Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
Hahaha Az bile bilal aga, ogh olsun o varya vicdan azabindan zor yasar artik tabiki vicdani varsa.. Bu durum ezo yu asiyor ya Meryem ve Ali daha kotu durumda ezonun Omeri/Doktoru var ama meryemin Alisi kalmadi artik :(:(:(:(
lazkizz tatlim
valla bilal aga bin beter olsun(bazi syleri fazlasiyla haketti zaten)
valla onda vicdan varmi yokmu gelecek hafta gorecez(nato kafa nato mermer adam)ama en sevindigim nokta evdeki esleride onu horlayacaklarmis(yakisir hatimlar:img-hyste :img-hyste )
artik maalesefki cin ali yok meryemin boynu bukuk kaldi (sevdicegine doyamadan kaybetti garibim)
bak ezonun doktoru var artik
kalasin malum cocugu olacak,ezom asla ve asla o omer kalasiyla bir araya gelirmi sence? helede gecen hafta o fatmayla olan hareketlerinden sonra?
benim gururlu,merhametli ezom asla buna musade etmez
saygilarimla
arkadaşlar herkese selam. bir süredir izliyorum diziyi ve müptelası oldum. valla bence çok güzel çatışmaları var dizinin. ama benim içim şu Fatma'ya da acıyo valla. Yani onun hiçbir suçu yokmuş gibi geliyooo.
Ali'nin ölmesine çok üzüldüm. Belki ölmüyordur. Özet gelmiş, sonra silinmiş diye okudum. Yani bence çok eğlenceli bir karakterdi Ali ve diziye çok şey katıyordu. Ama bence öldüyse de diğer arkadaşların dediyi gibi oyuncu çıkacağım dediği için ölmüştür. Yoksa niye öldürsün senaristler. Suçu senaristlere vermek bence doğru değil. Çünkü bugüne kadar sevdiyimiz şeyleri onlar yazmadılar mı? Bence onları günah kecisi yapmayalım. Mahinur Ergun'dan bahsediyoruz yani. Bu ülkede pek çok güzel diziye imza atmış büyük bir senaristten...
maviperikuşı 07-03-07, 08:36 dün akşam tekrarını bile izlerken yine duygulandım aslında kolaj bölümlerı hiç sevmem ama çok güzeldi:img-yes:
Akşam ben de kolaj bölümü seyrederken büyük bir keyif aldım sanki yeni bölümü seyrediyormuşum gibi tv başından hiç ayrılmadım. Ballı Ağa Recep'le Nur'u kahvede döverken Ballı Ağa'nın yorumlarına bayıldım.
merlystreep 07-03-07, 10:59 ÖNCEKİ GÜN BABASINI KAYBEDEN VE ÜZÜNTÜLÜ GÜNLER GEÇİREN NURGÜL YEŞİLÇAY, BAŞROL OYNADIĞI EZO GELİN DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ İÇİN GAZİANTEP’E GERİ DÖNDÜ...
7/3/2007 11:34
Dün babasını toprağa veren Nurgül Yeşilçay, başrol oynadığı Ezo Gelin çekimleri için İzmir’den Gaziantep’e geçti...
Yeşilçay’ın dizi setinde bir hayli üzgün olduğu öğrenildi…
bir kac gün önce fragmani gördügümde cok üzülmüstüm acaba niye kolaj bölümü var diye..ama sonradan ögrendimki nurgülümüzün babasi ölmüs :( allah sabir versin..nur icinde yatsin :(
bir arkadasimizin dedigi gibi..nurgül iyi olsunda biz 3 ay bile bekleriz :img-wink: Alinin ölmesine okadar cok üzüldümki anlatamam :( onu cok ama cok seviyordum..Meryem-Ali aski benim icin mükemmeldi..
Acaba oda ömer gibi cikip gelirmi? hortlarmi yani?
Hic sanmiyorum .. canim meryemimde bekliyor ezo gibi =( kiyamam ben ona
Ali seni simdiden özlüyoruz!
lazkizz tatlim
valla bilal aga bin beter olsun(bazi syleri fazlasiyla haketti zaten)
valla onda vicdan varmi yokmu gelecek hafta gorecez(nato kafa nato mermer adam)ama en sevindigim nokta evdeki esleride onu horlayacaklarmis(yakisir hatimlar:img-hyste :img-hyste )
artik maalesefki cin ali yok meryemin boynu bukuk kaldi (sevdicegine doyamadan kaybetti garibim)
bak ezonun doktoru var artik
kalasin malum cocugu olacak,ezom asla ve asla o omer kalasiyla bir araya gelirmi sence? helede gecen hafta o fatmayla olan hareketlerinden sonra?
benim gururlu,merhametli ezom asla buna musade etmez
saygilarimla
Insallah butun koy bilal agayi hor gorur onca zulm yasatirdi karilarina :O ogh olsun az bile vallaha, bir can aldi insanlarda ondan 1000 can alacak.
Hahahah bak sinopcum ezo ve omer barisirsa gorursun :P fazla umitlenme ezonun gozu hala omerde farkindaysan doktoru gorudugu falan yok :( NERDE O GUNLERRRR AGH AGH!!:icon_sorr
geçen haftaki bölümü tekrardan izledimde yine hayran kaldım ben bu ezo geline:img-yes: bütün oyuncular harikaydı ama ben özellikle meryemin ve ballı ağanın repliklerini çok beğendim..haftayı sabırsızlıkla bekliyorum git gide heyecanlı olmaya başladı bekle beklede geçmiyoki ya ooooffffffffffffff:img-in_lo
dün yeni bölüm değildi seyretim kolej bölümünü seyretmek bile cok güzel reytinkte yeni bölüm olmamasına rahmen cok iyi yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada nurgül yeşilçayın babası ölümuş başı sağolsun canım cok kötü görünüyodu inşallah en kısa zamanda düzelir
ÖNCEKİ GÜN BABASINI KAYBEDEN VE ÜZÜNTÜLÜ GÜNLER GEÇİREN NURGÜL YEŞİLÇAY, BAŞROL OYNADIĞI EZO GELİN DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ İÇİN GAZİANTEP’E GERİ DÖNDÜ...
Dün babasını toprağa veren Nurgül Yeşilçay, başrol oynadığı Ezo Gelin çekimleri için İzmir’den Gaziantep’e geçti...
merlystreep canim bu yaziyi sitemize ekledigin icin cok salasin
ah nurgulum babacigini kara topraga verdikten sonra bile isini yapabilmek icin gaziantepe donuyor,ve o kadar uzgun olmasina ragmen
iste oyuncu dedigin budur acisinida yasamasini,sevincinide yasamasini bilen benim gozumde gercek sanatcidir
CIT KIRILDIM BAZI SANATCILARDA NURGULUMUZDEN ornek alirlar sanatcilik neymis gorsunler
en kotu gununde bile isinin basina donebilen sanatcimiz NURGUL YESILCAYI AYAKTA ALKISLIYORUM.Basin saolasun canim nurgulum
saygilarimla
Insallah butun koy bilal agayi hor gorur onca zulm yasatirdi karilarina :O ogh olsun az bile vallaha, bir can aldi insanlarda ondan 1000 can alacak.
Hahahah bak sinopcum ezo ve omer barisirsa gorursun :P fazla umitlenme ezonun gozu hala omerde farkindaysan doktoru gorudugu falan yok :( NERDE O GUNLERRRR AGH AGH!!:icon_sorr
lazkizz valla artik bilal aga bozuntusunun isi bitik,bir yandan balli agadan cekecekleri,bir yandan koy halki,bir yandan evdeki hanimlar,bir yandanda kizkardesinin kocasinin katili (azmettiricisi) vicdan azabi valla olmuste aglayani yok anlayacagin bilal aga bozuntusunun
hahhhaaa bak lazkizz(sinope nikim) ezo ve omer barismasimi?
daha neler gecen haftaki bolumu izlemedinmi?
ezomda bu kadar merhametlilik varken o dogacak bebegi babasiz birakirmi sence?
su an belki hakli olabilirsin ezo daha tam olarak bazi seyleri uzerinden atamadi,(hastalandi,is yeri acti etti derken)ama cok yakindir DOKTOR EMREYI gorecegi gunler az kaldi tatlim az(ablan dediydi dersin) :good: :good: :good:
saygilarimla
lazkizz valla artik bilal aga bozuntusunun isi bitik,bir yandan balli agadan cekecekleri,bir yandan koy halki,bir yandan evdeki hanimlar,bir yandanda kizkardesinin kocasinin katili (azmettiricisi) vicdan azabi valla olmuste aglayani yok anlayacagin bilal aga bozuntusunun
hahhhaaa bak lazkizz(sinope nikim) ezo ve omer barismasimi?
daha neler gecen haftaki bolumu izlemedinmi?
ezomda bu kadar merhametlilik varken o dogacak bebegi babasiz birakirmi sence?
su an belki hakli olabilirsin ezo daha tam olarak bazi seyleri uzerinden atamadi,(hastalandi,is yeri acti etti derken)ama cok yakindir DOKTOR EMREYI gorecegi gunler az kaldi tatlim az(ablan dediydi dersin) :good: :good: :good:
saygilarimla
Sinope, tamam ama kizin daha 7-8 ayi daha var. Belki cocugunu dusurur ve ondan sonra birakir, omeri sedece fatmanin yaninda tutan sey BEBEK! Ezo kolay kolay vaz gecmez omerden. HATASIZ KUL OLMAZ!! bAKARsin hersey yoluna girerbilir. Biz doktorun Hic biseyini bilmiyoruz neyin nesi, belki onunda gizli seyleri vardir hayatinda KIM BILIR :D
wat is je naam trouwens?
ÖNCEKİ GÜN BABASINI KAYBEDEN VE ÜZÜNTÜLÜ GÜNLER GEÇİREN NURGÜL YEŞİLÇAY, BAŞROL OYNADIĞI EZO GELİN DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ İÇİN GAZİANTEP’E GERİ DÖNDÜ...
Ayyy inanmiyorum ne cabuk cekimlere basladi :O yazik nasil agir gelirdir simdi ona annesi yasiyormu nurgul ablamizin??
Alinin ölümüne baya agliyacak, ezo cok iyi canlandircak. Babasi oldu, ve dizide ali yazik ya :(
Sinope, tamam ama kizin daha 7-8 ayi daha var. Belki cocugunu dusurur ve ondan sonra birakir, omeri sedece fatmanin yaninda tutan sey BEBEK! Ezo kolay kolay vaz gecmez omerden. HATASIZ KUL OLMAZ!! bAKARsin hersey yoluna girerbilir. Biz doktorun Hic biseyini bilmiyoruz neyin nesi, belki onunda gizli seyleri vardir hayatinda KIM BILIR :D
wat is je naam trouwens?
lazkizz tatlim
kinali yapincak fatmanin dogumuna belki aylar var ok.(ama yelloz kaynana haceri unutuyorsun omer birakmak istese bile kesinlikle hacer olacak cadi onu engeller)
tamam belki ezom hala omer KALASINI seviyor,ama ezonun bu hafta gordukleri ona yettide artti bile
yok canim islerin yoluna gireceginden hic umudum yok acikcasi:img-yes:
doktor emre hakkinda evet su ana kadar hic bir sey bilmiyoruz (sadece yardimsever ve merhametli,anlayisli:img-cool2 )
yok tatlim emrenin gozlerinden belli oluyor ezoma nasilda asik oldugu
neeee:img-wink: :img-wink: :img-wink:
grootjes (saygilarimla)
lazkizz tatlim
kinali yapincak fatmanin dogumuna belki aylar var ok.(ama yelloz kaynana haceri unutuyorsun omer birakmak istese bile kesinlikle hacer olacak cadi onu engeller)
tamam belki ezom hala omer KALASINI seviyor,ama ezonun bu hafta gordukleri ona yettide artti bile
yok canim islerin yoluna gireceginden hic umudum yok acikcasi:img-yes:
doktor emre hakkinda evet su ana kadar hic bir sey bilmiyoruz (sadece yardimsever ve merhametli,anlayisli:img-cool2 )
yok tatlim emrenin gozlerinden belli oluyor ezoma nasilda asik oldugu
neeee:img-wink: :img-wink: :img-wink:
grootjes (saygilarimla)
wat nee?
Ya zaten kafam karisti bir yandan emre bir yandan Ömer kafam iyice karisti, Zaten Hacer bulmus cevap vermeyen gelini, birakir mi fatmayi hic. Ezo yu almaz ama omerin babasi ezoyu geri istiyor karisina laf gecirebilirse ozaman belki ezo ve omer yeniden birlesirler. ANlamiyormusun sinope EZO OMERI SEVIYOR OMER DE EZOYU ! emrenin aski tek tarafli! belki sonlara dogru olabilir ama pek umitlenmesin. Omer ezonun gozunun onunden gitmese zor unutur ve doktora zor asik olur.
wat nee?
Ya zaten kafam karisti bir yandan emre bir yandan Ömer kafam iyice karisti, Zaten Hacer bulmus cevap vermeyen gelini, birakir mi fatmayi hic. Ezo yu almaz ama omerin babasi ezoyu geri istiyor karisina laf gecirebilirse ozaman belki ezo ve omer yeniden birlesirler. ANlamiyormusun sinope EZO OMERI SEVIYOR OMER DE EZOYU ! emrenin aski tek tarafli! belki sonlara dogru olabilir ama pek umitlenmesin. Omer ezonun gozunun onunden gitmese zor unutur ve doktora zor asik olur.
lazkizz(Yanlislikla neyy yazdim,malum is yerindeyim,baska bir isle ugrasirken sana cevap yazdim kusuruma bakma)
kafanin karismasina hic gerek yok yol belli
omer fatmayla beraber olacak(yanlarindada yelloz kaynana cocuklariyla mesut bahtiyar hayatlarina devam ederler)seninde dedgin gibi fatmanin agzi var dili yok:img-hyste :img-hyste ezomla o yelloz kaynana zaten basedemez:good: dinar baba tekrar birlesmelerini istesede o yelloz kaynanaya soz GECIREMEZ
TATLIM
omer deliler gibi seviyor ama ezom ne dedi bu yarayi kalbimde muhurleyecegim
yokkk bu saatten sonra birlesme falan olmaz bosuna heveslenmeyelim
su an emrenin aski tek tarafli ama yakindir canim aralarinda bag olusmasi
ben doktor emre diyorum,seni seveni seveceksin,sana deger verene gonul vereceksin,senin kiymetini bilenin kolesi olacaksin,
peki bunlarin icinden hangisini kalas OMER YAPTI?
SAYGILARIMLA
lazkizz(Yanlislikla neyy yazdim,malum is yerindeyim,baska bir isle ugrasirken sana cevap yazdim kusuruma bakma)
kafanin karismasina hic gerek yok yol belli
omer fatmayla beraber olacak(yanlarindada yelloz kaynana cocuklariyla mesut bahtiyar hayatlarina devam ederler)seninde dedgin gibi fatmanin agzi var dili yok:img-hyste :img-hyste ezomla o yelloz kaynana zaten basedemez:good: dinar baba tekrar birlesmelerini istesede o yelloz kaynanaya soz GECIREMEZ
TATLIM
omer deliler gibi seviyor ama ezom ne dedi bu yarayi kalbimde muhurleyecegim
yokkk bu saatten sonra birlesme falan olmaz bosuna heveslenmeyelim
su an emrenin aski tek tarafli ama yakindir canim aralarinda bag olusmasi
ben doktor emre diyorum,seni seveni seveceksin,sana deger verene gonul vereceksin,senin kiymetini bilenin kolesi olacaksin,
peki bunlarin icinden hangisini kalas OMER YAPTI?
SAYGILARIMLA
evet haklisin, omer hic birini yapmadi ama 1 yanlis anlasilma bukadar agir olamaz dimi. Bir kinkanclik ugruna neden bukadar inacilar! Emre asik o belli ama fazla kapilmasin askina belki ezo omere, yada emreye hic bakmayacak. Hayal kirikligina bos bosuna ugramasin. Yazik olur EmReye. Fatma zaten cok yuzsuz ya OMER SEVMIYOR SENi soyledi omer ona hala ama hala umit ariyor omerden of bukadar mi yuzsuz olur bi insan. Fatma zaten ilk koye geldiginde anladi hala omer seviyor diye hemen o vakit gitmesi lazimdi simdi bukadar buyumezdi konu.
evet haklisin, omer hic birini yapmadi ama 1 yanlis anlasilma bukadar agir olamaz dimi. Bir kinkanclik ugruna neden bukadar inacilar! Emre asik o belli ama fazla kapilmasin askina belki ezo omere, yada emreye hic bakmayacak. Hayal kirikligina bos bosuna ugramasin. Yazik olur EmReye. Fatma zaten cok yuzsuz ya OMER SEVMIYOR SENi soyledi omer ona hala ama hala umit ariyor omerden of bukadar mi yuzsuz olur bi insan. Fatma zaten ilk koye geldiginde anladi hala omer seviyor diye hemen o vakit gitmesi lazimdi simdi bukadar buyumezdi konu.
lazkizz
demek sonunda sende bana hak verdin:img-wink:
maalesefki 1 yanlis anlasilma hem ezonun,hem omerin,cin alinin,kinali yapncagin
acikcasi her kesin hayatini altust etti:img-yes:
valla omermi yoksa emremi bunu anca zaman gosterecek,ama ilerleyen bolumlerde bence emreyle yakinlasmalar olacak:img-in_lo :img-in_lo
ya bana kinali yapincak FATMA deme vallahi ben hayatimda bu kadar onursuz gurursuz bir kadin ne gordum nede duydum,ya omerin hala ezoya asik oldugunu bile bile birde gecen hafta susulenop puslenip kim dagdan gelmis bakalim demesinden sonra resmen fatmadan nefret ettim
yokk canim omerde yuzsuz
fatmada yuzsuz (naam is VUSLAT niet vergeten geheim houden niemand mag het weten)
saygilarimla
merlystreep 07-03-07, 17:32 Ayyy inanmiyorum ne cabuk cekimlere basladi :O yazik nasil agir gelirdir simdi ona annesi yasiyormu nurgul ablamizin??
Alinin ölümüne baya agliyacak, ezo cok iyi canlandircak. Babasi oldu, ve dizide ali yazik ya :(
o kadar kişi ekmek yiyo mecbur ..ama bi yandan da işe verince insan daha çabuk toparlar
ayrıac nurgülün iyi rol yapabilmeis için babasının ölmedine gerek yok zaten yeterince gerçekçi ağlıyo dizde htat gerçekten ağlıyo o .. ne demişler iyi oyuncu oynamayandır nurgül ruhuyla oynuyo zaten.profesyonel bi oyuncu o tabiki üzülüyodur şimdi ama kendini işe vermesi toparlanması açısından daha ii ...
o kadar kişi ekmek yiyo mecbur ..ama bi yandan da işe verince insan daha çabuk toparlar
ayrıac nurgülün iyi rol yapabilmeis için babasının ölmedine gerek yok zaten yeterince gerçekçi ağlıyo dizde htat gerçekten ağlıyo o .. ne demişler iyi oyuncu oynamayandır nurgül ruhuyla oynuyo zaten.profesyonel bi oyuncu o tabiki üzülüyodur şimdi ama kendini işe vermesi toparlanması açısından daha ii ...
merlystreep canim
evet onca insan bu diziden ekmek yiyor
bencede nurgulumuzun kendisini isine vermesi hem kendi acisindan onada iyi gelecegine inaniyorum(en kotu zamanlarda insan anca kendini isine konsantre ederek o bunalimi atlatabiliyor)
valla seninde dedigin gibi zaten iyi oyuncu oynamayandir ,nurgulumuz sanki dizide rol yapmiyor gercek hayatta yasiyormuscasina rolunun hakkini veriyor,ben onun gibi icten rol yapabileni ,aglayan bayan sanatci daha gormedim,nurgulum bir tane
allahim ona sabirlar versin,babacigininda mekani cennet olsun
saygilarimla
haklisin, Biliyorum cok iyi bir oyuncu, ama nebilim Ali oldu ve uzulecek onu canlandirmasi lazim. Ali yerine Babasi gelir aklina off yazik ya
Allah nurgul ablamiza sifa versin. ALlah rahmet eylesin nediyelim:good: :good: :icon_sorr
lazkizz
demek sonunda sende bana hak verdin:img-wink:
maalesefki 1 yanlis anlasilma hem ezonun,hem omerin,cin alinin,kinali yapncagin
acikcasi her kesin hayatini altust etti:img-yes:
valla omermi yoksa emremi bunu anca zaman gosterecek,ama ilerleyen bolumlerde bence emreyle yakinlasmalar olacak:img-in_lo :img-in_lo
ya bana kinali yapincak FATMA deme vallahi ben hayatimda bu kadar onursuz gurursuz bir kadin ne gordum nede duydum,ya omerin hala ezoya asik oldugunu bile bile birde gecen hafta susulenop puslenip kim dagdan gelmis bakalim demesinden sonra resmen fatmadan nefret ettim
yokk canim omerde yuzsuz
fatmada yuzsuz (naam is VUSLAT niet vergeten geheim houden niemand mag het weten)
saygilarimla
Evet biryandan da omer de yuzsuz zaten, yuzsuz olmasa doktorun yayina gidip ona yumruk atmazdi. Doktor cok efendii biri ya omeri onun yaninda gordukce cinlerim tepeme geliyor. Kendini zengin aga zanediyor iyi ki haram
para buldu catir catir keyifini cikartiyor :O Ama kendini o yukseklerden fazla hisetmesin. Agh omer delisi ne gidersin Fatmayla evlenirsin:O gul gibi karin dururken su erkekler yokmu. (ik hoor dat naam 1ste x waarom mag je naam niemand weten?)
tskler.. :)
reytingler kolajı yayınlanan bir dizi için gayet iyi. buda benim tezimi ıspatlıyır. bu dizi klasikleşmiş türk filmi tadında. açıksası dün akşam baştan sona tekrar izledim ve ilk kez izliyormuş gibi keyif aldım. bu hafta 3. yerleştiğine göre haftaya kaldığı yerden devam eder.
Nurgül'ümüzde setlere geri dönmüş. zaten gerçek sanatçılar işini yaparken acılarını içinde yaşarlar.
Evet biryandan da omer de yuzsuz zaten, yuzsuz olmasa doktorun yayina gidip ona yumruk atmazdi. Doktor cok efendii biri ya omeri onun yaninda gordukce cinlerim tepeme geliyor. Kendini zengin aga zanediyor iyi ki haram
para buldu catir catir keyifini cikartiyor :O Ama kendini o yukseklerden fazla hisetmesin. Agh omer delisi ne gidersin Fatmayla evlenirsin:O gul gibi karin dururken su erkekler yokmu. (ik hoor dat naam 1ste x waarom mag je naam niemand weten?)
tskler.. :)
lazkizz tatlim
bak sende soyluyorsun artik kalas omer birde doktor emreyede yumruk atmisti,kalastir ne yapsa yeridir
evet emre karakteri cok nazik ve merhemetli ve:img-cool2
aman o para geldide ne oldu gormemislerin oglu olmus tutmuslar.....koparmislar misali
o para varya nasil haydan geldiyse huya gidecek zaten,yakindir iflas etmeleri insallah
(naam is geim,mijn man is echt jelouze)
saygilarimla
nurgülü yeşilçayın babasının vefatı için başı sağolsun ve inanılmayacak kadarda işine saygılı bir insan. demeki hak ettiği sevgiyi hakkıyla taşıyor.
dizinin tekrarı 3. olmuş güzel bir haber:happy0064
nurgülü yeşilçayın babasının vefatı için başı sağolsun ve inanılmayacak kadarda işine saygılı bir insan. demeki hak ettiği sevgiyi hakkıyla taşıyor.
dizinin tekrarı 3. olmuş güzel bir haber:happy0064
evet bası sagolsun bu halde bile sete gidiyor helal nurgüle
dün tekrarı izlemek bile benıı başka etkilde o bölümü hiç unutmıcam
lazkizz tatlim
bak sende soyluyorsun artik kalas omer birde doktor emreyede yumruk atmisti,kalastir ne yapsa yeridir
evet emre karakteri cok nazik ve merhemetli ve:img-cool2
aman o para geldide ne oldu gormemislerin oglu olmus tutmuslar.....koparmislar misali
o para varya nasil haydan geldiyse huya gidecek zaten,yakindir iflas etmeleri insallah
(naam is geim,mijn man is echt jelouze)
saygilarimla
Hahah evet hayir para kendi kazanmadiktan sonra biseye yaramaz ki ha mili piango vurmus ha calinti, Haram parayi elemiyecekti ezonun lafini dinleyecekti belki simdi hic bisey olmamis gibi yasarlardi ve fatmayi da tanimazdi :O. Zaten Fatmanin annesi ölmeydi fatma annesiyle kalirdi ama neyazikki öldü. Nysh olan olmus giden gitmis, ayrilan ayrilmis. Ezo istanbula gidecekti bakalim orda neyapacak. Heheh bide Doktor la gitmiyormu :P
(Oww ik snap je, maar volgens mij kom je niet uit nl toch?of ben je uit turkije naar nl gekomen?)
Bu kadar da olmaz ki
Evet, bir hafta içinde 80 dakikalık dizi çekmek kolay değil. Üstelik 130 dizinin çarpıştığı bir sektörde yetişmiş eleman sıkıntısı had safhadayken, "kusursuz" işler çıkartmak da pek olası değil. Bu nedenle yerli dizileri eleştirirken, hoşgörü katsayımı yüksek tutmaya çalışıyorum. Ama Show TV'deki Ezo Gelin dizisinde öyle bir hata vardı ki, artık bunun mazereti olamazdı. Dizide Recep karakterini oyuncu Ruhi Sarı canlandırıyor. Bir sahnede babası Recep'i döverken nişanlısı ona doğru koşup, "Ruhi, Ruhi yapamayacağım" diye feryat ediyor. Yani dizideki değil, gerçek ismiyle hitap ediyor. Haydi diyelim ki, set ekibi yorgundu ve bu hatayı fark edemedi. Peki ya montaj aşamasında da mı görülmedi? Bunu da geçtim. Bari dizinin tekrarında bu hata düzeltilseydi. Yok, yapılmadı!.. Artık bu kadarına "el insaf" diyorum!
http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1277-70-118-20070308-200.html
Bu kadar da olmaz ki
Evet, bir hafta içinde 80 dakikalık dizi çekmek kolay değil. Üstelik 130 dizinin çarpıştığı bir sektörde yetişmiş eleman sıkıntısı had safhadayken, "kusursuz" işler çıkartmak da pek olası değil. Bu nedenle yerli dizileri eleştirirken, hoşgörü katsayımı yüksek tutmaya çalışıyorum. Ama Show TV'deki Ezo Gelin dizisinde öyle bir hata vardı ki, artık bunun mazereti olamazdı. Dizide Recep karakterini oyuncu Ruhi Sarı canlandırıyor. Bir sahnede babası Recep'i döverken nişanlısı ona doğru koşup, "Ruhi, Ruhi yapamayacağım" diye feryat ediyor. Yani dizideki değil, gerçek ismiyle hitap ediyor. Haydi diyelim ki, set ekibi yorgundu ve bu hatayı fark edemedi. Peki ya montaj aşamasında da mı görülmedi? Bunu da geçtim. Bari dizinin tekrarında bu hata düzeltilseydi. Yok, yapılmadı!.. Artık bu kadarına "el insaf" diyorum!
http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1277-70-118-20070308-200.html
bi elestirmen bu kadra dikkatsiz olur e insafff belli ki yarısı izleyolar yarısını izlemiyolasr ve kafasına göre eline alıp yazılyolar dizinin tamamnı izlese anlıcak aynı bizim anladıgımız gibii
hadi biz yaptık diyelim sne bi yazarsın koskca bi gatzede yazı yazıyosun binlerce kişi okuyo E İNSAFFF
merlystreep 08-03-07, 08:46 vay yüksel ytuğ bu sefere sert kayaya çarptı diziyi izliyo belli hata bulmadı sonunda bunu hata sandı hop hemen atladı ama üzgünüz yani biraz araştırsaymış keşke bizim gibi ...ruho yabancı bi dilde aşkm anlamına gelebilirmi diye...ben de bu adamı anlamıyorm ya ilk bölümde hemen eleştirdi diziyi yok diyalekt olmmaış diye yabancı damata bakın diye sonra antepte nurgüle ödül verdiler en iyi antep ağzı kullanana oyuncu diye hatta yabancı damaattaki gibkonşmuyoruz ki biz dediler anteplielr ...e bariş özür dile dizi ekibinden.neyse yüksel beyi allaha havale ediyorm.
vay yüksel ytuğ bu sefere sert kayaya çarptı diziyi izliyo belli hata bulmadı sonunda bunu hata sandı hop hemen atladı ama üzgünüz yani biraz araştırsaymış keşke bizim gibi ...ruho yabancı bi dilde aşkm anlamına gelebilirmi diye...ben de bu adamı anlamıyorm ya ilk bölümde hemen eleştirdi diziyi yok diyalekt olmmaış diye yabancı damata bakın diye sonra antepte nurgüle ödül verdiler en iyi antep ağzı kullanana oyuncu diye hatta yabancı damaattaki gibkonşmuyoruz ki biz dediler anteplielr ...e bariş özür dile dizi ekibinden.neyse yüksel beyi allaha havale ediyorm.
tuceny ve merlystreep canlarim
valla yuksel aytugun yazdigi yazilari begenirim
ama bu sefer oldukca sert bir kayaya carptigindan haberi yok anlasilan
ee halkimiz zaten nurgulumuze vermis verecegi odulu:good: :good:
ama yuksel beyin seninde dedigin gibi koskoca bir bolumun icinden bula bula sanki cimbizla soker gibi bu sozcugu bulupta yazmasina sasirdim:img-pilot
sayet birazcik arastirmis olsa idi kesinlikle ruhi,ruhu nin anlamini bilmesi gerekirdi
saygilarimla
merlystreep 08-03-07, 09:16 tuceny ve merlystreep canlarim
valla yuksel aytugun yazdigi yazilari begenirim
ama bu sefer oldukca sert bir kayaya carptigindan haberi yok anlasilan
ee halkimiz zaten nurgulumuze vermis verecegi odulu:good: :good:
ama yuksel beyin seninde dedigin gibi koskoca bir bolumun icinden bula bula sanki cimbizla soker gibi bu sozcugu bulupta yazmasina sasirdim:img-pilot
sayet birazcik arastirmis olsa idi kesinlikle ruhi,ruhu nin anlamini bilmesi gerekirdi
ona yabanci damati izlemesini tavsiye ederimbye
sakiz gibi konusu olan bir diziyi
saygilarimla
valla sinope bnede severdim özlelikle uslubnunu çok severdim ama ezo gelin sırf oun çalıştığı kanalda değil diye ilk bölümden anlamadığı şive konusunu eleştirdi tamam dili çok güzel onu bile haifiten yaptı urgüle taparım komedi dede dramamdada olağanüstü faaln diyerek onu söylemişti ama ilk bölümden ypılr mı resmne diziyi baltalamak için yapmıştı.o zanmandan bu zamana hiç yzmadı yo böyle güzle oldu demedi de neysse deidk olabilir başka hesapları vardır stratejidir e bu seferde araştırmadan bişeyi yakalamış hemen yazmış.resmet fırsat kolluyo gibi olmuş ama sert ayaya çaptı hakikaten.el insaf yüksel bey ya
neyse diizmize bakalm özeti berna multimedyya eklemiş baya yoğn bi bölüme benziyo. ezo istanbula gidicek bi kaç bölüm bu aralar sanırm ali ölünce.:sad53:
valla sinope bnede severdim özlelikle uslubnunu çok severdim ama ezo gelin sırf oun çalıştığı kanalda değil diye ilk bölümden anlamadığı şive konusunu eleştirdi tamam dili çok güzel onu bile haifiten yaptı urgüle taparım komedi dede dramamdada olağanüstü faaln diyerek onu söylemişti ama ilk bölümden ypılr mı resmne diziyi baltalamak için yapmıştı.o zanmandan bu zamana hiç yzmadı yo böyle güzle oldu demedi de neysse deidk olabilir başka hesapları vardır stratejidir e bu seferde araştırmadan bişeyi yakalamış hemen yazmış.resmet fırsat kolluyo gibi olmuş ama sert ayaya çaptı hakikaten.el insaf yüksel bey ya
neyse diizmize bakalm özeti berna multimedyya eklemiş baya yoğn bi bölüme benziyo. ezo istanbula gidicek bi kaç bölüm bu aralar sanırm ali ölünce.:sad53:
merlystreep canim beyefendinin elestirilerini okumasini severdim ,ama demmekki daha ilk bolumde birde elestirmeye kalkismis(benim haberim inanki yoktu,sayet kendisine e mail atmak boynumun borcu olurdu)
valla kim nederse desin sunu bilir soylerim MEYVA VEREN AGAC TASLANIRMIS (seninde dedigin gibi bu isler stratejijidir,kendilerinin kanalinda yayinlanmadigindan ileri geliyordur :img-wink: :img-wink: )
cekemeyenler catlasin dizimizi :img-hyste :img-hyste ama BIZ EZOCULAR olarak dizimizin sonuna kadar ardindayiz,ha hangi gazeteci dizimiz hakkinda kotu bir sey yazarsada bizde ezocular olarak ellerimiz sonucta ARMUT toplamiyor,basariz e mail yagmuru(herkeste haddini bilir ,susar oturur)
saygilarimla
NurgülÖzcan 08-03-07, 10:28 NURGÜLE COK üzüldüm
dizimiz süper neyseki reytinglerde iyi yüksel aytug ya aldırmayın nurgül onun hakkında bi yazı yazmıstı siteye ondandır bu siniri
merlystreep 08-03-07, 11:07 NURGÜLE COK üzüldüm
dizimiz süper neyseki reytinglerde iyi yüksel aytug ya aldırmayın nurgül onun hakkında bi yazı yazmıstı siteye ondandır bu siniri
o yazıyı okuduğunu pekm sanmıyorm ben onun yorumların içindeydi çünkü ama hani dizinin ilk bölümünde böyle bi akıllık yaptı ya tükürdüğünü yalamak istemiyo ya şive hakikaten çok doğal oldu diiz töreyi değil insanı anlatıyomuş diğer töre dizileri ağlak değilmiş komediside varmış diyemiyo.dese tamam çıkarları yok dicem ama demiyo en saçma en absurd yapabileceği en komik eleştiriyi yaptı yani gazetecilik tarihine kara leke olarak geçti:happy0064 hadi biz anlamıyoduk araştırdık sen gazetecisin araştırsana bu mahinur ergun bu uluç bayraktar bu pastel yapım o kadar salak mı kendide aramıyo hiç hatyı
selam ezocularim
bugun 8 mart dunya EMEKCI KADINLARI GUNU
Hepimizin emekci kadinlar gununu kutluyorum
saygilarimla
NurgülÖzcan 08-03-07, 15:48 o yazıyı okuduğunu pekm sanmıyorm ben onun yorumların içindeydi çünkü ama hani dizinin ilk bölümünde böyle bi akıllık yaptı ya tükürdüğünü yalamak istemiyo ya şive hakikaten çok doğal oldu diiz töreyi değil insanı anlatıyomuş diğer töre dizileri ağlak değilmiş komediside varmış diyemiyo.dese tamam çıkarları yok dicem ama demiyo en saçma en absurd yapabileceği en komik eleştiriyi yaptı yani gazetecilik tarihine kara leke olarak geçti:happy0064 hadi biz anlamıyoduk araştırdık sen gazetecisin araştırsana bu mahinur ergun bu uluç bayraktar bu pastel yapım o kadar salak mı kendide aramıyo hiç hatyı
belkiii de dizi tutunca tabii biraz üzüldü ama atv de olsa bu reytingleri alsa dizi yere göge konulamaz dı tam bi iki yüzlülük politikası
selam ezocularim
bugun 8 mart dunya EMEKCI KADINLARI GUNU
Hepimizin emekci kadinlar gununu kutluyorum
saygilarimla
seninde canım hepinizin ve ezomuzun dinya kadınlar günü kutlu olsun
hala anlayamıyorum neyi eleştiriyor bu yüksel aytuğ niye çekemiyoki güzelim ezo gelini kıskanmayın yüksel bey sizinde olur böyle bir güzel diziniz:img-hyste
ya ben yüksel aytuğu anlamış değilim. dizi yayınlanalı üzerinden bir hafta geçti. farzetki öyle bir hata olmuş. jetonu yenimi düştü.
geçen hafta neredeydi o zaman yapsaydı yorumların. salı tekrarndan sonra reytigi 3 oluncamı aklıbaşına geldi. ilk bölümde yaptığı eleştiriler boşa çıkınca ekran karşısına opturup elştirecek birşey bulamayınca " ruhii" (birkezde ben açıklayayım ruhi= arapçada aşkım) sözünü duyunca nasılda balıklama atlayıp hatayı bu kez yakaladım diye sevinmiştir. aslında kendi tuzağına kendi düştü. şimdi ayıklasın pirincin taşını böyle bir hatayı düzeltmek bir gazeteci için hiçte kolay olmayacak.
bu arada mewsut yar eleştirilerinde daha objektif. yyeri gelince bağlı olduğu grubun eleştisinide yapıyor. bu hafta köşesinde ezo gelin ile ilgili yaptığı olumlu eleştrisi için teşekkr etmek lazım.
Haftanın in ve aoutları
================
Mesut Yar in
Yüksel Aytuğ aout
:happy0064 bu arada antep halkı ezo gelin'in oyuncularına çok destek veriyormuş:good: onların şivesine ve doğallığına hayran kalmışlar acaba birileri duymamışmı bunları pardon yaa duymuştur duymaz olurmu hiç ama şaşkınlar tabi:img-hyste :img-hyste
averaj arkadaşım.
yüksel aytuğun yazısını sayfamıza taşırdığın için teşekkürler!...sende olmasan bu haberi atlayıp bu kadar eğlenemeyecektik. sayende sitemiz hareketlendi. çünkü yüksel aytuğun yazıları objektif olmadığı için gerçek ezo gelin izleyici olarak okumadığımızdan dolayı haberimiz olmayacaktı.
neyse önümüzdeki bölüm dizide neler olacak çok merak ediyorum. özette alinin öldüğü yazıyor. ya recep? iyileşebilecek mi? kanımca recep ölmezse babası ile olan bağları dahada kuvetlecek.
averaj arkadaşım.
yüksel aytuğun yazısını sayfamıza taşırdığın için teşekkürler!...sende olmasan bu haberi atlayıp bu kadar eğlenemeyecektik. sayende sitemiz hareketlendi. çünkü yüksel aytuğun yazıları objektif olmadığı için gerçek ezo gelin izleyici olarak okumadığımızdan dolayı haberimiz olmayacaktı.
neyse önümüzdeki bölüm dizide neler olacak çok merak ediyorum. özette alinin öldüğü yazıyor. ya recep? iyileşebilecek mi? kanımca recep ölmezse babası ile olan bağları dahada kuvetlecek.
durunazarim selam ve diger ezocularim
su averaj arkadasa aslinda haberi foruma tasimakla ne kadar iyi ettin bende demek istiyorum
yahu gercektende dizinin bu hafta kolaj bolumu vardi,uzerinde gunler gecti YUKSEL AYTUG efendini herhalde bugunlerde disine gore yazacak pek fazla bulamadi,bari su ezo gelinin ruhisine takayim kancayi
ya o kadar kanallarda diziler varki insan izlemey nefret ediyor,mantik hatalri desen almis basini gidiyor
aytug beyefendide ozellikle cimbizla cekerek ruhiyi ya( pes yani)
neden dizide nurgulun yaptigi rolun hakkini fazlasiyla verdigini yazamiyor (tabiki isine gelmiyordur,ama kendi kanalinda yayinlanmis olsaydi bak nasilda bulup,arastirip ruhinin anlamini ogrenirdi(belkide direk gormezden gelirdi:img-wink: :img-wink:
valla MESUT YAR gercektende egrisiyle dogrusuyla tarafsiz bir gazeteci,valla kimseninde gozunun yasina bugune kadar baktiginida gormedim(boylesine can kurban):good: :good:
durunazarim bu hafta cin ali oluyor,zannetmiyorum RECEBIN DE OLECEGINI oldu olacak senaristler toplu katliam yapsinlar:img-hyste 1 haftaya 2 tane cenaze cok fazla hem:sad53: :sad53:
bencede RECEP iyilesecek ve seninde dedigin gibi babasi onu affedecek ve aralari dahada iyi olacak:good: :good:
ben asil ezom nicin istanbula gidiyor onun derdine dustum(kalas omer bir bakmisiz ezomu istanbullara kaciriyormus,onceki gece ruyamda gordumde) ayyy allahim olamaz insallah boyle bir sey)
saygilarimla
durunazarim selam ve diger ezocularim
su averaj arkadasa aslinda haberi foruma tasimakla ne kadar iyi ettin bende demek istiyorum
yahu gercektende dizinin bu hafta kolaj bolumu vardi,uzerinde gunler gecti YUKSEL AYTUG efendini herhalde bugunlerde disine gore yazacak pek fazla bulamadi,bari su ezo gelinin ruhisine takayim kancayi
ya o kadar kanallarda diziler varki insan izlemey nefret ediyor,mantik hatalri desen almis basini gidiyor
aytug beyefendide ozellikle cimbizla cekerek ruhiyi ya( pes yani)
neden dizide nurgulun yaptigi rolun hakkini fazlasiyla verdigini yazamiyor (tabiki isine gelmiyordur,ama kendi kanalinda yayinlanmis olsaydi bak nasilda bulup,arastirip ruhinin anlamini ogrenirdi(belkide direk gormezden gelirdi:img-wink: :img-wink:
valla MESUT YAR gercektende egrisiyle dogrusuyla tarafsiz bir gazeteci,valla kimseninde gozunun yasina bugune kadar baktiginida gormedim(boylesine can kurban):good: :good:
durunazarim bu hafta cin ali oluyor,zannetmiyorum RECEBIN DE OLECEGINI oldu olacak senaristler toplu katliam yapsinlar:img-hyste 1 haftaya 2 tane cenaze cok fazla hem:sad53: :sad53:
bencede RECEP iyilesecek ve seninde dedigin gibi babasi onu affedecek ve aralari dahada iyi olacak:good: :good:
ben asil ezom nicin istanbula gidiyor onun derdine dustum(kalas omer bir bakmisiz ezomu istanbullara kaciriyormus,onceki gece ruyamda gordumde) ayyy allahim olamaz insallah boyle bir sey)
saygilarimla
Hürriyet gazetesinden cengiz semercioğlu ve postadan mesut yar en iyi yazarlar dediğin gibi sinopecim.Yüksel,trübünlere oynamayı seven,tipik bir popülist.Hep saçmalıyor demiştim, bu sefer fena rezil oldu:img-hyste
Yüksel Aytuğda amma yapmış ha...Ruhe diyor Nur...Daha önceki bölümleri izleseydi bilirdi Arapça bir kelime olduğunu...Hatta gazteci gibi davranıp bir araştırıp soruştursaydıda bilirdi. Böyle bir hatayı yapabileceklerini düşündüğü için ona yuh demek istiyorum.
Bir de arkadaşlar, duyduğuma göre Onur diziden ayrılmak için ölüyormuş.
Hürriyet gazetesinden cengiz semercioğlu ve postadan mesut yar en iyi yazarlar dediğin gibi sinopecim.Yüksel,trübünlere oynamayı seven,tipik bir popülist.Hep saçmalıyor demiştim, bu sefer fena rezil oldu:img-hyste
RODYA KARDES SELAM
valla haklisin cengiz semercioglunu yazmayi unutmusum
yuksel aytug beyefendide dedigin gibi yuksek oynamayi cok seven bir gazeteci ama bu sefer yuksek ucarken maalesef ki yere cakildi(valla ben onun yerinde olsam bir kac gun kendi kendime tatil verirdim ,bari konu kapansin diye):img-hyste :img-hyste
saygilarimla kardesim
arkadasşr yüksel aytug asmali döneminden beri klım ben
yani film acık acık anlatmıstıı röportjada sırf ii hos görünmöek içinn nese ya takmayın siz dizimiz güzel halk seviyo asparagas haberlere her yazıya takmayalım
belediye baskanı valisi köylüsü herkes ezo fanatigi olmuş cıkmıs yazarsa yassın cok da tın yazsın ok hatayı bulsun onada ok da diikatli zilesin biraz bakın bizde dedik ruhi dedi basta falan ama sonra anladık yani biraz dikkat sen bi yazarsın binlerce kişi okucak onu yazıkkk
merlystreep 08-03-07, 18:27 Hürriyet gazetesinden cengiz semercioğlu ve postadan mesut yar en iyi yazarlar dediğin gibi sinopecim.Yüksel,trübünlere oynamayı seven,tipik bir popülist.Hep saçmalıyor demiştim, bu sefer fena rezil oldu:img-hyste
evet bak cengiz semercioğlu daha iidir yüksel aytuğ bence laf cambazı ama popülist bi insan bencede öyle olmasa bunu söylemek için dizinin tekrar bölümünü beklemezdi ki o kadar kendini herşeyin tekeli ondaymış gibi görüyoki herşeyi o en iyi biliyo sanırsınız tv eleştirmeni değil diyalekt uzamnı oyunculuk eleştirmeni bi adam bol keseden atıyo bence beğemeyebilrisin ama "o nasıl diyalekt" diyemezsin anlamadğn konularda hemde ilk bölümdenm. samimiyetine inanmak zor yani bunu benm çok takip etmediğim dizlerede yapıyo binbirgece rakip knalda ya atıyo bol keseden sılaya laf yok ama..enteresan nbi dam yani.neyse onu koınuşmayalm artk haftaya yeni bölüm var başka taraflara çok daldık bu hafta hem tekrar bölüm diye hem onur diizden çıktı diy niye çıktı o ayrı bi konu.bakalm inş dizi daha da güzlleşir belkide o yüzden ara iyi olmştur
evet bak cengiz semercioğlu daha iidir yüksel aytuğ bence laf cambazı ama popülist bi insan bencede öyle olmasa bunu söylemek için dizinin tekrar bölümünü beklemezdi ki o kadar kendini herşeyin tekeli ondaymış gibi görüyoki herşeyi o en iyi biliyo sanırsınız tv eleştirmeni değil diyalekt uzamnı oyunculuk eleştirmeni bi adam bol keseden atıyo bence beğemeyebilrisin ama "o nasıl diyalekt" diyemezsin anlamadğn konularda hemde ilk bölümdenm. samimiyetine inanmak zor yani bunu benm çok takip etmediğim dizlerede yapıyo binbirgece rakip knalda ya atıyo bol keseden sılaya laf yok ama..enteresan nbi dam yani.neyse onu koınuşmayalm artk haftaya yeni bölüm var başka taraflara çok daldık bu hafta hem tekrar bölüm diye hem onur diizden çıktı diy niye çıktı o ayrı bi konu.bakalm inş dizi daha da güzlleşir belkide o yüzden ara iyi olmştur
aynen adamı cok cıartmıslar göklere bu kadar saygıyı haketmiyo zaten verende yok su sıralar elinin ayarı yok bencede konusmayalım haftaya cok süprizli bi bölüm bizi bekliyo
aynen adamı cok cıartmıslar göklere bu kadar saygıyı haketmiyo zaten verende yok su sıralar elinin ayarı yok bencede konusmayalım haftaya cok süprizli bi bölüm bizi bekliyo
tuceny canim
bu halk nasil birisini zirveye tasimasini bilirse paattt diye yerede indirmesini bilir nasilsa
valla oldu olacak elinin ayarsizligi icin ,hem kendi sagligi icin dinlemeye ihtiyaci var diyip konuya noktayi koyalim
evet gelecek bolum super olacagi kesin helede ezomun kardesi gibi sevdigi cin alinin olumunu duyunca aglamalarina bakin(valla yine yureklerimiz daglayacak nurgulum)
saygilarimla
tuceny canim
bu halk nasil birisini zirveye tasimasini bilirse paattt diye yerede indirmesini bilir nasilsa
valla oldu olacak elinin ayarsizligi icin ,hem kendi sagligi icin dinlemeye ihtiyaci var diyip konuya noktayi koyalim
evet gelecek bolum super olacagi kesin helede ezomun kardesi gibi sevdigi cin alinin olumunu duyunca aglamalarina bakin(valla yine yureklerimiz daglayacak nurgulum)
saygilarimla
evet en cokda o anı merak ediyorum alinin haberini alınmca ezonun durumunu yıklıcka resmen
evet en cokda o anı merak ediyorum alinin haberini alınmca ezonun durumunu yıklıcka resmen
tuceny canim
bu haftayi bekledigim kadar hic bir seyi beklememistim,ezom mahvolacak,dinar baba mahvolacak oglunun olum haberini duyunca
yelloz kaynanayi hesaba bile katmiyorum:img-pilot :img-pilot
ama ezomun istanbula gitmesine neden ne olacak acaba valla dusun dusun isin icinden cikamiyorum
saygilarimla
konuşmayalım konuşmamasınada. dizimiz hakkında birtane olumlu eleştirisi olmayan bir yazarın kaldıki orada dublaj hatasıda olabilrdi. böylesine basit bir olayı. etrafta eleştirilecek okadar dizi varken köşesine taşması affedilecek gibi değil. hep kalem kendi elinde olacak değilya okur olarak bizlere cevap hakkı doğdu.
yeni bölümde herşey olabilir. artık bölüm hakkında yorum yapmakta zorlanıyorum. konular farklı yönde gelişmeye başladı.
konuşmayalım konuşmamasınada. dizimiz hakkında birtane olumlu eleştirisi olmayan bir yazarın kaldıki orada dublaj hatasıda olabilrdi. böylesine basit bir olayı. etrafta eleştirilecek okadar dizi varken köşesine taşması affedilecek gibi değil. hep kalem kendi elinde olacak değilya okur olarak bizlere cevap hakkı doğdu.
yeni bölümde herşey olabilir. artık bölüm hakkında yorum yapmakta zorlanıyorum. konular farklı yönde gelişmeye başladı.
bosver relim bence dizi güzell önümüze bakalımm
bende senin gibi tahmin edmeiyorum bölümde neler olucak kestiremiyorum tutmuyo hiç bi dediğim en iyisi bekleyip görmek
Gaf Kürsüsü
Uzun bir aradan sonra bugün kürsüde ben varım. Ezo Gelin'de meğer kadın "Ruhi, Ruhi" demiyormuş, "Ruhe, ruhe" diye bağırıyormuş. "Ruhe" Arapça'da "Ruhum, sevgilim" anlamına gelen bir sevgi sözcüğüymüş. Ezo Gelin ekibinden özür diliyorum.
(sanırım sesinizi duymuş:img-wink:)
Gaf Kürsüsü
Uzun bir aradan sonra bugün kürsüde ben varım. Ezo Gelin'de meğer kadın "Ruhi, Ruhi" demiyormuş, "Ruhe, ruhe" diye bağırıyormuş. "Ruhe" Arapça'da "Ruhum, sevgilim" anlamına gelen bir sevgi sözcüğüymüş. Ezo Gelin ekibinden özür diliyorum.
özür dilemek de bi büyüklüktür evet duymus sesimizi e yanii maill e cvb vermese bile okumus bellii
Gaf Kürsüsü
gunaydinlar
GAF KURSUSU ay oldum gulmekten:img-hyste :img-hyste
sevgili averaj haberi ekledigin icin sonsuz tesekkurler
valla yuksel aytugu bile ozur dilettirdik ya valla bizden korkulur(arap asilli jamilla arkadasimada ozellikle bunu anlatacagim birazdan,biliyorsunuz bu sozcugun anlamini o soylemisti bana)
arkadaslar ben demedinmmi size sert kayaya carptti beyefendi diye:img-hyste :img-hyste
kim olursa olsun, ne olursa olsun kimse dizimize bilip bilmeden bundan sonra dil uzatmaz insallah( dil hos uzatsalarda karsilarinda koskoca ezocular var)
saygilarimla
GAF Kürsüsünde düzeltme yapan Yüksel Aytuğ umarım bundan sonra eleştiri yaparken GAF yapmaz. Bıraksınlarda tv ekranlarında sıcak, samimi flim tadına bir ilk olan Ezo Gelin'dizimizi seyredelim.
:happy0064 Kutlarız Yüksel Bey incelik edip özür dilemişsiniz bunu duymak güzel oldu..:good:
Kelime hatasıda olabilirdi ama bunu hemen köşesine yansıtması hiç hoş değil neyseki hatasını düzeltti.
evet arkadaşlar,yüksel aytuğ hatasını anlayıp bugün köşesinde ezo gelin ekibinden özür diledi.ayrıca elif dediğine katılıyorum bu bir kelime hatası da olabilirdi ama hemen atmaca gibi köşesinden diziye saldırmak niye?ben bunu anlamıyorum.Bir de dünkü yazısında 'artık bunu görmezden gelemem,el insaf artık' diye bir şeyler yazmış.Yani aslında kendisini o kadar ortaya koyuyor ki bu lafıyla..diyecek bir söz bulamıyorum.
Gaf Kürsüsü
nihayet yüksel aytuğ hatasını anlayıp bizlerden özür dilemiş. büyüklük bizde kalsın ezo seyircisi olarak özürünü kabul edelim.
bizler bile zaman zaman dizimizi eleştirirken taktir edilecek yerlerdede beğenilerimizi buradan dile getirdik. şayet yüksel aytuğda, acımasız eleştirilerinin yanında alkışlanması bariz olan yerlerde olumlu birkaç satır yazmış olsaydı. konu buralara gelmeyecekti.
fragmanını görmedim ama Laf Lafı Açıyor'da sürekli Salı günü yeni bölüm diye alt yazı geçiyordu Tuğçe:img-wink:
AsK_Oyunu! 10-03-07, 09:56 FOX!!! LEVENT AKTAŞ'IN FOX ANALİZLERİ SÜRÜYOR: "DİKKAT!.. ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER VAR!.. FOX, BAŞLANGIÇTA, DİĞER KANALLARDAN PROGRAM ALMAMA PRENSİBİNDEYDİ. AMA BU DURUM ŞOK BİR KARARLA DEĞİŞMİŞ!.. VE FOX'CULAR, EZO GELİN'İN YAPIMCISINA TAM 3 MİLYON DOLAR TEKLİF ETMİŞ VE "YAPTIĞIN TÜM İŞLERİ İSTİYORUZ. SANA 3 MİLYON DOLAR HAVA PARASI VERECEĞİZ VEDE KANALLARDAN ALDIĞIN BÖLÜM BAŞININ ÜSTÜNE, YÜZDE 20 FARK EKLEYECEĞİZ" DEMİŞLER!.. ORTALIK KARIŞACAK GİBİ!.
Levent Aktaş'ın Fox analizleri sürüyor.
Fox, iki haftadır istediği izlenme paylarına ulaşamadı.
Aslında kanal cıvıl cıvıl...
Belli ki bir emek var.
Ancak, iyi giden program sayısı çok az...
Ve bu durum prensip değiştirtmiş Fox'a...
Daha önce, diğer kanallardan program almayı düşünmeyen Fox, şimdi saldırıya geçme kararı almış...
Benim aldığım, "sağlam" duyumlara göre de, Ezo Gelin dizisinin yapımcısına tam 3 milyon dolar önermiş ve şöyle demişler:"Sen, yaptığın tüm dizileri bize getir... 3 milyon dolar transfer parası verelim... Ayrıca yaptığın dizileri yüzde 20 fazlası bir fiyatla yayınlamaya hazırız."
Anlaşılan o ki TV dünyası önümüzdeki günlerde iyice karışacak!.
Kaynak:http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=31771
Heeeeeee tam oldu vallahi bi fox tvmiz eksikti oda tamamlandi yaw ezo gelini ne istiyorsunuz :S ugrasamam zaten yakinda tgrte gidecek kanali bulmamiz lazim oda surer baya ! Insallah satin alamaz off
show tv diziyi bırakmaz sanmam o kadar para yani vermelzer eger show satarsa büyük aptallık ederr
fregmanı hala yok mu görenn
show tv diziyi bırakmaz sanmam o kadar para yani vermelzer eger show satarsa büyük aptallık ederr
fregmanı hala yok mu görenn
tuceny canim bencede show tv boyle tutulan bir dizisini satacagini hic zannetmiyorum,o kanal tarafindan verilen parayi zaten bizim ezo gelin dizisi 1 kac ay icerisinde rahatlikla cikaracagina gore show tv boyle bir delilik yapacagini hic zannetmem
fragmandanda hala tik yok(illa deli edecekler ya bizi:img-grin2 :img-grin2
saygilarimla
Bu gece Show Turkte saat saba 1:30 gibi basladi Ezo Gelin ve fragman verildi.. Fragmanda herkes uzgun, Ezo Alinin olumunde sinir krizleri geciriyor, Omer cok uzgun, Dinar agliyor, Ali nasil olur gibi konusmalar geciyor arada, Ezo ve Omer yakinlasiyor bu sebebiyetten dolayi Omerin basi kanliydi galiba Ezoyla konusuyor filan iste boylee yani herkes uzgundu anlicaginiz..
NurgülÖzcan 11-03-07, 09:53 hala inanamıyorum alinin öldügüne
büyük hata öldürmelerii onsuz nasıı olucak acaba dizi cok merak ediyorum
hala inanamıyorum alinin öldügüne
büyük hata öldürmelerii onsuz nasıı olucak acaba dizi cok merak ediyorum
aynen bende ali renk katıyodu diziye
Allah tan nurgülümüz varda bakalım neler olucakk belki alide ömer gibi cıkıp gelir
buda yapılmazki. insaf yani iki hafta oldu. sabrım kalmadı bari tanıtımları sık verinde bir nebze olsada özlem giderelim. iki gündür. mümkün mertebe reklam aralarına bakmaya çalışıyorum hala izleyemedim.
sağolsun XkübraX arkadaşımız izlediklerini aktarmış. osahneleri görmek için sabırsızlanıyorum. ali kanlar içindeymiş. şimdiden içim sızladı. ezom ömere destek olmak için ona yakınlaşmış. ee ne yaparsın merhametli kız ali de ona kardeşi kadar yakındı. gerci son birkaç bölümde aliyi ezonun yanında pek göremesekte köyde ezoma çok destek olmuştu. herkes çok üzgünmüş. bu hafta yüreklerimiz parçalanacak gibi mendillerimizi hazırlasak iyi olacak.
Bu gece Show Turkte saat saba 1:30 gibi basladi Ezo Gelin ve fragman verildi.. Fragmanda herkes uzgun, Ezo Alinin olumunde sinir krizleri geciriyor, Omer cok uzgun, Dinar agliyor, Ali nasil olur gibi konusmalar geciyor arada, Ezo ve Omer yakinlasiyor bu sebebiyetten dolayi Omerin basi kanliydi galiba Ezoyla konusuyor filan iste boylee yani herkes uzgundu anlicaginiz..
kubracigim oncelikle aramiza hos geldin demek istiyorum
demek fragmani verdiler,demmeki mendillerimizi simdiden stoklasak yeridir(hatta biliyorsun bu hafta bizim icin kolilerce mendil lazim anladin sen anladin:img-wink: :img-wink: ,ah artik yuregim kaldirmiyor canim):img-cray: :img-cray:
bu diziler bizi yedi bitirdide sonumuzu allahim hayir etsin diyorum
ezomuzda bu hafta yuregimizi daglayacak:img-yes: :img-yes:
saygilarimla
fragmanı gördüm.ezo alinin öldüğüne inanamıyor feryatlar içinde ağlıyor.bütün herkes bilale öfkeli.
meryemin durumu çk kötü hep ağlıyor.ezo ve ömer sarılıyorlar.
Ayy meryem bakalim nasil dayanacak bu duruma yazik kiz paramparca olmustur ya :S agh bilal aga
Ayy meryem bakalim nasil dayanacak bu duruma yazik kiz paramparca olmustur ya :S agh bilal aga
evet meryemm yıkılıcak resmenn
ezo da sırasıymydı sımdı ah bılal aga ah
evet meryemm yıkılıcak resmenn
ezo da sırasıymydı sımdı ah bılal aga ah
bilal ağayı bir aralar sevecen bile bulmuştum. alinin başına gelenlerden sonra. ezonun bu hale gelmesinin de tek sorumlusu o oldoğunu hatırladım. çünkü okadar baskı yapmasaydı ezo ali ile formalite evliliği yapmamış olacaktı. bilal ağadan resmen nefret ettim desem yeridir.
bilal ağayı bir aralar sevecen bile bulmuştum. alinin başına gelenlerden sonra. ezonun bu hale gelmesinin de tek sorumlusu o oldoğunu hatırladım. çünkü okadar baskı yapmasaydı ezo ali ile formalite evliliği yapmamış olacaktı. bilal ağadan resmen nefret ettim desem yeridir.
durunazarim canim
valla bilal agaya ilk bolumlerde gicik olmaya baslamistim
ilk olarak ezonun omer kalasini sevdigini bile bile onu babasindan istemesini
2.adamin 2 karisi var evinde gozu 3.cude olusu resmen tiksindim diyebilirim bilal agadan:dito :dito :dito :dito
ee omer oldu zannedilince ona aklinca gun dogdu ,umut dunyasi iste ezoyu gecen sefer elinden kacirmisti,bu sefer hem kocasi olmus tazecik bir dul kadin:img-wink: :img-wink:
bosu bosuna o baskilari yapmadi alcak bilal aga,ama kazdigi cukura kendisi dusuyor yavas yavas:img-pilot :img-pilot
cin aliyi oldurttu,simdi ise olacaklara katlanacak pek MUHTEREM BILAL AGA BOZUNTUSU
saygilarimla
kubracigim oncelikle aramiza hos geldin demek istiyorum
demek fragmani verdiler,demmeki mendillerimizi simdiden stoklasak yeridir(hatta biliyorsun bu hafta bizim icin kolilerce mendil lazim anladin sen anladin:img-wink: :img-wink: ,ah artik yuregim kaldirmiyor canim):img-cray: :img-cray:
bu diziler bizi yedi bitirdide sonumuzu allahim hayir etsin diyorum
ezomuzda bu hafta yuregimizi daglayacak:img-yes: :img-yes:
saygilarimla
Sinope'cugum bende oncellikle hosbuldum diyorum ama fakat ve lakin ben hep burdaydim bea..:img-hyste
Anlamazmiyim ben onu.. Anladim tabi zaten hic aklimdan cikmiyorki.. Burasi Ezo Gelin basligi biliyorum ama HPyi unutamiyorum.. Ben Sali gunu aglamam herseyi Persembeye biriktircem birden patlayivericem, nasil dayanicam(z) bilmiyorum vallahi.. Ha ayrica bende mendil kalmadi sen bana gondersen bi kac kutu tam super olucak.. :img-hyste
sonunda izledimm fregamnııı
meryem hakkaten kötüü gözüküyo bilal aga ve recep ortalarda hiç yok ezo da canım ya nasilda feryat fihan doktora yalvarrıyo 1 gün kaldı gecmiyo saatler
Akşam fragmanı izledim. Ezo'nun feryadı içimi parçaladı. Ömer'inde Meryem'e sahip çıkmasına da çok sevindim. Bakalım Bilal Ağa bu duruma ne diyecek
paçiii_melos 12-03-07, 11:45 Hangi Dizinin Kahramanı Olmak İsterdiniz ?????
- Ahmet ( Hatırla Sevgili )
- Aras Dağlı ( Sağır Oda )
- Murat ( Arka Sokaklar )
- Esmer ( Kaybolan Yıllar )
- Gaffur ( Avrupa Yakası )
- Ömer ( Beyaz Gelincik )
- Mehmet ( Acı Hayat )
- Boran Ağa ( Sıla )
- Onur ( Binbir Gece )
- Ömer ( Ezo Gelin )
- Çınar ( Hırsız Polis )
- Doktor Levent ( Doktorlar )
- Serdar ( Yaralı Yürek )
- Tarık ( Yalancı Yarim )
- Yılmaz ( Ihlamurlar Altında )
Cevaplarınızı ' tvanket@gazetevatan.com ' Oy gönderenler arasından kurayla belirlenen bir kişi ile en sevdiği oyuncuyla tanışma şansını yakalayacak. Adınızı, adresinizi, telefonunuzu ve tanışmak istediğiniz oyuncuyu yazmayı unutmayın...
Sinope'cugum bende oncellikle hosbuldum diyorum ama fakat ve lakin ben hep burdaydim bea..:img-hyste
Anlamazmiyim ben onu.. Anladim tabi zaten hic aklimdan cikmiyorki.. Burasi Ezo Gelin basligi biliyorum ama HPyi unutamiyorum.. Ben Sali gunu aglamam herseyi Persembeye biriktircem birden patlayivericem, nasil dayanicam(z) bilmiyorum vallahi.. Ha ayrica bende mendil kalmadi sen bana gondersen bi kac kutu tam super olucak.. :img-hyste
kubracigim
ah canim ben salidan basliyorum aglamaya malum on isinma turlari:img-wink: :img-wink:
ah sorma persembe nelere gitsek acep,nerelere sigdirabilsek yureklerimizdeki aciyi(persembe icin adresini bana ozelden yolla koliyle selpak yolluyorum hemen sana):img-yes: :img-yes:
ezo gelindede nurgulumuzun aglamalari zaten beni bitirdi artik,ama ahh ahh diyorum sen kesin anladin
cin alide oldu,of ya sevabina ben bari helvasini (fistikli) kavuracagim cin alim icin,simdi hacer yellozu kendi derdine duser,meryem desen ondan daha kotu durumda,ezom desen kalas omeri teselli ediyor,en iyisi bu isi ablaniz olarak ben yapayim bu isi:good: :good:
saygilarimla
Ayy dizide bilal aga olmesi lazimdi yaaa :( ali neden oluyor
off off keske olmeseydi, Ezo da kendini toparlasin omerle
birlikte olmaya da kalkmasin hemen firsattan istifade fragemeninde
gordum sariliyor ezomuza pis :p
Ayy dizide bilal aga olmesi lazimdi yaaa :( ali neden oluyor
off off keske olmeseydi, Ezo da kendini toparlasin omerle
birlikte olmaya da kalkmasin hemen firsattan istifade fragemeninde
gordum sariliyor ezomuza pis :p
canım kötülere bişey olmazz.... bilal aga zor ölür yanii
aliye yazık oldu ne vardıı içeri girseydi inat ettiii ali yazık ettin kendine
AYnen ha, ama yarin kotuye bisey olcak tasliyorlar seytani (bilali hahah)
Ali diziden kendisimi ayrilmak istedi yoksa baska turlu mu hic bilmiyorum
ama kendi ayrilmak istemise cok kotu yapti. Dizinin diger neseside
Ali&Meryemdi artik ??:sad53: :sad53: &meryem olacak
istem_metsi 12-03-07, 18:59 ya ali ölücekmi yoksa ben biraz geç kalmışım ama ya ölmesin yazık daha yeni evlendiler
o ailedende hiç hüzün eksik olmuyor ilk önce baba,ali özer desen zaten ezosundan ayrı bir şekilde nasıl olcakki
ben bilalin sonunu pek iyi görmüyorum recebin babası onu yıkıcak cünkü recebe sözü var aliye bisey olmıcaktıı
ya ali ölücekmi yoksa ben biraz geç kalmışım ama ya ölmesin yazık daha yeni evlendiler
o ailedende hiç hüzün eksik olmuyor ilk önce baba,ali özer desen zaten ezosundan ayrı bir şekilde nasıl olcakki
Cnm, ali olecek. Yarin cenazesi kaldiriliyor, meryem perisan vaziyette anlasilan. Zaten o omer parayi aldi alali ugursuz getirdi haram para onlara
felaket ustune felaket getirdi. Ezo ve Omer artik zor barisirlar Fatma nin yuzunden
fragmanı izlemedim için bilmiyordur ya yazık oldu aliye ve meryeme
Aynen iste senaryolari boyle gicik gicik yaziyorlar insani delirtiyorlar. :( Yarin dizimiz basliyorrr oghh beee !! 2 hafta sonra yeniden bakabilecezzzz gecen hafta kolaj bolumu vardi bakamadiydik :(
Ye$iLiM-(M) 12-03-07, 20:31 ali nasıl ölür ya?çok kötü olmuş bu resmen çok üzüldüm.nasıl yıkılmışlardır kesin inanamıyorum hala..
arkadaslar ben fargmanini gormedim
ezo gelinin yarin yeni bolumu var herhalde
yoksa tekrarmi
hep söyler dururum. bu hacer kaynana nasıl bir annedir? gözünün önünde dağ gibi evladı vuruldu gitti. birgün olsun onunla ilgilendimi? . öte taraftan doğmamış bebeğe torunum torunum demesi ner kadar doğru?. bütün olayları ezonun başından çıkmıştır. deyip ona mal ediyordu. bakalım alinin vurulması olayında kimi günah keçisi seçecek?
yoksa tekrarmi
yeni bölüm bu hafta
cok acıklı sahneler var aglatıcak gene
nihayet tanıtımları izledim. ya o ne sahmeler oyuncuların tümü oynamamış sanki o anı yaşıyor gibiler. başte nurgül, erkan sever süperler. insan o kadarmı ağlarken doğal olur. birkez daha farkı farkettim.
yeni bölüm bu hafta
cok acıklı sahneler var aglatıcak gene
cvp icin tskrler
izlicem kesin bir fahta oynanmiynca daha cok merakla bekleniliyo:img-wink: :img-wink:
yoksa tekrarmi
Yarin aksam yeni bolumunu izliyecez. :) Ozel bolumu gecen haftaydi bu hafta yeni bolum yayinlanacak. :):happy0064
BİZ HALİBA ÇOK ÇOK İYİYİZ BE ARKADAŞLAR.... TAKRARIMIZ BİLE Bİ SÜRÜ DİZİNİN YENİ BÖLÜMLERİNİN ÇOK ÜSTÜNDE REYTİNG ALIYOR... YARINI DÜŞÜNEMİYORUM... KENDİMİZLE YARIŞALIM YARIN KENDİMİZİ GEÇELİM...:happy0064 :happy0064 :happy0064 .UMARIM....:good:
inş destur gecicek kendi rekurmuzu kırıcaz yarınn
cok özleidk iki hafta ezosuz nasil gectii
Aynen iste senaryolari boyle gicik gicik yaziyorlar insani delirtiyorlar. :( Yarin dizimiz basliyorrr oghh beee !! 2 hafta sonra yeniden bakabilecezzzz gecen hafta kolaj bolumu vardi bakamadiydik :(
Arkadaşlar bu işlerle ilgilenen bir arkadaşımdan öğrendim, Onur kendisi ayrılmak istemiş diziden...Hem de uzun zamandır istiyormuş. Senarist ve Yapımcı biraz daha diye ikna ediyormuş...
Bölüm çok duygusal görünüyor...Bakalım en çok hangimiz ağlayacak:)
Arkadaşlar bu işlerle ilgilenen bir arkadaşımdan öğrendim, Onur kendisi ayrılmak istemiş diziden...Hem de uzun zamandır istiyormuş. Senarist ve Yapımcı biraz daha diye ikna ediyormuş...
iskirlak arkadasim
demmekki sagla bir yerden ogrendin onurun diziden ayrilacagini
illa yeni bir proje icin ayrilmistir,yoksa baska bir nedeni ne olabilir ki?
aksam icin mendil stoklarinizi hazirlayin derim canlar
ve aksam dizi bitiminde tum takim burada toplanalim(anladiniz siz kimler oldugunuzu):img-wink: :img-wink:
saygilarimla
Fragmanlarda izlediğim kadarıyla Ömer halen Ezo'yu sahipleniyor. Israrla dükkanı kapamasını istiyor. İnşallah Ezo dükkanı kapatmaz.
iskirlak arkadasim
demmekki sagla bir yerden ogrendin onurun diziden ayrilacagini
illa yeni bir proje icin ayrilmistir,yoksa baska bir nedeni ne olabilir ki?
aksam icin mendil stoklarinizi hazirlayin derim canlar
ve aksam dizi bitiminde tum takim burada toplanalim(anladiniz siz kimler oldugunuzu):img-wink: :img-wink:
saygilarimla
onurun diziden ayrılmasını hiçbirimiz istemezdik. kendi isteğiyle ayrıldığına göre önümüze bakalım. dizimizdeki, bütün oyuncular enaz uğur kadar önemli karekterler.
sinopeciğim,
ben mendillerimi çoktan hazırladım. anlaşılan dizi bittikten sonra burada buluşmamız biraz zaman alacak. kendimime gelir gelmez burada olacağım.
kesinlikle geçen hafta tekrarımız 3.oldu seyrediliyor işte nolsun yaw..
ama ali gitti içim yanıyo tam meryemle 2 gün mutlu olamadı meryem napcakalisiz yaaa haksızlık..
ezo hayatta dükkanı kapatmaz bu arada ömer ne kadar isterse istesin..
Fragmanlarda izlediğim kadarıyla Ömer halen Ezo'yu sahipleniyor. Israrla dükkanı kapamasını istiyor. İnşallah Ezo dükkanı kapatmaz.
ömer de fazla oldu ama. ya bıraksın peşini artık ezonun kıoluk yapmasın da ezo yakışıklı doktorumuzla olsun ve işini de her türlü eleştiriye rağmen sonuna kadar sürdürsün. Ezo bence ezilmiş haksızlığa uğramış hor görülen kadınların gücünü gösterip kahraman olmalı ve bunun için de öncelikle her haltı yiyip de kadının affedeceğini zanneden ömeri sonsuza dek silerek işe başlamalı. bu kadar bile yüz vermesi hata yakışmıyor ezoya. ne sanıyo bu adam kedii elalemin parasının üstüne kuruldu asalak, zavallı bir dul kadını hamile bıraktı şimdi de ezonun işine engel olup eve kapatıp harem kurmak istiyo. ohh be, ezo hala nesine bakıyosun bunun tip desen tip yok karakter desen karakter yok!artık sana yakışanı yap derim ben sana daha doğrusu senaristlere:)
narinocogum
omer kalasina ezom insaniyetlik yapiyor ve zor gununde omerin yardimina kosuyor
amma velakin bizim kalas bilirsiniz kendileri pek SAHIPLENMEYI seven bir karakter oldugundan,ezo ona biraz ilgi gosterdi diye kendince yine KAPLAN kesilecek.OMER ne kadar ezodan dukkani kapatmasini isterse istesin ezom asla izin vermez,benim tanidigim dik basli onurlu ezomsa asla YAPMAZ
zaten yaparsada diziyi kesinlikle izlemekten vazgececegim(yahu ezo bizim yuz akimiz be,ezomda gidip o kalasa boyun egerse gercekten ben aranizda olmam)
saygilarimla
kubracigim
ah canim ben salidan basliyorum aglamaya malum on isinma turlari:img-wink: :img-wink:
ah sorma persembe nelere gitsek acep,nerelere sigdirabilsek yureklerimizdeki aciyi(persembe icin adresini bana ozelden yolla koliyle selpak yolluyorum hemen sana):img-yes: :img-yes:
ezo gelindede nurgulumuzun aglamalari zaten beni bitirdi artik,ama ahh ahh diyorum sen kesin anladin
cin alide oldu,of ya sevabina ben bari helvasini (fistikli) kavuracagim cin alim icin,simdi hacer yellozu kendi derdine duser,meryem desen ondan daha kotu durumda,ezom desen kalas omeri teselli ediyor,en iyisi bu isi ablaniz olarak ben yapayim bu isi:good: :good:
saygilarimla
Ben almim walla.. Persembe gunu ben bol bol aglayip aylarin acisi cikartirim tabi sonunda bi felaket olmassa cok aglamak iyi degilder neme lazim.. :D
Walla Ali niye oldu anlamadim, bu iste bi is var diyorum ben kesinlikle kendi cikmak istediki oldurduler.. Neyse ona Allahtan rahmet ailesine bas sagligi diliyorum.. Valla canim sen yap helvasini, yazik helva olmadan olmaz herkeste bi dert unutulur gider walla.. :D
Neyse az kaldi (Persembeyede :sad53: )..
Herkese iyi seyirler..
*Dipnot - Sinope'cugum ozel mesaj'tan msn adresini yollarsan cok guzel olur msnde konusuruz.. 57'indi HPci olarak yer alican listemde :D
meryem canım, onu zor günler bekliyor. dinar ustaya gelin gelen hiçkimsenin yüzü gülmedi fatma ve hacer kaynana meryeme nasıl bir tavır takınacaklar. çok merak ediyorum. meryem için böyle iki fettanın yanında yaşamaktansa inanın bilal ağanın evinde yaşamak daha mantıklı olur.
allah allah neden ayrilmak istiyormus, ayyy onun deki firsati tepti resmen. Artik boyle kadroyu cok zor bulur sinir oluyorum diziden ayrilmak isteyenlere ya hic oynama yada sonuna kadar oyna!! :sad53:
meryem canım, onu zor günler bekliyor. dinar ustaya gelin gelen hiçkimsenin yüzü gülmedi fatma ve hacer kaynana meryeme nasıl bir tavır takınacaklar. çok merak ediyorum. meryem için böyle iki fettanın yanında yaşamaktansa inanın bilal ağanın evinde yaşamak daha mantıklı olur.
durunazarim canim
evet maalesefki dinar ustaya gelin gidenlerin hic ama hic kaderleri yokmus
ezo biliyorsun(kendi ayaklari uzerinde durabilen bir bayan):good: :good:
kinali hesaba bile koymuyorum(kendi kasindi):img-wink:
meryem ise su an iclerinde en kotu durumda olani valla meryemide omer sahiplenecek gibi(fragmandan izledim kadariyla,o artik bizim gelinimiz,yada cin alinin emaneti gibi bir seyler soyluyordu)
meryemin bilal aganin yanina gidecegini zannetmiyorum,ezoma gitse daha dogru olur,en azindan onada kendi ayaklari uzerinde durabilmesini ogretir
hacer yellozuda kudurur hasedinden:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
bencede Meryem Hacer kaynananın yanında hiç huzurlu olamaz. Hacer kaynana gelini olarak sadece Fatma'yı benimsemiş. Ezo çok merhametli Meryem'e kol kanat gereceğinden hiç şüphem yok.Ama benim tahminlerim Bilal Ağa Meryem'i yanına alır gibi geliyor.
bencede Meryem Hacer kaynananın yanında hiç huzurlu olamaz. Hacer kaynana gelini olarak sadece Fatma'yı benimsemiş. Ezo çok merhametli Meryem'e kol kanat gereceğinden hiç şüphem yok.Ama benim tahminlerim Bilal Ağa Meryem'i yanına alır gibi geliyor.
Bence sanmam baksana fragmende bilal agayi nasil dovuyordu. Yani sanmam. Gerci, bilal aga gidemez cunku evlenmisti alilen bilal aga bisey diyemez.
meryem perişandı ya. ezoda öyle herikisininde rolüne bayıldım.gerçekten çk inandırıcı yapmışlar.ilk reklam oldu neyse ben gigiyim başlamıştır şimdi.
cok aglaklı bi bölümdüü
ama güzeldi özlemisimm
ali nin o eski kareleri gecti ya ne güzeldi o bölümler simdiden özleidm ben aliyi
bilal agayı nasilda benzettiler ama karısı bile bas kaldırdı helal olsunn
ezo ve ömer gene aynı bi iki oldular gene dellendi ömer beyfendi ezo basının dikine gidiyo gene koruma falan ona bisey olucak beşireyi koruyimd erken
selam ezocular oncelikle yeni hali sponsoromuza tesekkur ederiz:img-wink: :img-wink: hos gelmis yeni halilar getirmis diyelim
evet bu aksam yine ezo gelin tam anlamiyla nefisti,nefesimi tutarak izledim
cin alinin olumuyle yikilan bir aile(cin alini flacbacklerini izlerken cok kotu oldum)
meryemin o halleri
beni acikcasi aglatti
ya bu ezo gelini aslinda tum turkiyemizde yasayanlarin kadinlarin izlemesini cok isterdim,nasil bir kadin kendi ayaklari uzerinde durabiliyor,nasil kendi koruyabiliyor(gercekten cok guzel dersler verebilen bir dizi)
evet sayet omerin ezoya bu dukkani kapatacaksin dediginde ezomda tamam kapatiyorum deseydi,inanki bu diziyi izlememe karari almistim, ezo karakterinin bu kadar cesaret,yureklilik,fedakarlik, dimdik olusu beni bu diziye bagladi
ve ezomdan yana korkmadim ama senaristlerin oyununa gelirmiyiz demektende kendimi alamadim:img-yes: :img-yes:
yani dizi bitene kadar sizinle beraberim:good: :good:
saygilarimla
arkadaşlar nerdesiniz. daha kendinize gelemediniz herhelde? ben tanıtımlardan antremanlı olduğum için keddime kelmem daha kolay oldu.
bu bölümde beni perişan etti ağlamaktan bitap düştüm. ezonun hastanede ömere "ben kardaşıma altından bir mezar yapıp onu yüreğime gömdüm varsın cansız bedenini kara toprak alsın o ömür böyu benimle ora yaşayacak" dediği an tüylerim diken diken oldu. hele ali ile olan anıları gözünde canlanıp ağlaması yokmu içimden sanki birşeyler koptu. dinar ustanın konağa gelip aliyi sorması ve bu soruya kimsenin yanıtlayacak gücünün olmaması içler acısıydı. düşünebiliyormusunuz anne baba olarak evladın ölücek ve senin bundan haberin olmayacak üstüne üsltlük gömülürken orada olmayacaksın. herhalde buyaşanılabilecek acıların enson noktası olsa gerek.
arkadaşlar nerdesiniz. daha kendinize gelemediniz herhelde? ben tanıtımlardan antremanlı olduğum için keddime kelmem daha kolay oldu.
bu bölümde beni perişan etti ağlamaktan bitap düştüm. ezonun hastanede ömere "ben kardaşıma altından bir mezar yapıp onu yüreğime gömdüm varsın cansız bedenini kara toprak alsın o ömür böyu benimle ora yaşayacak" dediği an tüylerim diken diken oldu. hele ali ile olan anıları gözünde canlanıp ağlaması yokmu içimden sanki birşeyler koptu. dinar ustanın konağa gelip aliyi sorması ve bu soruya kimsenin yanıtlayacak gücünün olmaması içler acısıydı. düşünebiliyormusunuz anne baba olarak evladın ölücek ve senin bundan haberin olmayacak üstüne üsltlük gömülürken orada olmayacaksın. herhalde buyaşanılabilecek acıların enson noktası olsa gerek.
durunazarim burdayim
valla bende aglamaktan helak olmus durumdayim
ah hele omere ali icin soyledigi sozler yokmu tam yuregimden vurdu benide,evet kanepenin ustune aliyle olan yasadiklari(kardeslikleri)gozunun onunden film seridi gibi gecerken ezom nasilda kotu oldu yine
ya dinar babama ne demeli gariban zaten hastaneden yeni cikmis,ustune ustluk simdide evlat acisi
ay durunazarim kendimi biraz toparlar gibi oluyorum,ama senin yazdiklarinida okuyunca hepten kotu oldum yine
bencede en aci olan sey bu(evladini kara topraga veriyorsun ve anne ve baba olarak o anda orada olamamak allahim gercek hayatta kimselere gostermesin diyorum
gelecek hafta su besirenin abisi olacak dallama bir olay cikartacak,ama bu sefer en azindan recep ve balli aga var(korumada verdiler)ama ezomun konustugu replikler yine fevkalede otesiydi,harika bir bolumdu acikcasi
bakalim reytingler yarin nasil gelecek
selam ezocular oncelikle yeni hali sponsoromuza tesekkur ederiz:img-wink: :img-wink: hos gelmis yeni halilar getirmis diyelim
evet bu aksam yine ezo gelin tam anlamiyla nefisti,nefesimi tutarak izledim
cin alinin olumuyle yikilan bir aile(cin alini flacbacklerini izlerken cok kotu oldum)
meryemin o halleri
beni acikcasi aglatti
ya bu ezo gelini aslinda tum turkiyemizde yasayanlarin kadinlarin izlemesini cok isterdim,nasil bir kadin kendi ayaklari uzerinde durabiliyor,nasil kendi koruyabiliyor(gercekten cok guzel dersler verebilen bir dizi)
evet sayet omerin ezoya bu dukkani kapatacaksin dediginde ezomda tamam kapatiyorum deseydi,inanki bu diziyi izlememe karari almistim, ezo karakterinin bu kadar cesaret,yureklilik,fedakarlik, dimdik olusu beni bu diziye bagladi
ve ezomdan yana korkmadim ama senaristlerin oyununa gelirmiyiz demektende kendimi alamadim:img-yes: :img-yes:
yani dizi bitene kadar sizinle beraberim:good: :good:
saygilarimla+
iyi akşamlar kadim dostum sinope,
seni ezo konusunda sonuna kadar destekliyorum. ömere taviz verip onun isteklerini yerine getirseydi. bende ona darılırdım. ama bizim ezomuz okadar kolay pes edecek karekterde bir kadın değil. bukadar sevmemizin nedenide olaylar karşısında pes etmeyip sonuna kadar mücadele etmesi değilmi. o çıkış yolunu bulmada tüm kadınları rehberi olmaya devam edecek.
zaten bölüm fazlasıyla yürek parçaladı. yetmiyormuş gibi mazlum abi (MAZLUM ÇİMEN) özellikle ağıtlarıyla bizi öldürdü.. bu hafta müzikler harika olmuş.
+
iyi akşamlar kadim dostum sinope,
seni ezo konusunda sonuna kadar destekliyorum. ömere taviz verip onun isteklerini yerine getirseydi. bende ona darılırdım. ama bizim ezomuz okadar kolay pes edecek karekterde bir kadın değil. bukadar sevmemizin nedenide olaylar karşısında pes etmeyip sonuna kadar mücadele etmesi değilmi. o çıkış yolunu bulmada tüm kadınları rehberi olmaya devam edecek.
sanada iyi aksamlar can arkadasim durunazarim
bana destek verdigin icin cok sevindim,sayet ezo bu aksam omer kalasinin istegini yerine getirmis olsaydi(kesinlikle noktayi bu aksam koyacaktim)benim agzimdan soz bir kere cikar
ezom yine bildigi yoldan sasmadi,basi dimdik ve magrur ,evet bu aksam ozellikle siginma evinde olan kadinlara yine cok guzel mesajlar verdi ezomuz,bos bos oturmayin sizlerede dukkan acalim diye(iste boyle kendine guvenen magrur kadinlarimiz oldugu surece asla turkiyemizde kadinlarimiz ezik duruma dusmezler:good: :good:
saygilarimla
bu akşam ezo gelin muhteşemdi.ali'nin ölümüne çok üzüldüm.diziye neşe katıyordu.bu arada Nurgül,her zaman olduğu gibi bu bölümde de muhteşem oynadı,ağlama sahnelerinde kendisinin üzerine bir oyuncu tanımıyorum,bu kadar da iddialı konuşuyorum,itiraz eden beri gelsin:img-wink: fazla sözün kısası ezo'yu bu akşam bende salya sümük izledim:sad53: dizi,daha da mı güzelleşiyor ne,sizce?:img-wink:
Hepinize iyi geceler...
mazlum cimenin yapmis oldugu muzikler gercekten cok hos ve insanin yureginin ortasindan vuran sarkilar
hele basimin belasi sarkisi(gunlerdir gerek arabamda,gerekse evimde,gerek isyerimde butun gun her firsatta dinlemekten bikmadigim nadir sarkilardan bir tanesidir
evet bu aksam meryemimiz cani kadar sevdigi biricik alisini ara topraga verdi
bilal aga ammada yalancinin onde gideniymis(birde elimi opturmek icin adamlarimi oraya yolladim demezmi,yemin ederim size elimde bulunan leblebi tabagindaki tum leblebileri plazmaya firlattim(esimde sen bu aksam kesin kafayi oynattin demezmi,onada ayagimdaki terligi ayni anda firlattim,ya aklinca saka yapti ama ben o anda zaten kopmusum(olan sonucta bana oldu,yerden leblebileri topla et derken foruma gec gelebildim)
ayrica meryemin bu aksam bilal agaya panter gibi ustune atlamasina bayildim:good: :good:
helede eve gelince birde evdeki karisindan bekledigi ilgiyi alakayi goremeyince bilal aga iyice bir cuvalladi:img-pilot :img-pilot
iste dune kadar bilal agaydi,simdi ise gariban terkilmis bir sahis
saygilarimla
bu günkü bölüm cok güzeldi ama ben alinin ölmesini hic beklemiyordum kötü oldu :( meryemin toparlanmasi cok zor olacak. yazik kiza ya. nurgülün oyunculugu süperdi. bravo kiza daha babasini yeni kaybetmesine rahmen cok iyi bir oyunculuk sergiledi, herzamanki gibi. ömere sinir oldum bu hafta gene yok ezo dükkani kapatacakmista falan filan ya sanane senin karismaya ne hakkin var acaba, bayiliyorum su ezoya kendi dogrularinin pesinden gidiyor ve kimseninde onu yolundan caydirmasina izin vermiyor :img-yes: :img-wink:
bu günkü bölüm cok güzeldi ama ben alinin ölmesini hic beklemiyordum kötü oldu :( meryemin toparlanmasi cok zor olacak. yazik kiza ya. nurgülün oyunculugu süperdi. bravo kiza daha babasini yeni kaybetmesine rahmen cok iyi bir oyunculuk sergiledi, herzamanki gibi. ömere sinir oldum bu hafta gene yok ezo dükkani kapatacakmista falan filan ya sanane senin karismaya ne hakkin var acaba, bayiliyorum su ezoya kendi dogrularinin pesinden gidiyor ve kimseninde onu yolundan caydirmasina izin vermiyor :img-yes: :img-wink:
ben en çok nurgülün rahmetli kim diyişini beğendim.çok doğal ve gerçekçi söyledi.
Kisa ve oz konuscam.. Cok guzel bi bolumdu.. Tum oyuncular, ben ozellikle Meryemi cok begendim cok guzel oynadilar.. Oyunculuklarini gosterdiler.. Alinin olumunu her ne kadar sacma bulsamda guzeldi..
Cok muthis ve duyguluydu yine.Gitti Ali'cik...ama baslayisini beyenmedim ya...ali'ye son sozler soyletebilirledi...mesela meryem'e son bir veda.
Ben hayla recep'in olmesini daha mantikli buluyorum o daha koru yaralandi.ama neyse olan oldu.Insallah bida olum molum olmaz dizimizde. :sad53:
Ezo ali oldugunu ogrendigi sahnede cok etkilendim...neden sorucaksaniz..tabikide nurgul'un muhtesem oyunculugundan. ;)
Bu acili bolumde bizi yin guldurdu helal olsun.Telefonda siparis alirkan kiz'a yazdiriyodu ama okuma yazmasi olmadigini unuttu..sonra defteri elinden kapti basina vurdu kizin.Catlak ya.Tatli sey :img-hyste
Bolum'un basinda'da komser'e yazdirirken komikti..emir verir gibiydi yine.
"Tane tane soyle tane tane" :img-hyste
Son sahne muthisti.Bakalim ezo aricakmi gercekten besireyi.
Akşam dramı çok olan bir bölüm izledik. Ebe anasının evinde Ali'yi hatırlaması ve ağlama sahnesi beni çok etkiledi.
çok kötü oldu alinin ölümü.
gerçektendee üzücü verici.
hele babalarına söylerkennn bittim ya..:icon_sorr
ezo ile besimenin savcılıktan çıktıktan sonra yaptığı konuşma çok anlamlıydı. besimeye onu tembihlediği halde sorulara gerektiği gibi yanıt veremediği için fırça atışına çok güldüm. ardından besimenin abisi için söylediği duygusal sözler ve ezonun ona sarılarak ablalık yapması etkileyiciydi.
maviperikuşı 14-03-07, 10:44 çok duygusal bir bölümdü sadece hacaerın aglaması yapmacıktı dıgerlerı çok iyi yapmıştı,meryemın bayılması çok guzel:img-yes:
evet meryemnin ağlaması süperdi.ezoya dencek bişey yk zaten her zamanki gibi mükemmeldi.
maviperikuşı 14-03-07, 11:05 ezoyla besımınkı ne bende bayıldım çok dokunaklıydı aynı zamanda komıktı.ezonun o adama ezık duşucegını sanmam:img-wink:
tele - Barometre
13 Mart 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Binbir Gece [net] Kand 20,50 50,90
2 Ezo Gelin [net] Show 13,70 30,60
3 Arka Sokaklar [net] Kand 11,40 25,70
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,10 16,70
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,30 14,30
hedef Kitle : A/b
13 Mart 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Binbir Gece [net] Kand 24,70 61,80
2 Arka Sokaklar [net] Kand 9,30 23,50
3 Ezo Gelin [net] Show 8,20 20,50
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,50 20,00
5 Atv Spor Haberleri Atv 6,00 17,70
geçen haftaki tekrardan sonra bugünün ratinglerine şaşırmadım açıkcası
sevindim :img-yes: Akşamki bölüm harika ötesi diyebilirim bu bölüm haftaya
oynayacak bölümün raitinglerini olumlu yönde etkiler bence:good:
maviperikuşı 14-03-07, 12:11 inş cnm retıngler daha iyi olur bunu haketıyoruz bu haftanın retınglerı gayet iyidi:happy0064
bir hafta aradan sonra reytingler gayet iyi. herhafta apayrı bir ezo gelin ile karşılaşıyoruz. bu dizide süprizler bitmez.
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
13 MART 2007 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 24,70 61,80
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,30 23,50
3 EZO GELIN [NET] SHOW 8,20 20,50
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,50 20,00
5 ATV SPOR HABERLERI ATV 6,00 17,70
6 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 6,00 15,00
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,80 14,90
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,60 14,70
9 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 4,50 18,60
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,50 17,50
ab de arka sokaklar birinci oldu yanlışın ız var
buyrun buda kanıt
http://www.ucankus.com/ratingler.asp
çok duygusal bir bölümdü sadece hacaerın aglaması yapmacıktı dıgerlerı çok iyi yapmıştı,meryemın bayılması çok guzel:img-yes:
sevgili maviperikuşı,
hacer kaynananın her yaytığını ve söylediğini yakaından takip biri olarak. yapmacık olmasından ziyade onun karekteri o. çocuklarına karşı sorumsuz ve duygusuz bir anne.
catterflym 14-03-07, 12:36 bayılıyorum bu dıızıye ılk başta dizideki Meryem in(Nihan Okutucu) arkadasım olması sebebıyle ızlemeye bşladım ama gercekten cok bgnıorm o byılma shnesı aglama sahnelerı gercekten cok duygu doluydu gercek oyuncular kendınnı hemen bellı edıyor :img-wink:
bayılıyorum bu dıızıye ılk başta dizideki Meryem in(Nihan Okutucu) arkadasım olması sebebıyle ızlemeye bşladım ama gercekten cok bgnıorm o byılma shnesı aglama sahnelerı gercekten cok duygu doluydu gercek oyuncular kendınnı hemen bellı edıyor :img-wink:
arkadaşına teşekkürlerimizi iletirsen sevinirim çünkü gerçekten çok iyi bir oyuncu bu diziden sonra da yolunun açık olduğunu düşünüyorum..ailecek süper bi oyuncu bu kız diye izliyoruz her bölüm..
gelelim bu bölüm yorumlarına bence süper bi bölümdü..ağlamaktan gözlerim şişti,bütün gece toplanamadım desem yeridir..
keşke ali ölmeseydi diziler arasında 2.çiftler arasında en başarılı bulduğum çiftti ali - meryem çifti(diğeri de mustafa ve meryemce idi)..dizimize hem komedi,hem masumiyet katıyolardı..ama muhakkak vardır bir bildikleri diyorum..
diğer dizilerde finalde 1 heyecanlı olay konur ki haftayanın seyircisi garanti olsun ezo da her hafta 2 ya da 3 olay oluyo bizi meraktan öldüren..umarım dinar babaya da ezo ya da bişey olmaz..
bence ezo kurtlar vadisi gibi olacak..hatırlarsanız kurtlar vadisi yayınlandığı ilk sezon ilk 5'te oluyordu sadece..2. sezonla beraber birinciliği kimseye kaptırmadı..bizim dizimizde böyle olacak..en azından ben böyle umuyorum..
ezo içerisinde çok güzel dersler de veriliyor bence..mesela ezo beşire için koruma istediğinde polisin savcılığa gitmesini söylemesi ve ezonun buna verdiği cevap düşündürücüydü..
bu arada ben artık dizimizi hakettiği yerde forumlar ana sayfasında görmek istiyorum..neye göre o sayfaya taşındığından emin olmamakla beraber eğer rating'e bakılıyorusa arka sokaklar ön sayfadaysa ezo gelinde ön sayfada olmalı diye düşünüyorum :happy0064
arka sokaklar abde birinci gelmedi ki ! 3cu gelmis ezo da 2ci binbir geceyi arka sokaklar zor alir.
selam ezocularim
valla reytingler benim icin o kadar onemli degil,heleki dun aksamki bolumden sonra bir kadinin nasilda ayaklari uzerinde durabilmesini izlemek zaten benim gozumde reyting acisindan 1.cidir demektir:good: :good:
saygilarimla
selam ezocularim
valla reytingler benim icin o kadar onemli degil,heleki dun aksamki bolumden sonra bir kadinin nasilda ayaklari uzerinde durabilmesini izlemek zaten benim gozumde reyting acisindan 1.cidir demektir:good: :good:
saygilarimla
EVet ya diziyi tamamen izleyemedim, 1ci reklamdan sonra bakamadim. Malesef ama meryemi oyle gorunce goz yasimi tutamadim vallahi, gozlerim acayip doldu cok kotuydu ya bu bolum ali neden gitmek istemisse anlam veremedim birturlu :( keske gitmeseydi yaww
(N)(A)(Z)(L)(I) 14-03-07, 16:06 ay of çok kötü bir bölümdü ali niye öldüki o meryeme öldüm öldüm bittim nasıl oldu o ya canım
merlystreep 14-03-07, 16:41 Cok muthis ve duyguluydu yine.Gitti Ali'cik...ama baslayisini beyenmedim ya...ali'ye son sozler soyletebilirledi...mesela meryem'e son bir veda.
Ben hayla recep'in olmesini daha mantikli buluyorum o daha koru yaralandi.ama neyse olan oldu.Insallah bida olum molum olmaz dizimizde. :sad53:
Ezo ali oldugunu ogrendigi sahnede cok etkilendim...neden sorucaksaniz..tabikide nurgul'un muhtesem oyunculugundan. ;)
Bu acili bolumde bizi yin guldurdu helal olsun.Telefonda siparis alirkan kiz'a yazdiriyodu ama okuma yazmasi olmadigini unuttu..sonra defteri elinden kapti basina vurdu kizin.Catlak ya.Tatli sey :img-hyste
Bolum'un basinda'da komser'e yazdirirken komikti..emir verir gibiydi yine.
"Tane tane soyle tane tane" :img-hyste
Son sahne muthisti.Bakalim ezo aricakmi gercekten besireyi.
dğer bölümlere göre vasattı bence ama yinede güzel.bu kadar ağlak bir bölüm izlemek biraz içimi darallttı açıkçası
anılcım aynen katılıyorm ya hiç tevazu göstermeyeceğim hayranııyım diye ki zaten o vasfından dolayı hayranım ...alinin ölümünü öğrenen herkesin ağlamasını gördük tek tek ve açıkça sı nurgül kadar kimse o kadar derin yaşatamadı o duyguyu. müthişti tek kelimeyle.onurn çıkmak istediğini bildiğim için diziden çok fazla ölmesi etkilemedi ama ez ağlarken tüylerim diken diken oldu ya.müthiş başka kelime bulamıyorm.
artık ezonun yükselişi mi gelişmesi mi izlesek fena olmaz konular çok dağıldı bu aralar:img-wink:
First_Lady 14-03-07, 19:15 ayy dunku bolum cok agir bi bolumdu aglamaktan bi hal oldum hala aklima geldikce aglayasim geliyor...Nurgul o muthis oyunculugunu yine gosterdi!!!Bravoooooo.......o nsl ole titremeydi aglamakti cok guzel harikaa
Sonra Meryem cok hosuma gitti gercekten cok kotu oldu ve iyi bi oynuculuk sergiledi sanirim kendisini pek tecrubesi yok ama yine de cok superdi
Haceri ben de hic begenmedim pek oynayamiyor bi de sanki cocuklarini cok ta umursamiyor gibi....Ama Dinar cok guzel oynadi yani ogrendiyi zaman bayilmasi beni etkiledi...
Omeri bi seyi karar verirken begenmedim o da Ezonun korumasini istememesini acikcasi bolumun sonunda o adamin Ezoyu yakalamasi bi bakima Omer yuzunden oldu...
Bi de bence sonra Recep Meryemi alicak...yani nsl olsa kendini suclu gibi hiss ediyor zaten Nurla da isi bitti.Bence sonradan Meryeme asik olacak ki insallah ole olur yoksa Meryeme cok yazik olur!!!Hem Receple de yakisiyolar...neyse kisa kesiyim kisaca bolumu cok begendim onceleri acikcasi pek Ezo gelini izlemiyodum ama galiba bu bolumden sonra izlemeye basliycamm...... :)
catterflym 14-03-07, 20:48 arkadaşına teşekkürlerimizi iletirsen sevinirim çünkü gerçekten çok iyi bir oyuncu bu diziden sonra da yolunun açık olduğunu düşünüyorum..ailecek süper bi oyuncu bu kız diye izliyoruz her bölüm..
gelelim bu bölüm yorumlarına bence süper bi bölümdü..ağlamaktan gözlerim şişti,bütün gece toplanamadım desem yeridir..
keşke ali ölmeseydi diziler arasında 2.çiftler arasında en başarılı bulduğum çiftti ali - meryem çifti(diğeri de mustafa ve meryemce idi)..dizimize hem komedi,hem masumiyet katıyolardı..ama muhakkak vardır bir bildikleri diyorum..
diğer dizilerde finalde 1 heyecanlı olay konur ki haftayanın seyircisi garanti olsun ezo da her hafta 2 ya da 3 olay oluyo bizi meraktan öldüren..umarım dinar babaya da ezo ya da bişey olmaz..
bence ezo kurtlar vadisi gibi olacak..hatırlarsanız kurtlar vadisi yayınlandığı ilk sezon ilk 5'te oluyordu sadece..2. sezonla beraber birinciliği kimseye kaptırmadı..bizim dizimizde böyle olacak..en azından ben böyle umuyorum..
ezo içerisinde çok güzel dersler de veriliyor bence..mesela ezo beşire için koruma istediğinde polisin savcılığa gitmesini söylemesi ve ezonun buna verdiği cevap düşündürücüydü..
bu arada ben artık dizimizi hakettiği yerde forumlar ana sayfasında görmek istiyorum..neye göre o sayfaya taşındığından emin olmamakla beraber eğer rating'e bakılıyorusa arka sokaklar ön sayfadaysa ezo gelinde ön sayfada olmalı diye düşünüyorum :happy0064
mutlaka ileticem ne demek
kendisi çok iyi bir oyuncu onunla gurur duyuyorum gercek oyuncular kendısını hemen gosteryor sevgiler...
meryem bütün bölümlerde iyi oynamış fakat son iki bölümde kendini aşmış. dizi başladığından beri oyunculuğuyla dikkatleri fazlasıyla çekmişti. o cıvıl cıvıl. aliye olan aşkı nedeniyle biraz da asi o güzelim genç kız ne hale geldi. yaşayan bir ölüden farkı kalmadı.
fianli cok etkiliydi hakkaten ezonun o baksıları nı unutamıyorum
nurgülü komedi ve dramada kendini kanıtlamış bir oyuncu olarak final sahnesiyle gerilim sahnelerinde de başarılı olduğunu gösterdi. bukelemon gibi her role uyum sağlayabilen ender bir oyuncu.
ezo her türlü zorlukla mücadele etmiş bir kadın olarak besimenin abisinideabisiyle başa çıkmanın yollarını bilir. .
bencede katılıyorum ezo' nun hareketleri harikanın ötesi diyebilirim ben başından beri hayranım zaten starımıza:happy0064 meryem ilk bölümlerdeki gibi değil artık iyice ısında ve yakıştı bu diziye tabi ali' nin ölümünden sonra ne olucak merak ediyorum çok kötü oldu kızcağaz onun yerinde olmak istemezdim açıkcası:sad53:
Dun izledim ezoyu, izleyememistim annemde cekmis benim icin dvd ye, ayyy nasil agladim hele meryem taslarin uzerinde otururkene ezo bekledi ve omer geldi belki benimkide gelir demesi oldurdu beni yazik, dinar baba da hayar kirikligina ugradi oghhhhhhhhh bilal agi iyi benzetmisler!
merlystreep 15-03-07, 20:58 15 Mart 2007
Sizi Seviyorum!
Babamın bizim yanımızdan ayrılması hakkında bir yazı yazmamıştım. Çünkü mutluluklarımı ya da üzüntülerimi eğer özel hayatımsa kendi içimde yaşamayı basının önünde yaşamamayı bir ilke edindim kendime. Ama aradan zaman geçti ve şimdi duygularımı sizlerle paylaşma vakti geldi sanırım. Ölümün en acı tarafı maalesef ki çok bencilce olan birdaha o kişiyi görememenin verdiği acı. Yakınlarını kaybedenler bilirler, bir yakınınız öldükten sonra kalan diğer yakınlarınızın kıymetini daha fazla anlıyorsunuz ve ölümün ne kadar hayatın içinde olduğunu ve her an hepimizin başına gelebileceğini düşünüp hala yaşayan sevdiklerinize daha çok sarılıyorsunuz,daha çok destek oluyorsunuz, onlara her an kaybedebilme korkusuyla defalarca seni seviyorum diyorsunuz.
Geçenlerde bir rüya gördüm annemle babam gittikleri yerde beraberlerdi ve çok mutlulardı. Onların mutlu olduğunu ve her zaman bizim yanımızda olduklarını düşünüyorum. Ve iyiki ablalarım var ve yaşıyorlar, iyi ki kardeşim var ve yaşıyor, iyi ki oğlum var ve yaşıyor, ve iyi ki Cem var ve yaşıyor. Onların mutluluğu için ne gerekiyorsa yaparım oğlumla daha çok vakit geçiririm, yiğenlerime masal anlatırım ve Cem Özer’in yıllardır tekrar yapmak istediği programda atmadığım göbeği atarım. Çünkü onları çok seviyorum ve bir de onların kaybına bünyem dayanamayabilir.
Şimdi bu yazıyı okuyan herkesin sevdiği birisine seni seviyorum demesini istiyorum. Hemen. Belki yüzyüze, belki de telefonla. Çok içten bir SENİ SEVİYORUM. Biraz sonra bazen çok geç olabiliyor..
Haa unutmadan bu hafta laf lafı açıyorda büyük usta Nilüfer var. Tabii ki Cem Özer farkıyla. Ama bu hafta maalesef orada değilim gitmeyi çok isterdim fakat bu sefer evden destek ünitesini çalıştıracağız. Neyse bir dahaki haftalarda bir sürpriz olabilir.
Herkese sevdikleriyle mutluluklar.
Kategori: Genel | Yollayan: Nurgul
merlystreep 15-03-07, 20:59 bu arada arkadaşlar onur diziden fox da başlayacak "hırçın kız" dizisi için ayrılmış.bi mankenle oynuyo sanırm.sema ergenç sanırm.onu tam bilmiyorm:icon_whis
onurun diziden kendi isteğiyle ayrıldığını duyduğum andan itibaren ali karekteri benim için ölmüştü. son bölümü izlerken ağlayıp mahvolduğumu yazmıştım. aslında orada aliye değil ezo ömer merye ve diğer karekterlere empati yaparak onlar için ağlamıştım. başta nurgül gibi bir usta oyuncu ve diğer üstadlarıyla böylesi güzel ve iyi bir projede oynamayı. fox T.V de oynamaya tercih etmişse onun bileceği iş. bunu biz izleyicilerinede ucundan da daolsa saygısızlık olarak nitelendiriyorum. burada yazdığım süre içinde mecbur kalmadıkço birdaha adından bahsetmeyi de düşünmüyorum.
Ezo Gelin'in fragmanlarına henüz rastlamadım. Merak ediyorum Beşire'nin abisi Ezo'ya bir kötülük yapacakmı?
Umarım Onur Fox tv'deki diziden başka bir diziye sezon ortasında taransfer olmaz. Biz onu oyunculuğu ile anmak isterdik ama o transferleriyle anılacak gibi geliyor.Onur'a bundan sonraki hayatında bol tarnsferli günler diliyorum. gördük.
bu arada arkadaşlar onur diziden fox da başlayacak "hırçın kız" dizisi için ayrılmış.bi mankenle oynuyo sanırm.sema ergenç sanırm.onu tam bilmiyorm:icon_whis
Onur kim ?? Ali miydi, Aliyse cok sacma ya hircin kiz dizisinde oynarsa :( Hala alisamadim alinin olmesine offf:sad53:
inanmiyorum ya o zaman dizinin senaryosu oyle degildi..onur cikmak istemis.
Bence buyuk bir hata yani..kusura bakmasin ama aptallik..rating rekorlari kiran diziden sen cik fox gibi kanaldaki diziye gec.Yazik oldu.
Bence buyuk bir hata yani..kusura bakmasin ama aptallik..rating rekorlari kiran diziden sen cik fox gibi kanaldaki diziye gec.Yazik oldu.
Aynen, zaten fox tv deki diziler ezo gelinin dizisini gecmiyordu. Aptallik etmis. Nysh bari yeni oyniyacagi dizide basarilar dilerim. Kendi hata etmis oldu.:icon_sorr
hakkatenn hata nie böyle biseybyaptı acaba para fagır basmıstır belkiii
hakkatenn hata nie böyle biseybyaptı acaba para fagır basmıstır belkiii
Bencede olabilir bak, ama bir yandanda ezo nun cekimleri Gaziantepte yapiliyordu. Ve aldigi teklif istanbulda cekilecektir. Olabilir. Ezo da diyordu cok zorlaniyoruz yemeklerinle, gidip gelme kar da belki bundan rahatsizlanmis olabilir.
cin ali hırçın kız da tiyatro oyunlunda görev alıyor. dizi filiminde değil tesadüfen fox da böyle bir dizi olması kafaları karıştırdı..onurun ölmesi bence üzücü oldu ve meryemi öyle ağlarken gördüğümde gözlerim doldu ne diyelim allah kimseye böyle bir acı vermesin
Yazik oldu.. Ama ben zaten bundan emindim dizinin senaryosu kesinlikle boyle olmadiginda, kendi baska bi proje icin bu diziden ayrilmasini biliyordum yani bu belli biseydi.. Ama kotu oldu, yazik oldu..
Yanlis yapti cok buyuk bi yanlis..
bende fragmanları izledim. biraz karışıktı. gördüğüm kadarıyla besimenin abisi ezonun yanında süt dökmüş kedi gibiydi. macit baba ezoya tokat atıyordu. nedeni ne olusa olsun bunu yapılmamalıydı. zaten ezoda aklıbaşında biri olarak o tokata sebebiyet verecek bir davranışta bulunacağını hiç zannetmiyorum. olmadı macit baba olmadı!! bu senin babacanlığına hiç yakışmadı. tahminime göre ezo artık ebe annesinin evindede durmaz.
Ezo Gelin'in fragmanlarına henüz rastlamadım. Merak ediyorum Beşire'nin abisi Ezo'ya bir kötülük yapacakmı?
Kesin yapar. Artik dizilerde dogal olan bisey var KOTULUK GENELIKLE KAZANIYOR kesin bu dizide de ezo ya bisey olcak, Kizin yakasini birakmiyorlar ya obur felaket biti derken besirenin abisi cikti. Ama ezo cok sert davraniyor o iki galib kiza ya :(
Kesin yapar. Artik dizilerde dogal olan bisey var KOTULUK GENELIKLE KAZANIYOR kesin bu dizide de ezo ya bisey olcak, Kizin yakasini birakmiyorlar ya obur felaket biti derken besirenin abisi cikti. Ama ezo cok sert davraniyor o iki galib kiza ya :(
ezo kızlarla şakalaşıyor. kötü davranmış olsa beşire için okadar mücadele edermiydi. savcılıktan çıktıktan sonra beşireye kızma nedenide koruma isteklerinin kabul edilmeme endişesindendi. zaten beşirenin abisi ile ilgili duygusal konuşması ezoyuda etkiledi ve ona abla şevkatiyle sımsıkı sarıldı. tanıtımlardada görüyoruz bukadar sorununa rağmen beşire için kendini teklikeye atıp abisi ile yüzleşiyor.
ezo kızlarla şakalaşıyor. kötü davranmış olsa beşire için okadar mücadele edermiydi. savcılıktan çıktıktan sonra beşireye kızma nedenide koruma isteklerinin kabul edilmeme endişesindendi. zaten beşirenin abisi ile ilgili duygusal konuşması ezoyuda etkiledi ve ona abla şevkatiyle sımsıkı sarıldı. tanıtımlardada görüyoruz bukadar sorununa rağmen beşire için kendini teklikeye atıp abisi ile yüzleşiyor.
Haklisin ama bence biraz sert davraniyor, tamam belki onu uzmek istemek istemiyor onlar icin mucade ediyor ama onlarada yazik. Insallah
abileri bisey yapmaz, ya besireye yazik olur aliden sonra besireyide kaybetmiyeli yani.:icon_sorr
First_Lady 18-03-07, 22:43 bence Ezo bunun da ustesinden gelir ama Omer korumayi istememekte cok haksizdi eger koruma olsaydi o adam da Ezoya yaklasamazdi.....
off ozet'te bile giciklar su fatma ve hacer..nefret ediyorum onlardan gicik seyler.Ne istiyolar ezo'dan ya...sizene ezodan yaa off.
Galiba ev teklifini kabul edecek ve tasinacak ezo.Fatma'da tabi bunu duyunca kesin kizicak.Insallah terk eder bidaha gelmez sinir sey.
fregmanı hiç göstermiyolar ya yada ben rastkayamıyorum ne zman reklam olsa tv deyim ama yok izlyemedim gene
Haklisin ama bence biraz sert davraniyor, tamam belki onu uzmek istemek istemiyor onlar icin mucade ediyor ama onlarada yazik. Insallah
abileri bisey yapmaz, ya besireye yazik olur aliden sonra besireyide kaybetmiyeli yani.:icon_sorr
kolay değil bukadar vadereler atlatıp ayakta kalabilmek belkide o serliğini kalkan olarak kullanmak zorunda bırakıldı. yoksa kadın başına küçük bir yerde ayakta kalması kolay olmazdı.
tanıtımlardan anladığım kadarıyla ezo besirenin abisinide yola getirmişe benziyor.bu nedenle besireye abisinin zarar verebileceğini düşünmüyorum.
Fragmanlardan izlediğim kadarıyla Beşire'nin abisi Ezo'ya kötülük yapmamış buna çok sevindim ama Macit babası Ezo'yu biraz hırpalıyor nedenini çok merak ediyorum
nedeni şu hacer fatma filan dinarı hastaneye getiriyorlar ezo da bunu duyunca hastaneye geliyor ve hacer ezonun gelmesinden rahatsız oluyor ve macite telefon açıp ezoya sahip çıkın filan diyor ve başka şeyler anlatıyor ezo hakkında macitde orada durmasını istemiyor
paçiii_melos 19-03-07, 15:41 Hangi Dizinin Kahramanı Olmak İsterdiniz ?????
- Yasemin ( Hatırla Sevgili )
- Duruşah ( Sağır Oda )
- Zeynep ( Arka Sokaklar )
- Ezel ( Kaybolan Yıllar )
- Aslı ( Avrupa Yakası )
- Ceren ( Beyaz Gelincik )
- Nermin ( Acı Hayat )
- Sıla ( Sıla )
- Şehrazat ( Binbir Gece )
- Ezo ( Ezo Gelin )
- Ela ( Doktorlar )
- Beyaz ( Yaralı Yürek )
- Naz ( Yalancı Yarim )
- Filiz ( Ihlamurlar Altında )
Cevaplarınızı ' tvanket@gazetevatan.com ' Oy gönderenler arasından kurayla belirlenen bir kişi ile en sevdiği oyuncuyla tanışma şansını yakalayacak. Adınızı, adresinizi, telefonunuzu ve tanışmak istediğiniz oyuncuyu yazmayı unutmayın...
kolay değil bukadar vadereler atlatıp ayakta kalabilmek belkide o serliğini kalkan olarak kullanmak zorunda bırakıldı. yoksa kadın başına küçük bir yerde ayakta kalması kolay olmazdı.
tanıtımlardan anladığım kadarıyla ezo besirenin abisinide yola getirmişe benziyor.bu nedenle besireye abisinin zarar verebileceğini düşünmüyorum.
Nasil yani,, fragmandami oyle goruluyor. Insallah yola getirir besirenin abisini ya cok kotu bisey kendi kanin pesinde olursa ve seni oldurmeye calisirsa allah kimsenin basina vermez. Fragmani b ir turlu vermediler ya :O bekliyom bekliyom gostertmiyorlar |