Tüm Versiyonu Göster : Cem Akyoldaş

okan can
10-02-07, 16:15
serseri(okan yalabık-gamze özçelik) ve kuş dili(uğur pektaş-hande subaşı) dizilerinin yönetmeni...başka projeleri var mı bilemiyorum...

NiliWerda
12-02-07, 14:54
cem akyoldaş eskiden hep Tgrt kanalına diziler yapardı. şimdi aklımda değil ama çokkk izlemişimdir... aklımda kalan fatma Girikin oynadığı "Bize ne oldu" ve "benim için ağlama" sanırım bunlar cem akyoldaşın...

sephrenia
09-11-07, 19:23
Şu an Senin Uğruna isimli bir dizi çekiyor.Yakında Fox Tv'de yayınlanacak.Rafet El Roman,Birce Akalay,Soydan Soydaş,Ogün Kaptanoğlu,Özge Ulusoy oyunculardan bazıları.

matraka
19-01-08, 13:09
Şu an Senin Uğruna isimli bir dizi çekiyor.Yakında Fox Tv'de yayınlanacak.Rafet El Roman,Birce Akalay,Soydan Soydaş,Ogün Kaptanoğlu,Özge Ulusoy oyunculardan bazıları.

artık karayılanı çekiyor:)diğerini bilmem

sephrenia
25-01-08, 23:32
Evet artık Karayılan'ı çekiyor.İyi de çekiyor.
İlk çektiği bölüm önümüzdeki salı yayınlanacak.

matraka
04-02-08, 09:41
Evet artık Karayılan'ı çekiyor.İyi de çekiyor.
İlk çektiği bölüm önümüzdeki salı yayınlanacak.

ilk bölüm aksiyon sahneleri fena değildi,bazı aksalıklara rağmen,ama karayılan dizisi için doğru seçimdi,çünkü dizinin aksiyonu çok eksik ve hatalı idi,bu sorunda bittiği için memnunum,

kendisinin projelerinin çoğu yarım kalmış,ama sahne çekimlerine tek tek baktım,çok güzel çekimler gördüm,ismini ilk duyduğumda bingo demiştim,karayılanda başarılı olur inşallah,tek dileğim bu,tek talihsizliği,projelerinin yarın kalması... yoksa bir osman sınavda kendisi idi..o kadar başarıyıda,kendisinin hakettiğini düşünüyorum

matraka
04-02-08, 17:16
Kesişme
Hüzün Çiçeği
Yalan
Zor hedef
Karaoğlan
Serseri
Japonyalı Gelin
Kara Gün
Yürek Çığlığı
Masum Değiliz