PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gürgen ve muratın en ii performansı

_AŞkım_FB_1907_
11-02-07, 06:11
Gürgen ve muratın en iyi ve beğendiğiniz performansı?
Mürebbiye ve evlat
10 şubat 2007-reklamlar.(ayy gürgene koptum bu akşam)
Buzda dans-
oryantal star

_AŞkım_FB_1907_
11-02-07, 06:12
Bana göre mürebbiye ve evlatt.o akşam yere yatmıştım çok ii hatırlıyorum ya

_Bngs_
11-02-07, 13:31
ben buzda dansta çok gülmüştüm o çok güzeldi ama pek fazla buz üzerinde olmadı tabi tahta üzerinde paten dansı oldu ama genede çok komikti:img-hyste

She7a
11-02-07, 18:28
ponpon oglanlar performansları da superdi.:happy0064

Fatih_57
13-02-07, 23:30
buzda dans çok komikti :img-hyste :img-hyste

emosss
14-02-07, 10:10
ben gürgenin en iyi figüran performansını çok beğenmiştim:img-hyste

mliSrkan
14-02-07, 17:39
Gürgenin her performansı ayrı süper oluyor zaten...hep çok komik ve eğlenceli...moral oluyor onu izlemek :) Ben zaten makinayı sadece GÜRGEN için izliyorum...tüm skeçler süper oluyor,bu sezon striptiz,oryantalstar,buzda dans hepsi süperdi...ayrıca figuran olduğu da öyle...Zaten onun o laf yapıştırmalarına bayılıyorum...süper biri yaa...Murat da öyle tabiki :) harika bir ikili...! Ben Özgürü sevmiyorum çok gereksiz bana göre...

Şah-Rû
19-02-07, 13:08
Hepsi birbirinden süperdi ama ben en çok striptiz performanslarına gülmüştüm. Özellikle Gürgen Öz orada kendini aştı kanımca.

She7a
23-02-07, 04:27
inanır mısın Ozgur icin babam da aynı seyi soyledi.
ne bu ya adamda yetenek yok zorlama cıkmaz boyle
seyler bundan tiyatrocu olmaz demisti.:img-hyste

Gürgenin her performansı ayrı süper oluyor zaten...hep çok komik ve eğlenceli...moral oluyor onu izlemek :) Ben zaten makinayı sadece GÜRGEN için izliyorum...tüm skeçler süper oluyor,bu sezon striptiz,oryantalstar,buzda dans hepsi süperdi...ayrıca figuran olduğu da öyle...Zaten onun o laf yapıştırmalarına bayılıyorum...süper biri yaa...Murat da öyle tabiki :) harika bir ikili...! Ben Özgürü sevmiyorum çok gereksiz bana göre...

elwiens_86
23-02-07, 20:25
bence en iyi performansları mürebbiye ve çoçuku süperdi....:img-hyste
bide yamyamlar harikaydı....boyunlarına kuru kayısı asmışlardı ya...:img-hyste

Rabish
25-02-07, 11:45
Bircok performanslarina aklima geldikce hala cok guluyorum.
Ali Kirca geldiginde gri peruk falan takip bir skeç yapmistilar , superdi.
Birde Keremcem geldiginde ( Keremcem Keremcem diye diye gebercen :img-hyste )

Zaten ikiside mukemmel iki oyuncu, her hafta canli canli bunu bizlere kanitliyorlar :happy0064

Gülçinist
25-02-07, 12:15
ben en çok buzda dans skeçini yaparken koptum yha bn bi gazla çıktım feln süperdiii yhya :)

shiny
25-02-07, 12:28
Bircok performanslarina aklima geldikce hala cok guluyorum.
Ali Kirca geldiginde gri peruk falan takip bir skeç yapmistilar , superdi.

Zaten ikiside mukemmel iki oyuncu, her hafta canli canli bunu bizlere kanitliyorlar :happy0064
kesinlikle yaaa keremcem de çkk güzeldi bide geçen sırtı aynada grünüoduu gürgenin kopmuştumm
ve de dadılık yaotığı bölümler süperdü ve 911 olayı tvkolikler ....

melis_krmcm
25-02-07, 15:41
mürebbiye ve buzda dansı taklit ederkenki performanslarında kopmuştum :img-hyste özellikle gürgen süper ya!!

mliSrkan
25-02-07, 16:57
dün akşam özellikle son skeçleri süperdiii !!! GÜRGENİM HERŞEYİMSİN ÜSTÜNE TANIMIYORUM :D espri kötü olunca toparlamalarına çok güldüm :D

sevimli.girl
26-02-07, 14:16
mürebbiye ve çocuk :img-hyste :img-hyste :img-hyste

She7a
26-02-07, 20:08
ben oyumu artık Harun Kolcak icin yaptıkları skece veriyorum superdi.:img-hyste

ayım
22-03-07, 16:30
mürebbiye ve child süperdi

_AŞkım_FB_1907_
26-03-07, 00:39
:img-hyste akşamki mürebbiye süperdii ayy oraya neler yaptılar yaaa:img-hyste

She7a
26-03-07, 00:44
oraya nereye oraya kime oraya haha aynı ney olayı gibi
neyini neyinin ney neyini ney ney diyorsun gibi birsey
olmustu gectigimiz yıl.:img-hyste

dilara-1905
29-03-07, 21:11
yazın özgü namal katıldığında özgü namalın yaşı kaç diye ellerinde pankartla gelmişlerdi çok komikti :D:D özgü 28 diyincede yalann yalannnn diya barıolardı hatta okan o günkü kıyafetiyle filannn 15 yaşında yılsonu balosuna gelmiş filan diodu :D

cambaz!!!??...
04-04-07, 21:03
HOCAM GURGEN BI PERFORMANSLA SINIRLANMAS SINIRLANAMASDA HANGISI AKLIMA GELIRSE GELSIN YINE KOPUORUM AMA GALIBA BENI EN COK KOPARTAN GECEN SEZONDA dj kaan TAKLIDIYDI VE BN ONUN GERCEK DJ OLMADINI ANLAYINCA KOPMUSTUHM YHA GURGEN MANNAK YHA TAM MANNAK yha ZAVALLI MURAT PASO KADIN OLUO ONUN DA EN BEYENDIGIM GECEN DONEMKI YINE BAYAN OLARAK HESAPTA TATILDE PAÇALI DONLA KAFASINDA CAN SIMIDIYLE DENISDE DOLASMASIYDI

G_didem
16-04-07, 20:10
Birde Keremcem geldiginde ( Keremcem Keremcem diye diye gebercen :img-hyste ):happy0064

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Kesinlikle katılıyorum...:happy0064
Ayrıca mürebbiye ve çocuk...:img-yes:

defneee
16-04-07, 23:50
Mürebbiye ve çocuk o süperdi
ayrıca Keremcem'in olduğu bölüm ve Oray varken mürebbiyeydi yine Gürgen onlarda çok güzeldi
birde pon pon adamlar vardı

betush
20-04-07, 23:34
onlar her hafta süperler ya.. bayiliyorum onlara... gecen hafta yine harikalardi...
bakalim yarin ne yapicaklar..

tanrıverdi
06-05-07, 02:32
bütün hepsine bayılıorum ama en sevdiim genellme yapcak olursam tüm mürebbiyeli skeçler...ve daa sonrasında şafak sezerin kavga ettği çinli ve onun avukatı..:)hepsi güzel ama bu iki tanesi bambaşka:)

yasecey
21-05-07, 08:33
Abla Grubu hala seyrederim strese birebir
-sizin adınız...
-Rıza
-:img-hyste hayır grubunuzun ismini sordum
-siz söylediniz diye biz onu söyleme gereği duymadık
-Abla okan bey evet:img-hyste
-biz küçükten müzisyeniz arkadaş kendisi udist
-nedist
-udist udist:img-hyste açıkla udist nedir
-ud çalan insanoğlu

noway
22-05-07, 13:38
Gürgene de murata da bayılıyorum.. Süper oynuyorlar ve hazırcevaplıklarına diyecek laf yok zaten :)
Televizyon manyaklarını izleediğimde cok gülmüştüm hala da izledikçe gülüyorum :)
Bir de keremcem geldiğinde cok guzeldi.. özellikle Gurgenin okana cıkısması fln evet evet guzeldi :)

Sevda24
08-06-07, 01:24
bende bütün skeclerini begeniyorum
resmen gülmekten yerlere yatiyorum
ya gece bile aklima geliyor gülüyorum:img-wink:

mürebbiye, tarkan hayranlari birde kiz kurulari

tozyet
22-06-07, 03:59
gürgen ve murat dememek lazım onlar 4 kişi ikisinin yaptığı olarakayrılmamalı onlar bir grup bazılarıda sadece gürgen diyor insanlara haksızlık ediyosunuz bu konuda

nehir_ksk
23-06-07, 22:57
gürgen ve arkadaşları hepsi harikalar sabaha kadar izlemek istiyorum ama olmuyo
gerçekten de bütün skeçleri harika bayılıyorum izleyemediklerimi netten izlerim mutlaka

lindsay
26-06-07, 00:23
mürebbiye ve child:)
keremcem geldiğinde yaptıkları skeç
seda sayan ve nihat doğan ın kılığına girdikleri skeç

FiNdik kuRdU=)
03-07-07, 18:24
bornoz skeçinin üzeirne tanımam yaaa :D:D:D:D

summ_roberts
03-07-07, 21:34
tarkan hayranları,kız kuruları ve mürebbiye :D

briTugba
12-07-07, 10:55
emeL müftüoğlu___kız kuruları harikaydı...............:happy0064 :good:

trkn
22-07-07, 02:35
son 3 hftadır yayınlanmakta olan "beyaz don timi" .. en basından beri olan "kız kuruları" .. "tarkan hayrannları" ... son olarak aralarda çıkan"meraklı kalabalık" ve "Mr.Gürgen((hani ingilissce konusuo ya:D)) bu skeçlere bayılıorum... hele deminden murat boz yanına gtti yaa.. bayıldım:D

bülentuba
22-07-07, 11:41
hepsi süper walla

SILA AKKUŞ
25-07-07, 12:54
hepsi iyi ama gürgemnle murat bana göre bambaşka ençok kız kuruları ve tarkan hayranarı ama tarkan hayranları daha çok

nLy____
25-07-07, 15:19
hepsi çok güsel ve çok komik ama mürebbiye daha bi komikti...:img-yes:

zeynepppppp
29-07-07, 10:56
bence bütün gösterileri çok güzel ve komik :img-yes:

srp-bse
18-08-07, 16:48
ben en çok magazin programları yaptığı zaman beendim gürgen giyiyooo kadın kıyafetlerin,i konuklar hakkında bişiler saçmalıoo :D :D sprdii o özalat fln :D :D

nymphadora
19-08-07, 00:48
ben en çok magazin programları yaptığı zaman beendim gürgen giyiyooo kadın kıyafetlerin,i konuklar hakkında bişiler saçmalıoo :D :D sprdii o özalat fln :D :D

hatırladım hakkaten de süperdi ya hakkını yememek lazım... gerçi ben gürgenin her perormansına bayılıyorum bence yeteneğini başka şeylerde de değerlendirebilmeli bence...

ariezz
26-08-07, 23:00
Murebbiye ve dj ler. Secmek sacma olur bence cunku hepside cok guzel. Gurgen Oz e bayiliyorum

cennex
28-08-07, 10:48

hahahhahahahahhaahh...o bolumu ızlememıstım tuh ya .
neyse bulurum bır yerden .
okurken bıle bu kadar cok guldugume gore kımbılır ızlerken ne hale gelecegım .
bn en cok oray egın ılk defa geldıgınde cok gulmustum (nereye orayaaaa)
bır de gay kılıgında bır popstar secmesı gıbı bır sey yapmıslardı. okan gurgene : "sn gay mısın "dıyordu gurgen :"sıze ne sızı ılgılendırmez" okan : "neresı bızı ılgılendırmez ?" gurgen gulerek :"orasıııı" demıstı . mıllet de yıkılmıstı.bazılarına bıraz terbıyesızce gelebılır ama ne yapayım yazayım dedım .

mortician
10-09-07, 17:04
kız kurularına bitiyorum. hangisi en güzel diye bir kıyaslamaya giremem. hepsi muhteşemdi.

:::Tugce:::
28-09-07, 22:40
Kadın dediğin böle olur böyle olur.kız kurularıı harıkaaaa yaaa

okann1907
28-09-07, 23:06
hiç şüphesiz tarkan hayranları ama konu shu ve amerikalı avukatı da çok güzel:)

Dimplex
30-09-07, 03:01
Murat Boz'unda olduğu performansları süperdi....:)