Tüm Versiyonu Göster : Üç Tatlı Cadı (Fox TV)
dizinin yeni frgmanlari gördünüzmü bugünkü bölümde cok harika gibi ya valla pazar günü olmasi cok iyi olduyaaa(en azindan benim acimdan :img-wink: ) bye
bu diziyi cekip bakmaya deger mi??? hangi yas grubuna uygun???
selametle
f.f.i.
selametle
f.f.i.
selam aramiza hosgeldin...:img-wink: soruna cavap vereyim dizi baslarken (gelen izleyici kitlesi )diyor !!yoksa yalnis mi veriyorlar ??sen dogrusunu biliyormusun???bye
hosbulduk :good:
genel olmasina olurda, daha cok preteen kitlesinemi, yada teen leremi, yada yetiskinlere göre bir dizi mi
mesela selena, acemi cadi preteen - teen kitlesine hitab ediyor
hosbulduk :good:
genel olmasina olurda, daha cok preteen kitlesinemi, yada teen leremi, yada yetiskinlere göre bir dizi mi
mesela selena, acemi cadi preteen - teen kitlesine hitab ediyor
ya aslinda neye veya kime hitap ettiginin ne önemi varki:img-yes: sonucta biz büyükler bazen cizgi film bile izlemiyormuyuz??:img-blush o neden sana sacede bir kere izlemeni tavsiye ediyorum sofa begenmezsen devam etmezsinbye
bugün yeseren düsleri cektigimden, ve ayni anda oynadiklarindan üc tatli cadi yi cekmeye bi imkanim yok, iyise bi arkadasdan rica ederim, cekip reklamini kesip, bana ulastirir, dizi iyi degil ise arkadasa bu zahmeti cektirmek istemem
selametle
selametle
f.f.i.
eşini kaybeden 3 çocuklu bir babanın ve arkadaşlarının başından geçen komik olayları anlatan bir dizi...izle ve hangi yaş grubuna hitap ettiğine sen karar wer...
full house dan uyarlama diyorsunuz, full house daki gibi iki amca da var ise, baba tv moderatörü ise bi göz atmaya deger gibime geliyor, ama karar veremiyorum bi türlü
bu hafta geçen haftadan daha iyiydi sanki.özellikle aşçılık kursundaki hallerine ve kenan'ın ilaç içtikten sonraki haline çok güldüm.
Alp'in oyunculuğuna her bölüm biraz daha hayran kalmamak elimde değil :D
ve Berksan da daha ilk denemesinde çok başarılı elini hangi işe atsa alnının akıyla çıkıyor...ve son iki bölümdür dikkatimi çeken birşey war sanki oynarken daha rahat artık...
bu haftaki reytinglerden daha umutluyum...
"nasıl diziler biz senaristlerin yarattığı hayal dünyalarıysa, bu sayfalarda size anlatılan bazı bilgiler de hayal ürünüdür. her okuduğunuza iyi niyetle inanmamanızı tavsiye ederim."
saygıyla,
Tolga Küçük
bu saatte kimler uykusuz ve vampir benim gibi diye bakarken sizin mesajınızla karşılaştım.. ben bahsettiğiniz dizileri seyretmesem de, ortada bir haksızlık varsa kendinizi savunmanız çok güzel.. hoşuma gitti gerçekten.. tebrik ederim.. ben de her okunulana inanmamaktan yanayım... iyi geceler..
dartagnan72
14-05-07, 09:21
Sevgili Tolga;
Öncelikle sana yeni dizinde başarı dileklerimi sunmakla başlıyorum. İkincisi ise senin burada yazdıklarının bir kısmına tüm kalbimle katılıyorum. Öncelikle ben hiçbir zaman BEN demedim,ekip dedim,yarattık dedim. Sen bazı noktaları eksik okudun sanırım.Gülümsüne asla hakkımı ödeyemem dedim.İkincisi sen ve Kaan da aynı şekilde beraber aynı yola çıktığımızda güzel birşey ortaya çıkarmak için oldukça uğraştık.FULL HOUSE dizisinin formatı olmadığından dolayı,bir şeyler ekleme yapmak ihtiyacı duyduk. Onun içinde Canan ve Peri eklendi. Hatta Peri başta erkek bir oyuncu olarak düşünülmüştü.Sonra Gülümsün hanımın ayrılma kararı ile senle Kaan da ayrıldınız,bu konuda benim hiçbir zaman haberim olmadı.Ben DİĞER SENARİST isimlerini kullanırken sizleri asla kastetmedim dostum, biz aynı yola çıkan 3 kişiydik.Sonra siz bir şekilde yol kenarına çıktınız,sebebini bilmediğim bir sebepten dolayı. Ben yanlız kaldım.Biraz yanlız devam ettikten sonra,bana aynen şu söylendi :''Tolga ve Kaan bundan sonra tamamen onlar yazacak,alınan karar bu. Kusura bakma.'' Bu karara çok üzülmeme rağmen bende aynen şöyle dedim.''Olabilecek en iyi iki kişiye emanet ediyorsunuz,gözüm asla arkada kalmaz.Yolları açık olsun.'' Sizin adınıza sevinmiştim,en azından ailedendiniz.Hatta senin telefonu bulmaya çalışıp,sana başarılarının devamını bile dileyecektim ama vermediler.Neyse sonra öğrendim ki,ne sana ne de Kaana verilmiş,dışarıdan 3. bir şahsa verilmiş bu dizi.Senin,benim,Kaanın uykusuz o kadar gece geçirdikten sonra başkasına verilmiş.İşte DİĞER SENARİST benzetmesi,LOST tarzı ile THE OTHERS...Ben uzun olarak hiç burada dile getirmedim bunu,ama sen yazdıktan sonra banada cevap hakkı doğdu.Bunu sana destek olup bazı yanlış anlamaları ortadan kaldırmak için yazma ihtiyacı duydum.Hatta şu an üzerinde çalıştığım bir sinema projesinde senin ismin geçiyor.Bu projede seninle çalışmak istediğimi söyledim.Nasıl olsa bir şekilde telefonunu bulurdum.Uzun lafın kısası,biz seninle akrabayız.Herşeryde bir hayır vardır,oradan uzaklaştırılmışsak,sanırım bizim yolumuz daha uzun,beraber ve destekle yürüyeceğiz başarı yolu...Bana özel msg atıp cebini yazarsan,seni en kısa zamanda aramak istiyorum.Tekrar yeni projelerinde başarılar kadim dostum...
Bu benim son yazımdı,en azından kendime ait cevap hakkını kullanmak istedim.
dartagnan72
14-05-07, 09:58
Üvey baba kelimesini neden kendi üzerine aldın dostum? Gayet aşikar bu kelimeyi neden kullandığım,çocuğun doğumunda sende vardın,sende kucağına aldın.Bunun nesi üvey?Benim üvey baba kelimesini nereye kullandığımı tahminim anladın,onun için polemik yapmayalım,bırakalım böyle bitsin.Herkes memnun hayatından,boşver..life goes on...beni ne yap et mutlaka ara!Geçmiş yazanları tekrar tekrar okumanı dilerim,o zaman anlarsın.
bu hafta ki bölüm gerçekten iyiydi ve komikti. Mutfak sahnesi, domates alerjisi çok yaratıcıydı. Hele alerji için surup içtii sahnede koptum. Berksan gerçekten çok iyi oynuyor. Tolga Bey. Yeni diziniz hayırlı olsun. Yaptığınız açıklamalar çok doğru ve açıklayıcı idi. Bazıları gibi kimseyi rencide etmeden aglamadan boyle acıklamalar yapmanız sizin ne kadar kalşteli bir insan olduğunuz belli ediyor. Diziyi seyrettim. İlk bölüme göre oldukça başarılıydı. Umarım ilerde dahada geliştirrirsiniz. Tebrikler:happy0064
arkadaslar ratingler pek öyle demiyor ama ???bu dizinin daha fazla dayanacagini hic sanmam o dayansa bile FOX dayanmaz gibi baksaniza!
HEDEF KİTLE : A/B
13 MAYIS 2007 PAZAR
69 HAVUZ (Y.S) [NET] ATV 0,70 7,40
70 3.DEVRE [NET] KAND 0,70 6,60
71 YABAN ''TEHLIKELI ARKADASLAR'' [NET] STV 0,70 4,50
72 UC TATLI CADI (TKR) [NET] FOX 0,70 4,50
73 HER ACIDAN [NET] STAR 0,70 4,00
74 CENGIZHAN [NET] TRT1 0,70 4,00
75 KANAL 7 SPOR
TELE - BAROMETRE
13 MAYIS 2007 PAZAR
73 YASAM REHBERI KAN7 0,80 8,10
74 TELE LIG (OZEL) [NET] TRT1 0,80 7,80
75 UC TATLI CADI (TKR) [NET] FOX 0,80 5,90
76 YORELERIMIZ TURKULERIMIZ [NET] TRT1 0,80 5,80
77 KANAL D KUPASI KAND 0,80 5,80
cEmrE.GüLçİn
14-05-07, 15:04
ya ben bu diziye bayılıyorum acaip şirin bi dizi zaten alpim var orda aşkımm alp seni seviyorummmmmm:img-wink: :img-wink:
güzel bir dizi çok tatlı................alp kırşan ve berksan çok güsel oynuyolar............:good: :good: :happy0064 :happy0064
ya çok şirin bi dizi
oyuncular çok tatlı
bşarılar dilerin diziye...
reytngler yine kötü üstelik bu reytingleri haketmiyordu dünkü bölüm gayet güzeldi hatta :( sanırım dün başlayan hepsi 1 adlı dizinin de reytinglerde etkisi war...
en yakın zamanda eski reytinglere kawuşmayı umuyorum...
seheripek46
14-05-07, 21:17
güzel bir dizi çok tatlı................alp kırşan ve berksan çok güsel oynuyolar............:good: :good: :happy0064 :happy0064
evet canım harika oyunculukları var ben berksandan bu kadar iyi oynayacağınıda sanmıyodum
biraz alp yanlış rolde
ezgini oyunculuğuda aşırı iyi
dilara-1905
15-05-07, 19:28
süper dizi ya bayılıyorum özelliklede patikoya tabii :D:D bu bölüm kenanın alerjisi çok komikti sakinleştirici filan :D:D
ya ben fox u seviorm ama başka kanala geçse daha çok reklam ve rastlama ile daha ii reytingleri olabilir bence bilmiorum ama bu reytinglerle çok devam edermikiii bide hepsi 1 çıktııı günü ve kanalı deişirse bu süper dizi harcanmazzzz bide imza avatar resim filan yokmuu
seheripek46
15-05-07, 21:55
dilara-1905
evet canım hepsi 1 aynı güne gelmesi büyük şansızlık bende var bir kaç tane ekleyebilirsem ekleyeyim birazdan
seheripek46
15-05-07, 22:00
ve ekledim üzerinde birazda çalıştım
ama güzel oldu
http://img82.imageshack.us/img82/6743/uu3xo9.jpg (http://imageshack.us)
seheripek46
15-05-07, 22:01
http://img517.imageshack.us/img517/2246/uu2tl1.jpg (http://imageshack.us)
dilara-1905
evet canım hepsi 1 aynı güne gelmesi büyük şansızlık bende var bir kaç tane ekleyebilirsem ekleyeyim birazdan
evet sanirim hepsi 1 diziyi cok etkiledi acikcasi ben bile karasiz kaldim :img-blush yalniz artik yavas yavas kendimizi alistirsak iyi olur FOX buna daha fazla dayanmaz gibi insallah yanilirim ama?? bye
bu dizimiz de son bulmuş görünüyor. fox un sadece yemin dizisi kaldı. o da bu sezon bitecekmiş galiba. arkadaşlar sizce hata nerede? bence iyi reklam yapıldığı takdirde güzel rating alabilecek bir diziydi. yapımcılar mı sorumluluklarını iyi beceremediler ya da n bileyim son yaşanan senaryo bozuklukları mı? gerçekten merak ediyorum.
bu dizimiz de son bulmuş görünüyor. fox un sadece yemin dizisi kaldı. o da bu sezon bitecekmiş galiba. arkadaşlar sizce hata nerede? bence iyi reklam yapıldığı takdirde güzel rating alabilecek bir diziydi. yapımcılar mı sorumluluklarını iyi beceremediler ya da n bileyim son yaşanan senaryo bozuklukları mı? gerçekten merak ediyorum.
arkadaslaR dizi bittimi? ben anlamadım simdi. neden bitti ki? biri bir acıklama yapsın?
seheripek46
16-05-07, 12:16
arkadaslaR dizi bittimi? ben anlamadım simdi. neden bitti ki? biri bir acıklama yapsın?
yok canım dizimiz bitmedi ama her an bitebilir
dizinin gününde hepsi 1 de oynuyor ve buda dizimizin izlenme oranını düşürüyor
seheripek46
16-05-07, 12:17
http://img256.imageshack.us/img256/2767/uuut7.jpg (http://imageshack.us)
seheripek46
16-05-07, 12:17
http://img263.imageshack.us/img263/986/uu1pr8.jpg (http://imageshack.us)
dartagnan72
16-05-07, 17:02
ay çok tatlı ya bu bebek
bence Eylülün resimlerini,sizin tanıdığınız isimle Minanın resimlerini yayınlaya yayınlaya diğer oyunculara haksızlık yapıyorsunuz. Birazda Asuman,Alp,İlker,Berksan,Şevval ve Gözdeninde resimlerini koyun,tamam mina çok tatlı bir bebek,ama o sadece bu dizinin ufak bir parçası. Diğer karakterlere haksızlık etmeyelim,saygı duyalım.
bence Eylülün resimlerini,sizin tanıdığınız isimle Minanın resimlerini yayınlaya yayınlaya diğer oyunculara haksızlık yapıyorsunuz. Birazda Asuman,Alp,İlker,Berksan,Şevval ve Gözdeninde resimlerini koyun,tamam mina çok tatlı bir bebek,ama o sadece bu dizinin ufak bir parçası. Diğer karakterlere haksızlık etmeyelim,saygı duyalım.
haksızlık olur mu selimcim yaa mina çok tatlı tama dierleri de çok tatlı onları da yaynlasınlar mesela berksanıı :img-wink: bu ara izleyemdm başka diziyle aynı saate mi koyulmş ama inşallah devam eder ben çok seviyorum yaa
dilara-1905
17-05-07, 20:42
süper Bi Dizi Ya Ama Karşisina Bide Hepsi 1 Geldi şimdi Inş. Bitirilmezzzz Bence Başka Kanala Geçseee
valla en son bülümün ratingleri cok kötüydü ama insallah diziyi yayindan kaldirmazlar??ama sanirim bölye devam ederse pek sansi yok gibi ama 73.sirada cok kötü yaa...
BERKSAN KOLİKKK
18-05-07, 22:47
BERKSANIMN RESMİ için çok saol cnm ama böyle daha farklı resimleri eklensin yaaaa lütfennn:img-wink:
yaa bu arada raytinglerin durumuna çok üsüldüm yaa:icon_sorr acaip derecede düşüş yaşamışız bu hafta ya:img-wink:
umaRIM ESKİ düzene tekrardan gireriz deyse bnm için feci bişey olucak bu durum ama umarım olmaz:img-wink:
arkadaşlar bence dizimizi sezon sonuna kadar yayında tutarlar. ama gelecek sezon için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. zaten fox un hiçbir dizisini yeni sezonda devam ettireceğini düşünmüyorum.
arkadaşlar bence dizimizi sezon sonuna kadar yayında tutarlar. ama gelecek sezon için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. zaten fox un hiçbir dizisini yeni sezonda devam ettireceğini düşünmüyorum.
evet haklisn aynen sana katiliyorum yalniz FOX tv ´nin yemin dizisi umarim devam eder dizi oyunculari ve hikayesinyle tam anlamiyla süper...bye
selam
ne oluyor size ya? ønceden coook yaziyordunuz ama simdi cok az yaziyorsunuz
ne zaman tekrari bilen varmi?
selam
ne oluyor size ya? ønceden coook yaziyordunuz ama simdi cok az yaziyorsunuz
ne zaman tekrari bilen varmi?
ya cidden ne bu forumun hali?? :(
tekrar bölümü bugün saat 13.30'da :D
ya arkadaslar dizi nin bugünkü bölümü yeni bölümmü ??ben fragmanlari izledim fakat anlayamadim sanki izledigim bir bölümdü üstelik repliklteki adam yeni bölümüyle fox ta demedi ??yoksa benmi yanildimm??bye
yeni bölüm canım.dün we bugün yayınlanan tekrar bölümlerinde alt yazı geçti hep dizinin yeni bölümü pazar 19.45'te fox'ta falan diye...:)
dizi gene cok güzeldi izlerken acaip eylendim:happy0064 bu bölümde biraz daha yenilik ve degisiklik yapilmisti ezgi ´nin sihir yapabilmesi ,,ve kara periyle ayri heyacan vardi dizide oyuncularin hepside harikaydi:img-wink: özellikle par acilisiyinda burcu günes cok iyi bir süpriz oldu:good: sarki ve danslariyla tam anlamiyla mükemmeldii...umarim bu ratinglere olumlu bie sekilde yansir??bye
geçen haftaya göre çok güzel bir bölümdü.Gülümsemek yerine baya baya kahkaha attım...ama bi ara kanal değiştirmeyi düşünmedim değil.rahatsız olduğum nokta yine peri konusu.yani dizinin selena tarzı dizilerden bir farkı olmalı diye düşünüyorum.önceki bölümlerdeki konumu neyse de işin içine sihir falan katılması hiç hoş olmamış bence we çok gereksizdi.tabi bu benim düşüncem...öte yandan Burcu Güneş'in konuk oyuncu olması çok iyi olmuş bence.Haberleri olduysa eğer Burcu fanları da izlemiştir ki bu izlenme oranlarını yükseltir yarın göreceğiz artık ;)
wee Alp yine çok şekerdi.bayılıyorum mimiklerine :D özellikle zihin özürlüyü oynarken çok komikti.
-Bu kim?
-müfettiş
-Benim olsun mu?? :) :) (tam olarak böle miydi hatırlamıyorum:S)
Eylül'ün(mina) bardaki sahnelerinde bi baktım kendimi onun dawranışlarına odaklamış,yalnız onu izliyorum :D çok şeker bi bebek :D
Berksan'ın finaldeki şarkısıyla da tam neşemi buldum desem yeridir :D
çok sık belirtiyorum bunu farkındayım ama tekrar edicem Berksan gerçekten elini hangi işe atsa alnının akıyla çıkabilen bir insan
yani dediğim gibi o sihir olayı hiç hoşuma gitmemiş olmasına rağmen genel olarak çok beğendim :D umarım herkes beğenmiştir de bu sefer sıralamada eski yerine geçer :D
herkese iyi yorumlar ;)
haa unutmadan
belki merak eden wardır diye dünkü tekrar bölümünün ratinglerini ekliyorum
19 MAYIS 2007 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
73 UC TATLI CADI (TKR) [NET] FOX 0,70 5,90
TELE - BAROMETRE
19 MAYIS 2007 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
80 UC TATLI CADI (TKR) [NET] FOX 0,80 6,60
tekrar bölümü olduğu için normal düşük olması ama umuyorum ki bugünkü bölüm daha iyi bir yerde olacak ;)
TELE - BAROMETRE
20 MAYIS 2007 PAZAR
49 KALP GOZU [NET] KAN7 1,10 3,50
50 OLUMSUZ KAHRAMANLAR [NET] STV 1,10 3,10
51 UC TATLI CADI (TKR) [NET] FOX 1,00 6,80
52 HER ACIDAN [NET] STAR 1,00 6,50
53 KANAL 1 ANA HABER BULTENI
TELE - BAROMETRE
20 MAYIS 2007 PAZAR
49 YABAN ''SON EJDERHALAR'' [NET] STV 1,30 7,60
50 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,30 4,30
51 CENNET ULKE (Y.S) [NET] TRT1 1,20 7,80
52 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI [NET]
Gene cok iyi sayilmaz ama artik yapilacak cok sey yo....bye
arkadaşım eklediğin A/B ratingi dünkü tekrar bölümünün.yeni bölüm A/B de 66. olmuş:
66 UC TATLI CADI [NET] FOX 0,90 3,10
geçen haftaya oranla daha iyiydi yanlış hatırlamıyosam 70 lerdeydi geçen hafta ama yine de dünkü bölüm bu ratingleri haketmiyordu diye düşünüyorum :icon_sorr
siz ne düşünüyorsunuz ????
kissorkill
21-05-07, 17:25
off dünkü bölümü izleyemedimm .biri bana özetleyebilirmi.Ve iki haftadır ratingler kötü geliyo ya işalla kaldırmaslar
arkadaşım eklediğin A/B ratingi dünkü tekrar bölümünün.yeni bölüm A/B de 66. olmuş:
66 UC TATLI CADI [NET] FOX 0,90 3,10
geçen haftaya oranla daha iyiydi yanlış hatırlamıyosam 70 lerdeydi geçen hafta ama yine de dünkü bölüm bu ratingleri haketmiyordu diye düşünüyorum :icon_sorr
siz ne düşünüyorsunuz ????
evet haklisin gecen haftaya göre dizi daha iyi rating sonunclari yalniz priem time da yayinlanan biz dizi icin hala iyi degil 20. siralarda olsa gene cok diycem ama !!ama umarim dedigin aci karar verilmeden cok daha iyi rating sonunclari alri daa???.......bye
BERKSAN KOLİKKK
21-05-07, 20:46
AYYYYYY DÜN AŞKIM BERKSANIM ÇOK AMA ÇOK TATLIYDI YAAAA:img-blush :img-in_lo ONU EN ÇOK SEWDİĞİM YER SAHNE WE SAHNEDE GÖRMEK ÇOK GÜSEL OLDU AŞKIM BENİMMMMMMMM:img-in_lo
PERİMİZİNDE İSMİ OLDUĞUNA GÖRE BAŞKADA BİR SORUN OLMADI YANE UMARIM DİZİDE DAHA FAZLA SİHİR FALAN OLMASDA BUKADARIYLA SINIRLI KALIR İNŞALLA:img-wink: BU ARADA RAYTİNGLER GEÇEN HAFTAYA NAZARAN DAHA Bİ İYİ UMARIM DAHADA DÜZELİCEK :img-wink: TEK TEMENNİM BU WALLA:img-wink: Ayyy akşam çok güldüm özelliklede patikonun özürlü rolünü canlandırdığı kısım süperdi yaa:img-hyste burcu güneşide zaten sewerim onun gelmesindede çok sewindim diziye ayrı bir güzellik kattı walla:img-wink:
ayy inanmıyorum
şoklar içerisindeyim
harika bir bölümdü
senarist naısl bir ahnekle içtenlikle yazmış anlamadım
şebnemin kız kardeşiini gördünüz
ayyy yeriöm ben onu ona cadılıkta çok yakışıyor
Bu arada arkadaşlar imza yapıcam isminn yazılmasını isteyenler bana bildirsinler
şekeeerrrr beni de yazzz ben de bayılıyorum bu diziye hem de berksana
bgn ilker inanoğlunun küçüklük flmini izledm de süpermiş yaa çok tatlı hala da tatlı zatn de:img-wink:
imzamız hazır isteyen kullanabilir bu arada ismini unuttuğum olursa söylesin bir daha ki sefere yazartım
birde eğer isminin yazılmasını istemeyen varsa söylesin bir daha ki sefer yazmayabilrim
buyrun ablalar seçbeyen al:d
http://img78.imageshack.us/img78/3802/kopyas20lga00zq2ca1.jpg (http://imageshack.us)
http://img508.imageshack.us/img508/2466/kopyas30lga00zq2gt7.jpg (http://imageshack.us)
ya bu bölüm şeker ötesiydi süperdi
şebnemin kardeşi
ayy çok tatlılardı ikiside
bu arada çocuk oyuncuları tebrik etmek istiyorum
çok iyi bi oyunculuk sergiliyorlar
imzamız hazır isteyen kullanabilir bu arada ismini unuttuğum olursa söylesin bir daha ki sefere yazartım
birde eğer isminin yazılmasını istemeyen varsa söylesin bir daha ki sefer yazmayabilrim
http://img78.imageshack.us/img78/3802/kopyas20lga00zq2ca1.jpg (http://imageshack.us)
http://img508.imageshack.us/img508/2466/kopyas30lga00zq2gt7.jpg (http://imageshack.us)
benim adımıda yazdığınız için çok teşekkürler:happy0064 :happy0064
çok güzel olmuş
ellerine sağlık cnm
kissorkill
23-05-07, 11:11
bu hafta yok galibaa.yayın akışına baktımmm yok
ellerine kollarini yüregine saglik canim arkadasim ..seker cok tatlisin:good: cok tsk ederim...bye
ellerine kollarini yüregine saglik canim arkadasim ..seker cok tatlisin:good: cok tsk ederim...bye
benim adımıda yazdığınız için çok teşekkürler:happy0064 :happy0064
çok güzel olmuş
ellerine sağlık cnm
bir şey değil canlarım benim
ben fırsat buldukça yaparım böyle şeyler
kissorkill
23-05-07, 16:09
çok güzel olmuşlar imzalar.
da yazıları keşke öle yamasaysın
bence sebnem bu diziye olmamıs. okdr sanssasyon yaratan bır ınsan bu denlı kalıtelı bır dızıde bence olmamalıydı. onun yerıne daha ne gusel mankenler ve kızlar var. en cok berksanı basarılı buldum. cok komık ondan hıc beklemezdım. alpte ıyı ama en ıyı berksan. hele mına yerım onu ben. ısallah kızım ona benzer. bu haftakı fragmanı ızledım ve koptum bence cok komık olacak. bu sıteyı gorene kdr hıc dıkkatımı cekmemıstı dızı bence burası yararlı bır platform. daha oncekı gergınlıkler ıcın bır sey demek ıstıorum. her ne olursa olsun bence dızı gusel bır dızı ve devam etmelı. asuman dabak harıka bır kadın. iyikide bu dızıde. senı sevıoyurm asumaaaaaan :img-in_lo
demekki öyle düşünüyorsun
hangi manken sansayon yaratmıyor
bu arda gerçketen şebnemin çirkin mi olduğunu düşünüyorsun ?
bnce şebnem dizinn en parlak oyuncularından biri
onsuz dizi olamaz!
bu hafta yok galibaa.yayın akışına baktımmm yok
ewt haklısın şimdi baktım da yayın akışında yeni bölüm gözükmüyor cumartesi pazar tekrar war sadece :(
dartagnan72
23-05-07, 18:37
ewt haklısın şimdi baktım da yayın akışında yeni bölüm gözükmüyor cumartesi pazar tekrar war sadece :(
artık yeni bölüm yok bundan sonra,ara verildi. Yeni sezonda olacağıda bilinmiyor şimdilik.
arkadaşlar dizimiz kaldırıldı galiba. yeni sezonda verecek olsalar neden şimdiden kessinler ki? Ayrıca yemin dizisi devam ediyor, bu dizinin yeni bölümlerine yer vermeyecek olmaları çok kötü:sad53:
boncuk-girl
24-05-07, 13:20
imzaya benide eklediğiniz için teşekkürler
ee dizi tatile girmiş diyolar
niye ki?
Bende cok tak ederim...bye
Ya bu arada arkadaslar dizi hakkinda herhangi bir gelisme varmi??yayindan kalkacagini söylüyordunuz??....bye
dilara-1905
24-05-07, 20:41
ya kalkamazz yaaa offff offff :(:( ya fox a filan mail atalıom bişiler yapalım bitemez bu diziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arkadaşalr 3 tatlı cadı severler iş başına
info@fox.com.tr bu adrese bol bol mail atalımda bitmesin dizimizzz anlasınlar sevdiğimiziiii
bu arada direk mesaj atamayanlar msn den denesinler ozaman oluo mesela benn =)
tamam ozaman elimizden geleni yapalim dicem ama ..sezon zaten geldi ratingler de malum cok iyi degildi ..insallah bu atacagimiz mesajlarin bir faydasi olur...bye
ben diziyi çok sevdim zeten berksan var çok tatlı yaa bebek yüzlü ben çok seviyorum berksanı ama diyer oyuncularda güzel diziye tam oturmuşlar:img-wink:
Dizinin bu hafta olmayacagi artik kesinlesti ama yayindan kaldirildigi konusunda kesin bir bilgi yok!!! ama Fox tv internet sayfasindan izleyici temsilcisine mesaj atmaya devam edilim lütfen...bye
BERKSAN KOLİKKK
25-05-07, 22:31
kuşummmmm ellerine yüreğine kollarına sağlık bitanem çok güsel olmuş:img-wink: yaaaa arkadaşlar bir bilginiz warmı ben bugün foz twnin reklamlarını isledim bu pazar bizim dizinin saatinin yerine space jam adlı filmi koymuşlar acaba yayındanmı kaldırıldı umarım böyle birşey olmamıştır ya:icon_sorr :icon_sorr
lütfen bilgisi olanlar bizimle paylaşsınlar:img-wink:
kuşummmmm ellerine yüreğine kollarına sağlık bitanem çok güsel olmuş:img-wink: yaaaa arkadaşlar bir bilginiz warmı ben bugün foz twnin reklamlarını isledim bu pazar bizim dizinin saatinin yerine space jam adlı filmi koymuşlar acaba yayındanmı kaldırıldı umarım böyle birşey olmamıştır ya:icon_sorr :icon_sorr
lütfen bilgisi olanlar bizimle paylaşsınlar:img-wink:
dizinin yayindan kaldirilmasiyla ilgili kesin bir bilgim yok sanirim cok üzgünüm:icon_sorr ama yayindan kaldirilmis olabilir :img-blush biliyorsunuz ratinglerde cok iyi sayilmazdi.birde seson sonu gelince FOX diziyi yayindan kaldirmis olabilir??bye
inanamıyorum
fox dizileri bitirirse bütün yaz film yayına koyucak
allahım ya inanamıyorum
ben şebnemsiz yapamam
man ya tam dizi düzeni girdi deik bu seferde bitti
BERKSAN KOLİKKK
25-05-07, 23:00
OFFFFF YAAAAA:icon_sorr BU BANA YAPILIRMI YAA:icon_sorrben berksanımısız yapamam yaaaaa:icon_sorr BİR HAFTA BOYUNCA BEN BU DİŞZİYİ BEKLİORUM YAA AMA RÖPORTAJLARDA FALAN HEP YAZINDA DEWAM ETMEİ KONUSUNDA KONUŞULUORDU yaaaa inşalla kalkmaz yaaa:icon_sorr
OFFFFF YAAAAA:icon_sorr BU BANA YAPILIRMI YAA:icon_sorrben berksanımısız yapamam yaaaaa:icon_sorr BİR HAFTA BOYUNCA BEN BU DİŞZİYİ BEKLİORUM YAA AMA RÖPORTAJLARDA FALAN HEP YAZINDA DEWAM ETMEİ KONUSUNDA KONUŞULUORDU yaaaa inşalla kalkmaz yaaa:icon_sorr
hepimizin (ya da benim de) dileğimiz yayından kaldırılmaması.
inan canım şu anda senle aynı düşünceleri paylaşıyorum ama şu anda bekleyip kesin bilgi almadan yapabileceğimiz birşey yok :(
yzık ya gerçekten
foxun en çok reytring alan dizileri yemin ile üç tatlı cadı
bunlarıda bitirirlerse napıcaklar bilemiyorum
ama umarım bitmez
sonra alpide şebnemide çook özlerim ben
BERKSAN KOLİKKK
26-05-07, 22:46
YAAAA umarım montajında falan bi sorun olmuştur bu haftaya yönelik yetiştiremimişlerdir yaa ama umarımkalkmaz o kadar çok dua ediorum ki size anlatamm:icon_sorr
üzüllmiyelim belki tatile ayrilmisdir unutmayalimki onlarinda tatile ihtiyaclari var:img-yes:
iyi de eğer dizi tatile girdiyse bunun bir şekilde izleyicilere söylenmesi lazım. Mesela diziler tatile girdikleri zaman dizi bitiminde tüm oyuncular kameraya el sallar ya da ne bileyim dizinin sonunda gelecek sezon görüşmek üzere falan yazar. sanırım fox un bu sezon olan dizilerinin hiçbiri bir dahaki sezon yayınlanmayacak:sad53:
BERKSAN KOLİKKK
28-05-07, 22:14
arkadaşlar dün foxta bizim dizinin geçen hafta yayınlanmış olan bölümün tekararını isledim warya yeni bölümü çıkmayınca o bölümü yeni bölümmüş gibi isledim yaaa ama çok güzel bir bölümdü umarım tekrardan yeni bölümlerini izleriz yaaaa :img-wink:
aaa bu arada az önce bizim diziyi yayın akışı içinde göremedim pazar günü olarak bahsediyorum ama perşembe gününden itibaren eski bölümleri sabah 8:30 dan itibaren başlıcak we saat 12:00 ye kadar werilecek benden söylemesi madem yeni bölümlerini isleyemiyoruz bizde eski bölümleriyle yetinicez napalım:icon_sorr :icon_sorr
arkadaşlar dün foxta bizim dizinin geçen hafta yayınlanmış olan bölümün tekararını isledim warya yeni bölümü çıkmayınca o bölümü yeni bölümmüş gibi isledim yaaa ama çok güzel bir bölümdü umarım tekrardan yeni bölümlerini izleriz yaaaa :img-wink:
aaa bu arada az önce bizim diziyi yayın akışı içinde göremedim pazar günü olarak bahsediyorum ama perşembe gününden itibaren eski bölümleri sabah 8:30 dan itibaren başlıcak we saat 12:00 ye kadar werilecek benden söylemesi madem yeni bölümlerini isleyemiyoruz bizde eski bölümleriyle yetinicez napalım:icon_sorr :icon_sorr
keske 1. den sonra olsaydi cunku o vakit okulda olacagim:sad53:
bencede
katılıyorum
ozevkle izledim
bende her zaman zevkle izleyecegim dizi cok güzeldi bende ama sanirim biraz sanssizdi bunda kanalinda payi var yani sansiz olmasinda...bye
Merhaba arkadaşlar,
Bi arkadaşım var acayip derecede Alp Kırşan hayranı.
Onu görmek için sete gidicez beraber.
Dizi hala sürüyorsa tabi. Takipçisi olmadığım için bilmiyorum.
Setin tam adresini bilen varsa yardımcı olabilir mi??
Merhaba arkadaşlar,
Bi arkadaşım var acayip derecede Alp Kırşan hayranı.
Onu görmek için sete gidicez beraber.
Dizi hala sürüyorsa tabi. Takipçisi olmadığım için bilmiyorum.
Setin tam adresini bilen varsa yardımcı olabilir mi??
Dizi yayindan kaldirildigina göre hic böyle bir set oldugunu düyünmüyorum??arkadasin biraz gec kalmis ama alp kirsan eminim cok yakin bir zamanda baska bir projede karsimiza cikacaktir....bye
Dizi yayindan kaldirildigina göre hic böyle bir set oldugunu düyünmüyorum??arkadasin biraz gec kalmis ama alp kirsan eminim cok yakin bir zamanda baska bir projede karsimiza cikacaktir....bye
Bilgi için çok teşekür ederim.
Bu haberden sonra büyük bi çöküş geçiricektir:D:D
Bilgi için çok teşekür ederim.
Bu haberden sonra büyük bi çöküş geçiricektir:D:D
cok üzgünüm bu aci haberi vermek benim icinde kolay olmadi...:img-hyste ..ama mecburdum bu zor ve aci görevi bana verdiler..:img-hyste hayirrr nelomazzz...:img-hyste....tama arkasina söyle sok olmasin bu zamnada sok olunmazz:icon_sorr ..............bye
bence bitmemisdir sadece tatile ayrilmislardi ( inshallah øyledir)
bence bitmemisdir sadece tatile ayrilmislardi ( inshallah øyledir)
bu durumda haksiz cikmayi okadar isterimmki,, insallah dedigin gibidir ???ben zaten dizinin devam etmesini cok isterdim ama bilmiyorumm ...bu konuyla ilgili gercek bilgiyi nasil alabiliriz acaba??bye
dartagnan72
01-06-07, 18:26
Arkadaşlar bugün öğrendiğime göre dizi tamamen yayından kaldırıldı. hepinize bu haberi vermek durumunda kaldığım için çok özür dilerim.bunu çok yetkili bir ağızdan öğrendim,beni tanıdığınıza göre sanırım bana inanırsınız...
sana inanıyorum ama inanmak istemiyorum selim abicim
bence olumlu düşünmeye çalışalım
Arkadaşlar bugün öğrendiğime göre dizi tamamen yayından kaldırıldı. hepinize bu haberi vermek durumunda kaldığım için çok özür dilerim.bunu çok yetkili bir ağızdan öğrendim,beni tanıdığınıza göre sanırım bana inanırsınız...
evet anladim aslinda benim kulagima böyle seyler gelmisti ama genede tam yetkili bir sahistan bunu duymamistim.vermis oldugun bilgi icin tsk ederim..o zaman burda eski diziler katogorisine girdiginde tamamen anlamis oluruz...bye
yaaa keske bitmeseydi, cok komik ve sempatik bir diziydi:sad53:
ikiaile_fan
01-06-07, 20:13
inanmıyorum ya üç tatlı cadıda kaldırılmışsa fox tv tamamen kapansın o zaman hiç gerek yok yayın yapmalarına devam eden bir tek dizileri bile kalmıyor her zamanda yabancı film yayınlayamazlar yani...:img-help: :icon_whis :img-cool2
ikiaile_fan
01-06-07, 20:15
Üç tatlı cadı tekrar bölümleriyle hafta içihergün 08.30da veriliyor.Haberiniz olsun.Bu demek oluyo ki asenanın programıda bitmiş.:img-cool2
BERKSAN KOLİKKK
01-06-07, 21:29
YAAAA OLAMAZ BU YAAAA BU KADAR GÜZEL Bİ DİZİYİ NEDEN YAYINDAN KALDIRIRLAR Kİ ANLAmıyorum walla çok uykucu bir insan olmama rağmen her sabah saat 8:00de kalkıyorum sırf berksanımı izlemek için walla:icon_sorr :icon_sorr
offf yaaaaa dandik dandik filmler koyuyorlar bizim dizimizim saatine yaa:icon_sorr
Ya ben bi daha ne zaman görebilicem miniminiMinamı ya:icon_sorr
Gerçi kaldırılmasa bile bu sezon bitecek diziler arasında yazıyodu gazetede:icon_sorr
Valla hiç bişey bulamayıp bu diziyi izliyodum pazar günleri kötü oldu bitmesi...
inanmıyorum ya üç tatlı cadıda kaldırılmışsa fox tv tamamen kapansın o zaman hiç gerek yok yayın yapmalarına devam eden bir tek dizileri bile kalmıyor her zamanda yabancı film yayınlayamazlar yani...:img-help: :icon_whis :img-cool2
tamamen sana katılıyorum.ama şaşırdım desem yalan olur Fox'un bugüne kadar izlediği politika düşünülecek olursa...
şu andaki tek dizisi yemin,koyduğu filmler iyi olsa içim yanmıcak o dandik filmlerle üç tatlı cadıdan daha iyi rating alabileceklerini sanıyorlarsa dicek bişeyim yok...
evet dizi kaldirildi aslinda bunu hak etmiyordu bence ama ratinglerde iyi degildi yaa bence kanalin o kadarda sucu yok en azindan fox tv nin atv ve diger kanallari biliyorsunuz ilk ona giren dizileri bile hic acimiyor,,ama üc tatli cadi geneler 60.70,siralardaydi buda cok iyi sayilmaz o nedenle cok haksiz sayilmazlar.,...bende cok seviyordum ama birazda anlamak lazim sanirim,......bye
ayy ağlıyacam şimdi
içime bir buruluk düştü
dizimiz bitti bide şimdi buraya taşındı duygulndım ayy inşallah yeniden başlarda o zaman tekrar eskş bölümümüze geçeriz
Mr.Champions
05-06-07, 22:21
Ya ben bi daha ne zaman görebilicem miniminiMinamı ya:icon_sorr
Gerçi kaldırılmasa bile bu sezon bitecek diziler arasında yazıyodu gazetede:icon_sorr
Valla hiç bişey bulamayıp bu diziyi izliyodum pazar günleri kötü oldu bitmesi...
haklısın mina daha yavaş yavaş konuşuyordu neden bitti ki bu dizi :icon_sorr
BERKSAN KOLİKKK
05-06-07, 22:27
RAYTİNG KURBANLARINDAN BİRİ OLDU MAALESEF:icon_sorr :icon_sorr O YÜSDEN BİTTİ İKİ HAFTADIR DİZİYİ İSLEYEMİYORUM YHA SANKİ BENDE BİR BOŞLUK OLUŞTU GİBİ BİRŞEY BNDE YHA:icon_sorr OFFFFFFFFF
!karbeyaZ!
05-06-07, 22:39
İnanamıyorum yaaa diziyi burda görmekte mi vardıı:icon_sorr
Fox tv diziyi harcadı keşke başka kanala geçseydi, fox tvnin reytinglerine kurban gitti.. En kaliteli dizilerden birisiydi..
İnanamıyorum yaaa diziyi burda görmekte mi vardıı:icon_sorr
Fox tv diziyi harcadı keşke başka kanala geçseydi, fox tvnin reytinglerine kurban gitti.. En kaliteli dizilerden birisiydi..
keşke
keşke herkes senin gibi düşünse
BERKSAN KOLİKKK
05-06-07, 22:55
ŞEKERCİM BEN DÜŞÜNÜYORUM YHA ZATEN DİZİ YALNIŞ BİR KANLADA YAYINLADIĞI İÇİN BÖYLE OLDU UMARIM TEKRARDAN BAŞKA BİR KANALDA ÇIKAR YHA:icon_sorr
üzüldüm yaa güzel diziydi. Harcandı. keşke foxta yayınlanmasayhdı.
ŞEKERCİM BEN DÜŞÜNÜYORUM YHA ZATEN DİZİ YALNIŞ BİR KANLADA YAYINLADIĞI İÇİN BÖYLE OLDU UMARIM TEKRARDAN BAŞKA BİR KANALDA ÇIKAR YHA:icon_sorr
berksan kolikk hala kendini alistiramadin sanirim dizinin bittigine artik alissan iyi olur!!:img-wink: ama üzülme bence tamam dizinin belki yeniden baslama ihtimali yok ama berksan muhakkat baka bir projede olcaktir cünkü o kndisini fark ettirmeyi basardi..eminim simdiden baska teklifler aliyordur yeni sezon icin biraz sabirli ol olurmu??bye
BERKSAN KOLİKKK
05-06-07, 23:13
WALLA NE YALAN SÖLEYİM SANA PAZAR GÜNLERİ ALIŞMIŞM YENİ BÖÜMLERİNE SANKİ BİR BOŞLUK OLUŞUYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM BEN AMA UMARIM BAŞKA PROJEDE YER ALIR YHA:img-wink:
ikiaile_fan
05-06-07, 23:22
Bencede dizinin fox ta yayınlanması hataydı.:img-yes: Başka büyük bir kanalda yayınlansaydı şuan devam ediyordu ve iyi rating alıyordu örneğin saatini değiştirebilirlerdi pazar gününe ve 20.00 gibi bir saate koyulursa tabikide rating alamaz ama dizi hafta içi 22.00gibi bir saatte karşısında güçlü bir rakip konulmasaydı devam edebilirdi.Olsun üzülmeyin alp kırşan yakında yeni bir diziyle ekran karşısına geçecek hatta benim bir arkadaşımda bu dizide oynuyor.Fazla bir bilgi vermiyorum sır.:img-yes: bye :img-wink:
WALLA NE YALAN SÖLEYİM SANA PAZAR GÜNLERİ ALIŞMIŞM YENİ BÖÜMLERİNE SANKİ BİR BOŞLUK OLUŞUYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM BEN AMA UMARIM BAŞKA PROJEDE YER ALIR YHA:img-wink:
haklisin bende cok severek izliyordum ama olmadi malesef .fox tv ne yazikki diziyi kaldirdi.. ya hala daha taninmiyormu bu kanal yada cok kisinin kanala isminden dolayi antipatisi var????bye
BERKSAN KOLİKKK
05-06-07, 23:30
AYYYYY ALPİN YENİ DİZİSİMİ ÇIKÇAMIŞ BU SPER YHAA:happy0064 MERAK ETTİM ŞİMDİ YHAAA UMARIM GÜZEL BİR DİZİ OLURDA BU PROJE GİBİ GÜME GİTMEZ :img-wink:
zeynepppaliii
06-06-07, 15:14
Evet arkadaşlar birçok dizi bitiyor. Bu dizileri sevenlerden bazıları dizilerini kurtarabiliyorlar mailleriyle. Ama büyük bir kısmı maalesef o çok sevdiği dizileri bir daha izleyememek üzere ayrılıyorlar. Biz de “Fırtına” sevenler olarak dizilerini kaybedenlerden olmak istemiyoruz. Eğer sizde biraz olsun bize hak veriyorsanız forumumuza bir uğrayın. Bu duruma tepki göstermek bir "dur" demek isteyenler varsa aşağıdaki mesajları göndermelerini rica ediyoruz… Mail adreslerini kopyala yapıştır yapmanız yeterli...
Şimdiden teşekkürler...
Fırtına Ailesi…
Maili basın mensuplarına atmak için:
info@kuzeyhaber.com; karadeniz@karadeniztv.com; bilgi@caytv.com.tr; info@karadenizolay.com;mkaycicek@gmail.com; mtelevizyon@milliyet.com.tr; aeyuboglu@milliyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; s.kologlu@milliyet.com.tr; mguler@gazetevatan.com; yaytug@sabah.com.tr; burhan.ayeri@aksam.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; myar@posta.com.tr; tugcebaran@gazetevatan.com; burhan.ayeri@aksam.com.tr
Sayın Basın Mensupları;
“Fırtına” adlı dizinin izleyicisi olarak sizden yardım istiyoruz. Dizimizin 48.bölümde biteceği söyleniyor. Fakat ortada bir sebep yok. Dizinin aniden bitmesini izleyiciye saygısızlık olarak görüyoruz.Kanal ve yapımcıda ayrı ayrı konuştuğu için sizden yardım istiyoruz.
DiziFilm.com Fırtına ailesi
Maili sponsorlara atmak için:
info@metroturizm.com.tr; info@ozverler.com.tr; hayat@hayat.com.tr; info@parete.org; ece@eceoto.com; info@savas.com.tr; casati@casati.com.tr; info@casati.com.tr; mustafacetin@casati.com.tr; info@tematekstil.com.tr; info@pabetland.com; info@derimod.com.tr; tepehome@tepehome.com.tr; info@pelit.com.tr; info@mudo.com.tr; tac@zorlu.com
Sayın Yetkililer;
“Fırtına” adlı dizinin izleyicisi olarak sizden yardım istiyoruz. Dizimizin 48.bölümde biteceği söyleniyor. Dizimiz reklam gelirleri az olduğu için bitecekmiş.
Yapılan saygısızlık bizleri gerçekten çok üzüyor. Sizden dizimize sponsor olmanızı istiyoruz. Lütfen bize yardım edin.
DiziFilm.com Fırtına ailesi
Maili BKM ve Kanal D’ye atmak için:
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr; bkm@bkmonline.net
Sayın Yetkililer;
"Fırtına" adlı diziyi destekleyenler ve sevenler olarak dizinin gelecek sezonda devam etmesini çok istiyoruz. Dizimizin sonuna kadar arkasındayız. Sizlere mail attık ama yapım şirketinden de kanaldanda farklı cevaplar aldık. Dizimizin bitme sebebini de öğrenmek istiyoruz.
Buna rağmen dizimizin bitmemesi gerektiğini ve biterse çok üzüleceğimizi , dizimizin bitmemesi için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek isteriz..
Dizimizi gelecek sezon ekranlarda görmeyi çok istiyoruz…
Saygılarımızla;
DiziFilm.com Fırtına Ailesi
eski diziler başlığına alındığımızı görene kadar belki bitmemiştir diye bi ümidim wardı.
Olsun üzülmeyin alp kırşan yakında yeni bir diziyle ekran karşısına geçecek hatta benim bir arkadaşımda bu dizide oynuyor.Fazla bir bilgi vermiyorum sır.:img-yes: bye :img-wink:
ne yalan söyliyim bu haberle keyfim biraz yerine geldi :img-wink: :happy0064
ama olmaz ki böyle ağzımıza bi parmak bal çalmak...biraz daha bilgi weremez misin???
ikiaile_fan
06-06-07, 20:18
eski diziler başlığına alındığımızı görene kadar belki bitmemiştir diye bi ümidim wardı.
ne yalan söyliyim bu haberle keyfim biraz yerine geldi :img-wink: :happy0064
ama olmaz ki böyle ağzımıza bi parmak bal çalmak...biraz daha bilgi weremez misin???
Maalesef sadece bilgi verdim projenin konusunu anlatamam:img-yes: Henüz hangi kanalda olacağı bile belli değil.Eğer istersen kimseye anlatmamak şartıyla pm ile anlatabilirim.:img-yes: :img-wink:
ben bu isten hic bisey anlamadim simdi bu hangi dizi icin verilen bir mücadele firtina mi yoksa üc tatli cadimi??bye
aa noluyo yaaa...budami bitti allahim cildircamm...bu fox'dan kanal manal olmaz...butun dizileri teker teker bitti simdi ne kaldi...hic bisey.Izlencek bi kanal degil yaaa berbat.Niye boyle yapiyolar. :(
aa noluyo yaaa...budami bitti allahim cildircamm...bu fox'dan kanal manal olmaz...butun dizileri teker teker bitti simdi ne kaldi...hic bisey.Izlencek bi kanal degil yaaa berbat.Niye boyle yapiyolar. :(
evet malesef bu diziyi de yayindan kaldirdilar..sanki ne bu acele bilmiyorum yeni bir kanal dizilerinin ilk siralarda olmasini beklemsi cok kötü tamam dizinin ratingleri cok iyi degildi ama siz zaten sezon ordasinda yeni bir kanla olarak yayina basladiniz böyle olmasi cok normal degilmiydi??
binbir gecede oynamıyorum.Buna adım gibi eminim.Binbir gecedeki hangi kıza benzettiğini çok merak ediyorum.
orada iki tane kız çocuğu var ona benzetmiştim ama neyse gerçekten dizide oynayan kız sen misin bu sayfayı fazla takip etmiyorum kusura bakmayın neler olduğunu falan bilmiyorum.
işte orada oynayan kızlardan birisine diyecektim.resmini bulursam eklerim.
ya bu dizinin bitmesine gercekten cok üzüldüm hic haketmemisti ama ratinglerde kendisini toparlayamadi bir türlü keske sonu bu olmasaydii...:sad53:
fox bütün arkasında duruyorum dediği dizilerini yayından kaldırıyor yayın hayatına başlarken bütün dizilerle belli bölüm sayısına kadar yayından kaldırılmayacağını söylüyorlarlardı.ama durum ortada diziler birer birer yayından kalkıyor:good:
BERKSAN KOLİKKK
12-06-07, 21:23
ARKADAŞLAR İLK FİLMİN DEWAMI OLAN YAPIT ÇILGIN DERSHANE 2 DE BİZİM DİZİDEN BERKSANIM WE ALP KIRŞANDA ROL ALMAKTADIR İLGİLİLERE DUYURULUR:img-wink:
BAK KİM DANS EDİYOR GECESİNDE BERKSAN SÖYLEDİ EĞER YARIŞMAYI TAKİP EDENLER WARSA BİLEBİLİRLER:img-wink:
ikiaile_fan
13-06-07, 11:35
ARKADAŞLAR İLK FİLMİN DEWAMI OLAN YAPIT ÇILGIN DERSHANE 2 DE BİZİM DİZİDEN BERKSANIM WE ALP KIRŞANDA ROL ALMAKTADIR İLGİLİLERE DUYURULUR:img-wink:
BAK KİM DANS EDİYOR GECESİNDE BERKSAN SÖYLEDİ EĞER YARIŞMAYI TAKİP EDENLER WARSA BİLEBİLİRLER:img-wink:
Haberim var:happy0064 çılgın dersane 2 çekiliyor.Bu filmde berksanda rol alıyor.Çılgın dersane 1:img-hyste 15 haziranda digiturk salonlarında gösterime girecek duyurulur.:happy0064 :happy0064 :img-pilot
Alp'in oynadığını biliodm da Berksan'ın da oynadığını bilmiodum ay çok güzel bi haber:happy0064 .demek yarışmada söledi hı?final gecesinde mi??Berksan elendikten sonra bi daha hiç bakmadım o yarışmaya o yüzden haberim olmadı
paylaştığın için çok teşekkürler :img-wink:
BERKSAN KOLİKKK
13-06-07, 21:04
RİCA EDERİM CANIM EWEWT FİNAL GECESİNDE SÖYLEDİ WEDE ÇOK GÜZEL BİR GECEYDİ TAHMİN ETMİŞTİM BERKSANIN FİNALDE GELECEĞİNİ İÇME DOĞMUŞ AYY ÇATLIORUM BEN MERAKTAN YHA:img-hyste
HELE BERKSANIM Bİ DANS ETTİ TEK KELİMEYLE SÜPERDİ YHAAA:img-in_lo
RİCA EDERİM CANIM EWEWT FİNAL GECESİNDE SÖYLEDİ WEDE ÇOK GÜZEL BİR GECEYDİ TAHMİN ETMİŞTİM BERKSANIN FİNALDE GELECEĞİNİ İÇME DOĞMUŞ AYY ÇATLIORUM BEN MERAKTAN YHA:img-hyste
HELE BERKSANIM Bİ DANS ETTİ TEK KELİMEYLE SÜPERDİ YHAAA:img-in_lo
sanirim ben sana demistikm cok yakinda yeni bbir projede yer alir dye bak dedigim cikti cünkü berksan kendini farkettirmeyi basardi bu aradabelki bir yeni dizi degelir umarim...??bye
BERKSAN KOLİKKK
13-06-07, 22:30
AĞZINDAN BAL DAMLIOR BEEEE :img-hyste UMARIM GELİR YHA BNDE İSTİOM NE YALAN SÖLEYİM:img-wink:
dilara-1905
15-06-07, 21:07
evt çılgın desane haberine çok sevindimmmm
yaa ben bu diziye çok üzülüyorum böyle güzel bi dizi fox ta harcandı resmennnn !!!!!!
I3urcuI3erksan
21-06-07, 14:23
ya arkadaşlar çılgın dershane ne zamn gösterime giricek ya benim hbrim yok hbri olanlar yazsın lütfeeennn :img-wink:
I3urcuI3erksan
21-06-07, 14:27
ya çok tatlı ya ewet sana katılıyorum diğerleriinide resimlerini koyalım ama en çok berksanıın nolur berksan resimleri olan lar benimle paylaşsıınn:img-clapp
I3urcuI3erksan
21-06-07, 14:32
ya inannamıyorum :icon_cry: zaten berksanı bi tek bu dizide görebiliyoruz burdan fox tv ye sölüyorum lütfen dizimizi yeniden başlatsınlar:img-cray:
ne bu flodlar böle
bu arada alp çılgın dersanede simge tertemize aşık olmuş ayy çok üzüldüm
ya gitti güzelim juliayı bıraktı
BERKSAN KOLİKKK
04-07-07, 10:51
dizimizin tekrar bölümleri saat 12:45 te yayınlanmaktdır:img-wink:
walla dizinin her kıaresini ezberledim içinde berksan oluncada bıkılmıyorki anam:P
ikiaile_fan
04-07-07, 13:04
Tekrarlarının verilmesi çok iyi oldu:happy0064 2 bölüm üst üste veriliyor galiba.:happy0064
her gün izliyorum kaçırmıyorum
her gün izliyorum kaçırmıyorum
saat kacta?
diziyi izlememiştim şimdi tekrarlarına bakıyorum çok güzel bir diziymişş neden bitti ki :(
artık tekrarları bitti diye biliyorum
bu arda HG_GUMUS cüm malesef reyting kurbanı oldu
dilara-1905
18-07-07, 21:01
bu dizi niye bitti sanki yaa çok güzel diziydi kanal d fln alsa reytnig alabilir aslında yaa
güzel bi diziydi e tabi içinde alp kırşan olunca ama nedense yayından kalktı:(
boncuk-girl
27-07-07, 19:56
tekrarlarına kaç kere baktım
ama yinede her izleyişimde ilk defa izliyor gibiyim
ço kgüzel bir diziydi...
bitmesi kötü oldu
zaten güzel diziler bitiyor hep
tekrarlarına kaç kere baktım
ama yinede her izleyişimde ilk defa izliyor gibiyim
ço kgüzel bir diziydi...
bitmesi kötü oldu
zaten güzel diziler bitiyor hep
ne güzel dmeişsin öyle
katılıyorum
BERKSAN KOLİKKK
29-07-07, 17:49
DİZİMİZİN TEKRAR BÖLÜMLERİ HAFTA İÇ HER GÜN YENİDEN BAŞLAMIŞTIR:img-wink:
cheerleader
02-08-07, 17:08
çok tatlı bi dizi yaaa:P
evet oley eyniden başladı tekrarlar
!karbeyaZ!
07-08-07, 14:55
şu an en sevdiğim bölüm var.. berksanın beste yapmaya çalıştığı bölüm:img-hyste bütün şarkılardan alıntı yapıp beste yapıyordu:img-hyste:img-hyste süpeerr yaaa öldümm gülmektenn:img-hyste:img-hyste
berksan ayrı bi hava veriodu valla diziye..hele o küçük cadı..çok tatlı yaaa
:img-blush:icon_sorr:icon_whis:sad53:keşke yeniden başlasa
ama nerdeeee
komik bir diziydi..kaldırılacak kadar kötü değildi en azından..hep bu reyting canavarı yüzünden..
en çok de Mina için izliyodum..bebek hastasıyımdır zaten..çok çok şeker bir bebekti..çok güleryüzlüydü..hele de dizide herkes güldüğünde Mina'nın da herkesin güldüğünü görüp onun da çığlıkla karışık kahkahalar atmasını unutmuyorum..:img-in_lo
pınar_yağmur
16-08-07, 17:03
komik bir diziydi..kaldırılacak kadar kötü değildi en azından..hep bu reyting canavarı yüzünden..
en çok de Mina için izliyodum..bebek hastasıyımdır zaten..çok çok şeker bir bebekti..çok güleryüzlüydü..hele de dizide herkes güldüğünde Mina'nın da herkesin güldüğünü görüp onun da çığlıkla karışık kahkahalar atmasını unutmuyorum..:img-in_lo evet ya keşke yine yayınlansa bitti bence bitmesi hiç iyi olmadı :(:sad53:
boncuk-girl
28-08-07, 11:39
:img-blush:icon_sorr:icon_whis:sad53:keşke yeniden başlasa
ama nerdeeee
evt ya keşke tekrardan başlasa
parlakz güneş
30-08-07, 06:59
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/17-3.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/16-4.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/18-3.jpg
parlakz güneş
30-08-07, 07:01
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/12-7.jpg+http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/13-5.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/11-8.jpg
parlakz güneş
30-08-07, 07:22
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/19-4.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/20-2.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/21-2.jpg
çalışmalar çok güzel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık.birşey sorucam 3 tatlı cadıyı yarım mı bıraktılar yani ben tekrarını izliyorum toplam 5-6 bölüm var
çalışmalar çok güzel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık.birşey sorucam 3 tatlı cadıyı yarım mı bıraktılar yani ben tekrarını izliyorum toplam 5-6 bölüm var
evet final fln yapmadan yarım bırakdılar..:icon_sorr
parlakz güneş çalışmaların harika hele de mina'lı olanlar :good: :img-in_lo
bugün sabah gazetesinin günaydın ekinde aktüel dergisinden alınmış berksan röportajı war.okumamış olanlar için kaçırmayın derim ;)
cok güzel bir diziydi ya severek izliyordum bırakılmasına üzüldüm
vildancı_68
03-09-07, 16:39
cok güzel bir diziydi ya severek izliyordum bırakılmasına üzüldüm
bencede güzel bir diziydi bu arada parlakz güneş çalışmalar çok güzell:img-yes:
Ya nekadar güzel bir diziymiş bu fox ta tekrarları oluyor sanırım ilk bugün gördüm biraz ilzedim çok komik gerçekten kaç bölüm sürdü acaba bu dizi bileniniz varmı
kaya_maniaa
15-09-07, 17:20
İlk başlarda kardeşim sayesinde izlemek zorunda kalıyordum şuan da ise kendi isteğimde söz konusu..Bişi sorcam arkadaşlar gözlüklü şeker kısın adını bilen var mı?:img-in_lo
İlk başlarda kardeşim sayesinde izlemek zorunda kalıyordum şuan da ise kendi isteğimde söz konusu..Bişi sorcam arkadaşlar gözlüklü şeker kısın adını bilen var mı?:img-in_lo
gerçek adı şevval canım..ama soyadını unuttum :img-blush
oyunculuğu süper :good: geleceği parlak :img-yes:
ya elinde mina'nın fotoları olanlar bana ö.m. ile atarlarsa sevinirim :img-in_lo
çok komik dizi ya
biraz önceki bölümde çok güzeldi :)
parlakz güneş çalışmlar için çok teşekkürler
BERKSAN KOLİKKK
22-12-07, 18:44
keşke yeni bölümleri çekilse yaa ama dizinin oyuncuları hep dağıldı berksanda müziğe devam etmek istediğini söyledi bir röportajını bu arada ben bir röportajında okumuştum çılgın dershanenin setinde bir komik bir senaryo gelmiş aklına ve bu senaryoyu alp kırşanla paylaşmış şu an senaryo üzerinde yoğunlaşıyormuş okuduğum kadarıyla.....
eski bölümleride çıkmıyor artık ya özledim dizimi ben:img-cray:
dizide kucuk bebek vardii misa miydi adi unutum ama okadar sekerdiki !!
Berksandaa cok guzel Oynuyoduu!! ilk dizisi herhalde..!!
alp kirsan herzamanki gibi gulduruyodu
!!!sümiş!!!
28-12-07, 19:22
:img-yes::img-yes:
http://img411.imageshack.us/img411/3566/aylinunsaltatlicadibo4.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=aylinunsaltatlicadibo4.jpg)
arkadaşlar bu dizide oynayan bayıldığınız mina bizim kreşte 3-4 yaşta gerçek adıda eylül öle tatlı ki bi görseniz =)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.