Tüm Versiyonu Göster : Bebeğim (Arşiv 2)
oyuncuyla karekterleri karıştırıyorsunuz demişsiniz ben kendi adıma söyliyim böyle bişey yok ben gercek hayatta dolunayı özgü kadar çok seviyorum ama dizide gönlüm emelden yana emeli özgü yerine baska birisi olsaydı ben yine emel derdim.leylaya da çok üzülüyorum belki emelin böyle yapması yanlış belki emel suçlu ama şunuda kabullenin emelin aklında bebegi alma fikri yoktu acısını kalbine gömecek ve bebegi leylaya bırakacaktı..çünkü leylayı kaybetmek istemiyordu leylasız yapamaz emelle küçüklükten beri beraber büyüdüler leyla emele annelik yaptı onu korudu kolladı emel de bunları düşünerek bebegi almayacaktı..ama leyla mutfakta emele söylemediği seyi bırakmadı.emel de bunun üzerine bebegi almaya karar verdi..leyla belki emele bunları söylemeseydi bunlar olmayacaktı..leylanın kıskançlıkları bu iki dostluğu bitirdi zamanındada kocasından kıskanmıştı..şimdide aynı şeyi bebek için yaptı ama emel yufka yüreklidir bebegi şimdi alsa bile düşünür tasınır yine leylaya verir.....
karakter ve oyuncunun karıştırıldığını ben söylemiştim hala da lafımın arkasındayım bu sizin için geçerli olmasa dahi birçok arkadaş için böyle..özgü namal emel olduğu için bazı konularda objektif değerlendirmeler yapılmıyor malesef..
şimdi sizin yazdıklarınıza itirazıma geleyim aslında dün gece de yazmıştım fikirlerimi..mutfakta leyla ne söyledi ki emel'e bu kadar dokundu?bebek leyla'nın bebeği evet taşıyan emel..ama annesinin leyla olduğu gerçeğini değiştirmez bu..ve bi anne çocuğu için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verecek tek kişidir(bebeğin babası dışında)!leyla emel'in iyiliğine karşılık bebekle ilgili herşeye dahil etti,her konuda söz hakkı verdi..ama bu demek değildi ki her konuda emel'in fikrini alacak..mutfakta konuştukları için leyla'yı haksız görüyorsunuz peki emel'in süt annenin elinden bebeği çekip benim bebeğimi benden başka kimse emziremez diye bağırmasına ne diyorsunuz?ne hakkı vardı böyle davranmaya?bebeğin annesi leyla!ama doğru ama yanlış bir karar vermiş bu kararı emel'e söyleseydi iyi olabilirdi ama söylemek zorunda asla değildi!başkasının yanında bu benim bebeğim diye çekmeye leyla'nın kararını eleştirmeye ne hakkı vardı?leyla mutfakta ki konuşmayı çok önce yapmalıydı çünkü emel gerçeği kabul etmeyerek hem kendini hem çevresini mutsuz ediyordu!leyla da bunu dile getirdi!
bir de diyorsunuz ki leyla emel'e bunları söylemeseydi emel bebeği almayacakt..allah aşkına bahsettiğimiz kanlı canlı bir bebek!bunlar 29-30 yaşına gelmiş insanlar!ortada bir kırgınlık varsa bunun çözüm yolu 5 yaşındakilerin yaptığı gibi ver misketimi al misketimi gibi ver bebeğimi olmamalıydı!29-30 yaşında iki olgun kadın olarak,bebeğin iyiliği için konuşup ortak noktada buluşulmalıydı!emel'in bebeği alabilmek için bir bahaneye ihtiyacı vardı..o bahaneyi de elde etti!bitanem_61'in de dediği gibi arada sadece harcanan bebek oldu!
bir de diyorsunuz ki leyla'nın kıskançlıkları bitirdi!leyla emel'i kıskanmadı..leyla emel'in hamile kalabilmesini kendinin ise bunu becerememesini içerledi..hatırlarsanız leyla son bebeğini de düşürünce yavuz'a onu bırakıp doğurabilen bir kadına gitmesini söylemişti.çünkü yavuz'un da hayali bebeklerinin olmasıydı..yavuz'un hayalini gerçekleştirememiş olmanın burukluğunu yaşadı sadece..çünkü leyla'nın da tek hayali sevdiği adama onun kanından canından bi çocuk verebilmekti..bu bebeği karnında büyütebilmekti..
yani leyla'nın kıskandığını iddia ettiğiniz şey sadece yavuz'un bebeğini taşıyamamanın verdiği çaresizlikti!
eliffpolattt
22-03-07, 13:35
Ben bu zamana kadar hep emeli destekledim yaptığı herşeyle haklıydı ama... dünki davarnışı çok acımasızcaydı madem ali ile barışacaktı o zaman ondan bir çocuk yapabilir emelin böyle bir şansı var ama leylanın yok üstelik bu fikri ortaya atanda emeldi, tamam o taşıdı o amziririyo ama leyla annesi babasıda yavuz genler ikisine ayit emelin bu davranışını çok yadırgadım ve leylayı tutuyorum emeli ne kadar çok sevsemde kimse bu kadar vicdansız olaaz üstelik en yakın arkadaşı leyla yerlere yattı çırpındı alma diye ama o bebeğim diye tututurdu yanlıştı bu davranışı.... bakalım ilerki bölümlerde leylanın yüzüne nasıl bakacak ben affetmezdim şahsen:img-wink:
rengin duru
22-03-07, 13:54
arkadaşlar,
bence leyla ve yavuz kendi sonlarını kendileri hazırladı. Neydi öyle yavuz un tavırları. Bencillik üstüne bencillik. Ali'yi hapisten kurtarması bile bir an önce Ali'nin dava açması içindi. Leyla'nın daha hastanedeyken bile Emel'e "bana yeniden hayat verdin" bilmem ne gibi sözleri bencilce değil miydi? Fedakar olması gerektiği, kardeşlik için bunları yapması gerektiği fikirlerini zaten bunları düşünmeye müsait olan Emel'in kafasına iyice yerleştirdiler. Tamam Emel başta bebeği vereceğini söyledi ama bunları hesaplayamadı. Çocuğu olmayan kimse bunu kolay kolay anlayamaz. Çocuğu doğurduktan sonra arkasını dönüp gidemezi bu mümkün değil.Bağlanmaması da mümkün değil.Ben de bir anneyim.Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Hatırlayın Nazlı'yı toprağa verdikleri günü. Hangisi daha perişandı. Bir çocuğunu kaybettiğini düşünen Emel mi? Yoksa hiç olmazsa bir tane bebek daha var bari onu alırım diye düşünen Leyla mı?
Bu dizi de ayrıca çocuğu doğuran mı yoksa büyüten mi annedir sorusu sorulmuyor. Anne bana göre her zaman çocuğu doğurandır ve Emel'dir. Bu cocuğu da büyütebilir.
boncuk.girl
22-03-07, 14:00
slm arkadaşlar
emelin çok haksızlık yaptığını düşünüyorum
leyla intihar ederken ona söz vermişti
şimdi bu yaptığı bence doğru değil bence
madem vermeyecektin
en baştan söz vermeseydin
çok haksız emel bencee
arkadaşlar ikiside kendine göre haklı ne olursa olsun çocuğa bağlanabileceğini hesaplamalılıardı emelin hangi kadın buna kayıtsız kalabilrrki karında büyüyen o canı kim bırakıp gidebilir ?öbür tarafta hayatı umutlarını emele bağlayan leyla ?
çok karışık bir durum...:icon_sorr
masal_perisi
22-03-07, 14:18
chissil...Söylediklerini altına imzamı atıyorum..Her ne olursa olsun...Emel bunu yapmamalıydı...Leyla çatıdayken belki hayatını kurtardı ama Umut'u ondan almak ile 1000 defa diri diri mezara koydu emel'i...Emel Leyla'ya acımadı..
-özgü_namal-
22-03-07, 15:23
bu durumda sadece emeli suçlamak ona yüklenmek çok yanlış leylanında suçu var bunda tamam emel teklif etti bunu ama leylanında hemen kabul etmesi gerekmiyordu.yavuz baska bir tasıyıcı anne bulmuştu leyla naptı illaemel tasıyacak dedi emel olacak dedi...
leylanın şu hayatta düşündüğü tek sey bebek..yavuz emel hamileyken ne kadar iyi davranıyordu bir dediği iki edilmedi bebek doğdu işleri bitti..dünkü bölümde yavuzun tavırlarına zaten sinir oldum...ayrıca bebekle ilgili kararlarda emele de sormaları lazım bebeği doğuran emel bebegin üstünde onunda hakkı var ama yavuz onla ilgili kararları biz veririz onun ailesi biziz dedi buda bencillik oluyor...hersey bebegi doğurtana kadardı....ben fikrimin arkasındayım.emeli özgü olduğu için değil emel olduğu için seviyorum..ve laylayada çok üzülüyorum ama birini taraf tutmak gerekirse emeli destekliyorum burda sadece leylanın duyguları konuşuluyor.emel de acı cekiyor daha dün karnında olan bebek artık yok baskasında..her insan bunu kabullenemez...emel evine gittiğinde o boş yataga ve resme her baktığında içi kan aglıyor ama leylayı kaybetmemek için sesini cıkarmıyordu taaa kii dünkü bölüme kadar......
_denizcan_
22-03-07, 15:29
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
21 MART 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 13,80 35,50
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,40 29,20
3 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 7,30 21,50
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,80 19,50
5 SPOR GUNDEMI KAND 5,00 16,80
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,80 16,20
7 CANDAN OTE [NET] STAR 4,80 14,50
8 BEBEGIM. [NET] ATV 4,60 16,30
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,20 14,50
TELE - BAROMETRE
21 MART 2007 ÇARŞAMBA
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 10,90 26,80
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 9,30 22,80
3 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,30 18,90
4 YARALI YUREK [NET] SHOW 5,50 13,60
5 CANDAN OTE [NET] STAR 5,30 16,20
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,30 15,90
7 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,20 12,80
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,00 15,10
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,90 14,70
10 SPOR GUNDEMI KAND 4,50 13,00
11 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 4,40 11,10
12 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,30 12,70
13 KARA DUVAK [NET] SHOW 4,10 13,10
14 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,90 13,20
15 BEBEGIM. [NET] ATV 3,70 13,80
Eklenmemiş galiba ekliyim dedim;)
bu durumda sadece emeli suçlamak ona yüklenmek çok yanlış leylanında suçu var bunda tamam emel teklif etti bunu ama leylanında hemen kabul etmesi gerekmiyordu.yavuz baska bir tasıyıcı anne bulmuştu leyla naptı illaemel tasıyacak dedi emel olacak dedi...
leylanın şu hayatta düşündüğü tek sey bebek..yavuz emel hamileyken ne kadar iyi davranıyordu bir dediği iki edilmedi bebek doğdu işleri bitti..dünkü bölümde yavuzun tavırlarına zaten sinir oldum...ayrıca bebekle ilgili kararlarda emele de sormaları lazım bebeği doğuran emel bebegin üstünde onunda hakkı var ama yavuz onla ilgili kararları biz veririz onun ailesi biziz dedi buda bencillik oluyor...hersey bebegi doğurtana kadardı....ben fikrimin arkasındayım.emeli özgü olduğu için değil emel olduğu için seviyorum..ve laylayada çok üzülüyorum ama birini taraf tutmak gerekirse emeli destekliyorum burda sadece leylanın duyguları konuşuluyor.emel de acı cekiyor daha dün karnında olan bebek artık yok baskasında..her insan bunu kabullenemez...emel evine gittiğinde o boş yataga ve resme her baktığında içi kan aglıyor ama leylayı kaybetmemek için sesini cıkarmıyordu taaa kii dünkü bölüme kadar......
ben dün yazdığım yazımda leyla'nın da çok hatası olduğunu söylemiştim bu anlamda kendi adıma asla sadece emel'i suçlamadım..ve yine söylüyorum ben özgü namal için emel karakterine objektif olarak bakamayan birçok insan olduğunu gördüm,görüyorum..senin bu grubun içine dahil olmaman bu gerçeği değiştirmiyor..
öncelikle en başta leyla emel olacak diye diretti haklısın..çünkü emel onun kardeşiydi ve eğer illa dışarıdan biri ile bebeğine sahip olacaktıysa bunu güvendiği,tanıdığı,inandığı birinin yapmasını istedi..ki sanıyorum böyle bi durumu yaşayan herkes bebeğini inandığı birinin taşımasını tercih edecektir..bu anlamda bu teklifi itirazsız olarak kabul etmesini haklı görüyorum..
evet leyla'nın tek düşündüğü şey bebek çünkü hayatında gördüğü tek eksik bebek..evi var,işi var,canından çok sevdiği eşi var..bu insan hayattan başka ne ister?soyunu devam ettirecek sevgilerinin kanıtı olan bir bebek..bu konuda da haklı..emel doğurana kadar yanındaydı diyorsun..geçen hafta emel evine dönmek istediğinde leyla engel oldu kendine bakamazsın dedi..o zaman bebek doğmamış mıydı?ya da yine geçen hafta ali ile evlerine dönerken ali'ye tembih etmedi mi emel'e iyi bak diye?bu da doğumdan sonraydı..nasıl o zaman ilgilenmemiş oluyorlar söyler misin?sonuçta herkes kendi ev düzenine geçecek emel bebek doğurdu diye kendi düzenlerini kurmayacaklar mı?ya da devamlı emel'e göre mi hareket edecekler?
bir de emel'in hakkı var dün de yazdım yine yazacağım emel'in tibben bebek üzerinde hiçbir hakkı yok!sadece vicdanen var..leyla'nın emel'e olan sevgisi ölçüsünde var!onun dışında hiçbir kararını emel'e sormak zorunda değil!taşıyıcı anne bebeği doğurduktan sonra çok acımasız dahi olsa bebeği verir gider!
para için olsa bile ben kendi adıma böyle birşeyi göze alamam..alana da elimden geldiğince engel olurum..emel üzülmüyor demiyorum..belki leyladan çok üzülüyordur dediğin gibi bebeği karnında o taşıdı..ama hayatta önümüze hep tercihler çıkar ve biz onların neticesini yaşarız..emel şu anda yaptığı yanlış tercihin bedelini ödüyor..doktor sedat onu engellemek için her yolu denediğinde emel ısrarla yapmak istediğini söyledi..eğer bi işe sonuçlarını düşünmeden girersen sonuçlarına katlanırsın!ama emel sonuçlarına katlanamadı sorun zaten bu!
-özgü_namal-
22-03-07, 15:55
ben dün yazdığım yazımda leyla'nın da çok hatası olduğunu söylemiştim bu anlamda kendi adıma asla sadece emel'i suçlamadım..ve yine söylüyorum ben özgü namal için emel karakterine objektif olarak bakamayan birçok insan olduğunu gördüm,görüyorum..senin bu grubun içine dahil olmaman bu gerçeği değiştirmiyor..
öncelikle en başta leyla emel olacak diye diretti haklısın..çünkü emel onun kardeşiydi ve eğer illa dışarıdan biri ile bebeğine sahip olacaktıysa bunu güvendiği,tanıdığı,inandığı birinin yapmasını istedi..ki sanıyorum böyle bi durumu yaşayan herkes bebeğini inandığı birinin taşımasını tercih edecektir..bu anlamda bu teklifi itirazsız olarak kabul etmesini haklı görüyorum..
evet leyla'nın tek düşündüğü şey bebek çünkü hayatında gördüğü tek eksik bebek..evi var,işi var,canından çok sevdiği eşi var..bu insan hayattan başka ne ister?soyunu devam ettirecek sevgilerinin kanıtı olan bir bebek..bu konuda da haklı..emel doğurana kadar yanındaydı diyorsun..geçen hafta emel evine dönmek istediğinde leyla engel oldu kendine bakamazsın dedi..o zaman bebek doğmamış mıydı?ya da yine geçen hafta ali ile evlerine dönerken ali'ye tembih etmedi mi emel'e iyi bak diye?bu da doğumdan sonraydı..nasıl o zaman ilgilenmemiş oluyorlar söyler misin?sonuçta herkes kendi ev düzenine geçecek emel bebek doğurdu diye kendi düzenlerini kurmayacaklar mı?ya da devamlı emel'e göre mi hareket edecekler?
bir de emel'in hakkı var dün de yazdım yine yazacağım emel'in tibben bebek üzerinde hiçbir hakkı yok!sadece vicdanen var..leyla'nın emel'e olan sevgisi ölçüsünde var!onun dışında hiçbir kararını emel'e sormak zorunda değil!taşıyıcı anne bebeği doğurduktan sonra çok acımasız dahi olsa bebeği verir gider!
para için olsa bile ben kendi adıma böyle birşeyi göze alamam..alana da elimden geldiğince engel olurum..emel üzülmüyor demiyorum..belki leyladan çok üzülüyordur dediğin gibi bebeği karnında o taşıdı..ama hayatta önümüze hep tercihler çıkar ve biz onların neticesini yaşarız..emel şu anda yaptığı yanlış tercihin bedelini ödüyor..doktor sedat onu engellemek için her yolu denediğinde emel ısrarla yapmak istediğini söyledi..eğer bi işe sonuçlarını düşünmeden girersen sonuçlarına katlanırsın!ama emel sonuçlarına katlanamadı sorun zaten bu!
ben hersey bebek doğana kadar dediğimde yavuzun hareketleri kasdetmiştim.buda apacık ortada zaten leyla yavuzu ne kadar susturmaya calışsada yavuz emele karsı tavır almaktan vazgecmedi benim söylediğim buydu...
emel ısrarla yapmak istedi diyorsun yapmasamıydı arkadasının canını hiçe mi saysaydı oda bilmiyordu böyle olacagını hersey çok kolay gibi göründü basta.bebegi tasırım veririm biter gibi göründü ama olmadı..emel ne zaman bebegin kıpırtılarını içinde hissetti o zaman anladı ayrılamayacagını...bebek karnındayken günlükler tuttu hazırlıklar yaptı fındıkkurdum dedi ona baglandı insanın içini acıtıyor bunlar her ne kadar dizi bile olsa...kactı ama yapamadı yine leylayı secti sonucu bile bile leylayı secti kıyamadı ona...
bence bebegi yine leylaya verecek emel..dizinin gidişatı bu yönde olacak sürekli bebegi paylasamayacaklar bu böyle sürüp gidecek....
GAZEL_KEREMCEM
22-03-07, 17:37
şu zamana kadar hiç yorum yapmadım ama artık dayanamıyorum.emeli kesinlikle haksız buluyorum.çocuğu taşıdı ama sonuçta onun çocuğu deil ki nedir bu yaaa.çocuk leyla we yawuzun çocuğu neden kendi çocuğu gibi dawranıyo ki!!!
ya nolursa olsun emel haksız arkadaşlar gerçekten bence pek savunulacak bi yanı yok bu işin. emel sadece kendi taşıdı diye bu kadar bağlandı ya leyla napsın kendi kanı canı. asıl bencilliği emel yaptı resmen polis zoruyla bi bebeği annesinin kucağından söktü aldı. o an içimden geçen tek şey şu oldu leylanın yerine koydum kendimi ve haram olsun sana emeklerim dedim. leyla ona arkadaş abla anne herşey oldu hep destek oldu onunsa leylaya yaptığına bakın. uumutu beraber büyütürlerdi pekala ama emel sadece kendine istedi umut'u. en çok da beki ali'ye kızdım. emelin yanında kalabilmek için kendisiyle alakası bile olmayan bi çocuğu kullandı teyzesinin verdiği gazla tabi o da çok başarılı bu konuda!! emel ali yüüznden yalnız kaldı ve bebeğe bağlandı aslında en büyük suçlu ali bu durumda. yalnız bunalımda olduğu bi zamanda umutu taşıdı ve ona bağlandı. alinin emeli mantıklı yönlendirmesi gerekiirken o ne yaptı inanamıyorum. o bitiş sahnesini hiç unutamıyorum leylanın yıkılışı gözümden gitmiyo. resen kendi çocuklarını kaçırmış durumuna düşürdüler leylayla yavuzu..polis molis ne haklaı vardı ya insan düşmanına yapmaz kaldı ki leyla bu..valla bana kalsa akşama kadar yazarım ama kesiyim burda çok kızgınım çünkü sanki gerçek bi olaymış gibi bütün gün çok etkisindeydim valla...
Arkadaslar dün bebegim yayinlanmadi degilmi??>? Atv avrupada saat19.00 da avrupa yakasi ardindanda Dicle yayinlandi
Arkadaslar dün bebegim yayinlanmadi degilmi??>? Atv avrupada saat19.00 da avrupa yakasi ardindanda Dicle yayinlandi
Atv Avrupa'da başka qün yayınLanıyor.. pzt ya da saLı sanırım..
Dün qece bişiLer yazamadım.. Bnde şimdii yorumLarımı yapiim.. =))
İzLerken uyuya kaLmışım ve son sahnede neler oLdu biLmiyorum..
sanırım Yavuz - LeyLa bebeği qötürüyordu..
Ama EmeL eLLerinden aLdı..
EmeL şu an kötü durumda.. Bir an bebek onun qibiydii..
Ona yakındı.. onun bir parçasıydı sanki.. açıkcası varLığına aLışmıştı..
Bir anda onu başkasında qörmek.. Onun eLLerinde oLduğunu biLmek..
sanırım fazLa etkiLedi.. Yapmaması qerekenii yaptı..
Yanii kendini fazLasıyLa Umut'a kaptırdı..
Snrasında ise vazqeçemedi..
EmeL'in yaptığı doğru ya da değiL..
Bu konuda hiçbişii düşünemiyorum vaLLa..
İkisinin durumu da çok kötü.. Ama şu da bir qerçek kii..
AnneLik sadece doğurmak değiLdir.. !
Nuran'ın yaptıkLarı.. Ne zannediyor kendii..
Önceden böyLe değiLdi.. Ve bnce eskii haLii çok daha iyiydi..
İsmet - Kerem.. sanırım İsmet onu affedicek.. Biraz yumuşadıı qibi..
Berk.. berk.. Çook sevimLii bir çocuk.. =))
Hızır Bey.. sanırım adı böyLeydi.. Yanii Aytaç YörükasLan..
Onu iLk Süper Baba'da izLedim.. Orda sevdim..
SerpiL Tamur onunLa beraberdii yine.. İkisii çok iyi bir çift..
Ama o dedenin son haLLerii hiç hoş değiLdi...
Rahatsız.. İnş kısa zamanda eskii haLine döner..
Atv Avrupa'da başka qün yayınLanıyor.. pzt ya da saLı sanırım..
Bu kadarda olmazki kardesim yinemi günü degisti madem gününü degistiriyorsun bari fragmanini cok ver.. Bilgilendirdigin icin saol arkadasim bosu bosuna bi bölüm kacirdim yaa
merve_sude
22-03-07, 20:14
arkadaşlar ya şimdi biz 2 hafta beklicez dizimizi izlemek için haftaya çarşamba maç var atv de..
herhalde avrupa atv ile bu şekilde eşitlenmiş olcaz..
offf gına geldi şu diziyi 2 hafta da bir izlemekten bi rahatça izletmiolarr...
Arkadaslar bir cocugu 9 ay karninda tasidiktan sonra.. ve onun okadar zorluklarla dogurduktan sorna.. bide ona annesi gibi sut verdikten sonra.. cocugu birakmak zordur.... ve o cocyga baglanmak haksizlik deyildir... nede olsa o senin karninda hayat buluyo senin canindan bir parca seninle ayni kani tasiyor..ve anne sutunun nekadar faydali olduhunu biliyorsunuz... ve bir kadin bir cocugaa sut verdihi zaman onun kendi annesi kadar yakindir ona... BUNLARI UNUTMUYALIM..... yani emel haksiz sayilmaz bu gercek hayata boyle dizi gercek gorunmesi icinde oyle gerekiyor benceeee
Unutmayın şu an yuvalarda 20-25 bin çocuk yaşıyor ve bunların hepsini bir kadın doğurdu. şimdi bunlar anne mi?
Bende bir anneyim ama hala doğurmakla anne olunamıyacağını savunuyorum. Emel Leyla ya haksızlık yaptı alinin ve teyzesinin gazına geldi. Çocukla hiçbir gen bağı yok. Hele Ali kendisinin olmayan bir çocuğu sırf Emel e yalakalık olsun diye kabul etti.İyide Ali Emeli 2 kadınla aldattığında yanında kim vardı Leyla ve Yavuz.Alinin başı sıkıştı hapse düştü kim kurtardı Yavuz.hatta Emel çocukalrı taşımayı bile beceremedi. erkenden doğurup bir bebeğin ölümüne sebep oldu. Bunlardan sonra bile Leyla hep yanındayım dedi. Sonra bir anda delirdi resmen insanların kendi bebeğine sahip çıktı.İyide yarın Ali yine Emeli bırakıp gidecek teyze evine dönecek. Emel yine yanlız kalacak.Bunu Leyla da söylemedi mi yanlız kalacaksın diye.Ayrıca Teyzesi vardı hayatta idide niye yeğenine bakmadı Leylayla büyüdü Emel.
Emel e çok kızgınım çok bebeği Leyladan almıyacaktı.Onu beraber büyüteceklerdi.
paçiii_melos
23-03-07, 10:26
Deplasman bebeği kimin olmalı?
atv'deki Bebeğim dizisi, önümüzdeki günlerde büyük bir hukuksal polemiği tetikleyecek gibi görünüyor. Diziyi izlemeyenler için kısa bir özet: Leyla yıllardır çocuk sahibi olamamaktadır. Leyla umutsuzluğa kapılıp, intihar etmeye niyetlenir. Ancak can dostu Emel ona engel olur ve eğer isterse çocuğuna taşıyıcı annelik yapmaya gönüllü olduğunu söyler. Tıbbi prosedür işler ve döllenen yumurta, Emel'in rahmine yerleştirilir. Emel, Umut bebeği doğurur ama annelik içgüdüleri ondan ayrılmasına izin vermez. Sonra da büyük bir kaos yaşanır. Emel, doğum raporunu adına çıkarttırır ve bebeğin nüfusu da Ali'nin üzerine kaydedilir. İşte son bölümde yaşanan "duygusal patlama ve restleşme" sonucunda tüm hukuki yolların tıkandığını düşünen Leyla ve kocası, bebeği alıp, kaçar. Hukuki baba Ali ile Emel polis marifetiyle bebeği geri alır. Ve dizinin can alıcı sorusu da böylelikle ortaya atılmış olur. "Bebeğin gerçek annesi kimdir? Oluşumunu sağlayan anne ile baba mı, yoksa onu aylarca karnında taşıyıp, doğuran taşıyıcı anne mi?.." Batıda bu tür olayların engellenmesi için taşıyıcı anne ile gerçek anne-baba arasında ilişki yasaktır. Ama bizim dizide iki can dostu, birlikte bir bebek dünyaya getirince işler sarpa sarıyor tabii. Emekli hakim olan babama danıştım. "Önüne böyle bir dava gelseydi, çocuğu kime verirdin?" diye sordum. Çok uzun bir süre düşündü. Çünkü böyle bir dava Türkiye'de görülmemişti. Yani "içtihat" oluşturacak bir karar yoktu. Babam, hem mesleki tecrübesinden hem de mevcut yasalardan yararlanarak kararını açıkladı: "Türkiye'deki yasalar gereği çocuğun sahibi, onu doğuran annedir. Bu nedenle Umut bebeği Emel'e verirdim. Ancak diğer ailenin çocuk sahibi olmak için verdiği maddi ve manevi mücadelenin karşılığı olarak tazminat davası açma hakkını da saklı tutardım..." Eminim ki bu konu, daha uzun süre tartışılacaktır. Bana soracak olursanız, henüz babam kadar net bir kararım yok.
http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1277-70-101-20070323-200.html
Yüksel Aytuğ'un yazısıdır.
Emel bencil simarik birseyden baska birsey degil.
Leyla ona hicbir yalnis yapmadi bunu hepiniz biliyorsunuz, Yavuzu susturdu emeli herseye dahil etti, ihmal etmedi.
Ama emel hep burun kivirdi, Emzirme mevzusunda emel girip oyle hanim aga gibi bagrip cagirmasaydi leyla o laflari edermiydi? Ki bence ettigi laflarda bir yalnis yoktu.
Allah Insanlari emel gibi bir arkadastan korusun bence..
Son sahnede Leylanin yerine koydumda kendimi, nekadar aci bir durum, yakaladiklarinda emelin yuzundeki tebessum gozlerimden kacmadi..
Emeli bindefa oldurdu kendi elleri ile, Bari biraksaydida o hastaneden kendini atsaydi leyla..
boncuk.girl
23-03-07, 12:52
Unutmayın şu an yuvalarda 20-25 bin çocuk yaşıyor ve bunların hepsini bir kadın doğurdu. şimdi bunlar anne mi?
Bende bir anneyim ama hala doğurmakla anne olunamıyacağını savunuyorum. Emel Leyla ya haksızlık yaptı alinin ve teyzesinin gazına geldi. Çocukla hiçbir gen bağı yok. Hele Ali kendisinin olmayan bir çocuğu sırf Emel e yalakalık olsun diye kabul etti.İyide Ali Emeli 2 kadınla aldattığında yanında kim vardı Leyla ve Yavuz.Alinin başı sıkıştı hapse düştü kim kurtardı Yavuz.hatta Emel çocukalrı taşımayı bile beceremedi. erkenden doğurup bir bebeğin ölümüne sebep oldu. Bunlardan sonra bile Leyla hep yanındayım dedi. Sonra bir anda delirdi resmen insanların kendi bebeğine sahip çıktı.İyide yarın Ali yine Emeli bırakıp gidecek teyze evine dönecek. Emel yine yanlız kalacak.Bunu Leyla da söylemedi mi yanlız kalacaksın diye.Ayrıca Teyzesi vardı hayatta idide niye yeğenine bakmadı Leylayla büyüdü Emel.
Emel e çok kızgınım çok bebeği Leyladan almıyacaktı.Onu beraber büyüteceklerdi.
evet arkadaşım çok haklısın
Emel bencil simarik birseyden baska birsey degil.
Leyla ona hicbir yalnis yapmadi bunu hepiniz biliyorsunuz, Yavuzu susturdu emeli herseye dahil etti, ihmal etmedi.
Ama emel hep burun kivirdi, Emzirme mevzusunda emel girip oyle hanim aga gibi bagrip cagirmasaydi leyla o laflari edermiydi? Ki bence ettigi laflarda bir yalnis yoktu.
Allah Insanlari emel gibi bir arkadastan korusun bence..
Son sahnede Leylanin yerine koydumda kendimi, nekadar aci bir durum, yakaladiklarinda emelin yuzundeki tebessum gozlerimden kacmadi..
Emeli bindefa oldurdu kendi elleri ile, Bari biraksaydida o hastaneden kendini atsaydi leyla..
evet canım çok haklısın emelin yaptığı hiçte güzel bir davranış değil
senin de dediğin gibi eğer vermicekse atsaydı leyla kendini o zamanlar söz vermeseydi şimdi böyle yapacaksa
valla tam içimden geçenleri yazılmış yukardaki mesajda elinize ağzınıza sağlık ben de tam olarak böyle düşünüyorum..ama reytingler biraz düşük gelmiş bu hafta bence tam tavan yapması gerekirken tam tersi olmuş şaşırdım açıkçası..çok da geç başlayıp geç bitiyo aslında saati iyi olsa bence herkesin bi damarını yakalayan bi dizi..avrupa yakası maşallah bitemediği için bi türlü..bence bu konuya eğilmeli atv..gerçi atv den bahsediyoruz başka ne beklenir ama..
bu sayfada yazılanların hepsine cümlesi cümlesine katılıyorum.çok yakın arkadaşlardı bide.sonuçta leyla'nın bebeği olmuyo ama emel'in istesi olur.hem söz verdi emel en yakın arkadaşına bunu nasıl yapabiliyo.
__SEYMEN__
23-03-07, 21:01
çok heyecanlı bir bölümdü ama emele çok kızdım olan umuta oldu zavallım ya ordan oraya sürüklendi emelin de duygularını anlamya çalışıyorum ama sen sonuçta başta bildğin halde kabulettin biricik arkadaşın için bu fedakarlığı onu ölümden kurtardın sonrada sen tut bebeği tekrar sahiplen ama emel açısından da düşünüyorum ama en madur durumda olan leyla
reytingler niye düşük bu sefer yaaa:icon_sorr
vala, leyla diyorum. emel napıosn emel! ali sen ne gıcık bir adamsın ya.
leyla yavuz haklı diyorum. üzüldüm emelin böyle yapmasına. yok yere kıskançlıklar yaptı. arkadaşının gözünün yaşına bakmadı. ki leyla özellikle iyi davranıyordu emele. yazık leylaya yavuza off off.:sad53:
ismetcim yaaa! nasıl tatlı maşallah! affedio keremi galiba. etsin bakalım. kerem artık bi daha üzmez ismeti inşallah. bi de ona üzülmeyelim!
reytingler kötü oldu ya:sad53:
EFTALYAGUL
23-03-07, 22:54
güzel ve keyifli bi dizi aslında ama reyting kurbanı görünüuyoo.sanırım izleyenlerde bitek bayanlar.erkekelrin pek işgilsini çekmedi:)iki arkadaşın birbiri için neler yapabilcegininiii ve annelık duygusunu güzel işlıyor.ama yine de zor bi karar sanırım taşıycı annelıgı kabul etmek.hele de süreklı görecegııı en yakın arkadaşıının bebegini taşımakk
-özgü_namal-
24-03-07, 10:29
reytingler bence iyi ya en azından yayından kaldırılmayacak kadar iyi bence günü biraz otursun daha iyi reyting alır:)
son yorumlarda herkes emeli haksız bulmuş ben daha karar veremedim bazen haklı geliyo bazen haksız ama bildiğim bir şey var emel iyi biri ve leylayıda seviyor ama evlat sevgisi bütün sevgilerden ağır basıyor sanırım
bu haftaki bölümde şaşırdığım kadar hiçbirinde şaşırmadım yaniii bu iki kadın ne yapsın şahsen ben ikisinde katılıyorum ewet emele zorla yaptırmadılar o arkadaşı için iyi bir şey yapmaya çalıştı ama ona bu kadar bağlancağını tahmin etmiyordu bunu anne olan bir kişiden başkası da anlayamaz bende dahil olmak üzere ama bebek ennenin rahmine düşüyor orada besleniyor büyüyor ve ister istemez anne onu karnında hissediyor ve bağlanıyor bu anneyle karnındaki bebek arasında geçen özel bir bağ bunu kimse anlayamaz leylaya hak verdiğim konusuna gelincede o hayata bu bebek sayesinde döndü ve tekrardan eski haline dönecek diye korkuyorum gerçekten sonuçta umutun dna yapısı leylalara ait en azından davada bir şansları olmalıydı buna çok üzüldüm çünkü türkiyede böyle birşey uygulanamıyor....
aslında emel böyle birşey yapmazdı arkadaşına ama teyzesinin baskıları alinin teklifleri onun biraz tedirginleştirdi ve son olarak leylayla tartışması ona böyle bir şey yaptırdı şimdi olacaklar gerçekten çok karışık olacak ama leylanın umuttan vazgeçeceğini sanmam yine onu sevmeye görmeye gidebilir çarşambayı heyecanla bekliyorummm...
-özgü_namal-
24-03-07, 16:46
Emel Umut'u aldı ama bi süre sonra acıyıp Leyla'ya geri verecek...
Sonra tekrar pişman olacak fln bi yerde okumuştum öyle yazıyordu bu konu böylee uzar gider çünkü dizi haziranda bitecek...
Emel Umut'u aldı ama bi süre sonra acıyıp Leyla'ya geri verecek...
Sonra tekrar pişman olacak fln bi yerde okumuştum öyle yazıyordu bu konu böylee uzar gider çünkü dizi haziranda bitecek...
yaaaa haziranda bitecekmiymiş??? tühhh yaaa ama ewet diziyi uzatmaları için başka bir sebep yok ki emel herhalde arkadaşım benim için herşeyden önemli der çünkü leylayı herşeyi olarak görüyo onsuz kalmak yapayalnız kalmak istemez zaten eğer umutu alırsan yalnız kalırsın demişti emel buna dayanamayabilir belki aliyle yeniden evlenir ve bu sefer kendi çocuğunu yapar orası da var işin ama karışık bayağı yaa...keşke konular çabuk toparlanmasa da diziyi biraz daha uzatabilseler bizde özgü namalı dolunay soyserti biraz daha ekran başında görebilelim
-özgü_namal-
24-03-07, 19:14
yaaaa haziranda bitecekmiymiş??? tühhh yaaa ama ewet diziyi uzatmaları için başka bir sebep yok ki emel herhalde arkadaşım benim için herşeyden önemli der çünkü leylayı herşeyi olarak görüyo onsuz kalmak yapayalnız kalmak istemez zaten eğer umutu alırsan yalnız kalırsın demişti emel buna dayanamayabilir belki aliyle yeniden evlenir ve bu sefer kendi çocuğunu yapar orası da var işin ama karışık bayağı yaa...keşke konular çabuk toparlanmasa da diziyi biraz daha uzatabilseler bizde özgü namalı dolunay soyserti biraz daha ekran başında görebilelim
evet özgü katıldığı bi programda söylemişti belki öünümzdeki sezonda olabilirmiş ama bi ihtimal oda..
umarım olur diycem ama artık yapıcakları belirli bir konuda kalmadı ki daha ne kadar uzatabilirler orası da var işin neysee bari mutlu bitirsinler ona razıyım...
-özgü_namal-
25-03-07, 11:56
umarım olur diycem ama artık yapıcakları belirli bir konuda kalmadı ki daha ne kadar uzatabilirler orası da var işin neysee bari mutlu bitirsinler ona razıyım...
bence fazla uzatmadan belli bir zamanda bitirsinler çünkü uzarsa dizi sıkmaya senaryo sacmalasmaya baslar..
sonunda yorum yapabiliyorum ben çok güzel bir bölüm izledim açıkcası leylanın emele çok büyük bir tepki göstermesi iyi olmadı haketmedi sonucta emel olmasaydı bebeğide olmayacaktı ki zaten etkiye tepki hemen karşılık buldu emel umudunu kucağına alabildi ratinglerde düşme olmus neyse fazla düşmemiş düzelir alinin nüfus cüzdanını çıkartması güzel bir süprizdi gelecek hafta ne olacak bilmiyorum merakla bekliyorum emel ve leylanın arkadaslıkları büyük bir zarar gördü ayrıca yavuzun babasında alzahminer (yanlış yazmış olabilirim özür dilerim) hastalığı başladı cok kötüydü caddenin ortasında elinde çaydanlıkla kalakalması cok üzdü beni ayrıca ademin karısı adını unuttum acaip sinir oldum kadının gözünü para hırsı bürümüş neymiş kardeşim bir çiftlik ya adem şirketteki hisseleri evi üztüne yaptı halada doymadı birde çiftliği istiyor oldu altın tepside sunacaklardı sana zaten neyse yavuzada sinir oldum emel umudu dışarı çıkardığı için kızı dövecekti ayy nasıl hemen unutuyorlar bunlar anlamıyorum emelinde söz hakkı var bebekte carşambayı merakla bekliyorum şimden iyi seyirler iyi yorumlar
gerçekten son zamanlarda izlediğim en güzel dizilerden bir tanesi ben emeği geçen herkesi kutluyorum
Yagmur_ask
26-03-07, 20:48
Az önce BEBEĞİM'in tanıtımını gördüm..hem Leyla'ya hemde Emel'e gıcık oldum.
Zamanında doktoru Leyla'ya "sana profesyonel bir taşıycı anne bulalım" dediğinde, Leyla "benim bebeğimi Emel taşısın" demişti, Emel'de "ben arkadaşımın bebeğini taşıyacağım" diye ısrar etmişti.
Şimdide doğal olarak ikiside bebekten vazgeçemiyorlar.
Emel çok büyük bir haksızlık yapıyor bence, bebek onun hakkı değil,
Umut bebek Leyla'nın bebeği.:icon_evil
Zaten herşey Emel'in suçu, madem böyle olacaktı kabul etmeseydi, doktoru onu uyarmıştı.
Emel arkadaşına çok büyük bir ihanet yaşattı.
önceden Bebeğin Emel'in olması gerektiğini düşünüyordum ama şimdi bence bebeğin gerçek sahibi Leyla.:img-yes:
foxwolf, resimler için teşekkürler..ellerine sağlık.:)
Yagmur_ask
26-03-07, 20:56
evet az önce gördüm..Leyla Umut bebeği alıp gidiyordu, sonra yollarını polis arabaları çevirdi..Emel polislere haber vermişti Umut bebeği geri almak için..Leyla arabanın içinde "bebeğimi almayın benden diye ağlıyordu":sad53:
çok etkilendim,
çok güzel bir bölüm olacak.:img-yes:
-özgü_namal-
26-03-07, 21:59
evet az önce gördüm..Leyla Umut bebeği alıp gidiyordu, sonra yollarını polis arabaları çevirdi..Emel polislere haber vermişti Umut bebeği geri almak için..Leyla arabanın içinde "bebeğimi almayın benden diye ağlıyordu":sad53:
çok etkilendim,
çok güzel bir bölüm olacak.:img-yes:
bu gecen haftaki bölümün fragmanı değil mi?Yoksa yeni fragman eskisine mi benziyor:S
Yagmur_ask
26-03-07, 22:22
Nur, emin değilim açıkçası..ATV Avrupa olduğu için bir hafta geç veriyor olabilirler..yani geçen haftaki bölümü biz bu hafta izleyeceğiz belkide.:icon_sorr
Yaa bu hfta yok mu bebeğim.. :(
1 hafta daha bekLemek hiç koLay oLmayacak..
o qördüğünüz fraqman eğer Atv Avrupada ise qeçen haftakii böLüm.. ;)
Arkadaşlar size çok kötü bir haberim var bu hafta bebeğim dizisi yayınlanmayacak çünkü maç varmış :( :(
Tamda onemli yerde bitmisti
olamaz bende seviniyordum ozet falan gelmistir belki diye :(
busegurses001
27-03-07, 13:46
arkadaşlar şimdi atv nin sitesine baktım bebeğim yine eski gün ve saatine alınmış yani perşembe 22 de aslın da iyi ama o saatte kader var bide yeni bi dizi başlıcak yersiz yurtsuz diye insanlar töre dizilerini sevdiği için kesin izlerler bu diziyi aslında diziyi keşke hafta sonuna alsalar herşey daha güzel olacak bence
offf bu ne yeee herkes leyla nın bebeği dio ne leylanın bebeği bebeğin leyla ile bir ilgisi bile yok bebek emelinnnn emel ile yavuzun hani taşıyıcı annelikte leyladanda bir parça bişi alsalarda koydular desem yokkk öyle lafta annelik olmaz kardeşim bebeği taşıyan kim se anne oo babası leylanın kocası tamam ama leymanın bebeği leylanın bebeği falan değilllll
__SEYMEN__
27-03-07, 15:09
evet eski saatine alınmış niye böyle bişi yaptılar anlamadım ki neyse bizim işimize yaradı inş reytibgler iyi olur ama hala özet yok
-özgü_namal-
27-03-07, 15:12
yinemi günü değişmiş ya 2 hafta sonra yine değiştirir atv neden böyle yapıyor anlamadım ya..reytingler iyi gelse bari ve hep persembe de kalsın:img-polic
__SEYMEN__
27-03-07, 15:25
bi tutturamadılar gününü ya kafalarına göre gün değiştiryorlar ha ee dicleyle affedilmyen nolcak onlar açıkta mı kaldı yni çarşambaya atçaklar herhlde onları da özet gelse bari
-özgü_namal-
27-03-07, 15:54
belki yanlışlıkla persembe de yazmış olabilirler.atvnin sağı solu belli olmuyorki...gene değişir günü bi oturtamadı tam gününü:@
aaa yine mi günü değişmiş ya bu atv kadar dizilerle oynayan kanal yok valla oyuncak ediyo elinde sinir oluyorum. şimdi bu hafta yok mu yoksa eski gününde mi??
masal_perisi
27-03-07, 18:24
foxwolf...resimler için çok sağ ol..Özellikel Doli resimleri için
Ya şu gün değiştirme işini abarttılar....Artık bir karar versinler
teşekkürler fotograflar için. hepsi çok güzel. özellikle dilan demirel fotografları için. dolunay soysert için de.
bu nedir böyle ya yine gün değişmiş!
bence dizi mayıstan sonra olmaz yani öbür seneye kalırsa, uzarsa burda da başka arkadaşlarca konuşulduğu gibi sıkar.
en azından günü oturmuştu, belli bir izleyeni vardı perşembeleri ama şimdi kader var karşısında!
ben pek şans göremiyorum. bebeğim'le en geç mayısta vedalaşacağız sanırım... her şey tadında güzel böylesi de iyi olur ama mayısın sonunu getirelim en azından...
arkadaşlar resimler için çok sağolun çok teşekkürlerr
yaa bu arada fregmanı izleyen var mı??? ben izleyemedim de...
foxwolf...resimler için çok sağ ol..Özellikel Doli resimleri için
Ya şu gün değiştirme işini abarttılar....Artık bir karar versinler
dizinin günü mü deişmiş yineeee ???:icon_sorr
bu ne yaa neden değiştirip duruyolar
tutmayan bir dizimi de hayır değil
ne zamana alınmış peki arkadaşlar söyliyebilirmisiniz???
-özgü_namal-
27-03-07, 19:28
yaso resimler için çok saol süpersin:):)
dizi tekrar persembeye 22:00 a alınmış malesef..dizinin bitmesi için elinden geleni yapıyor atv...
ewet yaa bence de diziyi bitirmeye çalışıyor atv dizi başlamadan önce nasıl reklam yaparlar şimdide yaptıklarını görüyoruz yani dizilerine bayağı bir sahip çıkıyor atv...
Ben boyle arkadas görmedim Allahim ya resmen agliyorum, ya yazik ya uf birakmiyacan neden dogurdun bu cocugu :icon_sorr
nerden bilsin ama o ona bağlanacağını hiç anne olmadı ki ama daha sonra anne bebek arasındaki özel bağı anladı ve bırakmak istemiyo ayyy ben ikisine de hak veriyorum ikisine de kızamıyorum ne kadar kötü bir durum yaa...
nerden bilsin ama o ona bağlanacağını hiç anne olmadı ki ama daha sonra anne bebek arasındaki özel bağı anladı ve bırakmak istemiyo ayyy ben ikisine de hak veriyorum ikisine de kızamıyorum ne kadar kötü bir durum yaa...
Tabi ama yani o cocugu Arkadasi icin dogurdu, zaten her gun beraberler yani bencede ck kötu bir durum Allah kimsenin basina vermesin, ama ben genede Emele kizdim :sad53:
-özgü_namal-
28-03-07, 15:15
BÖLÜM ÖZETİ:
Leyla ve Yavuz için yolun sonu… Leyla Umut’u kendi elleriyle Emel’e verirken, Yavuz her şeyi göze alıp ona kaçması için bir fırsat yaratıyor. Leyla nereye gittiğini bilmeden yollara düşüyor ama yalnız değil. Emel ve Ali bir adım arkasındalar. Diğer taraftan, Nuran tesadüfen de olsa Şafak’la tanışıyor. Karısını bilinmeyen bir yolculuğa gönderen Yavuz ise hapsediliyor. Kardeşine yardım eli uzatan Adem, bir yandan da oğlunu kaybetmek istemeyen Şafak’ı ikna etmekle meşgul. Koğuşta Yavuz’u karşılayanlar arasında tanıdık bir yüz var; Kudret! İzini kaybettirdiğini düşünen Leyla ise yeni hayatıyla ilgili hayaller kurmaya başlıyor... Ama farkında olmadığı bir gerçek var; Emel çok yakınında!
Merhaba arkadaslar,
dün diziye reklam aralarinda baktim ( binbir geceyi izlerken ).
Hicte fena degildi ! Birazda reklam disi izledim.
Oyuncularda iyi Baris , Özgü felan. Fakat sizce Sali günü binbir geceyle
eszamanda yayinlanmasi bu dizinin sonunu hazirlamazmi ?
Bence alternativ günler ve saatler var ! Sali günü BBG gibi cok reyting alan bir dizye karsi maalesef hicmi hic yasama sansi yok. :icon_sorr
Siz ne düsünüyorsunuz bu konuda ?
Birde bugün sitedeki ratinglerde ben BEBEGIM ` i hic göremedim ?!?!?!?
Nasil oluyor bu ???
dün bebegimin tekrarini izledim ve gercekten inanaamadim
bu nebicim bir arkadas
emel bunu leyleya nasil yapti inanamiyorum
sen cocuklarini ellinden al o yetmezmis gibi bide hapse sok
ne vijdan varmis emelde
hele o ali ona noluyor hepsi kendini düsünüyor
leyla emele hepsayip cikti gel beraber büyütelim dedi
ama emel leylanin bebegime elinden aldi
kendi söz vermisti sana bebegini vericem die
gercekten emeli hakli görenin vijdanindan süphe duyarim
emelín allah cezasini versin
beni dün aksam cilduirti resmen
özgüyü cok severim ama dün biraz sinir oldmadim diyemem!!!!!!1
Bence Emel kolay kolay bebegini geri vermez, ya benim anlamadigim EMel ikiz dogurmamismiydi bir kac bolum bakamadim, biri kiz biri erkekti o kiz cocouk nerde simdi öldümü??
masal_perisi
28-03-07, 17:52
Fragmanı 3 kere gördüm...Allah'ım...Leyla Umut'u kucağına yatırmıştı...Çok güzek gözüküyorlardı...Sonra Emel'in bahtaniyeyi kokladığını gösteriyorlar...Sonra Leyla kucağında Umut...Umut'un elini sallıyordu...Adem...Ali'nin boğazına yapışmıştı...Sonra Yavuz' koğuşa atıyorlar...Sonunda da ateş ettiğini gösteriyor...
bende dün izledim fragmanı. umutu leylanın kucağında görünce herhalde dedim emel pişman oldu verdi geri ama özeti okuyunca bide ne göreyim..işler iyice arap saçına dönücek bundan sonra. işin komiği yavuz resmen adam kendi çocuğunu kaçırmaktan hapse girdi var mı böyle bişey..
-özgü_namal-
28-03-07, 20:25
fragmanı ben daha göremedim ama özetten ve anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla emel bebegi yine leylaya vermiş:)ben biliyordum zaten böyle bişey olacagını emel dayanamaz verir demiştim..gerci hoş 1-2 bölüm sonra yine bebek için kavga ederler o ayrı tabi...:img-hyste :img-hyste
__SEYMEN__
28-03-07, 20:32
bende framanı yeni gördüm yavuz hapse düşüyor leyla da bebeği alıp kaçıyor emel de peşinde çok heyecanlı bir bölüm olcak gene ama benim anlamdığım o kadar polisinin arasından leyla nasıl bebeği alır da kaçar yani kaçsa bile yakalamaları gerekmiyor mu
yhaa bizde dün vardiya bebegim yeni bölüm.. ben izliemedim :( - cünkü gec geldik dün eve arkadaslardan ... ve buna cok üzüldüm :(
_denizcan_
28-03-07, 20:43
Emel bebeği vermiş mi ya inanmıyorum ama o yufka yürekli olduğu için kıyamadı tabi Leyla'ya...fragmanı ben göremedim ama nasılsa yarın yeni bölüm var=)
fraqmanı izLedim.. EmEL bebeği LeyLa'ya vermişti..
Yavuz ise hapishanedeydi.. Bir ara siLah çekti qaLiba..
ama eski fraqman mı.. yenii fraqman mı derdine düştüğüm
için tam oLarak izLeyemedim.. :(
fregmanı bende izledim korktuğum başıma gelmedi eğer emel çocuğu vermeseydi kötü olurdu ama verdi gene kötü bişiyler oldu emel leyladan vazgeçemediği için verdi herhalde umudu çünkü vermezse yalnız kalacak sadece umut ali ve teyzesiyle kalacaktı...arkadaşlığından vazgeçmek istemediği için verdi herhalde fregmanda gördüğüm kadarıyla tam emin delim ama yavuz polisin mi silahını aldı polislerden birine bişey yaptı sanırım orda o yüzden hapse atıldı bakalım ne olucak yarın...
t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 23:36
yavuzu hapistete pek güzel şeyler beklemiyor anlaşılan şu alini dost bildigi kötü adamda ortaymış da ben emelini verdigini sanmıyroum eger emel kendi verseydi leyla neden kaçsın ve emelle ali peşine düşsünki
yavuzu hapistete pek güzel şeyler beklemiyor anlaşılan şu alini dost bildigi kötü adamda ortaymış da ben emelini verdigini sanmıyroum eger emel kendi verseydi leyla neden kaçsın ve emelle ali peşine düşsünki
reklamda gördüğümüz kadarıyla veriyodu umudu çünkü sürekli umut leylanın kucağındaydı ve dizinin geçen hafta bittiği yerde emelin elinde sadece bebek battaniyesi kalmıştı belki emel leylayı kaybeme korkusuyla vermiş olabilir neyse bunu yarın izleyip öğrenicez...
dizinin bu duruma gelmesine çok üzüldüm yavuz apiste leyla umutla kaçıyor emel üzgün nasıl toparlancaklar ve bu yaşadıklarını unutacaklar bilmem herşey gittikçe karıştı ama ben emelin yanındayım leylanın bebeği ama leyla teyze yerine emele süt anne falan dedirte bilirdi karnında taşı bebeği hisset sora sadece sıradan teyze oluver leylanın emelin duygularını anlması lazımdı
dizinin bu duruma gelmesine çok üzüldüm yavuz apiste leyla umutla kaçıyor emel üzgün nasıl toparlancaklar ve bu yaşadıklarını unutacaklar bilmem herşey gittikçe karıştı ama ben emelin yanındayım leylanın bebeği ama leyla teyze yerine emele süt anne falan dedirte bilirdi karnında taşı bebeği hisset sora sadece sıradan teyze oluver leylanın emelin duygularını anlması lazımdı
ewet canım haklısın emele ilk başlarda bebek doğmadan önce nasıl iyi davrandılar baktılar bebek doğdu azcık süt vercek die iyi davrandılar ama kızı bi anda yok saydılar resmen kızda haklı bu durumda kendisindn habersiz süt anne falan onun gelmesi kötüydü...
fragmani izlemedim ama siz anlattiklariniza ozet uyumusmuyor baska birseyler oluyor..
ama neolursa emel gibi bir dostum olsun istemezdim, oyle dostum olacagina hic arkadasim olmasin daha iyi.
Leyla ve yavuz emele herzaman iyi davrandilar bence detaylari kacirmayin ;)
Emel tasiyi olmadanda kocasi onu aldattiginda herzaman ve herzaman Leyla destek oldu emele.
Ama emel haddini asti ne o oyle surat asmalar eve hanim aga gibi dalmalar.
Herkes haddini bilmeli sonucta..
Yavuz aliyi hapisten kurtarmisti..
Sonuc Ortada..
Yapilan iyligin karsiligi bumu?
t-o-r-t-u-r-a
29-03-07, 12:09
fragmani izlemedim ama siz anlattiklariniza ozet uyumusmuyor baska birseyler oluyor..
ama neolursa emel gibi bir dostum olsun istemezdim, oyle dostum olacagina hic arkadasim olmasin daha iyi.
Leyla ve yavuz emele herzaman iyi davrandilar bence detaylari kacirmayin ;)
Emel tasiyi olmadanda kocasi onu aldattiginda herzaman ve herzaman Leyla destek oldu emele.
Ama emel haddini asti ne o oyle surat asmalar eve hanim aga gibi dalmalar.
Herkes haddini bilmeli sonucta..
Yavuz aliyi hapisten kurtarmisti..
Sonuc Ortada..
Yapilan iyligin karsiligi bumu?
haklısın valla yavuzun yaptıklarına karşın ona yapılana bak emel o çocugu kendiliginden vermiş olamaz kendiliginden verse nende leyla kaçsın ve neden özette leylanın peşinde ve çok yakınında emel ve ali oldugu yazsın ki emel haddini aşıyor kesinlikle o çocuk ondan hiçbirşey taşımıyor büyüdügünde bir emel değil bir leyla olacak hiçbirşeyi benzemiycek emele nede ali denen uyuza bunalrı yaptıgı bir çocugu aileisnden ayırmaktan başka birşey değil
-özgü_namal-
29-03-07, 15:49
fragmanı izledim..
Emel bebegi vermiyor ki? Leyla bebegi kacırıyor..fragmanın son sahnesinde yavuz silahla ates ediyor sanırım bu sebebten ve çocuk kacırmaktan hapse giriyor leylada o kargasa da bebegi alıp kacırıyor özette de yazıldığı gibi ali ve emel leylanın peşinden gidiyor........
__SEYMEN__
29-03-07, 19:25
az kaldı arkadaşlar ama inş dizi perşembede kalmaz yoksa reytingler düşebilir ilerde çünü nisanın ortası gibi kurtlar vadisi başayacakmış perşmbe günü dizmiz için çok tehlikeli çok dalgalı reytingler çok kritik :icon_sorr
t-o-r-t-u-r-a
29-03-07, 22:27
ya bu emel ne yapyıor ya ne yapıyor hala benim çocugum diyo ne o alini şikayetci olamsı ya adam onca şey yapamsına ragmen adamdan şikayetci oldu ya
ya bu emel ne yapyıor ya ne yapıyor hala benim çocugum diyo ne o alini şikayetci olamsı ya adam onca şey yapamsına ragmen adamdan şikayetci oldu ya
Aynen Arkadasim icim icimi yiyor daha halen Oglumu bulun oglumu bulun diyor yaa uf bÖyle arkadas olurmu ya :icon_sorr
ne haLe qeLdiLer.. :( İkii düşman qibiLer ya..
Bu saatten snra araLarı nasıL düzeLir acaba..
LeyLa kendine yaşıyacak bir yer buLdu..
Umut'u da LeyLa hariç herkes emzirdii vaLLa.. ;)
_denizcan_
29-03-07, 22:43
Yavuz ne yaptığını sanıyor..Emel'i rehin almak ta ne demek basına silah dayadı ya ohh önce bebegini doğurttur sonra silah daya..
Emel telefonda Leyla'ya konuşalım dedi Leyla dinlemedi bile belki konuşsalar doğru yolu bulacaklardı...Yavuzdan resmen nefret ettim..
Bende Ali ve Emelden nefret ettim.
Emel herzaman bencilmis zaten, sen herseye degersin findik kurdum diyor umurunda bile degil.
Birdaha soyluyorum allah herkesi oyle dosttan korusun, gerci dost arkadas da denilmez emele
Bebeğimin daha önce bir kaç bölümünü izlemiştim ama yorum yapmamştım tesadüfen bu bölümünüde izledim ve gerçekten çok üzüldüm.Sİz neler düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bnce emel ve ali tamamen suçlu özellikle ali izlediğim kadarıyla çocuk ona ait bile değil hiçbirşeyi bebeğin kendinn olmayan bir bebeği böyle sahiplenemz gerçk anne babasına bunu yapamazlar bnce.Emel karakterini daha önce izlediğim bir bölümde haklı buluyordum leyla çok üstüne düşüyordu kullnıyor gibi geliodu bana anck şimdi fikrim tatmn değişti leyla onun herzamn yanında olmuş anck o neler yapıor...
Nefret ettim.
Gercektten emel denilen sahsiyetten nefret ettim.
Leylanin hayatini kurtardi haa?
Bumu hayat kurtarmak bin defa oldurdu leylayi emel.
Yavuz hapiste, yavuz, hani Ali denilen o sahsiyetsizi hapisten kurtaran yavuz..
Simdi belkide bicaklanacak olan Yavuz,
Gerci bicaklanmak neki artik..
En yakinlari en guvendikleri sirtlarindan bicakladi onlari..
Emel yaptigi hicbirseye pisman degil birde piskin piskin bebegim diyor senin bebegin degil o
bence emelin akli dengesi bozuk.
Nefret ettim.
Gercektten emel denilen sahsiyetten nefret ettim.
Leylanin hayatini kurtardi haa?
Bumu hayat kurtarmak bin defa oldurdu leylayi emel.
Yavuz hapiste, yavuz, hani Ali denilen o sahsiyetsizi hapisten kurtaran yavuz..
Simdi belkide bicaklanacak olan Yavuz,
Gerci bicaklanmak neki artik..
En yakinlari en guvendikleri sirtlarindan bicakladi onlari..
Emel yaptigi hicbirseye pisman degil birde piskin piskin bebegim diyor senin bebegin degil o
bence emelin akli dengesi bozuk.
Sana kesinlikle katiliyorum, Allah kimseye böyle arkadas vermesin, ya bide Ali dusunurken o yavuzun kurtardigi sahneleri gösterdiler ya icim gitti, dedim belki fazgecerler felen oo nerde, yani yazik diyorum baska birsey demiyor :icon_sorr
Sana kesinlikle katiliyorum, Allah kimseye böyle arkadas vermesin, ya bide Ali dusunurken o yavuzun kurtardigi sahneleri gösterdiler ya icim gitti, dedim belki fazgecerler felen oo nerde, yani yazik diyorum baska birsey demiyor :icon_sorr
Bu vakitten sonra eger pisman olurlarsa bana gore son pismanlik fayda etmez gerci ben pismanlik adina birsey gormedim hicbirinde..
Emel birde yavuzun annesine gidip sizde annesiniz diyor, Ama emelin o beyni almiyor Sen ANNE DEGILSIN! sevgili emel hanim.
Gercekten akli dengesi bozuk bu kizin:icon_whis
Bu vakitten sonra eger pisman olurlarsa bana gore son pismanlik fayda etmez gerci ben pismanlik adina birsey gormedim hicbirinde..
Emel birde yavuzun annesine gidip sizde annesiniz diyor, Ama emelin o beyni almiyor Sen ANNE DEGILSIN! sevgili emel hanim.
Gercekten akli dengesi bozuk bu kizin:icon_whis
evet yani hicmi arkadasina acimiyorsun, tutturrmus o cocuk bnm o cocuk bnm diye okadar istiyorsan, kendi kocandan bir cocuk dogursaydin :img-yes: , zaten bu gidisle pek pisman olacagini sanmiyorum, pisman olsada yani Leyla artik barismaz yani ben bu dizinin gelecek bölumlerini merak ediyorum ne olacak bu cocuga valla arada kaldi :icon_sorr
Bastan beri izlemedim sadece 3 bolumdur baktim bu diziye..Simdi bu Emel cocugun tasiyici annesi mi?Yani cocugun babasi gercekten Yavuz mu?
t-o-r-t-u-r-a
30-03-07, 01:01
evet ya hala bebegim diyor ya of buldu yine yavuzda gitti kesin bu bölüm bıçaklanacak o aliyide ayakta alkışlıyorum yani adam resmen onu kurtarmak için kendini tehlikeye attı adam pişkin pişkin şikayetciyiz diyor ya bu kadarda olmaz ki ama iyi oldu ona emel yarın gidip boşanıcaz buna yeni karar vermedikki dediya oh dedim gördünmü ama emelde bu kadar olmaz ya bu kadar olmaz hala bulun çocugumu diyor fındık kurdum sen herşeye degersin diyor şimdi küçük çocuk daha yeni büyüdügünde tamamiyle leyla ve yavuzdan oluşan bir çocuk oldugundada fındık kurdum diyebilecek mi acaba hiç aklına gelmiycekmi ona her bakışında binlerce kez oldurdugu leylayı
evet ya hala bebegim diyor ya of buldu yine yavuzda gitti kesin bu bölüm bıçaklanacak o aliyide ayakta alkışlıyorum yani adam resmen onu kurtarmak için kendini tehlikeye attı adam pişkin pişkin şikayetciyiz diyor ya bu kadarda olmaz ki ama iyi oldu ona emel yarın gidip boşanıcaz buna yeni karar vermedikki dediya oh dedim gördünmü ama emelde bu kadar olmaz ya bu kadar olmaz hala bulun çocugumu diyor fındık kurdum sen herşeye degersin diyor şimdi küçük çocuk daha yeni büyüdügünde tamamiyle leyla ve yavuzdan oluşan bir çocuk oldugundada fındık kurdum diyebilecek mi acaba hiç aklına gelmiycekmi ona her bakışında binlerce kez oldurdugu leylayı
Emel gibi bencil birisinin aklina gelmez
Alismis o bencil olmaya:icon_whis
Bakalim Yavuzun durumu neolacak.. bicaklanacakmi yoksa birisi tutacakmi
Kadinlar bebek dogurunca o bebege ne olursa olsun baglanirlarmis..Oda su anda bu duyguyu yasiyor onun icinde kolay degil..Sahiplenme duygusu olmasi normal...
Olabilir bu ona bir anne babadan bebegini alma hakkini vermez
Emel haddini bilmedi.. bencilligini gercek karakterini gosterdi
Sana tamamen katılıyoruım arkadaşım.dizide emel-ali ikilisine çok sinir oldum.leyla ve yavuzun onlar için yapmadığı kalmadı.hadi emel çocuğu doğurduğu için sahiplenme duygusunu yaşıyor.onu biraz anlarım.ama ali ye ne oluyor.çocuğun onunla alakası yok.nasıl aile olcaklar bunlar.hem madem bu kadar bebek sevdası var içlerinde yapsınlar kendilerine bir tane daha.leylayla yavuzu rahat bıraksınlar.off neyse daha fazla sinir olmayayaım.yeterince sinir oldum zaten seyrederken.
ben sizin gibi dşünmüyorum
evet
emel herşeyi bilerek yola cıktı bu bı anlaşmaydı ama bazı duygularda anlaşma olmuyo ne yazık ki yavuzda herseyın farkındaydı baska bı tasıyıcı anne bulmustu ama leyla kabul etmedı
arkadaslar kabul edın
bu bi oyun degıl sevgı
emeli haklı goruyorum ama yolu yanlış alinin gazıyla degıl kendı hıslerıyle devam etmeliydi
arkadaslar bıde hatırladıgım kadarıyla
emel kaçtıggında leyla yavuza karsı emeli hep savundu haklı o tasıyo baglanmış olabılır dıye bide bunları hatırlayın lutfen
GAZEL_KEREMCEM
30-03-07, 10:05
allah kimseye emel gibi arkadaş wermesin.çocuk leylanın çocuğu yaaa emle ne oluyo???karnında taşıdı diye anne mi oldu.insan dostuna böyle mi yapar.ki leyla we yawuz emel içn ne iyilikler yaptılar.özellikle alinin konuşmaya hiçbir hakkı yok!!
yavuzu gerçekten kutluyorum karısı için bebeği için bu nasıl bir fedakarlıktır. yeterki onlar üzülmesin onlar ayrılmasın diye neler yaptı canım benim valla bravo.
leylada yavuzda bebekleri için ne zorluklara katlanıyorlar işte anne , babalık budur öyle emel hanım gibi ben doğurdum ben emzirdim nüfusuda bizim üstümüze artık bu bizimdir demekle olmuyomuş demekki.
ali sadece emelle barışma umudu olduğu için bebeği bu kadar sahiplendi ve yavuzada bu kadar kötülük yaptı ama emel ona karşı yumuşamadığı ve boşanmaktan vazgeçmediği için vicdan muhasebesi yapmaya başladı yavuzun onu kurtarmak için neler yaptığını hatırlıyo sanırım pişman olup şikayetinden vazgeçecek ama son pişmanlık fayda edicekmi bilinmez....
leylacımda valla şanslıymış allahtan iyi bir ailenin yanına sığındı yoksa garibim bir başına napardı.
ya cahitin söylediklerini emelin duyuğunu nasıl anlamadı yavuzun annesi peki cahit takip edildiğini hiç mi farketmedi of of yine buldu emel onları şimdi neolcak.
son sahnede gıcık oldum karşıda durmuş bebeğim diye ağlıyo emel hanım dur bi dakka nerden senin bebeğin oluyo of of gitgide karışıyo
umarım yavuzada bişey olmaz hapishanede canım benim ya leylayla yavuz mutlu olsun artık lütfen.
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
29 MART 2007 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 9,80 25,50
2 SAGIR ODA [NET] KAND 6,90 19,20
3 BEBEGIM. [NET] ATV 6,20 16,90
4 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 6,20 16,10
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,20 19,50
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,00 16,20
7 KADER [NET] STAR 5,00 12,80
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,30 16,60
9 TRUVA (Y.S) [NET] FOX 3,90 12,00
10 PROPAGANDA (T.S) [NET] KAND 3,80 10,00
11 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,50 11,50
12 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 3,40 9,00
TELE - BAROMETRE
29 MART 2007 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,80 21,50
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 6,70 16,30
3 KADER [NET] STAR 6,00 15,70
4 SAGIR ODA [NET] KAND 5,90 17,60
5 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 5,80 14,30
6 BEBEGIM. [NET] ATV 4,70 13,60
7 PROPAGANDA (T.S) [NET] KAND 4,70 11,40
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,20 15,10
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,90 13,70
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,80 13,90
11 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 3,80 11,00
12 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,60 21,00
busegurses001
30-03-07, 13:38
reytingler gerçekten de çok iyi dün inanılmaz rakipler vardı ama bebeğim onların arsından sıyrılıp ilk 5 e girmiş gerçekten de tebrik ediyorum
GAZEL_KEREMCEM
30-03-07, 14:17
elinde "bebeğim" imzası olan war mı????????????????????????????????
-özgü_namal-
30-03-07, 15:34
reytingler çok iyi gelmiş....persembe günleri dizi için iyi bir gün ama atv kesin haftaya yine değiştirir...çarsamba günüde reytingler fena değildi ama yinede ne olursa olsun persembe de kalmalı...dizi gittikçe güzelleşiyor buda reytinglere yansıyor baska düşük almasının tek nedeni dizinin temposuz bi sekilde devam etmesiydi...böyle iyi oldu doğrusu;);)
busegurses001
30-03-07, 16:01
arkadaşlar bebeğim haftaya da aynı gün ve aynı saatte şimdi atv nin sitesine girdim öyle yazıyodu bence çok iyi olur perşembe çarşambaya göre daha akıllıca bir seçim ama kurtlar vadisi başlayınca durum ne olur bilemiyorum inşallah reytingler düşmez
reytingler süper gelmiş çok sevindim..ama dün naısl bi öfkeyle izlediğimi anlatamam..içimden hep leylayla yavuzun emekleri haram olsun lafı geçti. nankörlük, ihanet nasıl olur gördüm valla burda. yavuz okadar aliye yardım etti hapisten çıkardı canını tehlikeye attı aliyse şikayetçiyiz demekte tereddüt bile etmedi buna karşılık..emel desen hala oğlum diyip duruyor..başta emele hak veriyordum hamileyken filan ama şu anda yaptıkları kimsenin kolay kolay kabul ediceği bişey değil..ben en çok alinini emeli doğru yönlendirmesini bekliyorum hep..bebeğimiz diyo adam senin ne alakan var umutla ne bağın var?? hadi emel taşıdı neyse..emele yaranmak için yapıyo hepsini ama emel yine de boşanıcaz diyo inşallah fikrini değiştirir bundan sonrada şikayetini filan geri alır..yavuz resmen kendi çocuğunu kaçırmaktan hapse girdi..ama dediği gibi değer..karısına oğluna nasıl sahip çıktı helal olsun ona...
Annelik duygusu doğurunca daha büyük oluyor çünkü araya bir de hormonlar giriyor. Emel'in hormonları verdiği sözün önüne geçiyor biyolojik bir şey bu onun elinde değil, etrafındaki insanlar (Teyzesi ve Ali) baskın olan annelik duygusunu kullanarak onu etkilediler. Bunları anlayabiliyorum da Ali Emel'e bebeğimizi bulacağız demedi mi orada Ali'yi bir temiz dövesim geldi:fighting2 Yanlış hatırlıyorsam düzeltin Emel Ali ile mutlu(!) günlerinde bir bebek aldırmamış mıydı?
Ye$iLiM-(M)
30-03-07, 17:17
reytingleri ilk 10.un altında bekliyordum ama süpermiş.2 defa okudum inanamadım çok mutlu bi haber.perşembe iyi seçim ama nisanda kurtlar vadisi yine geliyormuş o zaman biraz düşme ihtimalimiz var...
Mrb arkadaslar ben yeni uyeyim umarim benide araniza kabul edersiniz. Ben bebegim dizisini elimden geldikce takip ediyorum dunku bolum cok heyecanliydi gercekten Yavuza cok uzuldum cok fedakar bir koca. Kimse kolay kolay onun yaptiklarini yapamaz emel ve ozellikle aliye cok kizginim leyla la Yavuzu ne hale getirdiler gercekten yazik. Emel bunlarin olabilecegini basta dusunmesi gerekirdi ve onun cocugu herzaman olabilir oyuzden biraz fedakarlik gosterip arkadasina bunu yapmamaliydi cunku onun ne acilar cektigini biliyodu ve leyla cocugunu kaybederse intihari bile dusunebilir gecen seferki gibi.
__SEYMEN__
30-03-07, 18:05
vay canına reytingler süper hiç beklemiyordum açıkçası çok sıkı rakipler vardı dün ama kaderin yeni bölümü yoktu sanırsam belki yeni bölüm olsa birazdaha gerilerde kalabilirdik ama gene sonuç çok iyi
dün çok kızdım emele ya yavuz da haklıydı hep umut verdi onlara hep sizin yanınızdayım dedi sonra yan çizdi ama işte annelik duygusu gene de emel haksız gibi gözüküyor yavuzu bıçaklıyacak galiba kudret çok güsel bir bölümdü gelecek sezona kadar sarkarmı arkadaşlar sizce çünkü reytingler gayet iyi
Reytingler super gercekten cok sevindim..
Emel denilen sahisa olan sinirim hala gecmedi!!
masal_perisi
30-03-07, 19:04
Öncellikle çok güzel bir bölümdü...Gerçi ben yastıkları ısırmaktan biraz yoldum...Ama neyse...Reytinglerimizde güzel...Gelelim yoruma....
Emel...Emel...Sen ne biçim bir dostsun...Sen gibi arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi...Hala benim oğlum diyor...Sen herşeye değersin fındık kurdum diyorsun...Leyla sana annelik,ablalık yapmış...Bütün bunların sonucunda sen oan bunları yapıyorsun...Leyla'yı arayıp dur konuşalım diyorsun..Amacının onu durdurup bebeği almak istediğini bilmiyor mu Leyla sanki...Üstüne kalkmış hala bebeğimi bulun diyorsun...Yetmiyor Nazmiye Teyze'ye gidiyor...Siz de annesiniz anlarsınız diyorsun...Ama sen anne değilsin kabul et...Nazmiye Teyze'de söyledi...Herkese acı veriyorsun böyle...Özgü süper,çok tatlı ve seviyorum...Ama söz konusu Emel'e hayır...Hayatımda onun kadar nankör bir arkadaş tanımadım...Bunu onlara yapmaya hakkı yoktu...Bu hafta geçen hafta Leyla'nın söyledikelrinde ne kadar haklı olduğuda ortaya çıktı...
Ali...Sen ne yalaka,adi & vefasız bir insansın ya....Yavuz seni hapisten çıkarmak için ne kadar uğraştı...Ne kadar çabaladı...Destek verdi..Sen borcunu böyle mi ödersin...Sırf Emel'e yaranmak için...Nasıl böyle bir şeye kalkarsın?...Nasıl şikayette bulunursun?...Adem bağırınca da hemen kaç...Korkak...Emel'e oğlumuzu bulucaz diyo bir de...Ya senin nerden oğlun Umut?...Ha nerden?....Sonra Emel bu kararı yeni vermedik deyince...Vicdan muhaseben başaldı değil mi?...Yavuz'un sana destek verişi geldi aklına...Senin için uğraşışı...Aslında hep orada kalmalıydın ama...Yavuz senin gibi vicdansız değil...Dostlarına güveniyor....Değer veriyor....Eğer kendine yedirebiliyorsan bunu kendine...Devam et böyle...Vicdansız&Vefasız...
ya emel gibi dost olacacaksa hic olmasin daha iyi
afferim yavuza nasil aldi ama silaha helal valla
leyla ya da bi afferimi hak ediyor kacdi kurnaz
ali ye acayib gicik oldum kendi cocugu falan degil hemen nüfusuna gecirmis
valla kaderle arasında gidip geldik dün gece ama özgücüm hakkettiği yeri bulmuş bu gün çok sevindim yşasın ....devamı gelsin çok kaliteli bi iş çünkü
masal_perisi
30-03-07, 19:56
Yavuz...Valla senin gibi adam zor bulunur...Helal Olsun...İyice gözüme girdin...Sırf bebeği ve Leyla için neler yaptı...Silah çekti..Emel'i rehin aldı...Onları kaçmasını sağladı...İyi ki de yaptı...Oğlunun emin ellerde olduğuna emin..Çünkü bebek annesinde...Ve Yazun'un vicdanı rahat...Gerekirse 10 yıl yesin...Hiç koymaz ona...Yeter ki Leyla'sı...Bebeği yanında olsun...Hiç pes etmesin oğlu için yeter...Leyla ile konuşma sahneleri çok güzeldi...Ama Kudret'in ona bir şey yapmasından korkuyorum...Umarım bir şey olmaz...Olsa da Leyla ve Umut için vazgeçmez yaşamaktan...İyi verdi ama Ali'nin ağzının payını...Neymiş efendim Leyla'nın yerini söylerse şikayetini geri çekermiş..Çekme be...Yavuz'unda dediği gibi...O bu işin önünü arkasını düşünüp girdi bu işe....Sonuna kadar pes etmek yok...
Leyla...Valla affetme Emel'i...Senin gibi biri üzülür mü ya?...O senin bebeğin için yaptığı fedakarlığı yapabilir mi?...Umut'un annesi sensin...Bunu kimse değiştremez...Kaçman süperde...Hele göğsüne yatırma sahnesinden bittim...Annelik dediğin odur işte...Sırtını okşuyordu bir yandan...Valla ayrıca Doli'nin oyunculuğuna bittim...Bir insan anne olmadığı halde anneliği ancak bu kadar iyi yansıtıbilir...Karşımda gerçeke bir anne gördüm...Kabul edin artık bence...Bu bebeğin annesi Leyla...Umarım Yavuz'da en ksaı sürede kurtulur ve aile tamamlanır...
Leyla&Umut&Yavuz...Gerçek aile bu....Kabul edin...Bebeğin annesi Leyla
çok güzel bir bölümdü emel haksız ama ben yinede onun kötü bir dost olduğunu düşünmüyorum leyla affetsin tekrara eskisi gibi olsun istiyorum
bebeğin leylaya verilmesi taraftarıyım Emelin kocasıyla o kadar yaşananlardan sonra yakınlaştıklarını düşünümüştüm boşanacaklarını artık sanmıyodum hayırlısı olsun
(silinmiş ama tekrar yazim) en çok da o güzelim dostluğun bittiğine üzüldüm
Sevgili masal perisi dediklerine tane tane katiliyorum arkadasim..
Ve Leyla ben leylanin yerinde olsam affetmezdim asla onu!!!
O bencil kendini dusunenden baska birsey degil,
Yazik leylaya Dostu tarafindan satildi Kocasi hapiste belkide Kocasi yaralanacak emel bebegi alacak !! Ondan herseyi beklerim ben gerci yapacagi ne kaldiki yapabilecegi herseyi yapti zavalli leyla ve yavuza!!
Ye$iLiM-(M)
30-03-07, 22:20
evet yelda süper yazmış yine..
emel hakkında+ali hakkında yapılması gereken yorum yok kimin nasıl arkadaş dost olduğu belli oldu sonuçta..!!!
Leyla&UMUT&Yavuz
ReytınqLer baya qüzeL.. Hep böyLe oLabiLse keşke..
LeyLa Umut'u bırakamadı ve kaçtıLar.. akıLLı davrandı vaLLa..
kendine yaşayacak iyi bir yerde buLdu.. Umut'a süt buLdu..
VaLLa LeyLa hariç herkes emzirdi bebeği..
İsmet KeremLe barıştı.. Cahit ne oLucak şmdi.. :icon_whis
Nuran haLa qıcık.. Ayy ne sinir bişi bu kadın.. Önceden böyLe değiLdi..
Para iyice değiştirdii onu..
Keremde İsmet'i düşünüdüğü için mi.. Annesine iLişkinii bitir dedi..
Bana öyLe qeLdi de..
Yavuz'un hapiste oLmasına qeLince.. ALi içerideyken Yavuz
onun için çok uğraşmıştı.. ALi'nin böyle yapmasıı çok kötü oLdu..
Ama o da EmeL için yapıyor..
EmeL ise onu istemiyor artıık.. ne kötü bişi..
Ye$iLiM-(M)
31-03-07, 14:07
Arkadaşlar neden hiçkimse resim çekmiyor,neden imza yok!?
GAZEL_KEREMCEM
31-03-07, 14:26
bende imza istedim ama ekleyen olmadı!!! gerçekten nie imza yok kiiii
evet imza istiyoruzzz :) ya ben bu Emel'i boğacağım Ali'yide bağacağım ya Yavuz Ali'yi hapisten çıkardı çok büyük bir fedakarlık.Leyla'da Emel'i hiç yalnız bırakmıyor her derdindwe yanında ama Ali ile Emel'in yaptığına bak ne olursa olsun o bebek Yavuz ve Leyla'nın ve böyle olmalı.O Emelin teyzesine de inanamıyorum ya ona hepten gıcığım zaten bu arada reytgingler gerçekten çok iiii :) :)
__SEYMEN__
31-03-07, 18:28
evet ya imza yapabilen biri imza yapsa çok iyi olur ben bilmiyorum :icon_sorr :icon_sorr
dizi haftaya ne zaman yayınlancak bilen varmı arkadaşlar perşembe mi çarşamba mı
bebeğim 5 Nisan Perşembe 22:00'deymiş. aynı saat ve aynı günde yani :img-wink:
Valla resim eklenirse ben yaparim arkadaslar :)
Isim gucum imza av yapmak zaten :) :)
masal_perisi
31-03-07, 21:08
Leyla'nın Umut'u kucağına yatırdığı sahneden resim çeken yok mu? Ben onalrdan imza ve avatar istiyorum
bu bölüm resmen icim gitti yaa nasilda bebgi alirken almayin bebegimi diyordu leyla o ali ve emel sinir yaa haklair yok buna bu kadar cok cocuk istiyorsan git bi tane sen yap tövbe ama bilyiordu böyle olacagini bastan bebegi onlara vermeis gerektigini bilyiordu tamam doguran bence annedir hep ama anlasmaliydi yaa izin ver bebegini ben tasiyim demeseydi ne bilim acaba nolacak haftayaki bölümde emel gördü gidip kapiyi calip bebegi istiycekmi sabirsizlikla beklyiroum
Madem yapamayacaktı neden taşıdı ki bebeği Emel madem veremeyecekti??? Sadece doğurduğu için onun annesi olamaz bana göre. Emel başından beri biliyordu bebeğin Leylaya ait olduğunu.
Ye$iLiM-(M)
01-04-07, 12:29
krnca_ öncelikle senin imzanın altında yazan yazın için tebrik ediyorum çok doğru bir yazı olmuş.Gerçekleri yazmışsın.Evet bebek tıbben de zaten Leylanın.Bunu herkes biliyor.Zaten bebek Emelin de olsaydı Leylanın da olsaydı(şimdiki gibi) ne olursa olsun ikisi de bebeği seveceklerdi.İkisi de anne olacaklardı.Bu taşıma işi olmasaydı bebeğin yine iki annesi olacaktı.Çünkü onlar arkadaşlar''dı''..İkisi de bebeği seveceklerdi...
Ama Emel yanlış yaptı.Taşımakla anne olunmaz ki.Annelik bu kadar basit değil...
Ye$iLiM-(M)
01-04-07, 12:34
Dilara süpersin eline yüreğine sağlık.Çok güzel resimler ya.Hem içeriği,hem görüntüsü,hem mantığı çok güzel..
krnca_ öncelikle senin imzanın altında yazan yazın için tebrik ediyorum çok doğru bir yazı olmuş.Gerçekleri yazmışsın.Evet bebek tıbben de zaten Leylanın.Bunu herkes biliyor.Zaten bebek Emelin de olsaydı Leylanın da olsaydı(şimdiki gibi) ne olursa olsun ikisi de bebeği seveceklerdi.İkisi de anne olacaklardı.Bu taşıma işi olmasaydı bebeğin yine iki annesi olacaktı.Çünkü onlar arkadaşlar''dı''..İkisi de bebeği seveceklerdi...
Ama Emel yanlış yaptı.Taşımakla anne olunmaz ki.Annelik bu kadar basit değil...
saol valla kendime göre doğru birşey yazdım...
hayır anlamadığım şu taşıyıcı anneliği para karşılığında yapan insanlarda var böyle bir yola başvurabilirdi Leyla ile Yavuz (gerçi o zaman bu dizi olmazdı:img-yes: ) ama Emel ısrar etti umut verdi Leyla ile Yavuz'a sonrada vazgeçti haksızlık bu yaaaa:sad53:
Dilara süpersin eline yüreğine sağlık.Çok güzel resimler ya.Hem içeriği,hem görüntüsü,hem mantığı çok güzel..
birşey değil jnm.istediğiniz birşey olursa bulup koyarım:img-yes: :D
avrupali guzel
01-04-07, 12:49
yeni resimler cok guzel dolunay ablanin resimleri cok guzel gercekten cok guzel bi bayan kendisi...oyunculugunuda hep takdir etmisimdir...cok yetenekli...mimikleri super:good:
masal_perisi
01-04-07, 15:15
bir kaç tane imza buldum.hemen ekliim dedim.yapanın ellerine sağlık.hepsi birbirindan güzel olmuş:good: .
alıntıdır...
http://img444.imageshack.us/img444/26/0215kb9.png
http://img105.imageshack.us/img105/299/bebe287im2ke2.png
Dilara resimler için çok sağ ol çok güzeller...Senden ricam var...Bu 2 imzadaki resimleri var mı sende ya da bulabilir misin? Bir de daha fazla Leyla&Umut&Yavuz resmi...Ya da bu bölümde Leyla Umut'u kucağıan yatırmıştı o sahneden
Dilara resimler için çok sağ ol çok güzeller...Senden ricam var...Bu 2 imzadaki resimleri var mı sende ya da bulabilir misin? Bir de daha fazla Leyla&Umut&Yavuz resmi...Ya da bu bölümde Leyla Umut'u kucağıan yatırmıştı o sahneden
bulmaya çalışırım.bulduğumda hemen eklerim.bende senden bir rcada bulunacağım.eğer imza,avatar yapabiliyorsan lütfen yap.
avrupali guzel
01-04-07, 15:54
Elinize Saglik Yeni Resimler Cok Guzel Eklediginizz Icin Saolun....cok Seker....
arkadaşlar resimler için çok teşekkürler gerçekten çok güzel ahhh ahh umut...
masal_perisi
01-04-07, 17:10
bulmaya çalışırım.bulduğumda hemen eklerim.bende senden bir rcada bulunacağım.eğer imza,avatar yapabiliyorsan lütfen yap.
Keşke yapabilsem canım ama yapamıyorum...Bu arada son eklediklerinde çok güzel...Bayıldım...En çokta Doli olanalra...Umut'un EMel'in kucağında olması beni deli ediyor çünkü
Keşke yapabilsem canım ama yapamıyorum...Bu arada son eklediklerinde çok güzel...Bayıldım...En çokta Doli olanalra...Umut'un EMel'in kucağında olması beni deli ediyor çünkü
Beni de deli ediyorr :icon_whis
Kesinlikle Leyla'da kalmalı Umut..
Emel niye öyle yapıyor kii :icon_sorr ,,
masal_perisi
01-04-07, 17:29
Kesinlikle haklısınız...Madem vazgeçemiyecektin...Ne diye ben taşırım dedin...DOli'ye de annelik çok yakıştı
GAZEL_KEREMCEM
01-04-07, 18:15
resimler için çok teşekkürler.umut bebek teyzesinde deil kendisini annesinden çalan kadında die bi düzeltme yapmak istiyorum! imza yok mu elinizde?
selaaaaaaaam arkadaşlar nasılsınız bende bebeğim dizisinin hastasıyım suana kadar hiç kaçırmadan izledim ve ins. hiç te kaçırmam.......reyting olayına gelince gercekten çok iyi dizimizin reytingi...ve dizi yorumuna gelince bende emel ile ali'ye çok ama çok kızgınım ve tabi emelin teyzesine çok sinirliyim çünkü hep o soktu emelin aklına bunları içinde olmasa bile emelin o teyzesi yok mu cadı kadın rahşan hanım o yaptı bence ....ve ali'de çok ama çok nankörmüş emel gibi.....yavuz onu hapisten kurtarmak için delil bulmaya gitttiğinde vurulmuştu...ama sizlerinde dediğiniz gibi emel gibi arkadaş olmaz olsun...özgü namal'a sözüm yok tabi kendisini çok begeniyorum ama ne biliyim iş emele gelince çıldıırıyorum böyle.çok istiyorlarsa bebekleri olsun yapsınlar bir tane aliyle emel alla alla değil mi ama canım ....ve benimde gene çok begendiğim sahne leyla bebegini aldı göğsüne yatırdı ya ayyyyy allahım bittim o sahneye yaaa ...
bence gelecek hafta bana göre emel polisleri çağıracak leylanın oldugu yere gidecek polislerle ama sanıyorum leyla ordan kaçacak gibi geliyor bana yani emel yine bulamayacak onları bulamasında zateeen gıcık emel ve ali ...
__SEYMEN__
01-04-07, 20:04
çok güsel imzalar harikasınız ya oh be yaşasın sonunda dizimizinde imzası oldu avatarlarını da yapabilirminiz
Yagmur_ask
01-04-07, 20:50
dilara65, resimler için çok teşekkür ederim.;)
o kadar zor bir seçim-ki bu, izlerken bile bebeğin gerçekte kimde kalması gerektiğine karar veremiyorum ben ama içim garip bir şekilde Leyla'dan yana, onca acıdan sonra birde arkadaş darbesi çok kötü olur..ikisinede annelik çok yakışıyor..Emel'in teyze olarak kalmaya hiç niyeti yok gibi.;)
GAZEL_KEREMCEM
01-04-07, 21:12
imzalar için teşekkürler!!!gerçekten çok güzeller yaaa.
arkadaslar emele haksizlik yapmayin bir cocugu kim buzamana kadar karnida tasidi ve o cocuga balanmadiki baglanmayanda zaten birseyler vardir...
doktorda demisti annelik duygulari baslayacak diye.. bunlarii ne yavuz nede leyla goz unude bulundular...
bebegimi bende izliyorum ve emelin davranisini acikcasi sacma buluyorum !! madem cocugu vermicektin ne diye tasirim dedinki !? aslinda ikisindede suc var ! doktor demisti zor olucak emel tasimasin diye ama leyla emelin tasimasini istedi emelde !! simdi olan yavuza oldu, yazik ya.. :img-wink:
emoss leylami goz onunde bulundurmadi bunu gercekten ictenmi soyluyorsun??
Leylanin yavuz ile konustuklarini unuttun sanirim emelin duygulari hakkinda ;)
Leyla herzaman emeli goz onunde bulundurdu hep dusundu onu, test sonuclari belli olmadan bile destek verdi ona.. olduktan sonrada bebek dogduktan sonrada hep destek verdi!!! Emel bencil bir kisilik!! Herzamanda oyleymis zaten..! tekrar diyorum Allah kimseye oyle dost vermesin nankor iste..
bebegimi bende izliyorum ve emelin davranisini acikcasi sacma buluyorum !! madem cocugu vermicektin ne diye tasirim dedinki !? aslinda ikisindede suc var ! doktor demisti zor olucak emel tasimasin diye ama leyla emelin tasimasini istedi emelde !! simdi olan yavuza oldu, yazik ya.. :img-wink:
EmeL çocuğu vermiyecektii değiL.. Ona bu kdr bağLanabiLiceğini tahmin edemedii bnce o kdr.. Onun içinde büyüyen bişiydii Ve ona çok aLışmıştı.. Bir anda ondan ayrıLmak zor qeLdii..
Soz verdigim gibi birkac imza avatar yaptim emel leyla umut karisimi
Daha fazla resim eklenirse yine yaparim..
Emeli sevmeme ragmen emelciler icin onuda kattim yani isteyen olursa ayrim yapmam her karakterden yaparim ;)
http://www.galeriturk.net/getimg/bebegim1.jpg (http://www.galeriturk.net) http://www.galeriturk.net/getimg/bebegim2.jpg (http://www.galeriturk.net) http://www.galeriturk.net/getimg/bebegim3.jpg (http://www.galeriturk.net) http://www.galeriturk.net/getimg/bebegim4.jpg (http://www.galeriturk.net)
imzalar
http://www.galeriturk.net/getimg/bebegim5.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/bebegim6.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/bebegim7.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/bebegim8.jpg (http://www.galeriturk.net)
arkadaslar resimler ve imzalar icin tskrl;er bu arada bebegim baslayali baya oluyo ama forumda hala diziye ait multimedya bolumu yok bence birtane acilsa iyi olur
Yagmur_ask
02-04-07, 10:26
merhem, imza ve avatarlar için çok teşekkür ederim.;)
Bence hem Leyla hemde Emel suçlu, ikiside bunun çok zor olduğunu biliyorlardı ama kabul ettiler..Leyla'nın "bebeğimi illa Emel doğursun" takıntısı çok saçmaydı, şimdi acısını çekiyor zaten..eğer Emel bebeği alıp giderse ben onada hak veririm ama sonuçta o'da zor olacağını bile bile kabul etmeseydi..daha önce Yavuz ikisinide uyarmıştı.;)
Arkadaşlar Eğer Yanlış Duymadıysam ATV'yi Basan TMSF Birçok Değişiklik Yapmaya Kararlıymış.Öncelikle Dicle Dizisini Yayından Almışlar (1 bölüm fln yaynlanıcak) Sonra Bebeğim,Şöhret Ve Bir Demet Tiyatro Dizilerinin Son Haftalardaki Reytinglerine Göre Karar Verilecekmiş.
-özgü_namal-
02-04-07, 15:09
Bebegimin reytingleri bence çok iyi gecen hafta ilk 5in içindeydi...bu haftada aynı reytingleri alırsa kaldırılacagını sanmam..yani inşallah olmaz:):)
Arkadaşlar Eğer Yanlış Duymadıysam ATV'yi Basan TMSF Birçok Değişiklik Yapmaya Kararlıymış.Öncelikle Dicle Dizisini Yayından Almışlar (1 bölüm fln yaynlanıcak) Sonra Bebeğim,Şöhret Ve Bir Demet Tiyatro Dizilerinin Son Haftalardaki Reytinglerine Göre Karar Verilecekmiş.
aa dicle bitiyor mu.? GüzeL qidiyordu bnce..
İnş Bebeğim'e bişiLer oLmaz..
ReytınqLerii son haftaLarda düzeLdi..
Ye$iLiM-(M)
02-04-07, 17:33
İnanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum !
O resimler ne öyle Allahım!!
İçim gitti içim.Leyla&Umut aynı kare süppperr(biraz saçma oldu tabi anne-oğul aynı karede olucak elbette)..Çok güzeller ya elleriniz dert görmesin allahım süper.Hayatımda gördüğüm en güzel kareler ..
Eh Emel teyzesiyle de varmış.Olsun teyzesi sonuçta pek yoruma gerek yok benim için onlar önemli değil zaten!
Maşallah ya anne-oğul ne kadar iyi durmuşlar.Çok güzel uyumlular.Tabi babayla çok güzeller ya samimiyim çok hoşuma gitti.Yelda bile mesaj attı telefonuma bak avatarıma diye çok güzel bi aile avatarıymış meğer...
Ellerinize sağlık hepinizin çok güzeler çok..
''MERHEM'' eline sağlık canım leylalı umutlu imzalar süper olmuş.Alıyorum izninle.Bu duruma göz yumam dünyadanın en güzel anne-oğulu onlar!!
GAZEL_KEREMCEM
02-04-07, 21:11
haberiniz war mı?dizi perşembe 22.00'ye alındı!!!çarşamba günü Keremcem'in iki yabancı dizisi geldi!
Arkadaşlar nazlı bebeğe noldu ya.Biri beni bu konuda aydınlatabilirse sevinirim:icon_sorr .Şimdiden teşekkürler...
MERHEM çok güzel avatarlar ve imzalar.teşekkürler.resim buldukça eklerim sende bizlere avatarlar ve imzalar yaparsın artık.bir de biz bebeğim ailesi imzası yapsak güzel bir resime...
Arkadaşlar nazlı bebeğe noldu ya.Biri beni bu konuda aydınlatabilirse sevinirim:icon_sorr .Şimdiden teşekkürler...
nazlı bebek öldü doktorlar kurtaramadı...ama tam olarak bende bilmiyorum neden öldüğünü.süte tepki vermişti sanırım ondan.
nazlı bebek öldü doktorlar kurtaramadı...ama tam olarak bende bilmiyorum neden öldüğünü.süte tepki vermişti sanırım ondan.
Ayy canım benim yaa tühh keşke ölmeseydi...
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım:img-wink:
ismet fotoları ve imzası lütfen:img-wink: :img-wink:
yeni bölüm süperdiii, tüm imza ve fotolar süper!! ellerinize sağlıkk arkadaşlarrr
bebeğim emekçileriii!
Arkadaslar guzel yorumlariniz icin tessekurler..
dilara, Tabiki resim eklendikce bolbol yaparim bebegim calismalari yaparken bende keyif aldim :) Aile imzasi yapabilirim istiyorsaniz siz resmi gonderin yeter :)
Tamam hakli olabilirsin ama boyle olacah belliydi.. emelde heme al git diyemezdi ki.. herkezin dusuncesini saygim var ama bunu unutmuyalim daha leyla birsey yapmadan cocuga baglandiki demek emelin baglanmasi cok normal deyilmi sizce.. bir cocugu vermek kolay deyil bence... tamam leylanin yaptiklarina ve yavuzun yaptiklarini unutmamak gerekiyor ama emele de haksizlik yapmayalim..
sonunda bellkii cocuk emelin bile cika bilir cunku biri dayanamdi oldu o bence leylani cocuguydu birdi emelin olabilir yani...
haa bide mezarlikta leylami dah vazla agladi emelmi????? leyla kendi cocugu kaybetihinde karninda oylemi yapti???? demeki dogranin bide dogurmayanin arasinda cok bir fark var.. haa tabiki bakmak buyutmekte cok onemliii....
__SEYMEN__
02-04-07, 23:23
ya demek tmsf bazı değişikler yapacak aklıma gelmedi değil tahmin ettim tutulmayan yada reytingi az olan programları kaldıracak inş dizimi etkilenmez
Ye$iLiM-(M)
03-04-07, 14:03
Bebeklerin ikisi de test sonucunda Leyla-Yavuz'a ait oldukları saptandı.
Sevgili emos kusura bakma dediklerinin cogu sacma..
Cocuklar Dna test sonucu Leyla ve Yavuza aitti IKISIDE ustelik.
Boyle mevzularda yalnislik olmaz.
bebek oldugunde ikiside uzuldu, Ama leyla okadar iyi bir dostki acisini daha cok icine atip herzamanki gibi bencil emele destek olmaya calisiyordu.
emel evet bebege baglanmis olabilir ama bu emele bencil olma, leyladan bebegini polis zorlugu ile koparma hakkini vermezdi!!
Emel bence sorunlu bir bayan, cunki bu bebegin ona ait olmadigini biliyor ama hala bebegim diyor gerckten pskologa gorunmesi gereken bir karakter
Ye$iLiM-(M)
03-04-07, 16:55
Evet merhemcim.(adın ne bu arada?)
Haklısın.Zaten biz Emel bebeğe bağlanmasın,onu sevmesin demiyoruz sadece onu suçladığımız nokta o bebeği taşımakla anne olduğunu sanması,söz verdiği masum ve çaresiz bir kadına yaptığı terbiyesizlik verdiği sözü tutmaması,nankörlük yaptığı için kızıyoruz.Ama etrafındaki o cadılar olmasa Emel bebeği vermeyi aklından geçiriyordu az da olsa bunun farkındaydı ama dolduruşa geldi zaten.
Kim olsa bağlanmaz ki bir bebeğe?Onun bağlanması gayet normal ama bu bağlılık başkasına ait bebeği zorla almayı gerektirmiyor.
Emelin yaptığı hata emanete ihanat!Ona emanet bir bebeği sahiplenmeye çalışıyor.
merve_sude
03-04-07, 18:04
arkadaşlar özet gelmedi mi daha yaa?? gelmesi lazımdı aslında bugün..:icon_sorr
baştan anlaşmışlardı ama emel gün geçtikçe cocuğu veremeyeceğini anladı .
acaba dolunay soysertle gerçek hayattaki eşi sinan uncu yani ıhlamurlar altında dizisinin ömer'i bir dizide veya bir filimde birlikte oynarlar mı?
GAZEL_KEREMCEM
03-04-07, 18:27
insan arkadaşına bunu yapar mı ya?hiç yakışmıyo.aslında emel'in taşıması baştan hata!!!
__SEYMEN__
03-04-07, 18:28
özet nerde kalmış ya dizimiz gene perşembeye alınmış arkadaşlar
emel arkadaşından çok çabuk vazgeçti bence ya en azından onu da anlamaya çlışmalıydı ki zaten bebk onların ve en başından beri bile bile böyle bir işe kalkıştı hani bu bölümde emel le leyla eski yıllarında üniversiteli hallerindende sonra umut için herşeye değer demişti ne kadar çok herşeyden vazgeçiyor ya çok kızdım emele bu bölüm ya
emel benim de cinlerimi tepeme çıkarıyor valla. ali de tabii. belki de en çok ona kızıyorum..gerçekleri göstermek varken emele o gidiyo emele yalakalık olsun diye bebeği ailesinden koparıyo..nankörlük diye ben bunlarınkine derim valla
__SEYMEN__
03-04-07, 18:36
evet arkadaşım aynen ya (sahracı) sonuna kadar katılıyorum suçu çok büyük de emele affettirmeye çlışıyor kendini hadi o doğurdu etti gene kabahatli de umut konusunda sana noluyor ya
masal_perisi
03-04-07, 18:37
Dilara resimler için çok sağ ol...benim istediğim sahneydi onalr...Çok teşekkür ederim...
Bu arada hala özetimiz yok ortada...Çatlamak üzereyim...Neler olacağını merak ediyorum
insan arkadaşına bunu yapar mı ya?hiç yakışmıyo.aslında emel'in taşıması baştan hata!!!
yaa artik herkes emele karsi cikio :sad53: ... ben daima emelin tarafindayim, tmm iyi degil arkasina yaptigi filan, ama emeli de düsünmek lazim, cnm benim ya.. onada cok yazik öle zor bi durumda kalmiskii ne yapsinn... bebek emelin karnindan cikti yani bana böle bisi olsa bende cok tedirgin olurdum cünkü kendi canisi yani :img-blush
GAZEL_KEREMCEM
03-04-07, 19:21
yaa artik herkes emele karsi cikio :sad53: ... ben daima emelin tarafindayim, tmm iyi degil arkasina yaptigi filan, ama emeli de düsünmek lazim, cnm benim ya.. onada cok yazik öle zor bi durumda kalmiskii ne yapsinn... bebek emelin karnindan cikti yani bana böle bisi olsa bende cok tedirgin olurdum cünkü kendi canisi yani :img-blush
keşke bebeği emel taşımasaydı da başkası taşısaydı.o zaman da dizinin konusu olmazdı.bende çıkmazlardayım ya!!!
keşke bebeği emel taşımasaydı da başkası taşısaydı.o zaman da dizinin konusu olmazdı.bende çıkmazlardayım ya!!!
evtt haklisin ölede konuyu kalmaz...
ya özet nezaman gelcek yhaa :icon_sorr ...
ya bide diomki HS ciler gibi bizde Emelciler ve Leylacilar imzasini yapalim.... ben emelcigiim ama leylayida cok sefiom, yani yanlis anlamyin :img-hyste
bende emelın yanndaym ck zor onn ıcınde kendı cocugu olmasada o dogurdu o taşıdı 9 ay haklı odaa cnm bnm yaa ozgu namalda ztn bu rolun hakkını super werıo
ben şahsen özgü namal'ı çok severim.ama dizide leyla taraftarıyım.çünkü leyla'nın çocuğu olmuyor.kardeşi saydığı arkadaşı emel de ona bebeğini ben taşıyayım diyor.çaresiz leyla bu teklifi kabul ediyor.tamam emel karnında taşında,onlar için kilo aldı felan filan ama söz verdi.tutamayacağı sözü vermeseydi. hem leyla bebekleri taşıması için başka biriyle anlaşabilirdi.ama yapmadı.çünkü emele çok güveniyordu.yavuza karşıda emel'in fikrini savundu.sonucu böyle olmamalıydı.bence bebek leylada kalmalı.
merhemcim çok sağol imzaların için
ayy adımı imzada görünce çok sevindim
çok teşekkür ediyorum :happy0064
yaa fregmanı izleyen var mı arkadaşlar verildimi fregman ben izleyemedimde...
fragmanı bu akşam geç saatlerde verbilirler.ama pek emin değilim.dah çok yarın verirler gibi.
arkadaslar aile imzasina benide aldiginiz icin cok tskrler
bu arada ben daha yeni bolum fragmanini gormedim:icon_sorr
burcu_yağmur
04-04-07, 03:28
aileye benide alın ben zaten bebeğimi izliyodum ama çarşamba olunca izleyemedim perşembe olmuş gene kesin izlerim
bir kaç gündür forumu takip edemiyorum gördüğüm kadarıyla
aile imzaları yapılmış hepsi çok güzel olmuş gerçekten
ellerinize sağlık..
ama bende olmak istiyorum bebeğim ailesinin içinde..:)
az kaldı diziye sabırsızlıkla bekliyorum canlarım yavuzla leyla napıcak acaba?
of perşembe gelsin biranönce
Yavuz dört duvar arasına sıkışmış durumda, üstelik Kudret’le görülmesi gereken bir hesabı var. Leyla ise alışık olmadığı bir hayatın içinde, Umut için tek başına mücadele ediyor. En yakın arkadaşını, oğlunu ve işini kaybeden Emel her şeye yeniden başlamak zorunda. Ali’den boşanıp, yeni hayatına doğru ilk adımını atıyor. Diğer taraftan Şafak’la ilişkisi ortaya çıkan Adem evi terk ediyor. Kudret sonunda intikamını alıyor. Yaşam savaşı veren Yavuz için tüm aile seferber olurken, kocası için Umut’u başkalarına emanet eden Leyla’yı kötü bir sürpriz bekliyor.
arkadaşlar alın size özet özete bakılırsa umutu kaçırıyorlar bir şekilde yada emel buluyor olabilir:icon_whis
burcu_yağmur
04-04-07, 13:59
beni ailey almıyosunuz galiba neyse ama bebeğimi bend eizliyorum ve ben emeli daha çok yakınlık duyuyorum
Bir hafta bekliyelim arkadaslar eklenmek isteyenler soylesin hepinizi elerim ;)
Ozete gelince Evet demek yavuz yaralaniyor ve bu zor durumda eger o emel bebegi kacirirsa iyice nefret ederim ondan
Yagmur_ask
04-04-07, 14:43
macera dolu bir bölüm bizi bekliyor demek-ki..Yavuz'un yaralanmasına çok üzüldüm, bu yüzden Leyla bebeğini birilerine emanet edecek ama büyük ihtimalle Umut bebek kaçırılacak..Emel'in boşanacağını zannetmiyordum demekki kesin kararını vermiş..onun için hayat çok zor olacak bundan sonra..çok heyecanliyim.
ebruk_01, özet için teşekkür ederim.;)
Sevgili emos kusura bakma dediklerinin cogu sacma..
Cocuklar Dna test sonucu Leyla ve Yavuza aitti IKISIDE ustelik.
Boyle mevzularda yalnislik olmaz.
bebek oldugunde ikiside uzuldu, Ama leyla okadar iyi bir dostki acisini daha cok icine atip herzamanki gibi bencil emele destek olmaya calisiyordu.
emel evet bebege baglanmis olabilir ama bu emele bencil olma, leyladan bebegini polis zorlugu ile koparma hakkini vermezdi!!
Emel bence sorunlu bir bayan, cunki bu bebegin ona ait olmadigini biliyor ama hala bebegim diyor gerckten pskologa gorunmesi gereken bir karakter
haha hakli olabilirisn demek orayi kacirmisim ikisinde yavuz ve leylanin olmasinin.. ama dediklerimin arkasindayim hic kimse cocugu dohurupta o zorluhu cekipte babasinin kizi olsa bile veremez.. o baska birsey cocuk dohumlari ustune okuduhum icin ve cocuhun karninda nasil gelistihini bildihim icin nasil tepkiler annede yaratihini bildihim icin yaziyorum.. kendi annede sor.. anne beni dohurduktan sonra kardesinin gibi sevdihin biriye verirmiydin diye.. bence vermezdii...
Ama ben emel tek tepikis cok normal diyorum.. o yuzden.. yani.. ama yinde boyle birsey kabulenmek zor.. bide emel yeyze deyil sut anne.. :P
Yasim geregi anlattigin seylri gayet iyi bildigimden emin olabilirsin zaten.
Baglanmasi normal olabilir ama o cocugu sadece karninda tasidi o cocuk ile bir kan baglantisi yok o cocuk Leyla ve Yavuza ait emelin kendisi zaten cocuk mantiksiz bir yaratik o cocugun ona ait olmadigini biliyor hicbirseyi ona benzemeyecek kucuk bir leyla kucuk bir yavuz olacak o bebek
Ben anneme beni dogurduktan sonra verirmisin desem vermem der cunki ben anneme aitim onun kanindanim , annem tasiyici degil Annem gercek anne..
Ama emel sadece Tasiyi bir araba bir otobus gibi birsey ;)
-özgü_namal-
04-04-07, 15:24
özet gelmiş..kudret yavuz'u yaralıyor demekki inşallah kötü bişey yoktur...
emel yeni bir hayata sıfırdan baslıyorr inşallah onun için hersey çok iyi olur ve artık üzülmez aliyi sevmiyorum boşanması çok iyi olmuş...o doktorla birlikte olur inş çünkü doktor emeli gercekten çok seviyor ona deger veriyor onu anlıyor..:)
leyla bebegi kimlere emanet ediyor acaba o kaldığı evdekiler diycem ama onlarda da hiç çocuk kacırcak tip yok neyse yarın herseyi bekleyip görücez:)
-özgü_namal-
04-04-07, 16:11
fragmanı biraz önce izledim...
yavuz hapishanede bir kavga sırasında bıçaklanıyor ve hastaneye kaldırılıyor..leyla ve ali karakolun önünde leyla aliye tokat atıyor...emel aliyle vedalasıyor ve arabasına binip gidiyor...leyla galiba kocasının yanına gitmek için evden ayrılıyor bebegi yanında kaldığı aileye bırakıyor..sonra leylayı polisler tutukluyor emelde agaclığın orda leylaya aglamaklı bakıyordu
öncelikle benide Aileye eklediginiz icin tsskurler :img-yes: , cok guzel olmuslar ellerinize saglik
(Artik dizi icin bir Multimedya acilmasi gerekir !:img-yes:)
Fragmani ben görmedim ama kesin heycanli bir bölum olacak, Leylayi tutukliyacaklarsa, ve Yavuz hastaneye kaldirilacaksa, Ozaman Emel hemen harakete gecer, ya kötu seyler olacagi kesinn
benide aile imzasına kattığınız için çok teşekkürler:happy0064 umarım yarın ki bölümde ne Umut'un ne de Leyla'nın başına kötü birşey gelmez...
dün gece fragmanı gördüm ve hatırladığım kadarıyla yazıyorum.
emel polislerle leylanın oraya gidiyor.bebeği alıyor.
hapishanede olan yavuz bıçaklanıyordu.yere düştüğünde elinde umut bebeğin eldiveni vardı.onu hastaneye kaldırıyorlar.
leyla tutuklanıyor.emelde karakolun önünde oturuyordu.leylayı polisler götürürken görüyor.
emel ile ali sanırım mahkeme gibi bir yerdeydiler.bir yerdede emelin elinde araba anhtarı var ve aliye el sallıyordum.yerleri tam hatırlamıyorum karmaşık yazdım ama bide emelin kucağında bebek vardı arabada giderken.
leyla bir yerde aliye tokat attı.
Sevdali_Güzel
04-04-07, 17:12
evet bende gördüm fragmani
ya emel bebegi aliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bastan biliyodu zaten cocugu vermesi gerektigini.
Ama simdi vermiyo
cok sinir oldum bu dizide özgü namala.
oturup aglayasim geliyo izlerken:icon_cry:
__SEYMEN__
04-04-07, 17:17
imza harika olmuş arkadaşlar çok teşekkür ederim aranıza aldığınız için bende fragmanı izledim ve çok üzüldüm ya leylayıda tutuklayacaklar zannedersem çünkü onuda polis yakaladı aliye de okkkalı bir tokat attı oh canıma deysin ya çok iyi yaptı valla
Ali yuzsuzun teki o ne sozlerle nede tokattan anlar..
Emel ondanda yuzsuz ondan bekleneni yapmis tersi olsa sasardim bu davranisina hic sasmadim..
ben de izledim fragmanı anlatmaya gerek yok zaten yazmış izleyenler..ama emel bebeği alıyo ya çok sinir oldum ona. leyla da hapse giricek onun yüzünden..
GAZEL_KEREMCEM
04-04-07, 19:53
peki umut'a ne oluyo???? kim bakıyo umut'a.emel'e verilmedi dimi???
Bu işLer nasıL buraya kadar qeLdi.. fraqmanı sabah izLedim..
OLayLar zaten anLatıLmış..
İsmetLe iLqiLii bişii vardı tam hatırLayamıyorum..
Babasını KeremLerin evindemi qörüyordu..
böYLe bişii var ama akLımda..
arkadaslar öncelikle benide aileyle eklediginiz icin cok tesekkür ederim.. sagolun....
fragmani ben daha görmedim ama cok merak ediyorum neler olacak!! olan tabi yine zavali umuta oluyo.. o yasta neler geliyo basina..
Ye$iLiM-(M)
04-04-07, 22:39
Allah kahretsin gördüm o kötü fragmanı.
Emel hanım alıyor cici bebeğini.Leylayı polisler tutukluyor Emel de üzülmüş gibi anlamsız gözlerle bakıyordu.Aaa tabi unutmamak lazım arabada giderken o sırıtmasını görmeniz lazım.
Yavuz bıçaklanıyor.Haaaa bir de Leyla Ali ye öyle bir tokat atıyor ki!Leyla atmasın o tokatı Allah atsın inşallah ta atar!!
Yani bu bölüm Leyla&Umut&Yavuz ailesi için hayırlı değil.
arkadaşlar beni de aile imzasının içine alır mısınız? bende bu dizinin sıkı takipcisiyim başladığı günden beri...
ve anne olduğum içinde emele gıcık oluyorum insan nasıl oluyorda kendi kanı canı olmayan bir bebeğe bu kadar bağlanabiliyor. ilk başlarda doktor başka bir kadınla yapalım bu işi dediğinde doktorun karşısında leylayı en iyi ben tanırım 9 yaşından beri beraberiz diyen kendisi Kıbrısa da gönüllü olan kendisi. bilmiyorsa araştırabilirdi. ayrıca emel sağlıklı bir kadın istediği zaman anne olabilir. ama leylanın tek şansı emeldi. ayrıca leyla hep emelle birlikte büyüteceğiz oğlumuzu dedi. emel bencil herşeye ben sahip olayım istiyor ama herşey onun istediği gibi olmaz ki tabii olan Leyla ya Umut a ve Yavuz a oluyor.
hele bu bölümde yavuz bıçaklanıyor bunun sebebi ne Ali kurtarmak için bu adamın üstüne gitmesi. Emel gibi bir dostun varsa düşmana hacet yoktur bence.
t-o-r-t-u-r-a
05-04-07, 13:37
aldı yine emel hanım bebegi leylayı en yakın arkdaşını tutuklattı kocasının bıçaklanmasına neden oldu inanmıyorum ya
GAZEL_KEREMCEM
05-04-07, 16:37
emel'in timsah bi gülümseyişi war twyi kırasım geliyo onu görünce!!!! ya karnında bebği taşıdı die anne olduğunu sanıyo.pessss!!!!!ne olucak şimdi laylacığım nasıl alacak bebeğini???
burcu_yağmur
05-04-07, 17:16
arkadala bnide aldınızmı aranıza acaba imzalarya galiba yokum
Ya haklısınız arkadaşlar Emelin yaptığı hiç doğru bi davranış değil. Ama onada yazık tamam kendi dedi bebeğini ben taşıyayım diye düşünemedi işlerin bu noktaya geleceğini. Oda umuta çok bağlandı ya çok zor bişey Allah kimsenin başına vermesin...Benim anlamadığım bişey var. Leyla ile Yavuz DNA testini gösteremiyomu?
Ye$iLiM-(M)
05-04-07, 17:40
Anlamadım pek dediğini ama Emel bebeklerin Leyla-Yavuz a ait olduğunu biliyor.Bilmesine rağmen bu saçmalığı sürdürüyor.
GAZEL_KEREMCEM
05-04-07, 17:53
bir bebek