Tüm Versiyonu Göster : Bebeğim (Arşiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4

seheripek46
04-03-07, 11:40
sorun ne acaba merak ettim final ne zaman onuda bilmiyorum siz biliyomusunuz acaba yakın biir tarih olması gerek herhalde

SELXX
04-03-07, 11:46
Finali bilmiyoruz biz de. Umarız yakın bir zamanda değildir. Dizimizin devam etmesini istiyoruz.

-özgü_namal-
04-03-07, 11:48
sorun ne acaba merak ettim final ne zaman onuda bilmiyorum siz biliyomusunuz acaba yakın biir tarih olması gerek herhalde

dizi bitmiyorki finali olsun reytingler kötü olduğu zaman bi ara bitecek diyorlardı ama reytingler düzelince vazgecildi daha olaylar yeni baslıyor dizimiz iyi reyting alırsa daha çok izleriz:)
ama günü değiştiği için düzelen reytinglerimiz yine düşebilir o ayrı konu tabi......

SELXX
04-03-07, 13:01
Düzelen raytingler inşallah düşmez.Daha uzun zaman izlemek istiyoruz dizimizi.
Asıl şimdi heyecanlı bölümler başlayacak bence de. Bebeklerin bir babası ama iki annesi var artık. Biri genetik anneleri, diğeri doğuran, dünyaya getiren anneleri. Off, çok zor bir durum.

burcu_yağmur
04-03-07, 13:21
tekrarı var demek ben izlerm saat 22:00 iyi çünkü avrupa yakasıyla yaprak dökümü 20:00 de bence izlenir zaten geçen hafta reytingler süperdi çarşambayı sabırsızlıkla beklicem bide arkadaşlar atvde dizileri bölümleri izlenmiyomu acaba

erenalp_18
04-03-07, 14:16
arkadaşlar bu arada atv'nin sitesine baktım bu hafta bebeğim tekrar diyor herhalde bu hafta geçen haftanın bölümüyle alıştıracaklar sonra yayınlayacaklar iyi fikir
bence perşembe iyiydi ama çarşamba da kötü olmaz çünkü o saatte rekor kıran çok izlenen bir dizi yok en azından perşembeden daha sakin bebeğim perşembede tutunduysa bence bu günde haydi haydi tutunur

SELXX
04-03-07, 15:00
Umarız öyle olur. Umarız dizimiz Çarşamba günleri daha da çok izlenir.
Bence izlenir, çünkü artık gerçekten daha da heyecanlı oldu. Bebekler doğduğuna göre, bundan sonra neler olacağını, neler yaşanacağını çok merak ediyoruz.

-özgü_namal-
04-03-07, 15:06
insanların carsamba gününe alışması biraz zaman alacak yine reytinglerde düşmeler olcak biz yine diken üstünde olucaz:@
atv de biliyor aslında reytinglerin düşecegini bari persembe 20:00da olsa gün değişikliği sevmedim ben reytinglerin yükseldiği ilk hafta olmamalıydı hadi günü değiştirdi bari bu hafta yeni bölüm koysalardı...

__SEYMEN__
04-03-07, 16:43
evet ya bnde gördüm şimdi ne kadar saçma ya off daha dizi yeni yeni oturacak yaptıklarına bak kesin bunlar diziyi bitmeyi planlıyorlardı ona göre çktiler ve çekimleri durdurdular şimdi tekrar çekecekler yani devam edecek diye (ki daha kesn değil) sevinsek mi yni bölüm yok diye üzülsek mi bilemedim:icon_sorr

fofenk
04-03-07, 19:43
Ben Özgü Namal'ı çok beğenirim, oyunculuğuna zaten hiç lafım yok. Çok başarılı bir dizi izlerken vakit çok hızlı geçiyor.

ozandeniz
04-03-07, 21:08
ya neden tekrarı var ki! madem çarşambaya alınmış bir risk taşıyor bi de üstüne tekrar koymuşlar!
offf offf ne olucak hiç belli diil....

seheripek46
05-03-07, 10:49
bebeğimin bölümümündeki gelişmeleri izleyemedim bu ikiz bebekleri birini leylamı alacak yoksa ikisinimi cevabı ne olur yazın merak ettim
yazmayı unutmayın

burcuuu
05-03-07, 13:59
Dizimiz çrş qünü'ne aLınmış.. İnş yeni qününde sorun oLmaz..
ReytınqLer iyi qeLir.. =))

-özgü_namal-
05-03-07, 14:31
bebeğimin bölümümündeki gelişmeleri izleyemedim bu ikiz bebekleri birini leylamı alacak yoksa ikisinimi cevabı ne olur yazın merak ettim
yazmayı unutmayın

bebeklerin ikiside leylaların ama bebeklerden birisi tehlikede biz ölmüş olabilir diye yorum yapıyoruz ama tam bilinmiyor akibeti bu haftada yok zaten şimdi işin yoksa bi hafta bekle..:icon_sorr

busegurses001
05-03-07, 15:22
arkadaşlar atvnin sitesine girdim ve bu hafta bebeğimi göremedim yoksa dizimizi kaldırdılarmı hani çarşambaya alınmıştı

burcu_yağmur
05-03-07, 16:18
aman kaldırılmasında nolursa olsun çarşamba izleriz artık napalım bebeğim süper dizi bence izlemeynelede izlemeli

__SEYMEN__
05-03-07, 16:41
merhaba arkadaşlar bn atv nin yayn akışına baktım hiç bi gün yok çarşambaya da santra diye tartışma programı koymuşlar dizi ortada yokkkkkkk:icon_sorr :icon_sorr

Freddie
05-03-07, 16:42
yaralı yüreki çarşamba 20de bi türlü tutturamaynca yeniden 22ye almışlar show o dizinin neden se 20de tutmasını istiyor ama olmuyor 22ye alınmış yine bi de candan öte var umarım bizim ki yine ilk5e girer :)

-özgü_namal-
05-03-07, 16:50
merhaba arkadaşlar bn atv nin yayn akışına baktım hiç bi gün yok çarşambaya da santra diye tartışma programı koymuşlar dizi ortada yokkkkkkk:icon_sorr :icon_sorr

Belki bu hafta tekrar bölümde vermeyeceklerdir.Ya da site daha güncellenmemiş olabilir:S:S

__SEYMEN__
05-03-07, 16:52
bn göremdim de herkes görmüş anladığım kadarıyla tekrar da yok yeni bölümde bebeğim de zaten hiç birşey yazmıyor:icon_sorr

luciapink
05-03-07, 18:54
öff ya atv iyice bu yıl çoştu ne bu ya kafasına esince kanal diziyi kaldırabilir mi ne yapmaya çalışıyor bu atv ya diğer kanallara bakıyorum örneğin show tv dizilerine çok sahip çıkan bi kanal ilk bölümünü yayınlıyor o gün izlenmediyse daha sonra tekrar oynatıyor rüya gibi dizisi böyle olmuştu adamlar ne kadar oynatmya açalıştılar ama reytingler sanırım çok çok düşük geldi o bakımdan kaldırdılar. yani bu atv ye ikinci snir oluşum bu kanalın kaliteli dizilere karşı bi şeyi var herhalde başta erkekler ağlamazı kaldırdılar şimdide bebeğimimi kaldırmaya çalışyolar valla rütükü arıycam ya şu kanallara uyarı yapsınlar zırt pırt dizi kaldırılmaz die....:icon_sorr

merve_sude
05-03-07, 20:15
slm arkadaşlar...
konumuzla biraz ilgisiz olucak ama bu son bölümdeki bitimine yakın bi bebeklerle ilgili türkü çaldı ve çok güzeldi acaba onun ismini bilen varsa buraya yazabilir mi??
şimdiden teşekkür ederim..

__SEYMEN__
05-03-07, 20:51
evet o müzik çok güseldi ama aklımda melodisi bile kalmadı ya :icon_sorr :icon_sorr diziye nolduğu belli değil atv nin reytingten sonra nutku tutuldu herhlde yayınlayamadılar diziyi acaba diziyi bitrceklerdi de son anda alınan başarıdan sonra tekrardan çkiyorlardır blki umarım öyledir ya

ilk sayfada diziler var da nasıl oy verebilirm bebeğime ya yardımcı olurmusnz

Ye$iLiM-(M)
05-03-07, 20:53
yok bence kaldırmazlar kaldırırsalar da biz de onların binasını ayağa kaldırırız.candan öteden niye korkuyorsunuz ki?ondan korkmaya değmez zaten ama 2 güçlü rakibimiz var maalesef......

-özgü_namal-
05-03-07, 21:33
ilk sayfada diziler var da nasıl oy verebilirm bebeğime ya yardımcı olurmusnz

bebegim yazısına tıkla orada konuyu oyla var böylelikle oy verebilirsin:img-wink:

anason
05-03-07, 22:47
Daha düne kadar çarsamba 22de yaziyordu atvnin sitesinde. Bugün degistirdiler herhalde. Bu kadar güzel ve kaliteli bir diziyi niye böyle harciyorlar anlayamiyorum...

Kaan 82
05-03-07, 23:19
bu dizi bitiyormus dogrumu acaba yoksa bitmek üzeremiydi

angels18
05-03-07, 23:54
bu dizi bitiyormus dogrumu acaba yoksa bitmek üzeremiydi

hayır dizi bitmiyor ratingleri son hafta arttı bittiği falan yok sadece günü değişiyor o kadar

seheripek46
06-03-07, 10:59
hayır dizi bitmiyor ratingleri son hafta arttı bittiği falan yok sadece günü değişiyor o kadar

bencede bu dizi bitme zuzuyor anca ama bitmesin güzel devam bir tekrarları başlasa kaçırdığım çok yer var

busegurses001
06-03-07, 12:17
arkadaşlar bebeğimi kaldırdılar heralde ya zaten atv nin sitesinde de bu hafta görünmüyo en azından kaldırmamış olsalardı bu hafta tekrarını verirlerdi günü değiştirilen bi diziyi bi hafta yayınlamamak bana çok saçma geliyo hem yeni yeni reytingleri düzelmiş bi diziyi çarşamba gününe koymak ne kadar akıllıca ki çarşamba gününe alsalar bile ben reytinglerin iyi olacağından şüpheliyim sonuçta o gün çok kuvvetli rakipler var ve bu diziler her hafta ilk beşte yerleri değişmeyen kemikleşmiş diziler bence dizinin gününü hiç değiştirmemelilerdi şimdi diziyi kaldırmayıp çarşambaya alsalar bile ben çok fazla izlenmiceğini düşünüyorum ama inşallah yanılırım tabi

masal_perisi
06-03-07, 12:46
Arkadaşlar 25 Mart Dolunay Abla'nın doğum günü....Onun doğum günü için Bir Dolunay Ailesi imzası hazırlıycaz....Bu imzaya katılmak isteyenler ya benimle ya da gzd_gzd ile temasa geçebilirler

Meryemce90
06-03-07, 15:02
ya arkadaslar bana da öyle geliyo ki dizi kalkmis ama olamaz ya nasil olur ??? tam da raytingler düzelmiskin cok sacma bence simdi dizinin bitmesi:(

-özgü_namal-
06-03-07, 18:38
ya arkadaslar bana da öyle geliyo ki dizi kalkmis ama olamaz ya nasil olur ??? tam da raytingler düzelmiskin cok sacma bence simdi dizinin bitmesi:(

hayır ya kalkmamıştır yani olabilirmi böyle bir sacmalık olmadı doğru dürüst bi kanal da devam eder dizi atvnin sitesinde bebegim baslığı var ama dizinin günü ve saati yok:icon_sorr :icon_sorr

luciapink
06-03-07, 19:03
ewet bencede kalkmamıştır ya yani umarım kalkmamıştır atv bence bebeğim için güzel bi gün ve saat arıyo dur herhalde inşallah ya bitemez dizimiz bitmemeli ya daha başlayalı ne kadar olduki zaten herşeyin yeni başlaması gerek asıl... bu ne bebeğin biri doğdu biri öldü dizi bitti mi olcak basarım atvyi valla...:img-cool2

__SEYMEN__
06-03-07, 19:16
evet yeni eklenen dizilerin reytinglerine göre ayarlıcak herhlde aman ya bzim reytngler böyle devam etsin de diziyi devam ettirildiğine pişman olmasın

burcuuu
06-03-07, 19:18
Dizinin qünü ve saati hakkında bir biLqi yok sanırm..

Peki biz napıcaz?

Dizimiz kaLdırıLdı mı?

-özgü_namal-
06-03-07, 22:11
atvnin sitesinde dizimizle ilgili hala bi haber yok eger tekrarı olsaydı yayın akışında yazardı haftaya kadar beklemekten baska caremiz yok haftaya hersey ortaya cıkacak dizimiz kaldırıldı mı kaldırılmadımı diye
valla atv'ye ne yapsa yaranılmıyor iyi reyting alsa suç almasa suç!!

Yagmur_ask
06-03-07, 22:38
İlk bölümden beri takip ediyorum dizi'yi..Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk bölümü yayınlandığı gün kaçırmıştım ama sonra tekrarını izledim..zaten daha sonrada malum sansürcü zihniyet Kurtlar Vadisi Terör'ü yayından kaldırdı..Bebeğim çok güzel ilerliyor..çok etkileyici bir hikayesi var zaten, oyuncularda mükemmel olunca haliyle muhteşem bir iş çıkıyor ortaya..önümüzdeki hafta 'Ayrılık' başlıyor, umarın Bebeğim'in reytingleri etkilenmez..iki dizide çok kaliteli..keşke aynı güne denk gelmeseydiler.;)

pelosh
06-03-07, 23:20
reytingler birden iyi olmaya baslayinca carsambaya almalari iyi olmadi, birden yine düserse cok kötü olur :(

atvnin sitesinde dizimizle ilgili hala bi haber yok eger tekrarı olsaydı yayın akışında yazardı haftaya kadar beklemekten baska caremiz yok haftaya hersey ortaya cıkacak dizimiz kaldırıldı mı kaldırılmadımı diye
valla atv'ye ne yapsa yaranılmıyor iyi reyting alsa suç almasa suç!!

yhaa benim kafam cok karsiti yhaa :img-help:

angels18
07-03-07, 12:08
kaldırılmaz son haftaki ratinglerle atv diziyi kaldırırsa yuhh derim artık hiçbişey bilmiyorlar diye düşünürüm kafanız karışmasın sakin olun üzülmeyinde dizimize bişey olmadı olamayacakta sadece gününü iyi ayarlamaları gerek böyle bir kitleyi kaybetmeyi kim ister iyi düşünün iyi şeyler olsun dimi

Arkadaşlar 25 Mart Dolunay Abla'nın doğum günü....Onun doğum günü için Bir Dolunay Ailesi imzası hazırlıycaz....Bu imzaya katılmak isteyenler ya benimle ya da gzd_gzd ile temasa geçebilirler

benide aileye katabilirsin:img-yes: :img-blush

-özgü_namal-
07-03-07, 14:25
şimdi yine atv'nin sitesine baktım.Hala bi gün belirlenmemiş dizimiz için:(:(:(

Yagmur_ask
07-03-07, 14:31
Bebeğim kadar kaliteli ve geniş bir izleyci kitlesine sahip dizi'yi yayından kaldırmaya cesaret edemezler..böyle bir hata yapamazlar.

Önümüzdeki hafta 'Ayrılık' başlayacağı için belki günü değişebilir sadece..normalde iki tane idealı yapımı aynı güne denk getirmezler çünkü.

Ahuzar
07-03-07, 14:48
bugün saat 21 de atv avrupada tekrarı var...

mc_merve
07-03-07, 14:50
reytingler birden iyi olmaya baslayinca carsambaya almalari iyi olmadi, birden yine düserse cok kötü olur :(

bence sarsambaya almalri iyi oldu cunku carsamba gunu

avrupa yaksiyla yaprak dokumu haric cok izlenen pek dizi yok
sanirim bide yarali yurekmi ne var

cunku persembe gunu izlenilen baya dizi var

doktorlar--yalani yarim sanirim affedilmeyen diye bri dizi baslicak onunda baya bekleyeni var birde haftaya AYRILIK dizisi baslicak

bence carsamba iyi karar

ama ihsallh yayindan kalkmaz

oyuncular ve konu cok iyi:good: :good:

busegurses001
07-03-07, 15:24
bence sarsambaya almalri iyi oldu cunku carsamba gunu

avrupa yaksiyla yaprak dokumu haric cok izlenen pek dizi yok
sanirim bide yarali yurekmi ne var

cunku persembe gunu izlenilen baya dizi var

doktorlar--yalani yarim sanirim affedilmeyen diye bri dizi baslicak onunda baya bekleyeni var birde haftaya AYRILIK dizisi baslicak

bence carsamba iyi karar

ama ihsallh yayindan kalkmaz

oyuncular ve konu cok iyi:good: :good:

bişeyi anlamıyosunuz heralde asıl perşembe günü çok fazla izlenen dizi yok doktorlar dışında hiç bir dizinin reytingi sabit değil kaybolan yılların filan her hafta reytingi değişiyo ama çarşamba günü reytingi oturmuş ilk beşi hiç bi zaman değişmeyen diziler var a.vakası,y.yürek,y.dökümü,c.öte filan bide yoksa rüyamı diye bişey başladı o da baya iyi reyting alıyo gibi bunlar her hafta share oranı çok yüksek diziler ve programlar ama bebeğimin reytingini yeni yeni düzelmeye başladı şimdi birden çarşambaya alınması çok kötü oldu keşke günü değişmeseydi eğer çarşambaya alınırsa ilk 10 a bile zor girer bence tabi bu benim fikrim

mc_merve
07-03-07, 15:28
biseyi anlamiyon demek yanlis bir kelime sanirim ama neyse

benim dusuncem buydu senin dusuncen farkli olabilir

ama onemli degil

ihsalh dizi yayindan kalkmaz hangi gun olursa olsun:img-wink:

bişeyi anlamıyosunuz heralde asıl perşembe günü çok fazla izlenen dizi yok doktorlar dışında hiç bir dizinin reytingi sabit değil kaybolan yılların filan her hafta reytingi değişiyo ama çarşamba günü reytingi oturmuş ilk beşi hiç bi zaman değişmeyen diziler var a.vakası,y.yürek,y.dökümü,c.öte filan bide yoksa rüyamı diye bişey başladı o da baya iyi reyting alıyo gibi bunlar her hafta share oranı çok yüksek diziler ve programlar ama bebeğimin reytingini yeni yeni düzelmeye başladı şimdi birden çarşambaya alınması çok kötü oldu keşke günü değişmeseydi eğer çarşambaya alınırsa ilk 10 a bile zor girer bence tabi bu benim fikrim

ayrica bisey daha var

haftaya iki yeni dizi daha basliyo ve kaliteli iki dizi

birisi show da AYRILIK

oburu atvde affedilmeyen:good:

Kaanca
07-03-07, 15:28
İlk defa böyle değişik konulu bir dizi seyrettim ve de çok hoşuma gitti.Sonra olana bak!Herşey reytingden geçiyor maalesef.İyi de alsan kötü de alsan :img-cool2 Sıkıldım artık bu reyting beğenmeme triplerinden...Çarşamba iyi olur ama birden değişti ben ne zaman diye baktım izleyemedim ani değişiklikler diziyi çökertir ama sonradan düzelir yeniden.İnşallah düzelmeye başlarken kalkmaz :img-swoon

-özgü_namal-
07-03-07, 15:46
bence persembe gününde sabit kalmalıydı atv yeni dizisi için bizim diziyi harcadı resmen bu hafta ne güzel reytingler düzelmiş 3.ve 5.olmuştuk bu hafta yapmaması gerekiyodu yada çok önceden değişmeliydi günü eger bu hafta yeni bölüm olsaydı reytingler artık rayına oturmaya baslayacaktı.şimdi günü değiştiği için yine reyting kaygısıyla dizimizi izlicez belkide iyi reyting alamayacak ve yayından kaldırılacak...

Yagmur_ask
07-03-07, 16:19
Ben buna ihtimal vermiyorum pek..Bebeğim'in izleyci kitlesi hafife alınacak bir kitle değil..büyük bir kitlesi var..bence yayından kaldırmaya cesaret edemezler..umarım öyle birşey olmaz..böyle bir dizi'ye yazık olur yoksa.

busegurses001
08-03-07, 10:05
arkadaşlar atvnin sitesinde 14 mart çarşamba günü bebeğim yeni bölüm yazıyo hadi gözümüz aydın gerçekten de dediğiniz çıktı belkide bebeğimi bitireceklerdi daha sonra reytingler çok iyi gelince yeni bölümleri çekmeye başladılar ama inşallah çarşamba günü reytingler kötü olmaz daha da iyi olur

_buse_
08-03-07, 11:23
arkadaşlar dizimizin kaldırılmamasına çok sewindin bebeğim bunu hak ediyodu inşallah herşey daha güzel olur

Yagmur_ask
08-03-07, 13:39
Bu çok güzel bir haber..çarşamba çok ideali bir gün değil..eminim reytinglerde bir artış olur..böyle kaliteli bir dizi reyting canavarına kurban edilirse çok yazık olur.

-özgü_namal-
08-03-07, 14:27
demek dizinin gününün carsamba olduğu kesinleşti atv çok yanlış yaptı baska güne almakla.Şimdilik en azından yayından kaldırmadı ona da şükretmek lazım..

__SEYMEN__
08-03-07, 17:07
oh sonunda bi işaret vermişler diznin bitmedğine dair inş dizimiz aynı başarıyı burdada devam ettirir ya umarım izlenir gene ay ya özeti çabuk gelsin bari bu sefer pazartesiden koysunlar çok fazla bekledik ya :icon_sorr

mc_merve
08-03-07, 18:29
Bu çok güzel bir haber..çarşamba çok ideali bir gün değil..eminim reytinglerde bir artış olur..böyle kaliteli bir dizi reyting canavarına kurban edilirse çok yazık olur.

sonunda birsi bana katildi carsamba gunun cok iddiali olmadigina

o gun izlenen sadece avrupa yakasi ve yaprak dokumu var

ayrica BENIM ICIN COK IYI OLDU CARSAMBA GUNU ATVDE USTUSTE IZLICEGIM IKI DIZI OLDU

BIRI AVRUPA YAKASI biri bebegim

eger persembe gunu olsaydi izlemem yuzde elli olabilirdi

cunku haftaya persembe merakla bekledigim AYRILIK dizisi baslicak onla ayni saatte olurdu sanirim

neyse sevindim kisacasi carsamba olduguna ihsallh reytingler iyi gelir:good: :good: :good:

luciapink
08-03-07, 18:54
çok güzel ya çarşambaya alındığına çok sevindim bir an korktum dizimiz bitiyomu diye ama sanırım atv kanalı basmamızdan korktu....:img-hyste

-özgü_namal-
08-03-07, 19:57
Bugün bebegimin olmaması beni çok üzdü ya.Dizi tamda heycanlı yerinde bitmişti işin yoksa bi hafta bekle:(

Yagmur_ask
08-03-07, 20:09
Evet çok heyecanlı bir noktada bitti dizi..Özgü Namal doğum sancısı sahnesini çok başarılı canlandırdı..çok etkilendim ben oyunculuğundan..ayırca Leyla'nın atlattığı tehlikede bir an için yüreğimi ağzıma getirdi..

pelosh
08-03-07, 20:33
Bugün bebegimin olmaması beni çok üzdü ya.Dizi tamda heycanlı yerinde bitmişti işin yoksa bi hafta bekle:(
evtt yhaa nur, bende bi hafta daha beklemek istemiomm, ne gzll bebegim olicaktii bugünn.. hatta reytingide iyi gidiodu tam :(

burcuuu
08-03-07, 21:44
Az önce fraqmanı izLedim.. Çrş saat 22:00'de..
MezarLıktaydıLar.. bebek öLmüş..
EmeL ve bebeğin beraber resmi vardı..
Ve EmeL bu resme ALi iLe bakıyordu.. sanırım Alİ kurtuLmuş..

Yagmur_ask
08-03-07, 23:14

Umarım bu rüyadır yoksa dizinin biteceğine işaret edebilir..şimdi daha çok merak ettim..bebekler ölürse çok kötü olur.:icon_sorr

ozandeniz
08-03-07, 23:21
nazlı öldü, umut yaşıyor.
bence bundan dolayı olay çıkıcak, bu dizinin uzadığına işaret edior. yani bence iki bebek olsa mutlu mesut hepsine yeterdi ama şimdi bebeği paylaşamıycaklar gibi gelior bana...

pelosh
08-03-07, 23:42

yagmur_ask arkadasimizin dedigine katiliom... ins. rüyadir....
ama biyandan ozanin dediginede katiliom, bitemezki dizi, daha okadar sey var ortadaa....

-özgü_namal-
09-03-07, 14:31

demek fragman dönmeye basladı ben malesef izleyemedim demek bebeklerden biri ölmüş bunu tahmin etmiştim zaten üf çok fena bi durum ya acaba şimdi neler olacak:(:(

burcu_yağmur
09-03-07, 14:35
kızlar bizde bi çalışm ayapsak yapabilen biri bebeğim ailesi falan diye imza yapsa iyi olmazmı başlığımız sade kalıyo

Yagmur_ask
09-03-07, 17:25
Aslında bebeklerden birtanesinin olmuş olması çok acı ama hikayeye ayrı bir boyut kazandırabilir..bundan sonra ne olacak çok merak ediyorum..bu sefer Emel bebeğinide alıp gerçekten kaçabilir diye düşünüyorum, çünkü bebeği Leyla'ya verme ihtimali yok bana göre..

semiramist
09-03-07, 17:46
arkadaşlar ben bu diziği ara sıra işim olmadığı sıralar takip edebiliyorum ancak ama annem büyük bir ilgiyle takip ediyor izninizle size birey sormak istiyorum bu hafta var mıydı saatleri değiştiği için annem bakamamış biri bana bu hafta var mıydı yok muydu söylerse sevinirm ona göre anneme indirecem izlesin diye bu haftaki bölümü şimdiden çok teşekkür ediyorum

__SEYMEN__
09-03-07, 17:46
fragmanı yayınlanmaya başladı demek çok iyi ya nazlı bebek öldü demek ya çok üzücü i durm bncede umut bebeği paylaşamayacaklar ama inş hayaldir

__SEYMEN__
09-03-07, 17:48
arkadaşlar ben bu diziği ara sıra işim olmadığı sıralar takip edebiliyorum ancak ama annem büyük bir ilgiyle takip ediyor izninizle size birey sormak istiyorum bu hafta var mıydı saatleri değiştiği için annem bakamamış biri bana bu hafta var mıydı yok muydu söylerse sevinirm ona göre anneme indirecem izlesin diye bu haftaki bölümü şimdiden çok teşekkür ediyorum

yoktu canım bu hafta yayınlamadılar ama haftaya da saati değişti çarşambaya alındı

Yagmur_ask
09-03-07, 18:06
ilk onda olup olmamasına değil ama şu reyting olayına çok canım sıkılıyor..reyting ölçümleri bir dizinin kalitesini ölçmuyor maalesef ama buna rağmen her dizi saçma sapan reyting yöntemiyle ölçülür..başarılı dizilerin yapılması için önce şu aptal reyting olayından kurtulmak lazım galiba..çok güzel diziler reyting canavarına kurban ediliyor..:img-yes:

__SEYMEN__
09-03-07, 18:14
evet kesinlikle katılıyorum oldukça başarılı diziler reyting e kurban gitti bu yöntem oldukça yanlış kaliteli yapımlara haksızlık insanları ayakta uyutuyorlar reyting yüzünden malesef kaliteli yapımlarda tutunmak için reytinge boyun eğiyorlar çok yanlış inş dizimiz reytingekurban gitmez tek dileğim bu

didemfener
09-03-07, 19:46
arkadaşlar sadece bebeğim dizimiz yayın günü değişti çarşamba günü oldu bence böle daha güsel

-özgü_namal-
09-03-07, 19:56
ya anasayfadi ilk 10 dizi arasında bebegim yok.arkadaslar oy verelim dizimiz ilk 10'da yerini alsın:)

foxwolf
09-03-07, 21:29
ya ben fragmana hiç denk gelmedim öldümü şimdi bebeğin biri tüh ya :( ya bu arada ismetle kerem barışmadımı daha fragmanda onlardan haber yokmu :icon_sorr

seheripek46
10-03-07, 09:47
hadi ya öldümü bebeklerden biri kız mı erkek bebek mi acaba emel daha görmemişti bile bebeklerini bak şimdi çok çook üzüldüm ya

Ye$iLiM-(M)
10-03-07, 10:45
bebeklerden birinin öldüğüne çok üzüldüm ama dikkat ederseniz dizi başlamadan tanıtımlarda beşikte bi erkek bebek vardı.demekki o erkek bebek umut olacakmış.

dilara61
10-03-07, 11:45
daha demin fragmanı gördüm.ali galiba kurtuldu.emel ile bebek fotoda çok güzel çıkmış.galiba resimdeki umut bebek.nazlı bebek öldü galiba.mezarlıktaydılar...

nazlikiz
10-03-07, 11:55
bende simdi gördüm yaa carsambaya almislar iyi olmus carsamba günü dizim yoktu benimde persembe izliyemiyordum malesef

__SEYMEN__
10-03-07, 13:01
bnde daha görmedim ya hp bakıyorum ama rastlayamadım bi türlü çok merak ediyorum yaw inş reytingler yüksek gelir o gün yaprak dökümü var ve baya yüksek reytngleri

__SEYMEN__
10-03-07, 13:06
:img-yes: :img-yes: :icon_whis şimdi gördüm çok güsel bi bölüm her zamanki gibi çok üzüldüm ya nazlı bebek ölmüş hepsi perişan olmuş
fragmanı çıktıysa özetinin de olması gerekmez mi:icon_sorr

-özgü_namal-
10-03-07, 13:24
fragmanı sonunda bende gördüm muhtesem bir bölüm bizi bekliyor.fragmandaki müzik çok etkileyiciydi gercekten.nazlı bebegin ölmesine çok üzüldüm ya perisan olmuş emel nasıl aglıyordu öyle birde emelin bebekle cekindiği fotoya baktıklarında galiba yanında alide vardı gercek anlasılmış ali kurtulmuş carsamba günü biran önce gelse artık ya:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

sahracı
10-03-07, 13:28
ben daha fragmana raslayamadım ama bebeğin ölmesine çok üzüldüm yaa. zaten bitiş sahnesi çok kötüydü şimdi iyice kötü oldum okuyunca.bebeğin durumu ne olucak onu merak ettim şimdi emel vericek mi bebeği acaba? ali de kendi nüfusuna yazdırmış hastanedeyken bebekleri zaten bakalım nolcak?

mliSrkan
10-03-07, 14:31
Bu başlığa hiç yazmadığımı farkettim Bebeğimi çok iyi takip etmeme rağmen... Özgü başlığına alışmışımda yorumları oraya yapıyorum genelde :D

Geçen bölüm süperdi...Özgü'nün oyunculuğuna birkez daha hayran kaldım yaa.. Şuan birçok dizinin başrol oyuncuları hamile...Ama o hastane sahnesini kimse Özgü kadar iyi oynayamaz ona kesinlikle eminim !

Bu bölümü çok merak ediyorum henüz fragmanı göremedim...Reytingler umarım iyi olur...Yaprak dökümü zaten 20.00de yani farklı saatlerde olacaklar... tabiki 1. ve 2. değişmez çünkü Avrupa Yakası da var...Ama yükselir reytinglerimiz bence...Gerçi gün değişti,herkesin alışması zaman alabilir...neyse yaa bilmiyorum herşeyiyle süper bir dizi çok kaliteli...

angels18
10-03-07, 15:47
fragmanı izledim gercekten cok hüzünlü bir bölüm bizi bekliyor şimdi bebiş yasal olarak ali ve emelin bebeği suanda leyla ve yavuzun bebişi alabilmeleri için dava acılması gerekiyor yoksa bebek emelde kalacak çünkü ne olursa olsun annesi emel hatırlayı avukat böyle demişti emel bebekten vazgecmeyecek sanırım kim vazgecebilirki masum bir bebekten yüzüne bakınca insan herşeyi her cektiği acıyı unuturmus hakikatende öyle herşeyi unutuyosun neyse dizinin carsamda olması iyi oldu persembe rakiplerimiz artıyordu en yisi buydu zaten bas bas bağırıyorduk bizi duydular ama zamansız duydular dizi gününe oturunca yayın gününü değiştirdiler zaten bizi sinir eden de bu değilmiydi herşeye rağmen dizimiz yayında tümden kaldırmadılar ben ona dua ediyorum yoksa cok üzülürdüm güzel bir bölüm bizi bekliyor sabırsızlıkla bekliyorum carsambayı

Yagmur_ask
10-03-07, 16:12
bebeklerden birinin öldüğüne çok üzüldüm ama dikkat ederseniz dizi başlamadan tanıtımlarda beşikte bi erkek bebek vardı.demekki o erkek bebek umut olacakmış.

dizi başlamadan önce yayınlanan tanıtımda beşik'in içinde sadece bir tane bebek vardı, dizi başladıktan sonra o kadar çok olay oldu ki şimdi böyle birşeyin olması bana tuhaf geliyor..Emel'le bebek arasında çok ciddi bir duygusal bağ oluştu (doğal olarak), şimdi bebeği sorgusuz sualsız Leyla'ya vermesi bana pek mantıklı gelmiyor..bence büyük bir mücadele başlayacak aralarında..Emel bu sefer gerçekten bebeğinide alıp kaçabilir diye düşünüyorum ben..

mc_merve
10-03-07, 16:13
ben daha fargmanini gormedim

ihsallh son bolum olmaz cunku son reytingleri cok iyidi carsamba gunune alinmasi bence cok iyidi zaten reytinglerdend belli olacak

avrupa yakasinda sonra begeim cok guzel olacak

__SEYMEN__
10-03-07, 17:02
bebek için bayağı mücadele yaşancak zaten fragmanda umut bebeğin başında leyla da emel de vardı orda ufak münakaşaya girebilirler en önmlisi ali çıkmış mı

pelosh
10-03-07, 17:09
ben daha fargmanini gormedim

ihsallh son bolum olmaz cunku son reytingleri cok iyidi carsamba gunune alinmasi bence cok iyidi zaten reytinglerdend belli olacak

avrupa yakasinda sonra begeim cok guzel olacak

vallah bencede cok iyi oldu, o saattde o günde pek önemli bisey olmio zaten, yani reytingler daha iyi gelebilir... zaten persembe günleri bir saat gec okulum var, benim icin daha iyi olio ;)

Meryemce90
10-03-07, 18:40
bende cok üzüldüm simdi keske ikiside yasaydi ......... bence emel yine kacmaya kalkismaz cünki ayni hatayi yapmisti ve pisman olmustu... bence leyla&emel annelik yapacaklar umut bebege...acaba yavuz bbaabasina nasil diycek bu bebek ibizzim diye ben onu merak ediyom. ve cocugun velayetini nasil alacaklar..... su an bebek ali nin gibi gözüküyomus ya... anne de emel mis asla leylanin cocugu olarak gözükmiycekmis cünkü doguran anneymis.... iste onun icin isler karisacak bence

Yagmur_ask
10-03-07, 18:47
çok büyük sorunların ortaya çıkacağı kesin..benimde en merak ettiğim sorulardan birtanesi ailelere ne diyecekleri..bebek Emel'in mi yoksa leyla'nın mı olacak?..en kilit soru bu..çok merak ediyorum yeni bölümü..su çarşamba bir gelseydi..;)

ipek-silk
10-03-07, 19:26
arkadaşlar bende bu dizi severek izliyorum ama benim bi şanslı olduğum bir konuda var.
bu diziyi bizim orda yani benim oturduğum yerde çekiyorlar hatta özgü namalı ve diğer oyuncularıda gördüm.tam olarak söylemek gerekirse dizideki pembe köşk benim oturudğum yerde

mc_merve
10-03-07, 22:08
burcu_yağmur calisman guzel olmus tskrler

merhem
10-03-07, 22:58
fragmani bende gordum, cok uzuldum nazli bebek artik yok, leyla ve emel yikildi..

dizinin heycani asil simdi basliyor..

t-o-r-t-u-r-a
11-03-07, 11:41
ben emelini kaçagını düşünmüyorum çünkü ilk tanıtım fragmanında bebegin başında ikiside gülümseyerek duruyordu bence kaçmayacak ama ikise bebegin hayatında etkili olmaya çalışıcaklar ya işte emel kaçmadan gelişebilecek sorunlar gelişecek işte ama kaçmayacak bence

busegurses001
11-03-07, 13:50
ya arkadaşlar ben bir türlü fragmanı göremedim ya gerçekten de nazlı bebek ölüyomu çok kötü olmuş emel'e yazık nasıl yıkılmıştır çarşamba gününü iple çekiyorum çok güzel bi bölüm bizi bekliyo inşallah reytingler kötü olmaz

Yagmur_ask
11-03-07, 13:56
eğer Emel kaçmasa o zaman Emel'le Leyla arasında çok büyük bir mücadele başlayacak demektir..Emel bebeğinin tekmelerini hissetmeye başladığı andan itibaren bebekle arasında çok büyük bir duygusal bağ oluştu..kolay kolay pes edemez diye düşünüyorum..bu bölümden sonra işler iyice karışacak anlaşılan..daha fragmanı görmedim ama çok meraklanıyorum..3 gün kaldı..

kış sabahı
11-03-07, 14:12
bebeğim dizisi çarşamba gününe alınmış daha yeni duydum ne kadr talihsz
bi dizi durmadn ya saati değişiyor ya da günü ........

-özgü_namal-
11-03-07, 14:22
Emel kacmaz bence çünkü kacarsa tüm konu bitmiş olur halbuki bebegi leylaya verdikten sonra ikisinin cekişmesini izleyecegiz ama tabi benim gönlüm emel'den yana bebegi alıp gitse çok iyi olur çünkü bütün zorluklara o katlandı ama dizide böyle bişey olmaz heralde...

mliSrkan
11-03-07, 18:31
bende bebeğin Emel'in olmasını istiyorum yani daha sonra o ortaya çıksın... ama kaçacağını sanmıyorum,yapmaz bence...

__SEYMEN__
11-03-07, 20:42
evet bncede emel kaçmaz o işi bi kere yaptı çekişmlerini izleyeceğiz reytinler bu sefer de yi gelsin inş ya hala çok tehlikeli durumda bebeğim henüz hiç bişey kesin değil

Yagmur_ask
11-03-07, 21:28
Emel'in kaçmasını bende istemem ama başka türlü çok zor olur bebeği sahiplenmesi..Leyla'nın bebeği bırakacağını hiç zannetmiyorum.

uff gelmedi şu çarşamba.

reyting konusunda bir sıkıntım yok benim..her şey çok güzel olacak inşallah.;)

-özgü_namal-
11-03-07, 21:42
reytingler belki bu hafta düşük gelebilir.Çünkü dizinin günü değişti insanların alışması gerekecek ama 1-2 hafta sonra yine düzelir reytingler;);)

merhem
12-03-07, 09:50
Ben bebegi leylanin hak ettigini dusunuyorum, kacdefa yaralanmis, olumu goze almis bebek hasretiyle yanan bir kadin o, bu teklifi ona emel etti, onun cocuklari olabilir istedigi kadar hemde.. bu bebek leylalarin.. arkadaslar oyunc ve karakteri karistirmayalim lutfen..

-özgü_namal-
12-03-07, 11:50
tabiki teklifi ona emel yaptı ve bebegi leylaya verecek zaten doğrusuda bu ama emel bebege çok baglandı şimdi de ondan ayrılmak istemiyor buda normal bişey gönül ister ki bebek emelin olsun ama böyle bişey olmaz tabi bebegi leylaya verecek...:(

busegurses001
12-03-07, 15:32
ya bir an önce çarşamba olsa da seyretsek dizimizi çok özledim nolacak acaba emel bebeği leylaya verecek mi çok merak ediyorum çok güzel bi bölüm bizi bekliyo arkadaşlar bu arada yalancı yarimde çarşamba gününe alınmış ve çarşamba günü bebeğimle aynı saatte show da yeni bi dizi daha başlıyo yani baya güçlü rakiplerimiz olacak bebeğimin işi biraz zor

seheripek46
12-03-07, 15:48
bende marak ediyorum fragmanıda daha izleyemedim bebeklerin birisi ölmüş acaba ne olacak emelin haberi varmı acaba

Yagmur_ask
12-03-07, 16:28
Bu konuda Emel'ede Leyla'yada çok kızıyorum..ikiside suçlu..zamanında Doctor Emel'e bu işin çok zor olduğunu ve zannetiği kadar kolay olmadığını söyledi ama Emel burnunun dikine gitti..Leyla'ya profesyonel bir taşıyıcı anne buldular ama o illa arkadaşım olacak dedi.

busegurses001
12-03-07, 17:26
BEBEĞİM

Bölüm 11 / Yeni Bölüm
14 Mart Çarşamba 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Bizim oğlumuz olsun Umut!Emel ve Leyla, Nazlı’nın acısını unutmaya çalışırken, Umut’la tutunuyorlar hayata. Yavuz Ali’yi hapisten çıkarmak için büyük bir riske giriyor. Nuran’ı ikna etmeyi başaran Adem, Umut’la ilgili gerçeği öğreniyor ve ortalık karışıyor. Taburcu olan Umut için anneliği paylaşan Emel ve Leyla tatlı bir telaş içindeler. Ali özgürlüğüne kavuşuyor ama Yavuz’a bir borcu var artık. Umut’un nesebini reddetmek zorunda! Emel, Umut’tan ayrı kaldığı ilk gün gerçeği fark ediyor. Vicdanıyla hesaplaşırken, Ali’nin teklifiyle iyice kafası karışıyor

-özgü_namal-
12-03-07, 18:10
özet gelmiş sonunda ali kurtulmuş çok sevindim.acaba alinin emel'e yaptığı teklif ne olabilir merak ettim carsamba gelsede biran önce izlesek:)

merhem
12-03-07, 18:14
Yine bebegi alip kacmak degildir umarim teklifi..
Ademde gercegi ogreniyor.

Yagmur_ask
12-03-07, 19:06
BEBEĞİM

Bölüm 11 / Yeni Bölüm
14 Mart Çarşamba 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Bizim oğlumuz olsun Umut!Emel ve Leyla, Nazlı’nın acısını unutmaya çalışırken, Umut’la tutunuyorlar hayata. Yavuz Ali’yi hapisten çıkarmak için büyük bir riske giriyor. Nuran’ı ikna etmeyi başaran Adem, Umut’la ilgili gerçeği öğreniyor ve ortalık karışıyor. Taburcu olan Umut için anneliği paylaşan Emel ve Leyla tatlı bir telaş içindeler. Ali özgürlüğüne kavuşuyor ama Yavuz’a bir borcu var artık. Umut’un nesebini reddetmek zorunda! Emel, Umut’tan ayrı kaldığı ilk gün gerçeği fark ediyor. Vicdanıyla hesaplaşırken, Ali’nin teklifiyle iyice kafası karışıyor

görünüşe bakılırsa bu bölüm kıyamet kopacak..madem herkes herşeyi öğreniyor o zaman Emel daha rahat olacak..bu durumda Ali'nin teklifi kaçmak olabilir..ama bu Leyla'ya ihanet olur, Emel bunu yapamaz.

__SEYMEN__
12-03-07, 19:15
özet gelmiş sonunda gene karmakarışık işler alinin kurtulmasına sevindim emel gene ayrılamayacak bebekten çok süper bi bölüm olcak inş yeni günü dizimize hayırlı olurda reytinglerde hakettiği değeri alır yalancı yarim de bize rakip olmuş onunda günü değişmiş herhlde :icon_sorr

Meryemce90
12-03-07, 19:23
özet gelmiş sonunda gene karmakarışık işler alinin kurtulmasına sevindim emel gene ayrılamayacak bebekten çok süper bi bölüm olcak inş yeni günü dizimize hayırlı olurda reytinglerde hakettiği değeri alır yalancı yarim de bize rakip olmuş onunda günü değişmiş herhlde :icon_sorr

off evet baya bi rakibimiz var yarali yürek, yaprak dökümü, avrupa yakasi, yalanci yarim, bide üstüne üstlük yeni dizi basliycakmis kara duvak diye ufff insallah raytingeler iyi gelirr. yoksa bu güzelim dizimiz yine tehlikede:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

__SEYMEN__
12-03-07, 19:25
sanırm dizinin kaderi yok günü değişti dünya kadar dizi başladı ama perşembe olsaydı da özcan denizin yeni dizisi var bnce o daha büyük tehlike off ya dizi bitmesin çok güsel
ali bebekler bizim olsun mu diyecek acaba ya yada bn bunu yavuza yapamam o bnm hayatımı kurtardı da olblir mi

Yagmur_ask
12-03-07, 19:27
aslında perşembe daha iyi bir gündü galiba..perşembe günü sadece iki üç tane ideali dizi varken çarşamba günü dizilerin günü olmuş..'Yaprak Dökümü' ve 'Yalancı Yarım' güçlü rakipler, diğerleri pek tehlikeli değil..yeni başlayan dizilerden haberim yoktu..bu kötü oldu..ben sadece 'Yaprak Dökümü' var diye biliyordum.:icon_sorr

-özgü_namal-
12-03-07, 19:30
sanki baska gün yok gibi tutupta carsambaya koydular dizimizi.yalancı yarimin neden günü değişti anlamadım:S
yaprak dökümü,avrupa yakası,yalancı yarim bizim güçlü rakiplerimiz digerleri pek fazla önemli değil...bu hafta reytingler nasıl gelecek tahmin bile edemiyorum persembe günü iyiydi ama atv yeni dizileri için bizi kurban etti

Pöfüdük
12-03-07, 19:48
Ben bu diziyi severek izliyorum, cok guzel ve degisik konusu var bu dizinin ..
IZlesemde hic basligina yazmamisim :D

mc_merve
12-03-07, 20:39
aslında perşembe daha iyi bir gündü galiba..perşembe günü sadece iki üç tane ideali dizi varken çarşamba günü dizilerin günü olmuş..'Yaprak Dökümü' ve 'Yalancı Yarım' güçlü rakipler, diğerleri pek tehlikeli değil..yeni başlayan dizilerden haberim yoktu..bu kötü oldu..ben sadece 'Yaprak Dökümü' var diye biliyordum.:icon_sorr

yagmur_ask

carsamba gunu iyi bir gun olmayabilri belki ama persembe hic iy degildi

cunku bu hafta yeni iki dizi basliyo bildigin gibi

persembe gunu olan diziler

doktorlar
ayrilik
dicle
affedilmeyen
hirsiz polis
kader
kaybolan yillar

carsamba gunu sadece
avrupa yakasi
yaprak dokumu
yalanci yarim var
en azindan reytinglerde 4. olma sansi var

ayrica begeim izleyiciasini yabana atmayin yalanci yarim kadar bebegim izleycisi cok:good: :good: :good: :img-wink:

burcuuu
12-03-07, 22:47
Dizimiz yeni qününde diLerim başarıLı oLur.. Artık hanqii hafta yayından kaLdırıLıcak korkusuyLa yaşamayaLım da..
Çrş qünü oLan diziLere bakıLırsa prş'ye oranLa
sanırım daha iyi oLuruz.. ;)

Yagmur_ask
12-03-07, 23:08
Herşeye rağmen ben umutluyum..iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum..zaten kemik bir kitle var 'Bebeğim'i izleyen, bir şekilde bu reytinglere bulaşacaktır.;)

angels18
13-03-07, 07:24

perşembe günü bizim dizimizin saatinde 2 tane dizi baslıyor birisi kader diğeri ayrılık ratinglerimiz düşerdi buna emin ol onun için çarşamba en ideali ben yaprak dökümünü izleiyordum sadece arkasındanda bebeğimi izlerim bundan güzel bir gün olabilirmi dizimizi tehlikeye atmadılar iyi yaptılar bu haftaki bölümü cok güzel sabırsızlanmaya basladım

busegurses001
13-03-07, 12:14
perşembe günü bizim dizimizin saatinde 2 tane dizi baslıyor birisi kader diğeri ayrılık ratinglerimiz düşerdi buna emin ol onun için çarşamba en ideali ben yaprak dökümünü izleiyordum sadece arkasındanda bebeğimi izlerim bundan güzel bir gün olabilirmi dizimizi tehlikeye atmadılar iyi yaptılar bu haftaki bölümü cok güzel sabırsızlanmaya basladım

inşallah dediğin gibi olur cnm ama benim yinede şüphelerim var korkum avrupa yakası filan değil çünkü avrupa yakası,yaprak dökümü saat 20 de ama saat 22 de bebeğimle aynı saatte showda yeni bi dizi başlıyo aynı zamanda candan öte filan da var ama belki raytingler iyi olur sonuçta çarşambadan başka hiç bi güne koyamazlardı dizimizi bu arada niye bebeğimin reklamını bu kadar az veriyolar ben şimdiye kadar ancak bi kez görebildim

sahracı
13-03-07, 14:15
bence geçen hafta izleyen kitle aynı şekilde devam eder çünkü tema çok duygulandırdı herkesi eminim ki..inşallah devam eder sonuna kadar..

-özgü_namal-
13-03-07, 14:34
Herşeye rağmen ben umutluyum..iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum..zaten kemik bir kitle var 'Bebeğim'i izleyen, bir şekilde bu reytinglere bulaşacaktır.;)

inşallah cnm ya dizimizi sevenleri yalnız bırakmayacak:)Ama yinede bu haftadan pek umutlu olmayalım malum günümüz değişti alışmak kolay değil:):)

foxwolf
13-03-07, 16:05
perşembe günü pananın yeni dizisi var ve reytingler bunlar kötü derecede etkilenecek bence çarşamba iyi olacak gibi duruyor bekleyip görcez artık

Meryemce90
13-03-07, 21:44
http://img181.imageshack.us/img181/7289/bebegim111ub7.jpg

http://img181.imageshack.us/img181/6700/bebegim112lx2.jpg (http://imageshack.us)

resimler icin sagolll cnm,
ayy oo resimdeki umut bebegimizzz cok tatli yaa....

ayrica bence raytingler iyi olur yani en azindan ilk 5 e gireriz insallah:D

burcuuu
13-03-07, 21:49
Bebek'in resimLerii ekLEnmiş.. tşkLer.. Çok şeker qözüküyor..
Özqü'ye de yakışmış vaLLa..

Yarın sürekLii qörürüz artık Umut bebeği =))

Mondain
14-03-07, 10:03
Bebeğim filmi iyi güzelde bebeği cart diye öldürdüler yahu, keşke büyüseydi sonra araba çarpsaydı ve annelerden biri diğer çocuğa yakınlık duysaydı filan daha güzel olurdu film..:img-wink:

pelosh
14-03-07, 11:51
bugün büyük gün, ve ben dahala frgamni göremedim :(.... ama su reismlerdede ne gzl bebek özgüme yakismiss yhaa, cook tatlii :)

-özgü_namal-
14-03-07, 14:44
uzun bi aradan sonra bu aksam dizimizin yeni bölümü var.Aksamı sabırsızlıkla bekliyorum:):)

seheripek46
14-03-07, 14:57
Bebeğim filmi iyi güzelde bebeği cart diye öldürdüler yahu, keşke büyüseydi sonra araba çarpsaydı ve annelerden biri diğer çocuğa yakınlık duysaydı filan daha güzel olurdu film..:img-wink:

yok ya öyle olsa daha hüzünlü olurdu araba çarpması yazık bebekken öldü ama kesin daha iyi düşünceleri vardır

Yagmur_ask
14-03-07, 15:13
hala göremedim dizinin fragmanını, artık fragmanı görmeden direk dizi'yi izleyeceğım herhalde..çok merak ediyorum..bu bölüm biraz ağlatacak galiba.

burcu_yağmur
14-03-07, 17:02
keşke nazlı bebeğimiz ölmeseydi off çok üzüldüm ben akşam izlicez bakalım neler olacaakkk

Meryemce90
14-03-07, 18:09
keşke nazlı bebeğimiz ölmeseydi off çok üzüldüm ben akşam izlicez bakalım neler olacaakkk

evet ya bende cok üzülldümmm,leyla ve emel kahrolacaklar yaaaa.... yazik onlarada bebege de bende cok üzüldümmmm ......
keske ölmeseydi daha güzel olabilir ama illede degisik olcak ya dizi heyecan vermek icin herhalde öyle yaptilar bilmem ki??--

luciapink
14-03-07, 20:30
ayyy dizi başlıyo yaaaa bitti diye nasıl üzülmüştüm ama bitmedi bi yarım saat sonra başlar sanırım :happy0064 nazlı bebek ölüyo yaaa ona üzüldüm ama ikiside umut bebeği kendi çocukları yerine koyucaklarmışbeim çocuğum senin çocuğun demiyceklermiş sanırım çok merak ediyorum ya umarım alide hapisaneden kurtulur bir an önce...

burcuuu
14-03-07, 21:28
Geçen böLümden bişii fark ettim.. BebekLerden birii yanii NazLı öLürken EmeL çok kötüydü.. AğLıyordu fLn ama LeyLa'da bişi yoktu.. Hatta EmeL kadar üzüLemedii biLe.. !

Meryemce90
14-03-07, 21:28
ya arkadaslar bugün bebegim yok galiba suan caglar show u izliyorum daha dogrusu simdi sinirimden kapiycam yaaa ufff ya bu atv ne yaptigini saniyo...
kendi sitelerinde bebgim simdi yaziyo ama suan yokkk cok sinirliyim siz izliyomusunuz?????

-özgü_namal-
14-03-07, 21:43
ya arkadaslar bugün bebegim yok galiba suan caglar show u izliyorum daha dogrusu simdi sinirimden kapiycam yaaa ufff ya bu atv ne yaptigini saniyo...
kendi sitelerinde bebgim simdi yaziyo ama suan yokkk cok sinirliyim siz izliyomusunuz?????

yoo bebegim basladı hatta suan reklama girdi.:S
off nazlı bebek öldü ya valla onlar aglarken benimde gözlerim doldu.:sad53: :sad53:

Meryemce90
14-03-07, 21:46
Inanamiyorum yok bebegim avrupa kanalinda yok

bende ayni durumdayim yaww bende izleyemiyorummm demek ki artik olmiycak bizim avrupa kanalinda yada baska güüne aldilar offf off... hep böyle yapiyolar zatenn

burcuuu
14-03-07, 21:49
Tr'de var.. Şu an rekLamda zaten.. Atv Avrupa neden böyLe yapıyor anLamadım.. Aynı qün verilse 2 kanaLda da daha iyi oLur..

burcu_yağmur
14-03-07, 21:53
özgü çok güzel rol yapıyo süper bölüm hem izliyom hem int akılıyorum süper bi bölüm umutumuz hasraneden çıksada tam olsa

Secretive
14-03-07, 22:00
avrupada yok :(
çaglar show mu ne var galiba. Belki bu program bittikden sonra yayinlanir dicem ama saat kaç olur ozaman, 0.00 filan herhalde?? :S

merhem
14-03-07, 22:13
bende ayni durumdayim yaww bende izleyemiyorummm demek ki artik olmiycak bizim avrupa kanalinda yada baska güüne aldilar offf off... hep böyle yapiyolar zatenn

Atvden umudumu kestim iyice,
Herhalde baska gun yayinlayacaklardir..
Nebicim is ise bu

burcu_yağmur
14-03-07, 22:14
şuan reklam oldu emelin teyzesi leylayı üstü kapalı laf attı leylada bozuldu emel bebişe oyuncaklar aldı çok güzel bölüm inş eytingler güzel olur

ozandeniz
14-03-07, 23:54
sıkıldım açıkçası bu bölüm. umut'tan başka bi şey konuşulmadı. emele sinir olucak insanlar büyük ihtimalle. leylanın müthiş şevkat ve yumuşaklığına karşı kıskanç ve soğuk. üstelik son sahnedeki girdiği kriz de bir garipti. ben leyla hastalıklı, takıntılı bir kadın sanıyordum. şimdi tam tersi emel öyle oldu. aralarda candan öte izledim malesef.

t-o-r-t-u-r-a
15-03-07, 09:13
ya arkadaşlar biri bana bebegi eve çıkartacakları andan gerisini anlatabilirmi hani emel doktorla konuşmaya çıktıya başka şekilde tanışsaydık farklı olurdu falan dedi işte ordan gerisini anltabilirmsiniz elektrikler gitti izleyemedimde:sad53:

eskidekal
15-03-07, 09:59
güzel bi bölümdü
leyla ve emel içinde çok zor bir durum maalesef. yazık ikisinede ,biri yılardır beklediği bebeğine arkadaşının sayesinde kavuştu kendinden bir parçası var artık ama emelide gözardı edemiyo , diğeri karnında taşıyıp can verdiği bebeğe teyzelik yapmak zorunda hemde bu kadar sık görüp bağlanıp uzak kalmak zorunda gerçekten çok zor durumdalar
leyla yinede emele şevkatle yaklaşıyo onu bebeğe karşı dışlamıyo ama zamanla aralarında çok büyük sorunlar çıkacak
emelede hak vermiyo değilim zavallım nasıl ağladı odada herşey var ama umut yok diye
ikisinede üzülüyorum valla kararsız kaldım
emel çocuğu alıcak gibime geliyo bakalım ne olcak

paçiii_melos
15-03-07, 12:12
HEDEF KİTLE : A/B
14 MART 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 15,80 36,80
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 13,80 32,10
3 BEBEGIM. [NET] ATV 5,70 19,30
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,40 16,20
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,30 15,70
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,00 14,30
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,70 14,40
8 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 4,40 13,50
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 13,30
10 KARA DUVAK [NET] SHOW 4,40 11,70

14 MART 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,80 27,10
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,70 24,80
3 KARA DUVAK [NET] SHOW 6,40 17,50
4 YARALI YUREK [NET] SHOW 6,10 13,90
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,70 15,70
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 14,70
7 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,20 15,50
8 CANDAN OTE [NET] STAR 5,10 14,60
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,00 14,10
10 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,00 11,60
11 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,70 17,80
12 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,30 11,80
13 BEBEGIM. [NET] ATV 4,10 14,50

eskidekal
15-03-07, 12:14
A/B de 3. olmuş çok iyi gerçekten
diğeri bu haftalık iyi değil ama napalım
dahada yükseleceğine eminim
hem çarşamba gününe alınması çok iyi oldu bence

Freddie
15-03-07, 12:19
reytingler bence de henüz yükselmiş bir dizi için hiç fena diil ben daha kötü bekliyodum Daha geçen bölümde oluşan kitle günü değişmesine rağmen diziyi bırakmamış Atv 10 hafta sabretti biraz daha dişini sıkarsa çarşamba gününü de başarıyla kapatır Dünkü bölüm de ayrıca harikaydı :)

busegurses001
15-03-07, 12:30
arkadaşlar bencede reytingler çok iyi gelmiş sonuçta dün çok güçlü rakipler vardı ve buna rağmen ab de 3. olmuş bu iyiye işaret zaten totalde yavaş yavaş yükselir merak etmeyn inşallah böyle devam eder

burcuuu
15-03-07, 12:31
ReytınqLer qüzeL.. En azından yükseLiş söz konusu.. =))
Dünkü böLüm qüzeLdii.. Nuran'ın yaptıkLarına,söyLedikLerine
bir anlam veremedim.. Bnm kocam dürüsttür fLn fiLan..
Kocanın neLer yaptığını qördük be.. Ama sonunda o da utandı.. :img-hyste

EmeL kötü durumda.. LeyLa ona ne kdr yakın davransa da..
Umut'u sevdirse de sonuçta anne ve babası o qibi.. EmeL zaten
bazen annen fLn diyor ya.. Umut'a ne kötü.. Cnm ya snra düzeLtmek
zorunda kaLdı tabi... Çok etkiLendi Çook..

ALi'nin söyLedikLerine karşı cvbı ne olucak acaba..?

mc_merve
15-03-07, 12:59
reytingler baya yi gelmis carsamba gunu iyi bir secim oldu bence

ama malesef ben izleyemdim cunku atvde yoktu dun sanirim avrupaya ya vermicekler yada baska birgun vercekler keske bununla ilgili bir aciklama yapilsaydi neyse

-özgü_namal-
15-03-07, 14:13
Emel'in durumuna çok üzülüyorum bebege çok baglandı şimdide ondan kopmak istemiyor eve geldiğinde boş yatagı ve umutla birlikte cekildikleri fotografı görünce bunu daha iyi anladı.ben ne olursa olsun umut'u leylara vermesini istemiyorum o bebek emelin olmalı:):)
reytinglere gelince ab de 3.olmuşuz bu iyi ama totalde yine düşük inşallah haftaya daha iyi olur;);)

__SEYMEN__
15-03-07, 16:45
evet reytingler fena değil gayet iyi ab de süper başarımız inş böyle devam eder
evet dün umuttan başka bişi yoktu biraz o sıktı kime üzüleceğimi şaşırdım yaw bu sefer ikisi de çok köüt durumdalar yavuz emelin duygularını bir türlü kabul etmek istemiyor çok karmaşık bi durm ya:icon_sorr

sahracı
15-03-07, 17:09
ab de süper gelmiş reyting inanamadım nasıl bu kadar yükseldi iki haftadır.. ilk ona bile giremiyodu nerdeyse aman nazar değmesin :) gerçi total de düşük ama iki grup da bu kadar zırt olur yani şaşırdım çok fark var arada çünkü neyse..dünkü bölüm tek kelimeyle müthişti boğazım düğüm düğüm oldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. emel'e de leyla'ya da çok üzülüyorum o kadar zor bi durum ki..ama en çok emel de ağlayasım geliyo nasıl gizli gizli
dertleniyo çaktırmamaya çalışsada. umut'un çoraplarını aldı öpüp ayaklarını sanki bende hatıra kalsın der gibi..sonra leyla ve yavuz severken ki biraz kıskanç bakışları..bi de son olarak evine geldiğinde ağladı ya aliyle konuşup ya her bi sahneseinde ağlayasım geldi kısaca..çok duygulandırıyor bu dizi beni feci kendimden geçiyorum.inşallah sonuna kadar gider..aa emelin teyzesini unuttum ne gıcık kadın ya emelin uzak durması gereken düşünceleri inadına kafasına sokuyo koskoca kadın pes yani..

-özgü_namal-
15-03-07, 17:48
off evet o coraplarını kokladığı yerde çok duygulandım emelin böyle üzülmesini istemiyorum
leyla hemen çocuğu sahiplendi emelin duyguları hiç önemli değil.ben ne olursa olsun umutun annesinin emel olmasını istiyorum...leylayada cok üzülüyorum ama kalbim emelden yana..
benim şimdi merak ettiğim alinin teklifine emel ne cevap verecek bence kabul etmeli işler karısır diziye heycan gelir:):)
bu arada umut bebek çok tatlıydı ya ekrandan böyle sevesim geldi:img-blush :img-blush

Kaanca
15-03-07, 18:41
Ben böyle bir dizi görmedim.Hem konusuyla,hem başarısıyla...Reytinglere tutunuyor.Hayat mücadelesi veriyor.Biliyorsunuz artık dizilerin hayatı reyting oldu..Gerçekten Atv biraz daha yayınlarsa Çarşambay'a çok güzel olur.

seheripek46
15-03-07, 21:09
yazık leylaya ya bu gidişle emel çocuğu alır ama hangisine hak vermel leylaya mı emelemi

ozandeniz
15-03-07, 21:12
reytingler gayet iyi sonuçta günü değişti düşebilirdi.totalde düşmüş ama ab iyi.
bakalım nolucak dünkü bölümde ardarda hep aynı sahneler vardı bana öyle geldi. bir de zamanlar çok acaip hızlı geçiliyor.bari alttan yazı geçseler bilmem kaç zaman sonra falan diye. ve de ismet yoktu:sad53: inşallah haftaya reytingler yükselir ve iyi bir bölüm olur.

-özgü_namal-
15-03-07, 23:19
Özgü'nün katıldığı full ekran programında Bebegim'den konuştular,şuan 12.bölümü çekiyorlarmış bi 13 bölüm daha cekiceklermiş.Dizi haziran ayına kadar devam edecekmiş ama gelecek sezon devam etmeyebilirmiş rahatız yani doya doya izliycez:happy0064 :happy0064 :happy0064

selince35
16-03-07, 09:04
Leyla nın kayınvalidesinin bir sözü vardı oda annelik sadece doğurmakla olmaz dedi annelik ömür boyu sürer. çok doğru bir söz. Emel en başta izin ver bebeğini ben taşıyayım demedi mi o halde niçin şimdi sözünden dönüyor? tamam çok sevdi bebeği ama Leyla ondan bebeği kaçırmıyor ki beraber büyüteceğiz diyor daha ne yapsınlar?

Bence Emel haksızlık yapıyor bebek Leyla ve Yavuz un bunu kabul etmeleri gerekiyor....

pelosh
16-03-07, 11:50
Özgü'nün katıldığı full ekran programında Bebegim'den konuştular,şuan 12.bölümü çekiyorlarmış bi 13 bölüm daha cekiceklermiş.Dizi haziran ayına kadar devam edecekmiş ama gelecek sezon devam etmeyebilirmiş rahatız yani doya doya izliycez:happy0064 :happy0064 :happy0064

ohhh bee nurr.. icimii rahatladinn yhaaa... buuu süperr bii haberrr..... coook tskkler yhaa... ohhh bee, coook sevindimm simdii :happy0064

yha ama ben son bölümü izliemedim cünkü carsamba o saatte baska bisi vardi atv.. yani bebegim yoktu bende, nezaman var burda acaba yeni bölümü (- dünde, yani persembe'de yoktu :()

seheripek46
16-03-07, 13:58

iyi bari sevindim hemen bitse zaten güzrl olmazdı ama haziranada 3 ay var
işallah gelecek yıl devam eder
:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

-özgü_namal-
16-03-07, 14:57
ohhh bee nurr.. icimii rahatladinn yhaaa... buuu süperr bii haberrr..... coook tskkler yhaa... ohhh bee, coook sevindimm simdii :happy0064

yha ama ben son bölümü izliemedim cünkü carsamba o saatte baska bisi vardi atv.. yani bebegim yoktu bende, nezaman var burda acaba yeni bölümü (- dünde, yani persembe'de yoktu :()

ne demek pelincim görevimiz;);)
bende çok mutlu oldum bitmediği için programda bayaa bebegim'e yer verdiler hakkında epey konuştular inş gelecek sezonda devam eder:)
valla avrupa kanalında niye vermediler anlamadım çok dengesiz bir kanal belki hafta sonu verirler:S

__SEYMEN__
16-03-07, 17:47
ayy çok sevindim ya yaşasın artık rahat sayılabiliriz ben dün program yarısına kadar izledim acaba tekrarı olabilirmi inş vardır tekrarı çok sevimli bi insan özgü namal ya çok seviyorum onu :happy0064 :happy0064

Yagmur_ask
16-03-07, 18:12

Nur, çok sevindim bu habere..artık daha rahat olabiliriz dizi'yi izlerken..haber verdiğin için teşekkürler.:happy0064

sahracı
16-03-07, 18:22
çok sevindim devam ediceğine ohh be rahatladım valla :) diken üstünde izlemek de ne uyuz oluyo her hafta.. emelin cevabını ben de çok merak ediyorum. emele de çok üzülüyorum ama ne olursa olsun çocuk leylanın onun sayesinde var umut.emelin kendi çocuğu olur yine ama leylanın böyle bi şansı yok.inşallah mantıklı düşünür de beraber büyütürler sorun çıkmadan..

toz seker
16-03-07, 19:36
arkadaşlar 10.bölümün sonuda emel ile leyla bebeklere bakarken çalan şarkının ismini bilen var mı?

snm_b
17-03-07, 00:23
bebeğim çok güzel bir dizi kalkmayacağını öğrenmek benimde içimi rahatlattı bu haftaki bölümde diğer bölümler de olduğu gibi çok güzeldi nazlı bebeğin ölmesine çok üzüldüm şimdide emele üzülüyorum umuttan ayrı 1 gün bile kalamıyor anne olmasamda onu anlayabiiyorum en iyisi hepsi bir evde yaşasınlar leylada emelde çok iyi bebek onda veya bunda kalsın diyemiyorum ikisinide seviyorum yavuzun kardeşine ve karısına sinir oldum bu hafta dede sonunda dayanamadı umutu gördü umut çok tatlı ve şanslı dünya güzeli iki annesi var

angels18
17-03-07, 12:59
herkese mrb daha foruma yeni girebiliyorum internetimdeki sorum yüzünden şimdi ratinglere baktım cok iyiydi carsamba gününe alınması iyi olmus ab de düşmüş ama toparlanır nasıl olsa bölümde ayrı bir güzeldi emele cok üzülüyorum ya kusura bakmayın ama ben leylacı değilim emelciyim en cokda emele üzülüyorum bebeği emzirdi karnında tasıdı ama hiç bir hak iddaa edemiyor ne acı bişey yatağından kalkıp umutun yatağına gitmesi onu bulamaması ne kötü bişey off merak la bekliyorum acaba ne olacak

burcuuu
17-03-07, 18:32
Diziimizin hazirana kdr devam edicek oLmasıı çok iyi.. En azından bunu biLmemiz yeter.. Hanqii hafta yayından kaLkıcak diye artık korkmamıza.. düşünmemize qerek yok. =))

foxwolf
17-03-07, 19:10
Diziimizin hazirana kdr devam edicek oLmasıı çok iyi.. En azından bunu biLmemiz yeter.. Hanqii hafta yayından kaLkıcak diye artık korkmamıza.. düşünmemize qerek yok. =))
evet en azından dizimizi rahat rahat keyifle izliycez gerçi keyifle izlenecek olaylar yok ama ya arkadaşlar ben son bölümü izleyemedim ismetle kerem barıştımı :icon_sorr

-özgü_namal-
17-03-07, 19:47
evet en azından dizimizi rahat rahat keyifle izliycez gerçi keyifle izlenecek olaylar yok ama ya arkadaşlar ben son bölümü izleyemedim ismetle kerem barıştımı :icon_sorr

valla yasocum son bölümde ismetle keremi hiç göstermediler.neden bilmiyorum:S

merve_sude
17-03-07, 22:36
arkadaşlar 10.bölümün sonuda emel ile leyla bebeklere bakarken çalan şarkının ismini bilen var mı?

evet çok güzel bi ninni o, adı "alma attım yuvarlandı"...

arkadaşlar full ekran programında bebeğimden bahsettiler.dizinin reytinglerinden konuşuolardı. özgü dedi ki:ab de 3. olmuşuz ama totalde 13. olduk.bizi ab grubu izlio,biz diziyi çekioruz beğenen, izlemek isteyen izler istemeyen izlemez valla ben oturdum izledim gayet de güzeldi.. dedi.

özgü reytinglerin düşük olmasının nedenini dizinin geç saatte başlamasına bağlıyor.bu konuda da özgü:son bölümde avrupa yakasının geç bitmesi üzerine 10 buçuk gibi başladı e bitti derken saat oldu 12 buçuk milletin işi gücü var ertesi günü erken kalkcaklar yani ben olsam bende izlemezdim... dedi.

_denizcan_
18-03-07, 17:42
dizinin bu sezon devam etmesi çok güzel inşallah gelecek sezonda eder.Bu arada özet ne zaman geliyor bileniniz var mı?

toz seker
18-03-07, 19:37
merve_sude yardım ettiğin için çok saol ama benim dediğim şarkı o değil nazlı ölürken çalan şarkı birkaç kere de çaldı

__SEYMEN__
19-03-07, 18:18
bölüm özeti:

Bir adam, bir bebek ve iki kadın. Onlar artık bir aile… Yavuz, karısı ve oğluyla, yıllardır beklediği anın tadını çıkarmaya çalışıyor. Ama Emel hayatlarının öyle ortasındaki, tüm planlar, hayaller yeniden gözden geçirilmeli. Diğer taraftan Ali ve Rahşan, Emel’i kararından döndürmek için gizli bir ortaklık içine girerken, artık bir iş kadını olan Nuran Adem’i köşeye sıkıştırmaya devam ediyor. Umut’la bağlarını koparmamak için direnen Emel’in sütü kesilince, yeni bir sütanne bulunuyor. Emel’in bu konudaki tavrı Leyla’yı çileden çıkarıyor ve iki arkadaş için yüzleşme anı geliyor. Söylenmeyenler söyleniyor, kalpler kırılıyor... Emel için her şey daha da net artık, kararını veriyor. Eli kolu bağlanan Yavuz ve Leyla içinse tek bir yol var; Kaçmak!

masal_perisi
19-03-07, 19:15
Bizi çok heyecanlı bir bölüm bekliyor özete bakılırsa...Valla ne olursa olsun ben bebeğin annesinin Leyla olduğunu düşünüyorum...Valla kaçsınlar...Belki Emel bu kadar idretmeseydi bu kadar kötü olmazdı ama...

-özgü_namal-
19-03-07, 19:20
Özet gelmiş sonunda çok heycanlı bir bölüm olacağı kesin.Demek iki dostun arası açılıyor sonunda eger Yavuz ve Leyla kacarsa çok kötü olur Emel Umut olmadan yapamaz keşke en basta tasıyıcı anneliği kabul etmeseydi...Leyla'ya da üzülüyorum ama,Umut Emel'in olmalı bence umarım Emel doğru bir karar verir ve bebeği alır....;););)

masal_perisi
19-03-07, 19:31
Nur...Resimler için çok sağ ol canım...Valla Leyla'nın resimlerdeki halini de görünce...Umut Leyla'nın olmalı...Bu konuda mahkeme açılsa bile...DNA raporundan bebeğin onların olduğuna karar verilecek..Keşke Emel hiç kabul etmeseydi...

_denizcan_
19-03-07, 19:39
Özet gelmiş...Leylalar nereye kactıklarını sanıyorlar Emel'e bunu yapamazlar Umut'u o doğurdu ona bağlandı onun için nelere katlandı onu böyle yıkmaya hakları yok..Leyla neden illa da Emel doğuracak dedi ki keşke Emel kabul etmeseydi şimdi yapayalnız kaldı Leyla'da bir bebek için Emel'e bunu yapıyorsa...O dava acılmamalı Ali babalık davasını reddetmeli bebek Emel'le Ali'nin olmalı...

merve_sude
19-03-07, 20:02
aslında benim bu konuda kafam biraz karışık şöyle bi düşününce umutu emel doğurdu yani o karnında taşıdı onun tekmelerini,varlığını ilk o hisstti yani bağlanması çok normal ama belki de bu çocuğu doğurma kararını vermemeliydi fakat bu kararı verirken bunu yapmak zorundaydı leyla için ama emel o anda bunların olabileceğini hesap edememişti.
leylaya gelirsek o da bu bebek için çok çaba harcadı ,istedi.normalde de zaten bu bebek leyla'nın ama yani umut kimin olmalı orda bi soru işareti var..
bi de şöyle bişi var eğer leyla umutu alır da kaçarsa çok yanlış yapar yani bunu emel'e yapamaz.emel, leyla için doğurdu bu çocuğu ve bebeğide ne kadar sevdiğini bile bile bunu ona yaparsa yani dicek bişi yok diye düşünüorum..

geweze
19-03-07, 20:36
umut kesinlikle leyla'nın çocuğu
emelin bu konudaki tavrı acayip sinirlerimi bozuyo
ewet umutu o doğurdu üzerinde emeği var ve ona bağlanması doğal ama onun annesi leyla
üstelik arkadaşına söz verdi
ayrıca umut leylanın genlerini taşıyo onun dnasından varoldu

gelincik89
19-03-07, 21:06
Nur...Resimler için çok sağ ol canım...Valla Leyla'nın resimlerdeki halini de görünce...Umut Leyla'nın olmalı...Bu konuda mahkeme açılsa bile...DNA raporundan bebeğin onların olduğuna karar verilecek..Keşke Emel hiç kabul etmeseydi...

Bu diziyi izliyorum ama hiç yorum yapmamıştım..Ama bugün özeti okuyunca dayanamadım açıkçası..Resimlerde Leyla'nın hali çok kötü..Bencede bebeği Leyla almalı..Doğru söylüyosun Yelda Emel baştan kabul etmiycekti..Evet bu konuda dava açılsa bile bebeği bencede Leyla alır..Emelin böyle yaptığına inanamıyorum ben..Böyle polisle falan zorla almak gibi..Çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor..

sahracı
19-03-07, 21:19
fragmanı demin izledim tek kelimeyle tüylerim diken diken oldu..leylanın feryadını görmelisiniz..yanlış yaptı emel çok fena oldu valla şok oldum kaldım yazamıyorum...

t-o-r-t-u-r-a
19-03-07, 21:45
ne yapıyor bu emel ya hem arkadaşına bebegini ben taşıyım diyip ona unut veriyor hemde bebegi zorla almak istiyor bu çok haksızlık karnında taşıyor olması ona bu şansı vermiyor sonuçta umut yavuz ve leylanın çocugu emel kendi çocugu oldugunu düşünemez bile ve ölümden kurtardıgı arkadaşınada bunu yapamsı çok ama çok yanlış sonuçta onun tekrar çocugu olabilir ama leylanın öyle bir şansı yok

özge_letyy
19-03-07, 21:46
diziyi pek izlemiyorum ama fragmandan feci etkilendim emel bebeği polisle leyladan alıyo inanamadım izlerken tam olarak takip etmesem de neler olduğunu az çok biliyorum
leylanın o feryatları içimi acıttı

nazlikiz
19-03-07, 22:09
yaa allah askina bu haksizlik gecen bölüm türkiyede gecen hafta yayinlandi carsamba avrupadada yeni bölüm diye yarin verecekler aman allahtan ben indiripte baktim resmen haksizlik yaa burda inetrneti olmayanlar bi hafta fazla beklemis oldu ne bu simdi anlamadim

-özgü_namal-
19-03-07, 22:43
fragman çıktı demek ya izlemeyen bi ben kaldım heralde:(:(
Şimdi iyice merak eder oldum neler olacak diye çarsamba biran önce gelsin artık ya:(:(

_denizcan_
19-03-07, 22:47
Bende göremedim fragmanı ya ama anlattıklarınıza göre Leyla kacarken Emel onları yakalatıyor polislere ve Umut'u alıyor galiba..
İlerleyen bölümlerde daha da fenaları olacak.Sedat söylemişti onlara ama ikiside dinlemediler bence en mantıklı çözüm bebek bir hafta Leyla'da bir hafta Emel de kalsın ikiside mutlu olsun;)

mliSrkan
19-03-07, 23:52
Özet gelmiş...Leylalar nereye kactıklarını sanıyorlar Emel'e bunu yapamazlar Umut'u o doğurdu ona bağlandı onun için nelere katlandı onu böyle yıkmaya hakları yok..Leyla neden illa da Emel doğuracak dedi ki keşke Emel kabul etmeseydi şimdi yapayalnız kaldı Leyla'da bir bebek için Emel'e bunu yapıyorsa...O dava acılmamalı Ali babalık davasını reddetmeli bebek Emel'le Ali'nin olmalı...

Kesinlikle katılıyorum cnm...Leyla çok bencil bir insan, zaten o Emelden tokat yediği sahnede de çok ayıp etmişti konuşmalarıyla...Hem çocuğu taşıtıyor o kadar süre sonra da laf ediyor...Kaçırmaları da çok yanlış, o zaman para karşılığı taşıtsalardı birine...Bu diziyle Dolunaya sinir olacağım hiç aklıma gelmezdi :D Ben zaten çok saçma buluyorum bu taşıyıcı annelik olayını... Emel'in hissettiği annelik duygusunu leyla hissedemez ki...Ne yani buyur al sana çocuk yaptım bu senin çocuğu diye eline veriyorlar bebeği...oyuncak mı bu yaa gerçek bebek yani...Emel daha fazla bağlı bebeğe kesinlikle, normal olan da bu zaten...Dizideki favorim de Emel'in teyzesi... Bu arada ben Sedat'ı Ali'den çok seviyorum ama Emel ile olmayacaklar sanırım :(

merhem
20-03-07, 08:43
Leylayi suclayanlar ?
Mantikli dusunun.

Bu bebegin ailesi leylalar, emel sadece taSiyici..
Bu haksizlik , olmek isteyen bir kadina bir soz verip simdi bunu yapamaz zaten gecen bolum uyuz olmustum emelin davranislarina leyla onu herseye katiyordu o surat asiyordu boyle birsey yaparak umutu leylalardan alarak gozumden duser zaten

selince35
20-03-07, 10:54
iyi de arkadaşlar herşey doğurmakla bitmiyor ki Emel ve Ali Umut bebeğin ailesi değiller ki ne yani sadece karnında taşıdı diye anne Emel mi oluyor yani bu leyla ve Yavuz'a haksızlık edilmiyor mu?

Ayrıca birde merak ettiğim niye Ali babalık davası için nesibi red imzası vermesi gerekiyor ki? yavuz bu benim bebeğim diyerek dava açamaz mı bir de Kıbrıs daki transferin tutanağı falan yok mu?

ayrıca birde Emel demedi mi bebeğini ben taşıyayım diye? Şimdi ne oldu da birden pek bi kıymetli oldu bu bebek...

-özgü_namal-
20-03-07, 11:32
Kesinlikle katılıyorum cnm...Leyla çok bencil bir insan, zaten o Emelden tokat yediği sahnede de çok ayıp etmişti konuşmalarıyla...Hem çocuğu taşıtıyor o kadar süre sonra da laf ediyor...Kaçırmaları da çok yanlış, o zaman para karşılığı taşıtsalardı birine...Bu diziyle Dolunaya sinir olacağım hiç aklıma gelmezdi :D Ben zaten çok saçma buluyorum bu taşıyıcı annelik olayını... Emel'in hissettiği annelik duygusunu leyla hissedemez ki...Ne yani buyur al sana çocuk yaptım bu senin çocuğu diye eline veriyorlar bebeği...oyuncak mı bu yaa gerçek bebek yani...Emel daha fazla bağlı bebeğe kesinlikle, normal olan da bu zaten...Dizideki favorim de Emel'in teyzesi... Bu arada ben Sedat'ı Ali'den çok seviyorum ama Emel ile olmayacaklar sanırım :(

evet melisim ya çok haklısın hislerime tercüman oldun dolunayı çok seviyorum ama leylaya çok gıcık kaptım tamam bebek emelin olmasın ama leylanında kacması gerekmez emeli hiç mi düşünmüyor ne biçim arkadaslık bu..emelde kacabilirdi denedi ama yapamadı o iki yol arasında leylayı secti ama leyla bebegini doğurtturduktan sonra kacmaya kalktı..
emel bebegi 9 ay karnında tasıdı ilk tekmelemelerini o hissetti onu canıyla o besledi ona can verdi leylayı mutlu etti...şimdi leylanında emeli anlaması lazım belki zamanla emel bebegi unutur ama böyle kacıp gitmek olmaz ne o doğurdun iş bitti böyle olmaz leyla yanlış yolda.....herseyden önce dostlukları gelir....

Timberland
20-03-07, 13:41
Selam arkada$lar,

bugün ak$** atv avrupada sizin (atv TR) gecen hafta baktiginiz bölüm oynayacak.
Acaba bundan sonra dizimiz (avrupa icin yani) sali günleri mi oynayacak yoksa ?
$imdiden köpürüyorum durum böyleyse cünkü sali günleri BinBirGece de oynuyor.
In$allah korktuguma ugramam, haberi olan varsa yazsin nütfen.

snm_b
20-03-07, 14:35
fragmanı görünce çok üzüldüm ben emelide leylayıda seviyorum ikiside çok iyiler bir yanım emel söz verdi leylaya çocuğu almaması lazım diyor diğer yanım arkadaş için bile olsa dünyaya getirilen minik bir bebekten vazgeçilmez diyorum umarım sorunlarını çözerler ve umuta birlikte bakarlar ikiside umuttan vazgeçemez çünkü en hayırlısı bu

chissil
20-03-07, 14:38
Leylayi suclayanlar ?
Mantikli dusunun.

Bu bebegin ailesi leylalar, emel sadece taSiyici..
Bu haksizlik , olmek isteyen bir kadina bir soz verip simdi bunu yapamaz zaten gecen bolum uyuz olmustum emelin davranislarina leyla onu herseye katiyordu o surat asiyordu boyle birsey yaparak umutu leylalardan alarak gozumden duser zaten

arkadaşım o kadar güzel bir mesaj yazmışsın ki imzamı altına atarım :)

leyla'yı suçlayanları hakikaten anlayamıyorum..düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum..
1.kim emel'e çocuğu taşı ve leyla'yı kurtar dedi?kim emel'den böyle bir fedakarlık istedi?
kimse!bu tamamen emel'in kararıydı hatta öyle ki doktor bu zor bi iştir vazgeç..annelik duygusunu taşırsan yapamazsın dedi..emel ise hayır leyla benim herşeyimi sırtladı bugüne kadar benden başkasını kabul etmez onun için bunu yapmak istiyorum yapacağım dedi..ki hatırlatırım bu konuşmalarda leyla'nın hiçbir baskısı olmadı..o zaman soruyorum size bu kararı kendin aldıysan leyla'yı bu kadar düşünüyorsan nasıl bu kadar bencil olabiliyorsun?
evet emel bebeği taşırdı ve doğurdu..doğumdan sonrayı hatırlayın leyla hep emel'i sırtladı hep destek oldu kendi bebeğinin mutluluğunu fazlasıyla emelle paylaştı..eğer emel taşıyıcı anne olsaydı bebeği doğurup gidecekti!ama ağlayacaktı,ama bağıracaktı ama o bebeğin yüzünü bile göremeyecekti!leyla kendi kanından olan bebeğini emel'e hakettiğinden fazla paylaştı..bence emel'i haklı gören arkadaşlar burada özgü namal ve dolunay soysert karakterine bakarak karar veriyorlar..leyla ve emel'e bakarak değil..
son olarak ben bundan sonra bebeğim'i izleyebileceğimi sanmıyorum..artık ruhumu daraltıyor..emel'i hiçbir şekilde haklı görmüyorum,göremiyorum..leyla'ya yapılan haksızlığı içime sindiremiyorum..izlemekten keyif aldığım dostluklarını emel'in bu kadar pervasızca harcamasına dayanamıyorum..
kısacası sizlere iyi seyirler diliyorum..

merhem
20-03-07, 14:42
arkadaşım o kadar güzel bir mesaj yazmışsın ki imzamı altına atarım :)

leyla'yı suçlayanları hakikaten anlayamıyorum..düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum..
1.kim emel'e çocuğu taşı ve leyla'yı kurtar dedi?kim emel'den böyle bir fedakarlık istedi?
kimse!bu tamamen emel'in kararıydı hatta öyle ki doktor bu zor bi iştir vazgeç..annelik duygusunu taşırsan yapamazsın dedi..emel ise hayır leyla benim herşeyimi sırtladı bugüne kadar benden başkasını kabul etmez onun için bunu yapmak istiyorum yapacağım dedi..ki hatırlatırım bu konuşmalarda leyla'nın hiçbir baskısı olmadı..o zaman soruyorum size bu kararı kendin aldıysan leyla'yı bu kadar düşünüyorsan nasıl bu kadar bencil olabiliyorsun?
evet emel bebeği taşırdı ve doğurdu..doğumdan sonrayı hatırlayın leyla hep emel'i sırtladı hep destek oldu kendi bebeğinin mutluluğunu fazlasıyla emelle paylaştı..eğer emel taşıyıcı anne olsaydı bebeği doğurup gidecekti!ama ağlayacaktı,ama bağıracaktı ama o bebeğin yüzünü bile göremeyecekti!leyla kendi kanından olan bebeğini emel'e hakettiğinden fazla paylaştı..bence emel'i haklı gören arkadaşlar burada özgü namal ve dolunay soysert karakterine bakarak karar veriyorlar..leyla ve emel'e bakarak değil..
son olarak ben bundan sonra bebeğim'i izleyebileceğimi sanmıyorum..artık ruhumu daraltıyor..emel'i hiçbir şekilde haklı görmüyorum,göremiyorum..leyla'ya yapılan haksızlığı içime sindiremiyorum..izlemekten keyif aldığım dostluklarını emel'in bu kadar pervasızca harcamasına dayanamıyorum..
kısacası sizlere iyi seyirler diliyorum..

Katiliyorum ozete bakarsak leylalarin son secenegi kacmaktir, buda emelin sucudur!
Hicbir bagi yoktur bebekle bebegin ailesiyavuz ve leyla, dna testi yapilmadimi?

bence benciligi yapanta emel ..

gerci asil yorumumu bu bolumu izledikten sonra yapacagim:img-wink:

sahracı
20-03-07, 16:23
haklısınız acayip katılıyorum size. emel başta leyla'ya hayat verdi umut verdi ama şimdi o umudu elinden aldı. leyla zaten bebeği kaçırmıyo ki emel'den niye böyle yaptı anlamadım. tabi ki emel de bağlanıcak sonuçta o taşıdı karnında ama hep kendi bebeği gibi yaklaştı şartlandırdı kendini. leyla'yı ve ona verdiği sözü unuttu. bi de polislerle gelip almadılar mı bebeği yemin ederim tüylerim diken diken oldu leyla'nın o haline..buna resmen sağ gösterip sol vurmak denir.ama sedat başta uyarmıştı tanıdık biri olmaz hele emel hiç olmaz demişti keşke dinleselerdi. şimdi ne hale geldi olaylar bakın..valla çözülmesi çok zor bi durum.leylanın başka şansı da yok emel çok bencillik etti duygularıyla davrandı. hele ali hadi emel karnında taşıdı diye bağlandı sana ne oluyo emel'i kontrol etsene o leyla'ların diye sonuçta onun bağlanması için bi sebep yok sırf bence emel'i kazanmak için yanında oluyor bu konuda. ne olursa olsun yanlış yaptı ikisi de. bi anneye önce umut verip sonra elinden alınmaz.hele ki intiharı bile göze alan birine..emeli de seviyorum ama çok kızdım bu hareketine..

geweze
20-03-07, 16:45
üstelik leyla bebeğini kaybettiği zaman emel onu intiharın eşiğinden döndürdü
bir bebeği olmasını ne kadar istediğini herkesten çok o biliyor
şimdi umutu leylenın elinden alarak onu çıktığı hastane çatısından aşağı itlemiş oldu

busegurses001
20-03-07, 16:47
arkadaşlar şimdi fragmanı izledim gerçekten de çok etkileyiciydi leyla emele bebeğimi ver diye bağrıyodu emel de ağlıyodu bende emeli suçlu buluyorum sonuçta kimse ona leylanın çocuğunu taşı demedi bu kararı kendisi verdi asıl bencillik yapan o bence bebek istiyosa kocasıyla yapabilir nede olsa artık araları da iyi ben leylaya çok üzülüyorum açıkçası

ecesu34
20-03-07, 17:16
ben emeli haklı buluyorum tamam leyla emele zorla demedi bebegimi tası diye ama emel onun o halini görüp yardım etmek istedi iyilikten kötülük doğar diye buna derler işte...
leyla hep kendini düşünüyor emeli hiç düşünmüyor onun duyguları hiç önemli değil tabi emel bebegi 9 ay karnında tasıdı arada tabiki baglanma olacak sonra doğurunca leyla hemen sahiplendi sizin basınıza gelse aynı durum 9 ay karnında tasığınız bebegi biri gelip sahiplense sizden koparsa eminimki sizde aynısını yapardınız bebek leylanın ama emelide anlamalı..kacmasını çok yanlış buldum nereye kacabilirki emel olmasaydı şimdi bebekte olmayacaktı emel sanki çok mecburdu ona bebek yapmaya bende olsam doğurduğum bebegi kimseye vermek istemem mutlu olan hep leyla olsun o kocasıyla mutlu olsun emel hep acı ceksin emel hep üzülsün emel hep leyla için bişeyler yapsın arkadaslıkta biyere kadar ama..

Meryemce90
20-03-07, 17:26
arkadaslar bu arada avrupali türkler icin sali günü bebegim bu aksam saat 9 da gecen haftanin bölümü yani biz izleyememistik bu hafta izleyebilecegiz bi bölüm arkada izliycez bizde napalim hic yok tan iyidir haber vermek istedim:D....

ha bide ya bence leyla yi hakli buluyorum bu durumda cünkü bebek onun sonucta leyla hic canin dan kanin dan olmayan bi bebegi istiyo ama olmaz. ozaman leyla ya da haksizlik yapilmis oluyo.. tamam emel onu sahiplenmis olabilir bu gayet normal aama yinede kendini ikna etmesi gerekir bu benim cocugum digil diye....

Ye$iLiM-(M)
20-03-07, 17:51
Leylayı haklı bulanlar size burdan sesleniyorum!!!

Çok haklısınız:)Gerçek bu.Yumurta ondan sonuçta.bebek doğurmakla anne olunmadığını herkes farkında zaten.
Hem emel anne olmak isteseydi neden o zaman bebeğini aldırdı.

sahracı
20-03-07, 18:07
Leylayı haklı bulanlar size burdan sesleniyorum!!!

Çok haklısınız:)Gerçek bu.Yumurta ondan sonuçta.bebek doğurmakla anne olunmadığını herkes farkında zaten.
Hem emel anne olmak isteseydi neden o zaman bebeğini aldırdı.

o biraz mecburiyetten olmuş. emel anlatmıştı o zamanlar bi yer açmışlar ve boya kokusundan çok etkilenmiş emel doktorda sakat doğabiliceğini söylemiş bebeğin ve alınması gerekmiş..

luciapink
20-03-07, 19:18
yaa fregmanını izledim oneydi öyle yaa çok kötüydü umarım o fregmandakiler bir rüya hatta kabus falan olurr çünkü böyle güzel bir dostluğun bitmesi çok kötü olur yani başta söyledi doktor yapmayaın etmeyin die ama dinlemediler ki hem leylaya hemde emele hak veriyorum leylaya hak vermem emelin onun bebeğini taşıması ve genlerin leylara ait olması ve emelin bebeği leylanın heşeyden çok istediğini sevdiğini bilmesi bu yönden leylaya hak veriyorum ama diğer yöndende emele hak veriyorum anne olmadığım için bilemem ama onu kaç ay içinde taşıdı besledi büyütttü ve doğurdu ister istemez ona çok alıştı ayrılması bu nedenle zor olurr... ayyy kafam çok karıştı yaa bir an önce yarın olsada izleyebilsem çok merak ediyorum nolucak...

pelosh
20-03-07, 19:56
yha ben bisi anlamiom artik :S bizim burda bugün varmis yeni bölümü saat 20:45 ' de (trde 21:45 olio).. neden ama orda öle burda böle, kafam karistii.. amannn bosverr yeterkii özgümü izliebilim :)

-özgü_namal-
20-03-07, 20:04
fragmanı şimdi izledim.Resmen şoktayım ya tüylerin diken diken oldu..Yarın biran önce gelsin artık .:(:(

merhem
20-03-07, 20:17
Arkadaslar, Bakin leyla emeli dusunmedi bencil davrandi demeyin!

Bebekler dogmadan once test sonuclarida belli olmadan once leylanin Esine dediklerini hatirlamiyormusunuz emel hakkinda, Peki bebek dogdugunda bile herseye emelide katti ama emel hep surat yapti.

Lutfen yani simdi oyuncu ve karakteri karistirmayalim olmuyor boyle.

Leyla mecbur olmasa kacarmiydi?? keyfine kacmiyor, emelin o bebegi leyladan almaya hakki yok asil bencillik bu.
O bebek leylanin bebegi.
Leyla birimiz anne birimiz teyze olacagiz demisti test sonuclari dahha belli degilken. Emelde teyzeligini bilsin ozaman.

burcuuu
20-03-07, 20:33
Bn fraqmanı izLeyemedim.. Baya merak ediyorum..

LeyLa - EmeL konusuna qeLince.. asLında bn bu konuda
mantıkLa değiL de duyquLarımLa hareket ediyorum..
EmeL onu karnında taşıdı.. O onun içinde.. onun bir parçasııı qibiydi..
tekme atışını.. onu emzirmeyii.. ve doğurmayı biLe
EmeL hissetti LeyLa değiL.. EmeL etkiLeniyor bnce bunLardan..
Bebek onun içindeydii... Onun parçasıı qibiydii!! Ve kaptırdı kendini..
Şimdii ise artık o yok.. LeyLa'nın yanında.. Onun..

Bu o kdr koLay bişi değiL bnce.. Başkasının bebeğini taşımak..

EmeL yıLLardır arkadaşı oLan LeyLa'nın bu haLinden etkiLendii..
Onu kaybetmek üzereyken hayata döndürdü.. Ama kendine neLer oLucakLarıı düşünemedi..

LeYLa EmeL'in durumunda oLsaydı bnce EmeL'den farkLıı bişi yapmazdı..

pelosh
20-03-07, 20:37
Arkadaslar, Bakin leyla emeli dusunmedi bencil davrandi demeyin!

Bebekler dogmadan once test sonuclarida belli olmadan once leylanin Esine dediklerini hatirlamiyormusunuz emel hakkinda, Peki bebek dogdugunda bile herseye emelide katti ama emel hep surat yapti.

Lutfen yani simdi oyuncu ve karakteri karistirmayalim olmuyor boyle.

Leyla mecbur olmasa kacarmiydi?? keyfine kacmiyor, emelin o bebegi leyladan almaya hakki yok asil bencillik bu.
O bebek leylanin bebegi.
Leyla birimiz anne birimiz teyze olacagiz demisti test sonuclari dahha belli degilken. Emelde teyzeligini bilsin ozaman.
ya tabiikide haklisin cnm, ama emelide düsünmek lazim... ben emele cok aciom mesela, o bebegk onun karnindan gelen bi bebegk, tabii leyla ona öncedende demisti öle.. ama yinede zor bi durumdur ... ahh zavallii emel'im...

bu arada frgamni izledim, bebegin mezarligina filan gidiolar (tabii sizde nasil bilmiom, bizde bugün var yeni bölüm bebegim, son bölüm yoktu mesela :( - cok karisik :()

-özgü_namal-
20-03-07, 20:44
bu arada frgamni izledim, bebegin mezarligina filan gidiolar (tabii sizde nasil bilmiom, bizde bugün var yeni bölüm bebegim, son bölüm yoktu mesela :( - cok karisik :()

pelincim sizin bugünkü bölüm bizim gecen haftaki yanınlanan bölüm olan 11.bölüm yarın 12.bölümü izliycez biz acaba avrupa atv'de var mı yrn yeni bölüm:S

mliSrkan
20-03-07, 21:52
Bana direk bu taşıyıcı annelik konusu saçma geliyor,çünkü bence bebeği taşıyan insan bebeğe bağlanır ve gerçek annesi odur...diğerinin hiçbir katkısı yok birşeyden başka...Sonra çocuk doğuyor veriyorlar eline al bu senin bebeğin diye...oyuncak bebek sanki bu...Emel daha çok annelik hissediyordur Leyladan...

Ve bence ilerleyen bölümlerde o test yanlış çıkacak ve bebeğin Emel'in olduğu ortaya çıkacak...bana ilk baştan beri öyle geliyor ama bakalım :)

__SEYMEN__
20-03-07, 21:57
ya çok güsel bi dizide çok fazla karışık her iki türlü de doğru gibi geliyor bana ikisine de üzülüyorum en çok leylaya sanırm haftaya maç olduğundan dolayı çarşmaba günü diziyi vermeyebilirler 21.00 de miili maç var çünkü

merhem
20-03-07, 23:41
Ben avrupada nezaman yayinlaniyor bilmiyorum boyle sacma oluyor trde ayri bizde ayri, oyuzden ertesi gun internetten izliyorum malesef cok gicik bir durum

luciapink
20-03-07, 23:49
yaa reklamda leyla çok kötü oldu yıkıldı resmen yaa ona çok üzüldümmm... arkadaşlar ben pek dikkat edemedim fregmana aceleyle bakmıştım o çocuğu aldıklarından başka birşey gösterdilermi fregmanda???

bitanem_61
21-03-07, 13:40
merhaba bu sayfaya ilk defa giriyorum açıkcası diziyi hiç izlemedim sadece fragmandan takip ettim çünkü taşıyıcı anneliğe hep karşıyımdır bi insan nasıl evladından vaz gecer bu kadar basit olmamalı ilk defa dünkü fragmandan sonra bu akşam izliycem umarım çoçuk sahibi olmak isteyen aileler bu diziyi izlerde evlat edinmeylede çoçuk sahibi olunacağını anlarlar bu sadece izlemeden önceki düşüncem akşam bi izliyim daha ayrıntılı yazarım yani umarım

-özgü_namal-
21-03-07, 14:14
fragmanı her izlediğimde çok kötü olurum leylaya üzülüyorum çünkü bebegi elinden alınıyor...ama emele de üzülüyorum doğurur doğurmaz leylaya verdi bu çok kötü bir durum yasayan bilemez emel doğurduğundan mıdır nedir anneliği ona daha çok yakıştıyorum fragmanda polis kucagına verdiğinde o anki mutluluğunu hissedebiliyorum bu gercekten üzücü bir durum ortada tek bebek ve iki anne..keşke nazlı bebek yaşasaydı belkide bu tür sorunlar olmazdı...

masal_perisi
21-03-07, 17:26
Dolunay ve Özgü olarak düşünmeden...Sadece bu akşam yayınlacak bölüme ve yaşananlara baktığımda...Her türlü bu bebeğin annesi benim gözümde Leyla...Tamam Emel'e de üzlüyorum...Sonuçta karnında taşısı...Her hareketini hissetti...Emzirdi...Ama...Sonuçta genler Leyla'nın..Emel kendi çocuğunu doğurabilir...Ama Leyla'nın böyle bir şansı yok...Sedat'ın uyarılarını dinlemeliydi başından...Bağlanabileceğini söylemişti...Yaptığı büyük bir fedakarlık..Ama Leyla ona bu konuda da hep destek verdi..Emel kaçıp gittiğinde ve kendini kötü hissedip Leyla'yı aradığında Leyla ona tek bir soru sormadan masalı anlattı...Emel'e yolladığı mektupta da herşeyi paylaştı...DNA testi sonuçları çıkmadanda...Ne çıkarsa çıksın birimiz Anne birimiz Teyze olucaz dedi...Bebek doğduğunda Emel'e hep destek verdi...Herşeye Emel'i de dahil etti..Ama Emel hep surat astı...Ve fragmana gelirsek...Leyla'nın ''O benim çocuğum...Benim bebeğim...Benim Umut'um o..'' diye ağlaması bana çok dokundu...Yerlere yatmıştı...Ağlıyordu...Bebeği Emel'e verdiklerin Emel onu öptü..Ama arkadaşına baktığında o da kötü oldu..Emel'in burada yaptığı biraz bencillik...Ve bu işin sonu mahkemeye giderse...Leyla'nın bebeği olduğu yine anlaşılacak...Emel'de yüzündeki acıyı gördü...Bunu yapmaya hakkı yok...

Ben ne olursa olsun bu bebeğin annesinin Leyla'nın olduğunu düşünüyorum...Belki kimileriniz karşı çıkıcak ama bu benim düşüncem...

merhem
21-03-07, 18:24
Dolunay ve Özgü olarak düşünmeden...Sadece bu akşam yayınlacak bölüme ve yaşananlara baktığımda...Her türlü bu bebeğin annesi benim gözümde Leyla...Tamam Emel'e de üzlüyorum...Sonuçta karnında taşısı...Her hareketini hissetti...Emzirdi...Ama...Sonuçta genler Leyla'nın..Emel kendi çocuğunu doğurabilir...Ama Leyla'nın böyle bir şansı yok...Sedat'ın uyarılarını dinlemeliydi başından...Bağlanabileceğini söylemişti...Yaptığı büyük bir fedakarlık..Ama Leyla ona bu konuda da hep destek verdi..Emel kaçıp gittiğinde ve kendini kötü hissedip Leyla'yı aradığında Leyla ona tek bir soru sormadan masalı anlattı...Emel'e yolladığı mektupta da herşeyi paylaştı...DNA testi sonuçları çıkmadanda...Ne çıkarsa çıksın birimiz Anne birimiz Teyze olucaz dedi...Bebek doğduğunda Emel'e hep destek verdi...Herşeye Emel'i de dahil etti..Ama Emel hep surat astı...Ve fragmana gelirsek...Leyla'nın ''O benim çocuğum...Benim bebeğim...Benim Umut'um o..'' diye ağlaması bana çok dokundu...Yerlere yatmıştı...Ağlıyordu...Bebeği Emel'e verdiklerin Emel onu öptü..Ama arkadaşına baktığında o da kötü oldu..Emel'in burada yaptığı biraz bencillik...Ve bu işin sonu mahkemeye giderse...Leyla'nın bebeği olduğu yine anlaşılacak...Emel'de yüzündeki acıyı gördü...Bunu yapmaya hakkı yok...

Ben ne olursa olsun bu bebeğin annesinin Leyla'nın olduğunu düşünüyorum...Belki kimileriniz karşı çıkıcak ama bu benim düşüncem...

Sonuna dek katiliyorum, Hicbir konuda emeli geri planda birakmadi leyla ve unutmayin emelin hissetiklerinide hep anladi, yavuzada soylemisti daha testler sonuclanmadan.
emelin leylaya bunu yapmaya hakki yok

sahracı
21-03-07, 18:24
iyi ki bizde serbest değil bu taşıyıcı annelik. hem bunu ticarete dönüştürürdü insanlar orası kesin hem de bizler duygusal bi toplumuz ve aynı manzaralarla karşılaşabilirdik. aman iyi ki yasak...

seheripek46
21-03-07, 18:25
arkadaşlar emeli elime geçirmek ve dövmek istiyorum
insan bu kötülüğü nasıl arkadaşına yapar ya inanmıyorum madem veremeyecektin neden baştan söz verdin leylaya

pelosh
21-03-07, 18:28
yhaa arkadaslar bizde dün vardi yeni bölüm.... baktim, ama daha dün yeni nazli Bebek öldü....... neden bizde bukadar gec yeni bölümü verdi ya...

luciapink
21-03-07, 20:00
arkadaşlar dizinin başlamasına az kaldı çok merak ediyorum acaba ne olucak yaaa... inşallah fregmanda gördüklerimiz gerçek değilde bir rüya hatta kabus falan olur yaa...

burcuuu
21-03-07, 20:49
fraqmanıı qeç oLdu ama buqün qördüm.. zaten birazdan yenii
böLüm başLayacak.. LeyLa - EmeL sahnesinii qördüm..
çok kötüydü.. bebeği aLIyordu EmeL.. Bn bu kdr büyük oLayLar
oLucağını düşünmemiştim.. İkii arkadaşın arasıı baya
bozULucak qaLiba.. !

_denizcan_
21-03-07, 20:53
Dizi birazdan baslayacak.Fragmanı izlediğim andan beri çok kötü oldum..Bu bölümde bizi baya ağlatacaklar..Emel'in üzülmesini istemiyorum o küçüklükten beri çok acılar çekti hala da cekiyor..inşallah dizide bir süpriz olur ve Emel Ali'den hamile kalır böylece Umut'u Leyla'ya vermiş olur..O da kendi çocuğunu büyütür mutlu olur..Ağlamasına üzülmesine kıyamıyorum...

mliSrkan
21-03-07, 23:10
Müthiş ötesi bir bölüm yaa... hadi Emell hadii kim tutar seni :):) Leyladan arkadaş falan olmazmış zaten o kadar bencil ve nankör ki...en doğrusunu yaptı...bebeğini karnında taşıyan arkadaşına sen benim kocamı elimden almaya çalışıyorsun diyebilen biri...Tabiki hataydı taşıyıcı anneliği kabul etmesi ama Leyla intihar edecekti eğer bunu söylemeseydi...umarım alırlar Umut'u..

Pamir
21-03-07, 23:17
resmen saçmalık.... ya bu emel daha önce de hamile kalmamış mıydı. doktor çocukta bir sakatlık olabilir biraz bekleyelim netleşirse alırız çocuğu demişti.. ama emel hanım bu süreyi beklemeden çocuğu aldırdı... sebep: o çocuğu 1 kaç ay taşırsam bağlanırım aldırmaya kıyamam dedi....
bunu emel kendi anlattı heralde hatırlıyorsunuzdur. bir kaç ay beklerse bebeğe bağlanacağını bilerek aldıran kişi nasıl 9 ay başkasının bebeğini taşımayı göze alabilir??? çocuk oyuncağı değil ki bu
leyla zor durumda çünkü asla çocuğu olmayacak. tüm kıskançlıkları da bu yüzden. çünkü çaresiz
emelse her fırsatta arkadaşını sırtından bıçakladı.....
bu kadarbencillik olmaz. leyla çocuğu kaçırmıyordu ki senden. hep birlikte büyütecektiniz...

t-o-r-t-u-r-a
21-03-07, 23:22
sonudna ne oldu arkadaşlar ya emel aldımı umutu leyladan nasıl gelişti olaylar nüfüs kagıdını falan gördüler mi leyla gil?

Pamir
21-03-07, 23:23
emel kendinden bekleneni yaptı. hiç mi hiç şaşırmadım. ne diyim. allah insanı böyle arkadaşlardan korusun... e başta bıraksaydı da leyla öldürseydi kendini. bu şekilde öldürmekten beter etti.
emel gibi arkadaşın varken düşmana ihtiyacın var mı acaba?????

-özgü_namal-
21-03-07, 23:24
Off harika bi bölümdü ya...Leyla çok ayıp etti Emel'e o lafları söylemiycekti haddini aştı biraz Emel kötü bişey söylemedi ki sadece ben emziricem dedi Leyla basladı yok onun annesi sen değilsin yok onunla ilgili kararlrı ben veririm sana mı danışıcam..Leyla kendi sonunu kendi hazırladı Emel'in aklında bebeği alma fikri yoktu ama o laflardan sonra bende olsam alırdım tabi...birde kactılar üstüne Emel'le konusabilirdi kacmaları gerekmezdi..son sahnede Leylanın haykırışlarına bende üzüldüm belki böyle olmaması gerekiyordu ama bu durumda Emel'i haklı buluyorum ben..belkide Emel yine vazgecebilir bebeği tekrardan verebilir..off bi hafta nasıl gececek şimdi:(:(

_denizcan_
21-03-07, 23:27
Emel en doğru kararı verdi basından beri bunun böyle olacagı belliydi umutsuz yapamazdı..ondan ayrılamazdı leyla o lafları söyledikten sonra da tepesi attı tabi aldı bebegi bence çok iyide yaptı

senem9
21-03-07, 23:28
çok güzel bir bölümdü..emel bebeğe iyice sahiplendi,baştan söz verm,işti leyla zorlamadıki onu...leyla emele öle konuşmakta haklıydı gerçekleri artık fark etmes,ini istedi...emele hiç yakışmadı kardeşim dediği arkadaşını bu duruma düşürmek..leylaya çok üzüldüm son sahnede benim bebeğim diye haykırmasına...emel de bir güzel aldı bebeği insan kardeşine böle bişey yaparmı...leyla gitti konuşmaya emelin evine de ama emel sanki düşmanı var gibi davrandı..bu mu emelin kardeşlik anlayışı?leylaya çok ama çok üzüldüm

senem9
21-03-07, 23:29
hiçte iyi yapmadı..baştan düşüncekti emele kendi teklif etti bunu..resmen emeli arkasından vurdu....yazık oldu arkadaşını yerlerde süründürdü çok yazık...

t-o-r-t-u-r-a
21-03-07, 23:31
tamam emel umuta baglanış olabilir ama bu dizinin başını unutmamız anlamına gelmiyor emel zor ikna etti bebegini ben taşıyacgım diye herkese karşı geldi doktor söyledi olmaz tanmadıgınız biri olsun diye ama yok o onun arkadaşıymış çocugu olamsını ne kadar istedigini biliyormuş şimdi yaptıgı ne peki leyla çokta dogru demiş o leylanın çocugu karnıdna taşıdı ona baglandı diye genlerini o vermedi ona çocukla arasında sadece 9 ay hatta dahada az bir süre içnide olması o çocugun hiçbirşeyi emele benzemiyor benzemiycek ne emele ne aliye hadi emeli geçtim karnında taşıdı baglandı hafifteci bir şey olsun ama ali bu çocugu alması içni nasıl ısrar eder ya kendi çocugu olmadıgını bile bile hele o teyze yok mu o teyze ama ayvuzun annesi iyi deid sizin daha iyi anlamanız laızm leylanın buna hakkı yok mu diye sonuçta ben emelini annesi sayılırım demeyi biliyor ama emelide o dogurmadı demekki annelik sadece dogurmak değilmiş

ebrucu_ze
21-03-07, 23:51
çok güzel bir bölümdü.bence emel haklı.leyla da emeli anlasaydı böyle bişey olmazdı.öyle konuşması çok yanlıştı.sonuçta o sözlerden sonra emel almaya karar verdi..bi de bu umut çok güzel bir bebek ben bile alabilirim yani:)

mc_merve
21-03-07, 23:52
ben izleyemdim malsef bu bolumu

avrupaya sanirim daha sonra vercekler gine

ama yazilarinizi okudugm kadariyla gzuel bir bolumdu sanirim

ecesu34
21-03-07, 23:55
çok güzel bir bölümdü.bence emel haklı.leyla da emeli anlasaydı böyle bişey olmazdı.öyle konuşması çok yanlıştı.sonuçta o sözlerden sonra emel almaya karar verdi..bi de bu umut çok güzel bir bebek ben bile alabilirim yani:)

evet ya umut çok tatlı:img-blush

ve bencede emel haklı leyla onu çok kötü bozdu giderken bişey demedi bi özür bile dilemedi emeli hiç anlamadı hayatta bebekten daha önemli seyler var dostluklarını yıpratan leyla oldu emel bagrına tas basıp verecekti bebegi ama leyla emelin sabrını tasırdı:img-yes: :img-yes:

merhem
22-03-07, 00:04
Emel belkide leylayi 1 kez olmekten kurtardi
ama kendi elleri ile 1 degil 1000 defa oldurdu

chissil
22-03-07, 00:16

öncelikle senin mesajını alıntı yaptığım için sakın özellikle senin lafına karşı yazdığımı düşünme..
ben son yazdığım yazıda bi daha bu diziyi seyretmeyeceğimi yazmıştım ama yine dayanamadım izledim..ve yine dayanamadım yorum yazmaya başladım..
öncelikle leyla'nın emel'e o sözleri söylemeye hakkı yoktu,yanlıştı diyorsunuz..o zaman öncelikle taşıyıcı annelik nedir onu tartışalım.
Kadının yumurtası vardır fakat gebelik için tıbbi engelleri bulunmaktadır.Örneğin histerektomi yapılmış olabilir.Bu durumda fetüsün gelişebileceği ortam bulunmamaktadır.Bu durumda anneden alınacak yumurta babanın spermi ile karşılaştırılacak,embrio oluşumu daha sonra başka bir kadının uterusuna yerleştirilecektir.
Taşıyıcı anne gebelik boyunca bebeğin gereksinimlerini karşılayacaktır.Doğan bebek genetik olarak yumurtası ve spermi alınan kadın ve erkeğin özelliklerini taşıyacak fakat hastane kayıtlarında annesi taşıyan kadın olacaktır. aynen dizimizde olduğu gibi..bu google'da arattırdığımda bulduğum sonuçlardan biri..
son cümlede belirttiği gibi genetik özellik olarak taşıyıcı anneden bebeğe gelen bir özellik yok..
şimdi emel çok büyük bir iyilik yaptı ancak şu bir gerçek ki eğer emel'in yaptığını para karşılığı başka bi kadına yaptırmış olsalardı taşıyıcı anne değil bebeğe süt vermek,yüzünü bile göremeyecekti.emel'in leyla'nın arkadaşı olması ve ona böyle bir iyilik yapmış olması bebeğin annesi olduğu ve bebek hakkında karar verme hakkı olduğu anlamına gelmiyor..
şöyle düşünün sizin bi bebeğiniz oldu..bebeğiniz için neyin doğru neyin yanlış olduğuna siz mi karar verirsiniz sokaktaki biri mi?şu anda emel umut bebek için sokaktaki biri en azından tibben!lütfen dolunay soysert özgü namal olarak değil leyla emel olarak bakın olaya..
artık bebeğin annesi DNA testi ile de ispatlanan leyla..aldığı kararlar için emel'e asla hesap vermek zorunda değil..
leyla'nın ayıp ettiğini düşünüyorsunuz..kadın bebeğini