Tüm Versiyonu Göster : Geniş Zamanlar- Resim-İmza-Avatar-Özel Çalışma-Senaryo- Replik yorumları

Neptün
22-02-07, 08:47
Diziyle ilgili resim-imza-avatar- yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz..

Neptün
22-02-07, 08:49
Diziyle ilgili senaryo ve replik yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz...

Freddie
22-02-07, 15:56
multimedia başlığımız da açılmış e artık bundan sonra sadece bölüm resimlerini değil fragmöan resimlerini de çekerim :) Bölüm kesin ama fragmanı yakalarsam :) Çünkü fragmanlarla pek ararm yoktur Ogün o saat diziyi açar izlerim :)

özge_letyy
22-02-07, 22:57
billurcum ellerine sağlık avatarlar muhteşem olmuş çok sağol canım:)

paçiii_melos
23-02-07, 15:44
Resimleri, imza ve avartarları ekleyen arkadaşlara çok teşekkürler, elleirnize sağlık...

Ben hiç Ayla'nın avartarını göremedim, yapabilen varsa Aylamızdan da yapabilirler mi???

BeyazGelincik1980
24-02-07, 18:35
resimler...avatarlar...imzalar...özel calismalar icin cok cok tesekkürler arkadaslar...hepsi birbirinden güzel...

selin: senin calsimalarini burada da görmek beni cok mutlu etti...desen artik burayi da costuracagiz :img-wink: ...bende geliyorum yakinda...belki bugün bir kac birsey eliyebilirim...tabi vakit bulabilirsem...selin son yapmis oldugun ayla avatarlini cok beyendim :good: ...cok tesekkürler

Freddie: sanada fragman resimleri ve star life reportaj resimleri icin cok tesekkürler...tarik-ayla resimlerin yakinda gördüm :img-in_lo ...dizide canlisini nasil olacak acaba...sabirsizlanmaya basladim...cok güzel resimler...

özge_letyy
25-02-07, 00:29
Freddie çok teşekkürler ya ellerin dert görmesin resimler harika çok sağol... bu arada gerçek adın nedir:img-blush

Freddie
25-02-07, 01:07
Rica ederm arkadaşlar :)

özge_lettyyy gerçek adım İbrahim :)

BeyazGelincik1980
25-02-07, 01:25
(Freddie) Ibrahim...resimler icin cok cok tesekkürler...en güzel sahneleri eklemissin...sayende hem resimlere doya doya bakabilecegiz...hemde güzel calismalar yapilacak...:happy0064

özge_letyy
25-02-07, 08:53
tamam ibrahim:img-wink:
Beyaz Gelincik1980(senin de adını soriyim böyle uzun oluyo da:)) ellerine sağlık imzalar harika olmuş devamını bekleriz:img-wink:
bu arada zehra&aydın imzası yapabilecek olan var mı:img-in_lo

MeryL
25-02-07, 10:47
beyaz gelincik ayla-tarık imzaları için teşekkürler. bayıldım..

Freddie
25-02-07, 10:49
BeyazGelincik1980 yaptığın ayla ve tarık imzaları çok güzel olmuş Eline emeğine sağlık Ben malesef imza yapamıyorum Ama her hafta resim çekerim siz de üzerinde çalışırsınız :)

ayrıca duyki ve selin90 avatarlaRINIZ ÇOK GÜzel :)

YerçekimliKaranfil
25-02-07, 14:20
Beyaz gelinciğimizzz döktürmüşsün yine..:img-hyste

nilgüncüm imzaların harika hatta bitanesine çaldım bile ben :img-hyste ..hakikaten süperler ellerine sağlıkk :img-wink:

diğer resim ekleyen arkadaslarada çok tesekküeler

duyki
25-02-07, 17:20
Freddie ekeldiğin resimler için çok teşekkürler Onların sayesinde çalışma yapabiliyoruz Emeğine sağlık Yorumun için de çok teşekkür ederim

Billurcuğum gifin avatarların çok güzel Eline sağlık

Beyazgelincik senin de elelrine sağlık İmzalar çok güzel

özge_letyy
25-02-07, 18:15
duygu ablacım valla imdadıma yetiştin ellerine sağlık hepsi harika olmuş ya kesinlikle kullanıcam da yeni değiştirdim imzamı bikaç gün geçsin direk aydın&zehraya dönüyorum
çok sağol

duyki
25-02-07, 18:26
Rica ederim Özgeciğim Beğenmene sevindim Güle güle kullan

paçiii_melos
25-02-07, 21:35
Arkadaşlar o ne kadar da güzel avartar ve imzalar öyle ya, resimleri bile görünce deliresim geliyor :D :D

BeyazGelincik1980 ; yapmış olduğun Ayla ve Tarık imzaları için çok teşekkürler. Ne kadar tatlılar ya daha da fazlasını bekliyoruz ;) Tebrikler ;)

Selin90 ; Ayla avartarları ve de Tarık ile olan imzaları da çok güzel ya, ikinizide kutluyorum , ellerinize sağlık. Çok teşekkürler ;)

Duyki ; Zehra avartarları çok tatlı ya süper çıkmış, ellerine sağlık. Salomdaki ve nikahtaki olan imzaları da çok güzel, tebrikler....

Herkesin eline, emeğine sağlık....

İyi Akşamlar.....

Selin90

özge_letyy
25-02-07, 22:29
selin ellerine sağlık avatar ve imza süper olmuş..
paçii_melos imzalar süper çok sağol
duygu ablacım özge başlığında da söylemiştim avatarlar harika mutlaka kullanıcam onları takım olarak:img-wink:

BeyazGelincik1980
25-02-07, 23:43
herkese yorumlarinda dolayi cok tesekkürler...beyenmenize sevindim...bundan sonra vakit buldukca daha cok yaparim...daha wallpaper'ler var :img-wink:...hele Ayla-Tarik olunca daha güzel olur :img-in_lo

bu arada bana Nilgün diyebilirsiniz...

Selin: sende yine döktürmüssün...imzalarin ve avatarlarin her zaman ki gibi cok güzel olmus...ellerine saglik...

duyki: seninde imzalarin ve avatarlarin muhtesem olmus...cok tesekkürler bu güzel calismalar icin...,

paçiii_melos: ekledigin imzalar icin cok tesekkürler...yapam arkadasda cok tesekkürler...bunda sonra daha cok ayla (Zuhal Olcay) calismalari isteriz...:img-wink:

duyki
26-02-07, 10:59
paçii_melos güzel yorumun eklediğin resimler ve alıntı imzalar için teşekkürler

Özgeciğim değerli yorumun için teşekkür ederim

Nilgün güzel yorumun için çok teşekkür ederim Adım Duygu bu arada

paçiii_melos
26-02-07, 12:49
Ben de teşekkür ederim, ama ben sizler bişiy yapmadım. sadece nette bulduklarımı ekledim. Zuhal Olcayın forumuna da çok resim ekledim, inş beğenirsiniz ;)

Nilgün ve Duygu çok teşekkürler.

Bu arada ben de Melike ....

duyki
26-02-07, 22:51
Rica ederim Melike

Nilgün imzaların ve avatarların çok güzel olmuş Eline sağlık

*denizce*
27-02-07, 13:24
herkesin yapmış olduğu çalışmalar muhteşem..teşekkürler...

özge_letyy
27-02-07, 16:58
volvox yaptığın avatarlar harikaaa olmuş,ellerine sağlık hepsi süper:good:
elifçim imzalar çok güzel ellerin dert görmesin canım:)

özge_letyy
27-02-07, 18:28
selin hem avatarlar hem de özet için çok teşekkürler:img-wink:

duyki
27-02-07, 23:22
volvox avaatrlar için Selin avaatrlar için Elifçiğim imzalar için çok teşekkürler elinize sağlık

elif_gs
28-02-07, 15:04
özgeciğim ve duygucuğum güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
ben de bütün çalışma yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim:img-yes:

özge_letyy
28-02-07, 17:56
averaj abla resimler süper eklediğin için çok sağol:good:
CveB ve fadimex ekledikleriniz için çok teşekkürler:img-wink:

fable
01-03-07, 13:19
arkadaşlar hepinizin ellerinize sağlık hepsi çok güzel
sizden bişi rica edebilirmiyim acaba oktay kay. avatar ve imzaları yaparmısınız??
şimdiden çok teşekkürler :)

selin90
01-03-07, 15:12
Arkadaşlar yaptığınız bütün güzel yorumlar için çok teşekkür ederim :img-wink: :img-wink:

BeyazGelincik1980
02-03-07, 20:02
bir kac gündür nette giremedigim icin yorumlarinizida yeni okudum...cok cok tesekkürler o güzel yorumlariniz icin...

bende herkese kisaca tesekkür edeyim...resimler...avatarlar...imzalar...özel calismalar icin herkese cok cok tesekkürler...hepsi birbirinden güzel olmus...hepsinde emek var...:good:

MeryL
02-03-07, 21:24
BeyazGelincik1980 çalışmaların çok güzel. ellerine sağlık. özellikle Zuhal Olcay (ayla) çalışmaların için teşekkür ederim.

özge_letyy
03-03-07, 01:19
selin avataralar harika olmuş ellerine sağlık canım:img-in_lo
nilgün abla(bence benden büyüksündür:)) yaptığın çalışmalar süper ellerine sağlık çok sağol:img-wink:

özge_letyy
03-03-07, 12:02
evet bugün yeni bölüm var ve resimlerle çalışmalar başlar
ibrahim resimleri sen çekiyosun hani fragmanda aydının içki şişesini duvara fırlatması üzerine zehranın aniden kalkması var ya orayı çekebilrsen tam süper olur:img-blush

*denizce*
03-03-07, 14:10
çalışmalar harika gidiyor..
avatarlar imzalar wpler muhteşem olmuş..çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını bekliyoruz:img-wink:

Müge
04-03-07, 23:30
Selin ve Nilgün İki Aile'den sonra sizinle bir ortak dizimiz de Geniş Zamanlar oldu...Valla ikinizde dudak uçaklatan avatarlar imzalar yapıyorsunuz....Ellerinize sağlık canlarım....:img-wink:

BeyazGelincik1980
05-03-07, 00:06
arakadaslar yorumlariniz icin cok tesekkürler...sizler böyle güzel yorumlar yazdikca ben daha cok yapmaya calisirim...bu dizi bu güzel calismalar icin deger...

müge'cim sanada o güzel yorumun icin cok tesekkürler...evet bir ortak noktamiz daha olustu "genis zamanlar" gercekten cok güzel bir dizi...selin ve ben iki aile'den sonra burayi da costuracagiz insallah...elimizden geldigi kadariyla...

tekrar herkese teker teker cok tesekkürler :happy0064

kelebek_01
07-03-07, 13:21
resimlerde avatarlarda çok güzel olmuş ellerinize sağlık hatta çok beğendiğim bir tanesini kullamaya başladım bile

duyki
07-03-07, 20:01
Güle güle kullanın efendim
Uzun zamandır giremiyordum bu sayfaya Teşekkürlerimi sunuyorum
fadimexx Selin Nilgün shekerkıshh ellerinize emğinize sağlık Çok teşekkürler
Billurcuğum bölüm resimler için çok teşekkürler

özge_letyy
07-03-07, 22:29
*Shekerkıshh*imzan muhteşem olmuş ellerine sağlık canım süpersin.:img-wink:

Freddie
08-03-07, 12:02
özge_letyy ben resim çekiyorum ama evden şuan girmiyorum Resim çekiyorum çektiğim resimleri paylaşıcam evden girdiğim zaman :)

*shekerkıshh*
08-03-07, 17:58
*Shekerkıshh*imzan muhteşem olmuş ellerine sağlık canım süpersin.:img-wink:

Güle güle kullanın efendim
Uzun zamandır giremiyordum bu sayfaya Teşekkürlerimi sunuyorum
fadimexx Selin Nilgün shekerkıshh ellerinize emğinize sağlık Çok teşekkürler
Billurcuğum bölüm resimler için çok teşekkürler
çok tşklerr yorumlarınız içnn

duyki
09-03-07, 10:30
Nilgün eline sağlık Harika çalışmalar yapmışsın Yeni bölümün resimleri eklenmedi sanırım Bu yüzden çalışma yapamadım ben bu aralar

özge_letyy
09-03-07, 22:14
Nilgün abla çalışmalar ve imzalar süper olmuş ellerine emeğine sağlık
sude_elvin imzaların harika olmuş canım hele en sondakine bayıldım:)
duygu abla,ibrahim(freddie)çekmiş ama evinde olmadığı için ekleyememiş gidince ekleyecekmiş zaten eklenince senden ahmetle zehranın son sahnedeki haliyle ilgili imza rica edicem:)

duyki
09-03-07, 23:00
sude-elvin imzaların çok güzel olmuş Eline sağlık

Özgeciğim öyleymiş Yeni resimler gelsin ilk işim o sahnden imza yapmak olacak canım

selin90
10-03-07, 12:45
Öncelikle yorumlarını eksik etmeyen herkes için çok teşekkür ederim :img-wink:

Mügecim seninde bu diziyi izlemene çok sevindim canım :happy0064

Nilgüncüm gene döktürmüşsün bütün çalışmaların her zamanki gibi harika olmuş..Çalışmalarını gerçekten çok çok beğeniyorum :img-wink: :img-wink:

Sude- evlin imzaların çok güzel olmuş,bende resimler eklendiği zaman bikaç çalışma yapıcam ;)

*shekerkıshh* senin de ellerine sağlık :img-wink:

İbrahim sabırsızlıkla eve dönmeni ve bölüm resimlerini bekliyorum :)

özge_letyy
14-03-07, 18:46
Nilgün Abla imzaların harika olmuş ellerine sağlık:img-wink:
Averaj ablacım çok teşekkürler fotolar için
Aydının Zehranın karnına dokunduğu fotoya bayıldım:img-in_lo çok şekerler canlarım ya:)

özge_letyy
14-03-07, 23:48
Esincim süpersin ya gifler harika olmuş ellerine sağlık her zaman bekleriz artık haberin olsun:)

duyki
14-03-07, 23:56
Nilgüncüğüm çalışmaalrın çok güzel olmuş ama bu bölümün resimleri eklenmemişti Demek sende var geçenki bölümün resimleri

Esinciğim avatarlar içi çk teşekkürler canım Eline sağlık

duyki
15-03-07, 14:42
CveB resimler için çok teşekküğrler Ben fragmanı izleyemedim hala

duyki
16-03-07, 14:21
Özgeciğim eklediğin resimler sayesinde imza yaptım Çok teşekkür ederim Eline sağlık canım İsteyene avatar da yapabilirim

özge_letyy
16-03-07, 15:51
rica ederim duygu ablacım
ellerine sağlık süpersin imzalar avatarlar şahane olmuş:happy0064
esincim giflere iki tane daha eklemişsin ellerine sağlık cnm:img-wink:

duyki
16-03-07, 16:24
Çok teşekkür edeirm canım Sayende oldu

BeyazGelincik1980
16-03-07, 22:25
öncelikle yorum yazan herkese cok tesekkürler...yapmis oldugum calismalari beyenmenize cok sevindim

bölüm resimleri vardi bende...ama eklemesi cok vaktimi alacagi icin ve bende de o vakit olmadigi icin bu aralar ekliyemedim...kusura bakmayin...ama ekliyen olmus zaten :happy0064

CveB: fragman resimleri icin cok tesekkürler...resimlerden anladigim kadariyla bu bölüm yine cok güzel olacak...

özge_letyy: resimler icin sana cok cok tesekkürler...sayende güzel calismalar geliyor...

yıldız kız: hareketli avatarlarin süper olmus...ellerine yüregine saglik...

duyki: seninde imzalarin ve avatarlarin muhtesem gözüküyorlar...cok tesekkürler bizlerle bu güzel calismalari paylasitigin icin...

özge_letyy
18-03-07, 00:33
duygu ablacım burda da söylüyorum imzaların ve avatarların muhteşem ellerin dert görmesin
_SiNeM_ zehra aydın imzan çok hoş olmuş ellerine sağlık:img-wink:
Nilgün abla çalışmaların ve yaptığın imza için çok teşekkürler
esincim giflerin büyümüş hali ve en son eklediğin gif için sağol devamını bekleriz canım:img-wink:

duyki
18-03-07, 12:36
Özgeciğim Nilgüncüğüm çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

Sinem Nilgüncüğüm Esinciğim ekeldiğiniz çalışmalar için çok teşekkürler Elinize sağlık

özge_letyy
19-03-07, 13:14
Nilgün abla ellerine,emeğine sağlık,resimler için çok ama çok teşekkürler...

özge_letyy
19-03-07, 18:53
layezallll süpersin ya harika olmuş gifler her ne kadar içinde ahmet olsa da :):)
bunların zehra&aydınlı versiyonunu yaparsan tam süper olacak:happy0064

özge_letyy
19-03-07, 22:01
billurrumm mükemmelsin canım ya aydın&zehra imzası muhteşem olmuş ellerin dert görmesin canım:)

duyki
19-03-07, 22:04
Nigüncüğüm layezall ve Billurcuğum elinize emeğinize sağlık Sağolun

BeyazGelincik1980
20-03-07, 12:13
öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkürler...pazar günü bos vaktimde resimleri cektim ve ekledim...bu güzel resimlerden yine cok güzel calismalar gelmis.

yıldız kız: büyütülmüs hareketli resimleri ekledigin icin cok tesekkürler...

Duygu (duyki ismin duygu'ydu demi yanlis hatirlamiyorsam), imzalarin yine cok güzel olmus...ellerine saglik...

layezal: haraketli avatarlarin muhtesem gözüküyor...rica etsem tarik-ayla icinde yapabilir misin?

ortegahayranı: seninde zehra-aydin imzan cok güzel olmus...sanada cok tesekkürler bu güzel calismani bizlerle paylastigin icin...

duyki
20-03-07, 12:16
Nilgüncüğüm adım Duygu evet

Syende yapabildik bu imzaları işte Tekrar teşekkürler

Billush
20-03-07, 20:53
Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar.Çok teşekkürler.Duygu Abla,Miray,Esin ve BeyazGelincik1980 sizin de ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel :)

duyki
21-03-07, 10:32
Sağol Billurcuğum

duyki
23-03-07, 19:01
jikarinzuku ve Genişzamanlar elinize sağlık

jikarinziku
23-03-07, 19:44
tskler begendigine sevindim:img-wink:

GeNiŞzAmAnLaR
23-03-07, 20:37
http://img260.imageshack.us/img260/447/hakaneratikbv5.jpg (http://imageshack.us)
braz basit bi avatar ama :img-wink:

zuzuhal
24-03-07, 13:49
gzl olmuş büşra.renkli bir çalışma:good:

duyki
24-03-07, 14:40
Arkadaşlar lütfen başlıkların ismini okuyunuz Avatar ve imzaları diğer başlığa ekleyiniz

jikarinziku eline sağlık

jikarinziku
24-03-07, 14:59
Arkadaşlar lütfen başlıkların ismini okuyunuz Avatar ve imzaları diğer başlığa ekleyiniz

jikarinziku eline sağlık
tskler canim begenmene sevindim:img-wink:
bu arada senin calismalarinda cok güzel olmus ellerine saglik..;)

özge_letyy
25-03-07, 15:22
İbrahim resimler için çok teşekkürler

arkadaşlar çalışma ve resim eklerken başlıklara bakın cidden
bir de çalışmaların altlarına yorum yazmayın lütfen

orkide1234
01-04-07, 09:52
ya dizide çalan müzik çok güzel onun sözlerini bilen varmı yada nerde bulabilirim... nolur cevap verin

Müge
01-04-07, 22:51
Nilgün çok teşekkürler canım sayende diziyi bir kez daha izlemiş gibi oldum....Ellerine sağlık....:good: :img-wink:

Ehlocan sana da teşekkürler :img-wink:

duyki
09-04-07, 19:35
Nilgüncüğüm resimler için çokk teşekkürler Eline sağlık

EvaLongaria imzalar için teşekkürler Eline sağlık

BeyazGelincik1980
09-04-07, 22:48
Nilgüncüğüm resimler için çokk teşekkürler Eline sağlık

Duygu rica ederim :img-wink: .

bende hemen tesekkürlerimi ileteyim...

EvaLongoria: imzalarin cok güzel olmus...hele Oktay K. olani cok beyendim :img-in_lo. ellerine saglik.

Duygu: seninde Zehra-Aydin imzalarin cok güzel olmus...cok tesekkürler bu güzel imzalari bizlerle paylastigin icin :img-wink:

duyki
10-04-07, 18:55
Nilgüncüğüm çok teşekkürler güzel yorumun için

*denizce*
13-04-07, 11:12
tek tek tüm çalışma yapan arkadaşların ellerine emeklerine sağlık..
bu arada ufak bi rica:çalışma yapan arkadaşlardan aydın-zehra avatarı istesem fazla yüzsüzlük yapmış olmam değil mi?:img-blush :icon_sorr

BeyazGelincik1980
17-04-07, 16:51
Duygu'cum son yapmis oldugun imzalari daha yeni gördüm...cok güzel olmus...Zehra-Bilge-Ayla üclüsü...tesekkürler bu güzel imzalar icin...

Melike sanada özet icin cok tesekkürler...:img-wink:

Billush
19-04-07, 22:20
averaj,BeyazGelincik1980 resimler için çok teşekkürler.
BeyazGelincik1980 ,GeNiŞzAmAnLaR,EvaLongoria ve Duygu abla çalışmalar çok güzel.Ellerinize sağlık...

YerçekimliKaranfil
27-04-07, 20:01
Çalışma Yapan Herkesin ellerine sağlık.

Nilgün hem resimler hem imzalar çok çok güzel omlış.eline sağlık canım :img-wink:
duyki seninde çalışmalrını çok farklı bir tarzın var çok hoş olmuş hepsi .teşekkürler :img-wink:

GeNiŞzAmAnLaR
28-04-07, 15:14
ya dizide çalan müzik çok güzel onun sözlerini bilen varmı yada nerde bulabilirim... nolur cevap verin

cnm bn sana buldum galiba gözbebğimi diyorsun buyur;
Gökhan Kırdar--Gözbebeğim

Umarsız dalıyor gözlerim karşı tepeden
Yerine bir başka şehir ışıldıyor
Nasılda arıyor ellerim kör ve dilsiz
Yerine bir başka koku sinmiş sanki
Kalbim seni soruyor, eski günleri arıyor
Bu ağlayan deniz benim değil

Hani nerede, hani gülüşün
Hani nerede, neredesin gözbebeğim

Hani nerede, o güzel yüzün
Hani nerede,neredesin gözbebeğim

duyki
28-04-07, 20:20
Arkadaşlar güzel yorumalrınız için çok teşekkür ederim

Nilgüncüğüm wp çok güzel olmuş Eline sağlık

BeyazGelincik1980
28-04-07, 22:09
arkadasalar o güzel yorumlariniz icin cok tesekkürler...

Duygu, imzalarin cok güzel omus yine...her zaman ki gibi muhtesem görünüyorlar....tesekkürler bu güzel imzalar icin...:img-wink:

YerçekimliKaranfil
30-04-07, 13:42
Selin resimler çok güzel canım.çok teşekkürler.senin o güzel çalışmalrını burdada görmek çok güzel olur :)

selin90
30-04-07, 14:33
Selin resimler çok güzel canım.çok teşekkürler.senin o güzel çalışmalrını burdada görmek çok güzel olur :)

Çok saoll Gözdecimm,bende çok istiyorum çalışma yapmak heleki 17.bölümden sonra :img-in_lo Beni,nilgünü ve çalışma yapan herkesi kimse tutamaz :)

Nilgüncüm buarada çalışmalarının hepsine bayıldım,burdan söyliyim iki aile çalışmalarını çok özledim ona göre :img-wink: :img-wink:

- Tarık&Ayla -

BeyazGelincik1980
01-05-07, 17:09
Çok saoll Gözdecimm,bende çok istiyorum çalışma yapmak heleki 17.bölümden sonra :img-in_lo Beni,nilgünü ve çalışma yapan herkesi kimse tutamaz :)

Nilgüncüm buarada çalışmalarının hepsine bayıldım,burdan söyliyim iki aile çalışmalarını çok özledim ona göre :img-wink: :img-wink:

- Tarık&Ayla -

selin'cim yorumun icin cok tesekkürler...

seni de burada güzel calismalarla görmek cok güzel...imzalarina bayildim...ellerine sagil...(bu arada iki aile hakkinda yazdiklarinda haklisini...bu aralar biraz ihmal ettim orasini...ama ne yapayim 2 dizi icin calisma yapmak biraz zor oluyor...vakit lazim...insallah ilerliyen günler birseyler yapmaya calisirim :img-wink: )

bu arada Selin Zuhal Olay basligina arada sirada ugrarsan sevinirim...orada da güzel seyler paylasiliyor :img-wink:

kualo
02-05-07, 23:25
hepsi çok güzel olmuş saolu arkdaşlar

BeyazGelincik1980
06-05-07, 23:25
Freddie, bölüm resimleri icin cok tesekkürler...

GeNiŞzAmAnLaR, imzan cok güzel olmus...ellerine saglik...

Duygu, seninde imzalarin her zaman ki gibi muhtesem...cok tesekkürler bu güzel imzalar icin...

_yorumsuz_
08-05-07, 19:00
Arkadaşlar hepinizin avatar-imzaları çok güzel. Sizden bir ricam olacak. Sadece Ecem Uzun(Bilge)!nin olduğu avatar ve imza yapabilirmisiniz acaba?

rain 1907
18-05-07, 09:38
ayşegülcüm ellerine sağlık.gerçekten de çok iyi geliyor bu replikleri okumak :happy0064

damla539
18-05-07, 10:02
evet bu replikler bölümü fikri gerçekten çok iyi oldu!!yeniden izliyormuşum gibi sanki:D

rain 1907
18-05-07, 22:35
12.bölümün repliğini okudum şimdi son sahneleri hatırlamıyorum.orayı izlemedim ben sanırım.şimdi izliycem.teşekkürler ayşegül bak nasıl yararlı oluyor :)

kualo
19-05-07, 00:33
şimdi tatsız sahnelerin repliklerini ekledim bi daha izlemek üzdü beni ama artık bu ayrılık sona erecek inşallah

damla539
19-05-07, 20:51
şimdi tatsız sahnelerin repliklerini ekledim bi daha izlemek üzdü beni ama artık bu ayrılık sona erecek inşallah

:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
okudum yine üzüldüm yaa!!tarığa kızdım , bilgeye kızdım !!olaylara kızdım=(

neyse bunların hepsii geçmişte kalıcak bu bölüm inşallah!yeni ve daha sağlam bir başlangıç yapıcaklar;)

kualo
20-05-07, 16:26
damla 19. bölüm repliklerini ekleyip çok iyi yapmışsın sende süpersin ya izlememden tekrar replikleri eklemişsin tşkler artık güzel günler başladı:good:

damla539
20-05-07, 18:08
ne demekk!ne güzel hepimiz tekrartekrar izlemiş gibi oluyoruz;)

rain 1907
21-05-07, 11:00
nilgüncüm son bölüm kareleri de bir harika.ellerine sağlık çok teşekkürler.:good:

imza yapmaya çalışıcam o karelerden :happy0064

rain 1907
21-05-07, 11:02
nilgüncüm son bölüm kareleri de bir harika.ellerine sağlık çok teşekkürler.:good:

rain 1907
21-05-07, 11:03

rain 1907
21-05-07, 11:04

rain 1907
21-05-07, 11:07

kualo
21-05-07, 18:30
yağmur harikasın muhteşem olmuş imzalar nasıl yapıyosunuz bende yardımcı olmak isterim:icon_whis

canlarım iyiki varsınız sizlerle bu diziyi izlemek daha zevkli

rain 1907
22-05-07, 15:56
ayşegül sana inanamıyorum harikasın ya müthiş bir keyifti yazdığın senaryoyu okumak.harika olmuş ellerine sağlık keşke bu dediklerin olsa ama hiçbiri olmaz da diyemeyiz bence çoğu olacak.en azından Ayla Tarık ı evinde ziyaret edecek.ee gerisini de hayal gücümüze bırakıyoruz.

damla539
22-05-07, 18:20
nilgüncüm son yaptığın imzalara bayıldım!!hepsi çok güzel ellerine sağlık!

damla539
22-05-07, 20:35
ayşegül senaryon çoook güzel olmuş!!!özellikle tarıkın aylaya ilacımı almadım demesi aylanın kızması tarığın benim ilacım sensin seni istiyorunm demesi çok sevimli ve bence gayet de dizide olabilecek bir sahnee
valla senaristimizden de böyle sahneler bekliyoruz:D:D
gerçekten çok muhteşem bi senaryo ;)

BeyazGelincik1980
22-05-07, 21:42
bu repliker basligi acilmasi cok güzel oldu...replikleri yeniden okuyup...o güzelim sahneler canlaniyor gözümün önünde.

damla ve aysegül, replikleri eklediginiz icin cok tesekkürler...ellerinize saglik...:happy0064

ve geldik senaryo bölümümüze...

aysegül, harikasin ya...ne kadar güzel yazmissin...bir an gözümde canlandi yazdigin replikler...yagmur'un da dedigi gibi, hepsi bir anda olacak sey degil ama böyle sahneleri kesinlikle ilerliyen zamanlarda izleyecegiz...
hele su yazdigin repliklere bittim:
"ilacimi almadim"
"benim ilacim sensin, seni istiyorum"
off off...ne güzel yazmissin öyle...böyle replikler kesinlikle istiyorum dizimizde...tekrar cok tesekkürler aysegül bu güzel senaryo icin...:happy0064

kualo
23-05-07, 02:06
nilgüncüm yine harika imzalar hazırlamışsın bizim için çok tşk edrim harikasın

hemen kaydettimharika sahnelerden oluşan harika imzalar:good:

rain 1907
23-05-07, 14:38
nilgüncüm eline sağlık imzalar çook şeker :happy0064

ayşegülcüm photoflitre diye bir program var ben onla yapıyorum.ama pek fonksiyonlu bi program değil.sanırım nilgününki değişik :img-yes: benim programda onun koyduğu kalpler falan yok.ya da ben bilmiyorum :(

BeyazGelincik1980
23-05-07, 16:40
yorumlariniz icin cok tesekkürler arkadaslar...esas beyenipde kullandiginiz icin ben sizlere tesekkür ederim...

yagmur, seninde imzalarin cok güzel olmus...hele sectigin sahnelere bayildim...ellerine saglik...

aysegül'cüm ben Photoshop 7.0 programini kullaniyorum...yalniz sana simdiden söyliyiyim...kullanimi cok zor...ben cözene kadar kafayi yedim vallahi...ama bu sitede imza yapmak icin yardim bölümü var iste burasi...

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=22308&page=81

son sayfa linkini ekledim...diger sayfalarada bak...mutlaka yardimci birseyler bulursun :img-wink:

rain 1907
23-05-07, 23:26
ayşegül döktürmüşsün gene.eline sağlık:happy0064 inşallah sonları senin dediğin kadar iyi olur.yani zemzem in tavrı falan.bir de senden en son sahneyi bekliyoruz.öpüşme sahnesi yani :img-in_lo :happy0064

kualo
23-05-07, 23:31
yazdım son sahneyi ama belki bişeyler eklerim :good:

eleyecem şimdi değişik bi son

duyki
24-05-07, 00:51
Nilgüncüğüm resimler güzel çalışmlar imzalr için çok teşekkürler eline sağlık

Yağmur senin de eline sağlık

rain 1907
24-05-07, 09:25
ayşegülcüm eline sağlık :happy0064 dediğin gibi fatik kısmı biraz iyimser olmuş.hatta ikincisi de öyle.ama belli de olmaz tabi :) ama süper valla okurken çok zevkli oluyo.:happy0064

kualo
24-05-07, 11:30
fatik konusunda bi değişiklik yapayım ama elim ve beynim iyimserlikten öteye gitmiyor ki ve yeterince beklemedikmi fazlasıyla ayrı kalmadılarmı?

beğenmenize de çooooooooooooook sevindim

rain 1907
24-05-07, 12:26
şimdi okudum 3.fatik vakasını :) bu seferki tam olmuş bence.buna benzer bişeyler olacak eminim.teşekkürler ayşegül.:happy0064

rain 1907
24-05-07, 12:27
Nilgüncüğüm resimler güzel çalışmlar imzalr için çok teşekkürler eline sağlık

Yağmur senin de eline sağlık

rica ederim.acemi işi bişeyler yapıyoruz işte :)

damla539
24-05-07, 20:16
ayşegülcüm ellerine sağlık..senaryolar muhteşem olmuş.bunları okumak öyle zevkli ki..doğrusu fatik bölümü cidden fazla iyimser olmuş ama 3.sü çok komik:D:D

bir de ben tarıkla aylanın hemen öyle seni seviyorum aşkım falan moduna gireceklerini sanmıyorum(malesef) :'(

_yorumsuz_
24-05-07, 20:28
Arkadaşlar avatar, imza ve özel çalışmalarınız çok güzel olmuş. sizden ricaö sadece bilgenin olduğun avatar ve imza yaparmısınız?

BeyazGelincik1980
24-05-07, 21:56
off off aysegül sen ne yapmissin böyle...gercekten senaryon muhtesem olmus...ben fatik'li olan her versiyonu beyendim vallahi...ama sonuncusuna cok güldüm...fatik'den beklenir :img-hyste...kadinda ne cene var yahu...
yalniz aysegül repliklere bittim...cok romantik olmus...okurken bir hos oldum...:img-in_lo
hayatim, askim konusunda damla'ya katiliyorum...hemen birbirlerine böyle hitab etmezler...gerci ayla gecen bölüm "hayatim" dedi ama...tarik ne der acaba :icon_whis...

kisacasi senaryolarini okumak cok zevkli aysegül...sen bölüm bittikten sonra bütün bir hafta böyle senaryo yaz...bizlerden senin senaryolarini okuyarak vakti geciririz...hem de en sahenesinden :happy0064

kualo
24-05-07, 22:06
ayşegülcüm ellerine sağlık..senaryolar muhteşem olmuş.bunları okumak öyle zevkli ki..doğrusu fatik bölümü cidden fazla iyimser olmuş ama 3.sü çok komik:D:D

bir de ben tarıkla aylanın hemen öyle seni seviyorum aşkım falan moduna gireceklerini sanmıyorum(malesef) :'(

anlıyorum da arkadaşlar 2.kez tarıkı kaybetme korkusu yaşadı ayla hemde bu sefer daha ciddiydi artık bekleyeceklerini sanmıyorum

itiraflar karşılıklı gelecektir buna inanıyor ve istiyorum bence öpüşmede bunun sonrasında olacaktır

beğenmene çok sevindim nacizane bişeyler yaptım işte

kualo
24-05-07, 22:11
nilgüncüm harika olmuş resimler ellerine sağlık

rain 1907
24-05-07, 22:11
Arkadaşlar avatar, imza ve özel çalışmalarınız çok güzel olmuş. sizden ricaö sadece bilgenin olduğun avatar ve imza yaparmısınız?

imzayı yaptım ilgili bölümde bulabilirsin :img-wink:

rain 1907
24-05-07, 22:14
nilgün avatarların ve çalışmaların gene harika olmuş. eline sağlık :happy0064

kualo
24-05-07, 22:27
off off aysegül sen ne yapmissin böyle...gercekten senaryon muhtesem olmus...ben fatik'li olan her versiyonu beyendim vallahi...ama sonuncusuna cok güldüm...fatik'den beklenir :img-hyste...kadinda ne cene var yahu...
yalniz aysegül repliklere bittim...cok romantik olmus...okurken bir hos oldum...:img-in_lo
hayatim, askim konusunda damla'ya katiliyorum...hemen birbirlerine böyle hitab etmezler...gerci ayla gecen bölüm "hayatim" dedi ama...tarik ne der acaba :icon_whis...

kisacasi senaryolarini okumak cok zevkli aysegül...sen bölüm bittikten sonra bütün bir hafta böyle senaryo yaz...bizlerden senin senaryolarini okuyarak vakti geciririz...hem de en sahenesinden :happy0064

rica ederim nilgüncüm kendi çapımızda yazdım bişeyler belki fazlaca iyimser ama artık beleyecek ne varki?en son raddeye geldi olaylar kaybetme korkusu ölüm korkusu daha ötesi yokki ondan aşk itiraflarına geçtim:good:

BeyazGelincik1980
24-05-07, 23:40
cok tesekkürler o güzel yorumlariniz icin :img-blush

yagmur, bilge imzalarin harika...cok tesekkürler paylastigin icin...

veee...

duygu, seninde imzalarin sahane görünüyor...ellerine saglik :good:

rain 1907
25-05-07, 11:15
sen de tarık imzalarını döktürmüşsün nilgüncüm.ben de hepsini görmemiştim.eline sağlık :happy0064

damla539
25-05-07, 17:57
nilgün son çalışmaların muhteşem olmuş ellerine sağlık!!valla hepsini kaydediyorum dayanamayıp özellikle ayla&tarık çalışmalarına bayıldım!!:D:D

YerçekimliKaranfil
26-05-07, 18:52
Formumuzun, Geniş zamanlar Ailesinin ;En kymetli ,En değerli, en Multi makinası ,En çalışkanı En zuhalcisi En En En...... :)

Nilgüncüm sen bir harikasın ya bir çalışmanda kötü olsun yahu :img-hyste ..Hepsi birbirinden harika sennin sayende Geniş bir "Geniş Zamanlar" arşivim oldu.Ellerine emeğine Sağlık :img-wink: :good: :good:

:good: :good: Number One By BeyazGelincik (Nilgün) :good: :good:

rain 1907
27-05-07, 11:13
ayşegülcüm son senaryon beni hüzünlendirse de çok güzel olmuş :good: zaten olaylar hemen hemen böyle olacak.çok ruhsuz ve durgun bölümler bekliyor bizi.

damla539
27-05-07, 18:53
ayşegül ve yağmur ikinizin de senaryoları çok güzel olmuş..her ne kadar hüzünlü olsa da... yine de inşalah tarık sizin yazdığınız derecede acısını belli eder...belki de yine sen şarkı dinleme der geçer,onun maksimum acı belirtisi buydu di mi?!...

kualo
27-05-07, 23:39
yağmur iki senaryonda harika sonuncusuna bayıldım

ama damla diyo ya şarkı dinleme sen der geçer belki

rain 1907
28-05-07, 11:10
yağmur iki senaryonda harika sonuncusuna bayıldım

ama damla diyo ya şarkı dinleme sen der geçer belki

teşekkürler cnm.bence de damla doğru söylüyor.ben de öyle düşünüyorum.ama bizimki de bir umut işte.o şekilde bir senaryo yazmaya elim gitmiyor.

rain 1907
28-05-07, 16:21
nilgüncüm bütün bölümü resimlere dökmüşsün çok teşekkürler :good:

damla539
28-05-07, 16:23
=) ben de iyice felaket tellalı oldum!ne güzel tahminler yapıyorum di mi:D:D

bu arada yağmurcum.son senaryona bayıldım.hani şu tarığın kapıya kadar geldiği..keşke olsa böyle bir şey ama yapmazkii!...=(

rain 1907
28-05-07, 18:24
=) ben de iyice felaket tellalı oldum!ne güzel tahminler yapıyorum di mi:D:D

bu arada yağmurcum.son senaryona bayıldım.hani şu tarığın kapıya kadar geldiği..keşke olsa böyle bir şey ama yapmazkii!...=(

senaryo işte :) hani derler ya masal işte, bu da senaryo işte :) ben de sanmıyorum ama napalım böyle avunuyoruz :icon_sorr teşekkürler bu arada.devam edicem ama acemiyim daha kuramıyorum :)

rain 1907
28-05-07, 18:32
damlacım ben de senin senaryonu şimdi okudum.müthiş bir şey olmuş.aşk edebiyatı kokuyo desem yeridir.çok güzel cümleler var. :happy0064 özellikle de aylanın sözlerine bayıldım.aynılarını dese keşke tarık ın yüzüne.

ama işte tarık senin ve bizim senaryolarımızdaki gibi bu kadar romantik olabilecek mi onu bilemem.ayla çiçekleri atsa ezer geçer diye korkmaya başladım.

damla539
28-05-07, 20:12
damlacım ben de senin senaryonu şimdi okudum.müthiş bir şey olmuş.aşk edebiyatı kokuyo desem yeridir.çok güzel cümleler var. :happy0064 özellikle de aylanın sözlerine bayıldım.aynılarını dese keşke tarık ın yüzüne.

ama işte tarık senin ve bizim senaryolarımızdaki gibi bu kadar romantik olabilecek mi onu bilemem.ayla çiçekleri atsa ezer geçer diye korkmaya başladım.

hehehe:D:Dyokya ezer geçmez de ..belki çöpe atın filan der:img-hyste şaka bir yana bizimki de hayal zaten...bu dizide pek açık konuşma yok ne de olsa=)
onda biri kadar duygusal davransa tarık yine iyidir:img-yes: :img-wink:

kualo
28-05-07, 21:14
damla ne demeli nasıl başlamalı neyaptın böyle okudum hepsini okuduğum en acıklı şeydi galiba daha yarısında ağlamaya başladım muhtemel olacak şeyler yazdıklarının hepsi

benim 2 gündür beynim durdu sanki hiçbişey düşünemiyorum

yürekten alkışlıyorum seni ama okurken bu kadar dağıdığıma göre izlerken kendimi düşünemiyorum

gözyaşlarıma hakim olamıyorum çıldıracam nasıl neler oldu anlayamıyorum perişan ettin beni

bir senaryo bukadar mı acıklı olur

o cümleler sanki aynı gerçekten aylanın ağzıdan dökülmüş

ama inşallah herşey düzelecek ve mutluluk senaryosuna sen yazacaksın dimi?

damla539
29-05-07, 16:07
damla ne demeli nasıl başlamalı neyaptın böyle okudum hepsini okuduğum en acıklı şeydi galiba daha yarısında ağlamaya başladım muhtemel olacak şeyler yazdıklarının hepsi

benim 2 gündür beynim durdu sanki hiçbişey düşünemiyorum

yürekten alkışlıyorum seni ama okurken bu kadar dağıdığıma göre izlerken kendimi düşünemiyorum

gözyaşlarıma hakim olamıyorum çıldıracam nasıl neler oldu anlayamıyorum perişan ettin beni

bir senaryo bukadar mı acıklı olur

o cümleler sanki aynı gerçekten aylanın ağzıdan dökülmüş

ama inşallah herşey düzelecek ve mutluluk senaryosuna sen yazacaksın dimi?

yazdıklarımın bu adar etkileyici olmasına sevindim ne diyim:D:Ddevamı gelicek ama dediğim gibi vakit bulamıyorum.bulsam kitap yazıcm ayla-tarık üzerine:img-hyste
bu arada onlar hele bir barışsınlar ne mutluluk senaryoları yazıcam.ama şu anki durumda hiç içimden gelmiyor ki!!bari devamı niteliğinde bir senaryo yazıyım da barıştırıyım bir ara:D:D zaten dizide görebileceğimiz yok...=)

kualo
29-05-07, 21:45
özlem çok güzel olmuş saol ama sen kendi kullanıdığını eklememişsin en güzel ve özelini :good:

BeyazGelincik1980
29-05-07, 23:38
arkadaslar o güzel yorumlariniz icin coook tesekkürler...böyle mutlu oluyorum güzel yorumlar okuyunca :img-blush

avrupa.yakasi, hareketli avatarlarina bayildim canim...cok güzel olmus...ellerine saglik...aysegül'ün de dedigi gibi en güzelini kendin kullaniyorsun :img-in_lo...ben de bir deniyecem hareketli avi yapmaya...becerebilecek miyim bakalim :icon_whis

BeyazGelincik1980
29-05-07, 23:44
arkadaslar müthissin ya...senaryolar harika...2 gündür neredeyse hic bir yorum yazmadim...hem moralim bozuk (tahmin edin bakalim neden), hemde biraz yogunluk var üzerimde...ama senaryolari okudum biraz rahatladim...gerci herbir senaryo cok acikli olmus...göz yaslarimi zor tuttum vallahi okurken...

damla, yagmur, aysegül...cok tesekkürler bu güzel senaryolar icin...elleriniz dert görmesin...

hele damla senin senaryona bittim...harikasin...devamini bekliyorum :good:

rain 1907
30-05-07, 12:33
ayşegülcüm son senaryon da çok güzel olmuş ellerine sağlık. :happy0064

rain 1907
30-05-07, 12:36
nilgün ve gözde çalışmalarınız çok güzel teşekkürler :happy0064

damla539
30-05-07, 12:52
nilgün ve gözde çalışmalarınız çok güzel teşekkürler :happy0064

kesinlikle yağmura katılıyorum ikinizin de çalışmaları muhteşem:happy0064

özellikle aylanın elinde çiçekle kaldığı avatara ve 1.bölüm imzalarına bayıldım!!!:D

imzalardan birini kullansam olurmu???:img-blush =)

damla539
30-05-07, 12:55
arkadaslar müthissin ya...senaryolar harika...2 gündür neredeyse hic bir yorum yazmadim...hem moralim bozuk (tahmin edin bakalim neden), hemde biraz yogunluk var üzerimde...ama senaryolari okudum biraz rahatladim...gerci herbir senaryo cok acikli olmus...göz yaslarimi zor tuttum vallahi okurken...

damla, yagmur, aysegül...cok tesekkürler bu güzel senaryolar icin...elleriniz dert görmesin...

hele damla senin senaryona bittim...harikasin...devamini bekliyorum :good:

teşekkür ederim biz de siz beğenin diye yazıyoruz zaten:D:D

ayşegül ben de beğendim son senaryonu tarık ne de güzel itiraf etmiş aah ahh!:D

Nuranca
30-05-07, 16:38
haha ya kizlar vallahi harikasiniz haa, inan okurken kendimi öyle kaptiriyorumki resmen heyecanlaniyorum.:img-yes:

kualo
30-05-07, 17:20
damla sen nesin böyle? inanamıyorum yok artık senin gibi üstad varken ben senaryo falan yazamam harikasın mükemmel olmuş heyecandan aklımı kaybettim okurken her satırı muhteşemsin

senin dediğin gibi olmalı duygusal anlar

ellerine yüreğine sağlık

rain 1907
30-05-07, 19:03
damlacım süper muhteşem olağanüstü harika....vs kelimeler yetersiz kalıyor.gerçekten dizi senaryosu değilde aşk romanı okuyor gibi oldum.sen yazar falansın da bize mi söylemiyosun ne :D ellerine yüreğine sağlık :happy0064 çok etkilendim gerçekten.artık kurtuluşun yok her bölüme en az bir senaryo isteriz senden :) :happy0064 biraz emrivaki oldu ama :img-hyste

damla539
30-05-07, 22:14
damlacım süper muhteşem olağanüstü harika....vs kelimeler yetersiz kalıyor.gerçekten dizi senaryosu değilde aşk romanı okuyor gibi oldum.sen yazar falansın da bize mi söylemiyosun ne :D ellerine yüreğine sağlık :happy0064 çok etkilendim gerçekten.artık kurtuluşun yok her bölüme en az bir senaryo isteriz senden :) :happy0064 biraz emrivaki oldu ama :img-hyste

ne demek siz istiyorsanız:D:D ben de zevk alıyorum zaten yazmaktan;)zaten senaristlerin acıyıp bize böyle sahneler izletecekleri yok bari biz yazalm di mi ama:D

BeyazGelincik1980
31-05-07, 16:41
kesinlikle yağmura katılıyorum ikinizin de çalışmaları muhteşem:happy0064

özellikle aylanın elinde çiçekle kaldığı avatara ve 1.bölüm imzalarına bayıldım!!!:D

imzalardan birini kullansam olurmu???:img-blush =)

tabiki de kullanabilirsin damla'cim...

ayrica yorumlariniz icin cok tesekkürler....

BeyazGelincik1980
31-05-07, 18:33
damla ve aysegül siz beni öldürecek misiniz???...senaryolariniz öyle hecanli ki , kendimi kaptiriyorum okurken...kalbim küt küt atiyor...bütün yazdiginiz cümleler/kelimeler gözlerimde canlaniyor...harikasiniz vallahi...aynen böyle devam...
aysegül, bence kendine haksizlik etme...yazmaya devam et...yoksa bir hafta nasil geceker...

vee bu sözlere, kelimeler, cümlelere bittim...eridim resmen...:img-in_lo

ona hiç doyasıya sarılamamıştı ,saatlerce kollarında uyuyamamıştı,tutkuyla dudaklarından öpememişti dilediği gibi, daha yüzünün ve vücudunun her karesini ezberleyip bütün benliğiyle ona doyamamıştı .daha bir kez bile seviyorum diyememişti!

baskada bir sey diyemiyorum :good:

kualo
31-05-07, 23:33
damla ve aysegül siz beni öldürecek misiniz???...senaryolariniz öyle hecanli ki , kendimi kaptiriyorum okurken...kalbim küt küt atiyor...bütün yazdiginiz cümleler/kelimeler gözlerimde canlaniyor...harikasiniz vallahi...aynen böyle devam...
aysegül, bence kendine haksizlik etme...yazmaya devam et...yoksa bir hafta nasil geceker...

vee bu sözlere, kelimeler, cümlelere bittim...eridim resmen...:img-in_lo

ona hiç doyasıya sarılamamıştı ,saatlerce kollarında uyuyamamıştı,tutkuyla dudaklarından öpememişti dilediği gibi, daha yüzünün ve vücudunun her karesini ezberleyip bütün benliğiyle ona doyamamıştı .daha bir kez bile seviyorum diyememişti!

baskada bir sey diyemiyorum :good:

tşk ederim nilgün

ve damlanın cümleleri gerçekten derler ya insanı can evinden vuruyor die bence de öyle okudukça yerimde duramıyorum bende bu cümleleri nerden bulmuş anlamadımki ama delirdim resmen bu damla harika ya

damla539
01-06-07, 15:56
sağol ayşegülcüm...

bu arada ben senin senaryolarını çok seviyorum son hız devam et lütfen:D!

rain 1907
03-06-07, 18:39
nilgüncüm gene döktürmüşsün :) :happy0064 ellerine sağlık.:happy0064

damla539
04-06-07, 11:10
iclall son avatarların muhteşem olmuş özellikle tarıkla aylanın birlikte oldukları ellerine sağlık!

rain 1907
04-06-07, 15:07
gözdecim avatarların süper olmuş.:happy0064 eline sağlık

kualo
04-06-07, 18:59
sağol ayşegülcüm...

bu arada ben senin senaryolarını çok seviyorum son hız devam et lütfen:D!

tşk ederim damlacım

bu arada yeni senaryo yağmurdan gelmiş ve çok güzel olmuş bayıldım umarım dediğin gibi olur yağmurcum

rain 1907
04-06-07, 19:31
tşk ederim damlacım

bu arada yeni senaryo yağmurdan gelmiş ve çok güzel olmuş bayıldım umarım dediğin gibi olur yağmurcum

teşekkürler ayşegül.:img-wink: ben ona benzer birşeyler olacak diye tahmin ediyorum.yani iş o gece biter uzatmazlar.:img-wink:

kualo
05-06-07, 21:07
valla yine harika işler çıkarmışsın nilgün sensiz olmak istemiyorum imzana ve kanepede ki imzana bayıldım hemen kullanacağım eelirine sağlık:good:

BeyazGelincik1980
05-06-07, 22:19
yagmur'cum senaryonu daha yeni okudum...cok güzel bir senaryo olmus...hele o tehlike anlarini cok güzel yansitmissin bizlere...tabi birbirlerine sarildiklari ana ve repliklere bittim...nihayet tarikigin dili cözülmüs :img-hyste...
özete bakilirsa buna benzer birseyler olacak...icine mi dogudu ne...ama senin senaryonda tam tersi...özette evde terör esiyor...senin senaryonda disirada...

ellerine saglik yagmur...okurken baya bir heyecanladim ve sonunda cok mutlu oldum :img-in_lo

BeyazGelincik1980
05-06-07, 22:29
yorumlariniz icin cok tesekkürler...

aysegül, güle güle kullan canim...yalniz imzanda bir sorun var galiba...boyutlari cok kücük ya...yalnis birsey yaptim herhalde...istersen yeniden ekle Kontrol Paneline :img-wink:

Gözde, cok güzel avatarlar yapmissin...hele ilk avatarina bayildim...ellerine saglik...

aslilem-ewren, imzan ve avatarlarin harika...cok tesekkürler bu güzel calismalar icin...

Duygu, senin de imzalarina bayildim...sanada cok tesekkürler, birbirinden güzel imzalar icin...

damla539
06-06-07, 13:06
duyki ayla zehra imzalarına bayıldım!!muhteşem olmuşş

BeyazGelincik1980
06-06-07, 17:23
Duygu, döktürmüssün yine...harikalar yaratiyorsun vallahi imzalarinla...özellikle ayla-zehra imzalarina bayildim...tabi tek basina Zehra imzalarinda cok güzel olmus...ellerine saglik :good:

bu hafta sezon finalide...ne yapacagiz bakalim...artik donatiriz buralari...hele ben bir sinavlarimi atlatayim :img-wink:

kualo
07-06-07, 22:56
nilgüncüm yeni aviler harika ellerine sağlık canım

kualo
09-06-07, 00:03
nilgün sevinçden uçtum harika bunlar engüzelleri hemde hareketli senin varya nilgün tutuğun altın olsun ellerin dert görmesin allah sana dert keder göstermesin nekada emek harcadığın belli hayır duamı aldın bak:happy0064

ellerine yüerğine sağlık canım

BeyazGelincik1980
11-06-07, 17:17
aysegül'cüm senaryonu dün gece okudum ve keyfim yerine geldi vallahi...dizide tarik biraz hödük ama senin senaryonda pek bir romantik, ama yinde o hödüklügü unutmamissin, hehe :img-hyste...
cok tesekkürler bu güzel senaryo icin :img-wink:

ayrica arkadaslar ne olur senaryo yazmaya devam edin...yoksa 3 ay nasil gecer...

kualo
23-06-07, 21:24
son bölümün resimlerini indiriyorumda süperler ya harikasın ellerin dert görmesin

fotoğrafçı84
13-07-07, 15:48
avatarlar süper ötesi arkadaşlar.

beyaz beyincik
26-08-07, 00:37
arkadaşlar galiba geniş zamanlar bu sezon devam etmiycekmiş
çünkü hem özge özberkin hem de oktay kaynarcanın yeni dizileri var

aylaayla
10-09-07, 21:47
Dizimiz yarım yamalak yayından kaldırıldı anlaşılan:(
Zaten sezon sonu da alelacele hazırlanmıştı.
Son yıllarda izlediğim en iyi diziydi. Umarım geç de olsa devamını çekerler...

Buket..
22-10-07, 14:52
avatar ve imza yapan herkesin ellerine sağlık...:img-wink: