Tüm Versiyonu Göster : Elif'in Günlüğü
Önümüzdeki Günlerde Adını FOX TV Olarak Değiştirecek Olan TGRT'de Yepyeni Diziler Ekrana Gelecek.. Bu Dizilerden Biri de "Elif'in Günlüğü" Dizi Haftaiçi 15 Dk., Haftasonu 75 Dk. Ekranda Olacak. Dizinin Birdiğer İlginç Yanı İse Yepyeni Yüzlerle Ekrana Gelecek Olması.
Ayrıca "Dansa Var Mısın?" Adlı Yarışmanın Sevimli Yarışmacısı İzmir, Nefes Nefese'de Oynayan Ceren Moray, Hayat Bilgisinde Oynayan Sedef De Bu Dizide.Şimdilik Bu Bilgiler Var..=(
burcu_yağmur
13-02-07, 16:54
oo iyi ama fox tv yok bizde keşke diger kanallarda olsaydı o zaman izlerdimmm ilgimi çekti elifin günlüdü benim adımın dizisi
DİKKAT!... GEÇTİĞİMİZ YIL EL DEĞİŞTİREN TGRT KANALI, 24 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN, YENİ İSMİYLE, FOX LOGOSUYLA YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR. İŞTE FOX TV’DEN SON HABERLER...
18/2/2007 15:12
Bütün televizyon dünyasının ve izleyicilerinin uzun süredir merakla beklediği FOX , 24 Şubat Cumartesi günü yayın hayatına başlıyor.
FOX, bundan böyle izleyicilerin karşısına, yeni logosuyla, yeni programları, dizi ve filmleriyle, yeni habercilik anlayışı ve kimliğiyle çıkacak.
FOX, global kimliğinin getirdiği deneyim ve birikimle, tüm dünyada ilgiyle takip edilen di..zi ve programlarıyla, bunların Türk izleyicisine uygun yeni tarzda uyarlamalarıyla, ülkemizdeki yeni prodüksiyonlarıyla, dünyadan ve Türkiye’den birinci sınıf filmleriyle, habercilikteki uzmanlığı ve cesur yaklaşımıyla, kaliteli eğlence programlarıyla ve izleyiciyle interaktif bir platformda buluşan yepyeni yayınlarıyla Türkiye’de fark yaratmaya soyunuyor.
Dünyanın dört bir yanında çok sayıda medya kanalının ve yayın organının sahibi olan News Corp., FOX kanalıyla, uluslararası deneyim ve birikimini, global yayıncılık ve yönetim politikasını, etkin programcılık ve haber anlayışını Türkiye’ye getiriyor.
Peki, bu yeni yayın döneminde, televizyon izleyicilerini ne gibi yeni programlar, diziler, filmler bekliyor? İşte 24 Şubat tarihinden itibaren FOX ekranlarına gelmeye başlayacak bazı programlarla ilgili kısa bilgiler:
....
Yine yerli diziler arasında yer alan Elif’in Günlüğü ise, program formatıyla diğer dizilerden ayrılarak, Türkiye televizyonculuğunu interaktif dizilerle tanıştıracak. Üniversite sınavlarına hazırlanan 17 yaşındaki Elif’in, hayatın akışının değişeceği bu kritik dönemde alacağı önemli kararlara, seyirciler de ekranları başından katılacak. Hafta içi her gün izleyicinin interaktif katılımıyla yayınlanacak dizinin, hafta sonunda finali yayınlanacak ve Elif için kararları izleyici verecek.
ucankus.com
erenalp_18
18-02-07, 17:52
valla bu dizi çok ilgimi çekti ayrıca fragmanını da gördüm bayağı güzeldi
ayrıca işlediği konu da tam bizlere göre
evet bu dizi cok güzel olcak foxta zaten dunya standartlarında< bır kanal olcak sanırım kalıtelı yapımlar bızı beklıyor..
Sailor_Moon
18-02-07, 19:09
bu diziyi ben de merak ediyordum interaktif bir dizi denilince merak etmiştim.. inşallah yayın saatleri bizim için uygun olurda izleriz.. şimdi konusunu da okudum gerçektende içinde olduumuz bir dönemi anlatıyor.. bu merakımı biraz daha arttırdı.. bir de süresi ilginç geldi 15 dk 75 dk.. sanırım deişik bir dizi bizleri bekliyorum..
neyse umarım beklediimize değer bir dizi olur...
pandoracık
18-02-07, 19:10
aa çok ilginç bi denemee
peki konusu da gençlik olacak yani
evet öss sınavna değinmeleri güzel....
sınav filmi gibi eğlenceli olur işallah
sarp_manyagi
18-02-07, 19:58
yaww bu hayat bilgisinde oynayan kız kim yaww ordaki ismi neydi bri de yayın saati kaç olcak bu dizinin ayrıca inş. asi yıllarıda satın alırlarda bizde fox tvde izleriz+izlerseniz sizde çok seviceksiniz eminim(asi yıllar için diom)
kelebek_01
18-02-07, 20:26
çok ilginç bir diziye benziyor özellikle hafta içi 15dk hafta sonu ise 75 dk. olması çok güzel en güzel yanıda dizinin sonunu bizim belirlememiz....
cok ilginc gercekten ilk defa duyuyorum. Bende izlerim hrhalde ancak hosuma giderse dvm izlerim. Tgrt yani fox baya bir iddiali.
Ewet bende reklamı gördüm. Güzele benziyo. nDizinin finalini bizim belirliycek olmamız daçok enterasan ben izlerim. Gerçi 15 dakika kısa ama. En azından hergün var.
tanrıverdi
25-02-07, 15:42
açıldı fox kanalı..yaa nasıl yani şimdi hafta içi 15 er dakka olcak hafta sonuda toptan mı göstercekler hepsini.işlhh öle bişi olur yoksa bn seyredemm..seyretmem lazım çnkü bnde öss öörencisiyimmm:(ya hme nie 12.30 ki yani sonuçta gençlere yönelik bişi...ew hanmlarımı seyretcek yanii..
bır bıldıkelrı vardır onlarındaa turkıyenın ılk ıntreaktıf dızı olcak senaryaya seyırcılerde karıscakmıs ..hafta sonu saat 23.00 fınalı olcakmıs..
Sailor_Moon
25-02-07, 17:55
ben de izlmek istiyordum ama bu mümkün gözükmüyor.. diziyi izleyebilmek için okuldan kaçmam lazım.. sanırım hafta sonu da izleyemem 23.00 de genellikle yatmış oluyorum ama sırf merak ettiğim için bakmaya çalışıcam..
sanırım bu dizi benim için başlamadan bitti...
kissorkill
26-02-07, 13:41
çok güzeldi bana görre.ilk bölümünde ailesini biraz tanıtması süper di
ben bir tek o bizim seçmemizi beğenmedim.diziye tam alıştım bitti ve soru sorduu yaaa
tuba_buyukustun
26-02-07, 14:37
arkadaslar bu gün ilk bölümünü izledim çok güzeldi böyle dizilere ihtiyacımız var ilk bölümden karakterler tamamen tanıtılmış güzel olmuş ama 15 dk olması beni üzdü yaaaa keşke en azından yarım saat olsaydı.Finalini bize bırakmaları da hoş olabilir aslında fox tv gercekten gümbür gümbür geliyo hayırlı olsun başarılar onlara da
tuba_buyukustun
26-02-07, 15:26
FOX TV Yİ AVRUPADA İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN ÜZÜCÜ BİR HABER BİR SİTEDEN ALINTIDIR DOGRULUGU HAKKINDA BİR BİLGİM YOKTUR:
Eurasiasat 1 uydusunda 12021 H, SR 5380, FEC 5/6 parametreleri ile Fox TV yayında.
Böylelikle TGRT Türkiye yerini Fox TV`ye bırakmış oldu.
TGRT EU, TGRT Haber ve TGRT Pazarlama yayınları İhlas Grubu bünyesinden olduğu gibi devam edecek.
Fox TV`ye yayın hayatında başarılar dileriz.
NOT:sitedeki 17:00 saati yanlış olabilir...kanalda da 23:45 yazıyor ama yinede 17:00 de bakmakta fayda var.
Arkadaşım dizi hafta içi hergün saat 12.30 da ve 15 dakika sürüyor her bölümün sonunda kararı izleyiciye bırakıyorlar izleyicide oylarla kararını veriyor ve izleyicinin verdiği kararla senaryo yazılıyor hafta sonuda dizi 75 dakika sürüyor
çok acayip bir dizi ilk defa böyle bir dizi gördüm
Buqün tesadüfen izLedim.. KanaLLarıı karıştırıken qördüm.. Değişik bişi.. Yarısını izLeyebiLdim ama sanırım kısa sürüyormuş.. Senaryo'yu izLeyiciLerin beLirLemesii farkLı bişii oLmuş ama yine baya para qetiren bişi.. maLum smsLer fLn..
bugün bende son 5 dakikasını izleyebildim.izlediğim kadarıyla hoş bir dizi.gençlere ders verici bir tarzda gibi geldi.dizinin 15 dakika olmasıda ilginç geldi bana.ama benm hoşuma gitti.güzel bir proje.
Bu dizinin varlığından haberdar olunca baya bir sevinmiştim;
-Kaliteli bir kanal olacağa benzeyen fox tv de yayınlanacaktı.
-Gençlik dizisiydi(oldum olası sevmişimdir gençlik dizilerini, yarın yeni bi gençlik dizisi başlasın onu da izlerim)
-Baş rölünde nefes nefese dizisinden tanıdığım ve oldukça sempatik bulduğum ceren olcayta oyanacaktı.
Bir de daha önce görmediğimiz bir kurguyla yayınlanacağını öğrenince(hafta içi 15 dakika, hafta sonu 75 dakika ve de interaktif olması) beklenti skalamı oldukça yükselmişti, amaaa iki bölümünü izleyip gördükten sonra amiyane bir tabirle söyleyecek olursam ne kadar ıkınıp sıkındıysam da beğenmedim diziyi, şu sebepten;
dizinin konusu öylesine klişe ki sanki yeni başlayan bir dizi değil de, senaristlerin konu sıkıntısı çektiği, artık uzatmaları oynayan bir diziyi izliyomuşum gibi hissettim, "yahu bu gençlik dizisi alt tarafı, nasıl bir senaryo bekliyodun ki?" diye soracak olursanız nefes nefese ve lise defteri dizilerinin ilk bölümlerini(orjinal olmalarını) hatılatırım size, dizilerde ilk bölümün ne kadar önemli olduğunu söylemeyi de unutmam ayrıca, açıkçası dizi beni hayal kırkılığına uğrattığı için yazmadan edemedim bunu, evet aceleci davranmış olabilirim, uamrım ilerde dizi güzel bir formata bürünür de ben de bu yazdıklarımı yerim bi güzel, dizinin tekrarının yayınlanması da güzel bi düşünce olmuş takdir etmeli fox tv yi, bir de belirtmeden geçmeyeyim bu kadar kısıtlı senaryoya rağmen sırıtan bi oyuncu göremedim ilk bakışta, bütün oyuncular üzerlerine düşeni gayet te güzel yaptılar, neyse diğer bölümleri bekliyorum şimdi.
elwiens_86
27-02-07, 23:40
ayy ben bu dizide şu hayat denilen kıza bayıldın "bebek yüzlü dev" lafı süperdi ya bu laf dillere dolanıcak bi süre sonra bence...harbiden çocukta dev gibi birşey yani ama pek bebek yüzlü değildi hani...ama şu adanalı çocuk süperdi ya...
tuba_buyukustun
28-02-07, 12:55
cevaplar:
haftasonu yayın saati kanalın sitesine göre 22:15-23:15 arası
evet annesine abisinin durumunu söyledi arkadasım
bende en çok hayat a bayılıyorum zaten onu ben dans yarısmasındayken cok begeniyordum favorimdi.bu arada bende şu adanalıya çarpıldım felan yani
evet anlatı annesıne annesıde abısyle uyarıcı bır konusma yaptı ama bıldıgını solemdı ona guvendıgını kendını tolmasını soledı sonra elıf okulda tarıh sozlsusu oldugunu ogrendı ama sevdıgı cocukta sınemey gıtcegı zaman denk geldıgı ıcın karar veremsı ya ders calısacak erkek arkadsını ekıcek yada oturup ders calısacak karar bugun verıldı ama ızleyemdım henuzz :Ç)
Bn buqün izLedim ama yeni bişi yoktu ki..
annesiyLe konuştuğu sahneLer... OkuLdakii oLayLar..
Tarih sözLüsünüü öğrenmesii fLn..
dünkü böLümün aynısı vardıı sanırım..
askım_gkhan_alp
28-02-07, 17:34
ayy çok güzell bi dizi ya ilk defa bugün izledim çokk hoşuma gitti yaw tam bir gençlik dizisiii...süpperrr..bi de dizinin bitiminde izleyicinin oylarıyla belirlenecek hayatın evde kalmasııı ya daailesinin yanına gitmesiii süperrr bi şi yaw biz belirliyoz dizinin akşınııı:)
dizinin yeni bölümleri yanılmıyorsam 17:00 da veriliyor:happy0064
ben sevdim bu diziyi ama çok kısa ya
naz_özge12
28-02-07, 21:42
ben bu diziyi izliyemiyorum .çünkü;okulda oluyorum.yani izlemem için okuldan kaçmam gerek...fakat yarın bu diziyi izliyebilicem.çünkü;geç gidicem yarın okula.güzele benziyor konusu ama bilemiyorum.
!karbeyaZ!
01-03-07, 12:44
Valla ben saatini bi türlü anlayamadım :S Dün 17:00da izlediğim bölümü bugün 12:30da izledim..Yani 17deki yeni bölüm olmalı.
tuba_buyukustun
01-03-07, 13:02
arkadaşlar dizimizin saatleri:
saat 12:30 (tekrar)
saat:17:00 (yeni bölüm)
saat:23:45(tekrar)
ve arkadaşlar çevremden de bildiğim kadarıyla kimse fox tv den halen daha haberdar değil.ve çogu kişi fox tv nin uydu frekanslarını bilmiyor o yüzden işte frekanslar:
UYDU:turksat 2A dogu frekans:12021.50 plarizasyon yatay(H) sembol oranı :5380 fec:5/6
KABLOLU TV:S bandı 4.kanal
DİGİTURK:26.kanal
D-SMART:16.kanal
arkadaslar size sevindirici bi hbrim olucak diziyi saat 18.00_18.30 civarlarinda da yayınlamaya basladılar.okulda olupta izleyemeyen varsa duyurulur içiniz rahat olsun bundan sonra.bgn baslıo sanırım dun bana oyla bı bilgi ulastı
bu diziyi başından beri izliorum.oyuncular genelde iyi ama şimdilik bnm gözüme çarpan onur karakteriyle masanın altına giren çocuk adı neydi untuum o oldu.çok doğallar bence.ayrıca ben o onuru çok beğendim =) çok tatlı bişe saçları özellikle =):img-in_lo o kızdan ayırsınlar onu bana versinler nooolur:happy0064 fotoğrafları koyan arkadaş kimse onuda koysun lütfen:icon_sorr
onun adı onur delkı bende unuttum ama onur sedefın sevgılsı olan kisi :) bu arad boyle kısa oloamsı daha guzel bence tadında kılyo yarını beklıyorum valla ama sole 15 dk daha uzun olsa ıı olur :)
yok ya sanmam 18 veya 18.30 oldun cunku o saate cocuktan al haberı var
daha bugün izleyebildim güzel dizi hayat elifin evinde kaldı sanırım berkeyi kastediyorsunuz şu kızıl saclı adı sinem olan kızın sevgilisi elifin hoşlandığı
hayır tmm işte sedefin sevgilisi olan çocuğu diyorum dik dik saçlı:img-yes: çok tatlı o :img-in_lo daha yeni katıldım aranıza o yüzden siteyi kullanmayı, yazmayı çok iyi bilmiyorum resminin koyun buraya ben bulamadım biyerde.ayrıca 18.30 da da mı var?
kissorkill
02-03-07, 16:51
bu bölüm çok güzel di ve bence söylesin
bişi sorcam şimdi yayınlanan tüm bölümler birbirini tutmuyo.bu oyların sonçlarını hafta sonları 70 dk lık bölümlerde mi gösterceklerrr acabaaa?
sweetjulia
02-03-07, 17:23
bu bölüm çok güzel di ve bence söylesin
bişi sorcam şimdi yayınlanan tüm bölümler birbirini tutmuyo.bu oyların sonçlarını hafta sonları 70 dk lık bölümlerde mi gösterceklerrr acabaaa?
nasıl tutmuyor anlamadım :icon_roll bence sonuçlara göre dizi ilerliyor...mesela bugün izleyiciler Elif'in kardeşinden özür dilememesini istemiş ki Elif özür dilemedi...kardeşi ilk adımı attı....yoksa ben mi yanlış anladım :D
erenalp_18
02-03-07, 21:17
ya arkadaşalr dizinin tam olarak gününü ve saatini söylermisiniz acaba geçen akşam özel bölüm gibi bir bölümüne rastladımda çok hoştu hele bir de izmir olunca çok daha hoştu söylerseniz sevinirim
hafta içi öğlen 12.20 gibi akşama doğru 17.20 gibi birde gece 23.00 gibi yayınlanıyor
bir de cumartesi 23.00da hafta finali var
arkadaşlar dizimizin saatleri:
saat 12:30 (tekrar)
saat:17:00 (yeni bölüm)
saat:23:45(tekrar)
ve arkadaşlar çevremden de bildiğim kadarıyla kimse fox tv den halen daha haberdar değil.ve çogu kişi fox tv nin uydu frekanslarını bilmiyor o yüzden işte frekanslar:
UYDU:turksat 2A dogu frekans:12021.50 plarizasyon yatay(H) sembol oranı :5380 fec:5/6
KABLOLU TV:S bandı 4.kanal
DİGİTURK:26.kanal
D-SMART:16.kanal
arkadaşım çok teşekkür ederim dizi ilk başlamadan yeni bölüm 12 tekrar 17 diye haber verilmişti demek değişmiş bende bugün denk geldi hem öğlen hem akşam baktım(önceden sadece akşam bakıyordum)bölümler farklı
baya şaşırmıştım iyi oldu haber verdiğin
arkadaşlar bir de dizinin belli bir saati yok dün 17.20 de başladı bugün 16.40 ta yani bunu bir açıklığa kavuştursalar iyi olacak insanın aklı karışıyor
erenalp_18
02-03-07, 21:20
bu arada diziden bahsetmedim yaa
bence dizi fikri çok güzel günlük diziler uzun olnuca sıkıyor bu ise öyle değil günde 15 dk rahatlıyor insan hem de arkasını sıkılmadan bekliyor
interaktif olması ise diğer süperlik
konular ise bence tam bizlik
iki isteğimden biri oldu bu fotolğrafları buraya kim koyduysa çok tşk ederim ona:img-wink: bi isteğim daha vardı onur'u o kızdan ayırın demiştim başkasına verin demedim ki ben bana verin dedim:img-hyste neyse aldatığı kızı beğendim bari=)) ama aldatmaya çok karşıyım yinede!
ben bu diziyi çok sevdim ya ama çok kısa sürüyor bari 30dk felan olsaydı dün tüm bölümlerin toplamı vardı öyle izlemek daha güzel oluyor:)
keşke sms yerine sitesinde oy kullansaydık bence daha mantıklı olurdu ya da hem sms hemde sitede oy ile
erenalp_18
04-03-07, 14:36
aceleyle yağtığın buysa iyice yaptığın nasıl olur hem iznin varsa ben kullanacağım gerçi kullandım bile ama neyse:img-hyste
işte dünkü reytingler
total
87 ELIF''IN GUNLUGU [NET] FOX 1,10 3,80
ab
75 ELIF''IN GUNLUGU [NET] FOX 1,00 3,20
valla ben dünkü bölümü yeni bölüm sanıyordum ama meğerse tüm bölümlerin toplanmasıymış
aman hafta içi izlemek daha eğlenceli
kissorkill
06-03-07, 16:56
ay ne sinir bikız şu merve .kendi odası yok sanki ablasıın odasında kola mı çaymı ne içiyo
size kiraz kim die sorcak tım bu bölümde örendimm.çok kibirli bi kız yaaa
bence tarzını korumalı
ve akşam yazabilirsem oyuncuların isimlerini yazıcam
arkadaşlar selim karakterini canlandıran çocuğun gerçek ismini bilen var mı? hani şu hayat'ın internette tanıştığı sonra okulda dans hocası olarak karşılaştığı uzun saçlı, sakallı çocuk... bilen varsa bi zahmet yazabilir mi?
bir de dizinin sonunda oyuncuların gerçek isimleri yazmıyor. siz nasıl bakıyorsunuz??
gkn_delisi
06-03-07, 17:59
diziyi ilk defa bugün izledim çok az bi kısmını çok hoş başroldeki oyuncuyu elifide çok sevdim bana dizinin yeni bölüm ve tekrar saatlerini söylebilirmisiniz rica etsem umarım süresi birazcık daha uzar kısa çünkü çok ama çok güzel bi dizi:happy0064
arkadaşlar dizi güzel hoş da çok kısa sürüo.biraz daha uzun olsa daha ii olur bence.başroldeki kız gerçekten güzel.hele ki gözleri çok güzel
sweet julia resimler çok güzel ve teşekkürler
ben bu dizinin tiryakisi oldum ve dizi çok güzel
benim favorimlerim:
berke:img-in_lo ,aslı ve hayat:img-wink:
GüLpArE_YeŞiM
06-03-07, 20:59
diziyi ilk defa bugün izldim ve çok etkilendim süper yaaa çok sevdim elifin günlüğünü tam genç işi harika bence inşallah kaçırmadan izlerim saatini bir öğrenebilsem kaçta başlıyor acaba tam olarak takip eden biri bana söylese lütfennnn
Valla dizi süper ve ötesinde birşeylerr
helede ben ençok elif ve hayata bayılıyorum yani ceren ve izmir hariklar
emire bayılıyorum ya bence tarzını değiştirmesinn berkedee çok gıcık ya sinem gelncee ona baktı hemen erkek işte!
burcu_yağmur
07-03-07, 15:20
fırat yakışıklı ama kardeşi merve çok çirkin hele dün bi elbise giymişti turuncu kazakmı ne hiç yakışmamış kilolu kız zaten bence kardeşi daha güzel biri olabilirdi çünkü elif baya güzel
emir çok tatlı olabilir:img-yes: ama berke daha karizmatik diyebilirim:img-in_lo .
sineme zaten gıcığım çok havalı bi kız :icon_mad:
aslı çok şeker ve çok komik bi kız ve gülünce tatlı oluyor:img-wink:
keremcem d
07-03-07, 18:17
benec emir cok tatli..bide sacalrini fln yapsa tam sper olacak..bendne iki imza:
elif.
http://img256.imageshack.us/img256/1882/untitled2fl0.png
emir+elif_:
http://img329.imageshack.us/img329/2916/untitled3kh1.png
istiyen kullana bilir:img-yes:
keremcem d
07-03-07, 19:03
búyur cnm:
http://img406.imageshack.us/img406/1725/untitled1vq1.png
fox tv baya iddalı geliyor sanırım ben dizinin ne zaman başladığını bilmiyorum ama git gide dizi keyifli hale geliyor sırdan karekterler neyse de gayeyle burak aşkı beni bitiriyo
keremcem d
07-03-07, 19:23
byurun bugünlük son imzan:
emire ve elif..cok seviyorum ben emiri yaaaa...:img-yes:
http://img526.imageshack.us/img526/2312/untitled2fw7.png
berke imzasini yarin ypaicam cnm:img-yes:
herkese merhaba!!bnde bugn rastladım çok beendim bu diziyi hiç kaçırmam bundan sonra..tüm oyuncular çok tatlı..:img-wink: özelliklede emir:img-in_lo ....
çok güzel bir dizi ama saatleri uyduğu zmana seyredebiliyorum
resimler ve çalışmalrınız çok güzel ellerinize sağlık :D:)
Sailor_Moon
07-03-07, 19:42
herkese merhaba...
dizi başlamadan önce izlemek istiyordum ama hala izleyemedim bir türlü fırsat bulamadım. ama anladım kadarıyla güzele benziyor..
dizinin saatlerini yazabilir misiniz??
internetten falan izleyebileceim bir yer var mı?? bilen varsa söyleyebilir mi??
bunlarıda ben yaptım:
http://www.galeriturk.net/getimg/eliff.jpg (http://www.galeriturk.net)+http://www.galeriturk.net/getimg/elif_iawatar.jpg (http://www.galeriturk.net)
(:..SeFkAt..:)
08-03-07, 14:32
Bunlarda Benden :)
http://img138.imageshack.us/img138/337/elifingunluguavatar1kr4.jpg (http://imageshack.us)
http://img249.imageshack.us/img249/8431/elifingunluguimza1wo9.jpg (http://imageshack.us)
kelebek_01
08-03-07, 14:34
diziyi izliyorum ve çok hoşuma gidiyor yalnız ben genelde saat 23.00 dakini izleyebiliyorum bu arada avatarlar ve imzalar çok güzel olmuş bir tane de içinde izmir olan avatar veya imza yapabilirseniz sevinirim:img-yes:
awatar:
http://www.galeriturk.net/getimg/elif_awatar.jpg (http://www.galeriturk.net)
kissorkill
08-03-07, 17:07
Bu bölümde süperdi
Oyuncuların isimlerini aldım
ELİF = CEREN OLCAYTO
HAYAT = İZMİR TENİM
SEDEF = EBRU ERTAN
EMİR = BURAK TALASOĞLU
BERKE = KEREM ÖZŞEKER
SİNEM = DİLARA ÖZTUNÇ
ASLI = SILAY ÜNAL
BURAK = YUNUS EMRE YILDIRIMER
ONUR = ONUR AY
GAYE = GÖZDE ÖZKÜÇÜK
METİN = METİN YILDIZ
MERVE = HAZAL ERDAL
FIRAT = FIRAT TEMEL
NURGÜL = MERVA ULUSOY
KİRAZ = SEVİL KISAKÜREK
SEVİM = SEVİNÇ NİŞ
bugünkü bölüm çok güzeldi özellikle gaye çok komikti:img-hyste
burak her zamanki gibi gayeyi başından göndermeyi başardı:img-yes:
emirin kafası karışık ve durgun gibi diyebilirim
berkem her zamanki gibi karizmatikti:img-in_lo
ama son soruda biraz kafam karıştı yani soruya cevap veremedim:icon_sad:
keremcem d
08-03-07, 19:15
:happy0064 :happy0064 süüüper bi bölüdmü gene.. ayrica sefkat ve komik imza ve avartarlar icin cok tskler..bende su an koyudlum imza yapmaya:img-yes:
keremcem d
08-03-07, 19:51
byurun istekleriniz:
onur:
http://img110.imageshack.us/img110/3332/untitled1rg1.png
berke:
http://img110.imageshack.us/img110/9162/untitled2wb3.png
http://img337.imageshack.us/img337/8346/66387490gn5.png
keremcem d
08-03-07, 20:04
byuur cnm asli:
http://img402.imageshack.us/img402/7404/untitled4wj8.png
çağla_merve
08-03-07, 22:11
ya inanamıyorum dizi bağcılarda bizim evin orda ya orhan gazi lisesi bizim eve yakın ay ben mutlaka sete gidicemm ya inanmıyorum bağcılarda çekiliyo bize çok yakınnn
çağla_merve
09-03-07, 13:50
buyrun photo shop 7.0 la ancak u kadar oldu
http://img83.imageshack.us/img83/9666/image04221341tv9023zj9wr0.jpg (http://imageshack.us)
çağla_merve
09-03-07, 13:58
yine bu daha kötü oldu ama
http://img151.imageshack.us/img151/5598/image04221339tv901hi7np2.jpg (http://imageshack.us)
çağla_merve
09-03-07, 13:59
ya ceren olcayto
nefes nefesede oynuyormuş ben izliyodum o diziyi ama hiç farketmedim o olduğunu
çağla_merve
09-03-07, 14:07
yorumlar için teşekkürler
son olarakta bu var
http://img246.imageshack.us/img246/5641/image04221803tv906zo1rw8.jpg (http://imageshack.us)
nurche dedgın kısı dızıdekı adı hayat gercek adıda izmir soyanı bılmıyorum daha once atvdekı dans yarısmanıa katılmstı
kissorkill
09-03-07, 17:03
bence takip etsinn
ne çirkindi Merve leonardoya giderken
ve
bilgisayarı düğmesine basmadan açtıı çok saçmaydı buurası
ve bölüm biraz uzamıştı sankii
bugünkü bölüm çok güzeldi
*berke bugünkü yine karizmatikti:img-in_lo :img-in_lo
*gaye yine çok komikti hele hele burak'a bakarken:img-hyste
*elifin yalanı ortaya çıktı:icon_sorr ,anneside elife ceza verdi
*elif sonunda mervenin bilgisayarda chatleştiği kişiyle buluşacağını anladı
bencede takip etmeli ve annesine söylemeli diyebilirim sonuçta merve suçunu itiraf edecek yoksa merve için iyi olmayacak
merve_necdet
09-03-07, 17:26
merhaba arkadaşlar...
ben hazal(yani merve)hakkımızda yani dizi hakkında yazdığınız tüm güzel şeylere binlerce teşekkür...iyi veya kötü bana yaptığınız eleştirilerede tamam söz zayıflıycam :img-blush umarım dizimizi sevmişsinizdir hepinize kucak dolusu sevgiler...
keremcem d
09-03-07, 17:38
slm millet..ilk önce yaptigim imzalar yorum yapan herkese cok tskler..ayrica cagla_merve calismalarin harika cnm ..süüüpersin..
Bugünki bölüm gene süüüperdi..hele emir cok tatliydim ya:happy0064 eliif bencede takip etmeli merveyi..merveyi ylaniz birakmazin..
keremcem d
09-03-07, 17:51
inşallah bi sorun olmazsa yarın yeni bölümü seyredebileceğim
aynen cnm..bazen zamanlar cok kötü oluyo ya.. yetisemiyom fln..ama cumartesi günü tüm bölümlerin tekrari varmis..:happy0064
keremcem d
09-03-07, 18:02
byurun emir imzasi:
http://img264.imageshack.us/img264/3336/untitled5ky0.png
:img-yes: :img-yes:
Ben bu diziyi çok sevdim çok güzel bir dizi ayrıcada hergün var yani kaçırdığım günler olsada birşey farketmiyor hemen izleyebiliyorsun öğlen var ikindi var gece var daha ne olsun birde senaryoyu izleyicilerin belirlemesi çok iyi düşünülmüş
Ayrıcada oyuncuların burada yazışmasıda çok iyi
her bölümü heyecanlı ve eğlenceli oluyor bakalım yarın neler olacak
inşallah yarınki yeni bölümü izlemek istiyorum
keremcem d
09-03-07, 18:46
her bölümü heyecanlı ve eğlenceli oluyor bakalım yarın neler olacak
inşallah yarın yeni bölümü izlemek istiyorum
yarin yeni bölüm var mi???benim bildigim kadariyla tüm hafta yayinlanan bölümleri birlestirip yayinlicaklar..ama inslalah yeni bölüm vardir ya:happy0064
yarin yeni bölüm var mi???benim bildigim kadariyla tüm hafta yayinlanan bölümleri birlestirip yayinlicaklar..ama inslalah yeni bölüm vardir ya:happy0064
Arkadaşım haftasonu tekrarı oluyor birleşmiş olarak yani 5 gün boyunca yayınlanan bölümlerin hepsi cumartesi günü oynuyor
Ben zaten hep gençlik dizilerini sevmişimdir hele okulla ilgili olunca daha bir keyifli oluyor kendi okul yıllarımı hatırlıyorum inş. uzun soluklu bir dizi olur
keremcem d
09-03-07, 18:53
Arkadaşım haftasonu tekrarı oluyor birleşmiş olarak yani 5 gün boyunca yayınlanan bölümlerin hepsi cumartesi günü oynuyor
Ben zaten hep gençlik dizilerini sevmişimdir hele okulla ilgili olunca daha bir keyifli oluyor kendi okul yıllarımı hatırlıyorum inş. uzun soluklu bir dizi olur
aynen cnm..bende egnclik dizilerini cok seviyorum hele de3digin gibi okulla,ilgili olursa.. cumartesi günü yani yeni bölüm yok:sad53:
Sweet Julia resimler süüüüper:happy0064
bu dizi cook güzel bende bakyiorum cok iyi bi hikayesi var umarim devam eder ben en cok hayati seviyom bu dizide
keremcem d
09-03-07, 19:10
buyrun bendne emircilere bi avartar:
http://img338.imageshack.us/img338/5355/animation1rh0.gif
buda sade.
http://img105.imageshack.us/img105/3328/untitled2hx3.png
keremcem d
09-03-07, 19:12
yasemin özdemir cnm sabah yanlis hatirlamiyosam saat 11.30 da var..sonra bide 18,15 d evar..bide aksam saat 23´de var..cumartesi günleride hepsi birlikte var:img-yes:
tek kelimeyle harika bi gençlik dizisi ben özellikle kızlardan:aslı-hayat
erkeklerden bi tek berkeyi çok seviyorum:img-in_lo
bunuda ben yaptım ama sade oldu
http://img169.imageshack.us/img169/3858/berkeresim12mg1.jpg (http://imageshack.us)
erenalp_18
09-03-07, 22:09
arkadaşlar ne zaman bu dizi hangi günlerde saat kaçtahafta içi dediğim saatlerde cumartesi ise 23.00 de
seweet girl
10-03-07, 12:44
slm gazzas sanırım sende benim gibi gayeyi beğeniyorsun? bana göre en iyi oyuncu çünkü diğer rolleri ben olsam bende yapardım. tabiki asla diğer oyuncularında hakkını yemek istemem. hepsinin yeri ayrı yani ancak benim kanım geyeye ısındı. onunla mutlaka tanışmak isterim... eğer bu yazımı okursa o da diğer oyuncular gibi lütfen bana cvp yazarsa sevinirim.. (ayy çok heycanlı sabırsızlıkla bekliyorum):img-yes: :img-in_lo
bunlarda BENDEN :
http://www.galeriturk.net/getimg/yeni_awtar.jpg (http://www.galeriturk.net)+http://www.galeriturk.net/getimg/yeniiii.jpg (http://www.galeriturk.net)
Bnede bayılıyorum bu diziye yaa
Özellikle elifi çok seviyorum
Buyrun bi avatar yaptım
http://www.galeriturk.net/getimg/DFJGFKGHHJK.png (http://www.galeriturk.net)
Tatlikizz*
10-03-07, 14:04
bunlar da imzalar pek gzl değiller ama;
http://img179.imageshack.us/img179/2849/rgrgrf9.png
http://img241.imageshack.us/img241/818/rgrgsoo2.png
Buyrun bi takım
http://www.galeriturk.net/getimg/JHK.png (http://www.galeriturk.net)++++http://www.galeriturk.net/getimg/JHK_copy.png (http://www.galeriturk.net)++++http://www.galeriturk.net/getimg/35.png (http://www.galeriturk.net)
hareketlilleri
http://www.galeriturk.net/getimg/DFGFG.gif (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/EL_FFFFFFF.gif (http://www.galeriturk.net)
İmza
http://www.galeriturk.net/getimg/DDFFD1.png (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/de_isik.png (http://www.galeriturk.net)
http://img264.imageshack.us/img264/504/dsdsdsdsdsddsdc8.png (http://imageshack.us)
http://img292.imageshack.us/img292/7808/45eg0.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/6219/7524iq7.png (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/7973/awatarrzo2.png (http://imageshack.us)
http://img292.imageshack.us/img292/1563/berkeelifng8.png (http://imageshack.us)
http://img292.imageshack.us/img292/1738/fghtyzs9.jpg (http://imageshack.us)
keremcem d
10-03-07, 17:08
slm ben geldim..
Yorum yapna herkese cok tskler..
asli&ekin imza ve avartarlarin süüüper...
pelinim cnm imzalar harikaaaaaaa:happy0064
Tatlikizz* imzan ve calismalarin süüüper..
komik imzalarin sahane:happy0064
gazaz calisman süüüper:happy0064
bugün tüm bölümlerin tekrari var:happy0064
http://img403.imageshack.us/img403/9987/kopyasimage04251752tv90zd9.jpg (http://imageshack.us)
http://img403.imageshack.us/img403/5692/kopyasimage04251752tv90hb6.jpg (http://imageshack.us)
özel çalışma türü bişi yaptım nasıl olmuş???????
http://img267.imageshack.us/img267/1472/image04181751tv9010ar2gf7.jpg (http://imageshack.us)
keremcem d
10-03-07, 17:52
cnm dizinin sonunda elif bi karar vermeli..örnegin topladigi parayi onura versin mi vermesin mi diye??bizde alta yazan numaraya oy göndere biliyoruz..yani kendimiz karar verioyruz elif ne yapsin diye..:img-yes:
cnm dizinin sonunda elif bi karar vermeli..örnegin topladigi parayi onura versin mi vermesin mi diye??bizde alta yazan numaraya oy göndere biliyoruz..yani kendimiz karar verioyruz elif ne yapsin diye..:img-yes:
ahh tmm anladim simdi fatmam, anlattigin icin tskler, hep bölüm sonundami yoksa dizinin tam son bölümlerindemi... ben öle bisi görmemisimde ... yoksa dikkat etmedimmi :img-blush
bence bunlar icin daha cok erken... zamanla daha cok diziyi seven cikcak ve foruma yazmayi baslicakk ;).... bide multimedia baslik bence ilk baslik bittikden sonra acilir... :) - yani demek istedigim biraz beklielim :)
kissorkill
10-03-07, 18:54
bi imza yaptım pek güzel olmadı ama
http://img113.imageshack.us/img113/6200/hghgsx4.jpg
angal_dange
10-03-07, 19:33
ben de yaptım;
http://img401.imageshack.us/img401/6429/elifhayatemirov9.gif (http://imageshack.us)
yorum isterim
angal_dange
10-03-07, 19:43
bende özellekile berkeyi benzetmesi bebe surat deve :):) en sonunda çok istediğim bir tür avtar yaptım ;
http://img250.imageshack.us/img250/7641/animation5oq7.gif (http://imageshack.us)
selam arkadaşlar diziye birkaç kez geç satte denk geldim ve hoşuma gitti önceden nefes nefeseyi çok seviyorumdum o dzizinin bi oyuncusuu olan ceren olcaytuda görünce tamam artık bnm dizilerimden biri oldu bile yalnız tam saati ve günü ne ne sıklıkla oynuo?
Bu hafta pek izleyemedim.. Ya unuttum ya da kaçırdım işte.. İnş bu qece yayınLanan böLümü kaçırmam.. ELiF'in abisii ve Emir çok şeker.. =))
Kardeşii Merve ise çok qıcık bir tip...
tayfunelif
11-03-07, 00:39
ben bu dızıdekı elıf karakterıne asık oldum ınanın ben böle bısı görmedım ıntaharı bıle düsündün ayrıca elif er sye deger ve her seyden güzel
ben bu dızıye hasta oldum böle bı dızı olmaz elıf karakterını canlandıran ceren o kadar ıyı bı oyuncukı gelecegın yıldızı herkese bys:sad53: :sad53:
ya bu dızıyı yapan sırket hıc düsünmemısımı ınsanlar kahrolur dıye böle bııs olmamz ben kafayı yıcem ya bu ne güzellik ya
iii geceler arkadaslar , bende elifin günlügünü cok seviyorum ve araniza katilmak istiyorum :img-in_lo Ama suan cok sinirliyim , cünkü tgrt de yani foxun avrupa kanalinda aptal bir sans programi yüzünden dizimizin haftalik tekrarini yarida kestiler :img-sorry
t-o-r-t-u-r-a
11-03-07, 11:57
bu diziye bende hastayım ya özelliklede hayata kızla tepkilerimiz nerdeyse aynı zaten ben hayatı yani izmiri dans yarışmasından çok seviyordum sonuna kadar hayat diyorum başkada birşey demiyorum
angal_dange
11-03-07, 12:39
emir avtarları;
http://img137.imageshack.us/img137/9683/animation5ol0.gif (http://imageshack.us)
http://img137.imageshack.us/img137/2671/animation9tx9.gif (http://imageshack.us)
yorum bekliyorum söyliyim istek olursa yaparım isteyenler kullanabilir
angal_dange cnm cok hoş olmuş son avatarların ama 2.nin hızını customizeden daha yavaş yapabilirdin yinede cok hoş
yha bnd bu dizinin hayranı oldum dün akşam haftalık tekrarını isledim süperdi gerçeken insan zap yapamıo :D
yha bide elif biraz olgun giyinmeye karar verdiğinde cok güzel cok süper olmuşru ama berke gelip elif bugün sende bi değişiklik var saçınımıı kestirdin dediğinde sinir oldum kıs süper olmuş onu bile farketmedi adam bnd emiri cok sewiorum ikisi birbirine yakışıo çünkü berke hmn sinemin peşine gidio hiıhh
iki elif avatarıda benden :
http://img145.imageshack.us/img145/5739/elifimmj3.jpg (http://imageshack.us)++++http://img329.imageshack.us/img329/4378/ehi351tejx8.jpg (http://imageshack.us)(bu pek güsel olmadı ama idare edin beenmedim )
buda gifli:
http://img242.imageshack.us/img242/8816/eliffbu9.gif (http://imageshack.us)
yorum isterimmm :D isteyen kullanabilirr :img-wink: vakit buldukça isteklerinizide yapailirim :img-blush bye :img-wink:
bende bu dızıyı cok severek ıslıorum...oyuncularn hepsı bırbırınden ii;) angal_dange ve gum-z çalışmalarınız çok gsl tşk;)
_AŞkım_FB_1907_
11-03-07, 14:35
çok güsel ya hergün izliyorum,elife bayılıyorum gerçekten çok güsel bir kıızzz.
daha önce zafer algöz gözüme çarpttı.sanırım tiyatro öğretmeni olarak.
elifin gerçek adı nedir acaba ve daha önce nerelerde oynadı:img-yes:
Bende daha yeni izlemeye başladım diziyi çok güzel yahuu tam gençlik dizisi artık hafta içi izleyebileceğim bir dizim daha oldu......
keremcem d
11-03-07, 16:46
iki elif avatarıda benden :
http://img145.imageshack.us/img145/5739/elifimmj3.jpg (http://imageshack.us)++++http://img329.imageshack.us/img329/4378/ehi351tejx8.jpg (http://imageshack.us)(bu pek güsel olmadı ama idare edin beenmedim )
buda gifli:
http://img242.imageshack.us/img242/8816/eliffbu9.gif (http://imageshack.us)
yorum isterimmm :D isteyen kullanabilirr :img-wink: vakit buldukça isteklerinizide yapailirim :img-blush bye :img-wink:
süüüüüüüüüüüüper olmus cnm..ellerine saglik..
angal_dange cnm seninde emir avartarlarin harika:happy0064 Bu arada hizini cok normal ayarliyorum..hani gif yaparken 50 yerine 30 yaziyorum:img-yes:
Dün gece yarisi basladi ama hepsine baktim..cok güzel bi dizi ya.. cok hosuma gidiyo:img-yes:
süüüüüüüüüüüüper olmus cnm..ellerine saglik..
angal_dange cnm seninde emir avartarlarin harika:happy0064 Bu arada hizini cok normal ayarliyorum..hani gif yaparken 50 yerine 30 yaziyorum:img-yes:
Dün gece yarisi basladi ama hepsine baktim..cok güzel bi dizi ya.. cok hosuma gidiyo:img-yes:
ayh cnm benm beenmene cok sewindim aslında aceleye geldi...
bende sonuna kadar izledim kaçırdığım yerleride görmüş oldum süper bi dizide günde 30 dk felan olsa ii olurdu ancak onlarıda düşünmek lazım coğu lüse çağında i yandan da okulu yönetmek gerekio c.ertesi günü olan süper olmş ...
keremcem d
11-03-07, 17:44
ayh cnm benm beenmene cok sewindim aslında aceleye geldi...
bende sonuna kadar izledim kaçırdığım yerleride görmüş oldum süper bi dizide günde 30 dk felan olsa ii olurdu ancak onlarıda düşünmek lazım coğu lüse çağında i yandan da okulu yönetmek gerekio c.ertesi günü olan süper olmş ...
aynen cnm dün gene süperdi..bende isterim günde yarim saat sürsün ama dedigin gibi onlarinda okullari var.. galiba 15-20 dk sürüyo bi bölüm..cok az geliyo.. pazartesiyi iple cekiyorum..:img-yes:
keremcem d
11-03-07, 17:50
gazaz cnm buyur:
http://img119.imageshack.us/img119/2255/oovm2.png
arkadaşlar çalışmalar süper nasıl yapıyorsunuz bu imzaları ya harika özellikle aslınınki çok güzel olmuş zaten çok doğal duruyor. süper vallaha, ya bu arada dizi oyuncuları diye kimileri msj yazmış açıkçası bana inandırıcı gelmedi.. bide gerçekten komik bir dizi büyüklerinde izleyebileceği tarzdan bişey olsa izlenme rekorları kırabilir. oyuncuların hepsi çok güzel ve yakışıklı sadece kantinci ve kiraz ve anne hariç ama onlarda çok sempatik( bide gerçekten okurlarsa dizi oyuncuları diye kendimi sağlama aldım:img-wink: ) kızler bencede berke çok yakışıklı ama rol icabı olsa gerek karizmatik oluyor ama aynı zamanda da itici oluyor emir: o da çok yakışıklı ama çok zavallı duruyor elif: sıradan başröl oyuncusu( güzel, karizmatik,şirin , masum... sadece burnu büyük) sedefle onurun aşkları çok güzel günümüzde darısı başımıza dedirtecek cinsten ayrıca diziye karekterlerinden çok saçlarıyla renk katmışlar:img-hyste bide gayeyle burak var tabi gaye gerçekten salak ya da iyi rol yapıyor hani salak olmazsa o güzellikle burakın peşinden koşmazdı yani burda yönetmeni kutlamak gerek:img-hyste sineme gelince : o kıza kötü rol oynatıyorlar ama ben onu hem kıskanıp hemde güzel bulmakla beraber kötü kız rölü yapamıyor bence diyorum mesela elif o olsaydı....???? hayat ve aslı bana göre oldukça farklı karekterler hayat çok cana yakın duruyor ama nebilim..??? aslı çok komik yani bir oyuncu salaklığın haKKını bu kadar ii verebilir zaten bir diğer salak rolündeki de gaye ikisi süper vallaha hem güzellik konusunda hemde salak rolu yapmada acaba gerçekten salak olbilirler mi hiç düşündünüz mü ??? düşüncelerinizi merak ediyorum.:good:
GeNiŞzAmAnLaR
11-03-07, 18:10
Yha bn dün gece denk geldim ve çok hoşuma gitti şahsen berke ile hiç yakışmıyo elif emirle daha ço yakışılor ayrıca diziyi de çok hoş buldummm:)
kissorkill
11-03-07, 18:54
dün kü bölümle ilgili pek fazla bişi sölemicem çünkü bütün kararlar belliydi
yalnızz çok geç başladı izledim ama uyuklaya uyuklayaa
her şey süper gözüküyo arkadaşlar.Bende bu diziyi her bölümünü kaçırmadan izliyorum.çok hoşuma gidiyoooda.:happy0064 :happy0064
a.oyunu_sweet
11-03-07, 20:35
Bu avatarlarda benden..
http://img530.imageshack.us/img530/69/elftw9.jpg (http://imageshack.us) http://img530.imageshack.us/img530/8893/elf2lg4.jpg (http://imageshack.us)
cemallamec
11-03-07, 20:40
çok amatör bi' dizi..
ara sıra ßakıyorum...
sıkılmıyorum izlerken..
Sailor_Moon
11-03-07, 20:42
sonunda diziyi izleyebildim..
dünkü bölümünü izledim.. çok büzeldi.. arasıra bunlar çok basit şeyler diye düşünsemde genel olarak sevdim diziyi.. bundan sonra fırsat buldukça izlemeye çalışıcam.. ama sanırım sadece cumartesi akşmları izleyebilcek gibiyim..
bu akşam da var mı???? birisi cevap verebilir mi lütfen????
a.oyunu_sweet
11-03-07, 20:46
bu aksam yok sailor_moon..evet bazen tekdüze oluyor ama yinede cok güzel bir dizi..
Sailor_Moon
11-03-07, 20:54
bu aksam yok sailor_moon..evet bazen tekdüze oluyor ama yinede cok güzel bir dizi..
cevap verdiin için saol cnm.. ewet arasıra tekdüzelik oluyor ama güzel bir dizi.. yani karakterler falan doğal, her tip öğrenci war..
Güzel bir dizi ama bir türlü takip edemiyorum saatlerini.
Tam olarak gün gün saatini bilen varmı acaba..
Başroldeki kızın gözleri çok güzel.
Pelosh cnm galiba adın pelin beendiine cok sewindim
tugba cnm seninde beğenmene cok sewindim
evtt cnm ismim pelin..... :)
yhaa arkadaslar ben dün izliyemedimmm yeni bölümüü, cünkü akrablara filan gittik :(... önemli bisi olmamisdir umarim..
çok tatlı olmuşlar özellekile sedefim
cok sagol cnm, begenmene sefindim :) - emir giflerin harika, elleirne saglikk :)
Yagmur_ask
11-03-07, 22:30
son iki bölümünü izledim..güzel bir dizi..interaktif oluşu ilgimi çekti..seyirciler senaryo yazarı oluyor bu dizide..izlediğiniz dizide söz hakkına sahip olmak güzel.;)
-özgü_namal-
11-03-07, 22:59
bir kac gündür izlemeye basladım diziye cabuk ısındım gercekten farklı bişey denemeye calışmışlar ve çok güzel olmuş.hergün yayınlanmasıda ayrı bi güzellik tabi bundan sonra diziyi takip etmeye calışıcam:):)
tayfunelif
11-03-07, 23:38
ben tayfun bu dızede vede kanalda yayınlanan fılımler cok güzel en güzelide elifin gümlüğü
Ne yalan soyliyeyim , hic denk gelmedi..
Daha dogrusu hic duymamistim bile boyle bir dizin'in basladigini ..
Izlemeye calisirim.. :D
popsy_wopsy
12-03-07, 04:00
arkadaşlar selim karakterini canlandıran çocuğun gerçek ismini bilen var mı? hani şu hayat'ın internette tanıştığı sonra okulda dans hocası olarak karşılaştığı uzun saçlı, sakallı çocuk... bilen varsa bi zahmet yazabilir mi?
bir de dizinin sonunda oyuncuların gerçek isimleri yazmıyor. siz nasıl bakıyorsunuz??
yazın müjdat gezen deydi o çocuk hasan galiba adı
::.CaniQ.::
12-03-07, 05:22
arkadaslar ben kacirdiklarimi nerde izleyebilirim??eger bi bilgisi olan varsa bana ÖM atsin lütfen:img-blush
gazaz cnm buyur:
http://img119.imageshack.us/img119/2255/oovm2.png
çok teşekkürler canım:happy0064
yarın tekrarını ve yeni bölümünü heyecanlı bi şekilde izleceğim
Sailor_Moon
12-03-07, 12:44
ya ben bişey sorucam hafta içi 12 de yeni bölüm yayınlanmıpr muydu?? kırk yılda bir pazartesi ewdeyim merakla bekledim yeni bölüm başlıycak diye ama cumartesi akşamki tekrar yayınlandı..
yeni bölüm olması gerekmiyor muydu??? ya da bugün başka ne zaman var? saat kaçta?? lütfen biri cewap versin...
kissorkill
12-03-07, 13:14
yeni bölümler 16:45 de başlıyooo.12:30 daki eski bölüm
Sailor_Moon
12-03-07, 14:23
yeni bölümler 16:45 de başlıyooo.12:30 daki eski bölüm
söyledin için teşekkürler.. ben de niye yeni bölüm çıkmadı diye bekliyordum..
peki bişey daha sorcam akşam war mı?? 11 de falan??
16 45 tekinin tekrarı faln ne zaman bir sonraki gün 12 den başka var mı??
keremcem d
12-03-07, 15:07
nihayet bugün ynei bölüm var:happy0064 :happy0064 sabah bakamdim öglede kacirdim simdi aksama bakicam..cok merak edioyrum..:img-yes:
keremcem d
12-03-07, 15:09
söyledin için teşekkürler.. ben de niye yeni bölüm çıkmadı diye bekliyordum..
peki bişey daha sorcam akşam war mı?? 11 de falan??
16 45 tekinin tekrarı faln ne zaman bir sonraki gün 12 den başka var mı??
evet cnm yanlis hatirlamiyorsam saat 23.00da tekrari var gene:img-yes:
havinim_baranım
12-03-07, 16:17
Ben bu diziyi beğenerek izliyorum öğlenleri tekrarlarını bakabiliyorum sadece..Ama bugün yeni bölümü var..Tam bir gençlik dizisi çok mükemmel..
kissorkill
12-03-07, 16:50
süper bi bölümdü gene...
sölesin benceeee....
gaye süpeer komikti gene.ne güzel anlattı
o tarihçimi ne her gün sözlü yapıyo yaaaa
aslı da süperdi.ve ben merveye şaştım
Okuldan geldim,tvyi açmamla dizinin başlaması bir oldu..Mükemmel zamanlama yani..
Bişi dicem,Berke bana fena halde Kenan Doğulu'yu hatırlatıyo,sizce??
birazcık benziyoo
bence kesin sölesinn berkeyee sinemi hiç sewmiyorum sinemi hayatta çok komik yaa
yeni bölümden resim çeken warmı
Sweet Julia
12-03-07, 17:42
http://img14.imagevenue.com/loc81/th_13905_Image0428_1750TV302_122_81lo.jpg (http://img14.imagevenue.com/img.php?image=13905_Image0428_1750TV302_122_81lo.j pg)http://img7.imagevenue.com/loc88/th_13911_Image0428_1750TV307_122_88lo.jpg (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=13911_Image0428_1750TV307_122_88lo.j pg)http://img44.imagevenue.com/loc82/th_13916_Image0428_1752TV302_122_82lo.jpg (http://img44.imagevenue.com/img.php?image=13916_Image0428_1752TV302_122_82lo.j pg)
http://img18.imagevenue.com/loc213/th_13927_Image0428_1752TV3010_122_213lo.jpg (http://img18.imagevenue.com/img.php?image=13927_Image0428_1752TV3010_122_213lo .jpg)http://img154.imagevenue.com/loc11/th_13922_Image0428_1752TV304_122_11lo.jpg (http://img154.imagevenue.com/img.php?image=13922_Image0428_1752TV304_122_11lo.j pg)
http://img41.imagevenue.com/loc121/th_14178_Image0428_1752TV3011_122_121lo.jpg (http://img41.imagevenue.com/img.php?image=14178_Image0428_1752TV3011_122_121lo .jpg)http://img161.imagevenue.com/loc220/th_14183_Image0428_1752TV3013_122_220lo.jpg (http://img161.imagevenue.com/img.php?image=14183_Image0428_1752TV3013_122_220lo .jpg)http://img43.imagevenue.com/loc165/th_14188_Image0428_1752TV3016_122_165lo.jpg (http://img43.imagevenue.com/img.php?image=14188_Image0428_1752TV3016_122_165lo .jpg)
http://img103.imagevenue.com/loc7/th_14206_Image0428_1753TV3014_122_7lo.jpg (http://img103.imagevenue.com/img.php?image=14206_Image0428_1753TV3014_122_7lo.j pg)http://img159.imagevenue.com/loc172/th_14192_Image0428_1753TV304_122_172lo.jpg (http://img159.imagevenue.com/img.php?image=14192_Image0428_1753TV304_122_172lo. jpg)
Sweet Julia
12-03-07, 17:45
http://img149.imagevenue.com/loc177/th_14364_Image0428_1754TV301_122_177lo.jpg (http://img149.imagevenue.com/img.php?image=14364_Image0428_1754TV301_122_177lo. jpg)http://img41.imagevenue.com/loc218/th_14369_Image0428_1754TV303_122_218lo.jpg (http://img41.imagevenue.com/img.php?image=14369_Image0428_1754TV303_122_218lo. jpg)http://img133.imagevenue.com/loc177/th_14373_Image0428_1754TV306_122_177lo.jpg (http://img133.imagevenue.com/img.php?image=14373_Image0428_1754TV306_122_177lo. jpg)
http://img127.imagevenue.com/loc96/th_14382_Image0428_1755TV301_122_96lo.jpg (http://img127.imagevenue.com/img.php?image=14382_Image0428_1755TV301_122_96lo.j pg)http://img128.imagevenue.com/loc18/th_14378_Image0428_1754TV307_122_18lo.jpg (http://img128.imagevenue.com/img.php?image=14378_Image0428_1754TV307_122_18lo.j pg)
http://img160.imagevenue.com/loc186/th_14280_Image0428_1755TV302_122_186lo.jpg (http://img160.imagevenue.com/img.php?image=14280_Image0428_1755TV302_122_186lo. jpg)http://img121.imagevenue.com/loc270/th_14286_Image0428_1755TV304_122_270lo.jpg (http://img121.imagevenue.com/img.php?image=14286_Image0428_1755TV304_122_270lo. jpg)http://img171.imagevenue.com/loc142/th_14292_Image0428_1756TV301_122_142lo.jpg (http://img171.imagevenue.com/img.php?image=14292_Image0428_1756TV301_122_142lo. jpg)
http://img14.imagevenue.com/loc102/th_14298_Image0428_1756TV3012_122_102lo.jpg (http://img14.imagevenue.com/img.php?image=14298_Image0428_1756TV3012_122_102lo .jpg)http://img15.imagevenue.com/loc46/th_14293_Image0428_1756TV307_122_46lo.jpg (http://img15.imagevenue.com/img.php?image=14293_Image0428_1756TV307_122_46lo.j pg)
Sweet Julia
12-03-07, 17:48
http://img16.imagevenue.com/loc88/th_14567_Image0428_1756TV3016_122_88lo.jpg (http://img16.imagevenue.com/img.php?image=14567_Image0428_1756TV3016_122_88lo. jpg)http://img143.imagevenue.com/loc238/th_14572_Image0428_1756TV3021_122_238lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=14572_Image0428_1756TV3021_122_238lo .jpg)http://img128.imagevenue.com/loc86/th_14577_Image0428_1757TV301_122_86lo.jpg (http://img128.imagevenue.com/img.php?image=14577_Image0428_1757TV301_122_86lo.j pg)
http://img146.imagevenue.com/loc6/th_14586_Image0428_1758TV301_122_6lo.jpg (http://img146.imagevenue.com/img.php?image=14586_Image0428_1758TV301_122_6lo.jp g)http://img138.imagevenue.com/loc159/th_14581_Image0428_1758TV30_122_159lo.jpg (http://img138.imagevenue.com/img.php?image=14581_Image0428_1758TV30_122_159lo.j pg)
Sailor_Moon
12-03-07, 17:52
Sweet Julia resimler çok güzel..
bu sefer izleyebildim diziyi.. ama çok kısaydı ya.. ben normalde o saatte izleyemem zaten.. anca cumartesi gece bekleyebilirsem izlerim..
bu arada eski bölümleri izleyebileceiim başka bir yer war mı???
Sailor_Moon
12-03-07, 17:56
ya ben bişey daha sorcam bunlar kaçıncı sınıftalar??? bir de hepsi aynı sınıfta mı??? tamamını izlemediim için bilemiyorum ve herhangi bir şeyde görmedim kaçıncı sınıfta olduklarıyla ilgili.. bilen var mı??
:happy0064 emir seni seviyorum emir nolur emirin resmi varsa koyun
sevimli.girl
12-03-07, 18:20
ben bu kadar saçma bir dizi daha görmedim. diziyi merak ettim açayım bakayım dedim. yok kız şunu şuna söylesin mi. evet diyorsanız a yazın hayırsa b xxxx yollayın. bu dizinin senaryosu nasıl yazılıyo o zaman. yada senaryo önceden yazılıyo sizin kontürler havaya gidiyor.
kissorkill
12-03-07, 18:22
ben bu kadar saçma bir dizi daha görmedim. diziyi merak ettim açayım bakayım dedim. yok kız şunu şuna söylesin mi. evet diyorsanız a yazın hayırsa b xxxx yollayın. bu dizinin senaryosu nasıl yazılıyo o zaman. yada senaryo önceden yazılıyo sizin kontürler havaya gidiyor.
valla öle bişi yoktur.neden çünkü sanırsam iki ayrı final çekiyolardırr.birini yayınlıyolardır.
ve dizi saçma deil
keremcem d
12-03-07, 18:55
Roxelanne cnm ayneeeeeeen..benecde cok kenan doguluya benziyo berke..Ben hala bakamdim ya.. Bu bölümden emir resimleri yok mu??ayrica sweet Julia resimler süüüper:img-yes:
keremcem d
12-03-07, 18:58
cnm iki tane final cekiliyo.. ve eger birisine evet dioysan ikinci snearyo yayinlaniyo yok hayir diyosan birde hala kaliyo...bence cok güzel birsey kendimizin sece bilmesi:img-yes:
tatLı_kızZz
12-03-07, 19:29
kesinLikLe katıLıyorum.iKi ayrı finaL çekmeye nedeN uqraşsınLar ki..hem çekiLen finaLin oyLarLa seçiLdii ne maLum..her hAfta yayınLanan normaL bi dizi yapsaLar daha mantıkLı oLurdu benCe...
mavisu_deniz
12-03-07, 19:30
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. dizinin varlıgını rastgele bir şekilde öğrendim.ama malesef sadece cuma günlerinkini izleyebiliyorum.çünkü öbür günler dersanem var cumartesileri izlerim artık.
bugün neler oldugunu biri bana anlatabilir mi lütfeeeennn
Bn haftaiçi veriLen böLümLerii qeçen hafta takip edemedim
ve cmt qecesii izledim.. Çok hoşuma qitti.. Uzun bir dizi qibi
izLemek açıkcası daha çok hoşuma qitti.. Bundan sonrakii qünlerde de
böyLe oLucak.. O saatlerde evde yokum..
Artık yine haftasonu izLiycem.. =))
mavisu_deniz
12-03-07, 19:39
burcuuu bende aynen öyle şekildeyim haftasonu izlemek hem daha zevkli oluyor hemde bizlere uygun oluo yani çalışıo musun yoksa öğrenci misin bilmiorum ama iki durum içinde daha iyi haftasonu olması
yaa bugğn olanları anlatıcak biri yook muu
keremcem d
12-03-07, 19:42
ayneeen benimde afta ici pek vaktim olmuyo..tümüne cumartesi günü bakiyorum.. hem daha uzun sürüyo..:img-yes:
Bn öğrenciyim ve dizinin oLduğu saatLerde evde yokum..
Haftasonu izLemek daha keyifLi oLuyor.. ertesii qün ne oLucak
diye merakLanmayıp.. Hepsinii izLemek daha qüzeL.. ;)
ELiF'İn Berke'den uzakLaşıp EmirLe samimi oLmasını istiyorum ya.. Ne buLuyor Berke'de anLamadım qitti..
Bn öğrenciyim ve dizinin oLduğu saatLerde evde yokum..
Haftasonu izLemek daha keyifLi oLuyor.. ertesii qün ne oLucak
diye merakLanmayıp.. Hepsinii izLemek daha qüzeL.. ;)
ELiF'İn Berke'den uzakLaşıp EmirLe samimi oLmasını istiyorum ya.. Ne buLuyor Berke'de anLamadım qitti..
aynen katiliorum... ya bu arada arklar bugün izleyemedim leonardoyla bulustu mu elifin kardesi?Ve noldu??Ya biri anlatabilirmi??
fatmam cnm seni dinledim ve izledim diziyi ve cok begendim.. cok güzel bi dizi ya.. galiba hergün var ??
sweet julia sana çok teşekkür ederim resimler çok güzel özellikle berkem çok tatlı çıktı:img-in_lo
kelebek_01
12-03-07, 22:18
arkadaşlar eskiden diziyi saat12.30'da gösteriyorlardı galiba saati değişmiş
yeni saatini bilen var mı? bu arada en son elif mervenin peşinden gidip gitmemekte karasızdı ondan sonrasını izleyen var mı? çok merak ediyorum da......
elif mervenin peşinden gitti konuştular bir nevi barış imzaladılar.. elif ertesi gün okula gittiğinde berke haftasonu kutlamaya gelmediği için bi kere daha kutlayalım ama başbaşa olalım dedi.. elif de kabul etti ama bu arada sinemin arkadaşı onları duydu hemen sineme yetiştirdi tabi..sinem de berke için çok önemli olan fen projesini aldı tuvalette yırttı ve bahçeye gömmesi için arkadaşına verdi o arada da tuvalette elif bütün konuşulanları duydu sonra tam kantine gitti o arada sinem de berkenin yanına geldi istersen benim projemi al dedi o arada elif hiçbişey belli etmedi.. ama berke sinemin teklifini kabul etmedi hocadan 1 gün daha izin aldı o arada sınıfa sinem geldi hadi gel daha çalışmamız lazım bizim evde dedi... işte bölümün sonunda da elif berkeye sinemin yaptığını sölesin mi sölemesin mi diye 2 seçenek verdiler.. hangisi olucak görücez.. bence sölicek ama..
kesinLikLe katıLıyorum.iKi ayrı finaL çekmeye nedeN uqraşsınLar ki..hem çekiLen finaLin oyLarLa seçiLdii ne maLum..her hAfta yayınLanan normaL bi dizi yapsaLar daha mantıkLı oLurdu benCe...
yanılıosun. alternatifli çekkilio. herşey legal yani. biliorum.
popsy_wopsy
13-03-07, 00:54
ya nolur şu selim in gerçek ismi hasan mı bi onu söylermisiniz banaaa
ohhh nihayet internetim düzeldi girebildim=) hepsini seyretttim hiç kaçırmadım=) onur onur onur onur onur diorum başka bişey demiyorum ya çok tatlı yaa o suratını sıkasım geliyo böööööle izlerken onun saçlarınla oynayasım geliyo sedef ne şanslı kızsın heee:sad53: keşke senin yerinde ben olabilseydim:sad53: dizi gittikçe güzelleşiyo bence sadece şu sondaki sorular biraz saçma oluyo bazen.
bugün inşallah sorunun cevabını öğreneceğiz.ben elifin yerinde olsaydım berkeye:img-in_lo söylerdim.
Bu diziye hep bakmak istiyorum ama nedense valla hem sonuna denk geliyorum
:O :O! dizi nezaman basliyor saat kacte>?
çğkn__seda
13-03-07, 13:43
ben bu diizinin ilk bölümünü izleyemedim ondan sonra izledim ama çok güzel bişi bu yha hele elif çok gsl kız
kissorkill
13-03-07, 14:29
ELİF = CEREN OLCAYTO
HAYAT = İZMİR TENİM
SEDEF = EBRU ERTAN
EMİR = BURAK TALASOĞLU
BERKE = KEREM ÖZŞEKER
SİNEM = DİLARA ÖZTUNÇ
ASLI = SILAY ÜNAL
BURAK = YUNUS EMRE YILDIRIMER
ONUR = ONUR AY
GAYE = GÖZDE ÖZKÜÇÜK
METİN = METİN YILDIZ
MERVE = HAZAL ERDAL
FIRAT = FIRAT TEMEL
NURGÜL = MERVA ULUSOY
KİRAZ = SEVİL KISAKÜREK
SEVİM = SEVİNÇ NİŞ
Selim die birimi var dizidee?
keremcem d
13-03-07, 14:57
Dün aksam nihayet dünki bölüme baktim..ama emiri hiiii cgöstertmediler ya:sad53: ben olsam elif berkeye söylerdim..
fatmam cnm seni dinledim ve izledim diziyi ve cok begendim.. cok güzel bi dizi ya.. galiba hergün var ??
evet betüsüm..hafta iic her gün saat 18:1´5´de bide 14:10´dam bide sabah saat 10-11 gibi..tam vakitleri bilmyiorum..cumartesi günüde tüm hafatnin bölümleri yayinlaniyo..gece yarisi gibi basliyo..
evet hasan önürdeş. ama sadece 1. bölümde oynadı. yani artık yok
arada rastladım diziye..hoşuma gitti..hala tam saatini bilemediiğim için aralarda izliyorum..gerçekten güzel bir dizi..müziğide güzel..
özellikle Hayata hastayım..:)
evet betüsüm..hafta iic her gün saat 18:1´5´de bide 14:10´dam bide sabah saat 10-11 gibi..tam vakitleri bilmyiorum..cumartesi günüde tüm hafatnin bölümleri yayinlaniyo..gece yarisi gibi basliyo..
yha bendeki problem, ben hep kaciriom, cok az izlie biliom.... kafam karisio cogu zaman, bi ozaman bi ozaman, baybi kaciriom :( - yoksa cok sefiom diziyi aslinda
http://img16.imagevenue.com/loc88/th_14567_Image0428_1756TV3016_122_88lo.jpg (http://img16.imagevenue.com/img.php?image=14567_Image0428_1756TV3016_122_88lo. jpg)http://img143.imagevenue.com/loc238/th_14572_Image0428_1756TV3021_122_238lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=14572_Image0428_1756TV3021_122_238lo .jpg)http://img128.imagevenue.com/loc86/th_14577_Image0428_1757TV301_122_86lo.jpg (http://img128.imagevenue.com/img.php?image=14577_Image0428_1757TV301_122_86lo.j pg)
http://img146.imagevenue.com/loc6/th_14586_Image0428_1758TV301_122_6lo.jpg (http://img146.imagevenue.com/img.php?image=14586_Image0428_1758TV301_122_6lo.jp g)http://img138.imagevenue.com/loc159/th_14581_Image0428_1758TV30_122_159lo.jpg (http://img138.imagevenue.com/img.php?image=14581_Image0428_1758TV30_122_159lo.j pg)
resimmlerr süperr, cok tskklerr sweet Julia :)
bir kac gündür izlemeye basladım diziye cabuk ısındım gercekten farklı bişey denemeye calışmışlar ve çok güzel olmuş.hergün yayınlanmasıda ayrı bi güzellik tabi bundan sonra diziyi takip etmeye calışıcam:):)
kesinlikle herzman izlemeyi sana öneririm nurumm, sperr bii dizii!! :)
keremcem d
13-03-07, 16:06
yha bendeki problem, ben hep kaciriom, cok az izlie biliom.... kafam karisio cogu zaman, bi ozaman bi ozaman, baybi kaciriom :( - yoksa cok sefiom diziyi aslinda
aynen cnm..yada zamanlar cok ters..ben hep aslinda saat 23´de izliyom..yani en iyi zaman bence o zaman..saten bi bölümü10-15 dk sürüyo..
bu da benden :
http://www.galeriturk.net/getimg/elif_in_g_nl___.jpg (http://www.galeriturk.net)
keremcem d
13-03-07, 16:18
bu da benden :
http://www.galeriturk.net/getimg/elif_in_g_nl___.jpg (http://www.galeriturk.net)
ellerine saglik cnm cok güzel olmus:img-yes:
bu da benden :
cok gzl olmus cnm, ellerine saglik...
bide fatmam, bencede o saat iyi, ama 18:15 dekilerde iyi, bana göre o daha uygun... evet bide kisada sirio, insan sasirio artik :)
ellerine saglik cnm cok güzel olmus:img-yes:
[QUOTE=pelosh;2640065]cok gzl olmus cnm, ellerine saglik...[QUTE]
yorumlarınız için çok teşekkürler beğnmeneizi çok sewindim :D:)
keremcem d
13-03-07, 16:22
cok gzl olmus cnm, ellerine saglik...
bide fatmam, bencede o saat iyi, ama 18:45 dekilerde iyi, bana göre o daha uygun... evet bide kisada sirio, insan sasirio artik :)
aynen cnm..ama iste baska dizilerimizde olunca bakamiyo insan.. gerci 10-15 dklik birsey..hemencik bitiyo..ama ben genede aksam bakiyom..yada cumartesi hepsine toptan:img-yes:
bu da benden :
çok güzel oldu canım.bu bölüm güzeldi ama sineme hala gıcığım diyebilirim.:icon_mad:
bugün burak-gaye ikilisi yine çok komikti :img-hyste
sedef onuru çok kıskandı.
ben elifin yerinde olsaydım sedefle onurun peşinden gitmem.
Sailor_Moon
13-03-07, 17:50
herkese merhaba...
bu haftaki bölümü anlatabilir misiniz.. okulda olduum için izleyemiyorum ama hafta sonu izledikten sonra da merak etmeye başladım... şu ödev meselesini.. söyleyip söylemediini falan merak ettim bir de bu bölümdeki olayları...
bir de internette yok mu?? buylamaz mıyım bölümlerini falan??
Sweet Julia
13-03-07, 18:08
http://img173.imagevenue.com/loc223/th_02149_Image0313_1643TV301_122_223lo.jpg (http://img173.imagevenue.com/img.php?image=02149_Image0313_1643TV301_122_223lo. jpg)http://img159.imagevenue.com/loc8/th_02150_Image0313_1644TV301_122_8lo.jpg (http://img159.imagevenue.com/img.php?image=02150_Image0313_1644TV301_122_8lo.jp g)http://img167.imagevenue.com/loc187/th_02155_Image0313_1644TV30_122_187lo.jpg (http://img167.imagevenue.com/img.php?image=02155_Image0313_1644TV30_122_187lo.j pg)
http://img13.imagevenue.com/loc142/th_02160_Image0313_1645TV3010_122_142lo.jpg (http://img13.imagevenue.com/img.php?image=02160_Image0313_1645TV3010_122_142lo .jpg)http://img165.imagevenue.com/loc51/th_02156_Image0313_1645TV307_122_51lo.jpg (http://img165.imagevenue.com/img.php?image=02156_Image0313_1645TV307_122_51lo.j pg)
http://img124.imagevenue.com/loc56/th_02214_Image0313_1646TV302_122_56lo.jpg (http://img124.imagevenue.com/img.php?image=02214_Image0313_1646TV302_122_56lo.j pg)http://img135.imagevenue.com/loc4/th_02219_Image0313_1647TV304_122_4lo.jpg (http://img135.imagevenue.com/img.php?image=02219_Image0313_1647TV304_122_4lo.jp g)http://img37.imagevenue.com/loc230/th_02223_Image0313_1647TV309_122_230lo.jpg (http://img37.imagevenue.com/img.php?image=02223_Image0313_1647TV309_122_230lo. jpg)
http://img111.imagevenue.com/loc271/th_02233_Image0313_1649TV305_122_271lo.jpg (http://img111.imagevenue.com/img.php?image=02233_Image0313_1649TV305_122_271lo. jpg)http://img134.imagevenue.com/loc211/th_02228_Image0313_1649TV302_122_211lo.jpg (http://img134.imagevenue.com/img.php?image=02228_Image0313_1649TV302_122_211lo. jpg)
Sweet Julia
13-03-07, 18:10
http://img18.imagevenue.com/loc174/th_02342_Image0313_1649TV306_122_174lo.jpg (http://img18.imagevenue.com/img.php?image=02342_Image0313_1649TV306_122_174lo. jpg)http://img148.imagevenue.com/loc200/th_02346_Image0313_1651TV30_122_200lo.jpg (http://img148.imagevenue.com/img.php?image=02346_Image0313_1651TV30_122_200lo.j pg)http://img172.imagevenue.com/loc129/th_02351_Image0313_1651TV308_122_129lo.jpg (http://img172.imagevenue.com/img.php?image=02351_Image0313_1651TV308_122_129lo. jpg)
http://img25.imagevenue.com/loc112/th_02356_Image0313_1652TV301_122_112lo.jpg (http://img25.imagevenue.com/img.php?image=02356_Image0313_1652TV301_122_112lo. jpg)http://img17.imagevenue.com/loc254/th_02352_Image0313_1651TV309_122_254lo.jpg (http://img17.imagevenue.com/img.php?image=02352_Image0313_1651TV309_122_254lo. jpg)
sweet julia resimler için teşekkürler:img-wink:
-özgü_namal-
13-03-07, 18:33
dün gece tekrarı vardı izledim çok güzeldi ama hafta içi bi türlü denk gelemiyorum ya sonunda acıyorum ya da ortalarında dizi kacta baslıyor birisi saatini yazabilir mi....
bence etsinn arrk.isi sonuştaa dizi 16:45 te başlıoda bide 23:45gibii ama onu tam bilmiom
bu çalışma benden
BERKEM:img-in_lo
http://img479.imageshack.us/img479/2313/berkealma2hn3.jpg (http://imageshack.us)
keremcem d
13-03-07, 22:35
seww julia resimler süüüper cnm..ben hala bakamadim..belki birazdan uykum gelemzse bakicam..bu bölüm gene emir yoktu galba ortalikta??gazza calisman harika cnm:img-yes:
http://img291.imageshack.us/img291/9875/elifffly4.jpg
Bu da avatarlık :
http://img137.imageshack.us/img137/4975/untitled1hk0.jpg
resimler rharikaa sweet julia, süpersin, cook tskklerr :).... gazzaz,calsiman cok gzl olmus ellerine saglik.. the funk, sneinde calsimlarin cok gzl, senin de ellerine saglik :)
sedef'im :)
http://img137.imageshack.us/img137/1011/animation167sedeful7.gif
deminki bölüm yine harikaydii ... sizce elif gitsinmi sedefle onuru gözetleemeye yoksa gitmesinmii :)- bence gitsin, nede olsa sedef onun arkadasi, demi ama :) - bide bu sefer ilk kez tam sonuna kadar izledim (gerci zatende cok kisa) ve su oylama isini gördüm, gercekten süper bisi yha :)
angal_dange
14-03-07, 14:16
sedef'im :)
http://img137.imageshack.us/img137/1011/animation167sedeful7.gif
bunun hayatınıda yap lütfen
Fazla izle(ye)mesemde, Elif (Ceren Olcayta) muhteşem bir hanım.Kendisini buradan şapka çıkartarak selamlıyorum.
Bilmeyenler için Ceren'in kelime anlamı Ceylan'mış,ailesini de tebrik etmek lazım;ne kadar güzel isim...
GeNiŞzAmAnLaR
14-03-07, 15:26
bnm bildiğim cerenin anlamı ceylan yavrusu çnkükk krdeşimin adı ceren ordan biliyorum neyse film tam olarak saat kçta veriyolar!!:icon_whis
keremcem d
14-03-07, 15:48
slm millet..
pelinim avartrin süüüüper:happy0064
THE FUNK cnm ya calisman ve avartarin harika..
dün bende izledim..bencede gitsin takip etmeye onuru..Bugünki bölümü henüz izlemedim -..
Bu arada iki bölümdür emiri göremiyom ya:sad53: :sad53:
Fazla izle(ye)mesemde, Elif (Ceren Olcayta) muhteşem bir hanım.Kendisini buradan şapka çıkartarak selamlıyorum.
Bilmeyenler için Ceren'in kelime anlamı Ceylan'mış,ailesini de tebrik etmek lazım;ne kadar güzel isim...
yok hayır aslında ceylan yavrusu demek... kendimden biliyorum :img-yes: :img-yes: hatta cerenle aynı anlama gelen başka isimler de var...
GeNiŞzAmAnLaR
14-03-07, 16:10
evt cnm aynn bnde öyle biliyorumm ceren ceylan yavrusu demkkk anneme diyorum yha anne adın kşke ceylan olsaymış kardeşmle uyumlu olur felan die de espri yapıyorum hatta neyse sorumun cvp alamadım hngi saatte bu film??
arkadaşlar şimdi dizi bitti ama ben bişey sormak istiorum mesela dizi saat 12:30 daha sonra 16:45 vs oynuo yha hep ayrı ayrı bölümler mi oynuo yani günde 3 ayrı bölüm mü oynuo onu soruorum :S
gkn_delisi
14-03-07, 17:08
benden de hareketli bir avantar
http://img408.imageshack.us/img408/2554/animation2dw3.gif (http://imageshack.us)
gkn_delisi
14-03-07, 17:13
bunlarda tek avantarlar
http://img412.imageshack.us/img412/1120/vbggb8.jpg (http://imageshack.us) http://img294.imageshack.us/img294/6889/bvbnnhc6.jpg (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/3926/fggbqm7.jpg (http://imageshack.us)
bunun hayatınıda yap lütfen
tabii yaparim cnm yeterki iste :)...
fatmam, yorumun icin cok tsk ederim cnm, begenmene cok sefindim :)
nur cnm avatarin cok gzll olmus , ellerine saglik :)
angel_dange
umarim begenirsin cnm :)
http://img187.imageshack.us/img187/9193/animation234567hayatgifzv4.gif
Sweet julia resimler icin tesekkurler umariz devami gelir.
bide bolumleri download edcegimiz link var mi bilenin yardim etmesini umarim
tesekkurler.
keremcem d
14-03-07, 18:00
bunlarda tek avantarlar
http://img412.imageshack.us/img412/1120/vbggb8.jpg (http://imageshack.us) http://img294.imageshack.us/img294/6889/bvbnnhc6.jpg (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/3926/fggbqm7.jpg (http://imageshack.us)
cnm süüüüpersin...
pelinim sende harikaisn..ellerine saglik:img-yes:
Bu arada ben aksama bakicam..emiri göstertiler mi??:img-yes:
arkadaşlar şimdi dizi bitti ama ben bişey sormak istiorum mesela dizi saat 12:30 daha sonra 16:45 vs oynuo yha hep ayrı ayrı bölümler mi oynuo yani günde 3 ayrı bölüm mü oynuo onu soruorum :S
hyr gün ,içinde hep aynı bölümler werliyoo ama her gün başka bölüm
!karbeyaZ!
14-03-07, 18:21
sweetjulia resimler için çok çok teşekkürlerr...
cnm süüüüpersin...
pelinim sende harikaisn..ellerine saglik:img-yes:
Bu arada ben aksama bakicam..emiri göstertiler mi??:img-yes:
sagol fatmam yorumun icin cnm, begenmene cok sefindim, artik seninde calismlarini yine bekliozz fatmacim :)
resimleer ve çalışmalar süper bunlarda benden :
http://www.galeriturk.net/getimg/elif_imza.jpg (http://www.galeriturk.net)
+
http://www.galeriturk.net/getimg/elif_awatar_tkm.jpg (http://www.galeriturk.net)
Sweet Julia
14-03-07, 20:10
Rica ederim arkadaşlar...Çalışmalarınız çok güzel ellerinize sağlık...
http://img121.imagevenue.com/loc255/th_95681_Image0314_1655TV304_122_255lo.jpg (http://img121.imagevenue.com/img.php?image=95681_Image0314_1655TV304_122_255lo. jpg)http://img141.imagevenue.com/loc118/th_95688_Image0314_1656TV30_122_118lo.jpg (http://img141.imagevenue.com/img.php?image=95688_Image0314_1656TV30_122_118lo.j pg)http://img149.imagevenue.com/loc4/th_95693_Image0314_1656TV305_122_4lo.jpg (http://img149.imagevenue.com/img.php?image=95693_Image0314_1656TV305_122_4lo.jp g)
http://img11.imagevenue.com/loc27/th_95713_Image0314_1657TV303_122_27lo.jpg (http://img11.imagevenue.com/img.php?image=95713_Image0314_1657TV303_122_27lo.j pg)http://img156.imagevenue.com/loc230/th_95698_Image0314_1656TV3010_122_230lo.jpg (http://img156.imagevenue.com/img.php?image=95698_Image0314_1656TV3010_122_230lo .jpg)
http://img171.imagevenue.com/loc6/th_95708_Image0314_1658TV305_122_6lo.jpg (http://img171.imagevenue.com/img.php?image=95708_Image0314_1658TV305_122_6lo.jp g)http://img170.imagevenue.com/loc4/th_95709_Image0314_1658TV3012_122_4lo.jpg (http://img170.imagevenue.com/img.php?image=95709_Image0314_1658TV3012_122_4lo.j pg)http://img169.imagevenue.com/loc76/th_95710_Image0314_1658TV309_122_76lo.jpg (http://img169.imagevenue.com/img.php?image=95710_Image0314_1658TV309_122_76lo.j pg)
http://img151.imagevenue.com/loc151/th_95716_Image0314_1659TV308_122_151lo.jpg (http://img151.imagevenue.com/img.php?image=95716_Image0314_1659TV308_122_151lo. jpg)http://img152.imagevenue.com/loc101/th_95711_Image0314_1659TV302_122_101lo.jpg (http://img152.imagevenue.com/img.php?image=95711_Image0314_1659TV302_122_101lo. jpg)
Sweet Julia
14-03-07, 20:14
http://img5.imagevenue.com/loc131/th_96124_Image0314_1659TV3015_122_131lo.jpg (http://img5.imagevenue.com/img.php?image=96124_Image0314_1659TV3015_122_131lo .jpg)http://img42.imagevenue.com/loc50/th_96125_Image0314_1659TV3010_122_50lo.jpg (http://img42.imagevenue.com/img.php?image=96125_Image0314_1659TV3010_122_50lo. jpg)http://img158.imagevenue.com/loc3/th_96130_Image0314_1700TV301_122_3lo.jpg (http://img158.imagevenue.com/img.php?image=96130_Image0314_1700TV301_122_3lo.jp g)
http://img7.imagevenue.com/loc160/th_96141_Image0314_1701TV304_122_160lo.jpg (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=96141_Image0314_1701TV304_122_160lo. jpg)http://img9.imagevenue.com/loc183/th_96135_Image0314_1701TV301_122_183lo.jpg (http://img9.imagevenue.com/img.php?image=96135_Image0314_1701TV301_122_183lo. jpg)
http://img160.imagevenue.com/loc94/th_96136_Image0314_1701TV308_122_94lo.jpg (http://img160.imagevenue.com/img.php?image=96136_Image0314_1701TV308_122_94lo.j pg)http://img171.imagevenue.com/loc108/th_96141_Image0314_1703TV304_122_108lo.jpg (http://img171.imagevenue.com/img.php?image=96141_Image0314_1703TV304_122_108lo. jpg)
http://img151.imagevenue.com/loc196/th_96148_Image0314_1704TV305_122_196lo.jpg (http://img151.imagevenue.com/img.php?image=96148_Image0314_1704TV305_122_196lo. jpg)http://img109.imagevenue.com/loc130/th_96142_Image0314_1703TV3012_122_130lo.jpg (http://img109.imagevenue.com/img.php?image=96142_Image0314_1703TV3012_122_130lo .jpg)http://img46.imagevenue.com/loc167/th_96147_Image0314_1704TV301_122_167lo.jpg (http://img46.imagevenue.com/img.php?image=96147_Image0314_1704TV301_122_167lo. jpg)
KOMIK
calsimalarin cok gzl ellerine saglik :)....
süüüperrsinn sweet julia'cim elleirne saglik, resimler müthiss :)
keremcem d
15-03-07, 13:02
Ohhh ya nihayet emiri göre bildik..diziden fln cikti sandim ya.. :img-yes: pelinim hemencik bi imza ypaicam en kiza zamanda:img-yes:
Sweet Julia resimler sahane:img-yes:
Komik imza+ava süüüper cnm:img-yes:
kissorkill
15-03-07, 13:19
şarkısını sanki mervee
o suruyu daa sanki burak soruyo
sesleri aynı
ve şu bölüm resimlerini büyük koysanız...
ve dünkü bölüm süperdi.hiç bişi takmıyo merve yaa
cok güsel bi dizi yaa cok sevdim:) emir cok tatlı :img-yes:
cok güsel bi dizi yaa cok sevdim:) emir cok tatlı :img-yes:
herkes emirci oldu masallah :)
keremcem d
15-03-07, 14:46
herkes emirci oldu masallah :)
ayneeeen..cok tatli ya..ama cok az gösteriyolar..:sad53:
ben bugünki bölüme daha bakamdim:sad53:
arkadaslar dizinin sabit saatleri varmi yoksa hergun degisiyormu
hayata emire ve elife bayılıom (emir elif)
Elifin günlüğü
http://img83.imageshack.us/img83/6472/elfngnlhj7.png
http://img402.imageshack.us/img402/2199/ghhin9.png
http://img147.imageshack.us/img147/9254/untitled2rd4.png
http://img487.imageshack.us/img487/7241/14622124iy3.png
http://img487.imageshack.us/img487/2892/elifvt8.png
merve_erencik
15-03-07, 16:50
Elifin günlüğü
http://img83.imageshack.us/img83/6472/elfngnlhj7.png
http://img402.imageshack.us/img402/2199/ghhin9.png
http://img147.imageshack.us/img147/9254/untitled2rd4.png
http://img487.imageshack.us/img487/7241/14622124iy3.png
http://img487.imageshack.us/img487/2892/elifvt8.png
SAĞOL ELLERİNE SAĞLIK
boncuk.girl
15-03-07, 16:51
arkadaşlar ben bu diziye ilk defa dün baktım güzel birşeye benziyo dizinin belli gün ve saati varmı bana söyleyebilirmisiniz
ve dizinin konusu hakkında bilgi verebilirmisiniz
keremcem d
15-03-07, 17:01
asli&ekin ellerine saglik cnm..hepsi sahane:happy0064
GeNiŞzAmAnLaR
15-03-07, 17:03
az önce izledim çok güzeldiii ama bu elif nie o berkeye yüz veriyodu emir e yüz vermiyo kiii?=???:icon_sorr
keremcem d
15-03-07, 17:04
arkadaşlar ben bu diziye ilk defa dün baktım güzel birşeye benziyo dizinin belli gün ve saati varmı bana söyleyebilirmisiniz
ve dizinin konusu hakkında bilgi verebilirmisiniz
cnm tam saatlerini bilmyiorum ama ben hep aksam saat 23.00 da bakiyorum..bide sabah saat 10.30 da varmis..bide 18,45´de
boncuk.girl
15-03-07, 17:50
cnm tam saatlerini bilmyiorum ama ben hep aksam saat 23.00 da bakiyorum..bide sabah saat 10.30 da varmis..bide 18,45´de
teşekkürler canım
bende takip ediyorum artık
çok güzel bişi yaw
emir aşkım canım bebek yüzlüm bitanem aşık oldum emire:happy0064lütfen emirli imza koyun lütfen:sad53:
Sweet Julia
15-03-07, 19:16
arkadaslar dizinin sabit saatleri varmi yoksa hergun degisiyormu
Resmi siteden...
http://img255.imageshack.us/img255/5085/24799585ru6.jpg
http://img127.imagevenue.com/loc563/th_78842_Image0315_1636TV30_122_563lo.jpg (http://img127.imagevenue.com/img.php?image=78842_Image0315_1636TV30_122_563lo.j pg)http://img143.imagevenue.com/loc344/th_78847_Image0315_1636TV303_122_344lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=78847_Image0315_1636TV303_122_344lo. jpg)http://img105.imagevenue.com/loc526/th_78852_Image0315_1636TV306_122_526lo.jpg (http://img105.imagevenue.com/img.php?image=78852_Image0315_1636TV306_122_526lo. jpg)
http://img147.imagevenue.com/loc531/th_78867_Image0315_1650TV301_122_531lo.jpg (http://img147.imagevenue.com/img.php?image=78867_Image0315_1650TV301_122_531lo. jpg)http://img158.imagevenue.com/loc420/th_78855_Image0315_1649TV301_122_420lo.jpg (http://img158.imagevenue.com/img.php?image=78855_Image0315_1649TV301_122_420lo. jpg)
http://img7.imagevenue.com/loc440/th_78866_Image0315_1650TV305_122_440lo.jpg (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=78866_Image0315_1650TV305_122_440lo. jpg)http://img171.imagevenue.com/loc559/th_78875_Image0315_1650TV3010_122_559lo.jpg (http://img171.imagevenue.com/img.php?image=78875_Image0315_1650TV3010_122_559lo .jpg)http://img147.imagevenue.com/loc346/th_78877_Image0315_1650TV3015_122_346lo.jpg (http://img147.imagevenue.com/img.php?image=78877_Image0315_1650TV3015_122_346lo .jpg)
http://img163.imagevenue.com/loc418/th_78891_Image0315_1651TV301_122_418lo.jpg (http://img163.imagevenue.com/img.php?image=78891_Image0315_1651TV301_122_418lo. jpg)http://img140.imagevenue.com/loc593/th_78886_Image0315_1650TV3016_122_593lo.jpg (http://img140.imagevenue.com/img.php?image=78886_Image0315_1650TV3016_122_593lo .jpg)
Sweet Julia
15-03-07, 19:19
http://img45.imagevenue.com/loc463/th_79251_Image0315_1651TV304_122_463lo.jpg (http://img45.imagevenue.com/img.php?image=79251_Image0315_1651TV304_122_463lo. jpg)http://img162.imagevenue.com/loc408/th_79256_Image0315_1651TV3010_122_408lo.jpg (http://img162.imagevenue.com/img.php?image=79256_Image0315_1651TV3010_122_408lo .jpg)http://img167.imagevenue.com/loc511/th_79266_Image0315_1652TV303_122_511lo.jpg (http://img167.imagevenue.com/img.php?image=79266_Image0315_1652TV303_122_511lo. jpg)
http://img41.imagevenue.com/loc368/th_79269_Image0315_1652TV3011_122_368lo.jpg (http://img41.imagevenue.com/img.php?image=79269_Image0315_1652TV3011_122_368lo .jpg)http://img107.imagevenue.com/loc458/th_79269_Image0315_1652TV305_122_458lo.jpg (http://img107.imagevenue.com/img.php?image=79269_Image0315_1652TV305_122_458lo. jpg)
http://img120.imagevenue.com/loc569/th_79270_Image0315_1652TV3015_122_569lo.jpg (http://img120.imagevenue.com/img.php?image=79270_Image0315_1652TV3015_122_569lo .jpg)http://img111.imagevenue.com/loc553/th_79276_Image0315_1653TV304_122_553lo.jpg (http://img111.imagevenue.com/img.php?image=79276_Image0315_1653TV304_122_553lo. jpg)http://img21.imagevenue.com/loc481/th_79280_Image0315_1653TV307_122_481lo.jpg (http://img21.imagevenue.com/img.php?image=79280_Image0315_1653TV307_122_481lo. jpg)
http://img40.imagevenue.com/loc537/th_79286_Image0315_1653TV3013_122_537lo.jpg (http://img40.imagevenue.com/img.php?image=79286_Image0315_1653TV3013_122_537lo .jpg)http://img175.imagevenue.com/loc489/th_79285_Image0315_1653TV3012_122_489lo.jpg (http://img175.imagevenue.com/img.php?image=79285_Image0315_1653TV3012_122_489lo .jpg)
Sweet Julia
15-03-07, 19:23
http://img23.imagevenue.com/loc510/th_79469_Image0315_1654TV307_122_510lo.jpg (http://img23.imagevenue.com/img.php?image=79469_Image0315_1654TV307_122_510lo. jpg)http://img46.imagevenue.com/loc590/th_79473_Image0315_1654TV3010_122_590lo.jpg (http://img46.imagevenue.com/img.php?image=79473_Image0315_1654TV3010_122_590lo .jpg)http://img170.imagevenue.com/loc359/th_79475_Image0315_1655TV305_122_359lo.jpg (http://img170.imagevenue.com/img.php?image=79475_Image0315_1655TV305_122_359lo. jpg)
http://img127.imagevenue.com/loc380/th_79485_Image0315_1656TV302_122_380lo.jpg (http://img127.imagevenue.com/img.php?image=79485_Image0315_1656TV302_122_380lo. jpg)http://img143.imagevenue.com/loc510/th_79476_Image0315_1655TV307_122_510lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=79476_Image0315_1655TV307_122_510lo. jpg)
http://img167.imagevenue.com/loc428/th_79501_Image0315_1656TV3010_122_428lo.jpg (http://img167.imagevenue.com/img.php?image=79501_Image0315_1656TV3010_122_428lo .jpg)http://img131.imagevenue.com/loc360/th_79502_Image0315_1656TV3013_122_360lo.jpg (http://img131.imagevenue.com/img.php?image=79502_Image0315_1656TV3013_122_360lo .jpg)http://img147.imagevenue.com/loc567/th_79507_Image0315_1656TV3015_122_567lo.jpg (http://img147.imagevenue.com/img.php?image=79507_Image0315_1656TV3015_122_567lo .jpg)
http://img172.imagevenue.com/loc434/th_79517_Image0315_1658TV302_122_434lo.jpg (http://img172.imagevenue.com/img.php?image=79517_Image0315_1658TV302_122_434lo. jpg)http://img109.imagevenue.com/loc501/th_79512_Image0315_1657TV302_122_501lo.jpg (http://img109.imagevenue.com/img.php?image=79512_Image0315_1657TV302_122_501lo. jpg)
keremcem d
15-03-07, 19:43
sweet julia harikasin cnm ya..resimler sahane:happy0064
bilgi için tesekkurler sweet julia ayrica resimler icinde . hepsi cok guzel
!karbeyaZ!
15-03-07, 20:14
sweet julia harikasin cnm ya..resimler sahane:happy0064
evett çok çok teşekkürlerr resimleer için...
kissorkill
15-03-07, 21:51
http://img162.imagevenue.com/loc408/th_79256_Image0315_1651TV3010_122_408lo.jpg
şu resimde şimdiki avatarım gibi bi avatar yapabiirmisiniz
Hayat Yani izmirle uzun zamandir arkadasiz bende elimde izmirle ilgili bi kac resim war umarim begenirsiniz :) umarim izmir gormez bu resimleri :)
resimler bir az eskidir..
http://img489.imageshack.us/img489/3201/dsc00114mm7.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/772/dsc00112tm5.jpg
Not : 3 Resim itirazlar Nedeni ile silinmiştir :D
Sweet Julia
16-03-07, 00:37
http://img162.imagevenue.com/loc408/th_79256_Image0315_1651TV3010_122_408lo.jpg
şu resimde şimdiki avatarım gibi bi avatar yapabiirmisiniz
çok sade oldu :img-blush
http://img124.imageshack.us/img124/9189/a2xc5.jpg
(yorumlarınız için teşekkür ederim :img-wink:)
ya arkadaşlar ben de denk geldikçe izliorum bölümleri ama bu elif karakterindeki kızın ismi ne :S
Bir de hiçbirinizin dikkatini çekmedi mi ELİF tıpkı JENNIFER GARNER!
hık demiş burnundan düşmüş..
Bir de birileri Youtube a verseydi bölümleri ne güzel olurdu ya tekbişe bile yok orda zaten 15 dk bişe..
ya arkadaşlar ben de denk geldikçe izliorum bölümleri ama bu elif karakterindeki kızın ismi ne :S
Bir de birileri Youtube a verseydi bölümleri ne güzel olurdu ya tekbişe bile yok orda zaten 15 dk bişe..
Katılıyorum biri bolumleri bi yere koysa firsat buldukca harika olur
Valla benimde dikkatimi çekti hatta geçen bi resim de yaptım çok güsel oldu Adı : Ceren Olcayto Vallla tv kartım olsa çekim yapcam ama...:icon_sorr
catterflym
16-03-07, 11:30
arkadaşlar Elif'in günlügü dizinin 2 kere izledim fakat hngi günler pek takip edemiyorum birkaç sefer farklı gunlerde rastladım belkide tekrarıdı tam bilemicem tam olarak gunlerını yazarmısınız :(
arkadaşlar Elif'in günlügü dizinin 2 kere izledim fakat hngi günler pek takip edemiyorum birkaç sefer farklı gunlerde rastladım belkide tekrarıdı tam bilemicem tam olarak gunlerını yazarmısınız :(
Bir onceki sayfada gunler ve saatleri yaziyor
t-o-r-t-u-r-a
16-03-07, 11:57
http://img149.imageshack.us/img149/2620/sedef1ah4.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/3807/hayat1kq2.jpg
umarım begenirsiniz
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.