PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bebeğim (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 [4]

buğsemini
27-04-07, 01:32
Bence harika bir bölümdü,zaten bütün bölümleri harika ama bu bölüm özellikle son sahnesi beni baya bir etkiledi.Her bölümün son sahnesinde illa bir şok yaşatacaklar :(

Benim dikkatimi çeken ve rahatsız eden bir tarafı vardı bu bölüm özellikle Selim'in sesi bence kendi sesi rolüne daha yatkındı ama nedense bu bölümde başkasının sesini kullanmış ve bu ses tonu ona oturmamış farklı görüşte olan varsa saygı duyarım.

Emel ve Leyla konusuna gelince Emel'i kimin gaza getirdiği zaten ortada teyzesi olacak kokoş cadı,o olmasa Emel-Leyla & Yavuz mutlu mesut yaşarlardı.Ama olan oldu artık.Bi dahaki bölümde Leyla Emelin hayatını kurtarcak ve buzlar bir nebzede olsa ericek,çocuğun kimde kalıcağınıda artık zaman göstercek...

buğsemini
27-04-07, 01:37
Ali ne kadar gıcık sinsi bişey öyle..Emel Selimle yakınlaştı diye bebegi Leylaya vermeye kalktı neden böyle yapıyorsa artık gıcık sey..Selimle Emel birbirlerine çok yakışıyorlar gercekten Selim çok iyi Emel'e çok yardımı dokundu..
O köylülerin tepkisi bencede fazlaydı birde çok yapmacık duruyordu:img-pilot abartmışlar mı ne...
Şu yangın herseyi berbat etti ya...İnş Emel ve Umut'a bişey olmaz:)

Hehe...Bende o köylüleri bir kaşık suda boğmak istedim o anda ama yazık zaten rollerini berbat bir şekilde oynadıkları için kendi kendine boğuk olmuş :img-hyste :)

ébruli
27-04-07, 01:38
ben fragmanı ızlemıstım ve bu bolumde verılmeyen bırsahne vardı
o sahnede
leylanın umutu alıp yangında emelı bıraktıgı sahneydı

buğsemini
27-04-07, 01:40
ben fragmanı ızlemıstım ve bu bolumde verılmeyen bırsahne vardı
o sahnede
leylanın umutu alıp yangında emelı bıraktıgı sahneydı

Eminmisin canım.Belkide o sahneyi gösterdiler yani Emel'in rüyasında hani Leyla eve sessiz bir şekilde girip Umut'u almıştı ya o olabilir ;)

SsimsalabimM
27-04-07, 01:42
Merhabalar

Hadi bende ortaya bir tatli tartisma konusu atayim:icon_whis

Bence Yavuzun yanindaki o Müdür hanim Alev´di adi sanirim,bosuna diziye girmede. belki diyorum yavuzla aralarinda bir seyler olur kadin hamile felan kalir,leyla bunu ögrenir yavuzdan bosanir emel leyla ve umut mutlu mutlu köylerinde yasarlar.
Nasil ama??:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Saygilarimla

simsalabim

ébruli
27-04-07, 01:46
Merhabalar

Bence Yavuzun yanindaki o Müdür hanim Alev´di adi sanirim,bosuna diziye girmede. belki diyorum yavuzla aralarinda bir seyler olur kadin hamile felan kalir,leyla bunu ögrenir yavuzdan bosanir emel leyla ve umut mutlu mutlu köylerinde yasarlar.

Saygilarimla

simsalabim

evet bu cok mantıklı bı tepkı olur cunku hıcbır erkek fazla dayanamaz ıstısna olabılır ama yavuzda bı erkek yanında olmayan kadını ne yapsın

bu arada evet frag,mandan emınım hatta umuta sarılmıs tı emelde aynı sekılde yatıyordu leyla dırekt cıktı odadan fragmanın sonuda orasıydıı

buğsemini
27-04-07, 01:56
Merhabalar

Saygilarimla

simsalabim

Umarım böyle saçma bişey olmaz tamam Emel & Leyla bir arada olurlar ama Ortada bir gerçek var oda Yavuz'un Umut'un babası olması.Böyle bir şey çok acı ve basit olur.Ama Gidişat Öyle Gibi :(

bu arada evet frag,mandan emınım hatta umuta sarılmıs tı emelde aynı sekılde yatıyordu leyla dırekt cıktı odadan fragmanın sonuda orasıydıı

Ya ciddimisin,çok şaşırdım ben şimdi fragmanı tekrar izledim tam emin olabilmek için,ama sonunda Leyla bayılıyordu Emel'de koşuyordu.Çok yanıltmacalı bir fragman uyuma sahnesi vardı ama rüya esnasındaydı yatış tarzı felan son sahneyi andırmış,fakat kaçırma yangın esnasında yoktu kafam karıştı uykulu uykulu net göremedim mi

chissil
27-04-07, 02:01
bugüne kadar elimden geldiği kadar takip etmeye çalıştığım bir diziydi bebeğim..bunun sebebi dizinin konusundan ziyada özgü namal ve dolunay soysert'in varlığıydı..dizi başladığından beri hepimiz bir şekilde taraf olduk..kimimiz leyla'ya haklı dedik kimimiz emel'e..kimimiz emel'e gerçek anne dedik kimimiz leyla'ya..ama ortada olan şu gerçeği unuttuk ki ikisi de tam olarak umut'un annesi hiçbir zaman olamayacaklar..leyla bebeği taşımadığı için(emzirmemesi bence sorun değil göğüsleri deforme olmasın diye çocuğunu emzirmeyen anneler biliyorum ben),emel ise aynı kanı,aynı DNA'yı taşımadığı için..
2'sini bu şekilde kıyasladığımda bana göre annelik hakkı leyla'da oluyor..çünkü yarın birgün umut'un sağlık sorunu olduğunda emel elleri kolları bağlı oturmak zorunda olacakken aynı kanı,aynı DNA'yı taşıyan leyla için çözüm üretmek daha kolay olacak..ya da yarın umut büyüdükçe leyla ve yavuz'dan aldığı genler daha baskın olarak ortaya çıkmaya başlayacak(gerek karakter olarak gerekse tip olarak) ve son olarak bir çocuk için en sağlıklı yetişme ortamı ANNE ve BABASI ile olduğu ortamken emel asla bu ortamı sağlayamayacak..en fazla umut için bir üvey baba getirebilecek ki bu da ne kadar sağlıklı olur tartışılır..

ben en baştan beri leyla'ya hak verdim bunu daha önceki yazılarımda açıkça ifade ettim..ben emel'in bebeğe bağlanmasını asla eleştirmedim..çünkü anne olanlarınız ve annelerimizin anlayacağı bu duyguyu allah kısmet ederse hepimiz birgün yaşayacağız ve bileceğiz ki kendi yarattığın bir varlıktan kimse kolay kolay kopamaz..bu bebeği emel dolaylı yoldan da olsa kendi yarattı ve şimdi umut'u bırakması gerçekten çok zor..haklı..ama haksızlığı şu ki kimse ona silah zoruyla bebeği taşıtmadı,kimse onu verdiği sözü tutsun diye zorlamadı..(sözünü tutmasaysı leyla ve emel'in arası şimdikinden kötü mü olurdu,hiç sanmıyorum..)
şu anda yaşadıklarını bebek doğduktan sonra hisleriyle anlamak yerine neler hissedebileceğini,neler yaşayabileceğini araştırmalıydı..bunu 30'lu yaşlarda olan bi kadın olarak emel'in yapması gerekirdi..çocukluk neden rahattır çünkü verdiğin kararların sorumluluğunu taşımak zorunda değilsindir yanlış karar versen de çocuktur denir geçiştirilir en büyük cezası o akşam TV seyretmemek olur..çünkü çocuktur karşındaki!ama emel çocuk değil ve bi karar aldıysa bu kararın sorumluluğunu taşımalıydı ne olursa olsun..şimdi aramızda anne olanlarımız var..onlar daha iyi bilir hamilelik döneminde ve sonrasında neler hissedildiğini..biz sorsak böyle bi karar almamız gerekmezken bebeğinizden ayrılabilir miydiniz diye cevabınız ne olurdu?sanıyorum %99'unuzun cevabı hayır olurdu..peki genç bir kadın olarak emel bunu yapamaz mıydı?yapabilirdi,yapması gerekirdi..
leyla neden reddetmedi emel'in taşımasını dediniz..bence onun da hatası var o da araştırmalıydı..ancak onun bi özürü var ki o çaresizdi umut onun son şansıydı çünkü..çaresiz insanlar genelde ilk buldukları dala tutunurlar arkasını düşünmeden..leyla'nın en büyük hatası da bence bu oldu..
bunun dışında birçoğunuz diyor ki evlat edinseydi..evet belki çok daha kolay, çok daha huzurlu olurdu şu ana göre..hem arkadaşını kaybetmemiş,hem de yıllardır özlemini kurduğu bebeğine sahip olmuş olurdu..ancak hastalık durumlarında aynı can,aynı kan(malesef bebeği taşıyıp doğurmak yetmiyor) bebeğin hayatını kurtarabiliyor..leyla'nın evlat edinip bağlandığı çocuğun sağlık sorunu olsaydı ne yapabilecekti elleri kolları bağlanmış bebeğinin her gün eridiğini görmekten başka?
şöyle bir gerçek var ki sağlık olaylarında anne olmasına yetmez dediğiniz DNA, yani genetik faktörler çok önemli(bitirdiğim üniversite itibariyle sağlık alanında olduğumu ve bu konuda yeterli bilgiye sahip olduğuma istinaden yazıyorum)..emel umut hastalandığında ne kadar çaresiz kalacaksa leyla evlat edinseydi bebeğin hastalık durumunda o kadar çaresiz kalacaktı ki...bunlara istinaden de evlat edinmek yerine kendi kanından bi bebeği tercih etmiş olması normal diyorum ben..(allah kimseye böyle bir seçim yaptıracak kadar da çaresiz bırakmasın)

Bence harika bir bölümdü,zaten bütün bölümleri harika ama bu bölüm özellikle son sahnesi beni baya bir etkiledi.Her bölümün son sahnesinde illa bir şok yaşatacaklar :(

Benim dikkatimi çeken ve rahatsız eden bir tarafı vardı bu bölüm özellikle Selim'in sesi bence kendi sesi rolüne daha yatkındı ama nedense bu bölümde başkasının sesini kullanmış ve bu ses tonu ona oturmamış farklı görüşte olan varsa saygı duyarım.

Emel ve Leyla konusuna gelince Emel'i kimin gaza getirdiği zaten ortada teyzesi olacak kokoş cadı,o olmasa Emel-Leyla & Yavuz mutlu mesut yaşarlardı.Ama olan oldu artık.Bi dahaki bölümde Leyla Emelin hayatını kurtarcak ve buzlar bir nebzede olsa ericek,çocuğun kimde kalıcağınıda artık zaman göstercek...

yalnız özette yangın sonrasında çıkan karmaşada selim emel'i kurtarmaya çalışır umut ise bi anda leyla'nın kollarında kalır yazıyordu..ama bilmiyorum..
bu arada ben bu bölüm emel'in bu ne kadar acımasız olabildiğini gördüm..bunca yılların hatırına en azından umut'u kendi kucağında sevdirebilirdi..sonuçta bu kadın eğer bebeği kaçıracak olsaydı o kapıda sabahlamak yerine başka yollar bulurdu(bu arada maç seyrettiğim için bi kısmını kaçırdım baştan emel leyla'ya bebeği sevdirdiyse şimdiden özür dilerim emel'ciler :img-blush )

ébruli
27-04-07, 02:04
ben hala emın olduguma emınım cunku umut son sahnedekı gıbı emelın yanında yatıyordu
ve aynı kıyafetler vardı belkı kısa olana denk gelmısındır
ama boyle gelecek bolumun fragmanı karısınca saçma oluyo yada bana tuhaf geldı ne kadar dıkkatsızlık

stormy
27-04-07, 02:38
Bu saatten sonra yapilacak tek sey Emelin teyzesinin, Leylaninda kocasinin gudumunden cikmasi ve bebek icin ortak bir karar almasi..Leyla umarim kocasiyla yurtdisina kacma planlarina ortak olmaz..O zaman buyuk hata yapar...Emel ile Leyla isteseler kimseye bagli olmadan o cocugu beraber buyutebilirler ama bir tarafta teyze diger tarafta Yavuz isleri sarpa sariyor..O cocugu hic dusunmuyorlar ileride nasil bir ortamda kalacak nasil ne diye buyuyecek...Ya gitsinler adam gibi cocuk evlat edinsinler yada otursunlar beraber kimsenin etkisinde kalmadan buyutsunler...Yoksa Yavuzla Teyzeyle olmaz bu is..Yavuz Emele kotu davraniyor, Teyzede Leylaya kotu davraniyor...

ébruli
27-04-07, 04:35
teyze kendı anne olamamasının hıncını emelden cıkarıyor
yanı en azınan dogurmusken verme dıyor

ama ben genede emele hakverıyorum selımde hak verıyor
yanı leyla ıcınde zor ama keske yavuzun buldugunu kabullenseydı
ayrıca leyla tasımadı dıye anne olmuyo degıl tabıkı onun hucerelerı ama leyla emelın kactıgı yanı hamıleyken kactıgında anlamıstı onu
sımdıde aynı anlayısı gostermesı lazım
ınsan bırak tasıdıgı cocugu baktıgı cocuga bıle baglanıyor
tamam ortada ortak yapılan bı hata var bunu her ıkısıde fark etsınler ve bebek paket olmaktan kurtulsun

greaciaco
27-04-07, 11:52
sende haklisin leylaninda aslinda sucu var keske baskasina tasittirsaydi bu tasiyicianne olayini iyice dusunmeden kalkistilar bu ise ama artik yapcak bisey yok bebegin mecburen iki annesi olucak artik ilerdede kendi tercihini yapar herhalde biri sut anne digeride oz anne olur:img-hyste

Freddie
27-04-07, 13:03
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 10,50 28,10
2 SAGIR ODA [NET] KAND 5,90 18,00
3 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 5,10 15,80
4 HABABAM SINIFI UC BUCUK (T.S) [NET] KAND 5,10 14,80
5 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 5,00 14,20
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 18,50
7 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 3,80 10,90
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,70 15,10
9 BEBEGIM. [NET] ATV 3,70 11,30
10 KADER [NET] STAR 3,70 11,10

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 11,80 29,80
2 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 6,00 16,10
3 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 5,60 15,90
4 HABABAM SINIFI UC BUCUK (T.S) [NET] KAND 5,60 14,80
5 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 5,60 14,70
6 SAGIR ODA [NET] KAND 4,60 15,10
7 KADER [NET] STAR 4,40 13,60
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,10 16,30
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,00 15,50
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,20 21,10
11 BEBEGIM. [NET] ATV 3,20 10,70

kaderin bebeğimi geçiceğini hiç tahmin etmezdim Dünkü bölüm harikaydı

mliSrkan
27-04-07, 13:10
ebrucuk senin dediğin sahneyi izledik zaten Emel'in rüyasıydı o...yangınla alakası yoktu...Emel kabusunda Leylanın Umutu kaçırdığını gördü ve birden uyandı...ama bilmiyorum tabi başka bi sahne daha mı vardı fragmanda...

Bu arada Yavuzla o işyerindeki kadın arasında kesin birşeyler olacak...Kadının kesin okul yıllarından büyük aşkı Yavuz...bakalım görücez..tabi kadın hamile kalır falan demişsiniz onlar olur mu bilmiyorum ama...

snm_b
27-04-07, 13:10
dün akşam leylenın haline çok üzüldüm ben bu hafta emelin umutu leyleya göstereceğini düşünmüştüm ama çok kararlı çıktı tabi teyzesinin bunda çok fazla katkısı oldu leylanın gazetecileri çağırması hiç hoş değildi ben emelin umutu leylaya göstermesini isterdim ama emelin göstermemesindeki duygularını anlıyabiliyorum ayrıca görmelik değil devamlı istiyor leylalar bebeği köylü kadınların yoldan geçerken emele vicdansız demelerini haksızlık olarak gördüm daha öncede leyla umutu kaçırdı aynı durumda leylada emele umutu göstermezdi herade düşünüyorum akşam aliye sinir oldum hem emeli yüreklendirdi baştan umut senin verme diye şimdi leylaya üzülüp umutu göstermeye kalkıyo tamam bende leylaya üzülüyorum ama emelinde verdiği kararın arkasında durması lazım bende karar veremedim ya emel mi leylamı haklı diye işte yazıyoru karışık bir mesele ikiside kendince haklı kanunlar değişse bile bu sefer emele haksızlık olmazmı umutu o dünyaya getirdi böyle bir şey olmaz diye düşünüyorum yavuzun genel müdürle işki içmesi hiç hoşuma gitmedi ve yavuzun abisin o kadına evlenme teklif etmeside hiç hoşuma gitmedi umut içinde en hayırlısı emel ve leylanın birlikte büyütmeleri yoksaq diğerine haksızlık olacak

-özgü_namal-
27-04-07, 15:47
Merhabalar

Saygilarimla

simsalabim

bencede o kadınla yavuz arasında bişey olacak...çok sinsi bişey o kadın öyle ya..ama mantıklı aslında leyla yavuzdan boşansın emel-leyla bir arada yasasınlar ikisi büyütsün dediğin gibi hem ikisi arasındaki sorunda çözülmüş olur...:img-hyste :img-hyste

reytingler kötü gelmiş moralim bozuldu yaa:img-help:

__SEYMEN__
27-04-07, 16:26
reytinlerin durumu hiç iyiy değil ya eskiden ok iyiydi
evet güzel bi tartışma konusu bencde aralraında bişeyler yaşanabilir
emeli bu bölüm boğasım geldi nasıl bir insan bu ya
ali çok doğru söyledi yani bir zamanlar hayatının merkezinde olan insanları bir kerede sildi ali baştan kabul etmeyecekti babalığını böyle olmazdı olaylar
olan gene leyla ya oldu herzamanki gibi bu dizi bu sezon biter mi acaba

mliSrkan
27-04-07, 16:38
Özgüm hazirana kadar süreceği kesinleşti,gelecek sezonu henüz bilmiyoruz demişti...

-özgü_namal-
27-04-07, 17:41
evet bu sezon hazirana kadar dizi devam ediyor..ama bence bu sezon bitsin önümüzdeki sezona sarkarsa olaylar çok sacma bi boyuta gecer hersey tadında güzel;)

nil89
27-04-07, 19:08
bir insan bu kadar mi egoist olur huc mi vijdani sislamiyor emelin yazik ya
leyla bunu hic hak etmedi
söylencek cok sey var ama
emeli hakli bulanlara soruyorum bir cocuk babasiz olmaz
madem emel umutun annesi babasi kim?ali mi?
leyla disarda günlerce cocugunu gre bilmek icin beklerken
emelin keyfi nasil bu kadar yerinde oluyor
ben ögü namali cok seviyorum ama dogruya dogru emel korkunc bir insan
ali bile daha iyi cikti

DeFnE_92
27-04-07, 19:14
ya arkadaşlar emel haklı diyosunuzda bi düşünün bakalım sizin başınıza öyle bişey gelseydi en yakın dostunuzda bebeği size vericeğine sözzz verdi.acaba siz ne yapardınız emel'in bebeği kendi nüfusuna geçirmesini beklerdiniz.
Lütfen bu soruma cvp vermenizi bekliyorum.

stormy
27-04-07, 19:47
Ne Emel hakli nede Leyla..Leylanin kocasi Emele kotu davranmasaydi, Emel cocugu emzirirken baska kadin bulmasalardi, Yavuzun abisi herseye burnunu sokmasaydi....Emelin teyzesi ve Ali herseye karismasalardi bunlarin hicbiri olmazdi..Simdi Yavuz halen yurtdisina kacmaya calisiyor..O cocuk pinpon topu gibi bir orada bir burada..Kimse boyle islere kalkismasin gercektede bu bence hic etik degil..

Hani bir hikaye var ya iki kadin padisahin huzuruna getirilmis bir cocukla..kadinlardan biri diyormus padisahim o benim cocugum, digeri diyormus hayir o benim cocugum onun annesi benim..baslamislar kavga etmeye..cocuk agliyormus vs..sonra Padisah bakmis isin icinden cikilacak gibi degil, demiski adamlarina alin bu cocugu ortadan ikiye bolun yarisini bu kadina yarisinida bu kadina verin..Kadinlar korkmus aglamaya baslamislar sonunda gercek annesi demiski yavrumu kesmeyin padisahim ona verin yeterki yavruma birsey olmasin..Padisah sonunda gercek anneyi bulmus olmus...

Herhalde bu dizidede boyle birseye ihtiyac var....

Naz_Elmas
27-04-07, 20:08
Ben Emel kadar hain ve şerefsiz bi insan görmedim.Önceden söz veriyo Leyla'ların yanında olacağına karşı sonra çocuğu alıp kaçıyo.
Hele bide bu son bölümde çocuğun kendisinin olmadığını bile bile Umut'u sahipleniyor ve öz be öz annesine göstermiyor.:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil

mliSrkan
27-04-07, 20:22
Valla kusura bakmayın 1.si ben arkadaşımı düşünür ve böyle birşey yaptırmazdım,onun bağlanabileceğini düşünürdüm,ki bunu doktor sedat söylemişti ama iş işten geçmişti,Leyla ben başkasına güvenemem demişti... Tabi Emelde taşımayı kabul etti haklısınız ama bu öyle aman sözünü tutmadı denilebilecek birşey değil ben böyle düşünüyorum...Söz verdi vermek zorunda gibi birşey yok bana göre ! Böyle birşey de dostluk falan düşünülemez...ben zaten en yakın arkadaşıma bebeğimi taşıtamazdım ki...Emel en başta tamam söz verdi Leylaların yanında olacağına ama Leyla gitti başka bir kadının çocuğu emzirmesine izin verdi,Emel için bunun ne kadar önemli olduğunu bile bile..üstüne Emeli evden kovar gibi laflar etti...Yavuzun tripleri zaten yeterdi... Gerçi ben en çok Yavuza acıyordum başlarda...Çünkü bu olayı Yavuz en baştan istemedi,çünkü Leyla kadar bencil değildi ve düşündü bu olayın olamayacağını...

Aaa bide Alinin Leylaya acıdığı falan yok...o sadece Emel ve Selimin yakınlaşmasından rahatsız oldu ve emele inat olsun diye leylaya göstermeye kalktı...Birde Leyla bayıldığında Emel onun yanında olmak istedi ama teyzesi işte izin vermedi...zaten herşey onun başının altından çıkıyor...Emelin resmini tv programında göstermeseydi yerleri de bulunamazdı...çok meraklı kadın tvde gözükmeye..! Yavuz-Leyla ilişkisi giderek bozulacak bence...Çünkü Leyla yavuzun dediklerinin tam tersini yapmaya başladı,birde yeni bir kadın çıktı... yavuz leyladan uzak olduğu sürece o kadında teselli bulacak gibi gözüküyor..

-özgü_namal-
27-04-07, 20:41
Nasıl bir iş bu anlamadım,arkadasına söz verdi diye sözünü tutması mı gerekiyor? Şu hayatta kim verdiği sözü yerine getiriyor ki Emel getirsin..Hele bu olay da öyle sözle fln olmaz bu işler ya..Ne yani ben söz verdim aman sözümde durayım bebegi Leylaya mı vereyim diyecek..Ben olsam bende vermezdim yani söz versemde yapamazdım yani kim yapar ki?Yasamayan bilemez!!Ayrıca Emel'in bebegi alma gibi bi düşüncesi yoktu Leyla ve Yavuz'un tavırları Emel'i bu noktaya getirdi insanlar birini suçlamadan önce suçu kendinde aramalı!!!

ECE_87
27-04-07, 21:26
merhaba arkadaşlar dünkü bölüm çok güseldi ve leylanın ağlaması sonra emele arsı konusşması umuta her baktıgında beni göreceksin demesi filan o kadar güseldi ki ve sonra bayılmasındada çok üzüldüm ve evet emel çok değişti alinini dediği gibi burnu büyüdü hanfendinin bi tripler bi tripler yani bagirip çağırmalar filan ve ben anlamıyorum yaa leyla dısarda soğukta beklerken selimle konusuyor gayet güleryüzlü bir sekilde sanki orda leyla yokumuş gibi ve leylanın evinde umutun odasında umutun kıyafetini alıp ona sarılması ağlaması o kadar duyguluydu ki ben bile ağladım o sahnede o emel var ya çok sinir oluyorum ona bu kadar duygususz hain bir insan olabilir mi yaa :( ahh leylaaam bu arada eğer yavuz o kadınla müdürle beraber olursa bir darbede laylaya yavuzdan gelir arkadası emelden geldiği gibi.....o zaman ölür leylammm...zaten ölmekten beter etti ya emel onu saolsun....bu arada yangın sahnesinde sanıyorum leyla kurtaracak emelle umutu...yada umutu alıp kaçar inş.

Naz_Elmas
27-04-07, 22:22
iyide emel de çok duygusuzlaştı yani gözlerinin önenünde en yakın arkadaşı dostum kardeşim dediği insan bayıldı ve evine almadı teysesini dinleyip ya da hiç bişey yapmadı bırakın ya çok değişti çok

evet evet çok değişti çoook..

özgü namal kötü kadın rolüne yakışmıyor ya :mad72:

chissil
27-04-07, 23:45
Valla kusura bakmayın 1.si ben arkadaşımı düşünür ve böyle birşey yaptırmazdım,onun bağlanabileceğini düşünürdüm,ki bunu doktor sedat söylemişti ama iş işten geçmişti,Leyla ben başkasına güvenemem demişti... Tabi Emelde taşımayı kabul etti haklısınız ama bu öyle aman sözünü tutmadı denilebilecek birşey değil ben böyle düşünüyorum...Söz verdi vermek zorunda gibi birşey yok bana göre ! Böyle birşey de dostluk falan düşünülemez...ben zaten en yakın arkadaşıma bebeğimi taşıtamazdım ki...Emel en başta tamam söz verdi Leylaların yanında olacağına ama Leyla gitti başka bir kadının çocuğu emzirmesine izin verdi,Emel için bunun ne kadar önemli olduğunu bile bile..üstüne Emeli evden kovar gibi laflar etti...Yavuzun tripleri zaten yeterdi... Gerçi ben en çok Yavuza acıyordum başlarda...Çünkü bu olayı Yavuz en baştan istemedi,çünkü Leyla kadar bencil değildi ve düşündü bu olayın olamayacağını...

Aaa bide Alinin Leylaya acıdığı falan yok...o sadece Emel ve Selimin yakınlaşmasından rahatsız oldu ve emele inat olsun diye leylaya göstermeye kalktı...Birde Leyla bayıldığında Emel onun yanında olmak istedi ama teyzesi işte izin vermedi...zaten herşey onun başının altından çıkıyor...Emelin resmini tv programında göstermeseydi yerleri de bulunamazdı...çok meraklı kadın tvde gözükmeye..! Yavuz-Leyla ilişkisi giderek bozulacak bence...Çünkü Leyla yavuzun dediklerinin tam tersini yapmaya başladı,birde yeni bir kadın çıktı... yavuz leyladan uzak olduğu sürece o kadında teselli bulacak gibi gözüküyor..

sen diyosun ki böyle bir durum başıma gelse (allah korusun) arkadaşımı düşünür ve böyle birşey yaptırmazdım..sağlıklı bir insan bunu düşünebilir haklısın..peki o dönem leyla ne kadar sağlıklıydı?bebeğini yeni kaybetmişti,doktorlar bir daha hamile kalmasının çok tehlikeli olacağını söylemişti ve en kötüsü ölmeyi düşünecek kadar ağır bir depresyon içindeydi ki intihara teşebbüs etti..böyle bir ruh halindeyken (kendinden vazgeçebilecek kadar kötü bir haldeyken) nasıl mantıklı olup emel'in doğmamış çocuğuna bağlanabileceğini düşünüp vazgeçirmeye çalışabilirdi?çaresizlik öyle birşeydir ki en büyük hataları yaptırır insana..leyla'nın en büyük hatası denize düşen yılana sarılır şeklinde emel'e sarılmasıydı..
ben emel'in bebeği verememesine kızmıyorum kızamıyorum..çünkü insan köpeğinden bile ayrılırken kendini kaybediyorken doğurduğundan nasıl ayrılsın?ama emel 30 yaşında,kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olarak bunu araştırmalıydı..en azından çevresindeki annelere sormalıydı,kitaplar okumalıydı,sedat'ı dinlemeliydi..sonrasında ise kararını vermeliydi..evet leyla'yı hayata bağlamak için bi söz vermişti ama bebek enjekte edilmeden sözünden pekala vazgeçebilirdi..araları şimdikinden ne kadar daha kötü olabilirdi ki sonuçta?emel aldığı kararın sorumluluğunu kaldıramadı..ben buna kızdım,kızıyorum..yine bu kararın arkasında duramadığı diğer bir nokta ise(istese de istemese de) bebeğin leyla'nın olduğu gerçeğini kabul edemeyişiydi..sonuçta bebek leyla'nın ise bebeği için neyin doğru neyin yanlış olduğunun kararını tek verecek kişi leyla idi..bebek emzirme konusunda olanda buydu zaten..KENDİ BEBEĞi için karar verdi..evet belki vicdanen emel'e sorması gerekebilirdi ama sormak zorunda değildi..diyorsun ki emel için bunun önemli olduğu bile bile ona sormadı..peki emel leyla için bu bebeğin ne kadar önemli olduğunu bile bile nasıl bu kadar acımasız olabiliyor,umut'u neden leyla'ya göstermiyor??

Nasıl bir iş bu anlamadım,arkadasına söz verdi diye sözünü tutması mı gerekiyor? Şu hayatta kim verdiği sözü yerine getiriyor ki Emel getirsin..Hele bu olay da öyle sözle fln olmaz bu işler ya..Ne yani ben söz verdim aman sözümde durayım bebegi Leylaya mı vereyim diyecek..Ben olsam bende vermezdim yani söz versemde yapamazdım yani kim yapar ki?Yasamayan bilemez!!Ayrıca Emel'in bebegi alma gibi bi düşüncesi yoktu Leyla ve Yavuz'un tavırları Emel'i bu noktaya getirdi insanlar birini suçlamadan önce suçu kendinde aramalı!!!

evet arkadaşım yaşayan bilemez aynı senin,benim ve buradaki pek çok arkadaşın bilmediği ve umarım asla bilemeyeceği gibi..
ve haklısın şu hayatta kimse verdiği sözü tutmuyor o zaman emel de sözünü tutmamakta haklı..zaten leyla ve yavuz da emel'e çok kötü davranıyorlardı..
evlerine almıyorlar,kendi bebeklerini emel'e göstermiyorlardı..e böyle olunca kesin olarak emel bebeği anne ve babasından almalıydı..
arkadaşım allah aşkına leyla ve yavuz bu kadar büyük ne yaptılar da emel bebeği almaya karar verdi?bebekleri ile ilgili aldıkları kararı emel'e danışmamaları mı suçtu?bebekleriyle başbaşa kalmak istemeleri mi?
emel sadece fırsat kolluyordu umut'u almak için emzirme olayıda bahanesi oldu..sonuçta ortada olan bir bebek,kanlı canlı duyguları olan bir bebek!bunlar 30 yaşında insanlar olarak bahsi geçen şeyin misket değil bir bebek olduğunu hatırlayıp konuşarak umut için en doğru şeye karar vermeliydi..emel'in suçu leyla'ya atacak duruma gelmesi için ise leyla'ya kırıldığında ali'ye polisleri yollaması için talimat vermek yerine leyla ile konuşmalıydı!konuşmayı leyla reddetseydi o zaman bence de leyla suçu emel'e atmak yerine kendinde aramak zorunda kalırdı..ama şu anki durumda leyla'nın kendinde arayacak bir kusuru olduğunu zannetmiyorum..

mliSrkan
28-04-07, 00:47
Evet Leyla o anda düşünemedi Emel'i olabilir...Ama Emel de o anda kardeşi dediği insan intihar edecekken,çocuğa bağlanabileceğini düşünemedi ve o kararı verdi...gerçi o karar bile değildi,arkadaşını kurtarmak için ortaya attığı bir fikirdi...daha sonra leyla eve geldiğinde emele demişti bebeğimi taşıyacak mısın..hiçbir zaman düşünmedi Emelin bağlanabileceğini...yada başkasına taşıtmayı...o yüzden de Emel Sedatı ikna etmeye gitmişti...leylaya başka taşıyıcı anne göstermişlerdi,istemedi... O çocuğu Emel doğurdu ve sonradan Leylanın bebeği olarak düşünememesi,bebeğe o kadar bağlanması gayet normal...Bilmem biliyor musunuz ? Yurtdışında taşıyıcı annelik yapan insanlara doğurduğu çocuk gösterilmiyor ! hem de bu işi parayla yaptıkları halde gösterilmiyor ! onlarda bile böyleyken Emel'in bağlanması o kadar normal ki... tabiki ikisinde de suç var...Ben bu olayı verilmiş söz olarak görmüyorum... Nur'unda dediği gibi ne sözler var tutulmayan...bu öyle birşey ki tutulması imkansız gerçekten...Leylanın bayıldığı sahnede Emel yanında olmak istedi ama teyzesi izin vermedi...ayrıca leylanın kocası Emelin başına silah dayamış bir adam...leylanın numara yapmadığına nasıl inanabilir ve evine alabilir ki... selimin bakması daha mantıklıydı... Leylanın o son konuşması yaptığı 2. öyle konuşmaydı...Emelin o an o kararı vermesi en iyisiydi...Çünkü o an anladı gün geçtikçe Umut'u ona göstermeyeceklerini...

neyse fazla kaptırdık kendimizi...bunları dizinin başından biliyorduk zaten...:D

aLiye_
28-04-07, 01:26
Dünku bölumde, icim gitti yani resmen agladim diyebilirim, ya Leyla cocugu icin resmen arabalarda yatiyor, Emel hanim zahmette bulunup bir türlu göstermedi cocugu sinir ya,!, Ali bebegi Leylaya getirirken, kendi kendime Adam insafa geldi dedim, peh o iyi oldu derken, arkadan biri cikti, yani okadar yakinlasmisken cok mu zor, yani Emele diyecek söz bulamiyorum!, asil oda bi yandan hakli, sonucta bebegi dogurdugu icin, haliyle cocuga baglaniyor, ama bu kadar da olmaz, herneyse, gelecek bölumu merakla bekliyorum, belki Emel hanimin akli basina gelirde, Umut disindada bir aile/arkadasi oldugunu
hatirlar!:img-yes:
Son olaraktanda su, Leylanin gercek bir dost/arkadas olduguna gelecek haftada görecegiz, eminimki o odaya girip hem Umutu hemde Emeli kurtarmak icin elinden gelecegini yapacagini düsunuyorum!:img-yes:

chissil
28-04-07, 01:52
Evet Leyla o anda düşünemedi Emel'i olabilir...Ama Emel de o anda kardeşi dediği insan intihar edecekken,çocuğa bağlanabileceğini düşünemedi ve o kararı verdi...gerçi o karar bile değildi,arkadaşını kurtarmak için ortaya attığı bir fikirdi...daha sonra leyla eve geldiğinde emele demişti bebeğimi taşıyacak mısın..hiçbir zaman düşünmedi Emelin bağlanabileceğini...yada başkasına taşıtmayı...o yüzden de Emel Sedatı ikna etmeye gitmişti...leylaya başka taşıyıcı anne göstermişlerdi,istemedi... O çocuğu Emel doğurdu ve sonradan Leylanın bebeği olarak düşünememesi,bebeğe o kadar bağlanması gayet normal...Bilmem biliyor musunuz ? Yurtdışında taşıyıcı annelik yapan insanlara doğurduğu çocuk gösterilmiyor ! hem de bu işi parayla yaptıkları halde gösterilmiyor ! onlarda bile böyleyken Emel'in bağlanması o kadar normal ki... tabiki ikisinde de suç var...Ben bu olayı verilmiş söz olarak görmüyorum... Nur'unda dediği gibi ne sözler var tutulmayan...bu öyle birşey ki tutulması imkansız gerçekten...Leylanın bayıldığı sahnede Emel yanında olmak istedi ama teyzesi izin vermedi...ayrıca leylanın kocası Emelin başına silah dayamış bir adam...leylanın numara yapmadığına nasıl inanabilir ve evine alabilir ki... selimin bakması daha mantıklıydı... Leylanın o son konuşması yaptığı 2. öyle konuşmaydı...Emelin o an o kararı vermesi en iyisiydi...Çünkü o an anladı gün geçtikçe Umut'u ona göstermeyeceklerini...

neyse fazla kaptırdık kendimizi...bunları dizinin başından biliyorduk zaten...:D

sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün :img-hyste harbi çok kaptırdık bi anda kendimi leyla seni emel gibi hissettim heralde :img-hyste

bu kadar gülmenin üzerine sana nasıl laf yetiştireceğim bilemedim valla :img-wink:
ben de zaten ısrarla şunu söyledim evet belki emel leyla sadece kurtulsun diye o lafı söyledi..o lafın o zaman arkasında durmasaydı şimdikinden kötü olamazdı ki araları..sedat'ı ikna etmeden,leyla'ya tekrar tamam demeden herşeyi enine boyuna araştırıp öyle karar vermeliydi..ve malesef madem bi karar verdiysede o kararın getirdiği sorumluluğu almalıydı bunu da yaşına istinaden söylüyorum..
ve yine emel'in haksızlığı burada da ortaya çıkıyor eğer cidden araştırsaydı taşıyıcı annelere bebeklerin neden gösterilmediğini keza anne ve bebek arasında oluşacak bağları öğrenebilir yine fikrini değiştirebilirdi..taşıyıcı annelik konusunda senin,benim hatta belki hiçbirimizin bilgisi olmamasına rağmen anne ve bebeğin bağlandığını,taşıyıcı anneliğe izin verilen ülkelerde bebeğin direk esas aileye verildiğini biliyoruz çünkü dizi başladıktan sonra araştırdık..demek ki bu kaynaklara ulaşmak çok zor değildi emel içinde..işte bu konuda emel haksız..
son bölüm hakkında ne desem yalan olur maç nedeniyle pek fazla izleyemedim sadece sonlarına bakabildim ali'nin leyla'ya umut'u götürdüğü ve emel'in engel olduğu sahneyi gördüm..sadece o sahneye bakarak dahi emel acımasız diyebilirim sonuçta yanında ali,içeride teyzesi ve herkesten öte kendisi var! leyla ise tek başına..bu durumda nasıl umut'u alabilir ya da kaçırabilirdi..belki leyla'nın yanında yavuz ya da bi başkası olsa emel korkup umut'u göstermek istemeseydi haklı olabilirdi ancak şu durumda hiçbir haklı yan göremiyorum..
bayılma sahnesini görmedim ne desem yalan olur emel de muhakkak kendine göre haklıdır..dediğin gibi güvenememiş olabilir..orada acımasızlığını örtecek bahaneler olmuş olabilir ama ali-leyla-emel sahnesinden sonra emel'in acımasızlığını örtecek bahane bulamadım ben..

leyla'nın ilk öyle olan konuşması olarak hangisini kastettiğini anlayamadım ancak şunu biliyorum ki 2.öyle olan konuşma umut'u göstermeyeceklerinin değil kendilerinin umut üzerinde söz sahibi olduklarına istinaden yapılan bir konuşmaydı!sonuçta her çocuk belli yaşa gelene kadar kararları çocukların aileleri verir..leyla ve yavuz umut'un ailesi olduğu için de bu hakkın onların olduğunu gösterdiler emel'e..
belki leyla ve yavuz evlerinin anahtarlarını değiştirseydi ya da arkadaşlarıylayken sırf leyla ve yavuz'u evde bulamadı diye emel bi hışımla yanlarına geldiği zaman güler yüz yerine ne işin var senin burada tavırlarıyla karşılasalardı emel bu şekilde düşünebilirdi ve haklı da olurdu..leyla ve yavuz'un onu hayatlarında istemediğini düşünebilirdi..ancak leyla'nın sen onun teyzesisin ben de annesiyim bunu kabul et demesinden umut'u bir daha göstermeyecekleri yorumunu yapması bence çok ağır,çok çocukça..senin bu konuda ki düşüncene saygım sonsuz ancak ben yine de fikrimin arkasındayım bunların hepsi bahaneydi..leyla'nın umut'u göstermemesinden korkmadı daha ziyade umut'u kimseyle paylaşamayacağını anladı ve bahanesi de hazır olduğu için hiç vakit kaybetmeden istediğini yaptı,yaptırdı..

ébruli
28-04-07, 03:15
valla hem fikir oldugumuz konu yaşamadan kimse bilemez

ama baglanma meselesının olucagını anlamsıtık zaten arada verılmıs bi soz ve umutla bekleyen bi kadın olmasa emel için daha kolay ama
leylanın son sansı bu ve kendı kanından bi bebek bi çogumuz gıdıp evlat edınsınler dedık ama bu farklı bırının kanından bırının karnından çıktı
seçim yapılacak bi konu değil yani

ebru_cenk
28-04-07, 12:24
slm arkadaşlar ben yeniim umaruıım bnede aranıza alırsınız bence bbebek leyalnın leylanın hücreleriii emel çok değiştiiii emelden hç ama hç beklemezdimm

nil89
28-04-07, 13:12
tamam arkadaslar özgü namali cok seviyor olabilirsiniz bende en az sizin kadar seviyorum özgüyü ama özgü baska emel baska
emelin yaptiklarini bir düsünün tamam baglanmis ola bilir ama leyla ona gel beraber büyütelim cocugu demisti ama emel umutu onun elinden aldi
gizli gizli kimligini cikartirdi
polislen takip etirip ellinden cocugu aldi
yavuzu hapise sokturdu ali ve onun yüzünden ölüyodu yavuz
yani leyla gibi bir arkadasa bu yapilmaz
leyla ama halen elektrikler kesildinde emel iyimisin diye soruyo
leyla kac gün disarda uykusuz ac oglunu görmek icin beklerken
emelin keyfi yerinde hic takmiyor onu bayildinda bile
ama korkdu saman nasilda ariyor leylayi tabi egoist isi düstü zaman aklina gelir yani ali gibi bir insanin bile vijdani sizlamisken emel nasil bunlari yapiyor aklim almiyor
bide ayseye kiziyor leylaya yemek götürüyor diye
umutun annesi o olsa babasi nerde,kim
babasiz cocuk olurmu
hele o teyze insallah ölüp gider ya gercekten midemi bulandiriyor
gicik emelde bikere susturmadi o kadini
bence dizide cok emelin yaninda olan var yani selim ne sifatlan konusuyor ki
insallah leyla umutu yangindan kurtarir ve emeli odada birakir baksin kendi cagresine

-özgü_namal-
28-04-07, 14:13
Ne Emelciler Emeli Özgü olduğu için ne de Leylacılar Leylayı Dolunay olduğu için seviyor!!
Herkesin kendine yakın bulduğu karekterler vardır..Ben Emel'i kendime yakın bulduğum için Emel'i destekliyorum aynı sekilde baskasıda Leylay'ı...bu karekter ile oyuncu karıştırma meselesi fazla uzadı bence..çünkü böyle bişey yok!!
Emel bebeği almak için fırsat kolladığını sanmıyorum tamam istiyordu ama Leylaya ihanet etmek son ana kadar aklına bile gelmedi..Alinin tüm ısrarlarına ragmen Emel Leylayı secti,ama insanların sabretme noktası da bi yere kadar bazen en ufak bir tartışma bile insanların kararlarını değiştirmelerine neden olabiliyor...ama biz dediğiniz gibi zaten basından biliyorduk bebek için birbirlerine gireceklerini...Bekleyip görelim derim ben...

sahracı
28-04-07, 16:01
leylaya çok üzüldüm ya bi kerecik görmek için oğlunu neler yaptı..emel kadar vicdansız ve zalim birini görmedim. hadi bi kazık atmışsın zaten çocuğu kaçırıp kapında yatan kalkan leylaya bikere bilemi göstermez insan?? resmen kaçırıyo çocuğu yaa. kusura bakmayaın ama ben emele asla umutun annesi gözüyle bakmıyorum bakamıyorum..değil çünkü. benim gözümde emel blr çiftin daha doğrusu en yakın arkadaşının çocuğu alıp kaçan bi kadın bi hırsız gibi bişey..acaba umutu bi yabancı taşısaydı ve o kadın bebeği alıp kaçsaydı emel gibi emel o zaman da ondan yana mı olurdu yoksa leyladan mı? emel umut için sadece bi yaşam alanıydı. annesi filan değil..leyla haklıydı büyüyünce napıcaksın derken ya leylaya ya yavuza benziycek sonuçta umut..ama bu yangın bişeyleri değiştiricek gibi bakalım..

Pamir
28-04-07, 16:13
leyla'cı biri olarak ben şunu söylemek istiyorum....ve biliyorum ki benim gibi tüm leylacılar da aynı görüşteler:
birim söylemeye çalıştığımız şu ki umut'un annesi leyla babası da yavuz!!! umut kimin genlerini taşıyor?? ilerde allah korusun bir rahatsızlığı olsa tıbbi yönden kim umut'a yardımcı olabilecek??
bağlanma konusunda katılıyorum size arkadaşlar!! mutlaka 9 ay knıyla canıyla beslediği birisine bağlanır insan!! ama şunu da anlayın ki leyla çocuğu emel'den kaçırmadı!!!! leyla annesi emel de teyzesi olacak hep birlikte büyüteceklerdi!!! ne zamanki oyuncağı çalınan şımarık veletler gibi emel benim bebeğim benim bebeğim diye umut'u onların elinden almaya kalktı o zmn başka çaresi olmadığı için leyla çocuğu kaçırmaya kalktı...ne yani 9 ay karnında taşıdı diye yavuz'la leyla her dediğine evet midiyeceklerdi...
emel: niye bana sormadan süt anne buluyorsunuz??
leyla: pardon emelcim kusura bakma.. bi düşüncesizliktir ettim:(
umut büyür birşey ister leyla'dan leyla da almaz...
emel: niye üzüyosun çocuğu leyla bak alır kaçarım çocuğu
leyla: ama emel şımarmasın diye be....
emel: sana ne ya şımarırsa şımarır bana sormadan nasıl hayır dersin ona???
arkadaşlar komik olmayalım... emel umut'un hep yanında olacaktı. bağlandığı çocuk ondan koparılmadı, dışlanmadı emel...hep beraber büyüteceklerdi umut'u.. emel de zamanla teyzeliğe alışacaktı.. kendi çocukarı da olacaktı.. annelik şansı vardı emel'in!!!
teyzesi saçma sapan konuşup durmasaydı yavuz da daha anlayışlı olabilirdi. tamam yavuz biraz sert çıktı emel'e kabul ediyorum ama teyzesi yüzündendi!! bir de o nasıl teyzedir öyle ya!!! taşıyıcı annelik yaptığını duyar duymaz ilk tepkisi anne olacağına çok sevindi diyip durudu. insan bir şaşırır hemen kabullenemez sonraları belki emel'in bağlandığını görünce emel'i destekler. ama bu kadın manyak hemen kabullendi!!!
siz istiyorsunuz ki emel 9 ay taşıdığı bağlandığı için leyla ve yavuz olur olmaz herşeyi ona danışsın herşeye onu da dahil etsin!!! o kadar da değil. emel'in herşeye müdahalesine izin verirlerse nasıl aile olacak bunlar???

Leyla emel'i umut'un teyzesi olarak kabul etti. bir arkadaşın dediği gibi leyla arkadaşları ile oturuyorken psikopatlar gibi umut'u emzirmeye geldim diye sohbet'i sabote etmesine sesin,i çıkarmadı güler yüzle karşıladı onu... ama emel BENCİLİN TEKİ... sadece kendisine ait olmasını istedi....

Pamir
28-04-07, 16:22
Ayrıca hukuken çocuk emel'in denilip duruyor ya... bir hukuk öğrencisi olarak şunu belirteyim size...
hukukun doğuran kişi annedir demesinin sebebi karnında taşıyanın ona bağlanması değildir.. bebeğin, salgıladığı birtakım hormonlarla gelişimine yardımcı olması da değildir!!!!
sebebi şudur: bebeğin babası konusunda tartışmalar olabilir... çünkü anne kocası dışında biriyle de beraber olmuş olabilir ve çocuk da bu beraberlik neticesinde meydana gelmiş olabilir..
ama anne karnında taşıyandır.. çünkü ister A şahsıyla ister B şahsıyla birlikte olsun babası kim olursa olsun o zamanın hukuk mantığıyla sonuçta anne bebeği karnında taşıyandır.. bu böyle kabul ediliyordu çünkü aksi bir durumu düşünmek fıkralara konu olacak nitelikteydı. hatırlarsanız öyle bir fıkra vardı... kadın bu çocuk ne zaman oldu bilmiyorum sanırım onun annesi ben değilim diyordu... ve herkes gülmekten ölüyordu buna..
kanun kanun deyip duruluyor ya.... şimdiki medeni kanunumuzdan bir öncekinde erkek evin reisidir, kadın kocasının rızası olmadan çalışamaz gibi ibareler yer alıyordu..
yani bilim ilerledikçe, zaman geçtikçe kanun çağın gerisinde kalıyor... bu de kanunda değişikliği gerektiriyor...
bence taşıyıcı annelik bizde de düzenlenmeli... ve bu şaçmalıklara bir son verilmeli!!!!!

ebru_cenk
28-04-07, 18:59
:good: arkdaşlar bence leyla çocuğun annesi çok mantıklı onun hücreleri ama ben emelede hak weriomm tamma bağlandıı ama leyla ona brrber büyütelim dediii
ama emel kabul etmediii emele bu bölümd eöle çok sinir oldum kii inananamdım leyla halendaha kardeşliğe güwenio ama emelin gözü umuttan başaksını görmiyorrrr ali bile göstercekti ama gıcık emel göstermeidi emele gıcık diorum ama dizi icabı gerçekte sewiorumm ama leyla byaıdı orda barışcaklar zannettim ama salak teyzesi numara dedi atamam teyzesinin anlıorum emell geçmiş günleirn hatrına neden eweine adlmadı beebekkkkk leylanınn emelde eski emel olsunn

merhem
01-05-07, 11:09
Ooo Birkac gun ugramadim bura degisik seylerkonusulmustur diye dusundum
Ama saniyorum arkadaslar bizler dizibitene kadar emel anne leyla anne diye tartismaktan baska birsey yapmayacagiz..
Bende uyayim bari size :) Leyla annesi leyla :)

t-o-r-t-u-r-a
01-05-07, 12:49
ya neler olmuş ya yarıya kadar izledim daha izleyemdim hastaneye gitmek zorunda kaldım yangın falan dyorsunuz of hepsini kaçırdım desenize nasıl çıkıyor yangın birimi çıakrtıyor yoksa kazayla mı çıkıyor neler oluyor arkadaşlar

snm_b
01-05-07, 17:51
Ooo Birkac gun ugramadim bura degisik seylerkonusulmustur diye dusundum
Ama saniyorum arkadaslar bizler dizibitene kadar emel anne leyla anne diye tartismaktan baska birsey yapmayacagiz..
Bende uyayim bari size :) Leyla annesi leyla :)

bencede bu hep tartışılacak çünkü bu sorunun net bir cevabı yok bu sorunun cevabı her insanın kendine kalmış ama yasalar emelin diyor bende emelde kalmasını istiyorum leyla içnde üzülüyotrum ama karşıdan onu karnında hissetmeden annelik olmaz diye düşünüyorum

chissil
01-05-07, 18:59
umarım güzel bir bölüm olur..
özetten anladığım kadarıyla güzel bir bölüm olacak gibi..ancak konu artık kendini tekrarlamaya başlıyor bence..dizi umarım fazla uzatılmaz.. :img-blush

ozandeniz
01-05-07, 19:00
ne biçim özet yazıyor bunlar ya.
bölümün sonunda ne olucağı yazılır mı hiç! hangi dizide böyle olur.
iyi! ali babalığı reddedicekmiş, ee?? eesi bu kadar. özette ne olucağı yazıyor. çok sıkıcı bi durum. heycen denen şeyden eser kalmıo hep bunlar yüzünden!
hiç iş bilmio mu bu insanlar, heycan olsun diye dizi tutsun diye biz burda dua ediyoruz, onlar hiç bir şeye özen göstermiyor......

__SEYMEN__
01-05-07, 19:06
valla tam bir kısır döngü haline gelecek galiba ali geri verecek yavuzlara iyi de gene mahkemeye bile gitseler sonuçta annesine verilmez mi el kadar çocuk bilmiyorum ya sanki konusu gitikçw saçmalaşıyor ama yinede sonuna kadar tkipçisiyim

luciapink
01-05-07, 19:10
merhaba arkadaşlar
foruma ne zamandır uğramadığım için geçen haftaki bölümün yorumunu deil bu haftakinin yapıyım kesin leyla camı falan kırar yada kapıdan bacadan bi şekilde eve girer umutu alır emeli uyandırır bir şekilde kurtarır belki yeniden arkadaşlıklarının kıvılcımlarını atarlar ve yavuzun sonunu pek hayırlı bulmuyorum okadınla kesin bişeyler olur çünkü leylaylada arası pek iyi deil bakalım bu hafta neler olucakk...

-özgü_namal-
01-05-07, 19:52
off olaylar neden hep basa dönüyor anlamıyorum...eger böyle olacaksa diziyi bitirsinler!! senaristler konu kıtlığı cekiyor belli...aliden zaten böyle bekliyordum kıskançlıktan baska yaptığı bişey yok.babalığı reddederek emelden aklı sıra intikam almayı düşünüyor....

__SEYMEN__
01-05-07, 20:02
evet ya daha farklı açılara dökebilirler aslında tamam ilk defa böyle bir konu işleniyor ama yani bence yapılabilecek çok şey var ben leylayla emelin arkadaşlıklarına hayran oldum diziyi izlerken keşke yendien öyle olsalar

luciapink
01-05-07, 22:37
bence de senaristler konu bulma kıtlığı yaşıyor dizi ilk başlarda ne kadar güzeldi kaliteli bir yapımdı konusu diğer filmlerden farklıydı çünkü silah falan yoktu aşk vardı dostluk vardı sıcak bir aile ortamı vardı ama daha sonradan işin içine silahlar girdi aldatmalar kaçırmalar bıçaklanmalar girdi dizinin diğer dizilere göre bir farkı kalmadı bir ayrıcalığı kalmadı ee dizinin konusu neydi taşıyıcı annelik bir süre sonra bebeğin birinde kesin kalması gerekir senaristler de haklı çünkü dizinin konusu kısıtlı insanlara da dizinin konusu böyle söylenmişti o yüzden yapcak bişileride yok adamların mecbur çocuğu birinden alıp diğerine veriyolar ama en kısa zamanda artık birinde kalsın özellikle emelde....

burcuuu
01-05-07, 22:59
Bnce de bebeğin uzun süreLii oLarak birinde kaLmasıı qerek..
Bir EmeL bir LeyLa oLmuyor.. Umut sürekLi eL değiştiriyor..
Şu an için EmeL ama LeyLa sürekLii peşinde ve aLmak için uğraşıyor.. Mahkeme fLn oLsn.. Bebeği yasaL oLarak aLmaya çaLışsınlar..
Test fLn yapıLsn.. SürekLii birinin kaçırmasıyLa oLmuyor..

luciapink
01-05-07, 23:03
Bnce de bebeğin uzun süreLii oLarak birinde kaLmasıı qerek..
Bir EmeL bir LeyLa oLmuyor.. Umut sürekLi eL değiştiriyor..
Şu an için EmeL ama LeyLa sürekLii peşinde ve aLmak için uğraşıyor.. Mahkeme fLn oLsn.. Bebeği yasaL oLarak aLmaya çaLışsınlar..
Test fLn yapıLsn.. SürekLii birinin kaçırmasıyLa oLmuyor..

ilk önce zaten leyla ve yavuz mahkemeye başvuracaklardı ama bu mahkemede velayetin emele vereceği söylenildi ya da mahkemenin yıllarca uzayacağını testle olacak falan bir şey deil çünkü onların yaptıkları türkiyede yapılan bir uygulama değil o yüzden yasal yollarla leylaların çocuğu alma şansı çok düşük bu nedenle onlarda kısa yolu bebeği kaçırmayı düşünüyolar...

-özgü_namal-
01-05-07, 23:05
dizinin aslında çok farklı bi konusu vardı senaristler ve kanal bunu iyi degerlendiremedi diziyi halka iyi pazarlayamadılar..dizinin arkasında durmadılar tanıtımı reklamı yapılmadı..şimdi de zaten konusu bile yok..her hafta bebek birinde heycanı kalmadıki işin...artık dizisi sırf özgü var diye izliyorum yoksa çoktan bırakmıştım!!

burcuuu
01-05-07, 23:46
ilk önce zaten leyla ve yavuz mahkemeye başvuracaklardı ama bu mahkemede velayetin emele vereceği söylenildi ya da mahkemenin yıllarca uzayacağını testle olacak falan bir şey deil çünkü onların yaptıkları türkiyede yapılan bir uygulama değil o yüzden yasal yollarla leylaların çocuğu alma şansı çok düşük bu nedenle onlarda kısa yolu bebeği kaçırmayı düşünüyolar...

SaoL.. BunLarı biLiyorum ama ne biLiim.. farkLıı bişiLer yapsınLar istiyorum.. SürekLii bebeği kaçırmakLa oLmuyor ki... !!

luciapink
02-05-07, 00:00
dizinin aslında çok farklı bi konusu vardı senaristler ve kanal bunu iyi degerlendiremedi diziyi halka iyi pazarlayamadılar..dizinin arkasında durmadılar tanıtımı reklamı yapılmadı..şimdi de zaten konusu bile yok..her hafta bebek birinde heycanı kalmadıki işin...artık dizisi sırf özgü var diye izliyorum yoksa çoktan bırakmıştım!!

aynen sana katılıyorum canım artık olayların nereye varacağını tahmin edebiliyorum yani dizinin belli bir konusu kalmadı artık senaristlerin durumu iyice toparlaması gerek böyle giderse dizinin hiç reytingide olmıycak diziyibir final yaptırmayıp bitiricekler yada hemen bi tane öylesine final bullup bitirecekler...

luciapink
02-05-07, 00:01
SaoL.. BunLarı biLiyorum ama ne biLiim.. farkLıı bişiLer yapsınLar istiyorum.. SürekLii bebeği kaçırmakLa oLmuyor ki... !!

işte canım artık yapılacak seyirciye sunulacak bir konu kalmadı o yüzden sürekli bebek birilerinde kalmak zorunda elden ele umut gitmek zorunda yoksa dizi biter ve bu gidişle de öyle olacağına benziyor...

busegurses001
02-05-07, 13:52
fragmanı şimdi gösterdiler emelin evinde yangın çıkıyodu leyla da ağlayarak bakıyodu zaten sadece yangın sahnesini gösterdi ya ben artık bu diziden sıkılmaya başladım hiçbişey olduğu yok uzattılar da uzattılar ilk başlarda çok büyük fanatiğiydim ama artık sıkılarak izliyorum ortada ne konu var ne bişey bebek emelden leylaya leyladan emele gidip duruyo zaten başka nasıl uzatabilirler ki en kısa zamanda bitirmeliler bence zaten bu reytinglerle çok fazla yayınlanacağını tahmin etmiyorum

sahracı
02-05-07, 14:37
yaa biri şu emeli gitsin dürtsün ya yangın çıkmış saf saf uyuyo hayret bişey..leyla'ya dua etsin yine. her zamanki gibi leyla onu kurtarıcak..tabi bu emelin nankörlüğünü değiştirmiycek ama neyse..

emoss
02-05-07, 15:24
Hukuken cocuk yuzde yuz emelde kalacak... o her yerde ayni ister turkiyede ister avrupada olsun... bir bebek hayatta anneden ayrilmaz... tabi anne cocuga bakamasa ayri konu...

Artik konusu cok yorucu olmaya basladii... emeli iyice kotu yapti bu senastler
leyla hakli olsun diye.. cok sacma bence... bir an once bir kac ay falan daha gecsin ve ondan sonra yavas yavas leyla ve emel barisinlar... ve kou yine olmaya baslasin... boyle sacma sacma kavgalari koyupta ozaman hic daha umut olmaz onlar daha barismasi icin...

Ve bence su yavuz leylayi aldatir gibime geliyor su kadinla... ama yanliyorumdur umarim..

aLiye_
02-05-07, 16:33
Fragmani gördumde, oof Allahim o nasil jenerik öyle?:img-yes:
icim gitti valla, Leyla kesin iciriye gitip, Hem Umutu hemde Emeli kurtaracak, bakalim bundan sonra Emelin tepkisi neolcak:img-yes:

snm_b
02-05-07, 23:07
ben emel ve leylanın birbirlerine karşı bu kadar ileri gidebileceklerini düşünmemiştim emel leyla bayılıyo yanına gitmiyor(tabi teyzesinin etkisini yok saymayız ve gitmediği için ac çekiyor) leylada yangından sonra umutu alıp gidiyor bence arık kendilerine gelsinler onlar iki iyi arkadaş ve onların dostluklarını izlemek çok zevkli bu arada ali umutun babası değilim diye mahkemeye verecekmiş emeli hem emele sormadan umutu onların üzerine nüfusa kaydettirdi emeli umutu alması konusunda yüreklendirdi şimdi emeli sırtından vuruyor iyiki emel aliyi affetmemiş o çıkarı oldumu dost

nazlikiz
02-05-07, 23:51
ayy yangin var yaa nolacak acaba üff yarina kadar nasil sabredicem yaa emelle umuta bisey olmasa bari her iki dizimde yarin cok heyecanli iple cekiyorum vallahi

ben emel ve leylanın birbirlerine karşı bu kadar ileri gidebileceklerini düşünmemiştim emel leyla bayılıyo yanına gitmiyor(tabi teyzesinin etkisini yok saymayız ve gitmediği için ac çekiyor) leylada yangından sonra umutu alıp gidiyor bence arık kendilerine gelsinler onlar iki iyi arkadaş ve onların dostluklarını izlemek çok zevkli bu arada ali umutun babası değilim diye mahkemeye verecekmiş emeli hem emele sormadan umutu onların üzerine nüfusa kaydettirdi emeli umutu alması konusunda yüreklendirdi şimdi emeli sırtından vuruyor iyiki emel aliyi affetmemiş o çıkarı oldumu dost

yanliz son söyledigin sözde ali baristiklairni düsünüyoodu ondan böyle yapti emelde yok bosanicaz diyince direk olarak bu yola bas vurduu

burcuuu
03-05-07, 22:47
BaşLığımız 2.sayfaya düşmüş.. :icon_sorr

Heyecan fLn oLmayınca böLümLerde fazLa iLqiLenen dE yok tabi..

EmeL ve Umut kurtuLdu.. BöyLe oLucağı beLLiydi zaten..
LeyLa aLdı Umut'u ve qitti.. Şİmdi kaçırma sırası EmeLde..:img-hyste

YaLnız Yavuz'un UmutLa konuşması çok hoşuma qitti.. :img-wink:

merhem
03-05-07, 22:49
Leylanin umutu cikarip sonra girip emele yardim etmeye calismasi ne guzeldi
burcucum koptum evet bir emel bir leyla bir emel bir leyla
bari biraz degisiklik yapsinlar bir aliii bir yavuzz diye aa olmuyor ama hep emel hep leyla:)

burcuuu
03-05-07, 22:55
oLabiLir asLında.. değişikLik açısından..

Şimdi bakaLım Umut nereye qidicek.. Kaçmayı pLanLıyorLar ya..

Çocukun daha bebekken qörmediği yer kaLmayacak.. :img-hyste :img-hyste

ebru_cenk
04-05-07, 00:26
leylam benim yaa canım nasıl wredi ağlıot6dum biliorum aramzıda emlevciler war ama bebek leylanın onun hücreleri kardeşlire güweende leylaaaa

sude_19
04-05-07, 00:29
helal olsun Leyla'ya BENCİL EMEL'e fırsat vermedi, o bebek onun ve haklıyken haksız yere düşmemeli, o bebek onun ve kanun yoluyla bebeğini almalı. Sabret Leyla'cım bebeğine kavuşacaksın.

ebru_cenk
04-05-07, 00:34
Arkdşlar Emele Inanamiorum Emelin Gözü Uuttan Başkasini Görmüyor Eyla Canim Neler Yaptiii Ama Ben Leylanin Yeriende Olsam Kaçardim Emel Leylaya Göstyeririm Senin De çocuğum Deimedi

sude_19
04-05-07, 00:34
yazıklar olsun YAVUZ'a karısını böyle bir durumda nasıl yalnız bırakıp gider, nasıl evliliği için şüpheye düşebilir,

o bir anne ve ne yapıyorsa bebeği için yapıyor, ne yapıyorsa haklılığını bildiği için yapıyor, kanunlar yoluyla olsun istiyor, kaçarak yaşamak istemiyor, çünkü kaçması için sebep yok, o çocuk onun bebeği, annesi Leyla ve elbetteki onunla kalmalı.

stormy
04-05-07, 00:41
yazıklar olsun YAVUZ'a karısını böyle bir durumda nasıl yalnız bırakıp gider, nasıl evliliği için şüpheye düşebilir,

o bir anne ve ne yapıyorsa bebeği için yapıyor, ne yapıyorsa haklılığını bildiği için yapıyor, kanunlar yoluyla olsun istiyor, kaçarak yaşamak istemiyor, çünkü kaçması için sebep yok, o çocuk onun bebeği, annesi Leyla ve elbetteki onunla kalmalı.

Son sozleri cok kiriciydi Yavuzun..kiz sevgiden suphe ettigini soylediignde sok oldu..ya obur taraftanda Emel hastanede halen kendine gelememis, teyzeside bir tuhaf, makyajini bile eksik etmemis, sikir sikir giyinmis suslenmis.pess..endiselenme oyle oluyorsa iyiymis...Bu dizideki problem tipler. Ali, Yavuz ve Teyze iste..onlar karistiriyor ortaligi..

snm_b
04-05-07, 01:00

ben yavuzu bu konuda haklı buluyorum baştan beri hep leylaya destek oldu çocuğunun olmamasına bile razıydı sonra taşıyıcı anne konusunda başka bir kadın buldu yine istemedi şimdi leyla umut yok diye eve gelmiyo bahçelerde bekliyor evde olsada devalı ağlıyo sonra umut elindeyken kaçma fırsatı varken yavuza hiç sormadan umutu götürüyo yavuz leyla oğluyla olsun diye emeli bile rehin aldı

bu bölümde leylanın önce umutu alıp sonra emeli almaya gitmesi çok hoşuma gitti nede olsa emel ölse umut ona kalacak ama neyseki henüz bir birlerinden okadar nefret etmiyorlar emel çok fazla uyudu bana biraz abartılı geldi nurana çok üzüldüm bankacı kadın ismi aklıma gelmiyo evlenme teklifini kabul etmemesi lazım sonra adem ne nuranla nede onla yalnız kalıp sürünmeli ali çok sinir biri oldu selim bey çok iyi leylayı takip ettirdi leyla umutu geri vermese bile gitmelerine izin vermezdi artık emelle leyla barışsın ben onları birlikte görme istiyorum ama umut sadece birinde kalacaksa bu kişi emel olmalı diye düşünüyorum ama ben leylanın yerinde olsaydım çocuğumuda alır yurt dışına giderdim

gzd_gzd
04-05-07, 12:37
tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
3 Mayis 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 12,30 33,40
2 Doktorlar [net] Show 8,40 23,60
3 Maskeli Besler ''intikam Pesinde'' (t.s) [ Kand 6,10 16,90
4 Sagir Oda [net] Kand 5,80 17,60
5 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 4,30 11,50
6 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,10 18,00
7 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,00 17,70
8 Kaybolan Yillar [net] Star 3,60 10,00
9 Bebegim. [net] Atv 3,30 10,10
10 Kader [net] Star 3,30 9,60
11 Atv Spor Haberleri Atv 3,20 11,90
12 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 3,00 13,30
13 Trt Ana Haber Bulteni Trt1 2,80 10,70
14 Spor Gundemi Kand 2,80 10,50

Tele - Barometre
3 Mayis 2007 Perşembe
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 13,80 38,00
2 Doktorlar [net] Show 8,40 23,00
3 Maskeli Besler ''intikam Pesinde'' (t.s) [ Kand 5,80 15,60
4 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 5,70 15,10
5 Sagir Oda [net] Kand 4,40 13,80
6 Kaybolan Yillar [net] Star 4,40 12,00
7 Kader [net] Star 3,80 11,30
8 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 3,30 15,30
9 Sabahlarin Sultani [net] Kand 3,10 24,10
10 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,10 14,50
11 Bebegim. [net] Atv 3,10 10,00
12 Soray Uzun Yolda [net] Kan7 3,10 8,60
13 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 3,00 16,80
14 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,90 13,90
15 Trt Ana Haber Bulteni Trt1 2,50 10,20

eskidekal
04-05-07, 13:44
misafir durumları yüzünden yarım yamalak seyretsemde güzel bi bölümdü leylacım hala emel i düşünüyo onu kurtardı sonra bide hastaneye gidip durumunu soruyo onu hiç bırakmadı hala kardeşi gibi görüyo ama emel ona yapmadığı şeyi bırakmadı hiç haketmiyı leylanın bu iyiliğini.
zavallı leylacım umut elindeydi istese heryere gidebilirdi ama yine eskisi gibi olcaktı bi şekilde buluncaktı ve haksız duruma düşücekti o yine oğlunu düşünerek yasal yollrdan birgün kavuşma umuduyla oğlunu verdi.
ne kadar leylaya hak versemde yavuzuda haklı bulmuyo değilim o oğlu ve karısı için ne fedakırlaklara katlandı hapislerde yattı herşeyi bir anda elinin tesiyle itti sırf bir aile olup mutlu olmak için , leyla en azından fikrini söyleyip yavuzada danışarak böyle bişey yapmalıydı
bir anda sinirlenip gitti ama onlar kopamaz birbirlerinden tabi yavuzun ptronu alev bişeyler yapmazsa...

-özgü_namal-
04-05-07, 15:16
dünkü bölüm hiç heycanlı değildi izlerken çok sıktı.dizide hiç aksiyon yok bi yangın sahnesi yapmaya calıştılar gecen hafta o kadar..
bu bölümde emel nerdeyse bölümü hastanede yatarak bitirdi..pek göremedik bu bölümde..:D leyladan hiç ummazdım umutu emele vereceğinden ama yaptı..özette ali babalık davası acacak yazıyordu ama olmadı özet bölümden önce gidiyor masallah:D:D
bide şu keremin hastalığı çok sıktı ya nerdeyse 5 bölüm oldu hala gecmedii ne gecmez hastalıkmış 1 ay:img-hyste :img-hyste
yavuzla leylanın arası iyice bozuldu..yavuz git gide o yanında calıştığı kadınla bişeyler yasayacak bunun sinyalleri verildi..ama yavuz tepkide biraz abarttı sanki sonuçta leyla kötü bişey yapmadı?

sahracı
04-05-07, 16:28
emel gerçekten çok bencil. leyla onu kurtarıyo o kurtarmasaydı diyo böyle bi nankörlük görmedim. leylaya bi yandan hak veriyorum kaçma kovalamacayla yaşamak istemiyor ama yavuzu da anlıyorum uzun yıllar uğraşmak istemiyo oğlunu görmeden nasıl yaşar ikisi de..umutun emele anne dediğini görünce pişman olucaksın dediya leylaya o çok kötüydü bence.haklı çünkü..bence gidişat yıl atlamasına gidicek gibi..dava sürücek umut büyüycek filan gibi geliyo bana..ama yavuzun son ettiği sözler biraz ağır kaçtı evet..ama dediğim gibi ikisine de hak veriyorum valla ayıramadım..aaa alinin de gözü açıldı nihayet rahşanın çıkarcı biri olduğunu anladı nihayet..sinir oluyorum o kadına..çıkarı kimden yanaysa onu destekliyo.ali en doğrusunu yapıcak dava açıp bence..en başta yapması gerekirdi ya neyse..

ebru_cenk
04-05-07, 19:07
Bu Bölüm O Kdr Güzel Değildi Yaa Emel Kaç Saat Uydu Bitek Yere Düştü Leyla Hemen Kurtardi 5 Saat Uyudu Yavuzada Yaziklar Olsunnn Leyla Nasil Werdi Umutu Ama Emel Ne Kadar Bencil Olmuş Yaaa Kurtarmasaydi Dedi Akrdeşinde Ama Elyal Ansil Werdi Bence Artik Emelin Göstermeis Lazim Bide Dizi 5 Yil Sonrasina Walan Giderse Iğrenç Olur Yavuz Ve Alev Arasinda Bişey Olcak Bence Leyla Kendini Intar Etse Emel Pişman Olsa Yavuzda Ama Leyla Sonra Iyileşse Gibi Vs..... Bide Oo Emelin Teyzesine Sinir Oluorummm Kime Işi Düşerse Onn Tarafina Geçioo

emoss
04-05-07, 20:05
Ben oncelikle dunku bolumu beyenmedim...

Emel butun bolum boyunca uyudu...

Tabiki leyla ve Yavuzu anliyorum mutlu oldular.. ama cok asiri derecede.. sacmaladilar... Umut geldihi vakit sanki dunyada tek onlarin cocuklari var.. herneyse mutluluklarina veriyorum..

Lelya avkata gittihi vakit avkatin ona bebeyi al git demesini cok sacma bolumdum.. hukuku bilen biri icin cok sacma bir sozcuk... herneyse

Bide yavuzun calistihi sirketen hic birsey anlamadim tamam arkadasin orda yuksek bir makamda olabilir ama bukadarda olmaz diyorum... istedihin zaman gel istedihin zaman git istedin zaman birak istedin zaman basla..nerde gorulmus boyle sirkett...

daha oncede yazmistim.. sanki aralarinda birsey olacak yavuz ve alevin ama umarim olmaz..

Ali neden bukadar tiripleniyor anlamadim.. oda gitikce sacmaliyor..

__SEYMEN__
04-05-07, 20:48
ya bn dün izleyemedim ama herkesin ortak kanısı sanırm bölümün saçma oludğu bebeğimin konusunu gittikçe zora sokuyorlar atık kısr döngü haline gelecek emel leyaladan leyla emelden bebğğ kaçırmaya çalıacak falan ma başka nasıl yapabilirlerki konusunu ama herşeye rağmen gene iyi reytingler

bu arada yavuz leylaya ne dedi ki bu dizide en sevdiğim karakter leyla ya çok iyi yürekli baştan emeldi ama onra sonradan yaptıklarından sonra sırf çocuk meselesi değil iyice bencil oldu leylayı artık umursamıyor

pelosh
04-05-07, 22:23
tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
3 Mayis 2007 Perşembe
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 12,30 33,40
2 Doktorlar [net] Show 8,40 23,60
3 Maskeli Besler ''intikam Pesinde'' (t.s) [ Kand 6,10 16,90
4 Sagir Oda [net] Kand 5,80 17,60
5 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 4,30 11,50
6 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,10 18,00
7 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,00 17,70
8 Kaybolan Yillar [net] Star 3,60 10,00
9 Bebegim. [net] Atv 3,30 10,10
10 Kader [net] Star 3,30 9,60
11 Atv Spor Haberleri Atv 3,20 11,90
12 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 3,00 13,30
13 Trt Ana Haber Bulteni Trt1 2,80 10,70
14 Spor Gundemi Kand 2,80 10,50

Tele - Barometre
3 Mayis 2007 Perşembe
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 13,80 38,00
2 Doktorlar [net] Show 8,40 23,00
3 Maskeli Besler ''intikam Pesinde'' (t.s) [ Kand 5,80 15,60
4 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 5,70 15,10
5 Sagir Oda [net] Kand 4,40 13,80
6 Kaybolan Yillar [net] Star 4,40 12,00
7 Kader [net] Star 3,80 11,30
8 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 3,30 15,30
9 Sabahlarin Sultani [net] Kand 3,10 24,10
10 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,10 14,50
11 Bebegim. [net] Atv 3,10 10,00
12 Soray Uzun Yolda [net] Kan7 3,10 8,60
13 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 3,00 16,80
14 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,90 13,90
15 Trt Ana Haber Bulteni Trt1 2,50 10,20

gössde'cim reytingler icin tsk... ben hic begenmedim reytingleri :(

burcuuu
05-05-07, 01:04
ÖnceLikLe dünkü böLümü hiç beğenmedim ki sonunu da izLeyemedim..
Çünkü uyuya kaLdım.. OoOf be.. Saat 22:00 dn snra dizi izLemek
zor qeLiyor.. cuma qünü hariç.. ;)

EmeL yanqından LeyLa sayesinde kurtuLdu.. O bir yetişkin ve yanında da
Umut vardı.. Umut daha çok etkiLenmeLiydi yanqından bnce..
Ama onun bişiyi yoktu ve EmeL saatLerce uyudu..
bunu qereksiz buLdum kii bu hafta onu ayakta qörüceğimizi
sanmıyordum..

LeyLa Umut'u kaçırmadı ve tekrar EmeL'e qetirdi..
Şaşırdım açıkcası..
Ama doğruyu yaptı bnce.. Kaçarak bir yere varıLmıyor..
hakkını qerekLii yoLLardan arasın ve qerekiyorsa kazansın da..
Ama bn Umut'u EmeLLe daha iyi qörüyorum.. =))

ALi çok kızqın ve Umut konusunda LeyLa'ya yardım edicek bnce..
SeLim'dn de kıskanıyor zaten.. Kesin yapıcak bişiLer..

Bn ALev'de bişiLer hissediyorum Yavuz'a karşı..
AraLarında bişi oLabiLir.. Yavuz LeyLA'ya kızqın..
Bir anLık kızqınLık..kırqınLıkLa ALevLe birLikte oLabiLir
qibime qeLiyor ama diLerim oLmaz..

ReytınqLerde düşük.. KV bizi fazLa etkiLemiyor bnce..
Ama neden böyLe oldu ki.. Tabii herkes sürekLii kaçışLardan sıkıLdı..
izLemek istemiyor..

_supermarried_
06-05-07, 00:42
biraz sıkıcı,biraz saçma,biraz güzel,biraz da anlamlı bi bölüm oldu.bence son 7 haftadır olan en anlamlı bölümdü bu.

bu bölümde gerçekten ben kimin arkadaş olması gerektiğini anladım hem de çok iyi anladım.leylaya güveniyordum hala güveniyorum yangında emeli bırakabilirdi yardım etmeyebilirdi daha kötü şeyler yapabilirdi ama leylanın yüreği hala sevgiyle dolu hala duyguları var hala düşünüyor onu düşünmeyen insanları...emel bu bölüm çok fazla yattı çok uyudu.yorulmuştur o da..

selimin eski günleri hatırlaması renk katmış ama bana bişey ifade etmedi.1.sinde sevdiği kadını kızını kaybediyordu 2. sanırım yine sevdiği bi kadın vardı aynı yerde.bundan çıkarılacak anlam selim emelden hoşlanıyor.ama leylanın peşine adam takması çok saçmaydı hoşuma gitmedi.

alev yapışkan bir madde.kesin aralarında bişeyler olucak yavuzla.yavuza güveniyordum ama artık değil.demekki o karısını çocuk için seviyormuş.ben olsam kızsam da destek olurdum leyla haklıydı.

alinin babalığı reddini göremedim çok güzel özet çıkarıyorlar 7 tane senarist hangisi ne yapıyor anlamadım...

emel yine aynı emel.insan biraz ders çıkarır leyla getirdi kucağına verdi bebeği.hala gözü umuttan başkasını görmüyor.dış dünyadan çok fazla uzak.bunu rahşanın çocukluğunu anlattığı yanlızlık olaylarına bağlamıyorum.umut yokken leylayla çok iyiydi.ben emeli haksız buluyorum tek yöne doğru hareket ediyor.fazla uçuyor bence uçmasın daha fazla.dikkat etsin olaylara katılsın tek yöne gitmesin..

leyla işte asıl kahraman.kaçmayacağını biliyordum ama gidip te emele vereceğini sanmamıştım oğlunu.bence iyi yaptı.asıl ''dostluğu'' gösterdi.yasalarla almak istedi inşallah alır.kaçmak istemedi zaten kaçarak biyere varılmazdı onun için.biraz daha uzun süre bekleyecek ama sonucu iyi olacak umarım.emele o kadar anlamlı söz söyledi o ondan bişey çıkaramadı pes diyorum.leyla gibi bi dostum olur inşallah benim de.leyla hiç bencil değil.hem de hiç..

ben bu bölümde bencilliğin,dostun kimin olmaması gerektiğini gördüm.birkez daha tanık oldum.bu dizi bana benim adıma çok pay çıkarıyor.reytingler düşük şaşırmıyorum hiç.alışkındık buna yine alışmalıyız.halkın silahlardan kurtulup daha güncel olaylara dizilere bakmasını istiyorum ama olmuyor..istemekle olmuyor hiçbişey...

rahşan=ali bunlar bence ortalığı karıştıran malzemeler.özellikle rahşan.cinnet gibi bi kadın allah kimsenin başına onun gibi bi insan vermesin..

-hobgoblin-
06-05-07, 20:06
arklar bn son bolumün son kısmını zıleyemedım de bana anlatırmısınız?bu arada yorumları okudum super bnı de aranıza alırsanız sewnırım ben elif:happy0064 ayrıca Barış Falayı da cok sewıommm:img-in_lo

ferdacikot
08-05-07, 15:47
Ben hiç öyle düşünmüyorum.Her canı istediğinde teyzesini susturup bildiğini okuyabilen biri Leyla bayılıncada teyzesini dinlemeyebilirdi.Ama Leyla yangında sıralama yapmak zorunda idi ve sonuçta umuttan sonra leyla için tekrar geri döndü.Hastanede onu yalnız bırakmadı ne olursa olsun kardeşlik vazifesini yaptı,emel iyileşince yüreği sızlasada kocasına rağmen umutu geri götürdü.Emel tüm bunlardan sonra ne dedi....Kurtarmasaydı....

(BuRcUu)
08-05-07, 23:57
fraqmanı qören oLduysa önceki sayfaLarda yazmıştır zaten..
sanırım şu an için fraqmanı izLeyen yok..

arkadaşLar Lütfen tek cümLeLik msjlar yazmayaLım..

__SEYMEN__
09-05-07, 09:32
ben izledim:happy0064 :happy0064
yarısından başladım izlemeye ama şöyle özetleyeyim ali bebeği leylaya veriyor emel deliriyor ali emele bir kağıt gösteriyor sanırım umut bir süre leylada kalıyor ondan sonra tekrar emele geri veriyor emel o köydeki adama sarılırken gösteriyorlar birde yavuz iş yerindeki patronuyla yemek yerken leyla görüyor

leyla için gene hüüzn dolu bir bölüm olcak:img-cool2

ebru_cenk
09-05-07, 11:38
arkdaşlar yavuz ve alev beraber aytakta yatıolarrr yavuz bunu lkeylaya nasıl yaptııı:img-help: :img-help: :sad53: :sad53:

pohpoh_perisi
09-05-07, 14:51
ewt yaa yavuz o kadınla beraber oluyoo görünce öyle kötü oldumkii...ya emel köydeki adamın yanında kalcakmış ilginç umutu ali leylaya veriyo emel geri alıyo.. leylayla yavuz a nolcak şimdi yavuz evden giderken gösteriyo leylam yanlız kalcakk:( kıyamam ona ben. ya alev hamile kalırsa ozaman nolcak?? bakalımmm ...

-özgü_namal-
09-05-07, 15:12
Fragmanı izleyemedim malesef ve şuan şoktayım!!
Yavuz ve Alev birlikte mi oluyo? yuh diyorum ya..Yavuz bunu Leyla'ya nasıl yapabilir..Demekki onun sevgisi felan yalanmış tek derdi cocuk böylelikle anlamış olduk..Leyla'ya bunu yapmaması gerekiyordu herseye ragmen karısının fikirlerine saygı duymalıydı!!
Özette okuduğuma göre Ali Umut'u Emelden kacırıp,Leyla ya veriyormuş iki yüzlü pis kıskanç!!
Emel hiç bir zaman ona dönmiycek bunu bilmiyor mu..Çok uyuz oluyorum Ali'ye cıksın diziden ya!
Emel ve Selim bu bölümde iyice yakınlasacaklar sanırım buna cok sevindim..:):)

_supermarried_
09-05-07, 17:23
ewt yaa yavuz o kadınla beraber oluyoo görünce öyle kötü oldumkii...ya emel köydeki adamın yanında kalcakmış ilginç umutu ali leylaya veriyo emel geri alıyo.. leylayla yavuz a nolcak şimdi yavuz evden giderken gösteriyo leylam yanlız kalcakk:( kıyamam ona ben. ya alev hamile kalırsa ozaman nolcak?? bakalımmm ...
Hadi ya vallahi ilginç olacak bu.Bu sefer biraz daha heyecanlı gibi ama herkes bunu tahmin edebilirdi.Konu hep aynı Emel-leyla da kalıp gidiyor..Daha farklı konu bulmak lazım.

eskidekal
09-05-07, 18:20
yavuzla alev arasında zaten bişeyler olacağını tahmin etmiştik o kadın hiç iyi bakmıyodu yavuza
fragmanda bide yazvuzla alev bi yerde rakı içiyolar leylada onları görüyo yazık benim leylama hiç hakediyomu bunları
ya bide ali emele bi kağıt gösteriyo mahkeme kağıdı gibi sizce ne o anlayanınız varmı

ebru_cenk
09-05-07, 20:21
yavuzla alev arasında zaten bişeyler olacağını tahmin etmiştik o kadın hiç iyi bakmıyodu yavuza
fragmanda bide yazvuzla alev bi yerde rakı içiyolar leylada onları görüyo yazık benim leylama hiç hakediyomu bunları
ya bide ali emele bi kağıt gösteriyo mahkeme kağıdı gibi sizce ne o anlayanınız varmı

nasıl yani leyla yavuz ve alevi görüorumu
ben çok acıorum leylaya herkez ona yükelniyo :sad53: :sad53: :sad53:

(BuRcUu)
09-05-07, 20:38
Fraqmanı qöremedim ama yorumLarınızı okudum da..
Tahmin ettim şey oLmuş.. Yavuz iLe ALev arasında bişii oLucağını
tahmin ediyordum.. ALev'in Yavuz'a oLan bakışLarı pek hoş değiLdi..
Yavuz'da boşLuğa düştü ve o kadınının yanına qitti
ama yapmamaLıyDI.. LeyLa bunu haketmedi..

ALi'nin rahat durmayacağı beLLiydi.. EmeL'i kıskanıyor.. Umut'u LeyLa'ya veriyormuş.. OnLarın eLinden aLan oydu oysaki.. Kıskanç şey ne oLucak.. !

EmEL -SeLim yakınLaşıyormuş.. Buna sevindm.. ;)

Pamir
09-05-07, 21:33
ali'nin elindeki kağıt galiba mahkeme kararı.. yani ali soybağının reddi davasını açtı.. yani umut'un babasının kendisi olmadığını mahkemeye ispatladı ve yavuz'un dna'sı umut'a uyunca yavuz'un babalığı kabul edildi..
YANİ ARTIK UMUT'UN BABASI YAVUZ ANNESİ DE EMEL!!!!!!!!!
ayrıca velayet davası açılmış ve çocuk babasının yani yavuz'un velayetine verilmiş de olabilir.. bu yüzden ali bebeği leyla'ya veriyordur....
ama sonra leyla geri veriyor demek ki bebeği.. heralde yavuz'la alev'i öğrenince... yazık ya lelya'nın başına gelmeyen kalmadı.... emel utanmazı da bebeği ile mutlu mesut yaşar artık... leyla'nın elinden bebeğini aldı, kocasını aldı, hayatını aldı.... rahat etsin!!!!!!!!

luciapink
10-05-07, 00:38
canm söylediğin son söze katılmıyorum bebeği haricinde hiçbir şey almadı hoş bebek zaten kendisinindi yani kendinin olan bişeyi aldı kocasını hayatını aldığı yok onlar umut için parçalandılar o kadar riske girdiler yani ortak nokta yine umut bebk oluyo ama emel almasında ne yapsın çocuk kendisinin annesi emel herhalde onda kalıcak ama leylayı geçen bölüm tebrik ettim çünkü isteseydi kaçırabilirdi ama bunu yapmadı herhalde eski arkadaşlıkları mı aklına geldi ne oldu artık bilmiyorum ama bu durum karşısında emelde bebeği ona göstermeli....

luciapink
10-05-07, 00:41
bu arada yeni bölümle ilgili dedikleriniz çok kötü yaa yavuz böyle bir şeyi yapmamalı ama başında belliydi böyle olacağı leyla görürse onları çok kötü olur yaa tek dayanağı derdini paylaşacağı hayatında sevdiği olarak kalan tek yavuz kaldı eğer görürse onu o kadınla leylahafiften sıyırır herhalde ya da emelin ona yardım etmesi gerekir her ne olursa olsun....

ebru_cenk
10-05-07, 11:17
bu arada yeni bölümle ilgili dedikleriniz çok kötü yaa yavuz böyle bir şeyi yapmamalı ama başında belliydi böyle olacağı leyla görürse onları çok kötü olur yaa tek dayanağı derdini paylaşacağı hayatında sevdiği olarak kalan tek yavuz kaldı eğer görürse onu o kadınla leylahafiften sıyırır herhalde ya da emelin ona yardım etmesi gerekir her ne olursa olsun....
sana tmmaiyle katılıorum leyla bence hayyata boşuna yaşıycak umutu yok kocası altattı bnce leyla intihar etcekk

__SEYMEN__
10-05-07, 18:38
ya inanamıyorum ya bi insan ancak bu kadar üzülülür leylaya yazık valla en yakın arkadaşı vurdu çekti gitti sonra kocası aldattı inanmıyrum ya bebğin babası yavuz ols abile anne kkalmaz mı bebek

ECE_87
10-05-07, 20:21
arkadaşlar bende izledim fragmanı çok kötü gercekten yaa leylama çoook üzülüyorum vallahi.Ve pamir arkadadaşımın dediklerinede tamamiyle katılıyorum çok doğru konusmuş ve bilmiyorum izlediniz mi dün akşam kral tv müzik ödülleri vardı ve sunucu özgü namal ile oktay kaynarca'ydı ve özgü çoook güzeldi bence.Özgü'yü seviyorum ama Emel'e gıcık oluyorum :D

ebru_cenk
10-05-07, 23:25
bu ali ne kadar gıcık yaa leylayı yavuzu kandırdı emeele şart koştuu çok sinirr yaaaa iki yüzlü

(BuRcUu)
10-05-07, 23:55
Buqünkü böLümden pek bişii anLamadım..

anLadığım kadarıyLa ya da iZLediğim kadarıyLa..
ALi Umut'u LeyLa-Yavuza vermeye kararLı..
Bu Selime karşı oLann kıskançLık bşka bişi değiL..
sırf bu yüzden böyLe davranıyor.. iKi yüzLü kıskanç şey..

Yavuz ALev iLe birLikte oLmaMaLıydı.. Keşke bunu yapmasaydı..
Devamı qeLebiLir bnce..

Birde Hızır bey iyiLeşti qaLiba.. Yanii inş.. =))

-özgü_namal-
11-05-07, 00:15
Ali'ye gıcık oldum ya insanları kullanmasını çok iyi biliyor,kime işi düşse onun yanında oluyor yüzsüz sey..Leyla'yı Emel'e karsı kullanıyor eline koz gecti tabi..ama Emel İstanbul'da kalıcam dese onun her dediğini yapsa Leyla'ya bi daha bebeği asla göstermez,tüm söyledikleri yalan ya..
Yavuz'a tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum bunu Leyla'ya yapmayacaktı..Geri dönüşü olmayacak adımlar attı,Alev artık Yavuz'un peşini kolay kolay bırakmaz..
Emel ile Selim'in yakınlasmasına çok sevindim..Selim gercekten çok iyi birisi ne olursa olsun Emel'in arkasında,Ali gibi döneklik yapmıyor hiçbir zaman.İnşallah Emel Selim ile mutlu olur,Ali fesatlık yapmaya devam etsin pis yılışık:img-beee: :img-beee:

stormy
11-05-07, 00:43
Simdi Yavuzun yakinda cocugu olursa sasirmam..Alev denen kadindan..O zaman tam komedi olur..Abiside kendiside cekilmiyor..Hele o biyikli yengesi..Leyla o aileye nasil girmis anlamadim..Ali de gicik biri, sanki boyle yapinca Emel kendisine gelecek...

emoss
11-05-07, 00:51
Senaristler emeli cok kotu kalbli gosteriylor... leyla hakli ciksin diye herhalde??? emel yine eskisi gibi olsun bukadar diyel..

Selim aliye birsey yapacak bence... gozunu falan korkutacaktir...

EMel ve Selim olabilir...

Yavuz herhalde ilkte aldatmaz leyla oyle sanar... klasiek durumlar.. herneyse...

Ali Cok kicik... ayni emelin teyzesi gibi///

ebrucu_ze
11-05-07, 01:09
bencede kesinlikle yavuzun çocuğu olucak alevden! aliye gıcık oldum.emelle selim çok yakıştılar.çok iyi birisi selim

t-o-r-t-u-r-a
11-05-07, 01:58
ya emel neden gösterm,yor leylaya leyla kaç kere alıp gitme imkanı buldu ama gitmedi kend elleriyle getridi çocugu emel hala göstermiyor

ali başlı başına bir uyuz zaten bu bilindik şeyi söylmeye bile gerek yok ama emelin teyzesinide tebrik ettim yani dksında sattı aliyi ya ikiside biliyor aslında insanalrı kullanmayı ya birde ben şeyi çok merak ediyorum sanırım o ayrıntıyı kaçırdım ben hep emelin ailesinin olmamasından falan bahsediliyorda bu leyla nerdne geldi ya bu kızın ailesi yok mu

ébruli
11-05-07, 04:42
ben izleyemedım ama gercek hayatta olmıcak seyler olmaya devam edıyo
yanı ben gercek hayatta emel olsam
leylayla beraber cocugumu buyutebılmemın tek yolu leylayla bırlıkte olmaktır bunu ıcınde yavuz faktoru olmasa daha hoş olur
diye dusunurum ama ne kadar dua etsem bu gercekleşmez

SMİLE
11-05-07, 09:16
yavuza yazıklar olsun diyorum başkada birşey demiyorum...erkekler nekadarda kolay vazgeçebiliyor...leyla orda üzüntüden zorla ayakta durmaya çalışırken,beyfendi karı kız peşinde rakı alemlkerinde....hele o ikiyüzlü aliye ne demeli...leylayı emele karşı kullanıyor...emel istanbula gelse leylaya umutu gösterecekmiydi bakalım....
leyla hiç haketmediği şeyler yaşıyo....önce candostunu ,sonra umutu ,şimdide sevdiği erkeği kaybetti...ama enson darbe onu dahada vuracak bence haftaya göreceğiz bakalım neler olcakbye

eskidekal
11-05-07, 11:05
erkekler nasıl bukadar zayıf olabiliyor yavuza gerçekten yazıklar olsun
canım leylacım tekbaşına mücadele vermeye çalışırken perişan bir halde kocasını merakederken beyefendi başkasının kollarında ohhh ne ala
sonrada rakı muhabbetleri falan pek eğleniyodu yazık cidden yazık
alide ayrı bi gıcık bu dizide erkekleri hep zayıf ve çıkarcı olarak gösteriyolar nedense hepsi aldatan erkek kıvamında
ali dava açıcak sanırım babalığı ret davası falan leylaya sanırım onu söyledi garibimde yavuza müjde vermek için geldi ama gördüğü manzara çok kötüydü
emel nasıl bu kadar gaddar olabiliyo analmıyorum dizinin başlarında hiç böyle değildi temiz hava yaramadı ona yok yok bir an önce şehre dönsün
olan umuta oluyo nasıl tatlı bişey o ya arada kalıyo zavallım ama dedesi babannesi nasıl seviyolar işte orası onun gerçek ailesi gerçek yuva orası emelede arada bi hak veriyorz ama olmuyo böyle ya nereye kadar
şimdi ali dava açarsa ne olcak yine kaçırmalar başlayacak başa döncek herşey of
bakalım ne olcak ama artık leylacım mutlu olsun

carragher
11-05-07, 12:15
--------------------------------------------------------------------------------HEDEF KİTLE : A/B

1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 11,30 30,60
2 Doktorlar [net] Show 7,30 23,00
3 Eurovision Sarki Yarismasi (yari Final) Trt1 6,90 20,00
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,20 20,00
5 Sagir Oda [net] Kand 4,20 11,30
6 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 4,00 12,30
7 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 3,30 21,40
8 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 3,30 10,50
9 Sabahlarin Sultani [net] Kand 3,20 31,10
10 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,00 14,30
11 Kaybolan Yillar [net] Star 2,90 9,10
12 Bebegim. [net] Atv 2,90 8,00 ;)
13 Kader [net] Star 2,80 8,00
14 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,50 12,00
15 Spor Sayfasi

KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 12,50 35,50
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,40 22,40
3 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 5,50 16,40
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,50 13,90
5 SAGIR ODA [NET] KAND 4,10 11,30
6 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 3,90 11,80
7 EUROVISION SARKI YARISMASI (YARI FINAL) TRT1 3,80 11,60
8 KADER [NET] STAR 3,30 10,00
9 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 3,10 8,10
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,00 15,70
11 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,80 24,40
12 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,70 14,30
13 BEBEGIM. [NET] ATV 2,70 7,90 ;)

snm_b
11-05-07, 12:59
ali çok gıcık sadece çıkarlarını düşünen biri her zaman söylüyorum ben emelide leylayıda kendince haklı buluyorum yani leylanında umutu görmesi benim hoşuma gider ali bunu vicdanı sızladığı için falan yapsaydı hiç kızmazdım ama o sadece emeli tehdit etmek için ona acı çektirmek için bunu yaptı birde emele baştan umut senin çocuğun onu alalım deyip kızı yüreklendirdi şimdi emeli sırtından vuruyor emelle selimi birbirlerine çok yakıştırıyorum emelin evi çok güzel olmuş umut yine çok tatlıydı kapıda beklerken emele çok üzüldüm yavuzun leylaya yaptıklarınada sinir oldum abisine benzemiş yavuzda biraz

Pamir
11-05-07, 13:47
ben de şunu belirteyim ki özgü namal'ı çok seven biriyimdir.. oyunculuğuna helel hele güzlliğine diyecek lafım yoktur!! ama kesin olan şey şudur ki umut'un annesi leyla'dır.. buna güzel bir örnek vereyim size:
leyla umut'u emel'e verirken yüzünde hiçbir kıskançlık yoktu.. büyük bir özlem ve hüzün vardı.. o bir anneye yakışacak en güzel şeyi yaptı.. hukuki mucadelesini vermeye karar verdi...annesi leyla zaten ve haklılığının karşılığını alacaktır...
emel'in ise yüzünde bencil bir ifadeden başka bir şey görmüyorum tatam umut'a bakarken sevgiyle bakıyor ama bebeğim leyla'da OLduğunu öğrenince yüzünü bencillik kaplıyor.. yavuz'un peşinden 1 saatiniz kaldi 1 saat sonra alıcam oğlumu diyebilecek kadar da yüzsüz.....
umut'un annesi emel falan değildir.. karnında taşımakla anne olunmaz... bağlanılır, sevilir ama ANNE olunmaz!!!!! umut'un annesi leyla'dır, babası da ne yazık ki yavuz'dur..leyla'nın kararlılığına hayran oldum...
dediğimin arkasındayım da... emel'i savunanlara saygılıyım çok ince bir çizgi çünkü aradaki ayırım... ama ben mantğımla hareket ediyorum.. çocuk kimlerin dna sına sahipse onlarındır.. taşımakla anne falan olunmaz!!!(bana göre!!)
ayrıca da sebep olmakla bizzat yapmak arasında da bir fark yoktur... emel leyla'nın elinden bebeğini, kocasını tüm hayatını çalmıştır...

mc_merve
11-05-07, 13:51
arkadaslar ben diziyi seyredemiyorum ama arada indirp internetten seyrediyorum bence cok sacmaliklar var ben birkere emelin yanindayim neden oldugu onemli degil ama sirf leyleyi masum cakirtmak icin emeli sokmadiklari kotuluk kalmiyo benim dusuncem bu umarim daha iyi konular islenir:img-yes:

t-o-r-t-u-r-a
11-05-07, 14:01
ben de şunu belirteyim ki özgü namal'ı çok seven biriyimdir.. oyunculuğuna helel hele güzlliğine diyecek lafım yoktur!! ama kesin olan şey şudur ki umut'un annesi leyla'dır.. buna güzel bir örnek vereyim size:
leyla umut'u emel'e verirken yüzünde hiçbir kıskançlık yoktu.. büyük bir özlem ve hüzün vardı.. o bir anneye yakışacak en güzel şeyi yaptı.. hukuki mucadelesini vermeye karar verdi...annesi leyla zaten ve haklılığının karşılığını alacaktır...
emel'in ise yüzünde bencil bir ifadeden başka bir şey görmüyorum tatam umut'a bakarken sevgiyle bakıyor ama bebeğim leyla'da OLduğunu öğrenince yüzünü bencillik kaplıyor.. yavuz'un peşinden 1 saatiniz kaldi 1 saat sonra alıcam oğlumu diyebilecek kadar da yüzsüz.....
umut'un annesi emel falan değildir.. karnında taşımakla anne olunmaz... bağlanılır, sevilir ama ANNE olunmaz!!!!! umut'un annesi leyla'dır, babası da ne yazık ki yavuz'dur..leyla'nın kararlılığına hayran oldum...
dediğimin arkasındayım da... emel'i savunanlara saygılıyım çok ince bir çizgi çünkü aradaki ayırım... ama ben mantğımla hareket ediyorum.. çocuk kimlerin dna sına sahipse onlarındır.. taşımakla anne falan olunmaz!!!(bana göre!!)
ayrıca da sebep olmakla bizzat yapmak arasında da bir fark yoktur... emel leyla'nın elinden bebeğini, kocasını tüm hayatını çalmıştır...

kesinlikle katılıyorum san arkdaşım sonuna kadar haklısın baglanır sever ama annesi değil o çocuk bir emel değil bir leyla kopyası olucak

greaciaco
11-05-07, 14:12

sana kesinlikle katiliyorum leyla cok sakin fedakar bir anne gibi davrandi. Ama emelin bu davranislarindan sonra eminimki cocuk sonunda leylada kalicak ama leyla emel gibi ACIMASIZ ve BENCIL olmuyacak ve umutu emele gosterecek hatta birlikte buyutecek oyle olmasaydi emeli yangindan kurtarmazdi demekki leyla gercek bir dost emele diyecek soz bulamiyorum. ama emel YUH detirtiyor insana cocuk hep seninle 8 saat OZ ANNESIYLE cok mu goruyorsun AYIP ve YUZSUZ emeli gorunce dovesim geliyor senaristler daha ne kadar uzatacak bu durumu. Bu benim fikrim:img-wink:

buarada avukat leylaya ne dedi yani az da olsa cocugunu alabilirmi ?

__SEYMEN__
11-05-07, 15:46
dizide çok büyük düşük var bence ne güsel bi aralar 3. falan oluyorduk
emele gene çok kızdım bu bölümde insan ancak bu kadar kötü kaloli olur sanki söz konusu olan en yakın arkadaşı değil çok yüzsüz bir karakter yaptılar emeli ali yi işk defa tebrik ettim giiti biraz da olsun gördü çoucuunu leyla
emelinde hiç birşey umrumda değil bişey olduğu zaman onun ne düşündüğü umrumda değil deyip kestirip atıyor sanki dünya nın merkezi etraftaki insanların ne dedğine belki biraz daha kulak verseydi böyle olmaz dı
yavuzla leylaya noldu hiç anlamadım ya yavuz dönüşü çok ozr bir yola gitdi ki bu leylaı ilerde büyük ihtimalle çok üzecek yavuzda bencil olmuş ya sanki sadece onun oğlu karşıısndakini hiç anlamadan dinlemeden suçluyor o da sanki leylayı düşünmez olmuş

-özgü_namal-
11-05-07, 16:54
arkadaslar ben diziyi seyredemiyorum ama arada indirp internetten seyrediyorum bence cok sacmaliklar var ben birkere emelin yanindayim neden oldugu onemli degil ama sirf leyleyi masum cakirtmak icin emeli sokmadiklari kotuluk kalmiyo benim dusuncem bu umarim daha iyi konular islenir:img-yes:

Evet canım söylediklerinde haklısın Emel'in kötü gösterilmesi için senaristler elinden geleni yapıyor...İlk defa Özgü'yü kötü kadın rolünde gördük(aslında kötü biriside değil oda Leyla gibi umut için herseyi yapıyor) ama ne olursa olsun her rolün altında kalkabiliyor Özgüm:)
dizi de ne kadar kötü sey varsa emel'in basına geliyor..emel her olayda kötü gösteriliyor leyla ise kanatsız melek senaryoda ayrımcılık olduğunu düşünmeye basladım:img-hyste :img-hyste
özgü'nün bebegimde olması baslı basına hataydı zaten yani ben böyle düşünüyorum en azından?.. O kadar basarılı oyuncular var ama senaryo kötü,gittikçe temposu düşüyor heyecan yok..Benim elimde o kadar basarılı 3 oyuncu olucak harika seylar cıkarırdım ama bunu kullanmayı bilmiyor yapımcı..!!
Zaten tüm sacmalıklar reytinglere yansımış 12.olmuşuz daha ne diyebilirim ki?

snm_b
11-05-07, 18:09

emelin umutun leylanın evinde ikenki tavrını anlıyabiliyorum o sadece umutu kaybetmekten korktuğu için öyle davyanıyor ayrıca alinin tavrı çok sinir bozucuydu şimdi ali iyi emel mi kötü oldu ali leyla ile yavuzu düşündüğü için mi götürdü umutu? hayır emeli tehdit etmek için yoksa leylada yavuzda alinin umrunda değil karnında taşımakla anne olunmaz cümlesine kesinlikle katılmıyorum bebeği karnında hissetmeden emzirmeden birisinin doğurup sana vermesi ile anne olunmaz emel leylanın hayatını çaldığını söylemişsiniz ki buna hiç katılmıyorum madem leylanın mutlu bir hayatı vardı emelin taşıyıcı annelik teklifini kabul etmeseydi emel umutu almayıp kendi hayatını mı çalsaydı leylaya hak veriyorum mücadelesini anlıyorum ama emele bu kadar yüklenilmesine hak vermiyorum sanki emel sadece umutu leylayı ve ailesini üzmek için almış gibi davranılıyo o umutu öz annesinde 8 saat durmasına dayanamadı diyorsun ya emel leylanın onun annesi olduğunu düşünmüyor umut benim oğlum diyor onu seviyor ben umutu emelin büyütmesini istiyorum leylanın hakkını arıyo tama kanunlar emele ne diyecek sen doğurdun ama biz bu bebeği leylaya vercez mi dyecekler böyle bir şey olabilirmi bence leylanın anne olarak kabul edilmesi mümkün değil dizini sonunda ancak yavuz baba olarak gözükür v leyla ve yavuzun umutu öye görme hakları olur ben de emelin yerinde olsam oğlumu kimselere vermezdim bütün dünyanın bana düşman olacağını bilsemde en yakın dostumu kaybedeeğimi bilsemde oğlumu vermezdim kimselere leylanın yerinde olsamda baştan emelinde umutu çok sevdiğini ve umutun üzerinde hakkı olduğunu kabul eder sen onun teyzesisin demek yerine sen de onun bir annesisin derdim ve umutla ilgili kararlarımda emelede danışırdım ama onlar ne yaptı emeli yok saydı hemen işe başlatmak istedilerki umuttan uzak olsun diye evlerin gidince surat astılar umuta karışıyomuş diye çok şey istediler ellerindekinden oldular

sahracı
11-05-07, 19:33
emel gitgide çok antipatik oluyo ya bence bunu biraz düzeltmeliler..neydi o kapıda beklerkenki hali lafları filan.valla oyasım geldi resmen..leylaya bi darbe de yavuzdan geldi hiç yakıştıramadım yavuza..leyla gerçekten yanlız kaldı şimdi..emel keyfine baksın canım n'olucak ki...

greaciaco
12-05-07, 00:38
bir arkadas demis emel umutu kaybetmekten korktugu icin kapida beklemis katilmiyorum oyle olsaydi leyla oglunu coktan kacirirdi mesela yangin gunu ve emeli kurtarmazdi ve leyla hicbir zaman emele surat yapmadi emel her geldiginde guler yuzle karsiladi(benim gorduklerim belki kacirdigim olmustur) evet yavuz emele haksizlik yapti ona diyecek lafim yok.

merhem
12-05-07, 10:48
Ilk once sunu soyleyeyim bende ozgu yu cok cok seven birisiyim, yani onu kim sevmez?ama oyuncu ve karakteri ayirt etmeyi biliyorum..
Birisi ozgu bu dizide oynamasi hata demis, bence degil herzaman mukkemel karakterler oynamamali bir oyuncu..

Herneyse Emel yine Bencilligini gosterdi bu bolum..
Cok itici buldum onu 8 saat disarda beklerken..
Leyla umutu kaciracak olsaydi cooktan kacirirdi ama o senin gibi degil.
Leyla sonunda yavrusuna kavusacak umut onun bebegi.. buda ortaya cikacak..

ebru_cenk
12-05-07, 11:29
Ilk once sunu soyleyeyim bende ozgu yu cok cok seven birisiyim, yani onu kim sevmez?ama oyuncu ve karakteri ayirt etmeyi biliyorum..
Birisi ozgu bu dizide oynamasi hata demis, bence degil herzaman mukkemel karakterler oynamamali bir oyuncu..

Herneyse Emel yine Bencilligini gosterdi bu bolum..
Cok itici buldum onu 8 saat disarda beklerken..
Leyla umutu kaciracak olsaydi cooktan kacirirdi ama o senin gibi degil.
Leyla sonunda yavrusuna kavusacak umut onun bebegi.. buda ortaya cikacak..

bencedeeee emel ve leyla yer dğiştirdiler emelib isteidkleir oluo onu sewn biir war mutlu hayatı war umut malesef onun yanında leyla umutu yokk kocası aldattııı kimsesi yokkk canımnn yaaaa dizd egııck olduğum 3 kişi war )rahşan
2)aliii3)emel özgüyü çok seiworummmm ama emeli sewmiorumm arkdşaını yalnız bıraktı

pelosh
12-05-07, 12:08

evtt aynenn.. saten onu kim sölediyse hayttanm habri yokmus :icon_whis ... bak su durumda cok sinrilendima ma, özgü dünya tatlisi birsi, oyunculuguna laf sölenicek bisi yok.. MÜKEMMEL, onu bu konuda kimse gece biliceginide düsünmiorum, bi yilda 3 filmde bi dizide oynayan birsi, bide oyunculugu icin ödül alan birsi.... ben sahsen ÖZGÜ NAMAL dan daha iyi bi oyuncuyu tanimiorum yerlilerden...

Dizide Özgünün roli kötü bi rol olabilir, ama bence süper bi rol yapioo.. bide emelin durumunda da olsam bebegi vermicemi düsünmezdim, sizde olsaydiniz öle yapicaginizdan emenim, cünkü emeli'de düsünmek lazim, bebegi kacirdi die hata etti tmm, ama simdi bebegi öle yine geri vermek de olmas, hata yapti onuda öle sonuc vermsi lazim artik...

Bilmem anlatmak istediklerimi ii anlatabildimmi :icon_sorr

ÖZGÜ NAMAL sen teksin ... !! :)

merhem
12-05-07, 12:13
Zaten benne dedim canim ozgunun oyunculuguna laf etmedimki
Ama Oyuncu sadece iyi karakterler degil degisik karakterlerde oynamasi gerek Ozgude bunu yapiyor..
Ama emel karakteri iyi bir karakter degil.

Vermezdinizdeme Ben yurt disinda Kaliyorum burda tasiyici annelik normal, bildigim duydugum gordugum cok oldu..
Hatta bir kadin 8 defa tasiyici anne olmustu.
Hatta birbaska kadinda tasiyici anne olmustu ve cocuk buyudugunda gercek annesi ona soylemisti tasiyici anneyede anne diyordu cocuk..
Yani tasiyici anneligini biliyorum bu dizide gormedim duymadim..
Ve umutun annesi Leyla

Naz_Elmas
12-05-07, 22:04
Bizim şeytan Ali oldu melek Ali http://www.takeforum.com/helsinki/images/smiles/icon_mrgreen.gif
Sevdim bu bölümde Ali'yi :D Görsün bakalım Emel Hanım nasıl oluyormuş :icon_evil Hala bebeğim bebeğimde die ortalıklarda geziniyo :img-hyste
bu arada yazıklar olsun Yavuz'a :icon_evil

_supermarried_
12-05-07, 22:48
Ali nin hala melek olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Derdi Emele tavır yapmak.Yani derdi Leyla kavuşsun bebeğine değil.Belki o da olabilir ama en baş sebeb EMEL ...
Emeli almak için Umutu leylaya verirmiş gibi yapıp Emeli kıskandırmak zor durumda bırakmak.Selimden uzak tutmak ki zaten onu kıskanıyor..Herneyse...

Bölüm az da olsa güzeldi.UMT&LEYLA sahneleri.Emel gördü nasıl beklenirmiş.Leylanın hala anne olduğunu düşünüyorum.Hak ediyor fazlasıyla.Bu bölümdekileri saymıyorum bile gidip kucağına verişi yeter zaten Leylanın.

Yavuz dolapçının teki.Çok bencil.Tek derdi bebekmiş.Ama leyla onun gbii değil.Sorunları hemen halletmek istiyor nasıl olursa olsun ..Anladık Leylasına duyduğu sevginin nasıl olduğunu.Ama boşanmasınlar.(inş)..Ali babalığı reddederse (2 bölümdür göremedik ama ) o zaman bebeğin Leylaya verilme şansı da olur..

Emeli yorumsuz geçiyorum.Anladı mı daha beklemenin beklettirmenin acısını bilemiyorum.Bu tür duyguları alınmış birisi.

Özgünün emele yakıştığını düşünüyorum.Sonuçta her role sığan oyuncu.Bunu da yapıyor.Ama rahatsız olmaya başladım.Bunu bazıları yanlış anlamasın kıskançlık asla değil.Olamaz da.Ama bu dizide sadece belli kişi oynamıyor.Bireysel yorum yapılacaksa kişinin kendi forumu mecvut.Dizide tek kahraman yok zaten.Neyse...Anlayan anladı sanırım =).Kötü niyetle yazılmadı.

Konu gittikçe sapıyor.Heyecan kalmadı bence.Daha farklı daha güncel olaylar bulmak lazım.Ayrıca senaristlerin Emele de yüklendiklerini düşünmüyorum !!

Gilmore
13-05-07, 13:16
Yazıklar olsun yavuza diyorum başka da bişey demiyorum. O kadın sırf senin için, sen baba olasın diye ne oyunlara girdi. Senin yaptığına bak. Bi başkasının koynuna girmek ne kadar da kolaymış. Rezil herif :mad72:

ECE_87
13-05-07, 23:14

sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım çok doğru konuşmussun sever bağlanır ama annesi emel değil....LEYLA UMUTUN ANNESİ

ECE_87
13-05-07, 23:25
BU ARADA BEN BİRSEY DAHA SÖYLEMEK İSTİYORUM.BU BÖLÜMDEN ÖNCEKİ BÖLÜM YANİ YANGININ OLDUGU BÖLÜM SELİME GICIK OLDUM. O NE HAKLA LEYLAYI TAKİP ETTİRİYOR YAA O KONUDA ÇOK SİNİRLENDİM.O KİM Kİ LEYLAYI TAKİP ETTİRİYOR ALLA ALLA... TAMAM SELİMLE EMELİ BENDE YAKIŞTIRIYORUM AMA SELİM EMELDEN HOŞLANIYORSA BU LEYLAYI TAKİP ETTİRME HAKKINI VERMEZ ONA ÇÜNKÜ UMUTUN ANNESİ LEYLA... DIŞ KAPININ DIŞ MANDALI YANİ Bİ NEVİİ SELİM KARIŞAMAZ O BU İŞLERE

ECE_87
13-05-07, 23:43
BİR ARKADASIMIZ DEMİŞ Kİ ÖNCEKİ SAYFALARDA EMELİ KAPIDA YANİ UMUTU BEKLERKEN GÖRDÜĞÜMDE ÇOK ÜZÜLDÜM DEMİŞ.EMEL SADECE 8 SAAT BEKLEDİ.YA LEYLAYA ÜZÜLDÜNÜZ MÜ ARKADASIM ? LEYLA ORDA UMUTU BİR KERECİKTE OLSA GÖRMEK SEVMEK KOKLAMAK İÇİN GÜNLERCE BEKLEDİ...VE BUNUN İÇİN EVE BİLE GİTMEDİ.YAVUZLA ARASINDA BİR SOĞUKLUK OLDU BU YÜZDEN.. VE EVET EMEL,LEYLANIN BEBEĞİNİ,KOCASINI ALDI VE HAYATINI MAHVETTİ..... :(

BERNA
14-05-07, 00:18
Buyuk harfle mesaj yazmayiniz. Forumumuzda buyuk harfle mesaj yazmak bagirmak anlamina gelmektedir ve diger uyelere saygisizlik olarak algilanmaktadir.

Bundan sonra bu tip mesajlariniz icerigine bakilmaksizin uyari birakilmadan silinecektir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

sahracı
14-05-07, 15:55
Ali nin hala melek olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Derdi Emele tavır yapmak.Yani derdi Leyla kavuşsun bebeğine değil.Belki o da olabilir ama en baş sebeb EMEL ...
Emeli almak için Umutu leylaya verirmiş gibi yapıp Emeli kıskandırmak zor durumda bırakmak.Selimden uzak tutmak ki zaten onu kıskanıyor..Herneyse...

Bölüm az da olsa güzeldi.UMT&LEYLA sahneleri.Emel gördü nasıl beklenirmiş.Leylanın hala anne olduğunu düşünüyorum.Hak ediyor fazlasıyla.Bu bölümdekileri saymıyorum bile gidip kucağına verişi yeter zaten Leylanın.

Yavuz dolapçının teki.Çok bencil.Tek derdi bebekmiş.Ama leyla onun gbii değil.Sorunları hemen halletmek istiyor nasıl olursa olsun ..Anladık Leylasına duyduğu sevginin nasıl olduğunu.Ama boşanmasınlar.(inş)..Ali babalığı reddederse (2 bölümdür göremedik ama ) o zaman bebeğin Leylaya verilme şansı da olur..

Emeli yorumsuz geçiyorum.Anladı mı daha beklemenin beklettirmenin acısını bilemiyorum.Bu tür duyguları alınmış birisi.

Özgünün emele yakıştığını düşünüyorum.Sonuçta her role sığan oyuncu.Bunu da yapıyor.Ama rahatsız olmaya başladım.Bunu bazıları yanlış anlamasın kıskançlık asla değil.Olamaz da.Ama bu dizide sadece belli kişi oynamıyor.Bireysel yorum yapılacaksa kişinin kendi forumu mecvut.Dizide tek kahraman yok zaten.Neyse...Anlayan anladı sanırım =).Kötü niyetle yazılmadı.

Konu gittikçe sapıyor.Heyecan kalmadı bence.Daha farklı daha güncel olaylar bulmak lazım.Ayrıca senaristlerin Emele de yüklendiklerini düşünmüyorum !!

ali konusunda kesinlikle katılıyorum..önce leyla'ya da yavuz'a da çok çektirdik dedi hadi pişman oldu anladı hatasını dedim sonra tuttu emel'e umutla istanbula taşınırsa bebeği leyla'ya getirmiyceğini söyledi resmen dedikleri bu anlama geliyor..yani sonuç olarak ali yine aynı bencil ali değişen bişey yok..onun da tek derdi emel ve bunu için leylaları kullanıyor şu anda..ya herkes rotasından çıktı dizide valla katlanamıyorum kimseye artık acil bi müdahele istiyorum senaristten mümkünse..umut da tenis topu gibi çocuk bi orda bi orda artık bi sonuca bağlasınlar çok rutin geçti bu bölüm..

mehmetaslan_ben
14-05-07, 20:29
bu hafta yarısını izliyebildim sınav vardı ama leyla herhafta cocuğunu görebilecek. o adam ali çok iyi cocuğu getirdi süper ii çocuk:good: leyla nasıl sevindi cnm yaa emel in anlamıs olması lazım yani artık o kadra bekledi anlmıstır leyla daha fazla bekledi ama anlamasının bekliorumalsana emel cek biraz yaptıklarını:dito

mehmetaslan_ben
14-05-07, 20:31
ali ilk basta kötyüdü ama kendin yavuzun yeerini koydu ve anladı yoksa baska türlüde mele ders veriridi tavır yapardı ben böle düşünüyorum aama ilşerleyen bölümlerde görücez aliyi ve emeli:icon_whis

snm_b
15-05-07, 13:43
ben herkesin emele neden bu kadar tepki verdiğini anlamıyorum emel baştan beri iyi birisi ve leylayı seviyor hayat emele acımasız davranmış ondan ailesini almış leyla ona annelik yapmış emelde bunları inkar etmiyor zaten emelin bir seçim yapması gerekti dostu ve oğlu arasında oda oğlunu seçti kim olsa evladını seçerdi emel doğru olanı yaptı ben olsam bende karnımda taşıdığım bebeği sırf arkadaşım mutlu olsun diye bir başkasına vermezdim bütün dünyanın bana karşı olacağını bilsemde herkes emelin bir daha çocuğu olur ama leylanın çocuğu olmaz diye düşünüyorsa anneler ikinciye anne olduklarında diğer çocuklarını kimseye vermezler onu yine çok severler emel souna kadar direnmeli ve umut bebeği kimselere vermemeli ben emeli çok seviyorum amaleylayıda seviyorum oda çok iyi onun için üzülüyorum tabiyki yaşadıkları şeyler çok zor bebeğin annesi kim sorusunun herkesçe farklı bir yanıtı var bence emel bir başkası için leyla ben emel içinde leyla içinde en iyisini istiyorum bebeği birlikte büyütsünler tekrar dost olsunlar ve birbirlerinin duygularını anlasınlar ama ille bir yerde kalacaksa ben emelden yanayım ali iyi biri değil bencil sadece kendini düşünen biri leyla ve yavuza üzüldüğü için değil emeli tehdit etmel için umutu onlara götürdü selimle emeli yakıştırıyorum yavuzun leylayı aldatmasına üzüldüm leyla bunu haketmedi ama bir arkadaş yavuzun urunda olan tek şey oğluymuş demesine katılmıyorum yıllarca leyla kaynaklı çocukları olmamış ve yavuz leylaya hep destek olmuş birisi

-özgü_namal-
15-05-07, 17:55
ben herkesin emele neden bu kadar tepki verdiğini anlamıyorum emel baştan beri iyi birisi ve leylayı seviyor hayat emele acımasız davranmış ondan ailesini almış leyla ona annelik yapmış emelde bunları inkar etmiyor zaten emelin bir seçim yapması gerekti dostu ve oğlu arasında oda oğlunu seçti kim olsa evladını seçerdi emel doğru olanı yaptı ben olsam bende karnımda taşıdığım bebeği sırf arkadaşım mutlu olsun diye bir başkasına vermezdim bütün dünyanın bana karşı olacağını bilsemde herkes emelin bir daha çocuğu olur ama leylanın çocuğu olmaz diye düşünüyorsa anneler ikinciye anne olduklarında diğer çocuklarını kimseye vermezler onu yine çok severler emel souna kadar direnmeli ve umut bebeği kimselere vermemeli ben emeli çok seviyorum amaleylayıda seviyorum oda çok iyi onun için üzülüyorum tabiyki yaşadıkları şeyler çok zor bebeğin annesi kim sorusunun herkesçe farklı bir yanıtı var bence emel bir başkası için leyla ben emel içinde leyla içinde en iyisini istiyorum bebeği birlikte büyütsünler tekrar dost olsunlar ve birbirlerinin duygularını anlasınlar ama ille bir yerde kalacaksa ben emelden yanayım ali iyi biri değil bencil sadece kendini düşünen biri leyla ve yavuza üzüldüğü için değil emeli tehdit etmel için umutu onlara götürdü selimle emeli yakıştırıyorum yavuzun leylayı aldatmasına üzüldüm leyla bunu haketmedi ama bir arkadaş yavuzun urunda olan tek şey oğluymuş demesine katılmıyorum yıllarca leyla kaynaklı çocukları olmamış ve yavuz leylaya hep destek olmuş birisi

cnm dediklerine sonuna kadar katılıyorum..aklımdan gecenleri yazmışsın resmen emel bi tercih yaptı ve bebegini secti..şimdi de bunun için mücadele veriyor..kimsenin buna tepki göstermeye hakkı yok bana göre...!

merhem
15-05-07, 20:21
Ne hakki ne hakkindan bahsediyorsun arkadasim!
Isteyen istedigi karaktere tepki gosterir bunu kimse engelleyemez
bunun dizi oldugunu unutma
ozgu namala degil biz emele tepki gosteriyoruz! Bunlarikaristirma..

__SEYMEN__
15-05-07, 21:33
ya özet gelmiş arkadaşlar fragmanı gören varmı bugün yarın çıkar gerçide leyla ile yavuz artık iki yabancıdır yazıyor çok üzlüdüm ya tabi yavuz o kadınla görüşcek bu arada sonra çok ğişman olacak

ebru_cenk
16-05-07, 11:08
B EN FREGMANI GÖRÜDM MAHKEME valan oluoo emel üzülüo leyla ağlıoo emel ve selim bisiklete binio emele çok sininr oldum leyla ve yavuzz umutu sewio emelin yüzü mahkeme duvarı gibi alev yavuzun elinden tutuooccccccc[FONT="Comic Sans MS"][/FO:sad53: NT]

begümm888
16-05-07, 11:59
ya off bu dizi keşke saat 8e konsa...kurtlar vadisi ile aynı saatte yayınlanıyor ve izleyemiyorum.fragmanlara dikkatle bakıyorum.arada buraya geliyorum.atv neden ısrarcı ki perşembe 22de yayınlanmasında.neyse inanasım gelmedi ali artık iyi mi oldu o gıcık adam??vallahi inanmam billahi inanmam:)en sinir olduğum karakterdi.ayrıca hep leylayı tuttum çünkü leylayı haklı görüyorum.ayrıca emelin o başlardaki duygusal fedakar arkadaş hallerinden eser kalmamış.sanki leyla düşmanı.çok bencil davranıyor.leyla ise herşeye rağmen daha özverili olan daha olgun olan taraf.çok acı çekiyor çünkü "umut" bebek onun son umuduydu.ama buna rağmen arkadaşını çok incitmemek için çaba harcıyor.emele bütün uyarılar zamanında yapılmıştı.şimdi bu kadar sert ve bencil davranması sinirim