PDA

Tüm Versiyonu Göster : Lost - Spoiler

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6

sitting
02-11-07, 01:39
ya arkadaslar benım ıyıce kafam karıstı bu spoilerde ıyıce bulamaca cevırdı ben suan dvd den 1. sezonu bıtırdım 2 ye gectım ama 3. sezonu tv den takıp edıyorum su an son sahneyıde bılıyorum neler oldugunu

adadan kurtulamıyacaklar dıye bılıyordum ben 6. sezona kadar ama sımdı kurtulucaklar dıyorsunuz hemde sadece bır kısmı ee kurtulucaklarsa nasıl olucakkı bu ıs ve neden bır kısmı gerımı donucekler yoksa bunlar tekrar adaya ay be anlamadım bırsey ya :icon_whissen hiç buraya girme git filmi bitir sonra gel sana tavsiyem yavaş yavaş izle 2 günde 1 bölüm izle benim gibi 4 günde 3 sezonu bitirme sonra pişman olursun

sorfangirls
02-11-07, 01:44
sen hiç buraya girme git filmi bitir sonra gel sana tavsiyem yavaş yavaş izle 2 günde 1 bölüm izle benim gibi 4 günde 3 sezonu bitirme sonra pişman olursun

ya bende oyle ıstıyorum ama tutamıyorum kendımı sureklı ızlemek ıstıyorum senın gıbı 4 gunde tum sezonu bıtıremem ama 1 hafta olmadan 1 sezon bıttı bende

deadly_angel
02-11-07, 12:19
ya bende oyle ıstıyorum ama tutamıyorum kendımı sureklı ızlemek ıstıyorum senın gıbı 4 gunde tum sezonu bıtıremem ama 1 hafta olmadan 1 sezon bıttı bende

İnsan kendini Lost'a bir kaptırınca dünyayı unutuyor, bende çok kısa bir sürede üç sezonu bitirmiştim.Ama sonra büyük bir boşluğa düştüm, elinden geldiğinde yavaş izle.Gerçi pek birşey kalmadı yeni sezona.

DEADMAN
03-11-07, 01:32
bişey aklıma geldi hani shannonın astım ilacı kaybolmuştuya o sonra bulunmadı dimi yoksa çıktımı bi yerden eğer çıkmadıysa bence buda hala cevaplanmamış başka bi soru o yüzden sanırım yine shannon ve booneı görebilirz belkide?!

8nil8
03-11-07, 02:31
Sawyer a işkence yapmışlardı ilaç onda diye, yoktu tabi. Ama sora Sun okaliptüs yaprakları buluyordu sanırım, öyle iyileşiyordu Shannon. Daha sonra da hiç bahsedilmedi galiba astım ilacından. Harbiden nerde bu ilaçlar? Cevaplanması gereken sorular içerisinde, bunun pek bir önemi yok aslında ama. Heralde doğal yöntemleri tercih etti Shannon:)

8nil8
03-11-07, 19:11
Jin 7.bölümün çekimlerinde

http://img259.imageshack.us/img259/4215/1003711wm9.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=1003711wm9.jpg) http://img145.imageshack.us/img145/4862/18102124437abddb4e1coe6.th.jpg (http://img145.imageshack.us/my.php?image=18102124437abddb4e1coe6.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/1950/18110565368d61abe68fqt0.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=18110565368d61abe68fqt0.jpg)

Bu arada Sun da cenazeyle ilgili bir sahne çekiminde görülmüş.

Bir de Gregg Nations( senaryo koordinatörü), Jorge Garcia’nın 7. bölümün sonuyla ilgili söylediklerine heyecanlandıysanız, 8. bölümün sonunu görene kadar bekleyin demiş.

Darkufo

dml
03-11-07, 22:35
Daha önce eklendi mi emin olamadım o yüzden yine de ekleyeyim dedim, umarım eklenmemiştir...

Spoiler sayfası ama yine de tam spoiler olarak ekleyeyim. 4.sezonda olacaklara dair sette figuran olarak çalışan bir Türk'ün söyledikleriymiş.
ALINTIDIR

Öncelikle merhaba arkadaşlar yoğunluktan dolayı yeni sezonla ilgili bilgi veremedim. Bu yazıda yeni sezonla ilgili ipuçları vereceğim..

Okumak üzere olduklarınız “LOST” 4. sezonla alakalı çeşitli spoilerler içermektedir!

Malumunuz 3.sezon bayağı bir heyecanlı bitmişti. Ancak 4. sezonun ilk bölümlerinde Jack ve Kate ile ilgili olan flashforward sahnesi hakkında herhangi bir bilgi verilmeyecek ne yazık ki.

Bildiğiniz gibi diziye yeni karakterler giriş yaptı. Jeremy Davies ve Ken Laugh dizide bayağı sempati toplayacak gibi bir hava sezdim. İkisini de beğeneceğinize eminim.

Adadan kurtulma gibi bir olay yok bu konuyu kapatalım öncelikle. :)

Yeni sezonda Desmond bayağı bir sivrilecek daha çok ön planda olacak.

4. sezonda adadaki manyetik alanın sırrını göreceksiniz. Fazla ayrıntı vermeyeyim tadı kaçmasın ama Penny’in babası bu ada ile ilişkili. Bunu bilin yeter.

John Locke ilk bölümlerin çekimlerinde pek yok gibiydi ama kendisinin 4. sezona damga vuracağı söyleniyor.

İlk 8 bölüm içinde tapınak ile tanışacaksınız ve oldukça şaşıracaksınız.

Şu ana kadar bir flashforward daha çekildi. Sawyer ile ilgili ve yine ada dışında bir flashforward.

“Charlie öldü mü?” diye soruyorlar genelde. Kendisi çekimlerde yoktu. Bu yeterince açıklayıcı sanırım. :)

Desmond’ın sevgilisi Penny ada kadrosuna girdi. Diziye 4. bölümde giriş yapması bekleniyor.

Black Smoke (Kara Duman) ile ilgili çekilen sahnelerde herhangi bir açıklama yine yoktu.

Adaya kötülük getirecek olan ekip, kurtarma ekibi olmayacak.

Harrold Perrineau (Michael) diziye giriş yaptı çekimleri yine neşelendirdi. Michael’ın hali içler acısı. Şaşıracaksınız Walt ve Michael’ı görünce. Ayrıca Walt beklediğiniz gibi iyi biri çıkmayabilir, sadece küçük bir ipucu.

Ve son olarak merakla açıklama getirilmesi beklenen tabut sahnesi. Arkadaşlar, tabutta kimin olduğunu oyuncular şu an net olarak bilmiyor. Fakat şunu söyleyeyim; tabuttaki kişi, Sawyer , Benjamin veya Michael değil. Bundan emin olun.

Resimler de bu spoiler'ı bulduğum siteden...
http://img159.imageshack.us/img159/1250/4tenjackkn2.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=4tenjackkn2.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/82/4tenjack2qc2.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=4tenjack2qc2.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/4226/4tenkateeh7.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=4tenkateeh7.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/9769/4tenkate2bn8.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=4tenkate2bn8.jpg)

nfl
08-11-07, 19:57
grev den dolayı dızı 2009 sarkabılırmıs cunku ellerınde 8 bolum varmıs ya 8 bolum yayınlancak yada dızı seneye kalcakmıs bu daha yuksekmıs ınanmıyorum yaa:sad53::sad53::icon_sorr

deadly_angel
08-11-07, 20:02
Sinir oldum! Bu resmen haksızlık, gerekenden çok daha fazla bekledik Lost'u.Biraz daha mı beklicez yani? Grev ne zaman duracak çok merak ediyorum!

lindsay
08-11-07, 21:36
inanmıyorum ya 4.sezon bölümlerimi 2009 a sarkabilirmiş böyle şey olur mu ya daha ne kadar bekliycez bi diziye bu kdr ara verilmesi hiç iyi değil

dFKto
08-11-07, 21:47
Umarım şu grev çok uzun sürmez. 8 bölümle yetinmek zor olacak.
aynı yapım şirketinin the lost room diye mini bir dizisi vardı. 3 bölümlük bir dizi. O dizinin bölümleri 70er dakikaydı. Lost'un bölümleri de öyle uzun olsa tamam ama zaten çok kısa sürüyor her bir bölüm.

sitting
11-11-07, 10:33
arkadaşlar ne grevi var benim niye haberim yok grevden

deadly_angel
11-11-07, 12:25
arkadaşlar ne grevi var benim niye haberim yok grevden

Hollywood senaristleri grev başlattılar, bu yüzden pek çok prodüks. durdu, durma aşamasına geldi.Lost'un ilk sekiz bölümü yazılmış ama bu grev daha fazla sürerse 2009'a sarkma durumu var malesef.

spiderkf
11-11-07, 20:09
yani grev yapcak başka zaman bulamadılar ha.bari bütün sezonu çekselerde öle yapsalar 9 ay bol bol grev:D.nede olsa gene bi 9 ay ara vercekler.

teomanresat
12-11-07, 17:55
İyi akşamlar Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama yaklaşık 3-4 günlük bir bilgi sanırsam.Bende yeni öğrendim.Kısada olsa Lost havası solumak güzel olacak:img-yes:
Bu spoiler alıntıdır.:img-wink:
Lost sitelerinden birinde okudum.abc nin sitesinde yazıyormuş.13 tane yeni çekilmiş 2- 3 dakikalık sahneler varmış.Karakterler hakkında cevaplar ve ekstra bilgiler varmış.Lost mobisode adı altında yayınlanacakmış.Hatta ilki nette yayınlanmış.Jack ve babası Christian ile ilgiliymiş.Hatta okuduğum sitede videosu var.Mobisidelerin devamıda gelecekmiş. Mobisode denen bu kısa videolar hakkında ABC'nin sitesinde şöyle bir tanım var. Bunlar 2 dakika civarında 13 bölümden oluşan daha önce televizyonda görmediğimiz lost sahneleri ancak diziden çıkarılmış sahneler değil. İzleyicinin merak edebileceği, ilgileneceği tahmin edilen konular üzerine yeni çekilmiş, önceki bölümlerin içinde yer alması düşünülmemiş görüntüler. Her pazartesi yayınlanacakmış.
2. mobisode ile ilgili bilgiler var;hurley ormanda koşuyor ve yardım istiyor bağırarak..sonrasında ormanda ben ile karşılaşıyor ve ben'in yüzü kanlı...ben,hurley'e "ihtiyacın olan bilgi bende" diyor..sonrasında çok kısa Desmond,Jin, Claire,Juliet gözükecekmiş ama bu kadar başka bişey yok.Ve her karakter için olacakmış bu mobisodeler.

İnşalah faydalı olabilmişimdir.bye

deadly_angel
12-11-07, 20:42
“LOST” - Missing Pieces 1 - The Watch

ABC, 13 bölümden oluşacak olan mini “LOST” serisi Lost: Missing Pieces (diğer adıyla mobisode’lar)’i yayınlamaya başladı. Her pazartesi ABC.com’da yeni bir bölümü yayınlanacak olan serinin bölümleri birkaç dakikalık uzunlukta ve tamamıyla “LOST” ekibi tarafından yazılıp yönetiliyor. Serinin ilk bölümü The Watch, “LOST” yapımcılarından Carlton Cuse tarafından yazılmış. Bölüm, düğününün birkaç saat öncesinde Jack ile babasının sahildeki özel sohbetini konu alıyor.

Kaynak: DiziDizi

eyllse
12-11-07, 22:35
İyi akşamlar Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama yaklaşık 3-4 günlük bir bilgi sanırsam.Bende yeni öğrendim.Kısada olsa Lost havası solumak güzel olacak:img-yes:
Bu spoiler alıntıdır.:img-wink:
Lost sitelerinden birinde okudum.abc nin sitesinde yazıyormuş.13 tane yeni çekilmiş 2- 3 dakikalık sahneler varmış.Karakterler hakkında cevaplar ve ekstra bilgiler varmış.Lost mobisode adı altında yayınlanacakmış.Hatta ilki nette yayınlanmış.Jack ve babası Christian ile ilgiliymiş.Hatta okuduğum sitede videosu var.Mobisidelerin devamıda gelecekmiş. Mobisode denen bu kısa videolar hakkında ABC'nin sitesinde şöyle bir tanım var. Bunlar 2 dakika civarında 13 bölümden oluşan daha önce televizyonda görmediğimiz lost sahneleri ancak diziden çıkarılmış sahneler değil. İzleyicinin merak edebileceği, ilgileneceği tahmin edilen konular üzerine yeni çekilmiş, önceki bölümlerin içinde yer alması düşünülmemiş görüntüler. Her pazartesi yayınlanacakmış.
2. mobisode ile ilgili bilgiler var;hurley ormanda koşuyor ve yardım istiyor bağırarak..sonrasında ormanda ben ile karşılaşıyor ve ben'in yüzü kanlı...ben,hurley'e "ihtiyacın olan bilgi bende" diyor..sonrasında çok kısa Desmond,Jin, Claire,Juliet gözükecekmiş ama bu kadar başka bişey yok.Ve her karakter için olacakmış bu mobisodeler.

İnşalah faydalı olabilmişimdir.bye

Çok teşekkürler:happy0064Gerçekten aydınlatı bir bilgi olmuş,:img-yes:Benim merak ettiğim acaba dizi yine önceden planlandığı gibi şubat ayında mı verilecek yoksa erkenden mi:img-polic

deadly_angel
12-11-07, 22:39
Bilgiler için çok teşekkür ederim, az önce Jack ve babasının düğünden önce sahildeki konuşmalarıyla ilgili ufak bir video izledim.Gerçi ben bu kısa bölümlerin aydınlatmaktan çok merak ettirmek üzerine olduklarını düşünüyorum.Lost'un yanısıra birde bu kısa bölümlerin heyecanı olacak anlaşılan.

8nil8
13-11-07, 01:28
Darkufo da 4.sezonun ilk promosu çıkmış. Genel olarak Mobisode larla ilgili bir reklam ama Hurley nin olduğu ilk sahne mesela, bir yere hapsolmuş gibi gözüküyor ki böyle bir spoiler vardı 3. bölümle ilgili.

_free_
14-11-07, 02:12
insallah su lost hasretini mobisodelarla gidermek zorunda kalmayiz..bu gidisle biticegi yok grevin çünkü :icon_sorr

Z_oMbbiE
16-11-07, 18:37
4 sezon 6. bölüm ile ilgili spoilerlar

Question: This strike has me worried about the future of Lost. Since it looks like ABC will go ahead and air the eight completed episodes in early '08, what happens to the other eight? — Conor
Ausiello: It all depends on when the strike ends. If it ends in the next month or so, there's a good chance all 16 episodes will still air this season. If it goes on longer than that, the back eight would most likely be grouped in with next season's 16. Let's hope it doesn't come to that.

Question: One more Lost-related strike Q: How will the strike affect the return of Harold Perrineau (Michael) and Cynthia Watros (Libby)? — Conor
Ausiello: They both made the pre-strike cut — but just barely. Sources confirm that Watros and Perrineau will show up in Episode 8. And I wouldn't be the least bit surprised if they're both somehow involved in the mini cliff-hanger that Team Darlton's been teasing.

Question: I'm absolutely lost without Lost. Can you please pass along any details on Season 4 to tide me over? — Mike B.
Ausiello: Episode 6 is Juliet-centric and features the return of three deceased characters: *o*****, **h*n, and **. *r*e*d**.

(Note: the three deceased characters must be Goodwin, Ethan and Mr. Friendly)

Source: TV Guide

Özetlemek gerekirse :D Juliet merkezliymiş ayrıca buna ek olarak Libby, Michael; Goodwin, Ethan ve Mr. Friendly'nin dönüşlerini görecekmişiz.

arrzzu
17-11-07, 21:04
Gerçi ben bu kısa bölümlerin aydınlatmaktan çok merak ettirmek üzerine olduklarını düşünüyorum.Lost'un yanısıra birde bu kısa bölümlerin heyecanı olacak anlaşılan.

kesinlikle katılıyorum bence de bu kısa bölümler pek bir şey açıklamıyor.aksine çok daha meraka sevkediyor insanı.veya yanıltıcı sahneler konuluyor.(claire'in boğulma(!) sahnesini lök diye koydukları gibi:sad53::img-blush)

deadly_angel
17-11-07, 21:17
Evet, sağ gözterip sol vurmak konusunda Lost'un üzerine yok.3. sezon Dvd'sini alan varmı? Ek sahneleri izleyenler varsa kısaca bahsedebilir mi?

Birde senaristler bir toplantı gibi birşey yapacaklarmış önümüzdeki hafta, umarım bir sonuca bağlanır.

Yukarıdaki yazıyı tam anlayamadım.Artık Ethan'ı göstermesinler, Benjamin'den bile daha ürkütücü bir adam benim gözümde.

deadly_angel
19-11-07, 16:01
Lost’un 4. sezonu için geri sayım başladı!

Yayınlanmaya başladığı 2004 yılından itibaren milyonlarca insanın beğenisi kazanan ABC’nin fenomen dizisi Lost’un 4. sezonunda sizleri neler mi bekliyor?

http://www.ekolay.net/sinema/images/12112007160949_38_512718los.jpg

Uçak kazası sonucu tropik adaya düşen bir grup insanın maceralarını ve adadaki gizemli olayları anlatan Lost, geçen bahar aylarında 3. sezon finalini yapmıştı. Dizi yabancı ülkelerde olduğu kadar ülkemizde de çok sevilmişti. 3 yıl boyunca “Lost’la yatıp Lost’la kalkar olduk” dersek yeridir.

Sinemalife.com’daki habere göre uzun süredir herkesin beklediği 4. sezon, 4 Şubat 2008’de nihayet başlayacak. Sezon 4’te izleyiciyi neler bekliyor, kesinleşen ilk bilgiler şöyle:

• Sezon 4, başlangıç gelişme ve sonuç olmak üzere 3 ana tema üzerinden ilerleyecek ve toplamda 16 bölüm olacak.

• Yeni sezonda çoğunlukla adadakilerin geleceklerini göreceğiz. Yapımcılara göre bazıları bir şekilde adadan kurtulmayı başarmış, bazıları ise hâlâ adada tutuluyor olacak.

• Yapımcılara göre adadan kurtulmak bir son olmayacak ve 4. sezondaki bölümlerden biri tek bir sahne bile gösterilmeden tamamen ada dışına odaklanacak.

• Sezon 4’ün ilk bölümünün adı belli oldu; The Beginning Of The End (Sonun Başlangıcı).

• Carlton Cuse ve Damon Lindelof’a göre iyilik ve kötülüğün bitmek bilmeyen mücadelesi Sezon 4’ün ana teması olacak.

• Yeni sezonda karakterlerin geleceklerini göreceğimiz gibi geçmişlerini (Flashback) de görmemiz bitmeyecek.

• 16 Ağustos 2007’de başlayan sezon 4’ün çekimlerinde şimdiye kadar 7 bölüm tamamladı bile.

• Sezon 4’te Russell, Arthur Stevens, Charlotte, Daniel Faraday, Mark Forrester, Melissa Waters ve Arthur Galzethron gibi yeni karakterle tanışacağız.

• Charlie’nin ölümü tam anlamıyla açıklığa kavuşacak.

• Libby ve Michael bu sezonda geri dönecek. Libby’nin Hurley ve Desmond ile ilişkisi çözümlenecek. Michael ve Walt’a neler olduğunu bu sezon öğrenebileceğiz.

• Desmond’un hapisaneye nasıl düştüğü açıklanacak.

• Adadaki kara duman ve yaratıkla ilgili kesin açıklamalar bu sezon yapılacak.

• Yapımcılara göre bu sezon’un ortasına doğru adada bir ölüm olacak ve o kişinin hayranlarını üzecek.

Kaynak: e-kolay

lindsay
19-11-07, 22:20
başlasa artık biran önce 4.sezon da baya cevap bulucaz tabi bi sürü soru işareti de olucağı kesin uarım john michael juliet dışında biri ölmez ama bana sanki sayid miş gibi geldi nedense umarım öyle olmaz

deadly_angel
19-11-07, 22:26
başlasa artık biran önce 4.sezon da baya cevap bulucaz tabi bi sürü soru işareti de olucağı kesin uarım john michael juliet dışında biri ölmez ama bana sanki sayid miş gibi geldi nedense umarım öyle olmaz

Eğer Kate son bölümde tabuttaki kişiye tavır almış, onu sevmiyormuş gibi konuşmamış olsaydı belki Sayidf olabilir derdim ben.Ama Sayid değildir gibi geliyor bana, o şu ana kadar adadaki herkesi en az kendini düşündüğü kadar düşündü.Benjamin olabilir gibi, ama belli olmaz bu işler.:img-elvis

A.Konak
20-11-07, 20:23
3.sezon finalini geçen gün bitirdim ve kafamda herkeste oluştuğ gibi bende de bir sürü soru işareti oluştu.

jack neden intihara kalkışıyor? nasıl bir olay yaşıyor ki ölmek istiyor? kate ile ayrılığı buna vesile olamaz. çünkü karısından da aşıkken ayrılmıştı ama böyle bir güçsüzlük göstermemişti. tabuttaki kişi kim? herkes buraya bir tahmin yazmış. sawyer olsa (allah korusun :)), kate neden gelmesin? michael olsa jack niye çok üzülsün? tabutun boyu da ufak. ooooof oooooof!

lock nasıl biranda iyileşti? walt ona ne yaptı? bu arada bence lock bu dizinin en temel yapıtaşlarından biri. çoğu insan onu sevmiyor ama ben çok seviyorum. jacobla olan bağlantısı ne?

bu dizi insana kafayı yedirtir :) bekle şubata kadar bekleyebilirsen.

arrzzu
20-11-07, 21:58
Benjamin olabilir gibi, ama belli olmaz bu işler.:img-elvis
ben de uzunca bir süre benjamin tahminini yürütmüştüm ama okuduğum ve "kesin gerçek","yapımcıların açıklamaları" başlıklı bir sürü spoilerde ben değil yazıyordu.ben ve bir kaç kişinin adı daha vardı.eh başka kim kaldı ki ya?:img-cool2

bir de diziye yeni katılacak karakterlerden biri oluyomuş ve bu kadar boşuna tahmin yapmış oluyormuşuz.:sad53:

jack neden intihara kalkışıyor? nasıl bir olay yaşıyor ki ölmek istiyor? kate ile ayrılığı buna vesile olamaz. çünkü karısından da aşıkken ayrılmıştı ama böyle bir güçsüzlük göstermemişti.

adaya gelenler kötü adamlar bu neredeyse kesinleşti artık ve onlarına gelmesinin sebebi de neredeyse tamamen jack.eh adamlar geliyor ve adadakilere bir şekilde zarar veriyor.ya da buradaki bir spoilerde okuduğumuz gibi sadece jack ve seçtiği bir kaç kişinin gitmesine izin veriyor.geri kalanlar meşhul...bu da jacki kahrediyor sanırsak...

deadly_angel
20-11-07, 23:16
Evet, biz tahminlerimizi sadece şu an adada bulunanlara yada fblerden gördüklerimize göre yapıyoruz.Dizinin bitmesine daha çok zaman var ve bu süre içerisinde adaya yeni karakterler gelebilir.Tabuttaki kişi bunlardan birisi de olabilir.Yalnız bir ara tabuttaki kişinin Locke olduğuna dair birkaç yorum okumuştum.Hatta yorumlardan birisi Locke'un felç kaldığını, o yüzden bacaklarının kesildiğinden bahsediyordu.Ama yapımcıda hatırladığım kadarıyla bu iddiaları yalanladı.Şubat bir gelsin, ilk beş bölümü bir izleyelim, yorumlarımız daha şekillenecektir.:img-yes:

deadly_angel
21-11-07, 00:00
Diyalogları bir siteden çevirisiyle birlikte buldum.

[Hurley walks out of a tent with a backpack]
Frogurt: Hello Hurley.
[Hurley turns around and something falls out of his backpack]
Hurley: Frogurt.
Frogurt: It's Neil.
Hurley: Neil.
Frogurt: What are you doing in Rose and Bernard's tent, Hurley?
Hurley: Nothing.
Frogurt: Nothing, huh?
[Frogurt picks up a DHARMA wine bottle that appears to have fallen
from Hurley's backpack]
Looks like you snagged some DHARMA cabernet.
Hurley: They said I could borrow it.
Frogurt: No worries, bro. I'm not here to get in your skin. If you
wanna steal from Bernie, steal from Bernie. I just have a question
for you. What's going on with you and Libby?
Hurley: What do you mean?
Forgurt: I mean are you going to make a move or not?
Hurley: None of your business, dude.
Frogurt: Look, Tubby, you're holding up the line. You and I both
know you're not going to get past doing laundry with her, so why don't
you back off, and let a real man in.
Hurley: Really?
Frogurt: Really.
Hurley: Well it just so happens I'm way past doing laundry with her.
Yeah that's right. In fact, I'm going on a date with her right now.
We're going on a picnic.
Frogurt: You got a date with her?
Hurley: Yeah. I'm bringing the wine, she's bringing the blankets.
Frogurt: Well played, Hurley. Well played. But it's not over. If
you can't close the deal with Libby, it's Neil-time - now and forever.
[Neil walks away]
[Hurley smiles and continues on]

Çevirisi:

Hurley sırtında çantası ile çadırdan çıkıyor
Frogurt: Merhaba Hurley
Hurley arkasını dönüyor ve sırtçantasından birşey düşüyor
Hurley: Frogurt.
Frogurt
Frogurt:
Neil diyebilirsin
Hurley:
Neil.
Frogurt:
Rose ve Bernard'ın çadırında ne yapıyorsun Hurley?
Hurley:
Hiçbirşey.
Frogurt:
Hiçbirşey, öylemi?
Frogurt Hurley'nin sırtçantasından düşen boş DHARMA şarap şişesini yerden alıyor
Görünen o ki bir DHARMA şarabı arakladın.
Hurley:
Alabileceğimi söylediler.
Frogurt:
Kafana takma dostum, bunu yüzüne vurmak için gelmedim. Eğer Bernie'den
çalmak istiyorsan Berni'den çal. Sana birşey sormak istiyorum. Sen ve Libby arasında neler dönüyor?
Hurley:
Ne demek istiyorsun?
Forgurt:
Diyorumki, harekete geçecek misin?
Hurley:
Bu seni ilgilendirmez ahbap.
Frogurt:
Bak, çiko çizgiyi aşıyorsun. Sen ve ben biliyoruz ki onunla çamaşırhaneye gitmekten öteye gidemezsin,
öyleyse neden geri çekilip esas oğlana izin vermiyorsun.
Hurley:
Gerçektenmi?
Frogurt:
Gerçekten.
Hurley:
Onunla çamaşırhaneye gitmekten öte bir ilişkimiz var. Aslında, şu an onunla olan randevuma gidiyorum.
Piknik yapacağız.
Frogurt:
Onunla çıkıyormusunuz?
Hurley:
Yeah, şarabı ben alıyorum, oda battaniyeleri alıyor.
Frogurt:
İyi hamle Hurley. İyi hamle. Ama henüz bitmedi. Eğer Libby'e yeteri kadar
yaklaşamazsan, Neil - zamanı başlar. Şimdi ve daima.
Neil uzaklaşır
Hurley gülümser ve devam eder.

Buda 3.rd Mobisode King Of The Castle (henüz videosu yayınlanmadı ancak diyalogların bunlar olacağı söyleniyor.)

Jack and Ben are playing chess.
Ben - So this must be strange to you.
Jack - Not really. Been a while but my dad taught me to play when I was a kid.
Ben - Actually I was talking about you being here, with us.
Jack - I got what I wanted.
Ben - It?s been a long time since I had anybody with a little skill to play against. I don?t suppose there?s anything I could do to convince you to stick around. Relax Jack. Just an idle question. We have a deal. I fully intend to honor it.
Jack - Intend to, or you will?
Ben - It?s not entirely up to me. If the island doesn?t want you to leave, it won?t let you.
Jack - What the, the island?s going to sink the sub?
Ben - No. No. I promise you I won?t do anything to prevent you from getting home. But if you do leave this place, the day may come when you want to return.
Jack - Never.
Ben - I?ve learned never to say never. And if that day comes, I hope you remember this conversation.
(Checkmate by Ben.)
Ben - Was a nice try though.

Alıntıdır.

MELENA
21-11-07, 13:57
Ne zamandır bakmıyordum lost sayfasına bir sürü spoiler gelmiş.pek de okumak istemiyorum açıkçası...neyse şimdi 4.sezon giriş,gelişme,sonuç şeklinde olucaksa ve 16 bölümden oluşucaksa anlaşılan yine ara ara birkaç ay ara vericekler:img-fie:.ben böyle araların diziye zarar verdiğini düşünüyorum ki geçen senede böyle birşey yapmışlar sanırım ve gerçekten zarar görmüş netten okuduğuma göre.keşke yapmasalar ama 16 bölüm bir sezon için çok az geldi bana.3-4 ay izleyemiycemiz kesin bence:(

deadly_angel
21-11-07, 14:03
Üç dört aydan daha uzun bir süre izleyemeyebiliriz bana kalırsa.Grev daha uzun bir zaman devam edecek gibi gözüküyor.Halen bir anlaşmaya varılamamış ve pek çok yapım durdu.

A.Konak
21-11-07, 14:23
3 sezonu bir buçuk ayda bitirdiğim için çok büyük boşluğa düştüm. tekrarlarına başladım şimdi kaçırdığım detayları yakalamak için ama beklemek hiç iyi olmuyor. aslında en mantıklısı dizi bittikten sonra hepsini toptan izlemek :)

charlie'nin ölümüne çok üzüldüm. ama kahramanca öldü. hani diyorum ilk sezonda jack onu hayata döndürmüştü ya acaba yine öyle bir şey olabilir mi? çok zor tabi. belki içine doğan bir melek gelip ona oksiken tüpü getirir :) inşallah fblerle geri dönüş yapar. onun gibi sempatik bir karakterin olmaması üzücü olur.

8nil8
21-11-07, 16:54
Üç dört aydan daha uzun bir süre izleyemeyebiliriz bana kalırsa.Grev daha uzun bir zaman devam edecek gibi gözüküyor.Halen bir anlaşmaya varılamamış ve pek çok yapım durdu.

İki tarafında 26 sında görüşeceğine dair bir şey okumuştum. Umarım anlaşırlar, şu 6 ayı zaten zor geçirdik, bir de 8 bölümcük gösterip bir o kadar daha araya girerlerse kaldıramam artık:img-wink:

deadly_angel
22-11-07, 16:15
“LOST” - Missing Pieces 3 - King of the Castle

Ben Linus’un dahil olduğu diyaloglar daha ilgi çekici geldiğinden midir bilinmez ancak LOST: Missing Pieces’in 3. bölümü bugüne kadarkilerin en iyisiydi. Bu bölümle birlikte, biraz gereksiz gibi görünen Jack’le babası arasında geçen “missing pieces” bölümünden sonra arka arkaya iki güzel bölüm izlemiş olduk.

3. sezonu izlememiş olanlar için spoiler içerir!

“Kalenin Kralı”, Jack’in denizaltıyla eve dönüşünden (sonradan Locke denizaltıyı havaya uçurmuştu hatırlarsınız ve Jack dönememişti) hemen önce geçiyor. Jack ve Ben iddali bir satranç oyunu sırasında şifreli bir sohbete dalıyor. (Ben’in başka türlü sohbet etmesi mümkün mü ki?)

Ben aslında satrançtaki hünerini deneyebileceği birisini bulmaktan mutlu. Jack satrancı ona babasının öğrettiğini fakat onun da uzun zamandır oynayacak kimseyi bulamadığını söylüyor. Bu sırada Ben, Jack’in adada kalmayı düşünüp düşünmediğini anlamaya çalışıyor. Jack bu konuda oldukça kararlı ve görünen o ki Ben’in bu fikri değiştirmesi için yapabileceği bir şey yok. Ben elinden geldiğince kararlaştırdıkları şeyi yapmaya niyeti oldugunu söylüyor. Jack, Ben’in “niyet” kelimesinden hoşlanmıyor. Ne olabilir ki diye sorduğunda, Ben her şeyin kendi elinde olmadığını, adanın onun (Jack’in) gitmesine izin verip vermeyeceğini bilmediğini, eğer tersi olursa adada onun kalacağını söylüyor. Jack adanın denizaltıyı batırıp batıramayacağını sorduğunda, Ben hayır diyor ve Jack’i aralarindaki anlaşmaya sonuna kadar sadık kalacağı konusunda ikna ediyor. Ben, Jack’e ilerde bir gün adaya tekrar dönmeyi isteyebileceğini söylediğinde Jack “asla” diyor. Ben ise, eğer böyle bir durum olursa aralarındaki bu konuşmayı hatırlamasını istiyor ve Jack’i mat ediyor.

Bu mobisodeun bu derece gergin bir atmosfere sahip oluşu Matthew Fox ve Michael Emerson’un rol kabiliyetlerini de gözler önüne seriyor aslında. Şimdiye kadar Ben’in dahil olduğu her diyalog tıpkı bu sonuncuda olduğu gibi oldukça gerilimi yüksek ve birçok gizem unsuru içeriyor. İzlediğimiz diyalog bize, Jack’in adadan ayrılması konusunda ikisinin akıllarından geçeni anlamamıza fırsat veren bir pencere görevi görüyor. Jack adadan ayrılma kararı ile ilgili hiçbir şüphe taşımazken, Ben aslında Jack’in kalmasını istiyor ve aynı zamanda adanın da bu şekilde hareket edeceğinden şüpheleniyor.

sitting
23-11-07, 01:25
3 sezonu bir buçuk ayda bitirdiğim için çok büyük boşluğa düştüm. tekrarlarına başladım şimdi kaçırdığım detayları yakalamak için ama beklemek hiç iyi olmuyor. aslında en mantıklısı dizi bittikten sonra hepsini toptan izlemek :)

charlie'nin ölümüne çok üzüldüm. ama kahramanca öldü. hani diyorum ilk sezonda jack onu hayata döndürmüştü ya acaba yine öyle bir şey olabilir mi? çok zor tabi. belki içine doğan bir melek gelip ona oksiken tüpü getirir :) inşallah fblerle geri dönüş yapar. onun gibi sempatik bir karakterin olmaması üzücü olur.3 sezonu 4 günde bitirmiş biri olarak çok kötü bir boşluğa düştüm hatta karadeliğe düştüm

MoOnDaNcE-11
23-11-07, 02:07
Bu tip gizem temali dizileri sevmeme ragmen lost'a nedense bir turlu alisamadim . Cekim iyi kurgu iyi konu da iyi saniyorum ki oyuncu kadrosunu fazla tutmadigimdan boyle dusunuyorum...

Bir seyi cok merak ediyorum . Hangi sezondu hangi bolumdu hatirlamiyorum , boyle garip bir canavar/hayalet gibi bir sey gormustuk bir an ortaya cikip yokolmustu , galiba sayid'di goren . neydi o bir aciklayabilir misiniz ?

Taşkın
23-11-07, 19:37
Bu tip gizem temali dizileri sevmeme ragmen lost'a nedense bir turlu alisamadim . Cekim iyi kurgu iyi konu da iyi saniyorum ki oyuncu kadrosunu fazla tutmadigimdan boyle dusunuyorum...

Bir seyi cok merak ediyorum . Hangi sezondu hangi bolumdu hatirlamiyorum , boyle garip bir canavar/hayalet gibi bir sey gormustuk bir an ortaya cikip yokolmustu , galiba sayid'di goren . neydi o bir aciklayabilir misiniz ?

Bazılarına göre canavar , bazılarına göre adanın ruhu bana göre ise bir çeşit silah.Demir veya başka bir çeşit tozlardan oluşuyor.Onun kumandasını elinde tutan kişi veya grup belli bir alanı istediği gibi kontrol ediyor.Bu canavar o alanın dışına çıkamıyor.O yüzden bu alanın dışına geçenler bu silahtan korunuyorlar.

dFKto
24-11-07, 11:16
Sızan bilgilere göre tabuttaki, Sawyer, Michael ya da Benjamin değilmiş. Aman iyi... Charlie'den sonra Sawyer da ölürse dizinin anlamı kalmaz benim için. Ayrıca 4. sezonda Sawyer'la ilgili bir flashforward olacakmış.

deadly_angel
24-11-07, 12:22
Benim aklım bu sezon gerçekleşecek olan önemli bir karakterin ölümü.Bir türlü tahmin yürütemiyorum, bu sezon ölmeyeceğine emin olduğum birkaç karakter var o kadar...

A.Konak
24-11-07, 14:12
kimin öleceğini dizi başlayınca göreceğiz. ama kim ölürse ölsün çok üzülürüm. charlie'nin acısı hala içimde :) acaba tabuttaki clarie olabilir mi? jack kardeşi olduğunu öğrenirse falan. ama kate niye gelmek istemesin? ooof oooof bekle bekle nereye kadar :)

deadly_angel
24-11-07, 14:56
kimin öleceğini dizi başlayınca göreceğiz. ama kim ölürse ölsün çok üzülürüm. charlie'nin acısı hala içimde :) acaba tabuttaki clarie olabilir mi? jack kardeşi olduğunu öğrenirse falan. ama kate niye gelmek istemesin? ooof oooof bekle bekle nereye kadar :)

Ben şu ana kadar Clarie ihtimalini hiç düşünmemiştim sen söyleyince takıldı şimdi aklıma ama hiç sanmıyorum, yani adanın en şirin, en zararsız ve en geçimli karakterinden birisi.Tabutta bu sezon karşımıza çıkacak karakterlerden birisi olabilir:img-wink:

dFKto
24-11-07, 16:27
Walt sanıldığı kadar iyi değil diye tüyo vermiş dizi ekibinden biri. Onunla ilgili bazı gelişmeler de olacakmış. Ayrıca Penny de daha fazla görülecekmiş yanlış anlamadıysam adadakilere katılacak galiba..

sorfangirls
24-11-07, 17:37
sonucta kate cenazeye gıtmedı nedne dıyeım dıyede tepkı verdı o zaman adadakılerden bırı degıl yanı claire hıc degıl yoksa kate her ne olursa olsun gıderdı ama baska da kım olabılır dıye bır tahmınde yurutulemıyor kı locke olabılırmı aceva dıycem ama :icon_whis

deadly_angel
24-11-07, 18:18
Locke ölse üzüleceğimi hiç sanmıyorum, çok bencil bulduğum, herşeyi deşen, fazla meraklı, inatçı ve çıkarcı bir karakter.Kendi çıkarı için adadakileri satabileceğini düşünüyorum.Örneğin Locke adaya düşünce yürümeye başladı, adadan ayrılırsa tekrar felç olabilir ve onu böyle düşünmeye iten birşeyler olursa hiç çekinmeden bencilce hareket edebilir.

kırık kanatlarr
24-11-07, 22:55
valla kim öldüğü okadar önemli deil çünkü CHARLİE öldü ya.Bende bu sayede lost dızısınde bile ağladım.Bence tabuttakı ben olabilir onun cenazesınede Kate gelmek istemez uff baslasın artık ya

bessy
25-11-07, 13:02
beni bende düşünüodum ama o adadan çıkmaz ve yapımcılar ben,michael ve sawyer olmadığını söylemişlerdi :)

sorfangirls
25-11-07, 17:01
Ben in bende adadan cıkacagını dusunmuyorum aceba julıet olabılırkı kate onada gıtmek ıstemez heralde :icon_whis

eyllse
26-11-07, 00:12
Eklendiler mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim:img-wink:4. sezon resimleri:img-yes:http://img510.imageshack.us/img510/962/11757551rp6.th.jpg (http://img510.imageshack.us/my.php?image=11757551rp6.jpg) + http://img510.imageshack.us/img510/7903/10188768rz9.th.jpg (http://img510.imageshack.us/my.php?image=10188768rz9.jpg)+ http://img140.imageshack.us/img140/2170/54232564nw9.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=54232564nw9.jpg)
+
http://img510.imageshack.us/img510/6544/46381610nf5.th.jpg (http://img510.imageshack.us/my.php?image=46381610nf5.jpg) + http://img228.imageshack.us/img228/3879/28639788yo5.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=28639788yo5.jpg) + http://img228.imageshack.us/img228/9223/11554996gj9.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=11554996gj9.jpg)

sorfangirls
26-11-07, 00:19
Eylülcüm resımler eklenmıstı sanırım yınede tesekkurler :img-wink:

eyllse
26-11-07, 00:25
Eylülcüm resımler eklenmıstı sanırım yınede tesekkurler :img-wink:
Hım, ben görmemişim canım, ekleyen arkadaşa teşekkürlerimi ileitiyim o zaman:)Zaten resimlerde de videolarda da iş yok, dönüp dolaşıp aynı sahnelere geliyoruz, yine bir çıkmaz yine yeni bir çıkmaz, ne olacak bizim bu halimiz hiç bilmiyorum:icon_sorr

miracle girl
27-11-07, 23:05
Ben şu ana kadar Clarie ihtimalini hiç düşünmemiştim sen söyleyince takıldı şimdi aklıma ama hiç sanmıyorum, yani adanın en şirin, en zararsız ve en geçimli karakterinden birisi.Tabutta bu sezon karşımıza çıkacak karakterlerden birisi olabilir:img-wink:
Bence de Charlie'mden sonra en şirin oydu:P Zaten o ölse hani Kate gelir ya cenazesine. kim olur kim olur sonradan çıkan bi karekterimsi şey olmasın:)

Vay be yaklaştıkça heyecanlanıyoruumm:)
68 gün 21 saat kaldı heyt be:)

deadly_angel
27-11-07, 23:46
Mobisode 4

From the time while Michael was kidnapped, Juliet comes into where Michael is being held. Juliet speaks in her calm voice the entire time.
J ? Hello Michael. I?m Juliet.
M ? What do you want?
J ? The boat you asked for. They wanted me to tell you, it?s yours.
M ? Good.
J ? Beatrice told me you saw your son. I spent some time with him. With Walt. He?s a very interesting kid. He?s uh, he?s very smart. He?s very special.
M ? What do you mean special?
J ? He?s not an ordinary boy which is why I?m worried about him. That?s why I?m very glad that you agreed to do this for us. I?m glad that you?re going to get him away from here.
M ? You expect me to believe that you give a damn about my son?
J ? Believe it or not Michael, I ** not your enemy.
M ? You?re not, huh?
J ? No I?m not. The man in your camp, the one you?re going to free, his name is Ben. He?s very important.
M ? Is he the one who can get me off this island?
J ? Yes.
M ? Will he?
J ? Yes, he will.
M ? I guess I?m just supposed to take your word for that, huh?
J ? I guess you are. I made a deal with him too.
M ? Then why are you still here?
J ? Because he saved my sister?s life.
M ? And where is she?
J ? Miami.
M ? But you had to stay? What?s the point saving her life if you can?t be with her?
J ? Wouldn?t you do anything to save Walt?
Michael just looks at her.
J ? You have your list. Good luck.
She leaves.

Türkçe çevirisi:

***Michael'ın kaçırılmış olduğu günlerde juliet michael'ın kapatıldığı yere gelir.***
Juliet: Selam Michael ben Juliet
Michael: Ne istiyorsun?
Juliet: Sana söylememi istediler. İstediğin bot senindir.
Michael: Güzel.
Juliet: Beatrice bana oğlunu gördüğünü söyledi. Onunla biraz zaman geçirdim...Walt'la. Çok ilginç bir çocuk..çok akıllı ve çok özel...
Michael: Özel derken ne demek istiyorsun?
Juliet: O sıradan bir çocuk değil bu yüzden onun için endişeleniyorum. ve bu yüzden bizimle anlaşmış olmandan ve onu buradan götürecek olmandan memnunum.
Michael: Oğlumun senin umrunda olduğuna inanmamı mı bekliyorsun...
Juliet: İster inan ister inanma michael ben senin düşmanın değilim.
Michael: Değilsin ha?
Juliet: Değilim.Kampınızdaki adam... senin serbest bırakacağın... onun adı Ben. Çok önemli biri...
Michael: Beni bu adadan çıkarabilecek olan o mu?
Juliet: Evet.
Michael: Peki bunu yapacak mı?
Juliet: yapacak.
Michael: Sanırım bunun için senden söz almam lazım.
Juliet: Sanırım... Ben de onunla bir anlaşma yapmıştım.
Michael: Öyleyse neden buradasın?
Juliet: Çünkü kızkardeşimin hayatını kurtardı...
Michael: Kızkardeşin şu an nerede?
Juliet: Miami...
Michael: Ama sen burada kalmak zorundasın. Öyleyse birlikte olamayacaksan onun hayatını kurtarmanın ne anlamı var?
Juliet: Sen aynı şeyi Walt için yapmaz mıydın?
***Michael sadece bakar***
Juliet: Liste elinde... Bol şanslar...
***Juliet çıkar***

Alıntıdır

Bunun daha düzgün olanı ABC tarafından birkaç gün içerisinde yayınlanır, ama konuşmalar yukarıdakilerle aynı.

NiliWerda
28-11-07, 19:48
Merhaba Arkadaşlar:)
Ben yeni bitirdim Lostu ve hemen bu başlığı gelip aranıza katılmak istedim:)
Başlığın tamamını okumadım ama okumasamda şöyle bir baktım,
Benim aklıma takılan bazı sorular var,
Belki daha önce sorulmuştur ama bidaha benim için cevaplarsanız çok sevinirim çünkü bu başlıkta arayamıycam :icon_sorr

Duyduğuma göre Lostun 4. Sezonunda Flash Back yerine Flash Forward olcakmış doğrumu?

Bu ilk sorumdu cevabını alında başka şeylerde yazıcam bye

deadly_angel
28-11-07, 19:54
Merhaba Arkadaşlar:)
Ben yeni bitirdim Lostu ve hemen bu başlığı gelip aranıza katılmak istedim:)
Başlığın tamamını okumadım ama okumasamda şöyle bir baktım,
Benim aklıma takılan bazı sorular var,
Belki daha önce sorulmuştur ama bidaha benim için cevaplarsanız çok sevinirim çünkü bu başlıkta arayamıycam :icon_sorr

Duyduğuma göre Lostun 4. Sezonunda Flash Back yerine Flash Forward olcakmış doğrumu?

Bu ilk sorumdu cevabını alında başka şeylerde yazıcam bye

Selam, aramıza hoşgeldin:img-yes::img-wink: FB de olacak FF'de olacak bu sezonda.Ama FF'ler herşeyin sonu değil, 3. sezon finalinde adadan sonrasını gösterdiler ama arada o kadar büyük kopukluklar varki.Kısacası ben ilk on iki bölümde gösterilmesi olası FF'lerin kafa karıştırmaktan başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum.

mor okyanus
28-11-07, 20:30
merhabalar bn de lostu sewrekten izledim wakit buldukça burayı takip ediodum ama 1 -1.5 aydr hiç girmedm yeni bilgi tüyo war mı warsa yazarsanz sewinrm walla çok merak ediyorm başlasa!

NiliWerda
29-11-07, 13:37
Selam, aramıza hoşgeldin:img-yes::img-wink: FB de olacak FF'de olacak bu sezonda.Ama FF'ler herşeyin sonu değil, 3. sezon finalinde adadan sonrasını gösterdiler ama arada o kadar büyük kopukluklar varki.Kısacası ben ilk on iki bölümde gösterilmesi olası FF'lerin kafa karıştırmaktan başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum.

Hoşbuldum Canım benim :img-in_lo
Cevabın için sağol,
Evet bencede çok kafalaı karıştıracak :icon_whis

Buarada geri sayfalara biraz baktımda;
3. Sezonun son sahnesiyle ilgili,
Hani Kate'in evli ve hamile olduğundan falan söz etmişsiniz,
Bence kesin biriyle evlenmiş çünkü Jack'e birisinin beklediğindenmi ne söz etmişti (unutum şimdi neyse),
Jack'te yazık kendini harap etmiş Kate yüzünden sanırım (Kate için değmezdi:) yani başka kızmı yoktu canım bi Kate'e tutuldu buda:))
Kate'in Sawyerla evlendiğini düşünüyorum.
Ama;
Bide kim olduğunu bilmediğimiz bi cenaze vardı,
Birisi sağolsun Gazeteyi çekmiş resimler bende ekranın içine girecek şekilde baktım ama kimin öldüğünü göremedim :icon_whis
Eğer Kate, Sawyerla evli değilse o tabuttakinin Sawyer olduğubu düşünüyorum :img-blush
Hani çünkü Jack dediki kimse gelmedimi falan dedi,
Sonra Kilisedeki görevlide kimi kimsesi yok gibi bişey demişti,
Sawyerında kimi kimsesi yok,
Offf bilmiyorum gel Şubat ya :img-pilot

deadly_angel
29-11-07, 16:19
Hoşbuldum Canım benim :img-in_lo
Cevabın için sağol,
Evet bencede çok kafalaı karıştıracak :icon_whis

Buarada geri sayfalara biraz baktımda;
3. Sezonun son sahnesiyle ilgili,
Hani Kate'in evli ve hamile olduğundan falan söz etmişsiniz,
Bence kesin biriyle evlenmiş çünkü Jack'e birisinin beklediğindenmi ne söz etmişti (unutum şimdi neyse),
Jack'te yazık kendini harap etmiş Kate yüzünden sanırım (Kate için değmezdi:) yani başka kızmı yoktu canım bi Kate'e tutuldu buda:))
Kate'in Sawyerla evlendiğini düşünüyorum.
Ama;
Bide kim olduğunu bilmediğimiz bi cenaze vardı,
Birisi sağolsun Gazeteyi çekmiş resimler bende ekranın içine girecek şekilde baktım ama kimin öldüğünü göremedim :icon_whis
Eğer Kate, Sawyerla evli değilse o tabuttakinin Sawyer olduğubu düşünüyorum :img-blush
Hani çünkü Jack dediki kimse gelmedimi falan dedi,
Sonra Kilisedeki görevlide kimi kimsesi yok gibi bişey demişti,
Sawyerında kimi kimsesi yok,
Offf bilmiyorum gel Şubat ya :img-pilot

Evet bencede Jack kendisine yazık ediyor (bunu Skate taraftarı olduğumdan söylemiyorum), Kate pek bir kararsız bu konularda.Ama onların sonunun mutlu bitmediğini 3. sezon finalinde net olarak gördük.Tabuttakinin Juliet yada Sawyer olmadığı hatırladığım kadarıyla yapımcı tarafından açıklanmıştı.Hatta ben son zamanlarda bu kişinin 4. sezonda karşımıza çıkacak olan karakterlerden birisi olduğunu düşünmeye başlamıştım.

Evet bencede, Kate Sawyer'la bir hayat kurmuş olabilir.Bu arada hiçkimsesi olmayan biri sıfatına Benjamin cup diye oturuyor.Adamın hayatı adaya birilerini getirmekle geçmiş.:img-yes:

Taşkın
29-11-07, 21:05
Locke ölse üzüleceğimi hiç sanmıyorum, çok bencil bulduğum, herşeyi deşen, fazla meraklı, inatçı ve çıkarcı bir karakter.Kendi çıkarı için adadakileri satabileceğini düşünüyorum.Örneğin Locke adaya düşünce yürümeye başladı, adadan ayrılırsa tekrar felç olabilir ve onu böyle düşünmeye iten birşeyler olursa hiç çekinmeden bencilce hareket edebilir.

Locke kendisini arkadaşlarına feda etmeye hazır bir karakterdir.
Bence çok önyargılı bakıyorsunuz.
Herzaman adada veya ondan önce bütün hayatı boyunca iyi bir insan olmuştur
Adada ise walt a arkadaşlık babalık yapmaya çalıştı.
Charli ilede arkadaş oldu.Charlie onun sayesinde uyuşturucudan kurtuldu hatırlarsan.Claire i ve bebeğini korudu.
Adadakiler için avlandı vs.. vs..
Bunların dışında birsürü şey daha var burada aklıma gelmiyor :)
Sahte Babasına,Sahte arkadaşlarına her zaman yardımcı oldu.
Meraklı inatçı olması sayesinde de adada birçok şey açığa kavuştu.
O olmasaydı belki bizimkiler çoktan ölmüş olurlardı.
Çıkarcı olduğunu sanmıyorum olsa olsa Sawyer , Michael buna örnek olabilir.
3. sezonun sonunda neden jack i vurmadı düşünmek lazım ?
Bence Locke dizinin sonlarında hayatını arkadaşları için feda edecektir.Tıpkı Charlie nin yaptığı gibi.
Yine Locke severliğim tuttu kusura bakmayın. :)

dFKto
29-11-07, 21:15
Locke aslında iyi ve güçlü bir adam ama bana da hep karanlık bir tarafı da var gibi geliyor. gerçi hepsinn karanlık bir tarafı var ama onun korkutucu bir yanı var. Sawyer'a kurduğu tuzak hele, iyice çileden çıkarmıştı beni.

tubi1986
29-11-07, 21:38
locke'un adayla çok özel bi ilişkisi var.
o canavar ya da siyah duman herneyse...o locke'a zarar vermedi.
çok ilginç değil mi?

deadly_angel
29-11-07, 23:22
Locke kendisini arkadaşlarına feda etmeye hazır bir karakterdir.
Bence çok önyargılı bakıyorsunuz.
Herzaman adada veya ondan önce bütün hayatı boyunca iyi bir insan olmuştur
Adada ise walt a arkadaşlık babalık yapmaya çalıştı.
Charli ilede arkadaş oldu.Charlie onun sayesinde uyuşturucudan kurtuldu hatırlarsan.Claire i ve bebeğini korudu.
Adadakiler için avlandı vs.. vs..
Bunların dışında birsürü şey daha var burada aklıma gelmiyor :)
Sahte Babasına,Sahte arkadaşlarına her zaman yardımcı oldu.
Meraklı inatçı olması sayesinde de adada birçok şey açığa kavuştu.
O olmasaydı belki bizimkiler çoktan ölmüş olurlardı.
Çıkarcı olduğunu sanmıyorum olsa olsa Sawyer , Michael buna örnek olabilir.
3. sezonun sonunda neden jack i vurmadı düşünmek lazım ?
Bence Locke dizinin sonlarında hayatını arkadaşları için feda edecektir.Tıpkı Charlie nin yaptığı gibi.
Yine Locke severliğim tuttu kusura bakmayın. :)

Locke'un iyi taraflarıda yok demiyorum ben, hatta adadan önceki hayatına göre konuşmak gerekirse en talihsiz insanlardan birisi.Kendi öz babası onu sırf hayatını devam ettirebilmek için kullanmış, işi bitince de ondan kurtulmak istemiş, hatta onu bir gökdelenden aşağı bile atmış.Evet Locke 1. sezonda adaya çok yararı dokunan bir karakterdi.Ama herşeyi kadera bağlayışı ve jack'in de dediği gibi herşeye çok kolay inanabilmesi onu bencil bir karakter yaptı.3. sezonda sırf adadan gitmemek için denizaltını bile havaya uçurdu.3. sezondaki Locke hakkında birşeyler söylemek gerekirse resmen kendi havasındaydı.Adadan (kazazedelerin olduğu bölüm) resmen kopuk bir hayat sürdü.Tabiki genede ilk sezon Charlie ve diğer kazazedeler için yaptıklarını bir kenara atmamak gerek.Ama genel olarak baktığımda Locke'un sevdiğim karakterlerden birisi olduğu söylenemez.

Ayrıca bende Tubi gibi Locke'un özel bir insan olduğunu düşünüyorum.Şu an benim için kara duman = jacob o da = locke.İlginç bir üçlüler.4. sezonda bu konuda bizi aydınlatacaklarını düşünüyorum.

Taşkın
30-11-07, 00:26
Ayrıca bende Tubi gibi Locke'un özel bir insan olduğunu düşünüyorum.Şu an benim için kara duman = jacob o da = locke.İlginç bir üçlüler.4. sezonda bu konuda bizi aydınlatacaklarını düşünüyorum.

Evet Locke çok özel bir insan.Tıpkı diğer adaya düşenler ve adada daha önce olanlar gibi.Siyah duman ile iki defa karşılaştı.Birinde ona birşey yapmadı.İkincisinde ise Locke u aldı.Bir yerlere götürmeye çalıştı.Yerin altında bir yere.Fakat Jack onu bırakmayarak Locke u bir nevi kurtarmış oldu.Bu siyah duman ile daha önce yaptığım yorumlarda onun adanın korunmasına yardımcı bir çeşit silah olduğunu belirtmiştim.Uzaktan kumanda ile birileri tarafından kullanılıyor.(Akıllı bir varlık değil , canlı da değil.)Hatta bir bölümde Benjamin Locke a seni almaya geliyordum sözü ile bu locke ve siyah duman arasındaki olayı kastetdiğini bir arkadaşım yine buradan yazmıştı önceki sayfalarda.
Locke ta şöyle bir durum var arkadaşlar.
Claire,Sayid,Kate,Sun,Sawyer,Sayid,Jin,Hurley vs.. bunlar Jack in tarafındalar her zaman.Onun liderliğini kabul ediyorlar ve ona güveniyorlar.
Locke ise kimsenin adamı değil.Çok önemli bir nokta bu.Çünkü kahramanımız jack in çözmesi gereken kendi sorunları var.Bu sorunlar yüzünden yanlış kararlar veriyor jack.Dış dünya ile kontakt kurmak gibi mesela.
Bu konuda da Locke haklı çıkmıştı.Bunu da 4. sezon başında hepimiz göreceğiz.

A.Konak
30-11-07, 02:46
lock benim dizide en sevdiği karakterlerden biri. adaya geldiği ilk günden beri gizemini ustalıkla koruyor. taşkın'ın tüm düşüncelerine katılıyorum. bir de o kadar çok kişiye iyilik yapmasına rağmen adada da fazla sevilmiyor.

ben jack'in denizaltısında yakmasında öncelikli amacın kendisinin adada kalmasını sağlamak olduğunu biliyoruz. ama lost bizi her daim şaşırtmayı başarıyor. belki ilerleyen bölümlerde denizaltını yokederek jack'in hayatını kurtardığına tanık olcağız. kim bilir?

lock bence dizinin sonuna kadar ölmeyeceği garanti olan birkaç isimden biri. bakalım gizemi dizinin sonunda mı açıklanacak yoksa ilerleyen bölümlerde ipuçlarına şahit olacak mıyız?

deadly_angel
30-11-07, 16:23
Locke kendi dünyasını ve özelliğini farketti ve kendisini bunları keşfetmeye adadı, halen de aynı şekilde devam ediyor.Genel doğrulardan çok kendi doğruları onun için daha önemli.

“LOST” 4. Sezon Fragmanı Önce Sinemalarda

E!’den Kristin‘in haberine göre “LOST” yapımcıları, dizinin 4. sezon fragmanını yayınlamak için ABD’nin iki önemli sinema zinciriyle anlaştı. Anlaşma sayesinde 4. sezon fragmanı, Aralık ayı boyunca PG reytingli tüm filmlerden önce gösterilecek.

Kristin’in ABC’deki kaynaklarına dayanarak verdiği bir diğer haber ise “LOST“un tamamlanmış olan sekiz bölümünün, diziden nefret edenleri bile diziye hayran bırakacak derecede güzel olduğu yönünde. Bekleyip göreceğiz bakalım. Şubat’a az kaldı.

Alıntıdır

deadly_angel
30-11-07, 19:23
Az önce Lost'un 4. sezon görüntülerinden oluşan yeni bir video izledim.Kısa olmasına rağmen bende büyük heyecan uyandırdı.Geçtiğimiz aylarda buraya eklenen dinazor kemikleri bu videoda bulunuyor, ayrıca videoya göre bizimkiler ve Others birleşmiş gibi görünüyor.Video linki vermek yasak olduğu için videoyu ekleyemiyorum, izlemek isteyen arkadaşlar bana öm atabilirler.

A.Konak
30-11-07, 20:37
videoda çözebildiğim kadarıyla şöyle diyor.

lost 2008'de geliyor.
boşlukları favori seçimlerin ile doldur. gizemi çözebilmek için yeni bölümler, yeni ipuçları lostta.

ben hurley'e ne diyor tam çözemedim

ihtiyaç olduğun bir şey bende diyor da orasını anlamadım. ingilizce bilen bi arkadaş bakabilir mi?

hurley galiba jacob'un yanına gidiyor videoda. :)

deadly_angel
30-11-07, 20:41
videoda çözebildiğim kadarıyla şöyle diyor.

lost 2008'de geliyor.
boşlukları favori seçimlerin ile doldur. gizemi çözebilmek için yeni bölümler, yeni ipuçları lostta.

ben hurley'e ne diyor tam çözemedim

ihtiyaç olduğun bir şey bende diyor da orasını anlamadım. ingilizce bilen bi arkadaş bakabilir mi?

hurley galiba jacob'un yanına gidiyor videoda. :)

Videoyu tam üç kez seyrettim ama diyaloglardan çok dinazorla ve videodaki olası kara dumanı yakalamaya taktım kafayı, diyalogların önemini unutmuşum.Bu arada Benjamin'in ihtiyacın olan şey bende lafını daha önceden hatırlıyor gibiyim, spoilerlardan birinde mi vardı, hatırlıyormusun sen?

dFKto
30-11-07, 21:49
4. sezonun ortalarında ölen biri olacakmış, Sun olabilir belki, hem hamile de. Adada hamile kalan kadınlar yaşayamıyor mâlum.

deadly_angel
30-11-07, 22:18
4. sezonun ortalarında ölen biri olacakmış, Sun olabilir belki, hem hamile de. Adada hamile kalan kadınlar yaşayamıyor mâlum.

Ben bu konuda Juliet'e garip bir güven duyuyorum, bu konuda bir çözüm bulabilir.Hem Kate'in de hamilelik durumu sözkonusu, kesin değil ama olabilir.

DEADMAN
30-11-07, 23:14
sun en azından 5. sezondan önce ölmeyecektir. bunu kendide demişti ama senaristler değişiklik yaparsa bilinmez umarım ölmez! bu arada bu mobisodelar merakımı hiç gidermedi aksine dahada meraklandırdı. bide bu düşmanlarla ilgili bilmiyorum ama bence asıl düşmanlar adadaki diğer yolcular bence en azında bir bölümü bu hurleynin olduğu mobisodetaki frogurt olabilir onlardan mesela! diğer yolcular o kadar geride kaldıki onlarında bi şekilde bi fonksiyonu olması lazım yani sonuçta sadece önemli olan jack,kate.... vs diildir sanırım hepsi o uçağa bi şekilde bindi veya bindirildi sonuçta

deadly_angel
30-11-07, 23:21
sun en azından 5. sezondan önce ölmeyecektir. bunu kendide demişti ama senaristler değişiklik yaparsa bilinmez umarım ölmez! bu arada bu mobisodelar merakımı hiç gidermedi aksine dahada meraklandırdı. bide bu düşmanlarla ilgili bilmiyorum ama bence asıl düşmanlar adadaki diğer yolcular bence en azında bir bölümü bu hurleynin olduğu mobisodetaki frogurt olabilir onlardan mesela! diğer yolcular o kadar geride kaldıki onlarında bi şekilde bi fonksiyonu olması lazım yani sonuçta sadece önemli olan jack,kate.... vs diildir sanırım hepsi o uçağa bi şekilde bindi veya bindirildi sonuçta

Çok iyi bir noktaya değindin Deadman.O uçakta bulunan yolcuların tamamının seçilmiş, özel insanlar olduklarını düşünüyorum.En azından ilk üç sezonda ön plana çıkarılan karakterlerin adaya düşmeden önceki hayatlarında birbirleriyle ilişki içinde olmaları ve bu karakterlerin pek çok ortak noktaları olduğunu (neredeyse tamamının babalarıyla sorun yaşamış olması) düşünürsek bu noktaya varabiliriz.

Ama bunu ne şekilde yaparlar (yada yapmazlar) bilinmez, Lost senaristlerinin yaratıcılık konusunda sınırları o kadar geniş ki...

NiliWerda
01-12-07, 14:19
Evet bencede Jack kendisine yazık ediyor (bunu Skate taraftarı olduğumdan söylemiyorum), Kate pek bir kararsız bu konularda.Ama onların sonunun mutlu bitmediğini 3. sezon finalinde net olarak gördük.Tabuttakinin Juliet yada Sawyer olmadığı hatırladığım kadarıyla yapımcı tarafından açıklanmıştı.Hatta ben son zamanlarda bu kişinin 4. sezonda karşımıza çıkacak olan karakterlerden birisi olduğunu düşünmeye başlamıştım.

Evet bencede, Kate Sawyer'la bir hayat kurmuş olabilir.Bu arada hiçkimsesi olmayan biri sıfatına Benjamin cup diye oturuyor.Adamın hayatı adaya birilerini getirmekle geçmiş.:img-yes:

Ben? Hmm olabilir :img-yes:
Off şu FlashForward'lar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ya :icon_sorr
Jack'in o halini düşününce :sad53:

Buarada John Locke'tan bahsetmişsiniz;
Açıkça söleyim ben John Locke'u sevmiyorum,
Tamam bi çok kimseye yardım etti (bi arkadaşımız saymış çok güzel işler yapmış gerçekten) ama işte ilk gördüğümden beri hiç elektrik alamadım :icon_whis (:img-hyste)

8nil8
01-12-07, 19:41
4. sezonun fragmanı sinemalarda gösterilmeye başlanmış.

-Jack, ormanın ortasında ve gündüz birine ya da bir şeye ateş ediyormuş
-Locke “her ne için buradalarsa, bizim için olmadığını biliyoruz”
-Kate bir şeyin yanından koşuyormuş.
-Bir sürü sırt çantalı yeni kişiler ormanın içinde koşuyormuş.
-Ben “ Sizi uyarmaya çalışmıştım, şimdi hepimizi öldürecekler”.
-Hurley üstünde garip semboller olan taşlar buluyormuş.

Darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2007/12/new-lost-trailers-in-cinemas-now.html)

deadly_angel
03-12-07, 19:00
Mobisode 5 - Operation Sleeper?

Jack and Juliet.

Jack is a sleep. He wakes up.
Juliet puts her finger up, like ? shh?.
Juliet - It's ok.
Jack - What happened?
Juliet - We need to talk, Jack.
Jack - Ok.
Juliet - Ever since I got here, the people in your camp, Sayid, Sawyer, they don't trust me. They think that I'm here to hurt them. And it's only a matter of time before they figure out?
Jack - I'm not going to let anything happen to you.
Juliet - Thank you. Please let me finish. It's only a matter of time before they figure out that they're right.
Jack - What?
Juliet - They shouldn't trust me. I'm still working for him, for Ben. He sent me here to study the women to find out which ones were pregnant.
Jack - Why?
Juliet - So we can take them. He promised me no one would get hurt.
Jack - He promised you?
Juliet - Listen, Jack.
Jack - How could you? I thought, that you were one of us. I saw it. You wanted to get on that submarine as bad as I did.
Juliet - But I didn't get on it. And neither did you. Just I guess I thought that it was actually going to happen. That we would get off this island. I was naïve to think that he would let us.
Jack - Let us? Ben was in a wheelchair. Locke blew up that submarine.
Juliet - Did he?
Jack - So you?re only here because he sent you here?
Juliet - Yeah.
Jack - Why are you telling me this now?
Juliet - Last night we saw, we saw the baby growing inside her. If she?s still on this island in about a month, both of them will be dead. I've been living Benjamin Linus's dream for three years. Three years. It's time to wake up.

Alıntıdır spoilerslost blogspot

Konuşmalar tam olarak böyle, bir iki gün içerisinde türkçe çevirisini de bulup eklerim, video hali de yarın akşama kadar çıkar.

deadly_angel
03-12-07, 19:11
Orchid Station

http://img209.imageshack.us/img209/8786/lost06wr8.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/8418/lost03wn9.jpg

deadly_angel
05-12-07, 21:50
Michael “LOST”a Dönüyor, Ama Nasıl?

Daha öncede verilen haberler doğrultusunda Harold Perrineau‘nun Michael Dawson olarak “LOST“a geri döneceği biliyoruz. Peki Michael karşımıza ne zaman ve nasıl çıkacak? Bununla alakalı cevabı TV guide’dan Michael Ausiello veriyor:

Michael kesin olarak 8. bölümde diziye dahil olacak. “LOST“un bu sezon 8 bölüm süreceğini göz önüne aldığımızda bu bence çok hoş bir haber değil. Yine kafayı yemiş bir şekilde uzun bir bekleme sürecine gireceğiz. Ama biz “LOST” fanları buna alışığız :). Merak edilen ikinci konu da Michael’ın hangi sahneyle ekrana döneceği. Bunun cevabı da ölü olduğunu zannetiğimiz bir karakterin -ki hâlâ ölü olabilir (kafayı sıyırmak için bir sebep daha)- doğrulttuğu silahın ucundaki kişi olarak döneceği şeklinde. Ayrıca bu sahne adada geçmiyor, çok çok daha uzak bir yerde geçiyor.

arrzzu
05-12-07, 21:53
bu spoilerleri bu kadar karışık ve anlaşılmaz yapmak için çok çaba sarf ediyorlar herhalde!?!

burçinn
06-12-07, 13:45
Ben? Hmm olabilir :img-yes:
Off şu FlashForward'lar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ya :icon_sorr
Jack'in o halini düşününce :sad53:

Buarada John Locke'tan bahsetmişsiniz;
Açıkça söleyim ben John Locke'u sevmiyorum,
Tamam bi çok kimseye yardım etti (bi arkadaşımız saymış çok güzel işler yapmış gerçekten) ama işte ilk gördüğümden beri hiç elektrik alamadım :icon_whis (:img-hyste)garip bir karakter değil mi?sevelim mi sevmeyelim mi karar veremiyoruz.bir bakıyoruz çok yardımsever bir bakıyoruz bazı şeyleri bildiği halde bazı insanların zarar görmesine izin veriyor.senaristler de bunu istemiş zaten.bir konuşmlaarını dinlemiştim.seyircinin bir kısmı onun iyi olduğunu düşünürken öteki kısmı onun karanlık bir yüzünün olduğunu düşünmeli demişti.ben bir türlü karar veremedim.bazen bencillik gibi gözüken hareketleri sanırım kaderciliğinden de kaynaklanıyor.öyle olması gerektiğini düşünüyor ve müdahale etmiyor.jackin tam tersi.jack de bazen kabul etmesi gereken şeyleri hiçbir zaman kabul etmiyor.

sitting
06-12-07, 19:21
4. sezonun fragmanı sinemalarda gösterilmeye başlanmış.

-Jack, ormanın ortasında ve gündüz birine ya da bir şeye ateş ediyormuş
-Locke “her ne için buradalarsa, bizim için olmadığını biliyoruz”
-Kate bir şeyin yanından koşuyormuş.
-Bir sürü sırt çantalı yeni kişiler ormanın içinde koşuyormuş.
-Ben “ Sizi uyarmaya çalışmıştım, şimdi hepimizi öldürecekler”.
-Hurley üstünde garip semboller olan taşlar buluyormuş.

Darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2007/12/new-lost-trailers-in-cinemas-now.html)

işe bak bir dizinin fragmanları sinemada gösteriliyor

lindsay
06-12-07, 19:57
ya bu sezon 8 bölüm mü sürücekmiş ben 16 diye okumuştum spoilerler iyice aklımı karıştırdı baya merak ediyorum başlasa artık:img-yes:

deadly_angel
07-12-07, 17:30
Locke'la ilgili bir teori (Alıntıdır)

Arkadaşlar bazı bilgi ve resimlerle size bu olayı anlatmaya çalışıcam bu nette de geçen ilginç bir teori siz ne dersiniz?

http://img125.imageshack.us/img125/438/lostlockebelge01lo2.jpg

Hatırlayacağınız gibi 3×13 The Man from Tallahassee bölümünde locke devlet dairesine yardım parasını devam ettirmek için gittiğinde masa üstündeki dosya gözümüze ilişti yukarıdaki resimde locke'un bilgilerini içeren dosyayı görüyoruz. Bu dosyada locke'un adres ve doğum tarihini görüyoruz (30 mayıs 1956 San juan tustin CA) bu dosyanın tarihi sağ üst köşede gördüğünüz gibi 02/04/2002 olarak geçiyor.(zor okunuyor.)

Locke'un sakat kalışının 2000 yılı olduğunu biliyoruz. Locke uçuş kazasından (2004) 4 yıl önce felç olmuştu dikkat ederseniz locke devlet dairesine yürüyerek gelmişti bu bölümde sakat olması gerekiyordu. Asıl burada bir detay daha var locke'un ateşli silahlar ruhsatını gösteren 3×03 Further Instructions bölümünde john hakkında yeni bilgileri gözler önüne sergiliyor.
Aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere doğum tarihini ve adresini (15/12/1946 San Francisco, CA) olarak göstermiş yukarıdaki resimde ise bu tarih 1956 bilgilerde bir tutarsızlık var. Locke aslında kaç doğumlu? İçlerinden hangisinin doğru olduğunu bakacak olursak 1956 yılı bizim bildiğimiz kadarıyla doğru olandır. Locke hem o kadar yaşlı değil hemde annesi 1940 yılında doğmuştur, 1946 yılında annesi sadece 6 yaşında olacağına göre 1946 yılı olamaz. Neden farklı tarihler koyulmuştu bunu bilemiyoruz fakat bu yazıların ışığında birde şu konu aklımıza geliyor.

http://img507.imageshack.us/img507/4921/lostlockebelge02eo0.jpg

Resimlerde görüldüğü üzere john locke'un asıl adı johnatham jack in elindeki gazete küpüründe çok detayı görünmesede johnlantham yazıyordu ve gazete küpürü california ya aitti acaba adanın en gizemli karakterlerinden john locke tabuttaki kişi mi?Yorum sizin sence derseniz olabilir çünkü bu dizi her an herşey olan Lost dizisi...

http://img140.imageshack.us/img140/5316/lostjackgazete01ix8.jpg

A.Konak
07-12-07, 19:29
ben bunun, seyircilerin ince eleyip sık dokumasından kaynaklandığını düşünüyorum. yani onlar nasılsa kameradan kağıtlar fazla belli olmaz diye akıllarına geleni yazmışlardır.

resmi belgede yazan isim ile gazetedi farklı.

resmi belgede johnathan, gazetede ise ..antham (başında harfler vardır herhalde)

yani ölen locke değil. hem o ölse kate neden gitmesin? yada niye sadece jack gitsin? hem john'u erkenden öldürmezler. adayla ilgili bir çok sırrı var.

ölen başka biri.

arrzzu
07-12-07, 19:50
hımm normalde olsa bu doğum tarihi farklılıklarını mantık hatası olarak değerlendirirdim ama sözkonusu dizi lost olunca işler değişiyor...
locke'ın yasadışı işlerle bağlantısı olamaz değil mi?çifte kimlik fln...:P??
bir de bu tabut olayına gelince...cidden locke olabilir.ufak tefek hem de...jack ve kate de pek sevmiyor.hatta babası dışında akrabası olduğunu hatırlamıyorum.bu yüzden yalnız olabilir. hatta belki de onu micheal öldürmüştür.bu yüzden zenci mahallesinde düzenlenmiştir bu tören.
ups...tamamen uyduruk tahminler yürütüyorum ama başka şeyler gelmiyor aklıma.

deadly_angel
09-12-07, 13:04
Michael'ın geri dönüşü ve ona silah doğrultan kişi ile ilgili

Sözü geçen olay New York’ta geçiyor. Michael’a silah doğrultacak olan kişi ise, sahildeki çatışmada ölen Tom (Mr Friendly). Anlaşılacağı üzere, bu bir flashforward olacak.

Alıntıdır

lindsay
10-12-07, 17:36
Michael'ın geri dönüşü ve ona silah doğrultan kişi ile ilgili

Sözü geçen olay New York’ta geçiyor. Michael’a silah doğrultacak olan kişi ise, sahildeki çatışmada ölen Tom (Mr Friendly). Anlaşılacağı üzere, bu bir flashforward olacak.

Alıntıdır

tom da mikhail gibi 9 canlı mı yaa o da mı ölmemiş:D ben iyice merak ettim artık:)

deadly_angel
10-12-07, 18:01
tom da mikhail gibi 9 canlı mı yaa o da mı ölmemiş:D ben iyice merak ettim artık:)

Benim dizide ölmemiş olduğundan şüphelendiğim bir Christan vardı.tabi kedi Mikhael'i saymıyorum.Ama galiba o kesin olarak ölmüş (tabi amaçlarına ulaştılar, bakınız: Charlie:img-elvis) İyice karıştı bu dizi.

Bu ölmüş / ölmemiş teorilerinden sonra ada ve normal hayat arasında bir kopukluğun olduğunu düşünmeye başladım.

Artık akıl yürütemiyorum:D

8nil8
11-12-07, 02:09
4. sezon fotoları --> Darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2007/12/bucket-load-of-new-season-4-photos.html)

pingu
11-12-07, 11:36
4.sezon fotolarına baktım.Ama aklıma takılan bir şey var.Bu forumda bir arkadaşta yazmıştı .Jack seçim yapmak zorunda kalacak bir kaç kişi adadan kurtulacak geri kalanlar adada kalacak diye.Bu teorinin doğruluk payı nekadardır.Fotolara baktığımdada bunu destekliyor gibi.Ya doğrsu hepsi bir sezon daha adada kalsın.Öbür türlü olmaz gibime geliyor.çok kötüyüm demi:icon_twis:icon_whis

8nil8
11-12-07, 22:28
Adadan kurtulan altı kişinin adları:

Sayid
Hurley
Kate
Jack
Sun
Jin

Sawyer, yukarıdaki listeden de anlaşıldığı üzere adadan kurtulanlar arasında değil. İlk 8 bölüm içinde Sawyer ın flashback/flashforward ı yokmuş. Adadan kurtulamamış olması ölmüş ya da ölmeyeceği anlamına gelmiyormuş. 3. sezonun finalindeki Kate ve Jack in sahnesi sırasında Sawyer hala adadaymış.

Darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/)

Bu spoilerı okumadan önce adaya geri dönmelerini istemiyordum, ama şimdi dönmeleri lazım:img-wink:

deadly_angel
11-12-07, 22:46
Nasıl yani? Bu spoiler neye göre? Yapımcı filan mı açıkladı, gerçekten şu an çok garip hissettim.:img-elvis:img-elvis

DEADMAN
11-12-07, 23:21
şimdi baktım

oceanic 6te jack ve kate'in kesin olarak olduğunu bilioruz

sayid'in flashforwardı olduğunuda öğrendik

ji yeon diye bi bölüm 7. bölümmüş sanırım ordada sun ve jin flashforwardı varmış hatta jşn vuruluyomuş

diğer kişi hala kesin diil

deadly_angel
11-12-07, 23:27
İşin garip ve gülünç tarafı kimlerin adadan kurtulmuş olduğunu öğrensek bile soru işaretleri kafamızdan gitmiyor.Şimdi eğer Kate&Jack konuşmasında Sawyer hala adadaysa 'He wonders me' de kim oluyor? Sun ve Jin'in kurtulacaklarını hep düşünmüşümdür, eh bu durumda Juliet adanın hamilelerle olan düşmanlığına bir çözüm buluyor demektir.James olayına fena halde takıldı kafam, en iyisi düşünmemek, okumamış gibi yapmak.Yoksa kendimi kaybediyorum.

Bu arada resimlere şimdi baktım, Clarie ağırlıklı, kimi karakterlerin yüzlerinde sevinçle şaşkınlık karışımı bir ifade var, adaya paraşütle inen iyi niyetli (!) insancıklara bakıyor olabilirler.

Resimler içinde en çok aşağıdaki fotoğrafı beğendim, Benjamin'in hakkından en iyi gelebilen Danielle (yada her kimse) ne güzel de davranıyor ona öyle:)

http://i174.photobucket.com/albums/w105/lyly_ford/promo%20pic%20s4/s4x.jpg

pingu
12-12-07, 00:47
spoileri okudum ama okumaz olaydım:img-swoon Çok acayip(kötü) şeyler olacağı kesin. Benim favori çiftim sun ve jin:img-wink: onlara bişey olmasında.

deadly_angel
12-12-07, 17:27
Lost: Missing Pieces Episode 6 - Room 23

Karakterler: Ben & Juliet

Bu bölüm en etkileyici mobisodelardan biri olmuş. Walt’ı denerlerken “Diğerleri”nin neler yaşadığı hakkında bize bir kesit sunuyor.

Konuşma metinleri

BEN: Whats happening?

JULIET: He did it again

BEN: Did what again?

JULIET: You know.

BEN: Well, you’re going to have to tell him to stop doing it.

JULIET: I’m not going in there.

BEN: Fine. Get Beatrice.

JULIET: She is not going in there either Ben. None of them will. Tom won’t even bring him food. They’re all scared. Look Ben, his father is out there looking for him. We could bring him back.

BEN: No.

JULIET: This is your responsibility. You were the one who wanted him here.

BEN: Jacob wanted him here. He’s important. He’s special.

JULIET: He’s dangerous.

BEN: He’s just a kid Juliet. He’s a child.

JULIET: He’s just a child? Come see.

[They leave the building]

JULIET: What kind of child does this?

Alıntıdır

sisley
12-12-07, 20:52
Bu gerçekten dikkat çekici bir mobisode olmuş herkes Walt'tan neden korkuyor Walt ne yapıyordu acaba orada Juliet bile yanına gitmeye korkmuş.
Onun özel bir çocuk olduğunu biliyorduk zaten ama bu konuşmalar daha da meraklandırdı acıkcası.

Bunlardan önceki John ile ilgili teori, adadan kurtulacak kişiler vs derken beklemek iiyice zorlaştı başlasa da anlasak bazı şeyleri en azından.

erinc.afra
12-12-07, 22:21
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Jack in eski karısı Sarah'nın gerçek hayattaki ismini bilen var mı?

deadly_angel
12-12-07, 22:51
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Jack in eski karısı Sarah'nın gerçek hayattaki ismini bilen var mı?

Sarah'ı Julie Bowen canlandırıyor diye hatırlıyorum.

_free_
14-12-07, 01:29
lost trailerı çıkmış arkadaşlar..video sitesine de konulmuş ;)
görüntüler çok hızlı geçtigi için bi kaç resim çektim,pek net olmadılar ama..
çok ilginç şeyler var hakikaten

http://img124.imageshack.us/img124/5130/8510421206avi000009079ms4.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/3148/85104212060020001cq3.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/1864/85104212060020002ry1.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/3866/85104212060020003fq3.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/7618/85104212060020004sq4.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/720/85104212060020005ys8.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/1151/85104212060020008jp3.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/518/85104212060020011ks5.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/8035/85104212060020014pg4.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/1691/85104212060020015nk3.jpg (http://imageshack.us)

_free_
14-12-07, 01:33
>>>>>>

http://img124.imageshack.us/img124/3242/85104212060020016ks8.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/6191/85104212060020017mw6.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/1483/85104212060020019qq4.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/9803/85104212060020020zb3.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/8466/85104212060020022fi4.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/6950/85104212060020023ui3.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/2354/85104212060020024ts3.jpg (http://imageshack.us)

http://img124.imageshack.us/img124/1181/85104212060020025xd5.jpg (http://imageshack.us)

http://img512.imageshack.us/img512/8580/85104212060020026mw9.jpg (http://imageshack.us)

http://img512.imageshack.us/img512/4453/85104212060020027nz0.jpg (http://imageshack.us)

http://img512.imageshack.us/img512/8336/85104212060020028gx8.jpg (http://imageshack.us)

_free_
14-12-07, 01:37
>>>>>>>

http://img512.imageshack.us/img512/8149/85104212060020030gh7.jpg (http://imageshack.us)

bi bufalomuz eksikti..

http://img512.imageshack.us/img512/1594/85104212060020031ir7.jpg (http://imageshack.us)

http://img512.imageshack.us/img512/8651/85104212060020032rd3.jpg (http://imageshack.us)

http://img512.imageshack.us/img512/5830/85104212060020033mr9.jpg (http://imageshack.us)

ve charlie...

http://img512.imageshack.us/img512/8947/8510421206avi000023719rc6.jpg (http://imageshack.us)

deadly_angel
14-12-07, 16:23
Resimler için teşekkür ederim, Charlie'yi görmek çok güzeldi,aslında tüm karakterleri özlediğimi farkettim.Fragmanda herşey çok hızlı ilerliyor zaten, ama seçilebilen her görüntü insanı meraklandırıyor.

sisley
14-12-07, 16:57
Teşekkürler fotolar için charlie'yi gördüğüme şaşırdım,flashforward değildir heralde bir flashback ya da hayal,rüya olduğunu tahmin ediyorum.Ama bu dizi Lost her an her sey olabilir.Kesinde konuşulmuyor .Buffalo ile hayvanat bahçesine döndü ben 5.-6. sezona penguen de görmek istiyorum :) en azından şirin hayvanlar.
Fragmanı yavaş çekimde izledim daha rahat anlaşılıyor.Yoksa çok hızlı olmuş geçişler.

miracle girl
14-12-07, 21:25
Charlie:img-pilot
Charlie'm ya geçmişten bu güne geldi demek:) Teşekkürler resimler içni o hayvanımsı şey ne öyle ne iş orda öyle ne işe yarayacak:)

deadly_angel
14-12-07, 21:50
Charlie:img-pilot
Charlie'm ya geçmişten bu güne geldi demek:) Teşekkürler resimler içni o hayvanımsı şey ne öyle ne iş orda öyle ne işe yarayacak:)

Ada, ada değil hayvanat bahçesi mübarek, yakında ormanlar kralı aslanda gelirse hiç şaşmayalım.Bu arada evet Charlie'yi görmek çok güzeldi:img-yes::img-yes:

ozlem_1905
14-12-07, 21:55
ya bu fragman resimlerindee charlieyi görmekk sprr flashback'te deil çünkü kenardan hurleyin saçı gözüküo:)yani charliee ölmüo olabilir öyle mi??ayy inşallah yaa:happy0064

arrzzu
14-12-07, 21:57
fotolar için çok çok teşekkürler de anlamadığım bir yer:yapımcılar 4.sezon çekimlerinde charlie hiç yok dominic sete gelmiyor vs vs diye bas bas bağırdılar. bu görüntüler ne???:icon_sorr

miracle girl
14-12-07, 22:13
ya bu fragman resimlerindee charlieyi görmekk sprr flashback'te deil çünkü kenardan hurleyin saçı gözüküo:)yani charliee ölmüo olabilir öyle mi??ayy inşallah yaa:happy0064

Canım dediğiö gibi geçmişte karşılaşmışalrdır da ordan çıkmıştır o. Yoksa son sezonda Charlie'nin saçları öyle değil sen izle de gel :D

ozlem_1905
14-12-07, 22:42
Canım dediğiö gibi geçmişte karşılaşmışalrdır da ordan çıkmıştır o. Yoksa son sezonda Charlie'nin saçları öyle değil sen izle de gel :D

bitoşş(:img-wink:)bn dahaa oralaraa gelmedimmm biliosunnn:img-yes:.....ya napiim cahalım:)yaa saçlarınıı kestiysee adadaa:D:D:D

deadly_angel
14-12-07, 22:47
Charlie'nin olduğu resim bir geçmişe dönüş olabilir, çünkü adada Charlie'nin saçları o kadar kısa değildi.Gönül isterki Charlie ölmemiş olsun, ama hiç umut yok bence.

4. sezonda en çok merak ettiğim şeylerden birisi ada halkının Desmond'a vereceği tepki.Umarım paraşütle gelenler yüzünden bu olay atlanmaz.Desmond'un aldığı tepkileri görmek istiyorum!

Edit: Bir yerde Hurley'nin Charlie'nin hayalini gördüğünü okudum ama bu bir fb yada fw da olabilirmiş.Malum zaman geriden ilerliyor v.s

Birde Hurley'nin Jacob'la karşılaştığı yönünde düşünceler çok fazla.

deadly_angel
15-12-07, 12:05
LOST’un 4. Sezonu İçin Yayın Tarihi Değişikliği

“LOST“un 4. sezonu için kesin yayın tarihi bugün ABC tarafından açıklandı. Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz aylarda yayın günü çarşamba gününden pazartesi gününe çekilmişti. Fakat, bugün yapılan açıklamada; “LOST“un kesin yayın günü perşembe, saat 21:00 olarak belirlendi. Ayrıca, 4 Şubat 2008 olarak belirlenen 4. sezonun prömiyer tarihi ise 31 Ocak 2008‘e geri çekildi. Tabii, bu değişiklikte kanal yetkilileri, her ne kadar Amerikan Senaryo Yazarları‘nın yaptığı grevin etkisinin olmadığını söyleseler de kesintisiz yayınlaması planlanan 4. sezonun ilk 8 bölümü için herhangi bir sorun yokken, geri kalan 8 bölümün yayın tarihleri ise tam bir soru işareti!

tristramshandy
16-12-07, 21:21
ABD'deki Senaristler grevinde masaya oturan sendika yetkilileri ile yapımcılar, sonuç alamamışlar. Ve bu görüşmelerden önce söylenen, "ya mesele şimdi çözülür ya da çözüm umudu yaza kalır"dı. dolayısıyla gelişmeler pek umut verici gözükmüyor.

kabala
17-12-07, 23:46
bi sitede bu ilginç teoriyi buldum paylaşmak istedim

3. Sezon Özel bölümünde dizinin yazarı Damon şunu demişti “Adadan
kurtulamıycaklar, eğer adadan kurtulurlarsa dizi biter”. Nasıl bu kadar
rahat söyliyebiliyor diye hayret ediyordum. Bizcede malum birşey adadan
kurtulamayacakları ama her fırsatta “acaba bu sefer mi ?” diye heyecana
kapılıyordum ister istemez. Damon bu heyecanı nası söndürebilir diye
şaşırıyordum. Ta ki finali ve bu promoyu seyredene kadar.

Finalde Jack ve Kate beraberler, en azından buluşuyorlar. spoilerslost’ta flash-forward olarak adlandırmışlar, geleceği gösteriyor yani. Fakat gelecekteki (yada gösterdikleri zamanda diyelim)

Jack dibe vurmuş durumda ve babası anladığım kadarıyla hala yaşıyor (siyahi doktora babamı burayı getir diye üst katı gösterdiği sahne). Madem geleceği gösteriyor, babasının ölü olması gerekmez mi ? (Jack’in babasının ölü olduğunu unutacak kadar sarhoş olması ihtimalini atlıyorum, çünkü spoilerslot’ta final hakkındaki spoilerda jack’in babasının ipucu olduğunu söylüyordu)

Ve gelelim promoya. Şarkıda geçenler şunlar. Where are we ? (Neredeyiz ?) What the hell is going on ? (Ne oluyor ?) Hide and seek (Saklambaç) They were here first… (Burada ilk…). Ardından Ethan şişt der ve Lost Series Finale yazıları çıkar. Muhtemelen tahmin etmemizi istedikleri (yani Ethan’ın şişt dediği yer) Life (Hayat) olmalı. Reenkarne mi oluyor bunlar ? sorusu aklıma ilk gelendi. Fakat bence Ethan’ın şişt demesinden sonra çıkan LOST yazısı şarkıyı tamamlıyor. Yani ONLARIN İLK KAYBOLUŞUYDU diye bitiyor şarkı. Yazarımız Damon’ın da bir söyleşide “Bu dizi gerçek yaşamlarında mecazi olarak kayıp (lost) insanların bir uçak kazası sonrasında ıssız bir adaya düşerek gerçek anlamda kayıp (lost) olmaları hakkında.” diyor. Finalde izlediğimiz flash-forward da Jack’in babasının hala yaşıyor olması, promoda saklı olan ipucu, ve Damon’ın sözlerini birleştirince akla makul gelen tek şey “Paralel Evrenler” teorisi bence. SÖyleşide ek olarak ” Bu insanlar kendilerini gerçek yaşamlarında mecazi olarak bulduklarında aynı zamanda kendilerini gerçek dünyada da bulacaklar.” diyor Damon. Adadan kurtulamayacaklar sözüde burda anlam kazanıyor. Hayatlarında kayıp kişilikler ve ada sadece olayın düğümlendiği yer. Bilmiyorum, belki de diğer onlarca teori gibi bunda da oltaya geliyoruz.

TrU
18-12-07, 01:01
jack in babası öldü 3. sezon finalinde gördüğümüz flashforward da da jack "babamı buraya aşağıya getir" derken bahsettiği "yukarısı" ölüm yani kaba tabirle "öbür dünya" yani jack mecazi anlamda söylüyor ayrıca böyle düşündüren bir ipucu daha da eczanede ilaç isterken kendi reçetesiyle alamayınca shephard imzalı reçeteyi kullanıyor ve babası olduğnu idda ediyor eczacı kadın de babasını aramak isteyince "şu an ofisinde değil" gibi bir bahane uyduruyor kadın yine aramak isteyince de sinirlenip gidiyor

deadly_angel
18-12-07, 16:44
Arkadaşlar az önce bir video izledim, hala etkisindeyim, gerçekten muhteşem.İsteyenlere link verebilirim.İnanın şu ana akdar yayınlanan videolar içerisinde en kapsamlı ve en güzel olan bu.Sanırım daha çok yeni bugün yayınlanmış, içeriği hakkında söyleyecek söz bulamıyorum.

Tekrar tekrar izliyorum, heyecanım tavan yaptı!

8nil8
18-12-07, 16:55
Aynen ben de, 3 defa izledim şimdiye kadar. Şurda yaklaşık 1 ay kaldı, ama 8 bölüm izledikten sora tekrar araya girme olasılığı benim heyecanımı azaltıyor. Umarım grev biter yılbaşına kadar.

Bu arada izlerken bi ara Naomi yi gördüm sanki, Kate e bıçak dayıyordu:blink:

deadly_angel
18-12-07, 17:06
Tam seçemedim o mu değilmi, öyle kaskatı kesilmiş bir halde izliyorum halen.Nihayet az bir zaman kala böyle bir video yayınladılar.Gerçi kafamdaki soru işaretleri yerini yine yeni sorulara bıraktı.Ama böyle bir videoya kavuşmak gerçekten harika.

Şu grev olayı umarım çözüme kavuşur, yoksa ben deliririm.

8nil8
18-12-07, 17:25
Bir de Sawyer, ciddi ciddi adada kalıyor sanırım. Gerçi 'oceanic 6' in içinde olmadığı belliydi, ama bir ümit...

deadly_angel
18-12-07, 17:30
Bir de Sawyer, ciddi ciddi adada kalıyor sanırım. Gerçi 'oceanic 6' in içinde olmadığı belliydi, ama bir ümit...

Kate ve Sawyer'ın sonlara doğru yaptıkları kısa bir konuşma var, orayı tam olarak anlayamadım, ne diyor orada Sawyer?

kabala
18-12-07, 17:42
arkadaşlar bende şimdi bitane izledim ama aynı şeyden bahsetmiyosunuz sanırım biriniz bana linki gönderrebilir mi lütfen

deadly_angel
18-12-07, 17:45
arkadaşlar bende şimdi bitane izledim ama aynı şeyden bahsetmiyosunuz sanırım biriniz bana linki gönderrebilir mi lütfen

Mesaj kutun dolu olduğu için sana yollayamıyorum, boşaltırsan atabilirim:img-wink:

kabala
18-12-07, 17:54
çok teşekkürler deadly_ angel

heyecanım 2 katına çıktı

kabala
18-12-07, 18:14
locke benjamini vuruyor sanırım ayrıca kimsenin charlie hakkında tepkisi yoktu

bide arada çok kısa takım elbiseli bi adamı gösteriyolar oturuyo jackin babasına benzettim ben

8nil8
18-12-07, 18:55
Evet, jack in babası. Hatta jacob un yerindeymiş gibi gözüküyor.

http://img401.imageshack.us/img401/2363/darkufoimage2919zk4.jpg

deadly angel, benim anladığım kadarıyla;
Kate: Ne yapıyorsun?
Sawyer: Her zaman yaptığım şeyi. Hayatta kalmaya...

Spoilerların birinde iki grup oluşacak diyordu. Kate in hangi grubu seçiceğine şaşıracaksınız gibi bir şey de diyordu sanırsam. Birinin lideri Jack, ötekinin de heralde Locke oluyor. Promoda da heralde Sawyer Locke la gidince Kate de ne yapıyorsun diyor.

deadly_angel
18-12-07, 19:16
Bingo! Christian nihayet geri geldi o halde.Ben o tabut zamanı huylanmıştım kendilerinden.Birde Penny'nin babası gelirse tam olacak.

Bu arada bilgiler için teşekkür ederim.Locke ve Jack grupları... Son derece ilginç... Bakalım Kate'in seçimi ne olacak? Bana Locke'u seçer gibi geliyor, ilginç olacaksa eğer.Yoksa Jack'i seçimi son derece normal karşılanır.

Videoda herkes birileriyle mücadele halinde zaten.Son derece karışık, ama gerçek şu ki videoyu izlediğimden beri kafamda binbir tilki dönüyor.

nfl
18-12-07, 19:36
kate jack ten baskasını secmez ama gayet ne bı promo olmus heyecanım da da arttı :img-yes:

DEADMAN
18-12-07, 21:18
trailer süper! 31 ocak için sabırsızlanıyorum tabi biz 1 gün sonra izleyebilir anca netten! naomi ölmüyo yani vayy be! christianda orda! hurley sanırım denize daldığında görcek charlienin o trailerdaki görüntüsünü! umarım geri dönmüş olan oceanic altılısı adaya tekrar geri döner!

lindsay
18-12-07, 21:29
bahsettiğiniz videonun linkini biri bana mesajla yollayabilir mi çok merak ettim:)

deadly_angel
18-12-07, 22:03
Yayınlanan Fragmandan Önemli Kareler

http://img48.imageshack.us/img48/2505/73489152mr3.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/2209/67891522xm4.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/9620/78298569lp2.jpg
http://img112.imageshack.us/img112/5520/18117483ii0.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/5997/63071384pj3.jpg

lindsay
18-12-07, 22:11
sayenizde videoyu izleyebildim sağolun:)

deadly_angel resimler için çok teşekkürler çok hızlı olmuş video son iki resmi hiç görememişim videoda iyi oldu:D:D

deadly_angel
18-12-07, 22:12
http://img112.imageshack.us/img112/7569/36763571gc8.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/5753/56126671hb8.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/2525/72248655ve9.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/7549/94537081wq2.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/1497/10vy1.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/1593/11yi9.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/1365/12fl6.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/1619/13ew9.jpg

deadly_angel
18-12-07, 22:16
sayenizde videoyu izleyebildim sağolun:)

deadly_angel resimler için çok teşekkürler çok hızlı olmuş video son iki resmi hiç görememişim videoda iyi oldu:D:D

Rica ederim:img-wink: Evet video çok hızlı, her izleyişimde farklı bir noktaya takıldığımdan bazı yerleri ben de kaçırmıştım.

Bu arada Christian'in nasıl hayatta kaldığına bir açıklama getirebilen varmı? Adayı bir hortlakların basmadığı eksikti o da oldu sonunda:) Bu olay, şu zamanın geriden ilerlemesiyle ilgilidir belki... Bütün bunların nasıl bir açıklaması var çok merak ediyorum, birde Hurley denize atlıyor, Charlie'yi bulmaya mı gidiyor acaba? Gerçi videoda hiç de öyle bir hali yoktu.Daha çok coşkuyla bağırıyor gibiydi... :img-elvis:img-elvis:img-elvis

eyllse
19-12-07, 16:18
Rica ederim:img-wink: Evet video çok hızlı, her izleyişimde farklı bir noktaya takıldığımdan bazı yerleri ben de kaçırmıştım.

Bu arada Christian'in nasıl hayatta kaldığına bir açıklama getirebilen varmı? Adayı bir hortlakların basmadığı eksikti o da oldu sonunda:) Bu olay, şu zamanın geriden ilerlemesiyle ilgilidir belki... Bütün bunların nasıl bir açıklaması var çok merak ediyorum, birde Hurley denize atlıyor, Charlie'yi bulmaya mı gidiyor acaba? Gerçi videoda hiç de öyle bir hali yoktu.Daha çok coşkuyla bağırıyor gibiydi... :img-elvis:img-elvis:img-elvis
Canım bence orda Hurley öylesine bir mutlulukla atlıyor, Charli için değil yani.Ama yine Hurley bir mezarın başında hani adada olan toplu mezar var ya onların yaptıkları.Orda özellikle birinin başında duruyo.Ben dedim acaba o mezar Charli'nin ki olabilir mi:icon_whis

lindsay
19-12-07, 17:32
Canım bence orda Hurley öylesine bir mutlulukla atlıyor, Charli için değil yani.Ama yine Hurley bir mezarın başında hani adada olan toplu mezar var ya onların yaptıkları.Orda özellikle birinin başında duruyo.Ben dedim acaba o mezar Charli'nin ki olabilir mi:icon_whis

aa o mezarın charlie nin olabileceği hiç aklıma gelmemişti ben libby diye düşünmüştüm ama charlie olabilir gerçekten

arrzzu
19-12-07, 17:38
charlie kendisini o odaya kitlemişti ama cesedini nasıl çıkaracaklar ki? belki sembolik bir şey yapalar.

sorfangirls
19-12-07, 17:47
uff ne zamandır bakmıyordum baslıga zaten karısık olan kafam ıyıce karıstı neler dıyorsunuz oyle cok sasırdım valla bırde ustune vıdeo varmıs malum sıteden bakayım ıns. bulurum merak ettım sımı. demek kendı ıclerınde gruba ayrılıyorlar kate jackı deıl locke yı secer eder dedıklerıen gore bızı sasırtacak bır secım yapacak olursa

deadly_angel
19-12-07, 18:34

Bence mezarına gittiği kişi Libby.O karışıklık içerisinde Charlie'ye bir mezar yapma olayı olmaz gibime geliyor.Hem cesedi de yoktu ortada.Desmond bir an için gördündü, birşeyler söylüyordu, ama sanmıyorum.

Bu arada evet, galiba Charlie'den bir haber, mutlulukla dalıyor suya Hurley.:img-yes:

Z_oMbbiE
20-12-07, 11:44
Arkadaşlar yayınlanan son trailerı izledikten sonra gerçekten çok heyecanlandım. Verilen spoilerların boş olmadığı görünüyor. Fragmanda Jack'i karanlıkta adaya gelen helikoptere bakarken görüyoruz. Başka bir sahnede ise Sun Jin'e sarılıyor ve geçişlerden sonra Claire'e bebeğimi hastanede doğuracağıma inananmıyorum diyor. Başka bir sahnede Hurley kurtulacağız, geri döneceğim ve özgür olacağım, diyor ve denize4 atlıyor. Desmond adaya geliyor ve botla ilgili bişeyler söylüyor. Ve hemen ardından Jack'i adaya yeni gelen birisiyle konuşuyorken görüyüoruz. Daha sonra ise Locke nereden geldilerse değiller diyor. Bu da adada gruplaşmanın olacağını ve adanın 2 gruba ayrılıp bir tarafın liderinin Jack diğer tarafın ise Locke olduğu spoilerı doğrular gibi görünüyor. Daha sonra geçişler artıyor ve Christian Shephard'ı Jacop'un kulübesinde görüyoruz. Geçişlerin birinde Hurley help diye bağırıyor. Ve Locke Ben'e karşı silah doğrultuyor. Sonra bir helikopterin ada üzerinde uçtuğunu görüyoruz. Dahasonra Locke Sayid ve diğerlerini Eğer yaşamak istiyorsanız, benimle gelmeye ihtiyacınız var diyor. Sonraysa Sawyer ve Kate'i görüyoruz. Kate Sawyere nereye gidiyorsun diye soruyor. Sawyer ise kurtulmaya diye cevap veriyor. Daha sonra Birşey adadan ayrılacak birşey ise değil diye yazı çıkıyor ve Hurleyi Libbyinin ya da başka birinin meazrınında görüyoruz. Ve son sahne olarak Jackin sesini duyuyoruz. Biz hata yaptık, adadan ayrılmak zorunda değildik ve 'We have to go back' cümlesiyle fragman bitiyor. Bu 1:45 lik video o kadar etkiliyiciki tüylerimi diken diken etti ve Lost'u izlemek için ne kadar çok beklediğimi hatırlattı.

erinc.afra
20-12-07, 13:21
"Christian" kimdi yaa.Ben hatırlayamadım :S

erinc.afra
20-12-07, 13:27
Arkadaşlar benim anlamadığım konu bir de şu.Şimdi 2 grup oluşacak deniyor..Ama video da görüldüğü gibi Jack adaya gelenlerle kavga ediyordu.Yani o da onların kötü olduklarını anlıyor.Bu 2 ye ayrılma meselesi uzun sürmeyecek o halde ayrılırlarsa ya da hiç ayrılmayacaklar sadece aralarında sürtüşmeler geçecek.

deadly_angel
20-12-07, 13:55
Arkadaşlar benim anlamadığım konu bir de şu.Şimdi 2 grup oluşacak deniyor..Ama video da görüldüğü gibi Jack adaya gelenlerle kavga ediyordu.Yani o da onların kötü olduklarını anlıyor.Bu 2 ye ayrılma meselesi uzun sürmeyecek o halde ayrılırlarsa ya da hiç ayrılmayacaklar sadece aralarında sürtüşmeler geçecek.

Christian Jack'in babası.Ben de bu gruplaşmanın uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.Yalnız Locke ve Jack arasında çok büyük anlaşmazlıklar ve uçurumlar var.Locke'un telsizle bağlanılmasını istememesi ve şu an içinde haklı çıkması insanların onun tarafına yönelmesine neden olabilir.Jack de kendi yolunu çizecektir.Aslında yapmaları gereken birlik olmak ve Benjamin'in ada hakkındaki bilgilerinden yararlanarak bir hatche sığınmak.

erinc.afra
20-12-07, 14:51
Çok geriliyorum ya...Valla başlasın artık şu lost.Gerçii başlasa da ben izleyemeyeceğim.Digiturk yok.İnternetim de sınırlı.Bakalım ne yapıcam :/

İşte şurasıda çelişkili bir durum.Şimdi gelenler kötü adam ve Locke herkese haklı olduğunu ispatlıyor.Ama Ben de bunları uyardı.Peki O zaman Locke neden Ben'i öldürmek istiyor..Yani adayla ilgili en büyük bilgiye saahip olan Ben sonuçta.Gelen kişilere karşı önlem alınacaksa Ben'e ihtiyacı var Locke'ın.Yönetmenler de diyordu ölecek olan biri var diye.Hayranı varsa çok üzülecek diye.Büyük ihtimalle Ben sanırım.Offff bak şimdi kafam iyice karıştı iyi mi.

deadly_angel
20-12-07, 15:03
Çok geriliyorum ya...Valla başlasın artık şu lost.Gerçii başlasa da ben izleyemeyeceğim.Digiturk yok.İnternetim de sınırlı.Bakalım ne yapıcam :/

İşte şurasıda çelişkili bir durum.Şimdi gelenler kötü adam ve Locke herkese haklı olduğunu ispatlıyor.Ama Ben de bunları uyardı.Peki O zaman Locke neden Ben'i öldürmek istiyor..Yani adayla ilgili en büyük bilgiye saahip olan Ben sonuçta.Gelen kişilere karşı önlem alınacaksa Ben'e ihtiyacı var Locke'ın.Yönetmenler de diyordu ölecek olan biri var diye.Hayranı varsa çok üzülecek diye.Büyük ihtimalle Ben sanırım.Offff bak şimdi kafam iyice karıştı iyi mi.

Belki Benjamin kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyordur.her zaman yaptığı gibi.Adaya gelenlerin başlıca görevlerinin bizimkileri kurtarmak olmadığı gibi Benjamin'in de bizimkileri kurtarmayı pek istediğini sanmıyorum.O kendi başının çaresine bakmaya çalışıyor olabilir.

Benjamin'in öleceğini pek sanmıyorum ben, sanırım yine hayran kitlesi yüksek bir karakter ölecek.Ama bu konuda bir tahmin yürütemiyorum malesef.Daha doğrusu yürütmek istemiyorum.

Son derece geriyor insanı dediğin gibi, neyseki az bir zaman kaldı.

tristramshandy
20-12-07, 18:01
Doğrusu bana da Ben ölecekmiş gibi geliyor...

erinc.afra
20-12-07, 18:10
Olabilir valla.Bu senaristler tüm dünyadaki insanlardan farklı düşünüyorlar.Bence onlar insan da değil.Başka birşey.Hatta bu dünyadan olmayabilirler.O kadar şey söyleniyor ama kimse bilemiyor.En iyisi tüm dünya elele verip senaristleri tenhada sıkıştıralım. :)

Başlasın artık.Aylar önce başlasın die dua ederdim şimdi de ediyoum.Başlayınca da bitmesin diye ederim gari.

Ayhh ayhh...Hadi hayırlısı bakalım bizimkiler için.Umarım Sun bebeğini cidden hastanede doğurabilir ve Hurley'nin de dediği gibi hem Hurley hem de diğerleri özgürlüğüne kavuşabilirler.

Ama şöyle ki, adadan kurtulacaklarını sanmıyorum.Zamanında yönetmenin de dediği gibi "Öyle bir son olacak ki oturduğunuz evinden sandığınızdan fazla odadan oluştuğun anlamış olacaksınız" demişti.Bu tarz birşey bekliyorum.

bessy
20-12-07, 18:29
charlie yi görünce çok şaşaşırdım bakalım ne olacak . charlie e nasıl mezar yapıcaklar bende çok merak ediyorum ama mikhail camı el bombasıya camı kırdığında sular girmişti camdan çıkarabilirler ama sanırım çok uçtum :) desmond çok az gözüküyodu ona bende şaşırdı kate filanda çok yorgun görünüyodu hurley böyle gizemli bi yere giriyodu acaba yeni bir hatch gibi bi yer mi suya daldığı yeride çok merak ettim başlasın bir an önce lost

deadly_angel
20-12-07, 19:03
Yeni bir hatchle en geç 2. bölümde karşılaşırız diye düşünüyorum.Çünkü onunla ilgili çeşitli simgeler, logolar vardı.

Ben de hepsinin adadan ayrılmayacağını düşünüyorum, ama o adada kalmalarını gerektiren ne olabilir mi? Normal hayata adaptasyon sorunu mu? Hiç sanmıyorum, bence sorun bundanda büyük.

green_elf
21-12-07, 00:44
ayy arkadaşlar bende dün izledim fragmanını çoook heycanlandım off ilk 3 sezonu 1 haftada art arda izledim bu sezonu herbölümü nsl beklicem hiç bilmiorm.hoş 4.sezon için aylardır bekliorz ama az kaldı. süper ya. aslında bir karikatür buldum belki görmüşsünüzdür çok komik onuda eklicm

smart
21-12-07, 01:29
bütün yolcular adadan ayrılmaz .Çünkü locke adayı zaten seviyo ve mucizevi olduğuna inanıyor.Bi de bi yaşlı zenci kadın vardı adını unuttum kanserdi.O da aynı şekilde adadan ayrılmak istemeyecek.Belki adanın ilerde farklı özellikleri de çıkabilir.İnsanları ona bağlayan,ayrılmak istemeyeceği özellikler..

deadly_angel
21-12-07, 01:48
bütün yolcular adadan ayrılmaz .Çünkü locke adayı zaten seviyo ve mucizevi olduğuna inanıyor.Bi de bi yaşlı zenci kadın vardı adını unuttum kanserdi.O da aynı şekilde adadan ayrılmak istemeyecek.Belki adanın ilerde farklı özellikleri de çıkabilir.İnsanları ona bağlayan,ayrılmak istemeyeceği özellikler..

Olur mu olur vallahi.Adanın zaten mistik bir gücü var, bunu da şu ana kadar kazazedeler üzerinde kullanmaktan çekinmedi. (Locke'un yürümesi, Rose'un iyileşmesi gibi) Bilmediğimiz daha pek çok özelliği daha vardır diye düşünüyorum.

deadly_angel
21-12-07, 17:40
“LOST” - Missing Pieces 7 - Arzt & Crafts

Mini “LOST” serisi Missing Pieces’in yedinci bölümü Arzt & Crafts geçtiğimiz gün yayınlandı. Bu bölümde, başta Jin ile Sun’nın daha sonra Michael, Hurley ve Artz’ın arasında geçen konuşmaları izleyeceksiniz. Yazının devamında videoya ve konuşmaların Türkçe çevirisine ulaşabilirsiniz.

“LOST” - Missing Pieces 7 - Arzt & Crafts’ın Türkçe Çevirisi:

(Jin ve Sun sahilde oturmaktadırlar. Eşyaların arasından bakmaktadırlar. Korece konuşurlar.)

Jin: (bir şeyi işaret ederek) Bence sevgililer.

Sun: Değiller.

Jin: O (Boone) kıza sanki öylelermiş gibi bakıyor.

Sun: Boone ve Shannon kardeş.

Jin: Nereden biliyorsun? Korece mi konuşuyorlar?

Sun: Sadece bir tahmin.

(Arzt koşar adımlarla yanlarına gelir.)

Arzt: Bütün bu sahilden mağaralara taşınma işi ne ha? Siz de gidecek misiniz?

Hurley: (Michael’la birlikte birkaç adım öteden) İngilizce konuşmuyorlar ahbap.

Arzt: (Hurley ve Michael’a) Hah… Peki ya siz gidecek misiniz?

Michael: Neden bahsettiğini anlamadım.

Arzt: Mağaralardan bahsediyorum. Oraya gidecek misiniz? Jack ve o kel adam, ve bir de ah, yüzü-kim (Kate) mağara bulmuşlar ve gerçekten sahilden mağaralara taşınmamız gerektiğini düşünüyorlar.

Hurley: Yani? Niye taşınmayalım ki?

Arzt: Neden mi- Pekala, birinci neden: Nem. Mağaralar bol nemlidir. Nem bakteri üretir. Bakteri de, biz uyurken ağzımıza yumurta bırakabilecek böcekleri kendine çeker. Tamam o halde. (Sun ve Jin’e döner, yüksek sesle) Hey, hey, hey. Beni anlamadığınızı biliyorum, fakat eğer mağaralara gitme konusunda bir oylama olursa, siz ikiniz, siz hayır deyin! Tamam mı? Hayır deyin!

Michael: Hey, bağırman anlamalarını sağlamayacak.

Hurley: Ayrıca eğer Jack bunun iyi bir fikir olduğunu söylüyorsa, bence ona güvenmeliyiz gibi geliyor.

Arzt: Neden? Sen söyle, doktor olduğu için mi? Bu özelliği mi onu lider yapıyor? Onun kaçığın teki olmadığını nereden biliyoruz? Size bir şey söylemek istiyorum. (Eğilir ve Hurley’le Michael’a fısıltıyla söyler) Öteki gün ormandayken Jack bütün orman boyunca koşuyordu ve babası için ağlıyordu. (yüksek sesle, hepsine birden) Tamam, pekala, anlaşıldı sizi moronlar! Mağaralara mı gitmek istiyorsunuz, güzel bir kurtuluş yolu. Ben burada, sahilde, kurtulmayı isteyen diğer bütün insanlarla birlikte olacağım. (Siyah duman-canavarın sesi işitilir, hepsi etrafına bakınır) Ben- ben sizinle mağarada görüşürüm. (uzaklaşır).

Kaynak: Dizidizi

erinc.afra
22-12-07, 01:08
Olur mu olur vallahi.Adanın zaten mistik bir gücü var, bunu da şu ana kadar kazazedeler üzerinde kullanmaktan çekinmedi. (Locke'un yürümesi, Rose'un iyileşmesi gibi) Bilmediğimiz daha pek çok özelliği daha vardır diye düşünüyorum.

Adanın gücü iyileştirirken neden kadınların doğurmalarına izin vermiyor :icon_whis
Gerçi bizim sarı kız çıkardı sağlıklıca bebişi ya neyse.O konuya dönülmez artık sanırım.

arrzzu
22-12-07, 20:06
Adanın gücü iyileştirirken neden kadınların doğurmalarına izin vermiyor :icon_whis
Gerçi bizim sarı kız çıkardı sağlıklıca bebişi ya neyse.O konuya dönülmez artık sanırım.

evet ya neslin devamını istemiyor herhalde "adanın ruhu":icon_whis
claire ada dışında hamile kalmıştı ya onun da etkisi olmuştu aaron'un aramıza katılmasında.bir de ethan iğnelerle delip bişiler yaptıydı kızcağızınn göbeciğine...sun adada hamile kaldı ama.

erinc.afra
23-12-07, 10:31
evet ya neslin devamını istemiyor herhalde "adanın ruhu":icon_whis
claire ada dışında hamile kalmıştı ya onun da etkisi olmuştu aaron'un aramıza katılmasında.bir de ethan iğnelerle delip bişiler yaptıydı kızcağızınn göbeciğine...sun adada hamile kaldı ama.

Yok ya, Sun'da ada dışında kalmıştı.O bebek kocasından değil ki.Kocasını aldattığı o kel adamdan.Hani ingilizce öğretiyordu buna.Babası yatakta basmıştı bunları.Onun bebeğini taşıyor karnında.O zaman böylece bir problem de kalmıyor.Yani Sun ve bebeğine birşey olmayacak sanırım :icon_whis
Yani inşallah :icon_sorr

miracle girl
23-12-07, 16:00
Ya Sun adada hamile kalmadı mı? Hani adada hamile kaldığı için bi üzüldü bide sevindi çünkü ölme tehlikesi vardı. Ada dışı çıksaydı o kel adamdanolacaktı ve yaşıcaktı ama yine üzülecekti hamile öyle hatırlıyorum yanlış mıyım:icon_conf

deadly_angel
23-12-07, 16:04
Ya Sun adada hamile kalmadı mı? Hani adada hamile kaldığı için bi üzüldü bide sevindi çünkü ölme tehlikesi vardı. Ada dışı çıksaydı o kel adamdanolacaktı ve yaşıcaktı ama yine üzülecekti hamile öyle hatırlıyorum yanlış mıyım:icon_conf

Ben de çocuk Jin'den diye hatırlıyorum, hatta sevinememişti bu duruma, ölüm tehlikesi var diye.Çok garip bir andı ne sevindi ne üzüldü.Sun çocuğunu doğurur gibi geliyor bana niyeyse, Juliet bu konuda umarım birşeyler yapabilir.

miracle girl
23-12-07, 16:07
Ben de çocuk Jin'den diye hatırlıyorum, hatta sevinememişti bu duruma, ölüm tehlikesi var diye.Çok garip bir andı ne sevindi ne üzüldü.Sun çocuğunu doğurur gibi geliyor bana niyeyse, Juliet bu konuda umarım birşeyler yapabilir.
Aslında Jin'den diye sevindi ama dediğin gibi ölüm tehlikesi var diye de üzüldü. Garip bi durum tabi o anki surat ifadesini de hatırlamıyorum ama pek gülmediği kesin. Belki Claire'e yaptıkları gibi iğne yaparlar delerler karnını ama Claire yine şanslıydı dışarda hamile kaldığı için ama Sun o kadar şanslı olabilir mi bilemicem. Peki şunu hatırlayamadım ölüm tehlikesi geçiren Sun ve çocuğu mu yoksa sadece çocuk mu sadece Sun mı hangisi:)

deadly_angel
23-12-07, 16:11
Aslında Jin'den diye sevindi ama dediğin gibi ölüm tehlikesi var diye de üzüldü. Garip bi durum tabi o anki surat ifadesini de hatırlamıyorum ama pek gülmediği kesin. Belki Claire'e yaptıkları gibi iğne yaparlar delerler karnını ama Claire yine şanslıydı dışarda hamile kaldığı için ama Sun o kadar şanslı olabilir mi bilemicem. Peki şunu hatırlayamadım ölüm tehlikesi geçiren Sun ve çocuğu mu yoksa sadece çocuk mu sadece Sun mı hangisi:)

Sun herhalde, yani karnındaki çocukal birlikte.Ama belki de sadece Sun'dır.Dharma bu sağları solları belli olmuyor.Birde çocuk takıntıları var biliyorsun, belki Walt'u, kuyruktaki çocukları götürdükleri yerde bir dolu çocuk vardır.Ama Sun'ı kesin bir ölüm tehlikesi bekliyor.Hatta Juliet'i adaya getirmelerinin sebebi de buydu, gerçi o da pek etkili olamadı.Ama ben ona tuhaf bir güven besliyorum.Umarım ölmez Sun, sevdiğim bir karakter.:img-yes::img-wink:

miracle girl
23-12-07, 16:16
Sun ölürse zaten bebe de ölmez mi:)
Sun ölmesin evet ben de severim. Cici koreli. Hem o ölürse Jin de üzülür. O üzülmesin yazık Funny Koreli'm:)
Juliet'i sevmem ama bu tür konularda güveniyorum bende sonuçlta Others da olsa birinin ölmesine bile bile izin vermez. Einden geleni yapar ama işe yaramazsa dicek bişey yok.

deadly_angel
23-12-07, 16:21
Sun ölürse zaten bebe de ölmez mi:)
Sun ölmesin evet ben de severim. Cici koreli. Hem o ölürse Jin de üzülür. O üzülmesin yazık Funny Koreli'm:)
Juliet'i sevmem ama bu tür konularda güveniyorum bende sonuçlta Others da olsa birinin ölmesine bile bile izin vermez. Einden geleni yapar ama işe yaramazsa dicek bişey yok.

Evet ben koreli çiftimizi çok seviyorum, işin garip tarafı ilk sezon Jin'den resmen nefret ediyordum, kaçığın teki olduğunu düşünüyordum.Ama sonraları çok sevimli gelmeye başladı.:img-yes:

Ben Sun ve Jin'in adadan kurtulacaklarını düşünüyorum, bu konuyla ilgili pek çok teori vardı aslında, ama şimdi hatırlayamadım İpek'cim.

Juliet bu sezon sivrilecek gibi görünüyor.Kate de hamileyse adada işler iyice karışır.

miracle girl
23-12-07, 16:28
Evet ben koreli çiftimizi çok seviyorum, işin garip tarafı ilk sezon Jin'den resmen nefret ediyordum, kaçığın teki olduğunu düşünüyordum.Ama sonraları çok sevimli gelmeye başladı.:img-yes:

Ben Sun ve Jin'in adadan kurtulacaklarını düşünüyorum, bu konuyla ilgili pek çok teori vardı aslında, ama şimdi hatırlayamadım İpek'cim.

Juliet bu sezon sivrilecek gibi görünüyor.Kate de hamileyse adada işler iyice karışır.

Bi Kate kaldı zaten hamile olmayan. Yakında Sawyer'da hamile kalırsa şaşırmam:img-hyste

Jin'i ilklerde ben de sevmiyordum. Etrafa tip tip bakan sinir küpü biriydi. Zamanla çok sevimli gelmeye başladı. Bide bişey anlamıyor ya anladığı kadarıyla hee diyor çok sever:img-pilot

Jin ile Sun adadan kurtuldu diyelim. Eğer bu 9 aydan önce olursa Sun ada dışında doğurursa acaba kurtulur mu? Ki bana 9 aydan daha fazla o adada kalırlar gibi geliyor:)

deadly_angel
23-12-07, 16:31
Bi Kate kaldı zaten hamile olmayan. Yakında Sawyer'da hamile kalırsa şaşırmam:img-hyste

Jin'i ilklerde ben de sevmiyordum. Etrafa tip tip bakan sinir küpü biriydi. Zamanla çok sevimli gelmeye başladı. Bide bişey anlamıyor ya anladığı kadarıyla hee diyor çok sever:img-pilot

Jin ile Sun adadan kurtuldu diyelim. Eğer bu 9 aydan önce olursa Sun ada dışında doğurursa acaba kurtulur mu? Ki bana 9 aydan daha fazla o adada kalırlar gibi geliyor:)

Zaman süresini azaltabilirler aslında, mesela ben ilk bölümün yalnızca bir bölümü kapsayacağını düşünüyorum, malum adaya gelenler, tanışma ve bingo biz kötü adamlarız faslı:)

Demon'ın sağı solu hiç belli olmuyor, çok zeki bir adam, sağ gösterip sol vuracaktır diye düşünüyorum.
<