv ana haber bülteni spikerin sözleri
EZO GELİN HERKESİN SEVGİLİSİ OLDU
Gaziantepliler Ezo Gelin dizisine büyük destek veriyor. Hatta öyle ki vali ve belediye başkanı dizi setini ziyaret edip oyunculara kentin tanıtımına destek sağladıkları için teşekkür etti.

NurgülÖzcan
01-03-07, 23:11
Gaziantepliler Ezo Gelin dizisine büyük destek veriyor. Hatta öyle ki vali ve belediye başkanı dizi setini ziyaret edip oyunculara kentin tanıtımına destek sağladıkları için teşekkür etti.

evet bende izledim
haberleri okudum çok çirkin
ne istiyolar diziden neyseki asparagas oldugu anında cıktı

lazkizz
02-03-07, 07:50

Hehehhe Bizde ezo geline asik olduk vallaha :D kim asik olmaz ki. Ama dizi cekimlerinde cok zorlaniyorlarmis Gaziantepte cekildigi yerde ilk defa dizi cekiliyormus ondan dolayi cok zorluklar yasiyormus. Yazik :D Nurgul ablamiza

RODYA
02-03-07, 11:02
evet bende izledim
haberleri okudum çok çirkin
ne istiyolar diziden neyseki asparagas oldugu anında cıktı

Asparagas değildi,dangalağın biri gerçekten yerel basında böyle bir haber yapmış.Ama anında cevabını aldı.Hem de en üst düzeyden,validen.Onun yerinde olsam,bu cevabu aldıktan sonra,antepi ben terkederdim:img-hyste

narino
02-03-07, 11:28
radyo arkadaşım lütfen sitede Ezo Gelin Dizisi hakkında konuşalım. Ben gelecek bölümün fragmanlarını merak ediyorum. Acaba gösterildimi.

RODYA
02-03-07, 11:30
Konuşalım narino arkadaşım.Gündem de o konu vardı açıklık getirildi,kapatalım gitsin artık.

Fragman ya da özet yok ki.Müthiş merak ediyorum.Gerçi biliyoruz ki ölmeyecek,ölemez.

sinope
02-03-07, 11:47
radyo arkadaşım lütfen sitede Ezo Gelin Dizisi hakkında konuşalım. Ben gelecek bölümün fragmanlarını merak ediyorum. Acaba gösterildimi.

narino canim
gelecek bolum icin
recep olmeyecek bence(nurla(cilvenazimla) ne olursa olsun balli aga oglunu kavusturacak(yine buyuklugunu yapacak diye dusunuyorum)
cin alinin yarasi o kadar agir degil,agir bir darbe almadi(oyle dermisim 2 side olurmus:img-wink: :img-wink: )
yok daha bilal agaya balli aga neler edecek hem
meryemle ali anca birbirlerine kavustular,illa ali iyilesecek
ama istanbul yolcusu olacak bu yaralilardan birisi ama acaba kim?
cekimlerde orda olacagina gore illa senaristler bizlere neler hazirladilar valla bende acayip merak ediyorum
ben hala ezonun gunes gidanin ordaki adama nasilda pesinden kosturduguna guluyorum,ama aklima balli aganin aglamalarida gelince icim burkuluyor
gel sali gel artik
en azindan ozet gelse o bile simdilik bize yeter
saygilarimla

narino
02-03-07, 12:32
Diziyi seyrederken bile bir sonraki sahnede neler olacağı hiç kestiremiyorum. Bu da senaristlerin sihiri olsa gerek.

sinope
02-03-07, 12:42
[QUOTE=narino;2525676]Diziyi seyrederken bile bir sonraki sahnede neler olacağı hiç kestiremiyorum. Bu da senaristlerin sihiri olsa gerek.[/QUOTE
narino canim
valla dizimiz oyle bir hal aldiki bu hafta arap sacina dondu resmen her sey
valla saliyi sabirsizlikla bekliyorum
arap sacina dondum
coz beni arap saci
civi civiyi soker
haydaaa:bella :bella
suprizlere hazirlikli olalim biz bu hafta yine:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

tuceny
02-03-07, 15:43
inanmıyorumm ölümiş alii olamaz ya
yani onur ayrıldımı şimdi diziden :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: yapılır mı bu

destur
02-03-07, 15:54
var ya ali ... olur bu dizi herkessiz olur... geçmiş olsun... bu dizi çok fena iyi yaa... arkadaşlar çok iyiy yaaa...soluksuz izliyorum walla... çok fena....:good: :happy0064 :good: :happy0064

maviperikuşı
02-03-07, 16:20
olamaz ya aliyı nıye olduduler ya inamıyuorum fılmın tatlarından bırıydı şimdi onuru goremıyecekmıyız ya:icon_sorr

sinope
02-03-07, 17:28
[B]inanamiyorum ya CIN ALI oluyor
ee meryemle bu hafta nikahlanmislardi
ne olacak simdi tarih tekerur edecek
hatirlarsaniz OMER KALASININ OLUM haberi gelince ezoyu cin aliye verdiler,ee simdi MERYEM ne olacak
olan yine KINALI YAPINCAGA OLDU zaten kumaydi,nikahi eline gecirecem diye ugrasiyordu,al sana simdi onunda ustune kuma getirirse o YELLOZ HACER bakin siz o zaman senlige:good: :good: :good:
zaman neler gosteriyor zamaninda ezom o yollarda kalas omeri beklerdi simdi ise meryem
hadi kaynana simdi sirz sende goster bakim kendini omer kalasina ver simdi meryemi(sakina forumda yalnis anlasilmasin sadece ezoya yapilan haksizliklar icin yaziyorum bu sekilde)
vah dinar babm ah kendi caninla hastane koselerinde ugrasirken simdide oglunun olum haberini duyarsa o zaman iste tam felaket olacak
saygilarimla

sinope
02-03-07, 18:20
kardesim
buraya link vermek yasaktir oncelikle bunu yazmam gerekiyor
valla bende almayayim durunazar arkadasimin dedigi gibi,biz zaten forumca birbirimize yeteriz,merlystreep,durunazarim,tucenyn,nurgul ozcan,gurbetci83,narimo ve ismini su an hatirlayamadim arkadaslarimizlada biz kendi sitemizde sayet sorumn olursa
ki asla olmaz seviyelice kendi aramizda yazisir dururuz
saygilarimla

lazkizz
02-03-07, 20:16
Ya ali diziden ayrilirsa yani olurse dizinin biraz tadi kacar neden butun dizilerde butun askiklar AYRILIYORLAR!! Nasil cok severlerdi birbirlerini noluyor su senaryo yazanlara yaaa sinir oldum vallahi :(:(:(:( :O:O:O

tuceny
02-03-07, 22:33
bi kaç bölüm dizimizz hüzünlü geciciek gibiii
kötü oldu bu ben ölemz die bekliyodum sok oldum

durunazar
02-03-07, 23:54
[B]inanamiyorum ya CIN ALI oluyor
ee meryemle bu hafta nikahlanmislardi
ne olacak simdi tarih tekerur edecek
hatirlarsaniz OMER KALASININ OLUM haberi gelince ezoyu cin aliye verdiler,ee simdi MERYEM ne olacak
olan yine KINALI YAPINCAGA OLDU zaten kumaydi,nikahi eline gecirecem diye ugrasiyordu,al sana simdi onunda ustune kuma getirirse o YELLOZ HACER bakin siz o zaman senlige:good: :good: :good:
zaman neler gosteriyor zamaninda ezom o yollarda kalas omeri beklerdi simdi ise meryem
hadi kaynana simdi sirz sende goster bakim kendini omer kalasina ver simdi meryemi(sakina forumda yalnis anlasilmasin sadece ezoya yapilan haksizliklar icin yaziyorum bu sekilde)
vah dinar babm ah kendi caninla hastane koselerinde ugrasirken simdide oglunun olum haberini duyarsa o zaman iste tam felaket olacak
saygilarimla

sinopeciğim,

siteye bir girdim neler neler olmuş cöcin alinin öldüğnü duyunca beynimden vurulmuş gibi oldum. bu konuyla ilgili yorumumu yazmadan şu link konusuna dğineyim dedem. fakat o yorumlarım silinmişneyseki sen gine ogüzl ifadenle bir sonraki yorumunda ona açıklık getirmişsin. ellerine sağlık

ali karektereri özellikle ezo gelin ikilemesinde bizlere çok hoş anlar yaşatmıştı. şoku üzerimden atınca dizimizin süprizlerle dolu olduğunu hatırlayıp. senaristin bir bildiği vardır. öyle olması gerektiği için ölmüştür kanısına vardım. napalım bu bir dizi doğum sahnelerini nasıl doğol karşılıyorsak zamanla alinin ölümünede alışırız inşallah. şimdi ali öldüyse meryemin akibeti ne olacak. onada çok üzüldüm. dediğin gibi aile ona sahiplenip gelini diye konağa alırsa fatma ve hacer kaynana ve meryem arasında yaşanacak olayları düşünmek bile istemiyorum. fatmanın hakkından belki meryem gelecektir.

gerçekten dinar babanın durumu içler acısı. bu olayı atlatması hayli zor olacak.
ya ezo kardeşi gibi sevdiği alinin ölümü ezo üzerinde ne gibi derin yaralar açacak.meryemle evlenmeleri için az çaba harcamamıştı.

chimeneyes
03-03-07, 09:23
ali ölmüş olamaz yaa.... sadece yaralanmış olması lazııııııımm.....olmaz yaaa nurgül ve onur süperler.. yaa olmasın öyle bişiy..

sinope
03-03-07, 10:44
sinopeciğim,

siteye bir girdim neler neler olmuş cöcin alinin öldüğnü duyunca beynimden vurulmuş gibi oldum. bu konuyla ilgili yorumumu yazmadan şu link konusuna dğineyim dedem. fakat o yorumlarım silinmişneyseki sen gine ogüzl ifadenle bir sonraki yorumunda ona açıklık getirmişsin. ellerine sağlık

ali karektereri özellikle ezo gelin ikilemesinde bizlere çok hoş anlar yaşatmıştı. şoku üzerimden atınca dizimizin süprizlerle dolu olduğunu hatırlayıp. senaristin bir bildiği vardır. öyle olması gerektiği için ölmüştür kanısına vardım. napalım bu bir dizi doğum sahnelerini nasıl doğol karşılıyorsak zamanla alinin ölümünede alışırız inşallah. şimdi ali öldüyse meryemin akibeti ne olacak. onada çok üzüldüm. dediğin gibi aile ona sahiplenip gelini diye konağa alırsa fatma ve hacer kaynana ve meryem arasında yaşanacak olayları düşünmek bile istemiyorum. fatmanın hakkından belki meryem gelecektir.

gerçekten dinar babanın durumu içler acısı. bu olayı atlatması hayli zor olacak.
ya ezo kardeşi gibi sevdiği alinin ölümü ezo üzerinde ne gibi derin yaralar açacak.meryemle evlenmeleri için az çaba harcamamıştı.

durunazarim
valla alinin oldugunu duyunca bende resmen sok oldum,ama senaristlerin illa bildikleri bir sey vardir,cin alinin olumunu bir seye baglayacaklar?
illa meryemi alie sahiplenecek (elleri mahkum,sonucta cin alini nikahli karisi ve ondan kalan son yadigar)
bilal aga kardesinden ozur dileyecek ama meryem bence abisiyle gitmeyecek,yani handa kalacak ve artik olaylarin tam baslama zamanidir.kaynana yellozu meryemi istemeyebilir evde,kinali yapincak desen ayri mevzu(ahhh ezomun yapamadigin meryem yapacak zaten dinsizin hakkindan imansiz gelirmis(atasozudur yalnis anlasilmasin) o kinali yapincaga birilerinin haddini bildirmesi gerekli
ezom evet alini olumune cok uzulecek,sonucta kardes gibiydiler,ama dinar baba esas oglunun oldugunu ogrenince yikilacagi kesin:img-help: :img-help:
ezom cok uzulen omer KALASINA teselli veriyor acaba aradaki buzlar eriyecekmi?
iste benimde tek korktugum sey bu:omere kardesi oldu diye yardim edecek,zor anlarinda yaninda olacak(omerde hala beni ezo seviyor diye dusunecek,en cokta ona taktim kafayi zaten
durunazarim bizim sitedeki dizimiz icin yaptigimiz seviyeli sohbetlerimiz,yazismalarimiz,
sonucta biz bize yeteriz:img-wink: :img-wink: (anladiniz siz anladiniz)
saygilarimla

durunazar
03-03-07, 10:57
arkadaşlar sitemize tek kelime yorum yazmayan şahsın yolladığı özette silinmiş. ben gerçi özetleri hep mrylstreep den almaya alışkın olan biri olarak özetin farklı kişi tarafından gelmesi dikkatimi çekti. vaktim olmadığı için formdaki özete bakamamıştım. biraz önce formdaki özetlere baktım. ezonun özetini bulanmadım.

bekli yeni bölümle ilgli şu ana kadar yapılan yorumlar boşa gitti. formun resmi sitesinde bile yer almayan bir özet o arkadaşın eline nasıl geçti. şayet özetin aslı ile ilgisi yoksa buda dizinin nekadar ses getirdiğini gösterir. anlaşılan bazıları dizimiz için baya efor harcıyor. açıkcası ben bu yapılanlardan çok memnun oluyorum. bütün bunlar dizimizin ne kadar önemli bir konumda olduğunun engüzel göstergesidir.

fenerli_güzel
03-03-07, 12:20
:icon_sorr yaa ben resmen sok oldum....ne demek ali öldü :(
arkadasima katiiliyorum bende o özeti bi daha bulamiyorum nerde okudunuz.. hem hic bir sitede öldü diye birsey yazmiyor ...... offffffffff cok kötü yaa umarim ölmez

NurgülÖzcan
03-03-07, 13:16
sitesi tekrar acılmış sitenin ama forumda türkce bozulmuş karakterler yani bencede yalan gibime geliyo ali bu kadar erken daha 20 ye gelmedik nereye aliii :sad53:

lazkizz
03-03-07, 13:39
bi kaç bölüm dizimizz hüzünlü geciciek gibiii
kötü oldu bu ben ölemz die bekliyodum sok oldum

Evet ya, baya bir huzunlu gececek. Eh alistik artik her dizide asik ciftlerin hayalerinin sona ermesi. Off Off Meryem nasil dayanacak bu Ali olayina kiz bari intahar etmese iyi ha:O

fenerli_güzel
03-03-07, 14:03
Evet ya, baya bir huzunlu gececek. Eh alistik artik her dizide asik ciftlerin hayalerinin sona ermesi. Off Off Meryem nasil dayanacak bu Ali olayina kiz bari intahar etmese iyi ha:O

ya gercekten bu hic aklima gelmedi...simdi kiz tam aliye kavustu ölüp giderse uzun bir süre ya bunalim geciriir yada intihara falan tesebüss eder

merlystreep
03-03-07, 19:42
var ya ali ... olur bu dizi herkessiz olur... geçmiş olsun... bu dizi çok fena iyi yaa... arkadaşlar çok iyiy yaaa...soluksuz izliyorum walla... çok fena....:good: :happy0064 :good: :happy0064

ne diyosun sen ya.:img-help: ..iyimisin sen körü körüne diziyi mi seviyosun.sana kalsa ezoda olmasa bu dizi izlenir hatat hayvanların belgeselini ezo gelin diye verseler izlersin bu mantıkla...nurgülsüz onursuz bu dizi bu kadar tutmazdı belki onur olmadan devam edebilir ama yazık olur. onur diziye tad katanlardandı oyunculuğuyla doğllığıyla.inş yalandır:sad53: :sad53:

anil16
03-03-07, 20:09
neee?? ali olucekmi? yok artik ya..buda ne...o zaman recepinde olmesi lazim cunki o daha cok yaralandi.

O olemez..dizinin tadi eskisi gibi olmaz onsuz.Bu dizinin senartisi cok iyi boyle bisey yapsin sanmam. :(

sinope
03-03-07, 20:36
bencede cin ali olmemeli
valla benim gozumde basrolde OMER ama cin ALIM ona on basar rol yapma konusunda(valla omer olebilir bence mahsuru yok ama cin alinin olumune inanamiyorum):img-pilot :img-pilot
sirinlik desen onda,girgir samata desen onda
yok valla cin aliyi senaristler oldurmek gibi bir hata yaptilarsa cok yazik ettiler derim acikcasi
saygilarimla
yahu hala ozet yok,fragman yok birisi kuyuya tas atti,bizde dunden beri o kuyudan tasi cikarmaya calisiyoruz(benimde jeton simdi dustu valla yokk ozet gelmeden inanmiyorum artik ben,dunden beri yorum yapacam diye kafayi yedim yahu):img-help: :img-help:

lazkizz
03-03-07, 21:28
ali ölmüş olamaz yaa.... sadece yaralanmış olması lazııııııımm.....olmaz yaaa nurgül ve onur süperler.. yaa olmasın öyle bişiy..

Evet ya keske ruya olsada, ama Ozette alinin cenazesi kalkiyor dediydi. Belkide yanlistir ha kim bilir :) Son 3 gun kaldi dayanin arkadaslar.!!.

anil16
04-03-07, 09:04
daha ozette gelmemis yaww...fragmanda yok ortalikta...ya bu hafta olmassa kesin catlariz meraktan he. :(

off ali olucek galiba..cok uzuluyorum..en cokta meryem icin uzulurum. :(

sinope
04-03-07, 17:40
arkadaşlar bisitede yayınlanan habere göre nurgülümüzün babası izmir.de yoğun bakıma alınmış... :( eğer doğruysa çok üzücü bi haber... inş. ciddi bi sorun değildir..... dualarımız onunlaa.....:(:(:(

aaa inanmiyorum yaa
nurgulumuzun babasi yogun bakimdamiymis(allahim insallah sifasini verir)
insallah buyuk bir sorun yoktur
dualarimiz onunla

kubracigim gecen gun siteye birisi ozet yazdi
bizde ona inandik yorumlar yaptik durduk,ama gercek olup olmadigi hakkinda su an elimizde net bir bilgi yok:img-yes: :img-yes:
ne fargman nede ozet gelmedi su ana kadar
sadece beklemekteyiz
saygilarimla

durunazar
04-03-07, 17:40
arkadaşlar bisitede yayınlanan habere göre nurgülümüzün babası izmir.de yoğun bakıma alınmış... :( eğer doğruysa çok üzücü bi haber... inş. ciddi bi sorun değildir..... dualarımız onunlaa.....:(:(:(

arkadaşım haber doğruysa bende çok üzüldüm. allah acil şifalar versin. hepimiz dua edelim iyileşmesi için.

xKubrax
04-03-07, 18:32
kubracigim gecen gun siteye birisi ozet yazdi
bizde ona inandik yorumlar yaptik durduk,ama gercek olup olmadigi hakkinda su an elimizde net bir bilgi yok:img-yes: :img-yes:
ne fargman nede ozet gelmedi su ana kadar
sadece beklemekteyiz
saygilarimla

Cok saol canim cevabin icin..
Bence inanmayin gelmis belliki dalga gecmis gitmis Alinin olmesi bence kesinlikle olmaz.. Yarin gelir ozet tahminimce..

RODYA
04-03-07, 18:42
Arkadaşlar haber doğru olabilir:(

Ben fragmanı gördüm,eğer bir yanlışlık olmadıysa,yeni bölüm yok,kolaj bölüm var.

sinope
04-03-07, 19:08
Arkadaşlar haber doğru olabilir:(

Ben fragmanı gördüm,eğer bir yanlışlık olmadıysa,yeni bölüm yok,kolaj bölüm var.

RODYA selam
ay haber dogru olabilir dedinya olamaz ya((((
acaba bu hafta neden yeni bolum yok ki bayram degil seyran degil
kolajami talim edecez simdi of off zaten 1 haftayi zor bitirdik simdi yine gun saymaya talim valla askerde gun sayan gibi hissettim kendimi:img-help: :img-help: (belkide bu hafta nurgulun babasinin rahatsizligi nedeniyle cekimlerde ertelenmiste olabilir(sayet babasi icin cekimler yapilmamissa 1 hafta degil 1 senede beklemeye raziyim yeterki sagligina kavussun nurgulumuzun babacigi)
saygilarimla

tuceny
04-03-07, 19:11
o zman bu babası haberid ogru nurgülünn cok üüzldüm ya diziyi gectim nurgülün haline cok merak ediyorum bi haber alsak ondan

RODYA
04-03-07, 19:17
RODYA selam
ay haber dogru olabilir dedinya olamaz ya((((
acaba bu hafta neden yeni bolum yok ki bayram degil seyran degil
kolajami talim edecez simdi of off zaten 1 haftayi zor bitirdik simdi yine gun saymaya talim valla askerde gun sayan gibi hissettim kendimi:img-help: :img-help: (belkide bu hafta nurgulun babasinin rahatsizligi nedeniyle cekimlerde ertelenmiste olabilir(sayet babasi icin cekimler yapilmamissa 1 hafta degil 1 senede beklemeye raziyim yeterki sagligina kavussun nurgulumuzun babacigi)
saygilarimla

Sinopecim,işte bu hastalık haberi doğruysa nurgülden dolayı çekimler ertelenmiştir,bu yüzden bu hafta kolaj yayınlamak zorunda kalmışlardır.

sinope
04-03-07, 19:56
Sinopecim,işte bu hastalık haberi doğruysa nurgülden dolayı çekimler ertelenmiştir,bu yüzden bu hafta kolaj yayınlamak zorunda kalmışlardır.

RODYA KARDESIM
Sayet bu hastalik haberi dogruysa ki dogruya benziyor
olsun varsin kolaj onada raziyim yeterki babacigi iyilessin( 1 hafta degil 1 yilda beklemeye raziyim)
saygilarimla

chimeneyes
04-03-07, 21:13
nurgül ilk duyudğunda çekimleri bırakıp izmir.e gitmiş sora tekrar dönmüş çekimler bitincede izmir.e babasının yanına tekrar gidicekmiş... öle dio uçankuşta.

merlystreep
04-03-07, 21:21
RODYA KARDESIM
Sayet bu hastalik haberi dogruysa ki dogruya benziyor
olsun varsin kolaj onada raziyim yeterki babacigi iyilessin( 1 hafta degil 1 yilda beklemeye raziyim)
saygilarimla

hastalıktan olduğunu sanmam çünkü bugün olan bişey bu.. bu hafta yayınlanacak bölümn çoktan çekilmiş olamsı gerekirdi:img-wink:

durunazar
04-03-07, 21:32

RADYO Arkadaşım.

kolaj vermeleri nürgül'ün babasının rahatsızlığından dolayı ise sinope'ninde dediği gibi biz kendisini 1 hafta değil 1 yılda bekleriz. burada ast olan nurgülümüzün moralidir. bizler ezo gelin seyircisi olarak onun yanındayız. allah onu nazarlardan korusun.

merlystreep
04-03-07, 21:36
RADYO Arkadaşım.

kolaj vermeleri nürgül'ün babasının rahatsızlığından dolayı ise sinope'ninde dediği gibi biz kendisini 1 hafta değil 1 yılda bekleriz. burada ast olan nurgülümüzün moralidir. bizler ezo gelin seyircisi olarak onun yanındayız. allah onu nazarlardan korusun.

anlaşılmadı sanırm nedeni o değildir çünkü nurgülün ababsı bugün rahatsızlandı ve nurgül tekrar sete döndü aynı gün .zaten bugüne kadar yayınblancak bölüm çekilmiş olmalıydı başka bi sebebi vardır.