PDA

Tüm Versiyonu Göster : Dicle

Sayfalar : [1] 2 3 4

sarmes
13-02-07, 00:18
başrolde aslı tandogan var.aşka sürgünde dilan rolünde tanımıştık.bakalım bu dizisi nasıl olucak..

sarmes
13-02-07, 17:14
atv de yayınlanan hayatım sana fede yarın akşam son bölümü yayınlanıcak.atv belki bu diziyi çarşamba 22.00 koyar. bu güne koyarlarsa dahada izlenir bence inşallah öyle olurrr.erkek oyuncuda kim olucak bakalım...

alisa
13-02-07, 17:30
Aslı Tandoğan

Doğumu
02/04/1979

Eğitimi
H. Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı

Filmleri - Oyuncu (8 Film)

29-30 Aysel 2006

Ahh İstanbul Deniz 2006

Aşka Sürgün Dilan Şahvar 2005

Büyük Umutlar Sevinç 2004

Sınırlı Aşk Sultan 2003

Çınaraltı Gizem 2003

Kurşun Yarası Lale 2003

Gülüm 2002

levoo
13-02-07, 18:40
Töre dizisidir yine.Tutacağını sanmıyorum.Bekleyip göreceğiz.Gerçi çarşamba iyi bir gün bir dizi için ama bakalım.

iremfb86
13-02-07, 18:44
perşembe 22.00de olabilir bebeğimide bitiryor atv bu hafta...töre dizisi olduu müziinden ve kızın bakışlarından belliydii zatenn bu senenin modasıı bu arkadaşlarr...

Fettan
13-02-07, 18:48
Erkek oyuncu kim bilgisi olan varmı..ASLI Tandoğan 29-30 dizisinde çok şekerdi iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum dizi hakkaında daha fazla bilgi yokmu ???

onur29
13-02-07, 20:23
Yine bir töre dizisi olabilir. Benziyodu zaten. Baydıa rtık resmen yaa. Ama aslı tandoğanı çok beğeniyorum ben. Ahh istanbulda mükemmeldi Ahh ahah o dizide harcandı gitti. UMARIM BAŞARILI OLUR.

elifile
13-02-07, 20:25
Acaba nasıl bir dizi. Ben fragmanını görmedim. Diğer oyuncular kimler? Bilemiyorum daha konusu bile tam belli değil galiba.

acık sözlü
13-02-07, 20:27
töre dizilerinden böö geldi millete desemde hapsi izleniyo ...ama yağmur ajans bu tarz işleri iyi beceriyo bide atv faktörü koyarsak bence bu iş tutar arkadaşlar..gerci bi izlemek lazım ...bu arada erkek başrol kim bilen varmı?

moonbeam
14-02-07, 00:59
Fragmandaki sözler:

Yaşam iki yarıya ayrılmıştır
Biri yanar, biri donar
Yanan yarı aşktır

hewal
14-02-07, 09:17
Diziyle ilgili hiçbir bilgi yok ama fragmanı dönmeye başladı çok ilginç.Kim yönetiyor,senaristi,başraol erkeK oyuncusu, yapımcısı kim ?Müzikleri kim yapıyor ?nerede çekiliyor..Hiç bir bilgi yokmu..

Sevgili moonbeam fragman resmi çektiğine göre sanırım fragman var sende öm ile yollayabilirmisin acaba :)

DESTİNA
14-02-07, 11:55
bende gördüm güzel bi şeye benz,iyor töre dizilerini sevmesemde aşka sürgün çok başarılıydı atv yapmıştı aslıda orda oynuyordu ve çok güzelb bi kız başrolünde mahsun oynasa ne güzel olur onuda aşka sürgünden sonra dizi yapmadı umarım o olur

gzm
14-02-07, 13:22
dicelinin yazılısıda cok degisikti

aska sürgünde oynadı sonra sibel can ın dizisinde bence cok güzel bir kız ama artık basrol erkekte cok önemli ikisi uyum saglarsa dizi tutuyor mutlaka icinde ask var ama töre dizisine benziyor

fawwka
14-02-07, 16:06
dicelinin yazılısıda cok degisikti
aska sürgünde oynadı sonra sibel can ın dizisinde bence cok güzel bir kız ama artık basrol erkekte cok önemli ikisi uyum saglarsa dizi tutuyor mutlaka icinde ask var ama töre dizisine benziyor

Erkek oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu....:img-yes:

elifile
14-02-07, 16:12
Erkek oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu....:img-yes:

Hadi canım. Ciddi misin? O zaman kesin bakarım bu diziye. Beğenirsem izlemeye devam ederim. Ama zaten Mehmet Ali Nuroğlu olunca şimdiden iyi gözüktü gözüme.

elifk
14-02-07, 16:44
m.ali nuroğlu oynuyorsa tutar bu dizi kesin yanii

eee super ozaman umarım carsamba yaparlar gunnunu salı bbg var persembede kv carsamba olursa ıyı olur bence

MAVİ1
14-02-07, 17:07
Mehmet Ali bi işe "evet" dediyse bir bilddiği vardır mutlaka.Töre dizilerini özellikle izlemiyordum ama Mehmet Ali Nuroğlu varsa "fark" vardır.Ne olursa olsun izlerim.

eva-zk
14-02-07, 17:12
mehmet ali nuroğlu varsa hiç kaçırmam ne gün olursa olsun izlerim ay ben çok mutluyum kk bittikten sonra hemen yeni bir dizide oynaması çok güzel

eva-zk
14-02-07, 17:25
Mehmet Ali Nuroğlu

Doğumu :07/09/1979 - İstanbul

Eğitimi :H.Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü Öğrencisi, ODTÜ Felsefe terk

Filmleri - Oyuncu (7 Film)
Peri Tozu Cem 2007
Umut Adası Çetin 2006
Cenneti Beklerken Şehzade Yakup 2005
Kırık Kanatlar Nevzat 2005
An Eye for a Tooth Ömer 2005
Çemberimde Gül Oya Mehmet 2004
Yuvadan Bir Kuş Uçtu 2003

keremcem d
14-02-07, 17:45
Manu oynuyosa kesin tuttar..ikisinin cok yakisacagindan emminim..pekii bilgiden emminmisiniz??:img-yes:

keremcem d
14-02-07, 17:46
mehmet ali nuroğlu varsa hiç kaçırmam ne gün olursa olsun izlerim ay ben çok mutluyum kk bittikten sonra hemen yeni bir dizide oynaması çok güzel

aynen zelihacigim bende cok sevindim manunun oyniyacagina.. tvlerden cok uzun bi süre ayri kalmadi iyiki..:happy0064.....

Fettan
14-02-07, 19:13
Tamamdır bu dizi öyleyse M.ALİ varsa izlememk olmaz tek başına Kırık Kanatları götürdü çocuk izlenmezmi :happy0064 ..

spider_th
14-02-07, 19:31
Manu varsa bizde varız.:img-hyste

http://img249.imageshack.us/img249/7351/114rdnd5.jpg (http://imageshack.us)

http://img106.imageshack.us/img106/4706/1384ohkl5.jpg (http://imageshack.us)

http://img201.imageshack.us/img201/474/kkanatlar21exoo7.jpg (http://imageshack.us)

Dilan-Cagri
14-02-07, 19:37
Aynen bende sizlere katiliyorum...Mehmet Ali Nuroglu varsa eminim cok güzel bir Dizidir...Partneriylede cok yakisacaklar eminim

moonbeam
14-02-07, 19:37
Bende fragman yok sadece resimler var. Mehmet Ali Nuroğlu ile ilgili bilgi sağlam mı ben duymadım? Bildiğim kadarıyla erkek başrol hala belli değilmiş. Sadece Kayseri'de çekileceğini duydum, daha önceki mesajımda yazmıştım.

Çanakkale83
14-02-07, 19:39
Ben de töre dizisi diye izlemeyecektim ama Mehmet Ali Nuroğlu oynuyorsa durum değişir. Şöyle kesin olarak öğrensek iyi olacak şimdi heveslendik umarım doğrudur.:img-yes:

betush
14-02-07, 20:08
M.ALI varsa sonuna kadar izlerim ama insallah öyle hafadan bi töre dizisi degildir !!! süper ya :happy0064 :happy0064

sarp_manyagi
14-02-07, 20:33
M.ALI varsa sonuna kadar izlerim ama insallah öyle hafadan bi töre dizisi degildir !!! süper ya :happy0064 :happy0064

yaww yeter töre dizisi olmasın valla baylıcam yeter yani öğğ geldi töre töre tmm anladık ama çözüm içeren bişiy var mı yok??daha ne o zaman niye yapıonuz o diziyi gösterdiniz orda yaşanınıda neden biz zaten biliyordukk çözüm varsa izlemeyen ne olsun ama yok ki....

kırık kanatlarr
14-02-07, 20:34
ay inanamıyorum ya inş oynar onu ızlemek bana cok buyuk bır zevk verıyor inş bu imkana tekrardan sahip olabılırız o oynuyorsa kesınlıkle superdır inş doğrudur ve oynuyodur bu haber benı cok mutlu ettıya onu cok sevıyorum yaa en buyuk manu:happy0064 :happy0064

gamze_1992
14-02-07, 21:01

evet bende sonuna kadar izlerim mehmet Ali nUrolgu oynarsa ve bencede degildir Töre insallah yani bence yine böyle Osmanli böyle o taraflardan Dizidir veya Törede olabilir ama sanedmem..!

kusadası_26
14-02-07, 21:06
mali varsa gerçekten sonuna kadar izlerim..gerçi töre dizileri baydı ama olsun mali varsa iş bitiştir:D

keremcem d
14-02-07, 21:36
Manu varsa elbettde bizde varisa aynen size katiliyorum..:img-yes: Insallah ama cok güzel bi dizidir:img-yes:

Meryemce90
14-02-07, 21:36
amanin demek manu var eger gercekten varsa bu kaddroda ozaman kesin izlenir cooook süper olur. kirik kanatlar bitti diye cok üzülmüstüm. ama simdi yeni bi dizi harika:D

kaptan jack
14-02-07, 22:05
m.ali varsa kesin izlerim ama töre dizileride bu ara mantar gibi çogalmaya başladı...umarım öyle bir dizi degildir...hoş kötü bir yapım olsa m.ali kabul etmezdi ama hadi hayırlısı.....:img-yes:

keremcem d
14-02-07, 22:10
m.ali varsa kesin izlerim ama töre dizileride bu ara mantar gibi çogalmaya başladı...umarım öyle bir dizi degildir...hoş kötü bir yapım olsa m.ali kabul etmezdi ama hadi hayırlısı.....:img-yes:

insallah cnm..insallah diger töre dizileri gibi anyi konu degildir..manu oynyuo kesin bakarim ama konusuda güzel olsun:img-yes:

moonbeam
14-02-07, 22:23
Diziyle ilgili hiçbir bilgi yok ama fragmanı dönmeye başladı çok ilginç.Kim yönetiyor,senaristi,başraol erkeK oyuncusu, yapımcısı kim ?Müzikleri kim yapıyor ?nerede çekiliyor..Hiç bir bilgi yokmu..
Tek bildiğim Kayseri'de çekileceği, yapımcının Osman Yağmurdereli olduğu ve töre dizisi olmadığı (mitolojik gibi, Aslı Tandoğan'ın at üstündeki hali bana Amazonları hatırlatıyor. Orta Asya göçebe Türkleri falan gibi) Ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun oyandığına dair hiç bir şey duymadım.

dilka
14-02-07, 22:28
Tek bildiğim Kayseri'de çekileceği, yapımcının Osman Yağmurdereli olduğu ve töre dizisi olmadığı (mitolojik gibi, Aslı Tandoğan'ın at üstündeki hali bana Amazonları hatırlatıyor. Orta Asya göçebe Türkleri falan gibi) Ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun oyandığına dair hiç bir şey duymadım.

Canım bak sana benden rahat yok bil yani,hatta yunik ile plan hazırladık ama söylemem bozarsın diye:img-hyste

Bu diziyi izlicem umarım doğru günde olur.Aslı Tandoğanı severim Aşka sürgün geldi aklıma birden...

Ama Osman Yaymurdereli diyince bir duralım bakalım derim.Pek dizileri tutmaz bu adamın.Umarım güzel bir dizi olur.

krnca_
14-02-07, 22:39
Mehmet Ali varsa kesin izlenir yoksa izlenmez mi??? izlenmez tabii:img-hyste belli olmaz konusu fln farklı olursa neden olmasın...........bu töre dizilerini hiç sevmem umarım bu tarz birşey değildir ama öyle bile olsa Mali için izlenir:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

moonbeam
14-02-07, 22:40
Yönetmen: FİLİZ Kaynak

Eğitimi: M. Ü. İletişim Fakültesi

Filmleri - Yönetmen (13 Film)
Gece 2007
Sahte Prenses 2006
Çılgın Yuva 2005
Şansa Bak 2004
Size Baba Diyebilir Miyim? 2004
Yıldızların Altında 2002
Bir Tatlı Huzur 2002
Aşkım Aşkım 2001
Eyvah Kızım Büyüdü 2000
Çarli İş Başında 2000
Hiç Yoktan Aşk 2000
Sevda Kondu 1996
Mahallenin Muhtarları 1992

Yönetmen Yardımcısı
Sessiz Fırtına 1989
Bir Çember Kırılırken 1987

Senaryo: Alican Yaraş

Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Burak Sergen

Çekim Yeri: Kayseri, Ürgüp, Göreme

hales
14-02-07, 22:43
töre veya şöyle ağa dizilerinden değilse ve mehmet ali nuroğlu varsa(ki inşallah yoktur)bakabilirm. mehmet alinin bu dönem bir dizide gözükmesini istemiyorum nevzatı bitiremedim içimde. bilemiyorum kız güzel umarım başarılı olurlar.

odile
14-02-07, 22:50
eğer m.a.n oynuyorsa süperr aslı tandoğanı 29 30 da seyretmiştim çok beğenmiştimm bence çok uyarlar moonbeam arkadaşımız eklemiş ,resimler bana birazz eskiden şevval sam ve özcan denizin oynadıkları bir dizi vardıı şimdi hatılamıyorum adını onu hatırlattı töre dizisi gibi değill masalsı bir havası var izlerim herhaldee :img-yes:

bu arada moonbeam seni yerde ararken gökte buldukk vallla forum olarak günlerdir gözlerimiz seni arıyorr sılaya da bir uğra süper yorumlarından bizi mahrum etmee:img-wink:

moonbeam
14-02-07, 22:51
Canım bak sana benden rahat yok bil yani,hatta yunik ile plan hazırladık ama söylemem bozarsın diye:img-hyste
İyi geceler arkadaşım,Dilka'nın sayesinde burada da bulundun.Dön artık sıla'da sana hasret kaldık.bye
:img-hyste :img-hyste :img-hyste İlahi siz adamı öldürürsünüz. Dilka'm, unikim benden bişi saklayamaz, söledi bile planlarınızı. :img-wink: Ama merak etmeyin yettim gari, sadece biraz gerilerdeyim, okuyorum. İlgimi çeken bişi olursa yazıcam da.

DİCLE İLE İLGİLİ - SON KEZ:

MEMMET ALİ NUROĞLU OYNAMIYOR VE TÖRE DİZİSİ DEĞİL

Nerden çıkardınız ya bunları?????????

moonbeam
14-02-07, 22:53
resimler bana birazz eskiden şevval sam ve özcan denizin oynadıkları bir dizi vardıı şimdi hatılamıyorum adını onu hatırlattı töre dizisi gibi değill masalsı bir havası var izlerim herhaldee :img-yes:
Aynen öyle Odile. Doğru tahmin etmişsin. Zamansız, mekansız, masalsı bi dizi olacakmış.

Armağankolik
14-02-07, 23:44
Adımın dizi olmasına sevinsem miii, üzülsem mi bilemedim!!:img-blush :img-pilot

alisercan
15-02-07, 02:11

kayseride çekildiğini nereden biliyorsun? Sadece yemyeşil çayırlarda koşan bir kızılderili kız gibiydi. Renkli gözlerde donan kareler... Ama kayseri nereden çıktı. M.ali nuroğlu?... İlginç. Bir de gece varmış yağmur ajansın onu da gördüm. Diğer bir başlıktı Dikkatinizi çekti mi? Gece diye başlığa baktım. Melisa sözen ve serhat adlı iki oyuncu başlayacakmış. O da mı töre dizisiydi tam anlayamadım.

DESTİNA
15-02-07, 11:18
MASALSI Bİ KONUSU OLDUĞUNU BEN DE FARKETTİM İSMİN YAZILIŞI VE KIZIN KIYAFETLERİ BUNU GÖSTERİYOR GÜZEL Bİ DİZİ OLUCAĞINA İNANIYORUM AMA BEN,M İÇİMDE HALA BU DİZİDE MAHSUNUN OYNAMASI GEREKİYOR DİYE Bİ HİS VAR SEVDİĞİMDEN Mİ ACABA:img-hyste :img-hyste

arkadaşlar şimdi foruma bakarken gördüm filiz kaynak gece diye bi dizi yi yönetecekmiş başrolerşndede melisa sözen ve serdar nalbantoğlu oynıycakmış şimdi filiz kaynak hangisini yönetecek bunumu onumu

sevda_cicegimm
15-02-07, 11:53
bu atta kosturan kiz 29-30 adli dizidede oynamisti..ins. bu dizidede basarili olur..

summer___17
15-02-07, 11:57
ne bu yaff töre töre bıktık bıktım artık daha değişik bişe yapsalarda bizde rahatlasak

ssvshy
15-02-07, 12:48
bu dizide kayseride ne güzel son bi senedir orada çekilen diizler arttı çekilmese bile karakterlerin memleketi ora oluyor ne şansızım o kadar zaman kaldım ben gelince diziler çekilmeye başladı yönetmenler beni kıskanıyorumu ne orada bulunsaydım tüyoları toplardım :)
bir çok dizide oynayan bu iki oyuncunun varolması güzel eğer konu töre değilse dahada ilgi çekici zaten yeterince fazlalaştı töre dizisi hem sanmıyorum atvnin kendi kanalında ikinci bir töre dizisi yapacağını

de-rin
15-02-07, 13:25
etkileyici bi fragmanı var doğrusu insan da merak uyandırıyor.inşallah töre dizisi olmaz bi tane var bi tane daha geldi pek etkileyici olmuyor artık.diclenin yazılım tarzı ve de müzikleri etkileyici ama müziği daha önceki aşka sürgün deki müzikleri hatırlattı bana.
başroldeki kızın saçlarınıda oldum olası çok beğenirim gözleride öyle....
başrol erkek oyuncusu kim acaba okuduğum kadarıyla henüz bi bilgisi olan yok.MANUROĞLU (nevzat) yazılmış ama onun oynadığı kırık kanatlar daha yeni bitti...bu nedenle kendisini hemen başka bi dizide izlemek yerine yüzünü dinlendirse daha verimli olacak sanırım .izleyici olarak bir diziden diğer diziye geçince oyunculara rollere konsantre olamıyorum...başka biri oynar ise daha güzel olacak. dizilerin tutması için kadroda çok önemli tabi acaba kimlerr var..

acık sözlü
15-02-07, 13:30
arkadaşlar bence gece başlığıyla bu başlığı birleştrmek lazımikiside aynı dizi ama artık adı dicle olmuş sanırım...ayrıcada şu kısa görüntüye görede cekimler cok güzel benim çok dikkatimi çekti...oyuncu kadrosunu bilen varmı çok merak ediyorum başrol erkek kim?

moonbeam
15-02-07, 13:34
kayseride çekildiğini nereden biliyorsun? Sadece yemyeşil çayırlarda koşan bir kızılderili kız gibiydi. Renkli gözlerde donan kareler... Ama kayseri nereden çıktı.
Tabi ki yeşil çayırlara bakıp ahanda burası Kayseri demedim arkadaşım. Zaten tanıtım başka bir yerde çekilmiş (Hadım Köy civarında). Çekim yerinin Kayseri, Ürgüp-Göreme civarında olacağını diğer bilgileri aldığım yerden öğrendim. :img-wink:

TÖRE DİZİSİ DEĞİL DEDİK O KADAR HALA TARTIŞMA DEVAM EDİYOR.

moonbeam
15-02-07, 13:37
başrol erkek oyuncusu kim acaba okuduğum kadarıyla henüz bi bilgisi olan yok....dizilerin tutması için kadroda çok önemli tabi acaba kimlerr var..
oyuncu kadrosunu bilen varmı çok merak ediyorum başrol erkek kim?
ARKADAŞLAR ÖNCEKİ SAYFALARA BAKARSANIZ AYNI SORULARI TEKRAR TEKRAR SORMAZSINIZ. TOPU TOPU 5 SAYFA VAR ZATEN. O KADAR ZOR DEĞİL.
Bir önceki sayfaya yazıp foto linklerini eklemiştim. Maçolar'da oynamış olan Tolgahan Sayışman. Bir de Burak Sergen'in oynayacağını duydum. İyi oyuncudur severim Burak Sergen'i.

acık sözlü
15-02-07, 13:44
aa tolgahan mı!!! süppeerrrrrr :good: :good:
ben bu çocuğu çok beğeniyorum....çok yakışır bence

hewal
15-02-07, 13:46
Tabi ki yeşil çayırlara bakıp ahanda burası Kayseri demedim arkadaşım. Zaten tanıtım başka bir yerde çekilmiş (Hadım Köy civarında). Çekim yerinin Kayseri, Ürgüp-Göreme civarında olacağını diğer bilgileri aldığım yerden öğrendim. :img-wink:

Arkadaşım neden sinirleniyorsun madem çekim mekanını öğrendin,konusunun töre olmadığınıda kesin TÖRE değil diyorsun e peki neyi anlatıyor.Mitlojik olabilir denilmişde mitolojide birsürü konu var bu diznin ana konusu ne olacak.

Aklımı kurcalayn bir başka mevzu ise Dicle Mezopotamya topraklarıyla bütünleşmiş bir isim bu isimle Kapadokyada dizi çekilmesi ilginç geldi bana

moonbeam
15-02-07, 13:57
Bildiğim ne varsa yazdım işte. Mitoloji bilgi değil. O benim tahminim. Fragman bana o havayı verdi. Aslı Tandoğan'ın at üstündeki halini Amazonlara benzettim. Tek bildiğim töre dizisi değil, zamansız, mekansız masalsı bir dizi olacağı. Israrla töre dizisi değil ve Mehmet Ali Nuroğlu oynamıyor dememe rağmen bunların tartışılması garibime gidiyor sadece.

Dicle ismine gelince, Aslı Tandoğan'ın dizideki karakterinin adı. Sanırım yine Kapadokya'da çekilen Asmalı Konak'ta da Dicle adından bir karakter vardı. Ayrıca zaten dizi zamansız ve mekansız olacaksa çekim yerinin fazla bir önemi kalmıyor. Dicle öylesine seçilmiş bir isim gibi geldi bana. Mezopotamya ile bir alakası yok herhalde. Şu Gece başlığına bakmadım daha önce. Bununla aynı dizi olduğuna emin misiniz?

GSealment
15-02-07, 14:03
Güzel Bir Dizi Olacağa Benziyor.Fragmanı Çok Beğendim. Müziği Töre Dizilerinin Müziğini Anımsatsada; Töre Dizisi Değil Gibi Geldi Bana.Aslı Tandoğan'ı Çok Severim.Bu Rolünde Altından Başarıyla Kalkacaktır.Cok Degisik Bir Dizi Olabilir..

dalya
15-02-07, 16:16
Az önce forumu biraz gezindim, yeni bir M.A.N. dizisi var diye sevinmistim, megerse degilmis.. Yada ben yanlis okudum.
Enteresan diziye benziyor, bakarim belki..

Peroş
15-02-07, 18:27
fragman benim ilgimi çekti çarşabalarım boş o güne konulursa bakacagım tolgan iyi oynuyor maçolarda esir kalplerde bakmıştım burak sergen zaten iyi bir oyuncu inşallah tutar şimdiden başarılar diliyorum

ECE...:)
15-02-07, 19:45
MASALSI Bİ KONUSU OLDUĞUNU BEN DE FARKETTİM İSMİN YAZILIŞI VE KIZIN KIYAFETLERİ BUNU GÖSTERİYOR GÜZEL Bİ DİZİ OLUCAĞINA İNANIYORUM AMA BEN,M İÇİMDE HALA BU DİZİDE MAHSUNUN OYNAMASI GEREKİYOR DİYE Bİ HİS VAR SEVDİĞİMDEN Mİ ACABA:img-hyste :img-hyste

arkadaşlar şimdi foruma bakarken gördüm filiz kaynak gece diye bi dizi yi yönetecekmiş başrolerşndede melisa sözen ve serdar nalbantoğlu oynıycakmış şimdi filiz kaynak hangisini yönetecek bunumu onumu

Arkadasım burası yeri değil biliyorum ama öbür baslıga yazsam görmeyeceksin, Gece de Serdar Nalbantoglu mu olucak ? Serhat Tutumluer diye duyurulmsutu ..

merveve
15-02-07, 23:50
fragman benim ilgimi çekti çarşabalarım boş o güne konulursa bakacagım tolgan iyi oynuyor maçolarda esir kalplerde bakmıştım burak sergen zaten iyi bir oyuncu inşallah tutar şimdiden başarılar diliyorum

yaşşaasııınnn tolgahan oynuyomuşş...:happy0064 :happy0064 kesin izlerimmm...

deliasik
16-02-07, 00:24
inanmiorum yaa TOLGAHANIMII oynuuucakkk???
eger dogruyaa bu bilgilerrr süperr haber yaaaaaaaa
kesinn izlerimm eger oynarsa...:img-wink: :happy0064

moonbeam
16-02-07, 00:36
Mart ayının ilk haftası yayına girecekmiş. Ve evet Tolgahan oynuyor.

alisercan
16-02-07, 00:49

Açıklaman çok güzel. Ama doğru değil. Yani benim sorumun karşılığı değil. Yani setten birinin bilebileceği şeyler biliyorsun. Nerede seyrettiğini, yazdığını okuduğunu söyleyemiyorsan, sen bunu biliyorsun demektir. Çünkü hewalın dediği gibi dicle mezopotamya ile yakından ilgilidir. Kayseri çok uzak kalır. Yani sen kayseride çekildiğini biliyorsun açıklamanı da bu kriterden uzak tutarak yapıyorsun....
Bari gece başlığını uyar sevgili arkadaşım bak onlar da aynı dizi için ayrı başlık açmışlar...

muko88
16-02-07, 01:00
bunun da bir töre dizisi olduğundan emin misiniz arkadaşlar?Bu töre dizilerinin de tadını kaçırmasınlar artık ya, normale dönsünler, bir ya da iki tane yeterli oluyor zaten.Tutar diye sürekli böyle diziler çekmeye gerek yok ki.Töre dizisi mi acaba?İnşallah özgün bir konusu vardır, farklı şeyler görmek istiyorum...

Ayisigi86
16-02-07, 03:11
Insallah güzel bir dizi olur. Fragmani cok basarili buldum.

Kendi adima konusuyorum: eski, devamli dizilerde, ekranlarda görülen yüzlerden bikildi artik...Örnegin Tolgahan...tamam yakisikli, iyi bir oyuncu olma yolunda da ilerleyebilir...ama ben artik yoruldum her yeni dizide devamli ayni oyunculari görmekten. Tolgahan mesela ayni yil icinde iki ayri dizide yer aldi (Esir kalpler ve Macolar) Macolar bitti derken pat Dicle dizisi...Ya yokmu yeni yüzler, oyuncular...söyle konservatuar mezunu...ne bileyim iste...farkli oyuncular...

Tabi dizisin senaryosu ve oyuncu kadrosu cok önemli...Insallah begenilir...Son zamanlarda ATV'de cok dizi yayindan kaldirildi....

moonbeam
16-02-07, 03:17
Açıklaman çok güzel. Ama doğru değil. Yani benim sorumun karşılığı değil. Yani setten birinin bilebileceği şeyler biliyorsun. Nerede seyrettiğini, yazdığını okuduğunu söyleyemiyorsan, sen bunu biliyorsun demektir. Çünkü hewalın dediği gibi dicle mezopotamya ile yakından ilgilidir. Kayseri çok uzak kalır. Yani sen kayseride çekildiğini biliyorsun açıklamanı da bu kriterden uzak tutarak yapıyorsun....
Bari gece başlığını uyar sevgili arkadaşım bak onlar da aynı dizi için ayrı başlık açmışlar...
Gece ile ilgili hiç bir bilgim yok. Onları ne konuda uyarayım anlamadım. Bu dizi ile ilgili de bildiğim şeyleri bilgi olarak tahmin ettiğim şeyleri ya da yorumlarımı da net bir şekilde öyle olduğunu belirterek yazıyorum.

merveve
16-02-07, 09:41
Insallah güzel bir dizi olur. Fragmani cok basarili buldum.

Kendi adima konusuyorum: eski, devamli dizilerde, ekranlarda görülen yüzlerden bikildi artik...Örnegin Tolgahan...tamam yakisikli, iyi bir oyuncu olma yolunda da ilerleyebilir...ama ben artik yoruldum her yeni dizide devamli ayni oyunculari görmekten. Tolgahan mesela ayni yil icinde iki ayri dizide yer aldi (Esir kalpler ve Macolar) Macolar bitti derken pat Dicle dizisi...Ya yokmu yeni yüzler, oyuncular...söyle konservatuar mezunu...ne bileyim iste...farkli oyuncular...

Tabi dizisin senaryosu ve oyuncu kadrosu cok önemli...Insallah begenilir...Son zamanlarda ATV'de cok dizi yayindan kaldirildi....

yorumunu bence bidaha düşün derim çünkü biraz sacma geldi bana...ozman senin mantığında hiç bir oyunucu 2 den fazla dizide oynamamalı ... okadar kolaymı sence ... bana göre tolgahan süper bi tercih vede biz onu daha doya doya izleyemedik çünkü maçolarıda kaldırmışlardı yayından...umarım bu dizi uzun soluklu olur

moonbeam
16-02-07, 11:13
Günün daha belli olduğunu sanmıyorum. Zaten belli olunca fragmana yazarlar. ATV'nin şu an Pazartesi ve Cumaları dolu. Çarşamba 8'de olmayacağı da kesin. İnşallah Salı'ya koymazlar.

hewal
16-02-07, 13:28
Tolgahan Sayışman kesin bilgi demek.Bende açıkcası M.A.Nuroğlu olsunisterdim.Bu arada jenerik müziği tanıdık geliyor Yağmur Ajans olmasa aklıma yine Aşka Sürgün'de olduğu gibi Kemal Sahir Gürel yada Erol Mutlu gelecek ..Ama bildiğim Yağmur Ajans genelde Ali Otyam la çalışıyor ..

muko88
16-02-07, 13:31
Tolgahan Sayışman kesin bilgi demek.Bende açıkcası M.A.Nuroğlu olsunisterdim.Bu arada jenerik müziği tanıdık geliyor Yağmur Ajans olmasa aklıma yine Aşka Sürgün'de olduğu gibi Kemal Sahir Gürel yada Erol Mutlu gelecek ..Ama bildiğim Yağmur Ajans genelde Ali Otyam la çalışıyor ..

evet müzik hoştu gerçekten.Mehmet Ali nuroğlu olsaydı keşke.Ya fragmanlarda dikkat ettim de,fragmanın sonunda dicle ismini arapça harflerle yazılıo gibi yazıolar sanki.ilginç geldi..

alisercan
16-02-07, 14:44
evet müzik hoştu gerçekten.Mehmet Ali nuroğlu olsaydı keşke.Ya fragmanlarda dikkat ettim de,fragmanın sonunda dicle ismini arapça harflerle yazılıo gibi yazıolar sanki.ilginç geldi..

Arapçadan da öteye diziye masalsı veya şöyle de diyebiliriz düşsel bir hava katsın istemişlerdir. Sadece yazı değil; çekimler, kostüm mekan hepsi... Çünkü yemyeşil çayırlarda bembeyaz bir at üstünde, üstündeki kostümlerin nereye hangi yöreye ait olduğu bile belli olmayan bir mavi gözlü kız. Amazonlar dersiniz, ben de kızılderililerle özdeştiririm, bir başkası güneydoğu kökenli görür. Yani izleyen istediği gibi görür.

hewal
16-02-07, 14:48
Arapçadan da öteye diziye masalsı veya şöyle de diyebiliriz düşsel bir hava katsın istemişlerdir. Sadece yazı değil; çekimler, kostüm mekan hepsi... Çünkü yemyeşil çayırlarda bembeyaz bir at üstünde, üstünde nereye ait olduğu bile belli olmayan bir mavi gözlü kız. Amazonlar dersiniz, ben de kızılderililerle özdeştiririm, bir başkası güneydoğu kökenli görür. Yani izleyen istediği gibi görür.

Ben daha önce yazdığım gibi Mezopotamya havası aldım...Gerek kostümden,gerek isimden gerek müzikten .Farklı kültürlerin dokusu var..Bakış açısına bağlı.Yanlız hakkında bu kadar az bilgi varken fragmanın dnmesi ilginç tanıtım metni falan olsada eklense buraya ...

stargate
16-02-07, 14:56
arkadaşlar dizi ürgüp' de çekilmeye başlanmış bile:) dizinin ilk adı gece imiş sonradan dicle ye dönmüşler. yani gece diye başka bir dizi olmayacak. oyuncu kadrosuna gelince;

BURAK SERGEN
ASLI TANDOĞAN
MURAT GARİBAĞAOĞLU
MİRAÇ ERONAT
IŞIL SERGEN
SELEN UÇER
ÖZLEM YILMAZ
ALEV GÜRZAP
TOMRİS OĞUZALP
ALP ÖYKEN
TOLGAHAN SAYIŞMAN

SzARap
16-02-07, 15:04
arkadaşlar dizi ürgüp' de çekilmeye başlanmış bile:) dizinin ilk adı gece imiş sonradan dicle ye dönmüşler. yani gece diye başka bir dizi olmayacak. oyuncu kadrosuna gelince;

BURAK SERGEN
ASLI TANDOĞAN
MURAT GARİBAĞAOĞLU
MİRAÇ ERONAT
IŞIL SERGEN
SELEN UÇER
ÖZLEM YILMAZ
ALEV GÜRZAP
TOMRİS OĞUZALP
ALP ÖYKEN
TOLGAHAN SAYIŞMAN

Arkadaşım yukarıda yazdığın doğrumu yani bu dizinin önceki adının gece olduğu sonra değiştirildiği ve gece dizisinin olmadığı yönündeki...

Yağmurdereli, yeni projelerinden birini atv için çekecek. Alican Yaraş'ın yazdığı "Gece" adlı diziyi Filiz Kaynak yönetecek. Antakya - İstanbul hattında geçecek töre ve aşk dizisinin başrolü için düşünülenler ise Melisa Sözen ile Serhat Tutumluer.

Yağmur Ajans'ın çekeceği bir diğer dizi olan "Seni Seviyorum"un başrol oyuncusu belli ama kanalı değil. Özgür Evren Heptürk'ün senaryosunu yazdığı diziyi "Karagümrük Yanıyor"u çeken Hilal Saral yönetecek. "Seni Seviyorum"un başrol oyuncusu "Zerda" ile olay yaratan ama ardından çektiği, "Aşkımızda Ölüm Var", "Ölümüne Sevdalar" ve "Sırça Köşk" dizileri düşük reyting nedeniyle yayından kaldırılan Ece Uslu olacak.

Milliyet

sonuçta böyle bir haber varken.... hangisi doğru...bilgin varmı... :img-help: :img-help: :img-help:

muko88
16-02-07, 15:10
Arapçadan da öteye diziye masalsı veya şöyle de diyebiliriz düşsel bir hava katsın istemişlerdir. Sadece yazı değil; çekimler, kostüm mekan hepsi... Çünkü yemyeşil çayırlarda bembeyaz bir at üstünde, üstündeki kostümlerin nereye hangi yöreye ait olduğu bile belli olmayan bir mavi gözlü kız. Amazonlar dersiniz, ben de kızılderililerle özdeştiririm, bir başkası güneydoğu kökenli görür. Yani izleyen istediği gibi görür.

Evet...Umuyorum ki farklı bi proje olsun bu, alışılagelen dizi tiplerinden olmaması ümidiyle başlamasını bekliyorum.Ama keşke ismini DİCLE koymasalrdı dizinin; çünkü SILA ya benzeyecek.Millet sıla mız vardı bi de dicle mi geldi diycekler...Doğu dizisi falan diye yanlış algılanabilir...

stargate
16-02-07, 16:48
Arkadaşım yukarıda yazdığın doğrumu yani bu dizinin önceki adının gece olduğu sonra değiştirildiği ve gece dizisinin olmadığı yönündeki...

Yağmurdereli, yeni projelerinden birini atv için çekecek. Alican Yaraş'ın yazdığı "Gece" adlı diziyi Filiz Kaynak yönetecek. Antakya - İstanbul hattında geçecek töre ve aşk dizisinin başrolü için düşünülenler ise Melisa Sözen ile Serhat Tutumluer.

Yağmur Ajans'ın çekeceği bir diğer dizi olan "Seni Seviyorum"un başrol oyuncusu belli ama kanalı değil. Özgür Evren Heptürk'ün senaryosunu yazdığı diziyi "Karagümrük Yanıyor"u çeken Hilal Saral yönetecek. "Seni Seviyorum"un başrol oyuncusu "Zerda" ile olay yaratan ama ardından çektiği, "Aşkımızda Ölüm Var", "Ölümüne Sevdalar" ve "Sırça Köşk" dizileri düşük reyting nedeniyle yayından kaldırılan Ece Uslu olacak.

Milliyet

sonuçta böyle bir haber varken.... hangisi doğru...bilgin varmı... :img-help: :img-help: :img-help:

son bilgiler benim verdiğim gibi... izleyip göreceğiz artık

hewal
16-02-07, 16:53
Merakıma yenik düşüp Yağmur Ajansa mail attım ama bir bilgi veremeyeceklerini yazmışlar.Nedir bu iyice merak etmeye başladım.Hiç bir sebepten değilse bile bu merak yüzden izleyeceğim gibime geliyor...Ama mistik bir dizi olsada Töre olsada Tolgahan Sayışman çok klasik bir tip kalıyor.Daha keskin farklı yüz hatları olan biri olsaymış keşke.

nil89
16-02-07, 17:32
asliyi baya severim cok seker bi kiz konusu degisik bence güzel ama toprak sergenin oynamasi olmadi cok sevimsiz bir adam yakismadi bence eger asli ile partner o olucaksa izlemem büyük ihtimahl ama tolgahan sayismaninda ismi geciyor o partneri olur herhalde bu durumda diziyi meraklan bekliyorum
ne zaman baslicagini bilen varmi

ehlocan
16-02-07, 18:35
Oyuncuların hemen hepsi tiyatro kökenli.Hele Murat Garibagaoğlu varmış eğer ki doğu hikayesi olursa şive sorunu olmayacak oyuncuların başında geliyor..(Sahra dizisinden tecrübeyle sabit)Onca oyuncunun içinde Tolgahan Sayışman (önyargılı olmak istemem) sanırım izlenme oranlarına etkisi düşünülerek verilmiş bir karar.Esir Kalplerden biliyorum oda zaten çok kısa sürmüştü.Fragman dikkat çekici kulaıma gelen müziğinde etkisiyle bir göz atma duurmu olacaktır özellikle jeneriğine :img-wink: .

ceyceylan
16-02-07, 21:58
jeneriği çok etkileyciydi ve foruma bi baktım ve tolgahanın olduğunu görünce çok sevindim :happy0064 :happy0064 ...bence diznin nasıl olacağını( töremi ,destansımı) iyimi,kötümü izledikten sonra tartışalım daha başlamadan yorum yapmak çok saygısızca geliyo bana ..umarım hak verirsiniz....

gizmo50
17-02-07, 11:05
arkadaşlar dizi çekimleri başladı ana mekan ürgüp-mustafapaşa kasabasında bir konak.şu anda açık mekanlardaki çekimler yapılıyor bugün kayseride çekim yapılıyor.ben bu kasabada yaşadığım için size ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verebileceğim.yarın buradaki çekmler başlıyo oyuncular hakkındaki kesin bilgiyi yarın vereceğim çünkü burnumun dibinde olacaklar:)dizideki köyün adı zamansız köyü şimdilik bu kadar

yoncacık
17-02-07, 11:38
tolgahan sayışman oynuyomuş çok sevndim ,bu dizi maçolar gibi reyting kurbanı olmasın lütfen

merve_ko
17-02-07, 12:00
Oyuncuların hemen hepsi tiyatro kökenli.Hele Murat Garibagaoğlu varmış eğer ki doğu hikayesi olursa şive sorunu olmayacak oyuncuların başında geliyor..(Sahra dizisinden tecrübeyle sabit)Onca oyuncunun içinde Tolgahan Sayışman (önyargılı olmak istemem) sanırım izlenme oranlarına etkisi düşünülerek verilmiş bir karar.Esir Kalplerden biliyorum oda zaten çok kısa sürmüştü.Fragman dikkat çekici kulaıma gelen müziğinde etkisiyle bir göz atma duurmu olacaktır özellikle jeneriğine :img-wink: .

murat garibağaoğlu varsa ilk bölümünü izlerim.. bakalım yemin efendi neler yapıyor:happy0064

gizmo50
17-02-07, 13:08
arkadaşlar murat garibağaoğlu kimdi çıkaramadım netten arattım ama resmini bulamadım resmi olan arkadaş varmı?gerçi yarın görebileceğim ama hangisiolduğunu çıkaramam belki

GSealment
17-02-07, 18:09
Konusu İle İlgili Hala Bilgi Yok Mu? Yada Ne Zaman Başlayacağı İle İlgili? Merakla Bekliyorum..

cadikiiiz
17-02-07, 20:17
evet bende bekliyorum...kesin bir bilgi yok mu arkadaslar??tolgahan sayismanda oynuyor galiba bu dizide...:) ben kesin izlerim bu diziyi....
yanliz dogru dimi tolgahan sayismaninda oynicagi...yani bosuna sevinmiim....:icon_whis

mary61
17-02-07, 21:51
arkadaslar bu dizide mehmet alidemi oynuyor yani ben anlamadim birsey ..eger oynuyorsa izlerim ama insallah töre dizsi deildir yani hergün yeni bir töre dizsi cikiyor ve artik izlemek istemiyorum baska konumu kalmadi...

FBuse
18-02-07, 03:01
tanitimi ilk izledigimde aaa ikinci "sila" dizisi dedim, umarim konusu farkli olur..ayni dizileri izlemez cok zevksiz..buarada samet avatarin ve imzan harika (rengin cok gzl yapmis hakkatten!)

gamze_1992
18-02-07, 03:15
Konusu İle İlgili Hala Bilgi Yok Mu? Yada Ne Zaman Başlayacağı İle İlgili? Merakla Bekliyorum..

evet vallayi bende merak ediyorum ... ve dizinin konusunu..!

gizmo50
18-02-07, 11:43
meryemce resim için tşk ama çıkaramadım resim karanlık geldi yinede tşk

Ay90
19-02-07, 02:42
dicle yi oyanayan kizi ben bi kac yerde görmüstüm ve cok begeniyorum cok güzel. Töre dizisiyse segredilmez moda mi olmus ne her yerde töredir gidiyor. Erkek basrrol kim oda önemli.

averaj
19-02-07, 02:51
kadroya baktım da dikkatimi çekti..gerçek hayatta evli olan iki oyuncu da kadroda yer alıyor...burak ve ışıl sergen.burak sergeni zaten eskiden beri tanıyorum da ışıl sergeni daha önceki dizisinden biliyorum.bütün çocuklarımda oynamıştı.hem güzel biri, hem de iyi oynuyor.

dalya
19-02-07, 10:25
dicle yi oyanayan kizi ben bi kac yerde görmüstüm ve cok begeniyorum cok güzel. Töre dizisiyse segredilmez moda mi olmus ne her yerde töredir gidiyor. Erkek basrrol kim oda önemli.
Bu dogulu bir dizi ama töre dizisi degilmis. Konusu dahada farkliymis. Bende merak ediyorum. Fragmanindan birsey anlasilmiyor.

gamze_1992
19-02-07, 11:37
evet bencede Dicle iyi rol oyniyan bir kiz ayni Sila gibi ola bilir bence...yani iyi bir dizi olacagindan eminim..!

sondakika
19-02-07, 11:45
efendim umarım töre falan filan fasarya işleri yoktur.. bu sıralar sıla ile başlayan ortalığı kazıp kavuran bu fırtınaya, birde bu dicle katılmaz.. starda yaralı yürekleri deyu bir dizi daha töreyi ele alan.. hoş ama fazlası sadece mide bulandırır.. dikkat.!!

şahsi fikrimdir; eğer töre dizisi ise, ki ilk etapda uyandırdığı izlenim bu, ve atve oynayacaksa iki şey olacaktır: bir atv'den bir dizi daha yayın hayatına veda edecek, kanımca bu yeni dizi eğer gerçekten töre ele alınıyorsa SILAnın gölgesinde kalacaktır..

bir küçük notcuk millet olarak bir şeyin çılkını çıkarmada üzerimize yok.. birşey tutulmaya görsün anında benzerleri ortalıkta.. birşeyden çoksa onun değeri düşer.. !!

hewal
19-02-07, 12:04
Hakkında bu kadar az bilgiyle bu kadar yorum valla bu dizi tutar en azından ilk bölümü merak için izleyenler sayesinde izlenme rekoru bile kırabilir..Arkdaşalr bir töredir tutturulmuş oşlabilir töre diziside olabilir.Önemli olan doğru dürüst bir senaryo ile gerçeğe en yakın ekranlara getirmek ben şahsen şu anda tv de rekor kıran Sıla diziisnin törenin kenarından kıyısından geçtiğine katılamıyorum..Berdel üzerinden aişk hikayesine çevirdiler işi maşalalh ..Belki bu manada bu dizi eğer töreyi anlatacaksa farklı olabilir..Bi konusu gelsin bi bakalım hele neler olacak...

GSealment
19-02-07, 15:05
Töre Dizisiyse Ve Konusu Çok İyi Değilse Gerçekten Gına Gelir.Ama Bu Dizide Beni Etkileyen Birşey Var.Sanki Hep Birlikte Bu Diziye Bağlanacağız.. Mutlaka İzleyeceğim.Her Ne Gün Olursa Olsun..!!

::.CaniQ.::
19-02-07, 17:06
Ya ben bu diziyi yüzdeyüz izlerim cünkü Asli Tandogana bayiliyorum cok güzel bi kiz cok seviyorum kendisini....cokta basarili bence...

BURAK SERGEN
ASLI TANDOĞAN
MURAT GARİBAĞAOĞLU
MİRAÇ ERONAT
IŞIL SERGEN
SELEN UÇER
ÖZLEM YILMAZ
ALEV GÜRZAP
TOMRİS OĞUZALP
ALP ÖYKEN
TOLGAHAN SAYIŞMAN

Gercekten saglam bi kadroya benziyor
en cok hosuma giden isimlerde

Asli Tandogan
Burak Sergen
Isil Sergen(Yani esi KAdir inanirin dizisindede Ela yi oynamisti(elaydi galiba :happy0064 )Bütün Cocuklarimdaydi

insallah reytinge kurban gitmezz ya...:icon_sorr :img-blush :img-wink: :img-wink:

ceyceylan
19-02-07, 17:35

tolgahan sayışman

ssvshy
20-02-07, 12:28
valla töre dizisi kesinlikle olmamalı zaten olmayacakmışta ortalıkta yeterince töre dizisi var ve her geçen gün artıyor farklı bişey olsun ki olacak gibi izlensin buarada mekan olayında yer olarak konun geçtiği yer gibi gösterilen ama orası olmayan bir çok dizi var kınalı kuzular köprü buradada aynı şey olabilir yada ara ara asıl mekana gidilebilir birde bişeyi merak ettim dizide arap kültürüne ait unsurlar kullanılacakmı dicle adındaki i harfi arapça harf gibi geldi bana özcan denizin yeni dizisindede var arapça yazı oradan dikkatimi çekti yoksa yazım şeklimi onu andırıyo

didemfener
20-02-07, 13:57
gerçekten ya bu töre dizileri aldı başını gidiyor bir töre dizisi çıkıyor arkasndan 10 tane bir tane roman yazarlarının disizi çıkıyor arkasından o olmaz ya inş güzel dizidir

PAMUK_MELEGIM
20-02-07, 14:07
dun fragmani gordum aska surgunde cokguzeldi guzel bir kiz ,mehmet ali nur ogluda cok iyi bir oyuncu umarim tutar

dalya
20-02-07, 14:13
dun fragmani gordum aska surgunde cokguzeldi guzel bir kiz ,mehmet ali nur ogluda cok iyi bir oyuncu umarim tutar
Mehmet Ali Nuroglu yokmus...

cadikiiiz
20-02-07, 15:03
ben daha fragmani hic göremedim yaa...tam olarak konusunu bilen yok galiba....peki nezaman baslicakmis dizi??
off yakinda baslar insallah...

sondakika
20-02-07, 21:26
önce sıla çıktı... tuttu.. hurrraaaaaa dicle.. atv yaparda sıla ile dicle.. star boş durur mu.. ?! hurrrra KADER çıktı.. ekranlar sıla, dicle kader..adlı şık bayan isimleri içeren dizilerle doldu... birde fırat adlı dizide yolda mıdır.. yoldadır yolda.

gelelim diclenin tanıdım fragmanına.. skandal.. rezalet.. kızın biri at üstünde.. habire at sürüyor.. sabah köründe çıkmış akşam gece karanlığına kadar at üstünde.. ortamda şahane ha.. kafayı atlan bozmuş pisikopat :img-hyste

Helen_
20-02-07, 21:35
Fragmanı çok güzel. Yarı karanlık bulutlu bir havada at üstünde bir kız...

Aslı Tandoğan'ı Aşka Sürgünden tanıyorum.Orda çok severdim. Özellikle de saçlarına bayılıyorum. Tanıtımda rüzgarda harika bir şekilde dalgalanıyorlar...

Töre dizisi olacağını sanmam. Atv'nin zaten böyle bir dizisi var. Konusu daha başka olacakmış gibi geliyor. Çekim yeri Nevşehir, Kayseri ama bana güneydoğuda geçen bir dizi olacakmış izlenimi yarattı. Tanıtımdaki dicle yazısınıdan ...Sılayı bırakmak için fırsat arıyordum. İyi olur buna başlarım artık. :)

Umarım erkek başrol Tolgahan Sayışman değildir.Yan rol olabilir ama başrol olmasın. Onu izlerken hep tutukmuş gibi geliyor. Kendimi veremiyorum

Murat Garibağaoğlu gibi tiyatro kökenli oyuncuların olması çok iyi. O oyuncunun harika bir şive kullanışı vardır.

Burak ve Işıl Sergen çifti de çok iyi oyuncular... Bunlar da artı puan...

ezgo
20-02-07, 23:34
Amma çok fragmanı veriliyor bu dizinin.Bari bir an önce başka kimler oynuyor,nasıl bir hikaye bunları da verseler diyorum....Çok da merak içerisindeyim açıkçası.Ama n'olur TÖRE dizisi olmasın rica ediyorum.

yaren&cenk
20-02-07, 23:38
arkadaşlar başroldeki erkek oyuncu hakkında tam olarak bir bilgisi olan varmı acaba çok merak ediyorumda...vede güzel bir diziye benziyor zaten o kızı aşka sürgünde de çok begeniyordum umarım bu dizi tutar...

merveve
21-02-07, 00:41
arkadaşlar başroldeki erkek oyuncu hakkında tam olarak bir bilgisi olan varmı acaba çok merak ediyorumda...vede güzel bir diziye benziyor zaten o kızı aşka sürgünde de çok begeniyordum umarım bu dizi tutar...

başrol erkek tolgahan sayışman :img-yes: ...bu diziyi izlemem için en buyuk neden...umarım güzel bi dizi olur ve tutulur..tolgahanı çok seviyorum

cadikiiiz
21-02-07, 10:55
başrol erkek tolgahan sayışman :img-yes: ...bu diziyi izlemem için en buyuk neden...umarım güzel bi dizi olur ve tutulur..tolgahanı çok seviyorum

aa gercekten mi??dizide oynadigini biliyordum ama basrol oynicagini bilmiyordum...iste bu süper :good:

yoncacık
21-02-07, 11:47
ewet gercekten süper :img-wink: tolgahana bayılıyorum bence çok başarılı,inşallah dizide boo reytgli olur,çünkü artık her başarı reytnge endekslendi malesef

Peroş
21-02-07, 14:44
yeni fragman dönmeye başladı daha iyi izleyemedim ama aksiyonlu dir diziye benziyor sonda dicle birine tüfek dogrulmuş orda bitiyor fragman

gamze_1992
21-02-07, 15:30
yeni fragman dönmeye başladı daha iyi izleyemedim ama aksiyonlu dir diziye benziyor sonda dicle birine tüfek dogrulmuş orda bitiyor fragman

yaa arkadaslar nezaman basliyacak ve fragman veya bir özet eklenmedi mi yani cok merak ediyorum....

sarmes
21-02-07, 18:09
atv avrupada fregmanı gördüm bütün adı yazılan oyuncularda gözüküyo.ama ben tolgahan sayışmanı göremedim.yada gözden kaçırdım.fregmanı çeken olursa buraya yazarsa iyi olur...

gamze_1992
21-02-07, 18:22
bu ilk verilen fregman bunda sadece dicleyi gösteriyolar.buugn yei çıkan fregmanda bütün oyuncularda gözüküyo..

okey ozaman ilk tanitim fragmani yani malesef ellime gelen bukadardir

violettt
21-02-07, 19:52
nasıl bir dizi bu dicle tam olarak konusu ne ben de fragmanlarını izledim anladığım kadarıyla aşk ve aksiyon bir arada yer alacak gibi

sinope
21-02-07, 20:36
dicle
biraz once tesadufen fragmanina denk geldim,oldukca ilginc bir diziye benziyor,erkek oyuncular arasinda BURAK SERGENI de gordum,
hem basrollerde ynayan bayan(su an adini hatirlayamiyorum) ata binmesi falan gercekten cok hos
bakalim insallah bu dizide tore falan yoktur,o kadar tore ilgili diziler fazlalastiki,bari diclenin konusu insallah farklidir
saygilarimla

cadikiiiz
21-02-07, 22:54
off ya ben bugün sabah gördüm fragmani ama sadece o kiz(adini unuttum) yine atin üstündeydi....digerlerini görmedim...ilk tanitim fragmaniydi galiba yine...insallah bende görürüm artik yani yoksa merakdan catlicam...:img-hyste :img-hyste

gamze_1992
22-02-07, 00:18
bende merak ettim simdi su ikinci fragmani nerde izliyebilirim tvde hic dek gelmiyorda:img-yes: ? bilen varmi?

bende ikinci fragmani merak ettim vallayi hatta en cokda rol Arkadasini merak ettim........

moonbeam
22-02-07, 09:20
Arapçadan da öteye diziye masalsı veya şöyle de diyebiliriz düşsel bir hava katsın istemişlerdir. Sadece yazı değil; çekimler, kostüm mekan hepsi... Çünkü yemyeşil çayırlarda bembeyaz bir at üstünde, üstündeki kostümlerin nereye hangi yöreye ait olduğu bile belli olmayan bir mavi gözlü kız.
Mavi gözlü mü? Aslı Tandoğan yeşil gözlü değil mi?

http://img505.imageshack.us/img505/9430/891l7dk.jpg

moonbeam
22-02-07, 09:26
http://img86.imageshack.us/img86/8324/23img0002copy4og.jpg

http://img354.imageshack.us/img354/796/1628xe.jpg

http://img366.imageshack.us/img366/5688/161copy9tu.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/8206/img4461copy20bu.jpg

moonbeam
22-02-07, 09:28
Yukardaki resimler ve bunlar Aşka Sürgün'den...

http://img522.imageshack.us/img522/6303/dscf2265copy0ma.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/2847/dscf2264copy0ag.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/7426/dscf2259copy8ga.jpg

moonbeam
22-02-07, 09:32
Bunlar da Kurşun Yarası'ndan:

http://img522.imageshack.us/img522/5654/hpim2001copy6hm.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/576/dsc02903copy7eh.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/1070/dsc01168copy0rr.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/7127/dsc00447copy2yk.jpg

moonbeam
22-02-07, 09:33
http://img522.imageshack.us/img522/7422/dsc00199copy3be.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/139/dsc00176copy4nw.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/484/dsc00175copy5ey.jpg

moonbeam
22-02-07, 09:35
http://img211.imageshack.us/img211/8126/asli3copy9lg.jpg

moonbeam
22-02-07, 09:42
Martın ilk haftası diye duymuştum...

kale
22-02-07, 10:15
bu dizi ne arkidisler, hangi kanal, konu ne? kimler oynuyor? cok sordum ama bizim HS bir arkadas buraya transfer olmus sanirim ve ben cok uzgunum :icon_sorr

kale
22-02-07, 11:32
tamam M.Ali yokmus, ferahladim...

Tolgahan Sayışman varmis kadroda sanirim,
http://img413.imageshack.us/img413/8394/01pn8.jpg

gozler belli degil ama genc kizlar bu mankeni tutar gibime geliyor :) gozler koyu yesil daha ne olsun...

http://img45.imageshack.us/img45/7915/02fd9.jpg

bu resimde fazla ıdali...

valla mankenlerinde boyle garip resimleri var, cok soguk bakıyorlar... ha ben bu arkadasi guzellik yarismalarin birinde gormustum, guzellerin ellerinden tutuyordu, bende diyorum nerden gozum isiriyor, yalniz manken icinde fazla minik bir yapisi var aaa boy 1.87 di masallah ama gene de minik benim gozumde... AAA bir de dunyanin en yakisiklisı secilmis, valla resimlerden pek bir sey anlayamadim ama canli gormek gerek :img-hyste bakalim mankenden oyuncu olur mu? olmaz mi? nereye kadar olur?

cadikiiiz
22-02-07, 12:12
kale resimler icin cok sagol...:)evet o gözleri varya bitiriyor benii...ama Tolgahan Sayisman hem macolarda hemde esir kalplerde oynamisti ve de cok basariliydi...görmedin herhalde...:icon_whis

kale
22-02-07, 12:17
kale resimler icin cok sagol...:)evet o gözleri varya bitiriyor benii...ama Tolgahan Sayisman hem macolarda hemde esir kalplerde oynamisti ve de cok basariliydi...görmedin herhalde...:icon_whis

Yok seyretmedim, buyuk bir zorla geri sayfalara baktim, fragmani da hic gormedim, tore dizisi degilmis genel sonuc bunu cikardim... ama anlamadigim bu dizi hangi kanalda tanitiliyor, baktim baktim goremedim...
M.Ali olmasinda cunku seyretmeyecektim...

cadikiiiz
22-02-07, 12:19
Yok seyretmedim, buyuk bir zorla geri sayfalara baktim, fragmani da hic gormedim, tore dizisi degilmis genel sonuc bunu cikardim... ama anlamadigim bu dizi hangi kanalda tanitiliyor, baktim baktim goremedim...
M.Ali olmasinda cunku seyretmeyecektim...

bu dizi atv de oynicak....M.Ali kim buarada taniyamadim...fragmanin ikinci tanitimini maalesef bende göremedim orda bütün oyuncular varmis...

SÜRMELI
22-02-07, 12:20
Diziyi meraakla bekliyorumm.. Asli için izlerimmm :D

kale neden ikdebir Mali olursa izlemem diyorsun meraak ettim yani

kale
22-02-07, 12:25
Diziyi meraakla bekliyorumm.. Asli için izlerimmm :D

kale neden ikdebir Mali olursa izlemem diyorsun meraak ettim yani

neden yasak mi, seyretmeyecektim belirtiyorum iste, aslinda normalde cok degerli bir arkadas tavsiye etmese gene seyretmeyebilirdim ama neden M.Ali yuzunden olmamasi beni sevindirdi,yetmez mi...

cadikiiiız,M.Ali Nuroglu oyucumuzun adi...

maison
22-02-07, 13:26
dün tv'de fragmani gördüm..acikcasi cok güldüm bi dizi formati tutunca cikini cikartiyor bu millet..:img-hyste sila,yarali yürek,ezo gelin,yakinda serhat tutumluerin dizisi ve simdi'de dicle:img-hyste acikcasi ben oyuncularida begenmedim..:icon_whis
moonbeam ve kale resimler icin tesekkürler..

Asteria
22-02-07, 13:36
Kadrosunda Meriç Eronat, Burak Sergen gibi nitelikli oyuncular var.
Ben önyargılı olmayarak bir şans vermeyi düşünüyorum Dicle'ye.
Umarım bu dizi de Sıla gibi şahane bir şekilde başlayıp sonra izleyicisini bunalttıkça bunaltan bir yapım haline gelmez. Atv'nin dizilerinde korkar hale geldim artık :icon_sorr

kale
22-02-07, 13:43
moonbeam ve kale resimler icin tesekkürler..
bir sey degil de???!!! Hilal bu ne simdi, :img-hyste bayan oyuncu manken degil, mektepli neresini begenmedim bir icim su yahu, hem sen erkek mankene baksana dunyaniin eni secilmesi nesini begenmedin :img-hyste

Dizi tore ile alakasi yokmus, yanilmayin yani arkadaslar yazmis... Ayrica mavi ve yesil gozlu tore dizisi mi cekilirmis sorry ornekler mevcut ezo gelin, bir de bir tane daha vardi :img-hyste ama olsun, bence tore ile alakasi yok...

Fettan
22-02-07, 13:46
Kale umarım yanlış anlamazsın ama sanırım senin Mehmet ALİ nUROĞLU antipatin Kırık Kantlar'dan kaynaklı eee insan Cansel fanı olursa Mehmet Ali'den hazetmemesi normaldir..

Dizi banada töre dizisi gibi gelmemişti ilk fragmanda kızın tek başına at üstündeki görüntüleri falan gayet hoştu ama 2.fragman kafa karıştıtıcı töre izi var gibi bakalım nasıl bir dizi :)

maison
22-02-07, 13:50
bir sey degil de???!!! Hilal bu ne simdi, :img-hyste bayan oyuncu manken degil, mektepli neresini begenmedim bir icim su yahu, hem sen erkek mankene baksana dunyaniin eni secilmesi nesini begenmedin :img-hyste

Dizi tore ile alakasi yokmus, yanilmayin yani arkadaslar yazmis... Ayrica mavi ve yesil gozlu tore dizisi mi cekilirmis sorry ornekler mevcut ezo gelin, bir de bir tane daha vardi :img-hyste ama olsun, bence tore ile alakasi yok...

kale ssssht bayan oyuncu yaseminin bi dizi'de kardesi idi(anladin sen onu:img-hyste ) yaa töre ile alakasi olsun olmasin izlemeyi düsünmüyorum..o erkekte serhat tutumluerin sevdigi kizi elinden almisti(baska bi dizide cocuklugumda cok büyük bi travma gecirmistim onun yüzünden:img-hyste )..gicik oluyorum ona:icon_sorr ayrica gözüm imzadaki adamdan baskasini görmeyyy kale:img-blush (bana bak derim seni c.e.cilere:img-hyste )
buarada ben istesemde bile ANNEM izlemez..ana karekterlerden (benim gibi) nefret ediyor..bosubosuna takilmak istemiyorum..:icon_whis

kale
22-02-07, 13:52
Kale umarım yanlış anlamazsın ama sanırım senin Mehmet ALİ nUROĞLU antipatin Kırık Kantlar'dan kaynaklı eee insan Cansel fanı olursa Mehmet Ali'den hazetmemesi normaldir..

hayir ondan degil canim :img-hyste yalnista anlamam, ne de olsa herkes fikirlerini paylasiyor, ben oyuncu olarak yetenekli buluyorum fakat, seyretmekten hoslanmiyorum, antipatim de yok ama iste bu kizla gitmezdi bence... Ama Cansel'e laf soyletmem :img-hyste

Ikinci fragmani gormedim de, tore ile alakasi yokmus, ciddi yani...

Fettan
22-02-07, 13:54
hayir ondan degil canim :img-hyste yalnista anlamam, ne de olsa herkes fikirlerini paylasiyor, ben oyuncu olarak yetenekli buluyorum fakat, seyretmekten hoslanmiyorum, antipatim de yok ama iste bu kizla gitmezdi bence... Ama Cansel'e laf soyletmem :img-hyste

Ikinci fragmani gormedim de, tore ile alakasi yokmus, ciddi yani...

Kale'cim şu forumda en ilginç gelen kişilerden birisin bana biliyormusun..Yetenekli buluyorsun ama izlemekten zevk almıyorsun daha öncede Geniş Zamanlar dizisi için benzer şeyler yazmıştın birşeyi izleme kriterin nedeir cidden merak ediyorum..

kale
22-02-07, 13:55
Hilalcigim ne guzel iste adam hem kotu rolde oynamis, simdi de iyi rolde oynar bas rol verildigine gore :img-hyste oyunculuk boyle iste bir yerde sabitlenmez insan, manken ve oyuncu, neyse ben bir sans veriyorum, fragmani orjinal...

maison
22-02-07, 14:01
Hilalcigim ne guzel iste adam hem kotu rolde oynamis, simdi de iyi rolde oynar bas rol verildigine gore :img-hyste oyunculuk boyle iste bir yerde sabitlenmez insan, manken ve oyuncu, neyse ben bir sans veriyorum, fragmani orjinal...

aslinda dogru söylüyorsun yani kendinden nefret ettirmeyi basarmissa bu aslinda isini iyi yaptigini gösterir amaaaan kale söyletirme sene:img-blush :img-hyste sen galiba ikinci fragmani görmedin ben zaten onun icin izlemem dedim....sen hele bi ikinci fragmani gör sonra bi daha görüsürüz bu mevzulari:img-hyste buarada ne zaman baslayacagini yazmadilar di mi?

kale
22-02-07, 14:02
Kale'cim şu forumda en ilginç gelen kişilerden birisin bana biliyormusun..Yetenekli buluyorsun ama izlemekten zevk almıyorsun daha öncede Geniş Zamanlar dizisi için benzer şeyler yazmıştın birşeyi izleme kriterin nedeir cidden merak ediyorum..

allah alla, soyle anlatayim canim KK seyretigime gore onu da seyretmisim mecburen ama heyecanla,isteyerek degil ama onun basarisiz,yeteneksiz oldugunu gostermez... Mesela Beren icin de oyle, seyretmekten zevk almiyorum ama mecburen katlaniyorum, her sey mukemmel olsa aramam otesini berisini zaten de :img-hyste sonra GZ kadro iyi bu sefer de benim zamanim yok... Kriterlerimi soylerim de bana dizi cekermisin canim :img-hyste

Fettan
22-02-07, 14:05
allah alla, soyle anlatayim canim KK seyretigime gore onu da seyretmisim mecburen ama heyecanla,isteyerek degil ama onun basarisiz,yeteneksiz oldugunu gostermez... Mesela Beren icin de oyle, seyretmekten zevk almiyorum ama mecburen katlaniyorum, her sey mukemmel olsa aramam otesini berisini zaten de :img-hyste sonra GZ kadro iyi bu sefer de benim zamanim yok... Kriterlerimi soylerim de bana dizi cekermisin canim :img-hyste

Anladım canım ben ciddi sormuştum ama şu kadarını söyleyeyim Cansel'li ne olursa izlerim diyorsun sen işte o sebepten ÇEKEMEM çocuk çok hoş aşık bakışınıda iyi savuruyor ama nereye kadar onlar tek başına idare ederki neyse canım merakımı giderdiğin için sağol :)İlginç bir şekilde aynı sayfalarda karşılşaıyoruz

gizmo50
22-02-07, 14:13
arkadaşlar şu anda çekim yapılıyor maalesef bu dizi de bir töre dizisi....fragmanda tolgahan sayışman yok denilmişti evet yok çünkü tolgahan henüz çekimlere katılmadı bugün yada yarın gelmesi bekleniyor.

kale
22-02-07, 14:13
Fettancim yok ben kara kası gozu ıcın oyuncu kayırmam, adetim degil :img-hyste ama insan tv karsisina gecince guzel seyler gormek istiyor, dizi karekteri genelde kadersiz ve yuzleri gulmuyor, ben de o bakimdan belirli yere kadar gidip geri gelemiyorum :img-hyste bu diziye baska nedelerden dolayi sans versemde, konuyu iyi yakalarsalar kesinlikle seyrederim... Fragmanda ki muzikte ki erkek vokal dokturmus, sesini acin dinleyin, insanin icine isliyor valla :img-in_lo karsilasmak guzel kader arkadasim benim...

kale
22-02-07, 14:14
arkadaşlar şu anda çekim yapılıyor maalesef bu dizi de bir töre dizisi....fragmanda tolgahan sayışman yok denilmişti evet yok çünkü tolgahan henüz çekimlere katılmadı bugün yada yarın gelmesi bekleniyor.

yahu nasıl olur, kesin tore degil dediler, iyi bakarmisin benım ıcın bır kere daha valla fenalastım bırden...

gizmo50
22-02-07, 14:18
kalecim ben çekimleri yapılan konaktayım şu anda burası bir oteldi konak tarzı bende burada çalışıyorum ve şşu anda çekim yapılıyor burak sergen ağa tolgahan üvey oğlu 2 tane kuma var

maison
22-02-07, 14:19
yahu nasıl olur, kesin tore degil dediler, iyi bakarmisin benım ıcın bır kere daha valla fenalastım bırden...

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste kizzz n'oldu gene'de izleyecekmisin dicle'yi:img-blush ayy allahim biliyordum iste ben su töre dizilerini bi daha sayayimmi :icon_whis neyse kalemmm bi sakinles olmuyor böyle seni böyle fenalastirdi diye basarim ve gider yakarim o seti:img-hyste

kale
22-02-07, 14:22
kalecim ben çekimleri yapılan konaktayım şu anda burası bir oteldi konak tarzı bende burada çalışıyorum ve şşu anda çekim yapılıyor burak sergen ağa tolgahan üvey oğlu 2 tane kuma var

ay gercekten mi, neyse ben cekiliyorum, ıyı seyırler arkadaslar arada yoklarım sızı... bu baslıgı da sevdım aslında, ugrarım gene :img-hyste haberler ıcın tesekkurler canım, ben de baya umutlanmıstım sılah yok,tore yok dıye, destan beklıyordum...

Hilal susarmısın bıraz :img-hyste soktayım, yakısıyor mu senın gıbı kucuk hanımefendıye dalga gecmek haa... Neyse ıkıncı fragmanı da goreyım, seslı fragmanı da goreyım o zaman karar verırım...

maison
22-02-07, 14:32
Hilal susarmısın bıraz :img-hyste soktayım, yakısıyor mu senın gıbı kucuk hanımefendıye dalga gecmek haa... Neyse ıkıncı fragmanı da goreyım, seslı fragmanı da goreyım o zaman karar verırım...

:img-blush tüm asaletimi topladim ne diyorduk efenim..:img-hyste
yaa kale sen gene'de izlersin bu diziyi yoksa bastan buraya gelmezdin (eyvaahh benim ne isim var burda..?!?!?!?!?!?:icon_whis ):icon_whis neyse ben fragman'a bi daha bakarim kale'm sarkiyi cok sevmis..:img-blush

kale
22-02-07, 14:33
Degilmis konus tore valla gizmo50, sen gene de benim icin bir daha iyi bak aga falan mi var... Degilmis tore, yokmus icinde torelik bir sey, gerci eski zamanlarda da varmis ama o zaman tore olarak adlandirilmamis, direk savas yapilirmis, gunumuzde ise ailesel boyutlara inmis...

gizmo50
22-02-07, 14:36
valla bende sanat yönetmeninin yalancısıyım bizzat yönetmene sordum töre dizisi dedi

hewal
22-02-07, 14:38
İki eşli bir adam varsa ve giysilerde günümüz giysileirne pek benzemediğine göre aklıma Fatma Girik'in oynadığı BOŞ BEŞİK yada Türkan Şoray'ın oynadığı CEMO filmi geldi olabilir çocuğu olmuyodur 2.bi eş almıştır falan :icon_whis :icon_whis Yani TÖRE harbiden gına geldi :)

alisercan
22-02-07, 14:41
Yukardaki resimler ve bunlar Aşka Sürgün'den...

http://img522.imageshack.us/img522/6303/dscf2265copy0ma.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/2847/dscf2264copy0ag.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/7426/dscf2259copy8ga.jpg

haklısın moonbeam malesef renk konusunda yanılmışız. Akşam karanlığı çökerken gözüken fotografta bana maviymiş gibi gelmiş..

maison
22-02-07, 14:42
cidden ya töre dizisi olmasin bi format tutunca...cikini cikartiyorlar..bi tanesi tuttu adi diyelyim ikincisi tuttu ne gerek var..onca diziye..valla ben suan dizinin baslamasini bekliyorum..:icon_whis

kale
22-02-07, 14:45
valla bende sanat yönetmeninin yalancısıyım bizzat yönetmene sordum töre dizisi dedi

sagol canim, bilgilerin icin, artik seyredip gorecegiz Tore yokmus icinde, efsaneler de vardir iki esli hukumdarlar, hadi hayirlisi ben sans veriyorum :img-in_lo

askasurguncu
22-02-07, 14:49
asli resimleri

http://i18.photobucket.com/albums/b104/peace-power/hg/as8.jpg

http://i18.photobucket.com/albums/b104/peace-power/hg/as10.jpg

http://i18.photobucket.com/albums/b104/peace-power/hg/as12.jpg

askasurguncu
22-02-07, 14:49
http://img421.imageshack.us/img421/1784/as27xe7ep.jpg

http://img366.imageshack.us/img366/5624/172copy0tk.jpg

alisercan
22-02-07, 14:51
cidden ya töre dizisi olmasin bi format tutunca...cikini cikartiyorlar..bi tanesi tuttu adi diyelyim ikincisi tuttu ne gerek var..onca diziye..valla ben suan dizinin baslamasini bekliyorum..:icon_whis

Töreler;
yaşanılan bölgedeki 100 lerce yıldır devam eden gelenek ve göreneklerin toplamıdır. Yani el öpmek de bir töredir, kızkardeşini namusunu koruyamadığı için öldürmekte... Töre kavramı kırların kavramıdır. Kentlere ait değildir. Bugün kentlerde devam ettirdiğimiz gelenekler bize kırlardan gelen miraslardır. Kent insanın doğaya yabancılaşmasıdır. Ya da kent insanın yeni bir kültürel birikim olan sanayileşmiş toplumun kırları terketmesidir.
Dolayısıyla töre dizisini doğru kavrmakla ilgilidir bu dizi. Yani her kır dizisinde töreler ve gelenekler vardır. Kaçınılmazdır. Ama burada sıla, ezo vb. diziler kastediliyorsa bu dizi töre dizisi değildir. Bir dizide ağa olması ile töre dizisi kavramı oluşmaz, ama bir dizide berdel, kızkardeşini töre gereği vuran erkek kardeş, kandavası vs. konular işleniyorsa türkiyedeki kalıplaşmış töre dizisi olur. yani kastedilenin böyle bir genel anlam içerdiğini düşünüyorum. Eğer böyleyse bu dizi töre dizisi değil. Bu dizi masalsı efektlerin altında bana başka bir konu anlatıyor gibi. Yani kırdan kente doğru akacak, yine aksiyonlar olacak. vs.
Neyse bekleyelim görelim...

askasurguncu
22-02-07, 15:03
resimler için sagol

evet ekledigim resimler aska surgunden

hewal
22-02-07, 15:20
Töreler;
yaşanılan bölgedeki 100 lerce yıldır devam eden gelenek ve göreneklerin toplamıdır. Yani el öpmek de bir töredir, kızkardeşini namusunu koruyamadığı için öldürmekte... Töre kavramı kırların kavramıdır. Kentlere ait değildir. Bugün kentlerde devam ettirdiğimiz gelenekler bize kırlardan gelen miraslardır. Kent insanın doğaya yabancılaşmasıdır. Ya da kent insanın yeni bir kültürel birikim olan sanayileşmiş toplumun kırları terketmesidir.
Dolayısıyla töre dizisini doğru kavrmakla ilgilidir bu dizi. Yani her kır dizisinde töreler ve gelenekler vardır. Kaçınılmazdır. Ama burada sıla, ezo vb. diziler kastediliyorsa bu dizi töre dizisi değildir. Bir dizide ağa olması ile töre dizisi kavramı oluşmaz, ama bir dizide berdel, kızkardeşini töre gereği vuran erkek kardeş, kandavası vs. konular işleniyorsa türkiyedeki kalıplaşmış töre dizisi olur. yani kastedilenin böyle bir genel anlam içerdiğini düşünüyorum. Eğer böyleyse bu dizi töre dizisi değil. Bu dizi masalsı efektlerin altında bana başka bir konu anlatıyor gibi. Yani kırdan kente doğru akacak, yine aksiyonlar olacak. vs.
Neyse bekleyelim görelim...

Benimde en hoşuma gitmeyen durum belli bölge halkının adetlerini geleneklerini küçümseyerek o bölge insanını cahil göstererek TÖRE dizisi çekiyoruz denilmesi..Ve son dönemin izlenme rekoru kıran TÖRE dizisi törelere dair hangi gerçeği çok net ortaya koyabildi benim TÖRE dizisi diye gına geldi demem bunadır..

gamze_1992
22-02-07, 15:22
maison ekledigin reismler icin sana cok tsk ederim...

yaa halan özet felan gelmedi ya cok merak ediyorum...dizinin konusu uff merakdan yakinda catliyacam

aLiye_
22-02-07, 15:25
Arkadaslar bunu > atvnin sitesinden aldim demekki tolgahan basrölerde:img-yes: ve resimler icinde tskurler

Oyuncular:
Aslı Tandoğan
Tolgahan Sayışman
Burak Sergen
Miraç Eronat
Alev Gürzap
Alp Öyken
Özlem Yılmaz
Oğuz Turgut Genç
Murat Garipoğlu

alisercan
22-02-07, 15:26
Basit bir örnek Hatırla Sevgili töre dizisi mi?
şöyle bir olay yaşandı. Yasemin ve Ahmet evlenmeden nikahları kıyılmadan birlikte oldular. Bahsettiğiniz anlamda bir töre dizisinde nejdet zaten böyle bir teklifte bulunamazdı, ya deniz, ya da dayı öldürürdü. Baba hapiste....
Ama eğer geniş bir açıdan bakarsak, yine de çocuğu dünyaya getirmek istemeyip de kürtaja gittiğinde ya da necdetin ona sahip çıkmasında 1000 lerce yıllık törelerin babasız çocuk doğurmamak gerektiğinin etkisi yok mu?
Şimdi söylersek töreler yasemini sarmalamış, sadece yasemini mi? hatta bütün çevresini.. Çünkü türkiye sanayileşmeye yeni gecmekte ve henüz evlilik öncesi ilişkiler bayagılaşmış olarak kabul görmekte falan....

maison
22-02-07, 15:27
arkadaslar resimlere yorum yapan herkese tesekkür ederim..:img-wink:

aLiye_
22-02-07, 15:28
buda dizinin özeti onceden eklenmismi bilmiyorum:img-yes:

Yörenin en güçlü ağası Seyit Hekimhan, gördüğü bir düş üzerine dördüncü kez evlenmeye karar verir; fakat gelin olarak seçtiği kız, Kahyası Halizat’ın kardeşi Mustafa’nın sevgilisi Zal’dır.Düğün günü Zal ve Mustafa kaçarlar. Seyit Hekimhan bunun üzerine Kahyası Halilzat’ın öz kardeşi Mustafa ve Zal’ı öldürmesini ister eğer Halilzat emrini yerine getirmezse Seyit Hekimhan 30 gün sonra Halilzat’ın sevgilisi Dicleyi çiftliğin ortasında infaz edecektir.Çaresiz Halilzat kardeşi Mustafa ve Zal’ın peşine düşer.Bu sırada Seyit Hekimhan’ın İstanbul’da yaşaya üvey kardeşi Ferhat çiftliğe gelir ve bir süre sonra Ferhat Dicle’ye aşık olur.

BAŞLICA KARAKTERLER;
SEYİT HEKİMHAN Sayit Hekimhan yörenin en güçlü ağasıdır.Babası Hanbey Hekimhan on sene önce felç geçirince çiftliğin ve işlerin başına geçmiştir.Uçsuz bucaksız araziler üzerinde tarım yapar.Üç kez evlenmiştir.Fakat hiç çocuğu olmamıştır.Tüm tebası kısır olduğunu bilmektedir ama bu hiçbir şekilde dillendirilmez.Seyit Hekimhan bir gece rüyasında bir düş görür.Düşünde yeni bir eş ve bir oğul müjdelenmektedir.
ZAL 19 yaşındadır.Seyit Hekimhan’ın arazisi içinde bulunan bir dağ köyünde yaşamaktadır.Seyit Hekimhan onu kendisine eş olarak seçmiştir.Oysa Zal yüzünü bir kez gördüğü bu adamla evlenmek istememektedir fakat kimsenin Seyit Hekimhan’a hayır deme hakkı yoktur.Fakat Zal Mustafa adında bir genci sevmektedir ve düğünden birkaç gün önce Mustafa’yla birlikte İstanbul’a kaçarlar.
MUSTAFA Halilzat’ın erkek kardeşi 21 yaşında.Seyit Hekimhan’ın evlenmek üzere olduğu Zal’a aşıktır ve düğünden birkaç gün önce Zal’la birlikte İstanbul’a kaçarlar.Zal ve Mustafa İstanbul’da yeni bir hayata kavuşacaklarını düşünürlerken ikisini de öldürmek üzere Mustafa’nın abisi Halilzat’ın peşlerinden İstanbul’a geldiğini bilmezler.
HALİLZAT Seyit Hekimhan’ın çiftliğinin kahyası 26 yaşında .Dicle adında bir nişanlısı var bir hafta sonra evlenecekler.Erkek kardeşi Mustafa Seyit Hekimhan’la evlenmek üzere olan Zal ile kaçınca.Seyit Hekimhan tarafından Kardeşi Mustafa ve Zal’ı öldürmekle görevlendirilir. Halilzat 30 gün içersinde kardeşi Mustafa ve Zal’ı öldürmediği taktirde Seyit Hekimhan nişanlısı Dicle’yi çiftliğin ortasında infaz edeceğini söyler.Halilzat sevdiği kadını kurtarmakla kardeşini öldürmek arasında kalmıştır.
DİCLE Halilzat’ın nişanlısı.Çok güzel bir genç kız 19 yaşında.Zal ile Mustafa’nın kaçması üzerine Seyit Hekimhan tarafından çiftliğe hapis edilir.30 gün içersinde Halilzat kardeşi Mustafa ve Zal’ı bulup öldürmezse Seyit Hekimhan tarafından infaz edilecektir.
FERHAT HEKİMHAN Seyit Hekimha’nın İstanbul’da avukatlık yapan kardeşi.Düğün için çiftliğe gelmiştir gelişen olayları görünce abisiyle çatışmaya girer.Masum bir kızın 30 gün içersinde öldürülmesine karşıdır duruma mani olmak ister fakat Seyit Hekimhan kararını çoktan vermiştir.

askasurguncu
22-02-07, 15:30
ozet için sagol
sabirsizlikla bekliyorum bu diziyi

deliasik
22-02-07, 15:41
umarim bu dizi 4üncü bölümde felan kalkmas.. cünkü ben artik tolgahanimii doya doya izlemek istiorumm ya:img-wink: :img-in_lo

hewal
22-02-07, 15:45
Basit bir örnek Hatırla Sevgili töre dizisi mi?
şöyle bir olay yaşandı. Yasemin ve Ahmet evlenmeden nikahları kıyılmadan birlikte oldular. Bahsettiğiniz anlamda bir töre dizisinde nejdet zaten böyle bir teklifte bulunamazdı, ya deniz, ya da dayı öldürürdü. Baba hapiste....
Ama eğer geniş bir açıdan bakarsak, yine de çocuğu dünyaya getirmek istemeyip de kürtaja gittiğinde ya da necdetin ona sahip çıkmasında 1000 lerce yıllık törelerin babasız çocuk doğurmamak gerektiğinin etkisi yok mu?
Şimdi söylersek töreler yasemini sarmalamış, sadece yasemini mi? hatta bütün çevresini.. Çünkü türkiye sanayileşmeye yeni gecmekte ve henüz evlilik öncesi ilişkiler bayagılaşmış olarak kabul görmekte falan....

Din veya Hukuk kuraları dışındada toplumun etik değerleri vardır.Bazen değişen zamana karşı hiç değişmeyen bazense toplumun ihtiyaçlarına göre değişen değerler...
Hatırla Sevgili 60'lı yıllarda geçiyor Yaprak Dökümü günümüzde ve oradada baba kızını hamile bırakan gençle evlendirdi..HS Yasemin'in ailesi Ahmet'le olan münasebetini ve sonucunu bilse aynı şeyi yapardı..

Demem o ki bu gibi şeyler günümüzdede var ama bu doğuda yapıldığı zaman töre batıda yapılınca başka bişey değil..Ve şu anki Töre dizileri öyle bir hale geldiki ünv.okumuş,yakışıklı,jeepli ağalar konaklar bumudur töre bir sürü mesaj okuyorum "X ağaya berdel gideyim diye " bumudur kanayan yaraya parmak basmak :icon_whis :icon_whis Umarım bu dizide öyle olmaz ..

merveve
22-02-07, 15:52
bende göremedim fregmanı ya henüz...bide hangi güne konacak acaba ...ayrıcada töre diziside olsa eminimki izleyiciyi etkileyecek farklı bişeyler olacaktır bu dizide...bence tartışmaları bırakalımda önce bi diziyi izleyelim...

alisercan
22-02-07, 15:53
Din veya Huluk kuralalrı dılındada toplumun etik değerleri vardır.Bazen değişen zamana karşı hiç değişmeyen bazense toplumun ihtiyaçlarına göre değişen değerler...
Hatırla Sevgili 60'lı yıllarda geçiyor Yaprak Dökümü günümüzde ve oradada baba kızını hamile bırakan gençle evlendirdi..HS Yasemin'in ailesi Ahmet'le olan münasebetini ve sonucunu bilse aynı şeyi yapardı..

Demem o ki bu gibişeyler günümüzdede var ama bu doğuda yapıldığı zaman töre batıda yapılınca başka bişey değil..Ve şu anki Töre dizileri öyle bir hale geldiki ünv.okumuş,yakışıklı,jeepli ağalar konaklar bunudur töre birsürü mesaj okuyorum "X ağaya berdel gideyim diye " bumudur kanayan yaraya parmak basmak :icon_whis :icon_whis Umarım bu dizide öyle olmaz ..

tabiiki değil heval, tabiiki değil. Ben o örneği de bir olaya bir kaç bakış olsun diye verdim. Gelen özete bakıyorum yanılmıyorum. Ağanın göz koyduğu kızı kahyasının kardeşi kaçırıyor... sonra da dicle halilzat kendi kardeşini getirsin diye rehin alınıyor. Bunu kentte mafyada yapardı. Yani birinin bir iş yapması istendiğinde rehin almak yeryüzünün her tarafında da yapılırdı.
Hukuksal ve ahlaki bazı değerler elbetteki sonsuza kadar var olacak. Çünkü en azından bunlar onur, insan hakları, eşitlik, paylaşım vb. gibi insanın yaşaması için elzem olan şeylerdir.
Kısaca sevgili heval, diziden ziyade bu içi geçmiş ve senin de dediğin gibi sosyal olayları aşağılayan ve onları cahil gösteren bakış açısı değişmeli tabi.
Yani töre cinayetlerinde adam kızını ya da delikanlı kız kardeşini içinden öyle geldiği için ya da cehaletinden yapmıyor. O toplumda yaşayamayacağı ve yaşatılamayacağı için yapıyor... Haklısın herkes bunu dikkate almalı (basın, devlet ve eğlence dünyası)

*mine*
22-02-07, 15:59
güzel bir diziye benziyor
Asli tandogani cok severim onun icin
ilk bölümü izlerim
dizinin konusuda güzel...
umarim basarili bir yapim olur

hewal
22-02-07, 16:01
tabiiki değil heval, tabiiki değil. Ben o örneği de bir olaya bir kaç bakış olsun diye verdim. Gelen özete bakıyorum yanılmıyorum. Ağanın göz koyduğu kızı kahyasının kardeşi kaçırıyor... sonra da dicle halilzat kendi kardeşini getirsin diye rehin alınıyor. Bunu kentte mafyada yapardı. Yani birinin bir iş yapması istendiğinde rehin almak yeryüzünün her tarafında da yapılırdı.
Hukuksal ve ahlaki bazı değerler elbetteki sonsuza kadar var olacak. Çünkü en azından bunlar onur, insan hakları, eşitlik, paylaşım vb. gibi insanın yaşaması için elzem olan şeylerdir.
Kısaca sevgili heval, diziden ziyade bu içi geçmiş ve senin de dediğin gibi sosyal olayları aşağılayan ve onları cahil gösteren bakış açısı değişmeli tabi.
Yani töre cinayetlerinde adam kızını ya da delikanlı kız kardeşini içinden öyle geldiği için ya da cehaletinden yapmıyor. O toplumda yaşayamayacağı ve yaşatılamayacağı için yapıyor... Haklısın herkes bunu dikkate almalı (basın, devlet ve eğlence dünyası)

Bunun için empati kurmaya çalışmak yargılamadan anlamaya çalışmak gerek..Ve sadece doğuya has bir durum değil..Çok eski bir türkü var "AĞ ELİME MOR KINALAR YAKTILAR" Denizli türküsü ve oda kendinden yaşça büyük bir adamla evlendirilen kıızn türküsü.Hala daha ısrarla bazı şeylerin doğuya hasmış gibi gösterilmeside can sıkıcı..

Bu töre konusunu çok deştik konu dışı diye mesajlarımız silinmese bari :)

alisercan
22-02-07, 16:11
Bunun için empati kurmaya çalışmak yargılamadan anlamaya çalışmak gerek..Ve sadece doğuya has bir durum değil..Çok eski bir türkü var "AĞ ELİME MOR KINALAR YAKTILAR" Denizli türküsü ve oda kendinden yaşça büyük bir adamla evlendirilen kıızn türküsü.Hala daha ısrarla bazı şeylerin doğuya hasmış gibi gösterilmeside can sıkıcı..

Bu töre konusunu çok deştik konu dışı diye mesajlarımız silinmese bari :)

olur mu, töreyi aydınlatmaya çalışıyoruz çünkü bu başlığın genel konusu bu ya töre dizisi mi değil mi? Ayrıca silinirse ne yapabiliriz ki... Düşüncelerimizi söyledik. Kalırsa ne ala.

aslı30
22-02-07, 16:16
ben geldim.:happy0064 fragmanı izledim.ilgimi çekti.güzele benziyor.töre dizisi olsa da olmasa da benim hoşuma giderse izlerim.başrolde tolga sayıştay varmış.maçolarda izlemiştim.iyiydi valla.:img-blush kale de resimlerini eklemiş.nerden bulduysa.:img-hyste bir de burak sergen'in olması hoşuma gitti.onu da severim.aslı tandoğanın birkaç dizisini izledim.çok doğal zaten oyunculuğu.özeti okudum.dicle ve ağanın kardeşi birbirlerine aşık olacak galiba.:img-in_lo

kale
22-02-07, 16:20
Asli, sen diyorsun ki tore yok :img-hyste iyi madem seni bekledim zaten, ozetti okudum ama kara cahil oldugum icin anlam veremedim, aga var cunku, gundemde ki tore dizilerinde de aga var yani o yonde calisti benim beyin hucrelerim...

maison
22-02-07, 16:25
ben geldim.:happy0064 fragmanı izledim.ilgimi çekti.güzele benziyor.töre dizisi olsa da olmasa da benim hoşuma giderse izlerim.başrolde tolga sayıştay varmış.maçolarda izlemiştim.iyiydi valla.:img-blush kale de resimlerini eklemiş.nerden bulduysa.:img-hyste bir de burak sergen'in olması hoşuma gitti.onu da severim.aslı tandoğanın birkaç dizisini izledim.çok doğal zaten oyunculuğu.özeti okudum.dicle ve ağanın kardeşi birbirlerine aşık olacak galiba.:img-in_lo

hosgeldin asli ablammm
valla ben dizi'nin baslamasini bekliyorum eger dedigin gibi ilgimi cekecek bisey olursa izlerim:icon_whis (kale duymasin:img-blush )ayrica özet icin tesekkürler..

aslı30
22-02-07, 16:27
Asli, sen diyorsun ki tore yok :img-hyste iyi madem seni bekledim zaten, ozetti okudum ama kara cahil oldugum icin anlam veremedim, aga var cunku, gundemde ki tore dizilerinde de aga var yani o yonde calisti benim beyin hucrelerim...
ayol sen dedin töre dizisi değil diye ben mi dedim.:img-hyste ama bence doğu dizisi.doğudaki yaşamın anlatılması.ağalar,kumalar,namus için adam öldürmeler.gerçi bunlar her yerde mevcut ama kıyafetler,yaşayışlar doğudaki yaşamı anlatıyor bence.bu dizi nerde çekiliyor ki.istanbul'da mı?:img-blush

aslı30
22-02-07, 16:31
hosgeldin asli ablammm
valla ben dizi'nin baslamasini bekliyorum eger dedigin gibi ilgimi cekecek bisey olursa izlerim:icon_whis (kale duymasin:img-blush )ayrica özet icin tesekkürler..
hoşbulduk hilal.:happy0064
şuraya yazıyorum:img-blush ilgi çekecek bir dizi.kız başkasıyla nişanlı,sonra ağanın kardeşine aşık olur,sonra ağa ona aşık olur.izle izle güzel dizi.:img-yes:

kale
22-02-07, 16:34
ayol sen töre dizisi değil dedin ben mi dedim.:img-hyste ama bence doğu dizisi.

Suyumdan gitsene, yandas ariyorum kendime :img-hyste madem sen seyredecen ben de seyredeyim yoksa konusacak insan olmaz kendim icin bir sey istiyorsam ne olayim :img-hyste

prenzez
22-02-07, 16:36
Bana sıradan bir "doğu" dizisi(ağalar,beyler,kanunlar) olacakmış gibi geliyor ama merak etmedim değil :img-yes:

aslı30
22-02-07, 16:37
Suyumdan gitsene, yandas ariyorum kendime :img-hyste madem sen seyredecen ben de seyredeyim yoksa konusacak insan olmaz kendim icin bir sey istiyorsam ne olayim :img-hyste
hıı tamam o zaman.:img-hyste şimdi seyredeceğim diyorum ama hangi gün hangi saat.başka diziye gelmesin.:img-blush yasemin'i bıraktık biraz da dicle'yle uğraşalım.:img-hyste

kale
22-02-07, 16:47
hıı tamam o zaman.:img-hyste şimdi seyredeceğim diyorum ama hangi gün hangi saat.başka diziye gelmesin.:img-blush yasemin'i bıraktık biraz da dicle'yle uğraşalım.:img-hyste

Oyle valla, artik subat bitti, belki mart- nisan artik kanal ne derse o :img-hyste bizim dizimize el surmesinde, fena bozulurum o zaman...

maison
22-02-07, 17:01
hoşbulduk hilal.:happy0064
şuraya yazıyorum:img-blush ilgi çekecek bir dizi.kız başkasıyla nişanlı,sonra ağanın kardeşine aşık olur,sonra ağa ona aşık olur.izle izle güzel dizi.:img-yes:

valla görecegiz...:icon_whis :icon_whis senaryo biraz degisik...simdi bu kiz nisanlisindan ayrilip aga'yla birlikte olacak..hmm..bekleyelim'de görelim :icon_whis :icon_whis

cadikiiiz
22-02-07, 17:29
benimkisi tahmin tabi.:img-yes: ağanın kardeşiyle birlikte olur.:img-in_lo

evet bencede zaten özettede öyle yaziyor...ama aganin kardesi onun üvey kardesi...dizi benim cok ilgimi cekti...bence güzel bir dizi olacak...insallah....:happy0064 :happy0064

Saba
22-02-07, 17:32
Merhaba.. Dicle ilginç bir diziye benziyor. Gerçi konusunu okudum da, kim kime aşık, orası biraz karışmış.:) Yine bir ağa ve insanlara verilen ölüm hükümleri var. Belki seyredebilirim. Ama benim dikkatimi çeken, dizide kaçan kızın adı Zal, 19 yaşında bir kız.. İsmi erkek ismi olarak biliyordum ben.. İranlıların eski destan kahramanlarından Rüstem adlı pehlivanın babasının adı, Zaloğlu Rüstem diye ünlüdür hattâ... Zal da Farsça, "ihtiyar, aksakallı" anlamına geliyor.. Bir genç kıza niye böyle bir isim buldular dizide, tuhafıma gitti. Başka bir anlamı mı var desem, bu çok bilinen bir kelime..Neyse umarım iyi bir dizi olur. Ama yine fazla şiddet var gibi görünüyor..Sevgiler..

kale
22-02-07, 17:43
konusu ne acaba bende fragmanını gördüm çokda bişe yok kız atın üstündee başka bişe yok

bır arka sayfada,ozet mevcut... Fragmanda cok guzel bır cım de var aynı zamanda ve tabıı kı bulutlar, her sey guzel ...

Saba'cım merhana ve hoscakal :img-hyste

sefa66
22-02-07, 18:03
iste konu:Yörenin en güçlü ağası Seyit Hekimhan, gördüğü bir düş üzerine dördüncü kez evlenmeye karar verir; fakat gelin olarak seçtiği kız, Kahyası Halizat’ın kardeşi Mustafa’nın sevgilisi Zal’dır.Düğün günü Zal ve Mustafa kaçarlar. Seyit Hekimhan bunun üzerine Kahyası Halilzat’ın öz kardeşi Mustafa ve Zal’ı öldürmesini ister eğer Halilzat emrini yerine getirmezse Seyit Hekimhan 30 gün sonra Halilzat’ın sevgilisi Dicleyi çiftliğin ortasında infaz edecektir.Çaresiz Halilzat kardeşi Mustafa ve Zal’ın peşine düşer.Bu sırada Seyit Hekimhan’ın İstanbul’da yaşaya üvey kardeşi Ferhat çiftliğe gelir ve bir süre sonra Ferhat Dicle’ye aşık olur.

Oyuncular:
Aslı Tandoğan
Tolgahan Sayışman
Burak Sergen
Miraç Eronat
Alev Gürzap
Alp Öyken
Özlem Yılmaz
Oğuz Turgut Genç
Murat Garipoğlu Yapım:
Yağmur Ajans-Osman Yağmurdereli
Yönetmen:
Filiz Kaynak
Senaryo:
Alican Yaraş
Müzik:
Kemal Sahir Gürel

cadikiiiz
22-02-07, 18:12
maalesef ben bilmiyorum ama bende cok merak ediyorum...buarada asli tandogan kimdi yaa...hangi dizide oynamisti...??
ayrica haberler ve resimler icinde cok tskler...:)

aslı30
22-02-07, 18:18
maalesef ben bilmiyorum ama bende cok merak ediyorum...buarada asli tandogan kimdi yaa...hangi dizide oynamisti...??
ayrica haberler ve resimler icinde cok tskler...:)
aşka sürgün,ah istanbul ve trt'de büyük umutlar adında bir dizide oynamıştı.

*ayfer*
22-02-07, 18:27
mrhb arkadaslar ben kayserıden katılıyorum eger bud ızı tutar ve cekımler burda olursa gıderım ama urgup goremede zaten nevsehırden felan cok yakın bıze burada cekılıyorsa emın olun arastırıp yeırnı bulucagım :img-wink: tutarsada artık tuyocunuz olurz ama bana ole gelıyorkı dızı urgup ve kayserı arasında gıt gel oynuyacak:img-wink:

stargate
22-02-07, 18:44
tam ana kadro şöyledir ki;

BURAK SERGEN-bi çok proje

ASLI TANDOĞAN- aşka sürgün, kurşun yarası

MURAT GARİBAĞAOĞLU-sahra

ALEV GÜRZAP-affet bizi hocam, yıldızların altında

TOMRİS OĞUZALP-bi çok proje

ALP ÖYKEN- bi çok proje

MİRAÇ ERONAT-rüzgarlı bahçe, ablam böyle istedi,üzgünüm leyla

IŞIL SERGEN-zerda,bütün çocuklarım,dede korkut

SELEN UÇER-karınca yuvası

ÖZLEM YILMAZ-karagümrük yanıyor,rüyalarda buluşuruz

TOLGAHAN SAYIŞMAN-esir kalpler,maçolar

oyuncuları hatırlamanız için bir bilgi. heyecanla bekliyorum iyi kadro.

sel9986
22-02-07, 21:13
dizideki kız çok güzel ve iddalı..bence çok ii yerlere gelecek dizi tutarsa tabiiii...bakalım görcezzzz

moonbeam
22-02-07, 21:23
Merhaba.. Dicle ilginç bir diziye benziyor. Gerçi konusunu okudum da, kim kime aşık, orası biraz karışmış.:) Yine bir ağa ve insanlara verilen ölüm hükümleri var. Belki seyredebilirim. Ama benim dikkatimi çeken, dizide kaçan kızın adı Zal, 19 yaşında bir kız.. İsmi erkek ismi olarak biliyordum ben.. İranlıların eski destan kahramanlarından Rüstem adlı pehlivanın babasının adı, Zaloğlu Rüstem diye ünlüdür hattâ... Zal da Farsça, "ihtiyar, aksakallı" anlamına geliyor.. Bir genç kıza niye böyle bir isim buldular dizide, tuhafıma gitti. Başka bir anlamı mı var desem, bu çok bilinen bir kelime..Neyse umarım iyi bir dizi olur. Ama yine fazla şiddet var gibi görünüyor..Sevgiler..
bye Seni buralarda görmek güzel sevgili Saba. İnşallah buradan konuşacak bir şeyler çıkar. Daha yeni fragmanı görmedim. Merakla bekliyorum. Ama konusuna şaşırdım doğrusu çünkü bana töre dizisi değil denmişti.

Saba
22-02-07, 22:39
Merhaba Moonbeam.. Bu dizinin fragmanını tesdüfen gördüm.Ama bir diziye daha kafamı takmak istemiyorum doğrusu..Sadece ilk bölümüne bir bakmak istiyorum. Ama bana konusu çok dallanıp budaklanacak gibi geldi. Töre dizisi olmayabilir ama yine kırsal bölge sorunları var.. Bir Ağa nın yaptıklarından, 4. eşten, kaçanları öldürmekten bahsediliyor.Neyse, seyredilecek bir dizi olmasını umarım.Sevgiler..

_AŞkım_FB_1907_
22-02-07, 23:31
Burak sergen varsa bu diiziyi kesinlikle izlerim.büyük sabırsızlıkla bekliyorum...güzel bi şeye benziyor:img-yes:

moonbeam
23-02-07, 09:50
8 Mart Perşembe saat 8'de yayına gireceğini duydum ama genelde yayın gün ve saati son dakkaya kadara değişebilir. Ancak Atv tanıtımında görürsek kesin olur.

dilka
23-02-07, 10:07
8 Mart Perşembe saat 8'de yayına gireceğini duydum ama genelde yayın gün ve saati son dakkaya kadara değişebilir. Ancak Atv tanıtımında görürsek kesin olur.

Merhaba canım,seninle burda da buluşmak varmış umarım güzel bir dizi olur.Dediğin gibi ise yayın saati bana uyuyor.

Ama anladığım kadarı ile Töre dizisi,bilmiyorum bir ikincisini kaldırabilirmiyim.Sevgili SABA gibi ilk bölümünü olmadı ikinci bölümünü izlicem,zaten dizi yansıtır içinde ki ışığı.Umarım güzel bir dizi olur,eski dostlarla burda yorum yapmak bana ayrıca bir zevk verecektir.

Dizi yi izlemek istememin başlıca sebebleri,Burak Sergen ve Aslı Tandoğan...İkisinin oyunculuklarınada güveniyorum,yeter ki proje güzel olsun.
sevgiyle kalın

elifile
23-02-07, 10:23

Ufff yaaaa hayır o gün girmesin yayına... O günde ve saatte doktorlar var. Atv zaten daha öncede bir diziyi doktorların saatine koydu ve dizi reyting kurbanı oldu. Bu diziyede aynı şeyi yapmasınlar.

gizmo50
23-02-07, 10:42
ayol sen dedin töre dizisi değil diye ben mi dedim.:img-hyste ama bence doğu dizisi.doğudaki yaşamın anlatılması.ağalar,kumalar,namus için adam öldürmeler.gerçi bunlar her yerde mevcut ama kıyafetler,yaşayışlar doğudaki yaşamı anlatıyor bence.bu dizi nerde çekiliyor ki.istanbul'da mı?:img-blush

aslı 30 dizinin büyük bir kısmı ürgüp'te çekiliyor ana mekan yani hekimoğlu konağı ürgüp'ün mustafapaşa kasabasında Gül Konakları'nda çekiliyor.mutlaka izlenemsi gereken bir dizi olacak bence çünkü oyuncular çok iyi,proje çok iyi,yönetmen,yapımcılar,senaryo çok iyi.ayrıca dizinin çekildiği konağın büyüleyici bir atmosferi var.her ne kadar töre dizisi densede konusu çok farklı
ben mutlaka izleyeceğim

dalya
23-02-07, 16:35
Konusu falan artik belli. Konusu iyi, kadroda öyle.. Kendime hayran olunacak yeni bir dizi ariyordum, insallah hayal kirkligina ugramam!

paçiii_melos
23-02-07, 17:42
Dicle'nin her fragmanını gördüğümde durmadan izliyorum. Dizi Müziği insanı çok etkiliyor, görüntüler de güzele benziyor. Burak Sergen'i ve Karagümrük Yanıyor'da Ramazan'ın kız kardeşini rolünü canlandıran esmer kızı gördüm.

Başroldeki kız da çok güzel, bakalım ne zaman başlıcak bilen var mı ???

kale
23-02-07, 17:44
Dicle'nin her fragmanını gördüğümde durmadan izliyorum. Dizi Müziği insanı çok etkiliyor, görüntüler de güzele benziyor. Burak Sergen'i ve Karagümrük Yanıyor'da Ramazan'ın kız kardeşini rolünü canlandıran esmer kızı gördüm.

Başroldeki kız da çok güzel, bakalım ne zaman başlıcak bilen var mı ???

8 mart dıye bılıyorum ben, bır kac sayfa once bır arkadas yazmıs, ben onun yalancısıyım, yanı topu topu 2 hafta var bye

madita
23-02-07, 23:24
iste konu:Yörenin en güçlü ağası Seyit Hekimhan, gördüğü bir düş üzerine dördüncü kez evlenmeye karar verir; fakat gelin olarak seçtiği kız, Kahyası Halizat’ın kardeşi Mustafa’nın sevgilisi Zal’dır.Düğün günü Zal ve Mustafa kaçarlar. Seyit Hekimhan bunun üzerine Kahyası Halilzat’ın öz kardeşi Mustafa ve Zal’ı öldürmesini ister eğer Halilzat emrini yerine getirmezse Seyit Hekimhan 30 gün sonra Halilzat’ın sevgilisi Dicleyi çiftliğin ortasında infaz edecektir.Çaresiz Halilzat kardeşi Mustafa ve Zal’ın peşine düşer.Bu sırada Seyit Hekimhan’ın İstanbul’da yaşaya üvey kardeşi Ferhat çiftliğe gelir ve bir süre sonra Ferhat Dicle’ye aşık olur.

Oyuncular:
Aslı Tandoğan
Tolgahan Sayışman
Burak Sergen
Miraç Eronat
Alev Gürzap
Alp Öyken
Özlem Yılmaz
Oğuz Turgut Genç
Murat Garipoğlu Yapım:
Yağmur Ajans-Osman Yağmurdereli
Yönetmen:
Filiz Kaynak
Senaryo:
Alican Yaraş
Müzik:
Kemal Sahir Gürel

Arkadaslar,

kim kimi oynuyor...yani en önemlisi Ferhati kim oynuyor ???

Merci !

ezgi su
23-02-07, 23:27
ya ben daha yeni biraz önce filmin tnitimini izledim ama cok karisikti ya.
fazla birsey anlamadim.hele birde simdi bri arkadas dizi hakkinda özet gibi birsey yazmis aklim iyicenekaristi.
simdi dicleyi hangi oyuncu oynuyor ya.

mustafa3839
24-02-07, 08:27
Bu dizi gecen gun bizim okulda çekildi bi bolumu bi kısmı. Kayseri de Kayseri Lisesinde Yani... Dizi İzlicemi Sanmıorum. Oyuncularda sızın yazdıklarınz gıbıler.Sonra Bizim Okuldan da oynayan Oyuncular oldu. Size ii eğlenceler

cadikiiiz
24-02-07, 12:17
Arkadaslar,

kim kimi oynuyor...yani en önemlisi Ferhati kim oynuyor ???

Merci !

emin degilim ama galiba ferhati tolgahan sayisman oynuyor....
yani insallah......:happy0064

paçiii_melos
24-02-07, 12:55
DİCLE

Yörenin en güçlü ağası Seyit Hekimhan, gördüğü bir düş üzerine dördüncü kez evlenmeye karar verir; fakat gelin olarak seçtiği kız, Kahyası Halizat’ın kardeşi Mustafa’nın sevgilisi Zal’dır.Düğün günü Zal ve Mustafa kaçarlar. Seyit Hekimhan bunun üzerine Kahyası Halilzat’ın öz kardeşi Mustafa ve Zal’ı öldürmesini ister eğer Halilzat emrini yerine getirmezse Seyit Hekimhan 30 gün sonra Halilzat’ın sevgilisi Dicleyi çiftliğin ortasında infaz edecektir.Çaresiz Halilzat kardeşi Mustafa ve Zal’ın peşine düşer.Bu sırada Seyit Hekimhan’ın İstanbul’da yaşaya üvey kardeşi Ferhat çiftliğe gelir ve bir süre sonra Ferhat Dicle’ye aşık olur.

BAŞLICA KARAKTERLER;

SEYİT HEKİMHAN ; Sayit Hekimhan yörenin en güçlü ağasıdır.Babası Hanbey Hekimhan on sene önce felç geçirince çiftliğin ve işlerin başına geçmiştir.Uçsuz bucaksız araziler üzerinde tarım yapar.Üç kez evlenmiştir.Fakat hiç çocuğu olmamıştır.Tüm tebası kısır olduğunu bilmektedir ama bu hiçbir şekilde dillendirilmez.Seyit Hekimhan bir gece rüyasında bir düş görür.Düşünde yeni bir eş ve bir oğul müjdelenmektedir.

ZAL ; 19 yaşındadır.Seyit Hekimhan’ın arazisi içinde bulunan bir dağ köyünde yaşamaktadır.Seyit Hekimhan onu kendisine eş olarak seçmiştir.Oysa Zal yüzünü bir kez gördüğü bu adamla evlenmek istememektedir fakat kimsenin Seyit Hekimhan’a hayır deme hakkı yoktur.Fakat Zal Mustafa adında bir genci sevmektedir ve düğünden birkaç gün önce Mustafa’yla birlikte İstanbul’a kaçarlar.

MUSTAFA ; Halilzat’ın erkek kardeşi 21 yaşında.Seyit Hekimhan’ın evlenmek üzere olduğu Zal’a aşıktır ve düğünden birkaç gün önce Zal’la birlikte İstanbul’a kaçarlar.Zal ve Mustafa İstanbul’da yeni bir hayata kavuşacaklarını düşünürlerken ikisini de öldürmek üzere Mustafa’nın abisi Halilzat’ın peşlerinden İstanbul’a geldiğini bilmezler.

HALİLZAT ;Seyit Hekimhan’ın çiftliğinin kahyası 26 yaşında .Dicle adında bir nişanlısı var bir hafta sonra evlenecekler.Erkek kardeşi Mustafa Seyit Hekimhan’la evlenmek üzere olan Zal ile kaçınca.Seyit Hekimhan tarafından Kardeşi Mustafa ve Zal’ı öldürmekle görevlendirilir. Halilzat 30 gün içersinde kardeşi Mustafa ve Zal’ı öldürmediği taktirde Seyit Hekimhan nişanlısı Dicle’yi çiftliğin ortasında infaz edeceğini söyler.Halilzat sevdiği kadını kurtarmakla kardeşini öldürmek arasında kalmıştır.

DİCLE ; Halilzat’ın nişanlısı.Çok güzel bir genç kız 19 yaşında.Zal ile Mustafa’nın kaçması üzerine Seyit Hekimhan tarafından çiftliğe hapis edilir.30 gün içersinde Halilzat kardeşi Mustafa ve Zal’ı bulup öldürmezse Seyit Hekimhan tarafından infaz edilecektir.

FERHAT HEKİMHAN ;Seyit Hekimha’nın İstanbul’da avukatlık yapan kardeşi.Düğün için çiftliğe gelmiştir gelişen olayları görünce abisiyle çatışmaya girer.Masum bir kızın 30 gün içersinde öldürülmesine karşıdır duruma mani olmak ister fakat Seyit Hekimhan kararını çoktan vermiştir.

efrasiyab
24-02-07, 12:57
Fragmanda görünce birden heyecanlandım. Murat Garibağaoğlu(hatırlayanlar için Sahra'daki Yemin Tezer rolüyle şeytanın avukatı lakaplı oyuncu) da bu projedeymiş. Çok sevindim. :img-wink:

stargate
24-02-07, 15:51
tam ana kadro şöyledir ki;

BURAK SERGEN-bi çok proje

ASLI TANDOĞAN- aşka sürgün, kurşun yarası

MURAT GARİBAĞAOĞLU-sahra

ALEV GÜRZAP-affet bizi hocam, yıldızların altında

TOMRİS OĞUZALP-bi çok proje

ALP ÖYKEN- bi çok proje

MİRAÇ ERONAT-rüzgarlı bahçe, ablam böyle istedi,üzgünüm leyla

IŞIL SERGEN-zerda,bütün çocuklarım,dede korkut

SELEN UÇER-karınca yuvası

ÖZLEM YILMAZ-karagümrük yanıyor,rüyalarda buluşuruz

TOLGAHAN SAYIŞMAN-esir kalpler,maçolar

oyuncuları hatırlamanız için bir bilgi. heyecanla bekliyorum iyi kadro.

cadikiiiz
24-02-07, 18:28
ben izlemicem, ilgimi cekmedi dogrusu..

yinede bi avatar yaptim..

http://img135.imageshack.us/img135/2741/diclesy7.jpg (http://imageshack.us)

ellerine saglik busecim...
stargate bilgi icin tesekür ederim ama....dizideki karakteri kim oynuyor onuda yazabilirmisin?? yani biliyormusun??

_AŞkım_FB_1907_
24-02-07, 18:49
Şİmdi arkadaşlar fragmandaki resimde ortada BURAK SERGEN vardı.
sağ taraffında miraç eronat,yanlız sol tarafındaki kız kim bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim.

cadikiiiz
26-02-07, 18:59
ya valla analdıgım kadaıla tore deıl daha farklı bır hıkaye ve cok guzel gorunuyor cekım yerlerı falan sanırm cok ii bır dızıye daha kavusucaz..

evet bencede cok degisik bir hikayesi var...töreyle hic bir alakasida yok bence...ayrica müzigi benimde cok hosuma gitti...off umarim en yakin zamanda baslar....sabirsizlanmaya basladim artik.....:):)

Ben ne olursa olsun izlemeyi düsünüyorum....cok güzel bir hikayesi var bence...ayrica en önemlisi tolgahan sayisman oynuyor....:happy0064 :happy0064
kacar mi bu dizi??:happy0064

ewet ama fregmanda hala tolgahan yok ama neden ??

cünkü cnm emin degilim ama galiba öyle....tolgahan ferhati oynadigi icin...e ferhatda istanbulda oldugu icin görünmüyor....o daha sonra geliyormus ya...dügün icin fln....galiba öyle...baska sebebi olmamasi lazim cünkü o basrolu oynuyor......ama emin degilim tabi....insallah böyledir..........:img-yes:

nazlikiz
26-02-07, 20:45
ya bir an önce baslasa bende mrk ediyourm ne oalcak ne zaman baslicak umarim dogru bi güne koyarlar öbür dizileir gibi kalkmaz

gamze_1992
26-02-07, 21:32
ya bir an önce baslasa bende mrk ediyourm ne oalcak ne zaman baslicak umarim dogru bi güne koyarlar öbür dizileir gibi kalkmaz

aynne bende öyle merak ediyorum.. Asli Tandogan bence yetenekli ve iyi bir oyyuncu bu dizi bence tutat hikayeside iyi annemde okudu vallayi annem beyendi ilginc dedi :happy0064 yani dizi tam süper olacak vallayi :img-hyste simdiden basarilar...

SzARap
26-02-07, 23:03
cünkü cnm emin degilim ama galiba öyle....tolgahan ferhati oynadigi icin...e ferhatda istanbulda oldugu icin görünmüyor....o daha sonra geliyormus ya...dügün icin fln....galiba öyle...baska sebebi olmamasi lazim cünkü o basrolu oynuyor......ama emin degilim tabi....insallah böyledir..........:img-yes:

Arkadaşlar atv bu akşam....dicle dizisinin 3.fragmanını yayınladı...

Ve bu fragmanda tolgahan sayışman da gözüküyor...

Bir sahnede zorla bir kapıyı açıyor...
Başka bir sahnede sanırım mahkeme...üstünde avukat cübbesi var....

yani resmi olarak onaylanmış durumda....:img-yes:

merveve
27-02-07, 16:54
yaşasın gördüm tolgahanımı yaaaa süppeerrrr:happy0064 yakışmış bence bu dizi süper olacak...hemde tam süper olacak

cadikiiiz
27-02-07, 17:07
dizide olgun simsek var mi ?

bildigim kadariyla yok....insallahda yoktur zaten....
ayy demek öyleee....ben daha göremedim fragmani....off....peki arkadaslar o fragmanda dizinin nezaman baslicagida söylendi mi??

acık sözlü
27-02-07, 18:29
bu gün fregmanı gördüm ve ilgimi çekti..hangi gün olacak bilen veya bi tüyo alan varmı?..

ayshe_yeshil
27-02-07, 21:40
sanırım fragman herkesin dikkatini çekmiş
bende etkilendim fragmandan bikaç tane de çalışmasını yaptım
dilerim beğenirsiniz...

http://img115.imageshack.us/img115/1769/dicleob0.png

http://img410.imageshack.us/img410/6646/dicle2sm3.png

ayshe_yeshil
27-02-07, 21:43
avalar

http://img441.imageshack.us/img441/7941/avadicnd4.png http://img443.imageshack.us/img443/7562/avadic2izl7.png http://img441.imageshack.us/img441/5862/dicleiavsu4.png

acık sözlü
27-02-07, 23:33
yokmudur bi gününü saatini bilen..yada tahmin eden ,çok merak ettim sanırım izlycem bu diziyi, içimden bi ses yaprak dökümünden sonra tutulacağım bi dizi daha olcakmış gibi geldi

ceyceylan
28-02-07, 13:08
merakle bekliyorum bu diziyi ..görüntüleride süper olmuş bence ..yayın tarihi ne zman artık bakalım ?

ssvshy
28-02-07, 13:16
milliyetin tv ekinde okudum buda bir töre dizisiymiş ben farklı bişey bekliyordum fragmanlardan esas kızın yaşadğı yerde kadınlara karşı edilen zulümlere karşı çıkan erkeklere boyun eğmeyen kendi doğruları uğrunda yaşayan ve bunun için çevresindeki kadınlarıda bilinçlendiren bir kız diye bekliyordum ama gazete ekind yine namus olayı ve yine namus cinayeti yada onun yerine kurban edilen bir kız durumu söz konusu ve birde benzerlik yaralı yürekteki gibi birde kanun adamı var ortada ağanın kardeşiymiş ama üvey kardeş

ezgi su
28-02-07, 22:15
milliyetin tv ekinde okudum buda bir töre dizisiymiş ben farklı bişey bekliyordum fragmanlardan esas kızın yaşadğı yerde kadınlara karşı edilen zulümlere karşı çıkan erkeklere boyun eğmeyen kendi doğruları uğrunda yaşayan ve bunun için çevresindeki kadınlarıda bilinçlendiren bir kız diye bekliyordum ama gazete ekind yine namus olayı ve yine namus cinayeti yada onun yerine kurban edilen bir kız durumu söz konusu ve birde benzerlik yaralı yürekteki gibi birde kanun adamı var ortada ağanın kardeşiymiş ama üvey kardeş

hmmmmm
bu aganin kardesi infaz etmek istedigi kiza asik olucak ti degilmi???
ben