Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

elif...
21-03-07, 14:05
selam arkadaslar,

valla zevklerinizi elestirmek gibi olmasinda, ya bu diziyi nasil seyrediyorsunuz. asil filmdedemi konu ayni hic hatirlamiyorum ama su ömer daha evlenmeden ortaya cikti sonrada aslinda kavusabilirlerdide isi inada bindirdiya. orda biraktim bakmayi.

sacmalik üzerine kurulan diziyi bakmak pek zevk vermiyor. ikiside evlendikten sonra ciksaydi ömer ortaya daha anlamli olurdu.

gerçekten anlamsız bişey yazmışsınız..Afedersiniz ama ben sizin bu

yorumunuzu saçma buluyorum.Asıl ömer ortaya çıktıktan sonra dizi daha da

çok heyecanlı olmaya başladı gerçi izlemeyi bırakmışsınız hiç yazmasanızda

olurdu ama neyse yinede saçma yorumunuz için teşekkürler:img-pilot

tuceny
21-03-07, 17:24
selam arkadaslar,

valla zevklerinizi elestirmek gibi olmasinda, ya bu diziyi nasil seyrediyorsunuz. asil filmdedemi konu ayni hic hatirlamiyorum ama su ömer daha evlenmeden ortaya cikti sonrada aslinda kavusabilirlerdide isi inada bindirdiya. orda biraktim bakmayi.

sacmalik üzerine kurulan diziyi bakmak pek zevk vermiyor. ikiside evlendikten sonra ciksaydi ömer ortaya daha anlamli olurdu.

hakkaten sacma bi yazııı zevkler tartıslılmaz izleme sevmiyosan bu kadar olay bu gelip buraya sacma nasil izliyosunuz demenein ne anlamı var

o kadra dolu dizi kirliligi içinde ezo duru su gibi gelmiyo

anil16
21-03-07, 17:52
Ya bayiliyorummm nurgul'e yaa super muthis ne diyim..vallaha o olmasa bu dizi cekilmez.Her sahnede dogallik akiyo yuzun'den.

O ilk sahnelere bayildim..erkek fatma ya adami nasil bagladi sonrada sopayla vurdu kafasina...cok sasirdim bir an oldurucek zanlettim cok komikti.:img-hyste :img-hyste

Ve sonunda hepten delirdi ve hirsini huso'dan cikardi onu tekmeliye tekmeliye..o sahnede tuylerim diken dikendi.

Gercekten Nurgul seyirciye bile gercekten olaylari sayiyomus gibi inandirici oynayabilen tek oyuncu ya. :happy0064 :good: :good:

Ve sonra Huso iyi oldu ve ezo ona patron gibi emirler verdi."5 kere yedi kac,git sabun ol yerler pislendi." :img-hyste

Son sahne o kadar heyecanli falan degildi ama yine guzel bitti.Artik o eve tasindi o kesin.Omer artik onu hic rahat birakmicak orda.

Boot
21-03-07, 17:52
evet ben nurgülü en çok beğeniyorm tamam da bu bölüm o yeni gelen arkadaşı bende beğendim kolay kolayda kimsei beğenmi
yorm aslında özellikle diizde erkek oyuncularin şivesini pek beğenmiyodum ama hüsoyu oynayan oyuncunun gayet doğal geldi .oyunculuğuda öyle çok doğaldı.

evet şiveyi de çok güzel ayarlamış hüso diğer oyuncuları nın şivesi pek düzgün değil kulağa çok batıyo ama bu daha farklı girdiği ilk bölümden yabancılık çekmedi oyuncu dediğin de kılıktan kılığa girmeli zaten bunu eğitimini de almış kendisi araştırdım bugün Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuar Bölümü Oyunculuk tan mezun yakışmış açıkçası ben çok beğendim daha önceden de izliyordum kendisini ama ayrıntılı araştırma yapmamıştım :)

anil16
21-03-07, 17:54
soyle diziden cikan oyuncular yokmu..o kadar gicik oluyorumki kendilerini bisey zanlediyolar ya.cikiyolar ve senaryoyuda boyle bozuyolar.

Gitsin.Iyi olmus sinir sey.Bakalim yerine birisi gelicekmi..fatma karakteri kaybolmaz heralde diziden bu imkansiz.

merlystreep
21-03-07, 19:43
Ya bayiliyorummm nurgul'e yaa super muthis ne diyim..vallaha o olmasa bu dizi cekilmez.Her sahnede dogallik akiyo yuzun'den.

O ilk sahnelere bayildim..erkek fatma ya adami nasil bagladi sonrada sopayla vurdu kafasina...cok sasirdim bir an oldurucek zanlettim cok komikti.:img-hyste :img-hyste

Ve sonunda hepten delirdi ve hirsini huso'dan cikardi onu tekmeliye tekmeliye..o sahnede tuylerim diken dikendi.

Gercekten Nurgul seyirciye bile gercekten olaylari sayiyomus gibi inandirici oynayabilen tek oyuncu ya. :happy0064 :good: :good:

Ve sonra Huso iyi oldu ve ezo ona patron gibi emirler verdi."5 kere yedi kac,git sabun ol yerler pislendi." :img-hyste

Son sahne o kadar heyecanli falan degildi ama yine guzel bitti.Artik o eve tasindi o kesin.Omer artik onu hic rahat birakmicak orda.

aynen anılcım ya nurgülün oyunculuğu dizinin kalitesini ayyuka çıakrıyo her sahnede o kadar doğalki şiveyi en doğru doğal nurgül kullanıyo bence birde yeni gelen hüso hoşuma gitti konşması oyunculuğu falan ...erkan sever aslında o çocuk gibi konşsa daha iyi olur doğal yapamıyo sanki yinede ben bilemem doğrsunu sadece bana doğal geleni söylüyorm.ruhi de az ama öz vardı onun oyunculuğu her zaamn güzel.keşke diyorm recep ezoya aşık olsaydıheyecan daha da artardı ezoda emreye aşık olsa keşke ya en azından bir şans verse be:img-wink:

Boot
22-03-07, 01:53
evet evet ruhi nin oyunculugunu da harika oynamiyo yasiyo sanki
zaten alanya almanya da dizisi vardi star da gecen yil orda da birlikte oynuyorlardi o dizi de guzeldi guluyordum ben :)

guzel mesaj atmisimda kimle yazmayi unutmusum :img-yes: tabiki huso yla birlikte oynuyodu alanya almanya da ruhi orda da cok basarililardi :good:

ışkırlak
22-03-07, 02:34
Ne yani şimdi Ömeri sevmiyormu Ezo? Sırf ona inat gitsin doktora evetmi desin? Demissin ya, ben ne okumuşlar gördüm filan diye kaç tane uzman doktor gördün ilkokul mezunuyla evli. olmayacak duaya amin denmez. Ezo ortaokul mezunu falan depil hem olsada bişey olmaz. Yinede fark büyük. Ömer Fatmayla beraber olmakta hatalı olabilir ama köye geldiğinde duyduğu şeyler ve gördüğü manzarayı yanlış anlaması doğal yani. hemde hafızasını falan kaybetmişti, yani normal değildi. Yeni iyileşmişti. İkiside birbirlerini istiyorlar. Ama Fatma atsan atılmaz, satsan satılmaz. Gerçi hatun diziden ayrılıyormuş. Ama siz yinede tutturursunuz Omere geri dönmesin deye. Bence aradan engel kalkmışken Omer ve Ezo birleşip, mutlu olmalı. Sevip dururken inat yapmanın bir anlamı yoook.

sinope
22-03-07, 07:09
Ne yani şimdi Ömeri sevmiyormu Ezo? Sırf ona inat gitsin doktora evetmi desin? Demissin ya, ben ne okumuşlar gördüm filan diye kaç tane uzman doktor gördün ilkokul mezunuyla evli. olmayacak duaya amin denmez. Ezo ortaokul mezunu falan depil hem olsada bişey olmaz. Yinede fark büyük. Ömer Fatmayla beraber olmakta hatalı olabilir ama köye geldiğinde duyduğu şeyler ve gördüğü manzarayı yanlış anlaması doğal yani. hemde hafızasını falan kaybetmişti, yani normal değildi. Yeni iyileşmişti. İkiside birbirlerini istiyorlar. Ama Fatma atsan atılmaz, satsan satılmaz. Gerçi hatun diziden ayrılıyormuş. Ama siz yinede tutturursunuz Omere geri dönmesin deye. Bence aradan engel kalkmışken Omer ve Ezo birleşip, mutlu olmalı. Sevip dururken inat yapmanın bir anlamı yoook.

iskirlak ben dun son sozlerimi soyledim sana
sen olanlara objektif olarak bakamiyorsun anlasilan, omer tamam iyilesmemisti ama kardesi ve ezo ona olanlari anlatmaya calismadilarmi?
dinledimi?
dinlemedi,ne yapti hoop kendini fatmanin yanina ativerdi
bir kadinin ustune kuma getirilmesi ne demektir?
ve ezonun gozu onunde olanlar,ya omerin o yelloz anasinin ezoya yaptiklari omerin yaptiklari.........
bir onurlu kadin gibi ezo aradan cekiliyor,fatmanin yaptigi hareketler ve kaynana hacerin yaptiklarini izlemiyorsun herhalde?
hem demisiinki kac tane gordun ilkokul mezunu diye EVET COK gordum hemde esi cerrah ve kadin ilkokul mezunu, bayan docent doktor ama esi fabrikada isci
neyse herkesin kendi fikri ve dusuncesi sen farkli dusunuyor olabilirsin biz (ben)
farkli
anlatabildimmi?
ve bu konuyu kapatmak istiyorum,cunku kimseyle tartismak yada polimik yaratmak amacinda degilim
saygilarimla

merlystreep
22-03-07, 09:07
arkadaşm ortaokul mezunu ezo...kendisi dizinin ilk bölümlerinde söyledi..liseyide dışardan biritme çalışmalarına başlamışlardı ezo ve emre yardmcı olucaktı. zaten dizi ezonun yükseliş hikayesi olcaktı. ezo geliştiricekti kendini böyle kalmayacakki.o kafada bir insanı durduramazsın ki.ileri kafalı bi kız ezo. en bşndan beri dikktli takip ettiğim için biliyorum bol keseden atmıyorm tabi senaryo nasıl devam eder bilemem bizim öğrendiğimiz bu şimdiye kadar.

kimse zaten ezo cahil olarak bütün hayatını geçiricek emrede onu öyle kabul edicek demiyor ki ezo zaten böle bi kkız değil sürekli geliştiriyo kendini ve daha fazlasıda olucak ilk önce liseyi bitirecekti dışardan ama senaryo ağırdan aldı orayı neden bilmiyorm. bence çok güzle olcakj renkli bir ilişk olur. emre ezonun kendini geliştirmesine yardım edicek. o senin dediğin başkaları içindir böyle kendini geliştiren kızların altında doktorlar bile ezilir.:img-pilot

elif...
22-03-07, 14:17
iskirlak ben dun son sozlerimi soyledim sana
sen olanlara objektif olarak bakamiyorsun anlasilan, omer tamam iyilesmemisti ama kardesi ve ezo ona olanlari anlatmaya calismadilarmi?
dinledimi?
dinlemedi,ne yapti hoop kendini fatmanin yanina ativerdi
bir kadinin ustune kuma getirilmesi ne demektir?
ve ezonun gozu onunde olanlar,ya omerin o yelloz anasinin ezoya yaptiklari omerin yaptiklari.........
bir onurlu kadin gibi ezo aradan cekiliyor,fatmanin yaptigi hareketler ve kaynana hacerin yaptiklarini izlemiyorsun herhalde?
hem demisiinki kac tane gordun ilkokul mezunu diye EVET COK gordum hemde esi cerrah ve kadin ilkokul mezunu, bayan docent doktor ama esi fabrikada isci
neyse herkesin kendi fikri ve dusuncesi sen farkli dusunuyor olabilirsin biz (ben)
farkli
anlatabildimmi?
ve bu konuyu kapatmak istiyorum,cunku kimseyle tartismak yada polimik yaratmak amacinda degilim
saygilarimla

Haklısın valla arkadaşım bazı yanlış düşünceler olabilir gerçek hayatta insanlar çok çeşitli ve değişik deneyimler geçirirler yani bu tür deneyimler kalıp halinde yaşanmıyor ve insanlar gerçek hayatta bu kalıpları aşabilirler dolayısıyla ezonun gerçek hayattaki bu çeşitliliğe, esnekliğe ve süprizlere çok uygun bir yapısı var.

ışkırlak
22-03-07, 14:49
ama yinede ömerle olmalarını isterim.

arkadaşm ortaokul mezunu ezo...kendisi dizinin ilk bölümlerinde söyledi..liseyide dışardan biritme çalışmalarına başlamışlardı ezo ve emre yardmcı olucaktı. zaten dizi ezonun yükseliş hikayesi olcaktı. ezo geliştiricekti kendini böyle kalmayacakki.o kafada bir insanı durduramazsın ki.ileri kafalı bi kız ezo. en bşndan beri dikktli takip ettiğim için biliyorum bol keseden atmıyorm tabi senaryo nasıl devam eder bilemem bizim öğrendiğimiz bu şimdiye kadar.

kimse zaten ezo cahil olarak bütün hayatını geçiricek emrede onu öyle kabul edicek demiyor ki ezo zaten böle bi kkız değil sürekli geliştiriyo kendini ve daha fazlasıda olucak ilk önce liseyi bitirecekti dışardan ama senaryo ağırdan aldı orayı neden bilmiyorm. bence çok güzle olcakj renkli bir ilişk olur. emre ezonun kendini geliştirmesine yardım edicek. o senin dediğin başkaları içindir böyle kendini geliştiren kızların altında doktorlar bile ezilir.:img-pilot

ben eminim ilkokul mezunu olduğuna. dışardan devam edeceği açık ilköğretim. ortaokulu bitirecek. bence dizinin zamanına uymuyor diye ağırdan almış olabilirler. elini kolunu sallayarak ben geldim diyemiyorsun açık ilköğretimede beildiğim kadarıynan. oda eylülde başlıyo. yeni sezonda izleriz artık.
madem tartışılmak istemnmiyor bu konu, hemen sinir olup, fevrileşiyorsunuz ve (biz) böyle düşünüyoruz diyerek beni bastırmaya çalışıyorsunuz, bende düşüncelerimi kendime saklamayı tercih ederim ozaman. bu sana değildi merly. sinopeydi.

ha bu arada çok sağlam bir kaynaktan duyduğuma göre diziden Fatmanın ayrıldığı yalan habermiş. Fatmaya gıcık olanlar biraz daha gıcık olmaya devam edecekler yani. Kolay gelsin. Allah sabırlar versin. Şimdi birşey daha söyleyeceğim, iyice gıcık olacaksınız. Durduramıyorum kendimi. Söyleyeceğim. bence Fatmayı oynayan oyuncu Nurgülden daha güzel. Oyunculuk konusunda birşey demiyom ama kadın olarak bence daha güzel. Yiğidi öldür, hakkını yeme:)

sinope
22-03-07, 15:09
ben eminim ilkokul mezunu olduğuna. dışardan devam edeceği açık ilköğretim. ortaokulu bitirecek. bence dizinin zamanına uymuyor diye ağırdan almış olabilirler. elini kolunu sallayarak ben geldim diyemiyorsun açık ilköğretimede beildiğim kadarıynan. oda eylülde başlıyo. yeni sezonda izleriz artık.
madem tartışılmak istemnmiyor bu konu, hemen sinir olup, fevrileşiyorsunuz ve (biz) böyle düşünüyoruz diyerek beni bastırmaya çalışıyorsunuz, bende düşüncelerimi kendime saklamayı tercih ederim ozaman. bu sana değildi merly. sinopeydi.

ha bu arada çok sağlam bir kaynaktan duyduğuma göre diziden Fatmanın ayrıldığı yalan habermiş. Fatmaya gıcık olanlar biraz daha gıcık olmaya devam edecekler yani. Kolay gelsin. Allah sabırlar versin. Şimdi birşey daha söyleyeceğim, iyice gıcık olacaksınız. Durduramıyorum kendimi. Söyleyeceğim. bence Fatmayı oynayan oyuncu Nurgülden daha güzel. Oyunculuk konusunda birşey demiyom ama kadın olarak bence daha güzel. Yiğidi öldür, hakkını yeme:)

iskirlak evet ben sinope olarak burdayim VE KARSINDAYIM
kendi dusuncelerini kendine saklama konusunda yine istersen devam et,senin acikcasi ne yapmaya calistigini anlayamiyorum,ne sozlerin birbirini tutuyor,ne de yazdiklarin..
valla fatma karakteri ister diziden ayrilir,ister ayrilmaz o sadece alt tarafi dizi karakteri bizim icin o yuzden o kadar heveslenme bizleri deli edecek kadar onemli bir sorun yok ortalarda valla herkesin zevkine ,tercihine saygiyla bakiyoruz biz forumcak, sen fatma karakterini begenebilirsin,BIZDE NURGUL YESILCAYI(EZOYU) amacin forumda ona,buna sozlerinle saldirarak sorun cikartmak ise istedigine asla ulasamazsin
BU KONUYUDA SAKIZ GIBI UZATMAMAN DILEGIMLE
saygilarimla

durunazar
22-03-07, 16:32
IŞILDKcığım.

madem siz istedin bende sizin uslubunuza göre cevap vereyim. biz ezo gelinciler olarak genelde belli noktalarda uzlaştığımız için site içinde biz kelimesini sıkça telafuz ederiz. mesala sinope arkadaşımın kullandığı biz sözcüğünü kendi adıma kabul ediyorum ve yorumlarınıda sonuna kadar katılıyorum. burada yazarken dizinin her karesini izler yorumlarımızda objektif olmaya özen gösterir,. belli yerlerde aksi fikirlerimizide seviyeli bir uslupla dile getiririz. bilirizki bu siteye yazanlar gerçekten diziyi seyretmiş ve yorumlarınıda o doğrulda yapmışlardır. herkesin kendine göre doğruları vardır. bunlarada saygı duyarız. şu ana kadar sizin gibi seviyesiz bir yorumla ilk defa karşılaşıyorum.

birkere ben şahşım adıma konuşayım. bu dizi başlarken ezo gelin yani nurgül yeşilçay projesi olduğu için izlemeye başladım. sonra gelen karekterlerde dizi içnde zamanla benimsedim. tabiiki dizinin bir parçası olarak onları da göz ardı edemeyiz. . fatma karekterine gelene kadar sayabileceğim o kadar güçlü oyuncular varki onları es geçmek ayıp olur. yamur kaşifoğlunun sivrildi rol ezodaki fatma karekteri olmuştur. bu diziyle gündeme gelmiş ve önü açık bir oyuncudur.. fatma karekteri benim yaşam tarzıma ve aile yapıma ter geldiği için tasvip etmiyo olabilirim. yani diziden böyle bir karekterin gitmesi benim için kayıp sayılmaz.

konu eğitim ve kültür farklılığından nerelere geldi. yorumunuza saygı duyabilirdim. sizin görüşünüz hayata bakış açınızdır der geçerdim.

nurgül yeşilçayla yağmur kaşif oğlunu aynı kefeye koymanızdan sitede yazma nedeniniz düpedüz ortadadır. bence böyle bir karşılaştırma yapmakla gülünç duruma düştünüz. birkere güzellik görecelidir.size göre güzel olan bana göre hiçbirşey ifade etmeyebilir. sonra burası güzellik yarışması için açılmış bir site de değil.

merlystreep
22-03-07, 17:50
ya konu uçmuş ama söyleyeceim birşey var güzlelik görecelidir ama nurgülünki değil matematiksel olarak da mükemmel bir yüüz olduğu ortada.yani dolgun dudak iri anlamlı gözler ve de inanılmaz orantılı bir yüz nurgül .dünyanın en mükemmele yakın yüüz oval yüzdür ve nurgülün zatenn elmacık kemikelri faaln müthiş.ben şahsenn oyuncuşluk olarak kıyaslamam bişle yağğmur çok kötü demiyorm ama vasat bir oyuncu güzlelik olarak da nurgülün yanında lafı bile olmaz.ince dudaklar küçücük gözler ve kemiksiz dümdüz yanaklar ..yani bu matematiksel bi durum.böyle bakmadığmdad nurgül çok daha anlamlı ve duur bir yüze sahip .zaten gözleri yeter ama yağmuru insan olarak kıl değilim :img-wink:

merlystreep
22-03-07, 18:19

ha bu arada arkadaşm kendinde çok eminsin güzel bir şey bu da biz de senaryopnun direttiği şeyleri kabul etmeyecek kadar realistiz ezoyuda bu yüzden seviyoruz.ayrıca ezoyu nurgülden başası oynasaydı ben emiibm bu şekilde hissetmicekti kimse.nurgül harika bir karakter oyuncusu ama fatmayı yağmur dışnda kim oynarsa oynasın pek birşey farketmeyecekti o bir karakter değil bir tip.prototip alınacak bi karakter de değil. biz ezoyla emrenin daha renkli olacağını düşünüyoruz .bu tartşılcak bişey değilki sen ömerle yakştır zaten dizide muhtelen sonunda ömerle olcak ezo hani başrolde erkan sever var ya o açıdan. ama ben yazsam asla böyle yazmam..eğlniyoruz işte niye inat yapıyosunuz ki. herkes eğlenmek için izliyo belki işine yarayanları hayatına uygulayan olur ben zevk için izliyorum ezonun karakterine de hayranım bu kadar konuarı saptırmayalm tamam sen onu istiyosun biz bunu. biti diretmeyelim fikirlerimizi ha bu arada ezo ilkokul diploması almış malum o zamanlar 5.sınıfı bitirene veriyolardı.şimdi ortaokulu bitirene veriyolar. neyse seneye diiz devam eder mi onu da bilmiyorrm belki uzatmazla bu sene biter.ama yağmurun diziden ayrıldığı doğru bence. net kaynak var mı kimsede

ezo gelin
22-03-07, 18:37
ışkırlak arkadaşım,nickinin tam olarak bir manası var mı acaba?merak ettim bu arada,bizi aydınlatırsan sevinirim:img-wink: yazını şimdi okudum ve epey güldüm.1.si yağmur kaşifoğlu'nun Nurgül'den daha güzel olduğu kanısına varman,tabi buna bi eleştirim olamaz,ne de olsa zevkler ve renkler tartışılmaz;YALNIZ asıl komik olan,senin bizi gıcık etmeye çalışman...neden böyle bir düşünceye kapıldın pek anlamadım,neden gıcık olalım bir dizi karakterine?sanırım sen bu dizi olayını pek ciddiye almışsın,rahat ol,biz dizi hakkında yorumlar yaparız,tartışırız kendi aramızda..ee ne de olsa bu sitenin amaçlarından biri bu değil mi? yani sabırlık bi durum söz konusu değil,onu dizinin ilerleyen bölümlerinde kısmetse hep beraber görürüz:img-wink: bu arada benim şahsi fikrim,sadece bir Nurgül Yeşilçay hayranı olduğum için söylemiyorum bunu.NURGÜL YEŞİLÇAY ÇOK GÜZEL BİR KADIN yaa:good: Herkese iyi akşamlar...:img-wink:

tuceny
22-03-07, 19:03
o kadra sacma bi konu üzerinde konuluyoki yagmur ve nurgülü kıyaslamak mı gülüyorum belli canı sıkılmıs birilerinin gelip suranın bi huzurunu bozim demis bosverin arkadaslr

yagmur bence ayrılmcıak zaten ayrılsada cok büyük bi kayıp olmaz

durunazar
22-03-07, 21:56
ya konu uçmuş ama söyleyeceim birşey var güzlelik görecelidir ama nurgülünki değil matematiksel olarak da mükemmel bir yüüz olduğu ortada.yani dolgun dudak iri anlamlı gözler ve de inanılmaz orantılı bir yüz nurgül .dünyanın en mükemmele yakın yüüz oval yüzdür ve nurgülün zatenn elmacık kemikelri faaln müthiş.ben şahsenn oyuncuşluk olarak kıyaslamam bişle yağğmur çok kötü demiyorm ama vasat bir oyuncu güzlelik olarak da nurgülün yanında lafı bile olmaz.ince dudaklar küçücük gözler ve kemiksiz dümdüz yanaklar ..yani bu matematiksel bi durum.böyle bakmadığmdad nurgül çok daha anlamlı ve duur bir yüze sahip .zaten gözleri yeter ama yağmuru insan olarak kıl değilim :img-wink:

merylstreep,

bencede nurgülün güzelliği tartışılmaz. arkadaşın o konudaki yorumlarını ciddiye bile almadım ve çok komik bulduğum için kendisine özellikle bu konuda yorum yapma geregini duymadım. yapı olarakta insanların kusurlarını ön plana çıkarmaktan hoşlanmam. bu yorumları yazan arkadaşın zevklerine saygısızlık yapmamak için o tarz polamiklere girmeyi gereksiz buldum.zaten görünen göz klavuz istemez. nurgülün güzelliğini ve oyunculuğunu sadece bizler değil türk halkı kabul etmiş.

narino
23-03-07, 08:47
Fragmanları gören varmı? Ben henüz rastlaylamadım. Dizi gününü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Bakalım Ezo ile Emre'yi beraber gören Ömer tepkisini nasıl gösterecek.

anita
23-03-07, 10:47
ISKIRLAK neden emrecileri anlayamiyorsun?
tamam ezo ve omer cok sevdiler ve evlendiler malum sonra baslarina olaylar geldi ve bir sekilde ayrildilar(ama OMER KARDESINI YADA EZOYU DINLEMIS OLSAYDI )bunlarin hic birisi yasanacakmiydi?
once bunu sorarim sana?
her seyin sorumlusu omerdir
zaten biz omerin ezoyu tekrar yeniden alsin evlensin demiyoruz ki
sadece ezoyu rahat biraksin diyoruz,otursun evinde karisi ve cocuklariyla,annesiyle yasasinlar istiyoruz
sayet gercekten seven bir erkek olmus olsaydi anlamadan dinlemeden KENDINI FATMANIN KOLLARINA ATMAZDI,iste bu noktada benim kendi sahsi gorusum degil kopek gibi sevmek ,onume kirmizi halilar serse ezom gibi davranirdim ve noktayi koyardim,ha omere en cok laf edenlerin basinda ben geliyorum
ask sevgi ister,emek ister,fedakarlik ister
ama karsindaki bunlari sana veremiyorsa zaten o kisiden sana hayir gelmez ve her ne kadar sevdiysen yada seviyorsan yarana tuz basarsin olay budur.(bende patlayiverdim)
hem ezo ile emrenin anlasamiyacaginin kaniti olarak 7 carpi 5 den mi cikardiniz?
valla oyle bir anlasirlarki boyle bir kanunmu yasami var?
hem ezom neden SIKILSIN KI ona emre ne kadar deger veriyor(sanki 1 gul goncasi gibi) her sey okumakla yada okumamakla cozulmez
ben oyle insanlar gordumki ilkokula bile gidememis ama bir unuversite bitirmis insandan bile daha bilgili ve kendini cok mukemmel yetistirebilmis
oylede insanlar tanidimki, en yuksek unuversitelerde okuyup senelerce okullarda dirsek curutmusler ellerinde diplomalari ama( KAFALARININ ICLERI BOS)
Son paragrafta yazdiklarin o kadar dikkatimi cektiki
ezonun dikbasliligini birakip tekrar askini kavusmak icin cabalamasi gerekiyor
ee senin yazdiklarinin ne anlami kaldi,ezo kavusursa ne olacak o zaman fatma ve bebekleri kapi disari neyse
saygilarimla diyorum ve bu konuya noktayi koyuyorum

kankam süper bir yorum her kelimene harfiyen katiliyorum canim:img-wink:
bence ezo doktorla gayette mutlu olur zit kutuplar herzaman birbirini ceker okumakla insan olunmuyor kafalar gönüller uyusuyorsa gerisi sorun olmaz ezonun eski kocasi bence cok kaba ve kendinden baska kimseyi düyünmuyor ezoya layik degil farkinda doktorun ezoya olan ilgisini ona kaptirmak guruna dokunuyor

boncuk.girl
23-03-07, 11:01
slm arkadaşlar
yazmasamda bu başlığı takip ediyorum

dün babam g.antepteydi
ezo gelin çekimlerini görmüş
ve onlarla aynı otelde kalmış inanmıyorum ya babam çok şanslı
foto felan çektirmiş
ama nurgül yeşilçay cmt günleri geliyormuş yani görememiş nurgülü
ama çoğunu görmüş
ah bide ben görsemmm

destur
23-03-07, 11:58
son iki bölüm 15 ve 16 beni çok etkiledi soluksuz seryrettim diziyi bitene kadar. özellikle 16. bölümdeki macit efendinin ezoya tokat atma sahnesiyle nurgülün sığınma evinde adamı tekmelediği sahne benim gözlerimi doldurdu.

narino
23-03-07, 13:27
Kesin Ömer Doktor'a yumruk atar gibi geliyor bana. Ama artık Doktorunda eli armut toplamasın karşılık versin

anita
23-03-07, 13:54
Kesin Ömer Doktor'a yumruk atar gibi geliyor bana. Ama artık Doktorunda eli armut toplamasın karşılık versin

resmen adami siddete davet ediyorun :img-hyste

sinopem

kiz ISKIRLAK ARKADASIMIZIN YORUMLARI ZATEN TARTISMAYA ACIK KONULAR RESMEN ORATLIGI KARISDIRMAK ICIN YAZMIS BAKSANA
zevkler tartisilmaz ama nurgül yesil cayla kumasi rolundeki kadini bile bir tutup hatta nurguldende güzel oldugunu idda ediyor demezlermi daha iyi oyuncuysa daha iyi ve güzelse neden ana karakter degilde yan karakterdiye aradaki farki bile fark edemiyor okadinda güzel ama nürgulun dogalli var neyse zevkler tartisilmaz oda zaten tartisalim isdiyor bizde uyduk galiba ona herneyse :img-hyste

durunazar
23-03-07, 22:43
şu bilal ağa alem adam ya sen git evlene evlene mahallenin ayaklı gazetesi emineyi bul. ya eminenin o halleri neydi onsekizlik gelin gibi kurulması, beline taktığı kırmızı kuşuğa ne demeli. açıkçası gülmekten öldüm. bilalin diğer iki kumasının hayatı eminenin iki dudağı arasından çıkacak laflara bağlıymış. yani artık evin hanım ağası emine olacak. bu hafta o çephede neler olacak çok merak ediyorum.

tuceny
24-03-07, 17:10
arkadaslr bugün ezo nun doktoru ve ebe anamız berna lacinin prgmındaydı

doktor bey gercek haytatta sahranın senaristini yazan bi hanımla evli ve 3 aylık bi oglu varmısss

b.i.g.
24-03-07, 18:52
merhaba arkadaslar,

daha evvel yazdigim kritik cok tepki görmüs. daha yeni gördüm.....evet biraz yalnis bir üslup kullanmisim. ayrica birazda anlasilmaz yazmisim. herkesten özür......!!!!!!!!!:sad53:

daha yeniyim burda. ortami görünce kendimi bizim takildigimiz cafe de sandim galiba. niyetim kötü degildi.......

merlystreep
24-03-07, 20:25
17.bölüm özetinden bir bölüm ilgimi çeken

Doktor Emre, Ezo’ya evi gösterirken peşlerine takılan Ömer’e çok sinirlenir. Ezo’yu geri kazanmaya kesinlikle kararlı olan Ömer, eğer kendisiyle gelmezse, kendisini ebediyete kadar kaybedeceğini söyler ve bu konuda çok ciddi görünmektedir. Ezo ne yapacağını bilemez. Acaba Ezo Emre’yle mi kalacaktır yoksa Ömer’le mi gidecektir?

lazkizz
25-03-07, 02:32
Bugun Fox tv de, cocuktan al haberi diye bisey vardi berna lacin sunuyor orda doktor emre vardi hehe bi oglu varmis 2 yasinda mi ney ismi tan :D cok sekerdi yaaa

tuceny
25-03-07, 09:33
2 yasında degill 3 aylıkmıss evet adı tanmıs

dizifobia
25-03-07, 09:57
yok ben şimdi araştırdım.sahranın senaryosunu oya yüce yazı gurubu da yazmış (7 numara dizisini yazanlar)emre ordan biriyle evli galiba.demek oğlu varmış çok şeker bir baba değil mi yaa,iyice gözüme girdi doktorumuz civanımız:)

forum82
25-03-07, 13:12
Herkese merhaba. Ezo gelindeki doktor 7 numaradaki ayten (Ayça Mutlugil) ile evli ve tan adında bir oğullaları var.Bilginize:img-yes:

filiz-nurgül
25-03-07, 21:10
ayy doktorumun oğlunun ismini çok beğendim benim aşkımın ismiymiş

bu arada ben dizimi kaçırıyorum ve çok üzülüorum ama elimdende hiç bişi gelmio yaa

lazkizz
25-03-07, 21:37
Nurgul ablamizin yarin dogum gunu varrrr!! iyiki dogdun Nurgul ablacimm :D Insallah dizide dogum gununu kutlar !

narino
26-03-07, 09:15
Ezo Emre ile ev bakmaya gitmişlerdi. Peşlerinden Ömer takip etmişti. Heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor.

lazkizz
26-03-07, 16:34
Fragmani daha vermediler ya gormedim, Acabag nezaman istanbula gidecekler ?? Insallah emre len gider de su omer den kurtulur hic olmassa!!

sinope
26-03-07, 16:50
Fragmani daha vermediler ya gormedim, Acabag nezaman istanbula gidecekler ?? Insallah emre len gider de su omer den kurtulur hic olmassa!!

lazkiz fragmana bende tesadufen denk geldim
doktor emrenin ezoya gostermek icin gittikleri evin icinde omer yine esip gurluyordu ezoya
ya simdi benimle gelirsin
yada ebediyete kadar ayriliriz(gibi bir laf ediyordu)
ve ezonun gozunun onunden film seridi gibi gecmiste yasadiklari geciyordu
valla istanbulla ilgili bir sey gostermediler:img-yes:
saygilarimla

NurgülÖzcan
26-03-07, 18:59

ben gördüm süper bi bölüm gene ezo ömer bakısmalaraı var

ist falan görükmüyo bakalım ilerde belki

narino
27-03-07, 09:32
Fragmanlardan izlediğim kadarıyle Ömer'in asabi bir tavrı vardı. Bu da bize yine heyecanlı bir bölüm izleyeceğimizi göteriyor.

elif...
27-03-07, 10:08
fragmanları az önce izledim sanırım akşam yine heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor gittikçe dahada merak ederek bekliyorum haftayı..Evet ömer yine bişeye sinirlenmiş bence kesin doktorla ezoya kızmıştır. Ben hala şunu anlayamadım ömer hala neyin peşinde istemiyo işte kız seni yani aslında ister de fatma edepsizi olduğu için uzak duruyo ayrıca hamilede şimdi bence ömer otursun evinde fatmasıyla ezoda zaten işiyle gücüyle uğraşıyo:img-yes:

sinope
27-03-07, 10:27
fragmanları az önce izledim sanırım akşam yine heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor gittikçe dahada merak ederek bekliyorum haftayı..Evet ömer yine bişeye sinirlenmiş bence kesin doktorla ezoya kızmıştır. Ben hala şunu anlayamadım ömer hala neyin peşinde istemiyo işte kız seni yani aslında ister de fatma edepsizi olduğu için uzak duruyo ayrıca hamilede şimdi bence ömer otursun evinde fatmasıyla ezoda zaten işiyle gücüyle uğraşıyo:img-yes:

elifcigim
evet aksama yine bizi heyacanli bir bolum bekliyor
aman omer bu ne zaman sanki sakin halini gorduk ki?
ilk bolumlerde onun disinda hep asabi,sinirli:img-pilot
valla omer ezoya resti cekiyor ya simdi yada sonsuza kadar diyip yine isi sarpa sardiriyor anlayacagin
fatmanin fragmandaki meryeme aglamalarini,soyledigi sozleri duydunmu?
fatma kendi derdinde
omer kalasi kendi derdinde anlayacagin,adamin cocugu olacak hala daha ezonun pesinde
ezo bence omerin teklifini kabul etmiyecek,ederse sayet bu sefer bunca zamandir yaptigi fedakarliklar bosa gidecek(yok gitmez benim ezom,seninde dedigin gibi zaten kendi isi gucude var ezomun,tutsun evi otursun kendi yasamina baksin)
saygilarimla

narino
27-03-07, 13:10
Ezo'nun Ömer'i kabul edeceğini sanmıyorum. Bunca çektiklerinden sonra. Bence de ev tutup kendi ayaklarının üstünde dursun diyorum.

dilosh
27-03-07, 15:06
ALinin öLmesi çok kötü oLdu...Çatırdamalar var bence senaryoda önceki böLümLerdeki zevki vermiyor artık..:(

elif...
27-03-07, 16:40
ALinin öLmesi çok kötü oLdu...Çatırdamalar var bence senaryoda önceki böLümLerdeki zevki vermiyor artık..:(

Bence sen diziyi takip etmiyorsun ilgili olsaydın daha sonra neler yaşandığını, dizinin gitgide ne kadar heyecanlı olduğunu fark ederdin..Tamam Cin Ali diziye ayrı bir renk katıyodu ama onun gidişiylede ben hiç bir çatırdama göremedim sadece ufak bir rating düşüşü var o da önümüzdeki bölümlerde toparlanıcaktır..

saygılarımla..

sinope
27-03-07, 16:57

dilosh
alinin olmesi (kendi istegiyle ayrildi diziden,baska proje icin)
catirdama var derken?
ne catirdamasi,biz duymadik?:img-polic :img-polic
valla dizi su anda oldukca guzel bir sekilde ilerliyor,gittikcede bolumler zevkli olmayada devam ediyor,acikcasi biz gercek ezocular olarak dizimizden cok memnunuz:good: :good: :good:
dizimize 1 saat kaldi arkadaslar dizinin reklam aralarinda yazalim tum ezocularim
saygilarimla

durunazar
27-03-07, 17:45
umarım ezo ömeri tercih etmez. yanında çalışan kızları kadın sığınma evinden alır beraber yeni evlerinde yaşarlar. bakalım macit baba yaptığından pişman olup ezoyu geri çağıracakmı?

tuceny
27-03-07, 18:31
inanmıyorum ya git diyemedi ömere höh yaniiiii

o akdar olaydan sonra sen ömerle gitt:sad53:

sinope
27-03-07, 18:38
inanmıyorum ya git diyemedi ömere höh yaniiiii

o akdar olaydan sonra sen ömerle gitt:sad53:

tucenyn canim valla bende sok oldum,inanamiyorum ezoya baska zaman olsa diklenen ezo bu sefer hohhleyemedi su omer efendiye(ama dedi ya telefonda besireye sadece durumu duzeltmek icin gidiyorum diye):img-wink: :img-wink:
vallada gitti,ay ezo ne diyim ben sana simdi?
saygilarimla

tuceny
27-03-07, 18:44
tucenyn canim valla bende sok oldum,inanamiyorum ezoya baska zaman olsa diklenen ezo bu sefer hohhleyemedi su omer efendiye(ama dedi ya telefonda besireye sadece durumu duzeltmek icin gidiyorum diye):img-wink: :img-wink:
vallada gitti,ay ezo ne diyim ben sana simdi?
saygilarimla

de cnm köye gittigini biliyo zaten gidesi var dı gitti dayamadı aska enik düstü işte bu kadar ezo bile yenildi aska

lazkizz
27-03-07, 19:49
Nurgul iyi vallaha :O Nasil optururtursun kendini o omere yaaaa
Doktor insallah yardim etmez daha hic yakistiramadim dogrusu

sinope
27-03-07, 19:59
inanamiyorum ya ezo nasil boyle bir sey yapti?
hadi anladik seviyordu,kocasiydi:img-pilot :img-pilot ama yinede omerle beraber olmamaliydi
peki omerin ezoya verdigi o sozlerden sonra fatmaya verdigi sozlere nedir?
360 derce donus diye buna denir,karaktersizlik diye iste buna denir
yuh allahin kalas omeri yuh sana
saygilarimla

lazkizz
27-03-07, 20:05
Yuhhhhhhhhhh ezo yani sok ettin benii haa bide sen hamile kal tam olsun kordugume donsun hersey, ayyy insan doktorla beraber olur evlenir. Simdi
omerden 100% gicik kapiyorum

sinope
27-03-07, 20:18
ya sonunda calan sarkiyi kim söylüyor

arkadasim oncelikle sizden ricam tek kelimelik yorum yapmayalim(forumda yenisiniz galiba uyari almamaniz amaciyla yaziyorum)
sarkiyi mazlum cimen soyluyor
sarkinin adida:BASIMIN BELASI
saygilarimla

nk_17
27-03-07, 20:28
birincisi pardon yanlis bir sey yaptiysam ikinciside ben mazlum cimeni sormadim
sonunda bir kadinin sesi vardi sözleri anlamadim onun icin sordum ve bencede ezo doktorla evlensin ömerde biraksin ezoyu hep ezoya yanasan ömer ama suclu ezo cikiyor sunuda fatma da abartmasin kendini büyük bir sey sandi herhalde

durunazar
27-03-07, 20:29
bugün ezoya küsüm ben... nasıl ömerin yalanlarına kanıp arkasından gidersin, gerçi genede nikahlı eşib ama yanlış yaptın.artık ömerin nasıl bir insan olduğunuda öğrenmiş oldun.

ya karektersiz ömer fatmanın oyununa nasıl geldi o ne yalvarmaydı. söz verdi artık fatmasını hiç üzmeyecekmiş. bügünden sonra ömer benim için kesinlikle bitmiştir. yüzünü bile görmeye tahammül edemiyeceğim. onunla ilgili düşüncelerimizin nekadar doğru olduğu birkez daha kanıtlanmış oldu.

sinope
27-03-07, 21:58
bugün ezoya küsüm ben... nasıl ömerin yalanlarına kanıp arkasından gidersin, gerçi genede nikahlı eşib ama yanlış yaptın.artık ömerin nasıl bir insan olduğunuda öğrenmiş oldun.

ya karektersiz ömer fatmanın oyununa nasıl geldi o ne yalvarmaydı. söz verdi artık fatmasını hiç üzmeyecekmiş. bügünden sonra ömer benim için kesinlikle bitmiştir. yüzünü bile görmeye tahammül edemiyeceğim. onunla ilgili düşüncelerimizin nekadar doğru olduğu birkez daha kanıtlanmış oldu.

ah durunazarim ah hele ben ezoya nasil kizdim anlatamam
hem kendi diyordu,fatma hamile hemde boyle bir yanlisa nasil dustu(hos kendide farkina vardi ama neylekimki biraz gec oldu)
bir anlik zaafina yenik dustu ezo)
ammavelakin OMER kalasi varya tam kisiliksiz,karaktersiz bir erkek(hem ezoya ayri soz veriyor,hemde fatmaya bu nedir dansozluk degilmidir?)
bosuna gunlerce binlerce dansoz var diye yazmamisim bir erkek bu kadarmi alcalabilir,bir erkek bu kadarmi yuzsuz olabilir?
valla dusuncelerimizde hep hakliydik,bu bolumden sonra kesinlikle muhurlenip DAMGALANMISTIR omer karakteri:img-pilot :img-pilot
:bella :bella
binlerce dansoz var
saygilarimla

luciapink
27-03-07, 23:08
başlarda bakıyodum ama sonra bişiler oldu diziye pek bakamadım annem bakıyo annemden dinliyorum özetleri:img-hyste ömer ezoyla birlikte olmuş daha sonra fatma intihar etmiş ondan sonra ömer fatmayı bırakmıycağına söz vermiş yaa ezoya verdiği sözler dünya yıkılsa seni bırakmam falan masallah yani ömerde bir karar versin şimdi ezo napsın doktorla gider birlikte olur ve ömerde hiçbişiy diyemezzz...antepte olan görüntüler çok güzeldi anılarım canlandı birden yaa ordu caddesinde çekmişler dizinin bir kısmını...:sad53:

anil16
28-03-07, 04:51
Sadece benmi bu bolumu izlerken s ikildim yoksa sizdemi oyleydiniz? :P

Ben her hafta hayranlikla izlerim ezoyu hayraniyim buyuk..bu hafta resmen uykum geliyodu nerdeyse...ezo karakterini ne hakla bozarlar boyle anlamadim..bence cok sacma ve komik bir senaryoya donustu.

Bravo yani senarist bende seni efsane senarist sanmistim.

Ali cikti sapitti senaryo.Fatma'da cikarsa artik bu dizinin halini dusunemiyorum.

Gelecek bolumelr belli oldu.Ezo hamile olacak ve dizi melekler adasin'a donusmeye baslicak yavas yavas. :img-hyste

Iyiki nurgulumuz var yoksa bu dizinin adini bile agzima almazdim.Su an'a kadar dizi iyi gitmisti ama bu bolumden sonra bilmiyorum dahada cok bozulucakmi..gorucez.

Bence istanbul'a gitse dizide degisik bir hava olur.

Nurgul'de demis galiba reportajinda s ikildim diye diziden...hak veriyorum kesinlikle.Dogru soyluyo.

Ezo'yu boyle bir sey yaptirmicaklardi.buyuk hata.

Omer karakteri gittice giciklasiyo yaaa...ezo ile yatti ve sonra birakti gitti...resmen bi gecelik kacamak yani.Yuhhh be

Simdi omer istemicek ezo'yu artik ama sonra ezo hamile olunca artik onla beraber olmak zorunda kalicak heralde.

merlystreep
28-03-07, 07:05
Iyiki nurgulumuz var yoksa bu dizinin adini bile agzima almazdim.Su an'a kadar dizi iyi gitmisti ama bu bolumden sonra bilmiyorum dahada cok bozulucakmi..gorucez.

Nurgul'de demis galiba reportajinda s ikildim diye diziden...hak veriyorum kesinlikle.Dogru soyluyo.

Omer karakteri gittice giciklasiyo yaaa...ezo ile yatti ve sonra birakti gitti...resmen bi gecelik kacamak yani.Yuhhh be

Simdi omer istemicek ezo'yu artik ama sonra ezo hamile olunca artik onla beraber olmak zorunda kalicak heralde.

aynen anıl ya ben zaten sinyalleri almıştım bir kaç bölümdür ...bence kesnlikle seneye devam etmeyecek yoksa sapaar konular başka alanlara.
ama nurgül röpörtajında paspal gezmekten sıkıldığını söylemişti bilmiyorum ezodan sıkılmışmıdır ama öyle birşey demedi.hem ademn trenleri hem burda paspal paspal dolaşıyo yaondan fenalık gelmiş:img-hyste

hele ömer ...zten gözümde bitmişti şimdi adını bile anmak istemiyorum.öldürmek istiyorum ya. bu mahinur ergun niye böyle yaptı anlamadım ama ben de nurgül olmasaydı izlemezdim heralde

narino
28-03-07, 07:40
Akşam ki bölüm mükemmeldi. Büyük bir keyifle izledim. Ezo'nun Ömer'e Divane Ömer nereye gidiyorsun demesi çok komikti. Köydeki evlerine gitmelerinde çok duygulandım. Çünkü Ezo çaresiz kalmıştı Macit Babası ile tartışmıştı. Gidecek yeri olmadığından kendini boşlukta hissedince Ömer'in teklifine bu nedenlerden ötürü kabul ettiğini düşünüyorum.

adalar
28-03-07, 10:09
oylar nurgül ve ezo geline.

http://www.mgdmagazin.com/oylama2006.asp

tele - Barometre
27 Mart 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Binbir Gece [net] Kand 19,80 48,80
2 Arka Sokaklar [net] Kand 11,50 27,60
3 Ezo Gelin [net] Show 11,20 26,60

hedef Kitle : A/b
27 Mart 2007 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 25,10 61,10
2 Arka Sokaklar [net] Kand 8,60 22,80
3 Ezo Gelin [net] Show 7,30 19,00

elif...
28-03-07, 10:12
:img-blush akşamki bölüm çok güzeldi ama nurgülün ömerle birlikte gitmesine sinir oldum aşk bu işte neler yaptırıyo insana ömer zaten iyice dengeyi kaybetti ne yapıcağını şaşırmış durumda ama ona müstahak neyse sonra şu fatma olucak uyuza ne demeli karnındaki çocuğuyla intahar etti aklı sıra dikkat çekmek istedi ve başardıda ömer ezoyu köyde tek başına bırakıp koşuverdi hemen tabi bu arada çocuğa bişey oldumu bilmiyoruz acayip merak ettim şimdi hee ve ayrıca fatmaya şimdi daha çok tepkiliyim..

adalar
28-03-07, 10:12
arkadaşlar,reytinglerin düşmesinin nedeni bizim rakip dizinin hafta için diziden bi kaç saat önce tekrarlarının yayınlanmasıdır.

elif...
28-03-07, 10:17
arkadaşlar,reytinglerin düşmesinin nedeni bizim rakip dizinin hafta için diziden bi kaç saat önce tekrarlarının yayınlanmasıdır.

haklısın gerçekten hafta içi ve hafta sonu sürekli tekrarı oynuyor evet bence bizim dizininde tekrarını verseler iyi olucak gibi ama yinede herşeye rağmen biz ezomuzu bırakmayız daha iyi olucak inşallah..

saygılarımla:img-yes:

durunazar
28-03-07, 10:37

nurgül yeşilçayın diziyle ilgili herşey hakkında yorum yapması kadar doğal birşey olamaz. şayet söylediğiniz gibi diziden sadece paspal giyindiği için sıkılmışsa bu biraz düşündürücü. çünkü burada hep nurgülün doğallığından bahsederken onu o kıyafetlerin içinde bile nekadar sevip benimsediğmizden bahsedip durduk. zaten nurgülüde diğer oyunculardan ayıran özelliği kendine olan güveni ,makyaj kılık kıyafet ve saç baş takıntısının olmaması. ben genede öyle bir röpotaj verdiğine inanmıyorum açıkçası inanmak istemiyorum.

merlystreep
28-03-07, 13:05
nurgül yeşilçayın diziyle ilgili herşey hakkında yorum yapması kadar doğal birşey olamaz. şayet söylediğiniz gibi diziden sadece paspal giyindiği için sıkılmışsa bu biraz düşündürücü. çünkü burada hep nurgülün doğallığından bahsederken onu o kıyafetlerin içinde bile nekadar sevip benimsediğmizden bahsedip durduk. zaten nurgülüde diğer oyunculardan ayıran özelliği kendine olan güveni ,makyaj kılık kıyafet ve saç baş takıntısının olmaması. ben genede öyle bir röpotaj verdiğine inanmıyorum açıkçası inanmak istemiyorum.

nurgül tabiki böyle birşey söylemez ama nurgülün doğal hali makyajsız eşofmanlı halleri burda kezban gibi giyiniyo afedersiniz.nurgülün röpörtajında söyleidği şey bi sor üzerine ...kadın soruyo nurgüle seni hep galalar dışında eşofmanlı ve makyajsız görüyoruz şeklinde ..oda zaten her sabah sette makyaj yapılıyo saç yapılıyo ben sıkılıyorum şeklindeydi...yani tam tersi makyajdan sıkıldığı için böyle söyledi.nurgüü dışarda makyajlı ya da elbiselerle göremiyoruz nedeni de sıkılmasıymış
belalı baldızda yine kendinden çok farklı birini oynuyordu aşırı makyajlı estetikli sarı kafa yapmacık bir kadını oynuyodu sene sonuna doğru ondan da sıkılmıştık. sonuçta nurgül o kadar farklı şeyelr yapıyo ki bzide yüzsüzleştik galiba.yoksa nurgül kadar kompleksiz biri olamaz heralde hayatında saçını boyamamış bi kadın dizi için sapsarı yapmıştı saçlarını. bukalemun işte ne yapcaz
ama ben bu bölümü beğenmeidğim için biraz da böyle düşünüyorum.nurgül dizi hakkında hiç biryerde konuşmadı röpörtajındada bahsetmemiş siteye dizinin saçmaladığıyla ilgili msjlara bile cevap vermiyo.o yaptığı işin arkasında duru. bu sıkılma konusu yanlış anlaşıldı sanırm benm yüümden anıla ben söyledima ama tamamen farklı anlaşıldı neyse şimdi doğru anlaşılmıştır umarım. dizi böyle devam ederse ben izlemicem sanırm
reytinglerde düşmüş sanki

RIZA_BABA
28-03-07, 13:53
haklısın gerçekten hafta içi ve hafta sonu sürekli tekrarı oynuyor evet bence bizim dizininde tekrarını verseler iyi olucak gibi ama yinede herşeye rağmen biz ezomuzu bırakmayız daha iyi olucak inşallah..

saygılarımla:img-yes:

Sadece hafta içi tekrarları oluyor hafta sonları pek olmuyor arada bir son oynanan bölümün tekrarını veriyorlar

lazkizz
28-03-07, 14:26
Bu hafta malesef 2 ci olmadik :( Insallah bu hafta 2 ci oluruz, Birinciden umudumuz yok bari 2ci olalim :D

#placebo#
28-03-07, 15:19
ezo ömerle giderek tam bir hayal kırıklığı yaşattı.tam bi fiyaskoydu diyebilirim ama ilerleyen bölümlerde fatmanın boyunun ölçüsünü alması için senaristlerin mecburen başvurdukları bir yol gibi gözüküyor açıkçası:icon_whis bekleyip görücez:img-cool2

durunazar
28-03-07, 19:45
birincisi pardon yanlis bir sey yaptiysam ikinciside ben mazlum cimeni sormadim
sonunda bir kadinin sesi vardi sözleri anlamadim onun icin sordum ve bencede ezo doktorla evlensin ömerde biraksin ezoyu hep ezoya yanasan ömer ama suclu ezo cikiyor sunuda fatma da abartmasin kendini büyük bir sey sandi herhalde

hayır arkadaşım yalnış birşey yapmadınız sinope arkadaşımız tek cümlelik mesajlarar formca yasak olduğu için siliniyor mesajlarınız silinmesin diye size hatırlatmış. hatta baktığım kadarıyla silinmiş zannedersem

dizinin sonundaki şarkıyı söyleyenle ilgili bugüne kadr kesin birşey söylenmedi. o nedenle bende merak ettim ve bugün araştırdım. pop star yarışmasında birinci olan hasret söylüyormuş.

NurgülÖzcan
28-03-07, 20:28
reytinglerde düsüs var haklı bi düsüs eski havası yok dizinin nurgül olmasa yüzüne bakmam acıkcası

burcuuu
28-03-07, 20:32
Yine birbirLerine hayır diyemediLer.. Ezo Ömer iLe qittii..
Ama qeLen tLf herşeyii mafetti.. Ezo öyLece kaLdı ya..
Çok kötü bir durumdu vaLLa..

Dizinin reytınqLerii öncekiiLere oranLa daha düşük..
Bişiyi de itiraf ediyim.. Bnde saLı qünLerii diğer diziyi izLiyorum..
RekLamLarda da oLsa Ezo'yu izLiyorum.. ;)

tuceny
28-03-07, 21:38
ya tamam vasata dogru gidiyoruz ama öle hemne bırakmak oluyomu diziiii

olur öle calkantlar her dizide düzelicke ben emeinim yada melekler adası gibi bilinmedik bi noktaya gidicek ki sanmmam ya mahunur ergun yapmazz

narino
29-03-07, 07:46
Bu bölümde Fatma ve Meryem oyunculuklarını döktürdüler. İkiside mükemmeldi. Fatma'nın Ömer'i durmadan telefonla araması ulaşamayınca hastanelik olması açıkcası beni şaşırttı. Yani böyle bir komplo hazırlayacağı hiç aklımın ucundan bile geçmedi. . Meryem ev işlerinden anlamama halleri ince bir detay çünkü o kendi evinde elini sıcak suradan soğuk suya sokmayan biriydi.

merlystreep
29-03-07, 12:25
ya tamam vasata dogru gidiyoruz ama öle hemne bırakmak oluyomu diziiii

olur öle calkantlar her dizide düzelicke ben emeinim yada melekler adası gibi bilinmedik bi noktaya gidicek ki sanmmam ya mahunur ergun yapmazz

tuçem..bu dizi daha ortada yokken tüm gücümüzle diziyi savunan o kadroyu savunan biz değilmiydik.mahinur ergun diyoduk en iyi senarist diyoduk uluç bayraktar diyoduk çağan ırmağın filmini devredecek kaadr güvendiği bir yönetmen diyoduk nurgül yeşilçay zaten baştan beri takip etme nedenimizdi ondan daha iyi kadın oyuncu olmadığı için vs vs onur ünsal olduğu için yetenekli çocuk diyoduk.ilk başlarda olcak dedik yavaş yavaş ..ezonun yükseliş hikayesini izleriz diye avuttuk ama dizi yani aklımın hayalimin almayacağı yerlere geldi. bu ne saçma bir aşk hikayesi anlamıyorm ben. haftalarca ömerle ezonun buluşacağı günü bekletyolar ki onu da bekliyop sayılmazdık...sonra romantizmden eser olmayan bir sahne güya birlikte oluyolar. çok hissizdiz o sahne. ezoya bundan sonra seni bırakmayacağım dedikten sonra fatmanın yanında hüngür hüngür ağlaması yani böyle bir senaryo olamaz ya ..niye ağlıyosun birincisi ikincisi de "ftmam bundan sonra seni bırakmıcam senle aile olcaz" dedi ve benküfür ediyorm bir yandan bir yandan da bu dizi nasıl bu kadar saçmalamayı becerdi diyorm. ve üzülüyorm çünkü bşından beri savunuyorum diziyi.bu kadr reyting alması tamamen mucize değil tabiki..
diğer bir süür faktör var iş işten eçtiği için yazmak istemedim ama ömer rolünde erkan sever gayet yapmacık bir performans sergiliyo. nurgül döktürdükçe doğal oynadıkça erkan sever hala yerinde sayıyo. bence alışamadı role şiveye de...diğer bir çok oyuncu da son derece vasat oynuyo başta fatmayı oynayan yğmur kaşifoğlu hacer rolündeki ömerin annesi ...
tabiki iyi oynayanlarda var-dı...ballı ağa bilal ağa ruhi sarı ve nurgül yeşilçay ve onur ünsal.ama benec bir tutarsızlık oldu dizide.ben artık sadece nurgül için izlemeye devam edicem. çok üzülerek söylüyorum seneye devam etmemesi diiz açısından daah iyi olucak galiba.:sad53: :sad53:

durunazar
29-03-07, 18:49
reytingler hiçte fene sayılmaz. geçen haftayla bu haftaki reytingleri karşılaştırdığımda bu hafta birçok dizinin reytigleri birkaç puan düşmüş.

ömer ve ezonun buluşması beni şok etmişti. sora aşkın gururun önüne geçebileceğini düşündüm. önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili bir süpriz olabilir. çünkü mahinur ergün seyirciyi şaşırtmakta usta bir senarist.

ömerin annesi ve babası hastaneden çıktığına göre fatma ve meryem arasındaki çatışma dahada büyüyecek gibi. meryem fatma gibi iki yüzlülük yapmayıp, duygularını açıkça söylüyor. buda hacer hanımın pek işine gelmeyecek.

narino
30-03-07, 08:41
Fatma ile Meryem'i aynı evde düşünemiyorum. Bazı konularda Fatma'yada hak vermiyor değilim. (sonuçta Meryem'de o evde yaşarken ev işlerinde yardımcı olması gerekir)

perielif
30-03-07, 11:17
günlerdir yazılanları takip ediyorum bazı arkadaşlar dizide konu bitti nurgül için izliyoruz ozaman hiç izleme çünkü bukadar köy dizisi var ama ezo gelin gibi içi dolu ve kadrosu sağlam bir dizi göremediğim için biz bu diziyi. siz olmasanızda izlemeye devam ediyoruz. sevgiler bursadan::img-yes: :img-yes:

elif...
30-03-07, 12:25
Fatma ile Meryem'i aynı evde düşünemiyorum. Bazı konularda Fatma'yada hak vermiyor değilim. (sonuçta Meryem'de o evde yaşarken ev işlerinde yardımcı olması gerekir)

haklısın aynı evde yaşıyolarsa evin bi takım işleri ortak olmalı tabiki ama meryem ev işlerine alışkın biri değil bunu unutmamak lazım..Abisinin evinde ev işlerini olsun diğer herşeyi yengeleri yapıyodu zaten meryem çok dolu şu sıralar malum alinin ölmesini hala kabullenemedi..

merlystreep
30-03-07, 12:34
günlerdir yazılanları takip ediyorum bazı arkadaşlar dizide konu bitti nurgül için izliyoruz ozaman hiç izleme çünkü bukadar köy dizisi var ama ezo gelin gibi içi dolu ve kadrosu sağlam bir dizi göremediğim için biz bu diziyi. siz olmasanızda izlemeye devam ediyoruz. sevgiler bursadan::img-yes: :img-yes:

evet bir terslik var ve o tersliğin diziyle alakalı olabileceği ihtimali sizce hiç yok mu.
sizce ben bu forumda diziyi en az sizin kadar desteklemedimmi bu zaamn kadar
hatta dizi başlamadan başladıktan sonra "daah ilk bölüm olur o kaadr hata "diyerek sonra oturdukça heyecanlanmadık mı şimdi olmamaya başlayınca bunu yazınca mı kötü olduk.
ben dizi ve ya kanalın çalışanlarından değilim ya da herneyse diziyi pohpohlamak için hiç bir zaman yazmadım buraya sadece destek olmak için çünkü benm en beğüendiğim oyuncular vardı başta nurgül ve onur olmak üzere...
bence neden olmamaya başaldığını konuşmak daha yararlı olur.bişeyler eksik ve o eksikler batmaya başladı artık.dizinin bimesinin meraklısı değilim ama şu son bölümden sonra bu sene bitirilmesi ve bitene kadar da biraz daha toparlnması hepimiz adına daha güzel olur eminim

narino
30-03-07, 13:49
Merlystreep arkadaşım

Dizi hakkında o kadar karamsar konuşmaya başladınız ki iki hafta önceki merlystreep'le aranızda çok fark görüyorum. Sizi anlamakta güçlük çekiyorum. Ben Ezo Gelin Dizisini başladığı günden beri büyük bir keyifle izlemeye davam ediyorum. Ters giden hiçbir şey görmüyorum.

merlystreep
30-03-07, 14:08
Merlystreep arkadaşım

Dizi hakkında o kadar karamsar konuşmaya başladınız ki iki hafta önceki merlystreep'le aranızda çok fark görüyorum. Sizi anlamakta güçlük çekiyorum. Ben Ezo Gelin Dizisini başladığı günden beri büyük bir keyifle izlemeye davam ediyorum. Ters giden hiçbir şey görmüyorum.

evet arada bir fark da o farkı anlamaamkta neden direttiğini anlayamadım ben.
bişeyi körü körüne desteklemediğim için hayran oldğum oyuncu bu dizide olmasına rağmen oradaki eksiklikleri gördüğüm için mi.
bunusadece ben değil bir çok arkadaşımız söyledi.benimle uğraşcağınıza dizi nasıl daah iyi olur öneriler sunun bence. ben çok dikkatli izliyorum başından beri destekliyorum ama başlarda dahaiyi olucak havası vardı dikkat edin bişeyelr oturuyodu ama artık kabak tadı verdi şu son bölümler. dizide ne aşk kaldı ne tutku.

olayı benim değişim yaşadığımı söylemeye getirecek kadar körsen bilemicem ama benim diziyi baltalamak gibi bir amacım asla olmadığı çok belli tıpkı diziyi zorlama destekleme gibi çalışmalarım olmadığı gibi.
:img-pilot
art niyetli yazanlardan bir fakım olduğunu düşünmeni beklerdim bu diziden başka dizi izlemiyorum ben düzenli olaark bir avrupa yakası var.haklı olaark da dizinin belli bir kalitede gitmesini istiyorum
" bu bölüm en iyi bölümdü" diyerek her bölüm gittikçe kötüleşen diziye bir fayda sağlamam.tıpki senin şu an yaptığın gibi.
bir çok şey var dizide batan ama onalrı hiç yazmadım ben tad veren şeyler d vardı çünkü ama artık hiç birşey tad vermeyince yazmak istedim budur..değişen diziben değilim. saptırmayalm lütfen. ve şurda belkide 10 bölüm daha izlicez onunda daha iiy olması için bunu söylemek gerekir diye düşünüyorum tabi bizi umursuyolarsa

durunazar
30-03-07, 17:10
arkadaşlar ne oluyor bu yazılanlar ezo gelin seyircisine yakışıyormu. tabikii dizede olumlu giden şeyleri kabullendiğimiz gibi olumsuzlıklarıda yol göstermek açısından yazmamız kadar doğal birşey olamaz. fakat bunu yaparkende özellikle bu forma sürekli yazan arkadaşların birbirlerini itham altında bırakmalarını doğru bulmuyorum.

tuceny
30-03-07, 17:12
ya arkadaslr acıkcası dizi cıkmaza dogru gidiyo ama o kadar da vasat degilll
ben izliyoırum ve zevk alıyorumm
ama hakkaten hikayeyi cok cıkmaza sokuyolar ist da gitmicekmis set bu dahada kötü oldu ama reytingler iyi ve bu reytingli olan bi dizi hayatta sanmam ki böle giderse bitmez nurgül isterse belkii
biz nurgül fanları özellkle serp bu yüzden istemiyo kzı bosuna yoruluyo dusnuyo bence

dizi son gaz devame diyo ses getrmiyo belki ama gzl gidiyo hikaye cıvıdı biraz alinin ölmesii falan şimdi fatma haberler e insanı etkliyo ister istemez inş düzelir senaryoo bakalım

adalar
30-03-07, 17:13
17 bölümdür keyifle izliyor.
ve de her bölümde ayrı tat alıyorum.

merlystreep
30-03-07, 17:43
ya arkadaslr acıkcası dizi cıkmaza dogru gidiyo ama o kadar da vasat degilll
ben izliyoırum ve zevk alıyorumm
ama hakkaten hikayeyi cok cıkmaza sokuyolar ist da gitmicekmis set bu dahada kötü oldu ama reytingler iyi ve bu reytingli olan bi dizi hayatta sanmam ki böle giderse bitmez nurgül isterse belkii
biz nurgül fanları özellkle serp bu yüzden istemiyo kzı bosuna yoruluyo dusnuyo bence

dizi son gaz devame diyo ses getrmiyo belki ama gzl gidiyo hikaye cıvıdı biraz alinin ölmesii falan şimdi fatma haberler e insanı etkliyo ister istemez inş düzelir senaryoo bakalım

ben dizinin şu anki duurmuyla övünmüyorum bu duurma üzülüyorum ve sevdiğim bir diiz olmasa niye üzüleyim. nefret ettiğim bir süür dizi var hiç birine bir keer girip yazmadım izlemiyorum çünkü

tutrlı olmak kötüleşen duurmu görmezden gelip hala "keyif almaya" bakmaksa bu beinm tarzım değil daha iyisini yapabilecekelrse yapsınlar ki yapabilirler. dizi önceden böyle değildi zaten şimdi böyle olmaya başladı. önceden olsaydı önceden yazardım

umuyorum diğer bölümler daha güzle olur ....umarımbye

tuceny
30-03-07, 18:55
ben dizinin şu anki duurmuyla övünmüyorum bu duurma üzülüyorum ve sevdiğim bir diiz olmasa niye üzüleyim. nefret ettiğim bir süür dizi var hiç birine bir keer girip yazmadım izlemiyorum çünkü

tutrlı olmak kötüleşen duurmu görmezden gelip hala "keyif almaya" bakmaksa bu beinm tarzım değil daha iyisini yapabilecekelrse yapsınlar ki yapabilirler. dizi önceden böyle değildi zaten şimdi böyle olmaya başladı. önceden olsaydı önceden yazardım

umuyorum diğer bölümler daha güzle olur ....umarımbye

ya haklıısın düzelmesi lazım zaten
biz diziyi bırakmıyoruz arkadaslr böyle düsünülmesinn
sadece bazı şeylerinnn düzelmesini istiyoruz başta öyküüü

durunazar
30-03-07, 19:53

aynen katılıyorum kısaca özetlemişsin. dizimiz güzele gidiyor bende katılıyorum. senoryo anlamında bazı hatalar yapıldı. senaryo ezo gelin üzerine kurulumuş bir dizi senaristin o yönde biraz daha çalışması gerekiyor. ömerin fatmaya dönmesiyle ezo ile olası aşkına bir anlamda set çekilmiş oldu.madem ömer tarafında olaylar böyle gerçekleşti ezo doktor cepesinde veya diziye girebilecek olası başka bir oyuncuyla ezo aşkı ön plana çıkmalı.

diziyi bir başka şekilde yorumlayan arkadaşlarında fikirlerine saygı göstermemiz gerekir herkesin konuyu algılaması farklı olabilir.

merlystreep
30-03-07, 20:06

evet diziyi bıraksak zaten uğraşıp buraya yazmayız.dziinin düzelmesini istiyoruz şu anki hali bu kadar içler acısı olmasa zaten biz bu kaadr sinir olmayız. birşeyler yanlış gidiyo ve rahatsız olanalr var benim gibi senin gibi olamyanlarda var tabiki.herkes aynı şekilde izlemiyoki.ben oyunculuktan senaryodan yönetmenlikten kalite bekliyorum o zaman keyif alıyorum kimisi daha başka türlü izler.ben izleidğim sürecede iyi olamsını istiyorum.olmayacaksada bitirsinler.
deidğim gibi umarım iyi olur ama şu an asla değil:sad53:

dilosh
30-03-07, 20:29
ALi öLmeden önce acaip zevkLe izLiyoddum,eğLeniyodum en azından diziyi izLerken... ama son haftaLardır vasat bi dizi oLdu.. İzLemek zevk vermiyo. AsLında başLamadan önce farkLı bi havası vardı başLadı herşey hoş ama bekLeneni ,vermek istedikLerini yitirdiLer.. İnşaLLah düzeLir.

lazkizz
30-03-07, 22:32
arkadaslar farkina vardiysaniz bu dizide diger diziler gibi TORE hakkinda, ilklerde degildi ama besire ciktigindan beri tore konusuna atlandiydi. Ezo-Omer konusu vardi simdi sadece BESIRE...

adalar
30-03-07, 22:34
aslında haklısın.
beşire çok ön plana çıktı.

lazkizz
30-03-07, 22:44
aslında haklısın.

Dizinin ilk bolumlerinde herkez Omer-ezo hakkinda konusuyordu, ama simdi sanki omer-ezo hic evlenmemis gibi ne yazikki :(
Keske boyle olmasaydi zaten alide gitti, NErseyse butun filim boyunca hep hastaneyi izliyoruz. Dinar baba, ali, ezo, fatma sira kimde acabag

elif...
31-03-07, 10:49
bana kalırsa yanlış düşünüyosunuz halbuki sizler iyi takip ediyosunuz bunu böyle düşünmeniz beni şaşırttı gerçekten..Tamam beşireyi töre gereği abisi öldürücekti yani öyle söylendi sadece ama töreyle alakalı bi görüntü yoktu bölümde..

Ayrıca bikaç bölümdür sürekli hastane sahnelerinden sıkıldık evet ama konu o şekilde gelişiyor ve daha heyecanlı olmadı sizce acaba dinar usta ölücekmi demedinizmi yada acaba fatma intahar etti peki karnındaki çocuğa ne oldu diye düşünmüyomusunuz hastane sahnelerinde heyecan yokmuydu sizce? Bence güzeldi:img-yes:

adalar ve lazkızz arkadaşıma saygılarbye

durunazar
31-03-07, 12:38
aslında haklısın.

adalar arkadaşım bu konuda size katılıyorum. . ezo köyden antep' e geldiğinde iş yeri açtığı için yanında çalışanlara ihtiyaç vardı. üç kadının zorlukları aşma çabaları espirili bazende dramatik yönleriyle aktarılışı çok hoştu. son iki bölüm beşire olayının dozu biraz fazla kaçtı gibime geliyor.

perielif
31-03-07, 14:50
Durunazar Arkadaşima Katilmiyorum Beşire Benide Sikti Ama Dizinin Içinde Mükemmel Oyuncular Olduğu Için O Konu Beni Hiç Sikmiyor Ve Zevkle Izliyorum Saçma Yorumlar Beni Ilgilendirmez Hepinize Sevgiler

merlystreep
31-03-07, 14:56
adalar arkadaşım bu konuda size katılıyorum. . ezo köyden antep' e geldiğinde iş yeri açtığı için yanında çalışanlara ihtiyaç vardı. üç kadının zorlukları aşma çabaları espirili bazende dramatik yönleriyle aktarılışı çok hoştu. son iki bölüm beşire olayının dozu biraz fazla kaçtı gibime geliyor.

ya işte bu ve benzer şeyler diziyi bozdu..konu mu üretemiyolar bilmiyorm ama ben elifin dediği gibi hiç de hyecan ve merak duygusuna kapılmadım o hastahane sahnelerinde.herşey derinliksiz gittği için artık yani ezo bile ölse şaşrmıcam ben.alinin ölmesiyle 14 bölümden sonra dizinin tadı kaçtı kaçtı ve şu son bölüm benm şarterler arttı.

şu an başlığa yazılan yorumlar konştuğumuz konuların en kadar bayık olduğu zaten bunun sonuçları. kimse durup dururken diziye niye cephe lasın. tadı kaçtı dizinin bu şu anki durum benim istediğim burayı okuyolarsa gerçekten derinlikli yazılsın bu kadar baştan sağma nasıl olmaya başladı anlayamıyorum ben hala.umarım hazirana kadar zileyeceğimiz bölümler daha özenli olur.zaten seneye olacağınıben hiç sanmıyorm öykü bu haldeyken ancak el değiştirise toprlanır.
mahinur ergun hem kader hem geniş zamanlar ı yazmaya başlayınca aslında şaşmamak alzm bu özensizliğe...:sad53:

Güzel_Cadı2
31-03-07, 17:35
Bir taetışmadır gidiyor..son bölmü izlemedim(kızmayın valla uyuya kalmışım)

zaten fırsat buldukça bakıyorum..Onur neden diziden çıktı hiç anlamadım..Tadı tuzu gitti sanki o gidice..son bölüüm izlemediğim için bişiy diyemem..Okulda arkadşalar özet geçtiler ama:img-hyste

Dizinin sapıttırmasının,karakterlerin sapıttırmasından anlayabilirsiniz..360 derece değişen karakterler gerçekçilikten çıkarıyor diziyi..

herkesin hatta ezonun bile "asil,guurlu kız" dediği fatma nedne bukadar gurursuz.yada millet çok mu salak:) sinsi,içine kapanık tipleri "asil" ilan ediyor:)

tuceny
31-03-07, 20:32
fregamnı izledimmm
baya olaylar oluyo bilal aga çitlige geliyo
ezo ömer doktor üçgeni devamm
bakalım ne olcak bu hafta

durunazar
31-03-07, 21:13
Bir taetışmadır gidiyor..son bölmü izlemedim(kızmayın valla uyuya kalmışım)

zaten fırsat buldukça bakıyorum..Onur neden diziden çıktı hiç anlamadım..Tadı tuzu gitti sanki o gidice..son bölüüm izlemediğim için bişiy diyemem..Okulda arkadşalar özet geçtiler ama:img-hyste

Dizinin sapıttırmasının,karakterlerin sapıttırmasından anlayabilirsiniz..360 derece değişen karakterler gerçekçilikten çıkarıyor diziyi..

herkesin hatta ezonun bile "asil,guurlu kız" dediği fatma nedne bukadar gurursuz.yada millet çok mu salak:) sinsi,içine kapanık tipleri "asil" ilan ediyor:)

dizimizin saptırıldığı filan yok heralde izlemediğiniz için anlayamamışsınız. dizideki karekter saptırmasından herhelde fatma karekterini kastediyorsunuz . bence fatma karekteri diziye renk kattı. bu güne kadar hiçbirimiz. yaptıkları için kendisini desteklemedik bunu nereden çıkarıyorsunuz. her seferrinde içten pazarlıklı bir karekter serg,ilediğini söyledik durduk. tek bir kişi ezoya iyi yapıyor aferin gibi yaklaşımlarda bulunmadı.

durunazar
31-03-07, 21:19
fragmanları bende izledim. bilal ağa çiffliği basıyor ve ballı ağa tarafından yumruk yiyiyor. fatma gene kıskançlık krizlerinde sağlığı o kadar iyiki ömeri bile göz hapsine almış. ömer ezoya telefon açıyor onu gören fatma herhalde son arananlara basıyor karşısına ezo çıkınca telefonu konuşmadan kapatıyor.

Güzel_Cadı2
31-03-07, 21:25
dizimizin saptırıldığı filan yok heralde izlemediğiniz için anlayamamışsınız. dizideki karekter saptırmasından herhelde fatma karekterini kastediyorsunuz . bence fatma karekteri diziye renk kattı. bu güne kadar hiçbirimiz. yaptıkları için kendisini desteklemedik bunu nereden çıkarıyorsunuz. her seferrinde içten pazarlıklı bir karekter serg,ilediğini söyledik durduk. tek bir kişi ezoya iyi yapıyor aferin gibi yaklaşımlarda bulunmadı.

Ben zaten dizideki karakterlerden söz ediyorum..Sizden değil..Zaten yorumlarını okummaki genelde..bugün baktım biraz..Daha öncede sero senaryonun kötüye gitmesindne şikayet ediyordu..

ya işte ezo "ail,guurlu" fela dedi ya ondna dedim zate..

birde kahretsin mizacım böyle..şakaya vurark yorum yaptım ben..seroyla tuçe bni tanırlar.:img-hyste alıştıkları için onlar benim ne demek istediğimi anlarlar..

ama fatma ilk bölümlerde bukadar gurrusz,saçma sapan işler yapacak biri değild..arkadşım intihar ettiğini söyledide..çocuğunumu ne kaybetmiş belki ondandır..ya izlemedim son bölüüm..zaten tam izleyemiyorum ondandan pek detaylı yorum yapamıycağım..

ama eski kayınvalidesininde,ezonun yanlarında kaldığı akrabasınında değişikliğie urğamasındna söz etmek stedim..

lazkizz
01-04-07, 18:05
Insallah varya bu hafta besireden bir konu olur, yani tore dizilerden gercek bikmaya basladim su tore seyi kalksin ortadaa da, fatma-ezo-doktor-omer durumlarina bakalim. Goreceksiniz bak fatma bebegini kaybedecek, ve belki onun acisiyla kendine zarar getirecek bence

today
01-04-07, 19:27
ömerle ezonun biraraya gelmesinin artık beklentisi ve cazibesi kalmadı.eee geçen bölüm geldiler de ne oldu. bu ilişkinin hiçbir çekici yönü kalmadı bende. sizi bilmem ama beni hiç heyecanlandırmadı bu ikilinin kavuşuyor sinyali vermesi.benim gözümde bu aşk bir diziyi sürükleyebilecek gibi değil. ben ömer ezo doktor ilişkisinde kesinlikle doktor diyorum. bu ikiliye aşk yazılmalı ve renkli bir ilişki izleme imkanı sunulmalı bize de. ömer ezo çok sıktı kısır döngü oldu artık.doktor emre ile şöyle kültür çatışmasıyla renklendirilmiş tutkulu bir aşk ne de hoş olurdu hem daha çok yakışıyorlar.
bence meryemle de recep yakışıyor.

narino
02-04-07, 07:55
Fragmanlardan izlediğim kadarıyla Fatma Ömer'in Ezo ile telefon görüşmesi yaptığını tesbit ediyor. Fatma hüsrana uğradığı duygusunu o kadar güzel yansıtmışki. Tanıtımlar sesli olmasa da bunu oyunculuğu ile bunu bir kez daha kanıtlamış.

elif...
02-04-07, 11:49
ömerle ezonun biraraya gelmesinin artık beklentisi ve cazibesi kalmadı.eee geçen bölüm geldiler de ne oldu. bu ilişkinin hiçbir çekici yönü kalmadı bende. sizi bilmem ama beni hiç heyecanlandırmadı bu ikilinin kavuşuyor sinyali vermesi.benim gözümde bu aşk bir diziyi sürükleyebilecek gibi değil. ben ömer ezo doktor ilişkisinde kesinlikle doktor diyorum. bu ikiliye aşk yazılmalı ve renkli bir ilişki izleme imkanı sunulmalı bize de. ömer ezo çok sıktı kısır döngü oldu artık.doktor emre ile şöyle kültür çatışmasıyla renklendirilmiş tutkulu bir aşk ne de hoş olurdu hem daha çok yakışıyorlar.

aslında bi bakıma haklısın..ama ilk göz ağrısı her zaman başkadır..ne ezo doktorla ne de meryem receple olmaz bence yakışmaz.çünkü dizi ilk başladığında biz onları ömer-ezo, ali-meryem dörtlüsü olarak çok sevdik tabi olan biten belli bana kalırsada ömer ve ezonun biraraya gelmesi artık olmaz ezoya yakışmaz ömer zaten tercihini zamanında yapmıştı son pişmanlık fayda etmez..dizide heyecan kalmadı değil aslında dahada heyecanlı olucak gibi şuan neler olucağı hiç belli değil bence süprizler var ve her hafta merakla izleniyo..:good:

sinope
02-04-07, 15:46
fragmanları bende izledim. bilal ağa çiffliği basıyor ve ballı ağa tarafından yumruk yiyiyor. fatma gene kıskançlık krizlerinde sağlığı o kadar iyiki ömeri bile göz hapsine almış. ömer ezoya telefon açıyor onu gören fatma herhalde son arananlara basıyor karşısına ezo çıkınca telefonu konuşmadan kapatıyor.

DURUNAZARIM canim
ozetten hala haber yok,allahtan sen izlemissin fragmani ve yazmizsin saolasin canim
bilal aga cici KIRITIK karisina ne cabuk doydu acaba?
gidipte ciftigi basiyor,vay anam vay demmekki yine agaligi tutuyor,allahtan BALLI aga yumrugu indiriyor iyi allahtan(onu birinin kasimasi gerekiyordu artik ellerine saglik balli agam):img-wink: :img-wink:
ay kinali yapincak fatmanin ne zaman kiskanclik krizleri bittiki?
ona bir sey olmaz dokuz canlidir kendisi:img-hyste
aklini omerle ezoyla bozmus o kadin goz hapsinden ziyade omeri aslinda hapishaneye koysa da bizde rahatlasak,ezoda(ezoya olan sinirim daha gecmedi,ama oda ne yapsin omer kalasinin oyununa geldi):img-in_lo
demmekki omer kalasi gecen hafta fatmasina verdigi sozu unuttu galiba,demekki ezoyu ariyor,fatma aslinda dedektiflige talip olsa gercekten bir ise yaracak,bari kendide rahatlar,bizde onun viyak viyak aglamalarindan kurtuluruz:img-pilot :img-pilot
valla yarin aksam bakalim baska ne gibi suprizler bizleri bekliyor
saygilarimla

merlystreep
02-04-07, 15:50
Fragmanlardan izlediğim kadarıyla Fatma Ömer'in Ezo ile telefon görüşmesi yaptığını tesbit ediyor. Fatma hüsrana uğradığı duygusunu o kadar güzel yansıtmışki. Tanıtımlar sesli olmasa da bunu oyunculuğu ile bunu bir kez daha kanıtlamış.

ne kadar güzel yansıtmış mı...
iyi oyunculuk çıkarmak onun vermeye çalıştığı duyguyu ne kadar çabuk anlayabildiğiinle mi eş değer.o zaman yapmacık ve abartılı oynamak daha makuldur.o zaman bende oyunculuk yapabilirim.çünkü yağmur gerçekten çok kötü oynuyo erkan severde öyle...özelliklede erkan sever beni deli ediyo artık. o kaadr yapmacık o kadar abartılıki oyunu sanki daah önce hiç oyunculuk yapmamış gibi.
tabi bunda gittikçe abuklaşan senaryonun katkısı büyük. bana mahinur ergun yazdı demeselerdi ilk aklıma nuran devres gelirdi.
fragmanlardan da gördüğüm artık dizi kabak tadı verdi o son bölümle bari todayin dediği gibi hazirana kadar doktorla ezo aşkı izlesek ...

bunu söyleyebilmek için anlamak için değil söyleyebilmek için yapımcınmın ya da kanalın çalışanı olmamak yeterli bence. dizinin hayranalrına bile bunu söyleticek hale geldi 3 4 bölümde dizi.ağzım açık ziliyorum ben ya.
todayın diedği gibi ömerle ezo kavuştuda ne oldu zaten herkes birbbirinden bağımsız dizide..bi yandan beşirenin olay oluyo bi yandan macit baba bayılıyo bi yandan fatma hastanelik oluyo...yani niye oluyo niçin reytin için mi dizi başta böyle değildi tamam müthiş değildi ama bu kadar da değildi...
acı acı gülüyorum izlerken..dua etsinler nurgül bu dizide bu reytingi asla alabilecek gibi değil çünkü...ne yazıkki:sad53:

sinope
02-04-07, 16:22

today evet sonuna kadar haklisin
omer ve ezo birlessin diyenler alin iste sonuc ne?
omer karaktersizinin ezoya 1 gece once verdigi sozler,ertesi gunu fatmaya verdigi sozler
valla ben her zaman omer karsiti bir kisi oldum(ve yanilmadigiminda cok iyi farkindayim)
evet ezo ve doktor emre karakterinin aski diziye daha hos bir anlam katacagi kanisindayim(hos haftalardir soyliyorum,ama taklayan kim?)
sayet bu dizi bu sezon sonuna kadar bu sekilde devam ederse ezo omer,fatma ucgeninden acikcasi gina geldi ustumuze
valla ezo ve emre aski bu diziyi anca kurtarabilir diyorum
inaninki su diziyi nurgul yesilcayin hatrina izliyorum,sayet bu sekilde senaryo devam ettigi takdirde sizlerden ayrilmak zorunda kalacagim
ben dik basli,onurlu,gururlu ezomu geri istiyorum,onuru yerler altina alinmis ve omerin ikinci karisi gibi ezoyu ezik bir sekilde izlemek taraftari degilim
besire besirenin agbisindende,guldane ,kaynana yellozu hacerdende,macit babadanda gina geldi artik(duyrulur)

saygilarimla

Güzel_Cadı2
02-04-07, 16:43
ne kadar güzel yansıtmış mı...
iyi oyunculuk çıkarmak onun vermeye çalıştığı duyguyu ne kadar çabuk anlayabildiğiinle mi eş değer.o zaman yapmacık ve abartılı oynamak daha makuldur.o zaman bende oyunculuk yapabilirim.çünkü yağmur gerçekten çok kötü oynuyo erkan severde öyle...özelliklede erkan sever beni deli ediyo artık. o kaadr yapmacık o kadar abartılıki oyunu sanki daah önce hiç oyunculuk yapmamış gibi.
tabi bunda gittikçe abuklaşan senaryonun katkısı büyük. bana mahinur ergun yazdı demeselerdi ilk aklıma nuran devres gelirdi.
fragmanlardan da gördüğüm artık dizi kabak tadı verdi o son bölümle bari todayin dediği gibi hazirana kadar doktorla ezo aşkı izlesek ...

bunu söyleyebilmek için anlamak için değil söyleyebilmek için yapımcınmın ya da kanalın çalışanı olmamak yeterli bence. dizinin hayranalrına bile bunu söyleticek hale geldi 3 4 bölümde dizi.ağzım açık ziliyorum ben ya.
todayın diedği gibi ömerle ezo kavuştuda ne oldu zaten herkes birbbirinden bağımsız dizide..bi yandan beşirenin olay oluyo bi yandan macit baba bayılıyo bi yandan fatma hastanelik oluyo...yani niye oluyo niçin reytin için mi dizi başta böyle değildi tamam müthiş değildi ama bu kadar da değildi...
acı acı gülüyorum izlerken..dua etsinler nurgül bu dizide bu reytingi asla alabilecek gibi değil çünkü...ne yazıkki:sad53:

yağmur iyi oyuncudur sero ya.. diziyi bütün olarka izlemiyorum..fırsat buldukça izliyom..o yüzden fazla yorum yapmam..şu andaki performansı biraz düşük belk..ama "pizza ve lahmacunda" çok iyidi..ordan beri çok severim yağmuru..

belki tip ve kalıp olarak giremedi role.

neyse sero teşhisi koymuş bize laf düşmez:img-hyste

sero standartları endüstürisinden(sse) kim geçmişki yağmur geçsin:img-hyste

merlystreep
02-04-07, 19:04
yağmur iyi oyuncudur sero ya.. diziyi bütün olarka izlemiyorum..fırsat buldukça izliyom..o yüzden fazla yorum yapmam..şu andaki performansı biraz düşük belk..ama "pizza ve lahmacunda" çok iyidi..ordan beri çok severim yağmuru..

belki tip ve kalıp olarak giremedi role.

neyse sero teşhisi koymuş bize laf düşmez:img-hyste

sero standartları endüstürisinden(sse) kim geçmişki yağmur geçsin:img-hyste

"belki tip ve kalıp olarak giremedi role."leyla

" ". (sse):img-hyste

not.[""] den den:tekrarlama işareti (sse):img-hyste

today evet sonuna kadar haklisin
omer ve ezo birlessin diyenler alin iste sonuc ne?
omer karaktersizinin ezoya 1 gece once verdigi sozler,ertesi gunu fatmaya verdigi sozler
valla ben her zaman omer karsiti bir kisi oldum(ve yanilmadigiminda cok iyi farkindayim)
evet ezo ve doktor emre karakterinin aski diziye daha hos bir anlam katacagi kanisindayim(hos haftalardir soyliyorum,ama taklayan kim?)
sayet bu dizi bu sezon sonuna kadar bu sekilde devam ederse ezo omer,fatma ucgeninden acikcasi gina geldi ustumuze
valla ezo ve emre aski bu diziyi anca kurtarabilir diyorum
inaninki su diziyi nurgul yesilcayin hatrina izliyorum,sayet bu sekilde senaryo devam ettigi takdirde sizlerden ayrilmak zorunda kalacagim
ben dik basli,onurlu,gururlu ezomu geri istiyorum,onuru yerler altina alinmis ve omerin ikinci karisi gibi ezoyu ezik bir sekilde izlemek taraftari degilim
besire besirenin agbisindende,guldane ,kaynana yellozu hacerdende,macit babadanda gina geldi artik(duyrulur)

saygilarimla

+1 sinopecim...eklencek bi şey yok.

serom yani bu denden senin bana katıdığın anlamınamı geliyor cnm.

hem evet hem hayır canm:img-wink:

sen bana katılıyosun gibi oldu daha çok...bi daha oku anlarsın:icon_whis muhalif leylam

sinope
02-04-07, 20:46
fragmanda gordum,balli aga bilal agaya tokat degil,resmen kafa atiyor,valla ben bu balli agayi cok seviyorum,neme lazim kasinani kasimasini cok seviyor:good: :good:
kinali yapincak elinde yine telefonla hafiyecilik yapiyor(ama fragman sesli olmadigi icin pek bir sey anlayamadim)
hadi hayirlisi,insallah mahiniur hanim su senaryoyu toparlayip ezo ve doktor emre askini izletecek bizlere:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla

tuceny
02-04-07, 21:20
fragmanda gordum,balli aga bilal agaya tokat degil,resmen kafa atiyor,valla ben bu balli agayi cok seviyorum,neme lazim kasinani kasimasini cok seviyor:good: :good:
kinali yapincak elinde yine telefonla hafiyecilik yapiyor(ama fragman sesli olmadigi icin pek bir sey anlayamadim)
hadi hayirlisi,insallah mahiniur hanim su senaryoyu toparlayip ezo ve doktor emre askini izletecek bizlere:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla

inş cnm ya inş dedigin gibi olur emre artık öne cıkar cıkması lazımmm

bede cok seviyorum ballı agayı o kadra serrt olmasına ragmen cok seker geliyo gözüme

durunazar
02-04-07, 22:07
fragmanların dublajlı olanını izledim. konuları birazda olsa anlayabildim. bilal ağa ballı agaya " bu iki dul kadının burada ne işi var? Meryem benim namusum almaya geldim" diye bağırınca. recep" meryem benim nişanlım" diyor.bü söze meryem çok şaşırıyor.

ezo ömerin evinde ezoya "burası senin de evin sayılır burada oturacaksın" demesi üzerine fatma" hee bura senin evin sayılır kal bacım." diyor demesinede gözleri hiç öyle söylemiyori

macit baba ise hacer kaynanaya "ezoyu almaya geldim ben onun babası sayılırım. her baba kızına kızabilr." diyor. hacer ise " sen onun babası değilsin " diye lafı yapıştırıyor.

dizifobia
03-04-07, 09:26
ben de herkes gibi emre ve ezo diyorum. bu ikiliye benim oyum. inşallah onların aşkını izleriz artık. ömeri baştan beri kimse benimseyemedi zaten bari doktorla kurtulsun dizi. sırf nugül için bakanlardanım bende bu arada.hadi doktor civanımız kim tutar seni çek kurtar şu ezoyu şu kıro ömerin elinden artık.

mavi deniz
03-04-07, 09:54
ya evet emre öne çıksın ömere gıcık oluyorum ne yardan ne serden geçiyo mereye aşık olsun ezo :) bu arada sero serçin iyi görüştüm ama çok hasta olmuş varya çok kötüydü serum falan vermişler ama merak etmeyin yakında aramızda

lazkizz
03-04-07, 10:43
Beter olsun bilal aga, balli aga az bile yapti, Meryemin sanki canini aldi aliyi vurdururken. Benim anlamadigim ali vuruldugunda koruyucular hic birsey yapmadi. Cok sacma ya!! Insan geri ateseder yada yakalar nebilim iste :s onca korumalardan hic kimse yardim etmedi aliye !!

sinope
03-04-07, 18:25
ezo gelinin su an ilk reklam arasi
evet baslayalim ilk once omer kalasini yerden yere carpmaya yahu bu adam ne kadar sahiplenme duygusu yasayan bir yaratik
hem ezoyu,meryemi yolluyor balli aganin ciftligine hemde ezoya telefonda sozledigi sozlerle hayati zehir ediyor,ee bee akilli ezom jetonun ancami dustu hayatin ne kadar kisa oldugunu,yasamanin bu kadar guzel oldugunu cektin resti ama o gozyaslarinida akitmadan duramadin:icon_sorr salla gitsin ezom bu kalasi sana hayir gelmez,ANCA ZARAR GELIR.
ya omer efendinin fatmaya soyledigi sozlere ne demeli ezoya soyledim gel bizimle kal diye ama o benim evime,senin yanina(fatma icin) donmemi soyledi fatmada iyi cevap verdi densiz kocasi olacak omere YUHHHH artik diyorum sana yuhhh ben senin yerinde olsam erkegim diye ortalarda dolanmam keserim o biyiklarimi,giyerim etegi cikarim disariya ki cumle alem gorsun bu kadar soyledigiyle,yaptigi birbirini tutmayan bir dansoz oldugunu:bella :bella
balli aganin konusmalarina bayiliyorum,sozleri yerinde ve tam yurekten yaralayici turunden,bu recepte gittikce matraklasiyor,ezoya ve meryeme soyledigi sozler en azindan su ana kadar ilk defa gulumsetebildi beni
saygilarimla

tuceny
03-04-07, 19:43
bu ömer iice uçtu arkadaslr o neydi ya ne biçim rğyalar öle hakkaten kaybettik ömerii zaten normal degildi hepp delirdiii

sinope
03-04-07, 19:49
bu ömer iice uçtu arkadaslr o neydi ya ne biçim rğyalar öle hakkaten kaybettik ömerii zaten normal degildi hepp delirdiii

tuceny canim
zaten omerin akli ve zekasi varmi diye dusunup duruyordum.Ama bu bolum itibariyle TSE garantisi almistir kendileri
koskoca bolum boyunca bizi doktor emreden mahrum eden senaristimizede yaziklar olsun diyorum:icon_sorr :icon_sorr
eninde sonunda omer bu fatmayi ortadan kaldiracaga benziyor fena bozdu aklini fatmayla:img-help: :img-help:
eninde sonunda omer kalasini doktor emre tedavi ettirlersede hic sasirmayacagim artik:icon_whis :icon_whis
saygilarimla

tuceny
03-04-07, 19:57
tuceny canim
zaten omerin akli ve zekasi varmi diye dusunup duruyordum.Ama bu bolum itibariyle TSE garantisi almistir kendileri
koskoca bolum boyunca bizi doktor emreden mahrum eden senaristimizede yaziklar olsun diyorum:icon_sorr :icon_sorr
eninde sonunda omer bu fatmayi ortadan kaldiracaga benziyor fena bozdu aklini fatmayla:img-help: :img-help:
eninde sonunda omer kalasini doktor emre tedavi ettirlersede hic sasirmayacagim artik:icon_whis :icon_whis
saygilarimla

cnm merak etmeböle giderse doktorlrumuz ön panlada eminim hafifiten ufaktan ufaktan ist yollları gözüktü dikkanda kül oldu artık ezoyu tutucak bişey yok orda ahh nerde o günler islu cekimlerr ajj ajj

sinope
03-04-07, 20:06
cnm merak etmeböle giderse doktorlrumuz ön panlada eminim hafifiten ufaktan ufaktan ist yollları gözüktü dikkanda kül oldu artık ezoyu tutucak bişey yok orda ahh nerde o günler islu cekimlerr ajj ajj

perielif arkadasim forumda tek kelimelik mesajlar yazmak yasaktir arkadasim,evet CIN ALI oldu(allah rahmet eylesin):icon_sorr
tuceny canim
insallah canim doktor emre karakterinin on plana gecmesinin zamani geldide gecmeye bile basladi,evet bu bolum ezonun dukkanida yandi,recep bunlari istanbula goturecek bence meryeme dedi ya recep gider istanbulda yasariz diye,meryem ezoyu bu halde birakmayacagi icin ezomada istanbul yollari gozukuyor yavastan,hayirlisi diyelim ama omer kafayi kesin oynatti :img-help: :img-help: buna cok eminim
saygilarimla

destur
03-04-07, 20:13
evet ya cin ali ölmedi sanırımö baksanıza internet kafede ışık vardı. bence cin ali geri gelmesi iyi olur. meryemde aşksız kalmaz. meryen ali aşkı çok güzeldi.. daha çocuk bi gece evli kaldı..:happy0064 :happy0064

coy_girl
03-04-07, 20:26
Ezonun dükkanını yakmalarına çok üzüldüm.yazık valla Ezoya.başı hiç dertten kurtulmayacak sanırım.Fatma da rahat eder Ezonun dükkanı yandı,gidecek...gözyaşları hiç dinmedi zaten Ezonun

adalar
03-04-07, 22:27
ezonun masada sinirlenip telefonu atmasına bayıldım.
bence ali yaşıyor ve bilgisayarı açan o.

sinope
03-04-07, 22:32
evet ya cin ali ölmedi sanırımö baksanıza internet kafede ışık vardı. bence cin ali geri gelmesi iyi olur. meryemde aşksız kalmaz. meryen ali aşkı çok güzeldi.. daha çocuk bi gece evli kaldı..:happy0064 :happy0064

destur arkadasim
cin ALI oldu ve mezarini bile ailesi ziyaret ettiler.internet cafedeki isiga aldanmayalim derim(yahu oluyude diriltiyorsunuz ya):icon_whis :icon_whis
meryem ve ali ciftine gercekten yazik oldu,ama elden gelen bir sey yok aliyi canlandiran onur baska bir dizi icin anlasma bile yapmis
saygilarimla

tuceny
03-04-07, 23:07
ezonun masada sinirlenip telefonu atmasına bayıldım.
bence ali yaşıyor ve bilgisayarı açan o.

olru mu olur ilginç bi yaklasım valla ben öle düsünmedim olu ya nie bunlard genetikdir öldükten sonra geri gelmek:img-hyste

sinemsert
03-04-07, 23:10
olru mu olur ilginç bi yaklasım valla ben öle düsünmedim olu ya nie bunlard genetikdir öldükten sonra geri gelmek:img-hyste

bencede düşünsene ali canlanıyo ki nasıl bilmiyorum . geliyo meryem receple evli haydaaaa bu biryerden tanıdık geliyo dime ???? ama ben harbiden merak ettim o bilgisayarı kim açtı bide ezo napcak dükkan gitti

adalar
03-04-07, 23:12
yok yok o kesin ali.
onun dükkanına kim neden girsinki.tamam ezonun dükkanını anladık başında sorunlar vardı.ama alinin hiç bi sorunu yoktu.hem niye bilgisayarı açsınki başkası olsa.

xKubrax
03-04-07, 23:23
Iste ben dusuncelerim..

Ali abim yapti ben niye yapamim diye dusunmus ve bi sure olu numarasi yapip ortaliktan kaybolmustur, sonra dayanamayip geri donmeye karar verir ama tabi once internete bakar maillerini kontrol eder oldugunden beri yazan olmusmu diye..
Sonra ortaliktan kaybolur.. Plani ise Meryemcigine supriz yapmaktir.. Ve detaylara calisir tamda dugun gunu ortaliga cikicaktir.. Meryem ve Recep baci kardes olmak uzre evlenirler ve Aliye bunu bilmeden onlari gorur ve pesin sira geri doner, sonra baska birini bulur onunla beraber olup kizi hamile birakir sonra Meryem bunlari bulur..
Uzun lafin kisasi Omer ve Ezoya olanlari Ali ve Meryemde izlicez gibime geliyor..

*Not - Bugunki bolumu cok slow gibiydi.. Guzeldi ama..

adalar
03-04-07, 23:30
Iste ben dusuncelerim..

Ali abim yapti ben niye yapamim diye dusunmus ve bi sure olu numarasi yapip ortaliktan kaybolmustur, sonra dayanamayip geri donmeye karar verir ama tabi once internete bakar maillerini kontrol eder oldugunden beri yazan olmusmu diye..
Sonra ortaliktan kaybolur.. Plani ise Meryemcigine supriz yapmaktir.. Ve detaylara calisir tamda dugun gunu ortaliga cikicaktir.. Meryem ve Recep baci kardes olmak uzre evlenirler ve Aliye bunu bilmeden onlari gorur ve pesin sira geri doner, sonra baska birini bulur onunla beraber olup kizi hamile birakir sonra Meryem bunlari bulur..
Uzun lafin kisasi Omer ve Ezoya olanlari Ali ve Meryemde izlicez gibime geliyor..

yarısını katılıyorum.
bence düğün günü gelicek ama kaybolmucak kendini göstercek snr işler iyice karışıcak.reytingler tavan yapıcak.

tabi inşallah.:):happy0064

anil16
04-04-07, 04:34
Off bu diziden gittikce sogmaya basladim ya...artik nurgulsuz yani ezo'sus bir sahne cekemiyorum..o olunca dizi guzel oluyo yoksa gerisi berbat ya.Birdenbir noldu bu diziye boyle... :P

Internet cafedeki ali'nin olmasini hic dusunmemistim oyle bisey olsa aboooooo super olurdu ya :img-hyste valla olurda vallaha...diziden cikmasaydi boyle bisey kesin olur derdim ama diziden cikmis yani geri gelseydi haber alirdik...ama bilmyiorum ya vallahada olabilir ali.Simdi cok merak ettim 19. bolumu. :img-hyste

Son'u kotu bitti..kotu dediysem s ikici yani..hic zevkli yada heyecanli degildi....ve tabiki ezosuz bitti kotuydu. ;)

artik insallah istanbul'a giderler..hepsi beraber gidicekelr bence ve hepsi hep beraber bir arada mutlu aile gibi yasicaklar..

artik antep ve koy gormekten biktim ne yalan soylemesi..sehir'e gitselerde onlarinda bizimde icimiz ferhahlasa. :img-hyste

stormy
04-04-07, 04:46
Dizinin oyunculari cok dogallar..Ozelliklede Nurgul Yesilcay cok guzel rol yapiyor,rolune iyi hazirlanmis..Izlerken konusmalari vs.insanin hosuna gidiyor..Guzel bir dizi

sinope
04-04-07, 07:07
Iste ben dusuncelerim..

xkubracigimx
valla senaryonu bir yerlerden hatirliyorum gibi hatta cokta tanidik geldi bana bir kac ay once izlettirilmis gibiydi demi bizlere:img-wink: :img-wink:
senaristimiz mahinur hanimin boyle bir hatayi yapacagini zannetmiyorum(sil bastan ezo ve kalas omer olayi) yok valla o zaman haftalarimizi resmen cope atmis oluruz(ne bu ya oldurduler cin ALIYI simdide dirilteceklermi?
sayet boyle bir sey yaparlarsa karsilarindaki izleyicide keklik degil sonucta demi(kubracigim sabah sabah ahhh beni eskilere goturdun,anladin sen,kesin hemde) :icon_sorr :icon_sorr
bir zamanlar nereye bakiyor bu adamlar diye bir komedi filmi izlemistim(simdi ise sloganini degistiriyorum nereye gidiyor bu senaryo,dizi)sayet cin aliyi diriltmek niyetindeyseniz :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: ezo gelin dizisi
saygilarimla

narino
04-04-07, 07:49
Dizinin farklı bir formata doğru sürüklendiğini hissettim. Entrika ve Gerilim bu bölümde çoktu. Kaynana yine çok doğal oynamıştı. Ballı Ağa'nın Fırat'ı dolaşırlarken yöre hakkında bilgi veren çocuğu susturmasına bayıldım.

adalar
04-04-07, 10:29
hedef Kitle : A/b
3 Nisan 2007 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 26,40 61,40
2 Arka Sokaklar [net] Kand 9,70 27,00
3 El Ittihad-fenerbahce [net] Fox 6,00 15,80
4 Ezo Gelin [net] Show 5,90 16,20

tele - Barometre
3 Nisan 2007 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 19,00 45,80
2 Arka Sokaklar [net] Kand 11,40 28,50
3 Ezo Gelin [net] Show 10,30 25,70

merlystreep
04-04-07, 10:32
bu bölüm biraz daha özenli geldi bana bir önceki bölümlere göre bilhassa...özellikle kurgu ve yönetmenlik açısından radikal bi değişiklik vardı
uluç çağanın yolundan ilerlediğini gösteriir gibiydi bu bölüm ilk kez böyle bi teknik kullandı...ömerin fatmayı aslında sevmediğini ve kabusları olduğunu vurgulamaya çalışması hem de korku filmi mantalitesiyle çok hoşuma gitti onun dışında yani işleniş şekli dışında hoşuma giden pek bişey yoktu bu bölümde ama bence hiç bir töre dizisinde hatta diğer dizilerde bile rastlanmayacak radikal bi değişiklik vardı...garip bi şekilde hoşuma gitti.ama yinede haftaya ne olucak faaln hiç merak etmiyorum.
bu bölüm uluç bayraktarı ayakt alkışlamak gerekiyo tabi:happy0064 :happy0064

reytinglerde gözle görülür özlelikle abde baya düşüş var bilmiyorum yinde nurgül olmasa izlermiydim ...sanıırm izlemezdim
ha unutmadan bu bölüm ballı ağa ve ezo diziyi sürükledi bence...hakikaten çok doğal oyunları nurgülün ve mümtaz taylanın

adalar
04-04-07, 10:34
reytingler düşmüş.
herhafta bir düşüş yaşıyoruz.
bilmiyorum bundan sonraki haftalar nolur.
ama inşallah 13-14,60 reytingleri tekrar görürüz.

narino
04-04-07, 10:49
Ben seyirci gözüyle baktığım için Merlystreep arkadaşım kadar bilgi sahibi olmadığım için onu gördüklerini göremeyebilirim. Ama şimdi bazı konularda kendisine hak vermiyor değilim. Özellikle senaryo konusunda artık kendisine katılıyorum.

ezo gelin
04-04-07, 10:55
sanırım ben de bu diziyi nurgül olmasa seyretmezdim,çünkü seyrederken sıkılıyorum artık.serap'ın da dediği gibi bence diziyi Ballı Ağa ve Ezo götürüyor,zaten bende bi tek ikisini seviyorum,Mümtaz Taylan çok iyi bi oyuncu ve bu tür rollere çok iyi gidiyor

lazkizz
04-04-07, 12:19
Benim gercek ama gercekten anlamadigim sey, Ezo neden omere haddini bildirmiyor ya :S Artik gercekten ondan bosanmasi lazim. O fatmada cok oluyor bazen varya omerin ruyasi keske dogru olsaydida fatmayi vursaydi agh agh nerde o gunler

perielif
04-04-07, 12:28
ali dönüyo kandıramazlar.. hiç ölüsünü göstermediler..... sadece mezarlık... bunun bi nedeni yok mu sizce... ölmedi diyorum ya... ölmedi ...

durunazar
04-04-07, 12:37
ilk bölümlerde dizinin istanbula gelmesine sıcak bakmayan birsi olarak senaryonun gidişatı açısından artık biran önce istanbula gelinmesini daha doğru buluyorum.

herhalde mahinur ergün diğer dizilere de yazdığı için ezo gelin senaryosuna gerekek özeni göstermemiş . önü bukadar açık bir diziyi kısır döngü halinde tekrarlaması pek hoş olmamış.

artık ezonun dükkanıda yandı. bu kızın akibeti ne olacak. birtek orada onu doğru düzgün izleme imkanımız vardı oda ortadan kalktı. meryeme gelince ballı ağanın evinde kalması yerine, ömerin evinde kaynana fatma ve meryem üçgeninde olacak olayları izlemeyi tercih ederdim.

bilal ağanın kız kardeşi için verdiği mücadeleyi çok beyendim. . ezo gelin ve ballı ağa arasındaki dyoloğlar da gayet güzel olmuş. ezonun ömerin evinde kalması ile ilgili girdiği polomiklerde fatmaya verdiği yanıtlar çok anlamlı ve yerinde olmuş.

ezo gelin
04-04-07, 12:42
ali dönüyo kandıramazlar.. hiç ölüsünü göstermediler..... sadece mezarlık... bunun bi nedeni yok mu sizce... ölmedi diyorum ya... ölmedi ...

Ali nasıl dönebilirki..hem neden Ali ölmemiş olsun ki?böyle saçma şey mi olur.hem eğer ölmediyse bile neden gizli gizli cafe'de bilgisayarla oynasın ki,manyak olması lazım yani :) ordan başka bişey çıkacak bence,sadece izleyicinin aklında 'Ali ölmedi mi acaba? ' sorusunu bırakmak.

latifenaz
04-04-07, 12:45
dünkü bölüm harikaydı..çok beğendim..ayrıca ali'nin ölmediğine başından beri hiç inanasım gelmedi..yeniden dönmesine çok sevinirim..ali diziye ayrı bir renk katıyor..gerçektende bir arkadaşımın dediği gibi ali'nin son halini ölümünü hiç göstermediler..her an çıkabilir ali..bu bölümde herşey okadar güzel okadar kusursuzduki herşey dört dörtlüktü..çok beğendim..

durunazar
04-04-07, 12:46

ali ile ilgili söylentilerin aslı varmı bilinmez ama neşekilde olursa olsun geri dönmesine sevinmem desem yalan söylemiş olurum. ezo ve ali beraberliklerindeki o sıcak ve samimi arkadaşlıklarını özlemeye başladım. meryemin akibetide çıkmaza girdi. bir mucize olup ali dönerse olayların rayına oturacağını düşünüyorum. ama nerde bunlar hayalden başka birşey değil.

ezo gelin
04-04-07, 12:51
Ali ölmemiş olur ve geri dönerse dizi o zaman saçmalar,Ali'nin diziye ayrı bi hava kattığı doğru ama bence Ali öldü,yani diziyi böyle gereksiz uzatacaklarını zannetmem,hem bana Ezo Gelin'in İstanbul yolu göründü gibi geliyor:img-wink:

elif...
04-04-07, 13:10
Ali' nin diziye tekrar dönmesi evet sevindirici olabilir en azından diziye ayrı bir renk katıyodu..Alinin öldüğü biliniyodu ama ölüsünü göstermemişlerdi belkide mahinur hanım senaryodaki gelişmeleri daha önceden tasarlıyarak alinin öldüğünü göstertmemiş olabilir diye düşünüyorum..Ayrıca internetteki olayı anlamış değilim bence o kişi ali değil, biri kesin oyun oynuyodur yani köylüyü işletmeye çalışıyodur..Son olarakta dizinin İstanbul' a gelmesini doğru bulmuyorum orada tam oturdu yerine zaten buraya gelirse düzen bozulur izleyici kabullenmeyebilir şahsen ben hiç istemiyorum antepte başladı orda devam edip yine orda bitsin..

Saygılarımla:icon_sorr

RIZA_BABA
04-04-07, 14:00
Ratinglerde düşüş var daha düne kadar ezo 2.oluyordu malesef ama arka sokakların tekrarlarının yaynlanması diziye büyük katkıda bulunup tahdına geçti

perielif
04-04-07, 16:18
ikincilik, üçüncülük gerçekten önemli değil... mühim olan dizmizn kaltesi... gerçekten önemli olan, hikayemizin akması ve merak uyandırması... mahinur hanımın geleceğe dair bir çok yatırımının olduğundan eminim...:img-wink: :img-yes: :img-wink: :good: :happy0064 :good:

mesburcum
04-04-07, 16:36
Dünkü bölüm süperdi arkadaşlar.

Ama benim tek dileğim Ezo'nun Ömer'e asla ama asla dönmemesi. Adam ne yardan, ne serden geçiyor.

İstemiyorum Ezo-Ömer birlikteliğini kesinlikle...

durunazar
04-04-07, 16:42
Ratinglerde düşüş var daha düne kadar ezo 2.oluyordu malesef ama arka sokakların tekrarlarının yaynlanması diziye büyük katkıda bulunup tahdına geçti

RIZA-BABA şu reyting olayını nekadar ciddiye almışsınızki sitemizii onurlandıracak kadar hırs yapmışsınız. unutmayınki taht denen yer kanuni sultan süleymana bile kalmadı. şahsen ben sizin dizinizi ciddiye almadığım için ne sitenize girip yorum yaptım nede reytinglerimiz tavan iken böbürlenip dizinize yollama yaptım.dizimizi bukadar ciddiye olıp buraya yazmakta çok haklısınız eminimki ilerleyen bölümlerde bu yorumu yazdığınıza çok üzüleceksiniz. ama biz gine mütevaziliği elden bırakıp sizin yaptığınız gibi sitenize girip meydan okumayacağız.

adalar
04-04-07, 16:44
RIZA-BABA şu reyting olayını nekadar ciddiye almışsınızki sitemizii onurlandıracak kadar hırs yapmışsınız. unutmayınki taht denen yer kanuni sultan süleymana bile kalmadı. şahsen ben sizin dizinizi ciddiye almadığım için ne sitenize girip yorum yaptım nede reytinglerimiz tavan iken böbürlenip dizinize yollama yaptım.dizimizi bukadar ciddiye olıp buraya yazmakta çok haklısınız eminimki ilerleyen bölümlerde bu yorumu yazdığınıza çok üzüleceksiniz. ama biz gine mütevaziliği elden bırakıp sizin yaptığınız gibi sitenize girip meydan okumayacağız.

sanki çok bi fark var 11 e 10 .
ezo yine arka sokakkları geçicektir.

durunazar
04-04-07, 17:02
sanki çok bi fark var 11 e 10 .
ezo yine arka sokakkları geçicektir.

benimde temennim senarislerin ezo gelin senaryosuna daha da yoğunlaşarak bizlere süprizler yapmasıdır.

birde dikkatimi çekti bu hafta doktor emre yoktu. acaba ezo tekrar onun tuttuğu eve geri dönecekmi? . şu anda oda sürümcemede.yoksa macit baba onu ikna edip yanınamı alacak yada olay farklı yönde gelişip daha önce söylendiği gibi ezo istanbulamı gidicek.

merlystreep
04-04-07, 17:39
Ben seyirci gözüyle baktığım için Merlystreep arkadaşım kadar bilgi sahibi olmadığım için onu gördüklerini göremeyebilirim. Ama şimdi bazı konularda kendisine hak vermiyor değilim. Özellikle senaryo konusunda artık kendisine katılıyorum.

bu ne demek şimdi...

bak şimdi ben kendimi oyuncuardan ya da teknik ekipten biri gibi hisssettim bir an...yapımcılara çalışmadığm kesin ama:icon_whis

sanırım ben de bu diziyi nurgül olmasa seyretmezdim,çünkü seyrederken sıkılıyorum artık.serap'ın da dediği gibi bence diziyi Ballı Ağa ve Ezo götürüyor,zaten bende bi tek ikisini seviyorum,Mümtaz Taylan çok iyi bi oyuncu ve bu tür rollere çok iyi gidiyor

:img-wink:
şimdilik görünen bu ...ama zaten reytinglere bakılırsa seneye devam etmiyecek o yüzden son 10 bölüm falan tadını çıkaralım bence

ya bence istanbula dönmesi falan da pek ilgi çekmiyecek çünkü sorun mehinur ergunda mı bilmiyorm ma baştan beri ömerle ezonun aşkı diri tutulmadı ve ikisi hiç yakışmadı bence
reytinglerde abde baya düşmüş..5 reytinglere kadar...:img-help:

tuceny
04-04-07, 18:19
maç etkilemis biraz ama vasat diggil rieytingler gene 3 deyizzz
bunada sükür

merlystreep
04-04-07, 21:30
maç etkilemis biraz ama vasat diggil rieytingler gene 3 deyizzz
bunada sükür

maç da ne arka sokakları ne binbirgeceyi etkilememiş ezoyumu etkilemiş ya o satte melekler adası olsa yine aynı izlenirdi ezo senaryosu artk bitti çok belli..ömerle ezo aşkı diye bişey bırakmadılar hadi diyelim ezounun yğkselişini izlicez bu zaten en fazla 10 bölüm falan sürer sonra sıkar yine..o yüzden ben seneey olmasına ihtimal vermiyorum tabi yapmcıların arkadaşları faaln varsa sormak lazm:img-pilot onlar daha iyi bilir neticede biz sadece seyirciyiz:icon_whis

tuceny
04-04-07, 23:50
maç da ne arka sokakları ne binbirgeceyi etkilememiş ezoyumu etkilemiş ya o satte melekler adası olsa yine aynı izlenirdi ezo senaryosu artk bitti çok belli..ömerle ezo aşkı diye bişey bırakmadılar hadi diyelim ezounun yğkselişini izlicez bu zaten en fazla 10 bölüm falan sürer sonra sıkar yine..o yüzden ben seneey olmasına ihtimal vermiyorum tabi yapmcıların arkadaşları faaln varsa sormak lazm:img-pilot onlar daha iyi bilir neticede biz sadece seyirciyiz:icon_whis

ya sen nie karasarsın serom benım bu kadra ne oldu sana ya nerde o umut dolu güzel sero heyy duylur orda kimse varmıııı:img-hyste :img-hyste kızıyorum artık ha cık su karamsarlıktann duyanda ilk 10 a zor giriyoz sanıcak
seneye zaten zor olması cicim biliyosun hem nurgülünn de içini ama karamsar olma bu kadra ne olurr

destur
05-04-07, 00:06
kötü gün dostları bellidir. iyi rayting aldığında herkez laf ları dolu dolu kullanıyorlar.. gerçi 11 raytingle 1. olunuyor diğer günlerde hatta 8 raytingle bile olanlar var. bence ezo gelinimiz istikrarını koruyor. haftaya bazı arkadaşlar bu siteye yazı yazamayacaklar. neden mi :happy0064

narino
05-04-07, 11:35
her zaman iyi gün dostu olduğum için bu siteyi asla terketmeyeceğim. Her ne kadar engellensem dahi (unutmayalım ki bir başkasının özgürlüğünün bittiği yerde benim ki başlar) yorumlarımı yazmaya tabiki dizifilm kuralları çerçevesinde yazmaya devam edeceğim.

merlystreep
05-04-07, 12:16
kötü gün dostları bellidir. iyi rayting aldığında herkez laf ları dolu dolu kullanıyorlar.. gerçi 11 raytingle 1. olunuyor diğer günlerde hatta 8 raytingle bile olanlar var. bence ezo gelinimiz istikrarını koruyor. haftaya bazı arkadaşlar bu siteye yazı yazamayacaklar. neden mi :happy0064

ona daha çok biz geleceği görme diyoruz çünkü reytingler düşmeden biz dizinin abuklaştığını söyledik gayet iyiydfi reytingler bu hafta bi düşüş var sebebide zaten ortada
işte anlamak çok zor değil aslında.salak sebeplerle diziyi protesto ettiğimzii ima etmeye çalışmanızı anlıyorm bazı arkadaşların ama deidğim gibi yapımcılara çalışmamak yeterli burası nede olsa özgür bir platform bizde rakip kanala çalışmadığımzıa göre bişeyelr ters gidiyo .

tuçe sana da tesüf ediyorm yani dizinin son bölümünü nerdeyse izlememiştin dimi hiç de ah kaçırdım diye üzülmedin önceden olsa nasıl züülürdük...bunun bir açıklaması var tabiki bu karamsarlık değil bu bir dizi bu benm arkadaşımın başına gelen bi olay değil onun yanında olmam gereksin eğlence için yapılıyo bunlar adamlar para kazanıyo ve elelrinden bu kadar geliyo demekki ama bende zorlamasınlar diyorm çünkü gittikçe dizi başka taraflara gidiyo. seneye devam edebilir aam seyircisi kalır mı bilmiyorm çünkü şimdiden konu tıkanması var.dizde aşk da kalmadı zaten. bu kaadr kötümser olmak istemezdima ama böyle oldu bundan sonra en azından diyorm ezonun değişimini zilesek de sezon sonunda güzle bi final için sabuırsızlansak.seneye devam edicek konu yok zaten
selamlarımlanbye

ha bu arada iyi gün dostu olduğunu söyleyen her kimse bence bir anlamını öğrensin o ne demek diye...yermek için söylemedim bunu ama neyi savunduğunu anlamadan savunmak bu oluyo sanırım:icon_whis
ben şahsen iyi gün dostu olmadığımı rahatlıkla söyleyebilirm çünküğ bir şeyin iyiliğini gerçekten istiyosan onu eleştirmelisin ne demişler

Olgun insanı dost edinmek için onu eleştirin ; Basit insanı dost edinmek için onu övün...
artık başka söze gerek yok sanırm:icon_whis

destur
05-04-07, 12:16
ona daha çok biz geleceği görme diyoruz çünkü reytingler düşmeden biz dizinin abuklaştığını söyledik gayet iyiydfi reytingler bu hafta bi düşüş va