Tüm Versiyonu Göster : Hırçın Kız

erenalp_18
18-02-07, 16:18
Bahattin Doğan ve Selma Ergeç oynuyor
Hakkında başka bir bilgi ise yokancak fox'un tanıtımında geçti.

ECE...:)
18-02-07, 16:49
Ucankus.com da bilgiler vardı, görmüstüm bn ;)

ünall
18-02-07, 17:22
evet bu diziyi de fox tanıtımları donerken gordum fox ıddılaı gelıyor yaa dızıler ve programlar cok güzele benzıyor ..

askım_gkhan_alp
18-02-07, 18:02
acaba nasıl bi dizi olcak keşke normal kanallarda gösterilse:)

ünall
18-02-07, 18:06
arkadsım fox tv zaten artık normal bır kanal olcak bır kere dunyaca unlu bır sırket artık o modası gecmıs programalrı olan kanal yok dunya satandatlrula bastan asagı degısen bır kabnal var okee

Freddie
18-02-07, 20:12
selma ergeç yarım elma da oynayan kız mıydı

bahattin doğan kim

Ask_Korsani
21-02-07, 11:47
dizi ilgince benziyor... da FOX TV ne zaman yayina girecek haberi olan varmi... en az 4 farkli yayinlama tarihi okudum.... 24 subat, mart basi... gerisi zaten dogru olamaz cünkü gecmiste kaldi:D

prenzez
21-02-07, 19:12
Hırçın Kız,benim bildiğim Shakespeare'in bir oyunuydu...Onu dizleştiriyorlar mı ki acaba?? :img-pilot

onur29
22-02-07, 16:51
Ben bu dizinin fragmanını gördüm. Aslında selma ergeçi seerim ama dizi pek hoşuma gitmedi. Yinede izlemeden yorum yapmamak lazım.

daithi
22-02-07, 18:30
dizi ilgince benziyor... da FOX TV ne zaman yayina girecek haberi olan varmi... en az 4 farkli yayinlama tarihi okudum.... 24 subat, mart basi... gerisi zaten dogru olamaz cünkü gecmiste kaldi:D

24 Şubat kesin...

defneee
22-02-07, 18:35
bahattin doğan uzun saçlı adam galiba oysa pek tanımıyorum ama melekler adasında kiralık katili oynamıştı
ben diziyi izliyeceğimi pek sanmıyorum ama aynı zamanda izlediğim başka bişey yoksa bakarım...

aliyeaynalar
23-02-07, 09:48
Hırçın Kız,benim bildiğim Shakespeare'in bir oyunuydu...Onu dizleştiriyorlar mı ki acaba?? :img-pilot

eğer öyleyse eminim çok güzel olacaktır.
çünkü o oyunun hikayesi :

Padua’nın ileri gelenlerinden, varlıklı bir bey olan Baptista Minola’nın kızı Katherina (yer yer adı Katherine veya Kate olarak da geçiyor), o kadar huysuz, delişmen, aksi ve kaprisli bir kızdır ki, babası ona koca bulmaktan ümidini keser; ancak, büyük kızı koca bulana kadar da, sayısız talibi olan küçük ve uysal Bianca’nın evlenmesine izin vermez. Sonunda ortaya, en az Katherina kadar azılı olan Petruchio çıkar, Katherina’yla evlenmeye tahip olur. Kızın babası Baptista, Katherina’yı nasıl hem yola getirip hem de aşkını kazanacağını sorduğunda, Petruchio verdiği cevapla oyunun ana temalarından birini de dile getir

cansu_mehmet
27-02-07, 20:50
selma ergeçi severim..2 gün sonra başlıyor dizi..merak ediyorum nasıl olucak acaba??umarım güzeldir..:good: bye

burcuuu
27-02-07, 20:55
Mehmet ALi ALabora ve MeLtem CumbuL bunu tiyatro'da
oynamışLardı.. Şimdi de dizi oLarak çekiyorLar..
GüzeL bir yapım oLabiLir..

SiLArA
01-03-07, 20:28
şimdi ilk bölümü izledim.. bence zevkli,hareketli bir dizi olmuş hoşuma gitti =))
bundan böyle izlemeye çalışacağım..
fox tv hakikaten iddialı geldi ;)

paçiii_melos
01-03-07, 20:47
şimdi ilk bölümü izledim.. bence zevkli,hareketli bir dizi olmuş hoşuma gitti =))
bundan böyle izlemeye çalışacağım..
fox tv hakikaten iddialı geldi ;)

Arkadaşım ewet sana katılıyorum.
Ben de seyrettim, hoşuma gitti. Güzel bir bölümdü de en sonunda ev sahibini nasıl da vurdu :D
Fox gerçekten heryerde karşıma çıkıyor, artık sabahları öğlenleri hep seyretmeye çalışıyorum. Programları herşeyi güzel maşallah ;)

dFKto
01-03-07, 21:22
Tesadüfen açtım Biri Bana Anlatsın'la dönüşümlü izlemeye başladım, güzel bir dizi hoşuma gitti.

paçiii_melos
02-03-07, 13:07
HEDEF KİTLE : A/B
1 MART 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
37 HIRCIN KIZ [NET] FOX 1,80 4,70

1 MART 2007 PERŞEMBE
57 HIRCIN KIZ [NET] FOX 1,50 3,60

tvrehberi
02-03-07, 18:26
diziye biraz baktım yalancı yarimin reklam arasında ve hulusili kısımlarında.dizi güzel,beğendim ama anca bu şekilde izleyebilirim gün ve saati kötü.reytinglerin düşük gelmesinin nedeni ise kanalın reklam yapmadan yayına koymuş olması.yeni başlayan diğer fox dizileri de aynı reytingleri alıyor.sonuçta fox tgrt gibi bi kanalın mirasçısı.çok yüksek reyting beklememek lazım...

cecey63
02-03-07, 19:35
bu fox tv nin nereden cıktıgını bilen varmı.Konustugum bircok kisi seyredemedigini soyluyor.

lazkizz
03-03-07, 14:47
Suan tekrarini yayinliyorlar. Ilk defa izliyorum diziyi vallaha ilk aciyordum
gule terkendildi diye nikah masasinda damat gelmedi. Oghh allahin tokadi olmaz iste simdi hic acimiyorum iyi olmus. Ayy nasil titiz bir insan o oyle :O

burcu_yağmur
03-03-07, 15:42
evet bencede iyi oldu vede çok titiz ben hiç sevmedim gülü diziyi zamanım olursa izlerim iyi sayılır

cansu_mehmet
03-03-07, 22:21
BİRAZ GEÇ YORUM YAPIYORUM AMA OLSUN ARTIK..BENCEDE ÇOK HOŞ BİR DİZİ..GÜLÜ BENDE SEVMEMİŞTİM AMA..DAHA İLK BÖLÜM O YÜZDEN ÖNYARGILI DAVRANMIYCAM..BENCE İLERLEYEN BÖLÜMLERDE ÇOK EĞLENCELİ OLUCAK..:good: :good: bye

aliyeaynalar
04-03-07, 08:24
hırçın kızın hırçın kız hikayesiyle bi ilgisi yok ama çok güzel bi dizi yinede.:img-wink:
çok beğendim ben...:img-yes:
selma ergeç hırçın kız rolüne cuk diye oturmuş...:img-wink:

erenalp_18
04-03-07, 13:48
işte tekrar reytingleri

total
100 HIRCIN KIZ (TKR) [NET] FOX 0,90 5,60

ab
79 HIRCIN KIZ (TKR) [NET] FOX 0,90 7,30

fox'un ise gün ortalaması 4.1 iyi bu dizi ortalamayı bayağı geçmiş bu tekrar diğer bölüme yansıyacaktır

lazkizz
04-03-07, 13:51
işte tekrar reytingleri

total
100 HIRCIN KIZ (TKR) [NET] FOX 0,90 5,60

ab
79 HIRCIN KIZ (TKR) [NET] FOX 0,90 7,30

fox'un ise gün ortalaması 4.1 iyi bu dizi ortalamayı bayağı geçmiş bu tekrar diğer bölüme yansıyacaktır

Inanmiyorum, cok kotu rayting almis ya :s 79 zu anladikta 100 ne oyle Insallah gelecek hafta iye gider :good:

angels18
04-03-07, 17:47
dün öğleden sonra tekrarı vardı acayip güzel bir dizi beni baya sardı selma ergeç rolüne cok yakısmıs diğer bölümleri daha güzel olacxak merakla bekliyorum

cecey63
04-03-07, 19:27
ben de tekrarında izledim ama çok hoşlandım. bir kere haklısın klasik hırçın kız hikayesine benzemiyor.. ama bence kızın hırçınlığı benziyor.. ayrıca ilk bölümde karakteri bu kadar sivriltmek cesaret işi

fofenk
04-03-07, 19:28
Dizi'nin yönetmeni Sibel Kocataş, kendisi "En son babalar duyar" ve "Çocuklar Duymasın" adlı dizilerin yönetmeniydi, bence bu projede de çok başarılı bir iş çıkarmış. Tebrikler... Severek izliyoruz :)

Kaan 82
04-03-07, 20:00
bu komik dizimi yoksa ciddimi yani dram falanmi sitcommu yoksa ney bu hemen biri cevap versin acil durum cok önemli

lazkizz
04-03-07, 21:30
bu komik dizimi yoksa ciddimi yani dram falanmi sitcommu yoksa ney bu hemen biri cevap versin acil durum cok önemli

Bu dizi drama, Ve ask.

Gul onca insanlarin ahi ni aldi, nedemisler ALLAHIN TOKADI YOK!

lazkizz
04-03-07, 23:24
Yani Gul insanlara cok zulm yasati evlerinden atti acimasiz davrandi
Ve nikah masasinda sevgilisi onu birakip avrupaya kacti, Banka iflas eti
gul kaldi ortada, Anlatilmiyacak gibi bisey bakman ve duyman lazim cnm :D

AMA DIZI HAKKET SUPER!

Kaanca
05-03-07, 12:24
Arkadaşlar bir tekrar reytingi.Nedense değişik ve kötü çıkmış :S

Total
108 HIRCIN KIZ (TKR) [NET] FOX 0,54 1,80

AB
86 HIRCIN KIZ (TKR) [NET] FOX 0,90 6,02

:icon_sorr

cansu_mehmet
07-03-07, 11:08
ARKADAŞLAR FOXU İZLEYEMEYENLER İÇİN İŞTE FREKANSLAR..

http://img299.imageshack.us/img299/2219/trtge4ib6.png (http://imageshack.us)

http://img299.imageshack.us/img299/9602/frfezq7.png (http://imageshack.us)

http://img299.imageshack.us/img299/5749/reerfgb8.png (http://imageshack.us)

VE 2 KÜÇÜK RESİM..bye

aliyeaynalar
07-03-07, 11:22
fox reytinge önem vermediği için dizi bitmez
kiii inşallah reytinge önem vermiyordur.

kelebek_01
07-03-07, 13:00
dizinin tamamını izleyemedim birazcık izledim güzeldi ama annem diziyi çok beğenmiş mutlaka izlemeliyim bence de fox reytinglere pek önem vermiyor gibi...

lazkizz
07-03-07, 13:03
fox reytinge önem vermediği için dizi bitmez
kiii inşallah reytinge önem vermiyordur.

Insallah vermezlerdir.. Gerci yeni dizi hemen kalkmaz ama baya boyle devam ederse belki cikar.

cansu_mehmet resimler icin tsk

cansu_mehmet
07-03-07, 20:28
önemli değil daha çok resim bulsam iyi olur..bunlar çok küçük :)bye

vee umarım reytinge önem vermezler..zaten çok reklamı yapılmadı..daha diziyi bilen kimse yok ki..:icon_sorr

lazkizz
07-03-07, 23:40
önemli değil daha çok resim bulsam iyi olur..bunlar çok küçük :)bye

vee umarım reytinge önem vermezler..zaten çok reklamı yapılmadı..daha diziyi bilen kimse yok ki..:icon_sorr

evet ya dizi okadar cok tanitilmadi. Bence biraz da FOX TV den kaynaklanan bisey. Imza ve avatar yapabilen varsa yapabilirmi??

cansu_mehmet
08-03-07, 22:08
yaaa ben imza ve avatar yapabiliom ama bunlar çok küçük ve az resimler..bulan varsa eklese yaa.lütfen:img-help:

bu akşamki bölümün tamamını geçerli sebeplerden dolayı izleyemedim..20 dk kadar izledim..güle yine çok güldüm,,çok güzeldi..:img-pilot bye

paçiii_melos
09-03-07, 15:56
8 MART 2006 PERŞEMBE
46 HIRCIN KIZ [NET] FOX 1,4 3,9

8 MART 2006 PERŞEMBE
53 HIRCIN KIZ [NET] FOX 1,40 3,50

Geçen haftanın ratinglerine göre biraz daha iyi galiba ;)

lazkizz
10-03-07, 14:43
Vayy rayting cok iyi, 1ci bolum coookkk guzeldi dramtik ti ama 2ci bolum komedi gibi olmus ya :S Keske 1ci bolum gibi olsaydi

sevgi86
11-03-07, 01:34

marım öyledir çok hoş olur

bu arada ben başlığı görünce bizim hırçın kızın dizisi çekiliyormuş demekten kendimi alamadım
başlığa da senin peşinden geldim zaten Hırçın_kız:img-hyste

cecey63
14-03-07, 12:44
8 MART 2006 PERŞEMBE
46 HIRCIN KIZ [NET] FOX 1,4 3,9

8 MART 2006 PERŞEMBE
53 HIRCIN KIZ [NET] FOX 1,40 3,50

bu sonuc hırcın kız icin iyi gibi herhalde.Umarım devam eder:happy0064 :happy0064 :happy0064

cecey63
14-03-07, 12:49
hırcın kız, sis ve gecede de iyiydi,basroldeki adam acıcık medenileşse daha iyi olur herhalde.Evren rolundeki kız aynı sandra bullock cok basarılı,sehsuvar yine müthisssin:happy0064 :happy0064

Hırçın Kız
15-03-07, 13:49
marım öyledir çok hoş olur

bu arada ben başlığı görünce bizim hırçın kızın dizisi çekiliyormuş demekten kendimi alamadım
başlığa da senin peşinden geldim zaten Hırçın_kız:img-hyste

Sevgi benden mi bahsediyordun bakiiim?:img-hyste :img-hyste

Konu Shakespeare'nin eserinden değil sanırım...Ben beğenmedim diziyi.Sahneler çok yapmacık geldi açıkcası...

lazkizz
15-03-07, 14:10
Hircin kiz, komedi dizi gibi olmus :( Keske olmasaydi 1ci bolum superdi ama ikinci bolumde komedi vardi daha da bakmadim hosuma gitmedi.

tvrehberi
22-03-07, 17:40
Sedat, Evren’e kavuştuğu için çok mutludur. Evren için şimdilik bir tehlike yoktur ama Sedat’ın içi rahat değildir. Onun koruyucusu olmaya kararlıdır. Akşam Evren’ i eve bırakır ve bütün gece onun kapısında nöbet tutar. Gül artık İstanbul’a uzunca bir süre dönemeyeceğini anlamış, köyde yaşamaktan mutsuz Levent’ le itişmeyi hırçınlıklar yapmayı sürdürür. Yemekleri beğenmez. Köy bakkalında aradığı hiçbir light ürünü bulamaz. Bakkaldan istedikleriyle köylünün alay konusu olur. Bu arada köydeki kümeslere tilki dadanmıştır. Levent kümesin yakınına bir kapan kurar. Bunu Gül’ e söylemeyi unutur. Gül gece geç vakitte Mete’nin ona verdiği anahtarı düşürdüğünü fark eder. Kümesin yakınlarında olabileceğini düşünerek anahtarı aramak için çıkar. Dışarıda odunlara takılır, gürültü yapar. Levent de tilki geldi sanır. Tüfeği kapar dışarı çıkar. Yavaşça kümese doğru yaklaşır. Gül karanlıkta kendine doğru yaklaşan bir karartı görünce tilkiyle ilgili konuşmaları hatırlar. Levent’i tilki sanır, bir odun parçasıyla saldırır. Levent odun saldırısıyla yere düşer, elindeki tüfek patlar. Gül tilki diye Levent’e vurduğunu anlar

YASEMİN 19
28-03-07, 11:38
Yaaaa ben bu diziyi çok merakla bekledim.Nedense beklediğimi bulamadım.Aslında konusu iyi de ne biliyim sıkıldım ben.Oyuncu kadrosu da iyi aslında ama.Yalnız bence başrolü o saçları uzun oyuncuya oynatmasalardı daha iyi olurdu.Başka roller de oynayabilir de.Burdan okudum adı Bahattin Doğan.

tvrehberi
28-03-07, 13:45
ay nihayet geçen haftaki bölümde o garip hayvan desenli hırkayı değiştirdi başroldeki adam.3 bölüm onu giydi,sinir olyodum o hırkaya aliyenin mavi elbisesi gibi bitlenmeye başlayacaktı yakında.dizi ortalama güzellikte,hikaye daha güzel anlatılabilirdi ama neyse.yine de güzel,ben izliyorum.

tvrehberi
28-03-07, 13:46
Bölüm Özeti:
Levent, Gül yüzünden kendi kurduğu tilki kapanına yakalanmıştır. Doktor muayenesi sonucunda Levent’in ayağında önemli bir şey olmadığı anlaşılır. Levent Gül’ le uğraşmak için bu gerçeği ondan gizler, ayağının kötü olduğunu, uzun süre yatması gerektiğini söyler. Sedat bir bakıcı gönderene kadar Gül ona bakacaktır. Gül bu fikirden hiç hoşlanmaz. Ancak iş inada biner. Gül gönüllü olarak bakıcılık işini üstlendiği andan itibaren Levent ona her türlü eziyeti yapmaya başlar. Gül hayatında ilk defa ev işi ve yemek yapar. Onun çabası ve iyi niyetli yaklaşımı Levent’i etkiler. Gittikçe Gül’e ilgi duymaya başlar. Sedat ve Evren Levent’e ziyarete gelirler. Gül, Evren’ den bankayı batıran şirketi bulmasını ister. İntikam alacaktır. Sedat işin içinde olduğu anlaşılacağı için huzursuz olur. Evren’ le bir an önce sevgili olmalıdır. O zaman Evren onun yalanını affedebilecektir.

tvhastasi
29-03-07, 17:30
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/hircinkiz/3.jpghttp://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/hircinkiz/2.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/hircinkiz/1.jpg

tvrehberi
30-03-07, 14:38
güzel bir bölümdü,beni eğlendirdi.şu yaşlı teyzenin beddualarına çok gülüyorum ya.başladı mı durmuyor.ya onların oğulları niye yok da gelinleri onlarla??

tvrehberi
03-04-07, 17:29
Bölüm Özeti:
Levent’ in oyun yaparak kendine baktırdığını anlayan Gül onunla tartışırken, Levent dengesini kaybeder, yerde yuvarlanırlar. Şerife buna şahit olur ve bunu yanlış anlar. Gülün Levent’i kullanıp daha sonrada terkedeceğini düşündüğü için Leventi bir an önce Gül tehlikesinden kurtarmak için Zuhal ile evlendirmeye karar verir. Bunun için büyüler yapar Zuhal de büyük bir hevesle ona yardımcı olur. Ancak Zuhalin Levent için hazırlanan büyüyü kadire yedirmesiyle, işler tersine döner. Kadir Zuhal’i istemeye gelir. Selami dede ile başlık pazarlığı yaparlar. Gül’ü otuz milyar tl karşılığında Selami dede’ye vereceğini söyleyen Levent’in bu şakasını ciddiye alan Selami dede, Gül’ün başlık parasını çıkarabilmek için Zuhal’i Kadir’e başlık karşılığında verir. Bu arada Gül geçen bölümde Levent’in numara yaptığını anladığı için intikam planları yapar. Küçük oyunlarla Levent’in hayatını zorlaştırır.

yaprak1907
11-04-07, 21:46
tv rehberi resimler için sağol...başka resimleride bekliyom artık..:good: bye

tvhastasi
12-04-07, 12:19
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/hircinkiz/4.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/hircinkiz/5.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/hircinkiz/6.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/hircinkiz/7.jpg

ladies
13-04-07, 22:21
Diziyi keyifle izliyorum. Konusu ile pek çok yabancı ve yerli filme ilham olmuş sıcak ve samimi bir hikayedir. Oyuncu kadrosu ve çekim yapılan doğal mekanlarda başarılıdır. Gül rolü içinde Selma Ergeç adeta biçilmiş kaftan olmuştur. Hikaye güzel ama daha profesyonel anlatılabilirdi görüşüne katılıyorum ancak bu da daha pahalı bir prodiksiyon yani bütçe demek. Kanal henüz yeni olduğundan bu bütçeyi ayıramamış demek ki. Neyse, ben bu hali ile de beğenerek izliyorum. Üstelik çatışmalar çoğalmaya başladı. Bu da heyecanı ve merakı arttırıyor.

aliyeaynalar
15-04-07, 20:12
fox tvnin dizileri tek tek bitiyor
bu dizide bitecek diye korkuyorum :(
çok güzel bi dizi bitmesine çok üzülürüm :(

tvrehberi
15-04-07, 20:27
ben de izliyorum ve de çok beğeniyorum.dizi daha yeni açılmaya,güzelleşmeye başladı.umarım daha uzun zaman devam eder.gerçi tutsak kaldırıldıktan sonra hırçın kıza da sıra gelir ama şimdilik iyi gidiyor.perşembe günü bazı yerlerini evdekiler bırbır konuştuğu için anlayamamıştım ama dün tekrarını izledim.iyi ki izlemişim tyekrarını,çok güzel şetyler söylemişler...

mxrxt
15-04-07, 22:52
ya evet dizi cok güzel ama arkadaslar FOX dizileri fazla kaptirmayin kendinizi en azindan simdi onyayanlara kanal genel olarak izlenmiyor hircin kiz persembe aksamlari artik isi daha zor yakinda kurtlar vasidi basliyor anladiniz her halde??üstelik kanal d ve show tv gene dizi ataklarina basladi bu da diger dizilere rakip demek rakip degil fox[/B dizilerinin sonu demek cünkü baslayacak olan dizilerde dizilerde isimler var anladiniz gene??Ne olursa olsun ama[B] yemin kalsin o cok güzelyaa......

seleniti
16-04-07, 17:07
Çok eğlenceli bir dizi, tekrarlarını izledim.
Son bölüm çok heyecanlı ve hareketliydi.
Gelecek bölümde neler olacak merakla bekliyorum

pisila
17-04-07, 20:59
merhaba arkadaslar yine reyting magduru bir dizi arkadaşlar hırcınkız bitti 8 bölüm finaldir nerden biliyorsanız derseniz buda bana kalsın ama kanallarda reytinğ kurbanı olan okadar cok iş varki ve bir okadarda ortada kalan bu sektörde calışan binlerce insan artık bunlara dur denmesi gerekiyor umarım duyarlı insanlar buna bir dur der

asli27
17-04-07, 21:34
merhaba arkadaslar yine reyting magduru bir dizi arkadaşlar hırcınkız bitti 8 bölüm finaldir nerden biliyorsanız derseniz buda bana kalsın ama kanallarda reytinğ kurbanı olan okadar cok iş varki ve bir okadarda ortada kalan bu sektörde calışan binlerce insan artık bunlara dur denmesi gerekiyor umarım duyarlı insanlar buna bir dur der

Ben de Milliyet'te Ali Eyüboglu'nun cumartesi yazisinda 8. bolumle yayindan kaldirildigini okudum ama bugun gunduz fox da yeni bolumun tanitimini da gordum ama acikcasi 8. bolum mu 9. bolum mu bilmiyorum. Eger kalktiysa uzulurum, eglenceli bi diziydi cunku. Bi de eger bu hafta son bolumse umarim finalde bi sekilde bi yere baglarlar da sonu havada kalan bi dizi daha olmaz.

mxrxt
17-04-07, 22:40
Ben de Milliyet'te Ali Eyüboglu'nun cumartesi yazisinda 8. bolumle yayindan kaldirildigini okudum ama bugun gunduz fox da yeni bolumun tanitimini da gordum ama acikcasi 8. bolum mu 9. bolum mu bilmiyorum. Eger kalktiysa uzulurum, eglenceli bi diziydi cunku. Bi de eger bu hafta son bolumse umarim finalde bi sekilde bi yere baglarlar da sonu havada kalan bi dizi daha olmaz.

Yapmayaa eger öyleyse üzülürüm ya cok güzel bir dizi neden böyle oldu okadar güzel farkli nir diziydi, birakinda insanlar izlesin bu dizileri sürekli tatlitleri izlemekten sikilan insanlar izliyordu fox burda böyle dizilerle beni kendine cekti ama simdi oda su konu tuttu yide taklit isi yapacaksa??:sad53:

ladies
18-04-07, 08:35
Eğer öyleyse yazık olmuş. Ben Fox'u farklı bir kanal sanmıştım. 70 milyonluk ülkede kaç kişinin evinde reyting ölçer alet var? neden o kısıtlı insan grubuna göre izleyeceğimiz şeylere karar veriliyor? Bu işten fazlası ile sıkılmaya başladım. Fox yeni ve farklı bir kanaldı, piyasada birşeyleri değiştirecek diye umudum vardı ama anladım ki o da direnemedi. Yazık :sad53:

tvrehberi
18-04-07, 15:35
Bölüm Özeti:
Köylüler muhtar ve Kadir sayesinde Gül’ün kimliğini öğrenip, hesap sormak için Levent’ in evini basarlar. Levent köylülerin karşısına çıkar, Gül’ ün bir suçu olmadığını, kimin ne kadar alacağı varsa ödeneceğini söyler. Gül, Levent’ in böyle bir sözü niye verdiğini anlayamaz, Levent’ in bu kadar parayı ödeyemeyeceğini bildiği için Levent’ in kimliğinden şüphe etmeye başlar. Levent de Sedat adına söz verdiğini parayı onun ödeyeceğini söyler. Sedat köylülerin parasını dağıtır. Gül ve Evren Levent’ in Sedat adına nasıl böyle kararlar alabildiğini merak ederler. Evren Sedat’ a sorar. Sedat da Levent’ le çocukluktan beri arkadaş olduklarını o yüzden Levent’ in böyle kararlar alabileceğini söyler, Evren rahatlar, çünkü bir ilişkide affedemeyeceği tek şey yalandır. Bunu duyan Sedat bunalıma girer. Evren gerçeği öğrenirse onu asla affetmeyecektir. Sedat daha fazla dayanamaz Evren’ e gerçeği anlatmaya gider ama Evren araştırmaları sonucu tüm gerçeği öğrenmiştir. Bu arada Mete’ nin foyası ortaya çıkmış, Sadri tutuklanmıştır. Gül’ ün köyde saklanmasını gerektiren bütün nedenler ortadan kalkmıştır. Gül şehre dönecektir artık, Levent buna çok üzülür. Gül’ ün son gecesinde başbaşa romantik bir gece geçirirler, yakınlaşırlar. Bu sırada Evren gelir, Levent’ in aslında kahya olmadığını, yalan söylediğini anlatır. Gül yıkılır, Evren ve Gül giderler. Sedat ve Levent Evren ve Gül’ ü kaybettikleri için üzülürler. Sedat gidip kızlarla konuşur, Evren’ i kaybetmemek için kahya yalanını uydurduğunu, Levent’ in de yalana uymak zorunda kaldığını anlatır. Levent Gül’ den umudunu kesmiş, köyü terk edecekken Gül gelir….

Dizi daha bitmiyor arkadaşlar ama geçen bölümde de olayları çok hızlandırmışlardı yani levent-gül yakınlaşmasını.bu bölümde de herşey ortaya çıkıyor.yani dizi yayından kalkmıyor ama diziyi acele bir finalle bitecek bence.en azından final yapsınlar yani.bölüm sonunu final diye yayınlayıp(başka kanallar gibi) izleyiciyi kızdırıp küstürmesinler...

mxrxt
18-04-07, 16:43
evet haklisin tvrehberi dizi yayidan kalkmiyor bennde senin gibi düsnüyorum en azindan güzel bir final olsun insanlarin akillarinda güzel kalsin. bu arada FOX tv bütün dizileri kaldiracak gibi ama umarim böyel olmaz???

mxrxt
19-04-07, 20:20
suan izliyorum diziyi sanirim bugün final bölümü cünkü hersey alasildi ve ask itiraf edildi vede cok duygusal bir bölüm bir diziyi daha kurben veriyoruz sanirim??

tvrehberi
19-04-07, 21:26
ya inanamıyorum ya.dizi bitti.madem son bölümüydü niye fragmanlarında sadece "yeni bölüm" ifadesini kullandılar.dizi final yapıp bitti.en azından final yapmasına seviniyorum.ya diğerleri gibi bölüm sonunu final diye yutturmaya çalışsalardı.üzüldüm walla.alışmıştım izlemeye perşembeleri...

yaprak1907
19-04-07, 21:34
nası yaaa..bu son bölümmüydü..inanamıyorum..halbuki çok güzeldi..onlar için mutlu bizim için mutsuz son..:sad53:

ladies
20-04-07, 09:35
Dünkü bölümde rahat rahat 10 bölümlük hatta uzatılırsa 20 bölümlük malzemeyi tek bölümde harcadılar. Pek çok konu açıkta kaldı. Aslında mantıklı düşününce 50 bölümde geçse de yine aynı final olacaktı. Neyse zaten haftada bir iki dizi izleyen biri olarak bu da bana yeni bir şey daha öğretti. Fox kanalının dizilerini izleme. Her an bitebilir.

burcuuu
20-04-07, 14:00
Ya bu da mı bitti.. !

Bn Yemin'i yenii yenii izLemeye başLadım ve çok hoşuma qitti..
Ya o da biterse.. ? Fox neden böyLe yapıyor ki.. ne yayınLayacak..
DiziLer başLarken bizim reytınq kayqımız fLn yok diyorLardı..
Şimdi neden böyLe yapıyorlar anLamıyorum..
Gidipte dizinin iLk 10. iÇerisinde oLmasını bekLeyemeyiz ki..
O kdr qüçLü diziLer varken..

gizz
24-04-07, 17:53
Ya bu da mı bitti.. !

Bn Yemin'i yenii yenii izLemeye başLadım ve çok hoşuma qitti..
Ya o da biterse.. ? Fox neden böyLe yapıyor ki.. ne yayınLayacak..
DiziLer başLarken bizim reytınq kayqımız fLn yok diyorLardı..
Şimdi neden böyLe yapıyorlar anLamıyorum..
Gidipte dizinin iLk 10. iÇerisinde oLmasını bekLeyemeyiz ki..
O kdr qüçLü diziLer varken..
ben de sewmiştim bu diziyi ve ladies in dediği gibi fox yapımlarını izlememek gerekiyormuş çünkü fox'un dizilerini yayından kaldırdığını öğrendiğimden beri en çok korktuğum şey oldu belki biliyorsunuzdur fox'ta oyun bozan diye bir yarışma programı wardı alp kırşan ,defne j. foster ve okan karacan ın sunduğu...Fox onu da yayından kaldırdı :( ve reyting getirmeyen bütün dizilerini kaldırıp yerlerine "bomba gibi" (!) yapımlar getirmeyi planlıyormuş :( Yemin de bunlerdan biri olmaz umarım
hırçın kız çok erken bitti.kanal daha yeni,yapımlarının reklamını yapmıyor ve programlar birçok kişi tarafından bilimiyorken reytinglerin iyi gelmesini beklemek büyük hayalperestlik.kanal yetkililerini bu kadar hayal gücü geniş insanlar oldukları için kutlamak lazım...bence kaliteli bir yapımdı öyle ani ,aceleye getirilmiş bir final bölümüyle bitmeyi hakeden bir yapım değildir
umarım fox hatalarını görür ve fazla geç olmadan hatasından döner de "reyting kaygımız yok "sözünün arkasında durur ...

aliyeaynalar
24-04-07, 21:12
arkadaşlar bence fox tvye bu kadar önyargılı yaklaşmayalım
belki hırçın kız 8-9 bölümlük bi diziydi..
anlaşma o şekildeydi belkide...

şunu unutmayın ki fox tgrtnin yeni ismidir.
yani reyting yüzünden diziyi bitirmeyen bi kanaldır..

gizz
25-04-07, 09:02
arkadaşlar bence fox tvye bu kadar önyargılı yaklaşmayalım
belki hırçın kız 8-9 bölümlük bi diziydi..
anlaşma o şekildeydi belkide...

şunu unutmayın ki fox tgrtnin yeni ismidir.
yani reyting yüzünden diziyi bitirmeyen bi kanaldır..
yanılıyorsun arkadaşım... hadi diyelim ki hırçın kız öyleydi ya yayından kaldırılan diğer diziler,yarışma programları???Elif'in günlüğü,çocuktan al haberi,tutsak,OYUN BOZAN...bunlar da bir kaç haftalık işler miydi sence?? reyting kaygımız yok diye işe başlayan kanal teker teker bütün yapımlarını kaldırıyor gibilerinden gazetelerde fox ile ilgili birçok haber çıktı bu konuda...
hangi yapımlarını kaldıracak bilmiyorum ama üç tatlı cadı nın da sırada olduğu konuşuluyormuş...

Üstelik tgrt ABD li medya grubu News Corporation'a satıldı.yani fox yabancı bir kanal ve tgrt ile hiç mi hiç alakası yok...;)

paçiii_melos
25-04-07, 10:37
Hırçın Kız'ı daha bir kaç gün önce yeni bölümün tekrarını seyretmiştim. Hemen de bitirdiler demek ki....

Üzüldüm,güzel bir diziydi fakat zaman, ve de kanal sorunu olduğu için kaldırılması da , şimdi kaldırılmasa bile ileride biteceği kesindi....

bakış
02-05-07, 00:08
evet ya, fox un dizileri bir bir kalktı. bence en büyük suç yapımcıların, hırçın kızın konusu çok iyiydi fakat yapımda o kadar aksaklıklar olmuş ki ne deyeyim yazık olmuş diziye

noway
05-05-07, 14:15
hırcın kız güzel bir diziydi gercekten.. bitmesine üzüldüm ama cogunluga katılıyorum fox bunu hep yapıyor.. şimdi gunduzleri tekrarı yayınlanıyor hırcın kızın..

aliyeaynalar
13-05-07, 22:25
Üstelik tgrt ABD li medya grubu News Corporation'a satıldı.yani fox yabancı bir kanal ve tgrt ile hiç mi hiç alakası yok...;)

bence sen yanılıyorsun çünkü fox
gece 04.15 de aşkına eşkıya dizisini veriyor
bu dizi tgrtnin dizisi değilmiydi :icon_sorr hadi o diziyi satın almış diyelim pekiii
ee peki geçenlerde tgrtye ait olan ve başka kanalın göstermediği film olan Adada Bir Sonbahar filmini göstermesine ne diyceksin ?

üstüne üstün tgrt fmi ararken fox tv buyrun demesine ne diycen ?
tgrtnin yeni ismi foxdur :happy0064 :happy0064 :happy0064

noway
14-05-07, 12:09
bence sen yanılıyorsun çünkü fox
gece 04.15 de aşkına eşkıya dizisini veriyor
bu dizi tgrtnin dizisi değilmiydi :icon_sorr hadi o diziyi satın almış diyelim pekiii
ee peki geçenlerde tgrtye ait olan ve başka kanalın göstermediği film olan Adada Bir Sonbahar filmini göstermesine ne diyceksin ?

üstüne üstün tgrt fmi ararken fox tv buyrun demesine ne diycen ?
tgrtnin yeni ismi foxdur :happy0064 :happy0064 :happy0064

ben de gizzle aynı fikirdeyim.. foxun tgrtyle bir alaksı yok, tgrtyi satın aldıgında arsivlerini de almıstır heralde.. eski dizileri yayınlaması doğal

noway
14-05-07, 12:11
bu arada hırcın kızın tekrarları var mı su an.. bir bilen var mıı.. foxun sitesinde güncellemeler pek sık yapılmıyor heralde..

mxrxt
07-06-07, 13:30
bu arada hırcın kızın tekrarları var mı su an.. bir bilen var mıı.. foxun sitesinde güncellemeler pek sık yapılmıyor heralde..

noway sanirim suan oynamiyor ama cok yakinda xgene yayina alirlar sanirimm ..yani biliyorsun simdi tv lerde tekrar zamani geliyor eylül ayina kadar ..sen genede takip et bende ediyorum sana yazarimm...bye

_BeRFiN_
03-08-07, 10:30
daha önce hiç rastlamamıştım bi kaç gündür tekrarını izliyorum ve çok sevdim güzel dizi

Ansiz-Furkan
23-08-07, 05:16
tskler ederim size arkadaslar umarim iyidir