PDA

Tüm Versiyonu Göster : Lost - Spoiler

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6]

arrzzu
19-01-08, 19:40
ya ya kafa göz dalarım yaaa:(daha üç dakika önce başka bir siteye:"claire'i aaron yüzünden öldüremezler ehehe" yazmıştım mutlulukla ama şu spoileri okuyunca acayip afalladım!olamaz yaaaaa:(:(:(

deadly_angel
19-01-08, 20:15
Kate ve Jack için bir geleceğin olmayışına çok sevindim.4. sezon biz Skate destekçileri için biraz can sıkıcı olabilir ama 8nil8'in dediği gibi eğer gelecekte Kate'in ilk seçimi James olacaksa bunları izlemeye kesinlikle değer.

Falcı konusu aslında son derece mantıklı.Ben Richard Malkin'in adaya gelebileceğini hep düşünmüşümdür.Yine olayı kadere v.s birşeye bağlayıp Aaron'ın Kate'in elinde büyümesi gerektiğini savunabilir.Clarie'ın ölebilme ihtimali üzerinde neredeyse hiç durmamıştım.Bu beni afallattı.Ölmesini istemediğim bir karakter Clarie.İlk üç sezonda dieğr karakterlere göre sönük kalsada yıldızının 4. sezon yada bir sonraki sezonda (Grev yüzünden görebilirsek tabi) parlayacağını düşünüyorum.

deadly_angel
19-01-08, 20:54
4. Sezonun 4. Bölümü Hakkında! Lütfen bilgi almöak istemeyenler bakmasın, çünkü bölümle ilgili herşey anlatılıyor.

http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/losr4-4.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/55-1.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/66-1.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/77.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/88.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/99.jpg

deadly_angel
19-01-08, 21:01
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/10000.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/11-12.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/12-9.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/13-4.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/14-4.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/15-3.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/16-3.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/17-2.jpg

Kaynak: koket-koketce

noway
19-01-08, 21:10
soktayım resmen.. biri beni dürtsünn..

ya bunlar nasıl buıkadar ayrıntı desifre olabilir??

deadly_angel
19-01-08, 21:14
soktayım resmen.. biri beni dürtsünn..

ya bunlar nasıl buıkadar ayrıntı desifre olabilir??

Bu iş benim keyfimi kaçırdı, biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor bence.Aynı durum 3. sezon finaliyle ilgili olarakta olmuştu.Okumamak için kendimi çok zor tuttum ama sonunda merakıma yenik düştüm.Halen şoktayım ben.

_free_
19-01-08, 21:33
of of of bunlar ne ya :blink::blink:
eğer yazılanlar doğruysa,senaryonun tamamının birinin eline geçmiş olması lazım yoksa bu kadar ayrıntılı olamaz.replikler bile var..
valla ben de bu kadar olduğunu bilsem..keyfim bi hayli kaçtı evet..çünkü burada yazılana göre sawyer ve kate in arası baya iyi..ama bize söylenen diğer spolier lar jack ile yakınlaşıcağı yönündeydi..
neye inanıcağımızı şaşırdık iyice.
ya bu tamamen doğru,ya da birinin hayal gücü baya yüksek :icon_sorr

deadly_angel
19-01-08, 21:36
Evet ya bunların hepsi doğru yada tamamen yanlış.Ben tamamen yanlış olmasını tercih ederim.Keyfim inanılmaz derecede kaçtı, ABC umarım artık bir çare bulur!!

noway
19-01-08, 21:42
ya evet bukadar ayrıntılı yayılması için senaryonun fln birilerinin eline gecmesi lazım.. hangi genel hatlarıyla olaylar aktarılsa tamam da.. tum ayrıntılar var burda..
bi de ABC bi şekilde engeller bunu heralde..

8nil8
19-01-08, 21:42
Doğru olma olasılığı çok yüksek, zaten güvenilir kaynak olmasa darkufo da yayınlanmıyor. Her ne kadar pişman olsam da okumuş olduğuma, 8 aydan sonra yeni bir şeyler okumak iyi geldi bana.

_free_
19-01-08, 21:43
2.kısmı şimdi okudum da...aaron mu??? :img-sorry:img-sorry yok daha neler ya..ohooo çok karışık bu işler.bir sawyer bir jack bir de "he" var artık her kimse?? valla doğru olma olasılığı çok çok yüksek gibi geldi bana,maalesef..
çünkü çok önceden yazın falan bi resim ya da spolier dolanıyodu sitelerde..kate yine mahkeme binasından mı ne çıkıyodu,jack onu karşılıyodu falan ööle şeyler yazılmıştı..
bir de geçen senelere göre çok dikkatliyiz demişlerdi..gördük :icon_whis

A.Konak
20-01-08, 00:43
bu kadar uzun ve detaylı olacağını bilseydim okumazdım diyeceğim ama okumadan da kendimi alamazdım. muhtemelen senaryo birileri tarafından okundu ve nete yansıtıldı. umarım değiştirilir çünkü ben hiç beğenmedim.

ayrıca kate'in yanında aaron'un çıkmış olmasına çok şaşırdım. eğer durum böyle ise clarie gerçekten ölüyor demek. ama tabuttaki clarie olamaz. yoksa kate veya diğerleri neden gitmesin ki?

deadly_angel
20-01-08, 00:50
bu kadar uzun ve detaylı olacağını bilseydim okumazdım diyeceğim ama okumadan da kendimi alamazdım. muhtemelen senaryo birileri tarafından okundu ve nete yansıtıldı. umarım değiştirilir çünkü ben hiç beğenmedim.

ayrıca kate'in yanında aaron'un çıkmış olmasına çok şaşırdım. eğer durum böyle ise clarie gerçekten ölüyor demek. ama tabuttaki clarie olamaz. yoksa kate veya diğerleri neden gitmesin ki?

Bende tam bunu yazıcaktım, tabut olayının halen bir açıklık kazanmadığını düşünüyorum ben.Böyle düşünmemdeki en önemli sebepler:

1- Aaron'ı büyüten maden Kate, Tabuttaki Clarie ise (ki hiç sanmıyorum) niçin onun tabutunu görmek istemesin.

2- Jack cenazeye gittiğinde orda bulunan görevliye niçin ne akrabasıyım ne de arkadaşıyım desin. (Haydi diyelim kardeş olduklarını öğrenmediler, Clarie'ın Jack'e ne gibi bir zararı olabilir.)

cenup
20-01-08, 01:33
Arkadaşlar başlığın adı gayet açık "Lost - Spoiler" özellikle böyle bir başlık olduğu için diziyle ilgili ipuçlarının "spoiler" kutucuğu içerisinde yazılması şart değil.Ama 8nil8 nickli arkadaşımız kendi insiyatifini kullanıp kutucuk içerisinde yazmış.Yorum yapan arkadaşlar da kutucuk içerisinde yazmak zorunda değildir.Ben bu bölümün sorumlusu olmama rağmen diziyi bitirmeden bu başlığa hiç girmedim ve okumadım bile.Merakımıza engel olup yazılanları okumamak gibi bir tercih mümkündür.Lütfen gerginlik yaratmayalım ve başlığın amacı dışına çıkmayalım.

M@vİ_M€Lek
20-01-08, 20:39
arkadaşlar 4.sezon kesin gösterim tarihi nedir?..31 ocak diye biliyorum ama emin değilim..
birde geçen 3 sezonu dvd de izledim..bana yeni bölümleri indirebileceğim güvenilir bir linki özelden atarsanız sevinirim..:good:

deadly_angel
20-01-08, 21:16
Spoiler değeri taşıdığını düşündüğüm için buraya ekliyorum.

http://img248.imageshack.us/img248/3213/losty4adartvertproofxc8.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/3179/lostadartsixls5.jpg

8nil8
20-01-08, 21:39
Teşekkürler deadly_angel, daha önce dikkatimi çekmemişti 6 sayısı. Herhalde "oceanic 6" i temsil ediyor,ama 9 da olabilir:blink:

deadly_angel
20-01-08, 21:44
Rica ederim 8nil8.6 sayısı DarkUfo tarafından daha önceden yazılmıştı sanırım.Adadan kurtulanları simgeliyor deniliyor.Ki son derece mantıklı.Bunların Jack, Kate, Hurley, Sayid, Jin ve Sun olduğu yönünde bir takım yazılanlar var.Ama bir sayfa öncesindeki 4. sezonun 4. bölümü ile ilgili genişaçıklamada FF'da Sawyer'da var.6+1 düşünülünce bu bana daha da mantıklı geliyor.

Birde suya yansıma yapmış olan dev binaları düşündükçe kafam karışıyor, daha da meraklanıyorum.Ayrıca köpek balığınında kesinlikle bir önemi vardır.Boşu boşuna postere koymazlar.

_free_
20-01-08, 21:44
deadly_angel teşekkürler =) bu 6 sayısı fragmanlarda da vardı...ne anlama geldigi muallak tabii ki.daha diğer soruları cevaplamadan,yeni sorular çıkardılar başımıza,ki daha sezon bile başlamadan...
ama en çok merak ettiğim şu yansıma meselesi..onu da artık finalde öğreniriz ancak :icon_sorr

8nil8
20-01-08, 21:54
Nasıl ya Sawyer ın ff ı olmaması lazım, ben mi kaçırdım. Varsa o zaman çok iyi:)

TrU
20-01-08, 22:33
belki kate da oğlunun adını aaron koymuştur :img-blush yani şaşırtma amaçlı bir adaşlık olamaz mı?

deadly_angel
20-01-08, 23:10
Nasıl ya Sawyer ın ff ı olmaması lazım, ben mi kaçırdım. Varsa o zaman çok iyi:)

Yabancı bir sitede (adresi şu an hatırlayamadım, bulursam bununla ilgili mesajı yazacağım) Sawyer'ın FF'ı olacağı bilgisi vardı.Hatta bunun sağlamlığı konusunda pek çok kişi emindi.Tabiki işin aslı böylemi hiç belli olmaz.Sağ gösterip sol vurma konusunda çok iyiler.6 adadan kurtulan kişisayısını simgeliyorsa (ki öyle gözüküyor) ve buna ek olarak + 1 diye birşey var, bu Sawyer olabilir diye düşünüyorum.(Belkide Sawyer fanı olmam böyle düşünmeme sebep oluyor ama yinede geçmiş aylarda Sawyer'ın FF'ı olacağına dair birşeyler okumuş olmam bu söylentiyi zihnimde etkin kılıyor.) Ama birde 4. sezonun 4. bölümüyle ilgili olarak internete düşen geniş açıklamayı düşününce karamsarlaşmıyor değilim.:img-elvis

8nil8
21-01-08, 00:01
Ben de +1 in Aaron olduğuna dair bir şeyler okumuştum ama 4. sezonda izleyeceğimiz ff lar ne kadar ileri zamanı gösterecek bilemiyoruz, dolayısıyla Sawyer için ben de umutluyum.

ipekk61
21-01-08, 00:48
ya kotu bır haber vermek zorundayım sızlere
ABD'de CSI, Grey's Anatomy, Heroes gibi dizilerinin meraklıları geçen haftaki bölümlerden sonra bu keyiflerine veda etti. Üç popüler dizinin de elde hiçbir hazır senaryosu kalmadığı için yayınları bitti.

"Desperate Housewives,", "House," "Lost," ve "24" karanlığa gömülen diğer bazı çok seyredilen diziler. Bu hafta bazı büyük stüdyoların düzinelerce yazarla kontratlarını iptal etmeleri de, bu dizilerin büyük bölümünün bahar aylarında yeniden ekrana gelmesini uman seyircileri hayal kırıklığına uğratacak. Çünkü, kontratların iptal edilmesi, söz konusu programların gelecek yılki yayınlarını da tehlikeye soktu.

Birçok televizyon meraklısının, "prime time" yayınlarının sürekli, tekrar bölümlerden oluşması üzerine, televizyon seyretme alışkanlığında değişiklikle oluşmaya başladı. Gazetelere konuşan Amerikalılar, internete yönelmeye başladıklarını ifade ediyor. Syracuse Üniversitesi popüler kültür uzmanı Profesör Robert Thompson, kontrat iptallerinin ve grevin yaz aylarında da devam etmesi halinde, "televizyona bakışta büyük değişimler yaşanabileceğine" dikkat çekiyor..

deadly_angel
21-01-08, 16:03
Desqur Hawaii’den Bildiriyor

Tekrardan hepinize, merhaba. “LOST“un 4. sezonun yayınlanmasına çok az bir süre kala edindiğim bilgilerden biraz da sizlere sunmak istiyorum.

Öncelikle, bu sezon ortalama 5 bölümün bulunduğu çekimlerde yer aldım. Ve bazı sahneleri görme fırsatım oldu. Emin olun, bol aksiyonlu ve şaşırtıcı bir 4. sezon olacak.
Son sahnelerin çekildiği sıralarda çekimlerde yoktum, arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre, Dominic Monaghan(Charlie) sete gelmiş. Ama, Dominic Monaghan’ın diziden çıktığını daha önce söylemiştim. Yine de rol alıp almadığını bilmiyorum. Büyük ihtimalle, bir ziyaret amacı taşıyordu…
Bugün, biraz bazı yabancı siteleri gezme fırsatım oldu. Çoğunda adadan kurutulacak 6 kişinin listesini vermişler. Emin olun, böyle bir şey yok! Eğer LOST dizisinin mantığını iyi anladıysanız, böyle basit bir senaryo üzerine kurgu kurmayacaklarını bilirsiniz. Adadan kurtulma olayını fazla açmak istemiyorum, çünkü dizinin gerçekten en ilgi çekici kısmı olacak.
Ana karakterlerimizde bir eksilme göze çarpmıyor. Ama tabii ki, ilerleyen bölümlerde bazıları çıkacak. Örnek olarak, Sayid; Hemen olmasa da yakın zamanda Sayid de LOST dizisine, bildiğim kadarıyla, veda edecek. Hangi sezon olduğunu söylememem, sizin için daha iyi olur.
LOST dizisinde bu sezon ilk başta oluşturulan senaryodan sapmalar gözüme çarptı. Amaç ise spoiler yayılmasını engellemekti. Zaten dikkat ettiyseniz, şu ana kadar 4. sezonla ilgili iddalı bir spoiler verilemedi.
LOST, bu sezon grev bitmese 8 bölüm olarak yayınlanacak. Gerçi grev bitse bile en fazla 12 bölüm yayınlanabilir. Bu da LOST severler için tabii ki kötü olur. Ama, duyduğuma göre, 5. ve 6. sezon fazla olacak ve 5. sezon Ocak’ta değil, Ekim ayında sezona merhaba diyecek. Bu da grevin artı etkisi oldu, sanırım. :)
Daha önceden söylenmiş olabilir. Jeremy Davies oyunculuğu ile herkesin beğenisi toplayacak. Yalnız rolü gereği dizi macerası kısa sürecek.
Herhalde, Michael’ın geri dönüşünü duymayan kalmamıştır.
LOST finalini, sinema filmi ile yapmayı düşünüyor. Tabii, o zamanın şartları ne olur bilemeyiz ama bildiğim kadarıyla dizinin finali sinema filmi olacak.
Arkadaşlar son olarak güzel bir sezon olacak garantisini verebilirim, 8 bölüm olacak ama beklediğinize değecek. Özellikle 3. bölümden itibaren baya bir şaşırtıcı gelişmeler olacak. Son olarak, şunu da eklemek istiyorum: “Tabutta kim var?” sorusunun cevabı için bekleyeceksiniz. Tabii, bu sezon 8 bölümlük olursa… :)

Kaynak: DiziDizi

M@vİ_M€Lek
21-01-08, 16:21
yılan hikayesine döndü valla.izlediğime izleyeceğime pişman oldum.:icon_sorr
hastalık gibi bırakamıyorumda o yüzden mecbur bekleyeceğiz.adadan kurtulan 6 kişi üstünde durulmuş..acaba kurtulamayanlar ölecekmi yoksa adada kalmayımı tercih edecekler?..mesela ben sawyerin öleceğini düşünüyorum..her nekadar istemesemde..çünkü sezon finalinde kate ve jake karşılaşmasında kate ayrılmak zorundaydık gibi bir cümle kurdu.bunun sawyerin ölmesiyle daha doğrusu ölme şekliyle bir alakası olduğunu düşünüyorum..yada bu bilinmezlik garip teoriler üretmeme neden oluyor.zira final bence yazılmadı heran herşey olabilir..umarım yanılıyorumdur..

arrzzu
21-01-08, 19:15
deadly angel'ın son yazdığına göre adadan kurtulan 6kişi üzerine fln kurulmamış mavi melek. bence de böylesi daha iyi.öbür türlü sanki birazcık basitleşirdi gibi dizi...tabi eğer doğruysa.

bu arada ben halen daha şoktayım ya.aaron niye kate'de.niye herkes ona kate'in oğlu gibi davranıyor?claire'ciğime ne oldu?ya ilk sezonlarda zaen doyamadım ona bir de bu sezonda fln öldürürlerse...offf...küserim!

ayrıca jack ve claire hani öğreniyorlardı kardeş olduklarını?o zaman jack niye hiç aaron ile ilgilenmiyor?

tabuttaki kişinin claire olacağına ihtimal vermiyorum açıkçası.yeni giren birileri olabilir gibi...çünkü claire niye zenci mahallesinde gömülsün ki?niye kimse gitmesin ki cenazesine?hem o gazete küpüründe he mi siyordu she mi? hem o olsa jack"akrabam değil" demezdi.

off charlie de boşuna mı ölüyor o zaman?????!!!!????claire sağ değilse...bir de kate'in evinde DS yüzüğü fln çıkarsa ağlarım artık.

açıkçası kate-sawyer-jack üçgeni çok ilgimi çekmedi ve çok da anlamadım.hemen herkesin kate'in olmasını istediği kişiyle ilgili bir fikri var ve senaristlerin kate'i kararsız-daldan dala aşk böceği tarzında göstermelerinden skldm.jack'i kıskanıp sawyer ile ilişkiye girmesinden fln...sawyercığımı kullanmasın anacım daha fazla.ama iyi olmuş sawyer içindekileri(skatecilerin içindekilerini de) söyleyvermiş.

deadly_angel
21-01-08, 20:42
deadly angel'ın son yazdığına göre adadan kurtulan 6kişi üzerine fln kurulmamış mavi melek. bence de böylesi daha iyi.öbür türlü sanki birazcık basitleşirdi gibi dizi...tabi eğer doğruysa.

bu arada ben halen daha şoktayım ya.aaron niye kate'de.niye herkes ona kate'in oğlu gibi davranıyor?claire'ciğime ne oldu?ya ilk sezonlarda zaen doyamadım ona bir de bu sezonda fln öldürürlerse...offf...küserim!

ayrıca jack ve claire hani öğreniyorlardı kardeş olduklarını?o zaman jack niye hiç aaron ile ilgilenmiyor?

tabuttaki kişinin claire olacağına ihtimal vermiyorum açıkçası.yeni giren birileri olabilir gibi...çünkü claire niye zenci mahallesinde gömülsün ki?niye kimse gitmesin ki cenazesine?hem o gazete küpüründe he mi siyordu she mi? hem o olsa jack"akrabam değil" demezdi.

off charlie de boşuna mı ölüyor o zaman?????!!!!????claire sağ değilse...bir de kate'in evinde DS yüzüğü fln çıkarsa ağlarım artık.

açıkçası kate-sawyer-jack üçgeni çok ilgimi çekmedi ve çok da anlamadım.hemen herkesin kate'in olmasını istediği kişiyle ilgili bir fikri var ve senaristlerin kate'i kararsız-daldan dala aşk böceği tarzında göstermelerinden skldm.jack'i kıskanıp sawyer ile ilişkiye girmesinden fln...sawyercığımı kullanmasın anacım daha fazla.ama iyi olmuş sawyer içindekileri(skatecilerin içindekilerini de) söyleyvermiş.

Kesinlikle Kate'in bu kararsızlığı artık beni çileden çıkarıyor.Skate destekçisi biri olarak Sawyer'a yazık ettiğini düşünüyorum Kate'in.Artık kararını vermeli, umarım bu Sawyer olur.

6 rakamının kişi sayısını temsil etmediği söylendi yukarıda yazdığım mesajda.(Ki bu Lost setinde figüran olarak çalışan bir arkadaşın söyledikleri) Böyle olmamasına ben de sevindim.Sıradışı bir son bekliyorum çünkü.Böyle basit olur.

Ayrıca Sayid'in kısa ömürlü olacağını hep düşünmüşümdür.Çok akıllı, insan sarrafı v.s Belki 4. sezon finalinde ölebilir.Sevdiğim karakterlerden, Charlie kadar olmasa da beni üzer ölümü.

Ayrıca 5. sezonın Ekim'de başlayacak olması sevindirici.Son olarak tabuttaki kesinlikle Clarie olamaz.Eğer o olsaydı Kate bu cenazeye kesinlikle katılırdı.Ve Jack, görevliye ne arkadaşıyım ne de akrabasıyım demezdi.Gazete küpüründe bildiğim kadarıyla ''he'' deniliyordu.Bu yüzden hep erkek karakterler üzerinde duruldu hatta.

_free_
21-01-08, 20:54
daha önce dediğim gibi neye inanıcağımız şaşırdık yani..demekki bu 6 sayısının da adadan kurtulanlarla bi alakası yok..
bence şu an için en doğru bilgi 4. bölüm hakkında gelen spoiler..en kafa karıştıran soruda "claire a ne oldu?"...aaron niye kate in yanında,jack niye çocuğu görmek istemiyo ya da öyle bi şeyler.
bir de tabii kaç yıl sonra tekrar adaya dönücekleri belli değil,,bu gelen spoiler a göre aaron 2-3 yaşlarında falan..o zman baya bi uzun sürüyo bu adaya dönüş hikayesi.
ayrıca kim bu tabuttaki yaa çatlıycam hiç bi ipucu yok.claire kesinlikle olmaz bence,çünkü jack kardeş olduklarını öğrenicek denildi.acaba sawyer falan mı diyorum? hani kate le o kadar kanlı bıçaklı oldularsa diye ama.bence tanıdığımız biri,yani yeni karakterlerden değil tabuttaki..

lindsay
21-01-08, 21:22
ya inanmıyorum bu sezon biri ölücek gibi bişey yazılmıştı önceden bende umarım sayid değildir demiştim ve sanırım o olucak sayid de gitmesin yaa charlie nin gittiğini hala kabullenemiyorum zaten:icon_sorr

DEADMAN
21-01-08, 21:28
bana kalırsa adadan kurtulan 6 kişi söylenen kişiler (jack kate sun jin sayid hurley) sawyerın flashforwardı olcağınında doğru olduğunu düşünüorum ama bu ff adada olcaktır! jin'in ve sayid'in fflerde ölceğini düşünüorum ama sonuçta adadan kurtulana kadarki anları için diziden ayrılmamış olcaklar! bu +1 olayıda aaron ise bu demekki claire öldü!

deadly_angel
22-01-08, 16:27
Sezon 4 Spoiler (Bölüm 1-7)

Bölüm 1: "The Beginning of the End - Sonun Başlangıcı" (Hurley odaklı flash-forward)
Yayın Tarihi: 31 Ocak, 2008, 21.00 (Amerika Saatiyle)
Yönetmen: Jack Bender

(YENİ)Açılış Sahnesi: Polisler, bir arabayı kovalamaktadır. Araba kontrolden çıkıp bir binaya çarpar. Polisler sürücüye arabadan inmesini söylerler. Sürücü Hurley'dir.
Bölüm Özeti: Jack, adanın dışındaki dünyada bir yerlerde bulunan bir gemiyle telsiz bağlantısı kurmuştu. Fakat, Charlie'nin ölürken yaptığı uyarı (Not Penny's Boat-Penny'nin Teknesi Değil) ile o gemideki kişilerin, aslında söyledikleri kişiler olmadıkları ihtimaliyle kazazedeler ne yapacakları konusunda ayrılırlar. Jack, gemiden gelen kişilerin onları kurtarmak için geldiğine inanırken, Locke buna inanmıyor. Kazazedeler arasında gruplaşma oluyor.

Konuk Oyuncular:

Dominic Monaghan - Charlie Pace olarak,
Mira Furlan - Danielle Rousseau olarak,
John Terry - Christian Shephard olarak,
Jeremy Davies - Daniel olarak,
Ken Leung - Miles olarak,
Tania Raymonde - Alex olarak,
Lance Reddick - Arthur Stevens olarak,
Blake Bashoff - Karl olarak,
Bruce Davison - Dr. Brooks olarak,
Marsha Thomason - Naomi olarak,
L. Scott Caldwell - Rose olarak,
Sam Anderson - Bernard olarak,
Ron Bottitta - Leonard olarak
ve Dawn Ashley Cook - Hemşire Mary olarak konuk oyunculuk yapacak.

Bölüm Bilgileri:

- Birden fazla karaktere ait flash-forwardlar içeriyor. Ağırlıklı olarak Hurley olabilir.
-Bu bölümde ilk göreceğimiz şeylerden biri de 4. sezonun en son çıkan promosunda Jacob'un kulübesinde (?) oturan kişi. (Christian Shephard olabilir.)
-Charlie'nin ölümünün yankıları bu sezonun ilk bölümünde hissedilecek.
-Santa Rosa Mental Enstitüsünde Hurley ve Arthur Stevens'i içeren bir sahne olacak. (Arthur Stevens'in bir doktor çantası var.)
-Kazazedeler iki gruba ayrılıyor. Juliet ve Kate Jack'in grubuna katılıyor. Sawyer, Locke'ın grubuna.
-İlk bölümde kahramanvari bir Hurley izleyeceğiz.
-Miles adıyla göreceğimiz Ken Leung, 30larının sonunda iyi bir matematikçi ve düşünür. Bilimsel alanlarda büyük bilgileri var. Özel ilişkileriyle boğuşan biri.
-Daniel Faraday olarak izleyeceğimiz Jeremy Davies ise Naomi'nin gemisindeki kişilerden biri. Bu sezon 8 bölüm izleyeceğiz.
-Arthur Stevens olarak izleyeceğim Lance Reddict ise uzun ve zayıf biri. Zeki, kabiliyetli ve acımasız. Gülümseyebilir, sesi yumuşak çıkabilir ama konuşmasının etkiler korkutucudur.

Bölüm 2: "Confirmed Dead - Ölüm Onaylandı (Ya da öyle bir şey)" (Birden fazla kişiye ait flashback)
Yayın Tarihi: 7 Şubat 2008, 21.00

Konuk Oyuncular:

Jeff Fahey - Frank olarak,
Rebecca Mader - Charlotte olarak,
Fisher Stevens - Minkowski olarak,
ve Greg Grunberg - Pilot olarak konuk oyunculuk yapacak.

Bölüm Bilgileri:

-Bu bölüm Naomi'nin gemisindekilere ait flashbackler gösterecek.
-Bu bölüm, bir hava trafik kontrolcüsü ve başı belada olan bir pilotun konuşmasıyla açılır. Uçak denize düşer, ve bazı ölü insan vücutları 815 uçuşundan hayatta kalanlar oluverirler. (Hiç bir şey anlamadım.)
-Desmond sahile göre döner ve Charlie'nin mesajını, Sawyer, Sayid, Jin, Juliet ve Hurley'e iletir.
-Ormanda, Sawyer (saldırgan görünmektedir) ve Ben (kavgayı kaybedecek görünmektedir.) arasında bir yüzleşme olur. Aynı zamanda bu sahnede Hurley, Locke, Danielle, Claire, Aaron, Alex ve Karl var.
-Sayid iskelenin sonunda demirlemiş bir tekne görür.
-Jack, Kate ve Daniel ormanda yokuş yukarı yürümektedirler. Zirveye ulaştıklarında, Jack ve Kate dinlenmek için oturur. Bu sırada Daniel, yanıp sönen kırmızı bir ışığa sahip bir iletişim aracını açar ve şuna benzer bir şey söyler. "George, ben Daniel. Evet, bu telsiz delirdi. Elektriksel bir fırtınaya tutulmuş gibi görünüyor. Burada bazı kazazedelerle birlikteyim."
-Jack, adaya paraşütle inmiş şekilde Miles'ı bulur. Russell daha sonra Jack'e silah doğrultur.
-Ken Leung (Miles) ve şarkıcı Azure McCall'ı içeren bir sahne var.
-Rebecca Mader'ı Charlotte olarak görüyoruz. 20li yaşların sonlarında bulunan başarılı bir akademisyen ve gerçek dünyada kendine bakmayı iyi biliyor. Çekici ve atletik görünümlü, bakışları bir tılsımın küçük parçaları gibi. Ukala, geveze ve eğlenceli. Adada görünecek.

Bölüm 3: "The Economist - Ekonomist" (Sayid odaklı flash-forward)
Yayın Tarihi: 14 şubat, 2008 21.00

Konuk Oyuncular:

Sam Anderson - Bernard olarak konuk oyunculuk yapacak.

Bölüm Bilgileri:

-Gelecekte, Sayid sevgilisi Elsa ile Almanyada yaşıyor olacak. Kız ona kızıyor, çünkü Sayid gizemli yeni işi hakkında bilgi vermiyor.
-Bir arkadaşına, "Oceanic Altı" grubundan biri olduğunu ve uçak kazasının sonucu olarak yaptığı bir anlaşma yüzünden artık çalışmayacağını söylüyor.
-Sadece 6 kazazedenin adadan kurtulabildiği ortaya çıktı.
-Kate "bir yere" gitmek istiyor ama Sawyer gitmesini istemese de onu durdurmuyor. Sadece Kate'e hayal kırıklığını gösteriyor.
-Hurley kurtarma gemisinden insanları gözetlerken yakalanıyor.
-Bazı kazazedeler Diğerlerinin Köyü'ne (Others' Village) gidiyor ve bazı sesleri fark ediyorlar. Kate seslerin Juliet'in evinden geldiğini anlıyor ve kontrol etmek için içeri giriyor. Seslerin bir gardroptan (ya da ona benzer bir şey) geldiğini fark ediyor ve dolabın içinde Hurley'i buluyor.
-Locke ve Sayid, yeni ziyaretçilerin kim oldukları hakkında daha fazla bilgi edinmenin en iyi ne olduğu konusunda tartışıyorlar.
-Charlotte, bottakilerin karargahına dönmek için bota dönecek.
-Sayid Charlotte ile gitmek istiyor, ama Locke ona Benjamin'e güvenmesini söylüyor. Onun botta bir ajanı var.
-Bir İtalyan işadamı olan Dante'yi bu bölümde izleyeceğiz. 40'lı yaşlarda, ve küçük yarışlarını getirdiği eğlenceyi biliyor. Samimi, dost canlısı fakat bir sırrı var.
-Aynı zamanda bu bölümde 30 yaşlarında kadın bir çevirmeni izleyeceğiz. Üniversitede çalışıyor ve Fransızca'dan İngilizce'ye çevirmenlik yapıyor.

Bölüm Hakkında Söylentiler:

-Benjamin'in ajanı Michael Dawson.
-Regina (Zoe Bell) gemide olabilir.

Bölüm 4: The Eggtown (Kate odaklı flash-forward)
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2008, 21.00

Konuk Oyuncular:

Bölüm Bilgileri:

-Bu Kate'in Los Angeles'taki mahkemesini anlatan bir flashforward bölümü. Kate siyah bir Lincoln Town marka aracın içinde bir police memuru ve motorsikletli memurlar ile mahkemenin olacağı yere varır. İçlerinde gazeteciler ve TV habercileri de(Sahnede Kanal 6 ve 19'a ait kamyonlar var) olan bir grup insan beklemektedir. İnsanlar, Kate mahkeme salonuna girerken, "katil" diye bağırmakta ve onu yuhalamaktadır.
-Kate, içinde cinayet, saldırı ve silah suçlarını içeren suç listesine karşın suçsuzluk için yalvarmaktadır.
-Yeraltındaki park alanında, gardiyan kulübesinin yakınlarında, temiz traşlı, deri ceketli bir Jack, Kate'in davasının özetini içeren bir kağıtla durmaktadır. Jack kahverengi bir pickuptan iner. Bazı sakarlıklar var ama bazı gülümsemeler de. Sonunda Jack, Kate'e sarı bir taksiye binmesini yardım eder ve taksinin gidişini izler.
-Jack, Hurley ve Kate'i içeren ve Santa Rosa Mental Enstitüsü'nde geçen bir flashforward sahnesi var.
-Bu bölümde bazı yeni karakterler göreceğiz (Muhtemelen konuk karakterler):
*Susan: Kate'in mahkemesindeki avukatlardan biri.
*Mark Forrester: Yakışıklı ve kendini beğenmiş, 40lı yaşlarda bir adam. Tartışmaktan korkmayan ve bir şirket satışı ihalesi için pozisyonunu riske edebilecek biri.
*Meliisa Waters: Çekici, kendine güvenen ve aşılması zor, 40lı yaşlarda bir işkadını. Erkeklerin dünyasında güçlü bir kadın ve yüksek değerli bir şirket satışı ihalesi için başka bir çalışanla yarış halinde.
*Arthur Galzethron: 60 yaşlarında bir şirket başkanı. Adil biri.
-Galzethron'un, Widmore ile bir işi yok. Mark ve Melissa birbirleriyle (ya da bölümün yıldızıyla) Galzethron'un şirketiyle ilgili bir ihalede yarışıyorlar

Bölüm 5: The Constant (Desmond Odaklı Flashback)
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2008, 21.00

Konuk Oyuncular:

Bölüm Bilgileri:

-1997 yılı civarında Desmond İskoçya kraliyetine katılışını anlatıyor.
-Desmond'ın hapishane hikayesini öğrenebiliriz.
-Adada bir karakter ölüyor.
-Bu bölümde Ray, adında bir psikiyatr göreceğiz. 40lı-50li yaşlarda, soğuk, profesyonel görünüşlü, bir işi yapmak için ne gerekiyorsa yapabilecek biri. Muhtemelen konuk oyuncu.
-Bu bölümde Alfred adında, 40-50 yaşlarında bir İngiliz var. Baskı altında sakin. Sosyetedeki yerini biliyor ve yüksek sınıflara geçmek için kimlerle takılması gerektiğini farkında.
-Ayrıca Bannerman adında, çok zeki ve 40lı yaşların ortasında bir teknisyeni izleyeceğiz. Narcoleptik ve bir anda uykuya dalabiliyor. Fakat önemli bir bilgiyi saklıyor.
-Ayrıca Billy adında 20 yaşında bir İngiliz genci göreceğiz. İyi bir insan ve uysal ibi görünüyor ama hırçınlaşması uzun sürmüyor.
-Bu bölümde Folay, Larson ve Keamy adlarında kişileri de izleyeceğiz. Uzun geldi çeviremedim. Muhtemelen konuk oyuncular.

Bölüm 6: The Other Woman (Juliet Odaklı Flasback)
Yayın Tarihi: 6 Mart 2008, 21.00

Konuk Oyuncular:

M. C. Gainey - Mr. Friendly/Tom olarak,
William Mapother - Ethan Rom olarak,
Brett Cullen - Goodwin olarak,
Andrea Roth - Chandley Price olarak konuk oyunculuk yapacak.

Bölüm Bilgileri:

-Bu bölümde üç ölü karakter flashbacklerle göre dönecek: Goodwin, Ethan, Tom.
-Charlotte, Juliet ve Faraday'ı içeren bir sahne var.
-Mittelos Bioscience, Diğerleri'nin (Others) gerçek dünyada kullandıkları paravan bi şirket. Mittelos aynı zamanda "Lost Time" (Kayıp Zaman)'ın anagramı.
-Diğerleri dışarı dünyaya gidip gelebiliyorlar. Denizaltı, diğerlerinin adanın dışındaki dünyaya gitmesini sağlayan şeylerin sadece bir parçası. Dizide adadaki zaman kavramı ve diğerlerinin nasıl yolculuk ettiği açıklanacak.
-Bu bölümde Chandley Price, adında uzman bir terapisti izleyeceğiz. Sade güzelliği olan bir bayan. Lider tipli.

Bölüm 7: Ji-Yeon (Sun ve Jin odaklı flash-forward)
Yayın Tarihi: 13 Mart 2008, 21.00
Yönetmen: Stephen Semel

Konuk Oyuncular:

Zoe Bell - Regina olarak konuk oyunculuk yapacak.

Bölüm Bilgileri:
-Bu Sun ve Jin'in Kore'de bebekleriyle bir aile olarak yaşadıklarını anlatan bir flash-forward bölümü.
-Jin, büyük bir panda oyuncağı almak için oyuncak dükkanına girer. Elinde dev gibi bir oyuncak pandayla dışarı çıkar. Biri küçük bir motosikletle hızla geçerek ona çarpıp, elindeki telefonu yere düşürünce oyuncağı bir taksiye sokmak üzeredir. Telefonu almak için eğildiğinde taksi içinde başka biriyle hızla hareket eder. Jin, taksinin arkasından koşar, sinirler bağırır ama yararı olmaz. Lanet okuyarak, yerdeki telefonunu parçalar.
-Bu sırada, Sun bir cenazeye katılır.
-Hurley ve Sun'ı içeren ve otelde geçen bir sahneyi bu bölümde göreceğiz.
-Regina, bu bölümde bir anda karşımıza çıkacak.
-Bu bölümün gerçekten şok bir sonu olacak.
-Bu bölümde Huston, adında 50 yaşlarında bir adamı izleyeceğiz. Otorite sahibi ve karşısına çıkmak istemeyeceğiniz biri. Yapması gereken bir iş var ve bu işin olmaması için yoluna hiç bir engelin çıkmasına izin vermiyor- işçilerinin ölmesini bile umursamıyor.
-Bu bölümde ayrıca 30lu yaşların başlarında, Koreli bir doktor izleyeceğiz. Profesyonel ve kriz anlarında sakin kalabiliyor.
-Ayrıca, Koreli bir mağaza elemanı göreceğiz. Tatlı biri, müşteriyi memnun edip malı satmak için istekli, stres altında sakin, zor müşterilerle anlaşmasını biliyor.

4. Sezonla İlgili Genel Spoilerlar

-Oceanic 6 grubu: Sun, Jin, Kate, Jack, Hurley ve Sayid.
-İlk 8 bölümde, en az iki karakter ölecek. (Biri ana karakter.)
-Kate hamile olabilir. Bunu Kate odaklı bir bölümde öğreneceğiz.
-Jack ve Claire kardeş olduklarını öğrenecekler.
-Sawyer ve Kate ilişkisinde, açıklanmaya değer bir nokta kaldı.
-Ambar Locke'e göre patladı ama kesinlikle bu hikayenin devamı var. İlerde ne olduğuna dair daha geniş fikirlere sahip olacaksınız.
-Michael ve Walt hikayesine geri döneceğiz.
-Libby'nin 1 sezonluk koca yokluğu aslında tam olarak planlı değildi.
-Walt'ın 3. sezon finalinde gördüğümüz o kocaman halinin sırrı açıklanacak.
-Rose ve Bernard'ın muhteşem bir hikayeleri olacak.
-Adaya yeni gelecek olanlar, diğerlerinden de kötü.
-Gemide kimlerin olduğu yeni sezonun konusu ve eğer Naomi, Penny için çalıştığı konusunda yalan söylüyorsa, ortada bir gemi olup olmadığı bile bilinemez değil mi?
-The Orchid adında yeni bir istasyon göreceğiz.

Alıntıdır

arrzzu
23-01-08, 17:44
claire'in ölmemesi için değişik tahminler yürütüyorum.

şimdiye kadar adadan kurtulanların arasında claire'in adı hiç geçmedi.belki de bu yüzden bizim fedakar annemiz kurtulanlardan birine(kate'e): "aaron'ı da yanınıza alın bari o kurtulsun,normal bir yaşam sürsün " diyerek vermiş olabilir. e adaya yeni gelenler de küçücük bir bebeğe hayır dememişlerdir...

tabi bir yıl-iki yıl geçti claire'den ses yok...aaron'a da bunu anlatamazsın.e ona kendi oğlu gibi davranmak da kate'in işine gelir...

veya belki de claire: "ben nasıl olsa buradan kurtulamam aaro'ım hiç tanımadığı bir anneyi beklemezsin,varlığımı bile bilmesin sen onun annesi ol!" demiştir.hani fedakar ya:):)

ama bu süre içinde biz adayı görmeye dvam edelim tabii.yoksa ölmüş-ölmemiş ne anlamı kalır ki...

deadly_angel
24-01-08, 23:48
predat isimli bir arkadaşın bir lost sitesinde paylaştığı Mikhail merkezli bir teori

Aşağıdaki kısım tamamen alıntıdır.

Arkadaşlar bu teori bazı bilgileri birazcık net destekli olacak ama sizinle paylaşayım dedim hemen konuya girelim.
Mikhail ile Benjamim arasında geçen diyalogdan başlayalım teoriye.Others içerisinde iktidar yetkisini iyice yitiren Benjamin'in yalanlarının birbir ortaya çıkması Benjamin'i hayli güç duruma düşürmüştü. Üstüne üstlük Naomi ile gelen tehdit Onu iyice zor duruma sokmuştu.Zaten günlüğünün deşifre edilmesinden sonra bu zor durumu kendisinin de itiraf ettiğini ve takstiksel dehasının bile artık olayları çözmede yardımcı olamadığını kendisinin de farkında olduğunu, biliyoruz.

Bir diğer ipucu ise Benjamin ile Jack arasında geçen diyalog da idi. Bazı şeyleri tekrar yaşıyoruz,cümlesi adanın içinde bulunduğu durumu az çok özetliyor gibiydi.Adaya sadık adanın kendilerine sunduğu imkanları kader olarak yorumlayıp ada için çekinmeden herşeyi yapabilecek insanlar Naomi'den neden korkuyor?

Desmond , gördüğü imgeler sayesinde adaya birinin paraşütle ineceğini gördü ve oraya doğru Charlie,Jin ve Hugo ile beraber gittiler. Peki Mikhail orada ne arıyordu? Hatta dikkat ettiyseniz acelesi varmış gibi o bölgede koşarak ilerliyordu? Sanki birini acilen kurtarması gerekiyormuş gibi..

http://img206.imageshack.us/img206/2448/3x18naomidesmondcharliedj3.gif

Naomi,Dharma'nın ekibinden bir bilim adamı olabilir. Dharma 17 yıl önce Alvar Hanso'nun kendilerinden desteği çekmelerinin akabinde kendilerine yeni bir sponsor buldular. (Widmore olabilir,Paik olabilir) Ve gizemli adamız ile ilgili yeniden çalışmaya başladılar. Ya da Naomi adayı tekrar ele geçirmek isteyen Amerikan ya da Rus ordusunun bir askeri.(Rus olma ihtimali daha yüksek)

http://img120.imageshack.us/img120/3333/3x22mikhailinthelookingvv5.jpg

Bir önemli noktayı da başka bir şey söyleyerek yapıyor : Bonnie?ye istasyonu su basıp basmayacağı ile ilgili soruları sorarken herşeyi olduğu gibi kabullendin, hiç neden diye sormadın mı? diyor. Bonnie de:Hayır, çünkü Ben'e ve Jacob'a güveniyorum ve emirleri sorgulamaya başladığım anda burada yaptığımız herşey başarısızlığa uğrar? diye cevap verdiğinde Mikhail'in yorumu:Çok iyi bir konuya değindin oluyor ve iki kızı da vuruyor. Gerçi bunun Ben'in talimatı ile yapıyor ama kendisinin inancına uyumlu bir durum olmadan bunu yapmayacağını biliyoruz.. Ve oradaki kızların yorumunun 'çok iyi' olduğunu söylemesi de, kendisinin de emirleri sorgulamaya başlamasını gösteriyor.Adanın dışından adayla bağlantı kurulabilmesi teknik olarak ancak Flame İstasyonu üzerinden mümkün olabilirdi. Bu yüzden Dharma,Mikhail üzerinden ada ile iletişim kurmayı başardı. Zira Mikhail artık Ben?in iktidarının zayıfladığını görmüştü ve bir süreden beri Ben tarafından komuta edilen değil ikna edilen adam olmuştu. Özellikle ben bu işleri batırdım,senin düzeltmeni istiyorum ifadesi kesinlikle bir zayıflık belirtisiydi. Mikhail tarzı adamların kesinlikle affetmeyeceği bir durumdu bu. Ben onun için her zaman bağlı bir insan oldun diyor ancak gerçek Bakunin gibi onun da bağlılığı kendi özgür iradesi ile bağlantılıydı; adaya körü körüne bağlılık değil, amaçla ilgili bir durumdu bu.
Evet , Dharma ile görüşmüş ve Hostiles ile olan savaşın başlangıç düğmesine artık basılmıştı. Naomi'nin adaya geleceğini biliyordu , bu zaten işgal planının ilk parçası idi. Bu yüzden Naomi'yi karşılamak için koşarak ilgili bölgeye ilerliyordu. Ancak Desmond'un öngörüleri bu planı aksattı. Mikhail bizimkileri orada gördüğü zaman ki surat ifadesini hatırlayın.

Naomi'nin yaralanmış olması ona bir şansa daha verdi. Ve hiç çekinmeden Naomi'yi tedavi edebileceğini söyledi, tedavi esnasında konuştukları dil vastasıyla teyitleştirler. Bizimkilerin sana ne dedi sorusuna ise 'teşekkür etti' diye cevap verdi.

İşgal planı erteleniyordu. Diğer tarafta ise Benjamin büyük bir telaş içerisinde adasını korumanın telaşında idi. Jacob'un yanında olduğunu bilse de Locke konusundaki düşünceleri ister istemez onu umutsuzluğa düşürüyordu. Üstüne üstlük ekip arkadaşlarının kendisinden ziyade,Locke'a duydukları sempati Onun durumunu iyice güçleştiriyordu. Artık yapabileceği tek bir şey vardı. Taktiksel dehasını kullanarak Jack ve arkadaşlarını Naomi'nin sandıkları kişi olmadığına ikna etmek. Bu yüzden yalnız gitmeye karar vermişti.

Jack'e adanın dışında yapılacak birşey olmadığına buranın diger yerlerinden farklı olduğuna ikna edip,Jack'in arkadaşlarına bu düşüncenin sanki kendi fikriymiş gibi anlatması onun planının tıkır tıkır işlediği anlamına gelecekti. Nasıl olsa Jack arkadaşlarının (Sayid , Bernard ve Jin) ölmelerine razı olmayacaktı.

Ama işler düşündüğü gibi gitmedi. Jack herşeye rağmen dirayetli davranıp verdiği karardan dönmeyeceğini gösterdi.Benjamin'in ellerinden bağlanmasından sonra adanın kurtulması için artık bir mucize olması gerekiyordu. Ya da adanın kurtulması için artık tek bir ümit kalıyordu. John Locke..(Bu durumu 4.sezonda görücez ancak Locke'ın 'Goodbye Ben' sözü içeren görüntüsü sonrası durum nasıl olacak merak ediyorum)

Mikhail ile ilgili son olarak ise nette bulunan Swan istasyonundaki bu fotodan değinelim sanki göz üzerindeki çarpı işaretli kişi Mikhail'i işaret ediyormuş gibi..

http://img218.imageshack.us/img218/5671/muralpatchylx4.jpg

8nil8
25-01-08, 16:11
4. sezonun ilk bölümü için 5 kısa video (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/01/episode-401-beginning-of-end-5-sneak.html):good:

Hurley artık eski Hurley olamayacak gibi bu sezon. Libby, Charlie derken...Ama Sawyer yanında artık:img-wink:

Danielle iyi patlattı Ben e, Jack te John a. Juliet bıraksaydı da bütün hıncını çıkarsaydı adamcağız:img-wink:

arrzzu
25-01-08, 17:16
link için çok sağol cnm ya.süpperlerdi.çok özlediğimi de fark ettim:)

hurley cidden de inanılmaz etkilenmiş charlie'nin ölümünden.onların bu sevgi dolu arkadaşlıklarının bu kadar gözümüze batırıldığını hatırlamıyorum ama açıkçası ben..çok tahmin etmezdim.claire'in tepkisini merak ediyorum.çekilen bir adet burundan ibaret kaldı:(:(

sawyer çaresizken çok sevimli oluyormuş bu arada sevgim depreşti:P:)

jack ise aynı; vurdum duymazlık sorumsuzluk ve her şeyin en iyisini ben bilirim havalarından kurtulamamış.locke'a vurmuyor mu sinirlerim hopladı yaa.öldürecek utanmasa! sanane kii!?! adam kendi fikrini söylüyor.

ben'e ise iyice acımaya başladım.bir sağ kroşe de danille'den geldi.yazık adamcağızın niyeti iyiydi ama benim kızım deyince ipler koptu tabii:(
onun da klasik repliği oldu "bu adadaki herkes ölecek"

bir de garibime giden bir sahne.danille ben sahnesinin sonunda yerde hemen yanıbaşlarında bıçaklanmış ve sanırım ölmüş vaziyette yatan naomi'yi gösterdiler.ama aynı sahnenin başında mutlulukla oynayan danielle'in kızını ve sevgilisini...bir ölünün gölgesinde mutlu dakikalar...:S

deadşy angel şu bölüm şeyleri için ayrıca teşekkürler.rep atmıştım ama yorum da yazayım:)

spoilerle kesinleşen şeyleri (jack-claire'in kardeş olduklarını öğrenmeleri gibi) kaçıncı bölümlerde olacağını görmek iyi oldu.teyit edildi bir nevi.yeni katılacak hakkında da epey bir şey yazıyor ama elbette hçbiri aklımda kalmadı:) ama sayid'in öleceği kesinleşmemiş miydi?sevgilisiyle gelecekte nasıl almanya'da yaşıyor onu anlamadım:$

erinc.afra
25-01-08, 18:01
Arkadaşım video için çok sağol.Valla 31 e kadar dayanamayacaktım çünkü.Hele de o akşam tüm dünya Lost izlerken benim izleyememem en kötüsü en büyük işkence olacaktı.Jack in ellerine sağlık keşke daha fazla vursaydı john'a.

_free_
27-01-08, 05:04
4.sezon ilk 4 bölüm hakkında genel spoiler ;

alıntıdır
http://i25.tinypic.com/9uu4w1.jpg
http://i28.tinypic.com/2v7t5lh.jpg

kaynak ; koket-koketce

DEADMAN
27-01-08, 18:45
4.sezon ilk 4 bölüm hakkında genel spoiler ;

alıntıdır
http://i255.photobucket.com/albums/hh131/noise_oz/adsz-1.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh131/noise_oz/adsz1.jpg

kaynak ; koket-koketce

burdaki 8. maddede denilen kız ortağı olan polis ana lucia'nın ortağı olabilir!

bessy
27-01-08, 19:01
1. madde nerdeyse her ölende oluyo ana lucia da öldüğü zaman ekoya görünmüştü aslında rüyaydı ama burdan bi şey çıkabilir

8nil8
27-01-08, 23:38
4.08 - "Meet Kevin Johnson"

Bölüm Michael odaklı olacakmış. Adadan ayrıldığı süreyle şimdiki zaman arasındaki süreyi kapsıyormuş.

Bölümün adı ilk olarak Michael ın takma ismi olabileceğini düşündürdü bana. Umarım adadan ayrı olduğu süre içerisinde çok çekmiştir:img-beee:

deadly_angel
27-01-08, 23:55
Evet bu Mike'ın takma adı olabilir.Dediğin gibi umarım bu süre içerisinde çok çekmiştir! Ve umarım bu sezonda da Walt!! Walt!! My son! diye ordan oraya koşmaz.Nasıl geri gelecek acaba, çok merak ediyorum Mike'ın hikayesini.

katejohn
28-01-08, 14:23
Walt karakterini oynayan çocuğun birden büyümesi işlerini zorlaştırmış. Micheal ile beraber onun da adaya dönüp dönemeyeceği muallaktaymış bu sebeple. Çocuk ergenliğe girmiş dizi çekilene kadar :P

deadly_angel
28-01-08, 14:34
“LOST” dizisinin 4. sezon ilk bölümünün yayınlanmasına 3 (bize göre 4) gün kala bölümle ilgili haberler gün geçtikçe artıyor. Birazdan okuyacaklarınız, 2. ve 3. sezonlarla ilgili haberler yapmış ve yazdıklarının tamamı doğru çıkmış güvenilir bir kişiden alınan spoiler’lardır. Ancak ilk bölümü izlemeden önce heyecanı mahvetmek ve “Yok artık!” ifadesini öldürmek istemiyorsanız okumamanız tavsiye edilir!

Meyve sahnesi. Bir araba gelip çarpar ve bu meyvelerin bir küme halinde bir billboard’ın önünde olduğu görülür. Araba bir şehrin rıhtımında ilerlemektedir. Daha sonra karayoluna geçer. Ardından olaylar bir tv’de gözükür, tv’yi portakal suyu-vodka karışımı yapan biri, JACK izlemektedir. Jack yüzüyle “Ah be kardeşim…” gibi bir ifade yapar, yani aracı tanımıştır. Araba binaların arasında bir yere çarpar ve durur. Polisler aracın içindekini elleri havaya kalkık olarak araçtan çıkarırlar, bu HURLEY’dir (ve sahne flashforward’dır). Hurley silahlı polisleri görür ve kaçmaya başlar, ardından polisler onu yakalayıp bir duvara yaslarlar. Hurley “Benim kim olduğumu bilmiyor musunuz? Ben Ocanic-Altı’dan biriyim!” diye bağırır (Oceanic-Altı nedir ki?).

- Jack, Kate, Ben ve diğer herkes radyo kulesindedir. Ortada birkaç ufak tartışma söz konusudur ve herkes Naomi’nin kaybolduğunu fark eder. Yani ölmemiştir! Jack bunun izini sürmek ister. Kate başka bir yönde başka bir iz görür ve Jack’i o taraftan gitmeye ikna etmeye çalışır. Jack onu onaylamaz. Jack ve Ben’in bir sahnesi olur. Rousseau (Danielle) Ben’in başında nöbet beklemektedir. Ben Danielle’e, kızı Alex’i alıp götürmesini söyler. Danielle Ben’in suratına bir tane geçirir ve onun Ben’in kızı olmadığını belirtir. Jack grubun geri kalanını da peşine takarak dağdan sahile doğru yürümeye koyulur. Rousseau ve Ben’le birlikte Naomi’yi haklama gitmektedir. Kate ona (Jack) bir hoşçakal sarılması yapar.

- Hurley Bernard’la konuşmaktadır ve kurtulmanın yakın olmasının verdiği sevinçle denize bir gülle atlayışı yapar. Denizin yüzeyine yükseldiğinde Desmond’un kayıkla geri döndüğünü görür, ancak Charlie yoktur. Hurley bir şeylerin kötü gittiğini anlar. Desmond’un etrafını saran insanların yanına gider ve Desmond gelen teknenin Penny’e ait olmadığını söyler. Grup, ne yapmaları gerektiği konusunda bir tartışmaya doğru ilerler. Jack’i Naomi’nin kötü biri olup olmadığı hakkında uyarmak. Hurley telsizi Sawyer’ın elinden alarak denize fırlatır. Sawyer, Juliet, Sayid, Bernard, Jin ve Hurley radyo kulesine doğru yolculuğa çıkarlar. Hurley içinde Charlie’nin ölümünü daha da büyütmeye başlar ve Sawyer onu rahatlatmak ister. Ancak Hurley bunu içinde tutmayı yeğler.

- Hurley karakoldadır ve onu sorgulamaya Ana Lucia’nın eski partneri Büyük Mike gelir. Hurley’e ne yapmak istediğini sorar. Neden parası olan biri bir halk marketinden çikolata çalmak ister ki? Hurley bir şey gördüğünü söyler. Polis tepki vermez. Ve odayı bir neden için terk eder. Hurley polis odası penceresinde bir şey görür ve çılgına döner. Polis geri döner ve ona, Flight-815′de olan Ana Lucia adlı bir kızı bilip bilmediğini, biliyorsa da nasıl bildiğini sorar. Hurley “Hayır” der (şok! - niye yalan söylüyorsun Hurley). Hurley akıl hastanesine geri gitmeyi ister ve polis kendisinden böyle bir şey istendiğine sevinir.

- Hurley ormanda ilerlerken kaybolur ve Jacob’un kulübesini bulur. Fısıltılar duymaya başlar ve kulübeye yaklaşır. Pencereden içeri Jacob’un sallanan sandalyesine bakar ve sandalyedekinin Christian Shepherd olduğu ortaya çıkar! (Veya aynı aktörü farklı iki kısım için oynatıyorlar) Ardından Hurley delikten bakar ve öteki kısımdan başka bir göz ona bakar, Hurley korkar ve çığlıklar atarak ormanda koşmaya başlar, ayağı takılıp düşer. Gözlerini açar ve Locke karşısındadır, ona “Merhaba Hugo” der. Locke ve Hurley bir konuşma yaparlar. Locke elbette onları durdurmak için neler yaptığını anlatmaz, ancak Hurley ona Charlie ve Penny’nin-Olmayan-Tekneden bahseder. Locke Charlie’nin ölümünün verdiği acılı ana kapılır, ardından Hurley’i, teknedeki insanların adaya gelmesine engel olmak için ikna eder. Locke Hurley’nin bu olumlu hevesini kendi lehine çevirerek grubun başına lider olarak geçmeyi ister. Böylece ikisi, diğerleriyle buluşmak üzere yol alırlar.

- Jack kendi takip ettiği izin sonuna gelir, ancak ortada hiçbir şey yoktur. Uydu telefonunu kontrol etmek isterken onun da gittiğini fark eder. Ben Jack’in, Kate’i dinlemesi gerektiğiyle ve etrafta işini bilen birilerinin olduğuyla ilgili bir şeyler geveler. Jack anlar ki Kate ona sarıldığında telefonu ondan almıştır.

- Hurley akıl hastanesindedir ve kim olduğunu bildiğimiz biriyle Dörtlüyü Birleştir (1. sezonda “Rakamlar” adlı bölümde Hurley’nin hastanede deliyle oynadığı masaüstü oyun) oynamaktadır. Hemşire gelip ziyaetçisi olduğunu söyler. Bu Lance Riddick’in canlandırdığı bir karakterdir ve Oceanic Airlines için çalışıyor olarak tanıtılır. Lance Hurley’e, onun durumunu, polis takibini, tutuklamayı bildiklerini ve onu kendi özel akıl hastanesi tesislerine götürmek istediklerini söyler. Lance’in karakteri oldukça ürkütücüdür ve Hurley onun teklifini reddeder. Ardından Oceanic’te görevli adam “Ötekiler hala hayattalar değil mi?” diye sorar. Hurley birden irkilir ve deliye dönmüş gibi davranarak adamın oradan ayrılmasını sağlar.

- Kate kendi izlerinin takibinde sona gelir ve Naomi ağaçlardaki tüneğinden onun üzerine atlar. Elinde bir bıçak vardır. Kate’ten uydu telefonunu ister. Kate kendilerinin iyi kişiler olduğunu ve onun yardımını istediklerini söyler. Locke’un yaptığının bir hata olduğunu belirtir. Kate telefonu Naomi’ye verir ve Naomi kendi ekibinden George’u arar. Sinyali tekrar doğrular ve yaralandığını, kendisinin başaramayacağını söyler. Ayrıca kızkardeşine onu çok sevdiğini söylemesini ister (2. bölüm için önemli). Sonra Naomi ölür.

- Locke ve Hurley ormanda ilerlerler ve Jin, Sayid, Bernard, Sawyer, Juliet ve Desmond’la karşılaşırlar. Sayid Locke’a önceki sezondan Locke onu bağlanmış halde Ötekiler’le gitmek üzere terk ettiği için kızgındır. Radyo kulesinden gelen öteki takım da olay yerine gelir. Rose ve Sun’ın eşleriyle buluşmalarıyla ilgili özel sahneler olur. Claire Charlie’ye bakınır. Hurley Claire’e doğru göz yaşlarını silerek gelir ve Claire Charlie’nin öldüğünü anlar. Sayid ve Locke tartışmaya devam ederler, ancak sonra hepsi Locke’un akasına bakar ve Bam! Jack Locke’u yere devirir. Locke belinden silahını çıkartacak olur, ancak Jack hızlı davranarak silahı kapar ve Locke’un suratına doğrultur. “Beni vurmayacaksın Jack” der Locke, fakat Jack tetiği çeker. Silahta hiç mermi yoktur, ancak Locke Jack’in yine de tetiği çekmiş olmasına oldukça şaşırmıştır. Jack ve Locke aralarında konuşurlar. Jack Locke’a deli der. Locke şimdiye kadar yaptıklarının hep kazazedeler için olduğunu söyler. Onları aralarındaki hain hakkında uyarmak istediğini söyler ve Juliet’i işaret eder.

Kaynak: DiziDizi

8nil8
28-01-08, 15:51
Yeteri kadar spoiler okudum valla, artık dur diyorum kendime. Bakalım ne kadar sürecek:)

Ya bir de ben anlamadım bu işi ya, nasıl bu kadar detaylı spoiler lar yayılabiliyor. 3. sezonun finali de yayınlanınca yapımcılar daha dikkatli olur diye düşünmüştüm, ama daha fazla arttı.

Z_oMbbiE
29-01-08, 00:24
En son yayınlanan mobisode'u izledim ve tam anlamıyla dumur oldum. Neredeyse 3. sezon finalindeki kadar ağzım açık kaldı. Tüylerim diken diken oldu. İzlemek isteyen arkadaşlar için linki veriyim hemen.

deadly_angel
29-01-08, 00:51
Yeteri kadar spoiler okudum valla, artık dur diyorum kendime. Bakalım ne kadar sürecek:)

Ya bir de ben anlamadım bu işi ya, nasıl bu kadar detaylı spoiler lar yayılabiliyor. 3. sezonun finali de yayınlanınca yapımcılar daha dikkatli olur diye düşünmüştüm, ama daha fazla arttı.

Ben son eklediğim spoilerı okumadım, bölümü heyecanla izlemek istiyorum valla, gerçi şu ana kadar okuduklarımla bu pek mümkün olurmu bilemiyorum.ABC nasıl önlem alıyor çok merak ediyorum, aynı durum 3. sezon finalinde de olmuştu.Biraz daha titiz çalışmalılar.

Bu arada videoyu izleyince benimde ağzım açık kaldı, Lost beni mahvetti cidden:)

deadly_angel
29-01-08, 00:57
So it Begins Diyaloglar

Christian Vincent'a sesleniyor:

-İyi çocuk buraya gel. Evet. (Vincent geliyor)

-Oğlumu bulmana ihtiyacım var. O(Jack) orada bambu ormanında ve şuuru kapalı. Onu uyandırmana ihtiyacım var. Tamam. Şimdi git.

Vincent gittikten sonra ardından:

-Onun yapması gereken işler var.

_free_
29-01-08, 01:56
En son yayınlanan mobisode'u izledim ve tam anlamıyla dumur oldum. Neredeyse 3. sezon finalindeki kadar ağzım açık kaldı. Tüylerim diken diken oldu. İzlemek isteyen arkadaşlar için linki veriyim hemen.

:blink: bu nedir böyle yaa :blink: gerçekten en bombasını sona saklamışlar..
mobisode lar da bi işe yaramıyo denmişti,ama bunu görene kadarmış tabii..valla benim de ağzım bi yarım saat açık kaldı herhalde,kendime pek gelemedim :P off off yine yapıcaklarını yaptılar yani.
ya zaten bu adam da bi iş olduğu belliydi de..yalnız nedir,ne değildir hala bilemiyoruzzz :icon_whis

deadly_angel
29-01-08, 02:38
:blink: bu nedir böyle yaa :blink: gerçekten en bombasını sona saklamışlar..
mobisode lar da bi işe yaramıyo denmişti,ama bunu görene kadarmış tabii..valla benim de ağzım bi yarım saat açık kaldı herhalde,kendime pek gelemedim :P off off yine yapıcaklarını yaptılar yani.
ya zaten bu adam da bi iş olduğu belliydi de..yalnız nedir,ne değildir hala bilemiyoruzzz :icon_whis

Christian kendisini adaya düşürtmenin bi yolunu bulmuş uçak sayesinde.Ama bunlara rağmen oğlunu düşünen iyi bir babayı oynaması ayrı bir komedi.Pardon yoksa Christian yerine Jacob mu demeliydim:img-pilot

_free_
29-01-08, 14:58
Christian kendisini adaya düşürtmenin bi yolunu bulmuş uçak sayesinde.Ama bunlara rağmen oğlunu düşünen iyi bir babayı oynaması ayrı bir komedi.Pardon yoksa Christian yerine Jacob mu demeliydim:img-pilot

yani tabii gösterilen fragmanlarda christianı jacob olarak görmüştük ama artık bu mobisode la iyice kafalar karıştı diyebiliriz...
ne yani her şey bu christian in başının altından mı çıktı :D jack insanların hayatını kurtarsın,titreyip kendine gelsin diye mi düştü koca uçak :P

sisley
29-01-08, 20:32
Ben de çok şaşırdım izleyince açıkcası pek önemsememiştim mobisodeları ama bu sonuncu bombayı patlattı cidden.
Zamanlaması da çok iyi 4. sezon başlamak üzere ve kafamızda bir cok soru işareti varken bir tane daha eklendi , ne güzel :)
free son teorine çok güldüm Jack titreyip kendine gelsin diye mi düştü bu uçak ?
Neden olmasın :)
Senaristler sürekli mantklı, herkesin aklına yatacak bir sonla biticek diyorlar ama
soru işaretleri arttıkça nedense inanamıyorum ben.

deadly_angel
29-01-08, 20:41
Bu adaya düşme olayı tek bir akrakterler bağlantılı değil bence.Ama bunların ortak noktalarını çok merak ediyorum.Neredeyse tamamı seçilmiş kişiler.Christian olayı çok gizemli.

miracle girl
30-01-08, 02:55
Nası ya kafam karıştı şimdi? Ne işi var Jack'in babasının orda? Ha geldi de Vinsti Jack'in yanına yolluyo sevdikten sonra. Anlamadım ne dediğini zaten. Tırstım öcne kim bu diye dikilmiş önümde duruyo diye. Bikaç gün kala bu izlenir mi ya=)

Deniz'cim çeviri için teşekkürler:)
Yapması gereken iş?:blink:

deadly_angel
30-01-08, 05:09
Nası ya kafam karıştı şimdi? Ne işi var Jack'in babasının orda? Ha geldi de Vinsti Jack'in yanına yolluyo sevdikten sonra. Anlamadım ne dediğini zaten. Tırstım öcne kim bu diye dikilmiş önümde duruyo diye. Bikaç gün kala bu izlenir mi ya=)

Deniz'cim çeviri için teşekkürler:)
Yapması gereken iş?:blink:

Önemli değil İpek'cim.:img-wink: Ben ilk önce Walt sandım Christian'ı.Walt Locke'a göründüğü zaman ilk önce ayakkabılarını görmüştük, Christian'ın ölmediğini zaten biliyorduk ama yinede bu video bende şok etkisi yarattı.Galiba yapması gereken işlerden kastı insanlara yardım etmek.Malum Jack doktor, yada şu an için bilmediğimiz bir yardım olayı olabilir bu, bilemiyorum.Ama benim çıkardığım anlam bu.:img-yes:

_free_
30-01-08, 09:21
sisley gerçekten ya bu mobisodedan sonra bütün bildiklerimi unuttum yani..düşünsenize jack kardeşini bulsun,sevsin sevilsin :P kaslarını geliştirsin :P diye oluyomuş her şey..yani tabii ki bööle değildir hatta umarım değildir :icon_whis
dediğin gibi "mantıklı" bir son bekliyoruz ama onların sağı solu belli olmaz hiç :img-yes:

deadly_angel
30-01-08, 15:18
13 kadar bomba etki yaparmı bilmiyorum ama 12. Missing Pieces'ı koymamışım.

(Alarm ötmektedir. Juliet fırına koşar ve muffin'leri çıkartır. Ellerini yakar. Kapı çalar. Juliet ellerini suya sokar. Gelen "A Tale of Two Cities" [3x01] bölümünden Amelia'dır. Amelia Juliet'e buzluktan bir şeyler çıkartır.)

Juliet: Ben iyiyim, gerçekten. Sadece burayı kimse gelmeden bir an önce temizlemem gerekiyor. Teşekkürler.

Amelia: Sorun O, değil mi?

Juliet: Ne? Kim?

Amelia: Ben. Bugün onu da davet ettin mi?

Juliet: Teşekkürler (...karışık bir şeyler söyler...)

Amelia: En sonunda nasıl hissettiğini sana söyledi ha?

Juliet: O - O hiçbir şey söylemedi. Durum çok karışık, tamam mı?

Amelia: Karışıklık seni ağlatmaz.

Juliet: Elimi yaktım.

Amelia: Bu da seni ağlatmaz. Ne oldu Juliet?

Juliet: Sanırım... sanırım başımız belada.

Amelia: Öyle mi?

Juliet: Şeye ihtiyacım var... Sana bir şey göstersem, kimseye söylemeyeceğine söz verir misin? Yemin eder misin? Kimseye ama?

(Amelia başını sallayıp onaylar. Juliet çekmeceye gider ve açıp gümüş takımının altından ambalaj kağıdı gibi büyük bir zarf çıkarır. Açmaya başlar, ancak kapı çalar...)

Tahminler başlasın bakalım: Zarftaki nedir? :) Bazı sitelerden okuduğum kadarıyla Ben'in tümörüyle ilgili bir fotoğraf veya belge; başka sitelerde de 815 sefer nolu uçağın düşüşüyle ilgili bir belge olduğu yazıyor. Ayrıca fark ettiniz mi bilmiyorum, ancak sona yaklaştığımız için mobisode'lar hayli gizemli ve heyecanlı olmaya başladı. En son mobisode'da herhalde bizleri 4. sezon prömiyerine heyecan içinde sokacak şeyler olacaktır. Ha bu arada, bu 12 numaralı mobisode'un, 3. sezon dvd setindeki ekstra kısmında da görülebilen silinmiş bir sahne olduğu söyleniyor, yine de güzel bir mobisode gibi duruyor. :)

Alıntıdır DiziDizi

miracle girl
30-01-08, 16:13
Ben artık fikir yürütmüyorum,beklicem başlamasını. Video hariç yeni bişeye de bakmadım açıkçası göz gezdirdim:P
Christian'ın yapması gereken işden kastı dediğin gibi doktorluk görevi de olabilir başka bşiey de olabilir. Bana başka bişey gibi geldi ama:icon_whis
Amelia kim bu arada gözüme çarptı:img-pilot