dreamdark
17-02-07, 20:01
http://img259.imageshack.us/img259/6104/footballeria2.jpg (http://imageshack.us)
e2'de her hafta Salı akşamları saat 22:00'de..
e2'de her hafta Salı akşamları saat 22:00'de..
|
Tüm Versiyonu Göster : Footballers Wives (e2) dreamdark 17-02-07, 20:01 http://img259.imageshack.us/img259/6104/footballeria2.jpg (http://imageshack.us) e2'de her hafta Salı akşamları saat 22:00'de.. MELENA 18-02-07, 10:45 ben bu diziyi çok seviyorum.biraz fazla abartılı.yani futbolcuların gerçek hayatlarında okadar çok şey yaşayabileceklerini zannetmiyorum ama.ne bilim değişik.zaten ingilterede yayınlandığı 5 sezon boyunca raiting rekorları kırmış.ve ingilizler ülkelerindeki futbolcuların hayatlarını merak etmeye başlamışlar.bugün saat 4 de 5 bölüm birden yayınlıycaklar.izleyenlere duyurulurbye guurcaan 31-05-07, 03:11 ben bu diziyi istanbula geldiğim zamanlarda izleyebiliyom ancak.ahh trabzon ahh dizilerimi bile aldın elimden yaa :) türk insanı olarak entrikaya bayılan bi toplumuz.her ne kadar hanımlar daha çok seviyo dense de işin içine futbol grince biz erkekler bile entrika delisi olmuşuz :D abartı fazlasıyla var gibi geliyo bana ama izlerken güzel oluyo.sevgiler herkese. Chardonnay 03-06-07, 10:45 Benimde çok sevdiğim bir dizi:). her salı mutlaka izliyorum,hatta bazen tekrarlarını bile izliyorum:) ama biraz fazla uçuk olmuş.ben dergide okumuştum.ingilterede bu dizi yayınlanmaya başladıktan sonra futbolcular çok sıkıntı çekmeye başlamışlar,ee bencede haklılar ama futbolcuların hayatlarının böyle olduğunu zannetmiyorum. Chardonnay 17-06-07, 10:20 bnde bu diziyi çok seviyorum gerçektn çok güzel Evet güzel dizi de.bütün futbolcuların hayatlarının böyle olduğuna inanmıyorum.olur mu yaf takım arkadaşıyla birlikte oldu conrad!!!!.karısına da zaten acayip gıcık oluyorum,yazık onun yüzünden conrad gitti o zenci çocuğa.tanya nın da ne yapmaya çalıştığını anlamadım.sadece parası için mi conrad a yaklaşıyo yoksa tipi,şöhreti için mi anlamadım.kyle garibim chardonnay den sonra dağıldı zati:icon_sorr daha da çok dağılcak gibi duruyor:(. gokcenrbd 19-06-07, 10:09 birkaç resim: http://img464.imageshack.us/img464/694/footballerswgi4.png http://img464.imageshack.us/img464/2562/254989footballerswivespzz2.jpg http://img525.imageshack.us/img525/8813/benwithgirlsha1.jpg Chardonnay 22-06-07, 18:23 aynn bnde tanya ve amberı hiç sevmiyorum. Tanya ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Yasta olduğunu falan söylüyor. Ama amberın tanya'ya yaptığı gerçektn çok kötüydü yüzü ne kötü oldu öle:img-hyste :img-hyste ay evet,conrad da yazık masum masum''karidese alerjin mi var?''diye soruyor.bilmiyor ki karısının ne olduğunu:)benim merak ettiğim tanya nın sonu.conrad ile alakalı bazı şeyler öğrendim netten,o zenci çocuk ile ilişkisi acaba duyulucak mı merak ediyorum.gerçi conrad ın pek umrunda değil ama,yinede iyi olmaz onun için.bu arada biz 3 .sezondaymışız arkadaşlar ve dizi 5 sezon sürmüş.az kaldı yani:( Chardonnay 23-06-07, 15:53 ewet az kalmış:icon_sorr conrad çok tatlı :D ama başndaki iki kızdanda çekeceği var yasık naapsn. Zate amber ile tanyanın rekabeti beni çok güldürüyor:D ikiside conrad kaptırmamaın derdinde bakalım neler olcak? evet conrad çok şeker:)yakışıklı aslında ama biraz zayıf gibi.birde beckham ı andırıyo sanki biraz.ama conrad ile alakalı bazı şeyler öğrendim,pek hayırlı değil:( tanya ya gelince...tanya zaten dizide en sevdiğim karakter:)süper kadın bilendır gibi:)conrad a bence eski günlerine dönmek için yanaşıyo.ilk önce turner dı sonra leslett oldu şimdide gates olmak istiyor.amber sanırım önümüzdeki bölümde ölücek,fragmanda kendini asmıştı,kurtulabilir mi ki?? Chardonnay 04-07-07, 12:30 Conrad ı zaten çok severim ama dün akşam daha çok sevdim.adamın işi başından aşkın.bi tarafta amber bi tarafta tanya,takım,antrenör,noah hepsi ile aynı anda uğraşıyor ama hiç şikayet etmiyor.dün akşamki bölümde takımı kazanmış,eğlenme sırası onda,o ise tanya ve amber ile uğraşıyor.amber nedense bu bölümde gözüme ilk defa sempatik göründü.:bilmim özellikle tanya nın hamileliğinin ona söylendiği zaman ki ağlayşı çok sevimliydi:)lawson a da bu bölümde çok acıdım,yazık bütün gece karısını aradı her yerde,klüpte yaptığı onca rezilliğe rağmen,üstüne gazetede o haberi görmesi kötü oldu.akıllanmayacak bu magazin delisi kız.arkadaşıda nasıl arkadaş onuda anlamadım ya.:bilmim.tanya nın bebeğinide eski kocasının çok fena bir kazığı olarak görüyorum vehastanede bebekleri neden değiştirdiğini anlıyorum.conrad ı,parayı,şöhreti kaybetmemek için. dark_sign 19-12-07, 20:43 footballers wives'ın bir başlığı olduğunu yeni keşfettim:)Bu dizi e2 dizileri arasında en sevdiğim dizilerden biridir.. Hayatımda böyle entrikalı bi dizi görmedim, Türk dizilerinde sevmiyorum entrikayı ama yabancılara yakışıyo galiba:) Dün yeni bölümü yayınlandı, Amber ölen bebeğin kendisininki olmadığını söylüyodu..Daha izlemedim bu gece saat 03:00'de tekrarını izleyeceğim.. Daha tam olarak anlayamadığım şeyler var ve çok sabırsızlanıyorum, bi izleyeyim yorumumu yaparım.. Bu sayfayı gördüıüm iyi oldu, sahiden çok seviyorum bu diziyi..Favori çiftim sanırım Shannon ve Harley,, çok şeker bi çift ve diğerlerine nazaran en masumu da onlar:) celeborn 22-12-07, 13:55 yeni yeni izlemeye başladım diziyi;)çok eğlenceliymiş cidden:) shannon ve harley çok tatlılar:)umarım entrika olaylarına onlarda bulaşmaz;) amber da bebeğini geri alacak gibi görünüyor..bakalım tanyanın manevrası nolcak;) dark_sign 22-12-07, 18:02 İzledim ve baya heyecanlandım doğrusu sanırım Tanya hayatında bir kez olsun zor durumda kalacak..Condrad anlayacak bebeğin gerçek annesini ve Tanya'nın yaptıklarını. Anneliğin zaten Amberin hakkı olduğunu düşünüyorum, çünki Tanya kendi bebeğini değiştirecek, onu daha minicikken kendi saçma entrikalıklarına karıştıracak kadar kötü. Ben şimdi en çok Condrad ne yapacak diye merak ediyorum..Tanya'yı seviyor orası belli ama bu olay aralarını soğutur gibi ve soğutsun da zaten.. Ama yine de Amberla aralarında tekrar duygusal bişiler olmaz diye düşünüyorum sadece bir çocuklarının olmasının da verdiği sevgi ve dostluk olur,birbirlerinden tamamen kopmazlar ama yine de eninde sonunda Tanya Condradı kandırır.. Bu arada İspanya olayındaki tecavüzcü futbolcunun kim olduğunu da tam olarak çözemedim hala..:icon_whis Neyse, salıya izleyip biraz daha iyi anlarız galiba...O teknedeki çocuğun olduğunu sanmıyorum gerçi ama belli olmaz:icon_whis Neyse, herkese iyi akşamlarbye celeborn 22-12-07, 18:08 anneliği amber'ın hakettiğine bende katılıyorum:img-yes ama tanya bu çeşitli numaralar çevirip bu işten de sıyrılacaktır malesef:( ispanyadaki olaya gelince..cidden bende çok merak ediyorum..ama teknedeki çocuk olabilir(adını hatırlayamadım:() bruno'nun da karısına eziyeti çileden çıkartıyor beni:( celeborn 22-12-07, 18:13 http://i117.photobucket.com/albums/o68/evatrillfan/FootballersWives.jpg dark_sign 22-12-07, 20:05 Bruno'yu anlamakta güçlük çekiyorum..Kendi karısı en az diğerleri kadar güzel, isteyince de onlar gibi şatafatlı olabiliyo..Ama Bruno karısını ve ailesini hep eksik hissediyo ve bu karısını ve ailesinin tümünü çok sevmesine rağmen onlara kötü davranmasına sebep oluyor.. Aslında Bruno "kötü adam" değil ve İspanya olayının kötü kahramanı da o değildir bence..Karısını sahiden çok seviyo ama psikolojik olarak zayıf noktaları var bence.. Benim favori çiftim Shanon ve Harley ama:)Bu arada Harley İspanya olayının sahibi olabilir mi..:icon_whisOlmasını hiç istemiyorum ama bu kızı ilk gördüğünde çok kötü oldu sanki tanıdı falan gibi.. Aklım çok karıştı sahiden, bu diziye çok fazla kaptırdım kendimi:) celeborn 22-12-07, 22:38 harley olamaz sanırım..çünkü tecavüz edenin bir dövmesi vardı galiba ama harley kıza dövmesi olmadığın göstermişti hatta'iğnelerden hoşlanmam'dediğini de hatırlıyorum..umarım harley değildir.. bruno ile ilgili açıııklaman için saol..diziyi yarım yamalak izleyebildiğim için pek anlamamıştım derdinin ne olduğunu:(lucy kesinlikle çok güzel..kızları da çok tatlı.. cemand 23-12-07, 10:27 kıza tecavüz eden zamanında tanya'dan hoşlanan şu tekne sahibi çocuk amber da nihayet çocuğuna kavuşacak gelecek bölümün görüntülerinde conrad tanya'yı baya baya boğuyodu canım:icon_whis celeborn 23-12-07, 11:04 kıza tecavüz eden zamanında tanya'dan hoşlanan şu tekne sahibi çocuk amber da nihayet çocuğuna kavuşacak gelecek bölümün görüntülerinde conrad tanya'yı baya baya boğuyodu canım:icon_whis canım hoşgeldin:):) bende ondan şüpheleniyodum zaten:( tanya boğulmayı çoktan haketti..conrad amber'la tekrar yakınlaşırmı acaba??? dark_sign 23-12-07, 16:37 Ben Amber'la Condradın tekrar sevgili durumuna geleceklerini sanmıyorum ama Condrad Amber'a karşı yoğun bir sevgi duyacaktır,sonuçta bir bebekleri var ve Amber gerçek bi anne.. Ben Tanya'nın ne yapıp ne edip tekrar Condradı ayartacağını düşünüyorum..Bu arada dün yayınlanmış olan son üç bölümünü üst üste koymuşlardı ben en sonuna yatiştim..Salıya da yeni bölüm var.. Herkese iyi akşamlarbye cemand hoşgeldinn bu arada, buraya pek gelen giden yok, yorumlarını eksik etme:) celeborn 23-12-07, 19:24 ben de malesef son bölüme yetişebildim..gelecek bölümün fragmanını da izleyemedim:(çok merak ediyorum ne olacak..ispanya olayı bu bölümde mi çözülecek.. tanya altta kalmayacaktır eminim..amber'a misilleme yapacaktır:( MELENA 29-12-07, 12:09 ben de malesef son bölüme yetişebildim..gelecek bölümün fragmanını da izleyemedim:(çok merak ediyorum ne olacak..ispanya olayı bu bölümde mi çözülecek.. tanya altta kalmayacaktır eminim..amber'a misilleme yapacaktır:( aaa aynı dizileri izliyormuşuz :)... ben nedense tanya nın conrad ı gerçekten sevdiğini düşünüyorum.tamam,tanya için hayat yiyip,içip gezmekten ibaret ama conrad lada iyi bir ikiliydiler. bruno nekadar çok bozuldu gazetelerde klübü hakkında hiçbirşey göremeyince:happy0064.oh olsun ona,ne biçim davranıyor lucy ye...bu arada tecavüzcünün de kim olduğunu gördük.ben açıkçası ispanyadaki olaydan beri aklımdaki tek kişiydi o çocuk.adını unuttum.sapık bi tipi vardı zaten.buarada bölümün sonunda tanya nın kendine yeni bir av bulduğunu da gördük :) dark_sign 29-12-07, 16:21 Diziyi salı izledim ama yorum yazmak yeni aklıma geldi :) Heyecanlı bi bölümdü ve en çok üzüldüğüm kişi Condrad oldu,,Tanya'yı seviyordu, bu ihanet onu gerçekten sarstı tam en azından oğlumu ve annesini görebileceğim derken Amber kapıları kapıttı..Gerçi bu Amber da az değil, yavaş yavaş Condradı yeniden kazanma peşinde, sonuçta çok da büyük bi kozu var : Phonix (Böyle mi yazılıyodu kii :)) Neler olacağını göreceğiz artık.. Tecavüz olayına gelince orda Harleye bi kez daha kaldımm, çok şeker bi çift Shannon ve Harley..Bu arada acaba o kız tekrar Harleyin hayatına bi şekilde girer mi..Sanki çok etkilendi onun bu yardımsever ve iyi hallerinden..Umarım olmaz. Tanya'nın zorunlu ayrılışına hiçç üzülmedim çünki o kendi çıkarları veya istekleri doğrultusunda diğerlerini hiç düşünmeden ortadan kaldıracak veya zarar verecek biri..Nihayetinde kendi çocuğuna bile neler yaptı.Onu asla mazur göremem..Ama Tanya eskisinden daha da güçlü bi şekilde döner yine buraya, buldu yine yaşlı-zengin adamı..Tam ona göre bi şey işte..:dito Noah'ı ise henüz tam anlayabilmiş değilim..Sahiden dini sebeplerden dolayı mı yakınlaşmıyorlar yoksa Noahın aklı hala başka şeylerde mi :) Sevgilisi de az değil hani, ne olacak sonları merak ediyorum. Neyse, salıya izleriz artık devamını, iyi akşamlarbye dark_sign 02-01-08, 21:14 Selamlar arkadaşlar,, Dün izledim yine dizimi, çok entrikalıydı her zaman olduğu gibi. Önce Condrad-Amber'ı yazayım; ilginçtir ki hiçç Tanya yoktu b.u bölümde neredeyse adı bile geçmedi:icon_whis..Amber amacına ulaşıyor yavaş yavaş; Condradın sevgisini kazanmayı başardı yeniden.Aslında buna heyecanı tekrar yaşatmaya başladı desek doğru olur.Ancak yine de Condrad'ın Tanya'yı bu kadar çabuk unutması falan herhalde bi Türk dizisinde olsa esas oğlanı yerden yere vururduk :)Ben önceden bilmiyordum ama sanırım Amber Bollywood'da falan rol alan bi Hint sanatçıydı ve zaten Condrad'la da bu yolla tanıştı.Aslında Condradın davranışı yani gizlice Ambere iş ayarlaması çok ince bi düşünceydi ve Condrad bebeği kucağında çokk şekerdi:img-icecr Shanon ve Harley ise en eğlenceli ve garip çift:)Shannon gerçekten çok saf biri, Allahtan ki Harley ve o birbirlerini çok seviyorlar ve aşklaerı pekçok şeyin üstesinden gelebiliyor..Bu çifti çok seviyorum ben.. Fry'ın yani İspanyadaki tecavüz olayına karışan çocuğun sonu tam bi felaket oldu ama ben Harleyin de yardımıyla kısa zamanda toparlanacağını ve cidden iyi bi insan olacağını düşünüydrum.Çünki Katie gittikten sonra çok acı çekti, payına düşeni aldı bu olaydan. Noah'a gelince..Sanırım yine eşcinsel eğiliminde o ve bu kez bunu gerçekten utanç verici buluyor, ne olacak bilmiyorum sonu... Bir de teknik direktörün oğlu Seb var değil mi..Babası doping yaptığını anladığında sahiden hayal kırıklığına uğradı ama hiç üzülmedim doğrusu sonuçta oğluna sürekli ezik muamelesi yaptı ve onu bu yola mecbur kıldı.Hatasını anlayacağını ve baba-oğulunu ilişkilerini gözden geçireceğini falan düşünmüştüm ama gelecek bömünün görüntülerini izlerken Seb'in cici annesi konumundaki babasının yeni karısıyla sahnelerini görünce şok oldum.Sanırım kadının anlayışlı ve bir anne hassasiyeti taşıyan davranışlarını yanlış anladı ve ona karşı duygusal bişiler hissettiğini söyledi.. Bi dahaki bölümü bekliyorum sabırsızlıkla, sanırım Bruno ve karısı yine kavga edecek,sanırım şu lokantadaki kaçak işçi yüzünden.Adamın adı Ali, Azerbeycandan gelmiş ve sanırım çalışma izni tam değil.Bu Shannon'un video belgeseli yüzünden ortaya çıkıyo, yine ortalık karışacak yani.. Bir dahaki bölüme kadar hoşçakalınbye celeborn 22-01-08, 21:21 noah ve condrad nişanlanıyomuymuş???gözlerime inanamadım gazetede okuyunca..hatta basına da açıklıyorlarmış:SSS amber da kaset çıkarmış herhalde..epeydir izleyemiyorum bölümleri..baya olaylar olmuş;) neyse tecavüz meselesi de aydınlanmış..tahmin ediyoduk gerçi kim olduğunu;) dark_sign 23-01-08, 16:39 noah ve condrad nişanlanıyomuymuş???gözlerime inanamadım gazetede okuyunca..hatta basına da açıklıyorlarmış:SSS amber da kaset çıkarmış herhalde..epeydir izleyemiyorum bölümleri..baya olaylar olmuş;) neyse tecavüz meselesi de aydınlanmış..tahmin ediyoduk gerçi kim olduğunu;) Ben hiç bi bölümünü kaçırmadım ama buraya yazmayı unutmuşumm :) Celeborn, yazdığını duyunca ben de şaşırdım çünki Noah ve Condrad nişanlanmadıı, hatta şu an Condrad Amber'la mutlu mesut yaşıyo, sırtına kosskocaman şu çok acıtan kalıcı dövmelerden yaptırdı, Amber yazıyo koskocaman altında bi güneş resmi onun altında da Phonex(oğullarının ismi), Şu sıralar Tanya yok, malumunuz sürüldüğü tatil köyü gibi adada, kendine yine yaşlı ve zengin birini ayarlamaya çalışıyor.Muhtemelen dördüğünde bayaa bi eski gücüne kavuşmuş olur, o zaman neler yapacağı hiç belli olmaz.Ama şimdilik Amber ve Condrad gayet iyi gidiyo.Condrad Ambera her konuda destek veriyo, Amberin kaset işi ise beklediğimden daha iyi, yani onların listelerinde ilk ona giriyo falan...Ama bu bölümün sonunda Condrad'ın Madrid takımına satılma ihtimali doğdu ve Amber bu konuda bişiler yapacak gibi çünki yönetim kurulundaki diğer elemanları Hazel'in yani klüp sahibibi kadının ne kadar işe yaramaz olduğuna falan inandırmaya çalışıyordu.. En önemli olaylar ise Sebb ve Jackie arasında olanlardı herhalde.Çok merak ediyorum bu işin sonunu.. Tabi Bruno,Lucy ve Lucy'nin doktor msn arkadaşı da var tabi.. Yazacak çok şey birikmiş kaç sölümdür ama şimdilik vaktim bu kadar, herkese iyi günlerbye celeborn 23-01-08, 19:06 dark_sign bilgilendirdiğin için çok saol:) amber ve condrad'ın mutlu olmasına sevindim..tanya'nın ise dönüşü yakındır..ortalığı karıştırmadan duramaz o;) harley ve shannon'ı da çok özledm..onların cephesinde bir entrika fln yok mu?? sinemsert 24-01-08, 00:49 haftaya salı sezon finali oluyo ve işler tamamen karışıyo ben bu diziye 4.sezonda başladım ama keşke diğer 3 sezonunda izleyebilsem :img-yes: celeborn 24-01-08, 10:59 bende çok geç keşfettim malesef..şimdide düzenli takip edemiyorum:( belki e2 en baştan verir bölümleri;) büşra-han 28-01-08, 20:26 allahım cok şükürr bu dizininde forum sayfasını buldum az daha yok sanmıştımm..tekk kelimeyle süper dizii ..1.sezonundan beri hiç kaçırmadımm ...benceee türk dizilerindede böle konular işlense kanalda reyting patlaması olur:):):) büşra-han 30-01-08, 18:20 sezon finalii cokk korkunçtuuuuu..neydi oyaaaa lucy'nin sewgilisi piskopat cıktıı..hele seb'in kapı dışarı edilirken jacky ye bakışı..shonan da sonunda deprosyona girdi ve aldatıldı...ufff ya ama en kötüsü CONRAD'ı bruno vurdu artık dizide yok galba:(...noah ile tim de cok feci biyerde karşılaştılar:)ama en süperiii TANYA geri döndü;) yeni sezon süperr olcakkk fregmanında amber ile brunoo aşk yaşıolardı..yenii futbolcular geldiii..ama hiç yakışıklı göremedim tabii CONRAD gibi :( MELENA 07-02-08, 11:49 sezon finalii cokk korkunçtuuuuu..neydi oyaaaa lucy'nin sewgilisi piskopat cıktıı..hele seb'in kapı dışarı edilirken jacky ye bakışı..shonan da sonunda deprosyona girdi ve aldatıldı...ufff ya ama en kötüsü CONRAD'ı bruno vurdu artık dizide yok galba:(...noah ile tim de cok feci biyerde karşılaştılar:)ama en süperiii TANYA geri döndü;) yeni sezon süperr olcakkk fregmanında amber ile brunoo aşk yaşıolardı..yenii futbolcular geldiii..ama hiç yakışıklı göremedim tabii CONRAD gibi :( hakikaten arkadşım conrad ın gitmesine bende çok üzüldüm.oyuncak bebek gibi bi adamdı :)çok seviyordum conrad ı. 5.sezonun açılışıda çok güzel oldu. yeni karakterler geldi,yeni entrikalarla birlikte.ama şu zenci çifti pek sevmedim.tamam lucy nin kocasını bende sevmiyorum ama sürekli bu zenci çiftin siyah beyaz ayrımı yapıp,insanların gözüne sokmasına çok sinir oldum.düğüne bile köle kıyafeti giyipte gittiler.tanya yı da ne zaman görücez,merak ediyorum,çok özledim onuda :) doğaç-ayshee 08-02-08, 14:26 merhaba arkadaşlar ben ayşe. diziyi arasıra izliyorum. ya hayatımda ben böyle entrikalı bi dizi görmedim ya. bence en tatlı çift Harley&Shannon. Tanya acayip bi kadın ya. ama sevmiorm. amberla conrad bence tekrar birlikte olmalı. bruno bnce karısına böyle davranmamalı. üstelik de seviyolarken birbirlerini. :( Flora_Cagla 09-02-08, 12:20 o yeni gelen zenci soyadı acaip bişidi onun kız arkadaşı lez çıktı :D basılmalarına ramak kaldıydı bide fragmanda sevgilisine evlenme teklif ediodu :D shannonu çok seviorum son bölümde amber'a tavrını gösterdi ama amber'ın planından haberi yok tabi:D amberda ruhlara falan taktı kafayı :D celeborn 09-02-08, 12:41 ya son bölümleri düzenli takip edemediğim için olayı çözemedm:(bruno kimden boşanıyo?zaten lucy ile evli diil mi?lucy kaçmamışmıydı,niye döndü? amber&bruno birliktemi?amber'ın planı ne? yanıtlarsanız çok sevinirm:) dark_sign 09-02-08, 22:19 ya son bölümleri düzenli takip edemediğim için olayı çözemedm:(bruno kimden boşanıyo?zaten lucy ile evli diil mi?lucy kaçmamışmıydı,niye döndü? amber&bruno birliktemi?amber'ın planı ne? yanıtlarsanız çok sevinirm:) Sahiden çok karışık bi durum ya, ama anlatmaya çalışayım ben:) Bu bölüm yani 5.sezonun ilk bölümü Bruno ile başladı, Lucie ve kızları uyuyordu, Bruno seyirciye yani bize yönelik olarak "Onları affettim, çünki Lucie iyi bi kız ve başıma gelen küçük kazayı da kimseye söylememeye karar verdik" dedi.. Brono geçen sezon finalinde yanlışlıkla Condradı vurdu ve suçu psikopat doktora yükleyecek şekilde silahı kaybetti, herşeyi ayarladı ve herkes doktorun Condradı vurduğunu düşündü..Herkes buna inandı ama Amber buna inanmadı ve sırf olayları açığa çıkartabilmek için Bruno ile sevgili oldu, Bruno ile Lucie daha öhce ayrılmıştı zaten çünki Bruno'nun eski karısından daha bi hafta önce boşandığı yani evliliklerinin yıllarca sahte sürdüğünü anladı ve kızını da alıp onu terketti..Bruno bi kaç gün Lucie dese de Amber reddetmedi..Bu dizideki erkeklerde gerçek sevgi ve sadakat duyguları yok sahiden ya, baksanrıza Harley bile Shannon'u aldattı ya.. Bu arada bence Fry ve Shannon, Fry'ın ameliyat olma sürecinde ve iyileşmesinde hep birbirlerine destek olacaklar ve birbirlerine aşık olacaklar..Hatta belki Shannon her yerini kaplayan o silikonlardan da kurtulur:) Ben de Tanya'yı merak ettim, neden hiç göstermediler acaba? Bu arada Amber Condradı gerçekten seviyormuş baksanıza..Onun ruhu huzur bulsun diye neler yapıyor..Bu arada onların bebekleri Phonex nerede ya, ben mi göremedim acaba.. Bu sezonr da cidden çok güzel olacak..Çok heyecanlı ya:) Herkese iyi gecelerbye celeborn 09-02-08, 22:33 cevabın için çok teşekkürler:) olaylar sahiden de çok karışıkmış.. hadi brunoydu amberdı entrikalarını anlarım ama harley beni de çok şaşırttı..en tatlı çift onlardı benm gözümde:( doğaç-ayshee 10-02-08, 15:09 conradın gitmesine üzüldüm ya. amber gerçekten seviyodu onu. harley shannonı nasıl aldatmışş?!! çok sevimlilerdi onlar amaa. tanyayı merak ettim ben de. bruno da az değilmiş yani. o kadar aile düşkünü gibi gösterdi lucy'ye kendine ama eski karısından daha yeni boşanıyo. vay bruno. büşra-han 11-02-08, 20:47 hakikaten arkadşım conrad ın gitmesine bende çok üzüldüm.oyuncak bebek gibi bi adamdı :)çok seviyordum conrad ı. 5.sezonun açılışıda çok güzel oldu. yeni karakterler geldi,yeni entrikalarla birlikte.ama şu zenci çifti pek sevmedim.tamam lucy nin kocasını bende sevmiyorum ama sürekli bu zenci çiftin siyah beyaz ayrımı yapıp,insanların gözüne sokmasına çok sinir oldum.düğüne bile köle kıyafeti giyipte gittiler.tanya yı da ne zaman görücez,merak ediyorum,çok özledim onuda :) ya ewet cnm bebek gibi çocuktuu o siyahlarr iğrençç görünce midem kalktı...ya hakkattenn tanya nemzaman görüncekk?ya bide seb'e noldu hani üvey annnesininn fotolarını gazeteye vermişti ama artık ortalıkta yok?bu arada yenii kulübb başkanı acaip sapık:) MELENA 14-02-08, 18:16 ya ewet cnm bebek gibi çocuktuu o siyahlarr iğrençç görünce midem kalktı...ya hakkattenn tanya nemzaman görüncekk?ya bide seb'e noldu hani üvey annnesininn fotolarını gazeteye vermişti ama artık ortalıkta yok?bu arada yenii kulübb başkanı acaip sapık:) conrad ın yeri zaten bir başkaydı. ama adam pek ünlü değilmiş ingilterede.dizi haricinde çekilmiş hiçbir fotosu yok.çok aradım :(. zenci çiftlerden kadını sevmedim ben. yoksa adam gayet hoş gözüküyo :) kadının ne tipini,ne huyunu sevmedim.seb e gelince,başka bir klübe transfer ettiler onu.okadarcık açıklama yaptılar.uyuz,iyi oldu gitmesi.yeni kulüp başkanı bencede çok sapık ve uyuz bir adam.sırf sigortadan para almak için harcadı o çocuğu. buarada o klüp başkanı,çok ünlü birisiymiş,ya oyunca yada şarkıcı...harley nin nasıll shanon ı aldattığına hala inanamıyorum ben.shanon hazır yeni birisini bulmuştu ama bu kafayla onuda kaybetmesi yakındır :) büşra-han 14-02-08, 23:29 conrad ın yeri zaten bir başkaydı. ama adam pek ünlü değilmiş ingilterede.dizi haricinde çekilmiş hiçbir fotosu yok.çok aradım :(. zenci çiftlerden kadını sevmedim ben. yoksa adam gayet hoş gözüküyo :) kadının ne tipini,ne huyunu sevmedim.seb e gelince,başka bir klübe transfer ettiler onu.okadarcık açıklama yaptılar.uyuz,iyi oldu gitmesi.yeni kulüp başkanı bencede çok sapık ve uyuz bir adam.sırf sigortadan para almak için harcadı o çocuğu. buarada o klüp başkanı,çok ünlü birisiymiş,ya oyunca yada şarkıcı...harley nin nasıll shanon ı aldattığına hala inanamıyorum ben.shanon hazır yeni birisini bulmuştu ama bu kafayla onuda kaybetmesi yakındır :) bence seb gitmeseydi okadar tatlıydiki herşeyii birbirine katıodu..:)kulüb başkanına gelince cnm belki hatırlarsın 2-3 bölüm önce shonan ewe bir yaşlı kadın almıştı sonra onu ewden gönderirken bi şarkıcı gelmiştide kadın dans etmekten ölmüştüü işte o şarkıcı bu adamdı:)harley aslında shonan cok sewiodu ama shanon keşke biras daha kibar ve doğallıktan yana olsaydı:) zoe 19-02-08, 20:37 ingilterenin en karmasik dizilerindendi turkiyede yayinlandigini bilmiyordum, burda bir ara tanya karakterini okadar tutulmustuki baska dizilere sokmuslardi. cok karmasik bir dizi ve hangi bolumdesiniz bilmiyorum ama ilerde tanya dogum sahnesi bebek olaylari izledinizmi? ozaman ne kadar entrika dolu anladiniz ozaman:) büşra-han 20-02-08, 17:35 ingilterenin en karmasik dizilerindendi turkiyede yayinlandigini bilmiyordum, burda bir ara tanya karakterini okadar tutulmustuki baska dizilere sokmuslardi. cok karmasik bir dizi ve hangi bolumdesiniz bilmiyorum ama ilerde tanya dogum sahnesi bebek olaylari izledinizmi? ozaman ne kadar entrika dolu anladiniz ozaman:) tanyanın doğumm sahnesii geçeliiii çokk olduu...biz şimdi 5.sezonnun başındayızz...conradın öldüğü bçlüm:( zoe 20-02-08, 17:59 tanyanın doğumm sahnesii geçeliiii çokk olduu...biz şimdi 5.sezonnun başındayızz...conradın öldüğü bçlüm:( baya ilerlemisiniz, ben turkiyede olmadigim icin hangi bolumde oldugunuzu bilemedim ama cok guzel bolumler bekliyor sizi daha cok entrika var. MELENA 02-03-08, 16:20 uff son bölümü izleyemedim.bu akşam bakıcam inş. en son şu zenci kadınla,asistanının ilişkisi ortaya çıkıcaktı,nolduuu???sevgilisi ne tepki gösterdi gazeteyi görünce bilmiyorum.buarada zenci kadın,az önce gördüm ki britney spears ın toxic klibinde oynamış.ünlüymüş herhalde:icon_whis sorgento 06-04-08, 16:21 bye selam arkadaşlar yaw ben bu dizi olmada yapamıyorum yaaa bitti mi şimdi?:sad53: en son bir bar da,sahanon un erkek arkadaşının dogum gününü kutluyorlardı...sonra liberty in yüzünü kesti kıskandıkları manken arkadaşları lucy ise hamile ama çocugun liberty in zenci kocasından oldugunu üşünüyordu...ama şimdi perşembe günleri bu dizi yok...pazatrtesiden çarsamba ya aşlmışlar ne oldu ne gitti lütfen bilen varsa yazarsas evinirim... sinemsert 11-04-08, 17:24 bye selam arkadaşlar yaw ben bu dizi olmada yapamıyorum yaaa bitti mi şimdi?:sad53: en son bir bar da,sahanon un erkek arkadaşının dogum gününü kutluyorlardı...sonra liberty in yüzünü kesti kıskandıkları manken arkadaşları lucy ise hamile ama çocugun liberty in zenci kocasından oldugunu üşünüyordu...ama şimdi perşembe günleri bu dizi yok...pazatrtesiden çarsamba ya aşlmışlar ne oldu ne gitti lütfen bilen varsa yazarsas evinirim... aynen bende o bölümü izledim ve sondu demekki 1.sezona geri döndüler ama iyi gidiyodu hakket yani bi bölümde okadar çok şey olduki şok oldum sonrasını merak ediyordum bu final olamaz gibime geliyo ama bakalım naomi 21-05-08, 23:00 http://img55.imageshack.us/img55/5051/footballerswivestanyajahr7.jpg (http://imageshack.us) SBR 28-05-08, 20:36 Bu ara tekrarları veriyor e2 Conrad ölecek yakında :) Bu diziyi de takip ediyordum ama ilk sezonda ki Jason ölünce bıraktım izlemeyi . O kadar karakter varken gidip Jason ı öldürdüler olacak iş değil :icon_whis Çokta fazla karakter giriyor ama hiç bir sezonu ilk sezon ki gibi güzel olmadı bence :img-wink: Yine de fena bir alternatif değil :) Herkese iyi yorumlar ......... sinemsert 04-06-08, 02:30 güzel bi dizi entrikalar yıkıyoo ben daha önce 4.sezondan başlamıştım ve ozaman tanya ya amber e yaptıklarından uyuz olmuştum ama bu tekrarlar sayesinde olayı anladım walla tanya taraftarı oldum :D bugün 4.sezonun ilk bölümü yayınlandı ispanyada ki tecavüz olayı zaten bütün sezonu kapsıyodu bundan sonrasını izledim ama yinede kaçırmam özellikle 5.sezonun son bölümünü kaçırdığıma yanıyorum her karaktere bişeyler olmuştu pazartesi - salı - çarşamba === E2 de saat 21:00 de ilbüke 05-06-08, 18:24 bu diziyi bende izliyorum heyecanlı bi dizi :good: |