Özgür'ün en iyi performansı hangisiydi?
İşte seçenekler:
Palabıyık Özgür (Öfkeli Kalabalık)
Entel Özgür (Mülayim Kalabalık)
Striptizci Özgür
Noel Baba Özgür
Best Model Özgür
Figüran Özgür
Oryantal Özgür
Ajdar Özgür
Sunucu Özgür
Popo Dansı
bence en iisi popo dansı her hafta yapsın çok komik oluo izlerken kopuorum:img-hyste
tanrıverdi
10-02-07, 22:16
bnce sunucu özgür çok komk oluoo bide çou zamn tutamıo kendini fln tuhaftıhaf sırıtıoo çok şeker oluoo:)
bnce sunucu özgür çok komk oluoo bide çou zamn tutamıo kendini fln tuhaftıhaf sırıtıoo çok şeker oluoo:)
bi de okan özgür dio özgür okan dio böle dewam edio ya o kısımda kopuyorum ben :img-hyste
tanrıverdi
10-02-07, 22:31
ayy ewt yaaaaa:img-hyste :img-hyste en son eşeye çok güldüüm ahtrlıorum bide bi skeç vardı gürgen ve murat yaşlı teyzeleri oynuodu buda onalrın ewine gidiodu güya orda bide geene bi skeçte gürgen ayı kılığına grmişti işte özgürü taciz ediodu:img-hyste :img-hyste özgür okadar komkti ki oan:img-hyste
ayy ewt yaaaaa:img-hyste :img-hyste en son eşeye çok güldüüm ahtrlıorum bide bi skeç vardı gürgen ve murat yaşlı teyzeleri oynuodu buda onalrın ewine gidiodu güya orda bide geene bi skeçte gürgen ayı kılığına grmişti işte özgürü taciz ediodu:img-hyste :img-hyste özgür okadar komkti ki oan:img-hyste
eet hatılıom bende çok gülmüştüm :img-hyste :img-hyste
_AŞkım_FB_1907_
11-02-07, 05:09
her hafta popo dansı yapsın bencede.siz deyinşisiiniz ama,özgür-okan şeklinde deyişleri kopartyıo haikaten
her hafta popo dansı yapsın bencede.siz deyinşisiiniz ama,özgür-okan şeklinde deyişleri kopartyıo haikaten
bi keresinde özgür-okan derken özgür çevik özgürün mavi takım elbisesi içinde çıkmıştı o gün çok gülmüştüm ses de bi farklı geliodu noluyo acaba derken özgür çevik çıktı birden :img-hyste
iReMJeLiBoN
11-02-07, 17:20
askııııııııııııııııııııımmmm:D:D:D
popo dansı hepsi süpeer ama bu speeeeeeeeeer aşkısııı:=)))))
popo dansı kesinlikle çok komikti ya
cambaz!!!??...
04-04-07, 20:33
OZGURDE GECEN DONEM YANLISCA ÖZGUR OKAN OZGUR OKAN ESPRISININ İLGİLİ KİŞİSİYDİ AMA BU DONEMDE ARADA GIREN FILMLERLE GEREK POPO DANSIYLA ASTI KENDINİ!!gurgen onları o kaddar sonuk bırakkıo kı bıde son haftalarda tirad okuma yarısması dusenlemıslerdı acıkcası orda iğğrenctıh:img-pilot
geçen programda yani 30.06 tarihinde özgür'ü çok beğendim harikaydı
özellikle yabancı pilotla röportajda bütün ev gülmekten öldük süperdi
cambaz!!!??...
12-07-07, 21:42
Aziz Kedinin Yazdiği Bir Baslik Yanlis Cikinca Gecen Hafta Aziz Beye Popo Sallatamiyacaklari Icin Paso Ozgur Sallamisti Birde özgecan:p
sunucu özgür çok komiik oluo :D :D
özgecan karakteri de gzl aslında ama fiziksel olarak gözüküo heç konuşmuo anca tıkınıoo :D :D
popo dansı da spr :D :D
puhah eet popo dansı süper dimi kankaa:img-hyste