Tüm Versiyonu Göster : Üç Tatlı Cadı (Fox TV)
Ya umarim dedigin gibi pazar gününe gecmistir zaten hafta sonu böyle bir dizi alternetif olur insanlara yani diziyi ben zaten izliyorum ama pazar günü insanlar yarismalardan biraz bunaldi o yüzden umarim rating dizi icin daha iyi olur
BERKSAN KOLİKKK
18-04-07, 20:50
http://i140.photobucket.com/albums/r11/yagmur94/berksann.jpg[/B][/QUOTE]
YAAAA adamın herşeyi niye bu kadar tatlı oluyor yaaaaa:img-in_lo :img-in_lo :love05:
offff yaaaa diziyi isleyemiorum şuan saten küplere bindimmmm şuannnnnn:icon_cry: :love05:
ya bu arada ben çok sewindim bu dizinin pazar günü olmasına şahsen:img-wink: sonunda seseimizi duyurduk yaaaa en güzeli buuuu:img-wink:
BERKSAN KOLİKKK
18-04-07, 21:32
Yaaa ewet yaaa bencede anlatın ben hiç isleyemedim yaaa lütfen anlatınnnnn:icon_cry:
Heeeeee SELİMCİM benim bu arada imzalıo resmim noldu görüşebildinmi BERKSAN'LA:img-wink:
dizi gene kopardi beni cok güzeldii ya anlatmakla olmazki ama dedigim gibi sanirim dizi pazar gününe daha cok yakisacak:-)
BERKSAN KOLİKKK
18-04-07, 21:41
yaaa sen yinede anlat gözümde canlandırım ben:img-wink: olurmuuuuuuu
offfff yaaaaaa nasıl kaçırırım ben bu diziyi yaaaaaa:icon_cry: :icon_sorr
şebnem yerims neii gene her haftaki gibi çok şıktı.bir insana mavi bu kadar mı yakışır bu bölüm harikaydı ama şebnem müthişti.bu arada bir şye daha öğrendimki şebnemime mavii çok yakışıyor
BERKSAN KOLİKKK
18-04-07, 22:43
ya yapmayın bunu bana yaaaa içim içimi yiyor zaten izleyemediğim için off yaaaaaa:icon_sorr
berksanın sadece yeşil giyindiğini gördüm reklamlarda ayyyy o hep yeşil giysin yaaaa çok yakışıyor ona yeşil hem gözlerinin renginide ortaya çıkarıyor yeşilll:img-in_lo
ayyyyy çok şker bu adam yaaaa:img-in_lo
ya hiç sorma canım yaaa hep annemlerin yüzünden yaprak dökümünü isleyeceğiz diye isleyemiyorum yaaa offfffff:icon_sorr
belki bu hafta tekrrını werirler inşalla:img-wink:
burdan FOX TVYE SESLENİYORUM SAYIN KANAL TEMSİLCİLERİ LÜTFEN BU GARİBANA KULAK WERİN GÜN DEĞİŞSİN YADA BU HAFTA TEKRARI WERİLSİN LÜTFENNNNNNNNNN:img-blush :img-hyste
dartagnan72
19-04-07, 09:18
ya hiç sorma canım yaaa hep annemlerin yüzünden yaprak dökümünü isleyeceğiz diye isleyemiyorum yaaa offfffff:icon_sorr
belki bu hafta tekrrını werirler inşalla:img-wink:
burdan FOX TVYE SESLENİYORUM SAYIN KANAL TEMSİLCİLERİ LÜTFEN BU GARİBANA KULAK WERİN GÜN DEĞİŞSİN YADA BU HAFTA TEKRARI WERİLSİN LÜTFENNNNNNNNNN:img-blush :img-hyste
Dizi bundan sonra pazar akşamları yayınlanacak,son dakikada bir aksilik olmazsa.Duaların kabul oldu artık :happy0064 :happy0064
http://i140.photobucket.com/albums/r11/yagmur94/berksann.jpg[/B]
YAAAA adamın herşeyi niye bu kadar tatlı oluyor yaaaaa:img-in_lo :img-in_lo :love05:
offff yaaaa diziyi isleyemiorum şuan saten küplere bindimmmm şuannnnnn:icon_cry: :love05:
ya bu arada ben çok sewindim bu dizinin pazar günü olmasına şahsen:img-wink: sonunda seseimizi duyurduk yaaaa en güzeli buuuu:img-wink:[/QUOTE]
bencede çok tatlı biri bu arada dizinin pazar olması kesin mi?bu arada ne zaman olursa olsun ben nerede olursam oliiim bu diziyi kaçırmam :good:
kissorkill
19-04-07, 14:08
dünkü bölüm çok güzeldii ve komikti.matematik hocasını çıkarmamış olmaları çok ii.spikerlikte fena yakışmadıı
ve pazar günü olması çok iiiii olmuşş
boncuk-girl
19-04-07, 17:04
arkadaşlar dün birazcık izlemeye çalıştım
yine güzel bir bölümdü
bakıcaktım ama avrupa yak vardı
ama reklamlarda baktım
çok hoş bir bölümdü
ya sanirim hepimizin orak problemi bu? dizi güzel ama avrupa yakasinin karsisinda pek olmuyor!! yani bende avrupa yakasi reklama girince üc tatli cadi izliyorum avrupa yakasi biraz daha agir basiyor ...
pazar günü olmasi iyi ayni vakittemi? dünku bølümün yarisina baktim ders calismak zorundaydim. Kisaca anlata bilirmisin?
dartagnan72
19-04-07, 19:32
bazen böyle oluyor işte,insanlar hakketmediği haraketlere maruz kalıyor,ben çocuğumu geri istiyorum,üvey babasının elinde büyümesini istemiyorum:icon_sorr :icon_sorr :img-help: Bizim ellerimizde büyüdü,neden başkalarına veriliyor ki?
selam arkadaşlar :D
diziye baya ilgi varmış ne güzel :happy0064
ama benden daha çok izleyen yoktur heralde diziyi :D
arda arda 10 defa izledigim olmuştur...
dizinin sesliyle uğraşıyos:img-help:
sesle ilgili şikayetleriniz varsa buyrun :icon_whis
dartagnan72
20-04-07, 17:23
Çekimlerde oluyor muydun? Hiç tanışmadık seninle o zaman :img-yes:
BERKSAN KOLİKKK
20-04-07, 22:07
yaaa arkadaşlar gerçekten değişti dimi günü:img-wink:
eminsiniz yane:img-wink:
eğer pazar günüyse foxun bayağı çok reklam yapması gerek olayı duyurması için ayrıca sanırım pazarda olmas popstar alaturka ve şerkı söylemek lazım var bunların ikisi her hafta zirve için yarşıolar yani anlayacağımız foxun olayı duyurması için bayağı çok reklam yapması gerek.....
hayır sette deil işim studyoda sesmixini yapıyoruz...:img-yes:
BERKSAN KOLİKKK
20-04-07, 23:37
ayyyy ne güsel yaaaa ya warya senin yerinde olmayı okadar çok isterdimki ablatamm sana:img-hyste
sırf berksan için walla:img-hyste
walla işimi çok seviyorum
kimseyede vermem kolay kolay :img-wink:
ama berksan gerçektende iyi oynuyor... ama alp çok komik yaw 10 kere izliyom yine gülüyom adama yaw :D
şebnem neden ekndi sesini kullanmıyor.şikayet sayılmaz buy. sadece ufak bir soru
gerçi bana düşmez ama diksiyonu iyi değil diyim :D
yabancılar nasıl türkçe konuşur oda öyle işte
BERKSAN KOLİKKK
21-04-07, 22:37
Yaa orası bncede öyle hiç bir ülkede bunu kabul etmiyorlar yane:img-wink:
ama şu demek deilki şebnem türkçeyi konuşmuyor:img-wink:
olsun artık kızımız türkçe dersleri alıyor.boş zamnlarında şiirler yazıyor.inşallah geliştirrde daha doğrusu düzeltirde onun oo muhteşem sesini duyarız en zından öyle daha bir heycanlandırıcı olur bu arada pazar günü üç tatlı cadınn rekamını gördüm oleyyy.inşl. biraz olsa reytingler yükselir
valla arkadaslar foxtv dus yakamdan adli sitcomuda kaldiriyomus duyduguam gore.Dusuk ratingler aliyo diye.
Insallah bu dizide kalkmaz. :(
valla arkadaslar foxtv dus yakamdan adli sitcomuda kaldiriyomus duyduguam gore.Dusuk ratingler aliyo diye.
inşallah kalmaz ama benim bildiğime göre foxtaki dizilerde en yüksek reytingi alan dizi üç tatlı cadı
Bilmiyorum ama dün Makina programinda Safak Sezer vardi varmdi..Orda dizinin ilerleyen bölümlerde daha iyi olacagini duydum fakat FOX tv ´nin tavri hic belli olmam dizi hak ettigi yerde yegil ama rating kötü olunca sanirim cok sansi yokk ...
farkındaysanız fox teker teker kaldırıyor dizilerini...
duyduğum bir habere göre fox tv şu anda elinde olan yapımların büyük çoğunluğunu kaldrıp yerlerine çok çok kaliteli projeler getirmeyi amaçlıyormuş.umarım kaldırılacak yapımların arasında üç tatlı cadı yoktur :S
ve umarım -şEkEr- in dediği gibi en iyi reyting alan dizidir.eğer öyleyse fox buna rağmen diziyi yayından kaldırmaz...
seliiiiimmmm berksan cansu dedi ben miyim o??:happy0064 :img-hyste :img-hyste
valla cansu derken bayıldım onaa yaaaa:img-in_lo BERKSAN_KOLİK kızmasın bana :) onun kadar diilim aa bu diziyi berksan için izliyorum diebilirm :):)
Bugun var demi dizi yeni bolum.Sabirsizlikla beklyiorum.Aslinda pazar gunu ratingler icin daha berbat olabilir ama bekleyip gorcez artik.
vahsi_kovboy
22-04-07, 20:46
ya ben bayılıorum bu eylüle çok çok şkrrr yaa lütfen eer daha resmi warsa gösterinn çok şkr hele o gülüşü sprr yaa kendini geriye doru atıyoo haha die:D
:img-wink: :love04: :img-bored :img-hyste
BERKSAN KOLİKKK
22-04-07, 21:25
inşallah kalmaz ama benim bildiğime göre foxtaki dizilerde en yüksek reytingi alan dizi üç tatlı cadı
eeeee heralde canımmmmmmmm işin içinde berksanım war o olmicakta başka kim olcakki:img-wink:
BERKSAN KOLİKKK
22-04-07, 21:27
valla cansu derken bayıldım onaa yaaaa:img-in_lo BERKSAN_KOLİK kızmasın bana :) onun kadar diilim aa bu diziyi berksan için izliyorum diebilirm :):)
hmmmmmm kızdım bilemmmmmmmmmm:img-hyste :img-hyste
ayyyyy bu akşam çok süperdi yine yaaa:img-hyste en çokta alpin kırmızı elbisesine bayıldım walla:img-hyste :img-hyste
bencede bu bølum cok komikdi, guresyaptiklarindada baya zevkliydi, :good:
acaba daha cok izleyici varmi pazar gunleri? bilen var mi?
dartagnan72
22-04-07, 23:21
mesajımı aldınsa ne mutlu sana,beğendinmi bu bölümü?:img-yes:
[/IMG]ya ben bayılıorum bu eylüle çok çok şkrrr yaa lütfen eer daha resmi warsa gösterinn çok şkr hele o gülüşü sprr yaa kendini geriye doru atıyoo haha die:D
:img-wink: :love04: :img-bored :img-hyste
buyrunuzz :D:D
http://img255.imageshack.us/img255/9291/grnt045ez8iz2.jpg (http://imageshack.us)
http://img63.imageshack.us/img63/738/img00274ok1.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/6374/img00270ov5.jpg (http://imageshack.us)
Gercekten bu bölüm cok güzeldi bu sefer dizyi keyifle izledim yani kanali hic degistirmeden pazar günü sanirim daha iyi oldu? umarim bu ratinglere de iyi bir sekilde yansir!
çok hoş eğLenceLi bir dizi..zaten ALp Kırşan ın oyuncuLuğuna bayıLıyorum mimikLer faLan harika..:) Berksanda çok iyi yapıyor gerçekten iLk değiLmiş gibi sanki..
mesajımı aldınsa ne mutlu sana,beğendinmi bu bölümü?:img-yes:
çığlık çığlığaa izledimm ne diyosun sevinçten deliye döndüm berksan cansu dedikçe evdekilere dönüp işte benden bahsediyo diyorum anlamıyolar halime güldüler valla tekrarını izlemek istiyorum bidaha duymak istiyrum
çok tatlıydıııııııııı:img-in_lo
dartagnan72
23-04-07, 08:56
kırmızı elbisenin Can a bu kadar yakışacağını ben bile tahmin edemiyordum ama aşmış tek kelime ile ..cool bir olaydı tek kelime ile :):img-wink: :img-wink:
dartagnan72
23-04-07, 08:57
Arada berksankolik ismi de Cansu..1 taşla iki kuş :img-cool2
dartagnan72
23-04-07, 11:26
böylece pazar günü jübilemi yaptım,3 tatlı cadıda son senaryomu yazdım.Umarım size karşı bir yanlışlık yapmamışımdır,ya da rahatsızlık falan vermemişimdir.Hepinize ilgiliniz için teşekkürler.:sad53:Yoldaşlarım Tolga ve Kaanında yolları açık olsun.
kissorkill
23-04-07, 12:38
dünkü bölüm çok güzeldi vee bi ara özetini verip yayınlamadıı bölüm bu.eylül çok tatlı yaaaa .
çok hoş eğLenceLi bir dizi..zaten ALp Kırşan ın oyuncuLuğuna bayıLıyorum mimikLer faLan harika..:) Berksanda çok iyi yapıyor gerçekten iLk değiLmiş gibi sanki..
kesinlikle :good:
Alp'e hayranlığım onu gördüğüm her programda katlanıyor :D
dün çok güzel bir bölümdü git gide daha güzelleşiyor sanki ;)
ama reytingleri merak ediyorum.diziyi takip eden herkesin gün değişikliğinden haberi olduğunu sanmıyorum.Burada bi ark. haber wermişti de öyle öğrenmiştik biz ama forumları takip emeyenler de war...
arkadaşlar reytingleri nerden bulabiliriz çok merak ediyorum.inşallah yükselnmiştir.harika gerçekten.hele mina yerim ben onu sebosh eylül kaç aylık?
dartagnan72
23-04-07, 15:36
29harika Pazar [net] atv 1,4010,7030savas Ay Ile Tozlu Yollar [net] atv 1,409,6031tele Lig (ozel) [net] trt11,405,8032spor Sayfasi show1,405,7033uc Tatli Cadi [net] fox 1,405,20
dartagnan72
23-04-07, 15:40
:good: 45 UC TATLI CADI [NET] Serials Turkish FOX 19:41 1,4 4,5
dartagnan72
23-04-07, 15:43
22.04.2007 tarihli TÜM Grubu Rating Raporu
45 UC TATLI CADI [NET] Serials Turkish FOX 19:41 1,4 4,5
22.04.2007 tarihli AB Grubu Rating Raporu
33 UC TATLI CADI [NET] Serials Turkish FOX 19:41 1,4 5,2
dartagnan72
23-04-07, 17:19
ikinci kez bu kadar fazla yükseliyor,umarım devamlı olur,ama mürvetini göremeyeceğim için oldukça üzgünüm...:sad53:
!karbeyaZ!
23-04-07, 18:23
Dün akşam süpeerdiii.... En çok güldüğüm sahne Canla Kenanın yemekteki "canla ilgili atasözleri" kısmıydı:img-hyste Orda nasıl sabrettiler, gülmediler şaştıımm:img-hyste Mina zaten süpeerdii, hele reklam çekimi sırasında babasının ona sürekli "arayayım mı" derkenki halleri çok komikti:img-hyste Reytinglerin iyi olmasına sevindim çünkü muhteşem bir dizi...:good:
karafirtina
23-04-07, 19:32
arkadaslar ben bu dizibasligini gordum bi okuyum dedim ne hakkinda oldukca keyifli bir diziye benziyo:happy0064
ama bu diziyi nerden izleyebilirim yani simdiye kadar yayinlanmis bolumleri
calismalarinizin,,senaryolariniz sayfasini har, harfine ozel msjla bana atarmsiniz
biriniz bana yardim etsin arkiler:img-help:
Arkadaşlar aranızda minimini MİNA'nın diziden resmi olan var mı?
Daha önceki resimler için teşekkürler onlar da çok güzel ama dizideki resimler varsa elinizde, koyarsanız çok sevinirim...
BERKSAN KOLİKKK
23-04-07, 21:42
ayyyyyyyyyyyyyyy canım yaa keşke forumu takip etseydin güsel olurdu yaaa
ben koptum gülmektennnnnn:img-hyste
aaaaa bu sabah tekrarını isledim dizinin ilk bölümünü wermişlerdiiii:img-wink:
karafirtina
23-04-07, 22:34
bende izlemek istiyorum ama biriniz bilgi verebilirmi
oyuncular kim
konu ne
ve hangi siteden izleyebilirm tvden olmaz
BERKSAN KOLİKKK
23-04-07, 22:41
:img-wink: cnmmmmm oyuncuları ilk sayfayı açtınmı ordan görebilirsin ama hangi siteden olduğunu bilemiorum yane:img-wink: ok cnm:img-wink:
[/IMG]
buyrunuzz :D:D
http://img255.imageshack.us/img255/9291/grnt045ez8iz2.jpg (http://imageshack.us)
cok sekerr nazar degmesin!
dartagnan72
24-04-07, 16:41
eylül dünya tatlısı bir kız,Allah herkese bu kadar şeker ve tatlı 1 kız nasip etsin..siz onu birde sette görecektiniz,yerinde durmuyor....:img-yes:
karafirtina
24-04-07, 21:25
:img-wink: cnmmmmm oyuncuları ilk sayfayı açtınmı ordan görebilirsin ama hangi siteden olduğunu bilemiorum yane:img-wink: ok cnm:img-wink:
sagol arkadasim cvp icin
buarada yine sesleniyorum arkadaslar bu diziyi izleyebilecegim bir site varmi cvp lutfennnnnnnnn:img-help: :img-help:
BERKSAN KOLİKKK
24-04-07, 21:33
[/IMG]
ayyyyyy gerçekten çok sewimli birşey yaaaaa:img-wink: bi anaokulu öğretmeni adayı olaraktan bitiyorum bu kızaaaa:img-in_lo canım bnm yaaaa:happy0064
Arkadaslar bu haberi yazmak beni de cok üzüyor! dizi rating biraz daha yaranlanmak icin carsambadan pazar gününe alinmisti biliyorsunuz .daha ne kadar sürecek bilmiyorum fakat umarim ratinglerde biraz daha kipirdanma olur yoksa sonu bu olacak???
Önce Tutsak,sonra Elif'in Günlüğü gibi güçlü projeleri yayından kalkan Fox'ta şimdi de "ÇOCUKTAN AL HABERİ" yarışması sona erdi...
Berna Laçin'in 7 yıl aradan sonra yeniden sunmaya başladığı yarışma ilk 100'e bile giremeyince ekrana veda etti...
Fox'ta ekrana gelen ÜÇ TATLI CADI'nın da yayından kaldırılacağı konuşuluyor...
KAYNAK: FOX
bana cok yapay bı taklıt gıbı geldı cocuklar dehset tatlılar ama keske kendı senaryolarını yapsalarmıs full hause yerıne
dartagnan72
25-04-07, 08:38
bana cok yapay bı taklıt gıbı geldı cocuklar dehset tatlılar ama keske kendı senaryolarını yapsalarmıs full hause yerıne
biz yazdığımız sürece full house ile oldukça az bir benzerlik vardı,dizinin sadece 2 dakikasından 60 dakika çıkarıyorduk,bunu bilgilerine arz edeyim diye düşündüm,bizim yerimize yazanaların neler yaptığını zaten izlemiyorum!sadece bilgilendirmek istedim kamuoyunu,bilgilerinize...:img-in_lo
Arkadaslar bu haberi yazmak beni de cok üzüyor! dizi rating biraz daha yaranlanmak icin carsambadan pazar gününe alinmisti biliyorsunuz .daha ne kadar sürecek bilmiyorum fakat umarim ratinglerde biraz daha kipirdanma olur yoksa sonu bu olacak???
Önce Tutsak,sonra Elif'in Günlüğü gibi güçlü projeleri yayından kalkan Fox'ta şimdi de "ÇOCUKTAN AL HABERİ" yarışması sona erdi...
Berna Laçin'in 7 yıl aradan sonra yeniden sunmaya başladığı yarışma ilk 100'e bile giremeyince ekrana veda etti...
kaldıracaklarını sanmıyorum,nedeni şu anda Fox tv nin nerdeyse en çok rating yapan dizisi bu,kaldırmaları şimdilik zor gibi,en azından birkaç hafta daha denerler diye düşünüyorum.Fox ta Friends season 11 oynasa bile fazla bir rating yapmaz,bunu kanal düşünmeli bence,biz nerede yanlış yapıyoruz diye.
şaka gibi yaa
nerden çıktı ki şimdi bu tam da reytingler iyi gelmişken.üstelik tekrarları bile 8.60 share alan bir dizi ki bu fox için çok iyi bir rakam...
Allah aşkına Fox yayındaki bütün programları kaldırmakla neyi amaçlıyor???
Birçok insan daha kanalın varlığından bile haberdar değilken varolan programları kaldırmak da mantıklı gelmiyor bana. Sanki bunların reklamını çok iyi yaptılar,projeler berbat da hepsini kaldırıp yerlerine yenilerini koyunca herşey düzelecek…
Ya bu işe hiç başlamayacaklardı ya da adam gibi tanıtım yapıp yapımlarının arkasında duracaklardı. Bu kadar armut piş ağzıma düş zihniyeti taşımamaları gerekir.kanal reklam yapmazsa projelerin suçu ne?
Oyunculara,yapımcıya,senariste,izleyiciye vs. yapılan saygısızlığı geçtim makyözünden ışıkçısına kadar emeği geçen herkesin ekmeğiyle oynanıyor.insanlar bir umutla başlıyor bir projeye ve birkaç haftada işlerinden oluyorlar. Haksızlık bu…
uamrım fox yaptığı hatanın farkna çok geç olmadan varır da bu “katliama” bir son verir ve umarım hatasının farkına vardığında bu dizi için geç olmaz…
boncuk-girl
25-04-07, 13:23
slm arkadaşlar iki gündür tekrarlarına bakıyorum ve bitiyorum
çok komik
çok hoşuma gidiyo
sebosh cum resimler için çok teşekkürler gerçekten bu bebek çok tatlı
gerçek ismi ne
bilen varmı bu bebeğin
eylül şavan canım:img-yes:
bence kalmaz çünkü en düşük reyting %79du pazar günü %38 olmuş her geçen hafta daha çok rayting alıcağından eminim bu arda hem çarşm. hem pazar günü mü yeni bölüm olucak umjarım öyle olur
seheripek46
25-04-07, 17:22
sebosh resimler çok güzel yani mina çok tatlı bitiyorum bu bebeğe ya
sabahları tekrarları olduğunu yeni öğrendim her sabah bakmalıyım
işallah reytinglerde hızlı bir şekilde yükselir
sanmam ya bnce foxun en çok raytinmg alan dizisi bitrmemeliler.
bencede bitirmezler
fox tv en güzel dizisi
ama işallah bitirmezler
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
buda biterse fox tv'nin bitmesi kaldirilmasi lazim yani..bu bitmez zaten cok az dizileri var.Boyle bi hata yapmazlar insallah.
ben şimdi gördüm yazdıklarınısı.bitirmesinler bu dizi cok gusel ben alp kırsanı cok sewıorm cocuklar da cok tatlı reytinglerde iyi bence bıtırmesler bıtırmemelıler:)
boncuk-girl
26-04-07, 13:16
arkadaşlar neden kimse resim eklemiyo
üç tatlı cadı adına resim bölümü açtım resimlerinizi bekliyorum lütfen ekleyin
dün akşam üç tatlı cadı neden yoktu
baktım baktım yok yabancı bir film oynuyordu
allah allah niye dizi yoktu anlamadım
dartagnan72
26-04-07, 13:58
arkadaşlar neden kimse resim eklemiyo
üç tatlı cadı adına resim bölümü açtım resimlerinizi bekliyorum lütfen ekleyin
dün akşam üç tatlı cadı neden yoktu
baktım baktım yok yabancı bir film oynuyordu
allah allah niye dizi yoktu anlamadım
dizi artık pazarlarıda ondan,haberin yok mu yoksa :img-yes: :img-yes:
dün sobeyi izilediniz mi?şebnemim ilker.berksan ve min bi tanıtıma gitmiş ayy şebnem turuncu turuncu giyinmişti,saçlarına pembeler attırmış ilkerle berksanın ortasına geçiyrodu aralarıdna baya bi boy farkı vardı şebenm boyu baya ilerletmiş bu arada minada çok şekerdii ikid ebirde gülüyordu
dartagnan72
26-04-07, 17:10
senaryoyu sen mi yazıyodun ve neden izlemiyosunn.
Farzetki sen bir dizi yaratmışsınız,ona dört elle sarılmışsınız,öz evladın gibi sevmişsiniz,sonra senin elinden o evladı alıp üvey bir babaya vermişler,çocuğu hala seversinsiniz ama üvey babanın yüzünü görmek istemezsiniz değil mi? Gördüğünde tüylerin diken diken olur,o üvey baba çocuğuna kendi alışkanlıklarını öğretir,çocuğun değişmeye başlar,ama herşeye rağmen sizin çocuğunuzdur sevmeye bir ömür boyu devam edersinsiniz..bizim hikayemizde bu işte,umarım ne demek istediğimizi çok iyi anlamışsındır...:sad53:
cevabını bilmediğim sorulara yanıt vermek oldukça zor? Sebebini ben bilmiyorum,onu yapımcı şirkete soracaksın..sanırım çok daha iyilerini buldular benden...(ki sanmıyorum!) ilk 5 bölüm ve son bölüm benim referansım,karar siz değerli izleyicilerin zaten...:img-yes:
gerçeketn o karakekterleri sne mi yarattın.iannamıyroum.benim hayatımd gördüğüm en eğlenceli ve güzel dizi ..üzme kendini.boş verrr biz seni svedik ya o yeter önemli olan o.bnce takam kafana görücez artık kimin daha iyi olduğunu umarım tekrar geri dönersin.çağırrlarsa gider misin?
dartagnan72
26-04-07, 17:25
:img-in_lo gerçeketn o karakekterleri sne mi yarattın.iannamıyroum.benim hayatımd gördüğüm en eğlenceli ve güzel dizi ..üzme kendini.boş verrr biz seni svedik ya o yeter önemli olan o.bnce takam kafana görücez artık kimin daha iyi olduğunu umarım tekrar geri dönersin.çağırrlarsa gider misin?
Evet biz yarattık(Tolga,Kaan ve Ben),yarattığımızada pişman değilim,hemde hiç..Rahmetli ANNEM bana patiko derdi,onuda saygıyla anmak için diziye bu kelimeyi koydum,keza Bülentin annesinin ismide benim annemin ismiydi...ben daha iyiyim iddiasında kesinlikle değilim,ama bir yol alınmışsa,yolu takip eden şöför değiştirmek tehlikeli olabilir,ona saygı duyup yolculuğa devam etmek en güzeli olur.Tolga ike Kaan nedenini hala bilemediğim bir nedenden dolayı uzaklaştırıldılar. Beni geri çağırsalar düşünmem bile,koşarak geri dönerim,4*4 hızla hemde,umarım ben geri çağrıldığımda atı alan üsküdarı geçmez.
:img-in_lo
Evet ben yarattım,yarattığımada pişman değilim,hemde hiç..Rahmetli ANNEM bana patiko derdi,onuda saygıyla anmak için diziye bu kelimeyi koydum,keza Bülentin annesinin ismide benim annemin ismiydi...ben daha iyiyim iddiasında kesinlikle değilim,ama bir yol alınmışsa,yolu takip eden şöför değiştirmek tehlikeli olabilir,ona saygı duyup yolculuğa devam etmek en güzeli olur...geri çağırsalar düşünmem bile,koşarak geri dönerim,4*4 hızla hemde,umarım ben geri çağrıldığımda atı alan üsküdarı geçmez...en son geçen haftaki bölümü yazdım,reklam janaslı olanı,bu benim jübilemdi,en azından 3 tatlı cadı için,tabi ki şimdilik...
allah rahmet eylesin.sne gerçekten bu mesleği çok seviyorsun.sende iand olsun die başak projelerde çalış.bi bakarsın başak projelerde reytingler aptlarda sana ylavrırlar ama sende o dizinn anladığım kadarıyla çok hatırası var:img-yes: :img-yes:
dartagnan72 sen bu dizinin senaristimisin? :)
Harika bir dizi yaziyorsun super bi dizi cok super gidiyo insallah uzun omurlu olur. :)
dartagnan72
26-04-07, 18:07
Harika bir dizi yaziyorsun super bi dizi cok super gidiyo insallah uzun omurlu olur. :)
senaristiydim...ilk 5 bölüm ve geçen pazarki bölümden sonra bırakmak zorunda kaldım,daha doğrusu başkasına verdiler artık.Tolga ve Kaan benim silah arkadaşlarım da bıraktı.Sanırım ben beceremedim,ya da başarısızdım,ya da ne bileyim işte...evet çok şeyimi verdim bu diziye hatta Can karakteri benim korkularım ve sevgilerimle hayal buldu,tam anlamıyla benim karakterimdi..bende hala palyaçolardan çok korkarım mesela :img-yes: önemli olan zaten sizin beğenmiş olmanız,dedim ya ben kimseyi eleştirmeye meraklı değilim.
Atasözleri herzaman yol gösterici olmuştur...ama şu atasözünü ben herzaman çok ama çok sevmişimdir....TAŞ YERİNDE AĞIRDIR....:happy0064
BERKSAN KOLİKKK
26-04-07, 21:05
dün sobeyi izilediniz mi?şebnemim ilker.berksan ve min bi tanıtıma gitmiş ayy şebnem turuncu turuncu giyinmişti,saçlarına pembeler attırmış ilkerle berksanın ortasına geçiyrodu aralarıdna baya bi boy farkı vardı şebenm boyu baya ilerletmiş bu arada minada çok şekerdii ikid ebirde gülüyordu
olamzzzzzzz bu yaaaaaa:icon_sorr ben isliodum artık daytanamayıp yattım wede kaçırdım offf yaaa:icon_sorr aşkım hangi renk giyinmişş?:img-wink:
olamzzzzzzz bu yaaaaaa:icon_sorr ben isliodum artık daytanamayıp yattım wede kaçırdım offf yaaa:icon_sorr aşkım hangi renk giyinmişş?:img-wink:
siyah bir bluz.üstünde gri reknli motifler.hani şebnem ortalarına geçmişti ya bi kendi boyuna bakıyodu bi de şebneminkine ikid eirde gülüşüyordu.ayy çok smepatik bu çocuk ya bua rada albümüde çıkıyormuş yakında hayırlısı ebrucum
BERKSAN KOLİKKK
26-04-07, 21:26
siyah bir bluz.üstünde gri reknli motifler.hani şebnem ortalarına geçmişti ya bi kendi boyuna bakıyodu bi de şebneminkine ikid eirde gülüşüyordu.ayy çok smepatik bu çocuk ya bua rada albümüde çıkıyormuş yakında hayırlısı ebrucum
ay ben bu adamı yerim yaaa napsın yanında uzun boyu olunca ister istemez kompleks oluyor bide eğer bu bir bayansa şahsen bendede oluyor aynısı:img-hyste
ay ben bu adamı yerim yaaa napsın yanında uzun boyu olunca ister istemez kompleks oluyor bide eğer bu bir bayansa şahsen bendede oluyor aynısı:img-hyste
sen beni güldürdün ya allahta snei güldürsün.ama izlemen laızm gülmekten öldümn çocuğun ağzı bi türlü kapanmadı:img-yes: :img-yes: :happy0064
senaristiydim...ilk 5 bölüm ve geçen pazarki bölümden sonra bırakmak zorunda kaldım,daha doğrusu başkasına verdiler artık..sanırım ben beceremedim,ya da başarısızdım,ya da ne bileyim işte...evet çok şeyimi verdim bu diziye hatta Can karakteri benim korkularım ve sevgilerimle hayal buldu,tam anlamıyla benim karakterimdi..bende hala palyaçolardan çok korkarım mesela :img-yes: önemli olan zaten sizin beğenmiş olmanız,dedim ya ben kimseyi eleştirmeye meraklı değilim,sadece evladımdan ayırdılar beni,bu bana dehşet kouyor işte...:sad53:
aa bence bu buyuk haksizlik yaa kizdim simdi sizin adina cok uzuldum. :(
Dizi'yi ve karekterleri boyle komik yapan sizdiniz ve cok buyuk basariyla yazmistiniz o bolumleri cok eylenip ve gulmustuk.
Demekki kendi hayatinizdan bir cok sey eklediniz senaryoya bu ne guzel bisey.Patiko adinida cok seviyorum her duydugumda cok guluyorum. :img-hyste :good:
Insallah yeni bir is bulursunuz sizin gibi cok iyi bir senarist boyle haksiz yere cikartilmamali siz cok basariliydiniz.
Neyse Hayatinizda basarilar diliyorum.Insallah yine boyle bir komedi dizinin senaristi olursunuz cok yakinda. :good:
dartagnan72
26-04-07, 23:32
aa bence bu buyuk haksizlik yaa kizdim simdi sizin adina cok uzuldum. :(
Dizi'yi ve karekterleri boyle komik yapan sizdiniz ve cok buyuk basariyla yazmistiniz o bolumleri cok eylenip ve gulmustuk.
Demekki kendi hayatinizdan bir cok sey eklediniz senaryoya bu ne guzel bisey.Patiko adinida cok seviyorum her duydugumda cok guluyorum. :img-hyste :good:
Insallah yeni bir is bulursunuz sizin gibi cok iyi bir senarist boyle haksiz yere cikartilmamali siz cok basariliydiniz.
Neyse Hayatinizda basarilar diliyorum.Insallah yine boyle bir komedi dizinin senaristi olursunuz cok yakinda. :good:
İnan ne kadar sevindiğimi bilemezsin,bu yorumların bana inanılmaz moral verdi,bunları duydukça seviniyorum,o zaman anlıyorum ki sorun bizde değilmiş,çok teşekkürler anıl,gerçekten çok teşekkürler...çok sevindim ya yorumlarına...:happy0064
dartagnan72
27-04-07, 09:56
bana gösterdiğin destek ve motive edici sözlerinden dolayı sana teşekkür etmeyi bir görev bilirim...God bless PATİKO:img-blush
yaa cok üzüldüm senaryolar cook komikdi ama üzülme bukadar iyi diziyi yapmissin kim bilir seni geri alirlar hem almassalarda baska birisi alir.:img-wink:
BERKSAN KOLİKKK
27-04-07, 22:11
AYY selimcim yaaa inşalla tekrardan senin bölümlerini islemek kısmet olur gerçekten okadar güsel bölümler senaryolar yuapmışsınız ki:img-wink:
Farzetki sen bir dizi yaratmışsın,ona dört elle sarılmışsın,öz evladın gibi sevmişsin,sonra senin elinden o evladı alıp üvey bir babaya vermişler,çocuğu hala seversin ama üvey babanın yüzünü görmek istemezsin değil mi? Gördüğünde tüylerin diken diken olur,o üvey baba çocuğuna kendi alışkanlıklarını öğretir,çocuğun değişmeye başlar,ama herşeye rağmen senin çocuğundur sevmeye bir ömür boyu devam edersin..benim hikayemde bu işte,umarım ne demek istediğimi çok iyi anlamışsındır...:sad53:
Daha iyi anLatıLamazdı..
Herşey yoLuna girer umarım..
bu haftanınkini iple çekiyorum.çünküü;sanmıyorum selim abinn yerini tutacağını bakalım yeni senaristimiz marifetlimiymiş?
bana gösterdiğin destek ve motive edici sözlerinden dolayı sana teşekkür etmeyi bir görev bilirim...God bless PATİKO:img-blush
Sizi mutlu ettiysem ne mutlu bana. :happy0064 :good:
Aslinda sizin yarattiginiz isimleri ve karekterler'in huylarini falan artik kullanmamalari lazim cunki bunlar size ayit birseydi ve onlar kiymetinizi bilemeyip baska birisini ise almislar bu dizinin cok guzel konusunu alip siz kendi hayatinizdan birseyler ekliyerek dahada guzellestirdiniz ve komiklestirdiniz cok iyide bir is cikti ortaya.
Turkiye TV Dunyasi sizin gibi senaristlere ihticayi var.Yakinda cok guzel ve yeni bir is daha bulucaginiza inaniyorum.Iyi sanslar. :good: :)
seheripek46
28-04-07, 14:38
bye
tekrarlarda ister istemez denk gelir,sen sıkma tatlı canını,sizlere birşey olmasın,siz izleyin,destekleyin de bu diziye kötü muammele yapılmasın,onu sizde benim evladım gibi sevin.Sen zaten Berksanı sevdiğinden dolayı,sana bu laf geçersiz kolik...:img-in_lo
bu diziye kötü muamelemi yapılıyoo
dizinin günü değişmiş pazar günü oynayacakmış bende bitti sandım çarşamba oynamayınca
bu diziye kötü muamelemi yapılıyoo
dizinin günü değişmiş pazar günü oynayacakmış bende bitti sandım çarşamba oynamayınca
selima binn kötü mumele derken pazar gününe denk gelmesi değil selim abi bu dizin Eski senaristiydi.şimdi olup olmadık yerde senarist değişti halbuki her geçen gün reytingler yükseliyordu ve selim abi çok başarılıydı kötü muamele derken bundans öz etti anladığım kdarıyla
BERKSAN KOLİKKK
28-04-07, 22:28
ARKADAŞLAR yarınki bölümün reklamın isleyen warmı ben çok beğendim yine çok eğlenceli we güzel bir bölüm olacağa bensiorrrr:img-hyste
patiko yane can çin yemeği yapmaya falan çalışıor we eline yüsüne bulaştırıyor her zamanki gibi:img-hyste
!karbeyaZ!
29-04-07, 13:14
ARKADAŞLAR yarınki bölümün reklamın isleyen warmı ben çok beğendim yine çok eğlenceli we güzel bir bölüm olacağa bensiorrrr:img-hyste
patiko yane can çin yemeği yapmaya falan çalışıor we eline yüsüne bulaştırıyor her zamanki gibi:img-hyste
Bende fragmanı gördüm çok komikti:img-hyste Can çin yemeği yapıyor ablası da "Bu çin yemeği değil çin işkencesi" diyor:img-hyste Yine çok eğlenecez
evet bende bu fragmanlari gördüm dizi herzamanki gibi süper olacak bu aksam keyifle izleyecegimm
bnde bu aksam izLemeyi düşünüyorum basta iLgimi cekmemişti ama cok güseL 1 diziymiş hatta en cok canLa abLasının oLduugu sahneLere bayıLıorm:):):)
BuRCu_CeMRe
29-04-07, 20:11
arkadaslar..
bu dızı hanıg gunler verılıo
cevabınızı beklıorum
arkadaslar..
bu dızı hanıg gunler verılıo
cevabınızı beklıorum
meseLa suan yeni bLmü war:img-wink: :img-hyste
BERKSAN KOLİKKK
29-04-07, 20:29
ayyyyyyyy süperlere yaaaaaaaaa:img-hyste yerlere yattım gülmektenn:img-hyste gözümden yaşlar geldi wlla gülerekn:img-hyste :img-hyste
gene güzel bir bölümdü bende cok güldüm,bu arada mina acayip tatliyaa cok seker..birde o cince konusmalari cok iyiydi...
bu arada dizinin sonunda cekim hatalari vermediler ???
BERKSAN KOLİKKK
29-04-07, 22:12
:img-hyste :img-hyste ayyyyy yazık minaya yaaaa zawallı kızı ne hale soktular yaaaaa gsribimin hiç gıgıkıda çıkmıor walla:img-hyste ayyyyyy aşkımın üzerine bugün çok geldiler dizide yaww en çokta sinirlendiği kızımlar hoşuma gitti ya:img-hyste :img-hyste
yaaa sinirlenirken bile şeker olmayı başarabilen tek insan yaaa:img-in_lo :img-hyste
canan_frdvs
29-04-07, 22:40
bu bölümde mina çok çok tatlıydı tvye yapıştım yanaklarını sıkasım geldi:img-yes: :img-yes: gözlüklü çok şirindi :img-yes: :img-yes: yarım yarım konuşuyo gibi çok güzel hayatımda ondan daha güzel bi bebek göremem :happy0064 berksan selinle ezgi öpsün diye yanaklarını şişirince çok şirin oldu:img-blush mikrofonun başında uyuklarkende öyleydi :img-blush
dartagnan72
30-04-07, 09:40
Pazar günkü tekrarı öğlen yayınlanan bence daha da eğlenceliydi,bu zevk ve renk meselesi elbette,birde özgünlükle alakalı biraz:img-yes: :img-yes:
kissorkill
30-04-07, 12:00
dün hepsi ni izleyemedim ama izlediim kadarıyla çok güzel deildi.Eski bölüm ler daha güzell
dün hepsi ni izleyemedim ama izlediim kadarıyla çok güzel deildi.Eski bölüm ler daha güzell
sanirim haklisin su rating lere baksaniza!!!!!!!!!!
fox bu ratinglere cok fazla dayanamaz gibi?????
71 3.DEVRE [NET] Studio Programs KAND 00:44 1 10,2
72 OKULLAR YARISIYOR [NET] TV Games SHOW 09:07 1 8,7
73 EVIM GUZEL EVIM [NET] Women ATV 14:26 1 6,9
74 UC TATLI CADI (TKR) [NET] Serials Turkish FOX 15:21 1 5,5 xxxxxxxxxxx
75 APTAL SAMPIYON (T.S) [NET] Film Turkish K1 17:44 1 4,4
76 SPORDA BUGUN Sport News STV 19:33 1 3,6
77 KANAL 7 SPOR
sanirim haklisin su rating lere baksaniza!!!!!!!!!!
fox bu ratinglere cok fazla dayanamaz gibi?????
35 18:00 HABERLERI TRT2 1,40 6,50
36 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI [NET] STV 1,40 6,10
37 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,40 3,90 xxxxxxxxxx
38 OLUMSUZ KAHRAMANLAR [NET] STV 1,40 3,50
39 3.DEVRE [NET] KAND 1,30 10,00
40 CANIKOM (T.S) [NET]
ya kusura bakmayin iki tarafta ayri bir sonusla karsialstimm ama genede iyi sayilmaz ne desinzi??
boncuk-girl
30-04-07, 14:03
slm arkadaşlar
dün akşam harika bir bölümdü
izlerken öldümm
kenanın konserde uyuması felan harikaydı
bu dizi kaç bölüm oynadı
ben son 3 bölümünden beri bakıyorum da
bence iğreçti.yani iğrenç deilde sıkıcydı valla 15 dk sonra değiştirdim ne yaln söyliyi böyle giderse iç.in rahat olsun selim abi sen inşl.geri dönersin
boncuk-girl
30-04-07, 15:50
-şEkEr- ben senin gibi düşünmüyorum
bence çok komikti
ama yinede tabiki selim abinin yazdıkları kadar güzel olamazdıı
ama yinede ben izlerken eğleniyorum
kızmıyosun dimi selim abicimm
valla eski senaristin sleim abi olduğunu bilmesemde beyenmezdim.en kötüsü komedi yoktu , ya valla çok sıkcıydı sadece 15 dk. izledim kurtar bizi selim abii
boncuk-girl
30-04-07, 16:17
BERKSAN RÖPORTAJI BULDUM EKLEMEK İSTİYORUM
biraz eski bir röportaj olabilir ama o kadarda eski değil
1 yıll felann
Yakışıklı, bekar, hoş çocuk
BERKSAN
Çilek gibi çocuk valla; boy, pos, endan o biçim. Kızlar ona hayran olmakta haksız sayılmazlar. Üstelik şu sıralar hayatında şarkılarından başka biri de yok. Yani yokmuş, öyle diyor. Başka ne mi anlatıyor?
'Çilek'ten önce neler yapıyordun?
Yine sahnedeydim. Bir anda banyoda şarkı söylerken kendimi keşfedip 'Aaa ne güzel sesim var' deyip, Unkapanı'na gitmiş biri değilim. Sekiz yaşımdan beri müzikle uğraşıyorum. 'Çilek'ten önce de müzik vardı. Ama 6 yıldır İstanbul’da yaşıyorum ve 'Çilek' albümünün oluşumu birkaç yıl sürdü. Biraz sıkıntılar ve kırgınlıklar yaşadım, hiçbir şey kolay olmadı, ama şimdi ikinci albüm çıktı. Taşları biraz daha yerine oturttuğumu düşünüyorum.
İlk nasıl başladın müziğe?
TRT'de, Ankara Radyo Evi'nde, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu ile başladım. Sonra şan dersleri aldım. Ailem teşvik etti, 'Annecim ben koroya girip şarkı söyleyeyim' diyecek, karar verebilecek yaşta değildim zaten. Hatta istemeye istemeye gitmiştim, ama iyi ki de gitmişim.
Geçen yaz dilimize dolanan 'Çilek' şarkısını platonik olarak aşık olduğun birine yazmışsın doğru mu?
Doğru. Şarkı sözleri yazarken genelde yaşadıklarımdan yola çıkıyorum. Bir takım bilinçaltı birikimleri oluyor ya da etraftaki yakın dostlarımın yaşam hikayelerinden etkileniyorum. Onlarla dertleşmelerden çıkan sohbetler de genelde aşk-meşk. Şarkılar da aşka yazılıyor zaten. Hiçbir şey olmazsa, hayal gücümü kullanıyorum. Ama yaşanmışlığı olan şarkılar daha güzel oluyor. 'Çilek', benim yıllar önce yaşadığım bir ilişkiydi. Zaten yaklaşık 5 yıldır ilişki diye bir şey yaşamadım, yaşamıyorum.
Kız arkadaşın yok yani şu an...
Evet, yok ama ben de bunun için bir şeyler yapmıyorum açıkçası. Bu konuda biraz tembelleştim, belki de yalnızlık artık alışkanlığım oldu. Yalnızlık derken çıldırtan bir yalnızlık değil, tabii dostlarım var, ama daha içimi hoplatan bir beraberlikten bahsediyorum. Buna bayağı bir uzak kaldım. Tabii ki ben de istiyorum bir şeyler olsun, sabah beraber kahvaltı edelim, beraber uyanalım istiyorum, ama birazcık da zamanın etkisi var herhalde. Artık bir şeyler çok maddesel yaşanıyor. Biraz anlık beraberlikler modası varmış gibi geliyor ve ben gerçekten daha güzel bir şey yaşamak istiyorum. Çünkü, aşk denince farklı, karmaşık duygular kafamda canlanıyor. Her şeyi delicesine yaşamak, üzülünce deliler gibi üzülmek, sevince deliler gibi sevmek gibi daha tutkulu şeylerden bahsediyorum. Merak etmek, özlenmek, özlemek gibi.
Sitende (www.berksanonline.net) fan kulübün var. Hayranlarınla organizasyonlar yapıyor musun?
Mesajlarını okuyorum ve cevaplıyorum. Ara sıra bazı buluşmalar yapmayı planlıyorum. Ama şu var; ben bir kişiyim onlar birkaç yüz, ya da birkaç bin kişiler! Bazen kızıyorlar, bana niye gelmedi mesaj falan diye. Ama yetişemiyorum çünkü sürekli bilgisayar başında oturamıyorum.
KİMLİK KARTI
Doğum tarihi: 30 Mayıs 1979
Burcu: İkizler
Boyu: 1.76
Kilosu: 64
Doğum yeri: Ankara
En son mezun olduğu okul: AHLA Üniversitesi, Amerikan Turizmi ve Otelciliği
En yakın arkadaşlarını: Kutsi, Erdem, Derya
Hobileri: Film izlemek, squash oynamak
valla ben baştan sona hiç sıkılmadan hatta gülmekten kırılarak izledim.Çok güzel bir bölümdü.
Arkadaşlar artık yalvarıyorum biraz Mina resmi ekler misiniz???:img-help:
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
29 Nisan 2007 Pazar
37 Uc Tatli Cadi [net] Fox 1,40 3,90
Tele - Barometre
29 Nisan 2007 Pazar
44 Uc Tatli Cadi [net] Fox 1,40 4,00
bn de çok güldüm dün.reytingler de fena değil.-şeker-cim sanırım biraz subjektif bakıyoruz olaya.Selim abinin bırakmasına ya da bıraktırılmasına hepimiz çok üzüldük ama diğer senaristlerin yazdığı bir iki bölüm daha varmış heralde.o bölümleri onların yazdığını bilmeden iyi yorumlar yapmıştık hepimiz diye hatırlıyorum ;) tamam eski tadı yoktu dün ,belki de hepimiz subjektif bakıyoruz olaya ama kanal değiştirecek kadar kötü değildi.yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım diye düşünüyorum ama bu söylediklerimin yanlış anlaşılmasını istemem ben de selim abinin geri dönmesini istiyorum...
boncuk-girl
30-04-07, 18:07
dartagnan72 evet senin yazdığın bölümler gerçekten çok güzeldii
arkadaşlar lütfen mina resmi eklermisinizzzzzz
çk seviyorum bu çocuğu
gerçek adı ne bilen varmı
dartagnan72
30-04-07, 18:11
gerçek adı eylül...........forumları en başından beri okusan görürdün...sen yenisin galiba? (reklam filmi gibi oldu değil mi?)
boncuk-girl
30-04-07, 18:13
evet ben üç tatlı cadıyı yeni izlemeye başladım
aslında pekte yeni sayılmaz tekrarlarına bakıyorum hep
yeni bölüm olarak son3 bölümdür bakıyorum
tşk ismi eylülmüş ben sayfalara tek tek bakarım
peki resimleri başka nerden bulabilirim acaba
Selimm abi güzel yorumların icin tesekkürler, ne demek, biz hep senin yanında olmaya çalışacagız..:img-wink:
Dizinin sonunu pek iyi görmüyorum..Tüm senaristler ayrıldı..:icon_whis
dartagnan72
30-04-07, 20:42
Selimm abi güzel yorumların icin tesekkürler, ne demek, biz hep senin yanında olmaya çalışacagız..:img-wink:
Dizinin sonunu pek iyi görmüyorum..Tüm senaristler ayrıldı..:icon_whis
bence 3 tatlı cadı hikaye,tek tatlı cadı var o da SENSİN..........
BERKSAN KOLİKKK
30-04-07, 20:50
BERKSAN RÖPORTAJI BULDUM EKLEMEK İSTİYORUM
biraz eski bir röportaj olabilir ama o kadarda eski değil
1 yıll felann
Yakışıklı, bekar, hoş çocuk
BERKSAN
Çilek gibi çocuk valla; boy, pos, endan o biçim. Kızlar ona hayran olmakta haksız sayılmazlar. Üstelik şu sıralar hayatında şarkılarından başka biri de yok. Yani yokmuş, öyle diyor. Başka ne mi anlatıyor?
'Çilek'ten önce neler yapıyordun?
Yine sahnedeydim. Bir anda banyoda şarkı söylerken kendimi keşfedip 'Aaa ne güzel sesim var' deyip, Unkapanı'na gitmiş biri değilim. Sekiz yaşımdan beri müzikle uğraşıyorum. 'Çilek'ten önce de müzik vardı. Ama 6 yıldır İstanbul’da yaşıyorum ve 'Çilek' albümünün oluşumu birkaç yıl sürdü. Biraz sıkıntılar ve kırgınlıklar yaşadım, hiçbir şey kolay olmadı, ama şimdi ikinci albüm çıktı. Taşları biraz daha yerine oturttuğumu düşünüyorum.
İlk nasıl başladın müziğe?
TRT'de, Ankara Radyo Evi'nde, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu ile başladım. Sonra şan dersleri aldım. Ailem teşvik etti, 'Annecim ben koroya girip şarkı söyleyeyim' diyecek, karar verebilecek yaşta değildim zaten. Hatta istemeye istemeye gitmiştim, ama iyi ki de gitmişim.
Geçen yaz dilimize dolanan 'Çilek' şarkısını platonik olarak aşık olduğun birine yazmışsın doğru mu?
Doğru. Şarkı sözleri yazarken genelde yaşadıklarımdan yola çıkıyorum. Bir takım bilinçaltı birikimleri oluyor ya da etraftaki yakın dostlarımın yaşam hikayelerinden etkileniyorum. Onlarla dertleşmelerden çıkan sohbetler de genelde aşk-meşk. Şarkılar da aşka yazılıyor zaten. Hiçbir şey olmazsa, hayal gücümü kullanıyorum. Ama yaşanmışlığı olan şarkılar daha güzel oluyor. 'Çilek', benim yıllar önce yaşadığım bir ilişkiydi. Zaten yaklaşık 5 yıldır ilişki diye bir şey yaşamadım, yaşamıyorum.
Kız arkadaşın yok yani şu an...
Evet, yok ama ben de bunun için bir şeyler yapmıyorum açıkçası. Bu konuda biraz tembelleştim, belki de yalnızlık artık alışkanlığım oldu. Yalnızlık derken çıldırtan bir yalnızlık değil, tabii dostlarım var, ama daha içimi hoplatan bir beraberlikten bahsediyorum. Buna bayağı bir uzak kaldım. Tabii ki ben de istiyorum bir şeyler olsun, sabah beraber kahvaltı edelim, beraber uyanalım istiyorum, ama birazcık da zamanın etkisi var herhalde. Artık bir şeyler çok maddesel yaşanıyor. Biraz anlık beraberlikler modası varmış gibi geliyor ve ben gerçekten daha güzel bir şey yaşamak istiyorum. Çünkü, aşk denince farklı, karmaşık duygular kafamda canlanıyor. Her şeyi delicesine yaşamak, üzülünce deliler gibi üzülmek, sevince deliler gibi sevmek gibi daha tutkulu şeylerden bahsediyorum. Merak etmek, özlenmek, özlemek gibi.
Sitende (www.berksanonline.net) fan kulübün var. Hayranlarınla organizasyonlar yapıyor musun?
Mesajlarını okuyorum ve cevaplıyorum. Ara sıra bazı buluşmalar yapmayı planlıyorum. Ama şu var; ben bir kişiyim onlar birkaç yüz, ya da birkaç bin kişiler! Bazen kızıyorlar, bana niye gelmedi mesaj falan diye. Ama yetişemiyorum çünkü sürekli bilgisayar başında oturamıyorum.
KİMLİK KARTI
Doğum tarihi: 30 Mayıs 1979
Burcu: İkizler
Boyu: 1.76
Kilosu: 64
Doğum yeri: Ankara
En son mezun olduğu okul: AHLA Üniversitesi, Amerikan Turizmi ve Otelciliği
En yakın arkadaşlarını: Kutsi, Erdem, Derya
Hobileri: Film izlemek, squash oynamak
yaaaaaa canım benim çok teşekkür ederim sana bu yazın için ama nerdeyse ben bu yazıyı okuyalı rahat bi iki yıl fdalan olacak gibi bişey :img-hyste
hatta o attığım msjlarını hiç birine cewab wermiosun diyen kızzlardan biride benim eğer berksancım buraya gelirsen sana itiraf ettiğimi söyleyebilirim:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu malesef benim elimde olan birşey değil,onun için ajansların yolunu tutmanı öneririm,kusura bakma...
dartagnan kardeş sana diorum 3 tatlı cadıda hani perinin ismini nereye yazacağımız hakkında bir bilgin var mı
Gizz sana teşekkür etmeyi unuttum be canım :img-yes: sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğimi çok ama çok iyi biliyorum,size daha coşkulu ve müptelası olacağınız bir sit-com hediye ederek,hatta içinde ki karakterler sizlerin isimleri olacak...mesela burada CANSU ismini kullanmıştım,sizlerede borcumu en kısa zamanda ödemeyi gerçekten çok isterim...WE ARE FAMİLY!:happy0064
güzel yorumların için teşekkürler :D o sit-com u sabırsızlıkla bekliyoruz emin ol :img-wink: elimizden geldiğince hepimiz sana destek olacağız da zaten.sahi bu konu ile ilgili yapabileceğimiz hiç birşey yok mu?Geri dönmen hiç mi mümkün değil ???:icon_sorr
dartagnan72
01-05-07, 18:04
dartagnan kardeş sana diorum 3 tatlı cadıda hani perinin ismini nereye yazacağımız hakkında bir bilgin var mı
perinin ismini ne yapacaksın sen ya,2 aydır kimse bulamadı sen mi bulacaksın..arşimet koy ismini bence :img-yes: 3tatlicadi@medyapim.tv yolla mailini,bir şansını dene derim sana dude!:img-hyste
yaaaaaa canım benim çok teşekkür ederim sana bu yazın için ama nerdeyse ben bu yazıyı okuyalı rahat bi iki yıl fdalan olacak gibi bişey :img-hyste
hatta o attığım msjlarını hiç birine cewab wermiosun diyen kızzlardan biride benim eğer berksancım buraya gelirsen sana itiraf ettiğimi söyleyebilirim:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Arada size ufak bir dipi dipi not kızlar...Berksan bu siteye girip yorumların hepsini okuyor,okudukça da çok mutlu oluyor,bunları bilmenizi istedim,teşekkür ederim...
Arada size ufak bir dipi dipi not kızlar...Berksan bu siteye girip yorumların hepsini okuyor,okudukça da çok mutlu oluyor,bunları bilmenizi istedim,teşekkür ederim...
Berksan okuyorsa kim bilir baskalari da okuyordur. bu bizim dizinin sen ciktikdan beri køtü gitmesi yorumlari. :good: belki isini geri alirsin ! :img-wink:
BERKSAN KOLİKKK
01-05-07, 20:50
heee selimcim orası gerçek bak adam gibi biadam olma konusunda zaten öyle o0lmasa ben niye onun hayranı olayımki dimi:img-wink:
ayyy inanmıorum ya gerçekten gelip okuyormu ya:img-hyste
ayyy benrezil oldum desenize arkadaşlarrrr:img-hyste
selimcim ya inşallah dönersin yine emeğinin başına:img-wink: gerçekten çok güzel olur senin senaryon olan bölümler gerçekten çok eğlenceliydi ya umarım tekrardan başına geçersin bu gerçekten çok güzel olurdu:img-wink:
matlar resimler kusura bakmayın
http://img525.imageshack.us/img525/9830/kopyaszlem14qa4ot9.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/3452/kopyaszlem2oi7dn3.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/3966/kopyaskopyaszlem2oi7wf8.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/6695/kopyaskopyaskopyaszlem2mz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/5999/kopyaskopyaskopyaskopyaca5.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/3702/kopyaskopyaskopyaskopyawt8.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/4654/kopyas4kopyaskopyaskopylw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/4859/kopyas2kopyaskopyaskopysj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/2394/kopyas3kopyaskopyaskopywi4.jpg (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/9392/kopyas3kopyaskopyaskopyfy3.jpg (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/7019/kopyas4kopyaskopyaskopyes9.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/4011/kopyas5kopyaskopyaskopyjl9.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/9053/kopyas6kopyaskopyaskopyot3.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/2152/kopyaskopyaskopyaskopyatn3.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/1408/kopyaskopyaskopyaskopyars5.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/1570/kopyaskopyaszlem2oi7kx8.jpg (http://imageshack.us)
http://img49.imageshack.us/img49/3562/kopyaszlem2oi7mf7.jpg (http://imageshack.us)
fox un en çok tutulan dizilerinden biri ve ebnce de en güzeli , en azından yemin dizisinde olduğu kadar mantık hatası yok ve o kadar da ucuza kaçılmamış:happy0064 bayıldım size
dartagnan72
02-05-07, 08:32
:img-yes: heee selimcim orası gerçek bak adam gibi biadam olma konusunda zaten öyle o0lmasa ben niye onun hayranı olayımki dimi:img-wink:
ayyy inanmıorum ya gerçekten gelip okuyormu ya:img-hyste
ayyy benrezil oldum desenize arkadaşlarrrr:img-hyste
selimcim ya inşallah dönersin yine emeğinin başına:img-wink: gerçekten çok güzel olur senin senaryon olan bölümler gerçekten çok eğlenceliydi ya umarım tekrardan başına geçersin bu gerçekten çok güzel olurdu:img-wink:
Çok teşekkür ederim dileklerin için,ama öncedende dedim ya artık yapabilecek hiçbirşey yok diye,aynen budur bence,sen Berksanını doya doya izlemeye devam et...
ya arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bir şeyi merak ediyorum. Dizilerin raitng alıp almaması dizinin yapımcılarını etkiler mi? Dizi yayından kaldırıldığında yapımcı da zarar eder mi? Yoksa yapımcılar dizi konusunda önceden anlaşır ve parasını aldıktan sonra dizinin akıbetine karışmaz mı? ay biliyorum sorularum biraz saçma olabilir ama sadece olayların nasıl işlediğini merak ediyorum. Fox dizilerinin başına gelenlerin üç tatlı cadıma da gelmemesi dileğiyle.bye
dartagnan72
02-05-07, 17:17
ya arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bir şeyi merak ediyorum. Dizilerin raitng alıp almaması dizinin yapımcılarını etkiler mi? Dizi yayından kaldırıldığında yapımcı da zarar eder mi? Yoksa yapımcılar dizi konusunda önceden anlaşır ve parasını aldıktan sonra dizinin akıbetine karışmaz mı? ay biliyorum sorularum biraz saçma olabilir ama sadece olayların nasıl işlediğini merak ediyorum. Fox dizilerinin başına gelenlerin üç tatlı cadıma da gelmemesi dileğiyle.bye
öncelikle meraklı olman güzel bu konulara? sorum şu sana,bir dizi mi yapacaksın? öncelikle bizim dizilerdeki yapımcıların çoğu tam anlamıyla yapımcı olarak nitelendirilemeyecek yapımcılar,yani asıl kişi diziyi çeken film şirketi mesela MED YAPIM ya da TMC yapımcı sadece ismi yzan kişi,kar zarar olayını paylaşan kişi film şirketi oluyor açıkçası,diğer isimler hikaye anlatmak istediğim bu,ve de kanallarla dizilerde bölüm başına farzetki x lira ile anlaşılıyor,x in üstünü geçmemesi gerekiyor,anlayacağın dizi yayımlandıkça ve özel kanal ödedikçe herzaman kardadır...
boncuk-girl
02-05-07, 20:27
-şEkEr- resimler çok güzel
eklediğin için tşk
pazara az kaldı
bakalım bu bölümde neler olacak
BERKSAN KOLİKKK
02-05-07, 21:39
ŞEKERİMMMMM resimler için çok sağol bitanem kusura bakama akşam acil çıkmm lazımdı teşekkür edemedim sana berksanlı resimler için çok saol yaaa:img-wink:
yaaaa bişi daha rica edebilirmiyim senden :img-wink: berksanın diziden tek olarak çekilmiş resmi eğer warsa ekleyebilirmisinnn:img-wink: walla ben ekleyeyim dicem ama hiç beceremioyrum yaaa:img-hyste
öncelikle meraklı olman güzel bu konulara? sorum şu sana,bir dizi mi yapacaksın? öncelikle bizim dizilerdeki yapımcıların çoğu kukla nitelendirecek yapımcılar,yani asıl kişi diziyi çeken film şirketi mesela MED YAPIM ya da TMC yapımcı sadece ismi yzan kişi,kar zarar olayını paylaşan kişi film şirketi oluyor açıkçası,diğer isimler hikaye anlatmak istediğim bu,ve de kanallarla dizilerde bölüm başına farzetki x lira ile anlaşılıyor,x in üstünü geçmemesi gerekiyor,anlayacağın dizi yayımlandıkça ve özel kanal ödedikçe herzaman kardadır...
Sorularıma cevap verdiğin için çok sağol. ben iletişim fakültesinde okuyorum ve haliyle bu tür meseleler ilgimi çekiyor:img-yes: neyse forumu daha fazla meşgul etmeyeyim. tekrar çok sağol
şu an için geri dönme ihtimalim yok gibi birşey,çağrılırsam evladımı kapıda bırakmam,elbette sahip çıkarım.ama dedim ya sana şu an ne benim,ne de sizin yapabileceğiniz pek birşey yok,ama düşünmeniz yeter ,muazzamsınız hepiniz........siz herşeyin en iyisine layıksınız...bye
perinin ismini ne yapacaksın sen ya,2 aydır kimse bulamadı sen mi bulacaksın..arşimet koy ismini bence :img-yes: 3tatlicadi@medyapim.tv yolla mailini,bir şansını dene derim sana dude!:img-hyste
kardeş outlook expressrwn başka neyle yollayabilirşz mesajı çünkü hata veriyorda ne olur cvp yaz be kardeş allah için ne olur cvp bekliorum
slm ben de izliyorum fox ekranlarındaki üç tatlı cadıyı çok şeşerler kızlar değil mi?küçük kız mina çokçok tatlı............................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........
ŞEKERİMMMMM resimler için çok sağol bitanem kusura bakama akşam acil çıkmm lazımdı teşekkür edemedim sana berksanlı resimler için çok saol yaaa:img-wink:
yaaaa bişi daha rica edebilirmiyim senden :img-wink: berksanın diziden tek olarak çekilmiş resmi eğer warsa ekleyebilirmisinnn:img-wink: walla ben ekleyeyim dicem ama hiç beceremioyrum yaaa:img-hyste
ö.diil cnm ma benim bulduğum videoda berksanın tek hali yok.eğer yeni video bulursm szöe lerim,bu arada rseimler için teşekkür edeirm,ö.diil,elime geçtikçe eklicem:img-polic
!karbeyaZ!
03-05-07, 18:17
Açıkçası geçen hafta pek eğlenemedim..Espriler çok soğuktu.. Özellikle Can ve Kenan sahneleri çok donuktu..Beklediğimden çok daha sıkıcıydı..Bunda Selim Abinin değişmesi etki belli ki...
dartagnan72
03-05-07, 18:20
Açıkçası geçen hafta pek eğlenemedim..Espriler çok soğuktu.. Özellikle Can ve Kenan sahneleri çok donuktu..Beklediğimden çok daha sıkıcıydı..Bunda Selim Abinin değişmesi etki belli ki...
Selim abiniz kurban olsun size..hepinizi çok seviyorum ya...:img-yes: :img-yes: Kenan ve Canın kimya formulünü,denklemini biz kurduk,başka kim çözebilir ki bu denklemi? Einstein gelse teyyare olur,teyyare..çok tatlısınız siz,hepiniz hemde,destekleriniz için çok teşekkür ederim,size borcumu nasıl ödeyeceğimi çok iyi biliyorum...Tolga,Kaan keşke sizde görseniz bunları.
!karbeyaZ!
03-05-07, 18:43
Selim Abi inşallah dizimizi tekrar kazanırız...
Ben eski dizimi özledim..Gerçekten dizinin tadı tuzu kalmadı.. Hep birlikte bir kampanya başlatalım, en azından eski dizimizi (ki eski dizimiz diyorum çünkü dizinin havası değişmiş artık), Selim Abiyi tekrar kazanabiliriz...
BERKSAN KOLİKKK
03-05-07, 21:42
tekrar teşekkür ederim canım:img-wink: düşüncen için ama olsaymış güsel olurmuş ya:img-hyste
ayyyy ne yüzsüz bi kız oldum ben böyle yawssss:img-hyste :img-hyste
Merhaba,ben bu siteye yeni üye oldum,amacım bu dizi hakkında bilgi almaktı,arama motorlarında buldum ve üye oldum. Öncelikle herkese merhaba diyorum.Tv de izlediğim yerli dizi sayısı fazla değil 3 tane ya var ya yok. 3 tatlı cadı bunlardan biriydi,biriydi diyorum,çünkü son haftalarda laçkalaşmalar başladı,bu forumu baştan sona okuduğum zaman sorunun ne olduğunu zaten çok iyi öğrendim. Selim beyin bu diziden bir şekilde koparılması,diziyi oldukça çizgisinden uzaklaştırmış,bunu bende hissetmiştim. Yazılanları okudukça Selim bey adına oldukça üzüldüm,onun neler yaşayabileceğini çok iyi tahmin edebiliyorum. Bizim yapabileceğimiz ne olabilir acaba? Bir şekilde izleyici olarak bizimde sesimizin bir şekilde çıkması lazım diye düşünüyorum. Bu konuda med yapıma mail mi atsak? Benimle aynı fikri paylaşan arkadaşların olduğunu görüyorum zaten. info@medyapim.tv ya da 3tatlicadi@medyapim.tv adreslerine maillerimizi yollayalım,Selim beye en azından böyle bir destek verebiliriz. Ona borçlu olduğumuzu düşünüyorum,çünkü yarattığı karakterlerle hepimizi neşelendirip güldürdü,az da olsa ona borcumuzu ödemeliyiz. KARBEYAZ sende benimle aynı görüştesin sanırım,sende bu desteği ver.Hatta bu siteye giren herkes versin. PATİKO yu gerçek sahibine iade edelim. Teşekkürler...TEOMAN
bu diziyi gördüğümden beri hayranım her sabah kalkıp 8:30 da bunları izliyorum
harika bir dizi
çocuk dizisi gibi ama aslında büyüklere de hitap ediyor
kenan dayıya( herkese böyle dayı kısmet olmaz)
ezgi ve mina ya bayılıyorum
desteğim tam
bu diziyi gördüğümden beri hayranım her sabah kalkıp 8:30 da bunları izliyorum
harika bir dizi
çocuk dizisi gibi ama aslında büyüklere de hitap ediyor
kenan dayıya( herkese böyle dayı kısmet olmaz)
ezgi ve mina ya bayılıyorum
desteğim tam
Benim gibi düşündüğünüze çok ama çok sevindim,o zaman destek başlasın diye düşünüyorum.Herkes maillere sarılsın...Çağlayan ve Tandoğan mitingi gibi olsun.
Şimdi yollama sırası sizde ben kendi payıma düşeni yaptım,mailleri yolladım sırada sizler varsınız.
Sayın yetkililer,
TV de izlediğim 3 diziden bir tanesi de 3 tatlı cadı. Yanlışlıkla girdiğim ve üye olduğum bir forumda dizi hakkında bazı şeyler öğrendim. Son birkaç bölümünde başlayan mantık hataları ve soğukluğu hissettiğimde bunun neden kaynaklandığını anladım sanırım. O forumda herkes diziyi ilk haliyle sevmişti-herkeste dizide ki değişimin(negatif) Farkına vardı,bundan dolayıda biz izleyiciler olarak eski dizimizi geri istiyoruz,bu konuda da sizden gerekli çabayı,eski ekibi tekrar görmek istiyoruz. Bir çiçek onu eken bahçıvanın elinde güzeldir.Lütfen gerekli anlayışı ve özveriyi sizden bekliyoruz. Başarılarınızın devamını tüm içtenliğimle diliyorum.Lütfen sesimizi duyun.Teşekkürler
TEOMAN YÜCEL
Ben mailimi yolladım arkadaşlar,siz ne duruyorsunuz?
boncuk-girl
04-05-07, 17:29
Sayın yetkililer,
TV de izlediğim 3 diziden bir tanesi de 3 tatlı cadı. Yanlışlıkla girdiğim ve üye olduğum bir forumda dizi hakkında bazı şeyler öğrendim. Son birkaç bölümünde başlayan mantık hataları ve soğukluğu hissettiğimde bunun neden kaynaklandığını anladım sanırım. O forumda herkes diziyi ilk haliyle sevmişti-herkeste dizide ki değişimin(negatif) Farkına vardı,bundan dolayıda biz izleyiciler olarak eski dizimizi geri istiyoruz,bu konuda da sizden gerekli çabayı,eski ekibi tekrar görmek istiyoruz. Bir çiçek onu eken bahçıvanın elinde güzeldir.Lütfen gerekli anlayışı ve özveriyi sizden bekliyoruz. Başarılarınızın devamını tüm içtenliğimle diliyorum.Lütfen sesimizi duyun.Teşekkürler
TEOMAN YÜCEL
aa görüyomusun selim abi
senin yazmadığın senaryoyu işte böle beğenmiyolar
inş. tekrar işine dönersin
dartagnan72
04-05-07, 17:35
Sayın yetkililer,
TEOMAN YÜCEL
Teoman ,seni burada ilk defa görüyorum,ama gördüğümüde pişman oldum,çünkü bu desteğin gözlerimi yaşarttı,1-2 damka gözyaşı döktüm desem yalan değil,ne diyim hepinize ben,hiçbirşey,siz herşeyin en iyisine,en güzeline layıksınız. hala tüylerim diken diken,ihtilal mi çıkaracaksınız bizim için,değer mi buna çocuklar?
Teoman ,seni burada ilk defa görüyorum,ama gördüğümüde pişman oldum,çünkü bu desteğin gözlerimi yaşarttı,1-2 damka gözyaşı döktüm desem yalan değil,ne diyim hepinize ben,hiçbirşey,siz herşeyin en iyisine,en güzeline layıksınız. hala tüylerim diken diken,ihtilal mi çıkaracaksınız,değer mi buna çocuklar?
Televizyonda bu kadar dizi kirliliği varken,bize bu kirlilik arasından bir pırlanta gösterdiğin için,ben sadece duyarlı bir TV izleyicisiyim,elimden gelen herşeyide,yapabileceğim çerçevede yerine getirmek isterim.Yapımcının maili?ya da Med Yapım Fatih Aksoyun maili varsa,aynı sorumluluk ve ağırbaşlılıkla onada mail atmak isterim,sanırım buradaki her arkadaş bunu yapar,çünü onlar bu dizi ile beraber senide çok sevdiler. Sen moralini sağlam tut,biz izleyiciler sana olan bu borcumuzu bir şekilde ödemek isteriz.Bunun için herhangi bir fikri olan var mı? Kimlere mail atabiliriz?
Teoman ,seni burada ilk defa görüyorum,ama gördüğümüde pişman oldum,çünkü bu desteğin gözlerimi yaşarttı,1-2 damka gözyaşı döktüm desem yalan değil,ne diyim hepinize ben,hiçbirşey,siz herşeyin en iyisine,en güzeline layıksınız. hala tüylerim diken diken,ihtilal mi çıkaracaksınız,değer mi buna çocuklar?
bence derger,
cok iyi dusunmussun Teoman.:img-wink:
kim bilir belki ise yarar tabi herkez gørderirse.
boncuk-girl
04-05-07, 17:45
ama ne yalan söyleyeyim
sen gerçekten güzel yazıodun
şimdide güzel ama eski tadı yok dizininn
bence derger,
cok iyi dusunmussun Teoman.:img-wink:
kim bilir belki ise yarar tabi herkez gørderirse.
Ben şahsen info@fox.com.tr ve 3tatlicadi@medyapim.tv adreslerine mail attım. info@medyapim.tv hata veriyor.Hemde 4 mail birden attım,ateşi ben yaktım,yaymak hepimize kalmış. Selim bey,yapımcılara ulaşabileceğimiz bir mail adresi verse,onlarada görüşlerimizi yollamak isteriz.Değil mi arkadaşlar?
boncuk-girl
04-05-07, 18:03
Ben şahsen info@fox.com.tr ve 3tatlicadi@medyapim.tv adreslerine mail attım. info@medyapim.tv hata veriyor.Hemde 4 mail birden attım,ateşi ben yaktım,yaymak hepimize kalmış. Selim bey,yapımcılara ulaşabileceğimiz bir mail adresi verse,onlarada görüşlerimizi yollamak isteriz.Değil mi arkadaşlar?
tşk arkadaşım
bende mail atacağım
ben de attım :D
umarım dikkate alırlar
ne kadar çok kişi mail atarsa o kadar etkili olur bence
hadi millet hep beraber ilgilileri mail bombardımanına tutalım :D
ben de attım :D
umarım dikkate alırlar
ne kadar çok kişi mail atarsa o kadar etkili olur bence
hadi millet hep beraber ilgilileri mail bombardımanına tutalım :D
Bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim,ama bak herkes ne kadar duyarlı,sanırım seni gerçekten sevdiler.ben bu mailleri hergün atacağım,forwardlayacağım,bu dizi senin ellerinde güzeldi,senin ellerinde daha da güzel olacak.Herkese teşekkürler.Med yapımın maillerini bulan biri var mı?
Patikoyu eski sahibine geri verilmesi için bir mailde siz atın.Attığınız mailide lütfen burada yüzlerce 3 tatlı cadı hayranı ile paylaşın,şimdilik yapabileceklerimiz bunlar. Karbeyazın dediği gibi:''ESKİ DİZİMİZİ İSTİYORUZ.''
buda benden berksan abi :)
http://i140.photobucket.com/albums/r11/yagmur94/berksann.jpg
coooookkkk guzel olmus bunu kullana bilirmiyim:img-blush
!karbeyaZ!
04-05-07, 19:31
Sayın yetkililer,
TEOMAN YÜCEL
Bende benzer bir maili yollayacam.. Selim Abiye destek çıkmalıyız..Gerçekten dizideki esprilerin soğukluğu hemen göze çarpıyor.. Eski dizimizi geri alalım..
BERKSAN KOLİKKK
04-05-07, 20:57
coooookkkk guzel olmus bunu kullana bilirmiyim:img-blush
canım benim o resmi ben kullanmayı düşünüyordum ama beceremediğim için kullanamıyorum acaba biriniz bana yardımcı olabilirmi bu konuda şimdiden teşekkür ederim:img-wink:
canım benim o resmi ben kullanmayı düşünüyordum ama beceremediğim için kullanamıyorum acaba biriniz bana yardımcı olabilirmi bu konuda şimdiden teşekkür ederim:img-wink:
Sevgili Berksankolik,Selim için başlattığımız kampanyaya sende katılır mısın? Aslına bakılırsa bu diziyi seven herkesin ama herkesin katılması gereken bir olay bu,durmayın...mail yağmuruna tutun,şemsiye bile etki etmesin...Arada Selim,başka senaryo yazdığın dizi oldu mu?
:happy0064
BERKSAN KOLİKKK
04-05-07, 22:30
tabe cnm neden olmnasınki her zaman hazırım ben bu konuda :img-wink:
tabe cnm neden olmnasınki her zaman hazırım ben bu konuda :img-wink:
o zaman sende info@fox.com.tr ya da 3tatlicadi@medyapim.tv adresine mail at,hatta ne yapalım biliyormusunuz? peri adına SELİM yazalım hep beraber,bu çok hoş olur.Onlara içimizi döktükten sonra peri ismini SELİM yazalım.Nasıl fikir?
BERKSAN KOLİKKK
04-05-07, 22:37
fikir güzel olmasına güzelde peri kızzzzzz wede selim erkek ismi bu nasıl olacak:img-hyste :img-hyste :img-hyste
burada avrupada bu soguklugu yasadikdan sonra bu sizlerden sicakligi gørmek ne güzel insaligin ølmedigini gøruyorum. Avrupada insanlarin haklari cigneniyor. iyi ki bu site var. Gercek insanliga geri dønmek icin. tanimadigimiz bir adama ( selime) yardim etmeye calisiyoruz. cok iyi. bilmem anlata bildim mi?
dartagnan72
05-05-07, 08:59
burada avrupada bu soguklugu yasadikdan sonra bu sizlerden sicakligi gørmek ne güzel insaligin ølmedigini gøruyorum. Avrupada insanlarin haklari cigneniyor. iyi ki bu site var. Gercek insanliga geri dønmek icin. tanimadigimiz bir adama ( selime) yardim etmeye calisiyoruz. cok iyi. bilmem anlata bildim mi?
Beni zaten tanıyorsunuz,Can ile Bülent ile,Canan ile beni tanıyorsunuz zaten,yanılıyor muyum?Zaten ekip dağıldı,toparlamak imkansız. Başka şartlarda olsa belki bu sesiniz duyulabilirdi,ama burası Türkiye burada bazı duyulan sesler,insana vızıltı gelir çocuklar...Bunları yapmanıza gerek yoktu,yinede kucak dolusu teşekkürler...bye
Merhaba,ben bu siteye yeni üye oldum,amacım bu dizi hakkında bilgi almaktı,arama motorlarında buldum ve üye oldum. Öncelikle herkese merhaba diyorum.Tv de izlediğim yerli dizi sayısı fazla değil 3 tane ya var ya yok. 3 tatlı cadı bunlardan biriydi,biriydi diyorum,çünkü son haftalarda laçkalaşmalar başladı,bu forumu baştan sona okuduğum zaman sorunun ne olduğunu zaten çok iyi öğrendim. Selim beyin bu diziden bir şekilde koparılması,diziyi oldukça çizgisinden uzaklaştırmış,bunu bende hissetmiştim. Yazılanları okudukça Selim bey adına oldukça üzüldüm,onun neler yaşayabileceğini çok iyi tahmin edebiliyorum. Bizim yapabileceğimiz ne olabilir acaba? Bir şekilde izleyici olarak bizimde sesimizin bir şekilde çıkması lazım diye düşünüyorum. Bu konuda med yapıma mail mi atsak? Benimle aynı fikri paylaşan arkadaşların olduğunu görüyorum zaten. info@medyapim.tv ya da 3tatlicadi@medyapim.tv adreslerine maillerimizi yollayalım,Selim beye en azından böyle bir destek verebiliriz. Ona borçlu olduğumuzu düşünüyorum,çünkü yarattığı karakterlerle hepimizi neşelendirip güldürdü,az da olsa ona borcumuzu ödemeliyiz. KARBEYAZ sende benimle aynı görüştesin sanırım,sende bu desteği ver.Hatta bu siteye giren herkes versin. PATİKO yu gerçek sahibine iade edelim. Teşekkürler...TEOMAN
Sevgili Arkadaşlar;
Daha önce forumumuz vasıtasıyla birçok dizi fanı seslerini ilgili yerlere duyurmayı başardılar. Bu konuda sizler de elinizden geleni yapmaktan kaçınmayın arkadaşlar. Doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi savunun. Bu konuda gerekli mail adreslerine mesaj atarak bu işe başlayabilirsiniz.
Sevgilerimle
KADER
Sevgili Arkadaşlar;
Daha önce forumumuz vasıtasıyla birçok dizi fanı seslerini ilgili yerlere duyurmayı başardılar. Bu konuda sizler de elinizden geleni yapmaktan kaçınmayın arkadaşlar. Doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi savunun. Bu konuda gerekli mail adreslerine mesaj atarak bu işe başlayabilirsiniz.
Sevgilerimle
KADER
Ben yaptığımız desteğin oldukça doğru olduğunu düşünüyorum,bununda sonuna kadar arkasında olacağımızı herkesin bilmesi gerekiyor,başka mail ulaştırabileceğimiz yerler var mı acaba? Bileniniz var mı?
boncuk-girl
05-05-07, 12:25
Sevgili Arkadaşlar;
Sevgilerimle
KADER
çok tşk
biz elimizden geleni yapıyoruz
çok tşk
biz elimizden geleni yapıyoruz
yardımların için teşekkürler,gerekli mailleri attın mı? Kimlere yolladın,acaba başka kişilerede yollasak mı?Yapımcılara falan,Selim bize bu konuda hiç bir bilgi vermiyor ki? Başka ne yapabiliriz çocuklar?
boncuk-girl
05-05-07, 12:36
yardımların için teşekkürler,gerekli mailleri attın mı? Kimlere yolladın,acaba başka kişilerede yollasak mı?Yapımcılara falan,Selim bize bu konuda hiç bir bilgi vermiyor ki? Başka ne yapabiliriz çocuklar?
evt siz buraya birkaç adres vermiştiniz
oralara mail attım ben
başka ne yapabiliriz ki
ya evet ya, ben de eski dizimi geri istiyorum. adreslerinizi yazdığınız yerlere mail attım. başka ne yapabilirim ki
ya evet ya, ben de eski dizimi geri istiyorum. adreslerinizi yazdığınız yerlere mail attım. başka ne yapabilirim ki
forslu birine mail atalım diyorum,aklıma kimse gelmiyor arkadaşlar. info@medyapim.tv adresi neden hata veriyor hala anlamadım,fox tv ye mail bombardımanında bulunursak sanırım bir şekilde gerekli yere ulaşır maillerimiz o zaman şimdilik adresimiz info@fox.com.tr hadi arkadaşlar,dizimizi tüm sıcaklığı ile geri alalım.
dartagnan72
05-05-07, 14:52
forslu birine mail atalım diyorum,aklıma kimse gelmiyor arkadaşlar. info@medyapim.tv adresi neden hata veriyor hala anlamadım,fox tv ye mail bombardımanında bulunursak sanırım bir şekilde gerekli yere ulaşır maillerimiz o zaman şimdilik adresimiz info@fox.com.tr hadi arkadaşlar,dizimizi tüm sıcaklığı ile geri alalım.
Yapımcı mailini burada yazsam size mail atın desem etik olmaz,bu bana yakışmaz diye düşünüyorum. Yanılıyormuyum? Sizin bu hareketiniz bile bence çok ama çok hoş...
!karbeyaZ!
05-05-07, 14:56
Ben mailleri fox tvye atıyordum fakat medyapıma atsak daha iyi olur.. Çalışmalara devaam...
info@medyapim.tv adresi ısrarla hata veriyor hala anlamış değilim,ama ben mailleri yollamaya devam ediyorum.fox kanalınada aynen mail alış verişim devam ediyor,ben hala bu konudan dolayı çok üzgün ve rahtsızım arkadaşlar.neden başarılı olan birinin ayağı herzaman kaydırılmak zorundadır? Neden? 3tatlicadi@medyapim.tv adresinde bir hata yok sanırım...
fikir güzel olmasına güzelde peri kızzzzzz wede selim erkek ismi bu nasıl olacak:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Peri adı Selim olsun o zaman,komik olur diyorsun,sence asıl komik olan başarılı bir pozisyondan geri çekilmesi değilmidir komik olan,bence asıl komik olan o..:happy0064
dartagnan72
05-05-07, 16:52
Peri adı Selim olsun o zaman,komik olur diyorsun,sence asıl komik olan başarılı bir pozisyondan geri çekilmesi değilmidir komik olan,bence asıl komik olan o..:happy0064
valla peri ismi Selim olur mu ya? kafayı mı yedin sen:img-yes: bu destek nerden çıktı birden bire,çok şaşırmış durumdayım...:icon_whis
perinin adi hayla bulunmadimi cok uzun sure oldu artik....ben malesef artik diziyi izliyemiyorumda offf :sad53:
peri'nin gaffur olsun :img-hyste
dartagnan72
05-05-07, 20:58
perinin adi hayla bulunmadimi cok uzun sure oldu artik....ben malesef artik diziyi izliyemiyorumda offf :sad53:
peri'nin gaffur olsun :img-hyste
yok be istersen Yurdaşen olsun Perinin adı! başka isim bulamadın mı yaw?arada o peri ismi de kaynadı gitti tek kelime ile.....
ikiaile_fan
05-05-07, 23:44
Bugün elmax te üç tatlı cadının kamera arkasını gösterdiler çekim hatalarını falan röportajda yaptılar mesela berksanın yeni albümü çıkıyomuş 2-3 hafta sonra yeni bölümlerle ilgili bilgide verdiler galiba 2 hafta sonra yayınlanacak olan bölümde kızlar evin bütçesine katkı yapmak için reçel satmaya başlıyolarmış onlarda evden kaçtılar zannediyolar çok güzel bi bölüm olucak.:happy0064 Fazla hatırlamıyorum ama dizi yazında devam edicekmiş beğeni devam ederse uzun soluklu bir dizi olacakmış.:img-yes: :img-wink:
BERKSAN KOLİKKK
05-05-07, 23:54
Bugün elmax te üç tatlı cadının kamera arkasını gösterdiler çekim hatalarını falan röportajda yaptılar mesela berksanın yeni albümü çıkıyomuş 2-3 hafta sonra yeni bölümlerle ilgili bilgide verdiler galiba 2 hafta sonra yayınlanacak olan bölümde kızlar evin bütçesine katkı yapmak için reçel satmaya başlıyolarmış onlarda evden kaçtılar zannediyolar çok güzel bi bölüm olucak.:happy0064 Fazla hatırlamıyorum ama dizi yazında devam edicekmiş beğeni devam ederse uzun soluklu bir dizi olacakmış.:img-yes: :img-wink:
AYYYYYY İNAMIORUM YAAAAAAA :icon_sorr buna kalpmi dayanıryaaaaa:icon_sorr offfff yaaaa 3 hafta daha kim bekleycek yaaa berksana ben önceden mail atmıştım sitesinde ona demiştim ki hiç unutmuorum o mailimi dpğım gününe az kaldı ozaman çıkar demiştim ama ben onu şaka sölemiştim yaaaaa 3 hafta daha kim bekliyecek ya offfffffff:icon_sorr :icon_sorr
offfffff...umarım bu diziye yazık olmaz geeçekten çok kaliteli oyuncular özelliklede şebnem ve alp,bu diziyi ilk başta izlememin tek nedeni şebnem ile alpti ma gittikçe alışkanlık oldu ötü devam ederse bu alışkanlıktan ne yazık ki vazgeçicem
ister reçel satsınlar,ister altın satsınlar,biz sesimizi duyuramadıktan sonra,eski havamızı bize iade etmediklerinden sonra,benim bakış açım oldukça değişti,neden hala susuyoruz,cevap atsakta cevabı gelmiyor.oyuncu bir arkadaşımdan med yapımda ki en forslu kişinin mailini istedim,öğrenir öğrenmez yazmaya karar verdim..ben bu akşam izlemeyeceğim,açıkçası boykot ediyorum.Evimdeki rating cihazı bu gece çalışmayacak!
offfffff...umarım bu diziye yazık olmaz geeçekten çok kaliteli oyuncular özelliklede şebnem ve alp,bu diziyi ilk başta izlememin tek nedeni şebnem ile alpti ma gittikçe alışkanlık oldu ötü devam ederse bu alışkanlıktan ne yazık ki vazgeçicem
yazmak istediğin dizinin kötü gitmesi mi? ötü yazmışsın ben bunu çözemedim,yardımcı olursan çok sevinirim lütfen.:img-help:
ratingler o kadar da kötü değil, zaten fox dizilerinin hiçbiri ilk 20 nin içinde değil. bence kaldırmazlar yayından, hem sezonun bütmesine şurda ne kaldı, en azından sezon sonuna kadar izleyebiliriz.:sad53:
Arkadaşlar zaten fox ta şu anda 3 tane dizi yayınlanıyo. Bunların içinde de en iyisi Üç tatlı cadı. Bence de kaldırılmaz.
Arkadaşlar zaten fox ta şu anda 3 tane dizi yayınlanıyo. Bunların içinde de en iyisi Üç tatlı cadı. Bence de kaldırılmaz.
haklisin onur aslinda bu dizilerin de rating bakimindan fox icin yeterli olmadigi söyleyebiliriz fakat sezon sonunna yaklastiklarindan yolayi bu üc dizi sanirim devam eder cünkü biliyorsunuz fox bikac dizisini yayindan kaldirdi ve onlar acisindan iyi olanlar simdilik kaldi umarim yayindan kalkma degilde!! bitse bile güzel bir son olursa cok daha iyi olur ...
izlemeyecektim ama 15 dakika baktım,görüşlerimde hala direniyorum,ilk haftalardaki elektrik ve kimyadan oldukça uzaklar,eski dizimizi gün geçtikçe özleyeceğiz gibime geliyor..kavuşmamızda pek imkanlı değil sanırım artık...
seheripek46
07-05-07, 14:30
arkadaşlar her sabah 8.20 fox tekrarları oynardı bugün başka bir dizi çıktı ya offf pazardan pazarı kim bekleyecek
http://img517.imageshack.us/img517/9932/muiynajy4.jpg (http://imageshack.us)
HEDEF KİTLE : A/B
6 MAYIS 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
57 UC TATLI CADI [NET] FOX 0,90 3,40
TELE - BAROMETRE
6 MAYIS 2007 PAZAR
42 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,20 4,40
çok güzel bir bölüm değildi kabula ama listede nihat doğan'ın programından aşağı sırada yer alacak kadar da kötü değildi...
boncuk-girl
07-05-07, 16:28
http://img517.imageshack.us/img517/9932/muiynajy4.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşım çalışman çok güzle elerine sağlık
dün akşam ben hiç güzel bulmadım bölümü
çok sıkıcıydı
birkaç kere zor güldüm
boncuk-girl
07-05-07, 16:29
arkadaşlar her sabah 8.20 fox tekrarları oynardı bugün başka bir dizi çıktı ya offf pazardan pazarı kim bekleyecek
evet ya
sabahlarıda çıkmıyo zaten
yeni bölümlerde güzel değil
biterse bu dizi yandık...
arkadaşım çalışman çok güzle elerine sağlık
dün akşam ben hiç güzel bulmadım bölümü
çok sıkıcıydı
birkaç kere zor güldüm
beyendigine sevindim.
bence bizim dizimiz herhaliyle guzel yani ben beyeniyorum
boncuk-girl
07-05-07, 16:40
beyendigine sevindim.
bence bizim dizimiz herhaliyle guzel yani ben beyeniyorum
şimdide güzel ama
eskiden yani senaryoyu selim abi yazarken daha güzeldi
Siz eski diziniz için savaşmazsanız olacağı budur çocuklar,ben 15 dakika zor dayandım diyorum size,siz tamamını beğenmemişsiniz,o zaman maillere devam edelim,onlar sıkılana kadar eski ekip iş başı yapana kadar...info@fox.com.tr ve 3tatlicadi@medyapim.tv ben bir şekilde yapımcının mailinide bulmaya çalışacağım hepimiz için,sesimiz çıkmazsa,hepimizin beğenerek izlediği dizi çok yakında yerlerde olacak,bunu ister miyiz?:img-help:
canan_frdvs
07-05-07, 17:46
Ben yeni bölümü çok sevdim. Verilen mesaj da çok güzeldi.Ezginin yardım için bişeyler yapmaya çalışması ,Canan ın yardımları ,Kenanla Can ın bar açmak istemesi uğraşları herşey çok çok güzeldi.Eylül yine her zamanki gibi çok çok şirindi.:img-yes: :img-yes: :img-yes:
bu mesajı alman büyük bir olay,şimdiye kadar zaten her bölümde 1 mesaj vardı,şimdiye kadar bu mesajları alamamışsan,senin adına üzgünüm...!
canan_frdvs
07-05-07, 18:10
ben hiç bi bölümde mesaj yoktu ilk kez bi mesaj aldım gibi bişey söylemedimki böyle bişey yazdın.Sadece bi bölümdeki hoşuma gitti dedim.Sen beğenmemiş olabilirsin yeni bölümü. Ben sevdim. :good:
ben hiç bi bölümde mesaj yoktu ilk kez bi mesaj aldım gibi bişey söylemedimki böyle bişey yazdın.Sadece bi bölümdeki hoşuma gitti dedim.Sen beğenmemiş olabilirsin yeni bölümü. Ben sevdim. :good:
eğer bu diziyi gerçekten sevmişsen,o zaman bu diziyi yaratanlara karşı bir saygımız olmalı diye düşünüyorum.Sen bunun için üzerine düşeni yapıyor musun peki firdvs? Bizim amacımızın ne olduğunu anlayamadın sanırım,geçmiş mesajları okursan,didaktik olabilir senin için. Senden de gerekli desteği bekliyoruz.
HEDEF KİTLE : A/B
6 MAYIS 2007 PAZAR
57 UC TATLI CADI [NET] FOX 0,90 3,40
TELE - BAROMETRE
6 MAYIS 2007 PAZAR
42 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,20 4,40
çok güzel bir bölüm değildi kabula ama listede nihat doğan'ın programından aşağı sırada yer alacak kadar da kötü değildi...
rakamlar yalan söylemez,ben sonuna kadar izleyemedim gizz,15 dakikadan sonra kapattım televizyonu,içime sıkıntı girdi çünkü.nerde eski can ile kenan atışmaları,nerde?
aslında genel olarak değerlendirilirse boş bi bölüm değildi.Bana kanal değiştirecek kadar kötü gelmedi.bu forumu takip etmeyen birinin değişikliği pek farkedeceğini sanmıyorum çünkü ilk bölümden beri bozamayacakları belli bir düzen war.mesela karakterlerden birinin özellikleriyle ilgili çok bariz bir değişiklik olsaydı hepimiz yadırgardık sadece espriden yoksun geldi bana.Belki biraz da gülmek istiyoruz o açıdan bakarsak benim zamanında tekrarlarında bile ilk kez duyuyormuş kadar güldüğüm Tatlı Hayat ya da Çat Kapı dizileri kadar asla komik değildi ve güldürü yönünden çok eksik bir bölümdü onu da kabul ediyorum...
arkadaslar ben diziyi bastan beri takip ediyorum dizi genel olarak hala hosuma gidiyor ama bazzi arkadaslarin dedigi gibi önceki bölümler haka komik ve eylenceliydi son iki üc bölümde dizi eski performansda degil bencee..
ben dizinin bu halini de sevdim çok can çok tatlı hele minaya bayılıyorum:img-yes:
bu dizide oynamadan önce berksandan böle bi performansa beklemezdm ama çok tatlı o da kısacası bizim ev dizisini çok hoş anımsatıyo
canan abla asuman dabak'ın muhteşem oyunculuğuyla daha da renkleniyo inşallah dizi reyting savaşına kurban gitmez de daha bolbol izleriz:img-yes:
yazmak istediğin dizinin kötü gitmesi mi? ötü yazmışsın ben bunu çözemedim,yardımcı olursan çok sevinirim lütfen.:img-help:
evet malesef bende kötü demek istedim,aynı seinn gibi 15 dk izledim sonra o sıkıcı yarışmaları izlemeye başladım malesef ama mesela sleim abinn en son yazdığı bölüm sanırsam yüzde 38di haksız mıyım,gerçketen sıkılarak izliyorum,v ebenim gibi düşünen çok kişi vardır(tbai olumnlu düşünn de vardır)eğer herkes benim gibi düşünürse ve izlememe kararı alırs abu diziye yazık olur
evet malesef bende kötü demek istedim,aynı seinn gibi 15 dk izledim sonra o sıkıcı yarışmaları izlemeye başladım malesef ama mesela sleim abinn en son yazdığı bölüm sanırsam yüzde 38di haksız mıyım,gerçketen sıkılarak izliyorum,v ebenim gibi düşünen çok kişi vardır(tbai olumnlu düşünn de vardır)eğer herkes benim gibi düşünürse ve izlememe kararı alırs abu diziye yazık olur
dizide bir kimya bozukluğu ve matematik bozuklukların artmış olması bir gerçek.bu da neden kaynaklanıyor hepimiz çok iyi biliyoruz.bunun için sesimiz çıksın diyoruz ama sesi duyuran yok,anca eski ekip bunu kotarabilir diye düşünmemek elde değil,biz bu diziyi yaratanlarıyla sevdik,el değiştirdiğinde havası da baştan sona değişti zaten.Med yapımda çalışan bir arkadaşımdan yapımcının mailini istedim,bulduğumda hanginiz ona mail atacak? parmakları görmek istiyorum.
avcifunda@gmail.com 3 Tatlı Cadının yapımcısnın maili,med yapımdan bir kızarkadaşımdan aldım,ismi Funda,artık yetkili maili bulduk,hayde mail başına hep beraber...çabuk olalım,elimizi çabuk tutalım.:good:
Sayın Funda hanım,
Mailinizi şirketinizde çalışan bir arkadaşımdan şifayen aldım. Biz 3 tatlı cadının izleyicileri olarak,dizinin eski havasında olmadığını,gün geçtikçe soğuduğunu hissetmeye başladık. Bunun sebebide sanırım diziyle yola çıkmış olan arkadaşların bir şekilde artık yola devam etmemeleri. Önde gelen bir dizi sitesinde izleyicilerin hepsi aynı sıkıntıdan şikayetçi. Herkes eski dizisini istiyor,eski havayı ve kimyayı görmeyi arzuluyor. Yüzlerce izleyicinin evet yüzlerce izleyici diyorum tamamı bunu istiyorsa bir yapımcı olarak forsunuzu kullanıp eski havayı tekrar diziye kazandırabilirsiniz. bunun içinde eski ekibi bir araya getirmelisiniz bir şekilde.bu şartlar olmazsa yavaş yavaş diziden uzaklaşmalar olacak,gerekli yardımın yapımasını rica ederiz.100 LERCE 3 TATLI CADI HAYRANI ADINA TEOMAN YÜCEL
Bir mailde siz atın.
seheripek46
08-05-07, 11:57
minaya bayılıyorum ne kadar sevimli hareketler var
öyle bir bebek olsa keşke yanımda yer bitirirdim
yanlış anlaşma oldu ondan
Günlerdir geziyorum sayfaları...
Selim abiye evet haksızlık yapıldı evet ama Selim abiyle birlikte Tolga abi ve Kaan Koç da ayrıldı, dizinin tadı kaçtı diyorsanız, bu tatsızlık da Tolga abinin ve Kaan Koç ayrılmasının da etkisi vardır, unutmayalım ;)
Ve son arkadasın dedigi gibi, cok da önemli bir sey degil bence bu dizide yer almamak senaristler için, sonuçta -sevenleri kızmasın ama- ezik bir FOX dizisi..
dartagnan72
08-05-07, 18:14
dizi cok eglencelı. senaristlerden birisi değişti. Tolga Küçük gitti onun yerine eski karikatüristlerden oktay Can başladı. (kasap et derdinde OkiCan) Ayrıca beyefendi
Tayfa ajansında grafiker. Evli. Bence gayet başarılı. Yani adamın ilk işinden anladığım kadarıyla dizi kopacak
sen daha ayakta uyuyorsun,uyandıralımda kahvaltıya in.senarist sadece Tolga değildi,Kaan da vardı.birşeyi bilmeden maydonoz oluyorsun,konulara hakim değilsin,o zaman atıp tutma...senarist değişimi başarısızlıktan değil,başka sebeplerden dolayı oldu...hiçde başarısızlık değildi bizimki,hatta gün geçtikçe yükselen bir grafiği vardı,ama dedim ya,olay başka boyutlara uzandı(adam kayırma diye nitelendirmek zor olmaz.) Onun için kalbi kırılan,emeği ve ekmeği ile oynanan kişi biziz STİNKY,ben kim miyim,benim adım SELİM,patikonun öz ve öz babasıyım!diğer senaristler zaten üvey baba!diziyi bizden alıp sahiplenen senaristlerden bahsediyorum.anlatabiliyormuyum sana,yoksa başka arkadaşlar anlamana yardımcı olabilir...sanırım senin adın da OKTAY,ya da onun şakşakçısı!
burası gerildi sanki bari havayı değiştireyim biraz ;)
selim senaryo ekibinin nasıl çalıştığını merak ediyorum ve bu konuda hiç bir fikrim yok.senaryoyu bir kişinin yazması mı daha iyi yoksa bir ekibin olması mı daha iyi sence bir de bunu öğrenmek istiyorum.beni aydınlatırsan çok sewinirim :D
ha bi de hiç bu konuyu açmak istemiodm ama sölemeden edemicem dizi için ezik bir fox dizisi diyen arkadaşa (nickini hatırlamıyorum) ezik olanın dizi değil kanal olduğunu hatırlatmak isterim başka bir kanalda olsaydı emin ol bu durumda olmazdı bu dizi...
kanka kusura bakma ben sadece duyduklarımı söyledim. ne dizi nede baska bir seyle bir ilgim yok. ben tv bile izlemem. bu kadar ciddiye alınıcağını bilmiyordum. hayranlar aralarında atıp tutuyor sandım. senin için gerçekten uzuldum ve butun yorumları tek tek okuduktan sonra filmin yapımcısına atılan maildan bende attım. umarım bu hareketim bilip bilmeden attığım için üzüdüğüm seni affettirir. çocugunun resimlerini burada görmeyi çok isterim. TÜM HAYRANLARDAN ÖZÜR DİLERİM
dartagnan72
08-05-07, 19:41
kanka kusura bakma ben sadece duyduklarımı söyledim. ne dizi nede baska bir seyle bir ilgim yok. ben tv bile izlemem. bu kadar ciddiye alınıcağını bilmiyordum. hayranlar aralarında atıp tutuyor sandım. senin için gerçekten uzuldum ve butun yorumları tek tek okuduktan sonra filmin yapımcısına atılan maildan bende attım. umarım bu hareketim bilip bilmeden attığım için üzüdüğüm seni affettirir. çocugunun resimlerini burada görmeyi çok isterim. TÜM HAYRANLARDAN ÖZÜR DİLERİM
asıl ben senden özür dilerim stiky,ben bu konuda o kadar yaralıyımki,bunu sadece bu sitede benle dertleşenler bilir,kalbim çok kırıldı,halbuki ben gönül adamıydım,bunu herkes biliyordu.sen gel karakterleri yaz,2 saat gibi kısa bir sürede diziyi tasarla,dizi çıkışa başladığı anda seni sebepsiz hatta yalan bir sebepten dolayı kendi çocuğundan ayırsınlar.diğer silah arkadaşlarında sebepsiz yere uzaklaştırılsınlar.yaralı 1 baba olarak senin yazdıkların yarama tuz bastı,ters birşey söylemişsem sana özür dilerim.bir çocuk ana ve baba şefkatiyle daha huzurlu ve mutlu büyür..senden asıl ben özür diliyorum,bu benim başıma gelen ilk kazık değil ...
ya sen üzülmekte cok haklisin dartagnan72 selimdi sanirim? cünkü diziyi izledigim kadariyla özellikle son iki bölüm beni cok sasirtti gülmeyi gec siritmadim bile kim ne derse desin senin eksikligin cok belki oluyorr
dartagnan72
08-05-07, 20:01
ya sen üzülmekte cok haklisin dartagnan72 selimdi sanirim? cünkü diziyi izledigim kadariyla özellikle son iki bölüm beni cok sasirtti gülmeyi gec siritmadim bile kim ne derse desin senin eksikligin cok belki oluyorr
gülmeyi hepiniz hakkediyorsunuz,biraz bekle o zaman sinemada milyonları güldürecem...biraz sabredin o zaman...:happy0064
gülmeyi hepiniz hakkediyorsunuz,biraz bekle o zaman sinemada milyonları güldürecem...biraz sabredin o zaman...:happy0064
himm anladigim kadariyla yeni projler yolda cok sevindim:happy0064 dahi bakalim hayirlisi olsun simdiden genis bir hayran kitlen var:img-wink:
ama projelen kesinlestiginde bizimle paylasmayi unutma en azindan önceden haberimiz olsun farkli oldugumuz hissedelimm...bye
vaybe ne güzel, pes edmiyorsun. bende büyüyünce senarist olmak istiyorum, øgretmenlerim hikayelerimi cok begeniyorlar. ama tabiki daha yasim erken, ama yine senaristlik mesleginde ønemli olan ney anlata bilirmisin?
asıl ben senden özür dilerim stiky,ben bu konuda o kadar yaralıyımki,bunu sadece bu sitede benle dertleşenler bilir,kalbim çok kırıldı,halbuki ben gönül adamıydım,bunu herkes biliyordu.sen gel karakterleri yaz,2 saat gibi kısa bir sürde diziyi tasarla,dizi çıkışa başladığı anda seni sebepsiz hatta yalan bir sebepten dolayı kendi çocuğundan ayırsınlar.yaralı 1 baba olarak senin yazdıkların yarama tuz bastı,ters birşey söylemişsem sana özür dilerim.bir çocuk ana ve baba şefkatiyle daha huzurlu ve mutlu büyür..senden asıl ben özür diliyorum,bu benim başıma gelen ilk kazık değil ...
Tepkilerinde biraz sert olmadın mı?ama seni anlıyorum yaralısınhele hele konuya hiç hakim olmayan birinden duyduğun yorumlar seni daha çok gerdi.bu konuda haklısın,ama sonunu tatlıya bağlamanıza sevindim.fatih aksoyuna mailini bulmama ramak kaldı,bu haksızlığı sona erdirmeden oradan buraya gitmem.yeni ne projen var bizimle paylaşırmısın?sakıncası yok ise..
avcifunda@gmail.com 3 Tatlı Cadının yapımcısnın maili,med yapımdan bir kızarkadaşımdan aldım,ismi Funda,artık yetkili maili bulduk,hayde mail başına hep beraber...çabuk olalım,elimizi çabuk tutalım.:good:
arkadaşlar yapımcının maili burada,arada bana Fox tv den mail geldi,cevap.Sizlere gelen oldumu? Bana konuyu gerekli kişilere götüreceklerini söylediler,en azından bir cevap geldi.mailler