Tüm Versiyonu Göster : Üç Tatlı Cadı (Fox TV)

Sayfalar : [1] 2 3

ECE...:)
19-02-07, 16:32
Üç Tatlı Cadı(Fox Tv)

Fox Tv'de yayınlanacak dizi Medyapım imzalı.

Oyuncular: İlker İnanoğlu, Alp Kırşan, Berksan, Şebnem Scheffer ve Asuman Dabak

Senaryo: Tolga Küçük - Kaan Koç - Selim Çiprut

Senaryo Editörü: Gülümsün Saatçi

28 Şubat günü başlıyor :img-wink:

19-02-07, 22:34
Tv dünyasında yapımcılıklar arası gruplaşma iyice belli olmaya basladı :)
Medyapımın 5 projesinden 4sinde Alp ve Okan var :)
Fox Tv diziler acısından baya atak yaptı, nasıl olucak merak ediyorum =)
Sitcomsa güzel olur, medyapımın sitcomlarını seviyorum bn ..
Merakla beklediğim dizilerden ..
Suan senaryo calısmalrı yapılıyordu ama senaryo ekibi bugün bitirdi senaryoyu,
suan eksik yok gibi gözüküyor..
Umarm uzun ömürlü olur ;)

Freddie
19-02-07, 22:54
sadece çat kapıda oynadığı için yani alp kırşan için izlerim Aslında ebn alp kırşanı severim ümit milliyi izlememiştim ama bunu belki izlerim dicektim kesin izliyorum çünkü medyapım çekiyomuş İnşallah çatkapı (çatkapıyı da medyapım çekti) tadında olur :)

Okan karacan bu dizide oynaicağına göre cumhur cemaat kaldırlımış Ben o diziyi seviyodum yaa Ayrıca nida insan şarkıcı değil mi aynı zamanda ŞArkıcı niran ünsal'ın da kız kardeşi ama bütün bunlara rağmen halk onu okan bayülgen'le kaçamak yaparken tanıdı :)

berksan da oyuncu oldu haa Dizi renkli bişeye benziyor Hayırlı olsun

21-02-07, 18:40
Freddie kadro değisti, Nida da gitti bak o kdr konustun kızın hakkında :)
Baslıgın ismi değistirildği icin tskrlr ederim.

Arkadaslar dizinin konusu Full House, Kanal D'de yayınlandıgı adıyla Bizim Ev yapımının birebir aynısı.Telif hakları alınmış.
Sizi bilmem ama bn bu diziyi cok seviyordum :)
Evin komiğini Alp, esas babayı İlker İnanoglu, yakısıklı arkadası (ya da abisi miydi?) Berksan canlandıracak ..

prenzez
21-02-07, 19:07
Evin komiğini Alp, esas babayı İlker İnanoglu, yakısıklı arkadası (ya da abisi miydi?) Berksan canlandıracak ..

O yakışıklı,sanırım adı Jessie'ydi(hafif Elvisvari olan) küçük kızların dayısıydı diye hatırlıyorum :img-yes:

Full Hause-Bizim Ev severdim ben :) Böyle uyarlamaları pek sevmiyorum ama çünkü benzeteceğim derken batırıyorlar genelde...

anil16
21-02-07, 19:23
Bu uc tatli cadi full house dizinin uyarlamasimi? ne guzel ya.

off izliyemicem.Biz yurt disindakiler sansisiz yaa offf cok izlemek isterim.Alp varmis bide.Bu diziyi kacirmak istemiyorum. :(

ünall
21-02-07, 22:35
ya cok sevındım ya o dızın tum bolumlerını ızledım ordakılerle beraber buyuduk valla ama ınsallh oyuncu secnmelrı ıı olur ..

Freddie
21-02-07, 22:51
Evet ECE dizi değişmiş yeni kadroyu baya bi beğendim alp ilker asuman için izlicem tabi komedi ve medyapımı hiçbir zaman pas geçemem

İlker inanoğlu yeşim salkım ve emel müftüoğluyla sit-com çekecekti Hatta baya bi iddialıydı ama bazı özel hayat sebeblerinden o proje iptal oldu İlkeri burda izleyebilmek güzel olucak

Asuman dabakın da son projesi cumhur cemaat yayından kalktı çok güzeldi ama aynı dizide rol aldığı okan karacan neden bu projeden çıkmış anlamadım İkisi birden cumhur cemaatten buraya transfer olmuş olacaktı :)

Ben bu diziyi kesin izlicem
Berksanın çıkmış olmasına arkım çok üzülücek

mertfırtına
21-02-07, 23:37
way güzel işe benziyo.
ne zaman başlayacakmış haberi olan varmı?

TolgaKüçük
22-02-07, 02:55
herkese selamlar.

3 tatlı cadı, çok eğlenceli bir sit-com olacak, hepimizi çok heyecanlandıran bir iş, yazımında ve provalarında çok eğlendik, aynı enerjiyi sizin de paylaşacağınızı umuyorum.

burada bir yanlış var, dizimiz bir full house uyarlaması değil, izleyince arada çok büyük farklar olduğunu anlayacaksınız zaten. kurgu olarak (3 adam ve 3 çocuk bulunması) böyle bir benzerlik kurulmasına sebep olmuş sanırım, ama oldukça farklı bir işle karşınıza çıkacağız.

bir arkadaşımız berksanın diziden ayrıldığını söylemiş, nereden duyduysa yanlış alarm, berksan dizimizin yakışıklı müzisyeni rolünde ve çok başarılı olacak. bir diğer arkadaşımız da yayın tarihini sormuş, hiç merak etmeyin, çok yakında. 28 şubat gecesi ilk bölümü yayınlıyoruz.

şimdiden herkese iyi seyirler diliyorum.

Ask_Korsani
22-02-07, 10:18
Freddie kadro değisti, Nida da gitti bak o kdr konustun kızın hakkında :)
Baslıgın ismi değistirildği icin tskrlr ederim.

Arkadaslar dizinin konusu Full House, Kanal D'de yayınlandıgı adıyla Bizim Ev yapımının birebir aynısı.Telif hakları alınmış.
Sizi bilmem ama bn bu diziyi cok seviyordum :)

Bende cok seviyordum bu diziyi... hatta olsen ikizleri bu dizi sayesinde ünlerine kavustu...yakisikli arkadas dedigin cocuklarin dayisi...kendisi müthis bir elvis presley manyagiydi :D

onur29
22-02-07, 16:49
vet bende bu diziyi çok seviyorum. Hatta bia ra neden bu dizinin uyarlamasını yapamdılar diye geçirmiştim. Duyunca çok sevindim. Kadro güzel

22-02-07, 18:14
ozaman sevgili ECE...: ) ilk mesaja yeniden berksan ismini ekler misin :)

Sevgili Freddie,
Mesajı iyi okuyarak yorum yapmanı isterim, Berksan ismini bn silmedim, cıktı da demedim, Nida Ünsal ve Okan cıktı dedim.Ltfn dikkatli okuyalım, zor durumda bırakmayalım.Mesajın en son edit tarihine bakarsan 20 Şubat oldugunu göreceksin, bu da bu söylemimin bir forum hilesi olmadıgını kanıtlar.Acıkcası bu durum beni biraz üzdü, aynısını bir kere daha yapmıstın.

-Full House dizisinin birebir versiyonu oldugu Vatan Tv'den alınaraak yazılmıstı bir haberdi.Demek ki gene Vatan'ın yalan bir haberiyle karşı karşıyayız, bir daha oradan okudugum hic bir seyi yazmayacagım.

Ask_Korsani
22-02-07, 19:39
peki bu dizidekicocuk rolelrinikimlerüstlenecek...haberi olan varmi???

cadii_sheker
23-02-07, 15:48
gerçektende medyapım buzda dans taki herkesi dizilerinde faln oynatıo ii iş var demek onlarda

ünall
24-02-07, 19:36
ya ben hersyı analdımda dızın adı cok sacma geldı ne alaka uc tatlı cadı dızın bıkayesı cok farklı sonucta cadılık ve buyuculukle alaksı yokkii

girl01
25-02-07, 12:06
full housu ben cok seviyorum,süper bir dizi! türk dizisi olarakda kesin cok güzel olur!kadroyuda begendim,alpin oynamasinada sevindim,tv´de onu görmek güzel olcak yine:img-wink: ne zaman baslicakmis dizi?:img-help:

ünall
25-02-07, 14:49
dizi sanırm carsamba gunu balsıyor fox ta baktım ama daha tanıtımı yok orda..

gizz
26-02-07, 18:02
ben dün fragmanı izledim.çarşamba günü 19.45'te yayınlancakmış.Yalnız beni endişelendiren bi durum var:bu dizi yaprak dökümü ve avrupa Yakası gibi kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip dizilerin karşısında oynayacak ve bu yüzden reytingler kanalı tatmin etmezse diziyi harcamalarından korkuyorum.malum birçok kanal bunu yapıyor ve atv bu konuda diğer kanalları solluyor.inşallah Fox'un yayıncılık anlayışı daha farklıdır.

girl01
26-02-07, 20:44
ben dün fragmanı izledim.çarşamba günü 19.45'te yayınlancakmış.Yalnız beni endişelendiren bi durum var:bu dizi yaprak dökümü ve avrupa Yakası gibi kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip dizilerin karşısında oynayacak ve bu yüzden reytingler kanalı tatmin etmezse diziyi harcamalarından korkuyorum.malum birçok kanal bunu yapıyor ve atv bu konuda diğer kanalları solluyor.inşallah Fox'un yayıncılık anlayışı daha farklıdır.

bence carsamba günleri yayinlamalari cok sacma. böyle bir güzel diziyi insan avrupa yakasi ve yaprak dökümü gibi dizilerin ayni yayin saatinde koyunurmu ya!insallah baska bir gündedir!

26-02-07, 21:11
Yok arkadaslar, dizi kesinlikle Çarsamba günü baslıyacak..
Dediğiniz gibi işi zor biraz ama bn de zamanla izleyici kitlesinin olusacagını sanıyorum ;)

onur29
27-02-07, 13:32
Ya çok istiyodum izlemeyi. Ama avrupa yakasıyla karşı karşıya. bu yüzden izleyemiycem. Umarım başarılı olur. Fakat bence Berksan yerine daha iyi bi oyuncu olabilirdi. gerçi berksanın oyunculuğunubilmiyoruz. Başarılı olabilirde. Umarım müziğinde olduğu kadar oyunculuğunda da başarılıdır.

cerenimo
27-02-07, 21:06
Bence de baska gun olsa bayaa rating alırdı.Ama Awrupa Yakası, Yaprak Dökümü gibi dizilerin tam karsısına koymuslar diziyi.Üzüldüm.Çünkü izlemeyi çok istediğim bir diziydi.Ama olmucak.Neyse, başarılı olmasını temenni ederim.

dartagnan72
28-02-07, 17:38
ECE ye....Senaryo yazarları hakkında emin misin? Bence 3.bir şahıs daha olması lazım....Araştırmaya ne dersin?

Sayın ECE senaryo yazarları hakkında 1 eksik var,bilgine sunarım....

tng
28-02-07, 18:26
full house u çok severdim,hala severim,ben pek sıcak bakmıyorum böyle uyarlamalara.ama başarılı olur herhalde dizi.

Freddie
28-02-07, 20:20
eh işte fena diil :) bi kaç bölüm daha geçmesi lazım alışmam için Geleck hafta da izlemeyi düşünüyorum

ea_ezgi_ea
28-02-07, 20:25
ben beğendim diziyi ya :happy0064 zaten Alp Kırşan ı ve Berksan ı sewerim, başarılı her ikiside:img-blush güzedi:img-wink:

28-02-07, 20:48
ECE ye....Senaryo yazarları hakkında emin misin? Bence 3.bir şahıs daha olması lazım....Araştırmaya ne dersin?

Sayın ECE senaryo yazarları hakkında 1 eksik var,bilgine sunarım....

Selim Çiprut'u mu kasdediyorsunuz ?
Ekibe yeni dahil oldugu için adı yazmıyor olabilir,,
Simdi güncelliyorum.(Soyadı dogru mu?)

ikiaile_fan
28-02-07, 21:11
Bende beğendim oldukça komik bir dizi:img-pilot ama sanırım gününün değişmesi lazım
yaprak dökümü,avrupa yakası,yaralı yüreğin karşısında işi zor inşallah bir kaç bölüm yayınlanıp kaldırılmaz.

dartagnan72
28-02-07, 21:54
evet ECE Selim çiprut,düzeltmen için teşekkürler....

dartagnan72
01-03-07, 00:12
gerçekten oldukça sıcak ve güzel bir dizi...uzun soluklu olacağına inanıyorum.Elit izleyici bu dizinin hakkını verecektir elbette.Benim inancım sonsuz buna.un var,şeker var...Helva yapmak zor değil...başarılarının devamını dilerim.

paçiii_melos
01-03-07, 11:57
TELE - BAROMETRE
28 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
86 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,00 2,30

HEDEF KİTLE : A/B
28 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

A/B de ilk 100 ' e girememiş o yüzden listede göremedim

tefi
01-03-07, 12:09
çok güzel sıcak bi diziydi bi tek canan ablayı sevmedim gıcık bi tip alp kırşan her zamanki gibi süperdiii :D

tuba_buyukustun
01-03-07, 12:16
arkadaşlar çevremden de bildiğim kadarıyla kimse fox tv den halen daha haberdar değil.ve çogu kişi fox tv nin uydu frekanslarını bilmiyor o yüzden işte frekanslar:

UYDU:turksat 2A dogu frekans:12021.50 plarizasyon yatay(H) sembol oranı :5380 fec:5/6

KABLOLU TV:S bandı 4.kanal
DİGİTURK:26.kanal
D-SMART:16.kanal

lazkizz
01-03-07, 13:39
cok kotu olmus 86ya girebilmis ve 100un icine bire girmedi. Dizi yakinda kalkar gibime geliyor ama bitmesin dizi cok guzel :p

Freddie
01-03-07, 14:49
arkadaşlar çevremden de bildiğim kadarıyla kimse fox tv den halen daha haberdar değil.ve çogu kişi fox tv nin uydu frekanslarını bilmiyor o yüzden işte frekanslar:

UYDU:turksat 2A dogu frekans:12021.50 plarizasyon yatay(H) sembol oranı :5380 fec:5/6

bencu bununla pek bi alakası yok Çünkü fox tv, tgrt'nin karasalkablo uydu digiturk vs. yayın yaptığı frekanlar üzerinden veriliyor Yani kanal değişti ama frekanslarda bi dğeişiklik yok Eski tgrt izleyicileri şimdi aynı kanal üzerinden fox'u izliyor Bence halk fox tv'nin dünyanın en dev kanalı olduğunun farkında değil :)

Sanırım bu kanalın reklam sorunu var ben günay karacaoğlunun oynadığı diziyi izleyim diyodum dizi çoktan başlamış bile :) Bence kimse üç tatlı cadıdan haberdar değil:img-yes:

girl01
01-03-07, 15:12
dizinin bu kadar kötü rating almasin cok üzüldüm!bence baska bir kanalda olsaydi ve daha iyi bir zamanda yayinlansaydi kesin ilk 5´e girerdi. cünkü süper bir dizi!yane dün avrupa yakasinin reklamlarinda izkleyebildim kadar cok komik ve sicak bir dizi.umarim baska bir günde yayinlanir.

dartagnan72
01-03-07, 16:33
TGRT aynen ismi değişerek FOX oldu....daha çoğu kişi bunu bile bilmiyor.Ratingler zamanla artacak,buna adım gibi eminim...

çok güzel sıcak bi diziydi bi tek canan ablayı sevmedim gıcık bi tip alp kırşan her zamanki gibi süperdiii :D

Zaten önemli olan Cananın öyle gıcık bir tip olması.Sen daha dur,neler göreceksin.... :img-yes: :img-yes: :happy0064

ahh öylese, bakabiliomusum :happy0064

:img-hyste :img-hyste
neden degistirdiki tgrte ismini fox tv'ye ??

çünkü FOX TGRT yi satın aldı....bu kadar basit ve düz 1 mantık :img-cool2 :img-cool2

Üç Tatlı Cadı(Fox Tv)

Fox Tv'de yayınlanacak dizi Medyapım imzalı.

Oyuncular: İlker İnanoğlu, Alp Kırşan, Berksan, Şebnem Scheffer ve Asuman Dabak

Senaryo: Tolga Küçük - Kaan Koç - Selim Çiprut

Senaryo Editörü: Gülümsün Saatçi

28 Şubat günü başlıyor :img-wink:

Sen ne düşünüyorsun 3 Tatlı Cadı hakkında?

anil16
02-03-07, 01:53
Ben bu diziyi izliyemiyorum cunki kanal yok bende ama guzel benziyo..ama bisey daha diycem oda su...bence ratingler kanala gore iyi cunki bu yeni bir kanal ve cok populerde degil...atv,star,show,kanal d gibi kanallar varken millet fox'i pek izlemezler diye dusunuyorum onun icin bence ratingler hep dusuk olur boyle.

iremmmfb
02-03-07, 13:48
Bu dizide fox'un yenilerinden.diğerlerine söylediklerimi bunada söylüyorum hepsi için biraz zaman lazım lütfen biraz sabır.çok iyi olucaklarına inanıyorum.

Ask_Korsani
02-03-07, 14:26

söylediklerin de haklisin ama asilsorun avrupada Fox denilen bir seyin olmamasi... burada hala Tgrt Eu yayinda ve insanlar artik o ekran logosuyla sadece sikici ve sacma programlari bagdastiriyorlar... Fox un fazla tutulmamasinin ikinci sebebi ise Reklamla... Dizilerin Tanitimi neredeyse hic yapilmyior.. Sözde Elifin Günlügü diye birsey varmis ama bizler böyle birseyden habersizis.... foxa önerim tr de gösterdikleri titizligi avrupadada göstermeleri.. ikincisi avrupada yasiyan cogu Türk Türksat 1c den yayin yapan programlari izlemekteler..böylece 2A dan yayin yapilmasi bizlere göre cok sacma... ve Tutsak ta oldugu gibi... Tanitimlari baska Dizielre benzetmemekle basliyabilirler ( Binbir Gece Kopyas, Kiz Kulesi vs.)

Saygilarimla Ask Korsani

gizz
02-03-07, 19:00
berksan'ın şarkılarını çok sewerim ama oyunculuğu beklediğimden daha iyiydi.bnce kıwırır bu işi.
Alp Kırşan'ın hastasıyımdır.mükemmel bi oyuncu;mimikleri...ses tonu..fiziği...bi insanın herşeyi bu kadar mükemmel olur mu yaaaaa
Asuman Dabak...onun da oyunculuğunu çok sewerim.
Bu güne kadar beni en çok güldürebilmiş ve en sewdiim iki dizinin(tatlı hayat ve çat kapı) çok sewdiim iki oyuncusu aynı dizide.hem de zamanında orjinal versiyonunu severek izlediğim bi dizide.diğer kanallarda hangi program olursa olsun kaçırır mıyım bu diziyi ?
aslında çarşamba günü olmasaydı daha iyi olurdu ama yine de zamanla iyi bi izleyici kitlesine sahip olacağını düşünüyorum
Fox daha yeni bi kanal,dizi de yeni.bi çok kişi Fox'u bilmiyor.reytinglerin böyle olması normal gibi geliyor.kanal tanındıkça reytingler de artacaktır.tek endişeli olduğum konu kanalın diğer bazı kanallar gibi reyting düşkünü olması ve diziye şans tanımamaları.Gerçi kanal reklemlarında Türkiye'deki yayıncılık anlayışını olumlu yönde deiğştireceklerini iddia ediyor.umarım öle olur

Freddie
02-03-07, 21:19
arkadaşımın isteği üzerine çoğunluk berksan çektim İlker alp ve asumandan az oldu galiba Ama asuman ve ilkerden bol bol çekicem
http://img251.imageshack.us/img251/7569/lv01bmpzw3.jpg
http://img506.imageshack.us/img506/2310/lv02bmpxb6.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/3301/lv03bmpzx0.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/4796/lv04bmpdg8.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/299/lv05bmpan1.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/3710/lv06bmpna0.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/7660/lv07bmpzj9.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/9338/lv08bmpir4.jpg
arkadaşlar bu kız hangi dizide oynadı bi türlü çıkaramadım

Freddie
02-03-07, 21:19
http://img250.imageshack.us/img250/3964/lv09bmpyw3.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/5482/lv10bmpzi6.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/9466/lv11bmpcu9.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/4414/lv12bmpdl4.jpg
http://img103.imageshack.us/img103/1570/lv13bmpib1.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/5861/lv14pk7.jpg
http://img103.imageshack.us/img103/1951/lv15bmpjr3.jpg
bitti

GULE_HAVIN
02-03-07, 21:21
kucuk kiz butun cocuklarimda oynamis di
kadir inanir vardi dizide

Freddie
02-03-07, 21:25
kucuk kiz butun cocuklarimda oynamis di
kadir inanir vardi dizide

ya ben o diziyi bikere izledim hatırlayamıyorum :) ama kaç gündür kafayı yicem bu kız nerde oynadı yaa tanıyorum bi yerden :img-help:

TolgaKüçük
02-03-07, 23:36
ya ben o diziyi bikere izledim hatırlayamıyorum :) ama kaç gündür kafayı yicem bu kız nerde oynadı yaa tanıyorum bi yerden :img-help:

kanal 7de zeynep adlı diziyi izlediysen oradan hatırlıyor olabilirsin.

02-03-07, 23:52
Bütün Çocuklarımda oynuyor, ayrıca suan gösterimdeki Polis filminde de oynuyor..

anil16
03-03-07, 02:06
Cocugun Var Derdin Var dizisin'den taniyosundur Ibrahim.Orda'da oynamisti. hehe :) ;)

03-03-07, 09:39
Cocugun Var Derdin Var dizisin'den taniyosundur Ibrahim.Orda'da oynamisti. hehe :) ;)

Orda oynayan kucuk kız degıl mıı :icon_whis

GSealment
03-03-07, 09:46
Güzel Diziydi.Kabuslar Evi İçin Fox'u Açınca Gördüm.Bersan'ı Severim.Açıkçası Oyunculuk Yapamaz Sanmıştım Ama Çok İyiydi. =) Bu Arada 3 Tatlı Cadı Müziği Çok Hoştu :)

cadii_sheker
03-03-07, 14:10
bence sadece müziği ii bn diziyi gzl bulmadım gülünmüycek yerlere gülme efekti koyulmuş şebnemi falan da göremedim zaten inş düzelir

!karbeyaZ!
03-03-07, 14:20
Bence çok komikti..Bugün tesadüf eseri tekrarını izledim..Çok eğlendim hiçte fena olmamış..Berksan beni çok şaşırttı, çok iyi rol yapıyor..

kissorkill
03-03-07, 14:39
çarşamba izleyememiştim düm izledim çok güzelmiş yaaaaa bayıldım .hem komik.o bebeğen adı ne ben onu anlaayamdım

lazkizz
03-03-07, 14:40
Dizi super ya :D kadro da muhtesem. Cok guluyorum Insallah rayting kurbani gitmez bu dizi.

!karbeyaZ!
03-03-07, 15:00
çarşamba izleyememiştim düm izledim çok güzelmiş yaaaaa bayıldım .hem komik.o bebeğen adı ne ben onu anlaayamdım
bebeğin adi Mina'ydı galiba yanlış hatırlamıyorsam..
Dizi super ya :D kadro da muhtesem. Cok guluyorum Insallah rayting kurbani gitmez bu dizi.
Bence de çok güzel olmuşş..Kadro oturmuşş..İnşallah dediğin gibi reyting kurbanı olmazz

_AŞkım_FB_1907_
03-03-07, 15:20
süper harika bir dizi ya.asuman dabakı özlemişim.tabiki ilker inanoğlunu da.gerçekten çok güsel oynuolar.
ezgi çok tatlı bide mina.
ezgi daha önce el bebek gül bebek.çocuğun mu var derdin var dada oynamıştı sanırım.

sheqer__shey
03-03-07, 19:47
yha bncde zuper bi film oyuncular fln super hele ortanca olan kıs cok tatlı diğer fillerindede islemiştim onuu alp,berksn faln superr:good: foxta cok gusl diziler walla bnce

hales
03-03-07, 20:56
biraz izleme fırsatı buldum ama yani komedi ağırlıklı bir dizide o en büyük kız pek olmamış benim gözümde yada ne bileyim önceden hiç böyle bi dizide görmemiştim.. berksan ve alp kırşan cok yakışmıştı:img-wink: yakışmak derken iyi ikili olmuşlar..

_AŞkım_FB_1907_
03-03-07, 21:05
Arkadaşlar bana ilker inanoğlu imzası yaparmısınız.bide ezgi avartarı lütfen...
berksan gerçekten güzel oynuo sesini beğenirim.ama ilk önce oynayamıcağını sandım.ama ilk deneme için güsel.evet hales haklısın büyük kız konusunda,onu hep ağır dizilerde izledik.böle bi diziye sanki iyi olmamış ama yinede oda tatlı:img-yes:

lazkizz
03-03-07, 22:22
Dizinin tekrarini verdiklerine sevindim cunku dizinin ilk bolumu yayinlandiginda
baska bir dizi vardi ve izliyememistim. Ama tekrarini izledim ve daha cok hosuma gitti :) Kac rayting aldi acabag??

03-03-07, 23:58
76 UC TATLI CADI [NET] (Total)
59 UC TATLI CADI [NET] (AB)

AB'de baya artmış gerçekten,
MedYapım'ın dizilerinin tekrarları genelde daha iyi iş yapıyor..(bknz.Doktorlar ((: )
Ne diyelim, sevindim duruma, umarım daha da iyi oldugunu görürüz..

lazkizz
04-03-07, 00:02
76 UC TATLI CADI [NET] (Total)
59 UC TATLI CADI [NET] (AB)

AB'de baya artmış gerçekten,
MedYapım'ın dizilerinin tekrarları genelde daha iyi iş yapıyor..(bknz.Doktorlar ((: )
Ne diyelim, sevindim duruma, umarım daha da iyi oldugunu görürüz..

Evet,, Ya ama totalde cok az rayting almis. Nedense FOX tvnin butun yeni diziler hep boyle raytingler aliyor :O güzel olmasina ragmen

anil16
04-03-07, 05:07
ilk bolume gore guzeldi ama alp olmasayydi pek guzel olmazdi cunki onun mimikleri ve yuz idafeleri o kadar komikki bayiliyorum cok ona.bu dizi kesin tutsun biterse uzulurum,

tam full house'in uyarlamasi...ama biraz degisik,Full house'da temizlik seven deli ablasi yoktu. :P

dartagnan72
04-03-07, 09:32
full house ile sadece tema benzerliği var...gerisi özgün...:happy0064 :happy0064 :happy0064 bye

Gözde:RBD
04-03-07, 10:39
YA ARKADAŞLAR DİZİDEKİ MİNA RESİMLERİNİ YANİ BEBEĞİN RESİMLERİNİ RİCA ETSEM KOYABİLİR MİSİNİZ?:icon_whis

emosss
04-03-07, 12:48
bu diziyi ben bizim eve benzettim mişel falan vardı hatırlarsınız rokçı dayı 3kızkardeş.. çok severdim onu... keşke işin içine büyü peri falan katmasalardı düzenli izlerdim o zaman... umarım diğer perili dizilerden daha az saçma olurda iyi bi yerlere gelir

erenalp_18
04-03-07, 13:29
işte tam reytingler

total
57 UC TATLI CADI (TKR) [NET] FOX 1,60 10,40

ab
78 UC TATLI CADI (TKR) [NET] FOX 0,90 7,80

fox'un gün ortalama sharesi ise 4.1 yani üç tatl ıcadı bu oranı ikiye katlamış diğer bölüme bu tekrarların kesinlikle etkisi olacaktır

ünall
04-03-07, 21:00
evet ya ben ıkı kerede ızledım dızıyı cok gzueldı ınsallh daha yuksleır ama full house ıle sadece kısler beznoyor o kadar yanı hıkayede buyucululuk falan yoktu ve bu abal olayı

dartagnan72
05-03-07, 08:32
Büyücülük olayını nerden çıkardın ya,yanlış diziyimi izliyoruz yoksa?:img-help:

dartagnan72
06-03-07, 16:40
bu diziyi ben bizim eve benzettim mişel falan vardı hatırlarsınız rokçı dayı 3kızkardeş.. çok severdim onu... keşke işin içine büyü peri falan katmasalardı düzenli izlerdim o zaman... umarım diğer perili dizilerden daha az saçma olurda iyi bi yerlere gelir

Dizide büyü ile ilgili hiçbirşey olmayacak,buna inanın.Peri belki gerçek peri,ya da Ezginin hayali perisi? Kimbilir?:img-pilot :happy0064

dartagnan72
06-03-07, 18:43
sihir yok.............sihir olursa diğer dizilerden farklı olmaz,önemli olan farklı olanu yapmak...:icon_whis :img-yes: :img-yes:

papatyayca
06-03-07, 18:54
yarın var ama sadece ilk başta 5 dk sını izliicem çünkü 19:55 te başlıyo ama avrupa yakasının reklamlarındada bakarım unutmassam inş.

dartagnan72
06-03-07, 19:34
Goliath avrupa yakası ise,3 tatlı cadı kral Davut,yani hazreti davut...bu efsanevi hikayeyi bilmeyeneniz yoktur herhalde....:img-polic :img-polic

anil16
06-03-07, 23:46
bu dizide insallah sihir olmaz..cunki cok sacma geldi bana o periyle konusurken.Bidaha olmasin.

dartagnan72
07-03-07, 15:45
her dizi mutlaka bir şansı hakkediyordur.Sizinde öyle düşünmenize sevindim...

Ne yapıyoruz? Ne mi yapıyoruz? Kanalı FOXluyoruz :) Hep beraber eğleniyoruz :img-yes: :img-yes: :img-yes:

anil16
07-03-07, 17:03
ozetler gelmiyo fox dizilerin? gelesede okusak iyi olur ozetler. :)

lazkizz
07-03-07, 17:09
ozetler gelmiyo fox dizilerin? gelesede okusak iyi olur ozetler. :)

Evet ya, bende ariyorum bulamiyorum birturlu :O Foxin kendi sitesinde bile yazmiyor.. Hmm

kaankoc
07-03-07, 17:31
bu günkü bölüm gerçekten çok keyifli... herkese iyi seyirler şimdiden..

ea_ezgi_ea
07-03-07, 20:16
Çok güzel bir dizi ya Alp e bayılıyorum =))) fotolar için tşk.ler daha çok foto çekerseniz sewinirim(en Alplisinden) :icon_whis :img-wink:

dartagnan72
07-03-07, 23:55
bugün oldukça eğleneceliydi.Her hafta üzerine koyup bir yerlere geleceğine eminim.:img-yes: :img-yes: :good: :img-hyste

tekrarları bu hafta verilece mi?
bu konuda herhangi bilgisi olan biri varsa aydınlatırsa sevinirim.:img-help: :img-help: :img-help:

Türk_Jön
08-03-07, 10:01
Güzel dizi hele Asuman Dabak varsa kötü olma ihtimali yok ama Berksan'ın yerine başka biri oynasa daha iyi olurmuş çok yapmacık duruyor bence iyi rol yapamıyor

seydacik
08-03-07, 13:19
ben bu dizi cok sevdim almanyada tgrrt eu veriyor gayet güzel hende dünün ratingleri gayet iyi ab 33 sirada total de 51 insallah ratingler iyice düzelirde rating kurbani olmaz

dartagnan72
08-03-07, 15:20
ben bu dizi cok sevdim almanyada tgrrt eu veriyor gayet güzel hende dünün ratingleri gayet iyi ab 33 sirada total de 51 insallah ratingler iyice düzelirde rating kurbani olmaz

Sizce ratingler nasıl? Nasıl değerlendiriyorsunuz bu yeni ratingleri?:happy0064 :happy0064 :happy0064

anil16
08-03-07, 16:59
34 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,90

51 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,10

Idare eder.Ama iyi yani. :)

girl01
08-03-07, 18:59
ratingler pek iyi degil,ama daha iyi olcani düsünüyorum.gecen haftadan daha iyi ratingler almisiz saten,gelecek haftada umarim daha iyi olur!:img-wink:

anil16
08-03-07, 20:01
dizide alp bide o deli ablasi olmasa komik olmazdi bu kadar...diziye renk katan ve komik yapan o ikisi bence. ;) :)

dartagnan72
09-03-07, 00:40
ratinglerinde iyi bir oynama var.Fox tv biraz daha reklamını yaparsa,ilk 20 ye girmemesi için bir engel yok diye düşünüyorum.:img-cool2 :img-cool2

dartagnan72
09-03-07, 07:59
almanyada hala ismi tgrt eu olarak mı geçiyor,Fox olarak değişmedi mi acaba?Birşey daha merak ediyorum,almanyada izleyen ratingleri etkiliyor mu acaba?:img-help:

anil16
09-03-07, 08:13
fark ettiyeniz o sosis kostumu giydigi sahne Belali Baldiz'dan kopya...aynisini yapmislar. :P

dartagnan72
09-03-07, 08:39
sosis dünyanın her yerinde sosistir,birbirleri ile benzerlik taşımaları gayet doğal diye düşünüyorum.:img-yes: :img-yes:

_AŞkım_FB_1907_
09-03-07, 11:24
patiko:img-hyste ,ayy asuman dabaka birkez daha bayıldım izlerken,kadın çok güsel oynuyor ya,iyi bir dizi umarım bu dizi reyting kurbanı olmaz:good:

tng
09-03-07, 11:55
fark ettiyeniz o sosis kostumu giydigi sahne Belali Baldiz'dan kopya...aynisini yapmislar. :P

bu dizi full house un aynısı.o yüzden o sahneler dizinin orjinalinde var diye hatırlıyorum ben.ama yanlılıyor olabilirim.

kissorkill
09-03-07, 12:49
benbudiziyi çok çok sevmeye başladım hatta bırakın sınıfımdaki nerdeyse herkez çok seviyo ve ben bunu izlicem die avrupa yakasını bırak tım süper yaa

purna
09-03-07, 12:59
ben fox tv yı hiç izliyemıyorum o yuzden bu nuda kacırıyorum hangı gunler yayında dızı

seydacik
09-03-07, 15:27
carsambalari saat 19:45

tekrarlarida cumartesileri saat 13:45 de

anil16
09-03-07, 16:39
sanirim full house'da yoktu..ama full house'da oyle temizlik sever ablasi yada peri'de yoktu...biraz degistirmisler konulari falan. :)

dartagnan72
09-03-07, 17:23
:img-pilot patiko ortalığı tek kelime ile yıkıyor.Alp tam bir patiko,TSE belgeli hemde.:img-yes: :img-yes:

_AŞkım_FB_1907_
09-03-07, 17:34
katılıyorum patiko hihihihihhihi.Can canan kardeşleri tek geçerim.şşebnem şhefr itici bi kız hiç sevmem,onun yerine bir başkası olabilirdi:img-yes:

Beyaz Balina
09-03-07, 18:13
bu dizi çok güzel ya özellikle alp kırşan harika bence 1-2 bölüm sonra ratinglerde yükselir bu ilk bölümler normaldir

dartagnan72
10-03-07, 02:03
kamil can patiko.....

Bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak,hep beraber bekleyip göreceğiz.:sad53: :sad53: :sad53:

pandoracık
10-03-07, 20:41
bebek çok tatlı yaa...
herkes napıyosa o da hemen onu yapıyo:img-in_lo

dartagnan72
11-03-07, 11:13
cumartesi günü yayınlandı mı? göreniniz oldu mu,ben baktığımda yoktu tv de.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

t-o-r-t-u-r-a
11-03-07, 11:23
ya arkadaşlar bu diz hangi günler yayınlanıyor ben izlemek istiyorum ama bir türlü rastlayamadım foxtada görünmüyorum

cerenimo_
11-03-07, 18:22
bugünkü bölümü çok güzeldi... özellikle kamera arkasına bayıldım yaa.. mina ne kadar güzel gülüyordu öle...

dartagnan72
12-03-07, 00:41
bilenler bilmeyenlere ilersin 3 tatlı cadı çarşamba akşamları 19.45 te fox ta yayınlanıyor....:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

dartagnan72
12-03-07, 09:01
Pazar günkü ratinglerden haberiniz var mı? varsa buraya yazarsanız çok sevinirim,hürmetler herkese....:icon_whis :icon_whis :img-yes: :img-yes:

kaankoc
12-03-07, 12:42
selim reytingleri sormuşsun, yazıyorum:

Total;
45 UC TATLI CADI (TKR) [NET] Serials Turkish FOX 13:18 1,7 9,9
AB;
77 UC TATLI CADI (TKR) [NET] Serials Turkish FOX 13:18 1 6,3

dartagnan72
12-03-07, 15:32
ben rakamlardan anlamam,açılımını yaparsan daha çok sevinirim,zahmet olmazsa.:img-yes: :img-yes:

dartagnan72
13-03-07, 21:59
hala dizinin FOX internet sitesinde ne ismi ne de resmi var...buna rağmen tek başına bir yerlere gelmeye çalışıyıor,takdir etmek lazım...:happy0064 :happy0064

Neden hala FOX tv nin internet sitesinde herhangi bir resim yada bilgi yok,neden kaynaklanıyor bu olay?:img-help: :img-help:

Bu uc tatli cadi full house dizinin uyarlamasimi? ne guzel ya.

off izliyemicem.Biz yurt disindakiler sansisiz yaa offf cok izlemek isterim.Alp varmis bide.Bu diziyi kacirmak istemiyorum. :(

Bu kanalı yurtdışındada izleme olasılığınız var yanılmıyorsam...TRGRT EU olarak geçiyor:happy0064 :happy0064

anil16
14-03-07, 19:08
Evet yurtdisinda'da izliyebiliyoruz cok iyi oluyo..ben uzuluyodum hep izliyemicem diye ama TGRT EU'da gorunce fox dizileri cok sasirdim ve sevindim. :)

Bakalim bu hafta neler olucak.Sabirsizlika bekliyorum. :)

dartagnan72
14-03-07, 21:28
ceza şarkısında rap yıkılıyordu değil mi?
çok iyiydi yaaaaa
aysunda kaderle cuk oturmuş...:icon_whis :icon_whis :icon_whis

dartagnan72
15-03-07, 00:05
3tatlicadi@medyapim.tv adresine yazın,beğendiğiniz peri ismini koyacaklar.Hatta dizide konuk oyuncu bile olabilirsiniz kimbilir:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:

dartagnan72
15-03-07, 08:41
Ezgi ile Canın rap yaptığı şarkı Cezanın yanlış plaka adlı parçasıdır,bilgilerinize arz olunur...:img-yes: :img-yes: :img-yes:

paçiii_melos
15-03-07, 12:19
Hedef Kitle : A/b
14 Mart 2007 çarşamba
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
83 Uc Tatli Cadi (tkr) [net] Fox 0,90 3,80
___
93 Uc Tatli Cadi [net] Fox 0,80 1,80

14 Mart 2007 çarşamba
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
67 Uc Tatli Cadi [net] Fox 1,30 3,10
__
88 Uc Tatli Cadi (tkr) [net] Fox 1,00 3,70

Freddie
15-03-07, 14:16
kanal 7de zeynep adlı diziyi izlediysen oradan hatırlıyor olabilirsin.

yok vala o dizi de değil ama ben hatırladım Sahra'da nil'in kızını oynamıştı

seydacik
15-03-07, 16:49
ya bu dizi cok güzel ama ratingler yine düsmüs cok üzüldüm ama kadere ve hatuna bayildim ve patikoyada yakistirdim:happy0064

canan_frdvs
15-03-07, 17:09
yok vala o dizi de değil ama ben hatırladım Sahra'da nil'in kızını oynamıştı

sahrada oynayan ablasıydı sanırsam :img-yes: zeynep dizisinde oynamıştı

anil16
15-03-07, 19:09
bu ne yaaa nasil ratingler oyle...1.00 bile almamis yani..0.80...ben artik yuh derim..herkezde avrupa yakasini izliyo tabi buna bakmiyolar bile.

Yazik olur biterse ama zaten fox'da her dizinin ratingleri boyle malesef.Yapcak bisey yok.Umarim bitmez. :(

!karbeyaZ!
15-03-07, 19:18
Genelde fox dizilerinin tekrarları daha çok reyting alıyor..Bende Çarşambaları bu diziyi izlemiyorum ama hafta sonu tekrarını kaçırmıyorum..Çok sevmeme rağmen hafta içi izleme şansım olmuyor...

yagmur94
15-03-07, 20:55
dün akşam yapmıştım ama koymayı unutmuşum

http://i140.photobucket.com/albums/r11/yagmur94/cankemaml.jpg

dartagnan72
16-03-07, 00:34
Genelde fox dizilerinin tekrarları daha çok reyting alıyor..Bende Çarşambaları bu diziyi izlemiyorum ama hafta sonu tekrarını kaçırmıyorum..Çok sevmeme rağmen hafta içi izleme şansım olmuyor...

neden o zaman çarşamba akşamı izlemiyorsun,taze taze izlemek daha hoş olmaz mı? Benden tavsiyesi :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2

bu ne yaaa nasil ratingler oyle...1.00 bile almamis yani..0.80...ben artik yuh derim..herkezde avrupa yakasini izliyo tabi buna bakmiyolar bile.

Yazik olur biterse ama zaten fox'da her dizinin ratingleri boyle malesef.Yapcak bisey yok.Umarim bitmez. :(

sen dizi hakkında ne düşünüyorsun?:sad53: :sad53: :sad53:

dartagnan72
16-03-07, 16:21

genelde hangi gün oluyor tekrarlar ben bir türlü tekrarlara yetişemiyorum.:happy0064 :happy0064 :happy0064

anil16
16-03-07, 21:45
sen dizi hakkında ne düşünüyorsun?:sad53: :sad53: :sad53:

Ben vallaha diziyi cok seviyorum cok hosuma gitti.Ilk bolumunu izledim ve cok guldum ve gittikcede bende guzellesiyor.

Zaten Can ve ablasi diziyi super yapiyolar...kendi baslarina bile gotururler diziyi.Ikisinede bayiliyorum.

Patikooo...:img-hyste

ea_ezgi_ea
16-03-07, 22:05
arkadaşlar her şey için tşk.ler :img-wink:

bölümleri çeken var mı__? varsa bana da atabilir misiniz pm ile _? ya da eklediini bildiğiniz bi site falan varsa...:icon_whis şimdiden çok tşk:img-wink:

iReMJeLiBoN
17-03-07, 13:24
bu bölüm süperdi ya:D

aysun kayacı alp'e : sizinle daha önce tanışmış olabilir myiz böyle "catkapı" geldinizde..:D

asuman dabak aysun kayacıya : siz lise yıllarında modellik yaptınz adınızda kader değil mi?

:D:D Süperdi ya bide tam hatırlamıyorumda alp aysun kayacıya yemin ediorm sizi swiorm gbi bisi dcekti

alp kırşan : yemin et...
asuman dabak : etme carpılrsn

:D:D

-şEkEr-
17-03-07, 14:25
arkadaşlar pericik yani şebneme isim arıyorlar isteyenler(meil adresinin doğruluğundan emin değilim)şu adrese şebnemin adınn ne olmasını isteyen yollayabilir
3tatlicadi@medyapim.tv

-şEkEr-
17-03-07, 14:41
arkadaşımın isteği üzerine çoğunluk berksan çektim İlker alp ve asumandan az oldu galiba Ama asuman ve ilkerden bol bol çekicem
http://img251.imageshack.us/img251/7569/lv01bmpzw3.jpg
http://img506.imageshack.us/img506/2310/lv02bmpxb6.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/3301/lv03bmpzx0.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/4796/lv04bmpdg8.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/299/lv05bmpan1.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/3710/lv06bmpna0.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/7660/lv07bmpzj9.jpg

Canım şebneminde resimelrini koyarmısın?:img-yes:

dartagnan72
17-03-07, 23:26
peri ismi ne olsun istersiniz? Siz yolluyor musunuz bakalım peri isimleri.Mesela dizide başka neler görmek isterseniz,neler olsun? Aklınızdan geçenler nelerdir? Sadece merak ediyorum ,ilginize tekrar teşekkürler.:img-yes: :img-yes: :img-yes:

dartagnan72
18-03-07, 12:44
geçen hafta tekrarı pazar günüydü,bu hafta ne zaman oluyor peki?
bir türlü yakalayamıyorum.:img-polic :img-polic

anil16
18-03-07, 20:03
periye isim bulan oldumu acaba? :P

Bence cok iyi ve ilginc bisey yaptilar boyle izliyecelere sorarak..kazanan isimi cok merak ediyorum. :)

dartagnan72
18-03-07, 21:46
:img-wink: :img-wink: :img-wink: şu an seçilmiş 1 isim yok,mailler geliyor,ne karar verilecek bende merak ediyorum...
cumartesi ratingleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

cansu_a
19-03-07, 01:18
ben de beğendim diziyi alp kırşan ve berksan çok yakışıyolar diziye
ilker inanoğlu ve ufak gözlüklü kız dizini orjinalindeki oyuncularla fiziksel olarak da benziyolar...bence başarılı olması gereken bi yapım inşallah izlenir de rating kurbanı olmaz çünkü gerçekten keyif veriyo:happy0064

ee asuman dabak da harika oynuyo ;);)

.:zeyno:.
19-03-07, 01:29

bu kizin adi Gözde Akyıldız encok yaprak roluyle butun cocuklarimda oynamisti orda hatirlaya bilirsin zeynep ve A.G.A, cinaralti da rol almis
ve bu yilda haluk bilginerin polis film de ece yi haluk bilginerin torunu oynadigini hatirliyorum. Umarim bu bilgi yeterdir yetenekli bir oyuncu

dartagnan72
19-03-07, 17:10
:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 Gözde gerçekten çok ama çok yetenekli 1 oyuncu,geleceği parlak olacağına hiç şüphem yok,aynı şekilde şevval de öyle

bugünkü bölümü çok güzeldi... özellikle kamera arkasına bayıldım yaa.. mina ne kadar güzel gülüyordu öle...

keşke her bebek Mina olsa.....her eve bir mina lazım...:happy0064 :happy0064

ya ben hersyı analdımda dızın adı cok sacma geldı ne alaka uc tatlı cadı dızın bıkayesı cok farklı sonucta cadılık ve buyuculukle alaksı yokkii

dizide kesinlikle ne cadı ne de büyü ile ilgili bişey var,everything is natural...:img-wink: :img-wink: :img-polic

:img-cool2 berksan'ın şarkılarını çok sewerim ama oyunculuğu beklediğimden daha iyiydi.bnce kıwırır bu işi.
Alp Kırşan'ın hastasıyımdır.mükemmel bi oyuncu;mimikleri...ses tonu..fiziği...bi insanın herşeyi bu kadar mükemmel olur mu yaaaaa
Asuman Dabak...onun da oyunculuğunu çok sewerim.
Bu güne kadar beni en çok güldürebilmiş ve en sewdiim iki dizinin(tatlı hayat ve çat kapı) çok sewdiim iki oyuncusu aynı dizide.hem de zamanında orjinal versiyonunu severek izlediğim bi dizide.diğer kanallarda hangi program olursa olsun kaçırır mıyım bu diziyi ?
aslında çarşamba günü olmasaydı daha iyi olurdu ama yine de zamanla iyi bi izleyici kitlesine sahip olacağını düşünüyorum
Fox daha yeni bi kanal,dizi de yeni.bi çok kişi Fox'u bilmiyor.reytinglerin böyle olması normal gibi geliyor.kanal tanındıkça reytingler de artacaktır.tek endişeli olduğum konu kanalın diğer bazı kanallar gibi reyting düşkünü olması ve diziye şans tanımamaları.Gerçi kanal reklemlarında Türkiye'deki yayıncılık anlayışını olumlu yönde deiğştireceklerini iddia ediyor.umarım öle olur

Fox o kadar reklam yapmasına karşın hala nerde olduğunu bilmeyen bir sürü kişi var...enide sonunda onlarda FOX lanacak bence.

dartagnan72
20-03-07, 09:27
Neden hala FOX tv internet sayfasında bu dizi hakkında bilgi yok.Hala anlamıyorum.Üstelik nerdeyse şu an kanalın en çok izlenen dizisi neredeyse.:img-in_lo :img-in_lo

koobee24
20-03-07, 13:58
bu kizin adi Gözde Akyıldız encok yaprak roluyle butun cocuklarimda oynamisti orda hatirlaya bilirsin zeynep ve A.G.A, cinaralti da rol almis
ve bu yilda haluk bilginerin polis film de ece yi haluk bilginerin torunu oynadigini hatirliyorum. Umarim bu bilgi yeterdir yetenekli bir oyuncu

binbir gece'de de bu kıza benzer bir kız oynuyor.bu olabilir.

dartagnan72
20-03-07, 15:52
binbir gece'de de bu kıza benzer bir kız oynuyor.bu olabilir.

binbir gecede oynamıyorum.Buna adım gibi eminim.Binbir gecedeki hangi kıza benzettiğini çok merak ediyorum.

sebosh
20-03-07, 23:05
YA ARKADAŞLAR DİZİDEKİ MİNA RESİMLERİNİ YANİ BEBEĞİN RESİMLERİNİ RİCA ETSEM KOYABİLİR MİSİNİZ?:icon_whis

bende çok var ;) koyarım bi kaç tane :D

dartagnan72
21-03-07, 16:19
:img-yes: bende çok var ;) koyarım bi kaç tane :D

koy bakalım Minayı,çok şeker değil mi? Böyle hep gülen bir bebeği nulmak pek kolay olmadı açıkçası.

NE yapın edin bu geceki bölümü sakın,ama sakın kaçırmayın...benden söylemesi.:img-wink:

sebosh
21-03-07, 21:41
:img-yes:

koy bakalım Minayı,çok şeker değil mi? Böyle hep gülen bir bebeği nulmak pek kolay olmadı açıkçası.

NE yapın edin bu geceki bölümü sakın,ama sakın kaçırmayın...benden söylemesi.:img-wink:

merak etme hiç bi bölümünü kaçırmam ben :D
bebişim o benim yiğenim :):):):)

sebosh
21-03-07, 21:58
http://img252.imageshack.us/img252/840/resim195fp1.jpg (http://imageshack.us)

http://img117.imageshack.us/img117/7206/resim187ve1.jpg (http://imageshack.us)[/IMG]

http://img45.imageshack.us/img45/9186/resim197gp6.jpg (http://imageshack.us)

pijamalarımla karşınıza çıktığım için ösür dilerim :):):)

BERKSAN KOLİKKK
21-03-07, 22:07
DİZİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BERKSANIM OYNUYOR DİYE SÖYLEMİYORUM AMA ÖLE YANİ:img-in_lo

AYYYYY BEN BU KIZI YERİM YAAAAAAAAA:happy0064
ÇOK ŞEKER BİŞEY YAAAAAA:img-in_lo :img-wink:

dartagnan72
21-03-07, 22:23
berksan kolikkk,beğeniyor musun peki diziyi? her bölümünü izliyor musun?:img-wink:

BERKSAN KOLİKKK
21-03-07, 22:32
TABEKİ İSLİOM TEKRARLARINI EZBERLEDİM BİLEEEEE:img-hyste
KAÇARMI BENDEN BERKSAN OLURDA BEN İZLEMEZMİYİMMMMM:img-hyste :happy0064

dartagnan72
21-03-07, 23:04
neden Can a Patiko deniyor? Sorumuzu cevapla ve kazan...nay nam nom

almanyaprincess
22-03-07, 13:32
vallla ben bunun ingilzce versionunu ezberlemisdim cok seviodum..acaip komktiler berksanli versiyonuna daha bakmadim malesef annem demisti üc tane dayi var falan..kiz arkdasimda bosanmis bi adam var diince anladimki biz türkler yine biseyi taklit etmeye karar vermisiz...olsun güzeldir yine de kendi icatlarimiz daha güzel bence taklite ne gerek var ..bu arada john stamos a bayiliodum iice ihtiyarlamis adam ya shoka girdim yanee

accuc
22-03-07, 13:39
dizideki mina değil mi bu
of canım çok tatlu Maaşallah:img-yes:

seydacik
22-03-07, 18:30
27 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,70 4,50
TELE - BAROMETRE
45 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,40 3,60
ratingler cikmaya basliyor diziye basarilar hic kimsede dizi bolümleri yada jeneriki varmi

seydacik
22-03-07, 18:34
neden Can a Patiko deniyor? Sorumuzu cevapla ve kazan...nay nam nom

ben biliyorum galiba kücükken sismanmis ablasida yani cananda onu patatesemi ne ye benzetti icin patiko demis ondan beride patiko diyor herhalde

kelebek_01
22-03-07, 18:38
ben biliyorum galiba kücükken sismanmis ablasida yani cananda onu patatesemi ne ye benzetti icin patiko demis ondan beride patiko diyor herhalde
cevap verdiğin için sağol bende merak ediyordum
ben bu diziye bayılıyorum hele ezgi yok mu çok tatlı diziyi sırf onun için izliyorum yalnız berksan da gayet iyi oyuncu imiş

dartagnan72
22-03-07, 22:35
yavaş yavaş hakketiği yere gelmeye başlıyor,siz ne dersiniz?

bence 1 ay sonra ilk 10 da olur,buna eminim....bye bye

dartagnan72
23-03-07, 08:18
Cumartesi tekrarı saat kaçta biliyor musunuz? Herhangi 1 bilgisi olan var mıdır?:img-polic

dartagnan72
23-03-07, 08:20
vallla ben bunun ingilzce versionunu ezberlemisdim cok seviodum..acaip komktiler berksanli versiyonuna daha bakmadim malesef annem demisti üc tane dayi var falan..kiz arkdasimda bosanmis bi adam var diince anladimki biz türkler yine biseyi taklit etmeye karar vermisiz...olsun güzeldir yine de kendi icatlarimiz daha güzel bence taklite ne gerek var ..bu arada john stamos a bayiliodum iice ihtiyarlamis adam ya shoka girdim yanee

Kim ne zaman boşanmış? Sanırım Annen sana yanlış anlattı diziyi,o zaman ne yapman lazım,en kısa zamanda izlemen lazım ...:img-blush :img-blush :img-cool2

sebosh
23-03-07, 21:13
Cumartesi tekrarı saat kaçta biliyor musunuz? Herhangi 1 bilgisi olan var mıdır?:img-polic

cumartesi 13:45'de çarşamba günleri de 17:00-17:30 arası bi saate başlıo tekrarı ;)

BERKSAN KOLİKKK
23-03-07, 22:15
ohhhhh ohhhhhhh çok güsel yaaaaa bu hafta hepsini isleyemmemiştim bu çok güsel oldu böle yaaaaa:img-wink:

her hafta bu şekildemi çıkçak yoksa saatlerin deişme ihtimali warmı:)

dartagnan72
24-03-07, 00:35
cumartesi 13:45'de çarşamba günleri de 17:00-17:30 arası bi saate başlıo tekrarı ;)

ben çarşamba günleri saat 5 te yayınlandığını bilmiyordum,1 hafta önceki bölümün mü tekrarını veriyor biliyor musun?:icon_sorr :icon_sorr

sebosh
24-03-07, 19:14
ben çarşamba günleri saat 5 te yayınlandığını bilmiyordum,1 hafta önceki bölümün mü tekrarını veriyor biliyor musun?:icon_sorr :icon_sorr

evet son bölümün takrarını verio işte akşam da yeni bölüm çok ii oluo :D:D bende 2 haftadır görüorum daha önce varmıydı yada böle devam edicekmi bilmiorum :D

halukpiyeskolik
25-03-07, 00:10
ben dizinin resimlerini nerden bulabilirim acaba.özelliklede şebnem in resimleri acil lazım bana

dartagnan72
26-03-07, 08:51
ben dizinin resimlerini nerden bulabilirim acaba.özelliklede şebnem in resimleri acil lazım bana

Bu site Almanyada yaşayan türklerin yaptığı bir site,adres evdeki bilgisayarımda mevcut,akşam sana msg olarak atarım.:img-pilot

dartagnan72
28-03-07, 08:07
acaba bu akşam bizimkiler bu sefer neler yapacak,merakla bekliyoruz..19.45 te FOX ta buluşuyoruz.:img-yes: :img-yes:

paçiii_melos
28-03-07, 13:46
’Çekimlerde beynime kan gitmediğini hissediyorum’

Şu sıralar siyaset dünyasına adım atmasıyla çok konuşulan manken Şebnem Schaefer, FOX ekranlarında yayınlanan ‘Üç Tatlı Cadı’da bir periyi oynuyor. Çekimlerde çok zorlanan manken “Sürekli uçuyorum, küçülüyorum, büyüyorum. Çok eğleniyorum bu sahneler çekilirken ama bir yandan da zor oluyor. Belime korse gibi bir kemer bağlanıyor. Çekim bittiğinde ağrıdan kalkamıyorum. Beynime kan gitmiyormuş gibi hissediyorum bazen” diyor

* Canlandırdığınız karakteri anlatır mısınız biraz?
Ben bir periyi oynuyorum bu dizide. Dizinin küçük kızı Ezgi’nin perisiyim. Ona yardım ediyorum sürekli. Ezgi küçük bir kız ve bir dostu olmasını çok istiyor. Ben de onun bu isteğine cevap veriyorum. Onunla evcilik oynuyorum. İlk karşısına çıktığımda pek inanamıyor aslında, onun iyilik perisi olduğuma... Ona diyorum ki; benden kimseye bahsetme, aramızda sır olsun... Ve sadece Ezgi’ye görünüyorum. Ayrıca Ezgi’nin annesi vefat ettiği için bana annesini soruyor. Ben de ona annesini gördüğümü anlatıyorum ve çok mutlu oluyor.

* Bol bol uçuyorsunuz, dizide... Nasıl çekiyorsunuz o sahneleri?
Evet, sürekli uçuyorum, küçülüyorum, büyüyorum. Çok eğleniyorum bu sahneler çekilirken ama bir yandan da zor oluyor. Çünkü belime korse gibi bir kemer bağlanıyor. Bazen çekimler bittiğinde ağrıdan yerimden kalkamıyorum. Beynime kan gitmiyor gibi hissettiğim oluyor. Bu, ‘Matrix’te kullanılan bir teknoloji, çok emek harcanıyor. Ayrıca hiçbir masraftan kaçınılmıyor inandırıcı olması açısından. Bu yüzden de keyifli gidiyor.

* Teklif geldiğinde sizi en çok ne etkiledi bu dizide?
Senaryoyu bütünüyle çok beğendim. Güzel bir hikaye... ‘Full House’ dizisinin bir başka versiyonu. Zaten çok sevilen bir dizinin yeni versiyonunun da sevileceğini düşündüm. O yüzden kabul ettim. Ayrıca birlikte oynadığım arkadaşlarımı da çok seviyorum. Alp Kırşan zaten ‘Buzda Dans’tan arkadaşım. İlker İnanoğlu iyi bir oyuncu. Berksan’ı tanımıyordum ama onu da çok sevdim. Asuman Dabak inanılmaz bir oyuncu. Çok iyi anlaşıyoruz.

* Çocuklarla oynamak zor mu peki?
Çocukları da seviyorum. Onlarla çok iyi anlaşıyorum. Her zaman çok çocuklu ortamlarda bulunmak istemişimdir. Diziyi kabul etme nedenlerimden biri de çocuklarla oynayacak olmamdır. Henüz dizinin başları olduğu için çocuklarla çok fazla sahnem yok ama ilerleyen bölümlerde daha fazla olacak. Ben de çok heyecanlıyım bu yüzden. Çocuklarla doğru iletişim kurmayı bildiğiniz zaman sizi çok da fazla üzmezler diye düşünüyorum.

‘YETENEĞİM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM’

* Ekranda çok fazla cinli, perili diziler var. Neden bu kadar ilgi görüyorlar sizce?
Benim rolümün o dizilerdeki perilerle hiçbir ilgisi yok. Zaten onlar peri değil. Onlar herkese yardım ediyor, ben sadece bir tek çocuğun perisiyim ve ona yardım ediyorum.

* Oyunculuk üzerine herhangi bir eğitim alıyor musunuz peki?
Şu ana kadar herhangi bir eğitim almadım. Yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Ama birlikte rol aldığım arkadaşlarımdan ve yönetmenimden çok yardım alıyorum. Onlar beni çok destekliyorlar. Mesela benim sahnem olmasa bile Asuman Dabak’ı izliyorum sürekli. Çünkü çok iyi bir oyuncu. Onunla birlikte oynamak benim için büyük bir şans. Ondan gerçekten çok şey öğreniyorum. Diksiyon ve Türkçe derslerine devam ediyorum ayrıca...

* Eğitiminiz olmamasına rağmen dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de rol aldınız?Yetenek mi, şans mı bu?
‘Lise Defteri’ dizisinde rol almıştım ilk olarak. Çok beğenildi. Ardından ‘Emret Komutanım’ dizisinde bir hemşireyi canlandırdım. Sinema da ‘Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu’ ve ‘O Şimdi Asker’ filmlerinde rol aldım. Hem şanslı olduğumu hem de yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Kendime henüz oyuncu diyemem. Bu işi öğrenmeye çalışıyorum. Kendimi geliştirmek için elimden geleni yapıyorum. Torpille bir yere gelmedim. Çalışarak başarılı olunacağını çok iyi biliyorum. Ama henüz konuşmak için erken.

‘NE SEVİŞİRİM NE DE ÖPÜŞÜRÜM’

* Kendinize koyduğunuz kurallar var mı?
Daha yolun başında olduğum için tabii ki var. Mesela ‘Çılgın Dersane’ isimli filmden teklif gelmişti bana ama kabul etmedim. Çünkü orada bir erkeği baştan çıkaran kadını canlandırmam istendi. Ben bu rolü kendime yakıştıramadım. Bana ters geliyor bu tarz karakterler. Sevişme, öpüşme ve yakınlaşma sahneleri de bana ters geliyor. Yolun başında olduğum için daha kolay daha kendim gibi rolleri kabul etmek istiyorum. Şimdi kendime göre bir çizgim var ve bunun dışına çıkmak istemiyorum. Ama ileri de iyi bir oyuncu olursam, her rolü oynayabilirim.

* Hangi dizileri takip ediyorsunuz?
Dizi izlemeyi çok seviyorum ama zamanım pek olmuyor. Ama bu sezon en çok beğendiğim dizi ‘Hatırla Sevgili’... Gerçekten çok çalışılarak, emek harcanarak yapılmış bir iş. Mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum. Bir de ‘Binbir Gece’yi beğeniyorum. Hollywood yapımı gibi. O dizide rol almayı çok isterdim. Zuhal Olcay ve Oktay Kaynarca’nın oynadığı ‘Geniş Zamanlar’ da bu yıl yapılan en iyi işlerden biri. Zuhal Olcay’ı gerçekten çok beğeniyorum ve dikkatle izliyorum.

Çılgın Dersane filminden teklif gelmişti ama kabul etmedim. Çünkü bir erkeği baştan çıkaran kadını oynamam istendi. Kendime yakıştıramadım.

‘Binbir Gece’ tıpkı Hollywood yapımı gibi... O dizide yer alabilmeyi çok isterdim. Emek harcanarak yapılmış bir iş...

Bu akşam neler olacak

Ezgi yuvaya başlıyor

Bülent, Ezgi’yi kendi çalıştığı okulun yuvasına vermeye karar vermiştir. Bu karar Can’ı oldukça üzmüştür. Ezgi’nin yuvaya başlaması, aileye heyecanlı günler yaşatmaktadır. Ezgi’nin de okula başlaması ile ev tek kelime ile bomboş kalmıştır. Kenan’ın yolda bulduğu kaplumbağa ise evin yeni neşe kaynağı olur. Bu arada Bülent’in annesi Suzan, Kenan’ın annesi ve Can’ın annesi Cansu aynı zamanda ziyarete gelirler. Evde yine büyük bir curcuna yaşanır.

http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=7018

-şEkEr-
28-03-07, 14:32
bu akşamı iple çekeceğim.hem tekraını hemde akşam izlemeyi düşünüyroum bu arad şebnemel yapılan röpartjdaçokgüzel.umarım dahaaa uzun uzun yıllar diziyi görebiliriz.

dartagnan72
28-03-07, 16:24
bu akşamı iple çekeceğim.hem tekraını hemde akşam izlemeyi düşünüyroum bu arad şebnemel yapılan röpartjdaçokgüzel.umarım dahaaa uzun uzun yıllar diziyi görebiliriz.

Türkiye sınırlarında peri olabilecek en güzel kız tek kelime ile şebnem,ondan başka peri bulmak imkansız...:img-polic :img-polic

cansu_a
28-03-07, 20:18
bu geceki bölüm çok güzeldi...yazanların eline sağlık ;)
o ev temizleme hikayesi ve en son annelerin gelmesi sanırım orjinalinde de vardı.
evden çıktıklarında tuvalete gitmeyen canmış yaa baya güldm orda :img-hyste
ama asıl düdük olayına koptum.yabancı biri şeker vermeye çalışyıo :img-hyste

bu arada Berksan yakışıklıymış baya yaa :)

papatyayca
28-03-07, 21:15
ayy bu bölümde her zamanki bölümlerde olduu gibi çok hoştu...
hani kenan dio yha en sevdiim sürüngen die soorada ezgi de dio en sevdiim sürüngen die çok hoştular orda yhaa...
bide patiko kaplumbaa kaybolduunda arıyolar onuda can do yha hani bn burdayım fln die en mannak yeride oraydı:img-hyste :img-hyste :img-hyste

anil16
29-03-07, 01:41
Cok keyifli ve komikti yine....bence her hafta guzel ve hos konulari falan s ikmiyo yani..iyi...

bu bolum'de tabiki can'a bittim koptum herzamanki gibi....ay yogi'yi izlerken hele cocuk gibi...:img-hyste

Bide super market'e gitmeden tuvaletinin gelmeside acayip komikti..koptum o sahnede.Bende kucuk bebeye diyodu zanlediyorum.Kapidan o ciki verdi kostu tuvalete. :img-hyste

insallah ratingler iyi gelir.3.00 en azindan.:good:

-şEkEr-
29-03-07, 14:32
anaokulu bölümü son derece harikaydı.hele şebnemin sarı kıyafeti mithişti gerçekten gelmiş geçmiş en iyi perii oo....

Freddie
30-03-07, 20:03
ben diziyi uzun zamandır izlemiyoruma ama geçen bömlümde aysun ayacıyı gördüm Üstelik dizide çatkapıyı yad etmeleri harikaydı...

-şEkEr-
31-03-07, 13:38
cumartesi yani bu günde çıkıyor bildiğim kadarıyla

31-03-07, 19:12
Patiko ismi nasıl sizce?
Selim Çiprut'a annesi Patiko dermiş ordan çıkmış =))

BERKSAN KOLİKKK
31-03-07, 21:53
arkadaşlar lütfen rica etsem sizlre yeni resimler ekleyebilirmisiniz.
ama berksanın ağırlıklı olsun lütfennnnnnnnnnnn

dilosh
31-03-07, 23:48
ALp Kırşan'ın oyuncuLuğunu çok seviyorum..Denk geLdikçe diziyide izLiyorum çok hoş ve eğLendirici...:) Berksan ve İLker de bence iyi seçim...

dartagnan72
01-04-07, 17:01
Ne baglamda ?:icon_whis

ne bağlamda olduğunu iyi biliyorsun ECE cim...Ben duygu adamıyım,diğer değerler benim için sonra geliyor...Neyse anlayan anladı...herkese hürmetler...Başta sana ECE,teşekkür ederim...:icon_sorr :icon_sorr

cansu_a
01-04-07, 17:44
biz anladık seni selim eceyi de biliyorum o da anlamştır ama
sen buraya uğra yine ok?? bye

dartagnan72
04-04-07, 16:24
biz anladık seni selim eceyi de biliyorum o da anlamştır ama
sen buraya uğra yine ok?? bye

Uğrayacağımı şimdilik pek sanmıyorum,ileride belki,başka bir forumda buluşuruz ne dersiniz? çok iyi olur,sizleri tanıdığıma çok memnun oldum çocuklar başta Ece ve Cansu olmak üzere...yollarımız açık olsun hepimizin,ama biz kontağı kesmeyelim tamam mı? :img-yes: :img-yes: :img-yes:

04-04-07, 17:44
CAnsuu inanmıyorum, bir ortak noktamız daha oldu,, :)
Ben de anlamıstım aslında da öyle yazmamın farklı bir amacı vardı neyse ..

-şEkEr-
04-04-07, 17:53
Hahh reklamda gördüm çocuğu tavaya oturtuyorlar maşayla bezini çekiyorlar harika olucak bu gün!

BERKSAN KOLİKKK
04-04-07, 21:27
cnm o gördüğün bölüm ilk haftaki bölümmmm:img-hyste :img-hyste

aa arkadaşlar bu arada bugünkü bölüm gerçekten çok komikti:img-hyste
bide hafta içi eski bölümlerini yayınlıyolar 3 gündür ben isliorum diziyi saat 15:30 da yayınlanıyor haberiniz olsun:img-wink:

dartagnan72
04-04-07, 21:46

neymiş ortak noktalarınız bakalım? :):img-yes:

bugünkü bölümde ben yoğun bir şekilde elektrik eksikliği gördüm,bunu tüm içtenliğimle söylüyorum,art niyetim yok..balık olayı fazla uzamış,sıkılarak oynamışlar gibi geldi bana..

-şEkEr-
04-04-07, 21:55
kamera arkası ahrikaydı mina köpeğe gel gel diyo allhım olmaz böyle bir tatlılık bide bir ara burnunu karıştırdı:d:d:d

mxrxt
05-04-07, 14:41
Bendece uc tatli cadi cok güzel bir dizi fakat gün olarak biraz alnis bir gün ve saat gibi geliyor bana...Bu arada bende avrupadan katiliyorum ANIL16 belki farkina varmisindir fox tv yayinlari bizler simdilik TGRTEU üzerinden izliyorzz..
Bu arada FOX ve TGRTEU ortak yayin yapiyor bunu sebebini bilan varmi??

boncuk.girl
05-04-07, 15:35
arkadaşlar ilk defa bugün izledim ve çok güzeldi
hep izlicem ama konusunu tam anlamadım ve hangi gün hangi saatte çıkıyo acaba biri bana ö.m atabilirmi?
şimdiden teşekkürler...

Beyaz Balina
05-04-07, 16:20
dünkü bölüm çok komikti yine mina çok tatlıydı, ezgi çok komikti ve de patiko'nun ninni remix'i çok güzeldi

1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 13,70 34,20
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 13,60 33,70
3 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 7,20 21,90
.
.
.
54 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,20 3,10

TELE - BAROMETRE

1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 12,20 29,30
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 9,10 21,90
3 YARALI YUREK [NET] SHOW 6,20 15,00
.
.
.
45 UC TATLI CADI [NET] FOX 1,40 3,50

dartagnan72
05-04-07, 17:32
Sevgili BERKSAN

Eğer bu siteye giriyip yorumları okuyorsan,seninle vedalaşmak istedim. İlk 5 bölümde oldukça iyiydin doğruyu söylemek gerekirse. Seninle vedalaşacak zaman bulamadım,ondan dolayı özür dilerim senden.Başarılarının devamını tüm kalbimle diliyorum,çünkü sen oldukça temiz ve iyilik meleği bir insansın.Bir hatam olmuşsa affola......SELİM ÇİPRUT:sad53: :sad53: :sad53:

BERKSAN KOLİKKK
07-04-07, 21:29
yaaaa arkadaşlar artık şu periye bi isim bulmanın wakti gelmedimi sizce:)
ben günlerdir peri ismi düşünüyorum fakat yok yaaa nerde keşke bulsam
ama böyle tek kişinin düşünmesiyle olacak bi iş deilki lütfen yaaa yardımıcı olunda biran ewel bulalım şu ismi:img-wink:

love_girl
08-04-07, 14:02
dizi gzl ama kamera arkası daha gzl ve daha komik bn en çok alp ve berksana gülüorum ama şu peri olayı biraz saçma sanki ayrıca dizinin günü yanlış çarşamba günü olmaz avrupa yakası ve yaprak dökümü var eğer dizinin günü değişirse daha gzl olur

mxrxt
08-04-07, 17:13
dizi gzl ama kamera arkası daha gzl ve daha komik bn en çok alp ve berksana gülüorum ama şu peri olayı biraz saçma sanki ayrıca dizinin günü yanlış çarşamba günü olmaz avrupa yakası ve yaprak dökümü var eğer dizinin günü değişirse daha gzl olur

ya bende aynen sana katiliyorum carsamba günü bence cok yalnis bir gün dizi baska bir günde denenmeleri yoksa bu sekilde cok devam edecegini sanmiyorum..tabii bitmesini istemiyorum

BERKSAN KOLİKKK
08-04-07, 20:16
love_girl cnm çok doğru söylüyorsun yaaaa gerçekten çok zıt bi güne alınmış diğer dizilerden dolayı bir çok kısmını bende kaçırıyorum yaaa:sad53:
ama perşembe günü falan olsa çok daha güzel olur ya çünkü o gün tw2de pek güsel bişiler olmuyor we sıkıntıdan patlıyorum:sad53:

dartagnan72
08-04-07, 23:36
yaaaa arkadaşlar artık şu periye bi isim bulmanın wakti gelmedimi sizce:)
ben günlerdir peri ismi düşünüyorum fakat yok yaaa nerde keşke bulsam
ama böyle tek kişinin düşünmesiyle olacak bi iş deilki lütfen yaaa yardımıcı olunda biran ewel bulalım şu ismi:img-wink:

çalışan kazanır elması kızarır,perinin ismi CANSUCE....oluyor.....Cansu ile Ece karşımı.....:happy0064 :happy0064

overskæg
10-04-07, 14:28
merhaba

bu dizi cook guzel cok begeniyorum iyiki tgrt eu gøsteriyor. ama su peri meselesi diziyi cok cocukca yapiyor.

BERKSAN KOLİKKK
10-04-07, 19:44
Bencede _ŞEKER_ Sana katılıyorum ben ama daha çarpıcı isimler olursa çok daha mükemmel olur gibime geliyor benim :img-wink:

çok farklı isimler olsun yaa öle basit kaçan bi isim olmasın yane:img-wink:

BERKSAN KOLİKKK
10-04-07, 21:24
hmmm ama dizide sizin gönderdiğiniz isimler doğrultusunda yer alıncak deniodu:img-blush
ordan dedim yane ben:img-blush

mervve
10-04-07, 21:41
bncede ya çok sempatik bi dizi zaten asumun dabak yetiyo diziye ona tatlı hayattaykende bayılıyodum ya

love_girl
11-04-07, 14:51
Arkadaşlar dizinin gününü değiştirmek için mail atsak nasıl olur????Çünkü günü çoooooooooooook yanlış çarşamba günü reyting rekorları kıran diziler vr salı yada pazartesi ya hafta sonu süper olur başka bir güne almayı sağlayalım!!!!!!

mxrxt
11-04-07, 15:50
Arkadaşlar dizinin gününü değiştirmek için mail atsak nasıl olur????Çünkü günü çoooooooooooook yanlış çarşamba günü reyting rekorları kıran diziler vr salı yada pazartesi ya hafta sonu süper olur başka bir güne almayı sağlayalım!!!!!!

aynen katiliyorumm carsamba cok yalnis bir gün diziyi seviyorum avrupa yakasindan vaz gecemiyorum iki ara bir dere yarim yarim izliyorum bence en güzel gün dedigin gibi hafta sanu sanirim ??

mxrxt
11-04-07, 21:40
evet ya gercekten güzel bir bölümdü oyuncular bence süper zaten alp kirsan bir harika umaarim bu sekilde devam eder

anil16
12-04-07, 02:09
:img-hyste cok komik bi bolumdu ya bayildim gittikce daha komiklesiyo bence bozulmasin boyle gitsin.

Ucunede bayiliyorum ne aptallar bisey beceremiyolar...tavuguda yaktilar:img-hyste :img-hyste

en sevdigim sahne mutfak sahnesiydi.Evi talan ettiler :img-hyste

Bide sinav kagidini terz okuyup 18 demesi acayip komikti :good:

anil16
12-04-07, 02:10
bence dusuk olsa bile kalkmasi imkansiz dizinin cunku foxda her dizinin ratingleri boyle dusuk..star,kanald,atv,show varken millet fox'u izlemiyo bile.

Bu diziyi kaldirirsalar butun dizileri kaldirmalari gerekir ve bu olmaz asla bence. :)

love_girl
12-04-07, 12:04
dizinin reytingi felaket arkadaşlar 76. olmuş çok yakında kalkar tabii eğer günü değişmezse:( :( :(

anil16
12-04-07, 16:39
fox'dan bu ratingler beklenir zaten...her dizisi boylwe.Avrupa yakasi varken hic izlermi kimse bu diziyi :(

hafta sonuna alinda tam super olur. :)

canan_frdvs
12-04-07, 17:34
güzeldi yeni bölümde :img-yes: bana Çocuğun Var Derdin Var dizisindeki bi bölümü hatırlattı.Ordada Efenin matematik sınavı vardı çalışıyodu, öğretmeni hiç kimse sevmiyodu, onunda lakabı vardı ama unuttum , öğretmeni komşusu oluyodu, yemeğe geliyodu, mutfağa geçiyolardı ve yüksek not aldığını öğreniyodu :img-yes: izleyince geldi aklıma :img-yes: :img-yes: :img-yes:
kamera arkası yine çok güldürdü beni :img-yes: :img-yes: eylülde çok şirindii:img-yes: :img-yes: :img-yes:

gizz
12-04-07, 18:51
ben dizinin kalkacağını düşünmüyorum arkadaşlar
çünkü Fox'un malesef bütün dizilerinin reytingleri düşük ama haftasonuna alınırsa daha iyi olacağına inanıyorum çünkü hafta sonu 20.00 - 22.00 arası tvde izlemeye değer hiç birşey yok

mxrxt
12-04-07, 19:59
74 HACI (TV FILMI) [NET] STV 0,80 4,30
75 SPORDA BUGUN STV 0,80 2,90
76 UC TATLI CADI [NET] FOX 0,80 2,30xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
77 STAR''DA GUN BASLIYOR STAR 0,70 13,40
78 KARAGUMRUK YANIYOR (TKR) [NET] STAR 0,70 6,90

valla arkadaslar dizi cok güzel bende avrupa yakasi onun arasinda gidip geliyorum fakat böyle devam ederse akibeti cok hayirli olmayacak dogru Fox genel olarak rating iyi degil ama kanal kendini suclu görmeyecek aslinda Fox bu sekilde iyi tutyor genede dizileri atv ilk bese girmyen dizisine hic acimiyor..

love_girl
12-04-07, 22:14
dizi çok gzl ama bazı yanlış yönleri var.Mesela dizideki peri olayı çok saçma yapıor diziyi zaten yeterince başbelası sihirli büyülü diziler varken burdaki peri olayı yanlış 2. ise dizinin günü çok yanlış avrupa yakası,yaprak dökümü,yalancı yarim gibi diziler varken hiç şansı yok.Zaten fox eskiden tgrtydi o zmnda reytingler çok düşük geliodu UMARIM DİZİ KALKMAZZZ

GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 22:16
yine mi sihirli perili dizi ya.izleyici usandı ya.yeterince war zaten.bir de buna ne gerek war ki.gerçeklikten uzak, kötü örnek olacak bir dizi bence!

love_girl
12-04-07, 22:20
dizi süper komik ama peri olayı işi bozuo çok saçma keşke olmasaydı o perii daha gzl olurdu

anil16
12-04-07, 22:24
neresi sihirli bu dizinin ya? sadece peri var oda yani 10 dakka gorunuyo o kadar.Sihirli dizi enmez pek.

dartagnan72
13-04-07, 02:14
dizi süper komik ama peri olayı işi bozuo çok saçma keşke olmasaydı o perii daha gzl olurdu

Periler sihir yapar,siz izlediğiniz bölümlerde perinin sihir yaptığına şahit oldunuz mu? olamazsınız,çünkü öyle birşey olmayacak,asla....(diyemem...):icon_whis

dartagnan72
13-04-07, 16:09
orda öğrt. lakabı korkunç yengeydi cnm

ordaki bölümle bu bölümün nerdeyse aynı olduğunumu söylüyorsunuz acaba?bunu teyid edebilecek biri var mı?:sad53:

love_girl
13-04-07, 16:24
neresi sihirli bu dizinin ya? sadece peri var oda yani 10 dakka gorunuyo o kadar.Sihirli dizi enmez pek.

olsun peri 10 saniyede görünse sonuçta çok saçma olmasaydı daha gzl olurdu peri sihir yapmıo olablir ama sonuçta görünüove üstelik kızla konuşuo en çokta burası saçma:img-wink: :img-pilot :good:

dartagnan72
13-04-07, 17:03
:img-pilot olsun peri 10 saniyede görünse sonuçta çok saçma olmasaydı daha gzl olurdu peri sihir yapmıo olablir ama sonuçta görünüove üstelik kızla konuşuo en çokta burası saçma:img-wink: :img-pilot :good:

perinin hayali olmadığı ne malum? belki Ezginin hayali arkadaşı? bunu hiç düşünmedin mi? Ya da Ezginin sağduyusu,sihir yok.

!karbeyaZ!
13-04-07, 17:16
Arkadaşlar dizide sihir falan yok..Cadı diyince aklınıza hemen sihirli diziler gelmek zorunda mı ?? Biraz izleseniz anlardınız.. Ayrıca ortada bir peri de yok, hepsi Ezginin hayali..
Bu dizi muhteşem..Hiç kaçırmadan izliyorum..Bence yorum yapmadan önce biraz izleseniz iyi olur..

dartagnan72
13-04-07, 17:22
ezgi nin hayili değil geçkete o peri warr

işin matematiği budur 2+2= 3+1= 4

kısaca peri=hayal

:img-yes: :img-yes:

dartagnan72
13-04-07, 17:25
Arkadaşlar dizide sihir falan yok..Cadı diyince aklınıza hemen sihirli diziler gelmek zorunda mı ?? Biraz izleseniz anlardınız.. Ayrıca ortada bir peri de yok, hepsi Ezginin hayali..
Bu dizi muhteşem..Hiç kaçırmadan izliyorum..Bence yorum yapmadan önce biraz izleseniz iyi olur..

olayı çözen ender kişilerden birisin,seni tebrik etmek için msg attım ama kutu full dolu,bahar temizliği yapman gerekecek sanırım :happy0064

gizz
13-04-07, 17:56
arkadaşlar sizi ilgilendirebileceğini düşündüğüm bir haberim var:
vatan gazetesinin bugünkü tv ekinde reyting canavarının son kurbanı 'tutsak' başlıklı bir haber okudum.biliyorsunuz tutsak fox'un bir dizisi
dizinin yapımcısı ve yönetmeni "dizi için anlaşma yapıldığında bize reyting kaygımız yok dendi.dizinin yayından kaldırıldığı bildirildiğinde neye uğradığımızı şaşırdık"demişler.
amacım ya aynı şey bu dizinin başına gelirse diye ortalığı telaşa wermek değil gerçi bir önlem alınması da gerekiyor bundan sonra..sadece eğer gazetede belirtildiği reyting yüzünden bitirildiyse dizi Fox'un yayın politikasının iddia ettikleri gibi farklı(seyirciyi önemseyen) olmadığına bir kanıttır diye düşünüyorum
bence daha çok reklam yapmaları lazım.ben bir dilek tut ya da hırçın kız gibi 2 3 yapım hariç diğer yapımlara fazla reklam yapıldığını düşünmüyorum.diğer kanallar o akşamki programları için yarım sayfa reklam veriyolar -hani dizinin başrol oyuncularının olduğu bir resim üzerine kısa bir özet,kanal ve yayın saatinin yazılı olduklarından...mutlaka görmüşsünüzdür birçok kez bunlardan ama ben fox'a ait olanını hiç görmedim.gerçi kanalın biraz daha reklam yapması gerektiğini düşünüyorum.gerekirse gazetelere tam sayfa reklam vermeleri lazım ,4 büyük kanalla yarışmaya layık yapımlarının olduğunu anltmaları lazım vs...

gizz
13-04-07, 18:02
peri olayına gelince
bence hayal de olsa çok gereksiz.çocuksu bir hava katıyor.komik tarafları war da o peri ne öyle çok saçma diyen o kadar çok arkadaşım war ki...illa birinin ezgiye akıl vermesi gerekiyosa bu babası,canan,can ya da kenan da olabilir ve çok daha mantıklı olur
hayali bir arkadaş da olsa o kadar çok perili sihirli dizi war ki insan bi yerden sonra sıkılıyor.dizide bence yanlış olan tek şey bu.hazır bu konuda yorum yapan arkadaşlar da warken ben de düşüncelerimi paylaşmak istedim
herkese iyi yorumlar...

!karbeyaZ!
13-04-07, 18:55
Ezginin hayali olduğunu şurdan biliyorum.. Bir keresinde Ezgi periyle konuşurken, diğer kardeşi uyanmıştı.. Ezgiye kimle konuşuyorsun dedi, Ezgi de dua ediyorum dedi..Yani onun Ezginin hayali olduğu kesin çünkü gerçekte peri diye bişey yokturu anlatmak istemişler aslında..Fakat ilgi çekmek için çocuklar bebekleriyle vs. bişeyleriyle konuşurlar dertlerini anlatırlar, dizide de hayali bir periye anlatıyorlar hepsi bu..

love_girl
13-04-07, 19:03
sanırım diziyi tam izlemedim o sırada peri ezgiye sakın bni söyleme dedi ezgide o zmn dua ediorum dedi

!karbeyaZ!
13-04-07, 19:05
Zaten Ezgi söylemeyecekti sadece eğer öyle bir peri olsaydı diğer kardeşi de görürdü demek istedim..

!karbeyaZ!
13-04-07, 19:15
Tabiki senin fikrin..Fakat dizinin bir periden dolayı başka yerlere çekilmesini istemem..Çünkü hakkını veren sitcomlardan birisi..

-şEkEr-
14-04-07, 10:43
hayır perii o dizideki en başarılı kişi arkadaşlar lütfen müdahhale etmiyelims akın meil yollamyın sonra ben şebnemsiz ne yaparım!

mxrxt
14-04-07, 20:44
ya dizide peri olmasi yeni degistirir anlamadim bence ordaki oyunculuk bir harika güldürmesini bilen bir dizi üstelik peri sadace cocuklar icin düsünülmüs kücük bir unsur..

acem kızı
14-04-07, 21:42
görünce izliyorum
basit bi dizi
ama ordaki gözlüklü kız çok şeker bea

BERKSAN KOLİKKK
14-04-07, 22:08
Yaa ben şunu anlamadım siz neden bu kadar çok periye takıldınız ki:img-hyste
O perinin sadece şu özelliği güzel hep güzel örnekler werior yane bide bu dizide ben hiç sihirin yapıldığını falan görmedimki:img-hyste inşallahta hep böyle dewm eder:img-wink:

-şEkEr-
15-04-07, 00:24
ya dizide peri olmasi yeni degistirir anlamadim bence ordaki oyunculuk bir harika güldürmesini bilen bir dizi üstelik peri sadace cocuklar icin düsünülmüs kücük bir unsur..

o perinin sana ararı ne berksan kolik sana katılıyorum.şimdi kızın çirkin bir görüntüsü yok allaha şükür,kötüde konuşmuyor,kıza iyi örnekler veriyor ve ona annesinden bashediyor şimdi bn bunda kötü bir şey göremiyorum bn tartışma çıksın istemiyorum ama sorumunda cevabını almak istemiyorum
bu perinn diziye zararı ne????:hıh

dartagnan72
15-04-07, 00:29
o perinin sana ararı ne berksan kolik sana katılıyorum.şimdi kızın çirkin bir görüntüsü yok allaha şükür,kötüde konuşmuyor,kıza iyi örnekler veriyor ve ona annesinden bashediyor şimdi bn bunda kötü bir şey göremiyorum bn tartışma çıksın istemiyorum ama sorumunda cevabını almak istemiyorum
bu perinn diziye zararı ne????:hıh

periyi neden bu kadar tartışıyorsunuz ki? diğer dizilere benzemiyor,ne büyü var ne de sihir,sadece çocuklara örnek olan bir peri olayı mevcut...abartmayınız lütfen.Tolga ve Kaan periyi bence çok iyi hayal ettiler.Diziye ivme kazandırdı bence.

-şEkEr-
15-04-07, 20:15
periyi neden bu kadar tartışıyorsunuz ki? diğer dizilere benzemiyor,ne büyü var ne de sihir,sadece çocuklara örnek olan bir peri olayı mevcut...abartmayınız lütfen

sanırım ne demek istediğimi anlamadsım iş bana gelince kızıyorsunuz.arkadaş peri çok gereksiz diyor ama suçlu ben oluyorum.haksızmıyım.peri o diziden en son ayrılacak kişi hem hiç kimsenn demesiylede olucak bir iş değil umarım konu kapanmıştır.

-şEkEr-
16-04-07, 13:30
pazar günü kazan kazana üç tatlı c adı ekibi konuk olmuştu. ayy eylül alkışlıyordu.şebnemde peri kıyafetiyle gelmişti

Cey0}
16-04-07, 16:08
Arkadaşlar bizde fox yoktu ama şimdi var.Ben izlemek istiyorum ama hangü gün ve saat kaçta acaba biri yardımcı olabilir mi?

-şEkEr-
16-04-07, 16:31
çarşam ba 19.45

dartagnan72
16-04-07, 16:58
çarşam ba 19.45

ama diğer günlerdede tekrarlarını veriyorlar,onu araştırmak lazım..kazan kazan da neler yaptılar ekip?:img-cool2

BERKSAN KOLİKKK
16-04-07, 19:52
:img-hyste AYYYY O GÜN BEN YERLERE YATTIM GÜLMEKTEN YAAAA:img-hyste :img-hyste SÜPERDİ PROGRAM.en komik kısımları helyum we o hani şey war ya sadece tek sesli harf kullanarak kelimeleri anlattıkları kısım o ralar süperdi:img-hyste :img-hyste özelliklede berksanımdan çıkan o sesi ömür boyu unutamıcam:img-hyste :img-hyste

-şEkEr-
16-04-07, 20:04
:img-hyste AYYYY O GÜN BEN YERLERE YATTIM GÜLMEKTEN YAAAA:img-hyste :img-hyste SÜPERDİ PROGRAM.en komik kısımları helyum we o hani şey war ya sadece tek sesli harf kullanarak kelimeleri anlattıkları kısım o ralar süperdi:img-hyste :img-hyste özelliklede berksanımdan çıkan o sesi ömür boyu unutamıcam:img-hyste :img-hyste

bn sadece sonda berksanın şarkı söylediği yeri yakalaya bildim.şebnem ne yaptı?

BERKSAN KOLİKKK
16-04-07, 20:11
Walla şebenem shefer hiç bişicik yapmadı:img-hyste sadece keleimeleri anlatmaya çalıştı:img-wink: o kadar yane:img-wink: ama eylül çok şekerdiiii:img-in_lo şebnemin değneğini elinden alıp oynamaya başladı:img-wink: hele bir ara ilker inanoğlunun az kalsın gözüne sokçak diye çok kormuştum:img-wink: oktay kaynarca kucağına alıp sewmeye başladı ondan sonra da çok zewkli we eğlenceli bir programdı yanee:img-wink:
kaçırman kötü olmuş canım yaaa keşke tekrarı werilsede yine isleyebilsem:img-hyste

dartagnan72
17-04-07, 08:10
Walla şebenem shefer hiç bişicik yapmadı:img-hyste sadece keleimeleri anlatmaya çalıştı:img-wink: o kadar yane:img-wink: ama eylül çok şekerdiiii:img-in_lo şebnemin değneğini elinden alıp oynamaya başladı:img-wink: hele bir ara ilker inanoğlunun az kalsın gözüne sokçak diye çok kormuştum:img-wink: oktay kaynarca kucağına alıp sewmeye başladı ondan sonra da çok zewkli we eğlenceli bir programdı yanee:img-wink:
kaçırman kötü olmuş canım yaaa keşke tekrarı werilsede yine isleyebilsem:img-hyste

ne kadar Berksan koliksin çok merak ediyorum açıkçası? Oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsun?:img-pilot

-şEkEr-
17-04-07, 12:01
ne kadar Berksan koliksin çok merak ediyorum açıkçası? Oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsun?:img-pilot

çooooooookk.belli olmuyor mu.amam allah içinde berksan çok smepatik:happy0064 :happy0064

paçiii_melos
17-04-07, 13:58
İsmini seyirciler koyacak...

Fox'un sevimli dizisi Üç Tatlı Cadı'da siyasete adım atmasıyla gündemi meşgul eden Şebnem Schaefer, bir periyi canlandırıyor. Ancak henüz bu periye bir isim bulamadı ekip...Bu nedenle de ismi izleyecilerin belirlemesine karar verdiler. Ekip '3tatlıcadi@med.yapim.tv' adresine gelen öneriler arasından seçim yapacak...

http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=7219

cansu_a
17-04-07, 14:20

ecem baya geç yazıyorum cevap ama zaten aslında bunu konuştk evet bi ortak noktamız daha oldu ben de seni burda görünce çok sevndim

bu aralar çarşamba akşamları izleyemdm ama tekrarlarını izliyorum

berksan ve alp kırşan çok tatlı

selim, o perinin ismi ne öle cansuce:img-hyste güzel fikirmiş :img-hyste

dartagnan72
17-04-07, 16:44
ecem baya geç yazıyorum cevap ama zaten aslında bunu konuştk evet bi ortak noktamız daha oldu ben de seni burda görünce çok sevndim

bu aralar çarşamba akşamları izleyemdm ama tekrarlarını izliyorum

berksan ve alp kırşan çok tatlı

selim, o perinin ismi ne öle cansuce:img-hyste güzel fikirmiş :img-hyste

valla sizin isimlerinizden bir kombin bence inanılmaz hoş olurdu...sizde beğendiniz demek...

BERKSAN KOLİKKK
17-04-07, 20:04

benim maalesef tartışılmaz bi şekilde ona bağımlılığım arkadaşlarım içerisinde tescillenmiştir :img-hyste artık iki lafımdan biri berksan içerdiği için arkadaşlarım bana o ismi yasakladılar gibi bişey yani:img-hyste
daha nolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:img-wink: okk:img-wink:

dartagnan72
17-04-07, 20:07
benim maalesef tartışılmaz bi şekilde ona bağımlılığım arkadaşlarım içerisinde tescillenmiştir :img-hyste artık iki lafımdan biri berksan içerdiği için arkadaşlarım bana o ismi yasakladılar gibi bişey yani:img-hyste
daha nolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:img-wink: okk:img-wink:

imzalı 1 resmini ister misin ne dersin? sana onu sağlayabilirim en azından sana bunu yapabilirim...:happy0064

BERKSAN KOLİKKK
17-04-07, 22:15
olur canım niye olmasın ondan gelen herşeye razıyım walla ben:img-hyste yeterki BERKSAN olsun:img-wink:
çokkkkkkk saolllllllll:img-wink:

BERKSANIN oyunculuğuna gelecek olursak eğer her geçen hafta daha fazla başarılı dulduğumu söyleyebilirim sana:img-wink: öyle yani

yarın dizi günü arkadaşlar:img-wink: fragmanını bi türlü isleyemedim yaaa:img-wink:

mxrxt
17-04-07, 22:31
daha bende görmedim iste fox tv ´nin en büyük hatasi kanal reklam yapamiyoryaa tamam benim türkiyedeki yaindan haberim yok ama fox turkde ben hic reklam görmedim dizi yarin oynayacak daha fragman göremedik

dartagnan72
18-04-07, 08:13
daha bende görmedim iste fox tv ´nin en büyük hatasi kanal reklam yapamiyoryaa tamam benim türkiyedeki yaindan haberim yok ama fox turkde ben hic reklam görmedim dizi yarin oynayacak daha fragman göremedik

genelde bir gün önceden veriyorlar reklamları,ben birkaç kere şahit oldum buna şahsen...

mxrxt
18-04-07, 10:47
genelde bir gün önceden veriyorlar reklamları,ben birkaç kere şahit oldum buna şahsen...

Evet haklisin belki burda FOX TV`nin Avrupa yayini yapan FOX TURK de daha göremedim inanirimisin hala göremedim dizi bu aksam ???zaten EU yayinlardan nefret ediyorum ama caremiz yok izliyoruz mecbur ..
Bu arada diziyi avrupadan izleyecek olanlara hatirlatirim FOX TURK 18:45 de

yagmur94
18-04-07, 12:31
buda benden berksan abi :)

http://i140.photobucket.com/albums/r11/yagmur94/berksann.jpg

!karbeyaZ!
18-04-07, 16:26
Uzun zamandır bu başlığa bakamıyordum..
Akşam dizi var fragmanı göremedim hala..Ama çok komik bir bölüm olacağı kesin:img-hyste
Bence Berksan çok başarılı hatta beklediğimden çok daha başarılı..:good:
bu arada Yağmurcum imza süpeer:good:

yagmur94
18-04-07, 16:41
Uzun zamandır bu başlığa bakamıyordum..
Akşam dizi var fragmanı göremedim hala..Ama çok komik bir bölüm olacağı kesin:img-hyste
Bence Berksan çok başarılı hatta beklediğimden çok daha başarılı..:good:
bu arada Yağmurcum imza süpeer:good:
tşk ederim cnm :)

dartagnan72
18-04-07, 18:02
dizi bundan sonra sanırım sadece pazar akşamları....emin değilim ama büyük ihtimal öyle,bugünle beraber pazar akşamıda yeni bölümler var...bilgilerinize sunarım...bu pazara imza benden :) sevgiler