Tüm Versiyonu Göster : Testere (The Saw)
sinemanın en eşsiz yapıtı /kanser olduğu için ölümden asla korkmayan"John" dahiyane planlarıyla ölmek ve yaşamak arasında seçim yaptırıyor.filmin konusu:testere1:doktor ve para kazanmak için her şeyi yapan bir fotoğrafçı testere tarafından eski bir banyoya kilitlenir onlardan yapmalarını istediği tek şey ya acı çekerek ölmek, ya aynı mekanı paylaştığın kişiyi öldürmek ya da şifreyi bularak mekandan çıkmak(bu asla mümkün olamamıştır).ikinci film yeni gösterimden çıktı onunda konusu hemen hemen aynı ama mekanda daha çok kişi olacak.............izlemenizi tavsiye ederim asla pişman olmazsınız.sadece okumanız yeterli dedim ama izleyip,yorum da yapabilirsiniz.
Tek kelimeyle süper,Muhteşem bir film olmuş.İlk filmi hatırlıyorumda,izlemek için bir gün boyunca arkadaşımla sinema aramıştık.Ve azimle bulmuştuk.Ama ona harcadığımız birgünden asla pişman olmadık.Bu yaşamla ölüm gibi bişeydi.Biz izledik ve herşeye daha farklı baktık.Ertesi gün bidaha iizledik...
Sonra birgün aniden saw2 yapılıo dediler..
SAW2'İ izledik hep beraber...
Tek düşündüğümüz üçüncüsünün yapılmasıydı..
Eğer yapılmazsa,,,,,,,,,GAME OVER,,,,,,,,olucaz heralde!!
cosmo_girl 04-02-06, 00:06 bizim sınıfta televizyonunumuz var.bir kaç arkadaş boş derste seyrettik testereyi.bazılarımız çığlık atınca yan sınıftan hoca gelip azarlamıştı bizi :)
filmi seyrettikten sonra herkese çok farklı bakmaya başladım.sanki başka bi dünyaya yolculuk yapmıştım.tabi sonradan geçti ama çok etkilenmiştimm
2.si birincisi kadar iyi degil..Bence birincisi daha iyi..Su anda ucuncusu cekiliyor..Galiba 2006 sonuna dogru gosterime girecek.
testere 1 ide 2 sinide izledim.korku gerilim tarzını sevener için tavsiye ederim.çok güzel bir kurgu testere 2 yi izlerken hiç ummadığım birinin katil çıkmasıda şaşırtıcı.ama izleyin bence
melis_krmcm 14-04-06, 10:56 süperdi her ikisi de gerçekten ilginç ve şaşırtıcı bi senaryoydu ben filmi çok beğendim valla herkese tavsiye ederim bu alanda en iyi yapımlardan bi tanesi bana göre..
özgür_keremcem 28-06-06, 19:21 Ayağını kesme sahnesi çok kötüydü yaaaaaaa
didou_didem 28-06-06, 19:49 ben bunu izleyemedim ya nasıl bir filmdi..arkadaşlarım izliyordu ne zaman kafamı çevirsem birisine bişi oluyordu yada benim baktığım anlara denk geliyordu...
birincisinden okadar çok etkilendimki cesaret edip ikincisini izlemeyemedim ama enkısa zamanda bütün cesaretimi toplayıp izlemek istiyorum çünkü arkadaşlarımın hepsi ikincisi biricisinden daha iyi diyor.ben çok tırsmıştım izlerken bide bayağı miğdemi kaldırmıştı acaba çekenler ne hissetti ben onu merak ediyorum şimdi
HazelAngel 18-09-06, 19:25 testere 1 ve 2'yi cd.den izledim. gerçekten çok beğendim. söylendiği kadar varmış. hele testere 1'in sonunda aaaaa, deyip şaştım kaldım. harikaydı.
çok güzel bi filmdi özellike sonuna bayıldım................
seth_gecko 06-06-07, 13:59 testere 1 gerçekten yeni bir tat getirmisti izleyenlere hele supriz finali çok sasırtmıstı ama yine herzamanki gibi aç gözlü yapımcılar birincisine göre başarısız olan ikinciyi hatta üçüncüyü çektiler.Dördüncüsüde yolda jigsaw öldü ama onun üçüncüde yaptıklarından 4. çekiliyor.Umarım 4. gişede çok basarısız olurda dahada uzatmazlar.Herşey tadında güzel ikinciden sonra durulması lazımdı.
Ama kabul etmek lazım Testere sinema tarihinin kült filmlerinden oldu :good:
orda bi tane bebek varya yüzünü boyamış byz mske takmış bn onu çok seviyom.numaralar söylüyorya bence o numaraları öğreniyor kıyamam ya:happy0064
Sonu asla ve asla tahmin edilemeyen film :)
Korku değil ve kesinlikle çok başarılı kült denilebilecek gerilim filmi.
[B]süper bi korku ve gerilim filmi.1. ve 2. de çok kötü sahneler yoktu ama 3. hepsinden beterdi 3. de baya korkmuştum :) 4. film olur inşallah sabırsızlıkla bekliyorum...
birinci film harikaydı.konusu ve mantık olarak çok çok ilginçti.Film beni kendine bağladı resmen:img-yes:2. ve 3. filmleride seyrettim.Bana kalırsa korku adına hiçbişey yok.Tamamiyle iğrençlikten öte bişey.Hele ki 3.film:img-pilotYani sınırları bayağa bi zorluyo.Filmi izlerken korkmuyosunuz.Sadece o görüntüleri görünce insanın için bi fena oluyo:img-fear2
ben her dört bölümünü'de izledim
insallah bir besinci bölüm'de yaparlar
ilk bölümün birazını izledim aslında çok güzel bir film serinin devamınında güzel olduğundan eminim ama tvde şimdiye kadar hiç rastlamadım
Saw 1in ilk sahnesi cok sıkıcı. Adamlarin konusmasi falan, hic birsey bilmiyorsunuz, nasil bir oyun icerisinde olduklarini yada kimin onlari kacirdigini ve en önemlisi neden kacirdigini falan. Tabi bu düsündürücü ve heyecan verici ama daha sonra öbür sahneleri göstermeye baslayinca heyecan artiyor diye düsünüyorum ben.
Serinin en iyi filmi ilk film.Kurgusu harikaydı.Ben diğerlerini pek sevmedim.Artık devam eder herhalde 5-6-... diye.Ama artık izleyeceğimi sanmıyorum.Kan ve şiddet abartıldı çünkü.Ayrıca temel karakter de yok artık.
|