Tüm Versiyonu Göster : Bebeğim (Arşiv 2)
ben biraz yanlış anlatmış olabılırım
çokda hasas bı konu
bu dızının reytıngleri neden bu kadar kotu bilmiyorum
bu arada tekrar uzgunum
ilk önce benide imzanıza eklediğiniz için çok ama çok tşk ederim..
Bu hafta yine bebeğim muhtesemdi..Bende emel' e çok kızgınım...Sinir oluyorum resmen yaa...birde en çok su bölümü begendim...hani leyla hastaneye geliyor ya kocasını görmek istiyor ama polisler orada olmaz filna diyorlar ağlıyorlar ayy bölüm çok güzeldi ben zaten o bölümlerde ağladım resmen tutamadım kendimi ya emel çok bencil ne yaptıgını bilmiyo aklı sıra leylayı hapisten kurtararak vicdanını rahatlatıyo ama leyla ve yavuz bebekleri olmadan nasıl mutlu olsunlar...zaten herseye bebekleri için katlandılar...neyse iyi geceler arkadaşlar.... Umuyorum ki Leyla & Umu& Yavuz tekrar beraber olup mutlu olurlar....
ya arkadaslar ben bu hafta bakamadim bana kisaca noldugunu anlata bilirmisiniz mrk tan catlyiorum anca aksama baka bilirim lütfennn
http://img444.imageshack.us/img444/26/0215kb9.png
Elinde bu imzanın resimelri olan var mı? Ya da bulabilecek biri..
Dilara resimelr için çok sağ ol...Daha fazla Umu&Leyla& Yavuz resmi ekelrsençok mutlu olurum
arkadaşlar emel leyla ve umut imzası yaparmısınız umut ortada olsun diziye tam uygun olur
GAZEL_KEREMCEM
07-04-07, 15:32
garibim umut sepet gibi oldu ya.bir orda bir burda.yazık küçücük bebğe.eğer konu hep böyle dewam ederse zamanla izleyiciyi sıkar.inş konu değişir!
merhaba arkadaşlar
ya bu haftaki bölüm çok kötüydü yaa
nerde önceki bölümler nerde bu bölümler
biz emelle leylayı bu haldede mi görecektik?? ne kadar kötü araları
bi de yavuzun bıçaklanmasıyla daha da kötü oldu herkesin arası bozuldu
dizinin mutlu mesut bi akışı varken birden yönü değişti nerdeyse.. inşallah
yakında düzelir diye umuyorum...
Ye$iLiM-(M)
07-04-07, 20:43
Dizi yorumuma geçmeden önce bazı istekler gelmiş onları değerlendirmek istedim canım sıkıldı da:img-hyste
İsterseniz tek tek avatarlar da var onları da ekleyebilirim:happy0064
http://img476.imageshack.us/img476/4131/bebekicinneleryap305lmawl3.gif
http://img408.imageshack.us/img408/6538/lymlm2vr8.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/808/lymlmog2.jpg
ellerine sağlık yeşilim(m) (adını bilmiyorum)
çok güzel olmuşlar.kendi adıma koniiişim tek tek olan avatarları da isterim.
Ye$iLiM-(M)
07-04-07, 20:59
Teşekkür ederim Dilaracım.Adım Mehtap:)
Tek tek eklerim tabi..
Ye$iLiM-(M)
imzalar cok gzuel olmus emekgin icin cok tsklrler
Ye$iLiM-(M)
07-04-07, 22:01
Teşekkür ederim...
Bu da yeni..
http://img240.imageshack.us/img240/5315/emelalirn9.jpg
Ye$iLiM-(M)
07-04-07, 22:03
Tek tek..
http://img129.imageshack.us/img129/8026/emelllzz2.jpg + http://img266.imageshack.us/img266/4722/emel22it6.jpg+http://img248.imageshack.us/img248/5769/lylmuy7.jpg + http://img122.imageshack.us/img122/1460/lylaaaaahd2.jpg
-özgü_namal-
07-04-07, 22:28
Ye$iLiM-(M)(adın mehtap sanırım) imzaların ve avatarların çok güzel olmuş.Ellerine saglık
Emel bu konuda haksiz resmen sinir oldum ya.. Ilk basta hakli olabilirdi ama isi bu raddeye getirdigi icin haksiz.. Sonucta leylanin hayatini kurtarmak icin ona bi söz verdi.. Sözünü verdiysen tutmak zorundasin ne kadar zor olursa olsun sonucta karsindaki insani kardesin gibi görüyorsun.. Elinde DNA testleride bebek leyla ve yavuzun bu kadarini hak etmediler gercekten leylaya cok üzülüyorum.. Artik emel ne yaparsa yapsin zaten leylayla aralari eskisi gibi olamaz.. Leylanin Aliye tokat attigi ve yoksunuz benim icin dedigi sahne cok güzeldi.. Bunun üstüne birde Emelin Umutu alip kacmasi tamamen tuz biber oldu.. Umarim ilerki bölümlerde senaryo birazdegisir biraz daha böyle devam ederse bence seyirciyi sikmaya basliyacak..
SsimsalabimM
08-04-07, 01:49
Herkese merhaba
Ben uzun zamandir buraya yazilan yorumlari okuyorum ve izin varsa kendi düsüncelerimi dile getirmek istiyorum.
Bazi yorumlari hayretler icinde okuyorum(emel=otobüs gibi)
Bende bir anneyim ve 4 tane cocugum var,hic birini dünyalara deyismem.
Elbette bir kadin sirf dogurmakla anne olmuyor,ama lütfen kendinizi bir emelin yerine koyarmisiniz.Dna´si Laylanin olabilir,Ama 9 ay karninda(otobüs gibi)tasiyan emeldir,tekmelerini,hickiriklarini,sancisini his edende emeldir.Bütün bunlari his edin,dokuz ay heyecanla yasayip bekleyin ondan sonra dogan bebeginizin biri ölsün öbürü´nünde teyzesi ilan edilin(her ne kadar kan bagi olmasada)Bir insanin icinde bir canin gelismesi ne demektir?bu annelik deyilmidir?peki ozaman nedir?
Belki simdi bazi arkadaslar diyecekler´ki ama emel leylaya söz verdi,layla emel icin neler yapti.Evet haklisiniz ama cok kötü bir olay da olsa ilk bölümde emel olmasaydi belkide leyla simdi ölmüs olacakti.Ben leylaya üzülmüyor deyilim ama emelede hak vermiyor deyilim.
Son bölümün en güzel lafini Türkan hanim söylemistir
"Memlekette o kadar yetim ve öksüz varken ne diye böyle karmasik islere girersiniz?"(hatirladigim kadariyla)
Son bir söz Eyer Leyla Umutun kan bagiyla annesiyse,Emelde ona can verendir.
Bu yazdiklarim kendi düsüncelerim dir kimseyi kirmak istemem.
Saygilarimla
Simsalabim
Herkese merhaba
Ben uzun zamandir buraya yazilan yorumlari okuyorum ve izin varsa kendi düsüncelerimi dile getirmek istiyorum.
Bazi yorumlari hayretler icinde okuyorum(emel=otobüs gibi)
Bende bir anneyim ve 4 tane cocugum var,hic birini dünyalara deyismem.
Elbette bir kadin sirf dogurmakla anne olmuyor,ama lütfen kendinizi bir emelin yerine koyarmisiniz.Dna´si Laylanin olabilir,Ama 9 ay karninda(otobüs gibi)tasiyan emeldir,tekmelerini,hickiriklarini,sancisini his edende emeldir.Bütün bunlari his edin,dokuz ay heyecanla yasayip bekleyin ondan sonra dogan bebeginizin biri ölsün öbürü´nünde teyzesi ilan edilin(her ne kadar kan bagi olmasada)Bir insanin icinde bir canin gelismesi ne demektir?bu annelik deyilmidir?peki ozaman nedir?
Belki simdi bazi arkadaslar diyecekler´ki ama emel leylaya söz verdi,layla emel icin neler yapti.Evet haklisiniz ama cok kötü bir olay da olsa ilk bölümde emel olmasaydi belkide leyla simdi ölmüs olacakti.Ben leylaya üzülmüyor deyilim ama emelede hak vermiyor deyilim.
Son bölümün en güzel lafini Türkan hanim söylemistir
"Memlekette o kadar yetim ve öksüz varken ne diye böyle karmasik islere girersiniz?"(hatirladigim kadariyla)
Son bir söz Eyer Leyla Umutun kan bagiyla annesiyse,Emelde ona can verendir.
Bu yazdiklarim kendi düsüncelerim dir kimseyi kirmak istemem.
Saygilarimla
Simsalabim
çok güzel söylemeşsin simsalabim...ama ben halen kararlıyım.doğurmakla anne olunmaz.herkes doğuruyor sonra cami avlularına,çöplere koyuyorlar bebekleri.bence doğurmakla değil,onu büyütmekle,yetiştirmekle anne olunur.
Ye$iLiM-(M)
08-04-07, 11:55
Simsalabim
Belki söylediklerinde haklı olabilirsin.Ama bu Emel Umutun öz annesidir demek değildir.
Emel bir söz verdi ona.Ona hayat verdi belki de.Leyla intihar edecekti o sıralarda.Emel dedi ben taşırım bebeğini ben senin kucağına veririm dedi.Bebeği''n''i..
Emel de biliyordu Leylanın bebeğini taşıdığını.Ama söz geçiremedi.Etrafındakiler etkiledi onu.Belki etken kişiler olmasaydı Emel verecekti.
Ama tek doğurmakla anne olunmaz.Yoksa olsaydı süt anneler,taşıyanlar kimsenin bebeğini vermezdi.Emel tanıdık diye yaptı bunu.Bağlandı bebeğe..Eğer tanımadık birisi olsaydı durum değişirdi belki de...
Unutmayalım...Bebek Emelin değil...
Dizi yorumuma geçmeden önce bazı istekler gelmiş onları değerlendirmek istedim canım sıkıldı da:img-hyste
İsterseniz tek tek avatarlar da var onları da ekleyebilirim:happy0064
http://img476.imageshack.us/img476/4131/bebekicinneleryap305lmawl3.gif
http://img408.imageshack.us/img408/6538/lymlm2vr8.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/808/lymlmog2.jpg
Teşekkür ederim...
Bu da yeni..
http://img240.imageshack.us/img240/5315/emelalirn9.jpg
Tek tek..
http://img129.imageshack.us/img129/8026/emelllzz2.jpg + http://img266.imageshack.us/img266/4722/emel22it6.jpg+http://img248.imageshack.us/img248/5769/lylmuy7.jpg + http://img122.imageshack.us/img122/1460/lylaaaaahd2.jpg
ismin mehtapmis yeni ögrendim cnm.. calismalarin cook gzl cnm, ellerine emegine saglik..... bide ekeldigin reismler icinde cok tskkler, sana ekledigin icin ve nur ve yasemine cektikleri icin cok tskkler :)
SsimsalabimM
08-04-07, 17:53
çok güzel söylemeşsin simsalabim...ama ben halen kararlıyım.doğurmakla anne olunmaz.herkes doğuruyor sonra cami avlularına,çöplere koyuyorlar bebekleri.bence doğurmakla değil,onu büyütmekle,yetiştirmekle anne olunur.
Merhaba
sende söylediklerinde haklisin,ama fark ney biliyormusun?Emel bebegi ne cami avlusuna birakti ne cöpe,ha öyle yapip sonrada gelip ay bana bebegimi verin deseydi kan bagi olsa dahi asla derdim.Böyle anneler olmaz olsun!!!Ama Emel bunlarin hic birini yapmis deyildir.Evet bir bebegi büyütmekle,yetistirmekle´de anne olunur ama izin verseler emel bunu yapmayacak´mi?
sevgilerle
simsalabim
Ye$iLiM-(M)
08-04-07, 17:55
Yapıcak elbette.Hem de seve seve ama kendi bebeğine yapsın.O da biliyor ama kopamıyor işte Umuttan..Başkasının bebeğine bakmasın onun annesi var..
Merhaba
sende söylediklerinde haklisin,ama fark ney biliyormusun?Emel bebegi ne cami avlusuna birakti ne cöpe,ha öyle yapip sonrada gelip ay bana bebegimi verin deseydi kan bagi olsa dahi asla derdim.Böyle anneler olmaz olsun!!!Ama Emel bunlarin hic birini yapmis deyildir.Evet bir bebegi büyütmekle,yetistirmekle´de anne olunur ama izin verseler emel bunu yapmayacak´mi?
sevgilerle
simsalabim
kesinlikle katılıyorum...Ayrıca bana göre gerçek annesi Emel zaten..O doğurdu,emzirdi..Çok komik yani al senin bebeğin diye eline veriyorlar,oyuncak mı bu...Emel'in annelik hisleri daha güçlü bana göre...Zaten bence sonunda o bebeğin gerçekte Emelin kendi bebeği olduğu ortaya çıkacak DNA testiyle..Ölen bebek ise Leylanın bebeğiydi bence...Çünkü ben böyle bir haber okumuştum kadın taşıyıcı annelik yapıyor 2 çocuğu oluyor biri zenci biri beyaz :D Sonra kadının o hamilelik öncesi de biriyle beraber olduğu ortaya çıkıyor...Bunda da Emel Aliyle beraber oldu ve bebeklerden biri onun bence ve Umut onun bebeği çıkacak...yani inşallah öyle olur :img-wink:
SsimsalabimM
08-04-07, 18:03
Yapıcak elbette.Hem de seve seve ama kendi bebeğine yapsın.O da biliyor ama kopamıyor işte Umuttan..Başkasının bebeğine bakmasın onun annesi var..
Vallahi ne yalan söyleyeyim,ben olsam bende kopamam.Söyle düsünüyorumda o minnacik can benim icimde büyüyecek,benimle üzülüp benimle sevinecek,benimle aglayip benimle gülecek,Korkularimi sevinclerimi benimle paylasacak,beni rahat uyutmayip sürekli tekmeliyecek:img-yes:
Ve bende dogunca al senin diyecegim?
Yapamam,her ne kadar söz vermis olsamda,kanim olmasada yapamam.
Sevgilerimle
simsalabim
Ye$iLiM-(M)
08-04-07, 18:04
Bu arada bazı arkadaşlarımız Emele 9 ay taşıdı diyorlar ama 9 değil 6 ay taşıdı.Bu yanlışlığı düzeltmek istiyorum...
Ye$iLiM-(M)
08-04-07, 18:07
Vallahi ne yalan söyleyeyim,ben olsam bende kopamam.Söyle düsünüyorumda o minnacik can benim icimde büyüyecek,benimle üzülüp benimle sevinecek,benimle aglayip benimle gülecek,Korkularimi sevinclerimi benimle paylasacak,beni rahat uyutmayip sürekli tekmeliyecek:img-yes:
Sevgilerimle
simsalabim
Kimse kopamaz ki.Emelden istediğimiz Umuttan nefret etmesi değil zaten..
Al senin çocuğun diyeceği kişi bitanecik arkadaşı Leylaydı.Başkasına demiyecek zaten.Onu hergün görecekti.Ama Emel yapmadı.Verseydi Leyla eminim bazen Umutu Emele verirdi 2-3 gün onda bile bırakırdı..
Merhaba
sevgilerle
simsalabim
ewt o cami avlusuna bebeği bırakmadı.ama ben sadece şunu söylemek istiyorum.sadece doğurmakla anne olunmaz.bunu anlatmak istiyorum.emel de kendince haklı.bebeği karnında taşıdı.sonra onu emzirdi.ben aynı durumda olsam bebeği bırakmam.ama arkadaşı güvendi ona.güvenini sarsmamalıydı.hem leyla'nın bebeği olmuyor.bu ırsat daha eline geçmezdi.emel böyle bir şey diyince kabul etti.emel gitsin kendi çocuğunu doğursun.
Emelin yaptığı hata o çocuğu taşımasıydı,bunu düşünemedi ama bağlandı işte..6 ay 9 ay da farketmez...İnsan arkadaşı için bile bunu yapamaz bence..Yani ben olsam yapamazdım...sevgi,fedakarlık gibi birşey değil bu ister istemez bağlanır insan...keşke başka birine vermeyi kabul etseydi de emele taşıtmasaydı bebeği...Ayrıca Leyla o kadar fedakarlığı hak edecek biri olsa kendi bebeğini taşıyan arkadaşına "sen benim kocamı da mı elimden almak istiyorsun" demezdi...! ayrıca tamam illa doğurmakla anne olunmuyor diyebilirsiniz ama Emel doğurmuş ve annelik hissediyor kopamıyor ve çocuğuna bakmak istiyor...o daha çok annelik hissediyor...tabiki doğurup sokağa atanlar hissetmeyebilir ama o iyi bir anne olabilir..farklı birşey bu..Emel gitsin bi tane de kendi için doğursun demek çok saçma...ne bu yani oyuncak mı ? bi tane onun için yap sonra bide kendin için falan..komik..
Sevgili ssimsalabim aramiza hosgeldin oncelikle..
Uc tane cocugunuz var sanirim Allah bagislasin..
Emelin Baglanmasinormaldir ama bu cocuk her nekada rahminde tasimasada leylaninbebegi, Bu bebek hic emele benzemeyecek, ne huyu ne suyu..
Herseyi ile kucuk birleyla veya yavuz olacak..
Emel meryem ana degil.
Bu bebegin babasi Yavuz, Annesi leyla..
Tasiyici anneligi arastirmalisiniz arkadaslar, bu konuya duygusal yonden bakmayin mantik ilebakmalisiniz, mantik dogrudur.. duygulariniza yenik dusmeyin. Hadi emel baglandi, aliye neoluyor onu anlamadim bebegimizi cocugumuzu oglumuzu, nediyorsun sen ya? bu ne sacmalik bune mantiksizlik ?
Bu tasiyicilik anne konusu hakkinda cok konustuk bugune dek yoruldum artik hep dedigim gibi fikirlerimiz ayri olabilir ama birbirmizin fikirlerine saygi duymaliyiz..
Ozet nezaman gelir acaba..
SsimsalabimM
09-04-07, 13:06
Sevgili ssimsalabim aramiza hosgeldin oncelikle..
Uc tane cocugunuz var sanirim Allah bagislasin..
Emelin Baglanmasinormaldir ama bu cocuk her nekada rahminde tasimasada leylaninbebegi, Bu bebek hic emele benzemeyecek, ne huyu ne suyu..
Herseyi ile kucuk birleyla veya yavuz olacak..
Emel meryem ana degil.
Bu bebegin babasi Yavuz, Annesi leyla..
Tasiyici anneligi arastirmalisiniz arkadaslar, bu konuya duygusal yonden bakmayin mantik ilebakmalisiniz, mantik dogrudur.. duygulariniza yenik dusmeyin. Hadi emel baglandi, aliye neoluyor onu anlamadim bebegimizi cocugumuzu oglumuzu, nediyorsun sen ya? bu ne sacmalik bune mantiksizlik ?
Bu tasiyicilik anne konusu hakkinda cok konustuk bugune dek yoruldum artik hep dedigim gibi fikirlerimiz ayri olabilir ama birbirmizin fikirlerine saygi duymaliyiz..
Ozet nezaman gelir acaba..
Merhaba
Ilk önce sunu belirtmek isterim herkesin herzaman düsüncelerine saygim vardir ve her zamanda olacaktir arkadasim.
Benim 4 tane cocugum var iki kiz iki oglan.
Elbette o bebegin annesi leyladir(genetik acidan),Ben bu konuya mantik yönünden bakarim,ama o durumda bakamazdim bunu demek istiyorum.
Allah öyle bir durumu hic kimsenin basina vermesin,ama yukarda allah var bana kim dokuzay tasirim,beslerim,büyütürüm,her seyini hissederim sonrada al senin olsun ben teyzesiyim derim dese Inanmam,tabiki bebegi seviyorsa istiyorsa.bakin tekrar belirtiyorum "O durumda".
O durumda o olaylarin icinde olmayan her kez mantikli düsünebilir ama o durumda mantik ortadan kalkar duygular agir basar.
Cok bencil ve basit bir örnek vereyim,herkes kim 500 milyar ister showunu biliyordur.
ben telvizyonun önünde allah var hemen hemen her soruyu biliyorum (övünmek gibi olmasin:img-blush ),ama orda olsam o duygularla herhalde ilk soruda pat diye düser bayilirim.:img-yes:
Hani fazla güzel bir örnek olmadi ama umarim ne demek istedigimi anlamissindir.
Benim düsüncem Emelin su an ne düsündügünü,yaptigini mantikli yapiyor olmamasi,duygularinin agir basmasi.
Ben televizyon karsisinda her seyi mantiklida duygusalda görebiliyorum ve ayird edebiliyorum ama Emel yada baska biri o durumda ayird ede bilirmi?
Ben edemem.
Leyla o bebegin genetik annesi olabilir,ama dedigim gibi emelde can verendir.
ben o durumda eyer gercekten Duygusal yönden bakarsak Arkadasim deyil,kardesim deyil babamin oglu gelse vermem.
Gelelim Aliye,Onun hic konusma hakki yok zaten.Bu durumda zannedersem herkes ayni düsünüyor.
Ama benim kafama takilan bir baska konuya´da deyinmek istiyorum.
Adem bey herkese insanlik tasalayan adem bey,bir dönüp kendi yüzünüze aynada bakarmisiniz?
Hangi Insanoglu babasinin o durumunu kendi cikari icin kullanir?hangi insanoglu baskalarina insanlik tasalayip,kardesi ölümle pencelesirken dostunu arar?Utanin biraz boyunuz kadar cocuklariniz var!!!
kusura bakmayin söylemeden edemedim.
Sevgilerimle
Simsalabim
SsimsalabimM
09-04-07, 13:17
ewt o cami avlusuna bebeği bırakmadı.ama ben sadece şunu söylemek istiyorum.sadece doğurmakla anne olunmaz.bunu anlatmak istiyorum.emel de kendince haklı.bebeği karnında taşıdı.sonra onu emzirdi.ben aynı durumda olsam bebeği bırakmam.ama arkadaşı güvendi ona.güvenini sarsmamalıydı.hem leyla'nın bebeği olmuyor.bu ırsat daha eline geçmezdi.emel böyle bir şey diyince kabul etti.emel gitsin kendi çocuğunu doğursun.
Her cocuk bir´mi arkadasim da sen gitsin kendi cocugunu dogursun diyorsun,emel icin umutta onun cocugu.
Sadece dogurmakla anne olunmaz ama dogurmadanda anne olunmaz.
her ne kadar büyütsende o hisleri hissetmedikten sonra her zaman bir sey eksik kalir.
Eyer öyle olsaydi neden Leyla kendi kanindan bir cocuk istedi?
Okadar cok yetim öksüz var dünyada alip birini neden bagrina basmadi?
Hem isler bu kadar karismazdi hemde sevaba girerdi.
sevgilerimle
burcu_yağmur
09-04-07, 13:41
valla ben zaten bilmiyorum nolcak hem leylaya hemde emele üzülüyorummm bu iş baya karışık valla
ResimLer için tşkLer.. ;)
EmeL'in yaptıkLarına tam oLArak hakLı diyemiyorum..
Onunkii qerçekten zor bir durum.. Biz böyLe konuşuyoruz..
Bebek LeyLanın Yavuzun.. EmeL bunu biLiyordu..
arkadaşına yapmaması qerekirdi fLn.. doğru..
OLayLar bu haLe qeLmemeLiydi.. Ama bebek EmeL'in içinde canLandı..
EmeL onu hissetti.. emzirdi.. bir anda kopmak zor bişi..
EmeLde kopamadı zaten.. Şimdi bebek yine EmeLde artık
bundan snra ne oLucak.. bakaLım..
özetii bekLiyoruz.. =))
ya bu bölüme sonunda bakabildim icim gitti resmen yaa cocugu nasil aldida götürdü allahtan yavuza birsey olmadi ama yaa ya simdi umut durmadan gidip gelecekmi böyle bi emel bi leyla cocuk yipranacak arada bisey degil
ResimLer için tşkLer.. ;)
EmeL'in yaptıkLarına tam oLArak hakLı diyemiyorum..
Onunkii qerçekten zor bir durum.. Biz böyLe konuşuyoruz..
Bebek LeyLanın Yavuzun.. EmeL bunu biLiyordu..
arkadaşına yapmaması qerekirdi fLn.. doğru..
OLayLar bu haLe qeLmemeLiydi.. Ama bebek EmeL'in içinde canLandı..
EmeL onu hissetti.. emzirdi.. bir anda kopmak zor bişi..
EmeLde kopamadı zaten.. Şimdi bebek yine EmeLde artık
bundan snra ne oLucak.. bakaLım..
özetii bekLiyoruz.. =))
sende haklisin ama eemelde leylada bunlarin olacagini biliyorudu yAni en azindan tahmin etmeleri gerekiyordu leyla tutturmasaydi ben emelden baskasina güvenemem diye belkide bunlar olmiycakti
bu arada resmler icin tesekürler
merhaba arkadaşlar ben bu diziyi her zaman izleyemiyorum ara ara bakıyorum ama olayları az çok biliyorum ve emelle kocasına gıcık oluyorum.yani aslında emelin tarafından baktığınızda emeli leylanın tarafından baktığınızda leylayı haklı buluyorsunuz ama ben leyladan yanayım.çünkü nolursa olsun emel çocuk değil doktoru ona çok da uyarı yapmıştı bu konuda, sonuç olarak bu tip duygular yaşayacağını tahmin etmeliydi.taşıyıcı anne olma teklifini kendi yaptı leyla istemedi ve leylayı bu şekilde hayata döndürdü yoksa intihar edecekti.şimdi ise yaptığı çok kalleşçe bence.annelik duyguları olabilir ama bunu kendi istedi o yüzden de sonuçlarına katlanabilmeli ve arkadaşının hayatını mahvetmemeliydi.ayrıca o taşıyıcı anne olabilir ama bebek leyla ve kocasının.bir de emelin o pis pis sırıtması yok mu leylanın hayatını mahvettikten sonra nasıl öyle sırıtıp duruyor hayret birşey yaa.hele o emelin ismini bilmediğim kocası tam uyuz o artık uyuzun da ötesi birşey ukala yaratık o kadar şeyden sonra bir de lütfettim seni hapisten çıkardım tripleri yapıyor bir çak bir de beton çarpsın!zaten leyla da güzel şaplattı yüzüne de işin beton kısmı gerçekleşmedi ona üzüldüm:)valla emel yüzünden leyla ve kocasının başına gelmeyen kalmadı sinir oldum bence evet başta çok büyük bir fedakarlık yaparak leylayı hayata döndürdü ama sonraki davranışlarıyla leylaya çok daha büyük bir kötülük yapmış oldu leylanın çocuk umudu yokken onu umutlandırdı bebeğini taşıyıp onun kucağına verdi ve sonra da onu ondan koparmaya çalıştı herhalde bundan daha büyük bir kötülük yapamazdı.yetmedi kocasını hapishanelere attırttı adam orda ölümle burun buruna geldi.kahrolsun emel ve kocası:)bu arada tabi leyla ve kocasının da o kadar öksüz bebek varken neden böyle bir olaya kalkıştıkları da ayrı mesele tabi çık çıkabilirsen işin içinden.
__SEYMEN__
09-04-07, 18:10
merhaba arkadaşlar
ya bu taşıyıcı annelik konusu son derece karışık iki tarafta haklı ikisi açısından düüşünüldüğünde bir arkadaşımızda dediği gibi emelin tek hatası bebeği verbileceğini düşünmesi leylanın da en yakın arkadaşından istemesi böyle birşeyi sahi ben ilk bölümü istememiştim niye illa emel yapmak zorunda kaldı ki
__SEYMEN__
09-04-07, 18:17
ha bu arada yavzun kardeşi (adını unuttum şimdi) ona da çok kızıyourm ya yavuza kazık atanlardan birisi de o yani babasının bütün mallarını üstüne yaptı
Her cocuk bir´mi arkadasim da sen gitsin kendi cocugunu dogursun diyorsun,emel icin umutta onun cocugu.
Sadece dogurmakla anne olunmaz ama dogurmadanda anne olunmaz.
her ne kadar büyütsende o hisleri hissetmedikten sonra her zaman bir sey eksik kalir.
Eyer öyle olsaydi neden Leyla kendi kanindan bir cocuk istedi?
Okadar cok yetim öksüz var dünyada alip birini neden bagrina basmadi?
Hem isler bu kadar karismazdi hemde sevaba girerdi.
sevgilerimle
evet anlıyorum.emel için umut onun çocuğu sayılır.çünkü ona hayat verdi.omzu çıktı.ama bebeklerin hayatı tehlikeye girmesin diye şeye girmedi bile.çünkü arkadaşına söz verdi.bebeklere bir şey olsun istemiyordu.hem bence başında öyle bir teyzesi olmasaydı,hiç bir şey böyle olmayacaktı.
bu arada kanından çocuk isteyen değil yavuzun ailesi(yanlış hatırlamıyorsam).çünkü evlat einmelerini istemiyordu.onlarda mecbur böyle bir yolu denediler.
Sevgilerimle
simsalabim
sanırım ben olsam ben de kopamazdım anne olmadığım için bilemiyorum..ancak şunu sormak istiyorum yarın emel kendi çocuğuna hamile kaldığında umut'u hala eskisi kadar isteyip sevebilecek mi?bi yanda kendi canından aynı zamanda kendi kanından olan bebek bi yandan sadece taşıdığı bebek!
sende haklisin ama eemelde leylada bunlarin olacagini biliyorudu yAni en azindan tahmin etmeleri gerekiyordu leyla tutturmasaydi ben emelden baskasina güvenemem diye belkide bunlar olmiycakti
bu arada resmler icin tesekürler
aynı şekilde emelin de ben leyla'nın bebeğinin taşıyacağım diye tutturmaması gerekiyordu!eğer bu teklif emel'den gelmeseydi leyla tutturmazdı bebeğimi illa emel doğusun diye lütfen bunu unutmayalım..
Emelin yaptığı hata o çocuğu taşımasıydı,bunu düşünemedi ama bağlandı işte..6 ay 9 ay da farketmez...İnsan arkadaşı için bile bunu yapamaz bence..Yani ben olsam yapamazdım...sevgi,fedakarlık gibi birşey değil bu ister istemez bağlanır insan...keşke başka birine vermeyi kabul etseydi de emele taşıtmasaydı bebeği...Ayrıca Leyla o kadar fedakarlığı hak edecek biri olsa kendi bebeğini taşıyan arkadaşına "sen benim kocamı da mı elimden almak istiyorsun" demezdi...! ayrıca tamam illa doğurmakla anne olunmuyor diyebilirsiniz ama Emel doğurmuş ve annelik hissediyor kopamıyor ve çocuğuna bakmak istiyor...o daha çok annelik hissediyor...tabiki doğurup sokağa atanlar hissetmeyebilir ama o iyi bir anne olabilir..farklı birşey bu..Emel gitsin bi tane de kendi için doğursun demek çok saçma...ne bu yani oyuncak mı ? bi tane onun için yap sonra bide kendin için falan..komik..
ben de az önce de söyledim ben böyle bi durumda kalsam(allah korusun) ben de bebeği veremiyebilirdim bu anlamda emel'i haksız görmüyorum ancak şu var ki tüm bunlar için emel uyarıldığında emel ben herşeye razıyım dedi!eğer o zaman kafasında soru işareti oluştuğunda gidip araştırsaydı çevresindeki annelere şu anda ki gibi siz annesiniz anlarsınız diyip yol göstermelerini rica etseydi o zaman bunları yaşamazlardı!benim hep itirazım şuna oldu eğer bi karar verirseniz sonuçlarına katlanırsınız..emel bu sorumluluğu kaldıramadı!ne olursa olsun bu bebek artık leyla'nın ve ortada bi söz varsa duygularını bastırmak zorunda..
leyla için demişsiniz ki bunları söyledi..evet söyledi özürünü de diledi..çok büyük eşşeklikti yaptığı ancak şöyle bi gerçek var ki aslında o tepkileri verirken emel'i kıskandığı için vermedi bu duyguları yaşayamadığı için bu duyguları kocasına yaşatamadığı için çaresizliğine verdi tepkilerini.allah korusun bebek sahibi olamasanız hayatınızdaki tek eksik bu olsa bebeği doğuramamanın çaresizliğini yaşarsınız ki hatırlarsınız ilk bölümde yavuz'un kendisinden boşanmasını dahi istedi leyla..nasıl bi çaresizlik yaşadığı canından çok sevdiği insanı hayatından atmak istemesiyle bile kanıtlandı bence..yavuz'a emel'in yaşattığı duyguları yaşatamamanın verdiği bir ruh haliydi emel'e verdiği tepki..ayıp etti mi çok..sonuçta emel'in suçu değildi leyla'nın eksikliği..ama yine diyorum tepki emel'e değildi..
-özgü_namal-
10-04-07, 15:10
sanırım ben olsam ben de kopamazdım anne olmadığım için bilemiyorum..ancak şunu sormak istiyorum yarın emel kendi çocuğuna hamile kaldığında umut'u hala eskisi kadar isteyip sevebilecek mi?bi yanda kendi canından aynı zamanda kendi kanından olan bebek bi yandan sadece taşıdığı bebek!
Eger Emel kendi çocuğuna hamile kalsa bile Umut'u eskisi gibi sevmeye devam eder sonuçta Umut'u da o doğurdu...ona can verdi...kendi kanından olan çocuğa nasıl davranırsa aynı şekilde ona da öyle davranır...
İkisinin arasında ayrım yapacağını sanmıyorum..Ne yani birine yemek verirken ötekini aç mı bırakacak..bence öyle bişey olmaz...
Eger Emel kendi çocuğuna hamile kalsa bile Umut'u eskisi gibi sevmeye devam eder sonuçta Umut'u da o doğurdu...ona can verdi...kendi kanından olan çocuğa nasıl davranırsa aynı şekilde ona da öyle davranır...
İkisinin arasında ayrım yapacağını sanmıyorum..Ne yani birine yemek verirken ötekini aç mı bırakacak..bence öyle bişey olmaz...
sanırım ben olsam ben de kopamazdım anne olmadığım için bilemiyorum..ancak şunu sormak istiyorum yarın emel kendi çocuğuna hamile kaldığında umut'u hala eskisi kadar isteyip,sevebilecek mi?bi yanda kendi canından aynı zamanda kendi kanından olan bebek bi yandan sadece taşıdığı bebek!
kendi yazdığım mesajı tekrar yazdım ki ne demek istediğimi tekrar anlatayım..sanırım oldukça yanlış anlaşılmışım!ben sevgiden bahsettim..yemek vermemekten bahsetmedim!tabi ki birine yemek verirken diğerine de verecek..ya da birini severken diğerini de sevecek ama sence eşit olacak mı?bi tanesine baktıkça leyla ve yavuz'u görecek,pişmanlıklarını hatalarını hatırlayacak diğerine baktıkça şu huyu eşime şu huyu bana gözleri dedesi ağzı babasına benziyo diyecek..her baktığında kendinden birşey bulacak..umutta ise hiç birşey!bu kadar duygularıyla hareket eden bi insan nasıl olur da sevgi de ayrım yapmaz?eğer yıllar içinde emel karakteri gelişirse ve olgunlaşırsa bilemem ama şu anki emel karakteri kesinlikle bunu yapacak şekilde çünkü sadece duygularıyla hareket eden bi kadın kendisi..
__SEYMEN__
10-04-07, 19:22
ya ben bi tek leylanın söylediği sen benim kocamı da elimden almak da istiyorsun dediğin söze katılmadım ya leyla kendi çocuğunu taşıyamadığı için kocasına karşı sorumlu hissediyor yani o anlık sinirle söylenen bişeydi ve kendini affettirmesini de bildi bence bu konnu da pek suçu yok
-özgü_namal-
10-04-07, 19:53
sanırım ben olsam ben de kopamazdım anne olmadığım için bilemiyorum..ancak şunu sormak istiyorum yarın emel kendi çocuğuna hamile kaldığında umut'u hala eskisi kadar isteyip,sevebilecek mi?bi yanda kendi canından aynı zamanda kendi kanından olan bebek bi yandan sadece taşıdığı bebek!
kendi yazdığım mesajı tekrar yazdım ki ne demek istediğimi tekrar anlatayım..sanırım oldukça yanlış anlaşılmışım!ben sevgiden bahsettim..yemek vermemekten bahsetmedim!tabi ki birine yemek verirken diğerine de verecek..ya da birini severken diğerini de sevecek ama sence eşit olacak mı?bi tanesine baktıkça leyla ve yavuz'u görecek,pişmanlıklarını hatalarını hatırlayacak diğerine baktıkça şu huyu eşime şu huyu bana gözleri dedesi ağzı babasına benziyo diyecek..her baktığında kendinden birşey bulacak..umutta ise hiç birşey!bu kadar duygularıyla hareket eden bi insan nasıl olur da sevgi de ayrım yapmaz?eğer yıllar içinde emel karakteri gelişirse ve olgunlaşırsa bilemem ama şu anki emel karakteri kesinlikle bunu yapacak şekilde çünkü sadece duygularıyla hareket eden bi kadın kendisi..
ne demek istediğini gayet iyi anladım onuda örnek olarak yazdım..bence emel asla öyle bişey yapmaz zamanında umut için nelere katlandı onun için arkadasıyla hayattaki tek dostuyla arasını bozdu yalnız kalacagını bile bile..kendi çocuğunu dogurursa umutta emelde kalırsa emel ikisinede aynı sevdiği gösterecegini düşünüyorum..belki birazcık içinde acı olabilir görünüş özellikleri olsun huyu olsun tabiki emele benzemiycek sonuçta genler leyla ve yavuzun..ama emel bu çocuk bana benziyor onlar gibi deyipte ben kendi cocugumu daha çok sevicem umutu daha az sevicem gibi bişey yapmaz...
hem kaldıki umut emelde kalıcak? ilerleyen bölümlerde umutu leylaya verecegi kesin yoksa senaryo sıkar emel cocugu aldı bitti o zaman diziyi bitirmeleri gerekir...
zaten iki haftadır umut bir emelde bir leylada ben dizinin bir takipcisi olarak sıkılmaya basladım diziye biraz farklı seyler katılsa çok iyi olacak!!
Katılıyorum cnm sana...ikisini de o doğurdu ikisine de o can verdi ve kesinlikle ayrım yapamaz...zaten öyle bir düşüncesi olsa şimdiden olurdu,kendi çocuğu olmadığını hissedip annesi değilim diyebilirdi ama kendinden olan bir can olarak gördü onu,başkasının dnası falan diye düşünmüyor ki,kendi çocuğu olarak görüyor...Ve bence de kendi çocuğu zaten...Tabiki hataydı başkasının çocuğu taşıması ve sonra vermemesi ama yapabileceği yok,yapmamaya çalıştı Leylaya bunu yapamam dedi ama hislerine engel olamadı...Ayrıca Leyla o an ölmek üzereydi ve o an tabiki öyle bir düşünceyle arkadaşını kurtarmak istedi... Sonra Leyla dediki ben Emelden başkasına taşıtmam çocuğumu..Yani onu da uyardılar ama o hiç Emelin böyle şeyler düşünebileceğini hissetmedi, sadece kendini düşündü..O zaman o da başkasına taşıtsaydı çocuğunu,araştırsaydı bunu...Ama her zaman bencil davrandı hiçbirzaman Emeli düşünmedi..O ettiği laflar da affedilecek gibi değildi,Emelin içine yer etmedi mi yani o laflar,ne demek affettirmeyi bildi..alt tarafı özür diledi o kadar...Emel alttan aldı işte...Yani herşey karşılıklı oldu,ikisi de hata yaptılar bana göre...
emelde hakli bu davada leylada emelin yerinde ben olsaydim(tabii allah korusun) bende kendi tasidiigm her ne kadar canimdan kanimdan olmayan bi bebekte olsa can verdigim bebegi veremezdim herhalde leyla da hakli tek güvendigi arkadasi bunu yapti bi tek ona güvenmisti sirtindan bicakladi resmen vallahi diycem tek söz nazli bebekte ölmeseydi biri birinde biri birinde kalsaydi olup biterdi(neler diyorum ben yaa sacma sapan laflar) ikiside tabii buna izin vermezdi vallahui benimde aklim kafam duygularim karisti bu dizide emeli kiskirtanda zaten ali oldu o ayri bi mesele
BÖLÜM ÖZETİ:
Emel Umut’la birlikte yeni bir hayata doğru ilerliyor. Kendini affedemeyen Leyla’nın ise eli kolu bağlı. Sağlığına kavuşan Yavuz için adres yine hapishane. Emel’in kısa süre için mola verdiği köy, bir anda yaşamını kuracağı yer haline geliyor. Yavuz içerdeki bağlantılarını kullanarak Emel’in izini bulmaya çalışırken, tesadüfen yuvaya gelen bir gazeteci Leyla’dan tüm hikayeyi öğreniyor. Yeni hayatına alışmaya çalışan Emel’e ise en büyük yardım, gizemli ev sahibi Selim’den geliyor. Gazetecilerden gelen cazip teklif, umudunu yitirmeye başlayan Leyla’yı bir yol ayrımına sürüklüyor Ya sonsuza dek oğlunun hayaliyle yaşayacak ya da onu bulmak için televizyonda her şeyi anlatacak! Yavuz bu duruma ısrarla karşı çıksa da, Leyla teklifi kabul edecek!
Dün akşam fragmanı...Özet'in de dediği gibi Yavuz hapishaneye geri dönüyor...Emel köyde duruyor işte...O adam ona yardım ediyor...Leyla telefonu fırlatıyor...Emel ve Adam'ı gösteriyor...Sonra Leyla elinde onun ve Umut'un resmi uyuya kalmış...Sonra Ali Emel'i buluyor...En sonunda da Leyla uçurum kenarında...Aşağaı bakıyor...Sonra bir adım daha atıyor ve bitiyor fragman...
-özgü_namal-
11-04-07, 15:46
fragmanı henüz izlemedim ama özetten anladığım kadarıyla işler iyice sarpa sarmış..emel neden köye yerleşiyor anlamadım...leyla durumu gazeteciye anlatacakmış...bence böyle bişey yapmasına gerek yoktu iş gittikçe uzayacak dava acsalar bile bu sürec içinde bebek nüfusta kayıtlı olduğu annesi emel de kalıcak leyla daha da üzülecek..:S
yavuzun tekrar hapishaneye dönmesine üzüldüm o içerdekiler ona yine zarar verebilir...
fragmanda leyla uçurumun kenarında demişsiniz izlemediğim için yorum yapamıycam ama atlamaz heralde bi şekilde onu durdururlar..belki emel gelir tekrardan yapma çocuk senin gibisinden..:):)(ama sanmam öyle bişey yapmaz emel););)
oo özet gelmiş.güzel bir bölüm olucak heralde daha fragmanı görmedim.inşallah perşembe dizinin olduğunu unutmam:D
GAZEL_KEREMCEM
11-04-07, 18:01
yine harika bir bölüm bizi belkiyo walla.bende leylanın yerinde olsam aynısını yapardım.sonuna kadar oğlumu arardım.of emel ya sen baş belasısın bebeği annesinden çaldın!arkadaşa bak hizaya gel!!!
Evet,bence de Emel de haklı,Leyla da.Bu çok zor bir durum.Bu bebeğin iki annesi var, biri genetik annesi, diğeri onu karnında taşıyıp doğuran annesi.
Ama ben Leyla için daha fazla üzülüyorum.Çünkü onun bundan başka şansı yok.Bebeğini doğurmasının imkanı yok.
Emel çok zor bir durumdayken,ölümün kıyısındayken ona el uzattı,yaşama umudu verdi.Şimdi de o 'Umut'u elinden alıyor. Evet emel için de çok zor bir durum, bu bebek biraz da onun,onu en yakın arkadaşı olsa da başkasına vermek,çok zor olmalı. Ama yine de ,bu fedakarlığı yapmak için ısrar eden kendisiydi. Vazgeçme hakkı var,o da bir anne denebilir. Ama Leyla da bir anne.Leyla daha da fazla anne bence. Ayrıca bundan başka çaresi olmayan bir anne.Emel bunu yapmamalıydı,Umut'unu onun elinden almamalıydı.
__SEYMEN__
11-04-07, 19:32
ana özet de gelmiş dün de fragmanı izlemiştim valla fragmanda leyla atlayavak gibyidi uçurumdan çok korktum ama bide bütün olanları televizxyondan anlatçakmış ha anlatınca eline ne geçebilir ki sonuçta yasal olaraka gene emelin bebek nüfus cüzdanı onda ali de emeli kıskancak gbi gözüküyor valla
Evet,bence de Emel de haklı,Leyla da.Bu çok zor bir durum.Bu bebeğin iki annesi var, biri genetik annesi, diğeri onu karnında taşıyıp doğuran annesi.
Ama ben Leyla için daha fazla üzülüyorum.Çünkü onun bundan başka şansı yok.Bebeğini doğurmasının imkanı yok.
Emel çok zor bir durumdayken,ölümün kıyısındayken ona el uzattı,yaşama umudu verdi.Şimdi de o 'Umut'u elinden alıyor. Evet emel için de çok zor bir durum, bu bebek biraz da onun,onu en yakın arkadaşı olsa da başkasına vermek,çok zor olmalı. Ama yine de ,bu fedakarlığı yapmak için ısrar eden kendisiydi. Vazgeçme hakkı var,o da bir anne denebilir. Ama Leyla da bir anne.Leyla daha da fazla anne bence. Ayrıca bundan başka çaresi olmayan bir anne.Emel bunu yapmamalıydı,Umut'unu onun elinden almamalıydı.
Arkadaşım sana katılıyorum,düşüncelerimi yansıtmışsın...
Her ikiside annesi,ewt...
Taşıyıcı kadınlar çocuklardan nasıl ayrılıyor yaa anlamadm gitti...
masal_perisi
11-04-07, 19:44
Fragmanı bende izledim....Uçurumdan ben de korktum...Atalayacak gibi duruyor...ve Emel ne yapmaya çalışıyor...Kimden ne kadar uzaklaşabilir...Ayrıca sadece şikayeti geri alıp leyla'nın tutuksuz yarılanmasını sağladığı için mi vicdanı rahat?...Eper sadece onu serbest bıraktığı için vicdanı rahatsa...Çok yazık
Ye$iLiM-(M)
12-04-07, 12:38
Vayy bu bölümde demekki Emele olan nefretimiz biraz daha artacak.Artmaktan daha fazlası tamamen Emeli boğmak gelecek içimizden demekki..
Emel sana yazıklar olsun ama bu yaptıkların yanına kalmayacak.Bunun cezasını çekeceksin fazlasıyla inşallah çekersin.Allah senin de çocuğunu alsın en yakın zamanda.Sözde Umut senin çocuğun ya (yalancı) çocuğunu Allah alsın yanından bi daha da görmek nasip olmasın sana...Leyla gibi ol inşallah!!
Yavuza sevindim.İyileşti demekki iyi olmuş.Leyla'm sakın atma kendini.Çocuğun yaban ellerde.Seni arkandan vuran insan dışı varlıkta.Keşke hiç bunu yapmasaydın.Güvendiğin kişiye bak.Oğlunu aldı senden.Bunları yaşamak yerine sonsuza kadar çocuğun olmasaydı daha güzel olurdu eminim.Çünkü böyle bi arkadaş görünce insan napar bilmiyorum..
Emel sana laf söylemek lazım değil.Değmezsin çünkü.Napmaya çalıştığını anlayamıyorum maalesef.Sahipleniyorsun o çocuğu resmen.Akıl sorunun var senin.Senden nefret ediyorum Leyla da nefret ediyor.İnşallah hayatın bu bebekle bozulur.İşlerin iyi gitmez inşallahh...Haram olsun bu çocuk sana.Leylanın çektiğinin bin katını çek fazlasıyla çek.Bunu hakediyorsun.Yalancının,sahtekarın,duygusuzun,belc ilin en alasısın sen.Ama bu çocuk sana kalmayacak adım gibi eminim..Şikayetini geri alman sonuç değil.O ruhsuz kalbin bunun için ohh dediyse sen gerçekten akılsızsın Emel.Ruhsuzsun.Hastasın sen..En baştan demiştin zaten kendini belli ettin.Leylanın son ölen bebeğinde ''Kızım niye uğraşıyorsun hala bak doktor olmayacak demedi mi'' dedi.Belki teselli için söyledin ama değil öyle değil.Senin ondan tek farkın tek fazlan bebek doğurmaya yatkın olman.Ama inşallah Umutu kaybedersin bi daha asla hamile kalamazsın.Leyla gibi ol....
Leyla...Sen meleksin.Arkadaşını Kudret kaçırdığında nasıl çırpındın.Ama o arkadaş dediğin insan sana neler yaptı.Meleksin sen.Hem de enn meleklerden.Umudunu yitirme Umut sana gelecek.Ayaklarınla gelecek.Ölmeyi seçersen o şeytana yardımcı olmuş olursun,oğlunu annesiz bırakmış olursun.Ölme,yapma onun ekmeğine balı kendi ellerinle sürme asla.Bütün herşeyi açıkla herkese herkes öğrensin Emelin nasıl insan olduğunu.Sen de acımasız ol.Bebeğini aldığında Emele sen vur bitanem.Onu arkasındn bıçakla.Ama yapamazsın çünkü sen onun gibi bencil değilsin meleğim..
Umutu alacaksın en yakın zamanda...
masal_perisi
12-04-07, 12:50
Mehtapcım...Evet dediğin gibi biraz uzun olmuş ama üşünmeden hepsini okudum...Haklı olduğunu bazı noktalar var ama...Bazı noktalarda da biraz ağır sözler kullanmışsın...Sonuçta Emel bir karakter...Emel'e bu kıdar kızmamızı sağlayan da Özgü'nün mükemmel oyunculuğu...Ama gerçkten bazı haklı olduğun noktalar var
Ye$iLiM-(M)
12-04-07, 12:52
Tabi ki güzelim.Zaten Özgü bunu o kadar iyi yansıtmasa pısırık birisi oynasa Emeli izlemek mümkün olmaz.O karaktere diyorum ben de zaten.Senaristler okusun diye:img-blush:img-blushÖzgümm bu kadar iyi oynamasa Emel diye biri kalmaz..Valla Doliye de Özgüyede maşallahh...
Zaten Özgüye bu lafları edenin sonu pek hayırlı olmaz ki:)
Ya sinirli geldim fragmanı gördüm iyice küpe bindim.Zaten Yelda bilir ne kadar sinir küpü olduğumu yazık..(çok çeker derdimi)...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
masal_perisi
12-04-07, 12:57
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-yes: :img-yes: :img-yes:
Haklısın...Doli'ye de Özgü'ye de Maşallah..Ayrıca dediğin gibi Özgü'ye bunalrı söyleyecek eminim daha doğmamıştır...Sinirli geldiğini biliyorum..Bir de fragman...Ben alıştım artık seni sinir patlamalrına...O yüzden dertlerini çekmeey de alıştım...:img-blush
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 16:19
Vayy bu bölümde demekki Emele olan nefretimiz biraz daha artacak.Artmaktan daha fazlası tamamen Emeli boğmak gelecek içimizden demekki..
Emel sana yazıklar olsun ama bu yaptıkların yanına kalmayacak.Bunun cezasını çekeceksin fazlasıyla inşallah çekersin.Allah senin de çocuğunu alsın en yakın zamanda.Sözde Umut senin çocuğun ya (yalancı) çocuğunu Allah alsın yanından bi daha da görmek nasip olmasın sana...Leyla gibi ol inşallah!!
Yavuza sevindim.İyileşti demekki iyi olmuş.Leyla'm sakın atma kendini.Çocuğun yaban ellerde.Seni arkandan vuran insan dışı varlıkta.Keşke hiç bunu yapmasaydın.Güvendiğin kişiye bak.Oğlunu aldı senden.Bunları yaşamak yerine sonsuza kadar çocuğun olmasaydı daha güzel olurdu eminim.Çünkü böyle bi arkadaş görünce insan napar bilmiyorum..
Emel sana laf söylemek lazım değil.Değmezsin çünkü.Napmaya çalıştığını anlayamıyorum maalesef.Sahipleniyorsun o çocuğu resmen.Akıl sorunun var senin.Senden nefret ediyorum Leyla da nefret ediyor.İnşallah hayatın bu bebekle bozulur.İşlerin iyi gitmez inşallahh...Haram olsun bu çocuk sana.Leylanın çektiğinin bin katını çek fazlasıyla çek.Bunu hakediyorsun.Yalancının,sahtekarın,duygusuzun,belc ilin en alasısın sen.Ama bu çocuk sana kalmayacak adım gibi eminim..Şikayetini geri alman sonuç değil.O ruhsuz kalbin bunun için ohh dediyse sen gerçekten akılsızsın Emel.Ruhsuzsun.Hastasın sen..En baştan demiştin zaten kendini belli ettin.Leylanın son ölen bebeğinde ''Kızım niye uğraşıyorsun hala bak doktor olmayacak demedi mi'' dedi.Belki teselli için söyledin ama değil öyle değil.Senin ondan tek farkın tek fazlan bebek doğurmaya yatkın olman.Ama inşallah Umutu kaybedersin bi daha asla hamile kalamazsın.Leyla gibi ol....
Leyla...Sen meleksin.Arkadaşını Kudret kaçırdığında nasıl çırpındın.Ama o arkadaş dediğin insan sana neler yaptı.Meleksin sen.Hem de enn meleklerden.Umudunu yitirme Umut sana gelecek.Ayaklarınla gelecek.Ölmeyi seçersen o şeytana yardımcı olmuş olursun,oğlunu annesiz bırakmış olursun.Ölme,yapma onun ekmeğine balı kendi ellerinle sürme asla.Bütün herşeyi açıkla herkese herkes öğrensin Emelin nasıl insan olduğunu.Sen de acımasız ol.Bebeğini aldığında Emele sen vur bitanem.Onu arkasındn bıçakla.Ama yapamazsın çünkü sen onun gibi bencil değilsin meleğim..
Umutu alacaksın en yakın zamanda...
bazen ağır sözler kullanmışsın ama doğru noktalara temas etmişsin.haklı olduğun çok yer war.sana aynen katılıyorum!böyle olacağına çocuğu olmasaydı daha iyiyiydi!!
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 22:31
sinirime hakim olamayıp yorum yapıcam.emeli parçalamak istiyorum.oğlum oğlum diyo beni çileden çıkarıyor!
Ye$iLiM-(M)
13-04-07, 00:16
Baya eğlenceli bölüm oldu.Az sonra bitecek.
Köy hayatı falan güzeldi baya.Özgü ye çok yakışmış cnmm bnm ya..
Ama Emel neyse o konuya girmeye gerek yok.
Leyla iyi yapıyor git söyle derdini.Herkes duysun.Yavuzun tel. inşallah çıkmaz meydana.Umut pek tatlı olmuş annesine benziyorr nede olsa:)
İnşallah bulurlar Emeli ki öyle geçiyor içimden umarım bulunur.Leyla çok masummm ya......
İşler arap saçı oldu valla.Kaç tane senarist var sayadım 4-5-6 tane vardır..Maşallah tek akıl yetmiyor heralde haha(şaka şaka)..
Demekki her kişi 5-6 replik söylüyor birisi yazıyor onları.İlginç iş:):):)
Şimdiden reytingleri merak ediyorum.Kaybolan yıllar yoktu bu akşam ama belki değişiklik olur.İnş.güzel olur..
Haftaya çok kaygılıyım kv başlıyor..bi o eksikti neyse..
-özgü_namal-
13-04-07, 00:29
bu bölüm çok güzeldi..köy hayatı fln özgüye gercekten yakışıyor köylü kızı rolleri:):)o ev sahibiyle aralarında bişey olacak sanırım hissediyorum bunu...
umut çok tatlı olmuş ya gittikçe daha da tatlılaşıyor ekrandan sevesim geldi:img-in_lo :img-in_lo
işler yine karıştı bu bölümde pek aksiyon yoktu...leyla tvye cıktı asıl kıyamet şimdi kopacak...bence cıkmasaydı iyi olurdu yavuz o kadar söyledi ona yapma diye....:icon_whis
neyse inş reytinglerimizde iyi gelir artık pek reyting kaygım yok nazar deymesin ilk 5te oluyoruz hep:):)
leylanın o kadar iyiliğe karşı türkana ters davranması hiç hoşuma gitmedi onlar leylaya evini açtılar ne kadarda iyi davrandılar leylaya emele nasıl vermesinler umutu başları belayamı girsin onlarında bir türlü karar veremiyordum emelmi leylamı diye ama umut leylada olunca emelin bir an önce onları bulmasını istiyordum bebek emelde olunca bulunacaklar diye aklım çıkıyor emelin kaldığı köy çok güzel umut çok tatlı emele annelik çok yakışıyor birlikte çok tatlılar leylanın durumunada üzülüyorum en iyisi birlikte büyütmeleriydi ama olmadı bundan sonra nasıl toparlancaklar bir araya bilmem
Zavalli cocuk ya pinpon topu gibi bir orada bir burada..Aslinda cocuk Emelin oldugu icin yani kagit uzerinde, Leyla bir hak iddia edemez..Halkin destegiyle ne yapabilir ki?
SsimsalabimM
13-04-07, 01:09
Benim anlamadigim bir sensasyon haberi icin leylanin gözünü boyamalari,ve leylaninda buna inanmasi.
Hani tamam halk ona destek cikabilir,ama ya cikmayanlar??
Yani herkes leylaya hak mi verecek?Hangi kadin karninda dokuz ay tasidigi cocugu(kan bagi olsun olamasin)al diye verir,isterse babasinin oglu olsun VERMEZ VEREMEZ
Ben veriririm diyenede inanmam,hic kusura bakmayin.
Böyle bir olay türkiyede hic yasanmamis,hangi hakim al cocuk senin der?Ozaman kanunun ne anlami kalir?Cünkü Kanunen Emel Umutun annesidir bukadar.Ha cocugu yavuz babasi olarak alabilir(biraz zor olsada)o baska.
Benim düsüncem ya emel umutu kendi verecek,yada umut emelin cocugu cikacak.
Hani is mahkemeye kadar giderse,hakim yüzde yüz kan testi isteyebilir ve o durumda umut emelin´de olabilir.Biraz arastirilirsa Dünyada buna benzer olaylar yasanmistir.
Emel ve Leylanin yasdigi olaylarin bir benzeri amerikada gercekten yasanmistir.Sadece anneler arkadas deyildi.Ama sonucta ikizlerin bir birinin biri birinin cikti.Hatta filimi dahi cekilmistir.
Ben Emele Anneligi daha cok yakistiriyorum(kendi düsüncem)
Saygilarimla
Simsalabim
clevergirl
13-04-07, 02:36
ben en cok bebege üzülüyorum ve bence bebek leylada kalmali,o kadar cok seviyorki bebegiini,belki o dogurmadi ama bebek onun kanindan, ve bebegin gelecegi icin bir aile ortaminda büyümesi iyi olacaktir. Emel alidende ayrldi..
arkdaşlar ben pek anlamıyorum. dizinin yeni bölümden bahsederken hep aynı şeyleri konuşuyorsunuz. yani yeni bölümde yeni şeyler olur ama burda her zaman ah emel vah leyla yazılıyor.
ayrıca dizideki bir çok önemli şeyin hiç lafı geçmiyor bile.
bu bölüm farkındaysanız diziye yeni biri girdi. doktor sedatı oynayanın yerine, selim... emel ve selim büyük ihtimalle yakınlaşacaklardır. emel telefonu çalarken selime bir dakika tutar mısınız dedi, bebeği uzattı ama selim gerildi ve bebeğe dokunamadı. neden?.. bunlar ilerleyen bölümlerde çıkacaktır.
şundan da bahsedilmiyor, yavuz hapishaneden alinin ve rahşanın peşine adam taktı, emeli aratıyor. fakat neden bu kadar çok para istiyor. neden ademin bankadan çekeceği yüksek miktarda para ona yeterli olmayacak. yavuz hapiste herhan burnunu pis işlere sokabilir. çünkü o sadece bebeğini bulmak istiyor fakat ordaki adamların hepsi çete, pis işlere bulaşmış adamlar.
leyla aslında televizyona çıkmak istemiyordu, fakat "milyonlarca insan size destek olacak, sizi anlayacak" lafı ona bunu yaptırdı. yavuza bunu hapishaneden izlemek büyük bir şok oldu.
ve dizinin diğer önemlileri, nuranı seviyorum artık. türk kadının çok iyi temsil ediyor, aldatıldığını biliyor ama yuvası dağılmasın diye yıllarca bunu görmezden gelmiş. hıncını onun bunun işine burnunu sokarak, sanki kendi çok mutlu bir ailde yaşıyormuş gibi, başka aileleri eleştirerek gidermiş. yarasını kaşımış aslında. ama gerçek yüzü çıktı ortaya. çok fedakar, çok iyi yürekli aslında. ademin kaldığı eve gidince topladı, temizledi, yemek yaptı ona....
ismet, evin asi genç kızı, geçen bölümlerde herkesin hakkından gelmişti, önce bütün evi, her şeyi üstüne geçiren ve bu şartla, ademin onu aldatmasına göz yuman annesine(nuran) bir güzel, "senden bunu hiç beklemezdim hiç!" demişti. sonra babasının hala sevgilisiyle birlikte olduğunu öğrendiği yemekte, üstelik babasının sevgilisinin kendi erkek arkadaşının annesi olduğunu öğrenmiş şaşkına dönmüştü. babasına da bir güzel "senden nefret ediyorum" diye bağırmıştı. onun gözünden bakınca çok zor tabi kendi yerinize koyarsanız, bütün aile dağılıyor... leylaya olanlar, amcasına olanlar cabası. ama yine de iyi toparlıyor ismet, annesinin fedakarlığını, her şeyi üstüne geçirmesinin nedenlerini öğrenince yumuşadı... üstelik 50 net yapmış. 50 net yok ki ya 30 net var değil mi:D:D neyse çok çalışkan heralde:D
songlcüm benim, ismetin kardeşi, evin minik kızı. ay o da bunalımlarda. bu dizide bunalıda olmayan biri yok yahu! canım benim ne tatlı maşallah. çok seviyorum ben bu aileyi. bebeğim ailesi. ademi de seviyorum, yazık her şeye rağmen o da çabalıyor bir şeyler için... adem, nuran, ismet, songül hiç ayrılmasaa... bari onlar mutlu olsun lütfeen!:icon_sorr
bebek emelin mi yoksa leylanın mı tartışması iyice alevlenecek.
ama şöye bakarsak, bebeğim babası ali mi yavuz mu, bunu tartışmaya gerek kalmaz tabi ki yavuz. zaten aliden de pek bi baba olmaz gibi. gıcık bi adam. bu yeni gelen selimi sevdim ben. keşeke bu dizideki herkes mutlu olsa... hepsi içimizden insanlar. ne tam iyi ne tam kötü.. hepsinin hataları var, hepsi bu hataların cezasını da çekicek. gerçek hayatta da olduğu gibi.
1 DOKTORLAR [NET] Serials Turkish SHOW 19:46 9,1 24,5
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] Serials Turkish ATV 20:01 7,7 20
3 SAGIR ODA [NET] Serials Turkish KAND 22:08 5,7 16,9
4 W.BREMEN-AZ ALKMAAR [NET] Sporting Events SHOW 21:44 5,1 14,2
5 KADER [NET] Serials Turkish STAR 22:08 5 16,4
6 BEBEGIM. [NET] Serials Turkish ATV 22:18 4,2 14
A/B
1 DOKTORLAR [NET] Serials Turkish SHOW 19:46 8 23,7
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] Serials Turkish ATV 20:01 7,6 21,6
3 SAGIR ODA [NET] Serials Turkish KAND 22:08 6,6 19,9
4 50 ILK OPUCUK (Y.S) [NET] Film Foreign KAND 20:01 5,3 15,3
5 BEBEGIM. [NET] Serials Turkish ATV 22:18 4,9 16,4
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:57 4,5 18,7
GAZEL_KEREMCEM
13-04-07, 12:24
reytingler iyi geldi bence.güzel hep böyle dewam eder inş.Leyla'nın twye çıkması ile sonuç alabileceğini sanmıyorum çünkü daha önce de söylemiştim hukuken haklılığı yok.ama böyle küçük bir bebeğin ailede yetişmesi gerektiği we iyi koşullarda olmadığının ileri sürebilir leyla.bu yüzden ilerleyen bölümlerde emel o ew sahibiyle anlaşmalı ewlilik bile yapabilir bence:D
1 DOKTORLAR [NET] Serials Turkish SHOW 19:46 9,1 24,5
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] Serials Turkish ATV 20:01 7,7 20
3 SAGIR ODA [NET] Serials Turkish KAND 22:08 5,7 16,9
4 W.BREMEN-AZ ALKMAAR [NET] Sporting Events SHOW 21:44 5,1 14,2
5 KADER [NET] Serials Turkish STAR 22:08 5 16,4
6 BEBEGIM. [NET] Serials Turkish ATV 22:18 4,2 14
A/B
1 DOKTORLAR [NET] Serials Turkish SHOW 19:46 8 23,7
2 YERSIZ YURTSUZ [NET] Serials Turkish ATV 20:01 7,6 21,6
3 SAGIR ODA [NET] Serials Turkish KAND 22:08 6,6 19,9
4 50 ILK OPUCUK (Y.S) [NET] Film Foreign KAND 20:01 5,3 15,3
5 BEBEGIM. [NET] Serials Turkish ATV 22:18 4,9 16,4
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:57 4,5 18,7
ratingleri eklediğin için tşk ederim gerçekten ratingler cok iyi ama haftaya kv başlıyor bu durum tabiki diziyi etkileyecek bakalım ne olacak
ya gercekten bebege cok yazik asil annesinin kim oldugunu anlayamadi zavallim:icon_sorr leylayada cok uzuluyorum ve bence leyla anne rolunu emelden daha iyi yapiyo emele bebek kucaginda hic yakismiyo kendisi cocuk gibi duruyor
kesinlikle aynı fikirdeyim emele annelik hiç yakışmamış.leylaya dahada yakışıyor.annesi leyla zaten genetik olarak onların çocuğu.
herşey doğurmak değildir.annelik başka birşeydir.tabiiki 9 ay karnında taşımakta çok kutsal ama başka birinin çocuğunu taşıyorsanız aynı şey değil
GAZEL_KEREMCEM
13-04-07, 13:26
smile çok haklısın.haywanlarda doğum yapıyor.ama annelik ona bakmakta.emel ise sadece içgüdüsel dawranıyor.
Dün akşamki böLüm çok hoşuma qitti..
Özqü'ye bebek ve köyLü hayatı çok ama çok yakışmıştı..
Bn LeyLa'dan daha çok EmeL'e yakıştırdım vaLLa..
ÖyLe qüzeL.. öyLe tatLı bakıyor ki Umut'a..
OnunLa konuşması fLn çok qüzeLdi..
SeLim - EmeL arasında kesinLikLe bişiLer oLucak..
Bu artık beLLi oLdu.. etkiLendiLer fLn..
EmeL'in Umut'u o haLLere düşürmesii hoş bişi değiL asLında
tamam o doğurdu fLn da.. Genetik oLarak annesi o değiL..
Bunu kabuLLenememesi çok kötü..
Dün qece ders çaLışmaya daLmışım.. Sonunu kaçırdım..
YazıLanLarı da okudum.. Sanırım LeyLa tv'ye çıkmış..
Bnce buna hiç qerek yoktu..
EmeL beLkiii izLer çok etkiLenir fLn da Umut'u qötürür
ya da köyLüLer bişiLer yapar..
çok farkLı bişi oLucağını sanmıyorum..
Adem'in son haLLerini hiç beğenmiyorum..
Yavuz için arsayı satmadıı.. Yavuz'un da arsası yok sanırım..
Kendii üstüne yaptırdı ya herşeyi..
Ne biçim abi ya.. para düşkünü..
Kerem'e yaptıkLarı da saçmaydı..
Çocukun bir suçu yok ki.. Bütün suç sende..
Bişii daha köydeki çocuk sanırım EmeL'e aşık oLdu..
SürekLii onu izLiyor ama boşuna.. ;)
ReytınqLerde fena değiL.. artık yerimiz beLLi oLdu..
Guzel bir bolum izledik..
diziye yeni giren koydeki karakter selim bey ilginc bir tip..
bu adamin hayati daha sonra ortaya cikacak herhalde.
Neden terk etti istanbulu..? bunlari merak ediyorum.
Emel ile ikisi arasinda birseyler olabilir belki, Alinin o igrenc bakislarinida gorduk oda sorun yaratabilir.
Tipki bizlerin haftalardir tartistigi gibi gelecek bolumlerdede, Herkes bebek emelinmi leylaninmi diye tartisacak..
Ben hala ayni fikirdeyim bebek Leyla ve Yavuzun.
Emel bu bebegi buyutmeyi planliyorsa ilerde umuta ne diyecek? Senin baban alimi diyecek? alinin olmadigini kendiside biliyor.. bune sacmalik yoksa bebege babami bulacak.
Bence leylanin tv cikmasi gereksiz birsey degil, O bebegine kavusmak isteyen bir anne! O eli kolu bagli artik neyapacagini bilmeyen bir anne!
Bakalim haftaya neler olacak!
-özgü_namal-
13-04-07, 15:43
reytinglerimiz çok iyi gelmiş haftaya kv olduğu için ilk 5te yer alamayabiliriz ama ilk 10da oluruz kesin;);)
ben leylanın tvlere cıkıpta herseylerini anlatmasını doğru bulmuyorum..ne diycek bebegin genleri bana ait ama arkadasım doğurdu..nüfusta annesi olarak o var ama bebeğimi kacırdımı..?bu kacırma olmuyor ki yasal olarak bebegin annesi emel gözüküyor..o gazetecininde amacı yardım etmek fln değil reyting almak ne demişti halk ikiye bölünecek konu çok tartışılacak leyla da bu tuzaga düştü.......
__SEYMEN__
13-04-07, 16:26
reytingler hiç fena değil evet kv olduğu için haftaya bu kadar yüksek olmayabilir
leylanın televizyona çıkması bana da saçma geliyor çıksa bile pek bişey elde edeceğini sanmıyorum ben çünkü bu konuda yasal bi düzenleme yok henüz ülkemizde bu arada leyla ya çok üzüldüm ben ya zavallım yüzü gözü çökmüştü çok çaresiz o emelin teyzesini hiç sevmiyorum ya leyla o kadar yapılanlara rağmen gayet sakin bi şeklde gidip sordu neyse umarım emelin aklı başına gelirde yaptığını anlar belki de selim beyin hayatından geçmişte yaşadıklarındn etkilenip yaptığı hatayı anlar
leylanın çerçevetteği resim çok güzeldi onun imzasını yapabilirmisniz acaba
__SEYMEN__
13-04-07, 16:34
arkadaşlar ya herkes umutun babasının yavuz olduğu konuusnda hem fikir ama leyla da niye tartışma çıkıyor ben onu anlamıyorum emel sadece doğurdu bebeğin annesi değil annesi leyla biyolojik olarak öyle değil mi ya
arkadasa katiliyorum bencede cok sacma artik herkes dna testiyle anliyor cocugun kimden oldugunu bu peki neden leyla icinde gecerli deil dna testi sonucu leylayi umut un annesi gosterecek bu durumda cocuk leylanin neden kimse bisey yapamiyor anlamiyorum
biz bebeğin annesinin kim olduğunu tartışıyoruz..kimimize göre emel kimimize göre leyla umut'un annesi..peki kendini bildiğinde umut kimi annesi olarak görmek isteyecek?
serap ezgü tarzı kadın programlarını hiç izlediniz mi bilmiyorum ancak oraya hergün gerçek ailesini bulmak üzere birçok insan geliyor..çok güzel ailelerde yetişmiş olsalar dahi gerçek anne ve babalarını bulmak için televizyonlardan medet umuyorlar..niçin düzenlerini bozup aslında hiç tanımadıkları insanların peşine düşüyorlar?çünkü kan çekiyor,çünkü aynı kanı taşıdıkları insanı tanımak istiyorlar..büyüten,emek veren başkası da olsa aynı DNA'ya sahip oldukları insanları görmek,kime benzediklerini anlamak istiyorlar..kimse beni kim taşıdı diye aramıyor ben kimin kanını taşıyorum diye arıyor!yarın umut bebek büyüdüğünde de eğer emel ile büyümüşse gerçeği bulmak isteyecektir tüm bu insanlar gibi..ancak leyla ile büyüdüğünde beni kim taşıdı diye araştıracağını hiç sanmıyorum!
gerçek hayatta yaşananlardan yola çıkarsak ne olursa olsun büyüten anneye minnet duyulsa dahi aynı kanı taşıyan annenin yerini tutamadığını ve ne pahasına olursa olsun gerçek annenin (aynı DNA'ya sahip) arandığını görüyoruz..yani umut'u büyüten gerçek annesi leyla olmalı..leyla ile de kalmalı..
Perşembe güzel bir bölümleydi.emel'in bebeği kaçırmasına çok kızdım.bir şey rica etsem bana bölümün sonlarında noldu anlatır mısınız?
Ye$iLiM-(M)
14-04-07, 13:51
Eline sağlık devamı gelsin...:)
Sonunda Emel Leylayı tv de gördü.Dondukaldı.Burda bitti.
Eline sağlık devamı gelsin...:)
Sonunda Emel Leylayı tv de gördü.Dondukaldı.Burda bitti.
hadi yaa orda mı bitti sonunu bende izleyememiştim yani sonunda leyla bunu da yaptıya ya umarım köyden biri falan söylemez emelin orda yaşadığına dair bişey emel çok mutlu orda yani bayağı ayak uydurdu oraya ama ev sahibinin daha farklı biri olmasını isterdim çünkü büyük ihtimalle aralarında bişey olur o adamla (adını unuttum:img-hyste )pek yakışmıolar ali varken o adamla olmaz:img-hyste ama atışmaları çok hoşuma gidiyo....
arkadaşlar çalışmalarınız ve resimler çok güzel olmuş ellerinize sağlık
yaa beni şu emelin komşumuzu tedirgin etti o da mı emele aşık ki ya da olacak çünkü kızın peşinden ayrılmıyo üstelik kızıda korkutuyo yani gecenin bi yarısı evinin etrafında dolaşmaları falan o çocuktan umarım kötü birşey çıkmaz...
Ye$iLiM-(M)
14-04-07, 15:01
Evet Pelinimm haklı:)Adres şaşırmış arkadaş sanırım olsun...
Bi de 9 ay taşımadı 6 ay taşıdı(karışıklık olamsın diye diyorum)...
ayyy canım yaa ne kadar kötü olmuştur emel
yaa peki emel leylayı görüncemi bitti dizi yoksa bişeyler dedimi leyla
yani akıl olsa leylada da tv ye çıkmaz işte kocan hallediyo dicem ama artık halledemez
çünkü tarık parayı vermiodu kadın yani yapcak tek çare buydu acaba neler olcak başka...
-özgü_namal-
14-04-07, 15:08
yani akıl olsa leylada da tv ye çıkmaz işte kocan hallediyo dicem ama artık halledemez
çünkü tarık parayı vermiodu kadın yani yapcak tek çare buydu acaba neler olcak başka...
emel leylayı tvde gördü işte sunucu kadın bişeyler söyledi leylada olayları anlatmaya basladı.
...hersey kardeşim olurmusunla basladı fln dedi emelde o sırada bakarken dizi bitti;)
Ye$iLiM-(M)
14-04-07, 15:14
Evet çok komik bi laf ettin ''akıl olsa'' bunu pek yakıştıramadım.O zaman her ikisinde de akıl olsaydı bunlar olmazdı da neyse...
Reyingleri ben göremedim ama...
emel leylayı tvde gördü işte sunucu kadın bişeyler söyledi leylada olayları anlatmaya basladı.
...hersey kardeşim olurmusunla basladı fln dedi emelde o sırada bakarken dizi bitti;)
ayyyy yaa ben hangi birine üzülüyüm hangi birine şu haklı şu haksız diyim yaaa ne kadar zor bir durum ne haklı ne de haksız var yani kime ne desem olmuyo off offf bi dizimizin ilk bölümlerine bakıyorum bide şimdiki bölümlerine çok güzel bir dostluk böylemi olacaktı...
Evet çok komik bi laf ettin ''akıl olsa'' bunu pek yakıştıramadım.O zaman her ikisinde de akıl olsaydı bunlar olmazdı da neyse...
Reyingleri ben göremedim ama...
ya canım kusura bakma artık kime ne diyeceğimi nasıl bir tabirle konuşacağımı bilmiyorum haklısın her ikisinde de akıl yok o yüzden ne zaman ne yaptıkları hiçde belli olmuyo yarın öbürgün emelde çıkıyomuş tv ye asıl leyla benm bebeğimi bende alıp kaçırmak istiyo vermem çocuğumu falan diomuş ayyy iyice sapıttım ben yaaa...
Ye$iLiM-(M)
14-04-07, 15:32
Olacağı varmışş:):(:(:(...
Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin ya.Ben olsam valla taşımam taşıttırmam da.Ya hiç çocuğum olmasın evlatlık alayım ya da böyle bi durum...
Leyla da Emel de şimdiki akılları olsa yapmazlar..
GAZEL_KEREMCEM
14-04-07, 15:34
5. olduk bu hafta iiyidir bence.emele içimden gelen tüm nefreti saçmak istiyorum. o bir çocuk hırsızı.işte leylanın yapptığı bir annenin bebeği için yapacağı fedakarlıkların göstergesi!!!!!!!!!!!!!!antii-emel!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin ya.Ben olsam valla taşımam taşıttırmam da.Ya hiç çocuğum olmasın evlatlık alayım ya da böyle bi durum...
ewet yaa keşke ennn enn enn başında dinleselerdi ne kadar güllük gülistanlık olurdu herşey ama yokk illa bişey olcak yaa tanımadığın birine taşıttır ne olacak ya da evlatlık al yani çok mu zoruna gidiyo bu konuda leylaya kızıyorum ama emelde arkadaşıma iyilik yapıyım dedi sonucunu gördük emel tamam ben taşırım falan dedi havadan konuştu ama annelik hormonları da fazla bastırınca malesef olanlar oldu yaa gerçekten dizinin ilerki bölümlerini merak ediyorum...
-özgü_namal-
14-04-07, 15:48
aynen bende yapmam ve yaptırmam çok zor bu durum ikiside suçlu ikiside çok büyük hata yaptı ve bunun bedelini ödüyorlar...
ewet her ikiside çok büyük hata yaptı ver her ikiside bunun bedelini ödüyor hemde çok ağır biçimde acaba dizinin sonunda ne olacak çocuk kimde kalacak sonuçta emel mahkemeye verse emel kazanacak bu durumda leyların yapabileceği bişey yok bu durum çok acı bişey yaa...o çocuk üzerinde hiçbirşey hak edemiyosun ....
mervehaluk
14-04-07, 15:58
evet bence de olmaması lazım olacaksa kendi çocuğunu doğurmalı... zeten emel ve leyla bunun bedelini ödüyorlar.arkadaşlar sizce umut kimin bebeği?bence ikisinin de:img-yes:
evet bence de olmaması lazım olacaksa kendi çocuğunu doğurmalı... zeten emel ve leyla bunun bedelini ödüyorlar.arkadaşlar sizce umut kimin bebeği?bence ikisinin de:img-yes:
valla çok zor bir soru gerçekten ikisininde bebeği ama bebek her ikisinin evinde kalamaz birinden birinin evinde kalacak ama acaba bu kim olacak her ikiside annesi her ikiside o bebeği hak ediyor yani bilmeiyorum gerçekten cevabı olmayan bir soru.....
Ye$iLiM-(M)
14-04-07, 16:09
Nerde duyulmuş bir bebeğin 2 annesi.Çok saçma.Hem anlamca hem mantıkça hem tıpça.
Bakın ben genetik okuyorum bebek Leylanın.Ama karnında taşıyan da Emel...Ama yine de Leyla..
Leylanın hakkının alacağını düşünüyorum..
-özgü_namal-
14-04-07, 16:13
ewet her ikiside çok büyük hata yaptı ver her ikiside bunun bedelini ödüyor hemde çok ağır biçimde acaba dizinin sonunda ne olacak çocuk kimde kalacak sonuçta emel mahkemeye verse emel kazanacak bu durumda leyların yapabileceği bişey yok bu durum çok acı bişey yaa...o çocuk üzerinde hiçbirşey hak edemiyosun ....
dizinin sonunda ne olacagını bilmem ama umut bu işten çok zarar görecek şimdi ikiside sadece kendisini düşünüyor.İkiside umutu almaya calışıyor...peki ilerde nolcak umut büyüyünce onu nasıl bir psikolojinin içine attıklarının farkında bile değiller...sonlarını düşünmeden bi işe kalkıştılar..tamam çok iyi dostsunuz hatta kardeş gibisiniz ama hersey bi yere kadar birinin bebeğini tasımak çok büyük sorumluluk bunu ikiside düşünemedi.bebek doğunca mutlu olacaklarını sandılar ama şimdi ikiside mutsuz...
mervehaluk
14-04-07, 16:16
dizinin sonunda ne olacagını bilmem ama umut bu işten çok zarar görecek şimdi ikiside sadece kendisini düşünüyor.İkiside umutu almaya calışıyor...peki ilerde nolcak umut büyüyünce onu nasıl bir psikolojinin içine attıklarının farkında bile değiller...sonlarını düşünmeden bi işe kalkıştılar..tamam çok iyi dostsunuz hatta kardeş gibisiniz ama hersey bi yere kadar birinin bebeğini tasımak çok büyük sorumluluk bunu ikiside düşünemedi.bebek doğunca mutlu olacaklarını sandılar ama şimdi ikiside mutsuz...
evet umut çok zarar görecek leyla veya emelden biri çocuğun teyzesi gibi ona yakın olacak diğerini umut annesi bilecek böyle olmalı bence ama anne olarak emel olamaz doğru düzgün bir aile hayatı yok leyla ve yavuz bebeği çok istiyorlardı hem...
ewet her ikisi de sonunu bilmediği bir işe kalkıştı ama sonucunu gördük hiçte hoş olmayan şeyler meydana geldi dizinin başında ne güzeldi herşey güllik gülistanlıktı tam bir aile dizisiydi ama bununda sonucunda silahlar bıçaklar olay üstüne olay girdi dizi mafya dizisi gibi olcak yakında:img-hyste tabi bu işin şakasıeğer ikiz bebek olsaydı ikiside bir bebeğin üstüne bu kadar düşmeyeceki ve işler biraz daha kolaylaşailirdi keşke nazlı ölmeseydi bu bakımdan artık ikiside hırs yaptı bebeği ikiside istiyor... bir bebeğin 2 annesi olamaz ama bu durumda oluyor ya da ikisininde olmuyor çünkü ikisindede birşeyler eksik eğer çocuk leylanın desek genler onun ama bebeği o taşımadı anne karnında bebeğe bağlanmadı bu duyguları anlayamaz sadece dna yönünden ona hak veririrm emele gelince emelde ilk başta kabul etti çünkü daha öncede böyle bir durum olmamaıştı bebeğini aldırmıştı bunuda onun gibi birşey zannetti herhalde bebekle 6 ay boyunca iç içe yaşayan emeldi ilk hareketlerini emel hissetti istesede istemesede bebekle aralarında özel bir bağ oluştu bebeği emel besledi büyüttü ama bebeğin dna ları leylaya ait yani her ikisindede birşeyler eksik...
mervehaluk
14-04-07, 16:28
ama bir de şu var umutun aile ortamında büyümesi daha iyi olmazmıydı yavuzla leyla umuta iyi bir aile olabilirler bence.Emel sadece oğlu ve kendisi olmak istiyor.ama bir de şu selim denilen adam çıktı belki ilerde aralarında emelle birşey geçebilir:img-wink:
ama bir de şu var umutun aile ortamında büyümesi daha iyi olmazmıydı yavuzla leyla umuta iyi bir aile olabilirler bence.Emel sadece oğlu ve kendisi olmak istiyor.ama bir de şu selim denilen adam çıktı belki ilerde aralarında emelle birşey geçebilir:img-wink:
yaa selimi ben pek sevmedim yaa sevdim ama emelle hiç yakışmazlar yani şahsen ben hiç yakıştıramıyorum bi aliye bi de bu adama bakında ahhh ahh ali yaaa doktora ne oldu sedata ?? o da emelle birleşirdi yakışırlardıda yani böylece umut efendiye bi aile ortamı olurdu...
mervehaluk
14-04-07, 16:45
yaa selimi ben pek sevmedim yaa sevdim ama emelle hiç yakışmazlar yani şahsen ben hiç yakıştıramıyorum bi aliye bi de bu adama bakında ahhh ahh ali yaaa doktora ne oldu sedata ?? o da emelle birleşirdi yakışırlardıda yani böylece umut efendiye bi aile ortamı olurdu...
onların arası biraz zor olacak.ben de selimi hiç sevmedim ama görünen o ki emelle aralarında bir yakınlaşma doğacak
duyaygülcüm avatarların gerçekten çok güzel olmuş
özellikle de umut olanı bundan sonra daha sık umut avatarı isterim...:img-hyste zahmet olmazsa:img-blush
zahmet ne demen tabiki yaparım yeni bir avatar yapıyorum birazdan koyacağım hepiniz yorumlarınız için sağolun
onların arası biraz zor olacak.ben de selimi hiç sevmedim ama görünen o ki emelle aralarında bir yakınlaşma doğacak
offf yaaa olmasın can dostu kankası falan olsun:img-hyste ama sevgili olmasın allah aşkına kim yakıştırıyo emelle selimi yaa biriniz söyleyin yakıştıran var mı onlar sevgili olsun diyeniniz??? yani bence yoktur yani olmasın ali var ne güzel daha sonra sedat var mis gibi selim nerden çıkıyo şimdi ya...
işte 1 imza ve avatar ......
http://img361.imageshack.us/img361/6310/s56kn6.png (http://imageshack.us)
http://img361.imageshack.us/img361/9995/s57fg8.png (http://imageshack.us)
ayyyyyy :happy0064 :happy0064
yerim ben bunu yaaa bi çocuk bu kadar mı şeker olur
ahh ahh umut gerçek ismi neyse bi elime geçecek varyaaa çocuğu sevgiden öldürürüm herhaldee buarada çok teşekkürler canım imza ve avatar için çok güzel olmuş...:img-wink:
Bu bolumu beyendim.. insallah bundan sonra bir umutu emelde birde leylada gormeyiz.. cocuk ozun zaman biryerde durur..
Sunda soylemek isterim herkez diyorki dogrumakla anne olunmuyo.. emel cocugu dogrusa ve leylaya verse hic oyle umuta baglanmamis olsaydi ve onu sevmeseydii ve 3 4 sene sonra deseydi ben hata yaptim ozaman leylanin yaninda durudum.. ama emel cocugu dogrupta atmadi.. onu heb sevdii ve annelik hissii gelmesi normal neden leyla dogurmadan okadar baglandii umutda.. onu haki buluyorsanizda emel neden suclu??? soz vermis ama cocuk bu... oyuncak falan deyil... bunlar dizi hakkinda benim dusuncem
Ye$iLiM-(M)
14-04-07, 23:25
Yaa eski günler:)..
Yavuz Leyla nasıl çırpınmışlardı Emeli kurtarmak için.
Tamam içinde yavruları çocukları vardı ama olmasaydı da yaparlardı..
Rytngler iyi yine de ..Eskiye bakarsak.Haftaya kesin düşer yine şu saçmalıklar vadisi ''kuyu'' başlıcak ya...Kuyuyu ben uydurcumm:)
tamam dur hemen gidip söyliyim çarşambaya alsınlar yaa bizi mi kırcaklar dimi ama :img-hyste :img-hyste ama haklısın reytingimiz düşecek..kv'yi Özgüsüz zaten izlemem sırf onun için bakıyordum o diziye...necati şaşmaza da başka rol ve dizi bulamıyorlar mı yaa adamın kariyeri polat diye sürüp gidecek heralde...
ewet yaa keşke ennn enn enn başında dinleselerdi ne kadar güllük gülistanlık olurdu herşey ama yokk illa bişey olcak yaa tanımadığın birine taşıttır ne olacak ya da evlatlık al yani çok mu zoruna gidiyo bu konuda leylaya kızıyorum ama emelde arkadaşıma iyilik yapıyım dedi sonucunu gördük emel tamam ben taşırım falan dedi havadan konuştu ama annelik hormonları da fazla bastırınca malesef olanlar oldu yaa gerçekten dizinin ilerki bölümlerini merak ediyorum...
eğer bahsettiğiniz çocuk taşıma olayı olmasaydı biz ne seyredecektik? leyların çocuğu olacaktı emel kocasından ayrılacak sonra belki doktorla evlenirdi peki ya sonra?o zaman bize izlenecek bir dizi senaryosu çıkmazdı ;)
masal_perisi
15-04-07, 19:45
Meliscim...Tamam canım önemli değil...Çekresin...Eklediklerin süper...Özgü var....Ee buda eşittir Süper olması demek...Dizide her ne kadar Emel'e kızsamda ki bu Özgü'nün mükemmel oyunculuğundan kaynaklanıyor...Özgü'yü çok seviyorum
Isteginiz uzerine multimedya klasoru acilmistir, daha onceki baslikta dahil olmak uzere tum calismalariniz ve dizi ile ilgili fotograflar tarafimdan asama asama yeni klasore tasinacaktir, bu konuda herhangi bir endiseniz olmasin.
Bundan sonra tum calismalarinizi, dizi resimlerini ve de en onemlisi bunlarla ilgili yorum ve isteklerinizi o klasordeki ilgili basliklara yapmanizi bekliyoruz.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 16:09
sesimiz duyulmuş çok sewvindim gerçekten.henüz pek bir şey yok ama eminim zamanla dolacaktır.çok mutlu oldummmm.yeni fragmanı gören oldu muuu???
t-o-r-t-u-r-a
16-04-07, 21:17
yeni bölümün özeti fragmanı falan çıktı mı? bu arada multimedya yerimiz hayırlı olsun arkadaşlar
Multimedya bölümümüz hayırlı olsun...
Fragman hala çıkmadımı yaff...Özet geldiği gibi ekleyin lütfen...
Ye$iLiM-(M)
16-04-07, 22:12
Bn de göremedim fragmanı ya.
Geçen hafta çoktan çıkmıştı aslında.
-özgü_namal-
16-04-07, 22:28
fragmanı bugün vermezler artık heralde.Yarın dönmeye baslar.özette hep carsambaları geliyo zaten..
GAZEL_KEREMCEM
17-04-07, 16:17
fragmanı izleyen oldu mu ben göremedim.özette daha yok dimi.çok merak ediyorum neler olacak????emel leylayı twde görünce neler yapar acaba!
mervehaluk
17-04-07, 16:34
off daha fragmanı göremedim bende yaa.emel leylayı tw de gördü ama orda kestiler.ama şaşırdı emel:img-wink: :img-wink:
GAZEL_KEREMCEM
17-04-07, 16:47
emelin nerde olduğunu öğreniyorlarmış ya bu da yeter ya.işler iyice karıştı.sewinsem mi üzülsem mi?
-özgü_namal-
17-04-07, 17:18
aaa özet gelmiş..ne cabuk..ama özetin yeri burası değil multimedya ya eklenmesi gerekiyor!!!
leylanın tvye cıkması çok sacma ya..hem işinden oluyo hemde kocasıyla arası acılıyorr..bence su sahtekar gazetecilere kanmaması gerekiyordu..
emelle umutun yerini kesin tvden görüp o yanındaki kadın söylemiştir ali geldiğinde çok dikkatli bakmıştı..ya da o sürekli peşinde dolasan gece evine gelen çocukta olabilir..ama leyla emelin yerini bilsede çocuğu alamaz alırsa o yine suçlu duruma düşer..
__SEYMEN__
17-04-07, 18:42
bu sefer erken gelmiş hayret leyla napmış ya ama sonuç vermiş yerini bulmuşlar 70 milyonun öğrenmesi gerekmiyordu ama bence yavuz haklı leylaya tavır almakta
Ye$iLiM-(M)
18-04-07, 12:12
Size soruyorum ben.Böyle bi durumda olsaydınız boş mu dururdunuz acaba?
Kadının eli kolu bağlı.4 duvar arasında.bir kapı bulmaya çalışıyordu.Bu kapı da gazeteciler kapısı oldu.Ya o kapıyı açıcaktı ya da hiçbişey yapmayacaktı.Çıkar yol bulamadı.Belki sonra da bulabilirdi ama dayanacak hali yoktu...
Hak verelim biraz.
yaa bu diziyi çok seviyorum ama kurtlar vadisini daha çok seviyorum yarın ne yazık ki iki dizi çakışıyorlar:(dizinin saati keşke 20ye alınsa...
bu arada bence leyla haklı sonuçta emel bunu göze almıştı çocuk da leyla ve yavuzun.emelin yaptığı hiç doğru değil.kaldı ki emelin bir ailesi bile yok kocasından da boşandı.çocuk için bence hiçbir olumlu koşulu sağlayamadı.şu an çok bencil davranıyor ama leyla tvye çıkınca görür emel hanım hanyayı konyayı...
ben artık saati değişmezse gelişmeleri forumdan takip etmeye çalışcağım:(
__SEYMEN__
18-04-07, 17:32
tamam bende leyla taraftarıyım ama bilen var bilmeyen var sonuçta bunu gizlice gerçekleştirdiler leyla birqaz bncil davrandı yavuzun da planları suya düştü böylece yavuz beraat ettiğine göre emel şikayetini göeri kemiştir fragmnı izleyen varmı ben hala göremedim
fragmanın birazını seyredebildim sonunda leyla emelin evinin bahçesinde emel perdeyi açıyo leylayı görüyo ve bitiyo diğer yerlerini göremedim
valla bilmiyorum neler olacak bakalım bu bölüm
mervehaluk
18-04-07, 18:23
fragmanın birazını seyredebildim sonunda leyla emelin evinin bahçesinde emel perdeyi açıyo leylayı görüyo ve bitiyo diğer yerlerini göremedim
valla bilmiyorum neler olacak bakalım bu bölüm
demek emeli buluyo şimdi daha da heyecenlı olmaya başladı ama umutu almaya kalkışırsa yine leyla suçlu olacak :img-blush
-özgü_namal-
18-04-07, 18:43
ffragmanı göremedim ben..demek leyla emelin evine gidiyor..acaba ne konusacaklar neler olacak çok merak ediyorum...:)
GAZEL_KEREMCEM
18-04-07, 22:03
ayy leyla emele ne yapacak acaba?yazık ya leylanın işi çok zor.bu bölümde de olay war belli.inş umutu alırız:D
ffragmanı göremedim ben..demek leyla emelin evine gidiyor..acaba ne konusacaklar neler olacak çok merak ediyorum...:)
hadi yaa öylemiymiş
ayy bende izleyemedim fregmanı
acaba neler olucak yaaa tartışırlar mı konuşurlar mı leyla da mı o evde kalır acaba ne olur yaaa....
leylanın başka çaresi yoktu.tv onun son şnsıydı.yavuz haklı kızmakta ama layla yavuzun planlarından habersiz.emli bulacak ve umutu alacak.ama yine o suçlu duruma düşer çünkü kanunen umut emelin çocuğu:img-bored :img-bored :img-bored
-özgü_namal-
19-04-07, 15:07
hadi yaa öylemiymiş
ayy bende izleyemedim fregmanı
acaba neler olucak yaaa tartışırlar mı konuşurlar mı leyla da mı o evde kalır acaba ne olur yaaa....
bu saatten sonra tartışmanın kavga etmenin bi anlamı yok iki medeni insan gibi konuşup bi karara varsınlar...en mantıklısı bu birbirilerinden çocuğu kacırmakla bi yere varınmaz ayrıca bu bölümde umut bu seferde leylada kalırsa iyce sacmalık olur bir hafta onda bi hafta bunda emanet mal gibi masallah...senarist konu kıtlığı cekiyor galibaa...
biraz yaratıcı olsa...
Ye$iLiM-(M)
19-04-07, 15:49
Süper bi bölüm olacakk:happy0064:happy0064:happy0064
Diğer gelişmeleri es geçiyorum ama Leylanın Emelin evine gittiği andaki bakış vardı ya işte o süperdi.Doliim süperdi nasıl baktı öyle tek kelime harika bi bakıştı.Hele Özgüüümün duruşuuu çok lezzetliydii..
Bence o bakışla Leyla Emele olan tüm nefretini gösterdi.Emel de ona baktı ama şaşkın bi ifadeyle..Çok heyecanlı bi bölüm olacakk...
Leyla bebeği alır mı kavga mı ederler cıngar mı çıkar bilemiyorumm ama bizi çok zevkli,heyecanlı günler bekliyorr gbii..:img-hyste
didemfener
19-04-07, 15:51
ewt ya çok heycanlı bölüm bizi bekliyor sanan katılıyorum canım aynı sözleri yazmak istemiyorum ama leyla o bakışlarla emelin korkusu haline geldi...
masal_perisi
19-04-07, 19:29
Dün akşam fragmanı 2 kere gördüm.Mehtap ile aynı şeyleri yazmak istemiyorum ama bakışlara değinmeden geçemeyeceğim. O ne bakıştır. Tamam dedim Leyla çıkacak tv'den gelip beni öldürecek. Bakışlarında nefret,öfke,kırgınlık,hayal kırıklığı vardı. Özgü'de çok şaşkındı. Hiç beklemiyordu Leyla'yı...Özgü Abla'nında ifadesi süperdi...
Ye$iLiM-(M)
19-04-07, 21:53
EEeee anneciğimmm gerçek oyuncuların dizisini izliyoruz.
O kadar da süper olacaklar yani.Ya o gözler bakışlar şaşırılmalar tek kelime süper..
Nurcum ya Özg başlığı kapalı.Sen resimm çek bn çekemiyorumm:(
Ayy müthiş bir bölüm yaa bayıldımm...O telefon sahnesinde nasıl ağladım...Ben hiç ağlamam dizilerde,filmlerde beni ağlatabilen 2 oyuncu var biri tabiki Özgüm diğeri de Okan Yalabık...Dolinin de katkısı büyük tabi o sahnede harika oynamışlar gerçekten...Herşeye rağmen birbirlerinden kopamıyorlar işte, en çok birbirlerini özlüyorlar aslında..eh kolay mı yılların dostluğu,kardeşliği... Bu arada Özgü'nün yeni partneri çok tatlı dimi..Doktoru istiyordum ben gerçi ama Selim de çok iyi olmuş...sev kardeşim diye bir dizi vardı (ismi yanlış hatırlıyor olabilirim) orada da oynuyordu ama bebeğimde daha karizmatik :img-wink: ama ayşe galiba köydeki kızın adı o da selime aşık o ilerde sorun yaratacak gibi gözüküyor heralde Emelin yerini de o söyleyecek Leylaya... Bide fragmandaki bakışlar için nefretle demiştiniz ama pek öyle olacak gibi gözükmüyor...şimdilik bu kadar yorumum bölüm bitsin tekrar yazarım...
teyze madem programa çıktın bari emelin resmini gösterme şimdi o köydeli kız arar emeli emelde tv emele birlikte büyütürüz gibi umut veren şeyler söylese ya yoksa emel verirmi umutu temelli ben olsam bende vermem leylanın durumuda zor ama kaçırma işi ondan çıktı önce belkide emel hiç böyle bir şey yapmayacaktı ikisinide seiyorum ben emelde leylada çok tatlı umut çokk şanslı iki tan birbirinde iyi annesi var
Gıcık kız.. Adam senii sevmiyorsa EmeL'in suçu ne..?
Ne diye ona yükLeniyon ki.. GaLiba köydeki kız yaptı bu işi..
(adını hatırLayamadım da.. )
Hem Rahşan Hanım ne diye qösterdii ki o resmi.. Üüüf..
Gittii Umut.. Ama böyLe oLmaz ki.. Ya biri kaçırsın direk çocuğu..
arayıp arayıp buLamasınlar..
Umut büyüsün aradan biraz zaman qeçsin.. oLmuyor ama..
10 qün EmeL.. 20 qün LeyLa..
Ya Emel ne yapsin..9 ay karninda tasimis..bebek tasiyan bir kadin daha dogurmadan karninda tasiyan bebege baglanir..Leyla bunu anlayamaz..Bastan yanlis hersey..Leyla emin olsun onu bir baska kadinada dogurtsaydi ayni seyleri yasardi..Bence gidip evlat edinselerdi daha iyiydi.
-özgü_namal-
20-04-07, 00:20
harikaydı yine hersey...
o telefon sahnesinde bende gözyaslarımı tutamadım özgü bir kez daha beni aglatmayı basardı,karsısında birde dolunay gibi birisi olunca harika bir sahne cıkıyor ortaya tabi..ikiside hala birbirinden vazgecemiyor ne kadar nefrette etseler birbirlerini bi kasık suda boğmakta isteseler zora düştüklerinde yine birbirlerini arıyorlar..
o televizyonculara leyla nasıl kandı hala inanamıyorum onların asıl amacı reyting almak bunu nasıl göremiyor yaa..emelin teyzeside olaya karısınca tabi işler büyüdü..o emelin yanında olan kız aradı hemen kıskandı çünkü selimle aralarında bişeyler olunca..ayrıca selimle emel çok uyumlu bir çift olmuş..ali olmasında kim olursa oldu yani...
dizi tam yerinde bitti ya..şimdi ne yapıcaklar acaba emel leylayı pencereden gördü ben leylada öyle büyük nefret dolu bi bakış görmedim emele karsı öfkeli gibi bişeydi sadece..keşke oturup bi karara varsalar tartışmak yerine..şimdi leyla bebegi alırsa emel napar bilmiyorum heralde kavgaya tutuşular ama o sırada selimde gelebilir leylanın bebegi almasını engellemek için of haftaya çok heycanlı gelişmeler bizi bekliyor..:)
t-o-r-t-u-r-a
20-04-07, 01:56
bence bütün sorun o rahşan teyze denen kadında herşeyi o karıştırıyorya yok emeli kandırmışlar asıl emel kandırdı leyla yı yavuzu leyla demediki sen taşı diye emel dedi izin ver ben taşıyım bebegini diye sonrada vazgeçen yine o şu rahşan mıdır nedir o kadın çıkmalı bu diziden yeri geliyor kendiside emeli dogurmadıgı halde ben onun annesi sayılırım onu ben büyüttüm havasına giriyor şimdi nedne dogurmayan anne olamaz diyor bakılırsa emel zor analrında hiçte teyzesine değil leylaya iht duymuş o durumda bile sıgınacak ilk yer olarak leylayı düşündü teyzesi denen o gıcık kadını değil kadın kafa karıştırma uzmanı ya ali ali diyip duruyordu şimdide emeli selime yapıştırmaya çalışıyor kontrolsuz ya
biraz hatta bayağı canice gelecek ne de olsa söz konusu olan bi bebek ama bu ikisinin birleşmesi ve emel'in leyla'ya cocuğu vermesinin tek yolu bence umut'un hastalanması ama şöyle anca kanbağı olan insanlar tarafından çözüm bulunabilecek bir hastalık olmalı ki emel çocukla aslında bir bağı olmadığını anlasın
bence bütün sorun o rahşan teyze denen kadında herşeyi o karıştırıyorya yok emeli kandırmışlar asıl emel kandırdı leyla yı yavuzu leyla demediki sen taşı diye emel dedi izin ver ben taşıyım bebegini diye sonrada vazgeçen yine o şu rahşan mıdır nedir o kadın çıkmalı bu diziden yeri geliyor kendiside emeli dogurmadıgı halde ben onun annesi sayılırım onu ben büyüttüm havasına giriyor şimdi nedne dogurmayan anne olamaz diyor bakılırsa emel zor analrında hiçte teyzesine değil leylaya iht duymuş o durumda bile sıgınacak ilk yer olarak leylayı düşündü teyzesi denen o gıcık kadını değil kadın kafa karıştırma uzmanı ya ali ali diyip duruyordu şimdide emeli selime yapıştırmaya çalışıyor kontrolsuz ya
Leylanin kocasi Yavuzda suclu degil mi?Emel hergun kendilerine geliyor diye tavir yapiyordu..Hatta kiz bebegi disari cikarip sabah gezdirdi diye neler yapmisti..Sorun bir tek Rahsanda degil Yavuzda da var..Emele hak vermeleri beklenemezde anlamadan, onun icin o cocugu doguran yada bence anne olanlar daha bilir. Studyodaki kadinalrda o yuzden Leylaya tepki gosterdiler..Bastan hersey yanlis, baska kadinda olsaydi Emel yerinde ayni sey baslarina gelirdi...O yuzden evlat edinseler daha dogruydu bence.
Baska bir kadin tasisaydi ayni sorunlar olmazdi
Tasiyici annelik hakkinda bilgim, gorduklerim var..
Yalniz anlayamadigim leylalar nasil kandirmis emeli?
Emelin doktorun odasini basip o bagirmalari neydi zamaninda?
kandirilan birisi varsa o leyladir..
Doguran anne degildir.. ben buna inanmiyorum
Annelik babalik bebek dogduktn sonra baslar, buyutmek emek vermektir annelik babalik.. burda ne emele ne leylaya emek konusunda birsey demiyorum..
Ama tasiyici anneligin Turkiyedede birgun normal karsilanacagini umut ediyorum
Ben bu bolumu pek begenmedim Uyuya kaliyordum izlerken..
o bebek kesinlikle leyla nın emel ancak teyzesi olur böyle yapıcaktı neden taşımak istedi o zaman
Leylanin kocasi Yavuzda suclu degil mi?Emel hergun kendilerine geliyor diye tavir yapiyordu..Hatta kiz bebegi disari cikarip sabah gezdirdi diye neler yapmisti..Sorun bir tek Rahsanda degil Yavuzda da var..Emele hak vermeleri beklenemezde anlamadan, onun icin o cocugu doguran yada bence anne olanlar daha bilir. Studyodaki kadinalrda o yuzden Leylaya tepki gosterdiler..Bastan hersey yanlis, baska kadinda olsaydi Emel yerinde ayni sey baslarina gelirdi...O yuzden evlat edinseler daha dogruydu bence.
bencede suçlulardan biri yavuz ne tavırlardı onlar yani yaptığı bağışlanamaz birşeydi bence herşeye kızdı birlikte büyütücez diolar kız bebeği görmeye gelince tavır yapıyodu sinir hele leyla oda öleydi kıskanmalar falan başkalarına evet annesi benim dedeğinde bile etkediği kalmadı doğru annesi oo inşallah umut kanser falan olur hani tekrar çocuk yapmak falan gerekiyoo yaa ilik milik gerekiyo yani öle ayy bide bu leyle emelle kavgaya tutuşur sonrada emele birşey yapmasın o şuur anıyla bıçaklamak falan gb belkide tabanca falan getirmi
tir olurmu olur ben o leyladan artık herşeyi beklerim valla
LeyLa tvdekiLere inandı.. kandı.. asıL amaç reytınq tabii ki..
Rahşan Hanım'ın resmii qöstermesii herşeyii mafetti..
Köydeki kızda anLayıp haber verdii işte.. Kıskanç şey ne oLucak..
LeyLa bebeği aLmaya çaLışıcak kii beLki de aLır..
eğer kaçıramazsa EmeL poLisLerii fLn aLıp qider..
Nüfus Cüzdanını qösterir bu çocuk benim fLn qibiLerinden..
Umutta bir EmeL bir LeyLa arasında qidip qeLicek işte..
EmeLin korkupta LeyLa'yı araması fLn. Ne kdr zor durumda da oLsa
ondan vazqeçemiyor işte.. Başka hiç dostu yok o ne yapsın..
EmeL ile SeLim bnce çok hoşLar..
GüzeL ikİLi oLucakLar qibime qeLiyor..
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 15,00 39,70
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 9,60 25,70
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,50 16,40
4 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 5,90 15,90
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,50 17,20
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,00 13,70
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 13,60
8 BEBEGIM. [NET] ATV 3,50 9,40
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,40 13,30
10 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 3,40 9,20
TELE - BAROMETRE
19 NİSAN 2007 PERŞEMBE
TOTAL
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 14,00 39,90
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 10,70 27,40
3 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 7,00 17,90
4 SAGIR ODA [NET] KAND 5,50 14,80
5 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,50 19,50
6 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 4,50 11,60
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 15,30
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,90 15,10
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,80 20,80
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,70 14,20
11 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 3,70 9,60
12 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,60 11,50
13 SPOR SAYFASI SHOW 3,50 11,40
14 BEBEGIM. [NET] ATV 3,10 8,90
15 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,00 11,80
mervehaluk
20-04-07, 13:16
dizinin sonunda leylanın emele korkmaması için masalı kendi sesiyle kaydedip göndermesii çok duygusaldı bence onlar artık kardeş olmuşlar ya dosttan da öte ama bebek sorunu onları ayırdı birbirlerinden özür dilemeyi çok istiyorlar ama Umut daha ağır basıyo bazen de suç yavuzun diye düşünüyorum emele çok da iyi davranmamıştı umutu görmeye geldiğinde sinir olmuştu emele.:img-yes:
-özgü_namal-
20-04-07, 15:35
reytinglerimiz düşmüş biraz...inş böyle devam etmez yoksa atv hemen kaldırır diziyi...:(
hersey o teyzesi yüzünden oldu tamam madem cıktın tvye resmi neden gösteriyorsunki..o ayse midir nedir o kızı boğmak istiyorum hemen aradı herseyi söyledi..ama leyla alsa bile bebegi bişeyi kanıtlayamaz dna testi bile yaptırsalar emel ve ali babalık davası acmadığı sürece yasal olarak anne emel...
Bu dizinin reytingi başladığı güden beri hep düşük. Bu bölüme gelmesi bile bir mucize. Bebeğimle aynı reytinge sahip bir çok dizi yayından kaldırıldı. Bazı diziler şanslı oluyor niyeyse.
sana kelimesi kelimesine katılıyorum arkadaşım.bütün sorunlar rahşan geldikten sonra ortaya çıktı.bir de tv de kızım onlar yüzünden ölümlerden döndü.diğer evladını kaybetti dedi.öyle bir sinir oldum ki.emelin kocası yüzünden o adam musallat oldu başlarına.emeli kaçırdı falan.yavuz çabaladı emeli bulmak için.fidye parası için varını yoğunu elden çıkarmaya kalktılar.kocası naptı polisten kaçmaktan başka.yavuzda hapishanede bıcaklandı o adam tarafından.bunların hepsi alinin yüzünden oldu.rahşan bir de devamlı aliyi tutmuyormu emele karşı.emeli madem çok seviyorsun.kızın gibi görüyorsun.kızını aldatan adamı niye savunup destekliyorsun.son olarak da arkadaşımın dediği gibi rahşan madem onun teyzesi gibi yakın birisi leyla ile aralarındaki kardeşlik bağını çok iyi anlaması lazım.sanki onlara düşman gibi davranıyor.emel hep dara düştüğünde leyladan destek almış.teyzesinden değil.
Ya yapmayin Yavuzdada suc var..Eger Emele kotu davranmasaydi.Emel teyzesini dinlemezdi..Kizi istemedi her gun ne isi var burada demeye basladi..Disari cikardi sucladi..Simdide yurtdisina kacma plani yapiyor..
SsimsalabimM
20-04-07, 18:43
Baska bir kadin tasisaydi ayni sorunlar olmazdi
Tasiyici annelik hakkinda bilgim, gorduklerim var..
Yalniz anlayamadigim leylalar nasil kandirmis emeli?
Emelin doktorun odasini basip o bagirmalari neydi zamaninda?
kandirilan birisi varsa o leyladir..
Doguran anne degildir.. ben buna inanmiyorum
Annelik babalik bebek dogduktn sonra baslar, buyutmek emek vermektir annelik babalik.. burda ne emele ne leylaya emek konusunda birsey demiyorum..
Ama tasiyici anneligin Turkiyedede birgun normal karsilanacagini umut ediyorum
Ben bu bolumu pek begenmedim Uyuya kaliyordum izlerken..
Kusura bakma ama bu söylediklerine katilmiyorum.Annelik ana karninda,o ilk kalp atisini,o kücücük noktayi gördügünde baslar,hatta hamile oldugunu anladiginda baslar.Ne demek doguran anne deyildir.Ozaman nedir?ha pardon tasiyici.Ben kendimi hic bir zaman tasiyici olarak görmedim,cocuklarimi evlatlik vermis olsam dahi(tabiki öyle bir sey yapmadim örnek olarak söylüyorum)
dogurup atan anne deyildir.dogurup büyüten anne de cok var onlar ne zaman anne oluyorlar?cocuklarina iyi baktiklari zaman,besleyip,büyütüp,her zaman iyiliklerini istedikleri zaman anne oluyorlar.E bir bebek ana karnindada beslenmiyormu?iyi bakilmiyormu?herzaman aman agir kaldirmayayim bebegime birsey olmasin denilmiyormu?tabiki böyle yapmayanlar da var onlar anne olmuyor,ama ana karnindada,dünyaya geldikten sonrada cocuguna kötülük yapan anne deyildir.Emel yukarida saydiklarimin hangisini yapmadida,anne olmuyor?Ha pardon kan bagi yokya ozaman anne deyil.
ama doguran anne deyildir denilmez,kusura bakma.
Son olarak sunu demek istiyorum,dizimizi gercek hayatla karsilastirirsak,ünlüler dahi evlatlik aliyorlar,yoksul ülkelerden.Yavuz beyle Leyla Hanima soruyorum nedenonlarda bir yetimi yada öksüzü kendilerine layik görmediler?Öyle bir yavrucagizin nesi eksik?Ha pardon unuttum kan bagi yok tüh cok yazik.
Ya yapmayin Yavuzdada suc var..Eger Emele kotu davranmasaydi.Emel teyzesini dinlemezdi..Kizi istemedi her gun ne isi var burada demeye basladi..Disari cikardi sucladi..Simdide yurtdisina kacma plani yapiyor..
Söylediklerine katiliyorum,hemde yavuz beyin en büyük sucu,böyle karanlik adamlarla ortak olup bizlere(genclerimize) nede güzel örnek oluyor.Masallah bravo Yavuz bey,siz böyle devam edin.
Saygilarimla
simsalabim
Kusura bakma ama bu söylediklerine katilmiyorum.Annelik ana karninda,o ilk kalp atisini,o kücücük noktayi gördügünde baslar,hatta hamile oldugunu anladiginda baslar.Ne demek doguran anne deyildir.Ozaman nedir?ha pardon tasiyici.Ben kendimi hic bir zaman tasiyici olarak görmedim,cocuklarimi evlatlik vermis olsam dahi(tabiki öyle bir sey yapmadim örnek olarak söylüyorum)
dogurup atan anne deyildir.dogurup büyüten anne de cok var onlar ne zaman anne oluyorlar?cocuklarina iyi baktiklari zaman,besleyip,büyütüp,her zaman iyiliklerini istedikleri zaman anne oluyorlar.E bir bebek ana karnindada beslenmiyormu?iyi bakilmiyormu?herzaman aman agir kaldirmayayim bebegime birsey olmasin denilmiyormu?tabiki böyle yapmayanlar da var onlar anne olmuyor,ama ana karnindada,dünyaya geldikten sonrada cocuguna kötülük yapan anne deyildir.Emel yukarida saydiklarimin hangisini yapmadida,anne olmuyor?Ha pardon kan bagi yokya ozaman anne deyil.
ama doguran anne deyildir denilmez,kusura bakma.
Son olarak sunu demek istiyorum,dizimizi gercek hayatla karsilastirirsak,ünlüler dahi evlatlik aliyorlar,yoksul ülkelerden.Yavuz beyle Leyla Hanima soruyorum nedenonlarda bir yetimi yada öksüzü kendilerine layik görmediler?Öyle bir yavrucagizin nesi eksik?Ha pardon unuttum kan bagi yok tüh cok yazik.
Söylediklerine katiliyorum,hemde yavuz beyin en büyük sucu,böyle karanlik adamlarla ortak olup bizlere(genclerimize) nede güzel örnek oluyor.Masallah bravo Yavuz bey,siz böyle devam edin.
Saygilarimla
simsalabim
bende bunlari demek istemistim..yani ben kadin degilim ama buna benzer seyleri cok duydum..bir bebek ve onu tasiyan annesi arasindaki bag en cokta dogumda kurulurmus diye duymustum..Annelik ic gudusu boyle birsey iste..Hersey bastan yanlis bu dizide..Emel boyle birsey yapmayacakti, Leylada gidip bir cocuk evlat edinseydi sonucta dogurmuyor o yuzden yanlis ise kalkismislar..
dizinin sonunda leylanın emele korkmaması için masalı kendi sesiyle kaydedip göndermesii çok duygusaldı bence onlar artık kardeş olmuşlar ya dosttan da öte ama bebek sorunu onları ayırdı birbirlerinden özür dilemeyi çok istiyorlar ama Umut daha ağır basıyo bazen de suç yavuzun diye düşünüyorum emele çok da iyi davranmamıştı umutu görmeye geldiğinde sinir olmuştu emele.:img-yes:
bende size katılıyorum emel umutu dünyaya getirdi ilk güde yavuz o bizi çocuğumuz emel nie parka götürdü umuttan uzaklaşsın diye sen artık işe başla demeler her şeye karışıyo demeler şimdi ne oldu oğlunu göremiyr bile süt anne konusunu emele sorsalardı böyle olmayacaktı leyla hassas olduğunu biliyordu emelin sorsa emelde umutun iyiliği için kabul ederdi
Ye$iLiM-(M)
20-04-07, 21:31
O reygingler ne öyle ya?
Bakın hep bütün sırayı terör,şiddet,kan,silah içeren diziler donatmış...Acıyorum gerçekten ya..
Neyse diziyi izlemeyenler sevmeyenler gelip buraya yorum yapmasınlar birkaç kez..Anladık tamam.
Karanlık sahnesi çok güzeldi.Gözyaşlarımı tutamadım:(.Hem güzel hem kötü bi bölümdü.Senartslere duyurulur..!!
Cok guzel bir bolumdu ama sonunu izliyemedim...
tek sunu demek istiyorum... leyla dogrumadan bukadar baglandiki.. demek emel neyapsin...
emelde cocuk kalsin boyle bir oyana bir buyana guzel olmaz...
hemde dizinin kalitesi duser... Yavuz cok sinir bozucu oluyor bazen...
simdi emel daha hic kopamaz umuttan yikilir vallah yazik ona yaa... bebek emelin baskasinin deyil bence...
__SEYMEN__
20-04-07, 23:34
amanın reytingler çok düşmüş bende şok oldum kurtlar vadisi kapmış valla herşeyi aynı saatte olması çok büyük dezavantaj bir kere ben doğru düzgün izlemedim ama leyla en son televizyona çıktı işte orda bıraktım emelin elinden hiçbir şekilde bebeği alamazlar kendi vermedikçe kim ne derse desin yasalar emelin yanında olcak hep anca kendi rızasıyla verecek ben aslında emelle leylanın arkadaş oldukları sahneleri çok seviyordum keşke gene öyle olsa ya
öfff yaa bu hafta diziyi izleyemedim sinir oldum yaaa...
oysa ne kadar merak ediyodum öfff
acaba tam olarak neler oldu önemli olarak leyla emelin yanına gidince neler yaptı umut kimde alıyor biriniz anlatabilirmisiniz arkadaşlar yaa???
-özgü_namal-
21-04-07, 13:22
öfff yaa bu hafta diziyi izleyemedim sinir oldum yaaa...
oysa ne kadar merak ediyodum öfff
acaba tam olarak neler oldu önemli olarak leyla emelin yanına gidince neler yaptı umut kimde alıyor biriniz anlatabilirmisiniz arkadaşlar yaa???
leyla emelin izini buldu..son sahnede emel leylanın bıraktığı zarftan ses kaydını dinledi sonra pencereyi actı ve leylayı gördü orda bitti.bebek şimdilik emelde..
leyla emelin izini buldu..son sahnede emel leylanın bıraktığı zarftan ses kaydını dinledi sonra pencereyi actı ve leylayı gördü orda bitti.bebek şimdilik emelde..
hadi yaaa... ayyy nasıl izleyemedim hala ona yanyorum ben yaaa...:icon_sorr bebeğin emelde olmasına sevindim keşke atv bebeğimin tekrarını verse yaa buarad reytinglere çok üzüldüm yaa...
yaa arkadaşlar sizi anlayamıyorum.Yavuzda ne suçu varmış yaa. Emel hamileyken kim götrüdü onu hastaneye.Emel işinden ayrıldıgı zaman kim aldı onu işe altındaki arabayı kim hediye etti Emel'e...ve Emeli kudret kaçırdıgında kim kurtarmak için varnı yoğunu döktü parasız kaldı teyzesi mi yoksa o salak ali mi? soruyorum size...suan emel yüzünden ve yavuzun abisi yüzünden leyla ile yavuz beş kuruşsuz kaldılar...aynı zamanda ali hapisteyken kim kurtardı aliyi hııı soruyorum size ...emel gibi arkadaş olmaz olsun yaa. leylaya söz verdiii...ama sözünü tutmadı. birde diyorsunuz ki emeli leylalar kandırdı. sanırım siz tam olarak diziyi seyretmediniz...ben baştan beri seyrettiğim için hiç kaçırmadan yani kimin haklı kimin haksız oldugunu biliyorum...bebek leylanın...ve bütün hersey yani emeli haklı gösterecek sey o nüfus salak ali'nin başının altından çıktı. o böyle birsey yapmasaydı suan ne kadar güzel emel,leyla ve yavuz hep beraber bebeklerini nüyütüyor olacaklardı...ve bir bölümde hatta bilmiyorum izledininz mi ama leyla ile emel gezmek çin sanırım bir yere gidiyorlar leyla bagaja birseyler koyarken iki sevgili geciyor ve emelin kucagında umutu görüyorlar ve size çok benziyor annesisin