Tüm Versiyonu Göster : Smallville - 4. Sezon Yorumları
4. Sezon başlıyor.
http://img220.imageshack.us/img220/6812/s4tradingcard1gi1.jpg
Cast
Tom Welling .... Clark Kent
Kristin Kreuk .... Lana Lang
Michael Rosenbaum .... Lex Luthor
Jensen Ackles .... Jason Teague
John Glover .... Lionel Luthor
Allison Mack .... Chloe Sullivan
Annette O'Toole .... Martha Kent
John Schneider .... Jonathan Kent
http://img144.imageshack.us/img144/3739/12341682ph0.jpg http://img246.imageshack.us/img246/2209/vlcsnap48222ku2.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/7970/vlcsnap48311or0.jpg http://img74.imageshack.us/img74/174/vlcsnap48813gr2.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/8756/vlcsnap49103mq4.jpg http://img74.imageshack.us/img74/5295/vlcsnap49298hi1.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/9407/vlcsnap49704pb7.jpg
Konuk Oyuncu
Erica Durance .... Lois Lane
http://img74.imageshack.us/img74/2420/ericaduranceeg8.jpg
4. Sezon 18.02.07 tarihinden itibaren her pazar saat 19.00 da.
Not: Başlık pazar gününe kadar kilitli kalacaktır.
Başlık açılmıştır. Küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Lütfen spoiler kuralına dikkat edelim.
yarım saat sonra smallville başlıcak güzel bir bölüm olduğu kesin merakla bekliyorum
hakkatende çok güzel bir bölümdü.ben 3.sezonu toplasanız bu kadar zevkli bir bölüm izledigimi daha hatırlamıyorum.lois in diziye katılması bence süper olmuş clark la atışmaları da çok iyidi bence:D lanaya ise nefretim birikmeye başladı şimdiden daha ayrılalı 2 ay olmuş gitmiş orda hemen birini bulmuş bi de ilk aylarını kutluyolar pehhhh.4.sezon oldukça zevkli geçicek gibi gözüküyor.
bencede çok güzel bi bölüm olmus herşeyin başlangıcı gibi ...
çooooook güzel bir bölümdü!!! :happy0064
3.sezon boyunca sıkıntıdan patlarken bu bölümü gözümü kırpmadan izledim.herşeyde bir farklılık vardı.çekimi değişikti-yönetmeni mi değişti?
loisin hala kart olduğunu düşünüyorum ama gerçekten diziye çok yakışmış,renk olmuş.
chloe keşke hiç dönmese...
lanaya da birşeyler olmuş,karakteri artık tamamen oturmaya başlamış-artık lanacığı daha çok seviyorum :good: çok güçlü gerçekten canım benimmm.jasonla çok yakışmış ama tabi sonsuza kadar clana :img-yes: herzamanki gibi lanalı sahnelerden çok zevk aldım,onu smallville dışında görmek çok güzeldi.
lex artık sınırları zorluyor olağanüstü!!!
Bugün itibariyle 6 sezonun içinde en çok sevdiğim sezon başladı.
Lana nın Paris gerçekten de yeni bir başlangıç oldu. Hem yeni bir sevgilisi hem de yeni bir dövmesi oldu. :img-hyste Bu dövmeye dikkatli bakın ileride yine görebiliriz. :img-wink:
Lex gerçekten sınırları iyice zorluyor. Üç kutsal taş olayı çıktı. Yeni merak durumu. Clark ı araştırmaktan vazgeçmesine yarar umarım.
Çekimler daha güzel olmuş gerçekten. Clark ın da uçtuğunu gördük ya artık gözümüz açık gitmeyiz. :img-hyste
Bu arada orjinal konuya birçok gönderme vardı yine. İşte bunlardan biri;
Pilot radarda onlara doğru bir şeyin yaklaştığını görünce,
''What is it? A bird? A plane?'' :img-hyste
Lois i pek sevmiyorum. Ancak Lana dan kat kat iyidir. Smallville e renk getirecek bir karakter.
kaptan jack 18-02-07, 21:01 harika bir bölümdü....heyecan içinde izledim bu bölümü.....yalnız bu bölüm lana yı görmeyi beklemiyordum...birde sevgilisini tabi.....onada bişeyler olmuş ama izleyip görücez....:img-yes:
Merhaba arkadaşlar bu bölüm için ne diyebilirmki? harikaydı özellikle diyebeilecğim sahne yok bütün sahneler güzeldi ama tabi Lana'nın dövmesi gerçekten güzel bakalım o dövme başına ne işler açacak ( öyle güzel olmasının altında kesin bir şeyler olacağı kaanatindeyim de :img-wink: ) Lex'e üzüldüm zavallıcıkk 72 saatte bir kan tazeliyormuş gelecekte yapacakları şeyleri düşündükçe bu ona oh olsun demek istiyorum ama genede kıyamıyorum yaa :img-wink: Lois ile de tanıştık sonunda ya ben bir şey soracağım 6. sezoncu arkadaşlar Lois artık hep varmı yoksa şimdi bende varımm ama ilerde bir beni görün diye mi geldi ?? adını en başta göremedimde ve tabi Chole ya bir soru Clark Lois'e nasıl onun ölmediğini açıklayacak mesela ben sorarım nerden biliyorsun ?? neyse şimdilik bu kadar ama arkadaşlar size katılıyorum çekimler gerçekten güzeldi aa tabi Martha yı unutmamak lazım sayesinde Clark'a ve Jonathan'ı kurtardı ee annelik böyle bir duygu işte sevdikleri için herşeyi yaparlar.. birde bir soru daha ( galiba çok soru soruyorum ama eskileri pek bilmediğim için:img-blush :img-blush Martha nın Lionel ile arasındaki bağlantı ne yani kurtulamadığını söyledi ya geçmişte yanında çalışıp ayrılsa bile Lionel onada birşeyler yapardı ama hiç bir şey yapmıyor hatta konuşuyor bile beni aydınlatırmısınız ? ) neyse arkadaşlar hoşçakalın görüşmek üzere..
gerçekten harika bilr bölümde spoiler vermemeye dikkat ediliyor olması ne gzüel çünkü ben cnbc e dışındaki bölümleri izlemedim.ama bu bölüm süüüüüüüperdi.
Benim ilk mesajım buraya kısmet oldu.
O yüzden genel olarak diziye bakış açımı anlatayım.
Benim bir numaralı karakterim Lionel Luthor.
Elbette dizideki en heyecanlı bölümlerin,
Lionel'ın icraatleriyle ve Clark'ın yollarının kesiştiği bölümler olması tesadüf değil.
Ama Baba Luthor'un saçlarını kestirmiş olduğu bu hali,
ona pek yakışmıyor.
O Uzun saçlı, hem gezgin hem bilgin halini kesinlikle tercih ederim.
Bir de en kısa zamanda,
düştüğü bu hapisten çıkmasını beklediğimi söylemeliyim.
Neyse bu bölüm için diyeceklerime gelirsek,
Arkadaşın dediği gibi çekimlerden ışıklara kadar,
herşeyde belli ölçüde bir değişim farkedilebiliyordu.
TV Ekranının,
sinema misali Alttan ve Üstten küçültülmüş olması dikkat çekti.
Bence yakın gelecek için 2-3 soru belirdi.
İlki, acaba Lex'in içkisine,
Lionel'in zehir koydurtmadığı ihtimalinin ne derece doğru olduğu?
Ne de olsa babası, değil mi? Ama öte yandan o koydurtmadıysa kim olabilir ki?
Bir diğeri, Lana & O eski çağlara ait kabartmalar & Dövme arasında,
ne gibi bir bağlantı var?
Ve son olarak tabii ki, Chloe nerede?
Bunlar akla gelen sorulardan bazıları...
Hep birlikte yanitlarini bekleyeceğiz.
gerçekten dün akşam en çok sevdiğim sezon başladı.sonunda sevimsiz lois ile tanıştı cnbce den takip edenler.kimin yazdığını hatırlamıyorum ama kesinlikle katılıyorum,lois kart gösteriyor.ve benim hiç hoşlanmadığım,hiçde güzel bulmadığım bir kadın.ayrıca erkekler için bir spoiler vereyim.zararsız bir spoiler.4.sezon erkeklerin lana ya aşık olucakları bir sezon diyebilirim.4.sezon boyunca ortalıkta adeta bir porselen bebek gibi dolaşıyor lana.zaten bir etrafta dolaşmayı,birde ortalığı karıştırmayı çok iyi biliyor:icon_evil .
alonsomania 21-02-07, 17:39 Mesajınız spoiler içerikli olduğu için silinmiştir. Lütfen spoiler kuralına uyunuz.
33rd Annual Saturn Awards
BEST NETWORK TELEVISION SERIES
"Heroes"
"Jericho"
"Lost"
"Smallville"
"24"
"Veronica Mars"
BEST SUPPORTING TV ACTRESS
Gabrielle Anwar ("The Librarian: Return to King Solomon's Mines")
Jennifer Carpenter ("Dexter")
Ali Larter ("Heroes")
Allison Mack ("Smallville")
Elizabeth Mitchell ("Lost")
Hayden Panettiere ("Heroes")
Bu sene sadece iki dalda aday olmuş dizimiz. Geçen sene 4 ya da 5 dalda adaydı. :icon_sorr
Biliyorum bu konuya ait değil ama Heroes süper bir dizi bence odulu o alır tabi daha yarısma yapılmamıssa
çok güzel bir bölümdü.belki 4-5 kere izlemişimdir ama yeniden izlemek güzel oldu:img-grin2 .lois in ne kadar sevimsiz ve vurdumduymaz olduğunu bu bölümde daha açık bir şekilde gördük.ve chloe nin yerini kimsenin tutamayacağını da.ve bölümün son sahnesinde çalan harika maroon5 şarkısı da lanaya,hani cuk diye oturmuş.
evet gerçekten çok güzeldi ama bilmiorum bende eksiklik vardı yada yeni sezon bölümü diye bazı şeyleri kavrayamadım o yüzden birisi yorum yapsın ben sonraya kalayım demiştim MELENA teşekkürler sayende yorum yaptım.. tabiki Maroon5 şarkı harikulardeydi...
3. sezona hiç bakmadım diyebilriim..çünkü 2.sezonun ortalarına doğru beni sıkmaya başladı smallville..ama geçen gün sezon premierinin tekrarında bir baktım lois gelmiş..bakıyım bi izleyeyim dedim..ve bittim..devam etmemin nedeni lositir diyebilrim...bence clarklada çok yakışıyolar ve ben clark ve lanacıyken cloise döndüm..
çok güzel bir sezon bizi bekiyo gibi gözüküyo..özellikle lana nın olayını çok merak ediyorum:img-wink:
4.sezon bomba gibi olacaga benziyor.su iki bölüm de bana film tadi verdi.yani o kadar konusu dolu gibi geldi bana.lois'i kesinlikle sevdim.sadece biraz geveze:img-grin2 ve merakli.o da biraz ailede var galiba.chloe de öyle ya...ve dedikleri gibi yönetmen mi degismis bilmiyorum ama çekim de harika.
4.bölüm,4.sezonun en güzel bölümlerindendi.benim birkaç favori bölümümden birisidir.chloe yi sevmeme neden olan ilk bölüm:img-grin2
bu bölüm gercekten mütis gidio.. reklam werince hemen yorum yapmak istedimm.. abby nası bi kız oldu öle yaa =) Lanaya ve Brette cok üzüldüm ama iileşirler onlar.. Clarkın Loisi kurtarması iiydi.. Loisin cıkarken ona ettiği küfür fln =)=) ben bundan önceki 2 ya da 3 bölümü izlemedim daha doğrusu 4. sezonda izlediğim ilk bölümü.. 3. sezonun finalini de izlememistim.. bi ölüden bahsediosunuz chole diosunuz o chole bizim chole olamaz di mi yani?? kafam karıstı yardımcı olursanız =)
ben bundan önceki 2 ya da 3 bölümü izlemedim daha doğrusu 4. sezonda izlediğim ilk bölümü.. 3. sezonun finalini de izlememistim.. bi ölüden bahsediosunuz chole diosunuz o chole bizim chole olamaz di mi yani?? kafam karıstı yardımcı olursanız =)
Chole 3. Sezon da lionelin hapse girmesine sebep olmuştu lionel de intikam peşindeydi ve cholenin yeni evini havaya uçurdu.Herkes Choleyi ölü zannediyordu ama lex son anda onları evden çıkardı ve gizledi.Cholenin gizlendiği her gün herkes onu ölü zannediyordu ama bizim Clark olaya el attı ve gerçek ortaya çıktı.
Merhabalar kesinlikle güzel bir bölümdü Allahım chole'nin son sahnedeki loise ve Clark'a bakışı varya bitirdi benii sanki galiba bu seferde Kuzenime kaptırorum Clarkı bakışıydı ama sıkı kız bisim Lois tekmeler olsun yumruklar olsun falan ben sevmeye başladım Loisi biraz fazla ve gereksiz yerlerde konuşuyor olsada ( genetik :) ) anlamadığım nokta hani misafirdi bakıorumda Liseye falan da kayıt yaptırdı kalıcı gözüküyor..
[QUOTE=golgem_;2553774]Merhabalar kesinlikle güzel bir bölümdü Allahım chole'nin son sahnedeki loise ve Clark'a bakışı varya bitirdi benii sanki galiba bu seferde Kuzenime kaptırorum Clarkı bakışıydı
evet.bu bölümde en sevdiğim sahne buydu benimde.çok üzülyorum ben bu kıza yaw.4.sezonda chloe yi sevmeye başlamamın nedeni bu sahneydi zaten.buarada clark son sahnede suyun içinden çıktığındaki gülümsemeside beni benden aldı:img-in_lo
kaptan jack 06-03-07, 14:59 çok güzel bir bölümdü...asıl olay bölümün sonundaydı zaten...chole nin bakışları beni baya etkiledi....clark ve lois in bakışmaları çok tatlıydı...valla artık lana dan kurtulup yeni ufuklara yelken açması çoktan gerekiyordu...hoş hala açmış degil ya neyse.........:happy0064
Açıkçası dördüncü sezonu izlemeden önce hep lana ve clarkın birlikte olmasını istiyordum ama lois gördükten sonra fikrim degişti inanılmaz tatlı ve sevimli bir kız bana göre clarkın lois gibi bir kıza ihtiyacı var lana çok durgun ve soguk bir kız
Ben 3.sezondan sadece 2 bölüm izleyebildim.Umarım çok şey kaçırmamışımdır.
Ben de Chole üzüldüm cidden yine olmayacak bakışıydı o.
Lois'i yeni gördüm tekmeleri güzeldi:)
Lana'nın dövme olayını açıklar mısınız?Pek anlayamadım birden vücunda mı belirdi?
Bir de Lois güzelleşmek için o kadınla görüşürken kadında demiyorki kızım sen zaten güzelsin komik buldum o kısmı:)
siyahsapkali 09-03-07, 13:49 ya gercekten ben o ' a bird? a fly?' bölümünde çok heycanlandımn::happy0064 ama asıl başka bişey sorcam... ben normalde öle romantik filmleri filan sevmem ama bi gün bi hata yaptim ve sweet november'ı izledim...(cnbc-e de yayınlandı yakında hatırlarsanız).... ve nolur biri bana o filmde lexin oynamadığını sölesin şaşkınlığn son noktası heralde. bu kadar iki zıt karakter... ya nolur o o olmasın:sad53:
ya gercekten ben o ' a bird? a fly?' bölümünde çok heycanlandımn::happy0064 ama asıl başka bişey sorcam... ben normalde öle romantik filmleri filan sevmem ama bi gün bi hata yaptim ve sweet november'ı izledim...(cnbc-e de yayınlandı yakında hatırlarsanız).... ve nolur biri bana o filmde lexin oynamadığını sölesin şaşkınlığn son noktası heralde. bu kadar iki zıt karakter... ya nolur o o olmasın:sad53:
Evet. Oradaki eşcinsel karakteri Michael Rosenbaum canlandırdı. O bir oyuncu bu çok normal. :img-wink:
Chole 3. Sezon da lionelin hapse girmesine sebep olmuştu lionel de intikam peşindeydi ve cholenin yeni evini havaya uçurdu.Herkes Choleyi ölü zannediyordu ama lex son anda onları evden çıkardı ve gizledi.Cholenin gizlendiği her gün herkes onu ölü zannediyordu ama bizim Clark olaya el attı ve gerçek ortaya çıktı.
oh be walla süpersinn!! düsün düsün isin icinden cıkamamıstımm =) gercekten cok gsl gidioo.. bn de Loisi sewmeye basladımm.. insllahh clark onu sewer.. clark lanayla olduğundan daha mutlu olur bence loislee we de insllah öle olurr
çok güzel bir bölüm:happy0064 sakın kaçırmayın buakşam.
bu aksamın ilk yorumu bnden galba (en azından öle görünüo) bence cok güzell bi bölümdü lois gidio mu yaa..! :( üniversiteden kabul etmisler, ne güzel alısmıstık ona..! Clark cok basarılıydı bu bölümde :img-hyste :img-hyste acaip derecede fln =)=) bazı seyler acığa cıktı : Clarkın Lanayı unutamaması, Chole'n hala Clarka ilgi duyması (kendisi söledi).. ayrıca Lexle Clark ta barıstılar, spr.. Takım Clarkı sewmeye basladı o da spr.. güzel bi bölümdü.. sonunda Clarkın Loisin arkasından (ölesine bakıodu ama) bakısı cok hosuma gitti git gide daha da tatlılasıo bu cocuk gözümde.. noluo bana ya flnn :img-wink: gelecek hafta neler olucak merak ediorum
dizi şu anda bence tek kelimeyle süper gidiyo.bölümlerin hepsi çok iyidi umarım böyle devam eder.3.sezona göre oldukça iyi geldi bu sezon
katılıorum.. daha carpıcı =) olaylar daha ilgi cekici we sürükleyici.. böyle dewam etmeye dewam etsin :img-hyste (ne de güzel cümle kurarım))
alonsomania 11-03-07, 21:17 kesinlikle katılıyorum en güzel sezon bu ve en ilginç olaylar galiba burda ben biraz ilerdeyim cnbc-e den ama olsun tekrarları bile güzel
kaptan jack 11-03-07, 22:02 çok güzel bir bölümdü....lex ile clark barıştı...chole nin clarka karşı hala birşeyler besledigini anladık....lois şimdi çıktı mı dziden....yoksa birkaç bölüm sonra geri mi dönecek..........
öncelikle benim favorim olan bir bölümdü,ve harikaydı.chloe nin aşık hallerine bayıldım.çok tatlıydı.ama clark ile son sahnesindeki konuşmasına çok üzüldüm:icon_sorr .'' I honestly still have this fellings in me somewhere'' daha ne söylesin???:icon_sorr clark onu yanağından öptüğünde bile gözleri doldu.bu kız bundan çok daha fazlasını hakediyor.:img-yes:
öncelikle benim favorim olan bir bölümdü,ve harikaydı.chloe nin aşık hallerine bayıldım.çok tatlıydı.ama clark ile son sahnesindeki konuşmasına çok üzüldüm:icon_sorr .'' I honestly still have this fellings in me somewhere'' daha ne söylesin???:icon_sorr clark onu yanağından öptüğünde bile gözleri doldu.bu kız bundan çok daha fazlasını hakediyor.:img-yes:
katıLıyorum chole çok fazlasını hak ediyor
bu arada lois ne zaman dönecek? :D bilen var mı?
Ben smallvillenin bütün sezonlarında cholenin bu kadar tatlı sevimli çocuk gibi vede kıskanç oldugu bir bölüm izlemdim gerçekten bu bölümde bir çok kişinin choleye hayran kaldığını düşünüyorum bu arada loisin clarkı suya düşürdüğünde lois ile clark arasındaki bakışmada gözlerden kaçmadı :D
Arkadaşlar Lois çok uzun zamanmı oynamıycak dizide ne zaman tam anlamıyla diziye geri dönicek
Arkadaşlar Lois çok uzun zamanmı oynamıycak dizide ne zaman tam anlamıyla diziye geri dönicek
Bu haftaki bölümü saymazsak 3 hafta sonra Lois tekrar görünecek.
Run 11.03.07
Transference 18.03.07
Jinx 25.03.07
Spell 01.04.07
şey loisin geri dönüş sebebi ne olcak yada bütün özetleri nerden okuyabilirim:icon_whis :img-help:
şey loisin geri dönüş sebebi ne olcak yada bütün özetleri nerden okuyabilirim:icon_whis :img-help:
Spoiler bölümünde Lois ile ilgili sorularıını sorabilirsin.
Smallville18 19-03-07, 18:04 sonunda adalet birliğinin ilk üyesini gördük.bart ve clark çok iyi anlaştı.
özellikle son sahne harikaydı.
bart beni yakalayabilirsen belki fikrim değişebilir demişti.clark ve bartın yarışı beni öyle heycanlandırdı ki.bartın arkasını dönerek koşması ve bir anda clarktan nerdeyse 100 misli hıza çıkması ve gözden kaybolması clarkıda şaşırttı.clark smallville evreninde herzaman kimseye hissettirmesede kendini yalnız hissediyor.bartla eğer dizide batmanda oynasaydı herhalde en iyi dostu batman değilde bart olurdu o derece yani:D
lexin herzamanki gibi birşeyleri saklaması beni hiç şaşırtmadı.ilk taşı kaybetmiş daha ne arıyorki diğerlerini hiç bir işe yaramıyacak.
cnbcenin yayınladığı peş peşe güzel bölümler.yurt dışında verilen arayı telafi ediyor valla...
siyahsapkali 22-03-07, 19:34 ben izleyemiyorum hiç bi bölümü ya offff
siyahsapkali 22-03-07, 19:35 ben izleyemiyorum hiç bi bölümü ya offff
gerçekten saati ve günü çok kötü.
7 tam haber ve yemek saati.en azından tekrarının saatinin değişmesini sağlayamaz mıyız acaba?
siyahsapkali 23-03-07, 19:38 ya ondan değil... herkes ayrı bişe izliyoçç özel yurda geccem valla sırf cnbce dizileri yüzünden:icon_sorr
siyahsapkali 25-03-07, 14:03 ya tam hersey yeni yeni başlarken ben izleyemiyorum biri bana tüm ayrıntılarıyla anatsın nolur ağlarım bak:icon_sorr
ya tam hersey yeni yeni başlarken ben izleyemiyorum biri bana tüm ayrıntılarıyla anatsın nolur ağlarım bak:icon_sorr
wallahii çok şey kaçırıyorsun izleyemeyerek.şuan 6.sezonu izleyen birisi olark söylüyorum ki bence 4.sezon en iyi sezondu.
KUZEYSANTA 25-03-07, 17:09 evet baya büyük olaylar yaşanmıştı o sezon da
bunlardan en buyugu zaten lois diziye katıldı kim varsa element taşlarının peşıne düşüyor v.s v.s zaten dızı aslında 4 sezonla bıraz heyecanlı olmaya başlamıştı:good:
siyahsapkali 25-03-07, 17:47 çok saolun arkadaşlar insan birz olsun''bu sezon kötü ya merak etme '' filan der:icon_sorr telefondan izlemeye çalışıyorum ozaman da ne bilim çok güzl bölümleri güzl bi şeklde belki başka bi zaman izlerim diye izlemiyorum :sad53:
gerçekten saati ve günü çok kötü.
7 tam haber ve yemek saati.en azından tekrarının saatinin değişmesini sağlayamaz mıyız acaba?
Aynen ben evde olamıyorum gece geç saatte tekrarlanıyor cuma izleyemiyorum zaten koptum diziden halbuki eskiden ne heyecanla izlerdim.
Tekrarı cuma akşam saat 6 gibi oluyor. Normal gösterimi de pazar akşamları saat 7'de.
KUZEYSANTA 26-03-07, 06:03 geçede tekrarı var dizilerin tabı uyanık kala bılenler ıcın
Dizinin tekrarları yayınlandığı günün gecesi ve cuma günleri saat 19da. Lütfen artık izleyemiyorum ne yapacağım mesajlarına ara verelim.
4.06 Tranference
5 bölümde izlediğim en iyi ve en saçma bölüm bu bölümdü. Ama çok eğlendim. Hala etkisindeyim hatta. Üstüne X Files'ı ve Heroes'i izleyince daha bir kötü oluyor insan.
Lionel öyle adi bir insan ki her bölümde beni daha da hayrete düşürüyor. Seni seviyorum dedikten sonra oğluyla bedenlerini değiştirecekti. Oğlunu ölüme terk edecekti. Kendisi ise ömrünü uzatmış olacaktı. Sonra araya Clark girdi. Lionel ile yer değiştirdiler. Süperdi ama. Lex Clark diye bağırınca Lionel döndü. :)
Her şeyden önce Clark çok çekiciydi. Önce mavi gömlek sonra siyah gömlek giydi ve benim aklbimi bir kez daha çaldı. Bu adamın iyi giyinmesi için illaki içine bir şey kaçması gerekiyor. :icon_whis
Bölümde en çok Lionel'in aynanın karşısında Clark'ın vücuduna bakmasına güldüm. :img-hyste Bir de Martha ile olan sahneleri çok komikti. İğrenç adam Martha'ya olan ilgisini nasıl açığa çıkarttı.
Lex'i tehdit etmesi. Az daha Martha gelmeseydi onu öldürecek olması gözümde Lionel'ı bir hiç yaptı. Zaten 6.16dan dolayı hala sinirliyim. :dito
Clark'ın Martha'ya onun gerçek olduğunu anlatmaya çalışması çok hüzünlüydü. :img-cray:
Clark'ın (Lionel'in) Chloe ile konuşması yine çok adiceydi. Üstelik kıza havanı alırsın dedi. Lana'ya söylediği sözler de hoş değildi ama umursamıyorum. :lol:
Bölümdeki saçma olan kısım da yine birinin hafızasını kaybetmiş olması. Ama çok saçma. Madem bunun bir yan etkisi var neden Clark her şeyi hatırlayabiliyor. :hıh
Bu arada taştaki sembolü herkes görmüştür. Lana'nın dövmesi de bu sembolden. Demek ki Lana'nın da Paristeki o günden hiçbir şey hatırlamaması bu yüzden. Lionel-Clark olayındaki gibi Lana sembole dokunmuş ve çok güçlü bir ışığa maruz kalmıştı. Sonra uyandığında hiçbir şey hatırlamıyordu. Demek ki Lana'nın bedenini kullanan ya da kullanacak olan biri var. :img-wink:
Bu arada Lana'nın ailesinin ne kadar garip olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Büyükbüyük teyzesi evliyken gider Jor-El ile sevgili olur. Büyükbüyükannesi de cadı olarak gömülür. :icon_whis
Smallville18 26-03-07, 16:42 Dizinin tekrarları yayınlandığı günün gecesi ve cuma günleri saat 19da. Lütfen artık izleyemiyorum ne yapacağım mesajlarına ara verelim.
4.06 Tranference
5 bölümde izlediğim en iyi ve en saçma bölüm bu bölümdü. Ama çok eğlendim. Hala etkisindeyim hatta. Üstüne X Files'ı ve Heroes'i izleyince daha bir kötü oluyor insan.
Lionel öyle adi bir insan ki her bölümde beni daha da hayrete düşürüyor. Seni seviyorum dedikten sonra oğluyla bedenlerini değiştirecekti. Oğlunu ölüme terk edecekti. Kendisi ise ömrünü uzatmış olacaktı. Sonra araya Clark girdi. Lionel ile yer değiştirdiler. Süperdi ama. Lex Clark diye bağırınca Lionel döndü. :)
Her şeyden önce Clark çok çekiciydi. Önce mavi gömlek sonra siyah gömlek giydi ve benim aklbimi bir kez daha çaldı. Bu adamın iyi giyinmesi için illaki içine bir şey kaçması gerekiyor. :icon_whis
Bölümde en çok Lionel'in aynanın karşısında Clark'ın vücuduna bakmasına güldüm. :img-hyste Bir de Martha ile olan sahneleri çok komikti. İğrenç adam Martha'ya olan ilgisini nasıl açığa çıkarttı.
Lex'i tehdit etmesi. Az daha Martha gelmeseydi onu öldürecek olması gözümde Lionel'ı bir hiç yaptı. Zaten 6.16dan dolayı hala sinirliyim. :dito
Clark'ın Martha'ya onun gerçek olduğunu anlatmaya çalışması çok hüzünlüydü. :img-cray:
Clark'ın (Lionel'in) Chloe ile konuşması yine çok adiceydi. Üstelik kıza havanı alırsın dedi. Lana'ya söylediği sözler de hoş değildi ama umursamıyorum. :lol:
Bölümdeki saçma olan kısım da yine birinin hafızasını kaybetmiş olması. Ama çok saçma. Madem bunun bir yan etkisi var neden Clark her şeyi hatırlayabiliyor. :hıh
Bu arada taştaki sembolü herkes görmüştür. Lana'nın dövmesi de bu sembolden. Demek ki Lana'nın da Paristeki o günden hiçbir şey hatırlamaması bu yüzden. Lionel-Clark olayındaki gibi Lana sembole dokunmuş ve çok güçlü bir ışığa maruz kalmıştı. Sonra uyandığında hiçbir şey hatırlamıyordu. Demek ki Lana'nın bedenini kullanan ya da kullanacak olan biri var. :img-wink:
Bu arada Lana'nın ailesinin ne kadar garip olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Büyükbüyük teyzesi evliyken gider Jor-El ile sevgili olur. Büyükbüyükannesi de cadı olarak gömülür. :icon_whis
bu bölümdende anlıyoruz ki.
kriptonluların güçleri ruhlarında değil bedenlerinde:img-wink:
Yok, tam tersi olcak sanırım. Bedenlerinde değil ruhlarında :D Clark'ın ruhu Lionel'inkine girdi ve hasta olan karaciğerini iyileştirdi.
ne zamandır kaçırmıyodum yaz saati uygulamasına geçilince malesef bu bölümü kaçırdım gerçektende oynadığı saat çok kötü çoğu zaman tekrar larından yakalıyodum fakat bu sefer kaçırdım
Smallville18 26-03-07, 21:00 Yok, tam tersi olcak sanırım. Bedenlerinde değil ruhlarında :D Clark'ın ruhu Lionel'inkine girdi ve hasta olan karaciğerini iyileştirdi.
peki lionelin ruhu clarkın bedenine girince clarkın güçlerine sahip olmasına ne diyorsun.clarkın ruhunun lionelin karaciğerini iyileştirmesi sadece bir ayrıntıydı dizinin gidişatı açısından.
Bedenlerinin yapısı gereği Kriptonlular Sarı Güneş altında özel güçler ediniyorlar. Ancak Clark'ın ruhunun veya her neyi ise, Lionel'in vücuduna girince karaciğeri iyileştirme durumu özlerinde de normal insan ırkına tedavi etkisi yapabilecek güçlere sahip olduğunu gösteriyor bence. Yoksa yok yere, kaynaksız şekilde öyle bir ayrıntı verilmez. Benim dediğim kesin doğru demiyorum ancak iyileşmenin Clark'la bağı göz ardı edilemez.
alonsomania 31-03-07, 15:42 fragmana bakılırsa bu bölümde çok feci choleyi o çocuğa inanacak gibi bakalım neler olcak
fragmana bakılırsa bu bölümde çok feci choleyi o çocuğa inanacak gibi bakalım neler olcak
bencede sana sonuna kadar katılıyorum..
smallville forever:D
alonsomania 31-03-07, 15:48 ya bişi ssorcam özge hanım :) bu çocuk nasıl oluyoduda chole yi etkiliyor?sen biliyor musun?fragmandan ben anlayamadım
ya bişi ssorcam özge hanım :) bu çocuk nasıl oluyoduda chole yi etkiliyor?sen biliyor musun?fragmandan ben anlayamadım
Bunun cevabı spoiler olur onuda beyaz bir şekilde yazsam ve belirtsemde izlemeyneler genede bakar bu seferde bölümün tadı kaçar onun için istersen ozelden istersen spoiler bölümüne yazabilirim.
Merhabalarrr bakıyorumda uzun zamandır yorum yazmamışım izleymiyordum doğru düzgün :( yinee harikulade güzel bir bölümdü özellikle Clark'ın hızlı şekilde gidip Mikail'i devirip bıcağı atıp sayı yapması süperdi ama Jason nereye gitti yaa ben onu sevmiştimm ve tabi Mikail Lex'in götürdüğü yere öyle bir abktı ki aklıma Jason'ı oraya mı götürdü die geldi yoksam onada mı bir şey ypatı ya Lex'i sev,yorum ama gıcıklık yapınca uyuz oluyorum yaaa ve tabi haftaya öle şeyler olacak gözüküyorki şok olucaz bis 4. sezonu ilk kez izleyen arkadaşlar :img-wink:
süper bi bölümdü ama lanaya gıcık oldum jasonun atılmasından hemen clarkı sorumlu tutuyo gerçi ondan başka bilenin olduğunu bilmiyodu ama öyle hemen çocuğa saldırmamalıydı bu arada çok üzülüyorum ya koskaca sitede 3-5 kişiden başka smallville izleyen yok mu?baksanıza sezon başladığından beri sadece 8 sayfa olmuş :(
Sezon 4'ten ötesini izlememiş olanlar söylesin. Peki sizce Lex, o çocuğu nereye götürdü? Bence babasının Clark'ın sırrını öğrenmek için getirttiği adamları biraraya toplamış veya Summershold mu neydi, şu beyin araştırma merkezi, denilen yeri tekrar kurmuş o katta. Mikail'i de oraya götürdü bence.
ileriki bölümlerde clark ve chole arasında yeniden birşeyler olacakmı sanki hala seviyorlar gibi bence çok yakışıyorlar
dark_butterfly 02-04-07, 12:48 mrb arkadaşlar ben de smallville i iki üç aydır izliyorum:img-wink: gerçekten çok harika bir dizi dünki bölüm çok güzeldi:good:
ileriki bölümlerde clark ve chole arasında yeniden birşeyler olacakmı sanki hala seviyorlar gibi bence çok yakışıyorlar
chloe ile clarkı bende çok yakıştırıyorum.ama şuanda aralarında birşey olması mümkün değil gibi gözüküyor.çünkü 3 bölüm önce chloe kriptonitli suyun etkisinde kalıp clarka onu sevdiğini söylemişti ve clark aynı şekilde hissetmediğini söyleyip yanağından öpmüştü:img-in_lo .chloe nin bakışı çok üzücüydü:icon_sorr .hatta clark annesiyle konuşurken lana yı hala kafasından atamadığını söylemişti.dünkü bölüme gelince...çok sevdiğim bölümlerden biriydi,chloe nin clarka ''nedendir bilmem,seni ne kadar çok cezalandırmak istesemde olmuyor''dediğinde içimden ''acaba hala aşık olduğun için olabilir mi??'' diye geçirmemi sağlamaları :img-grin2 ve chloe nin bakışları çok tatlıydı:img-grin2
Bir müddettir ben de Smalville için yazmıyordum.
Ama şu olağanüstü, en azından benim için olağanüstü bölümden sonra
birkaç kelime etmem lazımdı yani :img-yes:
Şu Ruh değişiminin olduğu bölümü diyorum.
Benim gibi bir Lionel hayranının bile,
hayallerinin ötesinde bir gelişmeydi o.
Ne zamandır kafasını kurcalayan Clarkla ilgili sorularına tam yanıt bulmuşken,
Clark'ın yeteneklerini öğrenmişken,
öğrenmeyi bırak onlara sahip olmuşken,
ve geriye tek yapacağı iş olarak, eski vücudunu yoketmek kalmışken...
Yine başa geri dönmek...:img-fie: :img-fear2 :mad72: :hıh
Doğrusu Lionel'in eski haline, eski vücuduna,
kafasındaki aynı bilinmeyenlerle dönüşünü,
"Yeni bindiği safkan beygirden inip, ihtiyar eşeğine geri gelmek"
gibi düşünüyorum.
Yani hapishanedeyken,
eski vücuduna hapsettiği Clarkın yanına gideceğine
gözlerinden ateş topu yağdırsa, ne olur sanki :bilmim
İlk 3 sezonun açık ara en kudretli ve etkili isminin,
ve elbette diziyi sürükleyen karakterinin geldiği hale bak...
Olmaz ki bu kadar ya...:hıh :P
Sezon 4'ten ötesini izlememiş olanlar söylesin. Peki sizce Lex, o çocuğu nereye götürdü? Bence babasının Clark'ın sırrını öğrenmek için getirttiği adamları biraraya toplamış veya Summershold mu neydi...
Mikail'i de oraya götürdü bence.
Bence iyi tahmin.
Zaten Lexten başka birşey beklemek garip olur...
Hayatta hiçbir şeyi kendi yapamamış,
BABASINI TAKLİT ETMEKTEN BAŞKA hiçbir işe yaramayan,
hani Amerikalıların deyişiyle,
"Looser" dedikleri tipin, en zengin temsilcisi dizilerdeki...
Adamın herbir şeyi kopya...
Babası kaç zamandır dünyanın dört bir yanında,
(mahkum olmadan önce) büyülü kripton taşlarını arıyormuş.
Bu sezon bizimki de aramaya koyulmuş... Al bir taklit daha...
Doğrusu,
10 tane Lex'i biraraya getirip tek vücutta & akılda toplasak,
Değil bir Lionel, Onun gölgesi bile etmez...
Neyse daha neler yapacak göreceğiz bakalım...
chibi_chibi 05-04-07, 19:41 bu bölümde lananın üzerindeki lanetin ne olduğunu göreceğiz gerçekten çok heyecanlı olacağa benziyor galiba clarkın başı bu bölümde de dertten kurtulamayacak.
siyahsapkali 08-04-07, 17:03 yaşasın eve gittim ve cumartesi gecen haftanın tekrarını izledim nası bi dizdir bu ya bağımlılık yapıyo bir izleyişte resmen.. bu haftaki bölümü de çok merak ediyorum ya tanıtımda lanayı öle görünce çok güldüm valla heheheh hiç sevmiyorum ben onu chole kadar zeki bi kız dururken hof yani.... ayrıca bi arkadaş lionel hastasıymış onada çok güldüm smallvile de lex'i tek gecerim nası da her seferinde bozuyo babasının işlerini ama... yaptıkları da taklit değil babasından intikam için yaptıklarıdır sadece... ama linoeldeki çocuk yetiştirmedeki beceriye bişey diyemicem tabi lexciğim o olmasa bukadar zeki olamazdı ...eğer lionel olmasaydı lexde babası kadar zeki olabilirdi ancak ki yazık olurdu ozman... yani meydan okuyorum lionelcilere:)
bence bu bölüm çok güzeldi.ben çok eğlenmiştim izlerken.beni en çok eğlendiren kısımda,clarkın saç örneğini alırken,makasın kırılmasıydı.:img-grin2
bence bakir birinin saçı deyipte 17. yüzyıldan gelen bir kadının direk clarka gitmesi daha enteresan. özellikle yıllardır amerikan dizi ve filmlerinde süpermen için söylenen elinin tek hareketiyle bütün kızları elde edebilecekken burnunun dibindeki luise bile aşkını söylemeye utanıyor yorumlarından sonra tatlı bir göndermeydi.
yaşasın eve gittim ve cumartesi gecen haftanın tekrarını izledim nası bi dizdir bu ya bağımlılık yapıyo bir izleyişte resmen.. bu haftaki bölümü de çok merak ediyorum ya tanıtımda lanayı öle görünce çok güldüm valla heheheh hiç sevmiyorum ben onu chole kadar zeki bi kız dururken hof yani.... ayrıca bi arkadaş lionel hastasıymış onada çok güldüm smallvile de lex'i tek gecerim nası da her seferinde bozuyo babasının işlerini ama... yaptıkları da taklit değil babasından intikam için yaptıklarıdır sadece... ama linoeldeki çocuk yetiştirmedeki beceriye bişey diyemicem tabi lexciğim o olmasa bukadar zeki olamazdı ...eğer lionel olmasaydı lexde babası kadar zeki olabilirdi ancak ki yazık olurdu ozman... yani meydan okuyorum lionelcilere:)
lex neden tek geçilir anlamıyorum. pahalı arabalara bindiği için olmalı e bide kötü tam liseli kız fantazisi. dizide karizma oyunculuk, karakter diyince babalar oğulları geçiyor bence 1. johnatan 2. lionel ama johnatan süper güçler bu adamda olmalıydı dedirtiyor. karizmatik adam bence
Lex, neden tek geçilir. Sanırım adamda kel karizması var :) Şaka bir yana, adam rolünü çok iyi oynuyor ve tam bir kapalı kutu karakter Lex. Aynı şekilde Lionel de. Senaryo, kurgu çok iyi zaten, iyi oyuncularla da desteklenince ortaya güzel bir şey çıkıyor bunu gibi. Jonathan'ı canlandıran John Schneider da karizmatik adam doğrusu. Ona da bir Superman kostumu yakışabilir diye düşünüyorum. :D Clark biraz ezik bir tipleme olduğu için dizide sadece güçlerini kullanırken "ööhhh" dedirtiyor ve hayran bıraktırıyor kendine. Ama Lex ve Lionel her durumda karizma sahibi karakterler. O yüzden bu kadar seviliyorlar bence.
siyahsapkali 13-04-07, 10:38 neden lex çünkü bu dizide zekanın tek simgesi o.. babası gibi her işini herkesi ehdit ederk basit bi şekilde kurmuyor oyunlarını heryerinde bi zeka var kurgu var yaptıklarının... ve ayrıca lisesi kız fantazisi ne ya??:img-wink: zeka deyince 60 yaşındaki kadın bile bi durur düşünür bnce:)
Smallville18 13-04-07, 19:45 clarkın bakirlik olayı:D spoiller içeriyor.----->clark 5.sezonun 3. bölümüne kadar bakir:D
5.sezonun 3. bölümünde ise lana ile birlikte oluyor.
güçlerinden yoksun bir şekilde.
cadılı bölümün bugün tekrarını izlerken kafama birşey takıldı.
kudret taşlarına lex dokunabiliyor ve diğer insanlarda lionel,jasonan annesi hapishanedeki adam.
sizce mağarada lana yani isobel taşı yerinden aldığında elinde tutamamıştı.
jor-elin bir etkisimi oldu diziye yansıtılmadı ama.
clarkında ona güveniyorum sözü jor-eli kastetdi herhalde...
Liseli kızdan kastım çocuklukla yetişkinlik arasında sıkışmış bayanları kasten söyledim. ve malesef iddiamda ısrarlıyım katılabilir yada katılınmaz hekesin kendi fikridir. ki salt eleştiride değil alternatif bir kişide koydum ortaya hem iyi olup, hem sıradan olup hemde kimseye boyun eğmeyen ve süpermeni yetiştirme görevini üstlenmiş bir kişilik karizmanın ve karakterin tepesindedir. görüşüm bu. hem süper zeki olarak düşünülmüş bir karakterin daha artı bir özelliğini görmedim. sıradan bir miras yedi bence. üstelik aile şevkatinden uzak bir zavallı. yaptıklarının kendisini nereye götüreceğini bile bile merakına yenilen bir tip. rosenbaum un (umarım yanlış yazmamışımdır) oyunculuğuna hiçbir şey diyemem. eldeki karakteri en iyi şekilde oynuyor. ama karakter başkalarının elindeki oyuncağa özenen bir zengin çocuğu okadar. bu yüzden bu karakteri beğenmek için bir iki koşul gerekiyor onlarıda önceki mesajımda yazdım zaten
Smallville18 13-04-07, 23:16 spell clarkın ve diğer çocukların sadece iç çamaşırlarıyla dans ederken çalan şarkının adı ne acaba?
Gio Giotto 14-04-07, 01:12 spell clarkın ve diğer çocukların sadece iç çamaşırlarıyla dans ederken çalan şarkının adı ne acaba?
Bu sahnede çalan şarkının adı Gwen Stefani-What you waiting for'dur.
Gio Giotto 14-04-07, 01:19 Lex Luthor için söylenecek en basit şeyler;Paranın alabileceği herşeye sahip olmuştur ama para ile elde edemiyeceği sevgi,aile duyguları ve merhamet duygularından mahrum bırakılmıştır,bu kadar aciz ve zayıf olması ama hiç öyle gözükmemesi bundandır.
ben cnbc-e dizilerini pek izlemedim aslında çok güzel diziler var ama başlarını izlemediğim için sonradan birşey anlamıyorum ama son bir haftadır bu diziyi izliyorum ve çok beğendim keşke baştan izleme şansım olsaydı olayları tam bilmiyorum ama yinede bazı şeyleri anladım...
dizide lanayı canlandıran kızı çok beğendim adını tam bilmiyorum ama bilen varsa cvp verebilir mi?
Gio Giotto 14-04-07, 15:35 Kristin Laura Kreuk adı.Doğduğu yer Vancouver/Kanada.Doğum Tarihi 30.12.1982.Geniş bilgi için intertten otobiyografisine bakılabilir...
cvp için teşekkür ederim...çok güzel bir kız...
lara_cansel 14-04-07, 18:53 bende başından beri izlemiyorum ama 1 kere izleyince sarıyo bu dizi bağımlısı oldum:D lana ne kadar güzel olsada dizideki rolü biraz uyuz:D
ayrıca bi arkadaş lionel hastasıymış onada çok güldüm ... eğer lionel olmasaydı lexde babası kadar zeki olabilirdi ancak ki yazık olurdu ozman
Bende senin şu yorumunu okuyunca bir tebessüm ettim yani. :icon_whis
Lex, neden tek geçilir. Sanırım adamda kel karizması var :)
Ama O karizmayı biraz daha zorlarsa, Keloğlana dönecek :img-hyste
...ve tam bir kapalı kutu karakter Lex. Aynı şekilde Lionel de...Ama Lex ve Lionel her durumda karizma sahibi karakterler. O yüzden bu kadar seviliyorlar bence
Lionel ile ilgili dediklerine birebir katılıyorum Naman.
Ama Lex'in şu halinin tam bir "balon" ve abartı olduğunu,
ve dediğim gibi her açıdan,
karakteri ve icraatleri itibariyle tam bir "looser" ve "taklitçi"
olduğunu da eklemeden geçemem.
...yani meydan okuyorum lionelcilere:)
Madem öyle, havada karada hodri meydan... :img-gun:
Ben Lionele güveniyorum...:img-polic
...dizide karizma oyunculuk, karakter diyince babalar oğulları geçiyor bence...
Bence de öyle...
Clark ve özellikle Lex'in babalarının gölgeleri altında kaldıkları,
hatta sadece bir ses olsa da Jor-El'in bile Clark'tan daha dominant olduğu
ortada olan bir gerçek.
...Sıradan bir miras yedi bence. üstelik aile şevkatinden uzak bir zavallı...ama karakter başkalarının elindeki oyuncağa özenen bir zengin çocuğu okadar.
Leon kardeş, harbi tebrik ediyorum...
Arife tarif gerekmez derler ya hani...Sen tarif etmişsin resmen ya...
Bu Lex tespitlerine aynen katılıyorum :good:
Gio Giotto 15-04-07, 09:04 Lionel Luthor dizideki en zeki adamlardan biridir ve içinde hala bir parça iyilik bulunan(ne zaman çıkcağını belli olmaz-Martha Kent durumları hariç) tek villain kanımca.Lex Luthor içinse bütün suç babasındadır,Lex'i bu hallere bu durumlara babası getirmiştir,Lex'te babası kadar zekidir ama malesef içinde iyilik kalmamıştır.
siyahsapkali 15-04-07, 16:09 iyi de arkadaşlar hepiniz lexin huyundan suyundan bahsediyosunuz ben zekasından bahsediyorum rakip yok ona bu konuda... ve eğer şu sezonu adam akıllı izleyebilmiş olsaydım çok güzel savunmalar yapıcaktım size karşı ama malesef şu an için yeterli donanımım yok.. ama madem kule2 sen diyosun ki ben lionele güveniyorum ben de diziyi izleyemediğim halde diyorum ki''Lex'e SONUNA KADAR güveniyorum!'':img-wink: umarım herkes bi gün bunu görebilecek kadar açık fikirli olur... ha buarada sezarın hakkı sezara deyip lionelle ilgili bi şey sölemek mistiyorum şu güne kadar yaptıklarında tek hoşuma giden bir şey vardı ki oda helen'ın bir yalancı olduğunu anlamış olmasıydı... buna hercekten şaşırmıstım..lexciğim bi tek bu konuda yanılmıştı ve neler yaşadı ya..:(ama bu konuyu bana tehdit unsuru olarak kullanmassanız sevinirim:good:ayrıca bir diğer şaşırdığım konuda neredyese lexin şefkatten yoksun büyümesinin nedenini bile lionele değilde lexe bağlıyacaksınız buna da güldüm:)gerci ben lionelein lexi yetiştirmesinden gayet memnunum yani daha öncede sölemiştim
lara_cansel 15-04-07, 17:17 çok heycanlı bu bölüm ya şimdiden belli oldu :D lex çok tatlı ama o kıza uyuz oldum:img-in_lo :img-hyste
süpperr bi bölümdü!! kendimi CSI yın ortasında buldum sanki (o da yine bi CNBC-e dizisi)) cok güzeldi gercektenn.. Lexe de yuhh yani hatırlamadı kadını! Clark yine fazlasıyla kahramandı o alevleri söndürüsü flnn =) Lana nolucak acaba kadın bi isler cevirio gibi.. gelecek bölümde anlasılır, bakalımm :img-wink: yine izlemeye doyamadığım bi bölümdü
lara_cansel 15-04-07, 18:47 aynen katılıyorum çok mükemmel bi bölümdü.. walla lex benide hatırlamasa bende uyuz olurdum ama o kadar delirmezdim heralde:D clark zaten harikaydı, chloe ve clark'ın asansördeki halleride komikti:D
Lex'in beğendiği kadın tipi Lillian Luthor benzerleri.
Shannon her şeyi çok güzel planlamış. Ama tabi Clark faktörü başka bir şey. : )
Chloe ile Clark'ın asansör fantazisi çok komikti.
Bu bölümü izleidğimde fark ettim Shannon'ın How I Met Your Mother'daki Robin olduğunu. HIMYM'ı her izlediğimde ben bu kızı nerden tanıyorum diyordum. Sonunda buldum.
Lana'nın rüyası ayrı korkunç, rüyasında gördüğü kadının o gün karşısına Jason'ın annesi olarak çıkması ayrı bir korkunç. Jason ile konuşmaları da güzeldi.
Genevieve: Lana çok etkileyici bir kız. Paris'i bırakıp bu ıssızlığa yerleşmeni anlıyorum.
Jason: Lana ile tanışmamız tesadüf değil mi?
Genevieve: Tabiki tesadüf. Başka nasıl olabilirdi ki?
Bölümdeki en güzel replik:
Lionel: Baban olmayı istiyorum. Lex. Bana izin ver.
Lex: Sağlığına kavuştun. Baba. Başka mucize isteme
siyahsapkali 16-04-07, 11:20 biri bu bölümde neler oldu anlatabilirmiii özetle bye
lara_cansel 16-04-07, 13:47 Bölümdeki en güzel replik:
Lionel: Baban olmayı istiyorum. Lex. Bana izin ver.
Lex: Sağlığına kavuştun. Baba. Başka mucize isteme
gerçekten en güzel replik buydu bencede.. lionel kaldı:D
Bu bölüm ben Lionel'i tanıyamadım.
Onun gibi güçlü ve baskın bir karaktere sahip birinin,
böyle kendini acınacak hale getirmesine hiç gerek yok.
Üstelik Oğlu karşısında,
yani aham şaham biri değil, toplasan toplasan altı üstü Lex karşısında,
kendini böyle küçültmesi, kati suretle yakışmıyor.
Bu tavırlar ASLA ona gitmiyor.
Yani onun bu hareketleri,
bir kaplanı ev kedisi gibi davranmaya zorlamak gibi...
Halbuki ne yaparsanız yapın, o yine bir kaplan olduğu ortadayken.
İşte Lionel'in bu bölümdeki hali birebir bu örnekle örtüşüyor...
Hapisteyken bile, dünyanın 4 bir yanına "eli ulaşan",
Honduras açıklarındaki Büyülü Kripton taşını,
ele geçirecek kadar da aktif olan Lionel'i tez vakitte geri bekliyorum.
Bu bölümü bir istisna olarak kabul etmek istiyorum...
Bir an önce Lionel'in kendi kimliğine döneceği umudundayım.
Uzun sözün kısası,
senaristler Lionel'in profilini değiştirmeye kalktılar...
Ama öyle "dengesiz bir hareket" oldu ki bu...
3.sezonun sonunda Lexe,
kendisine ihanetinin cezası olarak bir kimyasalla zehirlemek gibi,
çok keskin ve net bir karşılık veren Baba Luthor,
bu bölüm, kendisini hapse tıktıran oğlunun, hapse girmesini önledi (!)
Kendisinin çıkışı için, bir pazarlık bile yapmadan...
Bu kadarı da artık Gülünç ya...
Neyse... şimdilik söyleyeceklerim bunlar. :img-wink:
Artık önümüzdeki bölümlere bakacağız. bye
Aşırı derece Lionel fanatikliği yapma bence. Neticede niçin böyle değiştiğini biliyoruz, Transference bölümünde olanlar yüzünden yoksa senaristlerin uydurdukları bir değişim değil bu. Ayrıca tam olarak gördüğün gibi değişmiş mi acaba? Bu kadar emin olamıyorum ben.
Gio Giotto 17-04-07, 11:43 Yeni Lioneldaki değişim için bir süre katlanmak zorundasın :img-wink: Gücü ve zekasında bir değişme yok zaten,yine dünyanın bir ucuna yetişebilir,sadece bu aralar iyi düşünüyor,iyilik duyguları aşılandı içine :D Ve bunca zaman içinde kalan nefretinden kurtulduğu için(Bkz Memoria bölümü) Lex'i sevebileceğini anladı ve ona evlat olarak değer vermeye başladı.(bunca zaman öncelik LuthorCorpun geleceğiydi) Zaten son konuşmada beklentisinin sadece Lex'in onu kabul etmesi olduğunuda sölüyor ama tabii bazı şeyler için çok geç.
chibi_chibi 17-04-07, 19:00 Yeni Lioneldaki değişim için bir süre katlanmak zorundasın :img-wink: Gücü ve zekasında bir değişme yok zaten,yine dünyanın bir ucuna yetişebilir,sadece bu aralar iyi düşünüyor,iyilik duyguları aşılandı içine :D Ve bunca zaman içinde kalan nefretinden kurtulduğu için(Bkz Memoria bölümü) Lex'i sevebileceğini anladı ve ona evlat olarak değer vermeye başladı.(bunca zaman öncelik LuthorCorpun geleceğiydi) Zaten son konuşmada beklentisinin sadece Lex'in onu kabul etmesi olduğunuda sölüyor ama tabii bazı şeyler için çok geç.
hatta o kadar geç ki bence araları asla düzelmeyecek hem ben hala lionelin bu iyilik timsali tavırlarını kabullenemiyorum.doğrusu fazla garip
siyahsapkali 18-04-07, 08:44 lionel iyilik mi yapmaya başladıı? biri bana bişiler anlatsın nolluuuur:icon_sorr
Gio Giotto 18-04-07, 08:51 Evet lionel'in bu aralar iyilik damarı tuttu.Transeference bölümünde Clark ile ruhları beden değiştirdi,böylece Lionel'in hastalığıda iyileşti ve Lionelda bazı değişmeler oldu.Lionel bunu mucize olarak adlandırıyor ama ilerki bölümler daha açıklayıcı olacak.Bu yüzden şimdilik Lionel için konuşmak erken,sabretmenizi tavsiye ediyorum :img-wink:
mercan_dede 19-04-07, 13:46 selam arkadaşalr.....
dizi çok güzelleşiyor ya her bölümde ayrı bir heyecan inşallah böle devam eder.
lara_cansel 19-04-07, 15:42 bencede çok güzel ve heyecanlı. izlerken başka şeyi gözüm görmüyo walla:D
chibi_chibi 20-04-07, 14:42 dizinin şimdiki bölümleri gerçekten de çok heyecanlı 4. sezon bence şimdiye kadarkilerin en iyisi bu tempo böyle devam ederse ekrana yapışıp kalacağım yakında:good:
Lois gelince Lanadan kurtulduk diyordum ama maalesf kurtulamamışım.(Kendi adıma konuşuyorum hayranları kızmasın.)Ama bence Lana artık kabak tadınıda geçti.Lois gel artık.
lara_cansel 22-04-07, 17:53 herşeyiyle mükemmel bi bölümdü hepsininde en büyük korkusunu görmüş olduk.. Sonunu da çok güzel bitirdiler.Ayrıca bu Lionel'i kurtaran gizemli yabancıyıdıa merak ettim:) bi dahaki bölümü iple çekiyorumm:D Michael Rosenbaum yine çok tatlıydı:img-in_lo izlerken çok heyecanlandığım bi bölümdü diyebilirim
chibi_chibi 23-04-07, 08:00 yine lionelin yürüttüğü bir proje ve bunun sonucu olan bir felaket.ama hala yakasını bütün bu işlerden kurtarabiliyor.ben de çok merak ediyorum bu işi yapanı doğrusu sonuçta lionelden daha fazla güce sahip birisi zor bulunur herhalde.
Çok sevdiğim bir bölümdü.bütün herkesin en büyük korkusnu görmüş olduk.chloe ye çok üzüldüm.en sonundaki clarkla konuşmalrı çok güzeldi.kısaca güzel bir bölümdü.
siyahsapkali 23-04-07, 19:00 ay jasonla ilgili bişiler yazcaktım withney geldi aklıma... yazmıcam vazgectim:(
gercekten güzel bi bölümdü aslında ilgincti diyebilirim.. Lananın rüyası cok korkunctu ya yazık kıza.. Clarkın rüyası da kötüydü o rüyada Lananın Clarka bakısı sanki bi canavara bakıomus gibiydi.. Clark hayatta söyleyemez Lanaya ama Chloe'e söylicek gibi
gerçetekn güzel bir bölümdü yine çok beğendim :) herkezin korkusu gerçekten kötüydü ama bnce Lex'in korkusu acayipti herkez korkarken o mutlu mutlu bakınıodu etrafa yawf abii bombalar patlıo sen ordan zevkten dörtköşe bembeyaz kıyafetler içinde beyazsarayda :) Chole söylerse sırrını ne olur die düşünürsek Chole her defasında onu kullanır bana bak yayınlarım der :):img-wink:
ewtt.. iki gün kaldı bakalım bu bölümde bizi neler beklio.. bol aksiyonlu we cok eğlenceli olmaya basladı smallville yaa =) nefes almadan izliorm :img-wink:
Veeee evet Baba Luthor yeniden özgür :happy0064
Lionel'in parlak zekasıyla,
kendisine ihanet eden ve cezaevine düşmesine yardım eden oğlundan,
meydanı boş bulduğu bu sürede yaptıklarının hesabını,
TEK TEK soracağına ve sonunda da,
Lex'i "hizaya sokacağına" dair en ufak bir şüphem yok.
Lex'in düşüşü, herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun :img-yes: :happy0064
Yalnız tek çekincem, bu hemen gerçekleşmeyebilir.
Bildiğimiz üzere, Baba Luthor'un kişiliği,
Clark'ın ruhu girdiğinden beri sıradışı bir şekilde değişti.
Ve en önemli özelliklerinden,
o Baskın karakteri, zayıfladı hali hazırda.
Bu önemli bir eksi.
Ve ben bu "yeni haline" alışabilmiş değilim.
Bu arada, söylemeden geçemeyeceğim.
Herkesin kabusunu gördük ama Lex'in ki tam komediydi yahu.
Bizim Looser, kendini Beyaz Saray'da görüyor :img-hyste
Beyaz takım elbiseleri içinde,
Nükleer başlıklı füzelerin ateşlenip dünyayı mahvetmesini hayal ediyor :)
Daha bitmedi...
Sonra da,
kemik yığınlarıyla kaplı bir düzlükte çevresine bakınıp gülümsüyor :img-hyste
Adam Psycho'ya dönmüş harbiden :img-hyste :img-hyste :img-hyste
((Lex'in zekası üzerinde duranlara...))
Gio Giotto 28-04-07, 19:16 Kuleli kardeşim sonunda benim desteklediğim bir konu hakkında yorum yaptığı için cevap hakkımı kullanıyorum.Kuleli öncelikle psycho demek istedin sanırım p unutmuşun :img-wink: Varsayımlarına gelirsek diziyi Cnbc-E!den takip ediyorsun anlaşılan,bütün bölümleri izlemeni tavsiye ederim,ondan sonra kesin sonuçlara varmalısın,söylediklerinlede lionel üzerinden Lex'i ezme çabandan başka birşey çıkaramadım,ayrıca Lex'in kendini Başkan olarak görmesi ve gördüklerininde zeka ile bağlantısı yok.Bununda üzerinde tekrar düşünmeni tavsiye ederim,lex luthor için konuştuğumuz bir başlıkta var unutma :img-wink:
Veeee evet Baba Luthor yeniden özgür :happy0064
Lionel'in parlak zekasıyla,
kendisine ihanet eden ve cezaevine düşmesine yardım eden oğlundan,
meydanı boş bulduğu bu sürede yaptıklarının hesabını,
TEK TEK soracağına ve sonunda da,
Lex'i "hizaya sokacağına" dair en ufak bir şüphem yok.
Lex'in düşüşü, herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun :img-yes: :happy0064
Yalnız tek çekincem, bu hemen gerçekleşmeyebilir.
Bildiğimiz üzere, Baba Luthor'un kişiliği,
Clark'ın ruhu girdiğinden beri sıradışı bir şekilde değişti.
Ve en önemli özelliklerinden,
o Baskın karakteri, zayıfladı hali hazırda.
Bu önemli bir eksi.
Ve ben bu "yeni haline" alışabilmiş değilim.
Bu arada, söylemeden geçemeyeceğim.
Herkesin kabusunu gördük ama Lex'in ki tam komediydi yahu.
Bizim Looser, kendini Beyaz Saray'da görüyor :img-hyste
Beyaz takım elbiseleri içinde,
Nükleer başlıklı füzelerin ateşlenip dünyayı mahvetmesini hayal ediyor :)
Daha bitmedi...
Sonra da,
kemik yığınlarıyla kaplı bir düzlükte çevresine bakınıp gülümsüyor :img-hyste
Adam Psycho'ya dönmüş harbiden :img-hyste :img-hyste :img-hyste
((Lex'in zekası üzerinde duranlara...))
Leon arkadaşım, Lex'i Lionel üzerinden ezme çabalarını tek bir çırpıda ve kanıtta yok edeceğim için üzgünüm.
Birinci sezonda, insanların geleceğini gören yaşlı kadınlı bölümü hatırlarsan, orada kadın en son bölümde izlediğimiz Lex'in kabusunu görüyordu tam olarak. Yani Lex'in kabusu, çok başarılı olup belirli bir mevkiiye geldikten sonra tüm dünyayı yok etmek. Kısacası içndeki kötü karakterin kendisini ele geçirmesinden korkuyor.
Bunu anlayamamış olup, üstüne üstlük Lex'le dalga geçmeye çırpınmak zor zanaat olsa gerek.
Leon arkadaşım, Lex'i Lionel üzerinden ezme çabalarını tek bir çırpıda ve kanıtta yok edeceğim için üzgünüm.
Aslında bu dediğine yanıtı Leon kardeş mi verse acep :) :img-wink:
Yani Lex'in kabusu, çok başarılı olup belirli bir mevkiiye geldikten sonra tüm dünyayı yok etmek. Kısacası içndeki kötü karakterin kendisini ele geçirmesinden korkuyor.
1.sezondaki dediğin bölümü izlemedim. Birşey diyemem.
Yalnız onun dışında,
Benim yazdığımın bu dediklerine tezat olmadığını,
bir kere daha düşününce farkedeceğine eminim Naman kardeş.
"İçimdeki Ben" misali bir durum orada gördüğümüz...
Dediğim gibi... Psycho'ya dönmüş de, gülüyor bir de üstelik kemikleri görüp :img-hyste
Bunu anlayamamış olup, üstüne üstlük Lex'le dalga geçmeye çırpınmak zor zanaat olsa gerek.
Tam aksine durumu anlayıp,
Lex'in MENTAL olarak,
hangi noktada olduğunu gördüysem onu söyledim Naman kardeş.
Yani rüyalarında bile, "aklı başında değil." :)
İnşallah meramımı anlatabilmişimdir.
Öteki tabda Leon'un mesajını okuyordum, aklım oraya gitmiş :D
O bölümü izlemediysen bence son bölümdeki korku hakkında yorum yapman abes kaçar.
Bir hatırlatma yapayım dedim. Dizi artık 20.00'da yayınlanacak.
evet ya ay gelsin hemen akşam jasonu görmek istiyorummm bennn:happy0064
mercan_dede 29-04-07, 20:22 selam arkadaşlar bu hafta tam saatinde izleyemedim ancak gece yarıs izleyecem....inşallah bu hafta lana ile jason barışr ya ben anlamadım bu jason ne yapmaya çalışıyorki...........
4ewerbrucas 29-04-07, 21:25 üzülme cnm bende kaçırdım ve geceyerısına kaldım niçin eski saatinde göstermiyorlar bekle bekle zaman geçmiyor
Bu bölümden sonraki isteklerim;
Lana gitsin Alicia kalsın.
Clark hep kırmızı kriptonit etkisinde kalsın. :img-wink:
Clark hep siyah gömlek giysin. :img-blush
Lionel bir süre daha kısa saçlı kalsın ama sonra saçları uzasın.
Lex bir daha eskrim yapmasın. :icon_evil
Eğlenceli bir bölümdü. Alicia ile Clark çok tatlıydılar. Clark'ın kızrmızı kriptonit öncesi haliyle sonrası hali çok komikti.
Talon'da kızlar haydi partiye dediklerinde resmen kaçtı. Ama kırmızı kriptonitlenince Alicia'ya evlenme teklif etti. :img-hyste
Benim anlamadığım OTH'de Nathen ile Haley aile izniyle evlenmişti ama Clark ve Alicia hiç zorlanmadılar. Neyse mantık aramıyım. :icon_whis
Lionel çok komikti. Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana. Ne olursa olsun içindeki kötü çıkacak.
Jason'a çok acıyorum ya. Lana'yı düşündüğü için ondan uzak duruyor. Ama annesi her şeyi ayarlamış. Artık ne yaparlarsa yapsınlar olan oldu.
Gio Giotto 30-04-07, 00:46 Ah Alicia ah,Lana bu kızın tırnağı edemez,esas güzel bölüm bundan sonraki bölüm,gelecek haftayı bekleyin :img-wink:
Ah Alicia ah,Lana bu kızın tırnağı edemez,esas güzel bölüm bundan sonraki bölüm,gelecek haftayı bekleyin :img-wink:
Lana out Alicia in:) yahu bu ne tatlı bir kız böğle.Çok güzel bir bölüm izledik.Özellikle son I love you sahnesi çok iyiydi.Bir sonraki bölüm içindaha güzel demişsin.umarım yine hemen ayrılmazlar.
Lana out Alicia in:) yahu bu ne tatlı bir kız böğle.Çok güzel bir bölüm izledik.Özellikle son I love you sahnesi çok iyiydi.Bir sonraki bölüm içindaha güzel demişsin.umarım yine hemen ayrılmazlar.
alica nın clark için lana dan daha cok sey yaptığını ( ilerleyen bölümlerde ) veya yapabileceğini anlamak çok kolay. doğrusu cok romantik ve insan salla lana yı alicia ya bak diyor
ama hepimiz biliyoruzki superman ın hikayesinde alicia yok :icon_sorr
Gio Giotto 30-04-07, 10:58 Evet malesef yok,bir sonraki bölümde(4x12 Pariah) Clark'ın ciddi anlamda mutlu olduğu ender bölümlerden biri bana göre.
Anlaşıldı sanırım Alicia fazla kalmayacak her zamnki gibi.yani yine lanaya talim diyorsunuz.
yazık benim jasonuma ya sevene bu reva mı yaaaa
arkadaşlar lütfen yardım edin bana .Smallville'in 4.sezonun 9.bölümü olan bound videosunu ve amanda o'conner'ın daddy's little girl şarkısını birde spell bölümünün blame:black toast music şarkısını aradım ama bulamadım bilenler acaba bana özelden mesaj atabilirmi lütfeeeeeeen.
Evet malesef yok,bir sonraki bölümde(4x12 Pariah) Clark'ın ciddi anlamda mutlu olduğu ender bölümlerden biri bana göre.
Sen böyle yazınca,dvd den hemen baktım hangi bölümdü diye.clark 4x12 de pek mutlu gibi gelmedi bana.tabi neyden bahsettiğini anlamadım ''mutlu olduğu'' derken.sonra tek bir şey geldi aklıma:img-wink: .ayrıca alicia ve lana konusunda yazılan alicia in lana out konusuna da katılmıyorum.tamam bu bölümde çok sevimliydi,ama lana yı tercih ederim.ayrıca şunu farkettim,4.sezon lana nın güzellikte tavan yaptığı bir sezonken,chloe nin çirkinlikte dibe vurduğu sezon olmuş.gerek giyim tarzıyla,gerekse saçlarıyla...
Gio Giotto 01-05-07, 16:15 Spoiler olmasın diye fazla detaya girmedim.Alicia Clark'ı çok mutlu etmişti çünkü Clark Lana ile iken bile yalnız hissediyordu kendini ama Alicia'ya yalan söyleme zorunluluğu olmadığı için rahattı.Bunu kastetmiştim.Mutluluktan çok huzur aslında.Alicia'yı tercih ederim derken de şunu kastettim;Alicia Clark'tan bir an olsun vazgeçmedi,ona hiçbir zaman arkasını dönmedi.Ama Lana malesef her araları bozulduğunda veya bir olayda Clark'a trip attı veya Lex'e gitti veya Clark'tan şüphe duydu.Kısacası bana göre seven bir insana göre üstüne düşeni Alicia kadar yapamadı.Alicia şu kısa zamanda Lana'dan 10 kat daha fazla haketti Clark'ı.Tabii güzellik olarakta Alicia bana göre daha güzel(burası daha çok kişisel bir bakış) İşin özü keşke Lana kadar Alicia görseydik.Tabii hikayesinden tut senaryosuna bunlar mümkün değil,bizim ki sadece eleştiri :img-yes: Dediğine katılıyorum,Lana cidden çok güzeldi o zamanlarda,Chloe vasatlıktan çıkamadı odasına takılıp kaldğından belkide :img-wink: 6.sezonda ise Chloe güzellikte tavan yaptı bence
Spoiler olmasın diye fazla detaya girmedim.Alicia Clark'ı çok mutlu etmişti çünkü Clark Lana ile iken bile yalnız hissediyordu kendini ama Alicia'ya yalan söyleme zorunluluğu olmadığı için rahattı.Bunu kastetmiştim.Mutluluktan çok huzur aslında.Alicia'yı tercih ederim derken de şunu kastettim;Alicia Clark'tan bir an olsun vazgeçmedi,ona hiçbir zaman arkasını dönmedi.Ama Lana malesef her araları bozulduğunda veya bir olayda Clark'a trip attı veya Lex'e gitti veya Clark'tan şüphe duydu.Kısacası bana göre seven bir insana göre üstüne düşeni Alicia kadar yapamadı.Alicia şu kısa zamanda Lana'dan 10 kat daha fazla haketti Clark'ı.Tabii güzellik olarakta Alicia bana göre daha güzel(burası daha çok kişisel bir bakış) İşin özü keşke Lana kadar Alicia görseydik.Tabii hikayesinden tut senaryosuna bunlar mümkün değil,bizim ki sadece eleştiri :img-yes: Dediğine katılıyorum,Lana cidden çok güzeldi o zamanlarda,Chloe vasatlıktan çıkamadı odasına takılıp kaldğından belkide :img-wink: 6.sezonda ise Chloe güzellikte tavan yaptı bence
Alicia nın clarkı haketme konusunda söylediklerine harfiyen katılıyorum.güzellik meselesinde katılmıyorum ama dediğin gibi bu kişisel bir bakış.Ve evet,chloe 6.sezonda güzellikte tavan yaptı.
bence hiçbiri haketmiyo clark ı çünkü daha geçen bölümde alicia clark dediğini yapmadı diye boynuna kırmızı kripton taktı.tamam alicia clark ı lanadan daha çok seviyo olabilir ama onunki biraz da saplantı oldu bence:img-yes: :img-yes:
bence hiçbiri haketmiyo clark ı çünkü daha geçen bölümde alicia clark dediğini yapmadı diye boynuna kırmızı kripton taktı.tamam alicia clark ı lanadan daha çok seviyo olabilir ama onunki biraz da saplantı oldu bence:img-yes: :img-yes:
alica mı lana mı daha cok seviyor kıyaslayamayız bence.
lananın saplantısıda dürüstlük. taktı dürüstlüğe. madem seviyorsan vardır bir bildiği de. clarka güven ve olduğu gibi kabul et
Gio Giotto 01-05-07, 18:09 Tabii ki herkesin hatası olacak.Alicia da bunu yaptı ama izlediysen bölüm ilerledikçe bunu telafi edecek(bilekliğini takması en başta) şeyler yaptı fazlasıyla.Zaten Clark'ı hakedebilcek karakter olamaz ki :img-yes: Belki Raya olabilirdi ama oda erken gitti...
bence Chloe'yi unutuyorsun Gio,sence Chloe Clark'ı hakedemeyecek ne yaptı?bence hakedecek herşeyi yaptı ama gönül işte keşke sadece karaktere baksa bu iş..
Gio Giotto 01-05-07, 19:38 Clark'la sevgili olma potansiyeli olan karakterlerden bahsediyorduk efblack.Tabii ki Chloe gibisini bulamaz Clark ama Chloeden arkadaşlık dışında bir beklentisi yok Clark'ın.Saydıklarımızın herbiriyle aşk bağlamında bir geçmişi var az çok.(Raya başlamadan bitti gerçi)
Clark'la sevgili olma potansiyeli olan karakterlerden bahsediyorduk efblack.Tabii ki Chloe gibisini bulamaz Clark ama Chloeden arkadaşlık dışında bir beklentisi yok Clark'ın.Saydıklarımızın herbiriyle aşk bağlamında bir geçmişi var az çok.(Raya başlamadan bitti gerçi)
aaahhhhh aaaaahh clark için aslında en iyisi chloe de gönül lana diyo.ne yazıkki yazdıkların doğru gio.gio dedim ama umarım sakıncası yoktur:img-grin2 .chloe gibisini bulamaz aslında clark.clark için birileri birşey yapmışsa eğer bu gerçekten chloe.ama clark ne yazık ki onu dost tan öte olarak görmüyo.ama eminim chloe nin içinde her zaman clarka karşı bir ümit ve aşk olucak.
Gio Giotto 01-05-07, 20:17 Tabii ki mahsuru yok ama bu konu iyice Chloe-Clark-Lana üçgenine dönecek.Daha fazla kitlemeyelim 4.sezon yorumlarını bence :img-wink:
Tabii ki mahsuru yok ama bu konu iyice Chloe-Clark-Lana üçgenine dönecek.Daha fazla kitlemeyelim 4.sezon yorumlarını bence :img-wink:
bencede kitlenicek konu.haklısın.zaten haftaya yayınlanıcak bölümden sonra burası iyice hareketlenir,şahsen ben ilk izlediğimde aklıma bir sürü şey gelmişti.:img-wink:
Yani anlaşılan o ki Clark bu dizide sevgili bulamadan gidecek.Neyse belki Alicia yeniden ilerki bölümlerde döner diyeceğim ama .....Birde Alicia nın resimleri olan varsa bir haber versin.Sevaptır :)
aaahhhhh aaaaahh clark için aslında en iyisi chloe de gönül lana diyo.ne yazıkki yazdıkların doğru gio.gio dedim ama umarım sakıncası yoktur:img-grin2 .chloe gibisini bulamaz aslında clark.clark için birileri birşey yapmışsa eğer bu gerçekten chloe.ama clark ne yazık ki onu dost tan öte olarak görmüyo.ama eminim chloe nin içinde her zaman clarka karşı bir ümit ve aşk olucak.
Aslında bu normal hayattada çoğu zaman bu şekilde olur.Birini seversin ama o seni sevmez oda gider kendine acı çektireni sever.Haksızmıyım?
Bencede Clark için en iyisi Chloe ama (yani Alicia'dan sonra:)) gönül bu işte ne yapalım.
Gio Giotto 04-05-07, 11:05 Evet genelde öyle olur zaten.İnsanlar acı çekmeyi sever,sonrada neden üzgünüm,neden mutlu olamıyorum derler.
iyide arkadaslar clark ın sorunu lana nın onu sevmemesi değil. lana kör kötük asık. ayrıca 6 sezonu 1 haftada izleyince daha kolay hatırlayabiliyor insan. buna dayanak size 50 tane sahne sayarım lana nın clark peşinde kosarken, ağlarken , mücadele ederken. onu terk eden hep clark oldu. lana anketlerde 2007 nin en nefret edilen karakteri secilmiş. bence haksızlık. kız clark için elinden geleni yaptı
şimdi siz clark a bir partner arıyorsunuz ama sorun kimin sevdiği kimin sevmediği değilki. sorun clark yetenekleri yüzünden sevdiklerini tehlikeye atmaktan korkuyor. madem gün gelirde hayatına bi kızı sokacak cesareti bulursa bu kişi lana olmalı. cünkü lanaya asık lanada ona asık
Gio Giotto 04-05-07, 12:01 iyide arkadaslar clark ın sorunu lana nın onu sevmemesi değil. lana kör kötük asık. ayrıca 6 sezonu 1 haftada izleyince daha kolay hatırlayabiliyor insan. buna dayanak size 50 tane sahne sayarım lana nın clark peşinde kosarken, ağlarken , mücadele ederken. onu terk eden hep clark oldu. lana anketlerde 2007 nin en nefret edilen karakteri secilmiş. bence haksızlık. kız clark için elinden geleni yaptı
şimdi siz clark a bir partner arıyorsunuz ama sorun kimin sevdiği kimin sevmediği değilki. sorun clark yetenekleri yüzünden sevdiklerini tehlikeye atmaktan korkuyor. madem gün gelirde hayatına bi kızı sokacak cesareti bulursa bu kişi lana olmalı. cünkü lanaya asık lanada ona asık
Bizim dediğimiz Lana'nın Clark'ı hak etmediğidir.Lana Clark' seviyordur,tamam ama Clark ile her atışmalarında veya bir olay olduğunda Clark'a arkasını döndü.Bunu hiç Chloe'de veya Alicia'da gördün mü?Bunu söylemeye çalışıyoruz.Clark çoğu zaman uzaklaştırdı evet Lana'yı kendinden ama Lana'da hiçbir zaman sevgisine layık olarak Clark'a tam güvenini göstermedi,hep benden ne saklıyorsun diye zorladı Clark'ı.
Bu kız gerçekten güzel.:sad53:Aslında diziye bunun gibi bir tutkulu aşk lazım.Sanırım seyirci artık Lanaın bunalımlarını görmekten bıktı.
Arkadaşlar,
bu en son bölümü KAYDETMİŞ olan veya elinde bulunan varsa,
bana söyleyebilir mi acaba Lionel ve Lex'in arasında geçen diyaloğu...
Sudem arkadaştan veya kim bölüme sahipse rica ediyorum. :icon_sorr
Bölümün %90'ını izledim.
Reklamda kanal değiştirmiştim.
Döndüğümde reklam bitmişti ve Lionel oğluyla konuşuyordu.
İçinde Baba Luthor'un olduğu sahnelerin bir kısmını kaçırmak gibi bir tongaya düştüm :)
Yani o konuşmaları yazarsanız, çok sevinirim :img-wink:
Gio Giotto 05-05-07, 21:58 Son bölüm derken neyi kastettiğini anlamadım pek.Bu yüzden pariah'ı veriyorum,zaten 4x12 cnbc-e'de yarın akşam oynayacak sanırım.
4x11-Pariah
Sahne 1
Lex-Müsrif babanın dönüsü.
Lionel-Sana ulaşmaya çalışıyordum ama her nedense asla...
...müsait değilsin.
Lionel-Kılıcınla öyle meşgulsün ki,babanla konuşamıyor musun?
Lex-Aslında mahkeme kayıtların,kafamı kurcalıyordu.
Lex-Mahkumiyetini nasıl bozdurduğunu,anlamaya çalışıyordum.
Lionel-Yanıtları yasal belgeler yığınında,bulacağını sanmıyorum.
Bu...
...bir mucizeydi.Başka açıklaması yok.
Bana verilen bu özgürlüğü;daha yüce bir amaç...
...için kullanmalıyım.
Lex-Umarım, o amaç kapsamında LuthorCorp'a dönmek yoktur...
çünkü ceplerini doldurmak için|yönetici dairesine girmen...
ya da kasaları yağmalaman|yakın görünmüyor.
Lionel-Buraya para için gelmedim Lex.LuthorCorp'u elinden almak istemiyorum.
Şirket idaresi ilgimi çekmiyor artık.
Lex-ne yani bütün zamanını beni öldürmeye mi ayıracaksın?
Lionel-Biliyorum.Böyle düşünmeni anlıyorum, Lex.
Öfke ve güvensizlik dolu bir yer.
Ama çok geç değil. Değil.|Sadece karanlığa götürecek o yoldan...
Lionel-...dönmek icin hâlâ vakit var.|Lex-Yapma Baba.
Lex-Gerçek niyetin ne?
Lionel-Dünyayı daha iyi bir yer|haline getirmeye çalışıyorum.
Bir hayır vakfı kuracağım.Sadece açları doyurmak ve...
...yoksulları giydirmek için değil.
İnsan ruhuna esin vermek icin|insanlara yardım etmek istiyorum.
Keşke yeryüzündeki herkes|benim gibi kutsanmış olsa.
Lionel- Şimdi de Mesih mi oldun?|Lionel-Hayır,lex hayır ben sadece...
Hayalleri olan bir adamım
Sahne 2
Lionel-Soğuk bir gecede sıcak bir ateş
Onun gibisi yok, değil mi?
Lex-Uğradığın için sağ ol, baba.
Dünyayı kurtarmakla ne kadar|meşgulsün, biliyorum.
Lionel-Telefonun bir zeytin dalıdır,uzlaşabiliriz diye umut ediyordum...
...ama belli ki yanılmışım.
Lex-Nereye gidiyorsun, baba?
Eyalet yolu üstündeki motele mi?
Bak yemek saati yaklaşmış.
Akşam çorban için misyona yetişebilirsin.
lionel-Sasırtıcı derecede lezzetli Salisbury bifteği de var.
Lex-Sana hakkını vermem gerek baba;Bir rol seçtiğin zaman...
...kendini tamamen veriyorsun.|Lionel-Bu bir rol değil Lex.
Şimdiye anlamış olmalıydın.
Tahliyemden beri beni izletiyorsun.
Lex-Bunu yapacağımı biliyordun.
Lionel-Ben entrika çevirmiyorum Lex.,Artık bu benim hayatım.
Bir zamanlar sahip olduğum her kuruşu aldın, ben de bunun keyfini sürüyorum.
lionel-Ve Haklısın Akşam...
Akşam çorbamın saati yakındır.
Lex-Baba...
Konukevinde kalabilirsin.
Lionel-Sağol...
Bana göz kulak olmak çok daha|kolay olacak.
Lex-İyi akşamlar baba.
Son bölüm derken neyi kastettiğini anlamadım pek.Bu yüzden pariah'ı veriyorum,zaten 4x12 cnbc-e'de yarın akşam oynayacak sanırım.
4x11-Pariah
Sahne 1
Lex-Müsrif babanın dönüsü.
Lionel-Sana ulaşmaya çalışıyordum ama her nedense asla...
...müsait değilsin.
Lionel-Kılıcınla öyle meşgulsün ki,babanla konuşamıyor musun?
Lex-Aslında mahkeme kayıtların,kafamı kurcalıyordu.
Lex-Mahkumiyetini nasıl bozdurduğunu,anlamaya çalışıyordum.
Lionel-Yanıtları yasal belgeler yığınında,bulacağını sanmıyorum.
Bu...
...bir mucizeydi.Başka açıklaması yok.
Bana verilen bu özgürlüğü;daha yüce bir amaç...
...için kullanmalıyım.
Lex-Umarım, o amaç kapsamında LuthorCorp'a dönmek yoktur...
çünkü ceplerini doldurmak için|yönetici dairesine girmen...
ya da kasaları yağmalaman|yakın görünmüyor.
Lionel-Buraya para için gelmedim Lex.LuthorCorp'u elinden almak istemiyorum.
Şirket idaresi ilgimi çekmiyor artık.
Lex-ne yani bütün zamanını beni öldürmeye mi ayıracaksın?
Lionel-Biliyorum.Böyle düşünmeni anlıyorum, Lex.
Öfke ve güvensizlik dolu bir yer.
Ama çok geç değil. Değil.|Sadece karanlığa götürecek o yoldan...
Lionel-...dönmek icin hâlâ vakit var.|Lex-Yapma Baba.
Lex-Gerçek niyetin ne?
Lionel-Dünyayı daha iyi bir yer|haline getirmeye çalışıyorum.
Bir hayır vakfı kuracağım.Sadece açları doyurmak ve...
...yoksulları giydirmek için değil.
İnsan ruhuna esin vermek icin|insanlara yardım etmek istiyorum.
Keşke yeryüzündeki herkes|benim gibi kutsanmış olsa.
Lionel- Şimdi de Mesih mi oldun?|Lionel-Hayır,lex hayır ben sadece...
Hayalleri olan bir adamım
Sahne 2
Lionel-Soğuk bir gecede sıcak bir ateş
Onun gibisi yok, değil mi?
Lex-Uğradığın için sağ ol, baba.
Dünyayı kurtarmakla ne kadar|meşgulsün, biliyorum.
Lionel-Telefonun bir zeytin dalıdır,uzlaşabiliriz diye umut ediyordum...
...ama belli ki yanılmışım.
Lex-Nereye gidiyorsun, baba?
Eyalet yolu üstündeki motele mi?
Bak yemek saati yaklaşmış.
Akşam çorban için misyona yetişebilirsin.
lionel-Sasırtıcı derecede lezzetli Salisbury bifteği de var.
Lex-Sana hakkını vermem gerek baba;Bir rol seçtiğin zaman...
...kendini tamamen veriyorsun.|Lionel-Bu bir rol değil Lex.
Şimdiye anlamış olmalıydın.
Tahliyemden beri beni izletiyorsun.
Lex-Bunu yapacağımı biliyordun.
Lionel-Ben entrika çevirmiyorum Lex.,Artık bu benim hayatım.
Bir zamanlar sahip olduğum her kuruşu aldın, ben de bunun keyfini sürüyorum.
lionel-Ve Haklısın Akşam...
Akşam çorbamın saati yakındır.
Lex-Baba...
Konukevinde kalabilirsin.
Lionel-Sağol...
Bana göz kulak olmak çok daha|kolay olacak.
Lex-İyi akşamlar baba.
Eyvallah Gio :img-wink:
Ben bu bölümü kastetmiştim. Cnbc-e'den takip ediyorum biliyorsun :img-wink:
Çok sağol.
Vah ki vah ya...
Lionel Luthor ki,
o karakteriyle herkese hükmeden,
baskın ve Ruler adam, neye dönüştü ya :icon_sorr
Böylesine zayıflamış bir karaktere...
Ne bileyim alışamadım bu kim diyorum resmen.
Allahtan "Parlak Zekası" hala yerli yerinde.
Bir an önce Karakterinde de iyileşme ve eski günlere dönüş bekliyoruz.
Yoksa nedir bu ya?
Bir an önce (kişilik olarak) toparlanması lazım...
Lex meydanı yeterince boş buldu...Hatta yetti de arttı bile.
6. sezonu görünce pek bir hüzünleneceksin Kule2.
Gio Giotto 06-05-07, 16:55 Evet kule belki Lionel'ın bu sevecen hali geçici ama namanın dediği gibi 6.sezonda lex ağır basıyor.Sen hazırla kendini,üzülme fazla :D
s4e12 gerçekten güzeldi. Özellikle Chloe'nin Clark'ın sırrını öğrenmesi çok önemli bir nokta dizi gidişatı açısından. Ayrıca kendisinden hiç beklemediğim bir olgunlukla ( :D ) Clark'la ilgili olan bölümleri çıkardı Tuhaflıklar Duvarı'ndan. ;) Bakalım Clark ne zaman öğrenecek Chloe'nin, onun sırrını bildiğini. Ya da Clark söyleyecek mi Chloe'ye?
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra bugun 15 dk. izledim saatide değişmiş bnm açımdan biraz daha kötü oldu ama bayağı şeyler olmuş ya ilk sorum şu Chole gerçeği mi öğrendi ? nasıl anlamadım gerçek gerçeği mi öğrendi yoksa başka bir gerçek miydi? birde bir kız ölmüş o kız kim onuda anlamadım ben :sad53:uzun ara veririsen böyle olur diyorsunuzdur ama izleyemedim :(
Chloe gerçeği öğrendi ve Clark'ın ondan sakladıklarını bayağı şiddetli bir biçimde sorgulamaya başladı! Clark'ın şimdiki kız arkadaşı olan bayanın ölümüyle gözyaşları döken Superman'imiz bundan sonraki etapta bu cinayeti işleyen kum adamı ne yapıp edip altetmeyi bilmiştir!Genel olarak yine harika bir episode izledik arkadaşlar!:happy0064
Açıkçası 12 bölümü hiç beğenmedim.Adamın biri çıkıyor neymiş efendim smallville ki gidişatı beğenmiyormuşta o yüzden millete saldırmış.Resmen Alicia yı harcadılar ve bence çok saçmasapan bir ölüm sahnesi olmuş.Chole de calarkın güçlerini öğrenmiş.Öğrense ne olacak 2 gün sonra kafaya bi meteor düşer bütün hafıza silinir yine.
s4e12 gerçekten güzeldi. Özellikle Chloe'nin Clark'ın sırrını öğrenmesi çok önemli bir nokta dizi gidişatı açısından. Ayrıca kendisinden hiç beklemediğim bir olgunlukla ( :D ) Clark'la ilgili olan bölümleri çıkardı Tuhaflıklar Duvarı'ndan. ;) Bakalım Clark ne zaman öğrenecek Chloe'nin, onun sırrını bildiğini. Ya da Clark söyleyecek mi Chloe'ye?
Bencede çok güzel bir bölümdü.ilk izlediğimde bir süre kendime gelememiştim,chloe nin öğrendiğini görünce.ama chloe gerçekten kendinden beklenmiycek bir olgunluk gösterdi.özellikle lois le son sahnede konuşmaları.bakalım chloe clarkın ona anlatmasını bekliycek mi???gerçi, hakkını da vermek lazım,lois de kendinden pek beklenmiycek güzel şeyler söyledi.bir de dizinin sonunda clarkın,alicia nın mezarındayken chloe nin yanına gelipte yaptığı konuşma çok güzeldi.
spoiler
ya benim bildiğim(hatta izlediğim)kadarıyla chloenin sırrı öğrenmesine daha çok vardı.bu aradaki bölümlerde unutmasını sağlayacak birşey mi olacak,ben mi yanlış hatırlıyorum?
Gio Giotto 07-05-07, 12:18 Spoiler
evet clana sen yanlış hatırlıyorsun,chloe'nin durumunda ilerde bir değişiklik olmuyor
Açıkçası 12 bölümü hiç beğenmedim.Adamın biri çıkıyor neymiş efendim smallville ki gidişatı beğenmiyormuşta o yüzden millete saldırmış.Resmen Alicia yı harcadılar ve bence çok saçmasapan bir ölüm sahnesi olmuş.Chole de calarkın güçlerini öğrenmiş.Öğrense ne olacak 2 gün sonra kafaya bi meteor düşer bütün hafıza silinir yine.
Spoiler-->chole nin pek birşey unutacağını sanmıyorum araları izlemedim ama 5.sezonun ilk bölümde chole herşeyi biliyor hatta zamanla buna fazlasıyla alışıyor :D ama alicianın harcanmasına katılıyorum başta clark ı o kadar sevdiğini düşünmemiştim hatta yine clark ı öldürmeyi deneyeceğini düşünmüştüm ama ...:img-cray: :img-cray:
Gerçekten de Alicia'yı harcadılar. Başka türlü olamazdı sanki. Smallville'i terk edebilirdi. Pete yaptı. Ölümü de o kadar doğal yolla oldu ki içim cız etti. Keşke Clark ona inansaydı. En azından Alicia aklında bir sürü soru işareti ile ölmeyecekti ki yine de Clark'ın arkasından iş çevirmeden ölmedi.
Chloe'nin sırrı öğrenmesi bence iyi oldu. Şaşkınlığı geçince gayet mantıklı şeyler düşündü ama Lois ona ' Clark'ı gördün mü?' d,ye sorduğunda ' Clark'ı ne yaparken gördüm mü?' demesi çok komikti.
Bu arada Lois, Chloe ve Lana çok kızdım bu bölüm. Özellikle Lana'ya. 4 sezondur yapmadığı kalmadı. Cadı oldu, Clark'ı az kalsın öldürüyordu ama kimse ona yüz çevirmedi. Chloe 4 sezondur herkesin özeline girip onlarla ilgili bilgileri topluyor. Clark'ı kaç kere zor durumda bıraktı. Bilgisayarındaki bilgiler yüzünden bir kişinin ölümüne sebep oldu. Az kalsın Lex de ölecekti ama kimse yüzünü çevirmedi ona. Şimdi hangi yüzle Alicia'ya ikinci bir şans vermediler. Alicia'nın yaptığı kötü bir şeydi ama tedavi olduğu için taburcu oldu. Evet bir önceki bölümde yine hata yaptı ama kimseyi öldürmedi. Alicia'nın bu hale gelmesinin sebebi sadece kendisi değildi. Şimdi öldü rahatça uyuyabilir herkes. :hıh
Bu arada Chloe ile ilgili spoiler --> Yanlış hatırlamıyorsam Chloe hafızasını kaybedecek ama daha var. Ondan önce Clark hafızasını kaybedecek ve Chloe bu zor dönemde ona çok yardımcı olacak. işte ya bu bölümde ya da bu bölümden birkaç bölüm sonra Chloe kriptonitten etkilenecek ve bu olayları unutacak. Ancak 4. sezon finalin de yine gerçeği görecek. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen.
Gio Giotto 07-05-07, 17:56 Sudeme açıklayıcı spoiler >>>>>>>> Clark'ın hafızası siliniyor ve Chloe ona çok destek oluyor,sırrını koruyor.Chloe'nin hafızasının silindiği bir bölüm hatırlamıyorum,eğer varsa bile ki eminim yok sezon sonunda Chloe en son mağarada baygın düşüyor ve Clarkla birlikte kutuplara ışınlanıyor.
[QUOTE=sudem;3232745]Gerçekten de Alicia'yı harcadılar. Başka türlü olamazdı sanki. Smallville'i terk edebilirdi. Pete yaptı. Ölümü de o kadar doğal yolla oldu ki içim cız etti. Keşke Clark ona inansaydı. En azından Alicia aklında bir sürü soru işareti ile ölmeyecekti ki yine de Clark'ın arkasından iş çevirmeden ölmedi.
Chloe'nin sırrı öğrenmesi bence iyi oldu. Şaşkınlığı geçince gayet mantıklı şeyler düşündü ama Lois ona ' Clark'ı gördün mü?' d,ye sorduğunda ' Clark'ı ne yaparken gördüm mü?' demesi çok komikti.
Bu arada Lois, Chloe ve Lana çok kızdım bu bölüm. Özellikle Lana'ya. 4 sezondur yapmadığı kalmadı. Cadı oldu, Clark'ı az kalsın öldürüyordu ama kimse ona yüz çevirmedi. Chloe 4 sezondur herkesin özeline girip onlarla ilgili bilgileri topluyor. Clark'ı kaç kere zor durumda bıraktı. Bilgisayarındaki bilgiler yüzünden bir kişinin ölümüne sebep oldu. Az kalsın Lex de ölecekti ama kimse yüzünü çevirmedi ona. Şimdi hangi yüzle Alicia'ya ikinci bir şans vermediler. Alicia'nın yaptığı kötü bir şeydi ama tedavi olduğu için taburcu oldu. Evet bir önceki bölümde yine hata yaptı ama kimseyi öldürmedi. Alicia'nın bu hale gelmesinin sebebi sadece kendisi değildi. Şimdi öldü rahatça uyuyabilir herkes. :hıh
[Hem fikir arkadaşların çıkması güzel.Benim demek istediğim şu hep lana lana başka bir şey yok .Bence Lana diziyi baltalıyor.Bakın bir Alicia geldi dizinin gidişatı ne kadar olumlu değişti.Hadi alicia olmadı başka bir karakter koy diziye biraz renk gelsin.Clarkın sabit bir kız arkadaşı olsun.Bu arada Lois normalde süpermanin gerçek sevgilisi değilmiydi?
Son bölüm gerçekten heyecanlı ve Clark'ın özel yeteneklerini görme şansını yakalayabilen Chloe'nun büyük şoka uğradığı bir episode'du! Görsellikte yavaş yavaş bir Sci-Fi dizisi havasına bürünen Smallville, kumlarla bir hortum yaratarak insanları halt eden bireylerin de katılmıyla daha da heyecanlı olmaya başladı:img-wink: Alicia isimli Clark'ın yeni kız arkadaşının trajik bir şekilde ölümüyle bayağı bir şoka ve duygusal bir yıkıma uğrayan Superman'imiz öç almak için yapmayacağını bırakmadı ve istediği amaçlara ulaştı:good:
4ewerbrucas 08-05-07, 17:15 alicia için üzldüm yazık oldu kıza tam clark"a göre bir kızdı harcadılar kızı:sad53: chloe çok komikti sırrı öğrendikten sonra lois clark nerde diye sorunca "belki ordan oraya vınlayarak alicia arıyordur"demesine koptum:img-hyste lanaya gene uyuz oldum gene uyuz oldum:fighting2 sanki lois varken daha eğlenceli mi geçiyor smallive bölümleri bilmiyorum ama hep lois göstersinler istiyorum:happy0064
iki haftadır izleyemiodumm meğer ne cok sey kacırmısım.. bu bölümü izledim ve bisi anlamadım :img-help: acil yardım istiorum walla sorularıma cvp werirseniz ben herseyi çözerim, Alicia kim? nerden cıktı? ve özette smallville geri dönen alicia clarkla arasını düzeltmek istio yazıodu.. clarkla daha önceden tanısıolar mı ve nerden tanısıolar? bu kızın özelliği ne? we nasıl olur da bunlar clarkla ewlenirler (ya da clark lanayı cok sewerken aliciaya asık olur) :img-wink: bu soruların cvplarını werirsniz hersey çözülücek walla.. simdiden saolunn :img-yes:
Gio Giotto 12-05-07, 01:13 Alicia ile Clark önceki bölümlerin birinde tanıştı.Tanışmaları LuthorCorp fabrikasında oldu,asansörde kaldılar,asansör düşerken Clark eliyle durdurdu düşmesini asansörün.Alicia gördü Clark'ı yaparken bunu,tam o sırada birileri asansöre gelirken Clark'ı tuttu ve beraber üst kata ışınlandılar(asansörle gidecekleri yere) Tanışmalarından sonra bölüm ilerledikçe ilişkileri ilerliyor,Clark sırrını bildiği için ve özel birisi olduğu için Clark Alicia'nın yanında hiç olmadığı kadar huzurlu ve mutlu oluyor.Ama Alicia'nında kötü özellikleri meydana çıkıyor,Clark'ı çok sevmesi çok kıskançlığı beraberinde getiriyor(zaten Clark'ın taş zaafiyetlerinide öğreniyor.) Clark'ta böyle olunca rahatsız oluyor,biraz yavaş gidelim falan diyor ama Alicia Lana'nın yüzünden diye Lana'yı öldürmeye karar veriyor.Sonunda Clark yetişiyor bir şekilde tam Lana'yı öldürücek iken ve durduruyor Alicia'yı.ilk tanıştıkları bölüm böyle bitiyor.Sonra 4x11'de yeniden çıkıyor Alicia.(4x12de zaten 4x11'in devamı niteliğinde bir nevi)Bu sefer tamamen iyileşmiş görünümüyle(bölümün başında anlıyoruz ki Alicia bir rehabilitasyon merkezine yatırılmış ve tedavisi bitmiş bir şekilde Smallville'e dönmüş,koluna takılan bir bileklikte ışınlanmasını engelliyor) Bir şekilde ilişkileri yeniden başlıyor ama Alicia yine hata yapıyor-bilekliğide çıkıyor bu arada,Clark'a kırmızı yüzük takıyor ve california'da(sanırım burasıydı,yani Smallville'den uzak bir yer orası kesin) evleniyorlar.(clark kırmızı yüzüğün etkisinde tabii) Evlendikleri gece Clarkla Alicia oynaşırken Clark'ın yüzüğü çıkıyor ve Clark kendine geliyor.Daha sonra Alicia Clark'tan özür dilemeye geldiğinde Alicia'nın doktoru geliyor Kent çiftliğine ve Alicia'yı kurtarmanın Clark'ı öldürmekten geçtiğini sölüyor(saplantı haline getirdin,ancak böyle iyileşebilirsin diyor-burdan da Alicia'nın doktorunun Alicia'ya kesik olduğunu anlıyoruz) Tam ateş ettiğinde Alicia Clark'ın önüne ışınlanıyor ve o vuruluyor.Bölüm sonunda ise Alicia özür dilemek için geliyor Clark'a ve tam giderken Clark durduruyor Alicia'yı.4x12 pariah ise Alicia'nın ölümü ve Chloe'nin sırrı öğrenmesini içeriyor.
cook tesekkür ederimm.. herseyi acıkladın gercekten saoll ihtiyacım wardı.. simdi anlamadığım coğu seyi anladım tekrar tekrar saol:img-wink:
lütfen arkadaşlar birisi banada açıklarmı alicia nasıl ölüyor?
Gio Giotto 13-05-07, 20:45 Tabii hemen açıklayalım
Alicia 4x12 pariah bölümünde Lana ve Jason'ı öldürmeye kalkışan bir adam yüzünden göz altına alınıyor şerif tarafından.(daha sonra şerif Alicia'nın masumiyetine inanıyor.) Bu sürede Clark'ta Alicia'dan şüphe etmeye başlıyor ve Alicia üzülüyor baya.Clark sonradan şeriften durumu öğrenince hatasını anlıyor ve hemen Alicia'yı bulmaya gidiyor ama o Alicia'yı bulamadan Bölüm Freak'i(sanırım kumadamdı) Alicia'yı asıyor ve Clark malesef yetişemiyor.
çok ama çok teşekkür ederim ay çok üzüldüm ya peki clark o kumadam'a birşey yapıyormu sonra ? ve neden alicia kumadam'a karşı güçlerini kullanmıyor ve neden kumadam alicia'ı asıyor ve nasıl clark yetişemiyor ?clark süpermen değilmi?
Gio Giotto 13-05-07, 22:26 Alicia Clark'ta bir nev-i kendisine sırt çevirince bunlara sebep olan adama gidiyor(kumadam) Bu sırada Clark ise şeriften yeni öğreniyor Alicia'nın masumiyetini.Bu yüzden geç kalıyor kurtarmaya Alicia'yı.Daha sonra Alicia'yı öle bulunca cinnet geçiriyor,hemen bulmaya gidiyor Kumadam'ı.Talonda buluyor kumadamı,tam öldürecek kadar ileri gitmişken Lois durduruyor Clark'ı sözleriyle(yapmamalısın falan filan diyor) Bu kadar.Clark ise Superman tabii ki :img-yes:
[/QUOTE]Benim demek istediğim şu hep lana lana başka bir şey yok .Bence Lana diziyi baltalıyor.Bakın bir Alicia geldi dizinin gidişatı ne kadar olumlu değişti.Hadi alicia olmadı başka bir karakter koy diziye biraz renk gelsin.Clarkın sabit bir kız arkadaşı olsun.[/QUOTE]
Bunu okuyunca aklıma uzun zamandan beri Smallville dizisini bizim dizileri yazanların yazdığı fikrini düşünmem geldi. Düşünsenize her bölümde inat, gurur, kıskançlık ve bir sürü durum yüzünden yakınlaşmalar ve sonuçlanmalar ileriye erteleniyor. Dizi bizim Türk dizileri tadında oluyor bazen. İnsanın çıkıp "yeter o seni seviyor ama guru yapıyor anla be artık" yada "Bak bu durum bildiğin gibi değil gerçeği budur" diyesi geliyor...
Lana zaten giderek uyuz bir tip olmaya başladı. Bu bölümde de kalkıp artist bir edayla Lex'e hesap sormaya gitti. Hey Allah'ım...
seth_gecko 14-05-07, 12:49 Bu bölümün en güzel yeri bence lois'in clark'a okuldan atıldığını kalacak yeri olmadığını söyleyip abartarak acıtasyon yapmasıydı :img-hyste
clark burda kalabilirsin deyincede hemen balıklama atladıya acayip komikti
galiba artık lois smallville'den uzun bi sure ayrılmaz :happy0064
Smallville gittikçe daha heyecanlı ve görsel atmosferi uzay yolu serilerine benzemeye yüz tutmuş bir hale geliyor...Clark'ın çok sevdiği ve hayatının yönünü ona göre ayarladığı futbol yüzünden çok sevdiği lisesinden ayrılması bayağı duygusal bir sahneydi...Lois'in Clark gibi kriptonit yetenekli Geoff yüzünden neredeyse ölümün kıyısına kadar gelmesi ve boğulurken onu kurtarması bizleri serinleten! sekanslardı...Lana'nın ise yeni erkek arkadaşından kaynaklanan entrikalı olmaya doğru giden ilişkisi Lex'in onu olumlu yöne çekmek istemesiyle bir bilinmezliğe doğru ilerliyor...Önümüzdeki bölümler daha da heyecanlı geçecektir!:good:
Alicia Clark'ta bir nev-i kendisine sırt çevirince bunlara sebep olan adama gidiyor(kumadam) Bu sırada Clark ise şeriften yeni öğreniyor Alicia'nın masumiyetini.Bu yüzden geç kalıyor kurtarmaya Alicia'yı.Daha sonra Alicia'yı öle bulunca cinnet geçiriyor,hemen bulmaya gidiyor Kumadam'ı.Talonda buluyor kumadamı,tam öldürecek kadar ileri gitmişken Lois durduruyor Clark'ı sözleriyle(yapmamalısın falan filan diyor) Bu kadar.Clark ise Superman tabii ki :img-yes:
ha tamam çok teşekkür ederim clark da luise uymasaydı keşke zaten o diziden nefret ettiğim üç isim var luiz,cloe,ve o neydi lex'in babası.
Bu bölümün en güzel yeri bence lois'in clark'a okuldan atıldığını kalacak yeri olmadığını söyleyip abartarak acıtasyon yapmasıydı :img-hyste
clark burda kalabilirsin deyincede hemen balıklama atladıya acayip komikti
galiba artık lois smallville'den uzun bi sure ayrılmaz :happy0064
ewtt.. kesinlikle katılıorum.. loisin o sahnesine ben de cok güldüm :img-hyste clarkı öyle bi durumda bıraktı ki cocuk mecburen bizde kal demek zorunda kaldı.. bu kız cook zeki =)=) ben loisi cok seviorum cok samimi icten bi kızz, cok neseli sempatik te.. =) ileride losile clark arasında bisiler olmasını cok isterimm :img-yes:
Gio Giotto 14-05-07, 20:28 ha tamam çok teşekkür ederim clark da luise uymasaydı keşke zaten o diziden nefret ettiğim üç isim var luiz,cloe,ve o neydi lex'in babası.
Öyle yapsaydı superman prensiplerine aykırı davranmış olurdu,iyilik ve erdem ahlakına uymazdı.İntikam almak Clark'a göre değil.
Lana tamamen gereksiz bir karakter haline büründü.Cadı olmalar sürekli bunalım halleri.Tabii karakter gereksiz olunca gereksiz işler yaptırıyorlar.
Ha bu arada Clarkın anne babasınada uyuz olmaya başladım.Adam süpermen olmasaydı Clarktan çok güzel muhallebi çocuğu yaparlardı.Clarkın annesi tipik bir Türk kaynana portresi çiziyor.Çocuk hangi kıza baksa kadın beğenmiyor.:img-elvis
4ewerbrucas 15-05-07, 20:53 ben bu bölümde sanki biraz sıkıldım ya lois"in önce acıtasyon yapıp sonra balıklama atlaması çok komikti:img-hyste ben lois"i seviyorum diziye renk getiriyor resmen,lana ne hale geldi gittikçe uyuz olmaya başladı bide lex"e gidip sen kendini ne sanıyorsun diye soruyor asıl o lahana kendini ne sanıyor :icon_twis :icon_twis
lois geldikten sonramı bilmiyorum lana çok gıcık önceden tatlı kız diyordum :img-wink: o ağlıycakmış gibi bakması yokmu sinir oluyorum lois çok güzel çocuk gibi değil en azından.
siyahsapkali 17-05-07, 18:21 ben en son o virüsün etkisiyle görülen kabuslarda kaldım ya neler olmuş:(
ewt..:img-yes: 1 bölüm bile kacırsan sonraki bölümü anlamıosunn..karısıo yani.. o yüzden ben hic kacırmadan izlemeye calısıorum kacırdığım zaman da allahtan tekrarları war cuma günü.. bi bölümü izleyemediğimde gittii, hic bisi anlamıorum sonra :img-yes:
seth_gecko 20-05-07, 20:13 Bölüm pek hareketli değildi ama sonunda Clark kendine süper bir yardımcı buldu süper köpek clarky :img-hyste
Dün akşamüstü izlediğimiz bölüm pek fazla aksiyonlu olmasa da yer yer komedi unsurlarına yer vermesiyle değişik bir Smallville izledik arkadaşlar! Lois otoyolda arabasıyla ilerlerken bir köpeğe çarpmasıyla gelişem olayların nerelere kadar vardığını göstermesi bakımından bayağı bir ilginçti aslında...Clark'ın anne ve babasının ilk başlarda pek hoşlanmadıkları Clarky! daha sonra meydan gelen olaylarda onlara ne kadar yardımcı olduğunu gözlemledik:img-wink: Birhayvanın ne kadar insan canlısı olabileceğine şahit olduk...Luthercorp şirketi tarafından üzerlerinde çeşitli deneyler yapılan bu köpek; en zor anında Clark'a büyük bir yardım yaparak kriptonit madde bulunan para minibüsünden son anda kurtarabildi!:good: Smallville'de bu hafta görsellik anlamında biraz yavan bir bölüm seyretsek de; yine de duygusal unsurları iyi bir şekilde bizlere yansıtan bir bölümdü...
Bu arada köpeği ne kadar kabullendiğini belirten bir işarette ona bu kadar yardım yapacağını bilemeden babasının diğer köpek tarafından ısırılmasından sonra hala ona güvendiğini belirten söylemlerde bulunması bayağı hoştu...Lois'in neredeyse Clark'la dalga geçercesine sahiplendikleri köpeğe inatla Clarky ismini vermek istemesi de aralarındaki duygusal ilişkinin bir emaresiydi sanki!:img-wink:
chibi_chibi 23-05-07, 13:51 bu bölümde benim en çok sevdiğim yer lex'in jason'ın annesine "bence siz oturup babamla birlikte çocuk yetiştirme kitabı yazmalısınız." demesiydi.orada insan gülmeden duramıyor.:img-hyste
4. sezonu izlemiş biri olarak bu bölümün sezonun en gereksiz bölümü olduğunu söyleyebilirim. Neyse izlettiriyor yine de kendini.
Lois ile Clark'ın atışmaları çok eğlenceliydi. Bir de Chloe'nin Clark'ın sırrı ile ilgili durumlardaki yüz ifadeleri. :img-hyste Bayılıyorum bu kıza.
Bu arada Jason'ın annesinden çok korkuyorum. Hele Lex'in yanında bir garip oluyor kadın. Öyle bir bakışı var ki Lex'in üzerine atlayacakmış gibi geliyor bana. :icon_whis
alonsomania 24-05-07, 12:45 bende izledim yane son 4 blm fln kaldı bende
loise çok şeker bir kız ya bayılıyorum ben ona
bu bölüm gerçektende gereksizdi bencede...lana jasonla olduktan sonra bi garip oldu ama biraz ilerlerde clarkla iyi şeyler olacak gibi!....pazar gübkü blmün özeti geldi mi?kaçıncı bölüm oluyor pazar günkü?
Yine de kendini izlettiren bir bölüm olduğunu kabul etmeliyiz arkadaşlar!Smallville'in o kendine özgü kriptonik maddelerle mücadele eden Clark ve arkadaşlarının efsanevi maceralarını izlemek insana keyif veriyor ve kendini izlettiriyor...:happy0064
Dün akşam yayınlanan yeni bölümde; Lez Luthor'un Jason'ın neler yaptığını merak edip ondan sonra Çin'e gitmesiyle başlayan enteresan olayları izledik! Lana'nın geçmişte yaşamış ünlü bir büyücü olan İsobel!in soyundan gelmesiyle gelişen Matrixvari gelişmeleri ve aksiyonları zevkle izledik arkadaşlarla...:img-wink: Bir haritanın Lex ve Jason'ı ne kadar kötü durumlara düşürdüğünü gözlemledik ve daha sonra da Çin askerlerince yakalanıp tarihi bir tapınakta acımasız işkencelere maruz kaldıklarını gördük! Lois ve Chole'nin ortalıklarda gözükmediği bölüm, yer yer Çin geleneksel uçmalı kılıç enstanteneleri ve dövüşleriyle bizleri uzak diyarlara kadar getirmiş gibi oldular.Clark'ta da bayağı bir savunma sanatı ustalığı da varmış hani...!:good:
seth_gecko 28-05-07, 09:34 Benim merak ettiğim acaba 3. taş kimde Clark bir kadın ismi söylemisti benim aklıma gelen Jason'ın annesi olabilir sonuçta O da taşların peşinde ve
Dr. Swann'ı kandırmıs ve tası almıs olabilir
Uzun bir aradan sonra,
nihayet heyecanın, akıl oyunlarının birarada olduğu,
ve en önemlisi sır perdeleriyle örülü bir bölümü daha izledik.
Yani Lionel'in Clark'ın vücuduna geçiş yaptığı bölümden beri,
en cezbeden, en kendini izlettiren bölümdü diyebilirim.
Gerçi her ne kadar, Jason'ın büyülü taşı alıp,
Lanaya göstermesi anından sonrasını izleyemediysem de...
İzleyemediğim Son 3-4 dak. dışında izlediklerim de,
bölümün kalitesini göstermesi bakımından, yeterince aydınlatıcıydı.
Nihayet yeniden Lionel'in,
kendini göstermeye başladığı bir bölüm olduğu için, ayrıca mutluyum.
Baba Luthor, baskın karakterini kendi iradesiyle törpülediği için,
Büyük ihtimal, bu sezon yapacak birşey yok.:sad53:
Alışmaya çalışıyoruz.
Fakat öte yandan,
zaten konuşmalarıyla, sesiyle ve o müthiş hitap yeteneğiyle,
insanları etkilemekte bir deha olan Baba Luthor,
bu yeni ve sakin haliyle,
tamamen BİLGE bir kişiliğe bürünmüş.
Eskiden olduğundan bile,
daha güçlü bir etkileme ve hitap etme gücüne ulaştığını söyleyebilirim hatta.
Bir de saçlarını da eskisi gibi uzattığında,
tam bir Bilge görünümüne kavuşacak :happy0064
Ancak o parlak zekası, her zamanki gibi olağanüstü.
Bizim taklitçi Lex'e,
taşlar konusunda öyle bir yanıt verdi ki...
O büyülü taşların aranması konusunda,
adeta meseleye nokta koyan nitelikteki cevabından bahsediyorum.
Daha bilgece bir yaklaşım yoktur ve olamaz da herhalde.
Ama tabi Lex "yoksa korkmuş muydun" gibi,
bir karşılık veriyor babasına...
Bir de büyülü taşlar meselesi var.
3 taşın biri (Mısırda bulunan) Kawatche mağarasında,
biri (Çinde bulunan) Jason'da.
Geriye biri kalıyor.
Baba Luthor'un Honduras açıklarında bulduğu,
ama Lionel'in beden değiştirdiği bölümün sonunda,
hapisteki bilim adamı dostunun eline geçen,
ve onunda, arabasına bindiği kadına teslim ettiği büyülü taşı diyorum.
Bakalım o kimin elinde?
Benim bir tahminim var ama...Bakalım göreceğiz.
Bölüme sahip olan ya da kaydeden arkadaşlardan bir ricam olacak.
Sudem veya Giotto kardeşim,
acaba Baba Luthor ile Lex'in o süper konuşmasını,
mümkünse buraya koyabilir misiniz?
Hani Lex,
Shangai'den döndükten sonraki diyalogtan bahsediyorum.
Ya ben hayran kaldım...
Eminim o kısmı izleyen çoğunluk da bu histedir.
Sudem veya Giotto kardeşim,
acaba Baba Luthor ile Lex'in o süper konuşmasını,
mümkünse buraya koyabilir misiniz?
Hani Lex,
Şhangai'den döndükten sonraki diyalogtan diyorum.
Ya ben hayran kaldım...
Eminim o kısmı izleyen çoğunluk da bu histedir.
İstediğin konuşmayı replikler bölüme ekledim. Yalnız Lex düşmanlığın biraz falza değil mi? :icon_whis Yani tamam çoğu işi eline yüzüne bulaştırıyor ama bu kendi yeteneği değil. Kesinlikle Lionel yapıyor bunları. Bu melek tavırlarını nereye kadar sürdürecek çok merak ediyorum ama asla ona inanmam. Lex, Lionel olmasa çoğu işini tamamlardı. Ayrıca daha genç yakında iyice olgunlaşır. Kötülükte babasını da geçer. :img-wink:
İstediğin konuşmayı replikleer bölüme ekledim. Yalnız Lex düşmanlığın biraz falaz değil mi? :icon_whis Yani tamam çoğu işi eline yüzüne bulaştırıyor ama bu kendi yeteneği değil. Kesinlikle Lionel yapıyor bunları. Bu melek tavırlarını nereye kadar sürdürecek çok merak ediyorum ama asla ona inanmam. Lex, Lionel olmasa çoğu işini tamamlardı. Ayrıca daha genç yakında iyice olgunlaşır. Kötülükte babasını da geçer. :img-wink:
Gördüm çok sağol Sudem :img-wink:
Benimki Lex düşmanlığı değil.
Bence o,
olması gerekenden daha fazla övülüyor ve abartılıyor.
Ve dediğin gibi çoğu işi de eline yüzüne bulaştırdığı halde...
En kilit kelime İCRAAT burada.
Bunun aksine Lionel ise,
bana göre asla haketmediği
ve nedenini anlayamadığım bir şekilde,
daha bir küçümseniyor ve Lex'e göre küçük görülüyor sanki.
Yorumlarımda da, Lex'e düşmanlık değil,
ama hakettiği kadar bir paye vermekten başka birşey yapmadığıma inanıyorum.
Tabii ki Lex'e hayran değilim. Sevdiğimi de söyleyemem üstelik.
Ama bunlar,
Lex Luthor başlıklı konuda,
onunla ilgili bayağıca teferruatlı şekilde anlattığım özellikleri,
görmeme engel olmuyor.
Neyse...tekrardan replikler için sağol. :img-wink: :good:
Özellikle Lionel için ve 3 büyülü taş hakkında neler olacak bakalım.
Önümüzdeki haftaları bekli |