PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ölümsüz Kahramanlar (STV)

latifenaz
12-02-07, 10:38
Yapımcı: Fedai İpek
Yönetmen: Fedai İpek
Sunucu: Kıvanç Başkan

Hasan, Ali, Ömer, Mehmet, Himmet, Fırat, Ali ve isimlerini bilmediğimiz diğerleri… Çanakkale’den, Hatay’dan, Kars’tan, Burdur’dan, Hakkari’den, yani, Türkiye’mizin her yerinden geldiler, yiğitçe çarpıştılar, onurlarıyla şehit düştüler. Onlar, adlarını sanlarını bilmediğimiz ama bizim için, vatanın namusu için toprağa düşenler... Onlar, şehitlerimiz…Samanyolu Televizyonu şehitlerimizi hatırlamak ve hatırlatmak, onlara minnet borcumuzu biraz olsun ödeyebilmek için ‘’Ölümsüz Kahramanlar’’ isimli yeni bir programı hayata geçiriyor. Program vatan savunması yaparken canlarını feda edenlerin, şahadet mertebesine ulaştıkları ve aslında hiç ölmedikleri fikrinden yola çıkarak hazırlandı. Geleceği barışa taşımak, belki de vatanın tek bir karış toprağını feda etmemek için şehit düşenleri anlamak ve anlatmakla mümkündür. Programda şehit olan askerlerin öyküleri, ailelerinin, yakınlarının ve silah arkadaşlarının anlatımlarıyla öğreniliyor ve ulvi bir gayeye canları pahasına hizmet ettikleri anlatılıyor. Ölümsüz Kahramanlar’da iki şehit askerin ve ailelerinin hikâyelerine yer verilecek.

latifenaz
13-02-07, 10:08
çok güzel duygu yüklü bir program izlemenizi tavsiye ederim..ama izlerken insan gözyaşlarına hakim olamıyor..şehit ailelerinin acılarına tanık olacaksınız..

Seker_Esra
13-02-07, 13:13
guzel, anlamdolu bir program bence.
ve sunucu cok yakisikli ya:img-in_lo

kissorkill
13-02-07, 13:32
ya rüyamdsagördüm izlerken ağladıım bi bölümü ve rüyamda ağlamaktan gözlerim şişmişştii

çok güzel bi program .şehitlerimizi anıyoruz,onları hatırlıyoruz

_BeRFiN_
13-02-07, 23:12
benim gibi birini ağlatan bi proğram çok güzl ama izlemiyorum çünkü izleyince gözyaşlarımı tutamıyorum

Ozgeeeeee
13-02-07, 23:49
muhtesem bi program
bugün izledim ilk defa
ve agladim
okadar acikli ve gercek ki

latifenaz
17-02-07, 13:41
Katıldığı son operasyonda şehit düştü...

Samanyolu'nda yayına girdiği günden bu yana büyük ilgi gören Ölümsüz Kahramanlar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Bu akşam beşinci bölümü yayınlanacak olan programda iki yeni şehit hikayesi seyirciyle buluşuyor. Ölümsüz Kahramanlar’ın ilk hikâyesinde, 1970 yılında Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç edip İzmir’in Altındağ ilçesinde hayatlarını sürdüren Civan ailesinin oğlu Sunay Civan’ın askerlik için gittiği Bingöl’de şehit oluşu ve bu acı haberi alan ailesinin yaşadıkları ekrana gelecek. Programda yer alan ikinci hikâyede ise İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşayan ve askerliği boyunca şehit olma düşüncesi içinde olan Atilla Sunar’ın katıldığı son operasyonda şehitlik mertebesine nasıl kavuştuğu, ailesinin anlattıkları ve canlandırmalarla ekrana taşınacak.

Ozgeeeeee
24-03-07, 00:13
ay muhtesem ötesi yaa
herzaman izlemeye calisiyorum
gercektende
GERCEK bi programm..

ismail türütün yegenini de gösterdiler
valla hepsinin hikayesindede hüngür hüngür agladim ya
bide sulu gözüm..

ama cidden tv dünyasinda birsürü gereksiz seyler var..
ama ölümsüz kahramanlar harika bisey ya

darko
06-04-07, 15:38
beğenerek izlediğim bir kaç programdan biri.tv de o kadar gereksiz programlar yayınlanıyor ki .böyle bir programı yapanları kutluyorum.

istanbul_aşığı
14-07-07, 12:12
ekranlardaki adına program denen rezillkilerin arasında bize televizyonda kaliteli ve gerçekten anlamlı gerekli bir yapım gerçek bir program izleme şansı veriyor ama hakkettiği değeri görmüyor malesef bütün şehitlerimizin hikayelerini izlemek istiyorum umarım bu program hep devam eder

mxrxt
11-10-07, 18:01
harika bir program begenerek izliyorum keske böyle bunlar olmasa programlarda olmasa ama yasanmis sehitlerimizin hikayesini duygu yogunlugu icinde izliyorum kimi zaman gözsyaslarimi tutamiyorum allah kimseye böyle acilar vermesin tüm sehitlerimize allahtan rahmet yakinlarina Bassaglidi dilyiorum..

Not:Bu basligin gündemdeki diziler bölümünde yer almasi gerekmiyormu??

esra_15
14-10-07, 02:49
gerçekten çok güzel bi program ama ben izlerken çok ağladığımdan çok üzüldüğümden ailem fazla izlememi istemiyor ağlasamda üzülsemde ailem izin vermesede bizim canım vatanımızı korumak için bizi korumak için şehit düşen askerlerimizin hikayelerini her fırsatta izliyorum bu programın gerçekten izlenmesii lazım diye düşünüyorum...

zeytingozlu
15-10-07, 20:07
prgramm süperr we geçrktenn çook anlmlıı hele ordakii eyvah oğul müziğii insıaı bitiroo yaa

cakiroglu
02-11-07, 19:16
ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR *YENİ*

Ölümsüz Kahramanlar, Uğur Işılak’a emanet...

Ekranların beğenilerek izlenen programı Ölümsüz Kahramanlar’ı bu haftadan itibaren Uğur Işılak sunuyor. Programda vatan için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan iki şehidimizin hikâyesi ekrana taşınıyor. İlk kısımda Samsun’lu Hüseyin Var’ın hikayesi anlatılıyor. Doğu’da gazi olan akrabasını gördükten sonra gönüllü olarak komando yazılan Hüseyin, acemi birliğini tamamladıktan sonra birçok ilde operasyona katılır. Van’ın Çatlak bölgesinde girdiği çatışmada şehadet şerbetini içer. Diğer bölümde ise Jandarma Komando Onbaşı Ali Aydoğan’ın şehadete uzanış hikayesi ekrana geliyor. Teröristlerin yola döşediği mayınla hayatını kaybeden Ali’nin yaşadıkları ve ailesinin acı haberi alışı canlandırmalarla Ölümsüz Kahramanlar’da...

Yapımcı-Yönetmen
Kenan Özyurt
Sunucu
Uğur Işılak
Yayın Tarihi ve Saati
04 Kasım Pazar 21:25

Izmir Güzeli
02-06-08, 20:32
her izledigimde cok agliyorum ya...:img-cray:
ama cok güzel bir program:img-cray:

verycool91
03-11-08, 15:38
Süper bi program..Stv'ye böyle kaliteli yapımlara yer verdiği için teşekkürler..
Buna gerçekten çook ihtiyacımız vardı!..

yaso..KBR
05-11-08, 19:09
her izledigimde cok agliyorum ya...:img-cray:
ama cok güzel bir program:img-cray:

aynen öyle her izlediğimde hüngür hüngür ağlıyorum...annem moralim bozuluyo die izleme dio ama onları öyle görünce dayanamıyorum..kendi abimmiş gibi üzülüyorum...:img-cray::img-cray::img-cray:

AysenuR*
05-11-08, 23:24
Hayatimda izleyebilecegim ve izledigim en guzel en harika en anlamli program:img-cray:
Samanyolu'nu boyle bi projeyi baslattigi icin kutlamak istiyorum, bi cok bos dizi var, bunu izlemek cok cok daha anlamli bence, cok iyi dusunmusler:img-yes:
Her izledigimde okadar cok agliyorumki, sanki icimdeki butun dertlerin acisi bu programla akip gidiyor:icon_sorr Allah sehitlerimizin mekanini cennet eylesin, topraklari bol olsun, Askerlerimizide korusun insallah:icon_sorr (aminn)
Herkesin izlemeyip ornek almasi gereken bi program bence, her hafta iple cekiyorum, izledikce uzuluyorum, ama izlemeyi okadar cok istiyorumki, en basta cok anlamli bi program oldugu icin, ayrica Ugur Isilak'in sunumuda bi harika, Kivanc Baskanda cok guzel sunuyordu, o gittikten sonra baya uzulmustum ama, Ugur Isilak'inda hakkini vermek lazim, umarim hic bitmez, ve surekli devam eder

oyuncuasya
25-11-08, 11:57
insanın yüreği sızlıyor,ateş düştüğü yeri yakmıyor artık...bu gerçek hayat hikayelerinde hayatını kaydeben bizim ağbilerimiz,eniştelerimiz,dayılarımız,babalarımız. .. herkesten bi parça gidiyor ...sırf biz rahat uyuyalım diye ...uyuyamıyorum şehidim.

sedos_674
04-01-09, 18:35
latife ablacım süpersin

stv yide kutlarım gercekten süper yapım

seyredince de insan dayanamıo:(