PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Terör (Arşiv 3)

Sayfalar : [1] 2 3 4

Yagmur_ask
15-02-07, 15:51
KURTLAR VADİSİ TERÖR
YAYINDAN KALDIRILDI...

SHOW TV YÖNETİMİ, RTÜK ÜST KURULUNUN SANSÜR KARARI ÜZERİNE REYTİNG REKORU KIRAN DİZİNİN BUGÜN YAYINLANACAK
2. BÖLÜMÜNÜ YAYINDAN KALDIRDIĞINI
RTÜK ÜST KURULUNA RESMEN BİLDİRDİ...

rtük.tvde bu yazıyo:icon_sorr

Her yerde farklı birşey yazıyor,

kesin bir açıklama yok.

Eğer bu haber doğruysa, hiç çekinmeden protestoların en büyüğünü yaparım, bir iki tane gazeteci bozuntusu ve Ülkenin gerçeklerinin ortaya çıkmasını istemeyen köstebek istedi diye bu dizi BİTMEYECEK.

axid
15-02-07, 15:52
ya inanamiyorum rtüge sikayet yazacagim web sitesi acilmiyorum ya bu dizinin kaldirilmasi icin yapilan komploya sessiz kalmayalim ben aksama kadar mail atacagim sizde atin

Yagmur_ask
15-02-07, 15:56
Kim bunlar, kim.

Dizinin yayından kaldırılmasını sağlayacak kadar çok mail atmış olamazlar.

Mutlaka başka birşey var bu işin içinde.

Bu diziyi sevmeyenlerin sayısı, dizi'yi izleyenlerin sayısının tırnağı bile olamaz.

Bu kadar insanın hakkını yok sayamazlar..bu kadar büyük hayran kitlesine sahip diziyi yayından kaldıramazlar..bizim düşüncemizi yok sayamazlar..benim Kurtlar vadisi karşıtlarına bu başarıyı teslim etmeye hiç niyetim yok..mail atmaya devam edecem..

burcu_yağmur
15-02-07, 15:59
inş amacınıza ulaşırsınız arkadaşlarr yani kaldırılırsa sizin için ve ailem için üzülürüm çünkü bizimkiler çok seviyo diziyi

kbr4
15-02-07, 15:59
Ya dizmiizi kaldırıyorlar yani varya inanamıyorum
ya kardeşim diziyi niye kaldırtyonki izletme çocuğuna olsun bitsin
Onlar yüzünden biz izleyenlere oluyor.

**eylul**
15-02-07, 16:02
arkadasim ne yazikki bu iş cocuk işi yada şiddet işi değil..
herkes bunun farkinda....
ama mail atalim ve arayalim bizim tepkilerimizide görsünler böyle olmamali...
Umarim yayından kalkmaz ama kesin bir bilgide yok....

_BeRFiN_
15-02-07, 16:16
az önce dersaneden geldim gelir gelmez pc başına geçtim posta gazetesinde 2. bölümden sonra yayından kaldırılabilir diyo kesin ifadeler kullanmamışlar ve saat 22.00 da kurtlar vadisi gösteriyo inş. kaldırılmaz dizimiz

pest
15-02-07, 16:17
eğer kaldırılırsa pana film bunu çekmeye devam etsin vcdler halinde satılsın herkes alır (hatta iş inada biner) hatta yılda iki tane sinema filmi çeksinler yine istenen hedefe ulaşılsın

bu arada pana filmin iki dizisi daha var ayrılık ve hayat kavgam (ekmek teknesini göz önine alırsak bu dizilerinde başarılı olacağı inancındayım) o zmn show tv bu diziler konusunda napcak eğer bu işi kalp kırmadan halledebilirse belki bunlardan birini alabilr

aklıma gelmişken ayrılık bir ermeni ile bir türk gencinin aşkını anlatacak bildiğim kadrıyla ozmn bakalım nolcak ???

begümm888
15-02-07, 16:20
hem showtvye hem de rtüke mail atmaya devam edelim ama ben pek umutlu değilim showtv de pekcesaretli bir kanal değil tekrarını yayınlarken bile korkup dizi yayına girdikten sonra diziyi 10 dakika sonra yayından çekmişti...ya ben gerçekten böyle saçma sapan birşey görmedim.ve evet ne yazık ki bugün olmasa yarın olacaktı çünkü bu dizi hiçbir zaman rahat bırakılmadı bırakılmayacak ve her zaman bu tip haberlere tilt olacağız.gene de umudumuzu yitirmeyelim mail atmaya devam edelim:sad53:

Yagmur_ask
15-02-07, 16:21
eğer kaldırılırsa pana film bunu çekmeye devam etsin vcdler halinde satılsın herkes alır (hatta iş inada biner) hatta yılda iki tane sinema filmi çeksinler yine istenen hedefe ulaşılsın

bu arada pana filmin iki dizisi daha var ayrılık ve hayat kavgam (ekmek teknesini göz önine alırsak bu dizilerinde başarılı olacağı inancındayım) o zmn show tv bu diziler konusunda napcak eğer bu işi kalp kırmadan halledebilirse belki bunlardan birini alabilr

aklıma gelmişken ayrılık bir ermeni ile bir türk gencinin aşkını anlatacak bildiğim kadrıyla ozmn bakalım nolcak ???

Pest, evet çok güzel iki dizi daha bizi bekliyor.

Emin ol bizim şu boş gezenin boş kalfası millet yemez içmez o diziler içinde davalar açar ve RTÜK'u mail yağmuruna tutar..işleri yok nede olsa.

Kurtlar Vadisi'ni bitirdiler, sıra bunlarda.

mc_merve
15-02-07, 16:37
slm hrkese ya bugun oynucakmi acaba halal kaldirilmadi sanirim daha karar asamasinda

ilkbaslar inanmiyodum kalkacagina ama simd birazda olsa umudumu yitirdim gbi neyse mail gondermye devam edelim arkadaslr lutfen

anita
15-02-07, 16:50
show sitesinde hala bu aksam cikacagi kvt sitesindede ayni sekilde yayinlanica söleniyor ama bizde hala eyfamlilik sürüyor bence bu aksam oynar ama haftaya ne olur oda malum baski yüzde yüz artirilarak kalmasini saglarlar

bu devirde kimse sultan degil padisah degil ne oluyor özgürluk yokmu ya inadim inat deyip baska purojeyle gelsinler ekrana onda bir kulp bulurlar bunlarin derdi panayla :icon_whis

papatya67
15-02-07, 16:57
bence rakiplerin pana film ekibine karşı bir tavrı var. kurtlar vadisi dizisi bahane.mutlaka diğer iki dizilerine de bi kulp takarlar.

avrasya
15-02-07, 16:57
ARkadaşlar son gelişmelr neler?İnternette şöyle bir tur yaptım.Yine emin olamadım.Kurtlarvadisin resmi sitesinde yine yayınlanacak diyor.Ama kaldırıldığına dair kesin haberler de var.VAlla çok merak ettim şimdi.Galiba şu aralar 'Derin Devlet'in niye bu kadar gündeme getirildiğni anlıyorum.Yakında Kerkükteki referandumda Türkiye'yi Irak sınırına bile yaklaştırmazlarsa Hiç şaşırmam(zaten bu dünyada biz Türkler ırkçıyız)
Not:Sevgili Berna,kimseye sataşmadığımı ve açık isim vermediğimi zannediyorum.Umarım yazım kalır.:img-wink:

sinope
15-02-07, 17:07
Birileri baya çaba sarfediyor.
Kalkınca ne geçecek ellerine eğer başarırlarsa forumcak afedersiniz ama kına falan mı yollasak.:img-hyste
Doğan Medya'ya posta ile göndermek lazım baya şaşırırlar heralde:img-hyste

MELALIM
evet maalesefki dizimiz herhalde birilerinin canini yakti(gercekleri gorulmesin,kapatilsin istendi)
valla kalkinca akillarinca bakin konusanlari susturduk dusunceleri icine girecekler ama biz konusacagiz,cunku dizimizin ardindayiz:good: :good:
aa bak kina diyince aklima ne geldi faslilarin kinasi dunyaca unludur,siz bosuna ugrasmayin valla ben kargoyla yollarim,artik kinayi nereleri icin kullanacaklarina onlar karar verirler elbet:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK
Saygilarimla

pest
Kurtlar Vadisi Terör
Yayini Için Yeni Gelişme...

Yapimci Pana Film, Dizinin Bu Akşam Yayina Girmesi Için Hazirlanan Ikinci Bölümünü, Show Tv Yetkililerine Az önce Teslim Etti...

mc_merve
ya benim anlamadigi 13 bin kisi istemiyom diye bildiri yapmis nerden yapmsilar mailmi atmislar telefon etmisler onlar ne yaptiysa bzide aynisini yapalim ozaman ne kadar sacma ayrica asil sinir oldugum rtuk sitesi acilmiyo 2 GUNDEN BERI BAKIYORUM KAPALI EGER ACAN VARSA BANA MIL ADRESNI GONDEREBILIRMI ACABA

AYRICA BIR KONU DAHA VAR TAMAM BELKI BUGUN KURTLAR VADISI TEROR BELKI YAYINLANIR YA DIGER GUNLER BIZ SADECE BUGUN DIGER DIGER GUNBLERD EGORMEK ISTOYORUM EGER KALDIRCAKLARSADA HEMEN KALDIRSINLAR INSANLARLA DAHA COK OYNAMASINLAR BENCE AMA TABI HEPIMIZIN ISTEDIGI KALDIRILMAMASI

mc_merve
15-02-07, 17:09
Kurtlar için bir saat içinde karar açıklanıyor...

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin kaderini belirleyecek Show TV'nin İcra Kurulu toplantısı sürüyor. Kararın bir saat içinde açıklanması bekleniyor.
Dizinin geleceği ile ilgili belirsizlik sürerken, Show TV'ye sabahtan beri gelen telefonlar santralı kilitledi. Gelen izleyici telefonlarının büyük bölümü dizinin devamını istiyor.
Ancak Show TV İcra Kurulu'nun büyük bir ihtimalle diziyi yayınlamama kararı vereceği ve bir saat içinde kamuoyuna açıklayacağı belirtiliyor.
Kurtlar Vadisi'nin yapım şirketi Pana Film, kasedi Show TV'ye teslim etti ve dizinin devamından yana olduğunu iletti.

UYARI RTÜK'TEN

RTÜK’ün 444 1 178 İletişim merkezine Kurtlar Vadisi Terör dizisiyle ilgili olarak binlerce şikayet gelmesi üzerine, RTÜK Üyeleri Show TV Genel Müdürü Saner Ayar’ı Ankara’ya davet ettiler. 13 Şubat 2007 Salı günü Ankara’daki Üst Kurul toplantısına katılan Saner Ayar’a Üst Kurul Üyeleri hem izleyicilerin şikayetleriyle ilgili bilgileri hem de görüşlerini aktardılar.
Show TV Genel Müdürü Saner Ayar’ın İstanbul’da kanal yöneticilerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında yapılan değerlendirmeleri aktarması sonucunda, kanal yönetiminin, yapımcı firmayla hukuki soruna yol açılmadan diziyi yayından kaldırmak için çözüm arayışına girdiği öğrenildi.

mc_merve
15-02-07, 17:10
Saadet Partisi'nden destek

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mete Gündoğan, "Kurtlar Vadisi-Terör" dizisinin yayınlanmaya devam etmesi gerektiğini savunarak, "Kimse, gerçeklerin ortaya çıkmasından rahatsız olmamalıdır" dedi.
Gündoğan, dün yaptığı yazılı açıklamada, "Bu dizinin yayınlanmasını istemeyenler, gerçeklerin açığa çıkmasını istemeyenlerdir. Bu dizi eğer gerçekleri açıkça ortaya koyacaksa yayınlanmaya devam etmelidir. Kimse, gerçeklerin ortaya çıkmasından rahatsız olmamalıdır. Yetkililer, toplumsal değerlerimizi korumak istiyorlarsa, bu değerlere yönelik şiddet, tahkir, tezyif ve tekfir içeren programları uyarsınlar veya ortadan kaldırsınlar" satırlarına yer verdi.
Gündoğan, Müslümanların zihninde dini bir anlam ifade eden Gaffur, Aziz, Kadir, Mennan, Tacettin, Amil, Burhan gibi kutsal isimlerin televizyon dizilerindeki "psikopat, elinde bıçakla dolaşan, cinsel sapkınlık sergileyen, özürlü giyinen, komşusunun karısına göz diken" tiplemelerde kullanılmasına da karşı olduklarını ifade etti.

axid
15-02-07, 17:13
rtuk@rtuk.gov.tr

Bu adrese mail atin sabahtan beri atiyorum ayrica 100 kisi nasilda hemen 13 bin kisi oldu bu sacmaliga inanmayin kurtlarvadisi reyting ugrana kurban oluyor kiskanclar vadiye uzanan eller kirilsin

sinope
15-02-07, 17:15
show sitesinde hala bu aksam cikacagi kvt sitesindede ayni sekilde yayinlanica söleniyor ama bizde hala eyfamlilik sürüyor bence bu aksam oynar ama haftaya ne olur oda malum baski yüzde yüz artirilarak kalmasini saglarlar

bu devirde kimse sultan degil padisah degil ne oluyor özgürluk yokmu ya inadim inat deyip baska purojeyle gelsinler ekrana onda bir kulp bulurlar bunlarin derdi panayla :icon_whis

kankam
bencede sadece kuruntu yapiyoruz.sadece 1 hafta yayinlanmis bir dizinin yayindan kaldirildigi nerde gorulmus,en kotu ihtimal bu aksam gecen haftanin tekrarini verirler(tabiki yeni bolum tercihimizdir)
en iyisi aksama kadar sakin olmak,zaten dun aksamdan bu yana her firsatta rtuke okkalica yazilar yolluyorum,kimseyi kirmadan incitmeden,yani onlarin istedigi dilden
dizimizi asla yayindan kaldirmak gibi bir dusunce icerisine girmesinler,tek tek imza toplariz, kampanyalar baslatiriz,elimizden ne geliyorsa sona kadar yapmaya hazirim :img-polic :img-polic :img-polic :img-polic
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK
saygilarimla

pest
15-02-07, 17:15
arkadaşlar oratlık ayağa kalkıyor herkes dizi hakkında konuşuyor, gazete yazarları, parti mensupları hatta birileri diyor ki "asker diziden rahatsız" olay başbakana bile dayanıyor

bu durumda pana filmi ve ekibini cesaretlerinden dolayı tebrik etmek lazım hiç korkmuyorlarmı

mc_merve
15-02-07, 17:16
dAha deminden beri kurtlar vadisi kaldirilsinmi konulu buttun sitelri gezdim nerdeyse:img-polic her sitede anket var kaldirilsnmi kaldrilmasinmi diye

butun anketlerde en cok oyu alan kaldirilmasin SIKKI:icon_sorr

yorumlara tektk okuyorum bir kisi bile cidden diyorum evet kaldirilsin kotu ornek oluyo diye bir yorum yapmamis hatta istersenniz okudum butun yorumlari buraya koyabiliri belki dedim bir kisi yazmistir istemiyoruz kaldirilsin yorumunu diye tek te inceledim oyle bir yazi yok:img-pilot :img-pilot

ama nedene rtuk e 13 bin kisi sikeyet etmis o sikayrt edenlerden bir kisinin hicmi bilgisayari yokta bir yorum yapmamis evet istemiyruz diye

nerde istemeyenler ozurdilerim belki ben yanlis dusunuyorum ama dusuncelerim boyle benim :good: :good:

mc_merve
15-02-07, 17:19
kankam
bencede sadece kuruntu yapiyoruz.sadece 1 hafta yayinlanmis bir dizinin yayindan kaldirildigi nerde gorulmus,en kotu ihtimal bu aksam gecen haftanin tekrarini verirler(tabiki yeni bolum tercihimizdir)
en iyisi aksama kadar sakin olmak,zaten dun aksamdan bu yana her firsatta rtuke okkalica yazilar yolluyorum,kimseyi kirmadan incitmeden,yani onlarin istedigi dilden
dizimizi asla yayindan kaldirmak gibi bir dusunce icerisine girmesinler,tek tek imza toplariz, kampanyalar baslatiriz,elimizden ne geliyorsa sona kadar yapmaya hazirim :img-polic :img-polic :img-polic :img-polic
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK
saygilarimla

ben dunden beri gonderemiyorum site acilmiyo gonderdigin mail adresni buraya yazaramisin lutfen

Yagmur_ask
15-02-07, 17:21
Bugün yayınlanacak, ama muhtemelen bu son bölümü olacak.

Eğer şikayetleri belge olarak bize sunmazlarsa ve gerçekten bu kadar tepki aldıklarını kanıtlamazlarsa o zaman bence Pana Film dava açmalı, çünkü bu olay pire için yorgan yakmaya benziyor...ben inanmıyorum bu kadar tepki aldıklarına.

"13 bin kişi kaldırılsın" demiş

KANIT İSTİYORUZ

Yagmur_ask
15-02-07, 17:24
arkadaşlar oratlık ayağa kalkıyor herkes dizi hakkında konuşuyor, gazete yazarları, parti mensupları hatta birileri diyor ki "asker diziden rahatsız" olay başbakana bile dayanıyor

bu durumda pana filmi ve ekibini cesaretlerinden dolayı tebrik etmek lazım hiç korkmuyorlarmı

Pest, yarası olan gocunur, kim inanır bütün bunlara..eminim Pana Film'de inanmıyordur..onlar işlerini yapıyorlar ve bunu en iyi şekilde başarıyorlar.

çekemeyenler utansın!

axid
15-02-07, 17:26
evet kanit istiyoruz bu ne ya bütün hafta bekle yayindan kalksin mail atalim telefonlar acalim lütfen ya kalkamasin hayiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr

rtuk@rtuk.gov.tr

mail atin buraya görsünler kim istiyor istemiyor

pest
15-02-07, 17:27
Pest, yarası olan gocunur, kim inanır bütün bunlara..eminim Pana Film'de inanmıyordur..onlar işlerini yapıyorlar ve bunu en iyi şekilde başarıyorlar.

çekemeyenler utansın!

işte bende onu diyorum yarası olanlar gocunursa diye korkamadan böle bişeye cesaret ettği için tebrik ediyorum onları

sinope
15-02-07, 17:28
ben dunden beri gonderemiyorum site acilmiyo gonderdigin mail adresni buraya yazaramisin lutfen

mervecigim
www.rtuk.org.tr
hatta bugun bana oradan cevap geldi,tsk ediyorlardi,GOSTERMIS OLDUGUNUZ ILGIDEN DOLAYI DIYE
haydin arkadaslar ellerimizi calistiralim,valla her dakika basi sikayet mesaji atiyorum
saygilarimla
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK

LİSA
15-02-07, 17:30
Dün gece'de yazmıştım.Eğer KV'yi kaldırırlarsa bende Acemi Cadı,Selena gibi dizilerin kalkmasını istiyorum.
Hatta sabah programlarının da böylesi yapımlar topluma daha fazla zarar veriyor.
Televizyon kanallarında bir dolu dizi yayınlanmakta ve %90ında şiddet unsuru var.
Silah kullanılıyor.Mesela Arka Sokaklar dizisi o da kalksın o zaman onda da şiddet unsurları var.
Eğer tv'lerdeki bütün yapımları incelemeye alırsak KV'den önce kalkması gereken o kadar çok yapım var ki:)
Sadece şunu diyorum.
Rtük,Doğan Medya şaşırma,sabrımızı taşırma:img-yes: :img-yes:
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
cok cok doğru tespitlerin kurtlardan önce kalkması gereken o kadar dizi varken rakipleri bunlarla uğraşıyor

axid
15-02-07, 17:31
ben agir konustugum icin tessekkür mesaji gelmedi:img-blush

ya bu haksizlik utansin bunu yapanlar :sad53:

sabahtan beri 50 tane mail attim bir cevap bile alamadim korkuyorum ya yainlanmazsa

abdullah_54
15-02-07, 17:32
Kurtlar Vadisi Terör
Yayini Için Yeni Gelişme...

Yapimci Pana Film, Dizinin Bu Akşam Yayina Girmesi Için Hazirlanan Ikinci Bölümünü, Show Tv Yetkililerine Az önce Teslim Etti...

arzu_1072
15-02-07, 17:33
bu diziyi ciner grubu ve doğan grubu kötülüyor ve insanlarda bunların gazına gelerek rtükü arıyorlar ...Binbir Gece içinde bir sürü safsata ortaya atıldı oda hala yayınlanıyor..bence kaldırılmaz...
eğer kaldırılırsa Türkiye kendi gerçeklerini görmüyor demektir...çünkü bunlar bziim yaşadıklarımız.....artık gözümüzü açalım diyorum şikayet edenlere

sinope
15-02-07, 17:35
Bugün yayınlanacak, ama muhtemelen bu son bölümü olacak.

Eğer şikayetleri belge olarak bize sunmazlarsa ve gerçekten bu kadar tepki aldıklarını kanıtlamazlarsa o zaman bence Pana Film dava açmalı, çünkü bu olay pire için yorgan yakmaya benziyor...ben inanmıyorum bu kadar tepki aldıklarına.

"13 bin kişi kaldırılsın" demiş

KANIT İSTİYORUZ

BUGUN YAYINLANACAK AMA biz izleyiciler olarak elimizden geleni yapacagiz arkadaslar pes etmeden
asla olmek var donmek yok bizim kitabimizda
13 bin kisi kaldirilsin diye mesajmi atmis?
ben buna kahkalarla gulerim iste yalan,hemide kuyruklusundan yalan,inanmiyorum,
kanit gostersinler bizlere o zaman
ama dizimizin yayindan kaldirilmasina asla musade etmeyecegimizide anlasinlar,turkiyemizin yasanmis, halende yasanmakta olan gerceklerini ortbas etmelerini istemiyoruz
en azindan sehitlerimiz,aileleri,yetimleri,esleri icin ve sonucta TURK TOPLUMU OLARAK
Saygilarimla
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK

Yagmur_ask
Hurriyet'in internet sitesinde çok kesin bir açıklama var..dizi yayından kaldırılmış..çok kesin yazmışlar..ayrıca anket değişmiş..dizinin kaldırılmasına yönelik yapılmış.

saliha meryem
harkese selam arkadaşlar ben bır haber okudum gazeteden kurtlar vadıden cekılıyo dıye ve 14.000 kışı arayıp kaldırılsın demış 2.000 kışı ıse kaldırılmasın demış show tv de yapımcı sırketle konusucakmış ve dızı kaldırılcakmışşş ve bu aksam kurtlar vadısı var mı ben hıç reklamlarını gormedım doktorları verıyolar ama kurtları vermıyolar beenı aydınlatırsanız sevınırım

axid
15-02-07, 17:39
arkadaslar resmi web sitesinin aciklamasina inanalim biz yine kurtlarvadisi gününde kurtlarvadisi saatinde ekran basinda olalim

bütün arkadaslarimizi dizimize destek icin bekliyorum eger oynuyacaksa:sad53:

sinope
15-02-07, 17:42
ben agir konustugum icin tessekkür mesaji gelmedi:img-blush

ya bu haksizlik utansin bunu yapanlar :sad53:

sabahtan beri 50 tane mail attim bir cevap bile alamadim korkuyorum ya yainlanmazsa

VALLA axid kardesim
oyle bir dille yazdimki mesajlari (onlar anladilar ne demek istedigimi,inceden dokundurmalar yaparak yazdimki,odul olarakta tsk gelince bende sastim kaldim:img-hyste :img-hyste
valla bir gecede bir kadina150 bin dolar teklif edilen bir dizi yayinlaniyorsa,bizim dizimiz en azindan gercekleri gosteriyordu
korkma kardesim dizimizi yayinlayacaklar,yoksa yakalarina yapismak mubah olacak biz TURK MILLETI OLARAK(asla dizimizin kaldirilmasina imkan vermeyecegiz)mesajlara devam arkadaslar asla yilmak yok,parmaklarimiz yazmaktan uyusuncaya kadar devam
SONUCTA BINLERCE SEHIDIMIZI ve AILELERINI dusunerek yapiyoruz biz bunlari
Saygilarimla
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK

Yagmur_ask
15-02-07, 17:42
son karar dizi bu akşam yayınlanacak yazıyor yoksa benmi yanlış görüyorum ?

Ankette yazıyor!

Kurtlar Vadisı-Terör dizisi yayından kaldırıldı. Sizce karar doğru mudur?

Hayır. Bu bir şansürdür. Dizi yayından kaldırılmamalıydı.

Evet. Kaldırılması doğrudur.

saliha meryem
15-02-07, 17:44
arkadaşlar bu aksam kesın oynuyomus dızı ama ılerısı bellı degılmışşşş

axid
15-02-07, 17:48
Ya delirecegim ya bize aptal yerine koyuyorlar bizim oylarimiz nerde ya artik yuh dedim ya bizim istegimizin önemi yokmu hersey bu kadar basitmi

dizimizi istiyoruz maillere devam:sad53:

canımtürkiyem
15-02-07, 17:52
dAha deminden beri kurtlar vadisi kaldirilsinmi konulu buttun sitelri gezdim nerdeyse:img-polic her sitede anket var kaldirilsnmi kaldrilmasinmi diye

butun anketlerde en cok oyu alan kaldirilmasin SIKKI:icon_sorr

yorumlara tektk okuyorum bir kisi bile cidden diyorum evet kaldirilsin kotu ornek oluyo diye bir yorum yapmamis hatta istersenniz okudum butun yorumlari buraya koyabiliri belki dedim bir kisi yazmistir istemiyoruz kaldirilsin yorumunu diye tek te inceledim oyle bir yazi yok:img-pilot :img-pilot

ama nedene rtuk e 13 bin kisi sikeyet etmis o sikayrt edenlerden bir kisinin hicmi bilgisayari yokta bir yorum yapmamis evet istemiyruz diye

nerde istemeyenler ozurdilerim belki ben yanlis dusunuyorum ama dusuncelerim boyle benim :good: :good:

Kesinlikle katılıyorum, bende internette hemen hemen bütün siteleri araştırdım herde kaldırılmasın deniyor. Gazete haberlerinin altındaki yorumlarda herkes kaldırılmamasından yana... Bu 13 bin kişi nereden çıkmış bence malum örgüt doğu halkına zorla telefon açtırıyordur. Ya da doğan ve ciner grubunun destekleridir.. hepsinin toplamı 13bin kişi yapmış olabilir.

Hem 13bin kiş, yayınlanmasın dedi 2bin kişi yayınlansın diye telefon etti şekinde kıyaslamak çok yanlış.. Sonuçta rtüke şikayet amaçlı açılır yayından memnun olan açmazki zaten.. o zaman 13 bin kişiye karşılık 57milyon kişi istiyor demektir...
Bu dizi oyunlara kurban gitmesin... istemeyen izlemez bu kadar basit... ama iş o değil. iş gerçeklerin görülmesinin engellenmesi, Ve bence malum örgüt tarafından... Çünkü aynı şiddeti içeren yabancı filmler ve diziler için ses çıkmıyor maaşallah... offf off çok sinirliyim

axid
15-02-07, 18:01
amaclarina ulasamiyacaklar artik bizi uyuttuklari yeter lütfen elinizi yüreginize koyup sikayetinizi yazin rtüge sehitlerimiz icin analarimiz lütfen

mc_merve
15-02-07, 18:03
ya arkadaslar eger yayindan kaldirilmamasi maille olacak isse ben butun gun hic durmadan gondreim ama sanki baska biseyler yapmak gerekmiyomu sizce :icon_sorr :icon_sorr

begümm888
15-02-07, 18:07
Kurtlar Vadisi yayınlanacak

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın telefonundan sonra dizinin yapımcısı olan Pana Film ile yayınlandığı Show TV kanalının yöneticileri arasında görüşme yapıldı.

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın telefonundan sonra dizinin yapımcısı olan Pana Film ile yayınlandığı Show TV kanalının yöneticileri arasında görüşmeler başladı. Taraflar dizinin geleceğini tartıştı.

Dizinin yayından kaldırılmamasında ısrar eden seyirci telefonları ve e- mailler de dikkate alınarak Kurtlar Vadisi'nin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verildi.

Toplantının perde arkası
Aslında toplantının başlangıcında baskın olan görüş dizinin yayından kaldırılmasıydı. Ancak toplantı bittiğinde Show TV ve Pana Film yöneticileri dizinin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verdi

Ama bu dizinin geleceğini belirleyen kesin karar değil. Kurtlar Vadisi'nin bundan sonraki bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı, dizinin ekranan veda edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
(Hürriyet) 15.02.2007

inşallah bu karar geçici değildir sadece bu akşam yayınlanmasın.bitecekse hemen bitsin sinir oluyorum zaten.aslında rtükten çok show tvye sinir oluyorum ya siz biliyorsunuz bu dizinin tartışmalı bir dizi olduğunu,muhakkak tepkilerin geleceğini...yani eğer yayınlama kararı aldıysanız bunun arkasında durun daha ilk bölümde tırsıp yayından kaldıracaksanız ne diye tekrar yayına soktunuz tepkilerin de olacağı zaten belliydi her zaman öyle oldu?diğer şiddet içerikli bir sürü dizi ve film varken bir tek kurtlar vadisi göze battı çünkü en çok reytingi o alıyordu.ben bu tavra anlam veremedim hiç yayınlamasaydınız o zaman böyle korkacaksanız alla alla yaa.biz tam sevinmişken tekrar yayınlanacağına daha başlar başlamaz dizinin anlattıklarını konuşacağımıza dizinin eskiden kalma tartışmalarını yapıyoruz yayınlansın mı yayınlanmasın mı...

axid
15-02-07, 18:08
Tamam haklisin ama ne yapabilirizki ya suan agliyorum inanin bu yaptiklari haksizlik biz bu kadar basitmiyiz ya bütün bunlar olurkan baska foruma yazanlarada sasiyorum uyanin artik ask filmlerinin zamani degil yayine halki derin bir uykuya mahkum ediyorlar

paçiii_melos
15-02-07, 18:08

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın telefonundan sonra dizinin yapımcısı olan Pana Film ile yayınlandığı Show TV kanalının yöneticileri arasında görüşme yapıldı.

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın telefonundan sonra dizinin yapımcısı olan Pana Film ile yayınlandığı Show TV kanalının yöneticileri arasında görüşmeler başladı. Taraflar dizinin geleceğini tartıştı.

Dizinin yayından kaldırılmamasında ısrar eden seyirci telefonları ve e- mailler de dikkate alınarak Kurtlar Vadisi'nin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verildi.

Toplantının perde arkası
Aslında toplantının başlangıcında baskın olan görüş dizinin yayından kaldırılmasıydı. Ancak toplantı bittiğinde Show TV ve Pana Film yöneticileri dizinin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verdi

Ama bu dizinin geleceğini belirleyen kesin karar değil. Kurtlar Vadisi'nin bundan sonraki bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı, dizinin ekranan veda edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
(Hürriyet)

http://www.ekolay.net/haber/Haber.asp?PID=65&HID=1&HaberID=453840

40...roses
15-02-07, 18:09
Bu ne demek oluyor aklim almiyor ...Rütük önce bir sabah programlarini temizlesin asil sikayetci oldugumuz o tür programlar ....

hem dizinin baslangicinda "bu bir hayal ürünüdür "yaziyormu ?
KV de yaziyordu !!!

Ben anlayamiyorum TR ´nin kanayan yarasi degil mi Terrör ...onca Sehit vermis ülkeye bu davranisi yakistiramiyorum .

Sinirden yaziyorum eger kusur islediysem af ola ....Cok sinirliyim cokkkk

mc_merve
15-02-07, 18:16

Toplantının perde arkası

(Hürriyet)

http://www.ekolay.net/haber/Haber.asp?PID=65&HID=1&HaberID=453840

tamm bugun yayinlancak ne guzel

ama ya sonrasi ben birte ugun seyretmek istemiyorum hem madem kaldircaklar hemen kaldirsinlar insanlarla daha cok oynamasinlr sacmalik bu ya milleti resmen kandiriyolar 2. bolum yayinlancakmis digr bolumler belli degilmsi madem kaldirilcak simdi kaldirin ne sacmalaik ya

paçiii_melos yazim sana deyil yanlis anlama tskrer ayrica

axid
15-02-07, 18:16
Iste cifte standart diye ben buna diyerim bu ne kiskanclik bu ne cekememezlik kiniyorum ya rtükde alet oldu ya bu oyuna ne diyeyim bu ülkeye inan´cimizi yok ediyorlar ya elbirligiyle:sad53:

pest
15-02-07, 18:21
RTUK TV, ŞİKAYET HATTI' NA REKOR BAŞVURU

RTUK TV "ŞİKAYET HATTI" NA 2.100 MESAJ GELDİ... MESAJ YAĞMURU DEVAM EDİYOR...

KURTLAR VADİSİ TERÖR
1875 KİŞİ, "YAYINLANSIN"
225 KİŞİ, " YAYINLANMASIN "
MESAJI GÖNDERDİ...

İŞTE BAZI MESAJLAR:
Kötü örnek sadece bu dizi mi..? Magazin programlarına neden kimse ses seda çıkarmıyor...
Yazıklar olsun RTÜK kınıyoruz sizi...
Aramıza Türk-Kürt , Sünni-Alevi, Şu-Bu ayrımını sokanlar ve bunu benimsetenler korkuyorlar. İnsanların sorunun gerçek kaynağını görmelerinden korkuyorlar. Çocuklarımızı teröre kurban vermememiz için bir aydınlanma kaynağıdır Kurtlar Vadisi...
Eğer Fatih Altaylı söydiklerinde samimi olsaydı (dizi şiddet içeriyormuş) zamanında bu dizi KANAL D' de yayınlanmazdı...
TV' lerde bir sürü ahlaki değerleri hiçe sayan diziler soyunanlar içki içenler ve tecavüz olayları zevkle izleniyor, kimse şikayet etmiyor ama medense Kurtlar Vadisi birilerinin zararına dokunuyor...

polat_nl
15-02-07, 18:25
Arkadaslar bu isin icinde bir is var

turkiyenin yuzde 90 ni kurtlar vadisi hayrani

bence bazi kisiler kurtlar vadisinin onunu kesmeye calisiyoo

bu kisilerde gercekleri gormek istemeyen kisilerdir

umarim dizimize kiymazlar

mc_merve
15-02-07, 18:28
ben cok merak ediyom sikeyet eden istemeyen 13bin kisi nerde hic ortada yoklar

Hirotaro
15-02-07, 18:30
arkadaşlar dizimiz bugün yayınlanacak,fakat lütfen maillerimizi ve 444 1 178 rtük tel hattına güzel görüşlerimizi bildirelim

ısrarla yayından kaldırmak istiyorlar,ama biz mücadelemizi sürdürmeliyiz.(Kurtları bu zor döneminde yalnız bırakmayalım)
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

polat_nl
15-02-07, 18:31
ben cok merak ediyom sikeyet eden istemeyen 13bin kisi nerde hic ortada yoklar

arkadasim cunku oyle birileri yok
bunu kafadan salliyolar
hadi ispat etsinler bize

axid
15-02-07, 18:32
polat_nl sana katiliyorum bu isin icinde is var insallah amaciniza ulasamazsiniz insallah dizimiz kaldirilmiyacak

abdullah_54
15-02-07, 18:33
Yahu bütün dizilerin reklamını veriyolar ama kvt yok yok herhalde yayınlayacak olsalar bas bas bağırıp reklamını yaparlardı!

polat_nl
15-02-07, 18:34
polat_nl sana katiliyorum bu isin icinde is var insallah amaciniza ulasamazsiniz insallah dizimiz kaldirilmiyacak

insallah arkadasim
zaten bizim ulkemizde hep iyi olan seyler kotulenmistir
ama insallah bu sefer olmicak

polat_nl
15-02-07, 18:36
Kurtlar Vadisi Terör’de heyecan dorukta

İkinci bölümde neler olacak?

Kurtlar Vadisi Terör, 15 Şubat Perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekranda olacak. Nefeslerin tutulduğu bir final sahnesiyle biten birinci bölümün ardından, Polat Alemdar ve arkadaşlarını neler bekliyor...

Refika Ana’ya yardım etmeye çalışırken, Seher’in silahının namlusuyla burun buruna gelen Polat Alemdar, zor bir karar verecek: Seher ne olacak?
Refika Ana ve Polat Alemdar’ın konuşmaları, Seher’i örgütten koparmaya ikna edebilecek mi? Seher’e o silahı verenler kimler ve kimlerden yardım alıyorlar? Polat Alemdar bu soruların yanıtlarını ararken, kendisini terör ağının tam ortasında bulur. Emir en yukarıdan geliyordur: KGT (Kamu Güvenlik Teşkilatı) bir antiterör timi olarak devlet denetiminde faaliyete başlayacaktır. Polat Alemdar ve arkadaşları için, artık düşmanı tanımanın, tanımlamanın zamanı gelmiştir...

axid
15-02-07, 18:37
haklisin zaten bu ülkede iyi olmayacan maillere devam pana film icin sehitlerimiz icin

Hirotaro
Yahu bütün dizilerin reklamını veriyolar ama kvt yok yok herhalde yayınlayacak olsalar bas bas bağırıp reklamını yaparlardı!

www.showtvnet.com un yayın akışında Kurtlar Vadisi Saat 22:00de başlayacak şekilde görünüyor.Bugün dizi yayınlanacak.Ama bundan sonra bizi çetin ve sert yollar bekliyor.Lütfen desteğimizi esirgemeyelim

polat_nl
BİR REKOR DAHA

Haftanın gündemi Kurtlar Vadisi’ydi

Televizyon tarihine bir fenomen olarak adını yazdıran Kurtlar Vadisi, geçen haftanın gündemine de damgasını vurdu. 8 Şubat Perşembe günü Kurtlar Vadisi Terör adıyla yayınlanan ilk bölümüyle zirveye oturan dizi, 1-9 Şubat tarihleri arasında 513 kez haber oldu.

Türkiye’de her iki kişiden birinin izlediği Kurtlar Vadisi Terör, geçen haftanın gündemini de belirledi. Medya Takip Merkezi’nin yaptığı araştırmaya göre, 1-9 Şubat tarihleri arasında, gazete, TV kanalı ve haber sitelerinde, Kurtlar Vadisi Teör’le ilgili toplam 513 adet haber yayımlandı. 61 köşe yazarı 77 kez Kurtlar Vadisi Terör’ü konu ederek, düşüncelerini okuyucularıyla paylaştı. TV kanallarının da büyük ilgi gösterdiği “Kurtlar Vadisi Terör” dizisinin haberleri, ekranlarda dokuz günde 170 dakika yer aldı.

BU HABERLER KURTLAR VADISININ RESMI SITESINDENDIR
YANI DIZIMIZ YAYINLANACAK

tılsım16
ya arkadaslr bırı bana acıklasın benım kafam cok karıstı sımdı bızım dızımız var mı bu aksam?????????????????? ya nolur kaldırmasınlar kanıma dokunuyor ya o kadar sacma dızı varken boyle gerceklerı anlatan bı dızının kaldıılmasını mantıgım kabul etmıyor.. yok madem ızlemek ıstemıyolar acmasınlar show u kımse zorla ızlettırmıyor.. ben boyle sacma sey gormedım.. bıde bana soylermısınız nereye maıl atabılırım bu konuda??????????????

polat_nl
15-02-07, 18:41
ya arkadaslr bırı bana acıklasın benım kafam cok karıstı sımdı bızım dızımız var mı bu aksam?????????????????? ya nolur kaldırmasınlar kanıma dokunuyor ya o kadar sacma dızı varken boyle gerceklerı anlatan bı dızının kaldıılmasını mantıgım kabul etmıyor.. yok madem ızlemek ıstemıyolar acmasınlar show u kımse zorla ızlettırmıyor.. ben boyle sacma sey gormedım.. bıde bana soylermısınız nereye maıl atabılırım bu konuda??????????????

ARKADASIM DIZIMIZ DEVAM EDIYOR COK SUKUR
YANI BU AKSAM DIZIMIZ KALDIGI YERDEN DEVAM EDECEK

BURAYA EMAIL ATABILIRSIN

Hirotaro
15-02-07, 18:41

evet tılsım16, bu akşam dizimiz var.Ama dediğim gibi desteğimizi esirgemeyelim lütfen.bu akşam saat 22:00 de ShowTv de,
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx buraya maillerini atabilirsin

Kurt_Memati
15-02-07, 18:42
Bir e postada ben attım. Bugün bölüm var. Bir sürü kaynaktan 2. bölüm yayınlacak diye belirtildi. Ama bunu gelecekteki tehlikeyi yok ettiği yok diye ayrıca yazılmışç Pana Film diziyi savunur kesin. Eğer dizi yayından kalkarsa Show TV hayatında ödemediği kadar çok para kaybedecek. Hem reklamlar gidecek hemde tazminat ödemek zorunda kalacak.

axid
15-02-07, 18:44
ya rtügün web sitesi zor aciliyor en iyisi su adrese mail atin rtuk@rtuk.gov.tr

Yagmur_ask
15-02-07, 18:50
Dizi bu akşam ikinci bölümü ile ekrana gelecek (tabı eğer SHOW TV 10 dakika sonra yayına son vermezse, daha önce yapmışlardı)..ama Kurt_Memati arkadaşımızın da dediği gibi, bu teklikeyi yok etmez..yine aynı insanlar dizi yayından kaldırılsın diye ellerinden geleni yapacaklar..inşallah dizimize birşey olmaz..bize elimizden geleni yapmaya devam edelim..

milagros esposito
15-02-07, 18:50
Arkadaşlar Kurtlar Vadisi Terör Rtük'e yapılan yoğun şikayet üzerine yayından kaldırılmış...

anlamadığım şu; 007 JAMES BOND'a hiç kimse karşı değil,herkes seviyor,bütün gazeteciler James Bond Yayınlanmasın çocuklara kötü örnek oluyor demiyorlar...

GÖREVİMİZ TEHLİKE dizisi ve filmide öyle...

ama POLAT ALEMDAR'a gelince kimse sevmiyor....NİYE?

POLAT'ta JAMES BOND' la aynı işi yapıyor, meslektaşlar...

Orası İngiltere... burası Türkiye...

biri bana açıklasın...

bu çifte standart niye?

bu çifte standartı niye biz kendimize uyguluyoruz?

mc_merve
15-02-07, 18:51
ya arkadaslar ben artik o kadar cok yazimki yazacak bisey bulamiyom bir yazi olsa herseyi yiice anlatan hepimziz onu gondersek olurmu acba sadece fikior

ama tabi ben hala gondermeye devam ediyom

Hirotaro
15-02-07, 18:53
ben siteyi açabildim,arkadaşım yanımdaydı,ona da mail attırdım :),daha birkaç arkadaşıma daha mail attıracam.
Arkadaşlar bu yol biraz zorlu geçecek,ama Bizlerin ve sevenlerin sayesinde zafer KURTLAR VADİSİ nin olacak. :good:

Hirotaro
15-02-07, 18:55
Arkadaşlar Kurtlar Vadisi Terör Rtük'e yapılan yoğun şikayet üzerine yayından kaldırılmış...

anlamadığım şu; 007 JAMES BOND'a hiç kimse karşı değil,herkes seviyor,bütün gazeteciler James Bond Yayınlanmasın çocuklara kötü örnek oluyor demiyorlar...

GÖREVİMİZ TEHLİKE dizisi ve filmide öyle...

ama POLAT ALEMDAR'a gelince kimse sevmiyor....NİYE?

POLAT'ta JAMES BOND' un işini yapıyor, meslektaşlar...

Orası İngiltere... burası Türkiye...

biri bana açıklasın...

bu çifte standart niye?

sevgili arkadaşım sen,galiba topici okumadan yazıyorsun ???. Bu akşam dizi yayınlanacak.Dikkat et lütfen

Yagmur_ask
15-02-07, 18:56
milagros esposito, sorun ülke farklılığı değil, sorun gerçeklerin ortaya çıkmasını istemeyen köstebekler..diziye karşı çıkanlara bir bakın lütfen, zamanında neler yapmışlar, ama hıç utanmadan Kurtlar Vadisi'nin yayından kaldırılmasını istiyorlar..bu ülkede hıç bir zaman haklı olan kazanmadı zaten..hep gücü olanlar, otoritesi olanlar kazandı..ama şimdi sıra bizde..bize kendi gerçeklerimizi çok güzel bir dile anlatan bu dizi'yi kolay kolay harcatmayacağız..

rahatsız olanlar İZLEMESİN

paçiii_melos
15-02-07, 18:57
Arkadaşlar ben de rtük'ün sayfasından mail yazamadım ama kendimden attım...Aşırı yoğunluktan Rtük'ün sayfası bile açılmıyordu....
Ben de bir güzel mailimi attım, rahatladım ama onlar için tabii ki hiç bir şey önemli değil, tn tın tın yapıcaklardır.
İnşallah da bundan sonraki bölümler devam eder...

mc_merve
15-02-07, 18:58
tamam buy aksam yayinlancakta yadiger bolumleri tam kesin bir habe gelmiyoki ne kadar sacma ya iki gunder beri sadece butu her yerde kaldirilckmi yazisi var kaldrildi diey kesin bir yait gelmedi

beklemek insani sinri ediyo ayrica bugun yayinlans abile diger bolumlerini yayinlicaklarmi acaba

bide rtuk siteide acilmiyo oi ayri konu zaten digr mail adresindend eben gonderemyom sinir oldum

sinope
15-02-07, 18:59

SU AN RTUGUN SAYFASI zor ACILIYOR ASAGIDAKI ADRESE YOLLAYIN
rtuk@gov.tr
arkadaslar ha bire mesaj yollayin,parmaklarimiz uyusuncaya kadar pes etmek yok
vatani icin gencecik canlarimizi bizler feda ettik,sehit analarimiz icin lutfen devam:good: :good: :good:
resmen e mail bombardumanina ugratalim bu e mail adresini
saygilarimla
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK

pest
15-02-07, 18:59
atv kurtlar vadisni veriyor

Yagmur_ask
15-02-07, 19:01
Pana Film tartışmaya noktayı koydu

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı tartışmamalarına dizi ekibi noktayı koydu..

Dizinin resmi internet sitesi www.kurtlarvadisi.com sitesi, milyonlara seslenerek, "Kurtlar Vadisi gününde, Kurtlar Vadisi saatinde ekran başına" çağrısı yaptı.. Siteye binlerce destek maili yağdığı belirlenirken "Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümünde en beğendiğiniz sahne hangisi?" şeklindeki soruya ise "Güneydoğu’daki terör saldırılarının anlatıldığı sahneler" şıkkı ilk sırayı aldı.

Öte yandan RTÜK'ün resmi internet sitesi ile şikayet hattı olan 444 0 178 nolu hattı eleştiri ve tepki yoğunluğu nedeniyle çöktü. Web sitesine erişilemezken kurumun telefonları ise cevap vermiyor..

paçiii_melos
15-02-07, 19:03
ama şimdi de Atv haberde bize yeni gelen habere göre kesin kaldırıldı diye duyurdu !!!!

eliffpolattt
15-02-07, 19:04
Arkadaşlar şimdi atv habere gelen bir bilgiye göre dizi kesin olarak yayından kaldırılmış maalesef çoooooooook üzgünüm yaaa neden neden off:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

saliha meryem

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı tartışmamalarına dizi ekibi noktayı koydu..

Dizinin resmi internet sitesi www.kurtlarvadisi.com sitesi, milyonlara seslenerek, "Kurtlar Vadisi gününde, Kurtlar Vadisi saatinde ekran başına" çağrısı yaptı.. Siteye binlerce destek maili yağdığı belirlenirken "Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümünde en beğendiğiniz sahne hangisi?" şeklindeki soruya ise "Güneydoğu’daki terör saldırılarının anlatıldığı sahneler" şıkkı ilk sırayı aldı.

Öte yandan RTÜK'ün resmi internet sitesi ile şikayet hattı olan 444 0 178 nolu hattı eleştiri ve tepki yoğunluğu nedeniyle çöktü. Web sitesine erişilemezken kurumun telefonları ise cevap vermiyor..

arkadaşım butun soyledıklerın dogru ve sana sonuna kadar katılıyorum kurtlar vadısı hayranları cogunlukla herkes çılgına dondu bence zor kaldırırılar bu dızıyı

begümm888
rtükün sayfası gerçekten çok zor açılıyor ama ben mail attım gene de sayfadan da ulaşmaya çalışıyorum...arkadaşlar kimse james bonda takmıyor çünkü o türkiye'de yayınlansa bile bir devamlılığı yok ve reyting rekoru kırmıyor...Türkiye için böyle, yabancılarda zaten böyle birşey yok onlar bu tip saçma şeyleri tartışmazlar bizdeki kadar sansürcülük onlarda yok.aslında kurtlar vadisine neden takıldığı o kadar açık ki diğer nedenleri kimse yemiyor.nedense kanald de yayınlanırken kimse kurtlar vadisine karşı değildi hatta show tvden transfer etmeden önce sürekli olarak ana haber bültenlerinde(dikkatinizi çekerim ANA HABER BÜLTENLERİNDE!) kendi ilkelerine hiç uymayan bir dizi olarak gösteriyorlardı.en başta da fatih altaylı vardı onların kanalında bu dizi asla yayınlanamazdı!!!!ama ne oldu kanald hemen o yaz diziyi kendisine transfer etti hani o ilkelerine uymayan diziyi,o diziyi yayınlayan kanalı da yerden yere vuruyorlardı sorumsuzlar diye!demek ki neymişş dizinin toplumu etkilemesi kanalına göre değişiyormuş şayet dizi kanald de yayınlanıyorsa topluma hiçbir zararı yoktur ama olaki show tvde yayınlanıyorsa bu diziyi yayınlamak toplumun köküne dinamik koymakla eşdeğerdir!!bu kadar olmaz artık bu kadar da değil artık...

pest
15-02-07, 19:05
showtv Kurtlar Vdaisi Terör Için Karar Veremedi ... Yayinla Ilgili Karar Son Anda Açiklanacak
Medya Aspragas Haberleri Sürdürüyor...
Sabah: Yayindan Kaldirildi...
Hürriyet: Yayinlanacak...
Milliyet: % 90 Devam Etmeyecek...
Habertürk: Ekrana Geliyor...
Medyafaresi: Yayindan Kaldirildi...
Yeni şafak: Kurtlar Vadiye Inmeyebilir...

Rtuk Tv' Nin Geçen Hafta Başlattiği, "kurtlar Vadisi Terör Yayinlansin Mi...?" Anketi De Hürriyet Ve Milliyet Gazeteleri Tarafindan Aynen Taklit Edildi...

Hirotaro
15-02-07, 19:05
Arkadaşlar,desteğimize devam edelim,hemde hergün,dizi hakkında güzel görüşlerimizi 7gün 24 saat boyunca rtuk@rtuk.gov.tr ye ve http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx adresine bildirelim.Şimdilik kazandık ama rtuk vazgeçmeyecek,fakat bizde vazgeçmeyecez :good:

sinope
15-02-07, 19:06
Arkadaşlar çabalarımız sonuç vermeye başladı..nihayet güzel bir haber alabildik..:happy0064

YASASIN emeklerimizin sonucunu almaya basladik:happy0064 :happy0064
AMA PES ETMEK YOK ARKADASLAR,
devamli e mail atmaya devam,dizimizi kaldirmalarina asla izin vermeyecegiz bu aksami sabirsizlikla bekliyorum
parmaklar calissin arkadaslar,valla yakinda beni rtuk mahkemeye verirse hic sasirmayacim,sahidimde siz olursunuz artik canlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saygilarimla
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK

RODYA
15-02-07, 19:07
Arkadaşlar şimdi atv habere gelen bir bilgiye göre dizi kesin olarak yayından kaldırılmış maalesef çoooooooook üzgünüm yaaa neden neden off:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Arkadaşlar atv ana habere inanmayın.Atv ve sabah grubunun yaptığı haberlere inanmayın.Durun bakalım,ne olacak?Bugün hiç fragman yayınlandı mı siz onu söyleyin:img-wink:

ReyMysterioJunh
15-02-07, 19:07
son karar: dizi için bu hafta yayınlanma kararı alındı. kesin olarak kaldırılıp kaldırılmayacağı belli değil

begümm888
15-02-07, 19:08

demek ki çöktüğü için açılmıyormuş sayfa ben bir kez bile açamadım sayfayı...ama mail atarız çareler tükenmez:)bence atv haberi boşverin onlar zaten kötülemeye çalışıyorlar tartışmaların olması bile onların işine gelir.desteğe devam arkadaşlar hala şüphem var ama sitede yayınlandıysa doğrudur en azından bu akşam yayınlanacaktır dizimiz bizim de desteğimizle(ne yapabilirsek kardır) sürekli olarak yayında kalacağını umuyorum.

mc_merve
15-02-07, 19:09
Ne bu simdi sakami bir yandan dizi yonetimi "Kurtlar Vadisi gününde, Kurtlar Vadisi saatinde ekran başına" çağrısı yaptı deniliyo bir yndan atv haberlerde kesin olarak kaldirildi diye nerde bu 13 bin kisi neden yoklr heryerde neden kaldirilmasin yazilarini goruyorz o 13 bin kisi ylan olmasin saki

ben artik bu sacmalaik yuunzden kendimi yormak istemiyorum ama ya artik nedesem bana sacma geliyo demekki kimsenin umurunda eyil sahitleriz kimsenin umrunda deyil ona olen kisi bizler sadece sihirli buyulu seylere mahkum etckler ep

arica madem 13 bin kisi istemiyodu neden dizi persembe gunu birinci oldu show tv kiyakmi gecti hayir her cumede her haberde bir sacmalik

baska bisey demek istemiyorum

eliffpolattt
15-02-07, 19:11
Ben show tv'yi izledim DOKTORLAR dizisinin tanıtımını verdiler ama vadiyi 1 kere bile göstermediler...of arkadaşlar napıcaz hiçbirşey kesin diil pana filmde bu akşam var diyo neye inanıcaz yaa

Hirotaro
15-02-07, 19:14
Ben show tv'yi izledim DOKTORLAR dizisinin tanıtımını verdiler ama vadiyi 1 kere bile göstermediler...of arkadaşlar napıcaz hiçbirşey kesin diil pana filmde bu akşam var diyo neye inanıcaz yaa

eliff tabiiki panafilm ve www.showtvnet.com a inanacaksın,bak Showtvnet.com un yayın akışına,bugün KURTLAR var merak etme :good:

Yagmur_ask
15-02-07, 19:15
Evet arkadaşlar HEP DESTEK TAM DESTEK..şimdi yayınlayacağız derler, iki gün sonra yine kaldıracağız derler..bunlara güven olmaz..biz sürekli olarak mail atmaya devam edelim..bugün hiç giremedim siteye, gerçektende çökmüş..:)

polat_nl
15-02-07, 19:16
ISTE MEDYA FARE SITESININ HABERI

Kurtlar Vadisi bu akşam yayınlanacak mı? Milyonların cevap beklediği soru!!! VİDEO
Evet! Kurtlar Vadisi Terör ikinci bölümüyle bu akşam Show TV ekranlarında olacak! Kurtlar Vadisi ekran savaşının bu bölümünü kazanmış oldu. Peki ya sonra?

RTÜK'ün isteğiyle yayından kalıdrılması gündeme gelen Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kurtlar Vadisi yapımcılarıyla biraraya gelen Show Yöneticileri dizinin yayından kaldırılmasıyla ilgili baskıları görüştüler.

Show TV ve RTÜK'e binlerce mail ve telefon yağdıran Kurtlar Vadisi izleyicisi ise diziye sahip çıktığını gösterdi ve sonunda onların dediği oldu.

Kurtlar Vadisi ikinci bölümüyle bu akşam Kurtlar Vadisi saatinde ekrana geliyor.

Bakalım bu önemli gelişme dizinin sonraki bölümlerinin yayınlanmasını da sağlayacak mı?

Gelişmeler Medyafaresi'nde olacak!

Sahra359
ya bende yayin akisina baktim..ama daha yeni atv´de dedilerki, dizi TAMAMEN kaldirildi!!!!!!!!!!!!!
yaaaaaaaaaaaa..simdi kaldirildimi yoksa devam mi oynicak?
Hem belkide yayin akisini düzeltmeyi unuttular..ya öfff yaaaa olmaz ki ama yaaa
Neyse..bugün cevap alcaz..INSALLAH OYNAR YA!!

ReyMysterioJunh
nereye mail atacaz arklar. adresi verirmisiniz

Hirotaro
15-02-07, 19:18
nereye mail atacaz arklar. adresi verirmisiniz

rtuk@rtuk.gov.tr yada http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
bu adrese mail atıp Kurtlara destek verelim :img-yes:

begümm888
15-02-07, 19:19
YASASIN emeklerimizin sonucunu almaya basladik:happy0064 :happy0064
AMA PES ETMEK YOK ARKADASLAR,
devamli e mail atmaya devam,dizimizi kaldirmalarina asla izin vermeyecegiz bu aksami sabirsizlikla bekliyorum
parmaklar calissin arkadaslar,valla yakinda beni rtuk mahkemeye verirse hic sasirmayacim,sahidimde siz olursunuz artik canlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saygilarimla
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK

valla ben mail atarken içimden neler demek geliyor da demiyorum ee şimdi bunlar zaten bu dizinin bizi kötü etkilediğini göstermek için her fırsatı kolluyorlar bir de biz böyle içimizden geçen herşeyi yazarsak bakın işte bu dizinin seyircileri çok asabi falan derler bu bile negatif olarak dönebilir valla olabilir olmaz olmaz demeyin herşey beklenir k.v düşmanı rtük ve tayfasından:img-hyste arkadaşlar ben diyorum ki olaki kaldırıldı dizimiz eğer bir tane dizide silah görelim ya da buna benzer bir şiddet sahnesi(şu anda yeterince bu tarzda dizi de var) öyle bir yaygara yaparız ki o rtükün sayfası hayatta bir daha düzlüğe çıkamaz hep çökük kalır bizim şikayet maillarımızdan ve telefonlarımızdan!!!bundan sonra dizilerde her akşam karakterlerin süt içmelerini,dişlerini fırçalamalarını,9 da ya da en geç onda yatağa girmelerini istiyoruz.lütfen topluma kötü örnek olmayalım.ha bir de dizilerde karakterlerin tv izleme sahnelerine de dikkat etmeliyiz o anlarda güzel örnek olmak için mutlaka kanalda şirinler yayınlanıyor olmalı gargameli sansürleyiverirsiniz artık ne olacak ki alıştınız zaten herbir şeyi sansürlemeye!

levoo
15-02-07, 19:19
Ağır konuşma zamanı

Olayların perde arkasını anlatıyor olmamız, birilerini fena halde rahatsız etti. Posta gazetesinin ifadesiyle “Yalancı”, Hürriyet gazetesinin ifadesiyle “Sabah’ın Borat’ı” Fatih Altaylı başta olmak üzere bazıları, Vadi’yle yatıp, Vadi’yle kalkıyorlar. Biz onun ve onun gibilerinin telaşını anlıyoruz. Terörün görünen yüzünü değil, görünmeyen yüzünü anlatmaya çalıştığımız Kurtlar Vadisi Terör’ün tabii ki karşısında olacaklar. “Bu ülkede Türk-Kürt kardeştir” diyen bir diziye saldıran bu zihniyet, birilerinin çıkardığı kardeş kavgasını, bu korkunç ateşi söndürmemek için ha bire körüklüyor ve teröre alet oluyorlar.

Seyretmediğine saldıran, bilmediğini yazan, yalan haber yapmaktan utanmayan, dün çalıştığı patronuna küfreden, dün küfrettiği patronunun himayesine sığınan müfteri Fatih Altaylı, yine köşesinde bize saldırmış. Hem de hakaret ettiğimizi iddia edip hakaret ederek. Dizide kullanılan ifade, “yaltakçı yaltaklı eğer saldırmayı sürdürürse ağır konuşuruz” şeklindedir. Ne isim zikredilmiş, ne gazete belirtilmiştir. Ama madem saldırmış, şimdi bizler için ağır konuşma zamanı...

Fatih Altaylı “yaltakçı yaltaklı” sıfatını kendisine layık görmüş, bizim için hiçbir mahsuru yok. Tabii ki kişi kendisini bilir, onun kendisi için uygun gördüğünü biz de kendisinden esirgeyemeyiz…

Hukukun üstünlüğüne inanarak, hukukun legal ve illegal suç ve güç odakları tarafından saldırıya uğradığını gözler önüne serdiğimiz Kurtlar Vadisi serüvenlerinde, nice “çakal”ların hikayelerini anlattık… Bu çirkin ifadeyi aynen kendisine iade ediyoruz.

Hergün köşesinde “Ne zaman adam oluruz?” sorusuna cevap arayan, belli ki adam olmanın yolunu hala bulamamış olan bu “yaltakçı yaltaklı çakal”ın, maalesef ömrünün sonuna kadar da adam olmanın formülünü bulamayacağı açıktır.

Aylardır yaptığı yayınlarla Kurtlar Vadisi’nin biz yapımcılarını, yazarlarını ve oyuncularını hedef gösteren “medya çakalı”yla hesaplaşmamız tabii ki yargı yoluyla olacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla,

KURTLAR VADİSİ

Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümünde yer alan “Yaltakçı Yaltaklı” sahnesi

HİKMET: Yaltaklı yine bizi yazmış?

POLAT: Ne diyor?

HİKMET: Her şey bizim yüzümüzdenmiş.

POLAT: Peki sen ne diyorsun?

HİKMET: Bu yaltakçı yaltaklı bize mi özenip belinde silahlarla zamanında gazete basmış diyorum…

POLAT: Sabah sabah sinirimi bozma Hikmet, madem herifin ne mal olduğunu biliyorsunuz, okumayın olsun bitsin!

HİKMET: Bu yaltakçı tetikçi bi daha bize saldırırsa o zaman çok ağır konuşacağım, dua etsin bu sefer gündem başka!

pest
15-02-07, 19:22
ben showtvnin atvnin ana haberde vermesine karşıılık olarak inadına yayınlaması taraftarıyım

rtuktv de karar son anda bellii olacak diyor bakalım artık

birazdan doktorları izleicem belki orda altta reklamını veriirler.

içimden bi ses bu akşam yayınlanacak diyor ama ya gelecek haftalar ????

=(((

polat_nl
15-02-07, 19:22
TV'de fragmanları dönmeye başlayan Kurtlar Vadisi-Terör isimli dizi için RTÜK'ün şikayet hattı. SHOW TV kanalında önümüzdeki günlerde yayınlanacağı yönünde reklamı yapılan Kurtlar Vadisi- Terör isimli dizi film için, televizyon seyircisi şimdiden Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) izleyici hattını kilitledi.

Her gün onlarca seyirci, RTÜK’ün 444 1 178 numaralı şikayet hattını arayarak, dizinin ekrana gelmesine engel olmaya çalışıyor. Üst Kurul iletişim personeli son birkaç gün içinde 100’ü aşkın seyircinin aynı yöndeki şikayetlerini not etti. Gençler arasında, özellikle okullarda şiddet olaylarının artması nedeniyle tekrar yayınları kanal yöneticilerince kaldırılan, Türkiye’deki devlet-derin devlet-mafya-dış güçler ilişkisini anlatan "Kurtlar Vadisi" dizisi, "Kurtlar Vadisi- Terör" ismiyle yeniden yayınlanmaya hazırlanıyor.
IRKÇILIĞI KÖRÜKLEYECEK

Edinilen bilgiye göre dizi bu kez, daha yayınlanmadan ailelerin, özellikle de akademik kesimin tepkisi ile karşılaştı. RTÜK’ün telefonları onlarca şikayet için her gün aranıyor.

Aramalarda ortak talep olarak dizinin yeniden başlamasına engel olunması ifade edildi. Seyirci, son birkaç gün içinde Üst Kurul’a şikayet yağdırdı. Seyirciler, dizinin yayınlanmasına şiddetle karşı çıkarken, RTÜK’ün de bu yayına engel olması noktasında ortak isteklerini belirtti. Daha önceki seride, çocukların dizi karakterlerinden dolayı şiddete eğilimlerinin arttığını ifade eden şikayet sahipleri, bu serinin ise “Kürtler’e cephe alınmasına sebep olacağını ve ırkçılığı körükleyeceğiniö belirtti.

Ancak, RTÜK’ün bir programa önceden müdahale etmesine yasal olarak imkan bulunmuyor. Herhangi bir program yayınlandıktan sonra Üst Kurul, programın yayın ihlali gerçekleştirmesi halinde müeyyide uygulayabiliyor. Üst Kurul da bu nedenle gelen şikayetleri, dizinin yayınlanacağı kanalın izleyici temsilcisine yönlendirdi. 8 Şubat’ta Show TV’de yayınlanması beklenen diziye yönelik şikayetlerin ne derece etkili olacağı merak ediliyor.

Diziye yönelik şikayetlerin bazıları şöyle:

-Dizinin kesinlikle başlamasını istemiyorum. Daha önce yayınlanan Kurtlar Vadisi yüzünden liselerde çok olumsuz olaylar oldu. Gençlere kötü örnek olacağını ve Kürtlere cephe alınacağını düşünüyorum.

-Dizi fragmanı terörü teşvik edici. Türkiye’nin terör kaynaklı zararı anlatılıyor. Terör örgütü bunu duyarsa çok tehlikeli olacağını düşünüyorum.

-Çocuğuma kötü örnek oluyor. Yayınlanmasın.

-Bu dizi bizi 1970’lere geri götürecek. 1970 kuşağı olarak o günleri yeniden yaşamak istemiyorum.

-Kurtlar Vadisi dizisinin önleminin alınmasını istiyorum. Psikopat bir gençlik yetişiyor.

levoo
15-02-07, 19:27
Evet arkadaşlar bu hafta kesin yayınlanıyor ama haftaya ne olacak bilinmiyor ama şunu diyeyim yayından kaldırılırsa skandal olur.

begümm888
15-02-07, 19:34
bence son anda belli olacak çünkü hala bir fragmanını ya da reklamını görmüş değiliz.ayrıca kurtlar vadisi ekibi gereken cevabı çok iyi vermiş ya insan bir balık türüne bu kadar mı benzer inceden inceye dokunduruyorlarsa bile o benim diye ortaya atlayıp polata sitemlerini iletir mi yaa :img-hyste bence showtv ve kurtlar vadisinin sitesinde yayınlanan bilginin dışındaki bilgilere inanmayın.kötülemek için abartıp haberler yapıyorlar.tepkiler vardır bazı kesimlerden olabilir ama rakip kanallarda ve gazetelerde yayınlanan haberleri çok abartılı buluyorum.neymiş her gün 10larca insan rtükü arayıp dizinin yayınlanmaması için uğraşıyormuş.yok yaa:img-hyste o şikayetlerin de çoğu fatih altaylıdan gelmiştir habire arayıp şikayet ediyordur diziyi taktı kafayı diziye ya bir tek bu dizi bozuktu türkiye'de...

begümm888
15-02-07, 19:36
ayrıca showtvnin mailını bilen var mı?

RODYA
15-02-07, 19:40
Ağır konuşma zamanı

Olayların perde arkasını anlatıyor olmamız, birilerini fena halde rahatsız etti. Posta gazetesinin ifadesiyle “Yalancı”, Hürriyet gazetesinin ifadesiyle “Sabah’ın Borat’ı” Fatih Altaylı başta olmak üzere bazıları, Vadi’yle yatıp, Vadi’yle kalkıyorlar. Biz onun ve onun gibilerinin telaşını anlıyoruz. Terörün görünen yüzünü değil, görünmeyen yüzünü anlatmaya çalıştığımız Kurtlar Vadisi Terör’ün tabii ki karşısında olacaklar. “Bu ülkede Türk-Kürt kardeştir” diyen bir diziye saldıran bu zihniyet, birilerinin çıkardığı kardeş kavgasını, bu korkunç ateşi söndürmemek için ha bire körüklüyor ve teröre alet oluyorlar.

Seyretmediğine saldıran, bilmediğini yazan, yalan haber yapmaktan utanmayan, dün çalıştığı patronuna küfreden, dün küfrettiği patronunun himayesine sığınan müfteri Fatih Altaylı, yine köşesinde bize saldırmış. Hem de hakaret ettiğimizi iddia edip hakaret ederek. Dizide kullanılan ifade, “yaltakçı yaltaklı eğer saldırmayı sürdürürse ağır konuşuruz” şeklindedir. Ne isim zikredilmiş, ne gazete belirtilmiştir. Ama madem saldırmış, şimdi bizler için ağır konuşma zamanı...

Fatih Altaylı “yaltakçı yaltaklı” sıfatını kendisine layık görmüş, bizim için hiçbir mahsuru yok. Tabii ki kişi kendisini bilir, onun kendisi için uygun gördüğünü biz de kendisinden esirgeyemeyiz…

Hukukun üstünlüğüne inanarak, hukukun legal ve illegal suç ve güç odakları tarafından saldırıya uğradığını gözler önüne serdiğimiz Kurtlar Vadisi serüvenlerinde, nice “çakal”ların hikayelerini anlattık… Bu çirkin ifadeyi aynen kendisine iade ediyoruz.

Hergün köşesinde “Ne zaman adam oluruz?” sorusuna cevap arayan, belli ki adam olmanın yolunu hala bulamamış olan bu “yaltakçı yaltaklı çakal”ın, maalesef ömrünün sonuna kadar da adam olmanın formülünü bulamayacağı açıktır.

Aylardır yaptığı yayınlarla Kurtlar Vadisi’nin biz yapımcılarını, yazarlarını ve oyuncularını hedef gösteren “medya çakalı”yla hesaplaşmamız tabii ki yargı yoluyla olacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla,

KURTLAR VADİSİ

Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümünde yer alan “Yaltakçı Yaltaklı” sahnesi

HİKMET: Yaltaklı yine bizi yazmış?

POLAT: Ne diyor?

HİKMET: Her şey bizim yüzümüzdenmiş.

POLAT: Peki sen ne diyorsun?

HİKMET: Bu yaltakçı yaltaklı bize mi özenip belinde silahlarla zamanında gazete basmış diyorum…

POLAT: Sabah sabah sinirimi bozma Hikmet, madem herifin ne mal olduğunu biliyorsunuz, okumayın olsun bitsin!

HİKMET: Bu yaltakçı tetikçi bi daha bize saldırırsa o zaman çok ağır konuşacağım, dua etsin bu sefer gündem başka!

Arkadaşlar bu fatih altaylı ve sabah grubunun hesabı,sadece rakip kanal olmasının çok çok ötesinde,adam taa en başından beri takmış durumda k.v ye.Acaba nedir alıp veremediği,zoruna giden ne?mesela düşünelim,geçen haftaki ilk bölümde hangi, sahne,hangi mesaj sabah-atv ve fatih altaylıyı rahatsız etmiş olabilir.Büyük ortadoğu projesine karşı duruş mu mesela???:img-wink:

begümm888
15-02-07, 19:53
ya arkadasalar rtugu benarayamiyorum yurtdisindan aranmiyomuki acaba birisi bil verebilirmi acaba
şu anda rtükün telefon ve mail sistemi çökmüş diyorlar ben websitesini bile açamıyorum bir kere açtım onda da gönderemedim şikayet sayfasında sorun oluştu.sistemden dolayıdır yani...bu arada o şikayet sayfası var ya ilçe bölümünde seçenekler yok göndermeye çalıştığımda ilçe seçiniz diyor.öff neleri düzgün acaba merak ediyorum...

Yagmur_ask
15-02-07, 19:58
birisi bana yurdisindan rtuk nasil aranr yardimci olabilrimi acaba

eger aranmiyosada saece aranmiyo deyin

Bulunduğun ülkenin kodunu, daha sonrada RTÜK'ün numarasını çevir.. :img-wink:

mc_merve
15-02-07, 20:03
bugun oynicagi kesin ma digr bolumlerde oynansin y sadece mail atmkla olmadi malesef hryerd ekaldirildi diyor bitekpana film bir aciklama yapmadi offfff

mc_merve
15-02-07, 20:04
Şehit ailelerinden "kurtlara" destek
Şehit Aileleri Derneği "Kurtlar Vadisi Terör" dizisi karşıtlarına sert tepki gösterdi
Show tv'de yayınlanan "Kurtlar Vadisi Terör" adlı filmin yayından kaldırılmak istenmesine, Erzurum Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatem Tetik tepki göstererek, "Terörün gerçek yüzünden niye rahatsız oluyorlar" dedi.

Dizinin yayından kaldırılıp, kaldırılmaması konusunda çeşitli internet sitelerinde anketler başlatılırken, Erzurum'daki şehit aileleri diziye sahip çıktı. Dizideki gerçek amacın Terör örgütü PKK'nın çirkin yüzünü göstermek olduğunu ifade eden Tetik, "Türkiye'de terörün gerçek yüzünü görmek istemeyenler bu diziden rahatsızlık duyuyor" dedi.

Tetik, "Özellikle 1990'lı yıllarda başlayıp, halen devam eden hainlerin saldırıları sürüyor. Evlatlarımızın haince öldürülüşü, yani şehit olmaları bu dizide dile getiriliyor. Neden bazı insanlar bundan rahatsız oluyor? Erzurum terör yüzünden 175 asker, 65 sivil, 9 polis ve bir öğretmen olmak üzere toplam 250 şehit verdi. Bende şehit babasıyım. Bizim yüreğimizdeki acıyı, Kurtlar Vadisi Terör dizisi hafifletiyor. Acımızı herkesle paylaşmış oluyoruz. Kurtlar Vadisi Terör dizisinin devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.

mc_merve
15-02-07, 20:06
Son karar verildi, Kurtlar Vadi'ye iniyor
Kurtlar Vadisi'nin yayınlanıp yayınlanmayacağına dair tartışmalar sona erdi...15 Şubat 2007 17:35

RTÜK, Kurtlar Vadisi Terör dizisiyle ilgili olarak binlerce şikayet gelmesi üzerine, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ı Ankara'ya davet etti. 13 Şubat 2007 Salı günü Ankara'daki Üst Kurul toplantısına katılan Saner Ayar'a Üst Kurul Üyeleri hem izleyicilerin şikayetleriyle ilgili bilgileri hem de görüşlerini aktardılar.

Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ın İstanbul'da kanal yöneticilerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında yapılan değerlendirmeleri aktarması sonucunda, kanal yönetimi çözüm arayışına girdi.

Kurtlar Vadisi Terör adlı dizi nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna 1 Ocak-13 Şubat 2007 tarihleri arasında toplam 16 bin 597 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 13.9'ünde dizinin yayınlanmaması, 2 bin 609'unda ise dizinin yayınlanması istendi.
dizinin beğenildiği, devam etmesinin istendiği ifade edildi.

Ancak son olarak alınan duyumlara göre Show Tv, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin bu akşam yayınlanmasına karar verdi...

Merakla beklenen bu önemli kararı Pana Film resmi internetr sitesinden "KURTLAR VADİSİ SAATİNDE EKRAN BAŞINA. Tüm izleyicilerimizi, “Kurtlar Vadisi Günü”nde, “Kurtlar Vadisi Saati”nde Show TV ekranına bekliyoruz..." mesajıyla duyurdu.

Ayrıca Kurtlar Vadisi sevenlerinin internette kurduğu onlarca fan klüp sitesi, dizinin yayından kaldırılmaması için RTÜK ve SHOW TV'ye tepki vermeleri çağrısında bulundu.

Milyonlarca izleyecisi olan Kurtlar Vadisi Terör'ün yayından kaldırılmasına yönelik atılan adımsa büyük bir deprem yarattı.

Çünkü bu karar eğer uygulansaydı Türkiye'de çok büyük bir yanlışın başlangıcı olacaktı. İbre bu sefer Kurtlar Vadisi'nden kalkıp başka yapımlara dönecekti..

ebrucu_ze
15-02-07, 20:12
birbirinden saçma birsürü dizi,yarışma programları ve kadın programlarına hiçbişey demeyen rtük ten ne beklenebilirki arkadaşlar.kaldırılırsa eğer sebep olanlarla beraber rtük oturup atv nin muhteşem (!) dizisi selenayı izlesinler kafaları sadece ona basar zaten.çok sinirliyim.gündüz showtv nin sitesinde kvt için 13+ yazıyordu şimdi ise 7+ ?? bizim bilmediğimiz çok şeyler oluyor Allah kv ekibine sabır versin...

mc_merve
15-02-07, 20:30
hala dogru duzun bir krar verilmedi yaa bazi yerde taamen kaldirldi yaziyo bazi yerlerdede yayin hayatian devam ediyo yaziyo dogru karar ne zaman verilcek acaba

tılsım16
15-02-07, 20:38
sabırsızlıkla beklyorum artık saat 10 u..... ne olacagını gorelım bakalım bazı arkadaslarım gormus televıztyonda haberlerde fılan kaldırıldı demısler..:icon_sorr umarım dogru degıldır....

eroglu_forever
15-02-07, 20:41
arkadaşlar şu an starda dizi izliyorum,

2 - 3 kere kv - terör yayından kaldırıldı, hurriyet.com daki ankete katılın diye altyazı geçti...

bu ne saçmalıktır???

levoo
15-02-07, 20:43

2 - 3 kere kv - terör yayından kaldırıldı, hurriyet.com daki ankete katılın diye altyazı geçti...

bu ne saçmalıktır???

Aynen bunu görünce içime kurt düştü.Allah'ım sen bu diziyi kaldırmak isteyenlerin amaçlarına ulaşmalarına engel ol Yarabbim...

Yagmur_ask
15-02-07, 20:45
Maalesef hala kesin bir sonuç yok..beklemekten başka çaremizde yok..Allah gerçekten Pana Film ekibine sabır versin..bu yaşananlar kolay değil..göz göre göre emeğe karşı saygısızlık yapılıyor ama kimse ses çıkartmiyor..

Yagmur_ask
15-02-07, 20:47

bu ne saçmalıktır???

eroglu_forever, bazı kendini bilmezler yüzünden dizimizin yayından kaldırılması söz konusu oldu..ama henüz sonuç yok..:icon_sorr

eastwood
15-02-07, 20:52
ya sabahtan beri hop oturup hop kalkıyorum. zaten ne zamandır dizimizi bekliyorduk daha ikinci blm başlamadan saldırılar başladı. ya 2007 yılında yaşıyoruz ama hala sansürlerle uğraşıyoruz. ya bu ülkede herşeyin özgürlüğü var da istediğimiz diziyi seyredebilme özgürlüğümüz yok mu??? aileler sizin çocuklarınız veya gençler bu diziden etkileniyorsa bunda benim suçum ne ki? seyretmeyin yada çocuklarınıza gereken eğitimi kültürü siz kendiniz verin.
ben dizimin yayınlanmasını istiyorum. kv den bugüne kadar herkesten saklanan gerçekleri öğrendim. ben dizimle gurur duyuyorum....
kurtlar vadisi yayında ve yayında kalacak-kalkmayacak....

**eylul**
bir kere lütfen dizinin içeriğini bilmeden yorum yazmayalim...
polat mafya değil...Devlet adina calisiyor devlet görevi için mafyanin içine gönderildi...hem simdi konu mafya değil TERÖR...
inş yayından kalkmaz..yayınlanmayı en cok hakeden dizi KV terör....

RODYA
Son karar verildi, Kurtlar Vadi'ye iniyor
Kurtlar Vadisi'nin yayınlanıp yayınlanmayacağına dair tartışmalar sona erdi...15 Şubat 2007 17:35

RTÜK, Kurtlar Vadisi Terör dizisiyle ilgili olarak binlerce şikayet gelmesi üzerine, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ı Ankara'ya davet etti. 13 Şubat 2007 Salı günü Ankara'daki Üst Kurul toplantısına katılan Saner Ayar'a Üst Kurul Üyeleri hem izleyicilerin şikayetleriyle ilgili bilgileri hem de görüşlerini aktardılar.

Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ın İstanbul'da kanal yöneticilerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında yapılan değerlendirmeleri aktarması sonucunda, kanal yönetimi çözüm arayışına girdi.

Kurtlar Vadisi Terör adlı dizi nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna 1 Ocak-13 Şubat 2007 tarihleri arasında toplam 16 bin 597 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 13.9'ünde dizinin yayınlanmaması, 2 bin 609'unda ise dizinin yayınlanması istendi.
dizinin beğenildiği, devam etmesinin istendiği ifade edildi.

Ancak son olarak alınan duyumlara göre Show Tv, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin bu akşam yayınlanmasına karar verdi...

Merakla beklenen bu önemli kararı Pana Film resmi internetr sitesinden "KURTLAR VADİSİ SAATİNDE EKRAN BAŞINA. Tüm izleyicilerimizi, “Kurtlar Vadisi Günü”nde, “Kurtlar Vadisi Saati”nde Show TV ekranına bekliyoruz..." mesajıyla duyurdu.

Ayrıca Kurtlar Vadisi sevenlerinin internette kurduğu onlarca fan klüp sitesi, dizinin yayından kaldırılmaması için RTÜK ve SHOW TV'ye tepki vermeleri çağrısında bulundu.

Milyonlarca izleyecisi olan Kurtlar Vadisi Terör'ün yayından kaldırılmasına yönelik atılan adımsa büyük bir deprem yarattı.

Çünkü bu karar eğer uygulansaydı Türkiye'de çok büyük bir yanlışın başlangıcı olacaktı. İbre bu sefer Kurtlar Vadisi'nden kalkıp başka yapımlara dönecekti..

Arkadaşlar neye inanacağımıza şaşırdık.Bu ne iştir.Shoe tv fragmanı felan vermiyor,alt yazı geçmiyor arkadaşlar.acaba bu taktik mi; yoksa gerçekten yayından kaldırdı mı?.off :img-cool2

darko
15-02-07, 20:56
ya sabahtan beri hop oturup hop kalkıyorum. zaten ne zamandır dizimizi bekliyorduk daha ikinci blm başlamadan saldırılar başladı. ya 2007 yılında yaşıyoruz ama hala sansürlerle uğraşıyoruz. ya bu ülkede herşeyin özgürlüğü var da istediğimiz diziyi seyredebilme özgürlüğümüz yok mu??? aileler sizin çocuklarınız veya gençler bu diziden etkileniyorsa bunda benim suçum ne ki? seyretmeyin yada çocuklarınıza gereken eğitimi kültürü siz kendiniz verin.
ben dizimin yayınlanmasını istiyorum. kv den bugüne kadar herkesten saklanan gerçekleri öğrendim. ben dizimle gurur duyuyorum....
kurtlar vadisi yayında ve yayında kalacak-kalkmayacak....

zaten gerçekleri açıklamaya çalıştığı için kimse hazmedemiyo, o yüzden diziyi karalama kampanyası başlattılar.inşallah devam eder.

axid
15-02-07, 20:58
arkadaslar kurtlar vadisinin ilk bölumünde polat bize ne demisti sonunu dusunen kahraman olamaz diye bende aynen katiliyorum bu dizi yani kurtlar vadisi sonunu dusunmedigi icin gönlümüzün kahramanidir

tatlicadi1991
15-02-07, 21:00
zaten gerçekleri açıklamaya çalıştığı için kimse hazmedemiyo, o yüzden diziyi karalama kampanyası başlattılar.inşallah devam eder.

bencede sana cok hak veriyorum gercekleri anlattiklari icin böyle oluyor ama ben oynasinmi oynamasinmi karar veremiyorum cünkü o dizi yüzünden haberlerde duyuyoruz ya kac kisi öldü bye

canımtürkiyem
15-02-07, 21:01

bu ne saçmalıktır???

Bu ne kuyruk acısıdır anlayamadım hala ya... Baska seylerle hiç bu kadar ilgilenmemişlerdi.. Çok büyütüldü bu konu..
Ne güzel gerçekleri anlatıyor etnik kökeni kürt olan vatandaşlarımzla türklerin kardeşliğini gösteriyor..
sadece malum örgütün gerçeklerini ortaya çıkarıyor. Hatta az bile gösterildi.. inanın daha fazlası oldu...
Eğer kaldırırlarsa yazıklar olsun rtüke bu bir sansürdür. basın özgürlüğünü engellemektir.. Çok bilen sayın rtük önce sabah programlarını temizleyin lütfen...
Eğer kalkarsa O zaman tepkimi göstericem
ayrıca bu seneki seçimde de bunu belli edicem.

Visual Design
15-02-07, 21:13
Dizimiz kalleşçe bir oyuna kurban gidiyor. Çakallar vadiyi sardı! Lütfen RTÜK'ü arayabilecek arasın. DİZİMİZ YAYINDAN KALDIRILAMAZ!

RODYA
15-02-07, 21:14
Arkadaşlar tekrar söylüyorum,olay şiddetmiş,köötü örnekmiş, yok mafyaymış olayı değil.Olay siyasi ve etnik.Bir lobinin kaldırılması yönünde baskısı var,tamammen siyasi,ideolojik olgulardan dolayı

RODYA
15-02-07, 21:16
Bu ne kuyruk acısıdır anlayamadım hala ya... Baska seylerle hiç bu kadar ilgilenmemişlerdi.. Çok büyütüldü bu konu..
Ne güzel gerçekleri anlatıyor etnik kökeni kürt olan vatandaşlarımzla türklerin kardeşliğini gösteriyor..
sadece malum örgütün gerçeklerini ortaya çıkarıyor. Hatta az bile gösterildi.. inanın daha fazlası oldu...
Eğer kaldırırlarsa yazıklar olsun rtüke bu bir sansürdür. basın özgürlüğünü engellemektir..
Eğer kalkarsa O zaman tepkimi göstericem
ayrıca bu seneki seçimde de bunu belli edicem.

Evet türk kürt kardeşliğini gösteriyor,iama bunu istemeyenler kürt vatandaşlarımızı,ırkçılık yapılıyor,kürtleri aşağılıyor diye kışkırtıyor.Maalesef buna inanıyor yöre halkı

Visual Design
Ben olayın ne olduğunu söyliyeyim, KV'nin reytingleri tavana vurduğu gibi, KV Terör'ün de vuracağını biliyorlar ve bunu engellemeye çalışıyorlar. SHOW TV !!!! SONUNA KADAR ARKANDAYIZ!!!! YAYINLA ŞU DİZİYİ

ünall
ya valla ben sastım kaldım bu ıse yaa ne dızıymıs ama herkes bundan reytıng almak ıcın elınden gelenı yapıyor dondum olanları seyredıyorum valla ınsallh kaldrılmaz yaa kac gundru bu gunu beklıyoruz ama halen tık yok

RODYA
15-02-07, 21:19
Ben olayın ne olduğunu söyliyeyim, KV'nin reytingleri tavana vurduğu gibi, KV Terör'ün de vuracağını biliyorlar ve bunu engellemeye çalışıyorlar. SHOW TV !!!! SONUNA KADAR ARKANDAYIZ!!!! YAYINLA ŞU DİZİYİ

Olay rating mücadelesinden öte arkadaşım, çok farklı hesaplar var,rtüğünden eli kolu bağlı diyebiliriz,baskı var baskı.yöresel baskı

Visual Design
15-02-07, 21:21
Şehit ailelerinden "kurtlara" destek
Şehit Aileleri Derneği "Kurtlar Vadisi Terör" dizisi karşıtlarına sert tepki gösterdi
Show tv'de yayınlanan "Kurtlar Vadisi Terör" adlı filmin yayından kaldırılmak istenmesine, Erzurum Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatem Tetik tepki göstererek, "Terörün gerçek yüzünden niye rahatsız oluyorlar" dedi.

Dizinin yayından kaldırılıp, kaldırılmaması konusunda çeşitli internet sitelerinde anketler başlatılırken, Erzurum'daki şehit aileleri diziye sahip çıktı. Dizideki gerçek amacın Terör örgütü PKK'nın çirkin yüzünü göstermek olduğunu ifade eden Tetik, "Türkiye'de terörün gerçek yüzünü görmek istemeyenler bu diziden rahatsızlık duyuyor" dedi.

Tetik, "Özellikle 1990'lı yıllarda başlayıp, halen devam eden hainlerin saldırıları sürüyor. Evlatlarımızın haince öldürülüşü, yani şehit olmaları bu dizide dile getiriliyor. Neden bazı insanlar bundan rahatsız oluyor? Erzurum terör yüzünden 175 asker, 65 sivil, 9 polis ve bir öğretmen olmak üzere toplam 250 şehit verdi. Bende şehit babasıyım. Bizim yüreğimizdeki acıyı, Kurtlar Vadisi Terör dizisi hafifletiyor. Acımızı herkesle paylaşmış oluyoruz. Kurtlar Vadisi Terör dizisinin devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.

İŞTE OLAY BUDUR.

Büyüğünü bilmeyen itin peşinden gider. KV'ye karşı çıkan da aynen böyle olur işte...

KV TERÖR Yayında KALMALI!

ünall
15-02-07, 21:21
bencede yaaa baska turlu korkuları arıdr showtv ne pahasına olursa olsun yayınlar bu diziyi bencee

nalan-k
15-02-07, 21:24
iyi aksamlar arkadaslar, yeni isten geldigim icin pek anlliyamadim, simdi dizi oynuyacakmi yoksa kesin olarak kaldirildi. tessekkürler

Visual Design
15-02-07, 21:25
MardiGras, ne diyeceğimi bilemiyorum. Yorum yok. En iyi şekilde anlatmışsın olayı...

TÜRKİYE'NİN GERÇEKLERİ ÖĞRENMESİNE ENGEL OLMAK İSTEYENLERE YAZIKLAR OLSUN!

ünall
15-02-07, 21:31
arkadslar showtvde az sonra pana filmin dızıyle ılgılı acıklamsı varmıs showu acın ...

süslü
15-02-07, 21:34
arkadslar showtvde az sonra pana filmin dızıyle ılgılı acıklamsı varmıs showu acın ...

evet ya bende gördüm şimdiii işallah devamm eder
duaaa edin lütfennn:icon_sorr

hazoş
15-02-07, 21:35
kendi sitelerinde bişey yok ama offf ya of rezil etttiniz diziyi yeter ya izlemicekseniz izlemeyin nie böyle yapıyosunuz ?

ünall
15-02-07, 21:36
ya bence kaldırlsa pana film ıstedıgı ıcın deıl showtv ıstedıgı ıcın kaldırılır cunku pana fılm diziyi onlara teslım etmsıtı ben bacıklamaya sımdeden ınanmıyorum showtv kendı kafasına gore bır acıklama koyar ve ıtırı bız degıl pana film bu sekılde olsun dedı der gorusuunuz sımdi..

Sahra359
15-02-07, 21:36
lan ben bu reklamlarin..tööövbe yaaa
ya öf,ne istiyolarki diziden anliyamadim..
aaaayyy kalpten gitcem simdi!

ünall
15-02-07, 21:39
aynen ya reklam ustune reklam yarın showtv gun bıncıcı olursa valla bu dizi yuzunden olur herkes suan onu beklıyo cunki ınsallh yyaınlanır ya..

pest
15-02-07, 21:39
heyecandan ölecem şimdi ya

umarım kaldırıalacağı için diil bütün olanlara cevap şeklindedir

ama hadi bide şöle bişe derlerse

bügun ikinci bölümü kurtlarvadisi sevenlerein rtuğe yaptığı çağrılaer sonucu saygımızdan yayaınlıyoruz ama bundan sonra serinin devamı gelmeyecektir üzüntüyle duyururuz

umarım böle diildir yaa =((

ünall
15-02-07, 21:44
ya abı delırcem yaaa acıklamay bak yaaa allh ... versın shotv senın yaaa herkes lutfen showu ve rtuku arsın yaaa ne snırır acıklama bende belkı yayınlanır dedım ama sondı yazıyı gorunce sok oldum

ünall
15-02-07, 21:45
ya lutfen showtv ızlmeyın yaaaa boykot edelım showtvyı lutfen kampanya nbaslatalım yaaa

KARAMAY
15-02-07, 21:45
İnanamıyorum yaa olmaz böyle bişey yuhh yani yuhh

Ne hakla yaa ne hakla ...

Ama şuna eminim o son cümleler vardı ya o son cümleler.. işte onlarla
öyle yada böyle bu dizi yeniden yerini alıcak yenidenn..

**eylul**
15-02-07, 21:46
inanmıyorum...resmen güzelim dizi kalktı....
yaaa buna tepkisiz mi kalıcaz şimdi...
ilk günden beri KV nin yayından kalkmasını isteyenler isteklerine ulaştılar sonunda...olamaz hiç kimse halkı takmadi isteğini dinlemedi..
Direk kaldırdılar ama acıklamadanda anladiğim kadariyla Pana film durmucak...
sinemada belki ceker terörü yada uyduda falna yayınlanır onada karişmazlar herhalde....

tugchemre
yuh ya yuh bi iki kendini bilmez cahil insanların yüzünden olan bize oldu izleme kardeşim ya görmek istemiyosan izleme rtük sanada helal olsun valla ama o diziyi yeniden başlatana kadar bende mail yağmuruna tutmazsam ne olsun

burcuuu
Bu nasıL bir anLayıştır ya.. Bu diziye çok yazık ettiLer.. Bazıı kesim
saoLsun.. olayLarLardan rahatsız oLup.. Diziyii izLeyebiLme
hakkımızı eLimden aLdı.. Gerçekten ÇOK YAZIK.. !

Melal
Yaa susacak mıyız.
Pana film'i yalnız mı bırakacağız.
Yapacağımız bir şeyler olmalı.
Bir çok dizinin funları neler yaptılar.
Bizlerde bir şeyler yapmalıyız.
Yazarlara,doğan medya'ya,Fatih altaylı denen şahsa mailler atalım.
Birşeyler yapalım.Böyle eli kolu bağlı durmak ağrıma gidiyor.

emosss
15-02-07, 21:47
harbiden inanmıyorum ya hep bu kanal d'nin başının altından çıktı bunlar..... ama pana film son noktayı çok güzel koydu... lafı böyle koyarlar adama.... inşallh en kısa zamanda sinemada bi projeleri olurda izleriz rahat rahat....

Sahra359
15-02-07, 21:48
harbiden inanmıyorum ya hep bu kanal d'nin başının altından çıktı bunlar..... ama pana film son noktayı çok güzel koydu... lafı böyle koyarlar adama.... inşallh en kısa zamanda sinemada bi projeleri olurda izleriz rahat rahat....

bende düsündüm..ama sizce olurmu(sinema filmi)???

denizkizi55
15-02-07, 21:48
Nedir bu düsmanlik o kadar sayasim var ki suan inanamazsiniz..

Dizi tamamen kalktimi bu numu dediler yoks ane yazmislar oraya..OOf dizilerden yana en berbat aksam bu aksam olsa gerek..

PÜh allah bildigi gibi yapsin sizleri..Kina yaksinlar simdi..
RTük bilmiyormuydu sanki ya..
Sen nasil tv üst kurulusun..Insanlarin tepkisini önceden bilmiyorsan cek git oradan..
Saygisizliktan bask abirsey degill..Ise bakin bir bölüm yayinliyorlar sonra fisss...Allahim delirecegim ...:icon_evil

Sahra359
15-02-07, 21:49
evet yaaaaa suraya bak forum nasıl doldu bır andaa dızıyı yayından kaldırma lan tum tekıllılerın allh topunun..... versın yaaa bende o son sozlerden emınım kesın yayınlancak bır sekılde emınım..

iyide naasiiilll???melalin duydugu ve hepimisin duydugu gibi..show tv iptal etmekle tehdit etmisler yaaaaaaaaaaaaa

pest
15-02-07, 21:50
KURTLAR VADİSİ’NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ,

23 yıldır Türkiye’nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur.

Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir… Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir… Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti…

Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir… Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır.

Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir…

Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?

Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?

Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır…

Saygılarımızla…

PANA FİLM

Melal
Arkadaşlar önce sakin olalım.
Ve gerekli yerlerin yazarların,gazetelerin,kanalların mail adreslerini bulalım.
Ve bir metin hazırlayalım.
Elbet sesimizi duyacaklar.Duymak zorundalar

emosss
bende düsündüm..ama sizce olurmu(sinema filmi)???

pana film yazının sonunda dedi ya... bence bunlara inat olsun diye en kısa zamanda yapar bişeyler.......

nalan-k
ben böyle bir rezalet görmedim. türkiyenin gerceklerini göstermek nezamandan beri yasak oldu. önceki kurtlar vadisi sanki baskamiydi. oda gercekleri gösteriyordu derin devlet denilen seyi. ama tabii burda bir baska birsey var

ünall
yaaa bu ne demekı lısansını ıptal etmek hem dızın ılk bolumde hıc sakıncalı bısy yoktu bence dıger kanların ve medya kurululsraın yuzunden oldu dızının ılerkı boulmlerını bılmaden tahmınler yaptılar ve ınsanları yanlıs yonlendırdıler..

KARAMAY
15-02-07, 21:51
Yaa susacak mıyız.
Pana film'i yalnız mı bırakacağız.
Yapacağımız bir şeyler olmalı.
Bir çok dizinin funları neler yaptılar.
Bizlerde bir şeyler yapmalıyız.
Yazarlara,doğan medya'ya,Fatih altaylı denen şahsa mailler atalım.
Birşeyler yapalım.Böyle eli kolu bağlı durmak ağrıma gidiyor.

yapıcaz tabiki elimiz kolumuz bağlı olamaz.. ama haklıyken haksıza duruma düşmüycez...
herkes gibi hakkımızı arıycaz ..

arkadaşalr lütfen sakın olun lütfen ...

Bela , beddua yada küfür.. bize yakışmaz.. YAPMAYALIM ... ONLAR GİBİ BİZDE RTÜK DENEN yeri arıycaz ve GERİ İSTİYCEZ DİZİYİ...

show türkte ne yayınlanıyor bilen varmı?

eliffpolattt
15-02-07, 21:51
Nefret ediyorum KURTLAR VADİSİ ne laf söyleyenlerden yaksınlar kınalarını güzelim diziyi kaldırttılar arkadaşlar bir olalım ve hep birlikte mail ve tel yağmuruna tutalım allahım olamaz hala şoktayım offff yaa resmen kalktı yayından hep rakip kanalar yüzünden ben ona inanıyorum çıkan anket sonuçlarını görmediniz mi yaaa devam etmesini isteyenler daha çookk off yaa ...PANA FİLM sonuna kadar arkandayız...:icon_sorr

nalan-k
15-02-07, 21:52
pana film yazının sonunda dedi ya... bence bunlara inat olsun diye en kısa zamanda yapar bişeyler.......

evet bencede inat diye birseyler yapicaklar, ve yapsinlar

süslü
http://www.galeriturk.net/getimg/060.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/11019.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/2603.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/3483.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/4394.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/5306.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/6251.jpg (http://www.galeriturk.net)
ANLAMAYANLAR BİR DAHAAA OKUSUNNN!!!!

Melal
Beni duyanınız var mı
Önce sakinlik arkadaşlar hemen gazetelerin adresleri açın.
Ve mail adreslerini toplayıp burada paylaşalım.
Aynı şekilde kanallarında mail adreslerini özellikle kanal d'nin adresi ve telefonunu bulalım.
Bulabilirsel doğan medya'nın mail adresi veya telefonunu bulalım.
Ve kilitleyelim.Genelkurmay ve başbakanlığa ulaşabileceğimiz.
Telefon ve mail adresleri bulalım.
Ve sonra işe koyulalım ne dersiniz...

pest
15-02-07, 21:53
99 Yil Sonra Sansür Hortladi...

Show Tv, Rtük üst Kurulundan Korktu, Kurtlar Vadisi Terör' ü Yayinlamaya Cesaret Edemedi...

Işte Show Tv Açiklamasi:
Yeni Bölümlerimize Gelen Yayin Yasaği Fiili Bir Durumdur...

Fiili Sansür çarki Başladi..

Sansürcü Zihniyetin Yaptiği Somut Bir Gerçektir...

Türk Ve Kürt' ün Kardeşliğinden Rahatsiz Olanlar Yayini Engellediler...

Linç Uygulamasina Hedef Olmuştur...

axid
yaziklar olsun allah kahretsin bir kac yaltakci yüzünden dizmizi kaldirdilar rtüge lanet ediyorum yaltakcilari ne diyorsa yapti bravo

kozanak
arkdaslar sakin olalımmm birlik zamanı şimdi organize hareket etmeliyiz . bir yerlere mail gönderilecekse hepimiz organize bi şekilde göndermeliyiz kopuk kopuk değil ferdi bi şekilde olmaz .

sinope
diziyi yayindan kaldirttiniz
ama su an show tvdeki gercekleri nasil yok edeceksiniz KAN UYKUSU
TUM DIZIMIZIN YAYINDAN KALDIRILMASINI ISTEYENLER SIMDI OTURUP izlesinler ve utansinlar.Haydi KAN UYKUSU ICINDE KAMPANYA BASLATIN
gercekler caninizi bu kadarmi yakmisti?
NE MUTLU TURKUM DIYENE
MUSTAFA KEMAL ATATURK

RODYA
15-02-07, 21:54
Teröristleri göklere çıkaranları baş tacı yaptığı ve onları dinlediği için lanet olsun RTÜK'e

Bugün sadece biz veya Pana Film değil, tüm Türkiye kaybetti.

Gerçeklerimizi en uygun şekilde anlatan gözbebeğimiz 'Kurtlar vadisi Terör' bir kaç tane değersiz yüzünden sona erdi.

Arkadaşım rtüğün zavallı üylerinin bir suçu fonksiyonu yok.Kanalın yayın izinini iptal edemez rtük.Onlarda baskı altındaydı,onlar 9 tane emir kulu zavallı üye.Emir büyük yerden diyorum size.kötü örnekmiş, mafyaymış şuymuş buymuş olayı değil.Edilen tellErinde önemi yok

**eylul**
15-02-07, 21:55
arkadaslar lütfen bizde böyle durmayalim hiç olmazsa tepkimizi gösterelim..
mail atalim nerelere aticaz biri yol göstersin sinirden herşeyi unuttum...

inş en kısa zamanda sinemaya aktarırlar terörü...orada da kaldiramazlar herhalde...hepsi cezasını bulsunlar inş....

aynakolik_fatma
madem ........birileri şikayet ediyor rütüğe biz niye duruyoruz????
herkesten fazlayız
bulduğumuz adresleri burda paylaşalım
ve sesimizi duyuralım artık!!!!!!!!

Melal
İşte bazı mailler eksik olanlar varsa yada buradan eleyecekleriniz artık onuda sizler yaparsınız.
Kanalların ve gerekli mercilerinkini de bulalım.

ABBAS GÜÇLÜ aguclu@milliyet.com.tr
ABDULLAH AYMAZ a.aymaz@zaman.com.tr
ABDURRAHMAN DİLİPAK dilipak@akit.com.tr
ABDURRAHMAN ILDIRIM yildirim@sabah.com.tr
AHMED ŞAHİN a.sahin@zaman.com.tr
AHMET CEMAL acemal@hotmail.com
AHMET KURUCAN a.kurucan@zaman.com.tr
AHMET SELİM a.selim@zaman.com.tr
AHMET TAŞGETİREN atasgetiren@yenisafak.com.tr
AHMET TURAN ALKAN t.alkan@zaman.com.tr
AHMET ÜNAL a.unal@zaman.com.tr
AHMET VARDAR avardar@sabah.com.tr
AHMET VAROL avarol@akit.com.tr
AKİF EMRE aemre@yenisafak.com.tr
AKIN BİRDAL akinbirdal@yenigundem.com
ALAATTİN METİN alaattinm@aksam.com.tr
ALİ BULAÇ a.bulac@zaman.com.tr
ALİ ÇOLAK a.colak@zaman.com.tr
ALİ GÜMÜŞ agumus@yenisafak.com.tr
ALİ HALİT ASLAN ah.aslan@zaman.com.tr
ALİ KIRCA alikirca@sabah.com.tr
ALİ ŞEN alisen@sabah.com.tr
ALİ ŞEN ali.sen@stargazete.com
ASAF SAVAŞ AKAT aakat@sabah.com.tr
ATİLLA DORSAY adorsay@sabah.com.tr
ATİLLA GÖKÇE agokce@milliyet.com.tr
AVNİ TARHAN a.tarhan@zaman.com.tr
AYDIN ENGİN aengin@doruk.net.tr
AYKUT IŞIKLAR aykuti@aksam.com.tr
AYŞE ARMAN aarman@hurriyet.com.tr
AYŞE DÜZKAN aduzkan@hotmail.com

BASRİ BAYKOÇ bbaykoc@fanatik.com.tr
BAYRAKTAR BAYRAKLI bayraktar.bayrakli@sabah.com.tr
BEKİR COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr
BEKİR TÜRKMENOĞLU bekirt@aksam.com.tr
BEŞİR AYVAZOĞLU b.ayvazoglu@zaman.com.tr
BİLİCİ AHMET a.bilici@guresimiz.org
BULEND KARPAT bulendk@aksam.com.tr
BÜLENT KORUCU b.korucu@zaman.com.tr
BÜLENT OVACIK bovacik@hurriyet.com.tr
BURHAN AYERİ burhana@aksam.com.tr

AN ATAKLI ataklic@sabah.com.tr
CAN UYGUÇ cuyguc@fanatik.com.tr
CAVİT KAVAK cavit.kavak@stargazete.com
CEM BEHAR c.behar@zaman.com.tr
CEMAL ERSİN cemale@aksam.com.tr
CEMALETTİN ÖZDOĞAN ozdogan@stargazete.com
CEMİLE VAROL cemilev@aksam.com.tr
CENGİZ ÇANDAR ccandar@sabah.com.tr
cengiz semercioğlu-csemercioglu@hurriyet.com.tr
ÇETİN ALTAN caltan@sabah.com.tr
CÜNEYT ÜLSEVER culsever@hurriyet.com.tr

DEMET TEZCAN demettezcan@hotmail.com
DENİZ ARMAN deniza@aksam.com.tr
DENİZ GÖKÇE ykerimoglu@akit.com.tr
DENİZ SOM som@posta.cumhuriyet.com.tr
DERYA SAZAK dsazak@milliyet.com.tr
DİLEK ÖNDER dilek.onder@stargazete.com
DOĞAN AKHANLI akhanli@gmx.de
DOĞAN HEPER dheper@milliyet.com.tr
DOĞAN HIZLAN dhizlan@hurriyet.com.tr
DOĞAN KOLOĞLU dkologlu@milliyet.com.tr
Dr.GÜNDÜZ TEZMEN gtezmen@hurriyet.com.tr
Dr.NİLGÜN GEDİKOĞLU ngedik@hurriyet.com.tr
DÜCANE CÜNDİOĞLU dcundioglu@yenisafak.com.t

tılsım16
15-02-07, 21:56
süslü cok saol o yazıyı koydugun ıcın bence cok guzel cevap vermısler....
bırılerı kına yaksın artık amaclarına ulastı ....ınanamıyorum ya bu cınayet degılde nedır????????????? kaldırılmasını ısteyenlere dıyecek tek lafım sız daha uyuyun!!!!!!!!!!!!

yapsın bır sınema fılmı gıselerı mahvedelım bırılerıde artık gerceklerı gorsun!!!! uyan turkıye!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ünall
ya varya bu sansur ılletı yıne cıktı ortaya ortalık kasrıtı nedır yaa ıztesdımız ızlemkte oızguruz ıstemeyen ızlemez yaa zorlamı ızlıyolar ne geri...lı mılltız yaa

Melal
EBUBEKİR EROĞLU e.eroglu@zaman.com.tr
EDİBE SÖZEN e.sozen@zaman.com.tr
EHMET EMİN KAZCI mkazci@akit.com.tr
EKREM DUMANLI e.dumanlı@zaman.com.tr
EMİN ÇÖLAŞAN ecolasan@hurriyet.com.tr
EMİN KARACA ekaraca@yenigundem.com
EMİN PAZARCI eminp@aksam.com.tr
ENGİN ARDIÇ eardic@stargazete.com
ENGİN VEREL everel@fanatik.com.tr
ENİS BERBEROĞLU eberber@hurriyet.com.tr
ENVER SEYİDOĞLU enver.seyidoglu@ihlas.net.tr
ERCAN AKTUNA ercanaktuna@aksam.com.tr
ERDAL ŞEKEROĞLU seker@pamuk.cu.edu.tr
ERDOĞAN ŞENAY esenay@milliyet.com.tr
ERHAN BAŞYURT e.basyurt@zaman.com.tr
ERKAN ÇELEBİ ecelebi@hurriyet.com.tr
EROL EMED genki@gol.com
EROL KATIRCIOĞLU ekatircioglu@radikal.com.tr
EROL ÖZBİLGEN e.ozbilgen@zaman.com.tr
ERSAN ÇELİK ersanc@aksam.com.tr
ERTUĞ YAŞAR ertugy@aksam.com.tr
ERTUĞRUL ÖZKÖK eozkok@hurriyet.com.tr
ESEN ÜNÜR esen.unur@stargazete.com
ESİN ÇETİNEL ecetinel@radikal.com.tr
EYÜP CAN e.can@zaman.com.tr

ARUK MERCAN f.mercan@zaman.com.tr
FATİH URAZ f.uraz@zaman.com.tr
FEHMİ KORU dcundioglu@yenisafak.com.tr
FERAİ TINÇ ftinc@hurriyet.com.tr
FERHAT BARIŞ f.baris@zaman.com.tr
FERZENDE KAYA fkaya@journalist.com
FEYZA HEPÇİLİNGİRLER feyza@yenigundem.com
FİKRET BİLA fbila@milliyet.com.tr
FİKRET ERTAN f.ertan@zaman.com.tr
FİKRİ TÜRKEL f.turkel@zaman.com.tr
FUAT BOL fuat.bol@ihlas.net.tr
FUNDA ÖZKAN fozkan@radikal.com.tr

ANİ MÜJDE g.mujde@milliyet.com.tr
GÜLAY GÖKTÜRK gokturk@turk.net
GÜLER KÖMÜRCÜ gulerk@aksam.com.tr
GÜNERİ CİVAOĞLU gcivaoglu@milliyet.com.tr
GÜNGÖR MENGİ gmengi@sabah.com.tr
GÜNGÖR URAS guras@milliyet.com.tr
GÜNTAY ŞİMŞEK g.simsek@zaman.com.tr
GÜVEN TANER gtaner@simge.com.tr

H.İBRAHİM EKİZ i.ekiz@zaman.com.tr
HAKAN KIRIMLI h.kirimli@zaman.com.tr
HAKKI DEVRİM hdevrim@hurriyet.com.tr
HALİL DELİCE halil.delice@ihlas.net.tr
HALİT KAKINÇ hkakinc@stargazete.com
HALUK DURSUN h.dursun@zaman.com.tr
HALUK KALAFAT hkalafat@hurriyet.com.tr
HALUK ŞAHİN haluks@kanald.com.tr
HASAN CEMAL hcemal@milliyet.com.tr
HASAN KARAKAYA hkarakaya@akit.com.tr
HASAN PULUR h.pulur@milliyet.com.tr
HASAN SUTAY h.sutay@zaman.com.tr
HASAN ÜNAL h.unal@zaman.com.tr
HAŞMET BAŞAR ekonomi@ihlas.net.tr
HAYRİ BEŞER h.beser@zaman.com.tr
HAYRİ ÇETİNKAYA hcetin@hurriyet.com.tr
HEKİMOĞLU İSMAİL h.ismail@zaman.com.tr
HİKMET ÇETİNKAYA hikmet.cetinkaya@cumhuriyet.com.tr
HİLMİ YAVUZ h.yavuz@zaman.com.tr
HINCAL ULUÇ uluch@sabah.com.tr
HULKİ CEVİZOĞLU hulki.cevizoglu@populerbilim.com.tr
HÜSEYİN AYKOL aykol@operamail.com
HÜSEYİN GÜLERCE h.gulerce@zaman.com.tr
HÜSEYİN SÜMER h.sumer@zaman.com.tr

Hilo
15-02-07, 21:57
bizeyazin@kanald.com.tr kanal dnin maili...arayalim bisi yapalim...!!mail atalim...birmiz gzl bir metin yazsin gzl türkceyle..gösterelim onlara günlerini...bu türk gencligi bu diziyi izliicekler!!BU KADAR!!

Melal
15-02-07, 21:57
İ.HÜSEYİN YILDIZ yildizmm@aksam.com.tr
İBRAHİM KARAYEĞEN i.karayegen@zaman.com.tr
İBRAHİM KARDEŞ ikardes@yenisafak.com.tr
İBRAHİM KIBRIZLI i.kibrizli@zaman.com.tr
İDRİS GÜRSOY i.gursoy@zaman.com.tr
İĞREK M.MURAT m.igrek@guresimiz.org
İLKER SARIER isarier@sabah.com.tr
İLNUR ÇEVİK i.cevik@zaman.com.tr
İPEK CEM ipek.cem@sabah.com.tr
İSKENDER PALA i.pala@zaman.com.tr
İSMET BERKAN ismet.berkan@radikal.com.tr
İSMET ÖZEL iozel@yenisafak.com.tr
İSMET TONGO ismet.tongo@fanatik.com.tr
İSTANBULLUOĞLU ALTUĞ a.istanbulluoglu@guresimiz.org
İZZET SEDES izzets@aksam.com.tr

KADİR DİKBAŞ k.dikbas@zaman.com.tr
KAZIM KANAT kazimk@aksam.com.tr
KEMAL GÜLER kguler@akit.com.tr
KEMAL ULUSU kemalu@aksam.com.tr
KENAN AKIN kenan.akin@ihlas.net.tr
KENAN ATEŞ kenanates@aol.com
KÜRŞAT BAŞAR kbasar@stargazete.com

ADİR DİKBAŞ k.dikbas@zaman.com.tr
KAZIM KANAT kazimk@aksam.com.tr
KEMAL GÜLER kguler@akit.com.tr
KEMAL ULUSU kemalu@aksam.com.tr
KENAN AKIN kenan.akin@ihlas.net.tr
KENAN ATEŞ kenanates@aol.com
KÜRŞAT BAŞAR kbasar@stargazete.com

LEYLA UMAR lumar@sabah.com.tr

M. ENES ERGENE e.ergene@zaman.com.tr
M.AKİF AYDIN makifaydin@yenisafak.com.tr
M.ALİ YILDIRIMTÜRK a.yildirimturk@zaman.com.tr
M.NECATİ ÖZFATURA m.necati@ihlas.net.tr
M.NECATİ SEPETÇİOĞLU n.sepetcioglu@zaman.com.tr
MAHMUT BÜRKÜK m.burkuk@zaman.com.tr
MAHMUT ÇEBİ m.cebi@zaman.com.tr
MARİO LEVİ mlevi@yenigundem.com
MEHMED NİYAZİ m.niyazi@zaman.com.tr
MEHMET ALTAN maltan@sabah.com.tr
MEHMET GÜNDEM m.gundem@zaman.com.tr
MEHMET METİNER mehmetmetiner@turkport.net
MEHMET ŞEKER mseker@yenisafak.com.tr
MEHMET TAN mtan@fanatik.com.tr
MEHMET Y. YILMAZ mehmet.yilmaz@radikal.com.tr
MELİH ARAT m.arat@zaman.com.tr
MELİH AŞIK m.asik@milliyet.com.tr
MELİKŞAH UTKU mutku@yenisafak.com.tr
MERAL TAMER mtamer@milliyet.com.tr
MESUT YAR mesutyar@mesutyar.com
METİN TOKER m.toker@milliyet.com.tr
METİN TÜKENMEZ mtukenmez@fanatik.com.tr
MIGIRDIÇ MAGROSYAN magrosyan@yenigundem.com
MİM KEMAL ÖKE m.kemal.oke@ihlas.net.tr
MİNE KIRIKKANAT mine.saulnier@free.fr
MUHARREM SARIKAYA msarikaya@hurriyet.com.tr
MUHSİN KIZILKAYA mkizilkaya@yenigundem.com
MÜMTAZ SOYSAL msoysal@hurriyet.com.tr
MURAT BAŞARAN mbasaran@ihlas.net.tr
MURAT BİRSEL mbirsel@sabah.com.tr
MUSTAFA ARMAĞAN m.armagan@zaman.com.tr
MUSTAFA BALBAY balbay@cumhuriyet.com.tr
MUSTAFA DOLU mustafad@aksam.com.tr
MUSTAFA KUTLAY mkutlay@hurriyet.com.tr
MUSTAFA KUTLU mkutlu@yenisafak.com.tr
MUSTAFA MUTLU mmutlu@stargazete.com
MUSTAFA NOYAN mnoyan@fanatik.com.tr
MUSTAFA ÜNAL m.unal@zaman.com.tr

pest
15-02-07, 21:58
demkki bunlar toplantı filan yapmamışlar sadece showtvyi tehdit etmişler yayınlarsan lisansını elinden alırız diye. ee kanal ne yapsın daha

bu araada eğer bu durun doğan medya grubunda olsydı şimdi doğan medya kuruluşunun yayın organları bangır bangır bağırırdı "sansür hortladıiyıllar sonra sansür uygulandı" diye hatta belki son dakiaka duyururulardı

vanessa19
su anda ankara umıtkoyde ufak bır tartısma cıktı...

dısarda...jandarma geldı...

yazıklar olsun!!!ınsanlar sinirden aglıyorlar

nasıl yayınlamazlar....!!!!!!!!!!

Melal
NACİ KUTLAY nkutlay@yenigundem.com
NACİ YALINKILIÇ nyalinkilic@fanatik.com.tr
NAİL GÜRELİ ngureli@milliyet.com.tr
NAZAN BEKİROĞLU n.bekiroglu@zaman.com.tr
NAZİF GÜRDOĞAN ngurdogan@yenisafak.com.tr
NAZİRE KALKAN nkalkan@milliyet.com.tr
NAZLI ILICAK nilicak@yenisafak.com.tr