Tüm Versiyonu Göster : Heroes Genel Bilgi+Genel Yorum
4 Mart Pazar gününden itibaren her pazar saat 21.00'da Cnbc-e de.
http://img160.imageshack.us/img160/8081/heroestoplz0.jpg
ÖZEL GÜÇLERİNİ KEŞFEDENE DEK SIRADAN OLDUKLARINI DÜŞÜNÜYORLARDI.
Bu sezon Amerikan televizyonlarında en çok heyecan yaratan dizi Heroes, yakında CNBC-e'de. Dizinin adının “kahramanlar” olmasına bakıp, alıştığınız süper kahraman karakterlerini bu dizide görmeyi henüz beklemeyin. Çünkü Heroes olağanüstü birtakım güçler geliştirdiklerini keşfeden sıradan insanları konu eden bir dizi. Dolayısıyla süper kahramanlığa dair farklı bir yaklaşıma, ilginç karakterlere ve çok sürükleyici bir öyküye sahip.
Kahramanlarımız yeni gelişen özel güçlerinin hayatlarına etkisiyle baş etmeye, bu güçlerin kaynağını ve sebebini öğrenmeye çalışırken, onları teker teker bir araya getirecek büyük resim de aydınlanacak. Bedeni kendini hızla onaranından, geleceği tuale aktarana, zaman ve uzam içinde hareket edebilene kadar farklı özel yetenekler geliştiren insanların kaderi dünyanın kaderini belirleyecek.
Kaynak: www.cnbce.com
http://img405.imageshack.us/img405/9629/mohinder20suresh2fq3.jpg
MOHINDER SURESH (Sendhil Ramamurthy)
Hintli Mohinder, kendisi gibi genetik profesörü babasının ölümünü araştırmak amacıyla New York'a geliyor. Babasının çok gizli bir teori üzerine çalıştığını bilen Mohinder, onun izini sürüp elde ettiği bulgulara ulaşırken, kendimizi içinde bulduğumuz bu yeni dünyanın şaşırtıcı gerçekleri konusunda bize rehberlik ediyor.
HIRO NAKAMURA (Masi Oka)
http://img405.imageshack.us/img405/6406/hiro20nakamuraxs3.jpg
Japonya'nın Tokyo şehrinde bir ofiste çalışan Hiro, "uzayı ve zamanı bükme" gücüne sahip olduğu konusunda tutturuyor. Ancak en yakın arkadaşı Ando, biraz da Hiro'nun çizgi romanlara ve süper kahramanlara meraklı bir tip olması sebebiyle, ona inanmaya yanaşmıyor. Bunun üzerine Hiro, arkadaşına bu yeni güçlerini göstermek için çeşitli numaralar denemeye başlıyor. Hiro, güçleri konusunda ürkek ve kafası karışık olan diğer karakterlerin aksine, onları kullanmada son derece hevesli, yıllarca maceralarını okuduğu süper kahramanlar gibi özel yeteneklere sahip olduğunu öğrenmekten son derece mutlu, saf ve sevimli bir genç.
CLAIRE BENNET (Hayden Panettiere)
http://img250.imageshack.us/img250/8554/claire20bennetsk4.jpg
Texas'ta yaşayan bu liseli sarışın amigo kızın bedeni, gördüğü hasarı müthiş bir hızla onarma yeteneğine sahip. Yani, bir yeri yaralansa, hemen iyileşiyor, kırıklar anında düzeliyor. Genç kız yakın bir arkadaşından güçlerini keşfetmede ona yardım etmesini, yaptığı deneyleri (kendini yüksek bir yerden atmak gibi) videoya kaydetmesini istiyor... Ancak bir yandan, son zamanlarda ortaya çıkan güçlerinin sınırlarını test ederken, bir yandan bu güçlerin onu "normal biri" olmaktan çıkaracağından hayli korkuyor.
NIKI SANDERS (Ali Larter)
http://img250.imageshack.us/img250/776/nikki20sanders2dm8.jpg
Niki Sanders, 10 yaşındaki oğlu Micah ile Las Vegas'ta yaşıyor. Kocası hapse girmiş. Niki'nin maddi durumu pek parlak değil; geçimini sağlayabilmek için webcam önünde "striptiz" yapıp internette görüntülerini yayınlıyor, dahası çok zeki olan oğlunu iyi bir okulda okutabilmek için eskiden kocasının iş yaptığı mafya üyesi Linderman'dan yüklüce bir meblağ borç almış... Ve şimdi Linderman'ın adamları onu sıkıştırıyor. Ancak Niki'nin kendisinin bile farkında olmadığı, sadece aynadaki biraz farklı edalı görüntüsünden ona göz kırpan bir sırrı var.
MICAH SANDERS
http://img163.imageshack.us/img163/8207/micah20sandersay4.jpg
10 yaşındaki Micah, annesiyle birlikte Las Vegas'ta yaşıyor. Babası hapiste. Micah çok zeki, Niki'ye göre bir "dâhi çocuk". Üstelik yaşından beklenmedik ölçüde olgun ve anlayışlı.
PETER PETRELLI (Milo Ventimiglia)
http://img357.imageshack.us/img357/5503/peter20petrelli3oa2.jpg
Peter, hastabakıcı olarak çalışıyor. İnsanlara yardım etmeye inanan bu duyarlı genç adam, son zamanlarda iç dünyasında önemli bir değişim geçiriyor: Rüyalarında uçtuğunu görüyor ve söz konusu rüyaların "gerçek"miş hissini vermeleri sebebiyle, bunu hakikaten yapabileceğine inanıyor. Ancak düşüncesini açtığı ağabeyi Nathan, ona bu fikri aklından çıkarmasını söylüyor.
NATHAN PETRELLI (Adrian Pasdar)
http://img250.imageshack.us/img250/2572/nathan20petrellifa7.jpg
Politikaya atılmakta olan Nathan kardeşinden çok farklı: Peter duyarlı ve hayalperest iken, o rasyonalist ve pragmatik. Kongre seçimlerine hazırlanıyor ve tüm enerjisini kampanyaya odaklamış durumda, ailesinin sorun çıkarıp onu hedefinden uzaklaştırmasını istemiyor. Peter uçabileceğine inandığını söyleyince de, onu bu düşünceyi kafasından çıkarmaya teşvik ediyor.
ISAAC MENDES (Santiago Cabrera)
http://img369.imageshack.us/img369/9113/isaac20mendesvg7.jpg
Isaac, isim yapmaya çalışan genç ve yetenekli bir ressam. Isaac'in "normal" resim yeteneğinin ötesinde, kimsenin bilmediği bir başka yeteneği daha var: Transa geçip “geleceği çizmek". Öte yandan kendisi bir uyuşturucu bağımlısı ve ancak uyuşturucu kullandığı zaman geleceği görüp tuale aktarabiliyor. Bağımlılığı sebebiyle sevgilisi Simone ile ilişkisi bitme noktasında.
SIMONE DEVERAUX (Tawny Cypress)
http://img254.imageshack.us/img254/9507/simone20deveaux20copyii2.jpg
Simone'un bir sanat galerisi var. Zaten sevgilisi Isaac'in tablolarını da orada satışa çıkarıyor. Ancak Isaac'in uyuşturucu bağımlılığı, hele ki son zamanlarda başgösteren "uyuşturucu etkisi altında geleceği çizebilme" iddiaları sonucunda ilişkisini gözden çıkarma noktasına geliyor. Simone'un ayrıca dizinin bir diğer önemli karakteriyle de bağlantısı var: Peter Petrelli, Simone'un babasına hastabakıcılık yapıyor.
Kaynak: www.cnbce.com
Heroes, 25 Eylül 2006 tarihinde Amerikan NBC kanalında yayınlanmaya başlamış olan televizyon dizisidir. Dizinin ilk bölümü 14,3 milyon seyirci çekmiş ve NBC kanalında beş yıldır en fazla reyting alan dizi olmuştur.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Heroes_(dizi)
Yeni sezon dizilerinden, ufak ufak bahsetmeye başlamıştık. şimdi biraz daha detaylı olarak incelemeye başlıyoruz.
ilk dizimiz, nbc'nin önümüzdeki sezonda en iddialı dizilerinden biri; heroes. dizinin yukarıdaki imajına bakarsanız, oldukça büyük bir lost benzerliği göreceksiniz. aslında konunun filan ilgisi yok ama sanırım çağrışım açısından böyle bir strateji izlemek istemişler. adeta shannon ve sayid bile var cast de :) [ayrıca sol köşedeki "çinli harry potter" a da dikkat çekmek istiyorum]
Gelelim dizinin konusuna. dizimiz, dünyanın farklı yerlerinde, yavaş yavaş kendilerindeki potansiyeli keşfetmeye başlayan bir grup insanla ilgili. Japonya'da bir ofis çalışanı, teleport olabildiğini keşfediyor. New York'da, geleceği boyayabilen bir ressam, los angeles'ta da diğer insanların düşüncelerini okuyabilen bir polis yine bu grup insandan. tahminim zamanla bu süper güçlü grup, kahraman bir tavırla insanlığın iyiliği için savaşacak.
Açıkçası dizi fazlasıyla the 4400 'ı andırıyor, ama itiraf etmeliyim ki, sanırım hayatım boyunca, süper güçlü insan figüründen sıkılmayacağım. ondan dolayı, dizinin gelecek vaad ettiğini düşünüyorum. sonbahar'da başlayan diziye dair yenilikleri bizden takip edebilirsiniz.
Kaynak: www.22dakika.org
33rd Annual Saturn Awards
BEST NETWORK TELEVISION SERIES
"Heroes"
"Jericho"
"Lost"
"Smallville"
"24"
"Veronica Mars"
BEST SUPPORTING TV ACTOR
James Callis ("Battlestar Galactica")
Michael Emerson ("Lost")
Greg Grunberg ("Heroes")
Josh Holloway ("Lost")
Masi Oka ("Heroes")
James Remar ("Dexter")
BEST SUPPORTING TV ACTRESS
Gabrielle Anwar ("The Librarian: Return to King Solomon's Mines")
Jennifer Carpenter ("Dexter")
Ali Larter ("Heroes")
Allison Mack ("Smallville")
Elizabeth Mitchell ("Lost")
Hayden Panettiere ("Heroes")
Tören 10 Mayıs 2007 tarihinde yapılacaktır.
kaitou jeanne 23-02-07, 14:52 açıkcası ben cnbc-e dizilerinin hastasıyım ve inanıyorumki heroes in yeride benim için apayrı olucak
genelde bakılırsa çok hoş bi dizi ve sürükleyici gibi görünüyor eminim kısa sürede bi çok kişinin gözdesi olucak .dizinin kkonusu çok güzel ne kadar çok başka dizilere benzesede konusuyla ve ii oyunculukla bence bu dizi favoriler listesine girecek gibi
minik bir ek bilgide benden;micah sanders rolundeki ufaklık(adını unuttum )gercek hayattada bir dahiymis.ama muzik dahisi.3 yasındanberi piyano calıyormus ve sidney hall'de konser veren en genc muzisyenmis..ayrıcada dunya capında yardıma muhtac cocuklar yararına bir vakıf kurmus...walla aferin diyorum ben.....:good:
Adaylıkları ve Ödülleri:
Excellence in Production Design Awards (2007) – (aday) Television - Single Camera Television Series/Ruth Ammon (Sanat Yönetmeni) "Six Months Ago"bölümü ile
C.A.S. (Cinema Audio Society, USA)Award (2007)-(aday) Tv dizilerinde En İyi Ses Miksajı/Gerry Lentz (re-recording mixer),Rich Weingart (re-recording mixer),Kenn Fuller (production mixer) "Genesis" bölümü ile
Golden Globe(2007)-(aday) Tvdizilerinde en iyi erkek oyuncu (Masi Oka) , Drama dalında en iyi tv dizisi
Image Awards(2007)-(aday) En iyi drama dizisi
Golden Reel Award(2007)-(aday) En iyi ses kurgusu tv
People's Choice Award (2007) – (kazandı) En iyi yeni tv dizisi
Satellite Award (2006)- (aday) En iyi tv dizisi
24 Şubat 2007 Sabah Gazetesi Cumartesi ekinden alıntıdır.
Lost'u sollayan dizi Heroes başlıyor
Türkiye'de daha yayına girmeden
geniş bir fanatik kitlesi edinen ve
müptelalarının dört gözle beklediği
Heroes adlı dizi, 4 Mart Pazar akşamı
izleyiciyle buluşuyor...
http://img410.imageshack.us/img410/2199/heroesys4.jpg http://img260.imageshack.us/img260/2707/heroesmh2.jpg
Bağımlılık yapan kahramanlar
Bir anda olağanüstü bir güce kavuştunuz diyelim. Ne yapabilmeyi isterdiniz? Uçmayı mı, karşınızdakinin zihnini okumayı mı, zaman içinde seyahat etmeyi mi, geleceği görüp bunu tuval üzerine boyamayı mı, yoksa yaralandığınızda vücudunuzun kendi kendisini onarmasını mı? Peki diyelim ki bir sabah uyandınız ve uçabiliyorsunuz. Bu durumu ailenize, arkadaşlarınıza nasıl açıklarsınız? Veya açıklar mısınız? Peki bu yeni 'kabiliyetinizi' ne yapmak için kullanırsınız? CNBC-e'de 4 Mart'ta gösterime girecek olan Heroes adlı dizide, 2006 yılının ekim ayında aniden çeşitli güçler edinen ve bunlara anlam vermeye çalışan bir grup insanın hikâyesini anlatıyor. Teksaslı amigo Clarie kendisini defalarca öldürmeye çalışmasına rağmen vücudunun saniyeler içinde onarıldığını görüyor. Tokyo'da yaşayan Hiro, uzay ve zaman içinde yolculuk yaparak kendini bir anda New York'ta buluyor. Ressam Isaac daha sonradan gerçekleşen felaketler çizmeye başlıyor. Ve daha da güzeli, dizi ilerledikçe, tüm bu 'kahramanlar'ın hikâyelerinin birbiriyle bağlantılı olduğu ortaya çıkıyor. ABD'de, NBC kanalında şimdiye kadar 16 bölümü yayınlanan Heroes sayesinde dizikolikler de rahat bir nefes aldı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir hayran kitlesi edinen Heroes zeki kurgusu, akıcılığı, renkli karakterleri, akıllı esprileri ve hemen herkesin isteyebileceği gizli güçleri ile her yaştan insana hitap ediyor. Çoğu kişiye çizgi romanları anımsatan dizinin yapımcısı Tim Kring ise sanılanın aksine çizgi roman fanatiği değil. Yine de çizgi roman camiasında önemli bir yeri olan Jeph Loeb'e danışarak, işini sağlama almayı seçmiş. Loeb'i dizinin yazar kadrosuna eklemeyi ihmal etmeyen Kring, buna rağmen Heroes'un karakter temelli bir hikâye olduğunun altını çiziyor. Kahramanların güç gösterileri, amaçları peşinde koşmaları kadar birbirleriyle ilişkileri, aile dramları, hezeyanları, tutkuları da diziyi soluksuz izleten etkenlerden. Heroes'a teslim olmaya karar verecekseniz, işinizi, günlük programınızı ona göre ayarlamanızı salık vereriz. Zira birçok eleştirmen dizinin bağımlılık yaptığı görüşünde. Türk izleyicilerin de bir sonraki haftayı iple çekeceğine emin olduğumuz Heroes için internet ansiklopedisi Wikipedia benzeri bir site bile oluşturulmuş. Heroes Wiki'de diziyle ilgili 800'ün üzerinde yazı, karakterlerle ilgili bilgiler yer alıyor (http://heroeswiki.com). Türk hayranların hazırladığı ... yanı sıra dizinin resmi sitesi de ... adresinde yer alıyor. Resmi sitede yayınlanan her bölümün çizgi roman formatı da bulunuyor.
YAPRAK ARAS ŞAHİNBAŞ
Heroes in, Lost out!
Hayranları Heroes'u Lost ile karşılaştırmaya başlamış bile. İnternette dolaşan ve 'Heroes neden Lost'a bin basar?' yazılı 'deklarasyon'da şöyle diyor:
* "Gizli güçleri olan ve bunları sık sık kullanan insanları izlemek, bizi sürekli heyecanlandırıyor. Lost'un heyecanlı anları ise çok daha az, anlaması ve tahmin etmesi zor. Bir politikacının uçabilmesi, tekerlekli sandalyeye mahkum birinin yürüyebilmesinden çok daha ilginç."
* "Lost, birbirinden farklı konularıyla tamamen dağılmış durumda. Heroes'daki olaylar ise çok bağlantılı akıyor. Lost'un 'the others' ve 'plaj halkı' olarak ikiye ayrılmış olması ve bu iki dünya arasındaki git-gel'ler hem izleyicinin dikkatini dağıtıyor, hem de diziyi yavaşlatıyor."
* "Heroes, Lost'un aksine beynimizi rahatsız edici ve mutlaka hayal kırılığı, üzüntü ya da ölümle biten flashback'lerle yormuyor. Tamam, Lost ekibinin mutsuz olduğunu anladık ama aynı formülü, üç sezon boyunca ve sadece 'Bu ada büyülü' sonucu çıkarılacak şekilde sürdürmek neden?"
* "Bir adada mahsur kalma kavramı gün geçtikçe daha çok can sıkıyor."
* "Heroes'un sloganı 'Save the cheerleader, save the world' (Amigo kızı kurtar; dünyayı kurtar) kulağa saçma geliyor ama en azından amacını açıklıyor. Lost'un ise herhangi bir amacı varmış gibi görünmüyor. Herkes adadan gideceği günü bekliyor. Bu mudur yani? The others'la da tanıştık ve onlar da en az plaj halkı kadar sıkıcı çıktı."
* "Heroes'a yeni bir karakter ekleneceği zaman bu, Lost gibi aptalca değil, son derece doğal bir şekilde yapılıyor. Üçüncü sezonda ortaya çıkmaya başlayan ada halkı daha önce orada yaşamıyordu. Şu anda da neden oradalar hiçbir fikrimiz yok."
* "Deniz, kum, güneş de olsa sürekli aynı mekânı izlemekten bıktık. Ayrıca Kate'in yeşil tişörtü de canımıza tak etti. Kıyafet değiştirebilen kahramanlar istiyoruz!"
Çok güzel bir diziye benziyor. Epey de hayranı var sanırım. Lost'la yarışır durumda olması da diziyi daha merak edilir duruma getiriyor. Spoilerları okumamak için kendimi zor tutuyorum...Oyunculardan sadece Milo Ventimiglia'yı tanıyorum. Yine Cnbc-e'de yayınlanan Boston Public'de oynamıştı.Çoktandır Buffy dışında Cnbc-e'de birşey izlemiyordum. Heroes'la yeniden Cnbc-e izlemeye başlayacağım sanırım. Bu arada bilgi ve resim ekleyen bütün arkadaşlara teşekkürler.
ingilizce olarak izlemiştim.super dizi.dizim başlior ne diim yani.çok mutluyum cnbce den buyuk kanal yok.prison break,heroes,smallville.... başlıca dizilerim yani.bide lost u izleyebilsek daha ne olsun+grey's anatomy.(fazla şey istedim galiba ama olsun)
heroes ali later ve milo da var dizide tamam ya.
Dizi Cnbc-e'den önce ilk bölümüyle 3 Mart'ta saat 23.00'da e2 kanalında.
Not: Nedenini kendi kendime yüz kere sordum ama cevap bulamadım. Cnbc-e yöneticileri e2'ye olan ilgiyi arttımaya çalışıyorlar galiba.
£vanescence 03-03-07, 08:53 Ben ilk 11 bolumunu izledim dvd den.Çok güzel valla tüm karakterler sonucta bir araya geliyo ama birbirlerinin özelliklerini bilmiyorlar.Ben çok beğendim.Bence herkes izlemeli!!!
börtüböcek 03-03-07, 11:38 izleyeceğim çok merak ettim genel olarak LOST'a benzediğini bende düşünüyorum açıkçası
bir de bir sorum olacak: HIRO NAKAMURA'nın okuduğu çizgi roman 9th wonders! mı yoksa X-men mi?
sadece ilk bölümünü izledim bu bile süper bi dizi olduğunu anlamama yetti ama ben kendimi tutamıyorum Spoiler-resim ne varsa okuyor bakıyorumm
black_lola 03-03-07, 18:29 offical sitesinde de 9th wonders olaeak gösteriyor.
hemen hemen tüm karakterlerin özelliklerini öğrendik zaten dimi sema bugün ;)
zafersarhosu 04-03-07, 00:24 Sadece 3 bölümünü izleme fırsatı bulabildim,sanırım dün başladı cnbc-e de...Güzel bi diziye benzio,baya bi izleyici kitlesi yaratır zannımca Türkiye'de.
Hırçın Kız 04-03-07, 14:52 Dün "e2" kanalında izledim...Şaşırtıcı ve ilgi uyandırıcı... Galiba ilk kez yayınlandı Cnbce'den önce..Herhalde bu kanala da ilgi uyandırmak istiyorlar...
Çok kaliteli bir yapım..Neyse Cnbce yeni bölümü bu akşam yayınlayacağına göre bir şey anlatmayayım..İzleyin bu diziyi!!
ilk bölümünü izlemedim.tekrarı olucakmı acaba?
Dizinin tekrarı perşembe akşamları saat 18.45'te
http://img02.picoodle.com/img/img02/7/1/18/f_masiokai_8b70m_e9eec2b.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img02&img=/7/1/18/f_masiokai_8b70m_e9eec2b.jpg)
Heroes'dan, Hiro Nakamura karakteriyle tanıdığımız Masi Oka, Las Vegas'ta geçen, gazino oyunları üzerine konulu "21" adlı filmde, kart oyunlarında yetenekli hilekar bir genci canlandıracak.
Filmin senaryosu, Ben Mezrich'in Bringing Down The House: The Inside Story Of Six M.I.T. Students Who Took Vegas For Mİllions adlı kitabı üzerine kurulmuş. Kitap, kart oyunlarındaki hileleri öğrenip Las Vegas'ta milyonlarca dolar kazanan bir grup gencin başından geçen gerçek bir hikayeyi anlatmakta.
Filmin yönetmenliğini, Robert Luketic yapıyor. Çekimler şubat ayında M.I.T.'nin merkezi Las Vegas ve Boston'da başlayacak.
1.01 Genesis bölümünün tekrarı 11 Mart pazar günü saat 20.00'da. 1.02 Don't Look Back bölümü ise 21.00'da Cnbc-e'de
Jazz’dan Heroes’a gönderme
http://www.22dakika.org/imaj/Sonrisa/yeniresim-2.jpg
NBA'deki gururumuz All-Star Mehmet Okur'un oynadığı Utah Jazz'da, 2007-2008 sezon biletleri satışa çıkarken Türkiye'de bu pazar ikinci bölümü yayınlanacak olan Heroes'a göndermede bulunuldu. Memo'nun da aralarında bulunulduğu 6 Jazz'lının fotoğrafının yer aldığı sayfa, Utah JAzz resmi websitesinin açılış sayfası.
kaynak:22dakika.org
isaac'in tabloları açık arttırmada satılıyor
http://www.22dakika.org/imaj/yok/isaac-mendez.jpg
tvsquad'da yayınlanan bu habere göre; nbc, heroes dizisinde çok önemli bir yer iştigal eden, isaac mendez'in tablolarını iki ayrı açık arttırma ile satmaya karar vermiş. isaac'in geleceği resmettiği bu tablolar aslında illüstratör tim sale tarafından yaratılıyor.
açık arttırmada satılacak olan tabloların gelirleri bir epilepsi vakfına (Epilepsy Foundation) bağışlanacakmış. bu vakfın seçilmesinin temel nedeni ise dizide matt parkman'ı canlandıran Greg Grunberg'in oğlunun da bir epilepsi hastası oluşuymuş.
yapılacak olan bu iki açık arttırmada dizide kullanılan çizimler ve tabloların belli sayıda imzalı baskıları satılacak. bunların içinde "Exploding Man," "Eclipse," "Claire on the Stairs" ve "Hiro and T-Rex." gibi resimler de yer alıyor.
kaynak:22dakika.org
Arkadaşlar NBC kanalı Heroes hakkındaki teorilemizi bekliyormuş. Buyrun linki. :)
http://www.nbc.com/Heroes/theories/
TV Guide’ın editörleri tarafından televizyon dünyasının en seksiler listesi belirlenmiş;
Bayanlarda;
1. Lost’un Evangeline Lilly'si (Kate)
2. Eva Longoria, Desperate Housewives'dan Gabrielle Solis olarak tanıyoruz.
3. Katherine Heigl, Grey’s Anatomy'den Izzie Stevens olarak tanıyoruz.
4. Marg Helgenberger, CBS’ CSI'dan Catherine Willows olarak tanıyoruz.
5. Ali Larter, Heroes'un çift kişilikli hatunu Niki Sanders.
6. Nadine Velazquez, My Name Is Earl'ün Catalina'sı
7. Roselyn Sanchez, Without a Trace'den Elena Delgado
8. Rashida Jones, The Office'den Karen Filippelli
9. Rebecca Romijn, Ugly Betty'den Alexis Meade
10. Jennifer Morrison, House'dan Allison Cameron.
Beylerde;
1. Patrick Dempsey (Derek, namı diğer Dr. McDreamy)
2. Sendhil Ramamurthy, Heroes'dan Mohinder Suresh
3. James Tupper, Men in Trees'den Jack Slattery
4. Josh Holloway, Lost'dan Sawyer
5. Taylor Kitsch, Friday Night Lights'dan Tim Riggins
6. Shemar Moore, Criminal Minds'Derek Morgan
7. Skeet Ulrich, Jericho'dan Jake Green
8. Eric Mabius, Ugly Betty'den Daniel Meade
9. Justin Chambers,Grey’s Anatomy'den Alex Karev
10. Dave Annable, Brothers & Sisters'dan Justin Walker
Kaynak: 22dakika.org
TV Guide’ın editörleri tarafından televizyon dünyasının en seksiler listesi belirlenmiş;
Beylerde;
1. Patrick Dempsey (Derek, namı diğer Dr. McDreamy)
2. Sendhil Ramamurthy, Heroes'dan Mohinder Suresh
3. James Tupper, Men in Trees'den Jack Slattery
4. Josh Holloway, Lost'dan Sawyer
Kaynak: 22dakika.org
Neye göre seçmişler bilmiyorum ama Sawyer'ın dördüncü olması garip geldi ama canım Mohinder'ımın 2. olmasına sevindim. :)
Bunları biliyor muydunuz?
-Sadece Claire Bennet ve Hiro Nakamura’nin yayinlanmis 18 bolumun tamaminda da gorundugunu??
2-Dizide Hiro Nakamuranin babasi rolunde oynamis olan Kaito Nakamura’nin Star Trek dizisinde rol almis oldugunu?
3-Angela Petrellinin Fransizca konustugunu??
4-Hayden Panettiere(Claire)nin 1989 dogumlu oldugunu ve cok satan bir muzik albumu oldugunu??
5-Hiro Nakamuranin isminin Hiroshima’dan geldigini??
6-Isaac’in tablolarinin NBC.com’da acik arttirma usuluyle satisa cikartildigini??
Bunları biliyor muydunuz?
4-Hayden Panettiere(Claire)nin 1989 dogumlu oldugunu ve cok satan bir muzik albumu oldugunu??
5-Hiro Nakamuranin isminin Hiroshima’dan geldigini??
6-Isaac’in tablolarinin NBC.com’da acik arttirma usuluyle satisa cikartildigini??
Bu üçünü biliyordum. :)
Taurus'un eklediği Heros'in çizgi romanlarından birinde Hiro'nun büyükbabasının Hiroshima'da öldüğü yazıyordu.
Beyaz Balina 14-04-07, 17:55 101 - Genesis
102 - Don't Look Back
103 - One Giant Leap
104 - Collision
105 - Hiros
106 - Better Halves
107 - Nothing to Hide
108 - Seven Minutes to Midnight
109- Homecoming
110- Six Months Ago
111 - Fallout
112 - Godsend
113 - The Fix
114 - Distraction
115 - Run!
116 - Unexpected
117 - Company Man
118 - Parasite
119 - .07%
Sudem, bir önceki bilgiyi spoilere eklemiştim bu başlığı daha yeni farkettim iyi mi... :img-blush Ya bu biraz da spoiler mi acaba? Karar da veremedim bu bilgiyi eklerken. Spoilerse beyaz yaparım. Uyarırsanız öm ile..
Ünlü star trek (orjinal seri) dizisinde hikari sulu'yu canlandıran george takei heroes dizisine konuk olarak geliyor. takei'nin japon olmasından yola çıkarak kiminle bağlantılı olarak geldiği bariz aslında. evet, hiro'nun babası olarak Haziran sonu gibi! yayınlanan bölümde karşımıza çıkacak.
hiro'yu canlandıran masi oka fikre bayılmış. hatta ümidi bir sahnede babasına "baba, ben senin değil sulu'nun hayranıyım" diyebilmekmiş. bölümde babası hiro'yu japonya'ya dönmeye ikna etmeye çalışacak
Spoiler uyarısına gerek yok banubanu :img-wink: Bizim bahsettiğin bölümü izlemeye daha vaktimiz var. Yalnız 29 ocak demişsin. Herhalde orjinalde bu tarihteki bölümde oynadı oyuncu. Bizde haziran sonu görünecek. :)
milo en son sophia bush la birlikteydi bildiğim...ayrıldılar mı ayrılmadılar mı bilmiyorum...
ama itiraf etmek gerekirse hem dizide hemde reelde haydenle miloyu çok yakıştırıyorum...
Milo, Bush ile değil Gilmore Girls'ün Rory'si Alexis Bledel ile birlikteydi. Baya oldu onlar da ayrılalı.
Arkadaşlar dizi yakın bir zamanda e2'de tekrar gösterilecek. Tahminim yaz sonunadır. Tekrar izlemek isteyenlere, ilk bölümlerini izlememiş olanlara duyrulur.
Milo, Bush ile değil Gilmore Girls'ün Rory'si Alexis Bledel ile birlikteydi. Baya oldu onlar da ayrılalı.
Arkadaşlar dizi yakın bir zamanda e2'de tekrar gösterilecek. Tahminim yaz sonunadır. Tekrar izlemek isteyenlere, ilk bölümlerini izlememiş olanlara duyrulur.
http://img95.imageshack.us/img95/5229/normal01xb9.jpg
ben öyle biliyordum ama değilse de ,pek mööm değil...
:D)) :img-in_lo :img-wink:
alexisiside biliyorum ;)
CaNaN^_^ resmin aslını öğrendim. Beraber bir filmde oynamışlar. Filmin adı Stay Alive.
tv.com yayında olan yayından kaldırılmış olan diziler ve programlar için oylama başlatmış. 5 kanalın dizileri ve programlarını eklemiş.
Oy vermek için tıklayın. (http://www.tv.com/special_feature/2007upfront/nbc/index.html)
miracle girl 31-05-07, 22:21 arkadaşlar bu dizi Lost la çok aynı cümlelerde geçio
ben daha izlemedim ama izlicem
Lost a benzer yönleri var mı öle duydum da(galiba)(?)
arkadaşlar bu dizi Lost la çok aynı cümlelerde geçio
ben daha izlemedim ama izlicem
Lost a benzer yönleri var mı öle duydum da(galiba)(?)
Lost ve Heroes'un karşılaştırıldığı başlığa bakabilirsin. Orada güzel bilgiler var.
Heroes'un Lost'tan Üstünlükleri (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=16967)
haziranda tekrarları başlayacak ama tam gününü bilmiyorum
haziran sonu yanılmıyorsam.28 haziranda gösterimi yapılacak fakat biz ne zaman izleyebiliriz bilemiyorum...:img-cool2
Heroes ilk bölümünden itibaren 11 Haziran dan itibaren hafta içi her gün saat 21:00 da e2'de.
bo_hemienne 01-06-07, 15:31 yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağını biliyormusunuz ? Türkiye dekinden bahsetmiyorm nbc de ne zaman yayınlanmaya başlıcak acaba?
yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağını biliyormusunuz ? Türkiye dekinden bahsetmiyorm nbc de ne zaman yayınlanmaya başlıcak acaba?
2. sezon eylülde başlayacak ama ondan önce NBC 6 bölümlük mini dizi yapacak. Bu da haziran sonuna diye biliyorum.
Lost'un sonunda neler olacak?
Lost ve Heroes'in sonunu yazdık ama... Kızacaksanız okumayın...
DÜNYANIN BİR ÇOK ÜLKESİNDE MİLYONLARCA FANATİĞİ OLAN "LOST"UN ÜÇÜNCÜ, "HEROES"UN İSE BİRİNCİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANACAK? İKİ DİZİNİN SEZON FİNALİ TÜM AYRINTILARIYLA MİLLİYET TELEVİZYON’DA… "DİZİLERİN SONUNU NİYE YAZDINIZ?" DİYECEKLER LÜTFEN OKUMASIN
Ali Eyüboğlu
----> Türkiye'de de DiziMax'ta ekrana gelen, uçak kazası sonucu Güney Pasifik'te ıssız bir adaya düşüp kurtulmayı başaran 48 kazazedenin hayatta kalma maceralarını anlatan "Lost" dizisi üçüncü sezonuna yaklaşıyor. Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan dizinin sezon finalini sizler için öğrendik. Finalde "Desmond" geleceği dair düşlerinden birinde adaya paraşütle sevgilisi "Penny"ye benzeyen bir kadının düştüğünü görür. Aramaya çıktığı kadının "Penny" değil, "Penny"nin ekibinden helikopterin pilotu "Naomi" olduğunu öğrenir.
"Desmond" yine düşlerinin birinde "Charlie"nin öldüğünü görür. Fakat bu kez onu ölümden kurtarmak yerine "Charlie"yi ölmesi gerektiğine ikna eder. Bu sırada dizi yine sık sık başka bir zamana gider ve "Jack" tıpkı babası gibi alkolik, ilaç bağımlısı ve intihar eğilimli bir kişi olur.
"Desmond", "Charlie"yi ölmesi gerektiğine ikna ettiği son düşünde "Charlie"nin su altındaki bir istasyonda, "Naomi"nin telefonunun çekmesini engelleyen düzeneği kapatması gerektiğini görür. Bu sırada "Ben" ve ada hakkında birçok sır ortaya çıkar. "Ben", "Jack" ve ekibini "Naomi"nin anlattığı gibi birisi olmadığına, onun amacının farklı olduğuna ikna etmeye çalışır ancak başarısız olur.
"Charlie" yapması gerektiğinin farkındadır... Kumsalda daha önceki bölümlerde buldukları kabloyu takip ederek su altındaki istasyona dalacak, sinyali bastıran düzeneği kapatırken hayatını verecektir. "Charlie", "Clair" ve bebeği "Erin"in mutluluğunu düşünerek bu intihar görevini seve seve yerine getirir. "Charlie" düzeneği kapatır kapatmaz uydu telefonu çekmeye başlar. "Jach" telefonda bir adamla görüşür, telefondaki adam artık onların koordinatlarını bildiklerini söyler. Tam o anda dizi yine başka bir zamana gider. "Jack" yine kötü bir durumdadır. Telefonla birisini arar ve havalanında her zamanki yerde buluşmayı talep eder. "Jack" buluşma noktasında beklerken, bir araç yaklaşır ve içinden "Kate" çıkar. "Kate" onu aramaması gerektiğini söyler. "Jack" suçluluk duygusuyla ağlamaya başlar. "Kate"i adaya geri dönmek için ikna etmeye çalışır. Ona defalarca yeniden adaya düşebilmek için kaza geçirdikleri uçuşu yaptığını anlatır. "Kate" ise "Jack"in bir daha onu aramaması ve adayı artık unutması gerektiğini söyler ve oradan ayrılır.
Dünya nasıl kurtulacak?
Amerika'nın en popüler TV'lerinden abc'deki ilk bölümüyle reyting rekorları kıran ve bir süre önce de CNBC - e'nin Türk seyircisiyle tanıştırdığı "Hereos" dizisi ise birinci sezonunu şöyle kapatacak:
New York'ta dünyanın sonu olarak tanımlanan patlamanın aslında "Linderman", "Nathan" ve annesinin planladığı bir komplo olduğu ortaya çıkar. Diğer kahramanların güçlerini alma özelliği olan "Peter", nükleer güçleri olan "Ted"in özelliğini de edinir. Bu yüzden kentteki patlamanın sebebinin kendisi olduğunu düşünmeye başlar. Ancak "Peter"la aynı özelliğe sahip olan "Sylar" da "Ted"i öldürmeden önce onun gücüne sahip olmuştur. Gözler bu kez "Sylar"ın üzerine çevrilir. "Nathan" seçimleri büyük bir farkla kazanır. New York'taki patlama onun ABD başkanı olmasında büyük bir rol oynayacaktır. "Hiro" geleceğe gittiği için bunu öğrenir ve geri gelip "Nathan"ı patlamayı engellemesi ikna etmeye çalışır. Ancak "Nathan"ın annesi ve "Linderman" onu her şeyin iyi olacağına dair ikna etmiştir. Olaylar bir şekilde bütün kahramanları patlamanın olacağı yere getirir. "Sylar" ve "Peter" dövüşürler. "Sylar" ölür. "Peter"ın elleri kontrolünün dışında parlamaya başlar. Her an beklenen nükleer patlama olabilir. "Peter", patlamanın kendisi yüzünden olabileceğini bildiği için hazırlıklıdır. "Claire" silahını çekip onu kafasından vurur. Tam o sırada gökyüzünden uçarak "Nathan" gelir ve bunun onun sorumluluğu olduğunu söyler. Kardeşini kucağına alarak havalanır. Bir kaç saniye sonra gökyüzünde büyük bir patlama olur. Dünya kurtulmuştur...
Lütfen başlık açmadan önce forumu inceleyiniz ve spoiler kuralına uyunuz.
içim rahat etmedi nereye yazacağımıda bilemedim böyle bi konu açtım umarım yanlış olmaz....
ülkemizde de beğeniyle izlenen ve birkaç hafta sonra sezon finali yapacak olan heroes un istikbali ile ilgili çok önemli haberlerimiz var.heroes unn yaratıcısı Tom Kring yeni sezonda dünyanın her tarafında çeşitli yetenekler bulunduğu fikri üzerine gideceklerini ve önümüzdeki sezon yeni kahramanları diziye dahil olacağını söylüyor.hatta öneri dahilinde bulunan çok sayıda kahramanlar arasında bir Türk'de var.bu türk kahramanın yeteneği,memleketi,tuttuğu takım vs gibi bir şey öğrenirsek hemen size ispiyonlayacağız.
spoiler içerebilir...
dizinin devamında ise sezonu tamamlarken aslında her şeyin cevabının ziyaret edilebilecek bir gelecekte saklı olduğunu göreceğiz.sylar,mendez i de öldürecek ve geleceği hiç görmemesi gereken birinin o geleceği görüp üstüne üstlük değiştirmeye yeltenirse neler olacağına tanık olacağız.
kaynak:milliyet gazetesi,televizyon eki
misskrueger 27-06-07, 17:03 Heroes'u kaçıranlar pazartesiden perşembeye saat 21:00'de E2'de izleyebilirler.
'Kahramanlar' güçlerini annelerinden alıyor
'Heroes' dizisinin doğaüstü güçlere sahip kahramanları, gerçek kahramanları olan anneleriyle birlikte People dergisine poz verdi. Annelerine çok düşkün olan 'süper kahramanlar', başarılarının arkasında annelerinin büyük payı olduğunu söylüyor..
Hayden&Lesley Panettiere
Dizinin 'yaralanmayan' kahramanı 17 yaşındaki Hayden Panettiere, canlandırdığı ponpon kız Claire Bennet karakteriyle beğeni topluyor. Hayden, gerçek hayatta oyunculuk konusunda en büyük desteği annesi Lesley Panettiere'den alıyor. Henüz 4 yaşındayken 'One Life to Live' adlı diziyle ekranlara merhaba diyen genç yıldız, "Annem olmasaydı bugünkü yerimde olamazdım" diye konuşuyor.
http://img.sabah.com.tr/2007/06/29/gny/im/88900F8356AA5E4CB5B36722r.jpg
Masi&Setsuko Oka
6 yaşındayken annesiyle birlikte Japonya'dan Los Angeles'a taşınan Masi Oka, şu anısını hiç unutmuyor: "Annem beni bir pizzacıya götürdü. Hayatımda ilk kez pizza yiyecektim, çok heyecanlanmıştım." Dizide zamanı durdurabilen, ileri ya da geri sararak zamana hükmeden Hiro karakterini oynayan Masi Oka, "Annem Amerika'ya tek başına geldi ve bana her şeyini verdi, tek başına büyüttü. Ona olan minnettarlığımı kelimelere dökemem" diye konuşuyor.
http://img.sabah.com.tr/2007/06/29/gny/im/64D68995CC25DE4B8822A2B6r.jpg
Greg&Sandy Grunberg
Telepatik güçleriyle dizinin düşünceleri okuyan dizinin polisi Matt Parkman'ı başarıyla canlandıran Greg Grunberg, annesi Sandy Grunberg ile gerçekleştirdiği fotoğraf çekimlerinde çocuklar gibi eğlendi. "Annem küçüklüğümden beri bana, birşeyi çok istersem elde edebileceğimi öğretti. 10 yıllık oyunculuk kariyerimde bu tavsiyesinin çok faydalarını gördüm" diyen Greg Grunberg ekliyor: "Annem hiçbir zaman doktor ya da avukat olmam konusunda baskı yapmadı, şimdiki mesleğim çok daha havalı, düşünceleri okuyorum."
http://img.sabah.com.tr/2007/06/29/gny/im/8BE40B29791C5E49BC791849r.jpg
Adrian&Rosemarie Pasdar
Ünlü aktör Adrian Pasdar dizide hem kuşlar gibi uçabilen hem de her türlü entrikanın içinde yer alan Nathan Petrelli karakterini canlandırıyor. Dizi çekimlerinden fırsat buldukça annesiyle biraraya gelen Adrian Pasdar, Rosemarie Pasdar ile balığa çıkıyor. Anne Pasdar, "Adrian gibi yetenekli bir oğlum olduğu için gurur duyuyorum" diyor.
Noah Gray&Whitney Gray
Noah Gray, dizinin en küçük yıldızı... Çift kişilikli annesi ile bir görünüp bir kaybolan babası arasında denge kurmaya çalışan Micah Sanders rolüyle dikkatleri üzerine çeken 11 yaşındaki Cabey, müziğe olan yeteneğiyle de adından söz ettiriyor. 5 yaşındayken Sidney Opera Binası'nda sahne almayı başaran Cabey, ailesinin kararıyla okula gitmiyor, evde özel eğitim alıyor.
http://img.sabah.com.tr/2007/06/29/gny/im/7B68EA5A455FD74A8E5FB0C7r.jpg
[PS: Ilgilenenlere orjinal haberde daha guzel resimler var.]
Kaynak; 29.06.2007 Cuma Sabah Gazetesi Gunaydin Eki
(http://www.sabah.com.tr/gny/haber,AC57511E34EE4F48811F0707CB84107B.html)
öykü*justin 14-07-07, 15:19 Ya acaba o yeni karakterlerin tanıtılacağı 6 bölümlük dizi bizdede gösterilcekmi ?? Umarım yayınlarlar ! Cnbc-e dergide okudum o 6 bölümün her birinde farklı bi karakterin yaşamı anlatılcakmış sonra en beğenilenlere oy göndercekmişiz (tabi türkiye'den olmaz bu) En çok oy alanlar dizinin yeni sezonuna eklencekmiş.
bunu dergiye yazdılarsa umarım oynatırlar da.hem oylama internet üzerinden fln olursa herkes katılabilir,Türkler de dahil yani.aman neyse ben oylamaya katılmamaya razıyım yeter ki göstersinler de...
qüzel bi konuyla qirceqimi söylemiştim qece ^^
http://img527.imageshack.us/img527/1222/heroes2pb3.jpg (http://imageshack.us)
ewt..heroes cnbc-e de sezon finaline yaklaştı(ztn qirdi aslında :D )
Ancak size sevindirici bir haberim var. şok bir açıklamayla, nbc yaz süresince bir heroes spin-off(yan ürünü) u olan "heroes: origins" i duyurdu. Heroes: origins, şimdilik 6 bölüm anlaşılmış ama uzaması çok muhtemelen bir mini dizi olacak. ve dizide, her hafta yeni özellikleri olan yeni karakterler tanıyacağız.
fikir olarak gayet keyifli bence, çünkü kişisel olarak diziye dair en çok keyif aldığım şeylerden biri yapımcıların ne gibi yeni karakter özellikleri ile karşımıza çıkacakları.
bölümlerin sonunda da, izleyiciler tarafından yapılan bir oylama ile, en beğenilen karakter diziye oyuncu olarak katılacakmış. bekliyoruz efendim :D
inş.sezinti arkadaşımız bunuda bölüm yorumlarında detay olarak verilebilir deyip kitlemez ;)
Sonunda Heroes’un Mr. Linderman’ıyla tanıştık
“Heroes”ta sezonun sonuna yaklaşırken heyecan arttı, parçalar iyice yerine oturmaya başladı ve en azından bir perde kalktı: Evet, o esrarengiz Linderman ile nihayet tanıştık
Sezon boyunca sık sık adını duyduk, yavaş yavaş ne kadar nüfuzlu ve güç sahibi bir karakter olduğunu öğrendik, her işin içinde onun parmağını arar hâle geldik, ama uzunca bir süre yüzünü göremedik. Evet, meşhur “Mr. Linderman”dan bahsediyoruz.
Sezon sonuna doğru giderken, Heroes dünyasının bu esrarengiz karakteriyle nihayet tanıştık. Ve karşımıza kim çıktı? Ünlü İngiliz aktör Malcolm McDowell.
Sinemaseverlerin bu tecrübeli oyuncuyu en iyi hatırlayacağı performanslarından biri, Stanley Kubrick’in başyapıtı A Clockwork Orange / Otomatik Portakal filminin asi baş karakteri Alex rolü. Malcolm McDowell bu performansı 40 yıllık sinema kariyerinin henüz başlarında (1971’de) çıkarmıştı… Ken Loach’un Poor Cow, Lindsay Anderson’ın If… gibi filmlerindeki rollerin üzerine gelen bu tipleme, onu İngiliz sinemasının dikkate değer yeni aktörlerinden biri hâline getirmişti.
Malcolm McDowell’ın filmografisinde farklı farklı roller bulunsa da, seyircilerin zihninde özellikle tekinsiz, tehlikeli karakterleriyle yer etti. Otomatik Portakal’ın Alex’i dışında, Paul Schrader’in Cat People / Kedi Kız’ında Nastassia Kinski’nin kedi/insan ağabeyi Paul; İtalyan yönetmen Tinto Brass’ın skandal filmi Caligula’da filme adını veren Roma İmparatoru; iki Uzay Yolu “nesil”ini birleştiren Star Trek: Generations’da çılgın bilimadamı Tolian Soran tiplemeleri, kariyerindeki bu eğilimin en iyi örnekleri arasında yer alıyor.
Evet, oyunculuk yeteneği, perdedeki karizması ve sıradışı, etkileyici yüz hatları, onu vazgeçilmez “kötü adam” tercihlerinden biri hâline getiriyor. Ancak nadiren tek boyutlu, karikatür kötü adamlar onunkiler, kötücül kahkahalardan ziyade, karmaşık karakterleriyle akılda kalan tipler çoğu.
Heroes’un Mr. Linderman’ı da böyle karmaşık bir karakter. Sezon başından bu yana kahramanlarımızın yolunun onunla (daha doğrusu, adamlarıyla) sık sık kesiştiğini gördük; bazen Niki’yi ya da DL’i sıkıştıran mafya lideri olarak; bazen Isaac’in tablolarını satın alan ya da Hiro’nun ulaşmak istediği samuray kılıcını elinde bulunduran esrarengiz koleksiyoncu olarak.
“Altı ay önce”yi anlatan 10. bölümde, Nathan ve Peter Petrelli kardeşler, babalarının Mr. Linderman ile arasındaki bağlantı konusunda ne yapacaklarını konuşuyorlardı. 14. bölümde ise Linderman, daha önce “borcunu almak” üzere evine adam gönderdiği Niki’nin hapisten çıkarılmasını sağlıyordu.
18. bölümde kendisiyle tanıştığımızda Mr. Linderman’ın yaşlıca, kontrollü, sakin ve kibar bir “beyefendi” olduğunu gördük. Nathan onunla yüz yüze geldiğinde Linderman otelin mutfağında, yemek pişirmekle meşguldü. Büyük bir sükunetle Nathan’ı kendisini öldürmemeye ikna eden bu gizemli karakter, ayrıca tahmin edilebileceği üzere Peter’ın, Nathan’ın ve diğer “kahramanlar”ın özel yeteneklerinden de haberdar olduğunu açık ediyordu.
Nathan ile birlikte bizim de nihayet yüzünü görme fırsatına eriştiğimiz Linderman, son bölümlerde de kilit bir konuma sahip olacak. Önemli birtakım bilgileri onun üzerinden öğreneceğiz, ayrıca sezon finaline giden olaylarda hayati bir güç odağı teşkil edecek. Yani sezon sonuna doğru ilerlerken Malcolm McDowell’ın yüzünü birkaç kez daha görmeyi bekleyebilirsiniz.
ORIGINS: HEROES ÇİÇEK AÇIYOR
Heroes ABD’de ilk sezonuyla senenin en çok izlenen, en çok ses getiren dizilerinden biri oldu. Bu yüzden, dizinin önümüzdeki sene de yapımına devam edeceği haberi sürpriz sayılmaz. Öte yandan, Heroes hayranlarının sürprizsiz kaldığı da pek söylenemez. Çünkü ABD’de diziyi yayınlayan NBC televizyonu, önümüzdeki sezon Heroes’un sadece yayına devam etmekle kalmayıp, “doğuracağını” da açıklamış bulunuyor.
Mayıs ayında yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki sezon Heroes’un ikinci sezonunun akışına ek olarak, tek tek yeni karakterlerin tanıtılacağı Heroes: Origins adında paralel bir ikinci dizi de yapılacak. Bu ikinci dizinin toplam altı bölüm olması düşünülüyor.
Çizgi romanlarda, özellikle süper kahraman çizgi romanlarında, bir kahramanı bize tanıtan ve onun güçlerinin ilk olarak ortaya çıkışını ele alan öykülere “yaratılış” öyküleri ya da “köken” öyküleri denir… Heroes: Origins de her bölümde ayrı bir karakterin güçlerinin ortaya çıkışını konu alan bu tür öykülerden oluşacak. Heroes’un yaratıcısı Tim Kring, altı bölümlük bu ilave dizide bölümlerin hikâye akışı açısından birbirleriyle bağlantılı olmadığını, yani bir bölümün öyküsünün öncekinin devamı niteliğinde olmyacağını, her bölümün kendi içinde başlayıp biteceğini söylüyor.
“Heroes ile bağlantılı olmaları gerekmiyor ama yine de dikkatle izlerseniz diziye bağlanan küçük ipuçları yakalayabilirsiniz” diyor Kring. Ayrıca bu altı bölümlük dizide ele alınan karakterlerden birinin daha sonra ana dizide kullanılmasının da bir ihtimal olduğunu söylüyor: “Origins’deki öykülerden bazıları şu anda Heroes’da olan karakterlerinkine benzerlik taşıyabilir, ayrıca Origins’deki kişilerden biri daha sonra Heroes’da görünebilir.”
“Heroes evreni”ni daha da genişletecek olan bu ikinci dizideki karakterlerin hayranlar tarafından oylanması ve en çok oy alan karakterin bir sonraki sezonda (yani üçüncü sezonda) Heroes’ta kullanılması da düşünülen bir uygulama.
GÖRÜNMEZ ADAMI TEKRAR GÖRECEK MİYİZ?
Heroes’un sıradışı güçlere sahip karakterlerinden biri de, “Görünmez Adam” Claude. Son bölümlerde Peter’a güçlerini kontrol edebilme konusunda rehberlik yapmaya başlayan bu ilginç ve antisosyal karakteri başarılı İngiliz aktör Christopher Ecclestone oynuyor. Claude sezonun başında tanıştığımız çekirdek kadrodan biri değil de, epey sonra karşımıza çıkan bir karakter olduğundan, ikinci sezonda da kendisini izleyip izleyemeyeceğimiz bir merak konusu. Heroes’un yaratıcısı ve yapımcısı Tim Kring görünmez adamı önümüzdeki sezonda da kullanmayı istediklerini ve aktörle bu konuda görüşmelerin sürdüğünü söylüyor.
Christopher Ecclestone’un kendisi ise bu konuda şunları söylüyor: “Bence geri dönmem için karakterimin yapacağı gerçekten esaslı bir şey olması gerekir, ama dönmeyi kesinlikle isterim. Ekip ve oyuncu kadrosu bana çok sıcak davranmışlardı. O dizide yer almış bir İngiliz olarak söylüyorum, ömrümde bana bu kadar çok çay ikram edilmemiştir.”
TIM KRING’İN KEHANETLERİ...
Heroes, can sıkmadan birkaç bölümde bir izleyicisine yeni cevaplar ve yeni soru işaretleri sunan bir dizi. Sezon finalinde de birçok soru cevap bulacak ama sabırsızlananlar için dizinin yaratıcısı Tim Kring’in, kahramanların geleceği hakkındaki kehanetlerini öğrenebilirsiniz.
George Takei, Hiro’nun babası rolünde diziye katıldı.
Evet. Ve izleyicilerin aklını başından alacak kadar da güzel oldu. Bu yeni karakter Japonya’da yaşananlarla ilgili önemli bilgiler verecek.
Niki-Jessica kavgasına doğru mu gidiyoruz?
Aslında en başından beri Jessica, Niki’nin hayatına girip yerleşen daha güçlü taraftı, fakat ilerleyen bölümlerde bu değişebilir. Kimin hakimiyeti ele geçireceği ciddi bir tartışma içine girdiler, ama ileride ortak bir amaç için birleşebilirler. En sonunda kazananı açıklayacağız. Bu arada D.L. de Micah’ın hem annesi hem babası olma rolünde biraz zorlandı. İleride Micah ve onun makineleri manipüle etme yeteneği sayesinde çok eğleneceğiz.
Mohinder’ın herhangi bir gizli gücü var mı?
Henüz yok ve planlamadık da. Bir noktada onun ve H.R.G.’nin -ki bunlar Heroes fenomeniyle ilgili en çok bilgi sahibi olan kişiler- birbirlerini etkilemeleri gerekebilir. İşte bu yüzden Mohinder’ın H.R.G.’nin kartvizitine takılıp kalması çok anlamlıydı.
Peter’in rüyasında, Nathan’ın seçimleri kazanmasının ertesi günü tam seçim ofisinin dışında bir nükleer patlama oluyor. Peki Nathan bunu engellemek için adaylıktan çekilecek mi?
Nathan’ın zayıf karnı onun hırsı. Onun kaderi 18. bölümde belli olacak. Hiro geleceğe gidip Nathan’ın kazandığına dair manşetleri gördü. Bu manşetler de gerçekleşecek.
Peki Peter?
Peter da bizim yeni görünmez adamımız Claude’la birlikteydi ve birkaç bölüm boyunca kimse onu bulamadı. Şu ana kadar gördüğümüz her karakterden daha uzun süredir özel güçlere sahip olan Claude, gerçekte neler olup bittiğine dair bir pencere açtı ona.
Şu ana kadar kahramanlardan birkaçını öldürdünüz bile. Sırada başkaları da var mı?
Süper güçleri olan biri ölecek. Daha kötüsü de olabilirdi. Biz birçok karakteri aslında çok daha önceden öldürmeyi planlıyorduk. Daha ilk bölümden kurgu böyleydi, ama her aktör o kadar iyi iş çıkarıyor ki birinden feragat etmek gerçekten çok zor. Yine de bu karakteri öldürmek harika bir hikaye çizgisinin başlamasına neden olacak.
Ama Heroes’ta ölmek gerçekten her şeyin bittiğini mi gösterir?
Geri dönüşler, tuhaf rüyalar ve Hiro’nun zaman içinde yolculuk etmesini sağlayan yeteneği sayesinde ölecek olan bu karakteri tekrar görebiliriz belki. Herkes yeniden gelip gidebilir.
http://www.ntvmsnbc.com/news/412577.asp
cheerleader 01-08-07, 13:22 benden de kısa bi haber:D
DÜNYANIN İLGİYLE İZLEDİĞİ, ‘HEROES’ ADLI DİZİNİN İKİNCİ SEZONUNA, YENİ KARAKTERLER KATILACAK
Birbirinden farklı süper güçlere sahip insanların maceralarının anlatıldığı, Türkiye’de de CNBC-e’de yayınlanan diziye yeni katılacaklar arasında bir Türk kahraman da de yer alacak. Dizi yapımcıları önümüzdeki sezon super güçleri olan Türk karakterlere de dizide yer verecek.
cheerleader 01-08-07, 13:49 Kevin Smith Heroes:Origins’de!!! • 5 Comments
Comic-con‘da heroes paneli de yer alıyordu, ve işte ilk haberler gelmeye başladı. Pek sevdiğimiz Kevin Smith, Heroes:Origins‘in ilk bölümünü yazıp yönetmek için anlaşma imzalamış. Nisan ayında ilk bölümüyle karşımıza çıkacak olan Origins’in her bölümünü, başka bir yönetmen yazıp yönetecekmiş.Açıkçası merakla bekliyorum bu haberden sonra, Heroes:Origins’i.
ceyda deniz 02-08-07, 14:54 bende heroes i hiç kaçırmadan izleyenlerdenim gelecek bölümlerle ilgili bilgiler için teşekkürler .bi şey sormak istiyorum türkiyede 2.sezon ne zaman başlayacak.gerçi daha 1. sezon bitmedi bu hafta sezon sonu ama umarım çok bekletmezler yoksa ben meraktan çatlarım aranızda gelecek sezon ne zaman başlıycak bilen varmı tabi türkiyede
cheerleader 02-08-07, 16:25 Heroes`a yeni ikiz herolar
İKİZLER
Heroes`a yeni katılacak olan kahramanlardan ikisinin Maya (Dania Ramirez) and Alejandro (Shalim Ortiz) ikiz olacaklarını duyduk.Anlaşilan bu ikizlerin güçleri birbirleriyle bağlantılı.Yani ya güçleri aynı olacak yada birbirlerini tamamlayacaklar.Bu iki kardeş Dominik Cumhuriyeti`nden geliyorlarmış ve büyük ihtimalle orta americada yaşayan bir çift olacaklarmış.
http://img187.imageshack.us/img187/1017/atl03300613le8.jpg (http://imageshack.us)
http://img453.imageshack.us/img453/9663/shalimortizcq0.jpg (http://imageshack.us)
Amerika'da yeni sezon bölümlerinin başlayacağı tarih:24 Eylül...Bu doğru arkadaşlar! Biz de ise CNBC-E Kanalında yeni bölümlerin başlayacağı tarih tam olarak saptanmamış durumda! Kanal yöneticileri ileride belki bu yönde yapacakları açıklamayla bizleri dumura uğratmazlar!:good:
Dizinin 2. sezonu bizde kasım ayında başlayacakmış diye duydum. İnşallah olmaz. Çünkü Heroes gerçekten çok ara veren bir dizi. Cnbc-e'den izleyenler sadece 1 hafta beklediler yeni bölümler için. Ancak internetten takip edenler sürekli en kritik bölümleri 5 hafta ara ile izledik. How I Met Your Mother dizisini çok yakından takip ettiğimiz için dizideki bu aralar yüzünden kanal sürekli tekrar vermek zorunda kaldı. Üstelik karmakarışık etti bölümleri. İnşallah ocak-şubat gibi yayınlanır dizi böylece zevki kaçmaz.
Heroes'u izlemeye yeni başladım..
Daha 10 bölümünü izledim...Çizgiroman tadında,güzel ilerliyor...Süper kahramanlar hep ilgimi çekmiştir zaten..Kurgusu iyi ilerliyor...Daha izlediğim kadarıyla yeni hareket kazandı dizi...
İzlediğim kadarıyla sevdim...
Dizinin 2. sezonu bizde kasım ayında başlayacakmış diye duydum. İnşallah olmaz. Çünkü Heroes gerçekten çok ara veren bir dizi. Cnbc-e'den izleyenler sadece 1 hafta beklediler yeni bölümler için. Ancak internetten takip edenler sürekli en kritik bölümleri 5 hafta ara ile izledik. How I Met Your Mother dizisini çok yakından takip ettiğimiz için dizideki bu aralar yüzünden kanal sürekli tekrar vermek zorunda kaldı. Üstelik karmakarışık etti bölümleri. İnşallah ocak-şubat gibi yayınlanır dizi böylece zevki kaçmaz.
sanmam verceklerını amerkayla desperateyıde bı ara oyle yapmıslardı sonra bıdakıne ocakta baslattılar hem cok para gerekır gercı alabılırde cunku yenı dızıler ıgrenc
bilmiyorum yazildimi ama ben okumustum ki aishwarya bachchan bir kac bölümde oynayacamis :happy0064
buraya mı yazmam gerekir bilemedim ama cnbc-e de okuduğuma göre PAZARTESİ GÜNÜ 18.50-20.00 ARASI HEROES 1.SEZON BÖLÜMLERİ VERİLMEYE BAŞLANICAK
tekrar izemek isteyenler ve kaçırmış olanların haberi olsun
cansel_özge 15-09-07, 11:57 Arkadaşlar emmy ödül töreninde heroes en iyi dizi(dram) dalında adaymış
16 eylülde gece 2 de canlı yayınla cnbcede gösterilcekmiş geç diyenlere 17 eylülde de tekrarı varmış alt yazılı heroes ekibi katılır heralde:)
cagladirek 17-09-07, 15:23 arkadaşlar emmy törenlerini izleyen oldu mu bilmiyorum ancak ben okulum olmasına rağmen sabah 5e kadar zledim ve daha bitmemişti ben yatarken..ve ne yazık ki en iyi drama dizisi de açıklanmamıştı:(
ama hayden how ı met your mother'dan barney ile birlikte sunuculuk yaptı..
ve ne yazık ki masi oka da drama dizisinde en iyi yardımcı erkek oyunculukta aday olmasına rağmen ödül alamadı:(
sonuç olarak gözden kaçırmadığım bi kısım yoksa heroes emmy'den eli boş döndü:(
en iyi drama dizisi ödülünü de the sopranos almış zaten.
not: hayden'ın kıyafetini gören oldu mu blmiyorum ama çok gösterişli bir kıyafeti vardı.ve kırmızı halının en şık bayanları arasında gösterildi..:)
Heroes Ne yazık ki hiç birödül alamadan geri döndü:( .Emmyden elimize Milo nun üzgün fotoğrafı kaldı.Emmy nin bugün 22.00 de Cnbc-e de tekrarı var.İzlemek isteyen arkadaşlara duyurulur
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/mil0.jpg
-En İyi Drama
“Heroes“
“The Sopranos”
“Boston Legal”
“Grey’s Anatomy“
“House“
-En İyi Komedi
“Two and a Half Men”
“Entourage”
“The Office“
“30 Rock”
“Ugly Betty”
-En İyi Erkek Oyuncu (Drama)
Kiefer Sutherland - “24″
James Gandolfini - “The Sopranos”
Hugh Laurie - “House“
Denis Leary - “Rescue Me”
James Spader - “Boston Legal”
-En İyi Kadın Oyuncu (Drama)
Kyra Sedgwick - “The Closer”
Edie Falco - “The Sopranos”
Patricia Arquette - “Medium”
Minnie Driver - “The Riches“
Sally Field - “Brothers & Sisters”
Mariska Hargitay - “Law & Order Special Victims Unit”
-En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Drama)
William Shatner - “Boston Legal”
T.R. Knight - “Grey’s Anatomy“
Masi Oka - “Heroes“
Terry O’Quinn - “LOST“
Michael Emerson - “LOST“
Micheal Imperioli - “The Sopranos”
-En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Drama)
Rachel Griffiths - “Brothers & Sisters”
Sandra Oh - “Grey’s Anatomy“
Chandra Wilson - “Grey’s Anatomy“
Katherine Heigl - “Grey’s Anatomy“
Lorraine Bracco - “The Sopranos”
Aida Turturro - “The Sopranos”
-En İyi Erkek Oyuncu (Komedi)
Charlie Sheen - “Two and a Half Men“
Alec Baldwin - “30 Rock”
Steve Carell - “The Office“
Ricky Gervais - “Extras”
Tony Shalhoub - “Monk“
-En İyi Kadın Oyuncu (Komedi)
Felicity Huffman - “Desperate Housewives“
Julia Louis-Dreyfus - “The New Adventures of Old Christine“
America Ferrera - “Ugly Betty”
Tina Fey - “30 Rock”
Mary-Louise Parker - “Weeds”
-En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Komedi)
Jeremy Piven - “Entourage”
Kevin Dillon - “Entourage”
Neil Patrick Harris - “How I Met Your Mother“
Rainn Wilson - “The Office“
Jon Cryer - “Two and a Half Men“
-En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Komedi)
Jaime Pressley - “My Name is Earl“
Jenna Fischer - “The Office“
Conchata Ferrell - “Two and a Half Men“
Holland Taylor - “Two and a Half Men“
Vanessa Williams - “Ugly Betty”
-En İyi Animasyon
“Avatar: The Last Airbender”
“Robot Chicken”
“The Simpsons”
“South Park”
“SpongeBob SquarePants”
-En İyi Mini Dizi
Broken Trail
Prime Suspect: The Final Act
The Starter Wife
-En İyi Erkek Oyuncu (Mini Dizi ya da TV Filmi)
William H. Macy - “Nightmares and Dreamscapes“
Jim Broadbent - “Longford”
Robert Duvall - “Broken Trail” Matthew Perry - “The Ron Clark Story”
Tom Selleck - “Jesse Stone: Sea Change”
-En İyi Kadın Oyuncu (Mini Dizi ya da TV Filmi)
Queen Latifah - “Life Support”
Debra Messing - “The Starter Wife”
Helen Mirren - “Prime Suspect: The Final Act”
Mary-Louise Parker - “The Robber Bride”
Gena Rowlands - “What if God Were the Sun”
cagladirek 17-09-07, 21:48 bende izledim ve çok hüsrana uğradım hem lost hemde heroes hakettiğini alamadı ama yinede onları görmek güzeldi
katılıyorum..en iyi senaryo adaylığını gördüğümde tamam dedim masi'de olmadıysa şimdi olur ama..
dediğin gibi onları görmek güzeldi..
katılıyorum..en iyi senaryo adaylığını gördüğümde tamam dedim masi'de olmadıysa şimdi olur ama..
dediğin gibi onları görmek güzeldi..
Biraz önce Cnbce'den ödül töreninin bir kısmını seyrettim.
En son ödül yani "en iyi drama dizisi" dalında verilen ödülde,
doğru düzgün 2 tane aday vardı.
Biri The Sopranos, öbürküsü de Heroes'du.
Çok farklı konularda kendini göstermiş bu 2 dizi içinde,
finalini yapmış olan Sopranos'un tümüyle bitişinin hatırına,
((en azından bunun da etkisiyle)) bu daldaki Emmy'i kazandığını düşünüyorum.
Yoksa karşısında ((2-3 bölümü dışında)),
her bölümüyle çok büyük beğeni kazanmış bir başyapıt yani Heroes varken,
kazanması zordu.
Zaten dikkat ettiyseniz, ödüllerin verildiği salonda en büyük alkışı Heroes aldı.
Belki de bazen en iyi olmak bile yetmeyebiliyor. :img-pilot
Bir de, ödül töreninde dikkatlerden kaçmayan birşey daha vardı.
Geceleyinki tekrarında ancak tamamını izleyebileceğim ödül töreninin,
ilk etapta izleyebildiğim kısmında,
her ödülü sunmak için sahneye,
bazen tek, bazen çiftler halinde, bazen de 3'lü gruplar halinde çağrılan ünlüler arasında,
"Kiefer Sutherland & Alison Larter" ikilisi kadar,
birbirine yakışan, bu ikili kadar göz alıcı bir başka çift görmedim.
Hani derler ya "Boyu boyuna, posu posuna" :)
Aklımdan geçmedi değil hani... :)
cagladirek 18-09-07, 16:21 ben ne yazık ki en iyi drama ödüllerinin verilişini göremedim henüz..ama izlemeyi istiyorum.akşamki tekrarlarda izleyeceğim artık.ama bana da pek düzgün adaylar yoktu gibi geldi en iyi drama dizi dalında...
Bizim Niki’nin geçmişine bakınca onunda bir zamanlar ponponluk yaptığını gördüm.Acaba birileride zamanında onu kurtararak dünyayı kurtarmış oldu mu?:P:P
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/normalvb075xv0.jpg
Niki'nin ponpon kızfotoğrafları bir harika...Birinci sezondaki bölümlerden oldukça keyif alan ben ikinci sezonu da sabırsızlıkla beklemekten başka bir çare görmiyorum.Ya siz arkadaşlar?:img-yes:
Cnbc-e nin yayın akışında 23.35te Heroes un 2. sezon kamera arkası görüntülerini göstereceğiz yazıyor. Herhalde ilk defa gösterecek. Çünkü bu haftaki yayın akışını kontrol ettim ama sadece bu gecede gördüm. Ama gözlerimle görene kadar inanmam. Sonuçta dizi 11 kasımda başlayacak.
Edit: Gösteriyorlar gerçekten de
Kamera arkası görüntülerinin gösterime verileceği böyle bir hareketin yapılacağını bilmediğimden ne yazık ki seyredemedim arkadaşım...İnşallah ileride yine bu kamera arkası görüntülerini tekrar yayına verirler!:img-wink:
Kamera arkası görüntülerinin gösterime verileceği böyle bir hareketin yapılacağını bilmediğimden ne yazık ki seyredemedim arkadaşım...İnşallah ileride yine bu kamera arkası görüntülerini tekrar yayına verirler!:img-wink:
ben de kaçırmışım
o yüzden çok üzülmüştüm ama baktım
yarın 18.35 de tekrar var
izleyemeyenlerin haberi olsun :img-wink:
Kanal şu an da gösteriyor kamera arkası görüntüleri.
Dizi 11 kasımdan itibaren her pazar saat 22de. :img-wink:
tanıtımı izledim.Yeni sezon süper olcak.ama ama orda peter'ım olmicak galiba...Ondan hiç haber vermediler...:sad53::icon_sorr
Variety’nin haberine göre, NBC, “Heroes” spinoffu “Heroes: Origins“i senaristlerin olası grevinden ötürü askıya aldı. “Heroes” sezon arasına girdiğinde yeni kahramanları bizlere tanıtacak olan ve Kevin Smith, Eli Roth gibi usta yönetmenlerin bölümler yöneteceği 6 bölümlük proje süresiz olarak ertelendi. Kanal yöneticileri Ben Silverman ve Marc Graboff, olası bir WGA (Amerikan Senaristler Birliği) grevinin yaratabileceği mali belirsizlik ortamında henüz senaryoları hazır olmayan “Heroes: Origins” için beklemeye karar verdiklerini açıkladı.
deadly_angel 01-11-07, 16:18 Heroes’un yapımcısından oyuncuları üzerine
Dizinin başarısında büyük pay sahibi olmuş karakterler ve onları canlandıran oyuncular hakkında epey bilgi sahibi olma fırsatı bulduk. Ama gelin onları bir de dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Tim Kring’in ağzından dinleyelim.
“Heroes” geçen sene başlayan ilk sezonuyla büyük ilgi görürken hem yeni yıldızlar yarattı, hem de rol arkadaşlarına kıyasla daha ünlü olan oyuncuların isimlerini gündeme taşıdı. Hatta dizinin oyuncu kadrosu Time dergisinin 2006 “Yılın İnsanı” sayısında “Önemli Kişiler” başlığı altında anıldı.
Yine “Heroes” yapımcısı olan, çizgi roman yazarı Jeph Loeb karakter adı veriyor, Tim Kring cevaplıyor:
HIRO
Masi (Oka), enerjik manga hayranını oynamak üzere seçilmişti. Beni hâlâ şaşırtan şey, “Geleceğin Hiro’su”nu, yani o sert tavırlı göz korkutucu savaşçıyı oynaması gerektiğinde tamamen başka bir karakterin içine girebilmiş olması. Böyle bir dizide bir yapımcı olarak “keşke olsa” diye dua ettiğiniz türden bir sürpriz bu.
CLAIRE
Hayden’ın (Panettiere) henüz 16 yaşındayken, 17 yaşına yeni girerken, insan deneyimine dair bu kadar farklı duyguları oynayabileceğini kim bilebilirdi ki? Birlikte çalıştığım en iyi oyunculardan biri.
KEMİK ÇERÇEVELİ GÖZLÜKLÜ ADAM
Jack Coleman, az önce Hayden’la ilgili söylediğim şeyin öbür yarısı sayılır. Pilot bölümde yarım düzine replikle işe başladı ve sonunda kendine özel bir bölüme (“Company Man” - 1. sezon, 17. bölüm) sahip olacak bir karakter inşa etti. Jack’in hem sevgi dolu bir baba, hem de leziz bir kötü adam oynama, üstelik her ikisinde de sahici görünme konusundaki müthiş yeteneği olmasa bu gerçekleşemezdi.
NATHAN PETRELLI
Adrian (Pasdar) çok güçlü bir oyuncu. Rolü aldıktan sonra bana geldi ve “Karakterimle her ne yapacaksanız, size sadece şunu söylemek istiyorum: En iyi olduğum roller, bir sırrımın olduğu rollerdir” dedi. Çok da haklı çıktı. Alt metni öyle iyi oynuyor ki… Bir sahnede iki yüzlü, başka bir sahnede samimi olabiliyor. Seyirciyi böyle diken üstünde tutmak kolay iş değil.
PETER PETRELLI
Ne diyebilirim ki? Milo’nun (Ventimiglia) sadece bir sezon zarfında güzel çocuktan gerçek bir başrol oyuncusuna dönüşümünü izlemek benim için büyük bir keyif oldu. Bu durum, onu gelecekte, beş yıl sonrasında bambaşka biri olarak bulduğumuz 20’nci bölüm gibi gelişmeler yazmamızı mümkün kıldı. O kısımlarda günlük çekim sonuçlarını izlerken pilot bölümden tanıdığımız hayalperest Peter’ın özünü alıp onu nasıl çok çatışma görmüş ve katılaşmış bir adama dönüştürdüğüne hayret ettim.
MOHINDER SURESH
Sendhil’den (Ramamurthy) söz edince aklıma gelen ilk şey, sesindeki zekâ ve güzellik. Diziye bir anlatıcı eklememizi sağlayan şey bu oldu. Ben Sendhil’le tanışana kadar böyle bir şey düşünmüyorduk. Onun karakteri, dizide açığa çıkmış olan gerçeklerin büyük kısmına hakim. Bir oyuncu için oynaması en zor şeylerden biri bu. Fakat Sendhil sanki size bir öykü anlatıyormuş gibi bir hava verebiliyor sesine. Ve açıklanacak çok şeyin olduğu bir dizi için çok kıymetli bir şey bu.
MATT PARKMAN
Greg Grunberg gerçek hayatta da kamera önünde olduğu kadar sempatik ve sahici biri. Onda ömrünüz boyunca tanıdığınıza yemin edebileceğiniz biri havası var. Ama aynı zamanda muazzam bir yetenek. Her zaman oynadığı şeyin içindeki insaniliği bulup çıkarıyor. Ayrıca bir kilometre öteden bir espriyi yakalayabiliyor. Bir sahne fazla melodrama kaydığında bunu içgüdüsel olarak anlıyor ve bir bakış ya da doğaçlama bir lafla yeni bir hava katıyor. Montaj odasında o çekimleri kullanabilmemiz çok iyi oluyor. Üstüne üstlük kendisi bu gezegendeki en iyi adam.
NIKI / JESSICA
Doğruya doğru, öykünün Niki / Jessica kısmı en karmaşık ve seyirci için kavraması en zor kısmıydı. Sonuçta iyi işlemesinin sebebi, Ali’nin (Larter) bu zor rolün içine girmeye kendini tamamen vermesiydi. Ona ne verdiysek hepsinin üstesinden başarıyla geldi. O iki karakter arasında gidip gelişini izlemek büyüleyiciydi. Bunu planı kesmenin yapaylığına gerek kalmadan, gözlerimizin önünde yapabilecek noktaya bile geldi. Korkusuz bir aktris o, mesleğinde gelişmek için daha çok çalışan kimse yoktur.
SYLAR
İşte size hakiki bir sürpriz. Zach Quinto o rol için çok cesur bir seçimdi. Dokuz bölüm boyunca canavar karakter olarak görünmez bir Sylar inşa ettikten sonra, karşınıza Zach’ı çıkarıyoruz, yani hiç de canavara benzemeyen birini. İnce, entelektüel görünüşlü ve hassas biri. Fakat bir oyuncu olarak gücü, onu müthiş korkutucu hâle getiriyor. Ayrıca Zach hakiki bir karakter oyuncusu. Başka karakterlerin içine girmeye bayılıyor. Bu da bizim onun Zane Taylor hâline geldiği kısım gibi gelişmeler yazmamızı mümkün kıldı: Zane Taylor, Sylar değilmiş gibi yapıyor; Sylar ise Gabriel Gray değilmiş gibi.
Kaynak: Ntv
deadly_angel 01-11-07, 16:26 Heroes: Kahramanlar geri dönüyor
Sıradan insanların sıradışı maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Heroes 2. sezon bölümleri 11 Kasım’da, CNBC-e ekranlarında başlıyor.
Son yılların en çok konuşulan dizilerinden “Heroes”da ikinci sezon start alırken sadece başına neler geldiğini merak ettiğimiz kahramanlarımızla değil, yepyeni karakterlerle de buluşacağız. Yapımcıların serüvende yeni bir sayfa olarak gördükleri bu adımın eşiğinde, önce dönüp şöyle bir arkamıza, sonra da önümüze bakıyoruz.
“Sıradan insanlar, sıradışı yetenekler…” Geçen sene bu sloganla başlayan “Heroes”, tek sezon zarfında dünyanın dört bir yanında büyük ilgi görüp hızla günümüzün en popüler dizilerinden biri hâline gelmişti. Farklı farklı karakterlerin kendilerinde “insanüstü” olarak nitelenebilecek birtakım özellikler keşfetmeye başlamasıyla, insanın evriminde yeni bir eşiğe gelinişini konu ediyordu dizi. Genellikle çizgi romanların ele aldığı konularla ilgileniyor, ama bunu o tanıdık kostümlü ve pelerinli “süper kahraman” çizgisinden biraz farklı bir şekilde yapıyordu: Güçleriyle tamamen barışık ve ne yapmaları gerektiğini gayet iyi bilen tipler değil; kafası karışık, bu gelişmeler karşısında epey şaşkın ve korkmuş karakterler vardı karşımızda.
Geçen sezona bir bakış
“Heroes” birinci sezonunda seyircilerine hem bütün sezona yayılan bir ana hikâye, hem de kendi içlerinde başlangıçları ve bitişleri olduğu söylenebilecek “öykü paketleri”, yani mini-hikâyeler sundu.
Kahramanlarımızın sıradışı yeteneklerinin farkına varmalarını, onlarla yavaş yavaş anlamaya başlayıp belli bir amaç için kullanmalarını izledik. Çoğu ile ABD’de ama farklı farklı bölgelerde tanıştığımız bu kahramanlardan hemen hemen hepsinin yolu özel güçlere sahip başka karakterlerle bir şekilde kesişti.
Sezon boyunca bu sıradışı karakterler kendi yollarını belirlemeye çalışadursun, peşlerinden birileri de eksik olmadı hiç.
Bir tarafta genellikle “kemik çerçeveli gözlüklü adam” olarak geçen Noah Bennet vardı: “Bedeni ânında iyileşen ponpon kız” Claire’in babası (daha doğrusu onu evlat edinmiş kişi) olan Mr. Bennet, özel güçlere sahip kişileri saptayıp takibe almaya yönelik gizli bir operasyon yürütüyordu.
Bir tarafta genetikçi babasının izinden giden Mohinder Suresh vardı: Dr. Suresh’in özel güçlere sahip kişileri bulmaya çalışmadaki amacı, süregiden bu inanılmaz evrim aşamasını daha iyi anlamak ve bu insanlara yardımcı olmaktı.
Tabii bir de Sylar vardı. Birinci sezonun kötü adamı Sylar, özel güce sahip kişileri öldürerek güçlerini çalıyor, böylece gücüne güç katıyordu.
İlk sezonun sonuna doğru birçok şey birbirine bağlandı: Perde arkasından her gelişmeyi takip ediyormuş ve yönlendiriyormuş gibi görünen Mr. Linderman’ın esrarının çözülüşünü izledik. Esrar perdesi kalkınca ortaya sadece Linderman’ın yüzü değil, Petrelli kardeşlerin annesinin de dahil olduğu bir “eski nesil kahramanlar ağı”nın izleri çıktı.
Diğer karakterlerin Sylar’ın karşısına çıkıp onu durdurmalarını izledik. Sylar başta ölmüş gibi görünse de finalde olay mahallinden kayboldu.
Ve kahramanlarımızın ta sezon başında geleceği çizen Isaac’in tablosunda resmedilmiş bir kaderi, “New York’un bir nükleer patlamayla harap oluşu”nu önleyişini izledik. Siyasetçi ağabey Nathan, kardeşi Peter’ı aldığı gibi göklere doğru yükselerek, patlamanın şehre güvenli bir uzaklıkta gerçekleşmesini sağladı.
Yeni sezonun görünümü
Büyük ilgi uyandıran bir ilk sezonun ardından “Heroes” yapımcılarının üstünde iyi bir ikinci sezon çıkarmaya yönelik epey baskı olsa gerek. Dizinin yapımcıları da bu beklentiyi yeni sezonu “aynısının tekrarı” gibi değil de, yeni bir öykü gibi ele alarak karşılamayı düşünüyor gibi görünüyorlar. Sadece geçen sezon tanıştığımız karakterlerin akıbeti belirsiz değil (Tim Kring bu dizide her karakterin ölebileceği yolunda açıklamalar yapmıştı daha önce)… Yepyeni birtakım kahramanlarla da tanışacağız. İşte sezonun başlarında tanışacağımız önemli kahramanlar hakkında biraz bilgi…
Kensei: Henüz olmamış bir “efsane”
Geçen sezon boyunca Hiro, 17’nci yüzyıl Japonya’sının efsanevi samurayı Takezo Kensei’yi defalarca andı. Hiro’nun idolüydü bu kılıç ustası; peşine düştüğü kılıç da Kensei’nin kılıcıydı zaten. Sezon sonunda Hiro’nun kendini 17’nci yüzyıl Japonya’sında bulmasıyla, sevimli Japon kahramanımız ile onun kahramanı arasındaki köprü kurulmuş oldu.
Bu sezon başında Hiro hemen Takezo Kensei ile tanışıyor, ama karşısına beklediğinden, kafasında canlandırdığından tamamen farklı bir tip çıkıyor. Her şeyden önce, adam bir Japon değil, bir İngiliz! Sarışın, mavi gözlü, içkiye epey düşkün, tamamen kendini düşünen ve sorumluluk almaya hiç de meraklı görünmeyen biri. Efsanevi bir koruyucudan ziyade, kurnaz bir serseriye benziyor. Bu durum karşısında Hiro elbette büyük bir hayalkırıklığının ve çaresizliğin içinde buluyor kendini. Ve vaziyete kendisi el koymaya karar vererek, Takezo Kensei efsanesinin “olması gerektiği gibi” gerçekleşmesine uğraşıyor.
Kensei karakterini çeşitli TV dizilerindeki rolleriyle tanınan Amerikalı oyuncu David Anders oynuyor.
Aman Maya’ya dokunmayın!
Maya Herrera genç, güzel ve epey hassas bir kız. Hayli savunmasız görünüyor ama kendisinin üstüne varmak, duygusal dengesini bozmak pek akıl kârı değil. Çünkü bu denge bozulunca, etraftakilerin hiç hayrına olmayan, korkutucu bir şey gerçekleşiyor. Ve Maya kendisi de bu duruma engel olamıyor.
Bu yüzden de ABD’ye ulaşıp “Evrimi Harekete Geçirmek” adlı kitabın yazarı Dr. Chandra Suresh’i, yani Mohinder’in babasını bulmaya çalışıyor - onun öldüğünden haberi yok. İkinci sezonun başında kendisini bir Orta Amerika ülkesinde, erkek kardeşiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne ulaşmaya çalışırken buluyoruz.
Maya’yı “Fat Albert” ve “Illegal Tender” gibi filmlerde ve “Sopranos” dizisinde rol almış olan Dania Ramirez oynuyor. Ramirez üçüncü X-Men filminde ise Callisto’yu canlandırdığından, “sıradışı güçler”e sahip karakterlere hiç yabancı değil. Maya’nın yanından ayrılmayan erkek kardeşi Alejandro rolündeyse Shalim Ortiz var.
“Tufandan sonra ben…”
“Heroes”da ikinci sezondaki sık uğraklarımızdan biri de New Orleans olacak. Katrina Kasırgası sonrası kendine gelmeye çalışan bir New Orleans bu... (2005’teki kasırga ABD’nin güneydoğu sahil kesiminde muazzam bir zarara yol açmış, özellikle de bu şehri harap etmişti.)
Niki yeni sezonda oğlu Micah’yı New Orleans’a, D.L.’in akrabası yaşlı Nana Dawson’ın evine götürüp bırakıyor. Micah’nın orada birlikte yaşadığı karakterlerden biri de, kuzeni Monica Dawson. Hâlâ afetin derin izlerini taşıyan şehirde, hiç memnun olmadığı bir işte (hamburgercide) çalışan bu iyi yürekli ve nazik genç kadın, çok geçmeden kendinde olağanüstü bir yetenek keşfediyor: Epey zor görünen hareketleri izleyerek hemen öğrenme yeteneği.
Monica rolünde Dana Davis’i izliyoruz. Onun büyükannesi Nana Dawson’da ise tıpkı Hiro’nun babası rolündeki George Takei gibi orijinal “Uzay Yolu” dizisinden hatırladığımız biri var: Nichelle Nichols (merak edenler için: Nichols’un “Uzay Yolu”ndaki karakterinin adı Uhura idi).
Mars’tan gelen konuk
Sezonun yeni yüzlerinden biri de, “Veronica Mars” adlı TV dizisiyle ünlenmiş olan Kristen Bell. Elle adında gizemli bir karakteri canlandıracak olan genç oyuncu, diziyle şimdilik 13 bölüm için anlaşma imzaladığını açıklamıştı.
Eski dostlar yeni yerlerde
Elbette, yeni yüzlerin dışında da epey yenilik bekliyor bu sezon “Heroes”da bizi… Hiro’nun kendini 17’nci yüzyıl Japonya’sında, Micah’nın ise New Orleans’da bulmasının dışında, ilk sezondan hatırladığımız birçok kahramanı farklı yerlere saçılmış hâlde, şaşırtıcı durumların içinde bulacağız. Sylar ve Peter Petrelli gibi karakterlere ne olduğunu göreceğiz… Yani hikâyede yeni bir safhaya adım atarken merakımızı iyice uyandıracak birçok soru işareti ve birçok vaat uzanıyor önümüzde.
2.sezon ilk bölümü ”Four Months Later” 11 Kasım Pazar günü CNBC-e’de.
Kaynak: Ntv
Bu çok özel ve güzel bilgiler için teşekkürler arkadaşım! Takezo Kensei'nin dizide geçen suretiyle bir İngiliz olması zaten başlıbaşına bir absurdlük bence...Fakat yine de bunun bir hikmetinin olabileceğine halen kanaat getirmekteyim!:img-wink:
deadly_angel 04-11-07, 01:05 “Heroes: Origins” Süresiz Olarak Ertelendi
Variety’nin haberine göre, NBC, “Heroes” spinoffu “Heroes: Origins“i senaristlerin olası grevinden ötürü askıya aldı. “Heroes” sezon arasına girdiğinde yeni kahramanları bizlere tanıtacak olan ve Kevin Smith, Eli Roth gibi usta yönetmenlerin bölümler yöneteceği 6 bölümlük proje süresiz olarak ertelendi. Kanal yöneticileri Ben Silverman ve Marc Graboff, olası bir WGA (Amerikan Senaristler Birliği) grevinin yaratabileceği mali belirsizlik ortamında henüz senaryoları hazır olmayan “Heroes: Origins” için beklemeye karar verdiklerini açıkladı.
Kaynak: DiziDizi
deadly_angel 04-11-07, 01:08 “Heroes” 2. Sezon Beklenenden Erken Final Yapabilir
Senaristlerin grevi haberinde de belirtmiştik, grev henüz başlamadı ama etkileri şimdiden ortaya çıkıyor. TV Guide’dan Michael Ausiello’nun haberine göre, “Heroes“un 2. sezonu, pazartesiden itibaren başlayacak olan senarist grevinden ötürü beklenenden erken final yapabilir. Ausiello, dizi ekibindeki kaynaklarına dayanarak; dizinin 2. sezonunun ilk yarısının, yani “Generations” bölümünün/chapterının finali olması planlan 3 Aralık tarihli 11. bölümü sezon finaline dönüştürecek bazı alternatif sahnelerin çekildiğini duyurdu.
Görünen o ki grev uzun sürerse “Heroes” 2. sezona erkenden veda edeceğiz. Umalım ki senaristlerin grevi kısa sürsün ve iş o noktaya kadar gelmesin. Eğer grev erkenden sonlanır ve işler planlandığı gibi giderse 11. bölüm, “Generations” chapterının finali olacak. Sezonun ikinci yarısındaki chapter ise Peter’ın gelecekte gördüğü biyolojik karmaşa ortamı üzerine olacak.
“Heroes: Origins” Süresiz Olarak Ertelendi
bu haber nfl arkadaşımız tarafından werilmişti ama saol yinede.. bunun olmasına üzüldüm olsaydı qüzel olurdu... :(
Tabii ki bundan sonra olacakları tahmin etmek pek zor olmasa gerek...Mutlaka bir yolunu bulup sendikayla onların muhatap olacakları kurum veya kuruluşlar bir hakka dayanan!anlaşmayı mutlaka imzalayacaklardır!:img-yes:
deadly_angel 07-11-07, 20:17 “Heroes”un Resmi Dergisi 15 Kasım’da Çıkıyor
“Heroes“un 15 Kasım’da ABD’de piyasaya çıkacak olan dergisinin 100 sayfalık özel ilk sayısı, dopdoplu bir içerik ile geliyor. Bütün oyuncu kadrosundaki karakterlerle yapılan röportajlardan tutun da dizinin yaratıcısı olan Tim Kring ile yapılan söyleşiye, 2. sezondan ipuçlarına kadar her şey dergide mevcut. Bunlara ek olarak, geçtiğimiz aylarda yapılan “Heroes Dünya Turu” ile iligi geniş bir doküman ve henüz yayınlanmamış fotoğraflardan oluşan bir bölüm de dergide yer alacak.
Tim Kring'den, Heroes İkinci Sezon İçin Özür
Malum Heroes ikinci sezon pek de alıştığımız Heroes temposunda gitmiyor. Bir çok izleyen bu durumdan şikayetçi. Dizinin yaratıcısı Tim Kring de durumu anlamış olacak ki Entertainment Weekly'ye verdiği röportaj bir özür niteliğinde. Kring, ikinci sezonun düzenini tam oturtamadıklarını kabul ediyor. Claire ve West aşkının da pek işe yaramadığını, "save the world" felsefesini hala tam açıklayamadıklarını ve Hiro'nun geçmiş Japonya'sındaki macerasının biraz uzadığını da kabul ediyor.
Kaynak: 22dakika
İşte Birkaç Resim :icon_sorr
http://img505.imageshack.us/img505/183/normalwgastrike11200700bh0.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=normalwgastrike11200700bh0.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/2975/normalwgastrike11200700fl7.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=normalwgastrike11200700fl7.jpg) http://img441.imageshack.us/img441/6839/normalwgastrike11200700gj5.th.jpg (http://img441.imageshack.us/my.php?image=normalwgastrike11200700gj5.jpg)
Merhabalar... Ben "Heroes"u ilk bölümünden beri izliyorum. Mutantları hep çok sevmişimdir. Bir sorum var, eğer önceden cevaplanmışsa şimdiden özür dilerim, ama yardımcı olursanız çok sevinirim... Bugün Amerika'da dizinin sezon sonu yayınlanacakmış. Benim bildiğim CNBCe, Amerika'dan çok geri değil. Niye bu kadar erken sezon finali yapıyor bu dizi? Yazarların greviyle alakası var mı? Benim bildiğim o grev bitti de...
Merhabalar... Ben "Heroes"u ilk bölümünden beri izliyorum. Mutantları hep çok sevmişimdir. Bir sorum var, eğer önceden cevaplanmışsa şimdiden özür dilerim, ama yardımcı olursanız çok sevinirim... Bugün Amerika'da dizinin sezon sonu yayınlanacakmış. Benim bildiğim CNBCe, Amerika'dan çok geri değil. Niye bu kadar erken sezon finali yapıyor bu dizi? Yazarların greviyle alakası var mı? Benim bildiğim o grev bitti de...
slm.. amerika da şu anda 11.bölüm gösterilecek bu sezon finaliymiş zaten..:img-yes: 5.den 10. bölüme kadar izledim ben, son bölümü bekliyorum.:img-yes: bu arada bildiğim kadarıyla son bölüm 11.bölüm.. üçüncü sezonu bekleyeceğiz sonra tam tarih belli değilmiş henüz...:icon_sorr
cnbc-e de 21 aralık günü saat 15.00 ten itibaren heroesun o zamana kadar gösterilen tüm bölümleri (6bölüm oluyor sanırım) gösterilecekmiş.benm gibi bir kaç bölümü kaçırmış ve konuyu tam anlamıyla toparlayamamışlara duyurulur!!!
Beyaz Balina 21-01-08, 15:10 Heroes'un 2. Sezonunun Amerika'da ilk gösterimdeki izleyici sayılarını yazıyorum. En çok izlenenden en az izlenen bölüme doğru.
2.01 Four Months Later... - 14.12 MİLYON
2.02 Lizards - 11.96 MİLYON
2.10 Truth & Consequences - 11.89 MİLYON
2.04 The Kindness of Strangers - 11.41 MİLYON
2.08 Four Months Ago... - 11.16 MİLYON
2.11 Powerless - 11.06 MİLYON
2.03 Kindred - 10.91 MİLYON
2.05 Fight or Flight - 10.81 MİLYON
2.09 Cautionary Tales - 10.8 MİLYON
2.06 The Line - 10.5 MİLYON
2.07 Out of Time - 9.87 MİLYON
Milo sevgilisinden ayrılmadı ve bu görüntüler bence dizi sahnelerinde çekilmiş fotoğraflar!Bunun başka bir açıklaması olamaz yani...:img-yes:
Beyaz Balina 13-02-08, 16:36 “Heroes”un 3. Sezonu Yeni Yayın Döneminde
Bir önceki gün, sitemizde Matthew Fox’un “LOST“un 4. sezonu hakkında sevindirici haberini vermiştik ki bugün Hayden Panettiere‘den de “Heroes“un 3. sezonu hakkında bir açıklama geldi ama bu sefer ki biraz “Heroes” hayranlarını üzecek. Güzel aktrist yaptığı açıklamada, “Heroes“un 2. sezonuna -grevin bitmesine rağmen- ilave bölüm çekilmeyeceğini söyledi. 3. sezon çekimlerinin ise Nisan ayı içinde başlayacağını ve 3. sezonun yeni yayın dönemine kadar hazır olacağını belirtti. Buradan çıkan sonuç ise malesef dizinin hayranları ortalama 7-8 ay daha “Heroes“suz kalacaklar.
Nisan ayı içerisinde başlanacak çekimlere kadar kendimizi avutmaya devam edeceğiz demektir...Bundan sonrki gelişmeleri de yakından takip etmeye şahsen devam edeceğim!:img-yes:
Nbc sonunda Heroes’un ”Resmi Soundtrack albümü”nü çıkarıyor.Verilen tarih ise 18 Mart.Tabi Türkiye’ye ne zaman gelir o bilinmez..
Albümün içeriği ise şöyle;
# Wendy & Lisa-Heroes Tittle
# Wendy & Lisa-Fire and Regeneration
# Wendy&Lisa-Natural Selectio
# Wendy&Lisa-Homecoming
# David Bowie-Heroes
# Panic at the Disco-Nine in the Afternoon
# Bob Dylan-Man in the Long Black Coat
# He’s Frank,” Brighton Port Authority feat. Iggy Pop
# New Pornographers-All for Swinging You Around
# Wilco-Glad It’s Over
# Nada Surf-Weightless
# My Morning Jacket-Chills
# Shelia Chandra-ABoneCroneDrone 3
# Imogen Heap-Not Now but Soon
# Death Cab for Cutie-Jealously Rides With Me
# The Jesus&Mary Chain-All Things Must Pass
# Yerba Buena-Maya’s Theme
# The Chemical Brothers feat. Spank Rock-Keeping My Composure
DiziDizi...
mangalyurekli 08-03-08, 22:51 Heroes 8 Eylül 2008 de 3.sezonuyla geri dönüyor.
Heroes 8 Eylül 2008 de 3.sezonuyla geri dönüyor.
Tam tamina 6 ay var yaa.. :icon_sorr Nasil gecer ki?
Ben simdiden koptum 1 kac ayda ancak toparlanirim zaten.. :(
İlk 2 sezonun tekrarlarini izleye izleye beynimize kaziriz artik :)
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/yaeko.jpg
Heroes ‘da Yaeko ‘yu oynayan aktris Eriko Tamura ‘ya göre , Hiro ‘nun eski Japonya ‘da aşık olduğu ve görünüşe göre tv oyunun muzipliğini daha hala öğrenemeyen güzelimiz Heroes ‘a 3.sezon için geri döneceği karalaştırıldı. Karakteri ,sadece 3. sezon için geri dönmeyecek ilk bölümde transfer olacak . Tamura bir röportajında “ Evet şu anda kesinlikle oynayacağım .Aslında benim şimdiki senaryoda birkaç bölümüm bulunuyor.Çünkü birden bire grev başladı ve biz de senaryoya devam edemedik.” diye konuştu .Ona buradan inşallah başı bu spoiler la derde girmez diyoruz ki gerçi dizide Yaeko ya ihtiyaç yok ama sonuçta kensei ‘in kötü olmasında büyük etkisi var..
Milo Ventimiglia ikisi 2008,biri 2009′da çıkmak üzere 3 filme daha başladı.
-The Chaos Theory/Kaos Teorisi’nde Rick’i canlandıracak.Film 2008 tarihinde gösterime girecek.Filmde oynacak oyuncuların çoğu dizilere konuk oyuncu olarak gelmiş kişiler.Milo bu filmde 3 başrolden birinde oynasada asıl yıldız o olacak
diqer filmleri;
2008′de çıkacak Armored/Zırhlı için pek bi bilqi yok
2009′da çıkacak Game/Oyun da çıkacak filmindede Rick Rape i canlandıracak
Fimlerin kesin bir tarihi verilmemiş daha imdb de..
Dizinin başlamasın ayakın 1 ve 2 yi yeniden izleyerek tekrara sıcaklaştırmak lazım yoksa ölüp gidiyor insanın heycanı. Beklenir mi ya bu kadar.
heroes un 2.sezonun vasatlıqıyla lost a başladım heroes un heycanı kalmadı umarım 3.sezonla qeri qelir..
“Heroes”un 3. Sezonu Yeni Yayın Döneminde
Bir önceki gün, sitemizde Matthew Fox’un “LOST“un 4. sezonu hakkında sevindirici haberini vermiştik ki bugün Hayden Panettiere‘den de “Heroes“un 3. sezonu hakkında bir açıklama geldi ama bu sefer ki biraz “Heroes” hayranlarını üzecek. Güzel aktrist yaptığı açıklamada, “Heroes“un 2. sezonuna -grevin bitmesine rağmen- ilave bölüm çekilmeyeceğini söyledi. 3. sezon çekimlerinin ise Nisan ayı içinde başlayacağını ve 3. sezonun yeni yayın dönemine kadar hazır olacağını belirtti. Buradan çıkan sonuç ise malesef dizinin hayranları ortalama 7-8 ay daha “Heroes“suz kalacaklar.
uf ya kim bekleyecek o kadar hiç iyi olmadı böyle olması :icon_sorr
Haber içinde tesekkürler :img-wink:
artıkk dizinin başlamasını istiyorum,sezon başına daha çok var...
ama bir yandan da belki 3. sezonu daha iyi organize edebilmek için bu kadar beklediklerini düşünüyorum.çünkü ilk sezon gibi mükemmel bir girişin ardından 2. sezon biraz vasat ve tam oturmamış gözüküyordu,tabi yine de izlemeye değerdi:img-yes:
bakalım 3. sezon da ilk sezon kadar süper mi olur:icon_whis
edaaydemir 07-04-08, 19:25 evet 2. sezon çok soru işareti bıraktı nathan ve nicki nin durumları ne oldu.matt parkmancığım bekar baba olmaya devam edicekmi dizi tarihinin en aptalı clarie benim bennetçiğim neler olucak ki youtube daki promolarda bennet 12 sylar gücünde adamlardan bahsediyor... vasat 2. sezondan sonra sağlam bir 3. sezon bekliyeceğiz umarım da doyacağız çünkü 25 bölüm olucakmış bu sezon bu kadar bekledik bakalım eylüle ne kaldı şunun şurasında..
Eylül ayında Amerika'da NBC televizyonunda dizimizin yayınına başlanacağına dair bir bilgi aldı dün!Çekimler ise bu ayın 15'inden sonra başlayacakmış ve her zaman olduğu gibi Tim Kring herşeye hazılrıklı olmamızı tembih ediyor...:img-yes:
Dizinin 15 eylülde başlayacağı duyruldu. Bunun yanında Origins bölümlerinin çekilmeyeceği de eklendi.
Ayrıca karakterlerin figürleri de çıktı. Resimleri görmek için buraya tıklayın (http://www.mezcotoyz.com/products/heroes_001.asp)
Kaynak: tv.guide
Sonbahara kadar yeni bölüm yayınlanmayacak.Hayranlar bu uzun bekleyişin karşılığını,22 bölümden de uzun sürecek bir sezonla alacak...
:happy0064:happy0064:happy0064
edaaydemir 25-04-08, 17:00 3. sezon 25 bölüm olucak dediler yani heroese doyacağız inşallah.....
|
|