Tüm Versiyonu Göster : Lost - Resim-Avatar-İmza-Wallpaper Yorumları
Arkadaşlar bence bu kadar imza, avatar yapan arkadaşlara emeklerinin karşılığı olarak teşekkür etmemiz gereken bir başlık olmalı.
Ben bütün imza- avatar yapan, resim ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim.
bende herkese çok çok teşekkür ediyorum
son eklenen resimler de ayrı bi güzeldi ADA:)ya da özel teşekkürler Lost figürlerinin resimleri çok güzeldi..
Ne demek arkadaşlar:) Bulduğum güzel resimleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.Sizler de bulduğunuz güzel resimleri bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.
Sevgili Ada, resimler çok güzel, özellikle dublör resimlerine şaşkınlıkla baktım, çok sağol. Elfkartal avatarlar süper, ben birini alacağım galiba.... Exca senin de imzalar çok güzel olmuş, teşekkürler...
exza_ nın imzalar çok güzel olmuş çok beğendim.. ADA : ) hakkikaten özellikle düblorlerin olduğu resimler ilginç ve çok güzeldi. diğerleri de tabii.. herkese tekrar teşekkürler
dilara-1905 27-02-07, 12:20 hrkesee çookkk tşkkkk
Sevgili elfkartal, eklediğin 3x09 resimleri süper yani Jack resimleri, çok sağol. Yetenekli arkadaşlardan avatar-imza bekliyoruz artık.
ADA'ın öncelikle sana son eklediğin harika resimler için çok çok teşekkürler. hepsi çok güzeller. hepsine bakakaldım.. ilay sana da teşekkürler.. herkese sonsuz teşekkürler.. hep böyle devam arkadaşlar:img-wink:
ADA süpersin, bugün eklediğin resimler için çok teşekkürler. Ben Kate ve Jacki birbirine çok yakıştırıyorum, tabi Evy kendine başka birini yakıştırmış ama olsun, birlikte gözüktükleri resimlere bayıldım.
ne demek cnm:)Resimleri beğenmene sevindim. Ben de Jack ve Kate'i birbirlerine yakıştırıyorum. Hep öyle olur zaten dizinin hayranları esas oğlanla esas kızı birbirlerine yakıştırır:) Gerçi ben diğer esas oğlanı da yakıştırıyorum da neyse:):)
çok güsel ve herkesin ellerine sağlık çok çok teşekkürler:happy0064 :happy0064
Adacım yine döktürmüşsün, resimler şahane, süpersin çok sağol. Resimlerden anladığım kadarıyla 3x13 de şu tekerlekli sandalye olayını mı öğreneceğiz acaba ve biraz olsun Jack var, yaşasın :)
miracle girl 17-03-07, 22:08 çok sağolun millet hepsi çok güzel şimdilik 12 sayfa bakabildim ama çok geç oldu zaten bende güzel bi saatte girip hepsine bakar ve olmayanalrı eklerim:)
Devamını Bekliyorum... :)
miracle girl 18-03-07, 20:19 çok çok çoookk teşekkürler şu an hepsine bakabildim:) hepsi çok güzellerrr :)
hepinize çok thank you :D
Arkadaşlar,
Yaptıgınız calısmalar eklediginiz resimler harika..Ellerinize saglık cok tesekkür ederim..
NOT: sadece Sawyer'ın oldugu bir imza yapılabilir mi :img-blush ?
miracle girl 19-03-07, 19:01 yapmayı bilseydim valla yapardım:)
şimdi hepsine baktım süperler çok thank yoular:)
bu arada çok pardon resimleri yanlış yere eklemişim yorular yazdığını görmemişim:):)
Adacım valla baktım burası sırf sana teşekkür etmekle doluyor nerdeyse, yine resim eklemişsin çok sağol. Evet gerçekten çok tatlı. Bu arada miracle girl sana da teşekkürler.
Arkadaşlar eklediğim imzaları internette buldum.Ben yapmadım.Henüz imza yapmayı bilmediğim için yapılmışlarla yetiniyorum.
senemcm ne demek cnm resimleri beğenmene sevindim.
miracle girl 25-03-07, 17:24 rica ederim bende ne bulursam ekliyorum :)
elfkartal imzalar için çok sağol cnm. Çok tatlı bir bebek Aaron:) İmzalar müthiş ya:):happy0064
elfkartal imzalar için çok sağol cnm. Çok tatlı bir bebek Aaron:) İmzalar müthiş ya:):happy0064
senin eklediklerinin yanından bile geçemezler ama teşekkürler canımcım:img-wink:..
avrupa.yakasi 11-04-07, 23:23 Öldüm gülmekten bu resmi görünce:img-hyste
http://img482.imageshack.us/img482/2096/lost1wq4.jpg
:img-hyste
Yalniz super yapmislar acili emrah :img-hyste
miracle girl 28-04-07, 17:30 arkadaşlar o kadar resim ekliyoruz insan bi teşekkür eder de yani
edenlerde buraya etsin barii
Gavsnia valla süpersin hayran kaldım ;) :D
angelstone505 05-05-07, 01:11 arkadaşlar o kadar resim ekliyoruz insan bi teşekkür eder de yani
edenlerde buraya etsin barii
Gavsnia valla süpersin hayran kaldım ;) :D
:sad53: :sad53: :happy0064 :happy0064 sana katılıyorum ben burda kimseyi tanımıyorum ama hepinize sanada ADA yada Gavsnia yada ve kendimede:happy0064
miracle girl 05-05-07, 19:04 ADA:) seni yazmamışım çok sorry ;) sende çok süpersin :)
arkadaşlar hepiniz harikasınız valla diyecek bişey yok. teşekkürler herkese..
hele son eklenen jack avatarlarına bittimmmm:happy0064
ADA:) seni yazmamışım çok sorry ;) sende çok süpersin :)
Miracle girl teşekkur ederim cnm.
Resim koyan,avartar ya da imza yapan tüm lostseverlere çok teşekkur ederim. Ellerinize sağlık arkadaşlar:)
Tüm imza,avatar,resim ekleyen Lostsever arkadaşlara teşekkürler.
Ellerinize sağlık.
elfkartalcm harika Jack resimleri koymuşsun.Özlemiştik sahildeki jack ve kate görüntülerini:) Sağolasın cnm. Resimlerin devamını bekliyoruz:img-wink:
Özgecim eklediğin avatar ve gifler süper.Birini kaptım zaten "jate" :):)
Ellerine sağlık canım:)
özgenuroğlu 12-05-07, 10:20 prensesscim ne demek güle güle kullan:)senn avalarda süper kaydettim pcye:)
Ada,angelstone505,elfkartal,avrupa.yakası......unu ttuklarım var sakusura bakmasın sizinde ellerinize sağlık
angelstone505 13-05-07, 00:51 Arkadaşlar,
Yaptıgınız calısmalar eklediginiz resimler harika..Ellerinize saglık cok tesekkür ederim..
NOT: sadece Sawyer'ın oldugu bir imza yapılabilir mi :img-blush ?
yaşşa :happy0064 bende isterim :happy0064 lütfen amaaaaa:happy0064 :happy0064
özgenuroğlu 13-05-07, 16:03 Ben yaparım ama hangi sahneden yapcamı bi türlü bulamıyormm resimler bölümden istediğiniz bi sahne olursa yaparımmm
miracle girl 14-05-07, 19:10 ya bayadır girmiorm neler koymuşsunuz süpersiniz özgenuroğlu süpersin devam et arkandayım;)
özgenuroğlu 14-05-07, 19:12 Teşekkür ederim miracle girl:)
arkadaşlar teşekkür edenlere çok teşekkürler malum öss yaklaşrı o yüzden el atamıyorum ama sınavdan sonra bir yığın avatarı hazır olun.vede imzaya.nasılsa lost uzun bir ara vericek farkı kapatırız sıkmayın canınızı.
biraz önce üye oldum lost hayranıyım,hareketli resmi nasıl yapıcaz bilgi pls???
miracle girl 19-05-07, 18:38 arkadaşlar bişi sölicem;
diğer dizi severleri dizi ailesi yapıyor bizde yapalım mı?
yani bi imza yapıosn orda (mesela) Lost severlerin nickleri yazıo
yani Lost ailesi yapalım mı bence çok güzel olur tabi yapacak biride lazım ben yapabilseydim yapardım ama isterseniz yapalım
avrupa.yakasi 20-05-07, 01:56 arkadaşlar bişi sölicem;
diğer dizi severleri dizi ailesi yapıyor bizde yapalım mı?
yani bi imza yapıosn orda (mesela) Lost severlerin nickleri yazıo
yani Lost ailesi yapalım mı bence çok güzel olur tabi yapacak biride lazım ben yapabilseydim yapardım ama isterseniz yapalım
çok iyi fikir bencede boyle bir sey yapalim ben pek becerikli degilim bu konuda
ama ozge nickli arkadas çok iyi kiviriyor bu isi :img-wink:
böyle aile imzası fln yapılacaksa benide içinize alınç
ben yeni izlemeye başladım ve bırakamıyorum. Lost neymiş yha!
Aile imzasına benide dahil ederseniz çok sevinirim
özgenuroğlu 21-05-07, 16:02 çok iyi fikir bencede boyle bir sey yapalim ben pek becerikli degilim bu konuda
ama ozge nickli arkadas çok iyi kiviriyor bu isi :img-wink:
Sanırım adım geçmiş:)
Eğer isterseniz yaparım ama öncelikle bir liste çkmaı laızm
miracle girl 21-05-07, 19:30 Sanırım adım geçmiş:)
Eğer isterseniz yaparım ama öncelikle bir liste çkmaı laızm
listeyi ben ayarlarım ailede bulunmak isteyenler bana özel mesaj atsın sen istediğin zamanda söle bana listeyi koyarım buraya yda özel mesajla atarım
prensesss sienna özgenuroğlu miracle girl ve lostta katkıda bulunan adını sayamadıklarım hepiniz süpersiniz ellerinize sağlık devamını bekliyorum:img-wink:
miracle girl 23-05-07, 18:59 sağol sende süpersin :) ;)
ya arkadaşlar kimse aile imzası istemio mu şuana kdr sadece bi özel mesaj geldi bana bazı genel üyeleride ben yazdım 10 kişi falan oldu yni bu kadar mıyızz
sağol sende süpersin :) ;)
ya arkadaşlar kimse aile imzası istemio mu şuana kdr sadece bi özel mesaj geldi bana bazı genel üyeleride ben yazdım 10 kişi falan oldu yni bu kadar mıyızz
aa inşallah beni de yazmışsındır.. aslında çok kişi varda herkes her konuya aynı anda vakıf olamıyor bayağı bir zaman geçmesi gerekiyor.. isteyen çoktur bence ama daha duymamışlardır:img-yes:
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
elfkartal imzalar için teşekkürler.
sienna avatarlar çok güzel.
Necip seninkiler de çok güzel olmuş.
Özgecim çalışmalar süper olmuşlar:)
miracle girl 23-05-07, 20:50 elfkartal tabi yazdım seni ;)
prensesss sanada teşekkürler bi avatarı aldım:)
arkadaşlar hepinis harikasınıs ilk defa yazıyorum ama bunlar muhteşem olmuş bi kaç tane aldım umarım izin verirsiniz :Dsevgilerr
prensesss charlie imzasına bayıldım süpersin:good: charlieyi çok seviyorum ya herom o benim:).. sienna sana da çok teşekkürler avatarlar için:happy0064..
miracle girl 25-05-07, 20:33 prensesss bende charlie imzanı çok çok çook beğendiim
daha çok charlie dileğiylee :):)
miracle girl 02-06-07, 16:31 Arkadaşlarr...
Hazır dizi sezon tatiline girmişken şu Aile İmzasını halletsek diyorum ben isimleri topluyorum öm.ler geliyor bana ama kim yapacak ve ne zaman???
miracle girl 04-06-07, 22:25 Arkadaşlar diğer başlıkta görmeyenler olabilir aile imzasıyla ilgili konuları burda tartışalım en önemli soru;
1.Kim yapacakkk?
-imzaya katılmak isteyenler bana öm atabilir
-yapacak kişiye ben listeyi yollarım yapar ??
-yapılan imzalarıda buraya koyalım
-son olarakta lütfen Lost dizisini gerçekten seven ve forumda bulunan kişiler imzaya katılsın eğer katılıpta fazla ortalıkta gözükmeyen olursa onuda ben tespit edip imzadan çıkarırım ;)
miracle girl 06-06-07, 20:06 ya arkadaşlar aşkolsun hiçkmse mi ilgilenmio bu kadar olur yaa ben burda boşuna mı uraşıorm bilsem kndim yapıcam ama bilmiyoruuuuummmm!!!
Eğer bi sorun yoksa ben yapabilirm :D:D:D
miracle girl 06-06-07, 20:15 ayh sağol arkadaşım ya sesimi duydun yap tabi :):)
miracle girl 06-06-07, 20:27 buyrun liste adı olmayan ve olmasını isteyen bana söyleyeblr
Lost Ailesi
miracle girl
elfkartal
ADA:)
özgenuroğlu
avrupa.yakasi
prensesss
angelstone505
zynp_k-s
Gavsnia
yigitreis
nfl
Z_oMbbiE
yapacak biri bulundu demek sonunda çok güzel bir haber.. çok güzel olacağı kesin.. şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler.. ya bu arada bu başlığı daha yeni gördüm ne ayıp dimi..
özgenuroğlu 06-06-07, 20:58 Hani ben yapıyordummm:icon_sorr daha önceden kararlaştırmışdık....
Neyse madem necip yapsın...izde onunkileri kullanalım:img-wink:
miracle girl 06-06-07, 21:02 farketmez arkadaşalr birden fzla imzada olur özge snde yapablrsn adın buysa:)
Hani ben yapıyordummm:icon_sorr daha önceden kararlaştırmışdık....
Neyse madem necip yapsın...izde onunkileri kullanalım:img-wink:
kavga etmeyin cnm ya ikinizde yapın.. dönüşümlü olarak kullanırız biz.. tam süper olur:)
özgenuroğlu 06-06-07, 21:04 Eet cnm özge:)
Yok yok farketmez Necip yapsın çalışmaları çok güzel olur zaten:)Onları kullanırız olmazsa ben yaparım
ısrarla oun yapmasını rica ediyorum:):)Zaten bizi kırmaz
miracle girl 06-06-07, 21:05 liste orda yani yapan yapsın:)
sonunda ilgilenenler oldu ya çok şüküürr:)
miracle girl 06-06-07, 21:48 Yorumm İsterizzz!:)
elifciimmm cnm benmmmmm :) süpersin ;)
şu aile imzasınıda hayırlısıyla bi yapsak tam süper olacak :D
ben de ben de ben de....:img-in_lo
ben yeniim benim de ismimi yazarsanız çok sevirim.lost ailesinde olmalıyım lütfeeen.:icon_sorr
arkadaşlar çok güzel fikir.tebrikler..:img-wink:
miracle girl 07-06-07, 22:00 evet arkadaşlar necip galiba adın arkadaşım ne zaman yaparsın imzayı en kısa zamanda beklerim ama güzel olsun ;)
bak listeyi bir daha koyuyorum bir kişi dha eklendi;
Lost Ailesi
miracle girl
elfkartal
özgenuroğlu
avrupa.yakasi
prensesss
angelstone505
zynp_k-s
Gavsnia
yigitreis
nfl
Z_oMbbiE
LoST_Girl
bu arada elifciim tekrar sölüorm süpersinn:)
bu arada ADA nerelerde gören var mı ? :)
bo_hemienne 08-06-07, 06:54 Arkadaşlar listeYe benim adımı da yazarsanız çok sevinirim bende bi lost hayranıyım:d
bo_hemienne imza ve avatarlar çok güzel olmuş devamını da getirmen dileğiyle.
ipekcim sende süpersin ya. charlie adamım ya.. onunla ilgili daha çok şey bekliyoruz senden... sende olmasan:img-wink:
bu arada ADA nerde gerçekten ya bi kez geçen gün gördüm bizim oyuncular bölümünde emilie ye evangeline ye felan resim eklemişti. onun dışında yok oldu ortalardan. belki sınavları falan vardır.. neyse en kısa sürede lost ailemize katılır yine..
bu imza olayını da sabırsızlıkla bekliyorum hadi bakalım lost ailesine yakışır bir aile imzası bekliyoruz.....
bo_hemienne 08-06-07, 08:33 Arkadaşlar aile imzası yaptım bence yapabilen herkes yapsın dönüşümlü kullanırız işallah beğenirsiniz
http://img183.imageshack.us/img183/5096/imzzass3.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/7204/imzarm8.jpg (http://imageshack.us)
bo_hemienne 08-06-07, 15:56 Zombbie imzalar çok güzel olmuş eline sağlık
http://img170.imageshack.us/img170/8586/losttmb0.jpg (http://imageshack.us)
http://img170.imageshack.us/img170/8060/lklmn5.jpg (http://imageshack.us)
Z_oMbbiE, bo_hemienne ve özgenuroğlu imzalar,resimler,avatarlar cok güzel.ellerinize sağlık. hemen kullanıoum teşekkürler...
miracle girl 09-06-07, 11:04 Arkadaşlar aile imzası yaptım bence yapabilen herkes yapsın dönüşümlü kullanırız işallah beğenirsiniz
http://img183.imageshack.us/img183/5096/imzzass3.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/7204/imzarm8.jpg (http://imageshack.us)
teşekkürler arkadaşım senide yazdım listeye zaten imzayı sende yapıosn ama diğerleri için yazdım:)
eline sağlık çok güzel olmuş
elifcim sağol charlie için elimden geleni yapıyorum
artık daha fazla çalışıcam bura için sınavlarım bitti benim:)
şu imzaları kullanmak istiorm ama charlieyi değiştirmeye kıyamıormm:img-in_lo
daha fazla aile imzası ve charlie dileğiyle :):img-wink: :img-in_lo :happy0064
bu nasıl olmuş arkadaşlar basit oldu ama ilk denemem :D
http://img394.imageshack.us/img394/2184/logo552jw7.jpg
isimler belli olmuo ama üstüne basınca oluo :D
neyse becerememişim sağlık olsun :)
ipekcim çok güzel olmuş ama çok büyük olmuş ben biraz küçültüm kendi imzama koydum cnm.
bu arada imza yapan arkadaşlardan bişey rica etsem olurmu mümkünse jack merkezli imzalarda yapabilirlermi acaba.:img-in_lo
miracle girl 11-06-07, 21:17 ipekcim çok güzel olmuş ama çok büyük olmuş ben biraz küçültüm kendi imzama koydum cnm.
bu arada imza yapan arkadaşlardan bişey rica etsem olurmu mümkünse jack merkezli imzalarda yapabilirlermi acaba.:img-in_lo
a aaa elif ya cnmsın ya senin yanında hiç bunlar ama ;)
valla gurur duydum kndimle ilk dfa bi imza yaptm onuda biri kullanıyo yaşasıınnn :happy0064 :img-in_lo :img-wink: :good: bye
miracle girl 12-06-07, 21:38 arkadaşlar imza yapanlar için listeden bir kişiyi çıkardım çnkü foruma hiç girmiyo o yüzden yeni liste;
Lost Ailesi
miracle girl
elfkartal
özgenuroğlu
avrupa.yakasi
prensesss
angelstone505
zynp_k-s
Gavsnia
nfl
Z_oMbbiE
LoST_Girl
bo_hemienne
a aaa elif ya cnmsın ya senin yanında hiç bunlar ama ;)
valla gurur duydum kndimle ilk dfa bi imza yaptm onuda biri kullanıyo yaşasıınnn :happy0064 :img-in_lo :img-wink: :good: bye
ilk defa yapmışsın ama çok güzel olmuş bence.. devamını bekliyorum.. sen yap ben dönüşümlü olarak kullanırım.. tabii diğer arkadaşlardanda bekliyorum.
ben de 2 tane aile imzası yaptım, kendimi de ekledim bu arada:)
http://img454.imageshack.us/img454/6097/ban1ii1.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/5723/ban3ax2.jpg
imza yaparken bnide imzaya alırsanız çk sewinirim:img-wink:
indirmek için 3.sezonun bitmesini bekliyorum ama ilk 2 sezon çok güzeldi:)avatarlar ve resimler harika.kullanabiliriz dimi?
miracle girl 16-06-07, 21:32 bna teşekkür edenlere ben teşekkür ediorm
bende elife her zamanki gbi ona teşekkür ediorm ayrıca ismini sölemediğim tüm katkıda bulunan herkese teşekkür ediorm
Uzun suredir foruma girmemiştim bir de baktım ki Lost ailesi kalabalıklaşmış:happy0064 Yeni üyelerimiz aramıza katılmış. Lost böyle bir dizi çarpıyor insanı!
İmzalar çok hoşlar,ellerinize sağlık arkadaşlar:img-wink:
Fener Bahçe 17-06-07, 17:35 uydu olmadığımiçin bilgisayardan seyredeiyorum lostu bir arkadaşımdan aldığım cd lerden
hoş bir diizi ama mavi gözlü nün ölümü çok kötüydü jack in kurtarma çabaları felan
indirmek için 3.sezonun bitmesini bekliyorum ama ilk 2 sezon çok güzeldi:)avatarlar ve resimler harika.kullanabiliriz dimi?
zaten bu imzalar siz kullanin die yapilio yani izin almaniza gerek yok bile :img-wink: :img-wink: :img-yes: ( tabi kedni adima konusorum dier arkadaslarda bole dusunuoydur)
Uzun suredir bilgisayarimdan uzagim o yuzden calisma yapamiorum ama bilgisayarima kavustuum an yine devam edicem :D:D:D
BLACKROSE10 18-06-07, 09:36 2 .sezon dvd sini cumartesi pazar günleri 2 günde bitirivermişim . nasıl bir dizi bu böyle! Adamlar nasıl senaryo yazıp nasıl dizi çekiyor görsün şu Türkler diyiverisin geliyor. Böylesi absürt bir konuyu izleyiciye nasıl sunup da tiryakisi haline getiriyorlar doğrusu pes. Hayatımda ilk defa gecenin 3'ü 4 düne kadar dizi seyreder buldum kendimi. müthiş senaryo, müthiş kurgu ve tabiki müthiş oyunculuk .
miracle girl 18-06-07, 18:35 yanlız burda diziyi konuşmıcaz resim-avatar-imza-walpaperlara yorum yapcaz zaten tatil geldi diye kmse girmiyoo forum boş kaldı ben varım bi glba aha şükür elifcim geldi de hayatımız kurtuldu :)
en iyisi elif başka tanımam :D
yanlız burda diziyi konuşmıcaz resim-avatar-imza-walpaperlara yorum yapcaz zaten tatil geldi diye kmse girmiyoo forum boş kaldı ben varım bi glba aha şükür elifcim geldi de hayatımız kurtuldu :)
en iyisi elif başka tanımam :D
evet ya lost bitti kimseler yok ortalıkta.. bu 8 ay böyle geçmez ama dimi.. dizimize sahip çıkalım.. bu arada burada olan herkese teşekkürler ipekcim senin kadar olmasada buralarda olmaya çalışıyoruz işte az biraz:)
elfkartal harikasın... emeğine sağlık:happy0064
Gavsnia avatarlar süperler ekleyen ellerine sağlık cnm:good:
Gavsnia iconslar süperr ellerine sağlık :happy0064 bye
devamı gelicek inşallah arkadaşlar beğenmenize sevindim
miracle girl 06-07-07, 21:00 Gavsnia gerçekten süpersin bravoo ;)
[deadly_angel-lost_girl elfkartal avatrlar süper ellerinize sağlık :happy0064
hepsi_ydamat, elfkartal, deadly_angel ellerinize sağlık hepsi çok güzel
hepsi_ydamat, elfkartal, lost_girl,deadly_angel,Gavsnia imza avatar ve özel çalışmalar harika.ellerinize sağlık:)
prensesscim seni burda da görmek çok güzel.imza ve avatarların çok güzel her zamanki gibi. ellerine sağlık
siennacım imzaların şahane olmuş. ellerine sağlık:)
Çakılcığım yorumun için teşekkürler.Senin de imzaların çok güzel olmuş.
elfkartal resimler için teşekkürler.
lost_girl,deadly_angel,Gavsnia,hepsi_ydamat çalışmalar için teşekkürler.
merhaba arkadaşlar ben zeynep hepinizin elinize sağlık resimler avatarlar imzalar ve çalışmalar çok güzel olmuş:img-yes: bende yeni izlemeye başladım lost u 2. sezonun ortasındayım diziyi övmeme gerek yoktur herhalde:img-wink: acaba benide aranıza alır mısınız çok sevinirim:img-blush
özgecim harikasın cnm. charlie ve claire avatar ve imzalarına bayıldım
miracle girl 22-07-07, 14:06 Özge gerçekten avatar ve imzalar süper ah Charlie ahh sizde olmasanız naparım benn...
miracle girl 23-07-07, 14:33 deadly_angel avatarlar için çoook sağol süperler:img-wink:
deadly_angel herzamanki gibi harikasın ne diyimki başka.. teşekkürlerr
eklenenlerin hepsi süpper hele avatarlara bayıldım herkesin eline sağlık:happy0064 ya bir iki bir şey soracağım ama:
-elinde kate-sawyer resmi bulunan var mı?aradım epeyce ama şöyle güzel ardarda çekilmiş bulamadım.imza yapmak için istiyorum da elinde olan varsa ve eklerse ya da eklenmiş de ben görememişsem üşenmeyip öm ile link atarsa çok memnun olurum.:img-blush
-bir de şu resimlerin(( http://img502.imageshack.us/img502/5995/claireandboonedz9.jpg (http://imageshack.us)))devamı nerede,buraya eklendi mi bunlar hepsi?siteleri gezerken arada görüyorum da tek tük.bir kez toplusunu gördüm.bir kez de kate'i,bir de bu var tabii.ama anladığım kadarıyla devamı var.yine aynı şekilde bu topikte ekliyse link fln atabilir misiniz ya da ekli değilse yine ekleyebilir misiniz çoooook mütesir olurum vallahi=) yardımcı olabilirseniz çok çok teşekkürler:icon_sorr :img-blush
arrzzu son eklediğin claire avatarları çokk gsl cnmm ellerine sağlık acayip beğendimm!! :img-wink::img-yes:
herkese çok tşklerr :happy0064
arrzzu son eklediğin claire avatarları çokk gsl cnmm ellerine sağlık acayip beğendimm!! :img-wink::img-yes:
herkese çok tşklerr :happy0064
teşekkür ederim cnm çok sevindim beğemene...
birisi de benim soruma cvp verse keşke:icon_sorr
elf kartal ekledklerin süperrr:happy0064:happy0064
özllikle claire li olanlarr:img-wink:
arzu dediğin resimlerri avatr olark grdm bn (claire ve boone ) burdaa vardı resim avtar bölümndee bn grürüsem bi dha atrım sana :img-wink:
deniz_meds, sienna imzalar çok güzeller teşekkürlerrr.
angel666 yaptığın yorum için teşekkürler arkadaşım..
deniz ipek ve arzu hepinize teşekkürler burak&burak sanada da teşekkürler hele o son eklediğin resimlerde çok tatlı çıkmışlar güldükleri resme bittim charlie nasılda gülmüş öyle ya süper
Arkadaşlar imza ve avatralar süper olmuş...
Özellikle Juliet'li olanlara bayıldım..:good:
Sakıncası yoksa kullanabilir miyim,elfkartal...:)
_free_ avtrlar çok güzel bitanesini kullandım hemn :img-wink:
Arkadaşlar imza ve avatralar süper olmuş...
Özellikle Juliet'li olanlara bayıldım..:good:
Sakıncası yoksa kullanabilir miyim,elfkartal...:)
kullan tabii sormana bile gerek yok.
bu arada _free_ avatarlar gerçekten çok güzeller bende bir tanesini kullanabilirim. teşekkürler..
deadly_angel avatarlar çok güzel, ellerine sağlık:happy0064
elfkartal(sanırım ismin Elif:img-yes:) tüm çalışmlarına bayıldım, süpersin:img-in_lo
prensesss Jack&Kate avatarların çok tatlı, ellerine sağlık:happy0064
arrzzu Charlie avatarın çok şirin olmuş(ordaki Charlie dimi yanılmıyorum:) )
Çalışma ekleyen diğer arkadaşların da ellerine sağlık:img-yes:
elfkartal(sanırım ismin Elif:img-yes:) tüm çalışmlarına bayıldım, süpersin:img-in_lo
evet adım elif asıl ben sana teşekkür ederim. senin yaptığın jack çalışmalarıda harika olmuşlar. elerine sağlık
deadly_angel senin avatarlarda çok güzeller teşekkürler.
elfkartal,deadly_angel,suathh,zuzuhal,arzzu,prense ss imza ve avatarlar çok güzel..Ellerinize sağlık..
Yaratıcı çalışmalarınız için hepinize teşekkürler..:)
miracle girl 11-08-07, 16:47 deadly_angel avatarlar süper eline sağlık cnmmm=)
Ve diğer herkese teşekkürlerrr...=)
Bunun gerçek oldugunu zanetmiyorum fotomontaj bence
kesinlikle fotomontaj sawyer ın kafası acayip duruyor.
benjaminin çocukluğunun avatarını göremedim :(
miracle girl 19-08-07, 22:41 _free_ ve Özge'ye çok teşekkür ederim süperler..Giflere bayılldımm... :img-wink:
evet adım elif asıl ben sana teşekkür ederim. senin yaptığın jack çalışmalarıda harika olmuşlar. elerine sağlık
deadly_angel senin avatarlarda çok güzeller teşekkürler.
elfkartal,deadly_angel,suathh,zuzuhal,arzzu,prense ss imza ve avatarlar çok güzel..Ellerinize sağlık..
Yaratıcı çalışmalarınız için hepinize teşekkürler..:)
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar :img-blush
Elif avatarlar,imzalar her şey mükemmel.Ellerine sağlık, harika kareleri yakalıyosun:img-yes:
Zuhal avatarlar ve özel çalışmlar çok güzel olmuş, emeğine sağlık:img-yes:
deadly_angel çalışmların çok güzel, emeğin için teşekkürler...:img-wink:
_free_ hareketli avatarlarına bayıldım.Ellerine sağlık:img-yes:
aylinvekeremcem çalışmların çok güzel, emeğine sağlık:happy0064
deniz_meds avatarlar süper, teşekkürler...:img-yes:
kelfindik, seni burda gördüğüme çok sevindim:img-yes:Çalışmaların çok güzel ellerine sağlık..
smart gifler mükemmelllll:happy0064
geweze, canım seni de burda gördüğüme çok sevindim:)Claire çalışmların çok süper, ellerine sağlık:happy0064
ozzde sayid çalışman için teşekkürler...:img-yes:
özgenuroğlu aviler,imzalar süper ellerine sağlık:happy0064
dilara-1905 01-09-07, 10:14 denizcim ve özgecim avatarlar süper :good:
smart gifler için teşekkürler
deniz_meds avatarlar için teşekkürler
_free_ avatarın herzamanki gibi mütişş herpinize çok çok çoook teşekkürleerr :)
ismini yazmayıpta beğendiim daha bir çok çalışma var ellerinize sağlık =)
deadly_angel eklediğin son avatarlar çok güzel ellerine sağlık
Z_oMbbiE arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle çok güzel avatarlar. charlie avatarları olmalarıda ayrı bir harişkalık katmış çalışmalara tabii. deadly_angel teşekkür az gelir ama yinede teşekkürler..
deadly_angel 04-09-07, 12:04 Rica ederim arkadaşlar, buldukça eklemeye devam edicem, elfkartal bende senin gibi Charlie avatarlarını çok beğendim, onlardan biraz daha var.:img-yes:
deadly_angel
süpersinn çook saol ekledklern içiinn:img-wink:
Elfkartal,Deadly_angel,Tubi avatarlar süper paylaştığınız için teşekkürler.:)
Hemen hemen hepsini arakladım.:img-icecr
Beğnmenize sevindim valla. ;)
Deadly angel ve elfkartal'ın ekledikleride müthiş.Elinize sağlık canikomm
özgenuroğlu 27-09-07, 15:42 Elifcim,Denizim,Denizcim,Tubicim ellernize sağlık bebişler süpersiniz:happy0064
Unuttukalrım varsa kusura bakmasın onlarıdna ellerine sağlık:img-wink:
deadly_angel her zamanki gibi en güzel avatarları bulmuşsun, tebrikler:img-yes::happy0064
Tubi'cim çalışmaların çok tatlı, ellerine sağlık:img-in_lo:img-icecr
Ece'cim Evi avatar ve imzaları için çok teşekkürler:happy0064
Biraz geç oldu ama.
Avatar ve imza ekleyen herkese cok teşekkürler.
Emeğinize sağlık.
Beğenerek kullanıyorum, arşivime kaydediyorum :)
deniz süper şeyler ekledin yaa çoğunu aldım.kullanıcam ;) :good:
eklediğiniz şeyler gerçekten çok güzel.ellerinize sağlık.şöyle birkaç tane de jack ve sawyer ın gülüşünden falan hareketli avatar olsa walla çok makbule geçer:)ille gülmeleride gerekli değil.hareketli,hoş olmaları yeter:)
miracle girl 06-10-07, 15:31 Denizcim süpersin canım avatarlar mütiş gerçekten Bang Bang,Ping Pong falan harikaa:img-wink:
bessy avatarlar bi harika:img-wink:
Elifcim canım cicim sağol canım :)
Özgecim süpersin yaa:img-wink:
Tubi süpersin:img-wink:
Hepiniz harikasınız:happy0064
deadly_angel 06-10-07, 16:09 İpekcim eklediklerin için çok sağol, ayrıca rica ederim severek ekliyorum iconları:img-yes::img-wink:
tubi Skate'ler harikalar bayıldım hepsine en kısa zamanda kullanıcam çok çok sağol:)
lykiadreamer 06-10-07, 23:16 arkadaşlar eklediğiniz bütün resim ve avatarlar çok güzel..ben lostun 1.sezonunu yeni bitirdim bugünden itibaren 2.sezonu izlemeye başlicam.biraz geriden geliyorum ama napalım artık:D
Avatarlar içinde shannon'ı hiç göremedim benim en sevdiğim karakterlerden biri o..eklerseniz sevinirim....:img-blush
arkadaşlar eklediğiniz bütün resim ve avatarlar çok güzel..ben lostun 1.sezonunu yeni bitirdim bugünden itibaren 2.sezonu izlemeye başlicam.biraz geriden geliyorum ama napalım artık:D
Avatarlar içinde shannon'ı hiç göremedim benim en sevdiğim karakterlerden biri o..eklerseniz sevinirim....:img-blush
tamam ben hemen bulup eklerim :good::img-yes:
lykiadreamer 07-10-07, 15:44 tubi1986 shannon avatarları için teşekkürler..hepsi birbirinden güzeller....:happy0064
tubi1986 shannon avatarları için teşekkürler..hepsi birbirinden güzeller....:happy0064
bişi diil ;)
bende beğendim o ikonları.:img-yes:
shannonı görmekte ii oluyo saol eklediğin için özlemişim shannonı:p
Eklenenlerin hepsi çok güzel.emeğinize,ellerinize sağlık...
padme_01 deadly_angel özgenuroğlu eylülcüm ve adını unuttuğum herkese teşekkürler. ne zamandır teşekkür etmiyordum arkadaşlar ekledikleriniz çok güzel hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
özge eklediklerin muhteşemm :)
ilerde kullanabilirimm bunlardan.
denizcim seninkilerde aynı şekilde ;)
ve adını hatırlamadığım birçok kişi teşekkür ederim hepinize
bessy niliwerda ve deadly_angel ekledikleriniz çok güzeller teşekkürler arkadaşlar
zuhalcim senin eklediğin heroes benzetmeside süper olmuş. ama peter sever olaraktan peter-jin benzetmeasi pek olmamış ya diyorum ben:) teşekkürler canımcım:happy0064
miracle girl 23-12-07, 14:11 Elifcim,Denizcim,Özgecim,bessy,nilwerda,elifc,padm e_01,Tubi hepinize teşekkürler. Çalışmalar harika. Juliet olanları beğenmesem de:icon_whis
Bu arada yine aile imzası planlıyorum katılmak isteyenler bana öm atsınlar lütfen:img-wink:
öncelikle çalışmalara ağzım açık bir biçimde tek tek baktım ellerinize sağlık emek verenler... ayakta alkışlıyorum sizi ...
biliyorum gıcık olanı çok ama lüüüüüüüüüüüütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen benim için sayid ve shannon'ın birlikte olduğu bir imza avatar takımı yapanınız çıkar mııı ????
ilgilenen olursa şimdiden çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim :D:D:D:D
ellerinize sağlık,hepsi çok güzel olmuş imzayı aldım bile :img-wink:
Çalışmaların hepsi çok güzel..Özellikle son bölümle ilgili olanlara bayıldım..
Nerdeyse onlara bakıp bakıp ağlayacağım..:)
İzninizle kullanabilir miyim çalışmalarınızı..:)
aynen bende bayıldım avatar ve imzalara.des i zaten çok seviyorum.ellerinize sağlık.
Çalışma ekleyen herkezin emeğine sağlık:good:
Özellikle desmondlı olanlara bayıldım:good:
ellerinize sağlık,hepsi çok güzel olmuş imzayı aldım bile :img-wink:
Çalışmaların hepsi çok güzel..Özellikle son bölümle ilgili olanlara bayıldım..
Nerdeyse onlara bakıp bakıp ağlayacağım..:)
İzninizle kullanabilir miyim çalışmalarınızı..:)
tabiki kullanabilirsiniz - hatta cok sevinirim :happy0064
begendiginize sevindim
Gemini7 valla bunlar süper olmuş :) Kullanıyorum bi tane :happy0064
http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/Lost--40-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/Lost--41-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/Lost--42-.gif
http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/Lost--43-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/Lost--44-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/Lost--45-.gif
http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/Lost--46-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/Lost--47-.gif http://i251.photobucket.com/albums/gg300/yasosnm2/Lost--48-.gif
hyoldas
sawyer imzalarin cok güzel
özellikle son iki'si harika
deadly_angel
*yildiz*
gulxtann
HeRMioNeKaiBa
hyoldas
izmini hatırlayamadıgım dıger arkadaslarda cok saolsun:)
ımza avıler ıcın cok saolun ellerınıze saglık...
ozellıkle danıel avı ve ımzalarına bayıldım:)
deadly_angel,*yildiz*,İlsu,gemini7,firdevs çalışmalarınız çok güzel olmuş.Emeginize sağlık...
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar çok sağolun kimse yorum yapmıyor diye bu sayfayı iyice unutmuştum neyse artık güncel olarak yazarım :P
Bu sayfalara çalışma ekleyen herkesin ellerine sağlık!
Muhteşem şeyler çıkıyor gerçekten süpersiniz :good:
gemini ılsu özgenuroğlu tumai arkadaşlara teşekkürler izinleriyle yaptıkları çalışmaları kullanıyorum
bütün çalışmlar için herkeze çok teşekkür ediyorum hepi birbirinden güzel herkezin ellerine sağlık :good:
hayat ve ben 08-04-08, 13:31 Hyoldays....
*yıldız*.....
deadly angel.....
elifimmm(elifc).....
kabala.....
Hepiniz süpppersiniz......ellerinize sağlık...:good::good::good:
elifc yaptığın sawyer imzasına bayıldım ve kullandım umarım sakıncası yoktur ellerine sağlık..
elifc yaptığın sawyer imzasına bayıldım ve kullandım umarım sakıncası yoktur ellerine sağlık..
tabiki kullanabilirsin,çok mutlu olurum:happy0064beğenmene sevindim:happy0064
EnDlEeS_89 14-04-08, 17:23 elifc süpersin cnm harika çalışmalar yapmışsın bitanesini kullanıyorum izninle cnm ..
ben seni rebeldeden mi tanıorum ya ?:img-blush
elifc süpersin cnm harika çalışmalar yapmışsın bitanesini kullanıyorum izninle cnm ..
ben seni rebeldeden mi tanıorum ya ?:img-blush
yorumun için çok teşekkürler narcm:img-wink:çok sevindim beğenmene:img-wink:kullanilirsin tabi
eet canm rebelde den tanışıyoruz:img-wink:
özgenuroğlu 14-04-08, 17:58 Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar bende unutmuşum bu başlığı kullanabilirsiniz tabii ki:)
Ayrıca emeği geçen herkesin ellerine sağlık:img-wink:
nar bölüm resimleri için çok teşekkürler canm:happy0064çok iyi oldu bunlar
Arkadaşlar süpersiniz ya hepinizin ellerine sağlık özellikle Jack olanları daha bi seviyom neden ki acep :img-hyste
Müthiş müthiş hepsi :happy0064
EnDIEes 89 bölüm resimleri için çok teşekkürler
EnDlEeS_89 15-04-08, 19:16 EnDIEes 89 bölüm resimleri için çok teşekkürler
nar bölüm resimleri için çok teşekkürler canm:happy0064çok iyi oldu bunlar
saolun yorumlar için güzel çaşılmalarını bekliyorum elifcim :)
06_haziran_15 16-04-08, 11:21 Narıımm ellerine sağlıkk resimlerr süperr :happy0064 Elifcm bende bekliyorumm çalışmalarınıı (:
EnDlEeS_89 16-04-08, 16:17 Narıımm ellerine sağlıkk resimlerr süperr :happy0064 Elifcm bende bekliyorumm çalışmalarınıı (:
SAOL CNM BENİM BEYENMENE SEVİNDİM MUCKS:):)
Hepiniz süpersiniz
Yeni eklenelerden repleride eksik etmemeye çalışıyorum merak etmeyin=)
batiperlin 16-04-08, 18:26 Teşekkürler arkadaşlar sizde olmasanız valla neler ypardık bilmiyorum
bende ögrenirsem bu işler en kısa zamanda yapmaya başlıcam tşkler hepinize
iyiki varsınız..
_yorumsuz_ 16-04-08, 18:40 Yapılan avatar ve imzaların hepsi mükemme olmuş.
Bir ricam olacak. Çalışma yapabilen arkadaşlar wallpaper yapabilirler mi acab?
Gerçekten bu konuda çok başarılısınız çalışmalar süperr sayenizde bilgisayarımda bir sürü lost resmi oldu.
EnDlEeS_89 17-04-08, 17:35 -şEkEr-
barbiee
dlktlc
Busecim
elifcim
çalışmalarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık süperler ...
yorum yapan herkese çok teşekkürler....
ayrıca çalışma ekleyen tüm arkadaşlara da teşekkürler,hepsi birbirinden güzel....
gemini[B] giflerine bayılıorum:img-wink:
bu arada hande ne zamandır çalışma göremez olduk senden:icon_sorr
rap_alltime 19-04-08, 12:26 Hepsi birbirinden harikaa..Tşkler..: )
eklenen calismalar harika.. alinti olanlarda olmayanlarda süper
sawyer, desmond, jack'liler icinde ayri bi tskler..
SKATE :happy0064
Vay vay vaayyy :happy0064
Freeecan alıntılar için sağol yevrumm
Bessy çalışmaların muhteşem olmuş ellerine sağlık. Jack'li olanlar daha bi güzel :P
Denüz'cüğüm alıntılar harika :good:
Eymen-Gonca seninde ellerine sağlık
Bahar, Firdevs ikinizinde çalışmaları çok hoş hoş olmuş ;)
Queen_22 bu ne http://i189.photobucket.com/albums/z256/angel_girl_1992/LS1.png Woww bayıldım :img-in_lo
Veee Aydan'cım :blink::blink:
OMG bebiş yaww! Alıntılarına hayran kaldım hasta oldum ellerine kollarına sağlık hepsi harika müthüş pörfekt özellikle Shephard'lı olanlar :img-icecr
bu arada hande ne zamandır çalışma göremez olduk senden:icon_sorr
Canım ya işten güçten fırsat bulup yapamıyorm :(
Çok üzgünüm inan bu kadar ara vermek beni de köreltiyor ama bu hafta zaman ayırıp yapmayı düşünüyorum. Özellikle 23 nisan tatil malum o günümü ps 'me ayıracağım. :img-icecr Ayrıca beni hatırladığın için çok mutlu oldum canım benim :D
EnDlEeS_89 21-04-08, 21:48 elifcim eline sağlık resimler harika bende bu bölümden çektim resim baya yarın eklerim artık ... ellerine sağlık cnm tekraar :img-wink::img-wink:
elifcim eline sağlık resimler harika bende bu bölümden çektim resim baya yarın eklerim artık ... ellerine sağlık cnm tekraar :img-wink::img-wink:
saol narcm:img-wink:ben biraz abartmışım galiba çok fazla çekmişim,ben de yarın devam edicem artık:img-wink:seninkileri de beklioruz:happy0064
handecm senin çalışmalrı unutmak ne mümkün:happy0064
resim ve çalışma ekleyen tüm arkadaşlara teşekkürler:happy0064
elifc resimler için çok çok çok tşkler süperlerr devamını bekleriz
çağla cnm seninde giftler süperr
hilarybushko 22-04-08, 14:55 Tüm çalışmalar harika yapanların ellerine sağlık kullanmaya zin var mı peki??
EnDlEeS_89 23-04-08, 16:46 PoiNe harika çalışmalar pc ne sağlık canım :):)
ekleneler çok güzel
gothıca eklediğin gifler harika teşekkürler
tümmmm calismalar harika ötesi.. özelikle ~GoThIcA~ giflere bayildim.. ayrica elimden geldigince replemeye calistim sizleri (: süpersiniz
Evet imza ve gifler için çok teşekkürler emeğinize.Yeni aile imzası yapılsa
*MeLiS* bölüm resimleri harika olmus
ellerine saglik
lost ailesi imzası falan yapılacaksa benide eklermisiniz yahut ben yapayım
avatar ve imzalar için çok teşekkürler ellerinize sağlık çok güzeller bayıldım harika
lost ailesi imzası falan yapılacaksa benide eklermisiniz yahut ben yapayım
Sen yapabilir misin arkadaşım aile imzası:img-wink:
EnDlEeS_89 27-04-08, 21:29 elifcim çalışmalar harika bi tanesini kullanıorum izninle çok hoşuma gitti :)
teşekkür ederim Narcm yorumun için,kullanman beni çok mutlu eder:img-wink:
bu arada arkadaşlar aile imzası yapılacaksa ben de yapabilirim:img-wink:
herkesin çalışmaları çok güzel
çok sık yazmıyorum ama sürekli okuyorum bakıyorum
aile imzası yaparken benide eklerseniz sevinirim kullanmak istiyorum
bide imza yapabilen arkadaşlar sawyer imzalarıda yapabilirmi sinirli halleri ve gözlüklü hallerine bayılıyorum
aile imzasi yapilirsa süper olur..
listeyi toplanirsa calisma yapabilen herkez yapabilir bence..
aile imzasını kim yapıyor???
benide katarsanız çok iyi olur
eklenen çalışmalar çok güzel özellikle gothıka giflerin harika elinize sağlık
çalışma ve resim ekleyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler:happy0064
özgenuroğlu gifler harika:happy0064
narcm bölüm resimlerini bekliyorum senden:icon_whis
bu arada aile imzasını yapabiliirm ama isim toplama işinde yardıma ihtiyacım var:icon_whis
özgenuroğlu 29-04-08, 17:46 Yorumlar için sağolun herkesin ellerine sağlık:)
Eğer bi aile imzası yapılcaksa ilk aile imzalarına bakıp oradaki listeyide alabilirsiniz:):img-wink:
İmzada yer almak isteyenler bana(matrak) ya da elifc'ye özel mesaj atsınlar
batiperlin 29-04-08, 17:48 Arkadaşlar süpersiniz hepinizin çalışamalarına bakarken hayranlıkla bakıyorum
çok güzel çalışmalarınızda izinli oldugu sürece kullanıyorum arkadaşlar :)
özgenuroğlu 29-04-08, 18:07 İmzada yer almak isteyenler bana(matrak) ya da elifc'ye özel mesaj atsınlar
İlk aile imzasınada bakılırsa sevinirim çünkü ordada bir çok lost fanı var ve gerçekden hepside başından beri bu forumları yanlız bırakmamış insanlar
Handecim ilk imzayı sen mi yapmıştın???:img-wink:
İlk aile imzasınada bakılırsa sevinirim çünkü ordada bir çok lost fanı var ve gerçekden hepside başından beri bu forumları yanlız bırakmamış insanlar
ilk imza mı bilmiyorum ama bende daha önce yapılmış bir imza var....ondaki isimleri kullanıcam ama ilk imza olduğundan emin deilim,sen de varsa ekleyebilir misin ya da bana gönderebilir misin?
Yok canım yasecey Yağmur yapmıştı ;)
Benim vaktim olsa ben yapardım ama malesef yok :icon_sorr
özgenuroğlu 29-04-08, 18:42 Buyrun ilk imza:
http://i238.photobucket.com/albums/ff159/oSge_photos/sigpic52003_5.jpg
yenisini kim yapabilcekse burdaki isimleride unutmasın:img-wink:
Buyrun ilk imza:
http://i238.photobucket.com/albums/ff159/oSge_photos/sigpic52003_5.jpg
yenisini kim yapabilcekse burdaki isimleride unutmasın:img-wink:
teşekkürler,bu imza bende var zaten,bu isimleri de kullanıcam:img-wink:
GoThiKa , özgenuroğlu ve azizoz çaLışmaLarınız çok güzeL
bi de aiLe imzasına katıLmak istiyorum :)
gemini7,handecm,meliscm,poine çalışmalarınız harika,emeğinize sağlık:img-wink:
meliscm giflerden birini kullanıyorum izninle canm:happy0064
bu arada narcm bölüm resimleri için çok teşekkürler,bunları bekliodum:happy0064
melis giftler süperr
nar cnm resimler muhteşemm
_yorumsuz_ 02-05-08, 15:47 özgenuroğlu yaptığın avatarlar çook güzel olmuş. Bir tanesini kullandım. Galiba aynı olacak avatarlarımız ama o sahneyi çok seviyorum.
Aile imzası da güzel olmuş
hayat ve ben 03-05-08, 08:38 Elifimmmm meleğimm benim.....
Ellerine sağlık aile imzaları süpper ötesi olmuş........:good:
Bakkk cetvelle inceledimm tamm dediğim gibiii sawyerın yanıbaşındayım...:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
elifc hazirladigin aile imzalari cok güzel olmus
ellerine saglik canim
elifc aile imzaları harika olmuş,ellerine sağlık:img-clapp
alıntı yapan arkadaşlar hepinize çok teşekkürler:img-wink:
melis,özgenuroğlu gifler süper,ellerinize sağlık:good:
batiperlin 03-05-08, 16:03 süpersiniz arkadaşlar ellerinize klavyenize saglık gerçekten
haftaya cuma olsada yeni bölümü izlesek.. :)
_yorumsuz_ 03-05-08, 19:20 elifc yaptığın aile imzaları çok güzel olmuş :img-wink:
yorumlarınız ve repleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar:img-wink:beğenmenize çok sevindm:happy0064
eğer unuttuğum arkadaşlar varsa bana bildirsinler,düzeltme yapabilirim:img-wink:
Aile imzalarımız süper olmuş. Teşekkürler :D
Aile imzalarımız süper olmuşşşş
Aile imzaları için teşekkürler Elif'cim :good:
Onun dışında tüm alıntılar ve çalışmalar şahane ellerinize sağlık :happy0064
.:princesse:. 04-05-08, 14:14 Handecim Süpersin :)
Hot Heaven :):):)
Diğer Arkadaşlar Sizin Yaptıklarınıda Çok Çok Çok Güzel ;)
sevimli lion 04-05-08, 15:05 çaLışmaLr çok gÜseL
hepinizin ellerine sağLık...
Elifcim aile imzalari harika olmus ben en arkada biraz uvey gibi kalmisim ama olsun :img-hyste
Yani benim oldugum imzada pek kimse yok onu demek istedim:)
Birileri cikarda eklersen insallah :img-in_lo
Emegine saglik :img-in_lo
Diger eklenen hersey icin sagolun :happy0064
özgenuroğlu,elifc,PoiNe,aysem_,*seno*,Flamingo_Can su,aysenurboz çalışmalarınız harika olmuş:good:
deadly_angel,*yıldız* alıntılar için çok teşekkürler:img-wink:
Özge'ciğim çalışmların beni benden aldı ben bu kadar alıntı bile ekleyemem valla hepsi birbirinden şahane :happy0064
Bu arada alıntılar için Deniz'ciğim ve Yıldız'cığım çok sağolun elleriniz dert görmesin :good:
Yorumlar için ayrıca teşekkürlerimi sunarım efem :)
_free_, esmeer001, hyoldas, gemini7, aysenurboz, Flamingo_Cansu, sariseren, deadly_angel,*yildiz*, özgenuroglu, elifc, PoiNe, *seno*, aysem_ , yaramaz.. calismalariniz harika olmus.. özellikle aysenurboz sawyer imzalarina bayildim. Favori oyuncularim farkli oldugundan imzayi kullanmaya cesaret edemedim ancak aklimda kalmadi diyemem.. cok güzel gercekten ama imza yapan arkadaslar özellikle.. birazda özel calisma yapsaniz olmazmi? Yani sizin kadar güzelini becersem zaten kendim yaprdimda.. rica etsem biraz Jack yada Jack Ve Kate özel calismalari yaparmisiniz? :img-wink:
Elif canım imzalar cidden karizma olmuş. Eline sağlık elin kolun dert görmesin emi....:happy0064
çalışmalarda emeğei geçen arkadaşların ellerine kollarına ve hatta,hatta pc'lerine sağlık :)
teşekkürler bizlerle paylaştığınız içinbye
nar cnm resiimler için saol süperler
gülçin yourumun için saol cnm seninde çalışmaların süper olmuş
gülçin yourumun için saol cnm seninde çalışmaların süper olmuş
önemli degil canım
seninkilerde konuşuyorr :) :img-icecr
bu arada hepinize çok tşk
EnDlEeS_89 07-05-08, 18:58 nar cnm resiimler için saol süperler
saol cnm yorumun için :img-wink:
özgenuroğlu 07-05-08, 20:45 Handecim çok sağol valla yaa uzun süredir yapmıyordum yaptım mıda çok yapıyorm bi baktım en az 60 gif var:img-hysteayrıca senn kendi Jack:) çalışmaların ve alıntılar süper
yıldız ve denizcim ellerinize sağlık üşenmeyip o adar çok çalışmayı upluod ettiğiniz için
ayşenur sawyer imzalarına bayıldım mükemmellerdi çok farklı havaları vardı
Özgecim(free),yasemincim,aslıcım,elifc, PoiNe hepsiinizn ellerine sağlık süpersiniz:)
Umarım unuttuğum olmamışdır
Not:Yasemin Skate özel çalışmana bayıldım:)
elifim imzalar süper ötesi olmus p1t1rc1m emegine sagl1k kuzum:happy0064:happy0064:happy0064
_yorumsuz_ 09-05-08, 21:20 Tüm yapılan çalışmalar çok güzel olmuş.
bütün çalışmalar süper olmuş arkadaşlar emeğinize aklınıza ve pc nize sağlık lost daşlarım benim:good::good:
batiperlin 10-05-08, 11:24 süpersiniz arkadaşlar ellerinize saglık
hep böyle devam eder umarım....
TisdaleLove 10-05-08, 15:06 Tüm yapılan çalışmalar müthiş arkadaşlar..Herkesin ellerine kollarına sağlık :D
herkese teşekkürler.
hepsi harika=)
ellerinize sağlık arkadaşlar çalışmalar çok güzel
merhaba arkadaslar,calismalariniz o kadar harika ki sizden bir ricam olucak,acaba bana jack ve kate in bir avartasini yaparmisin,yanliz avartayi kursun kalem calismasi olarak yapabilirseniz cok severim,yani kara kalem calismasi:img-wink: kendim denedim ama bir türlü beceremedim icinizden biri bana bunu yaparsa cok sevinirim hatta bütüm foumu dolastim belki biri koymustur diye ama bulamadim
gemini,busemini çalışmalar içni saolun
yıldız alıntıları eklediğin için sal o büyük giftler süper ya nasılda atlamış öyle sayid jine:)
...asli... 14-05-08, 09:37 Tüm çalışmalar harikaaa arkadaşlar :img-icecr
Hepinizin ellerine sağlıkkkk =)=) :img-icecr
(N)(A)(Z)(L)(I) 14-05-08, 16:04 bütün çalışmalarınız muhteşem ben yapmasını bilmiyorum ama sayenizde birbirinden güzel avi ve imzaları kullanabiliyorum hepinize teşekkürler
Çalışma yapan ve ekleyen herkesin ellerine emğine sağlık muhteşem çalışmalar ;)
Ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim =)
yıldız alıntıları eklediğin için sal o büyük giftler süper ya nasılda atlamış öyle sayid jine:)
Rica ederim canım ;)
Eklenilen tüm çalışmalar harika teşekkürler hepinize :good:
tesekkür ederim canim
begenmene sevindim
Çalışmalar için teşekkürler.Herkesin ellerine sağlık
tüm çalışmalar için teşekkür ederim elinize sağlık iyiki varsınız
sahi ben sormadan kullandım ama kullanabilirmiyiz.:blush:
arkdaşlar süper resimler için teşekkürler vala ellerinize sağlık :) eğer bulursanız hareketli resimler eklermisiniz? avatar değil de..resim böyle.. geçen sawyer'ın vardı mesela :img-blush
yaa bi de şalgam kafa aeron'un resimlerini bulsanız tam süper olurduu :img-icecr
bütün çalışmalar harika olmuş
biraz da boone ekler misiniz?
_yorumsuz_ 16-05-08, 15:12 Çalışma yapan herkesin emeğine sağlık. hepsi çok güzel.
Tüm çalışmalar için teşekkürler arkadaşlar..Ellerinize sağlık.
Rica etsem bu çalışmadaki fotoları ekleyebilir misiniz?
http://img233.imageshack.us/img233/5659/22aq5.png
hilarybushko 18-05-08, 14:11 Knkacıım Puckish süper kullanıcam bayıldım
Diğer yapan herkeze teşekkürler..
|