Tüm Versiyonu Göster : Şöhret-Mantık Hataları
pek olduğunu sanmıyorum ama gözümüzden kaçanlar olmuştur belki yazılırsa sevinirim
belki cok detayli bisey ama yazim dedim hani 6. bolumde su gecenin basini gosterirken uzaktan cekim oluyor orda gulsenin uzerinde bisey yok ama yaklasinca kamera uzerindeki o kisa siyah seyi cikariyo
Bir tane de ben söyleyeyim. İzlerken hatta çok gülmüştüm. Gülşen ajansla anlaşma yaptığı için annesi eve almamıştı.Sonra Hakan onu eve getirdi. Odaya girdiler. Uzaktan çekimlerde kapı kapalı ama yakın çekimlerde sonuna kadar açıktı. Biri açıp kapıyordu herhalde :) :)
arzubasak333
15-01-06, 00:28
Pelin'in kulaklarında problem olduğunun anlaşıldığı günün akşamında Hakan ve Gülşen tartışıyorlardı.Gülşen Hakan'a:
"sessiz ol içeride çocuk uyuyor uyandıracaksın."dedi
Ertesi gün Yeşim Gülşen'in odasına girerken parmak uçlarına basıyordu ve ilerleyen dakikalarda "Ne?" diye bağırdığında Gülşen ona kızdı kızını uyandırdığı için.
Bir de benim kafama şu takıldı:Yeşim,butikten ayrılmadan önce aldığı o süper kıyafetlerin parasını nerden buluyordu???
arzubasak333
19-01-06, 23:26
bi de yeni geldi aklıma.dizide mert balonlu sahneyi hatırlayınca. hani mert ayrılmadan önce gülşen'e bi köpek almıştı.n'oldu ona?
Pelin'in kulaklarında problem olduğunun anlaşıldığı günün akşamında Hakan ve Gülşen tartışıyorlardı.Gülşen Hakan'a:
"sessiz ol içeride çocuk uyuyor uyandıracaksın."dedi
Ertesi gün Yeşim Gülşen'in odasına girerken parmak uçlarına basıyordu ve ilerleyen dakikalarda "Ne?" diye bağırdığında Gülşen ona kızdı kızını uyandırdığı için.
Bir de benim kafama şu takıldı:Yeşim,butikten ayrılmadan önce aldığı o süper kıyafetlerin parasını nerden buluyordu???
öncelikle gülşen'in çocuğu sağır değildi... sağır olma ihtimali vardı. erken teşhis yapıldığı için ameliyatı da başarılı oldu. diyaloglarda hep "ihtimal" üzerine konuşuldu. ayrıca yeşim'e gelince , nişantaşı'nda butikte çalışan hırslı bir kız , asla kötü giyinmez bence. imitasyon kıyafet alır , ulus pazarından alır , gerekirse 12 taksitle bir etek alır ama illa ki alır. çünkü amacı zengin koca bulup hayatını kurtarmak. bunun için de tek sermayesi dizinin başında güzelliğiydi. bence bunda da bir mantık hatası yok.
1-)Nurseli İdiz'in üzerinde evden çıkarken farkli; hastaneye geldiğinde farkli kiyafet vardi.
2-) Yollari kapatacak; insanlari hastanelerde "koca gün" boyu mahsur birakacak kardan; ertesi gün sabah eser yoktu. (bkz: ahu türkpençe ile attila saral'in araba sahnesi)
bunlar devamlilik hatalari; mantik hatasi da ahu türkpençe'nin doğru dürüst tanımadığı sabıkalı bir adamın evinde kalmaya gözü kapalı atlaması ve bir de oturup "a evet duş alsam iyi olur" deyip duş almasıydı :)
ben cok fazla izlemiyorum bu diziyi ama dün izledigimde gözüme bisey takıldı yazmadan edemedim..kar yagdı ve herkes oldugu yerde mahsur kaldı kimse gidemiyo bi yere zannedersin çıg düstü..neyse peki madem bu kadar kar yagdı ertesi gun gülşenle diger adamın dizideki adını bilmiyorum atilla saralın arabada giderken hicbiyerde kar filan yoktu bi gün önce herkesin oldugu yerde kalmasını gerektiricek kadar yagan kar ertesi sabah erimis..way be nası bi kar bu boyle..ha bide yapay kar yagdırdıkları sahnelerin arasına gercek kar yagan goruntuleri eklemişler simdiki istanbulun goruntusunden faydalanarak ama biz yermiyiz? yemeyiz :img-haha: :img-grin2
Event evet bende fark ettim, tuğra gülşeni reklam çekimlerine götürürken önce ana yolu gösterdiler her taraf karla doluydu tipi vardı görüntüde ama arabanın içini gösterdiklerinde dışarıda heryer güllük gülistanlıktı yerlerde tek kar yoktu...sonra ertesi gün sabahı gösterdiler denizi gösterdiler gene bir tipi havası vardı arabanın içinden bakıldığında yine hiç bişey yoktu :img-hyste arabadanmı kaynaklanıyo acaba :img-hyste
mertin filmde ünlü bir oyuncuyu canlandıran kızla(hani türkiyenin yıldızlarında oynayan) beraber aşağı katta koltukta oturuyorlardı. kadın merte yanaşırken mert isteksiz durmuştu ama nası olduysa yatağa çıkmış o isteksiz adam ve yatağa bağdaş kurup oturmuş. nası bi diyalogtan sonra böyle oturulur hiç hayal edemiyorum :img-meeti
Ayrıca nasıl bir kardır ki bu sabahtan akşama kadar nurseli idiz'i hastanede mahsur bıraksın ?
Önceden planlanan çekilen bu senaryoya bu hafta hakikaten istanbulda kar yağması inandırıcılık kattı; dizinin şansı diyorum.
Bu arada Atilla Saral'ın evinde Ahu Türkpençe'nin duş almasının nasıl bir katkısı var hikayeye ben çözemedim ?
dünkü bölümde mertin sakalı bi uzadı bi kısaldı.evde kısa arabada uzun... bir de serkan'ın aşık olduğu garson kız "çikolatalı browni" dedi o ne ya browni zaten çikolatalı kek demeekk...:D
16nci bolumde dikkatimi ceken bir iki sureklilik hatasi vardi...
-Gulsen ile annesinin tartistigi sabah, Gulsen ile Yesim evden cikarken Gulsen'nin kulaklarinda kupesi yoktu... o arada mert aradi ve "iliskimizi sebnem hanima aciklayacagim" dedi... gulsen de merti engellemek icin "hadi yesim hadi" diye acele bir sekilde sirkete dogru yola cikti ama o telas arasinda minubuste kupe takti herhalde cunku ofise vardiginda sallantili kupeler takiyordu...
-muberra ali ile disari cikmadan once osman ile konusurken kulaklarinda kupe vardi... mert'e ugrayacagim dedi... fakat mert'in ofisine geldiginde muberra'da kupe yoktu artik... bu dizinin kadinlari kupelerini bi cikarip bi takiyorlar herhalde... :)
bunu baska arkadaslarda soyledi ama mert'in ciddi bir sakal problemi var...
gala sirasinda mert'in sakallari yoktu... fakat galadan cikip eglenmeye gittikleri yerde yani 1 saat'ten kisa bir sure icinde mert'in sakallari 1-2 gunluk gibi uzamisti... forumdaki resimlere bakincada acikca goruluyor...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=283340#post283340
Bir de bolum boyunca, sadece sabahlari Gulsenlerin evinin bulundugu sokagi gosterdiklerinde yerde ciddi miktarda kar vardi, mert birakirken, alirken vb kardan eser yoktu, mantik hatasindan cok bu da bir sureklilik hatasi olsa gerek.
Muberranin Gulsene yazdigi cek..Isil adina mi Gulsen adina mi?Mert ceke baktigina Gulsenin adini gordu mu?Isil adina yaziyorsa, Gulsen bu ceki bozdurmak istese zaten bozduramazdi.
Muberranin Gulsene yazdigi cek..Isil adina mi Gulsen adina mi?Mert ceke baktigina Gulsenin adini gordu mu?Isil adina yaziyorsa, Gulsen bu ceki bozdurmak istese zaten bozduramazdi.
çek hamilinedir o zaman isim yazmasına gerek yok ama ben çekte isim görmedim eğer ışıl yazıyosa haklısın
çekte hamiline yazıyordur kesin ya...
bir de benim bir şey dikkatimi çekti:
hakan'ın sakladığı yeşim'in küpesi değişmiş miydi?sanki öyle gibi geldi bana bi arkadaşa sordum o da ööyle söyledi...öyle mi gerçekten?
bulentoztu
11-03-06, 14:45
evet hakanın sakladığı küpe değişmiş diğeri daha bir yeşil di bu tamamen farklı sanırım küpeyi kaybetmişler
cok guzel noktalar gozunuze carpmis arkadaslar... :)
kupe ile ilgili sureklilik hatasi ve cek ile ilgili fotograflari resimler bolumune ekledim... cekte bir problem yokta ...
hakan'nin sakaladigi kupe degismis..tabi eger ha bire yesimin farkli farkli kupelerini araklamiyorsa :)
muberra'nin verdigi cek ise hamiline yazilmis bir cekti..
resimlere bu linkten ulasabilirsiniz..
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=299173#post299173
bunu baska arkadaslarda soyledi ama mert'in ciddi bir sakal problemi var...
gala sirasinda mert'in sakallari yoktu... fakat galadan cikip eglenmeye gittikleri yerde yani 1 saat'ten kisa bir sure icinde mert'in sakallari 1-2 gunluk gibi uzamisti... forumdaki resimlere bakincada acikca goruluyor...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=283340#post283340
Daha once benzeri bir duruma şahit olduğum için, sana tahminen ne olduğunu söyleyeyim; içeriden bilgi falan almadım.
Muhtemelen eğlenmeye gittikleri yeri gala'dan önce çekmişlerdir. Tahmin edeceğiniz gibi kronolojik sırayla çekimler yapilmiyor. O arada ya oyuncunun kendisi(yardımcı yönetmenin uyarmayı unutması sonucu) ya da set kuaförü sakallarını kestiyse; bu durumu farketmiş olsalar bile sakallarının tekrar uzaması için 2-3 gün bekleyemeyecekleri için böyle çekmişlerdir.
son bölümde gözüme batan küçük diyemiyeceğim kocaman bir hata yı paylaşmak istedim :img-haha:
gülşeni kurtarmaya nerdeyse istanbulda bulunan bütün polis personeli maşallah orda gülşen dışarı kaçıyor polislerden içeri giren kimse yok :img-grin2
mert içeride adamlarla boğuşuyor diyo hala içeri giren kimse yok adam sürünerek dışarı çıkıyor ve merti vuruyor çok enteresan yani :img-hyste
fidye verilirken polis telsizide çok komikti ya
tamam dizi güzelde bu kadarda bariz hatalar olmamalı diye düşünüyorum
benimde aklıma geldi birtane bu ışılı kaçıranlar mertin telefonu nasılda buldular heryerde mertin numarasını falan dağıtıyorlar heralde
buyrun bir başka mantık hatası da benden: gülşen yeşime mertin beni terketmesiyle kaza arasında cok kısa bir süre var yoksa belki beni aradı dedi.
ancak mert gülşeni terkettiğinde gülşen zannerdesen 3 aylık hamileydi mert kaza yaptığında ise gülşen doğum yapıyordu yani arada nerdeyse 5-6 aylık zaman var
bu kadar süra içinde mert gülşeni arayamadımı acaba... :icon_whis
bu bolumde o kadar mantiksizlik vardiki...zaten bir cogunu yukarida arkadaslar belirtmisler...
ben gulsen kacirildiktan sonra haberlerde gosterilen guvenlik kamerasi goruntulerinden bahsetmek istiyorum... ilk goruntu tam tepeden cok net ki genelde guvenlik kameralarinin cekimleri hic net olmaz..ama yinede kabul... cunku goruntu kucuk ve tepeden bir yerden kamera cekmis..guvenlik kamerasi cekimi diye yutturabilirsin seyirciye ...ikinci goruntu ise tam karsidan... herhalde bankanin bir guvenlik kameramani vardi... olaylar olurken o soyguncularin tam karsisina gecip o kadar yakindan tek tek cekti adamlari...:)
Birde sanki kaciranlarin evinin onunde TV muhabbirleri polisden daha yakindi.Polisler uzakda, TVciler ise nerdeyse evin icinde. Birde fidyeyi verirken, polis telsizinden sonra, adamlar Gulseni yine geri aldilar, polisler kilini bile kipirtmadi. Boyle hatalar polislerimizi cok kucuk dusuruyor. Benim bilidigim polisler cok daha guclu kuvvetli olmali. Bunlar sanki hata degilde, saka.
bana kalırsa mantık hatası çok ta ama en büyüğü mert ve gülşen aşkıda neyse sahne devamlılıklarında çok hata var .
bu mantık değil de çekim hatasına girer herhalde ama son bölümde o havai fişek sahnesi çok kötüydü:( bir denizin içinden ,bir davetlilerin kafalarından,bir de nikah masasından atıldı resmen fişekler.tamam,sonradan ekleniyor ama bari biraz daha düzgün olsaydı:(
bi gece vardı... mertle gülşen aralrında konuşuyordu dışarıda anesi geldi ora gülşenin her şeyi öğrendi... işte ilk konuşurken mertin sakalları yoktu 2 saniye sonra kirli sakal mert oldu:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Işıl Pelini okuldan almaya geldiğinde yeni arkadaşı Efe ile tanıştı Pelini alıp eve gittiğide pelin halimeye halamı arkaşım efeyele tanıştırdım dedi bu efede kaç gündür ağzından düşmüyor dedi halimede günlerdir pelinin efeden bahsetmesi imkansız çünkü efe pelinle ışıl onu okula bıraktığında tanıştı.yani aynı gün
http://img62.imageshack.us/img62/3127/bscap0453hkvz8.jpg (http://imageshack.us)
pelinin doğum günü bu hafta ama bu resimde aralık gözüküo
walla hataları iyi yakalamışsınız bi de ben bişey ekliyim nikahta nikah memurunun gülşen'e ışıl türker demesi tuhaftı
bence hatalara rağmen güzel bir dizi zaten ahu türkpençe oynuyo nsl kötü olabilir
ben bu diziyi izlemiyorum ama birşey dikkatimi çekti yanlış olabilir dediğim gibi 1 bölüm bile izlemedim sadece sezon finalinden sonra sanırım 4 sene geçmiş olduğunu biliyorum(buda yanlış olma ihtimali çok yüksek) nüfus cüzlanında 07/12/2005mi yazıyor yoksa ben mi yanlış gördüm. yada 2003ikisinden biri nasıl 4 sene geçmiş? ikiside bizim tarihe tutmuyor
Gecen sezon Sebnem elinde bir dosya ile Muberrayi tehdit etmisti.Gecmisini basina veririm diyerek, Muberrada tirsmisti nedense bu sezon aklina gelmedi.
Muberranin kocasini Osmana oldurttugu ortaya ciksa iyi olur.
Lale hastaneye Mert'i bulmaya geldiginde..Mert Gulsen diye mirildanirken..Lale'de Isildan bahsederken Gulsen diye bahsetti...Lale Isil'in gercek ismini biliyormu ki?
Mert Lale ile maşallah herşeyini paylaşıyor. E Lalede aptal bir kız değil. Mert kesin söylemiştir Işıl'ın gerçek isminin Gülşen olduğunu...
hakan'ın çarptığı adamın gazetecilere açıklama yaparken mübo'yu gördüğü, çarpanın o olduğunu hatırladığı ve söylediklerini değiştirdiği sahne vardı ya...
orda arabada cihan ve mübo'yu gördü.arabanın mübo'nun olduğunu nasıl anladı?cihan'ın da olabilirdi... :?:?:?:?
Son bölümde, Gülşen'le Hakan Pelin'i arabayla, acilen hastaneye götürürlerken,Gülşen kızın alnına elini koyup,"Hakan, çabuk ol.Nabzı düşmeye başladı" gibi bir cümle söyledi. Alnından ateşe bakılması gibi, nabız kontrolü de yapılabildiğini bilmiyorduk...:img-wink:
Son bölümde, Gülşen'le Hakan Pelin'i arabayla, acilen hastaneye götürürlerken,Gülşen kızın alnına elini koyup,"Hakan, çabuk ol.Nabzı düşmeye başladı" gibi bir cümle söyledi. Alnından ateşe bakılması gibi, nabız kontrolü de yapılabildiğini bilmiyorduk...:img-wink:
şöyle bir mantık olabilir belki: kızın vücut ısısı düşüyordur.o da ondan öyle demiştir.
Gülşen'in bir eli Pelin'in alnında, bir eli de boynundaydı.Ondan nabzı düşüyor dedi.Ayrıca bunlar bir annenin panik anları olduğu için bu kadar takılmayın.Zaten nefes almıyor diye de bağırdı Gülşen, sonradan hastende de Hakan bize o an nefes almıyor gibi geldi dedi.Yani panik havası yansıtılmaya çalışıldı...:img-yes:
hakan'ın çarptığı adamın gazetecilere açıklama yaparken mübo'yu gördüğü, çarpanın o olduğunu hatırladığı ve söylediklerini değiştirdiği sahne vardı ya...
orda arabada cihan ve mübo'yu gördü.arabanın mübo'nun olduğunu nasıl anladı?cihan'ın da olabilirdi... :?:?:?:?
Arzucum adam o sırada sadece müberrayı gördü. Çünkü o cama doğru oturuyordu müberra diğer cam tarafında ise cihan. Onun için adam sadece müboyu gördü...
Bu bölümde ilk sahnelerde Müberranın kulağında olan küpe ilerleyen sahnelerde berrinin de kulağında vardı. Hemde aynısı. Bu detayı nasıl atladılar anlamadım???
mert elindeki kahvaltı tepsisini yatağa bıraktı ve kapıyı kilitleyip çıktı ama geri döndüğünde tepsi yoktu:(
arrzzu sana aynen katiliyorum böle birsey olamaz...:happy0064
ama cogunuz haklisiniz,,,,baya zekisin arrzzu vucut isi si düsmüs falan hic düsünmedim okuyunca kiz hakli dedim resmen:img-wink:
farkindaysaniz müberra da yaptigi herseyde her hareketi hüsran oluyo yani sadece piskinliginde baska bir konu oluyor en son gülsenin hamileligi idi simdi , sonra su kaza dolayisiyla,,,ve ve ve ve....
Tugra ile Gulsen parkta yuruyorlar etrafta kus bile ucmuyor..Biraz abarti var..Istanbul gibi bir yer...Hem unlu birileri parkta yuruse ne gazeteciler nede hayranlari rahat birakmazlar..Nedense dizilerde bir anda ortalik bosaltiliyor..Hic ayrintiya dikkat etmiyorlar.
Tugra ile Gulsen parkta yuruyorlar etrafta kus bile ucmuyor..Biraz abarti var..Istanbul gibi bir yer...Hem unlu birileri parkta yuruse ne gazeteciler nede hayranlari rahat birakmazlar..Nedense dizilerde bir anda ortalik bosaltiliyor..Hic ayrintiya dikkat etmiyorlar.
evet haklisin...ayni sahneyi düe bende gördügümde gülmüstüm
etrafta agaclarda olmasa tek canli onlar dicemmm o parkdaaa....hehe
mert gülşeni kaçırdığında gardorabın üstündeki yapıştırılmış resimlerde Gülşenin çocuk doğduktan sonraki resmi vardı.
dizide habire aynı resimleri kullanıyorlar sanırım Gülçinin cihana getirdiği fotoraf larla mertin dolaba yapıştırdığı resimlerde aynıydı fark ettiniz mi ?
mert o fotoları dihanda buldu acaba
mert'in gülşen'i kaçırdığı bölümde de mert kahvaltı tepsisini yatağa koyup kapıyı üstüne kitliyordu ama geri geldiğinde tepki yoktu.bu sahne arkadaşımın eşsiz yorumuna da debep oldu: "kız o kadar acıkmış ki tepsiyi,tabakları beraberinde götürdü!":):):)
Yazdıklarınızı okuyunca, bugün Şöhret'in tekrarında dikkat ettim.Gülşen ve Tuğra yürürken arkalarında 2 kişi yürüyordu, ayrıca ilerlediklerinde yan tarafta da 1 kişi vardı...yani hata yook :img-yes: :img-grin2
ya dikkatimi çektide Tuğra Gülşeni kurtarırken vurulduysa vurulma yeri ters tarafa gelmesi lazım değilmi aslında bunu fragmanı izlediğimde düşünmüştüm .
Birde dizide habire günler karışıyor bir gün oldu iki gün oldu bir hafta oldu . bunu biraz daha dikkat etseler iyi olur.
şimdiye kadar mantık hatası çok oldu ama böylesi hiç görülmemiştir yahu alkol tedavisi bir haftada bitermi yahu ben hayatımda böyle bişiy duymadım.
evet mantık hatası olarak Natalinin hamileliğini ve merti tamamen mantık hatası zaten öyle bir karakterden mantıklı bişiy beklemekte benim salaklığım.
mert mübo'ya :bana niye zamanında haber vermediniz düğünde olanları gibi bir cümle kurdu.hatta uzattılar bile bu muhabbeti.e isteseler de veremezlerdi ki,dış dünyaya tamamen kapalı diye kendisi söyledi.ziyaretçi kabul edilmiyordu dedi.
şimdiye kadar mantık hatası çok oldu ama böylesi hiç görülmemiştir yahu alkol tedavisi bir haftada bitermi yahu ben hayatımda böyle bişiy duymadım.
bence de,sadece rehabilitasyon kısmı daha uzun sürüyor,tıbbi tedaviyi bıraktık
:img-hyste
cengiz han
31-01-07, 12:37
ya bana çok garip geliyorda sizlerle paylaşmak istedim.pelin hastaneye yattığında gülşen kızım iyileşsin merte kızımız olduğıunu söyleyeceğim buna karar verdim diyor.şimdi pelin iyi ve hala gülşen söylememekte diretiyor.2. mantık dışı seyde zaten mertle gülşen biraraya geldikten sonra pelini merte kızı olduğunu söylememesi çok garp bunun nedeni mertim eskiden yaptığı hata mı?eğer öyleyse neden evlendin?ve mert pelini öğrendi ve nasl oluyorda gülşen hala mertin babsı olduğunu söylememesi için ısrar ediyor zaten kızınını hem kendinden hem babasından mahrum etmişsin...ya bilmiyorum çok garip geliyor tüm bunlar
ya bana çok garip geliyorda sizlerle paylaşmak istedim.pelin hastaneye yattığında gülşen kızım iyileşsin merte kızımız olduğıunu söyleyeceğim buna karar verdim diyor.şimdi pelin iyi ve hala gülşen söylememekte diretiyor.2. mantık dışı seyde zaten mertle gülşen biraraya geldikten sonra pelini merte kızı olduğunu söylememesi çok garp bunun nedeni mertim eskiden yaptığı hata mı?eğer öyleyse neden evlendin?ve mert pelini öğrendi ve nasl oluyorda gülşen hala mertin babsı olduğunu söylememesi için ısrar ediyor zaten kızınını hem kendinden hem babasından mahrum etmişsin...ya bilmiyorum çok garip geliyor tüm bunlar
Yazdıklarına şöyle cevaplar verebilirim..
Gülşen Pelin hastayken Mert'e söyleyecekti kızı olduğunu fakat Efe'yi Pelin'e götürmek için Lale'nin evine gittiğinde Mert'i gömleği açık orada görünce kızıp vazgeçti.
2. mantıkdışı dediğin de haklısın bu da senaristin düşüncesi.Bence de bu Pelin konusu fazla uzamıştı.Sanırım Gülşen Mert öğrenirse benden boşanır , onu elimden alır falan düşündü...
Gülşen hala ısrar ediyor söylenmemesi için çünkü Pelin 5 yaşında.Bu yaştaki çocuğa nasıl açıklanacak.Büyümesi gerek anlaması için.
:img-pilot arkadaslar bir sey soracam resmi evraklari yetkili olan kisilerin yetistirmesi gerekmez mi? oysa mubera o belgeyi(durusmayla ilgili) isila yetistirmesi icin o hasta ruhlu kadina verdi..benim bildigim kadar bu tur akgitlr,yani mahkemeyle ilgili olanlar normal vatandaslarin ellerine verilmez bu arada benim turkcem cok zaif hatam olursa af edersiniz artik:img-blush
:img-pilot arkadaslar bir sey soracam resmi evraklari yetkili olan kisilerin yetistirmesi gerekmez mi? oysa mubera o belgeyi(durusmayla ilgili) isila yetistirmesi icin o hasta ruhlu kadina verdi..benim bildigim kadar bu tur akgitlr,yani mahkemeyle ilgili olanlar normal vatandaslarin ellerine verilmez bu arada benim turkcem cok zaif hatam olursa af edersiniz artik:img-blush
Yazdıklarında haklı olabilirsin, böyle düşünmemiştim.Resmi evrak nasıl ellerine geçmiş?
benimde gozume bisi batti, bilmiyorum ama bana gore mantik hatasi gecen hafta lale efeye pelini soruyordu sonra araba korne caldi hadi efe servis geldi dedi kapiyi acti efe cikti lale arkasindan kapiyi kapadi. ya bunlar apartmanda oturmuyormuydu?? 2 -3 katti hatirliyorum..4 5 yasindaki cocugunu olesine birakti. yani biraz sacma geldi bana orasi.
Hakim karar gunu 30 mart 2007 dedi..Karar gunu karar verildi.. daha biz 30 marta girmeden girdiler biraz abartili olmus..
Hakim karar gunu 30 mart 2007 dedi..Karar gunu karar verildi.. daha biz 30 marta girmeden girdiler biraz abartili olmus..
Ona bakarsan şuanda 2011 yılını falan çekiyorlar.
Bunda bir mantık hatası yok:img-cool2
Ayrıca onlar 30 Martı çekerken bizim o tarihte olmamıza gerek yok.
Zaman atlaması diye birşey var.:img-cool2
bir mantik hata daha:
komada olan hastalara yemeklerini burnlarindan mideye gecen bir sondla yediriyorlar (bu sondun adi GAVAJ sond) ama gulsen daha 2 ay komadaydi ve hala seromla besleniyordu bence bu yonetmenin hatasi ki bu ayrintiyi gozden kacirmis :img-polic
Pelinin dustugu 2-3 metrelik cukura kim dusse kafasini gozunu yarardi yani..ozelliklede cocuklar nasil olduysa bir yeri bile kanamadi kirilmadi..hadi onu gectim cocuklar ciyak ciyak aglarlar..cukur degil ucurumdu resmen..
Pelinin dustugu 2-3 metrelik cukura kim dusse kafasini gozunu yarardi yani..ozelliklede cocuklar nasil olduysa bir yeri bile kanamadi kirilmadi..hadi onu gectim cocuklar ciyak ciyak aglarlar..cukur degil ucurumdu resmen..
kesinlikle! ben de aynı noktaya takıldım.ilk başlarda çukuru ve o kadar derin olduğunu göstermediler.baktım düştü iyi hoş hemen kalktı fln.sonradan kamera döne döne yukarı çıktı ya,baktım çukur değil resmen uçurum.yauv en azından bileğim burkuldu fln deseydi?
Gulsen vakifta basin toplantisi yapiyor..Gazeteci adamin bir tanesi soruyor bu geri donuyorsunuz anlamina mi geliyor? Gulsen diyorki artik vakif icin varim Isil Turker degilim Gulsenim..aradan zaman gecmeden gazeteci kiz..Ekranlara ne zaman donuyorsunuz diyor :img-hyste..Gulermisin aglarmisin ya nasil mantik bu :img-hyste
deadly_angel
16-04-07, 22:07
Gülşen Tuğrayla konuştuktan sonra çantasını almadan dışarı çıkıyor ve belki vakıfa uğrarım diyor.Aklı başında olan herkes evden çıakrken çantasınıda alır.Senarist iyice çuvalladı.
Ayrıca Gülşen taksiciye parasını vermedi.Böyle basit hatalar yapılmamalı, şu ana kadar gördüğüm hataların pek çoğunu buraya yazmadım ama artık dayanamıyorum.
ya arkadaslar bilmem dikkat ettiniz mi gulsenin gellinignde bir ip disari kalmisdi hani kiyafetin icinden iki ip dikiyorlar ya elbiseyi askiya asmak icin iste o ip gulsen gelinnigi giydikten sonra disari kalmisdi,heralde bu sahneyi aceleylen cekmisler
tuğra ve gülşen'in düğününde neden hiç basın yoktu? şimdiye kadar bize gösterilen basının her şeyden haberi oluyordu( ki düğün gizli yapılmadı),her yere sızabiliyorlardı( ki düğünün olduğu yerde güvenlik önlemini andıran hiçbir şey yoktu) ve gülşen'den vazgeçmiyorlardı(basın toplantsıına onlarcasının gelmesi gibi)... o zaman niye düğünde yoklardı?:img-help:
bu biraz çekim hatasına giriyor ama yeşim hastanede hakan'a yarın taburcu oluyorum dediğinde dudağının yanında koca bir morluk vardı.ertesi gün çıktığında ise puf...:):):)
bu biraz çekim hatasına giriyor ama yeşim hastanede hakan'a yarın taburcu oluyorum dediğinde dudağının yanında koca bir morluk vardı.ertesi gün çıktığında ise puf...:):):)
hani birine diyorlar ya:allah acil sifalar versin,onun gibi bir sey olmus heralde:img-hyste
ehehe öyle herhalde=)
bir de kızın alnı açılıyor iki günde yara bandıyla geçiyor:)ehuhe:):):) kaza olduğunda epey kan vardı demek ki yarılmış.dikiş fln...ama iki gün bantla durdu.üçüncü gün yara bandıyla.sırf dikişlerin alınması 15 gün sürer...
o morluk sahnesinin fotolarını da buldum kanıt namına:)
http://img339.imageshack.us/img339/5233/70766145nl2.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/147/94384436fy9.jpg (http://imageshack.us)
Tuğra Gülşen'i vakıftan götürürken apar topar gitti yanına çanta falan hiçbir şey almadı. Dönüşte yattan indiğinde de yanında hiçbir şey yoktu eve neyle nasıl geri döndü paralarını cebinde mi taşıyor acaba :)
Tuğra [Atilla Saral] ile Gülşen [Ahu Türkpençe], akşam yemeğinde şarabın dozunu kaçırınca, olan olmadı mı? Pestil gibi serildiler ‘oracığa’... Dün gece Gülşen’i yataktan bir battaniyeye sarılarak doğruluken gördük. Dışarısı zifiri karanlık! Ya aynı gecenin, daha da geç saatlerinde uyandı, ya da tam 24 saat geçtikten sonra... Çünkü aynı saatte; Gülşen’in kızkardeşi yeğeninin hastanede olduğunu öğrenince ‘müstakbel yengesi’ ile bir plan yapar. Sözümona butiğe gidip, ertesi güne yetişmesi gereken bir giysiyi alacaktır. Abisi Hakan [Onur Bayraktar] “Ben götüreyim” der, o da cevap verir:
“Saat daha çok erken...”
Az sonra annesi Halime Hanım [Şebnem Dilligil] odaya girer ve küçük kızının gittiğini öğrenir. İlk tepkisi şöyle olur:
“Bu saatte mi?..
O sırada tekneden inip, eve tek başına dönmek isteyen Ahu’ya Tuğra seslenir:
“Bu saatte yalnız gitme...
Evde, kızı Pelin’in 24 saattir hastanede olduğunu öğrenen Gülşen, fırlar gider. İstanbul’da tek bir hastene olduğu için kızının nerede yattığını kimseye sormaz bile... Telefonda konuştuğu ve o sırada hastanede olan kızkardeşine bile... Haa evden ayrılmadan önce annesi Halime Hanım, “Kızın dünden beri seni sayıklıyormuş” der... Hani iki gündür sayıklıyordu? Bitmedi; hastanenin kapısında karşılaştığı eski kocası Mert [Murat Ünalmış] ve karısı ile ayaküstü tartışır. Gülşen’in Tuğra tarafından kaçırıldığını öğrenen Mert özür dilemek için, 24 saattir sinirlerinin çok gergin olduğunu söyler. Eee hani 48 saattir kızı hastanedeydi?
Üçüncü günün sabahı, minik Pelin gözlerini açar. Ve başuvcundaki annesiyle gözgöze gelir. Aralarında kısa bir konuşma geçer:
-Anneciğim acıktım..
-Aman da aman benim kızım iyileşmiş de acıkmış...
Bu sahneden; hastayken acıkan çocukların, iyileştiği gerçeğini de öğrenmiş oluruz!
Gecenin ‘alkış alan’ mesajı ise doktordan gelir: “Aman bilinçsiz ilâç tüketmeyin... Sonra kötü sonuçlar doğurabilir...”
Gülşen’in ‘dizinin başından beri kayıp olan çantası’ hastane dönüşü kolunda çıkmaz mı?
Yeri gelkmişken; Tuğra’nın ofisinin enfes bir deniz manzarası vardı dizinin eski bölümlerinde. Şimdi o manzara gitti, yerine bacalar, damlar geldi... Gülşen’e yakın olmak için evini değiştiren Tuğra ofisini neden değiştirdi ki?
Bu bölümün ‘doktor’u nasıl alkışımızı aldıysa, ‘avukat’ı ise o kadar yanlış bir işe imza attı. Ve bizce meslektaşlarının büyük tepkisini topladı. Patroniçesi hanımefendiye [Sevda Ferdağ] uyup, Gülşen’e bir oyun oynadı. Oyuna dahil olan dizinin ‘kötü kadın’ı Melda, bu kez bir bardak viskiyle sızan Tuğra’nın koynuna girmiş gibi yapıverdi! Gülşen de onları yakaladı ve ‘66. Bölümün Sonu’.
Tuğra Gülşen'i vakıftan götürürken apar topar gitti yanına çanta falan hiçbir şey almadı. Dönüşte yattan indiğinde de yanında hiçbir şey yoktu eve neyle nasıl geri döndü paralarını cebinde mi taşıyor acaba :)
ben kendim kac kez kapkaca ugradigim icin artik yururken canta tasimiyorum,parayi cebimde koyuyurum,belki gulsende de kapkac korkusu var:img-wink:
deadly_angel
22-05-07, 16:29
ben kendim kac kez kapkaca ugradigim icin artik yururken canta tasimiyorum,parayi cebimde koyuyurum,belki gulsende de kapkac korkusu var:img-wink:
mehpare bu yorumlarına bayılıyorum süpersin:)
Bide işin daha garip yanı Gülşenin çantası daha sonra bir yerlerden ortaya çıkıyor.Deniz Akçay bence son derece monoton yaşıyor olacakki sokakta şu ana kadar sıkı Şöhret fanlarına hiç rastlamamış.
ya bn mi yanlış düşünüyorm bilmiyorum ama
67. bölümde tuğra vedata rezervasyon işlemlerini değiştirmesini başka bir otele aldırmasını söyledi ama böyşe şeyleri bir asistan veya sekreter yapmaz mı o ise avukatına söylüyor
benim aklima bir sey geldi,madem muberranin bu kadar tehlikeli bir kaseti var niye onu suana kadar yok etmemis ,saklayip tursusunu mi kurmak istiyor:img-cool2
deadly_angel
05-06-07, 13:50
benim aklima bir sey geldi,madem muberranin bu kadar tehlikeli bir kaseti var niye onu suana kadar yok etmemis ,saklayip tursusunu mi kurmak istiyor:img-cool2
Deniz Akçayın dizisindeki kaset kesin geri dönüşümlü filandır.Ondan Müberra yoketmiyordur:img-pilot
valla say say son bölümde mantık hatası bitmedi hepsinde bir kere zaman hatası yapıldı her dialoğta aradan 3 ay geçti 1 aygeçti 8ay geçti mevsim hiç değişmedi mevsimi geçtim saç şekilleri dahi değişmedi hakanın olmuş beş ay üzrerindeki gömlek değişmedi her seferinde aynı gömlek yahu
resmen bizimle dalaga geçtiler senarsit yönetmen aldıkları paraların hepsi haram olsun başkada birşey demiyorum Ahu Türkpençe için her şeye katlanırım yine olsa seyrederimde inşallah bu sefer kendine yakışacak bir yapımcı ve senarist grubu ile çalışır onun kalitesine yakışmadı bu iş çünki
deadly_angel
26-06-07, 01:12
Açıkçası saçma sapan bir bölümdü, mantık hatalarıyla doluydu.Hapista adamın biri Hakana ne kadardır burdasın diye sordu o da 4-5 ay dedi.O süre zarfında yalnızca 1 ay geçmişti, olsa olsa 2.5 aydır en fazla...
birinci olarak pelin cnisiyetin belli olup olmadığını sorudunda 4-5 ay dedi bu belki pek diil ama gülşen doğum yaptı herkes doğumhanenin önünde beklerken nası odaya girdi sanrım içerde bi kapı falan var?
bebeği öğreni en fazla 2-3 aydır bebek aradan sonra en fazla 3 ay geçmiştir nası doğusu erken doğum desek baya bi erken olur o zman
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.